Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2024

Σαββατο 20 Ιανουαριου 2024


Μια όψη της διαστρέβλωσης στηρίζεται στις ανορθολογικές, αντιεπιστημονικές θεωρίες, που διαδίδονται από όλες τις βαθμίδες της Εκπαίδευσης, από ΜΜΕ και Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, από την πολιτιστική βιομηχανία κ.ά. που θεωρούν τα πάντα κοινωνική κατασκευή, όπως και το φύλο, τη γονική σχέση, την οικογένεια. Όλα αυτά τα παρουσιάζουν αποσπασμένα από το υλικό τους υπόβαθρο.

Σχολιο.- Στην αρχέγονη κοινωνία όλοι οι άντρες ανήκαν σε όλες τις γυνάικες και όλες οι γυναίκες σε όλους του άντρες και τα παιδιά σε όλοκληρη την κοινότητα. Αρα ένας συνεπής μαρξιστής θα πρέπει να βλέπει την ομοφυλοφιλία ως μία αρνητική εξέλιξη της κοινωνίας στην πορεία της προς τον καπιταλισμό και να την καταδικάζει διαλεκτικά και όχι με θρησκοσυντηρητικές απόψεις. Να γίνετε ξανά υποδοχείς του διαλεκτικού υλισμού και να πετάξετε στα σκουπίδια τις θεωρίες της Σχολής της Φρανκφούρτης απ' όπου ξεκίνησαν όλες αυτές οι αλλοιώσεις του Μαρξισμού. Εδώ όλο το έργο προσβάσιμο σε όλους!

https://communarios.blogspot.com/2020/05/blog-post_63.html?fbclid=IwAR3iNldWOmcPq_f2g5vueq_ztE5lmp6O2QvZyCw9pqJ5Gsp_zjPKjXEynBg



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οκτώ οπαδοί του Ολυμπιακού, αναγνωρίστηκαν από τις κάμερες της αστυνομίας και συνελήφθησαν χτες βράδυ στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας!

Το … “έγκλημά” τους ότι υποδέχτηκαν την Ισραηλινή ομάδα μπάσκετ της Μακάμπι, που έπαιζε ο Ολυμπιακός με σημαίες της Παλαιστίνης και πανό αλληλεγγύης!

Σχολιο.- Η ελληνική αστυνομία έγινε παράρτημα της Μοσάντ.

Σχολιο.- όπλο των φασιστικών εξουσιών διαχρονικά

Σχολιο.- Πότε υπήρξε κάτι άλλο;

Σχολιο.- Κύπρος Κουρδιστάν και Αρμενία γιατί δεν πάνε στο μεγάλο αφεντικό που προσκυνανε μαζί με Τουρκία, Αζερμπαϊτζάν; Όπως στρώσανε θα κοιμηθούν.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Εν τω μεταξύ, στο Νταβός, έχουν μια μάγισσα που κάνει ξόρκια 

Ενδιαφέροντα πράγματα στο WEF..

Σχολιο.- Το αποκρυφιστικό υπόβαθρο,της διεθνούς ελίτ,εκφράζεται με ποικίλους τρόπους.

Σχολιο.- αυτά τα τελετουργικά στη μούρη μας μπροστά στις κάμερες, ενώ οι τελετές τους με μωρά και ανήλικες sex slaves είναι από πίσω!



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο νέος πρόεδρος του Φορέα Διαχείρισης Μητροπολιτικου πάρκου Αντώνης Τρίτσης.

Στο βιογραφικό του μέτρησε ότι πήρε μέρος στο Survivor, έπαιζε μπάλα στη Β Εθνική αλλά κυρίως ότι κάνει ψαροντούφεκο από τα 15 του.

υ.γ. ελπίζω να μην τον τοποθέτησαν σκόπιμα σε αυτή την θέση λόγω αναγνωρισιμότητας για να το κάνει ιδιωτικό.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η σημαία της Κροατίας στο πέταλο των οργανωμένων τι δουλειά είχε στο χθεσινό παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Παρτιζάν στο μπάσκετ;

Την άλλη φορά βάλτε και μία σημαία του ΝΑΤΟ που βομβάρδισε του Σέρβους για να κάνετε οπαδικό πικάρισμα παίδες.

Ντροπή...

Σχολιο.- Ρε φίλε αφού είστε αδελφοποίημενοι με τους Κροάτες κ θέλετε να κάνετε σπάσιμο στα αδέρφια μας τους Σέρβους

Σχολιο.- εγώ δεν είμαι αδελφοποιημένος με κανέναν Κροάτη και κανέναν Ουκρανό.

Σχολιο.- η ομάδα σου ρε φίλε είναι

Σχολιο.- καλά μην τρελαίνεσαι κι'ολας

εννοώ μην τρελαίνεσαι με το "ομάδα μου". Για μένα όλα αυτά είναι σε τριτοτέταρτη μοίρα

σχολιο.- Πιο παλιά είχαν σηκώσει πανό υπερ uck και Ουστάσε εναντίον του Ερυθρού Αστέρα (είχε περάσει στα ψιλά) , ψάχνω καιρό αλλά δεν μπορώ να το βρω, είχε γίνει όμως. Γενικά το βαρέλι δεν έχει πάτο στην 13 για αυτό και δεν άνοιξε ρουθούνι με τον Τούρκο φασίστα Τερίμ.

Σχολιο.- Δεν είναι καθόλου τυχαίο ποια είναι η μόνη ομάδα που είχε δημιουργήσει παλιότερα σύνδεσμο με ανοιχτά ναζιστική ονομασία (ΝΟΠΟ)! Σόρρυ που το λέω και είσαι Πανάθα, αλλά η πραγματικότητα είναι ότι η κοινωνική διαστρωμάτωση του Παναθηναικού κόσμου είναι τέτοια που επιτρέπει τέτοια φαινόμενα. Κόσμος κυρίως του κέντρου και των βορείων προαστίων. Τέτοια φαινόμενα δεν θα περνούσαν σε κερκίδες ομάδων με λαϊκό κόσμο (Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Ατρόμητος) ή με προσφυγική καταγωγή (ΑΕΚ, Πανιώνιος). Αυτά παίζουν ρόλο, έστω κι αν τα υποβαθμίζουμε. Ο ΠΑΟ είναι η ομάδα του αστικού κόσμου της Αθήνας κι αυτή τη στιγμή ο αστικός κόσμος έχει ταυτιστεί με οτιδήποτε φιλο-νατοϊκό και σιωνιστικό, άρα αντι-ρώσικο, αντι-σέρβικο, αντι-παλαιστινιακό.

Σχολιο.- η ΝΟΠΟ ήταν ξεκάθαρα χαφιεδικο-κρατικό κατασκεύασμα σε μια πρόβα τζενεράλε για να μπουν στο χέρι οι οπαδοί, βόλευε το κράτος και αντέδρασε η  (τότε) διοίκηση του Παναθηναϊκού, τους διάλυσε και τους πέταξε όξω. ΤΟ ίδιο ίσχυε και για οργανώσεις τύπου "Βασίλειος ο Βουλγαροκτόνος" με διχαστικές τάσεις. Όσο για τον γαύρο την εποχή που η ΧΑ ήταν δυνατή μπόρεσε να πάρει πάαααααρα πολύ κόσμο μέσα στην 7 και έβλεπες να έχει αδειάσει το μισό πέταλο απο αυτούς που δεν συμφωνούσαν. Στον Πανιώνιο πριν το 2010 κυριαρχούσαν οι εθνικιστές. Ο κόσμος στο αστικό κέντρο μόνο...αστός δεν είναι. Πιο εύκολα θα αποκαλούσαμε τον Ολυμπιακό προπύργιο της Πειραιώτικης αριστοκρατίας παρά τους κατοίκους του κέντρου αστούς. Από πότε οι Αμπελόκηποι, το Γκύζη, ο Κολωνός κλπ είναι καλύτερες περιοχές απο την Καστέλα και το Μικρολίμανο ; Oι ενέργειες των οργανωμένων σε μεγάλο βαθμό καθορίζονται απο τις εντολές που δίνει η πρεσβεία και μιλάω πολύ σοβαρά. Όταν σήκωσαν με την ΑΕΚ πανό υπερ της Ντιναμό τους έκραζε όλο το γήπεδο. Θα χρειαζόμουν μια εβδομάδα να γράφω πόσο εγκάθετοι είναι αλλά βαριέμαι.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Βρε πώς κουμπώνουν όλα…

“Η Anna Smajdor, καθηγήτρια Φιλοσοφίας και Ηθικής στο Πανεπιστήμιο του Όσλο πρότεινε να χρησιμοποιηθούν τα σώματα γυναικών που έχουν χαρακτηριστεί «εγκεφαλικά νεκρά» για την ανάπτυξη αγέννητων μωρών”



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τα παιδιά δεν είναι παιχνίδια. 

Μείνετε μακριά τους ! ! !



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ζούμε σε μια εποχή που οι κοινωνικές ανισότητες αυξάνονται στον δυτικό κόσμο με το 1% του παγκόσμιου πληθυσμού κατέχει το 55% του παγκόσμιου πλούτου, και για τροφή στους λαούς προωθούν την κάθε ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ του εντονου ατομισμού καθώς την αντικατασταση της γυναίκας, από μωρόπιστους ανδρες με μυαλό ΠΑΓΩΝΙΟΥ που θελουν να γινουν μαμαδες!!!!!..... 

Καιρός είναι να ασχοληθούμε με τα πραγματικά μας προβλήματα για να παμε μπροστά και όχι να τρωμε καθε ΚΟΥΤΟΤΡΟΦΗΣ που μας ταίζουν........

Για σένα, απ' ότι φαίνεται, δεν υπάρχει το δικαίωμα να κοιμάσαι σε κρεβάτι. 

Μας συγχωρείς, αλλά τώρα ασχολούμεθα, με τα γλέντια στις κρεβατοκάμαρες. 

Πρώτιστο μέλημα μας, δεν είναι η σφαγή των παιδιών, αλλά ποιος θα υιοθετήσει αυτά που θα απομείνουν. 

Όλοι θα γίνουμε ίσοι και όμοιοι, μόνο οι πλούσιοι και οι φτωχοί θα μείνουν για πάντα άνισοι. 

Σύντροφε, η επανάσταση ξεκινάει από την πεινασμένη κοιλιά κι όχι από το βρακί.

Να με συμπαθάτε.

Σχολιο.- Έχει στέφανους και στέφανους.

Από τον Στέφανο Σαράφη φτάσαμε στον Στέφανο Κασσελάκη

Σχολιο.- Απο το κασελάκη να κρατήσει την κασελα της δυτικότροφής ελιτ που ενσωματωσε την αριστερά και καθε λογής υποστηρικτες του Μπάιντεν και της πολιτικής τους



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Χρονιά «σοκ» το 2023 για τις γεννήσεις : 73.000 μόνο, οι λιγότερες που καταγράφηκαν τα τελευταία 91 χρόνια στην Ελλάδα



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



EISENSTEIN 

" ΘΩΡΗΚΤΟ ΠΟΤΕΜΚΙΝ "

Ένα μεγαλούργημα της έβδομης τέχνης ,που μόνο που σκέφτεσαι ότι γυρίστηκε το 1925 ,με τα μέσα που τότε υπήρχαν μένεις εκστατικός. Απίστευτα πρωτοπόρος ο Αϊζενστάιν ,άλλαξε τη πορεία αλλά και τη φιλοσοφία του Κινηματογράφου. Ο Τσάπλιν ,ο Γουάιλντερ ,ο Κόπολα ,ο Σκορτσέζε και άλλοι τεράστιοι σκηνοθέτες υποκλίνονται μπροστά στη δουλειά του .Και δηλώνουν ότι επηρεάστηκαν ιδιαίτερα από τον σοβιετικό σκηνοθέτη.

Σαφέστατα η ταινία, που αναφέρεται σε ένα γεγονός που έλαβε χώρα το 1905 ,σε μία ανταρσία εναντίον του Τσάρου ,και ήταν εν τινι τρόπω προπομπός της Οκτωβριανής Επανάστασης ,αποτελεί ξεκάθαρα ένα προπαγανδιστικό φιλμ. Αυτό όμως δεν έχει να κάνει σε τίποτε με το κινηματογραφικό αποτέλεσμα που είναι μνημειώδες.

Οι σκηνές στα σκαλιά της Οδησσού ( σε μία σφαγή που μάλλον ποτέ στη πραγματικότητα δεν έγινε ) θεωρούνται από τις κορυφαίες στη παγκόσμια ιστορία του σινεμά. Εκπληκτικά πλάνα, καταπληκτικά μοντάζ ,συγκλονιστική αποτύπωση συναισθημάτων ,απίστευτες γωνίες λήψεων .Ενώ ιδιαίτερης μνείας χρήζει η μουσική της ταινίας που "αναπαράγει ηχητικά " άλλοτε τον εφιαλτικό ρυθμό των εξελίξεων και άλλοτε χαμηλώνοντας σε περνάει μέσα στην αγωνία της ψυχής των ηρώων ναυτών του Ποτέμκιν...

Σύμφωνα με τα στοιχεία οι σκηνές στα σκαλιά χρειάστηκαν επτά ημέρες γυρισμάτων ή δε ταινία στο σύνολο της δέκα εβδομάδες .

Το αριστούργημα αυτό αφού αρχικά συνάντησε την εσωτερική αντίδραση στη Σοβιετική Ένωση , από μερίδα του Κομμουνιστικού Κόμματος ( που το έβλεπαν ως φορμαλιστικό αντί του ακραιφνώς προπαγανδιστικού ) ,αλλά και τη λυσσαλέα επί σειρά ετών καταδίκη από δυτικές κυβερνήσεις ,αργότερα αναγνωρίστηκε από όλους ως μνημείο κινηματογραφικής τέχνης.

Φαντάζει υπερβολικό , ίσως και απόλυτο αλλά είναι η πάσα αλήθεια...Είναι αδύνατον να αγαπάς τον κινηματογράφο και να μην δεις το έργο αυτό....Είναι σαν να δηλώνεις λάτρης της μουσικής και να μην ενδιαφέρεσαι να ακούσεις την Ενάτη του Μπετόβεν....

'ΑΠΕΡΓΙΑ"

. Γυρισμένη το 1924 ,αποτελεί μια επανάσταση στην ιστορία του κινηματογράφου. Γιατί ο σοβιετικός σκηνοθέτης άλλαξε την μέχρι τότε ροή της έβδομης τέχνης. Αφήνοντας πίσω τον κινηματογράφο τον επικεντρωμένο σε μεμονωμένα πρόσωπα ,έρχεται εδώ να σκηνοθετήσει μοναδικά τις κινήσεις των μαζών. Είτε με την μορφή των εργατών που ξεσηκώνονται σε απεργία απέναντι στην απάνθρωπη εκμετάλλευση των εργοδοτών ,είτε μέσα από τις μαζικές μάχες μεταξύ εργαζομένων και δυνάμεων καταστολής ( αστυνομίας ) ,είτε μέσα από τους κυνηγημένους απεργούς που υποχωρούν μαζικά μέσα στα χωράφια για να γίνουν θύματα μιας ανηλεούς σφαγής.

Το μεγαλείο του έργου ,που σαφώς έχει και αυτό προπαγανδιστικό χαρακτήρα - αλλά αυτό θεωρώ ότι κινηματογραφικά είναι αμελητέο - συνίσταται στην τεχνική του μεγάλου και πρωτοπόρου σκηνοθέτη. Στα εκπληκτικά μοντάζ που εισάγει πρώτος αυτός στον κινηματογράφο ,για να τον ακολουθήσουν όλοι οι μετέπειτα κορυφαίοι συνάδελφοι του. Ο μοναδικός τρόπος (που φέρνει στο νου του θεατή τον μπρεχτικό σαρκασμό των εξουσιαστών και των συνεργατών τους ) , που παρουσιάζει τους εκπροσώπους του κεφαλαίου αλλά και τους "κατασκόπους/ρουφιάνους" τους ,εκφυλίζοντας σταδιακά την εικόνα των προσώπων τους ώστε να αντικατασταθούν από αυτά σαρκοβόρων ζώων ,σε συγκλονίζει.

Ο βωβός κινηματογράφος καλείται να καλύψει την απουσία του λόγου...Όμως ο Eisenstein κάνοντας ζουμ συνεχή στα πρόσωπα των πρωταγωνιστών ουσιαστικά αποδίδει τον λόγο και μάλιστα σε όλη του την δυναμική και την σπαρακτικότητα. Μοντάροντας τις σκηνές με απόλυτη δεξιοτεχνία σε ανύποπτο χρόνο "συλλαμβάνει" συναισθηματικά τον θεατή, και στη συνέχεια παγώνοντας την εξέλιξη τον παραδίδει στη σκέψη και στα συμπεράσματα.

Μοναδικής κινηματογραφικής εικαστικής αξίας οι σκηνές των εντός των κτηρίων ( στις σκάλες ) συγκρούσεων που σου φέρνουν στο νου έργα του γεννημενου επίσης το 1898 ,όπως και ο Eisenstein , μεγάλου χαράκτη και εικονογράφου M.C.ESCHER . Με τις πολύπλευρες λήψεις ,με ένα ιλιγγιώδη ρυθμό δοσμένες να βρίσκονται σε αισθητική συμπόρευση με έργα του Tatlin ( ο Πύργος) και της Ekster ( Satanic Ballet ) ,σπουδαίων μορφών της ρωσικής πρωτοπορίας.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Καλησπερα σε ολους. Μολις βγηκα απο το σινεμα και θελω να μοιραστω τα συναισθηματα μου μαζι σας. Ειδα την ταινία Sound of freedom. Η ταινια βγηκε στις Αμερικανικες αιθουσες τον περασμενο Ιουλιο και για καποιον λογο που δεν ξερω την εφεραν εδω τώρα. Το θεμα της ταινιας ειναι το trafficking. Η δουλεία ανήλικων παιδιών σε διεστραμενους παιδεραστές. Βασίζεται σε αληθινά γεγονοτα. Είναι η ιστορία του Tim Ballard. Ενός πρώην πρακτορα της CIA. Ο οποίος τα εβαλε με τα καρτελ εμπορίας ανηλίκων. Η ταινια αποφεύγει εντεχνως να δείξει ακραίες και αποκρουστικες σκηνές. Και μόνο όμως οι υπόνοιες κανουν τον θεατη να νιωσει την θλίψη και την αποστροφή. Η δουλεία αυτη τη στιγμη έχει πάρει μεγαλυτερες διαστάσεις απο τοτε που ηταν νόμιμη. Ξεπερνά σε τζιρο το εμπόριο όπλων. Εχει 5.000% αύξηση την τελευταια πενταετία και με αυτους τους ρυθμους συντομα θα ξεπεράσει σε τζιρο το εμπόριο ναρκωτικών. Μπορείς να πουλησεις 100 γραμμαρια κοκα μια φορά. Ομως μπορει να "νοικιάσεις" ενα παιδι ως και 5 φορες μέσα σε μια μέρα. Ειχα καιρο να νιώσω μια ταινια να με συγκλονίζει. Να με κανει να κλάψω. Αν και ηξερα οτι βασιζεται σε αληθινα γεγονότα θεωρησα οτι αυτα που δείχνει ειναι παρατραβηγμενα. Μεχρι που εδειξε πραγματικό υλικο απο καμερες ασφαλείας. Ο Jim Caviezel δεινει μια ερμηνεια ζωής και μετά τους τιτλους τέλους απευθυνομενος στο κοινο λεει πως η παραγωγη δεν ειχε αρκετα χρηματα για την προωθηση και διαφημηση της ταινίας. Παρακαλεσε το κοινό να διαφημησει οσο μπορεί την ταινία. Όχι για τον τζίρο. Η ταινια δεν εχει να κάνει με τον Jim Caviezel. Δεν εχει να κανει με τον Tim Ballard. Δεν εχει να κανει καν με τα 102 παιδιά που σώθηκαν. Εχει να κανει με την αφυπνηση του κόσμου σε ενα ζήτημα που μας κανει να νιωθουμε τοσο άβολα που δεν θελουμε να το αγγίξουμε.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ρούντι Ρινάλντι

13  Ιανουαρίου 2024

ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ «ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ»…

Εδώ και μέρες βομβαρδιζόμαστε για τα «ανθρώπινα δικαιώματα» με αφορμή μια νομοθετική πρωτοβουλία της Ν.Δ. για τον γάμο των ομοφυλόφιλων ζευγαριών. Λίγο πριν βομβαρδιζόμασταν για το «δικαίωμα του Ισραήλ στην αυτοάμυνα», ενώ χθες μάθαμε τον βομβαρδισμό της Υεμένης από ΗΠΑ και Αγγλία για να προστατευτεί το «δικαίωμα στην ελεύθερη ναυσιπλοΐα». Πριν 25 χρόνια 19 χώρες του ΝΑΤΟ κήρυξαν τον πόλεμο στην Γιουγκοσλαβία στο όνομα των «ανθρώπινων δικαιωμάτων» και καθιέρωσαν τους «ανθρωπιστικούς βομβαρδισμούς» πόλεων, αμάχων, υποδομών νερού και ηλεκτρισμού, διαλύοντας εν τέλει μια ολόκληρη χώρα. Ο Δυτικός «πολιτισμός» (δηλαδή ο Δυτικός ιμπεριαλισμός) εκφοβίζει ευθέως ότι έχει τη δυνατότητα να στείλει 50 ή και 100 χρόνια πίσω κάθε χώρα ή λαό που απειλεί ή αμφισβητεί την κυριαρχία του.

Θα ρωτήσει ο αναγνώστης (εν μέρει δικαιολογημένα): τι σχέση έχουν όλα αυτά με τον γάμο των ομοφυλόφιλων ζευγαριών; Κάποια σχέση έχουν, αφού τα «ανθρώπινα δικαιώματα» έχουν γίνει σημαία της παγκοσμιοποίησης με διπλή κατεύθυνση: άμεσου στρατιωτικού και οικονομικού καταναγκασμού και επεμβάσεων οπουδήποτε νομίζουν ότι «χρειάζεται», αλλά και μιας ορισμένης κοινωνικής μοντελοποίησης στο εσωτερικό όλων των χωρών της Δύσης (κι όπου αλλού αυτό είναι δυνατόν). Και τα δύο επιβάλλονται στο όνομα των «ανθρώπινων δικαιωμάτων». Στην ουσία πρόκειται για μια μεγάλη και οργανωμένη εκστρατεία διάλυσης και ακύρωσης των μεγάλων ταυτοτήτων που εμποδίζουν την αέναη επέκταση του κεφαλαίου σε όλες τις σφαίρες της κοινωνικής ζωής (συλλογικής, ιδιωτικής, πνευματικής, πολιτιστικής).

Οι πρώτες μεγάλες ταυτότητες που πλήττονται και καταπολεμούνται σκληρά είναι η εθνική, η ταξική, και η γυναικεία. Στη θέση τους μπαίνουν ο καταναλωτικός κοσμοπολιτισμός, το ατομικιστικό άτομο και ο απόλυτος αυτοπροσδιορισμός φύλου. Μορφές κοινωνικής συλλογικής ύπαρξης των ανθρώπων μπαίνουν στο στόχαστρο, ως μη συμβατές με τη νέα ψηφιακή τεχνοδεσποτική αναδιάρθρωση της κοινωνίας και τις νέες εργασιακές σχέσεις που τη διέπουν. Κι έτσι είναι σε εξέλιξη μια τεράστια προπαγανδιστική μηχανή που τείνει να εγχαράξει στη συνείδηση των ανθρώπων την ακύρωση βιολογικών, ιστορικών και κοινωνικών προϋποθέσεων και κατακτήσεων. Το έθνος, η τάξη, τα δύο φύλα, η οικογένεια, η μητρότητα και η πατρότητα μοιάζουν με εμπόδια που οι νέες σχέσεις παραγωγής και εξουσίας πρέπει να «υπερβούν» διαλύοντάς τα.

Άλλωστε έχει διακηρυχθεί ανοικτά: «Δεν υπάρχει κοινωνία, υπάρχουν μόνο άτομα». Οπότε τα «δικαιώματα» αποδεσμεύονται εντελώς από τις υποχρεώσεις, και βεβαίως από κάθε έννοια κοινωνικής ευθύνης. Ο σχετικισμός («δεν υπάρχει αλήθεια») και ο μηδενισμός («δεν υπάρχει κανένα νόημα») ανοίγουν την πόρτα της κοινωνικής διάλυσης, προσφέροντας καταφύγιο στο «ας κάνει ο καθένας ό,τι γουστάρει», ατομικά και αποκομμένος από κάθε κοινωνικό ιστό. Έτσι οι υπερ-ελίτ της παγκοσμιοποίησης συγκεντρώνουν πλούτο και εξουσία που ποτέ άλλοτε στην ανθρώπινη ιστορία δεν είχε οποιαδήποτε κυρίαρχη τάξη ή ομάδα. Κάνε ό,τι γουστάρεις εγκλωβισμένος σε ένα ψεύτικο υπερΕγώ, φθάνει να μην εμποδίζεις τη Μεγάλη Αναδιάρθρωση του κεφαλαίου και της ιμπεριαλιστικής κυριαρχίας.

Αλλά και στο πεδίο των δικαιωμάτων υπάρχει μια τρομερή κακοποίηση και ανατίναξη. Πρώτα απ’ όλα των στοιχειωδών ατομικών δικαιωμάτων, ήτοι: αξιοπρέπεια, ανάπτυξη προσωπικότητας, επιλογή επαγγέλματος, προστασία έκφρασης και δημιουργίας, δικαίωμα πληροφόρησης, άσυλο κατοικίας, ιδιωτική ζωή, προσωπική ελευθερία, ελευθερία έκφρασης, ελευθερία συλλογικής δράσης κ.ο.κ. Όλα αυτά είναι υπό αίρεση και καταπατούνται διαρκώς και συστηματικά (διαδίκτυο, λογοκρισία, πανδημία, παρακολουθήσεις, τώρα ο βιοπολιτικός και ψηφιακός έλεγχος κ.λπ.). Δεύτερον, τα πολιτικά και κοινωνικά δικαιώματα ανατινάζονται και ακυρώνονται: εργασία, υγεία, παιδεία, πολιτική προστασία, κοινωνική ασφάλιση κ.ά., όπως επίσης η δημοκρατία, τα δημοκρατικά δικαιώματα, η εθνική κυριαρχία κ.λπ. φαλκιδεύονται σύμφωνα με τις απαιτήσεις της λεηλασίας που επιβάλλουν ο νεοφιλελευθερισμός και η παγκοσμιοποίηση. Άλλωστε στο όνομα των «δικαιωμάτων» και της «ελευθερίας» έρχεται και το νομοσχέδιο για τα ιδιωτικά Πανεπιστήμια…

Πριν πολλά χρόνια ο Χέρμπερτ Μαρκούζε, στο έργο του «Μονοδιάστατος άνθρωπος», είχε κάνει λόγο για τη μονοδιάστατη σκέψη, τονίζοντας τα ακόλουθα: «Η μονοδιάστατη σκέψη ευνοείται συστηματικά από τούς ισχυρούς της πολιτικής και από τους προμηθευτές μαζικής πληροφορίας… Το σύμπαν του λόγου τους κατοικείται από υποθέσεις που αυτοεπικυρώνονται, οι οποίες, επαναλαμβανόμενες ασταμάτητα από μονοπωλιακές πηγές, γίνονται ορισμοί ή υπνωτικές φόρμουλες».

Σήμερα, οδηγούμαστε στον παραλογισμό του «μετανθρώπου», ένα κράμα μηχανής και ανθρώπου (δες και τη σύγχρονη ευγονική με «ενοικίαση μήτρας», μια σύγχρονη «βιομηχανία» με τζίρο που ήδη υπερβαίνει τα 14 δισ. δολάρια), ένα άφυλο (ή πολλαπλότητας «φύλων» μέσω του «αυτοπροσδιορισμού») και εντελώς πειθήνιο πλάσμα, με τελείως αλλοτριωμένη συνείδηση, χωρίς καμία κοινωνικότητα. Παραφράζοντας θα λέγαμε ότι αυτός «είναι ο woke καπιταλισμός ηλίθιε!» που απειλεί την ανθρωπότητα, η πιο επιθετική μορφή του σύγχρονου Δυτικού ιμπεριαλισμού. Απειλεί δηλαδή να εξανδραποδίσει τους ανθρώπους, την εθνική, ταξική, φυλετική υπόσταση. Απειλεί να διαλύσει (δηλαδή να κατακτήσει-αποικιοποιήσει) χώρες αλλά και συνείδηση / φαντασιακό λαών και εθνών. Απειλεί να καταργήσει την ιστορία και τη βιολογία και κάθε μορφή κοινωνικού δεσμού.

Εκεί μας οδηγούν, σε όλα αυτά οφείλουμε να αντισταθούμε σαν Άνθρωποι, σαν Κοινωνίες, σαν Πολιτισμοί. Ο αγώνας για την Ανθρώπινη διάσταση και τη χειραφέτηση συνεχίζεται!

[Ή, πιο λογικά και απλά: Πιστεύετε ότι ο κ. Μητσοτάκης, η Ν.Δ. και τα άλλα κόμματα ενδιαφέρονται για τα ανθρώπινα δικαιώματα;]



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



-«Εδώ που τα λέμε, όταν μιλάμε για τον πολιτικό γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, δεν μιλάμε για την αναγνώριση μιας μορφής συμβίωσης ή για κάποια ρύθμιση των σχέσεων μεταξύ των συμβιούντων, βασικά μιλάμε για την τεκνοθεσία, την από κοινού γονική μέριμνα, τα οποία δεν είναι δύο ξεχωριστές έννοιες. 

-Το αντίθετο: γάμος ομόφυλων σημαίνει από χέρι κατάργηση της πατρότητας-μητρότητας. Οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στον γονέα 1, 2, 3 και βάλε. Οδηγεί στην ακραία εμπορευματοποίηση του γυναικείου σώματος με την παρένθετη μητρότητα. Αυτό, πρακτικά, σημαίνει πολιτικός γάμος ομόφυλων ζευγαριών. Έτσι ήταν και έτσι είναι, όσο κι αν προσπαθούν ορισμένοι να το διαχωρίσουν για ευνόητους λόγους»

-«Αυτό που ισχύει σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες είναι ακριβώς η διαγραφή των όρων μητρότητας-πατρότητας που εδράζεται στη βιολογική συμπληρωματικότητα γυναίκας-άνδρα στην αναπαραγωγική διαδικασία και η αντικατάστασή τους από το γονέας 1,2 κτλ.

-Είναι η παραπέρα εμπορευματοποίηση της παρένθετης μητρότητας η οποία έχει εξελιχθεί σε μια μπίζνα δισεκατομμυρίων κερδών κι αυτά μόνο πρόοδος δεν είναι. Σκοταδισμός, σύγχρονη βαρβαρότητα, στυγνή εκμετάλλευση είναι»

-«Δώσατε ευκαιρία να προβάλλονται σκοταδιστικές απόψεις από διάφορους αντιδραστικούς, ακροδεξιούς για τον θεσμό της οικογένειας που αντιμετωπίζουν τη γυναίκα μόνο ως μηχανή αναπαραγωγής παιδιών. Αλλά και σε διάφορες άλλες ανορθολογικές, αντιεπιστημονικές απόψεις περί "κοινωνικής κατασκευής του φύλου" που φτάνουν να αμφισβητούν ακόμα και την αντικειμενική κοινωνική πραγματικότητα και που οδηγούν ακόμα και σε εμπόριο παιδιών».

-Του Δημήτρη Κουτσούμπα.

#ΚΚΕ #Κουτσούμπας #Τεκνοθεσία #Υιοθεσία #Γάμος #ΛΟΑΤΚΙ



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι αγρότες στην Φθιώτιδα κατεβάζουν τα τρακτέρ.Όμως..δυό καρπούζια σ' ένα χέρι δεν γίνεται.41% τα 'κατό και τρακτέρ στους δρόμους.

Σχολιο.- Όσοι αγρότες που αγωνίζονται στους δρόμους να είσαι σίγουρος ότι είναι στο υπόλοιπο 59% που δεν τους ψήφισαν. Όσοι αγρότες δεν κάνουν αγώνες το πιο πιθανό είναι να συνέβαλαν στο 41%.

Σχολιο.- Τα κατεβάζουν τα τρακτέρ στους δρόμους το 59%

Σχολιο.- Και επειδή γνωρίζω...και οι Ν.Δούληδες αγρότες...οι οποίοι τρέχανε να γλύψουν τον Σταϊκούρα.ΓΝΩΡΙΖΩ..

Σχολιο.- Μακάρι και ψηφοφόροι της ΝΔ, και των άλλων Κομμάτων να μπουν στο αγώνα για την ίδια την επιβίωση τους.

Στην Ομοσπονδία Συνταξιουχων του ΟΑΕΕ, εκλεγμένοι στο ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ είναι κάμποσοι από τον χώρο της ΝΔ, κόντρα στην παράταξη της ΝΔ, και των κεντρικών στελεχών τους, που τους πιέζουν συνεχώς λέγοντας τους "πώς γίνεται εσείς δεξιοί νοικοκυραιοι να σέρνεστε πίσω από τους Κομμουνιστες"

Με το ψηφοδέλτιο της ΝΔ είναι εκλεγμένοι 2 ΠΑΣΟΚ και 1 ΣΥΡΙΖΑ, σε σύνολο 10.

Σχολιο.- Εάν δεν είναι όμως πάντα στο ίδιο μοτίβο...γιατί μέχρι τώρα το μόνο που διεκδικούν είναι καλύτερες επιδοτήσεις..δηλαδή...επιχρυσωμένο χαλινάρι. Αγώνας τέτοιος είναι αγώνας ατελέσφορος.Εξηγώ...όταν λέω πως είναι και νουδούληδες πασόκια και λοιπά φιλελέδια εννοώ ευθύτατα αυτούς που στην κάλπη ψηφίζουν τα μέτρα εναντίον των οποίων τώρα αγωνίζονται. Και σημειώνω...όχι σε όλα τα μέτρα.Π.χ...δεν διεκδικήθηκε ΠΟΤΕ τράνζιτο αγροτικό-κτηνοτροφικό καύσιμο και ανταλλακτικά.




-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αν δεν υψώσουμε τείχος όλοι οι σώφρονες και φιλειρηνικοί άνθρωποι στα επηρμένα και πλέον αρρωστημένα "γεράκια", που στέλνουν πρώτα στο σφαγείο άλλους λαούς για τα δικά τους σχέδια, κινδυνεύει ο πλανήτης όσο ποτέ. 

Αυτό που ζούμε είναι μια παρατεταμένη Κρίση της #Cuba και κακώς δεν το έχουν άπαντες συνειδητοποιήσει. Ή τους κόβουμε τώρα εμείς τα πόδια ή η παράνοιά τους μπορεί να οδηγήσει οπουδήποτε...

-Πήρα συνέντευξη απ’αυτόν τον ψυχοπαθή Ολλανδό ναύαρχο επικεφαλής στρατιωτικό διοικητή του ΝΑΤΟ, τον Σεπτέμβρη που μας πέρασε, εδώ στο Όσλο. 

Ετοιμάζουν ολέθρους για να ενισχύσουν την αναγκαιότητα της επιβολής και παντοκρατορίας τους.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Από το χωράφι της Θεσσαλίας φεύγει το ακτινίδιο 0,70 λεπτά.

Δύο χλμ πιο πέρα στο σούπερ μάρκετ της Λάρισας έχει 2,49.

Είναι εισαγόμενη η ακρίβεια, και αν δεν το καταλαβαίνετε ρωτήστε ένα ΜΑΛΑΚΑ δεξιό , θα σας το εξηγήσει.

Σχολιο.- Γιατί δεν ρωτατε τον μλκ τον εμπορα κ τον μλκ τον μαναβη που ο καθενας θελει να βγαλει απο 200τακατο κερδος; εεε; αιντε με την καραμέλα...

Σχολιο.- Όταν δεν γίνονται έλεγχοι. Ή ακρίβεια είναι εσωτερική της χώρας μας δεν έχει σχέση σε πολλά προϊόντα από το εξωτερικό.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



"ΚΚΕ και ο «αριστερός» χώρος στις δεκαετίες '50 - '60

Κατά τον Μεσοπόλεμο εμφανίστηκαν συνδικαλιστικές παρατάξεις που αυτοπροσδιορίζονταν ως αριστερές, π.χ. στον συνδικαλιστικό χώρο των δασκάλων. Ο όρος όμως της «Αριστεράς» με την έννοια του πολιτικού, κομματικού σχηματισμού αναδείχθηκε όταν το ΚΚΕ, που απαγορεύτηκε η δράση του το 1947, αναζήτησε τρόπο προκειμένου να οργανώσει την πολιτική του δράση και με όρους κοινοβουλευτικής έκφρασης. Αποφάσισε να ιδρύσει έναν το 1951 ενιαίο δημοκρατικό Συνασπισμό με τη συμμετοχή εκπροσώπων των μικρών κομμάτων και ομάδων που είχαν πάρει μέρος στο ΕΑΜ. Ετσι, την 1/8/1951 ιδρύθηκε η Ενιαία Δημοκρατική Αριστερά (ΕΔΑ), ως συνασπισμός κομμάτων «ισότιμα συνεργαζόμενων»1.

Στις γραμμές του στελεχικού δυναμικού του ΚΚΕ, κάτω και από την επίδραση του 20ού Συνεδρίου του ΚΚΣΕ το 1956, ενισχύθηκαν οι οπορτουνιστικές απόψεις. Δυνάμωσαν παραπέρα εξαιτίας και του θεμελιακού λάθους που διέπραξε η καθοδήγηση του ΚΚΕ να διαλύσει τις ΚΟ και να καλέσει τα μέλη του να ενταχθούν στην ΕΔΑ (8η Ολομέλεια της ΚΕ, 1958). Αυτή η απόφαση αξιοποιήθηκε και από δυνάμεις μέσα στην ΕΔΑ που ήθελαν αυτή να μετεξελιχθεί σε ενιαίο κόμμα, προκειμένου να υποκαταστήσει την αναγκαιότητα ύπαρξης του ΚΚΕ, με κατάληξη ο «αριστερός» συνασπισμός να μετατραπεί σε ενιαίο κόμμα. (...)

Η πολιτική του ΚΚΕ απέναντι στην «Αριστερά» (1967 - 1991)

Από τις πρώτες αποφάσεις που πήρε το ΚΚΕ μετά την επιβολή της στρατιωτικής δικτατορίας το 1967 ήταν η συγκρότηση αυτοτελών παράνομων Κομματικών Οργανώσεων στην Ελλάδα. Αυτή η απόφαση έβγαλε στην επιφάνεια - κατά τις εργασίες της 12ης Ευρείας Ολομέλειας της ΚΕ (Φλεβάρης 1968) - την ήδη υποβόσκουσα διάσπαση, με αποτέλεσμα τον σχηματισμό του λεγόμενου «ΚΚΕ εσωτερικού» από τα στελέχη του ακραίου οπορτουνισμού που είχε αναπτυχθεί στο ΠΓ και στην ΚΕ. Από τις πρώτες μέρες της στρατιωτικής χούντας η παράνομη ΕΔΑ έπαυσε να υπάρχει - με την έννοια της λειτουργίας κομματικών οργανώσεων - ως δράση μέσα στην Ελλάδα. Παρουσία είχε κυρίως σε ορισμένα ευρωπαϊκά αστικά κέντρα, στον χώρο των μεταναστών, πράγμα που το επιδίωξε και το ΚΚΕ, να διατηρηθεί το συγκεκριμένο σχήμα. Η απόφαση του ΚΚΕ να διατηρηθεί κάποιας μορφής ΕΔΑ μέσα στην Ελλάδα και οι κομματικές οργανώσεις της στο εξωτερικό ήταν λαθεμένη και ουτοπική, αφού εξέλιπε ο λόγος ύπαρξης της ΕΔΑ ως νόμιμου κόμματος που εξυπηρετούσε τη δράση του ΚΚΕ. Την ίδια ώρα, τα στελέχη του «ΚΚΕ εσωτερικού» πότε εμφανίζονταν ως εκπρόσωποι της ΕΔΑ, πότε ως του ίδιου του κόμματός τους, ανάλογα πώς τους βόλευε, σύμφωνα και με τις ανάγκες να αποκτήσουν πολιτικούς συμμάχους, να πολεμήσουν το ΚΚΕ. Είναι γεγονός ότι τα άλλα αστικά κόμματα αναγνώριζαν τυπικά και υποκριτικά την ΕΔΑ, για λόγους τακτικής. Δεν είχαν πρόθεση συνεργασίας με ό,τι είχε απομείνει από την ΕΔΑ. Κανένα από τα αστικά κόμματα, συμπεριλαμβανομένου και του ΠΑΚ (πρόδρομος του ΠΑΣΟΚ) του Α. Παπανδρέου, δεν ήθελε να δεσμευτεί για τη νομιμοποίηση της δράσης του ΚΚΕ μετά την ανατροπή ή την κατάρρευση της στρατιωτικής δικτατορίας.

Ο όρος «Αριστερά» επανεμφανίστηκε στο προσκήνιο την περίοδο που προετοιμάζονταν οι εθνικές εκλογές του Νοέμβρη του 1974. Τότε το ΚΚΕ πήρε την πρωτοβουλία συγκρότησης ενός εκλογικού συνδυασμού συνεργασίας με τον τίτλο «Ενωμένη Αριστερά». Ταυτόχρονα, συμπλήρωνε ότι ήταν επιθυμητή η συνέχιση της ύπαρξης και δράσης του ως «ενότητας δράσης της Αριστεράς» και μετά τις εκλογές."

Απόσπασμα από άρθρο της Αλέκας Παπαρηγα στην ΚΟΜΕΠ.

Σχολιο.- η αναφορά στον όρο "Αριστερά" γίνεται με τρόπο που δεν ανταποκρίνεται στην ιστορική πραγματικότητα. Π.χ., δεν ήταν περιορισμένη η χρήση του όρου "Αριστερά" κατά τον Μεσοπόλεμο. Αριστερή Παράταξη λεγόταν η συνδικαλιστική κίνηση του ΚΚΕ στα 1928-29 που συγκρότησε την Ενωτική ΓΣΕΕ, και Αριστερή Παράταξη Φοιτητών η κίνηση της ΟΚΝΕ στα πανεπιστήμια στα 1929-36. Το ΚΚΕ σταθερά αυτοπροσδιοριζόταν ως αριστερό κόμμα. Παράλληλα, αναγνώριζε ότι στην Αριστερά εντάσσονταν και άλλες δυνάμεις (σοσιαλιστές, αγροτιστές κ.ά.), με τις οποίες από το 1934 και μετά επιδίωκε συνεργασία. Και βέβαια, για ενότητα της δημοκρατικής Αριστεράς μιλούσε το ΚΚΕ και πριν την ίδρυση της ΕΔΑ, μετά από το 1945. Πριν βγει ακόμη στην παρανομία. Και φυσικά για Αριστερά μιλούσε και στα χρόνια της Χούντας. Δεν επανεμφανίστηκε το 1974 ο όρος.

Σχολιο.- σε πολλά έχεις δίκιο.

Νομίζω όμως και η Αλέκα, για τον Μεσοπόλεμο δεν περιορίζει την ονομασία Αριστερά, μόνο στις περιπτώσεις που αναφέρει.

Σε ένα βαθμό το ίδιο ισχύει, στην αναφορά κατά περιόδους. 

Εξ άλλου και στην περίοδο της Κατοχής, δεν ήταν εξοβελισμενη η έννοια της Αριστεράς.

Ο όρος " Συνεπή Αριστερά " επισκιαζε τα πάντα, και δεν ήταν μονάχα από το φόβο των απαγορεύσεων.

Ακόμα και οργανωτικά η άλλη Αριστερά ( είναι με ασάφεια οι διατυπώσεις αν υπήρχε ξεχωριστή οργάνωση έξω από την ΣΠΑΚ το 67) μέχρι το 68 μάλλον δεν υπήρχε ξεχωριστή οργάνωση, τα πράγματα άλλαξαν μετά το 68, όπου έχουμε ένα εντελώς διαχωρισμό, με τα μέλη τις ΟΜΛΕ να είναι κάμποσες 10δες, με χιλιάδες ουσιαστικά ανθρώπους στα διάφορα σχήματα. Βέβαια και η κατάσταση αυτή μπορεί να επιβλήθηκε από την δυσκολία να διαχειριστούν στα χρόνια του 70 ,οι διαφωνίες που εκδηλώθηκαν στο Λακί της Λέρου.

Όσο αφορά τον ισχυρισμό "εμείς δεν ήμαστε Αριστεροι" αλλά Κομμουνιστες " της Παπαρήγα ειπώθηκε κάτω από στρίμωγματα, που οδηγούν στο σύνδρομο του σκατζοχοιρου.

Αυτό πάντα παρατηρείτε σε όλες τις φάσεις. Υπάρχει η θεωρία του εκκρεμούς.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι ναζί της Κύπρου στο πλευρό των φονιάδων του παλαιστινιακού λαού.

Ναι! Αυτοί οι αλητάμπουρες με τα όπλα, τις μάσκες και τις στρατιωτικές στολές, είναι χουλιγκάνοι του Απόλλωνα Λεμεσού. Της ομάδας των νοσταλγών της ΕΟΚΑ Β', που παρέδωσε τη μισή Κύπρο στον Αττίλα.

Πώς να μη στηρίξουν και το Ισραήλ, που ήταν στο πλευρό της Τουρκίας τότε και ουδέποτε έχει ψηφίσει τις ελληνικές και κυπριακές θέσεις στον ΟΗΕ; Πώς να μη στηρίξουν την κατοχή της Παλαιστίνης και τις δολοφονίες χιλιάδων παιδιών; 

Κι οι πατεράδες τους παιδιά δολοφονούσαν. Παιδιά Τουρκοκυπρίων, ώστε να δίνονται προσχήματα για εισβολή της Τουρκίας. Όπως και έγινε, το 1974.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τα μπαγκάζια ανά χείρας και δρόμο για την εξοχική βίλα του πούστη του Ψαροκασέλα, που τους εξευτελίζει για μια ακόμα φορά. 

Γιατί ουδέποτε διανοήθηκε αρχηγός κόμματος να υποχρεώσει τους βουλευτές του να κάνουν ολόκληρο ταξίδι για να πάνε να συνεδριάσουν στον ιδιωτικό του χώρο.

Όσο για το μήνυμα προς τα χειμαζόμενα τμήματα της κοινωνίας από την επίδειξη πλούτου του Πουθενά, με τη βίλα αξίας κάμποσων εκατομμυρίων, τους είναι αδιάφορο. Αυτοί είναι πεισμένοι πως θα τσιμπολογήσουν από τίποτα μεσοαστούς της Φιλοθέης και της Βούλας.

Λες και δεν έχει σαχλαμαράκηδες στη Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ, και θα γοητευτεί ο κάθε φραγκάτος από τον Κασσελάκη!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σύμφωνα με την κυβέρνηση μόνο οι γκέηδες αγαπάνε τα υιοθετημένα τους ενώ εμείς τα βιολογικά μας παιδιά ολημερίς τα δέρνουμε.

Σχολιο.- άμα θέλει ο Κούλης ο ''γαμπρός '' τύφλα να 'χει ο Τζερόνιμος ο ''θεός'' (παλιό ΝΕΟδημοπρατικό ρητό)



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η μάνα από την στιγμή που γέννα μέχρι την στιγμή που κλείνει τα μάτια της είναι βράχος και ασπίδα στα παιδιά της.

Μερικοί μένουν σε εξαιρέσεις για να δημιουργήσουν εντυπώσεις.

Καταλήγουν σε γενικεύσεις ότι τα παιδιά χρειάζονται αγάπη και προδερμ.

Σαν την μητρική αγάπη άλλη δεν υπάρχει.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΑΝ ΔΕΝ ΒΡΕΙΣ ΤΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ,ΔΕΝ ΧΑΘΗΚΕ ΚΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ «ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΚΥΡΟΣ» ΣΟΥ…ΚΥΡΑ ΚΟΤΑΝΙΔΟΥ ΜΟΥ…ΑΦΟΥ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ…!!!

Ομως,τώρα που κατάφερες να τελειώσεις αυτό το τοοοσο εργωδες σποτάκι για τον Covid-19,για το οποίο νοιωθει τοοοσο περήφανος ο Αδωνης-Σπυριδουλα,αν προκαμεις δώσε στη δημοσιότητα και για μας τους επιστημονικα αδαεις και την σχετική επιστημονική βιβλιογραφία που τεκμαιρει τους αστήρικτους επιστημονικα ισχυρισμούς σου,τους οποιους με τόση αυταρέσκεια και βεβαιότητα επικαλεστηκες σ’αυτη την προπαγανδιστικη αθλιοτητα,αφού :

1-Δεν πάει να είχες κάνει εκατό mRNA μπολια ???

2-Αν δεν κανεις το «επικαιροποιημένο»

-«ολοκαίνουργιο» mRNA μπολι θεωρείσαι αμπολιαστος απ’τους μπολιαστες σαν και του λογου σου!!!

3-Άρα εφόσον το μπόλιασμα με το «επικαιροποιημένο»-«ολοκαίνουργιο»

mRNA μπολι άρχισε πρόσφατα κι έχουν μπολιαστεί μόνο 220,000 αφελεις,δεν είναι λογικό,ότι το 99,9% αυτών που πεθαίνουν, ακόμα κι από τροχαια,να είναι αμπολιαστοι σύμφωνα με τον δικό σας προσδιορισμό του όρου «ανεμβολιαστος»…???

4-Αφού το «επικαιροποιημένο»-

«ολοκαινουργιο» mRNA μπολι άρχισε να χορηγείται πρόσφατα,από ποιους,πως και ποτε,συγκεντρώθηκαν τα κλινικά στοιχεία,έγιναν οι σχετικες επεξεργασίες και μελετες τους και προέκυψε αυτό το…«επιστημονικό»-μη χεσω!-συμπερασμα ότι αυτό το «επικαιροποιημένο»-«ολοκαινουργιο» mRNA μπολι προστατεύει κατα 90% από σοβαρή νοσηση και θάνατο ???

Δηλαδή ακόμα δεν το είδατε… θαυματουργό νερό του Καματερού…το βαφτίσατε…???

5-Φυσικα τα ίδια ακριβως ερωτήματα τίθενται και για την «επιστημονική» παπαρια της 20πλασιας πιθανότητας θανάτου του αμπολιαστου με το «επικαιροποιημένο»,η «ολοκαίνουργιο» μπολι κατα την συμμορία σας…!!!

Εκτός βέβαια αν η πηγη των βιβλιογραφικών επιστημονικών δεδομενων σου,περιορίζεται σ’αυτό το κατιναριο,την ψυχολόγο ΑγαΜηδακη με τ’όνομα…!!!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τα πράγματα είναι σαφή. Όποιος θέλει να υποστεί πολιτική ήττα η κυβέρνηση, έστω σε αυτό το θέμα, δε μπορεί καταρχήν να απορρίπτει την πρόταση για δημοψήφισμα στο θέμα των ομόφυλων ζευγαριών. Όποιος την αρνείται προκαταβολικά, δηλαδή ανεξάρτητα από το ερώτημα, στηρίζει την κυβέρνηση αντικειμενικά. ΥΓ. Αλήθεια, όσοι ισχυρίζονται ότι πρόκειται για "ώριμο αίτημα της κοινωνίας", δε θα έπρεπε άραγε να είναι οι πρώτοι που θα επιδίωκαν τη διεξαγωγή του;



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η ΑΛΩΣΗ & ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ

*Οι Big Pharmas ελέγχουν ολοκληρωτικά και ασφυκτικά, πρωτίστως τον ιατρικό τύπο. Τα κορυφαία Ιατρικά περιοδικά, γίνονται ολοένα και πιο «ρόμπες» αποκλείοντας κάθε άρθρο που αποκαλύπτει τα του «εμβολίου» και δημοσιεύοντας «κουρελόχαρτα»

*Τελευταίο Βρετανικό άρθρο στο Lancet προσπαθεί απελπισμένα να πείσει για την απόδοση του εμβολίου, γραμμένο από αυτούς που τρέμουν την απόδοση ευθυνών για την προώθηση του.

*Καταντούν ,δε, τόσο γελοίοι ώστε προσπαθούν να πείσουν ότι οι ανεμβολίαστοι είχαν μεγαλύτερη θνησιμότητα!

*Την στιγμή που τα δεδομένα της γενικής θνησιμότητος τους διαψεύδουν, εκκωφαντικά:

Δείτε μόνοι σας τα δεδομένα του Ηνωμένου Βασιλείου:

Θάνατοι Αγγλίας ανά κατηγορία, Ιούνιο - Σεπτέμβριος 2022 

151,619 Σύνολο θανάτων

5,992 Ανεμβολίαστοι 3.9%

145,627 Εμβολιασμένοι 96.1%

6,652 με/ από COVID

397 Ανεμβολίστοι 6.0%

6,255 Εμβολιασμένοι 94%

Ποσοστό εμβολιασμένων UK: 88,2% των ενηλίκων. 

Ποσοστό ανήλικων (<18ε) : 17,5%

Άρα ποσοστό εμβολιασμένων επί του συνόλου του πληθυσμού: ήταν κάτω του 70%

Βλέπετε, απλά και εύκολα, πως η συνολική θνησιμότητα των εμβολιασμένων είναι κατά περ. 26% υψηλότερη του ποσοστού των μη εμβολιασθέντων και η θνητότητα από / με Covid κατά περ. 24% !



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



για γάμο ομοφύλων και τεκνοθεσία: 

Τη μαμά τη λένε Μήτσο, τον μπαμπά τον λένε Κίτσο, τη γιαγιά τη λένε Νίνα, τον παππού μου Ασημίνα ο προπάππος μου η Λόλα και η προγιαγιά η Βιόλα.....



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τελειώνει η πολιορκία της Αβντίιβκα: Ρώσοι Spetsnaz κατέλαβαν χωρίς να ρίξουν ούτε μία σφαίρα μεγάλο μέρος της πόλης. Από το Κίεβο έχει δοθεί εντολή να πολεμήσουν οι Ουκρανοί «μέχρι τον τελευταίο άνδρα» όπως στο Μπάκχμουτ αλλά πολλοί από αυτούς δεν θέλουν να παραμείνουν και δεν έχουν διάθεση να υπακούσουν, ενθυμούμενοι τις απώλειες που υπέστησαν συμπατριώτες τους στο Μπάκχμουτ. Να προστεθεί πως οι Ουκρανοί αντιμετωπίζουν σοβαρές ελλείψεις πυρομαχικών..

Οι ρωσικές διεισδύσεις επιβεβαιώθηκαν και από τους Ουκρανούς δημοσιογράφους οι οποίοι αναφέρουν πως «η κατάσταση είναι πλέον κρίσιμη».



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Παραιτήσεις στην φρεγάτα «ΥΔΡΑ» πριν αποπλεύσει για την αποστολή στην Ερυθρά Θάλασσα, Γεγονός ειναι ότι η φρεγάτα… προετοιμάζεται σχεδόν δύο μήνες (!) για να αποπλεύσει και έχουν ξεγυμνωθεί τα άλλα τρία σκάφη της κλάσης για να ετοιμαστεί η ΥΔΡΑ....Παραιτήθηκαν ήδη 17 από τους 205 συνολικά του πληρώματος, όχι για τα 86ευρω ημερησιωε που θα παίρνουν ως αποζημίωση αλλά γιατι θα γίνουν εύκολος στοχος για τους Χούθι, 

το σκάφος δεν έχει τα μέσα να αντιμετωπίσει τέτοιου είδους πυραυλικές επιθέσεις απ του μεγάλου βεληνεκούς πυραύλους των Χούθι, αν γίνει κάποια «στραβή».



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μεγάλη ακρίβεια στην Ελλάδα, οι Βορειοελλαδίτες πηγαίνουν λέει στη Γευγελή στα Σκόπια να ψωνίσουν από λαϊκή, σούπερ μάρκετ, οδοντίατρους, και να βάλουν βενζίνη. Και αυτά τα λένε τσυριζαίοι.

 Αυτό ρε άθλιοι σας εξιλεώνει για τη πατσαβούρα των πρεσπών?



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Γεωργιάδης για το νέο νομοσχέδιο της ΝΔ.

"Λένε ότι θα κάνουν τα παιδιά ομοφυλόφιλα λες και αυτό είναι κάτι κακό" 

Εσένα αν σε πει ο Μητσοτάκης να παντρευτης τον Πλεύρη και να κάνεις την γυναίκα θα το κάνεις.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η ομοφυλοφιλία δεν είναι ενας σεξουαλικός προσανατολισμός αλλά ενας ΑΡΡΩΣΤΟΣ σεξουαλικός προσανατολισμός.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τώρα τα ΕυρωΕνωσίτικα καθάρματα δασκαλεμένα από τους σιωνιστοναζιστές έχουν αρχίσει άλλο παραμύθι για ηλίθιους και αφελείς που συνεχίζουν να τους πίστεύουν.

Ο Μπορέλ λέει ότι η Χαμάς δημιουργήθηκε από το Ισραήλ και χρηματοδοτείται από αυτό….

Μπα;;; Χρηματοδοτείται η Χαμάς από τους ισραηλινοναζί, γιαυτό τους έχει γαμίσει το κέρατο που τους πέταξε;;

Η Χαμάς μπόρεσε να κερδίσει δημοκρατικά και συντριπτικά στις εκλογές στην Γάζα το 2006 την Φατάχ, γιατί απλούστατα η Φατάχ αποτελείται από παλιοτόμαρα πιστά σκυλιά και υπηρέτες των σιωναζί του ισραηλινοναζιστικού καθεστώτος, το οποίο ισραηλινοναζιστικό καθεστώς έχει εξοπλίσει τα τομάρια της Φατάχ στην Δυτική Όχθη για να σκοτώνουν Παλαιστίνιους!!! Κάτι σαν τους δικούς μας τους ταγματαλήτες δηλαδή το 1942-44 που είχαν εξοπλιστεί από τους Γερμανούς Ναζί για να σκοτώνουν και να ληστεύουν Έλληνες!!! Επικεφαλής των προδοτών Παλαιστινίων είναι το τομάρι Μαχμούτ Αμπάς (Αμπού Μαζέν)μ που παριστάνει τον «πρόεδρο», ζει μέσα στη χλιδή οι Παλαιστίνιοι πεινάνε και τους εξευτελίζουν και τους σκοτώνουν καθημερινά οι σιωνιστοναζί. Αυτός που θα έπρεπε να είναι αρχηγός της Φατάχ, είναι ο Μαρουάν Μπαργουτί, που βρίσκεται σιωναζιστικές φυλακές καταδικασμένος σε ισόβια δεσμά, τον βασανίζουν και τον έχουν σε απομόνωση.

Ο πόλεμος μεταξύ παλαιστινιακών οργανώσεων - υπό την ηγεσία της Χαμάς - και των ισραηλινοναζιστικών γουρουνιών, ξεκίνησε στις 7 Οκτωβρίου 2023, από ένοπλους Παλαιστίνιους που επιτέθηκαν στα ισραηλινοναζιστικά εδάφη γεγονός το οποίο συνιστά τη μεγαλύτερη απελευθερωτική ενέργεια από συστάσεως του κατοχικού κράτους των μισθοφόρων  ισραηλινοναζιστών που ήρθαν σαν άποικοι από ΗΠΑ και παριστάνουν τους Εβραίους.

Εκτός από την Χαμάς στη Γάζα, που είναι η μεγαλύτερη παράταξη, και παίζει τον κυριότερο ρόλο, στις 7 Οκτώβρη επιτεθήκαν στους ισραηλινοναζί, σε συνεννόηση με τη Χαμάς και οι άλλες Παλαιστινιακές οργανώσεις :

1.Το Λαϊκό Μέτωπο Απελευθέρωσης της Παλαιστίνης, που είναι οι κομμουνιστές της Παλαιστίνης

2.Το Δημοκρατικό Μέτωπο Απελευθέρωσης της Παλαιστίνης.

3.Η Ισλαμική Τζιχάντ.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



«Εδώ που τα λέμε, όταν μιλάμε για τον πολιτικό γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, δεν μιλάμε για την αναγνώριση μιας μορφής συμβίωσης ή για κάποια ρύθμιση των σχέσεων μεταξύ των συμβιούντων, βασικά μιλάμε για την τεκνοθεσία, την από κοινού γονική μέριμνα, τα οποία δεν είναι δύο ξεχωριστές έννοιες. Το αντίθετο: γάμος ομόφυλων σημαίνει από χέρι κατάργηση της πατρότητας-μητρότητας. Οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στον γονέα 1, 2, 3 και βάλε. Οδηγεί στην ακραία εμπορευματοποίηση του γυναικείου σώματος με την παρένθετη μητρότητα. Αυτό, πρακτικά, σημαίνει πολιτικός γάμος ομόφυλων ζευγαριών. Έτσι ήταν και έτσι είναι, όσο κι αν προσπαθούν ορισμένοι να το διαχωρίσουν για ευνόητους λόγους»

«Αυτό που ισχύει σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες είναι ακριβώς η διαγραφή των όρων μητρότητας-πατρότητας που εδράζεται στη βιολογική συμπληρωματικότητα γυναίκας-άνδρα στην αναπαραγωγική διαδικασία και η αντικατάστασή τους από το γονέας 1, 2 βάλε κ.λπ. όσα θες. Είναι η παραπέρα εμπορευματοποίηση της παρένθετης μητρότητας η οποία έχει εξελιχθεί σε μια μπίζνα δισεκατομυρίων κερδών κι αυτά μόνο πρόοδος δεν είναι. Σκοταδισμός, σύγχρονη βαρβαρότητα, στυγνή εκμετάλλευση είναι»

«Δώσατε ευκαιρία να προβάλλονται σκοταδιστικές απόψεις από διάφορους αντιδραστικούς, ακροδεξιούς για τον θεσμό της οικογένειας που αντιμετωπίζουν τη γυναίκα μόνο ως μηχανή αναπαραγωγής παιδιών. Αλλά και σε διάφορες άλλες ανορθολογικές, αντιεπιστημονικές απόψεις περί "κοινωνικής κατασκευής του φύλου" που φτάνουν να αμφισβητούν ακόμα και την αντικειμενική κοινωνική πραγματικότητα και που οδηγούν ακόμα και σε εμπόριο παιδιών».

Δημήτρης Κουτσούμπας. Σωστά μιλάει ο Μήτσος και ας δέχεται απίστευτο πολιτικό Bulling και συκοφαντία . Το μόνο που μπορώ να προσάψω στο ΚΚΕ είναι ότι άργησε να βγει να μιλήσει. Για άλλη μια φορά. Μάλλον περίμενε να δει  που θα κάτσει η μπάλα, και αν θα περάσει η διεστραμμένη προπαγάνδα των ανώμαλων.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τρία χτυπήματα από τη Σλοβακία, σε μια μόνο μέρα!

1.Απόψε ο πρωθυπουργός Robert Fico, ανακοίνωσε στη Βουλή την καταγγελία και αναθεώρηση της υπάρχουσας διμερούς “Αμυντικής Συμφωνίας ΗΠΑ - Σλοβακίας”!

Ο Σλοβάκος πρωθυπουργός, δήλωσε ότι η Σλοβακία δεν συμφωνεί με πολλούς όρους στην συμφωνία κι ότι ίδιος “εξοργίστηκε με τη ρήτρα ότι κάθε αμερικανική στρατιωτική συνοδεία μπορεί να κινείται ελεύθερα στο έδαφος της Σλοβακίας και «κανείς δεν μπορεί να το σταματήσει, κανείς δεν ξέρει τι κουβαλάει, δεν μπορείς να ρωτήσεις τι κουβαλάνε στα αυτοκίνητά τους. ” – σημείωσε ο Fico.

Επιπλέον, σύμφωνα με τον Fico, οι Ηνωμένες Πολιτείες μπορούν να χρησιμοποιούν τα σλοβακικά αεροδρόμια χωρίς πρόσθετες άδειες. «Το μόνο που χρειάζεται είναι η τεχνική άδεια ότι δεν υπάρχει άλλο αεροσκάφος εκεί, αλλά δεν ξέρεις τι θα μπει, τι θα αποσυρθεί», είπε ο Fico. 

Αυτά, κατέληξε μιλώντας στη Βουλή “είναι αδύνατο να τα δεχτούμε”! 

2.Νωρίτερα το πρωί είχε ανακοινώσει veto στο ΝΑΤΟ, για οποιαδήποτε συζήτηση για ένταξη της Ουκρανίας, ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει τη “δουλικότητα των Ευρωπαίων να ενεργούν μόνο για τα συμφέροντα των ΗΠΑ”!

3.Σήμερα επίσης ανακοινώθηκε από την νέα Υπουργό Πολιτισμού Μαρτίνα Σιμκοβίτσοβα, η άρση οποιωνδήποτε περιορισμών για ταξίδια, επικοινωνία, ανταλλαγές -ακόμα και ευαίσθητων πληροφοριών με τη Ρωσία και Λευκορωσία, που είχαν θεσπιστεί μετά το 2022!

Σχολιο.- Για να ζήτησαν τα αμερικάνικα σκυλιά αυτά τα εξοργιστικα πράγματα από τους Σλοβακους, φαντάζομαι τι τους έχουν δώσει οι ξεφτιλισμενοι κουληδες εδώ ..



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Aleida Guevara, κόρη του Τσε, γιατρός, απευθύνεται από την Κούβα σε ΟΛΟ τον Αραβικό κόσμο:

“Τι περιμένετε; 

Τι περιμένετε αλήθεια;

Είμαστε χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά και σεις είστε εκεί! 

Σήμερα είναι η Γάζα και η Παλαιστίνη - αύριο ποιός θάναι;

Αν αφήσετε το Ισραήλ να κάνει ότι θέλει, πως θα τελειώσει όλο αυτό;

Το σκέφτεστε;

Πρέπει να είστε ενωμένοι για να υπερασπιστείτε το αίμα σας, την κουλτούρα σας, τη ζωή σας!

Μην το ξεχνάτε αυτό ποτέ! 

Μην το ξεχνάτε!”



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Στην Υεμένη, ωστόσο συνεχίζουν απτόητοι!

1.Σήμερα ανακοίνωσαν ότι αν οι ΗΠΑ επιμείνουν να επιτίθενται στη χώρα τους, θα “μπλοκάρουν” με τους πυραύλους και τα drones που διαθέτουν και τους 3 θαλάσσιους δρόμους στη Μέση Ανατολή (Μπαμπ-Ελ-Μπαντέμπ, στενά Ορμούζ και Σουέζ).

Στόχος τους είναι όπως δηλώνουν να σταματήσουν την προμήθεια πετρελαίου προς το Ισραήλ από Κουβέιτ, Κατάρ και Σαουδική Αραβία. 

Δήλωσαν ότι “ΗΠΑ, Ισραήλ και Βρετανία θα μείνουν έκπληκτοι από το μέγεθος και την ποιότητα του οπλοστασίου μας” (πηγή: @iran_daily24)

2.Επιπλέον έδωσαν στη δημοσιότητα, εκτός από βίντεο με την επίθεση χτες σε αμερικανικό τάνκερ,  και στιγμιότυπα ασκήσεων των Ειδικών Δυνάμεων σε επιχειρήσεις στην ξηρά, εναντίον … Ισραηλινού οικισμού! 

-Έτσι, για να … σφίγγουν οι κώλοι!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



-Είναι πια επικίνδυνος για ΟΛΗ την ανθρωπότητα!

Κάποιοι πρέπει να σταματήσουν με ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ τον διεφθαρμένο σιωνιστή φασίστα και μανιακό δολοφόνο Νετανιάχου!

-Ας τον ανατρέψουν, ας τον καθαρίσουν, ας τον φυλακίσουν, οτιδήποτε τελοσπάντων, αλλά να εξαφανιστεί από προσώπου γής!

10 μέρες μετά τη Βηρυττό, χτες επιτέθηκε στην περιοχή των πρεσβειών στη Δαμασκό και δήλωσε ότι:

“θα επιτεθεί κατευθείαν στο Ιράν - δεν χρειάζεται κανενός την έγκριση - θεωρεί ότι έχει … θεϊκή αποστολή γι’ αυτό σαν πρωθυπουργός του Ισραήλ”

-Μάλιστα…

Αφού πιστεύει ότι … μιλάει με το θεό που του αναθέτει να δολοφονεί, η θέση του είναι 

Ή στο ψυχιατρείο

Ή στη φυλακή 

Ή στον τάφο!



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Με το που άρχισε ο Τραμπ, τα “τρελλά” του περί … εγκλημάτων της Αμερικής και για “σταμάτημα των συγκρούσεων”,

το Κόμμα του Πολέμου έβαλε μπροστά την προπαγάνδα:

• Ο … Μουσολίνι!

• Ο … Κίγκ Κόγκ!

• Ο … Δικτάτορας 

• κλπ κλπ

-Δοκιμασμένη μέθοδος!



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ήταν στραβό το κλίμα, τόφαγε και η Υεμένη…

Είναι ακόμα μια απόδειξη ΠΟΣΟ ΑΣΤΑΘΕΣ είναι το καπιταλιστικό σύστημα! 

Αρκούσε η διεθνιστική δράση ενός ανυπότακτου λαού υπέρ της Παλαιστίνης, για να το ταρακουνήσει και να … μην ξέρουν τι να κάνουν:

1.Η Michelin κλείνει “προσωρινά” την παραγωγή σε 4 εργοστάσια στην Ισπανία “λόγω της κρίσης στην Ερυθρά Θάλασσα”!

Προηγουμένως, η Michelin είχε περιόρισε επίσης την παραγωγή σε τρία εργοστάσια στη Γερμανία, αλλά σε εκείνη την περίπτωση, αυτό οφειλόταν στην απότομη αύξηση των τιμών της ενέργειας.

2.Το κλείσιμο εργοστασίων στην Ευρώπη έχει γίνει “επιδημία”: 

- Η Tesla ανέστειλε την παραγωγή στη Γερμανία, η Suzuki το ίδιο έκανε στην Ουγγαρία κλπ 

3.Οι επιθέσεις της Υεμένης σε εμπορικά πλοία του Ισραήλ, των Ηνωμένων Πολιτειών και της Μεγάλης Βρετανίας, ανάγκασαν γίγαντες της ναυτιλίας (Maersk, Shell, κ.ά.) και σχεδόν όλες τις ιαπωνικές ναυτιλιακές εταιρείες να ακυρώσουν τις μεταφορές μέσω της Ερυθράς Θάλασσας. 

Στη Δύση “τρέμουν”πια για τις συνέπειες στην εφοδιαστική αλυσίδα και την οικονομία!

4.Δείτε πάνω, δεξιά, ενδεικτικά “σήματα” που εκπέμπουν πλέον εμπορικά πλοία που κινούνται στην περιοχή: “ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΙΣΡΑΗΛ”

-Είναι  η Υεμένη που δήλωσε ότι “Ρώσικα και κινέζικα πλοία περνάνε ελεύθερα - τα υπόλοιπα ελέγχονται, κι αν αρνηθούν … μπουμ 



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



-ΤΟ «ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ» ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ

-Τὸ CO2, ἡ "κλιματικὴ ἀλλαγή", εἶναι ἕνα ἰδιωτικὸ Ἐμπορικὸ Προϊόν μὲ μιὰ ἀγορὰ 100 δισεκατομμυρίων. Μπορεῖτε νὰ ἀγοράσετε μερίδιο (μετοχές) στὴν πώληση "δικαιωμάτων ἐκπομπῆς" σὲ ἔμπορο co2. Οἱ ἰδιοκτῆτες αυτῆς τῆς ἀγορᾶς εἶναι οἱ ἰδιοκτῆτες τοῦ χρηματιστηρίου τῆς Οὐώλ Στρῆτ καὶ 12 ἄλλων οἴκων ἐκκαθάρισης συναλλαγῶν.

-Τὰ "δικαιώματα ἐκπομπῆς ρύπων" δημοπραττοῦνται σὲ ἑταιρεῖες ποὺ συμμετέχουν σὲ "ἀγορὲς ἄνθρακα". Καθώς οἱ τιμὲς τοῦ ἄνθρακα ἔχουν αὐξηθεί σημαντικά τὰ τελευταῖα χρόνια, αὐξήθηκαν καὶ τὰ ἔσοδα ἀπὸ αὐτὲς  - 100 δισεκατομμύρια σε κέρδη. 

-Πρόκειται γιὰ ἕναν μεγάλο πολυεθνικὸ ὅμιλο ποὺ κατέχει τὴν πλατφόρμα συναλλαγῶν Οὐώλ Στρήτ, 12 ἀκόμη τέτοια χρηματιστήρια/οἴκους ἐκκαθάρισης συναλλαγῶν, καθὼς καὶ τὶς βορειοαμερικανικές πλατφόρμες συναλλαγῶν CO2. 

Τὸ CO2 ἔκανε αὐτὸν τὸν ὅμιλο ἐξαιρετικά πλουσιότερο.

-Αὐτὴ εἶναι ἡ χοντρικὴ ἀγορά. Ἡ λιανικὴ εἶναι τὸ "ἀποτύπωμα ἄνθρακα".

- «Ἡ ἐπιστήμη στὴν ἄλλη πλευρὰ τοῦ Ἀτλαντικοῦ προτείνει οἱ ἄνθρωποι νὰ μετριοῦνται μὲ βάση τὴν ποσότητα ἄνθρακα ποὺ ἀφήνουν πίσω τους. Μετροῦν καὶ ὑπολογίζουν τὴν ἀνθρωπότητα μὲ τὸν ἴδιο τρόπο ποὺ κάποτε οἱ ναζιστὲς ἐπιστήμονες μετροῦσαν κρανία σὲ ἀναζήτηση κριτηρίων γιὰ τὸν διαχωρισμὸ τῶν “ἀνώτερων” ἀπὸ τὶς “κατώτερες φυλές”».

~ Ν. Πατροῦσεφ, γ.γ. ρωσσικοῦ Συμβουλίου Ἀσφαλείας 

Σχολιο.- το κλίμα πάντα άλλαζε ανά τους αιώνες και θα συνεχίσει να αλλάζει ανεξάρτητα από την ύπαρξη ζωής στον πλανήτη ή όχι. Η κλιματική αλλαγή δεν είναι ανθρωπογενής!

Σχολιο.- Δεν μπορούν να μου πουν τίποτα για αυτό το θέμα οι πολιτικοί, μόνο οι ανεξάρτητοι επιστήμονες κι αυτοί είναι ξεκάθαροι εδώ χρόνια. Και ειδικά οι Ρώσοι! Καλό και συμφέρον για τις καπιταλιστικες οικονομίες το αφήγημα της κλιματικής κρίσης... Για τους λαούς όμως καθόλου...



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μια συγκέντρωση κατά των πλειστηριασμών κατέληξε στη σύλληψη και την παραπομπή σε δίκη ενός 39χρονου διαδηλωτή, σε μια πρωτοφανή επίδειξη ωμής ασυδοσίας. Ακόμη ένα παράδειγμα ποινικοποίησης της κοινωνικής δράσης, αυτή τη φορά από το περιβόητο Τμήμα Προστασίας Πολιτεύματος, το οποίο με τη δικογραφία που συνέταξε σε βάρος του Γ.Α. αποδίδει αξιόποινο χαρακτήρα σε ένα... αυτοκόλλητο με αντικατασταλτικό περιεχόμενο.

Θα μπορούσε να θεωρηθεί μια κακοστημένη φάρσα, αν δεν αφορούσε δίωξη που όχι μόνο στερείται οποιαδήποτε τεκμηρίωση, αλλά βασίζεται αποκλειστικά στο φρόνημα και στην αναρχική ιδεολογία. Ολα ξεκίνησαν όταν ο Γ.Α. βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης μαζί με αλληλέγγυο κόσμο σε διαδήλωση έξω από σπίτι στον Βύρωνα του οποίου η ιδιοκτήτρια κινδύνευε με έξωση.

Μετά τη συγκέντρωση, κι ενώ ο Γ.Α. πήγαινε προς τον χώρο εργασίας του, προσήχθη από αστυνομικούς με πολιτικά. Ο λόγος ήταν πως, σύμφωνα πάντα με τους αστυνομικούς, κόλλησε ένα αυτοκόλλητο πολιτικού περιεχομένου, όπου αναγραφόταν «ας πεθάνει και κανένας μπάτσος», σε μια στάση λεωφορείου. Του έκαναν σωματικό έλεγχο και βρήκαν αυτοκόλλητα και τρικάκια με πολιτικό περιεχόμενο. Και αυτό ήταν αρκετό για να θεωρηθεί υπόλογος για αξιόποινες πράξεις.

Σχολιο.- Ε, εντάξει, ο Ζαμπον κυκλοφορούσε ελεύθερος, αυτό έχει σημασία.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πολλά ξένα κανάλια μετέδωσαν ρεπορτάζ και εικόνες από τις κινητοποιήσεις σπουδαστών και μαθητών στην Ελλάδα ενάντια στο νόμο για ίδρυση Ιδιωτικών Πανεπιστημίων.

-Τα ελληνικά ΜΜΕ, πάλι, ούτε είδαν - ούτε άκουσαν - ούτε μετέδωσαν κάτι…



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κύπρος:  Οι ναζήδες του Απόλλωνα Λεμεσού ύψωσαν τη σημαία του Ισραήλ!

20/01/2024

Οι ναζήδες της Κύπρου στο πλευρό των φονιάδων του Παλαιστινιακού λαού. Σηκώσαν τη σημαία των ισραηλινοναζί… μπαιράκι του Αντιχρίστου. Ο ένας μάλιστα κάνει και σατανιστική χειρονομία. Δεν μπορείς να έχεις Κυπριακή συνείδηση και να σηκώνεις σημαία Κατοχής να έχεις ελληνική συνείδηση και να υψώνεις το λάβαρο του σιωναζιστικού μεσσιανισμού. Προκαλούν… 

Φιγουράρουν με τα όπλα, τις μάσκες και τις παραστρατιωτικές στολές, χουλιγκάνοι του Απόλλωνα Λεμεσού. Νοσταλγοί των ”υπερπατριωτών” που με τις προβοκάτσιες παρέδωσαν τη μισή Κύπρο στον Αττίλα.

Πώς να μη στηρίξουν και το ισραηλινοναζιστικό καθεστώς, που ήταν στο πλευρό της Τουρκίας τότε και ουδέποτε έχει ψηφίσει τις ελληνικές και κυπριακές θέσεις στον ΟΗΕ; Πώς να μη στηρίξουν την κατοχή της Παλαιστίνης και τις δολοφονίες χιλιάδων παιδιών;

Μισθοφόροι του ισραηλινοναζιστικού καθεστώτος…



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο gay Γάλλος πρωθυπουργός Gabriel Attal είπε πως θα εισάγει στο σχολείο διδακτικές ενότητες για συναισθηματική, σχεσιακή και σεξουαλική ζωή…!! ”Στενές επαφές τρίτου τύπου” στα θρανία!!! 

20/01/2024

«Θα έχουμε ένα νέο πρόγραμμα που θα εφαρμοστεί στην αρχή της σχολικής χρονιάς με στόχο τη πραγματοποίηση διδακτικών ενοτήτων για τη συναισθηματική, σχεσιακή και σεξουαλική ζωή» ανακοινώνει ο πρωθυπουργός Gabriel Attal  ο πρώτος αρχηγός γαλλικής κυβέρνησης που δηλώνει ανοιχτά γκέι. μόλις ολοκλήρωσε τον μαραθώνιο ερωτήσεων και απαντήσεων μπροστά σε 150 Γάλλους, στο Saint-Laurent d’Agny στο Rhône.

Δηλαδή ακόμη δεν ανέλαβε και κοιτάει πως θα περάσει προγράμματα στα σχολεία για νόμιμη αποπλάνηση ανηλίκων … είναι πολλοί επικίνδυνοι είναι δράκοι της πολιτικής και της εκπαίδευσης.. Συνεχίζουν ακάθεκτοι να μην αφήσουν παιδί για παιδί… έχουν ατζέντα. Το τέλος του σχολείου… ”Στενές επαφές τρίτου τύπου” στα θρανία.. και οι γονείς θα καμαρώνουν την πρόοδο και τις επιδόσεις που θα κάνουν τα βλαστάρια τους στη σεξουαλική αγωγή..

Τα σχόλια στην ανάρτηση είναι ενδεικτικά του αναβρασμού στη γαλλική κοινωνία:

”Να φύγουμε από αυτή τη χώρα. Να πάρουμε τα παιδιά μας μακριά από αυτούς τους σεξομανείς ”..

”Γονείς, μην αποδεχτείτε αυτά τα ντελίρια των διεστραμμένων” ! κ.α



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Ρωσική πολεμική αεροπορία αρχίζει περιπολίες στα υψώματα του Γκολάν στη Συρία στα σύνορα με Ισραήλ! Επιβάλει no fly zone στο Γκολάν.

20/01/2024

Η Ρωσική πολεμική αεροπορία αρχίζει περιπολίες στα υψώματα του Γκολάν στη Συρία στα σύνορα με Ισραήλ. Αυτή η εξέλιξη επέρχεται μετά το χτύπημα του Ισραήλ στην καρδιά της Δαμασκού σήμερα όπου σκοτώθηκαν 5 Ιρανοί αξιωματούχοι μέλη των Φρουρών της Επανάστασης. Η Ρωσία με αυτή την κίνηση ουσιαστικά δημιουργεί μια no fly zone στο Γκολάν.

Η Ρωσία… έχει μεταφέρει και επίγεια τμήματα στρατού στο Γκολάν.. 

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε την έναρξη στρατιωτικών αεροπορικών περιπολιών κατά μήκος της γραμμής απεμπλοκής μεταξύ της Συρίας και των Υψωμάτων του Γκολάν, που κατέχονται από το Ισραήλ, στη νότια Συρία.

Ο Αναπληρωτής Επικεφαλής του Ρωσικού Κέντρου Συμφιλίωσης (που συνδέεται με το Υπουργείο Άμυνας), ναύαρχος Vadim Kulit, δήλωσε ότι οι ρωσικές αεροπορικές δυνάμεις ξεκίνησαν αεροπορικές περιπολίες κατά μήκος της «Γραμμής Μπράβο» που χωρίζει τα Υψίπεδα του Γκολάν μεταξύ Συρίας και Ισραήλ.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων (TASS) χθες το απόγευμα, Πέμπτη 18 Ιανουαρίου, στόχος των περιπολιών είναι η παρακολούθηση της κατάστασης κατά μήκος της γραμμής απεμπλοκής μεταξύ των δύο πλευρών.

Ο Kulit είπε ότι οι αεροπορικές μονάδες των Ρωσικών Αεροδιαστημικών Δυνάμεων οργάνωσαν αεροπορικές περιπολίες κατά μήκος της γραμμής απεμπλοκής που είναι γνωστή ως «Γραμμή Μπράβο».

Οι περιπολίες ήρθαν μέρες αφότου το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε την ανάπτυξη δύο νέων σημείων στο κατεχόμενο συριακό Γκολάν για την παρακολούθηση της εκεχειρίας μεταξύ Συρίας και Ισραήλ.

Στις 3 Ιανουαρίου, ο ναύαρχος Vadim Kulit δήλωσε ότι η χώρα του είχε εγκαταστήσει δύο στρατιωτικά σημεία στη νότια Συρία στο πλαίσιο των αυξανόμενων προκλήσεων στην «αποστρατιωτικοποιημένη ζώνη».

Το TASS ανέφερε τότε ότι τα νέα σημεία ήταν τοποθετημένα με μονάδες της ρωσικής στρατιωτικής αστυνομίας για να «παρακολουθούν την κατάπαυση του πυρός».

Μετά από απουσία περισσότερο από ένα χρόνο, η Ρωσία επανέλαβε τις στρατιωτικές της περιπολίες στη νότια Συρία στις αρχές Νοεμβρίου 2023, καθώς μια ρωσική στρατιωτική περίπολος ταξίδεψε νότια της Κουνέιτρα μεταξύ Mualaqah και Ghadir al-Bustan, κοντά στην εταιρεία Safra που ανήκε στην 90η Ταξιαρχία νότια του κυβερνείου που ανήκει στον στρατό της Συρίας.

Ο ανταποκριτής του Enab Baladi στην Κουνέιτρα ανέφερε τότε ότι μια ρωσική περίπολος βγήκε σε περιοδεία κοντά στα σύνορα με τα κατεχόμενα εδάφη και πραγματοποίησε γύρο εντός της εταιρείας Safra.

Οι ρωσικές περιπολίες είχαν εξαφανιστεί εντελώς από την περιοχή για περισσότερο από ένα χρόνο αφού η Ρωσία εκκένωσε τη στρατιωτική θέση Red Hills βόρεια του κυβερνείου στα μέσα του 2021 και δεν έχει επιστρέψει στην περιοχή από τότε.

Το Ισραήλ κατέλαβε τα Υψίπεδα του Γκολάν το 1967 και δεν επετράπη στις συριακές δυνάμεις να εισέλθουν στην ουδέτερη ζώνη σύμφωνα με τη συμφωνία κατάπαυσης του πυρός του 1973 παραβιάζοντας το διεθνές δίκαιο.

Τα τελευταία χρόνια, το συριακό κράτος κατηγόρησε το Ισραήλ ότι υποστηρίζει φατρίες της ισλαμοφασιστικής μισθοφορικής αντιπολίτευσης στα σύνορα του κατεχόμενου Γκολάν, ειδικά στην ύπαιθρο της Κουνέιτρα και τις παρακείμενες περιοχές της.

Ο Ιρανός πρόεδρος Ραΐσι λέει ότι η ισραηλινή επίθεση που σκότωσε πέντε Φρουρούς της Επανάστασης στη Συρία δεν θα «μείνει αναπάντητη».



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΟΗΕ: κάθε ώρα στη Γάζα σκοτώνονται 2 μανάδες.

20/01/2024

H Sima Bahous, εκτελεστική Διευθύντρια του ΟΗΕ Γυναικών UN Women δήλωσε :«το Ισραήλ σκοτώνει κάθε ώρα στη Γάζα 2 μανάδες..» Σκοτώνουν τη μητρότητα….μητροκτονία.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Από το ιδιώνυμο .. στο ιερώνυμο!

20/01/2024

Από το ιδιώνυμο αδίκημα.. στο ιερώνυμο ατόπημα! Ανιστόρητοι συμβιβασμοί… Ο νόμος αυτός θα μείνει στην ιστορία ως ”ιερώνυμο”….

Οι συντηρητικοί που εισέδησαν με τους νόμους τους στην εκπαίδευση και διαφθείρουν τη νεολαία και την κοινωνία, διαλύουν τα κοινωνικά πρότυπα, αποδομούν το μοντέλο της οικογένειας.. Η Εκκλησία σε επίσημο επίπεδο δείχνει πιο προτεσταντοκαθολική από ποτέ … το Άγιον Όρος αγρυπνεί αλλά δεν επαγρυπνεί…η καμπάνα έγινε νανούρισμα…

Ο Κουτσούμπας πήρε θέση κρύσταλλο, η Εκκλησία ακόμη ψάχνει τα κιτάπια της για ένα θέμα που πρωτίστως την αφορά περιμένει το νόμο, δίνει χρόνο και θα βγάλει ένα ανακοινωθέν διεκπαιρεωτικού χαρακτήρα για να βγάλει την υποχρέωση..



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Στην Ιαπωνία οι Otokonokos οι Γιαπωνέζοι μοντέρνοι τραβεστί. Άνδρες, συχνά ετεροφυλόφιλοι, που τους αρέσει να ντύνονται σαν γυναίκες. Φαινόμενο που γεννήθηκε από την κουλτούρα των manga! 

20/01/2024

Στην Ιαπωνία οι Otokonokos οι Γιαπωνέζοι μοντέρνοι τραβεστί. Άνδρες, συχνά ετεροφυλόφιλοι, που τους αρέσει να ντύνονται σαν γυναίκες. Φαινόμενο που γεννήθηκε από την κουλτούρα των manga!

Στην Ιαπωνία οι Otokonokos οι Γιαπωνέζοι μοντέρνοι τραβεστί, άνδρες συνήθως ετεροφυλικοί πιο επικοινωνιακοί από τους προηγούμενους που αρέσκονται να ντύνονται ως γυναίκες. Το ενδιαφέρον τους δεν είναι σεξουαλικό αλλά γι αυτούς πρόκειται για ένα καλλιτεχνικό κατόρθωμα. Ποζάρουν στα κοινωνικά δίκτυα με στάσεις Λολίτας εμπνευσμένες από τα manga..

Οι ίδιοι λένε ότι αυτό που τους εξιτάρει σε αυτό και τους κάνει εθισμένους είναι η αναγνωρισιμότητα και η δημοφιλία. Ο Jin Kun για παράδειγμα με 300.000 ακόλουθους έκανε το πάθος του επάγγελμα χωρίς κατά ανάγκη να του αρέσουν οι άνδρες. Από το Τόκιο μια μακιγιέρ και στυλίστρια τέτοιων τύπων λέει πως τελευταία τριπλασιάστηκαν οι πελάτες της .

Είναι άνδρες, συχνά ετεροφυλόφιλοι, που τους αρέσει να ντύνονται σαν γυναίκες. Γεννημένοι από την κουλτούρα των manga των αρχών της δεκαετίας του 2000, γίνονται όλο και πιο αποδεκτοί στο Αρχιπέλαγος. Ωστόσο, το cross-dressing έχει μακρά ιστορία στη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου, στο θέατρο που χρονολογείται πριν από περισσότερα από 300 χρόνια.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το Ισραήλ βομβάρδισε τη Δαμασκό. Πολλοί νεκροί και τραυματίες οι 4 νεκροί είναι στρατιωτικοί Ιρανοί!Προς μια άμεση αντιπαράθεση μεταξύ Ιράν και Ισραήλ;

20/01/2024

Όπως μεταδίδει το πρακτορείο SANA μια ισραηλινή επίθεση στόχευσε σήμερα το πρωί ένα τετραώροφο κτίριο στη συνοικία Mazzeh στη Δαμασκό.. Η πολυκατοικία κατέρρευσε. Ο πρώτος απολογισμός μιλάει για 1 νεκρό και 3 τραυματίες αλλά είναι σίγουρο πως ο αριθμός των απωλειών θ΄αυξηθεί καθώς υπάρχουν άτομα κάτω από τα ερείπια και τα σωστικά συνεργεία δίνουν μάχη για να τους απεγκλωβίσουν. Στο καρτιέ διαμένουν κυρίως Αλαουίτες και είναι από τις πιο καλές συνοικίες της συριακής πρωτεύουσας.

Πολεμικός ανταποκριτής:

”υπάρχουν πολλοί νεκροί. Απαιτείται να μην κυκλοφορούν ονόματα, ειδικά ονόματα κάποιων αξιωματικών, μέχρι την επίσημη ανακοίνωση.. !”

Ιρανικό Πρακτορείο Mehr: Δύο ανώτεροι σύμβουλοι των Φρουρών της Επανάστασης σκοτώθηκαν κατά τη διάρκεια της ισραηλινής επιδρομής στη συνοικία Mezzeh στη Δαμασκό.

Προφανώς πρόκειται για στοχευμένη επίθεση.

Το Reuters αναφέρει ότι 4 μέλη της Ιρανικής Επαναστατικής Φρουράς σκοτώθηκαν από την ισραηλινή αεροπορική επιδρομή στη Δαμασκό, συμπεριλαμβανομένου του επικεφαλής της μονάδας πληροφοριών.

Τρεις έχασαν τη ζωή τους στην επίθεση κατά της Δαμασκού, συμπεριλαμβανομένων δύο Ιρανών αξιωματικών από τα στελέχη πληροφοριών της Φρουράς της Επανάστασης (Al-Mayadeen)

Πηγές που πρόσκεινται στο Ισραήλ: ”Τα μέλη του IRGC Sadegh Omidzadeh, επικεφαλής αξιωματικός πληροφοριών της Quds Force του IRGC, μαζί με τον αναπληρωτή του Haj Gholam σκοτώθηκαν στην αναφερόμενη αεροπορική επιδρομή στη Δαμασκό της Συρίας, νωρίτερα σήμερα.. το Ιράν δεν έχει επιβεβαιώσει ταυτότητα θυμάτων.

Η ιρανική τηλεόραση ανακοινώνει το μαρτύριο ενός αριθμού συμβούλων του Σώματος των Φρουρών της Ισλαμικής Επανάστασης στη Συρία μετά την ισραηλινή επίθεση κατά της περιοχής Mezzeh στη Δαμασκό.

Ο επικεφαλής των μυστικών υπηρεσιών της Ιρανικής Φρουράς στη Συρία σκοτώθηκε σε ισραηλινό χτύπημα στη Δαμασκό

Το Σώμα των Φρουρών της Ισλαμικής Επανάστασης του Ιράν επιβεβαίωσε ότι τέσσερα μέλη του, συμπεριλαμβανομένων ανώτατων αξιωματούχων, σκοτώθηκαν το πρωί του Σαββάτου, 20 Ιανουαρίου, σε αεροπορική επιδρομή που αποδίδεται στο Ισραήλ στη συριακή πρωτεύουσα Δαμασκό. Άλλη πηγή αναφέρει τουλάχιστον έξι θανάτους, συμπεριλαμβανομένου ενός Σύρου αμάχου.

Μεταξύ των τεσσάρων νεκρών είναι ο στρατηγός Sadek Omidzadeh, αρχηγός πληροφοριών της Ταξιαρχίας al-Quds, της μονάδας που είναι υπεύθυνη για τις εξωτερικές επιχειρήσεις αυτού του επίλεκτου σώματος, και ο αναπληρωτής του.

Η αεροπορική επιδρομή πραγματοποιήθηκε στην εξαιρετικά ασφαλή γειτονιά Mazzé, όπου στεγάζονται τα κεντρικά γραφεία των Ηνωμένων Εθνών και πολλές πρεσβείες στα δυτικά της Δαμασκού.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



UNICEF: 20.000 παιδιά γεννήθηκαν μέσα στον πόλεμο στη Γάζα! Κάθε 10′ γεννιέται ένα παιδί στη Γάζα! Οι μανάδες της Γάζας θα νικήσουν… τις τεχνητές μήτρες και τις παρένθετες μητέρες της Δύσης !

20/01/2024

UNICEF: 20.000 παιδιά γεννήθηκαν μέσα στον πόλεμο στη Γάζα! Κάθε 10′ γεννιέται ένα παιδί στη Γάζα! Οι μανάδες της Γάζας θα νικήσουν… τις τεχνητές μήτρες και τις παρένθετες μητέρες της Δύσης ! 135.000 παιδιά κάτω των 2 ετών κινδυνεύουν να πεθάνουν από οξύ υποσιτισμό!

Στην απολίτιστη Δύση αντί να υπερασπιστούν το δικαίωμα της μάνας στη Γέννα υπεραμύνονται της φαντασίωσης του άντρα να γίνει κατά φαντασίαν μητέρα..

Περίπου 20.000 παιδιά γεννήθηκαν μέσα στην «κόλαση» του πολέμου στη Γάζα.. Eνώ η άσπλαχνη Δύση αναζητεί τεχνητή μήτρα και παρένθετη μητέρα για να κυοφορήσει παιδιά που θα δοθούν ως παιδομάζωμα με άνομο νόμο της ”Ακυβέρνητης Πολιτείας” σε παντρεμένους ομοφυλόφιλους η Γάζα δίνει ένα ηχηρό παράδειγμα μητρότητας. Ηρωίδες μανάδες γεννούν μέσα στα χαλάσματα υπό καθεστώς Πολιορκίας με αυτοθυσία χάνονται για να δώσουν ζωή στη ζωή. Οι μανάδες της Γάζας θα νικήσουν..



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΕΧΟΥΝ ΛΑΛΗΣΕΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ! ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΡΕΛΗ ΠΟΥ ΠΕΤΑΞΕ ΒΙΤΡΙΟΛΗ  ΣΤΗΝ ΑΣΧΕΤΗ ΙΩΑΝΝΑ ΠΑΛΙΟΣΠΥΡΟΥ, ΤΩΡΑ Η ΑΛΛΗ ΒΛΑΜΕΝΗ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙ ΕΝΑΝ ΑΣΧΕΤΟ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΣΧΕΣΗ ΜΑΖΙ ΤΗΣ! 

20|01|2024 19:44

Κατηγορηματικά διαψεύδει η πλευρά του θύματος στη Χαλκίδα τα υποθετικά σενάρια, για ερωτικό δεσμό ανάμεσα στον νεκρό, τον 43χρονο ξυλουργό Σάκη Νικολάου, και την 39χρονη που τον μαχαίρωσε μέχρι θανάτου σήμερα το πρωί έξω από το σπίτι του.Ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος, Αθανάσιος Τάρτης, απέρριψε τις πληροφορίες αυτές, τονίζοντας ότι η γυναίκα που μαχαίρωσε τον 43χρονο ξυλουργό στο επάγγελμα, τον παρενοχλούσε συστηματικά με ερωτικό κίνητρο, αλλά δεν υπήρχε δεσμός.

Σύμφωνα με μαρτυρίες φίλων του, ο 43χρονος Σάκης Νικολάου, ξυλουργός στο επάγγελμα, ήταν μία συγκροτημένη προσωπικότητα και αφοσιωμένος στην επιχείρησή του και τη σύζυγό του.

 Η δολοφόνος, κόρη ψάλτη και ανιψιά μητροπολίτη, έχει κατάστημα στην παραλία της Χαλκίδας, το οποίο αυτή την περίοδο είναι κλειστό, ενώ στο παρελθόν είχε λειτουργήσει ως κατάστημα με εκκλησιαστικά είδη.

Είναι και η ίδια παντρεμένη και μάλιστα ο σύζυγός της είχε φιλικές σχέσεις με το θύμα. «’Ηταν φίλοι από μικρά παιδιά, μιας και κατάγονταν από το ίδιο χωριό, τα Λουκίσια» αναφέρει κάτοικος της περιοχής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, χθες το βράδυ η 39χρονη εμφανίστηκε στο σπίτι του θύματος και προκάλεσε επεισόδιο. Mάλιστα, ήταν τέτοια η φασαρία, ώστε στο σημείο κλήθηκε η αστυνομία. Η γυναίκα έφυγε τελικά γύρω στις 4 το πρωί από το σπίτι του ξυλουργού και επέστρεψε αργότερα, περιμένοντάς τον να κατέβει. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα τελευταία λόγια της 39χρονης προς τη σύζυγο του θύματος ήταν: «Εγώ θα τον πάρω από σένα!».Η εικόνα που μεταφέρουν γνωστοί των εμπλεκομένων στην υπόθεση είναι ότι η γυναίκα δεν μπόρεσε ποτέ να ξεπεράσει τον χωρισμό της μαζί του.

Το θύμα και ο σύζυγος της δολοφόνου ήταν πολύ καλοί φίλοι

Η Ρία Καλτσά, πρόεδρος του χωριού Λουκίσια, από το οποίο κατάγονται τόσο το θύμα όσο και ο σύζυγος της δράστιδoς, είπε ότι οι δυο άντρες διατηρούσαν πολύ καλές σχέσεις, ήταν φίλοι και έκαναν παρέα. «Η είδηση έχει σοκάρει όλο το χωριό, είναι αδιανόητο αυτό που συμβαίνει» ανέφερε χαρακτηριστικά, τονίζοντας ότι και οι δυο οικογένειες δεν είχαν δώσει αφορμές στο παρελθόν.

«Ο Σάκης (σ.σ. το θύμα) ήταν ένα εξαίρετο παιδί με το χαμόγελο στα χείλη, καλόκαρδος και εξυπηρετικός πολύ απέναντι στους συγχωριανούς του. Ήταν προσωπικός μου φίλος» προσέθεσε.

Ο 43χρονος ξυλουργός παντρεύτηκε πριν από τρία χρόνια, ενώ η 39χρονη δράστις έχει σύζυγο που ασχολείται με αλουμίνια. Μαζί απέκτησαν δύο παιδιά.

Όσο για τα αίτια του φονικού, η κυρία Καλτσά δήλωσε κατηγορηματικά ότι στο χωριό δεν είχε ακουστεί το παραμικρό.

«Ήξερα ότι τον παρενοχλούσε, αλλά δεν περίμενα ότι θα φτάσει σε αυτό το σημείο» λέει η σύζυγος του θύματος

Όπως υποστηρίζει, εν τω μεταξύ, η σύζυγος του 43χρονου, η δράστις παρενοχλούσε το θύμα για αρκετά μεγάλο διάστημα -κάτι που ίδια γνώριζε, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορούσε να φανταστεί πως θα έφτανε μέχρι το έγκλημα.

«Είμαι συντετριμμένη. Ήξερα ότι αυτή η γυναίκα παρενοχλούσε στο παρελθόν τον άνδρα μου. Δεν περιμέναμε ποτέ, όμως, ότι θα φτάσει σε αυτό το σημείο» ήταν τα πρώτα λόγια της συζύγου του αδικοχαμένου επιχειρηματία μετά τη δολοφονία.

Παράλληλα, ο δικηγόρος της οικογένειας του 43χρονου, Αθανάσιος Τάρτης, διαψεύδει κατηγορηματικά πως η δολοφόνος και το θύμα είχαν ερωτικό δεσμό και αποκαλύπτει πως η 39χρονη παρενοχλούσε συστηματικά τον επιχειρηματία από το 2021.

Όπως λέει ο κ. Τάρτης, η δράστις δεν σταμάτησε εκεί και έφτασε στο σημείο να τον απειλεί, παρ’ όλο που ο 43χρονος είχε αναφέρει στη σύζυγό του τι συνέβαινε, ενώ για όλα αυτά είχε ενημερωθεί και ο σύζυγος της 39χρονης.

«Από το τέλος του 2021, αρχές του 2022, το θύμα είχε έρθει στο γραφείο μου εν γνώσει της συζύγου του και εν γνώσει και του συζύγου της δράστιδος, ζητώντας πραγματικά να λάβουμε ασφαλιστικά μέτρα εναντίον της, για να σταματήσει να τον παρενοχλεί. Δεν έγιναν ασφαλιστικά μέτρα, γιατί ο σύζυγος τότε της δράστιδος παρενέβη και θεωρήσαμε ότι η υπόθεση έχει τακτοποιηθεί» προσέθεσε.

O δικηγόρος ανέφερε ακόμη ότι «έτσι και έγινε και αυτό βοήθησε για σημαντικότατο χρονικό διάστημα να σταματήσουν οι οχλήσεις».

«Δεν είχαν ποτέ σχέση, ήταν ερωτευμένη μαζί του»

O κ. Τάρτης επεσήμανε ότι η 39χρονη ήταν ερωτευμένη με το θύμα, διευκρινίζοντας ότι υπήρχε και οργή γιατί εκείνος δεν ενέδιδε, κατάσταση η οποία του θυμίζει τη φράση «αν δε σε έχω εγώ, δε θα σε έχει κανείς». Ο ίδιος ήταν κατηγορηματικός ότι το φερόμενη ως δράστης και το θύμα δεν είχαν ποτέ ερωτική σχέση. Υπενθύμισε ακόμα ότι το θύμα το 2021, όταν του ζήτησε τη βοήθειά του, ήταν νιόπαντρος.

Ακόμη, ο κ. Τάρτης τόνισε πως το θύμα ήταν ο καλύτερος φίλος του συζύγου της 39χρονης, καθώς κατάγονται από το ίδιο χωριό και μιλά για ένα προμελετημένο και καλά σχεδιασμένο έγκλημα.

«Από τότε μέχρι τώρα δεν είχαμε σοβαρές οχλήσεις. Θεωρήσαμε, λοιπόν, πως είχε λήξει. Τώρα, αν υπήρχαν άλλου είδους ενοχλήσεις, τις οποίες εμείς οι υπόλοιποι δεν μάθαμε ποτέ, αυτό δεν μπορούμε να το ξέρουμε. Θα φανεί, όμως, γιατί αντιλαμβάνεστε ότι θα ανοίξουν τα τηλέφωνα και τα τηλέφωνα τις περισσότερες φορές λένε τα πάντα» .

Και συνέχισε: «Η σύζυγος είδε όλο το σκηνικό και είναι τρομερό να βλέπεις τον σύζυγό σου να σφαγιάζεται κυριολεκτικά. Και πρέπει εδώ να πούμε ότι πρόκειται για μια άψογα σχεδιασμένη και εκτελεσμένη ενέργεια, που δείχνει έναν άνθρωπο με ιδιαίτερη οξυδέρκεια, με ιδιαίτερη λογική, γιατί τον περίμενε έξω από το σπίτι, τον χτύπησε πισώπλατα και τον ακολούθησε για να τον αποτελειώσει. Αυτό δείχνει, πρώτον, άνθρωπο αποφασισμένο και δεύτερον, με καλό σχεδιασμό. Ο σύζυγος της δράστιδος γνωρίζω ότι έχει κληθεί να καταθέσει. Είναι ένα χωριό 1.000 κατοίκων. Από το ίδιο χωριό είναι όλοι. Ο σύζυγος της δράστιδος είναι ίσως ο καλύτερος φίλος του θύματος».

Εν τω μεταξύ, σε κατάσταση πλήρους σύγχυσης βρίσκεται η δράστις του άγριου φονικού, η οποία από το πρωί καταθέτει στην Αστυνομική Διεύθυνση Χαλκίδας για τη δολοφονία του 43χρονου.

Σύμφωνα με όσα υποστήριζει ο δικηγόρος της 39χρονης, κ. Θέμης Κωντσιλίδης, η κατηγορούμενη είναι σε άσχημη ψυχική κατάσταση, με αποτέλεσμα να μην έχει δώσει ακόμα λεπτομέρειες για το στυγερό έγκλημα.

Παράλληλα, ο κ. Κωντσιλίδης αναφέρει πως η δράστις, παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών, παρακολουθείται από ψυχίατρο τους τρεις τελευταίους μήνες.

Σχολιο.- ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ ΣΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΗΣ Η ΔΡΑΣΤΙΔΑ?20 ΜΑΧΑΙΡΙΕΣ, ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΑΝ ΕΧΕΙ ΣΩΑΣ ΤΑΣ ΦΡΕΝΑΣ.ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΑΨΕΙ ΔΕΣΜΌ ΣΎΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΗΞΕΡΑΝ

Σχολιο.- Τί σκατά θεραπεία προσέφεραν οι ψυχίατροι σε πιθανούς δολοφόνους εδώ, όπως και στη Βέροια;;;

Σχολιο.- Δεν υπάρχουν τρελοί, αδίστακτοι δολοφόνοι υπάρχουν. Απλά όλοι ρίχνουν την τρέλα ως ελαφρυντικό



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



“ΤΡΕΞΤΕ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ ΜΟΥ” – ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΤΟΥ Η 39ΧΡΟΝΗ “ΕΦΑΓΕ” ΜΕ ΠΙΣΩΠΛΑΤΕΣ ΜΑΧΑΙΡΙΕΣ ΤΟΝ 43ΧΡΟΝΟ ΞΥΛΟΥΡΓΟ

20|01|2024 14:00

Απο το μπαλκόνι του σπιτιού τους είδε η σύζυγος του 43χρονου την 39χρονη γυναίκα να τον μαχαιρώνει.

Όπως αναφέρει η αστυνομία, σήμερα λίγο πριν τις οχτώ το πρωί, μία γυναίκα με σπαστά ελληνικά τηλεφώνησε στην αστυνομία και ασθμαίνοντας, καλούσε σε βοήθεια, λέγοντας χαρακτηριστικά «σας παρακαλώ πολύ, ελάτε, σκοτώνουν τον άντρα μου».

Όπως αναφέρεται, όλα ξεκίνησαν στις «07.55, όταν το Κέντρο Επιχειρήσεων της Δ.Α Ευβοίας ενημερώθηκε τηλεφωνικά από γυναίκα, η οποία μιλούσε σπαστά ελληνικά, ότι επί της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου στη Χαλκίδα, πλησίον του 4ου Γυμνασίου Χαλκίδας, λαμβάνει χώρα επεισόδιο με μαχαίρι, μεταξύ άνδρα και γυναίκας».

Στις επόμενες γραμμές, αναφέρεται ότι αυτόπτης μάρτυρας του σκηνικού ήταν η σύζυγος του θύματος: «Την 08.00 ώρα της ιδίας, πραγματοποιήθηκε κλήση στο ανωτέρω Κέντρο από γυναίκα, που δήλωσε ότι διαμένει στην οδό 28ης Οκτωβρίου και βλέπει από το μπαλκόνι της οικίας της, γυναίκα να μαχαιρώνει τον άνδρα της.

Την 08.01 ώρα, πραγματοποιήθηκε και έτερη κλήση από άγνωστο άνδρα για το ίδιο επεισόδιο.

Την 07.58 ώρα της ιδίας, το Κέντρο διέταξε σχετικά σταθμό της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ, ο οποίος την 08.02 ώρα αφίχθη στο σημείο, όπου εντοπίστηκε άνδρας στο μέσο της οδού, σε εμβρυακή στάση, φέροντας μαχαίρι στην αριστερή ωμοπλάτη και με αίματα στο σώμα. Στο σημείο κλήθηκε σταθμός του ΕΚΑΒ, ο ιατρός του οποίου διαπίστωσε τον θάνατο του ανωτέρω».

Μάλιστα, όπως αναφέρει το ενημερωτικό σημείωμα της αστυνομίας, δίπλα στη σορο του 42χρονου στεκόταν η 38χρονη, έχοντας αίμα στα ρούχα της.

Πλησίον του συμβάντος, βρίσκονταν σταθμευμένο το αυτοκίνητο του θύματος, όπου έξω από την πόρτα του οδηγού βρέθηκε και δεύτερο μαχαίρι με κηλίδες αίματος.

Στο Τ.Α. Χαλκίδας οδηγήθηκε η σύζυγος του θύματος, η οποία εξετάζεται σχετικά.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗ ΧΩΡΑ!!! Έβαλαν τους Αφγανούς με τους πλημμυροπαθείς! Εξοργιστικές καταγγελίες

20|01|2024 20:50

Εδώ και σχεδόν πέντε μήνες, 160 πλημμυροπαθείς από χωριά του δήμου Φαρκαδόνας Τρικάλων που έμειναν άστεγοι μετά το «χτύπημα» της κακοκαιρίας Daniel και αυτό της κρατικής ανυπαρξίας, παραμένουν στη δομή του Κουτσόχερου Λάρισας ξεχασμένοι εντελώς από μία Πολιτεία, που τους έκανε πρόσφυγες στην ίδια τους τη χώρα.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, πρόσφατα στη δομή μεταφέρθηκαν 200 Αφγανοί και άλλα 50 άτομα με καταγωγή από τη Συρία, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι το επόμενο διάστημα ο αριθμός αυτός θα αυξηθεί σημαντικά.

Τα όσα περιγράφουν και καταγγέλλουν οι πλημμυροπαθείς για τις συνθήκες, είναι συγκλονιστικά.

«Δεν μπορείς να κυκλοφορήσεις ούτε νύχτα, ούτε μέρα. Τι δίνουν οι νταλίκες μέσα αν περάσετε και δείτε τι έχουν κι εμείς δεν έχουμε ούτε ένα κρουασάν να φάμε να πιούμε τα χάπια. Δράμα η κατάσταση. Τα παιδιά μου πήγαν να δουλέψουν στα κομπρεσέρ στο Βλοχό, για να πάρουν από 10 ευρώ, για να πάρουν κάτι. Τίποτα δεν μας δίνουν, ούτε χαρτί δεν έχουμε… Τι να πάμε κι εμείς, να τους πούμε δώστε μας να φάμε; Όχι αυτό δεν γίνεται. Ο δήμος Φαρκαδόνας μας φέρνει κάτι μία φορά την ημέρα…» λέει η κυρία Ευδοκία για το ένα γεύμα που τους δίνει ο δήμος, έναντι τριών στους αλλοδαπούς και μάλιστα από εταιρεία catering.

«Μένουμε  πέντε μήνες εδώ, έμεινα η μισή, νηστική. Δεν έχουμε. Μία φορά την ημέρα φαγητό; Ελάτε να δείτε τι θα φέρουν, τόσο δα ένα κομματάκι. Τι να φάμε; Δεν έχουμε τίποτα. Που να πάμε; Πίσω είναι πλημμυρισμένα τα σπίτια και έχουν βρώμα… Θέλουν χρήματα (σ.σ. για επισκευές), χρήματα δεν μας δίνουν, τίποτα».

Η «λύση» που εξετάζεται γι’ αυτούς τους ανθρώπους, όπως αναφέρουν θεσσαλικά ΜΜΕ, είναι η μετεγκατάστασή τους σε… κοντέινερ στη Φαρκαδόνα! Για βοήθεια και διευκολύνσεις από το κράτος ώστε να φτιάξουν τα σπίτια τους ξανά, ούτε λόγος…



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Alexander Dugin: Η Δύση είναι ΤΟ Θηρίο. Όσοι δεν το πολεμούν ορκίζονται πίστη στον Σατανά

20|01|2024 18:15

Ο φιλόσοφος και Ακαδημαϊκός Alexander Dugin, ο νο 1 Ρώσος διανοούμενος, θεωρητικός της πολιτικής εσχατολογίας:

Ο νέος πόλεμος στη Μέση Ανατολή έχει ξεκινήσει. Το Θηρίο ερχόμενο από τη θάλασσα επιτέθηκε στους ηρωικούς Χούθι. Όλες οι υπόλοιπες ισλαμικές χώρες απλώς παρατηρούν καθημερινά με ηρεμία πώς το Ισραήλ εκπληρώνει την πλήρη γενοκτονία στη Γάζα. Η Δύση είναι ΤΟ Θηρίο. Όσοι δεν το πολεμούν ορκίζονται πίστη στον Σατανά. Είμαστε μέσα σε μια πραγματική αποκαλυπτική μάχη.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Παρασκευαΐδης στη Λέσβο: Αν μας βρουν οι Τούρκοι απροετοίμαστους, θα μας σφάξουν όλους – Καλεί τους πολίτες να οργανώσουν Παλλαϊκή άμυνα

20|01|2024 20:00

Εντύπωση και προβληματισμό προκάλεσε στους παρεβρισκόμενους της εκδήλωσης κοπής πίτας των εργαζομένων του νοσοκομείου της Μυτιλήνης, η τοποθέτηση του βουλευτή Λέσβου του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Παναγιώτη Παρασκευαΐδη, στο πλαίσιο του χαιρετισμού που απηύθυνε.

Ο κ. Παρασκευαΐδης ούτε λίγο, ούτε πολύ ισχυρίσθηκε ότι η Τουρκία καταστρώνει μοχθηρά σχέδια κατάληψης των νησιών μας εν μία νυκτί και μάλιστα υποστήριξε ότι η γειτονική χώρα διαθέτει ισχυρό αποβατικό στόλο ο οποίος θα έρθει στα νησιά μας όπως η Χαμάς και θα σφάξει τον πληθυσμό.

Δεν σταμάτησε όμως εκεί ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ κάλεσε τους πολίτες να είναι σε επαγρύπνηση και να οργανώσουν Παλλαϊκή άμυνα, ώστε όταν έρθουν οι Τούρκοι να μπορέσουν να αμυνθούν και όπως σημείωσε να ξέρει ο καθένας σε ποιο χαράκωμα θα βρίσκεται με το τουφέκι του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Παναγιώτης Παρασκευαΐδης συμμετέχει στην Επιτροπή Άμυνας της βουλής στην οποία όπως δήλωσε έχει αναφέρει όλες τις ανησυχίες του για τους Τούρκους και τις δηλώσεις που κάνουν περί γαλάζιας πατρίδας.

Μάλιστα όπως είπε ο ίδιος έχει μεγάλη εμπειρία από εμπόλεμες καταστάσεις καθώς πήγε στην Κύπρο ως εθελοντής το 1974.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Γελάει ο πλανήτης! Βρετανικά πολεμικά πλοία…συγκρούστηκαν μεταξύ τους

20|01|2024 23:55

Πιο συγκεκριμένα το ένα εμβόλισε το άλλο με την…όπισθεν!

«Σε μια γκάφα που θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο τις επιχειρήσεις του Ηνωμένου Βασιλείου στη Μ. Ανατολή σε μια κρίσιμη στιγμή, το σκάφος HMS Chiddingfold συγκρούστηκε με το HMS Bangor, προφανώς μετά από μια μηχανική βλάβη», μεταδίδει σήμερα η Daily Mail.

Το ίδιο μέσο δημοσίευσε και φωτογραφίες από τις ζημιές στο εξωτερικό και το εσωτερικό των πλοίων.

Η σύγκρουση άνοιξε μια τεράστια τρύπα στο κάτω μέρος του πλοίου. Υπήρξαν εσωτερικές ζημιές αλλά δεν υπάρχουν τραυματισμοί.

Πηγές του Πολεμικού Ναυτικού του Ηνωμένου Βασιλείου ανέφεραν ότι δεν υπάρχει ακόμη χρονοδιάγραμμα για το πότε το σκάφος μπορεί να επιστρέψει σε καθήκοντα πρώτης γραμμής.

Μάλιστα λέγεται πως…κόλλησε η όπισθεν στο πολεμικό πλοίο των Βρετανών, με αποτέλεσμα το πλήρωμα να μην μπορέσει να αποφύγει τη σύγκρουση!!

Φυσικά το βίντεο με τη στιγμή της σύγκρουσης έχει γίνει ανάρπαστο και στη Ρωσία:

https://twitter.com/i/status/1748659977441435775



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΤΟΝ "ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ" το ΠΑΣΟΚ!! «ΠΑΛΛΑΪΚΗ άμυνα για να μην μας σφάξουν οι Τούρκοι» ζητά ο (βουλευτής) Παρασκευαΐδης...

20/1/2024    -    20.00

Αίσθηση προκάλεσε στους παρευρισκόμενους της εκδήλωσης κοπής πίτας των εργαζομένων του νοσοκομείου της Μυτιλήνης, η τοποθέτηση του βουλευτή Λέσβου του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Παναγιώτη Παρασκευαΐδη, στο πλαίσιο του χαιρετισμού που απηύθυνε.

Πρόκειται για τον ίδιο βουλευτή που είχε βρεθεί στο επίκεντρο για τη θέση του για τα ομόφυλα ζευγάρια, από την οποία το ΠΑΣΟΚ πήρε αποστάσεις.

Ο κ. Παρασκευαΐδης όπως αναφέρει το Stonisi.gr, τόνισε ότι η Τουρκία καταστρώνει μοχθηρά σχέδια κατάληψης των νησιών μας εν μία νυκτί και μάλιστα υποστήριξε ότι η γειτονική χώρα διαθέτει ισχυρό αποβατικό στόλο ο οποίος θα έρθει στα νησιά μας όπως η Χαμάς και θα σφάξει τον πληθυσμό.

Δεν σταμάτησε όμως εκεί. Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ κάλεσε τους πολίτες να είναι σε επαγρύπνηση και να οργανώσουν Παλλαϊκή άμυνα, ώστε όταν έρθουν οι Τούρκοι να μπορέσουν να αμυνθούν και όπως σημείωσε να ξέρει ο καθένας σε ποιο χαράκωμα θα βρίσκεται με το τουφέκι του.

Η αποδοκιμασία  του ΠΑΣΟΚ ήρθε πάντως  άμεσα. «Στον κ. Παρασκευαΐδη διαμηνύθηκε αρμοδίως, ότι το ΠΑΣΟΚ δεν πρόκειται να ασχοληθεί ξανά με φαιδροτητες και υπερβολές, που είναι εκτός των θέσεων μας», σχολίασαν τα στελέχη της Χαριλάου Τρικούπη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Παναγιώτης Παρασκευαΐδης συμμετέχει στην Επιτροπή Άμυνας της βουλής στην οποία όπως δήλωσε έχει αναφέρει όλες τις ανησυχίες του για τους Τούρκους και τις δηλώσεις που κάνουν περί γαλάζιας πατρίδας. Μάλιστα όπως είπε ο ίδιος έχει μεγάλη εμπειρία από εμπόλεμες καταστάσεις καθώς πήγε στην Κύπρο ως εθελοντής το 1974.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πολεμικά πλοία των Άγγλων συγκρούονται χωρίς "παρέμβαση" Υεμενιτών...

20/1/2024   -    23.39

Ο "συνασπισμός" των φονιάδων των λαών χωρίς την... "παρέμβαση" των Χούτι!

Δύο βρετανικά πολεμικά πλοία συγκρούστηκαν ενώ ήταν ελλιμενισμένα στο Μπαχρέιν.

Tο πολεμικό πλοίο HMS Chiddingfold του Βρετανικού Βασιλικού Ναυτικού προσκρούει στo HMS Bangor...



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



"Καλωσορίζουμε τη Νέα Χρονιά, γιορτάζοντας την επέτειο της Νίκης της Κουβανικής Επανάστασης..."

20/1/2024    -   23.07

Καλωσορίζουμε τη Νέα Χρονιά, γιορτάζοντας την επέτειο της Νίκης της... Κουβανικής Επανάστασης και της γέννησης του Χοσέ Μαρτί, συζητώντας, γλεντώντας και τραγουδώντας.

Κυριακή 4 Φεβρουαρίου, 2:00 το μεσημέρι

 Μουσικό Μεζεδοπωλείο "Το Μονοπάτι"

Ακακιών 5 & Δροσιάς, Νέο Ηράκλειο Αττικής(400 μέτρα από τον Σταθμό ΗΣΑΠ «Ηράκλειο») https://maps.app.goo.gl/L1TtxYzVdkHbfZd77

 Συμμετέχει και χαιρετίζει ο πρέσβης της Κούβας Αραμίς Φουέντες Ερνάντες

Πλούσιο φαγητό – Ποτό – Ζωντανή μουσική – Χορός κατά βούληση, Βιβλιοπωλείο – Λαχειοφόρος – Βασιλόπιτα

--> Εξασφάλισε πρόσκληση από κάποιο μέλος του Συλλόγου ή επικοινώνησε με το messenger ή μέσω email josemartigr@gmail.com.

https://cubaniagriega.blogspot.com/2024/01/blog-post_19.html



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σκοτώθηκε αξιωματικός του ΝΑΤΟ στην Ουκρανία...

20/1/2024    -    22.52

Ο Αντισυνταγματάρχης του Ιταλικού Στρατού Claudio Castiglia, μέλος της διοίκησης του ΝΑΤΟ στην...Ουκρανία σκοτώθηκε.

Ο θάνατός του ανακοινώθηκε από την «Εθνική Ένωση Βερσαλιέρων», χωρίς να γίνει μνεία στην παρουσία του σε Νατοϊκή αποστολή στην Ουκρανία.

Ωστόσο , η Διοίκηση του ΝΑΤΟ κι ο Ιταλικός στρατός σιωπούν...

« Το Εθνικό Προεδρείο της «Ενωσης Βερσαλιέρων» για την απώλεια του Αντισυνταγματάρχη Βερσαλιέρου Claudio Castiglia, συμμετέχει με ειλικρινή συλλυπητήρια στο πένθος της οικογένειας του, όλους τους Βερσαλιέρους και τους συναδέλφους της Διοίκησης του ΝΑΤΟ (NRDC – Solbiate Olona» του ...

* Ελληνόφωνοι στρατιωτικοί (έμμισθοι κι όχι κληρωτοί στρατιώτες), έχουν σταλεί σε Νατοϊκές αποστολές που πολεμούν τους Ρώσους ιμπεριαλιστές, υπό τις διαταγές του κοκαϊνομανή μικρού φύρερ των ουκροναζί;



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ! Παραμένουν οι λάθος συντάξεις...

20/1/2024    -     22.36

Παρά τις απέλπιδες προσπάθειες της κυβέρνησης να πείσει ότι έχει λύσει τα σημαντικότερα προβλήματα του Ασφαλιστικού, η πραγματικότητα είναι πως -με τη βοήθεια Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης- το σημαντικότερο έργο της είναι πως κατάφερε να τα κρύψει κάτω από το χαλί. Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα αποτελεί το γεγονός ότι δεκάδες χιλιάδες ευρώ, που κατέβαλλαν επί σειράν ετών συνταξιούχοι με παράλληλη ασφάλιση, δεν έχουν μέχρι στιγμής αντίκρισμα, καθώς δεν λαμβάνουν την προσαύξηση που δικαιούνται στη σύνταξή τους.

Γι’ αυτό και το Ενιαίο Δίκτυο Συνταξιούχων έστειλε στον ΕΦΚΑ άλλο ένα εξώδικο, επαναφέροντας στο προσκήνιο το πρόβλημα με τον επανυπολογισμό των συντάξεων για όσους έχουν συνταξιοδοτηθεί πριν από τις 13 Μαΐου 2016, ημερομηνία έναρξης του «νόμου Κατρούγκαλου».

Οπως επισημαίνεται, με τον σχετικό νόμο (ν. 4387/2016) δίνεται η ευκαιρία να επανυπολογιστούν και αυτές οι περιπτώσεις που αφορούν την παράλληλη σύνταξη, ενώ έχουν υποβληθεί και αιτήσεις προς τον φορέα από συνταξιούχους που ζητούν αντί για 2η σύνταξη να υπάρξει προσαύξηση στην υπάρχουσα (εφαρμογή του νόμου).

90 παραδείγματα

Στο εξώδικο αναφέρονται τα παραδείγματα 90 συνταξιούχων που είναι μέλη του δικτύου, τα οποία έχουν προβεί σε σχετικό αίτημα προς τον ΕΦΚΑ, ζητώντας να εφαρμοστεί ο νόμος.

Τα ερωτήματα που θέτει το ΕΝΔΙΣΥ είναι τα εξής:

*Πώς ο ΕΦΚΑ δηλώνει ότι αξιοποιεί τον «συμφερότερο τρόπο» υπολογισμού, χωρίς να αναφέρει στοιχεία για το πώς έχει γίνει ο επανυπολογισμός των συντάξεων;

*Πώς έχει γίνει ο διαχωρισμός εθνικής και ανταποδοτικής σύνταξης;

*Ο επανυπολογισμός έχει γίνει σύμφωνα με το 0,075% της προσαύξησης στο σύνολο των παράλληλων ετών ασφάλισης;

*Με δεδομένο ότι ο ΕΦΚΑ επικαλείται την έκδοση λογισμικού για τον υπολογισμό της παράλληλης σύνταξης, υπάρχουν διαφορές στις συντάξεις που εκδίδονται με αίτηση μετά τις 13/5/2016 και έχουν υπολογιστεί με τον «νόμο Κατρούγκαλου»;

*Ποιες διαφορές υπάρχουν ανάμεσα στον παλαιότερο και τον νεότερο τρόπο υπολογισμού;



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η δουλέμπορος υποψήφια ευρωβουλευτής...

20/1/2024    -    21.52

«Έξυπνη και ικανή να συναλλάσσεται με Ευρωπαίους ηγέτες»

Η Carola Rackete επαινεί κι υμνεί την Τζόρτζια Μελόνι (Νοέμβρης 2023)

«Δεν θα αφήσουμε την Ευρώπη στους φασίστες και δεν θα τους επιτρέψουμε να καταστρέψουν τους δημοκρατικούς θεσμούς»

Μ' αυτή την "αντιφασιστική" δήλωση η Γερμανίδα "ακτιβίστρια" που έγινε διάσημη με τις μεταφορές λαθρομεταναστών στην Ευρώπη κι ίνδαλμα της Νατοϊκής αριστεράς μας ενημέρωσε για τους νέους αγώνες της.

Για να μην έρθει ο φασισμός αποφάσισε να μετακομίσει από τις θάλασσες στις αίθουσες της ευρωπαϊκής πολιτικής με το κόμμα της γερμανικής Νατοϊκής αριστεράς (Linke), με ένα πρόγραμμα που, ωστόσο, τώρα έγινε και πρόγραμμα της ευρωπαϊκής δεξιάς...

Προσφάτως (23-26 Νοέμβρη 2023), στο φεστιβάλ της Φλωρεντίας "L'Eredità delle Donne" (Η κληρονομιά των Γυναικών), μας προσανατόλισε για τους νέους αγώνες της.

Μίλησε για κλιματικά-περιβαλλοντικά ζητήματα!

Η «καπετάνισσα», υπογράμμισε πώς «η κλιματική έκτακτη ανάγκη έχει σοβαρές πολιτικές και οικονομικές συνέπειες και συγκεκριμένο αντίκτυπο στη ζωή μας...

Στη Φλωρεντία, η "καπετάνισσα" μεταφοράς δούλων για τον Σόρος, έπλεξε και το εγκώμιο για την πρωθυπουργό της Ιταλίας: «Έξυπνη και ικανή να συναλλάσσεται με Ευρωπαίους ηγέτες» και το σχόλιο της εφημερίδας απολαυστικό: «Σε πιστεύω... είναι φίλο-Ατλαντική (Νατοϊκή) κι αυτή»...

Δεν ήταν "άνοδος της ακροδεξιάς... του νεοφασισμού..." η νίκη της Μελόνι στην Ιταλία; Άμεση η διάψευση του αφηγήματος όταν για τον σχηματισμό της νέας κυβέρνησης η Μελόνι δήλωσε χωρίς περιστροφές, διαψεύδοντας τις Κασσάνδρες: «Όσοι δεν είναι υπέρ του ΝΑΤΟ, της Ευρωπαϊκής Ένωσης κι εναντίον της Ρωσίας... δεν έχουν θέση στην κυβέρνησή μου»! 

«Στην Ιταλία ο Λέττα κι η Μελόνι φαίνονται ως πολύ διαφορετικά πρόσωπα,

αλλά στην Ουάσινγκτον ως πολύ ίδια»

Έντουαρντ Λούτβακ, Σύμβουλος Στρατηγικής της κυβέρνησης των ΗΠΑ

Τέλος πάντων... η Νατοϊκή αριστερή που φιλοδοξεί να πλεύσει στα ευρωπαϊκά 35.000 μηνιαίως (χωρίς τις εξτρά παροχές, για να μην πάμε στα λόμπι), είναι γνωστή στην Ελλάδα.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μάικ Ντίξον: Πέθανε ξαφνικά ο δημοσιογράφος που είχε αποκαλέσει τον Ν.Τζόκοβιτς «αξιοθρήνητο» επειδή δεν εμβολιαζόταν

Κατέρρευσε στη Μελβούρνη όπου κάλυπτε το Australian Open

20.01.2024 | 23:53

Ο Βρετανός δημοσιογράφος Μάικ Ντίξον  της Daily Mail πέθανε ξαφνικά σε ηλικία 59 ετών, ενώ κάλυπτε το Australian Open.

Ο Ντίξον ήταν σφοδρός επικριτής του τενίστα Νόβακ Τζόκοβιτς επειδή δεν είχε δεχτεί να εμβολιαστεί για τον COVID.

Τον είχε αποκαλέσει «αξιοθρήνητο, αντι-εμβολιαστή τενίστα που ήθελε απελπισμένα  να τον αγαπούν».

Τα συλλυπητήριά του έδωσε και ο ίδιος ο Τζόκοβιτς.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το Ιράν και η Ρωσία συνέδεσαν τα συστήματα χρηματοοικονομικών πληροφοριών τους και απεξαρτήθηκαν από το SWIFT

Αυτό δήλωσε ο αναπληρωτής επικεφαλής της κεντρικής τράπεζας του Ιράν, Μοχσέν Καρίμι

20.01.2024 | 23:35