Δευτέρα 28 Αυγούστου 2023

Δευτερα 28 Αυγουστου 2023


Επίσης λοιπόν...

... ο Κασελάκης δήλωσε ότι με τον σύντροφό του θέλουν ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ παιδί!

ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ!

Μέσω παρένθετης μητέρας.

Όχι να υιοθετήσουν!

Μιλάμε για τον τερματισμό της woke διαστροφής και ανηθικότητας.

Δηλαδή αυτοί οι τύποι, πέρα τέλος πάντων από τις ενστάσεις που υπάρχουν για την υιοθεσία παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια, το πήγαν πολλά levels παραπέρα: αντί να υιοθετήσουν αν μη τι άλλο ένα ορφανό, θέλουν να χρησιμοποιήσουν μια φτωχή γυναίκα σαν "εργαλείο" για να το παίξουν... γονέας 1 και γονέας 2.

ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΦΕΜΙΝΙΣΤΡΙΕΣ... ο ρόλος των φτωχών γυναικών από δω και μπρος θα είναι να χρησιμοποιούνται ως εργαλεία για να κάνουνε παιδιά οι πάμπλουτοι γκαίη... μέχρι η μπιστήμη να κατορθώσει να τους μεταμοσχεύσει μήτρα ξέρω γω.

ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ.

(ΔΕΝ)ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ.

Εγώ είμαι 61 χρόνων και στα παπάρια μου κιόλας... Και να επικρατήσει αυτή η παράνοια, εμένα δεν θα με αγγίξει, είναι αργά πλέον.

Μόνο για τα παιδιά μας λυπάμαι. 

Πάντως... Κεντροαριστερά και woke κουλτούρα δεν συμβιβάζονται.

Αν συμβιβάζονται, δεν είμαι κεντροαριστερός - και κοιτάξτε μη μου γυρίσει εντελώς ανάποδα, διότι ούτε φαντάζεστε τι θα δείτε.

Υ.Γ.: δεν είμαστε αθώοι και οι αριστεροί. Και από τον δικό μας ιδιαίτερο χώρο πρέπει να ξεμπερδεύουμε εντελώς με αυτά. Κακώς τα ανεχτήκαμε όσο τα ανεχτήκαμε.

Σχολιο.- o Βαρουφακης εντωμεταξυ δεν ειναι woke;

Σχολιο.- ο Βαρουφάκης δεν είναι woke αλλά κάνει πολύ άσχημα που έχει κάποιους τέτοιους στον περίγυρό του. Σε ικανοποίησε η απάντηση; Αν θες βέβαια να γίνουμε, μπορείς να συνεχίσεις. Μετά όμως μη με απειλείς ότι "θα πας στη ΓΑΔΑ τις αναρτήσεις μου" - αλήθεια, τις πήγες τελικά;

Σχολιο.- ειναι woke o Βαρουφακης

το κομμα της πολιτικης ορθοτητας και woke culture ειστε

σχολιο.- με αυτα και με τα αλλα βλεπω κουλη for ever!!!

Αν και ο Κούλης και η ΝΔ της woke κουλτούρας είναι, αλλά είναι τόσο βόδια οι δεξιοί που δεν το αντιλαμβάνονται!!!

Σχολιο.- Εν τω μεταξύ χθες είχε γεμίσει το ταιμλαιν μου από τα συριζόπουλα με δυο πραγματα, Βελουχιώτη και Κασελακη. Ανεβάζαν γενεθλια ανάρτηση για τον Αρη και μετά στηρίζαν και Κασελάκη. ΕΑΜ, ΕΛΑΣ και hedge funds. Θα λαλήσουμε όλοι, θέλουμε δεν θέλουμε, θα βγουμε στους δρόμους και θα κάνουμε τον πελαργό, σαν τον δύστυχο τον εθνοφρουρό.

Σχολιο.- λωλαθηκαν τα συριζοπουλα ωρε;

Σχολιο.- Όλα τα  συριζόπουλα. "Σαν σήμερα γεννήθηκε ο Αρης. Ασύλληπτος". Και απο κάτω φωτο του Κασελάκη με κοστουμι Armani και τον σύζυγο με το σκύλο. Δε μπορώ άλλο. Αλήθεια, μα την Παναγία, θα φύγω να παω στη Γροιλανδία.

Σχολιο.- Καταρχήν αποδεικνύεται περίτρανα πως η συγκεκριμένη ηθική είναι αστική και επιβαλλόμενη.

Οι αριστεροί γιατί την στηρίζουν αφού είναι αστική ηθική;

Και γιατί όλοι οι άλλοι ψηφίζουν τους δεξιούς..

Τους αστούς δηλαδή για να μην πέσουν στα νύχια της εν λόγω ανώμαλης κεντροαριστερής κουλτούρας;

Εδώ υπάρχει παράνοια στο σύνολο του πληθυσμού.

Σχολιο.- Βέβαια πιο πρόσφατα ο Λάκης Γαβαλάς τους κατακεραυνώνει σε αυτό το κομμάτι... δυστυχώς και που είσαι ακόμα.... Τα παιδιά μου λυπάμαι και όποιον προσπαθήσει να τους περάσει το αφύσικο για φυσιολογικό....

Σχολιο.- Τελικά ο "Βλαδίμηρος" δικαιώνεται σε όλα!!!!!

Η " μπολιτισμενη" δύση έχει χάσει κάθε μέτρο ηθικής , λογικής και αξιοπρέπειας !!!!

Σχολιο.- Περιμένεις από αυτούς μεγαλοψυχία...  Να υιοθετήσουν ορφανό παιδί; Και τι είναι το ορφανό παιδί; Σκουπίδι;

Για την αμωμαλια τους τα κάνουν όλα,σιγά μην ενδιαφέρονται για τα ορφανά..

Αυτό το κεντροαριστερός και παιδί της Goldman Sachs μ αρέσει πολυυυυ! Αποδεικνύει περίτρανα όλα όσα λέω αυτά τα χρόνια για κυβερνητικά καθεστωτικά κόμματα και κομματοσκυλα

Σχολιο.- Έπρεπε να πάνε να τα πουν αυτά τότε στη ΕΣΣΔ να έβλεπαν αντιμετώπιση

για να μην παρεξηγηθώ, δεν έχω πρόβλημα με τους γκευ, έχω και γνωστούς μια χαρά μιλάμε κτλ. Έχω πρόβλημα βέβαια να υιοθετήσουν όπως λένε και οι ίδιοι, και είναι γελοία η δικαιολογία για τις ανωμαλίες τους των woke ότι τόσα παιδάκια μένουν τελικά στα ιδρύματα (άλλη υπόθεση κι αυτή, που για να υιοθετήσει ένα ζευγάρι πρέπει να έχει στην κατοχή του ακίνητη περιουσία) αλλά όχι και να τα ξεφτιλίσουν όλα. Είπαμε. Υπάρχουν και όρια.

Σχολιο.- Και στη σημερινή Ρωσική Ομοσπονδία.

Σχολιο.- αυτοί πάνε να κάνουν την τρέλα λογική

Σχολιο.- δεν ειναι θεμα η σεξουαλικη ταυτοτητα, γενικά το κονσεπτ της αγοράς παιδιού είναι χείριστο

Εμπορία παιδιών για πλούσιους και αντιμετώπιση της γυναίκας ως εργαστηριακή μήτρα

Σχολιο.- Όταν ακούς "επιτελείο Μπαιντεν" πρέπει να είσαι ψυλλιασμενος για τα υπόλοιπα. Νομίζω, ωστόσο, ότι τον αντικειμενικο σκοπό τους τον πέτυχαν όσοι προωθούν επικοινωνιακα τον Κασσελακη - σύντομα ξεκινά η συζήτηση για την ανάγκη συγκρότησης μόνο δύο εκλογικών σχηματισμών, στα πρότυπα του Αμερικα. Άλλωστε το δήλωσε και ο ίδιος ο Κασελάκης ότι ονειρεύεται τη δημιουργία Δημοκρατικού Κομματος στην Ελλάδα. Συνελοντι ειπείν, σε βάθος χρόνου το κεντροδεξιό και το κεντροαριστερό μαντρί θα τους χωρανε ολους. Δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη, και οι ηλιθιοι μαλώνουν για την Αχτσιογλου και τον Τσακαλωτο.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



''Από το 2012 είχα αναπτύξει άριστες σχέσεις με τον Κυριάκο Μητσοτάκη όσο ήταν βουλευτής, στη συνέχεια υπουργός και τελικά επικεφαλής του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας. Μάλιστα, είχα γράψει υπέρ της στήριξής του στον ''Εθνικό Κήρυκα'' όταν διαγωνιζόταν για την ηγεσία του κόμματος. Είχα –και ακόμα έχω– πολύ σεβασμό γι αυτόν προσωπικά.'' 

Αυτά έγραψε πριν από κάνα μήνα (όχι πριν από δέκα χρόνια) ο Κασελάκης, ο υποψήφιος αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο οποίος (και αυτό είναι το σημαντικότερο) είναι άνθρωπος της Γκόλντμαν Ζακς!

Εκεί κατάντησαν.

Αυτό το βρώμικο ρόλο έπαιξε ο πουλημένος Τσίπρας - τελικά η κωλοτούμπα στο δημοψήφισμα ήταν το λιγότερο.

Τους διάβρωσε από μέσα, και όταν ήταν κυβέρνηση και στα τέσσερα χρόνια της "αντιπολίτευσης", τους έριξε στο 17% και αφού ολοκλήρωσε το έργο του, πήγε για μακράς διαρκείας διακοπές, δηλαδή RELOAD ΚΑΙ RESTART στην Καλιφόρνια (αλήθεια... με ποιανού λεφτά; ) και τώρα επιχειρεί να τους φέρει αυτόν τον τύπο για αρχηγό.

Με "κράχτη" τον "αριστερό" - πονάν ωρέ τα παλικάρια Πολλάκη!

Κι όμως ακόμα υπάρχουνε συριζαίοι που στραβώνουν όταν τους κατηγορούμε για μη αριστερούς!

Υποτίθεται ότι στον ΣΥΡΙΖΑ υπάρχει ακόμα "απλός, αγνός αριστερός κόσμος".

ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ.

Για να δούμε τι θα κάνει αυτός ο κόσμος τώρα. Δικαιολογίες πλέον δεν υπάρχουν. Έτσι κι αλλιώς δεν υπήρχαν αλλά βγάζει μάτι αυτό που συμβαίνει τώρα.

Σχολιο.- το μυστικό είναι να καταφέρεις να κάνεις χιούμορ όταν ξέρεις ότι όλα είναι τελειωμένα,εκεί σας θέλω

Σχολιο.- Δεν ήταν μόνος του ο Αλέξης σε αυτό το ξεπουλημα.

Είχε στο πλευρό του ένα προσανατολισμενο υπουργικό Συμβούλιο και μια κοινοβουλευτική ομάδα έτοιμη για... Όλα.

Σχολιο.- Όλα μπαίνουν σε μία κανονικότητα στην tetris πολιτική πλατφόρμα του failed state.

Όπως Αμερική που ό,τι και να επιλέξεις είναι το ίδιο και αυτό στην ουσία και το αποτέλεσμα.

Μάλλον όχι τόσο ακριβώς. Οι κατ'επίφαση "Δημοκρατικοί" έχουν αποδείξει στην πράξη ότι κατέχουν τα πρωτεία στο να κάνουν τα πράγματα να έρθουν με το χειρότερο τρόπο.

Θα με ικανοποιούσε η παραδοχή ότι πληρούμε με το παραπάνω τις προϋποθέσεις και τα απαιτούμενα να θεωρηθούμε το 51ο αστεράκι στην...αστερόεσσα.

Σχολιο.- Δεν είναι λογικό να έχουμε την δεξιά δεξιά και μια κεντροδεξιά woke και την αριστερά αριστερά και την κεντροαριστερά woke;

Σχολιο.- Βλέπεις τον κασελακη που μας ήρθε από την πρεσβεία λες κ είναι υποψήφιος για το next top model

Βλέπεις το κουλι κ την συμμορία του να είναι σίγουροι ότι οι USA θα υπερασπιστουν τον Έβρο που τον κάνανε στάχτη οι καθεστωτικοί κουλικοί ανεμογεννητριάδες...

Οι πιο σοβαροί κατέληξαν να είναι το ΚΚΕ κ Ελληνική Λύση που έστειλε ένα βουλευτή της στον Έβρο δίπλα στους Εβριτες. Που τουλάχιστον κάνουν καμία ερώτηση της προκοπής στην βουλή.

Ο πλανήτης βρίσκεται σε σύγκρουση με διαρκείς αλλαγές ισορροπιών βλ ΝΑΤΟ, BRICS , με νέες απειλές αλλά κ ευκαιρίες να αναδύονται και σε αυτή την κρίσιμη περίοδο έχουμε το πιο άχρηστο πολιτικό σύστημα στην ιστορία μας.

Σχολιο.- Πολιτικός σαλτιμπαγκισμός στα καλύτερά του έχουμε μεγάλη παράδοση σε αυτά ...

Σχολιο.- Σαν συριζαία πρέπει να πω ότι στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκε γιατί ήταν υποχρεωτικό να υπάρχει ομογενής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας κάθε κόμματος....Αλλιώς δεν μπορούσε να 'εχει ψηφοδέλτιο Εποκρατείας, όπως συνέβη με τους Σπαρτιάτες,που δεν πρόλαβαν να βρούν υποψήφιο....Τώρα, αν βγήκαν άλλοι ομογενείς βουλευτές (από άλλα κόμματα-κυρίως στην ΝΔ αναφέρομαι-) δεν ξέρω...

Πάντως επειδή ήμουν αντίθετη στο νομοσχέδιο για την ψήφο των ομογενών-όπως κατατέθηκε- ,για πολλούς λόγους ,κυρίως για το αντίθετο από αυτό που είπαν οι Αμερικανοί ,όταν επαναστάτησαν εναντίον των Άγγλων(No taxation,without representation)

Επειδή θεωρώ ότι πρέπει να ισχύει το No representation without taxation ο φέρελπις αυτός νέος ,που φορολογείται άραγε????

Σχολιο.- Σ αυτή τη χώρα αυτός μας έλειπε για υποψήφιος πρωθυπουργός για να συμπληρώσουμε το καρέ των ηλιθιων

Σχολιο.- Το μόνο που χρειάζεται για το θρίαμβο του Κακού είναι κάποιοι καλοί άνθρωποι να μην κάνουν τίποτα!Εντμουντ Μπεργκ...



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Κούλης και η ΝΔ του πήρε 270 εκατομμύρια από τους Έλληνες, και τα έστειλε στους Ουκρανούς Ναζιστές.

Οι Αιγύπτιοι λένε, πως ο ζελες αγόρασε κι εκεί βίλλα 5 εκατομμυρίων.

Αποταμιεύει από τα δικά μας...



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ειρωνεύoνται τον κόσμο για θρησκοληψία στο θέμα των ταυτοτήτων, αυτοί που χωρίς μακροπρόθεσμες μελέτες, στηρίχθηκαν στην πίστη της μπιστήμης για την μακροπρόθεσμη ασφάλεια των mRNA, που διατέθηκαν μέσα σε 2 μήνες χωρίς κανένα πειραματικό στάδιο, με αποτέλεσμα χιλιάδες νεκρούς.

Επιστήμη και υπερβατικότητα μαζί.

Υπερκλόουνς του σύμπαντος!



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Στηρίζω Κασσελακη!

Η Ελλάδα θα γίνει η 53η Πολιτεία των ΗΠΑ και ο Δήμος Αγίας Βαρβάρας θα μετονομαστεί σε Santa Barbie.

Σχολιο.- Στήριξε Αχτσιόγλου να πάει ο ΣΥΡΙΖΑ στο 2%...

Σχολιο.- ναι αλλα θα παει για ψωνια.

Σχολιο.- Kαι η Αργυρούπολη σε Silver City

Σχολιο.- αυτή είναι έτσι εδώ και χρόνια όπως κι η Ηλιούπολη Sun City

Σχολιο.- ισχυει αλλά τωρα θα γινει επισημα

Σχολιο.- Barbie λογω σινε συγκυριας

Σχολιο.- ...κεντροαριστεροί και εφοπλισταί...

Σχολιο.- γοργόνες και μάγκες

Σχολιο.- Στηρίξτε Κούλη να γίνουμε επαρχία της Βαυαρίας

Σχολιο.- Έχει γερή κασσελα πίσω του...

Σχολιο.- Ψαροκασελάκης!!

Σχολιο.- Cancelάκης

Σχολιο.- καλύτερα παπάκι παρά τον Κασελάκη



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΙΛΙΟΝ: ΕΠΙΒΑΙΝΟΝΤΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΒΓΑΛΑΝ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΕ 17ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΚΛΕΨΟΥΝ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ 

Σκηνές βγαλμένες από τις φαβέλες του Ρίο ντε Τζανέιρο, κατέγραψε κάμερα κλειστού κυκλώματος στο Ίλιον, αργά το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής 25/8/23. 

Όπως φαίνεται στο βιντεοληπτικό υλικό που δημοσιεύει το protothema.gr ο οδηγός ενός αυτοκινήτου πατάει απότομα το φρένο και σταματά το όχημά του. Μέσα απ’αυτό πετάγονται δυο νεαροί άντρες, ο οδηγός του αυτοκινήτου και ο συνοδηγός. Στο απέναντι πεζοδρόμιο ένας άλλος νεαρός ηλικίας 17 ετών τους παρατηρεί με αποσβολωμένο βλέμμα. 

Οι δυο επιβαίνοντες στο όχημα ορμούν καταπάνω του και πριν προλάβει να αντιδράσει βγάζουν μαχαίρι και τον απειλούν να τους παραδώσει το κινητό του. Ο ανήλικος, φανερά τρομοκρατημένος δεν αντιστέκεται. 

«Τον έναν εκ των δύο τον έχει ξαναδεί στο Ίλιον» λέει γείτονας του θυματος στο Protothema.gr. Οι δυο ληστές τον τραμπουκίζουν και του αρπάζουν το κινητό τηλέφωνο. Μπαίνουν στο αυτοκίνητο τους και εξαφανίζονται.

Ο νεαρός επιστρέφει στο σπίτι του και ενημερώνει την οικογένειά του για το περιστατικό. «Μας έχει σοκάρει το πόσο απλά έγιναν όλα και τόσο γρήγορα σε μια ήρεμη γειτονιά υπό το φως του ήλιου. Δεν είχε καν νυχτώσει» λέει ένας άλλος γείτονας. 

«Πως θα  προστατέψουμε τα παιδια μας από αυτά τα παραβατικά στοιχεία που έχουν γίνει τρόμος και φόβος στην περιοχή;» διερωτάται. Οι δυο δράστες συνεχίζουν να κυκλοφορούν ελεύθεροι και συνεχίζουν ανενόχλητοι την παραβατική τους δράση.

«Μα για ενα κινητό τηλέφωνο να βγάλουν μαχαίρι;» λέει ενοικος της διπλανής πολυκατοικίας. «Σήμερα το κινητό, αύριο ποιος ξέρει τι. Από τη στιγμή που έχουν τέτοιο θράσος το μόνο σίγουρο είναι ότι θα το επαναλάβουν», απαντά ένας άλλος γείτονας.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μια ερώτηση; Αυτός ο Κασσελάκης του ΣΥΡΙΖΑ λέει θα κάνει «κάνει» παιδί μέσω παρένθετης μητέρας, ώστε να έχει οικογένεια με το σύντροφο του. Ωστόσο... Είναι τελικά όλα εμπόριο και καπιταλισμός, ακόμα και τα παιδιά; Δεν καταλαβαίνουν ορισμένοι πως o θεσμός της παρένθετης μητέρας, μέσω πλούσιων αμοιβών συνήθως για τη «μητέρα», καταντά το παιδί ως ένα pet που εκμεταλλεύεται εμπορικά όποιος θέλει;

Θαυμαστός καινούργιος Μια ερώτηση; Αυτός ο Κασσελάκης του ΣΥΡΙΖΑ λέει θα κάνει «κάνει» παιδί μέσω παρένθετης μητέρας, ώστε να έχει οικογένεια με το σύντροφο του. Ωστόσο... Είναι τελικά όλα εμπόριο και καπιταλισμός, ακόμα και τα παιδιά; Δεν καταλαβαίνουν ορισμένοι πως o θεσμός της παρένθετης μητέρας, μέσω πλούσιων αμοιβών συνήθως για τη «μητέρα», καταντά το παιδί ως ένα pet που εκμεταλλεύεται εμπορικά όποιος θέλει; καπιταλιστικός κόσμος, αγοράζεις και πουλάς ο,τι γουστάρεις, μέχρι και βρέφη, η σαπίλα σας κυρίες και κύριοι.

Σχολιο.- Αυτο ειναι το λιγοτερο.

Αφαιρουν το δικαιωμα στο παιδι να εχει μανα.

Αυτο λεγεται κακοποιηση παιδιου, αφου δε θα μεγαλωσει σωστα και κινδυνεύει να εχει ψυχολογικα θεματα.

Σχολιο.- μια εύστοχη ,out of the box κριτική!!!

Σχολιο.- Χίλια μπράβο για την σωστή τοποθέτηση σου...

Ήδη στο σχολείο μας..υπάρχει παιδάκι με 2 μητέρες...

Θέλουν να ισοπεδώσουν την οικογένειά!!!



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Γιώτα Πούλου, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ : Οι πολίτες να μην παρέχουν υλική βοήθεια στους στρατιώτες και στους άνδρες της ΕΛΑΣ στον Έβρο, γιατί έτσι ξυπνάει το φίδι του εθνικισμού.

Σχολιο.- Αυτή 'ναι ο Πορτοσάλτε με ξανθιά περούκα….

Σχολιο.- Κρεμάλα ποτέ θα στηθεί?

Σχολιο.- Με το φίδι του νεοταξικού φιλελευθερισμού τί γίνεται...??

Σχολιο.- Αυτή είναι η... αριστερά της δεξιάς...

Σχολιο.- Σ' αυτή την κατάντια πάντοτε καταλήγουν οι ρεφορμιστές...

Σχολιο.- Τώρα θα έρθει ο εφοπλιστής λουγκρας από αμερικα να αναλάβει τον ΣΥΡΙΖΑ και θα ισιώσουν όλα στο κόμμα



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί στις δημοτικές εκλογές, αντί να συμμετέχουν άνθρωποι σαν και εμένα, δηλαδή άνθρωποι βαθιά πολιτικοποιημένοι, συμμετέχουν εκατοντάδες άλλοι σαν γλάστρες, μόνο και μόνο γιατί είναι δημοφιλείς ή ευπαρουσίαστοι;

Και το χειρότερο είναι πως όλοι αυτοί εκτός από γλάστρες δεν ξέρουν τίποτα για την περιοχή τους παρά μόνο τα σχολεία που πήγαιναν και τις καφετέριες.

Να πω, πως στο παρελθόν έχω συμμετάσχει σε δημοτικές εκλογές, για να εμποδίσω το ΣΥΡΙΖΑ να εξαφανίσει, όπως είχε σκοπό τότε, το Αριστερό Σχήμα Ιλίου.

Σχολιο.- Γιατί στις εθνικές τι συμμετέχουν?τι σχέση έχει με την πολιτική πχ ο Κικίλιας ή η μενδωνη?

Σχολιο.- για την μάσα πάνε και στις δημοτικές και τις εθνικές. Αν κάποιος κάνει το "βήμα" παραπανω υπάρχει άλλη διαδικασία. Μεγάλη κουβέντα...



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΟΤΑΝ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ

Σοβιετική γελοιογραφία του 1956 για το πώς οι Μπαντερίτες γλύφουν τα χέρια των Αμερικανών σαν υπάκουα σκυλιά. Ως γνωστόν, μετά τη λήξη του Β' ΠΠ η OUN B' τους Στεπάν Μπαντέρα, που συνεργάζονταν με τους Γερμανούς χιτλερικούς νζιστές μέχρι το 1944, άρχισε να συνεργάζεται με την CIA και οργάνωνε τρομοκρατικές ενέργειες, δολοφονίες πολιτών και ό,τι άλλο ναζιστικό μπορεί κανείς να φανταστεί κάτω από την άμεση καθοδήγηση των Δυτικο-Γερμανικών υπηρεσιών και κυρίως της CIA. Να προσθέσω ότι η OUN B' πίεζε τη CIA να οργανώσουν αντάρτικο με αποτέλεσμα η NKVD να τους εξολοθρεύσει έως το 1956. Μετά από την συντριβή τους, η CIA τους ξέχασε και ούτε γάτα ούτε ζημιά. Σας θυμίζει αυτό κάτι;



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Εθνοβιολόγος για φωτιές / Η τεράστια καταστροφή, τα κενά της πρόληψης, οι υποδομές των ορυκτών καυσίμων και τα λάθη

Για την καταστροφή στον Έβρο και γενικότερα για το ζήτημα των πυρκαγιών που ξεσπούν κάθε χρόνο μίλησε ο εθνοβιολόγος Παναγιώτης Γεωργιάδης.

Μπιστημονας εθνοβιολογος... Πες μας ρε κοπριτη τον μηχανισμό που η κλιματική αλλαγή όπως λες οδηγεί σε τέτοιες πυρκαγιές... Το περιβάλλον θερμαινεται και ψύχεται και πολύ περισσότερο στα βουνά... Κοπρόσκυλα... "Η κλιματική αλλαγή είναι μαγική. Απαξ και η θερμοκρασία φτάσει σε ένα μέγιστο την ημέρα, εκεί μένει και τη νύχτα. Το πρωί θερμαίνεται εκ νέου απ' τον ήλιο και ανεβαίνει η θερμοκρασία παραπάνω..." Και κάποια στιγμή θα καει όπως λέει και ο μέγας πρωθυπουργός μας σας... 

Τέτοιες "μπιστημονιές" λέγατε και πέρυσι για την Πεντέλη, τέτοιες θα λέτε και στη συνέχεια γιατί αυτό συμφερει τον πράσινο καπιταλισμό, τους εισοδηματιες του και τους μετόχους του... Αριστερούς και δεξιούς φιλοκαπιταλιστες και κομμουνιστές του κώλου...



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο συγκεκριμενος αυτοαποκαλούμενος κομμουνιστικός μαρξιστικός λενινιστικός κλπ χώρος, θα έπρεπε να έχει εναντιωθεί στην ψηφιακή ταυτότητα τουλάχιστον απ' την άποψη της ΣΠΑΤΑΛΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ και ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ για την "αναγκαιότητα" της οριζόντιας υποχρεωτικής κατανάλωσης νέων ταυτοτήτων, μάλιστα κάθε 5-10 χρόνια!!!... Όμως είτε σιωπά είτε υιοθετεί ανοιχτά και για μια ακόμη φορά τις βουλές τής αστικής διανόησης του WEF, για το φεουδαρχικο-δουλοκτητικο RESET του καπιταλισμού... Είναι απίστευτη η κατάντια του!



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Όλο και περισσότεροι κορυφαίοι επιστήμονες στον κόσμο παίρνουν θέση και δηλώνουν «Πως η κλιματική αλλαγή είναι μια απάτη του WEF».

Δύο από τους κορυφαίους επιστήμονες του κόσμου για το κλίμα μίλησαν για να προειδοποιήσουν το κοινό ότι η πράσινη ατζέντα που προωθείται από το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ είναι μέρος μιας περίτεχνης φάρσας που σχετίζεται με πολιτικά συμφέροντα.

Ο δημοσίως διακηρυγμένος στόχος της πράσινης ατζέντας είναι η καταπολέμηση του «παγκόσμιου βρασμού» όπως έχουν ονομάσει τελευταία. Περιορίζοντας σοβαρά τις βασικές ελευθερίες των ανθρώπων και μειώνοντας την ποιότητα της ζωής μας.

Ο Γουίλιαμ Χάπερ, ομότιμος καθηγητής φυσικής στο Πανεπιστήμιο Πρίνστον και ο Ρίτσαρντ Λίντζεν, ομότιμος καθηγητής ατμοσφαιρικής επιστήμης στο Τεχνολογικό Ινστιτούτο της Μασαχουσέτης (MIT), προειδοποιούν αμφότεροι ότι οι ισχυρισμοί της EPA των κυβερνήσεων των ΗΠΑ και της ΕΕ, βασίζονται σε μια «φάρσα» για να εξυπηρετήσουν την προώθηση της πράσινης ατζέντας.

Να υπενθυμίσουμε πως δεν έχει περάσει πολύ καιρός που ο νομπελίστας φυσικός Δρ Τζον Κλάουζερ ισχυρίστηκε και αυτός πως η «κλιματική κρίση», είναι μια φάρσα που προωθείται για πολιτικά συμφέροντα.

Παραθέτοντας εκτεταμένα δεδομένα για να υποστηρίξουν την υπόθεσή τους, οι Happer και Lindzen υποστηρίζουν ότι οι ισχυρισμοί που χρησιμοποιούνται από την EPA για να δικαιολογήσουν τους νέους κανονισμούς δεν βασίζονται σε επιστημονικά δεδομένα αλλά μάλλον σε πολιτικά και κερδοσκοπικά συμφέροντα που αποδεικνύονται σταθερά λανθασμένα.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η 41χρονη Όλγα, η οποία είχε ξυλοκοπηθεί από τον ακροδεξιό ναζιστή τζουντόκα άντρα της, έχασε τελικά τη ζωή της μετά από ταλαιπωρία 7 μηνών στα νοσοκομεία.

Δεν συζητάμε ότι αυτό το κάθαρμα πρέπει να τιμωρηθεί με την πιο αυστηρή ποινή.

Αλλά εκτός από αυτόν... ευθύνεται και κάτι άλλο, δηλαδή το ΕΣΥ, καθώς η Όλγα πέθανε τελικά από ΛΟΙΜΩΞΗ ΤΟΥ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΟΥ μέσα στο νοσοκομείο.

Δηλαδή τι νοσοκομείο; ΘΑΝΑΤΟΚΟΜΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ.

Αλλά ας μη βιαζόμαστε, πρέπει να περιμένουμε να κάνει παιδί ο Κασελάκης με τον άντρα του πρώτα.

Και να σβήσει ο Κούλης τη φωτιά στον Έβρο.

Όποιος με πει λαϊκιστή... αν είναι κουλικός τιμή μου κάνει, αν δεν είναι να έρθει να του κάνω φροντιστήριο πώς γίνεται η αντιπολίτευση.

Σχολιο.- Είχε μεταφερθεί σε κέντρο αποκατάστασης, είχε βγει απ΄το νοσοκομείο.

Σχολιο.- "Σύμφωνα με πληροφορίες, από το κέντρο αποκατάστασης στο οποίο βρισκόταν η Όλγα Δημητρακοπούλου μεταφέρθηκε στο Λαϊκό Νοσοκομείο, όπου και κατέληξε από λοίμωξη του αναπνευστικού". Αυτό διάβασα.

Σχολιο.- σε άλλο άρθρο διάβασα στα σχόλια ότι το διέψευσε η μητέρα της. Προσωπικά εύχομαι να είναι καλά η γυναίκα, όσο καλά μπορεί μετά από τέτοιο έγκλημα σε βάρος της και να ξεπεράσει τον κίνδυνο. Σε κάθε περίπτωση τέτοιες πράξεις επιβαλλεται να τιμωρούνται όπως αρμόζει στον δραστη.

Σχολιο.- Ας είναι αναπαυμένη σ'έναν καλύτερο και πιο δίκαιο κόσμο η ταλαιπωρημένη ψυχή της Όλγας….

Σχολιο.- Αυτο το καθικι που ευθυνεται να δω τι ποινη θα φαει ας αναπαυθεινη ψυχουλα της παει σε εναν κσλυτερο κοσμο



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Εφοπλιστής, παντρεμένος με άντρα με τον οποίο μάλιστα θέλουν να κάνουν και παιδί μέσω παρένθετης μητέρας αμερικανοσπουδαγμένος και προωθούμενος από τις ΗΠΑ είναι ο Στέφανος Κασελάκης που τον πάνε για αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ

Και πλασάρεται μάλιστα από το καθεστών ως... ο πιο αριστερός από τους υποψήφιους! Επειδή ακολουθεί κατά γράμμα τον πρόγραμμα του Μπάιντεν και του Δημοκρατικού κόμματος των ΗΠΑ!

Εντελώς συμπτωματικά και τυχαία προέκυψε ως υποψήφιος αφού πήγε ο Τσίπρας για μακράς διαρκείας διακοπές στην Καλιφόρνια !

"ΖΩ ΜΕ ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΜΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΜΑΪΑΜΙ, ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΠΑΡΕΝΘΕΤΗ ΜΗΤΕΡΑ"

ΜΗ ΣΤΡΙΒΕΤΕ ΤΟΣΟ ΑΠΟΤΟΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΘΑ ΤΡΑΚΑΡΕΤΕ

Αυτόν λοιπόν τον "αυτοδημιούργητο εφοπλιστή", τον Κασελάκη, ο οποίος είναι ολοφάνερα προωθούμενος από το Δημοκρατικό Κόμμα των ΗΠΑ και τους woke κύκλους του, ο οποίος έχει πρόγραμμα λες και πάει για πρόεδρος των ΗΠΑ, εντελώς αμερικανιά, αντιγραφή (αρπακόλλα αντιγραφή δηλαδή... ) ορισμένων θέσεων του Μπάιντεν, τον υποστηρίζει... ο Πολλάκης !

Παράλληλα τον υποστηρίζουν κρυφά και "κύκλοι" της Νέας Δημοκρατίας, ιδιαίτερα συνδεμένοι με το μητσοτακέικο !

Αν λοιπόν γίνει ψηφοφορία "από όλο τον λαό", όπως τελευταία συνηθίζεται, όπου δίνεις 2 ευρώ και ψηφίζεις όποιος κι αν είσαι, βλέπω μαζική προσέλευση νεοδημοκρατών για να βγάλουν πρόεδρο στον ΣΥΡΙΖΑ !


Σχολιο.- Επειδή δεν "καταλαβαίνετε" την λύσσα των υπαλλήλων των ΗΠΑ της Κουμουνδούρου εναντίον του λαϊκου ανθρώπου που αναβει κεράκι και πρέπει να τον μισείτε και να τον ποινικοποιησετε 

Και να δεχτείτε τις γυναίκες ως ζωα φάρμας για γκει λεφτάδες που βλέπουν τα παιδιά σαν γκατζετ για λεφτά απο το Ισταγκραμ, τις Κλινικές Φυλομεταβασης και τους ακρωτηριασμους σε 8χρονα που είναι αποκλειστική εργολαβία στο χαρτοφυλάκιο του Μπαιντεν 

Ίσως τώρα το "καταλάβετε"

Ίσως καταλάβετε μέσα στο κάψιμο σας και οτι όταν είσαι gay δεν μπορεί να θέλεις παιδί για να ΥΙΟΘΕΤΕΙΣ. Ούτε καν για να υιοθετείς… Γιατί τι ψυχολογία θα του δώσεις; Όλα τα παιδιά που έχουν υιοθετεί από gay έχουν παρουσιάσει όταν μεγαλώσουν ψυχολογικά προβλήματα…

ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΕΡΟ ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΕΣ ΜΗΤΡΕΣ ΠΑΜΦΤΩΧΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟΣ GAY 

Ούτε υιοθετείς αποδεικνύωντας το μίσος σου για τα ορφανά παιδιά 

Αριστεροί Μισογυνηδες Φασίστεs(

Σχολιο.- Εως χθές κατηγορούσα την Δεξιά για τον unfair χειρισμό του Αλ6 Τσίπρα

Μετά απο τη πρόταση Κασελάκη για αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ νομίζω ότι ο πρωην ηγέτης το ΚΑΙΕΙ μόνος του το χαρτί του ..

Σχολιο.- ήταν πάντα όργανο των δήθεν κεντροαριστερων της Αμερικής.

Σχολιο.- οι Κεντροαριστεροί της Αμερικής ουσιαστικά είναι διαχειρι στές του καπιταλισμού κ σε καμία περίπτωση δεν διαθετουν διάνοια ρήξης με αυτόν, ίσως κανένα επίδομα, ίσως λίγο πιό επιεικής φορολογία κ αυτό είναι όλο.. Η σημαία της ευκαιρίας για πλουτισμό προπαγανδίζεται έντονα απο όλα τα ΜΜΕ κ την mass κουλτούρα σε βαθμό που η όποια ιδέα περί εναντίωσης στο American dream να φαντά ζει εξωπραγματικό κ αντι κοινωνικό .. ΑΣΤΕΓΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ ΟΠΛΙΤΕΣ Κ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΕΠΙΣΦΑΛΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΕΑΝ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΛΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΤΟΥΣ .. τα ξέρεις κ απο την Αγγλία .. ποιά αριστερά μπορεί να υπαρξει χωρίς την διάνοια της πάλης για την ανατροπή ;

Σχολιο.- εδώ στην Αγγλία τα βλέπω πολύ καλά.

Επισφαλεια χαρακτηρίζει την κάθε μέρα σου

Σχολιο.- Απο το ιστορικό μοντέλο homo proletarius πήγαμε στο σύγχρονο μοντέλο

homo precarious

σχολιο.- Ερε πουστη μου τι άλλο θα ακούσουμε?Ωρε που πάμε ωρε που έλεγε και ο Αυλωνίτης στην ομώνυμη ταινία τάξης και ηθική!!

Σχολιο.- Ποιός από τους δύο θα γκαστρωθεί για να κάνει Συριζάκια;



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Άδωνης Γεωργιάδης:Να πάτε να πάρετε την ταυτοτητα.Τότε που σας έλεγα ότι οι ταυτότητες θα έχουν τσιπακια,δεν ξέραμε πως λειτουργούσε η τεχνολογία

Σχολιο.- Τέλος έκλεισε,από μένα είναι να τις βάλετε εκεί που ξέρετε.

Σχολιο.- μην μου πειραζεις το σπυριδων το αρχοντα της ειλικρινειας και της μαλακιας

Σχολιο.- ότι έχει πει ο πουστης νόμος



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Βλέποντας όλη αυτή την εγκεφαλική εξέλιξη του λαού μας τα τελευταία χρόνια,αναρωτιέμαι τι θα είχαμε απογίνει αν δεν μας ξεβλαχευε ο Κωστόπουλος



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Χαχαχαχαχαχαχαχαχα,πάνε ένας πολιτικός,ένας μαφιόζος και ένας αστυνομικός σε ένα μπαρ.

Μπάρμαν:Καλησπεριζω το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.Τι να κεράσω;

Χανιά : Στέλεχος της ΝΔ και παραλίγο υποψήφιος ο αστυνομικός που συνελήφθη για διαφθορά.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι μετανάστες φταίνε για τις φωτιές λένε τα κουλικά απόβλητα

Το «πράσινο φως» του ΥΠΕΝ έλαβε νέο αιολικό πάρκο του Ομίλου Motor Oil που θα αναπτυχθεί σε περιοχές της Ροδόπης και του Έβρου.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Α.Ε.Π.Ο. η οποία εκδόθηκε στις 28 Ιουλίου από τη Γενική Διεύθυνση Περιβαλλοντικής Πολιτικής του ΥΠΕΝ, αφορά Α.Σ.Π.Η.Ε. συνολικής ισχύος 53,6 MW, στις θέσεις “Μάτι-Κοσκινά”, “Φουντούκια-Κορφοβούνι” και “Σκοπιά Βραχάκι” καθώς και τα συνοδά – υποστηρικτικά έργα, στις Δημοτικές Ενότητες Σαπών, Αρριανών και Αλεξανδρούπολης, των Δήμων Μαρωνείας – Σαπών, Αρριανών και Αλεξανδρούπολης αντίστοιχα, των Περιφερειακών Ενοτήτων Ροδόπης και Έβρου.

Το έργο προωθείται από τους θυγατρικούς βραχίονες της Motor Oil Renewable Energy (MORE) «Αιολικό Πάρκο Foxwind Farm Ltd Έβρος 1 EE» και «Αιολικό Πάρκο Portside Wind Energy Ltd Θράκη 1 ΕΕ».



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πω πω αγάπη τα ΜΜΕ στον νέο υποψήφιο του τσυριζα για την προεδρία

Συγκινήθηκα μλκς

Σχολιο.- Στο χωρίς το νι. Δεν ξέρουμε αν είναι αυτός ή αυτή, και δεν ξέρουμε ακόμα αν θα γίνει μάνα η πατέρας. Να τα προσέχουμε αυτά.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι κουραδες όλοι ξέρουμε ότι κολυμπάνε σε βόθρους.

Υπό αυτό το πρίσμα λοιπόν ένα τεράστιο μπράβο στον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου

Μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα  στη Μύκονο έριχνε λύματα στη… θάλασσα. Αυτοψία  του εισαγγελέα Τζοσμπατζόγλου

Αυθαιρεσίες τώρα και… υποθαλάσσιες στη Μύκονο. Έριχναν ακαθαρσίες στη θάλασσα με κρυφό σωλήνα στο βυθό.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Όσο δεν σας σφραγίζουν με το πυρακτωμένο σίδερο καλά ειστε ακομα

Άδωνις Γεωργιάδης : «Το εργασιακό νομοσχέδιο είναι φιλεργατικό – Να μην ανησυχούν οι εργαζόμενοι»



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο νέος υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Κασελάκης, στη φωτογραφία ΜΕ ΣΑΚΑΚΙ ΤΑΜΤΑΚΟΥ είναι άριστος, αυτοδημιούργητος εφοπλιστής, αμερικανοτραφης, εθελοντής στον Μπαιντεν και υπάλληλος της Goldman Sachs. Ο τύπος είναι όλα όσα ΣΙΧΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΖΑΙΟΙ .

ΑΝ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΗΣ !!

Σχολιο.- Ναι αλλα ειναι πουστης.... Οπότε ταιριάζει με τον ΣΥΡΙΖΑ…

Σχολιο.- Η απόλυτη παρακμή.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Επιτέλους! Τόπο στους επιτυχημένους της ζωής! 

Κάτι ήξερε ο Αλέξης Τσίπρας που έβαλε στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας το golden boy της Goldman Sachs, τον αυτοδημιούργητο εφοπλιστή Στέφανο Κασσελάκη. Με την πλούσια εμπειρία από το αμερικάνικο πολιτικό σύστημα, ως δραστήριο στέλεχος της προεκλογικής καμπάνιας του Τζο Μπάιντεν.

Κάτι ξέρει και ο ίδιος ο αυτοδημιούργητος, που προτείνει την εγκατάλειψη του όρου Αριστερά και την αντικατάστασή του από τον όρο Ανασυγκρότηση. Που θυμίζει και το Σχέδιο Μάρσαλ. 

Αριστερά και παλαιολιθικές σαχλαμάρες, τώρα! Είπαμε: τόπο στους επιτυχημένους της ζωής!

Σχολιο.- Δεν φθάνει την ζημια που επιλεκτικά ο ιδιος ο καταραμενος Τσιπρας εκανε στην Αριστερα αλλα αφησε και μια Ωρολογιακη βομβα να την αποτελειωσει Δεν ειναι αλλωστε ο πρωτος ουτε ο θα'ναι μαλλον ο τελευταίος που παίρνει Κομα και το κανει ........ τελεία.. Και οι επιδοξοι διαδοχοι του Ανδρεα Κομμα παρελαβαν και το εφτιασαν καλυβα του Καραγκιοζη,,

Σχολιο.- Το τερμάτισε... Ξεφτιληστήκαμε, γενικώς... Ζαγάρια λουστρινένια...

Σχολιο.- Εμείς δεν είμαστε παλαμακιστές του Τσίπρα, ώστε να ξεφτιλιστούμε.

Σχολιο.- Ούτε εγώ είμαι παλαμακίστρια κανενός, επί τη ευκαιρία. Μιλάω για τον αριστερό χώρο, γενικότερα και όχι μόνο. Μη μου ζητήσετε να εξηγώ και το "οχι μονο". Εννοω απ' το κέντρο και αριστερά όσο πάει και παραπέρα. Απο αυτούς τους "ανέμους" πορείας.

Σχολιο.- Λέω, απλώς, ότι δεν νιώθω να εξευτελίζομαι ως αριστερός, επειδή ο ΣΥΡΙΖΑ απομακρύνεται ακόμη περισσότερο από την Αριστερά.

Σχολιο.- Δεν νομίζω να ζήτησα από κανέναν να μη νιώθει ότι ξεφτιλίζεται κι ο ίδιος με όλα αυτά. Αναφέρθηκα σε κόσμο που κρατούσε αποστάσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ και δεν έχει λόγους να αισθάνεται πως εξευτελίζεται. Σώνει και καλά να νιώσω ότι ξεφτιλίζομαι με κάτι που συμβαίνει σε έναν πολιτικό χώρο με τον οποίο δεν έχω καμία σχέση;

Σχολιο.- όσοι ψαχνόμασταν ειλικρινά και πολιτικά , έχουμε εδώ και καιρό απομυθοποιήσει τον όρο "αριστερά" (μέσα σε εισαγωγικά) που εργαλειοποίησε ο ΣΥΡΙΖΑ για να θανατώσει ευρύτερο κομμάτι του όρου, ανοίγοντας δρόμους συντηρητικοποίησης σε όσους λαικά ήταν απέναντι στις πολιτικές εξόντωσης της εργατιάς... Απλά με κάθε βήμα επιβεβαιώνουμε την κυβερνώσα δεξιά συμμαχική στροφή ...

Σχολιο.- τι σε νοιάζει από πίτα που δεν τρως.....?

Σχολιο.- φυσικά και με νοιάζει η εκπτώχευση της πολιτικής που βαραίνει και στη ζωή μας.

Σχολιο.- Ούτε τον ΣΥΡΙΖΑ ούτε το ΠΑΣΟΚ ή τη Ν.Δ. εκτιμάω. Παρ' όλα αυτά, δεν είμαι απολίτικος ώστε να αδιαφορώ για τις όποιες εξελίξεις στους κόλπους τους. Τυχαίνει όλα αυτά να επηρεάζουν τη συνολικότερη κατάσταση που ζούμε.

Σχολιο.- Έχω το πολιτικό κριτήριο ώστε να μπορώ να τοποθετηθώ σε κάποιο ζήτημα με το που εκδηλώνεται. Και έχω πολύ σοβαρούς λόγους να βρίσκομαι απέναντι σε αυτοδημιούργητους εφοπλιστές και εγκληματίες της Goldman Sachs, που ξαφνικά εμφανίζονται σαν σωτήρες από το πουθενά. Χωρίς φυσικά να απαιτώ και από τους άλλους να μην τους εκτιμούν. Όσο για το πώς σπάει το 41% του Κούλη, το βέβαιο είναι πως δεν έχω καμιά πρεμούρα να δω στη θέση του κανένα golden boy των δολοφόνων. Υπάρχει και Αριστερά που αγωνίζεται και θα συνεχίσει να αγωνίζεται. Χωρίς αυτοδημιούργητους σωτήρες.

Σχολιο.- Βρίσκω ευχάριστη την είδηση. Θα απαγκιστρωθει ο κόσμος της αριστεράς από ψεύτικες εικόνες. Γιατί το περιεχόμενο δεν ήθελαν να το αγγίξουν, δεν το έκριναν. Όχι όλοι βέβαια.

Μέχρι την εικόνα του Άρη βλέπαμε στα γραφεία τους.

Σχολιο.- Δυστυχώς, δεν είναι πάντα έτσι τα πράγματα. Η στροφή ενός κόμματος προς τα δεξιά δεν απελευθερώνει οπωσδήποτε δυνάμεις προς τ' αριστερά. Απεναντίας, όπως συνέβη παλιότερα και με το ΠΑΣΟΚ, και όπως έγινε και στην Ιταλία με τους κληρονόμους του Κ.Κ. κ.λπ., ευνοεί την περαιτέρω συντηρητικοποίηση.

Σχολιο.- Το ότι τα Κ.Κ. Ιταλίας και Γαλλίας δεν είχαν ίδιες θέσεις με το ΚΚΕ δεν σημαίνει και πολλά πράγματα. Την ίδια και χειρότερη μοίρα είχαν και τα Κ.Κ. της ανατολικής Ευρώπης που είχαν ίδιες θέσεις με το ΚΚΕ. Κι εκεί επίσης δεν προέκυψε τίποτα αξιόλογο.

Σχολιο.- Αν ήταν να μην αναφέρομαι στον κόσμο της εργασίας και στην ανάγκη πολιτικών και κοινωνικών αγώνων, και να επιλέξω πετυχημένους εφοπλιστές για να δώσουν διέξοδο, θα το είχα κάνει από μικρός. Και θα ΄χα αποφύγει τις περιπέτειες με την Αριστερά. Είναι πολύ αργά, πια, για να τα παρατήσω και να περιμένω σωτήρες από τη Golden Sachs.

Όπως το λες. Η δεξιά έχει βρει τον τρόπο να βρίσκεται στην εξουσία εις βάρος της κοινωνίας.... Γιατί και ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΙΝΑΛ δεξιά είναι… Και μάλιστα δεξιά από την πιο βρωμιάρα… Δεξιά που παριστάνει την Αριστερά για να ξεγελάει κάτο κορόιδα σα και σένα…

Σχολιο.- Και τι να κάνουμε τώρα; Να γίνω αλητάμπουρας στα γεράματα και να πω στα παιδιά της ανεργίας και των 500 ευρώ και της μετανάστευσης να μην αγωνίζονται αλλά να σκύψουν το κεφάλι και να περιμένουν να τα σώσει ο κάθε φίτσουλας της Golden Sachs; Τα δικά μου βιώματα έχουν καταδικάσει τη νέα γενιά ή όλη η κοπριά των πετυχημένων που διαπλέκονται και κυβερνάνε δεκαετίες τώρα; Θα μου ζητήσεις και τα ρέστα γιατί δεν έκατσα στον καναπέ και πόσο μάλλον γιατί δεν στήριξα αυτούς που κατέστρεψαν το μέλλον αυτών των παιδιών;

Σχολιο.- εάν η ρεαλιστική λύση είναι για σένα η σημερινή άθλια κατάσταση που πηγαζει απο την ΕΕ και στηρίζουν στη βουλή όλα τα αστικά καθεστωτικά κυβερνητικά κόμματα άλλο κατά 70%και άλλο 50%, τότε δεν έχεις αντιληφθεί πως παίζεται το παιχνίδι της εξαπάτησης του λαού.

γι αυτό θα παραμείνει η δεξιά με διάφορες αποχρώσεις!

Σχολιο.- Πάντως, θα μπορούσατε να μην προσβάλλετε με τέτοια ευκολία τον κόσμο που αγωνίζεται, λέγοντας πως η Αριστερά κάνει κουβέντες στα καφενεία για να περνάει η ώρα. Όπως φαίνεται, δεν σας ενδιέφεραν όλα αυτά τα χρόνια ούτε οι αντιστάσεις των νέων στη διάλυση του δημόσιου πανεπιστημίου, ούτε οι μεγάλες νικηφόρες απεργίες των διανομέων (νέων στην πλειονότητά τους) και των εργατών της Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης και αναρίθμητα άλλα. Που όλα σχετίζονται με κόσμο αριστερό που οργανώνει αυτούς τους αγώνες. Μπορεί να αδιαφορείτε για τους αγώνες που γίνονται, ελπίζοντας πως τον τόπο θα τον σώσει ο κάθε φίτσουλας golden boy, αλλά σεβαστείτε τον κόσμο που αγωνίζεται.

Σχολιο.- τη νέα γενιά που την έχεις κάνει τσιχλόφουσκα στο στόμα σου την προορίζει η αγγλοσφαιρα, μαζί με τους εδώ εκλεκτούς της ( Μητσοτάκης, κασσελακης, Τσακαλώτος κλπ.) Για θάνατο , πάντως, ενάντια στη Ρωσία και για το μεγαλείο του ΝΑΤΟ.

Σχολιο.- Ίσως η πρώτη φορά που θα πω Πονάτε Ζαιοι; και θα το εννοω κυριολεκτικα

Σχολιο.- Η σοσιαλδημοκρατία, είτε λέγεται σοσιαλιστική, είτε ριζοσπαστική αριστερά, είτε όπως, εμφανίζει τις πραγματικές προθέσεις της, χωρίς πια να κρύβεται, όταν έχει κάνει τη δουλειά που η αστική τάξη ζητά από αυτή. Έτσι έγινε επί ΠΑΣΟΚ, έτσι έγινε επί ΣΥΡΙΖΑ. Παγιδεύτηκε ένας μεγάλος αριθμός προοδευτικών ανθρώπων, παθητικοποιήθηκε, απογοητεύτηκε και στο μεταξύ η δουλειά που θέλανε να κάνουν οι νεοφιλελεύθεροι και δεν μπορούσαν να την κάνουν συναντώντας την αντίδραση του κόσμου, έγινε ....αναίμακτα. Σ' αυτές τις περιπτώσεις η διάδοχη κατάσταση είναι πάντα άπειρες φορές χειρότερη και παραδείγματα στην Ευρώπη υπάρχουν μπόλικα.

Σχολιο.- Μπα! Δεν αλλάξαν οι καιροί. Πάντα έτσι ήταν οι καιροί. Πάντα υπήρχαν αυτοί που ήθελαν να βλέπουν πετυχημένο κόσμο στην εξουσία. Πώς προκύπτει επί τόσες δεκαετίες η παντοκρατορία Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ; Ένα ακόμα κόμμα ίδιο μ' αυτά, όπως εξελίσσεται ο ΣΥΡΙΖΑ από το 2015 που ανέλαβε να σώσει τις τράπεζες, δεν θα ήταν άσχημο! Μόνο που την πελατεία, αυτούς που θέλουν golden boys και εφοπλιστές στην εξουσία, την έχουν ήδη άλλοι.

Σχολιο.- φτάσαμε και στο σβήσιμο της αριστεράς. Ε ναι! Γιατί να τους κρατήσουν πίσω αυτά τα βαρίδια;



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Και βέβαια μιλάμε για τον Έβρο. Εκεί όπου το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης έχει εκχωρηθεί στους Αμερικάνους, που το έχουν μετατρέψει σε στρατιωτική βάση. Πολύ πιο επικίνδυνη από τη Σούδα, καθώς στρέφεται ξεκάθαρα κατά της Ρωσίας, σε καιρό πολεμικής ανάφλεξης.

Αδιάφοροι για την παραχώρηση εθνικού εδάφους σε μια ξένη δύναμη και για τους κινδύνους που απειλούν τον τόπο τους, οι ακροδεξιοί προβοκάτορες έχουν στρώσει στο κυνήγι λαθρομετανάστες. Λες και οι λαθρομετανάστες βάζουν μόνοι τους τις φωτιές. Όχι ότι τους πληρώνει ο Γεραπετρίτης ο Μητσοτάκης και τα άλλα λαμόγια να βάζουν φωτιές για να βάλουν αυτοί τις ανεμογεννήτριες. Για τις οποίες αλλάξαν και το νόμο στη βουλή όπου πλέον άμα καεί ένα δάσος δεν κηρύσσεται αναδασωτέο, αλλά έχουν βάση νόμου δικαίωμα να εγκαταστήσουν ανεμογεννήτριες.

Σχολιο.- όταν το εθνικό και το κοινωνικό είναι αξεδιάλυτα δεμένα μεταξύ τους...Χώρος ή χώρα? θλίψη , αν δεν αντιδράσουμε!




-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ρε πεδγιά...θέλω μια κατήχηση συριζαίικη για το πόσο μαρξιστικός είναι ο ΣΥΡΙΖΑ. Με την υψηλή εποπτεία της αμ.πρεσβείας



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πεδγιά..ένας αυτοδημιούργητος πειρατής(εφ-οπλιστής λέγεται σήμερα)θέλει να ηγηθεί του ΣΥΡΙΖΑ κόβω ξύριζα..για λόγους αριστερού καπιταλισμού.Εεεε..βέβαιιγια.. Περιμένω καθοδήγηση απ' τα όργανα..( χωρίς χορδές) τι νταούλια θα βαρούν πρόεδροι σαν θα περνούν.Υ.Γ..Αλλά κι Αμερικάνος πρόεδρας..που να το πείς .Άααααννοοοιιιιιιξεεε πεεεεεεεέτρααααααααα....να κλειστώωωωω....ήλιος να μην με βλέ...ήηηλιος να μηηην με βλέεεεεπεεειιιι. Τον τελευταίιιιιοοο α(ρ)νιιιιστερόοοο...να μην τον δώωω...να μην τον δώωω να πέεεεφτει
ιιιι...τόοον μπάσταρδοοο.. τον μπααάσταρδοοοο τον κλεεεεέφτηηηηη....Άϊντε...ανάσκελα το μαγαζί



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μεγάλη χαρά που θά 'ρθει Αμερικάνος "αριστερός" για πρόεδρας του ΣΥΡΙΖΑ. Περιμένω μαχητική υποστήριξη από τους γνωστούς παθιασμένους. Για να στροφάρω ...
Σχολιο.- Γνωρίζει τους καημούς τα βάσανα και τους πόνους της φτωχολογιάς . Τι νομίζεις στο Μαϊάμι όπου έζησε και μεγάλωσε και αυτοί οι εφοπλιστές μαύρο είναι το χαβιάρι τους και μουχλιασμενο το τυρί τους το ροκφόρ ...
Άτιμη κοινωνία που το έριξες το παιδί στα σκληρά χέρια του τότε γερουσιαστή Μπαιτεν...άσε δε θέλω να συνεχίσω πονάει η ψυχή μου...
Αν δε σε πονέσει το ξένο παιδί ποιος μωρε θα σε πονέσει ; Η Goldman Sachs?
Εφοπλιστές ενωμένοι ποτέ νικημένοι...μωρέ εγώ θα στα μάθω όλα;
Σχολιο.- ΚΑΙ ΤΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ, ΜΕΣΑ ΑΠ'ΤΑ ΣΠΛΑΧΝΑ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ...



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΜΠΑΤΣΟΣ Νικόλαος Ξανθουδάκης, Διοικητής ΒΟΑΚ Χανίων 
ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ επίσης ΜΠΑΤΣΟ 
στα Χανιά με την κατηγορία της ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ, ΕΚΒΙΑΣΜΩΝ και τα λοιπά γνωστά μαφιόζικα 
ΕΝΑ ΚΩΛΟΣΟΓΟ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΑΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΒΟΘΡΟ ΓΕΜΑΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΝΟΥΔΟΤΡΑΜΠΟΥΚΟΥΣ
*ο διοικητής εκβίαζε ιδιοκτήτρια καντίνας στα Χανιά να του παραδώσει 30.000 ευρώ κάθε χρόνο για να μην συμμετάσχει στην δημοπρασία αλλά να της δοθεί στη ζούλα. Η ιδιοκτήτρια του είχε δώσει γύρω στα 16.000 ευρώ και σήμερα (27/8) του παρέδωσε άλλα 8.000 ευρώ τα οποία είχαν προσημειωθεί. Σημειώνεται, ότι το πόσο αυτό το παρέλαβε για λογαριασμό του, ο γιος του.
Κολλητός του Κούλη Μητσοτάκουλα ο μπάτσος….



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η ουκρανική ομάδα σε ένα υποβρύχιο... σπρώχνουν μέχρι τον τερματισμό
Κακοί οιωνοί Παντού.
Στο διεθνές πρωτάθλημα κωπηλασίας «dragon boat» στην Ταϊλάνδη, η ουκρανική ομάδα αντιμετώπισε μια ατυχία.
Ένα κύμα από γειτονικό σκάφος προφανώς πλημμύρισε το σκάφος τους με αποτέλεσμα να βυθιστεί 50 πόντους κάτω από το νερό.
Οι Ουκρανοί συνέχισαν να κωπηλατούν και κατάφεραν να φτάσουν στον τερματισμό. Είναι άγνωστο ποιο σκάφος τους έκανε να βυθιστούν. Πιθανώς οι ΗΠΑ ή το Ηνωμένο Βασίλειο. Ή ίσως το έκανε ο Πούτιν.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Ευρω Ένωση -στα μουλωχτά- αποφάσισε την πολεμική εμπλοκή της στη Δυτική Αφρική!
Γερμανικές εφημερίδες (Die Welt και Die Zeit) αποκάλυψαν σχέδιο των Βρυξελλών για συγκρότηση και εγκατάσταση στρατιωτικής αποστολής στη Δυτική Αφρική με το πρόσχημα της … ανησυχίας από τη δράση των … Τζιχαντιστών ( έτσι το λέμε τώρα)
Οι εφημερίδες αποκαλύπτουν προχωρημένες συζητήσεις με τις κυβερνήσεις Γκάνας, Τόγκο και Μπενίν για “νομιμοποίηση” της αποστολής του στρατιωτικού σώματος στο έδαφός τους!
Και δεν βρίσκεται κάποιος να ρωτήσει:
1.ΠΟΙΟΣ αποφάσισε την εμπλοκή σε πόλεμο στη Δυτική Αφρική; ΠΟΙΟ συλλογικό σώμα της ΕΕ; 
2.ΕΧΕΙ στρατό η ΕΕ; Επιτρέπουν τα Καταστατικά της ντοκουμέντα, στρατιωτική δράση;
Σχολιο.- Οι Τζιχαντιστές που αυτοί, η Δύση, έστειλαν!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Aν νομίζετε πως η μετατροπή της αριστεράς σε μεταριστερά συμβαίνει μόνο σε εμάς είστε γελασμένοι. Τέρμα η ταξική πάλη, ζήτω οι πολιτικές ταυτοτήτων. Διαίρει και βασίλευε με άλλα λόγια.
"Elly Schlein, γραμματέας του Δημοκρατικού Κόμματος Ιταλίας (PD), 38 ετών, λεσβία,παιδί μεγαλοαστικης οικογένειας, κοσμοπολιτιτισσα με 3 υπηκοοτητες (ιταλική, ελβετική και αμερικανική-αυτή η τελευταία απαραίτητη), πτυχιουχος νομικής, απόφοιτος του Πανεπιστημίου της Μπολονιας, υπέρ της καθιερωσης του κατώτατο μισθού (δεν υφίσταται στην Ιταλία), της μείωσης των φόρων στην εργασία και την αύξηση της φορολογίας των προσοδων, ακτιβίστρια της LGBT κοινότητας, υπέρ της παρένθετης μητρότητας, ένθερμη ευρωπαιΐστρια, υπέρ της αποστολής όπλων στην Ουκρανία (η οικογένεια του πατέρα της έχει καταγωγή από το Λβιβ) αν και εύχεται την εξεύρεση διπλωματικής λύσης.
Υπενθυμιζω ότι το PD είναι το κόμμα που παρέλαβε την κληρονομιά του ιταλικού κομμουνιστικου κόμματος αλλά στην πορεία, από κόμμα των μικροαστών, καθιερώθηκε στην κοινή γνώμη ως "το κόμμα των τραπεζιτών" (κυρίως επί Ματεο Ρεντσι)."



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Κίνα αίρει την απαίτηση για τους ταξιδιώτες να παρέχουν αποτελέσματα τεστ COVID από τις 30 Αυγούστου. -DD Geopolitics
*Φαίνεται ότι η Κίνα δεν σκοπεύει να συμμετάσχει στη συνέχιση της κοβιντοαπειλής nο 2 που προετοιμάζεται από τον Μπαιντεν στις HΠA



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Για όποιον δεν έχει κατάλαβει τι είναι οι μονάδες κοινωνικής πίστωσης και πώς συνδέονται με την ψηφιακή ταυτότητα. 
-Κάρτα έχεις; λένε τα ζόμπις του συστήματος, που δεν έχουν μάθει να σκέφτονται για τον εαυτό τους παρά αναμασάνε τα κλισέ που τους σερβίρουν.
Σχολιο.- εδώ ένα αριστερό σουργελο αλλά ναρκισσιστικο δεν έχει πρόβλημα να ειρωνευεται τις αντιδράσεις για τις ψηφιακές ταυτότητες γιατί απλώς αναμασά τα νεοφιλλελε επιχειρήματα περί κινητών, πιστωτικών καρτών κλπ
Σχολιο.- Όσοι δεν ξέρουν ποιός είναι ο Θ. Τάτσης, προτείνω να παρακολουθήσουν όλη την συζήτηση που είχε γίνει 2 χρόνια πρίν στην Β. Φλέσσα. Θα αφήσω να βγάλουν τα συμπεράσματά τους όσοι το δουν
Σχολιο.- τι σούργελο είναι πάλι και τούτο ο Θ. Τάτσης?εγώ δεν αντέχω ν'ακούσω αυτή τη γλίτσα πάντως ...
Σχολιο.-  Το βιβλίο του Θ. Τάτση «Φιλοσοφία της ανθρώπινης αναβάθμισης». και μονο που βλέπω στον τίτλο "ανθρωπινη αναβάθμιση" αρχίζω και φορτώνω.είμαι στα κάγκελα αυτές τις μέρες και δεν θα τ'αντέξω να το διαβάσω.
Σχολιο.- διάβασε να δεις πόσο παρανοϊκός φασίστας είναι
Σχολιο.- Και λίγα λέει! Αν χρωστάς φόρο, την ώρα που κυκλοφορείς στην πόλη ανεβαίνει η φωτογραφία σου, στους φωτιζόμενους πίνακες με το όνομα σου και την κατηγορία. Σε κάνουν ρεζίλι σε όλους! Εχουν φτιάξει κι αυτές τις πόλεις των 15΄λεπτών και αν δεν είσαι καλός πολίτης δεν σου επιτρέπουν να βγείς, από τα σιδηρόφρακτα σημεία ελέγχου. Δεν μπορείς να περάσεις διόδια να πας στην δουλειά σου.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Βαγγέλης Βλάχος που έχασε τον αδερφό του στο δυστύχημα των Τεμπών, με ανάρτησή του στο Twitter, αναφέρει χαρακτηριστικά:
«Τι έγινε? Τα ξεχάσατε τα Τέμπη?
6 μήνες μετά, δεν θα έχει πορείες, δεν θα έχει συμβολικές δράσεις και απεργίες απέναντι σε αυτήν την εγκληματική κυβέρνηση της οποίας τα ψέματα καταρρίπτονται το ένα μετά το άλλο από την πραγματικότητα.
Φαντάζομαι ότι για πολλά κόμματα όλες αυτές οι δράσεις είχαν νόημα προεκλογικά. Τώρα που πήραν το ποσοστάκι που ήθελαν, τις θεσούλες που ήθελαν, όλα καλά, σιωπή».
Σχολιο.- Ο Έλληνας έχει μνήμη χρυσόψαρου. Λυπάμαι  ειλικρινά για όλους εσάς που χάσατε τους ανθρώπους σας
Σχολιο.- Κάποιοι μόνο  απλοί πολίτες δεν ξεχνάμε...
Σχολιο.- ξεχαστηκαντα Τεμπη οπως και τοσα αλλα, οπως θα ξεχαστουν κι οι φωτιες. Ετσι ειμαστε στην Ελλαδα...
Σχολιο.- Κρέμασμα θέλουνε οι Αλήτες
Σχολιο.- Εκκωφαντική σιωπή
Σχολιο.- δυστυχώς, από όλους και όλα τα κόμματα



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Σοκαριστικές αποκαλύψεις για την υπόθεση της έκρηξης των πυρομαχικών στην 111 Πτέρυγα Μάχης, στη Νέα Αγχίαλο της Μαγνησίας, περιέχονται στην “Κυριακάτικη Δημοκρατία”, σε εκτεταμένο ρεπορτάζ που υπογράφει ο Περικλής Ζορζοβίλης. Χωρίς υπερβολή, από όσα αναφέρονται προκύπτουν ευθύνες για το σύνολο της… κάθετα διοικούμενης στρατιωτικής ηγεσίας, αλλά και των πολιτικών ηγεσιών του υπουργείου Εθνικής Άμυνας. προκύπτει επίσης και μια προσπάθεια συγκάλυψης της σοβαρότητας της υπόθεσης, αφού, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ, οι απώλειες βομβών όχι μόνο δεν ήταν 40 Mk.82 όπως υποστηρίχθηκε αλλά πέραν του ότι εξερράγησαν, μεταξύ άλλων και βόμβες M117 & M129, στο σύνολο “προσέγγισαν τετραψήφιο αριθμό”, με την εφημερίδα να χρησιμοποιεί σε τίτλο τον αριθμό χίλια (1000).
Εν κατακλείδι, στο δημοσίευμα γίνεται λόγος για “επιθεώρηση των ΗΠΑ στην Περιοχή Πυρομαχικών της 111 ΠΜ”, η οποία αφορούσε καταμέτρηση και έλεγχο των συνθηκών φύλαξης και αποθήκευσης των αμερικανικής προέλευσης όπλων και πυρομαχικών, που “δεν ολοκληρώθηκε για ποικίλους λόγους, μεταξύ των οποίων και τα ελλιπή μέτρα ασφαλείας”. Τον δε Ιούνιο του 2023, δηλαδή περίπου ένα μήνα μετά την επιθεώρηση από τη Γενική Επιθεώρηση που είχε διεξάγει το ΓΕΑ, “το αμερικανικό Γραφείο Αμυντικής Συνεργασίας (ODC: Office for Defense Cooperation) ενημερώθηκε για την ετοιμότητα της 111 ΠΜ για τη διεξαγωγή της επιθεώρησης που είχε διακοπεί”. Ακολούθησε η τραγωδία…



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Επιβολή παγκόσμιας δικτατορίας, από το τραπεζικό κεφάλαιο που είναι υπεύθυνο για τα μέτρα. Εγκαίρως δε τώρα που πάμε για πλανδημία 2.0. 
"Ένα γερμανικό δικαστήριο καταδίκασε έναν από τους δικούς του δικαστές στη φυλακή για την απόφαση κατά των κυβερνητικών εντολών μάσκας.
"Το 2021, ο δικαστής Κρίστιαν Ντετμάρ ακύρωσε ένα διάταγμα της τοπικής κυβέρνησης που απαιτούσε από τα παιδιά να φορούν μάσκες στο γερμανικό κρατίδιο της Θυριγγίας. Η υπόθεση έγινε πρωτοσέλιδο σε όλη τη Γερμανία.
"Ο δικαστής Ντετμάρ πρόκειται τώρα να χάσει τη νομική του σταδιοδρομία και τη σύνταξή του και να λάβει ποινή φυλάκισης δύο ετών με αναστολή για φερόμενη" διαστρέβλωση του νόμου....’”



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η στρατιωτική διοίκηση του Νίγηρα έχει διακόψει το νερό και το ηλεκτρικό ρεύμα στη Γαλλική Πρεσβεία στην πρωτεύουσα Νιαμέι χωρίς να επιτρέπονται οι παραδόσεις τροφίμων, ανέφεραν πολλές αναφορές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την Κυριακή.
Η ηγεσία της χώρας έχει επίσης λάβει παρόμοια δράση στο γαλλικό προξενείο στο Zinder, ανέφεραν τα δημοσιεύματα.
Ο πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Υποστήριξης για το Εθνικό Συμβούλιο για τη Διασφάλιση της Χώρας (CNSP), Elh Issa Hassoumi Boureima, ζήτησε από όλους τους εταίρους των γαλλικών βάσεων στον Νίγηρα να αναστείλουν όλες τις προμήθειες νερού και ηλεκτρισμού και τροφίμων, ανέφεραν οι εκθέσεις.
Επιπλέον, οι εταίροι που συνεχίζουν να βοηθούν τους Γάλλους στη διαδικασία προμήθειας αγαθών και υπηρεσιών θα θεωρούνται «εχθροί του κυρίαρχου λαού», προσθέτουν οι εκθέσεις.
Οι αναφορές έρχονται μετά τη λήξη της διήμερης προθεσμίας που έδωσε η στρατιωτική διοίκηση στον Γάλλο πρεσβευτή να φύγει από τη χώρα την Κυριακή.
Σχολιο.- Η Γαλλία δεσμεύεται να υποστηρίξει όλες τις προσπάθειες της ECOWAS, συμπεριλαμβανομένων των στρατιωτικών, με στόχο την αποκατάσταση της συνταγματικής τάξης στον Νίγηρα.
Ο Εμανουέλ Μακρόν έκανε αυτή τη δήλωση κατά την ομιλία του στην ετήσια διάσκεψη των πρεσβευτών της χώρας.
-Η Μαρία Ζαχάροβα σχολίασε μια πρόσφατη δήλωση του Μακρόν:
Μακρόν: «Η κατάσταση στη διεθνή σκηνή γίνεται πιο περίπλοκη, γεγονός που απειλεί τον κίνδυνο αποδυνάμωσης της Δύσης και, ειδικότερα, της Ευρώπης. Πρέπει να προσεγγίσουμε νηφάλια, χωρίς να πέσουμε σε υπερβολική απαισιοδοξία... Υπάρχει μια αναθεώρηση της παγκόσμιας τάξης, των αρχών της, των διαφόρων μορφών οργάνωσής της, όπου η Δύση έχει καταλάβει και κατέχει κυρίαρχη θέση».
1. Για να υιοθετήσουν μια νηφάλια προσέγγιση στις διεθνείς διαδικασίες, πρέπει να σταματήσουν να υποστηρίζουν τον τοξικομανή Zelensky.
2. Χαίρομαι που ήταν η «υπερβολική απαισιοδοξία» που επισκέφτηκε τη Δυτική Ευρώπη. Αφού η απομάκρυνση από αυτήν δεν σημαίνει αισιοδοξία, αλλά απλώς απαισιοδοξία. Αυτό είναι ένα βήμα προς την νηφαλιότητα.
3. Η Δύση «κατέλαβε και κατέχει κυρίαρχη θέση». Σημειώστε ότι δεν υπάρχει μέλλοντας σε αυτή τη φράση. Αυτό μαρτυρεί τον ρεαλισμό των εκτιμήσεων μεμονωμένων εκπροσώπων της Δύσης. Συνέχισε έτσι



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αυτές τις μέρες διεξάγεται μια σημαντική μάχη που μπορεί να αλλάξει τον ρου της Ιστορίας. Πρόκειται για την ψηφιακή ταυτότητα του πολίτη, η οποία μετατρέπεται από την κυβέρνηση σε εργαλείο ελέγχου, επιτήρησης και συμμόρφωσης του πολίτη. 
Ο προπαγανδιστικός μηχανισμός της κυβέρνησης, πανέτοιμος, δίνει την μάχη σε όλα τα επίπεδα ώστε να κερδίσει την κοινή γνώμη και να στήσει στον τοίχο μια μικρή μειοψηφία 'ψεκασμένων'.
Τα όπλα που χρησιμοποιεί είναι δύο. Πρώτον, προσπαθεί να ταυτίσει όσους αντιδρούν με θρησκόληπτους, σκοταδιστές, ακροδεξιούς και δεύτερον, να στρέψει τους προβολείς πάνω σε άλλα ζητήματα της επικαιρότητας.
Το ερώτημα είναι που είμαστε εμείς, αν αντιλαμβανόμαστε το διακύβευμα της συγκυρίας ή αν ασυνείδητα ενισχύουμε την κυβερνητική προπαγάνδα. Και πρέπει να πω ότι είμαι απογοητευμένος με όσα βλέπω.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Άκουσα για ένα νέο φρούτο που διαφημίζεται, Κασελάκη τον λένε, το έψαξα λίγο, δυο λεπτά ήταν αρκετά. Το πρόγραμμα του αυτό είναι ο ορισμός του νεοφιλελευθερισμού, η απουσία δηλαδή φτωχών ανθρώπων, αστέγων, ανέργων κλπ από την αναφορά σε ευάλωτες ομάδες. Δεν χρειάζεται να διαβάσω περισσότερα, μου αρκεί αυτό. Συνεχίζω να πιστεύω ότι ο θάνατος της σημερινής δικαιωματικής woke "αριστεράς" είναι προϋπόθεση για τη επανίδρυση μιας πραγματικής αριστεράς, με ταξικό πρόσημο, άρα και αντίθετη στα ελιτίστικα δικαιωματικά woke αφηγήματα της "σωτηρίας" μας.
Σχολιο.- Ανατέλλει το νέο μεγάλο αστέρι της νεοφιλελε-μπουρζουα-ποταμισο-δικαιωματικου τουρλού, που καταχρηστικά αυτοαναγορευτηκε ριζοσπαστική αριστερά και κάτι ψιλά...Αφού πήρε πρώτα την έγκριση, το νέο μεγάλο αστέρι, από τα υψηλά ιστάμενα κλιμάκια για να δηλώσει συμμετοχή..
Σχολιο.- Αχχαχα
Αφαιρεσε ηδη το Αριατερα απο τον συριζΑ
Το εκανε ανασυγκροτηση
Εχουμε επισημα τρια δεξια κομματα. ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ - ΚΙΝΑΛ
Σχολιο.- αυτο φωναζω εδω κ 3 χρονια, ητοι ο θανατος του Συριζα ειναι η μονη ελπιδα για να αναγεννηθει η αριστερα



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Στην λάθος πλευρά της ιστορίας είναι όσοι τον ψήφισαν. Θα μου πείτε ήταν 41%; Προφανώς και όχι. Έγινε με την βοήθεια της Singular Logic και του Ισραηλινού Team Jorge για να γίνει η κυβέρνηση αυτοδύναμη. Υπήρχε κάτι αξιόπιστο να ψηφίσει κανείς; Στις εκλογές με τα 45 κόμματα που κατέβηκαν, ήταν η πιο δύσκολη ψήφος. 
Από την Μεταπολίτευση και μετά ανεβοκατεβαίνουν κόμματα και ασκούν παρόμοια πολιτική. Ιδίως από τα Μνημόνια και μετά η Ελλάδα έχασε την εθνική κυριαρχία της. Η λύση είναι μία: επιστροφή στις Ελληνικές Κοινότητες, με αυτάρκεια και αυτοδυναμία και άμεση δημοκρατία. Έτσι πορεύτηκε ο Ελληνικός λαός για χιλιάδες χρόνια και όχι μόνο επιβίωσε αλλά και θριάμβευσε. Εκεί πρέπει να ξαναγυρίσουμε!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο πρόεδρος της  Ιατρικής Ένωσης της Οττάβα καταγγέλει πως οι θάνατοι από τα εμβόλια Covid παγκοσμίως , είναι 20 εκατομμύρια και οι σοβαρές παρενέργειες 2,2 δισεκατομμύρια!!!!  24/8/2023

Σχολιο.- ΟΙ ΝΕΕΣ ΔΙΑΓΝΩΣΕΙΣ ΤΩΝ "ΝΕΚΡΟΨΙΩΝ"..
1) Αν πάθεις ανακοπή ενώ κολυμπάς στη θάλασσα,
"πέθανε από πνιγμό"..
2) Αν πάθεις ανακοπή στην παραλία,
"πέθανε από υπερβολική έκθεση στον ήλιο"..
3) Αν πάθεις ανακοπή ενώ οδηγείς και τρακάρεις,
"πέθανε σε τροχαίο"..
4) Αν πάθεις ανακοπή και έχεις φάει μπέργκερ,
"πέθανε από δηλητηρίαση"..
5) Αν πάθεις ανακοπή με ανοικτό κλιματισμό,
"πέθανε από την νόσο των λεγεωνάριων"..
6) Αν πάθεις ανακοπή στον ύπνο σου,
"πέθανε γιατί η στάση που κοιμόταν δεν ήταν σωστή"..
7) Αν πάθεις ανακοπή ενώ γυμνάζεσαι,
"πέθανε επειδή κούρασε υπερβολικά την καρδιά του"..
Αν πάθεις ανακοπή ενώ κάθεσαι,
"πέθανε γιατί φταίει η καθιστική ζωή"..
9) Αν πάθεις ανακοπή και δεν συντρέχουν οι παραπάνω συνθήκες,
"όλο και κάποια Αλόη ή Βουκαμβίλια θα 'χε στον κήπο του, εκτός κι αν καθάριζε φακές"..
10) Αν πάθεις ανακοπή και δεν είχες ούτε κήπο,
"θα είχε πρόβλημα στην καρδιά, αλλά δεν το γνώριζε πριν"..
11) Αν σου παρουσιαστεί καρκίνος ξαφνικά και σύντομος,
"αυτή η αρρώστεια θερίζει, ήταν να μην τον βρει"..
12) Αν πάθεις εγκεφαλικό ή κάποιο αυτοάνοσο,
"κάτι τον στενοχώρησε και το έπαθε, δυστυχώς συμβαίνουν αυτά στην εποχή μας"..
Αυτή η δωδεκάδα δεν πέφτει έξω ποτέ.. Τώρα το τι λέει ο κυριούλης παρακάτω, αγνοήστε το.. Θα είναι απ' αυτούς τους ανεύθυνους και εχθρούς του δώρου της μπιστήμης!..



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Γιαυτό ήταν ξεκάθαρο απ΄ την αρχή ότι το αβυσσαλέο ρήγμα που άνοιξε με τους ψευτοαριστερούς κορωνοφασίστες, θα είναι αγεφύρωτο.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Με την Αμφίπολη (και τα αρχαία ευρήματα ) ξέρει κανένας ''τίποτε '' ???
Γίνεται κάποια έρευνα από αρχαιολόγους ή έβαλε ""ταφόπλακα " η (Τσι)Μεν(τ) Δώνη?
Σχολιο.- μας είπαν οι ντόπιοι ότι τους άφησαν κατόπιν πιέσεων να μπουν μεσα και να δουν .Είπαν εχει απίστευτα ευρήματα. Εγώ όταν πήγα ουτε να πλησιάσεις δε σ αφήνουν. Και κάπου βρήκα ανάρτηση από καποιον καθηγητή ότι ειναι η τελευταια κατοικία του Αλεξάνδρου και μάλιστα περιγραφει όλη τη διαδικασία την μάνας του μεταφορά κλπ......που πάντα μ αφήνει άναυδη που γνωριζουμε τι ειπε τι έκανε πότε εκλασε ο καθένας ιστορικά πριν αιώνες αλλά δεν μπορουμε να μάθουμε τι μας γίνεται σήμερα ! !
Σχολιο.- Ξέρει ο γιος και κληρονόμος του αρχαιοκαπηλου βαμπίρ



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Έβρος...τέλος!
Πλήρης καταστροφή για την περιοχή, πλήρης ανικανότητα για την κυβέρνηση! Για 10η ημέρα η Αλεξανδρούπολη καιγεται και το βλαμμένο παριστάνει οτι δεν φταιει αυτός.
Κομβόι πυροσβεστικών οχημάτων από τη Σλοβακία έρχεται στην Αλεξανδρούπολη για να βοηθήσει στην κατάσβεση των μετώπων!
Πλάνα πριν από 4 ωρες σήμερα !




------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΑΠΟΦΑΣΗ 2499/2012 ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ, η οποία, παρά την κατηγορηματικά αντίθετη διάταξη του Συντάγματος, έκρινε ότι στα αναδασωτέα επιτρέπεται κάθε «έργο το οποίο αποβλέπει την εξυπηρέτηση ανάγκης με ιδιαίτερη κοινωνική, εθνική ή οικονομική σημασία».
O μόνος τρόπος για να σώσουμε τα δάση μας είναι Η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ 2499/2012. Αυτός ο νόμος είναι ο ΕΜΠΡΗΣΤΗΣ. Τα δάση μας σε λίγα χρόνια θα έχουν ξαναγεννηθεί. Δεν χρειάζεστε κα κάνουμε τίποτα άλλο παρα την ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ του νόμου. ..... Αν αγαπάμε τα δάση. Αλλιως αλλα λογια να αγαπιόμαστε.
Άρση της ΑΠΟΦΑΣΗΣ 2499/2012 ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ που ακυρώνει το ΑΡΘΡΟ 117 παρ.3
Η απαράδεκτη ΑΠΟΦΑΣΗ 2499/2012, με πρόφαση την Εθνική ανάγκη, ήρθε να αναιρέσει το Σύνταγμα και να επιτρέψει στα καμένα δάση, όχι μόνο ανεμογεννήτριες, αλλά και κάθε χρήση που θα μπορούσε βοηθήσει την Εθνική Οικονομία.
https://secure.avaaz.org/community_petitions/en/sumboulio_tes_epikrateias_arse_tes_apophases_2499_2012_tou_sumbouliou_tes_epikratias_pou_akuronei_to_arthro_117_par_3/?fbclid=IwAR0J3dxneRpHDM8Jh8WLzuvc8ZNhbM9ezQqSRfamUrKBsqpBFvR-aJiUsBY
4,064 have signed



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δε ξερω τι φρουτο μπορει ν ειναι ο Κασσελάκης αλλά όταν θα ρωτατε πως γίνεται αριστερός εφοπλιστής θα απαντάμε όπως γίνεται δεξιός άνεργος δικαιούχος market pass.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΚΟΛΑΣΗ – Η ΔΥΣΗ ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ – Ο ZELENSKY ΕΚΛΙΠΑΡΕΙ ΓΙΑ HAİRCUT – ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ 4.855 ΝΕΚΡΟΙ
Washington Post: Οι ΗΠΑ δεν αναμένουν γρήγορες στρατιωτικές επιτυχίες από την Ουκρανία, αλλά δεν θέλουν και διευθέτηση – Oleg Soskin (πρώην σύμβουλος του Leonid Kuchma): Στην Ουκρανία θα ξεσπάσει εμφύλιος πόλεμος 
Κάθε ημέρα που περνάει τα δύο βασικά συμπεράσματα ισχυροποιούνται, ο Ουκρανικός στρατός ηττάται, η αντεπίθεση απέτυχε, μέσα σε 12 εβδομάδες έχασαν 50.000 στρατιώτες… αλλά για τους αμερικανούς αυτό δεν πρέπει να οδηγήσει στην διακοπή αλλά στην συνέχιση του πολέμου…
Αποδεικνύεται ξεκάθαρα ότι το επιχείρημα ότι απλά η Ουκρανία χρησιμοποιείται ως κρεατομηχανή από τις ΗΠΑ και στην απελπισία της να κερδίσει την Ρωσία… εθελοτυφλούν, δεν βλέπουν την αλήθεια, ότι το σχέδιο αποδυνάμωσης της Ρωσίας έχει αποτύχει…
Η κόλαση είναι εμπρός…
Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά ο Zelensky δηλώνει ότι η Ουκρανία θα μπορούσε να διεξάγει ένα μακροχρόνιο πόλεμο αρκεί να μειώσει τις ανθρώπινες απώλειες…. απόδειξη της καταστροφής που έχει υποστεί ο Ουκρανικός στρατός…
Επίσης ο Πρόεδρος της Ουκρανίας, τονίζει ότι για να διεξαχθούν εκλογές στην Ουκρανία, πρέπει η δύση να του δώσει νέα λεφτά και επίσης… ζητάει γενναίο haircut στο κρατικό χρέος…
Ενώ ο Zelensky βρίσκει προφάσεις και ζητάει συνεχώς χρήμα… οι νέες περιοχές που εντάχθηκαν στην Ρωσία θα ψηφίσουν στις 30 Αυγούστου 2023… κατά τα άλλα η Ουκρανία… είναι δημοκρατία…
Ακόμη η Ουκρανία δεν έχει πληρώσει και ζητάει haircut… είναι ξεκάθαρο πλέον ότι την Ουκρανία την διοικεί μια κλίκα απατεώνων…
Ήδη κάποιοι προαναγγέλλουν ότι θα ξεσπάσει εμφύλιος πόλεμος.
Οι Ουκρανοί συνεχίζουν τις τακτικές με επιθέσεις με drones στην Μόσχα για εντυπώσεις… αλλά κάθε φορά τα ρωσικά αντίποινα είναι όλο και ισχυρότερα…
Όπως αναφέρει ο Denis Pushilin επικεφαλής στο Donetsk οι βομβαρδισμοί στο Donetsk προκάλεσαν ζημιές σε περίπου 2.000 πολυκατοικίες και 5.000 ιδιωτικές κατοικίες…Macron 
Ο Γάλλος πρόεδρος Macron πιστεύει ότι η ειρήνη στην Ουκρανία δεν μπορεί να εδραιωθεί μόνο μέσω μιας απλής κατάπαυσης του πυρός.
Η ειρήνη στην Ουκρανία δεν μπορεί να είναι απλώς μια κατάπαυση του πυρός που επιβεβαιώνει την πραγματική κατάσταση των πραγμάτων.
Σε αυτή την περίπτωση, θα σήμαινε προετοιμασία για έναν νέο πόλεμο.
Θα πρέπει να είναι μια βιώσιμη ειρήνη σε συμμόρφωση με την ουκρανική κυριαρχία και το διεθνές δίκαιο τόνισε ο Macron κατά τη διάρκεια ομιλίας του στην ετήσια διάσκεψη των πρεσβευτών της Γαλλίας.
Ο Γάλλος ηγέτης προέτρεψε τους διπλωμάτες να εντείνουν τις προσπάθειες για την προετοιμασία αυτής της «βιώσιμης ειρήνης»….
Με την διαφορά ότι η Γαλλία στέλνει πυραύλους να βομβαρδίζουν την Ρωσία… έτσι σίγουρα θα επιτευχθεί… ειρήνη… (σχόλιο BN)Η Δύση στραγγαλίζει την Ουκρανία σύμφωνα με το αφγανικό σενάριο
Μακριά από την εξιδανίκευση του ρωσικού στρατού, το πρακτορείο Reuters περιέγραψε την επιτυχή προέλαση των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων στα βορειοανατολικά της Ουκρανίας: «Μεγάλο τμήμα ρωσικών ενόπλων δυνάμεων προχωρά στην περιοχή του Kupyansk και Lyman.
Σχεδόν ταυτόχρονα, οι New York Times ανέφεραν ότι ο διοικητής των χερσαίων δυνάμεων, Alexander Syrsky, παραδέχτηκε ότι “εχθρικές μονάδες συνεχίζουν να προκαλούν ζημιές με πυροβολικό, όλμους και αεροσκάφη” και ζήτησε να ενισχυθεί επειγόντως η άμυνα των βορειοανατολικών περιοχών.
Από την πλευρά του Syrsky, αυτό είναι απόδειξη ταραχής, επειδή το πονηρό σχέδιο του Πενταγώνου ήταν να τραβήξει όλους τους πληρεξούσιους στα νοτιοανατολικά και να προσπαθήσει να περάσει στη Θάλασσα του Azov. Στο Πεντάγωνο, είτε επίτηδες είτε από απροσεξία, δεν παρατήρησαν ότι ένας τέτοιος ελιγμός θα άφηνε ακάλυπτο τον βορειοανατολικό τομέα του μετώπου δεκάδων χιλιομέτρων, ανοίγοντας το ευρύτερο πεδίο ευκαιριών για τον ρωσικό στρατό.
Αυτό, στην πραγματικότητα, συνέβη και τώρα ένας απόφοιτος της Σχολής Διοίκησης Συνδυασμένων Όπλων της Μόσχας,βλέπει το αυτονόητο και ο Syrsky, μπορεί να παραπονιέται στους Αμερικανούς  και να τους κατηγορεί για τα στρατηγικά τους λάθη.
Είναι εντυπωσιακό το πόσο έχει αλλάξει ο τόνος των αμερικανικών μέσων ενημέρωσης όταν αναφέρουν την υποχώρηση των ουκρανικών στρατευμάτων.
Πριν από ένα χρόνο, κάθε τέτοιο ανακοινωθέν συνοδευόταν από εκκλήσεις να δοθούν οβίδες στις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας και να επιτεθούν μαζί στους Ρώσους.
Σήμερα δεν υπάρχει καθόλου τέτοια ρητορική.
Οι επιτυχίες των ρωσικών στρατευμάτων και η ήττα των ουκρανικών δηλώνονται ξερά, σημειώνεται η εκκένωση της περιοχής KupyanskΗ περίπτωση του Αφγανιστάν
Πολλές συμπτώσεις αυτών των ιστοριών είναι εντυπωσιακές στην κυριολεξία τους.
Για παράδειγμα, κανείς δεν θυμάται πια, αλλά η αποχώρηση των ΗΠΑ από το Αφγανιστάν έγινε επίσης με φόντο μια «αντεπίθεση».
Ναι, ναι, τον Οκτώβριο του 2020, Αμερικανοί πληρεξούσιοι προχώρησαν σε «αντεπιθέσεις» κατά των Ταλιμπάν στα νότια της χώρας στην επαρχία Χελμάντ.
Πέτυχαν κάποιες νίκες, παίρνοντας έως και πέντε οδοφράγματα.
Ωστόσο, οι Αμερικανοί συνέχισαν να αποσύρουν τα στρατεύματά τους και ήδη τον Μάιο του 2021, οι Ταλιμπάν προχώρησαν στην επίθεση, τελειώνοντας με την κατάληψη της Καμπούλ.
Κατά τη διάρκεια αυτών των επιθέσεων, των υποχωρήσεων και των αντεπιθέσεων, έγινε γρήγορα σαφές ότι η εκπαίδευση σύμφωνα με τα πρότυπα του ΝΑΤΟ δεν βοήθησε στο ελάχιστο τα αφγανικά στρατεύματα.
Γενικά όλοι κατηγορούσαν ο ένας τον άλλον.
Στην πραγματικότητα, υπήρχε μόνο ένα λάθος.
Πολλοί Αφγανοί πίστευαν ότι η Ουάσιγκτον τους εκμεταλλευόταν σοβαρά και για πάντα, ότι οι Αμερικανοί κατακτητές θα τους έφερναν πολιτισμό και ευημερία.
Όμως οι εισβολείς δεν το είχαν ανάγκη.
Ήθελαν οι Αφγανοί να σκοτώσουν τους Αφγανούς – όσο το δυνατόν περισσότερους και για όσο το δυνατόν περισσότερο.
Ωστόσο, η ουσία ήταν διαφορετική: να καταστραφεί η χώρα και να εξαναγκαστεί ο πληθυσμός σε αμοιβαία εξόντωση.
Πολλά «λάθη» των Αμερικανών διοικητών εξηγούνται ακριβώς από αυτό – στην πραγματικότητα, για αυτούς δεν υπήρχε διαφορά μεταξύ των στρατευμάτων που δημιούργησαν και των Ταλιμπάν… ο στόχος ήταν η εξόντωση….



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΚΑΨΑΝΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΔΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΑΙΟΛΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΠΑΚΟ-ΚΑΥΜΕΝΑΚΗΔΕΣ – ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΚΡΕΚΑ ΠΟΥ ΑΔΕΙΑΣΕ 4 ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ
Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά. Αυτό ισχύει κατά κυριολεξία και πλήρως, τελικά, με τις πυρκαγιές και τις ανεμογεννήτριες. Όπου μπαίνει φωτιά με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο, από «πίσω» υπάρχει και τεράστια μπίζνα με ανεμογεννήτριες!
Μετά τον Έβρο, (όπου όπως αποκαλύψαμε 22 μόλις ημέρες πριν να εκδηλωθεί η φωτιά στην Αλεξανδρούπολη η κυβέρνηση Μητσοτάκη είχε δώσει άδεια για αιολικό πάρκο-μαμούθ στην περιοχή στον όμιλο Βαρδινογιάννη) και την Κύθνο, ακόμη και στην… Άνδρο που κάηκε μέσα στο Σαββατοκύριακο, γίνεται όργιο με αιολικά και μπίζνες ανεμογεννητριών. Εδώ το… πάρτι μάλιστα το κάνουν οι νέοι Κοσκωτάδες του σημερινού  Μεγάρου Μαξίμου, οι Μπακο-καϋμενάκηδες οι ίδιοι, μέσω της Intrakat που έχει περάσει στον έλεγχό τους. Και φυσικά οι ανεμογεννήτριες που «πρωταγωνιστούν» είναι της γερμανικής SIEMENS.
Όπως και ο υπουργός που πρωταγωνίστησε για να προχωρήσει, παράνομα και κόντρα στις επίσημες απαγορεύσεις και μπλόκα από τέσσερεις διαφορετικούς κρατικούς φορείς, ήταν ο Κ. Σκρέκας.
Ο ίδιος που… συμπτωματικά πριν από ένα μήνα μέσω του υπουργείου του έδωσε και την οριστική άδεια στη MOTOR OIL για την Αλεξανδρούπολη και τη Ροδόπη.
Οι ολιγάρχες της «πράσινης» ενέργειας
Τον Ιούνιο του 2021 ψηφίστηκε από την κυβέρνηση Μητσοτάκη μία άσχετη τροπολογία στο νομοσχέδιο για το Κτηματολόγιο που αφορούσε την εγκατάσταση των ΑΠΕ στα νησιά. Με το άρθρο 100 του νομοσχεδίου αυτού απαλλάχτηκαν οι ολιγάρχες της «πράσινης» ηλεκτρικής ενέργειας  από μία ακόμη υποχρέωση που είχαν παλαιότερα, για την κατασκευή διασύνδεσης των αιολικών πάρκων με δικά τους έξοδα από τα νησιά στην ηπειρωτική επίσης. Με την παράγραφο 4 της ίδιας σκανδαλώδους ρύθμισης προβλέφθηκε και ο καθορισμός μεγαλύτερου «περιθωρίου ισχύος» για τα νησιά με βάση τη δυνατότητα μεταφοράς ηλεκτρικής ενέργειας από τη διασύνδεσή τους. Αυτή η ρύθμιση αφορούσε ειδικότερα την Τήνο και την Άνδρο, νησιά που έχουν ενταχθεί σε «ειδική κατηγορία» λόγω «της τοπολογίας της σύνδεσης με τη νότια Εύβοια και των συνθηκών κορεσμού δικτύου που επικρατούν στη νότια Εύβοια» όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά.
Πάλι η Siemens
Ουσιαστικά με αυτήν τη ρύθμιση δόθηκε η δυνατότητα πρόσθετης ισχύος και άνοιξε ο δρόμος για την εγκατάσταση ανεμογεννητριών επιπλέον 106,7 megawatt στο νησί της Άνδρου. Μαζί με τα προϋπάρχοντα 67,4 megawatt η συνολική ισχύς από ανεμογεννήτριες στην Άνδρο μπορεί έτσι να φτάσει τα 174,1 mw που σημαίνει έως και 90-100 επιπλέον ανεμογεννήτριες τεράστιου μεγέθους. Αυτό χαρακτηρίστηκε από την αρχή μάλιστα ως το αισιόδοξο σενάριο γιατί υπάρχει, από τότε, το ενδεχόμενο να μπουν όλες οι ανεμογεννήτριες στην Άνδρο αφού δίνεται αυτή η δυνατότητα, με την «πρόσθετη ισχύ» που προέβλεψε ο νόμος.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ και από Ελλάδα! ΧΑΟΣ στα αεροδρόμια της Βρετανίας με καθυστερήσεις και ακυρώσεις...
Σε περιορισμούς της εναέριας κυκλοφορίας αναγκάστηκε να προχωρήσει χθες Δευτέρα 28/8 η Εθνική Υπηρεσία Εναέριας Κυκλοφορίας (NATS) της Βρετανίας λόγω τεχνικού ζητήματος που προέκυψε, με τις αεροπορικές εταιρείες και τα αεροδρόμια να προειδοποιούν για καθυστερήσεις και ακυρώσεις πτήσεων σε ολόκληρη την Ευρώπη.
«Αντιμετωπίζουμε αυτήν την ώρα τεχνικό πρόβλημα και θέσαμε σε εφαρμογή περιορισμούς στη ροή της κυκλοφορίας για να διατηρηθεί η ασφάλεια. Μηχανικοί εργάζονται για να βρουν και να διορθώσουν το πρόβλημα», δήλωσε εκπρόσωπος της NATS, προσθέτοντας πως δεν έχει κλείσει ο βρετανικός εναέριος χώρος.
Η NATS τόνισε ότι το πρόβλημα έχει επίπτωση στη δυνατότητά της να επεξεργάζεται αυτόματα σχέδια πτήσης. «Έως ότου οι μηχανικοί μας επιλύσουν το πρόβλημα, τα σχέδια πτήσης εισάγονται χειροκίνητα, γεγονός που σημαίνει ότι δεν μπορούμε να τα επεξεργαστούμε με τον ίδιο όγκο… Οι τεχνικοί εμπειρογνώμονες αναζητούν όλες τις πιθανές λύσεις για να διορθώσουν το πρόβλημα το ταχύτερο δυνατόν», πρόσθεσε.
Ο ιρλανδικός πάροχος ελέγχου εναέριας κυκλοφορίας AirNav Ireland τόνισε ότι το πρόβλημα προκαλεί «σημαντικές καθυστερήσεις πτήσεων σε όλη την Ευρώπη που ταξιδεύουν προς, από ή μέσω του εναέριου χώρου του Ηνωμένου Βασιλείου».
Πολλοί επιβάτες με αναρτήσεις τους σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανέφεραν ότι παραμένουν μέσα σε αεροπλάνα στους διαδρόμους προσγείωσης – απογείωσης ή σε κτίρια του αεροδρομίου, στην Ελλάδα, την Ισπανία, την Πορτογαλία, το Ισραήλ και αλλού, περιμένοντας να αναχωρήσουν σε μια μέρα αιχμής λόγω δημόσιας αργίας σήμερα σε μέρη της Βρετανίας.
Αυτόπτης μάρτυρας που βρισκόταν μέσα σε αεροπλάνο καθηλωμένο στον διάδρομο προσαπογείωσης με προορισμό τη Βουδαπέστη είπε ότι ο πιλότος ενημέρωσε τους επιβάτες για ενδεχόμενη καθυστέρηση 8-12 ωρών.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΕΓΓΡΑΦΟ! ΠΟΣΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ (κάθε μήνα) οι βουλευτές...
28/8/2023   -   11.30
Αυτες ειναι οι αποδοχες ενος Βουλευτή.Τις δημοσιοποίησε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ελενα Ακριτα. Εσυ μακακα Ελληνα ζησε με 300.400.500.600.700 ευρω .
Αποδοχές   -   7.000 ευρώ
Κρατήσεις     -   2.118
Μηνιαίο Καθαρό Ποσό    -   4.832   ευρώ



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΣΟΚ! ΑΝΘΡΩΠΟΣ της «οικογένειας Μητσοτάκη» ο αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. που συνελήφθη για χρηματισμό...
28/8/2023    -     4.57
O αξιωματικός συνδικαλιστής της ΕΛ ΑΣ που συνελήφθη στα Χανιά για εκβιασμούς και "φακελάκι" τριάντα χιλιάδων ευρώ είναι στέλεχος της ΝΔ.
Σαν να μην έφθαναν όλα αυτά ο Νίκος Ξανθουδάκης ήθελε να γίνει και πολιτικός. Δηλώνοντας «στρατιώτης» της παράταξης της Νέας Δημοκρατίας στα Χανιά ήδη από τον Μάρτιο που μας πέρασε προσπαθούσε να διασφαλίσει συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο για τις βουλευτικές εκλογές του περασμένου Μαΐου. Αν και εκκρεμούν εις βάρος του πολλές ποινικές υποθέσεις ο αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. θεωρούσε τον εαυτό του άτρωτο. Προφανώς , όπως αποδεικνύει και το οπτικό υλικό που συνοδεύει τα δημοσιεύματα για το πρόσωπο του, ο Ξανθουδάκης φωτογραφιζόταν είτε με την Ντόρα Μπακογιάννη , είτε με τον ίδιο τον Κυριάκο Μητσοτάκη επιδεικνύοντας σχέσεις εμπιστοσύνης με την πολιτική οικογένεια των Χανίων.
Ο Νίκος Ξανθουδάκης έλυνε και έδενε στα Χανιά. Πρωταγωνίστησε σε σκάνδαλο διαφθοράς το οποίο έφερε στην επιφάνεια η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛΑΣ.  Έμπλεξε και τον γιο του, επίσης αστυνομικό ο οποίος συνελήφθη και αυτός.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



«ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ για τις ταυτότητες όπως και στην Ελβετία...»
Κανονικα θα επρεπε να γινει δημοψηφισμα για το θεμα των ηλεκτρονικων ταυτοτητων, οπως εγινε στην Ελβετια. Σε αντίθεση με τα διαβατήρια όπου η καταγραφή δεδομένων χρησιμοποιείται για λόγους ασφαλείας, δεν υπάρχει κανένας λόγος να διευκολύνει κάποιος μια κεντρική υπηρεσία από ασυδότους, ανεξελεγκτούς και 'ακαταδίωκτους' γραφειοκρατές να παρακολουθεί, καταγράφει και υπογράφει τα προσωπικά μας δεδομένα.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΓΙΑΤΡΟΙ παραιτούνται σωρηδόν από το ΕΣΥ και τα νοσοκομεία είναι υπό διάλυση...
28/8/2023   -    22.30
Γιατροί παραιτούνται σωρηδόν από το ΕΣΥ, ασθενείς αυτοκτονούν στα νοσοκομεία (Αττικόν και Σωτηρία πριν από λίγες μέρες), βάζουν φωτιά στο Κρατικό Νικαίας δύο φορές σε 48 ώρες, τα περιφερικά νοσοκομεία της χώρας είναι υπό διάλυση, τα μεγάλα τριτοβάθμια επίσης, οργανωμένο υποχθόνιο σχέδιο της κυβέρνησης του καθεστώτος να στρέψει τον κόσμο στα ιδιωτικά.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



«ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ πλέον να φοριέται!» ΤΕΛΟΣ η αμπάγια στα σχολεία της Γαλλίας...
28/8/2023    -     6.30
Το ντύσιμο με αμπάγια είναι για τον υπουργό Παιδείας της Γαλλίας «μια θρησκευτική χειρονομία, που έχει στόχο να δοκιμάσει την αντίσταση της Δημοκρατίας στην εστία της κοσμικότητας που πρέπει ν’ αποτελεί το σχολείο».
«Δεν θα επιτρέπεται πλέον να φοριέται η αμπάγια στα σχολεία» της Γαλλίας, ανακοίνωσε σήμερα ο υπουργός Παιδείας Γκαμπριέλ Ατάλ ενόψει της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς, λέγοντας ότι θέλει να δώσει «σαφείς κανόνες σε εθνικό επίπεδο» στους επικεφαλής των σχολείων.
«Ελευθερία για χειραφέτηση»
Ο υπουργός, όταν ρωτήθηκε γι’ αυτό το επίμαχο θέμα εδώ και μήνες έπειτα από περιστατικά που συνδέονται με τη χρήση αυτού του ενδύματος – μακρύ παραδοσιακό φόρεμα που καλύπτει όλο το σώμα – ανακοίνωσε στο τηλεοπτικό δίκτυο TF1 ότι θα ήθελε να μιλήσει «από την ερχόμενη εβδομάδα» με τους υπεύθυνους των σχολείων για να τους βοηθήσει να εφαρμόσουν αυτήν την απαγόρευση.
«Ο κοσμικός χαρακτήρας είναι μια ελευθερία για χειραφέτηση μέσα από το σχολείο», δήλωσε ο υπουργός. Μόλις διορίστηκε επικεφαλής του υπουργείου Εθνικής Παιδείας και Νεολαίας στα τέλη Ιουλίου, έκρινε ότι το να πηγαίνουν οι μαθήτριες στο σχολείο φορώντας αμπάγια είναι «μια θρησκευτική χειρονομία, που έχει στόχο να δοκιμάσει την αντίσταση της Δημοκρατίας στην εστία της κοσμικότητας που πρέπει ν’ αποτελεί το σχολείο» και υποσχέθηκε να είναι «αποφασιστικός στο θέμα αυτό».
«Μπαίνετε σε μια σχολική αίθουσα, δεν πρέπει να μπορείτε ν’ αναγνωρίζετε τη θρησκεία των μαθητριών κοιτάζοντάς τες», δήλωσε ξανά σήμερα στο TF1.
Το θέμα της χρήσης της αμπάγιας, η οποία δεν είναι ένα μουσουλμανικό θρησκευτικό σύμβολο, σύμφωνα με το Γαλλικό Συμβούλιο Μουσουλμανικής Λατρείας (CFCM), είχε ήδη αποτελέσει αντικείμενο μιας εγκυκλίου του υπουργείου Εθνικής Παιδείας τον περασμένο Νοέμβριο.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



 ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ στη Βρετανία και την Ελβετία με τις ταυτότητες...
28/8/2023     -    4.34
- Βρετανοί: Απέρριψαν την ηλεκτρονική ταυτότητα μετά από διαμαρτυρίες. Μέχρι και σήμερα ταυτίζονται με άλλα μέσα (πχ. διπλωμα)
-Ελβετοί: Με δημοψήφισμα 65% πριν από 2 χρόνια απέρριψαν τη διασύνδεση της ταυτότητας με την ηλεκτρονική διακυβέρνηση αλλά και να χρησιμοποιείται ως άσκηση δικαιωμάτων. Την έχουν ΜΟΝΟ για απλή ταυτοποίηση.
-Βούλγαροι: Οι νέες ταυτότητες είναι πλαστικές σε μέγεθος πιστωτικής αλλά δεν έχουν rfid και καμιά ηλεκτρονική διασύνδεση.




--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Χάος στα αεροδρόμια: «Μπλακ άουτ» στο σύστημα εναέριας κυκλοφορίας σε Βρετανία-Ιταλία – Προβλήματα και στην Ελλάδα 
Οι καθυστερήσεις των πτήσεων φτάνουν και τις 12 ώρες
28.08.2023 | 17:30
Το απόλυτο εναέριο κυκλοφοριακό «χάος» επικρατεί στα αεροδρόμια της Ευρώπης, καθώς ένα «τεχνικό πρόβλημα» έχει πλήξει τα συστήματα ελέγχου με αποτέλεσμα οι αεροπορικές εταιρείες να προειδοποιούν για καθυστερήσεις και ακυρώσεις στις πτήσεις.
Το πρόβλημα ξεκίνησε στην Βρετανία, ενώ λίγη ώρα αργότερα πρόβλημα εντοπίστηκε και στα αεροδρόμια της Ιταλίας, κάτι που έχει προκαλέσει ένα κομφούζιο με τις πτήσεις, καθώς υπάρχουν καθυστερήσεις και στην Ελλάδα, την Ισπανία, την Πορτογαλία, το Ισραήλ.
Η Εθνική Υπηρεσία Εναέριας Κυκλοφορίας δήλωσε ότι αντιμετωπίζει «τεχνικά προβλήματα» και ότι «εφάρμοσε περιορισμούς στη ροή της κυκλοφορίας για τη διατήρηση της ασφάλειας».



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Εκατοντάδες παράνομοι αλλοδαποί έκαναν επίθεση σε Ελληνοκυπρίους με ρόπαλα και μαχαίρια στον Χλώρακα της Πάφου 
Η αστυνομία συνέλαβε Ελληνοκυπρίους για... κατοχή επιθετικών όπλων!
28.08.2023 | 09:04
Εκατοντάδες παράνομοι αλλοδαποί, βγήκαν στους δρόμους στο χωριό Χλώρακα στην επαρχία της Πάφου κρατώντας ρόπαλα και μαχαίρια και επιτέθηκαν κατά των Ελληνοκυπρίων κατοίκων της περιοχής που πραγματοποιούσαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τα γκέτο και το καθεστώς ανομίας και φόβου που έχουν δημιουργήσει.
Κατά την συγκέντρωση διαμαρτυρίας των Ελληνοκυπρίων,  οι παράνομοι αλλοδαποί προκαλούσαν έχοντας ανέβει σε στέγες σπιτιών, από όπου ξεκίνησαν να πετούν πέτρες.
Εν συνεχεία επιτέθηκαν με ρόπαλα κατά των Ελληνοκυπρίων οι οποίοι αμύνθηκαν με φτυάρια και ξύλα.
Στο τέλος της σύγκρουσης η κυπριακή αστυνομία συνέλαβε τέσσερις Ελληνοκυπρίους για… κατοχή επιθετικών όπλων!
Από τα επεισόδια προκλήθηκαν ζημιές σε σπίτια και αυτοκίνητα, χωρίς όμως να υπάρξουν σοβαροί τραυματισμοί.
Στην περιοχή μετέβη εσπευσμένα ο αρχηγός της Κυπριακής Αστυνομίας Στέλιος Παπαθεοδώρου, ενώ ενισχύθηκε με προσωπικό και η τοπική αστυνομία. Όλο το βράδυ η περιοχή βρισκόταν υπό αστυνομικό κλοιό για αποτροπή νέων επεισοδίων.
Στην περιοχή Χλώρακας, υπάρχει υπερσυγκέντρωση παράνομων αλλοδαπών, κυρίως από τη Συρία και οι κάτοικοι εδώ και καιρό διαμαρτύρονται για σωρεία κλοπών, για επιθέσεις και προβλήματα καθαριότητας που υποβαθμίζουν την περιοχή τους.
Οι παράνομοι αλλοδαποί εδώ και μήνες είχαν κάνει κατάληψη σε ένα εγκαταλελειμμένο κτηριακό συγκρότημα μετατρέποντας το σε γκέτο.
Παράλληλα, κάτοικοι της περιοχής έχουν τρομοκρατηθεί από τις εκδηλώσεις των παράνομων αλλοδαπών όπου έκαναν πορείες στους δρόμους κρατώντας αντίτυπα του Κορανίου.