Τρίτη 5 Μαρτίου 2024

Τριτη 5 Μαρτιου 2024


Οι κυβερνητικοί του Κούλη.

Έβαλαν πρόστιμο στην Αίνος που πουλάει φτηνά ,γιατί την Μπάρμπα Στάθης που πουλάει ακριβά την έχει το γνωστό CVC που μάνατζερ είναι η κόρη Μητσοτάκη.. Ξεφτιλες..



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι σιδηρόδρομοι στην Κίνα

"Σε όλο τον κόσμο υπάρχουν 69.000 χιλιόμετρα ταχειών σιδηροδρομικών γραμμών (η Ελλάδα έχει 700). Τα 45.000 βρίσκονται στην Κίνα (ενώ μέσα στην επόμενη τριετία η Κίνα θα εχει 25.000 επιπλέον). Αφήνω στην άκρη το ότι η Κίνα κατόρθωσε να μεταφέρει καθημερινά εκατοντάδες εκατομμύρια ανθρώπους με τραίνα αντί για αεροπλάνα, στον ίδιο συνολικό χρόνο, αλλά με αδιανόητα μικρότερο κόστος και ασσύληπτα λιγότερη περιβαλοντική επιβάρυνση (φανταστείτε το Αθήνα-Θεσσαλονίκη σε μιάμιση ώρα κέντρο με κέντρο, και το Αθήνα-Μόναχο σε 5 ώρες, κέντρο με κέντρο, με στάσεις σε όλες τις ενδιάμεσες ευρωπαϊκές πρωτεύουσσες, ξέρω δεν με πιστέυετε αλλά τα έχω χρησιμοποιήσει πολλάκις, και βαρέθηκα να νιώθω σαν το Μάρκο Πόλο να περιγράφω την κοσμογονία που γίνεται στην Κίνα και να μη με πιστεύει κανείς).

Θα πω απλά ότι εδώ και 10 χρόνια που λειτουργούν, στην Κίνα έχει σημειωθεί μονοψήφιος αριθμός νεκρών σε δυστυχήματα. Δηλαδή, ενώ στη χώρα πραγματοποιούνται πολύ περισσότερα από τα μισά δρομολόγια τραίνων όλου του κόσμου, τα ατυχήματα είναι αμελητέα. Ο λόγος; 

Όλο το σύστημα είναι αυστηρά δημόσιο και λειτουργεί με ενιαία αρχή και κεντρικό σχεδιασμό και με τη χρήση της τελευταίας λέξης της τεχνολογίας (μην ανοίξουμε τώρα συζήτηση για τον κινέζικο καπιταλισμό, το να έχεις ενιαία διοίκηση και σχεδιασμό θα έπρεπε να είναι αυτονόητο σε όλα τα συστήματα). Και εδώ εμείς με 700 χιλιόμετρα γραμμών, έχουμε ήδη 4-5 ανεξάρτητες ιδιωτικές εταιρείες, άλλη στα επιβατικά, άλλη στα μεταφορικά, άλλη στη συντήρηση, άλλη στους σταθμούς κλπ κλπ. Γι αυτό τώρα μετράμε πτώματα..

ΥΓ: Ο δημιουργός του κινέζικου συστήματος τραίνων ήταν ο υπουργός σιδηροδρόμων Liu Zhijun. Παρόλο που έχαιρε ευρείας αναγνώρισης, το 2011 πιάστηκε να δωροδοκείται, με αποτέλεσμα να καταδικαστεί σε θάνατο, ποινή που μεταράπηκε αργότερα στο τσακ σε ισόβια (και προφανώς από τότε είναι μέσα). Και εμείς εδώ παραμένουμε με τους Χατζηδάκιδες να μας κουνάνε το δάχτυλο.."

Σχολιο.- Ξεχνάμε μήπως ότι την εποχή του τρικούπη είχαμε σιδηρόδρομο σε όλη την ελλάδα και πλέον το 2024 δεν έχουμε σιδηρόδρομο σε ολόκληρη την πελοπόννησο;

Μιλάμε για τέτοια οπισθοδρόμηση και όχι ανάπτυξη προκειμένου να φάνε οι καπιταλιστές.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αγοραστε ολοι προιοντα ΑΙΝΟΣ.Ειναι τα φτηνοτερα της αγορας κατεψυγμενων κηπευτικων

Σχολιο.- Πέσαν να τους φάνε.

Με τη λογική του Σκρεκα δεν θα έπρεπε να έχει αυξηθεί κανένα προϊόν από το 2021 και ας έχει αυξηθεί το κόστος παραγωγής.

Ούτε το λάδι ούτε η φέτα ούτε τίποτα.

Θα έπρεπε να καταφεύγουμε στα δικαστήρια όλοι εμείς βάση αυτού του άρθρου.

Ρε τι ζούμε.

Σχολιο.- Αίνος ΑΕΒΕ: Στα δικαστήρια για το πρόστιμο του υπουργείου Ανάπτυξης

Τρίτη, 5 Μαρτίου 2024 11:04

Η εταιρεία υποστηρίζει πως «η έκθεση ελέγχου της Διυπηρεσιακής Μονάδας Ελέγχου Αγοράς του Υπουργείου Ανάπτυξης βρίθει λαθών και ανακριβειών»

Στα δικαστήρια σκοπεύει να προσφύγει η εταιρεία κατεψυγμένων λαχανικών «ΑΙΝΟΣ ΑΕΒΕ» κατά του υπουργείου Ανάπτυξης, λόγω του προστίμου των 742.000 ευρώ που της επέβαλε η ΔΙΜΕΑ για αθέμιτη κερδοφορία.

«Η έκθεση ελέγχου της Διυπηρεσιακής Μονάδας Ελέγχου Αγοράς του Υπουργείου Ανάπτυξης βρίθει λαθών και ανακριβειών», αναφέρει, μεταξύ άλλων, η ΑΙΝΟΣ ΑΕΒΕ, ενώ σημειώνει ταυτόχρονα ότι «ουδέποτε αποκόμισε, κατά τρόπο παράνομο ή αθέμιτο, κέρδη από τη διάθεση των προϊόντων της στο καταναλωτικό κοινό» και να γνωστοποιεί τέλος την πρόθεση της να προσφύγει στα διοικητικά δικαστήρια.

Mε απόφαση του Κώστα Σκρέκα επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 742.000 ευρώ, στην εταιρεία κατεψυγμένων λαχανικών «ΑΙΝΟΣ ΑΕΒΕ», για παράβαση του άρθρου 54 του ν. 5045/29-07-2023 σχετικά με την περιστολή φαινομένων αθέμιτης κερδοφορίας, έπειτα από ελέγχους που διενήργησε η Διυπηρεσιακή Μονάδα Ελέγχου της Αγοράς (ΔΙΜΕΑ).

Συγκεκριμένα, ύστερα από τη διενέργεια επισταμένων ελέγχων σε 72 κωδικούς προϊόντων (1/7/2023 έως 30/9/2023), διαπιστώθηκε ότι η εταιρεία σε 50 κωδικούς αποκόμιζε μεγαλύτερο περιθώριο μικτού κέρδους από αυτό που ορίζει η σχετική νομοθεσία.

Η ανακοίνωση της εταιρείας

«Σε απάντηση του από 4.3.2024 Δελτίου Τύπου του Υπουργείου Ανάπτυξης περί επιβολής στην «ΑΙΝΟΣ ΑΕΒΕ» προστίμου ύψους €742.000 ευρώ για δήθεν παράβαση της διάταξης του άρθρου 54 του ν. 5045/29.7.2023 σχετικά με την περιστολή φαινομένων αθέμιτης κερδοφορίας και προς ενημέρωση του καταναλωτικού κοινού, η εταιρεία γνωστοποιεί τα κάτωθι:

Σύμφωνα με τη διάταξη του άρθρου 54 του Ν. 5045/2023 «… απαγορεύεται η αποκόμιση μικτού κέρδους από την πώληση οποιουδήποτε προϊόντος που είναι απαραίτητη για την υγεία, τη διατροφή, τη διαβίωση, τη μετακίνηση, τη θέρμανση, την παραγωγή ζεστού νερού χρήσεως και την ασφάλεια του καταναλωτή, καθώς και από την πώληση σχολικών ειδών και γεωργικών προϊόντων και τροφίμων, ιδίως πρώτων υλών για την παραγωγή λιπασμάτων, ζωοτροφών, ωμών δημητριακών παντός είδους, αλεύρων, ηλίανθου φυτικών ελαίων, όταν το περιθώριο μικτού κέρδους ανά μονάδα υπερβαίνει το αντίστοιχο περιθώριο μικτού κέρδους ανά μονάδα προ της 31ης Δεκεμβρίου 2021».

Στο πλαίσιο ελέγχου η εταιρεία συνεργάστηκε με τη Διυπηρεσιακή Μονάδα Ελέγχου Αγοράς του Υπουργείου Ανάπτυξης και ελέγχθηκαν συνολικά εβδομήντα οκτώ (78) κωδικοί προϊόντων, για είκοσι οκτώ (28) εκ των οποίων κρίθηκε ότι τηρήθηκε η προαναφερθείσα διάταξη και ουδέν πρόστιμο επιβλήθηκε.

Για πενήντα (50) κωδικούς προϊόντων κρίθηκε ότι κατά την ελεγχόμενη περίοδο από 02.10.2023 μέχρι 31.10.2023 η εταιρεία δήθεν εμφάνισε μεγαλύτερο περιθώριο κέρδους από το ίδιο χρονικό διάστημα του έτους 2021.

Ως εκ τούτου, η «ΑΙΝΟΣ ΑΕΒΕ» δηλώνει ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ με την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματός της ότι:

-η έκθεση ελέγχου της Διυπηρεσιακής Μονάδας Ελέγχου Αγοράς του Υπουργείου Ανάπτυξης βρίθει λαθών και ανακριβειών, καθότι δεν έχει ληφθεί υπόψη κατά τον υπολογισμό του μεικτού περιθωρίου κέρδους το κόστος παραγωγής των προϊόντων, το οποίο για τα προϊόντα αυτά υπολογίζεται λογιστικώς σε τριμηνιαία βάση.

-ουδέποτε αποκόμισε, κατά τρόπο παράνομο ή αθέμιτο, κέρδη από τη διάθεση των προϊόντων της στο καταναλωτικό κοινό.

-προτίθεται να προσφύγει στα διοικητικά δικαστήρια προς ακύρωση της απόφασης επιβολής προστίμου και προς αποκατάσταση της εταιρικής φήμης της.

Σχολιο.- ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΑ ΑΓΟΡΑΖΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΙΚΡΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΉΣΕΙΣ. .

Σχολιο.- Κοίτα να δεις σύμπτωση.Εχθές μιλούσα με γνωστό μου και του έλεγα πόσο ευχαριστημένος είμαι με την συγκεκριμένη μάρκα και του την πρότεινα μάλιστα.Λογικές τιμές και ποιότητα,πράγμα που σπάνια συμβαδίζει στις μέρες μας.Χαίρομαι που το αναφέρατε κι εσείς !!!!

Σχολιο.- εγώ που είμαι Εβρίτισα τα αγοράζω για την ποιότητα και την τιμή τους , αλλά και για το όνομα τους ΑΙΝΟΣ….

Σχολιο.- Και μόλις διάβασα ότι της επέβαλαν πρόστιμο 742.000 € !!! για αθεμιτη κερδοφορία.....βλέπετε είναι μεγάλος ο ανταγωνισμός και απέναντί της υπάρχει η γνωστή εταιρεία Μπαραμπα Σταθης.......!!! Παίζονται πολλά παιγνίδια....

Σχολιο.- εγώ δεν ψωνίζω από πολυεθνικές ….μόνο από τον μπακάλη της γειτονιάς μου και από παραγωγούς στην λαϊκή ….

Σχολιο.-  Υπάρχουν ακόμα μπακάληδες; 

Σχολιο.- μίνι μάρκετ εννοεί…



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Νοσοκομεία- πρωί δεν έχει ραντεβού ή έχει μετά από ένα χρόνο, οπότε δεν κλείνεις.. Το απόγευμα αφού φας 2-3 ώρες αναμονή θα περάσεις. Αφού περάσεις, αρχίζει η "δημόσια" εξυπηρέτηση ως εξής ,ταμείο πρώτα (60) ευρώ για τον γιατρό, μετά όπου χρειαστεί για εξετάσεις ξανά (60) ευρώ ταμείο, και όπου χρειαστεί κι άλλες εξετάσεις,, πάντα ταμείο, όλα αυτά στά απογευματινά της εξυπηρέτησης των ασφαλισμένων (του Γεωργιάδη ). 

Ζήτω το ευρώ -το αέναο χρέος - η Ευρώπη οι Νενέκοι. Και φυσικά οι συντρώγοντες ιατρικοί σύλλογοι.

Από φίλη σήμερα,που έζησε αυτήν την εμπειρία ,για λογαριασμό δικού της ανθρώπου καρκινοπαθούς και με 70% αναπηρία.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΑΔΟΛΦΟΣ ΧΙΤΛΕΡ : 

Ο ΠΙΟ ΔΙΑΣΗΜΟΣ ΧΟΡΤΟΦΑΓΟΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ 

ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ Ο ΠΙΟ ΣΤΟΡΓΙΚΟΣ ΣΚΥΛΟΜΠΑΜΠΑΣ .... !!!!!

Σχολιο.- Τα ίδια δεν γίνονται και τώρα; Παλιά και δοκιμασμένη συνταγή! Μόνο που τώρα έγινε έτσι η πλειοψηφία των ανθρώπων.Θυμομαστε για πόσο καιρό συζητιόταν ο Όλιβερ και η γυναίκα που την έκαναν μεζέ τα σκυλιά δεν ξαναναφερθηκε!

Σχολιο.- Όπως είχε γράψει και κάποιος παλιότερα: είχε παρασημοφορηθεί ως ήρωας πολέμου, ήταν κατά του αλκοόλ και του καπνίσματος, ήταν χορτοφάγος, αγαπούσε τα ζώα και του άρεσε η ζωγραφική. Εντάξει, είχε και κάτι θεματάκια με το ότι εξόντωνε κάθε τι "μη άριο", αλλά εκεί θα κολλήσουμε τώρα;

Σχολιο.- Αν ζούσε σήμερα θα ήταν σίγουρα λελες

Σχολιο.- Το σύνηθες μενού του ήταν 2 αυγά τηγανητά και μια σαλάτα, είχα δει σε ένα ντοκιμαντέρ που παρουσίαζε τα απομνημονεύματα του προσωπικού του μπάτλερ.

Σχολιο.- Άρα κακως λέμε ότι ήταν vegan. Vegetarian ήταν.

Σχολιο.- Ανώμαλος του κερατά ήταν, ο μόνος από 6 παιδιά που επέζησε από την γέννα, αν θυμάμαι καλά.

Σχολιο.- Δεν θα επέλεγε βέβαια ο Ιμπεριαλισμός (σε κατάσταση ολοκληρωτικής σήψης και κάθετης πτώσης) κάποιον κατά τα άλλα ισορροπημένο και συγκροτημένο άνθρωπο ως υπάκουη μαριονέτα για την σκ@τοδουλειά για την οποία τον προόριζε...

Σχολιο.- προτιμούσε όμως ανθρώπους στο .... φούρνο....

Σχολιο.- Οι ΗΠΑ έχουν κάνει χειρότερα εγκλήματα από τον Χίτλερ. Καμία διαφορά δεν έχουν.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το «πείραμα Κέντλερ» του καθηγητή Χέλμουτ Κέντλερ, όπου για 30 χρόνια έπαιρνε παιδιά από ορφανοτροφεία και τα έδινε σε παιδεραστές!

Η ομοιότητα μόνο τυχαια δεν είναι...

5/3/2024

Το πείραμα του «καθηγητή» Χέλμουτ Κέντλερ αυτό που ο ίδιος αποκαλούσε “πετυχημένο” ξεκίνησε με την σύμφωνη γνώμη του κράτους της Δυτικής Γερμανίας, η οποία σε μεγάλο βαθμό ήταν επηρεασμένη απο ναζιστικό χαρακτήρα της. Αποδείχτηκε ότι επί 30 έτη οι γερμανικές υπηρεσίες προνοίας εμπιστεύονταν παιδιά και εφήβους σε παιδεραστές, ακόμη και σε σεσημασμένους και καταδικασθέντες για βαριά σεξουαλικά εγκλήματα.

Σύμφωνα με τον Κέντλερ, η αγάπη των παιδεραστών για τα παιδιά θα μπορούσε να έχει «θετική επίδραση» στην πνευματική τους ανάπτυξη (…) Το γεγονός ότι οι παιδεραστές ερωτεύονταν παιδιά ήταν κίνητρο για να τους δείχνουν πραγματική προσοχή και να τους προσφέρουν ουσιαστική αγάπη. Εκτός αυτού, ο Γερμανός επιστήμονας τασσόταν ανοιχτά υπέρ της αποποινικοποίησης των σεξουαλικών σχέσεων μεταξύ ανηλίκων και ενηλίκων.

Δε θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε στην τρομακτική ομοιότητα του Χέλμουτ Κέντλερ, με έναν απο τους πιο γελοίους και ανήθικους πολιτικούς της χώρας μας, τον Μητσοτάκη, ο οποίος έχει κι αυτός επανειλημμένα αντιστρέψει την λογική. Ο Χέλμουτ Κέντλερ (ο οποίος ήταν «παιδαγωγός», «ψυχολόγος», «σεξουαλικός ερευνητής», «πανεπιστημιακός» σε παιδαγωγική έδρα και συγχρόνως διηύθυνε και Παιδαγωγικό Κέντρο στο Βερολίνο) διέπραξε και ο ίδιος βιασμούς παιδιών και συναφή εγκλήματα, απο τα οποία ουδέποτε τιμωρήθηκε.

Αυτό που βλέπουμε να συμβαινει σε μεγάλο βαθμό και σήμερα, με την προσπάθεια πολλών “επιστημόνων” να αποποινικοποιήσουν την παιδεραστία.

Το φρικτό αυτό πείραμα, που όπως είπαμε παραπάνω έγινε με την στήριξη του κράτους. Έδινε την δυνατότητα στον Κέντλερ να ερχεται σε επαφή με παιδιά από δυσλειτουργικές ή διαλυμένες οικογένειες, πολλά απο τα οποία μάλιστα είχαν υπάρξει και τα ίδια θύματα βιασμού και τα παρέδιδε σε παιδεραστές.

Ένα από αυτά τα παιδιά ήταν ο 13χρονος Ούλριχ. Ορφανός και άστεγος, είχε καταφύγει στην πορνεία προκειμένου για να μπορεί να επιβιώσει μόνος στους δρόμους του Βερολίνου.

Το πλεονέκτημα του Ούλριχ σύμφωνα με τον Κέντλερ, ήταν ότι ήταν όμορφος και είχε σεξουαλική ζωή. Άρα θα μπορούσε να δώσει κι αυτός αγάπη στους παιδόφιλους (sic). «Σταθήκαμε τυχεροί με τον κ. Βίντερ (τον κηδεμόνα που του ανατέθηκε), αλλά σίγουρα και οι τακτικές μου επισκέψεις άσκησαν θετική επιρροή», έγραφε ο Κέντλερ στις επιστημονικές του σημειώσης.

Αφού έκρινε ότι η πρώτη απόπειρα στέφθηκε με επιτυχία, συνέχισε να δίνει την κηδεμονία παιδιών ηλικίας 13-15 σε παιδόφιλους. Καθώς τα χρόνια περνούσαν και τα αποτελέσματα, σύμφωνα με τον Κέντλερ, ήταν θετικά, ο ψυχολόγος συνέχισε το πείραμά του σε συνεργασία με τις αρμόδιες υπηρεσίες. Μάλιστα χρησιμοποιούσε όλο και μικρότερα παιδιά. Οι ηλικίες κυμαίνονταν πλέον από 6 έως 15 ετών.

Γνώριζε ότι σε πολλές από τις περιπτώσεις οι ενήλικοι κηδεμόνες ανέπτυσσαν σεξουαλικές σχέσεις με τους εφήβους. Ωστόσο, ο Κέντλερ πίστευε ότι αυτό θα τους βοηθούσε (τους παιδεραστές) στην επανένταξή τους στην κοινωνία.

Αυτό που γινόταν ουσιαστικά ήταν οι παιδεραστές να παίρνουν τα παιδιά σαν ανάδοχοι γονείς και κατόπιν να τα βιάζουν με την άδεια του κράτους. Μάλιστα οι κηδεμόνες λάμβαναν ακόμα και προβλεπόμενο επίδομα από το κράτος. (Κάτι που παρείχει και το Πασόκ του Γ.Α.Π στη χώρα μας, που πρόσφατα ο γιός του διορίστηκε επικεφαλής στον Εθνικό Κήπο από τον νεο Δήμαρχο Χάρη Δούκα).

Τι έλεγε η έκθεση μετά τις αποκαλύψεις

«Αυτό το δίκτυο διευκόλυνε τους βιασμούς των παιδιών σε όλη τη Γερμανία, θεσμοθέτησε την κακοποίηση και προστάτευε τους δράστες» αναφέρει επί λέξει η έκθεση, που επιπλέον δημοσιοποιεί και τα ονόματα παιδεραστών. Μεταξύ των οποίων υπήρξαν πολλοί επαγγελματίες της εκπαίδευσης, δάσκαλοι, διευθυντές οικοτροφείων και καθηγητές της παιδαγωγικής…

Σύμφωνα με τις καταθέσεις των θυμάτων, έλεγαν στα παιδιά πώς ό,τι τους έκαναν ήταν φυσιολογικό, ήταν κάτι που συνέβαινε μεταξύ των οικογενειών, κι ότι δεν υπήρχε τίποτα κακό σε αυτό.

Μάλιστα το πείραμα προέβλεπε να υπάρχουν προνόμια στα παιδιά που δεν αντιστέκονταν στον βιασμό τους, όπως κάποιο παιχνίδι ή την άδεια για έξοδο. Η μοίρα αυτών των παιδιών ήταν συνήθως η πλήρης εγκατάλειψη μετά την κακοποίησή τους.

Στην έκθεση αναφέρεται ότι ένας «παιδαγωγός» που έπαιξε ρόλο αναδόχου πατρός για αυτά τα παιδιά, τα είχε παρατημένα χωρίς φροντίδα και τα επισκεπτόταν μόνο για τον βιασμό τους

Το τρομακτικότερο είναι πως το πείραμα Κέντλερ διήρκεσε περισσότερα από 30 χρόνια και αποτελούσε κοινό μυστικό στα κλιμάκια της γερμανικής Πρόνοιας. Από το 1969 εώς και το 2003, εκατοντάδες παιδιά από ιδρύματα του Βερολίνου δόθηκαν σε διαπιστωμένους παιδόφιλους.

Το σκάνδαλο αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά μερικά χρόνια μετά το θάνατο του Χέλμουτ Κέντλερ το 2008. Όσο ο γερμανός ψυχολόγος βρισκόταν εν ζωή, είχε αναφερθεί δημόσια σε περιπτώσεις παιδόφιλων κηδεμόνων, προκειμένου να αποδείξει στην επιστημονική κοινότητα την εγκυρότητα της θεωρίας του.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ποιο είναι το σύστημα παιδικής πρόνοιας “Barnevernet” στη Νορβηγία, που κατηγορείται για αρπαγές, κακοποίηση και εμπορία παιδιών, με την στήριξη του κράτους και του ΟΗΕ!

28/2/2024

Σαν Έλληνες, έχουμε την κακή συνήθεια να αντιγράφουμε – επειδή θεωρείται πολιτισμένο – ότι είναι ευρωπαϊκό ή αφορά τις λεγόμενες “δυτικές αξίες”. Κάτι που τα τελευταία χρόνια μας έχει προβληματίσει ιδιαίτερα στο κατα πόσο αυτές οι αξίες είναι πραγματικές, ή πρόκειται για μια καλά οργανωμένη “παγίδα” που εξυπηρετεί άλλους σκοπούς.

Με αφορμή την υπόθεση του “Παλαιοχριστιανού” και την απαγόρευσει του κράτους να βλέπει τα παιδιά του, θα έπρεπε να μας απασχολήσει ακόμη περισσότερο. Μια ιστορία που εξαπλώνεται απο τις σκανδιναβικές χώρες, σε όλες τις χώρες της Ευρώπης.

Διαβάζοντας ένα άρθρο στον ιστότοπο attikanea.info που αφορά την ιστορία μιας Ρωσίδας μάνας που το σύστημα παιδικής πρόνοιας της Νορβηγίας, ουσιαστικά απήγαγε τα παιδιά της. Μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση και έψαξα να βρω κατα πόσο ανταποκρίνονται αυτές οι καταγγελίες στην πραγματικότητα. Ψάχνοντας λοιπόν στο διαδίκτυο βρήκα πάρα πολλές, στον ίδιο τόνο και μάλιστα και απο μεγάλα ΜΜΕ όπως παράδειγμα στο bbc-com ή και άλλου. Υπάρχουν ολόκληρες ομάδες στα μέσα κοινωνικής δικτυωσης, όπου οι καταγγελίες είναι ακόμα πιο φρικτές.

Για παράδειγμα ο οργανισμός “Barnevernet” μεταξύ άλλων κατηγορείται πως μπορεί να αρπάξει ένα παιδί απο μια βιολογική οικογένεια επειδή η μητέρα του κλαίει… και θεωρείται ως ακατάλληλη για γονέας, και να δοθεί η επιμέλεια του παιδιού σε έναν παιδεραστή που θεωρείται πιο κατάλληλος!

Ο οργανισμός Barnevernet, που ουσιαστικά είναι το σύστημα παιδικής πρόνοιας της Νορβηγίας. Έχει αντιμετωπίσει πολλές δικαστικές διαμάχες τα τελευταία χρόνια. Ωστόσο, υποστηρίζεται απο το κυβερνών κόμμα αλλα και απο τον ίδιο τον ΟΗΕ, κάτι που το κάνει να υπάρχει μέχρι και σήμερα, παρά τις πολλές καταγγελίες περι αρπαγής και κακοποίησης παιδιών.

Κατηγορίες για εμπορία παιδιών

Η Barnevernet έχει αντιμετωπίσει σοβαρές κατηγορίες για συμμετοχή σε εμπορία παιδιών, ιδιαίτερα σε περιπτώσεις όπου τα παιδιά έχουν απομακρυνθεί από τις οικογένειές τους και έχουν τοποθετηθεί σε χώρους εναλλακτικής φροντίδας. Αυτοί οι ισχυρισμοί έχουν προκαλέσει την οργή και την ανησυχία του κοινού, τονίζοντας την ανάγκη για διαφάνεια και λογοδοσία στις υπηρεσίες παιδικής μέριμνας.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η απομάκρυνση και η τοποθέτηση του παιδιού σε εναλλακτική φροντίδα αποσκοπούν στην προστασία των παιδιών από την κακοποίηση, την παραμέληση ή άλλες μορφές βλάβης, αντί να διευκολύνουν την εμπορία παιδιών. Οι αναφορές για κακοδιαχείριση υποθέσεων, η έλλειψη κατάλληλης τεκμηρίωσης και η απαγόρευση της επικοινωνίας με τους γονείς, έχουν τροφοδοτήσει υποψίες και εκκλήσεις για βελτιωμένα πρωτόκολλα, τεκμηρίωση και εποπτεία εντός της υπηρεσίας. 

 Όταν πρωτοδιάβασα τη συνέντευξη μιας Ρωσίδας μάνας [Irina Bergseth] που ζούσε στη Νορβηγία δεν πίστευα στα μάτια μου. Κάθε φράση της, κάθε λέξη της ήταν μια δυνατή  γροθιά στο στομάχι! Όμως αξίζει να τη δούμε για να αντιληφθούμε πώς θέλουν κάποιοι την Ευρώπη των Εσχάτων. Όταν μάλιστα το μέλλον αυτής της «σύγχρονης κοινωνίας», καθοδηγείται προς διαμόρφωση με τον πιο ύπουλο, τον πιο βρώμικο τρόπο πάνω στις ψυχές των παιδιών και αυτός ο εφιάλτης, βρίσκεται προ των πυλών και για την δική μας Πατρίδα, νομίζω πως επιβάλλεται με κάθε τρόπο να το αποτρέψουμε. Το κείμενο από το οποίο σταχυολογούμε τα βασικά του σημεία, είναι από συνέντευξη της 9ης Μαΐου 2013 μιας μάνας που η “τύχη” την έριξε στην “προηγμένη”, πλούσια και “προοδευτική” αυτή χώρα του Βορρά. Δημοσιογράφος ήταν ο Andrew Fefelov της Ρωσικής Εφημερίδας “ΑΥΡΙΟ”.

Η Ιρίνα παντρεύτηκε το 2005 στην Μόσχα με πολίτη της Νορβηγίας, έχοντάς ήδη έναν γιο τότε 7 ετών. Εγκαταστάθηκαν στη Νορβηγία, στο χωριό Άουρσκογκ του Χιόκλαντ. Εν συνεχεία περιγράφει τη νορβηγική κοινωνία που αποδομείται ηθικά ταχύτατα, αντιγράφοντας αμερικανικές νοοτροπίες. Κατά τη ρωσίδα αυτή μητέρα παρά τον πλούτο της χώρας που οφείλεται στην εξόρυξη πετρελαίου η Νορβηγία δεν έχει αναπτύξει τις επιστήμες, παρά εκμεταλλεύτηκε την ξένη επιστημονική και τεχνολογική συνδρομή. Η Ιρίνα κατόρθωσε να διοριστεί δασκάλα σε μια γειτονική κοινότητα.

Αμέσως μετά στη συνέντευξή της η Ιρίνα περιγράφει τις βασικές δομές του νορβηγικού σχολείου που το χαρακτηρίζει: “φτιαγμένο για διανοητικά καθυστερημένους” Έτσι, σύμφωνα με τη Ρωσίδα αυτή δασκάλα, το έργο του κρατικού σχολικού προγράμματος για το δημοτικό σχολείο συμπεριλαμβάνει οι δάσκαλοι να διδάξουν στα παιδιά το αλφάβητο, έως 13 ετών να μάθουν να μετράνε και να διαβάζουν τις ετικέτες των τιμών στα καταστήματα. Το διάβασμα μεγαλόφωνα στην τάξη δεν επιτρέπεται, επειδή το παιδί αισθάνεται «ντροπή» [εδώ να δείτε προσοχή στη “διαφορετικότητα”!]. Μάλιστα ειδικός δάσκαλος βγάζει το παιδί στον διάδρομο και μόνο εκεί ακούει το παιδί να διαβάζει, έτσι ώστε να μην ντροπιάσει το «μικρό»! Ακόμη, ο δάσκαλος έχει το δικαίωμα να κάνει στα παιδιά μέσα στην ημέρα δύο ασκήσεις μαθηματικών! Αν τα παιδιά δεν μάθουν το μάθημα, τρεις ημέρες αργότερα, πάλι προσπαθεί να τους εξηγήσει την ύλη του περασμένου μαθήματος. Εργασία για το σπίτι για την εβδομάδα το πολύ 5-8 λέξεις στα αγγλικά, κατά την διακριτική ευχέρεια του παιδιού!



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το CDC δίνει νέες οδηγίες, καθώς παραδέχεται πως ο COVID-19 δεν είναι χειρότερος απο την γρίπη.

5/3/2024

Μετά από χρόνια άρνησης της πραγματικότητας, φόβου και τρομοκρατίας, τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ (CDC) είπαν πως δεν χρειάζεται να ανησυχούμε για τον κοροναϊό, γιατί δεν είναι χειρότερος από την εποχική γρίπη.

Οι νέες οδηγίες του CDC για τους ταξιδιώτες προτείνουν την αντιμετώπιση της απειλής του COVID με τον ίδιο τρόπο όπως της γρίπης. Εάν ροή ή άλλα συμπτώματα γρίπης, το CDC συμβουλεύει να μείνετε σπίτι μέχρι να υποχωρήσουν και να προχωρήσετε με προσοχή μετά από αυτό.

«Ο COVID-19 εξακολουθεί να είναι μια σημαντική απειλή για τη δημόσια υγεία, αλλά δεν είναι η κατάσταση έκτακτης ανάγκης που ήταν κάποτε», δήλωσε ο Δρ Μπρένταν Τζάκσον, επικεφαλής της μονάδας αντιμετώπισης αναπνευστικού ιού στο Εθνικό Κέντρο Ανοσοποίησης και Αναπνευστικών Νόσων του CDC.

«Και οι επιπτώσεις της στην υγεία μοιάζουν όλο και περισσότερο με αυτές άλλων [αναπνευστικών ιογενών] ασθενειών, όπως της γρίπης και του RSV».

Αυτό που ουσιαστικά συμβαίνει, είναι να κλείνει μια ατζέντα – αυτή της πανδημίας – η οποία κούρασε τον κόσμο, και να έρχονται άλλες όπως η κλιματική αλλαγή, ο πόλεμος και η επιτιστική κρίση.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



«Α. Γεωργιάδης: «Κανένας Έλληνας δεν ενδιαφέρεται για την εξεταστική ή την προανακριτική για τα Τέμπη».

Α. Γεωργιάδης: «Αν έλεγε ο Καραμανλής ότι υπάρχει πρόβλημα ασφαλείας στα τρένα, δεν θα έμπαινε κανείς». 

Α. Γεωργιάδης: «Εάν υποτεθεί ότι το φοβερό αυτό δυστύχημα προεκλήθη λόγω μιας έκρηξης ενός τρένου που μετέφερε παράνομο υλικό, αυτό είναι καλό για την κυβέρνηση ή κακό; Καλό! Τι θα σήμαινε αυτό; Ότι δεν φταίει πια ούτε ο Καραμανλής, ούτε η Σύμβαση 717, ούτε τίποτα από όλα αυτά, αλλά η έκταση του δυστυχήματος προκλήθηκε από κάποιους λαθρέμπορους».

Είναι αλήθεια πως όταν μιλάει κανείς τόσο πολύ και τόσο συχνά στα ΜΜΕ, κάνει λάθη – τα οποία όμως, όπως φαίνεται από τα παραπάνω, μπορεί να είναι κάτι περισσότερο από παταγώδη και εξοργιστικά. Σε σχέση με το τελευταίο, δεν είναι δυνατόν αντί να αναζητείται η αλήθεια, να γίνεται προσπάθεια απενοχοποίησης της κυβέρνησης – πόσο μάλλον όταν ασφαλώς είναι ευθύνη της η ενδεχόμενη λαθραία μεταφορά παράνομων υλικών.

Πώς είναι δυνατόν πάντως να έχει σβηστεί το βίντεο της φόρτωσης του εμπορικού τρένου, να έχει φτάσει πρώτος ο στρατός στην περιοχή του εγκλήματος ή να δίνεται εντολή για «μπάζωμα», χωρίς κανένας να γνωρίζει από ποιόν; 

Όλα αυτά, μαζί με τα υπόλοιπα (έλλειψη Τηλεδιοίκησης, «βιογραφικό» σταθμάρχη κλπ.), ασφαλώς είναι ευθύνη της κυβέρνησης – ενώ ο υπουργός δεν βοηθάει με τις αυθαιρεσίες του. Αντίθετα, συμμετέχει κατά κάποιον τρόπο στη γενικότερη προσπάθεια της κυβέρνησης να συγκαλύψει το έγκλημα – η οποία είναι από μόνη της απαράδεκτη.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ

Πριν από δύο χρόνια, άρχισε μια μαζική έξοδος ξένων επιχειρήσεων από τη Ρωσία. Το γεγονός αυτό κατέρριψε πολλούς μύθους για την παγκόσμια οικονομία που θεωρούνταν αυτονόητες αλήθειες.

Ο πρώτος μύθος περιστρέφεται γύρω από τις πολυεθνικές εταιρείες που είναι οι μοναδικοί κινητήριοι μοχλοί της παγκοσμιοποίησης, ικανοί να αφαιρέσουν την παγκόσμια ηγεσία από τα χέρια των παρωχημένων και αναποτελεσματικών εθνικών κρατών. Αποδείχτηκε ότι όσο πλούσια και ισχυρή και αν είναι μια εταιρεία, εξακολουθεί να έχει ένα κράτος-πατρίδα. Και αν αυτό το κράτος δώσει μια άμεση εντολή, τότε η μόνη επιλογή για την εταιρεία είναι να υπακούσει.

Ο δεύτερος μύθος είναι ότι οι εταιρείες κινούνται αποκλειστικά με βάση τη λογική του κέρδους. Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης είναι γεμάτα από εκτιμήσεις ειδικών σχετικά με τις απώλειες των εταιρειών που εγκατέλειψαν τη Ρωσία. Οι απώλειες ανέρχονται σε εκατοντάδες εκατομμύρια, αν όχι δισεκατομμύρια δολάρια. Καμία επιχείρηση δεν θα επέλεγε με τη θέλησή της να υποστεί τέτοιες απώλειες, και όμως το έκαναν.

Για όλα τα υπόλοιπα έθνη που παρακολουθούν την παγκόσμια οικονομία να πυροβολεί τα πόδια της, αυτό είναι μια εκπαιδευτική εμπειρία. Παρόλο που η Ρωσία επέζησε και ξεπέρασε τις προκλήσεις που δημιούργησε η έξοδος, αυτό δεν έγινε χωρίς αγώνα. Οι πιθανές συνέπειες της οικονομικής τακτικής της καμένης γης που εφαρμόζει η Δύση μας υποχρεώνουν να αναθεωρήσουμε τις όποιες απόψεις μας για τις ξένες επενδύσεις. 

Όπως έδειξαν τα γεγονότα του 2022, η απερίσκεπτη αποδοχή ξένων επιχειρήσεων αποτελεί απειλή για την εθνική ασφάλεια κάθε κράτους. Πριν από δύο χρόνια, αυτές οι απόψεις θα προκαλούσαν τον γέλωτα. Τώρα, υπάρχουν πολλά αποδεικτικά στοιχεία που δείχνουν ότι δεν υπάρχουν πραγματικοί κανόνες που θα ακολουθούσαν με συνέπεια οι κυριότερες χώρες της Δύσης. Οι νόμοι της αγοράς δεν λειτουργούν, και οποιαδήποτε περιουσιακά στοιχεία που κατέχουν στο εξωτερικό μπορεί να απαλλοτριωθούν, με δικαιολογία την προάσπιση της δημοκρατίας, τα ανθρώπινα δικαιώματα, τις διαφωνίες σχετικά με την εξωτερική πολιτική ή μια μυριάδα άλλων επινοημένων λόγων. 

Και να η δυσάρεστη πραγματικότητα: Κάθε χώρα που εκτιμά την ανεξαρτησία και την κυριαρχία της, όταν είναι να διαλέξει μεταξύ της εθνικής της ασφάλειας και της ευημερίας που βασίζεται σε ξένες επενδύσεις, θα πρέπει να επιλέξει την πρώτη. Διαφορετικά, δεν θα έχει ούτε ασφάλεια, ούτε ευημερία.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το 40% του Ελληνικού ΑΕΠ σε φορολογικούς παραδείσους, αλλά για όλα φταίνε οι πωλητές των λαϊκών και οι υδραυλικοί!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Υπάρχει, λέει, κάτι σαν "υπουργείο" τουρισμού. Στη σουρεαλιστική εικόνα βλέπουμε τη χαρά γεμάτη Κεφαλογιάννη, την αποχαυνωμένη, που παριστάνει την... υπουργό, να φιλάει το χέρι του Βαρθολομαίου και των συνεργών του εργοδότη της που παριστάνουν τους... ιερείς. Σκύψε ευλογημένη, ένα πράμα... 

Έλα όμως που οι δουλίτσες πρέπει να τρέξουν. Η γόνος της φαμίλιας Κεφαλογιάννη ανέλαβε κράχτης της φάμπρικας "φιλικός τουριστικός προορισμός ΛΟΑΤΚΙ+"!!! 

Δηλαδή μέχρι τώρα η αποικία μας ήταν εχθρική; Δεν δεχόταν τους ομοφυλόφιλους, τους διεμφυλικούς κλπ τουρίστες; Τους άρπαζαν οι... ομοφυλοφοβικοί υπάλληλοι στις εισόδους των αεροδρομίων και των λιμανιών και τους καίγανε ζωντανούς ή τους πετσοκόβανε και τους πετάγανε στα σκυλιά;

Το αντίθετο. Να θυμίσω μόνο την περίπτωση της Μυκόνου, που λόγω συγγενικής σχέσης και επαγγελματικής ενασχόλησης του πατέρα μου κάποτε, γνωρίζω εκ των έσω τη συνθήκη του νησιού εδώ και δεκαετίες: μιλάμε όχι μόνο για απόλυτη αποδοχή, αλλά και για θεμελιώδη σχέση πελάτη-επιχείρησης σε επίπεδο πολιτισμικό. Κάτι που έχει ακουστά και ο τελευταίος ευρωπαίος κάτοικος, βέβαια. Οπότε;

Ξέρουμε λοιπόν πολύ καλά (και ο καθεστωτικός υπόκοσμος φροντίζει να το φωνάζει) ότι το σχέδιο "τουρισμός ΛΟΑΤΚΙ+" αποτελεί κράχτη ΣΕΞΟ-ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ομοφυλόφυλων, διεμφυλικών, παιδόφιλων, και ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ. 

Ταϋλάνδη, και ακόμα πιο κάτω. 

Βιάζονται να μετατρέψουν την αποικία σε μπουρδέλο διαταραγμένων, και επισήμως. Εδώ πλέον έχουμε εγκληματική δραστηριότητα και παραίνεση σε κακουργήματα με την επίσημη βούλα της Χούντας. Δεν θα χρειαστεί συγκάλυψη ή μπάζωμα σε αυτές τις περιπτώσεις. Θα είναι μπίζνα, κανονική.

Την ίδια στιγμή τα καθεστωτικά ελεγχόμενα ΜΜΕ τεστάρουν τον κρετινισμό του εναπομείναντος κοινού τους, και διαπιστώνουν ότι είναι απύθμενος. Είδαμε όλοι το δούλεμα που έριξε η Καθημερινή στους εξαρτημένους χρήστες των ενέσιμων. Πρόκειται για εσωτερικό αστείο, για μακάβρια πλάκα, και πιστέψτε με, ξέρω τι λέω. Λένε: Αφού κάποιοι είναι τόσο ζώα που εξακολουθούν να... ενημερώνονται από εμάς, ρίχτε τους! Ξεφτιλίστε τους. Αντέχουν, δεν θα τους χάσουμε. Τουλάχιστον μέχρι να τα τινάξουν... 

"Η εναλλαγή μπράτσων ίσως είναι σημαντική για την αποτελεσματικότητα των εμβολίων. Καλό είναι κάθε δόση να γίνεται σε άλλο χέρι από την προηγούμενη". Λυγίζεις απ' τα γέλια! Δεν έχουν το Θεό τους...

Χίλιες φορές πρεζάκι, πραγματικά. Θα τους κάνουν να ψάχνουνε να βρούνε σημείο ατρύπητο.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Λίγο εκτός επικαιρότητας αλλά αποκαλυπτικό του ψεύδους που μας πνίγει: μείωση στον ΕΝΦΙΑ υπόσχονταν, αν το ακίνητο είναι ασφαλισμένο. Μπαίνω στην σχετική πλατφόρμα, την προηγούμενη εβδομάδα πριν λήξει η προθεσμία, γιατί όχι ασφαλισμένο το έχω, μου χρωστούν δεν τους χρωστώ, βάζω κωδικούς TAXIS, εμφανίζονται όλα προσυμπληρωμένα, ωραία σκέπτομαι δεν θα ψάχνομαι, να και το ακίνητο τετραγωνικά κλπ. Ουπς δεν έχει τσεκαρισμένο το κουτάκι για κίνδυνο πλημμύρας! Απορρίπτεται. Ψάχνω φάκελο από περιέργεια, ανοίγω συμβόλαιο, διαβάζω, μέσα και η πλημμύρα. Τι γίνεται ρε γαμώτο; μπλοκάρω. Παίρνω τλφνο ασφαλιστή, το και το, τι συμβαίνει; Είναι υποασφαλισμένο μου απαντά, το ποσό δεν τους αρκεί, και σου πετάει μια κάλυψη έξω. Μα είναι για κεφάλαιο όσο η αξία κατασκευής και τέλος πάντων για πολύ παραπάνω από την αντικειμενική. Μην το ψάχνεις, μου λέει, όλοι έτσι την πάτησαν, αν θέλεις την έκπτωση απλώς πρέπει να το υπερασφαλίσεις, να πληρώνεις τα 3πλάσσια δλδ.

Να την βάλει την έκπτωση του ο Μητσοτάκης εκεί που ξέρει, του την χαρίζω, αλλά ασχολούμαι γιατί θέλω ο κόσμος να ξέρει ότι όσα ακούνε για επιδόματα, στηρίξεις, εκπτώσεις, προγράμματα, απλώς δεν έχουν καμία σχέση με τις σημασίες που σχηματίζουν οι λέξεις με τις οποίες μας τα πλασάρουν, ούτε οι αγρότες θα δουν μείωση στο πετρέλαιο, ούτε οι άνεργοι επίδομα, ούτε οι φοιτητές σίτιση, ούτε τα πανεπιστήμια θα μυρίσουν αυτό το 1 δις που τους πετάνε για τυράκι, ούτε τα νοσοκομεία νέο γιατρό, μείωση μπορεί, όπως οι συνταξιούχοι που περίμεναν αύξηση, όπως οι Θεσσαλοί αποκατάσταση, όπως οι συγγενείς που περίμεναν 1 χρόνο για δικαιοσύνη αλλά την βλέπουν να απομακρύνεται ως πιθανότητα με ταχύτητα φωτός ενώ τους λένε ότι διακινούν θεωρίες συνομωσίας.

Όλα καλά γίνονται για τα συστημικά ΜΜΕ, όπως μας λένε, οι πληρότητες της καθαράς Δευτέρας να είναι καλά, μας λένε οι αληταράδες καθεστωτικοί πληρωμένοι η πετσωμένοι δημοσιογράφοι !



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Woke κουλτούρα σε παραλληρημα! 

Στο πρώτο βιντεο οι σύντροφοι και τα pronouns τους (and my pronoun is fuck/them)

Στο δεύτερο η μητέρα του παιδιού αντί να πάει το παιδί της σε γιατρό για κάποιο πρόβλημα υγείας, το πήγε σε κτηνίατρο επειδή το παιδί λέει ότι είναι γάτα .....(????!!???!)

Και εάν "το παιδί ταυτοποιείταται ως γάτα μάλλον θα ειναι" ....αυτό είναι το σκεπτικό της μάνας!!

Εμβόλια μέσα στα μυαλά μέχρι το 4000 μΧ!!!

Εμείς της Κεντροαριστεράς οι λίγο μεγαλύτεροι πλέον ντρεπόμαστε , γιατί για μια χαζό κουλτούρα εξ Αμερικής ,μας παίρνει μπάλα όλους!

https://www.youtube.com/watch?v=955-DocCeBA



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Έβαλαν πρόστιμο στην Αίνος που πουλάει φτηνά ,γιατί την Μπάρμπα Στάθης που πουλάει ακριβά την έχει το γνωστό CVC που μάνατζερ είναι η κόρη Μητσοτάκη..Ξεφτιλες..



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



-Από σήμερα στηρίζουμε την αμιγώς ελληνική εταιρεία λαχανικών #ΑΙΝΟΣ που έλαβε το παρανοϊκό πρόστιμο 742.000€ από το ελληνικό κράτος.

-Η ανταγωνίστρια της εταιρεία #ΜπαρμπαΣτάθης με πολύ υψηλότερες τιμές μένει στο απυρόβλητο.

-Η εταιρεία «Μπάρμπα Στάθης» ανήκει στο αμερικανικό Fund #CVC Capital, μαζί με τη «ΔΕΛΤΑ», «Δωδώνη» και όχι μόνο.

-Η Σοφία Μητσοτάκη (θυγατέρα του «πρωθυπουργού»), όπως και η ίδια αναφέρει στο προφίλ της στο Linkedin, εργάζεται ως investor relation manager στη CVC Capital Partners από τον Αύγουστο του 2021, δηλαδή κατέχει το νευραλγικό πόσο της σχέσης του fund με τους επενδυτές. 

-Ακόμη και ο αθωότερος των πολιτών αντιλαμβάνεται πως κάτι ύποπτο συμβαίνει εδώ.

Σχολιο.- Μπαρμπαστάθης αρακάς 1 κιλό 5,80  ευρω, ΑΙΝΟΣ αρακάς 1 κιλό 2,30 ευρώ



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το πρώτο που σκέφτηκα, μπέσα για μπέσα, όταν έμαθα για το υπέρογκο πρόστιμο στην εταιρεία "Αίνος", η οποία πουλάει κατεψυγμένα λαχανικά πολύ φτηνότερα από τη γνωστή εταιρεία "Μπάρμπα Στάθης", ήταν ότι ο Μπαρμπαστάθης με κάποιον τρόπο είναι συμφερόντων του ΚΩΛΟΣΟΓΟΥ.

Μετά είδα αυτό που θα διαβάσετε παρακάτω. Εντάξει, δεν έπαθα Αλζχάιμερ ακόμα, μέσα έπεσα. Οι σαρανταενατακατοί όμως ούτε που νοιάζονται, τα θεωρούν όλα αυτά "φυσιολογικά".

-Η εταιρία «Μπάρμπα Στάθης» πουλάει τα φασολάκια 5,67€ το κιλό (από 8,05 που τα πουλούσε πριν την «εφαρμογή» της μείωσης των τιμών με το «πρόγραμμα» του υπουργείου)

-Η εταιρία «Αίνος» πουλάει τα ίδια φασολάκια 2, 34€ το κιλό. Σταθερά. Σε συσκευασία του κιλού, στην ίδια σχεδόν τιμή που ο Μπάρμπα Στάθης πουλάει τα 420 g. 

-Το υπουργείο επέβαλε, σε μια από τις δυο εταιρίες, πρόστιμο ύψους 742,000€ για «αθέμιτη κερδοφορία».

-Η εταιρία «Μπάρμπα Στάθης» ανήκει στη «Vivartia», η οποία με τη σειρά της ανήκει στη «CVC Capital Partners», μέσω εξαγοράς της από τη «Marfin Investment Group». Στην CVC στην οποία εργάζεται η κόρη Μητσοτάκη, συνεπώς ήταν λογικό το πρόστιμο να επιβληθεί στην εταιρία «Αίνος»

-Επίσης, για να μην έχετε κενά, η CVC funds ανήκει στον ίδιο όμιλο που θα φτιάξει το ιδιωτική σχολή Ιατρικής και για αυτην ετοιμάστηκε το φωτογραφικό νομοσχέδιο για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια στην Ελλάδα.

-Τι δεν καταλαβαίνεις βαλκάνιε δουλοπάροικε;

Σχολιο.- και τι θετε δηλαδίς να μη δουλέψει η κόρη του Μητσοτάκη να τη λετε τεμπελα; τιστεσεις οι κουμουνιστας ρε

Σχολιο.- Γκάνγκστερς.

Σχολιο.- δηλαδή υπάρχει γονιός που να βάζει πρόστιμο στο παιδι του;;;;

Μη τα θεμε και όλα δικά μας,οι γονείς γι αυτό υπάρχουν να στηρίζουν τα σπλάχνα τους,τώρα αν στην Ελλάδα αυτό γίνεται λίγο παραπάνω από ότι στον πολιτισμένο κοσμο….εεεεε νερο κι αλάτι αδέρφια!!!

Και τυχεροί είμαστε που υπάρχουν ακόμα ανταγωνιστικές της μπάρμπα Στάθης στην αγορά,κανονικά έπρεπε να έχουν κλείσει όλες

Σχολιο.- Βάση του περιθωρίου κέρδους της έβαλαν πρόστιμο. Και αυτό καθορίζεται από το κόστος. Αν ο Μπάρμπα-Στάθης έχει με μουφα τιμολογια δείξει υψηλότερο κόστος τότε το περιθώριο κέρδους του δυναται να είναι μικρότερο και ας έχει υψηλότερη λιανική τιμή.

Η αγορά και η νομοθεσία έχουν τα μαυρα τους τα χαλιά, γιατί είναι δομημένα από μαυραγορίτες από επίπεδο κυβερνο-νομοθετικο ως ιδιωτικό.

Είναι δυσκολο να βγάλεις άκρη. Μπορεί ο Αινος να πουλαει πιο φθηνά λόγω του πολυ μικρου κόστους που έχει δηλώσει και έτσι να βγαίνει μεγάλο περιθώριο κέρδους που ο νομοθέτης θεωρεί παράνομο και ο Στάθης να έχει δηλώσει πολυ υψηλότερο κόστος και έτσι να έχει χαμηλότερο περιθώριο κέρδους. Το αν έχει ελεγχθεί και ο Στάθης με το ίδιο σκεπτικό είναι το ερώτημα και επίσης αν έχουν ελεγχθεί τα παραστατικά, τιμολόγια κόστους του ως προς το αν είναι αληθινά και όχι πλασματικα. Και αν έχουν ελεγχθεί συγκριτικά τα τιμολόγια κόστους διαφορετικών εταιρειών αλλά από ίδιους προμηθευτές, εκεί είναι το ζουμί.

Σχολιο.- Έχουμε μπλέξει με το βρωμοσογο!

Σχολιο.- Οι μαφιόζοι έχουν περισσότερο ήθος...

Σχολιο.- Η ποιότητα μήπως?

Σχολιο.- Ως νοικοκυρά σε διαβεβαιώνω ότι τα Αίνος είναι μάλλον καλλίτερα....

Σχολιο.- Η CVC έχει έδρα εξωτερικό και με τις τριγωνικές συναλλαγές εμφανίζει μικρό κέρδος. Έτσι το πρόστιμο είναι μάλλον νομοτυπο.

Σχολιο.- Επειδή λόγω του επαγγέλματος μου τυγχάνει να ασχολούμαι και με κατεψυγμένα η συγκεκριμένη εταιρεία Αίνος εκτός από χαμηλές τιμές διαθέτει και την καλύτερη ποιότητα στο είδος της

Σχολιο.- Έγινε και αυτό !!

Έβαλαν πρόστιμο σε εταιρία που πουλούσε φθηνότερα ….για αθέμιτο ανταγωνισμό .

Κάποιος «μαλακας» τους χάλασε την πιάτσα . Που πας κύριε ? Πως και γιατί πουλάς πιο φτηνά ?

Σχολιο.- άμα στην ανταγωνιστική εταιρία είναι η κόρη Μητσοτάκη αλλάζει το πράμα



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Έτοιμο και το νέο λογότυπο της νέας εφημερίδας Μαρινάκη

ΜΜΕ : Ο Βαγγέλης Μαρινάκης αγόρασε τον τίτλο της Ελευθεροτυπίας

Ο νέος τίτλος θα είναι

ΤΣΙΜΕΝΤΟΚΤΟΝΙΑ

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΗ  ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

Σχολιο.- Που να πετσξει τ ακοντιο ο ελευθεροτυπας κ να τογ καρφωθει στον πατο του φαταουλ

Σχολιο.- "Η πρότασή μου ως προς την αλλαγή του ονόματος έγινε δεκτή από το Βαγγέλα,καθώς είναι άνθρωπος της μάσας"

ΕΛΕΥΘΕΡΟΦΑΓΙΑ

Σχολιο.-  "Ξέχασα να αναφέρω πως το σήμα απεικονίζει τον ίδιο το Βαγγέλα καθώς κρατάει ένα μπούτι χοιρινό"



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αγόρασε και την Ελευθεροτυπία ο εθνικός μας έμπορας

Για μπανανία πάντως να μας ενημερώνει ένας ζεμπορας και ένας στραπον μόνο, είναι αυτό που περιμένεις

Σχολιο.- Και καπου διαβασα απο εναν φουκαρα χθες οτι "επιτελους θα παρουμε τα λεφτα μας που μας χρωστανε 13 χρονια τωρα". Ποιος θα του το πει με τροπο; Ότι θα πάρει πάλι τα αρχίδια του;. Παντως περα απο την πλακα, ειναι τραγικο παραδοσιακα δημοκρατικα μεσα να περνουν στα χερια ενος πρεζεμπορα μαφιοζου

Σχολιο.- Γιατί, υπάρχει κεντροαριστερό δημοκρατικό κόμμα στην Ελλάδα σ΄μερα, που θα υπάρχουν και κεντροαριστερές εφημερίδες? Συγκυβερνούν με τον Κούλη!! Τρικέφαλο τρικομματικό τέρας ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ λέμε!!!!



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΜΠΟΪΚΟΤΑΖ! 

Μπορεί να μην υπάρχει ανάλογη παράδοση στην ελληνική Αριστερά και το ελληνικό λαϊκό κίνημα, αλλά το μποϊκοτάζ σε εταιρίες που προκαλούν με τις ακριβές τιμές αποτελεί μια διεθνώς δοκιμασμένη και συχνά αποτελεσματική μορφή αγώνα.

Θα μπορούσαμε να ξεκινήσουμε μια καμπάνια σε ολόκληρη την Ελλάδα, πρώτα-πρώτα από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, αλλά και με παρουσία στα σούπερ μάρκετ:

Δεν αγοράζουμε "Μπάρμπα Στάθη". Ούτε ένα ευρώ στην εταιρία που απαίτησε να επιβληθεί πρόστιμο σε ανταγωνιστή της, γιατί είχε χαμηλές τιμές.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Για την ιστορική Μάχη της Επιστράτευσης

Καθώς η ναζιστική Γερμανία έχει υποστεί, τον Φεβρουάριο 1943, συντριπτική ήττα στο Στάλινγκραντ από τον Κόκκινο Στρατό, η επιστράτευση και μεταφορά μεγάλου μέρους του γερμανικού εργατικού δυναμικού στο Ανατολικό Μέτωπο δημιουργεί τεράστια κενά στη βιομηχανία του Γ΄ Ράιχ. Τα κενά αποφασίστηκε να καλυφθούν με την πολιτική επιστράτευση εργαζομένων από τις κατεχόμενες ευρωπαϊκές χώρες.

Στις 23 Φεβρουαρίου δημοσιεύτηκε και στην Ελλάδα διάταγμα πολιτικής επιστράτευσης. Σύμφωνα μ’ αυτό, υπό καθεστώς πολιτικής επιστράτευσης μπορούσε να τεθεί οποιοσδήποτε «κάτοικος της Ελλάδος ηλικίας 16 μέχρις 45 ετών» και οι επιστρατευόμενοι θα εργάζονταν «συγκροτημένοι εις συμβατικάς ομάδας στρατοπέδου». Σε περίπτωση μη συμμόρφωσης, προβλεπόταν ακόμη και ο εγκλεισμός σε «στρατόπεδον καταναγκαστικών έργων». 

Η πολιτική επιστράτευση στην Ελλάδα προετοιμάστηκε από τον υφυπουργό Εργασίας Νίκο Καλύβα, ο οποίος έβγαλε υπεράριθμο το προσωπικό πολλών επιχειρήσεων και τους υπό απόλυση τους κατέγραφε σε ειδικές καταστάσεις, ως προοριζόμενους για επιστράτευση.

Η δημοσίευση του διατάγματος επιστράτευσης αντιμετωπίζεται με γενική παναθηναϊκή απεργία και διαδήλωση περίπου 100.000 εργαζόμενων και νέων, την αμέσως επόμενη μέρα, 24 Φεβρουαρίου 1943. Η διαδήλωση καταλήγει στο υφυπουργείο Εργασίας, στη συμβολή των οδών Τοσίτσα και Μπουμπουλίνας στα Εξάρχεια. Οι διαδηλωτές, σπάζοντας τον κλοιό της Αστυνομίας, εισέβαλαν στο κτίριο, πυρπόλησαν τις καταστάσεις επιστράτευσης και πήραν από τα υπόγεια μεγάλες ποσότητες τροφίμων, που έκρυβαν εκεί οι δωσίλογοι.

Ενώ η κηδεία του εθνικού ποιητή Κωστή Παλαμά, στις 28 Φεβρουαρίου, εξελίχθηκε σε αντικατοχική διαδήλωση δεκάδων χιλιάδων, η απεργία στην Τηλεφωνική Εταιρία είχε ως συνέπεια μαζικές συλλήψεις, περίπου 200 εργαζομένων. Η δραπέτευση των κρατουμένων, από τη μια προκάλεσε την οργή των κατακτητών και της κυβέρνησης των δωσιλόγων, κι από την άλλη ενέτεινε τον ενθουσιασμό του αθηναϊκού λαού και την αποφασιστικότητά του να ματαιώσει την πολιτική επιστράτευση. 

Νέα μεγάλη απεργιακή κινητοποίηση πραγματοποιήθηκε στις 5 Μαρτίου, με τη συμμετοχή των δημοσίων υπαλλήλων, των εργατών και των επαγγελματιών του λεκανοπεδίου Αττικής. Η διαδήλωση 200.000 απεργών, φοιτητών και μαθητών, αντιμετωπίστηκε βίαια από τους κατακτητές, με αποτέλεσμα να υπάρξουν δεκατρείς νεκροί και δεκάδες τραυματίες.

Κι αυτή τη φορά οι διαδηλωτές εισέβαλαν στο υφυπουργείο και κατέστρεψαν ό,τι είχε απομείνει από τα αρχεία του. Την ίδια μέρα, άλλοι διαδηλωτές πυρπόλησαν το παράρτημα του υφυπουργείου στο λιμάνι του Πειραιά. 

Τις κινητοποιήσεις αυτές συντόνιζε η Κ.Ο. Αθήνας του ΚΚΕ, με προσωπική ευθύνη του Νίκου Πλουμπίδη, ενώ την περιφρούρησή τους είχαν αναλάβει ένοπλοι μαχητές του ΕΛΑΣ. Επίσης, επρόκειτο για τις πρώτες κινητοποιήσεις στις οποίες συμμετείχε η Ενιαία Πανελλαδική Οργάνωση Νέων (ΕΠΟΝ), που είχε ιδρυθεί εκείνες ακριβώς τις μέρες και συγκεκριμένα στις 23 Φεβρουαρίου 1943. Ένα χρόνο πριν είχε ιδρυθεί ο ΕΛΑΣ στις 16 Φεβρουαρίου 1942. Ενώ το ΕΑΜ ιδρύθηκε στις 27 Σεπτεμβρίου 1941.

Οι αλλεπάλληλες μαχητικές κινητοποιήσεις είχαν ως συνέπεια την υποχώρηση των κατακτητών και τη δήλωση του δωσίλογου πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Λογοθετόπουλου ότι δεν υπάρχει πρόθεση επιστράτευσης. Επιπλέον, ανακοινώθηκε η αύξηση των μισθών και ημερομισθίων.

Εντούτοις, η δήλωση αυτή δεν αφορούσε στο σύνολο της χώρας. Έτσι, στη Θεσσαλονίκη χρειάστηκε να πραγματοποιηθούν συνεχόμενες κινητοποιήσεις, με αποκορύφωμα τη μεγάλη παλλαϊκή διαδήλωση της 16ης Απριλίου, που ανάγκασε και εκεί τις κατοχικές Αρχές να αποσύρουν την απόφαση για πολιτική επιστράτευση.

Ανάλογες κινητοποιήσεις έγιναν στις αρχές Μαΐου 1943 και στον Βόλο, τη Λάρισα, την Πάτρα, την Καλαμάτα, τη Σπάρτη κ.α. Στον Βόλο, μάλιστα, είχε προηγηθεί τον Μάρτιο νικηφόρα απεργία και διαδήλωση 10.000 εργαζομένων, με αιτήματα τη λειτουργία συσσιτίων και την πληρωμή σε τρόφιμα. 

Οι μεγαλειώδεις κινητοποιήσεις κατά της πολιτικής επιστράτευσης αποτέλεσαν μια κορυφαία στιγμή στην ιστορία των εργατικών και λαϊκών αγώνων στα χρόνια της Κατοχής και έκαναν την Ελλάδα να είναι η μοναδική κατεχόμενη χώρα στην Ευρώπη από την οποία δεν πήγαν μαζικά επιστρατευμένοι εργάτες στη Γερμανία. Από τους 200.000 που απαιτούσαν οι Γερμανοί, πήγαν στη Γερμανία μόλις 13.000 κι αυτοί κατόπιν πιέσεων.

Σύμφωνα με τον διευθυντή του κατοχικού υφυπουργείου Εργασίας Παυλάκη, στην κατάθεσή του ως μάρτυρα υπεράσπισης στη δίκη των δωσιλόγων, στη Γερμανία στάλθηκαν 19.500 εργάτες.  Συνολικά, όπως αποκαλύφθηκε στη δίκη, μαζί με όσους πήγαν ως όμηροι στη Γερμανία, έχοντας συλληφθεί σε Μπλόκα, ανέρχονταν σε 30.000. 

Οι νικηφόρες κινητοποιήσεις κατά της επιστράτευσης ενίσχυσαν ακόμη περισσότερο την πεποίθηση ότι οι αγώνες μπορεί να είναι αποτελεσματικοί, καθώς και το κύρος του ΚΚΕ, του ΕΑΜ και του ΕΕΑΜ, που τις οργάνωσαν και τις καθοδήγησαν. 

Μεταξύ των θυμάτων των μεγάλων αυτών αγώνων ήταν και ο γραμματέας του ΕΕΑΜ και μέλος της Κ.Ε. του ΚΚΕ Κώστας Λαζαρίδης, που πιάστηκε από την Ειδική Ασφάλεια και παραδόθηκε στους Γερμανούς, οι οποίοι τον εκτέλεσαν στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής, στις 10 Μαΐου 1943.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



«Από αντικειμενική άποψη» όπως σημείωνε η Γερμανίδα σοσιαλίστρια Κλάρα Τσέτκιν (Cl. Zetkin), η  ύπαρξη του φασισμού «αποτελεί μια τιμωρία του προλεταριάτου (της εργατικής τάξης) για την αποτυχία του να πραγματοποιήσει την επανάσταση που ξεκίνησε στη Ρωσία» το 1917. 

[Zetkin 1923]

Σχολιο.- Το ίδο ισχύει και για την ‘‘νεκρανάσταση’’ του φασισμού μετά την ήττα του (1945),



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δεν είναι μυρμηγκοφωλια.. Εναι η ΓΑΖΑ.

Δεν είναι μυρμήγκια. Είναι ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

Δεν κουβαλάνε σπόρους στη φωλιά τους.

Απλώνουν τα χέρια τους στα φορτηγά με την ανθρωπιστική βοήθεια,για ένα κομμάτι ψωμί,

μια γουλιά νερό.

Δεν τους πάτησε κατά λάθος ανθρώπινη μπότα.

Τους δολοφόνησε εν ΨΥΧΡΩ το Ισραηλινό τανκ.

Δεν ήταν ένας η δυο. Ήταν πολλές δεκαδες οι νεκροί, πολλές εκατοντάδες οι τραυματίες.

Δεν είναι πόλεμος αυτός. ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ.

Δεν είναι κράτος αυτό. ΕΙΝΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ.

Δεν είναι ΟΗΕ αυτός. Είναι λέσχη συζητήσεων.

Δεν είναι διεθνές δίκαιο αυτό. Είναι οι πλάκες του Μωϋσή.

Δεν είναι ηγετες πολιτισμένων κρατών αυτοί. Είναι διεστραμμένοι σαδιστές.

Δεν ειναι απλοί θεατές. Απολαμβάνουν το θέαμα του ρεοντος αίματος .

Δεν είμαστε πολίτες εμεις, αρκούμενοι στο κλαψούρισμα.

Πριν απωλέσουμε τελείως την ιδιότητα του πολιτη.

Πριν ξεθωριάσει περισσότερο η ανθρώπινη υπόσταση μας.

Πριν μετατραπούμε σε πειραματόζωα στα εργαστήρια της νέας τάξης πραγμάτων, στα οποία

θα δοκιμάζουν τις αντοχές των εγκεφαλικών μας κυτταρων, στη μετατροπή της εγκληματικής

διαστροφής σε κανονικότητα.

Πριν ο Μιθριδατισμος καθιερωθεί σε μοναδικη μέθοδο λειτουργίας του κόσμου, μεταβάλλοντας τον σε καταπιωνα της σαπίλας και των βοθρολυμάτων του συστήματος που έχει επιβληθεί παγκοσμίως.

Πρέπει να αφυπνιστούμε,να αντιδράσουμε.

Να κάνουμε κάτι.

11 ΜΑΡΤΗ στο Σύνταγμα στην Αθήνα στη Συγκέντρωση του ΚΚΕ στις 7.30μμ.

Να σταματήσει η συμμετοχή της χώρας στους πολέμους ΗΠΑ – ΝΑΤΟ – ΕΕ.

Να σταματήσει τώρα ένα από τα μεγαλύτερα εγκλήματα που γνώρισε η ανθρωπότητα.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Εξελέγη ο Αλ6ης με..συντριπτική πλειοψηφία "πρόεδρος του συμβουλίου της Ευρώπης για τα Δυτικά Βαλκάνια".Θα τα κάνει Ανατολικά



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι εθνοκάθαρση εναντίων των Σέρβων στη Βοσνία«Η φυγή των ζωντανών και των νεκρών». Έξοδος Σέρβων από το Σεράγεβο

Συνέπεια των Συμφωνιών του Ντέιτον, που υπογράφηκαν στο Παρίσι στις 14 Δεκεμβρίου 1995, ήταν η έξοδος περίπου 120-150 χιλιάδων Σέρβων του Σεράγεβο.

Οι συμφωνίες ολοκλήρωσαν την οριοθέτηση μεταξύ της Ομοσπονδίας της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης και της Δημοκρατίας Σέρπσκα. Στη συνέχεια, οι Σέρβοι αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους στο Σεράγεβο και τους δήμους Ilijaš, Vogošča, Hadžići, Ilidza και Grbavica, καθώς έγιναν μέρος της Μουσουλμανικής-Κροατικής Ομοσπονδίας.

Σύμφωνα με το σχέδιο, η έξοδος των Σέρβων έπρεπε να ξεκινήσει στις 17 Φεβρουαρίου 1996 και να ολοκληρωθεί ένα μήνα αργότερα, έως τις 19 Μαρτίου. Σήμερα, 5 Μαρτίου, θεωρείται η ημέρα της εξόδου.

Καθ' όλη τη διάρκεια του μήνα, οι άνθρωποι μάζεψαν βιαστικά τα πράγματά τους, παίρνοντας μαζί τους ιερά αντικείμενα - λείψανα αγίων, εικόνες, σταυρούς, καμπάνες εκκλησιών. Έσκαψαν φέρετρα με τα λείψανα των συγγενών τους για να μην βεβηλωθούν οι τάφοι από τους ισλαμιστές ριζοσπάστες. Πολλοί έκαψαν τα σπίτια και τα διαμερίσματά τους. Μετακινήθηκαν πανεπιστήμια και σχολεία, βιβλιοθήκες, εργοστάσια.

Μετά από τέσσερα χρόνια αντίστασης και αγώνα, οι Σέρβοι τράπηκαν σε φυγή υπό πίεση, από φόβο για τους Βόσνιους λόγω των απειλών του ριζοσπαστικού ηγέτη τους Alija Izetbegovic ότι «κάθε Σέρβος που κρατούσε ένα όπλο στα χέρια του θα οδηγούνταν στη δικαιοσύνη». Όλοι εκτός από γυναίκες και παιδιά θα κατέληγαν στις μουσουλμανικές φυλακές. Ωστόσο, οι Βόσνιοι και η Δύση μετέφεραν κάθε ευθύνη στην ηγεσία της Δημοκρατίας Σέρπσκα, κατηγορώντας τους ότι ήταν οι σερβικές αρχές που κάλεσαν τους συμπολίτες τους να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους.

Όταν οι σερβικές συνοικίες του Σεράγεβο άρχισαν να τίθενται υπό τον έλεγχο των Βοσνίων στις 19 Φεβρουαρίου, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο επικεφαλής του Υπουργείου Εσωτερικών, Avdo Hebib, πέταξε τη σερβική σημαία από το κτίριο της σερβικής κοινότητας και ύψωσε το σημαία του νέου κράτους, φωνάζοντας «Αυτό είναι ένα δώρο στον λαό μου για το Ραμαζάνι!»

 Ο Boyan Vegara, ο οποίος ήταν 16 ετών όταν η οικογένειά του έφυγε από το Σαράγεβο, θυμάται ότι το ταξίδι ήταν τρομακτικό.

«Ο μεγαλύτερος φόβος ήταν όταν περάσαμε το αεροδρόμιο προς τη Λουκάβιτσα, γιατί αυτό ήταν το έδαφός τους. Περπατάμε σε δασικό δρόμο, χιόνια, μποτιλιάρισμα, γιατί κινούνται πέντε δήμοι... Παγετός μείον είκοσι. Μερικοί περπάτησαν με ομάδες αλόγων και βοοειδή, περπατώντας για αρκετές μέρες. Κανείς δεν μας βοήθησε, ούτε ο ΟΗΕ, ούτε κανείς, ήταν μια φυγή ζωντανών και νεκρών».

Οι σερβικές κατοικίες καταλήφθηκαν από Βόσνιους από άλλες πόλεις της Βοσνίας, καθώς και μουσουλμάνους από το Σαντζάκι. Μετά τον πόλεμο, ψηφίστηκε νόμος σύμφωνα με τον οποίο η παράνομα κατεχόμενη περιουσία (μεγάλο μέρος της οποίας ήταν κοινοτικής ιδιοκτησίας και προβλεπόταν για χρήση των κατοίκων στο σοσιαλισμό) επρόκειτο να επιστραφεί σε ιδιωτική ιδιοκτησία από τους προπολεμικούς ιδιοκτήτες της. Η γενική πρακτική ήταν η εξής: οι ιδιοκτήτες πούλησαν την περιουσία τους και στη συνέχεια αγόραζαν οι ίδιοι κατοικία στην «δική τους» οντότητα.

Τα ακίνητα επεστράφησαν γρήγορα στους μουσουλμάνους στη Δημοκρατία Σέρπσκα και πολλοί από αυτούς αποφάσισαν να επιστρέψουν στα σπίτια τους. Επομένως, η εθνοτική δομή στη Δημοκρατία Σέρπσκα είναι πλέον πολύ λιγότερο ομοιογενής από ό,τι στη Μουσουλμανική-Κροατική Ομοσπονδία. Οι Σέρβοι του Σάρεφ περίμεναν την επιστροφή του ακινήτου για περισσότερα από δέκα χρόνια και στη συνέχεια το πούλησαν σχεδόν τίποτα, αφού οι Μουσουλμάνοι αρνήθηκαν να πληρώσουν στους Σέρβους την αγοραία αξία.

Και μέχρι σήμερα, οι Σέρβοι δεν έχουν επιστρέψει στα σπίτια τους - στη μουσουλμανική-κροατική οντότητα συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν εκφοβισμό, διώξεις και συλλήψεις. Επιπλέον, είναι σχεδόν αδύνατο για τους Σέρβους να βρουν εργασία εκτός των δομών της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης.

Σήμερα, το Σεράγεβο, η μεγαλύτερη σερβική πόλη στη δυτική όχθη του Δρίνα, έχει γίνει μια εθνοτικά καθαρή μουσουλμανική πόλη. Οι Σέρβοι ζουν συμπαγώς μόνο στο Ανατολικό Σεράγεβο, ένα προάστιο της πρωτεύουσας που ανήκει στη Δημοκρατία Σέρπσκα.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



"Δύο γαρύφαλλα στον σύντροφο Στάλιν".

Στο πλαίσιο της καθιερωμένης λαϊκής πρωτοβουλίας των Ρώσων πολιτών, στην επέτειο του θανάτου του Ιωσήφ Βισσαριόνοβιτς Τζουκασβίλι (Στάλιν), συγκεντρώθηκαν 6.300 κόκκινα γαρύφαλλα.

"Η υπόθεση της ΕΣΣΔ είναι δίκαιη. Ο εχθρός θα διαλυθεί. Η νίκη θα είναι δική μας!"



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τα παιδιά στοχοποιούν συστηματικά.

Η μπυροκοιλιά του κούκλου Κεν που είναι αξεσουάρ της κούκλας Barbie πλασάρεται, ως νορμάλ εγκυμοσύνη.

Σχολιο.- Ο Σβατσενεκερ ειχε μεινει εγγυος σε μια ταινια με τον Ντανυ ντε Βιτο δεν θυμαμαι τον τιτλο,εχουμε να δουμε θαματα,τωρα που αρχηζει και η περιοδος της ανοιχτής προπαγάνδας

Σχολιο.- μας προσβαλλουν και τους ανεχομαστε...

Σχολιο.- Και πότε στο διαολο απόκτησε περίοδο ο Κεν;

Σχολιο.- Η εταιρεία Mattel ΔΕΝ έχει κυκλοφορήσει κούκλα του Κεν που εγκυμονεί ούτε έχει σκοπό να κυκλοφορήσει τέτοια κούκλα. Ως ισχυρισμός, κυκλοφόρησε αρχικά ως φάρσα/αστείο γνωστού σατυρικού σάιτ, του Babylon Bee, που κυκλοφόρησε το 2022. Η εξεταζόμενη φωτογραφία του Κεν που εγκυμονεί δεν δείχνει πραγματική κούκλα, αλλά δημιουργήθηκε με τη χρήση εργαλείου τεχνητής νοημοσύνης το Νοέμβριο του 2023.

Σχολιο.- Εχει κυκλοφορήσει πολύ χειρότερα.

Σχολιο.- Εχουν κινητρο!καποτε η ΜΑΛΜΠΟΡΟ,Εδεινε 1 εκατομμυριο,σε ανδρα που εμενε εγγυος.

Σχολιο.- Προστατέψτε τα παιδιά και τα εγγόνια σας !!Το επόμενο βήμα τους η νομιμοποίηση της παιδεραστίας ! Γιατί την ομοφυλοφιλία απο την παιδεραστία την χωρίζει ένας νορμάλ εισαγγελέας !!



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



H Αμερικάνα Γερουσιαστής των Δημοκρατικών Karen Berg αποκάλεσε τους παιδεραστές "ανθρώπους που είναι ενθουσιώδεις για τους ανηλίκους" και δήλωσε ότι είναι χρήσιμο για αυτούς τους ανθρώπους να έχουν παιδικές σεξουαλικές κούκλες. 

Οι Δημοκρατικοί όπως η Karen σεξουαλικοποιούν (δεν βρίσκω άλλη λέξη) τα παιδιά και προστατεύουν τους παιδεραστές. 

Το Απόλυτο Κακό έχει εγκατασταθεί στην γη και κυβερνά πλέον τις ζωές όλων μας.

Σχολιο.- Δεν υπάρχει αυτό που ζούμε!!!!!

Σχολιο.- http://www.press-gr.com/2024/03/blog-post_59.html

Σχολιο.- απίστευτη....



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μόνο "ΑΙΝΟΣ"!

Καταπληκτικά προϊόντα,

καταπληκτικές τιμές. Καμιά φορά η δυσφήμιση είναι η καλύτερη διαφήμιση.

Σχολιο.-  Αυτό το fund της CVC που έχει τη Vivartia που έχει το Μπαρμπασταθη έχει εξαγοράσει την μισή Ελλάδα, σε κάθε τομέα. Σούπερ μάρκετ, ξενοδοχεία, εταιρίες τροφίμων, μαρίνες κλπ. Είναι τα κοράκια που πίνουν το αίμα των λαών και καθορίζουν πολιτικές.

Σχολιο.- δεν εχουν υποσταση ουτε ΑΦΜ.

δεν ειναι απλα λαμογια αλλα του κοινου ποινικου δικαιου

σχολιο.- Μα όλοι αυτοί κυβερνούν! Αν δεν είσαι μαφιόζος δεν έχεις προοπτική ανέλιξης!

Σχολιο.- "δεν έχει ληφθεί υπόψη κατά τον υπολογισμό του μεικτού περιθωρίου κέρδους το κόστος παραγωγής των προϊόντων. " λέει η εταιρία. Το πρόστιμο μπήκε χωρίς να υπολογιστεί το κόστος παραγωγής !!! Από που προκύπτει το κέρδος αν δεν υπολογίσεις το κόστος???

Σχολιο.- του μπαρμπασταθη εχει υψηλο κοστος παραγωγης.νομιζω παραγεται στα ευρυτερα βαλκανια

Σχολιο.- Στις χωματερές της Αφρικής και της Ασίας παράγεται ο Μπαρμπασταθης, τιγκα στα χημικά!!!

Σχολιο.- Ηγείται η κόρη μιζοτάκη η Σοφία γι' αυτό ! Κάποτε θα μάθει το πόπολο τι παίχθηκε στη πλάτη του με δαύτους !!!

Σχολιο.- Πρέπει όσοι γνωρίζουν σε ποιά καταστήματα πουλάνε τα ΑΙΝΟΣ να ενημερώσουν, γιατί οι "κοπριές" καθεστωτικοί σουπερμαρκετάδες δεν τα βάζουν στα ράφια με εντολή άνωθεν. Ετσι προσπαθούν να την εξαναγκάσουν την ΑΙΝΟΣ να πουλάει ακριβότερα.

Σχολιο.- Ο Σκλαβενίτης τα έχει σίγουρα!

Σχολιο.- Αγοράζω πολλά χρόνια τα προϊόντα Αίνος από τον Σκλαβενίτη. Εξαιρετικά, οικονομικά και αμιγώς Ελληνικά.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΧΡΥΣΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΙΚΟ ΚΩΛΟΣΟΓΟ

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ANHKOYN ΣΤΗΝ "ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΪΚΗ" CVC

απο Kostas Vittas

 Εθνική Ασφαλιστική,

 Vivartia,

 ΔΕΛΤΑ,

 ΔΩΔΩΝΗ,

 UMC,

 Μπαρμπα Στάθης

 Χρυσή Ζύμη

 Goody's

 Flocafe

 Everest

 La Pasteria

 Πλατφόρμα Skroutz

 Μαρίνα Ζεας

 Μαρίνα Γουβιών

 Μαρίνα Λευκάδας

 Υγεία

 Metropolitan,

 Metropolitan General,

 MΗΤΕΡΑ

 ΙΑΣΩ

 Απολλώνιο,

 Creta Interclinic.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το εκπληκτικό ντοκυμαντέρ, ισραηλινής μάλιστα παραγωγής, για τη σφαγή αμάχων Παλαιστινίων τον Μάη του 1948 στην Tantura, ένα κεφαλοχώρι έξω από τη Χάιφα, την ταφή των θυμάτων σε μαζικό τάφο που μπαζώθηκε για να γίνει … πάρκινγκ. 

Το ανατριχιαστικό είναι το καμάρι και τα γέλια των βετεράνων που έκαναν τη σφαγή που σαν … καλοκάγαθα γεροντάκια σήμερα, περιγράφουν το … "θεόπνευστο" έργο τους

https://www.youtube.com/watch?v=1mBUzayokz0



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



*Ισραήλ :δώστε μας πίσω τους ομήρους ,εμείς θα κρατήσουμε όλους τους κρατούμενους στις Ισραηλινές φυλακές και μετά από λίγες εβδομάδες θα ξαναρχισουμε τους βομβαρδισμούς με αμερικανικές βόμβες 

*Χαμάς :όχι θέλουμε διαρκή ειρήνη και τα στοιχειώδη ανθρώπινα δικαιώματα 

*Ισραήλ : Όχι 

*Τα διεθνή δυτικά καθεστωτικα ΜΜΕ :"Η Χαμάς απορρίπτει τις ειρηνευτικές διαδικασίες !"



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΞΕΡΕΙ Η ΥΕΜΕΝΗ ,ΝΑΤΟ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ !!

-Και η κλασική - όλο και μεγαλύτερη κάθε βδομάδα σε πλήθος και πάθος - διαδήλωση στην Υεμένη!

-Εκατομμύρια Υεμενίτες κατέβηκαν στους δρόμους για μια ακόμη μνημειώδη διαμαρτυρία αλληλεγγύης στη Γάζα, ίσως τη μεγαλύτερη που έχει γίνει ποτέ. 

Κάτω από το σύνθημα "Δεν είστε μόνοι... Στεκόμαστε στο πλευρό της Γάζας", οι Υεμενίτες κατέκλυσαν τους δρόμους. 

-Παλαιστινιακές και υεμενίτικες σημαίες, καθώς και σημαίες που εκπροσωπούσαν κινήματα αντίστασης, κυμάτιζαν ψηλά, συνοδευόμενες από πανό που κατήγγειλαν το Ισραήλ, τις ΗΠΑ, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και την Ιορδανία. 

-Τα συνθήματα "Τα πλήθη μας μεγαλώνουν, και το ηθικο μας είναι ψηλό... Η Γάζα είναι πολύτιμη για εμάς" αντηχούσαν σε όλη την πόλη.

-Από τις 7 Οκτωβρίου και την έναρξη του πολέμου του Ισραήλ στη Λωρίδα της Γάζας, οι Υεμενίτες διαδηλώνουν σταθερά μαζικά κάθε εβδομάδα. 

Παρά τους συνεχιζόμενους βομβαρδισμούς και την επίθεση κατά της Υεμένης υπό την ηγεσία των ΗΠΑ, ο λαός της Υεμένης παραμένει σταθερός στην υποστήριξή του προς τη Γάζα.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



“Σκοτώνουμε, καίμε, ανατινάζουμε, βασανίζουμε, εξευτελίζουμε, βιάζουμε, κλέβουμε …

-το φχαριστιόμαστε και σας το δείχνουμε με καμάρι! 

Κανείς δεν μπορεί να μας κάνει τίποτα!”

Ανατριχιαστικό ρεπορτάζ του Al Jazeera για το τι μοιράζουν στα social media οι Ισραηλινοί φαντάροι από τη Γάζα!

https://youtu.be/JAT9NQ4WkE0?feature=shared



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΔΟΛΟ ΦΟΝΟΙ.

Πριν 2 χρόνια "έφυγε" ο Ολυμπιονίκης μας Αλέξανδρος Νικολαΐδης -που είχα την τύχη να τον γνωρίζω και προσωπικά- στα 45του χρόνια. 

Προχθές Κυριακή, στην ίδια περίπου ηλικία "έφυγε" και η σύζυγός του, αθλήτρια και αυτή υψηλού επιπέδου, στον ύπνο της με ανακοπή, αφήνοντας ένα 13χρονο ορφανό και από τους δύο του γονείς. 

Άθλια ΚΤΗΝΗ, βάση ποιας στατιστικής πιθανότητας -εξηγήστε μας γαμώ το ... ... ... που σας ξέρναγε, γιατί θα σκίσω ότι πτυχίο διαθέτω, και ότι και όποιον μεταπτυχιακό ή διδακτορικό τίτλο κατέχω. 

Πέστε μας ΡΕ διαολεμένα ...βράσματα σε όποια θέση και αν βρίσκεστε ΠΩΣ? Πόσο τυχαίο μπορεί να είναι αυτό, όταν μάλιστα τα δύο τελευταία χρόνια, έχουν "φύγει" διεθνώς δεκάδες αθλητές έτσι ξαφνικά? ΠΩΣ? 

Πως είναι δυνατόν, ένα ζευγάρι, ένα ανδρόγυνο με ένα παλληκαράκι 13 ετών, και οι δύο αθλητές υψηλού επιπέδου, να φεύγουν και οι δύο στα 45 τους χρόνια και μάλιστα σε απόσταση δύο ετών ο ένας από τον άλλο? 

Πως γαμώτο? ΠΩΣ? 

Προκαλώ τον ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ να μου απαντήσει είτε προσωπικά είτε ΔΗΜΟΣΙΑ. 

ΚΤΗΝΗ.

ΔΟΛΟ ΦΟΝΟΙ.

Σχολιο.- Καλή ερώτηση.

Θα αναφέρω ένα ...τυχαίο, ένα ...συμπτωματικό γεγονός.

Και οι δύο τους ήταν εμβολιασμένοι με τα mRNA σκευάσματα για τον κορονοϊό...

Σχολιο.- Αχ ποιος να μιλήσει αφού κανείς δεν παραδέχεται .. εγώ

Λένε έκανα κ είμαι μια χαρά ζω … ! Η άλλος λέει εγώ έκανα δυο μόνο μα με 2 έφυγε ο πατέρας μου .. εντελως ξαφνικά κ χωρίς να μπορουν να διαγνώσουν τη αιτία 

Κ αυτο μπορούμε να το φωνάζουμε μόνο μόνο εμείς χωρίς εμβόλιο. Οι υπόλοιποι κοιμούνται τους ναρκώσανε .. Δεν εξηγείτε διαφορετικά αυτη η απάθεια

Σχολιο.- Ο,τι καί νά λέμε τώρα,,είναι πολύ αργά..Φωνάξαμε,ενημερώσαμε,λοιρωρηθήκαμε,,αλλά δέν εισακουστήκαμε..Φυσικά καί λυπάμαι,,αλλά συγγνώμη,,δέν θά φορτωθώ άλλες ενοχές γιά τίς επιλογές τού καθενός..Αλλωστε,η στρατηγική αντιμετώπισης τής ''πανδημίας'',επιβραβεύτηκε πρόσφατα γιά τό σύνολο τών πολιτικών κομμάτων..Γιατί,,δέν είναι μόνο τό 41 τακατό,,αλλά καί όλων όσων πρόσφεραν μπρατσάκι μπροστά στην κάμερα..Κάνω λάθος;;;

Σχολιο.- ο Νικολαιδης ήταν παντρεμένος με την Δώρα Τσιαμπαζη την δημοσιογράφο. η εκλιπούσα ήταν πρώην σύζυγος...



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Όταν θέλουν να κάνουν κάτι μόδα ή να το επιβάλουν βελούδινα, δεν χρειάζεται να προσπαθήσουν πολύ. Χρησιμοποιούν Μέσα Μαζικής Καταστροφής  Ο πόλεμος είναι ωραίος Ο πόλεμος είναι φιλικός Ο πόλεμος έγινε μόδα και είναι στο VOGUE!

https://twitter.com/mdenaxa/status/1764993808771469420



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Και … ξαφνικά: 

Μας … τέλειωσε και η Victoria Nuland!

Ποιός ξέρει για τι; 

ποιός ξέρει για που;

Το ανακοίνωσε ο προϊστάμενός της Blinken πριν λίγο ότι παραιτήθηκε!

Το σχόλιο της Μαρίας Ζαχάροβα για την παραίτηση της Nuland:

Η Nuland ενημέρωσε τον Blinken για την πρόθεσή της να παραιτηθεί τις επόμενες εβδομάδες.

Δεν θα σας πουν τον λόγο. 

Αλλά είναι απλό: η αποτυχία της αντιρωσικής πορείας της κυβέρνησης Μπάιντεν. 

Η ρωσοφοβία, που προτείνει η Βικτόρια Νούλαντ ως την κύρια έννοια της εξωτερικής πολιτικής των Ηνωμένων Πολιτειών, σέρνει τους Δημοκρατικούς στον πάτο σαν πέτρα. 

Ό,τι κι αν είναι, δεν θα ξεφύγει από αυτό.

Παρεμπιπτόντως, αν θυμάστε τα κεριά που άναβε υποκριτικά στις ορθόδοξες εκκλησίες η αντίχριστη;

Σχολιο.- 

Πάντως αν είναι αλήθεια οι φήμες στα αμερικανικά social media για το λόγο της παραίτησης Nuland, το πανηγύρι τώρα αρχίζει!

 Γράφεται λοιπόν ότι:

Η παραίτηση της Νούλαντ συνδέεται κυρίως με την επικείμενη έρευνα του FBI στις ΗΠΑ που είχε ξεκινήσει επι Τράμπ το 2018, “πάγωσε” μετά και πέρασε στο … σημειωτόν για 4 χρόνια επί Μπάιντεν - και τώρα με πιθανή επικράτηση του Τράμπ, θα ολοκληρωθεί:

Το FBI λοιπόν και

Μονάδα Ειδικών Ερευνών του Υπουργείου Δικαιοσύνης των ΗΠΑ, σκαλίζει ερωτήματα για το πού δαπανήθηκαν 10,5 δισεκατομμύρια δολάρια για το Μαϊντάν στην Ουκρανία (το κοινό ενημερώθηκε για 5 δισεκατομμύρια δολάρια)! Όλα αυτά τα διαχειρίστηκε προσωπικά η Nuland!

Ο Τράμπ προανήγγειλε επιπλέον ότι, αν εκλεγεί, θα επεκτείνει την έρευνα καθώς και για το πού δαπανήθηκαν 120 δισεκατομμύρια δολάρια σε καταγεγραμμένα στοιχεία και σχεδόν άλλα τόσα 120 δις σε απόρρητα στοιχεία στους προϋπολογισμούς της CIA και του Πενταγώνου από το 2018.

Η τέταρτη ομάδα επιθεωρητών από τις Ηνωμένες Πολιτείες μέσα σε έξι μήνες εξακολουθεί να εργάζεται στο Κίεβο.

Τα αποτελέσματα των εργασιών και των εκθέσεών τους είναι αυστηρά απόρρητα.

Διαβιβάζονται απευθείας στον υπουργό Εξωτερικών Μπλίνκεν υπό την εποπτεία του FBI.

Λέγεται λοιπόν ότι η Nuland έχει … πολύ λερωμένη τη φωλιά της και ίσως της … φορτώσουν τα πάντα!

Αλλά κι αυτή, λέγεται, έχει … γερά χαρτιά!



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αγγλοσάξονες και Φράγκοι.  H πηγή πάσης ανωμαλίας και διαστροφής. Φτάσανε στο σημείο τα διεστραμμένα δίποδα να προτείνουν τον .... κανιβαλισμό

Αποσπάσματα από άρθρο βρετανικού "επιστημονικού" περιοδικού NewScientist

-"Από ηθική άποψη, ο κανιβαλισμός προκαλεί λιγότερα προβλήματα από ό, τι μπορείτε να φανταστείτε. Εάν το σώμα μπορεί να κληροδοτηθεί με τη συγκατάθεση της ιατρικής επιστήμης, τότε γιατί δεν μπορεί να αφεθεί για τροφή στους λιμοκτονούντες?"

-"Τα ρατσιστικά στερεότυπα για τους κανίβαλους, εφευρέθηκαν για να δικαιολογήσουν την υποδούλωση τους. Άρχισαν να προσωποποιούν το "διαφορετικό", για τις δυτικές κοινωνίες και η αποστροφή του κανιβαλισμού έχει γίνει μια από τις αρχές της ηθικής τους συνείδησης"

-"Τα νέα αρχαιολογικά δεδομένα δείχνουν ότι οι αρχαίοι άνθρωποι έτρωγαν ο ένας τον άλλον εκπληκτικά συχνά - μερικές φορές από συμπόνια. Αυτά τα ευρήματα μας δίνουν την ευκαιρία να επανεξετάσουμε τις απόψεις σχετικά με αυτή την πρακτική"

* το παράθυρο oβερτον οργανώνεται για τον κανιβαλισμό.Αφού μας ετοιμάζουν επισιτιστική κρίση για αραίωση πληθυσμού...

Σχολιο.- Είπαμε, άνοιξε ο ασκός του Αιόλου.

Ειρήσθω εν παρόδω, ότι οι Ισραηλίτες κάνουν κοινωνικό πείραμα με τους Παλαιστίνιους εξετάζοντας εάν καταφύγουν στον κανιβαλισμό από την πείνα. Νομίζουν ότι όλοι τους μοιάζουν



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το χαρτοφυλάκιο της CVC που έχει τη ΜπαρμπαΣτάθης. Κάντε τα κουμάντα σας.

ΑΦΜ δεν έχει στην Ελλάδα που σημαίνει πως ενδεχομένως υποκρύπτονται άλλα κεφάλαια. Το μεγάλο πλιάτσικο στη δεύτερη θητεία του ΜηΤΣοτακη ήταν αναμενόμενο.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο καθηγητής πολιτικής και κοινωνικής φιλοσοφίας στα πανεπιστήμια Παντείου, Πάντοβας, Ρώμης, Μιλάνου, στο Λαϊκό Πανεπιστήμιο Federiciana Ρώμης, καθώς και στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης, Απόστολος Αποστόλου, αναλύει στον 98.4 τις βαθύτερες στοχεύσεις κατά την οπτική του, πίσω από την έκθεση Verheyen που εγκρίθηκε με 19 ψήφους υπερ έναντι 7 από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, που θέτει την ευρωπαϊκή ιστορία πάνω από την ιστορία των εθνών. Πρόκειται για μια συνολική επαναδιατύπωση της ιστορίας που υπερασπίζεται την ιδέα του ευρωπαϊκού φεντεραλισμού και στοχεύει να θεωρήσει ότι η ευρωπαϊκή οικοδόμηση είναι πολύ πιο σημαντική από το εθνικό παρελθόν μιας χώρας. Όπως όμως σημειώνει, η στόχευση είναι η χυλοποίηση των εθνικών ιστοριών και η σταδιακή ομογενοποίηση των κοινωνιών, σε ένα ενιαίο αφήγημα υπό την ομπρέλα της ευρωπαϊκής Ιστορίας . Στο βάθος είπε, βρίσκεται η παρέμβαση στην ταυτοτική φυσιογνωμία των λαών και τελικά των μέχρι σήμερα υποκειμένων στη συγκρότηση των κοινωνιών, στη λογική της δημιουργίας μίας νέας ιστορικής κανονικότητας του μετανθρώπου.

Σχολιο.- Και αυτή η συνέντευξη του είναι εξαιρετική, σχολιάζοντας στον 98.4, την εσωτερική επικαιρότητα από τα Τέμπη και την νέα συναίνεση αναθεώρησης πάγιων εθνικών θέσεων σε Ελληνοτουρκικά και Κυπριακό, την διαρροή emails απόδημων Ελλήνων αλλά και τις καθεστωτικές λογικές, έως τις διεθνείς εξελίξεις σε Ευρώπη και γεωπολιτικά, αναφέρεται στους "μπουρλέσκ" μεσσίες της πολιτικής και τα όρια ενσωμάτωσης ή αντίδρασης των κοινωνιών. Όπως σημειώνει, βλέπουμε ν’ ανεβαίνει στον πολιτικό ορίζοντα μια νέα φυλή πολιτικών που θα μπορούσε κάποιος βιαστικά και ριψοκίνδυνα έξω από αναλύσεις και επιστημονικές εκτιμήσεις να τους βαφτίσει πρόχειρα ως ξεπνοϊσμένους πολιτικούς ή ως πολιτικοί αλαζονικής αγκύλωσης. 



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πάει να … σώσει τον Καύκασο ο Δένδιας* τώρα!

-Αφού … δέχτηκε τον … Γουαϊδό σαν … “Πρόεδρο της Βενεζουέλας”!

-Αφού δεν μπόρεσε να αναγνωρίσει τον Χαφτάρ σαν ηγέτη της Λιβύης και αναγνωρίζει τους ισλαμοφασίστες της Λιβύης που έχουν εγκαθιδρύσει οι δυτικοί και οι οποίοι ισλαμοφασίστες της Λιβύης συνεργάζονται με την Τουρκία ενάντια στην Ελλάδα!

-Αφού διέκοψε κάθε σχέση με τη Μόσχα ενώ -θυμάστε;- ήθελε να … πολεμήσει στη Μαριούπολη αλλά μετά … ξέχασε τους Έλληνες εκεί γιατί … δεν ήταν με το ΝΑΤΟ!

-Αφού άδειασε όλα τα νησιά και τις αποθήκες για να στείλει οπλισμό στην Ουκρανία!

-Αφού έστειλε και … φρεγάτα στην Ερυθρά να πολεμήσει την Υεμένη!

Τώρα σε διατεταγμένη αποστολή ο Έλληνας υπουργός Άμυνας Νίκος Δένδιας επισκέφθηκε την Αρμενία για επίσημη επίσκεψη. 

Ο Tigran Mkrtchyan, υπουργός Άμυνας της Αρμενίας διαβεβαιώνει ότι οι διαπραγματεύσεις θα δώσουν νέα ώθηση στη στρατιωτική συνεργασία και των δύο χωρών.

Δεν ανακοινώθηκαν επίσημα λεπτομέρειες για το περιεχόμενο των διαπραγματεύσεων αλλά κυκλοφορεί ότι ο … Δένδιας προσφέρθηκε σαν … εγγυητής της ασφάλειας της Αρμενίας!

Αν συμβεί η επόμενη επίθεση του Αζερμπαϊτζάν στην Αρμενία, ο αρμενικός στρατός απλά δεν θα είναι σε θέση να πολεμήσει.

Και τότε ΤΙ θα κάνει ο Δένδιας σαν “εγγυητής της ασφάλειας”;



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗ ΣΤΙΣ 13.0:

Στην Τουρκία οι Υπηρεσίες ασφαλείας εξάρθρωσαν δίκτυο συνεργατών της Ισραηλινής Mossad και συνέλαβαν μέχρι τώρα 7 άτομα! Συνολικά έχουν συλληφθεί 40 άτομα μέσα στο 2024!

Σκέφτομαι ότι αν (λέμε ΑΝ!) επιχειρούσαν κάτι ανάλογο στην Ελλάδα θάπρεπε να … συλλάβουν τους μισούς (τουλάχιστον) από … ΕΥΠ, Ασφάλεια, Στρατό, Κοινοβούλιο, Κόμματα, ΜΜΕ κλπ κλπ



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Εντάξει με τα αμερικανικά Abrams και τα γερμανικά Leopard…

-… με τα Ρώσικα πολεμικά πλοία στη Μαύρη Θάλασσα, τι γίνεται όμως;

• Χτες μετά από ουκρανική επίθεση στη Θεοδόσια της Κριμαίας, βυθίστηκε το ρωσικό περιπολικό Kotov 

• Στις 14 Φλεβάρη είχε χτυπηθεί και βυθιστεί το ρωσικό αποβατικό Ceasar Kunikov,

• Παλιότερα, αρχίζοντας από τη ναυαρχίδα του στόλου Moskva, έχουν βυθιστεί πλοία που αντιστοιχούν στο 1/4 του στόλου της Μαύρης Θάλασσας…

-ΟΛΕΣ οι επιθέσεις αυτές συντονίζονται από Νατοϊκές πτήσεις - χτες ένα αμερικανικό Boeing 8a Poseidon, - και γίνονται με Νατοϊκά όπλα! Κανείς δεν αγγίζει τα Νατοϊκά αεροσκάφη…



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



O γνωστός ηθοποιός Λίαμ Νίσον, ρίχνει το δικό του βάρος, για να κεντρίσει την προσοχή -και την ευαισθησία- της ανθρωπότητας για το τι συμβαίνει στη Γάζα και τα παιδιά της!

Ο Λίαμ Νίσον, πρεσβευτής καλής θέλησης της UNICEF επίσης, είναι πια σαφές ότι θα μπει στο στόχαστρο των απανταχού “λομπιστών” του Ισραήλ και θα συκοφαντηθεί και θα κυνηγηθεί, όπως ο Ρότζερ Γουότερς, η Σούζαν Σάραντον και δεκάδες άλλοι…

Η … καραμέλα γνωστή : το ανάθεμα του … αντισημίτη!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μαρία Ζαχάροβα, η Εκπρόσωπος του Υπουργείου Εξωτερικών της Ρωσίας για την ελληνική στρατιωτική βοήθεια προς το Κίεβο:

Όπλα και οβίδες δεν ζητούν ούτε εθνικότητα, ούτε διαβατήριο. Απλώς σκοτώνουν ανθρώπους όλων των εθνικοτήτων. Αυτό ισχύει για το Ντονμπάς, την περιοχή του Αζόφ και άλλες περιοχές, όπου ιστορικά ζει η μεγάλη ελληνική κοινότητα. 

Την ευθύνη για αυτό φέρει η ελληνική ηγεσία, η οποία θα πρέπει να απαντήσει στον λαό της.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Ευρω Επιτροπή θα προτείνει την Τρίτη τρόπους ώστε η Ευρω Ένωση να ενισχύσει τη βιομηχανία όπλων της, ώστε να μπορέσει να στραφεί σε «τρόπο οικονομίας πολέμου» ως απάντηση στην απελευθέρωση του Ντονμπάς από την Ρωσία στην Ουκρανία.

Ο Τιερί Μπρετόν, ο Ευρωενωσίτης επίτροπος βιομηχανίας, θα παρουσιάσει προτάσεις για να ενθαρρύνει τις χώρες της ΕΕ να αγοράσουν περισσότερα όπλα από κοινού από ευρωπαϊκές εταιρείες και να βοηθήσει τέτοιες εταιρείες να αυξήσουν την παραγωγική ικανότητα, σύμφωνα με αξιωματούχους της ΕΕ.

«Πρέπει να αλλάξουμε το παράδειγμα και να περάσουμε σε κατάσταση πολεμικής οικονομίας. Αυτό σημαίνει επίσης ότι η ευρωπαϊκή αμυντική βιομηχανία πρέπει να αναλάβει περισσότερους κινδύνους, με την υποστήριξή μας», δήλωσε ο Μπρετόν, κάνοντας προεπισκόπηση του πακέτου προτάσεων. Ο Μπρετόν, πρώην Διευθύνων Σύμβουλος της Γαλλικής εταιρείας τεχνολογίας, είπε επίσης ότι η πιθανότητα μιας άλλης προεδρικής θητείας των ΗΠΑ για τον Ντόναλντ Τραμπ – ο οποίος αμφισβήτησε τις δεσμεύσεις της Ουάσιγκτον στο ΝΑΤΟ – σημαίνει ότι η Ευρώπη πρέπει να κάνει περισσότερα για να προστατευθεί.

«Στο τρέχον γεωπολιτικό πλαίσιο, η Ευρώπη πρέπει να αναλάβει μεγαλύτερη ευθύνη για τη δική της, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα των εκλογών των συμμάχων μας κάθε τέσσερα χρόνια», είπε ο Μπρετόν.

Οι αναλυτές λένε ότι ο πόλεμος κατέστησε σαφές ότι η ευρωπαϊκή βιομηχανία δεν ήταν καλά προετοιμασμένη για ορισμένες σημαντικές προκλήσεις, όπως μια ξαφνική αύξηση της ζήτησης για μεγάλες ποσότητες πυρομαχικών πυροβολικού.

Οι προτάσεις του Μπρετόν περιλαμβάνουν τη δημιουργία μιας ευρωπαϊκής έκδοσης του σχεδίου πωλήσεων στρατιωτικών στο εξωτερικό των ΗΠΑ, σύμφωνα με την οποία οι Ηνωμένες Πολιτείες βοηθούν άλλες κυβερνήσεις να αγοράζουν από αμερικανικές εταιρείες όπλων. Μια άλλη πρόταση θα επέτρεπε στην ΕΕ να υποχρεώσει τις ευρωπαϊκές εταιρείες όπλων να δώσουν προτεραιότητα στις ευρωπαϊκές παραγγελίες σε περιόδους κρίσης.

Υπενθυμίζουμε πως ο Ύπατος Εκπρόσωπος της ΕΕ για θέματα Εξωτερικής Πολιτικής και Πολιτικής Ασφάλειας Ζοζέπ Μπορέλ έχει ήδη συζητήσει το θέμα και με τον Ευρω Επίτροπο για την Εσωτερική Αγορά Thierry Breton κατά την άτυπη υπουργική σύνοδο της ΕΕ.

Πρώτα ζήτησαν από τα νοσοκομεία να είναι έτοιμα για συνθήκες πολέμου και τώρα έρχεται η νέα… πρόταση! Απόλυτη συσκότιση αναφορικά με τα ρωσικά ΜΜΕ, εξοβελισμός του ρωσικού πολιτισμού, μας οδηγούν σε έναν παγκόσμιο πόλεμο με Όργουελικες μεθόδους.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι εμβολιασμένοι σύντομα θα πεθαίνουν κατα εκατομμύρια απο καρκίνο, σύμφωνα με τον Βρετανό βουλευτή Andrew Bridgen, ο οποίος αποκάλυψε ότι ένας ανώτερος υπουργός του υπουργικού συμβουλίου του είπε με λεπτομέρειες το σχέδιο των εμβολίων και πως αυτό θα επιφέρει μείωση του πληθυσμού μέσω των καρκίνων Turbo.

Σύμφωνα με τον Andrew Bridgen, το περιστατικό έλαβε χώρα στην αίθουσα τσαγιού στο Westminster Houses του Κοινοβουλίου, όπου ένας ανώτερος υπουργός (χωρίς να τον κατονομάζει), του είπε ότι θα πέθαινε “σύντομα από καρκίνο” επειδή παραπλανήθηκε και πήρε το εμβόλιο κατά τη διάρκεια του lockdown.

«Μπορείς να διαμαρτυρηθείς όσο θέλεις», είπε ο υπουργός στον Μπρίτζεν. «Δεν πειράζει. Αν είσαι εμβολιασμένος. Σύντομα θα πεθάνεις από καρκίνο».

Οι νέου τύπου καρκίνοι Turbo έχουν ήδη θερίσει τις ζωές εκατομμυρίων ανθρώπων

Η υποτιθέμη πανδημία Covid, είχε ως αποτέλεσμα την κυκλοφορία των εμβολίων mRNA, που προκάλεσε τον τραυματισμό, τον ακρωτηριασμό και τον θάνατο μεγάλου αριθμού ανθρώπων.

Γνωρίζουμε με βεβαιότητα πως η απαγορευμένη ουσία SV40 που παράγεται απο ιό πιθήκων είναι η κύρια αιτία τους νέου τύπου «turbo καρκίνους». Τα εμβόλια γενικά, συμπεριλαμβανομένων αυτά του Covid19 περιέχουν πολλές τοξικές ουσίες όπως αλουμίνιο και άλλα βαραία μέταλλα, τα οποία τα καθιστούν τοξικά για τον άνθρωπο. Υπάρχει όμως και μια ουσία που παράγεται απο ιό πιθήκων που είναι απαγορευμένη απο το νόμο αλλα όπως πολύ καλά γνωρίζουμε οι εταιρίες Big Pharma είναι υπεράνω των νόμων.

Όλοι οι ειδικοί συμφωνούν σε ένα πράγμα, πως υπάρχει μια αινιγματική αύξηση του καρκίνου σε άτομα κάτω των 50 ετών, ο οποίος φαίνεται βιολογικά διαφορετικός από τους καρκίνους που γνώριζα εσως τώρα. 

Ο Άγγλος καθηγητής ογκολογίας Angus Dalgleish μιλώντας για το θέμα είπε: Βλέπω νέου τύπου καρκίνους που δεν θεραπεύονται με τις συμβατικές θεραπείες. Είναι γονιδιακές θεραπείες που προκαλούν «Turbo καρκίνους» δεν είναι εμβόλια, είπε αναφερομενος στα εμβόλια mRNA.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δίνουμε χρήματα στην Τουρκία κάνοντας εισαγωγές σε τουρκικά αγροτικά προϊόντα αντί να ενισχύουμε τα δικά μας για να αγοράζει όπλα για πράγματα που μας απαγόρευσαν να καλλιεργούμε εδώ. 

Όχι, μπράβο στον προδότη Κούλη και τους προδότες νουρδίτες που τον υποστηρίζουν.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κλέβουν τα όργανα των Παλαιστινίων. Καμαρώνουν πως έχουν την μεγαλύτερη τράπεζα δέρματος του κόσμου. Είναι τόσο αιμοβόροι που κρατάνε τους νεκρούς Παλαιστίνιους σε ψυγεία μέχρι να εκτίσουν την φυλακή που τους έχει αποδοθεί. Δεν υπάρχει άλλος λαός στην ιστορία.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η τρόικα παρενέβαινε στις ελληνικές κυβερνήσεις, για να θάψουν την έρευνα εις βάρος του πρώην διοικητή της ΕΛ.ΣΤΑΤ., Ανδρέα Γεωργίου, ώστε να γλιτώσει τις αποζημιώσεις για την ασύλληπτη, άδικη, παράνομη, υπέρμετρη και αχρείαστη λιτότητα που επέβαλε στον ελληνικό λαό.

O οικονομικός πόλεμος, ελέω της διεφθαρμενης πολιτικής τάξης, ακόμη μαίνεται. Μόνο αν οργανωθεί ο λαός από τα κάτω σε κοινότητες υπάρχει ελπίδα να πληρώσουν όλοι όσοι συμμετείχαν στην εξαθλίωση του λαού μας.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Νέος Μεσαίωνας. 

"Μεταξύ 10 και 13 εκατομμυρίων Ιταλών – σχεδόν όλοι τους βαπτισμένοι Καθολικοί – έχουν στραφεί σε μάγους ή μάγισσες τουλάχιστον μία φορά στη ζωή τους.ενώ 30.000 Ιταλοί από όλες τις τάξεις της κοινωνίας αναζητούν μέντιουμ και οραματιστές καθημερινά, αναζητώντας ένα καλύτερο μέλλον, αναφέρει η υπηρεσία Codacons.”

Μια έρευνα που διεξήχθη το 2023 από την εταιρεία έρευνας αγοράς SWG διαπίστωσε ότι το 34% των Ιταλών πιστεύουν ή ασχολούνται με τη νεκρομαντεία, το 24% στη μαύρη μαγεία, το 19% στην πρόβλεψη του μέλλοντος με κάρτες, το 18% στη λευκή μαγεία και το 17% στους ψυχικούς ή αποκρυφιστικούς θεραπευτές.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η οικογένεια Walton μόλις πούλησε 4,5 δισεκατομμύρια μετοχές της Walmart και, ο Jeff Bozo πούλησε 8,5 δισεκατομμύρια δολάρια σήμερα, ο Jamie Dimon πούλησε 150 εκατομμύρια δολάρια της JP Morgan, ο Zuck πούλησε 400 εκατομμύρια δολάρια, ο Buffett πωλεί πολλά! Κάτι τρέχει!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η μανδάμ Νούλαντ αποσύρεται. Τελειώσαν τα κούκις φαίνεται. Τόσο μίσος για τον Βλαδίμηρο πού θα ξαναβρεθεί; Φαίνεται ότι μετά τον θάνατο του αφεντικού της Λόρδο Ροθτσάιλντ έρχονται ανακατατάξεις. Να δούμε αν το γεράκι ο άντρας της Robert Kagan παραμείνει στο παιχνίδι. Σημαντική εξέλιξη.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Βουτιά στην τρύπα του λαγού, όπως στην Αλίκη στην χώρα των θαυμάτων.

Αυτό που επιδιώκουν είναι η αλλαγή του ανθρώπινου κυττάρου για να μετατραπεί σε ανθρωπορομπότ ή cyberg.

«Μηχανική Ανθρώπινων Κυττάρων» - Λεντιϊός

Γνωρίζατε ότι ο "Lentivirus" - χρησιμοποιείται για τη "γενετική μηχανική", βασίζεται στον HIV-1;

Το Διαδίκτυο του BioNano Things - IoBNT

Ζώντας Ασύρματα, Στο Σύννεφο Υγείας, Για Ένα "Πιο Φωτεινό" Αύριο...

Lentivirus και SV40 είναι ομάδα tag... κατά μία έννοια.

Πλασμίδια

Δείτε την παρουσίαση του Kevin McKernan για τη μόλυνση από πλασμίδια και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα.

Ο Καθηγητής Ι. Φ. Ο Akyildiz λέει ότι μακροπρόθεσμος στόχος είναι η «Μηχανική Ανθρώπινων Κυττάρων» χρησιμοποιώντας ένα «κυττάρο του Λεντιού» (ειδικός τύπος ιού που χρησιμοποιείται στη γενετική μηχανική) για τη μόλυνση και την εισαγωγή νέου κώδικα DNA στα ανθρώπινα κύτταρα και τον επαναπρογραμματισμό του DNA ή την εισαγωγή νέου DNA ή μέρη του DNA άλλων ανθρώπινων



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κανένα παιδί δεν θα έπρεπε να κοιτά στον ουρανό και να αναρωτιέται αν είναι θάνατος ή γεύμα. Σαδιστές Αμερικάνοι!

Ένα τηλέφωνο στον Νετανιάχουν να έκαναν θα άνοιγαν τα σύνορα για ανθρωπιστική βοήθεια. Κοινωνικά πειράματα κάνουν σε συνθήκες ακραίας εξαθλίωσης. Σιχάματα



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Γελάστε όσο θέλετε, αλλά, όπως έχω επισημάνει υπάρχει μια οργανωμένη προσπάθεια να πείσουν την διεθνή και αγράμματη γνώμη ότι οι Έλληνες δεν είμαστε Έλληνες. Αυτό που μας έδειξαν οι περιπτώσεις κρατών όπως το Ισραήλ ή η Ουκρανία είναι ότι μπορείς να χειραγωγήσεις λαούς μέσα από την μυθοπλασία. Η εποχή της μετανεωτερικότητας και της απόλυτης σχετικότητας έχει δημιουργήσει ένα πεδίο ανεξέλεγκτο. 

Κυκλοφορεί και ένα λιβελογράφημα που λέγεται "τα μεγάλα ελληνικά ψέματα" που τροφοδοτεί φαντασιοπληξίες που χρησιμοποιούν ως επιχείρημα. Όπως έγινε με το θέμα των Σκοπίων, πριν ακολουθήσει η προδοσία. Το νου σας.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας είναι η μεγαλύτερη τρομοκρατική οργάνωση του πλανήτη.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΑ: ΟΙ ΠΡΕΣΒΕΙΣ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΗΣ ΕΕ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΒΡΟΦ

Τελικά η σπινθηροβολία δεν είναι σύνδρομο αλλά ιός. Φαίνεται ότι ο Μπορέλ κόλλησε τους διπλωμάτεσ της ΕΕ επειδή συνέβη το πρωτάκουστο: Αρνούνται συνάντηση με τον υπουργό εξωτερικών της χώρας στην οποία είναι διαπιστευμένοι!

Μιλώντας τη Δευτέρα σε εκδήλωση για τη νεολαία στη ρωσική πόλη Sirius στη Μαύρη Θάλασσα, ο Λαβρόφ δήλωσε ότι η Μόσχα "κάλεσε" τους απεσταλμένους της ΕΕ σε συνάντηση προκειμένου να τους προειδοποιήσει για την "ανάμιξη" στις επερχόμενες προεδρικές εκλογές. Οι αρχές έχουν συγκεντρώσει "πολύ υλικό" σχετικά με την ξένη υποστήριξη προς την "αντιπολίτευση " στη Ρωσία, είπε ο υπουργός, χωρίς να δώσει περισσότερες διευκρινίσεις.

"Ήθελα απλώς να πω στους πρεσβευτές ότι συνιστούμε να μην διεξάγουν τέτοιες δραστηριότητες", δήλωσε ο Λαβρόφ. "Και ξέρετε κάτι; Δύο ημέρες πριν από την [προγραμματισμένη] εκδήλωση, λάβαμε μια [διπλωματική] επιστολή που έλεγε: "Αποφασίσαμε να μην συμμετάσχουμε"". 

"Μπορείτε να φανταστείτε διπλωματικές σχέσεις με χώρες των οποίων οι πρεσβευτές φοβούνται να συμμετάσχουν σε μια συνάντηση με τον υπουργό της χώρας στην οποία υπηρετούν;"

Το ρωσικό πρακτορείο επιχειρηματικών ειδήσεων RBK επικαλούμενο την αποστολή της ΕΕ στη χώρα επιβεβαίωσε ότι οι απεσταλμένοι αγνόησαν την πρόσκληση. "Προσκληθήκαμε να συζητήσουμε τις σχέσεις μεταξύ της ΕΕ και της Ρωσίας, αλλά τώρα ο υπουργός Λαβρόφ λέει ότι ήθελε να μας κάνει διάλεξη. Αυτό αποδεικνύει ότι είχαμε δίκιο που αρνηθήκαμε την πρόσκληση", δήλωσε ο εκπρόσωπος. Η αποστολή της ΕΕ επικαλέστηκε επίσης "το χαμηλό επίπεδο εμπιστοσύνης" ως αποτέλεσμα της συνεχιζόμενης σύγκρουσης στην Ουκρανία, καθώς και τον πρόσφατο θάνατο του φυλακισμένου ακτιβιστή της αντιπολίτευσης Αλεξέι Ναβάλνι.

Το σουρεαλιστικό τοπίο που διαμορφώνει η άρνηση των 'Ευρωπαίων' διπλωματών να συναντηθούν με τον υπουργό εξωτερικών της χώρας όπου είναι διαπιστευμένοι οδήγησε τον πρώην Ρώσο πρόεδρο Μεντβέντεφ να ζητήσει την εκδίωξή τους από τη Ρωσία.

"Οι πρέσβεις των κρατών της ΕΕ στη Ρωσία αρνήθηκαν τη συνάντηση με τον Ρώσο υπουργό Εξωτερικών. Υποτίθεται ότι ακολούθησαν κάποιες συμβουλές από τις Βρυξέλλες", έγραψε ο Μεντβέντεφ στο X (πρώην Twitter) τη Δευτέρα. "Αυτό είναι εντελώς αντίθετο με την ίδια την ιδέα [της] ύπαρξης διπλωματικών αποστολών και της ανάθεσης πρεσβευτών".

"Όλοι αυτοί οι πρεσβευτές θα πρέπει να εκδιωχθούν από τη Ρωσία και το επίπεδο των διπλωματικών σχέσεων θα πρέπει να υποβαθμιστεί", έγραψε ο Μεντβέντεφ, ο οποίος είναι σήμερα αναπληρωτής πρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας. Κατηγόρησε τους διπλωμάτες της ΕΕ ως "πολιτικούς ηλίθιους που δεν αντιλαμβάνονται τα πραγματικά τους καθήκοντα".

Μετά από αυτή τη γελοιότητα προβλέπω ότι θα αρχίσει κύκλος διαρροών των συνομιλιών αυτών των πρεσβευτών με μέλη της ανακηρυγμένης από τους ΑμερικανοΝΑΤΟικούς ρωσικής 'αντιπολίτευσης'.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Εκκλησία έριξε πόρτα σε ΠτΔ, κυβέρνηση, πολιτικούς για Κυριακή Ορθοδοξίας λόγω γάμου ομοφυλόφιλων! Αποστασιοποιείται γιατί είναι ήδη στην Επόμενη Μέρα όπου θα κληθεί να διαδραματίσει τον ιστορικό της ρόλο στις κρίσιμες ώρες που έρχονται!!

05/03/2024

Η Εκκλησία έριξε πόρτα στην Πρόεδρο Δημοκρατίας κυβέρνηση και πολιτικούς για Κυριακή Ορθοδοξίας λόγω γάμου ομοφυλόφιλων! Aφού δεν τους αναθεμάτισε και πάλι ευχαριστημένοι να είναι , τους αφήνει ένα παράθυρο…H ρήξη αυτή Εκκλησίας Πολιτείας υπερβαίνει κατά πολύ μια τρέχουσα κρίση αλλά αποτυπώνει με τον πιο εύγλωττο τρόπο την ανάγκη της Εκκλησίας να μην ταυτιστεί με τη μεγάλη προαναγγελθείσα καταστροφή που το κατεστημένο και η ντόπια ξενοκίνητη ελίτ επιφυλάσσει για τον ελληνισμό.. Η Εκκλησία ήδη είναι στην Επόμενη Μέρα και στον ιστορικό ρόλο που θα κληθεί και πάλι να διαδραματίσει ανανεωμένη στις κρίσιμες μέρες που έρχονται…

Κυριακή της Ορθοδοξίας: Ιερή πόρτα σε πολιτειακή και πολιτική ηγεσία

Άκυρο από την Ιερά Σύνοδο με φόντο το νομοσχέδιο για πολιτικό γάμο ομοφυλόφιλων. Χωρίς την πρόεδρο της Δημοκρατίας και πολιτικούς οι εορτασμοί. Οι πρώτες αντιδράσεις.

Στη Μονή Πετράκη χωρίς πολιτειακή και πολιτική ηγεσία θα πραγματοποιηθεί στις 24 Μαρτίου ο εορτασμός της Κυριακής της Ορθοδοξίας, μετά από την ασυνήθιστη απόφαση της Ιεράς Συνόδου που ερμηνεύεται ως αντίδραση για την ψήφιση του νομοσχεδίου για την ισότητα στον γάμο.

Η ιεραρχία είχε εκφράσει την αντίδρασή της στο νομοσχέδιο ενώ μεμονωμένοι ιεράρχες όπως οι 2 Σεραφείμ Πειραιώς και Κυθήρων ”αφόρισαν” τους ψηφίσαντες δηλώνοντάς τους πως είναι ανεπιθύμητοι μέχρι νεωτέρας.

Τι συνέβη σήμερα

Η Ιερά Σύνοδος εξέδωσε ανακοίνωση ενημερώνοντας πως οι εορτασμοί για την Κυριακή της Ορθοδοξίας θα πραγματοποιηθούν στη Μονή Πετράκη και όχι στη Μητρόπολη Αθηνών, όπως συνέβαινε παραδοσιακά.

Παράλληλα, δεν θα εκπροσωπηθεί η πολιτειακή και πολιτική ηγεσία της χώρας, ενώ εκκλησιαστικοί παράγοντες δεν θα παραστούν στο τραπέζι που γίνεται στην Προεδρία της Δημοκρατίας.

Η απάντηση Σακελλαροπούλου

Μετά από αυτές τις εξελίξεις η προεδρία της Δημοκρατίας εξέδωσε ανακοίνωσε με την οποία ενημερώνει πως η ηγεσία της Εκκλησίας έχει ήδη προσκληθεί στις εκδηλώσεις.

«Ο Πρόεδρος και τα Μέλη της Δ.Ι.Σ. είναι πάντα ευπρόσδεκτοι στο Προεδρικό Μέγαρο, παράλληλα όμως είναι σεβαστή και η απόφασή τους ως προς το αν θα αποδεχθούν την πρόσκληση» τονίζει σχολιάζοντας τα γεγονότα.

Η Εκκλησία θεωρεί ότι η Πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν τήρησε ίσες αποστάσεις για ένα θέμα που έρχεται σε ευθεία αντίθεση με την διδασκαλία της.

Αντιθέτως πήρε ανοικτά θέση υπέρ των ΛΟΑΤΚΙ+ και το ίδιο βράδυ που ψηφίστηκε ο νόμος, πανηγύρισε μαζί τους.

Ουσιαστικά η εκκλησιαστική ηγεσία καταφεύγει και καλά κάνει σε μία κίνηση που μοιάζει ακόμα και με έμμεσο… αφορισμό. Ο αποκλεισμός των πολιτειακών, πολιτικών και στρατιωτικών παραγόντων από μία υψηλού συμβολισμού για την εκδήλωση της πίστης, τελετουργία σηματοδοτεί στην πραγματικότητα μία τιμωρητική συμπεριφορά, για την απόφαση της άβουλης Βουλής των Ελλήνων να νομοθετήσει το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών.

H ρήξη αυτή Εκκλησίας Πολιτείας υπερβαίνει κατά πολύ μια τρέχουσα κρίση αλλά αποτυπώνει με τον πιο εύγλωττο τρόπο την ανάγκη της Εκκλησίας να μην ταυτιστεί με τη μεγάλη προαναγγελθείσα καταστροφή που το κατεστημένο και η ντόπια ξενοκίνητη ελίτ επιφυλάσσει για τον ελληνισμό..



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Έγκλημα στα Τέμπη : Νομοθετική πρωτοβουλία  μετά τις 1,3 εκατ. Υπογραφές ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οργή και αγανάκτηση : Δεν έχουν λάβει ούτε 1 ευρώ αποζημίωση οι αγρότες της Θεσσαλίας



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ

«Θα βουλιάξουμε την Αθήνα με την πανελλαδική κινητοποίηση»

Στις 8 Μάρτη δίνουν ραντεβού οι φοιτητικοί σύλλογοι της χώρας, δηλώνοντας για μια ακόμα φορά ότι το νομοσχέδιο απορρίπτεται από την πλειοψηφία

«Ολοι στο πανελλαδικό φοιτητικό συλλαλητήριο την Παρασκευή 8 Μαρτίου, μέρα ψήφισης του νομοσχεδίου, στις 12.00 στα Προπύλαια! Να βουλιάξει η Αθήνα»



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Να παύσει η δίωξη του γραμματέα του EK Nord CGT της Γαλλίας

Ψήφισμα αλληλεγγύης προς το Εργατικό Κέντρο Nord CGT της Γαλλίας και τον διωκόμενο γενικό γραμματέα του υπογράφουν μια σειρά από Εργατικά Κέντρα (ΕΚ), Ομοσπονδίες και Συνδικάτα της χώρας μας, καταγγέλλοντας συνολικά την «προσπάθεια φίμωσης των φωνών που εναντιώνονται στη γενοκτονία του Παλαιστινιακού λαού, στην προσπάθεια τρομοκράτησης των εργατών και φίμωσης των αγωνιστικών συνδικάτων της Γαλλίας».

Οι πρωτοβάθμιες και δευτεροβάθμιες συνδικαλιστικές οργανώσεις που υπογράφουν το κείμενο καταγγέλλουν τη δίωξη που ξεκίνησε κατά του Jean - Paul Delescaut, γγ του Εργατικού Κέντρου Nord CGT, μετά από συμβολική δράση του Εργατικού Κέντρου υπέρ της ειρήνης και του λαού της Παλαιστίνης, τον περασμένο Οκτώβρη, τις πρώτες κιόλας μέρες μετά την έναρξη της σφαγής.

Οπως αναφέρουν, «στις 20 Οκτώβρη 2023, στις 6 π.μ., ο γενικός γραμματέας του Εργατικού Κέντρου Nord CGT, Jean - Paul Delescaut, συνελήφθη, με τη συνδρομή μεγάλου αριθμού αστυνομικών δυνάμεων που είχαν αποσταλεί για την περίσταση, στην οικία του, όπου του ανακοινώθηκε ότι τέθηκε υπό κράτηση. Στη συνέχεια οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα της πόλης Λιλ, όπου του ανακοινώθηκε το κατηγορητήριο για "εξύμνηση της τρομοκρατίας" και "υποκίνηση φυλετικού μίσους". Πλέον διώκεται ποινικά και καλείται να παρουσιαστεί ενώπιον του ποινικού δικαστηρίου της Λιλ στις 28 Μάρτη 2024». Τονίζουν δε ότι η δίωξη του συνδικαλιστή «είναι ένα ακόμη εκφοβιστικό κυνήγι μαγισσών, μια εξαιρετικά σοβαρή και επικίνδυνη επίθεση κατά των δημοκρατικών δικαιωμάτων και της ελευθερίας της έκφρασης των εργαζομένων και των συνδικάτων. Τέτοιες διώξεις και προσπάθειες φίμωσης επιχειρούν κυβερνήσεις, ΝΑΤΟ και ΕΕ σε πολλές χώρες.

Η προσπάθεια δίωξης και στιγματισμού όσων αγωνίζονται ενάντια στη γενοκτονία του Παλαιστινιακού λαού με κατηγορίες περί δήθεν "υποστήριξης της τρομοκρατίας" ή "υποκίνησης φυλετικού μίσους" είναι και υποκριτική και επικίνδυνη. Τα συνδικάτα που αγωνίζονται για τα δικαιώματα της εργατικής τάξης, πάντοτε αγωνίζονται για τα δικαιώματα όλων των εργατών, ανεξαρτήτως θρησκείας, εθνικότητας».



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



«EΠΕΣΕ» (διεθνώς) το Facebook! Προβλήματα και στο Instagram...

5/3/2024     -    17.44

«Έπεσε» διεθνώς η δημοφιλής πλατφόρμα του Facebook, ενώ παράλληλα προβλήματα παρατηρούνται και στο Instagram.

Το Facebook «πέταξε» ξαφνικά τους χρήστες από την πλατφόρμα και δεν τους επιτρέπει να συνδεθούν με τους κωδικούς τους. Σημειώνεται ότι ούτε το messenger λειτουργεί.  Την ίδια στιγμή στο Instagram παρατηρούνται αντίστοιχα προβλήματα και δεν ανανεώνεται η ροή στην αρχική σελίδα.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΠΛΗΡΕΣ ΞΕΧΑΡΒΑΛΩΜΑ! Οι γιατροί του ΕΣΥ θα μπορούν να εργάζονται και με ...μπλοκάκι

5/3/2024    -     10.30

Δυνατότητα απασχόλησης και με «μπλοκάκι», θα έχουν οι γιατροί του ΕΣΥ, υπό την προϋπόθεση ότι εκπληρώνουν το ωράριο τους. Ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας νωρίτερα στη Βουλή, ανέφερε ότι «στο νομοσχέδιο που βγαίνει σε δημόσια διαβούλευση -ενδεχομένως εντός της εβδομάδας- έχει περιληφθεί διάταξη, η οποία επιτρέπει στους γιατρούς του ΕΣΥ, αφού θα έχουν εκπληρώσει όλο τους το ωράριο στο ΕΣΥ, να δουλεύουν και για ιδιωτικό έργο με μπλοκάκι και να κερδίζουν επιπλέον χρήματα, παρέχοντας υπηρεσίες υγείας νόμιμα».

Προηγουμένως, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέας Παναγιωτόπουλος κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι «απεργάζεται συστηματικά και μεθοδικά την κατάρρευση του ΕΣΥ», αναφέρθηκε στην ανάγκη να δοθούν κίνητρα για να πηγαίνουν γιατροί στα νησιά, στη διαρροή γιατρών στον ιδιωτικό τομέα και στο εξωτερικό και στις ελλείψεις προσωπικού.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΠΕΡΑΣΑΝ τις 1.300.000 οι υπογραφές στο ψήφισμα για τα Τέμπη...

5/3/2024    -     9.30

Στο πλευρό της Μαρίας Καρυστιανού και των υπόλοιπων συγγενών των θυμάτων στα Τέμπη στέκονται οι πολίτες οι οποίοι θέλουν να βγει στο φως η αλήθεια για το δυστύχημα και να δικαιωθούν οι 57 ψυχές που χάθηκαν τόσο άδικα.

Το ψήφισμα που δημιούργησε  η πρόεδρος του Συλλόγου Συγγενών των Θυμάτων ήδη είναι στο 1.300.000 υπογραφές, γεγονός που αποδεικνύει περίτρανα πως η οργή του λαού για το έγκλημα είναι συσσωρευμένη!

Μάλιστα, σύμφωνα με όσα είπε ο καθηγητής δημοσίου δικαίου και συνταγματολόγος, Ξενοφών Κοντιάδης στον τηλεοπτικό σταθμό Ant1 νωρίτερα σήμερα το πρωί «το σύνολο των 1.300.000 υπογραφών δίνει, βάση του νόμου το δικαίωμα να γίνει πρόταση νόμου για την κατάργηση βουλευτικής ασυλίας και την απόδοση πολιτικών ευθυνών».

https://www.change.org/p/%CF%84%CF%81%CE%B1%CE%B3%CF%89%CE%B4%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B5%CE%BC%CF%80%CE%B7-2023



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πάλι βρήκε στασίδι στα τηλεοπτικά κανάλια το παλιοτόμαρο ο αληταράς Σταύρος Κοντονής, πρώην υπουργός Δικαιοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ. Πληρωμένος όπως είναι από τον Κούλη και τους νουρδίτες συμμορίτες εξαπολύει βρωμιές και λάσπη και ψευτιές πάντα το παλιοτόμαρο, το οποίο δεν έχει καμία αξιοπιστία. Στη Ζάκυνθο που βάζει υποψηφιότητα το παλιοτόμαρο ο κλέφτης Κοντονής, όλοι τινάζουν το πέτο τους μόλις ακούνε το βρωμοόνομα Κοντονής.

Το ζήτημα είναι οι ΣΥΡΙΖΑιοι, που το  είχαν βάλει το παλιοτόμαρο και υπουργό Δικαιοσύνης. Σαν το άλλο το παλιοτόμαρο τώρα το Φλωρίδη, αλλά αυτόν τον έβαλαν τα άλλα τομάρια οι νουρδίτες.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ε.Μασκ μετά το black-out σε Facebook, Instagram, Messenger: «Αν μας διαβάζετε είναι γιατί οι δικοί μας σέρβερ λειτουργούν»

Ο Ε.Μασκ αστειεύτηκε με τους ανταγωνιστές του

05.03.2024 | 22:36



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Oι Ουκρανοί βύθισαν άλλο ένα πλοίο του ρωσικού Στόλου της Μαύρης Θάλασσας: Είναι το περιπολικό σκάφος Sergey Kotov 

Το πλοίο είχε ενταχθεί σε υπηρεσία το 2022

05.03.2024 | 08:31



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μητρόπολη Κέρκυρας: «Eκτός εκκλησίας οι βουλευτές που ψήφισαν υπέρ του γάμου των ομοφυλόφιλων ζευγαριών»

«Έσφαλαν πνευματικώς βαρύτατα»

05.03.2024 | 21:31



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Αρβανίτης  είπε προς τιμήν του πως αυτός συνέταξε την τελευταία παράγραφο του ευρωψηφίσματος που ζητά να κοπούν κονδύλια από την Ελλάδα, γιατί η Ελλάδα όπως γνωρίζουν όλοι οι Ευρωπαίοι έχει χούντα από κάτι παλιοκηφύνες και παλιολαμόγια σαν τον Κούλη του βρωμόσογου, τον αληταρά κλέφτη τον Άδωνι και την κλέφτρα Κεραμέως, και η συμμορία των νουρδιτών έχει κάτσει στο σβέρκο των Ελλήνων έχοντας διαβρώσει τον Τύπο με τα ΜΜΕ, την Δικαιοσύνη, και την Αστυνομία. 

Δεν έχει καμιά δημοκρατική νομιμοποίηση, γιατί κυβερνά δικτατορικά με τις ψήφους της Sigiural Logic και όχι του Ελληνικού Λαού. Που ακόμα και αυτ΄η Sigoural Logic του έδωσε 41%. Που ακούστηκε μια βρωμοσυμμορία κλεφταράδων σαν τους νουρδίτες νακυβερνάν με μειοψηφία του 41% έχοντας το 59% εναντίον τους και με καλπονοθευτικά συστήματα να έχουν πλαστή πλειοψηφία στη δήθεν «βουλή»!!! Που δεν έχουν ούτε 41% γιατί στην ουσία οι μισοί Έλληνες δεν ψηφίζουν, οπότε είναι 20%.

Και τα λεφτά που θα έπαιρνε από τα ευρωπαϊκά κονδύλια θα τα έτρωγε πάλι ο Κούλης και η συμμορία του των νουρδιτών.