Παρασκευή 8 Μαρτίου 2024

Παρασκευη 8 Μαρτιου 2024

 

Παρασκευή 8 Μαρτίου 2024

Δικαστήριο της Γουατεμάλας παραπέμπει σε προκαταρκτική εξέταση την Γενική Εισαγγελέα της χώρας


Δικαστήριο της Γουατεμάλας μετέφερε σήμερα στο Ανώτατο Δικαστήριο (CSJ) τον φάκελο με την καταγγελία που υποβλήθηκε κατά της Γενικής Εισαγγελέως και επικεφαλής του Δημόσιου (Τάξης) Υπουργείου, Κονσουέλο Πόρας.

Οι δικαστές του ανωτάτου δικαστηρίου έχουν τρεις εργάσιμες ημέρες για να μεταβιβάσουν τον φάκελο στο όργανο που θα αναλάβει την παρακολούθησή του, εξήγησαν στα τοπικά μέσα ενημέρωσης ειδικοί επί του θέματος, βάσει ανάλυσης των ισχυόντων κανονισμών.


Η Γενική Γραμματεία της Προεδρίας της Γουατεμάλας και το Γραφείο του Γενικού Εισαγγελέα (PGN) έχουν καταθέσει μήνυση κατά της Πόρας  για πιθανή παράβαση καθήκοντος.

Στην έδρα του CSJ, ο δικηγόρος Χούλιο Ρομπέρτο Σααβέδρα, περιέγραψε τη μήνυση και το αίτημα για προκαταρκτική εξέταση ως αποτέλεσμα της άρνησης τηςΓενικής Εισαγγελέα να ανταποκριθεί στην πρόσκληση του αρχηγού του κράτους, Μπερνάντο Αρέβαλο, να συμμετάσχει στη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου.

Οι δικαστές θα πρέπει να αξιολογήσουν αυτή την προσφυγή και να "ορίσουν ειδικό εισαγγελέα για να διερευνήσει τις συνέπειες" της κατάστασης  άρνησης των προσκλήσεων, σχολίασε ο νέος επικεφαλής της PGN.

Στις 29 Ιανουαρίου, ο Aρέβαλο ανακοίνωσε ότι θα αναλυθούν νομικές ενέργειες μετά την "απογοητευτική" επίσκεψη του επικεφαλής του ανακριτικού οργάνου σε συνεδρίαση της εκτελεστικής εξουσίας.

Η Πόρας ανταποκρίθηκε στο ραντεβού με τον προέδρου, παρέμεινε  10~15 λεπτά και στη συνέχεια υποστήριξε ότι οι κανονισμοί που ισχύουν στη χώρα την εμποδίζουν να συμμετάσχει σε αυτού του είδους τις συνεδριάσεις.

Αντιθέτως, ο πρόεδρος της Γουατεμάλας επιβεβαίωσε ότι η νομοθεσία ορίζει ότι μπορεί να προσκαλέσει την γενική εισαγγελέα να συμμετάσχει σε οποιαδήποτε συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου ή συνεδρίαση των υπουργών.

Στα τέλη της περασμένης εβδομάδας, η ανώτατη εθνική αρχή τόνισε κατά τη διάρκεια συνέντευξης στην εκπομπή "Emisoras Unidas" ότι θα αναληφθούν "περισσότερες ενέργειες" κατά της Πόρας, καθώς θεωρεί ότι δεν τηρεί τη νομοθεσία.

Θα το πράξουμε σε σχέση με διάφορα ζητήματα, αλλά θα ανακοινωθούν εν ευθέτω χρόνω, είπε για την Γενική Εισαγγελέα, την οποία κατηγορεί, από τον Ιούλιο του 2023, ότι είναι η αιχμή του δόρατος ενός πραξικοπήματος που επιχείρησε να αποτρέψει την ανάληψη της προεδρίας από τον σημερινό πρόεδρο.  

"Κάνουμε αυτό που πρέπει να κάνουμε από την άποψη της πολιτικής μας ευθύνης απέναντι στον λαό της Γουατεμάλας για να εγγυηθούμε τη λειτουργία των θεσμών και την καταπολέμηση της διαφθοράς", πρόσθεσε. Τα μέλη των ομάδων της κοινωνίας των πολιτών συγκεντρώθηκαν τη Δευτέρα μπροστά από το Δικαστικό Μέγαρο  για να ζητήσουν από τους δικαστές του CSJ να τηρήσουν τις προθεσμίες που ορίζει ο νόμος για να δώσουν συνέχεια στο αίτημα. 



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο ματωμένος Μάρτιος των γυναικών

Δεν είναι η γιορτή της γυναίκας ημέρα για λουδουδάκια, σοκολατάκια και συνάξεις γυναικοπαρεών για καλοπέραση. 

Είναι μια εργατική πρωτομαγιά που προηγήθηκε της γνωστής, διότι αν και οι γυναίκες ανήκαν στο ανθρώπινο είδος, επί αιώνες εργαζόταν πολλές φορές διπλάσια από ό,τι το "ισχυρό φύλο". 

Τα δικαιώματά τους ως ανθρώπινο είδος τα κατέκτησαν μετά από πολλά εργατικά "ατυχήματα", πολύ ξύλο και απίστευτη διαπόμπευση τόσο από την κοινωνία των ανδρών όσο και από το οικείο τους περιβάλλον. Ενώ τα πρώτα συνδικάτα στο Σικάγο εξεγέρθηκαν υπέρ των εργατικών δικαιωμάτων τους το Μάιο 1886, η πρώτη διαμαρτυρία εργατριών για τις άθλιες συνθήκες εργασίας τους στα κλωστοϋφαντουργεία της Αμερικής έγιναν 10 χρόνια νωρίτερα, το Μάρτιο του 1857. 

Πριν λοιπόν, αρχίσουν τα "χρόνια πολλά" και οι ηλεκτρονικές καρδούλες να στέλνονται σε γυναίκες που ούτε καν γνωρίζουν τι αντιπροσωπεύει η 8η Μαρτίου, καλό θα είναι να διαβάσουν σελίδες ιστορίας του γυναικείου κινήματος. 

Μία από αυτές είναι η ακόλουθη που δεν είναι ροζ αλλά κατακόκκινη όπως και το αίμα που έχυσαν για ένα κομμάτι ψωμί οι προγιαγιάδες όλων των γυναικών του κόσμου για να μην διανοηθεί κανείς ότι τις εγγόνες τους θα τις μεταχειρίζονται μόνο ως άξιες για ένα μπουκέτο λουλούδια σαν να είναι πραγματικά οι ασθενείς του ανθρώπινου είδους.

Μόνο όταν το ανθρώπινο μάτι βλέπει την φρίκη τότε αρχίζει η συνείδηση να αναζητά το δίκαιο. 

Η φρίκη που αντίκρισαν οι Νεοϋορκέζοι πριν ακριβώς 100 χρόνια ήταν η αιτία να αλλάξουν ριζικά στην Αμερική οι συνθήκες εργασίας αλλά και να κατοχυρωθούν τα δικαιώματα όλων των εργαζομένων. 

Η πυρκαγιά στο εργοστάσιο γυναικείων πουκαμίσων της «Triangle Shirtwaist» είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν την ζωή τους 131 εργάτριες και 17 εργάτες με τραγικό τρόπο. 

Οι ιδιοκτήτες του εργοστασίου, Max Blanck και Isaak Harris, είχαν στήσει στο πολυόροφο κτίριο του Asch Building ένα σύγχρονο χώρο εκμετάλλευσης δούλων οι οποίοι ήταν όλοι τους μετανάστες στην χώρα της «επαγγελίας». 

Στο εργοστάσιο δούλευαν 500 εργάτες ανάμεσα στους οποίους παιδιά που για ένα πενιχρό μεροκάματο έμπαιναν από την πόρτα το ξημέρωμα και έβγαιναν το βράδυ. Οι εργοστασιάρχες για να μην έχουν την έννοια ότι μπορεί κάποιος από τους εργάτες να κλέψει εμπόρευμα, αμπάρωναν τις πόρτες των ορόφων όταν οι μηχανές δούλευαν. 



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Άρθρο 16 του ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ

παράγραφος 8!!!

Όλοι την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8/3/24 στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Γυναίκες/κορίτσια για να μην μπερδεύστε!

Η Ημέρα της Γυναίκας δεν είναι γιορτή! Δεν είναι αφορμή για περιποίηση και κούρα ομορφιάς! Δεν είναι αφορμή για λουλούδια και σοκολατάκια! Δεν είναι γιορτή των ερωτευμένων! Δεν είναι ημέρα της μητέρας! Δεν είναι μια αφορμή για έξοδο και γλέντι με τις φιλενάδες μας!

Είναι ημέρα μνήμης, που καθιερώθηκε πάνω στο αίμα των εργατριών της κλωστοϋφαντουργίας στη Ν.Υόρκη που βγήκαν στους δρόμους απαιτώντας ανθρώπινο ωράριο εργασίας και ανθρώπινους μισθούς! 

Ας μην αφήσουμε να χαθεί το μήνυμα αυτής της επετείου με τον ίδιο τρόπο που προσπαθούν και επιμένουν η 1η του Μάη να θεωρείται γιορτή των λουλουδιών!

Είναι ημέρα μνήμης και τιμής της μέρας που απεικονίζεται στην πιο κάτω φωτογραφία:

8/3/1857 εργάτριες σε υφαντουργεία της Ν. Υόρκης διαδηλώνουν για ανθρώπινες συνθήκες δουλειάς



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ρε βλήμα #Μητσοτάκη , βλέπεις μια ηλικιωμένη γυναίκα μαυροφορεμένη με ένα καλαθάκι με λίγα πράγματα μέσα… και τις λες, να πάει να αγοράσει καλλυντικά γιατι ειναι φτηνά?

Δεν έχεις τσίπα επάνω σου?

Σχολιο.- Φταίει αυτή που δεν του είπε που να βάλει τα καλλυντικά! Αλλά μ' αυτόν δεν ξέρεις κιόλας, μπορεί να του αρέσει! Τόσο ανωμαλαρα είναι!

Σχολιο.- Μήπως κάποιος συγγενής του δουλεύει σε εταιρεία καλλυντικών γι'αυτό και δείχνει ενδιαφέρον;

Σχολιο.- Δούλεμα μέσα στα μούτρα μας



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ερχεται η ανάπτυξη του Κούλη και των νουρδιτων...

Κερδαμε βρε ..

Tα όσκαρ του πορνό θα γίνουν στην Ελλάδα

4/3/2024

Tο Φάληρο θα γίνει… Λας Βέγκας για μια νύχτα και το γήπεδο του Tae Kwon Do θα γεμίσει με αστέρια του πορνό από ολόκληρη την υφήλιο! Στις 5 Μαΐου η Αθήνα θα μεταμορφωθεί στην πιο ερωτική πόλη του κόσμου χάρη στα «Οσκαρ» της βιομηχανίας του πορνό που θα απονεμηθούν πρώτη φορά επί ελληνικού εδάφους!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Espresso», ο παραγωγός και σκηνοθέτης Δημήτρης Σειρηνάκης έκλεισε ένα deal που θα ζήλευαν πολλοί Ευρωπαίοι συνάδελφοί του.

Ο ιδιοκτήτης της εταιρίας Sirina πρόκειται να αναβιώσει στη χώρα μας την ευρωπαϊκή διοργάνωση απονομής παγκόσμιων βραβείων πορνογραφίας που γινόταν επί σειρά ετών με μεγάλη επιτυχία στις Κάννες, παράλληλα με το φημισμένο κινηματογραφικό φεστιβάλ της παραθαλάσσιας πόλης της Γαλλίας. Η εν λόγω διοργάνωση έμελλε να ρίξει αυλαία το 2000, καθώς -όπως φημολογείται- πολεμήθηκε από διάφορους παράγοντες του φεστιβάλ, αφού δεν ήταν λίγοι οι σταρ του σινεμά που έφευγαν από τα πάρτι των ταινιών τους για να δώσουν το «παρών» και να διασκεδάσουν ξέφρενα σε πάρτι που οργάνωναν την ίδια στιγμή οι μεγαλύτεροι πορνογράφοι με τη συμμετοχή των σέξι πρωταγωνιστριών τους.

Τα τελευταία 18 χρόνια, ωστόσο, δεν γίνεται καμία αντίστοιχη, φαντασμαγορική εκδήλωση στην Ευρώπη, σε αντίθεση με την Αμερική, όπου τα διεθνή βραβεία πορνογραφίας AVN αποτελούν μεγάλο γεγονός κάθε χρόνο στο Λας Βέγκας, προσελκύοντας -εκτός από την αφρόκρεμα των γυναικών πορνοστάρ της υφηλίου- και κανονικούς άντρες πορνοσταρ.

Κόκκινο χαλί, όπως μαθαίνουμε, πρόκειται να στρωθεί στις 5 Μαΐου και στο γήπεδο του Tae Kwon Do, στο Φάληρο, όπου θα παρελάσει με λιμουζίνες κόσμος και ντουνιάς από την Ευρώπη και την Αμερική. Οι ηλεκτρονικές προσκλήσεις σε κορυφαίους ηθοποιούς της βιομηχανίας πορνό, άντρες και γυναίκες, διάσημους σκηνοθέτες και επιτυχημένους παραγωγούς έχουν σταλεί ήδη και αναμένονται οι απαντήσεις. 



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κλασσική ερώτηση γύρω από το γνωστό ζήτημα :

"Γιατί μισείς τους γκέι, άνθρωποι δεν είναι και αυτοί"?

Δεν μισώ τους γκέι, απλά δεν μου αρέσει η συγκεκριμένη θρησκευτική σέχτα και το είδος του δικαωματισμου που πουλάει.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΑ

ΚΟΥΛΗ - ( ΔΩΝ ) : ΤΟ ΕΣΧΑΤΟ ΠΕΔΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ :

Η ΕΛΛΑΣ ΕΑΛΩ ....



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



8 Μάρτη γιορτάζει&η ηρωϊδα Ελληνίδα-Γιαγιά που μεγαλώνει από μωρά τα εγγόνια γιατί Κράτος&Αφεντικό θέλουν τη μάνα12ώρες αιχμάλωτη!



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σε εννέα αξιωματούχους του CDC, βρέθηκαν τεράστια χρηματικά ποσά στους λογαριασμούς τους απο φαρμακευτικές για να προωθήσουν τα εμβόλια mRNA!

8/3/2024

Εννέα νέα μέλη που διορίστηκαν στην επιτροπή που συμβουλεύει το CDC σχετικά με τις συστάσεις εμβολίων έχουν πάρει τεράστιες δωροδοκίες από εταιρείες της Big Pharma όπως η Pfizer, Moderna και Merck για να προωθήσουν τα θανατηφόρα εμβόλια mRNA, σύμφωνα με μια νέα έρευνα.

Όχι πως μας κάνει έκπληξη για την ακρίβεια ήμασταν σίγουροι πως αυτό έχει συμβεί, απλά τώρα επιβεβαιώνεται και από το Υπουργείο Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών των ΗΠΑ (HHS). Εννέα νέα μέλη που διορίστηκαν στην επιτροπή που συμβουλεύει το CDC σχετικά με τις συστάσεις εμβολίων έχουν πάρει τεράστιες δωροδοκίες από εταιρείες της Big Pharma όπως η Pfizer, Moderna και Merck για να προωθήσουν τα θανατηφόρα εμβόλια mRNA, σύμφωνα με μια νέα έρευνα. Ωστόσο τα νέα μέλη στη Συμβουλευτική Επιτροπή για τις Πρακτικές Εμβολιασμού (ACIP), η οποία υπαγορεύει την πολιτική εμβολίων των ΗΠΑ. Φαίνεται να είναι το ίδιο αν όχι… χειρότερα διεφθαρμένοι.

Το ACIP περιγράφεται ως ένα  ανεξάρτητο,  μη ομοσπονδιακό όργανο εμπειρογνωμόνων  (ΜΚΟ) που αποτελείται από επαγγελματίες με κλινική, επιστημονική εμπειρία και εμπειρογνωμοσύνη στη δημόσια υγεία. Η επιτροπή αποφασίζει ποια εμβόλια πρέπει να συνιστώνται στο κοινό, ποιος πρέπει να τα λαμβάνει και πόσο συχνά — συστάσεις που το CDC ακολουθεί πάντα.

Αυτή η εξωτερική  συμβουλευτική επιτροπή  περιλαμβάνει έναν πρόεδρο, έναν εκτελεστικό γραμματέα και 15 μέλη με δικαίωμα ψήφου — 14 ειδικούς ιατρούς και ένα λαϊκό μέλος που εκπροσωπεί τους καταναλωτές.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η αποναζιστικοποίηση της Ελλάδας δεν μπορεί παρά να είναι δική μας υπόθεση



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ότι και να λέμε σήμερα, στην ιστορία του μέλλοντος μια απλή νεκροψία θα δείξει το φύλο. Η κοινωνική κατασκευή της "κοινωνικής κατασκευής" του φύλου δεν έχει ποδάρια.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Copernicus: Ο Φεβρουάριος έγινε ο 9ος διαδοχικός μήνας που «έσπασε» ρεκόρ θερμοκρασίας

Ύστερα από ένα καλοκαίρι και ένα φθινόπωρο με θερμοκρασίες ρεκόρ, ο κόσμος γνώρισε τον πιο ζεστό χειμώνα που έχει καταγραφεί ποτέ

Μάλλον τα -10/-15 και κάποια χιόνια να ήταν θεωρίες συνωμοσίας....άμα το ήξερα νωρίτερα θα πηγαίναμε για κάνα μπάνιο....



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



«Φυσικά και θα αλλάξουμε τον νόμο περί ασυλίας» είπε η Μαρία Καρυστιανού για το ψήφισμα που έχει ξεπεράσει τις 1.300.000 υπογραφές – «όσο ανεβαίνουν οι ψήφοι, εμείς γινόμαστε πιο δυνατοί»!

7/3/2024

Η Μαρία Καρυστιανού αναφέρθηκε στη συγκέντρωση υπογραφών για την ενεργοποίηση του νόμου περί ευθύνης υπουργών και την κατάργηση της βουλευτικής ασυλίας σε ανάρτησή της στα social media, πως «όσο ανεβαίνουν οι υπογραφές, εμείς γινόμαστε πιο δυνατοί…».

Όσοι δεν έχουμε ακόμα υπογράψει, κάνουμε κλικ στον σύνδεσμο ΤΡΑΓΩΔΙΑ -ΤΕΜΠΗ 2023 και βάζουμε την υπογραφή μας απαιτώντας δικαιοσύνη.

https://www.change.org/p/%CF%84%CF%81%CE%B1%CE%B3%CF%89%CE%B4%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B5%CE%BC%CF%80%CE%B7-2023?algorithm=promoted&source_location=search_footer&grid_position=1&pt=AVBldGl0aW9uAMkmIgIAAAAAZbuIbi7sRgw1NWEyOTM0Mw%3D%3D

Όσο ανεβαίνουν οι ψήφοι, εμείς γινόμαστε πιο δυνατοί…

Για όλες τις σειρήνες παραπλάνησης που προσπαθούν με κάθε τρόπο να ακυρώσουν τη δύναμη όλων μας και να χρωματίσουν πολιτικά τη φωνή μας…

Επειδή, αυτό που ζητάμε είναι λογικό και θεμιτό… ακολουθούμε νομικούς και διδάσκοντες το Σύνταγμα, που εργάζονται προς την βελτίωση και επαναφορά των ανθρώπινων αξιών….

Επειδή …είναι δικαίωμά και υποχρέωσή μας να αντιδρούμε όταν καταπατούν τα δικαιώματα μας ….

Οφείλουμε να το κάνουμε για τα παιδιά μας… Τώρα , που τα έχουμε δίπλα μας…

Και εμείς μαζί σας, δίπλα στα δικά σας παιδιά….

Υπογράφουμε!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Λοιπόν στα πανεπιστήμια τησμπολιτιζμένης Δύσης, όπως έμαθα από πρόσωπο που τα έχει δει με τα μάτια του, γίνεται χαμός από αγγελίες που αναρτώνται ΜΕΣΑ στους πανεπιστημιακούς χώρους και στις οποίες διάφοροι τύποι αναζητούν φοιτήτριες για να γίνουν "χορηγοί" τους, δηλαδή... σούγκαρ ντάντιζ! Και όπως φαίνεται... ανθεί ο συγκεκριμένος επιχειρηματικός κλάδος!

Και τα αγόρια τι κάνουν; Αυτά εκπαιδεύονται στην "επιχειρηματικότητα" με εμπόριο ναρκωτικών!

Der Untergang des Abendlandes.

Δίκιο είχε λοιπόν ο Μήτσος Κουτσούμπας στην ατάκα που είπε. Αυτή η "επιχειρηματική δραστηριότητα" ασκείται σε όλα τα πανεπιστήμια εκεί πάνω... είτε είναι ιδιωτικά είτε κρατικά!

Σχολιο.- και ύστερα η Αφρική θεωρείται τρίτος κόσμος......σου στέλνω μια φωτογραφία που μόλις τράβηξα από καφέ την ώρα που διάβασα αυτή την ανάρτηση που ομολογώ με συγκλόνισε περισσότερο από αυτά που βλέπω στην Αφρική...διότι υποτίθεται δεν ανήκουμε στον τρίτο κόσμο.

Σχολιο.- το θεμα ειναι πως εντασσεται σε μια συνολικη νεοφιλελευθερη στρατηγικη υποτιμησης των ζωων μας, για καθε ατομο που θα επιλεγει την πορνεια ως μια στρατηγικη βελτιωσης της ζωης του θα υπαρχουν 10 που θα την επιλεγουν απλα για την οριακή τους επιβιωση.

Σχολιο.- Υπάρχουν πολλά πανεπιστήμια χωρίς δίδακτρα στην πολιτισμένη Δύση?

Σχολιο.- Το only fans για παράδειγμα και ο βιοπορισμός μέσω όλων αυτών της «δραστηριοτήτων» είναι πλέον τεχνη και πρόοδος, και όποιος τολμήσει και το κατακρίνει είναι σκοταδιστής και συντηρητικός. Μου θυμίζει λίγο το επιχείρημα της ελεύθερης έκφρασης όλων αυτών που τόσα χρόνια έκοβαν τα κονδύλια από τα  δημόσια πανεπιστήμια και χαρακτήριζαν φασίστες όσους τους κατέκριναν. Βάλτα όλα μαζί και το γλυκό ήταν ήδη έτοιμο.

Σχολιο.- Η εμπορευματοποίηση του ανθρώπου καλά κρατεί.. στην τβ διαφημίζουν δημιουργούς only fans στα πανεπιστήμια υπάρχει όλη αυτή η κατάσταση βζιιιιιν Κάτσε εσυ μαλακα προλετάριε και δούλευε για 600€ Α ΡΕ ΑΡΗ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ;;;

Σχολιο.- είναι βέβαιο ότι ο Κουτσούμπας δεν ήθελε να κάνει σεξιστική διάκριση μεταξύ κοριτσιών και αγοριών. Απλώς επειδή έχει παρασυρθεί από την "επιτυχία" του στο Luben κλπ., πέταξε την έκφραση - ατάκα "sugar daddies" για να δείξει πόσο "νεανικός" είναι και πόσο "ξέρει απ' αυτά". Αυτό έγινε.

Σχολιο.- γενικά κυρίως οι κοπέλες γίνονται πόρνες και τα αγόρια πελάτες. Με εξαιρέσεις αλλά συνήθως είναι έτσι.

Σχολιο.- έφερε το πιο βαιραλ παράδειγμα. btw μια κοπέλα που γίνεται πόρνη από ανάγκη έχει ένα καθεστώς που την ωθεί εκεί για το οποίο η κοινωνία λέει ότι αυτό που κάνει είναι κάτι κάτι που πρέπει να ντρέπεται αλλά η ίδια νοιώθει ότι αυτή είναι μια διαδικασία  μέσα απ' την οποία συχνά είναι ντροπιαστική. Τι να κάνουμε τώρα

Σχολιο.- από πού κι ως πού είναι τραμπική ήδενξερωγωτιάλλο η ανάρτηση αυτή; Ψέματα λέει ότι αυτά συμβαίνουν στα πανεπιστήμια της "πολιτισμένης δύσης";

Σχολιο.- Να μιλήσουμε σοβαρά; που στον κορακα ζεις; Δηλαδή εσύ δεν βλέπεις ότι πλέον υπάρχει ολόκληρη βιομηχανία "έυρεσης τρόπου παραγωγής χρήματος χωρίς να δουλέψεις/κουραστείς" και μάλιστα όταν το καταφέρνεις να θεωρείται τουλάχιστον "μαγκιά" αλλά πιο συνήθως ως ένδειξη ανωτερότητας, εξυπνάδας και ξεκάθαρα κάτι που σε τοποθετεί σε ανώτερη θέση ανθρώπου από τον διπλανό σου που δουλεύει για ένα μισθουλάκο;

Στα σχολεία τα αγόρια παλεύουν με το στόιχημα, τα φρη σπινς και τα ντράγκς από 14-15 χρονών να φθάσουν σε μια ηλικία 20 χρονών να μπορούν να είναι πλούσιοι σαν τον αγαπημένο τους τράπερ, να κάνουν όργια ή τουλάχιστον να παίρνουν 3-4 μουνάκια τη μέρα - επειδή έχουν λεφτά να τα πληρώσουν, όχι επειδή αγαπάνε ερωτέυονται αξίζουν - και τα κορίτσια παλεύουν από τα 13-14 τους να είναι αρκετά ξέκωλες και με πολλές εμπειρίες ώστε να έχουν κάποιους να τους δίνουν λεφτά για κανα ψυχικό και να μπορέσουν κάποια στιγμή να πουλήσουν υλικό από το ονλυφανς τους και να βγάζουν 1500-2000 το μήνα όντας αξιοπρεπείς ....πουτανες ή έστω να γίνουν ινφλουένσερς να βγάζουν κανα χιλιάρικο και να κερδίσουν καμια βίζιτα; Κάνουν λάιβ από το μάθημα στο σχολείο για να δείξουν τα βυζιά τους και πάνε για τσάλεντζ να κάνουν κλαρίνα στις τουαλέτες στο διάλειμμα...

Εντάξει δεν είναι όλοι έτσι, εντάξει υπάρχουν και τα μυαλά που απλά προσπαθουν να βγάζουν 2-3 τίμια θέματα στα βίντεο τους στο γιουτουμπ να βγάλουν λεφτά, αλλά ξερω γω η ανηψιά μου πάει 1η γυμνασίου και της κάνουν μπούλινγκ ότι ντύνεται σεμνα και δεν έχει κάνει διψήφιο αριθμό ολοκληρωμένων σχέσεων ακόμα.

Εδώ δίνουμε μάχες καθε μέρα να προστατέψουμε τα κορίτσια μας από κάθε λογής άρρωστο, ανώμαλο ή απλά πααλιάνθρωπο και εσυ μου λες "εμαθα τι γίνεται στα Πανεπιστήμια του εξωτερικού" ; ΣΙΓΑ ΤΑ ΛΑΧΑΝΑ!

Δείτε λίγο την κοινωνία γύρω σας, τώρα θα μας στείλουν στα βράχια; Εδώ έχει ξεφτιλιστεί οτιδήποτε ανθρώπινο υπάρχει. Αγαπάς, ερωτεύεσαι και θεωρείσαι ο μαλάκας της υπόθεσης.

Σχολιο.- ότι υπάρχουν αγγελίες ή πλατφόρμες που προσφέρουν όλα αυτά, υπάρχουν, αλλά δεν συμβαίνουν, γιατί οι χώρες έχουν ιδιωτικοποιήσει τα Πανεπιστήμια τους,.... και το BeNeLux και οι Σκανδιναβικές χώρες που έχουν δωρεάν παιδεία, πληρώνεις ανάλογα την χώρα, μόνο συμβολικά ανα εξάμηνο κάποια διοικητική εισφορά, που τις περισσότερες φορες σου παρέχει πχ και το εξάμηνο εισητηριο για τα ΜΜΜ και ανάλογα την χώρα και κάποια αλλά. Επίσης υπάρχει και χρηματική υποστήριξη των φοιτητών ανάλογα με τα εισοδήματα τους, παρόμοια με το BaföG της Γερμανίας.

Άρα το πρόβλημα προέρχεται από κάπου άλλου.... ειδικά σε αυτές τις χώρες και όχι από οικονομική αδυναμία.

Ποιος είχε πει, ο καλυτερος τρόπος να κρατάς τους φτωχούς και ανόητους υπό έλεγχο, είναι να τους κανεις να μιμούνται τους πλούσιους.... τις περισσότερες φορες είναι κατά την γνώμη μου ελπίδα network, ακόρεστου και αυτοπροβολής....



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Κούλης, εχθρός του ελληνικού λαού και φίλος των Αμερικανών, αποκαλεί ‘‘εχθρό’’ της Ευρώπης την Ρωσία…



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο άεργος Χατζηδάκης με σαρδώνειο χαμόγελο,ισχυρίζεται πως "η Ελλάδα έχει τετραπλάσιο ρυθμό ανάπτυξης από την υπόλοιπη Ευρώπη "..και δεν καταλαβαίνει ο ανόητος πως άν παρουσιάζει τόσο χάλια την Ευρώπη..δεν υπάρχει λόγος να παραμένουμε στα δίχτυα της.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τα κυβερνητικά φερέφωνα της ΕΡΤ NEWS κάθε πρωί επιδίδονται σε αγώνα πλύσης εγκεφάλου για την εισβολή της Ρωσίας σε Ουκρανία,αποκρύπτοντας όλο το πεδίο που οδήγησε εκεί. Την περιφρόνηση δηλαδή της συμφωνίας του Μινσκ και φυσικά τους ανελέητους βομβαρδισμούς του Ντονμπάς από το 2014 με 14000 νεκρούς από τους Ουκρανούς. Μαζί με τα λατρευτικά λιβάνια για το ολοκληρωτικό ξεπούλημα της χώρας.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πολύ θα ήθελα από τα @ELLINIKA HOAXES να μου εξηγήσουν ποιο είναι αυτό το βουλιαγμένο πλοίο, που βλέπουμε στην φωτό και εξακολουθεί να βρίσκεται ακόμη και σήμερα σ΄αυτήν την μορφή, στην Ερυθρά θάλασσα.

Είναι το Βρετανικό Rubymar ή το “Atlantik Confidence”, όπως ισχυρίζονται;; Γιατί στο βιντεάκι τους δεν δείχνουν ποτέ την ονομασία του υποτιθέμενου "Ατλάντικ";

Εχει πράγματι αποσυρθεί το "Ρούμπιμαρ" από το 2013; Και πώς βρέθηκε να πλέει η πλώρη του, στην Ερυθρά θάλασσα; ΄Η μήπως βρίσκεται δια του διακτινισμού στο λιμάνι της Κορνουάλης;

Οταν, μεταξύ πολλών, δημοσίευσα αυτήν την είδηση, τα @Ellinika Hoaxes την χαρακτήρισαν "μερικώς ψευδή".

"Ανεξάρτητοι συνεργάτες διασταύρωσης ειδήσεων έλεγξαν τις πληροφορίες μιας δημοσίευσης που κοινοποιήσατε και απέδωσαν τον εξής χαρακτηρισμό: partly false. Το Facebook πρόσθεσε μια ειδοποίηση στη δημοσίευση και τη μετακίνησε σε χαμηλότερο σημείο στη Ροή.

Από ανεξάρτητους οργανισμούς διασταύρωσης ειδήσεων

Βίντεο ΔΕΝ δείχνει το πλοίο "Rubymar" να βουλιάζει μετά από επίθεση των Χούθι - ELLINIKA HOAXES"

Εδώ το αμφισβητούμενο πλοίο, που έχει την ίδια εμφάνιση με πολλά άλλα, σε διαφορετικές χώρες προέλευσης, σήμερα, που μιλάμε είναι έτσι στην Ερυθρά θάλασσα.

Δείτε τι γράφει στην πλώρη του. "Rubymar” γράφει!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



κάποιος με είπε συντηρητική επειδή ''τόλμησα'' να πω πως ο Κουτσούμπας δεν έθιξε κανένα κορίτσι μας και κανένα αγόρι μας, αλλά μόνον το σύστημα...ε να πούμε στα παιδιά μας πως για να μην είναι συντηρητικά να πηγαίνουν να τα πηδάει ο κάθε ανώμαλος κι η κάθε ανώμαλη... αι σιχτίρ πια...



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



8 του Μάρτη, Ημέρα της Γυναίκας.

Της αυθεντικής.

Της δημιουργίας της ζωής και του κόσμου.

Της αγωνίστριας.  Της εργαζόμενης.  Της αγρότισσας.  Της εργάτριας.  Της φοιτήτριας.

Της νοικοκυράς.  Της στοργής.  Της ελπίδας.  Της υπομονής.  Της ανθρωπιάς.

Χρόνια Πολλά σε όλες!

Εξαιρούνται όσες βλέπουν "σεξισμό", στην αλήθεια του "sugar dady", αλλά εθελοτυφλούν, όταν το ίδιο το σύστημα τις αναγκάζει να το θεωρούν "κανονικότητα".

Πόσες έχουν πέσει θύματα "πεσίματος", όταν ψάχνουν να βρουν δουλειά;

Πόσες δημιουργούν σχέσεις με βάση το πορτοφόλι του συντρόφου;

Πόσες ανέχονται τα σεξιστικά σχόλια του αφεντικού, για να μην χάσουν την δουλειά τους;

Πόσες απαξιώνουν το φύλο τους και δέχονται να προωθούν αφηγήματα "μητρότητας" για άνδρες;

Ολες εσείς μάθετε ν΄αποδέχεστε την αλήθεια, για το πορνογραφικό καπιταλιστικό σύστημα που καθημερινά προωθεί την πορνεία και την εξαγορά, μέσω της επίσημης τηλεοπτικής προπαγάνδας, και μην κλείνετε τα μάτια στην πραγματικότητα.

Ετσι μόνο θα μάθετε να το πολεμάτε σωστά!

Σχολιο.- Από το 1991 ξέρω την ύπαρξη του sugar daddy ξαφνικά σήμερα πέσαμε από τα σύννεφα;

Σχολιο.- Πολλοί δεν το ήξεραν! Αυτά τα κρύβουν, αλλά τα χρησιμοποιούν μετά, παριστάνοντας τους ανίδεους δικαιωματιστές!

Σχολιο.- μεγαλωσα σε μια πόλη που από τύχη είχαμε ανώτατο ίδρυμα την παλιά βιομηχανική πολλές κοπέλες από επαρχία δε έβγαιναν οικονομικά καΙ γινόταν αυτό το αλισβερίσι

Σχολιο.- Το πιστεύω! Είναι ανπόσπαστο κομμάτι του καπιταλισμού η πορνεία, προϊόν της φτωχοποίησης και των κοινωνικών αδιεξόδων.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η LΟATKI κοινότητα ζητάει την κατάργηση της ημέρας της γυναίκας. 

Για τους προοδευτικους political correct της Δικαιωματικής «αριστεράς»



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



-Δεν λέγονται ούτε τα μισά, απ αυτά που συμβαίνουν στην Ευρώπη και κυρίως στη Γαλλία, που πρωτοστατεί πάντα στην ευρωπαική ειδησεογραφία και είναι πολύ σοβαρά!

-Το πρωί της Πέμπτης ο Μακρόν συναντήθηκε με τους επικεφαλής των γαλλικών κομμάτων για να συζητήσουν την κατάσταση στην Ουκρανία, μετά τις πρόσφατες δηλώσεις του για το ενδεχόμενο αποστολής δυτικών χερσαίων στρατευμάτων στο πολεμικό μέτωπο. 

-Σύμφωνα με τους συνομιλητές του, ο γάλλος πρόεδρος φέρεται να τους είπε πως «δεν υπάρχουν πια όρια στην υποστήριξη της Γαλλίας προς το Κίεβο. Η θέση της Γαλλίας άλλαξε. Δεν υπάρχουν πια κόκκινες γραμμές, δεν υπάρχουν πια όρια», υπογράμμισε! 

-Επιβεβαίωσε δηλαδή πως στον πόλεμο με τη Ρωσία και παρά το άδειασμα που του έγινε από τις ΗΠΑ και τη Γερμανία, τουλάχιστον σε ότι αφορά τη Γαλλία, είναι ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα. 

-Οπότε αφού ο Μακρόν διέγραψε κόκκινες γραμμές και όρια, αυτό θα μπορούσε να σημαίνει πως είτε είναι πλέον πιθανό η Γαλλία να στείλει στρατεύματα στην Ουκρανία ή ακόμη και να διαθέσει την πυρηνική της δύναμη στην ΕΕ, όπως ανακοινώθηκε πριν από λίγες εβδομάδες

-Στην υπόθεση γαλλικών στρατευμάτων στο πολεμικό μέτωπο, η Γαλλία διαθέτει 200.000 επαγγελματίες στρατιώτες, έναντι 1.300.000 η Ρωσία. "Όταν οι γαλλικές στρατιωτικές δυνάμεις θα έχουν υποστεί σοβαρότατες απώλειες, το επόμενο που θα ζητηθεί είναι η επιστράτευση. Πρώτα θα κληθούν εθελοντές και στη συνέχεια τα παιδιά του κοσμάκη ανα ηλικιακή ομάδα", υπογράμμισε αντιδρώντας ο επικεφαλής του ΚΚΓ, Φαμπιέν Ρουσέλ.

-Πάντως την ερχόμενη Τρίτη, κατόπιν βουλήσεως του Μακρόν θα πραγματοποιηθεί συζήτηση στο γαλλικό κοινοβούλιο "σχετικά με τη διμερή συμφωνία ασφαλείας που υπεγράφη μεταξύ Γαλλίας - Ουκρανίας" και θα ακολουθήσει ψηφοφορία.

-Να υπενθυμίσω πως η Γαλλία έχει υπογράψει συμφωνία ασφαλείας και με την Ελλάδα. Στην περίπτωση περαιτέρω εμπλοκή της Γαλλίας στην Ουκρανία, θα μπορούσε παράλληλα να αναθερμανθεί η ένταση στο Αιγαίο... Σ αυτό το ενδεχόμενο ποια θα είναι η αντίδραση της Γαλλίας και του Μακρόν, που θα έχει ήδη παρουσία σε ένα δύσκολο πολεμικό μέτωπο; 

-Ωστόσο όπως έχω ξαναγράψει, όλο αυτό το φιλοπολεμικό επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον Εμμανουέλ, για κάποιους άλλους λόγους γίνεται!

Πάμε με φόρα για τον ΓΠΠ



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τη Δόξα πολλοί εμίσησαν, το χρήμα ουδείς

Η Συμφωνία των Πρεσπών «έστειλε» προχθές τον Αλέξη Τσίπρα στην προεδρία της Επιτροπής του Συμβουλίου της Ευρώπης για τα Δυτικά Βαλκάνια. Η συγκυρία είναι τέτοια, που ο πρώην Έλληνας πρωθυπουργός θα κληθεί να χειριστεί την ένταξη της Αλβανίας στην ΕΕ που εξελίχθηκε σε μεγάλο αγκάθι μετά την καταδίκη σε διετή φυλάκιση (χωρίς αναστολή, δε) του εκλεγμένου δημάρχου Χειμάρρας Φρέντι Μπελέρη.

Ο Μάκης Βορίδης, δήλωσε ήδη ότι η Ελλάδα θα «παγώσει» την ενταξιακή διαδικασία για την Αλβανία και θα προβάλει βέτο. Πολύ αμφισβητήσιμο αυτό με τον Τζίφρα, που ότι σκατόχαρτο βάλουν μπροστά στον χαπακωμένο, το  υπογράφει.

Για την εκλογή του Τσίπρα στη σημαντική αυτή θέση, λέγεται ότι συνέβαλαν η Ντόρα Μπακογιάννη και ο Γιώργος Παπανδρέου, παρεμβαίνοντας στους «διαδρόμους» του Στρασβούργου.

Σχολιο.- Άκουσα ότι ο Μπελερης θα είναι στις ευρωεκλογές με τον Κούλη.... ισχύει;

Σχολιο.- συριζοπουλα .....βολευτηκε ο Αλεξης ;;; ειχα μια αγωνια για το τι θα γινει αυτο το παιδι αλλα τοσα προσφερε ξεπουλωντας ακομη και τα πομολα! ετσι θα τον αφηναν ;;



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το Μαυροβούνιο ζει μια ψεύτικη ευρωπαϊκή ζωή, αλλά είναι σημαντικό να παραμείνει σερβικό - αυτό είναι που του δίνει μια γνήσια και πρωτότυπη διάσταση, είναι πεπεισμένος ο σκηνοθέτης.

«Φοβάμαι ότι απομακρύνεται όλο και περισσότερο από τον εαυτό της εξαιτίας αυτών των προγραμμάτων της ΕΕ και του ΝΑΤΟ», κατέληξε ο Κουστουρίτσα.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η.......ODESSA!!!!....των Ελλήνων !Η ..ΟΔΗΣΣΟΣ ΤΗΣ Μ.ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΤΗΣ ΡΩΣΊΑΣ!....Της Φιλικής ,της Ελληνικής Παλιγγενεσίας.

Που οποιο Ιστορικό βιβλίο να ανοίξεις ..ΗΛΙΘΙΕ !!!!σε ολόκληρο τον κόσμο..θα διαβάσεις .....Η ΟΔΗΣΣΟΣ ΤΗΣ ΡΩΣΊΑΣ........! Ανυπέρβλητε Κρετινε ...καταστροφέα ..και επικίνδυνε βλαμενε.....

Τι κάνεις......Ρεε!!τι νομίζεις ότι κανείς ?

Η ...ΗΤΤΑ πλέον της χούντας μητσοτακη εξαρτάται..ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ !!!από την Νίκη των Ρωσικών όπλων και την απελευθέρωση της ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ του Εύξεινου Πόντου.Την Πόλη του ....Δημάρχου Μαρασλή...και της Φιλικής ...της Ελλάδας ....

Αμήν και πότε .Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΔΏΣΕΙ...

Σχολιο.- ο τυπος ειναι ηλιθιος ....γιατι δεν μπορεις να διαχωριζεις μια πολη απο την πολιτικη του κρατους που ανηκει !! τετοιες ηλιθιοτητες μονο απο αυτο το τσοφλι .....



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η ιστορία δεν είναι άθυρμα για χονδροειδείς παραχαράξεις στα χέρια υμνητών του ναζιστικού καθεστώτος του Κιέβου! Δώστε το στον κάθε κούλη και στους ομοίους του, στον κάθε ανιστόρητο της αναθεωρητικής κουλαμάρας, μπας και ξεστραβωθεί και αντιληφθεί τι ακριβώς σημαίνει η Ρωσία και η Οδησσός για την Φιλική Εταιρεία και την Μεγάλη Εθνικοαπελευθερωτική και Κοινωνική μας Επανάσταση του 1821. Ας σταματήσουν να διακινούν αρλούμπες περί "Ουκρανίας" και "ουκρανικής Οδησσού" τον 19ο αιώνα. ΓΚΡΙΓΚΟΡΙ Λ. ΑΡΣ  "Η Φιλική Εταιρία στη Ρωσία. Ο απελευθερωτικός αγώνας του ελληνικού λαού στις αρχές του 19ου αιώνα και οι ρωσοελληνικές σχέσεις".



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αθήνα τώρα. Μαζική συμμετοχή της νεολαίας κατά της ταφόπλακας της δημόσιας παιδείας



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δεν νοείται Αριστερός, γενικά άνθρωπος που να στηρίζει την Παλαιστίνη και να μην μποϊκοτάρει το νατοϊκό πανηγύρι της Eurovision.

Τον διαγωνισμό που δημιούργησε το ΝΑΤΟ και συμμετέχει ενεργά, ειδικά τα τελευταία χρόνια, με κάθε τρόπο στην επιβολή των Ιμπεριαλιστών και Σιωνιστικών σχεδιασμών.


Όπως είχα γράψει κάποιες μέρες πιο πριν η Eurovision ενέκρινε χωρίς καμιά λογοκρισία το τραγούδι των Ισραηλινών και θα επέτρεπε κανονικά την συμμετοχή τους.

Μποϊκοτάζ στην Eurovision σημαίνει μποϊκοτάρουμε στο ΝΑΤΟ που την δημιούργησε και τον Σιωνισμό.

Σχολιο.- Θα μπορούσε η Ευρώπη στην δεκαετία του ΄50 να δημιουργήσει αυτόν τον διαγωνισμό; Εδώ δεν χωρούν εκτιμήσεις, υπάρχουν γεγονότα.

Τον Ιανουάριο 2015, αποχαρακτηρίστηκαν 23.000 έγγραφα του ΝΑΤΟ. Μεταξύ αυτών υπήρχαν και κάποια που αφορούν την Eurovision. Τι δείχνουν αυτά;

Στις 28 Ιανουαρίου 1955, στο Palais de Chaillot στο Παρίσι, συναντήθηκαν τα μέλη της Culture and Public Information Committee του ΝΑΤΟ με τον διευθυντή της Γαλλικής Ραδιοφωνίας και Τηλεόρασης για να του παραδώσουν την έκθεση ενός project στο οποίο είχε ήδη εμπλακεί το BBC: την δημιουργία ενός ευρωπαϊκού φεστιβάλ που θα ονομάζεται Eurovision.

Στις 30 Νοεμβρίου 1955 έγινε μία συνάντηση στον ίδιο χώρο, μόνο που το σχέδιο είχε αλλάξει: η δημιουργία ενός μουσικού φεστιβάλ του ΝΑΤΟ που θα ξεκινούσε τον Απρίλιο του 1956.

Στις 12 Φεβρουαρίου σε μία τρίτη συνάντηση, αποφασίστηκε η χρησιμοποίηση της European Broadcasting Union ως φορέα για την υλοποίηση του σχεδίου και ο διαγωνισμός ξεκίνησε τον Μάιο του 1956. Σημαντική λεπτομέρεια: επικεφαλής της European Broadcasting Union, ήταν ο Ian Jacob του BBC που είχε εξαρχής εμπλακεί στην δημιουργία της Eurovision.

Και η Eurovision λοιπόν, είναι άλλος ένας θεσμός από τους πολλούς που δημιούργησαν οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ για να ενοποιήσουν την Δυτική Ευρώπη.

Σχολιο.- Boycott στο φεστιβάλ της Βενετίας boycott στην Eurovision και ξύλο στους οπαδούς της μακαμπι

Σχολιο.- Το Ισραήλ κάνει τα εγγληματα, τη Ρωσία κόβουν απ'όλους τους διαγωνισμούς μουσικούς, αθλητικούς κτλ



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οπαδοί της Μακάμπι ανενόχλητοι και χωρίς αστυνομική συνοδεία επιτέθηκαν μέσα στο κέντρο της Αθήνας, στην Πλατεία Συντάγματος, σε Παλαιστίνιο που είχε Παλαιστινιακή  σημαία.

Είναι σίγουρο πως δεν θα ασχοληθεί κανένας σοβαρά με αυτό το γεγονός όπως επίσης είναι σίγουρο πως ο Σιωνισμός ελέγχει το ελληνικό κράτος, δηλαδή συνολικά την χώρα μας.

Είναι φοβερό πως αυτό το γεγονός έρχεται μόλις μερικούς μήνες μετά την ανεμπόδιστη μεταφορά των Ναζί Κροατών οπαδών στην Νέα Φιλαδέλφεια που οδήγησε στην δολοφονία του Μιχάλη, επιβεβαιώνοντας πως ο Σιωνισμός και ο Ναζισμός είναι το ίδιο πρόσωπο του τέρατος που κάνει κουμάντο στην ανθρωπότητα.

Ακόμα ένα φοβερό είναι πως μετά από αυτή την επίθεση δεν είχαμε ούτε μία προσαγωγή των σιωναζί αλλά αντίθετα είχαμε την σύλληψη των 2 Παλαιστινίων που "τόλμησαν" να ανοίξουν πανό υπέρ της Παλαιστίνης.

Σχολιο.- Μέσα σε όλα αυτά, να προσθέσω πως κάποιοι δεξιοί νουρδίτες προδότες είναι τόσο ηλίθιοι που χάρηκαν από το γεγονός πως "Εβραίοι τσάκισαν έναν Ισλαμοφασίστα". Τόσο ηλίθιοι οι δεξιοί νουρδίτες προδότες που τόσο τους κόβει για να μην μπορούν να καταλάβουν σε ποιον κόσμο ζουν

Σχολιο.- Εδω ανενοχλητοι σουλατσαραν και αν εβγαιναν δικοι μας θα επρεπε να εχουν συνοδεια 10 διμοιριες των ματ. Τα σιωναζιστικά χουλιγκάνια εχουν ασυλια παντου και εκαναν οτι γουσταραν στο κετρο της αθηνας. Ουστ χχχφτου

Σχολιο.- Τώρα είναι γεγονός πως η συμπεριφορά της αστυνομίας απέναντι στους Ισραηλινούς ήταν προκλητική και ύποπτη, αφού τους άφησε ανενόχλητους να κάνουν ότι θέλουν σε Μοναστηράκι και Αθήνα, την στιγμή που οποιοσδήποτε άλλος θα είχε υποστεί την αστυνομική καταστολή.

Σχολιο.- ειναι σκατοφαρα που εχουν παντου ασυλια κ χωνουν τη μυτη τους παντου. Χειροτεροι φασιστες απο αυτον τον βρωμολαο των ισραηλινοναζι δεν υπαρχει.

Σχολιο.- Ελληνικό κράτος; Δεν νομίζω

Το ίδιο βράδυ λιγοστοί Παλαιστίνιοι και κάποιοι φίλοι της Παλαιστίνης, καμιά 20αρια,  πήγαν στο Σύνταγμα να διαμαρτυρηθούν για τον απογευματινό ξυλοδαρμό από τους οπαδούς της Μακάμπι. Και εννοείται τους συλλάβανε.

Σχολιο.- Το "ελληνικό" κράτος έχει αποδείξει οτι αν θέλει να μην ανοίξει μύτη έχει τον τρόπο. Στην πρόσφατη αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Φερεντσβάρος με το που προσγειώθηκαν τα αεροπλάνα με τους Ούγγρους υπήρχαν πούλμαν τα οποία απευθείας τους μετέφεραν στο Καραϊσκάκη, ούτε ξενοδοχεία, ούτε σουλάτσο στο Μοναστηράκι ή στην πλατεία Συντάγματος. Με το που τελείωσε ο αγώνας τους πήραν και κατευθείαν αεροδρόμιο και πίσω. Κάντε την σύγκριση με την μεταχείριση των Ισραηλινών χθες.

Σχολιο.- Το ότι ο εβραισμός ελεγχει, κυβερνά και καταστρέφει την Ελλάδα αλλά και άλλες χώρες, είναι κάτι το οποίο ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ πολλοί Έλληνες. Είναι χρέος μας λοιπόν να το διαδώσουμε ώστε να το μάθουν όσο το δυνατόν περισσότεροι.

Σχολιο.- Είμαι τόσο εξοργισμένη με τα ζωντοβολα που νομίζουν ότι οι σιωνιστές Ισραηλινοί είναι φίλοι μας και αγαπάνε την Ελλάδα. ουσττττ στα τσακιδια τρισαθλιοι....ερχονταιιιι και εδώ σιγά σιγά...



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αφήνουν τους οπαδούς της Μακάμπι χωρίς περιφρούρηση, εχθές Τετάρτη στο Μοναστηράκι και σήμερα Πέμπτη στο Σύνταγμα, με μία απλή διακριτική παρακολούθηση και την πέφτουν σε έναν Παλαιστίνιο 100 άτομα.

Στην πρωτεύουσα της Ελλάδας. Το προτεκτοράτο του Ισραήλ



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η ελληνική αστική τάξη είναι υποταγμένη στους Ισραηλινούς. Η Ελλάδα είναι υπό Ισραηλινή κατοχή.

Όταν το καταλάβει αυτό μέχρι και ο τελευταίος, τα πράγματα θα είναι καλύτερα για όλους



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΣΥΛΛΗΨΗ ΑΠΕΡΓΟΥ ΠΕΙΝΑΣ, 19η ΗΜΕΡΑ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑΣ ΚΑΡΤΣΙΩΤΗ ΚΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Σήμερα, 8η Μαρτίου 2024, περί της 1.00 μ.μ., επί της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, μετά από δράση έμπροσθεν του Αρείου Πάγου, για να μη γίνει δεκτή η αίτηση του Αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου κατά της αθωωτικής απόφασης του Εφετείου και των 11 αγωνιστών από την Τουρκία, για να διορθωθεί η απόφαση της υπόθεσης της Χαλκίδας και για κατάργηση του νομοσχεδίου για τον νέο ποινικό κώδικα, την ώρα που αποχωρούσαν, η απεργός πείνας, 19η ημέρα, Κωνσταντίνα Καρτσιώτη και ο δικηγόρος Παναγιώτης Αντωνίου, η αστυνομία προέβη στη σύλληψή τους. Ήδη είναι υπό κράτηση μάλλον στο αστυνομικό τμήμα Εξαρχείων.

Από ( Λαϊκό Μέτωπο )



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



*Η Γάζα, πεδίο δοκιμής πολεμικων ρομποτ 

Ο ισραηλινός στρατός χρησιμοποιεί όλο και περισσότερο επίγειο και εναέριο εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας 

*Από την Ισραηλινή εφημερίδα ΧΑΑΡΕΤΖ βγήκε ένα άρθρο που δείχνει την χρήση ρομπότ στην Γάζα από τον Ισραηλινό στρατό 

Χρησιμοποιούν ρομπότ σκύλους αλλά σύντομα θα βάλουν ρομπότ στρατιώτες

**

Αυτόνομα τεθωρακισμένα οχήματα, drones τεχνητής νοημοσύνης και ρομποτικοί πυργίσκοι

***

Ρομπότ σκύλοι στην Γάζα 

Τα πρώτα τέσσερα τέθηκαν στην υπηρεσία του στρατού κατά της εισβολής στη Γάζα, με χρηματοδότηση από δωρητές. 

Εκτοτε ο στρατός έχει παραγγείλει αρκετά ακόμη. 

Ενα άλλο ρομπότ, που ονομάζεται Rooster, εγκαθίσταται στην πλάτη του «σκύλου», δημιουργώντας έτσι ένα είδος επίγειου drone

***

*Από την δημοσιογράφο Caitlin Johnstone 

"Άλλο μια τρομερή πλευρά της γενοκτονίας είναι η ρομποτοποιηση του πολέμου ..

Drones που απλά βομβαρδίζουν ανθρώπινους στόχους !!

Αλλά και στρατιώτες ρομποτ !!!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Άλλος ένας δημοσιογράφος εκτελέστηκε στην Γάζα μεσω Ισραηλινών drones 

Μέχρι στιγμής έχουν δολοφονηθεί 180 δημοσιογράφοι

Καμία αντίδραση από διεθνείς οργανώσεις φωτορεπόρτερ



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ένα τεράστιο ΓΙΑΤΙ πλανάται πάνω από την ανθρωπότητα.....

Dimitris Gakis MD

Αυτά είναι ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ ΝΕΑ

Σημαίνει ότι τα καλυμμένα με νανολιπίδιο μόρια DNA (=πλασμίδια), που βρέθηκαν στα εμβόλια Covid, μπαίνουν στον πυρήνα των κυττάρων μας, ενσωματώνονται στο DNA μας και παράγουν αενάως ακίδα. ΤΕΡΑΤΑ τι κάνατε στην ανθρωπότητα. Γιατί;

Σχολιο.-  Όποιος έχει γερά νεύρα ας σερφάρει στην "μηχανή του Τρόμου" όταν υπάρχει είδηση για θάνατο να δείτε με τι λύσσα και κακία ειρωνεύονται οι εμβολιασμένοι όσους εκφράζουν την εύλογη απορία όλων μας για τα αίτια του θανάτου. Για τους συγκεκριμένους υστερικούς να ευχηθούμε μπόλικες δόσεις ακόμη, μπορούν να πάρουν και τις δικές μου που δεν τις έκανα αν θέλουν.

Σχολιο.- Και που να δεις τι έρχεται...

Ετοιμάζουν επιδημία Ιλαράς...

Αν έχεις γνωστό στο Γ.Ν.Ρ. ρώτα και θα μάθεις.....



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κάποτε έβαλαν ένα 5ευρω εισιτήριο, για να μπεις να εξεταστείς "δωρεάν" σε Δημόσιο Νοσοκομείο. Ήταν κάπου το 2011-2012.

Κάναμε τα στραβά μάτια οι γιατροί (ήμουν σε Δημόσιο Νοσοκομείο τότε, το Αγία Όλγα, σε μια εργατική περιοχή της Αθήνας, τη Νέα Ιωνία)

Κάναμε τα στραβά μάτια, δεν ζητούσαμε την απόδειξη πληρωμής, γιατί μας παρακαλούσαν ηλικιωμένοι με βουρκωμένα μάτια, πως δεν έχουν τα 5 ευρώ, η πενιχρή σύνταξη είχε τελειώσει από νωρίς και έπρεπε να γράψουν τα φάρμακά τους, έπρεπε να εξεταστούν, καθώς είχαν κλείσει το ραντεβού πριν 3 μήνες.

Τσακωνόμασταν με τις Διοικητικές Υπηρεσίες. Δεν ήμασταν εκεί να κάνουμε τους Φαρισαίους και τους Τελώνες, αλλά για να περιθάλπτουμε τον κόσμο.

Μας καλούσαν για επιπλήξεις, αλλά μάταια. Η συνείδηση υπερίσχυε των κυρώσεων.

Έπειτα, κάπου το 2012-2013, όταν έκανες π.χ. μια Οξεία Κοιλία (ένα επείγον χειρουργικό περιστατικό δηλαδή, όπως η περιτονίτιδα για παράδειγμα) χειρουργούσουν και όταν έβλεπαν πως είσαι ανασφάλιστος (λ.χ. ένας άνεργος που στα σκληρά πρώτα χρόνια των Μνημονίων είχε απολυθεί λόγω κρίσης) σου πίστωναν αναλόγως στην Εφορία ένα χρέος 3000-4000 ευρώ. 

Στο "δωρεάν" σύστημα Υγείας του ΕΣΥ κι αυτή η πατέντα...

Όλα αυτά, συσσώρευσαν αρκετά εκατομμύρια ευρώ χρέη στην Εφορία, για ανασφάλιστους ανέργους και λοιπούς. Βρέθηκες δηλαδή άνεργος, άμισθος και άρρωστος, και επιπλέον να χρωστάς κάποιες χιλιάδες ευρώ στην Εφορία. Γιατί? Για να μην πεθάνεις. Στο Δημόσιο Νοσοκομείο.

Και ερχόμαστε παραμονές του 2023. Υποτίθεται, η Οικονομία είναι σε μια κανονικότητα. Ό,τι κι αν σημαίνει κανονικότητα, στην εποχή μας την παράξενη.

Κι έρχεται ενα νομοσχέδιο, που φέρνει το ΕΣΥ, στην εποχή που ήταν πριν το 1983…

Την εποχή που δεν υπήρχε ΕΣΥ. 

Ένα ΕΣΥ που ξεκίνησε ιδεατά. Για όλους:

▪︎ Για τους ασθενείς, που θα είχαν δωρεάν δημόσια υγεία, βάσει των εισφορών τους. Ενα απόλυτο κοινωνικό δικαίωμα, γινόταν πράξη.

▪︎ Για τους γιατρούς, που θα ήταν αποκλειστικής απασχόλησης, αλλά με μισθό, τον ανώτατο μισθό στο ελληνικό Δημόσιο: 350.000 δραχμές το μήνα!

Για τον λόγο αυτό: για να είναι αποκλειστικής απασχόλησης, για να μην έχουν ανάγκη να χρηματίζονται (φακελάκια) για να μην ελέγχονται απο... παραϊατρικούς παράγοντες.

Τον μισθό αυτό, ζήτησαν (και πήραν) και οι Αρεοπαγίτες, όπως προβλέπεται από το Σύνταγμα.

Στην πορεία, κάτι πήγε στραβά...

Οι Αρεοπαγίτες αμοίβονται σήμερα με περιπου 7000 ευρώ. Οι γιατροί του ΕΣΥ με 1200 ευρώ. Έμειναν δηλαδή στα 350 χιλιάρικα δραχμές, αλλά με διαφορετική αγοραστική αξία.

Αντί λοιπόν, μετά τα παλαμάκια του Covid19, να φροντίσει το Κράτος να αμοιφθούν όπως τους αξίζει, αντίθετα, κλείνει στο μάτι στο φακελάκι και του λέει "έλα να σε νομιμοποιήσω"

Αντί να προσαρμοστούν οι μισθοι των γιατρών κοντά στα ευρωπαϊκά στάνταρ, και να ελέγξει τους μηχανισμούς παρανομίας, λέει στους γιατρούς:

- "Βγείτε έξω στη ζούγκλα της ελεύθερης αγοράς, να βρείτε χαρτζηλίκι."

- "Πείτε στους ασθενείς σας, δεν έχω ελεύθερο δωρεάν χειρουργείο το επόμενο 3μηνο, αλλά αν πληρώσεις από την τσέπη σου, σε χειρουργώ αύριο"

Θα μου πείτε:

"Τί μας ενδιαφέρει ρε φίλε τι κάνετε οι γιατροί".

Θα σας απαντήσω, όχι σαν γιατρός, αλλά σαν εν δυνάμει ασθενής:

▪︎ θα με ενδιέφερε, αν ήμουν καρκινοπαθής και στεκόμουν από τις 5 το πρωί στο κρύο, να πιάσω ουρά για τη θεραπεία μου, φτιάχνοντας μόνοι μας οι ομοιοπαθείς τα χαρτάκια προτεραιότητας.

▪︎ θα με ενδιέφερε, όταν θα ήξερα πως γιατρός απέναντί μου, που θα με εξετασει, εφημερεύει εδώ και 5 ημέρες συνεχόμενα, με 2 ευρώ την ώρα, εξαντλημένος, με καθόλου καθαρό μυαλό.

▪︎ θα με ενδιέφερε αν μάθαινα μετά από 2 μέρες, πως εκείνος ο γιατρός, βρέθηκε το πρωί από τους συναδέλφους του νεκρός από ανακοπή, μόνος στο δωμάτιό του, στο Νοσοκομείο.

▪︎ θα με ενδιέφερε, αν την επόμενη φορά που θα χρειαζόμουν γιατρο, μάθαινα πως δεν αντικαταστάθηκε ποτέ εκείνος ο γιατρός, γιατί δεν προκηρύχθηκε η θέση του ή γιατί δεν βρέθηκε αντικαταστάτης του, αφού όλοι οι νεώτεροι εχουν φύγει στο εξωτερικό για να βρουν αξιοπρεπή διαβίωση.

Η εγκατάλειψη του ΕΣΥ, η ηθελημένη εγκατάλειψη του ΕΣΥ και των υγειονομικών, ήταν το άρμα για να φτάσουμε στο σημερινό νομοσχέδιο.

Στην, αρχικά, μερική στροφή των γιατρών προς την ιδιωτική απασχόληση, και λίγο αργότερα, στην ολική ιδιωτικοποίηση της Υγείας και των Δημοσίων δομών της.

Μια ιδιωτικοποίηση που θα βλάψει και τους γιατρούς και τους ασθενείς. Αμφότεροι θα βρεθούν , προϊόντος του χρόνου, στα χέρια των μεγάλων πολυεθνικών της Υγείας.

Οι μεν γιατροί υπάλληλοι με εκβιαστικούς όρους.

Οι δε ασθενείς, αν δεν έχουν κάποιο κομπόδεμα, θα πηγαίνουν σαν το σκυλί στ'αμπέλι. 

Τραγικό παράδειγμα, το σύστημα Υγείας των ΗΠΑ.

Η Δημόσια Υγεία είναι κοινωνικό αγαθό.

Γι αυτό πρέπει να νοιαστείς. Για σένα.

Για τα παιδιά σου. Για τους γονείς σου.

Γιάννης Νάσιος

Χειρουργός ΩΡΛ

Μέλος του ΔΣ του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών

Σχολιο.- θαρρώ πως μεγαλύτερη ευθύνη έχουν τα 2 μεγαλύτερα κόμματα της αντιπολίτευσης διότι δεν είναι ικανοί για σοβαρό λόγο αντιπολίτευσης.

Η κυβέρνηση, νεοφιλελεύθερο κόμμα, όχι φιλελεύθερο που είναι κάτι άλλο, βρίσκει και κάνει.

Κάνει ότι θέλει χωρίς καμμία αντίσταση από πουθενά.

Η αντιπολίτευση απασχολεί το κοινό μόνον ως προς το πότε θα πάει φαντάρος ο Κασσελακης, πότε θα κάνουν το "γάμο" τους στο σκηνέ... δηλαδή για τατιανιές...

Σχολιο.- αυτοί δεν είναι αντιπολίτευση δεκανίκι του Κουλη είναι και οδόφραγμα για να μην φτάνουν οι ψήφοι στο ΚΚΕ

Σχολιο.- δεν υπαρχει αντιπολιτευση αποσυριζα-πασοκ μαζι τα τρωνε και δεν μιλανε

Σχολιο.- Πληρώνεις ένα καρο λεφτά σε ιδιωτική παιδιατρική κλινική, σε δύο νοσοκομεία, παραλιγο να σου φάνε το παιδί στο ένα ως άσχετοι παντελώς,στο άλλο μεγάλο νοσοκομείο ομίλου κιόλας αφήνουν το παιδί με εξιτήριο και ελλιπή αγωγή και στο καπάκι το πας στο Παίδων που εκεί βλέπεις την απαξίωση μεν αισθητά και την έλλειψη προσωπικού όμως παίρνεις το παιδί σου σωο κι αβλαβή

Σχολιο.- καμαρωνε το αθλιο γουρουνι ο Αδωνης οταν εκλεινε τα νοσοκομεια που δεν του πηρε η τροικα τη δοξα.....καθαρμαααα...



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Ρωσική  πρρσβεία, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΤΟΧΙΑ ΤΟΥΣ !



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Άρθρο 59 Όρκος :

΄΄Ορκίζομαι να τηρώ το Σύνταγμα και τους Νόμους΄΄

Ολα αυτά τα δεξιά βουλευτικά λαμόγια με τις γαλάζιες γραβάτες ορκίστηκαν.

Και τώρα κάνουν το Σύνταγμα κωλόχαρτο

για τα κέρδη και τη τσέπη τους....ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΟΡΚΟΙ...



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Χτυπημένος φοιτητής στο  κεφάλι μέσα στα αίματα, σε μια εικόνα το καθεστώς Μητσοτάκη.

Το καθεστώς Μητσοτάκη που κουρελιάζει το Σύνταγμα προς όφελος των funds και των κολεγίων.


«Βούλιαξαν» την Αθήνα - Δεν φεύγουν από το Σύνταγμα

Ηχηρή παρουσία διαδηλωτών έξω από τη Βουλή έως το βράδυ που θα τεθεί σε ψηφοφορία το αντισυνταγματικό νομοσχέδιο Πιερρακάκη.


Η κυβέρνηση παραβιάζει το Σύνταγμα ενώ δεκατέσσερα χρόνια τώρα του κάνουν στοργικό σεξ με τα μνημόνια τις απολύσεις τον υποχρεωτικό εμβολιασμό τα LOCKDOWN και τις περικοπές μισθων συντάξεων και δώρων !!! Την ίδια στιγμή ο αφορισμένος στέλνει 45εκατ. ενίσχυση στον διεφθαρμένο Ζελένσκι και την παρέα του.


Πολλαπλές επιθέσεις της αστυνομίας κατά των φοιτητών στο Σύνταγμα. Προσπαθούν να σπάσουν σε πολλά σημεία την πορεία, αλλά ο κόσμος δεν σπάει! Τα μπλοκ συγκροτούνται ξανά. Οι φοιτητές συνεχίζουν με πείσμα να διεκδικούν το αυτονόητο. ΟΧΙ στα ιδιωτικά_ πανεπιστήμια..... Το Σύνταγμα υπάρχει για να εμποδίζει την εκάστοτε κυβερνητική πλειοψηφία να αυθαιρετεί και νομοθετεί οτιδήποτε της κατέβει.

Σήμερα ο Μητσοτάκης το παραβιάζει και στέλνει την Ελλάδα 200 χρόνια πίσω, όταν νόμος ήταν η θέληση του Σουλτάνου.

Οι φοιτητές παραμένουν στο Σύνταγμα



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Λιγνάδης : «Το ότι ο ΣΥΡΙΖΑ χρησιμοποιεί ακόμα την υπόθεση μου για να επιτεθεί στη ΝΔ απαντάει σε πολλά»   7/3/2024

Το όνομά σου δεν το χρησιμοποιεί κανείς. Έχει αντικατασταθεί από το παιδοβιαστής και μάλιστα ελεύθερος με καταδίκη 12 χρόνων. Τι υπονοείς οτι ο ΣΥΡΙΖΑ σε χρησιμοποιεί για να επιτεθεί στην ΝΔ ; Μήπως οτι ο Συριζα εύρισκε ανήλικα και σε  έβαζε να τα βιάζεις για να κατηγορουν την ΝΔ μετά ; 

Άρα παραδέχεσαι εμμέσως… ότι το έχεις κάνει κι ότι έχεις στενές επαφές με ΝΔ...Εκτός απο παιδοβιαστης εισαι και βλάξ.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μας περισσεύουν τα λεφτά και τα δίνουμε στους διεφθαρμένους Νεοναζι του Κιεβου;;;;

Το χαζό της Οικογένειας βρήκε λεφτα στον πάτο για τον κοκάκια αλλά δεν βρήκε για τους πλημμυροπαθείς αγρότες..



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Της Μίζας το κάγκελο....

Με πανηγυρισμούς ανακοινώθηκε από τα ΜΜΕ η παραλαβή 140 ηλεκτρικών λεωφορείων από την κινεζική εταιρεία Yutong Bus.

Στην Ελλάδα 2.0 του Κυριάκου Μητσοτάκη τα ηλεκτρικά οχήματα έφτασαν χωρίς… φορτιστές.

ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΜΠΙΝΑ....

Την 4η Δεκεμβρίου 2023 γνωστοποιήθηκε στην Επιτροπή Ανταγωνισμού η ΕΞΑΓΟΡΑ της εταιρείας Dixons South - East Europe Ανώνυμη Εμπορική και Βιομηχανική Εταιρεία Ηλεκτρικών, Πληροφορικής, Τηλεπικοινωνιών και Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών («DixonsSouth - EastEurope») H Dixons South - East Europe αποτελεί την θυγατρική του βρετανικού ομίλου Currys..ποια ειναι η Dixons South ; Ο ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ ........

Η εξαγορά αυτή αποτέλεσε στρατηγική κίνηση για τη ΔΕΗ, καθώς της επιτρέπει να ενισχύσει την παρουσία της στην αγορά ενέργειας, επεκτείνοντας το χαρτοφυλάκιό της σε προϊόντα και υπηρεσίες που σχετίζονται με την ενέργεια, όπως φωτοβολταϊκά, αντλίες θερμότητας και ιδιωτικοί φορτιστές για ηλεκτρικά αυτοκίνητα....ΦΟΡΤΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΘΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΑΠ ΤΗΝ ΔΕΗ Ο ΟΣΥ....ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ....το Ελεγκτικό Συνέδριο μπλόκαρε την σύμβαση του ΟΣΥ και της εταιρείας ΕΥΔΡΟΜΟΣ ΑΤΕ, αναδόχου εταιρείας στον ηλεκτρονικό διεθνή ανοικτό διαγωνισμό για «την προμήθεια και εγκατάσταση δικτύου αγωγών για τη φόρτιση των 140 νέων ηλεκτρικών οχημάτων στα αμαξοστάσια Αγ. Ι. Ρέντη, Αγ. Δημητρίου, Ρουφ και Αττικής».

Ετσι ανοιγει ο δρόμος για έργο που θα αναλάβει η ΔΕΗ του Στάσση......

Εσυ γίδι του 41% ψάξε να δεις τι χρώμα τιμολόγιο θα πληρώσεις στην ΔΕΗ....



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δείτε ποιον ειχε δίπλα του ο Κούλης στις Μπίζνες με τον Ζελένσκι. Τον Σταύρο Παπασταύρου ...το πορτοφόλι του Σαμαρα που ειχε πει «Μακάρι η Ελλάδα να είχε 10 Παπασταύρου»...

Το 2015, το ΚΕΦΟΜΕΠ (Κέντρο Ελέγχου Φορολογούμενων Μεγάλου Πλούτου) επέβαλλε πρόστιμο ύψους 3,5 εκατ. ευρώ στον Σταύρο Παπασταύρου για τα «αδήλωτα» 5,4 εκατομμύρια δολάρια που είχαν εντοπιστεί σε λογαριασμούς του στην τράπεζα HSBC. Δηλαδή, την περιβόητη «λίστα Λαγκάρντ».

Ο δικηγόρος Παπασταύρου αναγκάστηκε να πληρώσει το πρόστιμο. Σε διαφορετική περίπτωση θα βρισκόταν αντιμέτωπος με την άσκηση ποινικών διώξεων, καθώς σύμφωνα με τα δημοσιεύματα της εποχής, είχε ήδη σχηματιστεί δικογραφία στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών. 

Τα συμπεράσματα δικά σας.....



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ποιά γυναίκα;

Ποιά μάννα;;;

Στο κράτος της Αθήνας, αυτά δεν υπάρχουν πλέον.

Γονέας 1,

γονέας 2 και πρόσφατα

γονέας 3.

Η ανωμαλία σε έξαρση. Επίσημα!!!

Κι οι γυναίκες, που αυτές θα έπρεπε πρώτες απ' όλους να ξεσηκωθούν, κάνουν σαν να μην συμβαίνει τίποτα! Δυστυχώς!

Σε άλλα κράτη, δήθεν "εχθρικά", γιορτάζουν οι/τις γυναίκες, στ' αλήθεια.

Τις τιμούν, τις χαίρονται.

Κι αυτές, κάνουν το ίδιο με τους άνδρες.

Μήπως είναι ώρα να μετακομίσουμε, εκεί που δεν υπάρχει η ανωμαλία ως θεσμός;;;



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μια από τις μεγαλύτερες φοιτητικές κινητοποιήσεις στην Αθήνα σήμερα εναντίον των Ιδιωτικών Πανεπιστημίων βάφτηκε στο αίμα!

Δεκάδες τραυματίες, συλλήψεις και επιθέσεις με δακρυγόνα!!

Οι φοιτητές παραμένουν στο Σύνταγμα μέχρι αυτή την ώρα, ενώ στη Βουλή συζητιέται το σχετικό νομοσχέδιο



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Παρασκευή 8 Μαρτίου 2024

Οι γυναίκες της Κούβας καταδικάζουν τη γενοκτονία κατά του παλαιστινιακού λαού

Η Ομοσπονδία Γυναικών της Κούβας (FMC) καταδίκασε σήμερα τη γενοκτονία που διαπράττει η ισραηλινή κυβέρνηση εναντίον του παλαιστινιακού λαού στη Λωρίδα της Γάζας, η οποία έχει στοιχίσει τη ζωή σε περισσότερους από 30.000 ανθρώπους.

Κατά τη λήξη του συνεδρίου της οργάνωσης, οι γυναίκες εξέδωσαν διακήρυξη με την οποία απορρίπτουν την ατιμωρησία με την οποία το Ισραήλ ενεργεί κατά παράβαση της εντολής του Διεθνούς Δικαστηρίου (ΔΔΔ) να λάβει άμεσα και αποτελεσματικά μέτρα για την προστασία του παλαιστινιακού πληθυσμού, την εξασφάλιση ανθρωπιστικής βοήθειας και την παροχή βασικών υπηρεσιών. 



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αυτοί, τι ξέρουν;

ή  τι “οργάνωσαν”;

Η Αμερικανική Πρεσβεία στη Μόσχα, με μια τουλάχιστον “περίεργη” ανακοίνωση χτες, προειδοποιεί τους Αμερικάνους πολίτες “να αποφεύγουν τις επόμενες 48 ώρες τις πολυπληθείς συγκεντρώσεις στη Ρωσική πρωτεύουσα”, γιατί λένε “έχουν πληροφορίες ότι ετοιμάζεται τρομοκρατικό χτύπημα από εξτρεμιστές!”



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Βέβαια γυναίκα με … “γυναίκα”, έχουν διαφορές:

Η κυρα Ούρσουλα, που παλεύει να την ξαναδιορίσουν Πρόεδρο της Κομισιόν, κάτι άλλο θυμίζει…

Κι ας της λείπει το … μουστάκι!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Επουλωθηκε από τις πληγές του ο Ελαιώνας της Άμφισσας μετά τη φωτιά?

Σχολιο.- ναι σε μεγάλο βαθμό. Φυτεψαμε νέες ελιές. Είναι μικρές ακόμα

Σχολιο.- Αυτο το τεραστιο δασος απο ελιες δεν εχει καει;

Σχολιο.- κάηκαν πριν λίγα χρόνια 50.000 ελιές... Φυτεψαμε νέες.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ενεργοποίηση νόμου του 1977 για θητεία των γυναικών στο στρατό ανακοίνωσε ο Δένδιας. H μέρα της Γυναίκας. Γινόμαστε Ισραήλ τώρα.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ημέρα της γυναίκας.

Καθημερινά σκοτώνονται στην Γάζα 63 γυναίκες. 

37 από αυτές έχουν οικογένεια που αφήνουν πίσω. 

Σταματήστε την γενοκτονία.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πώς ξεκίνησε, πώς κατάληξε. 

Το The Econοmist των Ροθτσάιλντ έλεγε το 2022 ότι οι κυρώσεις θα καταστρέψουν την Ρωσική οικονομία. Επανήλθε προσφάτως παραδεχόμενο ότι οι κυρώσεις δεν είναι ο δρόμος που μπορεί να βλάψει τον Πούτιν. Έβλαψε όμως την ΕΕ. Κάτι είναι κι αυτό.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η ηρωική Υεμένη έδωσε το όνομα του αμερικάνου ήρωα στρατιωτικού που αυτοπυρπολήθηκε στη Νέα Υόρκη μπροστά στην πρεσβεία του ισραήλ φωνάζοντας "λευτεριά στην Παλαιστίνη", στην κεντρική λεωφόρο της πρωτεύουσας της.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η αρρωστημένη εμμονή των Ισραηλινών στρατιωτών με τα εσώρουχα γυναικών της Γάζας

8/3/2024

Ο πόλεμος του Ισραήλ στη Γάζα περνά και μέσα από τις ντουλάπες και τα εσώρουχα των γυναικών της Παλαιστίνης.

Οι Παλαιστίνιες κάθε ηλικίας είναι αδιαμφισβήτητα οι πραγματικές ηρωίδες κατά τη φετινή Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας. Ιδιαίτερα αυτές που ζουν στη Γάζα και προσπαθούν να επιβιώσουν με κάθε τρόπο έχοντας απέναντί τους τις βόμβες, τις σφαίρες, τους όλμους των Ισραηλινών αλλά και την πείνα, τα συντρίμμια, τους χαμένους συγγενείς, φίλους και γείτονες.

Όμως σήμερα, 8 Μαρτίου 2024, οι γυναίκες της Γάζας που βιώνουν τον εφιάλτη του πολέμου δεν έχουν να αντιμετωπίσουν μόνον τις βόμβες και την πείνα.

Ούτε μόνον το θάνατο, το λιμό, την καταστροφή.

Εν μέσω πληροφοριών που καταφθάνουν ολοένα και συχνότερα στα δημοσιογραφικά γραφεία για σεξουαλική βία, ταπεινώσεις, κακοποιήσεις αλλά και βιασμούς γυναικών της Γάζας που συλλαμβάνονται από τον ισραηλινό στρατό και οδηγούνται σε στρατόπεδα συγκέντρωσης και φυλακές του Ισραήλ( που απέχουν ελάχιστα από τόπο βασανιστηρίων) υπάρχει και μία άλλη πλευρά του πολέμου που βιώνουν σιωπηλά. Μία πλευρά σκοτεινή, αηδιαστική και σχεδόν εμετική που έχει να κάνει με την παραβίαση κάθε έννοιας ιδιωτικότητας και αξιοπρέπειας από τους Ισραηλινούς στρατιώτες που ήρθαν να κάψουν, να ισοπεδώσουν, να διαλύσουν και να θέσουν υπό κατοχή αυτή τη στενή λωρίδα Γης με την πιθανώς πλούσια ΑΟΖ, σε μία στρατηγική μικρή γωνιά της Ανατολικής Μεσογείου.

Μιλάμε για την σιχαμερή εμμονή των Ισραηλινών στρατιωτών με τα εσώρουχα των γυναικών της Γάζας. Μία εμμονή που αξίζει ενδεχομένως ψυχολογικής (αν όχι ψυχιατρικής) προσέγγισης και ανάλυσης.

Σαν να μην έφτανε το πλιάτσικο που έχει κάνει ο στρατός σε ιδιωτικές περιουσίες, ανταλλακτήρια συναλλάγματος, τράπεζες, αρχαιότητες, ακόμη και σε κατοικίδια(!), επιλέγει να εισβάλλει στα αδειανά, βομβαρδισμένα σπίτια, και να ψάχνει τις ντουλάπες και τα συρτάρια στις κρεβατοκάμερες αναζητώντας γυναικεία ρούχα και εσώρουχα, σε μία προσπάθεια να παρουσιάσει τις γυναίκες της Γάζας «τσούλες»,  ή «φθηνές»…

Οι φωτογραφίες που αναρτούν οι ίδιοι οι στρατιώτες στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης δεν είναι «περιστασιακές». Δείχνουν να αφορούν ένα κομμάτι σταθερής δραστηριότητας που αναπτύσσουν στο πλαίσιο της φονικής επίθεσης που εξαπολύουν από τις αρχές Οκτώβρη με αφορμή τις αιματηρές επιθέσεις της Χαμάς και το λεγόμενο «δικαίωμα στην αυτοάμυνα».

Αρκετοί από αυτούς δεν διστάζουν να γυρίσουν βίντεο φορώντας κάποια από τα πιο «πιπεράτα» εσώρουχα, ή να τα παρουσιάσουν σαν σε έκθεση, ή να τα διακωμωδήσουν.

Δεν θέλει και πολύ σκέψη για να καταλάβεις την αίσθηση βεβήλωσης και παραβίασης της ιδιωτικότητας που νιώθουν πολλές από τις γυναίκες που ξεριζώθηκαν βλέποντας τη ζωή τους να ανατρέπεται και να «σακατεύεται» μέσα σε λίγους μήνες.

Αυτή ίσως είναι μία από τις πτυχές αυτού του πολέμου που δεν έχουμε ξανασυναντήσει στο παρελθόν. Αυτή η εμμονή αν μη τι άλλο δείχνει πως ο λεγόμενος «πόλεμος αυτοάμυνας» δεν έχει στόχο την «εξαφάνιση» της Χαμάς. Αλλά την «απανθρωποποίηση» ενός ολόκληρου λαού για να δικαιολογηθεί μία γενοκτονία.

Ο Ισραηλινός υπουργός Άμυνας, Γιοάβ Γκάλαντ, το είχε άλλωστε πει από την αρχή αυτού του καταστροφικού πολέμου:

«Πολεμάμε με ανθρώπινα κτήνη και ενεργούμε ανάλογα».

Μόνο που οι ενέργειες του ισραηλινού στρατού μιλούν από μόνες τους και αποκαλύπτουν δίχως ιδιαίτερη δυσκολία (είναι η αλήθεια) ποιος είναι τελικά το πραγματικό κτήνος…



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο παππούς της Ούρσουλα φον ντε Λάιεν ήταν ναζί. Ρέει στο αίμα της.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Γράμμα Ρώσου στρατιώτη στον Μπάιντεν. 

Όπως ξέρετε, για κάθε Αμπραμς τανκ που διαλύουμε πάιρνουμε 100 χιλιάδες δολλάρια μήπως μπορείτε να στείλετε και άλλα να βολευτούμε περισσότεροι; Είμαστε διατεθειμένοι να σας δώσουμε το 10% που παίρνετε προμήθεια σε κάθε σας έργο.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ήρθαν στην χώρα μας οι Ισραηλινοί παίχτες της Μακαμπί και πλάκωσαν στο ξύλο κάποιον που έφερε την σημαία της Παλαιστίνης. Πότε θα σταματήσουμε να είμαστε υποτελείς της σιωνιστικής ατζέντας; Πέρα από το θράσος που επιδεικνύουν, μισούν και ότι δεν είναι εβραϊκό. Όταν πιστεύεις πως είσαι ο "εκλεκτός λαός" τότε όλοι οι άλλοι είναι εκεί για να σε υπηρετούν.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Στο sugardaddyellada.com, διαβάζουμε: «Τα Sugar Babys είναι κορίτσια, συνήθως φοιτήτριες, που αναζητούν οικονομική ασφάλεια, μάθηση ή υποστήριξη από έναν ώριμο άνδρα ανώτερης τάξης. Τα sugar babys προσφέρουν συντροφιά και υποστήριξη στον «μπαμπά τους» στον ελεύθερο χρόνο τους. Μπορούν επίσης να τον συνοδεύσουν επιχειρηματικές ή επαγγελματικές εκδηλώσεις και συναντήσεις. Αυτά τα κορίτσια γενικά προσελκύονται από ώριμους άνδρες με υψηλό κοινωνικό καθεστώς και υψηλό βιοτικό επίπεδο. Μία sugar baby εκτιμά την ωριμότητα, την εμπειρία και την ελκυστικότητα των επιχειρηματιών κάτι που είναι πιο σημαντικό από την ηλικία ή τη σωματική διάπλαση»…

Εκπόρνευση της νεολαίας μας. Μετά πείραξε ο Κουτσούμπας.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



7 Μαρτίου 2022

Οι επικεφαλής 22 διπλωματικών αποστολών, συμπεριλαμβανομένων των κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, εξέδωσαν κοινή επιστολή προτρέποντας το Πακιστάν να υποστηρίξει ψήφισμα στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών που καταδικάζει την επιχείρηση της Ρωσίας κατά της Ουκρανίας.

Ορίστε τι είπε ο Imran Khan ως απάντηση.

«Τι νομίζετε για μας? Ότι είμαστε οι σκλάβοι σας και ότι λέτε θα το κάνουμε?»

Υπενθύμιση γιατί έκλεισαν στην φυλακή τον Ίμραν Καν του Πακιστάν.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Commonwealth Bank κλείνει όλα τα υποκαταστήματα της θυγατρικής της Bankwest, η οποία θα γίνει ψηφιακό χρηματοπιστωτικό ίδρυμα.

Το προσωπικό και οι πελάτες ενημερώθηκαν την Τετάρτη ότι τα υπόλοιπα 60 υποκαταστήματα της Bankwest θα κλείσουν ή θα μετατραπούν σε καταστήματα της Commonwealth Bank μέχρι τον Οκτώβριο και 350 άτομα που θα επηρεαστούν θα έχουν άλλους ρόλους.

Μόνο 15 υποκαταστήματα της Bankwest, όλα τοποθετημένα σε κέντρα χωρών της Δυτικής Αυστραλίας, θα μετατραπούν σε κέντρα τραπεζών της Κοινοπολιτείας με τα υπόλοιπα 45 - 28 στο Περθ και 17 στο Περιφερειακό WA - να κλείσουν.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σου λέει ο Μέρντοχ, που ξαναπαντρεύεται στα 92 του, μοριακή βιολόγος είναι, μπορεί να με ξαναζωντανέψει.

Ο Ρούπερτ Μέρντοχ, 92 ετών, θα παντρευτεί τη συνταξιούχο μοριακή βιολόγο Έλενα Ζούκοβα, 67 ετών

Θα είναι ο πέμπτος γάμος του δισεκατομμυριούχου, πέντε μήνες μετά την παραίτησή του από την αυτοκρατορία των μέσων ενημέρωσης του News Corp.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



"Αν ο στόχος μας στην Οδησσό ήταν είτε ο Έλληνας πρωθυπουργός είτε ο Ζελένσκι, κανένας από τους δύο δεν θα ήταν ζωντανός σήμερα."~Ντμίτρι Μεντβέντεφ



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τράπεζες Αρπακτικά

Κολυμπάνε στο χρήμα με τις ευλογίες της κυβέρνησης

Αδιανόητη και προκλητική αύξηση καθαρών κερδών κατά 65,9% μέσα στο 2023 είχε η Alpha Bank. Κύρια αιτία, τα αυξημένα επιτόκια.

Εν μέσω πολλαπλών κρίσεων και ενώ οι πολίτες αγκομαχούν για να τα βγάλουν πέρα, οι τράπεζες θησαυρίζουν  και συνεχίζουν τις ληστρικές χρεώσεις.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ! ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΑΣΥΔΟΤΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΒΙΑ ΤΩΝ ΜΑΤ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

Με κεντρικό σύνθημα, «Εδώ θα μείνουμε μέχρι το βραδάκιέξω θα σε βγάλουμε Κυριάκο Πιερρακάκη», χιλιάδες φοιτητές και φοιτήτριες επέστρεψαν έξω από τη βουλή, μετά τα σοβαρά επεισόδια που προκλήθηκαν, με σκοπό να παραμείνουν μέχρι την ψήφιση του νομοσχεδίου.

Οι φοιτητικοί σύλλογοι της Αθήνας παραμένοντας στο Σύνταγμα, λίγο πριν από τις 19:00 άνοιξαν πανό και για την 8η Μάρτη, την παγκόσμια ημέρα της Γυναίκας, προς τιμήν των εργατριών κλωστοϋφαντουργίας της Νέας Υόρκης που εξεγέρθηκαν για τα εργασιακά δικαιώματά τους το 1857, και για όλες της γυναίκες που συνεχίζουν να αγωνίζονται και να διεκδικούν ίσα δικαιώματα.

Οι φοιτητικοί σύλλογοι διεκδικούν την απόσυρση του νομοσχεδίου για την ίδρυση ιδιωτικών πανεπιστημίων, αποκλειστικά δημόσιες και πραγματικά δωρεάν σπουδές, αύξηση της κρατικής χρηματοδότησης για τα Πανεπιστήμια για καθηγητές, προσωπικό, υποδομές, πτυχία με αξία και δωρεάν φοιτητική μέριμνα για όλους και όλες (Φοιτητικές Εστίες, σίτιση, μεταφορά).



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΝΕΑ ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΑ – ΔΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΝΝΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛAΔΑ – Η ΚΡΥΦΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΟΥ… ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΣΑΜΑΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΓΟ ΚΑΙ Η ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΣΕ ΡΟΛΟ “ΛΑΓΟΥ”

Πέρασε σχετικά “απαρατήρητη” μια εντελώς εθνοκτόνα και απαράδεκτη δήλωση της Κατ. Σακελλαροπούλου για την ουσιαστικά αυτόματη απόδοση ελληνικής ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ σε κάθε αλλοδαπό στη χώρα μας. Και πέρασε σκόπιμα στα χαμηλά διότι ο στόχος είναι να γίνει ύπουλα και σταδιακά η προετοιμασία του εδάφους μέσω της προπαγάνδας και της πλύσης εγκεφάλου για να υπάρξει -ως κερασάκι στην τούρτα- και η αφαίρεση του τελευταίου σχετικού εμποδίου που υπάρχει σήμερα στο Σύνταγμα για τη διάπραξη ενός τέτοιου νέου εγκλήματος.

Όμως, μην νομίζετε ότι με τη φόρα που έχουν πάρει  θα τους εμποδίσει το άρθρο του Συντάγματος. Έχουν στο συρτάρι μια “κρυφή” εγκύκλιος που ανοίγει ήδη δρόμο για την αναγνώριση ελληνικής ιθαγένειας σε κάθε καρυδιάς καρύδι που εισέρχεται λαθραία και παράνομα στην Ελλάδα. Και με βάση αυτές τς αλχημείες τους δρομολογούν κάτι …ανάλογο όπως με τα ιδιωτικά ΑΕΙ. Ενώ υπάρχει η σαφής απαγόρευση του αρθρου 16, το καταπατούν σήμερα κάνοντας επίκληση κάποιων ….γνωματεύσεων και εγκυκλίων για να προωθήσουν τις μπίζνες της οικογένειας Μητσοτακη και στον τομέα αυτο.

Κατά τρόπο παράλληλο και αντίστοιχο, παραδίδουν την Ελλάδα και στους λαθρομετανάστες που μπορούν πια γεννοβολώντας ασύδοτα να αποκτούν αυτόματα την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ.

Δεν είναι μάλιστα τυχαίο ότι η δήλωση Σακελλαροπούλου έγινε και αυτό στο προ ημερών συνέδριο της “Καθημερινής” από όπου παρέλασε μέχρι και ο Τσίπρας για να …ζητήσει συγγνώμη ή η Μπακογιάννη αγκαλιά με τον Κοτζιά για την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών.

Αυτή η “κρυφή” εγκύκλιος έχει την υπογραφή του (γνωστού) Άγγελου Συρίγου που ήταν αρμόδιος γενικός γραμματέας του υπ. Εσωτερικών στην κυβέρνηση του άλλου ….πατριώτη Αντωνάκη Σαμαρά που τώρα τον έχει πιάσει κι αυτόν ο όψιμος πόνος για τη λαθρομετανάστευση. Τα ίδια παραμύθια που λέει ενώ είναι επίσης εκείνος επί των ημερών του οποίου, όταν ήταν υπουργός Εξωτερικών στην κυβέρνηση του μπαμπά Μητσοτάκη, άνοιξε τα σύνορα για να μπουκάρουν οι πρώτες μαζικές ορδές Αλβανών ποινικών και κατσαπλιάδων.

Ο Ευάγγελος (Άγγελος) Συρίγος, ο σημερινός βουλευτής και πρώην υφυπουργός του Κούλη -που πρόσφατα ζήτησε και την …αναθεώρηση της Συνθήκης της Λωζάνης και άλλες ενδοτικές βλακείες- είναι αυτός που υπογράφει το 2013 ως τότε γεν. γραμματέας Πληθυσμού και Κοινωνικής Συνοχής στην κυβέρνηση Σαμαρά, με την οποία θεσπίζει προς όλα τα Σχολεία της χώρας την ενιαία χρήση του όρου «ιθαγένεια» _-ταυτίζοντας την από κάθε άποψη και με την έννοια της “υπηκοότητας” τους μαθητές ανεξαρτήτως εθνικής καταγωγής. Διαβαζοντας την με προσοχή δ-απιστώνουμε την προετοιμασία του εθνομηδενισμού που ταλανίζει τη Νέα Δημοκρατία που ξεκίνησε από δεκαετίας και βάλε, επί Αντ. Σαμαρά…

Και τώρα έρχεται και η τελευταία πράξη της ισοπέδωσης και ολοκλήρωσης της εθνολογικής αλλοίωσης της χώρας, όπως την προανήγγειλε η Κατίγκω η οποία μιλώντας στο συνέδριο «Μεταπολίτευση: 50 Χρόνια Μετά», τάχθηκε ευθέως υπέρ της αλλαγής του Συντάγματος, έτσι ώστε όσοι αλλοδαποί τεκνοποιούν στην χώρα (και όχι μόνο), τα παιδιά τους να παίρνουν αυτομάτως την ελληνική υπηκοότητα!



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ - ΠΑΣΟΚ

Αυτογελοιοποιούνται για να βγάλουν «λάδι» την αντιδραστική τους πολιτική

Κατηγορούν το ΚΚΕ για «σεξισμό» και «υποτίμηση των γυναικών», επειδή καταγγέλλει την πολιτική τους που αναπαράγει τη σαπίλα, κορίτσια μέχρι και να εκδίδονται για να σπουδάσουν! | ΚΚΕ: «Να κοιταχτούν στον καθρέφτη»

Σε παραζάλη βρίσκεται η κυβέρνηση, κι από κοντά ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ καθώς αναποδογυρίζουν την πραγματικότητα και καταφεύγουν σε κατάφωρη διαστρέβλωση των καταγγελιών του ΚΚΕ για το πού έχει οδηγήσει σε άλλες χώρες η εμπορευματοποίηση της Παιδείας. Τόση η πρεμούρα της κυβέρνησης να υπερασπιστεί το αντιδραστικό νομοσχέδιό της, τέτοιο και το ζόρι της καθώς έχει απέναντί της την πλειοψηφία των φοιτητικών συλλόγων, της πανεπιστημιακής και εκπαιδευτικής κοινότητας.

Συγκεκριμένα, στη ΝΔ έφτασαν να χαρακτηρίζουν «ντροπή» και «σεξισμό» (!) την καταγγελία που έκανε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ ότι η αύξηση του κόστους σπουδών σε άλλες χώρες έχει καθιερώσει τα φοιτητοδάνεια και έχει οδηγήσει ως και στην πλήρη σαπίλα να βγαίνουν επιτήδειοι και να καλούν ανοιχτά νέες φοιτήτριες να αναζητήσουν «sugar daddies» (ηλικιωμένους πλούσιους που πληρώνουν τα έξοδα των σπουδών τους έναντι «υπηρεσιών» που αυτές θα τους προσφέρουν) προκειμένου να βρουν τα χρήματα για να αντεπεξέλθουν στις σπουδές τους. Το γαϊτανάκι αυτό το ξεκίνησε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ και τη σκυτάλη πήραν η υφυπουργός Παιδείας, Ζ. Μακρή, ο βουλευτής Στ. Πέτσας, η Κ. Παπακώστα - Παλιούρα, περνώντας τη «γραμμή» στη συζήτηση στην Ολομέλεια. Στην καταγγελία αντέδρασε με αντίστοιχους χαρακτηρισμούς το ΠΑΣΟΚ, προφανώς γιατί ...θίχτηκε το σκανδιναβικό μοντέλο που ευαγγελίζεται... Από κοντά και ο ΣΥΡΙΖΑ, με την εκπρόσωπό του, Β. Κεχαγιά, να ισχυρίζεται, σε πλήρη γραμμή... ΝΔ με «αριστερή» άχνη, ότι «ο σεξισμός και ο μισογυνισμός δεν χωρούν στην Αριστερά».

Αμεσα απάντησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ Ν. Καραθανασόπουλος, ο οποίος ανέγνωσε και κατέθεσε και στα πρακτικά δημοσιεύματα από ΜΜΕ της Μεγ. Βρετανίας και του Βελγίου κ.ά. που ανέφεραν ακριβώς τέτοια άθλια περιστατικά. Επίσης, ο Ν. Καραθανασόπουλος τόνισε ότι «καταγγείλαμε μια πλατφόρμα που αναγκάζει φοιτήτριες σε εκπόρνευση στη Σουηδία αλλά και αλλού, στο Ηνωμένο Βασίλειο, στην Ολλανδία, στη Δανία, στις ΗΠΑ, στην Αυστραλία...». Και υπογράμμισε: «Οταν καταγγέλλεις τον προαγωγό, όταν καταγγέλλεις την εκπόρνευση, αυτό να θεωρείται σεξισμός μόνο η ΝΔ μπορεί να το εξηγήσει που αντί να καταγγείλει τους μαστροπούς, καταγγέλλει το ΚΚΕ!».

Ετσι, για την ιστορία, θυμίζουμε ρεπορτάζ του 2018 στον «Ριζοσπάστη», που αναδείκνυε ακριβώς ένα τέτοιο περιστατικό σαπίλας, στη Σουηδία, όπου γιγαντοαφίσες στο Γκέτεμποργκ καλούσαν: «Γεια σας φοιτητές! Μηδέν δάνειο; Βγες ραντεβού με έναν sugar daddy»! Αυτά τα έγραφε διαφήμιση του σάιτ που αναλαμβάνει ουσιαστικά την εκπόρνευση των φοιτητριών πατώντας στην ανάγκη τους να πληρώσουν για να σπουδάσουν...

Ομως, τη ΝΔ την ενοχλεί η καταγγελία αυτής της σαπίλας, όχι η σαπίλα η ίδια!