Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2024

Κυριακη 21 Ιανουαριου 2024


Γιατί το ΝΑΤΟ έχει ιδεολογία των Ναζί; Γιατί το ΝΑΤΟ θέλει να αποκτήσει παγκόσμια κυριαρχία; Κοιτάξτε αυτούς που δημιούργησαν και διοικούσαν το ΝΑΤΟ.

Πώς και πού συνέχισαν την καριέρα τους μετά την πτώση του οι ανώτατοι αξιωματικοί του Γ' Ράιχ

Adolf Heisinger:

- Αρχηγός του Τμήματος Επιχειρήσεων του Γενικού Επιτελείου των Στρατευμάτων Ξηράς της Βέρμαχτ

- Το 1961-1964, Πρόεδρος της Στρατιωτικής Επιτροπής του ΝΑΤΟ

Χανς Σπίντελ:

- Στρατιωτικό αρχηγείο "Β" κοντά στο Ρόμελ

- Το 1957-1963 διοικητής του ΝΑΤΟ στην Κεντρική Ευρώπη

Γιόχαν Στάινχοφ:

- Ο Ace Luftwaffe στο Ανατολικό Μέτωπο

- Το 1971-1974 Πρόεδρος της Στρατιωτικής Επιτροπής του ΝΑΤΟ

Johann von Kleimanseg:

- Γενικό Επιτελείο στην ανώτατη διοίκηση της Βέρμαχτ

- Το 1967-1968 διοικητής του ΝΑΤΟ στην Κεντρική Ευρώπη

Έρνεστ Φέρμπερ:

- Επιθεωρητής της Ανώτατης Διοίκησης της Βέρμαχτ

- Το 1973-1975 διοικητής του ΝΑΤΟ στην Κεντρική Ευρώπη

Καρλ Σνελ:

- Γενικό Επιτελείο στο Σώμα Αρμάτων της Βέρμαχτ

- Το 1975-1977 διοικητής του ΝΑΤΟ στην Κεντρική Ευρώπη

Franz Joseph Schultze:

- Αξιωματικός Λουφτβάφε, Ιππότης του Σταυρού

- Το 1977-1979 διοικητής του ΝΑΤΟ στην Κεντρική Ευρώπη

Ferdinand von Zenger και Eterlin:

- Υπασπιστής στην ανώτατη διοίκηση της Βέρμαχτ

- Το 1979-1983 διοικητής του ΝΑΤΟ στην Κεντρική Ευρώπη.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Όταν λέμε ότι έχουν λαλήσει τελείως οι γυναίκες και είναι του ψυχίατρου, αυτό εννοούμε

Η κληρονόμος της BASF μοιράζει την περιουσία της καταγγέλλοντας το ταξικό σύστημα.

Στην Αυστρία όλα τα φώτα της δημοσιότητας στρέφονται αυτές τις μέρες στην 31χρονη πολυεκατομμυριούχο Μαρλέν Ένγκελχορν, κληρονόμο του γερμανικού κολοσσού χημικών και φαρμακευτικών βιομηχανιών BAS. Καταγγέλλοντας το ταξικό σύστημα, τις κοινωνικές ανισότητες και το άδικο φορολογικό σύστημα που ευνοεί τους πλούσιους, η Μαρλέν θα μοιράσει το 90% της περιουσίας της.

Σε ποιούς θα δοθούν τα χρήματα και για ποιούς σκοπούς, θα το αποφασίσουν από κοινού 50 Αυστριακοί πολίτες προερχόμενοι από όλες τις κοινωνικές τάξεις, που θα θελήσουν να συμμετάσχουν στην ομάδα και θα επιλεγούν με κλήρωση.

Η Μαρλέν Ένγκελχορν εξηγεί την απόφαση της τονίζοντας ότι δεν έκανε τίποτα που να δικαιολογεί την κατοχή τόσου πλούτου

Και άμα δώσει αυτή την περιουσία της τι θα γίνει; Θα ανατραπεί το άδικο καπιταλιστικό σύστημα;  ΟΧΙ!!!  Απλώς αυτή θα φτωχύνει!!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Μότορ Όιλ εξασφάλισε τα πράσινα αντισταθμιστικά της!

Εσυ να δούμε πώς θα ξεχρεώσεις για τις κλανιες σου και την εκπνοή CO2…

“ Το βουνό θα μοιραστεί σε εργολαβίες.

Αυτή τη στιγμή το φυτώριο της Αμυγδαλέζας χρηματοδοτείται από τη Motor Oil, η οποία θα αναλάβει και το φυτώριο του Παλιοχωρίου“



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μια χούφτα traders κέρδισαν 5 δισ. από το ρεύμα - Ο Μαντωνανάκης και τα 330 εκατ. του Υπερταμείου - Tips για το ΧΑ

Σε μπίζνα που αποφέρει τεράστια κέρδη για λίγους και άγνωστους, εν πολλοίς, traders έχει μετατραπεί η ευρωπαϊκή αγορά ενέργειας. Και επειδή οι αριθμοί λένε πάντα τη δική τους αλήθεια, σημειώνουμε ότι μιλάμε για ένα μικρό κλάδο που πριν από πέντε χρόνια είχε μετά βίας κέρδη 100 εκατ. τον χρόνο, αλλά το 2022 αθροιστικά κέρδη 5 δισ. δολαρίων!

Οι traders αυτοί βρίσκονται στη Δανία, καθόλου τυχαία επιλογή, καθώς ήδη από τη δεκαετία του 1990 ξεκίνησε στη Σκανδιναβία η απελευθέρωση της αγοράς ενέργειας από τα κρατικά δεσμά.

Το «κόλπο» αφορά τη χρήση αυτοματοποιημένων μοντέλων βραχυπρόθεσμου trading με αλγορίθμους αλλά και συστηματική παρακολούθηση των μετεωρολογικών δεδομένων. Βλέπουν, για παράδειγμα, ότι σε μια χώρα της Ευρώπης θα υπάρξει ομίχλη. Αυτόματα τα συστήματα, με ελάχιστη ανθρώπινη παρέμβαση, αγοράζουν συμβόλαια αξίας εκατομμυρίων δολαρίων, ποντάροντας ότι η τιμή ρεύματος θα ανέβει μόλις φανεί ότι τα φωτοβολταϊκά δεν παράγουν όσο αναμενόταν. Και το χρήμα… ρέει.

Αυτό που πρακτικά έχει απογειώσει αυτή την μπίζνα είναι η διείσδυση των ΑΠΕ, σημειώνει το Bloomberg. Η αγορά έχει αποκτήσει μεγάλη μεταβλητότητα λόγω της «στοχαστικότητας» των ΑΠΕ και της επίδρασης που έχουν σε αυτές οι μετεωρολογικές συνθήκες (σ.σ. δεν υπάρχει σταθερή παραγωγή λόγω καιρού). Οι εκρηκτικές συνθήκες που διαμόρφωσε ο πόλεμος στην Ουκρανία ήταν το κερασάκι στην τούρτα.

Όπως και να 'χει, οι συγκεκριμένες εταιρείες, που δεν έχουν δική τους παραγωγή, βρίσκονται να κερδίζουν περισσότερα απ’ ό,τι κραταιοί όμιλοι της Ευρώπης. Και ίσως ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι ότι η δράση τους ελάχιστα έχει απασχολήσει τις ευρωπαϊκές ρυθμιστικές αρχές παρά τους συστημικούς κινδύνους που προκύπτουν. 



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο ΠΟΥ εξαγγέλει την νέα πανδημία: Είναι θέμα χρόνου, η νόσος «Χ» θα είναι 20 φορές πιο θανατηφόρα από τον κορωνοϊό.

Την προειδοποίηση για την άγνωστη απειλή αποκαλούμενη νόσο Χ, έκανε ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας κατά την διάρκεια του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ που διεξήχθη στο Νταβός της Ελβετίας.

Είναι θέμα χρόνου είναι η εμφάνιση της νέας πανδημίας, θα είναι 20 φορές πιο θανατηφόρα από τον κορωνοϊό και θα μπορούσε να προκαλέσει την κατάρρευση των συστημάτων υγείας και των οικονομιών.

Η νόσος Χ είναι μια υποθετική ασθένεια και αντιπροσωπεύει μία άγνωστη απειλή η οποία θα μπορούσε να είναι η πηγή της επόμενης πανδημίας. Σύμφωνα με τον ΠΟΥ, η νόσος Χ θα μπορούσε να προκληθεί από ένα παθογόνο το οποίο επί του παρόντος δεν είναι γνωστό ότι προκαλεί ασθένεια.

Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ που διεξήχθη αυτή την εβδομάδα στο Νταβός της Ελβετίας, ο ΠΟΥ ζήτησε από τους παγκόσμιους ηγέτες να είναι προετοιμασμένοι.

Νο1 κίνδυνος η “παραπληφόρηση”… δηλαδή η κοινή λογική.

Η εξέταση της δικής μας συμπεριφοράς είναι εξίσου διορατική για την πρόβλεψη των απειλών ενός παθογόνου, όσο και η κατανόηση του ίδιου του παθογόνου. Ένα από τα διδάγματα που αντλήθηκαν από την πανδημία COVID-19 ήταν οι προκλήσεις που θέτουν η παραπληροφόρηση και η συνωμοσιολογία, είπε ο Τέντρος.

Η διαχείριση μιας πανδημίας θα σήμαινε την ανάπτυξη αποτελεσματικών στρατηγικών δημόσιας επικοινωνίας για την προστασία από την παραπληροφόρηση, την ενίσχυση των σχεδίων οικονομικής και ψυχικής υγείας για την αντιμετώπιση πιθανών lockdown, την οικοδόμηση μεγαλύτερης ευελιξίας στα εκπαιδευτικά συστήματα και φυσικά την ενίσχυση των υποδομών υγειονομικής περίθαλψης.

Κάτι που συμβαίνει ήδη…

Απο τις αρχές του 2020 τα λεγόμενα εναλλακτικά ΜΜΕ έχουν “πέσει μέσα” με εξαιρετική ακρίβεια. κυρίως, όσον αφορά τα ψέματα που προέβαλαν τα κυρίαρχα ΜΜΕ, τα οποία μάλιστα χρηματοδοτούνταν με τεράστια ποσά απο τις κυβερνήσεις, για να παραπληροφορούν υπερ των φαρμακευτικών εταιριών.

Αν καταφέρουν και επιβάλλουν παγκόσμια λογοκρισία και ελεγχόμενη ενημέρωση θα είναι ένα τεράστιο πλήγμα, όχι μόνο για την ελευθερία του λόγου και την δημοκρατία αλλα και για την ίδια μας την σωματική ακεραιότητα.

Τα καθάρματα αυτά έχουν αποδείξει πως είναι αδίστακτοι και έτοιμοι να κάνουν τα πάντα για να εδραιώσουν την κυριαρχία τους.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πρωθυπουργός Σλοβακίας: «Καμία βοήθεια στην διεφθαρμένη Ουκρανία που ελέγχουν οι ΗΠΑ – Αν μπει στο ΝΑΤΟ θα ξεκινήσει ο Γ’ΠΠ»

Ο πρωθυπουργός της Σλοβακίας, Ρόμπερτ Φίτσο, ανέφερε το Σάββατο ότι «η Ουκρανία δεν είναι ανεξάρτητη και κυρίαρχη χώρα», αλλά «βρίσκεται υπό τον πλήρη έλεγχο και την επιρροή των ΗΠΑ», επαναλαμβάνοντας πως η χώρα του δεν σκοπεύει να στείλει όπλα.

Κράτος-μέλος του NATO και της ΕΕ, η Σλοβακία πλέον βλέπει ότι η συνεχής υποστήριξη στο Κίεβο μπορεί να οδηγήσει σε μια ολέθρια κατάσταση χωρίς επιστροφή ενώ μιλά έξω από τα δόντια για το που μπορεί να πηγαίνει αυτή η βοήθεια.

Πλέον χώρες που τάχθηκαν ξεκάθαρα υπέρ του Κιέβου κάνουν δεύτερες σκέψεις καθώς τα αποτελέσματα στο πεδίο των μαχων είναι πλέον καταλυτικά και το μόνο που μπορεί να καταφέρουν αν συνεχίσουν να προσφέρουν όπλα είναι να οδηγήσουν Ανατολή και Δύση σε μια μεγάλη σύγκρουση. 

Ο κ. Φίτσο αναμένεται να συναντηθεί με τον Ουκρανό ομόλογό του Ντένις Σμίχαλ την Τετάρτη, σε πόλη στα σύνορα των δυο χωρών.

«Θα τού πω ότι είμαι εναντίον της εισδοχής της Ουκρανίας στο NATO και θα ασκήσω το βέτο. Αυτό θα πυροδοτούσε τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο, τίποτε άλλο», είπε ο Σλοβάκος πρωθυπουργός στη δημόσια τηλεόραση RTVS.

Πρόσθεσε πως το Κίεβο «δεν θα λάβει όπλα από πλευράς του στρατού και του κράτους της Σλοβακίας».

Κατηγόρησε επίσης την Ουκρανία πως είναι ανάμεσα στις πιο διεφθαρμένες χώρες στον κόσμο: «Ουδείς γνωρίζει που πηγαίνει η βοήθεια που λαμβάνει, εξαφανίζεται», είπε.

Κατά την άποψή του, η ένοπλη σύρραξη της Ουκρανίας με τη Ρωσία, που οδεύει να συμπληρώσει δυο χρόνια, είναι αδύνατο να επιλυθεί με στρατιωτικά μέσα και το Κίεβο θα χρειαστεί να εκχωρήσει τμήματα της ουκρανικής επικράτειας: «Θα πρέπει να γίνει συμβιβασμός κάποιου είδους, που θα είναι επώδυνος και για τις δυο πλευρές», εξήγησε.

«Τι περιμένουν; Πως οι Ρώσοι θα φύγουν; Δεν είναι ρεαλιστικό αυτό», είπε.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μόλις που πρόλαβα να ακούσω ένα ρεπορτάζ στην ΕΡΤ NEWS για τις ανεμογεννήτριες. Αυτή τη στιγμή έχουν τοποθετηθεί κοντά στις 3000, και φυσικά μέσα σε αυτές δεν υπολογίζονται αυτές που θα τοποθετηθούν από δω και πέρα. Σε μια πενταετία θα διπλασιαστούν και δεν φτάνει μόνο αυτό ετοιμάζουν μεγάλο ντου σε υπεράκτιες ανεμογεννήτριες... Μάλιστα έδειχνε και σε ένα χάρτη τα σημεία που θα τοποθετηθούν. Γεμίζουν όλο το Αιγαίο, από το Θρακικό Πέλαγος μέχρι και το Κρητικό.... Λιγότερες προς το παρόν είναι στο Ιόνιο, αλλά ας μην ανησυχούμε , θα το φροντίσουν και αυτό. Ο προβληματισμός τους είναι ότι δεν υπάρχουν επαρκή δίκτυα για την διανομή στη Βόρεια Ευρώπη (κυρίως Γερμανία). Θα το λύσουν σύντομα και αυτό, μην ανησυχείτε...

Έτσι το όνειρο του Πρωθυπουργού μας γίνεται πραγματικότητα!

Η χώρα μετατρέπεται σε μπαταρία της Ευρώπης ! Το μέλλον μας διαγράφετε λαμπρό !



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Υπερασπίσου το παιδί, γιατί αν γλυτώσει το παιδί, υπάρχει ελπίδα!



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το τελευταίο 24ωρο, οι Σιωνιστές πραγματοποίησαν 14 σφαγές στη Γάζα, σκοτώνοντας τουλάχιστον 165 Παλαιστίνιους και τραυματίζοντας 280, μεταξύ των οποίων 50 παιδιά.

Παρά το μέγεθος της καθημερινής γενοκτονίας, για την Παλαιστίνη δεν υπάρχουν ποτέ εξώφυλλα στον Τύπο ή ειδικά προγράμματα στην τηλεόραση, για τα μεγάλα δυτικά μέσα ενημέρωσης είναι μόνο αριθμοί που πεθαίνουν στη σιωπή. 



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Με πολύ μεγάλη θλίψη αποχαιρετουμε την αναπληρώτρια συναδέλφισσα Παναγιώτα. 

Πραγματικά υποκλίνομαι στο θάρρος και στον αγώνα που έδωσε. 

Όμως τιμώντας την μνήμη της και τον αγώνα που έδωσε θα φύγω από τα συνηθισμένα και θα πω κάποια πράγματα που πρέπει να ειπωθούν. 

Γιατί από την μία μεριά υπήρξε ένα τεράστιο κύμα αλληλεγγύης από τους συναδέλφους της περιοχής αλλά και από συλλόγους Δασκάλων από όλη την Ελλάδα και από την άλλη υπάρχει η αναλγησία και η απανθρωπια του κράτους. 

Γιατί είναι απανθρωπια 50000 αναπληρωτές όταν αρρωστήσουν να μην δικαιούται στην ουσία άδεια.

Είναι απανθρωπια για να μην χάσουν το μεροκάματο να κάνουν χημειοθεραπεια το πρωί και μετά να πηγαίνουν σχολείο!!!

Είναι απανθρωπια μέσα στις τόσες δυσκολίες που βιώνουν να έχουν και το άγχος πως θα τα βγαλουν περα αφου τους στερούν και το μεροκάματο. 

Νιώθω πραγματικά ντροπή όταν συνάδελφοι αναπληρωτές ζητούν βοήθεια από το ΔΣ για να βρεθεί τρόπος να κάνουν την θεραπεία τους χωρίς να χάσουν το μεροκάματο . Είναι ντροπή στην Ελλάδα του 2024 να ζούμε τέτοιες καταστάσεις. 

Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στον σύζυγο και στο παιδί της .


Για την απώλεια της συναδέλφισσας  Παναγιώτας Μακρή – Παπανικολάου

Ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Πάτρας με μεγάλη θλίψη αποχαιρετά τη συνάδελφο εκπαιδευτικό εικαστικών που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 43 ετών.

Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στον μονάκριβο γιο της Δημήτρη στον σύζυγο της Κωνσταντίνο και στους λοιπούς οικείους της.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Ελληνική κυβέρνηση έδωσε € 31.728.747,00 επιχορήγηση στον σύζυγο της Προέδρου της Ευρωενωσιτικής Επιτροπής Ursula von der Leyen.

Η Ελληνική Κυβέρνηση έδωσε € 31.728.747,00 Επιχορήγηση για δαπάνες έρευνας και ανάπτυξης σε μία εταιρεία με την επωνυμία THERACELL LABORATORIES ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, της οποίας μέτοχος κατά 50% είναι η εταιρία Orgenesis.

Διευθυντής στην εταιρεία Orgenesis είναι o Prof. Dr. Heiko von der Leyen ο οποίος τυγχάνει να είναι ο σύζυγος της Προέδρου της Ευρωενωσιτικής Επιτροπής Ursula von der Leyen.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Θερμη παρακληση προς ολους τους επισκεπτες της Παρνηθας μην ταιζετε τα ελαφια με τυροπιτες,ψωμι,γαριδακια και σαντουιτς με σκοπο να τα προσελκυσετε για να τα χαιδεψετε γιατι βαζετε την ζωη τους σε μεγαλο κινδυνο,τις παραπανω τροφες τα ζωακια δεν μπορουν να τις μεταβολισουν με αποτελεσμα να παθαινουν στομαχικο ιλιγγο πρηζεται το εντερο τους και η κοιλια τους και επερχεται ο θανατος,υπαρχει αφθονη τροφη για αυτα τα ζωακια στο βουνο...Σας παρακαλω κοινοποιηστε το....



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΧΑΛΙΛ ΓΚΙΜΠΡΑΝ

«Μητέρα: η πιο όμορφη λέξη στα χείλη της ανθρωπότητας.»



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τσιταχ VS βραδυποδας 

ΡΩΣΙΑ VS ΗΠΑ

Η πρωτοπορία της Ρωσίας στην τεχνολογία των υπέρ υπερηχητικών πυραύλων ήταν η αιτία για την οποία το ΝΑΤΟ προχώρησε στην περικύκλωση της Ρωσίας. 

Οι Ρωσικοι πύραυλοι αναπτύσσουν την ταχύτητα των 20 ΜΑΧ κάνοντας αδύνατη την αναχαίτιση τους από τους Patriot που αναπτύσσουν ταχύτητα 3 έως 6 ΜΑΧ.

Ο μόνος τρόπος για να αναχαιτιστούν οι Ρωσικοι AVAGARD ήταν να χτυπηθουν στην αρχή της εκτόξευσης τους όταν δεν έχουν αναπτύξει το μέγιστο της ταχύτητας. 

Σκοπός των ΗΠΑ ήταν η εξουδετέρωση του Ρωσικού πυρηνικού οπλαστασιου μιας και το πυρηνικό οπλοστάσιο των ΗΠΑ είναι άχρηστο μιας και οι Αμερικανικοι πύραυλοι είναι πιο αργοί και από τους βραδυποδες.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



-25 ανύποπτους αμάχους δολοφόνησαν σήμερα στο Ντονέτσκ οι Μπάιντεν, Σόλτς, Μακρόν, Σούνακ, Μητσοτάκης και CIA!

Ουκροναζί, βομβάρδισαν μαζικά με ρουκέτες κι οβίδες που τους προμήθευσαν οι παραπάνω, την λαϊκή αγορά της γειτονιάς Κίροβσκι στο πολύπαθο Ντονέτσκ!

Οι τραυματίες ξεπερνούν τους 20!

*Οι δολοφονίες των αμάχων στο Ντόνετσκ από τις ουκρανοναζιστικές Ένοπλες Δυνάμεις και η συμμετοχή της Δύσης, θα είναι το θέμα της συνεδρίασης του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ με τη συμμετοχή του Ρώσου υπουργού Εξωτερικών Λαβρόφ. 

Η ρωσική αποστολή θα πετάει αυτή την ώρα στη Νέα Υόρκη.

-Νωρίτερα, το Υπουργείο Εξωτερικών της Ρωσίας εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία η ρωσική πλευρά καλεί τις διεθνείς δομές να καταδικάσουν σθεναρά αυτή την τρομοκρατική επίθεση.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Έχουν πάθει πατατρακ οι "προοδευτικοί" «δικαιωματιστές» μεσοαστοι άντρες με το poor things ..

Η χαρά του "φεμινιστη "Πυγμαλίωνα η μπουρλεσκ σάτιρα 

Αν τους έδειχναν σε ταινία τι άγριες φαντασιώσεις κουβαλάν τα κοριτσια θα παθαιναν σοκ οι κακόμοιροι



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κάποιοι έχουν φέρει στο προσκήνιο αυτό το βίντεο από μία παρέμβαση πριν 12 χρόνια στο Ίλιον, που ο Νταλάρας έφαγε γιαούρτια στη συναυλία το 2012, για να υποβαθμίσουν τα όσα σωστά είπε αυτή τη φορά ο Νταλάρας κατά των αλητών-ρουφιάνων-δημοσιογράφων (ΑΡΔ).

θέλω να υπενθυμίσω πως αυτή Η ΠΑΡΈΜΒΑΣΗ ΤΟ 2012 έγινε εξαιτίας των δηλώσεων του Νταλάρα υπέρ των Μνημονίων, βγαίνοντας στην εκπομπή της Τσαπανίδου τότε, δηλώνοντας "Δεν υπερβάλω, είναι μνημόνιο ή βαρβαρότητα". 

Ο προκλητικός Νταλάρας που ενώ είχε κάνει αυτές τις δηλώσεις και είχε την γυναίκα του μνημονιακή υπουργό, προχώρησε σε συναυλίες στις γειτονιές μας στα Δυτικά Προάστια, δήθεν σε ένδειξη αλληλεγγύης προς τους δοκιμαζόμενους κατοίκους, αλλά στην πραγματικότητα για να διαφημίσει την εταιρεία CYTA, σε μία επιχειρηματική κίνηση με βιτρίνα την "φιλανθρωπία" του Νταλάρα, αρκετά διαδεδομένη σε τραγουδιστές που μέσω αυτού του τρόπου βγάζουν μαύρο χρήμα.

Ο Γιώργος Νταλάρας είναι μία τρομερά προβληματική περίπτωση ανθρώπου, όμως οι πρόσφατες δηλώσεις του για την ποιότητα του ελληνικού τραγουδιού αλλά και για τον τρόπο που λειτουργούν οι αλήτες-ρουφιάνοι-δημοσιογράφοι, ήταν σωστές.

Το θέμα όμως είναι πως ο Νταλάρας υπηρετεί το ίδιο τέρας και βρίσκεται στο ίδιο στρατόπεδο που βρίσκονται οι στημένοι παπαγάλοι των μεγαλοκαναλαρχών.

Ούτε ήρωα λοιπόν θα τον κάνουμε αλλά από την άλλη ούτε θα βγάλουμε λάδι τα μισθωμένα σκουπίδια των ΜΜΕ που συμβάλλουν στα μέγιστα για τα εγκλήματα που διαπράττονται κατά της χώρας, του λαού και συνολικά της κοινωνίας.

Σχολιο.- Υποστηρίζεις τους αλήτες-ρουφιάνους-δημοσιογράφους γιατί λες βγάζουν το ψωμί τους 

Είσαι λάθος.. Είναι επιλογή το τι θες να γίνεις..

Αν θες να γίνεις δημοσιογράφος ή αρδ

Αστυνομικός ή πουλημένο χοιρινό

Δασκάλος ή παιδεραστης

Σχολιο.- Αυτά τα παιδάκια, τα ΑΡΔακια,  δεν τα πήγανε εκεί με το ζόρι. Ήταν επιλογή τους να πάνε ή για να το γενικεύσουμε λίγο να κάνουν αυτή τη δουλειά.

Σχολιο.- στον αντινταλαρισμό, που έχει αναχθεί σε δικαιωματιστικό αντισεξισμό του συστήματος, μια θυμήθηκε ότι ο Τσιτσάνης δεν υπερασπίστηκε την Μπέλου όταν της όρμησαν στο μαγαζί που τραγουδούσε πριν ογδόντα χρόνια

Σχολιο.- Δλδ οι δημοσιογράφοι είναι στο απυρόβλητο επειδή εκτελούν εντολές; Άρα και οι ΜΑΤατζίδες δεν φταίνε επειδή εκτελούν εντολές. Και οι χουντικοί εντολές των αμερικάνων εκτελούσαν.

Σχολιο.- εγώ χάρηκα που τους είπε αρδ. Γιατί οκ να τα πει και στα μεγάλα κεφάλια αλλά η δημοσιογράφια δεν είναι λειτουργημα αλλά σκουπιδαριο. Γίνονται δημοσιογράφοι για να είναι γλυφτες και λεκέδες... Ένα παράδειγμα είναι το εξής

Η μητέρα του Ντανου από το survivor είχε καρκίνο και δεν της το είχαν πει, ένας αρδ λοιπόν έβαλε λυτούς και δεμένους και έμαθε τι και πως

Ο Ντανος ειχε κάνει τα απαραίτητα να παντρευτεί εκείνη την περίοδο για να τον προλάβει η μαμα του γαμπρό

Ακούει λοιπόν στο ράδιο ότι έχει καρκίνο και μαθαίνει τι έχει και έπαθε χοντρή ζημιά ψυχολογικά και δεν χάρηκε όσο ήθελε τον γάμο του γιου της

Θεωρώ λοιπόν χωρίς να συμπαθώ τον Νταλάρα σαν άνθρωπο αλλά σαν τραγούδιστη ότι και το βαράμε το σαμάρι για να τα ακούσει ο γάιδαρος μια χαρά είναι αφού το τόλμησε. Γιατί αν δεν ήθελε να κάνει πρόβλημα στα μεγάλα κεφάλια δεν θα έλεγε τίποτα και θα πήγαινε με την κατεύθυνση που ήδη υπάρχει

Σχολιο.- Στο κανάλι πήγε γιατί τον κάλεσαν και δέχτηκε να του πάρουν συνέντευξη ή οτιδήποτε άλλο.

Αυτό που έγινε έξω είναι κανιβαλισμός και εκβιασμός.

Νομίζω είναι εμφανέστατη η διαφορά.

Η αντίδραση του ήταν αυτή που έπρεπε.

Δεν προκύπτει από πουθενά ότι ο Νταλάρας το έπαιζε ή το παίζει επαναστάτης.

Σχολιο.- άσε, ο Νταλάρας έβαλε τη σύζυγό του στην πολιτική, με το σημιτικό πασόκ. Καταλάβαμε.

Σχολιο.- Ο Νταλάρας που παίρνει λεφτά σε κάθε φιλανθρωπικό σκοπό ο μεγαλύτερος αλήτης

Σχολιο.- μια χαρά τούς τα είπε στα ΑΡΔακια. Και νομίζω ότι δεν το έκανε και με τόση κακία. Με χαμόγελο ήταν και στο τέλος τούς προσκάλεσε κιόλας.

Σχολιο.- Ο Νταλάρας πάντως αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στους σταθμούς, οι οποίοι γνωρίζουμε σε ποιους ανήκουν. Βέβαια το πού και σε ποιον θα πάνε αυτού του είδους οι ρεπόρτερ δεν το αποφασίζει ο Αλαφούζος κι ο Μαρινάκης. Το αποφασίζουν οι διευθυντές προγράμματος σε συνεννόηση με τις γνωστές τηλεκατίνες τύπου Καινούργιου, στις οποίες αναφέρθηκε ο Νταλάρας με το σχόλιό του για τις "σιλικόνες". Όταν πας να δώσεις μια συνέντευξη με αφιερωματικό χαρακτήρα σε μια μουσική προσωπικότητα του βεληνεκούς του Τσιτσάνη, και βγαίνοντας σε ρωτάνε για την απάντηση του Αργυρού, καταλαβαίνει κανείς ποιος είναι ο "πολιτισμός" και η "κουλτούρα" που προάγει σήμερα η τηλεόραση. Το σχόλιο περί Τζιμάκου, του ανένταχτου "αναρχικού" που πουλούσε αντιΚΚΕδίλα επειδή πουλούσε, είναι τουλάχιστον άτοπο. Ο Νταλάρας είναι ο μεγαλύτερος εν ζωή Έλληνας ερμηνευτής. Αν αποδομήσουμε και αυτόν δε θα μείνει τίποτα που να θυμίζει πολιτισμό σε αυτη τη χώρα.

Σχολιο.- Όσο για τον Τζιμάκο, δεν μου άρεσαν οι αντιΚΚΕ ατάκες του με τις οποίες έκανε καριέρα, αλλά προς το τέλος της ζωής του, είχε αλλάξει.

Σχολιο.- Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΑΡΑ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΚΑΙ ΚΛΑΙΓΕΤΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΤΑ ΝΑΚΙΑΜΟΥ.

Σχολιο.- O καθένας είναι υπεύθυνος για τις πράξεις του. Επειδή είναι υπάλληλος και κάνει αυτό που του είπε το αφεντικό, δεν δικαιολογείται. Ας μην δεχόταν να το κάνει. Σε κάθε περίπτωση το να κυνηγάς(τον οποιονδήποτε) για να αναλύσει και να δικαιολογήσει μια φράση που είπε, μόνο και μόνο για να έχουν θέμα στα μεσημεριανάδικα για μια βδομάδα να συζητάνε, σε καμιά περίπτωση δεν είναι δημοσιογραφία.

Σχολιο.- συμφωνω ο καθεις κρινεται για τις πραξεις του η τις παραλειψεις του το να λες ειναι εργαζομενοι κ δεν εχουν ευθυνη γι οτι κανουν ειναι αλλη μια δικαιολογια!!! μπορει να βρωμει απο την κεφαλη το ψαρι που λεμε στην Κρητη δηλ ευθυνονται κυριως οι ιδιοκτητες, διευθυνοντες κ εντενταλμενοι συμβουλοι κλπ

αλλα και ο καθενας ξεχωριστα εχει δικη του ευθυνη ...

Νομιζω οτι απλα ο συναδελφος θελει να πει οτι αν εισαι ο ιδιος μερος του συστηματος που εκτρεφει ολο αυτο το ζοφο δεν σε παιρνει να κουνησεις το δαχτυλο σ αυτο δηλ οτι ειναι υποκριτικο συμφωνω ....ωστοσο στην ουσια οσων ειπε ο Νταλαρας συμφωνω ....κ οχι δεν ειναι δικαιολογια θα μεινουν ανεργοι κ δεν ξερω γω...αν εμενα σαν προτυπο αξιων δεν με εκφραζει αυτο που καμουν δεν θα το καμω ε προτιμω να πεινασω πως θα γινει δηλ ...

με το σκεπτικο του ολοι οσοι ειναι εξαρτημενοι οικονομικα πρεπει να σκυβουν κεφαλι κ να κανουν ακομη κ εγκλημα αφου αυτο θελει τ αφεντικο...

σχολιο.- Ως παλιός δημοσιογράφος, συμφωνώ με την ατάκα: δεν είναι επάγγελμα αυτό που κάνετε...

Ο σημαντικότερος λόγος για τον οποίο αποφάσισα να αφήσω πισω μου τη δημοσιογραφία ήταν ακριβώς αυτός. Για να μην καταντήσω έτσι...

Και έμεινα άνεργος και έγινα βιομηχανικός εργάτης μετά και ήμουν περήφανος για την επιλογή μου.

Σχολιο.- Ο Νταλαρας δεν το επαιξε ποτε αντισυστημικός! Ισα ισα μαλλον απολαμβανε εμφανως το γεγονος πως ηταν ενας απ τους ευνοουμενους όλων των κυβερνησεων, ακόμα και της χούντας. Δεν παυει να ειναι τεραστιος καλλιτεχνης, και δεν παυει να ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ στην παρουσα φαση, αλλο αν δεν τα ειπε μεσα η «πιο πάνω» ομως σε αυτα που ειπε εχει δικιο! Σε οτι αφορα το υφος, πιστεψε με κ εγω που δεν ειμαι 70 κ βαλε σαν τον Νταλαρα πιανω τον εαυτο μου να εχει υφος απο αλλη εποχη, πολυ παραπανω εκεινος που εχει κ μια ηλικια αλλα και επαρση παραπανω. Καποια σιγμη μηπως να εστιαζουμε στο αν αυτα που λεει καποιος ειναι ΣΩΣΤΑ και να μην το γαμαμε με τα «ναι αλλα»;

Σχολιο.- Όσο για τον Τζιμάκο, τον οποίο αναγνώριζα ως περφομερ..., κι αυτός τσαλαπατουσε συνειδήσεις για το μεροκάματο.

Σχολιο.- Δηλαδή όταν ο Τζιμακος πήγαινε στα κανάλια, μιλούσε στα media ή τσιλιμπουρδηζε με την Ελη Σταη ήταν οκ,? ενώ ο Νταλάρας πρέπει να είναι άμεμπτος?

Ο κάθε φουκαράς ηττημένος απαιτεί από τον κάθε Νταλάρα να κάνει αντίσταση, να είναι "πραγματικός επαναστάτης".

Που, στην τελική, ο Νταλάρας έχει χορτάσει χρήμα, ζωή και δόξα. Γιατί να κάνει επανασταση?

Ενώ υπάρχουν εκατομμύρια φουκαράδες, τα φέρνουν πέρα δύσκολα, αλλά δεν βγάζουν τσιμουδιά για τα αφεντικά τους.

Και ψηφίζουν τους δημιους τους.

Ο Νταλάρας έχει βγάλει εκατομμύρια με την στήριξη ή έστω ανοχή τού γνωστού κυκλώματος των νταβατζηδων.

Τουλάχιστον κράτησε το καλλιτεχνικό του επίπεδο σε υψηλά στάνταρ.Κάτι είναι κι αυτό.

Σχολιο.- ξέρεις ότι η χαριτωμένη ΑΡΔ δεν ήξερε ποιος είναι ο Τσιτσάνης έτσι;;; μπορεί να μην έχει και σημασία όμως σ αυτή τη περίπτωση ε;;;

Σχολιο.- Διαφωνώ οριζοντίως, διαγωνίως και καθέτως. Ιδίως για τους καημένους τους δημοσιογραφίσκους. Και μη μου απαντήσεις το γνωστό "μα εργαζόμενοι είναι κι αυτοί". Ο Γιώργος Νταλάρας είναι ο Γιώργος Νταλάρας κι ας πει μια κουβέντα παραπάνω. Και για τον Πανούση διαφωνώ πάρα μα πάρα πολύ με ο,τι εννοείς.

Σχολιο.- Παντως η κορη του τον ξεμπροστιασε λεγοντας οτι δεν ηταν καλος πατερας αλλα καλος καλλιτεχνης



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ξεπέρασαν τους 25.000 οι νεκροί Παλαιστίνιοι και οι τραυματίες τους 62.681 σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας της Παλαιστίνης.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



19/1/2024

Εκατοντάδες ακτιβιστές έχουν συγκεντρωθεί έξω από το προξενείο της Νότιας Αφρικής στη Βηρυτό, σε συγκέντρωση υποστήριξης της αγωγής της Νότιας Αφρικής εναντίον του Ισραήλ στο Διεθνές Δικαστήριο Δικαιοσύνης στη Χάγη. Η Νότια Αφρική καταλαβαίνει ότι το Ισραήλ διαπράττει «πράξεις γενοκτονίας» εναντίον Παλαιστινίων στη Λωρίδα της Γάζας 19 Ιανουαρίου 2024



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Απαλλάχτηκε από κάθε ευθύνη η διοικήτρια του Ερυθρού Σταυρού Ελπινίκη Ταβιανάτου, για το χριστουγεννιάτικο γλέντι. Η ΕΔΕ έκλεισε: «Ο ασθενής πέρασε με το φορείο με δική του επιθυμία» από το γλέντι. 

Είπε ο ασθενής θέλω να περάσω τ ανάσκελα στο φορείο ακριβώς μπροστά από εκεί για να καμαρώσω την Ελπινίκη.. να χορεύει ζεϊμπεκιές. 

(Φίλη του Ἀδώνιδος η Ελπινίκη, δε χαλάνε οι φιλίες για ένα γλέντι).



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η ΕΠΙΣΗΜΗ δυτική «δημοκρατία» είναι ο σημερινός φασισμός.  Η «αριστερά» που, είτε σέρνεται  πίσω από τη woke ατζέντα των USDemocrats, τάχα ενάντια στην αντιδραστική ακροδεξιά, είτε εγκλωβίζει την όποια κριτική της σε άσφαιρα κοινοβουλευτικά πυρά, είναι ο καλύτερο χορηγός του  σημερινού φασισμού



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΣΔΟΕ για «λίστα Πέτσα»: «Μοιράστηκαν εκατομμύρια ευρώ σε σάιτ φαντάσματα που απλώς στήθηκαν για να πάρουν τα λεφτά»! Σε ένα τεράστιο σκάνδαλο εξελίσσεται η περιβόητη «λίστα Πέτσα» Εντοπίστηκαν 270 ιστοσελίδες που πήραν εκατομμύρια ευρώ χωρίς να τηρούν τις νόμιμες προϋποθέσεις.

Άλλα σάιτ δεν υπήρχαν καν στην πραγματικότητα και άλλα δεν ήταν εγγεγραμμένα στο Μητρώο του υπουργείου!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η αλλη η ΒΛΑΜΜΕΝΗ πηγε και σκοτωσε τον ανθρωπο με μαχαιρι πισωπλατα επειδη δεν της καθοταν (καθως τα λενε στα μμε)..

ΒΛΑΧΟ-ΦΕΜΙΝΙΣΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΑΚΟΥΤΕ;;;;

ΑΥΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ;; ΑΝΤΡΟ-ΚΤΟΝΙΑ;;;

ΟΧΙ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑ;;;;

ΑΙΝΤΕ ΓΙΔΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΝΑΤΟ-ΕΥΡΩ-ΑΤΖΕΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΙΝΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΠΟΡΔΗΣ...

ΒΛΑΧΟΚΑΤΣΙΑΠΛΑΔΕΣ ΘΗΛΥΚΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΣΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΝΑΟΥΜΕ...



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το "Κεφάλαιο μητρότητας" του Πούτιν 

Απο την 1η Φεβρουαρίου οι επιδότησες θα ανέρχεται σε 630,4 χιλιάδες ρούβλια, δηλαδή 6.589€ για το πρώτο παιδί. Και 833 χιλιάδες ρούβλια 8.712€ για το δεύτερο

Ταυτόχρονα θα ισχύουν όλα τα μητρικά επιδόματα. 

Για να μπορεί η μητέρα παράλληλα να εργαστεί και να σπουδάσει απρόσκοπτα .

Για να μπορεί η γυναίκα να στηρίξει χωρίς ταξικά αδιέξοδα τις προτεραιότητες της.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Είπε πολλά ενδιαφέροντα ο Πρωθυπουργός της Σλοβακίας Ρόμπερτ Φίτσο, εξηγώντας στους πολίτες το veto στο ΝΑΤΟ για τη διαδικασία συζήτησης ένταξης της Ουκρανίας και για την απαγόρευση μεταφοράς όπλων εκεί από τη χώρα του:

“Το 2014, μετά το Μαϊντάν, η Ουκρανία τέθηκε πλήρως υπό τον έλεγχο των ΗΠΑ. 

Γιατί ο Ρώσος Πρόεδρος έδωσε εντολή για χρήση στρατιωτικής βίας στην Ουκρανία?

Φανταστείτε το Μεξικό, που είναι δίπλα στις ΗΠΑ, 

φανταστείτε ότι το Υπουργείο Άμυνας του Μεξικού θα περάσει πλήρως υπό τον έλεγχο της Ρωσίας. Ότι ολόκληρη η πολιτική σκηνή, συμπεριλαμβανομένου του προέδρου, της κυβέρνησης είναι υπό τον έλεγχο της Ρωσίας. Τώρα φανταστείτε ότι το Μεξικό θα συμπεριληφθεί σε έναν στρατιωτικό οργανισμό όπου η Ρωσία παίζει κυρίαρχο ρόλο. 

Τι θα έκαναν οι ΗΠΑ ? 

Αυτό το επιχείρημα είναι λογικό. 

Η Ουκρανία δεν είναι κυρίαρχη και ανεξάρτητη χώρα. 

Η Ουκρανία είναι εξαρτημένη και βρίσκεται υπό τον πλήρη έλεγχο των ΗΠΑ.”



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Fun fact. To 2011 ο οίκος Ροθτσαιλντ απέκτησε το 70% της εταιρείας Weather Central που έχει αντικείμενο τα δεδομένα του καιρού και μελλοντικές προβλέψεις.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κάθε χρόνο το Νταβός τελειώνει με σαμανισμο. Δεν κρύβουν ότι είναι παγανιστες. Αυτοί αποφασίζουν για εμάς και θέλουν το καλό μας.

Σχολιο.- Τώρα... όλοι αυτοί που μαζεύονται κει πέρα... υποτίθεται α σώσουν τον πλανήτη, έτσι;;;

Σχολιο.- Τελικά ποιοι είναι οι ψεκες, θα μας πει κάποιος;

Σχολιο.- αυτοί είναι σατανιστες

Σχολιο.- διαταραγμένο κι επικίνδυνοι είναι. Θέλουν ψυχίατρο και οιι ΑΡΔ μας κάνουν προπαγάνδα ότι θα μας λύσουν τα προβλήματα.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Στόχος επετεύχθη. Διάλυση της οικογένειας λόγω φτώχειας.

Θυμηθείτε ότι το τρίτο παιδί είναι τεκμήριο και το επίδομα του παιδιού αστείο. 

Στο μεταξύ σε τηλεοπτικό εκπομπή αναφέρθηκε πως η παρένθετη μητέρα θα επιχορηγειται από το κράτος. 


ΠΙΑΣΑΜΕ ΠΑΤΟ :

Γονείς αναγκάζονται να βγάζουν εικονικά διαζύγια για να μπορεί η Μάνα να παίρνει το επίδομα ως μονογονέας και να τους παίρνουν τα παιδιά στους παιδικούς ώστε να τα βγάζουν πέρα.  Άντε πνιγείτε αλήτες



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ηθελαν να δώσουν δικαιώματα εφευρέτη σε τεχνητή νοημοσύνη.

Φυσικά δεν πέρασε.

Είναι στην γενικότερη προσπάθεια να πουν πως τα ρομπότ είναι νοήμονα και για αυτό έχουν και δικαιώματα.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο στρατός μας υπάρχει για την υπεράσπιση της Ελλάδας. Δεν είναι μισθοφόροι του Αμερικανικού στρατού.


Παραιτηθέντες Π.Ναυτικού-Ορκίστηκαν πίστη στην πατρίδα-Όχι στις ΗΠΑ και τα σιωνιστικά σχέδια

20/1/2024

Ανακρίσεις, τρομοκρατία, εκβιασμοί κι απειλές για “στρατοδικεία”,

• Πιέσεις σε κόμματα και ΜΜΕ “να θαφτεί”,

• Συκοφαντίες και Παραπληροφόρηση!

Μια γιγαντιαία επιχείρηση με το παραπάνω “τρίπτυχο” ενεργειών είναι σε εξέλιξη μετά τη γνωστοποίηση των αυθόρμητων παραιτήσεων 17 στελεχών του Πολεμικού Ναυτικού για να μην ακολουθήσουν τη φρεγάτα ΥΔΡΑ στον πόλεμο των ΗΠΑ κατά της Υεμένης αλλά και την άρνηση πάνω από 80 που κλήθηκαν να “μεταταχθούν” και να αναπληρώσουν τους παραιτηθέντες!

-1. Ειδική “ανακριτική” task force, πάνω κι έξω από το Πολεμικό Ναυτικό,

με τη συμμετοχή και της ΕΥΠ,

τη “βοήθεια” αμερικανών και Ισραηλινών πρακτόρων -που μόνιμα πλέον “εποπτεύουν” τις ελληνικές μυστικές και στρατιωτικές υπηρεσίες,

τεχνικών μέσων για “ξεκλείδωμα” τηλεφώνων και παρακολουθήσεων,

έχει στηθεί με κύριο στόχο των εντοπισμό “υποκινητών” και δήθεν “δικτύου και συνωμοσίας υπονόμευσης” (!!!) των ενόπλων δυνάμεων.

Εκεί ακριβώς, στρέφονται και οι “ανακρίσεις” που ξεκίνησαν, ξεκινώντας από την “απειλή διώξεων” αν υπάρξουν κι άλλες διαρροές!

- 2. Όλα τα … “μεγάλα μέσα”,

από το Μαξίμου μέχρι

τον μηχανισμό προπαγάνδας του Υπουργείου Άμυνας,

απόστρατους μέχρι και … εμπόρους όπλων που … “έχουν τις άκρες τους” στο … στρατιωτικό ρεπορτάζ,

έχουν κινητοποιηθεί με ένα στόχο:

“Μηηη, θάψτε το! Είναι … “εθνικό θέμα”! Κινδυνεύει η … Πατρίς!”

Ιδιοκτήτες και στελέχη ΜΜΕ, στρατιωτικοί ρεπόρτερς,

στελέχη κομμάτων της αντιπολίτευσης που τους ζητήθηκε να “βοηθήσουν να θαφτεί” (ε; Κύριε Αποστολάκη;),

πέρασαν και περνάνε από την … καμπάνια! Α, και με την ευκαιρία, κάποιοι από Μαξίμου και κυβέρνηση βρήκαν κι ευκαιρία για “μαχαιρώματα” του είδους … “ο Δένδιας φταίει, του … ξέφυγε…”

-3. Από κει και πέρα, θα διαβάζετε “μασημένη τροφή” και … σανό που ταΐζουν στα παπαγαλάκια να σας προσφέρουν:

“Να, δεν είναι και τόσοι πολλοί”,

“Ξέρετε, οι παραιτήσεις είναι παλιές”,

“Για τα … λεφτά το κάνουν, όχι γιατί δεν θέλουν να πάνε στην Ερυθρά”

κλπ κλπ κλπ

- Από δω και πέρα σχεδόν ΚΑΘΕ ΤΙ που θα διαβάζετε για το θέμα στα καθεστωτικά ΜΜΕ και social media – ένας στρατός τρόλς έπιασε ήδη δουλιά- είναι “καθ’ υπ



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ένα δυσοίωνο άρθρο από τον Russel Brantley Αμερικανό Κομμουνιστη που πολεμά στο Ντονμπας.

Κρούει τον κώδωνα κινδύνου ότι η πρώτη φάση του πολέμου τελείωσε και εισερχομαστε στην δεύτερη φάση που θα χρησιμοποιηθουν πυρηνικά βιολογικά και χημικά όπλα.

Στο τέλος δεν θα υπάρχουν νικητές.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ισραηλινοί γκρέμισαν και το τελευταίο πανεπιστήμιο, εφτά στη σειρά, και βομβάρδισαν και το τελευταίο από τα 38 νοσοκομείο. Εκτιμήσεις αναφέρουν πως θα χρειαστεί η Γάζα 15 δις για ανοικοδόμηση. Οι Αραβικές χώρες αναφέρουν πώς πρώτα πρέπει να μόνιμη κατάπαυση πυρός πριν επενδύσουν χρήματα



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Θα αλλάξουμε την γλώσσα για να μην σκανδάλιζούμε;

ΟΜΟΦΥΛΟΣ: Από την ίδια φυλή.

ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ:

Ο ελκόμενος από το ίδιο φύλο.

ΞΕΚΑΘΑΡΟ;

Σχολιο.- αλλόφυλοι είναι η λέξη κύριε μου. Ετεροφυλοφιλος είναι το αντίθετο του ομοφυλόφιλου. Μάθατε κάτι χρήσιμο σήμερα



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Όσοι συνέστησαν σε έγκυες γυναίκες τα ενέσιμα είναι εγκληματίας. Η Naomi Wolff βρήκε στα αρχεία της πφαιζερ πως η βλάβη των γυναικών είναι διπλάσια από αυτή των ανδρών. Το χαρακτηρίζει πόλεμο κατά των γυναικών.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Στο Νταβός λένε πώς η ψηφιακή ταυτότητα θα μπορεί να ελέγχει το στάτους εμβολιασμων και η τεχνητή νοημοσύνη θα μπορεί να βγάζει νέα εμβόλια. Για όποιον νομίζει πώς τελειώσαμε με την επίθεση κατά της σωματικής αυτονομίας.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Ιρλανδία λαγός στο κυνήγι μαγισσών για εγκλήματα λόγου. Η αστυνομία θα μπορεί να μπουκάρει στα σπίτια και να ψάχνει τηλέφωνα και υπολογιστές για πράγματα που το καθεστώς θα θεωρεί επικίνδυνα.

Η Δύση δύει.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Φιλόσοφοι κατά γάμου ομοφυλόφιλων: Το να είσαι μητέρα ή πατέρας εξαρτάται από το φύλο και όχι από τον σεξουαλικό προσανατολισμό! Είναι ο υπερφιλελευθερισμός που ισχυρίζεται ότι τα πάντα στον κόσμο πωλούνται ως και κοιλιές και παιδιά.

21/01/2024

Για τον Γερμανό φιλόσοφο Άρθουρ Σοπενχάουερ, η ομοφυλοφιλία είναι αφύσικη, γιατί η φύση είναι κανονιστική. 



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι κάτοικοι της Γάζας λόγω λιμού άρχισαν να φτιάχνουν ψωμί από ζωοτροφές!!

21/01/2024

Οι κάτοικοι της Γάζας άρχισαν να φτιάχνουν ψωμί από ζωοτροφές!!!Ο λιμός στη Γάζα αναγκάζει τους ανθρώπους να αλέθουν ζωοτροφές για να προμηθευτούν ψωμί

Ο δημοσιογράφος Mümin Mikdat αναφέρει από τη Γάζα:

«Καθώς δεν υπάρχει αλεύρι στη Γάζα, οι άνθρωποι αλέθουν το ρύζι και προσπαθούν να φτιάξουν ψωμί από αυτό. Τρώνε τα φύλλα των δέντρων. Η Γάζα λιμοκτονεί και ο κόσμος παρακολουθεί.”

Ο πληθυσμός αναγκάζεται να αλέθει καναβούρι για πουλιά και δημητριακά αντί για σιτάρι αφού αντιμετωπίζει την πείνα λόγω της συνεχιζόμενης επιθετικότητας κατά της Γάζας και του απάνθρωπου ισραηλινού αποκλεισμού στο νερό και τα τρόφιμα.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



25 άμαχοι σκοτώθηκαν από ουκρανική επίθεση στο Ντόνετσκ! 

21/01/2024

25 άμαχοι σκοτώθηκαν στην ουκρανική επίθεση στο Ντόνετσκ σήμερα το πρωί. Η γενοκτονία των ρωσόφωνων συνεχίζεται από το 2014 -2024. Δέκα χρόνια πέρασαν και ο πόλεμος είναι σαν να άρχισε χθες, το πολύπαθο Ντόνετσκ είναι πάντα εκτεθειμένο στις ορέξεις του αντιπάλου ανοχύρωτη πόλη..Χτύπησαν αγορά.. Σε 25 άτομα αυξήθηκε ο αριθμός των νεκρών στην πρωινή επίθεση στην περιοχή Kirovsky του Ντόνετσκ, ενώ περισσότεροι από 20 τραυματίστηκαν.

Ανάμεσα στα θύματα υπάρχουν δύο παιδιά, τα οποία λαμβάνουν ιατρική βοήθεια. Αυτό ανακοίνωσε στο κανάλι του στο Telegram ο δήμαρχος της πόλης, A. Kulemzin.

Σήμερα το πρωί οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις έριξαν 12 βλήματα διαμετρήματος 155 mm στην περιοχή Kirovsky του Ντόνετσκ. 25 νεκροί που απλά πήγαν σε μια αγορά να ψωνίσουν μικροπράγματα..

Το κύριο πλήγμα έπεσε στο έδαφος της αγοράς στην περιοχή Tekstilshchik.

Πουσιλίν, ο υπεύθυνος της ΛΔ του Ντόνετσκ που σήμερα θεωρείται περιοχή ενσωματωμένη στη Ρωσία και επίσημα ρωσικό έδαφος:

Συνεχίζονται οι πληροφορίες για τις συνέπειες του τερατώδους βομβαρδισμού μιας πολυσύχναστης αγοράς στη μικροπεριφέρεια Tekstilshchik. Αυτή τη στιγμή έχουν επιβεβαιωθεί πληροφορίες για 25 θανάτους. Τουλάχιστον 20 ακόμη άνθρωποι τραυματίστηκαν, μεταξύ των οποίων δύο παιδιά σε μέτρια κατάσταση. Σε όλα τα θύματα παρέχεται η απαραίτητη ιατρική φροντίδα. Ανάμεσά τους οι βαριά τραυματίες, πολλοί με διαμπερή τραύματα στην περιοχή ζωτικών οργάνων και ακρωτηριασμό άκρων. Τρεις από τους τραυματίες δυστυχώς, δεν επέζησαν. Σύμφωνα με ενημερωμένες πληροφορίες, μια συνδυασμένη επίθεση από πυροβολικό διαμετρήματος 152 mm και 155 mm πραγματοποιήθηκε στο μπλοκ από τις κατευθύνσεις Kurakhovsky και Krasnogorovsky



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας Αναστάσιος: κανείς πολιτισμός, θρησκεία ή σύστημα νόμων (Σόλων, Πλάτων κ.λπ.) δεν θεσμοθέτησε τη συμβίωση των ομοφυλοφίλων ως γάμο. ΚΑΤΗΦΟΡΟΣ. Το παρά φύσιν δεν καθίσταται κατά φύσιν δια νόμου. Ο νόμος προσβάλει τη Δημιουργία!

21/01/2024

Ο Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας Αναστάσιος δημοκράτης, ιεραπόστολος και διανοούμενος όπως απαιτεί το αξίωμα ενός ιεράρχη ορθοτομεί επί του ανομήματος-νομοθετήματος του γάμου ομοφυλοφίλων από την έκπτωτη Ελληνική Πολιτεία που βάζει ταφόπλακα στην κοινωνία..

Η θέση του είναι ευσύνοπτη όσο και εμπεριστατωμένη ξεκάθαρη και απέχει μακράν από τα Ιερωνυμικά φληναφήματα. Θέτει την τοποθέτηση του σε δημόσια διαβούλευση εγκαίρως και όχι σε συντονισμό με κυβέρνηση όπως έκανε ο Ιερώνυμος ( συν τη μυστική διπλωματία) καθώς σε απόλυτο συγχρονισμό θα συνέλθουν την Τρίτη τόσο το Υπουργικό συμβούλιο επί του θέματος όσο και η Ιεραρχία…

Συγκυβέρνηση Πολιτείας Εκκλησίας για ν΄ανατρέψουν με κοινοβουλευτικό πραξικόπημα την Κοινωνία αφού ο Πρωθυπουργός καλεί όσους βουλευτές του διαφοροποιούνται ν΄απέχουν ώστε να πέσει δραστικά ο απαιτούμενος αριθμός ψήφων για να περάσει … νύχτα το ανομοθέτημα..



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Alexander Dugin: Ο δράκος της παγκοσμιοποίησης είναι θανάσιμα πληγωμένος. Το 2024 θα υπάρξει κάτι τρομερό. Είμαστε σε απόσταση αναπνοής από έναν παγκόσμιο πόλεμο!

21/01/2024

Ο νο1 Ρώσος διανοούμενος καθηγητής Αλεξάντερ Ντάγκιν διαπιστώνει και προειδοποιεί:

Είναι πολύ πιθανό ότι το 2024, όλες αυτές οι γραμμές ρήξης – πόλεμοι και επαναστάσεις, συγκρούσεις και εξεγέρσεις, κύματα τρομοκρατικών επιθέσεων και νέα εδάφη γενοκτονίας – θα κλιμακωθούν σε κάτι τεράστιο. Το φθίνον κύμα του μονοπολικού κόσμου δίνει ήδη τη θέση του στο ανερχόμενο πολυπολικό. Και αυτό είναι αναπόφευκτο.

Ο δράκος της παγκοσμιοποίησης είναι θανάσιμα πληγωμένος. Είναι όμως γνωστό πόσο επικίνδυνη είναι η αγωνία ενός πληγωμένου δράκου. Η παγκόσμια ελίτ της Δύσης είναι τρελή. Υπάρχουν πολλοί λόγοι να πιστεύουμε ότι το 2024 θα υπάρξει κάτι τρομερό. Είμαστε σε απόσταση αναπνοής από έναν παγκόσμιο πόλεμο. Σε όλα τα μέτωπα. Αν δεν μπορεί να αποφευχθεί, τότε δεν μένει τίποτα άλλο παρά να τον κερδίσουμε.

Πρέπει να σκοτώσουμε τον δράκο για να ελευθερώσουμε την ανθρωπότητα από τις κακές γοητεύσεις της, ακόμα και την ίδια τη Δύση, που είναι το πρώτο της θύμα.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Συντριβή ρώσικου ιδιωτικού Falcon-10 στο Αφγανιστάν. Νεκροί οι 6 επιβαίνοντες οι 2 ήταν Ρώσοι. 

21/01/2024

Ρωσικό επιβατικό αεροσκάφος που εκτελούσε δρομολόγια από την Ινδία στη Μόσχα συνετρίβη στο Αφγανιστάν. Οι ρωσικές αρχές έχουν ήδη επιβεβαιώσει ότι το Falcon-10 ήταν Ρώσικο, 6 οι επιβαίνοντες. Επέβαιναν τέσσερα μέλη του πληρώματος και δύο επιβάτες. Η Ερευνητική Επιτροπή άνοιξε ποινική υπόθεση για τη συντριβή αεροπλάνου στο οποίο επέβαιναν δύο Ρώσοι στο Αφγανιστάν. Το αεροπλάνο που συνετρίβη στα βουνά του Αφγανιστάν εκτελούσε ιδιωτική πτήση εκκένωσης αναφέρει η gazeta.. Το αεροπλάνο Falcon που χάθηκε στο Αφγανιστάν είναι εγγεγραμμένο στο κρατικό μητρώο πολιτικών αεροσκαφών της Ρωσικής Ομοσπονδίας – Rosaviatsia

Ιδιωτικό αεροπλάνο Falcon της ρωσικής αεροπορικής εταιρείας Gazprom avia συνετρίβη στο Αφγανιστάν

Το αεροπλάνο ήταν καθ’ οδόν για τη Μόσχα. Ξέφυγε από την πορεία του και έπεσε στο βουνό Τοπχάν στο Αφγανιστάν. Πριν από αυτό, ο πιλότος ανέφερε τεχνικά προβλήματα.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το Βέλγιο ανακοίνωσε ότι θα υποστηρίξει πλήρως την προσφυγή που υπέβαλε η Νότια Αφρική στη Χάγη, η οποία κατηγορεί το Ισραήλ για «γενοκτονία»..  ….

21/01/2024

Η Υπουργός Αναπτυξιακής Συνεργασίας του Βελγίου, Caroline Jenes, δήλωσε στον λογαριασμό της στην πλατφόρμα «Χ»: «Το Βέλγιο επιβεβαιώνει την πλήρη υποστήριξή του στην προσφυγή που κατατέθηκε ενώπιον του Διεθνούς Δικαστηρίου και εάν το Δικαστήριο ζητήσει από το Ισραήλ να σταματήσει τη στρατιωτική του επιχείρηση κατά της Γάζας, η χώρα μας θα το υποστηρίξει πλήρως.”

Η υπουργός δήλωσε: «Η χώρα μας αναλαμβάνει την ευθύνη της όσον αφορά τα ανθρώπινα δικαιώματα και το ανθρωπιστικό δίκαιο».

Η Jenes δεσμεύτηκε να παραμείνει προσηλωμένη στην επίτευξη του στόχου της διασφάλισης της πλήρους παράδοσης ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα το συντομότερο δυνατό, σε όλα τα επίπεδα.

Τόνισε ότι η χώρα της θα συνεχίσει να αγωνίζεται, εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης και διεθνώς, για μόνιμη κατάπαυση του πυρός, πλήρη πρόσβαση στην ανθρωπιστική βοήθεια, απελευθέρωση κρατουμένων, σεβασμό στο διεθνές δίκαιο και τη λύση των δύο κρατών. Ολοκληρωμένη πρόταση και θέση…



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πρόεδρος Κολομβίας: Το σύνθημα ”Ελευθερία, Ισότητα, Αδερφοσύνη” που δημιούργησε η γαλλική επανάσταση δεν εδρεύει πλέον στο Παρίσι αλλά στη Νότια Αφρική. Αυτή είναι η νέα πραγματικότητα.

21/01/2024

Ο πρόεδρος της Κολομβίας Γκουστάβο Πέτρο από το Νταβός:

«Το τρίπτυχο-σύνθημα Ελευθερία, Ισότητα, Αδερφοσύνη που δημιούργησε η γαλλική επανάσταση δεν εδρεύει πλέον στο Παρίσι αλλά στη Νότια Αφρική. Αυτή είναι η νέα πραγματικότητα. »

Ολόκληρη η επίμαχη δήλωση του:

”Αναμφίβολα το σχέδιο της ανθρωπότητας είναι σε κίνδυνο..άμεσα γι αυτό και οφείλουμε να επαναγκαθιδρύσουμε το κράτος του διεθνούς δικαίου. Aυτό είναι ένα πολιτισμικό κεκτημένο και σήμερα αυτό κατακερματίστηκε. Oφείλετε να το επανακκινήσετε.

Το σύνθημα Ελευθερία, Ισότητα, Αδερφοσύνη (Liberté, Égalité, Fraternité) που δημιούργησε η γαλλική επανάσταση δεν εδρεύει πλέον στο Παρίσι αλλά στη Νότια Αφρική. Αυτή είναι η νέα πραγματικότητα.”



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Η 19η Σύνοδος Κορυφής του Κινήματος των Αδεσμεύτων... για την Παλαιστίνη!

21/1/2024    -   21.30

Η 19η Σύνοδος Κορυφής των 120 κρατών μελών του Κινήματος των Αδεσμεύτων...

(Non-Aligned Movement) ολοκληρώθηκε χθες το βράδυ με τη δημοσίευση δύο

σημαντικών πολιτικών ντοκουμέντων:

- Διακήρυξη της Καμπάλα (Ουγκάντα)

- Πολιτική δήλωση για την Παλαιστίνη

Τα βασικά σημεία από την τελική δήλωση της 19ης Συνόδου Κορυφής των 120 κρατών μελών του Κινήματος των Αδεσμεύτων για την Παλαιστίνη:

- Επιβεβαιώνουμε τη συνέχιση του έργου για την επίτευξη ενός κόσμου στον οποίο η ειρήνη, η δικαιοσύνη και η ευημερία θα επικρατούν για όλους

- Υπογραμμίζουμε την ανάγκη να τερματιστεί η ισραηλινή επιθετικότητα εναντίον της Λωρίδας της Γάζας

- Καταδικάζουμε με τον πιο έντονο τρόπο την ισραηλινή στρατιωτική επίθεση εναντίον της Λωρίδας της Γάζας, τις αδιάκριτες επιθέσεις εναντίον αμάχων και τον αναγκαστικό εκτοπισμό Παλαιστινίων

- Ζητούμε άμεση και μόνιμη κατάπαυση του πυρός για ανθρωπιστικούς λόγους

- Τονίζουμε την ανάγκη να τερματιστεί η ισραηλινή κατοχή και να ιδρυθεί το Παλαιστινιακό κράτος, με πρωτεύουσα την Ανατολική Ιερουσαλήμ, και να του χορηγηθεί πλήρης ένταξη στα Ηνωμένα Έθνη

- Απορρίπτουμε τη συνέχιση της δημιουργίας επεκτατικών εποικισμών από το Ισραήλ σ' όλη την κατεχόμενη παλαιστινιακή επικράτεια.

- Χαιρετίζουμε την καταγγελία της Νότιας Αφρικής κατά του Ισραήλ στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο για τις κατάφωρες παραβιάσεις του

- Απαιτούμε τον τερματισμό της ισραηλινής κατοχής του Συριακού Αραβικού Γκολάν και την απόσυρση από αυτό στη γραμμή της 4ης Ιουνίου 1967, σύμφωνα με τα ψηφίσματα υπ. αριθ. 242 και 338 του Συμβουλίου Ασφαλείας.

Φυσικά, τα παραπάνω που αποτελούν Διακήρυξη των 120 κρατών του Κινήματος των Αδεσμεύτων... ουδόλως απασχολούν την εγχώρια δημοσιογραφική πορνεία, αλλά και το πολιτικό προσωπικό της αποικίας, που με σθένος τάσσονται υπέρ των σιωναζί και ουκροναζί... με τη "σωστή πλευρά της ιστορίας"... Όπως επίσης, ουδόλως απασχολεί η γέννηση, η ιστορία, ο ρόλος του Κινήματος των Αδεσμεύτων...



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ! ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ κατά του νομοσχεδίου για τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια...

21/1/2024    -    20.53

Συγκέντρωση κατά του νομοσχεδίου για τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια πραγματοποίησαν ομάδες πολιτών σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Με κεντρικό σύνθημα «Στηρίζουμε την Ελληνική Οικογένεια», πολίτες κρατώντας ελληνικές σημαίες, σταυρούς και εικόνες του Χριστού διαμαρτυρήθηκαν στο Σύνταγμα κατά του νέου νομοσχεδίου. «Λέμε ΌΧΙ στο νομοσχέδιο-έκτρωμα περί γάμου και τεκνοθεσίας ομοφυλοφίλων» έγραφε ένα πλακάτ στο Σύνταγμα.

«Λέμε “ναι” στα ανθρώπινα δικαιώματα, αλλά η ομοφυλοφιλία δεν είναι ανθρώπινο δικαίωμα»

Το κάλεσμα διαμαρτυρίας για τα ομόφυλα ζευγάρια στο Σύνταγμα, ήταν για τις 18.00 το απόγευμα. Οι συγκεντρωμένοι κρατούσαν πλακάτ με συνθήματα όπως: «Πατρίδα, θρησκεία, οικογένεια» αλλά και σταυρούς και χριστιανικές εικόνες.

«Η ομοφυλοφιλία δεν είναι ανθρώπινο δικαίωμα»

Αντίστοιχη διαμαρτυρία έγινε και στη Θεσσαλονίκη, μπροστά από τον Λευκό Πύργο, από την κίνηση «Ενωμένοι Μακεδόνες», ενάντια στο νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια.

Οι συμμετέχοντες στη διαμαρτυρία είχαν συγκεντρωθεί στην πλατεία Λευκού Πύργου, κρατώντας ελληνικές σημαίες, πανό και πλακάτ, κατά της νομικής κατοχύρωσης της τεκνοθεσίας και του γάμου για τους ομοφυλόφιλους. «Λέμε “ναι” στα ανθρώπινα δικαιώματα, αλλά η ομοφυλοφιλία δεν είναι ανθρώπινο δικαίωμα» αναγράφονταν σε πανό.

Στην κάμερα του τοπικού Μέσου karfitsa.gr, μίλησε ο διοργανωτής της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας, ο θεολόγος Αναστάσιος Θεοδωρίδης: «Ήρθαμε εδώ για να αντιδράσουμε για τη διαστροφή που θέλουν να νομιμοποιήσουν. Λέμε “όχι” στην τεκνοθεσία από τους ομοφυλόφιλους και είμαστε αντίθετοι στους γάμους των ομοφυλοφίλων. Λέμε την άποψή μας με ηρεμία, χωρίς να βρίζουμε κανέναν».

«Έχουμε τη δική μας τοποθέτηση και προσπαθούμε να συνετίσουμε τους ανθρώπους λέγοντας ότι λέμε “ναι” στα ανθρώπινα δικαιώματα, αλλά η ομοφυλοφιλία δεν είναι ανθρώπινο δικαίωμα. Ο καθένας στο κρεβάτι του μπορεί να κάνει ό,τι θέλει, αλλά δεν μπορούμε να νομιμοποιήσουμε και να παγιώσουμε μια διαστροφή που έρχεται ενάντια στα σχέδια του Θεού. Ο Θεός έπλασε τον άνδρα και τη γυναίκα. Έτσι πρέπει να πορευτεί η ανθρωπότητα, έτσι είναι το φυσιολογικό», πρόσθεσε ο ίδιος.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΑΠΟΦΑΣΗ-ΣΟΚ ΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ Δικαστήριο «επέτρεψε» τον ναζιστικό χαιρετισμό στην Ιταλία...

21/1/2024    -    18.24

Το ιταλικό Ανώτατο Δικαστήριο έκρινε ότι επιτρέπεται ο ναζιστικός χαιρετισμός εάν αυτή η ενέργεια δεν αποσκοπεί στην αναβίωση του φασιστικού κόμματος ή κινδυνεύει να πυροδοτήσει βία. Ενός δικαστηρίου δρόμος η ειρηνική Marcia su Roma

Η εκτέλεση του φασιστικού χαιρετισμού είναι έγκλημα μόνο εάν θέτει σε κίνδυνο τη δημόσια τάξη ή κινδυνεύει να οδηγήσει σε αναβίωση του απαγορευμένου φασιστικού κόμματος, δήλωσε το ανώτατο δικαστήριο της Ιταλίας σε μια απόφαση που χαιρετίστηκε από νεοφασίστες.

Με την απόφασή της την Πέμπτη, το ακυρωτικό δικαστήριο διέταξε μια δεύτερη εφετειακή δίκη για οκτώ νεοφασίστες αγωνιστές που έκαναν τον χαιρετισμό κατά τη διάρκεια μιας εκδήλωσης μνήμης στο Μιλάνο το 2016 για την επέτειο της δολοφονίας ενός συναδέλφου του στην πόλη το 1975

. η χειρονομία, γνωστή και ως ρωμαϊκός χαιρετισμός, δεν είναι έγκλημα εάν εκτελεστεί σε παρόμοιες εκδηλώσεις με πρόσφατη συγκέντρωση στη Ρώμη που προκάλεσε κατακραυγή. «Η απόφαση του ακυρωτικού δικαστηρίου ορίζει ότι ο ρωμαϊκός χαιρετισμός δεν αποτελεί έγκλημα, εκτός εάν υπάρχει συγκεκριμένος κίνδυνος ανασυγκρότησης του φασιστικού κόμματος, όπως προβλέπεται από το άρθρο 5 του νόμου Scelba, ή υπάρχουν συγκεκριμένοι στόχοι φυλετικών διακρίσεων και βίας. , όπως προβλέπει ο νόμος Mancino», δήλωσε στον ιταλικό Τύπο ο Domenico Di Tullio, δικηγόρος δύο από τους κατηγορούμενους. Ο νόμος Scelba του 1952 απαγόρευε τον φασιστικό χαιρετισμό και την αναδιοργάνωση του φασιστικού κόμματος του Μπενίτο Μουσολίνι, ενώ ο νόμος Mancino του 1993 απαγόρευε τη ρατσιστική βία και τη ρητορική απόφαση Η απόφαση του δικαστηρίου έρχεται μετά από μια αναμέτρηση. χαιρετισμούς κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης στη Ρώμη στις αρχές Ιανουαρίου για την 46η επέτειο από τη δολοφονία τριών μαχητών από τη νεολαία του πλέον ανενεργού Ιταλικού Κοινωνικού Κινήματος (MSI). ένα νεοφασιστικό κόμμα που ιδρύθηκε μετά τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο, το οποίο τελικά μετατράπηκε σε Brothers of Italy, το κόμμα του οποίου ηγείται η πρωθυπουργός Giorgia Meloni. Η συγκέντρωση συγκέντρωσης έξω από τα κεντρικά γραφεία της MSI στη Via Acca Larentia, στα ανατολικά της ιταλικής πρωτεύουσας. Το Casapound, το νεοφασιστικό κόμμα που διοργανώνει την εκδήλωση, χαιρέτισε την απόφαση του δικαστηρίου ως «μια ιστορική νίκη». «Φυσικά, θα συνεχίσουμε να κάνουμε τον ρωμαϊκό χαιρετισμό», είπε ο Luca Marsella, εκπρόσωπος του Casapound, στο πρακτορείο ειδήσεων Ansa.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΔΙΑΛΥΣΗ! ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ η οροφή σε κλινική στο Νοσοκομείο του Ρίου...

21/1/2024   -   17.41

Τμήμα της οροφής στη Β' Ορθοπεδική Κλινική του Νοσοκομείου Ρίου ξεκόλλησε και μόνο από τύχη δεν υπήρξαν τραυματισμοί.

Σύμφωνα με το thebest.gr , ξεκόλλησαν και αλουμινένια στηρίγματα. Ακούγοντας το θόρυβο συγγενείς ασθενείς βγήκαν έξω από τους θαλάμους. Ευτυχώς εκείνη τη στιγμή δεν περπατούσε κάποιος στο διάδρομο και δεν υπήρχε τραυματισμός.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΟΜΠΙΝΑ! Δίνουν μισό δισ. ευρώ για κατάρτιση… «σκόιλ ελικίκου»

21/1/2024   -   15.30

Πεντακόσια τέσσερα εκατομμύρια ευρώ για την κατάρτιση 250 ωφελουμένων δίνει ο… γαλαντόμος και εκλεκτός του Κυριάκου Μητσοτάκη, διοικητής του τέως ΟΑΕΔ (νυν ΔΥΠΑ) Σπύρος Πρωτοψάλτης. Το κόστος, μάλιστα, ανά ωφελούμενο είναι διπλάσιο (2.000 ευρώ) σε σχέση με το θρυλικό πρόγραμμα «σκόιλ ελικίκου» του 2020 (1.000 ευρώ ανά ωφελούμενο τότε).

Το πρόγραμμα κατάρτισης επιστημόνων που θεσπίστηκε επί πανδημίας ήταν ένας έμμεσος τρόπος, εν είδει κρατικής κομπίνας, ώστε να λάβουν οι επαγγελματίες μία έκτακτη ενίσχυση, σε αντιστάθμισμα της παύσης της οικονομικής τους δραστηριότητας εξαιτίας του lockdown. Ωστόσο, αποδείχθηκε (από τις αποκαλύψεις της «δημοκρατίας» τον Απρίλιο του 2020) ότι, εκτός από πρόχειρα σχεδιασμένο, το πρόγραμμα αυτό έκρυβε και ένα σκάνδαλο πρώτου μεγέθους, καθώς δόθηκαν χρήματα σε Κέντρα Διά Βίου Μάθησης αμφιβόλου ποιότητας, τα οποία επιλέχθηκαν με μοναδικό κριτήριο τις πολύ καλές σχέσεις με τα ανώτατα κυβερνητικά κλιμάκια.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



100 ΧΡΟΝΙΑ από τον θάνατο του Λένιν...

21/1/2024   -     12.31

Σαν σήμερα πριν απο 100 χρόνια, 21 Ιανουαρίου 1924, ο Β.Ι Λένιν αφήνει την τελευταία του πνοή στο Γκόρκι. Ο άνθρωπος που το όνομά του έγινε σύμβολο για την παγκόσμια εργατική τάξη μαζί με των Μαρξ/ Ενγκελς είχε γεννηθεί 22/4/1870 στην πόλη Σιμπίρσκ, στο Βόλγα.

Ως θεωρητικός, μελετώντας τα έργα των Μαρξ-Ενγκελς,ανέπτυξε παραπέρα το μαρξισμό στην εποχή του ιμπεριαλισμού και τις θεωρητικές βάσεις της οικοδόμησης της νέας κοινωνίας, του σοσιαλισμού. 

Ο Λένιν δεν ήταν μόνο θεωρητικός του μαρξισμού, αλλά συμμετείχε ο ίδιος άμεσα στην πρακτική δράση για την επαναστατική ανύψωση της εργατικής τάξης, επέμενε στην ίδρυση του δικού της κόμματος, στις αρχές του 20ου αιώνα με πρόγραμμα την κατάκτηση της εργατικής εξουσίας. 

Ηταν επίμονος στην ενιαία πάλη των κομμουνιστικών κομμάτων ενάντια στο διεθνή καπιταλισμό, με αποφασιστική συμβολή στην ίδρυση της Γ' Κομμουνιστικής Διεθνούς στα 1919. Πολέμιος κάθε διαστρέβλωσης και εκφυλισμού της επαναστατικής θεωρίας, θεωρούσε ως έναν από τους βασικούς όρους για τη νίκη της σοσιαλιστικής επανάστασης την αδιάλλακτη πάλη ενάντια στον οπορτουνισμό. 

Ως ηγέτης του ΣΔΕΚΡ και επικεφαλής της Κεντρικής του Επιτροπής, καθοδήγησε την Οκτωβριανή Επανάσταση και ήταν ο ηγέτης του πρώτου εργατικού κράτους στον κόσμο, του μεγαλύτερου επιτεύγματος στην μέχρι τώρα ιστορία της εξέλιξης των κοινωνιών. Πέθανε σε ηλικία 53 ετών.

Η Κεντρική Επιτροπή του Μπολσεβίκικου Κόμματος, ανέφερε πως "το όνομά του έγινε σύμβολο του νέου κόσμου από τη Δύση ως την Ανατολή, από το Νότο ως το Βορρά."



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μεγάλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά της τεκνοθεσίας ανήλικων από ομοφυλόφιλους – Η Εκκλησία άφωνη «με το αζημίωτο»

Εκατοντάδες Έλληνες παρά το δριμύ ψύχος ζητούν στο Σύνταγμα να μην παραδοθούν τα παιδιά σε ομοφυλόφιλα ζευγάρια

21.01.2024 | 19:07

Μεγάλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας είναι αυτή την ώρα σε εξέλιξη στο Σύνταγμα κατά του γάμου και της τεκνοθεσίας από ομοφυλόφιλα ζευγάρια.

Το κάλεσμα διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα, ήταν για τις 18.00 το απόγευμα.

Οι συγκεντρωμένοι κρατούν πλακάτ με συνθήματα όπως: «Πατρίδα, θρησκεία, οικογένεια» αλλά και σταυρούς και χριστιανικές εικόνες.

Την ίδια στιγμή η επίσημη Εκκλησία «ένιψε τα χείρας της» αλλά στην ουσία κάνει «πλάτες» στην κυβέρνηση του Κ.Μητσοτάκη για τον γάμο των ομοφυλόφιλων και κατά συνέπεια για την τεκνοθεσία-υιοθεσία ανήλικων από αυτούς.

Με την ουδέτερη σχέση της βοηθά να διαχειρίζεται, τις σφοδρές αντιδράσεις της στο εσωτερικό της Κοινοβουλευτικής του Ομάδας, βέβαια «με το αζημίωτο»

Η αντίσταση 27 Μητροπολιτών εκ των οποίων ζητούσαν προφορικώς ή γραπτώς το μόνο που βοήθησε ήταν να περάσει αυτό που ήθελε ο Ιερώνυμος σε ρυθμίσεις για την «εκκλησιαστική περιουσία».

Μία χώρα προδομένη εκ των έσω…