Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2024

Πεμπτη 22 Φεβρουαριου 2024


οι ξεπληστρες των παιδεραστων παιδοφιλων μιχο νικο γεωργιαδη λιγναδη κραζουν τους παλαιοχριστιανους για να ξεχαστει το εκτρωμα νομοσχεδιο τους της ανωμαλιας και της διαστροφης, για να ξεχαστουν τα εγκληματα του καθεστωτος του δρακουμελ. Μου κανει περιεργια οι ψευτο-αναρχικοι ρουφιανοι σε στυλ ρουβικωνα ταυτιζονται με το κρατος του μητσοτακισταν. Τι αλλο να πω για το κρατος της πουστιας. Δεν αντεχει το κρατος της πουστιας που υπαρχουν ανθρωποι που δεν εξαρτουνται απο το κρατος τους για αυτο το εκαναν τεραστιο θεμα. Τα τρολ του μαξιμου εν το μεταξυ παρεουλα με την νατοικη αριστερα. Ο βαξεβανης πηρε το πινελο και λεει της γνωστες μπουρδες που λενε τα τρολ του μαξιμου περι ανθρωπων των σπηλαιων

σχολιο. Η κυρια λατρευει αυτη την διαπαιδαγωγηση των παιδιων των παιδιων του Δημοτικου στη πουστια και την ανωμαλια για αυτο ασχολειται με τους παλαιχριστιανους ολη την ωρα λες και δεν εχει να κανει κατι άλλο. Αντε κατσε δες my style rock και ασε τους ανθρωπους να ζουν οπως θελουν

σχολιο.- δεν είναι απαραίτητη η γνώση μεσω του σχολειου....μπορεί κανείς να μάθει γράμματα και με άλλους τρόπους.....πχ κατ οικον διδασκαλια ή διαδικτυακά....οπως έκαναν με την υποτιθέμενη πανδημία που μας έκλεισαν στα σπίτια μας

σχολιο.- δυστυχώς έχει καταστεί παράνομη ή κάτι οίκον διδασκαλία αλλιώς σιγά μη στελναμε τα παιδιά μας στα μπουρδέλα τους... Στο εξωτερικό βέβαια το κάνει πολύς κόσμος, στη χώρα του πολιτισμού και της δημοκρατίας απαγορεύεται.

Σχολιο.- ΤΟ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ

ΠΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΠΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ

ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΑΝ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ ΚΥΡΗΞΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΣΥΣΤΗΜΙΚΗ ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ....

Σχολιο.- αυτο ειναι το ιδανικό αλλά ποιοί θα το κάνουν ...οι νέοι που ειναι αδιάφοροι για την κατάντια της χώρας; ή αυτοί, τουλάχιστον με όσους μιλησα, για το τελευταίο νομο περι γαμου ομοφυλοφίλων που συμφωνουν για την ψήφισή του;;; Αστα και βράστα βλαμμένα ολα ....εμείς κρατάμε τις Θερμοπύλες μετά απο εμας ,,,,αλλάζει η κοινωνία



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2024

25 χρόνια μετά τη χειρότερη σφαγή αγροτών στη Βραζιλία

 Πηγή:  https://prensa-rebelde.blogspot.com/2024/02/25.html?spref=fb&fbclid=IwAR0akI-EbugimDOrN-kftaLZoC2MgKBaGo2itxdhfkgjyfqfem8Bdp2FdyY


Το 1996, η 17η Απριλίου ήταν Τετάρτη. Και το βράδυ εκείνης της ημέρας, μια πορεία στην οποία συμμετείχαν περισσότεροι από δύο χιλιάδες άνθρωποι - νέοι, γυναίκες, άνδρες, παιδιά και ηλικιωμένοι - έγινε στόχος για τα τουφέκια και τα πιστόλια της στρατιωτικής αστυνομίας της πολιτείας Παρά, στην περιοχή του Αμαζονίου.

Δεκαεννέα πέθαναν επί τόπου. Δύο, λίγες μέρες μετά σε νοσοκομεία. Και δεκάδες τραυματίστηκαν, πολλοί από αυτούς υπέστησαν μόνιμες παραμορφώσεις. Η σφαγή στο Eldorado do Carajás ήταν η χειρότερη σφαγή αγροτών στη σύγχρονη ιστορία της Βραζιλίας και η χειρότερη καταστροφή που υπέστη το MST, το Κίνημα των Χωρίς Γη .


Η πορεία είχε ξεκινήσει μέρες πριν, στο νοτιοανατολικό τμήμα του Pará, για να διεκδικήσει μη παραγωγική γη στο αγρόκτημα Macaxeira, το οποίο, παρεμπιπτόντως, είχε καταληφθεί παράνομα από μια οικογένεια μεγαλογαιοκτημόνων.

 Η ιδέα ήταν να προχωρήσουν προς τη Marabá, την πιο σημαντική πόλη της περιοχής, και στη συνέχεια μια μικρότερη ομάδα θα πήγαινε στο Belém, την πρωτεύουσα της πολιτείας, για να ασκήσει πίεση στον κυβερνήτη.

Όταν έφτασαν στο Ελντοράντο, ζήτησαν τρόφιμα. Αφού η κυβέρνηση αρνήθηκε, αποφάσισαν να διακόψουν την κυκλοφορία στον αυτοκινητόδρομο που συνδέει διάφορους δήμους.

Αν και προκάλεσαν μεγάλο τοπικό θόρυβο, η αλήθεια είναι ότι η πορεία των ακτημόνων αγνοήθηκε από την υπόλοιπη χώρα. Μετά τη σφαγή, έγινε γνωστή όχι μόνο στη Βραζιλία, αλλά και σε μεγάλο μέρος του κόσμου. Η 17η Απριλίου έγινε η Παγκόσμια Ημέρα Αγώνα για τη Γη.

 Ο τότε πρόεδρος Φερνάντο Ενρίκε Καρντόσο αποφάσισε να δοθεί πλήρης υποστήριξη στους επιζώντες. Και τα δικαστήρια αποφάσισαν να δράσουν: σε λίγο περισσότερο από ένα μήνα, αποφασίστηκε η απαλλοτρίωση της διεκδικούμενης έκτασης, η οποία έγινε ιδιοκτησία των Landless.

Εκεί ιδρύθηκε η "Villa 17 de Abril". Οι λίγο περισσότεροι από δύο χιλιάδες κάτοικοί της, οι περισσότεροι από τους οποίους είναι επιζώντες της σφαγής πριν από 25 χρόνια, καλλιεργούν ρύζι, αραβόσιτο και φασόλια, αλλά η σημαντικότερη παραγωγή είναι το γάλα, το οποίο προμηθεύει τις γειτονικές πόλεις.

Αναρωτιέται ακόμη τι ώθησε τον τότε κυβερνήτη Almir Gabriel, ο οποίος πέθανε το 2013, να διατάξει τον γραμματέα ασφαλείας του να απελευθερώσει τον δρόμο "με κάθε μέσο". Και καταγγέλλει τη δράση της στρατιωτικής αστυνομίας, η οποία ήρθε για να σκοτώσει: μια διμοιρία τοποθετήθηκε στο τέλος της διαδήλωσης, μια άλλη στην κεφαλή, και άρχισαν οι πυροβολισμοί.

Ο Gabriel πιθανότατα πιέστηκε από τους γαιοκτήμονες. Το ερώτημα είναι γιατί ενέδωσε.

Όσον αφορά τη στρατιωτική αστυνομία, ενήργησε όπως συνεχίζει να ενεργεί σε όλη τη χώρα όταν υπάρχουν κινήσεις για την ανάκτηση αχρησιμοποίητων ή παράνομα κατεχόμενων εκτάσεων, όχι μόνο από μεγάλους γαιοκτήμονες, αλλά τα τελευταία δέκα ή δώδεκα χρόνια και από μεγάλες γεωργικές εταιρείες: τις ημέρες που δεν εργάζονται, παρέχουν ιδιωτικές υπηρεσίες ασφαλείας στους κτηνοτρόφους και τους επιχειρηματίες. Αποτελούν μόνιμη απειλή για τις λαϊκές κινητοποιήσεις.

Μετά από 25 χρόνια, τι έχει αλλάξει στο αγροτικό ζήτημα της Βραζιλίας;

Πολύ λίγα. Η δικαιοσύνη, όπως πάντα, συνέχισε να ενεργεί πολύ αργά όταν επρόκειτο να νομιμοποιήσει τους "οικισμούς" των ακτημόνων.

Η  Βραζιλία εξακολουθεί να είναι μια χώρα με ολυμπιακών διαστάσεων κοινωνικές αδικίες: το 1% των αγροτικών γαιοκτημόνων κατέχει το 60% της γης.

Οι μεγάλοι γαιοκτήμονες έχουν χάσει δύναμη δίνοντας χώρο τους σε μεγάλες εταιρείες, κυρίως στον τομέα των ορυχείων, οι οποίες καταστρέφουν μεγάλες εκτάσεις, πολλές από τις οποίες φιλοξενούν ακτήμονες που περιμένουν μια δικαστική απόφαση που δεν έρχεται ποτέ για να εγκατασταθούν και να αρχίσουν να φυτεύουν.

Οι συνήθεις δικαιούχοι επωφελούνται όλο και περισσότερο, ενώ οι συνήθεις εγκαταλελειμμένοι παραμένουν στο περιθώριο και σε απόσταση.

Το MST, από την πλευρά του, βγήκε από την τραγωδία και έγινε ένας από τους μεγαλύτερους παραγωγούς βιολογικών τροφίμων στη χώρα. Είναι, για παράδειγμα, ο μεγαλύτερος παραγωγός βιολογικού ρυζιού στη Λατινική Αμερική. Υπάρχουν 400.000 οικογένειες που έχουν ήδη εγκατασταθεί σε ανακτηθείσες εκτάσεις και υπάρχουν άλλες 140 που περιμένουν τα δικαστήρια να τις θυμηθούν.

 Η ανάληψη της προεδρίας από τον Μισέλ Τέμερ το 2016, μετά το θεσμικό πραξικόπημα που ανέτρεψε την πρόεδρο Ντίλμα Ρούσεφ, αποτέλεσε σημαντικό πλήγμα για το αγροτικό ζήτημα.

Και η θητεία του ακροδεξιού Jair Bolsonaro το 2019 ήταν η κηδεία για κάθε αναλαμπή αγροτικής μεταρρύθμισης.

Ο Bolsonaro , παρεμπιπτόντως, αντιμετώπιζε πάντα το MST ως "τρομοκρατική οργάνωση". Δεν προχώρησε περισσότερο εναντίον του κινήματος, μόνο και μόνο επειδή είναι πολύ προσηλωμένος στο να καταστήσει την κυβέρνησή του ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό εργαλείο καταστροφής του περιβάλλοντος και εύνοιας των εταιρειών εξόρυξης.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ανάδοχος νεόδουλος,σφυριζαίος-πρώην πασόκος γονέας 1 ντυμένος τραβέστο για τα παιδιά των παλιοχριστιανων έχει ξεσηκωθεί όπως του λένε τα ΜΜΕ του καθεστώτος.

έχει φάει αμάσητα τα μνημόνια 

έχει πάρει διακοποδάνειο

έχει κουμπώσει τουλάχιστον 4 δόσεις μπόλια 

πιστεύει στην κλιματική αλλαγή

είναι ένα από τα + στο LGBTQ

ψωνίζει πάντα με κάρτα για ευκολία - γτ έλα μωρέ εμένα θα ελέγξουν ήδη τα ξέρουν όλα

υποστηρίζει τα δικαιώματα των "προσφύγων" αλλά δεν τους παίρνει στη δουλειά του γιατί μυρίζουν



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αμερικανικό ΥΠΑΜ:

"Μετά την ήττα στην Avdiivka η Ουκρανία πρέπει να διαλέξει ποιές πόλεις θα χάσει..."

Μάλιστα ο Ζελένσκι, σαν καλός..."στρατάρχης" δεν έχασε καιρό και άρχισε ήδη να καταρτίζει σχετικό κατάλογο

Σχολιο.- Σύμφωνα με την Ιταλική εφημερίδα "Il fatto quotidiano" η ήττα στην Avdiivka σημαίνει ότι "Ο πόλεμος είναι αμετάκλητα χαμένος".



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σήμερα Πέμπτη πρωί ολοι οι μελισσοκόμοι συγκεντρώνονται στην Αθήνα. Όσοι δεν έχουν καταλάβει οτι ο πρωτογενής τομέας πεθαίνει,ας κρατηθούν καλύτερα από κάποιο σύννεφο. 

Η Ευρώπη έχει αποφασίσει να καταστρέψει και να εξαφανίσει τον πρωτογενή τομέα,για να κάνει την χάρη στις εφοδιαστικες αλυσίδες που θα έχουν τον έλεγχο τής τροφής. Στα φανερά και στα κρυφά συνέδεσαν το αφήγημα τής κλιματικής- και καλά - κρίσης,με την παραγωγή της τροφής, και όλα θα τα μετράνε με το αποτύπωμα άνθρακα που θα έχει κάθε προϊόν πού παράγουμε..

Ναι. Η διατροφή μας θα αλλάξει και κάθε μέτρο που εξαγγέλλουν, αυτό έχει στόχο. Το μοντέλο της πράσινης ανάπτυξης που ακολουθούν τα τελευταία χρόνια , μας άφησε κατεστραμμένα βουνά από ανεμογεννήτριες, καλλιεργήσιμες εκτάσεις γεμάτες ηλιακά πάνελ, πανάκριβη ενέργεια ασύμφορη για παραγωγή, διατροφικές ελλείψεις, και εξαρτήσεις από επιδοτήσεις πείνας και από ξένα κερδοσκοπικά κέντρα. Χωρίς επάρκεια, χωρίς αυτάρκεια. Εκεί είμαστε.

Η συνθετική τροφή είναι το μέλλον που μας ετοιμάζουν. Συνθετικό μέλι καί 3d εκτυπωμένο κρέας. Αυτό που ζούμε είναι η προώθηση και επιβολή μίας νέας ατζέντας και κανένας δεν θα μιλήσει γι αυτό.

Σαν μελισσοκόμος λέω οτι δίκαια είναι σίγουρα τα αιτήματα, το αυτονόητο ζητάμε, αλλά η κατάσταση τώρα είναι πάνω από μας.

Μιλάμε για την τροφή μας καί αυτό αφορά όλο τον κόσμο γιατί ταυτίζεται με την υγεία του. Καί οι αλλαγές που πάνε να κάνουν δεν αποτρέπονται ζητιανευοντας ξεροκομματα, πού έτσι κι αλλιώς οι κυβερνήσεις δεν έχουν εντολή να δώσουν .

Ρωτάω:

1. Είμαστε σίγουροι ότι θέτουμε τα αιτήματα μας στο κατάλληλο πρόσωπο;

Γιατί απ'ότι ξέρω, άλλοι κάνουν κουμάντο στην χώρα.

2. Ακόμα και αν ικανοποιήσουν όλα τα αιτήματα, είμαστε προστατευμένοι και βιώσιμοι;

Θα έχουμε να ανταγωνιστούμε τα εκτυπωμένα 3d κρέατα και συνθετικά μέλια.

3. Η ποιότητα της παραγωγής μας θα έχει δημόσιο συμφέρον, ή θα καθοριστεί από τον ανταγωνισμό με τις μεγα-εφοδιαστικες αλυσίδες;

Θέλουμε να είμαστε πιο φθηνοί από τα σκουπίδια που εισάγουμε;

4. Θέλουμε να αποκτήσουν τα προϊόντα μας αποτύπωμα διοξειδίου του άνθρακα;

(Μάθαμε τελευταία οτι είναι ρύπος..) Πόσο αγροτικό πετρέλαιο θα καταναλώνουμε;

5. Ακόμα και αν συμφωνήσει όλη η κοινωνία σε ένα πράγμα, είμαστε ελεύθεροι να το κάνουμε πράξη, ή πρέπει να αρχίσουμε από αυτό;

Για να το κάνω πιο κατανοητό.

Λέμε να σταματήσουν οι ελληνοποιήσεις ξένων προϊόντων. Ακόμα και αν το καταφέρουμε να ελέγξουν όλες τις εισαγωγές θα είμαστε οκ να πάνε αυτά τα σκουπίδια στα ράφια να τα τρώει ο κόσμος;

Άλλο. Μας απωθούν με χίλιους τρόπους από τα βουνά καί τά δάση.

Γιατί; Είμαστε σίγουροι ότι τα δάση είναι ακόμα δημόσια ή μήπως όχι; Τι δουλειά έχει η ΤΕΡΝΑ να κάνει κουμάντο στα αντιπλημμυρικά; Τι δουλειά έχει το υπερταμειο να κάνει καθαρισμούς και αναδασώσεις; Από αυτούς θα ζητάμε άδεια για να βάλουμε τα μελίσσια μας; Μας λένε ξεκάθαρα ότι έχει γίνει αλλαγή χρήσης και κτήσης στα βουνά και μεις είμαστε οκ αν θα μπορούμε να δουλεύουμε μέχρι τίς 12 το μεσημέρι νόμιμα..

Η μέλισσα, η τροφή, η ενέργεια, η φύση αφορά όλον τον κόσμο θα έπρεπε να είμαστε μπροσταρηδες στα κοινά αυτά θέματα και τότε θα παίρναμε την τιμή καί θέση σε αυτήν την κοινωνία..

Παρ όλα αυτά ,ο χρόνος είναι πιεστικός και δεν είναι για χάσιμο. Ας μαζέψουμε όλες μας τις δυνάμεις και να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε.

Και για να τελειώσω κομψά και μελισσοκομικά:

Ως εδώ ήταν η επικονίαση..

Ας αρχίσουμε γονιμοποίηση



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σεις όλοι οι συχνάζοντες στο καθεστώς είμαι βέβαιος , ότι πέρα από τις τσιρίδες και τα τσιτάτα του Τηλετζουτζέ Άδωνι, πέρα από τον ηλίθιο λόγο του χαφιέ της CIA (ψαρο)ΚΑΣΣΕΛΑ, τον «σωστοθεσίτηιστορίας» του (γουρλομάτη) Κυριάκου, και την αφωνία του ροφού ( μα είναι βλέμμα αυτό πουχει ???) του Νίκου, δίνετε την αναλογούσα σημασία και σε ειδήσεις παγκοσμίου ενδιαφέροντος. Ως εκ τούτου δε, θεωρώ δεδομένο ότι όταν πέρυσι σας «τάισαν» με την είδηση της χρεοκοπίας της δεύτερης μεγαλύτερης κινεζικής εταιρίας ΡΕΑΛ ΕΣΤΕΪΤ , κείνης της Evergrande μωρε, θεωρήσατε ακριβές ότι βρισκόμαστε στην «σωστή πλευρά της ιστορίας» , γιατί σε λίγο η Κίνα θα βουλιάξει. Δείτε το video , από την Ναυτεμπορική και σημειώστε ακόμα ότι το ΓΟΥΑΝ , τώρα ανατέλλει ως αποθετικό/αποθεματικό νόμισμα.

https://www.youtube.com/watch?v=Zpo3BA4cBlY



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Όσοι δεν υπογράψατε ακόμα κάντε το, να τελειώνουμε με τη συμμορία!

Ξεπέρασε τις 642 χιλιάδες το αίτημα της Μ. Καρυστιανού για την κατάργηση της βουλευτικής ασυλίας – Όλοι οι Έλληνες ενωμένοι ζητούν δικαιοσύνη!

Το ψήφισμα με το οποίο η Μαρία Καρυστιανού ζητά την υποστήριξη των πολιτών μέσω των υπογραφών τους, για την αναθεώρηση του Συντάγματος και την ενεργοποίηση του νόμου περί ευθύνης υπουργών, ξεπέρασε τις 642 χιλιάδες υπογραφές και βάζει πλέον στόχο το 1.000.000 υπογραφές!

Όσοι δεν έχουμε ακόμα υπογράψει, κάνουμε κλικ στον σύνδεσμο ΤΡΑΓΩΔΙΑ -ΤΕΜΠΗ 2023 και βάζουμε την υπογραφή μας απαιτώντας δικαιοσύνη:

https://www.change.org/p/%CF%84%CF%81%CE%B1%CE%B3%CF%89%CE%B4%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B5%CE%BC%CF%80%CE%B7-2023?algorithm=promoted&source_location=search_footer&grid_position=1&pt=AVBldGl0aW9uAMkmIgIAAAAAZbuIbi7sRgw1NWEyOTM0Mw%3D%3D



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



"Εάν μια παρενέργεια χρειάζεται δυο χρόνια να αναπτυχθεί, θα πρέπει να περιμένουμε δύο χρόνια".

Είμαστε στις μεσοπρόθεσμες ακόμη.

Σοκ από τον θάνατο 18χρονης κοπέλας

22.02.2024 - 09:43

Σύμφωνα με πληροφορίες η νεαρή κοπέλα μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, μετά από – πιθανότατα- από ανακοπή καρδιάς.

Παγωμένη είναι η κοινωνία του Βόλου στο άκουσμα του θανάτου μιας 18χρονης κοπέλας.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Με δύο αδήλωτες offshore εταιρείες στον Παναμά ο Κ.Αχ Καραμανλής!

21/2/2024

Ο Κώστας Αχ, Καραμανλής, υπουργός Υποδομών και Μεταφορών στην Κυβέρνηση με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη και Νο1 υπεύθυνος του εγκλήματος στα Τέμπη. Έχει κάνει ψευδή Φορολογική ΔΗΛΩΣΗ Πόθεν Εσχες καθώς φαίνεται να ξέχασε να δηλώσει 2 offshore εταιρείες στον Παναμά

Σύμφωνα με τον Κ.Π.Δ. θα έπρεπε να τον είχαν παραπέμψει να λογοδοτήσει σε ποινικό δικαστήριο το οποίο θα έκρινε πόσα χρόνια φυλακή θα έπρεπε να εκτίσει.Με τον ίδιο νόμο. φυλακίζουν τους Έλληνες για πολύ μικρότερα αδικήματα π.χ. χωρίς άδεια πώλησης λουλουδιών.

Βέβαια εδώ προσπαθούν να τον βγάλουν αθώο για το μεγάλο έγκλημα στα Τέμπη. Είναι ακόμα ένας πολιτικός στην Ελλάδα που ενώ θα έπρεπε να είναι στην φυλακή κυκλοφορεί ελεύθερος αποτέλεσμα βαθιάς διαφθοράς στους κόλπους της Δικαιοσύνης στην Ελλάδα.

Δείτε τα στοιχεία στους παρακάτω συνδέσμους:

https://www.greekcorruption.dk/el/%ce%bc%ce%b5-offshore-%ce%b5%cf%84%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%af%ce%b1-%cf%83%cf%84%ce%bf%ce%bd-%cf%80%ce%b1%ce%bd%ce%b1%ce%bc%ce%b1-%ce%bf-%cf%85%cf%80%ce%bf%cf%85%cf%81%ce%b3%cf%8c%cf%82-%cf%85%cf%80/

https://www.greekcorruption.dk/el/%ce%bc%ce%b5-2%ce%b7-%ce%b1%ce%b4%ce%ae%ce%bb%cf%89%cf%84%ce%b7-offshore-%ce%b5%cf%84%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%b5%ce%af%ce%b1-%cf%83%cf%84%ce%bf%ce%bd-%cf%80%ce%b1%ce%bd%ce%b1%ce%bc%ce%b1-%ce%bf-%cf%85/



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μετά το "ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΒΓΕΙ..." που οδήγησε στη χειρότερη σιδηροδρομική τραγωδία ....ακολουθεί το

"ΝΑΙ...ΥΠΑΡΧΕΙ ΡΙΣΚΟ, ΟΛΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΡΙΣΚΟ..."

Αυτό είπε ο " υπουργός υγείας", για την πολύωρη και εξαντλητικη απασχόληση των αναισθησιολογων !!!!!

Μετά το σάλο που προκλήθηκε το διαψεύδει και απειλεί με μυνησεις!

Ποιον πρέπει να πιστέψουμε ...

αυτόν που είχε δηλώσει, ότι δεν μας είπαν για τους κινδύνους των σιδηροδρόμων, επειδή αν μας τα έλεγαν δε θα μπαίναμε στο τραίνο ή τους γιατρούς???

Αυτόν που πριν μια δεκαετία έκλεισε τα μισά νοσοκομεία της Αττικής και τώρα έβαλε πλώρη για τα υπόλοιπα ή τους γιατρούς???

Αυτόν που καταργει τα δωρεάν χειρουργεία ή τους γιατρούς???

Ας πιστέψει ο καθένας όποιον θεωρεί ποιο αξιόπιστο ....αφού σκεφτεί τι μας περιμένει !!!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Συγνώμη, γιατί δεν αντέχω την τόση ηλιθιότητα σου. Ο ένας ήταν συντηρητικός παλαιοχριστιανός. Ο άλλος ήταν σατανιστής, αντίχριστος, και ειδωλολάτρης-αρχαιοελληνιστής-ψωλολάτρης. Από που και ως που κάθεστε (σαν σούργελα δικαιωματικούλιδες που είσαστε) και αναμεταδίδεται τις αρχιδιές που προσπαθούν να φυτέψουν στο μυαλό του κόσμου, (ότι δήθεν ο πρωτοχριστιανός ήταν χρυσαυγίτης) τα καθεστωτικά ανωμαλιάρικα ΜΜΕ? Τόσο λίγο μυαλό έχετε? Δεν καταλαβαίνετε ότι δεν κολάει?



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Lifo : Είναι τελικά κακό να παντρεύονται τα πρώτα ξεδέρφια;

Σε λίγο καιρό στη LIFO "είναι κακό τελικά παππούς να πηδ@ει την εγγονή του? "

Η ιστορία πήγαινε εξ αρχής στη νομιμοποίηση των παιδοφιλων.

Αφού ανοίξατε το κουτί της Πανδώρας με την ανοχή σας θα το λουστείτε.

Σχολιο.- Μα εκει πηγαινε η δουλεια ευθης εξ αρχης. Απο την πρωτη στιγμη αυτο σας ελεγα. Για να μπορουν ξανα τα μελη των πλουσιων οικογενειων να παντρευονται μεταξυ τους οπως εκαναν επι φεουδαρχιας. Για ποιον λογο νομιζετε οτι βγηκαν ολοι τρελοι ;; Η αιμομιξια προκαλει τρελα.

Σχολιο.- αμα σε πω οτι αυτό ακριβώς σκεφτόμουν και γω? ενδογαμία για να κρατάν τα περιουσιακά στοιχεία μες την οικογένεια.

Σχολιο.- Χωρια που στην λατρεια του κρονου ειναι καθιερωμενο.

Σχολιο.- δίνεις πόνο γαμώ τη Σιών  γαμώ

Σχολιο.- Άμανε είσαι μπολιτισμενος είναι αλλιώς ο κόσμος ! Φτάνει να μην σε κρατάει δέσμιο το παρελθόν , οι ιδεοληψίες ( πατρις θρησκεία οικογένεια ) και οι προκαταλήψεις ( δυο φύλα άντρας γυναίκα ) .

Σχολιο.- πατρίδα η γη μας όλη, θρησκεία μας ο καταναλωτισμός, οικογένεια ο δονητής και φύλα 658 αφτά ίνε μπρόοδος



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σταματήστε να κυνηγάτε τους φαρμακοποιούς με τις μαγκουρες αγαπητοί μου ηλικιωμένοι,η μάλλον χρησιμοποιήστε τες αλλά στο κεφάλι σας. Εσείς ψηφίσατε το τρικέφαλο τρικομματικό τέρας ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ!!!!



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



"Μόνο που την ψήφο εμπιστοσύνης (ο Κασσελάκης) οφείλει να τη ζητήσει από αυτούς που τον εξέλεξαν Πρόεδρο και όχι από την Πολιτική Γραμματεία".

Ε, ναι! Ποια κομματικά όργανα τώρα, μπροστά στην αδιαμεσολάβητη σχέση του εξ Αμερικής απίθανου και άγνωστου πριν κάτι μήνες, με τον όχλο των περαστικών, που με δύο ευρώ αντικαθιστούν τα κομματικά μέλη; Και έκτοτε εξαφανίζονται, μιας και δεν τους πέφτει, πλέον, κανένας λόγος. 

Φυσικά, δεν είναι καινούργια αυτά που λέει τώρα ο Τσίπρας. Αυτό είναι το μοντέλο κόμματος που συγκροτούσε επί χρόνια. Με τον ηγέτη ανεξέλεγκτο. Όπως τα προσωποπαγή κόμματα της εποχής του Κωλέττη και του Κουμουνδούρου. 

Ξέρει τι λέει και τι κάνει ο ολίγιστος. Θα διαλυθεί ο ΣΥΡΙΖΑ, θα μείνει ένας κόσμος, έστω και λίγος, αλλά με πρακτικές φιλάθλων, και όταν πια ο απίθανος ουρανοκατέβατος πάρει το αεροπλάνο της επιστροφής στην Αμερική, θα επανεμφανιστεί ως σωτήρας ενός χώρου που έκανε ό,τι περνάει από το χέρι του για να τον διαλύσει. Κι ό,τι απομείνει, να 'ναι του χεριού του.

Σχολιο.- Δε θα έχει απομείνει τίποτα και κανένας



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΚΑΡΑΜΠΕΛΙΑΣ, 180 χρόνια χαφιές στην ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ των Αγώνων της CIA.

Συμβολική διαμαρτυρία 20 δεξιών για τον θάνατο του Ναβάλνι στην Αθήνα έξω από τη ρωσική πρεσβεία

20/02/24 10:28

Στην Αθήνα, πραγματοποιήθηκε διαμαρτυρία 20 δεξιών στην ρωσική πρεσβεία. Στην συγκέντρωση έδωσε το παρών και η υφυπουργός Yγείας, Ειρήνης Αγαπηδάκη.

Παρευρέθηκαν,   ο συγγραφέας Απόστολος Δοξιάδης, ο συγγραφέας Γιωργος Καραμπελιας, Ο συγγραφέας Πέτρος Τατσόπουλος.

Άφησαν λουλούδια στην είσοδο της ρωσικής πρεσβείας.

Η συμβολική διαμαρτυρία που ολοκληρώθηκε ειρηνικά, ήταν κάλεσμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στο οποίο υπήρξε αυθόρμητη ανταπόκριση των 20 δεξιών. 



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Θεσσαλονίκη : Μειώθηκε σε 8 χρόνια η ποινή 70χρονου για σεξουαλική κακοποίηση της εγγονής του

19/2/2024

Η πρωτόδικη ποινή κάθειρξης 13 χρόνων μειώθηκε με αναγνώριση ελαφρυντικού

Σχολιο.- Το ελαφρυντικό τι ήταν? Πρότερος έντιμος βίος?

Σχολιο.- Ρόδος: Ποινή φυλάκισης στον παππού που βίαζε την 9χρονη εγγονή του

Το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο για δύο από τις τρεις πράξεις που του αποδίδονται

3/2/2023

Σε ποινή φυλάκισης 12 μηνών με τριετή αναστολή καταδίκασε την Πέμπτη το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου, τον παππού που βίασε την εγγονή του

Σχολιο.- επικαλούνται και προκλητική συμπεριφορά του θύματος....

Παππούς θώπευσε την ανήλικη εγγονή του – «Με προκάλεσε» δήλωσε στο δικαστήριο

10/2/2024

Στον 54χρονο επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 10 μηνών με τριετή αναστολή

Ένοχος για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας της ανήλικης εγγονής κρίθηκε από το Τριμελές Εφέσων Λάρισας ένας 54χρονος, με το δικαστήριο να του επιβάλει ποινή φυλάκισης 10 μηνών με τριετή αναστολή.

Ο 54χρονος άνδρας, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, το πρωί της 24ης Ιουλίου του 2022 σε χωριό παραλίων του Δήμου Αγιάς, «με χειρονομίες γενετήσιου χαρακτήρα προσέβαλε βάναυσα την τιμή» της ανήλικης (σ.σ. τότε 16,5 χρονών) κόρης του ανιψιού του, «ακουμπώντας τη με τα χέρια του» σε περιοχές που περιγράφονται αναλυτικά στο κατηγορητήριο «και ενώ αυτή κοιμόταν ανάσκελα στην κρεβατοκάμαρα» της εξοχικής κατοικίας του κατηγορουμένου.

Ο κατηγορούμενος, όπως επανέλαβε και στην ακροαματική διαδικασία, τόνισε ότι η ανήλικη ήταν αυτή που τον προκάλεσε.

Ωστόσο, η εντελώς διαφορετική εκδοχή του 54χρονου για τα όσα συνέβησαν στο εξοχικό του δεν έγινε αποδεκτή από το Δικαστήριο, που τον έκρινε τελικά ένοχο, επιβάλλοντας ποινή φυλάκισης 10 μηνών με τριετή αναστολή.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



«Είμαστε σαν τους Ινδιάνους που τους εκπολίτισαν και τους εξαφάνισαν»: Τι λέει ο πατέρας των «παλαιοχριστιανών»

«Πρώτο βήμα είναι να πάρω το παιδί μου»

22/02/2024 17:54

«Είμαστε σαν τους Ινδιάνους, που όταν τους ανακάλυψαν οι Ευρωπαίοι τους εκπολίτισαν και τους εξαφάνισαν» είπε ο Μανώλης Καλαϊτζιδάκης, ο 45χρονος πατέρας της οικογένειας «παλαιοχριστιανών» που έμενε σε λαγούμι στην ορεινή Κορινθία.

Όπως είπε μιλώντας στο Live News, την εκπομπή του Ευαγγελάτου στο MEGA, δεν τον άφησαν να δει τον 15χρονο γιο του που βρίσκεται στο νοσοκομείο «Παίδων» στην Αθήνα. «Με ειρωνεύεται το κράτος, γιατί για να δω το παιδί μου, μου ζητά να έχω σπίτι να το βάλω. Πρέπει εγώ μέσα σε κάποια 24ωρα για να πάρω το παιδί μου να βρω σπίτι στην πόλη. Μάλλον θα πρέπει να βγάλω λαγούς από το καπέλο μου» είπε χαρακτηριστικά.

«Με μία επαφή που είχαμε με την κοινωνική λειτουργό του Δήμου Ξυλόκαστρου υπήρχε ένα κοντέινερ διαμορφωμένο σε σπίτι. Είχε μεσολαβήσει ο παπάς της ενορίας να μας το παραχωρήσουν για να έχουμε έναν ανθρώπινο χώρο. Είχε κλείσει η συμφωνία, ήταν ένα κανονικό σπίτι, όμως δυστυχώς έγιναν οι δημοτικές εκλογές και άλλαξε η δημοτική αρχή. Με κάλεσε ο παπάς και μου είπε πως βρήκαν έναν άστεγο και του το έδωσαν» προσέθεσε.

«Πρώτο μέλημα να πάρω το παιδί μου»

«Πρώτο πράγμα στο μυαλό μου είναι να μαζέψω τα κομμάτια μου», υπογράμμισε ο 45χρονος, συμπληρώνοντας πως όσα διαδραματίστηκαν τις τελευταίες ημέρες αναστάτωσαν την οικογένειά του.

«Πρώτο βήμα είναι να πάρω το παιδί μου. Νομίζω ότι τα παιδιά και η γυναίκα μου αυτά που χρειάζονται είναι να ηρεμήσουν από όλη αυτή την αρνητική δημοσιότητα. Όπου και να είναι, λογικά θα βλέπουν, θα ακούν και θα ενημερώνονται» τόνισε.

Ο «πατριάρχης» των «παλαιοχριστιανών» υποστήριξε πως επέλεξε να μη γνωρίζει που βρίσκεται η οικογένειά του, ενώ αποκάλυψε πως δεν ήταν εκεί όταν η οικογένειά του εγκατέλειψε την περιοχή.

«Δεν ζούσε σε σπηλιά ποτέ η Σεβαστή (σ.σ.: η σύζυγός του). Ήταν ένα 7μετρο τροχόσπιτο πλήρως εξοπλισμένο και δίπλα υπάρχει το σπίτι – αποκούμπι, όπως λέγεται. Έχει σταθερή θερμοκρασία χειμώνα – καλοκαίρι. Θέλω να σταματήσει η συζήτηση και η δημοσιότητα για την οικογένειά μου. Είναι ικανή μάνα και είμαι σίγουρος ότι είναι καλά τα παιδιά» υπογράμμισε.

Το πρόβλημα υγείας του

Ο 45χρονος πατέρας των «παλαιοχριστιανών» αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, τη μανιοκατάθλιψη. Όπως είπε ο ίδιος, στο δικαστήριο προσκόμισε έγγραφα που αποδεικνύουν ότι πάσχει από μανιοκατάθλιψη, συγκεκριμένα συνταγογραφήσεις από δύο ψυχιατρικά νοσοκομεία.

«Ο διπολισμός είναι μία μη αναστρέψιμη ασθένεια. Είχα και τη μητέρα μου που είχε για χρόνια κάποια ψυχική πάθηση. Πατέρας δεν υπήρχε, την πήγαινα εγώ στο νοσοκομείο. Ίσως να είναι κληρονομικό θέμα, αλλά θεωρείται μη αναστρέψιμη κατάσταση. Μπορείς να φτάσεις σε ένα επίπεδο να μην χρειάζεσαι τα φάρμακά σου. Είναι η παλιά μανιοκατάθλιψη».

Ο ίδιος θεωρεί αδύνατον να μείνει στην πόλη και ιδιαίτερα στην Αθήνα, καθώς όπως δήλωσε «είμαστε άνθρωποι που μας αρέσει η ησυχία».

«Δεν στέλνω τα παιδιά στο σχολείο γιατί διαφωνώ με το σύστημα»

Στη συνέχεια υποστήριξε πως δεν στέλνει τα παιδιά του να φοιτήσουν σε σχολείο, καθώς αυτό έρχεται σε αντίθεση με τα θρησκευτικά του πιστεύω.

«Το σχολείο τότε ήταν διαφορετικά. Αν σταθώ έξω από σχολείο και κάνω στους μαθητές δύο ερωτήσεις, προφανώς οι απαντήσεις θα είναι απογοητευτικές. Με τα χρόνια μπήκα κάποια περαιτέρω μαθήματα, τα οποία διαφωνούν με τα ιδιαίτερα πιστεύω μου, ιδίως τα θρησκευτικά, όπως η σεξουαλική αγωγή» υποστήριξε.

«Το σχολείο υποτίθεται είναι δωρεάν, στην πραγματικότητα δεν είναι. Όταν διαφωνείς με ένα σύστημα, είναι οξύμωρο να στέλνεις να μορφωθούν τα παιδιά σου στο σύστημα αυτό» ισχυρίστηκε.

«Δεν περίμενα να με ζει το σύστημα μέχρι να μπω στο Δημόσιο»

Εντύπωση προκαλεί πως ο 45χρονος εργαζόταν μέσω τηλεργασίας στον Δήμο Ερέτριας μέσα από το λαγούμι στο οποίο ζούσε. Μετά την αποκάλυψη της υπόθεσης, ο 45χρονος πατέρας των «παλαιοχριστιανών» καλείται να επιστρέψει και τους μισθούς των δύο τελευταίων μηνών του 2024, ενώ ο Δήμος Ερέτριας έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες για την απόλυσή του.

«Δουλεύω από πολύ μικρός. Έχω δουλέψει σε πολλά επαγγέλματα, όπως οικοδομή. Στο Δημόσιο μπήκα με τον ΑΣΕΠ του 2007. Μέχρι τότε δούλευα ντελίβερι, κούριερ, δεν περίμενα να με ζήσει το σύστημα ή το κράτος. Εργαζόμουν. Το Δημόσιο έχει κάποια μοριοδότηση για να γίνεις εργαζόμενός του. Νοητά είναι μία ασπίδα βοήθειας για όσους έχουν κάποιο πρόβλημα» κατέληξε.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο 45χρονος «παλαιοχριστιανός» κάλεσε την Κατερίνα Καινούργιου στο προσωπικό της τηλέφωνο – Τι της είπε

Η παρουσιάστρια έβαλε την κλήση σε λειτουργία ανοιχτής ακρόασης

22/02/2024 13:28

Δεν έχουν τελειωμό οι εξελίξεις με την υπόθεση των παλαιοχριστιανών από την ορεινή Κορινθία. Σήμερα Πέμπτη, (22/02) έγινε γνωστό πως ότι εκτός από τον ίδιο και η σύζυγός του υπήρξε συμβασιούχος δημοτική υπάλληλος.

Ο 45χρονος Μανώλης Καλαϊτζιδάκης θέλησε να κάνει μια παρέμβαση στην εκπομπή «Super Κατερίνα», αλλά με έναν όρο: να καλέσει στο τηλέφωνο της παρουσιάστριας Κατερίνας Καινούργιου και να μιλήσει προσωπικά μαζί της.

Η παρουσιάστρια το δέχτηκε, αλλά με την προϋπόθεση να θέσει την κλήση σε λειτουργία ανοιχτής ακρόασης, κι εκείνος δέχτηκε. Ο Μανώλης Καλαϊτζιδάκης είπε αρχικά πως: «Δε ζούσαν σε λαγούμι τα παιδιά, ζούσαν σε μια τροχοβίλα, ένα τροχόσπιτο, το μεγαλύτερο που υπάρχει σε κατασκευή, 7μετρο, το οποίο είχε φωτοβολταϊκό και δύο τουαλέτες». Ερωτηθείς από την παρουσιάστρια για τις εικόνες από τη σπηλιά, που έδειξαν οι τηλεοπτικές κάμερες, ο 45χρονος απάντησε πως: «Η σπηλιά έχω εξηγήσει ότι ήταν μια εκκλησία. Όταν χτίζεις μία εκκλησία κάτω από τη γη, πρέπει να πάρεις άδεια από την οικεία Μητρόπολη. Εγώ επειδή είμαι παλαιοημερολογίτης όσον αφορά το θρησκευτικό κομμάτι, δεν μπορούσα να πάρω άδεια και γι’ αυτό την έκανα κάτω από τη γη» είπε.

Αναφορικά με τα 1.000 ευρώ, που αποκαλύφθηκε ότι έπαιρνε ως υπάλληλος στο Δήμο Ερέτριας, ο ίδιος σημείωσε: «Έχω ένσημα. Έχω δουλέψει σε διάφορες δουλειές. Τα 1.000 ευρώ ήταν για να ταΐσουν 8 στόματα. Όχι εμένα».

Στο μεταξύ, ο 45χρονος πατέρας χρησιμοποίησε νωρίτερα τη φράση «η οικογένεια είναι ιδιωτική», επιτείνοντας το θρίλερ σχετικά με την τύχη των εξαφανισμένων παιδιών του.

«Δεν μπορεί μια οικογένεια να βγαίνει φόρα παρτίδα στα κανάλια. Υπάρχει και ένα ψυχολογικό βάρος, που περνούν τα παιδιά, να βλέπουν να ασχολείται μαζί τους όλη η κοινωνία. Κάποτε θα είναι ενήλικα» είπε στον ΑΝΤ1.

Σε ερώτηση σχετικά με τα όσα ακούγονται για έρευνα ενδεχόμενης αιμομιξίας, ο 46χρονος απάντησε: «Δεν είμαι κατηγορούμενος για αιμομιξία. Δεν έδωσα dna, δεν έδωσα βιομετρικά στοιχεία, ούτε ηλεκτρονική φορολογική δήλωση έκανα».

Σχολιο.- Τρελός δεν είναι πρωτοπαληκαρο του φασίστα Παναγιόταρου της χρυσαυγής ήταν. ο ίδιος τα είπε στην καινούριου που του μίλαγε 

Σχολιο.- Το έχουν αναφέρει η δημοσιογράφοι. Τοτε ομως που είχε παει σε μια τους συγκέντρωση ηταν στις αρχές πριν Φυσσα εννοώ.

Τοτε η ΧΑ εδινε χρήματα σε οικογένειες φτωχές και τους υποχρέωναν να παρευρεθούν σε συγκεντρώσεις τους .

Ετσι κι εγινε. Μετα όμως δεν είχε άλλη συμμετοχή. Ειναι αδικο και μάλιστα πρωτοπαλίκαρο. Πολλοί την είχαν πατήσει στις αρχές.

Σχολιο.- καλο θα ηταν παντως να ξαναβρεθει με τα παιδια του και την γυναικα του και να μην του απαγορευσουν να τα δει..δυσκολη κατασταση απ οτι καταλαβα...

Σχολιο.- Μα στα καλά καθούμενα του διέλυσαν την ζωή του ανθρωπου.

Ποιον πειραζε? Τρελός ξετρελός ετσι του άρεσε να ζει. Δεν ενοχλούσε.

Σχολιο.- Τους χαλάει που ένας άνθρωπος βρίσκει τρόπο να επιβιώσει με τόσα παιδιά χωρίς να πληρώνει ρεύμα χωρίς να πληρώνει δίδακτρα χωρίς να πληρώνει νερό... γενικώς χωρίς να πληρώνει  να μπορεί να ταΐζει την οικογένεια με τα καλύτερα δικά του προϊόντα....να είναι όλοι πανέμορφοι και σφιζουν από υγεία..... και να τους έχουν όλους χεσμενους.... και να δουλεύει όπως όπως και να παίρνει ότι μπορεί και καλά κάνει...

Ε ναι Θεούλης....

Όσο για τα μπουρδελοκαναλα ....

Αν δεν τους αρέσει ας του προσφέρουν ένα κτήμα γιατί θέλει το καλύτερο για τα παιδιά του βλέπε κατσίκια κότες περιστέρια μαρούλια ντομάτες πατάτες κλπ ... και σπίτι και όλα όσα θα έπρεπε να έχει ένας πολύτεκνος με 6 και ίσως 16 παιδιά...

Αφήστε τον Θεούλη στην ησυχία του.... γιατί τον κόβω να φεύγει...

Και αυτός που θα χάσει θα είμαστε εμείς

Σχολιο.- επειδή με έβαλε η δικαιωματικούλα να ψάξω να δω την εκπομπή της Καινούριου, σε πληροφορώ ότι ο άνθρωπος ο παλαιοχριστιανός  δεν είπε τίποτε για χρυσαυγή.

Σχολιο.- δηλαδή αυτοί που βρίσκουν τρόπους να πηδάνε με ακρίβεια με να πληρώνουμε τα σπίτια που έκαναν με τόσο υστέρηση οι γονείς μας και εμείς ως παιδιά... αυτοί που μας χρέωσαν με πρόστιμο 300€ γιατί μας έπιασαν χωρίς μάσκα στο τσίρκο του παραλόγου....

Όταν κάποιος βρίσκει τρόπο...τους χαλάει ε;

Αισταδιαλα

Σχολιο.- Τους έκοψε την σούπα βλέπεις. Πέσανε μεσα με τα σκυλιά του διέλυσαν ενα έρμο τζάκι για να βρουν τι? Να του χρεώσουν και ναρκωτικά.

Σιχάματα.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η αρχιπουστάρα, ο χαφιές της CIA, ο Ψαροκασέλας  μίλησε για αναδιανομή αγροτικής γής...σοβαρά; Ποιανού την γή θα αναδιανείμει; Μήπως βάση του Τσιπρονόμου τον Αύγουστο του 2017 περί περάσματος της πρωτογενούς παραγωγής σε μεγάλες καλλιεργητικές "τεχνοδομές"; Δηλαδή..αφού εξευτέλισαν όλα τα νεοφιλελέ κόμματα ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ με τα μνημόνια των ευρωτοκογλύφων τους αγρότες που σαν ηλίθιοι τους ψηφίζουν...αφού όλοι εμείς που ως κάτοχοι αγροτικής γής αλλά .."ετεροεπαγγελματίες" (ενώ αυτοί οι μεγιστάνες που αγοράζουν διάφορες μετοχές εταιρειών..μιά χαρά...είναι.. επεγδυτές)που δεν μπορούμε να παράξουμε και να φανεί στις επιμετρήσεις αγροτικό προϊόν γιατί θα μας κόψουν την σύνταξη..ή δεν θα αναγνωρίζουν "καλλιεργητικό δικαίωμα"(άλλο νούφαρο αυτό...τάχα για προστασία των "επαγγελματιών" αγροτών..που μπορούν όμως να αγοράσουν οι μεγάλο αγρότες και μετοχές τάδε ή δείνα..έεε;)και επιδότηση..τώρα μας απειλούν ευθέως και με αρπαγή της αγροτικής μας ιδιοκτησίας...με απαλλοτρίωση βεβαίως. Να περιμένετε και το επόμενο βήμα δικηγορίσκοι και λοιποί φαρδυκώληδες κομπιούτερμαν με ακίνητα που είστε φιλελέδια...θα σας αρπάξει τα σπίτια εάν δεν τα νοικιάζετε .Ήδη λοιπόν εγκαθίδρυση φεουδαρχίας και κατάργηση των έστω αστικών δικαιωμάτων. Αυτό ψηφίσατε ηλίθιοι...



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Έναρξη ομιλίας Κασσελάκη..λές και μιλάει τελειόφοιτος αγράμματος ΔΑΠίτης (ωρέ τι θα δούμε ακόμα)

Σχολιο.- ...όντως...θυμίζει πνεύμα κ διατύπωση Οικονομικού Ταχυδρόμου...

Σχολιο.- Στην ΔΑΠ ήταν ο ....άνθρωπος στα ...νιάτα του μετά έγινε ..... κεντροαριστερός

Σχολιο.- Οι άλλοι οι συνυποψήφιοί του για την προεδρία του συριζα  τι διαφορετικό λέγανε ;

Σχολιο.- Λέει λέει και τίποτα δεν λέει... Χαπακωμένος Τζίφρας Νο 2…

Σχολιο.- Οι αποκάτω χειροκροτάνε. Παλαμακιστές με iq υπό το μηδέν

Σχολιο.- το χάλι τους.... Όχι «μας»… Έφυγα το 2015.

Σχολιο.- Δεν υπάρχει γυρισμός με κανένα τρόπο..

Ανήκει στο παρελθόν  που όμως αποδοκιμάστηκε και κατέληξε..

Η κοινωνία ήταν με τον Σύριζα το 2015, ο Τσίπρας όμως και η κομπανία του δεν ήταν μαζί της.

Κι όποιος πιστεύει το αντίθετο απλά δεν ακολουθεί τα αντανακλαστικά της κοινωνίας και δίνει ψήφο -σιωπηλή -στην τρισκατάρατη νεοφιλελέ δεξιά ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ..

Σχολιο.- Γιατι , οι αλλοι που είναι τώρα στο ΣΥΡΙΖΑ ειναι καλυτεροι ;; Όλοι τους τα ίδια σκατα είναι !



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Στις αγροτικές κινητοποιήσεις στη Γαλλία ηγείται η Λεπέν.

Με Σκατά ζωγραφίζουν τους τοίχους 

Μετά τις κινητοποιήσεις Γαλλία, Γερμανία, Ολλανδία,Βέλγιο, Ιταλία

ανεβαίνει η ακροδεξιά ........

Εδώ

Η αστυνομία ηγείται της πορείας .....

Η αστυνομία κερνάει σοκολατάκια

Η αστυνομία συγχαίρει

Ο Πρωθυπουργός ευχαριστεί τους αγρότες

Ο Νεοσοσιαλιστής προβάρει το ΝεοΑγρότης

Οι Νεοπασοκοι φωτογραφίζονται 

Τα κανάλια ευχαριστούν και εκθειάζουν το ευπρεπές 

Ο μικραστούλης επικροτεί την μη ταλαιπωρία. Ησυχία παρακαλώ ....

Σχολιο.- Οι αγρότες φύγανε και ξαναπήγανε στα μπλόκα. Απογοητεύοντας τους φοβισμένους κατρουλήδες μικροαστούλιδες  μπαναστάτες-μπιστικούς που ονειρεύονταν συγκρούσεις στην Αθήνα. Και η ζωή συνεχίζεται.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ας κάνουμε λίγο "μαύρη δικηγορία"..ασχολείται το σύστημα με τον τρωγλοδύτη παλαιοχριστιανό.. ταυτόχρονα του προσάπτουν και υποψία αιμομιξίας.. τον καλούν να δώσει δείγμα DNA τον χαρακτηρίζουν χρυσαυγίτη (με τους οποίους όπως μπορεί να καταλάβει ο καθένας που έχει λίγο μυαλό, δεν έχει καμία σχέση.. αλλού όμως το επίδικο)...ψάχνουν τα υπόλοιπα παιδιά του...η τηλεοανθρωποφαγία καλά κρατεί. Την ίδια στιγμή το βοθροκαναλικό σύμπλεγμα ,το κράτος-πολιτεία, αδιαφορεί για τους 25000 άστεγους και τα παιδιά που δεν ζουν σε ανθρώπινες συνθήκες...την δημόσια υγεία κλπ.Ο πολίτης τηλοψίας βρίσκει κάτι χειρότερο κατά την γνώμη του,απ' τα χάλια του και προσηλώνεται εκεί. Πού;Ας το το δούμε προσεκτικά.  Προσπαθώ να δώ την ευκαιρία του συστήματος να προωθήσει συγκεκαλλυμένα τις ιδέες και εφαρμογές του δυτικού εκμεταλλευτικού προτύπου.Μάλλον σε λίγες γραμμές δεν θα καταφέρω πολλά..ίσως "ξύσω λίγο μπογιά στο φέρετρο".Ο τύπος αυτός λοιπόν είχε-ανεξάρτητα του κοινωνικού του είναι..άλλη στιγμή αυτό- αυτόνομη θέρμανση. Η κατοικία του όπως την είχε δεν διέφερε πολύ..μάλλον προς το καλύτερο..έχοντας και φωτοβολταϊκά στοιχεία και εξοπλισμό.. απ' τον τόσο.."λατρεμένο" φιλολογικά τρόπο ζωής του παλιού χωριού(το πρόλαβα).Και τότε λοιπόν υπήρχε μια κοινωνία, μεταξύ των αντρών και γυναικών που καταδεικνύει την κοινωνική θέση  στο ακραία πατριαρχικό θρησκευτικό χωριό......δηλώνοντας έτσι τον καταναγκασμό απ' τους εξουσίαν έχοντες χωροφυλάκους..προέδρους και τσελιγκοτσιφλικάδες...και όποιον άλλον μπορούσε να δυχεράνει την ζωή του φτωχού. Γιατί λοιπόν η πολιτεία δείχνει τόσο ζήλο εν προκειμένω; Η απάντηση κάτ' εμέ είναι απλή...δεν γίνεται να επιτραπεί σε κανέναν να τεθεί σε αυτονόμηση.. εκτός συστήματος. Ούτε και να επιλεγεί η "αυτομόρφωση". Πρέπει εξ' άπαντος να περάσεις διαλογή...άριστος σπόρος ή σκύβαλο. Όποια αγαθή αρχική πρόθεση κι άν υπάρξει..από "δασκάλους του γένους" το σύστημα την στρέφει σε κερδοσκοπία και αλλοτρίωση συνειδήσεων,μυαλών,φιλοσοφικών θέσεων κλπ.Τα παιδιά-κατά τους ολιγάρχες και τους κυβερνώντες υπηρέτες τους- δεν μας ανήκουν. Σε μάς ανήκουν οι ποινικές ευθύνες εάν παρανομήσει το ανήλικο τέκνο...η διαμόρφωση όμως παραβατικού χαρακτήρα ως "δικαίωμα" ανήκει στους τρισεκατομμυριούχους που ελέγχουν παγκόσμια ιδέες και δίκτυα...τηλεπαιχνίδια και προγράμματα...και ενώ αυτοί είναι ο μέγιστος των εχθρών...κάθε φορά ,ευκαιρίας δοθείσης..καταδεικνύουν κάποιον λιμασμένο  ως εχθρό του νοικοκυραίου..που ταΐζεται με συσκευασμένα χημικά τροποποιημένα τρόφιμα...και που έχει απωλέσει εντελώς την δυνατότητα και δικαίωμα ιδιοπαραγωγής τροφής και εύρεσης καταλύματος. Αυτά τα λίγα..ως τροφή για σκέψη...(και παρακαλώ μην ορμήσετε κάποιοι με δικαιωματικές παπάτζες γιατί με κουράζετε) απλά αποκαλύπτω με τις λίγες μου δυνάμεις πως το σύστημα κοροϊδεύει,εξαπατεί εξολοθρεύει.

Σχολιο.- Ακριβώς η τηλε ανθρωποφαγία καλά κρατεί.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το σύστημα(τα πολιτικάντικα λαμόγια)έκλεβαν το ΙΚΑ με υπουργικές αποφάσεις την εποχή που τα καταθετικά επιτόκια ήταν 25%..παίρνοντας του τα αποθεματικά με επιτόκιο 7.5 % και δάνειζαν μετά το ΙΚΑ τα ΔΙΚΑ ΤΟΥ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΛΕΦΤΑ με 25% για τις ανάγκες του. Μετά ήρθαν Μ.Ο.Π...Μεσογειακά Ολοκληρωμένα Προγράμματα..της τότε Ε.Ο.Κ... και δημιουργήθηκε μια στρατιά λαμόγιων κομματικών και παράπλευρων που βούταγαν λεφτά επιχορηγήσεων με υπερτιμολογήσεις για σαλιγκαροτροφεία...ιδίως βόρειο Ελλάδα...φουντάριζαν σε λίγους μήνες τις επιχειρήσεις και πήγαιναν ν' ανοίξουν επιχειρήσεις στην Βουλγαρία. Στο διάστημα από 2000 έως σήμερα τρείς φορές σε 1500 φορολογικούς κωδικούς χαρίστηκαν συνολικά βεβαιωμένοι φόροι ανείσπρακτοι,100 δισεκατομμύρια.Ξεπούλησαν την χώρα..τα παιδιά του λαού έφυγαν μετανάστες, διέλυσαν ασφάλιση,συντάξεις,υγεία,παιδεία και εσύ ακόμα ψηφίζεις ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ. Άντε χάσου ηλίθιε... καραγκιόζη ψηφοφόρε τους.

Σχολιο.- Το μεγαλύτερο κανόνι στα αποθεματικά το έριξε ο Κινέζος,  ο νεοφιλελέ πασοκος σημίτης, οι υπόλοιποι απλά έξυναν το βούτυρο απ' τα τοιχώματα για να συντηρούν τις δεξαμενές στα πάσης επινόησης μαγαζάκια τους.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα στην ιστορία του τόπου ήταν η πώληση του ΟΠΑΠ σε κοινοπραξία Τσέχων-Μελισσανίδη το 2013. Η συνολική του αξία ήταν τουλάχιστον 9 δις (10-12 φορές τα ετήσια κέρδη) αλλά το 33% του οργανισμού πωλήθηκε για μόλις 622 εκατ (αντί για τουλάχιστον 3 δις).

Για να καταλάβετε τα μεγέθη, ο Μελισσανίδης πούλησε πρόσφατα το 11% που κατείχε για περίπου 420 εκατ, ενώ είχε εισπράξει και περίπου 220 εκατ από τα μερίσματα, δλδ είχε κέρδος τουλάχιστον 420 εκατ .

Τη σύμβαση πώλησης στις 12/8/2013 υπέγραψε ο Σ.Σταυρίδης, ο οποίος εξαναγκάστηκε σε παραίτηση την επόμενη ημέρα, καθώς "διέρρευσε" ότι για να υπογράψει την πώληση ταξίδεψε στην Αθήνα (και πίσω στην Κεφαλονιά) με το ιδιωτικό αεροπλάνο του Μελισσανίδη.

Ο Σταυρίδης, πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ μέχρι την πώληση του ΟΠΑΠ, έφυγε σα σήμερα πριν 10 χρόνια (19/2/2014). Το καλοκαίρι του 2013, λίγο πριν υπογράψει τη σύμβαση, είχε διαγνωστεί με καρκίνο.

Η υπόθεση πώλησης μπήκε στο αρχείο. Πως να κατηγορηθεί για απιστία κάποιος που είχε πεθάνει? Κάποιος καχύποπτος και κακοπροαίρετος θα έλεγε ότι αυτός ήταν και ο λόγος που του ζητήθηκε να υπογράψει την πώληση...

Θυμίζω ότι και τότε κυβερνούσε η ΝΔ και ΠΘ ήταν ο Σαμαράς.

Υ.Γ. Ξεκίνησα γράφοντας "ήταν" καθώς μετά ακολούθησε η πώληση του Ελληνικού για 915 εκατ, ενώ είχε αποτιμηθεί στα 20 δις.

Σχολιο.- Ξεχνιούνται αυτα;ξεπούλησαν την χώρα κ τωρα το παιζουν υπερπατριώτες.

Σχολιο.- το μεγαλύτερο σκάνδαλο φίλε είναι πως ο ("νόμιμος") τζόγος ετήσια φτάνει τα 20 δις€..



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο συριζαίος τσαντίστηκε που σατίρισα τον ΣΥΡΙΖΑ ως Συνασπισμό Καπιταλιστικής Αριστεράς-κάτι που ο ίδιος ο Κασσελάκης προσδιόρισε με δήλωσή του πως ο καπιταλισμός είναι δύναμη ανάπτυξης- και βρίζοντας από την ασφάλεια του πληκτρολόγιου εμένα και το σπίτι μου με μπλόκαρε. Όσοι τον διατηρείτε ως επαφή, φίλοι μου...έχετε το υπ' όψιν σας. Ο ίδιος βρίζει ολημερίς το ΚΚΕ...Αντε στον αγύριστο πέστε του του καθηκιού...

Σχολιο.- Τα συμπλεγματικα άτομα πάντα θα βρουν τρόπο να προβάλουν τα συμπλέγματα τους ...

Έτσι ευτυχώς για τους υπολοίπους αποκαλύπτονται αργά ή γρήγορα



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



22/2/2024    -    15.00

- Σημαντικότερη, ασφαλώς, χτεσινή είδηση από επιχειρησιακής πλευράς ήταν η απελευθέρωση του χωριού Πομπέντα και ο πλήρης έλεγχός του από τα ρωσικά στρατεύματα. Η Πομπέντα (της οποίας το όνομα μεταφράζεται ως «Νίκη»!) βρίσκεται νότια της Μάργινκα και είναι ΄ένας πολύ σημαντικός σταθμός, μαζί με τη νοτιότερα ευρισκόμενη Νοβομιχάηλοφκα, στο δρόμο προς το Ουγκλεντάρ, τη μεγαλύτερη πόλη του δυτικού τμήματος της ΛΔ Ντονιέτσκ, το οποίο παραμένει ακόμη υπό την κατοχή του καθεστώτος του Κιέβου.

- Έγινε χτες γνωστό, ότι τη νύχτα του περασμένου Σαββάτου προς Κυριακή (17 προς 18/02) ομάδα φιλορωσικά προσκείμενων Ουκρανών «ανταρτών» εξουδετέρωσαν τη φρουρά σε εργοστάσιο παραγωγής και συναρμολόγησης drones στο Λβοφ, στην οδό Αντονόβιτς 116 και στη συνέχεια περιέλουσαν το χώρο με βενζίνη και έβαλαν φωτιά. Από τις εγκαταστάσεις του εργοστασίου, το οποίο παρήγαγε περί τις 5.000 drones το μήνα για τις ανάγκες των VSU, δεν έμειναν παρά μόνο στάχτες…

- Για τη δράση των αντάρτικων ομάδων Ουκρανών πολιτών, αλλά και ρωσικών ομάδων ανιχνευτών-δολιοφθορέων στα ουκρανικά μετόπισθεν, κάποια στιγμή θα κάνω εκτενέστερη αναφορά, καθώς είναι ένα θέμα που έχει συστηματικά παραμεληθεί, ακόμη και από τα «φιλορωσικά» ΜΜΕ και ΜΚΔ.

- Σύμφωνα με την ισπανική έκδοση EL ESPAÑOL, ο θάνατος του Ρώσου προδότη πιλότου Μαξίμ Κουζμίνοφ στο Αλικάντε της νότιας Ισπανίας προήλθε από τη δράση «ομάδας επαγγελματιών», χωρίς να προσδιορίζει την εθνικότητα των μελών της ή, έστω, για τα συμφέροντα ποιας πλευράς λειτούργησαν. Η ισπανική Εθνοφρουρά εξετάζει το περιστατικό του φόνου του Κουζμίνοφ ως «ξεκαθάρισμα λογαριασμών», χωρίς και πάλι να υπάρχει σαφής αναφορά στο ποια πλευρά ήταν αυτή που έδωσε την εντολή εκτέλεσης του 28χρονου πιλότου. (Στγ: και οι θεωρίες συνωμοσίας, φυσικά, «παίρνουν φωτιά»).

- Εκτός όμως από τις ευχάριστες, για τη ρωσική πλευρά, ειδήσεις από τα μέτωπα της ΕΣΕ , το τελευταίο 2ήμερο ήλθαν και δύο σχεδόν πανομοιότυπες, που υπογραμμίζουν, αν μη τι άλλο, ότι στο μέτωπο δεν υπάρχει (ή δεν πρέπει να υπάρχει) ούτε μία στιγμή χαλάρωσης, διαφορετικά ο αντίπαλος είναι πάντα έτοιμος να την εκμεταλλευτεί. Αρχικά στη Βολνοβάχα (ΛΔ Ντονιέτσκ) και στη συνέχεια στην ανατολική όχθη του Δνείπερου, κοντά στο χωριό Αλιόσκι (περίπου 20 χλμ από τα γνωστά και μη εξαιρετέα Κρίνκι), 2 μονάδες Ρώσων στρατιωτικών χτυπήθηκαν από εναέρια μέσα (πυραύλους HIMARS ή/και επιθετικά drones) κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης αναφοράς στο χώρο προσωρινής τους στρατοπέδευσης. Δεν έχει διευκρινιστεί ο ακριβής αριθμός των νεκρών και των τραυματιών Ρώσων στρατιωτικών, ωστόσο τα 2 αυτά σχεδόν πανομοιότυπα περιστατικά θα πρέπει, υπό κανονικές συνθήκες, να «ταρακουνήσουν» τουλάχιστον τις τοπικές στρατιωτικές ηγεσίες.

- Έγινε χτες γνωστό, ότι ο δημοφιλής Ρώσος στρατιωτικός ανταποκριτής, μπλόγκερ και μαχητής το πλευρό του Ντονμπάς Αντρέι Μορόζοφ, γνωστότερος με το ψευδώνυμο «Μουρζ» (Στγ: σύνηθες όνομα για γάτους στη Ρωσία) αυτοκτόνησε, αφήνοντας μάλιστα πριν το απονενοημένο του διάβημα και ηλεκτρονικό μήνυμα, όπου ενημέρωνε τους αναγνώστες του για την πρόθεσή του να αυτοκτονήσει, αλλά και για το πού επιθυμούσε να μοιραστούν τα περιουσιακά του στοιχεία. Ο Μορόζοφ ιδεολογικά ήταν φιλομοναρχικός και εθνικιστής και, παρά τη θετική του στάση υπέρ της ρωσικής ΕΣΕ και την έμπρακτη βοήθεια που προσέφερε προς τους Ρώσους μαχητές, συχνά με τα δημοσιεύματά του επέκρινε τη ρωσική πολιτική και στρατιωτική ηγεσία από τη δική του σκοπιά, ενώ διάφορες πληροφορίες που μετέδιδε από τα μέτωπα της ΕΣΕ συχνά θεωρείτο ότι μάλλον βοηθούν επικοινωνιακά τον αντίπαλο και όχι τη ρωσική πλευρά. Τελευταία ανάλογη αναφορά ήταν τα περί «τεράστιων απωλειών» της τάξης των 16.000 Ρώσων στρατιωτικών στη μάχη για την Αβντέγεφκα, η οποία έγινε «σημαία» στα ουκρανικά Μέσα εδώ και μερικές μέρες. Πέραν των όποιων διαφωνιών με τις μεθόδους που ακολουθούσε (και για μένα προσωπικά και την ιδεολογική του συγκρότηση και άποψη, με την οποία είμαι κάθετα αντίθετος), ο Μορόζοφ δεν έπαυε να είναι ένα πρόσωπο που προσέφερε βοήθεια στο μαρτυρικό Ντονμπάς ήδη από το 2014 και η απώλειά του μόνο χαρά δεν μπορεί να προκαλέσει…

- Στην περιοχή της Χερσώνας μετά την εκδίωξη του βασικού σώματος των Ουκρανών στρατιωτικών που κρατούσαν το προγεφύρωμα στα Κρίνκι, στην περιοχή έχουν μείνει από 20 έως 40 περίπου διάσπαρτοι Ουκρανοί στρατιωτικοί, τους οποίους η ρωσική πλευρά επιθυμεί να εκκαθαρίσει ή να αιχμαλωτίσει. Οι προσπάθειες της ουκρανικής πλευράς να ενισχύσουν τη δύναμή τους στην περιοχή κατέληξαν σε τραγική αποτυχία, αφού 5 λέμβοι με έμψυχο δυναμικό και προμήθειες που κατευθύνονταν από τη δυτική στην ανατολική όχθη του Δνείπερου καταστράφηκαν από τα ρωσικά πυρά και βούλιαξαν μέσα στον ποταμό. Παραμένουν ακόμη στις παρακείμενες νησίδες εντός του Δνείπερου άλλοι περίπου 200 Ουκρανοί στρατιωτικοί, πρακτικά απομονωμένοι και χωρίς δυνατότητα περαιτέρω προώθησης, αλλά καλά καλυμμένοι από τα ουκρανικά πυρά από τη δυτική όχθη του Δνείπερου (άρα και δύσκολο να εκδιωχθούν από εκεί, χωρίς στοχευμένη και μαζική επίθεση εναντίον τους).

Σχολιο.- Ο Μπάιντεν είπε ότι θα επιβάλει, πάνω στις 16.000+ κυρώσεις κατά της Ρωσίας, καμιά 500σάδα νέες, γιατί πόνεσε πολύ για τον… Ναβάλνι (!) με στόχο να εξοντώσει τον «Πουτ@@@ γιο» Πούτιν!!!

Κάποιο λάκκο έχει η φάβα. Με τις προηγούμενες κυρώσεις εξόντωσε την Γερμανία. Προφανώς τώρα θα στοχεύει σε κάποια ή κάποιες άλλες συν-ανταγωνίστριες ιμπεριαλιστικές ευρωπαϊκές χώρες. Πάλι εμείς θα τις πληρώσουμε…

Η πείρα διδάσκει και τον πλέον αφελή για τέτοιες ενέργειες.!!!

Σχολιο.- Δηλώσεις Πούτιν χθες 

* Η Ρωσία ήταν πάντα κατηγορηματικά αντίθετη στην ανάπτυξη πυρηνικών όπλων στο διάστημα.

* Εάν οι ΗΠΑ θέλουν να επιτύχουν μονομερή πλεονεκτήματα, αυτό δεν θα συμβεί.

Σχολιο.- - Ο επικεφαλής της FBR (ρωσικής Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Κατασκοπείας) Σεργκέι Ναρίσκιν επιβεβαίωσε την πληροφορία, ότι η σορός που ανακαλύφθηκε σε υπόγειο πάρκο της πόλης Αλικάντε της Ισπανίας με πολλαπλά τραύματα από εξ επαφής πυροβολισμούς ανήκει στον προδότη πρώην πιλότο της ρωσικής Αεροπορίας Στρατού Μαξίμ Κουζμίνοφ. Ο 28χρονος Κουζμίνοφ πέρυσι το καλοκαίρι αυτομόλησε, έναντι αμοιβής 500 χιλιάδων USD στη λεγόμενη «Ουκρανία» μαζί με το ελικόπτερο Mi-8 που χειριζόταν, έχοντας στο μεταξύ σκοτώσει τους 2 συναδέλφους του από το πλήρωμα, οι οποίοι αρνήθηκαν να παραβιάσουν τον όρκο τους. Ο Ναρίσκιν δήλωσε χαρακτηριστικά, ότι ο Κουζμίνοφ «ήταν από ηθικής άποψης “πτώμα” ήδη από τη στιγμή που αποφάσισε να αυτομολήσει μαζί με το ελικόπτερό του». Η δήλωση αυτή πιθανόν ενισχύει το σενάριο, ότι ο φόνος του Κουζμίνοφ οφείλεται στη δράση ομάδας Ρώσων σαμποτέρ, υπηρετούντων στη FBR.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πας να διαδηλώσεις την αγανάκτησή σου για την κατάντια της δημόσιας υγείας σε παλλαϊκή συγκέντρωση σε μικρή επαρχιακή πόλη της Κρήτης. Αντικρύζεις χιλιάδες κόσμο. Προς στιγμή χαίρεσαι. 

Αμέσως μετά κοιτάς γύρω σου και βλέπεις όλα τα κομματόσκυλα του "δημοκρατικού τόξου" ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ να είναι εκεί. Να μην λείπει κανένα τους. Όλοι αυτοί που έβαλαν φαρδιά πλατιά την υπογραφή τους στο να ξεπουληθούν τα πάντα. Κάνεις αναστροφή και φεύγεις. Η ντροπή είναι μεγάλη να στέκεσαι δίπλα τους. Αισθάνεσαι τον λεκέ πάνω σου.

Κάνεις το λάθος να εκφράσεις την δυσαρέσκειά σου σε φίλους. Γελάνε μαζί σου. Δεν μπορούν βλέπετε να ενώσουν τελίτσες. Δεν καταλαβαίνουν καν ότι συμπαρατάσσονται με τον φυσικό αλλά και τον ηθικό αυτουργό της δολοφονίας της δημόσιας υγείας. Κλασικά θύματα. Είναι σαν να λέει τον επικήδειο ο ίδιος ο δολοφόνος. Φεύγεις για να μην κάνεις ή πεις πράγματα που θα τα μετανιώσεις...

Φεύγεις και δεν μπορείς παρά να σκεφτείς ότι δεν υπάρχει ελπίδα σ' ένα κόσμο χωρίς μνήμη....

Σχολιο.- Αχχ πόσα θελω να πω πάνω σ' αυτό.....να ηξερες ποσο σε νιωθω με ολα οσα μου εχουν συμβει το τελευταίο διάστημα...πραγματικά είναι μερες που το σκέφτομαι μέρες που συλλογίζομαι τι να κάνω....Η ναυτια ειναι καθημερινή και δεν φεύγει....

Σχολιο.- να σώσεις την αξιοπρέπειά σου. Την μόνη μας περιουσία.

Σχολιο.- δύσκολα τα πράγματα κατι που εμείς το ξέραμε φυσικα ...

Σχολιο.- Όλοι οι κοπρίτες βουλευτές που πέρασαν συν τον υπουργό υγείας δεν έκαναν τιποτε και τώρα το παίζουν αγωνιστές !!!Κρεμαλες παντού ρεεεεε

Σχολιο.- σχιζοφρένεια....

Σχολιο.-  Παίζουν με την υγεία όλων μας οι δολοφόνοι!!



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μαζική διαδήλωση στο κέντρο της Αθήνας και πάλι από τους φοιτητές, την οποία προσπαθούν να θάψουν!

Ολοκληρώθηκε το νέο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο

Συγκέντρωση και πορεία προς το Σύνταγμα

22.02.2024, 16:18

Φοιτητές και εκπαιδευτικοί συνέχισαν σήμερα (22/02) τις κινητοποιήσεις κατά της ίδρυσης ιδιωτικών πανεπιστημίων με νέο συλλαλητήριο.

Συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε στα Προπύλαια και ακολούθησε πορεία προς το Σύνταγμα.

 Η ανακοίνωση της ΔΟΕ

«Το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. ομόφωνα στηρίζει τον δημόσιο χαρακτήρα των Πανεπιστημίων και καλεί όλους και όλες τους/τις εκπαιδευτικούς να συμμετέχουν μαζικά στην φοιτητική/πανεκπαιδευτική κινητοποίηση την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου στις 12 στα Προπύλαια (και στις κινητοποιήσεις σε όλη τη χώρα). Για τη διευκόλυνση της συμμετοχής των συναδέλφων, προκηρύσσουμε 3ωρη στάση εργασίας από τις 11.00 έως τις 14.00 και επιπλέον στάση εργασίας για την κάλυψη των εκπαιδευτικών του Ολοήμερου και του διευρυμένου ωραρίου (14.00 – 17.30)».

Η ανακοίνωση της ΟΛΜΕ

«Το ΔΣ της ΟΛΜΕ στηρίζει το δημόσιο χαρακτήρα των Πανεπιστημίων και καλεί όλους και όλες να συμμετέχουν μαζικά στην κινητοποίηση των φοιτητών/-τριών την Πέμπτη 22/02 στις 12 στα Προπύλαια (και σε όλες τις κινητοποιήσεις ανά τη χώρα).

Για το λόγο αυτό προκηρύσσουμε στάση εργασίας από τις 11.00 έως τη λήξη της βάρδιας».

Στη Θεσσαλονίκη, αντίστοιχα, το σημείο συνάντησης είναι στην Καμάρα, ενώ κινητοποιήσεις διοργανώνουν Φοιτητικοί Σύλλογοι και σε άλλες πόλεις της χώρας.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η μητέρα του Ναβάλνι λέει για τη γυναίκα του:

- Η γυναίκα του δεν είδε τον Ναβάλνι για 2 χρόνια

- Τον ανάγκασε να πάει στη Ρωσία

- Τον έβαλε να μεταβιβάσει όλη του την περιουσία στο όνομά της

- Εμφανίζεται με άλλους άντρες δημόσια

- Κερδίζει ξεδιάντροπα από τον θάνατό του.

Φαίνεται πως το σχεδίασε!



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τα στρατεύματα του ΝΑΤΟ πολεμούν ήδη στην Ουκρανία. Δείτε πώς:

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, το ρωσικό υπουργείο Άμυνας αποκάλυψε ότι στρατιωτικοί του ΝΑΤΟ εμπλέκονται σε επιχειρήσεις μάχης της Ουκρανίας υπό το πρόσχημα των μισθοφόρων. Ο Russell Bentley του Sputnik (@TXDPR) εξηγεί ότι αυτό συμβαίνει εδώ και πολύ καιρό.

«Προφανώς, οποιοσδήποτε ξένος στρατιώτης που πολεμά στην ουκρανική πλευρά δεν πρόκειται να παραδεχτεί ανοιχτά ότι είναι ενεργοί στρατιώτες του ΝΑΤΟ, αλλά δεν έχει σημασία αν αυτοαποκαλούνται «μισθοφόροι» ή οτιδήποτε άλλο, το αποτέλεσμα αυτού που κάνουν είναι το μόνο που μετράει. .

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι πολύπλοκα συστήματα όπως το αμερικανικό σύστημα HIMARS (με ελάχιστο κόστος 100.000 $ ανά πύραυλο) λειτουργούν από αμερικανούς στρατιώτες και όχι από κακώς εκπαιδευμένους Ουκρανούς νεοσύλλεκτους. Το ίδιο ισχύει και για άλλα ξένα οπλικά συστήματα. Δεν πιστεύετε πραγματικά ότι οι Ουκρανοί πιλότοι θα πετάξουν τα F-16 που θα είναι σύντομα στην Ουκρανία, σωστά;

Υπάρχουν δύο σειρές ξένων μισθοφόρων που πολεμούν στο πλευρό της Ουκρανίας - οι εγκληματίες, οι τυχοδιώκτες που είναι κάτι περισσότερο από αναλώσιμα «γρυλίσματα» πεζικού και P.R. στηρίγματα, και οι πραγματικοί ειδικοί στρατιώτες που είχαν χρόνια εκπαίδευσης και εμπειρίας μάχης, που είναι υψηλά αμειβόμενοι και πολύτιμοι, και καλά προστατευμένοι. Αυτοί οι επαγγελματίες δολοφόνοι μπορεί να έχουν αποσυρθεί από την ενεργό στρατιωτική θητεία του ΝΑΤΟ, αλλά συνεχίζουν να υπηρετούν τους ίδιους αφέντες και να διαπράττουν τα ίδια εγκλήματα πολέμου που έκαναν όταν ήταν επίσημα στους στρατούς του ΝΑΤΟ».



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Από το πολυεκατομμυριούχο υπόγειο φρούριο του Mark Zuckerberg στη Χαβάη μέχρι το υπόγειο κρησφύγετο του Peter Thiel στη Νέα Ζηλανδία, οι δισεκατομμυριούχοι δεν λυπούνται τα έξοδα στα υπόγεια καταφύγια επιβίωσης. Η ερώτηση που πρέπει να αναρωτηθείς είναι γιατί;



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Όσο κι αν ασχολείσαι με τον Παλαιοχριστιανό, δεν θα κατέβει η τιμή της βενζίνης…

Όσο εσύ λοιπόν θα αναγκαστείς να ασχολείσαι με το αν ο Παλαιοχριστιανός έσκαψε λαγούμια, σε λίγο θα χρειάζεται να σκάψεις κι εσύ το δικό σου λαγούμι για να μπεις μέσα. Γιατί άλλος τρόπος επιβίωσης δεν θα υπάρχει…

Δεν ξέρω αν το έμαθες αλλά στην Ελλάδα έχουμε τη δέκατη πιο ακριβή βενζίνη στον κόσμο! Θα είχε μια κάποια λογική αν είχαμε και τη δέκατη καλύτερη οικονομία. Τώρα δεν έχει. Απλά να το θυμάσαι κάθε φορά που πηγαίνεις στο βενζινάδικο. Να θυμάσαι ότι κάποιος σε κλέβει και σε θεωρεί πολύ-πολύ-πολύ βλάκα. Τόσο που πιστεύει ότι αν ασχολείσαι με τον Παλαιοχριστιανό θα ξεχάσεις την κλοπή.

Άκου λοιπόν να δεις: Όσο κι αν ασχολείσαι με τα λαγούμια του τύπου στην Κορινθία, κάθε φορά που θα είσαι αντιμέτωπος με το άδειο ντεπόζιτο θα σε κλέβουν ασύστολα. Όλοι. Για την ακρίβεια όλοι όσοι άφησαν αυτό το ράλι αισχροκέρδειας και ασυδοσίας με μοναδικό θύμα εσένα. Και όσοι πόλεμοι κι αν γίνουν στην Ουκρανία, στο Ιράν και στα… κάτω Πετράλωνα, το να πληρώνει ο Ελληνάκος τη βενζίνη χρυσάφι δεν μπορεί και δεν πρέπει να στο δικαιολογήσει κανείς. Γι’αυτό και θα φας Παλαιοχριστιανό στη μάπα.

Όσο δε, η αντιπολίτευση γίνεται μόνο από τα «ρέστα» του εκλογικού σώματος ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ, όχι η βενζίνη αλλά ο αέρας που αναπνέεις θα κοστίζει πια χρυσάφι. Γιατί, στην πραγματικότητα, κανενός το αυτό ιδρώνει. Εξ ου και το γεγονός ότι η είδηση για την δέκατη ακριβότερη βενζίνη στον κόσμο που πληρώνει ο Έλληνας, περνάει στα ψιλά… Γιατί όταν δεν έχεις να χάσεις από κανέναν, κάνεις απλά «επικοινωνία». Και κερδίζεις.

Όσο εσύ λοιπόν θα αναγκαστείς να ασχολείσαι με το αν ο Παλαιοχριστιανός έσκαψε λαγούμια, σε λίγο θα χρειάζεται να σκάψεις κι εσύ το δικό σου λαγούμι για να μπεις μέσα. Γιατί άλλος τρόπος επιβίωσης δεν θα υπάρχει…

Υπάρχει άραγε ελπίδα; Υπάρχει φως στο τούνελ; Οι 650.000+ υπογραφές στο πλευρό των γονιών που είδαν τα παιδιά τους να δολοφονούνται επειδή μπήκαν σε ένα τρένο είναι αχτίδα φωτός. Κι ας παλεύει το σύστημα για να πέσει σκοτάδι…



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σουπερμακετ

Γίγαντες Σκλαβενίτης από: ΚΙΝΑ...

Γίγαντες Agrino από: ΠΟΛΩΝΙΑ...

Γίγαντες 3αλφα από: ΑΛΒΑΝΙΑ...

Εμείς αυτά που παράγουμε που πάνε;

Σχολιο.- παλια αν θυμασαι πηγαιναν στις χωματερες και μαλιστα επαιρναν και λεφτα οι αγροτες...επι πασοκ...ροδακινα πορτοκαλια κτλ κτλ......βλεπεις ε.ε ηταν αυτη....τωρα ποιος ξερει που πανε;;; ισως σε κανενα σουπερμαρκετ γερμανια ως ντελικατεσεν...αντε βγαλει ακρη που πανε.....χαοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοος

Σχολιο.- Πως δε θυμάμαι τις χωματερές του ΠΑΣΟΚ το 1986. Και τους αγρότες που με κλάματα έθαβαν τα προϊόντα τους γιατί έτσι απαιτούσε η ΕΟΚ. Και πήγαιναν κλαίγοντας στο ΠΑΣΟΚ, και τους έλεγαν, τι σας νοιάζει πήρατε μια αποζημιωσούλα και παρατείστε τα όλα θα μπείτε στο Δημόσιο στη πόλη, και ο αγροτικός πληθυσμός από 40% του οικονομικά ενεργού πληθυσμού έφτασε το 18% και τώρα θέλουν να το μειώσουν κιάλλο.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι Ισπανοί αγρότες επιχείρησαν να μπουν στις πόλεις χωρίς άδεια= έφαγαν ξύλο.

Στην Γαλλία δεν τρώνε ξύλο οι αγρότες γιατί έχουν την άδεια του Μακρόν.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αρπακτικά...

Το Δημόσιο κάθε χρόνο κερδίζει εκατομμύρια ευρώ από λογαριασμούς σε τράπεζες που είναι αδρανείς. Αν έχετε ένα λογιαριασμό σε μία από τις συστημικές τράπεζες και δεν το χρησιμοποιείτε για χρόνια κινδυνεύετε ανά πάσα στιγμή να σας κατασχέσουν τα λεφτά και αυτά να πάνε υπέρ του Δημοσίου.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Ναυτεμπορικής κάθε χρόνο το ελληνικό Δημόσιο κερδίζει από αυτούς 10 εκατ. ευρώ. Δεν είναι και λίγα…

Πρόκειται για λογαριασμούς σε τράπεζες που δεν έχουν κινηθεί τα τελευταία 20 χρόνια.

Πότε είναι ένας λογαριασμός αδρανής

Ένας λογαριασμός χαρακτηρίζεται αδρανής όταν για 24 συνεχόμενους μήνες δεν υπάρξει συναλλαγή. Ωστόσο, η οποιαδήποτε κίνηση μπορεί να τον επαναφέρει σε κατάσταση ενεργή.

Αν περάσουν όμως άλλα 18 χρόνια χωρίς καμία κίνηση προκειμένου τότε μόνο το περιεχόμενο θα αποδοθεί στο Δημόσιο.

Αδρανείς λογαριασμοί δεν χαρακτηρίζονται: Οι λογαριασμοί με αποκλειστική χρήση την παροχή εγγύησης (ενεχύρου) και οι λογαριασμοί των προθεσμιακών καταθέσεων.

Κάποιες κινήσεις που μπορεί να κάνει ένας επενδυτής ώστε να μη χαρακτηριστεί ο λογαριασμός του αδρανής είναι μεταξύ άλλων:

Πληρωμή ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ κ.λπ. ή αγορά online ή σε επιχείρηση με μηχάνημα POS εμπορεύματος ή υπηρεσίας και χρέωση του εν λόγω λογαριασμού, ανάληψη από τα ΑΤΜ μιας τράπεζας κ.ά. Οι περισσότερες αδρανείς καταθέσεις βρίσκονται στις τράπεζες με τον μεγαλύτερο αριθμό ιδιωτών καταθετών και βέβαια όσο πιο ιστορική είναι μια τράπεζα τόσο περισσότεροι είναι οι αντίστοιχοι λογαριασμοί. Πάνω από το 1/3 των αδρανών καταθέσεων βρίσκεται στην Εθνική Τράπεζα, ενώ αδρανείς έχει και η Alpha Bank λόγω ιστορικότητας, αλλά και η Πειραιώς λόγω της συγχώνευσής της κυρίως με την Αγροτική Τράπεζα.

Σύμφωνα με τις εκθέσεις του προϋπολογισμού, αυτός ενισχύθηκε κατά 50 εκατ. ευρώ περίπου την τελευταία πενταετία από αδρανείς καταθέσεις.

Σχολιο.- Το ανακοίνωσαν οι τράπεζες: Κλείνουν χιλιάδες λογαριασμούς – Δεσμεύουν τα λεφτά



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κυριάκο, το ξέρω το πόσο δύσκολο είναι, να καταταχθεί η χώρα μας στο top10 του κόσμου. Και καταλαβαίνω ότι, χωρίς εσένα δεν θα το πετυχαίναμε αυτό και το πόσο ίδρωσες γι΄αυτό...

Στο top10 του κόσμου με τον υψηλότερο αληθινό πληθωρισμό τροφίμων για τον Φλεβάρη 2024 η Ελλάδα, σύμφωνα με την παγκόσμια τράπεζα.

1. Αργεντινή 40%

2. Ζιμπάμπουε 26%

3. Αίγυπτος 18%

4. Λίβανος 15%

5. Βιετνάμ 12%

6. Παλαιστίνη 9%

7. Μαλάουι 9%

8. Αϊτή 7%

9. Γουινέα 6%

10. ΕΛΛΑΔΑ 6%



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Όταν η … “κυβερνώσα κεντροαριστερά” δεν είναι μαριονέτα των ξένων δυτικών δυνάμεων και των ξένων ευρωτοκογλύφων!

Οι σλοβακικές αρχές στήριξαν τη διαμαρτυρία των αγροτών τους κατά των πολιτικών της ΕΕ και της επιδότησης των ελεύθερων ουκρανικών γεωργικών εξαγωγών!

Σήμερα οι αγρότες απέκλεισαν το δρόμο μπροστά από το κοινοβούλιο της Μπρατισλάβα.

Εκατοντάδες τρακτέρ και 4 χιλιάδες αγρότες έφτασαν σήμερα στη Μπρατισλάβα ενώ διαμαρτυρίες αγροτών πραγματοποιούνται την ίδια μέρα σε όλη τη χώρα! Αυτή αναμένεται να είναι η μαζικότερη κινητοποίηση στον αγροτικό τομέα από την ίδρυση της δημοκρατίας.

Απροσδόκητα για τις ευρωπαϊκές χώρες, που τώρα βυθίζονται στην άβυσσο των εξεγέρσεων των αγροτών, οι Σλοβάκοι αγρότες βρήκαν την υποστήριξη της κυβέρνησης με τον υπουργό Γεωργίας της χώρας, Ρίτσαρντ Τάκατς, να μιλάει στους διαδηλωτές λέγοντας ότι 

“με αυτόν τον τρόπο οι τοπικοί γεωργικοί παραγωγοί αντιτίθενται στις "ανοησίες της ΕΕ και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής". 

-Μετά τη νίκη των σοσιαλιστών και των συμμάχων τους στις εκλογές, η Μπρατισλάβα αναθεώρησε τη θέση της τόσο όσον αφορά τις Βρυξέλλες κι όσο για τη βοήθεια προς το Κίεβο - η χώρα την εγκατέλειψε εντελώς. Επιπλέον, τις προάλλες η Σλοβακία τάχθηκε κατά της αφορολόγητης εισαγωγής αγροτικών εξαγωγών από την Ουκρανία στην ΕΕ.

-Αυτά βλέπουν και … φρίττουν κάτι δικοί μας “κεντροαριστεροί” (λέμε τώρα…) κι αναθεματίζουν τους Σλοβάκους σαν … “λαϊκιστές” κι   “ευρωσκεπτικιστές”



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ιστορίες ανθρώπων…

Τι να πει αλήθεια κανείς για τις δεκάδες προσωπικές ιστορίες ανθρώπων που βγαίνουν ζωντανοί από τα ερείπια της Αβντέεβκα όπου έμειναν για χρόνια;

Από τον 70χρονο Zuravlyev που συναντάει την κόρη του και την εγγονή του μετά από δυο χρόνια, μέχρι γιαγιάδες που κλαίνε αντικρίζοντας τους απελευθερωτές Ρώσους στρατιώτες…

Ο τρόμος ωστόσο ακόμα παραμένει: 

“Φοβάμαι 

μην φύγετε και ξαναέρθουν οι Ουκρανοί! Θα μας πυροβολήσουν όλους…” 

λέει μια γυναίκα μπροστά στην κάμερα…

Από το 2014 περίμενε - όταν οι Δυτικοί έπιαναν κορόιδο τον Πούτιν με τις δήθεν συμφωνίες “Μίνσκ” και οι φασίστες έκαιγαν κι έσφαζαν!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



«Όταν ένας νεαρός πεθαίνει απροσδόκητα, για μένα, δυστυχώς, είναι το εμβόλιο μέχρι να αποδειχθεί το αντίθετο», δήλωσε ο διάσημος γιατρός εντατικής θεραπείας Dr. Pierre Kory!

Οι «αιφνίδιοι» και «απροσδόκητοι» θάνατοι έχουν σχεδόν διπλασιαστεί από την κυκλοφορία των λεγόμενων εμβολίων για COVID-19, πρόσθεσε.

Ο Pierre Kory είναι ένας Αμερικανός γιατρός, πρόεδρος και συνιδρυτής της Front Line COVID-19 Critical Care Alliance.

158.000 περισσότεροι Αμερικανοί έχασαν την ζωή τους τους πρώτους εννέα μήνες του 2023 σε σύγκριση με την ίδια περίοδο του 2019, ξεπερνώντας όλα τα θύματα των Αμερικανών σε κάθε πόλεμο μετά το Βιετνάμ.

Αυτό που προκαλεί ανησυχία, σύμφωνα με τον επιστήμονα είναι πως αυτοί οι υπερβολικοί θάνατοι επηρεάζουν τους νέους και όχι τους ηλικιωμένους.

Ο Dr. Pierre Kory κατηγορεί τα εμβόλια για την COVID για αυτούς τους υπερβολικούς θανάτους.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Vice : Μιλήσαμε με αδέρφια που έχουν αιμομικτική σχέση

Το Vice του Σόρος μπήκε δυναμικά. Παλαιοχριστιανός μόνο μην είσαι, τα αλλα όλα επιτρέπονται.

Ο Δυτικός πολιτισμός υφίσταται επίθεση. Η οικογένεια είναι ο στόχος. Χωρίς ρίζες ο άνθρωπος γίνεται φτερό στον άνεμο. Το νου σας στα παιδιά σας.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η πιο πρόσφατη έκδοση της τεχνητής νοημοσύνης Gemini (AI) της Google θα παράγει συχνά εικόνες Μαύρων, Ιθαγενών Αμερικανών και Ασιατών όταν ζητηθεί – αλλά αρνείται να κάνει το ίδιο για τους Λευκούς.

Σε μια δήλωση στο Fox News Digital, ο Ανώτερος Διευθυντής Διαχείρισης Προϊόντων της Gemini Experiences Jack Krawczyk αναφέρθηκε στις απαντήσεις από την τεχνητή νοημοσύνη που είχαν οδηγήσει τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης να εκφράσουν ανησυχία.

«Εργαζόμαστε για να βελτιώσουμε αμέσως αυτού του είδους τις απεικονίσεις», είπε ο Krawczyk. "Η δημιουργία εικόνων AI του Gemini δημιουργεί ένα ευρύ φάσμα ανθρώπων. Και αυτό είναι γενικά καλό γιατί οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο το χρησιμοποιούν. Αλλά εδώ χάνει το σημάδι."

Σχολιο.- υποθέτω ότι ήταν προγραμματισμένο έτσι. Ηλίθιες ανοησίες.

Σχολιο.- Να γράψω εδώ κάτι που έχω προσέξει εδώ στο Facebook καιρό τώρα: όταν μου προτείνει avatar - ποτέ δεν έχω χρησιμοποιήσει - πάντα με βγάζει... μαύρη. Δλδ κανένα πρόβλημα δεν έχω με τις μαύρες και τους μαύρους, αλλά πώς να το κάνουμε, δεν είμαι! (Αααα πολύ ωραία! Τώρα με βγάζει... λευκό άντρα! Πάλι μέσα έπεσε )



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τεχνοκρατία. Τα ρομπότ θα αποφασίζουν ποιός θα δουλεύει και ποιός θα πεινά.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το επόμενο στάδιο της ρομποτοποίησης είναι ότι βάζουν το ChatGPT ως μυαλό των ρομπότ. Τι μπορεί να πάει στραβά, ε;



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Έρχεται πείνα. Οργανωθείτε.

Οι τράπεζες κατέρρευσαν το 2008 | Πρόκειται να συμβεί το ίδιο και στο διατροφικό μας σύστημα;



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Στον Καναδά σε 10χρονα ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ, το σχολείο μοίρασε τσοvτοκαρτούν με 2 γkei άντρες, προφυλακτικά και ξύλινους δονητές!

Καταγγελία μητέρας στο Facebook. 

Ανησυχήστε τώρα πριν είναι αργά. Η εποχή της αθωότητας σας πέρασε. Είναι η ώρα της ευθύνης.

Το άρθρο στα σχόλια γιατί είναι πορνό. Κατάλληλο για παιδιά.

Σχολιο.- https://reduxx.info/boys-reportedly-sent-home-with-condoms-wooden-phalluses-and-gay-pornography-from-manitoba-school/?fbclid=IwAR2HsyLQxtNCUJDpcFQ2CgG_iSOifHBUGVK3r67NawkES6iX1cKdz0gt8uQ



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο πατέρας Αντώνιος δεν παραπέμπεται σε  δίκη για κατάχρηση ανηλίκων – ζητείται περεταίρω έρευνα

Πού είναι οι fact checkers να μασήσουν την πένα τους; 

Στόχος ήταν η δομή των εκατομμυρίων. Οι κυβερνητικοί καθεστωτικοί κεντροδεξιοί που ζητούσαν απομάκρυνση του παπά, βολεύονται που άρπαξαν από τα χέρια μια δομή που στήθηκε με αγάπη και δόθηκε σε γυναίκα εφοπλιστή. Με το κεφάλαιο δεν έχουν πρόβλημα.

Αποφάνθηκε και επισήμως η δικαιοσύνη, 

όπως κάποιοι ζητούσαν διακαώς για να βγάλουν από το μυαλό τους επιτέλους 

πως αυτός ο Άνθρωπος του Θεού δεν έκανε αυτά τα αίσχη, 

που του χρέωσαν στις αμέτρητες τηλεοπτικές ώρες, που "ξόδεψαν" για εκείνον... 

Θα ζητήσουν δημόσια συγνώμη οι τηλεκατήγοροι και συκοφάντες του Πατρός Αντωνίου ... για τη λάσπη που συστηματικά και μεθοδευμένα έριχναν με το τσουβάλι όλον αυτόν τον καιρό;;; 

Σχολιο.- ..ήταν μέχρι να βάλλουν στο χέρι τον μπεζαχτά...

Σχολιο.- το οποίο δεν πρόκειται να επιστρέψουν. Είναι πολλά τα λεφτά!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Άνανδρος Κλόουν Τζίφρας, που πρόδωσε τις ελπίδες του ελληνικού λαού και αφού τιμωρήθηκε με εκλογικό καταποντισμό φύτεψε στην προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ τον φερτό απ την Αμερική, πουστάρα Κασσελάκη, επανήλθε και πάλι στην δημοσιότητα… αιτούμενος «επανεκλογή προέδρου απ τον λαό», τον οποίο λαό τον έγραψε πάμπολλες φορές στα ανύπαρκτα του!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Μητρόπολη Πειραιώς διακόπτει την κοινωνία με τους ψηφίσαντες βουλευτές το ανομοθέτημα! Τους θέτει εκτός Εκκλησίας…..

22/02/2024



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Financial Times: ”Το Κίεβο έχει το δικαίωμα να χτυπήσει ρωσικούς στόχους «εκτός Ουκρανίας», λέει ο αρχηγός του ΝΑΤΟ.” Ας το κάνει θα είναι και το τέλος του. Απλά θα επισπεύσει το προδιαγεγραμμένο τέλος του..

22/02/2024



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Γάλλος Υπ. Άμυνας: η Ρωσία απείλησε να καταρρίψει γαλλικά αεροπλάνα στη Μαύρη Θάλασσα!

22/02/2024

Ο Γάλλος υπουργός Ενόπλων Δυνάμεων Sébastien Lecornu στο RTL δήλωσε ότι η Ρωσία απείλησε να καταρρίψει γαλλικά αεροπλάνα περιπολίας πάνω από τη διεθνή ζώνη της Μαύρης Θάλασσας.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ ΑΠΟ ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΝΑΖΙΣΤΕΣ

Επιχείρηση εξόντωσης του Παλαιστινιακού λαού με τις βόμβες και την πείνα

Το δολοφονικό σφυροκόπημα του ισραηλινοναζιστικού κατοχικού στρατού στη Λωρίδα της Γάζας συνεχίστηκε χτες για 138η μέρα, αυξάνοντας τον αριθμό των θυμάτων και τα βάσανα των σχεδόν 1,7 εκατομμυρίων εκτοπισμένων Παλαιστινίων.

Συνολικά, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας στη Γάζα, οι σκοτωμένοι Παλαιστίνιοι έφτασαν τους 29.313 και οι τραυματίες τους 69.333. Από το μεσημέρι της Τρίτης ως το μεσημέρι της Τετάρτης σκοτώθηκαν 118 Παλαιστίνιοι.

Χτες, ο ισραηλινοναζιστικός στρατός απαίτησε από τους κατοίκους των συνοικιών Ζεϊτούν και Τουρκμέν της πόλης της Γάζας να μετακινηθούν 30 χιλιόμετρα μακριά με τα πόδια, βαδίζοντας σε κατεστραμμένους από τους βομβαρδισμούς δρόμους, προκειμένου να μεταβούν στην πόλη αλ Μαουάσι προς τον νότο.

Επιπλέον, στο Νοσοκομείο Νάσερ, το μεγαλύτερο νοσοκομείο της νότιας πόλης Χαν Γιούνις, στο οποίο ο ισραηλινός στρατός κάνει επιδρομές εδώ και μέρες, άλλοι 45 εγκλωβισμένοι ασθενείς και τραυματίες μεταφέρθηκαν σε άλλα μικρότερα νοσοκομεία, καθώς δεν υπάρχουν οξυγόνο, νερό, φάρμακα, ηλεκτρισμός. Ο κατοχικός στρατός εμποδίζει τη μεταφορά άλλων 110 ασθενών, ενώ λύματα και ακαθαρσίες «πνίγουν» τα τμήματα ακτινογραφίας και επειγόντων περιστατικών του νοσοκομείου.

Φορτηγά αρωγής στο στόχαστρο του κατοχικού στρατού

Σε αυτό το ζοφερό περιβάλλον ασταμάτητων βομβαρδισμών και της σχεδόν πλήρους κατάρρευσης των υπηρεσιών Υγείας, η επικεφαλής του Παγκόσμιου Προγράμματος Τροφίμων του ΟΗΕ (WFP), Σίντι Μακέιν, ανακοίνωσε ότι εάν δεν αλλάξει σύντομα η κατάσταση στη Λωρίδα της Γάζας ο λιμός είναι βέβαιος. Ανακοίνωσε επίσης πως αναγκάστηκε να σταματήσει τη λιγοστή διανομή ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα λόγω επισφαλών συνθηκών, εν μέσω βομβαρδισμών και επιθέσεων του ισραηλινού στρατού.

Εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας στη Γάζα προειδοποίησε ότι η παύση της διανομής βοήθειας στη βόρεια Γάζα είναι «θανατική ποινή» για πάνω από 750.000 ανθρώπους.

Χτες, το αμερικανικό δίκτυο CNN μετέδωσε ότι στις 5 Φλεβάρη ο ισραηλινός στρατός χτύπησε κομβόι φορτηγών του ΟΗΕ με τρόφιμα στην κεντρική Γάζα, προτού μπλοκάρει τελείως την πρόσβαση των οχημάτων που μεταφέρουν ανθρωπιστική βοήθεια στη βόρεια Γάζα.

Το αμερικανικό δίκτυο επικαλείται αλληλογραφία ανάμεσα σε αξιωματούχους του ΟΗΕ και του ισραηλινού στρατού που δείχνουν ότι η συμφωνία για το πέρασμα των φορτηγών είχε συμφωνηθεί εκ των προτέρων, αλλά παρ' όλα αυτά χτυπήθηκε ένα από τα 10 φορτηγά που μετέφεραν τρόφιμα στους πεινασμένους κατοίκους της Γάζας. Αν και δεν τραυματίστηκε κανείς, ωστόσο καταστράφηκαν τα σακιά με αλεύρι που μετέφερε και τα οποία απελπισμένα χρειάζονται οι πεινασμένοι άμαχοι.

Οπως σημειώνει το CNN, ο ισραηλινός στρατός απέφυγε να απαντήσει σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων για την απρόκλητη επίθεση στο κομβόι του ΟΗΕ, επικαλούμενος τη «διενέργεια έρευνας»...

Το αμερικανικό δίκτυο ωστόσο τονίζει πως δεν είναι η πρώτη αλλά ακόμη μία περίπτωση ισραηλινής επίθεσης σε κομβόι που μεταφέρει βοήθεια στους Παλαιστίνιους της Γάζας. Μέσα στους τελευταίους 4 μήνες έχουν χτυπηθεί μεταξύ άλλων φορτηγά και αποθήκες που έχουν βοήθεια του ΟΗΕ σε τρόφιμα και φάρμακα.

Η διαδήλωση των πεινασμένων παιδιών

Την Τρίτη το απόγευμα, εκατοντάδες πεινασμένα παιδάκια στην πόλη της Γάζας έκαναν διαδήλωση χτυπώντας μεταλλικά πιατάκια, απαιτώντας βοήθεια σε τρόφιμα γιατί λιμοκτονούν. Το 16,2% των παιδιών της Γάζας ήδη υποφέρει από οξύ υποσιτισμό, ενώ υπολογίζεται από τον ΟΗΕ πως πάνω από 300.000 άμαχοι στη βόρεια Γάζα υποφέρουν από μεγάλη πείνα.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ

Νέο «γαϊτανάκι» επαφών από τις ΗΠΑ με φόντο το καινούργιο βέτο στον ΟΗΕ

Στη σκιά του νέου αμερικανικού βέτο στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ, που εμπόδισε για ακόμη μια φορά ψήφισμα υπέρ άμεσης ανθρωπιστικής εκεχειρίας στη Λωρίδα της Γάζας, στηρίζοντας πλήρως τη συνέχιση του μακελειού από το Ισραήλ εναντίον του Παλαιστινιακού λαού, οι ΗΠΑ συνέχισαν το ατέρμονο διπλωματικό «γαϊτανάκι» σε Αίγυπτο και Ισραήλ, στέλνοντας στην περιοχή τον ειδικό απεσταλμένο του Λευκού Οίκου για τη Μέση Ανατολή και Βόρεια Αφρική, Μπρετ Μακγκέρκ.

Ο Μακγκέρκ στάλθηκε χτες στο Κάιρο, όπου βρίσκεται ήδη από την αρχή της βδομάδας για συνομιλίες αντιπροσωπεία της Χαμάς, με επικεφαλής τον πολιτικό ηγέτη της οργάνωσης, Ισμαήλ Χανίγια. Από τις συνομιλίες αυτές απουσίασε και το περασμένο 24ωρο το Ισραήλ, που συνεχίζει να απέχει από τις διαπραγματεύσεις στο Κάιρο, οι οποίες έχουν στόχο μεταξύ άλλων μια εκεχειρία διάρκειας περίπου έξι βδομάδων και σταδιακή απελευθέρωση των Ισραηλινών ομήρων που κρατούνται στη Γάζα με αντάλλαγμα να αφεθούν ελεύθεροι Παλαιστίνιοι πολιτικοί κρατούμενοι.

Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπ. Νετανιάχου, ενθαρρυμένος από τη διαρκή πολιτική, οικονομική και στρατιωτική στήριξη των ΗΠΑ, αρνείται να διαπραγματευτεί, χαρακτηρίζοντας «παράλογα» τα αιτήματα της Χαμάς.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η  Επιστήμη, στην υπηρεσία της ομοφυλοφιλίας...

Το γάλα των τρανς γυναικών δεν υστερεί σε τίποτα, απ΄αυτό των γυναικών" μας διαβεβαιώνει η Εθνική Υπηρεσία Υγείας της Βρετανίας.

Και προτείνει ν΄αλλάξει ο όρος "μητρικό γάλα" στο ουδέτερο "ανθρώπινο γάλα", για να μην θίγονται οι εφευρέσεις της... Επιστήμης.

Δεν έχει σημασία που αποσιωπάται, από πού προέρχεται αυτό το "γάλα", αφού είναι προϊόν ισχυρών ορμονικών φαρμάκων, που προκαλούν κάτι παρόμοιο με την γαλουχία.

Ετσι, θα έχουμε τεχνητούς γονείς, τεχνητά παιδιά, τεχνητή γαλουχία, σε μια κοινωνία... αγάπης και ίσων δικαιωμάτων.

Των δικών τους!



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΣΑΛΟΣ! ΣΧΟΛΙΚΟ βιβλίο νηπιαγωγείου στην Κύπρο παρουσιάζει ομoφυλόφιλες οικογένειες...

22/2/2024    -    14.30

Αποσύρθηκε από νηπιαγωγείο της Κύπρου το παιδικό βιβλίο «Οικογένεια είναι…» της Κατρίνας Τσάνταλη, μετά από απόφαση του υπουργείου Παιδείας.

Η απόφαση ελήφθη μετά από καταγγελίες γονέων αλλά και του κινήματος «Ενωμένοι Κύπριοι Κυνηγοί», ενώ υπήρξε και αντίδραση των εκδόσεων Διόπτρα που κυκλοφορούν το βιβλίο. Συγκεκριμένα, το «Κίνημα Ενωμένων Κύπριων Κυνηγών» έκανε διαμαρτυρία στο υπουργείο Παιδείας ζητώντας να αποσυρθεί το βιβλίο επειδή «προσβάλει» τον «παραδοσιακό θεσμό της οικογένειας».

«Αυτές οι εικόνες, πρωτίστως προσβάλλουν τον παραδοσιακό θεσμό της οικογένειας, το κάθε τι φυσιολογικό και παραπέμπουν σε ψυχανώμαλους ανθρώπους, που ακολουθούν κατά πόδας τα δυτικά πρότυπα», ανέφερε στη διαμαρτυρία του το Κίνημα, λέγοντας ότι οι εικόνες του βιβλίου «το μόνο που μπορεί να επιφέρουν στα παιδιά και δη του νηπιαγωγείου, είναι σύγχυση ταυτότητας».

Η τοποθέτηση του υπουργείου Παιδείας

Από πλευράς του, ο διευθυντής της Δημοτικής Εκπαίδευσης του υπουργείου Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας, Μάριος Στυλιανίδης είπε στο Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΚΥΠΕ) πως το βιβλίο αποσύρθηκε από το νηπιαγωγείο της Κύπρου όπου δόθηκε, στο πλαίσιο δωρεάς 50 βιβλίων πέρυσι από τον σύνδεσμο γονέων.

Σύμφωνα με τον κ. Στυλιανίδη, το σχολείο «δεν έψαξε καλά τα βιβλία μήπως είχε κάτι το οποίο μπορούσε να αποφευχθεί, το έδωσαν και όταν υπήρξε διαμαρτυρία το αφαίρεσαν. Όμως τα σχολεία έχουν δικαίωμα είτε να αγοράζουν είτε να χρησιμοποιούν τέτοια βιβλία είτε επιλέγοντας από τον κατάλογο που εγκρίνει ο Διευθυντής Δημοτικής και είναι αναρτημένος στο διαδίκτυο ή από κατάλογο που εγκρίνει ο διδασκαλικός σύλλογος», ωστόσο πολλά σχολεία αγοράζουν βιβλία για να ενισχύσουν τη βιβλιοθήκη τους.

Ο ίδιος ανέφερε ότι η δωρεά δεν έχει κάτι το μεμπτό, ωστόσο, για το συγκεκριμένο βιβλίο υπήρξε αντίδραση από μητέρα και το σχολείο το απέσυρε. «Το μεμπτό είναι εκεί όπου επιλέγονται κάποια βιβλία, τα οποία προκαλούν. Φαίνεται ότι αυτό το βιβλίο προκαλεί. Έχει αποσυρθεί», είπε.

Για την υπόθεση τοποθετήθηκαν οι εκδόσεις Διόπτρα, που εκφράζουν τη λύπη αλλά και την απογοήτευσή τους για τον χαρακτηρισμό του «ανήθικου» που προσδόθηκε στο βιβλίο.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Ζιουγκάνοφ για τον Ναβάλνι...

22/2/2024      -   13.00

«Ο Ναβάλνι είναι ένας νεαρός Γέλτσιν, αλλά νηφάλιος [όχι μεθυσμένος]. Ξέρω αυτό το είδος απ' έξω.

Δεν τον θεωρώ αντιπολιτευόμενο. Εκπροσωπεί το αμερικανικό οικονομικό κεφάλαιο. [...]

Δεν είναι αφεντικό του εαυτού του. Συνεργάζεται με έμπειρους ειδικούς που έχουν προωθήσει άλλους ανθρώπους πριν από αυτόν.

Αν εμείς ή κάποιος δικός μας "κολλούσαμε" στον Ναβάλνι -αυτό το αμερικάνικο παιχνίδι, που εφευρέθηκε και κατασκευάστηκε στο Πανεπιστήμιο της Ουάσιγκτον, που ήταν μαζί, δίπλα στον Σακασβίλι, έτοιμος να συνεχίσει να μας στραγγαλίζει και να οργανώσει μια "έγχρωμη επανάσταση"-, τότε η η πολιτική ήττα θα είναι δεδομένη εκατό τοις εκατό»

Γκενάντι Ζιουγκάνοφ, Πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής του Κομμουνιστικού Κόμματος της Ρωσικής Ομοσπονδίας



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Νταβούτογλου για τον Ερντογάν και την Παλαιστίνη...

22/2/2024     -       9.41

«Ο Ερντογάν θα μείνει στη μνήμη ως Πρόεδρος που 

έστειλε χάλυβα,

τρόφιμα και καύσιμα αεροσκαφών στο Ισραήλ»

Αχμέτ Νταβούτογλου

Ο Αχμέτ Νταβούτογλου είναι πρώην πρωθυπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας στην κυβέρνηση του Ερντογάν, από το 2009 έως το 2014...

Για την "ιστορία" της προδοσίας κι υποκρισίας...

Ο Ερντογάν πλειοδοτεί σε κραυγές υπέρ της Παλαιστίνης, ενώ θα ήταν αρκετό να τελειώσει αυθημερόν τη σφαγή στη Γάζα με μια απλή κίνηση: Να κλείσει τον αγωγό πετρελαίου από το Αζερμπαϊτζάν στο Ισραήλ, που διέρχεται μέσω Τουρκίας! 



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σε άλλα νέα η «προοδευτική» LIFO προάγει την αιμομιξία εμμέσως πλην σαφώς.

Για αυτό πολλοί προειδοποιούμε πως αυτή η «πρόοδος» που κυριολεκτικά επιβάλλεται σε μια κοινωνία αντίθετη προς αυτήν κατά τη συντριπτική της πλειοψηφία, έχει σκοτεινούς σκοπούς πλήρους αλλοτρίωσης αξιών, ηθικής και όχι μόνο. 

Και σε αυτό η LIFO αποτελεί μια εγχώρια ναυαρχίδα προπαγάνδας, με πιθανές αμερικανικές σχέσεις.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ε.Μασκ: «Η woke κουλτούρα δολοφονεί τον δυτικό πολιτισμό»

Εμφάνισαν γυναίκα Πάπα και τον Τζόρτζ Ουάσιγκτον μαύρο!

22.02.2024 | 22:38

«Η Woke κουλτούρα δολοφονεί τον δυτικό πολιτισμό!» προειδοποιεί σε ανάρτησή του ο μεγιστάνος της τεχνολογίας Ίλον Μασκ, εξαπολύοντας παράλληλα «πυρά» κατά της Google, της Wikipedia και των social media του Ζάκερμπεργκ.

 «Google κάνει το ίδιο πράγμα με τα αποτελέσματα αναζήτησης. Facebook & Instagram επίσης. Και η Wikipedia» γράφει σε ανάρτησή του στο Twitter (X) ο Μασκ, αναδημοσιεύοντας το πρωτοσέλιδο της New York Post για το ανεξέλεγκτο chatbot AI.

Με το Google Gemini το διαδίκτυο «γέμισε» από παραποιημένες φωτογραφίες, όπου οι χρήστες είδαν από τον πάπα γυναίκα μέχρι τον Τζορτζ Ουάσιγκτον μαύρο!