Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024

Τεταρτη 21 Φεβρουαριου 2024


Το τι διαβαζω για την αποχώρηση  των αγροτών από την Αθήνα δε λέγεται. Έχει ξεσπαθώσει ο κάθε μικροαστούλης, που κατουράει το βρακί του από το φοβο του, και παριστάνει τον μεγάλο πολέμαρχο. Τι ότι έπρεπε να παραμείνουν και να συγκρουστούν, τι ότι έπρεπε να έχουν νεκρούς.  Ότι ονειρεύεται ο κάθε μικροαστούλης, θέλει να το κάνουν άλλοι, όχι φυσικά αυτός! Επαναστάσεις στα όνειρα του ονειρεύεται ο κάθε μικροαστούλης για να γλιτώσει από τη μιζέρια του. Αλλά να τις κάνουν άλλοι, όχι αυτός!

Και βγάζει και μεγαλειώδη συμπεράσματα  ο μικροαστούλης. Οι αγρότες είναι συντηρητικοί, ψηφίζουν ΝΔ, στράφι θα πάει ο αγώνας τους. Σωωωώπα, λες και δεν το ξέραμε ότι είναι συντηρητικοί, τους μικροαστούλιδες περιμέναμε να μας το πουν.

Και εκτός των άλλων ο βλαμένος μικροαστούλης, ο σιχαμένος μικροαστούλης, που το παίζει και ξερόλας, ενώ δεν ξέρει τη τύφλα του, τολμά μέσα στην ηλίθιοτητά του να φέρνει και παραδείγματα από το εξωτερικό. Δεστε λέει τους αγρότες στη Γαλλία που πετάνε κοπριά στα κυβερνητικά κτήρια.  Και δεν έχει μάθει ο μαλάκας ο μικροαστούλης πως οι αγρότες της Γαλλίας ψηφίζουν τη Λεπέν! Πως έχει δώσει εντολή στην γαλλική αστυνομία ο Μακρόν να μην τους ακουμπήσουν. Πως τα ελληνικά ΜΑΤ μπροστά στα γαλλικά αντίστοιχα CRS είναι παιδική χαρά. Πως αν τους είχε δώσει εντολή ο Μακρόν θα τους είχαν σφάξει στο γόνατο τους γάλλους αγρότες. Ξεχνάει ο μαλάκας μικροαστούλης τους 500  μονόφθαλμους που είχαν τα κίτρινα γιλέκα όταν ξεσηκώθηκαν για δημοκρατικές ελευθερίες.

Και οι γερμανοί αγρότες όλοι είναι με τη ακροδεξιό κόμμα Ενναλακτική για τη Γερμανία. Και παντού στην Ευρώπη οι αγρότες είναι με την ακροδεξιά ή με την δεξιά.

Και φέρνει παράδειγμα ο μικροαστούλης τους φοιτητές. Κοιτάχτε λέει τι κάνουν οι φοιτητές. Τι ακριβώς κάνουν οι φοιτητές; Πέρα από τον αγώνα τους. Έχουν κερδίσει τίποτε και δεν το μάθαμε; Κοιτάχτε λέει τι κάνουν οι εργάτες. Τι κάνουν οι εργάτες πέρα από τον αγώνα τους; Έχουν κερδίσει τίποτε ;

Αλλά έτσι κάνει ο σιχαμένος μικροαστούλης με τα χεσμένα βρακιά από το φόβο του. Άμα βλέπει αγώνες, περιμένει να τελειώσουν γρήγορα και να κερδίσουν, για να μπορέσει κι αυτός ο σταυροπόδας να πιει ήσυχος τα τσίπουρα του στο καφενίο.. 

Τους σιχαμένους μικροαστούλιδες τους έχω βαρεθεί….

 


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σε 5 χρόνια η μισή χώρα θ' ανήκει στην ΤΕΡΝΑ και η άλλη μισή στη CVC. Το πρώτο ιδιωτικό κράτος στον πλανήτη.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ευτυχώς !!! Ευτυχώς !!! Πήγε στον «ιδιώτη» (κειθε που δουλεύει η κόρη του #ΚΕΡΓΙΑΚΟΥ) και βρήκε την υγειά του ο «άρρωστος». Πάρτα μωρή άρρωστη !!!

Νοσοκομείο Metropolitan: Άφησαν ασθενή με πιθανή διάτρηση στομάχου να περιμένει στην αναμονή!

18/2/2024



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Τουρκία έχει επιβραδύνει ή έχει σταματήσει μέρος των πληρωμών της για ρωσικό πετρέλαιο, γράφει το Reuters, επικαλούμενο πηγή σε μία από τις μεγάλες εταιρείες πετρελαίου. Σύμφωνα με τον ίδιο, το πρόβλημα υπάρχει εδώ και δύο με τρεις εβδομάδες. Οι δυσκολίες με την πληρωμή προέκυψαν μετά την προειδοποίηση των Ηνωμένων Πολιτειών τον Δεκέμβριο για σκληρά μέτρα για παραβίαση των κυρώσεων κατά της Ρωσίας.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ας τελειώνουμε επιτέλους με τον Δημήτρη Τρίκα, στο 3ο.

ΔΕΝ ακούμε το 3ο Πρόγραμμα της ελληνικής ραδιοφωνίας για να ακούμε συστηματικά τον κάθε πληρωμένο από δημόσιο χρήμα δημοσιογράφο να προβάλλει Νεοταξίτες συγγραφείς, δημιουργούς Woke υποκουλτούρας και οπαδούς του Great Reset.

ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ τη φιλοΝΑΤΟϊκή προπαγάνδα από τη (δήθεν προοδευτικών παραμέτρων) εκπομπή Bookfly του Δημήτρη Τρίκα.

Μας εξουθενώσατε, όλοι οι πληρωμένοι. Δεν σας ανεχόμαστε πλέον.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Όσοι δεν υπογράψατε ακόμα κάντε το, να τελειώνουμε με τη συμμορία!

Ξεπέρασε τις 597 χιλιάδες το αίτημα της Μ. Καρυστιανού για την κατάργηση της βουλευτικής ασυλίας – Όλοι οι Έλληνες ενωμένοι ζητούν δικαιοσύνη!

https://www.change.org/p/%CF%84%CF%81%CE%B1%CE%B3%CF%89%CE%B4%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B5%CE%BC%CF%80%CE%B7-2023?algorithm=promoted&source_location=search_footer&grid_position=1&pt=AVBldGl0aW9uAMkmIgIAAAAAZbuIbi7sRgw1NWEyOTM0Mw%3D%3D



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ενα κράτος ναζιστικό, 

μια κοινωνία ναζιστικοποιημένη

 «Μου έλεγαν να πεθάνω, μου έλεγαν να πεθάνουν τα παιδιά μου, απειλούσαν να βιάσουν την κόρη μου». Αυτός που μιλάει δεν είναι κάποιος Παλαιστίνιος. Είναι ο 62χρονος εβραίος Μέιρ Μπαρούχιν, δάσκαλος ιστορίας και αντιπολεμικός ακτιβιστής, που βιώνει τον δικό του εφιάλτη στην επικράτεια της σιωνιστικής οντότητας, επειδή είχε το θάρρος να δημοσιεύσει στα σόσιαλ μίντια τη φωτογραφία ενός παιδιού που δολοφονήθηκε από το σιωναζιστικό στρατό.

Ο Μπαρούχιν συνελήφθη και φυλακίστηκε στην απομόνωση σαν «κρατούμενος υψηλού κινδύνου», την κατηγορία της «πρόθεσης για διάπραξη προδοσίας» και της «πρόθεσης διατάραξης της δημόσιας τάξης». Αντιμετώπισε, επίσης, απειλές από σιωνιστές στο Διαδίκτυο και οργανωμένη βίαια διαδήλωση των μαθητών, όταν επέστρεψε στο σχολείο του μετά τη φυλακή! Τον αποκαλούσαν «πουτάνας γιο», «καρκίνο» και «πουτάνα», έφτυναν μπροστά του και τον ανάγκασαν να οχυρωθεί στο γραφείο των δασκάλων για να γλιτώσει τα χειρότερα.

Bίντεο:

https://twitter.com/i/status/1748317318940164411 

Στις 8 Οκτώβρη του 2023, την επαύριο του Κατακλυσμού του Αλ-Ακσα, ο Μπαρούχιν έκανε δυο αναρτήσεις στο facebook, δημοσιεύοντας τη φωτογραφία ενός παιδιού της Γάζας που σκοτώθηκε από ισραηλινό βομβαρδισμό και ζητώντας «να σταματήσει αυτή η τρέλα», προειδοποιώντας ταυτόχρονα για αιματοχυσία στη Δυτική Οχθη. Αμέσως συνελήφθη και κλείστηκε στην απομόνωση, όπου ανακρίθηκε σκληρά.

Οταν αφέθηκε ελεύθερος μετά από τέσσερις μέρες, κλήθηκε σε ακρόαση στο Δημαρχείο της πόλης Πετάχ Τικβάχ, όπου ήταν διορισμένος ως καθηγητής Ιστορίας, και κατηγορήθηκε ότι «συκοφάντησε τους στρατιώτες των IDF (σ.σ. σιωναζιστικός στρατός), κατήγγειλε το Κράτος του Ισραήλ και υποστήριξε τρομοκρατικές πράξεις». Δεν του έφτανε που τον απέλυσαν, έστειλαν και αναφορά στην αστυνομία, η οποία τον ξανασυνέλαβε ως ύποπτο «εμφάνισης πρόθεσης να προδώσει τη χώρα»!

Αποφυλακίστηκε με εγγύηση και κέρδισε απόφαση για άδικη απόλυση από το Περιφερειακό Εργατοδικείο του Τελ Αβίβ. Ο Δήμος έκανε έφεση στη δικαστική απόφαση και όταν ο Μπαρούχιν επέστρεψε στην εργασία του, αν και ο διευθυντής του σχολείου είχε ζητήσει «μια νομικά εφικτή προσπάθεια για να προστατευθεί η επιστροφή του», οργανώθηκε ο τραμπουκισμός από τους μαθητές και αποφασίστηκε ο δάσκαλος να εισπράττει το μισθό του αλλά να διδάσκει από μακριά, ηχογραφώντας μαθήματα αστικού δικαίου για μαθητές που προετοιμάζονται για εισαγωγικές στο πανεπιστήμιο εξετάσεις.

Ο Μπαρούχιν δηλώνει ότι ξέρει Ιστορία και γι’ αυτό δεν εξεπλάγη από τη δίωξή του. «Δεν είμαι ο πρώτος που συνελήφθη και δυστυχώς δεν νομίζω ότι θα είμαι ο τελευταίος και αν ήμουν Παλαιστίνιος όλα θα ήταν χειρότερα», λέει. Και συνεχίζει: «Γνωρίζω εκατοντάδες δασκάλους που φοβούνται να μιλήσουν, για να μη χάσουν τα μέσα επιβίωσής τους. Η απόλυσή μου ήταν καθαρά διατεταγμένο μήνυμα. Στόχος να σιγήσει κάθε κριτική φωνή, με απειλή της επιβίωσης, δημόσια διαπόμπευση από τα κυρίαρχα μίντια και σύλληψη».

Συνεχίζει ο Μπαρούχιν: «Ενας υπουργός πρότεινε να ρίξουν μια ατομική βόμβα στη Γάζα. Ενας άλλος ζήτησε να εξαλειφθεί η Χουάρα (σ.σ. πόλη της Δυτικής Οχθης). Κατά την ανάκριση ρώτησα τους ανακριτές αν θα κλήτευαν ποτέ όλους όσοι φωνάζουν ή γράφουν στους τοίχους “Θάνατος στους Αραβες” ή ζητούν να καούν τα παλαιστινιακά χωριά. Τί γίνεται με τον Ιτζίκ Ζάρκα (σ.σ. εξέχων στέλεχος του κυβερνώντος Λικούντ) που δήλωσε ότι είναι περήφανος επειδή αποτεφρώθηκαν 6 εκατ. Ασκενάζι εβραίοι (σ.σ. από τους ναζί); Τον έχετε συλλάβει; Είναι προφανές ότι εδώ έχουμε επιλεκτική καταστολή.

Δεν είναι απλά ζήτημα κατασκευής μιας πραγματικότητας. Είναι επίσης διατεταγμένη κατασκευή συνείδησης. Οταν ελέγχεις το εκπαιδευτικό σύστημα, το στρατό και τα μίντια, έχεις τεράστια εξουσία στα χέρια σου και μπορείς να διαχειριστείς το λαό όπως θέλεις. Οποιος δεν ευθυγραμμίζεται είναι προδότης, αντι-ισραηλινός, ένας εχθρός που πρέπει να του συμπεριφερθείς όπως αρμόζει σε εχθρό.

Το αίσθημά μου είναι πως ως κοινωνία βρισκόμαστε διαρκώς στο φάσμα ανάμεσα στη νεύρωση και στην ψύχωση. Βρισκόμαστε σε κατάσταση αποσύνθεσης, ανίκανοι να φιλοξενήσουμε εκείνους που είναι αντίθετοι σ’ εμάς. Μας φαίνονται ως εχθροί, δημιουργώντας μια αίσθηση απειλής. Και όταν απειλείσαι, αντιδράς με βία».

Αναφερόμενος στις αναρτήσεις του στις 8 Οκτώβρη, ο Μπαρούχιν λέει: «Στη μία, ανάρτησα μια φωτογραφία με τα πτώματα πέντε νεκρών παλαιστίνιων παιδιών τυλιγμένων σε λευκά σάβανα – παιδιά της οικογένειας Αμπού Ντάκα. Συνήθως δεν ανεβάζω τέτοιες φωτογραφίες, αλλά σοκαρίστηκα τόσο που ήθελα οι Ισραηλινοί να δουν τι συνέβαινε στο όνομά τους. Δεν ενδιαφέρει την πλειοψηφία των Ισραηλινών. Είδα ότι αυτή η φωτογραφία δημοσιεύτηκε επίσης σε δεξιές ιστοσελίδες με emojis γέλιου και emojis χειροκροτημάτων και σχόλια του τύπου “θέλουμε κι άλλο”.

Στη δεύτερη ανάρτηση έγραψα ότι λουτρό αίματος γινόταν και στη Δυτική Οχθη. Εκείνη την ημέρα σκοτώθηκαν περίπου πέντε Παλαιστίνιοι, μερικοί απ’ αυτούς παιδιά».



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τι χουνέρι ήταν αυτό που έκανε ο παλαιοχριστιανός στον Ευαγγελάτο ωρέ; 

Του λέει ο Ευαγγελάτος: «σας κατηγορούν για αιμομιξία, θα δώσετε dna για να διαπιστωθεί αυτό»; 

Παλαιοχριστιανός: «καλά, και για τον Μητσοτάκης λένε ότι πρέπει να δώσει dna για να διαπιστωθεί ποιοι είναι οι γονείς του, αλλά δεν δίνει»



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ρένα Δούρου, υπεύθυνη για την δολοφονία 103 ανθρώπων στο Μάτι.

Κυκλοφορεί ελεύθερη!

Κώστας Αχιλλέα Καραμανλής, υπεύθυνος για την δολοφονία 57 ανθρώπων στα Τέμπη.

Κυκλοφορεί ελεύθερος!

Αυτή είναι η Ελληνική Αστική Δημοκρατία, αυτή είναι η Ελληνική Αστική Δικαιοσύνη!

Οι ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ κυκλοφορούν ελεύθεροι με τις ευλογίες του Αστικού Κράτους



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



"Τα πραγματικά θύματα του αμερικανοκίνητου εμφύλιου στην Ουκρανία

Ντρούζοβκα, Ουκρανία χτες

Ένας μικρούλης καθαρίζει φανάρια αυτοκινήτων αλλά πέφτει σ´ενα φασιστοκάθαρμα:

- “Tι τα θες τα λεφτά;”, (το κάθαρμα)

- “Μαζεύουμε λεφτά για εισιτήριο με τη μαμά μου”, ο μικρούλης

- “Και που θα πάτε; Πολωνία;” το κάθαρμα

- “Όχι, να ζήσουμε στο Κρασνοντάρ στη Ρωσία” με όλη του την αθωότητα απαντά ο μικρούλης.

Για να … εκραγεί ο φασισταράς και να απειλεί το παιδί και τη μάνα του γιατί … ανακάλυψε “συνεργάτες των ρώσων” στην πόλη του!

Καλή τύχη στον μικρούλη και τη μαμά του!

***

Τα πραγματικά θύματα του αμερικανοκίνητου εμφύλιου στην Ουκρανία

Αβντέεβκα 2024:

Περίπου 2,500-3,000 κάτοικοι υπολογίζονται οι κάτοικοι που παρέμειναν στην πόλη από το 2015.

Σήμερα, βγαίνουν εξαθλιωμένοι από υπόγεια και βομβαρδισμένα διαμερίσματα για να υποδεχτούν το Ρώσικο στρατό: “Δεν πιστεύω στα μάτια μου! Δέκα χρόνια περίμενα!”

Άλλοι εξιστορούν τα βάσανά τους.

Άλλοι μένουν έκπληκτοι όταν Ρώσοι φαντάροι πόρτα-πόρτα ψάχνουν για άμαχους για να προσφέρουν τροφή και νερό …



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το Ισραήλ είναι μια άλλη χώρα όπου οι έννοιες “δημοκρατία” και πολυφωνία είναι … σχετικές!

85 από τους 120 βουλευτές ψήφισαν για την εκδίωξη από τη Βουλή (Κνεσέτ) του μοναδικού κομμουνιστή βουλευτή Ofer Kassif!

H πρωτοφανής ψηφοφορία για την καθαίρεση του βουλευτή Hadash Ofer Kassif 

δεν πέρασε το βράδυ της Δευτέρας 19 Φεβρουαρίου στην ολομέλεια της Κνεσέτ γιατί δεν συγκέντρωσρ τους απαιτούμενους 90 ψήφους του 120μελούς κοινοβουλίου.

Την αποπομπή του Kassif υποστήριξαν σχεδόν όλα τα μέλη του κυβερνητικού συνασπισμού από τα δεξιά κόμματα - Λικούντ, Θρησκευτικό Σιωνιστικό Κόμμα και Otzma Yehudit, καθώς και το ακροδεξιό κόμμα "Ισραήλ το σπίτι μας" και υπερορθόδοξα κόμματα. 

Τα περισσότερα μέλη του αντιπολιτευόμενου κόμματος Yesh Atid και οι τέσσερις βουλευτές του Εργατικού Κόμματος μποϊκοτάρισαν την ψηφοφορία.

Η προσπάθεια αποπομπής του Κασίφ από το κοινοβούλιο ήταν μια απάντηση στη δημόσια υποστήριξή του στη δίκη της Νότιας Αφρικής κατά του Ισραήλ στο Διεθνές Δικαστήριο.

Ο Kassif υπέγραψε μια αίτηση υποστήριξης της προσφυγής της Νότιας Αφρικής και κατηγόρησε τους ακροδεξιούς ισραηλινούς ηγέτες ότι προωθούν εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας κατά των Παλαιστινίων. 

Η διαδικασία καθαίρεσης πέρασε εύκολα τα δύο πρώτα στάδια -υποβολή πρότασης υπογεγραμμένης από τουλάχιστον 70 βουλευτές και υποστήριξη τουλάχιστον των τριών τετάρτων της σχετικής επιτροπής της Βουλής- αλλά απέτυχε στη συνεδρίαση της ολομέλειας αφού δεν είχε επαρκή υποστήριξη.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ICYMI: Η "εγκληματίας πολέμου" Χίλαρι Κλίντον χλευάζεται δυνατά στην εκδήλωση "Κινηματογράφος για την Ειρήνη" στο Βερολίνο

Αρκετά μέλη του κοινού διέκοψαν την πρώην υποψήφια για την προεδρία των ΗΠΑ, κατηγορώντας τη μαθήτρια του Κίσινγκερ για -μεταξύ άλλων- εγκλήματα πολέμου και υποστήριξη γενοκτονίας.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



May Golan, Ισραηλινή Υπουργός Κοινωνικής Ισότητας & Προώθησης των Γυναικών:

"Είμαι προσωπικά περήφανη για τα ερείπια της Γάζας και ότι κάθε μωρό, ακόμα και σε 80 χρόνια από τώρα, θα λέει στα εγγόνια του τι έκαναν οι Εβραίοι".

Πόσο εμετικό...



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τρομερό στιγμιότυπο!

Πέντε Ουκρανοί παραδίδονται έξω από την Αβντέεβκα:

- “Σύντροφοι Ουκρανοί φαντάροι…” αρχίζει να λέει ο επικεφαλής του Ρωσικού αποσπάσματος, για να δώσει οδηγίες για τη μεταφορά και του τραυματία συναδέλφου τους

- Οι Ουκρανοί γελάνε και χαριεντίζονται με διάθεση κάθε άλλο παρά λυπημένη…

- “ Γιατί γελάτε;” ρωτάει απορημένος ο Ρώσος

- “Γιατί θα μείνουμε ζωντανοί ρε σύντροφοι” εξηγούν οι Ουκρανοί!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Κίνα δηλώνει ότι το βέτο των ΗΠΑ στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ «δεν διαφέρει από το να δώσει το πράσινο φως στο Ισραήλ για να συνεχίσει τις δολοφονίες στη Γάζα».

Η Λίντα στα Ηνωμένα Έθνη είχε καθοδηγητή ποιόν άλλον από τη μαζική δολοφόνο Μαντλίν Ολμπράιτ;



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Ρωσία είναι στην πραγματικότητα ανεκτική με άτομα με μη παραδοσιακούς σεξουαλικούς προσανατολισμούς, εφόσον δεν στοχεύουν παιδιά ή δεν επιδεικνύουν τις προτιμήσεις τους, δήλωσε ο πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν.

«Είμαστε αρκετά ανεκτικοί με άτομα με μη παραδοσιακούς σεξουαλικούς προσανατολισμούς. Απλώς δεν το καμαρώνουμε και δεν πιστεύουμε ότι είναι σωστό να το καμαρώνουμε. Αφήστε τον καθένα να ζήσει –οι μεγάλοι– όπως θέλει. Κανείς δεν τους περιορίζει σε τίποτα», δήλωσε ο Πούτιν, εξηγώντας ότι, βασικά, υπάρχουν μόνο λίγοι κανόνες που περιορίζουν την LGBTQ κοινότητα στη χώρα.

Όσο για τα παιδιά, έχω ήδη πει πολλές φορές: «Μην αγγίζετε τα παιδιά». Αυτό είναι. Αυτό είναι το πρώτο. Και το δεύτερο είναι ότι είμαστε, πρώτα και κύρια, ένα κράτος που καθοδηγείται από παραδοσιακές αξίες.

Τα τελευταία χρόνια, η Ρωσία έχει σταδιακά αυστηροποιήσει τη νομοθεσία της. Η απαγόρευση ενισχύθηκε τον Δεκέμβριο του 2022, όταν νέα νομοθεσία εισήγαγε μεγάλα πρόστιμα σε όποιον κριθεί ένοχος για προώθηση «μη παραδοσιακών σεξουαλικών σχέσεων», παιδεραστίας και τρανσέξουαλ μεταξύ ανηλίκων και ενηλίκων.

Στα τέλη του περασμένου έτους, το Ανώτατο Δικαστήριο της Ρωσίας κήρυξε εκτός νόμου το «διεθνές δημόσιο κίνημα LGBT», χαρακτηρίζοντάς το ως εξτρεμιστικό. Η απαγόρευση προήλθε από μήνυση που κατατέθηκε από το ρωσικό υπουργείο Δικαιοσύνης



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



“Η Ρωσία δεν ήταν ποτέ τόσο πλούσια - χάρη σε ένα στρατηγικό εταίρο των ΗΠΑ “

To CNN από την άλλη μετράει την … ήττα των κυρώσεων και του οικονομικού πολέμου!

-Η Ρωσία εισέρχεται στον τρίτο χρόνο μιας ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης στην Ουκρανία «με ένα άνευ προηγουμένου χρηματικό ποσό στα κρατικά ταμεία», με τη βοήθεια ρεκόρ πωλήσεων αργού πετρελαίου στην Ινδία 37 δισεκατομμύρια δολάρια πέρυσι, αναφέρει το αμερικανικό CNN

-Το Νέο Δελχί, στρατηγικός εταίρος των Ηνωμένων Πολιτειών, έχει γίνει μεσάζων στην αγορά ρωσικού πετρελαίου από δυτικούς καταναλωτές

-Περισσότερα από 10 δισεκατομμύρια δολάρια ήταν το κόστος των προϊόντων πετρελαίου που επεξεργάζονται στην Ινδία από ρωσικό πετρέλαιο και στη συνέχεια εξάγονται στις Ηνωμένες Πολιτείες και στις συμμαχικές χώρες που υποστηρίζουν τις αντιρωσικές κυρώσεις. Αυτό είναι 44% περισσότερο από ένα χρόνο νωρίτερα

-Η Ρωσία κατάφερε να δημιουργήσει μια «παράλληλη ναυτιλιακή δομή» ικανή να αντέξει τις μεταβαλλόμενες τακτικές και στρατηγική των δυτικών κυρώσεων. Σύμφωνα με εκτιμήσεις της εταιρείας ειδικών Windward, ο στόλος αυτός αυξήθηκε σε 1.800 πλοία πέρυσι.

-Εδω ανακατεύει και την Ελλάδα / στο χάρτη παρουσιάζει ότι η μεταφόρτωση του ρωσικού πετρελαίου γίνεται στα ανοικτά του Λακωνικού κόλπου.

-Η Μόσχα βγάζει χρήματα και από τη διαδικασία διύλισης του πετρελαίου της: το 49,1% των μετοχών της ινδικής εταιρείας διύλισης πετρελαίου Nayara Energy ανήκει στον πετρελαϊκό κολοσσό Rosneft. Η Μόσχα λαμβάνει χρήματα όχι μόνο από τις εξαγωγές πετρελαίου, αλλά από τη διύλιση και την πώλησή της στους αντιπάλους της

-Οι αγορές ρωσικού πετρελαίου από την Ινδία μείωσαν την πίεση των κυρώσεων. Τα ομοσπονδιακά έσοδα της Ρωσίας αυξήθηκαν σε ρεκόρ 320 δισεκατομμυρίων δολαρίων το 2023 και θα συνεχίσουν να αυξάνονται

Θυμίζω ότι προηγουμένως, σύμφωνα με το Newsweek, ο οικονομικός πόλεμος μεταξύ της Δύσης και της Ρωσίας κατέληξε στην αποτυχία της Δύσης

Σχολιο.- Κάτι τέτοια διάβασε κι ο Μητσοτάκης κι έσπευσε στην Ινδία (έτσι κι αλλιώς τι να κάνει στην Αθήνα; Οι αγρότες φρόνιμοι ήταν στην παρέλαση στο Σύνταγμα / αντιπολίτευση δεν υπάρχει…)

 Κι επειδή άκουσε ότι η Ινδία “βγάζει λεφτά”, πήρε μαζί του και τη Μαρέβα με περίπου 75 επιχειρηματίες με σκοπό την υπογραφή συμφωνιών.

Το … ταμείο, που λένε!  Τώρα αν θα … παζαρέψει “μίζα” ή “μερίδιο” απ´όσα βγάζουν οι Ινδοί μέσω της μεταφόρτωσης πετρελαίου κοντά στα Κύθηρα (όπως “καρφώνει” το CNN),

 Τι να σας πω;



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ένας από τους δύο δικαστές του Ανώτατου Δικαστηρίου που θα αποφανθεί σχετικά με την προσπάθεια του Τζούλιαν Ασάνζ να σταματήσει την έκδοσή του στις ΗΠΑ εκπροσωπεί τη Μυστική Υπηρεσία Πληροφοριών του Ηνωμένου Βασιλείου (MI6) και το Υπουργείο Άμυνας, διαπίστωσε η Declassi.

Ο δικαστής Τζέρεμι Τζόνσον είναι επίσης ένας ειδικά ελεγμένος δικηγόρος, εξουσιοδοτημένος από τις αρχές του Ηνωμένου Βασιλείου να έχει πρόσβαση σε άκρως απόρρητες πληροφορίες. Ο Τζόνσον θα καθίσει μαζί με την Dame Victoria Sharp, την ανώτερη δικαστή, για να αποφασίσει την τύχη του συνιδρυτή του WikiLeaks. Εάν εκδοθεί, ο Ασάνζ αντιμετωπίζει μέγιστη ποινή 175 ετών.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



“Χάσατε! - Πιέστε το Κίεβο να διαπραγματευτεί παράδοση!”

Έρευνα της ευρωπαϊκής κοινής γνώμης

-ΠΡΙΝ μάλιστα το Ρώσικο θρίαμβο στην Αβντέεβκα και την κατάρρευση του μετώπου:

-Μόλις 10% των Ευρωπαίων θεωρούν ρεαλιστική “νίκη της Δύσης και των Ουκρανών”! - Στην Ελλάδα μάλιστα ΜΟΛΙΣ 3%!

-Μόλις 1 στους 4 Ευρωπαίους (27%) πιστεύουν ότι η ΕΕ πρέπει να συνεχίζει να υποστηρίζει την Ουκρανία - Στην Ελλάδα μόλις 13%!

Η έρευνα, παραγγελία του ECFR, του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου για τις Διεθνείς Σχέσεις, πραγματοποιήθηκε τον Γενάρη σε 12 χώρες με σκοπό να καταγραφεί η τάση της Ευρωπαϊκής κοινής γνώμης.

Δημοσιεύτηκε σήμερα στον Guardian - που … φυσικά εμφανίζεται … έκπληκτος για τα ευρήματα!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



θα σας ... 

Ο όρος τεχνητός αναφέρεται κυρίως σε εκείνο το πράγμα, το αντικείμενο την κατάσταση, .. που δεν είναι φυσικό. Είναι δηλ. ο μη φυσικός τρόπος/διαδικασία, δηλ. αυτός που έχει φτιαχτεί ή κατασκευαστεί ως απομίμηση πράγματος που υπάρχει στη φύση όπως π.χ: 

τεχνητή αναπνοή, τεχνητή βροχή και τεχνητό κλίμα, τεχνητή γλώσσα, τεχνητό γονίδιο, τεχνητή γονιμοποίηση, τεχνητός δορυφόρος, τεχνητή λίμνη, τεχνητός λόφος, τεχνητό μετάξι, τεχνητός μυελός των οστών, τεχνητός νεφρός, τεχνητή οδοντοστοιχία, ... ...... ...

Και εντάξει, ως ένα σημείο είναι κατανοητό, ... η δημιουργία τεχνητών προϊόντων για την βελτίωση της ποιότητας της ζωής και την εξυπηρέτηση αναγκών του ανθρώπου. 

Όμως το πράγμα έχει αρχίσει και ξεφεύγει ΑΣΧΗΜΑ, και ΟΧΙ τυχαία. Αν δε, κάποιοι/ες έχουν αμφιβολίες, ας αναζητήσουν να δουν τι έχουν πει οι "κύριοι" Σβαμπ και Χαράρι, και όχι μόνο στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φορουμ, για που δηλ. το πάνε και τι επιδιώκουν για τους ανθρώπους και την κοινωνία ευρύτερα, με την -εκτός ελέγχου- υπερ,ανάπτυξη Τεχνητών Νευρωνικών Δικτύων, Τεχνητής Νοημοσύνης κλπ.

Θέλετε μερικά Φραγκεστάιν παραδείγματα, που ήδη, άλλα εφαρμόζονται και άλλα έρχονται? Πάρτε ..

Τεχνητό Κρέας

Τεχνητές Μήτρες

Τεχνητοί Όρχεις

Τεχνητοί Άνθρωποι

Τεχνητή (μη) ΖΩΗ.

Αυτή την Ζωή θέλετε για εσάς τα παιδιά σας και την αυριανή κοινωνία των απογόνων σας?

Θέλετε μία Ζωή, χωρίς ζωή? 

Θέλετε την ανελευθεριά και των πλήρη έλεγχο σε ότι πράτετε, σε ότι σκέπτεστε σε ότι επιδιώκετε? σε ότι .... εεεε?

Αυτή την "ζωή" θέλετε καμάρια μου?

Να την χαίρεστε? Δικιά σας. Εμείς δεν θα πάρουμε.

Προσωπικά θα είμαι ευτυχής να μην προλάβω να δω τέτοια "όμορφα" χαΐρια και ούτε να τα ζήσω.

Και ήδη με αυτά που βλέπουμε να συμβαίνουν, που ακούμε και βιώνουμε, μας γυρνάνε τα άντερα ...Μας προκαλείτε ΕΜΕΤΟ. ΣΙΧΑΜΑΤΑ. 

Ένα μόνο έχουμε να σας πούμε ΒΔΕΛΥΓΜΑΤΑ. 

Όσο θα αναπνέουμε τούτον τον αέρα, έστω και μολυσμένο όπως τον καταντήσατε, από εμάς τουλάχιστον δεν θα έχετε αυτή την χαρά και την ικανοποίηση να μας δείτε να σας προσκυνάμε ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ. 

Αντίθετα, θα βλέπετε συχνά τα δόντια μας και όπου μπορούμε θα σας ...  χωρίς κανένα έλεος.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι Ισραηλίτες στοχεύουν ατομικά κυρίως δημοσιογράφους, γιατρούς, καθηγητές πανεπιστημίων και όποιο  μέλος της Παλαιστίνης μπορεί να προσφέρει στην Κοινότητα.

Το Ισραήλ σκότωσε σήμερα τον καθηγητή Nasser Abu Al Nour, καθηγητή της νοσηλευτικής στο Πανεπιστήμιο IUG στη Γάζα, μαζί με 7 μέλη της οικογένειάς του σε επίθεση στο σπίτι του.

Μεταξύ των σκοτωμένων ήταν η σύζυγός του Majda, ο μοναχογιός τους, 4 κόρες (Nour, Amal, Mona και Ayat) και ο εγγονός του Kanzi.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το Ισραήλ είναι πρωτοπόρο στον μετανθρωπισμό, είτε γιατί παίρνει χρήματα από τις ΗΠΑ, είτε γιατί χρηματοδοτείται από τα Εβραϊκά λόμπι που έχουν ένα ασφαλές καταφύγιο να κάνουν τα πειράματα τους.

Άφησε μαθητούδια ο Μέγγελε στο Άουσβιτς Μπίρκεναου... καί τώρα μεγαλουργούν στο Ναζιστικό Ισραήλ τού Νετανιάχου...

-Ένα ισραηλινό εργαστήριο έχει αναπτύξει επιτυχώς μινιατούρες «όρχεις σε ένα πιάτο»,  στο τελευταίο πείραμα γονιμότητας που επιδιώκει να δημιουργούν αντίγραφα του ανθρώπινου οργάνου που παράγουν σπέρμα.

-Το Ισραήλ, ένα κράτος που κατηγορείται για γενοκτονία και άλλα εγκλήματα πολέμου που προέρχονται από τον συνεχιζόμενο πόλεμο στη Γάζα, συνεχίζει να είναι πρωτοπόρος στην έρευνα γονιμότητας και σε άλλες διαδικασίες που αλλάζουν τον άνθρωπο.

-Η ικανότητά τους να πραγματοποιούν προηγμένα επιστημονικά πειράματα όπως αυτά οφείλεται κυρίως στο ότι το έθνος τους επιδοτείται σε μεγάλο βαθμό από τους Αμερικανούς φορολογούμενους.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Στον Καναδά ετοιμάζουν νόμο που θα φυλακίζει όσους μιλάνε θετικά για το πετρέλαιο. Πόσους χωράνε οι φυλακές τους; 

Χάνουν το αφήγημα, είναι σε πανικό και σε λίγο θα τους καταλάβει και ο τελευταίος άσχετος. Έρχεται η ώρα τους. Δράση από λίγους, αντίδραση από πολλούς. Ποιός θα κερδίσει;



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Είχα υποστηρίξει πως τα τατουάζ είναι προστάδιο του μετανθρωπισμού. Είναι το συμβολικό στάδιο. Ο Ray Kurzwell επιβεβαιώνει.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ανησυχήσαν  οι ελληνες μικροαστούλιδες μορφωμένοι μπαναστάτες που οι αγρότες δεν συγκρουστήκανε στο Σύνταγμα με τα ΜΑΤ. Αλλά την κωλάθρα τους βέβαια δεν την κουνήσαν από τους καναπέδες τους. Αυτοί απλώς συγκρούσεις ήθελαν να δουν στην τηλεόραση. Το ότι οι αγρότες έφυγαν από την Αθήνα και πήγαν πίσω στα μπλόκα τους δεν λέει τίποτε στα γαμημένα τομάρια τους μικροαστούλιδες μπαναστάτες της πουστάρας Ψαροκασέλα και του γιδογάμη….



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το Ισραήλ θέλει να αντικαταστήσει την UNRWA με μια ομάδα μετώπου της CIA.

Το Υπουργείο Εξωτερικών του Ισραήλ δημιούργησε μια ειδική ομάδα για να αντικαταστήσει την UNRWA με την USAID.

Ο Kei Pritsker του BT εξηγεί πώς η USAID λειτουργεί ως επέκταση του κράτους εθνικής ασφάλειας και πώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να αναμειχθεί στην παλαιστινιακή πολιτική



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Από τη Maria Zakharova:

 «Τα μέσα ενημέρωσης έλαβαν μια οδηγία από το γραφείο του υπουργού Blinken, σύμφωνα με την οποία συνιστάται στους Αμερικανούς διπλωμάτες να μην χρησιμοποιούν «προβληματικές» λέξεις όπως «μητέρα», «πατέρας», «σύζυγος» και «σύζυγος».

Σύμφωνα με την κατευθυντήρια γραμμή, το να προσφωνείς τους ανθρώπους ως «κυρίες και κύριοι» θεωρείται πλέον «προσβλητικό» από την κυβέρνηση των ΗΠΑ. Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ προτείνει να αντικατασταθούν αυτές οι λέξεις με «όλοι», «άνθρωποι», «όλοι εσείς», «γονέας», «παιδί», «σύζυγος» και «σύζυγος». Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ συμβουλεύει επίσης να μην προσδιορίζεται η ταυτότητα φύλου ενός ατόμου αποκλειστικά με βάση την εμφάνιση ή το όνομα, καθώς το φύλο μπορεί να αλλάζει τακτικά.

Ειλικρινά μιλώντας, το να απευθύνονται σε πολλούς Αμερικανούς διπλωμάτες ως «κυρίες και κύριοι», ανεξάρτητα από την ασταθή ταυτότητα φύλου τους, φαινόταν προβληματικό για μεγάλο χρονικό διάστημα, λαμβάνοντας υπόψη την αιματηρή συμβολή τους στις παγκόσμιες συγκρούσεις. Αλλά το να τους απευθύνετε ως «άνθρωπους», κατά τη γνώμη μου, είναι κάτι που κάποιοι από αυτούς πρέπει ακόμα να κερδίσουν».



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ευρωπαία ναζίδια που πολεμάνε στην Ουκρανία. 

Γαλλία : Groupe Union Defense (GUD)

Γερμανία : German Volunteer Corps and Der Dritte Weg

Βουλγαρία : Bulgarian National Union

Ιταλία : CasaPound.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Ερυθρός Σταυρός της Αμερικής παραδέχεται έμμεσα (επιτέλους) πως το αίμα των εμβολιασμένων είναι ακατάλληλο για μετάγγιση.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Έσπειραν ανέμους, θερίζουν ανεμοθύελλες. Θα πιούν το πικρόν ποτήριον ετούτο μέχρι το τέλος. Μέχρι τον απόλυτο εξευτελισμό.

Προεδρία με κλειστό 3ετές συμβόλαιο ζητάει ο Κασσελάκης

Ουτε ο Μεσι δεν τόλμησε έτσι!!!!

Υ.Γ.1 Για αυτό λέμε εμείς, παλέψτε για ΣΣΕ και όχι ατομικές συμβάσεις

Υ.Γ.2 Τον βλέπω "δανεικό" στον Αστέρα Ραχούλας 

Υ.Γ.3 Το αρθρο και ο τίτλος είναι πραγματικά. Εντάξει τι είπε ο άνθρωπος



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



F – 35 : Οι Αμερικάνοι τα δίνουν στην Ελλάδα αλλά δεν θα μπορεί να τα χρησιμοποιήσει κατά των Τούρκων

Δεν θα μπορούμε να τα χρησιμοποιούμε για τους εχθρούς της χώρας, οπότε γιατί τα πήραμε; Θα μπορούμε βέβαια να τα χρησιμοποιούμε για τους εχθρούς του Ισραήλ με το οποίος υπάρχει σύμφωνο Αμυντικής Συμφωνίας, ε; Θέατρο παραλόγου.

Σχολιο.- Εδω τα πηραμε χωρις καν πυραυλους τι λεμε τωρα;;; Εχουμε να παρουμε επιθετικους πυραυλους απο το 2000 με τους Scalp EG που πηραμε για τα Mirage κι οι οποιοι εχουν ληξει απο την εποχη του Νωε(τις ανανεωνουν συνεχως βεβαια). Το μονο θετικο με τη ραγιαδιλα αυτου του κρατιδιου ειναι οτι ακριβως επειδη δε διαθετει επιθετικου πυραυλους παρα μονο αμυντικους, δε θα μπορει ποτε να συμμετεχει σε ουσιαστικες αποστολες του ΝΑΤΟ. Διοτι πολυ απλα αγοραζει μονο συστηματα αερος επι αερος και ποτε αερος επι εδαφους μην τυχον και ''παρεξηγηθει η Τουρκια''.

Σχολιο.- Ούτως ή άλλως τα νησιά του Αιγαίου τα έχουν ήδη αφοπλίσει με το πρόσχημα ότι έστειλαν τα τανκς και τα αντιαρματικά και αντιαεροπορικά όπλα για να ενισχύσουν τους ουκρανοναζί στην ουκρανία.

Σχολιο.- Ουτε κατα της Τουρκιας ουτε καμιας αλλης χωρας δεν προκειται να χρησιμοποιηθουν ποτε. Το ξερουν και οι εβραιοι και οι Αμερικανοι το τι χατζηραγιαδες ειμαστε για αυτο και δεν μας υπολογιζουν ποτε ως στρατιωτικη επιθετικη δυναμη. Τα F-35 ειναι απλως ενα ακομη ΝΑΤΟικο φαγογλεντοκοπι με κερδοσκοπεια απο αντισταθμιστικα οφελη στις πλατες αυτου του χαζολαου.

Σχολιο.- που χρεοκοπησε την Ελλαδα προς τερψη της πολεμικης βιομηχανιας των ΗΠΑ



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΧΑΟΣ ΣΤΟΝ ΟΥΚΡΑΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ, ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΑΝ 1.000 ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ, ΔΙΑΛΥΘΗΚΑΝ ΟΙ AZOV

21|02|2024 23:32

Είναι τόσο τραγική η κατάσταση όπου μόνο στην Avdiivka κατά την αποχώρηση πανικού παραδόθηκαν στον Ρωσικό στρατό 1.000 Ουκρανοί στρατιώτες όπως αποκαλύπτουν οι New York Times… – Έπεσε και το Krynky στην Kherson και αελευθερώθηκε από τα νύχια των ουκρανοναζί.

Το Ουκρανικό στράτευμα τελεί υπό δραματική ψυχολογική κατάρρευση, η μεγάλη απώλεια της κρίσιμης στρατηγικά πόλης Avdiivka ταρακούνησε την Ουκρανική πολιτική και στρατιωτική ηγεσία…

Είναι τόσο τραγική η κατάσταση όπου μόνο στην Avdiivka κατά την αποχώρηση πανικού παραδόθηκαν στον Ρωσικό στρατό 1.000 Ουκρανοί στρατιώτες όπως αποκαλύπτουν οι New York Times…

Μάλιστα παράτησαν δεκάδες οπλικά συστήματα των αμερικανών, τέτοιος πανικός επικράτησε κατά την αποχώρηση πανικού από την Avdiivka…

Μια άλλη μεγάλη εξέλιξη είναι ότι 3η Ξεχωριστή Ταξιαρχία Εφόδου των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας ευθύνεται για την αποτυχία της ουκρανικής άμυνας στην πόλη Avdiivka…

Για όσους δεν γνωρίζουν η 3η Ταξιαρχία εξόδου είναι η περίφημη ναζιστική Azov που υπέστη πανωλεθρία από τα δραματικά και αλλεπάλληλα ρωσικά χτυπήματα.

Η Ουκρανία καταρρέει… ο Ουκρανικός στρατός καταρρέει… μετά την ήττα των Ουκρανών στην Avdiivka… οι Ουκρανοί καταστράφηκαν και στο Krynky στην Kherson…

Σε ένα μέτωπο 1.500 χιλιομέτρων οι Ουκρανοί απλά μετρούν ήττες μικρής, μεγάλης ή δραματικής κλίμακας…

New York Times: Κατά την υποχώρηση πανικού των Ουκρανών στην Avdiivka παραδόθηκαν 1.000 στρατιώτες

Ο ουκρανικός στρατός είπε ότι έως και 1.000 στρατιώτες των Ουκρανών Ενόπλων Δυνάμεων αιχμαλωτίστηκαν κατά τη διάρκεια της υποχώρησης από την Avdiivka ή εξαφανίστηκαν, αποκαλύπτει η αμερικανική εφημερίδα New York Times.

«Μεταξύ 850 και 1.000 στρατιώτες φαίνεται να έχουν αιχμαλωτιστεί ή να αγνοούνται», γράφει η εφημερίδα, επικαλούμενη δύο πηγές που γνωρίζουν για τα τεκταινόμενα της υποχώρησης.

Όπως σημειώθηκε, πρόκειται για μια καταστροφική απώλεια που θα μπορούσε να προκαλέσει πλήγμα στο ηθικό των ουκρανικών στρατευμάτων.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΤΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΤΟΥ! ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ο 45χρονος «παλαιοχριστιανός»...

21/2/2024    -            17.05

«Θα έπρεπε να έχω βγει σε σύνταξη - Κάνω χάρη στο Δημόσιο που εργάζομαι», είπε κατά την έξοδό του από τα δικαστήρια.

Ελεύθερος μέχρι να οριστεί δικαστήριο αφέθηκε ο 45χρονος παλαιοχριστιανός από την Κορινθία, ο οποίος έμενε μαζί με την οικογένειά του σε λαγούμια. Εξερχόμενος από το αυτόφωρο μονομελές Κορίνθου και ερωτηθείς για τις συνθήκες εργασίας στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, ο ίδιος ανέφερε ότι με 15 χρόνια αναπηρίας, θα μπορούσε να είχε πάρει σύνταξη και ότι «κάνει και χάρη στο Δημόσιο που εξακολουθεί να εργάζεται».

Σε βάρος του 45χρονου πατέρα των «Παλαιοχριστιανών» έχει σχηματιστεί δικογραφία για έκθεση ανηλίκων σε κίνδυνο, απείθεια, αλλά και για τη μη συμμόρφωση με τον νόμο περί υποχρεωτικότητας φοίτησης των παιδιών σε σχολείο. Παράλληλα, όπως γνωστοποίησε η αντιδήμαρχος Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών του δήμου, Βούλα Αμερικάνου, ο 45χρονος Παλαιοχριστιανός τέθηκε από σήμερα, Τετάρτη (21/2) σε αργία.

Κατά την έξοδό του από τα δικαστήρια ο 45χρονος μίλησε στις κάμερες και δήλωσε: «Μέσα στα κρατητήρια, γνώρισα τον Φρέντι, έναν Αλβανό, 30 χρόνια εδώ, που τώρα θυμήθηκαν ότι δεν έχει χαρτιά. Γνώρισα τον Αποστόλη, μάγειρας στις φυλακές Κορυδαλλού. Γνώρισα τον Γιώργο, σταφιδοπαραγωγό, που του παίρνουν μόνο 65 λεπτά τη σταφίδα και του κλέβουν τον κόπο του, γνώρισα τον Γιώργο που έχει ουζερί και του πήραν το δίπλωμα για ένα ποτήρι παραπάνω. Γνώρισα τους αδικημένους της ζωής. Θα κάνω μια δήλωση γι’ αυτούς. Μη φωνάζετε! Δεν σας ακούνε. Γυρίστε τους την πλάτη! Μόνο τότε σας ακούνε. Όταν τους γύρισα την πλάτη, ενδιαφερθήκανε. Κάτι μου είπαν για την κόρη μου, που μεγάλωσε στο «Χαμόγελο του Παιδιού». Κανείς δεν ήρθε από το κράτος, για να δει τι συμβαίνει στα ιδρύματα. Έρχεται η κοινωνία και μετά σου ζητάει τα ρέστα, τι δεν έκανες καλά. Αρνήθηκα και το DNA και τη δακτυλοσκόπηση και οποιοδήποτε βιομετρικό στοιχείο για λόγους πίστης. Δεν έχει καμία σχέση με οτιδήποτε άλλο. Ένα σύστημα καταστρέφει τους ανθρώπους για μικροπράγματα», είπε ο 45χρονος, που σε ερώτηση για το εάν έχει επικοινωνήσει με τα άλλα μέλη της οικογένειάς του και εάν γνωρίζει πού βρίσκονται, απάντησε: «Δε γνωρίζω, δεν είχα ούτε τηλέφωνο. […] Ο δικηγόρος μου με βοήθησε. Δεν έχω πειράξει κάποιον».

Παράλληλα, ερωτηθείς σχετικά με την τηλεργασία του στον δήμο Ερέτριας-Αμαρύνθου, τόνισε πως «Είμαι ανάπηρος και θα έπρεπε να πάρω σύνταξη. Χάρη τους κάνω που δουλεύω ακόμα».



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Υπουργός Ισότητας Δανίας: «Υπάρχουν μόνο δύο φύλα στον άνθρωπο»

«Η γυναίκα είναι ένας ενήλικος, θηλυκού γένους άνθρωπος»

21.02.2024 | 23:21

Η Marie Bjerre – Υπουργός Ισότητας της Δανίας εξηγεί στο Κοινοβούλιο την αυτονόητη, φυσική αλήθεια, ότι δηλαδή υπάρχουν δύο φύλα, ότι δεν είναι δυνατόν να αλλάξει το φύλο και ότι μια γυναίκα “είναι ένας ενήλικος, θηλυκού γένους άνθρωπος”.