Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2023

Παρασκευη 15 Σεπτεμβριου 2023


Ε ναι , έτσι είναι η ανάπτυξη. Μην ξεχάσω να σας ενημερώσω, ότι θα πληρώσουμε κι από πάνω, την ιταλική μαφία στην οποία τα είχαμε χαρίσει εξαρχής

Χ.Σταϊκούρας: «Τέλος η σιδηροδρομική σύνδεση Αθήνας – Θεσσαλονίκης με τηλεδιοίκηση αλλά θα έχουμε κάνει τα έργα μέχρι το 2026»!

«Υπάρχει περίπτωση οι ζημιές να υπερβαίνει κατά πολύ τα 100 εκατομμύρια»

14.09.2023 | 21:16

Την διακοπή της σιδηροδρομικής σύνδεσης Αθηνών-Θεσσαλονίκης, ανακοίνωσε υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σταϊκούρας, καθώς επτά μήνες μετά το τραγικό δυστύχημα-έγκλημα των Τεμπών, διαλύθηκε ακόμα και αυτό το ήδη υπάρχον «αρχαίο» σιδηροδρομικό δίκτυο, ενώ και η κυβέρνηση «απαλλάχθηκε» από την υποχρέωση να… υπάρχει σιδηροδρομική σύνδεση!

Απαντώντας σε ερώτηση της ΕΡΤ σχετικά με το τι θα γίνει με το σιδηροδρομικό δίκτυο ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών δήλωσε:

«Το πρόβλημα είναι τεράστιο. Υπάρχει περίπτωση το κόστος να υπερβαίνει κατά πολύ τα 100 εκατομμύρια.

Σχολιο.- Φυσικά! Τι  να το κάνουμε το τρένο? Λεφτά έχουμε, άρα μπορούμε να πηγαίνουμε με τα αεροπλάνα….



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αττική οδός : Και δεύτερο αυτοκίνητο έπιασε φωτιά – Πως ρυθμίζεται η κυκλοφορία

Σχολιο.- Έχουν ξεχάσει να μας πουν βέβαια ότι πρόκειται για ηλεκτρικό αυτοκίνητο. Εμπρός Όλοι μαζί για την πράσινη ανάπτυξη



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Όταν δεν γνωρίζεις την ιστορία σου, ΕΙΣΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΤΗ ΞΑΝΑΖΗΣΕΙΣ !!!

Αν διάβαζαν ιστορία οι Έλληνες, θα γνώριζαν, πως η ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΚΑ προέρχεται απο τις λέξεις:

* θέση + αλός = ο τόπος που πριν ήταν θάλασσα

Θα ήξεραν, πως ο κάμπος, ήταν μια θαλάσσια λίμνη τα προϊστορικά χρόνια διότι η γεωμορφολογία είναι τέτοια ώστε να κάθεται το νερό στην περιοχή αυτή. Έτσι θα πρόσεχαν, πώς να χτίσουν αρχιτεκτονικά και μηχανικά τα σπίτια τους αλλά και το πώς να διαμορφωθούν οι πόλεις γενικότερα απο τις περιφέρειες και τους κυβερνώντες. Επίσης, θα είχαν κρατήσει ζωντανή, τη γνώση για τις τεχνητές απορροές προς την θάλασσα.

Ο Ηρόδοτος μας πληροφορεί, πως πολλούς αιώνες πριν απο αυτόν, ο κάμπος ήταν μια λίμνη επειδή το νερό καθόταν απο τις βροχές και έφτανε μέχρι τη θάλασσα όπου υπήρχε ένωση. Απόδειξη γι' αυτό, αποτελούν εκτός απο τα Μετέωρα και οι λόφοι στη Θεσσαλία που είναι γεμάτοι αλάτι και όστρακα, ακριβώς όπως και στα Μετέωρα.

Καθώς λοιπόν αποστραγγιζόταν η λίμνη, δηλαδή έφθνινε (ἒφθινε), ονομάστηκε Φθία, και τα ομηρικά χρόνια αποτελούσε το βασίλειο του Πηλέως. Αυτό που έμεινε σήμερα απο όλη αυτή την τεράστια θαλάσσια λίμνη είναι το μικρό κομμάτι της λίμνης Κάρλα (τεχνητή) δίπλα απο το Στεφανοβίκειο αεροδρόμιο. 

Αυτό έγινε μετά τη βύθιση της Αιγηίδος και ο λαός που πήγε προς τα εκεί για να εγκατασταθεί άλλαξε το όνομα απο Φθία σε Θεσσαλία, η περιοχή δηλαδή που πριν ήταν θάλασσα.

Η Φθία όμως, έμεινε ζωντανή μέσα απο την πόλη της Φθιώτιδος που και αυτή πλημμύριζε. Οι Έλληνες λοιπόν, είχαν δημιουργήσει τεχνητές απορροές προς τη θάλασσα για να μην κάθεται το νερό απο τις πλημμύρες. Ο Ξέρξης, αυτό το ήξερε και όταν ήρθε στην Ελλάδα, προσπάθησε να κλείσει αυτές τις απορροές για να βυθίσει τις πόλεις της Θεσσαλίας.

Αυτή η γνώση, με τα χρόνια χάθηκε και έτσι οι άνθρωποι εφόσον δεν γνωρίζουν την ιστορία τους, δεν φρόντισαν να κρατήσουν αυτές τις απορροές που στα αρχαία χρόνια ήταν ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ. 

-Μήπως τελικά, όσο νομίζουμε ότι προοδεύουμε, τελικά γινόμαστε πιο χαζοί παρά σοφοί σε σχέση με παλιότερα;



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο κύριος Κώστας, 80 χρονών, που εκείνη τη νύχτα έσωσε κοντά στους 18 συχωριανούς του με την βάρκα του, πηγαίνει τρόφιμα στο μοναδικό ζευγάρι που παραμένει στη Μεταμόρφωση Καρδίτσας.

Παράδειγμα αλληλεγγύης κι ανθρωπιάς.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Έφη Αχτσιόγλου

Τις ώρες της τεράστιας καταστροφής και της ανείπωτης  τραγωδίας  συμβαίνει το αδιανόητο,  σε πληγείσες  περιοχές της Θεσσαλίας διενεργήθηκαν πλειστηριασμοί.  42 το τελευταίο τριήμερο. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν σέβεται τίποτε και κανέναν. Ανίκανη, ανάλγητη, επικίνδυνη.

Σχολιο.- Έχει γούστο να γίναν ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ  ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ.

Ήθελα να ήξερα ποιοι πούστηδες τους εισήγαγαν στη νομοθεσία…

Α ναι, θυμήθηκα. Οι παλιοπούστηδες του ΣΥΡΙΖΑ!!!! 



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σε ζητωκραυγές και πανηγυρισμούς ξέσπασαν οι κάτοικοι των πλημμυρισμένων μόλις έμαθαν  την άνοδο της χώρας μας στην επενδυτική βαθμίδα….

Παιδιά αγκάλιαζαν τρισευτυχησμένα τους  γονείς τους πάνω στα κεραμίδια όπου έχουν καταφύγει  ενώ κάποιοι πιο τολμηροί  γιόρτασαν το ευχάριστο γεγονός με βουτιές στα λασπόνερα….



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΕΚΤΑΚΤΟ

Η HELL TRAIN ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ 666.666 ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ** ΜΟΝΟ ΜΕ 2€ 

ΕΝΑ ΕΤΟΣ ΔΩΡΕΝ ΒΟΛΤΕΣ ΜΕ ΤΟ HELLENIC TRAIN ΜΟΝΟ ΜΕ 2 ΕΥΡΩ. 

ΣΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ 

ΜΑΝΔΡΑ-ΜΑΤΙ-ΠΑΛΑΜΑΣ-ΤΕΜΠΗ-ΔΑΔΙΑ

(#ερτΧΑΒΟΥΖΑ)

Υ.γ** ΙΣΧΥΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΛΗΡΩΣ ΕΝΦΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πήγα Jumbo να πάρω ένα παιχνίδι τάνκερ (13,99 €) με προσωπική εγγύηση σαν το Κασελάκι.

Ακόμα με δέρνουν.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μητσοτάκη, ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΤΩΡΑ!

Φιλικά στο λέω! Επειδή δημιουργήθηκε η κατάλληλη θέση για σένα και δεν πρέπει να χάσεις την ευκαιρία!

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΟΥΦΟ ΚΑΙ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ ΣΤΗ NASA! 

Δεν τρολάρω, πραγματικά δημιουργήθηκε η θέση! Ξέρετε κάποιον στον οποίο να ταιριάζει καλύτερα;

Σχολιο.- Έχω δουλέψει στη ΝΑΣΑ, μουφα είναι. Αν κάνω πρωθυπουργός στην Ελλάδα σίγουρα θα περνάω καλύτερα. Είναι σαν να είσαι ο Θεός. Απλά ακολουθείς τις οδηγίες των ξένων για να σε αγαπάνε και μετά παίζεις με τις ζωές των ντόπιων και διασκεδάζεις.

Στη ΝΑΣΑ τι καναμε; φτιάχναμε πυραυλακια και παρακαλούσαμε εξωγήινους να μας δώσουν σκουληκοτρυπες να δούμε νέους κόσμους.

Αγαπάμε Κυριάκο ηγέτη. Η καρδιά μας δεν χωράει αλλους

Σχολιο.- Τι έγινε τώρα οι εξωγήινοι στον Λυκαβηττό είναι αλήθεια μήπως;

Σχολιο.- Ασ' τον ρε.... Θες να μας έρθουν οι κακοι εξωγήινοι;;; εεε;;; ε;;;

Σχολιο.- Γιατί θέλεις να επεκταθεί η γκαντεμιά του και στο διάστημα??? Μόνο κομήτης δεν έχει σκάσει στη γη από τότε που βγήκε Πρωθυπουργός!!! Ε θα γίνει κι αυτό...

Σχολιο.- Και τελικά παίρνει την θέση ανακοινώνοντας ως πρώτο εύρημα τον εαυτό του.

Σχολιο.- Και ποιον να αφήσει στο πόδι του; Τον Χρυσοχοίδη;



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μαντέψτε... Αλλη «θεωρία συνωμοσίας» αποδεικνύεται αληθής τελικά, καθώς όλα πλέον δείχνουν πως το φράγμα στην Καρδίτσα έσπασε από ανθρώπινο χέρι.

Εσκουζε ο υπουργός Κικίλιας περί «fake news», αλλά εδώ έχουμε ανθρώπινη μαρτυρία του χωματουργού πως ο ίδιος, κατόπιν εντολών από «ψηλά» έσπασε το φράγμα του ποταμού Καλέντζη, με αποτέλεσμα να πνιγεί ο Παλαμάς Καρδίτσας και άλλα χωριά.

Αυτό κυρίες και κύριοι είναι έγκλημα. Πως λέγεται ένα κράτος το οποίο θυσιάζει στο έλεος της τύχης της μια περιοχή υπέρ μιας άλλης, με σημαντικά καλύτερες υποδομές; 

Ολα αυτά αμέσως μετά τη μήνυση που κατέθεσαν οι κάτοικοι της Φαρκαδόνας για το σπάσιμο του φράγματος του Ενιπέα και την επίσημη εισαγγελική έρευνα που «άνοιξε».

Λέτε στο τέλος πάλι ως νέος «σταθμάρχης» να αναδειχθεί ο χωματουργός από τους ευρύτερους θεσμούς; 

Ο χωματουργός φταίει, η θεομηνία των 16.000 ετών φταίει (βλέπε Ζαγόρα 5 Νοεμβρίου 1986), η κλιματική αλλαγή φταίει, πληρώστε τώρα και κλιματικό φόρο... Το φαγοπότι και η εξαπάτηση συνεχίζονται.

Για αυτό καλό είναι να καταλάβουμε επιτέλους πως τα ΜΜΕ δεν πρέπει να τα εμπιστευόμαστε ούτε κατ'ελάχιστον, αποτελούν την αιχμή του δόρατος της συστημικής προπαγάνδας. 

Σχολιο.- "Εγω ψαχνω για καινούργιες θεωριες συνωμοσίας γιατι οι παλιες εχουν βγει ολες αληθινες."



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Γιάννης είναι παραγωγός πατάτας από το Νευροκόπι. Στη μεγάλη κρίση πριν μερικά χρόνια ζήτησε τη βοήθειά μας. Το κίνημα των ενεργών πολιτών Λάρισας τον βοήθησε να κάνει τρεις μεγάλες διανομές και να στηριχθεί οικονομικά τις δύσκολες ώρες που περνούσε. Τώρα ήταν η σειρά του να βοηθήσει αυτός εμάς. Δεν ξεχνάω το καλό που μου κάνατε μου είπε και τώρα θέλω να προσφέρω και εγώ μερικούς τόνους πατάτας στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας. Έτσι κανονίσαμε να φέρει το Σάββατο 10 τόνους πατάτας για τις κουζίνες αλληλεγγύης και τους κατοίκους των χωριών της περιοχής Παλαμά. 

Όσο υπάρχουν άνθρωποι θα υπάρχει ελπίδα...

Σχολιο.- Μπράβο του!! Αλλά το θέμα δεν είναι να βοηθάμε ο ένας τον άλλον ( που αυτό είναι πάρα πολύ όμορφο ) αλλά να υπάρχει ένα κράτος που να μπορεί στα δύσκολα να βοηθήσει τον λαό του!!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τελευταία γίνεται πολύς λόγος για την Σάρα Βάνγκενουτ της Γερμανίας  που αποχώρησε από το κόμμα Αριστερά της  Γερμανίας,  φτιάχνει ένα κόμμα, ή μάλλον προσπαθεί , το οποίο θα είναι πραγματικά αριστερό, φιλεργατικό, ενάντια στην wokeκουλτούρα που πλασάρει το καπιταλιστικό καθεστώς. 

Στο οποίο νέο κόμμα οι πλαστές κατευθυνόμενες δημοσκοπήσεις του καθεστώτος του δίνουν κάποια εξωπραγματικά  ποσοστά του 20-25%.  Και πολύ τρώνε την πατάτα, και τρέφουνε φρούδες ελπίδες, ότι η αριστερά αρχίζει να ξαναβρίσκει το δρόμο της και ο λαός να ανταποκρίνεται και να την αγκαλιάζει.

Λοιπόν, οι δημοσκοπήσεις είναι αυτό που είπαμε, κατευθυνόμενες.  Το ότι πλασάρουν τη Σάρα Βάνγκενουτ, το κάνουν όχι από εκτίμηση προς το πρόσωπο της, αλλά γιατί θέλουν να πλήξουν το ακροδεξιό κόμμα Εναλλακτική για τη Γερμανία με κάτι ποσοστά 30-35%. 

Τη Σάρα Βάνγκενουτ δεν πρόκειται να την ψηφίσουν. Οι Δεξιοί γιατί είναι πολύ αριστερή, και οι Κεντροαριστεροί γιατί δεν έχει τη woke κουλτούρα του καθεστώτος. Και μιλάω για δεξιούς και κεντροαριστερούς, γιατί Αριστερά δεν υπάρχει στη Γερμανία. Όπως και σε όλη την Ευρώπη δηλαδή.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



«Προδότες, έτοιμοι να ξεπουλήσουν τη χώρα τους»- Το Κρεμλίνο κατά Ρώσων επιχειρηματιών

14/9/2023

Το Κρεμλίνο επιτέθηκε ευθέως στους τρεις Ρώσους επιχειρηματίες στους οποίους η Ευρωπαϊκή Ένωση αποφάσισε να μην παρατείνει τις κυρώσεις σε βάρος τους. 

Συγκεκριμένα, οι κυρώσεις στους τρεις Ρώσους επιχειρηματίες - Γκριγκόρι Μπερέζκιν, Φαρχάντ Αχμέντοφ και Αλεξάντερ Σούλγκιν - οι οποίες ισχύουν από το 2014 και συγκεκριμένα από την εισβολή της Ρωσίας στην Κριμαία, δεν θα παραταθούν σε αντίθεση με τους υπόλοιπους της χώρας. Μέχρι στιγμής, σχεδόν 1.600 φυσικά πρόσωπα και περισσότερες από 200 οντότητες περιλαμβάνονται στον κατάλογο κυρώσεων της ΕΕ.

Αυτό εκνεύρισε το Κρεμλίνο. «Υπάρχουν επιχειρηματίες που διολισθαίνουν σε αντιρωσικές θέσεις και προσπαθούν να γλυτώσουν από τις κυρώσεις για 12 αργύρια - είναι προδότες», είπε συγκεκριμένα ο Ντμίτρι Πεσκόφ. Παράλληλα, επισήμανε πως «είναι απίθανο η ίδια η Ευρώπη να μπορεί να εξηγήσει τη λογική που βρίσκεται πίσω από τη διαδικασία λήψης αποφάσεων για αυτές τις κυρώσεις». 

«Υπάρχουν (επίσης) επιχειρηματίες που υπερασπίζονται συστηματικά και μεθοδικά τα συμφέροντά τους στα δικαστήρια - αυτό είναι δικαίωμα κάθε επιχειρηματία και το αντιμετωπίζουμε αυτό με σεβασμό», συμπλήρωσε.

Η Ρωσία εξετάζει κάθε κατάσχεση ιδιωτικής περιουσίας ή καταπάτηση μεμονωμένων επιχειρηματικών περιουσιακών στοιχείων «σε αντίθεση με τη διεθνή νομοθεσία», πρόσθεσε.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σχετικά με την υποχρεωτικότητα ασφάλισης που έρχεται, κοίταξα στην μαγική μου γυάλα και είδα το μέλλον:

1. Ανακοινώνεται η υποχρεωτικότητα

2. Εκατοντάδες χιλιάδες φουκαράδες τσακίζονται να βγάλουν ασφάλειες

3. Οι ασφαλιστικές αναπροσαρμόζουν τον τρόπο υπολογισμού ασφαλίστρων. Χωραφάκι στον Θεσσαλικό κάμπο? 10 φορές πάνω το ασφάλιστρο πλημμύρας. Σπιτάκι Ν. Χαλκηδόνα? 10 φορές πάνω το ασφάλιστρο σεισμού. Κ.ο.κ.

4. Πλημμυρίζει η Θεσσαλία. Συνολικό κόστος αποζημίωσης 5 Δις

5α. Ασφαλιστικές - άδεια κουφάρια λαμογιάς: κήρυξη πτώχευσης, τα λεφτά έχουν ήδη φύγει για Παναμά, οι μεγαλομέτοχοι κουνάνε μαντήλι για Χιλή

5β. Συστημικές ασφαλιστικές: κρατικοποίηση, νομοθετικός κυκεώνας, δικαστήρια με ορίζοντα τελεσιδικίας 20 χρόνια, αύξηση φορολογίας

6α. Μαζικές αυτοκτονίες

6β. Μαζική φυγή στο εξωτερικό



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τούρκοι μαφιόζοι λύνουν τις διαφορές τους εκτελώντας αντίπαλη συμμορία στην Αρτέμιδα. 

Κροάτες Ναζι κατεβαίνουν ανενόχλητοι κάνουν "ντού: και δολοφονούν μέσα στο δημο της Νέας Φιλαδέλφειας ανάμεσα σε ανυποψιαστους πολίτες.

Καθημερινό φαινόμενο οι δολοφονίες γυναικών από πρώην και νυν συζύγους.  

Συμμορίες αλλοδαπών "ξαφριζουν" σπίτια, αυτοκίνητα και πορτοφόλια. 

Συμμορίες εφήβων κάνουν μπουλινκ και κλέβουν απο κινητά μέχρι παπούτσια μαθητών ενώ αλληλοσφαζονται σε "ραντεβου θανατου".

Ομαδες Ρομα έχουν κυρία απασχόληση την κλοπή σπιτιών, δημόσιων εγκαταστάσεων, και την διακίνηση ναρκωτικών, ενώ κάποιοι καταυλισμοι τους και περιοχές που μένουν αποτελούν άβατο για την αστυνομία αλλά και για όποιον δεν έχει "δουλειά" εκεί. 

Αστυνομικοί ξυλοκοπουν αδιακρίτως όποιον δεν τους αρέσει η φάτσα με αποτέλεσμα να πεθαίνουν από εσωτερικά τραύματα. Ενίοτε δε, πυροβολούν και δεκαεξαχρονα. 

Ανθρωποειδή του είδους (την δουλειά μου κανω) πνίγουν ανθρώπους στη θάλασσα, ή μπουκάρουν και σέρνουν γέροντες έξω από τα σπίτια τους εκτελώντας εξωσεις. 

Οι υπεύθυνοι πέρα και πάνω από όλους αυτούς (χωρίς να τους απαλλάσσει κάνεις) είναι οι εγκληματικοι κρατικοι θεσμοί. 

Να το πάρετε απόφαση. 

Στην πατρίδα μας δεν λειτουργεί ο θεσμός της δικαιοσύνης. Υπεύθυνοι είναι όλοι αυτοί που τον στελεχώνουν είτε ενεργά είτε παθητικά. 

Δεν μιλώ απλά για έλλειψη ευνομιας 

Μιλώ για θεσμοθέτηση της ανομίας.

Αυτό το κράτος δεν διορθώνεται πλέον. 

Μόνο γκρεμίζεται και ξαναχτίζεται από την αρχή με όρους κοινωνικής δικαιοσύνης.

Σχολιο.- Ξέχασες την εισαγωγή από το καθεστώς αμέτρητων λαθρομεταναστών για να ρίξουν τα μεροκάματα και να εξαθλιώσουν  κι άλλο τη ζωή των εργατών.

Σχολιο.- ΠΟΛΥ ΣΠΑΝΙΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΚΛΩΤΣΟΠΑΤΙΝΑΔΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ.

ΕΙΧΑΜΕ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΛΑΘΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΜΑΙΜΟΥ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΠΟΥΛΟΥΣΑΝ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΑΝΕΥ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΣΕ ΛΑΙΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ΑΠΟ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ.

( ΚΑΘΩΣ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΒΡΗΚΑΝ ΤΟ ΚΕΝΟ ΠΟΥ ΑΦΗΝΕΙ ΕΝΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ - ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ - ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΑΠΟΥΣΙΑΖΕ ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΡΟΚΑΝΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΞΟΥΣΙΑ ..... ΧΩΡΙΣ ΝΑΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΠΡΕΦΑ ΠΩΣ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΣΚΙΑΧΤΡΑ ... )

ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΣΤΧΝΟΤΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΙΜΑΤΗΡΕΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ.....

ΓΕΝΙΚΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΥΣΜΟΙΡΗ ΧΩΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ .... ΤΗΣ ΕΠΙ ΧΡΗΜΑΣΙΝ ΕΚΔΙΔΟΜΕΝΗΣ ΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ .....

ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ....

Σχολιο.- Μήπως βλέπουμε ένα ακριβές αντίγραφο της αμερικανικής κουλτούρας που εισέβαλλε στις αρχές του 90?

Σε συζητήσεις που είχα κάνει παλιότερα με άτομα μεγάλης ηλικίας έμαθα πράγματα για την Ελλάδα του 60 και του 70 που έτσι όπως μας έχουν καταντήσει  είμαστε όντως για γκρέμισμα, πράγματα που κάποια απ αυτά τα βλέπουμε στις ελληνικές ταινίες αλλά δεν ήταν μόνο εκεί, κάπως έτσι ήταν κι η ζωή έξω. Και στην επαρχία μπορεί τότε να υπήρχε φτώχια αλλά ο κόσμος ήταν τελείως διαφορετικός με το σήμερα κι αυτό το ξέρω πολύ καλά, το ακούω ακόμα από ανθρώπους που το βίωσαν και το νοσταλγούν. Γίναμε μια πολυεθνική της αρπαχτής και της λαμογιάς και τώρα προσθέσαμε και επενδυτικό προσωπικό λόγω έλλειψης εγχώριων πόρων για να συμβάλλουν κι αυτοί πολιτισμικά στην ολοκλήρωση του καρέ. Αποκτήσαμε αφροέλληνες, αφροασιάτες και αφροβαλκάνιους προερχόμενους απ την υψηλή κοινωνία εκάστοτε να μας διδάξουν κι άλλες μεθόδους αρπαχτής και λαμογιάς ώστε να αντιμετωπίσουμε την αντίπαλη συμμορία του κράτους.

Ας με αποκαλέσουν όπως θέλουν όλοι, εγώ θέλω τη χώρα μου πίσω και δε με νοιάζει το κόστος

Σχολιο.- Η αλήθεια είναι ότι παλιότερα στην Ελλάδα υπήρχε έντονα ο θεσμός της κοινότητας. Κάτι που δεν υπάρχει πια βέβαια και στην ελληνική κοινωνία πάει να επικρατήσει ο νόμος της ζούγκλας!

Σχολιο.- Επανάσταση στην Ελλάδα, δεν γίνεται. Την ταφόπλακα έβαλε το συριζα, απόγονος του συνασπισμού και της βλακείας του ελληνικού λαού.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Βίντεο του αρχιμαλάκα Τζιχάτ Γιαϊτζί : «Οι Τούρκοι δίδαξαν στους αρχαίους Έλληνες για την άγκυρα !!»

ΕΔΩ ΓΕΛΑΜΕ 

ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

ΜΕ ΤΟΝ ΣΚΥΘΗ ΣΤΗΝ ΟΔΗΣΣΟ ΠΡΙΝ 3.000 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟΥΡΚΟΣ ..... !!!!! 

ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΡΙΣΤΟΙ ΝΑΥΤΙΚΟΙ ΚΑΘΩΣ Ο ΣΤΟΛΟΣ ΤΟΥΣ ΤΑΞΙΔΕΥΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ( ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ) ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΑΣΙΑΣ ..... !!!!!! ...



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Είχε καμιά σχέση ο Τσίπρας με το σκοπευτήριο της Καισαριανής? Καμία απολύτως!

Έχει καμιά σχέση ο Κασελάκης με τη Μακρόνησο?

Επίσης καμία απολύτως,

Και στους δυο αυτούς τόπους μαρτυρίου άφησαν τα κόκκαλα τους άνθρωποι που αγωνίστηκαν για την ελευθερία, οπότε καλό θα ταν κάποια στιγμή εκεί στο Σύριζα, να σταματήσουν να μαγαρίζουν την ιστορία και να επικεντρωθούν σε αυτό που πραγματικά είναι, δηλ. μια εναλλακτική των ΗΠΑ για τα διαχειριστικά θέματα της μπανανίας τους.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η κήρυξη εθνικού πενθους δεν αφορά Ελληνες πολίτες ούτε το χαμένο βιος τους. Συνεχίστε ανενόχλητοι τις φιέστες!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΙΣΜΟ ΣΤΟ ΜΑΡΟΚΟ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΚΑΙ ΒΟΛΟ ΟΧΙ..ΠΟΙΟΝ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΡΕ ?



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο ελληνικός λιγνίτης είναι ρυπογόνος όταν καίγεται στην Ελλάδα........

Ο ελληνικός λιγνίτης είναι οικολογικός και ωφέλιμος όταν καίγεται στην Γερμανία.....

Νέο ατμοηλεκτρικό εργοστάσιο λιγνίτη εγκαινιάστηκε στη Γερμανία και ξεκίνησε την λειτουργία του στις 30 Μαΐου τρέχοντος έτους!



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



«Θα είμαστε μαζί στον αγώνα κατά του ιμπεριαλισμού!» Κιμ Γιογκ Ουν. Αυτό αποσιώπησε συστηματικά το «ρεπορτάζ» του «Ριζοσπάστη» (14.9.23), εντάσσοντας την πληροφορία βιαστικά στη στήλη «ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ». 

Παρουσιάζοντας γελοιογραφικά τον Κιμ ως μαριονέττα του «ρωσικού ιμπεριαλισμού», σε πλήρη σύμπνοια με τα ΜΜΕ του άξονα ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ.

 Άλλωστε το όργανο επανειλημμένα αναφέρεται στην προοπτική επανένωσης του λαού της Κορέας με απελευθέρωση του κατεχόμενου από τις ΗΠΑ μέρους της χερσονήσου (και αντίστοιχη δρομολόγηση σοσιαλιστικών μετασχηματισμών και στη Ν. Κορέα) ως δήθεν «άλλη μία μαινόμενη ιμπεριαλιστική σύγκρουση»…

Κατά την επίσκεψή του στη Ρωσία, ο ηγέτης της ΛΔ της Κορέας δήλωσε: «Σας εκφράζω την ευγνωμοσύνη μου που δώσατε τόση προσοχή στην επίσκεψή μας στη Ρωσία. Η Σοβιετική Ένωση έπαιξε πολύ μεγάλο ρόλο στην απελευθέρωση της χώρας μας. Η φιλία μας έχει βαθιές ρίζες, και τώρα οι σχέσεις με τη Ρωσική Ομοσπονδία αποτελούν κορυφαία προτεραιότητα για τη χώρα μας. Είμαι βέβαιος ότι η συνάντησή μας θα είναι το βήμα για να ανεβάσουμε τις σχέσεις σε ένα νέο επίπεδο. Η Ρωσία πραγματοποιεί ιερό αγώνα για την προστασία της κυριαρχίας και της ασφάλειάς της... ενάντια στις ηγεμονικές δυνάμεις. Θα υποστηρίζουμε πάντα τις αποφάσεις του προέδρου Πούτιν και της ρωσικής ηγεσίας... και θα είμαστε μαζί στον αγώνα κατά του ιμπεριαλισμού». 

Κάποιοι έσπευσαν να αποδώσουν αυτά τα λόγια σε «απόηχο του παρελθόντος», σε «ξύλινη γλώσσα» μιας απομονωμένης χώρας του πρώιμου σοσιαλισμού κ.λπ. 

ΟΧΙ! Είναι η γλώσσα της πρωτοπορίας της συνιστώσας του πρώιμου σοσιαλισμού στο εκ των πραγμάτων συγκροτούμενο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΑΝΤΙΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ, στο οποίο -για υπαρξιακούς λόγους- σύρεται η νυν ηγεσία της Ρωσίας θέλοντας και μη. 

Ακριβώς η σοσιαλιστική συνιστώσα αυτού του μετώπου με τον πρωτοπόρο ρόλο της είναι που θα διασφαλίζει την ενότητα (μείωση και τελικά αποτροπή υπαναχωρήσεων, αμφιταλαντεύσεων, παζαριών κ.λπ., στις οποίες δείχνει εγγενή επιρρέπεια η άρχουσα τάξη της Ρωσίας) και την επαναστατική προοπτική του Παγκόσμιου Αντιιμπεριαλιστικού Μετώπου.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΜΕΤΑ ΤΙΣ ...ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ

Παλαιότερο άρθρο που περιγράφει τον έλεγχο που σχεδιάζεται επί της διατροφής, και γιατί ΠΡΕΠΕΙ να εξοβελιστεί η κτηνοτροφία από τη Δύση - και όχι, δεν είναι "θεωρία συνωμοσίας"- αρκεί να κοιτάξετε τα ελληνικά πανεπιστημιακά προγράμματα έρευνας 2023-24 όπου η ΜΟΝΗ που ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΔΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΡΕΥΝΑ ΒΙΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ..ΚΑΙ ΜΟΡΙΑΚΗΣ ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ (γιατί αυτές ΣΥΜΦΕΡΟΥΝ την.."ΑΓΟΡΑ")!: 

Eίστε έτοιμοι να φάτε ψεύτικο κρέας?

Τα ψέματα πίσω από το ψεύτικο κρέας εργαστηρίου

Ανάλυση από τον Dr. Mercola

23.6.2022

Δημ/τηκε 21/6/2022

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

Η βιομηχανία ΓΤΟ - η οποία χρηματοδοτείται, υποστηρίζεται και προωθείται από την τεχνολογία και τη χημική βιομηχανία - επιδιώκει τώρα να αντικαταστήσει το βόειο κρέας, τα πουλερικά, τα γαλακτοκομικά προϊόντα και τα ψάρια με συνθετική βιολογία, καλλιεργημένο κρέας με ζύμωση ακριβείας, τρόφιμα με κυτταρική βάση και γονιδιακά επεξεργασμένα τρόφιμα

Η μετάβαση στο καλλιεργημένο κρέας, που παρασκευάζεται από ζωικά κύτταρα που αναπτύσσονται σε ένα τρυβλίο Petri, είναι ένας στόχος Μεγάλης Επαναφοράς για την παγκόσμια βιομηχανία τροφίμων. Στόχος είναι ο έλεγχος των πληθυσμών δημιουργώντας εξάρτηση από ιδιωτικές εταιρείες που ελέγχουν την προσφορά τροφίμων

Το Φόρουμ EAT, που ιδρύθηκε από το Wellcome Trust, έχει αναπτύξει αυτό που αποκαλούν «Δίαιτα για την Πλανητική Υγεία», σχεδιασμένο να εφαρμόζεται στον παγκόσμιο πληθυσμό. Συνεπάγεται μείωση της πρόσληψης κρέατος και γαλακτοκομικών έως και 90% και αντικατάστασή του σε μεγάλο βαθμό με τρόφιμα που παρασκευάζονται σε εργαστήρια, μαζί με δημητριακά και λάδι.

Το καλλιεργημένο συνθετικό κρέας (κρέας με βάση τα κύτταρα) παράγεται από κύτταρα ζωικού ιστού που αναπτύσσονται σε εμβρυϊκό βόειο ορό (FBS) που παράγεται από το αίμα εμβρύων αγελάδας. Έτσι, το καλλιεργημένο συνθετικό βόειο κρέας βασίζεται στη σφαγή τόσο των αγελάδων όσο και των αγέννητων μοσχαριών, τα οποία αποστραγγίζονται από το αίμα τους όσο είναι ακόμη ζωντανά.

Τα εναλλακτικά κρέατα φυτικής προέλευσης δεν περιέχουν ζωικά λίπη, μόνο βιομηχανικά σπορέλαια που είναι φορτωμένα με λινολεϊκό οξύ (LA). Η υπερβολική κατανάλωση LA στη σύγχρονη διατροφή είναι ήδη ένας από τους βασικούς παράγοντες χρόνιων ασθενειών και τα φυτικά υποκατάστατα κρέατος θα επιδεινώσουν την κατάσταση.

Όπως αναφέρθηκε από το Organic Insider, 1 η βιομηχανία ΓΤΟ — η οποία χρηματοδοτείται, υποστηρίζεται και προστατεύεται από την τεχνολογία και τη χημική βιομηχανία — επιδιώκει τώρα να αντικαταστήσει ζωικά προϊόντα όπως το βόειο κρέας, τα πουλερικά, τα γαλακτοκομικά και τα ψάρια με συνθετική βιολογία, καλλιεργημένο κρέας, με ακρίβεια στη ζύμωση, τρόφιμα με κυτταρική βάση και γονιδιακά επεξεργασμένα τρόφιμα.

Εταιρείες που εμπλέκονται στη δημιουργία αυτού του είδους ψεύτικων τροφίμων συμμετείχαν ακόμη και στη φετινή έκθεση Natural Products Expo West, η οποία ιστορικά προορίζεται αποκλειστικά για εταιρείες φυσικών και βιολογικών προϊόντων. Ο Alan Lewis, αντιπρόεδρος υπεράσπισης του Natural Grocers σχολίασε την παρουσία εταιρειών τεχνολογίας τροφίμων στην Έκθεση 2022: 2

«Φαίνεται ότι ακόμη παρά όλη την ευφυΐα στην κοινότητα των φυσικών προϊόντων, δεν καταλάβαμε ότι βρισκόμαστε στο στόχαστρο μιας συντονισμένης παγκόσμιας εκστρατείας για να εξαναγκαστούμε να υιοθετήσουμε συνθετικά τρόφιμα σε φυσικά κανάλια. Η εκστρατεία προέρχεται από το διαβόητο λόμπι των ΓΤΟ, το οποίο τώρα έχει ενισχυθεί και υποστηρίζεται από μεγιστάνες της τεχνολογίας».



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ολοκαύτωμα Γιαννιτσών: 

Η τελευταία μεγάλη θηριωδία των Ναζί !

Γερμανοί και ταγματασφαλίτες εκτελούν 112 κατοίκους και καίνε την πόλη

«Να σκάψετε ένα λάκκο που να χωράει 500 άτομα». 

H διαταγή του ναζί εγκληματία Φριτς Σούπερτ, στη σφαγή των Γιαννιτσών. Είχε στο πλευρό του τον Έλληνα προδότη, Γεώργιο Πούλο... 

Στις 14 Σεπτεμβρίου του 1944 οι άντρες του Γερμανού υπαξιωματικού Φριτς Σούμπερτ και του Έλληνα συνεργάτη του, Γεώργιου Πούλου, περικύκλωσαν 

τα Γιαννιτσά. Νωρίς το πρωί, μπήκαν στην πόλη και μέσα σε λίγες ώρες πραγματοποίησαν ένα ακόμα έγκλημα πολέμου. Είχε προηγηθεί η φρικτή σφαγή στο Χορτιάτη Θεσσαλονίκης, από Σουμπερίτες ελληναράδες ναζιστές προδότες που είχαν φορέσει την σβάστικα και εξόντωσαν 150 αμάχους υπό τις διαταγές του Γερμανού εγκληματία. Σουύμπερτ και Πούλος συνεργάστηκαν για να εκδικηθούν τα Γιαννιτσά και το φρόνημα των κατοίκων του. 

Ο φιλοναζί Γεώργιος Πούλος υπήρξε απότακτος αντισυνταγματάρχης του ελληνικού στρατού που υπηρέτησε τους Γερμανούς ιδρύοντας αρχικά εθνικοσοσιαλιστική παράταξη στη Θεσσαλονίκη και στη συνέχεια δημιούργησε στο όνομα του Χίτλερ ένοπλο σώμα με έδρα την Κρύα Βρύση Πέλλας. 

Το διεστραμμένο δίδυμο Σούπερτ- Πούλου ένωσε τις δυνάμεις του και πραγματοποίησε τη σφαγή στα Γιαννιτσά. 

Περίπου 120 άνθρωποι βρήκαν τραγικό θάνατο. 

Πολλές από τις γυναίκες κακοποιήθηκαν , ενώ τραγικό τέλος περίμενε τους άνδρες που ξεψύχησαν μέσα στο λάκκο που άνοιξαν υπό την απειλή των όπλων, τα ίδια τους τα παιδιά… 



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Κασσελάκης είναι ένας μετα-μεταμοντέρνος άνθρωπος-πιόνι προβαλλόμενος από το σύστημα, συνέχεια του μεταμοντέρνου πιονιού προβαλλόμενου από το σύστημα Τσίπρα.

Διαφέρει από τον παραδοσιακό λαϊκισμό στο ότι οι παραδοσιακοί λαϊκιστές πιστεύουν, έστω και αφελώς, ότι αν μη τι άλλο κάποια απ' αυτά που υπόσχονται θα τα κάνουν (και κάποιες φορές πραγματικά τα κάνουν), διότι πρέπει να έχουν και μια λαϊκή υποστήριξη, να μην εξευτελίζονται στο κοινό τους, ενώ οι μεταμοντέρνοι άνθρωποι-πιόνια προβαλλόμενα από το σύστημα είναι ψυχροί ψεύτες και μοναδικός σκοπός τους είναι η καρέκλα με την υποστήριξη των ξένων αφεντικών. Και όταν χάσουν την καρέκλα, οι ίδιοι δεν πάνε χαμένοι και ο εξευτελισμός ενώπιον του κοινού δεν τους ενδιαφέρει καθόλου.

(Εξίσου αφόρητοι είναι φυσικά και οι "ρεαλιστές" του "δεν γίνεται τίποτα" και "κοίτα να επιβιώσεις διότι έτσι είναι τα πράγματα αλλιώς ψόφα αποτυχημένε").

Αυτά λοιπόν που λέει ο Κασελάκης ότι "θα ξεδοντιάσει δικαστικούς και δημοσιογράφους" κλπ. είναι η συνέχεια του "θα καταργήσω τα μνημόνια με ένα νόμο κι ένα άρθρο" του Τσίπρα. 

ΚΑΙ ΕΙΔΑΜΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ.

Και πιθανότατα... θα ξαναδούμε, διότι μυαλό ο κόσμος δεν βάζει. Όχι επειδή δεν μπορεί αλλά επειδή ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ.

Σχολιο.- Γιατί ασχολείσαι με νεκρούς, όπως ο ΣΥΡΙΖΑ; Λίγη τσίπα δεν έχεις; Άμα είσαι μάγκας, να γράψεις για ζωντανούς!

Σχολιο.- Φωτοτυπία του τσιπρα είναι

Σχολιο.- Και αυτό είναι που έφαγε τον Τσίπρα τελικά ,δηλ ενώ ο κόσμος συσπειρώθηκε δίπλα του κόντρα σε όλους με σαφή εντολή να καθαρίσει το σύστημα ,αυτός έγινε μέρος του συστήματος που στο τέλος τον κατάπιε



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Blue Horizon : Ελεύθεροι με όρους ο υποπλοίαρχος και ο ναύκληρος

Είστε καταδικασμένοι να σας εκτελεί όποιος γουστάρει.Για καλό και για κακό πρέπει όλοι να οπλοφορούμε από δω και πέρα μιας και δεν ξέρεις σε τι παλαβό θα πέσεις που ότι και να γίνει θα τον αφήσουν να κυκλοφορεί ελεύθερος...



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Εργασιακά : Κόβεται το «διπλό» της Κυριακής – Υποχρεωτική εργασία με μειωμένη υπερωρία στο 40%

Με νομοσχέδιο Γεωργιάδη η ευθύνη για τον ημερήσιο χρόνο εργασίας περνάει στον εργοδότη



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Στην Κρήτη τους κλείνουν τα νοσοκομεία.

Για την ακρίβεια ξεμένουν από γιατρούς, μιας και βάση στατιστικών, 8.000 Έλληνες γιατροί μετανάστευσαν στο εξωτερικό για καλύτερες συνθήκες ζωής, όπως ήταν αναμενόμενο σε μία χώρα που δίνει χίλια ευρώ σε επιστήμονες ανθρώπους και τους βγάζει και το λάδι ταυτόχρονα με αποσπάσεις και εξαντλητικά ωράρια εργασίας.

Βγαίνουν τώρα οι κάτοικοι να διαμαρτυρηθούν γιατί; Για ένα προμελετημένο έγκλημα υπογεγραμμένο από την δοσίλογη κυβέρνηση του Κούλη ή των προηγούμενων μνημονιακών κυβερνήσεων; 

Στα προαπαιτούμενα των μνημονίων ήταν και η πλήρης ιδιωτικοποίηση της υγείας πανελλαδικά καρδούλες μου,σας τα λέγαμε και τότε αλλά κοιτάζατε τα άστρα.

Πάμε παρακάτω τώρα...ιδιωτικοποιημένη είναι η υγεία σαφώς και σε χώρες της ευρώπης με μέσους μισθούς όμως άνω των τριων χιλιάδων ευρώ το μήνα για ανιδείκευτο εργάτη,κάτι που του δίνει τη δυνατότητα να έχει τον ιδιώτη γιατρό του.

Κάτι που στην μπανανία των βλακανίων που τους δίνουν 700 ευρω βασικό και τους βαζουν 700 ευρώ νοίκι είναι αδύνατον να πραγματοποιηθεί.Οπότε; Τι θα συμβεί; 

Θα συμβεί ότι όποιος έχει λεφτα ίσως να σώνεται,όποιος δεν έχει θα ψοφάει.Γιατί;

Μα γιατί όσα ψέμματα και να πουνε πια δεν μπορουν να κρύψουν το οφθαλμοφανέστατο.Οτι ενώ έχουν ξεκολιαστεί να κάνουν προσλήψεις τσέων,δεν έχουν προσλάβει ούτε εναν γιατρό.γιατι το μόνο που απασχολεί τα τομάρια τους, είναι να μην τις φάνε,γιατί ξέρουν πολύ καλά ότι είναι δοσίλογα πουτανάκια δανειστών και εγχώριων μεγαλων συμφερόντων και εκτελούν τις εθνοκτόνες εντολές των προαναφερούμενων.

Σχολιο.- Και στο νοσοκομείο Άρτας δεν υπάρχουν γιατροί μαύρο χαλι

Σχολιο.- σε ολη την ελλαδα δεν υπαρχουν γιατροι.

Σχολιο.- Δεν θες να μάθεις ποτέ θα με έβαζαν για μαστεκτομή στο δημόσιο...αν δεν είχαν οι γονείς μου πέντε ευρώ στην άκρη να πάμε στο ιδιωτικό,εγώ δεν θα έγραφα τώρα.

Και ευχόμαστε να μην συμβεί τίποτα άλλο γιατι δεν έμεινε μια...

Σχολιο.- οταν λεμε οτι οσοι ακομα ζουμε ζουμε απο τυχη και μονο ξεκαθαρα δεν το λεμε τυχαια

Σχολιο.- Ελβετία στα νοσοκομεία, παίρνουν μεταξύ 95 και και 105 χιλιάδες το χρόνο μέσο όρο και έχουν και τον απαραίτητο εξοπλισμο. Στην Ελλάδα ποσό παίρνουν;

Σχολιο.- οι γιατροί; με το ζόρι και αν φτάνουν το εικοσαρικο.εννοειται ότι τους συμφέρει να ανοίξουν ιδιωτικά η να πάνε εξωτερικό.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Προαναγγελία Μενδώνη  για διάλυση της Αρχαιολογικής Υπηρεσίας



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αθήνα: 68χρονος πυροβόλησε δύο φορές στο κεφάλι 36χρονο για μια θέση πάρκινγκ.

Έχει ξεπεραστεί προ πολλού η νοητή γραμμή σωτηρίας του ηλιθιότερου λαού του γαλαξία.

Σχολιο.- Ούτε καν για θέση πάρκινγκ. Υπάλληλος πάρκινγκ ήταν το θύμα και τον ενοχλούσε τον 60χρονο η επιχείρηση

Σχολιο.- Αν δεν συμβαίνει κάτι άλλο ..λίγο λιγότερο ηλίθιο σαν αφορμή.. πραγματικά δεν έχω λόγια για το πόσο μαλακας πρέπει να είσαι ώστε στον δήμο Βαγγέλα να σηκώσεις καραμπινα σε έναν απλό υπάλληλο



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το αποκορύφωμα της κοροιδίας, είναι οτι σημερα το Υπουργείο Ανάπτυξης εβγαλε βαρυγδουπη ανακοινωση στην οποία λεει οτι κάθε αύξηση τιμης στα οπωροκηπευτικά είναι αισχροκέρδεια. Κι εξηγεί οτι μόλις το 7.5% των οπωροκηπευτικων παράγεται στη Θεσσαλία και μάλιστα σε 28.000 στρέμματα από τα οποία μόνο τα 7.000 επλήγησαν. Κατανοητή λεει η αύξηση ας πούμε στο βαμβάκι που καλλιεργείται εκεί αλλά όχι στα οπωροκηπευτικά. Ωραία μέχρι εδώ; Κι όταν ο άλλος μου πουλάει τα χόρτα 9 ευρώ και το μαρούλι 5, εγώ τι θα κάνω? Θα πάρω το πιστόλι και θα τον καθαρίσω; Αφού είναι αισχροκέρδεια που είναι το κράτος? Ποιον έπιασε; Ποιον τιμώρησε; Θα μου πεις για να γινει αυτο πρέπει να υπάρχει κράτος. Αυτοι ξαναβγήκαν και τα έχουν γράψει όλα στα παπάρια τους. Αλλά σιγα μη τσακωθουν με τα σουπερ μαρκετ ας πουμε. Και μην ακούσω καμια μαλακία για πρόστιμα. Γιατί έχουν μπει πολλά. Και δεν φτάνει που ειναι αστεία ποσα για να μας ρίχνουν στάχτη στα ματια, δεν πληρώνεται και κανένα από ένσταση σε ένσταση. Αλλα μετά λέω θα παρω Market Pass - που δεν παιρνω δλδ - και ξεχάστηκα....

Σχολιο.- Να ρωτησω κατι που δεν καταλαβαινω.

Αφου τα προιοντα θα ειναι εισαγωμενα, γιατι να ειναι πιο ακριβα? Εχουν και στις χωρες προελευσης πλημμυρες?

Ξυνω το κεφαλι μου και δεν μπορω να λυσω αυτον τον γριφο..

Σχολιο.- ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ

ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΡΘΙΟ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΑΤΕ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ,ΕΙΝΑΙ Η ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ

Σχολιο.- λεω και εγω δεν μπορει θα υπαρχει μια λογικη εξηγηση... καποιοι κακοι λενε οτι ακριβαινουν για να κερδιζουν ολιγαρχες παρολο που τα αγοραζουν παμφθηνα απο το εξωτερικο..

Σχολιο.- Το ξαναλεω μεχρι να το καταλαβετε ολοι.Η ακριβεια δινει στο κρατος εσοδα περιπου δυομιση δις τον μηνα.Δεν το συμφερει να την κυνηγησει το αντιθετο μαλιστα.Βρηκαν τον τροπο αντι να στα παιρνουν απο μισθους και συνταξεις κατευθειαν να στα παιρνουν με αλλον τροπο.Ειναι τοσο απλο και αυτο 



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σάλος με την πρόταση του Πορτοσάλτε να φύγουν μόνιμα οι κάτοικοι από τα χωριά που πλημμυρίζουν

Τον πούλο μαλάκες.Ας μην πλημμυρίζατε.Εμείς δεν φταίμε,να πάτε αλλού, να πάτε να γαμηθείτε εμάς δεν μας ενδιαφέρει γιατί στα παπάρια μας.

Τους κατουράνε στα μούτρα πλέον χωρίς καμία ντροπή

Σχολιο.- έχω μια πληροφορία ότι θα βάλουν υδατογεννητριες στην Θεσσαλία.

Ότι δεν κατάφεραν να το κάψουν …θα το πνίξουν . Δεν πειράζει …δεν θα χάσουμε και κάτι που αξίζει . Τον λαό μας θα χάσουμε …εμείς θα χαθούμε …τέτοιοι που γίναμε …νωθροί και ηλίθιοι …αυτό μας αξίζει .

Πιστοποιηθήκαμε ως μαλακες δυο φορές φέτος . Τι άλλο χρειάζεται ?

Να μην αναφέρω πόσες φορές πιαστήκαμε κορόιδα με τις μάσκες , τα εμβόλια , τα γάντια , την ζωή που θα περνάμε πίσω αλλά χάσαμε 3 χρόνια από την ζωή μας , την οικονομία μας , την εθνική μας ανεξαρτησία , την παιδεία , τα παιδιά μας τα ίδια που μετανάστευσαν ή μαραζώνουν στην ανεργία , ……κτλ ….

Ας μην συνεχίσω …θα γεμίσω σελίδα …και έγινα ήδη κουραστικός

Σχολιο.- Σύντομα θα έρθει στο φως της δημοσιότητας κυβερνητικό σχέδιο για την μεταφορά χωριών. Θα τους πάνε αλλούς. Σιγά μη φτιάξουν εργα. Θα πανε τα γερόντια σε άλλους τόπους. Σιγά μη τα αφησουν σπιτια τους και στους τάφους των οικογένειων τους. ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τέλος market pass και επιδότηση στο ρεύμα.

Στο τραπέζι φόρος κλιματικής αλλαγής και υποχρεωτική ασφάλιση σπιτιων.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Έληξε σαν σήμερα, στις 15 Σεπτεμβρίου 1944, η Μάχη του Μελιγαλά, με την κατάληψη της πόλης από τον ΕΛΑΣ και την παράδοση των ταγματασφαλιτών γερμανοτσολιάδων, οι οποίοι, σχεδόν στο σύνολό τους, εκτελέστηκαν.

Η εκτέλεση των προδοτών συνεργατών των γερμανικών στρατευμάτων κατοχής, που ήταν υπεύθυνοι για σωρεία εγκλημάτων κατά του λαού της Πελοποννήσου, τροφοδότησε επί δεκαετίες και συνεχίζει να τροφοδοτεί την αντικομμουνιστική προπαγάνδα. Εντούτοις:

1. Παραγνωρίζεται το γεγονός ότι ο ΕΛΑΣ είχε εκδώσει δημόσια ανακοίνωση, με την οποία καλούσε τους ταγματασφαλίτες γερμανοτσολιάδες να διαλυθούν και να παραδοθούν, χωρίς να κινδυνέψει η ζωή τους. Κι αυτό συνέβη, πράγματι, σε μια σειρά πόλεις, όπου η απελευθέρωση από τον ΕΛΑΣ συνοδεύτηκε και με αναίμακτη παράδοση των ταγματασφαλιτών.

2. Αποτελεί μύθευμα η δήθεν δολοφονία αμάχων από τον ΕΛΑΣ. Στον Μελιγαλά διεξαγόταν σφοδρή μάχη επί τρεις μέρες και ήταν πολλοί οι άμαχοι που έπεσαν από πυρά των δύο αντιμαχόμενων πλευρών. Το αντικομμουνιστικό μεταβαρκιζιανό καθεστώς προσμέτρησε κι αυτούς στους "σφαγιασθέντας υπό των εαμοκομμουνιστών".

3. Στελέχη των Ταγμάτων Ασφαλείας, αλλά και οι δωσίλογοι δήμαρχοι Καλαμάτας και Μελιγαλά, ο νομάρχης Μεσσηνίας κ.ά., συνελήφθησαν από τον ΕΛΑΣ και οδηγήθηκαν στην Καλαμάτα για να δικαστούν. Εκεί και παρά τις προσπάθειες του ΕΛΑΣ να αποτρέψει κάτι τέτοιο, σκοτώθηκαν από τις μαυροφορεμένες γυναίκες της πόλης που τους λιντσάρισαν. 

Η "εθνικοφροσύνη" μπορεί να μιλάει για εγκλήματα σε βάρος των προδοτών που συνεργάστηκαν με τους κατακτητές της πατρίδας μας. Χωρίς να ντρέπεται.

Εμείς, σύμφωνα με τις δικές μας αξίες, τις αξίες του επαναστατικού εργατικού και λαϊκού κινήματος, δεν έχουμε κανένα λόγο να χαιρόμαστε όταν χύνεται αίμα. Μόνο που δεν θα λυπηθούμε κιόλας, όταν οι φασίστες τιμωρούνται για τα εγκλήματά τους.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Δικτάτορας Νάσερ....κατα τόν Τάσο Δούση

Οταν η πολιτικη αμορφωσιά φτάνει ταβάνι...

καί κάποιος νομίζει οτι ειναι σημαντικός ενω πολιτικά είναι για τά μπάζα ...

Αναφερόμενος στους Ελληνες τής Αιγύπτου που φύγανε... 

[«ενας ολοκληρος λαός ξεριζώθηκε μεσα σε μία εβομαδα τους ανάγκασε ο «δικτάτορας Νάσερ» να φύγουν»] 

Ομως νά τι γράφει η ΝΑΥΑΡΧΙΔΑ ΤΟΥ ΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ τα Νέα 5/2/2011

Ο Νάσερ και η αλήθεια - Γιατί έφυγαν οι Ελληνες από την Αίγυπτο

«Στους µύθους που συνόδευσαν τον αιγυπτιώτικο ελληνισµό είναι ότι τους Ελληνες, από την Αίγυπτο, τους έδιωξε ο Νάσερ.

Αυτό δεν είναι αλήθεια. Κανένας δεν έδιωξε τους Ελληνες, µε την έννοια ότι κανένας δεν θέσπισε νόµους ή διατάγµατα µε σκοπό να φύγουν. Οι Ελληνες έφυγαν διότι είχε έρθει η ώρα τους να φύγουν. ∆ιότι τα πράγµατα είχαν αρχίσει να αλλάζουν στην Αίγυπτο, διότι η οικονοµική-πολιτισµική εξουσία περνούσε στους Αιγυπτίους και οι Ελληνες δεν θα µπορούσαν πια να ζουν όπως ζούσαν»...



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σας έχουν κάνει να πιστεύετε ότι τα χρήματα τελειώνουν στο κράτος.Το ελεύθερο κράτος είναι εκδότης χρημάτων, απλά θέλει εθνικό νόμισμα δραχμή. Στους πολίτες βγαίνει μέσα από εργασία. Μόνο το ΕΥΡΏ είναι δανεικό.ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κάπου πήρε το μάτι μου ένα βίντεο από το μετρό στην Αγ. Πετρούπολη, με τους επιβάτες να τραγουδούν ομαδικώς τον "Ιερό Πόλεμο" ("Ύμνος Υπεράσπισης της Πατρίδας"). Όχι, δεν είναι σικέ το σκηνικό. Και ναι, δεν θεωρείται ντροπή στη Ρωσία το να είναι κανείς πατριώτης. Άλλο το κράτος, κι άλλο - η Πατρίδα. Δεν τις συγχέουν εκεί αυτές τις έννοιες. Θυμήθηκα σκηνικό, που έπαθε ένας μοσχοβίτης στο μετρό της Μόσχας. Είχε βάλει για ring tone στο κινητό του τον εθνικό ύμνο της Ρωσίας - είναι ωραίος ύμνος, τι να κάνουμε; Εκεί που καθόταν λοιπόν, άρχισε να χτυπάει το κινητό του. Και επειδή το είχε στην κωλότσεπη, σηκώθηκε για να το βγάλει από την τσέπη. Φανταστείτε την έκπληξή του, όταν είδε όλο το βαγόνι να σηκώνεται όρθιο και να στέκει προσοχή. "Θεώρησα φρόνιμο να μην το σηκώσω και το άφησα να χτυπάει", έγραψε αργότερα. "Είμαστε πατριώτες, τι να κάνουμε;".

Σχολιο.- Εδώ η αριστερά την χάρισε την έννοια του πατριωτισμού στην δεξιά ώστε να μην τολμά να εκφραστεί κανείς με το φόβο μην κατηγορηθεί ως εθνικιστής.

Σχολιο.- Οι φοβισμένοι άρα φταινε

Σχολιο.- σωστό κι αυτό. Αλλά είναι θύματα ψυχολογικής επιχείρησης από την Αμερικανική Πρεσβεία με την εργαλειοποίηση της Χρυσής Αυγής. Έγινε διαρροή στα wikileaks και για αυτό το ξέρουμε.

Σχολιο.- μπράβο σου που δεν φοβάσαι να πεις την άποψη σου και εγώ το ίδιο και μακάρι να γίνουμε πολλοί. Συρρικνώνεται ο ελληνισμός ως ιδέα και αυτό μόνο καλό δεν είναι.

Σχολιο.- o εθνικός ύμνος της Ρωσίας είναι υπέροχος

Μακράν ο ωραιότερος ύμνος

Σχολιο.- φοβάμαι ότι πολλά νιάτα δεν ξέρουν καν τον εθνικό ύμνο της Ελλάδας

Σχολιο.- Ισχύει. Καμιά ελπίδα. Εκτός κι αν γίνει πάλι κάνα θαύμα



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



και στα τρόφιμα όλα μια χαρά, φάτε μάτια ψάρια

Ελευθέρα και φθηνά τα πλαστικά τρόφιμα και τα μεταλλαγμένα στην ΕΕ...Άντε, για να τους αδειάσουμε τη γωνία μια ώρα αρχύτερα...

-''Από σήμερα ο τρισδιάστατος εκτυπωμένος "σολωμός" θα είναι διαθέσιμος και στα ράφια ορισμένων καταστημάτων της Αυστρίας.

Το πλαστικό κρέας, οι κατσαρίδες, τα έντομα... και το πλαστικό ψάρι μπήκαν στη ζωή των κοινωνιών της "πολιτισμένης" δύσης, για το "καλό του ανθρώπου"!

Το χαρτοφυλάκιο της σουηδικής "Revo Foods" περιλαμβάνει μια εναλλακτική λύση καπνιστού σολωμού με βάση την πρωτεΐνη μπιζελιού, το Revo Gravlax, το Revo Salmon Spread και το Revo Tuna Spread.

Ήδη τα προϊόντα Revo είναι διαθέσιμα σε περισσότερες από 20 χώρες σ' όλη την Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένης της Γαλλίας, της Ιταλίας, της Ισπανίας, της Γερμανίας και του Ηνωμένου Βασιλείου.

Μέχρι σήμερα η εταιρεία έχει εξασφαλίσει συνολική κρατική χρηματοδότηση 7 εκατ. ευρώ.''



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κυριάκο ,μεγάλο ΣΑΝΟ τα 2 εκατομμύρια. Μόλις άκουσα στα αγγλικά τις δηλώσεις Τζεντιλόνι :είπε ότι υπάρχουν πολύ περιορισμένα κεφαλαία για να δοθούν στην Ελλάδα -ΓΛΑΡΟΣΟΥΠΑ KOULIS !!

Για αυτό βγήκαν χθες αργά την νύχτα ότι θα βαλουν περιβαντολογικο τέλος κ ασφάλειες σε κρατικό φορέα /Δεν θα δώσει τίποτα η ΕΕ ,ούτε καν από τα αχρησιμοποίητα κονδύλια του ΕΣΠΑ ..Γλαρόσουπα με Σανό για σαλάτα



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σφαίρα πάει η Γερμανία

-Σύμφωνα με τον Jörg Dittrich, πρόεδρο του Συνδέσμου Κατασκευαστικών Εταιρειών, ο τομέας θα καταρρεύσει εάν η κυβέρνηση διατηρήσει την πολιτική της για μείωση της υποστήριξης νέων έργων.

Ο γερμανικός κατασκευαστικός τομέας απασχολεί πάνω από δύο εκατομμύρια ανθρώπους.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αρχίσανε τα όργανα...

Μεγάλα ποσοστά κατά της κυβέρνησης δείχνει η δημοσκόπηση της metron analysis. To 66% απαντά ότι η κατεύθυνση των πραγμάτων στη χώρα κινείται προς τη λάθος κατεύθυνση και το 61% αξιολογεί αρνητικά το έργο της κυβέρνησης.

Σχολιο.- Μόνο τόσο?... γεννημένοι δούλοι αφού..

Σχολιο.- το υπόλοιπο 30% είναι καλά βολεμένο και τρώει με χρυσά κουτάλια...

Σχολιο.- Πλέον είναι τόσο εμφανές το παιχνιδάκι της πρεσβείας και των κέντρων που ελέγχουν της πολιτική στην Ελλάδα που καταντάει κωμικό . Το ήξερα ότι δεν είμαστε κυρίαρχο κράτος αλλά τόσο πολύ πια ομολογώ δεν το περίμενα .

Σχολιο.- ούτε χώρα ,ούτε κράτος ,οικόπεδο Νο ....



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



στις προηγούμενες εκλογές δυστυχώς δεν υπήρχε καλή εναλλακτική, που να εμπνέει εμπιστοσύνη και να προσελκύσει. Από τη σκύλα στη Χάρυβδη....Ούτε και σήμερα υπάρχει δυστυχώς...

η απάντηση για έμενα θα έρθει όχι μέσω των εκλογών και των διεφθαρμένων κομμάτων. Η αντίσταση μπορεί να ξεκινήσει με τη δημιουργία κοινοτήτων, νέων φορέων αλληλοβοήθειας που θα λειτουργούν αμεσοδημοκρατικά. Οι συνθήκες ήδη δημιουργούνται σε αρκετές περιοχές της χώρας που έχουν ήδη σοβαρότατο πρόβλημα επιβίωσης.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Άκουσα στην tv πως συζητάνε για υποχρεωτική ασφάλεια ακινήτων! Δήθεν για προστασία από τις φυσικές καταστροφές! 

Πάλι θα βγάλουν εκατομμύρια οι ασφαλιστικές εταιρείες από έναν λαό που δεν έχει να ξεχρεώσει τα ΕΝΦΙΑ, τους φόρους και να ζήσει με αυτές τις τιμές που είναι στα ύψη πλέον! 

Και άκουσα και το φοβερό βέβαια, πως όσο πιο παλιό είναι το ακίνητο, τόσο μεγαλύτερο θα είναι το υποχρεωτικό ασφάλιστρο! 

Καταλαβαίνετε τώρα τι έχει να γίνει σε μια χώρα φτωχοποιημένη γεμάτη με παλιά ακίνητα! Ακόμα ένας τρόπος να αναγκαστεί ο κόσμος να τα πουλήσει για να τα ξεφορτωθεί, σε εταιρείες ακινήτων που θα τα παίρνουν για ένα πιάτο φαϊ ! 

Αυτές τις ώρες που ο κόσμος υποφέρει αβοήθητος αυτοί ετοιμάζουν τα "νύχια" τους για άλλη μια φορά!



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αποκαλυπτική Εποχή! Ο Ρώσος στρατηγός Σουροβίκιν ο επονομαζόμενος και ”στρατηγός του Τέλους του κόσμου ή της Κρίσεως” ή ”Αρμαγεδδών” απήγγειλε το Κοράνι στην Αλγερία! Α.

15/09/2023

Ο Σουροβίκιν επισκέφθηκε με κλιμάκιο Ρώσων στρατιωτικών την Αλγερία κι εκτός των συναντήσεων που είχε επισκέφθηκε τζαμί απήγγειλε και στίχους του κορανίου. Το τζαμί που επισκέφθηκε ήταν το Abdelhamid Ben Badis Mosque στο Oran. O Σουροβίκιν είναι ευρέως γνωστός αποκαλούμενος ως ”στρατηγός Αρμαγεδδών”.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Στο Βέλγιο καίνε τα σχολεία που διδάσκουν σεξουαλική αγωγή. Εμπρησμοί σε 6 σχολεία στο Σαρλερουά και 2 στη Λιέγη!.

15/09/2023



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Καθηγητής Παιδοψυχίατρος Δρ Berger κατά σεξουαλικής αγωγής στα σχολεία ενώ ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Γεώργιος τάσσεται υπέρ! Δρ Berger: σημαντικοί κίνδυνοι από αυτά τα προγράμματα! Ο

15/09/2023

Γάλλος Καθηγητής Παιδοψυχίατρος ο Δρ Maurice Berger εναντιώνεται σθεναρά σε αυτή τη μεθόδευση με επιστημονική τεκμηρίωση:

”Είμαι γιατρός, ήμουν επικεφαλής του παιδοψυχιατρικού τμήματος για 35 χρόνια…

Αυτό δεν είναι θέμα θρησκείας, αλλά προστασίας της ανάπτυξης του παιδιού…

Αυτό το πρόγραμμα παρουσιάζει αρκετούς σημαντικούς κινδύνους.

Εισχωρεί με τραυματικό τρόπο στο ρυθμό της συναισθηματικής ανάπτυξης των παιδιών.

Με τον τραυματισμό εννοώ ότι ένας συγκεκριμένος αριθμός από αυτά τα πάει άσχημα μετά από αυτή τη διδασκαλία.

Γιατί να μην περιμένουμε τα παιδιά να κάνουν ερωτήσεις σχετικά με τη σεξουαλικότητα όταν αισθάνονται την ανάγκη;

Γιατί να μην αφήσουμε τη σεξουαλικότητα στον οικείο τομέα, επειδή είναι κατεξοχήν τομέας οικειότητας;

Τα παιδιά να μην έχουν σεμνότητα;

Γιατί οι ενήλικες αισθάνονται την ανάγκη να αναλάβουν το ρόλο αυτού που μυεί που αποπλανά; ( σσ σημαντική η μομφή και μάλιστα σε ιερωμένους)

Είναι προφανές ότι με την εισαγωγή τεχνικών πληροφοριών κινδυνεύουμε να διαχωρίσουμε τη σεξουαλικότητα από τη συναισθηματική ζωή.Αφήνουμε λοιπόν τα παιδιά μόνα τους.

Και υπάρχουν ακόμη περισσότερα, αυτό το πρόγραμμα εισήγαγε επίσης τη θεωρία του φύλου, δηλαδή την ιδέα ότι η σεξουαλική μας ταυτότητα ως αγόρι… είναι μια κοινωνική κατασκευή που δεν συνδέεται με το βιολογικό μας φύλο…



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πάει και ο Καντίροφ/ Kadyrov; Αναφορές ότι είναι σε κώμα και ότι τον δηλητηρίασαν!

15/09/2023

Ο Καντίροφ είναι σε κώμα: η Κύρια Διεύθυνση Πληροφοριών Oυκρανίας επιβεβαίωσε πληροφορίες για την κρίσιμη κατάσταση του αρχηγού της Τσετσενίας.

Νωρίτερα, τσετσενικά μέσα ενημέρωσης της διασποράς ανέφεραν ότι ο Ραμζάν Καντίροφ/Ramzan Kadyrov ήταν σε κώμα. Ο εκπρόσωπος του GUR Yusov είπε στους δημοσιογράφους ότι οι ασθένειες του Καντίροφ επιδεινώθηκαν, γεγονός που οδήγησε σε σοβαρή κατάσταση.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ραμζάν Καντίροφ βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε κώμα. Οι ουκρανικές υπηρεσίες πληροφοριών επιβεβαιώνουν αυτές τις πληροφορίες, προσθέτοντας ότι ο Τσετσένος πρόεδρος είναι σε σοβαρή κατάσταση, χωρίς περισσότερες λεπτομέρειες..

Ο ηγέτης της Τσετσενίας Ραμζάν Καντίροφ βρίσκεται σε κώμα. Αυτό αναφέρει το κανάλι Telegram Radical. Ρώσικες πηγές: ανεπιτυχής μεταμόσχευση νεφρού!

Ο Έλχαν Σουλεϊμάνοφ, ο προσωπικός γιατρός της οικογένειας Καντίροφ, φέρεται να «εξαφανίστηκε» μετά από ιατρικές ενέσεις στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας της Τσετσενίας.

Όπως ανέφερε το Cursor ισραηλινό μέσο, ο Kadyrov αντέδρασε στην εκδοχή ότι θα σκοτωθεί μετά τον Prigozhin. Σύμφωνα με τον Καντίροφ, αυτή η εκδοχή είναι ένα infoware, με τη βοήθεια του οποίου θέλουν να ενσπείρουν διχόνοια στη Ρωσική Ομοσπονδία.

Ο Καντίροφ σημειώνει ότι είχε γελάσει εξαιτίας φημών από ξένα μέσα ενημέρωσης, προβλέποντας τον επικείμενο θάνατό του.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Πολιτεία διαφθείρει τους νέους και όχι ….ο Σωκράτης! Σεξ και πολιτική από Εκκλησία Κύπρου! Υπέρ της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου. ΠΑΙΔΟΨΥΧΙΑΤΡΟΣ ΚΑΤΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ Δρ Berger. Kαι Αμερικανοραγιαδισμός. Ο νεοεκλεγείς Aρχιεπίσκοπος παρασημοφόρησε Γερουσιαστή των ΗΠΑ.

15/09/2023



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μπανανία η Γαλλία…ΧΟΥΝΤΑ ΜΑΚΡΟΝ. Στρατιωτικός νόμος απαγόρευση κυκλοφορίας σε πόλη που θα επισκεφθεί. Τους κλείνουν σπίτια τους θα βγαίνουν μόνο για τα πλέον απαραίτητα και συνοδεία αστυνομικών. Πολιτική καραντίνα. Λαοαπόβλητοι ”ηγέτες” ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟΣ

15/09/2023

Ολοκληρωτισμός. Είναι τόσο λαοαπόβλητοι οι ηγέτες που δεν τολμούν να ξεμυτίσουν. Κάνουν φυλακή την κοινωνία. Και πάλι μαζικός ακούσιος εγκλεισμός και κατά οίκον περιορισμός του λαού. Πολιτική καραντίνα.

Επειδή ο Emmanuel Macron θα επισκεφθεί την πόλη Semur-en-Auxois η δημαρχεία εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία επιβάλει στρατιωτικό νόμο απαγόρευση κυκλοφορίας. Στη Γαλλία ο δήμος έχει υπό τη διεύθυνσή του και τη κατά τόπους αστυνομική αρχή: η κυκλοφορία των πεζών θα είναι απαγορευμένη καθ΄όλη τη διάρκεια της ημέρας στο κέντρο της πόλης Semur-en-Auxois (21) εκτός για τις “ουσιαστικές μετακινήσεις/ζωτικής σημασίας ” των κατοίκων που θα συνοδεύονται από τις δυνάμεις της τάξης.

”Η κυκλοφορία των πεζών θα είναι αυστηρά απαγορευμένη την Παρασκευή 15/9/23 από 8 π.μ – 17.00 μμ στο κέντρο της πόλης Semur-en-Auxois.Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου η πεζή κυκλοφορία θα είναι περιορισμένη στις μετακινήσεις ζωτικής σημασίας με συνοδεία δυνάμεων της τάξης.”



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ - ΦΟΡΕΙΣ

Ολοι στους δρόμους - ξεσηκωμός ενάντια στην εγκληματική πολιτική του κέρδους

Σήμερα Παρασκευή 15 Σεπτέμβρη το μεγάλο συλλαλητήριο στο Σύνταγμα. Απεργιακή απάντηση ενάντια στο νομοσχέδιο - έκτρωμα για τα Εργασιακά

'Η τα κέρδη τους ή οι ζωές μας»: Το σύνθημα, που γεννήθηκε τους προηγούμενους μήνες στους αγώνες του λαού απέναντι στην εγκληματική πολιτική, ετοιμάζονται να διαδηλώσουν ξανά σήμερα Παρασκευή, στις 7.30 μ.μ., στο Σύνταγμα, Ομοσπονδίες, Εργατικά Κέντρα, σωματεία και μαζικοί φορείς της Αττικής. Με τη σημερινή κινητοποίηση τα συνδικάτα δίνουν απάντηση στο αντεργατικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης που ήδη συζητιέται στη Βουλή, ενώ δυναμώνουν τη διεκδίκηση και την αλληλεγγύη για τις επείγουσες ανάγκες του λαού της Θεσσαλίας, που υποφέρει μετά την πρόσφατη πλημμύρα.

Η απόφαση της κυβέρνησης να καταθέσει το νομοσχέδιο - έκτρωμα στη Βουλή έχει σημάνει συναγερμό στις συνδικαλιστικές οργανώσεις. Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στη Δραπετσώνα τα σωματεία ξεκαθάρισαν πως η απάντηση των εργαζομένων στις νέες αντεργατικές ρυθμίσεις δεν μπορεί παρά να δοθεί με απεργία. Στην κατεύθυνση αυτή, σωματεία και Ομοσπονδίες συνεδριάζουν και λαμβάνουν αποφάσεις για απεργιακή κινητοποίηση. Αντίστοιχα, οι συνδικαλιστές που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ αναλαμβάνουν πρωτοβουλία, ώστε να παρθούν ανάλογες αποφάσεις σε δευτεροβάθμιες και τριτοβάθμιες συνδικαλιστικές οργανώσεις. Σταθμό στην πορεία της απεργιακής κλιμάκωσης θα αποτελέσει και το σημερινό συλλαλητήριο, με τα συνδικάτα να βάζουν στόχο να μετρήσουν δεκάδες νέες απεργιακές αποφάσεις.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑ!

Τώρα να συνεδριάσει η ΓΣΕΕ για να πάρει απόφαση

Σε όλα τα όργανα οι συνδικαλιστές της ΔΑΣ προτείνουν να δοθεί απεργιακή απάντηση τη μέρα που έρχεται για ψήφιση το τερατούργημα

Την έκτακτη σύγκληση της διοίκησης της ΓΣΕΕ για σήμερα Παρασκευή έχουν ζητήσει οι εκλεγμένοι συνδικαλιστές της ΔΑΣ. Με δεδομένο ότι η κυβέρνηση φέρνει για ψήφιση το αντεργατικό νομοσχέδιο την Πέμπτη 21 Σεπτέμβρη, η ΔΑΣ ζητά την προκήρυξη 24ωρης πανεργατικής απεργίας για τη συγκεκριμένη μέρα.

Υπενθυμίζεται ότι αντίστοιχο αίτημα έχουν καταθέσει οι εκλεγμένοι της ΔΑΣ και στο Εργατικό Κέντρο Αθήνας, ενώ την ίδια πρόταση καταθέτουν σε Εργατικά Κέντρα, Ομοσπονδίες και Συνδικάτα σε όλη τη χώρα, πολλά από τα οποία έχουν πάρει ήδη αποφάσεις.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΩΝ

«Δεν θα επιτρέψουμε τη διάλυση της Αρχαιολογικής Υπηρεσίας»

Την ακόμα βαθύτερη ιδιωτικοποίηση και εμπορευματοποίηση της πολιτιστικής κληρονομιάς φαίνεται ότι δρομολογεί η κυβέρνηση, σύμφωνα με ανακοίνωση του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων (ΣΕΑ).

«Δεν θα επιτρέψουμε τη διάλυση της Αρχαιολογικής Υπηρεσίας», αναφέρει ο ΣΕΑ, προσθέτοντας ότι «η υπουργός Πολιτισμού την Τετάρτη 13 Σεπτέμβρη στο αμφιθέατρο του υπουργείου Πολιτισμού, σε προγραμματισμένη συνάντηση με τους προϊσταμένους των Εφορειών Αρχαιοτήτων, ανακοίνωσε, μεταξύ άλλων, ότι στις προθέσεις της είναι η κατάργηση της αυτεπιστασίας, η ανάθεση των ανασκαφών και των αρχαιολογικών έργων σε εργολαβικές εταιρείες, η ιδιωτικοποίηση λειτουργιών των Υπηρεσιών, ακόμη και της φύλαξης αρχαιοτήτων».

Ακόμα σημειώνεται ότι «ουσιαστικά εξήγγειλε τη μετατροπή και άλλων Μουσείων σε ΝΠΔΔ, συγκροτημένα σε "δίκτυα μουσείων", αφού ολοκληρωθεί η αξιολόγηση - πιστοποίησή τους. Προαγγέλλοντας τη μη πρόσληψη προσωπικού, εξήγγειλε επίσης την πρόθεση για υποχρεωτικές μετακινήσεις προσωπικού, μεταξύ αυτών και των διευθυντών».



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΣΑΚΡΑΜΕΝΤΟ.-- Σε απολύσεις εκατοντάδων εργαζομένων και περιορισμό προσλήψεων αναμένεται να προχωρήσει η «Google», στο πλαίσιο αναδιάταξης προσωπικού στο τμήμα «Ανθρώπινου Δυναμικού». Την είδηση ανήγγειλε στους εργαζόμενους ο αντιπρόεδρος προσλήψεων της εταιρείας μέσω τηλεδιάσκεψης. Τον Ιανουάριο, η «Alphabet», που ανήκει στην εταιρεία «Google», ανακοίνωσε ότι περικόπτει 12.000 θέσεις εργασίας.

ΚΙΓΚΑΛΙ.-- Η κυβέρνηση της Ρουάντας υπέγραψε την Τρίτη συμφωνία με την καναδο-γερμανική εταιρεία «Dual Fluid Energy», προκειμένου να αναπτύξει πειραματικό πυρηνικό σταθμό για μελλοντική παραγωγή Ενέργειας στη χώρα, που να είναι έτοιμος για λειτουργία έως το 2026. Η Ρουάντα θα παράσχει τον χώρο και τις υποδομές για την ανέγερση του πυρηνικού αντιδραστήρα και η εταιρεία θα παράσχει τεχνική υποστήριξη προκειμένου να αναπτύξει τρόπους αύξησης της παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος και θα αναλάβει την εκπαίδευση Ρουαντέζων επιστημόνων στον τομέα της πυρηνικής τεχνολογίας.

ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ - ΒΗΡΥΤΟΣ.-- Στρατιωτική «βοήθεια» ύψους 30 εκατ. δολαρίων, με ανακατεύθυνση από την Αίγυπτο προς τον Λίβανο, αποφάσισαν να διαθέσουν οι ΗΠΑ. Η κυβέρνηση Μπάιντεν ενημέρωσε το Κογκρέσο ότι ανακατευθύνει κονδύλια ύψους 85 εκατ. δολαρίων που προορίζονταν αρχικά για το Κάιρο, αλλά «πάγωσαν» λόγω παραβιάσεων σε ανθρώπινα δικαιώματα, αποφασίζοντας να διαθέσει 30 εκατ. στον Λίβανο και άλλα 55 εκατ. δολάρια στην Ταϊβάν. Την περασμένη Δευτέρα, ο Αμερικανός στρατηγός αρμόδιος για θέματα Μέσης Ανατολής, Ερικ Κουρίλα, μετέβη στη Βηρυτό, αναφέροντας πως συζήτησε θέματα που αφορούν την περαιτέρω «αντιτρομοκρατική» συνεργασία και αντιμετώπιση «περιφερειακών απειλών».

ΛΟΝΔΙΝΟ.-- Η λονδρέζικη αστυνομία ζήτησε χτες συγγνώμη και κατέβαλε «σημαντική αποζημίωση» σε δύο γυναίκες που συνελήφθησαν στη διάρκεια της ολονυκτίας που είχε πραγματοποιηθεί τον Μάρτιο του 2021 στη μνήμη της Σάρα Εβεραρντ, η οποία έπεσε θύμα βιασμού και φόνου από αστυνομικό. Οι δύο γυναίκες ήταν μεταξύ αυτών που συνελήφθησαν και απομακρύνθηκαν από το σημείο με χειροπέδες, με την αστυνομία να επικαλείται παραβίαση του lockdown για την πανδημία για να διαλύσει τη συγκέντρωση.

ΔΑΜΑΣΚΟΣ.-- Ο Αμερικανός δημοσιογράφος Σέιμουρ Χερς, που έχει κάνει κατά καιρούς αποκαλύψεις επικαλούμενος πληροφορίες μεταξύ άλλων από μυστικές υπηρεσίες, ανέφερε πως οι τζιχαντιστές της οργάνωσης «Μέτωπο Νούσρα» που είναι παρακλάδι της «Αλ Κάιντα», είχαν ήδη από το 2013 υποδομές και δυνατότητες παρασκευής χημικών όπλων. Τα χημικά όπλα χρησιμοποιήθηκαν το διάστημα αυτό (2013-2014) κυρίως για επιθέσεις σε βάρος αμάχων και σε προβοκάτσιες σε βάρος του συριακού στρατού, ώστε να δικαιολογηθεί η κλιμάκωση της «δυτικής» ιμπεριαλιστικής επέμβασης στη Συρία.