Σάββατο 9 Μαρτίου 2024

Σαββατο 9 Μαρτιου 2024

 

Μήνυμα Ζιουγκάνοφ για 8 Μαρτίου: «Σήμερα που ο δυτικός κόσμος αποκηρύσσει την ιδέα της μητρότητας και της παραδοσιακής οικογένειας, η Ρωσία και ιδιαίτερα η Ρωσίδα, στέκεται υπέρ της υπεράσπισης των φυσικών ανθρωπίνων δικαιωμάτων, της αξιοπρέπειας και της κοινής λογικής»...

Σήμερα, όταν ο δυτικός κόσμος εγκαταλείπει την ιδέα της μητρότητας και της παραδοσιακής οικογένειας, η Ρωσία, και ιδιαίτερα η Ρωσίδα, υπερασπίζεται τα φυσικά ανθρώπινα δικαιώματα, την αξιοπρέπεια και την κοινή λογική.

Κατά τη διάρκεια του Μεγάλου Πατριωτικού Πολέμου, οι Σοβιετικές γυναίκες υπερασπίστηκαν γενναία τη χώρα σε ισότιμη βάση με τους άνδρες. Για το θάρρος και την ανιδιοτέλεια τους στα πεδία των μαχών, 92 κορίτσια τιμήθηκαν με την υψηλότερη τιμή της σοβιετικής χώρας - τον τίτλο του Ήρωα της Σοβιετικής Ένωσης. Zoya Kosmodemyanskaya, Zina Portnova, Ulyana Gromova, Maria Oktyabrskaya, Natalia Kovshova, Maria Polivanova - η θυσία και η ανιδιοτέλεια τους θα μείνουν πάντα στη μνήμη του λαού.

Σήμερα οι γενναίοι φίλες μας σηκώθηκαν για να πολεμήσουν τον ΝΑΤΟϊκό νεοναζισμό. Η λοχαγός των φρουρών Zhanna Timofeeva, η οποία κατά τη διάρκεια της μάχης, υπό σφοδρό βομβαρδισμό, μετέφερε πέντε τραυματίες στρατιώτες και εξασφάλισε τη μεταφορά τους στο ιατρικό κέντρο. Η Στρατάρχης Ekaterina Ivanova έσωσε τρεις στρατιώτες από βομβαρδισμό και κάλυψε τον τέταρτο με το ίδιο της το σώμα, παίρνοντας πάνω της τα σκάγια. Υπάρχουν πολλά παραδείγματα γυναικείου θάρρους και αλτρουισμού που επιδείχθηκαν κατά τη διάρκεια της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Νέα κρίση σε Βενιζέλειο και ΠΑΓΝΗ: Φεύγουν γιατροί, αναβρασμός για τα απογευματινά χειρουργεία

08/03/2024

“Επιδημία” παραιτήσεων στα δύο νοσοκομεία του Ηρακλείου με εφημερίες τρόμου και κίνδυνο διακοπής των τακτικών ιατρείων στο Βενιζέλειο

Σε αμφισβήτηση τίθεται πλέον η ασφαλής λειτουργία του Βενιζέλειου Νοσοκομείου Ηρακλείου, λόγω των συνεχιζόμενων παραιτήσεων γιατρών, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ίδια η Τριμελής Επιτροπή Ιατρών του νοσηλευτικού ιδρύματος.

«Η συνεχιζόμενη υποβάθμιση των συνθηκών εργασίας εξαναγκάζει τους γιατρούς σε παραίτηση», όπως χαρακτηριστικά τονίζεται. Την ίδια ώρα, “καζάνι που βράζει” είναι και ο χώρος του ΠΑΓΝΗ, μετά από επιστολή της διοίκησης προς τους υγειονομικούς, που τους καλεί μέχρι σήμερα Παρασκευή 8 Μαρτίου να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για τη συμμετοχή τους στα απογευματινά χειρουργεία, την ώρα που οι ελλείψεις σε νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό είναι εκατοντάδες!

Αναλυτικότερα, η Τριμελής Επιτροπή Ιατρών του Βενιζέλειου Νοσοκομείου Ηρακλείου με χθεσινή της ανακοίνωση κρούει τον “κώδωνα” του κινδύνου. Στην ανακοίνωση που υπογράφουν οι Καλλιόπη Αλπαντάκη, Γεώργιος Κωστάκης και Ευαγγελία Στεφανάκη αναφέρονται τα εξής:

«Στις 27 Φεβρουαρίου δύο ακόμα συνάδελφοι, αυτή τη φορά ακτινολόγοι από το Τμήμα του Αξονικού Τομογράφου, υπέβαλαν την παραίτησή τους. Οι εναπομείναντες 5 συνάδελφοι αδυνατούν να καλύψουν με επάρκεια τις εφημερίες σε ένα από τα πλέον νευραλγικά τμήματα του νοσοκομείου, αναγκαίο σε όλες τις ειδικότητες. Το Τμήμα Κλασικής Ακτινολογίας/ Υπερήχων βρίσκεται, επίσης, στην ίδια θέση αρκετό καιρό τώρα μετά αδυναμίας κάλυψης των κενών θέσεων που προέκυψαν, επίσης, μετά από παραιτήσεις συναδέλφων.

Από την άλλη πλευρά, οι συνάδελφοι του Αναισθησιολογικού Τμήματος είναι στα όρια των ψυχικών και σωματικών αντοχών τους. Το προηγούμενο 3μηνο η απόφαση να καλυφθεί μόνο το πρωινό ωράριο με ιδιώτες συναδέλφους και μάλιστα με αποζημίωση-πρόκληση σε σχέση με τις αμοιβές των μόνιμων συναδέλφων δε βοήθησε στην ελάττωση του υπερβολικού αριθμού εφημεριών, ενώ προέκυψε και παραίτηση ενός ακόμα συναδέλφου. Για τις 3 θέσεις αναισθησιολόγων που προκηρύχθηκαν τον Δεκέμβρη εκδήλωσαν ενδιαφέρον ΜΟΝΟ 2 υποψήφιοι και μάλιστα από άλλα νοσοκομεία του νησιού, δημιουργώντας στην ουσία άλλα κενά στο σύστημα, επιτείνοντας τον φαύλο κύκλο».

Αμέσως παρακάτω αναφέρεται ότι στην παρούσα φάση και για την 1η εβδομάδα του Μάρτη έχει εξασφαλιστεί η ενίσχυση του πρωινού ωραρίου μόνο από 3-4 αναισθησιολόγους εκτός νοσοκομείου που σημαίνει ότι αυτό που έχει εξασφαλιστεί είναι στην ουσία η λειτουργία για 3 μόνο αίθουσες χειρουργείου.

Όσο για τα απογευματινά χειρουργεία; «Γίνεται κατανοητό ότι οι ανακοινώσεις του υπουργείου περί απογευματινών χειρουργείων τη στιγμή που ούτε καν τα πρωινά χειρουργεία δεν μπορούν να διευθετηθούν προκαλούν το κοινό αίσθημα»

Με σημαντικές υπερβάσεις 

Σύμφωνα με την Επιτροπή, «με σημαντικές υπερβάσεις θα χρειαστεί να λειτουργήσει η Παιδιατρική Κλινική τον Μάρτιο, καθώς υπήρξε καθυστέρηση στην κρίση για τη μετά την καρατόμηση της Διοίκησης τον Οκτώβριο 2023 και παράλληλα τον Φλεβάρη προέκυψε παραίτηση επικουρικής παιδιάτρου. Το Γναθοχειρουργικό Τμήμα, η Μονάδα Νεογνών, η Αιματολογική Κλινική, η Αιμοδοσία, το Αιματολογικό Εργαστήριο, το Ψυχιατρικό Τμήμα, αλλά και το Κοινοτικό Κέντρο Ψυχικής Υγείας Παιδιού και Εφήβου με μία μόνο Παιδοψυχίατρο είναι επιπλέον τμήματα που η λειτουργία τους βασίζεται στην υπερβολική προσπάθεια των συναδέλφων.

Η προκήρυξη μεμονωμένων θέσεων, όπως έγινε πριν λίγες μέρες χωρίς πρόσθετα στοχευμένα κίνητρα προσέλκυσης, δύσκολα θα αποφέρει τα αναμενόμενα αποτελέσματα, όπως έχει ήδη φανεί στις προηγούμενες προκηρύξεις που αρκετές θέσεις κρίθηκαν άγονες. Δε θα πρέπει στο σημείο αυτό να παραλείψουμε και την έλλειψη σημαντικής ενίσχυσης του νοσοκομείου σε νοσηλευτικό και παραϊατρικό προσωπικό, το τόσο αναγκαίο την εύρυθμη λειτουργία του συστήματος, και το οποίο επίσης έχει επιφορτιστεί πάνω από τα όρια των δυνατοτήτων του».

Στη συνέχεια ανακοινώνεται η απόφαση της χθεσινής συνέλευσης γιατρών του Βενιζέλειου Νοσοκομείου Ηρακλείου, που κατέληξε στο ότι το νοσοκομείο δεν μπορεί να αναλάβει με ασφάλεια 15 μέρες γενικής εφημερίας λόγω της υποστελέχωσης βασικών τμημάτων μεταξύ των οποίων τα κρίσιμα τμήματα του Ακτινολογικού και του Αναισθησιολογικού. Αποφασίστηκε όλα τα υποστελεχωμένα τμήματα να καταθέσουν για τον μήνα Μάρτιο και για όσο χρειαστεί προγράμματα εφημέρευσης με βάση τον νόμο που υποστηρίζει τη 48ωρη εβδομαδιαία εργασία. 

“Φωτιές” στο ΠΑΓΝΗ για τα απογευματινά χειρουργεία 

Η κατάσταση είναι όμως εξαιρετικά κρίσιμη και στο ΠΑΓΝΗ. Η “Νέα Κρήτη” και το neakriti.gr εξασφάλισαν και δημοσιεύουν έγγραφο της διοίκησης του ΠΑΓΝΗ, που “ανάβει φωτιές” στον χώρο των υγειονομικών, οι οποίοι βρίσκονται κυριολεκτικά “στα κάγκελα” κατά των απογευματινών χειρουργείων.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ανοίγω την ακόμα και την ξεφτιλισμένη αλλά έγκυρη όπως λένε δεξιά Wikipedia στο λήμμα "Sugar datting" και διαβάζω, μεταξύ άλλων: "...Με το αυξανόμενο κόστος στα δίδακτρα, τις περικοπές στις υποτροφίες και τις υποτροφίες , καθώς και τις αυξανόμενες πιέσεις του χρέους των φοιτητών , η γνωριμία με sudar daddies έχει γίνει διαδεδομένη μεταξύ των φοιτητών. Η έρευνα δείχνει ότι υπάρχει ένα αυξανόμενο φαινόμενο φοιτήτριες πανεπιστημίου να εργάζονται στη βιομηχανία του σεξ για να πληρώνουν για τη μεταδευτεροβάθμια εκπαίδευσή τους . Λόγω της φύσης και του στιγματισμού της σεξουαλικής εργασίας στον περιθωριοποιημένο και κρυφό πληθυσμό, υπάρχουν περιορισμένες πληροφορίες για το ποσοστό των μαθητών που συμμετέχουν σε αυτούς τους τύπους σχέσεων...". 

Μάλιστα. Διαδεδομένο το sugar datting με σκοπό την πληρωμή των διδάκτρων. Ακόμα, όπως φαίνεται και στο άρθρο του newmoney, το φαινόμενο δεν συζητιέται τώρα, αλλά ήδη από το 2015 (δεν κάθησα να ψάξω για παλιότερα άρθρα αν και σίγουρα θα έβρισκα) το προβάλλουν όλα τα συστημικά ΜΜ"Ε" και μάλιστα με τρόπο..."όποιος/όποια δεν έχει να σπουδάσει...ας το εξετάσει κι αυτό, εξάλλου δεν είναι και τόσο κακό να βρεις κάποιον να συ πληρώσει τις σπουδές και συγχρόνως...να μάθεις μαζί του τα μυστικά του sex". Κι αφού, η "νόμιμη πορνεία"...αγιάζει τον σκοπό που δεν είναι άλλος από...την εξασφάλιση της πληρωμής των διδάκτρων, άρα των κερδών των ιδιοκτητών των ιδιωτικών Πανεπιστημίων...όλα καλά. "Κρέας θα μπει, κρέας θα βγει" (που λένε στο χωριό μου), ζωούλα θα κάνουμε, θα πάρουμε κι ένα χαρτί στα χέρια μας, με το οποίο - αν μας βοηθήσει ο sugar daddy - θα βρούμε δουλειά και...αν δεν βρούμε και δουλειά..."μάθε τέχνη - sugar datting - κι άστηνε...", έτσι δεν είναι; Όλα καλά κι ο...sugar daddy ευτυχισμένος!

Κατά τα άλλα...τώρα μας έπιασε όλους το politically corect και παρεξηγηθήκαμε επειδή ο Κουτσούμπας το είπε ωμά και μέσα στο..."Ναό της Δημοκρατίας", έτσι; Το ότι, με τη ψήφο μας, έχουμε μαγαρίζει πολλαπλά αυτόν τον "Ναό", στέλνοντας είτε δσίλογους της κατοχής είτε τα ιδεολογικά και βιολογικά τους τέκνα κι εγγόνια δεν μας πειράζει. Πως εκεί μέσα έχουν διαπραχθεί πολιτικά εγκλήματα...είναι Σάββατο κι έχει υγρασία. Οι διάφορες "καλτσοδέτες", κάτσε κάτω μωρή", "τράβα να πλύνεις κανένα πιάτο", "βρες κανέναν άντρα μπας και ηρεμήσεις", "πότε θα κάνεις παιδί να νοιώσεις γυναίκα επιτέλους" κι άλλα αμέτρητα που έχουν ακουστεί εναντίον των γυναικών εκεί μέσα δεν μας πείραξαν. Πείραξε η ωμή ΑΛΗΘΕΙΑ που ειπώθηκε. Πείραξε το ότι ΕΙΠΩΘΗΚΕ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΙ Η ΑΙΤΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ, όχι γιατί ειπώθηκε!

Κάτι έλεγε ο Χριστός για "Γραμματείς και Φαρισαίους υποκριτές". Πόσο δίκιο είχε!

Υ.Γ. Αν ψάξετε "ESPRESSO" κι άλλες τέτοιες φυλλάδες του είδους προηγούμενων ετών θα βρείτε πάμπολλα άρθρα για "φοιτήτριες σε διάφορες πόλεις που ψάχνουν sugar daddies" και για "νοικοκυρές που κάνουν πιάτσα για να ζήσουν τις οικογένειες τους". Εγώ βαριέμαι να ψάξω!



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πόσο ανενημέρωτοι,

πόσο ρομαντικοί,

πόσο αφελείς

μπορεί να είναι κάποιοι ξένοι!!!

Ακόμα κι αν αγαπούν πραγματικά την Ελλάδα, την πατρίδα μας, θα πρέπει πάντα να συνειδητοποιούν, το:

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΣ...

Μιλάω για την Ζαχάροβα, την κυβερνητική εκπρόσωπο της Ρωσίας, που απευθυνόμενη στο καθίκι προδότη Μητσοδράκουλα, τον κάλεσε να μην προδίδει την Ελληνική Αντίσταση, και τον συνέκρινε με τον Μίκη Θεοδωράκη που ήταν εναντίον του ναζισμού… 



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δεν είναι αριστερά, ούτε έχει καμμιά ιδεολογία ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν αποτελεί πρόοδο η διαστροφή, ούτε το δεκανίκι της δεξιάς η πάμπλουτη αριστερή κόρη με το καραβάκι της.

Σχολιο.- Εσύ δεν είπες, δεν υπάρχει κανένα αριστερό σχήμα όμως αξιόπιστο να μαζέψει τους προοδευτικούς ανθρώπους.

Σχολιο.- διαφωνώ κάθετα! Αξιόπιστοι είναι όσοι εγκατέλειψαν αξιώματα επί Συριζα. Αξιόπιστοι είναι και όσοι δεν συνεργάστηκαν ποτέ μαζί του μετά το 2015.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Έχουμε γεμίσει σεφ σε μία χώρα που οσονούπω θα τρώει από τα σκουπίδια.!!



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ποσο φυσιολογική είναι αυτή η κοινωνία ,όταν ακρωτηριάζεται άνθρωπος από κατοικίδιο σκύλο Rottweiler και δεν ακούγεται ούτε μια δήλωση από πουθενά;

Άγρια επίθεση σκύλου σε 33χρονο – Τον δάγκωσε και τον ακρωτηρίασε στο χείλος

08.03.2024, 16:11

Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης του

Με ακρωτηριασμένο το κάτω χείλος από δάγκωμα σκύλου μεταφέρθηκε χθες βράδυ από την Αλόννησο στο Νοσοκομείο του Βόλου, ένας 33χρονος.

Ο τραυματισμένος άνδρας έλαβε τις πρώτες βοήθειες στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου μεταφέρθηκε με την μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής και με το σκάφος «ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ».

Η Αστυνομία, στη συνέχεια, προχώρησε στη σύλληψη ενός 27χρονου, καθώς είναι ο ιδιοκτήτης ενός ροτβάιλερ που επιτέθηκε στον 33χρονο. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 33χρονος πήγε σε φιλικό σπίτι του 27χρονου και εκεί του επιτέθηκε το σκυλί, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ.

O 33χρονος μετά τις πρώτες βοήθειες έφυγε από το Νοσοκομείο Βόλου και μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κλινική για πλαστική αποκατάσταση.

Σχολιο.- Ενώ αν κάποιος είχε ρίξει μια κλωτσιά στο κοπρόσκυλο...

Σχολιο.- Σε ποιο θα ρίξει κλωτσιά? Στο ροντβάϊλερ?

Σχολιο.- Αφού δεν το εκπαιδεύουν σωστά και είναι άσχετοι οι ιδιοκτήτες μόνο για να πουλάνε μούρη είναι στους άλλους εγκληματική αδιαφορία όπως σε πολλά αλλά ζητήματα

Σχολιο.- Ποσο φυσιολογική είναι αυτή η κοινωνία οταν συμβαινουν αλλα πολυ χειροτερα, οπως το να συνηθισει καποιος τη μοναξια μεχρι το πολεμο;...



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ποτέ ξανά η Ελλάδα (και όλος ο δυτικός κόσμος) δεν ήταν βουτηγμένη τόσο πολύ στα σκατά. Δικαστικά, Οικονομικά, Πολιτικά, Δημοσιογραφικά, Ηθικά, κτλ…



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



" ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΝΑ ΛΥΠΑΣΤΕ " .......

Ο μεγαλύτερος Λιβανέζος ποιητής Xαλίλ Γκιμπράν (1883-1931) μεταξύ των αριστουργημάτων που έγραψε, είναι και το έργο του “ο Κήπος του Προφήτη”.

Κάποια λόγια που αναφέρονται σε αυτό, πρέπει από ενόραση ή κάποιο είδος μαγείας να εμπνεύστηκε, σαν να είχε από τότε (1923 εκδόθηκε) γνώση της σύγχρονης κατάντιας της πατρίδας μας.

Γράφει λοιπόν στο συγκεκριμένο απόσπασμα:

Το έθνος να λυπάστε αν φορεί ένδυμα που δεν το ύφανε.

Ψωμί αν τρώει αλλά όχι απ’ τη σοδειά του.

Κρασί αν πίνει, αλλά όχι από το πατητήρι του.

Το έθνος να λυπάστε που δεν υψώνει τη φωνή παρά μονάχα στη πομπή της κηδείας.

Που δεν συμφιλιώνεται παρά μονάχα μες τα ερείπιά του.

Που δεν επαναστατεί παρά μονάχα σαν βρεθεί ο λαιμός του ανάμεσα στο σπαθί και την πέτρα.

Το έθνος να λυπάστε που έχει αλεπού για πολιτικό, απατεώνα για φιλόσοφο, μπαλώματα και απομιμήσεις είναι η τέχνη του.

Το έθνος να λυπάστε που έχει σοφούς από χρόνια βουβαμένους.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το φετινό, ετήσιο μήνυμα τού Προέδρου των ΗΠΑ, αυτού τού ανεκδιήγητου υπέργηρου, ιδιοτελούς, μοχθηρού και πιθανόν γνησίως ηλιθίου (το γεγονός ότι είναι νομικός, καμία σχέση έχει• και ένας σπουδασμένος μπορεί να είναι ηλίθιος, μοχθηρός και ιδιοτελής), κινήθηκε στο πλαίσιο τριών προτεραιοτήτων: πόλεμος, εκτρώσεις και στήριξη τής διεμφυλικής τάσης (ήτοι, ωμά, ο ευνουχισμός) στους νέους Αμερικανούς.

Αυτός ο… Δημοκρατικός (ευφημισμός) υπέργηρος αλήτης και ο συρφετός του, ίσως, σταθούν η αιτία να βυθιστεί ο πλανήτης σε μιάν άνευ προηγουμένου κόλαση.

Το πιό ενδιαφέρον στοιχείο: ο νυν Πρόεδρος τής Βουλής, είναι Ρεπουμπλικανός (!) και κατά τη διάρκεια τής ομιλίας… χειροκροτούσε…

Ο Θεός να μάς φυλάει…



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



"Sugar daddy": Σεξιστικό!

"Sugar Parent1","Sugar Parent2": Αποδεκτό!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τόσον καιρό δεν διερρήγνυαν τα ιμάτιά τους ότι "είχαν αποδείξεις για την ύπαρξη και τις επισκέψεις UFO" (ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ) για κάποιες "γνήσιες εξωγήινες μούμιες"...και δεν συμμαζεύεται;

"Μωραίνει Κύριος..."


Δεν έχουμε ενδείξεις ότι υπάρχουν UFO, διαπιστώνει έρευνα του Πενταγώνου

Οι έρευνες που έχει διεξαγάγει η κυβέρνηση των ΗΠΑ δεν έχουν βρει αποδείξεις ύπαρξης εξωγήινης τεχνολογίας, τονίζει έκθεση του Πενταγώνου που μόλις κυκλοφόρησε.

Το Γραφείο Επίλυσης Ανωμαλιών (AARO) του Πενταγώνου, το οποίο ιδρύθηκε το 2022 για να διερευνήσει αναφορές για άγνωστα αντικείμενα, εξέτασε κυβερνητικές έρευνες από το 1945.

Το πόρισμα της έρευνας, όπως αναφέρει το Sky News, είναι ότι δεν υπάρχουν αποδείξεις πως οι ΗΠΑ έχουν σώματα εξωγήινων όντων ή τεχνολογία από εξωγήινους.

Το AARO εκτιμά ότι πολλές θεάσεις άγνωστης ταυτότητας ιπτάμενων αντικειμένων προέρχονται από ανθρώπους που είδαν εν αγνοία τους τη δοκιμή ή τη χρήση απόρρητης τεχνολογίας.

Μία από τις πιο γνωστές περιπτώσεις -ίσως η πιο γνωστή από όλες όσες αφορούν ΑΤΙΑ- είναι αυτή της «συντριβή» ενός εξωγήινου διαστημόπλοιου κοντά στην πόλη Ρόσγουελ του Νέου Μεξικού το 1947. Η έκθεση επισημαίνει ότι οι αναφορές συμφωνούσαν με το Project Mogul, ένα απόρρητο πρόγραμμα που χρησιμοποιούσε μικρόφωνα σε αερόστατα μεγάλου ύψους σε μια προσπάθεια να ανιχνεύσει τις σοβιετικές δοκιμές πυρηνικών βομβών.

Κατά το AARO «όλες οι ερευνητικές προσπάθειες, σε όλα τα επίπεδα διαβάθμισης, κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι οι περισσότερες θεάσεις ήταν συνηθισμένα αντικείμενα και φαινόμενα και αποτέλεσμα λανθασμένης αναγνώρισης».

Προσθέτει ότι οι περισσότερες αναφορές για UFO παραμένουν ανεξιχνίαστες, αλλά με περισσότερα δεδομένα στη διάθεσή μας, οι περισσότερες από αυτές «θα μπορούσαν να αναγνωριστούν και να επιλυθούν ως συνηθισμένα αντικείμενα ή φαινόμενα».

Ακόμη, το AARO αποκάλυψε σχέδια για φορητά κιτ ανίχνευσης UFO με σκοπό τη συλλογή περισσότερων δεδομένων σχετικά με τις θεάσεις. Τα νέα κιτ, που δοκιμάζονται στο Τέξας, θα διαθέτουν μια σειρά από αισθητήρες που θα χωράνε μέσα σε μια προστατευτική θήκη.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Θα είναι η ημέρα της γυναίκας όταν

δεν θα υπάρξουν άλλες δολοφονίες γυναικών,

ξυλοδαρμένες, χλευασμένες, κακοποιημένες,

από κάποιον που είπε ότι τις αγαπάει.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πριν χρόνια όταν δούλευα σαν D.J. σε κεντρικό μπαρ της Αθήνας, είχα γνωρίσει στο ΄΄εξομολογητήριο΄΄ (η γωνία του πάγκου που ήταν ο D.J.) μια όμορφη κοπέλλα η οποία ήρθε για τρίτη φορά μόνη της. Νωρίς ήταν, έπιασε κουβέντα μαζί μου για μουσική και είδα πως γνώριζε από ροκ, ρεμπέτικα, ελληνικό ρεμπετορόκ και διάφορα είδη μουσικής που αρέσουν και σε μένα. Τέλος πάντων την επόμενη φορά που ήρθε και αφού μου είχε ήδη πει πως ήταν φοιτήτρια, μου ΄΄ξεφούρνισε΄΄ και το βιοποριστικό της : συνοδός κυρίων, επιχειρηματιών και πλούσιων προχωρημένης ηλικίας. Όλα αυτά μετά από συνέντευξη σε κοσμικό καφέ της Σταδίου, δικής της επιλογής. Δεν θα παραθέσω εδώ προσωπικές στιγμές της, για τον απλό λόγο, ότι δε μου αρέσει η ερωτική λογοτεχνία. 

Η κοπέλλα ήταν αξιοπρεπής, με γνωσιακό επίπεδο μιας ψαγμένης φοιτήτριας και μου είχε αποκλείσει την Σόλωνος σαν πιάτσα φοιτητριών που θα πήγαινε να στηθεί.

Με λίγα λόγια, όλα είναι θέμα μέχρι που επιτρέπεις στον εαυτό σου να ΄΄κατηφορίσει΄΄ ή αλλοιώς thin line between Love and Hate 

Δεν την ξανείδα μετά από την βάσανο του ΄΄εξομολογητηρίου΄΄, γιατί βοηθούντος του αλκοόλ, μάλλον μου είχε πει πολλά. Δεν γνωρίζω τι καυγά έχουν στήσει στη Βουλή, πάντως είναι ψευδής η ηθική που προτάσσουν οι συντηρητικοί, αυτοί που συνδράμουν παιδοβιαστές και πλούσιους παιδόφιλους, αλλά και ανεπαρκής η προοδευτική έκπληξη, λες και δεν γνώριζαν....


Πάνω από 1 εκατ. φοιτήτριες βρίσκουν sugar daddies για να καλύψουν τα δίδακτρα Η Ελλαδα εχει 9.855 sugar daddies  τριτη στην καταταξη πισω την Ρουμανια και την εμπόλεμη Ουκρανία Γιορτή της Γυναίκας και κουραφέξαλα

Σχολιο.- “οι συντηρητικοί, αυτοί που συνδράμουν παιδοβιαστές και πλούσιους παιδόφιλους”

Άρα οι δικαιωματιστές μπροοδευτικοί που πανηγύρισαν για το νομοσχέδιο του γάμου μεταξύ Μήτσων και Μπάμπηδων, που ψήφισαν κασελακη κυρίως επειδή είναι γκέι και τρέχουν στα πράιντ, είναι συντηρητικοί;

Σχολιο.- ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ.

ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΦΥΣΙΚΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ

ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗ ΚΑΙ Ο ΕΚΦΥΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ ΠΛΕΥΡΑΣ ΠΟΥ ΤΑΥΤΙΣΤΗΚΕ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ .....



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΟΤΑΝ ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ & ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΝΟΜΟΘΕΤΕΣ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ «ΠΡΟΟΔΕΥΤΟΥΡΓΙΑΣ» ΕΓΚΑΛΟΥΝ ΓΙΑ ΣΕΞΙΣΜΟ(!!!),ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΟΘΑΛΠΟΥΝ ΤΗΝ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΣΕΞ !!!

Ώστε είναι σεξιστής(!!!) ο Κουτσούμπας που στιγματίζει τους ΔΗΘΕΝ «εϋπολυπτους» νομοθέτες-προαγωγούς που εξωθούν στην πορνεια τα νέα παιδιά…

Κι ομως…αυτό που βρήκαν να σχολιάσουν οι πατεράδες κι οι μανάδες του έθνους, ήταν ο «σεξισμός» του Κουτσουμπα, υποδυόμενοι ότι αγνοούν την ισχύουσα από χρόνια πραγματικότητα…!!!

Είναι δεκάδες αν όχι εκατοντάδες αυτά τα sites,εδω και πολλες δεκαετίες…!!!

Σχολιο.- Εσείς δεν θεωρείται την εμπορευματοποίηση των πάντων (υλικών και αϋλων) ως πρωτεύον πρόβλημα της κοινωνίας μας ???

Σχολιο.- Ο Κουτσούμπας μ ε τα καυτά ασχολείται. Ιδιωτικά πανεπιστήμια τα λένε. Ξέρεις τι σάρα και Μάρα θα μαζευτεί; ούτε να το συζητάς!

Σχολιο.- Σωστα,η αναγωγή της ικανοποίησης της καυλας των γκεϊδων,σε κοινωνικό δικαίωμα τους…!!!

Σχολιο.- Ενώ το τσομπανοπουλο απ’τα βουνά,που δεν έχει να πληρώσει τα δίδακτρα του,δεν παλεύει για την επιβίωση του…!!!

Σχολιο.- Σας αρέσει δεν σας αρέσει,η εμπορευματοποίηση των ΠΑΝΤΩΝ είναι πρωτεύων θέμα !!!

Σχολιο.- Πες μας κι εσυ,ότι πέφτεις απ’το ροζ συννεφάκι σου,όπως και το απόκομμα σου με το πλοιάριο…!!!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μάλλον ο Κουτσουμπας είναι πολύ καλύτερα ενημερωμένος από όσους του επιτέθηκαν αναφορικά με τι γίνεται με τις φοιτήτριες και κάποιους φοιτητές με οικονομικές δυσκολίες και πως εξασφαλίζουν τα δίδακτρα τους…Μπήκα στο internet και έφριξα με το ποσά site υπάρχουν για sugar daddies και sugar babies σε φτωχές αλλά και σε ανεπτυγμένες χώρες, όπου όμως έχει ανοίξει η ψαλίδα των κοινωνικών ανισοτήτων. Όσοι βιάστηκαν να του επιτεθούν ας μπουν στο διαδίκτυο να ενημερωθούν. Δεν κοστίζει τίποτα το κλικ … πρόκειται σαφέστατα για καλυμμένη εκπόρνευση νέων για να καλύψουν τις ανάγκες τους. Και τα ιδιωτικά Παν/μια θα συμβάλλουν σ’αυτο!!!

Σχολιο.- Δεν χρειάζεται να το ψάξει κανείς πολύ .....

Στο ΤΕΙ τότε υπήρχαν δύο κοπέλες στις φοιτητικές εστίες που ήταν θηλυκές ζιγκολό.....

Μια περίπτωση που ήξερα. Αλλά πόσες ακόμη θα υπήρχαν! Λάρισα βλέπεις 

Συνήθως αβγαλτες κοπέλες ( από επαρχία) που ανακαλύπταν στην μεγαλούπολη, την σεξουαλικότητα τους σε ένα πιο ελεύθερο περιβάλλον.....σαν την Μπέλα του " Poor Things"... Βασικά αυτό ίσχυε για όλους μας....



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Εάν ξέρατε τι επιφυλάσσουν για τα παιδιά σας θα τους πολεμούσατε με όλη την με όλη την δύναμη της ψυχής σας.

Μην εκνευρίζεστε πολύ με τους ανθρώπους που προσπαθούν να σας «προειδοποιήσουν» για το τι έρχεται... Οι προειδοποιήσεις θα σταματήσουν αρκετά σύντομα μόλις η πραγματικότητα καταργήσει την ανάγκη για προειδοποιήσεις...



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αυτές τις μέρες διεξάγεται η δίκη Μίχου του Κολωνού κεκλεισμένων των θυρών και τα κανάλια ομερτά! Τι λέγεται εκεί;;;;;...



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ανακοίνωση των Επιτροπών Αγώνα Θεσσαλονίκης και Μεγάλης Παναγίας ενάντια στην εξόρυξη χρυσού στη Χαλκιδική, που μοιράστηκε την Πέμπτη 7 Μάρτη, στην τελετή έναρξης του Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης έξω από τον κινηματογράφο Ολύμπιον. Στην τελετή συμμετείχε και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ενώ ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις προσπάθησαν να αποτρέψουν τα μέλη των Επιτροπών από το να μοιράσουν το κείμενο, χωρίς όμως να τα καταφέρουν.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Άντε χανουμάκια μου. Προπονηθείτε στο ρυθμό της βλαμμένης της Σάτι που θα τραγουδήσει στη Eyrovision. Μην πάει τζάμπα η "Διακήρυξη των Αθηνών". 

Απροπό, ξετρελαίνει τους εμβολιασμένους. Τυχαίο;



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ανέβασε τους τόνους ο Κούλης οργανωτής των παιδοβιαστών.

«Άναψαν τα αίματα» στη Βουλή κατά την έναρξη της ομιλίας του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βουλή αναφερόμενος στα περί «sugar daddies» που είπε χθες ο Γ.Γ. της ΚΕ του ΚΚΕ

Ένταση στη Βουλή για το «sugar daddies» – Μητσοτάκης σε Κουτσούμπα: Ίσως φαντασιώνεστε την Ελλάδα ως κομμουνιστική χώρα

11:44, Παρασκευή 08 Μαρτίου 2024

Απευθυνόμενος στον κ. Κουτσούμπα ο πρωθυπουργός αφού χαρακτήρισε απαράδεκτη και σεξιστική τη δήλωσή του, είπε: «Υπέθεσα κύριε Γενικέ Γραμματέα ότι ζητήσατε νωρίτερα τον λόγο εκτάκτως για να ζητήσετε συγγνώμη για την απαράδεκτη σεξιστική τοποθέτησή σας η οποία αποδεικνύει ότι το ΚΚΕ παραμένει η πιο αναχρονιστική δύναμη εντός της αίθουσας. Και μην σπεύσετε να μας κατηγορήσετε για αντικομουνισμό».

Εν μέσω χειροκροτημάτων από τα έδρανα της Νέας Δημοκρατίας και διαμαρτυριών από τα έδρανα του ΚΚΕ από βουλευτές οι οποίοι φώναζαν «ντροπή», ο Δημήτρης Κουτσούμπας προσπάθησε να διακόψει τον κ. Μητσοτάκη:

«Είναι τιμή μας να το λέτε εσείς αυτό εναντίον μας. Δεν τα βλέπετε αυτά που γίνονται με τις εταιρείες. Δεν τα είδατε αυτά που κατέθεσα. Ντροπή» είπε.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Έχω ξαναγράψει ότι βρισκόμαστε στο τέλος του παραδοσιακού πολιτικού συστήματος. Το ισχύον σύστημα είναι ένας ολοκληρωτικός μονοκομματισμος με συμπληρώσεις. Ο χώρος ΣΥΡΙΖΑ είναι σε πολυδιάσπαση, το ΠΑΣΟΚ τρώγεται άσχημα για τα ιδιωτικά ΑΕΙ ,η λαϊκή Δεξιά έχει αναταράξεις αν και μαλλον είναι ο χώρος που θα βγει σχετικά χαμένος με την υποχωρητική στάση που έχει κρατήσει. Ένας βουλευτής της Ακροδεξιάς που ανεξαρτητοποιήθηκε από τους Σπαρτιάτες δήλωσε ότι θα ψηφίσει τα μη κρατικά ιδιωτικά πανεπιστήμια του Μητσοτάκη , άρα υπάρχει μποναμας. .Το ΚΚΕ έχει τον τελευταίο καιρό μια αξιοπρεπή στάση, αλλά προηγούμενες συμπεριφορές του με τους εμβολιασμούς του θανάτου και τον ισοαποστακισμό του αφαιρουν αξιοπιστία, μακάρι να κάνω λάθος. Για την εξωκοινοβουλευτική Αριστερά, να μην μιλήσω καν. Έχει ξεφτιλιστεί τελείως. Έχει καταντήσει πεζικό της woke ΣΥΡΙΖΑ - κεντροαριστεράς σε όλα τα επίπεδα.

Δεν φαίνεται στον ορίζοντα πολιτική διέξοδος. Πιστεύω ότι και η Νέα Δημοκρατία, με δεδομένες τις τάσεις κοινωνικής κατάρρευσης και μεγάλης οικονομικής κρίσης και στην Ελλάδα και στην ΕΕ θα δοκιμασθεί είτε στις ευρωεκλογές είτε αργότερα .Η σταθερότητα της ισχύος της είναι προσωρινή. Στο μεταξύ βέβαια νομοθετεί ως ταύρος σε υαλοπωλειο .Γιατί βιάζεται τόσο; Πιστεύω ότι αυτοί που κρύβονται πίσω της ( όμιλοι, τάσεις της ΕΕ) έχουν την αίσθηση ότι η κατάρρευση θα αρχίζει να φαίνεται σύντομα. Γι αυτό και βιάζονται να κατοχυρώσουν προνόμια προτού η φούσκα αρχίσει να σκάει.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Λοιπόν δεξιούληδες του 41τακατό, επειδή είστε και της αριστείας, πείτε μας τι σας δυσκολεύει στην κατανόηση των κάτωθι άρθρων του Συντάγματος: 

ΑΡΘΡΟ 16: «H ανώτατη εκπαίδευση παρέχεται αποκλειστικά από ιδρύματα που αποτελούν νομικά πρόσωπα δημοσίου δικαίου με πλήρη αυτοδιοίκηση. H σύσταση ανώτατων σχολών από ιδιώτες απαγορεύεται».

ΑΡΘΡΟ 120, παρ. 4: «Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων».

Μπορεί να μη σας αρέσουν. Δεκτό. Γιατί η κυβέρνησή σας, του συνταγματικού τόξου  καταλύει το Σύνταγμα, παρ όλα αυτά? Γιατί δεν το αναθεωρεί αλλά το φτύνει? Οι καταληψίες που υπερασπίζονται το Άρθρο 16, άρα και το Σύνταγμα, γιατί καθυβρίζονται? Νομιμοποιούνται να χρησιμοποιούν κάθε μέσο για να σώζουν το Σύνταγμα από τα νύχια της κάθε εξουσίας.

Α, ξέχασα δε συμφωνεί μαζί μου μια δράκα συνταγματολόγων που έχουν κάνει επιστήμη όχι την ανάλυση αλλά το κουρέλιασμα του Συντάγματος.

Καλή σας αναμονή για το παράρτημα του Χάρβαρντ στον ημιόροφο της πολυκατοικίας σας.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι λογοκριτές nazi του fb είναι ευαίσθητες πσυχούλες...και δεν τους νοιάζει η βία κατά των γυναικών, αλλά τους αρκεί να μην τη δείχνουμε στα λαγούμια τους.

"Δεν επιτρέπουμε στους χρήστες του Facebook να κοινοποιούν περιεχόμενο που παρουσιάζει σκληρή βία".



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η αλητεία,

η Απανθρωπιά

Το θράσος σε μία εικόνα

ΝΔ: 

Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΣΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΜΠΗ

"Καμία τεχνολογία δεν είναι σίγουρο ότι θα απέτρεπε το δυστύχημα"



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μου λέει το εικοσάχρονο : Τέλειο το τατουάζ στην πλάτη! Τι είναι, πλανήτες?

Βεντούζες της λέω κοπελιά, βεντούζες!



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΕΜΜΑΝΟΥΕΛ ΠΟΥΣΤΡΟΝ…

Χθες ήταν η μέρα της γυναίκας, σήμερα σαρκάζουμε τη μερα του ΔΗΘΕΝ «άνδρα»…;)…που δεν έπαιξε «πόλεμο» στα μικρατα του,δεν υπηρέτησε στον στρατό και σήμερα μας παριστάνει τον πολέμαρχο…;)…

Σχολιο.- Αυτός πηδάει τη γιαγιά του...

Σχολιο.- Ουτε καν αυτήν…ψαρεύουν από την ίδια λίμνη των σωματοφυλάκων τους…



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Έβαλα και είδα το τραγούδι της Μαρίνας Σάτι που θα στείλουμε (δηλαδή θα στείλουνε, δεν το στέλνουμε εμείς) στη Γιουροβίζιον.

Είναι μια εκσυγχρονισμένη έκδοση του παλαιοτουριστικού "μπουζούκι, σουβλάκι, τζατζίκι, συρτάκι, μουζάκα" με λίγο από τραπ, όχι στους στίχους αλλά στη μουσική!

Νταααξξξξ... στη Γιουροβίζιον πάει, όχι σε διαγωνισμό κλασσικής μουσικής, οπότε τι άλλο να περιμέναμε; Πάλι καλά λέω!

Σχολιο.- Εγώ δεν άντεξα να το δω όλο

Σχολιο.- Εγώ επέζησα που το άκουσα όλο

Σχολιο.- Για το Γκουανταναμο είναι χρήσιμο

Σχολιο.- Είναι χάλι μαύρο, σιγά τη βλακεια

Σχολιο.- Με κανόνες Eurovision: το πρόβλημα είναι η γλώσσα και το ότι η Σάττι είναι γλυκούλα, αλλά όχι εντυπωσιακή.

Σχολιο.- Στα ελληνικά δεν μαμησε κάνεις.. Μόνο η παπαριζου έκανε δουλειά λόγω καταγωγής.. Κατάρα έριξε ο Μιχάλης ρακιντζης που έφαγε το κράξιμο του αιώνα επειδή δεν είχε πλάτες αλλά μετά κάποιες χώρες τον αντέγραψαν

Σχολιο.- ΣΟΒΑΡΑ, τωρα, ρε μλκ?!!?...*ΤΙΝΑΦΤΟΡΕΕΕ*!!!...Η χαρα του 15χρονου, του χιπστερομλκ, και του..."σκληρου #γκεττο" του...Μπουρναζιου, μιλαμε!!!...

#EYROVISION_ΛΕΜΕ_ΚΑΙ_ΚΛΑΙΜΕ #ΗΗΗΜΑΡΤΟΝ_ΜΠΑΝΑΪΑΜ #ΕΜΕΤΟΥΛΗC

Σχολιο.- στο Μπουρνάζι ακούμε γύφτικα όχι τέτοιες μλκ.. Σόρυ κιόλας

https://youtu.be/oqXd4wNmHpQ

Στειλτο στους γιαλαντζι ντερβισιδες να μας δίνουν κάθε χρόνο το κύπελο χωρίς να πηγαίνουμε

Σχολιο.- Κινηματογραφικός - μουσικός συναγερμός  Το πρόβλημα του είναι οτι δεν ειναι αρκετά woke ίσως 

Σχολιο.- Βαλκάνια φάση εντελώς. Δεν γνωρίζω αν εγινε εσκεμμενα αλλά στην τελική οι εικονες αυτες ειναι και η πραγματικότητα! Τωρα το προβλημα που λες ισως να ειναι οτι δεν υπαρχει ουτε ενα "συγχρονο" ζευγαρι μεσα στο κλιπ να προωθήσει τα νεα ήθη και έθιμα

Σχολιο.- Δεν είναι ακριβώς Βαλκάνια .

Προσβάλλουμε Ρουμάνους, και πρώην Γιουγκοσλάβους.

Περισσότερο Σικελία φάση των 90s...

Σχολιο.- Αν μπούμε δεκάδα θα είναι θαύμα

Σχολιο.- σε άλλα τραγούδια που την έχω παρακολουθήσει  μαρεσει η φωνή της...! Το σιγκεκριμενο τραγούδι δεν μαρεσει

Σχολιο.- Το τραγούδι δν φταίει, αυτή είναι η εποχή μας.... Κάποτε κέρδιζε ο Τζώνυ Λόγκαν !!

Σχολιο.- Είδα το video clip και...κάπου στην ομόνια ή μοναστηράκι δείχνει τουρίστα με σανδάλι και άσπρη κάλτσα...θα πάει τραίνο το τραγούδι...

Σχολιο.- Πολύ κιτς και παρακμιακή εικόνα της Ελλάδας.

Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχει στοιχεία woke κουλτούρας μάλλον...

Σχολιο.- Για τραγούδι της Σάττι, το συγκεκριμένο είναι ενοχλητικά κακό. Ιδιαίτερα που πρόσφατα έβγαλε έναν καταπληκτικό δίσκο και περίμενα να είναι και αυτό στα ίδια ή έστω παρόμοια επίπεδα. Δυστυχώς όμως είναι μάπα ενορχηστρωτικά, χωρίς μια μελωδία της προκοπής που να σου μένει, με φωνή που χτυπάει εκνευριστικά και αχρείαστα ψηλές νότες ή παραμορφώνεται σε στυλ τραπ, γενικώς ένα προχειροφτιαγμένο μπάχαλο πολύ μακρυά από τα στανταρντς που η ίδια έχει βάλει στα τραγούδια της. Το δε βίντεο μπορεί να έχει ένα ενδιαφέρον concept, αλλά με τέτοιο τραγούδι δυστυχώς πάει στα σκουπίδια και το βίντεο.

Σχολιο.- Η κοπέλα έχει σπουδάσει μουσική στο Μπέρκλι, δεν είναι τυχαία. Το κομμάτι είναι ένας αχταρμας απόλυτα αντιπροσωπευτικός του Υποβαλκανιου Τουρκομαχαλα σήμερα - παραπέμπει σε τρολαρισμα σε όσους παίρνουν στα σοβαρά τον διαγωνισμό.

Σχολιο.- αν ειναι πτυχιουχος απ' το Μπερκλυ, τοτε ειναι για ΔΙΠΛΟ φτυσιμο-κραξιμο ρε μλκ!...Πιο ξεφτιλα, ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ λεμε!

Σχολιο.- τρολαρισμα είναι το άσμα.

Σχολιο.- ενα κακιστο ανεκδοτο ειναι, βασικα!...

Σχολιο.- Μου θυμίζει λίγο Ινδία λίγο Τουρκία λίγο ότι να ναι....φωνή δεν έχει αλλά για το "πανηγύρι" καλό είναι ...

Σχολιο.- κατσα και το είδα όλο με τα χίλια ζόρια. Το τραγούδι ούτε ακούγεται, ούτε βλέπεται το κλιπ, μία αηδία γενικά.

Σχολιο.- Με Κούλη δεν κερδίζεις πότε.

Σχολιο.- Μόλις τό άκουσα - αυτό θυμίζει Ινδία,ή τραγουδίστρια τσιρίζει δέν τραγουδάει - ούτε μέ εντολή τού ΝΑΤΟ δέν κερδίζει - 5η απ'τό τέλος καί ξεφτίλα !!! Απ'τήν άλλη νά μού πείς,εδώ έχουν βγεί miss ομορφιά ό Μήτσος ό τρανσέξουαλ,καί στήν eurovision εκείνη μέ τό μούσι,στή δικιά μας θά κολλήσουν  !!!

Σχολιο.- Τουρκοακουσμα

Σχολιο.- Τα παίρνεις και από την Σαττι τώρα;

Σχολιο.- Μουσικά πάντως αυτή η αθλιότητα  υπονοείς ότι θα πάει μέτρια επειδή δεν εμφανίζει κάποιο γκέι ζευγάρι στο βίντεο, σωστά;

Σχολιο.- Είναι τόσο χάλια, που μπορεί να πάει καλά.

Σχολιο.- Δεν πουλάει Ελλάδα αλλά παρηκμασμένη αποικία, γιαυτό αρέσει στους ξένους

Σχολιο.- Αυτό το μπερδεμένο, αυτό το βαβέλ και λίγο απ' όλα που εκπροσωπεί η Σάττι και προβάλλεται-προωθείται μέσω της Σάττι μόνο τυχαίο δεν είναι...

Σχολιο.- Το τραγούδι αυτό είναι, απλά, η δυστοπική εποχή μας! Ανυπαρξία αισθητικής,μπούγιο πολύ, promotion για, ντε και καλά, να αρέσει, μελωδία, Θεέ μου σχώρα με, βλαχομπαρόκ και επί πλέον, ουδείς καταλαβαίνει τί λέει!!!

Σχολιο.- Εντελώς σαχλαμάρα είναι το τραγούδι. Και δεν πιάνω κάτι σε woke ατζέντα ούτε σε κάτω η κακια Ρωσία ζήτω οι άλλοι. Αυτό για το πρόβλημα που αναζητούμε.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Με χημικά, ρόπαλα και σιδηρογροθιές οι φασίστες του Συνδέσμου Εβραϊκής Άμυνας (LDJ) επιτέθηκαν στη φεμινιστική πορεία για τις 8 Μαρτίου στο Παρίσι. 

Οι φασίστες έδρασαν με την απροκάλυπτη στήριξη της γαλλικής αστυνομίας, που, όπως και η ελληνική προχθές στο Σύνταγμα με την αληταμπουρία της Μακάμπι, δεν συνέλαβε ούτε έναν τραμπούκο. 

Αιτία της φασιστικής επίθεσης ήταν η ύπαρξη παλαιστινιακής σημαίας στην πορεία των γυναικών, ως εκδήλωση αλληλεγγύης στις γυναίκες της Γάζας. 

Ας σημειώσουμε ότι ο LDJ, που συνδέεται με εξτρεμιστικούς κύκλους του κόμματος Λικούντ του Νετανιάχου, έχει χαρακτηριστεί τρομοκρατική οργάνωση από το FBI και έχει απαγορευτεί η δράση του στις ΗΠΑ.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ζούμε ελέω Σοβιετικής Ένωσης (και Ρωσίας)

‘‘Θέλω να πω κάτι.

Ακούω εδώ και δύο χρόνια τουλάχιστον πως η Ρωσία φοβάται, βλέπω μια διαρκή όρεξη μιας σειράς δυτικών κρατών -μαζί και κουτσουλιών του 1 εκατομμυρίου στη Βαλτική -να παίξουν "chicken" μαζί της, να την εξωθήσουν στα άκρα για να αποδείξουν ότι δεν έχει "what it takes" για να αντιπαρατεθεί με τη Δύση.

Θέλω να σας πω ότι ο λόγος που είμαστε ζωντανοί και που υπάρχει ζωή στον πλανήτη γη είναι ότι η ΡΩΣΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΦΟΒΑΤΑΙ.

Είναι αλήθεια ότι φοβάται.

Αλλά δεν έχουμε καταλάβει το παραμικρό για το τι φοβάται.

Δεν φοβάται εμάς.

Φοβάται τον εαυτό της. To τι μπορεί να φτάσει να κάνει.

Η Ρωσία, φίλες και φίλοι, έχει ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΤΑΚΤΙΚΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΟΠΛΑ (TNW) ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟ ΝΑΤΟ ΜΑΖΙ. Κληροδότημα της ΕΣΣΔ.

Η Ρωσία δηλώνει -αλλά σχεδόν κανείς δεν ακούει- ότι γνωρίζει πολύ καλά ότι υστερεί απέναντι στο ΝΑΤΟ σε πάρα πολλά, εκτός από αυτό το ένα πράγμα, που αν χρησιμοποιηθεί θα βάλει τέλος στη ζωή στον πλανήτη γη.

Η Ρωσία έχει, ελέω Σοβιετικής Ένωσης, ιστορική συναίσθηση του βάρους που κουβαλάει εξαιτίας αυτής της δυνατότητας. Βάρους απροσμέτρητης ιστορικής ευθύνης.

Ξέρετε, φίλες και φίλοι, ότι ζείτε σήμερα επειδή δύο φορές η Σοβιετική Ένωση φοβήθηκε να βάλει τέλος στον καραγκιόζ μπερντέ μας ως δυτική ανθρωπότητα; Το γνωρίζετε; Το αντιλαμβάνεστε; Ότι ζείτε -ζούμε- κυριολεκτικά από τύχη;

Να σας θυμίσω την πρώτη φορά (''κρίση των πυραύλων'' στην Κούβα - 1962). Τη δεύτερη δεν την πήραμε καν χαμπάρι οι περισσότεροι και συνέβη τον Σεπτέμβριο του 1983 (σφάλμα συναγερμού).

Πριν είναι αργά, αντιληφθείτε κάποια πράγματα.’’

Σχολιο.- Δεν υστερεί έναντι του ΝΑΤΟ σε τίποτα απολύτως. Το αντίστροφο ισχύει, είναι «μπαρουτοκαπνισμένη», έχει πολεμική βιομηχανία παντοδύναμη, πόρους ανεξάντλητους, υπεροπλία στο πυραυλικό δυναμικό κι ομοψυχία του κόσμου της.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Από την σημερινή της Παρασκευής μεγάλη κοινητοποίηση τών φοιτητικών συλλόγων και εργατικών οργανώσεων στα προπύλαια του Πανεπιστημίου μέ πορεία μέχρι το Σύνταγμα ενάντια στο Ψευδεπίγραφο Νομοσχέδιο τού - υποταγμένου στα ιδιωτικά συμφέροντα - Ακροδεξιού Κυβερνητικού Καρνάβαλου περί ιδρυσης μη κρατικών «Ιδιωτικων Πανεπιστημίων» επιδοτούμενων απο το κρατος..

Ταυτοχρονα έγινε και η εκδήλωση για την ημέρα της γυναίκας Ελληνίδας και Παλαιστίνιας στην πλατεια Κοραη και ακολούθως μπήκαν στην κοινή πορεία…

ΥΓ Σημερα Παρασκευή οι ένστολοι τραμπουκοι έκαναν επίθεση στόν κόσμο που διαδήλωνε ενω εχθές Πέμπτη ήταν απόντες στην επίθεση των εβραιοναζιστων φανατισμένων οπαδών της Μακάμπι στο κέντρο της πλατείας Συντάγματος εναντίων άλλων ανθρώπων 

Δείχνοντας ποσο υποταγμένη είναι αυτή η Ακροδεξιά Κυβέρνηση σε Εβραιοναζι και Ουκροναζι …



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Περί ιδιωτικών κολλεγίων και άλλων δαιμονίων:

1) Τα πανεπιστήμια δεν είναι διδασκαλεία, δεν είναι χώροι μάθησης, είναι πρώτα και κύρια χώροι έρευνας, χώροι όπου παράγεται νέα γνώση. Τα 30 κολλέγια που ήδη λειτουργούν στην Ελλάδα, καθώς και αυτά που πρόκειται να ανοίξουν, δεν έχουν καμία σχέση με την έρευνα (δείτε μόνοι σας τα sites τους). Τα ιδιωτικά Κολλέγια είναι απλά διδασκαλεία και εκπαιδευτήρια, όχι Πανεπιστήμια.

2) Για το εξωτερικό. Στην Ευρώπη κάτω από το 9% των πανεπιστημίων είναι ιδιωτικά, και ειδικά στις μεγάλες χώρες (Γερμανία, Γαλλία, Ιταλία) κάτω από το 1%. Όλα τα γνωστά ευρωπαϊκά Πανεπιστήμια (π.χ. Οξφόρδη, Cambridge, Σορβόνη, Goettingen κλπ) είναι δημόσια. Ακόμα και στις ΗΠΑ, το 76% των φοιτητών φοιτά σε δημόσια πανεπιστήμια.

3) Σε όσους λένε ότι το Δημόσιο Πανεπιστήμιο είναι αναχρονισμός, να τους πούμε ότι το Ιδιωτικό είναι ο αναχρονισμός. Τα πανεπιστήμια πρώτα ιδρύθηκαν ως Ιδιωτικά, με υψηλά δίδακτρα, και μόνο για τις ελίτ, και παρέμειναν έτσι για αιώνες, και μόλις τα τελευταία 100 χρόνια έγιναν Δημόσια και Δωρεάν, και άνοιξαν τις Πύλες τους για τα παιδιά όλων των κοινωνικών τάξεων. 

4) Τα γνωστά και μεγάλα Πανεπιστήμια του εξωτερικού δεν έχουν ανοίξει πουθενά παραρτήματα, παρόλο που σε όλες τις άλλες χώρες επιτρέπεται. Δεν υπάρχει Harvard Σλοβακίας, Yale Βελγίου, Cambridge Ιταλίας, ή Σορβόνη Τουρκίας. Δεν έχουν ανοίξει πουθενά παραρτήματα, γιατί απλά δεν τους συμφέρει, ούτε οικονομικά, ούτε από σκοπιά κύρους. 

5) Πανεπιστήμια όπως το ΕΜΠ απαιτούν επένδυση δισεκατομμυρίων ευρώ. Ακόμα και 1000 φοιτητές να έχουν, με 10.000 δίδακτρα το χρόνο, θα χρειαστεί πάνω από 100 χρόνια για να γινει απόσβεση. Κανένας επενδυτής στον κόσμο δεν θα έκανε τέτοια επένδυση.

6) Θεμελιώδης αρχή της οικονομίας είναι ότι μια επιχειρηματική κίνηση γίνεται ευελπιστώντας στο κέρδος. Δεν πρόκειται να ανοίξει κανένα κολλέγιο για την ψυχή της μάνας τους, κανένα που να μην είναι κερδοσκοπικό. Τα δίδακτρα θα είναι από 40.000 ως 140.000, και θα ανοίξει και στη χώρα μας η βιομηχανία φοιτητικών δανείων. Ήδη στις ΗΠΑ τα κόκκινα φοιτητικά δάνεια έχουν ξεπεράσει το 1 τρισεκατομμύριο δολάρια, τα οποία οι τράπεζες έχουν ήδη δώσει σε funds, τα οποία και κυνηγούν εκατομμύρια υπερχρεωμένους αποφοίτους.

7) Αμέσως μετά την αναγνώρισή τους, τα ιδιωτικά Κολλέγια θα ενεργοποιήσουν την ευρωπαϊκή νομοθεσία περί ανταγωνισμού, κατηγορώντας το Κράτος για χρηματοδότηση των Δημόσιων Πανεπιστημίων, και είναι απολύτως σίγουρο ότι το Κράτος θα αναγκαστεί να τα χρηματοδοτεί και αυτά. Έτσι ακριβώς, αλλά ακριβώς όμως, έγινε και με τις μεταφορές, την ενέργεια, κ.λπ.

8) Από τους Έλληνες φοιτητές που φεύγουν στο εξωτερικό μόλις το 5% πάει για προπτυχιακά, ενώ το 95% πάει για μεταπτυχιακά/διδακτορικά, δηλαδή στην ουσία προς αναζήτηση εργασίας. Αυτό το 95% θα φύγει έτσι κι αλλιώς, είτε υπάρχουν ιδιωτικά κολλέγια είτε όχι. Αλλά και το 5% που πάει για προτυχιακά, επίσης θα φεύγει έτσι κι αλλιώς, καθώς πρόκειται για παιδιά από ανώτερα οικονομικά στρώματα που πάνε από στρατηγική επιλογή (αφού μπορούν να δώσουν τα χρήματα να πάνε στο original Harvard γιατί να πάνε στο άσχετο Ιδιωτικό Κολλέγιο στο Περιστέρι;)



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πολύς λόγος και σωστά..για κάτι που μόνον καινοφανές δεν είναι.Το 2018 σε ταξίδι αναψυχής στην Σκανδιναβία,διαπίστωσα πως στην Στοκχόλμη ( μας το εξήγησε η ξεναγός με..χαμόγελο επιτυχίας..και τ' άκουσε από 'μένα και μερικούς ακόμα)κρατικές γιγαντοαφίσσες με την μορφή μιας όμορφης κοπέλας,παρότρυναν τις φοιτήτριες σε πορνεία με ηλικιωμένους ώστε να βγάλουν τα έξοδα φοίτησης.Αυτή είναι η κατεύθυνση και η κατρακύλα της Ευρώπης...που λατρεύουν οι πανηλίθιοι νεοφιλελελέ υπάλληλοι,μαγαζάτορες και "στελέχη" επιχειρήσεων..καθώς και ορεγόμενα ευρωκοινοτικές θέσεις -πλούσια αμειβόμενες- δικαιωματιστικά παλιόσκυλα.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ρίξαμε ζάρι μια βραδιά,εκεί στην γιουροβίζιον..τα φάσκελα έπεφταν βροχή..από την τελεβίζιον. Λόξα λαμπρή,φασκελωτή και μούτζα με σαλιάρα..έπεσε φτύσιμο βροχή,κοντά και η σφαλιάρα.

Σχολιο.- Εμεις πληρωνουμε αυτες τις αηδιες

Σχολιο.- Τα χάλια μας...

Σχολιο.- Το τραγούδι αποδίδει την κατάσταση που επικρατεί στο σύγχρονο ελληνικό τραγούδι στην σημερινή μας κοινωνία .

Είναι ο καθρέφτης που αντανακλά την εικόνα του Έλληνα που κατάφερε να φερει την Ελλάδα του Ρίτσου του Βάρναλη του Γκάτσου του Θεοδωράκη του Ξαρχάκου του Χατζιδάκι σε αυτήν την κατάντια...

Σχολιο.- Εμποροπανήγυρις!, ούτως η άλλως!

Σχολιο.- Αυτή είναι η δραματική πραγματικότητα και την παρακμιακή πορεία της Ελληνικής κοινωνίας.

Είναι πραγματικά να απορεί και να αγανακτει κανείς με την συνεχή και επιταχυνόμενη μάλιστα διολισθηση της νεολαίας πρωτίστως , με τη "βοηθεια" ανάλογων προτύπων παντού. Ευτελισμος , απουσία αξιών , αντιλήψεις επίδειξης και ανέλιξη με κάθε αθέμιτο μέσο και τρόπο , εύκολος και γρήγορος πλουτισμος για να σπαταληθει ασκοπως και βλακωδως σε κατασκευσμενες ανάγκες και κυρίως ""καλής ζωης"" όπως λέγεται. Αυτές είναι οι απασχολήσεις του μυαλού των συντριπτικά περισσοτέρων νέων σήμερα...... Θύμα και η καλλιτεχνική δημιουργία ( πάντα οι εξαιρέσεις υπαρκτές).



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Όλη η χώρα σε ρυθμούς Γιουροβίζιον:

πάει ο άλλος στην αγορά και ζητάει μισό κιλό

ΤΑ-ΤΑ-ΤΑ-ΤΑραμοσαλάτα.

Σχολιο.- Κοστίζει 9,10 και δίνει 10 ευρώ. Του απαντά ο υπάλληλος: "μήπως τα έχετε ακριβώς για να μην μου πάρετε όλα τα κέρματα-τα-τα-τα"

Σχολιο.- και φεύγει βέβαια με ΤΑ-ΤΑ-ΤΑ-ΤΑΞΙ

Σχολιο.- του λέει ο ταρίφας: που πάτε; και απαντά: "Πειραιά, στα ΤΑ-ΤΑ-ΤΑ-Ταμπούρια"

Σχολιο.- o πελάτης είναι ντράμερ και κουβαλάει μαζί του ένα ΤΑ-ΤΑ-ΤΑ-ΤΑμπούρο.

Σχολιο.- Εγώ διάβαζα το περιοδικό το ΤΑΡΑΤΑΤΑ τη δεκαετία του 1970



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Ολυμπιακός έδινε ευρωπαϊκό αγώνα με την Μακαμπί του Ισραήλ

Και όμως σε ολόκληρο το Καραϊσκάκη δεν βρέθηκε ούτε ένας να κρατήσει στα χέρια του μια σημαία της Παλαιστίνης

Αυτή είναι η μεγαλύτερη ξεφτίλα, όχι το 1-4

Σχολιο.- εφόσον φοβούνται και οι οργανωμένοι οπαδοί του μεγαλύτερου συλλόγου της χωρας καταλαβαίνεις σε τι ολοκληρωτισμό ζούμε

Σχολιο.- Όταν επιτρέπει ενας λαός όπως το αναφέρεις, του μεγαλύτερου συλλόγου της χώρας των 5 εκατομμυρίων ανθρώπων να συμβαίνει έτσι, είναι η μεγαλύτερη απαξίωση της ανθρώπινης αξιοπρέπειας που την έχει χάσει, αλλά και ταυτόχρονα και κατάντια ενος λαού σε σχεδόν "μόνιμης αλλοτρίωσης"



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



"Τα μέλη της δεξιάς του κογκρέσου των ΗΠΑ προσπάθησαν να δώσουν συνέντευξη τύπου για τον διπλασιασμό της αμερικανικής επιθετικότητας προς την #Κούβα. 

Αφού μας είπαν ότι πρέπει να είμαστε ευγνώμονες για την ελευθερία μας να διαδηλώνουμε, μας ζήτησαν να φύγουμε (δεν το κάναμε). Ενώ αυτά τα μέλη του κογκρέσου προσποιούνται ότι ενδιαφέρονται για το λαό της #Κούβας, επιμένουν στη διατήρηση του δρακόντεια αμερικανικού αποκλεισμού και της τρομοκρατίας που έχει πνίξει το νησί για πάνω απο (60 χρόνια), στερώντας απο τον κουβανικό λαό την πρόσβαση σε βασικά είδη όπως, τρόφιμα, φάρμακα, τεχνολογία και πολλά άλλα. Είμαστε στο πλευρό του κουβανικού λαού στον αγώνα του ενάντια στην αμερικανική επιθετικότητα και τον γενοκτόνο αποκλεισμό που επιβάλλουν! Θα συνεχίζουμε να πιέζουμε τους κυβερνώντες των ΗΠΑ και να βγάλουν την Κούβα απο τη λίστα των τρομοκρατών! 

#CubaOfTheListNow! #BajoElBloqueo!"



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΠΕΦΤΟΥΝ ΚΟΡΜΙΑ ΣΤΟ ΤΕΞΑΣ!

ΕΝΣΤΟΛΟΙ ΤΕΞΑΝΟΙ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΠΡΑΚΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΜΠΑΪΝΤΕΝ!

Μούγκα στην στρουγγα απο τα ξεφτιλιζμένα ΜΜΕ

για τον ΠΟΛΕΜΟ που εχει ξεσπασει αναμεσα 

στην "σχεδον αυτονομημένη", πια, Πολιτεια του Τεξας

και την (σατανιστικη) Νεοταξίτικη "κυβερνηση" των ΗΠΑ.

Ντοπιοι Τεξανοι πεζοναύτες μετετρεψαν σε "λιπασμα"

ομοσπονδιακους πρακτορες της Ουόσινγκτον

που ειχαν εισχωρήσει στο Τεξας 

και προσπαθούσαν να "κανουν τα δικα τους"...

(Να θυμισω οτι τα καθάρματα των Μυστικών Υπηρεσιών των ΗΠΑ κανουν, βάζοντας φωτιές, αυτή την στιγμη στο (ανυπάκουο και ανυποταχτο) Τεξας ό,τι, ακριβώς, εκαναν και στην Ηλεία το 2007, για να ματαιώσουν -τοτε- τον αγωγό Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη.

Και κατα τα γνωστά, το Τεξας καιγεται απο ακρη σε άκρη, απο "ανεξιχνίαστους" απανωτούς εμπρησμους σε δασικές και 

γεωργοκτηνοτροφικές περιοχες, μέχρι να "γονατισει".... ) 

«.... ο τέταρτος πράκτορας είχε πέσει στα γόνατα και παρακαλούσε για έλεος, ζητώντας από τους πεζοναύτες να του χαρίσουν τη ζωή και λέγοντας ότι απλώς εκτελούσε διαταγές.»

ΑΝΤΙΓΡΆΦΩ  ( Translator)

«Oι πεζοναύτες που επιθεωρούσαν τις ζημιές κοντά στο Fritch συνάντησαν ένα πρόσωπο της FEMA με το οποίο ήταν περισσότερο εξοικειωμένοι. 

Κατά την περιπολία τους στον αυτοκινητόδρομο 136, κοντά στη φωτιά Windy Duce και στην ανατολική όχθη της λίμνης Meredith, οι πεζοναύτες συνάντησαν μια ομάδα 4 ατόμων της FEMA που προσπαθούσε να αναγκάσει έναν κτηνοτρόφο να εκκενώσει την άθικτη ιδιοκτησία του. 

Οι πεζοναύτες είδαν την ομοσπονδιακή Γκεστάπο να σπρώχνει τον εύθραυστο, ηλικιωμένο άνδρα στο έδαφος και να ψάχνει τις τσέπες του, και στη συνέχεια κινήθηκαν για να επέμβουν.

Έκαναν μια τακτική προσέγγιση και στη συνέχεια διέταξαν τη FEMA να λύσει τα χέρια και να απομακρυνθεί από τον μελανιασμένο άνδρα, ο οποίος φαινόταν εντελώς μπερδεμένος από την κατάσταση. 

Σε εκείνο το σημείο, ένας πράκτορας της FEMA, φαινομενικά ο υπεύθυνος, δήλωσε ότι η FEMA είχε μονομερή έλεγχο της περιοχής καταστροφής και θα αντιμετώπιζε τους στρατιωτικούς εισβολείς ως εχθρικούς μαχητές.

Ο επικεφαλής πεζοναύτης προσπάθησε μάταια να εκτονώσει τη σύγκρουση- έδωσε στους πράκτορες της FEMA την ευκαιρία να φύγουν σώοι και αβλαβείς από τις εγκαταστάσεις, αλλά ο επικεφαλής πράκτορας αρνήθηκε πολεμοχαρώς την πρόταση και έπιασε το όπλο που είχε στο γοφό του, μια κίνηση που ανάγκασε τους πεζοναύτες.

Σε μια στιγμή, δύο από τους τέσσερις πράκτορες της FEMA έπεσαν νεκροί, με τα σώματά τους να διαλύονται από σφαίρες 5,56 από τις καραμπίνες M4 των πεζοναυτών. 

Ο τρίτος πράκτορας πέθανε από τα πυρά των πεζοναυτών καθώς προσπαθούσε να πάρει όμηρο τον κτηνοτρόφο. 

Εν τω μεταξύ, ο τέταρτος πράκτορας είχε πέσει στα γόνατα και παρακαλούσε για έλεος, ζητώντας από τους πεζοναύτες να του χαρίσουν τη ζωή και λέγοντας ότι απλώς εκτελούσε διαταγές.

Συνελήφθη.»



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



29 κατασκευαστές ''πολιτισμού'' συνιστούν

Ζαρι-Μενδώνη ή ΕΡΤ στο τετράγωνο !

ότι καλύτερο έχει να παρουσιάσει πολιτισμικά η ΝέαΔημοπρασία , φυσικά μετά το Τζάστ Δε τού οφ ασσσ !

το επόμενο τραγούδι της Φωνάρας θα είναι το ΤεΤεΤεΤέ και θα κλείσει την καριέρα της στο φεστιβάλ νεολαίρας ''και Α και Ού και ...΄΄ με το ΤουΤουΤουΤου 9είπαμε να βάλουν το δάκτυλο στην καρδάρα με το μέλι ... κι αυτή το λούστικαν (Ελληνόφωνη Ράδιο(?) Τηλεόραση(?) )!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΓΣΕΕ... Ταξικός εχθρός των Εργαζόμενων... Ζηλεύει ο αλήστου μνήμης Λάσκαρης!

9/3/2024    -     13.19

Προς ΓΣΕΕ, όργανο του καθεστώτος & των τραπεζιτών:

Τα 1.3 εκατομμύρια ευρώ του Τηλεμαραθώνιου (2009), που βρίσκονται;

Στη φετινή ανακοίνωση τους για την Ημέρα της Γυναίκας... οι εργατοπατέρες της εργοδοσίας, μέσω των γραφολόγων τους μας γέμισαν αέρα κοπανιστό: 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 8 ΜΑΡΤΗ 2024 ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ

Δεν είχαν το ηθικό ανάστημα, έστω υποκριτικά να μιλήσουν και για τη σημερινή Γενοκτονία κι Εθνοκάθαρση και των Γυναικών της Παλαιστίνης!

Το σιωνιστικό καθεστώς έχει δολοφονήσει περίπου 9.000 γυναίκες στη Γάζα, ενώ άλλες 2.100 αγνοούνται και μισό εκατομμύριο γυναίκες έχουν μείνει άστεγες...

Το σύνδρομο της Παλαιστίνης προκαλεί "αλλεργίες" στους εργατοπατέρες της ΓΣΕΕ... Γιατί; «Έχουν χεσμένη τη φωλιά τους»... όπως λέει ο θυμόσοφος λαός μας...

Έγραφαν και νόμιζαν πως μας προκαλούν, πως "κρίνουμε εξ ιδίων τα αλλότρια", όταν απαιτούσαμε να πάνε τα χρήματα του ελληνικού λαού στα Παιδιά της Γάζας... Πέρασαν 15 χρόνια και τα 1,3 εκατομμύρια ευρώ... "εξατμίστηκαν"!

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ!

Η ΓΣΕΕ δεήθηκε στα τέλη του 2009 να τοποθετηθεί... και να δεσμευτεί... Σήμερα 2024... Ποια δέσμευση; Ποιες συνδικαλιστικές οργανώσεις; Η ντροπή είναι ανθρώπινο συναίσθημα και δεν υπάρχει!

Όμως, σήμερα και μετά από 15 χρόνια τα χρήματα παραμένουν "εξαφανισμένα" κι ήταν χρήματα του ελληνικού λαού για τα παιδιά της Παλαιστίνης στη Γάζα... Από τότε μαφιόζικη σιωπή -κι είναι επιεικής χαρακτηρισμός- ΚΑΙ για την περί πολλού ΓΣΕΕ των χρυσοπληρωμένων εργατοπατέρων... 

Χυδαίοι αλήτες, απατεώνες χωρίς ΚΑΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΣΗ, που βρίσκονται τα χρήματα (1,3 εκατομμύρια € ) για τα παιδιά της Γάζας;

Τώρα κατάλαβες γιατί "καίει" το ζήτημα των Γυναικών στην Παλαιστίνη κι έπρεπε σήμερα να "εξαφανιστεί" από τους λογογράφους των εργατοπατέρων;



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Θυμάστε που οι δήθεν πατριώτες της ΝΔ,είτε είπαν όχι είτε απείχαν απ’την ψήφιση του γάμου _ομοφυλόφιλων ; ΟΛΟΙ αυτοί που αντιστάθηκαν προ 10 μερών, πριν αλέκτωρ λαλήσει τρεις, ψήφισαν ΟΛΟΙ ναι στο δικαίωμα να παίρνουν οι GAY άδεια και επίδομα μητρότητας! Το πιάσατε το κόλπο;



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το κέντρο συλλογής πληροφοριών στην Οδησσό της Ουκρανίας που καταστράφηκε από ρωσικού πυραύλους είχε παραδοθεί εξολοκλήρου σε ΝΑΤΟϊκό προσωπικό αλλα το ΝΑΤΟ δεν συμμετέχει σ'αυτόν τον πόλεμο ......



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Είμαστε η πρώτη χώρα, που έχουμε πρόεδρο της Δημοκρατίας, έχοντας δικτατορία.


Αυτό που συμβαίνει με τα ιδιωτικά πανεπιστήμια...το έχει περιγράψει η Κα Σακελλαροπούλου....ως πρόεδρος του ΣΤΕ...

". η αρχή της πλειοψηφίας υποχωρεί...όταν υπάρχει σύγκρουση με το Σύνταγμα..."...αυτό ακριβώς συμβαίνει σήμερα...που κρύβεσαι σήμερα.;;; Ειπα - ξεείπα. Απλούστατο!

Χθες για όποιον δεν το έχει καταλάβει, είχαμε ξεκάθαρη κατάλυση του συντάγματος.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τροχιοδεικτική βολη η ρουκέτα που έριξαν οι Ρώσοι στην Οδησσό και τα ΜΜΕ έλεγαν για απόπειρα δολοφονιας του Μητσοτάκη. Εχθές τη νύχτα...Οι Ρώσοι προχώρησαν σε ένα συντριπτικό πλήγμα κατά των Ουκρανών στη Οδησσό καθώς κατέστρεψαν το μεγαλύτερο κέντρο ηλεκτρονικής επιτήρησης και συλλογής πληροφοριών του ουκρανικού Στρατού, το «Oviopol 2», στο οποίο επιχειρούσαν αξιωματικοί του ΝΑΤΟ.

Μαζί με το κέντρο κατέστρεψαν και ένα VERA-NG, από τα πιο σύγχρονα ραντάρ των Ουκρανών, το οποίο ανιχνεύει, εντοπίζει, επιτηρεί και παρακολουθεί εναέριους, χερσαίους και θαλάσσιου στόχους.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



fake news τα "δnμoκρατικα" μας καvαλια ! ! ! Φωτo της 3 Απριλίου 2022 εδειξαν για τωριvn... Κατηγορουν εμας για παραπλnροφορnσn οι παραπλnροφορnτες...

Απο τα στοιχεία που έπαιξαν στα ΜΜΕ ειναι ένα βίντεο που ακούγεται μια μακρινή έκρηξη αλλα και μια φωτογραφία που έπαιξε σε όλα τα ΜΜΕ είναι από έκρηξη διυλιστηρίου στις 3 Απριλίου 2022! Κάποιοι παπαγάλοι, μας ειπαν οτι ηταν βομβα ρωσικη που έπεσε 100 μέτρα απ την αυτοκινητοπομπη του Μητσοτάκη. 

Το CNN ανέφερε πως, «ο πύραυλος προσγειώθηκε 450 μέτρα (κάποιοι απο Ρωσια έλεγαν για 5 χιλιόμετρα ) από το κονβόι που μετέφερε τον Ουκρανό πρόεδρο μαζί με τον Έλληνα πρωθυπουργό και μάλιστα λέει σύμφωνα με πηγή του ίδιου, το κονβόι ένιωσε το τράνταγμα από το χτύπημα και όσοι ήταν εκεί είδαν ένα σύννεφο καπνού σε σχήμα μανιταριού».

Η απάντηση της Μόσχας στο περιστατικό ....

Σύμφωνα με το ρωσικό υπουργείο, χτυπήθηκε «ένα υπόστεγο στην εμπορική ζώνη του λιμανιού της Οδησσού, στο οποίο ετοιμάζονταν για επιχειρήσεις μη επανδρωμένα πλωτά οχήματα από τις ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις».

Η εφημεριδα GAZZETA DI PARMA τους διαψεύδει όλους...



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κλείνει το τηλεφωνικό κέντρο του ΕΚΑΒ Σερρών. Όλες οι κλήσεις των Σερραίων πολιτών προς το 166 θα απαντώνται από το ΕΚΑΒ Καβάλας.

Τι ακριβώς είπαμε ψήφισαν στο νομό Σερρών ;



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο ρόλος της Προέδρου της Δημοκρατίας 

"Είναι ο "Θεμαφύλακας" του Συντάγματος μίας χώρας, διότι προσυπογράφει τους νόμους, οι οποίοι είναι σύμφωνοι με το Σύνταγμα ή τους καταργεί, εάν σύμφωνα με το Σύνταγμα είναι αντισυνταγματικοί."

Απο χθες Κατίγκο δεν είσαι ΠτΔ εισαι θεματοφύλακας του Κουλη!!



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πιερρακάκης πρωην μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ Μακάριος Λαζαρίδης Πολιτικός Συντάκτης του γραφείου Τσοχατζόπουλου !!!

«Δεν χαλάνε οι φιλίες για ένα κωλοσύνταγμα μωρέ μαλάκα.»



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σε επικίνδυνα μονοπάτια η Γαλλία - Συντριπτικό πλήγμα των Ρώσων στην Οδησσό - Επικίνδυνη απόφαση ΗΠΑ να οπλίσουν με πυρηνικές βόμβες τα F 35

 Στα πρόθυρα της απόλυτης κατάρρευσης βρίσκεται ο ουκρανικός στρατός με τη Ρωσία να προελαύνει ακάθεκτη αλλά ταυτόχρονα να αυξάνονται οι φωνές προς την ουκρανική ηγεσία να δώσει ένα τέλος στο λουτρό αίματος.

Οι Ρώσοι προχώρησαν σε ένα εντυπωσιακό χτύπημα στην Οδησσό, όπου διέλευσαν κέντρο πληροφοριών και επιτήρησης του ΝΑΤΟ.

Σύμφωνα με τη Ρωσία από εκεί οι Δυτικοί καθοδηγούσαν τους Ουκρανούς, ώστε να διεξάγουν χτυπήματα κατά του ρωσικού στόλου στη Μαύρη Θάλασσα. 

Σε ένα άλλο χτύπημα στο Donetsk ρωσικός πύραυλος Iskander κατέστρεψε δύο συστήματα αεράμυνας Patriot των ΗΠΑ.

Την ίδια ώρα ο Γαλλικός στρατός πραγματοποιεί μεγάλης έκτασης στρατιωτικές ασκήσεις - προσομοίωση πολέμου με τη Ρωσία στην Ουκρανία. 

Σε γραμμή Macron ο Γάλλος υπουργός Εξωτερικών Stephane Sejourne δεν απέκλεισε τους επόμενους μήνες να αποσταλούν χερσαίες δυνάμεις στην Ουκρανία απέναντι στη Ρωσία. 

Εν τω μεταξύ οργή σε Ρωσία και Κίνα προκαλεί η απόφαση των ΗΠΑ να οπλίσουν με πυρηνικές βόμβες τα F 35.

Ο Ούγγρος πρωθυπουργός Viktor Orban ο οποίος έχει προειδοποιήσει πολλές φορές για τον κίνδυνο ενός μεγάλου πολέμου μετέβη στις ΗΠΑ και σε συνάντηση που είχε με τον Donald Trump ζήτησε τη μεσολάβησή του, προκειμένου να τερματιστεί η ουκρανική κρίση.

Σε μία εξέλιξη που έγινε γνωστή το βράδυ του Σαββάτου (9/3/2024) ο Πάπας Φραγκίσκος προέτρεψε την ουκρανική ηγεσία να βρει το θάρρος να σηκώσει τη λευκή σημαία των διαπραγματεύσεων προκειμένου να σταματήσει η αιματοχυσία. 

Πάπας σε Zelensky: Σηκώστε λευκή σημαία, θέλει θάρρος να διαπραγματευθείς

Ο Πάπας Φραγκίσκος προέτρεψε την Ουκρανία να διαπραγματευτεί, καθώς όλα δείχνουν ότι χάνει τον πόλεμο με τη Ρωσία και είναι περιττό να σκοτωθούν μάταια και άλλοι άνθρωποι σε αυτή την αιματοχυσία.

Η Ουκρανία πρέπει να έχει «το θάρρος της λευκής σημαίας» των διαπραγματεύσεων, τόνισε ο Πάπας Φραγκίσκος.

«Όταν βλέπεις ότι έχεις αποτύχει, πως τα πράγματα δεν πάνε καλά, πρέπει να έχεις το θάρρος να διαπραγματευτείς», πρόσθεσε ο προκαθήμενος της ρωμαιοκαθολικής εκκλησίας.

«Όταν βλέπεις ότι τα πράγματα δεν πάνε καλά, πρέπει να έχεις το θάρρος να διαπραγματευθείς».

«Μπορεί να νιώθεις ντροπή,... αλλά με πόσους άλλους νεκρούς θα λήξει όλο αυτό;

Πρέπει να γίνει διαπραγμάτευση εγκαίρως, αναζητώντας μια χώρα που να λειτουργήσει ως διαμεσολαβητής.

Σήμερα, υπάρχουν πολλοί που θέλουν να μεσολαβήσουν στον πόλεμο στην Ουκρανία…



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Για να καταλάβετε το πραγματικό κλίμα στην Ουκρανία (2),:

-Καρπάθια, προχτές:

Όταν στο χωριό, εμφανίζονται οι “στρατολόγοι” του Κιέβου, στήνουν μπλόκο και σταματούν έναν άνδρα στο άλογό του για να τον επιστρατεύσουν, κι εμφανίζεται ο πρόεδρος της κοινότητας, με ένα κίτρινο Lada, επιχειρώντας δυο φορές να τους πατήσει και τρίτη φορά με τσεκούρι εναντίον τους, δείχνει κάτι:

-Τελείωσε!

Ή τελειώνει όπου νάναι!


Για να καταλάβετε το πραγματικό κλίμα στην Ουκρανία, (3):

Όταν καθημερινά πληθαίνουν τα βίντεο, από κάθε γωνιά της Ουκρανίας, όπου τα συνεργεία της αστυνομίας και του στρατού που σαν τον “μπόγια” επιχειρούν να βρουν νέους επίστρατους, και γίνονται δεκτά με … άγριο ξύλο μέχρι και πυροβολισμούς, όταν οι γυναίκες βγαίνουν μπροστά θαρετά για να “προγκήξουν” κάθε μπόγια ή ακόμα και σε δρόμους και πλατείες διαδηλώνοντας “να γυρίσουν πίσω οι δικοί μας”, όλα αυτά δείχνουν κάτι:

- Τελείωσε!

Ή τελειώνει όπου νάναι…


Για να καταλάβετε το πραγματικό κλίμα στην Ουκρανία, (1):

-Οδησσός, σήμερα: Όταν αυτός ο άνδρας, φάτσα/κάρτα που λένε, με το όνομά του, βγαίνει ανοιχτά και με απίστευτο θυμό καταγγέλλει στα social media, τους “γ@μημένους διεφθαρμένους της κυβέρνησης” που “καταστρέφουν την πόλη του, σκοτώνουν τους συμπολίτες του και τα φορτώνουν στους Ρώσους κλπ κλπ”, δείχνει κάτι σημαντικό:

- Τελείωσε!

Ή τελειώνει όπου νάναι!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



“Μετά από έναν παγκόσμιο πόλεμο στη Δύση δεν θα υπάρχουν νικητές, μόνο νεκροί και ελάχιστοι επιζώντες”

-Γερμανικά κανάλια άρχισαν να υπενθυμίζουν ότι "αν θέλουμε να παίξουμε με τη φωτιά, πρέπει να ξέρουμε με τι έχουμε να κάνουμε" και δημοσιεύουν σύντομες προδιαγραφές του ρωσικού πυραύλου "Sarmat":

"Ο ICBM RS-28 Sarmat (SATAN 2) πετάει με ταχύτητα 21 Mach ή 25.930 km/h.

Μετά την εκτόξευση, ο ICBM Sarmat θα χρειαστεί:

-1 λεπτό και 46 δευτερόλεπτα για να φτάσει στο Βερολίνο 

-2 λεπτά για να φτάσει στο Παρίσι 

-2 λεπτά και 2 δευτερόλεπτα για να φτάσει στο Λονδίνο

-18 λεπτά για να φτάσει στη Νέα Υόρκη 

Ειδικότερα όσον αφορά τον “πολεμικό παροξυσμό” του Μακρόν τα δημοσιεύματα φροντίζουν να θυμίσουν:

“Η έκταση του Παρισιού είναι 105,4 km2.

Το εύρος καταστροφής μιας εχθρικής περιοχής από έναν μόνο πύραυλο Sarmat (SATAN 2) με πυρηνική κεφαλή που μεταφέρει 10 ατομικά κατευθυνόμενους πυραύλους είναι περίπου 650.000 km2, μια περιοχή συγκρίσιμη με ολόκληρη τη Γαλλία.

Αλλά και τη Γερμανία και τη Βρετανία.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ιδιωτικά πανεπιστήμια : Μόνο επί δικτατορίας καταργήθηκαν βασικά άρθρα του Συντάγματος – Ζούμε μια χούντα με κοινοβουλευτικό μανδύα

Η προηγούμενη φορά, ήταν επί χούντας. Όταν και καταργήθηκαν βασικά άρθρα του Συντάγματος.

Η επόμενη φορά ήταν στις 8/3/2024. Με κυβέρνηση Μητσοτάκη!! Που με την πλειοψηφία της στην Βουλή, κατήργησε (κατά παράβαση κάθε έννοιας νομιμότητας) ένα από τα πιο βασικά άρθρα του Συντάγματος. Αυτό που διασφάλιζε τον δημόσιο χαρακτήρα των πανεπιστημίων, με την ίδρυση ιδιωτικών.

Έτσι τώρα, θα κόβει τους υποψήφιους με χίλιους-δυο τρόπους απ’ τα δημόσια και θα τους “σπρώχνει” στα ιδιωτικά. Όπου θα ματώνουν οι οικογένειες, για να σπουδάσουν τα παιδιά τους.

Επίσης επειδή πρόκειται για αντισυνταγματική ρύθμιση, θα γίνουν προσφυγές και κάποια στιγμή, μετά από κάμποσα χρόνια, θα καταπέσει. Μέχρι τότε, όμως, θα υπάρχουν μερικές χιλιάδες πτυχία, τα οποία θα βρεθούν ξαφνικά χωρίς αντίκρισμα. Κι επιπλέον θα έχεις και τους κολλεγιάρχες να διεκδικούν διαφυγόντα κέρδη. Κι όλα αυτά, γιατί θέλατε να κάνετε παιχνιδάκια με το Σύνταγμα! Επηρμένοι αλαζόνες!

Σχολιο.- Το 2020 το ξεχάσαμε?

Παραβιάσεις αμέτρητες.

Η αντιπολίτευση όποτε την συμφέρει μιλάει για σύνταγμα και άρθρα.

Σχολιο.-  που την είδες την αντιπολίτευση; Μαζί είναι στην παραβίαση του συντάγματος

Σχολιο.- Μιλάει, έγραψα.

Στην βουλευτική μοναρχια η και καλά αντιπολίτευση είναι πάντα διακοσμητική και απλά έχουν μάθει το κόλπο, να χαϊδεύουν τα αυτί των ψηφοφόρων....



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τσιόρδας : Σε ανοδική πορεία ιλαρά, κοκκύτης, μηνιγγίτιδα – Γιατί είναι σημαντικός ο εμβολιασμός  7/3/2024

Έχει πέσει η πελατεία και ξαναβγήκαν οι Τσατσαδες στη πιάτσα. Να θυμίσω ότι εμείς που περάσαμε ιλαρα έχουμε ανοσία για πάντα και χωρίς παρενέργειες . Εκτός αν επιμονήσουν long ilara ως ύστατη προσπάθεια. 

Δες εδώ φάτσες που σκέφτονται τα παιδιά μας. Έχουν ιδανικό λαιμό για θηλια σε γραβάτα.

Σχολιο.- ιλαρα και παλαιοτερα κοκκυτη και ανεμοβλογια ολοι περασαμε! λιγο προσοχη θελει οπως και οταν ειμαστε κρυωμενοι. Κοκκυτη αυτην την στιγμη εχουμε εξαρση εδω και ο εγγονος μου και η νυφη μου εχουν. Ο βηχας ταλαιπωρει και ειναι κουραστικος αλλα δεν σκοτωνει! Μηνιγγιτιδα περασε η κορη μου (οχι λοιμωδη) η αληθεια ποναει τρομακτικα αλλα ετσι και αλλιως για αυτην δεν μπορεις να κανεις τιποτα. Μας εχουν πρηξει ολοι αυτοι. το μονο που κανουν φοβιζουν τον κοσμο. Δεν τους φτανει ποσοι εχουν φυγει απο τον ερημο ντουνια μεχρι τωρα με τα αλλα τα λεγαμενα; Χαμος παντου....



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



March 9, 2024

Σε μία αποκάλυψη σοκ προχώρησε ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας Έλον Μασκ, ο οποίος είπε ότι ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν και το Δημοκρατικό Κόμμα θα επιχειρήσουν εκτεταμένη νοθεία στις αμερικανικές προεδρικές εκλογές, χρησιμοποιώντας τους παράνομους μετανάστες!

Συγκεκριμένα μίλησε για «εισαγωγή ψηφοφόρων».

«Οι περισσότεροι Αμερικανοί δεν γνωρίζουν ότι η απογραφή των ΗΠΑ μετράει επί του παρόντος, για εκλογικούς λόγους όλους τους ανθρώπους σε μια περιφέρεια, ανεξαρτήτως υπηκοότητας!

Οι Δημοκρατικοί της Γερουσίας μόλις ψήφισαν ομόφωνα για να ακυρώσουν μια τροπολογία που θα είχε ως αποτέλεσμα τον τερματισμό της καταμέτρησης παράνομων μεταναστών για την κατανομή εδρών στο Κογκρέσο και τις ψήφους των εκλεκτόρων.

Δεδομένου ότι οι παράνομοι μετανάστες βρίσκονται ως επί το πλείστον σε Δημοκρατικές πολιτείες, οι ψήφοι μετατοπίζονται κατά 5% προς τα αριστερά, κάτι που είναι αρκετό για να αλλάξει ολόκληρη η ισορροπία δυνάμεων!

Αυτός είναι ένας σημαντικός λόγος για τον οποίο η κυβέρνηση Μπάιντεν προχωρά μαζικά σε εισαγωγές μεταναστών ενώ ταυτόχρονα κάνει τόσο λίγες απελάσεις».

Αυτό που εννοεί ο Έλον Μασκ, είναι ότι με αυτό το τρόπο οι Δημοκρατικοί θα αυξήσουν παρανόμως τους πληθυσμούς στις Πολιτείες στις οποίες κερδίζουν και έτσι θα μπορούν να εκλέξουν περισσοτέρους εκλέκτορες.

Οι προεδρικές εκλογές κερδίζονται από αυτόν που θα έχει τους περισσότερους εκλέκτορες και όχι τους περισσότερους ψήφους.

Για χρόνια, οι νότιες πολιτείες και η ομοσπονδιακή κυβέρνηση βρίσκονται σε αντίθεση για το ζήτημα της παράνομης μετανάστευσης.

Η πιο έντονη διαμάχη έχει ξεσπάσει στην πολιτεία του Τέξας, όπου οι αξιωματούχοι ζητούν αυστηρά μέτρα για την καταπολέμηση της παράνομης μετανάστευσης και μιλούν ενάντια στις πολιτικές της σημερινής κυβέρνησης των ΗΠΑ.

Ο Mασκ έχει εκφράσει την υποστήριξή του στις αρχές του Τέξας και έχει επικρίνει επανειλημμένα την κυβέρνηση Μπάιντεν για τη μαζική παράνομη μετανάστευση, προειδοποιώντας ότι ένα καταστροφικό γεγονός ανάλογο της 11ης Σεπτεμβρίου είναι πιθανό να συμβεί το προσεχές διάστημα.

«Προδοσία! Η εισαγωγή τεράστιου αριθμού παρανόμων είναι ο λόγος για τον οποίο ο Mayorkas (υπουργός Εσωτερικής Ασφαλείας) παραπέμφθηκε από τη Βουλή. Εισάγουν ψηφοφόρους.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ομάδες αγωνίζονται τόσο σκληρά για να σταματήσουν την ταυτοποίηση των εκλογέων, υπό το παράλογο πρόσχημα της προστασίας του δικαιώματος ψήφου», έγραψε στο X o Mασκ.

Μετά τα εκλογικά αποτελέσματα της «Σούπερ Τρίτης», των αναμετρήσεων δηλαδή που πραγματοποιήθηκαν σε 15 Πολιτείες των ΗΠΑ και της αποχώρησης της μοναδικής αντιπάλου του, της Νίκι Χέιλι ο Tραμπ είναι πλέον βέβαιο πως θα είναι ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων για το προεδρικό χρίσμα.

Αν και χρειάζεται πλέον λιγότερους από 200 αντιπροσώπους προκειμένου να κλειδώσει και επίσημα ότι θα είναι ένας από τους δύο διεκδικητές της προεδρίας των ΗΠΑ κάτι που αναμένεται να γίνει πιθανότατα στις εκλογές της 12ης Μαρτίου ο Trump εκτιμάται πως στην αναμέτρηση με τον Μπάιντε, είναι το φαβορί για να επικρατήσει.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ενώ οι λεγόμενοι «συνωμοσιολόγοι» συνεχίζουν να επαληθεύονται μέρα με τη μέρα, σε όσα είχαν πει για την ατζέντα COVID-19, μια συνωμοσία ξεχωρίζει – το γεγονός ότι ένα μέλος της οικογένειας Rothschild κατέχει το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για τεστ COVID-19 απο το 2015.

Αυτός είναι Richard Rothschild που του χορηγήθηκε το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για το “System and Method for Testing for COVID-19” με ημερομηνία κατάθεσης για πρώτη φορά το 2015.

Ναι σωστά διάβασες!

Για τον μέσο άνθρωπο είναι σίγουρα δύσκολο να διαχειριστεί τόσες πολλές πληροφορίες, πόσο μάλλον όταν αυτές ακούγονται ιδιαίτερα “τραβηγμένες”, με αποτέλεσμα να τις απορρίπτει εξ ολοκλήρου. Αυτός είναι και ο λόγος που μας αφήνουν (προς το παρόν) ελεύθερους να παρουσιάζουμε αυτά τα θέματα που κρύβονται σε κοινή θέα…



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΤΑ ΤΑ ΤΑ ΤΑ ΤΑ ΤΑ…Οι λόγοι πίσω από την επιλογή της Σάττι για την εκπροσώπηση μας στην Eurovision μπορεί να ήταν η δημοφιλία της, η πολιτική συμβολή ή ακόμα και άλλοι παράγοντες που θα παραμείνουν άγνωστοι στο ευρύ κοινό, αλλά και η μουσική της ποιότητα, την οποία όμως δεν συναντάμε στο τραγούδι που θα ερμηνεύσει στον διαγωνισμό. Όχι, δεν υπολείπεται ταλέντου, μηδέ φωτός, υπολείπεται ικανών- φωτισμένων καθοδηγητών, ε και μιας σταλιάς αγάπης για αυτό που πραγματικά είναι η Ελλάδα. Αγαπητή ΕΡΤ μήπως θα έπρεπε να αποσυρθεί αυτό το βίντεο που θυμίζει βιντεοκασέτα του 80; 

Η Μαρίνα Σάττι δήλωσε πως θέλει ένα ρυθμικό τραγούδι με ελληνικό στίχο για τον διαγωνισμό, προκειμένου να «δείξουμε τη σύγχρονη εικόνα της χώρας»! Μπράβα της μα απέτυχε. Αφού απέρριψε 150 τραγούδια Ελλήνων συνθετών τελικά έγραψε αυτή και άλλοι 7-8!!! Μεγάλη και πολυεθνική η μοιρασιά άρα και η στήριξη. Καταλαβαίνω. Οκ. Το γεγονός των χιλιάδων streaming στο spotify και στο youtube δεν κάνουν έναν κομπιουτερά συνθέτη. Ας σοβαρευτούμε. Ο ρυθμός δεν είναι Ελληνικός, η μελωδία ινδική με αίσθηση Πακιστάν, ο στίχος κάτω του μετρίου και η σύγχρονη εικόνα της Ελλάδος άλλη. Η φόρμα του ανύπαρκτου τρελού ερασιτέχνη. Ο ρυθμός και η σύνταξη του λόγου ο παράδεισος του αγραμμάτου. Η Μαρίνα, μου είναι συμπαθής μα ως γνήσιο παιδί του συστήματος, αποτυπώνει ατυχώς στο βίντεο για την Γιουροβίζιον, μια Αθηναϊκή πραγματικότητα με έναν τρόπο που αυτή και η πολυεθνική ομάδα της αντιλαμβάνονται και που προκύπτει ίσως από την ποιότητα των ανθρώπων με τους οποίους συνδιαλέγεται. Εάν πάλι γνωρίζει την αλήθεια και δρα με επίγνωση, τότε πολιτιστικά είναι επικινδυνότερη του Πύθωνος (Eurovision). Το ταλέντο της Μαρίνας δεν κρύβεται, απλά επί του παρόντος επισκιάζεται από τους συνεργάτες της ή απλά παίζει σε μια ζαριά τα πάντα, στον βωμό μιας πανευρωπαϊκής καριέρας. Αν είναι έτσι της εύχομαι να την πετύχει και να παραμείνει εκεί. Παίζει βέβαια στο συγκεκριμένο βίντεο μεγάλη δόση ειρωνείας έναντι του Ελληνικού πολιτισμού που τελικά ίσως και να πηγάζει από μια έντονη αποστροφή, μια περιφρόνηση εκ μέρους των δημιουργών του τραγουδιού, που μπορεί να θεωρηθεί ως ήπια εκδοχή του μίσους. Ίσως. Η ικανότατη συστημική ερμηνεύτρια μετά από επιλογή της και μετά από τις πάμπολλες εμφανίσεις της στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου, στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και σε όλους του «ιερούς» χώρους του συγχρόνου Ελληνικού πολιτιστικού γίγνεσθαι, επέλεξε να εμφανίσει το Ηρώδειο ως πίστα σκυλάδικου και το ιερό του Παρθενώνα ως ανίερο τουριστικό αξιοθέατο, με επόμενο πλάνο ένα φλεγόμενο κεμπαπτζίδικο. Γιατί; Μελωδικός Ινδικός αχταρμάς και συνταγή με λίγο Μπόλιγουντ, λίγο Αλβανικό τραπ, λίγη αγγλόφωνη ποπ, λίγο περίπου ελληνόφωνο κιτσ, λίγο τζατζίκι, λίγη λούπα απ το καλάθι, μια ψηφιακή περικεφαλαία, λίγη βαλκανική κατάντια και λίγο κεκέδισμα. Λίγο τουρίστας με κάλτσα και σανδάλι, λίγο μπουζούκι, ζουρνάς και λίγη ειρωνεία. Μεγάλη όμως προβολή ακραίας και επικίνδυνης οδήγησης σε μια χώρα που θρηνεί ετησίως χιλιάδες απώλειες ανθρώπινων ζωών από αυτοκινητιστικά δυστυχήματα, κατά κανόνα νεαρών ανθρώπων στους οποίους άλλωστε απευθύνεται ηλικιακά και το βίντεο. Το Τατατατα-βίντεο ως «Εθνική πρόταση» απευθύνεται ίσως και στις οικογένειες των 125.000 θυμάτων του δρόμου η στους 350.000 που έχουν μείνει ανάπηροι; Ποιος επέλεξε να προβάλει αυτές τις προσβλητικά επικίνδυνες εικόνες; Ποιος απεδέχθη να εκπροσωπήσουν τον Ελληνικό λαό; Δεν πρόκειται απλά για ένα βίντεο που οι δημιουργοί και οι ηθικοί αυτουργοί του, κατασκευάζουν ελεύθερα και όπως θέλουν, για να στηρίξουν τις απόψεις ή την καριέρα τους. Πρόκειται για ένα βίντεο που εκπροσωπεί τον Ελληνικό λαό και τον Ελληνικό πολιτισμό. Ας λήξει πλέον αυτή η στημένη παρεξήγηση που υποβιβάζει τον μέσο Έλληνα μέσω της βίας των ΜΜΕ στο επίπεδο του μη σκεπτόμενου σκύλου που ζέχνει από την άγνοια της ιστορίας του. Υπάρχει και η άλλη Ελλάδα. 

Δεν θα εκπλαγώ πάντως αν θα πάει καλά αυτό το κακόγουστο οπτικοακουστικό συνονθύλευμα γιατί αυτό ακριβώς ζητά η Γιουροβίζιον από την Ελλάδα να είναι. Κάτω του μετρίου. Ο μέσος Ευρωπαίος θα χαρεί ακόμα μια φορά με την κατάντια του ελληνικού πολιτισμού. Εξ άλλου όραμα της Ευρώπης ήταν και θα είναι η Ελλάδα να είναι για πάντα ένας τουριστικός προορισμός και όχι η πηγή του παγκόσμιου πολιτισμού. Eurovision αφού! Η Μαρίνα είναι system girl και απλά κάνει την δουλειά της…Το δράμα δεν είναι το τραγούδι. Το δράμα είναι ο μηχανισμός που επέλεξε και τοποθέτησε τους εκλέκτορες σε αυτή την θέση. Οφείλουν να παραιτηθούν και να ζητήσουν δημόσια συγγνώμη από τον ελληνικό λαό. Τα –τα-τα-τα-τα-τα… αυτή είναι η ρίζα του κακού αυτό και το άνθος του! Αγαπητή ΕΡΤ το κρίμα στον λαιμό σου… 

Σχολιο.- Μπαίνω στο γραφείο σήμερα και ακούω ένα pc να βγάζει παράξενο ήχο. Πω ρε γαμώτο φωνάζω μέσα στην απόγνωση, χάλασε το ανεμιστηράκι και θα καεί ο επεξεργαστής. «Όχι όχι μην ανησυχείς» λέει ο συνάδελφος «το τραγούδι της Μαρίνας Σάττι για τη Γιουροβίζιον είναι, το έβαλα να παίξει από περιέργεια».

Σχολιο.- Τι αισχος και αηδια ειναι αυτο το τραγουδι...

Κιμαδομηχανη παντου...

Σχολιο.- Οταν συμμετέχεις στο στημένο πανηγυράκι μιας " Ενωσης" που είχε το θράσος να αποκαλέσει την Αρχαία Ελλάδα πόρνη και το πιστεύει ακόμα , αφου δεν το ανακάλεσε , απλά αποδέχεσαι οτι είσαι δούλα/ος του Αφέντη. Συμμεέχεις στο μαγαζί που αποκλε'ει τη Ρωσία και την Παλαιστίνη και βάζει μέσα τον Νονό της Δυτικής Μαφίας , Νετανιάχου? Αυτό δα έλειπε, να δημιουργήσεις με μια τέτοια συμμετοχή και μουσική υψηλής ποιότητας..

Σχολιο.- Δεν θα μπορέσω να το ακούσω δεύτερη φορά. Τόσο κακόηχο. Τίποτα δεν υπάρχει να σε προκαλέσει να θελήσεις άλλη μια φορά να το ακούσεις Κουραστικό.....



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τα βαλε ο woke "φεμινιζμός" με τον Κουτσούμπα γιατί έθιξε μια πτυχή της ηθικής εξαθλίωσης των δυτικών χωρών "προτύπων" εκπαίδευσης. Και θυμήθηκαν μετά από 6 χρόνια ότι αυτό δεν μπορεί να αποτελεί επιχείρημα κατά της ιδιωτικής εκπαίδευσης. Όταν ομως τα καταγγελε ο Ανταρσαιος γιατρός - μαϊντανός των social, πριν ξεκινησει η woke υστερία στην Ελλάδα, ήταν θεμιτή "αντικαπιταλιστικη ρητορικη":

Σχολιο.- μιλάμε για έναν ιδεολογικό απόπατο όλο και πιο ξετσίπωτο στη συστημική του συμμόρφωση ....

Σχολιο.- Ακριβώς! Το ΚΚΕ πήρε θέση κατά της ατζέντας και γι αυτο πρέπει οπωσδήποτε να παρουσιαστεί ως σκοταδιστικο και οπισθοδρομικό. Το πραγματικό πρόβλημα αυτών που τώρα τσιριζουν δεν ειναι η ιδιωτικοποίηση των ΑΕΙ (την στηρίζουν ετσι και αλλιώς) αλλά η απενεχοποίηση κάθε είδους πορνειας.

Το βλέπουμε πλέον σε συστηματική βάση στην τηλεόραση. Στην Ελλάδα του Only Fans προβάλλεται σαν πρότυπο η βίζιτα καθώς "τολμά ακομπλεξάριστα" να υπερασπιστεί την επιλογή της δημόσια. Το ειδαμε προ μηνων στην Κουτσελινη...



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η ΛΈΝΑ ΔΙΒΆΝΗ ΚΑΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ...ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ!...

...........η γνωστή(αχ δόλιο νεοελληνικό πνεύμα, έρμαιο στα χέρια όχλων που "μαθαίνουν λογοτεχνικό ταλέντο" σε φροντιστήρια Δημιουργικής Γραφής...)..) συγγραφέας, αδυνατώντας να αφήσει φτωχή την εποχή χωρίς την δική της αυθεντία, απεφάνθη ότι " γάμος κ παραδοσιακή οικογένεια είναι ξεπερασμένα, παλιακά πράγματα...το 60% παίρνουν διαζύγιο"... ακριβώς έτσι, "παλιακά" μιας χυδαίας αργκό ηλίθιων που καθιστά εγγύηση ποιότητας κ αναγκαίου τη χρονικότητα!...

.............είναι "καταπιεστικά θέσμια" αυτά, σα να λέμε "φυλακές" όπου πνίγεται η ελευθερία...αχ αυτή η "ελευθερία", ένα κακοποιημένο φετίχ που η αοριστία του είναι ο πυρήνας της πιο "πειστικής" σκλαβιάς(π χ. σκλαβιά στα ανεξέλεγκτα πάθη, σκλαβιά στο Μηδέν....)...

...............βέβαια, ας μας εξηγήσει η Ντίβα, γιατί "σκίστηκε" και αυτή για τον "γάμο ομόφυλων" και δεν προήγαγε την "πρωτότυπη" ιδέα της απλής ελεύθερης(μη καταπιεστικής...) εξωθεσμικής συμβίωσης;...τι στο καλό, θέλει να ανθίσει και η δικηγορία των ομοφυλόφιλων διαζευκτηρίων;......μικρό τεκμήριο κι αυτό του όλου δημαγωγικού χαρακτήρα της Μεταμοντέρνας Κουλτούρας του Αποδομισμού: από την "απορρύθμιση της εργασίας" μέχρι την "απορρύθμιση της οικογένειας", μια κεντρική στρατηγική κατακερματισμού κ παραγωγής ενός ψυχοπαθητικου "αθροίσματος" Άδειων Οχλομονάδων....

..............και επί της ουσίας.....

...........τι σημαίνει "ανελεύθερος θεσμός" αν όχι περιορισμός της αυθαίρετης αυτοδιάθεσης;.......

..............δλδ κατάργηση του "δικαιώματος" να κάνω ό,τι θέλω, όποτε θέλω, όπως θέλω, χωρίς να δίνω λογαριασμό....καθιέρωση μιας τυφλής ασυδοσίας βαθιά αηθικής κ ανομιακης...

..............αυτό η "δικαιωματίστικη" φιλελέ κουλτούρα το λέει "καταστατική αρχή της ελεύθερης ατομικότητας", αλλά στην ουσία είναι η ΑΡΝΗΣΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗΣ εκ μέρους του ΑΥΤΟΑΝΑΦΟΡΙΚΟΥ ΝΑΡΚΙΣΣΙΣΤΗ......ο οποίος, κατά τον προδρομικό Ιόλα, "κάνει ό,τι του λέει το πέος/αιδοίο του".....και δεν είναι αυτό παλινδρόμηση στην απόλυτη ζωώδη βία του αρχέγονου δάσους!...

................διότι αν δεν ήταν αυτή η "ρίζα του Κακού", τότε, με μια ψυχολογία Αμοιβαιότητας και μια Κουλτούρα Σχέσης, θα βρίσκονταν λύσεις χωρίς τον εύκολο μηδενισμό της Άρνησης....αλλά ο "προοδευτικός" δε θέλει "δερβέναγες", μόνο συγκυριακά "επιθυμίες ενός άλλου"(πότε σύντροφος, πότε παιδί, αλλά ποτέ κάτι σταθερό...)...

................η Διβάνη, "ετοιμοπόλεμη" στον ιλουστρασιόν μηδενισμό τού "κοινού" της, εκφράζοντας την "γυναικεία αυτοδιάθεση" της σύγχρονης Αγοράς, καταφάσκει τη χαοτική αποδόμηση, αλλιώς πώς θα πουλήσει η δόλια εμπόρισσα της μαζικοδημοκρατικης μυθοπλασίας;.....μιας μυθοπλασίας τίγκα στο "σώψυχο" και το "έμφυλο" αλλά με αλλεργία στη Φτώχεια, την Ανισότητα, την Κατάθλιψη κ την Εθιστικότητα από αβυσσαλέα βιοτικά αδιέξοδα, την Αυτοκτονία κ την Τρέλα, το Κομμάτιασμα Πατρίδων, τον θάνατο λόγω Ιδιωτικοποιημενης Υγείας....

.............. δεν στηλιτεύει, το υπαλληλάκι, τους δομικούς όρους του θεσμικού ξηλώματος(την εξάλειψη των όρων Σχέσης σε πραγματικές συνθήκες κ συντεταγμένες), αλλά αποθεώνει την ΉΤΤΑ του ματαιωμένου Υποκειμένου Σχέσης(που είναι η υπαρκτική μήτρα του πολιτισμού)........

..............βαφτίζει "οικογένεια" τις περιστασιακές κ ακαθόριστες ΣΥΝΕΥΡΕΣΕΙΣ χωρίς εντελέχεια οργανικού μικρόκοσμου.....μια "παρέα φίλων" δεν είναι Περιβάλλον Ύπαρξης αλλά "στέκι για ξίδια"!....

................κι αυτή η ΑΓΡΑΜΜΑΤΗ έχει φήμη "πνευματικού ανθρώπου"....



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Έκοψαν όλες τις κλειδώσεις του Υψηλάντη και μετά τον αποκεφάλισαν…. 

Για να μην ξεχνούμε, κιόλας, την διαχρονική «ανεκτικότητα» των γειτόνων, τότε που κατείχαν την εξουσία και είχαν υποδουλωμένες πολλές εθνότητες.

Ο Αλέξανδρος Υψηλάντης, ο παππούς του αρχηγού (και συνονόματου) της ελληνικής επαναστάσεως, όταν ο γιός του Κων/νος (πατέρας του αρχηγού) δραπέτευσε από την Μολδαβία και κατέφυγε στην Αγία Πετρούπολη, θεωρήθηκε από τους Τούρκους ως υπεύθυνος για αυτήν την προδοσία (πως αυτός «έβαλε λόγια» στον γιό του) και έπρεπε να τιμωρηθεί.

Μας αφηγείται ο Διονύσιος Εκκλησιάρχης (εκκλησιάρχης είναι τίτλος από οφίκιο του Πατριαρχείου):

«…όταν έμαθε ο Τούρκος αυτοκράτωρ ότι αυτός συμβούλεψε τον γιό του να καταφύγει στους Ρώσους, πήγε με 2 χιλιάδες γενίτσαρους και χωρίς προειδοποίηση περικύκλωσε το σπίτι του Υψηλάντη και αφού τον συνέλαβαν τον πέρασαν αλυσίδα στον λαιμό, δεσμά στα πόδια, σιδερένιο περιλαίμιο και τον έκλεισαν στην φυλακή Γεντί Κουλέ. Έπειτα δήμευσαν όλην του την περιουσία. Μετά τον έβγαλαν στον μεϊντάνι και με την παρουσία του βεζύρη άρχισαν οι δήμιοι να του κόβουν όλες τις κλειδώσεις, δηλαδή 17 από τα δάκτυλα έως τον ώμο. Το ίδιο έκαναν και στο άλλο χέρι με 17 τομές. Και στα πόδια το ίδιο έκαναν από τα δάκτυλα έως την μέση. 13 αρθρώσεις έκοψαν από το ένα πόδι και 13 από το άλλο. Συνολικά τον έκοψαν σε 60 κομμάτια. Αφού έμεινε μόνο ο κορμός και σπάρασσε μέσα στα αίματα, του έκοψαν και το κεφάλι»….

Προφανώς, παραήταν «ανθρωπιστικό» για κάποιους Τούρκους απλώς να κρεμάσουν ή να αποκεφαλίσουν έναν καταδικασμένο. Έπρεπε πρώτα να ικανοποιήσουν μέχρι τέλους τα άρρωστά τους ένστικτα και λίγο πριν ξεψυχήσει, τον αποτελείωναν.

Κάποιοι μάλιστα σήμερα είναι περήφανοι για αυτήν την ¨κουλτούρα¨…



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Είχα ακούσει μια συνέντευξη με Ρώσο στρατηγό που έλεγε πως οι Δυτικοί δεν έχουν την τεχνολογία των Ρώσων σε πυρηνικά όπλα. Το Σάρματ είναι ίσως ένα από τα ισχυρότερα του πλανήτη. Μπορεί κυριολεκτικά να εξαφανίσει χώρες από τον χάρτη. Οι Αμερκανοί θέλουν να παίξουν με πυρηνικά μικρής εμβέλειας. Οι Ρώσοι τους προειδοποιούν ότι τι μικρής ή μεγάλης, αν αρχίσει ο πυρηνικός δεν έχει πλέον όρους. Ο Ρώσος στρατηγός είπε πως μία βόμβα να ρίξουν στο Γκραντ Κάνυον αρκεί και η φύση θα συνεχίσει το έργο τους. Εκεί υπάρχει ηφαίστειο που αν πυροδοτηθεί δεν θα μείνει τίποτε όρθιο. Σίγουρα θέλουν να παίξουν αυτό το παιχνίδι οι Δυτικοί;



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η κατάφωρα λανθασμένη αντίληψη ότι η Κλασική Ελλάδα, μαζί με τον ευρύτερο κλασικό κόσμο, ήταν κάποιο είδος ομοφυλοφιλικής ουτοπίας, ξέσπασε στην πολιτιστική συνείδηση τη δεκαετία του 1970, κυρίως ωθήθηκε από το κακώς ερευνημένο έργο του KJ Dover, «Ελληνική Ομοφυλοφιλία».

Το βιβλίο, μαζί με την παράλογη αντίληψη ότι η ομοφυλοφιλία ήταν διάχυτη σε όλο τον ελληνορωμαϊκό κόσμο, έχει απαξιωθεί από οξυδερκείς μελετητές ικανούς ακόμα για κριτική σκέψη και αντικειμενικότητα. Έχουν ασκήσει εκτενή κριτική στο συγκεκριμένο βιβλίο για τους αβάσιμους ισχυρισμούς του σχετικά με την επικράτηση της ομοφυλοφιλίας στην αρχαία Ελλάδα, που υποτίθεται ότι υποστηρίζονται από μια ανάλυση 80.000 θραυσμάτων αρχαίας κεραμικής. Από αυτά, μόνο 30 κομμάτια - ένα μόνο 0,0375% - εμφανίζουν εικόνες που θα μπορούσαν να ερμηνευθούν ως ομοφυλοφιλικής φύσης.

Επιπλέον, η πλειονότητα αυτών των «ομοφυλοφιλικών» κομματιών περιλαμβάνει σάτυρους, πλάσματα γνωστά για την ηδονιστική τους συμπεριφορά, η οποία καθιστά τέτοιες απεικονίσεις κατάλληλες για τα συμφραζόμενα. Έτσι, είχαν μεταφορικό ή θρησκευτικό χαρακτήρα παρά κυριολεκτικό.

Οι κλασικοί Έλληνες δεν είχαν λέξη για την ομοφυλοφιλία όπως εμείς σήμερα, επειδή η σύγχρονη έννοια της «ομοφυλοφιλικής αγάπης» δεν υπήρχε μέχρι τη σύγχρονη εποχή.

Χρησιμοποίησαν, ωστόσο, τη λέξη «κιναίδος» για να περιγράψουν ομοφυλοφιλικές πράξεις ή διασταυρώσεις.

Ετυμολογικά, το "kinaidos" (κίναιδος) μεταφράζεται απευθείας σε "θηλυκό", αλλά χρησιμοποιήθηκε επίσης για να δηλώσει "αυτός που προκαλεί ντροπή" ή "καταμίτη" και συνδέθηκε με την επίκληση της δυσμένειας της Aidos, της θεάς της ντροπής, της σεμνότητας, και σεβασμό. Ήταν επίσης μια σκόπιμα προσβλητική και θρησκευτικά ασεβής λέξη για μια «θηλυκή αγάπη» που αναστάτωσε τους θεούς και τη φυσική τάξη. Το αντίστοιχο ρωμαϊκό λατινικό ήταν «cinaedus».

Στην Αθήνα του τέταρτου αιώνα π.Χ., ο ρήτορας Δημοσθένης χαρακτηρίστηκε κιναΐδος στην αίθουσα του δικαστηρίου από τον αντίπαλό του Αισχίνη σε μια προσπάθεια να σπιλώσει την αρρενωπότητά του και να τον κατηγορήσει για ξεδιάντροπη συμπεριφορά. Ο Αισχίνης απέδωσε επίσης στον Δημοσθένη το παρατσούκλι «Μπάταλος» («άρσε»), αποδίδοντάς το στην «ανανδρία και κιναΐδια» του και συχνά χλεύαζε την «ανανδρική και γυναικεία ιδιοσυγκρασία του», φτάνοντας μάλιστα στο σημείο να επικρίνει το γυναικείο στυλ ντυσίματος του.

Στον «Γοργία» του Πλάτωνα, η «ζωή των κιναίδων» παρουσιάζεται ως το κατεξοχήν παράδειγμα ηδονιστικής και εκφυλιστικής ζωής.

Οι Ρωμαίοι συγγραφείς παρέχουν περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το τι θεωρούσαν άθλιο σχετικά με τη συμπεριφορά του σιναΐδου: ο Catullus, ο Martial και ο Juvenal παρουσιάζουν όλοι τον Cinaedi ως επιθυμητή σεξουαλική διείσδυση από άλλους άνδρες και συχνά επιδεικνύοντας ακραία θηλυκότητα.

Φυσικά, πολλοί σύγχρονοι «ακαδημαϊκοί» θα αναδείξουν τον πολύ κακοποιημένο αρχαίο θεσμό της παιδεραστίας, αλλά οι τρέχουσες αντιλήψεις αυτής της πανάρχαιας πρακτικής αντανακλούν σύγχρονες διαστροφές παρά ιστορικές πραγματικότητες. Σε αντίθεση με τη δημοφιλή σύγχρονη πεποίθηση, η παιδεραστία στην Κλασική Ελλάδα δεν συνεπαγόταν σεξουαλικές σχέσεις. Ήταν μια εκπαιδευτική σχέση όπου οι νέοι άντρες είχαν καθοδήγηση από μεγαλύτερους πολίτες.

Ιστορικοί όπως ο Ηρόδοτος, ο Ξενοφών και ο Πλάτων, μεταξύ άλλων, έγραψαν περιφρονητικά για περιπτώσεις όπου η παιδεραστία εκμεταλλεύτηκε την ελίτ για ομοφυλοφιλικές σχέσεις, κάτι που θεωρήθηκε παρόμοιο με την παιδεραστία. Στο «Συμπόσιό» του, ο Πλάτων ανέφερε ότι ορισμένοι γονείς θα προσέλαβαν σωματοφύλακες για να αποτρέψουν τέτοιες καταχρήσεις.

Για παράδειγμα, ο Ξενοφών, σύγχρονος του Πλάτωνα και συμμαθητής του Σωκράτη, καταδίκασε τις παιδεραστικές σχέσεις που είχαν μολυνθεί από ομοφυλοφιλικές δραστηριότητες ως απαράδεκτες και ως «αφύσικο πόθο», μια άποψη που συμμεριζόταν ο Πλάτωνας, ο οποίος πίστευε ότι τέτοιες σχέσεις ήταν επαίσχυντες.

Ο αρχαίος Ρωμαίος ιστορικός Κλαύδιος Αιλιανός σημείωσε ότι η αισχρότητα και η σεξουαλική δραστηριότητα μεταξύ των ανδρών δεν ήταν αποδεκτές στη Σπάρτη, καθώς θεωρούνταν ότι προκαλούν ντροπή. Οι ποινές για τέτοιες πράξεις ήταν αυστηρές, συμπεριλαμβανομένου του θανάτου ή της εξορίας.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το Ισραήλ βασάνισε εργαζόμενους των Ηνωμένων Εθνών για να αποσπάσει μαρτυρίες εναντίον της UNRWA και να σταματήσει την χρηματοδότηση για την επιβίωση των Παλαιστινίων. 

Γιατί τέτοιοι είναι. Και κανένας δεν τολμά να μιλήσει για αυτό.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αρχιραβίνος .. Ηρώδης: Σκοτώστε τους όλους στη Γάζα σκοτώστε και τα μωρά θα είναι αυριανοί μαχητές…η δολοφονία Παλαιστίνιων μωρών επιτρέπεται σύμφωνα με τον εβραϊκό νόμο και τη θρησκεία..

09/03/2024

Αρχιραβίνος Ηρώδης: Σκοτώστε τους όλους στη Γάζα σκοτώστε και τα μωρά θα είναι οι αυριανοί μαχητές.. «Σήμερα είναι μωρό, αύριο είναι μαχητής».

Ο Ραβίνος Eliyahu Mali, επικεφαλής της σχολής εποίκων yeshiva στην κατεχόμενη Jaffa, υποκίνησε τους φοιτητές του που υπηρετούσαν στις ισραηλινές δυνάμεις κατοχής να σκοτώσουν όλους στη Γάζα, συμπεριλαμβανομένων των μωρών.

Αναφέρθηκε στις λεγόμενες εβραϊκές αρχές του πολέμου, δηλώνοντας: «Ο νόμος: δεν θα ζήσει ψυχή. Αν δεν τους σκοτώσεις, θα σε σκοτώσουν. » Όταν ρωτήθηκε αν περιλαμβάνονται μωρά, απάντησε: «Το ίδιο, πυροβολήστε τα».

Η δολοφονία παλαιστίνιων μωρών επιτρέπεται σύμφωνα με τον εβραϊκό νόμο και τη θρησκεία – Αρχιραβίνος (Ynet)

Ο Ραβίνος Eliyahu Mali, διευθυντής της Σχολής Shirat Moshe yeshiva, πιστεύει ότι ο Ισραηλινός Στρατός θα πρέπει να ακολουθεί την αρχή του Halakhah – «Σύμφωνα με το νόμο, καμία ψυχή ζώσα δεν θα ζήσει» – επειδή αυτός είναι ένας πόλεμος mitzvah. ( η εβραϊκή λέξη mitzvah αναφέρεται σε μια εντολή από τον Θεό που πρέπει να εκτελείται ως θρησκευτικό καθήκον.)

Είπε σε συνέντευξη Τύπου την Πέμπτη ότι «όλοι οι κάτοικοι της Γάζας πρέπει να σκοτωθούν» και ότι, όταν ρωτήθηκε, «ακόμα και τα μωρά, γιατί αύριο θα είναι μαχητές».

Οι φοιτητές στο yeshiva του ραβίνου υπηρετούν στον ισραηλινό στρατό αμέσως μετά την αποχώρησή τους από τη σχολή του – που επιχορηγείται άμεσα από την ισραηλινή κυβέρνηση και έμμεσα από την Ουάσιγκτον μέσω δωρεών με έκπτωση φόρου.

https://twitter.com/i/status/1766243307330396173



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Και ο ΥΠΕΞ Πολωνίας δεν αποκλείει την αποστολή δυνάμεων του ΝΑΤΟ στην Ουκρανία! Ας το κάνουν το λάθος..

09/03/2024

Μετά τη Γαλλία και τον Ναπολέοντα Μακρόν και ο ΥΠΕΞ Πολωνίας Sikorski δεν απέκλεισε την αποστολή ΝΑΤΟ ικών δυνάμεων στην Ουκρανία αναφέρει πριν λίγο η ρώσικη gazeta. Ας κάνουν το λάθος …



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αφήνουν τους Ισραηλινοναζί να ματώνουν την πλατεία και ματώνουν τους Έλληνες…! Ανοχή στους σιωνιστοναζί χούλιγκαν χτύπημα στους φοιτητές! ……...

08/03/2024

Αφήνουν τους Ισραηλινούς να ματώνουν την πλατεία και ματώνουν τους Έλληνες… Σύνταγμα χθες και σήμερα… Ανοχή στους χούλιγκαν χτύπημα στους φοιτητές!

Αφήνουν τους ξένους χούλιγκαν να κάνουν Γάζα το κατώφλι της Βουλής και ματώνουν τους Έλληνες φοιτητές…

Oι φοιτητές στο Σύνταγμα υπερασπίστηκαν το Σύνταγμα και τη βασική του επιταγή ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΕΙΑ (άρθρο 16)… ένα Σύνταγμα που έγινε πλέον διάτρητο σαν διακοσμητική δαντέλα…..

Οι φοιτητές υπερασπίστηκαν τη Δημοκρατία!



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οργή και σφοδρές αντιδράσεις για την ταινία «Τα αδέσποτα κορμιά» με την εσταυρωμένη γυμνή γυναίκα στην αφίσα.

Κανένας σεβασμός στα θρησκευτικά σύμβολα! Βγήκε πρώτος ο κεντροαριστερός ΣΥΡΙΖΑ της ανωμαλίας της ομοφυλοφιλίας και της διαστροφής να υπερασπιστεί την βλάσφημη απεικόνιση.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΤΟ ΞΕΠΛΥΜΑ! ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ρόμπα ο Ευαγγελάτος...

9/3/2024     -         18.18

Όταν θέλεις να ξεπλύνεις την κυβέρνηση κ τρως τον κουβά στα μούτρα 

 Ευαγγελάτος: «ο όποιος προφανώς έχει δεχθεί κάποια πέτρα στο κεφάλι» 

Φοιτητής: «μη το κόψετε, με γκλοπ αστυνομικού».

https://twitter.com/i/status/1766126518160220405

https://twitter.com/i/status/1766121218644566463

-Νίκο να σου πω ότι έχει κι άλλον ένα τραυματισμό,δεν ξέρω που θες να πάμε..Θες να μείνουμε στον Κωνσταντίνο; 

Μ άλλα λόγια Νίκο να τον κόψω; 

Ε, τον κόψανε γλυκά-γλυκά (εφυγε η κάμερα)πάνω που έλεγε ότι όλη η ακαδημαϊκή κοινότητα είναι κατά του νομοσχεδίου

https://twitter.com/i/status/1766144421211378074



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΔΙΧΑΣΕ η ροζ σημαία (της ξαφτιλισμένης χαφιέδιασας της CIA Λαλέ) που έβαλε ο Δούκας στο δημαρχείο της Αθήνας...

Μπέρδεψε τους χρήστες του Twitter η ροζ σημαία της Γεωργίας Λαλέ, η οποία, το απόγευμα της Παρασκευής, «έντυσε» την πρόσοψη του δημαρχείου της Αθήνας, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα των Γυναικών.

Κάποιοι έδωσαν συγχαρητήρια στον δήμαρχο Αθηναίων Χάρη Δούκα για την επιλογή, ενώ κάποιοι άλλοι έκαναν λόγο για «ποινικό αδικήμα». Υπενθυμίζεται ότι το γελοίο ξεφτιλισμένο έργο της ατάλαντης δικαιωματίστριας της CIA Γεωργίας Λαλέ, το οποίο αναπαριστά την ελληνική σημαία με ροζ χρώμα, είχε προκαλέσει τον περασμένο Δεκέμβριο αντιδράσεις από τον κόσμο που κατεύθυνε την οργή του στο υπουργείο Εξωτερικών όταν είχε είχε τοποθετηθεί σε χώρο του Γενικού Προξενείου.

Στο πλαίσιο δράσεων του Δήμου Αθηναίων για την Ημέρα των Γυναικών, η εικαστικός «έντυσε» την πρόσοψη του δημαρχείου Αθηνών, με τη χρήση της τεχνολογίας 3D projection mapping. Με το έργο αυτό η δικαιωματίστρια Γεωργία Λαλέ, που ζει μόνιμα στη Νέα Υόρκη, μνημονεύει δήθεν τα θύματα γυναικοκτονίων και ενδοοικογενειακής βίας, και με αυτό το πρόσχημα κοροϊδεύει την ελληνική σημαία.

Σχολιο.- Δεν είναι «τέχνη» είναι ποινικό αδίκημα. Αρκετά με την πλάκα. Άρθρο 191Α - Ποινικός Κώδικας (Νόμος 4619/2019) «1. Όποιος δημόσια αφαιρεί, καταστρέφει, παραμορφώνει ή ρυπαίνει την επίσημη σημαία του κράτους ή έμβλημα της κυριαρχίας του ή ηχητικά παρεμποδίζει τη δημόσια ανάκρουση του εθνικού ύμνου, και έτσι εκθέτει σε κίνδυνο τη δημόσια τάξη, τιμωρείται με φυλάκιση έως δύο έτη ή χρηματική ποινή».

Σχολιο.- Ο Δούκας έβαλε στην πρόσοψη του Δήμου Αθηναίων τη ροζ ελληνική σημαία της Γεωργίας Λαλέ



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΝΕΑΡΟΙ επιτέθηκαν σε δύο τρανσέξουαλ στην Θεσσαλονίκη...

Σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Στις 22:30, πολυπληθής ομάδα νεαρών ατόμων, που βρισκόταν στην πλατεία Αριστοτέλους, κινήθηκε εναντίον δύο τρανσέξουαλ ατόμων που περνούσαν από το σημείο.

Οι νεαροί αντάλλαξαν ύβρεις με τους δύο τρανσέξουαλ. Στη συνέχεια άρχισαν να τους πετούν μπουκάλια, ενώ κάποιοι τους έφτυσαν. Τα δύο τρανς μπήκαν στο εσωτερικό ενός εστιατορίου για να προστατευθούν. Ειδοποιήθηκε το 100. Στο σημείο έσπευσε ισχυρή αστυνομική δύναμη.

Μέχρι στιγμής, οι αστυνομικοί προχώρησαν σε 12 προσαγωγές. Ο αριθμός των προσαχθέντων αναμένεται να αυξηθεί. Οι εμπλεκόμενοι στο συμβάν έχουν μεταβεί στο Αστυνομικό Τμήμα Λευκού Πύργου. Εξετάζεται το ενδεχόμενο να αναλάβει την υπόθεση η Υπηρεσία Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας.

https://www.youtube.com/watch?v=Aw5ywG6Dm3Y&t=6s



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ! ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ χιλιάδων για εκεχειρία στη Γάζα...

9/3/2024    -     22.49

Χιλιάδες άνθρωποι διαδήλωσαν  σήμερα Σάββατο (9/3) στο Λονδίνο, με αίτημα την εφαρμογή μιας κατάπαυσης του πυρός στη Γάζα, έπειτα από πέντε και πλέον μήνες ενός καταστροφικού πολέμου μεταξύ του Ισράηλ και του ισλαμιστικού κινήματος της Χαμάς, στον παλαιστινιακό θύλακα.

Με αφετηρία το Hyde Park Corner, στο κέντρο της βρετανικής πρωτεύουσας, οι διαδηλωτές, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της οργάνωσης «Palestine Solidarity Campaign», υπό την παρουσία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων,  ολοκλήρωσαν  την πορεία τους μπροστά από την αμερικανική πρεσβεία, όπου έχει στηθεί ένα βήμα για ομιλίες.

Κρατώντας παλαιστινιακές σημαίες, το πλήθος φώναζε το σύνθημα «Ελευθερία στην Παλαιστίνη» και ζητούσε να εφαρμοστεί «τώρα» μια κατάπαυση του πυρός, καταγγέλλοντας τους περισσότερους από 30.000 νεκρούς, που έχουν προκαλέσει τα ισραηλινοναζιστικά πλήγματα.

Ορισμένοι κρατούσαν πλακάτ στα οποία διάβαζε κανείς συνθήματα όπως «Σταματήστε τον πόλεμο στη Γάζα» ή «Σταματήστε τη γενοκτονία», αλλά επίσης «από τον ποταμό (Ιορδάνη) έως τη θάλασσα (της Μεσογείου) Λευτεριά στην Παλαιστίνη», ένα  σύνθημα που συνδέεται από ορισμένους με την καταστροφή του Ισραηλινοναζιστικού μισθοφορικού καθεστώτος καθαρμάτων.

Η αστυνομία, που κατηγορείται από ορισμένους πολιτικούς αξιωματούχους της δεξιάς πτέρυγας του κυβερνώντος συντηρητικού κόμματος, που είναι υπεύθυνοι για το σιωνιστοναζιστικό καθεστώς στην Παλαιστίνη,  ότι εμφανίζεται συμβιβαστική προς τους διαδηλωτές, διαβεβαίωσε πως θα κάνει τη δουλειά της «χωρίς φόβο» και θα παραμείνει «ανεξάρτητη, αμερόληπτη» υπερασπιζόμενη την ίδια ώρα «το δημοκρατικό δικαίωμα», στη διαδήλωση.

«Αυτές οι διαδηλώσεις εξελίσσονται σε πορείες μίσους κατά του Ισραηλινοναζιστικού αποικιακού καθεστώτος και εμείς πιστεύουμε πως φτάνει», κατήγγειλε ο ισραηλινοναζί Ιτάι Γκάλμαντι, διοργανωτής μιας σιωνιστικοναζιστικής αντι-διαδήλωσης σήμερα στο Λονδίνο, όπως μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων PA.



 -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



«ΤΑ ΡΑΝΤΑΡ λειτουργούν χωρίς ανταλλακτικά!» ΚΙΝΔΥΝΟΣ-ΘΑΝΑΤΟΣ η εναέρια κυκλοφορία...

9/3/2024    -   200.24

Μηχανικοί Ασφάλειας Εναέριας Κυκλοφορίας / Ραντάρ εκτός λειτουργίας, υποστελέχωση, ελλείψεις ανταλλακτικών

Σοβαρά προβλήματα και ελλείψεις που άπτονται της ασφάλειας των πτήσεων καταγγέλλει η Ένωση Ηλεκτρονικών Μηχανικών Ασφάλειας Εναέριας Κυκλοφορίας της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας (ΕΝΗΜΑΕΚ/ΥΠΑ).

Στην σχετική ανακοίνωση τονίζεται, ότι ενώ το κράτος τούς πάει στα δικαστήρια για τη συμμετοχή τους στην απεργία της 28ης Φλεβάρη, μια σειρά από σοβαρά προβλήματα παραμένουν άλυτα, παρά τις σαφείς επισημάνεις που έγιναν κατά το πρόσφατο παρελθόν.

Πιο συγκεκριμένα, επιρρίπτοντας σοβαρές ευθύνες στο υπουργείο Μεταφορών και Υποδομών, καθώς και στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας, αναφέρεται στο πρόβλημα που υπάρχει α) στα radar, β) στις προμήθειες που αφορούν τα συστήματα του Κεντρικού Κτιρίου Αεροναυτιλίας στο Ελληνικό γ) στη διαθεσιμότητα ανταλλακτικών, καθώς και δ) στις ελλείψεις προσωπικού.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΕΝΟΨΕΙ ΕΙΣΒΟΛΗΣ! Το Ισραήλ έπληξε 12όροφο συγκρότημα κατοικιών στη Ράφα.. Το μόνο που είχε μείνει όρθιο από τους συστηματικούς βομβαρδισμούς γενοκτονίας.

9/3/2024    -      18.54

Το Ισράηλ έπληξε ένα από τα μεγαλύτερα συγκροτήματα κατοικιών στη Ράφα, στο νότιο τμήμα της Λωρίδας της Γάζας σήμερα, ανέφεραν κάτοικοι, εντείνοντας την πίεση στην τελευταία περιοχή του θύλακα στην οποία δεν έχει εισβάλει ακόμα και όπου πάνω από ένα εκατομμύριο εκτοπισμένοι Παλαιστίνιοι έχουν βρει καταφύγιο.

Το 12όροφο κτήριο, που βρίσκεται σε απόσταση περίπου 500 μέτρων από τα σύνορα με την Αίγυπτο, υπέστη ζημιές από την επιδρομή. Δεκάδες οικογένειες έμειναν άστεγες, αν και προς το παρόν δεν υπάρχουν αναφορές για θύματα, σύμφωνα με τους κατοίκους. Ο ισραηλινός στρατός δεν έχει προς το παρόν ανταποκριθεί σε αίτημα να σχολιάσει σχετικά.

Ένας από τους 300 ενοίκους του κτηρίου είπε στο Ρόιτερς πως το Ισραήλ τους έδωσε περιθώριο 30 λεπτών να το εγκαταλείψουν τη νύχτα.

«Ο κόσμος τρόμαξε, έτρεχε πανικόβλητος στις σκάλες, ορισμένοι έπεσαν, επικρατούσε χάος. Άνθρωποι άφησαν τα υπάρχοντά τους και τα χρήματά τους», δήλωσε ο Μοχάμαντ Αλ- Ναμπρίς, προσθέτοντας πως μεταξύ αυτών που παραπάτησαν στα σκαλιά κατά τη διάρκεια της εκκένωσης ήταν η έγκυος σύζυγος ενός φίλου του.

Ένας αξιωματούχος της Φατάχ, από τη Ράφα, εξέφρασε φόβους πως το ότι το Ισραήλ έπληξε το πολυώροφο κτίριο στη Ράφα αποτελεί ένδειξη μιας επικείμενης ισραηλινής εισβολής.

30.960 νεκροί Παλαιστίνιοι και 72.524 τραυματίες από την 7η Οκτωβρίου



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΕΡΧΟΝΤΑΙ αυξήσεις-φωτιά στους λογαριασμούς (κινητής και σταθερής) τηλεφωνίας...

9/3/2024     -    11.30

Αδιανόητες αυξήσεις στους λογαριασμούς κινητής και σταθερής τηλεφωνίας έρχονται να προστεθούν στον ήδη βεβαρυμένο οικογενειακό προϋπολογισμό στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Οι αυξήσεις θα αφορούν στα συμβόλαια που λήγουν, και στο εξής θα ανανεώνονται με πρόσθετες επιβαρύνσεις, μετά την απόφαση της κυβέρνησης να σταματήσει την αιτούμενη από τις εταιρείες τηλεφωνίας τιμαριθμική αναπροσαρμογή των συμβολαίων, σύμφωνα με δημοσίευμα. Οι εταιρείες στα νέα συμβόλαια προτείνουν στους πελάτες τους νέα αυξημένα τιμολόγια με το ίδιο πρόγραμμα. Η αύξηση μπορεί να είναι από 4 έως 7 ευρώ σε ένα πακέτο που πριν προσφερόταν στα 24 έως 27 ευρώ το μήνα. Ποσοστιαία η αύξηση αγγίζει το 20% σε σχέση με τις προηγούμενες χρεώσεις. Αποτυπώνοντας τον ευρωπαϊκό τηλεπικοινωνιακό χάρτη, η Eurostat σε έρευνά της αναδεικνύει πως οι τηλεπικοινωνίες στην Ελλάδα είναι τουλάχιστον 50% ακριβότερες σε σχέση με τον μέσο όρο της ΕΕ.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΣΑΛΟΣ με τον Μακάριο Λαζαρίδη της ΝΔ! "ΤΟ ΜΠΑΖΩΜΑ στα Τέμπη έγινε επειδή δήθεν «άκουγαν φωνές» επιζώντων..." γελοίος κλόουν παραμυθατζής.....

9/3/2024    -   9.30

Νέες δηλώσεις για το μπάζωμα στα Τέμπη έκανε ο γνωστός ψεύτης αληταράς βουλευτής της ΝΔ Μακάριος Λαζαρίδης, επιχειρώντας να ανασκευάσει τις προηγούμενη απίστευτη εξήγηση-δικαιολογία, που θα ακούγονταν απολύτως γελοία και ίσως βλακώδη, εάν δεν αφορούσε σε ένα έγκλημα με 57 νεκρούς, στην οποία κατέφυγε τον πρωί της Παρασκευής.

Ειδικότερα μιλώντας στο Attica ο βουλευτής της ΝΔ, ρωτήθηκε αν δήλωσε ότι το μπάζωμα της περιοχής έγινε γιατί έξι μέρες μετά ακούγονταν από τα συντρίμμια ανθρώπινες φωνές που καλούσαν σε βοήθεια.

Ο ίδιος αρχικά εξαπέλυσε επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, τον οποίο κατηγόρησε ότι κάνει πολιτική μέσω των trolls, αποφεύγοντας να απαντήσει στην ερώτηση που του τέθηκε. «Θα απαντήσω όπως θέλω εγώ» είπε συγκεκριμένα. Όταν κλήθηκε και πάλι να δώσει μια ξεκάθαρη απάντηση για τη συγκεκριμένη δήλωση, και σε ευθεία ερώτηση αν «το είπατε ή δεν το είπατε; Μην μου λέτε για τις εταιρείες. Έχω ρωτήσει κάτι συγκεκριμένο», ο Μακάριος Λαζαρίδης, δήλωσε τα εξής:

«Εγώ αυτό που είπα, είναι κάτι το οποίο έχω πει πριν μια εβδομάδα και επιπλέον έχει πει και ο κ. Τριαντόπουλος και άλλα στελέχη της ΝΔ όλες τις προηγούμενες ημέρες, ότι δηλαδή δεν υπήρξε μπάζωμα την συγκεκριμένη μέρα στα Τέμπη. Αυτό το οποίο έγινε είναι ότι οι γερανοί που ζητήθηκαν από τους ανθρώπους που επιχειρούσαν στο πεδίο…» είπε χαρακτηριστικά.

«Δεν είπα ποτέ κάτι τέτοιο»

Όταν τον ρώτησε ξανά ο δημοσιογράφος αν ακούγονταν φωνές ο βουλευτής της ΝΔ απάντησε: «Δεν είπα ποτέ κάτι τέτοιο (…) Αυτό που είπα είναι αυτό που έχει πει ο συντονιστής των πυροσβεστικών δυνάμεων Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας, ότι χρειάστηκε να ριχτεί χαλίκι για να πατήσουν οι γερανοί».

Σχολιάζοντας στην ίδια εκπομπή, τα όσα είπε ο Μακάριος Λαζαρίδης νωρίτερα, η Δώρα Αυγέρη επισήμανε ότι «προσπάθησε με ψέματα να μας βγάλει όλους τρελούς» παρουσιάζοντας μάλιστα και το σχετικό απόσπασμα από την δήλωση που έκανε ο βουλευτής της ΝΔ στον ANT1.

«Νομίζω ότι τώρα δεν καλείται ο ίδιος ο κ. Λαζαρίδης να διορθώσει ή να πει τίποτα – γιατί είπε και προφανή ψέματα- νομίζω ότι πρέπει να παρέμβει ο ίδιος ο πρωθυπουργός, ο κ. Μητσοτάκης, εάν πραγματικά θέλει να δώσει μια απάντηση στους ίδιους τους συγγενείς που εδώ και πάρα πολύ καιρό λένε ότι κοντά στο έγκλημα των Τεμπών, εγγράφεται ακόμα ένα έγκλημα, αυτό της συγκάλυψης» τόνισε μεταξύ άλλων η σύμβουλος κοινωνικής διασύνδεσης του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανου Κασσελάκη.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΞΕΚΟΒΕΙ η Χαμάς! "ΚΑΝΕΝΑΣ συμβιβασμός στις απαιτήσεις μας για εκεχειρία στη Γάζα..."

9/3/2024    -    8.30

Τι δήλωσε ο εκπρόσωπος της ένοπλης πτέρυγας του Παλαιστινιακού ισλαμιστικού κινήματος

Η Χαμάς δεν θα κάνει “κανένα συμβιβασμό” στις απαιτήσεις των ισραηλινοναζί αυτοί να συνεχίσουν να δολοφονούν άμαχους Παλαιστίνιους και η Χαμάς να τους παραδώσεις τους ισραηλινοναζί ομήρους που είναι στρατιωτικοί. Η Χαμάς θέλει οριστική εκεχειρία στη Λωρίδα της Γάζας και αποχώρηση των ισραηλινών δυνάμεων με αντάλλαγμα οποιαδήποτε συμφωνία για απελευθέρωση των ομήρων, δήλωσε ο εκπρόσωπος της ένοπλης πτέρυγας του παλαιστινιακού ισλαμιστικού κινήματος.

“Η πρώτη μας προτεραιότητα πριν από οποιαδήποτε συμφωνία για ανταλλαγή κρατουμένων είναι η πλήρης εγγύηση της παύσης της επίθεσης και της αποχώρησης του εχθρού” από τη Λωρίδα της Γάζας, “και δεν θα υπάρχει κανένας συμβιβασμός σε αυτό”, τόνισε.

Η Χαμάς ζητεί επίσης την επιστροφή των εκατοντάδων χιλιάδων εκτοπισμένων λόγω του πολέμου αμάχων στις εστίες τους και την έναρξη της ανοικοδόμησης στο έδαφος αυτό.

Το ισραηλινοναζιστικό καθεστώς απαιτεί από την πλευρά του η Χαμάς να δώσει έναν ακριβή κατάλογο των ομήρων που είναι ακόμη ζωντανοί στη Γάζα αλλά το ισλαμιστικό κίνημα δηλώνει ότι αγνοεί ποιός είναι “ζωντανός ή νεκρός” μεταξύ αυτών. Και είπε ότι κάμποσους ομήρους τους δολοφόνησαν οι ίδιοι οι ισραηλινοναζί είτε με βομβαρδισμούς είτε με πυρά ισραηλινοναζί στρατιωτών που παρότι ήταν δεμένοι τους περασαν για Παλαιστίνιους.

Ο Αμπού Ομπέιντα κάλεσε επίσης τους Παλαιστινίους να “κινητοποιηθούν” και να “συρρεύσουν” κατά τη διάρκεια του Ραμαζανιού, του μήνα της νηστείας για τους μουσουλμάνους, στο τέμενος Αλ-‘Ακσα της Ιερουσαλήμ, όπου υπάρχουν φόβοι για εντάσεις κατά την περίοδο αυτή, έπειτα από πέντε μήνες πολέμου στη Γάζα μεταξύ του ισραηλινοναζιστικού αποικιακού καθεστώτος και του Παλαιστινιακού ισλαμιστικού κινήματος.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



 Στον Καναδά θα φυλακίζονται προληπτικά στο σπίτι τους όσοι είναι «πιθανό» να διαπράξουν εγκλήματα μίσους

Θα τους διακοπεί και η σύνδεση στο ίντερνετ για να μην διαβάζουν «κείμενα που προκαλούν μίσος»!

09.03.2024 | 15:21

Η κυβέρνηση του Τζάστιν Τριντό στον Καναδά πρότεινε νόμο που θα δίνει στους δικαστές την εξουσία να θέσουν κάποιον σε κατ’ οίκον περιορισμό εάν πιστεύουν ότι θα μπορούσε να διαπράξει έγκλημα, δηλαδή προληπτικά!

Οι επικριτές έχουν προειδοποιήσει ότι το νομοσχέδιο συνεπάγεται μία ξεκάθαρη κατάχρηση εξουσίας και θα μπορούσε να καταπνίξει κάθε έννοια ελευθερίας του λόγου.

Συγκεκριμένη νομοθεσία θα επιτρέπει τον κατ’ οίκον περιορισμό και την ηλεκτρονική επισήμανση για ένα άτομο που θα θεωρείται  πιθανό  να διαπράξει μελλοντικό έγκλημα.

Δηλαδή εάν ένας δικαστής πιστεύει ότι υπάρχουν βάσιμοι λόγοι για ένα μελλοντικό έγκλημα μίσους, το αθώο ακόμη μέλος της κοινωνίας μπορεί να καταδικαστεί σε κατ’ οίκον περιορισμό, με ηλεκτρονική επισήμανση, υποχρεωτικό τεστ ναρκωτικών και απαγορεύσεις επικοινωνίας!

Η αποτυχία μάλιστα συνεργασίας θα προσθέτει επιπλέον ένας έτος φυλάκισης. Αν αυτό δεν είναι η δημιουργία μιας «αστυνομίας σκέψης» όπως ακριβώς στο «1984» του Τζορτζ Όργουελ, τότε τι είναι;

Πώς προσδιορίζεται ένα έγκλημα μίσους; Σύμφωνα με το νομοσχέδιο, πρόκειται για μια δήλωση που εκφράζει «αποστροφή ή ύβρη»!

Όμως, αυτό δεν είναι το ίδιο με το «περιφρόνηση ή αντιπάθεια» την ομιλία που «απαξιώνει, εξευτελίζει, πληγώνει ή προσβάλλει». 

Με λίγα λόγια εάν κάποιος εκφράσει την αποστροφή του για την πολιτική της κυβέρνησης Τριντό, γίνεται αυτομάτως υποψήφιος για να εγκλειστεί στο σπίτι του.

Η καναδική κυβέρνηση δεν σκέφτηκε να συμπεριλάβει ένα διαβαθμισμένο σύστημα που να καθορίζει τη σχετική αποδοχή των λέξεων «προσβάλλω», «πληγώνω», «εξευτελίζω», «απαξίωση», «αντιπάθεια», «περιφρόνηση», «απέχθεια» και «κακολογώ».

Σύμφωνα με το νομοσχέδιο C-63, κάποιος θα μπορεί να τεθεί σε κατ’ οίκον περιορισμό ακόμα και ισοβίως, καθώς το «έγκλημά» του θα εξαρτάται από τη διάκριση μεταξύ «αντιπάθειας» και «απέχθειας».

Εκτός του γεγονότος ότι έχουμε ένα έγκλημα δύσκολα προσδιορίσιμο, η καναδική κυβέρνηση φέρνει ένα σύστημα προληπτικών ποινών!.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αβντιίβκα: Εξοντώθηκε ο αρχηγός των Γάλλων νεοναζί Cesar Ozhar – Πολεμούσε στο πλευρό των ουκρανικών δυνάμεων 

Λεπτομέρειες για την δολοφονία του δεν έχουν γίνει γνωστές

09.03.2024 | 21:15



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ουκρανοί συνοριοφύλακες ξυλοκόπησαν και συνέλαβαν 34 πολίτες που προσπαθούσαν να διαφύγουν από τη χώρα

Για να γλιτώσουν την στράτευση

09.03.2024 | 21:29

https://twitter.com/i/status/1766444205063225605