Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2024

Δευτερα 19 Φεβρουαριου 2024


Συνέλαβαν τον παλαιοχριστιανό πατέρα στην Κορινθία

Δεν επιτρέπεται στον σύγχρονο κόσμο να ζεις ελεύθερος. Πρέπει να είσαι έγκλειστος στο δικό τους Καπιταλιστικό κόσμο και μόνιμο γρανάζι στην μηχανή τους.

Όποιος δεν συμμορφώνεται θα εξοντώνεται



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οργή Παλαιοχριστιανών με ακραία συνθήματα γεμάτα θυμό κατά της κυβέρνησης 

Η σύλληψη του Μάνου Καλαϊτζιδάκη έχει προκαλέσει την οργή τους

19.02.2024 | 12:32

Εξοργισμένες είναι οι κοινότητες των Παλαιοχριστιανών με την σύλληψη του Μάνου Καλαϊτζιδάκη ο οποίος ζούσε με την οικογένειά του στην ορεινή Κορινθία μέσα σε καλύβα δικής του κατασκευής.

Ακούστηκαν κυριολεκτικά ακραία συνθήματα κατά της κυβέρνησης (ειδικά κατά του πρωθυπουργού) αλλά η οργή των ανθρώπων αυτών έχει «ξεχειλίσει», καθώς νιώθουν ότι αντιμετωπίζονται χωρίς σεβασμό για τα πιστεύω τους και την επιλογή του τρόπου ζωής τους.

Για το παραπάνω φυσικά αποφάσισε να κάνει ρεπορτάζ και η εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, όπου έστειλε συνεργείο με ρεπόρτερ στο σημείο ο οποίος επιχείρησε να δείξει αυτό που τα ΜΜΕ παρουσίασαν ως «λαγούμι» αλλά στην πραγματικότητα επρόκειτο για έναν αυτοσχέδιο «διάδρομο» τον οποίο έσκαψαν μόνοι τους για να έχουν άμεση επαφή με την ρεματιά.

Βέβαια το ρεπορτάζ δεν πήγε καλά, καθώς με το που ξεκίνησε ένας Παλαιοχριστιανός απώθησε την κάμερα του ΑΝΤ1 και φώναζε. «Μετανοείτε αντίχριστοι» και το ακραίο σύνθημα «Μητσοτάκη τον π@!ρνε!ς».

Μάλιστα σε κάποιο σημείο χάθηκαν τα πλάνα με τον δημοσιογράφο να λέει «Μην τη χτυπάτε την κυρία, θα την κλείσουμε την κάμερα, είμαστε σε δημόσιο χώρο», με τη σύνδεση να κόβεται.

https://www.youtube.com/watch?v=yZK0zdUnRN0&t=73s



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ρε πιδιάάάά ,θυμάται κάποιος ,ποιόν αποκαλούσε ο μακαρίτης ο Τράγκας «o Μήτσος Τυρόπιτας» ; Τον Αβραμόπουλο εννοούσε από ότι θυμάμαι….



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μας ενοχλούν οι άνθρωποι τών σπηλαίων, καί όχι αυτοί πού κοιμούνται στα πεζοδρόμια τής πανεπιστημίου καί τής Σταδίου.. Τομάρια..



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Έφτασε το τέλος κάθε λογικής; Η βρετανική κυβέρνηση παρουσιάζει το χημικό γάλα απο βιολογικούς άντρες, ως εξίσου καλό απο το μητρικό γάλα.

Ενώ σύμφωνα με ιατρικές έρευνες που έχουν γίνει, το αντρικό «γάλα» αποτελεί δηλητήριο, και νομοτελειακά οδηγεί τα μωρά στο θάνατο!!! Γιατί δεν είναι «γάλα» αλλά πύον!!!

Το γάλα που παράγεται απο τρανς «άνδρες» είναι γεμάτο με χημικές ουσίες εάν λάβουν την ορμόνη προγεστίνη, η οποία δημιουργεί αδένες που παράγουν γάλα, σε συνδυασμό με ένα φάρμακο όπως η δομπεριδόνη.

Το Modernity.news αναφέρει: «Η δομπεριδόνη, γνωστή και με την εμπορική ονομασία Motilum, δεν προοριζόταν για αυτό, αλλά συνταγογραφείται εκτός ετικέτας από γιατρούς, παρά το γεγονός ότι ο ίδιος ο κατασκευαστής, Janssen, συνιστά να μην το χρησιμοποιήσετε λόγω πιθανών παρενεργειών στην καρδιά του μωρού.», αναφέρει η εφημερίδα.

«Οι τρανς «άντρες», όπως και αν αυτοπροσδιορίζονται ή περιγράφουν τον εαυτό τους, δεν μπορούν να θηλάσουν», είπε η Milli Hill, ακτιβίστρια για τα δικαιώματα των γυναικών στον τοκετό.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο σαρκασμός της ομοφυλοφιλίας και παιδεραστίας από τους Ένγκελς και Μαρξ ως απάντηση στους τότε και νυν «αριστερούς» πλασιέ του "γουόκ προοδευτισμού" επιβολής διαστροφών εποχής ρωμαϊκού ξεπεσμού…

Επιστολή του Friedrich Engels στον Karl Marx για την ομοφυλοφιλία

Μάντσεστερ 22 Ιουνίου 1869

Αγαπητέ Μαυριτανέ (Dear Moor),

Δεν ξέρω αν ο καιρός σε εσάς είναι τόσο καλός όσο εδώ, αλλά η ημέρα έχει μικρύνει τόσο που πρέπει να ανάβουμε το γκάζι από τις 4 το απόγευμα.

Και είναι εκνευριστικό να διαβάζεις και να γράφεις όταν δεν ξέρεις αν είναι μέρα ή νύχτα.

Η Τάσι [Ελέανορ Ένγκελς]είναι πολύ ευδιάθετη.

Σήμερα το πρωί όλη η οικογένεια πήγε για ψώνια και αύριο το απόγευμα θέλουν να πάνε στο θέατρο.

Διάβασε το Χέρμαν και Δορωθέα[Γκαίτε]με κάποια δυσκολία εξ αιτίας της φλυαρίας αυτού του ειδυλιακού φιλισταίου.

Τώρα τις έδωσα την νεότερη Εντα που περιέχει μερικές κάλές ιστορίες.

Από την παλιότερη μπορεί να διαβάσει τα τραγούδια του Σίγκουρντ και της Γκαντρούν.

Επίσης παίζει πιάνο με ενεργητικότητα.

Μαζί ξαναδιαβάσαμε αυτόν τον Δανό τον Kjämpeviser.

Ωστε αυτή είναι η επιτυχία του Γουλιέλμου.

Η σερνικοθήλυκη και η εντελώς θηλυκή πλευρά των Λασσαλλιστών ενώθηκαν!

Πραγματικά πέτυχε κάτι σημαντικό.

Ο Σβάϊτσερ φυσικά θα επανεκλεγεί αν σκεφτεί κανείς την βιασύνη με την οποία έγινε η δουλειά -και για μια ακόμα φορά θα είναι ο εκλεκτός της γενικής προσπάθειας για απελευθέρωση.

Ο Γουλιέλμος κρατάει μια έντονη σιωπή γιαυτό το γεγονός.

Το Ουρανιοειδές βιβλίο [λογοπαίγνιο Uranus/Your anus] που μου έστειλες είναι ένα πολύ περίεργο κατασκεύασμα.

Περιέχει πολύ ανώμαλες αποκαλύψεις.

Οι παιδεραστές έχουν αρχίσει να μετριούνται μεταξύ τους και ανακάλυψαν ότι είναι δύναμη στο κράτος.

Το μόνο που τους λείπει είναι η οργάνωση αλλά σύμφωνα με αυτή τη πηγή υπάρχει ήδη κρυφά.

Και φυσικά μιας που έχουν ανθρώπους σε όλα τα παλιά και ακόμα και στα καινούργια κόμματα, από τον Ρόσινγκ ως τον Σβάϊτσερ,δεν μπορεί παρα να νικήσουν.

Το σύνθημα θα είναι τώρα Guerre aux cons,paix aus trous-de-cul [πόλεμος στα αιδοία, ειρήνη στις κωλοτρυπίδες].

Εσύ και εγώ είμαστε τυχεροί που, λόγω ηλικίας, δεν έχουμε φόβο να πληρώσουμε σε είδος τους νικητές.

Αλλά οι νέοι;

Παρεπιπτόντως μονάχα στην Γερμανία ένας τύπος σαν αυτόν θα μπορούσε να εμφανιστεί δημόσια, να κάνει αυτές τις αισχρότητες θεωρία και να πει περάστε.

Δυστυχώς ακόμα δεν έχει βρει το θάρρος να δηλώσει δημόσια ότι είναι τοιούτος και για τα μάτια του κόσμου πρέπει να λειτουργεί από μπροστά αν όχι να μπαίνει από μπροστά όπως είπε κάποτε κατά λάθος.

Περιμένει μέχρι να ισχύσει ο νέος Ποινικός Κώδικας της Βόρειας Γερμανίας που αναγνωρίζει τα droits du cul [δικαιώματα της κωλοτρυπίδας] για να λειτουργήσει ανοιχτά.

Τότε τα πράγματα θα γίνουν δύσκολα για τους φουκαριάρηδες σαν εμάς, που πάμε από μπροστά και έχουμε μια παιδιάστικη μανία με τις γυναίκες.

Αν μπορεί να χρησιμεύσει για κάτι ο Σβάιτσερ θα ήταν να μάθει από τον συγκεκριμένο κύριο λεπτομέρειες για τους παιδεραστές σε υψηλές θέσεις.

Κάτι που δεν πρέπει να είναι δύσκολο μια που είναι δικός τους.

Στο τέλος της βδομάδας ο Σόρλεμμερ θα πάει στην Γερμανία μέσω Γκρίμσμπυ και Ρόττερνταμ.

Οι απεργίες στα εργοστάσια βαμβακιού σταμάτησαν σήμερα το πρωί όταν έφυγαν οι τύποι του Ολντχαμ.

Έτσι η υπερπαραγωγή δεν συναντάει πια εμπόδιο.

Τέλος.

Χαιρετισμούς

Δικός σου Φρίντριχ Ένγκελς


Συνοπτικά περί ομοφυλοφιλίας

Σήμερα, που ζούμε στο απόγειο της παρακμής και της σήψης του καπιταλιστικού καθεστώτος, δεν έρχονται απλώς στην επιφάνεια σαν χείμαρρος, αλλά το ίδιο το καθεστώς της πλανητικής τάξης πραγμάτων επιχειρεί να τα επιβάλλει σαν πολιτικό, «προοδευτικό» αίτημα και να τα κατοχυρώσει νομικά. Δηλαδή να κατοχυρώσει την κοινωνική παρακμή και τη διάλυση των πάντων.

Δεν αντιδρούμε, συνεπώς από ηθικό πουριτανισμό. Αλλά ΠΟΛΙΤΙΚΑ.

Πιστεύουμε ότι αυτά τα ζητήματα είναι «ιδιωτικά». Δεν αρνούμαστε σε κανέναν το δικαίωμα των σεξουαλικών του ιδιαιτεροτήτων.

Αρνούμαστε, όμως, στο πλανητικό κράτος και τις παραφυάδες του, να κατοχυρώσουν νομικά και πολιτικά τις κοινωνικές και ψυχολογικές «διαστροφές» του συστήματός τους και τις «προσωπικές» σεξουαλικές συμπεριφορές.

Εξάλλου, τα ζητήματα αυτά ούτε η κοινωνία τα έχει θέσει, ούτε τα λαϊκά κινήματα. Τα θέτουν μόνο τα «έμμισθα γκέτο» των ιμπεριαλιστικών, νεοταξικών μηχανισμών: Τα πολιτικά φερέφωνα του κεφαλαίου…


Η ομοφυλοφιλία, ο Ένγκελς και οι «τροτσκικιοστές αριστεριστές» στιλ ανταρcia και νιαρ-νιαρ…

Είναι να γελάς με κάποιους «αριστεριστές» οι οποίοι, εναγωνίως και δολίως, επιχειρούν να «τεκμηριώσουν» το πολιτικό ΔΙΚΑΙΩΜΑ της ομοφυλοφιλίας με τους κλασσικούς του μαρξισμού.

Μη βρίσκοντας φυσικά γραφτά των κλασσικών υπέρ της ομοφυλοφιλίας ανατρέχουν, σκοπίμως δηλαδή δολίως, σε τεχνάσματα και αυθαιρεσίες που ταυτίζουν το «πολιτικό δικαίωμα» της ομοφυλοφιλίας με την ποινικοποίησή της και τη δίωξη.

Βεβαίως δεν αρκούνται σε αυτή την αναγωγή της δίωξης των ομοφυλοφίλων σε πολιτικό δικαίωμα αναγνώρισης της ομοφυλοφιλίας, αλλά επιχειρούν να συνδέσουν τη μαρξιστική κριτική εναντίον της αστικής οικογένειας με την πολιτική αναγνώριση της ομοφυλοφιλίας: Τέτοια μικροαστική πονηράδα και κατεργαριά…

Δόλια κατεργαριά διότι οι κλασσικοί του μαρξισμού έχουν τελεσίδικα χαρακτηρίσει την ομοφυλοφιλία ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ και ΟΥΔΕΠΟΤΕ την αναγνώρισαν ως πολιτικό δικαίωμα…

ΟΥΔΕΠΟΤΕ τέθηκε από το σοσιαλιστικό κίνημα το αίτημα του εμπλουτισμού του σοσιαλιστικού προγράμματος με την πολιτική αναγνώριση της ομοφυλοφιλίας.

Η Οκτωβριανή Επανάσταση κατάργησε την ποινικοποποίηση και τη δίωξη των ομοφυλοφίλων, δεν κατοχύρωσε κανένα πολιτικό δικαίωμα και προγραμματική διεκδίκηση πολιτικής αναγνώρισης των ομοφυλοφίλων.

Οι κλασσικοί του μαρξισμού δε υιοθέτησαν ΠΟΤΕ την ανόητη και αντιεπιστημονική άποψη της σημερινής νεοταξικής «αριστεράς»: Ότι δηλαδή η ομοφυλοφιλία είναι πολιτικό δικαίωμα και διεκδίκηση!

Αντίθετα χαρακτήρισαν την ομοφυλοφιλία κοινωνική και ψυχολογική διαστροφή και ζήτημα ΕΝΤΕΛΩΣ «προσωπικό»…

Αυτή την άποψη διατυπώνει ο Ένγκελς στην περίφημη μελέτη του για την «καταγωγή της οικογένειας».

Ξέρουμε τι λένε για τον Ένγκελς κάποιες τραυματικές περιπτώσεις φιλελευθέρων μικροαστών: ότι είναι ένα «σεξιστικό γουρούνι»!

«Διαστροφή» επίσης χαρακτηρίζει την ομοφυλοφιλία ένα άλλο «σεξιστικό γουρούνι», ο Λένιν, σε μια δημοσιευμένη συνομιλία του με την Κλάρα Τσέτκιν, το 1920.

Βεβαίως αυτές τις απόψεις τις παρασιωπούν οι κατεργάρηδες των «αριστεριστών» των «δικαιωμάτων» των γκέι…



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ξέσπασε ο πατέρας : «Η Ελλάδα δεν έχει τίποτε άλλο να ασχοληθεί από έναν βοσκό που τα παιδιά του δεν πάνε σχολείο;»

Εισαγγελική παραγγελία για να απομακρυνθούν τα παιδιά από την οικογένεια που ζει πρωτόγονα

Η απάντηση σε όσους μας λένε «αν δεν σας αρέσουν οι νόμοι να πάτε να μείνετε στα βουνά».

Όχι στα βουνά, αλλά ούτε σε ερημικές υπόγειες σπηλιές δεν πρόκειται αυτοί να μας αφήσουν να ζήσουμε ελεύθεροι. Δεν σου επιτρέπεται να ζεις «off the grid». Πρέπει καταναγκαστικά να δουλεύεις ώστε να τους συντηρείς. Υπάρχεις για να τους πληρώνεις.

Η δουλεία ποτέ δεν καταργήθηκε. Απλα μετονομάστηκε σε κράτος.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



H Δύση θρηνεί για τον θάνατο ενος νεοναζί πράκτορα της CIA, ενώ έχει καταδικάσει σε 175 χρόνια τον Τζ .Άσανζ χωρίς δίκη, επειδή έβγαλε στοιχεία για εγκληματα πολέμου!

18/2/2024

Η δύση θρήνει έναν νεοναζί πράκτορα της CIA που όπως φαίνεται πέθανε απο το σύνδρομο του ξαφνικο θανατου, απο τα θανατηφόρα εμβόλια της. Πόσο ειρωνικό να τον σκότωσαν οι ίδιοι;

Την ίδια στιγμή ο Τζούλιαν Ασάνζ αντιμετωπίζει ποινή 175 ετών για δημοσίευση αποδεικτικών στοιχείων για εγκλήματα πολέμου της δύσης. Μια δίωξη που η Διεθνής Αμνηστία χαρακτήρισε «παγκόσμια απειλή για την ελευθερία των μέσων ενημέρωσης»

Η Στέλλα Ασάνζ, σύζυγος του ιδρυτή του Wikileaks Τζούλιαν Ασάνζ, αποκάλυψε πριν από λίγες μέρες ότι ο Αυστραλός ακτιβιστής θα πέθαινε εάν εκδιδόταν στις ΗΠΑ πριν από την εξέταση νέας προσφυγής του στο Λονδίνο.

Στις ΗΠΑ ο Ασάνζ διώκεται για μαζική διαρροή εγγράφων και είναι αντιμέτωπος με ακόμα πιο βαριές ποινές.

«Η υγεία του εξασθενεί σωματικά και ψυχικά. Η ζωή του κινδυνεύει κάθε ημέρα που παραμένει στη φυλακή και εάν εκδοθεί, θα πεθάνει», δήλωσε η Στέλλα Ασάνζ την Πέμπτη κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στο Λονδίνο.

Σύμφωνα με το περιβάλλον του, ο Τζούλιαν Ασάνζ θα βρεθεί αντιμέτωπος με μια ακροαματική διαδικασία σε μία από τις -ενδεχομένως- τελευταίες προσφυγές του ενάντια στην έκδοσή του.

Δύο Βρετανοί δικαστές αναμένεται να επανεξετάσουν στις 20 και 21 Φεβρουαρίου την απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου του Λονδίνου, που ελήφθη την 6η Ιουνίου 2023, να αρνηθεί στον Ασάνζ την άδεια να ασκήσει έφεση κατά της έκδοσής του στις ΗΠΑ, την οποία αποδέχθηκε τον Ιούνιο του 2022 η βρετανική κυβέρνηση.

Εάν υπάρξει απόφαση υπέρ του, η έφεσή του θα εξεταστεί επί της ουσίας. Σε περίπτωση απόρριψης, θα έχει εξαντλήσει όλες τις νομικές οδούς προσφυγής στο Ηνωμένο Βασίλειο, ωστόσο το περιβάλλον του λέει πως θα προσφύγει στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Σε ερώτημα σχετικά με τα δύο παιδιά του ζευγαριού, η Στέλλα Ασάνζ απάντησε πως δεν γνωρίζουν σχετικά με τη δικαστική μάχη κατά της έκδοσής του: «Ο Τζούλιαν κι εγώ τα προστατεύουμε».

Ο ιδρυτής του Wikileaks, που είναι φυλακισμένος στο Λονδίνο από τον Απρίλιο του 2019, βρίσκεται αντιμέτωπος με κάθειρξη δεκάδων ετών στις ΗΠΑ, όπου διώκεται επειδή δημοσίευσε από το 2010 και εντεύθεν περισσότερα από 700.000 εμπιστευτικά έγγραφα σχετικά με στρατιωτικές και διπλωματικές δραστηριότητες των ΗΠΑ, ιδίως στο Ιράκ και το Αφγανιστάν.

Ο αρχισυντάκτης του Wikileaks, Κρίστιν Χράφνσον, υπογράμμισε πως η έκδοση του Τζούλιαν Ασάνζ θα δημιουργούσε ένα προηγούμενο για τις «σκοτεινές και σοβαρές επιπτώσεις για την ελευθερία του Τύπου σε ολόκληρο τον κόσμο».

«Υπερασπιζόμαστε τον Τζούλιαν Ασάνζ λόγω της συνεισφοράς του στη δημοσιογραφία», «πιστεύουμε ότι αυτή η υπόθεση έχει πολλές συνέπειες για τη δημοσιογραφία και την ελευθερία του Τύπου», δήλωσε η Ρεμπέκα Βενσάν, διευθύντρια στους Δημοσιογράφους Χωρίς Σύνορα.

Ο Ασάνζ συνελήφθη από τη βρετανική αστυνομία το 2019 αφότου παρέμεινε 7 χρόνια κλεισμένος στην πρεσβεία του Ισημερινού στο Λονδίνο για να αποφύγει την έκδοσή του στη Σουηδία όπου εκκρεμούσε έρευνα σε βάρος του για βιασμό, η οποία αρχειοθετήθηκε το 2019. Αυτή τη στιγμή κρατείται στη φυλακή υψίστης ασφαλείας του Μπέλμαρς, στο ανατολικό Λονδίνο.

Η βρετανική δικαιοσύνη έδωσε το πράσινο φως για την έκδοση του Τζούλιαν Ασάνζ αφότου οι ΗΠΑ παρείχαν εγγυήσεις ότι δεν θα φυλακιστεί στη φυλακή υψίστης ασφαλείας ADX στο Κολοράντο.

Όμως, οι προειδοποιήσεις είναι τέτοιες που αυτή η δέσμευση «δεν αξίζει ούτε καν το χαρτί πάνω στο οποίο είναι γραμμένη», εκτιμά ο αρχισυντάκτης του Wikileaks.

Σε περίπτωση έκδοσης, «ο Τζούλιαν θα βρεθεί σε μια τρύπα, τόσο βαθιά που δεν θα τον ξαναδούμε ποτέ», τόνισε η Στέλλα Ασάνζ.

Σχολιο.- Ο Άσανζ είναι πολύ "κακός".Πάρα πολύ! Όχι γιατί ξεσκέπασε τη διεφθαρμένη εξουσία,αλλά επειδή σας έδειξε στα μούτρα τι στηρίζετε και χάσατε το άλλοθι της άγνοιας. Γι αυτό τον μισείτε τόσο.Γι αυτό τα στραβά μάτια στην απάνθρωπη μεταχείρισή του.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σοκ στο πανελλήνιο για την οικογένεια που ζει σε σπηλιά στην Κόρινθο. Δεν έχει δικαίωμα η οικογένεια να ζει σε αυτές τις συνθήκες και το κράτος σπεύδει να κάνει έρευνα και να προστατέψει τα παιδιά γιατί αυτό δε είναι υγιές περιβάλλον, ούτε τρόπος να ζουν άνθρωποι.

Την ίδια στιγμή το κράτος επιτρέπει σε τράπεζες και fund να τους παίρνουν τα σπίτια και να τους πετάξουν στο δρόμο με τα πράγματα τους.

Και όταν αυτοί που μένουν μέσα αρνούνται να βγούνε, στέλνει διμοιρίες των ΜΑΤ, για να σπάσουν την πόρτα, να τους σαπακιάσουν στο ξύλο και να τους βγάλουν σηκωτούς έξω για να μείνουν στο δρόμο. 

Είναι το ίδιο κράτος που επιτρέπει να κόβεται το ρεύμα σε οικογένειες και δεν το ενδιαφέρει καθόλου για το πως θα ζήσει κόσμος χωρίς θέρμανση σε παγωμένα σπίτια. 

Είναι το ίδιο κράτος και η ίδια κοινώνια που παρακολουθούν καθημερινά ατάραχοι δεκάδες παιδιά να ζητιανεύουν στους δρόμους των μεγάλων πόλεων.

Το ίδιο κράτος και η ίδια κοινωνία που δεν ενοχλείται όταν βλέπει καθημερινά δεκάδες άστεγους, και τοξικοεξαρτημένους να περιφέρονται σαν φαντάσματα ανάμεσα τους.

Το ίδιο κράτος που κάνει παζάρια αξιοπρέπειας και δηλώνει πως δεν έχει δημοσιονομικό χώρο σε αγρότες που τα σπίτια και τα χωράφια τους είναι κάτω από το νερό. 

Το ίδιο κράτος που θεωρεί αναξιοπρεπές μία οικογένεια να γυρίζει την πλάτη στο σύστημα αλλά θεωρεί αξιοπρεπές να ζει η κοινώνια με 660 ευρώ μισθό, να δουλεύει χωρίς ωράρια και χωρίς ρεπό, να εργάζεται 16 ώρες τη μέρα αν αντέχει, και να περιμένει τα κουπόνια, τα καλάθια και τα επιδόματα.

Το κράτος που δεν έχει κανένα πρόβλημα να στείλει όπλα σε εμπόλεμες ζώνες για να σκοτωθούν αθώοι και παιδιά, που κλείνει τα μάτια στη γενοκτονία που συμβαίνει στην Παλαιστίνη. 

Το Ελληνικό κράτος που ψάχνει σε εξεταστικές, και αναρωτιέται σαν ηλίθιος, αν έχει ευθύνες για τη δολοφονία δεκάδων ανθρώπων στο έγκλημα των Τεμπών, αυτό το κράτος βάζει την κόκκινη γραμμή και αποφασίζει να δείξει τα κοινωνικά αντανακλαστικά του για την οικογένεια που κατέληξε να ζει σε σπηλιά στην Κόρινθο.

Και μόλις τελειώσει με αυτή την οικογένεια θα κοιμηθεί στις δάφνες της ευαισθησίας του και θα αφήσει την υπόλοιπη κοινωνία να πάει να χαθεί κάπου που να μην ενοχλεί.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Larry Alex Taunton παρέχει μια εσωτερική ματιά στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ 2024.

Σε αυτήν την εκδήλωση συμμετέχουν περισσότεροι από 100 δισεκατομμυριούχοι, 60 αρχηγοί κρατών και διευθύνοντες σύμβουλοι περισσότερων από 600 μεγάλων εταιρειών. Αυτή είναι ίσως η πιο σημαντική ομάδα ανθρώπων στη γη. Εάν πιστεύετε ότι το WEF δεν είναι τόσο σημαντικό, θα κάνετε λάθος.

Τι πραγματικά συμβαίνει εκεί; Ποιοι συμμετέχουν στο WEF; Είναι πραγματικά τόσο κακοί όσο λένε όλοι ότι είναι; Όλα θα απαντηθούν σε αυτό το μεγάλου μήκους ντοκιμαντέρ.

Ο Μπιλ Γκέιτς, ο Τζορτζ Σόρος, ο Τζο Μπάιντεν, ο Κλάους Σουάμπ, η Γκρέτα Τούνμπεργκ, ο Τζάστιν Τριντό, ο Εμμανουέλ Μακρόν και πολλοί άλλοι είναι όλοι συνεισφέροντες στην ατζέντα του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ. Επηρεάζουν θέματα κάθε είδους, συμπεριλαμβανομένης της κλιματικής ρύθμισης, της μετανάστευσης, της γεωργίας,  της ιατρικής και των εμβολίων, της τεχνητής νοημοσύνης, των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και της χάραξης πολιτικής στα υψηλότερα επίπεδα διακυβέρνησης σε χώρες σε όλο τον κόσμο.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ευτυχώς στην Ελβετία δεν έχει Παλαιοχριστιανους και τα παιδιά πηγαίνουν στο σχολείο.


Στην Ελβετία μοίρασαν σε 12χρονα φυλλάδιο “σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης” που περιελάμβανε χρήση δονητών και πρωκτικών βυσμάτων

22/6/2022

Το φυλλάδιο που ονομάστηκε «Hey You», από το ίδρυμα «Sexual Health Switzerland», το οποίο λαμβάνει χορήγηση περίπου 800.000 ελβετικά φράγκα από την ομοσπονδιακή κυβέρνηση, μοιράστηκε σε παιδιά 12 ετών και παρέχει πληροφορίες για θέματα όπως συναισθήματα, σώμα, σχέσεις, αντισύλληψη, εγκυμοσύνη ή ΣΜΝ.

Αλλά και συμβουλές για τη χρήση σεξουαλικών παιχνιδιών: «Είναι σημαντικό να καθαρίζετε τα παιχνίδια σας πριν και μετά το σεξ με κατάλληλο απολυμαντικό ή να χρησιμοποιείτε προφυλακτικό». Το φυλλάδιο δίνει επίσης οδηγίες για την χρήση δονητών και πρωκτικών βυσμάτων.

Η συντηρητική βουλεύτης Verena Herzog παρενέβει και απαίτησε από το Ομοσπονδιακό Συμβούλιο να λάβει θέση.

Η Verena Herzog είναι ένθερμη υποστηρικτής της καταπολέμησης της ακατάλληλης σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης. Το 2015 υποστήριξε την κατάργησή στα δημοτικά σχολεία. Πέρυσι, διαμαρτυρήθηκε για μια εκστρατεία πάλι απο την Sexual Health Switzerland που ασχολήθηκε με το θέμα του αυνανισμού.

Απο την άλλη μεριά, η Yvonne Feri του Σοσιαλιστικού κόμματος είναι και μέλος του διοικητικού συμβουλίου της «Sexual Health Switzerland». Είπε πως η κριτική είναι παράλογη: «Σήμερα, τα 12χρονα είναι πολύ προχωρημένα. Οι νέοι παντού έρχονται αντιμέτωποι με σεξουαλικές εκφράσεις. Γι’ αυτό είναι εξαιρετικά σημαντική η παροχή πληροφοριών σε νεαρή ηλικία.

Το φυλλάδιο έθετε επίσης ερωτήματα για το πόσο άνετα αισθάνονται τα παιδιά με το φύλο τους: «Μερικοί άνθρωποι δεν αισθάνονται άνετα με το φύλο που τους ανατέθηκε κατά τη γέννηση. Αυτό ισχύει για εσάς; Τότε μπορεί να είσαι τρανς άτομο», κατέληγε.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Βασικότερη ΑΠΑΤΗ που εκτελέστηκε από όλες τις εγκληματικές οργανώσεις και την διεφθαρμένη ιατρική κάστα, (που δήθεν νοιάζονται για την υγεία μας και την ανυπαρκτη "δημόσια υγεία") παγκοσμίως, για την προώθηση των εμΦολίων αλλά και την προώθηση των ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΩΝ ΜΠΟΛΙΑΣΜΑΤΩΝ, όπως είχα αναφέρει από το 2021, ήταν να βαφτίζουν τους μπολιασμενους ως αμπολιαστους και έτσι να πουλάνε τα εμΦόλια ως αποτελεσματικά αλλά και ως ασφαλή αφού με τέτοια ΑΠΑΤΗ γίνονταν και συγκάλυψη της αυξημένης θνησιμότητας των μπολιασμενων.

Πλέον αυτές οι απάτες έχουν αναδειχθεί περιτρανα από πληθώρα επιστημόνων σε όλο τον κόσμο και όμως συνεχίζουμε να βλέπουμε αυτή την τεράστια εγκληματική απάτη από τους ηλίθιους απατεώνες ειδικούς στο ΛαμογιοΚουλισταν με αρχηγό τον ΛαμογιοΑδωνη που βαφτίζει τους πεντομπολιασμενους ως αμπολιαστους γιατί δεν είναι εξιφορεςμπολιασμενοι. 

Αν και αυτή η ΑΠΑΤΗ έχει πλέον αποδειχθεί παγκοσμίως από το 2022 τα δε λαμογια του ΕΟΔΥ που εφάρμοσαν την ίδια αυτή ΑΠΑΤΗ σε πληθώρα επίσημων εγγράφων και κάποια από αυτά τα κατέθεσαν στα δικαστήρια, αντί να τους έχει μπουζουριασει ο εισαγγελέας, γλεντάνε σε κάποια Σαλέ στην Ελβετία. 

Αυτή η αλγεινη κατάσταση αναδεικνύει περίτρανα την απόλυτη σαπίλα κάθε έννοιας δικαίου και δημοκρατίας, όχι μόνο στο ΛαμογιοΚουλισταν, αλλά γενικά σε κάθε δήθεν δημοκρατική χώρα.

Όποτε κάνω και την ακόλουθη ερώτηση

-Ερώτηση: Πρέπει όσοι "επιστήμονες" και "αρμόδιοι" και "κυβερνητικοί" που με δημοσιεύσεις τους και μελέτες τους και ανακοινώσεις τους, πούλησαν τα εμΦόλια ως 100% αποτελεσματικά ενάντια στον θάνατο με την ταμπέλα Κοβιντ, να φάνε ΙΣΟΒΙΑ?? 

-Απάντηση: Τα περίπου 7 εκατομμύρια νεκροί εμβολιασμένοι παγκοσμίως με την ταμπελα Κοβιντ δεν ψηφίζουν ισόβια, ψηφίζουν την θανατική ποινή, με πρώτη προτίμηση, εκτέλεση δια ΓΚΙΛΟΤΙΝΑΣ

ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ????



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι παλαιοχριστιανοί πρέπει να ζουν σε σπίτια ώστε να μπορούν να τους τα πάρουν οι Τράπεζες και να ζουν ευπρεπώς Άστεγοι !



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Aπορρίφθηκε από την Εισαγγελία Εφετών το αίτημα του ανακριτή να σταλούν σε εγκληματολογικά εργαστήρια του Καναδά οι σκληροί δίσκοι της εμπορικής αμαξοστοιχίας, προκειμένου να γίνει ανάκτηση του βιντεοληπτικού υλικού!



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κραυγή αγωνίας από τους μελισσοκόμους στον Έβρο: «Δεν έχουμε πάρει ευρώ, όλα είναι καμμένα» «Αναγκάζομαι να δουλέψω ταξί για να ζήσω την οικογένειά μου!»



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Υποκριτές! Τα τόξα "της οικογένειας των σπηλαίων" σας πείραξαν..

Ενώ συμβάλλετε μια χαρά στα δολοφονικά βομβαρδιστικά ΝΑΤΟ-ΙΣΡΑΗΛ!



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΠΕΡΙ ΝΑΤΟΙΚΟΥ ΣΚΡΟΦΟ-ΠΟΥΤΑΝΑΡΙΑΤΟΥ Ο ΛΟΓΟΣ

μερικες μερες πριν τον θανατο ναβαλνι η ναβαλνοβα τον ειχε επισκεφτει στην φυλακη οπου του παρεδωσε φαρμακα και φαγητα η ιδια....οι κακες γλωσσες λενε οτι τον εφαγε η ιδια.. κατ εντολην ανωτερων βεβαιως βεβαιως...τωρα θα συνεχισει και το εργο του...



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κι αυτοί, όπως και οι άλλοι της Νέας Κεντροαριστεράς, έκαναν ό,τι μπορούσαν επί χρόνια για τον κατεξευτελισμό της εσωκομματικής δημοκρατίας. Τι να πρωτοθυμηθεί κανένας!

Την άμεση εκλογή του Τσίπρα από το Συνέδριο, ώστε να μην ελέγχεται από κανένα όργανο; Και τελικά την εκλογή αρχηγού από τους περαστικούς των δύο ευρώ, από την οποία προέκυψε ο ουρανοκατέβατος πρώην τσάτσος της Goldman Sachs και διαπλεκόμενος με το ρυπαρό εφοπλιστικό κεφάλαιο, Κασσελάκης;

Εκείνο το συνέδριο όπου ο Τσίπρας τους υποχρέωνε σε σωματική έρευνα, λες και κινδύνευε η ζωή του από τους ίδιους τους εκλεγμένους συνέδρους, ενώ τους έβαζε να ψηφίζουν και να ξαναψηφίζουν μέχρι να περάσει το δικό του;

Γιατί να λογαριάσει διαδικασίες και Πολιτικές Γραμματείες ο διάδοχός του; Γιατί να μην τους αντιμετωπίζει σαν αναλώσιμους υπαλλήλους του, όπως έχει μάθει τόσα χρόνια στη βρόμικη επαγγελματική του σταδιοδρομία;

Έλα, τώρα! Που ανακάλυψαν ξαφνικά πως ο αρχηγός τους μεταχειρίζεται σαν πατσαβούρια!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΛΩΠΟΔΥΤΙΚΗ ΕΠΙΔΡΟΜΗ ΤΩΝ ΜΑΤ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ

Η αληταμπουρία των ΜΑΤ επιτέθηκε λωποδύτικα μέσα στη νύχτα και εκκένωσε τη Νομική Σχολή στη Θεσσαλονίκη από τους φοιτητές, που διαμαρτύρονται για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια.

Στρατιά πάνοπλων αληταράδων, κάποιοι απ' τους οποίους πήγαν κατευθείαν από το νυχτοκάματο. Τη βόλτα για να εισπράξουν το χαράτσι για το νταβατζιλίκι στα μαγαζιά της νύχτας. 

Η χαρά τους δεν κράτησε για πολύ. 

Οι φοιτητές πραγματοποίησαν μαζική συγκέντρωση μετά από λίγες ώρες και η αληταμπουρία υποχρεώθηκε να αποσυρθεί.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟ ΟΤΙ Η ΚΩΛΟΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΚΤΕΛΕΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΕΣΥ-ΑΕΙ κλπ 

φορτώνοντας μας ψέματα... 

Ο Κ.ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ εχοντας αυτογνωσία αναγνωρίζει οτι τόν θεωρούμε ξεπουληταρι...

«Ξέρω ότι ορισμένοι από εσάς πιστεύετε ότι είμαι «μεσίτης» και ότι «ξεπουλάω τη χώρα», με τις αποκρατικοποιήσεις.»



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΧΟΛΕΡΙΑΡΗ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ ΣΠΥΡΕΤΟ-ΑΔΩΝΙ ΜΕ ΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΗ ΝΔ...

Θρασύμια ιδιωτικοποίειτε την Δημοσια υγεία για το καλο μας... 

Αλητάμπουρες τής γαλαζιας συμμορίας, μάς περνάτε γιά εντελως μαλάκες,κάνοντας μας δήθεν δώρο,τά μέ δική μας πληρωμή απογευματινα Χειρουργεία από τίς τσέπες που μας εχετε τρυπήσει - από 300 εως 2000 euro - στό κατα τ'αλλα Εθνικο Συστημα Υγείας που εμείς εχουμε πληρώσει μέ τό αιμα μας επι 10ετίες καί το δυαλύετε εσείς..

Σε αναμονή βρίσκονται 102.634 περιστατικά για περισσότερο από έναν χρόνο...



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΤΣΟΓΛΑΝΑΡΙΑ ΠΟΥ ΓΑΒΓΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΩΣΟ ΦΑΣΙΣΤΑ ΝΑΒΑΛΝΙ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ...ΕΧΟΥΝ ΚΟΝΤΗ ΜΝΗΜΗ

«Κροκοδείλια δάκρυα” από τους Δυτικούς για τον Ρώσο Ναβαλνι»

Και ο Σέρβος ηγέτης Μιλόσεβιτς στη δικη σας φυλάκη πέθανε αληταμπουραδες...

Το δικαστηριο σας τον έκρινε αθώο μετά θάνατον.

Εχετε νά πειτε κάτι για αυτό k@λ@trυp!des...



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σχετικά με τους παλαιοχριστιανούς...Το πιο ανησυχητικό δεν είναι μόνο αυτό που  κάνει το κράτος. Το χειρότερο είναι τα σχόλια που γράφει ο κάθε χτικιάρης εναντίον αυτών των ανθρώπων λες και για την μιζέρια της ζωής τους φταίνε αυτοί οι άνθρωποι.

Σχολιο.- Οι σιχαμένοι που λένε, απαράδεκτο το κράτος να κάνει τέτοια πράγματα, αλλά τα παιδιά έπρεπε να πάνε σχολείο. Στο δημοτικό που τους μαθαίνουνε πως θα γίνουνε καλά πουστράκια και λεσβίες για τον κάθε/καθεμία ανώμαλο/η.

Σχολιο.- Ούτε στο βουνό σε καλύβα δεν μας αφήνουν.... Βρίσκουν κ τα κάνουν δυστυχώς, μας θέλουν μαντρωμενους κ εμείς κοιμόμαστε....



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΛΟΥ ΤΑ ΕΝΝΙΑΜΕΡΑ



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Έφτασε το τέλος κάθε λογικής; Η βρετανική κυβέρνηση παρουσιάζει το χημικό γάλα απο βιολογικούς άντρες, ως εξίσου καλό απο το μητρικό γάλα.

Ενώ σύμφωνα με ιατρικές έρευνες που έχουν γίνει, το αντρικό «γάλα» αποτελεί δηλητήριο, και νομοτελειακά οδηγεί τα μωρά στο θάνατο!!! Γιατί δεν είναι «γάλα» αλλά πύον!!!

Τι προβλήματα υγείας θα αναπτύξουν αυτά τα μωρά.Βρεφική κακοποίηση

και μετά σου λένε εμπιστεύσου την επιστήμη...

Εμετικό θέαμα. Η σαπίλα έχει ξεσαλώσει !



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο σύγχρονος Μένγκελε, ο Φάουτσι,  έβαλε 3.5 χιλιάδες μαϊμούδες σε νησί έξω από την Καλιφόρνια για πειράματα. Έχουν βαλθεί να βγάλουν τον επόμενο ιό να τρομοκρατήσουν τον κόσμο.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Καλό είναι να μην αναπαράγουμε την καθε μαλάκια που είπε ο αρχιμαλακας Όργουελ. Ιδιαίτερα όταν αποτελεί μια απλή γενική αλήθεια.

Ο Όργουελ που μιλάει για αλήθεια ήταν ο χαφιές που έδινε στην ΜΙ6 λίστες με ονόματα κομμουνιστών και αριστερών δημοσιογράφων για να τους κοπεί πρόσβαση σε μέσα ενημέρωσης και να μη βρουν δουλειά. Αυτός να μιλάει για αλήθεια και να λέγεται δημόσια είναι τουλάχιστον υποκρισία.

Σχολιο.- μόλις με πρόλαβες! Συμφωνώ απολύτως, μη νομιμοποιουμε τον Αρχισπιουνο.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τα πράγματα σφίγγουν για τους Αμερικάνους και στην Ερυθρά:

1.Το Sky News Arabia, επιβεβαίωσε ότι το βρετανικό φορτηγό Rubymar (απάνω) εγκαταλείφθηκε από το πλήρωμά του και βυθίστηκε!

Είναι το πρώτο πλοίο που βυθίζεται εντελώς απ´όταν η Υεμένη άρχισε τις επιθέσεις σαν συμπαράσταση στη Γάζα! 

2.Η Υεμένη για πρώτη φορά, κατόρθωσε να καταρρίψει Αμερικανικό μη επανδρωμένο αεροσκάφος επιτήρησης - στο βίντεο αριστερά πέφτει φλεγόμενο υπό τις ισχνές των κατοίκων που βγήκαν στις παραλίες να το ‘φχαριστηθούν.

3.Η αμερικανική κεντρική στρατιωτική διοίκηση CENTCOM (δεξιά κάτω) ανακοίνωσε ότι για πρώτη φορά η Υεμένη διαθέτει και χρησιμοποίησε στις 17/2 μη επανδρωμένα επιθετικά υποβρύχια!

-Τώρα που θα φτάσει όμως η Φρεγάτα “Ύδρα” που στέλνει ο Μητσοτάκης, θα τους … δείξει 

Σχολιο.- Και … δεύτερο σήμερα!

Η βρετανική εταιρεία για την ασφάλεια της ναυσιπλοΐας Ambrey ανακοίνωσε πριν λίγο πως αμερικανικής ιδιοκτησίας φορτηγό πλοίο μεταφοράς χύδην φορτίου υπό ελληνική σημαία ζήτησε, τη Δευτέρα (19/02), στρατιωτική συνδρομή δηλώνοντας πως δέχθηκε «πυραυλική επίθεση» σε απόσταση περίπου 93 μιλίων ανατολικά του Άντεν της Υεμένης!



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



-Καλή τύχη*

Όπως πολλοί υποψιάζονταν, μετά τις ψόφιες και μεμονωμένες αντιδράσεις μέσα στη Ρωσία, που προκάλεσε ο θάνατος του Ναβάλνι, τώρα η Δύση “επενδύει” στη Yulia Navalniya που από “θλιμμένη χήρα” θέλουν να την αναδείξουν σε … σύμβολο “αντικαθεστωτικού αγώνα”!

-Έτσι μετά τη Διάσκεψη του Μονάχου για την Ασφάλεια που την έφεραν να μιλήσει τρεις ώρες μετά την αναγγελία του θανάτου του συζύγου της, η χήρα Ναβάλνι, άρχισε τις … συνομιλίες με την κυρα Ούρσουλα, την αντιπρόεδρο των ΗΠΑ Kamala Harris, την Νάνσι Πελόζι κι άλλους και τώρα την πάνε στο Ευρωκοινοβούλιο και να μιλήσει στη Σύνοδο των Υπουργών Εξωτερικών της ΕΕ στις Βρυξέλλες! 

Με πολύ χρήμα και … χλίδα και μια στρατιά συμβούλων Δημοσίων σχέσεων, μακιγιέρ και στυλιστών, φωτογράφων κλπ να τη συνοδεύουν!

-* Το … “καλή τύχη” έχει διπλή σημασία: 

- είτε οι “χορηγοί” δεν έμαθαν

- είτε το ξέρουν και το παραβλέπουν υπολογίζοντας στα … τυχερά τους κι αυτοί,

ότι η “θλιμμένη χήρα”, όπως της καταμαρτυρούν οι ίδιοι οι συνεργάτες της “Ναβαλνιστές”, ούτε … “πίστη Πηνελόπη” ήταν - ούτε τόσο … θλιμμένη αλλά μάλλον “εύθυμη χήρα” !

σχολιο.- Όλη η ιστορία ξεκίνησε με δημόσιες καταγγελίες της γραμματέας του … Ιδρύματος του Ναβάλνι Anna Gonchar, φυγάδος κι αυτή στη Γερμανία, όπου ΠΡΙΝ το θάνατο του Ναβάλνι, κατηγορεί με αποδείξεις τη Yulia σαν … “βίζιτα”!

https://clearstory.news/2024/02/03/shocking-revelations-from-inside-the-anti-corruption-foundation-affairs-intrigue-and-the-fall-of-a-movement/?fbclid=IwAR1ZtXABySGiAi5NgrxM5qZNPCnhF7lddOgSWgPEJun0WGL4S-vwS4lIU2w

σχολιο.-  Να, λεπτομέρειες με τις καταγγελίες της Gonchar εδώ για όποιον ενδιαφέρεται:

- ούτε λίγο ούτε πολύ η Gonchar αναφέρει και δίνει κι αποδείξεις με φωτογραφίες κι ονόματα, ότι η Yulia Navalnaya “επεδίωκε και είχε ερωτικες σχέσεις με χορηγούς της οργάνωσης και ισχυρούς επιχειρηματίες”!

-Με το αζημίωτο βέβαια, σε ακριβά ξενοδοχεία και χλιδάτη ζωή!

- Χώρια οι ίντριγκες, χρήμα από και σε σκοτεινές διαδρομές κλπ κλπ

- Α, ο ίδιος ο Ναβάλνι λέει, τα ήξερε αυτά στη φυλακή και μάλιστα τα … ενέκρινε!

Σχολιο.- Κι ο ίδιος ο Ναβάλνι βέβαια δεν ήταν καλύτερο … κουμάσι:

Όπως αποδεικνύεται τώρα, οι ποινικές διώξεις εναντίον του στη Ρωσία, ξεκίνησαν μετά από μήνυση της Γαλλικής εταιρείας καλλυντικών Yves Rocher, που ο ίδιος κι ο αδερφός του αντιπροσώπευαν, για “απάτη”, “κατάχρηση και κλοπή”, “ξέπλυμα βρώμικου χρήματος” και τέτοια!

Ο Ναβάλνι καταδικάστηκε για τα αδικήματα αυτά σε 3,5 χρόνια φυλακή, άρχισε τις εφέσεις σε Ρώσικα ΚΑΙ γαλλικά δικαστήρια που τις έχασε όλες και κάποια χρόνια μετά την πρωτόδικη ποινή … μπήκε μέσα!

Εντωμεταξύ ο νεοΝαζί και ρατσιστής απατεώνας, βρήκε άκρες και στρατολογήθηκε από τη CIA, για να γίνει μια “περιθωριακή πολιτική φιγούρα” που με το θόρυβο επεδίωκε να … γλιτώσει από τις ποινικές καταδίκες του!

Οπότε στη φυλακή πια, τον έκαναν … “αγωνιστή της Δημοκρατίας”!

Να, εδώ όλη η ιστορία σε ανύποπτο χρόνο, από δυτικές πηγές και μάλιστα … lifestyle μέσα:

https://us.fashionnetwork.com/news/Navalny-yves-rocher-affair-a-court-case-tinged-with-politics,1277376.html

σχολιο.- Νάτα μας! Όπως τα λέγαμε…

Η παραγωγή και η αναμετάδοση ξεκίνησε!

Όλα πληρωμένα! Σκηνοθέτες, σεναριογράφοι, μακιγιέρ, συνεργείο, μοντάζ, διαφήμιση κλπ κλπ κλπ

- Όχι, που θα ήταν κορόιδο η … χήρα!

Από τις “βίζιτες” καλύτερα … “ηγέτης”!

- Άσε που κάνει και … γνωριμίες!

https://youtu.be/RIrYWhjdK_o?si=Rl1h0_w7WxBqlaYh

σχολιο.- Και το … σχετικό “σπρώξιμο” της πρεμιέρας, πρωτοσέλιδα στα μεγαλύτερα media της Δύσης!

Σχολιο.- καμία εμπάθεια, πρόκειται για την ενοχλητική όντως πραγματικότητα. Δεν τα λέω εγώ αυτά.Η γραμματέας του Ναβαλνι τα είπε...Διάβασε τα λινκ. Και εννοείται δεν είμαστε ηλίθιοι για να κάνουμε οτι δεν καταλαβαίνουμε τι στήνεται.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η συζήτηση που έχει ανοίξει με αφορμή το νομοσχέδιο της ΝΔ που ψήφισαν από κοινού ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, Νέα Κεντροαριστερά και Πλεύση Ανελευθερίας είναι αποκαλυπτική για τι εννοεί ο καθένας λέγοντας «δικαίωμα», για το πώς αντιλαμβάνεται τη σχέση ανθρώπου - τεχνολογίας, για την «ηθική» της εμπορευματοποίησης της ανθρώπινης αναπαραγωγής. Κάποιοι καρφώθηκαν, ακόμα μια φορά, ταυτιζόμενοι με τη ΝΔ και τους κλινικάρχες, «ταύτισαν» με την Εκκλησία και τους ακροδεξιούς τον κόσμο που έχει προβληματισμούς για το νομοσχέδιο και τελικά όλοι μαζί μας είπαν ότι το ΚΚΕ είναι οπισθοδρομικό και σκοταδιστικό. Για να δούμε όμως ποιος προωθεί τον σύγχρονο σκοταδισμό, ποιος υπερασπίζεται τις ιδέες του μεσαίωνα στην εποχή της 4ης βιομηχανικής επανάστασης;



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κατέρρευσε το μέτωπο στην Ουκρανία ;

Χωρίς να έχει δοθεί το σύνθημα για τη μεγάλη Ρωσική επίθεση, 

φαίνεται ότι μετά την κατάληψη της Αβντέεβκα, οι ρωσικές δυνάμεις καταγράφουν σημαντικές εδαφικές προωθήσεις, χιλιομέτρων καθημερινά, σε πολλά σημεία της γραμμής των 1000 χιλιομέτρων του μετώπου - χωρίς σημαντική αντίσταση των Ουκρανών που εγκαταλείπουν τις θέσεις τους!

-Οι New York Times - αλλά και Ρώσοι ανταποκριτές, μεταδίδουν ότι τουλάχιστον σε 5 μέτωπα (στο βορά, στο κέντρο αλλά κυρίως στο Zaparozye στο νότο) υπάρχει καθημερινή προέλαση κι απελευθέρωση νέων οικισμών, χωριών και πόλεων από τις ρωσικές δυνάμεις.

-Οι NY Times αναφέρουν επίσης συγκεντρώσεις μεγάλων ρωσικών δυνάμεων, με πάνω από 200.000 άνδρες και 3.000 άρματα στη γραμμή του μετώπου χωρίς ακόμα να έχουν εμπλακεί σε επιχειρήσεις.

Από πλευράς ουκρανικών δυνάμεων οι Times σημειώνουν “τραγική κατάσταση” τόσο σε ηθικό όσο κι εξοπλισμό, αδυναμία κατασκευής οχυρωμένης αμυντικής γραμμής ενώ η λάσπη εμποδίζει τη μετακίνηση εφεδρειών και μηχανοκίνητων μονάδων.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



-Αυτό θα πει … ισοτιμία στην ενημέρωση!

Μετά τον χαμό που έγινε με τη συνέντευξη Πούτιν στον Tucker Carlson (250 εκ. θεάσεις μόνο στις ΗΠΑ και το αγγλόφωνο κοινό / πάνω από 1,2 δις παγκόσμια σε όλες τις γλώσσες!) ο ρώσος δημοσιογράφος Dmitry Kiselev, ζήτησε επίσημα από τον Λευκό Οίκο συνέντευξη από τον Πρόεδρο Μπάιντεν!

Για να υπάρχει … ισορροπία στην διαδικασία με αυτή του Πούτιν:

-Ο Kiselev είναι επικεφαλής του ομίλου Russia Segodnya (που διαχειρίζεται και το δίκτυο Russia Today)

-O Kiselev είναι οικοδεσπότης της εκπομπής “Vesti Nedeli” κάθε Κυριακή στη Ρωσία,

-Ο Kiselev, είναι δεξιός, όπως κι ο Carlson (μπορεί και … παραπάνω!)



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΔΗΛΩΣΗ: ΔΗΛΩΣΗ ICJ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ

«Βρίσκομαι μπροστά σας καθώς 2,3 εκατομμύρια Παλαιστίνιοι στη Γάζα, οι μισοί από αυτούς παιδιά, πολιορκούνται και βομβαρδίζονται, σκοτώνονται και ακρωτηριάζονται, λιμοκτονούν και εκτοπίζονται».

«Καθώς περισσότεροι από 3,5 εκατομμύρια Παλαιστίνιοι στη Δυτική Όχθη, συμπεριλαμβανομένης της Ανατολικής Ιερουσαλήμ, υπόκεινται σε αποικισμό της επικράτειάς τους και στη ρατσιστική βία που το επιτρέπει».

«Καθώς 1,7 εκατομμύρια Παλαιστίνιοι στο Ισραήλ αντιμετωπίζονται ως πολίτες δεύτερης κατηγορίας… στη γη των προγόνων τους».

«Καθώς επτά εκατομμύρια Παλαιστίνιοι πρόσφυγες συνεχίζουν να στερούνται το δικαίωμα να επιστρέψουν στη γη και τα σπίτια τους».

«Η Παλαιστίνη δεν ήταν χώρα χωρίς λαό. Υπήρχε ζωή σε αυτή τη γη, πολιτική, πολιτιστική, κοινωνική και θρησκευτική.

Είχε σχολεία, πανεπιστήμια, κινηματογράφους, οικογένειες και κοινότητες των οποίων οι ζωές επηρεάστηκαν από μια υπόσχεση που δόθηκε χιλιάδες μίλια μακριά πριν από εκατό χρόνια.

Μια παραβίαση της ιερής εμπιστοσύνης που υποβίβασε τους αυτόχθονες πληθυσμούς της χώρας στο καθεστώς των μη εβραϊκών κοινοτήτων.

Σύμφωνα με (τον παλαιστινιακό λαό), μόνο πολιτικά και θρησκευτικά δικαιώματα, που αρνούνται την ύπαρξή τους ως λαός και τα δικαιώματά τους ως έθνος.

Ο ΟΗΕ κατοχύρωσε στο καταστατικό του το δικαίωμα όλων των λαών στην αυτοδιάθεση και δεσμεύτηκε να απαλλάξει τον κόσμο από την αποικιοκρατία και το απαρτχάιντ. Ωστόσο, για δεκαετίες οι Παλαιστίνιοι έχουν στερηθεί αυτό το δικαίωμα.