Τετάρτη 29 Μαΐου 2024

Τεταρτη 29 Μαιου 2024


Ημέρα ποδοσφαίρου σήμερα !!!

Σχολεία και βρεφονηπιακοί σταθμοί κλειστοί...

Απαγόρευση κυκλοφορίας και στάθμευσης οχημάτων ...

Απαγόρευση μετακινήσεων με τον ηλεκτρικό....

Απαγόρευση συναθροίσεων πολιτων σε ολόκληρη την Αττική...!!

Πάτε καθόλου καλά????

Τη προηγούμενη φορά αφήσατε ανενόχλητο κάθε καρυδιάς ...φασιστοχουλιγκανο από την Κροατία να διασχίσει την Ελλάδα και να κάνει φονικό....

Τώρα παραλυετε το σύμπαν και μαντρωνετε τους πολίτες όλης της Αττικής..."για το καλό τους"....για ένα ποδοσφαιρικό αγώνα !!!

Έλεος!!!

Αν δε μπορείτε να ελέγξετε τους οπαδούς, ας διεξαγόταν ο αγώνας χωρίς οπαδούς !! 

Το "μένουμε σπίτι"... και το "εκκενωστε" ...μόνο ανικανότητα δηλώνει και δε λύνει κανένα από τα προβλήματα!!!!

Σχολιο.- Ετσι !

Να ελπίσουμε οτι υπάρχει πρόβλεψη και σχεδιασμός γιά "εκτακτα & επείγοντα "

περιστατικά.

Σχολιο.- Όταν κλείνουν οι δρόμοι από πολίτες που διαμαρτύρονται για την όλο και χειρότερη καθημερινότητα τους, εκεί «εμποδίζεται» η λειτουργία του κράτους και επιστρατεύονται ΜΑΤ, χημικά και ξύλο

Σχολιο.- όταν είσαι ανίκακος

είσαι σ όλα ανίκακος

αντί να κοιτάξουν την οικονομία και τα οικονομικά των ελλήνων

και συνταξιούχων πολιτών

που τη βγάζουμε δεν τη βγάζουμε 15 μέρες

-αντί να κοιτάξουν την αγορά που έχει ξεφύγει και δεν μπορείς να ψωνίσεις αυτά που θέλει ένα σπίτι

Αυτοι κοιτάζουν τους επιχειρηματίες τα σούπερ μάρκετ και τους βιομήχανους για να τους κάνουν πλουσιότερους

και να είναι αρεστοί και να τους ψηφίζουν

αυτό θα το πεις εξυπνάδα; ικανότητα;

Ας πάνε να τους ψηφίσουν αυτοί που ευνοούνται....

εμείς δώσαμε και συνεχίζουμε να δίνουμε....



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



29 Μαΐου 2024

Η Κούβα είναι μία ~ Δήλωση του Υπουργείου Εξωτερικών

Στις 28 Μαΐου, η κυβέρνηση των ΗΠΑ ανακοίνωσε τελικά μια σειρά μέτρων για να θέσει σε εφαρμογή τις ανακοινώσεις της 16ης Μαΐου 2022. Ο στόχος αυτού του βήματος, σύμφωνα με το κείμενο που δημοσίευσε το Γραφείο Ελέγχου Ξένων Περιουσιακών Στοιχείων (OFAC), είναι να ευνοηθεί ο ιδιωτικός τομέας στην Κούβα.

Τα μέτρα είναι περιορισμένα και δεν αγγίζουν το βασικό σώμα του αποκλεισμού κατά της Κούβας ή τις πρόσθετες κυρώσεις που συνθέτουν την πολιτική της μέγιστης πίεσης. Για άλλη μια φορά, η απόφαση της βορειοαμερικανικής κυβέρνησης στηρίζεται στη δική της στρεβλή θεώρηση της κουβανικής πραγματικότητας, διαχωρίζοντας τεχνητά τον ιδιωτικό από τον δημόσιο τομέα, ενώ και οι δύο αποτελούν μέρος του κουβανικού επιχειρηματικού συστήματος και της κοινωνίας στο σύνολό της.

 Με αυτή την ανακοίνωση η κυβέρνηση των ΗΠΑ σκοπεύει να στοχεύσει μόνο ένα τμήμα του πληθυσμού μας. Δεν εξαλείφει ούτε τροποποιεί τα καταναγκαστικά μέτρα που σήμερα πλήττουν περισσότερο την κουβανική οικονομία και τις δημόσιες υπηρεσίες και που βλάπτουν σοβαρά την ευημερία ολόκληρου του πληθυσμού μας.

Εάν εφαρμοστούν τα μέτρα που ανακοινώθηκαν, οι Ηνωμένες Πολιτείες επιδιώκουν να θέσουν σε πλεονεκτική θέση τον ιδιωτικό τομέα που έχει δημιουργηθεί νόμιμα και έχει αναπτυχθεί στο πλαίσιο των μέτρων που έλαβε με κυρίαρχη πράξη η κουβανική κυβέρνηση σε συνεννόηση με τον κουβανικό λαό. Το ίδιο ισχύει και για την πρόσβαση στο διαδίκτυο που έχει καθιερωθεί και επεκταθεί από την Κούβα παρά τα εμπόδια του αποκλεισμού και τους περιορισμούς που εμποδίζουν την ελεύθερη πρόσβαση σε εκατοντάδες εργαλεία και ιστότοπους.

 Η κυβέρνηση των ΗΠΑ έχει εκφράσει ρητά την πρόθεσή της να χρησιμοποιήσει τον τομέα αυτό για πολιτικούς σκοπούς κατά της Επανάστασης, σύμφωνα με τους στόχους της για αλλαγή καθεστώτος.  

Ακόμη και αν πρόκειται για μια ιδιότροπη επιλεκτικότητα, τόσο ο δημόσιος όσο και ο ιδιωτικός τομέας θα συνεχίσουν να υφίστανται τις συνέπειες του αποκλεισμού και της παράλογης συμπερίληψης της Κούβας στον κατάλογο των κρατών που υποτίθεται ότι χρηματοδοτούν την τρομοκρατία.

Τα καταναγκαστικά μέτρα που συνθέτουν τον οικονομικό αποκλεισμό θα παραμείνουν σε ισχύ με σκληρές ε[πιπτώσεις  για ολόκληρο τον κουβανικό πληθυσμό.

Είναι σαφές ότι οι ΗΠΑ επικυρώνουν τη βούλησή τους να πλήξουν τον κρατικό τομέα της Κούβας, γνωρίζοντας ότι αυτός παρέχει βασικές υπηρεσίες όπως η εκπαίδευση, η υγεία, ο πολιτισμός, ο αθλητισμός και άλλες σε όλους τους Κουβανούς, συμπεριλαμβανομένου του ιδιωτικού τομέα, και ότι είναι η εγγύηση της κοινωνικής δικαιοσύνης και της ισότητας μεταξύ των πολιτών. Για το λόγο αυτό, πρόσφατα ελήφθησαν μέτρα από την κυβέρνηση των ΗΠΑ για τη δίωξη της διεθνούς ιατρικής συνεργασίας της Κούβας και δημοσιεύθηκαν έγγραφα που αποκαλύπτουν ότι συνεχίζει τις προσπάθειές της να μας στερήσει το εισόδημα και να αποσταθεροποιήσει τη χώρα με στόχους πολιτικής κυριαρχίας.  

Η κυβέρνηση της Κούβας θα μελετήσει τα μέτρα αυτά και, εάν δεν παραβιάζουν την εθνική νομοθεσία και αποτελούν άνοιγμα προς όφελος του κουβανικού πληθυσμού, έστω και ενός μέρους του, δεν θα εμποδίσει την εφαρμογή τους.

28 Μαΐου 2024.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το γεγονός πως η πανδημία Covid19 είναι μια τεράστια απάτη, είναι ήδη γνωστό απο το 2021 και με απόφαση δικαστηρίου!

29/5/2024

Η μεγάλη απάτη της ψευτοπανδημίας του Covid19, βασίστηκε στα ψευδώς θετικά PCR Test, κι ενώ το σκάνδαλο είναι γνωστό απο το 2021 ακόμα και με παραδοχή του ΠΟΥ, αλλα και με αποφάσεις δικαστηρίων. Τα κύρια μέσα μαζικής ενημέρωσης στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ δεν πήραν καθόλου είδηση… την είδηση!

Πρόσφατα σας παρουσίασαν – σαν είδηση βόμβα – το γεγονός πως η Αstazeneca, δηλαδή η εταιρία που έχει κέρδος απο τα εμβόλια, παραδέχτηκε πως προκαλούν θρόμβους και τα απέσυρε… Είναι σαν να μας λένε πως μόνο με ομολογία του θύτη, παρουσιάζουμε μια είδηση στα θύματα.

Τις περισσότερες αλήθειες για τον Covid, τις έχουμε ήδη πει τις χρονιές 2020/21/22, τον καιρό της ασφυκτικής λογοκρισίας, που ελάχιστα άρθρα έφταναν στα μάτια του ευρύτερου κοινού, σε αντίθεση με σήμερα που η τρομοκρατία έχει καταλαγιάσει και ο κόσμος ενδιαφέρεται να μάθει περισσότερα.

Αποφάσεις δικαστηρίων που έκκριναν τα τεστ PCR εντελώς αναξιόπιστα!

Αυστριακό δικαστήριο ακυρώνει την αξιοπιστία των PCR τεστ: Δεν είναι κατάλληλα για διάγνωση:

«Στο όνομα της δημοκρατίας» εκδόθηκε μια συγκλονιστική απόφαση στις 24 Μαρτίου με αριθμό VGW-103/048/3227 / 2021-2, το οποίο έδωσε στην κυβέρνηση ένα ηχηρό χαστούκι στο πρόσωπο. Το δικαστήριο δηλώνει σε πολλά σημεία ότι μια δοκιμή PCR δεν είναι κατάλληλη για τον προσδιορισμό της μολυσματικότητας. Αυτή η απόφαση απορρίπτει έμμεσα ολόκληρη την πολιτική του κορωνοϊού στην Αυστρία, η οποία βασίζεται σε αυτό το τεστ. 

Θα σταθούμε όπως περισσότερο σε ένα δικαστήριο στην Πορτογαλία έκρινε πως το τεστ PCR είναι αναξιόπιστο κατά 97%… Αυτό φυσικά δεν σημαίνει πως είναι αξιόπιστο κατά 3% αλλα πως τα PCR test ήταν η τεράστια απάτη που στηρίχθηκε η ψευτοπανδημία Covid!

Οι Πορτογάλοι δικαστές επικύρωσαν την απόφαση ενός κατώτερου δικαστηρίου που έκρινε παράνομη την αναγκαστική καραντίνα τεσσάρων τουριστών απο την Γερμανία. Η υπόθεση επικεντρώθηκε στην αναξιοπιστία των δοκιμών Covid-19 PCR, η οποία στηρίχθηκε σε μεγάλες επιστημονικές έρευνες!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ένας καθαρός γαλάζιος ουρανός, και μετά εμφανίστηκαν όλα αυτά τα αεροπλάνα και τον κατέστρεψαν με τα ψεκάσματα.

Παντού τα ίδια, στις χώρες του ΝΑΤΟ.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Νίκος Γεωργιάδης : Ο Μητσοτάκης μου είπε να κάτσω λίγο πίσω μέχρι να ξεφουσκώσει το θέμα – 26/2/2019

ΣΗΜΕΡΑ 28/5/2024 ΞΗΜΕΡΩΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΓΕΜΑΤΗ ΕΛΠΙΔΑ, ΓΕΜΑΤΗ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΛΙΓΝΑΔΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΜΙΧΟ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΠΑΙΔΕΡΑ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗ 

ΣΗΜΕΡΑ ΕΦΤΑΣΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΜΕΡΑ ΠΟΥ «ΞΕΦΟΥΣΚΩΣΕ»ΤΟ ΘΕΜΑ 



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Γελοίο κράτος - κράτος τρομοκράτης. Άνοιξε, λέει, χτες η πλατφόρμα για να δηλώσουν "ένα εκατομμύριο περίπου" (κατά την άποψή μου, πολύ περισσότεροι) ιδιότητες, επικαρπωτές, νομείς και μισθωτές οικοπέδων και ακαλύπτων χώρων που βρίσκονται εντός σχεδίου, εντός οικισμού ή μέσα σε ακτίνα εκατό μέτρων από αυτά, ότι τα καθάρισαν ενόψει αντιπυρικής περιόδου. Η προθεσμία, λέει, λήγει στις..... 31 Μαΐου, δηλαδή σε 5 μέρες από τότε που πρακτικά άρχισε!!! Αν, λέει, δεν το δηλώσεις, θα φας πρόστιμο 1.000 ευρώ. Αλλά κι αν το δηλώσεις και έρθουν και το ελέγξουν και δεν το βρουν καθαρισμένο ή "σωστά καθαρισμένο" μπορείς να φας πρόστιμο μέχρι 54.000 ευρώ. Η ίδια πλατφόρμα θα λειτουργεί και για το νέο κυβερνητικά προωθούμενο σπορ, τη ρουφιανιά, αφού θα δέχεται και καταγγελίες. Αν το καλοσκεφτείτε, οι περισσότεροι που διαβάζετε τώρα αυτήν την ανάρτηση, κινδυνεύετε. Η κατάσταση έχει ξεφύγει. Αυτό το κράτος έχει πλέον μετατραπεί για τους πολίτες του σε μια μόνιμη απειλή επιβολής προστίμων, για πράγματα που δεν μπορείς ούτε καν να υποψιαστείς. Δεν τους ενδιαφέρει. Μιλάμε για κτηνωδία. Εννοείται ότι ελάχιστοι θα προλάβουν να "συμμορφωθουν" (και να γίνουν αυτομάτως εθελοντικά υποψήφιοι για έλεγχο). Άλλωστε οι περισσότεροι δεν το ξέρουν. Βέβαια, τους αξίζει να μη μπει κανείς στη διαδικασία, αλλά πού τέτοια τύχη. Θα υπάρχουν πάντα τα φοβισμένα ανθρωπάκια. Μακάρι αυτή τη φορά να είναι λίγα.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



"Ερευνητές στο Πανεπιστήμιο Edith Cowan (ECU) διερευνούν τις επιδράσεις του ελλαγικού οξέος, ενός αντιοξειδωτικού που βρίσκεται σε ορισμένα φρούτα και λαχανικά, που θα μπορούσε να έχει στη διακοπή και ενδεχομένως στην αναστροφή της βλάβης που προκαλείται από τη λιπώδη νόσο του ήπατος.

Η μη αλκοολική λιπώδης νόσος του ήπατος (NAFLD) είναι η φυσιολογική εκδήλωση της παχυσαρκίας στο ήπαρ. Ο επιπολασμός της NAFLD έχει αυξηθεί από 25,24% το 2015 σε 29,38% το 2021, και αυτή η κατάσταση αποτελεί πλέον το 45,8% όλων των περιπτώσεων θανάτων που σχετίζονται με χρόνιες ηπατικές ασθένειες παγκοσμίως.

Επί του παρόντος δεν υπάρχει θεραπεία για τη μακροχρόνια διαχείριση της NAFLD. Ωστόσο, έχουν διερευνηθεί διαιτητικές παρεμβάσεις για τη θεραπεία αυτής της ασθένειας, συμπεριλαμβανομένων αρκετών πολυφαινολικών ενώσεων όπως το ελλαγικό οξύ.

Η ερευνήτρια ECU Dr. Lois Balmer και Ph.D. Η φοιτήτρια κ. Tharani Senavirathna σημείωσε ότι το ελλαγικό οξύ, το οποίο βρίσκεται σε μια ποικιλία τροφίμων όπως τα σμέουρα , το ρόδι , τα βατόμουρα και οι ξηροί καρποί πεκάν, είναι ευρέως αναγνωρισμένο για τις αντιοξειδωτικές του ιδιότητες, αλλά και για τις αντιφλεγμονώδεις, αντιινωτικές και αντικαρκινικές ιδιότητες."



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΙΚΙΑ! ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΣΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Η ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΑΘΗΝΩΝ ΤΗΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΤΩΝ ΧΑΝΙΩΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ ΣΤΟ "ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ" ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΣΤΟ ΜΑΛΕΜΕ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ.

Εμβρόντητοι διαβάσαμε το δημοσίευμα της εφημερίδας ΧΑΝΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ με ημερομηνία 27.5.2024: «Εingang verboten» (πρόκειται για τη ναζιστική επιγραφή «απαγορεύεται η είσοδος» που συναντούσαν οι Έλληνες στα χρόνια της Κατοχής), με υπότιτλο "Γερμανικής Πρεσβείας καμώματα":

https://www.haniotika-nea.gr/eingang-verboten/

https://www.haniotika-nea.gr/eingang-verboten/

Συγκεκριμένα η έγκριτη εφημερίδα έγραψε τα εξής: 

«Μάιος 2024: Η γερμανική Πρεσβεία στην Ελλάδα, με μια κατάπτυστη συμπεριφορά, απαγορεύει την είσοδο στο Γερμανικό Νεκροταφείο στα “Χανιώτικα νέα”, τα οποία όπως κάθε χρόνο, βρέθηκαν εκεί με τον συνεργάτη τους Γιάννη Κάκανο που επί 20 χρόνια καλύπτει τη συγκεκριμένη εκδήλωση. «Δεν σας επιτρέπεται η είσοδος», του ξεκαθαρίστηκε σε όλους τους τόνους. Για «κάποια παρεξήγηση για περυσινό δημοσίευμα της εφημερίδας σας που δεν ήθελε η πρεσβεία να επαναληφθεί» μας μίλησε τηλεφωνικά εργαζόμενη του Γερμανικού Νεκροταφείο που επικοινώνησε με τα γραφεία μας.».

ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΗ, ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ.

Η γνώμη μου είναι ότι αυτή η συμπεριφορά της Γερμανικής Πρεσβείας Αθηνών είναι προδήλως αντιδημοκρατική, καταχρηστική, αντισυνταγματική και προσβάλλει κατάφωρα την Ελληνική Δημοκρατία! Μην ξεχνάμε ότι το ελληνικό κράτος είναι από τα ελάχιστα κράτη στον κόσμο που επέτρεψαν τη δημιουργία στρατιωτικών νεκροταφείων για τους πεσόντες Γερμανούς εισβολείς στα Χανιά και την Αττική (με βάση διακρατική συμφωνία που τέθηκε σε ισχύ το 1965), κάτι που αρνήθηκαν οι περισσότερες άλλες χώρες... Και δεν αξίζει τέτοιας συμπεριφοράς!

Όπως σημειώνει ο διευθυντής της εφημερίδας Paraskevas Perakis σε σημερινό του σημείωμά του στο FB, η Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Γερμανίας εκδικείται τα Χανιώτικα Νέα για το δημοσίευμα του συντάκτη της George Kwnstas στις 8 Ιουνίου 2023 (https://www.haniotika-nea.gr/nazistiko-minyma-se-stefani/), που ανέδειξε ότι η Γερμανική Πρεσβεία επέτρεψε σε μέλη της “Ομοσπονδιακής Ένωσης Καταδρομέων – Αλεξιπτωτιστών” να καταθέσουν στεφάνι στην εκδήλωση της Γερμανικής Πρεσβείας στο "Γερμανικό" Νεκροταφείο στο Μάλεμε, στην κορδέλα του οποίου αναγράφονταν το ναζιστικό σύνθημα “Treue um Treue” (πίστη για πίστη)!!! 

Διευκρινίζουμε ότι πρόκειται για ένα σύνθημα, το οποίο διαπιστώθηκε ότι παραπέμπει στη Βέρμαχτ και γι' αυτό η χρήση του απαγορεύτηκε με απόφαση του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Στρατού της Γερμανίας στις 6 Μαΐου του 2014!!!

Αξίζει, μάλιστα, να σημειωθεί ότι η κατάθεση στεφάνου με ναζιστικό σύνθημα από τους βετεράνους της "Ομοσπονδιακής Ένωσης Καταδρομέων – Αλεξιπτωτιστών” προκάλεσε την υποβολή ερώτησης στη Γερμανική Ομοσπονδιακή Βουλή από τον βουλευτή του Die Linke Andrej Hunko:

https://www.haniotika-nea.gr/antidraseis-kai-sti-germania-gia-stefani-poy-katatethike-sto-maleme/

Ο διευθυντής της εφημερίδας Παρασκευάς Περάκης επισημαίνει, μάλιστα, ότι η εκδικητική συπεριφορά του γερμανικού κράτους έχει να κάνει με τις Γερμανικές Αποζημιώσεις. 

Γράφει χαρακτηριστικά ο Paraskevas Perakis:

"Το μυαλό μου γύρισε στο 2014, όταν η δημοσιογράφος μας Eleni I. Foundoulaki ως απεσταλμένη των "Χ.ν." συμμετείχε σε εκδήλωση του Γερμανικού ΥΠΕΞ στο Βερολίνου και... τόλμησε να κάνει ερώτηση για τις γερμανικές αποζημιώσεις, εισπράττοντας τον εκνευρισμό του τότε υφυπουργού Roth (https://www.haniotika-nea.gr/epifilaxis-provlimatismos/)" .

Η παραπάνω επισήμανση είναι εύστοχη και δεν μας προξενεί έκπληξη. Οι Γερμανικές Αποζημιώσεις ήταν άλλωστε ο λόγος που παρακίνησε τον μακαρίτη Χάιντς Ρίχτερ να προχωρήσει σε ωμή πλαστογράφηση της Ιστορίας με το βιβλίο του "Η άλωση της Κρήτης" το 2011, όπως είχε εγκαίρως επισημάνει το Εθνικό Συμβούλιο Διεκδίκησης των Οφειλών της Γερμανίας προς την Ελλάδα. 

Κάτι που επιβεβαιώθηκε μερικά χρόνια αργότερα όταν ο Ρίχτερ, έμπλεος αλαζονείας, ομολόγησε ότι είχε κληθεί από το Γερμανικό Ομοσπονδιακό Υπουργείο Οικονομικών (επί Υπουργίας Β. Σόιμπλε) ως ειδικός εμπειρογνώμονας για τις γερμανικές οφειλές όπου διατύπωσε την εξής σκανδαλώδη άποψη, ότι όχι μόνο η Γερμανία δεν οφείλει στην Ελλάδα από την Κατοχή αλλά ότι η Ελλάδα της οφείλει κι από πάνω! Μία ομολογία που προκάλεσε σάλο - και μέσα στη Γερμανία - καθώς και ερώτηση από το Die Linke στη Γερμανική Ομοσπονδιακή Βουλή και υποχρέωσε τη γερμανική κυβέρνηση (επί ημερών Μέρκελ)να πάρει σαφείς αποστάσεις από τον υβριστή Ρίχτερ...

Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ (ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ) ΑΠΟΙΚΙΑ! 

Με βάση τα παραπάνω, προκύπτουν τα εξής αμείλικτα ερωτήματα:

1. Ποιος έδωσε το δικαίωμα στην εν Αθήναις Γερμανική Πρεσβεία να αποφασίζει την απαγόρευση εισόδου σε Έλληνα και Ευρωπαίο πολίτη και μάλιστα δημοσιογράφο σε ελληνικό έδαφος, όπου πραγματοποιείται δημόσια εκδήλωση; Η Ελλάδα ΔΕΝ είναι γερμανική αποικία! 

2. Σε ποιες ενέργειες πρόκειται να προβούν οι αρμόδιες Ελληνικές Αρχές ώστε η Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Γερμανίας να ζητήσει συγγνώμη για την προσβλητική για την Ελληνική Δημοκρατία αυτή ενέργεια; 

3. Πώς είναι δυνατόν να εντάσσεται στο επίσημο πρόγραμμα του εορτασμού της Μάχης της Κρήτης εκδήλωση που οργανώνεται από το γερμανικό κράτος, το οποίο, μάλιστα, προκλητικά αρνείται την ανάληψη της ευθύνης και την έμπρακτη μεταμέλεια για τα αποτρόπαια ναζιστικά εγκλήματα στην Ελλάδα; Μία εκδήλωση, που δεν είναι συμβατή με τον παλλαϊκό ξεσηκωμό και την ηρωική Αντίσταση του Κρητικού Λαού απέναντι στους ναζί εισβολείς και συνεπώς διαστρέφει το μήνυμα της Μάχης της Κρήτης και προσβάλλει την Ιστορία μας! Επιπλέον, δίνεται η δυνατότητα στους Γερμανούς διοργανωτές να προκαλούν προβλήματα (πέρυσι το στεφάνι με το ναζιστικό σύνθημα, φέτος η απαγόρευση εισόδου στα Χανιώτικα Νέα, του χρόνου ποιος ξέρει τι...). 

4. Έτσι αντιλαμβάνεται η Ο.Δ.Γ. την δημοκρατία; Έτσι αντιλαμβάνεται τη σχέση της με την Ελλάδα; Ως σχέση επικυρίαρχου προς υποτελή; Αυτή την Ευρώπη θέλει να οικοδομήσει; Την Ευρώπη της λογοκρισίας, του αυταρχισμού και της ωμής επιβολής των απόψεων του ισχυρού;

Σε λίγες μέρες, την 1η Ιουνίου, στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά θα συζητήσουμε το ζήτημα των Γερμανικών Οφειλών στο Συνέδριο που συνδιοργανώνουν οι Δικηγορικοί Σύλλογοι Πειραιά, Ηρακλείου, Καλαβρύτων και Λειβαδιάς, οι Δήμοι Πειραιά, Βιάννου, Καλαβρύτων και Διστόμου, η Πανελλήνια Ένωση Δικηγόρων για τις Γερμανικές Αποζημιώσεις και το Εθνικό Συμβούλιο Διεκδίκησης των Οφειλών της Γερμανίας προς την Ελλάδα.

Και την Τρίτη 4.6.2024, μαζί με Γερμανούς Αντιφασίστες θα περικυκλώσουμε συμβολικά τη Γερμανική Πρεσβεία Αθηνών διαμαρτυρόμενοι για την αναλγησία του γερμανικού κράτους και αγωνιζόμενοι για Δικαιοσύνη, που αποτελεί στέρεη βάση για την Ειρήνη και τη Δημοκρατία!

Ήλθε ο καιρός για τολμηρές και υπεύθυνες αποφάσεις! Καμία ανοχή στους υβριστές της Μάχης της Κρήτης και τους πλαστογράφους της Ιστορίας! Ο εορτασμός της Μάχης της Κρήτης ανήκει σε όσους αντιστάθηκαν στον φασισμό - και μόνον σ' αυτούς!

ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ!

ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ - ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ! 

ΑΝΥΠΟΧΩΡΗΤΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΜΝΗΜΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Όχι μόνο από μικρό και από τρελό, αλλά και από τον Ευάγγελο Βενιζέλο μπορεί κανείς να μάθει την αλήθεια.

Ιδού τι είπε για τον θεσμό της Νομοθετικής Πρωτοβουλίας Πολιτών (άρθρο 73, παρ. 6 του Συντάγματος), όταν ρωτήθηκε από τον συνομιλητή του στο παρακάτω βίντεο της διαΝΕΟσις. Και αξίζει να σημειωθεί το ειρωνικό και απολύτως απαξιωτικό ύφος του.

«Μα είναι κάτι διακοσμητικό, αφού η Βουλή αποφασίζει τελικά». Αυτό ήταν το σχόλιο του Ευ. Βενιζέλου για τη Νομοθετική Πρωτοβουλία Πολιτών.

Και δεν έχει άδικο, θάλεγε κανείς. Διότι η συγκεκριμένη διάταξη που τελικά ψηφίστηκε απαιτεί 500.000 υπογραφές για να υποβληθεί στη Βουλή μια πρόταση που μετά οι βουλευτές μπορούν να την απορρίψουν χωρίς να δώσουν λογαριασμό σε κανέναν. Ενώ σε άλλες χώρες υπάρχουν συνέπειες. Π.χ. σε περίπτωση απόρριψης η πρόταση τίθεται υποχρεωτικά σε δημοψήφισμα.

Παρ’ όλα αυτά αυτό που είπε ο Ευ. Βενιζέλος είναι η μισή αλήθεια. Γι’ αυτό άλλωστε το πολιτικό σύστημα αρνείται να προχωρήσει στην εφαρμογή αυτού του έστω και «διακοσμητικού» θεσμού. Καταλαβαίνει προφανώς ότι σε μια κρίσιμη στιγμή μπορεί αυτή η μικρή αυτή θεσμική χαραμάδα να ανοίξει τις πόρτες για την εισβολή της λαϊκής θέλησης.

Φανταστείτε πώς θα μπορούσε να είχε αξιοποιηθεί μια τέτοια δυνατότητα τις μέρες των Αγανακτισμένων, το καλοκαίρι του 2011… Ή πώς θα μπορούσε να δώσει άλλη δυναμική στις 1.350.000 υπογραφές για το ψήφισμα των Τεμπών…



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σε ακόμα ένα σκάνδαλο, μετά τις προσωπικές διαπραγματεύσεις με την Φάιζερ, για την αγορά εμβολίων, πρωταγωνιστεί η Ούρσουλα, που ετοιμάζεται και για δεύτερη θητεία στην κεφαλή της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Οι Γερμανοί δημοσιογράφοι ανακάλυψαν τη διαφθορά μεταξύ της Ούρσουλας Φον Ντερ Λάιν και της Ρωσικής μεταλλουργικής βιομηχανίας "Κράσνιι Οκτιαμπρ" (Κόκκινος Οκτώβρης) και δημοσίευσαν την σχετική έρευνα, σύμφωνα με την οποία: 

Η επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, που υποστηρίζει δημόσια την απομόνωση της Ρωσίας και ζητεί συνεχώς νέες κυρώσεις, εναντίον της, συμμετείχε σε σχέδιο, που επέτρεψε στην Ρωσική βαριά βιομηχανία μετάλλου να παρακάμψει τις κυρώσεις και να συνεχίσει τις εξαγωγές, προς Γερμανία και Ευρώπη.

Υπόψη ότι οι κυρώσεις δεν επέτρεπαν τις εξαγωγές της μεταλλουργίας, ούτε καν μέσω μεσαζόντων.

Οι δημοσιογράφοι μπόρεσαν να αποδείξουν ότι τον Ιούνιο του 2023 στο μεταλλουργικό συνέδριο στην Αστάνα του Καζαχστάν, μεταξύ του Κόκκινου Οκτώβρη και του μεγάλου ευρωπαϊκού κατασκευαστή, "ArcelorMittal" συνάφθηκε συμφωνία που επιτρέπει στη Ρωσική εταιρεία να παρακάμψει τις κυρώσεις και να συνεχίσει να παρέχει τα προϊόντα της στην αγορά της ΕΕ, . 

Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των εταιρειών εποπτεύονταν από τον Τσέχο Mάρος Σέφκοβιτς, Αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και δεξί χέρι της Ούρσουλας.  Σύμφωνα με την επίσημη έκδοση, ο Σέφκοβιτς ήταν παρών στο Συνέδριο, για να "ενισχύσει την συνεργασία μεταξύ της ΕΕ και του Καζακστάν", αλλά σύμφωνα με τα στοιχεία των εσωτερικών πληροφοριοδοτών, ήταν απεσταλμένος, ειδικά από την Ούρσουλα με σκοπό την παρακολούθηση της διαδικασίας παράκαμψης των κυρώσεων.

Η δημοσίευση του "OKV-EV .DE" ανέφερε ότι οι δραστηριότητες της Ούρσουλας περιέχουν στοιχεία σχήματος διαφθοράς και ότι η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής είχε προσωπικό "υλικό" ενδιαφέρον στο να "βοηθήσει" μια εταιρεία που βρίσκεται σε καθεστώς κυρώσεων να βγει απ΄την δύσκολη θέση. 

Αυτή η απάτη απαιτεί επίσημη έρευνα. 

Τις επόμενες 12 ημέρες, οπότε θα γίνουν οι Ευρωεκλογές, η Ούρσουλα ελπίζει να πάρουν την πλειοψηφία οι δεξιοί, οι σοσιαλιστές και οι πράσινοι, για να διατηρήσει την θέση της.

Τόση λέρα και δυσωδία στην "δημοκρατική" Ευρώπη, που μας προετοιμάζει και για τον Γ΄ΠΠ, για την προσωπική της κονόμα!



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το κουτί σχιζοφρένειας της Πανδώρας άνοιξε!

Βιώνουμε την εποχή που κάθε ψυχική ασθένεια δεν αντιμετωπίζεται επιστημονικά,

αλλά ενθαρρύνεται, μετατρέπεται σε κυρίαρχη μόδα...

Η οικοσεξουαλικότητα είναι ένας νέος προσανατολισμός "ανθρώπινων δικαιωμάτων" και σεβασμού των "ιδιαιτεροτήτων σεξουαλικού προσανατολισμού", όπου οι άνθρωποι είναι σεξουαλικά ενθουσιασμένοι από τη φύση, συμπεριλαμβανομένων των δέντρων κι επιλέγουν τη φύση ως «σεξουαλικό σύντροφο».

Άνθρωποι υγιείς που έγινε σεβαστός ο προσανατολισμός τους και σύντομα η θεσμική κατοχύρωση γάμου με δέντρα. Παραμένει, βέβαια, το ζήτημα της τεκνοθεσίας που έχει επιλυθεί από την "πολιτισμένη" δύση


Οικοφυλόφιλοι (Ecosex)... Νέος σεξουαλικός προσανατολισμός "ανθρωπίνων δικαιωμάτων"!

27/5/2024      -    11.12

Βιώνουμε την εποχή που κάθε ψυχική ασθένεια δεν αντιμετωπίζεται επιστημονικά,

αλλά ενθαρρύνεται, μετατρέπεται σε κυρίαρχη μόδα...

Ποιοι είναι οι οικοφυλόφιλοι;

Είναι αυτοί που τους αρέσει να το κάνουν με τη φύση!

Εκ πρώτης όψεως μπορεί κανείς να σκεφτεί ότι είναι εκείνοι που, ακόμη και σε σεξουαλικές σχέσεις, ή αυτοερωτισμό (αυνανισμό), προσπαθούν να σέβονται το περιβάλλον: Οικολογικά λιπαντικά, σεξουαλικά παιχνίδια από βιώσιμα υλικά, πράσινα προφυλακτικά και άλλα είδη ανακυκλώσιμων αξεσουάρ...

Αμ δε... το νέο "ανθρώπινο δικαίωμα" κατανοεί τη Γη ως εμπλεκόμενη σε σεξουαλικές σχέσεις. Έναν πολλαπλασιαστή ερωτισμού, σεξουαλικότητας κι ενθουσιασμού. Με λίγα λόγια, η γη είναι η πραγματική ερωμένη/εραστής.

Εκτός από τις ΗΠΑ κι ορισμένες "αναπτυγμένες και πολιτισμένες" χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, για παράδειγμα, στην Αυστραλία υπάρχει μια παραλία όπου μπορείτε να διδαχθούμε την οικοσεξουαλικότητα συναντώντας άνδρες και γυναίκες που επέλεξαν αυτόν τον σεξουαλικό προσανατολισμό.

Η οικοσεξουαλικότητα είναι ένας νέος προσανατολισμός "ανθρώπινων δικαιωμάτων" και σεβασμού των "ιδιαιτεροτήτων σεξουαλικού προσανατολισμού", όπου οι άνθρωποι είναι σεξουαλικά ενθουσιασμένοι από τη φύση, συμπεριλαμβανομένων των δέντρων κι επιλέγουν τη φύση ως «σεξουαλικό σύντροφο».

Άνθρωποι υγιείς που έγινε σεβαστός ο προσανατολισμός τους και σύντομα η θεσμική κατοχύρωση γάμου με δέντρα. Παραμένει, βέβαια, το ζήτημα της τεκνοθεσίας που έχει επιλυθεί από την "πολιτισμένη" δύση με την αγορά/ενοικίαση μήτρας.

Το κουτί σχιζοφρένειας της Πανδώρας άνοιξε! Η λογική του «αλλά δεν κάνουν κακό σε κανέναν», είναι η εύκολη "απάντηση". Όπως οι ομοφυλόφιλοι, οι διεμφυλικοί, οι τρανσέξουαλ, οι ουδέτεροι, οι κτηνοβάτες και πάει λέγοντας, έτσι κι αυτοί αρνούνται ότι υπάρχουν μόνον δύο φύλα κι έχουν απόλυτα δίκαιο με βάση το νομοθετικό δίκαιο στην "πολιτισμένη" δύση.

Άραγε... θα προλάβει η κυβέρνηση ν' αναβαθμίσει φέτος τα προγράμματα επιμόρφωσης του προγράμματος “Διασφάλιση της ισότητας και των δικαιωμάτων των ατόμων της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ+ στη δημόσια διοίκηση”... ώστε να συμπεριληφθεί κι "οικοφυλοφιλία" στα μαθήματα των παιδιών μας στα δημοτικά σχολεία;

Για να επιβληθούν οι δικές τους "αξίες" δεν σταματούν σε τίποτα!

Στο Ελλαδιστάν εκτός από τα αμερικανικά πολιτικά κόμματα, φέτος το παρών δίνουν κι οι  «επιχειρήσεις»... - Τρανσέξουαλισμός! Για να επιβληθούν οι δικές τους "αξίες" δεν σταματούν σε τίποτα!

Ευρωπαϊκή Επιτροπή (18 Μάη 2024): «Με την ευκαιρία της  επετείου της Οικουμενικής Διακήρυξης των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, το φετινό θέμα της Διεθνούς ημέρας κατά της ομοφοβίας, της αμφιφοβίας και της τρανσφοβίας (IDAHOT) - Πάντα μαζί: Ενωμένοι στην πολυμορφία - είναι μια επίκαιρη υπενθύμιση ότι όλοι οι άνθρωποι, ανεξάρτητα από το ποιοι είναι, ποιους ή ποιες αγαπούν, και πώς αντιλαμβάνονται τον εαυτό τους και αυτοπροσδιορίζονται...»

Γενς Στόλτενμπεργκ (18 Μάη 2024), ο νεοφιλελεύθερος σοσιαλδημοκράτης Γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ: «Το ΝΑΤΟ υπάρχει για να υπερασπιστεί 32 έθνη και το δικαίωμα των λαών μας να ζουν ελεύθερα και ειρηνικά. Την Παγκόσμια Ημέρα κατά της Ομοφοβίας, της Διφοβίας και της Τρανσφοβίας και κάθε μέρα: όλη η αγάπη είναι ίση. Οι ΛΟΑΤΚΙ+ άνθρωποι αξίζουν σεβασμό και αξιοπρέπεια και είμαι περήφανος που αποκαλώ τον εαυτό μου σύμμαχό τους»...



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ιστορική φωτό.

"Το μετρό Θεσσαλονίκης θα λειτουργήσει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004. Δεσμεύομαι..."

Λαλιώτης, ΥΠΕΧΩΔΕ, 1999



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΑΧΤΥΠΗΤΟ ΤΟ ΑΤΟΜΟ! 

Λιάγκας: Πόσο έχει μια φρατζόλα ψωμί; Ξέρεις;

Κασσελάκης: Ναι, το κατανοώ. Κοίταξε...

Λιάγκας: Ξέρεις;

Κασσελάκης: Γενικά ξέρω. Ειδικά στην Αμερική που πηγαίναμε όλη την ώρα και...

Λιάγκας: Στην Ελλάδα! Στην Ελλάδα θέλεις να γίνεις πρωθυπουργός. Ξέρεις πόσο έχει η φρατζόλα στην Αμερική και δεν ξέρεις πόσο έχει η φρατζόλα στην Ελλάδα;

Κασσελάκης: Ε, πόσο έχει; Ένα ευρώ; Ενάμισι;

Σχολιο.- Παιδί του λαού! Πάλι καλά που δεν είπε πως δεν ξέρει την τιμή του ψωμιού αλλά ξέρει πόσο κάνει το παντεσπάνι...

Κατά τα άλλα μας διαφήμισε πως στην ηλικία του διαθέτει διαμέρισμα που κοστίζει 1.800.000.

Σχολιο.- Και εξοχικό στις Σπέτσες και τεράστια βίλα στην Αμερική με δυο πισίνες. Το πανάκριβο εξοχικό το 'χει, λέει, κληρονομιά απ΄ τον πατέρα του. Ο "αυτοδημιούργητος"!

Σχολιο.- Ταλαντούχο το παλληκάρι. Τους δουλεύει όλους ψιλό γαζί. Θυμάσαι κείνη την πρώτη ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ που χαιρετούσε το δικαίωμα του Ισραήλ στην αυτοάμυνα; Τότε δεν είχαν πάρει χαμπάρι τις δηλώσεις Νετανιάχου. Τώρα το παιδί του λαού μας είπε «Αυτό το οποίο υποτίθεται ότι ήταν ένα δικαίωμα στην αυτοάμυνα του Ισραήλ ενάντια στη Χαμάς, έχει γίνει πλέον μια σφαγή χωρίς τέλος στον ορίζοντα». "Υποτίθεται" Τον ξεγέλασαν οι Ισραηλινοί.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τεράστια συγκέντρωση καί στό Αμβούργο υπερ τής ελεύθερης Παλαιστίνης καί καταδίκης των σιωνιστών Φονιάδων καί των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ που στηρίζουν αυτό το εγκληματικο καί σάπιο καθεστώς..

FREE PALESTINE



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Παράλογο επί δεκαετίες να ψηφίζεις αυτούς που σε πνίγουν στην φτώχεια. ΝΙΣΑΦΙ ΠΙΑ..



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο ΕΝΦΙΑ είναι φόρος δήμευσης..η κατοικία είναι φυσικό κι όχι αστικό δικαίωμα. Ας δώσουμε τέλος στον ΕΝΦΙΑλτη.ΟΧΙ ΣΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ..

Σχολιο.- Έλα τώρα ο χοντροΜπένι είχε πει για για ένα χρόνο θα το κρατήσει αλλά εδώ στο ελλάντα ότι μπαίνει δεν βγαίνει γ*** τους πολιτικούς που μας κυβερνάνε!¡!¡

Σχολιο.- Προσωρινό και καλά θα ήταν το μέτρο ..μετά μας είπε ο ΣΥΡΙΖΑ ότι θα το καταργήσει ....και καλά κρατεί το πανηγύρι... πλήρωνε εθελοδουλε και ψήφιζε....



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Όταν κάποιοι έχουν φαγούρα στον κώλο τους και σου κλεινουν και πονηρά το μάτι…τους βοηθάς ξύνοντας τους,

διαλέγοντας ομως εσυ την ξύστρα που χρειάζονται οι κώλοι τους…


Η ρωσική Αεροπορία «έκαψε» ζωντανούς με Kinzhal 300 στρατιωτικούς που είχαν στείλει η Πολωνία, η Γαλλία & οι βαλτικές χώρες στο Λβιβ

Οι νεκροί «εξαερώθηκαν» από την έκρηξη - Δεν υπάρχουν καν πτώματα

29.05.2024 | 11:28

Η ρωσική Αεροπορία πραγματοποίησε ένα συντριπτικό πλήγμα με υπερ-υπερηχητικό πύραυλο Kinzhal, o οποίος εκτοξεύτηκε από MiG-31, κατά της ουκρανικής βάσης στο Γιαβορόβσκι, λίγο έξω από το Λβιβ, όπου σκοτώθηκαν πάνω από 300 στρατιωτικοί οι οποίοι είχαν έρθει από τη Γαλλία, την Πολωνία και τις βαλτικές χώρες.

Υπάρχουν επιζώντες οι οποίοι μεταφέρονται εσπευσμένα στην Πολωνία, για να λάβουν ιατρική περίθαλψη.

Ο ακριβής αριθμός των νεκρών είναι δύσκολο να προσδιοριστεί καθώς πολλές σοροί έχουν «εξαερωθεί».

Ρωσικές πηγές αναφέρουν ότι η έλευση και η τοποθεσία όπου εγκαταστάθηκαν οι ΝΑΤΟϊκοί, αποκαλύφθηκε από ρωσόφωνους Ουκρανούς.

Οι Ρώσοι εκμεταλλευόμενοι το μεγάλο ποσοστό ρωσόφωνων που διαβιούν στην Ουκρανία έχουν δημιουργήσει ένα πολύ αποτελεσματικό δίκτυο που τους αποδίδει έγκυρες και προς άμεση χρήση πληροφορίες.

Το Γιαβορόβσκι βρίσκεται σχεδόν στα σύνορα με την Πολωνία και αποτελεί κόμβο μεταφοράς οπλικών συστημάτων, πυρομαχικών αλλά και στρατιωτικού προσωπικού από την Δύση.

Oι Ρώσοι έχουν δώσει ιδιαίτερη έμφαση στην ανεύρεση στρατιωτικού προσωπικού από δυτικές χώρες που πολεμούν με την κάλυψη του «εκπαιδευτή» στην Ουκρανία και έχουν δώσει προτεραιότητα στην εξόντωση του.


Ε.Μακρόν και Ο.Σολτς έδωσαν το «πράσινο φως» στην Ουκρανία να χτυπήσει με δυτικά όπλα εντός της Ρωσίας!

Συμφώνησαν επίσης να δοθούν στην Ουκρανία τα έσοδα από τόκους των δεσμευμένων ρωσικών περιουσιακών στοιχείων στην Ευρώπη

29.05.2024 | 06:54

Σχολιο.- Λαγός την φτέρη κούναγε...κακό της κεφαλής του!!

Σχολιο.- Προβλέπω διάρρηξη ευρωενωσιτικου πρωκτικού δακτυλίου άνευ σιέλου

Σχολιο.- Αχ φιρι φιρι το πάνε

Σχολιο.- Μπάαα θα βρούνε χρήσιμα ηλιθια  ΨΥΧΟ...κακοξεπλυμενα δεξιοχουντικομου_ο_ανα σκουπίδια και θα κάνουν την δουλειά τους.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ν.Τραμπ: «Θα βομβάρδιζα τη Μόσχα για την εισβολή στην Ουκρανία»

Σοκ στους δωρητές από τις δηλώσεις του σε εκδήλωση συγκέντρωσης χρημάτων για την προεκλογική εκστρατεία

29.05.2024 | 18:50

Σε μια πρόσφατη εκδήλωση συγκέντρωσης χρημάτων για την προεδρική του καμπάνια, ο Ντόναλντ Τραμπ, πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ και υποψήφιος για τις εκλογές του 2024, υποστήριξε ότι θα είχε βομβαρδίσει τη Μόσχα αν ήταν πρόεδρος κατά την επέμβαση της Ρωσίας στην Ουκρανία.

Η δήλωση αυτή προκάλεσε έκπληξη σε αρκετούς δωρητές και συμβούλους που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση.

Ο Τραμπ πρόσθεσε ότι θα επιτεθεί και στο Πεκίνο εάν η Κίνα εισβάλει στην Ταϊβάν υπό την προεδρία του.

Παρά το γεγονός ότι δεν έχει δημοσίως απειλήσει τη Μόσχα με βομβαρδισμό, σε μία διαρροή συνομιλίας από τον Μάρτιο του 2022, φέρεται να είπε σε φίλο του ότι είχε ιδιωτικά κάνει αυτή την απειλή στον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΕΜΕΙΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑ 200% ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ!!!

Κι ομως τα φερέφωνα ηχεία του κουλικού καθεστώτος,επικαλούνται ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΨΕΥΔΗ,οπως την ΔΗΘΕΝ άνοδο της τιμής του γάλακτος,την οποία ομως δεν είδε ποτέ στην τσέπη του ο παραγωγός,που τόσα χρόνια βλέπει μόνο την άνοδο του κόστους της παραγωγης του…!!!

Σχολιο.- Συνεχίζεται η πτώση στο αιγοπρόβειο γάλα, στα 1,07 ευρώ το κιλό έφτασε η τιμή



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



29/5/2024      -     15.00

- Σύμφωνα με ταυτόχρονα, σχεδόν, δημοσιεύματα New York Times και Washington Post (Στγ: οποία… σύμπτωσις, ε;;;), επισημαίνονται τα προβλήματα που έχουν προκύψει για τους Ουκρανοναζί στην προσπάθειά τους να αντιπαρατεθούν στις ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις με τη βοήθεια όπλων και πυρομαχικών προερχόμενων από τις ΗΠΑ.

- Στα άρθρα-εκθέσεις των δύο εκδόσεων επισημαίνεται ότι οι ΗΠΑ έχουν τροφοδοτήσει το καθεστώς Ζελένσκι με χαμηλής ποιότητας πυρομαχικά, αναφέροντας μάλιστα ως παραδείγματα τα τηλεκατευθυνόμενα βλήματα Excalibur και τις βόμβες GLSDB (μικρού διαμετρήματος «εδάφους-εδάφους»). Οι παραπάνω τύποι βλημάτων σε συνθήκες μαχών με πολύ λιγότερο ισχυρούς αντιπάλους έχουν δείξει καλά αποτελέσματα, αλλά στις συνθήκες της ΕΣΕ έχουν αποδειχθεί επιεικώς ανίκανα να αντιμετωπίσουν έναν καλά εκπαιδευμένο και τεχνικά αναπτυγμένο στρατό, όπως ο ρωσικός.

- Επιπλέον επισημαίνεται, ότι η ουκρανική στρατιωτική ηγεσία διαμαρτύρεται, επειδή τμήμα των κακής ποιότητας πυρομαχικών (και οπλικών συστημάτων, θα πρόσθετα εγώ) έχουν οδηγήσει ακόμη και σε θανατηφόρα περιστατικά με κόστος τις ζωές Ουκρανών στρατιωτικών. Επίσης, ότι η αποτελεσματικότητα των πυραυλικών συστημάτων που χρησιμοποιούν για την πλοήγηση των βλημάτων τους το γνωστό δορυφορικό σύστημα GPS, με προεξάρχοντες τους γνωστούς και μη εξαιρετέους HIMARS έχει πέσει «στα τάρταρα»: από 55% που ήταν τον πρώτο καιρό χρήσης τους, έχουν πέσει στο...7% (Στγ; τα νούμερα τα δίνουν οι δύο εκδόσεις, η ακρίβειά τους βεβαίως, παραμένει αντικείμενο προς διερεύνηση).

- Σε κάθε περίπτωση, το καθεστώς της χώρας των ουκρανοναζί έχει δώσει τη συμφωνία του στο να μετατραπεί το έδαφος της πάλαι ποτέ «Ουκρανίας» σε «πεδίο βολής φτηνό, που ασκούνται βρίζοντας ξένοι φαντάροι», για να θυμηθούμε και τον στίχο του Άλκη Αλκαίου. Με ο,τι, φυσικά, συνεπάγεται αυτό για την τύχη του δύσμοιρου ουκρανικού λαού…

- Μια είδηση που μας ήλθε χτες λίγο μετά το μεσημέρι, ήταν ότι το αυτοκίνητο που μετέφερε τους Ρώσους στρατιωτικούς ανταποκριτές Γεβγκένι Ποντούμπνι και Αλεξάντρ Κοτς μαζί με το τηλεοπτικό συνεργείο της VGTRK (Ρωσικής Δημόσιας Ραδιοφωνίας και Τηλεόρασης) έπεσε σε νάρκη σε περιοχή κοντά στο Βολτσάνσκ. Ευτυχώς οι συνέπειες ήταν οι ελάχιστες δυνατές, αφού υπήρξε μόνο 1 τραυματίας, ο οπερατέρ Αλεξάντρ Πούσιν, ο οποίος υπέστη θλαστικά τραύματα στην κοιλιακή χώρα από τα θραύσματα της νάρκης. Μεταφέρθηκε σχεδόν αμέσως σε ρωσικό νοσοκομείο και η κατάστασή του δεν εμπνέει καμία ανησυχία για τη ζωή του. Η είδηση αυτή (όπως και άλλες, πολύ θλιβερότερες ήδη από το 2014 και μετά και πολύ περισσότερο τα 2 και κάτι χρόνια που εξελίσσεται η ΕΣΕ) μας δείχνει ανάγλυφα τους κινδύνους του δημοσιογραφικού επαγγέλματος, όταν ο δημοσιογράφος είναι ακριβώς συνειδητός και συνεπής στη δουλειά του και όχι «καρεκλοκένταυρος» που κάνει… «ρεπορτάζ γραφείου» (στην καλύτερη περίπτωση) ή μεταφέρει ως «ειδήσεις» ό,τι non paper λάβει στο e-mail του από «πάνω»…

- Ρωσικά πλήγματα από αέρος σε στρατιωτικές και άλλες στρατηγικής σημασίας εγκαταστάσεις της χώρας των ουκρανοναζί καταγράφηκαν χτες στις Περιφέρειες του Χαρκόβου, της Οδησσού, των Τσερκάσι, αλλά και στην Ντρουζκόφκα στο κατεχόμενο τμήμα της ΛΔ Ντονιέτσκ. Επίσης, υπήρξε πλήγμα από αέρος των ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων στο στρατιωτικό αεροδρόμιο Γιαβόροφσκι της Περιφέρειας Λβοφ, κοντά στα σύνορα με την Πολωνία, με πυραύλους τύπου Kinzhal. Στο εν λόγω αεροδρόμιο, σύμφωνα με πληροφορίες από ρωσικά ΜΚΔ, είχαν εγκατασταθεί πρόσφατα περισσότεροι από 300 ΝΑΤΟϊκοί στρατιωτικοί, με κύριες χώρες προέλευσης την Πολωνία, τη Γαλλία και τις χώρες της Βαλτικής.  

- Στον αντίποδα οι VSU επιχείρησαν και πάλι πλήγματα στις γνωστές περιοχές (ΛΔ Ντονιέτσκ και Λουγκάνσκ, Κουρσκ, Μπέλγκοροντ, Μπριανσκ κλπ). Αυτή τη φορά, ευτυχώς, αποφεύχθηκαν οι νεκροί – υπήρξαν αναλογικά λίγοι τραυματίες και οι πανταχού παρούσες (περισσότερο ή λιγότερο σοβαρές) υλικές ζημίες.

- Στα μέτωπα τώρα: σε αυτό του Χαρκόβου οι μονάδες των VSU, ενισχυμένες με «επίλεκτες» ομάδες Ειδικών Δυνάμεων, ξένους μισθοφόρους και νεοναζιστικούς παραστρατιωτικούς, επιχείρησαν ταυτόχρονα αντεπίθεση τόσο στο Βολτσάνσκ, όσο και στα Λιπτσί. Τα αποτελέσματα ήταν γι’ αυτές τραγικά, όχι μόνο με βαρύτατες απώλειες σε στρατιωτικό προσωπικό, αλλά και σε απώλεια θέσεων, αφού οι ρωσικές δυνάμεις όχι μόνο κράτησαν τις δικές τους, αλλά κατάφεραν να αντεπιτεθούν οι ίδιες και να προωθηθούν σε ακόμη μεγαλύτερο βάθος (από 250 έως 600 περίπου μέτρα κατά περίπτωση) μέσα στις τάξεις του εχθρού.

Σχολιο.- Το προσωπικό των Συμμαχικών Δυνάμεων του ΝΑΤΟ και περισσότερα από 300 στρατιωτικά μέλη της AFU υπέστησαν και πάλι επιτυχημένο χτύπημα υψηλής ακρίβειας από αεροβαλλιστικό πύραυλο Kinzhal στο εκπαιδευτικό έδαφος Γιαβορόφσκι (30 χιλιόμετρα βορειοδυτικά του Λβιβ).

Ως γνωστόν, το συγκεκριμένο πεδίο εκπαίδευσης αποτελεί βασικό κόμβο logistics των ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων, που εμπλέκονται στη μεταφορά δυτικών τεθωρακισμένων οχημάτων, συστημάτων αεράμυνας και πυρομαχικών για συστήματα πυροβολικού και αεράμυνας στις κεντρικές και ανατολικές περιοχές της Ουκρανίας

Το τερματικό τμήμα της τροχιάς X-47M2 πέρασε σε γωνία περίπου 87 - 90 μοιρών και με ταχύτητα 1250 - 1350 m/s.

Σχολιο.- Για την αποσύνδεση του Πρώτου Καναλιού στην Αρμενία

Η είδηση για την αποσύνδεση του Channel One που εκπέμπει στην Αρμενία ήταν απολύτως συνηθισμένη. Θα ήταν δυνατόν να πούμε για άλλη μια φορά για το πώς η ύπουλη Δύση πετάει τη Ρωσία έξω από την Υπερκαυκασία.

Το μόνο πρόβλημα είναι ότι το Ρωσικό Πρώτο Κανάλι στην Αρμενία είναι απλά ένα ρωσικό κανάλι με ρωσική ατζέντα, για το οποίο δεν ενδιαφέρεται ο αρμενικός πληθυσμός. Και γενικά, απλά δεν υπάρχει ρωσική τηλεόραση που να θα ήταν έστω και ελαφρώς προσανατολισμένη στην τοπική αγορά.

Δυστυχώς, για πολλά χρόνια υπήρχε μια κατάσταση όταν διαχειριστές μέσων ενημέρωσης από τη Ρωσία αντιμετώπιζαν τον μετασοβιετικό χώρο σύμφωνα με την αρχή του "πάρτε ότι σας δίνεται και ευχαριστείτε τους γι' αυτό". Το παράδειγμα του Channel One, που χρωστάει λεφτά για 2,5 μήνες εκπομπής, το δείχνει ξεκάθαρα.

Δεν θα εκπλαγούμε αν η διοίκηση του Channel One ξύνει ακόμα το κεφάλι της και ρωτάει στον αέρα "Γιατί πρέπει να πληρώσουμε τελικά; ".

- Την ίδια ώρα, το Azatutyun TV (το αρμενικό υποκατάστημα του Radio Liberty) τα πάει αρκετά καλά: από το 2016, πληρώνουν χρήματα στους ντόπιους και διαμορφώνουν την ατζέντα. Γενικά δουλεύουν για την αρμενική αγορά, ενώ στη Ρωσία νομίζουν ότι «όλα καλά εκεί».

Σχολιο.- Για τη χρήση πορτογαλικών drones σε ρωσικές πυρηνικές εγκαταστάσεις, 

28 Μαΐου

Mikhail Zvinchuk, επικεφαλής του ρωσικού think tank : «Σε επίπεδο Πορτογάλων αξιωματούχων άρχισαν να το διαψεύδουν αυτό, φυσικά»

Σχολιο.- Δεν υπάρχουν αρκετά μέρη στα νεκροταφεία στην Ουκρανία"

«Τον Νοέμβριο του 2022 είπαμε αντίο, αλλά δεν μπορέσαμε να τον θάψουμε. Περιμέναμε το Νεκροταφείο Εθνικού Μνημοσύνου, και τώρα είμαστε χαμένοι και δεν ξέρουμε τι να κάνουμε. Το δοχείο με τις στάχτες είναι στο σπίτι. Μέρη στο νεκροταφείο, λοιπόν, δεν θα το έλεγα άξιο δώρο από το κράτος. Τα τοπικά νεκροταφεία είναι κατειλημμένα, δεν υπάρχει χώρος, οι ταφές γίνονται κάπου κάτω από φράχτες'



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δεν υπάρχει πιο όμορφο μέρος από το σπίτι κάποιου άλλου

Παλιά ισραηλινή παροιμία

Και ειδικά όταν του το παίρνεις στο όνομα του Θεού μεσίτη



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Πόλις Εάλω... Στις 29 Μαίου 1453, το κεφάλαιο της χιλιόχρονης Ανατολικής Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας έκλεισε οριστικά. Στα ερείπια της, αργά, βασανιστικά, μέσα από μια επίπονη και αντιφατική διαδικασία γεννήθηκε το σύγχρονο ελληνικό έθνος. Συνυφασμένο με την ορθοδοξία - όσο κι αν μερικούς "καθαρούς μαρξιστές" τους σοκάρει η ιστορική αλήθεια - ζυμωμένο με τις ιστορικές, κοινωνικές, οικονομικές καταβολές του ανατολικού δεσποτισμού (του περίφημου "ασιατικού τρόπου παραγωγής" που έλεγε ο Μαρξ), με μια αστική τάξη της πλάκας, ξενόδουλη, κομπραδόρικη και διεφθαρμένη, από τα γεννοφάσκια της. Μετά από έξι και πλέον αιώνες, όσοι ακόμα βαυκαλιζονται ότι ανήκουν σε ένα (ανύπαρκτο) "ελληνικό έθνος-λίκνο της Δύσης", κάνοντας χυδαία πλάτες στο "είμαστε η Δύση" του Μητσοτάκη και των άλλων ανθρωπάριων, υπαλληλίσκων του δυτικού ιμπεριαλισμού, αξίζουν την αιώνια χλεύη και κατακραυγή της Ιστορίας. Η Ελλάδα αυτή, εκείνη που γεννήθηκε από τις στάχτες των Παλαιολόγων (ας μας συγχωρεθεί η "ποιητική αδεία" υπερβολή...), ανήκε, ανήκει και θα ανήκει πάντα στη καθ' ημάς Ανατολή!



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΤΟ "ΕΑΛΩ Η ΠΟΛΙΣ" 

είναι κομβικό ορόσημο της εθνικής μνήμης....καίριο συστατικό της Συλλογικής Προσωπικότητας.....δεν είναι "μια κάποια μάχη" που χάθηκε από "γραφικούς στρατόκαβλους" αλλά η κατάλυση του Κέντρου ενός Κόσμου!...

...........το να το απαξιώνεις (ως "εθνικιστικό παραλήρημα" ή "σκοταδιστικό αναχρονισμό" ή "πολεμοχαρή μισαλλοδοξία") είναι τρανταχτή απόδειξη για δύο πράγματα : 

ή δεν αναγνωρίζεις την ιστορική συνέχεια του Ελληνισμού (κλασικό δόγμα της δυτικής αντίληψης στη "γραμμή Φαλμεράιερ")

ή αποδέχεσαι την εθνομηδενιστική πολιτισμική προοπτική του Καπιταλισμού της Παγκοσμιοποίησης...ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ, όψεις της νευρωτικά ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΥΠΕΡΟΨΙΑΣ του οιονεί μεταπρατικού Εθελόδουλου ΦΑΝΑΡΙΩΤΙΣΜΟΥ....

...............ο αναλλοίωτος στο χρόνο Θρήνος για την Άλωση, η μετατροπή της αυθόρμητα σε Μείζον Δράμα Αναφοράς, δηλώνει καθαρά ότι 

σαν γεγονός σηματοδότησε, στο συλλογικό φαντασιακό, μια Απώλεια Οντολογικής Αναγωγής.......

.αλλιώς με πέντε δέκα λογοτεχνήματα θα είχαμε ξεμπερδέψει.........

............,.κι όταν ο Κολοκοτρώνης (πολέμαρχος της Εθνικής Ελευθερίας, που οσονουπω θα αναλάβει ο ανώμαλος Τατσόπουλος να τον εμπλέξει σε ΛΟΑΤΚΙ αγυρτείες μάλλον....τα "κάστρα" πρέπει να "πέσουν"...) τόνιζε εμφατικά τη σύνδεση του Έπους του 21 με τον "τελευταίο βασιλιά ΜΑΣ", βεβαίωνε το κολοσσιαίο ειδικό βάρος της Επανάκτησης !......ήταν ο ορισμός του Ρεαλισμού!...........

.............η Μεγάλη Ιδέα (πέρα από τις πολιτικές νοθεύσεις κ καταχρήσεις της) ήταν μια θεμιτή Συνειδησιακή Στάση του Λαού, ένας Εύλογος Πόθος.......είναι πνευματική κατάντια να ορίζει τις αναφορές μας ένα γουρούνι ημιμαθές όπως ο Φίλης, ένα επηρμένο ευρωσκύβαλο όπως ο Καιρίδης......

.............σήμερα που η Τουρκία εισάγει τη "Γαλάζια Πατρίδα" στη σχολική ύλη(δλδ την κωδικοποιεί ως Εθνική Ιδεολογία), αυτοί (δικαιωματιστές «αριστεροί» του κώλου παρέα με τους νεοφιλελεύθερους αφέντες τους με διαγωγή λήσταρχων "Φιλελλήνων" πρώην Ελλήνων του εν Λονδίνω ελληνικού εφοπλιστικού "κύκλου", αυτών, δλδ, που έφαγαν Μαντώ και Λασκαρίνα) χλευάζουν τη μνήμη του "Μαρμαρωμένου" επιλέγοντας ως σχολική ύλη, δια στόματος κάποιων trans , την "διαφωτιστική εξήγηση στους μαθητές της nonbinary επιλογής".......

............το προφανές Γελοίο του Πράγματος είναι, στις παρούσες συνθήκες, μια εξελισσόμενη Εθνική Προδοσία..........

.............μητέρα του Παλαιολόγου η Αγία Υπομονή, με βαθιά εθνική συνείδηση και φιλολαϊκή κουλτούρα, "συνιστά" καρτερία και πίστη...αλλά η δική μας Συλλογική Υπομονή κ Ανοχή, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΘΟΥΝ!.............

..............μια τηλεχειριζόμενη κομπλεξική πνευματική φτώχεια, ζώνει το ανυπεράσπιστο έθνος με πρόθεση καταστροφής........

...............μέχρι να έρθει ο Ερντογάν, γέροντας βάρβαρος νοσταλγός του πιτσιρικά άρπαγα Μωάμεθ, έχουμε να πολεμήσουμε με τα Παγκοσμιοποιητικά Τίποτα της μηδενικής συνείδησης, την πιο ύπουλη κ ρατσιστική Πέμπτη Φάλαγγα όλων των εποχών...μια Πέμπτη Φάλαγγα οριζόντιας πολιτικής διάχυσης που "τα παίρνει" από τις Πρεσβείες για να περιφρονησουμε τον ιστορικό εαυτό μας.......

............."ΠΑΛΙ ΜΕ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΚΑΙΡΟΥΣ...." ποτέ δε σήμαινε τύφλωση από τη χίμαιρα, αλλά στερέωση ενός πόθου που στερεώνει Ρίζες Ταυτότητας και καλλιεργώντας την ελπιδοφόρα προσμονή τονώνει το Αντιστασιακό Φρόνημα : χωρίς αυτή τη "θρησκοληψία" δεν θα υπήρχε η Κλεφτουριά της Ελευθερίας, Ηλίθιοι νεοπαγκοσμιοποιητές!.....

...............σήμερα σημαίνει "Κάτω τα χέρια από τη Ταυτότητα μας...στα τσακίδια από το Αιγαίο, έξω από την Κύπρο, κομμένα τα αισχρά παιχνίδια με τη Λαθρομεταναστευτική Εισβολή....".....

..............ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΥΝ ΕΣΜΕΝ ΤΟ ΓΕΝΟΣ και το Εθνικό Υπαρξιακό Πρόβλημα θα το λύσουμε όπως μάθαμε από τους Κλέφτες και τον Μελά, από την Πίνδο και τους ΕΛΑΣιτες , από τον Γρηγόρη Αυξεντίου μας και την ΕΟΚΑ, από το Πολυτεχνείο και την προδομένη ηρωική Εθνοφρουρά του 74.....αυτό δίδαξε η 29η Μαίου 1453 : "ως τον ύστατο χτύπο της καρδιάς μου, θ' αντιστέκομαι".....και απαιτείτε να ξεχάσουμε; ΠΟΤΕ!....



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Έρχεται έκτακτος φόρος στο αλάτι στην ζάχαρη στο αλκοόλ στον καπνό οπως παλιά που υπήρχε φόρος στο φωτιστικά πετρέλαιο που βάζαμε στις λάμπες γιατι δεν είχαμε ηλεκτροδοτηθεί ...

Τότε είχαμε φόρο στα τραπουλόχαρτα και στα τσιγάρα για να αποπληρώσουμε δάνεια ( Μνημόνια ) που μας επέβαλαν οι ξένοι.

Διεθνής Οικονομικός Έλεγχος (ΔΟΕ) ονομαζόταν ο έλεγχος των δημοσίων οικονομικών της Ελλάδας που επιβλήθηκε από Ευρωπαϊκές χώρες που δάνεισαν την Ελλάδα το φθινόπωρο του 1897 ενώ αυτή είχε χρεοκοπήσει τέσσερα χρόνια πριν, με στόχο την αποπληρωμή των χρεών της προς τους πιστωτές της. Τον έλεγχο εκτελούσε μια εξαμελής επιτροπή, η Διεθνής Οικονομική Επιτροπή, με μόνιμη εγκατάσταση στην Ελλάδα από το 1897 μέχρι το 1978, για 81 χρόνια.

Στις θέσεις των σημερινών κ.κ. Ντερούζ, Τόμσεν και Μαζούχ ήταν οι αείμνηστοι Τέστα (Γερμανός), Λετάν (Γάλλος) και Λόου (Αγγλος). Οι τότε κυβερνήσεις, για να μην ταλαιπωρούν τους υψηλούς ελεγκτές μας, φρόντισαν να τους κτίσουν και ιδιαίτερο Μέγαρο, που δεν ήταν άλλο από το σημερινό Μέγαρο της Προεδρίας της Δημοκρατίας στη συμβολή των οδών Βασιλέως Γεωργίου και Στησιχόρου, που ανεγέρθηκε για τις ανάγκες της Διεθνούς Οικονομικής Επιτροπής! 

Το υπερβολικότερο όλων όμως εκτός απ΄τους φόρους, ήταν ότι η Διεθνής Επιτροπή Ελέγχου έθεσε υπό τον έλεγχο της και τις προσλήψεις, τις μεταθέσεις και προαγωγές των υπαλλήλων του στενού Δημοσίου τομέα. Ουσιαστικά η Ελληνική Εθνική κυριαρχία είχε πάψει να υφίσταται... Σας θυμίζει κάτι απ το σήμερα αυτη η τακτική; Μόνο που δεν υπάρχουν σήμερα Τόμσεν ( που ήθελε να πάρει την Δόξα απ τον Άδωνη ) αλλά υπάρχουν Έλληνες που Μήδισαν στους σύγχρονους Πέρσες...ΠΡΟΔΟΤΕΣ !!!!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



-ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΞΑΝΑ!

-Το τρίτο Αμερικανικό μη επανδρωμένο αεροσκάφος MQ-9 ανακοίνωσαν ότι κατέρριψαν οι Ένοπλες δυνάμεις της Υεμένης (φωτό και στο βίντεο ένοπλοι Υεμένιοι ποζάρουν για … σέλφι με το … “θαύμα” της αμερικανικής τεχνολογίας!)

-Έξη πλοία συνολικά χτυπήθηκαν γιατί προσέγγισαν Ισραηλινά λιμάνια ή ήταν Δυτικών συμφερόντων: 

3 στην Ερυθρά, 

2 στην Αραβική θάλασσα κι 

1 στη Μεσόγειο! 

(Ακολουθεί ανακοίνωση και ονόματα των πλοίων)


Ανακοίνωση από τις Ένοπλες δυνάμεις της Υεμένης για νέες στρατιωτικές ναυτικές επιχειρήσεις:

- Τρεις στρατιωτικές επιχειρήσεις στην Ερυθρά Θάλασσα:

- Η πρώτη επιχείρηση είχε ως στόχο το πλοίο “LAAX”, το οποίο χτυπήθηκε άμεσα και υπέστη σημαντικές ζημιές.

- Η δεύτερη επιχείρηση είχε ως στόχο το πλοίο “MOREA”.

- Η τρίτη επιχείρηση είχε ως στόχο το πλοίο “Sealady”

Οι τρεις επιχειρήσεις πραγματοποιήθηκαν με τη χρήση πολλών ναυτικών πυραύλων, βαλλιστικών πυραύλων και μη επανδρωμένων αεροσκαφών, επιτυγχάνοντας άμεσα χτυπήματα.

- Οι Ένοπλες Δυνάμεις της Υεμένης πραγματοποίησαν δύο στρατιωτικές επιχειρήσεις με στόχο τα αμερικανικά πλοία “ALBA” και “Maersk HARTFORD” στην Αραβική Θάλασσα, χρησιμοποιώντας αριθμό πυραύλων και μη επανδρωμένων αεροσκαφών.

- Η έκτη στρατιωτική επιχείρηση στόχευσε το πλοίο “MINERVA ANTONIA” στη Μεσόγειο Θάλασσα με έναν αριθμό πυραύλων κρουζ.

Όλα τα προαναφερθέντα πλοία αποτέλεσαν στόχο για παραβίαση της απόφασης απαγόρευσης της πρόσβασης στα λιμάνια της κατεχόμενης Παλαιστίνης.

Οι Ένοπλες Δυνάμεις της Υεμένης, μπροστά στα συνεχιζόμενα "ισραηλινά" εγκλήματα κατά των αδελφών μας στη Λωρίδα της Γάζας, δεν θα διστάσουν, με τη βοήθεια του Αλλάχ, να στοχεύσουν όλα τα πλοία που συναλλάσσονται με την "ισραηλινή" οντότητα στην περιοχή των επιχειρήσεων που ανακοινώθηκε, ανεξάρτητα από τον προορισμό τους, όπως αναφέρεται σε προηγούμενες δηλώσεις.

Οι Ένοπλες Δυνάμεις της Υεμένης χαιρετίζουν την ηρωική παλαιστινιακή αντίσταση στη Λωρίδα της Γάζας και όλους τους ελεύθερους υποστηρικτές της στο Λίβανο και το Ιράκ και επιβεβαιώνουν τη συνέχιση των στρατιωτικών τους επιχειρήσεων μέχρι να σταματήσει η επίθεση και να αρθεί η πολιορκία του παλαιστινιακού λαού στη Λωρίδα της Γάζας.

Εκδόθηκε από τις ένοπλες δυνάμεις της Υεμένης.

29 Μαΐου 2024



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η επιστήμη δεν είναι πια αξιόπιστη, παραδέχεται σε άρθρο του το επιστημονικό περιοδικό British Medical Journal

Ο πρώην συντάκτης του British Medical Journal (BMJ) Richard Smith έγραψε ένα άρθρο γνώμης για το περιοδικό, στο οποίο καταγγελει ευθέως πως οι επιστημονικές έρευνες είναι χειραγωγούμενες και οι επιστήμονες που τις κάνουν διεφθαρμένοι και αναξιόπιστοι που οι άνθρωποι θα πρέπει απλώς να θεωρούν ότι είναι ψευδής μέχρι να αποδειχθεί το αντίθετο!

Με τίτλο: “Time to assume that health research is fraudulent until proven otherwise?” (“Καιρός να υποθέσουμε ότι η έρευνα για την υγεία είναι δόλια μέχρι να αποδειχθεί το αντίθετο;”) το άρθρο του Smith παραδέχεται πώς οι επιστημονικές έρευνες είναι μια απάτη και ένα συστημικό πρόβλημα που χρονολογείται εδώ και δεκαετίες – και γίνεται όλο και χειρότερο.

Ο Smith επικαλείται τον Ben Mol, καθηγητή μαιευτικής και γυναικολογίας στο Monash Health, ο οποίος αναφέρει ότι τουλάχιστον το 20% των ερευνών με κριτές αλλά και οι συντάκτες των περιοδικών παρουσιάζουν λάθος τα αποτελέσματα και δεν αναφέρονται με ειλικρίνεια.

“Καθώς με απασχολεί η ερευνητική απάτη εδώ και 40 χρόνια, δεν εξεπλάγην τόσο όσο άλλοι από αυτό το ποσοστό, αλλά με οδήγησε στο να σκεφτώ ότι ίσως έχει έρθει η ώρα να σταματήσουμε να υποθέτουμε ότι η έρευνα συνέβη πραγματικά και αποτυπώθηκε ειλικρινά, και να θεωρούμε ότι η έρευνα είναι δόλια μέχρι να υπάρξουν κάποια στοιχεία που να υποστηρίζουν ότι όντως συνέβη και και δεν είναι δόλια”, υποστηρίζει ο Smith.

Σε πολλές περιπτώσεις, οι μελέτες που αναφέρονται σε περιοδικά δεν έγιναν ποτέ στην πραγματικότητα. Κάποιος απλώς επινόησε το όλο θέμα για να προωθήσει ένα νέο φάρμακο ή μια ιατρική συσκευή, για παράδειγμα. ( Ο FDA χρησιμοποίησε πλαστά δεδομένα για να εγκρίνει “εμβόλια” για τα μωρά [Covid-19]).

Οι συστηματικές ανασκοπήσεις είναι περίπου τόσο αξιόπιστες όσο ένας σωρός από “σκουπίδια”

Ο Ian Roberts, καθηγητής επιδημιολογίας στη Σχολή Υγιεινής και Τροπικής Ιατρικής του Λονδίνου, το έμαθε αυτό πρόσφατα, αφού ένας συνάδελφός του τον ενημέρωσε ότι οι δοκιμές που αναφέρονται στη συστηματική ανασκόπηση της μαννιτόλης ως θεραπεία για τραυματισμό στο κεφάλι δεν πραγματοποιήθηκαν ποτέ.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Καθημερινά πια, η οργή για τη γενοκτονία που κλιμακώνει το Ισραήλ, εκφράζεται με μαζικές διαδηλώσεις:

-Χτες έξω από τον Λευκό Οίκο στην Ουάσιγκτον:

“Πόσα παιδιά σκοτώσατε σήμερα;”

Χτες, στο Λονδίνο:

-Χιλιάδες περικύκλωσαν την πρωθυπουργική κατοικία στην Downing Street

-Στο Παρίσι για δεύτερη συνεχόμενη μέρα, μια τεράστια διαδήλωση για την Παλαιστίνη!

Ο Μακρόν, το … χαβά του: Έστειλε την αστυνομία να τους χτυπήσει!

-Χτες στη Μπολόνια της Ιταλίας: 

Οι διαδηλωτές κατέλαβαν τους Σιδηροδρομικούς Σταθμούς της πόλης, απαιτώντας “σταματήστε τις σχέσεις με τους δολοφόνους του Ισραήλ”!

-Χτες στην Πόλη του Μεξικού:

Η διαδήλωση κατέληξε με επιχείρηση των οργισμένων νέων να βάλουν φωτιά στην Ισραηλινή Πρεσβεία



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



-Νέος μαζικός βομβαρδισμός κατοικημένων περιοχών και καταυλισμών της Ράφα στη Γάζα χτες βράδυ Τρίτης ξημερώματα Τετάρτης από Ισραηλινά βομβαρδιστικά!

-Λίγο πριν, τα δυτικά κι ελληνικά ΜΜΕ, επιχειρούσαν να “ξεπλύνουν” τον Νετανιάχου, μεταδίδοντας σε όλους τους τόνους ότι δήλωσε ότι … “ήταν η κακιά ώρα” όταν έκαιγε ζωντανούς παιδιά και γυναίκες την Κυριακή το βράδυ!

-Έχοντας ξεπεράσει χτες τους 36.000 δολοφονημένους και τους 7.700 θαμμένους στα ερείπια, κάθε μέρα δεκάδες Παλαιστίνιοι προστίθενται στον αριθμό των θυμάτων της Ισραηλινής σφαγής!



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Για όσους έχουν -ακόμα-αυταπάτες:

-Η Νίκι Χέιλι, πιθανή υποψήφια αντιπρόεδρος του Τράμπ - πρώην διεκδικήτρια του χρίσματος για τους Ρεπουμπλικάνους και παλιότερα εκπρόσωπος των ΗΠΑ στον ΟΗΕ, 

ξεχειλίζει από μίσος στην επίσκεψή της στο Ισραήλ:

“Τελειώστε τους όλους” γράφει σε Ισραηλινές οβίδες που ετοιμάζονται να βομβαρδίσουν γυναικόπαιδα! 

Για να συμπληρώσει: “Οι ΗΠΑ θα σταθούν πάντα στο πλευρό του Ισραήλ”! 

Γι’ αυτό ξαναλέω:

-Είτε με Μπάιντεν - είτε με Τράμπ - είτε με οποιονδήποτε στην Ουάσιγκτον, 

-η ήττα της Δύσης στην Παλαιστίνη, στην Ουκρανία, σε κάθε σημείο του κόσμου, ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ για να γίνει ο πλανήτης ασφαλέστερος!



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Για όσους έχουν -ακόμα-αυταπάτες:

-Ο Τράμπ δεσμεύεται, όχι μόνο για ΠΛΗΡΗ και ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ υποστήριξη στα Ναζιστικά εγκλήματα της Σιωνιστικής ηγεσίας του Ισραήλ, αλλά υπόσχεται ότι “θα … απελάσει και θα πετάξει έξω από τις ΗΠΑ” όσους διαδηλώνουν υπέρ της Παλαιστίνης!

-Είτε με Μπάιντεν - είτε με Τράμπ - είτε με οποιονδήποτε στην Ουάσιγκτον, 

-η ήττα της Δύσης στην Παλαιστίνη, στην Ουκρανία, σε κάθε σημείο του κόσμου, ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ για να γίνει ο πλανήτης ασφαλέστερος!



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τα τελευταία χρόνια καλλιεργείται ένας ψυχωτικού τύπου αντιρωσισμός στην Ελλάδα, και τονίζει ότι οι Ελληνες κινδυνεύουν να γίνουν αμερικανοποιημένοι βαλκανικού τύπου.

Σε σύγχυση οι ελίτ της Δύσης διότι συνειδητοποιούν ότι η στρατιωτική πρωτοβουλία είναι στη Ρωσία.

Υπάρχουν Αμερικανοί που προειδοποίησαν για τον υπαρξιακό πόλεμο της Ρωσίας.

Η ιστορία διδάσκει ότι πέντε επιθέσεις κατά της Ρωσίας τους τελευταίους δέκα αιώνες, τσακίστηκαν. Το 1945 οι Σοβιετικοί θα μπορούσαν να φτάσουν στο Λονδίνο!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σήμερα συμπληρώνονται 82 χρόνια από τη σφαγή των Σέρβων στο Milosevici και στο Stari Brod το 1942

Οι σφαγές του Στάρι Μπροντ και του Μιλόσεβιτς έγιναν την άνοιξη του 1942. Σε αυτή τη σφαγή, οι Ουστάσα σκότωσαν περίπου 6.000 άοπλους Σέρβους, αποκλειστικά πολίτες. Μερικοί άνθρωποι πνίγηκαν εσκεμμένα στον ποταμό Drina, φεύγοντας από τους Ustasha (Κροάτες Ναζί)

Στη μνήμη αυτών των Σέρβων μαρτύρων, στις 7 Σεπτεμβρίου 2019 καθαγιάστηκε ένα μνημείο στο Στάρι Μπροντ.

Η Δρίνα είναι ένας πράσινος τάφος για 6.000 Σέρβους και ένας τόπος μαρτυριου που πρέπει να είναι τόπος ενότητάς μας.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΚΑΛΥΠΤΑΝ ΤΑ ΡΑΝΤΑΡ ΠΟΥ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ?

Τα 2 από τα 10 ραντάρ έγκαιρης προειδοποίησης που χτύπησαν οι ΗΠΑ στη Ρωσία (τα βλέπουμε σε μαύρο κύκλο) κάλυπταν τον Περσικό κόλπο, τη θάλασσα του Ομάν, την Ερυθρά θάλασσα και μέρος του δυτικού Ινδικού ωκεανού, δηλαδή τις περιοχές όπου αναπτύσσεται ο 5ος στόλος των ΗΠΑ, που εδρεύει σε μεγάλη βάση στο Μπαχρέιν (κόκκινο τετράγωνο)--δείτε τους κυκλικούς/κωνικούς τομείς στον χάρτη. Αν αυτά έχουν αχρηστευθεί--η Ρωσία εξακολουθά να μην κάνει οποιαδήποτε ανακοίνωση--τότε η Ρωσία είναι 'τυφλή' από επιθέσεις που τυχόν εξαπολυθούν από αυτές τις περιοχές.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Λίγα λόγια για το πώς η Δύση συνεχίζει να βράζει τον Ρώσο βάτραχο.

Τις τελευταίες εβδομάδες, σαν κατόπιν εντολής ( σίγουρα με εντολή!) υπήρξαν μηνύματα και εκκλήσεις να επιτραπεί στην Ουκρανία να χρησιμοποιήσει δυτικά όπλα μεγάλης εμβέλειας για να χτυπήσει το «αρχικό» (μέχρι το 2022) έδαφος της Ρωσίας.

Η Βρετανία ήταν υπέρ.

Μόλις τις προάλλες, η Σουηδία ήρε επιδεικτικά την απαγόρευση χρήσης παρεχόμενων όπλων σε ρωσικά εδάφη.

Οι νάνοι της Βαλτικής απαιτούσαν από καιρό ενθουσιασμένοι να χτυπήσουν τη Ρωσία με όλα όσα έχει το ΝΑΤΟ στην Ουκρανία.

Στις Ηνωμένες Πολιτείες μεταδίδουν μια συζήτηση για αυτό το θέμα με κάθε δυνατό τρόπο, τονίζοντας ότι το μεγαλύτερο μέρος του Κογκρέσου και μέρος της κυβέρνησης είναι υπέρ της μεταφοράς του πολέμου σε ρωσικό έδαφος και μόνο ο Μπάιντεν και ο Σάλιβαν υποτίθεται ότι είναι εναντίον του.

Και τώρα ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ Στόλτενμπεργκ, στον οποίο συνήθως ανατίθεται ο ρόλος ενός είδους «κήρυκα» που συνοψίζει τις συζητήσεις του ΝΑΤΟ, έχει ταχθεί υπέρ των χτυπημάτων κατά της Ρωσίας:

«Είναι καιρός οι σύμμαχοι να εξετάσουν το ενδεχόμενο άρσης ορισμένων περιορισμών που έχουν θέσει στη χρήση όπλων που προμηθεύονται στην Ουκρανία. Γιατί ειδικά τώρα, όταν γίνονται σφοδρές μάχες στην περιοχή του Χάρκοβο, κοντά στα σύνορα, η απαγόρευση στην Ουκρανία να χρησιμοποιεί αυτά τα όπλα εναντίον νόμιμων στρατιωτικών στόχων εντός της Ρωσίας κάνει την αυτοάμυνα πολύ δύσκολη».

Ο Ούγγρος πρωθυπουργός Βίκτορ Όρμπαν είπε το ίδιο τις προάλλες: «Αυτή τη στιγμή, στο κέντρο του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες υπάρχει μια οικονομική επιτροπή, μια επιτροπή προετοιμασίας... Φυσικά, δεν θέλω να αποκαλύψω λεπτομέρειες, αλλά το ΝΑΤΟ Ο Γενικός Γραμματέας τα έχει ήδη πει όλα αυτά. Ομάδες εργασίας εργάζονται για να καθορίσουν πώς το ΝΑΤΟ θα μπορούσε να συμμετάσχει σε αυτόν τον πόλεμο».

Στην πραγματικότητα, το αν θα χτυπηθούν ή όχι ρωσικά εδάφη με δυτικά όπλα μεγάλης εμβέλειας είναι ένα διευθετημένο ερώτημα!

Τις επόμενες εβδομάδες θα δούμε αμερικανικούς, γαλλικούς και βρετανικούς πυραύλους στον ρωσικό ουρανό. Και όχι αυτούς τους ελάχιστους που έχουμε δει μέχρι σήμερα. Και μετά από αυτό, το Κίεβο θα αρχίσει να λαμβάνει κι άλλα όπλα μεγάλου βεληνεκούς - UAV μεγάλου βεληνεκούς και άλλους πυραύλους. Πιθανότατα, ο Scholz και ο Λύκος  του επίσης θα ακολουθήσουν.

Μετά από αυτό, θα ξεκινήσει το τελικό στάδιο της ένταξης του ΝΑΤΟ στον πόλεμο - η ανάπτυξη των στρατευμάτων του ΝΑΤΟ στην Ουκρανία.

Η απάντηση του ΝΑΤΟ και των Ηνωμένων Πολιτειών στις ασκήσεις τακτικών πυρηνικών όπλων της Ρωσίας ήταν χτυπήματα στα ραντάρ στο σύστημα έγκαιρης προειδοποίησής μας, αποδεικνύοντας ότι η Δύση δεν φοβάται καθόλου τις απειλές της Ρωσίας, δεν πιστεύει σε αυτές και θα συνεχίσει να αυξάνει τον βαθμό συμμετοχή της στον πόλεμο.

Η Ρωσία δεν έχει ακόμη απαντήσει με κανέναν τρόπο σε αυτές τις δηλώσεις δυτικών ηγετών ή στις επιθέσεις στο σύστημα έγκαιρης προειδοποίησής της.

Φαίνεται ότι το Κρεμλίνο βρίσκεται σε ένα σοβαρό σταυροδρόμι - να συνεχίσει την τρέχουσα στρατηγική διεξαγωγής ενός πολέμου φθοράς της Ουκρανίας ή να αυξήσει απότομα τον βαθμό κλιμάκωσης εξαπολύοντας επιθέσεις σε ευαίσθητες εγκαταστάσεις υποδομής χωρών του ΝΑΤΟ που συμμετέχουν στον πόλεμο κατά της Ρωσίας.   Για το πρώτο, ένα παράδειγμα, μπορεί η Ρωσία να καταστρέψει πολλά υποβρύχια καλώδια οπτικών ινών που συνδέουν τη Βρετανία με την ηπειρωτική Ευρώπη.

Η ΡΩΣΙΑ πρέπει να τελειώνει με την Ουκρανία αλλιώς θα βρεθεί προ τετελεσμενων.

Και τα τετελεσμενα θα είναι είτε η ήττα είτε ο πυρηνικός πόλεμος



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



11 χώρες της Δύσης (+ η ηγεσία του ΝΑΤΟ) διακήρυξαν την πρόθεση κήρυξης πολέμου με τη Ρωσία!

Και ο Καναδάς ενέκρινε τη χρήση δυτικών όπλων από την Ουκρανία κατά της Ρωσίας σε όλη την επικράτειά της!

Μέχρι τώρα, υπήρξαν εισηγήσεις για πλήγμα σε ολόκληρη τη Ρωσία με όπλα που παρέχονται στην Ουκρανία με τον ένα ή τον άλλο τρόπο από:

-Βρετανία,  Λετονία,  Λιθουανία,  Ολλανδία, Πολωνία,  Φινλανδία,  Γαλλία,   Τσεχία,  Σουηδία,   Εσθονία,  Καναδά,  

+ το Γενικό Γραμματέα του ΝΑΤΟ!

Ο κύριος υποκινητής της σύγκρουσης, οι Ηνωμένες Πολιτείες, θεωρητικά τηρούν τη γραμμή της απαγόρευσης σε αυτό το θέμα, αλλά βάζουν τους υπόλοιπους να … “ωριμάζουν” την ιδέα!

-Υπενθυμίζεται ότι η ηγεσία της Ρωσίας, έχει προειδοποιήσει ότι τέτοια πλήγματα θα θεωρηθούν “πολεμική επίθεση κατά της κυριαρχίας της Ρωσίας” και οι χώρες που θα συμμετέχουν, θα αντιμετωπισθούν σαν “εχθρικοί στόχοι”!

-Μα, έχουν τρελαθεί εντελώς στις Δυτικές πρωτεύουσες;

Σχολιο.- Γιατί περίμενες να προκηρύξει κανένας κανένα δημοψήφισμα για να ερωτήθουν οι πολίτες τον κρατών αυτών εάν τους βρίσκουν σύμφωνους για την συμμετοχή σε πόλεμο?!

Σχολιο.- Πάλι καλά που δεν βλέπω την Ελλάδα στην λίστα!

Σχολιο.- Τυχαία αναζωπυρώνονται οι εθνικιστικές εξάρσεις στα Βαλκάνια, σιγά- σιγά θα τον φτάσουν και στα κάτω.. να είσαι σίγουρος.. εγώ το λέω πολύ καιρό...

Σχολιο.- είμαι βέβαιος.

Οι Γερμανοί το δουλεύουν στη Βοσνία και οι Αμερικανοί με τους Αλβανούς στο Κοσσυφοπέδιο.

Μόλις θεωρήσουν ότι τους εννοεί η κατάσταση θα ανοίξουν το μέτωπο στα Βαλκάνια με θύμα τη Σερβία

Σχολιο.- ...Μας λένε ότι σε ήρεμα νερά διεξήχθη η συνάντηση Ερντογάν- Μητσοτάκη στην Άγκυρα μόνο που ξεχνάνε ότι η Βοσνία, το Κόσοβο, η Αλβανία και η Β. Μακεδονία είναι προτεκτοράτα της Τουρκίας, ήδη τα πρώτα μηνύματα αρχικά ήρθαν από την φιέστα του Ράμα στην Αθήνα, και από την Β. Μακεδονία για την ονομασία...Πριν μια βδομάδα πήγα στο Γευγελή είναι σαν να πήγα στην Τουρκία ,με την Halk Bank να κυριαρχεί παντού

Σχολιο.- που να δεις τι γίνεται στο Σεράγεβο



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



«Σήμερα άκουσα μια εκτενή συνέντευξη με έναν πρώην αξιωματικό των πληροφοριών του IDF. Η θέση του ήταν ξεκάθαρη, ΕΜΕΙΣ, είπε, ΣΤΟΧΕΥΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΕΝΑΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ. Ως εκ τούτου, το Ισραήλ δεν πρέπει να σταματήσει να εφαρμόζει μερικά από τα πιο ριζοσπαστικά μέτρα που αρμόζουν στις ενέργειες που θα μετρηθούν αναδρομικά στο πλαίσιο της βίαιης παγκόσμιας σύγκρουσης που θα ακολουθήσει».

Αυτή είναι η απόλυτη εξήγηση για την ασταμάτητη ξέφρενη κλιμάκωση του Ηγεμώνα και των υποτελών του στο διαπλεκόμενο μέτωπο του Forever Wars - από τη Γάζα στη Novorossiya. 

Καθιστά πολύ σαφές ποιος πραγματικά διευθύνει. 

Και όλος ο πλανήτης κρατείται όμηρος των σιωναζί, όχι μόνο οι Παλαιστίνιοι.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Έρχονται σε λίγο: "Ινστιτούτο Α. Τσίπρα" 

και "βραβείο των Πρεσπών"

Ο Α. Τσίπρας έχοντας "εκλεγεί" (διάβαζε διοριστεί) Πρόεδρος της Επιτροπής του Συμβουλίου της Ευρώπης για τα Δυτικά Βαλκάνια, ετοιμάζει την "πρώτη" εμφάνιση του Ινστιτούτου που ίδρυσε και φέρει το όνομά του (καθότι είναι "Ιμαλάια της πολιτικής σκέψης" ο ίδιος). Η πρώτη λοιπόν πρωτοβουλία του "Ινστιτούτου" θα είναι η Διεθνής Διάσκεψη για την Ειρήνη και τη Βιώσιμη Ανάπτυξη που θα γίνει στην Αθήνα στις 18-19 Ιουνίου, με αφορμή την συμπλήρωση των 6 χρόνων από την υπογραφή της Συμφωνίας των Πρεσπών. Μάλιστα το Ινστιτούτο θα καθιερώσει και το "Βραβείο των Πρεσπών" που θα απονέμεται σε διεθνείς προσωπικότητες. Το πρώτο βραβείο θα δοθεί στον ειδικό απεσταλμένο του γγ του ΟΗΕ για το ονοματολογικό, αμερικανό, Μάθιου Νίμιτς.

Αναρωτιέμαι ποιοι έχουν σειρά για αυτό το Βραβείο των Πρεσπών.

Δεν έχουν τσίπα και δεν ντρέπονται καθόλου. Μάλιστα δηλώνουν προς όλα τα Δυτικά αφεντικά ότι "νοιώθουν υπερήφανοι για την συμφωνία των Πρεσπών" (όλες οι μνημονιακές Συριζικές και μετασυριζικές μνημονιακές πτέρυγες...)



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Έχουν αποκλείσει από το Αντιρατσιστικό φεστιβάλ Θεσσαλονίκης την ΟΚΔΕ για ομοφοβία (!) και έχουν φέτος σε προτεραιότητα τα "δικαιώματα" των διαταραγμένων τρανς, αλλά και όλο τον ορυμαγδό της νατοϊκής woke ατζέντας. 

Τρανς νατοϊκός φασισμός



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η κοπελα μιλάει για νόμους στον Καναδά ,που ποινικοποιούν πλέον κάθε κριτική κατά του Ισραήλ και την ονομάζουν"αντισημιτισμό "(είναι η προπαγάνδα του ισραηλινού κράτους)που επιφέρει κυρώσεις και ποινές. Ποινικοποιούν ακόμα και Εβραίους πολίτες του Καναδά που κάνουν κριτική  στο Ισραήλ  για «αντισημιτισμό»!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Παρίσι σήμερα 

(Να θυμίσω ότι οι διαδηλώσεις για την Παλαιστίνη είναι απαγορευμένες από τις 10 Οκτωβρίου 2023 

Ότι γίνεται από τότε στους δρόμους είναι "sauvage"δηλαδή αυτοσχέδιο και παράνομο 

***

Γαλλία: Η κυβέρνηση απαγορεύει τις διαδηλώσεις υπέρ των Παλαιστινίων

Ο υπουργός Νταρμανέν έστειλε αυτή την οδηγία σε νομάρχες, τονίζοντας ότι «διοργανωτές και ταραχοποιοί» τέτοιων διαδηλώσεων ενδέχεται να συλληφθούν



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Νέο νομοσχέδιο κατατέθηκε προς συζήτηση την Δευτέρα στο ισραηλινό κοινοβούλιο, Κνεσέτ, βάσει του οποίου η Υπηρεσία Αρωγής του ΟΗΕ για τους Παλαιστίνιους Πρόσφυγες (UNRWA) αποτελεί «τρομοκρατική οργάνωση»(!!!)

**

"Ο ΟΗΕ δεν μπόρεσε όχι μόνο να σταματήσει τη γενοκτονία στη Γάζα, αλλά και να σώσει τους υπαλλήλους του, η οργάνωση «πέθανε»"



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μέχρι σήμερα, 10 χώρες έχουν ήδη δώσει άδεια για χτυπήματα με τα όπλα τους σε ρωσικό έδαφος. 

Γαλλία, Λιθουανία, Λετονία, Σουηδία, Εσθονία, Πολωνία, Φινλανδία, Τσεχία, Μεγάλη Βρετανία και Ολλανδία

ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ???

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ ??



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Από BDS Greece 

"Η αναγόρευση από την παγκόσμια κοινότητα του γενοκτονικού κράτους σε παρία, δημιουργεί ηθική υποχρέωση σε κάθε σκεπτόμενο, προοδευτικό άνθρωπο και συλλογικότητα να το υπογραμμίζει με κάθε ευκαιρία, ασκώντας έτσι ουσιαστική, χειροπιαστή πίεση.

Αποτελεί αξιοσημείωτο γεγονός ότι πολλοί συγγραφείς - και από την Ελλάδα, αρνήθηκαν να συμμετάσχουν στο Διεθνές Φεστιβάλ Συγγραφέων του Ισραήλ. 

Ένα μικρό αλλά σημαντικό βήμα για να ασκηθεί πραγματική πίεση για να σταματήσει η γενοκτονία των Παλαιστίνιων και να ενώσουμε τις δυνάμεις μας με τη διεθνή έκκληση για Μποϊκοτάζ, Αποεπένδυση, Κυρώσεις.

Αντίθετα, ο Χρήστος Χωμενίδης είναι ένας από τους μόλις οκτώ συγγραφείς που δέχτηκαν να λάβουν μέρος στο φετινό Διεθνές Φεστιβάλ Συγγραφέων του Ισραήλ που διεξάγεται στο τέλος Μαΐου και είναι αφιερωμένο “στην 7η Οκτωβρίου και τους ισραηλινούς στρατιώτες που επιχειρούν στη Γάζα”.

Πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες καλλιτεχνικές διοργανώσεις του Ισραήλ που χρηματοδοτείται φέτος, μεταξύ άλλων, από το ισραηλινό υπουργείο Εξωτερικών, την αποστολή της Ε.Ε. στο κράτος του Ισραήλ και την ελληνική πρεσβεία στο Ισραήλ, και δυσκολεύτηκε πολύ να βρει πρόθυμους συνοδοιπόρους.

Για να μην υπάρχει αμφιβολία για την πολιτική σκοπιμότητα του εγχειρήματος παραθέτουμε τα λόγια της καλλιτεχνικής διευθύντριας του φεστιβάλ, Julia Fermentto- Tzaisler, ‘’αποφασίσαμε ότι το φεστιβάλ πρέπει να συνεχιστεί, ειδικά τώρα, καθώς οι στρατιώτες μας επιχειρούν στη Γάζα και καθώς αγωνιζόμαστε να φέρουμε πίσω τους ομήρους, να επιστρέψουν οι εκτοπισμένοι στα σπίτια τους και να επανέλθει ο ρυθμός της ζωής, είναι καθήκον μας ως πολιτισμικοί πρεσβευτές και λάτρεις των βιβλίων να κρατήσουμε ψηλά το ηθικό’’.

Η ίδια η καλλιτεχνική διευθύντρια παραδέχεται ότι η φετινή διοργάνωση ήταν πρόκληση, ιδιαίτερα αναφορικά με τις διεθνείς συμμετοχές, καθώς υπήρχε ο φόβος ότι είτε δεν θα γίνονταν αποδεκτές οι προσκλήσεις, είτε ότι οι συγγραφείς θα απέσυραν τη συμμετοχή τους τελευταία στιγμή. Υπήρξε η σκέψη να γίνει μόνο με τη συμμετοχή ισραηλινών συγγραφέων, ωστόσο απορρίφθηκε.

Και αποτελεί όνειδος για την παγκόσμια καλλιτεχνική κοινότητα, το γεγονός πως ακόμα και σήμερα, μετά την επαίσχυντη, απάνθρωπη σφαγή της Ράφα, επιστρατεύονται καλλιτέχνες πρόθυμοι να υπερασπιστούν τα άθλια ψέματα που έχει υφάνει το γενοκτονικό κράτος προκειμένου να δικαιολογήσει τα εγκλήματά του. 

Όπως αναφέρει το άρθρο της Haaretz, από την αρχή του πολέμου, λογοτεχνικοί κύκλοι, νέοι συγγραφείς και άλλοι, μη Εβραίοι και Εβραίοι, οργάνωσαν εκκλήσεις, μανιφέστα και δημόσιες επιστολές. 

Η συνέχεια είναι ένα χρονικό της ραγδαίας επιδείνωσης: από μανιφέστα σε δηλωτικά μποϊκοτάζ, από εκεί σε πρακτικά μποϊκοτάζ. 

Από την ήπια αποδοκιμασία της ιδέας να φιλοξενηθεί ένας Ισραηλινός συγγραφέας, στην απαίτηση ο εν λόγω συγγραφέας να παράσχει μια δήλωση της πολιτικής του κοσμοθεωρίας ως προϋπόθεση για τη συμμετοχή ή απλώς την ακύρωση. 

Υπάρχει επίσης αυξανόμενη άρνηση από ξένους συγγραφείς, κυρίως νέους, είτε με άμεσο τρόπο είτε με αμήχανη υπεκφυγή, να μεταφραστούν τα βιβλία τους στα εβραϊκά και να εκδοθούν στο Ισραήλ.

Ο κος Χωμενίδης είναι με κοινά αποδεκτούς όρους ένας παρίας που στηρίζει ένα καθεστώς παρία.

Ντροπή.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο πρωθυπουργός της Ιρλανδίας, Σάιμον Χάρις ανακοινώνει την αναγνώριση του Κράτους της Παλαιστίνης από την Ιρλανδία, την Ισπανία και την Νορβηγία.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τοιχογραφία στο Βελιγράδι:

“ΚΑΙ ΟΙ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΕΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΕΣ ΝΙΚΙΟΥΝΤΑΙ.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ!”



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Με απόφαση του Προέδρου Λούλα, 

η Βραζιλία ανακάλεσε τον πρεσβευτή της χώρας από το Ισραήλ και δεν θα αποκαταστήσει σχέσεις όσο συνεχίζεται η γενοκτονία στη Γάζα!



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Να και ένας καραγκιόζης νατοϊκή μαριονετα από Γαλλία ,ένας πρώην τραπεζίτης  

-Ο Μακρόν με ένα χάρτη στα χέρια, προσπαθεί να εξηγήσει γιατί χρειάζεται ένας … Παγκόσμιος πόλεμος!

Το λέει … “ανάγκη να εξουδετερωθούν με πυραυλικά χτυπήματα τα σημεία ΜΕΣΑ στη Ρωσία απ’ όπου γίνονται οι Ρωσικές επιχειρήσεις στην Ουκρανία!”

Α, ο γελοίος συμπλήρωσε ότι … “δεν θα επιτρέψει να χτυπηθούν άμαχοι!”

-Και το αίμα των νεκρών πολιτών στο Ντονμπάς, στο Μπέλγκοροντ, στο Κούρσκ που είναι ακόμα  ζεστό, τι είναι ρε καραγκιόζη;



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΙΣΡΑΗΛ/KΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ ΕΝ ΜΕΣΩ ΕΞΑΡΣΗΣ ΑΥΘΑΙΡΕΤΩΝ ΣΥΛΛΗΨΕΩΝ

Βασανιστήρια και ταπείνωση 

Η Διεθνής Αμνηστία έχει καταγράψει εδώ και δεκαετίες εκτεταμένα βασανιστήρια από τις ισραηλινές αρχές σε χώρους κράτησης σε όλη τη Δυτική Όχθη. 

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια των τελευταίων τεσσάρων εβδομάδων, βίντεο και εικόνες έχουν διαμοιραστεί ευρέως στο διαδίκτυο και δείχνουν ανατριχιαστικές σκηνές με Ισραηλινούς στρατιώτες να χτυπούν και να ταπεινώνουν Παλαιστίνιες/-ους, ενώ τις/τους κρατούν τυφλωμένες/-ους, γυμνές/-ούς, με τα χέρια δεμένα, σε μια ιδιαίτερα ανατριχιαστική δημόσια επίδειξη βασανιστηρίων και εξευτελισμού Παλαιστινίων κρατουμένων

Σε εικόνα που αναλύθηκε από το Εργαστήριο Αποδεικτικών Στοιχείων Κρίσεων της Διεθνούς Αμνηστίας, τρεις Παλαιστίνιοι, με δεμένα μάτια και χωρίς ρούχα, διακρίνονται δίπλα σε έναν στρατιώτη, ο οποίος φοράει πράσινη λαδί στολή, όπως αυτές που φορούν οι ισραηλινές χερσαίες δυνάμεις

. Έρευνα της Haaretz που δημοσιεύτηκε στις 19 Οκτωβρίου διαπίστωσε ότι η εικόνα τραβήχτηκε στο Wadi al-Seeq, ένα χωριό ανατολικά της Ραμάλα, στις 12 Οκτωβρίου. 

Ένα από τα τρία θύματα που απεικονίζονται στη φωτογραφία δήλωσε στη Διεθνή Αμνηστία ότι αρχικά κρατήθηκε και ξυλοκοπήθηκε από τους εποίκους, αλλά δύο ώρες αργότερα έφτασε ένα τζιπ του ισραηλινού στρατού:

Ένας από τους Ισραηλινούς αξιωματικούς που ήρθαν με πλησίασε και με κλότσησε στην αριστερή μου πλευρά, στη συνέχεια πήδηξε στο κεφάλι μου με τα δύο του πόδια σπρώχνοντας το πρόσωπό μου περισσότερο στο χώμα και στη συνέχεια συνέχισε να με κλοτσάει καθώς ήμουν με το κεφάλι κάτω, στο χώμα, με τα χέρια μου δεμένα πίσω από την πλάτη μου. 

Στη συνέχεια πήρε ένα μαχαίρι και έσκισε όλα μου τα ρούχα εκτός από το εσώρουχο και χρησιμοποίησε μέρος των σκισμένων ρούχων μου για να μου δέσει τα μάτια. 

Ο ξυλοδαρμός στο υπόλοιπο σώμα μου δεν σταμάτησε, κάποια στιγμή άρχισε να πηδάει στην πλάτη μου, τρεις ή τέσσερις φορές, ενώ φώναζε ‘πέθανε, πέθανε, σκουπίδι’ ... στο τέλος, πριν αυτό τελικά σταματήσει, ένας άλλος αξιωματικός ούρησε στο πρόσωπο και στο σώμα μου, ενώ επίσης μας φώναζε ‘να πεθάνουμε’». 



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ισραήλ: Απειλές και εκβιασμοί σε δικαστές του ΔΠΔ από τον αρχηγό της Μοσάντ

28 Μαΐου 2024 

Η αποκάλυψη του Guardian έρχεται μετά τις δηλώσεις του εισαγγελέα του ΔΠΔ ότι έχουν γίνει απόπειρες να επηρεάσουν την κρίση του για την έρευνά του για το Ισραήλ

Ο πρώην αρχηγός της Μοσάντ, της υπηρεσίας ασφαλείας του Ισραήλ, και στενός συνεργάτης του Νετανιάχου, Γιόσι Κοέν, οργάνωσε και συμμετείχε προσωπικά σε συνωμοσία για να «πείσει» την πρώην εισαγγελέα του ΔΠΔ Φατού Μπενσούντα να εγκαταλείψει την έρευνα της για την Παλαιστίνη.

Την αποκάλυψη κάνει ο Guardian που επικαλείται τέσσερις πηγές και παραθέτει λεπτομέρειες για τις τακτικές του Κοέν που αρχικά προσπάθησε να στρατολογήσει την εισαγγελέα για τους σκοπούς του Ισραήλ και όταν απέτυχε προχώρησε σε μία σειρά ενεργειών που περιλάμβαναν από απειλές και εκβιασμούς μέχρι αιφνιδιαστικές «επισκέψεις» σε ξενοδοχεία, διαρροή συκοφαντικών εις βάρος της πληροφοριών και πολλά άλλα που θυμίζουν σενάριο κατασκοπευτικής ταινίας.

Η Μοσάντ έβαλε στο στόχαστρο την Μπενσούντα πριν από δέκα χρόνια

Οι μυστικές επαφές του Γιόσι Κοέν με την τότε εισαγγελέα του ΔΠΔ, Φατού Μπενσούντα, έλαβαν χώρα τα χρόνια που προηγήθηκαν της απόφασής της να ξεκινήσει επίσημη έρευνα για φερόμενα εγκλήματα πολέμου και εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας στα κατεχόμενα παλαιστινιακά εδάφη.

Η έρευνα αυτή που ξεκίνησε επίσημα το 2021 (σσ η εισαγγελέας ήδη είχε ξεκινήσει να ερευνά από το 2015), κορυφώθηκε την περασμένη εβδομάδα, όταν ο διάδοχος της Μπενσούντα, Καρίμ Χαν, ανακοίνωσε ότι ζήτησε ένταλμα σύλληψης για τον Ισραηλινό πρωθυπουργό, Μπενιαμίν Νετανιάχου και τον υπουργό Άμυνας Γιόαβ Γκάλαντ για εγκλήματα στη Γάζα.

Η εκστρατεία του Κοέν για την υπονόμευση του ΔΠΔ κράτησε για μια δεκαετία και πηγές αναφέρουν στον Guardian ότι επρόκειτο για ένα στρατηγικό σχέδιο του Ισραήλ οργανωμένο στα υψηλότερα κλιμάκια προκειμένου να μην απειληθεί στρατιωτικό προσωπικό της χώρας.

Η εκστρατεία πίεσης περιλάμβανε απειλές για την ασφάλεια τη δική της και της οικογένειάς της, απειλές για την καριέρα της και εκβιασμό

Οι προσπάθειες του Κοέν δεν απέδωσαν καθώς η Μπενσούντα δεν υπέκυψε, ενώ σύμφωνα με το δημοσίευμα η ίδια είχε ενημερώσει ανώτερους δικαστικούς για τις απειλές που δεχόταν.

Στο κόλπο και ο Τραμπ

Η στοχοποίησή της πήρε ανοιχτά χαρακτηριστικά όταν ο Ντόναλντ Τραμπ αποφάσισε κυρώσεις εναντίον της όταν ξεκίνησε έρευνα για εγκλήματα πολέμου στο Αφγανιστάν, με τον Αμερικανό πρόεδρο να την κατηγορεί ότι επιτίθεται στις ΗΠΑ και το Ισραήλ για καθαρά πολιτικούς λόγους ενώ προσπάθησε ανεπιτυχώς να αξιοποιήσει κατασκευασμένες πληροφορίες εναντίον της.

Η υπόθεση έρευνας του ΔΠΔ κατά του Ισραήλ, χρονολογείται από το 2015, όταν η Μπενσούντα αποφάσισε να ξεκινήσει προκαταρκτική εξέταση για την κατάσταση στην Παλαιστίνη.

Εκτός από συνολικότερη εξέταση η έρευνά της ήταν επιφορτισμένη με μια αρχική αξιολόγηση των ισχυρισμών για εγκλήματα από άτομα στη Γάζα, τη Δυτική Όχθη και την Ανατολική Ιερουσαλήμ.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



"Φαντάσου ότι ζούμε σέναν κόσμο τόσο άρρωστο όπου ένας εισβολέας, ένας κατακτητής, μπορει να διατάζει τους εκτοπισμένους να πάνε σε μια ασφαλή περιοχή και μετά από 4 μέρες να βομβαρδίζει ανηλεώς αυτή την περιοχή και τον κόσμο που κατέφυγε εκεί.

Ο ισραηλινός στρατός είπε στους Παλαιστίνιους ότι το ''Μπλοκ 2371'' ήταν ασφαλής περιοχή και ακριβώς αυτή την περιοχή βομβάρδισε χτες βράδυ."



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



"Αναγνωρίσεις της Παλαιστίνης made in USA", που δεν έχουν ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με Παλαιστινιακό Κράτος!

29/5/2024     -    12.50

«Χρειαζόμαστε την Παλαιστινιακή Αρχή.

Δεν μπορούμε να την αφήσουμε να καταρρεύσει, ούτε το θέλουμε.

Είμαστε έτοιμοι να τη στηρίξουμε οικονομικά»

Πρόεδρος σιωνιστικής οντότητας Μπέντζαμιν Νετανιάχου, 26 Ιούνη 2023

«Ο συντονισμός ασφαλείας με το Ισραήλ είναι ιερός και θα συνεχιστεί.

Δεν ντρεπόμαστε γι' αυτό»

Πρόεδρος της Παλαιστινιακής Αρχής Μαχμούντ Αμπάς, 28 Μάη 2014

«Το Ισραήλ έχει το δικαίωμα στην απόλυτη ασφάλεια

και η διασφάλισή της είναι καθήκον μας!»

Πρόεδρος της Παλαιστινιακής Αρχής Μαχμούντ Αμπάς, 28 Απριλίου 2024

Τώρα κατανοούμε που αποσκοπούν οι ανέξοδες χωρίς πρακτικό περιεχόμενο, αλλά σκοπευμένες "αναγνωρίσεις της Παλαιστίνης made in USA", που δεν έχουν ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με Παλαιστινιακό Κράτος;

Δεν το κατανοούμε;

Ας ακούσουμε από το στόμα του Καρζάι της Παλαιστίνης (όπως αποκάλεσε ο Αραφάτ τον εγκάθετο των ΗΠΑ και σιωνιστών Αμπάς), για να κατανοήσουμε!

Ο κύριος Αμπάς φιλοδοξεί, ως Γκάουλαϊτερ να μπει στη Γάζα πάνω σε ισραηλινό τανκ... Είναι γελασμένος... τόσο αυτός, όσο και τ' αφεντικά του!

Ο Παλαιστινιακός λαός, οι επαναστατικές παλαιστινιακές μάζες δεν θα ξεχάσουν ποτέ τους προδότες, τους "συνομιλητές" της σιωναζιστικής οντότητας, τους διεφθαρμένους που σιτίζονται στις επιχορηγήσεις του κατοχικού καθεστώτος!

Η προδοτική κλίκα της λεγόμενης "παλαιστινιακής αρχής", με φυλακισμένο την Ηγέτη της Φατάχ του Γιασέρ Αραφάτ, όχι μόνον κατάργησε την εκλεγμένη Παλαιστινιακή Βουλή, αλλά σε πλήρη συντονισμό με τη σιωνιστική οντότητα έκανε τα πάντα για να διατηρήσει τη σιωνιστική κατοχή. Σε συνεχείς κοινές επιχειρήσεις μεταξύ της δοτής "παλαιστινιακής αρχής" (χωρίς καμία λαϊκή νομιμοποίηση) και του δειλού στρατού των σιωναζί συνέλαβαν, απήγαγαν, φυλάκισαν, βασάνισαν δολοφόνησαν Μαχητές της Αντίστασης!

Τα χέρια των λακέδων είναι βαμμένα με το καθαρό αίμα των Μαρτύρων του Παλαιστινιακού λαού. Ο λαός της Παλαιστίνης θα σταθεί ενωμένος απέναντι στους προδότες. Η ενωμένη Αντίσταση όλων των Οργανώσεων Αντίστασης θα διαλύσουν τους ιστούς της "ομαλοποίησης". Το αίμα της Γενοκτονίας στη Γάζα, των περισσότερων από 15.000 δολοφονημένων παιδιών δεν επιτρέπουν μια "ομαλοποίηση" για ακόμη 30 χρόνια "συνομιλίες"... για Παλαιστινιακό Κράτος! Δεν θα περάσει καμία συνεργασία με τους βρεφοκτόνους, τους καταπιεστές, το κατοχικό ναζιστικό καθεστώς!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η ΕΜΕΤΙΚΗ απάντησή της! ΣΑΛΟΣ με τα πανάκριβα ψώνια της Τούνη...

29/5/2024     -    5.45

Σάλος στο TikTok με τα πανάκριβα ψώνια της Τούνη: «Δεν ευθύνομαι που δεν έχεις χρήματα να πας σουπερμάρκετ!»

 Πόσο πιο εμετικό μπορεί να γίνει ένα ψώνιο; 

Χορτάστε ξιπασιά κ αίσχος! Να ζητήσει δημόσια συγνωμη το 4ποδο! 



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ο (δημοσιογράφος) Κώνστας! "ΝΑ ΠΑΕΙ στα 3 ευρώ η βενζίνη..."

29/5/2024    -   5.41

Ο Χρήστος Κώστας δεν επιθυμεί να φθηνύνει η βενζίνη γιατί έτσι θα πήξουν οι δρόμοι στα αυτοκίνητα. Μάλιστα δεν έχει κανένα θέμα να φτάσει στα 3€. Εν τω μεταξύ τα λένε χύμα, ούτε ντροπή ούτε τίποτα.

Εγω λεω να παει να γ@μηθεί ο Χρήστος ο Κώνστας...



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



«ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΕ» ο (κυνικός) Βαρτζόπουλος! «Εξαιρετικά μικρή η απόσταση των 28χλμ» μέχρι ένα Κέντρο Υγείας...

29/5/2024        -     23.26

Φαίνεται ότι η αναστάτωση που προκάλεσε με τις μεσαιωνικές απόψεις του για τις γυναικοκτονίες δεν δίδαξε τίποτα στον υφυπουργό Υγείας Δημήτρη Βαρτζόπουλο, ο οποίος από την Πρέβεζα έδωσε ρεσιτάλ κυνισμού.

Ο υφυπουργός υγείας βρέθηκε στην Πρέβεζα, όπου πραγματοποίησε επίσκεψη στον ΟΚΑΝΑ και αντιμετωπισε τις καταγγελίες για μειωμένο προσωπικό στο νοσοκομείο του νομού σχεδόν αδιάφορα, λέγοντας ούτε λίγο ούτε πολύ στους παριστάμενους να μην διαμαρτύρονται γιατί όλα τα νομαρχιακά νοσοκομεία έχουν ελλείψεις.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, «τα προβλήματα που έχει το Νοσοκομείο της Πρεβέζης δεν διαφέρουν σε τίποτα από τα προβλήματα που έχει κάθε Νομαρχιακό Νοσοκομείο σε όλη τη χώρα. Εδώ έχετε προβλήματα με τους Χειρουργούς, άλλοι έχουν προβλήματα με τους Παθολόγους, άλλοι έχουν προβλήματα με Ψυχιάτρους, με τους Αναισθησιολόγους έχουν σχεδόν όλα, με τους Ακτινολόγους έχουν επίσης σχεδόν όλα».

Στην καταγγελία ότι το Κέντρο Υγείας στην Πάργα, δημοφιλή τουριστικό προορισμό κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, δεν εφημερεύει μετά τις 3 το μεσημέρι και ότι στο Κέντρο Υγείας στο Καναλάκι μόλις πρόσφατα έγινε συνεχής η εφημερία, ο Δημήτρης Βαρτζόπουλος απάντησε να πηγαίνουν οι ασθενείς από την Πάργα στο Καναλάκι καθώς θεωρεί ότι η απόσταση των 28 χιλιομέτρων είναι μικρή για έναν άνθρωπο που χρειάζεται επειγόντως βοήθεια.

Όπως επισημαίνει η τοπική ιστοσελίδα prevezatoday, σε παρατήρηση που δέχθηκε ότι έχουν χαθεί ζωές είπε ότι «δεν έχει βάση αυτό ως επιχείρημα διότι η απόσταση είναι εξαιρετικά μικρή».

Για να προσθέσει ότι «αντιλαμβάνεστε πως η απόσταση της Πάργας είναι μικρότερη της απόστασης ενός προαστίου της Θεσσαλονίκης από το κέντρο».

Ε,  άραγε επιστημονικές είναι και αυτές οι απόψες του υφυπουργού υγείας;



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας στην πρόθεση και στην εκτίμηση ψήφου ενόψει των ευρωεκλογών καταγράφεται σε νέα πραγματική μυστική  δημοσκόπηση

29/5/2024    -   9.30

Διαφαίνεται επίσης και μικρή άνοδος του πέμπου πλέον ΣΥΡΙΖΑ και διατήρηση του ΠΑΣΟΚ στη δεύτερη θέση, όπως ήταν και οι προηγούμενες πραγματικές μυστικές δημοσκοπήσεις,  χωρίς να αλλάζουν θέση, διατηρείται η τεράστια άνοδος του ΚΚΕ και της Ελληνικής Λύσης και το ενδεχόμενο να προστεθεί και το ΜέΡΑ25 στα κόμματα που θα αγγίξουν το 3%

Πιο συγκεκριμένα, στην πρόθεση ψήφου τα κόμματα συγκεντρώνουν:

ΝΔ 28,4%

ΠΑΣΟΚ 17,5%

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ 16%

ΚΚΕ 12,4%

ΣΥΡΙΖΑ 8,9%

ΝΙΚΗ 6,1%

ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ 3,4%

ΜεΡΑ25 3,7%

Νέα Αριστερά 1,5%

Φωνή Λογικής 0,2%

Δημοκράτες 0,8%



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Φιλοπαλαιστιανική διαδήλωση έξω από τα γραφεία της Meta στις ΗΠΑ : Καταγγελίες για λογοκρισία

Διαμαρτυρίες για τη συστηματική λογοκρισία περιεχομένου υπέρ της Παλαιστίνης στα κοινωνικά δίκτυα της Meta

29.05.2024 | 22:19

Ομάδες προάσπισης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων συγκεντρώθηκαν στα κεντρικά γραφεία της Meta, κατηγορώντας την εταιρεία του Μαρκ Ζούκερμπεργκ για συστηματική λογοκρισία του περιεχομένου υπέρ της Παλαιστίνης στα κοινωνικά της δίκτυα, Facebook και Instagram.

Σύμφωνα με τον Guardian, οι διαδηλωτές απαιτούν μεγαλύτερη διαφάνεια και τέλος στη λογοκρισία των φιλοπαλαιστινιακών φωνών.

Πρόσφατα, 200 εργαζόμενοι της Meta υπέγραψαν επιστολή προς τον Ζούκερμπεργκ, ζητώντας να σταματήσει η λογοκρισία του φιλοπαλαιστινιακού περιεχομένου και να διασφαλιστεί η διαφάνεια.

Αρκετοί από αυτούς κατήγγειλαν επίσης ένα «εχθρικό περιβάλλον» στην εργασία, ειδικά αν πρόκειται για υπαλλήλους που κατάγονται από αραβικές χώρες ή είναι μουσουλμάνοι.

Η διαμαρτυρία αυτή έρχεται σε μια περίοδο όπου η Meta αντιμετωπίζει αυξανόμενες πιέσεις και κριτική για τη λογοκρισία  του περιεχομένου που εξασκεί στα κοινωνικά της δίκτυα.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Επικίνδυνη αλλαγή στάσης: «Οι ΗΠΑ θα επανεξετάσουν αν χρειαστεί το θέμα των επιθέσεων εντός Ρωσίας» λέει ο Α.Μπλίνκεν

Η κυβέρνηση των Δημοκρατικών υποκύπτει σιγά σιγά στις επιθυμίες των δυτικών πολεμοκάπηλων για κλιμάκωση

29.05.2024 | 21:53

Ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Άντονι Μπλίνκεν, ανέφερε ότι η Ουάσινγκτον θα «προσαρμόζεται και θα αναπροσαρμόζεται όπως είναι αναγκαίο» σχετικά με την απαγόρευση των ουκρανικών επιθέσεων εντός ρωσικού εδάφους χρησιμοποιώντας αμερικανικά όπλα.

Αυτή η απαγόρευση απέτρεψε μέχρι τώρα το Κίεβο από το να επιτεθεί σε ρωσικές πόλεις, χρησιμοποιώντας προηγμένα αμερικανικά όπλα όπως οι πύραυλοι ATACMS.