Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2024

Κυριακη 18 Φεβρουαριου 2024


Πανηγυρίζουν αυτές τις μέρες κάτι χαζοχαρούμενοι, "αντισυστημικοί" και καλά, "αριστεροί", με το νομοσχέδιο του Μητσοτάκη που πέρασε για τα ομόφυλα ζευγάρια. Τους προβληματίζει άραγε καθόλου έστω, ότι το φέρνει μια αυταρχική, συντηρητική και σκοταδιστική από πολλές απόψεις κυβέρνηση ένα τέτοιο νομοσχέδιο, χωρίς καμία ιδιαίτερη πίεση από κινήματα κτλ. ; Τους περνάει, έστω ξωφαλτσα από το μυαλό, το ενδεχόμενο να υπάρχει κάποιος λάκος στη φάβα; Λέω εγώ τώρα...

Σχολιο.- Λες ότι είσαι εναντίον στον Αστικό θεσμό του γάμου. Και δεν σε νοιάζει με το τι καυλώνει ο καθένας δεν ασχολούμαστε. Δικαίωμα του.

Να κάνει γάμο αστικό και να βάλει νυφικό αν νιώθει νύφη.

κι ο Μητσοτάκης για αυτό ακριβώς που λες ενδιαφέρεται και το έφερε...

σχολιο.- Μην ασχολείσαι με τους ΝΑΤΟϊκούς λοaτκι-στέs  της Πρεσβείas  και των ΜΚΟ. Πρόκειται για aριστερόζ νaρκω-φασaious εναλλακτικούs μποέμ κακομαθημένοus μεγαλο-αστούς & μεγαλο-αστείous.

Η καταβαράθρωση των δυτικών κοινωνιών ακολουθεί πιστά τα βήματα όλων όσων άκμασαν & παρήκμασαν, μόλις κυριάρχησε στην κοινωνία ο υπερκαταναλωτισμός, ο ηδονισμός και η ανηθικότητα. Από την Βαβυλώνα και την Κόρινθο ως την Ρώμη ως την Κωνσταντινούπολη και από την Βαγδάτη ως την Ενετοκρατία, η ιστορία επαναλαμβάνεται ως κακόγουστη φάρσα.

Σχολιο.- Ειλικρινά όμως, είναι για να πανηγυρίζει κανείς με την πολιτική Μητσοτάκη-ΝΔ κι ό,τι συνοδεύει αυτό το νομοσχέδιο; Και να ασχολείται επίσης με τα τυράκια που του πετάνε από το πρωί ως το βράδυ (αναφέρομαι σε αυτούς που αναφέρω κ στην αρχική δημοσίευση ) βάζοντας του συγκεκριμένη ατζέντα για να μην ασχολείται με πολύ πιο χοντρά και άμεσα ζητήματα (επιβίωση, ακρίβεια, εργασία κτλ.) και να δίνει το οποιοδήποτε άλλοθι προοδευτισμού στους νεοφιλελέ φασίστες χρυσώνοντας το χάπι και στον υπόλοιπο λαό;

Σχολιο.- Ο ροζ «αριστερος» και κεντροαριστερός θεωρεί όλους όσους τάσσονται κατά του νομοσχεδίου ακροδεξιούς και της εκκλησίας. Έτσι κατατάσσει τους ανθρώπους σε ένα σχήμα και δεν χρειάζεται να σκεφτεί τα επιχειρήματα των συνομιλητών του. Με άγρια επίθεση και κατάταξη του άλλου ξεμπερδεύει χωρίς δεύτερη σκέψη.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Να το παμ’ ανάλαφρα, και να δούμε ότι όπως δήλωσε και ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ  ΚΑΣΕΛΑkiss, αν δεν ψήφιζε ο Σύριζας δεν θα πέρναγε το νομοσχέδιο. Ψήφισε και το ΜΠΑΤΣΟΚ βέβαια του Νίκου του Σοσιαλιστή. Οπότε και οι τρεις μπορούν να διεκδικήσουν τις ψήφους των …. Δεν θα πω ΑΝΩΜΑΛΩΝ , δεν θα πω ΑΝΩΜΑΛΩΝ!!! Εσύ που λες να το ρίξεις αλήθεια ; Φτώχεια και δυστυχία βιώνει ο ΑιλοιννASS χρόνια τώρα και μάλλον συνήθισε , αντίσταση δεν βλέπω καμία. Υγεία και Παιδεία παν’ στο διάλο, στον «ιδιώτη επενδυτή» εννοώ. Από κοντά όλες οι υποδομές του τόπου , δρόμοι, λιμάνια, αεροδρόμια, δίκτυα μεταφοράς ενέργειας … και «ουκ έστιν τέλος». Από κοντά κουβαλάνε και καραβιές σκουρόχρωμων «νεοΑιλοίννων» γιατί οι γηγενείς δεν δέχονται να γίνουν δούλοι και φεύγουν μετανάστες . Αποκορύφωμα του βόρβορου είναι τα «εθνικά θέματα». Οπλισμένοι, με ΦΟΥ 35, με άχρηστες χοντροπληρωμένες «αλουμινότρατες», με κάτι (ο θεός να τα κάνει) θωρακισμένα το μόνο που μπορεί να υπηρετηθεί είναι οι «υποχρεώσεις έναντι της Συμμαχίας». Σοβαρή άμυνα έναντι του «Κράτους Β» (έτσι αναφέρεται η Τουρκία σε απόρρητα έγγραφα) δεν μπορούν να προσφέρουν αυτές οι επιλογές. Εξάλλου κοινή γραμμή όλου του πολιτικού προσωπικού είναι αυτό πουχει δηλώσει η Ντοράκλα Μητσοτάκαινα «…θα φτιαχτεί μια επιτροπή η οποία θα ….» Τι «θα» ; ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΊΣΕΙ , ΠΟΙΕΣ ΑΞΙΏΣΕΙΣ ΤΩΝ ΓΕΙΤΌΝΩΝ ΘΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ;



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μια νέα μορφή Ανταλκίδειας Ειρήνης

Το έθνος ιστορικά σωζόταν από τους απλούς πολίτες

Υφαίνεται μια νέα μορφή Ανταλκίδειας Ειρήνης, που μας θυμίζει αυτή που Σπάρτη και Αθήνα είχαν κάνει όταν δέχτηκαν τον Πέρση βασιλιά Αρταξέρξη Β’ ως ηγεμόνα της Ελλάδος (Ξενοφώντος: Hellenika V 1,31) με υπογραφή υποταγής του σπαρτιάτη Ανταλκίδα. Η συνθήκη προέβλεπε (κάτι που φαίνεται να γίνεται και τώρα): 

1) Παράδοση της Κύπρου (και των τότε ελληνικών πόλεων της Μικράς Ασίας) στους Πέρσες και 

2) Αυτονομία των νησιών του Αιγαίου - αποστρατικοποίηση με σημερινή γλώσσα. Εξαιρούνταν Λήμνος, Ίμβρος και Σκύρος, που είχαν κληρουχίες της Αθήνας, ώστε η τελευταία να δεχτεί πιο ενεργά την περσική υποταγή. Η αθηναϊκή πολιτική ελίτ του 386 π.Χ. προχώρησε πιο πέρα, δεχόμενη τη συνθήκη ως πρόσταγμα. 

Η επικυριαρχία των Περσών διήρκεσε μέχρι τις ημέρες του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Ο Πλάτωνας θεώρησε τη συνθήκη ως άκρως ατιμωτική για τους Έλληνες, περιγράφοντας την ως αισχρό και ανόσιο έργο. Στο γνωστό έργο “Занимательная Греция” ο Μιχαήλ Κασπάροφ αναφέρει: «Όπου απέτυχε ο Ξέρξης [στους περσικούς πολέμους του 5ου αιώνα] πέτυχε ο Αρταξέρξης. Ο Πέρσης βασιλιάς έδινε εντολές στην Ελλάδα σαν να ήταν δική του χώρα. Τα κατάφερε χωρίς καν να στείλει ένα στρατιώτη. Η συνθήκη έθεσε την Ελλάδα υπό περσική επικυριαρχία (suzerainty)». Ο ιστορικός και φιλόσοφος Will Durant χαρακτήρισε τη συνθήκη ως «το πιο επαίσχυντο γεγονός της ελληνικής ιστορίας». 

Οι δοξασμένες Σαλαμίνα του Θεμιστοκλή και Πλαταιές του Παυσανία τελικά έπεσαν-υποδουλώθηκαν με μια μόνο υπογραφή της τότε ελληνικής αστικής πολιτικής ελίτ. Η “Τούρκικη Ειρήνη” του σήμερα. Αναφέραμε πιο πάνω πως η Ανταλκίδειος Ειρήνη παρέδωσε την Κύπρο και τη Μικρά Ασία στους Πέρσες και τα νησιά του Αιγαίου στην “αυτονομία”. Κατά αναλογία τα ίδια έγιναν και τα τελευταία 100 χρόνια: 

α) Tο 1974 η ελληνική αστική πολιτική ελίτ εγκατέλειψε την Κύπρο στο έλεος των Τούρκων σε ένα από τα πιο επαίσχυντα (δανείζομαι τη λέξη από τον Will Durant) γεγονότα της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας. Όχι μόνο την εγκατέλειψε, αλλά και το ανακοίνωσε στην Τουρκία ανοικτά εκ των προτέρων, κατ’ ουσία λέγοντας της «είσαι ελεύθερη να κάνεις ό,τι θέλεις με την Κύπρο. Να είσαι βέβαιη πως εγώ δεν έχω καμιά πρόθεση να σώσω τους εκεί Έλληνες» - τελικά οι Τούρκοι έκαναν τα αίσχιστα. 

β) Προηγουμένως, το 1959, η ίδια ακριβώς ελληνική πολιτική ελίτ του 1974 είχε υπογράψει τη Συνθήκη Ζυρίχης-Λονδίνου, που ενθάρρυνε τους Τούρκους να εισβάλουν στην Κύπρο. Συν τοις άλλοις, το τότε ελληνικό κράτος αναλάμβανε ενυπογράφως και ρόλο εγγυητή (!) της Κύπρου, πράγμα που αθέτησε το 1974 με το εξευτελιστικό πρόσχημά του «η Κύπρος κείται μακράν» - ως εάν να μη γνώριζε πού κείται η Κύπρος όταν υπόγραφε ως εγγυήτρια (!) Εάν η Ανταλκίδειος Ειρήνη θεωρείται «το πιο επαίσχυντο γεγονότος της ελληνικής ιστορίας», τότε η σύγχρονη εγκατάλειψη της Κύπρου και του ενός εκατομμυρίου Ελλήνων πρέπει να θεωρείται εθνικό κακούργημα. Παραδόθηκαν στους Τούρκους αυτοί που ο πρώτος Άγγλος κυβερνήτης της Κύπρου Sir Garnet Wolsey είχε χαρακτηρίσει «ως πολύ Έλληνες» και υιοθέτησε πολιτική για να τους αποπροσανατολίσει, αποκαλώντας τους χριστιανούς αλλά όχι Έλληνες. Την τελευταία επαίσχυντη πράξη την είδαμε φέτος, όταν η αστική πολιτική ελίτ της Ελλάδος δεν εξάσκησε καμία απολύτως πίεση ώστε η πώληση των F-16 στην Τουρκία να συνδεθεί με την άρση της τουρκικής κατοχής στην Κύπρο και την απόσυρση των εποίκων - καμιά απολύτως αναφορά για την Κύπρο ως εάν να μην υπάρχει κατοχή του βόρειου τμήματός της. “Αυτονόμηση” των νησιών. Με την Ανταλκίδειο Ειρήνη τα νησιά του Αιγαίου είχαν “αυτονομηθεί” και κατέστησαν βορά των Περσών. Τώρα είδαμε τα Ίμια να έχουν “αυτονομηθεί” μέσα από την αμερικανόπνευστη συμφωνία Ελλάδας-Τουρκίας που έθεσε τις νησίδες out of bounds για την Ελλάδα. Η αποστρατικοποίηση των ακριτικών νησιών, που πολλοί πιστεύουν πως σιγά-σιγά θα πραγματοποιηθεί, θα αποτελέσει αντίστοιχη Ανταλκίδειο “αυτονόμηση”. Με μικρές εξαιρέσεις, η αστική πολιτική ελίτ της Ελλάδος στο σύνολό της φοβάται να επεκτείνει τα χωρικά ύδατα στα 12 ναυτικά μίλια, αλλά ούτε έχει κηρύξει ΑΟΖ γιατί η Αμερική εντέλλει «stop» και η Τουρκία επισείει το casus belli. Ενώ η υπό την προστασία της Τουρκίας γειτονική Λιβύη δημιούργησε συνορεύουσα ζώνη 12 ναυτικών μιλίων πέραν των χωρικών της υδάτων γιατί από παλιά διαθέτει χωρικά ύδατα 12 ναυτικών μιλίων και αποκλειστική αλιευτική ζώνη 62 ναυτικών μιλίων, η ελληνική πολιτική ελίτ περιμένει ακόμα άδεια από το εξωτερικό... που δεν έρχεται. Διακήρυξη της Μαδρίτης. Το μεγαλύτερο επίτευγμα της Ανταλκίδειας Ειρήνης ήταν η επιστροφή των Περσών στη Μικρά Ασία και στο Αιγαίο - επέστρεψαν στους χώρους απ’ όπου είχαν εκδιωχθεί από τη Συμμαχία της Δήλου τον 5ο αιώνα και αφού είχαν εκδιωχθεί και από την Κύπρο πρώτα από τον Παυσανία και 28 χρόνια αργότερα από τον Κίμωνα - Για τους δύο αυτούς Έλληνες στρατηλάτες η Κύπρος δε βρισκόταν μακριά στην εποχή των τριήρεων του 5ου αιώνα π.Χ. 

Για τη σημερινή αστική πολιτική ελίτ του 20ου-21ου αιώνα μ.Χ. και της εποχής των F-16 η Κύπρος κείται μακράν! Με τη Διακήρυξη της Μαδρίτης, η τότε παγκοσμιοποιητική αστική πολιτική ελίτ της Ελλάδος (η ίδια ακριβώς που συμφώνησε και την παράδοση των Ιμίων) αναγνώρισε δικαιώματα της Τουρκίας στο Αιγαίο, φέρνοντάς την πίσω, ως είχε συμβεί και με τους Πέρσες. Επιτήρηση της συμφωνίας. Η Ανταλκίδειος Συνθήκη ανάφερε το εξής: «[...] οπότεροι δε ταύτην την ειρήνην μη δέχονται, τούτοις εγώ πολεμήσω μετά των ταύτα βουλομένων και πεζή και κατά θάλατταν και ναυσί και χρήμασιν». 

Εάν κρίνουμε από το τι συμβαίνει τώρα στην Κύπρο, προφανώς θα είναι η Τουρκία που θα επιβάλει την “ειρήνην” που υπογράφηκε στην Αθήνα το 2023. Θα το κάνει στα νησιά μέσω του cassus belli και με την κατοχή της Κύπρου πολεμώντας μας, εφόσον χρειαστεί, «πεζή και κατά θάλατταν και ναυσί και χρήμασιν», ανάλογα με τις εξελίξεις. Στην Κύπρο, η Τουρκία κυριολεκτικά κάνει ό,τι θέλει τώρα: δημιούργησε σωρεία στρατοπέδων, στρατιωτικό αεροδρόμιο στο Λευκόνοικο και ναύσταθμο στο Μπογάζι. Με επίσημη επιστολή της προς τον ΟΗΕ, η Τουρκία τώρα αμφισβητεί την ελληνική κυριαρχία επί των ανατολικών νησιών από Λήμνο μέχρι Καστελόριζο. 

Με αυτά τα δεδομένα σε Αιγαίο και Κύπρο, αυτή στοχεύει στο να καταστεί κυρίαρχη στην ανατολική Μεσόγειο. Καλό, όμως, θα ήταν η ελληνική αστική πολιτική ελίτ να θυμάται αυτό που έγγραψε ο διανοητής Παναγιώτης Κονδύλης: «Καμία κυρίαρχη τάξη (δέστε ελληνική πολιτική ελίτ) δεν μπορεί να σταθεί στο εσωτερικό, αν δεν μπορεί να υπερασπίσει και να ενισχύσει τη θέση του έθνους μέσα στους εξωτερικούς αγώνες». Ακόμα μια διακήρυξη “φιλίας”. Μόλις πρόσφατα η ελληνική αστική πολιτική ελίτ υπόγραψε τη “Διακήρυξη [φιλίας] των Αθηνών” με την Τουρκία, αγνοώντας την κατοχή της Κύπρου από 40.000 τουρκικό στρατό και εκατοντάδες χιλιάδες εποίκους. Πουθενά στη Διακήρυξη δεν αναφέρεται η Κύπρος. Είναι μυστήριο γιατί χρειαζόταν επαναβεβαίωση “φιλίας” τη στιγμή που βρίσκεται εν ισχύι το πολύ ισχυρότερο “Σύμφωνο Φιλίας” του 1930, που υπόγραψε ο Βενιζέλος με τον Ινονού και που: 

α) μετά από 25 χρόνια “φιλίας” κατέληξε στο τούρκικο πογκρόμ της Κωνσταντινούπολης το 1955, που ξεκλήρισε το εκεί ελληνικό στοιχείο με παρουσία 3.500 ετών, και 

β) που μετά από 44 χρόνια “φιλίας”, η συμφωνία κατέληξε το 1974 στην τουρκική εισβολή της Κύπρου και την κατοχή του 37% του εδάφους και το 55% των ακτογραμμών της. Αναφέρομαι στο πομπώδες σε τίτλο “Ελληνοτουρκικό Σύμφωνο Φιλίας και Σταθερότητας, Διαλλαγής και Διαιτησίας” του 1930. Αναπόφευκτα θα πρέπει να αγωνιούμε ως προς το τι θα μας φέρει η καινούργια επιβεβαίωση “φιλίας” του 2023, έχοντας υπόψη πού κατέληξε η “φιλία” του 1930. 

Κλείνοντας: Σε μια ενδιαφέρουσα συνάντηση που είχα με γόνο επιφανών Ευρωπαίων φιλελλήνων του 1821, ρωτήθηκα: «Πώς έχει πέσει η Ελλάδα σε τέτοια καταθλιπτική κατάσταση εξάρτησης και ανυποληψίας τα τελευταία 200 χρόνια; Ποιος θα φέρει πίσω την απαστράπτουσα αίγλη της Κλασσικής Ελλάδας;». Του απάντησα: «Σίγουρα όχι η ελληνική αστική πολιτική ελίτ, γιατί αυτή ουδέποτε κατάφερε να σώσει το έθνος - σώζει μόνο το κράτος για να φορολογεί και να περνά όμορφα η άρχουσα τάξη!». Ακολούθως, συνέχισα λέγοντας: «Το έθνος ιστορικά σωζόταν από τους απλούς πολίτες». 

Του θύμισα πως το 2004 οι απλοί πολίτες, μαζί με τους παπάδες, τους δασκάλους της δημοτικής και μέσης, και επίλεκτους αξιωματικούς έσωσαν την Κύπρο από το Σχέδιο Ανάν, που θα κατάστρεφε ολοκληρωτικά τον εκεί ελληνισμό του ενός εκατομμυρίου. «Αντιθέτως», συνέχισα, «στην πλειονότητά της η ελληνική αστική πολιτική ελίτ συντάχθηκε υποτακτικά με το τουρκόφιλο σχέδιο των Αγγλο-Αμερικανών και απειλούσε τους Έλληνες της Κύπρου πως θα έπρεπε να ψηφιστεί το σχέδιο “ώστε να μη μείνει η Κύπρος μόνη” - ξεχνώντας πως η τελευταία φορά που η ταλαιπωρημένη μεγαλόνησος δεν ήταν μόνη χρονολογείται στην προ Χριστού εποχή του Παυσανία και του Κίμωνα!». 

Σχολιο.- Αν δεν βγεί ο λαός στο δρόμο όχι όπως τον καιρο των μνημονιων με τους αγανακτισμένους αλλά ετοιμος να συγκρουστεί με τις δυνάμεις καταστολής να συγκρουστεί με αυτο το σάπιο και διεφθαρμενο πολιτικό μας σύστημα εννοείται να σπασει αυγά τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει.

Εχω δει από κοντά τι συμβαίνει τότε με τους αγανακτισμένους μολις το πάνοπλο σύστημα αντιληφτει οτι κινδυνεύει πως αντιδρά αυτό αλλά και η συγκέντρωση που

τρέχει να σωθεί απο το ξυλο τις σφαίρες κρότου λάμψης και απο τα δηλητηριώδη ασφιξιογόνα αέρια

Ταχω ζησει σε καθημερινη βάση

Μαζευοταν κόσμος ειρηνικά και οταν γέμιζε η πλατεία έκανε εμφάνιση το παρακράτος πάντα απο το ιδιο σημειο ,όπως βλεπουμε φάτσα βουλή απ τη μερια του εθνικού κήπου πεταγε τιποτα ξυλα πετρες στους μπάτσους και σε

δεκα λεπτα μια συγκεντρωση 40 50 χιλιαδων ανθρώπων ετρεχε πανικόβλητη να σωθεί .

σχολιο.- Παναγιώτης Κονδύλης: «Καμία κυρίαρχη τάξη (δέστε ελληνική πολιτική ελίτ) δεν μπορεί να σταθεί στο εσωτερικό, αν δεν μπορεί να υπερασπίσει και να ενισχύσει τη θέση του έθνους μέσα στους εξωτερικούς αγώνες».

ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΠΡΙΝ 'Η ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΜΦΟΡΑ

ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΠΡΙΝ ..... !!!!

Σχολιο.- αυτο το χαλι μονο ο Θεος εαν κανει κατι αλλιως μην ελπιζεται σε τιποτα

Σχολιο.- δεν γλυτώνουμε την συμφορά δυστυχώς! Μακάρι να βγω ψεύτρα!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Γιατί τοσο μένος με την οικογένεια των «Παλαιοχριστιανών» σε μια χώρα που… σέβεται την διαφορετικότητα όλων;

18/2/2024

Αστυνομικές επιχειρήσεις, εισαγγελείς, γραμματείς και φαρισαίοι ασχολούνται εδώ και μέρες με τους “ανθρωπους των σπηλαίων” όπως αποκαλούν και οι οποίοι (κατα αυτούς πάντα) ζούν πρωτόγονα με άθλιες συνθήκες υγιεινής.

Όσον αφορά το “οπλοστάσιο” που πολύς λόγος γίνεται, αφορά: 1 αεροβόλο όπλο, 102 σφαίρες κυνηγετικού όπλου, 7 αυτοσχέδια τόξα, 20 βέλη, 4 μαχαίρια, 1 αυτοσχέδιο πολεμικό τυφέκιο και 1 τσεκούρι.

Οι καταγγελίες ενός 67χρονου, (προφανώς λαθροθήρα, εφόσον υπάρχουν κάτοικοι στην ευρύτερη περιοχή) στο ΑΤ Ξυλοκάστρου υποβάλοντας έγκληση σε βάρος άγνωστου δράστη, για φωτιά στο αγροτικό αυτοκίνητο του, δε φαίνεται προς το παρόν να ευσταθούν. Τα κανάλια ωστόσο έχουν βάλει σκοπό να βρουν κάτι παράνομο με συνεχείς επισκέψεις στο χώρο…

Μερικοί τιτλοι που κυκλοφόρησαν στα ΜΜΕ στο διαδίκτυο:

Κορινθία: Εντοπίστηκαν “άνθρωποι των σπηλαίων” με τόξα και βέλη!

Σοκ προκαλεί η είδηση ότι μια οικογένεια στην Κόρινθο ζει σε ένα λαγούμι σε τριτοκοσμικές συνθήκες σαν «άνθρωποι των σπηλαίων»

Κορινθία: Με εισαγγελική εντολή απομακρύνθηκαν τα ανήλικα παιδιά των «Παλαιοχριστιανών» από το «λαγούμι»

Κορινθία: Θρίλερ με τα παιδιά των παλαιοχριστιανών – Επέστρεψαν στις σπηλιές μετά την εισαγγελική εντολή για απομάκρυνση

Κι επειδή πρέπει οπωσδήποτε να τους κατηγορήσουμε για κάτι…

Αντιεμβολιαστικό ντελίριο: Κρητικοί έγιναν… “άνθρωποι των σπηλαίων” στην Κορινθία για να γλιτώσουν από τον κορωνοϊό!

Εκ πρώτης όψεως, οι άνθρωποι αυτοί, φαίνεται να είναι παραπάνω ανεκτικοί με τις καθημερινές επισκέψεις δημοσιογράφων, όπως θα δούμε και στο βίντεο. Φυσικά όσο ευγενικοί και φιλόξενοι είναι οι ίδιοι, τόσο αγενείς είναι οι επαναλαμβανόμενες ερωτησεις των δημοσιογράφων.

https://www.youtube.com/watch?v=SciOTQB8Pl0&t=5s

Στο σύνολό τους ζούν περίπου δέκα άνθρωποι με έναν τρόπο ζωής μη συμβατό με τον σημερινό, καθώς απορρίπτουν οτιδήποτε σχετίζεται με τη τεχνολογία, ενώ τα παιδιά δεν πηγαίνουν στο σχολείο.

Ο 45χρονος αναφέρθηκε στην δύσκολη ζωή που έκανε στην Αθήνα με τα έξι παιδιά του κάτι που δεν έδειξε να απασχολεί ιδιαίτερα τους δημοσιογράφους.

«Εγώ στην Αθήνα δούλευα στον δήμο στα απορριμματοφόρα και είχα έξι παιδιά. Οκτώ στόματα, οκτώ μερίδες φαγητό. Έπαιρνα ένα χιλιάρικο, μου έδιναν επιδότηση ενοικίου 200 ευρώ και έπρεπε να ενοικιάσω σπίτι με πάνω από 500.

Μου είπαν πως έχουμε υπογεννητικότητα στην Ελλάδα και εγώ τους πίστεψα. Ο καθένας κάνει ό,τι μπορεί για να επιβιώσει».

Οι δημοσιογράφοι επίσης παρουσιάζουν ως σοκαριστικό το γεγονός πως τα παιδιά δεν πηγαίνουν σχολείο, κάτι που όπως λένε απαγορεύεται απο το νόμο.

«Υποτίθεται είναι δωρεάν η παιδεία στην πραγματικότητα δεν είναι δωρεάν το ξέρει και η κουτσή Μαρία ότι δεν είναι δωρεάν».

Ο 45χρονος τους είπε και κάτι άλλο που πάλι δεν έδωσαν καμία σημασία.

«Τα παιδιά των Ρομά δεν πάνε σχολείο εκεί γιατί δεν σας ενόχλησε; Γιατί υπάρχει τέτοιος αποπροσανατολισμός της κοινωνικής γνώμης; Η Ελλάδα δεν έχει τίποτα άλλο να ασχοληθεί από έναν βοσκό που τα παιδιά του δεν πάνε σχολείο;».

Για τα όπλα απάντησε: Όλοι οι βοσκοί έχουν όπλα και μην κάνουν οι αστυνομικοί ότι δεν το ξέρουν. Μου κατασχέσαν τα ψαλίδια, στην Ελλάδα θεωρείται όπλο το οτιδήποτε».

Σχετικά με το ότι είναι παράνομο να μην πηγαίνουν τα παιδιά στο στο σχολείο είπε «ότι είναι νόμιμο δεν είναι και ηθικό

Κάθε Έλληνας δικαιούται να έχει το δικό του σπίτι (αυτό που είπε ισχύει το αναφέρει ρητώς το Σύνταγμα). Δεν πρέπει να βλέπουμε επιλεκτικά.

Θεωρείται κανονικό όταν ήμουν στην Αθήνα να μου δίνουν για την στέγαση 200 ευρώ; Η αξιοπρέπεια στον άνθρωπο είναι να διατηρεί τα πιστεύω του».

Αξίζει να δούμε την άποψη δύο ανθρώπων που εκφράστηκαν δημόσια, του ψυχίατρου Θάνου Ασκητή και του αστυνομικού αναλυτή, Σταύρο Μπαλάσκα.

«Είναι κοινωνικά απομονωμένη αυτή η οικογένεια. Το ότι κυκλοφορούν με τόξα και βέλη δείχνει ότι θέλουν να αποσυνδεθούν από την πραγματικότητα. Δεν γνωρίζω αν είναι παράνομο το να ζει κάποιος έτσι, είναι ασύμβατο με την κοινωνία.

Το δικαίωμα του πώς να ζει κανείς σε ένα κοινωνικό πλαίσιο είναι προσωπική επιλογή αρκεί να μην διαταράσσει το κοινωνικό αίσθημα. Εδώ μιλάμε για μία παθολογία. Δεν είναι τωρινά αυτά τα φαινόμενα, πάντα οι άνθρωποι διαφοροποιούνται στην κοινωνία», σχολίασε.

Το αν διαταράσσουν το κοινωνικό αίσθημα με τον τρόπο ζωής τους, μπορεί να δει τα σχόλια στο βίντεο παραπάνω που είναι όλα θετικά. Το τι είδους παθολογία κατάφερε να βρει; Δεν μας είπε…

Ο Σταύρος Μπαλάσκας αναρωτήθηκε γιατί είναι ακόμα έξω ο 35χρονος, ασχέτως αν δεν εχει καταδικαστεί για κάτι…

Είναι έξω αυτός ο άνθρωπος μετά την επίθεση σε κυνηγό επειδή διαφωνούσε με αυτό που κάνει. Ο εισαγγελέας αρχής ενημερώθηκε αμέσως και έδωσε ρητή εντολή στον Δήμο Κορίνθου και στην αρμόδια κοινωνική υπηρεσία να ελέγξει τις συνθήκες υγιεινής και διαβίωσής. Στο σημείο που ζει η οικογένεια δεν υπάρχει τουαλέτα, καμία συνθήκη υγιεινής και στην οικογένεια υπάρχει και βρέφος και εγκυμονούσα γυναίκα.

Για ποιο λόγο, πιστεύει ο κύριος Μπαλάσκας πως είναι πιο καθαρός και υγιής απο την οικογένεια που ζεί απομακρυσμένη απο τον αστικό ιστό, δεν μας είπε…

Όπως και να χει, οι σύγχρονες αστικές περιοχές, έχουν γινει αφόρητες για χιλιάδες ανθρώπους, πολλοί απο αυτούς είναι άστεγοι και ζουν πραγματικά σε συνθήκες εξαθλίωσης χωρίς καμμιά φροντίδα υγιεινής, εκεί όμως για τους ειδικούς και τους δημοσιογράφους, δεν φαίνεται να διαταράσσεται το κοινωνικό αίσθημα.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ 

ΝΑ ΤΟΥΣ "ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ" ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ,

ΚΡΙΝΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΟΜΑ 

(ΑΡΑ, ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΑΣΥΛΙΑ...)

Βλέπω τὰ διάφορα ῥεπορτὰζ 

γιὰ τοὺς παλαιοημερολογῆτες

στὴν Κορινθία, καὶ ἀηδιάζω 

μὲ τὴ δημοσιογραφικὴ καὶ κρατικὴ ὑποκρισία! 

Μιλοῦν γιὰ τριτοκοσμικὲς συνθῆκες 

καὶ ἀφήνουν ὑπονοούμενα γιὰ πλημμελὴ ἐπιμέλεια παιδιῶν, 

ἐνῷ οἱ ἄνθρωποι ζοῦνε μὲ ἀξιοπρέπεια 

καταναλώνοντας προϊόντα δικῆς τους παραγωγῆς. 

Δὲν κλέβουν ῥεύμα καὶ χαλκό, 

δὲν εἶναι παραβατικοί, 

οὔτε παρασιτοῦν μὲ κρατικὰ ἐπιδόματα. 

Τὸ μόνο τους ἔγκλημα εἶναι ὅτι ΔΕΝ εἶναι ρομά.

Σχολιο.- Ένας και μόνον ένας λόγος κρύβεται πίσω από αυτές τις πρακτικές του άθλιου ελληνικού κράτους:

Τρέμουν μη τυχόν τους μιμηθούν και άλλα ζευγάρια με τα παιδιά τους.

Σχολιο.- από μια ελληνοαμερικάνα ακαδημαϊκό , άκουσα ότι : στις ΗΠΑ υπάρχει ένα 8% ανθρώπων με ανώτατη εκπαίδευση , που ως τα 40-42 δουλεύουν σε ανώτερες θέσεις με υψηλές αμοιβές ,πλην όμως δεν καταναλώνουν σαν τρελοί … ΚΑΙ μαζεύουν τον παρά τους και φεύγουν σε χωριά να ζήσουν σαν πραγματικοί άνθρωποι …. Γίνονται έρευνες επί ερευνών , για να μπορέσουν να τους δελεάσουν με ελάχιστο αντίκρισμα ….

Τυπικά ο στόχος τους είναι να ξοδέψουν το κομπόδεμα τους και να αφήσουν τις «ταπεινές» δουλειές τους στις επαρχίες !!

Αλλά ο πραγματικός τους φόβος είναι μην γίνουν μαζικό παράδειγμα προς μίμηση ….

Υπάρχει και μια ταινία που θίγει το θέμα(όσο πατάει η γάτα)με τίτλο «το χωριατόπουλο) με την Ντάιαν Κήτον

Σχολιο.- Μάλλον δεν θέλουν να "κινούνται" άνθρωποι με διαφορετικές αντιλήψεις στον τρόπο ζωής τους. Μάλλον τους χαλάει το σύστημα που έχουν δημιουργήσει, τους χαλάει το "δεδομένο. Ετσι μπορούν και ελέγχουν" τα πρόβατα (κυρίαρχος λαός )πρέπει να ακολουθουν κι όχι να "ξεστρατιζουν.."

Σχολιο.- Προσπαθούν να τσακίζουν την όποια αντίσταση στη ρίζα της. Όταν αργότερα θελήσουν να πάρουν τα παιδιά τους απ' τα σχολεία όσοι γονείς αρνηθούν να παρακολουθούν τα παιδιά τους πορνοταινίες, η και να συμμετέχουν σ' αυτές, θα έχουν την ίδια αντιμετώπιση. Προς γνώσιν και συμμόρφωσην λοιπόν. Αν υπάρχουν κάποιοι δικηγόροι που δεν είναι εντελώς αντίχριστοι ας επιληφθούν του θέματος. Θα πρέπει κι εμείς να κινηθούμε γιατί πολύ σύντομα θα το βρούμε μπροστά μας. Αν καταφέρουν να κερδίσουν οι γονείς αυτοί θα γλυτώσουν όλα τα παιδιά!

Σχολιο.- Μα ακριβώς αυτό είναι το ΕΓΚΛΗΜΑ τους σύμφωνα με την Ελληνική Χασοδικαιοσύνη!!!! Ότι δεν παίρνουν επιδόματα, ότι ζουν από τη γη με αξιοπρέπεια και ότι είναι μία φυσιολογική οικογένεια και επομένως χαλάει τη...σούπα της ΝΤΠ!!!!!

Σχολιο.- Στην επόμενη ψευτο-«πανδημία» θα παίρνουν τα ανεμβολίαστα παιδιά!

Σχολιο.- Επίσης μάλλον δεν πληρώνουν ΔΕΗ ΟΤΕ πιθανόν ΕΝΦΙΑ οπότε κακό παράδειγμα



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Αθήνα ξεπέρασε στην εγκληματικότητα Λονδίνο και Μάντσεστερ – στις 20 πιο επικίνδυνες πόλεις της Ευρώπης Αθήνα & Θεσσαλονίκη!

18/2/2024

Την πλήρη κατάρρευση της έννομης τάξης στην Ελλάδα επιβεβαιώνει η τουριστική ιστοσελίδα Way To Stay η οποία κατατάσσει την Αθήνα και την Θεσσαλονίκη μέσα στις 20 πιο επικίνδυνες πόλεις της Ευρώπης σε ότι αφορά την εγκληματικότητα και την βία!

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη η οποία επιμένει να χαρακτηρίζει τις δύο μεγαλύτερες ελληνικές πόλεις ως… «ασφαλείς» παρά το γεγονός ότι οι δολοφονίες, οι βιαιοπραγίες, οι ένοπλες ληστείες και τα περιστατικά βίας μεταξύ ανηλίκων είναι καθημερινό φαινόμενο!

Μέσα σε αυτή τη λίστα λοιπόν η Αθήνα καταλαμβάνει την 11η θέση και η Θεσσαλονίκη την 19η

Μάλιστα η Αθήνα ξεπέρασε το Λονδίνο το οποίο είναι τρεις φορές μεγαλύτερο από άποψη πληθυσμού και το Μάντσεστερ, το οποίο παραδοσιακά είχε «θέματα» με το οργανωμένο έγκλημα και την βία.

Ενώ, βρίσκεται πολύ κοντά στην κατάταξη με το Παρίσι το οποίο καταλαμβάνει την 9η θέση και είναι και αυτό τρεις φορές μεγαλύτερο από την Αθήνα, το οποίο αντιμετωπίζει μεγάλα προβλήματα λόγω φυλετικών και θρησκευτικών συγκρούσεων.

Υπάρχουν ολόκληρα προάστια του Παρισιού που κατοικούνται σχεδόν εξολοκλήρου από Μαροκινούς και Αλγερινούς.

Ακόμα και η 19η θέση της Θεσσαλονίκης είναι σοβαρό θέμα καθώς πρόκειται για μία πόλη του ενός εκατομμυρίου κατοίκων. Σίγουρα δεν είναι μικρή πόλη αλλά ούτε και από τις μεγαλύτερες της Ευρώπης.

Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα, οι ταξιδιώτες που σχεδιάζουν να πάνε ταξίδι σε οποιαδήποτε πόλη πρέπει να γνωρίζουν στοιχεία για τις πολιτιστικές συνήθειες, το περιβάλλον και τη φιλοσοφία των ντόπιων, ώστε να μην πέσουν θύματα κάποιας απάτης ή ακόμα και κάποιου εγκλήματος.

Έτσι, ένας σημαντικός τρόπος για να μετρηθεί το επίπεδο ασφάλειας μιας πόλης είναι μέσω του ποσοστού ανθρωποκτονιών, άλλων εγκλημάτων, ακόμη και της τρομοκρατίας.

«Είτε το πιστεύετε είτε όχι, πίσω από τις τέλειες λήψεις για φωτογραφίες, τα μεγαλοπρεπή λιθόστρωτα δρομάκια και τη ρομαντική λάμψη των ιστορικών μνημείων, ορισμένες ευρωπαϊκές πόλεις έχουν κερδίσει τη φήμη ότι διαθέτουν μια σκοτεινή πλευρά.

Ενώ μπορεί να είναι εύκολο να παρασυρθείτε από τη ρομαντική γοητεία της επίσκεψης σε πόλεις όπως το Παρίσι ή η Αθήνα, αξίζει να ερευνήσετε για να μάθετε ποιες πόλεις είναι πιο επικίνδυνες από άλλες» υπογραμμίζεται στην έρευνα του Way To Stay.

Αν και μπορεί να παρατηρήσετε ότι πολλές από αυτές τις επικίνδυνες πόλεις βρίσκονται στη Γαλλία, οι υπόλοιπες είναι διάσπαρτες σε όλη την ήπειρο, και ορισμένες μπορεί να σας εκπλήξουν.

«Πορτοφολάδες, ναρκωτικά και εγκληματικότητα» στην Αθήνα

Το waytostay.com αναφέρει για την πρωτεύουσα της Ελλάδας ότι «όταν εξετάζουμε τις πιο επικίνδυνες πόλεις στην Ευρώπη, δεν μπορούμε να ξεχάσουμε την Αθήνα. Ενώ αυτή η διάσημη πόλη είναι γνωστή για τα απίστευτα ελληνικά μνημεία της, είναι επίσης διαβόητη για την ύπαρξη ορισμένων επικίνδυνων ζωνών, γεγονός που την καθιστά μια μη ασφαλή πόλη για να την επισκεφθείτε».

Όσον αφορά την ασφαλή διαμονή στην Αθήνα, αξίζει να σημειωθεί ότι ο ταξιδιωτικός οδηγός προτείνει στους τουρίστες να μην περπατάνε σε ορισμένες περιοχές τη νύχτα, ιδίως στην Ομόνοια και τα Πατήσια και σε ορισμένα τμήματα στο Μαναστηράκι, την Ερμού, το Ψυρρή και την πλατεία Συντάγματος.

Ορισμένες κακές περιοχές που αναφέραμε θεωρούνται επικίνδυνες, καθώς συχνάζουν έμποροι ναρκωτικών, αναρχικές ομάδες και κλέφτες, γι’ αυτό να μένετε πάντα σε ομάδες και να αποφεύγετε αυτές τις περιοχές τη νύχτα» καταλήγει.

«Αφήστε τα τιμαλφή σας στο ξενοδοχείο» λέει για τη Θεσσαλονίκη

«Η Θεσσαλονίκη μπορεί να μην είναι τόσο επικίνδυνη όσο η Αθήνα, αλλά είναι μια πόλη όπου πρέπει να λαμβάνονται προφυλάξεις» αναφέρει η ιστοσελίδα.

«Αν και είναι απίθανο να αντιμετωπίσετε κάποιο βίαιο έγκλημα σε αυτή τη δημοφιλή πόλη, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι οι πορτοφολάδες και οι μικροκλοπές είναι συνηθισμένες, ιδίως στις αστικές περιοχές και στις πολυσύχναστες τουριστικές περιοχές» συμπληρώνει η ιστοσελίδα.

«Έχοντας αυτό κατά νου, αν θέλετε να είστε σίγουροι ότι δεν διατρέχετε κίνδυνο, αφήνετε πάντα τα τιμαλφή σας στο ξενοδοχείο, αν κάνετε περιήγηση στα αξιοθέατα, και ίσως είναι συνετό να έχετε μαζί σας ένα ‘ψεύτικο’ πορτοφόλι ή πορτοφόλι με μερικά μετρητά σε χαλαρή μορφή για κάθε περίπτωση που μπορεί να προκύψει» καταλήγει.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δεν θα αφαιρεθούν τα παιδιά από την οικογένεια επειδή είναι παλαιοχριστιανοι αλλά ανίκανοι να τα μεγαλώσουν σύμφωνα με τους κανόνες του κράτους

Και δεν υπερασπίζομαι την τεκνοθεσια των ομοφυλόφιλων αλλά κατά την γνώμη μου αφήνετε την υπόνοια ότι στερείται η επιμέλεια γιατί οι γονείς είναι παλαιο χριστιανοί

Σχολιο.- δεν υπάρχουν κανόνες που υπαγορευουν για το πως θα ζει ο καθένας.

Σχολιο.- οι ΗΠΑ έχουνε πολλά κακά αλλά υπάρχει πολύ μεγάλη κουλτούρα ανοχής σε παρόμοιες κοινότητες. Υπάρχουν Χριστιανοί, χίπηδες αναρχικοί, πριμιτιβιστες και άλλοι που μεγαλώνουν τα παιδιά τους στα βουνά και δεν υπάρχει καμία ενόχληση από την μεριά του κράτους.

Το όλο θέμα όπως παρουσιάστηκε από τα βοθροκαναλα για τρομοκρατες πρωτόγονους που επιτέθηκαν στην αστυνομία κλπ είναι μια μεγάλη επικοινωνιακη πατάτα.

Σχολιο.- ούτε για τα παιδιά υπάρχουν κανόνες. Όλα είναι στο μυαλό μας. Ο καθένας μπορεί να μεγαλώσει τα παιδιά ΤΟΥ όπως νομίζει αυτός ότι είναι το σωστό.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι.

Υποχρεωτική λέει χρήση POS σε 35 επαγγελματικούς κλάδους. 

Βγήκε λέει και το αντίστοιχο ΦΕΚ. 

Σώπααααα.

Δηλαδή? Μου λέτε πως αν εγώ πάω να αγοράσω στην λαική κάποια ψώνια, δεν θα μπορώ να ψωνίσω γιατί λέει ο πωλητής θα μου πει, "αγαπητέ μου τα χρήματά σου δεν μετράνε γιατί μπορείς να ψωνίσεις μόνο με κάρτα, ή ψηφιακό πορτοφόλι ή ..."

Αλήθεια καλοί μου?

Χμμμ. Δηλώνω κακό παιδί και ανυπάκουο σε σάς.

Και ποιος μου το είπε να μην σας υπακούω? 

Μα εσείς οι ίδιοι με το έτσι θέλω και έτσι γουστάρω το 2015 στο περιβόητο Δημοψήφισμα.

Όταν δήλωσα ότι δεν θέλω την Ευρώπη μαζί με άλλους 62% του Ελληνικού πληθυσμού, μου είπατε "Ρε δε μπας να δηλώνεις ότι θέλεις εσύ και οι συμπατριώτες σου, στην Ευρώπη θα κάτσετε θέλετε δεν θέλετε και με το ευρώ θα ζήσετε ...".

Ψέματα είναι? ΟΧΙ βέβαια.

Έκτοτε λοιπόν και εμείς, ακολουθούμε αυτά που λέει η μαμά Ευρώπη, θέλουμε δεν θέλουμε. Και η Ευρώπη καλοί μου κυβερνητικοί ξέρετε τι λέει για την χρήση του Ευρώ? 

Ε!!! να σας θυμίσουμε.

ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ, ΕΊΝΑΙ ΑΥΤΟΛΕΞΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ Ε.Κ.Τ. 

ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ. ΕΥΡΩΣΥΣΤΗΜΑ

-Ο ρόλος των μετρητών

Τα μετρητά είναι το κυρίαρχο μέσο πληρωμής εντός της ζώνης του ευρώ, καθώς κατά το μεγαλύτερο μέρος τους οι καθημερινές πληρωμές μας γίνονται με τραπεζογραμμάτια ή κέρματα. Τα μετρητά είναι επίσης απαραίτητα για την ενσωμάτωση πολιτών από κοινωνικά ευπαθείς ομάδες, όπως οι ηλικιωμένοι ή όσοι έχουν χαμηλότερο εισόδημα.

-Όμως τα μετρητά παρέχουν και άλλες σημαντικές λειτουργίες και οφέλη:

Διασφαλίζουν την ελευθερία και την αυτονομία σας. Τα τραπεζογραμμάτια και τα κέρματα είναι η μόνη μορφή χρήματος που κατέχουν οι άνθρωποι χωρίς να εμπλέκεται τρίτο μέρος. Δεν χρειάζεται ειδικός εξοπλισμός, πρόσβαση στο διαδίκτυο ή ηλεκτρικό ρεύμα για να πληρώσετε με μετρητά, μπορείτε δηλαδή να το κάνετε ακόμη και αν υπάρχει διακοπή ρεύματος ή αν έχετε χάσει την κάρτα σας.

(σ.σ. ειδικά αυτό προσέξτε το καλά γιατί η άρνηση παραλαβής μετρητών, μπορεί να επιφέρει ...βραχιολάκια)

-Είναι νόμιμο χρήμα. Οι πιστωτές, όπως καταστήματα και εστιατόρια, δεν μπορούν να αρνηθούν τα μετρητά, εκτός εάν έχουν εκ των προτέρων συμφωνήσει με τον πελάτη κάποιο άλλο μέσο πληρωμής. Κατά τη σύσταση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής της 22ας Μαΐου 2010 (2010/191/ΕΕ)

-Διαφυλάσσουν την ιδιωτική ζωή. Οι συναλλαγές με μετρητά προασπίζουν το θεμελιώδες μας δικαίωμα για προστασία της ιδιωτικής ζωής, των δεδομένων και της ταυτότητάς μας σε οικονομικά θέματα.

-Καλύπτουν τις ανάγκες όλων των ανθρώπων. Τα μετρητά παρέχουν επιλογές πληρωμής και αποταμίευσης για ανθρώπους με περιορισμένη ή καμία πρόσβαση σε ψηφιακό χρήμα, γεγονός που τα καθιστά καίριας σημασίας για την ενσωμάτωση πολιτών από κοινωνικά ευπαθείς ομάδες, όπως οι ηλικιωμένοι και όσοι έχουν χαμηλότερο εισόδημα.

-Σας βοηθούν να παρακολουθείτε τις δαπάνες σας. Τα μετρητά σάς επιτρέπουν να έχετε καλύτερο έλεγχο των δαπανών σας, για παράδειγμα αποτρέποντας σας από υπερβολικά έξοδα.

Είναι γρήγορο μέσο πληρωμής. Με τα τραπεζογραμμάτια και τα κέρματα η πληρωμή διακανονίζεται αμέσως.

-Είναι ασφαλή. Τα μετρητά έχουν αποδειχτεί ασφαλή σε σχέση με το κυβερνοέγκλημα, την απάτη και την παραχάραξη. Και, καθώς πρόκειται για χρήμα κεντρικής τράπεζας, δεν συνεπάγονται χρηματοοικονομικούς κινδύνους ούτε για τον πληρωτή ούτε για τον δικαιούχο της πληρωμής.

-Είναι μέσο αποθήκευσης αξίας. Τα μετρητά είναι κάτι παραπάνω από ένα απλό μέσο πληρωμής. Επιτρέπουν στους ανθρώπους να κρατούν χρήμα για σκοπούς αποταμίευσης χωρίς να υπάρχει κίνδυνος αθέτησης υποχρεώσεων. Είναι χρήσιμα για μικρά δώρα και πληρωμές από πρόσωπο σε πρόσωπο. Για παράδειγμα, οι γονείς μπορούν να δώσουν μικρά ποσά μετρητών στα παιδιά τους για μικρές αγορές ή κάποιος μπορεί να δώσει σ’ έναν φίλο ή γνωστό του μετρητά για να αγοράσει κάτι για λογαριασμό του. Τα μετρητά βοηθούν επίσης τα παιδιά να αποκτήσουν βασικές γνώσεις οικονομικών.

****

Η στρατηγική του Ευρωσυστήματος για τα μετρητά

Η ΕΚΤ και οι κεντρικές τράπεζες της ζώνης του ευρώ επιδιώκουν την επίτευξη πέντε στρατηγικών στόχων, προκειμένου να εγγυηθούν ότι θα εξακολουθείτε ελεύθερα να επιλέγετε τα μετρητά ως τρόπο πληρωμής, τώρα αλλά και στο μέλλον. Η στρατηγική μας διασφαλίζει ότι τα μετρητά εξακολουθούν να είναι διαθέσιμα σε όλους και να γίνονται αποδεκτά ως ανταγωνιστικό και αξιόπιστο μέσο πληρωμής και αποθήκευσης αξίας.

****

Έγγραφο 32010H0191

Επίσημη Εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης

ΣΫΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΉΣ

της 22ας Μαρτίου 2010

σχετικά με το πεδίο εφαρμογής και τις έννομες συνέπειες του καθεστώτος νομίμου χρήματος των τραπεζογραμματίων και των κερμάτων σε ευρώ

Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ,

Έχοντας υπόψη τη συνθήκη για τη λειτουργία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, και ιδίως το άρθρο 292,

(2010/191/ΕΕ)



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ενας πατέρας στον Καναδά φυλακίστηκε.

Η ανήλικη μαθήτρια κόρη του επέβαλε στο σχολείο να καταχωρείται με αντρικό όνομα και ξεκίνησε ορμονοθεραπεία. Ο πατέρας, που δεν το γνώριζε, διαμαρτυρήθηκε στο σχολείο και τον έστειλαν στον εισαγγελέα.

Υπάρχει γονική μέριμνα ή καταργήθηκε κι αυτή μαζί με τα φύλα?

Δεν συνεχίζω άλλο....

Σχολιο.- Τίνος ανήκουν τα παιδιά; Φαίνεται ότι το κράτος ανέλαβε την κηδεμονία.

Σχολιο.- η εκάστοτε βουλή που νομοθετεί και οι δικαστές

Σχολιο.- μ'αρέσει που η συζήτηση για τα δικαιώματα των ΛΟΑΤΚΙ γίνεται όταν δεν υπάρχουν ανθρώπινα και εργασιακά δικαιώματα πουθενά.

Σχολιο.- Άνοιξε ο ασκός του Αιόλου, σε κάθε επόμενο νομοσχέδιο που θα περνάει θα περιλαμβάνονται (δικαιώματα) της loatky+ κοινότητας σε θέματα ασφαλιστικά, εργασιακά σε θέματα (καταπίεσης) των παιδιών απο τους γονείς οι οποίοι θα διώκονται αυτεπάγγελτα αν δεν υποβοηθούν το παιδί τους σε εγχειρήσεις αλλαγής φύλου ορμονοθεραπείες κλπ

Σχολιο.- Η έννοια ΛΟΑΤΚΙ+ που αναγνωρίζει ο νομος και που θα υιοθετούν παιδια

Δεν είναι μονο οι ομοφυλόφιλοί

Αλλα περιλαμβάνει

Λεσβίες,Ομοφυλόφιλους,Αμφιφυλόφιλους,

Τράνσ,Διεμφυλικούς,cisgender,questioning,ετετεροκανονικότητα,ασέξουαλ,φυλοδιαφορετικος,pansexual, επαναπροσδιορισμό φύλου,αλλαγή φύλου,misgendering,

Και το +μπορει ειναι παιδοφιλοι,κτηνοβάτες,και οποια αλλη ανωμαλία,υπαρχει

Αυτο λοιπον το νομοσχέδιο που αναγνωρίζει στην λοατκι+ κοινωνια την υιοθεσια παιδιών παραδίδει

ανθρώπινες αθώες ψυχούλες σε καθε τι ανώμαλο.

Αναγνωρίζει δηλαδη την ανατροφή και προστασία

Αθώων Ψυχων σε αυτούς

Δικαστήρια που έχουν γινει από άτομα που ανατράφηκαν σε ομοφυλόφιλα ζευγάρια Εχουν αποκαλύψει τραγικές καταστάσεις.

Εχω τις αποφάσεις

Σχολιο.- Εγώ αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι μέρα τη μέρα μια προς μια χάνουμε τις ελευθερίες μας. Τις όποιες ελευθερίες μας. Χαμένοι λοιπόν οι αγώνες των προγόνων μας; Των παππούδων μας; Των πατεράδων μας;

Σχολιο.- Οι γονείς ήταν χωρισμένοι και, αν καταλαβαίνω σωστά, την επιμέλεια την είχε η μητέρα.

Σχολιο.- ααααα, δεν έχουν συνεπιμέλεια στον Καναδά .

ΔΕΝ λέει πάντως ότι επιμέλεια είχε μόνο η μάνα.

Σχολιο.- ή είσαι σίγουρος ότι για την αλλαγή φύλου σε εφήβους απαιτείται έγκριση γονέα?

Απ' ότι λέει το βίντεο, το ζήτημα αφορά στα δικαιώματα των εφήβων!

https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=DN_WpaAgS6w&fbclid=IwAR0JOVRoBb6EgoARKNXYTk_-4P8-8dxTlVP4DpBK7qoYI9mDOY7ZKYn_U4w



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Εγώ, πάντως, όταν θέλω να μάθω γιατί διαδηλώνουν οι αγρότες στην Ευρώπη, τι συμβαίνει στη Γάζα, τι έγινε με τον Ναβάλνι, και γενικώς όταν θέλω να ενημερωθώ έγκυρα, προσφεύγω στα σοβαρά καθεστωτικά δυτικά ΜΜΕ. 

Μου 'χει μείνει συνήθεια από τότε με τον κορμοράνο του Κόλπου και επιβεβαιώθηκε στα χρόνια των μνημονίων, που χάρη σ' αυτά τα ΜΜΕ έμαθα για τους "κλέφτες και τεμπέληδες Έλληνες".



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τη θλίψη της για τον θάνατο του ακροδεξιού οργανωτή των ρατσιστικών "Ρωσικών Πορείων", που απαιτούσαν μια Ρωσία καθαρή από μελαψούς και σχιστομάτηδες, Αλεξέι Ναβάλνι, εξέφρασε η κ. Σακελλαροπούλου, κι από κοντά ο Κασσελάκης και η Νέα Κεντροαριστερά.

Αναφέρουν, μάλιστα, τον επικίνδυνο αρχιτραμπούκο σαν τάχα "ηγέτη της αντιπολίτευσης". Παρά το ότι το ακροδεξιό κόμμα του Ναβάλνι ουδέποτε πήρε κάποιο αξιόλογο ποσοστό (στο 0,1% έφτασε) και ηγέτης της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη Ρωσία είναι ο γραμματέας του Κ.Κ. που παίρνει πάνω από 20%.

Μα, καλά, δεν ντρέπονται λίγο; 

Στη φωτογραφία ο Ναβάλνι, επικεφαλής μιας από τις ρατσιστικές "Ρωσικές Πορείας". Τότε που δήλωνε ότι οι λαοί του Καυκάσου "είναι κατσαρίδες και πρέπει να εξολοθρευτούν".

Σχολιο.- Για να λέει η Δύση, που καλύπτει τα εγκλήματα του Ισραήλ, και τα ΜΜΕ των κορμοράνων και των "τεμπέληδων Ελλήνων", τότε με τα μνημόνια, πως ο φασίστας δολοφονήθηκε, δεν μπορεί, αλήθεια θα είναι! Να βγάλουμε και ανακοινώσεις συμπαράστασης στον Μιχαλολιάκο ή τον Κασιδιάρη, αν τύχει να πεθάνουν στη φυλακή. Πάντως, η υποκρισία περισσεύει. Το ότι στην Ουκρανία όλη η αριστερή και κεντροαριστερή αντιπολίτευση -έντεκα κόμματα συνολικά, μαζί με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης- είναι εκτός νόμου και δεκάδες στελέχη της φυλακισμένα, δεν απασχολεί τη δημοκρατική ευαισθησία των απατεώνων!

Σχολιο.- Ωχ βλέπω πάλι τον Γκουίντο να αναλαμβάνει θέση προέδρου



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



«Αυτό που συμβαίνει στη Λωρίδα της Γάζας δεν είναι ένας πόλεμος, είναι μια γενοκτονία […]

Δεν είναι ένας πόλεμος στρατιωτών εναντίον στρατιωτών. Είναι ένας πόλεμος μεταξύ ενός πολύ καλά προετοιμασμένου στρατού και γυναικόπαιδων […]

Αυτό που συμβαίνει με τον παλαιστινιακό λαό δεν συνέβη σε καμία άλλη στιγμή της ιστορίας. Στην πραγματικότητα, έχει ήδη συμβεί: όταν ο Χίτλερ αποφάσισε να σκοτώσει Εβραίους […]».

Λούις Ινάσιο Λούλα ντα Σίλβα - πρόεδρος της Βραζιλίας (18.02.2024)

~~~

(Ο ανεφοδιασμός των Αμερικανικών δυνάμεων και του Ισραηλ/ινού Στρατού γίνεται από το αεροδρόμιο της Ελευσίνας και τη βάση της Σούδας...



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κάποιοι ψυχοβλαμμένοι,εγείρουν θέμα για το "δικαίωμα" των μικροβίων στον "οικολογικό" τους θώκο..που είναι και το κορμί μας; Ας πεθάνουμε για να ζήσουν; Άει σιχτίρ σκουληκιασμένα μυαλά...Καλημέρα τσιμεντοπούλια..το μέλλον σας στα μπάζα...



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Απίστευτο, σοκαριστικά απίστευτο. 

Η Eισαγγελία δικάζει την 19χρονη θύμα trafficking από την Ηλιούπολη.

Η 19χρονη που υπήρξε θύμα απαγωγής και trafficking από αστυνομικό που την εξέδιδε στην Ηλιούπολη και κατάφερε να ξεφύγει από τον απαγωγέα και προαγωγό της με τη βοήθεια μιας σερβιτόρας, δέχτηκε κλητήριο θέσπισμα από την εισαγγελία, ύστερα από ανώνυμη καταγγελία σε βάρος της και καλείται να δικαστεί στις 26 Φεβρουαρίου.

Η κατηγορία; «Γιατί διαπιστώθηκε να εκδίδεται με αμοιβή, χωρίς να κατέχει το απαιτούμενο πιστοποιητικό άσκησης επαγγέλματος και χωρίς να υποβάλλεται στους σχετικούς ιατρικούς ελέγχους» 

Το εντυπωσιακό είναι ότι η Eισαγγελία αναφέρει και ημερομηνία της «παράνομης» πράξης της 19χρονης, η οποία συμπίπτει με την περίοδο που ήταν αιχμάλωτη από τον άνθρωπο που την εξέδιδε και την κακοποιούσε. 

Oσο για τον απαγωγέα και προαγωγό αστυνομικό η Δικαιοσύνη τον άφησε να κυκλοφορεί ελεύθερος έως το Εφετείο, με το ελαφρυντικό της καλής συμπεριφοράς.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



18/2/2024    -    9.00

- Φυσικά και η είδηση της χτεσινής μέρας δεν είναι άλλη από την επίσημη, πλέον, οριστική απελευθέρωση της Αβντέγεφκα από τις ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις. Παρακάμπτοντας τις υπερβολικές λεπτομέρειες των στρατιωτικών επιχειρήσεων των ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων, θα πω απλά ότι το σχέδιο της ρωσικής στρατιωτικής ηγεσίας πέτυχε απόλυτα και μερίδιο στην επιτυχία είχαν βεβαίως όλες οι ρωσικές στρατιωτικές μονάδες που συμμετείχαν στη συγκεκριμένη επιχείρηση (Στγ: τις μνημονεύει μία-μία στο συγχαρητήριο τηλεγράφημά του ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν). Θα ήταν παράλειψη, ωστόσο, να μην αναφερθεί το όνομα του διοικητή των δυνάμεων της Ομάδας Στρατευμάτων «Kέντρο», του αντιστράτηγου Αντρέι Μορντβιτσόφ, που – για όσους/-ες τυχόν δεν το ξέρουν – ήταν επίσης ο νικητής της μάχης για τη Μαριούπολη. Τον Μορντβιτσόφ τα ουκρανικά μιντιακά «παπαγαλάκια» πρέπει να τον έχουν... «σκοτώσει» περί τις 10 φορές από την έναρξη της ΕΣΕ και μετά, όμως εκείνος κάθε φορά εμφανιζόταν σώος και αβλαβή, στέλνοντας στα σκουπίδια το επικοινωνιακό «σανό» γύρω από το όνομά του.

- Αργά χτες το βράδυ ο Ρώσος Υπουργός Άμυνας Σεργκέι Σοϊγκού ανέφερε επίσημα στον Πρόεδρο Πούτιν την ολοκληρωτική απελευθέρωση της Αβντέγεφκα, ενός από τα ισχυρότερα (αν όχι το ισχυρότερο) οχυρά των VSU εδώ και 10 χρόνια, από τότε δηλαδή που η ουκρανική χούντα ξεκίνησε τη διαβόητη «Αντιτρομοκρατική Επιχείρηση», ουσιαστικά τη συστηματική δολοφονία του λαού του Ντονμπάς, με το πρόσχημα των «αποσχιστικών τάσεων» της περιοχής από το ουκρανικό κράτος.

- Την παρούσα στιγμή τα ρωσικά στρατεύματα εντός της πόλης ολοκληρώνουν τις εκκαθαριστικές επιχειρήσεις σε διάφορα σημεία – κυρίως στο πασίγνωστο, πλέον, εργοστάσιο οπτάνθρακα (κοκ) στο βόρειο τμήμα της πόλης και στη συνοικία Χίμικ, στο ΝΔ της τμήμα. Η υποχώρηση των μονάδων των VSU, παρά τη διαταγή του νέου αρχηγού ΓΕΕΘΑ της χώρας των ουκρανοναζί Αλεξάντρ Σύρσκι να γίνει συντεταγμένα, στην πραγματικότητα έγινε άτακτα και υπό το κράτος πανικού. Ο μοναδικός δρόμος διαφυγής που είχε απομείνει στους Ουκρανούς στρατιωτικούς ήταν τα χωράφια στα δυτικά της Αβντέγεφκα, τα οποία ωστόσο είχαν εγκαίρως ναρκοθετηθεί από τη ρωσική πλευρά. Έτσι οι λίγοι Ουκρανοί στρατιωτικοί που κατάφεραν να φτάσουν ζωντανοί στα δικά τους μετόπισθεν, πάτησαν με την πιο κυριολεκτική έννοια επί πτωμάτων – των πτωμάτων των συναδέλφων τους, οι οποίοι προηγήθηκαν στην άτακτη φυγή. Όσα δε μέλη των VSU δεν πρόλαβαν να φύγουν εγκαίρως και εγκλωβίστηκαν στον αστικό ιστό της Αβντέγεφκα, αυτοί διάλεξαν επί το πλείστον τον δρόμο της παράδοσης και της αιχμαλωσίας – ο αριθμός τους είναι τετραψήφιος.

- Όσοι Ουκρανοί στρατιωτικοί διέφυγαν του κλοιού της Αβντέγεφκα κατά πάσα πιθανότητα θα οργανώσουν την άμυνά τους στη γραμμή Μπερντίτσι – Σεμιόνοφκα – Ορλόφκα, δεδομένου ότι ο πλησιέστερος προς το βόρειο τμήμα της Αβντέγεφκα, το Λάστοτσκινο, εγκαταλείφθηκε από τις VSU, αφού βρίσκεται υπό τον έλεγχο πυρός των ρωσικών δυνάμεων.

- Ως επίλογο, προς το παρόν, των νέων γύρω από την Αβντέγεφκα, παραθέτω σε μετάφραση στα Ελληνικά την τελευταία, χρονικά, ανακοίνωση του ρωσικού Υπουργείου Άμυνας, που εκδόθηκε στις 2 το πρωί ώρα Μόσχας (1 το πρωί ώρα Ελλάδας):

- «Μονάδες της ομάδας στρατευμάτων «Κέντρο» υπό τη διοίκηση του αντιστράτηγου Αντρέι Μορντβιτσόφ ανέλαβαν τον πλήρη έλεγχο της πόλης Αβντέγεφκα της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντονιέτσκ, η οποία ήταν ένας ισχυρός αμυντικός κόμβος των ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων.

- Ως αποτέλεσμα επιθετικών ενεργειών, μια περιοχή περίπου 32 τετραγωνικών χιλιομέτρων απελευθερώθηκε από τους Ουκρανούς ναζιστές. Οι απώλειες του εχθρού στις μάχες για την Αβντέγεφκα τις τελευταίες 24 ώρες ανήλθαν σε περισσότερους από 1.500 στρατιωτικούς. Κάτω από τα συνεχή πυρά των ρωσικών στρατευμάτων, μόνο λίγοι διάσπαρτοι σχηματισμοί Ουκρανών μαχητών κατάφεραν να εγκαταλείψουν βιαστικά την Αβντέγεφκα, εγκαταλείποντας τα όπλα και τον στρατιωτικό εξοπλισμό τους.

- Η εντολή του αρχηγού των ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων, Σύρσκι, να εγκαταλείψουν την πόλη δόθηκε μόλις μια ημέρα μετά την έναρξη της ανεξέλεγκτης φυγής των ουκρανικών στρατευμάτων από την Αβντέγεφκα. Επί του παρόντος, λαμβάνονται μέτρα για την οριστική εκκαθάριση της πόλης από τους μαχητές και τον αποκλεισμό των ουκρανικών μονάδων που εγκατέλειψαν την πόλη και εγκαταστάθηκαν στο εργοστάσιο οπτάνθρακα της Αβντέγεφκα. Η απελευθέρωση της Αβντέγεφκα κατέστησε δυνατή την απομάκρυνση της πρώτης γραμμής από το Ντονιέτσκ, προστατεύοντάς το έτσι σημαντικά από τρομοκρατικές επιθέσεις από το εγκληματικό καθεστώς του Κιέβου.

- Οι πληροφορίες για την προέλαση των στρατευμάτων μας δεν δημοσιοποιήθηκαν παρά μόνο όταν ο εχθρός νικήθηκε πλήρως και η πόλη τέθηκε υπό έλεγχο. Οι δυνάμεις της Ομάδας Στρατευμάτων «Κέντρο» συνεχίζουν τις επιθετικές επιχειρήσεις για την περαιτέρω απελευθέρωση της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντονιέτσκ από τους Ουκρανούς εθνικιστές».

- Την ώρα, λοιπόν, που η κατάσταση στην Αβντέγεφκα ξεκαθάρισε οριστικά, αργά το βράδυ έφτασαν οι πρώτες πληροφορίες για έναρξη μεγάλης ρωσικής επίθεσης στο τμήμα μετώπου του Ορέχοφ, στην κατεύθυνση του Ζαπορόζιε, με κύριο άξονα τα γνωστά χωριά Ραμπότινο και Βερμπόβογε. Στην επίθεση αυτή λαμβάνουν μέρος τουλάχιστον 3 ρωσικές Μεραρχίες, η 42η Τυφεκιοφόρων «Φρουράς», η 76η Καταδρομών «Φρουράς» και η 7η Καταδρομών (Στγ: ο τιμητικός τίτλος «Φρουράς» αποδίδεται στη Ρωσία σε στρατιωτικές μονάδες που διακρίθηκαν ιδιαίτερα στα πεδία των μαχών) – συνεπώς μιλάμε για δύναμη τουλάχιστον 30.000 Ρώσων στρατιωτών, χωρίς να υπολογίζουμε τη συμμετοχή της Πολεμικής Αεροπορίας και των Πυραυλικών Δυνάμεων του ρωσικού Στρατού Ξηράς. Ήδη έχουν αρχίσει να έρχονται τα νέα για την κατάληψη ορισμένων σημαντικών και μεγάλων οχυρών των VSU στην περιοχή. Οι ρωσικές δυνάμεις κατά τις τελευταίες ημέρες είχαν πετύχει προώθηση 1,5 χλμ σε βάθος μετώπου, ωστόσο τώρα η κίνησή τους γίνεται με αλματώδεις ρυθμούς. Το κυριότερο, δε, είναι ότι η μετακίνηση τόσο μεγάλης δύναμης Ρώσων στρατιωτών πέρασε απαρατήρητη από την ουκρανική αντικατασκοπεία, η οποία θεωρούσε ότι το συγκεκριμένο μέτωπο ήταν, αν όχι σε «καταστολή», τουλάχιστον «υποτονικό» σε ένταση των στρατιωτικών συγκρούσεων αναλογικά με άλλες περιοχές. Οι ρωσικές δυνάμεις κάνουν ευρεία χρήση αεροπορικών βομβών FAB αλλά και θερμοβαρικών βλημάτων TOS-1 Solntsepyok και επιθετικών drones. Τα τελευταία είναι και το κύριο όπλο που χρησιμοποιούν οι VSU, ώστε να συγκρατήσουν την ορμή των ρωσικών στρατευμάτων. Τα νεότερα από την έκβαση των σφοδρότατων μαχών στο μέτωπο αυτό θα τα γνωρίζουμε, προφανώς, με το φως της ημέρας…

- Στο μεταξύ, ενώ οι μάχες στην πρώτη γραμμή συνεχίζονται με μεγάλη ένταση, στα μετόπισθεν η κατάσταση δεν είναι λιγότερο τεταμένη – οι μεν VSU βομβαρδίζουν συστηματικά κυρίως ειρηνικές υποδομές και άμαχους κατοίκους, την ίδια ώρα που οι ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις στοχεύουν σε στρατιωτικές εγκαταστάσεις και υποδομές «διπλής σήμανσης» (στρατιωτικής και «ειρηνικής»), αλλά ποτέ σε αμάχους κατοίκους.

- Η μεγαλύτερη χτεσινή τραγωδία εκτυλίχθηκε στην Παντελεϊμόνοφκα, χωριό που ανήκει στον Δήμο της Γιασινοβάταγια, ανατολικά του Ντονιέτσκ, όπου από 2 βλήματα πυραύλων HIMARS εκτός από τις δεδομένες υλικές ζημίες, υπήρξαν 4 νεκροί άμαχοι (μεταξύ αυτών 1 έφηβο κορίτσι 15 ετών) και 4 τραυματίες (μεταξύ αυτών και 1 κοριτσάκι 10 ετών).

- Άλλη μία άμαχη γυναίκα έχασε προχτές (16/02) τη ζωή της από ουκρανικά πυρά στο χωριό Λίντιεφκα, στην περίμετρο του Ντονιέτσκ.

- Η ρωσική αντιαεροπορική άμυνα απέκρουσε χτες το πρωί μαζική ουκρανική επίθεση με drones σε παραμεθόριες περιοχές της χώρας. Καταρρίφθηκαν με τον ένα ή τον άλλον τρόπο (δηλαδή με πυρά ή με μέσα ραδιοηλεκτρονικού πολέμου) συνολικά 33 ουκρανικά drones: η «μερίδα του λέοντος» ανήκε στην Περιφέρεια Μπριανσκ (18). 7 drones καταρρίφθηκαν στον εναέριο χώρο της Περιφέρειας Καλούγκα, από 4 στις Περιφέρειες Βορόνιεζ και Μπέλγκοροντ και 1 drone καταρρίφθηκε στην Περιφέρεια Κουρσκ. 1 μέρα νωρίτερα ανάλογη επίθεση με drone αποτράπηκε στον εναέριο χώρο της Περιφέρειας Ροστόφ.

- Στον αντίποδα οι ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις συνέχισαν να πλήττουν στόχους στρατηγικής σημασίας σε ένα ευρύ μέτωπο περιοχών της χώρας των ουκρανοναζί. Ενδεικτικά αναφέρω τα πλήγματα στο Κρεμεντσούγκ (Περιφέρεια Πολτάβας), το Ζαπορόζιε, το Χάρκοβο, το Κιροβογκράντ, τα Σούμι και τις αντίστοιχες Περιφέρειες, καθώς και στο πολεοδομικό συγκρότημα των Σλαβιάνσκ και Κραματόρσκ, στο κατεχόμενο τμήμα της ΛΔ Ντονιέτσκ. Ανάμεσα στους στόχους ήταν τόσο χώροι προσωρινής διαμονής Ουκρανών και ξένων στρατιωτικών που πολεμούν στο πλευρό των VSU, όσο και στρατιωτικός εξοπλισμός και αποθήκες πυρομαχικών και καυσίμων της ουκρανικής πλευράς. Οι επιθέσεις αυτές πραγματοποιήθηκαν και πάλι με συνδυασμό πυρών: χρησιμοποιήθηκαν τόσο επιθετικά drones τύπου Geran’-2, όσο και πύραυλοι cruise X-101 και τακτικοί-επιχειρησιακοί Iskander-M.

- Θα περάσω για λίγο σε μερικές ειδήσεις του «περίγυρου» της ΕΣΕ, που έχουν το δικό τους ενδιαφέρον και, οι περισσότερες από αυτές μας προσφέρουν έως και… διασκέδαση!.. Καταρχάς, το βραβείο της «παπαριας της ημέρας» για σήμερα μοιράζεται στα 3, αφού υπάρχουν οι αντίστοιχες… ισάξιες προσπάθειες!…

- Αρχή γίνεται με την αντίδραση του προεδρικού συμβούλου των ΗΠΑ Τζον Κέρμπι, αναφορικά με τη δήλωση το Βλαντίμιρ Πούτιν ότι προτιμά τον Τζο Μπάιντεν από τον Ντόναλντ Τραμπ στην προεδρία των ΗΠΑ, επειδή τον θεωρεί περισσότερο προβλέψιμο και «παλαιάς κοπής» πολιτικό. Η αντίδραση του Κέρμπι επι λέξει: «Ο κ. Πούτιν γνωρίζει πολύ καλά τι έχει κάνει η κυβέρνηση Μπάιντεν για να αντιμετωπίσει την κακή επιρροή της Ρωσίας σε όλο τον κόσμο. Και έχουμε επιδείξει πολλές φορές την προθυμία μας να αντεπιτεθούμε σε αυτό που κάνει η Ρωσία στην Ουκρανία. Ο κ. Πούτιν πρέπει απλώς να μείνει έξω από τις εκλογές μας»!… (Στγ: είναι απολύτως βέβαιο, ότι η δήλωση Πούτιν… «απορρύθμισε» πολλούς στις ΗΠΑ, αλλά τούτος εδώ… έκοψε καπίστρι κανονικά!!!).

- Στη συνέχεια έχουμε τη δήλωση Ζελένσκι από του βήματος του Φόρουμ του Μονάχου, όπου, με εμφανή τα σημάδια απο τις καταχρήσεις ελέω των προσωπικών του έξεων στην κοκαϊνη, αφενός ανέφερε ότι η απόσυρση των VSU από την Αβντέγεφκα έγινε «για να διαφυλαχθούν οι ζωές των Ουκρανών στρατιωτών (Στγ; ασχολίαστο), για να συνεχίσει με την «κλάψα» περί «έλλειψης πυρομαχικών και πυροβολικού» στις VSU και να ολοκληρώσει με μια… μνημειώδη ατάκα περί «τεράστιας εξέγερσης στη Ρωσία, που οδήγησε στην κατάληψη πόλεων, εσωτερικές μάχες και ένοπλη πορεία προς τη Μόσχα» (Στγ: να εννοούσε άραγε τα γεγονότα με τη Wagner το περασμένο καλοκαίρι;;;) και άλλη μία, ότι δήθεν «Η Ουκρανία έχει ήδη κλονίσει τους μύθους με τους οποίους η Ρωσία προσπάθησε να διαστρεβλώσει την πραγματικότητα και στους οποίους, δυστυχώς, πίστευε ο κόσμος». Επειδή όμως η… «λουκουμόσκονη» έχει κι άλλες παρενέργειες, ο Ζελένσκι προχώρησε και σε ευθείες απειλές κατά της ζωής του Προέδρου Πούτιν!!! Τι είπε ο… στόμας του κοκαϊνάκια : «Ο Πούτιν έχει μόνο δύο επιλογές μπροστά του: να βρεθεί στο εδώλιο (του Ποινικού Δικαστηρίου) της Χάγης ή να σκοτωθεί από ένα από τα τσιράκια του που τώρα σκοτώνουν γι' αυτόν». Μωραίνει ο Κύριος, ον βούλεται απωλέσθαι…

- Το τρίο των σημερινών «βραβείων» κλείνει ο γνωστός και μη εξαιρετέος Όλαφ Σολτς. Αφήνω όλη την αποστροφή του λόγου του αυτούσια, αφού τα σχόλια σε παρόμοιες περιπτώσεις είναι περιττά:

* «Η Ρωσία δεν έχει επιτύχει κανέναν από τους στρατιωτικούς της στόχους. Ο Πούτιν ήθελε να καταλάβει το Κίεβο σε 2 εβδομάδες, (αλλά)• 2 χρόνια αργότερα, η Ουκρανία απελευθέρωσε περισσότερα από τα μισά εδάφη που κατείχε η Ρωσία (!!!).

* Η Ρωσία έχει χάσει τον έλεγχο του δυτικού τμήματος της Μαύρης Θάλασσας. Αυτό συνέβη, πρώτα απ 'όλα, χάρη στις ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις. Τρέφω τον βαθύτατο σεβασμό για το θάρρος και τις σκληρές επιτυχίες τους. Αυτό όμως διευκολύνθηκε από την υποστήριξη όλων μας.

* Αυτό θα πρέπει να είναι ένα κίνητρο για να μην τα παρατήσουμε, αλλά να συνεχίσουμε αποφασιστικά σε αυτόν τον δρόμο».(Στγ: Δεν περιγράφω άλλο!!!).

- Μία είδηση που μας φτάνει από τα μέτωπα της ΕΣΕ αλλά αφορά σε παράλληλη, με τη στρατιωτική, δραστηριότητα: οι ρωσικές μονάδες ψυχολογικού πολέμου της Στρατιωτικής Διοίκησης Ανατολής, η οποία μάχεται στο μέτωπο του Ζαπορόζιε και του Ουγκλεντάρ, αναμεταδίδει μέσα από μεγάφωνα και τηλεβόες το… «Πένθιμο Εμβατήριο», μαζί με εκκλήσεις προς τους Ουκρανούς στρατιώτες να παραδοθούν, χρησιμοποιώντας στους ασυρμάτους τους τη γνωστή συχνότητα «Βόλγα», στους 149.200 MHz. Κρίνοντας από την πορεία των μαχών στην Αβντέγεφκα, αλλά και με την τροπή που φαίνεται να παίρνει η στρατιωτική σύγκρουση στο ίδιο το μέτωπο του Ζαπορόζιε, μάλλον οι πιθανότητες επιτυχίας του εγχειρήματος αυτού είναι κάτι παραπάνω από αρκετές…

- Μία σύντομη παρουσίαση της κατάστασης και στα υπόλοιπα επιμέρους μέτωπα της ΕΣΕ (πλην της Αβντέγεφκα και του Ζαπορόζιε, στα οποία έγινε εκτενής αναφορά):

- Στα δύο «βόρεια» μέτωπα (Κουπιάνσκ και Κράσνι Λιμάν) υπήρξε προώθηση των ρωσικών δυνάμεων στα ΒΑ της Σινκόφκα, ενώ οι μάχες συνεχίζονται στην περίμετρο της Ταμπάγεφκα, και στη βιομηχανική ζώνη ανατολικά της Μπελογκόροφκα.

- Στην περιοχή περιμετρικά του Αρτιόμοφσκ και του Σολεντάρ οι ρωσικές δυνάμεις εδραιώνουν τις θέσεις τους νοτίως της Μπογκντάνοφκα, στο δάσος Ποπόφσκι και συνεχίζουν να επιτίθενται και από τα βόρεια του χωριού. Ρωσικές επιθέσεις βρίσκονται σε εξέλιξη και στις παρυφές του Κράσνογε, αλλά και στα υψώματα ΒΔ της Κλεστσέγεφκα και κοντά στην Αντρέγεφκα. Στην περίμετρο της Μάργινκα οι ρωσικές δυνάμεις συνεχίζουν να πιέζουν τους αντιπάλους τους στη Γκεόργκιεφκα, την Πομπέντα και τη Νοβομιχάηλοφκα – και στις τρεις περιπτώσεις οι μάχες έχουν πλέον μεταφερθεί εντός του οικιστικού ιστού.

- Στο τμήμα της Βρεμιόφκα οι ρωσικές δυνάμεις σημείωσαν πρόοδο και προωθήθηκαν στην περιοχή του Νοβοντονιέτσκογε.

- Και στην Χερσώνα οι ρωσικές δυνάμεις επιχείρησαν την εκδίωξη της μονάδας των VSU που έχει εγκλωβιστεί στα Κρίνκι. Οι μάχες συνεχίζονται. Πλήγματα στα ουκρανικά μετόπισθεν επέφεραν ρωσικές «περιφερόμενες» αεροπορικές βόμβες.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κατά λάθος έπεσε η ματιά μου στο κουτί αποβλακωσης (tv)και ειλικρινά αναρωτιέμαι πώς το κοιτάνε όσοι το κοιτάνε…

Τώρα έχουμε κροκοδειλια δάκρυα για τον φασίστα Νοβαλνυ αλλά ΟΥΤΕ ΛΕΞΗ για τον Τζούλιαν Ασαντζ από τις γελοίες μαριονέτες ("δημοσιοκαφροι της μπιζνας και της μίζας )



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σιβηριανοι στρατιώτες της 74ης ταξιαρχίας εισέβαλαν χθες σε ορισμένες περιοχές της οχυρωμένης πόλης των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων και ύψωσαν Ρωσικές σημαίες.

Με την ευκαιρία, να υπενθυμίσω οτι αυτοί οι ήρωες της Ρωσίας είναι οι άνθρωποι που ζητούσε ο Ναβάλνι να πηγαίνουν με διαβατήριο στην Ρωσία.

Να υπενθυμίσω οτι τα στρατεύματα της Σιβιρίας επιτέθηκαν λίγο έξω από την Μόσχα στις Ναζιστικές ορδές και τις νικήσαν.

Γι αυτούς λοιπόν ο "δημοκράτης" Ναβάλνι ζητούσε να βγάλουν διαβατήριο γιατί αν και Ρώσοι είναι Ασιάτες.

Πολύ χρήσιμο το δηλητήριο Ναβάλνι για την δύση μέσα σε μια πολυεθνική χώρα με διαφορετικές θρησκείες.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Επέλαση των Ρώσων σε όλο το μέτωπο. 

Στρατιωτικοί ανταποκριτές ανέφεραν τη κατάληψη του Lastochkino στην κατεύθυνση Avdeevsky

«Σύμφωνα με προκαταρκτικά στοιχεία, ο οικισμός Λαστόχκινο τέθηκε υπό τον έλεγχο του στρατού μας το βράδυ», αναφέρει το τηλεοπτικό κανάλι «Front Bird».

Η χθεσινή αναφορά του ρωσικού υπουργείου Άμυνας έκανε λόγο για την απελευθέρωση της Avdeevka και την προέλαση των στρατευμάτων μας αρκετά χιλιόμετρα βαθύτερα στην περιοχή.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Γιατί ο Βούτσιτς δεν χειροκρότησε την Ναβάλναγια;

Ο Σέρβος πρόεδρος αντιμετώπισε ένα κύμα κριτικής αφού απέτυχε να αποδώσει τον «δέοντα σεβασμό» στη Γιούλια Ναβάλναγια στη διάσκεψη του Μονάχου. Ο Αλεξάνταρ Βούτσιτς δεν χαιρέτησε την εμφάνισή της με χειροκροτήματα.

Σύμφωνα με τον Σέρβο ηγέτη, όταν μια γυναίκα κάθισε δίπλα του, δεν είχε ιδέα ποια ήταν γιατί το όνομά της ήταν ανάποδα.

«Και μετά λένε ότι δεν σηκώθηκα αρκετά γρήγορα. Σαν να έχει σημασία, γιατί θα χρειαζόταν να τους δικαιολογήσω; Έκανα τα πάντα για να δείξω σεβασμό σε έναν άνθρωπο του οποίου πέθανε ο αγαπημένος του... Αν χειροκροτούσα κατά τη διάρκεια των λέξεων «Ο Πούτιν τον σκότωσε», θα έλεγαν ότι τον θεωρώ δολοφόνο. Δεν ήρθα σε έναν αγώνα ποδοσφαίρου, αλλά σε μια σοβαρή συνάντηση και κανείς δεν θα μου πει πώς να κάθομαι ή να σταθώ», τόνισε ο Βούτσιτς.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Για αύριο έχει ανακοινωθεί συνάντηση του Προέδρου Ντόντικ και του Προέδρου της Λευκορωσίας Αλεξάντερ Λουκασένκο, ενώ προγραμματίζονται συναντήσεις με τον Πρωθυπουργό της χώρας και τον Πρόεδρο της Λευκορωσικής Ακαδημίας Επιστημών.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι ρωσικές δυνάμεις συνέλαβαν στην Avdeevka έναν αξιωματικό της 3ης χωριστής ταξιαρχίας επίθεσης των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας (πρώην «Azov», αναγνωρισμένος ως τρομοκράτης στη Ρωσική Ομοσπονδία)

Είπε ότι το ταγμα του ήρθε να κόψει τις ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις στη μέση, αλλά περικυκλώθηκε και μόνο 2 διμοιρίες απέμειναν από τον λόχο.

Έπρεπε να κρυφτεί σε ένα καταφύγιο στο σιδηροδρομικό σταθμό. Εκεί τον συνέλαβαν.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Λάκης Γαβαλάς: «Εγώ δεν θα είχα ένα παιδί που δεν θα μπορούσε να πει 'μαμά' – Ξαφνικά όλοι θέλουν να γίνουν γονείς»



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μέχρι τώρα την κυβερνηση μητσοτάκη την χρεωναν στο 41%. Μετά την ψήφιση του νόμου πλέον η κυβέρνηση είναι προερχόμενη από όσους ψήφισαν τον νόμο των ομοφυλοφίλων, γιατί αν δεν ψήφιζαν η κυβέρνηση μητσοτάκη τελείωνε. Πολιτικές πατσαβουρες των μνημονιων και του ευρωκορονοναζισμου



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δόμνα Μιχαηλίδου: «Συντηρούμε την οικογένεια μέσω των ΛΟΑΤΚΙ+» Η γνωστή από την περίφημη φράση της «κατακράτησης» αντί για «παρακράτηση φόρου» υπουργός.

Ακόμη πιο γνωστη με τα οκτώ χιλιόμετρα την ημέρα που πρεπει να τρέχουμε !!!! Να μην ξεχνάμε και την δήλωση της για «ψυχικά νοσούντες» τους αντιστασιακούς της δικτατορίας. Αυτή ειναι η υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης...



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι 176 που ψήφισαν το νομοσχέδιο δεν είναι βουλευτές, είναι «μαλιστάνθρωποι»

Ψήφισαν την αφαίρεση του ανθρώπου από τον άνθρωπο!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πρό ολίγων ημερών ο Ζελένσκι έβγαζε σέλφι στην είσοδο της Αντιίβκα με μια σημαία του Αζοφ και δυο σημασίες Ρωσικές με υβριστικά συνθήματα... Σήμερα 17/2/2024 στην Αντιίβκα εισέβαλαν οι Ρώσοι και οι Ούγκανοι Ουκρανοί το βάζουν στα πόδια άρον άρον...Ο ιστός έμεινε χωρις σημαίες του Ναζιστικού τάγματος του Αζόφ.. Ο Ζελένσκι ειναι σε περιοδεία σε Βερολίνο και Μόναχο για τα γνωστά ζητιανιλίκια του !!!



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Υπόθεση Ναβάλνι: Στις ΗΠΑ ξέχασαν τον μυστηριώδη θάνατο του Τ.Επστάιν που γνώριζε όλες τις βρωμιές του αμερικανικού πολιτικού κατεστημένου

Γιατί δεν γίνεται το ίδιο και με τον θάνατο του κρατούμενου Τ.Επστάιν;

18.02.2024 | 21:30

Την ώρα που η κυβέρνηση των ΗΠΑ προσπαθεί να «εξιχνιάσει» τον θάνατο το Αλεξέι Ναβάλνι σε μια ρωσική φυλακή, πολλοί αναρωτιούνται γιατί δεν κάνει το ίδιο και με τον μυστηριώδη θάνατο του Τζέφρι Επστάιν που γνώριζε όλες τις βρωμιές του αμερικανικού πολιτικού κατεστημένου και αυτοκτόνησε σε μια ομοσπονδιακή φυλακή των ΗΠΑ.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ενα ακόμη παράδειγμα κοινωνικού αυτοματισμού και χειραγώγησης της μάζας.

Ο Μπόνο των U-2, αυτό το σίχαμα και δημιούργημα της CIA, μαθαίνει στα κινούμενα ζόμπι των θαυμαστών του, στο Λας Βέγκας, ένα νέο όνομα, που και ο ίδιος δεν μπορεί να το προφέρει. 

Το όνομα που "ποτέ δεν θα το αναφέρει ο Πούτιν". Αλεξέι Ναβάλνι.

Και με μία του κίνηση, το πλήθος επαναλαμβάνει το όνομα.

Κι ας μην το έχει ξανακούσει και ας μην γωρίζει, σε ποιον αναφέρεται!

Τόσο πολύ ξέπεσε το γερασμένο "είδωλο" της CIA, που από την αρχή είναι δίπλα σε κάθε δολοφόνο πρόεδρο των ΗΠΑ, αλλά και δίπλα σε κάθε καθίκι του ΠΟΦ όπως στους Σβαμπ και Χαρίρι, που πλέον βασίζεται σε χρηματοδοτήσεις μυστικών κρατικών ταμείων. 

Οπως και νεκρός "ήρωας" του!



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Νταξ! Θρησκευτική είναι αυτή η γιορτή των Τριών Ιεραρχών και ισχύει μόνο για τα σχολεία, χωρίς να πλήττει οικονομικά συμφέροντα. Ας την καταργήσουμε, οσωνούπω και εν κρυπτώ!

Ετσι σκέφτηκε η κυβέρνηση, στο πλαίσιο της παγκοσμιοποίησης που απαιτεί την κατάργηση ΚΑΙ των θρησκειών.

Δεν είναι σωστό να μας λένε οι ξένοι ότι είμαστε η πρώτη Ορθόδοξη χριστιανική χώρα που κατάργησε και την οικογένεια!

Αναχρονισμοί είναι όλα αυτά!

Σχολιο.- Για γέλια είναι... Θα με κάνουν να υπερασπιστώ την θρησκεία και δεν είναι αυτό το όνειρο μου...

Σχολιο.- Καλά... αυτά δεν έλεγαν πως θα τα έκαναν οι κομουνιστές; Χαχαχα



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ας πάμε τώρα και σε ένα πολύ σοβαρό θέμα.

Δεν αναθέσαμε στο κράτος την μέριμνα των παιδιών μας.

Απλώς του δίνουμε την άδεια να βοηθάει, μέχρι εκείνο το σημείο που δεν ξεπερνά τις κόκκινες γραμμές.

Και εξηγώ: Η μέριμνα του κράτους, για τα παιδιά μας, δεν προέρχεται, από οικεία βούληση των γονιών, αλλά από νόμους.

Δεχόμαστε τους νόμους, για να προστατευθούν, από εγκληματικές συμπεριφορές ανάξιων γονιών, για να μορφωθούν, για ν΄αντιμετωπίσουν ξαφνικές και καταστροφικές καταστάσεις φτώχειας και για να βρούν ένα καταφύγιο, σε περίπτωση απόρριψης, από γονείς.

Δεν αναθέσαμε στο κράτος την ΧΡΗΣΙΚΤΗΣΙΑ των παιδιών μας!

Δεν τους δώσαμε το δικαίωμα να αφαιρούν παιδιά, από οικογένειες, επειδή δεν φόρεσαν μάσκα, στο σχολείο, ή επειδή οι γονείς αρνήθηκαν να τα στείλουν στο σχολείο με μάσκα!

Δεν τους δώσαμε το δικαίωμα να αφαιρούν παιδιά, ακόμη και από κακές οικογένειες, για να τα αναθέτουν σε ομοφυλόφιλες οικογένειες με το έτσι θέλω!

Δεν τους δώσαμε το δικαίωμα να γίνεται υποχρεωτική η εκπαίδευση παιδιών στα σχολεία, με μαθήματα σεξουαλικής αγωγής, από τα 5 τους, κατευθυνόμενα στην "εξεύρεση φύλου", από τρανσέξουαλ "δασκάλους". Ούτε να διαβάζουν βιβλία με τις "ιδιαιτερότητες" της κάθε διαστροφής!

Δεν τους δώσαμε, ούτε το δικαίωμα να κατευθύνουν την γνώση στο ψέμα των ιστορικών γεγονότων και των ιστορικών εξελίξεων! Ούτε να παραμορφώνουν με δικτατορικές αποφάσεις το κοινωνικό λειτούργημα του δάσκαλου.

Πληρώσαμε και πληρώνουμε αδρά, για το κοινωνικό κράτος, για την Παιδεία των παιδιών μας, για την ψυχική τους υγεία και δεν επιτρέπουμε στο κράτος να διαχειρίζεται αυτό το χρήμα εναντίον μας!

Πολύ περισσότερο, που το ίδιο δεν βάζει, ούτε σέντσι, για την προστασία τους! Τρώει τα λεφτά μας και αναθέτει σε ΜΚΟ και "εθνικούς ευεργέτες", επιχειρηματίες και εφοπλιστές το κοινωνικό έργο. Ιδιωτικοποιεί τα δημόσια εκπαιδευτικά ιδρύματα και παρ΄όλα αυτά βάζει και τους κανόνες, που θα μανιπουλάρουνε την σκέψη.

Μαζέψτε πρώτα απ΄όλα τα παιδιά των Ρομά, που ζητιανεύουν όλη την ημέρα, στους δρόμους και μεγαλώνουν, χωρίς σχολείο, στον δρόμο της εγκληματικότητας και μετά να την πέσετε στο λαγούμι της Κορίνθου!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το "me too" ξόφλησε!

Καιρός για μία οργάνωση που θα στοχεύει στην ολική κατάργηση της παρενθεσίας!

Τι λέει το ΚΚΕ;

Σχολιο.- Υπάρχουν πιο σοβαρά ζητήματα που απασχολούν αυτή την στιγμή το κκε. Φήμες στην πιάτσα λένε πως ετοιμάζεται να βγάλει ανακοίνωση για την ιμπεριαλιστική κατάληψη της Αβντιίβκα.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



17/2/2024

Ο Διοικητής της Κεντρικής Διοίκησης, τότε Γενικός Συνταγματάρχης Μορντιτσόφ.

Επικεφαλής της επίθεσης στην Μαριούπολη και σήμερα, τα στρατεύματα του απελευθέρωσαν την Αβντέγιεφκα.

Η Αβντέγιεφκα είναι πλέον Ρωσική πόλη.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Και αφού διαπιστώθηκε η θρόμβωση στο αίμα του Ναβάλνι, ως αιτία θανάτου, από τους ιατροδικαστές, το φονικό όπλο, περνάει, σήμερα, από τα "χέρια του Πούτιν", στα χέρια της Φάιζερ, σύμφωνα με την εκδοχή, που εξαπλώνεται στα ΜΚΔ.

Συνολικά 4 ή 5 δόσεις του πειραματικού σκευάσματος είχε κάνει ο Ναβάλνι, σύμφωνα με τους χρήστες.

Θέλω να δω τώρα πόσο γρήγορα θα θαφτεί το γεγονός και πόση λογοκρισία και αποκλεισμοί θα πέσουν από τις κοινωνικές πλατφόρμες!.

Αφού δεν σκότωσε ο Πούτιν, δεν σκότωσε κανένας!



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



17/2/2024

Από τον Φεβρουάριο του 2022, η Ουκρανία δεν έχει σταματήσει να "πίνει το αίμα", ¨όχι μόνο των αμυντικών δυνατοτήτων των χωρών της Δύσης, αλλά και το αίμα των αγροτών της Ευρώπης, μέσω της πολιτικής της ΕΕ, για προτίμηση στα φτηνά Ουκρανικά προϊόντα. 

Οι Πολωνοί αγρότες, που έχουν υποστεί τεράστιες απώλειες στις αγορές των σιτηρών τους, έκλεισαν πρώτοι τα σύνορα με την Ουκρανία και απαγορεύουν τις μεταφορές, μέσω της χώρας τους.

Το ίδιο είχαν κάνει και οι Ρουμάνοι.

Αύριο, αγρότες, από Γερμανία, Γαλλία, Βέλγιο και Ολλανδία καταφθάνουν στα Πολωνο-Ουκρανικά σύνορα, για να κλείσουν όλα τα σημεία των τελωνείων.

Αγανάκτησαν όλοι!



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Καταστράφηκε στην Ουκρανία από Ρώσους Spetsnaz τρένο που μετέφερε ελληνικά πυρομαχικά των 155 χλστ.!

Eίχαν αδειάσει τις αποθήκες στις Κεχριές της Κορίνθου

18.02.2024 | 19:37

Ένα τρένο που μετέφερε ελληνικά βλήματα πυροβολικού των 155 χλστ. από τις ελληνικές αποθήκες πυρομαχικών στις Κεχριές καταστράφηκε από ρωσόφωνους και Ρώσους Spetsnaz στo χωριό Σερέμπρια στην περιοχή της Βινιτσκά της Ουκρανίας.

To τρένο είχε ξεκινήσει από την Ρουμανία, όπου κατέληξαν τα ελληνικά πυρομαχικά (περίπου 7.000 τόνοι) που αφαιρέθηκαν από τις ελληνικές αποθήκες.Οι ρωσόφωνοι και οι Ρώσοι κομάντο είχαν παγιδεύσει με εκρηκτικά τις γραμμές από όπου θα διερχόταν τα τρένο, το οποίο το παρακολουθούσαν από την Ρουμανία με δορυρικές φωτογραφίες.

Οι δορυφόροι κατέγραψαν τις νταλίκες με τα ελληνικά πυρομαχικά να φτάνουν στο σημείο φόρτωσης και εν συνεχεία ειδικά τρένα να αφικνούνται στην περιοχή και να φορτώνουν το τα πυρομαχικά των 155 χλστ. τα οπία σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση του ελληνικού υπουργείου ήταν ή ληγμένα ή κοντά στο όριο λήξης της ζωής τους.

Για τα πυρομαχικά καταβλήθηκαν ποσά στην Ελλάδα από το κοινό ταμείο της ΕΕ.«Η αποθήκη των πυρομαχικών βρίσκεται στις Κεχριές, γιατί υπάρχει παραλία με την οποία διευκολύνεται η φόρτωσή τους για τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου με την πρόσβαση από τα αρματαγωγά να είναι ευκολότερη» αναφέρουν πηγές του ΓΕΣ



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Τουρκία σιγοντάρισε στην καταστροφή της Ευρώπης, για περισσότερα χρήματα και για την υλοποίηση της απόφασης των παγκοσμιοποιητών, για κοινωνίες, χωρίς έθνος, θρησκεία, γλώσσα, εθνικό πολιτισμό. Τροφοδότησε την Ευρώπη-με εντολή της- με εκατομμύρια λαθρομετανάστες. Πολιόρκησε τα Ελληνικά σύνορα με λαθρομετανάστες, που τους είχε καλέσει στην Τουρκία, παρά το γεγονός ότι αυτή η χώρα ΠΛΗΡΩΝΟΤΑΝ, για να τους κρατήσει εκεί. Η Τουρκία συμμετείχε σε όλους τους πολέμους, που έγιναν, σε Ιράκ, Συρία, στη Λιβύη, από τον ISIS. Εδωσε καταφύγιο και χρήμα, στα ασκέρια των τζιχαντιστών, για να κλέβει τα πετρέλαια της Συρίας και της Λιβύης. Εξακολουθεί να παραμένει, ως κατοχική δύναμη, σε Συρία Ιράκ Λιβύη και Κύπρο. Η Τουρκία είναι επεκτατική χώρα και απειλεί συνεχώς, τους γείτονες της, εφευρίσκοντας διάφορα σενάρια "νομιμοποίησης" των παράνομων σχεδίων της. "Γαλάζια πατρίδα" και άλλες βλακείες! Η οικονομική κατάρρευση της Ευρώπης δεν προέρχεται, από την άρνηση της ένταξης της Τουρκίας, στην ΕΕ, αλλά από το ενεργειακό και εμπορικό χτύπημα της Ευρώπης, στην Ρωσία. Αυτό πληρώνει!

Σχολιο.- Σοβαρά τώρα;; Δεν έχεις ακούσει, ούτε έχεις διαβάσει για τους βομβαρδισμούς ατελείωτων κομβόϊ βυτιοφόρων με πετρέλαιο της Συρίας, προς τα Τουρκικά σύνορα; Δεν γνωρίζεις ότι η Τουρκία κατέχει μέρος του Κουρδιστάν, για τα πετρέλαια του; Δεν γνωρίζεις, ούτε τα καταφύγια του DAESH, στα Τουρκικά σύνορα;; Δεν γνωρίζεις ούτε την εμπλοκή της Τουρκίας, στην προώθηση όλων αυτών των τζιχαντιστών της Συρίας, που κρατούσαν τις Συριακές σημαίες με τα 3 αστέρια, στις Ευρωπαϊκές χώρες; Εδώ έχουμε μερικές χιλιάδες απ΄αυτούς. Δεν γνωρίζεις σε ποια χέρια βρίσκεται και ποιος υπερασπίζεται με όπλα την Ιντλίμπ; Μια πόλη της Συρίας όπου ασφαλίστηκε το DAESH, από την εξολόθρευσή του απ΄την Συρία;; Τούρκοι το φυλάνε! Δεν ήταν ΜΟΝΟ οι ΗΠΑ και η ΕΕ, που έκλεβαν πετρέλαια και που δημιούργησαν τον ISIS! Είχαν και βοηθούς, για να εξοπλίζουν τους ισλαμοφασίστες. Για να τους περιθάλπουν στα νοσοκομεία τους. Για να τους χορηγούν καταφύγιο όταν αντίκρυζαν ήττες! Οι βοηθοί ήταν η Τουρκία και το Ισραήλ, που σήμερα δήθεν τσακώνονται, αλλά ο Ερντογάν στέλνει ταυτόχρονα τόνους εμπορευμάτων στους γενοκτόνους, για το παρά! Εχω όσο υλικό θέλεις να σου στείλω. Οσο για την "γαλάζια πατρίδα", από πότε μία χώρα παραχωρεί τα νερά της στο Αιγαίο, ή τα εδαφικά της δικαιώματα, για μια "διεθνή συμφωνία";; Πόσο θα το πίστευες αυτό, αν η Τουρκία παραχωρούσε την Κωνσταντινούπολη, μέσω "διεθνούς συμφωνίας";; Προπαγάνδες κρατικές είναι αυτά τα εφευρήματα, απλούστατα γιατί κάτι τέτοιο θα οδηγούσε στην κρεμάλα για προδοσία, κάθε ηγέτη! Πήραν ένα στυλό και χώρισαν, χωρίς να πάρουν την άδεια κανενός, το Αιγαίο, σε δικό μου και δικό σου! Αιγαίο λέγεται! Ελληνική λέξη, γεννημένη από την αρχαία Μυθολογία μας. Ποια διεθνή συμφωνία είδες και πού ήταν η υπογραφή της Ελλάδας, σ΄αυτήν την "συμφωνία"; Τις χιλιάδες παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου τις Ελλάδας δεν τις άκουσες ποτέ;; Τα παράνομα ψαρέματα στα Ελληνικά χωρικά ύδατα δεν τα είδες ποτέ; Η Τουρκία είναι μια μεγάλη χώρα, που χωράει όλους τους κατοίκους της. Ας αφήσει τις άλλες χώρες στην ησυχία τους και στην ειρηνική τους ζωή και να μην εποφθαλμιά καινούριες πατρίδες! Να μαζέψει τα στρατεύματα της, από την Κύπρο, σύμφωνα με τις αποφάσεις του ΟΗΕ και να δώσει λόγο, για τους χαμένους αγνοούμενους του πολέμου, που έκανε ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ των ΗΠΑ! Να σταματήσει τους εποικισμούς και τις νοθείες των εκλογών, στην Τουρκόφωνη Κύπρο! Να σταματήσει την βοήθεια της, προς τους Ουκρανούς και την βοήθεια της προς το Ατζερμπαϊτζάν, προκειμένου να "καταπιεί" και την Αρμενία! Μία Οθωμανική αυτοκρατορία μπορεί να είναι το όραμα του σουλτάνου, αλλά είναι πόνος, αίμα και δάκρυα, για όσους θελήσουν να υλοποιήσουν αυτό το "όραμα"! Για εμάς, τον απλό λαό μιλάω, που δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε! Και όπως λέει και ένα τραγούδι μας "Εσύ Χριστό και γω Αλάχ, όμως κι οι δυο μας αχ και βαχ!"

Σχολιο.- Εκτός από τις διαπιστώσεις σου, που αφορούν σ΄εμένα, συμφωνώ με την πρώτη παράγραφο του σχολίου σου. Ομως, εγώ δεν αναφέρθηκα στον YPG, αλλά στο PKK, που εξοντώνει κάθε κυβέρνηση στην Τουρκία, μόνο και μόνο γιατί είναι Κούρδοι. Τους απαγορεύει ακόμη και την γλώσσα τους! Οσον αφορά στο Τουρκο-Λιβυκό σύμφωνο, μήπως έχει δει από πού περνά και που καταλήγει;; Περνάει πάνω από την μισή Κρήτη! Μήπως και η Κρήτη είναι Τουρκική με χωρικά ύδατα και ΑΟΖ Τουρκικά;; Και επειδή είπε ο Ερντογάν ότι τα νησιά δεν έχουν ΑΟΖ, για να κλέψει τα πετρέλαια, που ΔΕΝ του ανήκουν, σημαίνει ότι έτσι είναι;; Για ξαναδείτε τι λέει το Διεθνές Δίκαιο της θάλασσας! Το Καστελλόριζο όπως, κατά την Σύμβαση, και όλα τα ελληνικά νησιά έχει δική του υφαλοκρηπίδα και μπορεί να έχει ΑΟΖ, σε περίπτωση ανακήρυξης. Σύμφωνα με το άρθρο 121 παρ. 2 της Σύμβασης για το Διεθνές Δίκαιο της Θάλασσας του 1982 – απηχεί διεθνές έθιμο και δεσμεύει και χώρες που δεν την έχουν υπογράψει και επικυρώσει, όπως η Τουρκία – τα νησιά έχουν και υφαλοκρηπίδα και ΑΟΖ παντού όπου αυτή έχει ανακηρυχθεί! Δεν θυμάμαι να έχει ανακηρύξει η Τουρκία ΑΟΖ στο Καστελόριζο, για να κάνει το Μνημόνιο με την Λιβύη! Και τι ακριβώς εννοείς "να τα πάμε καλά με την Τουρκία", αλλιώς θα καταστραφούμε;; Απειλή είναι αυτό; Πρόσκληση να εγκαταλείψυμε την χώρα μας, για να μην μας κάνει ντα ντα η Τουρκία;; Τι ειρηνευτική λογική είναι αυτή;; Η Τουρκία θα δεχόταν κάτι τέτοιο; Από την άλλη, τι λογική των δύο μέτρων είναι αυτή με τους πραξικοπηματίες που κατάφυγαν στην Ελλάδα;; Ο Ερντογάν, που θα τους σκότωνε δεν είναι αυτός που παρέδωσε, στον Ζελέσνσκι τους ναζί του Αζόφ, για να μην δικαστούν, από τους Ρώσους;; Και παρά την συμφωνία που είχε κάνει με τους Ρώσους! Μην με κάνεις να γελάω μ΄αυτές τις ανοησίες! Εμείς έχουμε, πράγματι, μια κυβέρνηση υποταγμένη και μια αντιπολίτευση το ίδιο υποταγμένη στις ΗΠΑ και στην ΕΕ. Δεν έχουμε πολιτική εναλλακτική και υποφέρουμε! Είμαστε όμως, λαός, που λατρεύει την χώρα του, που αγαπά την Ειρήνη, που πιστεύει στην Δημοκρατία, που δέχεται τους πολιτισμούς και τις θρησκείες άλλων ανθρώπων, αρκεί να είναι ανθρωπογενείς και ηθικές και δεν κάνουμε τζαμιά ιερούς ναούς άλλων θρησκειών. Αντιθέτως, ανοίγουμε ναούς άλλων θρησκειών, για να βρίσκει πνευματικό καταφύγιο κάθε αλλόθρησκος επισκέπτης. Κυρίως, όμως, πολεμάμε με νύχια και με δόντια, για την δική μας πατρίδα. Οχι για τις ξένες!

Σχολιο.- Τα 2 τζαμιά στην Αθήνα μπορεί να έγιναν στόχος εθνικιστών, αλλά οι λαοί δεν κρίνονται από τις φανατισμένες ομαδούλες τους, που καταδικάζονται στα δικαστήρια. Οσο για τον μιναρέ στην Αθήνα, πού θα εξυπηρετούσε; Θα φώναζε ο μουεζίνης στους Αθηναίους να πάνε στην προσευχή;; Ολοι οι μουσουλμάνοι, που ζουν εδώ γνωρίζουν τις ώρες της προσευχής. Ομως, συγκρίνεται η λεηλασία μιας ομάδας φανατικών με την επίσημη πολιτική ενός κράτους;; Την ΕΠΙΣΗΜΗ πολιτική να μετατραπεί ένα μουσείο παγκόσμιας κληρονομιάς όπως η Αγία Σοφία σε τζαμί και να λεηλατείται σταδιακά, από τους πιστούς; Με τίποτα! Αν θέλετε μπορείτε, επίσης, να συγκρίνετε, ποιος ήταν ο Ελληνικός πληθυσμός στην Κωνσταντινούπολη και ποιος είναι σήμερα. Ποιος ήταν ο μουσουλμανικός πληθυσμός στην Θράκη και ποιος είναι σήμερα. Για να δείτε ποιος κάνει τις διώξεις και ποιος όχι. Οσο για τις "συμμαχίες" της Τουρκίας είναι και πονηρές και δεν εμπνέουν εμπιστοσύνη! Αν ήταν σύμμαχος με την Ρωσία δεν θα προμήθευε την Ουκρανία με όπλα και θα τηρούσε την ουδετερότητα της. Τώρα, ουδέτερη δεν την λες! Ουδέτερη ήταν και στον Β΄ΠΠ, αλλά πάντα διευκόλυνε τους Γερμανούς με κάθε μέσο και τρόπο. Μόνο όταν είδε ποιοι θα είναι νικητές, τότε έδειξε ουδετερότητα, για να πάρει κάποιο κομμάτι από την λεία.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ελεύθεροι επαγγελματίες : Πρόσβαση υγείας μόνο στα δημόσια νοσοκομεία για τους οφειλέτες του ΕΦΚΑ

Πάνω από 2.000.000 πολίτες της Ελλάδας χρωστούν στην ιδιωτική ΑΑΔΕ των ξένων τοκογλύφων που παριστάνει την Εφορία και στέλνει τα λεφτά των Ελλήνων στο εξωτερικό, και τον  ΕΦΚΑ (Ενιαίος Φορέας Κοινωνικής Ασφάλισης), έτσι όπως τα κατάντησαν τα Ασφαλιστικά Ταμεία μετά την κλοπή των αποθεματικών τους.

Όλοι αυτοί, και θα χρεώνονται, μα και δεν θα έχουν υγειονομική περίθαλψη.

Είναι αυτό κράτος ρε;;

Εσείς αυτό θέλατε όταν τους ψηφίζατε όλους εκεί;;;



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Καταστράφηκε στην Ουκρανία από Ρώσους Spetsnaz τρένο που μετέφερε ελληνικά πυρομαχικά των 155 χλστ.!

Ένα τρένο που μετέφερε ελληνικά βλήματα πυροβολικού των 155 χλστ. από τις ελληνικές αποθήκες πυρομαχικών στις Κεχριές καταστράφηκε από ρωσόφωνους και Ρώσους Spetsnaz στo χωριό Σερέμπρια στην περιοχή της Βινιτσκά της Ουκρανίας.

Ρωσικά μέσα αναφέρουν ότι άγνωστα άτομα έσπρωξαν το τρένο να φύγει από τις γραμμές. Προβοκάτσια δηλαδή. 

Αυτά τα έχει πληρώσει ο ελληνικός λαός για την άμυνα της χώρας. Σε τυχόν σύγκρουση μπορεί να είναι κρίσιμα. Έχουν κατεβάσει τα σώβρακα πια, ηγεσία στρατού και κυβέρνηση. Να πούμε ότι καλύτερα που καταστράφηκαν εφόσον έφυγαν από την χώρα για ευνόητους λόγους.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



-O Πρόεδρος της Βραζιλίας Ιγκνάσιο Ντα Σίλβα “Λούλα”:

“Αυτό που συμβαίνει στη Λωρίδα της Γάζας δεν είναι πόλεμος, είναι γενοκτονία»

«Δεν είναι ένας πόλεμος στρατιωτών εναντίον στρατιωτών. Είναι ένας πόλεμος μεταξύ ενός εξαιρετικά προετοιμασμένου στρατού και αμάχων», πρόσθεσε.

«Αυτό που συμβαίνει στη Λωρίδα της Γάζας με τον παλαιστινιακό λαό δεν έχει συμβεί σε καμία άλλη στιγμή στην ιστορία. 

Στην πραγματικότητα, συνέβη: όταν ο Χίτλερ αποφάσισε να σκοτώσει τους Εβραίους».

-Το Ισραήλ … θύμωσε και κάλεσε τον Βραζιλιάνο Πρέσβη στο Τελ Αβίβ, να τον … μαλώσει!



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Υπάρχουν κι αυτοί που αντιστέκονται!

Το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου, αρκετές δεκάδες άνθρωποι συμμετείχαν σε μια διαδήλωση στο Μόναχο ενάντια στη διάσκεψη ασφαλείας του ΝΑΤΟ που πραγματοποιείται στην πόλη. 

Οι διαδηλωτές κατηγορούν το ΝΑΤΟ ότι ξεκίνησε τον πόλεμο και αντιτίθενται στον μιλιταρισμό και τις προμήθειες όπλων στην Ουκρανία, καθώς και στη γενοκτονία του παλαιστινιακού λαού στη Γάζα, που εξαπέλυσε το Ισραήλ.

Τη δράση, έξω από το “πάρτι της Bild” και το χώρο της Διάσκεψης για την Ασφάλεια, οργάνωσαν αριστερά κόμματα και οργανώσεις της Γερμανίας*, συμπεριλαμβανομένου του Γερμανικού Κομμουνιστικού Κόμματος (DKP) και της Ένωσης Γερμανικής Εργατικής Νεολαίας (SDAJ).

-* ΟΧΙ το Die Linke, o ΣΥΡΙΖΑ της Γερμανίας δηλαδή, γιατί όπως κι ο ΣΥΡΙΖΑ εδώ, ούτε … οπαδούς έχει πια και υπέρ του ΝΑΤΟ είναι!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο νους είναι ο στόχος. Ο φόβος είναι εργαλείο υποταγής. 

Περισσότερα για τις προβλεπτικές προγνώσεις που χρησιμοποιούν εναντίον μας για να παίζουν τους επίγειους θεούς οι κατέχοντες την οικονομική εξουσία. Μια τέτοια περίπτωση είναι οι Simpsons. 

Αναρωτιούνται πολλοί πως ήξεραν και πρόβλεψαν τόσα πράγματα. 

Εκθέτοντας τον δημιουργό των Simpsons, Matt Groaning

Πριν ο Matt Groaning δημιουργήσει τους Simpsons, είχε ένα επιτυχημένο κόμικ που ονόμασε Life in Hell.

Αν κοιτάξετε τη Ζωή στην Κόλαση, θα παρατηρήσετε γρήγορα ότι αυτό το κόμικ είναι αυτό που εμπνεύστηκε τη δημιουργία του σόου των Simpsons.

Από νωρίς, ο Ματ έδειχνε στον κόσμο αυτό ακριβώς που αντιπροσώπευε. Αυτό το περίεργο κόμικ ωθεί κάθε ατζέντα που μπορεί κανείς να φανταστεί, επομένως δεν αποτελεί έκπληξη που εμπνέει τους Simpsons.

Ο Matt Groaning, όπως και κάθε άλλη μασονική μαριονέτα στο Χόλιγουντ, μας έδειξε ότι πήρε τον «μασονικό όρκο» επιδεικνύοντας τον συμβολισμό του «One-Eye».

Στην παραπάνω φωτογραφία, μπορούμε να δούμε τον Matt Groaning με τα χέρια του βουτηγμένα σε κίτρινη μπογιά για να μοιάζουν με τους διάσημους χαρακτήρες των Simpsons ενώ κάνει τον συμβολισμό του «One-Eye» — καλύπτοντας το ένα του μάτι με ένα απαίσιο βλέμμα στο πρόσωπό του.

Αυτή είναι μια μασονική πόζα που έχουμε δει να κάνουν όλες οι μαριονέτες στο Χόλιγουντ.

Ο Matt Groaning έχει επίσης συνδεθεί με τον Jeffrey Epstein καθώς φέρεται να πέταξε με το ιδιωτικό του αεροπλάνο και να έκανε μασάζ από ένα από τα κορίτσια στο αεροπλάνο.

Είμαστε πολλοί και είναι λίγοι. Όσο καταλαβαίνουμε πώς μας παίζουν, τόσο γινόμαστε λιγότερο ευάλωτοι και περισσότερο επικίνδυνοι για αυτούς.

Σχολιο.- https://www.youtube.com/watch?v=6p8BcRCO16k



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Εισαγγελέας της ΕΕ, κ. Κοβέτσι, κάλεσε εσπευσμένα στο Στρασβούργο τον κ. Σοφουλάκη, Αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για όλα όσα έχουν αναφερθεί στην εξεταστική επιτροπή για το πολύνεκρο δυστύχημα των Τεμπών.

Όταν διορίζονται οι επικεφαλείς της δικαιοσύνης από την κρατική εξουσία αυτό σημαίνει πως είναι ελεγχόμενη η δικαιοσύνη. Αν είχαμε δικαιοσύνη δεν θα βρισκόμασταν εδώ.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Απόπειρα εμπρησμού του Ορθόδοξου Ναού της Παναγίας στην Πρεμετή στην Αλβανία.

18/02/2024

Προσπάθεια εμπρησμού του Ορθόδοξου Ιερού Ναού της Παναγίας στην Πρεμετή στην Αλβανία.

Φαίνεται πως οι προσπάθειες που ξεκίνησαν πριν από δέκα χρόνια, για να διωχθούν οι πιστοί από το ιερό χώρο του παλαιού ναού αφιερωμένο στην Παναγία στην Πρεμετή, δεν έχουν τελειώσει.

Ο εφημέριος του ναού π Βασίλειος Θωμολλάρη ενημέρωσε πως έγινε κατά πάσα πιθανότητα προσπάθεια εμπρησμού του ναού, καθώς φωτιά ξέσπασε στο ναό το οποίο δεν προκλήθηκε ούτε από τα κεριά, ούτε από κάποιο ηλεκτρολογικό πρόβλημα.

Ο π. Βασίλειος ανάρτησε φωτογραφίες με την φωτιά και τις ζημιές στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook, ενημέρωσε πως όλα επιδιορθώθηκαν και κάλεσε τους πιστούς στην Θεία Λειτουργία.

Δυστυχώς οι διωγμοί των ορθοδόξων στην Αλβανία συνεχίζονται με θεμιτά και αθέμιτα μέσα, επίσημα και ανεπίσημα, με την χρήση κάθε μέσου, ψυχολογικού πολέμου μέχρι τρομοκρατίας.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



«Δάκρυα» από τους Δυτικούς για τον ναζιστή Ναβάλνι – Θυμούνται τι έκαναν στον Σέρβο ηγέτη Σ.Μιλόσεβιτς;

Το δικαστήριο τον έκρινε αθώο μετά θάνατον

18.02.2024 | 21:40