Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2024

Παρασκευη 19 Ιανουαριου 2024


Εξώδικο της οικογένειας του μηχανοδηγού του τραίνου για τις αθλιότητες της ΝΔ στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για το έγκλημα των Τεμπών



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Δόμνα Μιχαηλίδου αποσπά υπάλληλο του ΕΦΑΚ, παρά την απαγόρευση μετακινήσεων



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



«Ντίλερ» ανεμογεννητριών!

Ομολογία-σοκ του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Νταβός

Πληρώσαμε 6 δις παραπάνω εξαιτίας της απολιγνιτοποίησης

Ο Μητσοτάκης αποκάλυψε στο Νταβός τα φιλόδοξα σχέδιά του, δηλώνοντας ότι «θέλουμε να γίνουμε εξαγωγείς πράσινης ενέργειας, εκμεταλλευόμενοι την αιολική ενέργεια»

Να που τελικά αποκαλύφθηκε χθες ο λόγος που ο Κυριάκος Μητσοτάκης έσπευσε να πάει στο ραντεβού των πλουσίων της Γης στο Νταβός της Ελβετίας! Πήγε ως… ντίλερ των ανεμογεννητριών, τις οποίες η κυβέρνηση «φυτεύει» στα ελληνικά βουνά -χωρίς να εξαιρούνται τα καμένα-, θέλοντας να πείσει ότι το σχέδιό του είναι «να γίνουμε εξαγωγείς πράσινης ενέργειας εκμεταλλευόμενοι την αιολική ενέργεια».

Μέχρι τότε βέβαια θα περιμένουμε αρκετά χρόνια και θα πληρώνουμε ακριβά -πολύ ακριβά…- την ενέργεια και την επιλογή του πρωθυπουργού να εγκαταλείψει η χώρα άρον άρον και χωρίς επαρκείς εξηγήσεις τον άνθρακα και να στραφεί στο φυσικό αέριο. Το είπε ο ίδιος ο πρωθυπουργός χθες, αποκαλύπτοντας ότι, αντί για 1 δισ. ευρώ, αυτή η βιαστική και ανεξήγητη μετάβαση μας κόστισε 6 δισ. ευρώ… Οχι, δεν του ξέφυγε! Το είπε ξεκάθαρα ο πρωθυπουργός, μιλώντας σε συζήτηση στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του Νταβός με θέμα την πράσινη μετάβαση στην Ε.Ε.

«Επί του παρόντος, εμείς είμαστε ένας καθαρός εισαγωγέας ενέργειας. Και, για να σας δώσω κάποια στοιχεία να καταλάβετε, όταν η Ελλάδα αποφάσισε πριν από τέσσερα χρόνια να απομακρυνθεί από τον άνθρακα, αποφασίσαμε να χρησιμοποιήσουμε το φυσικό αέριο ως ένα καύσιμο μετάβασης. Δεν έχουμε πυρηνική ενέργεια. Οπότε, όπως καταλαβαίνετε, ήταν η μόνη προφανής επιλογή. Ξοδέψαμε 7 δισεκατομμύρια ευρώ το 2022 για να εισάγουμε φυσικό αέριο, και κανονικά το ποσό που απαιτείται είναι 1 δισεκατομμύριο. Σας το λέω αυτό για να καταλάβετε την κατάσταση» είπε.

Ακολούθως, ο κ. Μητσοτάκης αποκάλυψε και τα φιλόδοξα σχέδιά του για την πράσινη ενέργεια: «Στον βραχυπρόθεσμο και μεσοπρόθεσμο ορίζοντα θέλουμε να γίνουμε εξαγωγείς πράσινης ενέργειας, εκμεταλλευόμενοι τα πλεονεκτήματα που έχουμε, κυρίως όσον αφορά την αιολική ενέργεια. Αν κοιτάξετε τον χάρτη της Μεσογείου, το μέρος όπου επικρατούν οι περισσότεροι συνεχείς, σταθεροί και ισχυροί άνεμοι είναι το Αιγαίο Πέλαγος.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Απίθανη απόφαση της Επιτροπής Ανταγωνισμού 

Θα… σώσουν τον Τύπο αυτοί που θα έσωζαν τους Ινδιάνους!

Εταιρία που πρωταγωνίστησε στο σκάνδαλο του «σκόιλ ελικίκου» και διαφήμιζε τη συμμετοχή της σε απίθανα προγράμματα εκπαίδευσης ιθαγενών ανέλαβε μεσολαβητής μεταξύ της Άργος και των εκδοτικών εταιριών

«Σκόιλ ελικίκου» τώρα και στον Τύπο

Τον επιχειρηματία που βρισκόταν πίσω από το σκάνδαλο «σκόιλ ελικίκου» κι έχει καταφέρει να πάρει κρατικό χρήμα ακόμη και για να… εκπαιδεύσει Ινδιάνους διόρισε η Επιτροπή Ανταγωνισμού ως διαμεσολαβητή προκειμένου να σωθεί ο Τύπος στην Ελλάδα (!).

Πραγματικά απίστευτο! Μάλιστα, η δουλειά (ύψους 36.084 ευρώ με ΦΠΑ) του δόθηκε με απευθείας ανάθεση, την οποία υπέγραψε ο πρώην πρόεδρος της Επιτροπής Ανταγωνισμού Ιωάννης Λιανός. Αλλη μια ένδοξη κίνηση από τον πρώην πρόεδρο!

Ο λόγος για τον Νίκο Πιτσούλη και την εταιρία του ΒΕΕ Group, που διορίστηκε, σύμφωνα με το σχετικό δελτίο Τύπου, «Ombudsman / Διαμεσολαβητής για την εποπτεία των επιβαλλόμενων με την υπ’ αριθ. 768/2022 Απόφαση της Επιτροπής Ανταγωνισμού (Ε.Α.) μέτρων στην αγορά διανομής έντυπου Τύπου». Ο κ. Πιτσούλης, εν ολίγοις, σύμφωνα επίσης με το σχετικό δελτίου Τύπου, «έχει αναλάβει την ενίσχυση της εμπιστοσύνης μεταξύ των συμμετεχόντων στην αλυσίδα διανομής έντυπου Τύπου», δηλαδή μεταξύ των εκδοτών και του πρακτορείου διανομής Τύπου Αργος (ευρύτερων συμφερόντων του εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη) και την ενημέρωση της επιτροπής για τον ανταγωνισμό στον κλάδο!

Ο κ. Πιτσούλης, όμως, έχει πρωταγωνιστήσει στο παρελθόν σε σκανδαλώδη αποκάλυψη που έκανε η εφημερίδα μας. Τον Απρίλιο του 2020 (εν μέσω της πρώτης καραντίνας για τον κορονοϊό) δημοσιεύσαμε πως ήταν ο ιδιοκτήτης μιας εκ των έξι εταιριών Ολοκληρωμένων Συστημάτων Τηλεκατάρτισης (ΟΣΤΚ) που είχαν δημιουργήσει το… δήθεν εκπαιδευτικό υλικό, το οποίο έπρεπε να παρακολουθήσουν οι Ελληνες επιστήμονες, ώστε να λάβουν τα 600 ευρώ ενίσχυση (γνωστό πλέον ως «σκόιλ ελικίκου» ή «Μέτζη του νέουκτη»). Μάλιστα τότε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά τον σάλο, είχε αναγκαστεί να ανακαλέσει το σχετικό πρόγραμμα, από το οποίο οι έξι εταιρίες θα έπαιρναν δεκάδες εκατομμύρια ευρώ.

Σε εκείνο το ρεπορτάζ είχαμε θυμίσει και μια σειρά παλιών δημοσιευμάτων, σύμφωνα με τα οποία ο κ. Πιτσούλης έχει καταφέρει να αντλήσει πολλά εκατομμύρια από εθνικούς και ευρωπαϊκούς πόρους, δημιουργώντας τεράστιο δίκτυο από ΜΚΟ, ήδη από τις αρχές του 2000, που είχαν ευφάνταστους στόχους: την προώθηση του ποδηλάτου, την πολιτιστική στήριξη των θυμάτων του μεγάλου σεισμού στην Τουρκία, την εκπαίδευση των Ινδιάνων στον οικοτουρισμό, την προστασία του Αμαζονίου και τη βοήθεια σε Παλαιστίνιες που υποαπασχολούνται.

Χθες, μάλιστα, η BEE Group διενήργησε και μια κλήρωση-παρωδία, από την οποία προέκυψαν θεωρητικά τρεις εκδοτικές εταιρίες που δεν είναι μέτοχοι της Αργος και οι οποίες θα είναι μέλη της συμβουλευτικής επιτροπής που θα δημιουργηθεί και θα έχει γνωμοδοτικό χαρακτήρα για ζητήματα όπως η εμπορική πολιτική του πρακτορείου (της γνωμοδοτικής θα προεδρεύει ο κ. Πιτσούλης!).

Και μιλάμε για παρωδία αφού, για παράδειγμα, πέντε εκδοτικές εταιρίες «γκρουπαρίστηκαν» αδιευκρίνιστα και μπήκαν στην κληρωτίδα ως ένας όμιλος! Και μιλάμε για παρωδία αφού στην κληρωτίδα μπήκε ακόμη και η εκδοτική Alter Ego του Βαγγέλη Μαρινάκη, η οποία τυπικά δεν είναι στο μετοχικό σχήμα της Αργος, όμως η ίδια η Επιτροπή Ανταγωνισμού την έχει χαρακτηρίσει «σκιώδη μέτοχο». Πότε θα στερέψουν άραγε τα «σκόιλ ελικίκου» σε αυτή τη χώρα;



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ένοχος ή βλάκας;

Ζήτημα αναγνώρισης αλβανικής μειονότητας στην Ελλάδα στο μέλλον ανοίγει με την πρόταση του για διδασκαλία αλβανικής γλώσσας στα ελληνικά σχολεία η καραπουστάρα μπρόεδρος του ΤΣΥΡΙΖΑ, χαφιές της CIA και των Αμερικάνων, και απατεωνάκος του κερατά Στεφανία Ψαροκασέλα ! Για να πάρει η πουστάρα-προδότης ψήφους από τους πολιτογραφηθέντες όπως ελπίζει! Ούτε ο Ράμα έβαλε τέτοιο θέμα έως τώρα.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ

Αγωνιστικοί ρυθμοί προς την πανελλαδική απεργία στις 28 Φλεβάρη

Στις 31 Γενάρη απεργούν οι Οικοδόμοι



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΑΘΗΝΑΣ

Διαμαρτυρία σήμερα στην εταιρεία που διαφημίζει «φτηνούς εργάτες»



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΒΙΟΠΑΛΑΙΣΤΕΣ ΑΓΡΟΤΕΣ - ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ

Κλιμακώνουν με μπλόκα και πολύμορφες δράσεις σε όλη τη χώρα

Προετοιμασίες για πανθεσσαλικό μπλόκο στις 24 Γενάρη | Μπλόκα και στη Φθιώτιδα στις 26 Γενάρη



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δεκάδες χιλιάδες χθες Πέμπτη σε όλη τη χώρα ενάντια στο νομοσχέδιο για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια.

Το μήνυμα παραδόθηκε : Να μην τολμήσουν να το φέρουν στη Βουλή!

-Συγκλονιστικά συλλαλητήρια σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα και πολλές ακόμα πόλεις | Νέες αγωνιστικές πρωτοβουλίες

-ΚΝΕ: Η κυβέρνηση βρίσκεται σε πανικό, γι' αυτό αξιοποιεί τη συκοφαντία, την καταστολή και τον αυταρχισμό. Αν πιστεύει πως θα ξεμπερδέψει εύκολα με τους μαθητές και τους φοιτητές, είναι βαθιά γελασμένη



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Οδηγοί φορτηγών στο κέντρο του Βερολίνου ενάντια στην αύξηση των διοδίων

Για νέες «εκτεταμένες» κινητοποιήσεις προειδοποιούν οι αγρότες

Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας πραγματοποιούν χθες Πέμπτη και σήμερα Παρασκευή  στο Βερολίνο οι οδηγοί φορτηγών μεταφορών και διανομής, με βασικά αιτήματα την ανάκληση των αυξήσεων στα διόδια και στις τιμές του διοξειδίου του άνθρακα, αλλά και καλύτερες συνθήκες εργασίας για τους επαγγελματίες οδηγούς.

Σύμφωνα με την Ομοσπονδιακή Ενωση Διανομών και Μεταφορών (BLV), περίπου 1.500 οδηγοί με τα οχήματά τους έφτασαν χθες στο κέντρο του Βερολίνου, προκειμένου να συμμετάσχουν στην προγραμματισμένη για σήμερα το μεσημέρι διαδήλωση στην Πύλη του Βρανδεμβούργου, όπως έκαναν πριν λίγες μέρες χιλιάδες αγρότες από όλη τη χώρα. Η περιοχή εκτιμάται ότι θα μείνει αποκλεισμένη τουλάχιστον μέχρι σήμερα το βράδυ.

Νέες «εκτεταμένες διαδηλώσεις» προαναγγέλλουν οι αγρότες

Με «νέες, εκτεταμένες» αγροτικές κινητοποιήσεις από Δευτέρα προειδοποιεί η Γερμανική Ενωση Αγροτών αν δεν ακυρωθούν οι προγραμματισμένες περικοπές στην επιδότηση του αγροτικού ντίζελ. Οι αγρότες εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους από την εξέλιξη της συζήτησης στη γερμανική Βουλή και την πρόταση ψηφίσματος που κατέθεσαν τα κόμματα του κυβερνητικού συνασπισμού (Σοσιαλδημοκράτες, Πράσινοι, Φιλελεύθεροι).

«Οι διαδηλώσεις μέχρι τώρα ήταν μόνο οι προσεισμοί», δήλωσε ο πρόεδρος της Ενωσης Αγροτών. «Αν δεν αλλάξει κάτι, μπορεί να υπάρξει έκρηξη. Από την ερχόμενη Δευτέρα θα συνεχίσουμε με ενέργειες σε ολόκληρη τη χώρα».

Στο μεταξύ οι αγρότες βρίσκονται σε ετοιμότητα και για κινητοποιήσεις κατά τη διάρκεια της διεθνούς έκθεσης «Πράσινη Βδομάδα», η οποία ανοίγει τις πύλες της σήμερα στο Βερολίνο.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΒΟΡΕΙΑ ΙΡΛΑΝΔΙΑ

Απεργία εκατοντάδων χιλιάδων δημοσίων υπαλλήλων

Σε απεργία κατέβηκαν χτες εκατοντάδες χιλιάδες δημόσιοι υπάλληλοι στη Βόρεια Ιρλανδία.

Τα 15 συνδικάτα που εκπροσωπούν τους εργαζόμενους σε Εκπαίδευση, Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, δημόσια νοσοκομεία κ.α. διεκδικούν αξιοπρεπείς μισθολογικές αυξήσεις.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις των συνδικάτων, στην απεργιακή κινητοποίηση συμμετείχαν περίπου 170.000 από τους 220.000 εργαζόμενους στον δημόσιο τομέα στη Βόρεια Ιρλανδία. Η κινητοποίηση θεωρείται η μεγαλύτερη απεργία που έχει πραγματοποιηθεί ποτέ στην επαρχία αυτή της Βρετανίας.

Τα σχολεία παρέμειναν κλειστά, τα Μέσα Μεταφοράς δεν κυκλοφόρησαν, ενώ και οι εργαζόμενοι στην υπηρεσία καθαρισμού των δρόμων συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις. Οι υπηρεσίες Υγείας επηρεάστηκαν επίσης από την απεργία.

Η μεγάλη απεργιακή κινητοποίηση πραγματοποιήθηκε με φόντο το πολιτικό αδιέξοδο που παραμένει στη Βόρεια Ιρλανδία εδώ και σχεδόν δύο χρόνια, μετά την αποχώρηση του DUP (του βασικού κόμματος των λεγόμενων ενωτικών) από τους τοπικούς θεσμούς τον Φλεβάρη του 2022, στο πλαίσιο των αντιθέσεων για τους όρους του Brexit.

Το κοινοβούλιο της Βόρειας Ιρλανδίας συνεδρίασε την Τετάρτη, σε μια προσπάθεια να εκλέξει Πρόεδρο, αλλά απέτυχε.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΡΟΥΜΑΝΙΑ

Αγρότες απέκλεισαν διέλευση στα σύνορα με την Ουκρανία

Ρουμάνοι αγρότες απέκλεισαν χτες μια διέλευση στα ρουμανο-ουκρανικά σύνορα, ενώ κομβόι τρακτέρ και φορτηγών επιβραδύνουν την κυκλοφορία στους αυτοκινητόδρομους σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το υψηλό κόστος του ντίζελ, τα υψηλά ασφάλιστρα, τα αντιαγροτικά μέτρα της ΕΕ στο όνομα της «προστασίας του περιβάλλοντος» και την πίεση της εγχώριας αγοράς από εισαγόμενα ουκρανικά αγροτικά προϊόντα.

Οι αγρότες διεκδικούν μεταξύ άλλων πάγωμα στις αποπληρωμές δανείων και χωριστές γραμμές στα συνοριακά περάσματα και στο λιμάνι της Κονστάντζας στη Μαύρη Θάλασσα για τα φορτηγά εκτός ΕΕ, συμπεριλαμβανομένης της Ουκρανίας.

Πρόσφατα οι Πολωνοί φορτηγατζήδες ανέστειλαν τις πολύμηνες κινητοποιήσεις τους στα ουκρανικά σύνορα και ξεκίνησαν διαπραγματεύσεις με την κυβέρνηση.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΛΕΤΟΝΙΑ

Απειλές απέλασης σε εκατοντάδες Ρώσους κατοίκους

Οι αρχές της Λετονίας έστειλαν προειδοποιητικές επιστολές απειλώντας να απελάσουν 985 Ρώσους που δεν εκπλήρωσαν την απαίτηση να λάβουν άδεια παραμονής στη χώρα, καθώς οι προϋποθέσεις για παραμονή των Ρώσων στη Λετονία έχουν αυστηροποιηθεί μετά τη ρωσική απελευθέρωση από τους ναζιστές στην Ουκρανία.

Σύμφωνα με την επικεφαλής του Γραφείου Ιθαγένειας και Υποθέσεων Μετανάστευσης, στους Ρώσους δόθηκε προθεσμία δύο βδομάδων για να απαντήσουν σε αυτές τις επιστολές και δεν έχει ληφθεί ακόμη απόφαση για απέλασή τους.

Επίσης, οι Ρώσοι που απέτυχαν να περάσουν τις εξετάσεις γλώσσας, πρέπει να υποβάλουν τα απαραίτητα έγγραφα για να ξαναδώσουν εξετάσεις.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ενεργειακοί Όμιλοι – Τράπεζες – Αλυσίδες Σούπερ Μάρκετ

Ρεκόρ κερδών από τους πρωταθλητές της ακρίβειας που πνίγει το λαό

Η αύξηση των επιτοκίων και οι τεράστιες ανατιμήσεις σε Ενέργεια και βασικά αγαθά φούσκωσαν τα ταμεία τραπεζών, ενεργειακών ομίλων και λιανεμπόρων, αλλά και του κράτους, που φορτώνει στον λαό άλλα 6,2 δισ. φόρους, ενώ ο μισθός δεν φτάνει ούτε για 20 μέρες!



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΜΕΤΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ 

Εισαγγελική παρέμβαση για τη δικηγορική εταιρεία που διαφημίζει «φθηνά εργατικά χέρια»

Σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στο σύγχρονο σκλαβοπάζαρο καλεί την Παρασκευή 19/1  το Συνδικάτο Οικοδόμων



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΗ Μ. ΑΝΑΤΟΛΗ

Αυξάνονται οι συμμετοχές για τις 27 Γενάρη

Συλλαλητήριο σωματείων και φορέων στις 12 μ. στο Πάρκο Ελευθερίας | Θεσσαλονίκη 25/1 και Πάτρα 26/1



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ

Κατάπτυστη αντικομμουνιστική έκθεση περί «ευρωπαϊκής ιστορικής συνείδησης»

Μία ακόμα απόπειρα παραχάραξης της Ιστορίας έκανε χτες το Ευρωκοινοβούλιο, υπερψηφίζοντας έκθεση για την «ευρωπαϊκή ιστορική συνείδηση», άλλο ένα παραλήρημα αντικομμουνισμού από τα όργανα της ΕΕ, το οποίο καταψήφισε και κατήγγειλε η Ευρωκοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ.

Η απαράδεκτη έκθεση προκλητικά αναφέρει ότι «αναγνωρίζει τα εγκλήματα που διαπράχθηκαν από ναζιστικά, φασιστικά και κομμουνιστικά ολοκληρωτικά καθεστώτα, καθώς και από την αποικιοκρατία...» (!), επιχειρώντας να επεκτείνει τη χυδαία και ανιστόρητη εξίσωση του κομμουνισμού όχι μόνο με το τέρας του ναζισμού - φασισμού, αλλά και με την ιμπεριαλιστική καταπίεση και σκλαβιά, την εξαθλίωση και τον εξανδραποδισμό όπου καταδίκασαν τους λαούς τα καπιταλιστικά κράτη της Ευρώπης και των ΗΠΑ με την αποικιοκρατία και τα φριχτά εγκλήματά της, που δέχτηκε ισχυρό πλήγμα μετά την Αντιφασιστική Νίκη των λαών, με τον καθοριστικό ρόλο της Σοβιετικής Ενωσης, του σοσιαλισμού.

Εξίσου προκλητικά, συνεχίζει ότι «αυτές οι φρικαλεότητες του παρελθόντος χρησιμεύουν ως αρνητικός θεμελιώδης μύθος και παρέχουν ένα ισχυρό αίσθημα σκοπού για το ευρωπαϊκό ειρηνευτικό εγχείρημα». Το «σχέδιο ειρήνης» της ΕΕ είναι αυτό που πληρώνουν ακριβά οι λαοί με το αίμα τους στους ιμπεριαλιστικούς πολέμους και τις επεμβάσεις που η ΕΕ, οι αστικές κυβερνήσεις των κρατών - μελών της και οι σύμμαχοί τους εξαπολύουν ή στηρίζουν παντού: Σε Γάζα, Ουκρανία, Ερυθρά Θάλασσα, Σαχέλ, όπως προηγουμένως σε Γιουγκοσλαβία, Ιράκ, Λιβύη, Αφγανιστάν και ο κατάλογος δεν έχει τέλος.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ

Εξώδικο της οικογένειας του μηχανοδηγού για σπίλωση νεκρού

Εξώδικη δήλωση προς τον πρόεδρο της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής για το έγκλημα στα Τέμπη, Δ. Μαρκόπουλο, απέστειλαν η σύζυγος και οι τρεις κόρες του μηχανοδηγού της επιβατικής αμαξοστοιχίας που έχασε τη ζωή του κατά την πολύνεκρη σύγκρουση. Θυμίζουμε ότι τις τελευταίες μέρες ο ιατρικός φάκελος του μηχανοδηγού έχει γίνει αντικείμενο εκμετάλλευσης απ' την πλειοψηφία της Επιτροπής, που αποπειράθηκε να του επιρρίψει ευθύνες για το έγκλημα λόγω ιατρικού προβλήματος που αντιμετώπιζε.

Στο εξώδικο της οικογένειας μεταξύ άλλων τονίζεται ότι «ο εισηγητής, από την πλευρά του κυβερνώντος κόμματος, βουλευτής, κ. Λάζαρος Τσαβδαρίδης, με αφορμή ανυπόγραφο άρθρο της προηγούμενης ημέρας, το οποίο, όλως τυχαίως δημοσιεύθηκε μία ημέρα πριν την προγραμματισμένη κατάθεση της προέδρου της ΡΑΣ, συνειδητά προσπάθησε να επιρρίψει ευθύνες στον νεκρό μηχανοδηγό, σύζυγο της πρώτης εξ ημών και πατέρα της δεύτερης και τρίτης και τέταρτης από εμάς, κάνοντας χρήση ιατρικών εγγράφων και προσπαθώντας να δημιουργήσει εντυπώσεις περί ιατρικών προβλημάτων του μηχανοδηγού τα οποία, δήθεν, τον καθιστούσαν ανίκανο προς εργασία!».



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΝΔ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΙΚΗ ΨΗΦΟ

Συνυπογράφουν την αντιδραστική τομή ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ και Πλεύση Ελευθερίας

Γ. Γκιόκας: Σοβαρό συνταγματικό ζήτημα να μην ψηφίζουν όλοι οι εκλογείς την ίδια μέρα

Υπέρ του νομοσχεδίου για την επιστολική ψήφο ψήφισαν από κοινού ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ και Πλεύση Ελευθερίας στην αρμόδια Κοινοβουλευτική Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης, που ολοκληρώθηκε χτες με την ακρόαση φορέων, δίνοντας χέρι βοήθειας στην κυβέρνηση για την αντιδραστική αυτή τομή.

Το κόμμα «Νίκη» καταψήφισε, ενώ η Ελληνική Λύση και οι «Σπαρτιάτες» δήλωσαν επιφύλαξη για την τελική τους στάση στην Ολομέλεια. Ο ειδικός αγορητής της «Νέας Αριστεράς» δεν βρισκόταν στην αίθουσα και δεν έχει γίνει γνωστή ακόμα η στάση της επί της αρχής του νομοσχεδίου.

Το ΚΚΕ καταψήφισε το νομοσχέδιο, με τον ειδικό αγορητή του, Γιάννη Γκιόκα, μιλώντας και χτες στην Επιτροπή να τονίζει ότι η καθιέρωση της επιστολικής ψήφου δεν είναι ζήτημα «πρακτικής φύσης», ούτε «τεχνικής διευκόλυνσης», αλλά αλλάζει συνολικά τη σχέση των ψηφοφόρων με την εκλογική διαδικασία, δημιουργώντας παθητική στάση και αποξένωση από την ενεργό συμμετοχή.

Οπως σημείωσε, η επιστολική ψήφος, εκτός του ότι ακυρώνει την όποια ενεργητική συμμετοχή υπάρχει, δημιουργεί σοβαρούς κινδύνους για το αδιάβλητο της διαδικασίας, γι' αυτό και το ΚΚΕ χαρακτήρισε τη ρύθμιση αντιδραστική και επικίνδυνη τομή και, ως εκ τούτου, επί της αρχής και στα περισσότερα άρθρα ψηφίζει κατά.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΑΓΡΟΤΕΣ - ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ

Πολύμορφη κλιμάκωση με τα τρακτέρ στους δρόμους

Πολύ μαζική και με ανεβασμένες αγωνιστικές διαθέσεις η χτεσινή πανθεσσαλική σύσκεψη στον Παλαμά | Τρακτέρ στην Εθνική Οδό στις 24 Γενάρη για το στήσιμο πανθεσσαλικού μπλόκου



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΤΑΙ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ

Σήμερα Πέμπτη ξεσηκωμός παντού για πτυχία με αξία και δωρεάν σπουδές!

Μεγάλα συλλαλητήρια σε Αθήνα (12 μ., Προπύλαια), Θεσσαλονίκη (12 μ., Καμάρα) και άλλες πόλεις



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΣΟΒΟ

Συγκέντρωση υπογραφών για επανάληψη εκλογών

Οι Σέρβοι του βόρειου Κοσόβου ξεκίνησαν χτες τη συλλογή υπογραφών για την επανάληψη των εκλογών στους δήμους Βόρειας Μιτρόβιτσα, Λεποσάβιτς, Ζβέτσαν και Ζούμπιν Πότοκ, με φόντο τις διεργασίες αναθέρμανσης των συνομιλιών Σερβίας - Κοσόβου.

Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Απρίλη οι Σέρβοι του βόρειου Κοσόβου (οι οποίοι πλειοψηφούν συντριπτικά στους εν λόγω δήμους) απείχαν από τις δημοτικές εκλογές που οργάνωσε η Πρίστινα. Η συμμετοχή έφτασε μόλις στο 3%, ωστόσο η Πρίστινα επιχείρησε να επιβάλει τους δημάρχους που «εκλέχθηκαν» με αυτήν τη διαδικασία, ενώ έστειλε στο βόρειο Κόσοβο ισχυρές δυνάμεις καταστολής απέναντι σε επεισοδιακές μαζικές διαδηλώσεις των Σέρβων της περιοχής.

Για να οριστούν νέες εκλογές στους επίμαχους δήμους πρέπει καταρχάς να συγκεντρωθούν υπογραφές τουλάχιστον από το 20% των εγγεγραμμένων στους εκλογικούς καταλόγους. Αφού επικυρωθεί η γνησιότητά τους, προκηρύσσεται δημοψήφισμα για την καθαίρεση των δημάρχων που προέκυψαν από τις αρχαιρεσίες του περασμένου Απρίλη.

Εφόσον η συμμετοχή στο δημοψήφισμα ξεπεράσει το 50% των εγγεγραμμένων ψηφοφόρων, το αποτέλεσμα θα είναι έγκυρο και η Πρόεδρος του Κοσόβου υποχρεούται να προκηρύξει νέες δημοτικές εκλογές μέσα σε 1,5 μήνα.

Για όλα αυτά βέβαια πρέπει να συμφωνήσουν τα καθάρματα της ναζιστικής ηγεσίας της αποικίας του Κοσόβου, που έχουν τη πλήρη στήριξη των αποικιοκρατών ΗΠΑ και ΕΕ.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΚΙΝΑ

Νέα συρρίκνωση πληθυσμού για 2η συνεχόμενη χρονιά

Την πορεία που ξεκίνησε το 2022 συνέχισε και το 2023 η Κίνα, με τον πληθυσμό της να μειώνεται, ενώ από την άνοιξη εκτιμάται ότι έχασε και τη θέση της πολυπληθέστερης χώρας του πλανήτη.

Σύμφωνα με τη Στατιστική Υπηρεσία της χώρας, «στα τέλη του 2023, ο εθνικός πληθυσμός ανήλθε σε 1,40967 δισ. ανθρώπους», δηλαδή μειώθηκε «κατά 2,08 εκατομμύρια σε σύγκριση με το 2022». Πέρυσι, είχε επίσης καταγραφεί συρρίκνωση του πληθυσμού, για πρώτη φορά μέσα σε 6 δεκαετίες.

Μάλιστα, το 2023 η μείωση ήταν υπερδιπλάσια από αυτήν του 2022, όταν η Κίνα είδε τον πληθυσμό της να συρρικνώνεται κατά 850.000 άτομα.

Ηδη από τον περασμένο Απρίλη, ο ΟΗΕ εκτιμούσε πως η Ινδία θα γίνει η πολυπληθέστερη χώρα στον κόσμο, αφήνοντας στη δεύτερη θέση την Κίνα (με 1,4286 δισ. κατοίκους, έναντι 1,4257 δισ. αντίστοιχα). Στη σχετική κατάταξη ακολουθούσαν τρίτες οι ΗΠΑ, με κατ' εκτίμηση πληθυσμό 340 εκατομμυρίων.

Στην Κίνα, όπου μέχρι πριν από μερικά χρόνια οι αρχές ...τιμωρούσαν όποιον αποκτούσε δεύτερο παιδί, ενώ τώρα - μάταια - τάζουν «προνόμια» σε όποιον το επιδιώξει.




--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Το ΕΠΑΜ ( ΕΝΙΑΙΟ ΠΑΛΛΑΪΚΟ ΜΕΤΩΠΟ)
εκφράζει την αντίθεσή του στην ίδρυση ιδιωτικών πανεπιστημίων και στο νομοσχέδιο για την Επαγγελματική Εκπαίδευση και καλεί τα μέλη και τους φίλους του να συμμετέχουν μαζικά στο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο την Πέμπτη 18/1 ημέρα ψήφισης του νομοσχεδίου στις 12.00 στα Προπύλαια (άγαλμα ΚΟΡΑΗ)
• ΟΧΙ στην αναθεώρηση ή την παράκαμψη του άρθρου 16
• ΟΧΙ στα ΙΔΙΩΤΙΚΆ ΠΑΝΕΠΙΣΤΉΜΙΑ 
• ΟΧΙ  η ΑΝΏΤΑΤΗ ΕΚΠΑΪΔΕΥΣΗ ΒΟΡΆ 
 στα ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΦΈΡΟΝΤΑ 
• ΝΑΙ στην ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΩΡΕΆΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗ ΠΑΙΔΕΊΑ 
• ΟΧΙ στην ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΗΣΗ της ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΉΣ ΑΞΙΟΚΡΑΤΊΑΣ 
• ΝΑΙ στην ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΊΑ των ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΩΝ ΙΔΡΥΜΆΤΩΝ
ΟΧΙ στην ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΉ ΤΟΥΣ
• ΟΧΙ  στους ΆΝΕΡΓΟΥΣ ΠΤΥΧΙΟΎΧΟΥΣ  
και τους ΕΤΑΙΡΟΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΟΥΣ 
ΟΛΟΙ στον ΔΡΌΜΟ!  
ΟΛΟΙ στον ΑΓΩΝΑ!
ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ το ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ για τα ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ
Μας αφορά ΌΛΟΥΣ !
 ΕΠΑΜ 



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Όταν η αδικία γίνεται νόμος, η αντίσταση γίνεται καθήκον ! ! !



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2024
Η Εισαγγελία της κοινοβουλευτικής χούντας του Περού ζητά 34 χρόνια φυλάκιση για τον Πέδρο Καστίγιο
Τα κοινωνικά κινήματα κατηγορούν την επικεφαλής των πραξικοπηματιών Nτίνα Μπολουάρτε  για τους θανάτους που σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια των κινητοποιήσεων του 2022.
Η Εισαγγελία της χούντας του Περού ζήτησε την Παρασκευή να επιβληθεί ποινή κάθειρξης 34 ετών στον πρώην πραγματικά εκλεγμένο πρόεδρο Πέδρο Καστίγιο, κατηγορώντας τον για τη διάπραξη εγκλημάτων εξέγερσης, κατάχρησης εξουσίας και σοβαρής διατάραξης της δημόσιας ειρήνης.
"Η Εισαγγελία της χούντας του Περού ζητά 34 χρόνια φυλάκισης σε βάρος του Πέδρο Καστίγιο Τερόνες για τα εγκλήματα της εξέγερσης, της κατάχρησης εξουσίας και της σοβαρής διατάραξης της δημόσιας ηρεμίας", ανέφερε στον λογαριασμό της στο X. Επιμένει  επίσης ότι "ο πρώην πρόεδρος κατηγορείται για τη διάπραξη πραξικοπήματος την 7η Δεκεμβρίου 2022". Την αντίσταση στο πραξικόπημα τα δικαστικά χουντάκια την ονομάζουν «πραξικόπημα».
Σε αυτό το πνεύμα, σύμφωνα με την Εισαγγελία της φασιστικής χούντας των γιάνκιδων της Ουάσινγκτον στο Περού, ο Πέδρο Καστίγιο, μαζί με άλλα μέλη της κυβέρνησης, "συμμετείχε στο σχέδιο για το παράνομο κλείσιμο του Κογκρέσου και την παρέμβαση των φορέων της δικαιοσύνης, προκειμένου να εγκαθιδρυθεί μια κυβέρνηση έκτακτης ανάγκης, καλώντας την αστυνομία και τις ένοπλες δυνάμεις να το πράξουν, εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι ο πρόεδρος ήταν ο ανώτατος ηγέτης τους", σύμφωνα με την πλατφόρμα El Comercio.
Ωστόσο, τα κοινωνικά κινήματα απέρριψαν τη θέση που έχει υιοθετηθεί εναντίον του Προέδρου Πέδρο Καστίγιο και κατηγορούν την επικεφαλής της χούντας Ντίνα Μπολουάρτε για τους θανάτους που σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια των κινητοποιήσεων του 2022.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Κούβα προτείνει στο MNOAL να στηρίξει την επείγουσα αποστολή διεθνούς προστασίας στη Γάζα
Συμβολή στην προστασία των δικαιωμάτων του παλαιστινιακού λαού, με την ίδρυση του Κυρίαρχου Κράτους της Παλαιστίνης και την σύντομα είσοδο του κράτους αυτού.
Η Κούβα πρότεινε το Κίνημα Αδέσμευτων Χωρών (Mnoal) να υποστηρίξει την επείγουσα αποστολή στη Λωρίδα της Γάζας διεθνούς αποστολής προστασίας, εξουσιοδοτημένης από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών, με εντολή να διασφαλίσει την ασφάλεια και την προστασία του άμαχου πληθυσμού και να διευκολύνει την παράδοση ανθρωπιστικής βοήθειας και φαγητό.
Με τη φωνή του μέλους του Πολιτικού Γραφείου του ΚΚΚούβας και Υπουργού Εξωτερικών της Κούβας, Bruno Rodriguez Parrilla, στη Συνεδρίαση της Υπουργικής Επιτροπής του Mnoal για την Παλαιστίνη, στην Καμπάλα της Ουγκάντα, η αντιπροσωπεία του νησιού υποστήριξε επίσης το κάλεσμα προς Διεθνές Συνέδριο Ειρήνης.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



17/1/2024
Γερμανοί διαδηλώνουν με φαναράκια τη νύχτα στην τεράστια πλατεία κατά της επαίσχυντης στήριξης του Βερολίνου για τη γενοκτονία των Παλαιστινίων.
Χιλιάδες άνθρωποι διαδηλώνουν στη Γερμανία για να εκφράσουν την οργή τους για τις θέσεις των γερμανικών αρχών στην υποστήριξη των εγκλημάτων του Ισραήλ στη Γάζα 



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



«Ο Πούτιν απειλεί τα βρετανικά Fish-and-chips. Η Ρωσία κηρύσσει ψαροπόλεμο στη Μεγάλη Βρετανία, απαγορεύοντας την αλιεία μπακαλιάρου στη Θάλασσα του Μπάρεντς».
«Ένα από τα αγαπημένα πιάτα της Βρετανίας απειλείται λόγω των σχεδίων του Κρεμλίνου να καταγγείλει τη συμφωνία που επιτρέπει στα βρετανικά σκάφη να ψαρεύουν στα ρωσικά ύδατα της Αρκτικής».
Ο Πούτιν κήρυξε «ψαροπόλεμο» στη Βρετανία.
Βρετανικές εταιρείες αλιεύουν τεράστιες ποσότητες εγκλεφίνου και μπακαλιάρου στα ρωσικά χωρικά ύδατα, το κρέας των οποίων χρησιμοποιείται στο εθνικό πιάτο. Μόνο πέρυσι, στη θάλασσα του Μπάρεντς αλιεύτηκαν περισσότεροι από 566 χιλιάδες τόνοι μπακαλιάρου .
Η απόφαση της Ρωσίας είναι η απάντηση της Μόσχας στις κυρώσεις του Λονδίνου. Οι Βρετανοί ψαράδες φοβούνται ότι οι Ρώσοι θα χρησιμοποιήσουν το πολεμικο ναυτικό για να διώξουν τα αλιευτικά σκάφη από τα χωρικά ύδατα».



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τα παιδιά δεν είναι παιχνίδια, για να παίζουν και να χαίρονται οι ενήλικες. Τι ευκολία είν' αυτή με την οποία τα αντιμετωπίζετε; Τα κάνουν κάποιοι, για να τα πάρουν κάποιοι άλλοι, να τα δώσουν (ή και να τα πουλήσουν) σε κάποιους άλλους, να γίνονται μπαλάκι από τον έναν στον άλλον, χωρίς πατεράδες, χωρίς μανάδες, χωρίς να ξέρουν από πού προέρχονται, ποιές είναι οι ρίζες τους, ένα φοβερό πάρε - δώσε (μετά ή άνευ ανταλλάγματος) με αντικείμενο ανθρώπινες ζωές, γύρω από τις οποίες στήνεται ένα απίθανο γαϊτανάκι, οι οποίες αντιμετωπίζονται ως κάτι τριτεύουσας (και πολύ λέω) σημασίας, το οποίο στο ελάχιστο δεν απασχολεί τους φοβερούς και τρομερούς δικαιωματιστές, που κόβονται και σκοτώνονται για τα κέφια και τις επιθυμίες κάποιων ενηλίκων, αλλά για τα παιδιά είναι τελείως αδιάφοροι... 
Σχολιο.- οι άνθρωποι που το φύλο τους κατά τη γέννηση είναι θήλυ, τι είναι; Άντρες;
Σχολιο.- η σεξουαλική ανωμαλία δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ....κανονική, επειδή είναι ανωμαλία....τώρα γιατί είναι ανωμαλία και όχι κανονικότητα είναι επειδή το σεξ δεν είναι απλά ....επιλογή. Με την ίδια λογική ο κτηνοβατης θα μπορούσε να υιοθετήσει παιδιά και όταν πήγαινε να μάθει πως πάει το υιοθετημένο του στο σχολείο να έφερνε και το ζώο μαζί η αλλιώς δύο μπαμπάδες....η διαφορά είναι μικρή ...
Σχολιο.- το να αποχωρήσεις από τη σελίδα χρησιμοποιωντας τις νεοταξιτες αρλουμπες ρατσισμός και ομοφοβία δεν μου καίγεται καρφί....το ζήτημα είναι ότι εάν η ομοφυλοφιλία δεν είναι ανωμαλία τότε δεν είναι ούτε η κτηνοβασια ούτε η νεκροφιλία....όπως υπάρχουν τώρα σχεδόν εκατοντάδες αυτό αποκαλούμενα φύλλα υπάρχουν και εκατοντάδες ανωμαλίες...δεν μπορεί κάποιες να είναι ανώτερες και άλλες κατώτερες, ίσα δικαιωματα τόσο στους κτηνοβατες όσο στους ομοφυλόφιλους....



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



«οικοκτονία» ο νέος όρος που ακούστηκε στο WEF: Καλλιεργείς ή ψαρεύεις; τότε διαπράττεις έγκλημα και πρέπει να τιμωρηθείς!
Ο καινούργιος όρος, μη εισηγμένος στα λεξικά, σχηματίσθηκε κατ’ αναλογία με τη λέξη γενοκτονία (genocide) και σημαίνει καταστροφή του φυσικού περιβάλλοντος απο δράστες που προκαλούν σημαντική περιβαλλοντική βλάβη. Το τι αποκαλείται σημαντική περιβαλλοντική βλάβη για τους ψυχοπαθεις του Νταβός ποικίλει σε κάθε δραστηριότητα που κάνει ένας απλός άνθρωπος, απο το να ψαρέψει εώς το να καλλιεργήσει… 
Η προσκεκλημενη του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ Jojo Mehta, είναι μια ακτιβίστρια του περιβάλλοντος όπου συνίδρυσε το Stop Ecocide το 2017 για να υποστηρίξει την καθιέρωση της οικοκτονίας ως έγκλημα στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο.
Η Jojo Mehta, μιλώντας στο Νταβός, σχετικά με το εγχείρημα της είπε:
«Η οικοκτονία ως λέξη γίνεται όλο και πιο γνωστή σε όλο τον κόσμο, έχει να κάνει γενικά με την μαζική καταστροφή της φύσης», μέχρι εδώ όλα καλά θα λεγε κανείς.
Συνέχισε λέγοντας «Αυτό που κάνει ο οργανισμός είναι να αναγνωριστεί νομικά ο όρος ως σοβαρό έγκλημα», εδώ αρχίζεις να αναρωτέσαι τι εννοεί…
Μέχρι να ακούσουμε πως εννοούν πάλι εμάς… «Με τον όρο οικοκτονία εννοούμε όλα αυτά που κάνουν οι άνθρωποι για να βγάλουν χρήματα, όπως το να ψαρεύουν και να καλλιεργούν»
Αν η γεωργία και η αλιεία είναι οικοκτονία, αφορά φυσικά πάλι τον απλό καθημερινό άνθρωπο. Δηλαδή εσένα.
Δεν είναι περίεργο που oi ελίτ που μαζεύεται κάθε χρόνο στο Νταβός δεν βρίσκουν ποτέ κάποιο δικό τους λάθος αλλα πάντα στρέφουν το δάχτυλο σε σένα…
https://twitter.com/k_farsalinos/status/1748050575214739921?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1748050575214739921%7Ctwgr%5E4dd816c0e0ce663a9fee1a6dfc261efd45174dfa%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fanazitiseis.gr%2Foikoktonia-o-neos-oros-pou-akoustike-sto-wef-kalliergeis-i-psareveis-tote-diapratteis-egklima-kai-prepei-na-timoritheis%2F
 Τον νέο αυτό νομικό ορισμό της οικοκτονίας έχουν σκοπό να το εντάξουν στον ποινικό κώδικα ως έγκλημα μέχρι το 2030.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



17 αξιωματικοί & υπαξιωματικοί του Πολεμικού Ναυτικού που υπηρετούσαν στη φρεγάτα Ύδρα που Μητσοτάκης & Δένδιας στέλνουν να υπερασπιστεί τα συμφέροντα των εφοπλιστών, παραιτήθηκαν ταυτόχρονα σε μία μέρα.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Γάμος ομοφυλοφίλων: άλλη μια ψυχολογική [psyop] επιχείρηση Πολιτικού Πολέμου των ΗΠΑ
Τελευταία, και παράλληλα με τη γενοκτονία στη Γάζα και τον οικονομικό πόλεμο που έχει εξαπολυθεί στους πληθυσμούς της ΕΕ με την επιχείρηση ελέγχου και διαστροφής της διατροφικής αλυσίδας που σηκώνει πλατιά κύματα αντίστασης σε όλες τις βορειο-ευρωπαϊκές χώρες, παρακολουθούμε την -περίεργα ενορχηστρωμένη παγκοσμίως (!!!) - επιχείρηση θεσμικής ανατροπής του οικογενειακού δικαίου, με κύριο ζήτημα το γάμο και την υιοθεσία παιδιών από ζευγάρια ομοφυλόφιλων.
Η εργαλειοποίηση μειονοτήτων και η μετατροπή τους σε "στρατηγικές μειονότητες", δεν παύει να αποτελεί την προσφιλή τακτική της εξουσίας, άλλωστε, προς προσεταιρισμό των αντιφρονούντων, όπως έχει συμβεί σε όλη τη διάρκεια της ιστορίας..
Και σ' αυτή την περίπτωση, εκείνο που συστηματικά αποσιωπάται, είναι τα προφανή δικαιώματα των παιδιών- που ουσιαστικά η προστασία τους συνιστά τη βάση του ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ.
Γιατί όμως δεν μιλάει κανείς για τα δικαιώματα των παιδιών? Ποιοι είναι αυτοί που αποφασίζουν για το αν πρέπει ή όχι τα παιδιά να έχουν μια μητέρα ή έναν πατέρα και κατά πόσον αυτό ΔΕΝ αποτελεί δικαίωμά τους?
«Τα παιδιά είναι τα δοχεία στα οποία οι ενήλικες χύνουν το δηλητήριό τους», έγραφε ο
Σαλμάν Ρούσντι, στα "Παιδιά του μεσονυκτίου".
"...Αυτό που κάνανε στα παιδιά μας με μάσκες και εμβόλια είναι ένας τρόπος να κάνουμε τα παιδιά τόσο συμμορφωμένα ώστε να μην σκέφτονται ποτέ τίποτε που θα τα κάνει να αναρωτηθούν ΤΙ υπάρχει «πίσω από την πόρτα στον τοίχο ?»", γράφει η karen Hunt το 2021.. 



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η πρόεδρος της ΕυρωΕνωσιτικής Επιτροπής Ουρσουλα φον ντε Λάϊεν στο WEF: «Πρέπει να αποκτήσουμε τον έλεγχο όλων των πληροφοριών στο Διαδίκτυο».
18/1/2024
Για την παγκόσμια επιχειρηματική κοινότητα, το κύριο μέλημα για τα επόμενα δύο χρόνια δεν είναι οι συγκρούσεις ή το κλίμα», δήλωσε η καριολοπουτάνα der Leyen. «Είναι η παραπληροφόρηση, ακολουθούμενη από πόλωση εντός των κοινωνιών μας». Εννοώντας η καριολοπουτάνα την αποκάλυψη της αλήθειας στο Διαδίκτυο, γιατί τα καθεστωτικά ΜΜΕ τηλεόραση και εφημερίδες, δήθεν «ανεξάρτητα», είναι όλα δικά τους.
«Η κύρια ανησυχία για τα επόμενα δύο χρόνια δεν είναι οι πόλεμοι ή το κλίμα, είναι η παραπληροφόρηση»,  δήλωσε η ανώμαλη καριολοπουτάνα φον ντερ Λάιεν, προσθέτοντας ότι «το όριο μεταξύ online και offline γίνεται όλο και πιο λεπτό και πρέπει να αντιμετωπονται με τον ίδιο τρόπο».
Υποστήριξε επίσης τον Νόμο της ΕΕ για τις Ψηφιακές Υπηρεσίες, ο οποίος με πρόσχημα την «ρητορικής μίσους», καθιερώνει ελέγχους σε όλες τις πληροφορίες και πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης.
Οι παρατηρήσεις της Von der Leyen απηχούν την Έκθεση Παγκόσμιων Κινδύνων του WEF  για το 2024, η οποία κατατάσσει την «παραπληροφόρηση» ως τη μεγαλύτερη παγκόσμια απειλή πάνω από όλα εκτός από τα ακραία καιρικά φαινόμενα.
Επιπλέον, η von der Leyen είπε ότι το 2024 είναι «η μεγαλύτερη εκλογική χρονιά στην ιστορία»  και εξέφρασε την ανησυχία ότι «η ελευθερία συνοδεύεται από κινδύνους».
Δηλαδή η παραπληροφόρηση, που στην ουσία είναι η κριτική που τους ασκούμε: Κατατάχθηκε ως μεγαλύτερη απειλή από τη στεγαστική κρίση, τις κυβερνοεπιθέσεις, την οικονομική ύφεση, τις διακοπές της εφοδιαστικής αλυσίδας, ακόμη και τον πυρηνικό πόλεμο…
Και είναι φυσικό να είμαστε εμείς η μόνη τους απειλή, εφόσον ελέγχουν την πληροφορία που μεταδίδεται στο κοινό από τις κυβερνήσεις και τα δημόσια ιδρύματα υγείας. Αποκαλύψαμε μεγάλο όγκο πληροφοριών απο τα ψέματα τους για τον COVID-19 και τα θανατηφόρα πειραματικά τους εμβόλια. Προτείναμε μάλιστα εναλλακτικές θεραπείες όπως η ιβερμεκτίνη και η υδροξυχλωροκίνη τις οποίες σήμερα αποδεχονται και οι ίδιοι.
«Τα στοιχεία τα έχουμε. Προσπάθησαν να μας σκοτώσουν όλους», είπε η Δρ Ναόμι Γουλφ στο «War Room» την Τρίτη. «Δεν υπάρχει ευγενικός τρόπος να το πεις. Προσπάθησαν να σκοτώσουν και να ελέγξουν την ανθρωπότητα».
«Τώρα που εκατομμύρια από εμάς γνωρίζουμε, υπήρξε μια μελέτη που κυκλοφόρησε πρόσφατα και έδειξε ότι το 52% των Αμερικανών πιστεύει ότι υπήρξαν υπερβολικοί θάνατοι λόγω εμβολίων… οι άνθρωποι συνειδητοποιούν την δολοφονική ατζέντα τους».
«Γι’ αυτό πρέπει να ελέγξουν την πληροφορία και να «ξανοικοδομήσουν την εμπιστοσύνη»», επεσήμανε. «Και μόνο οι κοινωνιοπαθείς πιστεύουν ότι αφού προσπάθησαν να δολοφονήσουν μια υδρόγειο γεμάτη ανθρώπους, ή να τους αρρωστήσουν, ή να τους στειρώσουν, μπορούν να ανοικοδομήσουν την εμπιστοσύνη. Αυτή είναι αυτή η κοινωνιοπαθητική νοοτροπία τους, αυτή η αντι-ανθρώπινη ιδεολογία τους».



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Απαλλάσεται από κάθε ευθύνη η διορισμένη νεοδημοκράτισα Διοικήτρια του Νοσοκομείου Ερυθρός Σταυρός που .το έχει αφήσει πλέον διαλυμένο αλλά διοργάνωσε γλέντι τις ημέρες των Χριστουγέννων μέσα στο νοσηλευτικό ίδρυμα, στην ΕΔΕ που πραγματοποιήθηκε.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο νεοφιλελέ χοντρομαλάκας Κώστας Στούπας στο Capital, μετά τα άρθρα "το καντηλάκι σώθηκε, Χριστουλη βοήθησε μας", στο νέο του πόνημα προτείνει αύξηση φορολογίας αν είστε στην αναπαραγωγική ηλικία κ έχετε κατοικίδιο. Γιατί λέει η  φροντίδα κατοικιδίων αποτελεί υποκατάστατο της ανάγκης φροντίδας παιδιών.
Η υπογεννητικότητα δεν αντιμετωπίζεται με τιμωρία και φόρους, αλλά με κίνητρα και κυρίως με εισόδημα και μείωση φόρων.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΠΡΟΘΥΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΡΟΜΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ! 
Για την Ερυθρά Θάλασσα προορίζεται η φρεγάτα "Ύδρα", για συμμετοχή στον βρόμικο πόλεμο του σιωνιστικού κράτους του εγκλήματος και του απαρτχάιντ, και των δυτικών συμμάχων του, κατά του λαού της Παλαιστίνης και της Υεμένης που του συμπαραστέκεται. Μόνο που η κυβέρνηση και οι στρατοκράτες των επιτελείων λογάριαζαν χωρίς τον ξενοδόχο!
Δεκαεφτά από τους ογδόντα αξιωματικούς του πληρώματος της φρεγάτας, που ήταν αναγκαίοι για την αποστολή, παραιτήθηκαν από το Πολεμικό Ναυτικό! Και δεν φαίνεται να υπάρχουν άλλοι πρόθυμοι να τους αντικαταστήσουν!
Δεν εμπνέουν και τόσο τα ιδανικά του δυτικού κόσμου! Δεν βρίσκονται στρατιωτικοί διαθέσιμοι να χύσουν αίμα ανθρώπων που δεν γνωρίζουν και ουδέποτε τους ενόχλησαν, ή να χάσουν κι οι ίδιοι τη ζωή τους, για να μπορούν οι σιωνιστές εγκληματίες να αιματοκυλάνε τη Γάζα. 
Ούτε για να βγάζουν υπερκέρδη οι Έλληνες εφοπλιστές που τροφοδοτούν με τα πλοία τους το κράτος-δολοφόνο.
Σχολιο.- Το Ύδρα θα έχει και έφεδρους ή μόνο μόνιμους στο προσωπικό;
Σχολιο.- Δεν υπάρχουν έφεδροι πλέον στις φρεγάτες και στα πλοία του Πολεμικού Ναυτικού. Όλοι μόνιμοι είναι ή ΕΠ.ΟΠ!!!



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



τα παιδιά που μεγαλώνουν με ένα γονιό (παιδιά χωρισμένων ζευγαριών, γυναικών που τα έκαναν εκτός γάμου και τα μεγαλώνουν μόνες τους, και μόνων αντρών και γυναικών που έκαναν τεκνοθεσία), δεν αποτελούν κάποια προβληματική κατηγορία.
Σχολιο.- άλλο το ένα και άλλο το άλλο, άλλο οι χωρισμένοι γονείς και άλλο οι ομοφυλόφιλοι,  και εγώ μόνη μου από τα 22 τα μεγάλωσα, και το έχασα και νωρίς, δεν είναι το ίδιο, και οι στρατιώτες άφηναν παιδιά πίσω τους, ήταν οι συγγενείς η μάνα, και δεν έχασαν ποτέ δικαίωμα στις κληρονομιές, υπήρχαν και 1 στους 100 κακοί συγγενείς, εδώ δεν θα υπάρχει κάποιος συγγενής να τα βοηθήσει, αν ο ένας χαθεί υπάρχουν λύσεις όχι όμως εδώ.  Τώρα τα ψυγεία μας είναι άδεια το ρεύμα πανάκριβο οι μισθοί ούτε για γιατρούς. Αυτά ήταν προτιμότερο να διορθωθούν τώρα, όχι γάμους ομοφυλόφιλων. Συγνώμη αλλά αγανακτώ κάθε μέρα να βλέπω αυτοί οι ομοφυλόφιλοι δεν θα χωρίζουν, μόνο εμείς είμαστε τρελοί και χωρίζουμε



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Στον αποψινό της Πέμπτης νικηφόρο αγώνα μπάσκετ του Ολυμπιακού με τη Μακάμπι του Τελ Αβίβ.
Με το μήνυμα των φιλάθλων υπέρ του δοκιμαζόμενου παλαιστινιακού λαού και κατά του ισραηλινοναζιστικού κράτους των φονιάδων και του απαρτχάιντ, οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού έσπασαν και το "no politica" που 'χει επιβάλλει ο αρχιμαφιόζος πρόεδρος.
Σχολιο.- Εννιά προσαγωγές για το "αδίκημα" οι οποίες φυσικά δεν μετατράπηκαν σε συλλήψεις...



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Από τη σημερινή της Πέμπτης τεράστια κινητοποίηση φοιτητών, μαθητών και εκπαιδευτικών στην Αθήνα. Ανάλογες έγιναν και σε πολλές άλλες πόλεις σ' ολόκληρη τη χώρα. 
Τα ιδιωτικά πανεπιστήμια θα μείνουν στα χαρτιά! 



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Υπέβαλαν παραίτηση - προς τιμή τους - 17 στελέχη της Φρεγάτας ΥΔΡΑ αρνούμενοι νά μεταβούν με την φρεγάτα στην Ερυθρά Θάλασσα που στέλνει ο κουλης και η ΝΔ δείχνοντας πόσο προσκυνημένοι ειναι σέ ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ…



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Ιερώνυμος ζητάει δημοψήφισμα γιά τον γάμο ομοφυλόφιλων. Δεν έμαθε απο το 2015 ότι τά αστικά κόμματα στη χώρα μας σε όλη την  Ευρώπη ανατρέπουν αυθαίρετα τα αποτελέσματα όταν δεν είναι αυτά πού θέλουν?



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Νέο χτύπημα στίς ΗΠΑ από τούς ΧΟΥΘΙ στήν Ερυθρά θάλασσα οπου χτύπησαν ξανα ένα Αμερικανικό εμπορικό πλοίο και οπως δήλωσε το αμερικάνικο προεδρικό ραμολιμέντο περιμένει πως θα συνεχιστούν αυτές οι επίθεσεις



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η εγκληματικότητα οργιάζει σε όλη την χώρα:
Γυναικοκτονίες, δολοφονιες μπράβων, βρεφών και κακοποίηση μικρών παιδιών κάθε τόσο, η κρατική διαφθορα καί η αστυνομική Βία με ξύλο σέ εργατικές διαδηλώσεις και Φοιτητών στο φορτε της, υποβαθμιση καί διαλυση του εθνικού συστήματος υγείας, της δημόσιας Παιδείας και η εμπορευματοποίηση τους, η φτώχια η ανεργία η ακρίβεια στα τρόφιμα και την Ενέργεια θερίζουν καί διαλυουν την Κοινωνία..
Η κυβερνηση συνειδητά εμπλέκει τή χωρα μας σέ εμπολεμες ζωνες στηρίζοντας Ναζιστικά Καθεστώτα στην Ουκρανία καί τό Ισραήλ γιατι πρέπει να φανεί οτι εχουμε τούς πιό πρόθυμους πολιτικούς νάνους..
Ενω συμβαίνουν ολα αυτά ο Λεχρίτης Μητσοτάκης με τήν ολόπλευρη «βοήθεια» τών ΑΡΔ, αλλάζει την πολιτική ατζέντα με αντιμεταρυθμίσεις, διαλύωντας το οικογενειακό δίκαιο με τον γάμο των ανώμαλων ομοφυλόφιλων ζευγαριών και την τεκνοθεσία από τους παιδοβιαστές και κτηνοβάτες.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μπορεί να μη πουλάει ως είδηση, το ότι ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ και το ΔΙΕΘΝΕΣ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ , αλλά όλα τα λεφτά , είναι η είδηση, στο ποιος το αγόρασε. 
Το διεθνές αεροδρόμιο της Αθήνας, το αγόρασε ο επενδυτικός βραχίονας του συνταξιοδοτικού ταμείου ,των δημοσίων υπαλλήλων , των Ενόπλων Δυνάμεων , του ΚΑΝΑΔΑ . 
Ναι, καλά το διαβάζετε, του ΚΑΝΑΔΑ . 
Και μάλιστα η PSP Investments, όπως λέγεται το Καναδικό ταμείο, αγόρασε τη Hochtief AirPort, τη θυγατρική εταιρεία του ομώνυμου γερμανικού κατασκευαστικού ομίλου, που διαχειρίζεται έξι αεροδρόμια ανά τον κόσμο, μεταξύ άλλων και το «Ελ. Βενιζέλος», αντί καθαρού τιμήματος ύψους 1,1 δισ. ευρώ. 
Προσέξτε τώρα και την λεπτομέρεια. 
Το διεθνές αεροδρόμιο της Αθήνας μοίρασε 685 εκατ. ευρώ  σε μερίσματα για τη χρήση του 2022, προμέρισμα για το 2023 και μείωση κεφαλαίου. 
Από αυτά, το ποσό των 200 εκατ. ευρώ αναλογεί στη συμμετοχή του δημοσίου. 
Δηλαδή, σε έναν χρόνο, το ελληνικό δημόσιο  εισπράττει το ένα πέμπτο  του συνολικού τιμήματος. 
Πείτε μου εσείς ,για την οικονομική λογική  της εξαγοράς, από τους Καναδούς. 
Πείτε μου εσείς το γιατί, ενώ ο Καναδός συνταξιούχος μπορεί να επωφελείται από την τοποθέτηση του ασφαλιστικού του ταμείου, στο μεγαλύτερο αεροδρόμιο της Ελλάδας, να μην μπορεί ο Έλληνας συνταξιούχος  να επωφεληθεί. 
Πείτε μου εσείς, γιατί δεν διερευνήθηκε, η δυνατότητα συμμετοχής πχ του ΕΦΚΑ  στο αεροδρόμιο. 
Το Καναδικό ταμείο, διαχειρίζεται ένα σημαντικό χαρτοφυλάκιο αξιών, που περιλαμβάνει μερίδια σε τράπεζες, χρυσωρυχεία, τηλεπικοινωνίες, πληροφορική, εταιρείες παραγωγής ενέργειας, διαχειριστές υποδομών και εταιρείες real estate, το οποίο φτάνει σε αξία σχεδόν τα 50 δισ. ευρώ. 
Που λέει ο λόγος δηλαδή….




--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κατεδαφίσεις αυθαιρέτων; Μάλιστα... οπότε να περιμένουμε και κατεδάφιση του Mall  (ναι.. του αυθαίρετα χτισμένου πολυκαταστήματος) οσονούπω.
Σχολιο.- Ναι το Mall όπως και τις βίλες των εφοπλιστών μέσα στον αιγιαλό στο Λαγονήσι στη Σαρωνίδα στο Σούνιο κτλ....αχ ελλαδισταν και ελληναραδες μου!!!!
Σχολιο.- Έεε; Σιγά μην πειράξουν τα μεγάλα σαγόνια



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Εντυπωσιάζει πολύ η πρεμούρα του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για το δικαίωμα των ομοφυλόφιλων ζευγαριών να παντρεύονται και να υιοθετούν παιδιά. Εκεί που είχε επιλέξει να πάει το θέμα μετά τις Ευρωεκλογές, αποφάσισε να το φέρει προς ψήφιση αμέσως και, επειδή συναντά την πολύ έντονη αντίθεση μεγάλου μέρους των βουλευτών και των ψηφοφόρων της ΝΔ, ήρε την υποχρέωση κομματικής πειθαρχίας.
Πριν από λίγο καιρό αφθονούσαν οι απειλές εναντίον διαφωνούντων βουλευτών του κυβερνώντος κόμματος και οι σκληρές δηλώσεις κυβερνητικών παραγόντων κατά της Εκκλησίας να μην ανακατεύεται σε θέματα που δεν την αφορούν. Τώρα, ο Πρωθυπουργός τά’χει κάνει «κουλοβάχατα» στο κόμμα του και έφτασε στο σημείο να εκλιπαρεί τους δικούς του βουλευτές να απόσχουν τουλάχιστο και να μην καταψηφίσουν και την αντιπολίτευση να ψηφίσει το νομοσχέδιο που θα φέρει.
Τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Κασσελάκης και η Νέα Κεντροαριστερά εμφανίζονται ενθουσιασμένοι και θα ψηφίσουν το νομοσχέδιο Μητσοτάκη, ενώ αναμένουμε να δούμε τι θα πράξει και το ΚΙΝΑΛ. Όχι μόνο θα ψηφίσουν τον νόμο της ΝΔ, αλλά έχουν υιοθετήσει και πιο «ριζοσπαστικές» ιδέες, μερικές εντελώς παράλογες και κωμικοτραγικές, καθόλου ακίνδυνες όμως, όπως η κατάργηση του πατέρα και της μάνας και η αντικατάστασή τους από τους γονείς α’ και β’ (πρόταση νόμου του ΣΥΡΙΖΑ Κασσελάκη)!
Ο ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει επίσης, και έχει περιλάβει και στην πρόταση νόμου που κατέθεσε, την ιδιαίτερα απεχθή (και ασφαλώς εντελώς ξένη προς τις θεμελιώδεις αξίες της αριστεράς και του ανθρωπισμού) ιδέα να νοικιάζουν φτωχές γυναίκες για να τους κάνουν το κέφι τους και ένα παιδί, οι πλούσιοι ομοφυλόφιλοι όπως ο ανεκδιήγητος εξ Εσπερίας, δήθεν δημοκρατικά εκλεγμένος νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, που μας έχει παραγγείλει μάλιστα ότι θέλει δύο αγόρια. Αλλά και ο κ. Χαρίτσης της Νέας Κεντροαριστεράς τάχθηκε υπέρ των παρένθετων μητέρων.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Από την μία τα ιδιωτικά πανεπιστήμια, από την άλλη οι υιοθεσίες παιδιών από τους Gay...
Είναι ξεκάθαρο πως ο στόχος είναι τα παιδιά. Και ειδικά τα φτωχά παιδιά.




---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Νταβός -Χαβιάρι και Πόρνες στο Παζάρι !



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Βρείτε το Λάθος...Η υποτιθέμενη πώληση δανείων από την τράπεζα Πειραιώς στην αλλοδαπή εταιρεια ειδικού σκοπού με την επωνυμία SUNRISE II NPL FINANCE DAC σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν καταχωρήσει στο ενεχυροφυλάκειο Αθηνών έγινε με ημερομηνία 5/11/2021 όμως σύμφωνα με τα στοιχεία των Ιρλανδικών αρχών η εν λόγω εταιρεία λειτουργεί νόμιμα από τις 11/11/2021 ήτοι σημαίνει πως όλες οι υποτιθέμενες αδικοπραξίες συμβάσεις πλειστηριασμοί ρυθμίσεις και υπογραφές είναι άκυρες...Τώρα θα ανοίξει ο ασκός του Αιόλου με μαζικές αγωγές που ετοιμάζουμε ως σωματείο δανειοληπτών 



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ναι, Απάντησα: Υπάρχει ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ:
κατά της ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ,  της ΣΙΩΠΗΣ και ΑΠΟΚΡΥΨΗΣ, "ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ"



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΑΓΓΛΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟΥ.
Πολλοί Φίλοι επανέρχονται συχνά και μου προβάλλουν ότι δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα γιά να διαγράψουμε το Δημοσιο Χρέος γιατί μας έχουν υπαγάγει στό Αγγλικό Δίκαιο και με αρμοδιότητα τα Δικαστήρια του Λουξεμβούργου. Γιά άλλη μιά φορά λοιπόν θα σας ενημερώσω γιά την ΑΠΑΤΗ!
1.- ΑΓΓΛΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΟΡΙΣΜΟΣ: "Όταν ένας Δανειστής οδηγεί τον Οφειλέτη του στή Χρεοκοπία απαιτώντας να πληρωθεί με δυσβάστακτο τρόπο, με όρους, συνθήκες και δεσμεύσεις υπέρ του, τότε αυτό το Χρέος είναι ΛΗΣΤΡΙΚΟ και ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΤΑΙ"(Βλέπε consumer credit act/1974, 2006!
2,- ΔΙΚΑΤΗΡΙΑ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟΥ: Δείτε το ΔΟΓΜΑ CALVO, οι Αρχές του οποίου έχουν περάσει από το 1868, σε όλες τις Διεθνείς Συμβάσεις και θα ενημερωθείτε από την πολύ πλούσια Βιβλιογραφία γιά το που έχει περάσει και μεταξύ των άλλων και στα Συντάγματα όλων των Κρατών. Αυτό λοιπόν προβλέπει ότι Αρμόδια Δικαστήρια είναι αυτά του Κράτους του ΟΦΕΙΛΕΤΗ. Και αυτό γιά προστασία των Κρατών-Οφειλετών από τη μανία των Αποικιοκρατών! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ!! ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ!!!
Αθήνα 18-1-2024
Αντώνης Παπαντωνίου
Υποναύαρχος Λ.Σ.(ε.α.)-Νομικός



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Παίρνοντας το σκονάκι από τον Πατέλη, τον Πρετεντέρη και άλλα «προοδευτικά» φιντάνια της κυβέρνησης ΝΔ, τόσο η «Νέα Αριστερά» όσο και ο ΣΥΡΙΖΑ βρήκαν την ευκαιρία να επιτεθούν στο ΚΚΕ ότι θέλει «να επενδύσει στα φοβικά ένστικτα της ελληνικής κοινωνίας καταφεύγοντας σε αναχρονιστικές αντιλήψεις απέναντι στο δικαίωμα όλων των ανθρώπων στη νομική αναγνώριση της σχέσης τους και στην τεκνοθεσία», με αφορμή τη θέση του Κόμματος για τον γάμο και την τεκνοθεσία των ομόφυλων ζευγαριών. Ολα αυτά επειδή ο Δ. Κουτσούμπας είπε στη Βουλή το αυτονόητο: Οτι «γάμος ομοφύλων σημαίνει από χέρι κατάργηση μητρότητας και πατρότητας και οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στο γονέας 1, 2, 3 και βάλε και ανοίγει τον δρόμο για την περαιτέρω εμπορευματοποίηση της παρένθετης μητρότητας, ανοίγοντας μπίζνες δισεκατομμυρίων». Από κοινού με τον όλον ΣΥΡΙΖΑ, τη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ όλα αυτά τα χρόνια, με τους νόμους που ψήφισαν και τις ευρωπαϊκές Οδηγίες που ενσωμάτωσαν, αποθέωσαν τον ανορθολογισμό, την αντιεπιστημονικότητα, πάνω στα οποία στηρίζεται και το νομοσχέδιο της κυβέρνησης («αυτοπροσδιορισμός φύλου» κ.ά.). Σήμερα δίνουν χείρα βοηθείας στην κυβέρνηση να πλασάρει ένα «προοδευτικό προφίλ» και συντηρούν την αποπροσανατολιστική μονοθεματική της τακτική, την ίδια ώρα που χιλιάδες νέοι βρίσκονται στον δρόμο ενάντια στα σχέδια για την ίδρυση ιδιωτικών πανεπιστημίων. Είναι οι ίδιοι που ως στελέχη της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ισοπέδωσαν ό,τι δεν πρόλαβαν να γκρεμίσουν η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, ενώ συνέχισαν και ως αντιπολίτευση να βάζουν πλάτη στη συντριβή εργασιακών και λαϊκών δικαιωμάτων. Το ξαναλέμε λοιπόν για να το εμπεδώσουν: Ολα αυτά μόνο πρόοδος δεν είναι. Σκοταδισμός, σύγχρονη βαρβαρότητα, στυγνή εκμετάλλευση είναι και αυτά υπερασπίζονται.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Στο WEF μόλις έμαθαν ότι έρχεται ο Κατσικοπόδαρος ο Κούλης ο Μητσοδράκουλας ο γρουσούζης απ την Ελλάδα κάλεσαν Σαμάνο Μάγο να διώξει τα κακά πνεύματα ....Ο Μάγος έκανε τελετή έκστασης με φυτά παραισθησιογόνα απ το Περού και την Κολομβία και αμέσως άρχισε να φτύνει τα κεφάλια των Ηγετών.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Δεν θα τους λυπηθούμε κιόλας!
Να κλείσουν! Κι αυτοί και τα Starbucks, και η Coca Cola και οι υπόλοιποι!
Η McDonald’s κλαψουρίζει ότι έπαθε “μεγάλη ζημιά” από τη μείωση των πωλήσεων παγκόσμια, λόγω του μποϋκοτάζ των καταναλωτών γιατί χορηγούσε δωρεάν γεύματα στους Ισραηλινούς επιδρομείς στη Γάζα!
Εξέδοσε κι ανακοίνωση ότι “όλα είναι παρανόηση” κι ότι … γενικά είναι κατά της βίας! 
Βρε ουστ! 
Το αίμα 30,000 νεκρών από τα όποιος 10.000 παιδιά ΔΕΝ ΞΕΠΛΕΝΕΤΑΙ με τα κλαψουρίσματα επειδή μειώνονται τα κέρδη σας!
Σχολιο.- Ούτε και οι Βρετανοί χρειάζονται … “συμπόνοια” γιατί θα χάσουν τα … fish and chips!
Έτσι γίνεται με τις … κυρώσεις! Έχουν κι ανάποδο αποτέλεσμα…
H Mail σήμερα:
“O Πούτιν απειλεί τα βρετανικά fish and chips. Η Ρωσία κηρύσσει πόλεμο για τα ψάρια στη Μεγάλη Βρετανία, απαγορεύοντας την αλιεία μπακαλιάρου στη Θάλασσα του Μπάρεντς”
Και συνεχίζει:
“Ένα από τα αγαπημένα πιάτα της Βρετανίας απειλείται λόγω της απόφασης του Κρεμλίνου να καταγγείλει μια συμφωνία που επιτρέπει στα βρετανικά σκάφη να ψαρεύουν στα ρωσικά ύδατα της Αρκτικής.
Ο Πούτιν κήρυξε «ψαροπόλεμο» στη Βρετανία.
Βρετανικές εταιρείες αλιεύουν τεράστιες ποσότητες μπακαλιάρου στα ρωσικά χωρικά ύδατα, το κρέας των οποίων χρησιμοποιείται στο εθνικό πιάτο.
Μόνο πέρυσι, περισσότεροι από 566 χιλιάδες τόνοι μπακαλιάρου αλιεύτηκαν στη θάλασσα του Μπάρεντς.
Η απόφαση της Ρωσίας ήταν η απάντηση της Μόσχας στις κυρώσεις του Λονδίνου.
Οι Βρετανοί ψαράδες έχουν προειδοποιηθεί ότι οι Ρώσοι θα χρησιμοποιήσουν το πολεμικό ναυτικό για να διώξουν τα αλιευτικά σκάφη από τα χωρικά ύδατα”!
Σχολιο.- αφού κάνουν μαγκιές και διώχνουν τούς Ρώσους αθλητές από διάφορα αθλήματα έτσι και οι Ρώσοι διώχνουν τούς Άγγλους ψαράδες λολ..
Σχολιο.- Μιας κι αναφερθήκαμε στα Mc Donald’s:
- Στη Λευκορωσία, ο Λουκασένκο ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ τη μεταβίβαση σε τρίτους των περιουσιακών στοιχείων και των δραστηριοτήτων όσων ξένων εταιρειών θέλουν να εγκαταλείψουν τη χώρα!
- Σ´αντίθεση με τη Ρωσία, όπου επιτράπηκε η “πώληση” σε ντόπιους επιχειρηματίες ή το … παρκάρισμα σε “παρένθετα” πρόσωπα, ο Λουκασένκο αποφάσισε “Όποιος θέλει φεύγει, στο καλό! Καμμία αποζημίωση ή πώληση, όμως.
Κι όλα μένουν στο κράτος”!
- Μιλώντας στο βίντεο για τα Mc Donald’s είπε χαρακτηριστικά:
“Βεβαίως και να φύγουν! Τι νομίζουν ότι δεν μπορούμε να κόψουμε ένα ψωμάκι στη μέση και να βάλουμε μπιφτέκι και σαλάτες; Στο καλό !”
Στην ίδια κυβερνητική σύσκεψη, η Λευκορωσία αποφάσισε τη θέσπιση “Σήματος εγγύησης ποιότητας” για τα προϊόντα που παράγονται και εξάγονται από τη χώρα.
- Όπως είπε ο Λουκασένκο:
“Δεν χρειάζεται να σχεδιάσουμε καινούριο Σήμα ποιότητας! Το παλιό Σοβιετικό Made in USSR, ήταν πολύ πετυχημένο και πολύ ωραίο!”
Έτσι χρησιμοποιούν ακριβώς το ίδιο!



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Για δες… 
Η απάντηση του Τράμπ στην ερώτηση από τον παρουσιαστή του Fox News ήταν τουλάχιστον εντυπωσιακή!
Αφού ο Τραμπ είπε ότι θα τα πήγαινε καλά με τον Πούτιν, ο οικοδεσπότης/παρουσιαστής ρωτά:
- Ο Πούτιν δεν είναι δολοφόνος;
Τραμπ: Εδώ δεν υπάρχουν δολοφόνοι νομίζεις; Είναι πραγματικά τόσο αθώα η Αμερική; 
- Ναι αλλά όχι και “δολοφόνοι” οι ηγέτες των κυβερνήσεών μας!
Τραμπ: Μμμ… Δείτε τι κάναμε στο Ιράκ απο την αρχή κι αλλού…
- Μπορεί απο λάθη, ναι…
Τραμπ: Λάθη, αλλά αφήσαμε χιλιάδες νεκρούς. 
Είναι πολλοί δολοφόνοι λοιπόν πίστεψε με!
-Για δες που φτάσαμε να ακούμε αλήθειες απο “καραδεξιούς” σαν τον Τράμπ, 
όταν … “κεντροαριστεροί” κατ’ όνομα τύπου Κλίντον, Ομπάμα, Μπάιντεν και … Σόλτς στα μέρη μας αποδείχτηκαν η πιο πολεμοκάπηλη παράταξη στην ιστορία!



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Κοκαλενσκι Ζελέ φοβίζει τον κόσμο με Γ'ΠΠ.
Ο αλήτης με τη βίλα στο Μαϊάμι και τα εκατομμύρια σε δυτικές τράπεζες. 
Μιλάει για πόλεμο ο λιποτακτης που δεν πήγε στρατό.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Απίστευτος κυνισμός!
Μα, καλά … τα βλέπουν αυτά οι Ουκρανοί;
Και δεν τους έχουν πάρει με τις πέτρες ακόμα;
Ο Υπουργός Εξωτερικών των Ουκροναζί απευθυνόμενος από το Davos στη Δύση:
“Εσείς αποφεύγετε το σπουδαιότερο, γλιτώνετε τις ζωές των στρατιωτών σας.
Όποτε σας προσφέρουμε την καλύτερη συμφωνία στην παγκόσμια αγορά ασφαλείας: 
- Εσείς βάζετε τα λεφτά, εσείς βάζετε τα όπλα και θα σκοτωνόμαστε εμείς!”
Στείλτε τον στο μέτωπο



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ένα από τα πιο συγκινητικά τραγούδια της παιδικής μου ηλικίας για τον πόλεμο είναι για τον Ρώσο στρατιώτη Alyosha, ο οποίος στέκεται πάνω από το βουνό της βουλγαρικής πόλης Plovdiv. 
Ο διεθνισμός του αντιφασιστικού αγώνα και της νίκης του λαού μας στο όνομα όλων των λαών του κόσμου δεν ήταν μόνο η απόλυτη αξία και νόημα της κοινωνίας, αλλά και το μόνο δυνατό χρώμα του στρατού μας - το κόκκινο. 
Οι Αλιόσα του λαού μας -σε όλη την ξεχασιάραστη Ευρώπη και σε ολόκληρο τον πλανήτη που γελοιοποιούνται από τον Τύπο- είναι το κύριο ιερό της μνήμης μας, άξια προστασίας με κάθε μέσο και με κάθε κόστος. 
Χωρίς αυτούς τους Alyoshas, θα χάσουμε το δικαίωμα στη δική μας ιστορία.
Τα αναμενόμενα νέα, είναι ότι οι αρχές του Plovdiv προετοιμάζουν ήδη το μνημείο του Alyosha που έχτισαν οι Βούλγαροι, για καταστροφή - ένα βήμα προς την καταστροφή, όχι της Ρωσίας ή της μνήμης της ΕΣΣΔ, αλλά της ίδιας της Βουλγαρίας. 
Οι πολιτικοί ευνούχοι δεν μπορούν να κυβερνήσουν χωρίς να ευνουχίσουν το παρελθόν, κάτι που θυμίζει στους σύγχρονους πολύ ξεκάθαρα την ατελείωτη διαφορά μεταξύ των γιγάντων του παρελθόντος και των μικροβίων του παρόντος.
Ο φασισμός δεν αναβιώνει απλώς, ούτε επιστρέφει. 
Είναι στην εξουσία εδώ και πολύ καιρό και σήμερα πέφτουν τα τελευταία κομμάτια δημοκρατικού μακιγιάζ από την κούπα του που λιμοκτονούσε.




--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Στο πλαίσιο της εκστρατείας BDS (Boycott Investment Sanction), σας καλούμε να υπογράψετε την αίτηση στο βιογραφικό για τον τερματισμό της αδελφοποίησης Marseille Ha ïfa.
-Η πόλη μας δεν μπορεί να δημιουργήσει οικονομικούς δεσμούς με ένα αιματηρό κράτος!
-Κάντε tag τον δήμαρχο μας @benoit. payan στα σχόλια για να αντιληφθούν οι εκλεγμένοι μας αξιωματούχοι ότι εμείς οι Marseilleis.e.s θα είμαστε πάντα δίπλα στους Παλαιστινίους!
-Στη Μασσαλία επιλέξαμε ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ 
Συνάντηση Κυριακή 21 Ιανουαρίου στις 2μμ, Porte d'Aix



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Νάσερ ανέλαβε την εξουσία στην Αίγυπτο δύο χρόνια μετά το πραξικόπημα των Ελεύθερων Αξιωματικών στις 23 Ιουλίου 1952 και σύντομα κυριάρχησε στην πολιτική και κοινωνική ζωή της χώρας.
Ανάμεσα στους πιο βασικούς πολιτικούς του στόχους ήταν η άνοδος του βιοτικού επιπέδου του αιγυπτιακού λαού, με την υιοθέτηση σοσιαλιστικών μέτρων προσαρμοσμένων στην πραγματικότητα της μουσουλμανικής Αιγύπτου (αραβικός σοσιαλισμός), η θεμελίωση της κοινωνικής δικαιοσύνης, η απεξάρτηση της χώρας από τον ξένο παράγοντα και η επίτευξη της αραβικής ενότητας.
Το νασερικό καθεστώς άρχισε να εφαρμόζει το μεταρρυθμιστικό του πρόγραμμα μετά την κρίση του Σουέζ το 1956, όταν έθεσε την οικονομία υπό κρατικό έλεγχο (πενταετές πλάνο το 1960, σοσιαλιστικά διατάγματα το 1961): κατασκεύασε με σοβιετική βοήθεια το φράγμα του Ασουάν, με το οποίο αυξήθηκαν η καλλιεργήσιμη γη και η ηλεκτρική παραγωγή· κρατικοποίησε τις μεγάλες επιχειρήσεις, τράπεζες, εταιρείες ασφάλειας και μεταφορών και τον Τύπο· καθιέρωσε τη δωρεάν και υποχρεωτική παιδεία· έθεσε το θεολογικό πανεπιστήμιο Αζχαρ υπό κρατική επιτήρηση· θέσπισε συντεχνιακές δομές στο συνδικαλιστικό κίνημα (κρατικό έλεγχο των συνεταιρισμών και των εργατικών ενώσεων)· καθόρισε ανώτατο ετήσιο εισόδημα για όλους τους πολίτες· απαλλοτρίωσε με παροχή αποζημίωσης κάθε έγγειο ιδιοκτησία που ξεπερνούσε σε έκταση τα 400 στρέμματα και απαγόρευσε σε όλους την κατοχή μετοχών αξίας μεγαλύτερης των 10.000 λιρών Αιγύπτου· αύξησε τους μισθούς, μείωσε τις ώρες εργασίας και βελτίωσε τις συνθήκες εργασίας των βιομηχανικών εργατών· χορήγησε επιδόματα ανεργίας και συντάξεις γήρατος· και επέκτεινε τις δημόσιες υπηρεσίες υγείας.
Τα μέτρα αυτά έγιναν δεκτά με ανακούφιση και ικανοποίηση από πλατιά στρώματα του πληθυσμού. Αντίθετα, προκάλεσαν τη δυσαρέσκεια των ντόπιων ελίτ και των ευρωπαϊκών κοινοτήτων στην Αίγυπτο, συμπεριλαμβανομένης και της ακμάζουσας τότε ελληνικής ομογένειας.
Ηγέτης των Αδεσμεύτων
Στον εξωτερικό τομέα ο Νάσερ υπέγραψε συμφωνία για την αυτοδιάθεση του Σουδάν (1953) και την αποχώρηση των βρετανικών στρατευμάτων από τη χώρα (1954)· επιδίωξε τη σύσφιγξη των σχέσεων με άλλα ριζοσπαστικά αραβικά κράτη και κινήματα (με τη Συρία σύναψε το 1955 στρατιωτική συμφωνία και δημιούργησε το 1958 την Ηνωμένη Αραβική Δημοκρατία)· βοήθησε τους Αλγερινούς στον αγώνα τους κατά των Γάλλων και τους Παλαιστινίους κατά του βασιλιά Χουσεΐν της Ιορδανίας· επενέβη στον εμφύλιο της βόρειας Υεμένης (1962-1969) υπέρ των αντιμοναρχικών δυνάμεων· συνεργάστηκε με χώρες της Ανατολικής Ευρώπης (προμήθεια στρατιωτικού υλικού από την Τσεχοσλοβακία το 1955, οικονομική και τεχνική βοήθεια από τη Σοβιετική Ενωση το 1958, παρουσία χιλιάδων Σοβιετικών, στρατιωτικών κυρίως, συμβούλων στη χώρα)· και κατέλαβε την πρωτοκαθεδρία μαζί με τον Τίτο της Γιουγκοσλαβίας και τον Νεχρού της Ινδίας στο κίνημα των Αδεσμεύτων.
Ο αιφνίδιος θάνατος του Νάσερ-
Το μεγαλύτερο επίτευγμα του Νάσερ θεωρείται η απεξάρτηση της χώρας από τον βρετανικό παράγοντα. Η επιτυχής για τον Αιγύπτιο πρόεδρο έκβαση της κρίσης του Σουέζ, το φθινόπωρο του 1956, σηματοδότησε την κατάρρευση του προπολεμικού αποικιοκρατικού συστήματος και το τέλος της πολιτικής και οικονομικής κυριαρχίας των Αγγλογάλλων στη Μέση Ανατολή. 
Ο Νάσερ αναδείχθηκε σε αδιαμφισβήτητο ηγέτη των Αράβων και πρωταγωνιστή στον αγώνα τους για ελευθερία και ανεξαρτησία
Ο διάδοχος του Νάσερ, το 1970, Ανουάρ Σαντάτ, είχε την πρόθεση να διαλύσει την πολιτική του Νάσερ τόσο στο εσωτερικό όσο και στις διεθνείς σχέσεις. Και τα κατάφερε.   Ο διάδοχος του το 1981 μετά τη δολοφονία του από την Μουσουλμανοφασιστική Αδελφότητα της CIA, Χόσνι Μουμπάρακ, συνέχισε την πολιτική του Ανουάρ Σαντάτ, μέχρι το 2011, που ανατράπηκε από την αραβική εξέγερση των χαφιέδων της CIA.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σχεδόν 25 000 οι δολοφονημένοι στην Γάζα ..από αυτούς σχεδόν 10 000 είναι παιδάκια 
Και συνεχίζεται η σφαγή 
Δεν ξέρω τι άλλο να γράψω



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το ένα τέταρτο του πληθυσμού μπορεί να πεθάνει από ασθένειες έγραψε η Guardian.
Οι ψυχοπαθείς σιωνιστες είναι σαδιστές.
Θέλουν γεκοντονια με κάθε τρόπο.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το Σιωνιστικό κράτος που υπέγραψε ο Λόρδος Μπαλφουρ με τον Ροθτσαιλντ το 1917 απεδείχθη αποτυχημένο πείραμα.
Ο Χένρι Κισσινγκερ το 2012 είχε πει πως σε δέκα χρόνια το Ισραήλ δεν θα υπάρχει. Ο χρόνος τελείωσε.
Κράτος Παλαιστίνης με ειρηνική συνύπαρξη Εβραίων Χριστιανών και Μουσουλμάνων όπως ήταν για χιλιάδες χρόνια είναι η μόνη βιώσιμη λύση.
Σχολιο.- νομίζουν οι ισραηλινοναζί πως θα πάνε στην Ουκρανία να μείνουν αφού ξεπαστρεψουν τους Σλάβους της περιοχής. Αυτό είναι το σχέδιο
Σχολιο.- https://www.21cir.com/sir-henry-kissinger-midwife-to-new-babylon/?fbclid=IwAR0Q14mnxmghrsydXkjUx5O7a3S4h0hFG6646fee35ShZ2WRJ3p3yepIkh8




---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το όνειρο του Bill Gates…
Γεγονός η πρώτη μοσχαρίσια μπριζόλα… εργαστηρίου στον κόσμο!
Άδεια πώλησης σε ισραηλινή εταιρία..
Σχολιο.- Ισραηλινή τεχνολογία, που προωθείται από το γκλομπαλιστικο κονγκλομερατο.
Έλεγχος τροφής και μείωση πληθυσμού, δύο σε ένα.
Σχολιο.- Το απόλυτο δυστοπικό μέλλον της ανθρωπότητας
.... καλή μας χώνεψη!
Μετά την παρένθετη μάνα η παρένθετη γελαδα
Το βόειο κρέας θα αναπτυχθεί από κύτταρα που προέρχονται από ένα γονιμοποιημένο ωάριο από μια αγελάδα Black Angus που ονομάζεται Lucy και ζει σε μια φάρμα στην Καλιφόρνια



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η μάνα από την στιγμή που γέννα μέχρι την στιγμή που κλείνει τα μάτια της είναι βράχος και ασπίδα στα παιδιά της.
Μερικοί μένουν σε εξαιρέσεις για να δημιουργήσουν εντυπώσεις.
Καταλήγουν σε γενικεύσεις ότι τα παιδιά χρειάζονται αγάπη και προδερμ.
Σαν την μητρική αγάπη άλλη δεν υπάρχει.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η ελευθερία του λόγου αποτελεί δικαίωμα του παρελθόντος φαίνεται.
Η αστική τάξη κινδυνεύει. Τούτου λεχθεντος σε όλη την δύση η ατμόσφαιρα μυρίζει μπαρούτι.
Η αστυνομία προσήγαγε μετά τον αγώνα τους φιλάθλους που σήκωσαν την Παλαιστινιακή σημαία. Μάλλον φτάσαμε στην εποχή που απαγορεύεται να μην συμφωνείς με την πολιτική της κυβέρνησης.
#νικη_στην_παλαιστινη
#νικη_στο_Ντονμπας
#ηττα_του_Νατο_παντου



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τα παιδιά που παίρνουν αναστολείς ανάπτυξης για να αλλάξουν φύλο κινδυνεύουν από μείωση του I. Q. τους.
Το φάρμακο που τους δίνεται είναι παρόμοιο με αυτό που δίνεται για καρκίνο του προστάτη ή για χημικό ευνουχισμο.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Έρευνα : τα παιδιά των ομοφυλόφιλων έχουν περισσότερες πιθανότητες να είναι ομοφυλόφιλοι ή να υποστούν σεξουαλικη παρενόχληση από ΤΟΥΣ γονέα 1 ή 2. (κατά 30% περίπου)



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η μεγαλύτερη πρόκληση του Νταβός είναι να δημιουργήσει μια παγκόσμια λογοκρισία γιατί ο κόσμος τους πήρε χαμπάρι. Ότι και να κάνουν οι λαοί τους έχουν καταλάβει. Χάνουν σε κάθε μέτωπο



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Βελόπουλος προς Ιερώνυμο: ”η Εκκλησία έχει πνευματικά όπλα και να τα χρησιμοποιήσει ν΄αφορίσει όσους βουλευτές ψηφίσουν” το έκτρωμα.
19/01/2024
Βελόπουλος προς Ιερώνυμο: ”η Εκκλησία έχει πνευματικά όπλα και να τα χρησιμοποιήσει ν΄ αφορίσει όσους βουλευτές ψηφίσουν” το έκτρωμα….«όποιος βουλευτής ψηφίσει το επαίσχυντο, αντιχριστιανικό, αντικοινωνικό, αντεθνικό νόμο, που αφορά τον γάμο ομοφυλοφίλων, να τίθεται αυτομάτως εκτός Εκκλησίας». Ο Ιερώνυμος τόνισε πως «η Εκκλησία δεν θα πάρει τα όπλα να κάνει οτιδήποτε”
Η θέση Ιερώνυμου ήταν εκτός θεσμικού πλαισίου της.. «Γιατί να μη γίνει ένα δημοψήφισμα; Δεν θα ήταν μια πρόταση και αυτή;»
Αυτή ήταν η απάντηση του Βελόπουλου στον ισχυρισμό του Ιερώνυμου:
Η Εκκλησία δεν είναι πολιτικό κόμμα να προτείνει δημοψήφισμα για τον γάμο ομόφυλων ζευγαριών.
«Η Εκκλησία δεν είναι πολιτικό κόμμα, ώστε να προτείνει δημοψηφίσματα», είπε.
«Εξ άλλου στο δημοψήφισμα είδαμε τι έγινε με τον Τσίπρα», προσέθεσε, σημειώνοντας ότι «αυτό που πρέπει να κάνει η Εκκλησία, είναι να δηλώσει απερίφραστα προς όλους τους βουλευτές, ότι έχει κανόνες, απαράβατους, ιερούς κανόνες» και «άρα όποιος βουλευτής ψηφίσει το επαίσχυντο, αντιχριστιανικό, αντικοινωνικό, αντεθνικό νόμο, που αφορά τον γάμο ομοφυλοφίλων, να τίθεται αυτομάτως εκτός Εκκλησίας».
Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, απευθυνόμενος στον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών, είπε «ότι όπλα έχει η Εκκλησία, απλά δεν τα χρησιμοποιεί ο Αρχιεπίσκοπος. Και το όπλο είναι ισχυρό. Το ποίμνιο, η κοινωνία και οι παρά φύσιν επιλογές της κυβέρνησης. Όλα τα άλλα είναι δικηγορία και συνηγορία, Μακαριότατε, στο ΠΑΣΟΚ, στη ΝΔ και στον ΣΥΡΙΖΑ, που επιβάλλουν αντιχριστιανικούς νόμους».



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



”Ύδρα” το νέο ”Βέλος”… ΒΟΜΒΑ ΣΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΟΥ ΡΑΓΙΑΔΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ. Παραιτήθηκαν 17 στελέχη του Πολεμικού Ναυτικού από τη φρεγάτα «Ύδρα», που πάει σ’ Ερυθρά Θάλασσα κατά Υεμένης! ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ.. Και τώρα η ώρα για ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΔΕΝΔΙΑ.. Άλλο Ύδρα .. άλλο η Λερναία ΥΔΡΑ του ΝΑΤΟ..
19/01/2024
‘‘Ύδρα” το νέο ”Βέλος”… ΒΟΜΒΑ ΣΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΟΥ ΡΑΓΙΑΔΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ. Παραιτήθηκαν 17 στελέχη του Πολεμικού Ναυτικού από τη φρεγάτα «Ύδρα», που πάει σ’ Ερυθρά Θάλασσα κατά Υεμένης!Και τώρα η ώρα για ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΔΕΝΔΙΑ.. Άλλο Ύδρα .. άλλο η Λερναία ΥΔΡΑ του ΝΑΤΟ..  Πιστό στην δημοκρατική του παράδοση το πολεμικό ναυτικό τιμά την ιστορία του
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ..
Και τώρα η ώρα για ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΔΕΝΔΙΑ..
10 χρόνια η 7πλή συμμαχία των ΗΠΑ με συμμετοχή Σ Αραβίας, Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων (ΗΑΕ)υ πολέμησε ανεπιτυχώς τον ηρωικό λαό της Υεμένης και η Αντίσταση τους έκαμψε. Παρά το θανατηφόρο εμπάργκο παρά τη χολέρα παρά τα μυριάδες παιδιά που θυσιάσθηκαν.. Αυτό το έθνος αποφάσισαν να χτυπήσουν οι ΗΠΑ.. ΟΧΙ από το ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ . στα όρια του κινήματος και της Στάσης.. Ηχηρό μήνυμα στο Μαξίμου και στον ελληνικό λαό στη διεθνή Κοινότητα.. ως εδώ..
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ παραιτήθηκαν 17 στελέχη του Πολεμικού Ναυτικού από τη φρεγάτα «Ύδρα», που θα πάει στην Ερυθρά Θάλασσα. Υπόθεση που θυμίζει το πολεμικό πλοίο «Βέλος» και τη θρυλική του Αντίσταση επί Χούντας όταν στις 25 Μαΐου 1973, που με κυβερνήτη τον Νίκο Παππά, αποχώρησε από την άσκηση του ΝΑΤΟ, που διεξαγόταν στα ανοικτά της Σαρδηνίας και κατέπλευσε στο Φιουμιτσίνο της Ιταλίας, όπου κυβερνήτης και πλήρωμα ζήτησαν πολιτικό άσυλο, ρίχνοντας με αυτό τον τρόπο την αυλαία του Κινήματος του Ναυτικού. Η ενέργειά του αυτή έλαβε μεγάλη δημοσιότητα διεθνώς και κατέδειξε ότι η αντίθεση στη Δικτατορία ήταν μεγάλη και μέσα στο στράτευμα.
Μαζικές παραιτήσεις των στελεχών του ΠΝ από τη φρεγάτα που θα πάει στην Ερυθρά Θάλασσα για να συνδράμει τις ΗΠΑ κατά των Χούθι της Υεμένης!
Έγγραφο της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών (ΠΟΕΣ) κάνει λόγο για 17 παραιτήσεις μελών του πληρώματος της φρεγάτας ΥΔΡΑ, η οποία θα συμμετάσχει στην αποστολή εναντίον των Χούθι της Υεμένης στην Ερυθρά Θάλασσα.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Militaire, το έγγραφο της ΠΟΕΣ αναφέρει ότι «γίναμε αποδέκτες της πληροφορίας ότι στη Φρεγάτα ΥΔΡΑ φέρεται να είχε υποβληθεί διψήφιος αριθμός παραιτήσεων από προσωπικό διαφόρων βαθμών και προελεύσεων. Κατά την προσπάθειά μας να διασταυρώσουμε την, κυριολεκτικά, απίστευτη πληροφορία, διαπιστώσαμε ότι ο αριθμός των παραιτηθέντων στελεχών του ΠΝ φέρεται να ανέρχεται σε δεκαεπτά (17). Σύμφωνα με όσα μας μεταφέρονται ως προς, προς τους λόγους των παραιτήσεων, πολύ μεγάλη απογοήτευση διαπιστώνουμε ότι είναι ακριβώς όσοι αποκαλύπτουμε εδώ και μήνες και η Ηγεσία επιχειρεί διαρκώς να ωραιοποιεί ή να διαψεύδει. Όμως η πραγματικότητα δεν διαψεύδεται».
Το έγγραφο αναφέρει πως «είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε για την ύπαρξη σήματος, σύμφωνα με το οποίο ζητείται να αποσπαστούν στην ανωτέρω Φρεγάτα για κάλυψη αναγκών περί τα εβδομήντα (70) άτομα (σχεδόν το μισό πλήρωμα) διαφόρων βαθμών και ειδικοτήτων στο πλαίσιο της “ειδικής αποστολής εκτός περιοχής ευθύνης Α/ΓΕΕΘΑ”, αριθμός που αναμένεται να καλυφθεί από έτερα πλοία της ίδιας Διοικήσεως».
«Παλαιότερα υπήρχε προσωπικό που ζητούσε να συμμετέχει σε αποστολές εξωτερικού για οικονομικούς λόγους. Πλέον φαίνεται ότι δεν υπάρχει ούτε το οικονομικό δέλεαρ. Η απάντηση είναι ότι το προσωπικό αντιλαμβάνεται τα πάντα και μάλιστα πολύ καλύτερα από την Ηγεσία: ο εργασιακός μεσαίωνας είναι εδώ. Αυτή είναι η περιβόητη νέα πραγματικότητα και αυτό αποδεικνύεται πέραν πάσης αμφιβολίας από το γεγονός ότι μέσα σε μόλις μία μέρα, σε ένα μόλις πολεμικό πλοίο, φέρεται να έχει υποβληθεί το 10% των συνολικών παραιτήσεων συνολικά του ΠΝ για το 2023. Ακόμα σοβαρότερα, ισχυρή ένδειξη επιβεβαίωσης της πρόβλεψής μας ότι αναμένουμε επιδείνωση της όλης κατάστασης, ήρθε μέσα σε μόλις λίγες μέρες» συμπληρώνει, μεταξύ άλλων.
Μια πρωτοφανή κίνηση στα τελευταία χρόνια στο Πολεμικό Ναυτικό. Παραιτούνται γιατί κατανοούν ότι η κυβέρνηση στέκει στο πλευρό του Ισραήλ και τους στέλνει σε μια αποστολή Αυτοκτονίας που μπορεί να τους στερήσει την ζωή. Καθώς οι αντάρτες Χούθι, που επιτίθενται σε πλοία τα οποία ενισχύουν το Ισραήλ στον πόλεμο Γενοκτονίας τον οποίο διεξάγουν εναντίον του λαού της Παλαιστίνης, χρησιμοποιούν οπλισμένα drone που δεν μπορεί να αντιμετωπίσει κανένα πλοίο του Πολεμικού Ναυτικού.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο καθηγητής Λοιμωξιολογίας Didier Raoult: 7 παιδιά υποβλήθηκαν σε γονιδιακή θεραπεία: 4 παρουσίασαν λέμφωμα (καρκίνο των λεμφαδένων) και 1 πέθανε! 
19/01/2024
Ο καθηγητής Λοιμωξιολογίας Didier Raoult, ιδρυτής και πρώην διευθυντής του IHU Méditerranée ήταν καλεσμένος της Sophie Hébrard στην εκπομπή “Marseille Politiques” στο BFM Marseille Provence κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης που ηχογραφήθηκε στο Παλιό Λιμάνι της Μασσαλίας και μεταδόθηκε αυτήν την Πέμπτη στις 6:30 μ.μ. Επανέρχεται και επιμένει στη θέση του ότι τα εμβόλια mRNA είναι επικίνδυνα για τη δημόσια υγεία. Επειδή ήταν επιτετραμμένος της Σενεγάλης να χειριστεί την πανδημία κόβιντ αναφέρει ένα κλινικό παράδειγμα ότι σε φάκελο που κατατέθηκε σε δικαστήριο στη Σενεγάλη αναφέρεται ότι 7 παιδιά υποβλήθηκαν δοκιμαστικά σε μια γονιδιακή θεραπεία: 4 παρουσίασαν λέμφωμα (καρκίνο των λεμφαδένων) και 1 πέθανε!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




ΦΡΙΚΤΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΝΤΙΝΟ …ΜΕΛΛΟΝ. ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΑΙΔΟΦΙΛΩΝ ΠΟΥ ΥΙΟΘΕΤΟΥΣΑΝ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ “ΜΙΛΑΕΙ” ΚΑΝΕΙΣ. ΑΥΤΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΕΔΩ
19|01|2024 23:37



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΕΘΝΙΚΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ, ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ ΟΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ! ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ ΠΑΡΑΔΕΧΘΗKΕ Ο ΣΥΡΙΓΟΣ! ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΑΡΕΣ ΤΟΥ 41ΤΑΚΑΤΟ
19|01|2024 19:36
Καλεσμένος σε εκπομπή του Action 24 ήταν o πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ Τρύφων Αλεξιάδης και από τη μεριά της κυβέρνησης ο Άγγελος Συρίγος που πρόσφατα έθεσε θέμα μέχρι και για τη Συνθήκη της Λωζάνης που τη θεωρεί… ξεπερασμένη.
Όταν λοιπόν ο Αλεξιάδης έθεσε το ερώτημα προς τον παριστάμενο βουλευτή της ΝΔ, αν τα σχέδια της κυβέρνησης δίνουν τη δυνατότητα σε ισλαμική χώρα να ανοίξει παράρτημα Πανεπιστημίου σε εθνικά ευαίσθητες περιοχές, όπως η περιφέρεια Αν. Μακεδονίας – Θράκης, ο κυβερνητικός βουλευτής απάντησε καταφατικά!
Δικαιολογώντας μάλιστα την κατάφασή του με το επιχείρημα ότι υπάρχουν δικλείδες ασφαλείας και δεν έχουμε τίποτα να φοβόμαστε!
Να ανοίξουν οπότε ιδιωτικά τουρκικά πανεπιστήμια στη Θράκη, για να κάνει πραγματικότητα το εδώ και δεκαετίες σχέδιό της η Άγκυρα. Είναι άκρως επικίνδυνοι και ανοίγουν κερκόπορτες που θα μας δημιουργήσουν τεράστια θέματα ακόμη και εδαφικής ακεραιότητας!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Γάζα: Οι Ισραηλινοί «ξηλώνουν» νεκροταφεία με πρόσχημα την αναζήτηση ομήρων 
19|01|2024 19:00



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ρωσία: Στη Μόσχα για διαβουλεύσεις αντιπροσωπεία της Χαμάς
19|01|2024 19:15
Διπλωματική αντιπροσωπεία της Hamas επισκέφθηκε τη Μόσχα, στον απόηχο των συνεχιζόμενων ισραηλινών επιθέσεων στη Λωρίδα της Γάζας.
Κατά τη διάρκεια των συνομιλιών, η ρωσική πλευρά τόνισε την ανάγκη η οργάνωση να απελευθερώσει τους Ισραηλινούς αιχμαλώτους που κρατά στον παλαιστινιακό θύλακα, σύμφωνα με το υπουργείο Εξωτερικών της Ρωσίας.
Καταδίκασε επίσης την «καταστροφική» ανθρωπιστική κρίση στη Λωρίδα της Γάζας.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Γερμανία σταμάτησε τις προμήθειες πυρομαχικών στην Ουκρανία
19|01|2024 19:30
Η γερμανική κυβέρνηση αποφάσισε να σταματήσει να προμηθεύει πυρομαχικά στον ουκρανικό στρατό, δήλωσε ο επικεφαλής του ουκρανικού τμήματος άμυνας, Rustem Enverovych Umierov.
Σύμφωνα με τον ίδιο, στις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας υπάρχει κρίσιμη έλλειψη διαφόρων απαραίτητων πόρων, ειδικά όσον αφορά τα πυρομαχικά.
Ο Umierov επεσήμανε επίσης μια γενικότερη τάση μείωσης της εξωτερικής στρατιωτικής βοήθειας προς την Ουκρανία.
Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι ορισμένες χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Γερμανίας, αρνήθηκαν πρόσφατα περαιτέρω προμήθειες πυρομαχικών.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Β.Όρμπαν Vs Κ.Μητσοτάκη: «Η Ουγγαρία δεν θα ξεπουληθεί για κανένα παράνομο μετανάστη και για κανένα ΛΟΑΤΚΙ»
«Βέλη» από τον Ούγγρο πρωθυπουργό κατά της Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν
19.01.2024 | 19:42
Καταπέλτης ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας Βίκτορ Όρμπαν ο οποίος εξαπέλυσε τα βέλη του κατά της Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν της προέδρου της Ευρωενωσιτικής Επιτροπής, λέγοντας πως «δεν υπάρχει κανένα χρηματικό ποσό στον κόσμο που θα μας αναγκάσει  να δεχτούμε παράνομους μετανάστες στο έδαφός μας.»
Παράλληλα ο Ούγγρος πρωθυπουργός στηλίτευσε με τον τρόπο του αυτά που γίνονται σε άλλες χώρες της ΕΕ, (σ.σ. όπως η Ελλάδα), οι οποίες ζητούν χρήματα με αντάλλαγμα την παραμονή μουσουλμάνων αλλοδαπών στο έδαφός τους ή δίνοντας παιδιά για υιοθεσία από ομοφυλόφιλα ζευγάρια.
Να σημειωθεί πως ο πρωθυπουργός Κ.Μητσοτάκης κατά την διάρκεια της τελευταίας συνόδου κορυφής στις Βρυξέλες τον περασμένο Δεκέμβριο, είχε ζητήσει επιπλέον χρήματα για την φιλοξενία όλο και περισσότερων αλλοδαπών στην Ελλάδα.
Η  Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν εκτόξευσε νέες απειλές κατά της Ουγγαρίας λέγοντας ότι 50 δισ.€ που προορίζονται για αυτή τη χώρα  παραμένουν δεσμευμένα, καθώς δεν έχουν ικανοποιηθεί όλοι που έχει θέσει η Ευρωενωσιτική Επιτροπή.
Είπε η φον ντερ Λάιεν:
«Υποσχεθήκαμε να διασφαλίσουμε το κράτος δικαίου, ενώ παράλληλα θα είμαστε δίκαιοι προς όλα τα κράτη μέλη. Η Ουγγαρία ανταποκρίθηκε σε ορισμένες από τις συστάσεις μας που απαιτούνται για την εκπλήρωση των όρων των ταμείων συνοχής.
Περίπου 50 δισ. ευρώ παραμένουν δεσμευμένα για την Ουγγαρία έως ότου εκπληρωθούν όλοι οι όροι.
Αυτοί είναι οι κανόνες στους οποίους όλοι συμφωνήσαμε».
Η απάντηση Όρμπαν:
«Δεν υπάρχει κανένα χρηματικό ποσό που θα μας κάνει να δεχτούμε παράνομους μετανάστες στο έδαφός μας. Δεν υπάρχει κανένα χρηματικό ποσό που θα μας εξαναγκάσει να παραδώσουμε τα παιδιά ή τα εγγόνια μας στα χέρια των LGBTQ.
Αυτό είναι αδιανόητο», είπε ο Ούγγρος πρωθυπουργός σε συνέντευξη που παραχώρησε, για να συνεχίσει:
«Η πρόεδρος της Κομμισιόν δεν μπόρεσε να το αποφύγει. Έπρεπε να πει τι πρόβλημα έχει τους Ούγγρους. Γιατί δεν δίνει τα χρήματα που δικαιούνται;
Έτσι η κυρία αυτή είπε ξεκάθαρα και ευθέως ότι δεν πρόκειται να σας τα δώσουμε για δύο λόγους:
Επειδή οι Ούγγροι δεν δέχονται παράνομους μετανάστες και επειδή δεν δέχονται τα παραδώσουν τα παιδιά τους στα χέρια των LGBTQ.
Και αυτό είναι λάθος σύμφωνα με  την ευρωπαϊκή οπτική.
Σύμφωνα πάντα με την οπτική που οι ίδιοι νομίζουν για την Ευρώπη, θέλοντας να πετύχουν αυτό το στόχο πάση θυσία, συμπεριλαμβανομένης και της οικονομικής πίεσης», είπε ο Ορμπάν για να καταλήξει:
«Εμείς αυτό που μπορούμε να πούμε πολύ ήρεμα σαν απάντηση είναι ότι ούτε και για όλα τα χρήματα του κόσμου δεν μας εξαναγκάσουν να δεχτούμε ούτε ένα παράνομο μετανάστη στο έδαφός  μας, ούτε να τους αφήσουμε να καταλάβουν τη χώρα μας.
Δεν θα δημιουργήσουμε συνθήκες, όπως εκείνες που βλέπουμε σε άλλες δυτικές πρωτεύουσες, δηλαδή την απειλή της τρομοκρατίας, το έγκλημα, τις παράλληλες κοινωνίες.
Αυτό είναι αδύνατο!»



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Υπογεννητικότητα: Το 2023 καταγράφηκαν οι λιγότερες γεννήσεις από το 1932!
Και η κυβέρνηση αναζητεί αλλοδαπούς για να αντικαταστήσει τους Έλληνες
19.01.2024 | 15:18



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Mόσχα: «Στο Χάρκοβο σκοτώθηκαν 60 στρατιώτες του γαλλικού τακτικού Στρατού»
«Δεν ήταν μισθοφόροι αλλά στελέχη του γαλλικού Στρατού» λένε οι Ρώσοι
19.01.2024 | 09:18
H Mόσχα κάλεσε τον Γάλλο πρέσβη για να δώσει εξηγήσεις ως προς το γεγονός ότι στο ρωσικό χτύπημα στο Χάρκοβο προ τριών ημερών, σκοτώθηκαν πάνω από 60 Γάλλοι και τραυματίστηκαν άλλοι 20, οι οποίοι όπως αναφέρουν οι Ρώσοι δεν ήταν μισθοφόροι αλλά ενεργά στελέχη του γαλλικού Στρατού!
Το κάλεσμα στον Γάλλο πρέσβη αποκάλυψε η ίδια η εκπρόσωπος του ρωσικού ΥΠΕΞ, Μαρία Ζαχάροβα.
«Το ΥΠΕΞ κάλεσε τον Γάλλο πρέσβη αμέσως μετά το ρωσικό χτύπημα σε μία προσωρινή βάση ξένων μισθοφόρων στο Χάρκοβο, όπου είχαν εγκατασταθεί αρκετές δεκάδες γαλλικής εθνικότητας άτομα».
Οι Ρώσοι ισχυρίζονται ότι δεν πρόκειται για μισθοφόρους, διότι αν ήταν, θα πολεμούσαν στην πρώτη γραμμή σε κάποιο μέτωπο, αντίθετα βρισκόντουσαν στο Χάρκοβο με σκοπό την οργάνωση της άμυνας της πόλης.
Αυτά τα κάνουν ενεργοί στρατιωτικοί, οι οποίοι δρουν στην χώρα ως «σύμβουλοι».
Άλλωστε, η ίδια η Ζαχάροβα δεν μίλησε για μισθοφόρους αλλά για γαλλικής εθνικότητας άτομα, αφήνοντας σαφείς αιχμές με επίσης «σαφέστατη ασάφεια», ότι η εργασία τους εκεί είχε να κάνει με επίσημη γαλλική κρατική δραστηριότητα, αλλιώς δεν θα καλούσε η Μόσχα τον Γάλλο πρέσβη για εξηγήσεις.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Έλον Μασκ: «Ο Κλάους Σβαμπ θέλει να γίνει ο αυτοκράτορας της Γης – Οι πολιτικές του Νταβός αποσκοπούν σε αυτό»
«Το WEF χαρακτηρίζει ως παραπληροφόρηση οποιαδήποτε άποψη δεν συμφωνεί με τα σχέδια του»
19.01.2024 | 08:11
Η Σύνοδος του WEF άρχισε στην Ελβετία και ο ιδιοκτήτητς του Χ κήρυξε τον πόλεμο στον δημιουργό του «Great Reset» (Μεγάλη Επανεκκίνηση), Κλάους Σβαμπ, λέγοντας πως τα πραγματικά του σχέδια είναι να γίνει «αυτοκράτορας της Γης».
«Το πραγματικό ζήτημα είναι ότι ο Κλάους θέλει να γίνει αυτοκράτορας της Γης. Σίγουρα ντύνεται για αυτό!
Είναι η πρώτη φορά που μία εξέχουσα προσωπικότητα όπως ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου, ο Έλον Μασκ, ευθέως κατηγορεί τον Κλάους Σβαμπ και το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, πως έχουν κοσμοεξουσιαστικά σχέδια και ότι ο πραγματικός σκοπός είναι η δημιουργία μιας παγκόσμιας κυβέρνησης με ένα παγκόσμιο ηγέτη.
Μάλιστα, πρόσφατα ο Έλον Μασκ, αναφέρθηκε στον «πόλεμο» που κήρυξε το WEF κατά της παραπληροφόρησης, δηλαδή κατά της ελεύθερης άποψης και γνώμης, την οποία, οι θαυμαστές του Σβαμπ, χαρακτήρισαν ως το μεγαλύτερο κίνδυνο για την ανθρωπότητα.
«Με τον όρο «παραπληροφόρηση», το WEF εννοεί οτιδήποτε έρχεται σε αντίθεση με την ατζέντα του», είχε γράψει.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αδιανόητο περιστατικό στο Νταβός: Σαμάνος έκανε ειδωλολατρική τελετή για το περιβάλλον! (βίντεο)
Απίστευτο κι όμως αληθινό
19.01.2024 | 23:53
Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στο οικονομικό φόρουμ στο Νταβός, όπου εμφανίστηκε ένας σαμάνος ο οποίος έκανε ειδολολατρική τελετή για… να σωθεί το περιβάλλον!
Πιθανόν, όσοι κατηγορούν την Εκκλησία λέγοντας ότι είναι οπισθοδρομική, κάλεσαν τον Σαμανό να πραγματοποιήσει την τελετή στο Νταβός.
https://twitter.com/i/status/1748366184624308727



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Εξευτελισμός: Οι Έλληνες περνούν τα σύνορα της χώρας για να ψωνίσουν πιο οικονομικά στα Σκόπια! 
Στα Σκόπια με 20 ευρώ γεμίζει ένα καρότσι του σούπερ μάρκετ σε αντίθεση με την Ελλάδα
19.01.2024 | 22:49