Δευτέρα 15 Απριλίου 2024

Δευτερα 15 Απριλιου 2024


Δευτέρα 15 Απριλίου 2024

Το Ιράν απαντά στην ισραηλινή και δυτική ανευθυνότητα

Τεχεράνη, 15 Απριλίου 

 Ο εκπρόσωπος του ιρανικού υπουργείου Εξωτερικών Νασέρ Καναανί δήλωσε σήμερα ότι η απάντηση της Ισλαμικής Δημοκρατίας ήταν ένα αναγκαίο και αναλογικό μέτρο λόγω της ανεύθυνης συμπεριφοράς του Ισραήλ και της Δύσης.

Σε συνέντευξη Τύπου, ο διπλωμάτης δήλωσε ότι το Ιράν δεν επιθυμεί περισσότερες εντάσεις στην περιοχή και ότι η δράση κατά του Τελ Αβίβ ήταν αυτοάμυνα και αντίποινα κατά της ισραηλινής επιθετικότητας.     Εξήγησε επίσης,  ότι η επίθεση ήταν επαγγελματική, λογική και υπεύθυνη.

Παρεμπιπτόντως, ο εκπρόσωπος της Τεχεράνης στα Ηνωμένα Έθνη, Αμίρ Σαΐντ Ιραβανί, δήλωσε ότι η ιρανική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της αυτοάμυνας που επιτρέπει το διεθνές δίκαιο και ότι επικεντρώθηκε μόνο σε στρατιωτικούς στόχους για να αποφευχθούν απώλειες μεταξύ των αμάχων, σε αντίθεση με την ισραηλινή επίθεση στη Συρία.

Κατά τη διάρκεια έκτακτης συνεδρίασης του Συμβουλίου Ασφαλείας για να συζητηθεί η ιρανική απάντηση, ο εκπρόσωπος της Ισλαμικής Δημοκρατίας επιτέθηκε στις δυτικές χώρες που αμφισβητούν το δικαίωμα της Τεχεράνης να απαντήσει στην επιθετικότητα του Τελ Αβίβ.

Τόνισε επίσης ότι το Ιράν δεν ενδιαφέρεται να πάει σε πόλεμο εναντίον των Ηνωμένων Πολιτειών στην περιοχή, αλλά προειδοποίησε ότι αν η Ουάσινγκτον επιτεθεί στα συμφέροντα του έθνους, η Ισλαμική Δημοκρατία θα απαντήσει αποφασιστικά.

Η Αεροδιαστημική Δύναμη των Φρουρών της Επανάστασης εκτόξευσε δεκάδες πυραύλους και μη επανδρωμένα αεροσκάφη εναντίον ισραηλινών στρατιωτικών στόχων το βράδυ του Σαββάτου ως απάντηση στη σιωνιστική επίθεση στο ιρανικό προξενείο στη Δαμασκό νωρίτερα αυτόν τον μήνα.

Από τις 7 Οκτωβρίου έχουν πραγματοποιηθεί από τις ισραηλινές δυνάμεις επτά επιθέσεις κατά ιρανών ηγετών και συμβούλων στη Συρία, εν μέσω της γενοκτονικής εκστρατείας του Τελ Αβίβ στη Λωρίδα της Γάζας και της παραβίασης όλων των διεθνών κανόνων και νόμων.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Είναι λογικό ο μηχανισμός της Σιωνιστικής προπαγάνδας να θέλει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις μετά από την επίδειξη δύναμης και την σπουδαία επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ.

Είναι λογικό να θέλουν να αντιστρέψουν αυτό που πραγματικά έχει συμβεί και να το παρουσιάσουν ως μία ισραηλινή επιτυχία.

Μιλάνε για μικρές ζημιές(το Ιράν δεν στόχευε πολίτες αλλά μία αεροπορική βάση) και παρουσιάζουν αστεία προπαγανδιστικά βίντεο με πολεμικά αεροσκάφη να προσγειώνονται σε έναν αεροδιάδρομο και βίντεο με τρύπες στο έδαφος(!!), την ίδια ώρα μάλιστα που μας λένε πως δεν χτύπησε κανένας πύραυλος το έδαφος. 

Και αυτό την στιγμή που το κόστος για να αποκρούσουν την επίθεση έχει φτάσει σε κάτι δις δολάρια.

Ταυτόχρονα αποκρύπτουν πως όσοι ζουν στο Ισραήλ έχουν χάσει το αίσθημα ασφάλειας, που είναι ένα τεράστιο πλήγμα, με το πιο σημαντικό από όλα να είναι πως γέμισε με ελπίδα τους εκατομμύρια γηγενείς ανθρώπους της Μέσης Ανατολής. Ελπίδα που είναι το μεγαλύτερο όπλο στον αγώνα για απελευθέρωση κατά του κράτους κατοχής που φύτεψε μέσα στα εδάφη της Παλαιστίνης η Λευκή αποικιοκρατία που επινόησε τον Σιωνισμό για να κατακτήσει αυτά τα εδάφη.

Το σίγουρο είναι πως η ιστορία μας έχει διδάξει πως οι Αυτοκρατορίες φτάνουν στοτέλος τους και γκρεμίζονται και έτσι είναι σίγουρο ότι θα γκρεμιστεί και η Σιωνιστική Αυτοκρατορία. Το θέμα είναι σε αυτή την πορεία, σε ποια πλευρά θα ανήκει ο καθένας μας.

Λευτεριά στην Παλαιστίνη!

Λευτεριά στην Ελλάδα!

Λευτεριά σε όλη την ανθρωπότητα!

Φωτο: Δρώμενο από τους εορτασμούς της εργατικής πρωτομαγιάς στην Σοβιετική Ένωση το 1972 με τίτλο "Ο Σιωνισμός είναι το όπλο του Ιμπεριαλισμού"



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Λένιν ξεκάθαρα είχε διαπιστώσει ότι ο σιωνισμός ήταν ένα σχέδιο που εξυπηρετούσε την ιμπεριαλιστική πολιτική και την αποικιοκρατία ! Ο Τρότσκι από την πλευρά του ήταν αυτός που θεωρουσε αδιανοητη και λαθεμένη οποιαδήποτε άλλη προοπτική από αυτήν της αφορμοιωσης των Εβραίων σε άλλα εθνη . Χαρακτηριστικό για τη δράση του Τρότσκι πάνω στο ζήτημα , ήταν όταν η σιωνίστρια και μετέπειτα ηγέτιδα του Ισραήλ, Γκόλντα Μέιρ, εκδιωχτηκε από το γραφείο του, κατά μίαν επίσκεψή της στη Μόσχα: Ο Τρότσκι, τότε, περιέγραψε το ισραηλιτικό σιωνιστικό κίνημα ως ξεκάθαρα ρατσιστικό ! Ας τα σκεφτούν διάφοροι αριστεροί που καταπίνουν αμασητη την προπαγάνδα και την παγίδα του δυτικού ιμπεριαλισμού , ο οποίος προσπαθεί να ταυτίσει τον αντίσιωνισμο τάχα με τον αντισημιτισμό ! Σε αυτή τη ζωή όποιος πραγματικα αντιστέκεται λοιδορείται και καταγγελεται με κάθε μέσο , πρωτίστως απ' αυτους που δεν αντιστέκονται , είτε ακόμη και συνεργάζονται με κατακτητές! 

Οι Παλαιστίνιοι θα απελευθερωθούν μόνο με τα όπλα, όπως το έπραξαν νωρίτερα Αλγερινοι, Βιετναμέζοι κ.α λαοί . Ηταν ωραία και εύκολακι όμως , βρε δυτικοαριστερουληδες να στηρίζετε πιτσιρίκια που πολεμούσαν με πέτρες και σφεντόνες τους φαντάρους του κατοχικού στρατού; Ε λοιπόν τα παιδιά ενηλικιώθηκαν ...απέκτησαν όπλα τεχνογνωσία έμαθαν να παλεύουν με στρατηγική και στοχοπροσήλωση. Πώς συνέβη αυτο ; κάποιοι τους βοήθησαν, κάποιοι που πήραν σειρά από τα παλιά παλαιστινιακά αντάρτικα που είχαν ηττηθεί στο Λίβανο . Η Χεζμπολάχ που με πόλεμο φθοράς πέταξε τους ισραηλιτες ιμπεριαλιστές κατακτητές από τον Λίβανο το 1999 και κατατρόπωσε τον ισραηλινό στρατό το 2006 όταν δοκίμαζε να ξαναεισβάλει. Τώρα για πρώτη φορά στην ιστορία ο ισραηλινός στρατός έχει φτιάξει για μήνες ζώνη ασφαλείας μέσα στο Ισραήλ. Οι άνθρωποι χτίσαν αντάρτικα ενάντια στον ιμπεριαλισμό , δεν είναι όπως οι δυτικουληδες ξεπεσμένοι αριστερουληδες που περιμένουν να παλέψουν τον ιμπεριαλισμό με ευρωεκλογές και πανηγυρακια και κρατικοδιαιτες επιδοτήσεις ; 

Όσες παπαντζες και να γράφουν οι διάφοροι ισαποστακηδες , αλήθεια νομίζετε ότι σας λογαριάζει κάνεις στην Μέση Ανατολή και όσοι αντιστέκονται στον ιμπεριαλισμό δύσης και Ισραήλ ;

Σχολιο.- Το σιωνιστικό σχέδιο εξυπηρετούσαν οι διάφοροι εθνικιστές που προτιμουσαν να ξεφορτωθούν τους Εβραίους από τις χώρες τους ενισχύοντας την σιωνιστική εθνικιστική ιδέα συγκρότησης ισραηλιτικού κράτους . Δεν είναι τυχαίο που όχι μόνο το παγκοσμιοποιημένο χρηματιστικό κεφάλαιο , που έχουν μια υψηλή θέση το σιωνιστικό λόμπι , έτσι και διάφοροι εθνικιστές έδωσαν το άλλοθι στο σιωνισμό να φτιάξει ένα βάρβαρο κράτος και να εξαπολύει και την άθλια προπαγάνδα του ψεύδους ταυτίζοντας κάθε αντισιωνιστη με τον αντισημιτισμο .

Σχολιο.- Δεν επίσης τυχαίο που ένα σωρό θρησκευόμενοι και εθνικιστές στην Δύση , υποστηρίζουν το Σιωνιστικό κράτος του Ισραήλ ...

Σχολιο.- η πολιτική ορθότητα της σημερινής σοσιαλφιλελευθερης αριστεράς δεν έχει καμία σχέση με πραγματική αριστερά .



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ουκρανοί στρατιώτες αρνούνται να πολεμήσουν και παραδίδονται στους Ρώσους!

15/4/2024

Εγκαταλελειμμένοι από τους διοικητές τους, στέλνονται στη σφαγή στην πρώτη γραμμή πολλοί Ουκρανοί στρατιώτες. Οι οποίοι παραδίδουν τα όπλα για να σώσουν τη ζωή τους. Πολλοί είναι αυτοί που επιστρατεύονται με την βία απο το καθεστώς Ζελένσκι, χωρίς να θέλουν να πολεμήσουν για τα συμφέροντα των δυτικών.

Στις 13 Απριλίου 2024, το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανέφερε άλλη μια επιτυχημένη επιχείρηση των Ενόπλων Δυνάμεων της Ρωσικής Ομοσπονδίας, η οποία είχε ως αποτέλεσμα την παράδοση μιας άλλης ομάδας Ουκρανών στρατιωτικών. Οι πρώτες αναφορές για την παράδοση των ουκρανικών μονάδων στην περιοχή αυτή ήρθαν στις αρχές Απριλίου.

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες.

Ολόκληρη η μονάδα 9 στρατιωτικών από την επίλεκτη 25η Ξεχωριστή Αερομεταφερόμενη Ταξιαρχία των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας παραδόθηκε στον ρωσικό στρατό στην πρώτη γραμμή στην περιοχή του χωριού Vodyanoe που βρίσκεται στην κατεύθυνση Avdiivka.

Οι επίσημοι ισχυρισμοί του ρωσικού υπουργείου Άμυνας επιβεβαιώθηκαν από τα πλάνα από το πεδίο της μάχης και τις συνεντεύξεις των αιχμαλώτων πολέμου. Εννέα Ουκρανοί στρατιώτες αποφάσισαν να μην συνεχίσουν να πολεμούν, επικοινώνησαν με τον Ρώσο στρατό και κατέθεσαν τα όπλα.

Οι ρωσικές δυνάμεις εξασφάλισαν την εχθρική υποχώρηση. Έδωσαν στους Ουκρανούς την απαραίτητη ιατρική βοήθεια, νερό και τρόφιμα.

Καλύτερα αιχμάλωτοι παρά νεκροί

Στις πρώτες τους συνεντεύξεις, οι Ουκρανοί ανέφεραν ότι η ρωσική αιχμαλωσία είναι καλύτερη από την υπηρεσία στον ουκρανικό στρατό. Οι αιχμάλωτοι πολέμου διαμαρτυρήθηκαν για τους διοικητές τους, που δεν ήταν ποτέ στην πρώτη γραμμή. Οι αξιωματικοί διοικούσαν εξ αποστάσεως χρησιμοποιώντας ραδιοεπικοινωνία.

Οι αιχμάλωτοι επιβεβαίωσαν ότι χρησιμοποιούνται ως τροφή για κανόνια. Η στρατιωτική τους διοίκηση δεν ενδιαφέρεται για τις φρικτές απώλειες σε ανθρώπινο δυναμικό. Οι αιχμάλωτοι Ουκρανοί μαχητές σημείωσαν την αξιοπρεπή στάση των Ρώσων στρατιωτικών στην αιχμαλωσία, παροτρύνωντας τους συμπατριώτες τους να κάνουν κι αυτοί το ίδιο, να καταθέσουν τα όπλα τους και να μην λάβουν μέρος σε εχθροπραξίες.

Όλοι τους επιβεβαιώνουν κακό σχεδιασμό μάχης, χαμηλή εκπαίδευση διοικητών, κολοσσιαίες απώλειες σε ανθρώπινο δυναμικό και εξοπλισμό, πανικό στις μονάδες των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας. Οι στρατιώτες δήλωσαν επίσης «γιατί και για ποιον» πρέπει να πάμε στο θάνατο.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Καρυστιανού-Ασλανίδης: «Θα φέρουμε την κάθαρση ως απλοί πολίτες, δεν ανεχόμαστε καμία πολιτική εκμετάλλευση»!

15/4/2024

Οι δύο γονείς, αναγκάζονται να διαψεύσουν – για άλλη μια φορά – τις κακόβουλες φήμες που διακινούνται απο τη Νέα Δημοκρατία για το ενδεχόμενο να θέσουν υποψηφιότητα στις προσεχείς εκλογές και να ακολουθήσουν πολιτική καριέρα…

«Να κατέβουμε στην πολιτική για να βοηθήσουμε την υπόθεση μας» , δε μας εκφράζει καθόλου. Απεναντίας το θεωρούμε φθηνή δικαιολογία για καριέρα….» αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανάρτηση των δύο γονέων.

Ολόκληρη η ανάρτηση

«Επειδή βλέπουμε και μας καταλογίζονται πολλά… Δεν ανεχόμαστε καμία πολιτική εκμετάλλευση πια. Επίσης, η θέση “να κατέβουμε στην πολιτική για να βοηθήσουμε την υπόθεση μας”, δε μας εκφράζει καθόλου. Απεναντίας το θεωρούμε φθηνή δικαιολογία για καριέρα…

Μια τέτοια θέση δε δικαιώνει τον αγώνα μας. Ειδικά τώρα, που το απόστημα της διαφθοράς γίνεται για μας αντιληπτό στο βάθος του ,μας τοποθετεί απέναντι και μας τροφοδοτεί με πείσμα για τον αγώνα μας . Θα φέρουμε την κάθαρση, όπως ξεκινήσαμε, ως πολίτες που διεκδικούν τα δικαιώματα τους.

Οι φωνές 1.350.000 πολιτών ήχησαν πολύ δυνατά στις Βρυξέλλες. Όταν τόσοι άνθρωποι απευθύνονται σε Δημοκρατικούς Θεσμούς, ακούγονται. Η εξυγίανση έχει ήδη αρχίσει…. 

Μαρία Καρυστιανού // Παύλος Ασλανίδης».



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ένας άνδρας με τρανς ταυτότητα μόλις κυριάρχησε στα 200μ. κοριτσιών Varsity στο Sherwood Need for Speed Classic στο Sherwood του Όρεγκον.

Ο Aayden Gallagher, ένα αγόρι που "ταυτοποιείται" ως κορίτσι, σημείωσε νέο ρεκόρ αφού νίκησε εύκολα τις συναγωνίστριές του.

Αρσενικό με ταυτοποίηση μόλις κυριάρχησε στο Girls 200m Varsity στο Sherwood Need for Speed Classic στο Sherwood του Όρεγκον.

Ο Aayden Gallagher, αγόρι που «προσδιορίζεται» ως κορίτσι, έκανε νέο ρεκόρ αφού νίκησε εύκολα τις γυναίκες ανταγωνίστριες του.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο εκλιπών διευθυντής κυκλοφορίας του ΟΣΕ Κ.Χρυσάγης “υπογράφει” και 6 μήνες μετά το μυστήριο θανατό του…

15/4/2024

Θαύμα-θαύμα. 6 μήνες μετά το θάνατό του ο νεκρός συνεχίζει και υπογράφει… Πέρα από την κωμικοτραγικότητα της κατάστασης, φαίνεται ότι αρκετούς μήνες μετά η νευραλγική θέση του Διευθυντή Κυκλοφορίας λογικά δεν έχει καλυφθεί και πολλές από τις αρμοδιότητες πέρασαν στον «προσωρινό» διευθύνοντα σύμβουλο και πρώην εξωτερικό σύμβουλο ΚΑΙ για θέματα ασφαλείας.

Μεγάλο ενδιαφέρον θα έχει να μάθουμε αν , πότε και πώς έχει καλυφθεί αυτή η θέση».

Ποιος ήταν ο Κωνσταντίνος Χρυσάγης

Ο Διευθυντής Κυκλοφορίας του ΟΣΕ και μάρτυρας κλειδί για την υπόθεση στα Τέμπη Κωνσταντίνος Χρυσάγης, έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια ενός μυστήριου τροχαίου με μηχανή που σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 23/3/2023 στο 38ο χλμ της Λεωφόρου Αθηνών – Σουνίου.

Εκεί συγκρούστηκε με δύο οχήματα. Αρχικά πλαγιομετωπικά με ένα φορτηγάκι με φιμέ τζάμια που σύμφωνα με μαρτυρίες πήγαινε προς Βάρκιζα και στη συνέχεια συγκρούστηκε μετωπικά με ένα ΙΧ που ήταν πίσω από το φορτηγάκι.

Τρεις μέρες πριν δώσει κατάθεση.

Μαρτυρίες λένε πως είχε δεχτεί πιέσεις να παραποιήσει τα ηχητικά

Ο Μάνος Παναγιώτου, συνταξιούχος αρχιμηχανικός του ΟΣΕ και πρώην επικεφαλής της Διεύθυνσης Ηλεκτροκίνησης Σηματοδότησης, Τηλεπικοινωνιών και Ηλεκτρικών Εγκαταστάσεων (ΔΗΣΤΗΕ), Δήλωσε πως ο Κωνσταντίνος Χρυσάγης, είχε γνώση ακόμη και του καταγραφικού, κάτι που δείχνει πόσο σημαντική θα ήταν η μαρτυρία του:

«Μέσα στο γραφείο βρίσκονταν σύμβουλος του διευθύνοντος συμβούλου για θέματα τηλεδιοίκησης που αναβαθμίστηκε στη συνέχεια σε μεταβατικό διευθύνοντα σύμβουλο, ο Κωνσταντίνος Χρυσάγης, ο αρμόδιος μηχανικός της Διεύθυνσης Κυκλοφορίας και ο γραμματέας του. Ο Κωνσταντίνος Χρυσάγης, ο οποίος ήταν και προσωπικός μου φίλος, ήταν ένα από τα στελέχη που άκουσαν τα ηχητικά. Το ποιος έκανε την κοπτοραπτική στις συνομιλίες και ποιος τις διέρρευσε δεν το γνωρίζουμε. Εγώ είχα μιλήσει μαζί του μετά το δυστύχημα και πριν τον τραγικό του θάνατο. Τον άκουσα πολύ πιεσμένο», σημειώνει ο πρώην αρχιμηχανικός του ΟΣΕ.

Ο Κωνσταντίνος Χρυσάγης φαίνεται να είχε δεχτεί πιέσεις να παραποιήσει τα ηχητικά & σκοτώθηκε σε περίεργο τροχαίο ενα μήνα μετά.

Σύμφωνα με την Ζωή Κωνσταντοπουλου: Ο μάρτυρας Χρυσαγης κατέθεσε στην επιτροπή Γεραπετριτη ότι έχει σοβαρές υπόνοιες για αλλοίωση στοιχείων.

Σύμφωνα με τον Κυριάκο Βελοπουλο: Ο Χρυσαγης, ο Τερεζακης κι ένας ακόμη ήταν οι υπέυθυνοι για την αλλοίωση των ηχητικών. Ενώ συγκεκριμένα είπε πως «Ο δολοφονημένος σε δυστύχημα Χρυσάγης μπήκε παράνομα στο σύστημα καταγραφών του ΟΣΕ» Ποιος είναι ο τρίτος και ποιος έδωσε την εντολή;



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η ένοχη σιωπή που κράτησε μήνες: Τα στοιχεία αποκαλύπτουν ότι οι Αρχές γνώριζαν την ύπαρξη ξυλόλιου απο την αρχή του εγκλήματος στα Τέμπη!

15/4/2024

Οι Αρχές είχαν διαπιστώσει την ύπαρξη ξυλόλιου στα δείγματα που είχαν παρθεί από την εμπορική αμαξοστοιχία μόλις κάποιες μέρες μετά το έγκλημα. Πρόκειται για έγγραφα που υπάρχουν στην πρώτη έκθεση πραγματογνωμοσύνης, που διενεργήθηκε από δύο πραγματογνώμονες, κατ’ εντολή της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λάρισας.

Σε αυτά αναφέρονται όλες οι ουσίες που ταυτοποιήθηκαν στα δείγματα από την εξωτερική επιφάνεια της εμπορικής αμαξοστοιχίας, σύμφωνα με το έγγραφο, ταυτοποιήθηκαν, εκτός των άλλων, κυκλικά μεθυλοσιλοξάνια και ξυλόλιο.

Στα έγγραφα του Χημείου του Κράτους, στο οποίο και εστάλησαν τα δείγματα που ελήφθησαν, αναφέρονται όλες οι ουσίες, που ταυτοποιήθηκαν, μεταξύ των οποίων και το ξυλόλιο. Όπως αναφέρεται στα έγγραφα, τα δείγματα ελήφθησαν από την Χημική Υπηρεσία Λάρισας, στις 29/3/2023, ένα μήνα δηλαδή, μετά το δυστύχημα, κάτι που σαφώς εγείρει ερωτηματικά, για την τεράστια αργοπορία. Από το Γενικό Χημείο του Κράτους, παραλήφθηκαν στις 6/4/2023, έκαναν δηλαδή να φτάσουν στα εργαστήρια μία εβδομάδα! Στα δείγματα από την εξωτερική επιφάνεια της εμπορικής αμαξοστοιχίας, σύμφωνα με το έγγραφο, ταυτοποιήθηκαν, εκτός των άλλων, κυκλικά μεθυλοσιλοξάνια και ξυλόλιο.

Στο δεύτερο δείγμα, το οποίο ελήφθη επίσης στις 29/3/2023 και ήταν μέρος από τον υαλοβάμβακα της πρώτης ηλεκτράμαξας της εμπορευματικής αμαξοστοιχίας, ταυτοποιήθηκε, επίσης ξυλόλιο.

Θυμάστε που η ΝΔ είχε δώσει εντολή να χαρακτηρίζονται “ψεκασμένοι” και συνωμοσιολόγοι όσοι μιλούν για την ύπαρξη ξυλολίου;

Ας δούμε όμως τα ψέματα του πρωθυπουργού για ακόμα μια φορά. Ο οποίος ανέλαβε προσωπικά την υπόθεση και γνώριζε εξ αρχής για την ύπαρξη ξυλολίου, τι είχε πει στον Αντ1 στην εκπομπή του Παπαδάκη.

«Να συγκαλύψουμε, τι ακριβώς; Οτι δήθεν το τρένο μετέφερε ξυλόλιο, εκρηκτικά; Είναι βαθιά προκλητικό για μένα που κλήθηκα να διαχειριστώ μια τέτοια τραγωδία ότι επιχείρησα συγκάλυψη»!



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



«Τέτοια αλητεία δεν έχει ξαναπεράσει από τη χώρα.

…Από μένα μια μεγάλη μούντζα. Είστε συμμορία, όχι κυβέρνηση».

Ανατριχιαστική ανάρτηση της ηθοποιού Δώρας Χρυσικου που πρωταγωνιστεί στη #GiTisElias για την μάχη της με τον καρκίνο και τα κατορθώματα του Αδωνι Γεωργιάδη «Δεν ξέρω τι λέει το 41% για την κυβερνησάρα και τον υπέρκομψο, εγώ ξέρω οτι σήμερα που ο ογκολόγος μου πήγε να μου γράψει τις εξετάσεις του τριμήνου μου είπε οτι το σύστημα του βγάζει» ότι « δεν είμαι δικαιούχος ΕΟΠΥΥ».

Δεν είμαι δικαιούχος και ας πληρώνω ενα σκασμό λεφτά κάθε μήνα, ας είμαι πρώην καρκινοπαθής, ας έχω 67% αναπηρία. Δεν είμαι λοιπόν δικαιούχος γιατί με τις προσαυξήσεις -που προφανώς δεν τις πήρα χαμπάρι- το ποσό του ΕΦΚΑ αυξήθηκε κατα 10 ευρώ το μήνα.

Ζήτημα να χρωστάω 60 ευρώ.

Αλλά για αυτά τα 60 (αλλοι χρωστάνε 2 και 3 ευρώ όπως έμαθα) με πέταξαν έξω απο τον ΕΟΠΥΥ, δηλαδή ούτε αντιβίωση δεν μπορώ να γράψω. Καθίστε να χειροκροτάτε στα μπαλκόνια και να χαίρεστε που ο Μητσοτάκης σας αύξησε τον κατώτατο μισθό κατά 20 ευρώ ενώ σας τα παίρνει δεκάπλασια από 100 διαφορετικές πλευρές. Τέτοια αλητεία δεν έχει ξαναπεράσει από τη χώρα.

ΥΓ. Είμαι από τους τυχερούς που έχουν τη δυνατότητα να πληρώσουν το « χρέος» (ακούγεται τόσο γελοίο) για να αποκτήσουν και πάλι ασφάλεια, σκέφτομαι όμως πόσοι συνάνθρωποι μου δεν μπορούν και θα μείνουν χωρίς ιατρική και φαρμακευτική περίθαλψη εκτός αν τα σκάσουν. Από μένα μια μεγάλη μούντζα. Είστε συμμορία, όχι κυβέρνηση».



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



H κορυφαία των κορυφαίων, με 65.000 γιατρούς μέλη, αυτή που ακολουθούν τις οδηγίες της όλοι οι παιδίατροι τού Πλανήτη, η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗΣ, συνιστά στους γονείς αυτό που πρέπει να κάνουν για να προστατεύουν τα παιδιά τους από την ασύρματη ακτινοβολία:

"Εάν σκοπεύετε να παρακολουθήσετε μια ταινία στη συσκευή σας, κατεβάστε την πρώτα και μετά μεταβείτε στη λειτουργία πτήσης, ενώ την παρακολουθείτε για να αποφύγετε την περιττή έκθεση στην ακτινοβολία".



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Έχουν ξεσαλώσει

Μεϊμαράκης : Αν μας ζητηθεί ως χώρα του ΝΑΤΟ θα αφήσουμε τον καναπέ  και θα μπούμε πρώτοι στη μάχη

Εσύ κομάντο Μεϊμαράκη πού θα πολεμάς να σε θαυμάσω?



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ισρα-hell-ινοί πΩλίτες, οι οποίοι 7 μήνες τώρα έκαναν 'γούστα' πού η αεροπορία τους καί ο στρατός τους (ο πλέον αδίστακτος & δειλός τού πλανήτη) βομβάρδιζαν εκ τού ασφαλούς πολυκατοικίες αμάχων & διαμέλιζαν ΠΑΙΔΙΑ & ΒΡΕΦΗ, σέ ...Livestreaming,

μόλις οι Πέρσες τούς έριξαν μερικές (προειδοποιητικές) στρακαστρούκες, έτρεξαν στήν ουρά γιά ...άλλες πολιτείες (οι περισσότεροι από δαύτους έχουν ήδη ΑΓΟΡΑΣΕΙ τήν μισή ...Αιλλάδα & Κύπρο καί έχουν τό δεύτερο ή τρίτο σπίτι τους νά τούς περιμένει στό ...Χαλάνδρι ! , ενόσω οι ιθαγενείς τού Προτεκτοράτου -εμείς καλέ- τόν ...παίζουν (ή τό ...τρίβουν) 24/7 περιμένοντας τό ...σύμπαν να συνωμοτήσει γιά χάρη μας)



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τα δυτικά ΜΜΕ της ξεφτίλας θεωρούν ότι η έννοια " νόμιμη άμυνα" είναι προνόμιο μόνο του Αμερικανο - σιωνιστικού λόμπι....

Εμείς θα κάνουμε ' παράνομη επίθεση ' στα πετσωμένα σας κανάλια με drones αλήθειας και ότι γίνει...



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πρέπει να έχουμε υπόψη μας, πως όταν μιλάμε για το Ισραήλ, δεν μιλάμε για ένα κράτος με την κλασική ιστορική έννοια του όρου. Πρόκειται για μια κρατική δομή που συγκροτήθηκε από τον δυτικό παράγοντα μετά τον Β' παγκόσμιο πόλεμο, αποτελείται μόνο από εποίκους και μισθοφόρους στρατιώτες - σφετεριστές της παλαιστινιακής γης - με τεράστιας ισχύος πολεμικό εξοπλισμό που τροφοδοτείται αδιάκοπα από του δυτικούς και ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ένα "κράτος" που ανά πάσα στιγμή μπορεί να πυροδοτήσει έναν παγκόσμιο πυρηνικό πόλεμο και στη συνέχεια να εκκενωθεί αφήνοντας πίσω μια πυρηνική τρύπα "αντιποίνων" ενώ οι σημερινοί έποικοί του θα διασπαρούν σε όλες τις χώρες στις οποίες έχουν ήδη φροντίσει να ιδρύσουν νέες κοινότητες και να αγοράσουν ιδιοκτησίες εδαφών και κατοικιών και να εγκαταστήσουν φιλικές και συνεργαζόμενες κυβερνήσεις.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Στα χέρια του 1% των πιο πλουσίων της Ελλάδας το 25% του πλούτου της χώρας

Σύμφωνα με τα στοιχεία το 5% κατέχει το 44,2% του πλούτου της Ελλάδας



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μαίρη Συνατσάκη : «Μου έκανε άσχημη εντύπωση όταν έμπαινα σε site με βρεφικά και υπήρχε ο διαχωρισμός αγόρι – κορίτσι»

Σχολιο.- Εμένα μου είχε κάνει μεγάλη εντύπωση παλιότερα, που η γνωστή λεσβία Συνατσάκη (κατά πολλές τον αριθμό δηλώσεις της), πήγε και παντρεύτηκε με άντρα και έκανε και παιδί......



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι ΗΠΑ δεν «επιδιώκουν κλιμάκωση» αλλά θα συνεχίσουν να υπερασπίζονται το Ισραήλ μετά την επίθεση του Ιράν κατά του εβραϊκού κράτους, δήλωσε σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Άντονι Μπλίνκεν. 

Η Wall Street Journal επικαλείται αξιωματούχους των ΗΠΑ και της Δύσης, σύμφωνα με τους οποίους το Ισραήλ θα απαντήσει άμεσα στην επίθεση του Ιράν, πιθανόν και εντός της ημέρας.

Και η πανηλιθιότητα του χιμπατζοειδούς σιωναζίστα θα συνεχιστεί προτιμώντας να παρασύρει ολόκληρο το είδος σε έναν πυρηνικό πόλεμο και ολοκληρωτικό αφανισμό, παρά να παραδεχθεί ότι ηττήθηκε.

Η απολύτως αναμενόμενη αντίδραση ενός χιμπατζή.

Συνεχίζουμε...απλά τώρα το ρολόι κάνει ΤΙΚ ΤΑΚ ΤΙΚ ΤΑΚ χοχοχοχοχοχοχοχο



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δραματική μείωση του πληθυσμού στην Ελλάδα έως και 1,5 εκατ μέχρι το 2050. Η Ελλάδα βιώνει πληθυσμιακή κατάρρευση.

 Μα αφού ο πορδοσάλτες και ο Άδωνης μας λένε ότι όλοι οι νέοι μας και όλα τα μυαλά γυρίζουν πίσω



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Άσχετα πρόσωπα 

τα οποία ΔΕΝ τα ενώνει ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ

ΠΟΤΕ ΔΕΝ έτρεξαν πρόγραμμα 

τεχνητού χρέους, 

αντικατάστασης και

αποπληθυσμού της χώρας

Παπανδρέου-Μινέικο, Κωσταντίνος Σημίτης, Στέφανος Cassel άκης, Μαρέβα Γκραμπόφσκι, Βόλντεμορτ, Μηταράκης, Ρόζενσταιν, Έσδρα, Μπουρλά



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Θα πάει ο Μεϊμαράκης να μπολεμήσει για την μπατρίδα μας το Ισραήλ και την Ουκρανία;

Μπράβο Βαγγέλη....και δεν σου το χα. Θα πάρεις και την οικογένεια σου μαζί?



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Στο σημείο αυτό θα ήθελα να θυμήσω στους φίλους μας τους Ισραηλινοναζί, ότι δεν υπάρχει λόγος να ξοδευουν τόσα εκατομμύρια σε γενοκτονίες ντρομογκρατικών οργανώσεων απ τη στιγμή που θα μπορούσαν πολύ απλά να φωνάξουν την θυρα 7 που είχε σαπακιάσει την χεζμπολάχ, σύμφωνα με τη Νίκη Τζαβέλα και να είχαν λυθεί όλα τα ζητήματα

https://orinadervenoxoria.com/2023/10/11/%CF%86%CE%AF%CE%BB%CE%B1%CE%B8%CE%BB%CE%BF%CE%B9-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BF%CE%BB%CF%85%CE%BC%CF%80%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CF%8D-%CE%AD%CE%B4%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%B1%CE%BD-%CE%BC%CE%AD%CE%BB%CE%B7/?fbclid=IwAR0Z4gsgbDLmWVkBVvQ-EI5WcgRVWMoiPLawQwqagBSI5P7FMI1Frdym2hQ_aem_AcbMzyiU6T0QD5hAkDJPdhQ2VzokL0kH27EeJDeZT63cMaNLAoiAdFTZNioxXTE_IZXZ6ugSK2wuhiVoPnkf_C0R

Η Νίκη Τζαβέλα ειπε μονο οτι της τηλεφωνησε ο πρεσβης του ισραελ και την συνεχαρη για την δραση της θυρας 7



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Θα επιβάλλει κυρώσεις η Γερμανία στο Ιράν;

Εδώ και 40 χρόνια βρίσκεται σε καθεστώς κυρώσεων το Ιράν!

Τι πρωτότυπο!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δύο δυτικά αφηγήματα στοχεύουν στον χειρισμό της παγκόσμιας κοινής γνώμης, τις τελευταίες τρεις ημέρες.

Το πρώτο είναι ότι το Ισραήλ είναι ένα "αμυνόμενο" κράτος, εναντίον μιας μοχθηρής δύναμης (Ιράν), που του επιτέθηκε και νομίμως έχει δικαίωμα να απαντήσει. Εχει, επίσης, με το ίδιο πρόσχημα, την νομιμοποίηση να προχωρά σε εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και να σκοτώνει μαζικά άοπλους πληθυσμούς και να εκτελεί παιδοκτονίες.

Φυσικά, τίποτα πιο αναληθές και εκτός πραγματικότητας. Πρόκειται για την γνωστή τακτική της αντεστραμμένης πραγματικότητας. Του λεγόμενου και "ανάποδου κόσμου", στον οποίο πρέπει οπωσδήποτε να πιστέψουμε. Είναι το ίδιο το Ισραήλ, που επιτέθηκε στο έδαφος του Ιράν (προξενείο) και στο έδαφος της Συρίας, όπου βρισκόταν το προξενείο. Δύο παραβιάσεις του Διεθνούς Δικαίου, ταυτόχρονα με 7 νεκρούς, που αποτελούν "casus belli" (αιτία πολέμου). Νόμιμου.

Οσο και να θέλει το Ισραήλ (και οι σύμμαχοί του) να εμφανιστεί, ως το "κακόμοιρο αδικημένο παιδί" της οικογένειας του δημοκρατικού και πολιτισμένου δυτικού κόσμου, όλοι οι νοήμονες αντιλαμβάνονται ότι πρόκειται για μία υποκριτική τακτική, που θέλει να ξεπλύνει εγκλήματα με την παραδοσιακή ευλογία της Δύσης. Και αυτά είναι και πολλά και 7 δεκαετιών.

Το δεύτερο αφήγημα είναι η "άτρωτη ισχύς" του Ισραήλ. Σύσσωμη η Δυτική προπαγάνδα το προωθεί και θέλει να το κάνει πιστευτό, ακόμη και στους ίδιους τους Ισραηλινούς, ενόσω παρακαλάει κρυφά, να μην υπάρξει απάντηση προς το Ιράν. Για οικονομικούς και πολιτικούς λόγους.

Η απαντητική επίθεση του Ιράν απέδειξε ότι ο βασιλιάς είναι γυμνός και οι ακόλουθοι του απλοί γελωτοποιοί.

Το επιτυχές χτύπημα στην στρατιωτική αεροπορική βάση στην έρημο Ναγκέβ, μία από τις καλύτερα προστατευόμενες βάσεις σε ολόκληρο τον κόσμο, απέδειξε ότι το αμυντικό σύστημα του Ισραήλ δεν τα κατάφερε. Οι πύραυλοι βρήκαν τον στόχο τους.

Η "καλύτερη αντι-αεροπορική άμυνα στον κόσμο" έδινε μάχη, για να εξουδετερώσει ηλεκτρονικά τους 9 από τους 10 ψεύτικους στόχους. Τα φτηνά "σαχέντ" παραπλανούσαν το σύστημα και οι βαλλιστικοί πύραυλοι έφτασαν και στους δύο στόχους που είχαν προγραμματιστεί.

Επιπλέον, χωρίς την Δυτική υποστήριξη, πολλά ντρονς θα εξουδετέρωναν στρατιωτικούς στόχους.

Το Ισραήλ μπορεί να θέλει να εξαπλώσει τον πόλεμο στην Μέση Ανατολή, αλλά χωρίς τις ΗΠΑ, Αγγλία, Γαλλία, Ιορδανία είναι ένας κακόμοιρος δειλός παίχτης, που δεν μπορεί να αποσπάσει μόνο του μία νίκη, ούτε απέναντι στους ξυπόλυτους.

Είναι ένα σφετεριστικό κράτος-τρομοκράτης με την υποστήριξη της Δύσης, που ποτέ δεν έχει τιμωρηθεί και γι΄αυτό μας δείχνει τα σάπια δόντια του.

Σχολιο.- Το σαπιοβάπορο που λεγεται δυτικός κόσμος έχει αρχισει πλέον και μπάζει νερά, είναι θέμα χρονου να γίνει ναυάγιο

Σχολιο.- Και να συμπληρώσω ως Ελληνίδα ότι από την αρχή του πολέμου οι πλέον πιστοί, συνεπείς, αμυνόμενοι και γενναίοι πολεμιστές είναι οι Χουθι.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Με τον διευθυντή διεθνών υποθέσεων του American Israeli Public Affair Committee (AIPAC), πρόκειται να συναντηθεί αύριο στη Νέα Υόρκη η πουστάρα ο Ψαροκασέλας, που εμφανίστηκε από το πουθενά και σιγά-σιγά αποκαλύπτονται οι βρόμικες και επικίνδυνες διασυνδέσεις του.

Στον Κασελάκη αναφέρομαι. Που φτύνοντας στους τάφους δεκάδων χιλιάδων αμάχων, κυρίως παιδιών, στη Γάζα, συναντιέται με τoν εκπρόσωπο της πιο σκληρής σιωνιστικής και πολεμοχαρούς ακροδεξιάς οργάνωσης των ΗΠΑ. Την οποία πλήθος Αμερικανοεβραίοι καταγγέλλουν ως εγκληματική. 

Θα τον πληρώσουμε πολύ ακριβά αυτόν τον αλητάμπουρα. Ας ελπίσουμε να μην είναι πολύ αργά για τον ελληνικό λαό.

Σχολιο.- Δεν υπάρχει πλέον φύλλο συκής, το παρέσυρε ο άνεμος της νέας "ιεράς συμμαχίας" βλέπε ΝΑΤΟ.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



«Αν μας ζητηθεί ως χώρα του ΝΑΤΟ θα αφήσουμε τον καναπέ και θα μπούμε πρώτοι στη μάχη» (!)

Β. Μεϊμαράκης, ευρωβουλευτής της Ν.Δ. 15/04/24 

Εντωμεταξύ, 

ο μόνος λόγος να σηκωθεί ο αμερικανοτσολιάς Μεϊμαράκης απ' τον καναπέ στη θέα των Ιρανών ‘‘Φρουρών της Επανάστασης’’, είναι να έχει κατουρηθεί από το φόβο του (!) 

σχολιο.- Υπερβολή! Εξαρτάται απ' την πυκνότητα πυρός των Ιρανών ‘‘Φρουρών της Επανάστασης’’. Κατά τα λοιπά, οι χέστες που φιλούν κατουρημένες ποδιές μια χαρά κάθονται σε κατουρημένο καναπέ...

σχολιο.- λακέ Μεϊμαράκη

σχολιο.- Μπορεί να τον έχει κοπρισει κιολας

σχολιο.- Για Κούνα το κεφάλι σου πέρρα δωθε Μεϊμαράκη

σχολιο.-  Ο γιός του Μητσοτακη του Σαμάρα και όλων των υπολόιπων νουρδούδων βολευτάδων θα είναι στην πρώτη γραμμή? ….και στη συνέχεια τα παιδια αυτών που σας ψήφισαν Σιχάματα!!!

Σχολιο.- Είναι επικίνδυνοι και γελοίοι...

Σχολιο.- τόσες μίζες από τα εξοπλιστικά όταν ήτανε υπουργός και να μην προσκύνα τα αφεντικά του πολύ δύσκολο, τα παιδιά τους πρώτα στον πόλεμο

Σχολιο.- Να στειλουν τα παιδια τους και τα παιδιά αυτόν που τους αρέσει το ΝΑΤΟ και η ΕΕ προ παντός

Σχολιο.- Μνημονιακα γουρούνια ξεπούλησαν το Έθνος, γερμανοτσολιαδες υπηρέτες του ιμπεριαλισμόυ.

Σχολιο.- Να στείλει τά παιδιά του ο μαλακας

Σχολιο.- Υπάρχει λόγος να πεθάνουμε για να μείνει ο Νετανιάχου και ΕΣΕΙΣ στην εξουσία;;

Σχολιο.- Τι λες βρε βλαμμένο σκουλήκι να πας εσύ και η οικογένεια σου αντε στο διαολο κάθαρμα.

Σχολιο.- Άμα θελουν πόλεμο όλα αυτά τα πολιτικά περιττώματα, δεν τους εμποδίζει κανεις ας πάνε οι ιδιοι και τα κωλόσογά τους να πολεμήσουνε



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



15 Απριλίου 2024

Η συνάντηση του προέδρου Κιμ Ιλ Σουνγκ με τον Τσε Γκεβάρα

Πολλοί επαναστάτες του κόσμου εξέφρασαν τον σεβασμό τους στον πρόεδρο της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κορέας Κιμ Ιλ Σουνγκ (1912-1994) ως τον πιο εξέχοντα πολιτικό βετεράνο και δόξασαν τη ζωή τους ως διεθνιστές αγωνιστές τηρώντας τις οδηγίες του Κορεάτη ηγέτη και λαμβάνοντας την ειλικρινή υποστήριξη και βοήθειά του.

Μεταξύ αυτών είναι και ο Ερνέστο Τσε Γκεβάρα που αγωνίστηκε για την ελευθερία και την ανεξαρτησία της Λατινικής Αμερικής.

Μετά τον θρίαμβο της κουβανικής επανάστασης, τον Δεκέμβριο του 1960 ο Τσε επισκέφθηκε τη Λαϊκή Δημοκρατία της Κορέας, επικεφαλής της κουβανικής οικονομικής αντιπροσωπείας. Με την ευκαιρία της συνάντησης με τον προέδρο Κιμ Ιλ Σουνγκ, αφού τον ενημέρωσε με ειλικρίνεια για τις δυσκολίες που αντιμετώπιζε η χώρα εκείνη την εποχή, του ζήτησε τις συστάσεις του για το πώς θα αξιοποιήσει τα επιτεύγματα και τις εμπειρίες του κορεατικού λαού.

Ο Κιμ Ιλ Σουνγκ εξήγησε τις επιτυχίες και τις εμπειρίες στη σοσιαλιστική οικοδόμηση που πέτυχε η ΛΔΚ και δήλωσε ότι θα βοηθήσει ενεργά την Κούβα, μια δέσμευση βοήθειας που δεν έλαβε σε επισκέψεις του σε άλλες χώρες.

"Ακόμα και αν σφίξουμε το ζωνάρι, θα σας βοηθήσουμε όσο μπορούμε να υπερασπιστείτε την κουβανική επανάσταση, την πρώτη επανάσταση που θριαμβεύει στη Λατινική Αμερική, που για εμάς τους κομμουνιστές είναι το ιερό προλεταριακό διεθνιστικό καθήκον. Ας πολεμήσουμε χέρι-χέρι μέχρι να τελειώσουμε με τους ιμπεριαλιστές, εμείς στην Ανατολή και εσείς στη Δύση", δήλωσε ο Κορεάτης ηγέτης.

Πολύ συγκινημένος από τα λόγια του, ο Τσε είπε: "Τα λόγια σας έχουν συνταράξει τα βάθη της καρδιάς μου. Από τώρα και στο εξής θα τα θεωρώ ως το αιώνιο αξίωμά ζωης. Ορκίζομαι ακράδαντα να τα τηρώ σε όλη μου τη ζωή".

Πιστός σε αυτή την υπόσχεση, αφιερώθηκε στον ιερό σκοπό της απελευθέρωσης των καταπιεσμένων στην Αφρική και τη Λατινική Αμερική μέχρι την τελευταία στιγμή της ιερής ζωής του, μια μέρα του Οκτωβρίου του 1967, στη Βολιβία.

Σε ένα άρθρο που δημοσιεύτηκε τον Οκτώβριο του 1968 στο περιοδικό Tricontimental, το θεωρητικό όργανο της Οργάνωσης Αλληλεγγύης με τους Λαούς της Ασίας, της Αφρικής και της Λατινικής Αμερικής, ο πρόεδρος Κιμ Ιλ Σουνγκ έγραψε: 

"Ο Τσε Γκεβάρα ήταν ένας ακούραστος και ανυποχώρητος επαναστάτης στον αγώνα και ένας αληθινός διεθνιστής μαχητής, εντελώς απαλλαγμένος από στενά εθνικιστικά αισθήματα. Σε όλη του τη ζωή έδωσε ένα εξαιρετικό παράδειγμα για το τι πρέπει να είναι ένας σταθερός επαναστάτης μαχητής και ένας αληθινός διεθνιστής".

Σε συνομιλίες με την αντιπροσωπεία του Σοσιαλιστικού Εργατικού Κόμματος των ΗΠΑ και την αντιπροσωπεία του Βραζιλιάνικου Επαναστατικού Κινήματος της 8ης Οκτωβρίου, τον Οκτώβριο του 1990 και τον Απρίλιο του 1993 αντίστοιχα, ο Πρόεδρος Κιμ Ιλ Σουνγκ θυμήθηκε:

"Επισκέφθηκε τη χώρα μας αμέσως μετά το θρίαμβο της επανάστασης στην Κούβα. Μιλήσαμε τότε για πολλά ευχάριστα θέματα. Ήταν ένας εξαιρετικός επαναστάτης και αληθινός διεθνιστής".



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αυτός είναι ο ΣΥΡΙΖΑ. Κασσελάκης κατά Ιράν, υπέρ Ισραήλ

ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ LIDLE....

Αυτός ο περίεργος τύπος που εμφανίσθηκε από το πουθενά - κατόπιν απαίτησης των ΗΠΑ στον Τσίπρα - πέρα από τό ότι θεωρεί το ΝΑΤΟ «Ιερή Συμμαχία» εχει και αλλά κουσούρια και εμμονές…

Σχολιο.- Υπάρχει αληταράδικος αυριανιστικός κόσμος που τον ακούει και δεν τον παίρνει με τα γιαούρτια, γιατί μόνο για τέτοια είναι όταν με τις δηλώσεις του ξεφτιλίζει κάθε νόημα διεκδίκησης και αυτός ο αληταράδικος αυριανιστικός φασιστοειδής κόσμος έχει το θράσσος να αυτοπροσδιορίζεται αριστερός..

Ο Κασσελάκης έχει προσωπικό πρόβλημα με τον Κούλη και νομίζει ότι αυτό είναι η αλλαγή πολιτικής που θέλουμε.

Επαγγελματικά που ειναι και η επιδίωξη του το τι θέλει να κάνει είναι κατανοητό από όλο το νοήμονα κόσμο θέλει να κάνει την Ελλάδα πουστροχώρα και αυτό δεν μας είναι καθόλου αδιάφορο



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τετραήμερη επίσκεψη στην Αθήνα πραγματοποιεί από σήμερα ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος

Σχολιο.- Ο ΤΡΑΓΟΣ, Ο ΕΥΛΟΓΩΝ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΟΠΛΑ ΣΤΗ ΣΦΑΓΗ ΤΟΥ ΑΦΡΙΝ...

 


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Έχουν ξεσαλώσει

Μεϊμαράκης : Αν μας ζητηθεί ως χώρα του ΝΑΤΟ θα αφήσουμε τον καναπέ  και θα μπούμε πρώτοι στη μάχη

Να πάτε εσείς ρε κοπρίτες. Γιά νά δείξετε ποσό αξία έχουν τα λόγια σας και η πίστη σας στις ιμπεριαλιστικές συμμορίες και τα αφεντικά σας..Μη πουλατε εθνικοφροσυνη καί κάνετε τους παληκαράδες με ξένα θύματα….Κοπρόσκυλα…

Σχολιο.- Μά ψάχνουν συνεχώς για ηλίθιους....

Σχολιο.- Δεν ψάχνουν ηλίθιους απλά με το 41% είναι όλοι τους ηλιθιοι

Σχολιο.- Ας στείλουν από δαυτους...

Σχολιο.- Τα λέει αυτά ο τύπος που ήταν πρώτος με 14 μονάδες διαφορά από τον Κούλη ( 15 λέει ο ονεδδιτης που ήταν στην καταμέτρηση ) και όταν του είπαν τα αφεντικά να σκάσει έσκασε !

Σχολιο.- Όλοι οι πόλεμοι είναι πόλεμοι των αφεντικών, ο μόνος δίκαιος πόλεμος είναι ο Ταξικός των εργατών κατά των αφεντικών .

Σχολιο.- Δίκαιοι πόλεμοι είναι και οι απελευθερωτικοί απο τόν ζυγό του κατακτητή... Και ενός μικρού κράτους εναντίον του ιμπεριαλιστικού αποικιοκρατικού μεγαλύτερου…

Σχολιο.- ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ? ΜΑΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΙΣ? ΘΑ ΦΑΤΕ ΚΑΛΑ ΟΛΟΙ ΣΑΣ.

Σχολιο.- Καλά το λέει σοβαρά αυτός ο τύπος ,έχουμε πήξει από ΜΑΛΑΚΕΣ.. δυστυχώς....

Σχολιο.- Πρώτοι σε καναπέ του εξωτερικού, θα τρέξουν να πιάσουν θέση τα ρεζίλια!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αυτά τα καθημερινά εγκλήματα τών Σιωνιστοναζιστών σε παλαιστίνια βρέφη δέ προκειται νά ξεχαστούν...ΠΟΤΕ...



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κρέμασαν πανό οι Λαρκινοί ενάντια στις απολύσεις. Μπράβο...όμως,όταν πήγαν να ψηφίσουν..τι έριξαν στην κάλπη;Ρωτάω γιατί όταν πήγα στην συγκέντρωσή τους στο Σύνταγμα, καθόλου δεν ήλπιζα μέσα απ' τις συζητήσεις μας για τις επόμενες μέρες και δράσεις. Οι περισσότεροι που κουβέντιασα είχαν νεοφιλελέ προσανατολισμό( Ν.Δ-ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ-ΣΥΡΙΖΑ)...κάτι που δείχνει πώς η ταξική τους συνείδηση είναι σε ύπνο ή θάνατο.Ακριβώς αυτό και το επίδικο...η ανατροπή της αταξικής αντίληψης των εργατών-μισθωτών.

Σχολιο.- Συνήθως η ταξική συνειδητοποίηση έρχεται όταν τα πράγματα φτάνουν σε αδιέξοδα και μέσα στους αγώνες, η ανάγκη των οποίων προκύπτει . Το έχουμε δει πολλές φορές. Είθε να προηγείται της ανάγκης. Αλλά όταν ελπίζουμε στο δόγμα "εγώ ελπίζω να διασωθω;"

Βέβαια μην υποτιμούμε κ τη συστημική δύναμη και την προπαγάνδα! Σ' αυτή τη φάση βέβαια , ανεξάρτητα απ' όλα αυτά, είμαστε με τους εργαζόμενους

Σχολιο.- Ασφαλώς είμαστε με "το δίκιο του εργάτη"..και φυσικά την προσπάθεια για πορεία συνειδητοποίησης



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



15/4/2024    -    8.00

- Μια ακόμη ηχηρή παραίτηση στην ανώτατη ηγεσία των VSU είχαμε την Παρασκευή 12/04: αυτή τη φορά ήταν ο μέχρι σήμερα διοικητής του Κέντρου Επιχειρήσεων της ουκρανικής στρατιωτικής διοίκησης «Νότος» Κοβαλτσούκ. Άγνωστοι μέχρι τώρα παραμένουν οι λόγοι της παραίτησης (πραγματικοί και «επικοινωνιακοί»)...

- Στην Περιφέρεια Χαρκόβου το πρωί του Σαββάτου (13/04) , εξαιτίας του φόβου των αρχών της χώρας των ουκρανοναζί για επίθεση των ρωσικών στρατευμάτων στην περιοχή, εκτός από την υποχρεωτική εκκένωση 47, μέχρι στιγμής, παραμεθόριων και μη οικισμών στον περίγυρο της πρωτεύουσας της περιοχής, οι τοπικές αρχές Στρατολογίας προβαίνουν στην καταστροφή αρχειακού υλικού, σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής φιλικά διακείμενων προς τη Ρωσία. Ανάλογη κατάσταση με την υποχρεωτική εκκένωση οικισμών φαίνεται να επικρατεί και στην Περιφέρεια Σούμι, αν και όχι ακόμη στην ίδια κλίμακα με το Χάρκοβο.

- Στην περιοχή της Χερσώνας διατηρείται πάντα μια μικρή δραστηριότητα, η οποία όμως δεν αλλάζει ουσιαστικά την κατάσταση πραγμάτων. Αξιοσημείωτο είναι, πάντως, το γεγονός ότι αρκετοί Ουκρανοί στρατιωτικοί, ακόμη και θεωρούμενων ως «ελίτ» στρατιωτικών μονάδων, επιδιώκουν την παράδοσή τους στη ρωσική πλευρά, επιλέγοντας τη ζωή έναντι του θανάτου. Έτσι χτες παραδόθηκαν στην περιοχή αυτή στις ρωσικές δυνάμεις 9 μέλη της «ελίτ» 25ης Ειδικής Ταξιαρχίας Καταδρομών των VSU. Και ο κατάλογος διευρύνεται καθημερινά…

- ΥΓ: 10 χρόνια έκλεισαν χτες από την έναρξη της λεγόμενης «Αντιτρομοκρατικής Επιχείρησης» της ουκρανικής χούντας κατά του λαού του Ντονμπάς, μετά απο ΠΑΡΑΝΟΜΟ «Προεδρικό Διάταγμα» του τότε «Προέδρου της Βουλής» και «εκτελούντος χρέη Προέδρου της Δημοκρατίας» Αλεξάντρ Τουρτσίνοφ, γνωστού και με το προσωνύμιο «ματωμένος πάστορας» (Στγ: είναι όντως, ιερέας της Ευαγγελικής Εκκλησίας!). Κοινώς, έκλεισαν ακριβώς 10 χρόνια από την έναρξη του ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΎ πολέμου στο Ντονμπάς.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Ελλάδα προβλέπεται να γίνει η πρώτη χώρα που θα υποστεί «πληθυσμιακή κατάρρευση», καθώς οι ξαφνικοί και απροσδόκητοι θάνατοι συνεχίζουν να αυξάνονται στα ύψη σε ολόκληρη τη χώρα, ενώ τα ποσοστά γονιμότητας έχουν πέσει σε επίπεδα χαμηλότερα από ό,τι οι ειδικοί πίστευαν προηγουμένως πιθανά.

Η καρδιακή ανεπάρκεια, τα εγκεφαλικά, οι θρόμβοι αίματος και οι καρκίνοι ταχείας εμφάνισης μεταξύ κατά τα άλλα υγιών νέων προκάλεσαν την αύξηση των ποσοστών θνησιμότητας στην Ελλάδα, ενώ τα επίπεδα γονιμότητας σε νεαρούς άνδρες και γυναίκες προκαλούν το ποσοστό γεννήσεων να πέσει κάτω, καταγράφοντας το χαμηλότερο αριθμό γεννήσεων σε σχεδόν έναν αιώνα.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μια μεγάλη συγκέντρωση «Η Δημοκρατία Σέρπσκα σε καλεί» έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη στη Μπάνια Λούκα

 Οι Σέρβοι θα διαμαρτυρηθούν για την έγκριση ψηφίσματος για τη Σρεμπρένιτσα στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ. Την ίδια ημέρα, η Δημοκρατία Σέρπσκα μπορεί να εγκρίνει την έκθεση της Ανεξάρτητης Διεθνούς Επιτροπής για τη Σρεμπρένιτσα στην Εθνοσυνέλευση.

 Η «ώθηση» του ψηφίσματος της Σρεμπρένιτσα στον ΟΗΕ δείχνει ξεκάθαρα ότι οι Βόσνιοι θέλουν να καταχραστούν το θεσμικό πλαίσιο της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης. Θέλουν, μέσω του λαού τους στον ΟΗΕ, να χαρακτηρίσουν για άλλη μια φορά τους Σέρβους ένοχους και να του φέρουν το βάρος της ιστορικής ευθύνης, σημείωσε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Σέρπσκα Μίλοραντ Ντόντικ.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μόνο ένας πύραυλος 'Arrow' που χρησιμοποιείται για την αναχαίτιση ενός ιρανικού βαλλιστικού πυραύλου κοστίζει 3,5 εκατομμύρια δολάρια, εκτός από τις εξόδους των αεροσκαφών που συμμετείχαν στην αναχαίτιση των ιρανικών μη επανδρωμένων αεροσκαφών», 

Το κόστος της άμυνας χθες το βράδυ υπολογίζεται μεταξύ 4-5 δισεκατομμυρίων σέκελ (1,08-1,35 δισ. δολάρια)», τόνισε μιλώντας στην εφημερίδα Yedioth Ahronoth ο ταξίαρχος Ram Aminach πρώην οικονομικός σύμβουλος του αρχηγού του ισραηλινού επιτελείου στρατού.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το ABC News, επικαλούμενο ανώτερο Αμερικανό αξιωματούχο, είπε ότι τουλάχιστον εννέα ιρανικοί πύραυλοι διείσδυσαν στο σύστημα αεράμυνας του Ισραήλ και έπληξαν δύο αεροπορικές βάσεις:

Πέντε πύραυλοι έπληξαν την αεροπορική βάση Nevatim, προκαλώντας ζημιές σε στρατιωτικό μεταφορικό αεροσκάφος C-130 και στον διάδρομο προσγείωσης.

Τέσσερις ιρανικοί βαλλιστικοί πύραυλοι έπληξαν την αεροπορική βάση Negev



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η κατρακύλα του golden boy και του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει τέλος ..!

Συνάντηση Κασσελάκη με το ακροδεξιό σιωνιστικό λόμπι AIPAC στις ΗΠΑ - (αυτοί που θέλουν πόλεμο με το Ιράν και να εξαφανίσουν τους Παλαιστίνιους )

«Διαπιστευτήρια» Κασσελάκη σε Νετανιάχου μέσω AIPAC



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



«Το 2019 μια έκθεση που συντάχθηκε από την RAND Corporation περιέγραφε μια στρατηγική...ο σκοπός αυτής της στρατηγικής δεν ήταν να βοηθήσει την Ουκρανία, ήταν να οπλίσει την Ουκρανία για να αποδυναμώσει τη Ρωσία...στην έκθεση, γράφτηκε ρητά ότι η εφαρμογή αυτής της στρατηγικής θα προκαλούσε στην Ουκρανία τεράστιες απώλειες εδαφών, τεράστιες απώλειες σε προσωπικό και θα αναγκάσει την Ουκρανία σε μια μειονεκτική ειρήνη»

Πρώην Αναλυτής του ΝΑΤΟ συνταγματάρχη Jacques Baud για τη σύγκρουση πληρεξουσίων στην Ουκρανία



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΟΤΙ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΟΥΝ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΩΝ Ellinika Hoaxes ΩΣ ΤΣΕΚΑΔΟΡΟΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ,  ΕΙΝΑΙ…ΨΕΥΔΕΣ…!!!

Οι τύποι είναι για κράξιμο κι όχι για φτύσιμο,αφού ούτε αυτό τους αξίζει…!!!

Διαβάστε το…«δημοσιογραφικό συμπέρασμα»…του απόφυτου… «δημοσιογράφου»…Αλέξανδρου Τάσσου…να τον καμαρώνει η μαμά του ως τέτοιον λοιπόν……αφού έπιασαν τόπο οι κόποι της για να τον σπουδάσει…!!!

Σχολιο.- Όσον αφορά τα άθλια χοξες να υπενθυμίσουμε ότι ο Μπορελ είπε πριν λίγες μέρες ότι δεν βοηθάνε την Ουκρανία για τους Ουκρανούς αλλά για να συνεχίσει η παντοδυναμία των ΗΠΑ.!!!! Για αυτό άλλωστε λένε μέχρι τον τελευταίο Ουκρανό!!!

Σχολιο.- Τέτοιοι ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ είναι ο Αλικάκος και η παρέα του!!!! Στιγμές γέλιου με ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΜΕ ΠΤΥΧΙΟ!!!

Σχολιο.- ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΟΥ ΧΟΥΝ ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ ΣΧΟΛΙΑ ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟ-ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ.ΚΑΙ ΜΟΥ ΧΑΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΚΑΙ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ.Η ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΤΑ ΜΠΛΟΚΑΡΑΝ ΗΜΟΥΝ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΤΑ ΣΒΗΝΩ.ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΜΙΛΟΥΣΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΡΩΣΣΙΑΣ.ΟΣΟΙ ΜΙΛΑΝ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΤΑ ΑΦΗΝΟΥΝ. 

ΥΣ:ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΥΚΡΑΝΟΣ Η ΟΥΚΡΑΝΟΦΙΛΟΣ,ΜΟΥ ΠΕΤΑΞΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΟΥ ΔΕΞΙΟΥ ΤΟΜΕΑ 15 ΦΟΡΕΣ ΣΑΝ ΣΧΟΛΙΟ(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ),ΔΕ ΤΑ ΕΣΒΗΣΑΝ.ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΣΒΗΝΑ ΕΓΩ.

ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ??? ΤΡΙΣΑΘΛΙΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μεϊμαράκης: «Αν μας ζητηθεί ως χώρα του ΝΑΤΟ θα αφήσουμε τον καναπέ και θα μπούμε πρώτοι στη μάχη»

Μην ξεχάσετε να τους ξαναψηφίσετε για να "βολευτούν" κάπου τα παιδιά σας. 

Ήρθε όμως τώρα ο καιρός, που πρέπει να ξεπληρώσετε τη "χάρη" και να τα θυσιάσετε για τους σιωναζί του Ισραήλ και το ΝΑΤΟ.

Αν πάλι φοβάστε και σκοπεύετε να τους "τιμωρήσετε" με συριζοψήφο, θυμηθείτε τα λόγια της Κασέλως: «Το ΝΑΤΟ είναι μια ιερή αμυντική συμμαχία»...



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Μπεκατώρου που αυθόρμητα και ανιδιοτελώς ξεκίνησε το αδέκαστο κίνημα μητού στην Ελλάδα κάνοντας τις ζωές όλων μας καλύτερες, αγωνίζεται στο μετερίζι του Σύριζα για να μπει στην Ευρωβουλή, ένα μέρος όπου η ανθρωπιά ξεχειλίζει και παρενοχλητές πατριάρχες δεν υπάρχουν. Τα εγκλήματα αφορούν ως γνωστόν αποκλειστικά τα καπιταλιστικά γουρούνια της ιδιωτικής αγοράς, στην οποία πλέον η Σοφία απέκτησε αλλεργία μετά τα τόσα ψυχικά τραύματα, ώστε να επιδιώκει την επιβίωση στο εξής δια των φόρων μας. Τα θύματα παρενόχλησης και βιασμών πλέον μπορούν να πανηγυρίζουν και να αισθάνονται ασφαλή. Η Σοφία θα μπορεί να φτιάχνει νόμους ώστε να μην μπορείς να κάνεις χειραψία σε γυναίκα χωρίς υπεύθυνη δήλωση, πράγμα που θα ωφελήσει πάρα πολύ όλες τις αληθινά κακοποιημένες γυναίκες.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο τσίπρας ξεβλάχεψε ένα σωρό αριστερούς μετατρέποντας τους σε γκουρού των αγορών που φαγώθηκαν όλο το Σαββατοκύριακο να προβλέπουν Αρμαγεδώνα των αγορών & εκτόξευση του πετρελαίου & του χρυσού…;)…

Σχολιο.- Ξεβλαχεψαν ,δεν έγιναν γνωστες όμως



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΗΓΕΤΙΚΗΣ ΝΟΜΕΚΛΑΤΟΥΡΑΣ ΤΗΣ ΛΕΓΟΜΕΝΗΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ ΔΥΣΗΣ ΚΛΠ ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΑΛΟΓΩΝ…!!!

-Κάθε φορά που διαβάζω κάποιον μίσθαρνο δυτικόστροφο κονδυλοφόρο,καγχαζω με την ομότροπη κι ομόδοξη ΔΗΘΕΝ «επιχειρηματολογία» του σιναφιού του !

-Τουλάχιστον πριν από μισό αιώνα έντυναν την τότε «επιχειρηματολογία» τους με τα «σιδερένια παραπετάσματα» και τις ιδεολογικές μυθοπλασίες που τους υπαγόρευε η «Φωνή της Αμερικής»,η οποία τους εμψύχωνε ως ΔΗΘΕΝ σταυροφόρους του επίσης ΔΗΘΕΝ «Ελευθερου Κόσμου»,που ζουσαν τον μύθο τους,όπως τον ζουν στις μερες μας κι ένα σωρό πολιτικά-οικονομικα-κοινωνικα αλλά και γεωπολιτικά και γεωοικονομικά αστοιχείωτοι τρόμπες,σαν τον κάθε Ινδό Σούνακ,την κάθε ανέραστη Μπέρμποκ,απόγονη του SS ναζιστή παππού της,τον κάθε νόθο απόγονο του δικού του επίσης SS παππού Σολτς,του κάθε γεροντόφιλου και αμφιταλαντευόμενου ως προς το φύλο του φλώρου σαν τον Μακρόν,της κάθε υπολειπόμενης ως πρός την ανθρώπινη μάζα νάνου Ούρσουλας,του κάθε φέροντος εις κομμωτή σαχλαμάρα Μισέλ, των ανοϊκων μορμολυκείων Μπορέλ και Μπάϊντεν κλπ ευτελών-ανυπαρκτων και μικρονοϊκών,που συνθέτουν την σουλατσαδόρα πολιτική νομεκλατούρα της λεγόμενης συλλογικής Δύσης !

-Οι Άγγλοι χρησιμοποιούν έναν εύστοχο επιθετικό προσδιορισμό για τους λιγουρηδες-λυσσασμένους για ταξική αναβάθμιση αποκαλώντας του class climbers !

-Σήμερα λοιπόν αυτοί οι αριβίστες αντικαταστάθηκαν από τους αναρριχητές των βαθμίδων εξουσίας με αντάλλαγμα την μετατροπή τους από ανθρώπους σε κλώνους,μόνο με αναπαραγωγική φωνή και αντιγραφική ομογενοποίηση τους,σε βαθμό ρομποτοποίησης,όπως λεμε και κομποστοποίησης !

-Τώρα όμως είναι εντελώς ξεβράκωτοι και οι πατσές τους κρέμονται σε δημόσια θέα,αφού έχουν καταργηθεί προ πολλών δεκαετιών οι κορσέδες που φόραγαν οι γυναίκες για να συμμαζεύονται !!!

-Όποτε όλα αυτά τα theirs master’s voices δε μπορούν να κρυφτούν πίσω από τους ιδεολογικούς κορσέδες που φοράγανε κάποτε και φορμάριζαν τα κακοφομαρισμένα πατσοκοίλια τους !

-Οι ιδεολογικοί,προσχηματικοί τεχνικοί διαχωρισμοί,στέρησαν από τους αβανταδόρους τους,τους ατάλαντους έστω και για παπατζήδες πολιτικους,

αναγκάζοντας τους να βγούν στην πραγματική ζωή και να επιχειρηματολογήσουν για να πουλήσουν την σάπια πραμάτεια τους ! ΓΙΑΤΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ !!!



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Ρωσία μεταφέρει πολεμικό πλοίο υπερηχητικών πυραύλων στη Μεσόγειο Θάλασσα μετά τα χθεσινοβραδινά γεγονότα . ‘Όλα για όλα..και όλοι εναντίον όλων αν χρειαστεί.

Η Ρωσία ξεκαθάρισε ότι αν οι ΗΠΑ επιτεθούν μαζί με το Ισραήλ κατά του Ιράν θα εμπλακεί και αυτή στο πλευρό του Ιράν..

Η Ρωσία έστειλε μια φρεγάτα του πολεμικού ναυτικού, Marshal Shaposhnikov, οπλισμένη με υπερηχητικούς πυραύλους Kinzhal στη Μεσόγειο Θάλασσα μέσω της Διώρυγας του Σουέζ λίγες ώρες μετά την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ με εκατοντάδες πυραύλους και drones.

Το Κρεμλίνο επιβεβαίωσε την παρουσία του πλοίου στην περιοχή, προσθέτοντας ότι θα συνεχίσει να εκτελεί τα καθήκοντα που του έχουν ανατεθεί στο πλαίσιο του σχεδίου αποστολής.

Το πλοίο ακολουθεί το καταδρομικό Varyag, το οποίο έφτασε στη Μεσόγειο την 1η Απριλίου. Τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι πριν διασχίσει το κανάλι, η φρεγάτα Marshal Shaposhnikov πραγματοποίησε επίσκεψη στο αιγυπτιακό λιμάνι Safaga.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



-Αμ, το ΚΚΕ;

• “Ιμπεριαλιστικός πόλεμος” στη … Μέση Ανατολή! (ούτε γενοκτονία, ούτε Σιωνιστικός ναζισμός , ούτε τίποτα τέτοιο…) - Καλά, για την … Ουκρανία και τη “Ρωσική εισβολή” δεν το συζητάμε!

• “Ιμπεριαλιστικός ανταγωνισμός στην Ερυθρά Θάλασσα!” - Τι νομίσατε; Ποιά Υεμένη και ποια “συμπαράσταση στη Γάζα”…

• … και καπάκι: “η επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ συνιστά επικίνδυνη κλιμάκωση…”!

-Αυτό το κόλπο με τις “ίσες αποστάσεις” και τους “ιμπεριαλιστικούς πολέμους”, νομίζουν ότι είναι ωραίος “φερετζές” για να κρύψουν τα …ανομολόγητα και να μην απαντούν στα μέλη και φίλους τους στο “με ποιόν είμαστε ρε παιδιά τελικά;”

Κι εδώ οι Τούρκοι λένε κάτι καλό :

-Bir pantolona iki kıç sığmaz 

= Σε ένα βρακί, δυο κώλοι δεν χωράνε



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Άρχισαν να ρίχνουν το τελευταίο χαρτί! Την αποχή.

Μην μασάτε! 

Η αποχή είναι συνενοχή.

Όλοι στις κάλπες!



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μητσοτάκης : Απερίφραστη καταδίκη της κυβέρνησης και εμού προσωπικά στην επίθεση του Ιράν προς το Ισραήλ

-Σκέφτονται να … παραδοθούν στην Τεχεράνη μετά την “απερίφραστη” και μάλιστα … “εμού προσωπικά” - ειδικά αυτό πείραξε πιο πολύ!- καταδίκη της επιχείρησης του Ιράν από τον …Μητσοτάκη!

-Δεν ξέρω αν υπάρχει … Φατμέ και στα πέρσικα, αλλά οι Τούρκοι σε τέτοιες περιπτώσεις λένε:

“Χέστηκε η Φατμέ στο Γενί Τζαμί!



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας (EPPO) που έχει ζητήσει κατ’ επανάληψη την αλλαγή του νόμου περί ευθύνης υπουργών, διότι, «θέλει να αποδωθεί δικαιοσύνη» αλλά «με το υπάρχον νομικό πλαίσιο δεν μπορεί να κάνει τη δουλειά της», ξαναχτυπά.

Η Λάουρα Κοβέσι, συγκλονισμένη από το δυστύχημα των Τεμπών που κόστισε τη ζωή 57 αθώων ψυχών είχε υποσχεθεί στους συγγενείς ότι θα κάνει τα πάντα για να πέσει φως στην υπόθεση χαρακτηρίζοντας «απαράδεκτη» την υπουργική ασυλία και τονίζοντας πως εμποδίζει την αποκάλυψη της αλήθειας και την απονομή δικαιοσύνης.

Η Ευρωπαία Εισαγγελέας φέρεται αποφασισμένη να ταράξει τα νερά



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το Ιράν λέει θα χρησιμοποιήσει πρωτοφανή όπλα κατά του Ισραήλ και καλεί τους ”Σιωνιστές να φερθούν λογικά”. Θα απαντήσει ακαριαία! …

15/04/2024

Ενώ το Ισραήλ ανεβάζει τους πολεμοχαρείς τόνους του το Ιράν υπόσχεται ότι θ΄απαντήσει με όπλα που δεν έχει χρησιμοποιήσει ποτέ στο παρελθόν και καλεί όπως λέει τους Σιωνιστές να ενεργήσουν λογικά.

Ιράν: Εκπρόσωπος της Επιτροπής Ασφάλειας και Εξωτερικής Πολιτικής στο Κοινοβούλιο, Abu al-Fadl Amoui:

■ Σήμερα παρατηρούμε μια αύξηση των επικοινωνιών και θα αντιμετωπίσουμε και θα απαντήσουμε σε οποιαδήποτε ισραηλινή επίθεση

■ Είμαστε έτοιμοι να χρησιμοποιήσουμε όπλα που δεν έχουμε χρησιμοποιήσει ποτέ στο παρελθόν Έχουμε σχέδια για όλα τα σενάρια και καλούμε τους Σιωνιστές να ενεργήσουν ορθολογικά.

Πηγή κοντά στη Μοσάντ o δημοσιογράφος Mairav Zonzein:

”Αν είχαν μεταδοθεί οι συζητήσεις που έγιναν στο Πολεμικό Συμβούλιο σχετικά με την απάντηση στο Ιράν, ο μισός πληθυσμός θα είχε εγκαταλείψει τη χώρα από το αεροδρόμιο Μπεν Γκουριόν σήμερα το βράδυ”..

Eίναι σίγουρο οι πιο λογικοί είναι όσοι φεύγουν από Ισραήλ και είναι πάρα πολλοί.. και η πρώτη ερώτηση που κάνουν όταν φθάνουν σε χώρα υποδοχής είναι: είμαστε ασφαλείς εδώ;

Ιρανός δημοσιογράφος κοντά στην κυβέρνηση της Τεχεράνης: Το Ισραήλ αποφάσισε να μας επιτεθεί;  Υπενθύμιση – η αντίδραση θα είναι 10 φορές μεγαλύτερη από την προηγούμενη επίθεση..

Το Ιράν δεσμεύεται να απαντήσει «μέσα στο δευτερόλεπτο» εάν το Ισραήλ επιτεθεί..

Ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών του Ιράν Μπαγκερί

«Αν επαναλάβουν ένα άλλο λάθος, θα πρέπει να περιμένουν ότι θα χτυπηθούν πιο δυνατά και πιο γρήγορα

Η απάντηση που θα λάβουν δεν θα μετρηθεί σε ημέρες και ώρες, αλλά σε λιγότερο από δευτερόλεπτα». ακαριαία..

Ο Ιρανός υπουργός Εξωτερικών απειλεί να στοχοποιήσει τις αμερικανικές βάσεις στην περιοχή εάν χρησιμοποιηθούν για επίθεση στο Ιράν



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μαχαίρωσαν Ασσύριο Χριστιανό επίσκοπο εντός ναού στο Σίδνεϊ γιατί έλεγε: ”ΣΤΑΜΑΤΑΤΕ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΑΓΓΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΓΑΖΑΣ!” Είχε πάει στη Γάζα! ΒΙΝΤΕΟ

15/04/2024

Επίθεση με μαχαίρι από ισλαμοφασίστα της CIA on line κατά Ασσύριου Χριστιανού επισκόπου εντός ναού στο Σίδνεϊ.! Τον ήθελαν νεκρό γιατί έλεγε στα κηρύγματα του ”ΣΤΑΜΑΤΑΤΕ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΑΓΓΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΓΑΖΑΣ!” Είχε πάει στη Γάζα και επισκέφθηκε εκεί ”το χωριό Εμμαούς ” κήρυττε!

Επίθεση με μαχαίρι on line κατά Ασσύριου επισκόπου εντός ναού στο Σίδνεϊ που ανήκει στην Ασσυριακή Αραμαική Εκκλησία.. Τρομοκρατία..! Σχετίζεται με ένταση στη Μέση Ανατολή; Στόχος παντού η Συρία … Oι χριστιανοί της Συρίας είναι αντίσταση … στον Αντίχριστο..

Τέσσερις άνθρωποι μαχαιρώθηκαν στο δυτικό Σίδνεϊ στην εκκλησία του Χριστού του Καλού Ποιμένα Christ The Good Shepherd στο Wakeley περίπου στις 7.15 μ.μ. Ο επίσκοπος Mari Emmanuel κήρυττε όταν ένας επιτιθέμενος πήγε πάνω του και φέρεται να τον μαχαίρωσε πολλές φορές.

Στα θύματα περιλαμβάνονται 50χρονος, ένας 30χρονος, ένας 20χρονος και ένας 60χρονος

Η επίθεση μεταδόθηκε ζωντανά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Εκκλησίας.

Μεγάλη επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη στο Wakeley του δυτικού Σίδνεϊ, αφού τέσσερα άτομα μαχαιρώθηκαν σε εκκλησία, μεταξύ των οποίων o κληρικός, με την ανησυχητική επίθεση να μεταδίδεται ζωντανά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Τέσσερα άτομα επιβεβαιώθηκε ότι μαχαιρώθηκαν στο δυτικό προάστιο του Σίδνεϊ, Wakeley, το βράδυ της Δευτέρας.

Το περιστατικό φαίνεται ότι εκτυλίχθηκε στην εκκλησία Christ The Good Shepherd στο Wakeley περίπου στις 7.15 μ.μ.

Η αστυνομία της Νέας Νότιας Ουαλίας είπε νωρίτερα στο SkyNews.com.au ότι δύο άτομα δέχθηκαν επίθεση, αλλά το ασθενοφόρο της NSW αργότερα διευκρίνισε ότι ο αριθμός ήταν τέσσερις.

https://twitter.com/disclosetv/status/1779816477584961989?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1779816477584961989%7Ctwgr%5E071c87122f8584307ab1ec6807486502e4f3701a%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fdimpenews.com%2F2024%2F04%2F15%2Fceb5cf80ceafceb8ceb5cf83ceb7-cebcceb5-cebcceb1cf87ceb1ceafcf81ceb9-on-line-cebaceb1cf84ceac-ceb1cf83cf83cf8dcf81ceb9cebfcf85-cebacebbceb7%2F

Μια ζωντανή ροή από τη σελίδα του Christ The Good Shepherd Church στο Facebook απαθανάτισε τη συγκλονιστική επίθεση στον ιεροκήρυκα.

Λεπτομέρειες για την επίθεση δεν έχουν ακόμη επιβεβαιωθεί, αλλά ο μοναδικός δράστης φέρεται να βρίσκεται υπό κράτηση. Μεγάλο πλήθος κόσμου και πολλοί πρώτοι ανταποκριτές παραμένουν στο σημείο.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Klaus Schwab ιδρυτής του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ νοσηλεύθηκε και είναι πολύ άρρωστος.

14/04/2024

Πολλές αναφορές ότι ο Klaus Schwab/Κλάους Σβαμπ ιδρυτής του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ WEF νοσηλεύθηκε και είναι πολύ άρρωστος. Πρωτεργάτης της Νέας Εποχής .. στυλοβάτης της Μεγάλης Επαναφοράς όσο και χιτλερικής Νέας Τάξης..



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η απάντηση της Μαρίας Ζαχάροβα, στην Σιμόνα Χαλπερίν...

15/4/2024      -     12.38

«Το Ισραήλ αναμένει από τη Ρωσία να καταδικάσει

τη μαζική πυραυλική επίθεση του Ιράν...»

Σιμόνα Χαλπερίν, πρέσβης του Ισραήλ στη Ρωσία

Η Μαρία Ζαχάροβα απάντησε στην έκκληση της ισραηλινής πρέσβης στη Ρωσία, Σιμόνα Χαλπερίν, να καταδικάσει τη νυχτερινή επίθεση του Ιράν:

«Σιμόνα, μου θυμίζεις πότε το Ισραήλ καταδίκασε τουλάχιστον μία επίθεση από το καθεστώς του Κιέβου στις ρωσικές περιοχές;

Δεν θυμάσαι;

Ούτε εγώ.

Θυμάμαι όμως τακτικές δηλώσεις υπέρ των ενεργειών του Ζελένσκι από Ισραηλινούς αξιωματούχους. Εκείνες οι εγκληματικές και τρομοκρατικές ενέργειες των καθαρμάτων στην Bankova, ως αποτέλεσμα των οποίων, χρόνο με το χρόνο, σκοτώνονται άμαχοι και καταστρέφονται οι αστικές υποδομές.»



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πλήρως υπέρ του Ιράν τάχθηκε η Κίνα στον ΟΗΕ: «Είχε δικαίωμα να βομβαρδίσει το Ισραήλ – Το Τελ Αβίβ παραβίασε τον διεθνή νόμο»!

Ολόκληρη η σφοδρή κατά του Ισραήλ δήλωση του Κινέζου αντιπροσώπου στον διεθνή οργανισμό - Και «τάπα» στον Ισραηλινό πρεσβευτή στην Μόσχα από την Μ.Ζαχάροβα

15.04.2024 | 23:54

Η Κίνα έλαβε ξεκάθαρη θέση υπέρ του Ιράν στην σύγκρουση με το Ισραήλ και χαρακτήρισε «δικαίωμα του Ιράν να απαντήσει στην επίθεση του Ισραήλ στο προξενείο του στην Δαμασκό».

Πρόκειται για εντυπωσιακή εξέλιξη, αν και αναμενόμενη για τους γνωρίζοντες: Το Ιράν είναι ο κορυφαίος προμηθευτής πετρελαίου της Κίνας και αυτό συνέβη και όταν οι Δυτικοί προσπάθησαν να «στραγγαλίσουν» τις κινεζικές αγορές πετρελαίου.

Στην ανακοίνωσή τους στα Ηνωμένα Έθνη, όπου είναι μόνιμο μέλος του Συμβουλίου Ασφαλείας, η Κίνα χρησιμοποιεί βαριές εκφράσεις για το Ισραήλ αναφέροντας ότι «Το Ισραήλ παραβίασε τον διεθνή νόμο επιτιθέμενο στο ιρανικό προξενείο. Το Ιράν είχε το νόμιμο δικαίωμα να απαντήσει» ήταν η δήλωση του εκπροσώπου της Κίνας στον ΟΗΕ.

Πριν από δύο μήνες ο πρόεδρος της Κίνας Σι Ζινπίνγκ συναντήθηκε με τον ο Ιρανό πρόεδρο Εμπραχίμ Ραΐσι  στο Πεκίνο και δήλωσε χαρακτηριστικά ότι: «Η Κίνα υποστηρίζει το Ιράν στη διασφάλιση της εθνικής του κυριαρχίας» και «Αντιστέκεται στη μονομερή συμπεριφορά και τον εκφοβισμό».

Aπαντώντας στην κινεζική ανακοίνωση ο εκπρόσωπος των ισραηλινών ενόπλων δυνάμεων δήλωσε ότι «τα θύματα της επίθεσης της 1ης Απριλίου στο προξενικό τμήμα της ιρανικής πρεσβείας στη Δαμασκό ήταν τρομοκράτες που δρούσαν κατά του Ισραήλ». 

Τι μπορεί να σημαίνει η πλήρης κάλυψη του Ιράν για τον βομβαρδισμό του Ισραήλ από την Κίνα: Πολλά. Κατ’αρχήν ότι η Τεχεράνη όχι απλώς δεν είναι απομονωμένη, αλλά με την Ρωσία και την Κίνα κυρίως και δευτερευόντως με την Ινδία, αλλά και την λοιπή ομάδα των BRICS κοντά της, έχει το απαραίτητο «στρατηγικό βάθος» για να αντιμετωπίσει το Ισραήλ…

Σήμερα η εκπρόσωπος του ρωσικού ΥΠΕΞ Μ.Ζαχάροβα απάντησε στην Ισραηλινή πρεσβευτή στην Μόσχα που ζήτησε από την ρωσική κυβέρνηση να καταδικάσει τον βομβαρδισμό του Ισραήλ από το Ιράν ότι: «Το Ισραήλ δεν καταδίκασε τον βομβαρδισμό του ρωσικού εδάφους από το ουκρανικό καθεστώς»!



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ιράν: «Θα κτυπήσουμε με πενταπλάσια ισχύ το Ισραήλ αν τολμήσει να απαντήσει με επίθεση στο έδαφός μας»

Απόψε η επίθεση του Ισραήλ; - «Την ώρα που θα απογειωθεί το πρώτο μαχητικό του Ισραήλ, οι πύραυλοί μας θα εκτοξευθούν» ανακοίνωσε το Ιράν

15.04.2024 | 21:23

Το Γενικό Επιτελείο του Ιράν είχε προβλέψει ότι το Ισραήλ θα απαντούσε στην επίθεση αντιποίνων που θα δεχόταν από το Ιράν και έχει σχεδιάσει την απάντησή του στο Ισραήλ, η οποία θα είναι ακόμα πιο ισχυρή από την αρχική επίθεση.

«Είμαστε πλήρως προετοιμασμένοι να δεχθούμε την επίθεση του Ισραήλ και να δώσουμε μια συντριπτική απάντηση αμέσως μετά την νέα επίθεση εναντίον του Ιράν» δηλώνουν πηγές από την Τεχεράνη. «Θα επιτεθούμε με πενταπλάσια ισχύ από αυτή του Σαββάτου και χωρίς προειδοποίηση».

Αυτό το τελευταίο επιβεβαιώνει ότι υπήρχε προειδοποίηση από το Ιράν προς «ενδιάμεσα μέρη» (Τουρκία, Κατάρ) για την επίθεσή του το βράδυ του Σαββάτου.

Ούτε το 5% του ιρανικού βαλλιστικού οπλοστασίου χρησιμοποιήθηκε στην χθεσινή επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ, η οποία προκάλεσε σημαντικές ζημιές σε στρατιωτικά αεροδρόμια και στρατιωτικές  βάσεις χωρίς ούτε ένα ανθρώπινο θύμα.

Αλλά απέδειξε στην πράξη ότι ακόμα και “basic” βαλλιστικά όπλα ή drones με μηχανή από «παπάκι» όπως τα Shahed-136 αν εκτοξευθούν σε μεγάλους αριθμούς μπορούν να προκαλέσουν κορεσμό της εχθρικής αεράμυνας και πλήξουν σε ένα ποσοστό τους, τους στόχους τους.

Το Ιράν όμως διαθέτει τεράστιο βαλλιστικό οπλοστάσιο (3.000 πύραυλοι) με ακτίνα δράσης που φτάνει μέχρι την Ευρώπη και κυρίως πολύ πιο προηγμένο τεχνολογικά από αυτά που εκτοξεύθηκαν χθες.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Έλον Μασκ: «Είδος προς εξαφάνιση οι Έλληνες εις το γένος – Καταρρέει ο πληθυσμός της Ελλάδας»

Ο Αμερικανός μεγιστάνας έκανε ειδική ανάρτηση, χαρακτηρίζοντας εμμέσως «είδος προς εξαφάνιση» την ελληνική φυλή, κάτι που θα οδηγήσει σε αντικατάσταση του πληθυσμού στον ελλαδικό χώρο

15.04.2024 | 16:40

Σε ανάρτηση στην πλατφόρμα X προχώρησε ο ιδιοκτήτης της Space-X, της Tesla και πολλών άλλων εταιρειών Έλον Μασκ αναφορικά με την τραγική κατάσταση στο δημογραφικό πρόβλημα της Ελλάδας η οποία γοργά οδεύει στην μετατροπή της σε μία «Ελλάδα χωρίς Έλληνες».

Είναι τραγικό σε μια χώρα που ουδείς ασχολείται με το τεράστιο πρόβλημα της κατάρρευσης των γεννήσεων ο Έλον Μασκ να επιδεικνύει περισσότερη αγωνία από ότι οι ίδιοι οι κυβερνώντες.

“Η Ελλάδα είναι μια από τις χώρες που θα βιώσουν πληθυσμιακή κατάρρευση εξαιτίας των χαμηλών γεννήσεων”, σχολίασε ο Μασκ σε άλλη ανάρτηση στην οποία αναφέρονται τα εξής εφιαλτικά:

“Η Ελλάδα προβλέπεται να γίνει η πρώτη χώρα που αναμένεται βιώσει την κατάρρευση πληθυσμού, καθώς οι ξαφνικοί και αναπάντεχοι θάνατοι συνεχίζουν να αυξάνονται σε όλη τη χώρα, ενώ οι γεννήσεις καταρρέουν σε επίπεδα χαμηλότερα και από αυτά που οι ειδικοί ανέμεναν ότι ήταν δυνατό.”

Συγκεκριμένα η δημοσίευση που ανήρτησε ανέφερε:

«Οι καρδιακές ανεπάρκειες, τα εγκεφαλικά, οι θρομβώσεις και οι επιθετικοί καρκίνοι ανάμεσα σε κατά τα άλλα υγιείς νέους έχουν προκαλέσει την αύξηση των ποσοστών θνησιμότητας στην Ελλάδα, ενώ τα επίπεδα γονιμότητας σε νεαρούς άνδρες και γυναίκες οδηγούν το ποσοστό γεννήσεων σε μεγάλη πτώση, αφού ο ρυθμός των γεννήσεων είναι ο χαμηλότερος σε σχεδόν έναν αιώνα».

Στο παρελθόν έχει εκφραστεί πολλές φορές για την υπογεννητικότητα τονίζοντας πως αποτελεί απειλή για την ανθρωπότητα και έχει απευθύνει έκκληση στους κατοίκους των ανεπτυγμένων χωρών να κάνουν περισσότερα παιδιά.

Μάλιστα όπως έχει αναφέρει η υπογεννητικότητα αποτελεί μεγαλύτερη απειλή για την ανθρωπότητα από την υπερθέρμανση του πλανήτη.

Βέβαια ο Έλιον Μασκ δεν έκανε κανένα λόγο για τη φτώχεια στις δυτικές κοινωνίες που οδηγούν τους νέους να μην κάνουν πολλά παιδιά γιατί δεν μπορούν να τα αναθρέψουν σωστά με τις σημερινές δυνατότητες. Στην οποία φτώχεια οδήγησε και ο ίδιος ο Έλιον Μασκ, απολύοντας χιλιάδες νέους από τις επιχειρήσεις που έχει, οδηγώντας τους στη φτώχεια και στην ανεργία. 

Και όλα που; Στην Ελλάδα. Σε μια χώρα που δέχεται κάθε χρόνο δεκάδες χιλιάδων μουσουλμάνων αλλοδαπών. Μόνο από τις αρχές του 2024 έχουν καταγραφεί πάνω 11.000 νέοι αλλοδαποί που μπήκαν στη χώρα και ο αριθμός αυξάνεται θεαματικά.

Την ίδια ώρα η Υφυπουργός… “Μετανάστευσης και Ασύλου”, Σοφία Βούλτεψη, προχώρησε σε ακροβασίες λογικής λέγοντας ότι η μετανάστευση θα λύσει το δημογραφικό!

Αυτό γιατί όπως είπε, όσο πιο πολύ μετανάστες έρχονται τόσο θα αυξάνεται το εργατικό δυναμικό.

«Όταν υπάρχει εργατικό δυναμικό και εργάζεται, αυξάνεται το ΑΕΠ, αυξάνεται ο εθνικός πλούτος, αυτό φέρνει περισσότερα έσοδα και θα βοηθήσει την αναστροφή του brain drain, διότι η χώρα θα ανέβει οικονομικά, θα έχει πλούτο και πολλοί από αυτούς, που έφυγαν κατά τη διάρκεια της κρίσης, θα επιστρέψουν στη χώρα για να κάνουν εδώ τις οικογένειες τους».

Μόνο που η Βούλτεψη κοροϊδεύει τους Έλληνες. Γιατί η εκμετάλλευση στην Ελλάδα έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο! Ουσιαστικά θέλουν οι εργαζόμενοι να δουλεύουν τζάμπα. Αυτό οδηγεί τους νέους Έλληνες να φεύγουν μετανάστες στο εξωτερικό για να βρουν μια δουλειά και να ζήσουν. Αλλά και οι μετανάστες που έρχονται από την Ασία και την Αφρική βλέποντας τις άθλιες εργασιακές συνθήκες που επικρατούν στην Ελλάδα, μετά από λίγο καιρό φεύγουν, και οι απατεώνες κατσικοκλέφτες «επιχειρηματίες» μένουν πάλι χωρίς εργαζόμενους.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δυτικοί προς Ισραήλ: «Να κάνετε πίσω γιατί δεν ξέρουμε πόσο θα αντέξουμε ένα δεύτερο ή τρίτο κύμα επιθέσεων από το Ιράν»

Οι Δυτικοί ξόδεψαν τεράστιους στρατιωτικούς και οικονομικούς πόρους για να προστατέψουν το Ισραήλ στην προχθεσινή επίθεση - Στο Ιράν αντίθετα δεν κόστισε τίποτε

15.04.2024 | 15:19

Οι Δυτικοί (και εννοούμε Αμερικανούς, Γάλλους και Βρετανούς που ανέλαβαν να προστατέψουν το Ισραήλ από την μαζική επίθεση του Ιράν με drones και πυραύλους) πιέζουν τον Μ.Νετανιάχου να μην επιτεθεί στο Ιράν γιατί όπως του διαμηνύουν «δεν ξέρουμε πόσο θα αντέξουμε ένα δεύτερο ή τρίτο κύμα επιθέσεων».

Αυτή τη στιγμή συνεδριάζει το πολεμικό συμβούλιο του Ισραήλ και αναμένονται αποφάσεις από τον πρωθυπουργό Νετανιάχου.

Σημειώνεται ότι οι α/α πύραυλοι που χρειάστηκαν να καταναλωθούν για να αναχαιτιστούν τα ιρανικά drones και οι ιρανικοί πύραυλοι, είχαν συνολικό κόστος 1,3 δισ. δολάρια!

Αντίθετα, το κόστος της επίθεσης των Ιρανών με τα φθηνής κατασκευής drones (ένα Shaheed τους κοστίζει 4.000 δολάρια για να παραχθεί) και τους επίσης φθηνούς βαλλιστικούς πυραύλους (χρησιμοποίησαν τους χειρότερους από τους 3.000 που διαθέτουν μαζί με τους πυραύλους cruise), συνολικά δεν πρέπει να ξεπέρασε τα 20 εκατομμύρια $!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σφοδρό πλήγμα στο Σλαβιάνσκ: Οι Ρώσοι «εξαέρωσαν» 100 στελέχη της γαλλικής Λεγεώνας των Ξένων

Οι Γάλλοι είχαν μεταφερθεί στην περιοχή για να χειριστούν τα πυροβόλα CAESAR στο ενδεχόμενο μίας ρωσικής επίθεσης

15.04.2024 | 09:50

Οι ρωσικές πυραυλικές δυνάμεις έπληξαν την τοποθεσία όπου έχουν αναπτυχθεί 100 Γάλλοι στρατιώτες από την Λεγεώνα των ξένων, οι οποίοι ήρθαν στην πόλη του Ντόνμπας για να χρησιμοποιήσουν τα α/κ γαλλικά πυροβόλα CAESAR, όταν οι Ρώσοι ξεκινήσουν την επίθεση τους στην πόλη όπως αποκάλυψε το Ria Novosti.

Οι Ουκρανοί κατά την συνήθη πρακτική τους δεν αναφέρουν απώλειες δικές τους είτε δυτικών στελεχών.

Το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων πρόσθεσε ότι το ένα τρίτο του Σλαβιάνσκ έχει αποκλειστεί από τον στρατό και ότι υπάρχει έλεγχος εγγράφων και smartphone σε όλους τους πολίτες στο δρόμο.

Σύμφωνα με αναφορές, ασθενοφόρα έφτασαν ακόμα και από το Pavlograd .

Στα μέσα Ιανουαρίου, τα ρωσικά στρατεύματα κατέστρεψαν το προσωρινό σημείο ανάπτυξης ξένων μισθοφόρων και ΝΑΤΟϊκών στρατιωτών, οι περισσότεροι από τους οποίους ήταν Γάλλοι, στο Χάρκοβο.

Τότε σύμφωνα με το ρωσικό υπουργείο Άμυνας, ο στρατός κατάφερε να εξοντώσει περισσότερους από 60 Γάλλους.

Τώρα δεν έχει ακόμα υπολογιστεί πόσοι Γάλλοι έχασαν τη ζωή τους από το νέο ρωσικό πλήγμα.

Σημειώνεται ότι το γαλλικό αυτό απόσπασμα έφτασες στο Σλαβιάνσκ μόλις πριν λίγες ημέρες και όπως όλα δείχνουν στοχοποιήθηκε άμεσα από τους Ρώσους.

Σύμφωνα με πληροφορίες η τοποθεσία ανάπτυξης τους δόθηκε στους Ρώσους από τον τοπικό ρωσόφωνο πληθυσμό.

Σλαβιάνσκ και Κραματόρσκ κατοικούνται από ρωσική συνείδησης πολίτες σε ποσοστό που αγγίζει το 90% του συνολικού πληθυσμού.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Έχουν χάσει το μυαλό τους κάποιοι Γάλλοι: Ο πρώην πρωθυπουργός του Μακρόν Μ.Βαλς ζητά «πυρηνικό κτύπημα στο Ιράν» 

«Το Παρίσι πρέπει να είναι προετοιμασμένο να παρασυρθεί σε πόλεμο»

15.04.2024 | 23:19



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δυτική Όχθη: Ισραηλινοί έποικοι σκότωσαν δύο Παλαιστίνιους 

Η ένταση στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη έχει κλιμακωθεί μετά την έναρξη των ισραηλινών στρατιωτικών επιχειρήσεων στη Γάζα

15.04.2024 | 22:53

Ο δήμαρχος της Άκραμπα, δήλωσε, στο πρακτορείο ειδήσεων Reuters ότι Ισραηλινοί έποικοι σκότωσαν σήμερα δύο Παλαιστίνιους στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη. 

«Περίπου 50 έποικοι, πολλοί εκ των οποίων οπλισμένοι, επιτέθηκαν σε κατοίκους της κοινότητας Χίρμπετ αλ Ταουίλ, ανατολικά της Άκραμπα, στην περιοχή της Ναμπλούς. Άνοιξαν πυρ εναντίον νεαρών, σκοτώνοντας δύο και τραυματίζοντας άλλους», είπε ο δήμαρχος Σάλαχ Μπάνι Τζάμπερ.

Η ένταση στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη έχει κλιμακωθεί μετά την έναρξη των ισραηλινών στρατιωτικών δολοφονικών επιχειρήσεων εναντίον αμάχων  στη Λωρίδα της Γάζας.

Έκτοτε, τουλάχιστον 460 Παλαιστίνιοι έχουν σκοτωθεί στη Δυτική Όχθη από ισραηλινοναζιστικές δυνάμεις ή σιωνιστοναζί άποικους, σύμφωνα με το παλαιστινιακό υπουργείο Υγείας. Στο ίδιο διάστημα, 13 Ισραηλινοναζί έχουν σκοτωθεί από Παλαιστίνιους στη Δυτική Όχθη, σύμφωνα με τους ισραηλινοναζί.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Περιφρόνηση του Γερμανού καγκελάριου Ο.Σολτς στην Κίνα: Τον υποδέχθηκε η αναπληρωτής δήμαρχος μιας πόλης!

Τον υποδέχτηκε η αντιδήμαρχος της πόλης Τσονγκκίνγκ

15.04.2024 | 23:14

Ο Ο.Σολτς και τα κορυφαία στελέχη μεγάλων εταιρειών μπορεί να δουν τον Κινέζο πρωθυπουργό, αλλά σίγουρα όχι τον Xi.

https://twitter.com/AlternatNews/status/1779744998671503375?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1779744998671503375%7Ctwgr%5E5aef8280e9d7a44795264a3c8b486fe162908eee%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.pronews.gr%2Fkosmos%2Fdiethnis-politiki%2Fperifronisi-tou-germanou-kagkelariou-o-solts-stin-kina-ton-ypodexthike-i-anaplirotis-dimarxos-mias-polis%2F



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



«Τζάμπα» τα «καρφώματα» για την φοροδιαφυγή: Θα αμείβονται όσα γίνουν μετά την ψήφιση της νομοθετικής ρύθμισης

Νέο λογισμικό Α.Ι. θα ελέγχει τα πάντα

15.04.2024 | 08:01

H κυβέρνηση θα ενεργοποιήσει, με το νέο κώδικα φορολογικών διαδικασιών, την πρόβλεψη για αμοιβές έως και 3000€ για επώνυμες καταγγελίες πλαστών αποδείξεων που οδηγούν σε αποκάλυψη φορολογητέας ύλης, κάτι που θα γίνει με μεγάλη καθυστέρηση από την έναρξη του λογισμικού που «παγιδεύει» πλαστές αποδείξεις και σύμφωνα με πληροφορίες αμοιβές θα δοθούν μόνο σε καταγγελίες μετά την ψήφιση της νομοθετικής ρύθμισης, οπότε τα παλιά «καρφώματα» δεν θα «ανταμοιφθούν».

Το κυνηγητό των πλαστών αποδείξεων συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό και συγκεκριμένα η ΑΑΔΕ έχει λάβει 163.610 καταγγελίες μέσω του «appodixi» εκ των οποίων οι 74.202 είναι επώνυμες και οι 89.408 ανώνυμες.