Τρίτη 28 Μαΐου 2024

Τριτη 28 Μαιου 2024


Ενδεικτικά. Έτσι θα πάει όσο όλοι κάνουν πως δεν συμβαίνει τίποτα και κανείς δεν αναζητά αντίμετρα και θεραπείες στους δολοφονικούς mRNA εμβολιασμούς.

Πέθανε δυστυχώς και αλλος 17χρονος στην βόρεια Εύβοια 

Ο Μάϊκ Τάϊσον κατέρρευσε σε πτήση απο Λος Άντζελες για Μαϊάμι 

Πέθανε Ξαφνικά από ανακοπή καρδιάς ο 53χρονος Γάλλος Πρέσβης Jean-François Pactet στην Σρι Λάνκα και τις Μαλδίβες 

Πέθανε ο Ακτινοθεραπευτής-Ογκολόγος Αξιώτης Γιακζίδης 

Πέθανε ο πλαστικός χειρουργός Πέτρος Δημοβέλης 

Πέθανε ο Κύπριος κοσμήτορας της Σχολής Ευελπίδων, Ανδρέας Δημητρίου 

Πέθανε 60χρονος στην Λάρισα 

Η ηθοποιός Olivia Munn έκανε διαφήμιση των πειραματικών ενέσεων κοβιντ και ΞΑΦΝΙΚΑ γέμισε όγκους “καρκίνου”. Ακολούθησε διπλή μαστεκτομή και αφαίρεση όλων των γυναικολογικών οργάνων της 

44χρονος βρέθηκε νεκρός στο κέντρο των Ιωαννίνων 

Οδηγός πέθανε ενώ οδηγούσε στην Μεταμόρφωση 

57χρονος στο Αίγιο πέθανε ξαφνικά την ώρα που έβλεπε τον τελικό του Παναθηναϊκού 

57χρονη πέθανε ξαφνικά στην Λαμία την βρήκαν πεσμένη στο πάτωμα 

Πέθανε ο πρώην Αστυνομικός Διευθυντής και αντιδήμαρχος Χρήστος Μπούρας 

Βρήκε τον πατέρα της νεκρό στο σπίτι του στην Κρήτη 

Πέθανε η λαϊκή τραγουδίστρια Ρία Γιαγκούση 

Σχολιο.- Ελάχιστοι παραδέχονται ότι έκαναν λάθος. Όλη η οικογένεια της (πρώην;) κολλητής μου... πρώην "επαναστάτριας". Βρίσκει συνέχεια δικαιολογίες που αρρωσταίνουν συνέχεια (καρκίνους, υγρό στον πνεύμονα κλπ). Τα παρατάω, δεν θέλει να το δει. Μετά από τέσσερα χρόνια, δεν ξέρω πια αν έχει νόημα να τη θεωρώ φίλη μου....



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μια «επιδημία» δολοφονιών που έχει ξεσπάσει τελευταία δυσκολεύει την προσπάθεια του Αφρικανικού Εθνικού Κογκρέσου να διατηρήσει την πλειοψηφία του στο Κοινοβούλιο

Η είδηση είναι τρομακτική για τρεις λόγους:

Πρώτον γιατί η είδηση βάσει του αριθμού δολοφονιών είναι τρομακτική από μόνη της

Δεύτερον γιατί βλέπουμε πολλούς “μη αρεστούς” πολιτικούς στο αμερικανισιωνιστικό κατεστημένο να έχουν απόπειρες δολοφονίες και κάτι “ατυχήματα” με ελικόπτερα

Τρίτον γιατί -όπως γράψαμε πρόσφατα στο «Εγέρσου και σκότωσε πρώτος»: Η μυστική ιστορία του Ισραήλ για τις στοχευμένες δολοφονίες– είναι η χώρα που καταγράφει ρεκόρ πολιτικών δολοφονιών των φερόμενων “εχθρών” της, ενώ η Νότιος Αφρική αυτή που την κατάγγειλε πρώτη στο Δικαστήριο της Χάγης και ακολούθησε καταδίκη. Ωστόσο αυτό ήταν μόνο η κορύφωση μιας πολλή κακής σχέσης ετών με τους σιωνιστές.

Οπότε όπως καταλαβαίνετε, δύσκολο να μην πάει εκεί το μυαλό μας, αφού αυτός που πλήττεται από τις δολοφονίες είναι ο Πρόεδρος Σίριλ Ραμαφόζα και το κόμμα του και μάλιστα προ εκλογικής περιόδου. Ο Σίριλ Ραμαφόζα είναι ο πέμπτος Πρόεδρος της Νότιας Αφρικής. Έγινε πρόεδρος μετά την παραίτηση του Τζέικομπ Ζούμα. Προηγουμένως ήταν ακτιβιστής κατά του απαρτχάιντ, αρχηγός συνδικάτων, επιχειρηματίας και αντιπρόεδρος της χώρας του από το 2014 ως το 2018. Εξελέγη πρόεδρος του Αφρικανικού Εθνικού Κογκρέσου (ANC) στο 54ο Εθνικό Συνέδριο του ANC τον Δεκέμβριο του 2017. Είναι, επίσης, πρώην πρόεδρος της Επιτροπής Εθνικού Σχεδιασμού. Το 2020-2021 άσκησε την προεδρία της Αφρικανικής Ένωσης.

Πάμε να δούμε την τρομακτική κατάσταση που επικρατεί αυτή τη στιγμή με πληροφορίες από την Washngton Post:

Καθώς οι Νοτιοαφρικανοί προχωρούν στις εθνικές εκλογές αύριο Τετάρτη 29 Μαϊου 2024, η πολιτική της χώρας συγκλονίζεται από μια επιδημία δολοφονιών, συμπεριλαμβανομένων 40 που καταγράφηκαν από την αρχή του περασμένου έτους. Ενώ έχουν στοχεύσει σε μεγάλο βαθμό τοπικούς αξιωματούχους, πολιτικούς και ακτιβιστές, οι δολοφονίες φαίνεται ότι θα επηρεάσουν το αποτέλεσμα της εθνικής ψηφοφορίας.

Οι δολοφονίες έχουν καλλιεργήσει ένα κλίμα ανομίας και κυβερνητικής παράλυσης που έχει τροφοδοτήσει την οργή των ψηφοφόρων και η αποτυχία του κυβερνώντος Αφρικανικού Εθνικού Κογκρέσου να ανακόψει τη βία έχει διαβρώσει τη δημοτικότητα του κόμματος. Οι εθνικές δημοσκοπήσεις δείχνουν τώρα ότι το ANC, με επικεφαλής τον πρόεδρο Σίριλ Ραμαφόζα, είναι απίθανο να κερδίσει την πλειοψηφία στις βουλευτικές εκλογές για πρώτη φορά από τότε που ανέλαβε την εξουσία το 1994 μετά το τέλος του απαρτχάιντ, αυξάνοντας την προοπτική ότι το κόμμα θα πρέπει να σχηματίσουν κυβέρνηση συνασπισμού.

Το ANC έχει ανησυχήσει τόσο πολύ για την πειρατεία των τοπικών διοικήσεων από βίαιους εγκληματίες που προειδοποίησε σε ένα έγγραφο στο τελευταίο συνέδριο του κόμματός του ότι «εδραιωμένες συμμορίες και δίκτυα εκβιαστών προσπάθησαν να καθιερώσουν ποινικοποιημένες μορφές διακυβέρνησης».

Ο Ρουμπιτζάι Ματάμπα, ο οποίος διεξάγει έρευνα στην Παγκόσμια Πρωτοβουλία κατά του Διεθνικού Οργανωμένου Εγκλήματος για δολοφονίες στη Νότια Αφρική, είπε ότι οι δημοτικές δολοφονίες επηρεάζουν εν μέρει το αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών διαταράσσοντας τις τοπικές υπηρεσίες, ζωτικής σημασίας για πολλούς ψηφοφόρους. Πολλές από τις πολιτικές δολοφονίες συνδέονται με διαμάχες για διεφθαρμένες κυβερνητικές συμβάσεις για βασικές υπηρεσίες όπως αποχέτευση, ασφάλεια, νερό, συλλογή σκουπιδιών, ηλεκτρικό ρεύμα και επισκευές δρόμων.

Είπε ότι οι δολοφονίες αποτελούν επίσης μέρος μιας προσπάθειας εγκληματιών να πάρουν τον έλεγχο των τοπικών κομματικών παραρτημάτων, τα οποία ασκούν τεράστια επιρροή στην επιλογή των υποψηφίων στην εθνική σκηνή και στην προσέλευση των ψηφοφόρων.

Η οργάνωση του Ματάμπα έχει καταγράψει 166 πολιτικές δολοφονίες — τις οποίες ορίζει ως δολοφονίες ατόμων που κατέχουν πολιτικές ή διοικητικές θέσεις, υποψηφίων για τοπικές δημοτικές θέσεις, ακτιβιστών και πληροφοριοδοτών — από το 2019. Οι δολοφονίες έχουν φτάσει σε όλο το πολιτικό φάσμα της χώρας.

Η αστυνομία ίδρυσε μια ειδική μονάδα το 2018 για τη διερεύνηση πολιτικών δολοφονιών, εστιάζοντας ιδιαίτερα στην επαρχία KwaZulu-Natal, μια εστία πολιτικών δολοφονιών στη Νότια Αφρική, αλλά σπάνια εκδίδουν ενημερώσεις. Τον Σεπτέμβριο, ο υπουργός Αστυνομίας Μπέκι Σέλε είπε ότι 348 ύποπτοι κατηγορήθηκαν για 233 περιπτώσεις πολιτικής βίας , αλλά δεν είναι σαφές πόσο φθάνουν οι συλλήψεις.

«Οι πληρωμένοι δολοφόνοι συλλαμβάνονται, όχι αυτοί που σχεδιάζουν, αυτοί που πληρώνουν», είπε ο Thami Ntuli, πρόεδρος της Ένωσης Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Νότιας Αφρικής.

Το δημοσίευμα της WP αναφέρεται σε δολοφονίες αρκετών δημοτικών συμβούλων, με μαρτυρίες συγγενών τους, αλλά και πολλών ακτιβιστών.

Οι σχέσεις Νότιας Αφρικής και Ισραήλ

Ο πόλεμος στη Γάζα έχει επηρεάσει τις στάσεις των αφρικανικών χωρών απέναντι στο Ισραήλ, το οποίο είχε δει μια μικρή βελτίωση τα τελευταία είκοσι χρόνια. Αρκετά έθνη στην ήπειρο, εκτός από την Αφρικανική Ένωση (ΑΕ), έχουν επικρίνει ευθέως το Ισραήλ για τις ενέργειές του στη Γάζα.

Παρόλο που η Ιερουσαλήμ αρχικά έλαβε ευρεία διεθνή υποστήριξη μετά την επίθεση της Χαμάς, πολλές αφρικανικές χώρες εξέφρασαν σύντομα κριτική καθώς ο αριθμός των θυμάτων των Παλαιστινίων αυξανόταν.

Στη Νότια Αφρική, η κριτική έχει απηχήσει την ιστορική παλαιστινιακή υποστήριξη στο Αφρικανικό Εθνικό Κογκρέσο. Στα τέλη Δεκεμβρίου 2023, η Νότια Αφρική κατέθεσε αγωγή κατά του Ισραήλ στο Διεθνές Δικαστήριο και η Πρετόρια τοποθετήθηκε ως ένας από τους σημαντικότερους επικριτές του σιωνιστοναζιστικού κράτους παγκοσμίως. Ο πρόεδρος της Επιτροπής της ΑΕ, Μούσα Φακί του Τσαντ, καταδίκασε δημόσια το Ισραήλ κατά την πιο πρόσφατη σύνοδο κορυφής της ΑΕ τον Φεβρουάριο.

Χαρακτήρισε την ισραηλινή επίθεση στη Γάζα «την πιο κατάφωρη» παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Ο πρόεδρος των Κομορών Αζαλί Ασουμάνι έφτασε στο σημείο να καταγγέλλει «τη γενοκτονία που διαπράττει το Ισραήλ στην Παλαιστίνη κάτω από τη μύτη μας». Επιπλέον, ο πρωθυπουργός της Παλαιστινιακής Αρχής έλαβε τιμητική θέση στη σύνοδο κορυφής της ΑΕ, ενώ δεν προσκλήθηκε ισραηλινή αντιπροσωπεία. Τέλος, τριάντα οκτώ αφρικανικές χώρες ψήφισαν υπέρ ψηφίσματος των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) που ζητά άμεση κατάπαυση του πυρός στη Γάζα.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κέρκυρα: Η φρουρά του Μητσοτάκη τραμπούκισε την αδερφή των δίδυμων κοριτσιών που σκοτώθηκαν στα Τέμπη!

28/5/2024

Κατά την ομιλία του στην Κέρκυρα, ο Μητσοτάκης συνάντησε φωνές διαμαρτυρίας, και κατα την συνήθης τακτική του πρωθυπουργού σε τέτοιες περιπτώσεις, η φρουρά του, τους απομάκρυνε βίαια από το σημείο.

Ανάμεσα στους συγκεκντρωμένους ήταν και μια κοπέλα που επιχείρησε να μιλήσει με τον Μητσοτάκη, η κοπέλα αυτη ήταν η αδερφή της Θωμαής & της Χρύσας, αλλά & ξαδέρφη της Αναστασίας που δολοφονήθηκαν στα  Τέμπη!

«Κυρία μου, αν ήρθατε εδώ για να κάνετε φασαρία, είναι δικαίωμά σας. Αλλά, το ίδιο δικαίωμα έχω κι εγώ να μιλήσω σε αυτούς που ήρθαν να με ακούσουν. Δημοκρατία το ένα, σας άκουσα και σας απάντησα… Δημοκρατία και το άλλο», είπε ο πρωθυπουργός.

Οι άντρες της προσωπικής ασφάλειας του Μητσοτάκη απομάκρυναν βίαια τόσο το κορίτσι, όσο και τους 6 φίλους της απο το σημείο. Ακολούθησαν χειροκροτήματα κατα την διάρκεια του συμβάντος, δείχνει το επίπεδο των ψηφοφόρων του κόμματος που του έχουν απομείνει.

https://twitter.com/i/status/1795306609260073063

Ο Νίκος Πλακιάς πατερας των τα δίδυμων κοριτσιών, στο τραγικό δυστύχημα των  Τεμπών, καταγγέλει πως στην Κέρκυρα όπου σπουδάζει η κόρη του, πήγε να ακούσει τον Πρωθυπουργό μαζί με φίλους της, και μόλις η φρουρά του Πρωθυπουργού είδε τις μπλούζες που φορούσαν τα παιδιά τα απομακρύνανε βίαια με μπροστάρη αυτόν στην φωτογραφία ο οποίος προπηλάκισε τα παιδιά διώχνοντας τα με πολύ άσχημο τρόπο και χρησιμοποιώντας σωματική και λεκτική βία.

Στη σχετική ανάρτησή του ο κ. Πλακιάς παραθέτει και φωτογραφίες που δείχνουν σημάδια στα σώματα των παιδιών, καθώς και ενός άντρα που φαίνεται να απομακρύνει βίαια τα παιδια.

Ολόκληρη η ανάρτηση του Πλακιά

Σήμερα ο Πρωθυπουργός βρισκότανε στην Κέρκυρα για την προεκλογική του περιοδεία .

Στην Κέρκυρα τυγχάνει και σπουδάζει η κόρη μου .

Μαζί με φίλους της και χωρίς την παραμικρή πρόθεση να προκαλέσουν κανέναν ( τι να προκαλέσουν 7 φοιτητές, 4 αγόρια και 3 κορίτσια μέσα σε δεκάδες ασφαλίτες , ΟΠΚΕ και αστυνομικούς ;)πήγανε να ακούσουν τον Πρωθυπουργό και αν γινότανε η κόρη μου ήθελε αν μπορούσε να κάνει κάποια ερώτηση όπως κάνανε όλοι οι παρεβρισκομενοι.

Βέβαια δεν απάντησε και ούτε καν έδωσε σημασία .

Μόλις όμως είδανε τις μπλούζες που φορούσαν τα παιδιά τα απομακρύνανε βίαια με μπροστάρη αυτόν στην φωτογραφία ο οποίος τράβηξε βίαια και προπηλάκισε τα παιδιά διώχνοντας τα με πολύ άσχημο τρόπο και χρησιμοποιώντας σωματική και λεκτική βία πάνω τους όπως βλέπετε στις φωτογραφίες παρακάτω .

Θα ήθελα Κύριε Πρωθυπουργέ να πάρετε θέση άμεσα και να οδηγήσετε τα άτομα αυτά εκεί που πρέπει και είναι η θέση τους .

Δεν είναι δυνατόν να μιλάτε για δημοκρατία και να λέτε ότι απεχθάνεστε την βία τον φασισμό και τους τραμπούκους και να έχετε στην φρουρά σας τους χειρότερους του είδους τους .

Δεν είναι δυνατόν σε ένα κορίτσι που έχασε τις δίδυμες αδερφές τις και την ξαδέρφη της από κρατική αμέλεια να συμπεριφέρονται με αυτόν τον τρόπο άντρες τις προσωπικής φρουράς σας .

ΥΓ Θα ήθελα όποιος γνωρίζει τα στοιχεία του(Κύριου)στην φωτογραφία να με ενημερώσει η αν γίνεται να με φέρει σε επαφή μαζί του .

https://twitter.com/PlakiasNikos/status/1795160571039416448?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1795160571039416448%7Ctwgr%5Ea4d58edde0eeb6c977448f079b1b17b8ab998893%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fanazitiseis.gr%2Fkerkyra-i-froura-mitsotaki-traboukise-tin-aderfi-ton-didymon-koritsion-pou-skotothikan-sta-tebi%2F



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σε προχωρημένες οι συζητήσεις με τις εταιρείες που παράγουν τέτοια εμβόλια

Reuters: ΗΠΑ και Ευρώπη εξετάζουν το ενδεχόμενο εμβολιασμού των εργαζομένων κατά της γρίπης των πτηνών

27/5/2024

Φαίνεται πως δεν έχουμε τελειώσει με τους μαζικούς εμβολιασμούς καθώς οι ΗΠΑ και η Ευρώπη αρχίζουν να λαμβάνουν μέτρα για την απόκτηση ή την παραγωγή εμβολίων για τη γρίπη των πτηνών H5N1 που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για την προστασία των εργαζομένων οι οποίοι εργάζονται σε εγκαταστάσεις γαλακτοκομικών μονάδων, πουλερικών συμπεριλαμβανομένων των κτηνιάτρων και τεχνικών.

Αυτό αναφέρεται σε δημοσίευμα του Reuters την Δευτέρα 27 Μαΐου, επικαλούμενο κυβερνητικούς αξιωματούχους. Οι ειδικοί λένε ότι ο εμβολιασμός θα μπορούσε να περιορίσει την απειλή μιας πανδημίας.

Αμερικανοί αξιωματούχοι την περασμένη εβδομάδα δήλωσαν ότι συζητούν με την εταιρεία CSL Seqirus (CSL.AX), που διαθέτει ένα από τα μεγαλύτερα χαρτοφυλάκια εμβολίων γρίπης στον κόσμο.  και θα θα μπορούσαν να παρέχουν 4,8 εκατομμύρια δόσεις εμβολίου. Ευρωπαίοι υγειονομικοί αξιωματούχοι είπαν στο Reuters ότι βρίσκονται σε συνομιλίες για την απόκτηση του προπανδημικού εμβολίου της CSL.

Επίσης, Καναδοί υγειονομικοί δήλωσαν ότι συναντήθηκαν με την εταιρεία GSK που παράγει εμβόλια εποχικής γρίπης στον Καναδά, για να συζητήσουν την απόκτηση και την παραγωγή ενός προπανδημικού εμβολίου γρίπης των πτηνών.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Νέοι βομβαρδισμοί στη Ράφα παρά την διεθνή κατακραυγή – Έκτακτη συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ!

28/5/2024

Το Ισραήλ πολλαπλασιάζει σήμερα τα αεροπορικά πλήγματά του στη Ράφα, παρά τη διεθνή κατακραυγή για τον πολύνεκρο βομβαρδισμό σε κατάμεστο καταυλισμό εκτοπισμένων γυναικόπαιδων, που οδήγησε στην έκτακτη σύγκληση συνεδρίασης του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για να συζητηθεί η κατάσταση στον τομέα αυτόν της Λωρίδας της Γάζας.

Ομάδες του Γαλλικού Πρακτορείου στην πόλη μετέδωσαν τις πρώτες πρωινές ώρες πως εξαπολύθηκαν νέοι βομβαρδισμοί στην κεντρική και στη δυτική Ράφα, στο νότιο άκρο της Λωρίδας της Γάζας, όπου ο ισραηλινός στρατός διεξάγει από τις αρχές Μαΐου χερσαίες επιχειρήσεις.

Οι νέες αεροπορικές επιδρομές εξαπολύθηκαν εν μέσω της διεθνούς κατακραυγής και των καταδικών του βομβαρδισμού σε καταυλισμό εκτοπισμένων το βράδυ της Κυριακής, ο οποίος στοίχισε τη ζωή σε 50 ανθρώπους και τραυμάτισε άλλους 249, σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας στη Λωρίδα της Γάζας.

Έκτακτη συνεδρίαση του ΣΑ

«Καταδικάζω τις ενέργειες του Ισραήλ οι οποίες σκότωσαν δεκάδες αθώους αμάχους, που το μόνο που ζητούσαν ήταν απλά να προστατευτούν απ’ αυτό τον φονικό πόλεμο. Δεν υπάρχει ασφαλής τοποθεσία στη Γάζα. Αυτή η φρίκη πρέπει να σταματήσει», ανέφερε από την πλευρά του ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες.

«Το να λέγεται ότι επρόκειτο για ‘λάθος’ δεν σημαίνει τίποτα για αυτούς που σκοτώθηκαν, για αυτούς που πενθούν, για αυτούς που προσπαθούν να σώσουν ζωές», έκρινε ο αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας αρμόδιος για τις ανθρωπιστικές επιχειρήσεις των Ηνωμένων Εθνών, ο Μάρτιν Γκρίφιθς, χαρακτηρίζοντας «απόλυτα απαράδεκτο» τον βομβαρδισμό στον καταυλισμό εκτοπισμένων, που «προξενεί αποστροφή».

Το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ συγκλήθηκε να συνεδριάσει εκτάκτως σήμερα το απόγευμα (ώρα Νέας Υόρκης), ανέφεραν διπλωματικές πηγές.

Η κατεπείγουσα συνεδρίαση, κεκλεισμένων των θυρών, συγκλήθηκε κατόπιν αιτήματος της Αλγερίας, κράτους-μη μόνιμου μέλους του Συμβουλίου Ασφαλείας που εκπροσωπεί τις αραβικές χώρες, κι υποστηρίχθηκε από τη Σλοβενία, εξήγησαν οι πηγές.

Ο ΟΗΕ κάλεσε να διενεργηθεί «πλήρης και διαφανής» έρευνα για τον βομβαρδισμό του καταυλισμού στη Ράφα.

«Είδαμε πτώματα απανθρακωμένα, διαμελισμένα (…) ακρωτηριασμένους, παιδιά, γυναίκες και ηλικιωμένους» που τραυματίστηκαν, αφηγήθηκε ο Μοχάμεντ αλ Μουγαγίρ, εργαζόμενος στην Πολιτική Προστασία στη Λωρίδα της Γάζας.

Πλάνα που τράβηξαν εικονολήπτες του Γαλλικού Πρακτορείου μετά τον βομβαρδισμό δείχνουν απανθρακωμένα πτώματα μέσα σε σκηνές ή κουφάρια οχημάτων.

«Ο κόσμος δεν σκοτώθηκε ή τραυματίστηκε απλά, κάηκε ζωντανός», είπε ο Μοχάμαντ Χαμάντ, 24 ετών. «Η κόρη του εξαδέλφου μου, παιδί 13 ετών, είναι ανάμεσα στους ‘μάρτυρες’. Τα χαρακτηριστικά της ήταν σχεδόν αδύνατο να αναγνωριστούν, θραύσματα της κομμάτιασαν το πρόσωπο».

«Οι εικόνες της περασμένης νύχτας αποτελούν χειροπιαστή απόδειξη του ότι η Ράφα έχει μετατραπεί σε κόλαση πάνω στη Γη», ανέφερε μέσω X ο Φιλίπ Λαζαρινί, ο επικεφαλής του UNRWA, σύμφωνα με τον οποίο «αγνοούνται» εργαζόμενοι της υπηρεσίας του.

Η Αίγυπτος, που μεσολαβεί μαζί με το Κατάρ και τις ΗΠΑ στις διπλωματικές προσπάθειες ώστε να κλειστεί συμφωνία κατάπαυσης του πυρός, καταδίκασε τον «εσκεμμένο βομβαρδισμό» που εξαπέλυσε ο ισραηλινός στρατός εναντίον «σκηνών εκτοπισμένων».

Από την πλευρά του, το Κατάρ προειδοποίησε ότι οι ισραηλινοί βομβαρδισμοί στη Ράφα ενδέχεται να «περιπλέξουν τις προσπάθειες μεσολάβησης», την ώρα που ο ΟΗΕ προειδοποιεί ότι απειλείται άμεσα λιμός στην πολιορκημένη Λωρίδα της Γάζας, όπου τα περισσότερα νοσοκομεία δεν λειτουργούν πλέον.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κάλεσμα από την Επιτροπή Αγώνα σε εκδήλωση ενάντια στην εγκατάσταση βιομηχανικού αιολικού πάρκου στην Κύθνο

Την Πέμπτη 30/5 συνδιοργανώνουμε εκδήλωση στην Κύθνο με την Δημοτική Επιτροπή Αγώνα κατά των Ανεμογεννητριών και τους πολιτιστικούς συλλόγους του νησιού.

Θα προσπαθήσουμε με 3 παρουσιάσεις να παράσχουμε στην κοινωνία της Κύθνου μια όσο το δυνατόν πιο αντικειμενική και σφαιρική ενημέρωση σχετικά με το ζήτημα της δημιουργίας του αιολικού εργοστασίου της TOTAL στο νησί.

Στην εκδήλωση θα μιλήσει και η κ. Καραμανώφ, Αντιπρόεδρος του ΣτΕ ε.τ. και πρόεδρος του Επιμελητηρίου Περιβάλλοντος και Βιωσιμότητος.

Σας περιμένουμε στις 18:30 στο Λιμάνι του Μέριχα.

Για να μη γίνουν τα νησιά μας ενεργειακές εξέδρες!



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δρ Βέρνον Κόλμαν: Τι κρύβεται πίσω απο την ψευτοπανδημία, τους πολέμους και την φανταστική υπερθέρμανση του πλανήτη;

26/5/2024

Συμβαίνουν, πάρα πολλά. Κανείς όμως δεν μιλάει για το μεγάλο πρόβλημα. Κανείς δεν μιλάει για το τι κρύβεται πίσω από όλα όσα συμβαίνουν. Και όμως στην πραγματικότητα είναι όλα πολύ απλά. Είναι θέμα χρημάτων. Και ο χρόνος τελειώνει πολύ γρήγορα…

Η ψεύτικη πανδημία, τα καταστροφικά lockdown, η τρελή εμμονή με το τοξικό εμβόλιο που δεν δοκιμάστηκε ποτέ, δεν λειτουργεί και είναι τώρα η αιτία μιας πανδημίας καρδιακών παθήσεων και νέων περιπτώσεων καρκίνου, της παράλογης κοινωνικής αποστασιοποίησης, της επικίνδυνης χρήσης μάσκας, και φυσικά τα πλαστά στατιστικά στοιχεία που δημιουργήθηκαν με ένα επικίνδυνο τεστ PCR που δεν λειτούργησε ποτέ.

Απο την άλλη, η εντελώς αντιεπιστημονική παγκόσμια εμμονή με τη φανταστική υπερθέρμανση του πλανήτη, μια καταρρέουσα παγκόσμια οικονομία με ραγδαία πληθωρισμό που είναι πλέον ενδημικός, η ώθηση των κυβερνήσεων προς τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο, η εκμετάλευση του ΝΑΤΟ να χρησιμοποιεί την Ουκρανία ως το πεδίο μάχης για έναν πόλεμο αντιπροσώπων με τη Ρωσία και τον εφοδιασμό του Ισραήλ με χρήματα και βόμβες.

Μέσα σε αυτά και ένα προγραμματισμένο παγκόσμιο πρόγραμμα ευθανασίας, που προωθείται σε μεγάλο βαθμό από τα συμμορφούμενα και αδιαμφισβήτητα μέσα ενημέρωσης, το οποίο έχει σχεδιαστεί για να ενθαρρύνει τους φτωχούς, άρρωστους και τους ψυχικά ασθενείς να πάρουν σειρά στην υποβοηθούμενη από  γιατρό αυτοκτονία. Σε όλο τον κόσμο προωθείται απο τα ΜΜΕ η ευθανασία, όπως η Γκρέτα χρησιμοποιήθηκε από τα μέσα ενημέρωσης για την προώθηση της κλιματικής αλλαγής.

Παρεμπιπτόντως, αν αναρωτιέστε γιατί ο Μπάιντεν και ο Σουνάκ και οι δυτικές κυβερνήσεις φαίνονται ιδιαίτερα ενθουσιώδεις για έναν Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο, υπάρχει μια απλή απάντηση. Γνωρίζουν ότι όταν γίνεται πόλεμος, οι κυβερνήσεις επανεκλέγονται. Εξαιτίας αυτού η Μάργκαρετ Θάτσερ ξεκίνησε τον πόλεμο των Φώκλαντ.

Για τους αδαείς και τους αθώους, πρέπει να φαίνεται σαν να ζούμε σε μια ασυνήθιστη και εξαιρετική εποχή αναταραχής με όλα να συμβαίνουν ταυτόχρονα. Ξέρουμε όμως ότι τίποτα απο αυτά δεν συμβαίνει τυχαία. Εσύ κι εγώ ξέρουμε ότι όλα είναι προγραμματισμένα.

Και όλα είναι θέμα χρημάτων. Δεν πρόκειται για τον Covid-19, ούτε για την κλιματική αλλαγή. Είναι απλά όπλα του συστήματος. Όλα γίνονται για το μόνο αγαθό της δύσης, τα χρήματα. Γιατί τα λεφτά έχουν τελειώσει.

Κανείς κάτω των 55 ετών δεν πρόκειται να λάβει ποτέ σύνταξη, εκτός εάν έχει εταιρική ή ιδιωτική σύνταξη που ακόμα και πολλές εταιρικές συντάξεις είναι ευάλωτες. Οι πολιτικοί μιλούν για κατάσχεση των ιδιωτικών συντάξεων. Κανείς κάτω των 55 ετών που εργάζεται για την κυβέρνηση ή δημοτικό συμβούλιο δεν μπορεί να περιμένει να λάβει σύνταξη που πιστεύει ότι του οφείλουν και να την περιμένει. Οι κρατικές συντάξεις έγιναν προγράμματα Ponzi, άν και. Πάντα ήταν.

Οι σημερινοί συνταξιούχοι παίρνουν τις συντάξεις τους από τους σημερινούς εργαζόμενους. Δεν υπάρχει κανένα μέρος με χρήματα για να πληρωθούν οι αυριανοί συνταξιούχοι. Σε λίγες δεκαετίες, οι δρόμοι θα είναι φραγμένοι από άνδρες και γυναίκες στα 60, 70 και μετά, που κυριολεκτικά θα ζητιανεύουν για φαγητό. Όταν έρθει ο χειμώνας, θα παγώσουν. Κάθε βράδυ επίσημα βαγόνια θανάτου θα κυκλοφορούν στους δρόμους με ρομπότ να μαζεύουν πτώματα και να τα παίρνουν για να τα κάψουν.

Σκεφτείτε, εμβόλια – καταστρφή του ανοσοποιητικού – ευαισθητος οργανισμός σε όλες τις παθήσεις!

Εάν εργάζεστε για την κυβέρνηση, την Google ή το BBC, αναμφίβολα πιστεύετε ότι υπερβάλλω. Πιθανότατα νομίζετε ότι έχετε μια σταθερήσύνταξη που σας περιμένει. Εάν εργάζεστε όμως σε υψηλό κλιμάκιο στη CIA, τότε ξέρετε ότι δεν υπερβάλλω… αλλά δεν θα τολμήσετε να συμφωνήσετε μαζί μου γιατί πληρώνεστε για να χλευάζετε και να δαιμονοποιείτε αυτά που λέω ως ψέματα.

Δείτε όμως τα γεγονότα.

Οι κυβερνήσεις των ΗΠΑ, του Ηνωμένου Βασιλείου, του Καναδά, της Αυστραλίας και της ΕΕ έκαναν υπερβολικές τις δαπάνες για χρόνια και τώρα έχουν καταρρεύσει. Τυπώνουν χρήματα και τα ξοδεύουν εδώ και χρόνια και τα κρατικά χρέη έχουν περάσει το όριο. Το χρέος της Αμερικής αυξάνεται κατά ένα τρισεκατομμύριο δολάρια κάθε εκατό ημέρες. Εάν η κυβέρνηση αυξήσει τα επιτόκια, το κόστος του χρέους της θα αυξηθεί. Εάν μειώσουν τα επιτόκια, τότε ο πληθωρισμός θα απογειωθεί.

Το εθνικό χρέος των ΗΠΑ είναι τόσο υψηλό που μέσα σε πέντε χρόνια, το μισό από κάθε δολάριο που καταβάλλεται φόρος θα πηγαίνει για την πληρωμή των τόκων. Μέσα σε μια δεκαετία, κάθε δεκάρα που καταβάλλεται σε φόρο θα πηγαίνει στην πληρωμή των τόκων. Δεν θα μείνουν χρήματα για υγειονομική περίθαλψη, σχολεία, οδοποιία ή οτιδήποτε άλλο.

Και πολύ πριν συμβεί αυτό, οι αγορές ομολόγων θα καταρρεύσουν και τα επιτόκια θα εκτιναχθούν στα ύψη – επιδεινώνοντας τα πάντα. Το αμερικανικό δολάριο θα καταρρεύσει επίσης καθώς τυπώνονται περισσότερα χρήματα και περικόπτονται οι βασικές δαπάνες. Θυμηθείτε, προειδοποίησα για τον πληθωρισμό και την αύξηση των επιτοκίων χρόνια πριν από οποιονδήποτε άλλον.

Αυτό είναι ένα παγκόσμιο πρόβλημα.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η ευθανασία προωθείται με τόσο ενθουσιασμό. Τα επιδόματα που καταβάλλονται στους ασθενείς δεν είναι προσιτά, επομένως οι άρρωστοι είτε θα αναγκαστούν να αυτοκτονήσουν είτε θα σκοτωθούν στους θαλάμους του νοσοκομείου – όπως ήδη συμβαίνει.

Και αυτός είναι ο λόγος που οι πολιτικοί αυξάνουν συνεχώς την ηλικία συνταξιοδότησης.

Στο Ηνωμένο Βασίλειο, υπάρχει μια μαύρη τρύπα £ 46 δισεκατομμυρίων που απειλεί τις συντάξεις, και έχει ήδη προταθεί στη Βουλή των Λόρδων στο Λονδίνο να αυξηθεί η ηλικία σύνταξης στα 75.

Παντού, σε όλο τον κόσμο, το δημόσιο χρέος έχει αυξηθεί σε μη βιώσιμο επίπεδα. Θα υπάρξουν χρεοκοπίες, ύφεση, υπερπληθωρισμός και πόλεμοι που δεν θα έχουμε την πολυτέλεια να πολεμήσουμε.

Και, φυσικά, δεν είναι το κόστος της παροχής υγειονομικής περίθαλψης για τους ηλικιωμένους που ανησυχεί πραγματικά τους συνωμότες. Το μεγάλο πρόβλημα είναι το κόστος παροχής συντάξεων και επιδομάτων.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Λάβε μέρος στο ψήφισμα των ανεμβολίαστων Υγειονομικών για την άρση Ασυλίας Πολιτικών & Δικαστών που συνέβαλαν στην Αντισυνταγματική Υποχρεωτικότητα του εμβολίου!

27/5/2024

Στην Πλατφόρμα αυτή    https://www.change.org/p/%CE%AC%CF%81%CF%83%CE%B7-%CE%B1%CF%83%CF%85%CE%BB%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CE%B2%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%B5%CF%85%CF%84%CF%8E%CE%BD-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BC%CF%8C%CE%BD%CF%89%CE%BD-%CE%BB%CF%8C%CE%B3%CF%89-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%AC%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CF%89%CE%BD-%CF%85%CF%80%CE%BF%CF%87%CF%81%CE%B5%CF%89%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD-%CE%B5%CE%BC%CE%B2%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CE%B1%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD?recruiter=1212181715&recruited_by_id=8578f510-d1d8-11eb-b491-77ec6c912e6f&utm_source=share_petition&utm_campaign=share_petition&utm_term=petition_dashboard_share_modal&utm_medium=copylink&utm_content=cl_sharecopy_490072102_en-US%3A8 

διεξάγεται Ψήφισμα απο τους Υγειονομικούς για αρση Ασυλίας Πολιτικών & Δικαστών που εμπλέκονται στους Αντισυνταγματική Υποχρεωτικότητα για εμβολιασμό.

Διαβάστε το Κειμενο που ακολουθεί το οποίο προλογίζουν οι ανεμβολίαστοι Υγειονομικοί

Εμείς οι ανεμβολιάστοι Υγιεινομικοί ζητάμε την άρση ασυλίας των πολιτικών και δικαστικών εμπλεκομένων στην υποχρεωτικότητα  των παράνομων και αντισυνταγματικών εμβολιασμών κατά του κορωνοϊου  καθώς και των εγκληματικών αναστολών εργασίας για 16 μήνες των 25.000 ανεμβολίαστων υγιεινομικών του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα.

 Πέραν της καταστρατήγισης της εθνικής και κοινοτικής νομοθεσίας, έχουμε πλέον αποδείξεις εκ του αποτελέσματος:

Η  Astra Zeneca απέσυρε το εμβόλιο για τον κορωνοϊο  ( Vaxzevria) διότι  προκάλεσε 24 θανάτους  ανα εκατομμύριο εμβολιασμένων, ενώ το όριο  για  άδεια κυκλοφορίας είναι 1 θάνατος ανα εκατομμύριο.

Το ίδιο ποσοστό θανάτων παρουσιάζεται και στο εμβόλιο της Pfizer δηλαδή 24 θάνατοι ανα εκατομμύριο εμβολιασμένων με βάση τα στατιστικά στοιχεία του Αγγλικού ΕΣΥ (ΝΗS).

Συνεπώς και τα δύο εμβόλια (Astra Zeneca και Pfizer) ΔΕΝ πληρούν τα κριτήρια για έκδοση άδειας κυκλοφορίας.

Να γίνουν άμεσα επιδημιολογικές μελέτες ώστε να αποκαλυφθεί  η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ των Ελλήνων  δηλαδή αν  η τεράστια αύξηση των αιφνίδιων θανάτων, των μυοκαρδυοπαθείων, αυτοάνοσων  και δεκάδων άλλων ανίατων ασθένειων  που σε μερικές περιπτώσεις αγγίζει το 3.500% σε σχέση με την περίοδο προ εμβολιασμού, οφείλεται  στα απορριφθέντα  και επισφαλή για την δημόσια υγεία εμβόλια κατά του κορωνοϊού.

1.209 υπογραφές



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Έχουμε και τους υπερκβαντικούς αριστερούληδες που κάθε φορά που σημειώνεται μία επιτυχία στον αθλητισμό, πετάνε το γνωστό τροπάριο ότι αν βγαίνατε όλοι στους δρόμους όπως πανηγυρίζετε για τις σωβρακοφανέλες θα ήταν καλύτερα τα πράματα

Πως να εξηγήσεις τώρα σε τέτοιους επιστήμονες ότι άλλο ο πανηγυρισμός άλλο η διαμαρτυρία;

Άντε πάρτε ένα μιμίδι μήπως και.....

-Που ήσουν όλη μέρα χθες;

-Ειχα πάει αεροδρόμιο για την υποδοχή των πρωταθλητών Ευρώπης

-Αυτά είναι μαλακίες. Δεν πρέπει να χαίρεσαι με αυτά τα καπιταλιστικά συμφέροντα που σου πίνουν το αίμα

-Ποιος το πίνει το αίμα;

-Ο καπιταλισμός!

-Και που μένει αυτός ο  μαλάκας να πάω να του γ@μήσω τα μπρίκια;



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τι παραμύθι έριξαν στον κόσμο οι Γεωργαλάδες Μπιστήμονες της Κορονοχούντας .

Καθημερινή 20.12.2020

Πρώτα έφτασαν τα εμΦόλια με βανάκι (όχι με αεροπλάνο ) απο την Πολωνία μέσω Προμαχώνα στην Αθήνα !? σε κυτία ''ξερού'' πάγου (ας πούμε μέχρι -22 βαθμούς κελσίου ) και μετά αγόρασαν καμιά 5-6 υπερκαταψύκτες για τις μπύρες στον ''Δημόκριτο '' κι απο την Αθήνα μοιράστηκαν σε πάνω 150 εμΦολιαστικά κέντρα



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ

δεν διαφερει καθολου απο τον πολιτισμο των

ΝΑΖΙ επι ΧΙΤΛΕΡ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ..

φωτο 1 - φωτιά στη βιβλιοθήκη του Πανεπιστήμιου Αλ-Ακσα στη Γάζα από τον σιωναζί.

φωτο 2 – φωτιά στα βιβλία από τους ναζί επι χιτλερ στην γερμανια...



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κάποτε τα παραμύθια ξεκίναγαν με το «Μια φορά κι ένα καιρό….»

Σήμερα τα παραμύθια ξεκινάνε με το «Σύμφωνα με τους ειδικούς…..»

Σχολιο.-  Και τελείωναν με το "κι έζησαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα". Ενώ τώρα με το "κι αυτοί είχαν το ακαταδιωκτο κι εμείς το ακαταλογιστο ".

(Το τελευταίο όχι όλοι ευτυχώς!!!)



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πολιτισμικό ξεπούλημα της Μακεδονίας από Έλληνες εξουσιαστές , Πολιτισμική κλοπή από Σλαβομακεδόνες εξουσιαστές. Ενορχήστρωση ΕυρωΕνωσιτικο Ράιχ υπό την αιγίδα του ΝΑΤΟ !

Έζησαν πολλοί λαοί στην περιοχή της Μακεδονίας και ανέπτυξαν κάποιους ιδιαίτερους πολιτισμούς στο γεωγραφικό χώρο της . Τούρκοι , Αρβανίτες , Βλάχοι , Κουτσόβλαχοι , Σλαβομακεδόνες και Βούλγαροι ,Ισπανοεβραιοι και ΠολωνοΧαζαροΕβραίοι . Οι Έλληνες όμως (οι παιδείας μετέχοντες ) ΔΕΝ έλλειψαν ποτυές απο αυτόν τον τόπο .



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ 

Δυο μέρες μετά τον θάνατο 45 ανθρώπων, που κάηκαν ζωντανοί από τον στρατό των σιωναζιστών, και παρά την παγκόσμια κατακραυγή, νέα μαζική δολοφονία σήμερα.

Και πάλι σε καταυλισμό προσφύγων που είχε κηρυχθεί ασφαλής από τους σιωναζιστές  φονιάδες. Στο Αλ Μαουάσι, κοντά στη Χαν Γιουνίς. Με τανκς και πάνοπλο πεζικό, που άνοιγε πυρ κατά αμάχων. 

21 οι νεκροί, με 12 να είναι γυναίκες.

Οργιάζει ο στρατός των δολοφόνων, κόβοντας κάθε γέφυρα ειρήνευσης και συνεννόησης. Με κατάληξη το ξεχείλισμα της οργής και την υποχρεωτική μετακόμιση των σιωναζιστών αποίκων από τη Παλαιστίνη.

Έχει ξαναγίνει κάτι τέτοιο σε μια σειρά χώρες που αποτίναξαν τον ζυγό της αποικιοκρατίας. Με πιο χαρακτηριστική την Αλγερία, απ' όπου υποχρεώθηκαν να φύγουν κάπου ενάμισι εκατομμύριο Γάλλοι. Μετά από πολύχρονα εγκλήματα του γαλλικού στρατού σε βάρος του ντόπιου πληθυσμού. 



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι Γάλλοι αποικιοκράτες σκότωσαν δύο μέλη της οικογένειάς του στη Νέα Καληδονία, όπως κατήγγειλε ο ίδιος, αλλά η είδηση πέρασε στα ψιλά.

Για τον Κριστιάν Καρεμπέ ο λόγος. 

Μέσα στην τόση φασαρία αυτών των ημερών για τα πρωταθλήματα και τις κούπες, ποιος ν' ασχοληθεί με την καταγγελία του παλαίμαχου του Ολυμπιακού για το έγκλημα που διαπράττεται στο μακρινό νησί του Ειρηνικού; 

Εξάλλου, η Γαλλία είναι δημοκρατική χώρα της Ε.Ε. και του ΝΑΤΟ. Το πολύ-πολύ να σφάξει τίποτα ταραξίες με κίτρινα γιλέκα και τίποτα μαύρους σε καμιά Αφρική (απ' όπου τα στρατεύματά της διώχτηκαν κακήν κακώς) και σε καμιά Νέα Καληδονία. 

Α! Και να βάλει τις φωνές γιατί δεν επεμβαίνει το ΝΑΤΟ πιο άμεσα στην Ουκρανία για τη στήριξη των ναζιστών εγκληματιών πολέμου του Κιέβου.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το απόγευμα της 28ης του Μαη 1871 οι τελευταίοι 147 Κομμουνάροι εκτελέστηκαν στο νεκροταφείο Περ Λασέζ όπου είχαν οχυρωθεί, σε ένα σημείο που σήμερα είναι γνωστό ως "Τοίχος των Κομμουνάρων". Η "Κομμούνα του Παρισιου", που γέννησε η αντίσταση της Γαλλικής εργατικής τάξης στην Γερμανική εισβολή, είχε πνιγεί στο αίμα...

Η σκληρότερη αντίσταση σημειώθηκε στις ανατολικές εργατικές συνοικίες του Παρισιού όπου οι οδομαχίες συνεχίστηκαν για ακόμα οκτώ μέρες, μετά την 21 Μάη, και έμειναν στην ιστορία ως η "Ματωμένη Βδομάδα" (La semaine sanglante). Καθ' όλη την διάρκεια της επέλασης των κυβερνητικών στρατευμάτων θανατώθηκαν πολλοί άμαχοι, ο αριθμός πλησίασε τις 30.000.

Ποιοι έκαναν το έγκλημα;  

"Ο πόλεμος έληξε με τη Συνθήκη της Φραγκφούρτης, η οποία εδαφικά απέφερε στους Πρώσους την Αλσατία και μέρος

της Λορένης. Εξίσου σημαντικό ήταν και το πολιτικό αποτέλεσμα, αυτό που κυρίως επεδίωκε ο Μπίσμαρκ: ενώ τα γερμανικά στρατεύματα πολιορκούσαν το Παρίσι, στις 18 Ιανουαρίου 1871, στην αίθουσα των Καθρεπτών του παλατιού των Βερσαλλιών, οι Γερμανοί ηγεμόνες ανακήρυξαν τον Γουλιέλμο Α΄ της Πρωσίας αυτοκράτορα της Γερμανικής Αυτοκρατορίας, σηματοδοτώντας έτσι στην ουσία την ίδρυση του γερμανικού κράτους.

Οι επίσημες ιστορικές αφηγήσεις κατά κανόνα σταματούν εδώ. Θεωρούν περιττό να αναφέρουν πως, ενώ ο αυτοκράτορας Ναπολέων, οι ευγενείς και το πολιτικό προσωπικό της Γαλλίας, υπό τον πρωθυπουργό Αντόλφ Τιέρ, παραδόθηκαν μετά την ήττα στη μάχη του Μετς, το Παρίσι πολέμησε. Παρότι σε πολιορκία από τον Σεπτέμβριο του 1870, αντιστεκόταν χάρη στην εθνοφρουρά και στους εργάτες της πόλης, οι οποίοι τον Μάρτιο του 1871 ανακήρυξαν την Κομμούνα, την «πρώτη έφοδο της

εργατικής τάξης στον ουρανό», σύμφωνα με τον Λένιν. Και τότε, ω του θαύματος, ο πόλεμος σταμάτησε! Οι πρωσικές στρατιές σταμάτησαν την επίθεση και σε αγαστή συνεργασία με τις γαλλικές που είχαν απομείνει έπνιξαν στο αίμα τον λαό του Παρισιού, ξέχωρα τους κομουνάρους. Ο μεγάλος εχθρός πάντα είναι ο ταξικός"

Σε όλο τον κόσμο, για την άρχουσα τάξη, καλή η "Πατρίς", καλύτερο το συμφέρον! Και να σκεφτείτε πως οι Γάλλοι και οι Γερμανοί αστοί είχαν περάσει ..." Διαφωτισμό", δεν ήταν τίποτις "απολίτιστοι"!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ναζί!!!

Οι ηγέτες της δήθεν Πολιτισμένης Δύσης δεν είναι καλύτεροι απ' τους ναζί του Νετανιάχου! Αυτοί τον εξοπλίζουν και τους αξίζουν λαϊκά δικαστήρια και θάνατος!



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΟΤΑΝ ΜΙΑ ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑ, συνταξιούχος των 440 ευρώ, λέει δημοσίως στον Πρωθυπουργό "πεινάω" κι εκείνος αποκρίνεται "σας στηρίζει η Εκκλησία;" :

είναι ολοφάνερο και συντριπτικά αυταπόδεικτο ότι "έχουμε κλείσει" σαν πολιτισμένη κοινωνία και "σαν "Πατρίδα- Αγκαλιά"...κάθε θεσμική προστασία έχει εκλείψει και τα "πρωτογενή πλεονάσματα" είναι η Κατηγορική Αρχή του αποκτηνωμένου "επιτελικού κράτους".......

............είναι κυνικά δεδομένο ότι αυτός ο ελεεινός τύπος, αυτό το Ταξικό Δουλάκι, νοιάζεται μόνο για το τομάρι του, τη Φαμίλια του και τα Κοινωνικά Αφεντικά του.....βρε υποκείμενο δεν απαντάς "όσο αντέχουμε" σε μια υπερήλικη που δυστυχεί, κάνε αλλού, βρε Γαϊδούρι, αυτά τα εμετικά κηρύγματα Κοινωνικού Δαρβινισμού..."είσαι Παλιάνθρωπος ΡΕΕΕΕΕΕΕ", όπως ούρλιαζε ο Βέγγος ("Θανάση πάρε τ' όπλο σου")στην εξώπορτα του ανάλγητου εργοδότη....

................ενώ τόσο καιρό, υπό τις υποδείξεις επικοινωνιολόγων, παίζει ένα ρόλο τάχα "άμεσης σχέσης με το λαό", η σκηνοθεσία κατέρρευσε όταν η αμεσότητα της πληγωμένης ζωής, ο καθαρός, αφτιασίδωτος λαϊκός πόνος, έφερε τον αχρείο τύπο στο "φιλοσοφικό του όριο": 

πιστεύει, ότι η μοίρα καθενός είναι αποκλειστικό έργο και ευθύνη δική του, ότι υποφέρουμε γιατί "δεν ήμαστε ικανοί στον κοινωνικό ανταγωνισμό", ότι η δυστυχία είναι περίπου σαν "φυσικό δεινό" όπου η όποια "στοργή" μπορεί να λειτουργήσει μόνο "φιλανθρωπικά" με το κράτος αποστασιοποιημένο αφού "δεν είναι αυτή η δουλειά του"......ο Φρίντμαν, η Θάτσερ και ο Πινοσέτ, σε "συσκευασία ενός" που έχοντας να κάνει με Απίθανους Εθελόδουλους Κρετίνους της Ντροπής, "χτυπάει" 40άρια στις Εκλογές!...

...............είμαστε έναντι του Θεμελιωτικού Δόγματος του Νεοφιλελευθερισμού( ο οποίος απλώς πάει στα άκρα τη Βασική Φιλοσοφία του Διαφωτισμού...), μιας εγκληματικής κοινωνικής σκέψης που καπιταλιστικοποιεί ολοκληρωτικά τον φεουδαρχικό συγκεντρωτισμό μετατρέποντας μια κοινωνία σε "συνάρθρωση Κατόχων- Χρηστών- Παριών".......

................η Ελλάδα της Οικογένειας, του Φιλότιμου, της Αλληλεγγύης, της Γειτονιάς των Δεσμών, η Ελλάδα της συγκλονιστικής ατάκας "άσε, ο Παυλάρας είναι ασφαλισμένος στο ΙΚΑ το δικό μας"("Λατέρνα, φτώχεια κ γαρύφαλλο", όταν ο Φωτόπουλος/Πετράκης τρέχει στους μάγκες με το μπαρμπούτι να βοηθήσουν τον άρρωστο Παυλάρα)/Αυλωνίτη...) : 

αυτή η Ελλάδα πουλήθηκε στην Πόρνη Ευρώπη των Σταυροφόρων, και, αφού "επανακοινωνικοποιήθηκε" ως Αποικιοποιημένο Λοβοτομημένο Τίποτα, τώρα είναι σε ελεύθερη πτώση Παλιανθρωπιάς και Οδύνης..........

..............οι Ηγεσίες πρωτοστατούν στον εκφυλισμό, την απονιά, την αλητεία(το άλλο Κωλόπαιδο της Woke Αλητείας επιδεικνύει τη χλίδα του σπιτιού του και ξοδεύει χοντρά "πακέτα" για την Τελετή του Εκφυλισμού...)....

................ο Μητσοτάκης είναι η Ιωάννα Τούνη της Πολιτικής, η οποία δηλώνει ότι "δε φταίω εγώ που δε μπορούν να πάνε σούπερ μάρκετ"...τα γνωστά με την Αντουανέτα η πουτ@@ίτσα , τα αισχρά με τη Σχολή του Σικάγου ο Αδίστακτος Βρυκόλακας....

Φευ!, η Πολιτική σε ρόλο Τζούλιας Αλεξανδράτου ("πήρα και 30.000 ευρώ για ένα βράδυ"...) και η κοινωνία σε ρόλο Επικίνδυνου Βοδιού....



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ “ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ” ;

-Πάντα ήμουν αντίθετος, φιλοσοφικά -ιδεολογικά -πολιτικά, με την αντίληψη περί “συλλογικής ευθύνης”:

-Έχοντας μεγαλώσει σε μια χώρα και μια περιοχή, γεμάτη από τόπους και ιστορίες ολοκαυτωμάτων, μαζικών εκτελέσεων και μπλόκων από τους Ναζί, στο όνομα της “συλλογικής ευθύνης”, σαν εκδίκηση αν είχε σκοτωθεί κάποιος Γερμανός, 

-Τελικά κράτησα σαν άποψη ζωής τη θέση των Σοβιετικών ότι

“Θα ήταν γελοίο να ταυτίσουμε τη συμμορία του Χίτλερ με τον γερμανικό λαό, με το γερμανικό κράτος. Η εμπειρία της ιστορίας λέει ότι οι Χίτλερ έρχονται και φεύγουν, αλλά ο γερμανικός λαός και το γερμανικό κράτος παραμένουν…” 

(* Διαταγή αριθ. 55 της 23ης Φεβρουαρίου 1942, με την οποία Στάλιν συνεχάρη τους στρατιωτικούς και τους αντάρτες για την 24η επέτειο του Κόκκινου Στρατού.)

Όμως τώρα; 

-Πως θα σταματήσει κανείς ένα έγκλημα κατά της ανθρωπότητας σε εξέλιξη, όπως στη Γάζα, όταν διαπράττεται από ένα ολόκληρο κράτος; Όταν η ουσία της ύπαρξης αυτού του κράτους είναι η φυλετική ανωτερότητα που δικαιολογεί τη γενοκτονία;

-Και τι θα γίνει, αν η πλειοψηφία της κοινωνίας υποστηρίζει ή και υποδαυλίζει μια εγκληματική πολιτική φανατικά; 

-ΥΠΑΡΧΕΙ Ή ΟΧΙ “ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ” ;

-Κι αν ναι, ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ Ή ΟΧΙ ΚΑΙ “ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΤΙΜΩΡΙΑ”;

-ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΗΝ ΕΠΙΔΙΚΑΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΑΛΕΙ;

-Και ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ με όλους αυτούς που γνωρίζουν κι ανέχονται το έγκλημα και τροφοδοτούν με πολεμοφόδια; 

-Υπάρχει “συλλογική συνενοχή”;

-Και τι τιμωρία αναλογεί στους “συλλογικά συνένοχους”;

Δύσκολα ερωτήματα - αλλά πραγματικά! Ζούμε σε δύσκολες, ξανά, εποχές! 

Σχολιο.- Αν απαντησουμε οπως ο Σταλιν ,Νετανιαχου ερχονται και παρερχονται,το Ισραηλινο κρατος θα υπαρχει.Η ευθυνη κατα τη γνωμη μου του Ισραηλινου κρατους και του λαου του εχει ας πουμε ποσοστωσεις.Αλλη ευθυνη εχει το κρατος ως οργανισμος που παραγει πολιτικη και αλλη ο λαος.Υπαρχουν σιγουρα ισραηλινοι που δεν επικροτουν την συμπεριφορα του κρατους,ειναι σιγουρα λιγοι.Ομως υπαρχουν.  Τι μπορει να γινει?Μονο η αλλαγη πολιτικης αντιληψης του κρατους ως προς το προβλημα και η παραδοχη οτι και οι Παλαιστινιοι δικαιουνται τη πατριδα τους  οριοθετημανη σε κρατικη οντοτητα.

Σχολιο.- Όταν καλλιεργείται η συλλογική ενοχή υπάρχει και συλλογική ευθύνη



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Συγχαρητήρια Ελλάδα!

Μέσω Σούδας οι βόμβες που κομματιάζουν τα γυναικόπαιδα στη Ράφα.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο διάλογος:

-Πόση σύνταξη παίρνεις;

-440 ευρώ και δίνω 300 ευρώ για ενοίκιο.

-Αν είστε στο ενοίκιο δεν βγαίνει.

-Αυτή τη στιγμή πεινάω

-Σας στηρίζει η εκκλησία;

-Κανένας

-Ευχαριστώ που ήρθατε

Το ύφος:

Σκασίλα μου καημενούλα που δεν μπορείς να δανειστείς χωρίς να τα επιστρέψεις ποτέ. Που δεν έχεις 40 σπίτια.

Και στην τελική να πας στην εκκλησία. Γεια χαρά νταν τώρα να κάνω τις δημόσιες σχέσεις μου. Μας ζάλισες.

Μα κι αυτή η κυρία, να μην υποφέρει βουβά και στωικά... Με αξιοπρέπεια...

Σχολιο.- Η φέτα πριν ένα χρόνο είχε τιμή στα 8€ από την στιγμή που η CVC έλεγξε όλη την εγχώρια αγορά γαλακτοκομικών άρχισαν να ανεβαίνουν όλα τα τρόφιμα. Τις περισσότερες πλέον εταιρίες διατροφής τις ελέγχει η CVC.Το ότι η CVC βρέθηκε σ' αυτήν την θέση να είναι "ηγετική δύναμη" όχι μόνο στα γαλακτοκομικά, αλλά σ' όλη τη διατροφική αλυσίδα, στις ασφάλειες, στην ιδιωτική περίθαλψη και οσωνούπω στην ιδιωτική Παιδεία, δεν είναι καθόλου ΤΥΧΑΙΟ. Είναι προσχεδιασμένο και έγινε με τις ευλογίες και τις πλάτες της κυβέρνησης.

Η εταιρεία είναι πίσω από την ακρίβεια στα είδη διατροφής, την εξαθλίωση της Δημόσιας Υγείας, και την υποβάθμιση της Παιδείας. Εδώ να θυμίσω ότι 4 μήνες ΠΡΙΝ από το νομοσχέδιο για τα ιδιωτικά "πανεπιστήμια" συνέπραξε με το φαλιρημένο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας για την δημιουργία... "Ιατρικής" σχολής... στο Ελληνικό!... για να χουμε όλο το πακέτο 

Υ.Γ.: Το μόνο τυχαίο ίσως ήταν... ότι πριν 3 χρόνια και προτού ενταθεί η "επενδυτική" δραστηριότητα του καρκινώματος, προσέλαβε στο Λονδίνο ως "διευθύντρια" την κόρη του Μητσοτάκη που δεν είχε δουλέψει ποτέ της!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Όταν κάποιος ξέρει πολλά,του τραβάς μια προειδοποιητική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος,του κλείνεις το στόμα μέχρι να πεθάνει κι ακόλουθα αρχειοθετείς στις καλένδες την ασκηθείσα δίωξη…έτσι εκβιαστικά και μαφιόζικα λειτουργούσε ανέκαθεν κι εξακολουθεί να λειτουργεί το εγχώριο γκόβερνο,ανεξάρτητα από τα εκάστοτε κόμματα που κυβερνούσαν…έξωθεν εντεταλμένο και υποτελές…


Δικαστική εκτροπή - Κατηγορούν τις πρώην διοικήσεις της Πειραιώς και ΤτΕ ότι από το 2009 «γνώριζαν» το PSI+ του 2012

Πέμπτη 20/04/2017

Ο κάθε εισαγγελέας έχει δικαίωμα να διερευνά όλες τις υποθέσεις αλλά όταν καταλήγει σε συμπεράσματα ουτοπικά τότε γεννώνται πολλά ερωτηματικά για τις σκοπιμότητες που εξυπηρετούνται.

Σε δικαστικό φιάσκο θα εκτυλιχθεί η απόφαση ποινικής δίωξης κατά της διοίκησης της Τράπεζας Πειραιώς του 2009 υπό τον Μιχάλη Σάλλα και της τότε διοίκησης της Τράπεζας της Ελλάδος υπό τον Γιώργο Προβόπουλο.

Ούτε λίγο ούτε πολύ η δικαιοσύνη κατηγορεί την διοίκηση της Πειραιώς υπό τον Μιχάλη Σάλλα το 2009 και την τότε διοίκηση Προβόπουλου στην ΤτΕ ότι γνώριζαν ότι θα συμβεί PSI+ δηλαδή haircut στα ελληνικά ομόλογα το 2012 δηλαδή 3 χρόνια μετά οπότε φέρουν ευθύνη για την ανταλλαγή ομολόγων ύψους 1,9 δισεκ. ευρώ.

Ποια είναι η πραγματικότητα και πως φαίνεται ότι η δικαιοσύνη έχει οδηγηθεί σε ένα παντελώς αβάσιμο συμπέρασμα;

Το 2009 η Τράπεζα της Ελλάδος πήρε την απόφαση για τα ομόλογα που διαχειριζόταν στο Κοινό Ταμείο όπου καταθέτουν τα αποθεματικά τους τα Ασφαλιστικά Ταμεία να ανταλλάξει ομόλογα που έληγαν σε διάστημα ενός έτους με άλλα ομόλογα πιο μακροχρόνιας διάρκειας.

Στόχος της κίνησης αυτής ήταν προφανώς να επιτευχθεί καλύτερη απόδοση.

Αυτό επιβεβαιώθηκε καθώς επιτεύχθηκαν αποδόσεις έως 6,1%.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οποιον τολμάει να κρίνει την καθεστωτική συμμορία του κούλη,τον τρώει η μαρμάγκα…αν ακόμα δεν το καταλάβατε…!!!


Σκληρή κριτική Προβόπουλου στην κυβέρνηση Μητσοτάκη

01.03.2024

Την "τραυματική" εμπειρία του με τον ΕΦΚΑ, περιέγραψε ο Γιώργος Προβόπουλος, ο οποίος χαρακτήρισε το επίπεδο της δημόσιας διοίκησης "χρονίως πολύ χαμηλό" - Γιατί οι υπηρεσίες υπεργολάβων δεν δουλεύουν για τον πολίτη - Πώς ανίκανοι «εκλεκτοί» υπουργών γίνονται διοικητές - Άμεση σχέση με τραγωδίες και καταστροφές

Το κυβερνητικό αφήγημα για τις… συνεχόμενες «επιτυχείς μεταρρυθμίσεις», και τον συνεπακόλουθο αυτοθαυμασμό του Κυρ. Μητσοτάκη, γκρεμίζει με τον πλέον εκκωφαντικό τρόπο ο Γιώργος Προβόπουλος, πρώην διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας. Με μακροσκελή ανάρτησή του στο Facebook, περιγράφει την τραυματική, όπως τη χαρακτηρίζει, εμπειρία που είχε με το «τέρας» της δημόσιας διοίκησης, ενώ ταυτόχρονα επιρρίπτει σαφείς ευθύνες στον ίδιο τον Κυριάκο Μητσοτάκη αφήνοντας παράλληλα σαφείς υπόνοιες για την επιλογή των διοικητών στους δημόσιους οργανισμούς.

Συγκεκριμένα, ο πρώην κεντρικός τραπεζίτης (τον οποίο διαδέχτηκε ο Γιάννης Στουρνάρας), περιγράφει όσα έζησε, χάνοντας μισή μέρα, σε κατάστημα του ΕΦΚΑ στο Μαρούσι, αφού πρώτα είχε κλείσει ραντεβού μέσω του περιβοήτου 1555. Ή μάλλον έτσι… νόμισε ο Γιώργος Προβόπουλος καθώς όπως τον ενημέρωσαν στο φυσικό κατάστημα το ραντεβού του… αγνοείτο.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δυστυχώς πέθανε ο Γιώργος Προβόπουλος,ας ελπίσουμε ν‘άφησε γραπτά για’κείνα τα θυελλώδη μερόνυχτα αλλά & να μήν τα πνίξει η συμμορία των Παπαδήμου,Στουρνάρα & της ΕΚΤ…



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



"Μην μας δείχνετε τι γίνεται στην Ράφα"

Είναι η νέα υποκρισία πολλών εκεί έξω για να βοηθήσουν την Ισραηλινή προπαγάνδα και να κρύψουν κάτω από το χαλί τα εγκλήματα πολέμου.

Δεν σταματάμε να μιλάμε για την Παλαιστίνη και να δείχνουμε το τι πραγματικά συμβαίνει! Η ανάδειξη της αλήθειας είναι Αντίσταση!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Νέο εμπάργκο στη Συρία! Aυτή η Ευρώπη, δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τη χιτλερική Γερμανία!

28/5/2024      -     22.00

Το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο παρατείνει τις κυρώσεις εναντίον της Συρίας έως την 1η Ιουνίου 2025:

○ Το Συμβούλιο παρέτεινε σήμερα τα περιοριστικά μέτρα της ΕΕ κατά της Συρίας και των «υποστηρικτών» της έως την 1η Ιουνίου 2025, επικαλούμενο τη «σοβαρότητα της επιδείνωσης της κατάστασης στη Συρία».

Θα ήταν έκπληξη αν τα δουλικά των ΗΠΑ δεν συνέχιζαν την πολιτική των αφεντικών τους.

Η ντροπή για τον ελληνόφωνο υπουργό των εξωτερικών διπλή, για τη στάση του, αλλά όχι στο όνομα του Ελληνικού Λαού που δεν ξεχνάει τον Χαφέζ Άσαντ το 1986: "Τούρκος στρατιώτης σε ελληνικό έδαφος, σημαίνει επίθεση εναντίον της Συρίας"!

Έγκλημα πολέμου κι εγκληματίες πολέμου, που θα πρέπει να δικαστούν, αλλά από Λαϊκά Δικαστήρια, οι πρωθυπουργοί κι οι υπουργοί των Εξωτερικών της αποικίας των ΗΠΑ με την ψευδεπίγραφη επωνυμία "ευρωπαϊκή ένωση".

Η πρώτη προσθήκη (πρωτόκολλο) του 1977, στις Συμβάσεις της Γενεύης (1949), απαγορεύει σε περίοδο πολέμου, κάθε απόφαση που έχει ως συνέπεια ελλείψεις αναγκαίων αγαθών σε πολίτες.

Το άρθρο 33, της 4ης Συνθήκης της Γενεύης, απαγορεύει "συλλογικές τιμωρίες"...

Ο ΟΗΕ δεν έχει λάβει ΠΟΤΕ απόφαση κυρώσεων εναντίον της Συρίας κι αναγνωρίζει τη νόμιμη και δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση του προέδρου Άσαντ.

Ο υπόνομος της ΕΕ μόνο ναυτία μπορεί να προκαλεί. Ο πανικός της ήττας των νεοαποικοκρατών στην Ελεύθερη κι Αδούλωτη Συρία, μόνο γελοίες αποφάσεις μπορεί να παράξει...

Ειδησιογραφία... για τον πρώην Γενικό Γραμματέα της κυβέρνησης Γ. Παπανδρέου, σήμερα υπουργό Εξωτερικών του Κ. Μητσοτάκη: "Στις Βρυξέλλες για το Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ βρίσκεται ο υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Γεραπετρίτης... τόνισε την ανάγκη «να σταματήσουν οι εχθροπραξίες στη Γάζα» [η Γενοκτονία, η Εθνοκάθαρση... βαπτίστηκαν από τον χαμηλόβαθμο υπάλληλο των ΗΠΑ... "εχθροπραξίες"], και έκανε γνωστό ότι θα προτείνει «τη συγκρότηση κοινής ομάδας  εργασίας που θα περιλαμβάνει υπουργούς Εξωτερικών, τόσο από τα αραβικά κράτη όσο και από την Ευρωπαϊκή Ένωση, οι οποίοι θα είναι σε θέση να απευθυνθούν και στα δύο μέρη, προκειμένου να διασφαλίσουν ότι θα υπάρξουν αποτελεσματικές διαπραγματεύσεις για άμεση ειρήνη [στην καθομιλουμένη, να συνεχιστεί η Κατοχή από το 1948 ως σήμερα]». Επίσης δήλωσε ότι «πρέπει να αναλάβουμε περαιτέρω πρωτοβουλίες για να εκφράσουμε την αλληλεγγύη μας προς την Ουκρανία [αυτό έλειπε... να μην πληρώσει ακόμη ακριβότερα ο ελληνικός λαός τον κοκαϊνομανή μικρό φύρερ των ουκροναζί]»"

Άξιος συνεχιστής των προκατόχων του Νατοϊκών υπαλλήλων: Αβραμόπουλος, Βενιζέλος, Κοτζιάς, Κατρούγκαλος, Δένδιας...

Τι θέλουν να ξεχάσουμε οι χαμηλόβαθμοι υπάλληλοι των ΗΠΑ, στην αμερικανική αποικία με την ψευδεπίγραφη επιγραφή "ευρωπαϊκή ένωση"; Η Συρία κέρδισε τον αγώνα εναντίον των αποικιοκρατών με ένα σύνθημα... το ίδιο που σήμερα δίνει τη νίκη στο λαό της, το σύνθημα που σηματοδοτεί την Εθνική Ανεξαρτησία και Κυριαρχία...



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Διπλωματικές σχέσεις με Ραμάλα; Το αμερικανοσιωνιστικό σχέδιο "αναγνώρισης της Παλαιστίνης", για τη σωτηρία των σιωναζί σε εξέλιξη...

28/5/2024     -    21.00

Η αιώνια πρωτεύουσα της Παλαιστίνης ήταν,

είναι και θα είναι πάντα τα Ιεροσόλυμα (Αλ-Κουντς)!

Ποια Ραμάλα;

Ειδησιογραφία: "Σήμερα, σε κυβερνητική συνεδρίαση, η Ιρλανδία αναγνώρισε επίσημα την Παλαιστίνη.

Η κυβέρνηση αναγνωρίζει την Παλαιστίνη ως κυρίαρχο και ανεξάρτητο κράτος και συμφώνησε να δημιουργήσει πλήρεις διπλωματικές σχέσεις μεταξύ του Δουβλίνου και της Ραμάλα"

πηγή: Κυβέρνηση της Δημοκρατίας της Ιρλανδίας (Ireland recognises the State of Palestine, 2/5/2024)

«Μερικές ερωτήσεις μου έρχονται στο μυαλό:

1. Γιατί Ραμάλα;

2. Ποιος υπάρχει στη Ραμάλα που μπορεί να μεσολαβήσει σε κάτι; Μήπως αναφέρονται σ' αυτόν τον ξεπουλημένο Αμπού Μαζέν και την ομάδα διεφθαρμένων ανθρώπων του;

3. Η αιώνια πρωτεύουσα της Παλαιστίνης ήταν, είναι και θα είναι πάντα η Ιερουσαλήμ (Αλ Κουντς)... Όχι η Ραμάλα!»

Σημειώνει η συντρόφισσα Francesca Quibla, προσυπογράφω και αναρωτιέμαι:

Δεν γνωρίζουν πολύ καλά όλες οι κυβερνήσεις του πλανήτη πως το "Κράτος της Παλαιστίνης με Πρωτεύουσα την Ιερουσαλήμ", είναι αποφασισμένο από το 1948 (και με αμέτρητες αποφάσεις του ΟΗΕ ως σήμερα -σαν αυτές, ολόιδιες με αυτές για το ψευδοκράτος της Κατεχόμενης Κύπρου, ή του Κατεχόμενου ψευδοκράτους του Κοσόβου, ή την σιωναζιστική παράνομη Κατοχή του Γκολάν) κι αυτό αποτελούσε προϋπόθεση για την κατασκευή ενός μικρού κράτους του ισραήλ; (ηθελημένο το -ι). Δεν γνωρίζουν το "διεθνές δίκαιο" που κάθε δυο και τρεις επικαλούνται;

Τι δεν θέλουν να καταλάβουμε;

Η ΕΕ συζήτησε την επιβολή κυρώσεων στο Ισραήλ...... Το συζήτησε σήμερα, αλλά τελικώς δεν το αποφάσισε, δηλαδή δεν έλαβε ακόμη την εντολή του θείου Σαμ να προχωρήσει. Πάντως αποφάσισε την ανανέωση του εμπάργκο εναντίον του "αιμοσταγή δικτάτορα Άσαντ", εναντίον του Συριακού λαού, για την "αραβική άνοιξη made in USA"



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Εύστοχη και η σημερινή ανακοίνωση από το "Μέτωπο Αντίστασης και Αλληλεγγύης για την Παλαιστίνη «Γασσάν Καναφάνι»

Ανακοίνωση για την επίσκεψη Κασσελάκη στην Παλαιστίνη...

28/5/2024       -      18.38

Το παλαιστινιακό ζήτημα δεν πρόκειται να ξαναγίνει η ευκαιρία του κάθε λακέ του... Συστήματος για να ανέλθει στην εξουσία!

Καταγγέλλουμε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο το ΣΥΡΙΖΑ για την προσπάθεια που κάνει για άλλη μία φορά να προβάλλει μία εικόνα υπερασπιστή-αλληλέγγυου κόμματος στον λαό της Παλαιστίνης, ιδιαίτερα μετά και από την υποκριτική επίσκεψη του βαλτού Κασσελάκη στην Δυτική Όχθη.

Ο Κασσελάκης που γεμάτος περηφάνεια λίγο καιρό πιο πριν είχε επισκεφθεί τον Πρέσβη του Ισραήλ στην Ελλάδα, ενώ πιο μετά ακύρωνε λόγω αντιδράσεων την προγραμματισμένη συνάντηση του με μέλη του AIPAC στις ΗΠΑ. Είναι ένας υποκριτής, ένα τσιράκι του Σιωνισμού και του Ιμπεριαλισμού, που ακολουθεί πιστά τα βήματα του Αλέξη Τσίπρα και της πολιτικής ατζέντας που αυτός χρησιμοποίεισαι για να παγιδεύσει τον ελληνικό λαό και να γίνει πρωθυπουργός.

Ένας συνειδητοποιημένος Σιωνιστής που προσπαθεί να παρουσιάσει τον εαυτό του ως υπερασπιστή της Παλαιστίνης κρατώντας την ίδια ώρα τις ύπουλες ίσες αποστάσεις επαναλαμβάνοντας ξανά και ξανά και από την πρώτη στιγμή πως η παλαιστινιακή αντίσταση είναι τρομοκρατία!

Μία τακτική εναρμονισμένη με την κυρίαρχη προπαγάνδα που προσπαθεί να εξισώσει τον κατακτητή με το θύμα και χρησιμοποιεί για αυτό τόνους προπαγάνδας και στημένων ειδήσεων (πχ τους ανύπαρκτους βιασμούς γυναικών με στημένες μαρτυρίες).

Ένας συνειδητοποιημένος υπερασπιστής των συμφερόντων του Παγκόσμιου Κεφαλαίου που ηγείται ενός κόμματος που υποκριτικά στέκεται στο πλευρό της Παλαιστίνης αφού στο πρόσφατο παρελθόν έχει αποτελέσει την πιο φιλοσιωνιστική κυβέρνηση που έχει περάσει ποτέ από την Ελλάδα, μετατρέποντας την χώρα μας οριστικά και αμετάκλητη σε προτεκτοράτο του Ισραήλ και των ΗΠΑ.

Ένας συνειδητοποιημένος Σιωνιστής που έστειλε τους πιστούς του ανθρώπους, πρώην Ναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη και Πέτρο Παππά να καλωσορίσουν με όλες τις τιμές τον Πρέσβη του Ισραήλ στο ελληνικό κοινοβούλιο, την ώρα που το Ισραήλ είχε σε πλήρη εξέλιξη την γενοκτονία των Παλαιστινίων!

Η αλληλεγγύη στην Παλαιστίνη υπάρχει μόνο όταν υπάρχει γνώση και κατανόηση του τι συμβαίνει σε αυτόν τόπο από το 1948 έως σήμερα. Υπάρχει μόνο όταν συνδυάζεται με αγώνα για δικαιοσύνη και την ανάδειξη της αλήθειας. Όλα τα υπόλοιπα είναι παιχνίδια του Σιωνισμού, που τα χρησιμοποιεί για να εκπληρώσει τα συμφέροντα του και να μπερδέψει τον λαό.

Τσιράκια Συριζαίοι των αφεντικών!

Πόλεμο στον πόλεμο των Σιωνιστών!

"Μέτωπο Αντίστασης και Αλληλεγγύης για την Παλαιστίνη «Γασσάν Καναφάνι»", 28/5/2024

https://kanafani.gr/2024/05/episkepsikasselakipalaistini/



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τι άλλο να πει κάποιος για αυτούς τους δολοφόνους σιωναζί;;; 

Για αυτήν την σκατοφάρα που αυτοχρήστηκε περιούσιος λαός και έχει το ελεύθερο να διαπράττει ότι έγκλημα θέλει!

Όπως το να βομβαρδίζει καμπ προσφύγων στο οποίο ζουν κυρίως παιδιά!

Αυτό είναι το ισραηλινοναζιστικό αποικιακό καθεστώς, αυτός είναι ο Περιούσιος λαός του Θεού!

Θαυμάστε τον!!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Εισαι άντρας παιδοβιαστής και κάτοχος παιδικής πορνογραφίας. Σε συλλαμβάνουν στις ΗΠΑ και καταδικάζεσαι (σωστά μέχρι εδώ) αλλά δηλώνεις ότι νοιώθεις γυναίκα.

Που σε στέλνει ο Δικαστής? Μα βεβαίως σε γυναικείες φυλακές!

Δυτικός δικαιωματισμος Vs κοινή λογική, σημειώσετε Άσσο!

Υ.Γ. Αν με συλλάβουν ποτέ για κάτι, θα δηλώσω μπριζόλα και να ζητήσω να με φυλακίσουν σε ντελικατεσεν αλλαντικών!


Ο δικαστικός διορισμένος του Μπάιντεν έστειλε άνδρα κατά συρροή βιαστή παιδιών σε γυναικεία φυλακή

24/5/2024

Καθώς ο Λευκός Οίκος γιορτάζει τις προσπάθειες του προέδρου Τζο Μπάιντεν να ανασυγκροτήσει το ομοσπονδιακό δικαστικό σώμα, ένας από τους πιο ακραίους διορισμένους του δέχθηκε πυρά στη Γερουσία των ΗΠΑ, αφού αποκαλύφθηκε ότι είχε υπογράψει τη μεταφορά ενός άνδρα δράστη σεξουαλικής πράξης σε γυναικεία φυλακή.

Η αμερικανίδα δικαστής Σάρα Νέτμπερν της Νότιας Περιφέρειας της Νέας Υόρκης έπρεπε να απαντήσει για την απόφασή της ενώπιον της Επιτροπής Δικαιοσύνης της Γερουσίας. Ο δράστης - γεννημένος ως William McClain αλλά που αργότερα αναγνωρίστηκε ως γυναίκα με το όνομα "July Justine Shelby" - δήλωσε ένοχος το 1994 για τον βιασμό ενός εννιάχρονου αγοριού και ενός 17χρονου κοριτσιού στην Ιντιάνα. Εξέτισε 18 χρόνια φυλάκιση πριν από την αποφυλάκισή του.

Παραβίασε την αποφυλάκιση υπό όρους το 2012 και παρέμεινε φυλακισμένος μέχρι το 2015. Ο ΜακΚλέιν ξεκίνησε ενέσεις ορμονών διασταυρούμενου φύλου τον Αύγουστο του 2015.

Καθώς ο Λευκός Οίκος γιορτάζει τις προσπάθειες του προέδρου Τζο Μπάιντεν να ανασυγκροτήσει το ομοσπονδιακό δικαστικό σώμα, ένας από τους πιο ακραίους διορισμένους του δέχθηκε πυρά στη Γερουσία των ΗΠΑ, αφού αποκαλύφθηκε ότι είχε υπογράψει τη μεταφορά ενός άνδρα δράστη σεξουαλικής πράξης σε γυναικεία φυλακή.

Η αμερικανίδα δικαστής Σάρα Νέτμπερν της Νότιας Περιφέρειας της Νέας Υόρκης έπρεπε να απαντήσει για την απόφασή της ενώπιον της Επιτροπής Δικαιοσύνης της Γερουσίας. Ο δράστης - γεννημένος ως William McClain αλλά που αργότερα αναγνωρίστηκε ως γυναίκα με το όνομα "July Justine Shelby" - δήλωσε ένοχος το 1994 για τον βιασμό ενός εννιάχρονου αγοριού και ενός 17χρονου κοριτσιού στην Ιντιάνα. Εξέτισε 18 χρόνια φυλάκιση πριν από την αποφυλάκισή του.

Παραβίασε την αποφυλάκιση υπό όρους το 2012 και παρέμεινε φυλακισμένος μέχρι το 2015. Ο ΜακΚλέιν ξεκίνησε ενέσεις ορμονών διασταυρούμενου φύλου τον Αύγουστο του 2015.

Το 2016, οι αρχές συνέλαβαν τον ΜακΚλέιν -που τώρα ταυτίζεται με την Σέλμπι- επειδή έστελνε παιδική πορνογραφία σε έναν άνδρα που έγινε ο φίλος του στη φυλακή. Οι δικαστές τον καταδίκασαν σε 15 χρόνια στο Ομοσπονδιακό Σωφρονιστικό Ίδρυμα Otisville. Έκανε έκκληση για μεταφορά σε γυναικείο κέντρο και συνέχιση των διαδικασιών τρανς.

Το Bureau of Prisons (BOP) αντιτάχθηκε στο αίτημα μεταφοράς λόγω ανησυχιών ότι θα παρενοχλούσε σεξουαλικά γυναίκες κρατούμενες — αλλά η Netburn τις απέρριψε και προσέβαλε τα κίνητρά τους.

«Τα συντριπτικά στοιχεία υποδηλώνουν ότι η απόφαση της BOP να αρνηθεί τη μεταφορά [McClain/Shelby] σε γυναικεία εγκατάσταση βασίζεται σε μεροληψία και φόβο και όχι σε στοιχεία. Δεν σχετίζεται εύλογα με το νόμιμο ποινολογικό συμφέρον της προστασίας των κρατουμένων», έγραψε η Netburn σε μια γνώμη 48 σελίδων. «Το BOP παραβίασε τα δικαιώματα της όγδοης τροποποίησης του αναφέροντος αρνούμενος να μεταφέρει [του] σε γυναικείο κέντρο και αυτή η άρνηση δεν σχετίζεται εύλογα με νόμιμα ποινολογικά συμφέροντα». 

Η απόφαση της Netburn ανέφερε, «Δεν υπάρχουν ενδείξεις» ότι ο σειριακός αρπακτικός και διανομέας παιδικών πορνό «κινδυνεύει να επαναλάβει το αδίκημα» μέσα σε ένα σωφρονιστικό ίδρυμα γυναικών. «[Χωρίς] περισσότερο από έναν «θεωρητικό κίνδυνο» η McClain θα βίαζε έναν κρατούμενο, η Netburn αποφάνθηκε ότι «δεν μπορεί να υποστηρίξει τη θέση του [Bureau of Prisons]».

Ο περιφερειακός δικαστής των ΗΠΑ Broderick μετέφερε στη συνέχεια τον McClain στη γυναικεία φυλακή FMC Carswell στο Φορτ Γουόρθ του Τέξας.

Δύο ειλικρινείς συντηρητικοί γερουσιαστές ζήτησαν απαντήσεις αυτή την εβδομάδα.

«Το Συμβούλιο των Φυλακών είπε: «Από ποιον πλανήτη πέταξες με αλεξίπτωτο; Θα πας σε μια ανδρική φυλακή με τέτοιου είδους δίσκο;». Και τον έστειλες σε γυναικεία φυλακή, έτσι δεν είναι; Είπατε ότι το Συμβούλιο των Φυλακών προσπαθούσε να παραβιάσει τα συνταγματικά δικαιώματα της κυρίας Σέλμπι —του πρώην κ. ΜακΚλέιν—, έτσι δεν είναι;» Ο γερουσιαστής John Kennedy (R-La.) ρώτησε την Netburn.

Η Netburn , η οποία κάποτε τέθηκε υπό πρακτική άσκηση στο Κέντρο για το Αναπαραγωγικό Δίκαιο και την Πολιτική, είπε ότι απλώς εξέδωσε μια αναφορά σε έναν «επαρχιακό δικαστή που συνιστούσε στον περιφερειακό δικαστή να μεταφέρει την αναφέρουσα σε μια γυναικεία εγκατάσταση».

«Η σύστασή μου ήταν ότι οι σοβαρές ιατρικές ανάγκες της αναφέρουσας αγνοούνταν κρατώντας την [sic] σε ανδρικό ίδρυμα», απάντησε η Netburn, εξισώνοντας τις θεραπείες για τρανς με «σοβαρές ιατρικές ανάγκες».

Η Netburn συμφώνησε με τη δήλωση του Kennedy ότι ισχυρίστηκε ότι το διοικητικό συμβούλιο της φυλακής διέπραξε «παραβίαση της 8ης Τροποποίησης», η οποία απαγορεύει τη σκληρή και ασυνήθιστη τιμωρία.

Ο γερουσιαστής Ted Cruz (R-Texas) διαφώνησε με τη δήλωση της  Netburn ότι ο McClain είναι «εντελώς γυναίκα».

«Αυτή η φράση μου φάνηκε αξιοσημείωτη», είπε ο Κρουζ, αντιμετωπίζοντας την Netburn. «Είχε αυτό το άτομο ανδρικά γεννητικά όργανα;»

«Ναι», απάντησε η Νέτμπερν.

"Λοιπόν, πήρατε έναν κατά συρροή βιαστή μήκους έξι ποδιών - κατά συρροή βιαστή παιδιών - με ανδρικά γεννητικά όργανα και είπε, "Ξέρεις, θα ήθελα να είμαι σε μια γυναικεία φυλακή". Και η απάντησή σας ήταν, «Αυτό μου ακούγεται υπέροχο»»; ρώτησε ο Κρουζ με πικέ.

Στη συνέχεια ρώτησε την Netburn εάν οι γυναίκες κρατούμενες στο σωφρονιστικό ίδρυμα «έχουν το δικαίωμα να μην βάλουν για κελί έναν άντρα μήκους δύο ποδιών που είναι επαναλαμβανόμενος σειριακός βιαστής;» «Αυτή δεν είναι εντολή δικαστή. Αυτός είναι ένας πολιτικός ακτιβιστής», συνέχισε ο Κρουζ. "Η αρχή της παραγγελίας σας λέει, "Κατά τη γέννηση, οι άνθρωποι έχουν συνήθως ένα φύλο".



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι πρώτες κυρίες της Γερμανίας και της Γαλλίας έσκασαν στα γέλια στο Μνημείο του Ολοκαυτώματος

Τη δεύτερη ημέρα της κρατικής επίσκεψης του Εμανουέλ Μακρόν στο Βερολίνο, οι δύο αρχηγοί κρατών επισκέφθηκαν το Μνημείο του Ολοκαυτώματος στο κέντρο της πόλης. Οι ηγέτες κατέθεσαν στεφάνια και ο Μακρόν άφησε μια σημείωση στο βιβλίο μνήμης.

Καθώς περνούσαν δίπλα από τις πέτρινες πλάκες στα μνηματα των δολοφονημένων Εβραίων, οι σύζυγοι των αρχηγών κρατών, Μπριζίτ Μακρόν και Έλκε Μπούντενμπεντερ, έσκασαν στα γέλια. 

Ο λόγος της χαράς του – άγνωστος.

Όχι και άγνωστος....κάτι υποψιαζομαστε....

Ειδικά η Γερμανίδα, ούτε στο λούνα-παρκ να ήταν.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μπορέλ: Συζητήσαμε άρση περιορισμών χρήσης δυτικών όπλων της Ουκρανίας κατά της Ρωσίας!!! Τώρα εμένα πως μούρθε στο μυαλό το θρίλερ του Γάλλου συγγραφέα, Ζ. Π. Μανσέτ: Αφήστε τα πτώματα στον ήλιο να μαυρίσουν;;; Χμ



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ολυμπιακοί Αγώνες 2024 – Drag queens θα κρατήσουν την Ολυμπιακή δάδα

 Γιατί γελάτε, δε μπορώ να καταλάβω. Κι οι αναρχοζαίοι των Εξαρχείωνε στηρίζουν τον αγώνα για την απελευθέρωση της αντρικής κιλότας... Δεν είναι πλέον αμερικάνικος/ κρατικός αγώνας μόνο.

Μαζί αγωνίζονται, όπως στα χρόνια της πλανδημίας.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κουκούλωσαν σκάνδαλο με λαθρέμπορους ποτών και εταιρίες φαντάσματα !!!

Κι άλλη αποκάλυψη-βόμβα για την αμαρτωλή ΑΑΔΕ

* Απέκρυψαν καταγγελία για εταιρείες-μαϊμού και τις έφερε στο φως το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Πειραιά. Εμπλέκεται εφοριακός που υπηρετεί στο υπουργείο Οικονομικών

* Υπόλογος και πάλι ο Γιώργος Πιτσιλής. Πώς ο άρχων της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων με το ακαταδίωκτο έστησε δικό του δίκτυο εφοριακών με κάλυψη Μητσοτάκη

* Όλη η Ελλάδα μια Χαλκίδα. «Παράρτημα της συμμορίας» και στη ΔΟΥ Λαμίας.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ερχεται ο φόρος λίπους !!!

Θα φορολογηθούν αλάτι, ζάχαρη, αλκοόλ βούτυρο....

Εξαιρείτε το σπανάκι γιατι δεν έχει λίπος...

Θα φορολογηθεί ο Σπανάκης ολόκληρος....



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αδιανόητο!!! Έχει και δοκιμαστή φαγητών ο Πολυχρονημένος μας; Την ώρα που δηλητηριάζουν τα παιδιά του κόσμου και τα ταΐζουν σκουπίδια οι γαλάζιοι φίλοι του, ο Μητσοτάκης πριν πάει σε κάποια εκδήλωση, ζητά από τον ΕΦΕΤ και άλλες υγειονομικές υπηρεσίες, να γίνει έλεγχος τροφίμων που θα καταναλώσει μη μας πάθει τίποτα. Προσβολή για την Ήπειρο, εκτός και το κάνει παντού και το μαθαίνουμε τώρα.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ανακοίνωση του Γερμανικού Υπουργείου Εξωτερικών με επικεφαλής την Πράσινη εκπρόσωπο του γερμανικού κεφαλαίου, Αναλένα Μπέρμποκ : 

''Οι εικόνες των απανθρακωμένων πτωμάτων, συμπεριλαμβανομένων παιδιών, από την αεροπορική επιδρομή στη Ράφα είναι αβάσταχτες. Οι ακριβείς συνθήκες πρέπει να διευκρινιστούν και να ξεκινήσει γρήγορα έρευνα από τις Ισραηλινές Ένοπλες Δυνάμεις (IDF) . Ο άμαχος πληθυσμός στη Γάζα πρέπει επειγόντως να προστατευτεί καλύτερα.'' 

Δηλαδή, η Γερμανία ζητά από τον ισραηλινό στρατό να διερευνήσει τη σφαγή που ο ίδιος διέπραξε!!!!!



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



O Guardian : Το Ισραήλ γνώριζε ότι το ΔΠΔ θα αποτελούσε πρόβλημα!

ΠΩΣ κατασκοπεύουν, χακάρουν και εκφοβίζουν το ΔΠΔ.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Aryeh Neier, ένας Εβραίος πρωτοπόρος στα ανθρώπινα δικαιώματα λέει στο CNN ότι το Ισραήλ είναι «ένοχο για γενοκτονία

«Στην αρχή δεν ενέκρινα τις κατηγορίες, αλλά άλλαξα γνώμη».



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Yossi Cohen, πρώην επικεφαλής της ισραηλινής Μοσάντ, απείλησε τη Fatou Bensouda, πρώην εισαγγελέα του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου (ΔΠΔ).

Οι απειλές αποσκοπούν στο να την αναγκάσουν να σταματήσει την έρευνα για τα εγκλήματα πολέμου της ισραηλινής κρατικής τρομοκρατίας. 

Σύμφωνα με δημοσιεύματα της εφημερίδας The Guardian, ο εγκληματίας σιωνιστής φέρεται να είπε στην Bensouda τα εξής:

«Θα πρέπει να μας βοηθήσεις και να μας αφήσεις να σε φροντίσουμε εμείς. Δεν θέλεις να μπλέξεις σε πράγματα που θα μπορούσαν να θέσουν σε κίνδυνο την ασφάλειά σου ή την ασφάλεια της οικογένειάς σου. «

Ο Guardian αναφέρει επίσης ότι η Bensouda, είχε ενημερώσει ανώτερους αξιωματούχους του ΔΠΔ καθώς η συμπεριφορά του Cohen γινόταν όλο και πιο απειλητική.

Μαφιόζικη, αλαζονική και εγκληματική συμπεριφορά. Όποιος αντιτίθεται σε αυτούς τους φανατικούς κινδυνεύει. 

Αντιπροσωπεύουν το κακό, το απόλυτο κακό! 



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Γεωργία ετοιμάζεται να ψηφίσει το νόμο για τους ξένους πράκτορες. Το γεωργιανό κοινοβούλιο μόλις ήρε το προεδρικό βέτο που ασκήθηκε πριν από λίγες ημέρες. Βασικά, ο νόμος αυτός χρησιμεύει για να αποτρέψει τη μετατροπή της Γεωργίας σε μια νέα Ουκρανία. Ο νόμος αυτός στην πραγματικότητα απαγορεύει σε οργανώσεις και μέσα ενημέρωσης να λαμβάνουν χρηματοδότηση από ξένες κυβερνήσεις και έτσι να επηρεάζουν την εγχώρια πολιτική. 

Αυτό δεν αρέσει στις ΗΠΑ, διότι δεν θα μπορούν να χώσουν το προπαγανδιστικό τους ράμφος στις υποθέσεις της Γεωργίας και να οργανώσουν έγχρωμες επαναστάσεις χρηματοδοτώντας μη κυβερνητικές οργανώσεις για αποσταθεροποίηση. Ο Μπλίνκεν έχει χάσει τα λογικά του και πρώτα απείλησε τη Γεωργία με κυρώσεις και μετά την απείλησε ξανά, λέγοντας ότι με αυτόν τον τρόπο δεν θα αποκτήσει ποτέ το καθεστώς υποψήφιας χώρας για ένταξη στην ΕΕ. 

Δύο πράγματα: Οι ΗΠΑ συνεχίζουν να παρεμβαίνουν ξεδιάντροπα στο εσωτερικό οποιασδήποτε χώρας. Πείτε μου αν είναι φυσιολογικό να χώνουν τη μούρη τους στο νόμο μιας άλλης χώρας. Μετά, αναρωτιέμαι, με ποια ιδιότητα αυτός ο πολεμοκάπηλος μιλάει για θέματα της ΕΕ. Το αν η Γεωργία «αξίζει» το καθεστώς της υποψήφιας χώρας είναι θέμα της ΕΕ να αποφασίσει, όχι του Μπλίνκεν ή του Λευκού Οίκου. 

Αλλά μην ανησυχείτε, είμαστε ελεύθεροι και οι ΗΠΑ πρεσβεύουν τη δημοκρατία, την ευημερία και την προστασία των δικαιωμάτων. 

Άντε να χαθείτε, δουλοπάροικοι!



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Εκατοντάδες ακτιβιστές διαδήλωσαν σήμερα έξω από το εργοστάσιο UAV Engines της Elbit Systems Arms Factory του Ισραήλ στο Shenstone της Αγγλίας, απαιτώντας το άμεσο κλείσιμό του για τη στήριξη της γενοκτονίας στη Γάζα.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η ηγέτιδα του Sinn Féin της Ιρλανδίας, Mary Lou McDonald: «Η επίσημη αναγνώριση της Παλαιστίνης είναι μια ιστορική ημέρα. Αλλά τώρα πρέπει να επιβληθούν κυρώσεις στο Ισραήλ, να υπάρξει κατάπαυση του πυρός, μια πραγματική ειρηνευτική διαδικασία και να δούμε επιτέλους το Ισραήλ να λογοδοτεί»



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Νίκι Χέιλι, η πρώην υποψήφια των Ρεπουμπλικανών για το χρίσμα, υπογράφει ισραηλινές βόμβες που προορίζονται για τη Γάζα και τον Λίβανο με τις λέξεις «τελειώστε τους».



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Εκατοντάδες διαδηλωτές διαδήλωσαν έξω από την Downing Street στο Λονδίνο σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη συνεχιζόμενη ισραηλινή γενοκτονία στη Γάζα και τη συνενοχή της βρετανικής κυβέρνησης στην τραγωδία.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Χιλιάδες διαδηλωτές γέμισαν την Place de la République στο κέντρο του Παρισιού, στη Γαλλία, σε μια μαζική εκδήλωση αλληλεγγύης προς τον παλαιστινιακό λαό και την αντίστασή του στην ισραηλινή γενοκτονία.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Βρετανική εθνική υπηρεσία κλίματος επιβεβαιώνει πως ψεκάζουν τον ουρανό με επικίνδυνες για τον άνθρωπο ουσίες, δήθεν για την υπερθέρμανση του πλανήτη!

Το Met Office είναι υπηρεσία της κυβέρνησης του Ηνωμένου Βασίλειου, με σκοπό να αποτρέψει την αλλαγή του κλίματος και της υπερθέμανσης του πλανήτη. Στο βίντεο παρακάτω θα δούμε ένα στέλεχος του οργανισμού να εξηγεί τους τρόπους που το κάνουν αυτό, όπως το ψεκασμό της στρατόσφαιρας με αεροπλάνα, που είναι περισσότερο γνωστά ως “chemtrails”.

Αυτό γίνετε μέσω της διαδικασίας σποράς των νεφών που περιλαμβάνει την εισαγωγή σωματιδίων που αντανακλούν το φως, όπως αλουμίνιο, βάριο, στρόντιο και θόριο τα οποία έχουν αποδειχτεί ιδιαίτερα βλαβερά για την ανθρώπινη υγεία. Αυτός είναι ο λόγος που παρουσιάζεται ακόμα σαν “θεωρία συνωμοσίας”. Ας μη ξεχνάμε πως το προσωνύμιο “ψεκασμένος” στην Ελλάδα χρησιμοποιείται για να αποκαλέσουμε κάποιον γραφικό ή συνωμοσιολόγο και εσχάτως, ως αρνητή των εμβολίων.

Αυτή η τεχνική γεωμηχανικής έχει σκοπό να ενισχύσει την ανακλαστικότητα των νεφών, μετριάζοντας τις επιπτώσεις της δήθεν υπερθέρμανσης του πλανήτη αυξάνοντας την ποσότητα του ηλιακού φωτός που αναπηδά πίσω στο διάστημα. Ωστόσο, οι μόνιμες επιπτώσεις στη δυναμική του καιρού και στα οικοσυστήματα παραμένουν ελλιπείς, προκαλώντας ηθικές και περιβαλλοντικές ανησυχίες.

´Οταν όμως ένα πρόβλημα δεν αναγνωρίζεται από την κυβέρνηση, τότε δεν θεωρείται πρόβλημα για να υπάρξει και αναγκαίος αντίλογος …



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



-ΣΟΚ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ: 

-Η κυρα Ούρσουλα, δουλεύει (και) για τον “ΚΟΚΚΙΝΟ ΟΚΤΩΒΡΗ”!

-Η πρόεδρος της Επιτροπής της ΕΕ UrsuΙa νon der Leyen μόλις “καρφώθηκε” από Γερμανούς δημοσιογράφους κι αμερικανικά μέσα, για την εμπλοκή της σε ένα τεράστιο “σκάνδαλο διαφθοράς” που επέτρεψε στη ρωσική εταιρεία χάλυβα “Κόκκινος Οκτώβρης” να παρακάμψει τις κυρώσεις της ΕΕ μέσω … “τριγωνικού σχήματος” -που εισηγήθηκε και επέβλεψε η κυρα Ούρσουλα κι ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν Μaroš Šefčοvič- με το Ινδικό γκρούπ Αncelor ΜittaΙ!

O “Κόκκινος Οκτώβρης” είναι το μεγαλύτερο εργοστάσιο παραγωγής ανοξείδωτου χάλυβα στη Ρωσία με 40% της συνολικής παραγωγής και υπολογίζεται ότι τροφοδοτεί την Ευρώπη με το 20% των αναγκών της σε χάλυβα!

-Έχει πλάκα πως σχολιάζει την είδηση για την κυρα Ούρσουλα το αμερικανικό δημοσίευμα!

Κάπως σαν : 

“Είπαμε να τα … πιάνει από βιομηχανίες όπλων, 

ok να τα … πιάνει κι από την Pfizer - αλλά ε, όχι κι από τον … “Κόκκινο Οκτώβρη”!



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το κοινοβούλιο της Γεωργίας, απέρριψε πριν λίγο το βέτο της Γαλλίδας που έχει σαν “Πρόεδρο” η χώρα για τον “Νόμο για τους ξένους πράκτορες” και τον επικύρωσε σε πλήρη ισχύ!

-Έξω από τη Βουλή, οι χαρτζιλικωμένοι “υπερασπιστές της δημοκρατίας” δείχνουν απογοητευμένοι…

Κάθε μέρα συγκεντρώνονται και πιο λίγοι…

-Δεν ξέρω αν είναι η …απογοήτευση ή … καθυστέρησαν οι βαλίτσες με τα μετρητά από την Δύση!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Ισπανία, η Ιρλανδία και η Νορβηγία προστέθηκαν σήμερα στις χώρες της ΕΕ που “αναγνωρίζουν Παλαιστινιακό κράτος”.

Ήδη το έχουν αναγνωρίσει από το 1988 πριν την κατάρρευση των προηγούμενων καθεστώτων η Βουλγαρία, η Πολωνία, η Τσεχία, η Ρουμανία, η Σλοβακία, η Ουγγαρία. Επίσης η Κύπρος και η Σουηδία (2014) 

Αναμένονται να το κάνουν επίσης η Σλοβενία, η Μάλτα, το Λουξεμβούργο και η Πορτογαλία, αυξάνοντας τον αριθμό των χωρών/μελών της ΕΕ σε 15!

Συνολικά 149 χώρες από τα 191 μέλη του ΟΗΕ αναγνωρίζουν Παλαιστινιακό κράτος. 

Δεν το κάνουν μόνο οι … γνωστοί: η μειοψηφία της Συλλογικής Δύσης

-Η Ελλάδα; 

-Αστειεύεστε; Πρώτα θα το κάνει ο … Νετανιάχου (λέμε τώρα…) παρά ο Μητσοτάκης!



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μια νέα έκρηξη θυμού, 

με τεράστιες έκτακτες διαδηλώσεις, 

από το Παρίσι, το Βερολίνο και την Κωνσταντινούπολη 

μέχρι το Τόκιο, τη Νέα Υόρκη και το Λος Άντζελες 

αλλά και σε πολλές αραβικές πρωτεύουσες, ήταν η απάντηση στη νέα δολοφονική μανία των Σιωνιστών με την επίθεση στην … “ασφαλή ζώνη προσφύγων” στη Γάζα!

-Τι; Στην Ελλάδα; 

-Ε, χμμμ… 

Σχολιο.- Στην Τουρκία, οργισμένοι διαδηλωτές στην Κωνσταντινούπολη,

έβαλαν φωτιά στο Προξενείο του Ισραήλ!

Προηγουμένως είχαν “μπουκάρει” σε ένα εστιατόριο KFC ενώ ξήλωσαν όσες διαφημίσεις προϊόντων εταιρειών που συνεργάζονται με τους Σιωνιστές, όπως της Nestlé!

Σχολιο.- Μια τεράστια συγκέντρωση στο Κέηπ Τάουν της Νότιας Αφρικής για την Παλαιστίνη!

Εκεί, βλέπετε έχουν ζήσει κι έχουν νικήσει το “απαρτχάιντ”!

Σχολιο.- Σε ποια Αραβικη πρωτευουσα εγιναν διαδηλωσεις?



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το ΝΑΤΟ υπέρ της επίθεσης σε Ρωσικούς στόχους . 

Ρώσος αρθρογράφος : Θέλετε κλιμάκωση; Η Ρωσία θα χτυπήσει τις πιο αλαζονικές χώρες του ΝΑΤΟ

Η Κοινοβουλευτική Συνέλευση του ΝΑΤΟ ψήφισε υπέρ της επίθεσης σε ρωσσικούς στόχους με δυτικά όπλα

Η εαρινή σύνοδος της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του ΝΑΤΟ, που πραγματοποιείται στη Σόφια, ενέκρινε με πλειοψηφία μια τροποποίηση στην τελική δήλωση που επιτρέπει στην Ουκρανία να επιτεθεί σε στόχους στο ρωσσικό έδαφος χρησιμοποιώντας όπλα του ΝΑΤΟ. Η εκπομπή πραγματοποιήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του βουλγαρικού κοινοβουλίου, αναφέρει το TASS.

Η δήλωση σημειώνει ότι η Ουκρανία επιτρέπεται να επιτεθεί σε «νόμιμους στόχους» [στρατιωτικούς στόχους] στη ρωσσική επικράτεια, εκπρόσωποι εννέα χωρών δεν υποστήριξαν αυτήν την πρωτοβουλία. Επίσης, η πλειοψηφία των ψήφων -μια ψήφος κατά, μια αποχή- υποστήριξε τη δήλωση υποστήριξης προς την Ουκρανία μέχρι τη «νίκη της».

Περίπου 400 βουλευτές από χώρες του ΝΑΤΟ και 25 χώρες εταίρους του οργανισμού συμμετέχουν στην εαρινή σύνοδο της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του ΝΑΤΟ. Το πρόγραμμα του φόρουμ περιλαμβάνει θέματα άμυνας και ασφάλειας με έμφαση στη στήριξη της Ουκρανίας και στις προτεραιότητες της επικείμενης συνόδου του ΝΑΤΟ στην Ουάσιγκτον τον Ιούλιο.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΑΝ ΣΙΩΠΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΗΣ ΓΑΖΑΣ, ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΠΟΜΕΝΟΙ! 

Ο Βραζιλιάνος ηγέτης Λούλα  φωνάζει για να τον ακούσει ο κόσμος καθώς μιλάει στους συγκεντρωμένους διαδηλωτές για τα σφαγιασμένα γυναικόπαιδα της Γάζας:

“Το Ισραήλ συνεχίζει να σκοτώνει γυναίκες και παιδιά, δεν μπορούμε να παραμείνουμε σιωπηλοί, δεν μπορούμε να μην τους υποστηρίξουμε ή να κάνουμε κάτι, γιατί αύριο θα χρειαστούμε εμείς αυτή την αλληλεγγύη!”  τόνισε ο Λούλα.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πέθανε ο Γιώργος Προβόπουλος

κι έτσι ΔΕΝ θα μάθουμε τι εγινε με τo Ξεπούλημα (μπιρ παρά ) της proton bank στον Λαυρέντη Λαυρεντιάδη? και τι έγινε με το PSI των ασφαλιστικ΄ν ταμείων Τέλος με τους αφοί Μαρινόπουλοι έφταιγε η ΤτΕ ή το ΧΑΑ

σχολιο.- αφησε ομως αυτη τη δηλωση Οχι οτι απαλλασεται ευθυνων αλλα κατι ειναι και αυτό

https://www.in.gr/2024/05/28/economy/oikonomikes-eidiseis/giorgos-provopoulos-teleytaia-anartisi-fotia/?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTAAAR2YMhGZRKLXmURSS5GQtRA_EFgnnsUyUZZE68oqFvgeogX_oRwXZb0BFCM_aem_ARXx3DpDmT3itYMmbzZREciaMV0yVFWZXCnIWEu_mmzOmOGivyeRHqwxfnR7sqEprURJ6RQ7Zg7io8odFW9RAARu



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Ένωση Παλαιστινίων Εργαζομένων καλεί σε μποϊκοτάζ των εξετάσεων KRAV MAGA

Η Ένωση Παλαιστινίων Εργαζομένων στην Ελλάδα καλεί τους φίλους του παλαιστινιακού λαού να μποϊκοτάρουν τις εξετάσεις KRAV MAGA.

28 Μαΐου 2024 

Ακολουθεί η έκκληση της Ένωσης Παλαιστινίων Εργαζομένων στην Ελλάδα προς όλους τους φίλους του παλαιστινιακού λαού:

«Πληροφορηθήκαμε ότι το Σάββατο 8/612024 θα γίνουν εξετάσεις στις ισραηλινές πολεμικές τέχνες KRAV MAGA στο ΟΑΚΑ. με την παρουσία των εκπαιδευόμενων παιδιών και των γονιών τους.

Οι εξεταστές/εκπαιδευτές του KRAV MAGA θα έρθουν από το Ισραήλ ειδικά για την περίσταση και όπως έχουμε μάθει είναι ενεργά στελέχη ή/και πρώην στελέχη του ισραηλινού κατοχικού στρατού, των ειδικών δυνάμεων του Ισραήλ και της Αστυνομίας του!

Η Ισραηλινή Ομοσπονδία ΚRΑV MAGA υπερηφανεύεται ότι τα μέλη της και εκπαιδευτές της. υπηρετούν ΣΗΜΕΡΑ στη Γάζα. συμμετέχοντας δραστήρια στον πόλεμο ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ εναντίον του Παλαιστινιακού Λαού με 36.000 νεκρούς άμαχους Παλαιστίνιους!

Αυτοί οι άνθρωποι στην πραγματικότητα είναι εκπαιδευμένοι δολοφόνοι και θα έρθουν στην Αθήνα να εποπτεύσουν και να απονείμουν διπλώματα σε εξετάσεις των Ελληνόπουλων!

Δεν είναι όμως τιμή σε κανέναν Έλληνα, μικρό ή μεγάλο να συναλλάσσεται σήμερα με τέτοιους ανθρώπους που κάνουν την μεγαλύτερη γενοκτονία της εποχής μας στη Γάζα.

Καλούμε ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες φίλους του Παλαιστινιακού Λαού να μποϊκοτάρουν αυτές τις εξετάσεις και να ακυρώσουν την παρουσία αυτών των εκπαιδευμένων δολοφόνων στην Ελλάδα!

Δεν πρέπει να επιβραβεύουμε τους σιωνιστές δολοφόνους, που δοκιμάζουν την τέχνη του θανάτου στα παιδιά της Παλαιστίνης!

Τα παιδιά μας πρέπει να τα διαφυλάξουμε μακριά από τους Γενοκτόνους και την Εθνοκάθαρση!»



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ιαπωνία.. Διαδήλωση δεκάδων μπροστά από την πρεσβεία του Ισραήλ κατά της σφαγής στη Γάζα.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



"Κάθε φορά που βλέπετε το πρόσωπο του Ασάνζ στις ειδήσεις, να θυμάστε ότι δεν είναι αυτός, ο πραγματικός στόχος είστε εσείς. "

– Lowkey

υποστηρίξτε αυτή την ανεξάρτητη ταινία εδώ:

https://www.gofundme.com/f/u54gwd-free-the-truth-free-assange-documentary-film?utm_campaign=m_pd+share-sheet&utm_medium=copy_link_all&utm_source=customer



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μεγάλη σφαγή και σήμερα στη Ράφα!! 

Το Ισραήλ καίει ανθρώπους ζωντανούς στη Ράφα!! Σήμερα το βράδυ βομβάρδισε με πυραύλους καταυλισμό με τέντες εκτοπισμένων, δίπλα στις αποθήκες της UNRWA! Ολόκληρες οικογένειες ξεκληρίστηκαν με πάνω από 35 γυναικόπαιδα καμένα!!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κόντρα στην καταστολή, στις απειλές και τις συκοφαντίες που επιστρατεύει το ισραηλινό κράτος για να καταστείλει κάθε φωνή που καταγγέλλει τη γενοκτονία στη Γάζα, κινητοποιήσεις ενάντια στο μακελειό δυναμώνουν και μέσα στο ίδιο το Ισραήλ.

Μετά το νέο έγκλημα του ισραηλινού κατοχικού στρατού στη Ράφα, χτες πραγματοποιήθηκαν αντιπολεμικές διαδηλώσεις σε ισραηλινές πόλεις.

Στη Χάιφα, όπως μετέδωσε η ισραηλινή εφημερίδα «Χααρέτζ», περίπου 250 διαδηλωτές έκαναν πορεία ζητώντας να τερματιστεί ο πόλεμος στη Γάζα, με πλακάτ που έγραφαν συνθήματα όπως «Σταματήστε τη σφαγή!» και «Αυτό είναι γενοκτονία!», με φωτογραφίες με καταματωμένα παιδιά να κλαίνε τρομαγμένα...

Ο επικεφαλής της αστυνομίας κήρυξε την κινητοποίηση παράνομη και ακολούθησε επέμβαση των δυνάμεων καταστολής, με τη συμμετοχή και έφιππων αστυνομικών, οι οποίες προχώρησαν και σε συλλήψεις.

Και στο Τελ Αβίβ, στον δρόμο βγήκαν διαδηλωτές με πλακάτ που έγραφαν «Σταματήστε να βομβαρδίζετε τη Ράφα!» και «Αποχωρήστε από τη Ράφα και τη Γάζα!». Εκτός από τις αστυνομικές δυνάμεις, απέναντι από τους συγκεντρωμένους στήθηκαν και ορισμένοι «αντι-διαδηλωτές», που επιχειρούσαν να στήσουν προβοκάτσια φωνάζοντας «προδότες»...

Χάιφα

Κινητοποιήσεις πραγματοποιήθηκαν επίσης στην Ιερουσαλήμ, καθώς και στην Ουμ αλ Φαχμ, που κατοικείται κατά πλειοψηφία από Αραβες Ισραηλινούς.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Σιωνισμος δεν εχει απολυτως καμια σχεση με τον Ιουδαισμο

δρ Hajo Meyer 

"‘Zionism Has Nothing to do With Judaism’ 

– Holocaust Survivor Dr. Hajo Meyer

*O Hajo Meyer (12 Aυγούστου 1924 – 23 Αυγούστου 2014) ήταν ένας εβραίος Γερμανο-Ολλανδός Φυσικός και αντισιωνιστής.

Γεννήθηκε στο Bielefeld. 

Το 1938 ο Meyer διέφυγε από τη Ναζιστική Γερμανία και πήγε στην Ολλανδία μόνος, χωρίς τους γονείς του. 

Προσπάθησε να κρυφτεί το 1943, αλλά συνελήφθη μετά από ένα χρόνο και πέρασε 10 μήνες στο Άουσβιτς.

Οι γονείς του, που επίσης είχαν μεταφερθεί στο Άουσβιτς από τηη Γερμανία, δεν επιβίωσαν.

Μετά τον πόλεμο, ο Μeyer γύρισε στην Ολλανδία, και σπούδασε Θεωρία της Φυσικής. 

Στη συνέχεια έγινε διευθυντής στα εργαστήρια Φυσικής της Phillips (NatLab). Μετά τη συνταξιοδότησή του έμαθε αγγλικά και δούλεψε ως κατασκευαστής οργάνων - βιολιού και βιόλας.

Προς το τέλος της ζωής του, ο Meyer ενεργοποιήθηκε πολιτικά, και υπήρξε υπεύθυνος της οργάνωσης "Μια διαφορετική εβραϊκή φωνή". 

Έγραψε το βιβλίο Het einde van het Jodendom (Το τέλος του Ιουδαϊσμού) το 2003, με το οποίο κατηγορεί το Ισραήλ ότι καταχράται το Ολοκαύτωμα για να δικαιολογήσει τα εγκλήματα εναντίον των Παλαιστίνιων.

Υπήρξε μέλος του Διεθνούς Εβραϊκού Αντι-σιωνιστικού Δικτύου.

Συμμετείχε το 2011 στην περιοδεία "Ποτέ Ξανά - Για Kανέναν" (Never Again - For Anyone). 



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πάρα πολύ επικίνδυνη τροπή στο Ουκρανικό

Οι Νατοϊκοί αποπειράθηκαν να πλήξουν για δεύτερη φορά στρατηγικά ραντάρ ανίχνευσης βαλλιστικών πυραύλων μεγάλου βεληνεκούς. 

Το ΝΑΤΟ προσπαθεί να "τυφλωσει" τα ρωσικά συστήματα έγκαιρης προειδοποίησης πυρηνικών πυραύλων.

Προφανώς, θέλει να επιβραδύνει τον χρόνο αντίδρασης των Ρώσων σε περίπτωση πυρηνικού πλήγματος.

Αυτό σημαίνει:

1. Το ΝΑΤΟ σχεδιάζει πρώτο πυρηνικό πλήγμα 2. Εξωθεί τους Ρώσους να κάνουν χρήση τακτικών (μικρών) πυρηνικών στο ουκρανικό έδαφος για να δικιολογήσουν καθολική επίθεση με στρατηγικά πυρηνικά, με πλεονέκτημα,

3. Εφαρμόζουν ενεργή αποτροπή, πιστεύοντας ότι με το νεο γιγαντιαίο πακέτο όπλων που προωθούν στο πεδίο, θα αναγκάσουν τους Ρώσους σε υποχώρηση από κεκτημένα εδάφη στρατηγικής σημασίας. Με τον τρόπο αυτόν αποτροπής θεωρούν ότι θα ακυρώσουν πιθανή πυρηνική απάντηση από την ρωσική πλευρά. 

Αχρηστεύοντας τα συστήματα έγκαιρης ανίχνευσης, εκπέμπουν το μήνυμα στον Πούτιν ότι με τη χρήση πυρηνικών η ζημία θα είναι μεγαλύτερη του όποιου οφέλους.

Οι άνθρωποι είναι παρανοϊκοί. Η ήττα επί του πεδίου στην πρώτη απευθείας πολεμική αντιπαράθεση με συμβατικά όπλα ΗΠΑ-Ρωσίας και η νομοτελειακή διάλυση της Δυτικής αρχιτεκτονικής ισχύος που ακολουθεί, τους έχει δημιουργήσει παράκρουση.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

«Ψηφίζουν» ΕΕ οι επιχειρηματικοί όμιλοι και κάνουν υποδείξεις στους εργαζομένους τους

Αλλος ένας λόγος οι εργαζόμενοι να στηρίξουν ακόμα πιο μαζικά τα αντιμνημονιακά κόμματα

Ολο τους το «οπλοστάσιο» ρίχνουν το κεφάλαιο και τα επιτελεία του λίγες μέρες πριν από τις ευρωεκλογές. Ετσι, πλάι στην κυβέρνηση της ΝΔ και τα άλλα κόμματα που «λιβανίζουν» από το πρωί μέχρι το βράδυ την ΕΕ, ξεχωρίζουν και οι πιο άμεσες παρεμβάσεις και «νουθεσίες» προς τον λαό και τους εργαζόμενους με τις οποίες «ξεπλένεται» η ΕΕ.

Ειδική έκδοση και εκδήλωση έκανε ο ΣΕΒ για τις ευρωεκλογές, ενώ έχουν προηγηθεί και ακολουθήσει διάφορα, όπως κοινοποιήσεις άρθρων, email - «διαφημιστικά φυλλάδια» του ευρωμονόδρομου από μεγάλες εταιρείες προς τους εργαζομένους τους. Ανάμεσα σε αυτούς που «σπαμάρουν» είναι η «Lidl», γνωστή πολυεθνική αλυσίδα σούπερ μάρκετ, και η «Boehringer Ingelheim», διεθνής φαρμακευτικός όμιλος.

Περισσεύουν ξανά οι επικλήσεις στη «σταθερότητα» και στις κοινές «αξίες» της ΕΕ

Οπως διαβάζουν οι εργαζόμενοι της φαρμακοβιομηχανίας, «σε έναν ολοένα και πιο σύνθετο κόσμο, με γεωπολιτικές και κοινωνικές εντάσεις, τα διακυβεύματα δεν θα μπορούσαν να είναι υψηλότερα», «σκιάζοντας» τους εργαζόμενους πως τάχα κινδυνεύει... «η ικανότητα της Ευρώπης να λειτουργήσει ως πρότυπο για τον κόσμο, προωθώντας και υποστηρίζοντας αξίες που προάγουν την ειρήνη, τη σταθερότητα, την ευημερία, τις ανοιχτές κοινωνίες και τις αγορές». Ολα αυτά η ΕΕ της εκμετάλλευσης, της φτώχειας και των πολέμων! Ενώ σε περίπτωση που κάποιος εργαζόμενος δεν... έπιασε το υπονοούμενο, ο όμιλος τονίζει ότι «μοιραζόμαστε τις αξίες στις οποίες ιδρύθηκε η Ευρωπαϊκή Ενωση. Οι επενδύσεις μας, η επιχειρηματικότητα και η καινοτομία μας εξαρτώνται από προβλέψιμες και σταθερές συνθήκες. Γι' αυτό πιστεύουμε ότι υπάρχουν πολλοί καλοί λόγοι για να ψηφίσουμε στις ευρωπαϊκές εκλογές και να υποστηρίξουμε την Ευρώπη».

Αντίστοιχα για το ότι «διακυβεύονται οι κοινές μας αξίες και τα οφέλη που απολαμβάνουμε καθημερινά» διαβάζουν οι εργαζόμενοι του «Lild».

Αλήθεια, για ποια σταθερότητα και για ποια οφέλη μιλάνε; Τη «σταθερότητα» και τα «οφέλη» της ακρίβειας και των μισθών που τελειώνουν στη μέση του μήνα, των 13 ωρών δουλειάς και των «ελαστικών» σχέσεων εργασίας, του αδιεξόδου των αγροτών και μικρών επαγγελματιών, της απαγόρευσης των απεργιών, του «φακελώματος», της εμπορευματοποίησης και ιδιωτικοποίησης της Παιδείας και της Υγείας; Την «κανονικότητα» του «πάμε και όπου βγει» με το έγκλημα των Τεμπών, της ασφυκτικής κατάστασης που βγάζει εκατομμύρια λαού στον δρόμο σε όλες τις χώρες της ΕΕ; Οσο για τις αξίες τις μάθαμε πια. Είναι οι αξίες των εκμεταλλευτών των λαών που συνυπάρχουν η καταστολή και η ενσωμάτωση για να θωρακίζεται η εξουσία τους, οι αξίες του πολέμου και των επεμβάσεων, της στήριξης της γενοκτονίας του Παλαιστινιακού λαού, του ναζιστικού καθεστώτος Ζελένσκι.

Θέλουν να πάρουν πάνω τους οι εργαζόμενοι τους στόχους και τις ανησυχίες των ευρωπαϊκών μονοπωλίων για την «προώθηση του ευρωπαϊκού οικοδομήματος» και την αντιπαράθεση με τα άλλα  κέντρα του πολυπολικου κόσμου  που ξεπροβάλει σε μια «περίοδο με έντονες γεωπολιτικές προκλήσεις».

«Είναι επιτακτική η ανάγκη να απαντήσουμε στο πώς η Ευρώπη μπορεί να αλλάξει πορεία, ώστε να αντιμετωπιστεί το αυξανόμενο έλλειμμα ανταγωνιστικότητας και να ενισχυθεί η αναπτυξιακή της δυναμική με ορίζοντα το 2030», γράφει ο ΣΕΒ.

Μόνο που η θωράκιση της ανταγωνιστικότητας περνάει ακριβώς πάνω από τους εργαζόμενους και τη λαϊκή πλειοψηφία. Από τα τσακισμένα δικαιώματα και την ένταση της εκμετάλλευσης για μεγαλύτερο καπιταλιστικό κέρδος μέχρι την περαιτέρω στρατιωτικοποίηση, την πολεμική οικονομία, τη συμμετοχή στις πολεμικές συρράξεις και τα μακελειά.

Αυτούς τους στόχους κάνουν «ταλιράκια» μπας και χωνευτούν ευκολότερα.

Για την ενίσχυση 5 πυλώνων του ευρωπαϊκού οικοδομήματος μιλάει ο ΣΕΒ, μεταξύ άλλων για μια καλύτερη και αποτελεσματικότερη ενιαία αγορά, την ενίσχυση της επαναβιομηχάνισης για περισσότερη ανθεκτικότητα, την ενδυνάμωση της αγοράς εργασίας με σύγχρονες γνώσεις και «ευελιξία» στο εργασιακό περιβάλλον κ.ά.

Στο ίδιο μήκος κύματος αναφέρει η φαρμακευτική, «οι υπάλληλοί μας ωφελούνται από την ευρωπαϊκή ολοκλήρωση και συνεργασία... η ελεύθερη κυκλοφορία αγαθών είναι απαραίτητη», «η ΕΕ εργάζεται προς ένα βιώσιμο μέλλον (...) η βασική ιδέα είναι να συμπληρωθεί η Ευρωπαϊκή Πράσινη Συμφωνία με μια Ευρωπαϊκή Βιομηχανική Συμφωνία, ώστε να αναδειχθεί η ανταγωνιστικότητα ως στρατηγική προτεραιότητα και να επιτευχθεί ο στόχος του 2050».

Οι όμιλοι δεν πάνε «χαλαρά» στις κάλπες, το ίδιο να κάνουν και οι εργαζόμενοι

Μόνο τυχαία δεν είναι η παραπάνω «ανάληψη δράσης», επιδιώκοντας να αναχαιτίσουν το ρεύμα αμφισβήτησης της κυρίαρχης πολιτικής που ήδη εκφράζεται και μπορεί να μεγαλώσει. Παίρνουν τα μέτρα τους διότι βλέπουν πως διευρύνονται η δυσαρέσκεια και η αγανάκτηση προς την ΕΕ, επιδιώκουν να σύρουν σύσσωμες τις εργατικές - λαϊκές δυνάμεις πίσω από τη στρατηγική της. 

Όπως φαίνεται, οι επιχειρηματικοί όμιλοι και ενώσεις δεν πάνε καθόλου χαλαρά στις εκλογές. Το ίδιο πρέπει να κάνουν και οι εργαζόμενοι, να πάνε στην κάλπη έχοντας κατά νου, να απορρίψουν την τρομοκρατία, τους εκβιασμούς και τα ψευτοδιλήμματα.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΑΡΜΕΝΙΑ

Εκατοντάδες συλλήψεις αντικυβερνητικών διαδηλωτών

Βδομάδα «πολιτικής ανυπακοής» κήρυξε ο Αρχιεπίσκοπος Γκαλστανιάν

Σε εξέλιξη βρίσκεται η αντιπαράθεση ΗΠΑ - ΝΑΤΟ - ΕΕ και Ρωσίας στον Νότιο Καύκασο - όπου διασταυρώνονται ανταγωνιστικά σχέδια για δρόμους μεταφοράς Ενέργειας και εμπορευμάτων - και εκτός από τη Γεωργία, αντικυβερνητικές διαδηλώσεις έχουν ξεσπάσει το τελευταίο διάστημα και στην Αρμενία.

Ενώ στην Τιφλίδα η αντιπολίτευση είναι «φιλοδυτική», στο Γερεβάν οι διαδηλωτές ζητούν την παραίτηση του πρωθυπουργού, Ν. Πασινιάν, που τον τελευταίο χρόνο έχει κάνει σαφή στροφή προς την ΕΕ και τις ΗΠΑ.

Χτες και προχτές η αστυνομία συνέλαβε εκατοντάδες διαδηλωτές που απέκλειαν δρόμους της πρωτεύουσας, ενώ διαδηλωτές σε όλη τη χώρα είχαν μπλοκάρει έναν αυτοκινητόδρομο που συνδέει την Αρμενία με το Ιράν, με απαίτηση την παραίτηση του πρωθυπουργού, αντιδρώντας στην απόφαση της κυβέρνησης να παραχωρήσει 4 εγκαταλειμμένα χωριά της επαρχίας Ταβούς στο Αζερμπαϊτζάν, στο πλαίσιο συμφωνίας οριοθέτησης του βόρειου τμήματος των συνόρων.

Εδώ και έναν μήνα, κάτοικοι της επαρχίας Ταβούς πραγματοποιούσαν πορεία διαμαρτυρίας προς το Γερεβάν, η οποία και τερματίστηκε την Κυριακή. Χιλιάδες συγκεντρωμένοι κινήθηκαν για να περικυκλώσουν την οικία του πρωθυπουργού Πασινιάν και συνελήφθησαν πάνω από 280 άτομα. Μέχρι χτες είχαν αφεθεί ελεύθερα τα 273.

Ο επικεφαλής του κινήματος «Ταβούς για την Πατρίδα», Αρχιεπίσκοπος Μπαγκράτ Γκαλστανιάν, ανακηρύχθηκε στη συγκέντρωση της Κυριακής υποψήφιος πρωθυπουργός, τον οποίο οφείλει να κατονομάσει η αντιπολίτευση, προκειμένου να προχωρήσει σε πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης Πασινιάν.

Από χτες ο Γκαλστανιάν έχει κηρύξει «εβδομάδα πολιτικής ανυπακοής», με αποκλεισμούς δρόμων στο Γερεβάν.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ! Βουλευτής στην Γαλλία σήκωσε τη σημαία της Παλαιστίνης εν ώρα συνεδρίασης...

28/5/2024      -     19.34

Ένας βουλευτής του κόμματος Ανυπότακτη Γαλλία (La France insoumise- LFI- ριζοσπαστική αριστερά), ο Σεμπαστιάν Ντελογκί, σήκωσε σήμερα στο Παρίσι, μέσα στη γαλλική εθνοσυνέλευση, μια παλαιστινιακή σημαία, κατά τη διάρκεια μια ερώτησης προς την κυβέρνηση σχετικά με την κατάσταση στη Λωρίδα της Γάζας, μια ενέργεια που είχε ως αποτέλεσμα να αποκλειστεί για 15 ημέρες.

Το περιστατικό συνέβη καθώς ο υφυπουργός Εμπορίου Φρανκ Ριστέρ απαντούσε σε μια ερώτηση σχετικά με την κατάσταση στη Γάζα, όπου οι στρατιωτικές επιχειρήσεις του Ισραήλ εναντίον μαχητών της Χαμάς έχουν προκαλέσει την κατακραυγή της διεθνούς κοινότητας λόγω των μεγάλων απωλειών σε ζωές αμάχων.

Η πρόεδρος της Εθνοσυνέλευσης Γιαέλ Μπράουν-Πιβέ, εκλεγείσα με το κυβερνητικό κόμμα, έκανε λόγο για μια «απαράδεκτη» συμπεριφορά. Μπροστά στην αναταραχή που προκλήθηκε, ανέστειλε τη συνεδρίαση.

Δείτε βίντεο:

https://twitter.com/i/status/1795451874058846597

Όταν επέστρεψε στην αίθουσα, η Μπράουν-Πιβέ ανακοίνωσε πως συγκαλεί «αμέσως» μία συνεδρίαση για να «αποφασίσει για την περίπτωση του Ντελογκί». Για την ενέργειά του, ο βουλευτής της αντιπολίτευσης αποκλείστηκε 15 ημέρες από την Εθνοσυνέλευση. Ο κανονισμός της βουλής της Γαλλίας προβλέπει κυρώσεις σε βάρος κάθε μέλους «που επιδίδεται σε ενέργειες που διαταράσσουν την τάξη ή που προκαλεί μια ταραχώδη σκηνή».

Ερωτηθείς από δημοσιογράφους, ο Ντελογκί επιβεβαίωσε ότι η ενέργειά του ήταν μια «προσωπική πρωτοβουλία». «Σήκωσα την παλαιστινιακή σημαία στην Εθνοσυνέλευση γιατί καθώς μιλάω, η Γαλλία πουλάει όπλα, ανταλλακτικά για να προμηθεύσει τον ισραηλινό στρατό» τόνισε. «Υπάρχει μια γενοκτονία που λαμβάνει χώρα εκεί». Η πράξη του έλαβε χώρα την ημέρα που τρεις ευρωπαϊκές χώρες, η Ισπανία, η Ιρλανδία και η Νορβηγία, αναγνώρισαν επισήμως το Κράτος της Παλαιστίνης.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, σήμερα, ο πρωθυπουργός της Γαλλίας Γκαμπριέλ Ατάλ ερωτήθηκε σχετικά με τη στάση της Γαλλίας επί του θέματος, όμως απέφυγε να απαντήσει.

«Ναι ή όχι, η γαλλική κυβέρνηση θα αναγνωρίσει εντέλει το Κράτος της Παλαιστίνης;» τον ρώτησε η επικεφαλής των Οικολόγων Σιριέλ Σατελέν.

Το κόμμα της Ανυπότακτης Γαλλίας έχει θέσει το θέμα του πολέμου στη Γάζα που διεξάγει το Ισραήλ εναντίον της παλαιστινιακής ισλαμιστικής οργάνωσης Χαμάς στο επίκεντρο της προεκλογικής εκστρατείας του ενόψει των Ευρωεκλογών.

«Θα συνεχίσουμε να μεταφέρουμε τις φωνές της ειρήνης παντού, πάντα», έγραψε αργότερα το κόμμα LFI σε ανάρτησή του στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης Χ, όπου και ανήρτησε ένα βίντεο με το περιστατικό.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Βολές της πρωθυπουργού της Ιταλίας κατά προέδρου Καμπανίας: «Είμαι εκείνη η μ@..μένη, η Μελόνι» 

28/5/2024

Ήταν η παρουσίαση του έργου καθαρισμού και αποκατάστασης μίας υποβαθμισμένης περιοχής του Καϊβάνο, στα περίχωρα της Νάπολης, όπου το περασμένο καλοκαίρι σημειώθηκε ο βιασμός δύο ανήλικων κοριτσιών όταν προκλήθηκε ένα ασυνήθιστο περιστατικό ον κάμερα μεταξύ της πρωθυπουργού Τζόρτζια Μελόνι και του προέδρου της περιφέρειας Καμπανίας, Βιντσέντσο ντε Λούκα

Το περασμένο Φεβρουάριο ο Ντε Λούκα, κατά τη διάρκεια των διαδηλώσεων των δημάρχων της Καμπανίας στη Ρώμη, και ενώ βρισκόταν στους διαδρόμους της Ιταλικής Βουλής, αποκάλεσε την πρωθυπουργό «μ…η» επειδή η ίδια τον είχε συμβουλεύσει να «δουλέψει αντί να διαδηλώνει». Το ‘οφ κάμερα’ πλάνο είχε προκαλέσει πολλές αντιδράσεις.

Σήμερα λοιπόν η μαλακισμένη η Μελόνι πήγε να χαιρετήσει τους επισήμους, μεταξύ αυτών και ο ντε Λούκα, και παραβιάζοντας κάθε διπλωματία η μαλακισμένη πουτάνα του  είπε: «Πρόεδρε ντε Λούκα, “(είμαι) εκείνη η μ…η, η Μελόνι”, πώς είστε;». Έντονη η αμηχανία του προέδρου, που δεν περίμενε ότι η γύφτισα θα μπορούσε να ήταν τόσο πολύ καθυστερημένη, βλαμένη και μαλακισμένη.