Πέμπτη 9 Μαΐου 2024

Πεμπτη 9 Μαιου 2024


Κατόπιν εορτής, υπάλληλοι του CDC διαπιστώνουν ότι «τα διαθέσιμα στοιχεία» δείχνουν ότι το εμβόλιο (Moderna ή Pfizer) «προκάλεσε ή συνέβαλε στους θανάτους απο καρδιακά συμπτώματα»!

9/5/2024

Οι αξιωματούχοι των Κέντρων Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ (CDC) βρήκαν στοιχεία ότι τα εμβόλια Pfizer-BioNTech και Moderna COVID-19 προκάλεσαν πολλαπλούς θανάτους αφού είχαν ισχυριστεί πολλάκις ότι δεν υπήρχαν στοιχεία που να συνδέουν τα εμβόλια με οποιονδήποτε θάνατο, γράφουν οι Epoch Times.

Τώρα… κατόπιν εορτής, υπάλληλοι του CDC εργάστηκαν για να εντοπίσουν πληροφορίες σχετικά με τους αναφερόμενους θανάτους μετά τον εμβολιασμό και βρήκαν ότι η μυοκαρδίτιδα -ή φλεγμονή της καρδιάς, μια επιβεβαιωμένη παρενέργεια των εμβολίων– καταγράφηκε στα πιστοποιητικά θανάτου και σε αυτοψίες για ορισμένους από τους θανάτους, σύμφωνα με εσωτερικό αρχείο που ελήφθη στους The Epoch Times.

Η μυοκαρδίτιδα περιγράφηκε επίσης ότι προκαλείται από τον εμβολιασμό σε ένα υποσύνολο των θανάτων.

Σε άλλες περιπτώσεις, οι εργαζόμενοι στο CDC διαπίστωσαν ότι οι θάνατοι πληρούσαν τον ορισμό του θανάτου απο το εμβόλιο για τη μυοκαρδίτιδα, κι ότι οι ασθενείς άρχισαν να εμφανίζουν συμπτώματα εντός 42 ημερών από τη δόση του εμβολίου και ότι οι νεκροί δεν εμφάνιζαν συμπτώματα που να σχετίζονται με τον ιό, όπως μας είχαν πει αρχικά…

Οι αξιωματούχοι του CDC λένε τώρα ότι μετά από 42 ημέρες, υπάρχει σχέση μεταξύ του εμβολίου και των συμπτωμάτων και δεν αναφέρουν τους θανάτους μετά τον εμβολιασμό ως άσχετους, μόνο εάν βρουν πιθανές εναλλακτικές αιτίες. Ωστόσο, πιθανά συμπτωματα έχουμε λίγο πολύ όλοι… το πρόβλημα είναι τι τα προκαλεί κι αυτό το ξέρουμε ήδη, είναι τα εμβόλια COVID-19, που σχετίζονται με την καταστροφή του ανοσοποιητικού.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



9η Μαΐου, ημέρα γιορτής για τους Ρώσους και τους Αντιφασίστες όλου του κόσμου και θρήνου για τους ΕυρωΕνωσίτες ναζιστές…

9/5/2024

Η 9η Μαϊου είναι η μέρα της νίκης επι των ναζί και η μέρα που σήμανε το τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στον κόσμο, μετά από δώδεκα χρόνια βάρβαρης ναζιστικής κυριαρχίας και σχεδόν έξι χρόνια πολέμου, όπου σκοτώθηκαν συνολικά πάνω απο 60 εκατομμύρια άνθρωποι!

Υπολογίζεται πως ο πόλεμος στοίχισε τη ζωή σε πάνω απο  27 εκατομμύρια Σοβιετικούς, 6 εκατομμύρια Εβραίους που δεν ήθελαν να πάνε στην αποικία του ισραήλ που έφτιαχναν οι Εγγλέζοι αποικιοκράτες στα εδάφη της Παλαιστίνης, αλλά και πάνω απο μισό εκατομμύριο Έλληνες, η ναζιστική Γερμανία συνθηκολόγησε στις 8 Μαΐου και ο πόλεμος (προσωρινά) τελείωσε.

Η Ευρώπη 77 χρόνια μετά θυμίζει ναζιστική Γερμανία

9 Μαΐου 2022 και συμπληρώνονται 77 χρόνια από την «ημέρα της νίκης των λαών» και της απελευθέρωσης της Ευρώπης. Μιας Ευρώπης που στην πλειοψηφία της πολέμησε το ναζισμό και σήμερα φαίνεται να του κλείνει το μάτι…

Η Ευρώπη του σήμερα, δε θυμίζει σε τίποτα την Ευρώπη που γνωρίζαμε, καθώς τα τελευταία 4 χρόνια έχει καταπατήσει όλες τις υποτιθέμενες αξίες της. Μεταξύ άλλων, υποχρεωτικές ιατρικές πράξεις, όπως αυτη του υποχρεωτικού εμβολιασμού, μαζί με το πάσο ελεύθερης μετακίνησης που θυμίζει ναζιστική κατοχή. Καταπάτηση του δικαιώματος της ελευθερίας, καταπάτηση του σεβασμού της ανθρώπινης αξιοπρέπειας, καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, της ισότητας, του κράτους δικαίου και πολλών ακόμη. Όλα, με το πρόσχημα μιας θανατηφόρας πανδημίας.

Η Ευρώπη καταπάτησε τον κώδικα της Νυρεμβέργης

Ίσως ο πιο σημαντικός λόγος για να κατηγορήσει κάποιος σήμερα την Ευρώπη για ναζισμό, είναι η καταπάτηση του Κώδικα της Νυρεμβέργης. Ο κώδικας αυτός, απαγορεύει ρητά τη μη-συναινετική συμμετοχή πολιτών σε ιατρικές έρευνες και πειράματα. Το υποχρεωτικό εμβόλιο για τον κορονοϊό εμπίπτει σε αυτή την κατηγορία διότι είναι πειραματικό και δίνεται μέχρι σήμερα με επείγουσα άδεια.

Προπαγάνδα και λογοκρισία

Σχεδόν σε όλες τις χώρες, υπάρχει αυτή τη στιγμή μια μεγάλη μερίδα κόσμου που φωνάζει για ναζιστικές πρακτικές των δυτικών κοινωνιών, με μια εξίσου μεγάλη μερίδα ανθρώπων να κάνει πως δεν άκουσε ή δεν κατάλαβε τίποτα. Στην Ελλάδα δεν θα μάθεις γιαυτούς, αν δε μπεις στα κοινωνικά δίκτυα ή αν δε πέσεις καταλάθος σε κάποια έρευνα “ψεκασμένου” ιστολογίου. Η προπαγάνδα και η λογοκρισία των ΜΜΕ, αποτελεί ίσως το Νο1 κίνδυνο της δημοκρατίας αυτή τη στιγμή.

Έρευνες και στατιστικά που ανατρέπουν την ακινδυνότητα των εμβολίων, δε παρουσιάζονται στο ευρύ κοινό. Επιστήμονες που έχουν αντίθετη άποψη, δε τους επιτρέπεται να έχουν δημόσιο λόγο!

Covid19 στρατόπεδα συγκέντρωσης

Πολλά μέρη σε όλο το κόσμο έχουν φτιάξει στρατόπεδα συγκέντρωσης ανεμβολίαστων ή θετικών στο Covid-19 και αυτό αποτελεί άλλη μια ξεκάθαρα ναζιστική πρακτική των δυτικών κοινωνιών.

Η εικόνα παρακάτω είναι απο την Αυστραλία και δείχνει πως προβάλλονται απο τα ΜΜΕ αυτές οι δομές και πως είναι πραγματικά…

Παρόμοιες δομές σαν αυτές έχουν φτιαχτεί στον Καναδά, ακόμη και στις ΗΠΑ.

Η Δύση έρχεται να εδραιώσει την τάξη της, με ναζιστικές πρακτικές και με συμμάχους αυτή τη φορά όλες τις πολιτικές πτέρυγες κεντροδεξιάς, κεντροαριστεράς, νεοφιλελεύθερων φαιοΠράσινων.

Προσφάτως η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ έφερε ένα ψήφισμα μετά από πρόταση της Ρωσίας για την «Καταπολέμηση της εξύμνησης του ναζισμού, του νεοναζισμού και άλλων πρακτικών». Το ψήφισμα του ΟΗΕ εξέφραζε την αντίθεσή του σε οποιαδήποτε μορφή εξύμνησης του ναζισμού, τοποθέτησης μνημείων και διεξαγωγής δημοσίων παρελάσεων προς τιμήν των Waffen SS ή, επιπλέον, την ιστορικά αναθεωρητική κήρυξη των τελευταίων ως «εθνικοαπελευθερωτικών κινημάτων».

Όπως βλέπουμε στο χάρτη όλες οι χώρες ψήφισαν υπερ, εκτός απο τις χώρες της Ευρώπης, ΗΠΑ, Καναδάς, Αυστραλία, Ιαπωνία, Τουρκία, που θεωρούνται “Δυτικός Πολιτισμός”, όπου ψήφισαν παρών, με δύο απο αυτές, ΗΠΑ και Ουκρανία, να ψηφίζουν κατά… τα συμπεράσματα δικά σας!

Ευρώπη και ΗΠΑ παρουσιάζονται ως υπερασπιστές μειονοτήτων και ρίχνουν στάχτη στα μάτια πολλών ανθρώπων

Τα δικαιώματα των μεταναστών ακόμα και παρανόμων που πολλές φορές είναι περισσότερα απο τους ντόπιους, η στήριξη της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας σε ακραίο βαθμό, όπως το να δίνουν μηνιαίο επίδομα απλά επειδή έκανες αλλαγή φύλου, που βραβεύουν έναν βιολογικό άντρα, ως γυναίκα της χρονιάς… αλλα και το τελείως παλαβό να βάζουν βιολογικά άντρες να αγωνίζονται με γυναίκες, ακόμα και σε δυναμικά αθλήματα. Δεν τους κάνει σε καμμία περίπτωση αντιναζί, πόσο μάλλον όταν αυτές τις πρακτικές τις επιβάλλουν.

Σύμφωνα με τα παραπάνω, πολύ κόσμος πιστεύει πως τηρούν κάποιες αξίες … αλλα σε καμμία περίπτωση δεν είναι οι ίδιες αξίες, που πολέμησαν οι Σοβιετικοί στο μεγάλο πατριωτικό πόλεμο. Σίγουρα η 9η Μαϊου δεν ανήκει στους σύγχρονους ναζί της ΕΕ και των ΗΠΑ!



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Επέμεινε η σάπια Βίκη Φλέσσα στη δήλωση της ότι τα θύματα στα Τέμπη και στο Μάτι «μαζί τα σκοτώσαμε» – Αυτό που μένει είναι να μας πει είναι πως μαζί συγκαλύψαμε και το έγκλημα..

9/5/2024

Επιμένει στη δήλωσή της για την τραγωδία των  Τεμπών που προκάλεσε σάλο η υποψήφια στις ευρωεκλογές 2024 με τη Νέα Δημοκρατία, Βίκυ Φλέσσα. Το οποίο δεν πρέπει φυσικά να μας κάνει εντύπωση γιατί αυτό απηχεί στο κοινό της ΝΔ. Αυτό που μένει είναι να μας πει είναι πως μαζί συγκαλύψαμε και το έγκλημα.

Προ ολίγων ημερών, η δημοσιογράφος, μιλώντας σε εκδήλωση του Συλλόγου Ατόμων με Σκλήρυνση κατά Πλάκας επισήμανε πως «(…) το κράτος όλο νοσεί. Τα παιδιά τα σκοτώσαμε όλοι και όλες μαζί. Αυτή είναι η γνώμη μου. Όπως και στο Μάτι τους κάψαμε όλοι και όλες μαζί. Αυτή είναι η γνώμη μου. Δεν έχει σχέση με κανένα πρωθυπουργό και καμία κυβέρνηση».

Δύο εβδομάδες μετά επανήλθε και σε ερώτηση στον (Alpha) για τη δήλωση που έκανε σάλο η κ. Φλέσσα έκανε λόγο για «κοπτοραπτική στα λεγόμενά της» (κλασική δικαιολογία ΝΔούλων), τα οποία λόγια τα «είπε με αγάπη»… απαντώντας σε ερώτηση ατόμου από το κοινό το οποίο τη «ρώτησε γιατί κατεβαίνει στις εκλογές με αυτή την ελεεινή κυβέρνηση και τους εγκληματίες που σκότωσαν τα παιδιά στα Τέμπη». Έσπευσε δε μετά απο αυτό να ισχυριστεί πως η δημοσίευση του βίντεο με τις αναφορές της ήταν παράνομη.

Τα παιδιά αυτά όλα μαζί τα σκοτώσαμε, είτε αφορά τα  Τέμπη, είτε το Μάτι, είμαστε μία κοινωνία σάπιων ανθρώπων. Δεν φταίει καμία κυβέρνηση, είπε, ενώ η ίδια είναι σάπια μέχρι το μεδούλι όπως και όλοι οι ΝουΔούλοι...

Επέμεινε στην αρχική της τοποθέτηση αναφέροντας ότι «εάν από το 1981 έως σήμερα όχι μόνο στον ΟΣΕ, αλλά και σε άλλα πεδία, γνωρίζαμε ότι στο τρένο ήταν μέσα το παιδί μας, η μάνα μας και γενικά δικοί μας άνθρωποι, τότε θα κάναμε σωστά τη δουλειά μας. Τα παιδιά αυτά όλα μαζί τα σκοτώσαμε, είτε αφορά τα Τέμπη, είτε το Μάτι και είμαστε μία κοινωνία σάπιων ανθρώπων. Δεν φταίει καμία κυβέρνηση. Κάθε άτομο ξεχωριστά φταίει (…)» διακρίνοντας πως «ζούμε σε μία κουλτούρα βίας και τοξικότητας. Ζούμε σε μία δυστοπική κοινωνία με φόβο».

Η υποψήφια ευρωβουλευτής είπε επίσης ότι «παραποιούνται οι δηλώσεις» της και πως έχει προχωρήσει σε εξώδικα και αγωγές. Αναφέρθηκε επίσης στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και τον πρόεδρό του, Στέφανο Κασσελάκη, λέγοντας ότι «δεν μπορεί να δικάζει δημόσια» και να εργαλειοποιείται μία τραγωδία, σημειώνοντας ότι «υπερβαίνει τα όρια του λαϊκισμού», είπε η σάπια βρωμερή καριόλα που παριστάνει η παλιοβρωμιάρα τη μορφωμένη, όπως όλοι οι αμόρφωτοι ΝουΔούλοι.

Κλασικό πολιτικό έκτρωμα της ΝΔ θα πούμε εμείς!



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ελπίζω ο ελληνικός λαός να τους αρχίσει στις μηνύσεις .....

Άντε ευχομαι και απόσυρση της #απάτης της Pfizer .....

(παλιόσαύρα Λινού!!! και ευγενικός είμαι...)


15/06/2021

Λινού για AstraZeneca: Εξαιρετικά απίθανο το ενδεχόμενο θρόμβωσης με τη δεύτερη δόση

Η Αθηνά Λινού υποστήριξε ότι οι πιθανότητες ενός θρομβοεβολικού επεισοδίου μετά τη δεύτερη δόση του εμβολίου της AstraZeneca είναι ελάχιστες εφόσον η πρώτη ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα.

Η κ. Λινού μίλησε στην ΕΡΤ με αφορμή την απόφαση της Εθνικής Επιτροπής Εμβολισμών που πρότεινε την χορήγηση του εμβολίου της AstraZeneca μόνο σε όσους είναι άνω των 60 ετών.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πριν τρία χρόνια τον Δεκέμβριο του 2020….

Φορτηγό μεταφοράς ευπαθών προϊόντων δεν δύναται να κατεβάσει την θερμοκρασία κάτω από τους -22⁰C._

Εδώ... βλέπουμε να μεταφέρονται προϊόντα στους -75⁰C με γυμνά χέρια... με μέτρα υψίστης ασφάλειας...

Εεμμ γι' αυτό τα απέσυρε η άστρα...

Σχολιο.- Μεταφορά στους ντεμέκ - 75 ....

Και το καλοκαίρι ξεχασμενα σε ντουλαπάκια στους 35°C.....

Αλλά που να το σκεφτούν οι σανοφάγοι ότι υπάρχει λογική ασυνέπεια.....



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Όταν εμείς είχαμαν σατανιστάς, οι Ιρλανδοί στην Eurovision έτρωγαν βελανίδια!

Ρε τί να απογίνονται αλήθεια εκείνοι οι Ασημάκης Κατσούλας, Μάνος Δημητροκάλης και Δήμητρα Μαργέτη; (Οι σατανιστές της Παλλήνης, ντε!). Ήρθεν η ώρα τους. Για δείτε το εκεί στα κεντρικά για την προσεχή εκπροσώπηση της χώρας...


Η Γιουροβίζιον κάθε χρόνο είναι όλο και χειρότερη. Προωθεί το αισχρό, το χυδαίο, το διεστραμμένο. Φέτος το τερμάτισε με την απροκάλυπτη λατρεία στον σατανά. Δεν θα έμπαινα στον κόπο να σχολιάσω αλλά δυστυχώς αυτό το "μουσικό πανηγύρι" δεν είναι τίποτα άλλο από προώθηση της διαστροφής και της σατανολατρίας. 

Αντανακλά όλα τα χαρακτηριστικά εκείνα της Ευρώπης που αποσυντίθενται, που δεν έχει τίποτα καλό πια να διδάξει , που θα καταστραφεί γιατί λατρεύει πλέον τον ενορχηστρωτή κάθε κακού, τον αρχέκακο διάβολο.

Οι άνθρωποι λες και ακολουθούν σαν υπνωτισμενα ζόμπι την πορεία τους προς την κόλαση. 

Η Ιρλανδία μετά την δαιμονική εμφάνισή της βγαίνει πρώτη στα στοιχήματα . Φυσικά, όπου μπαίνει διαβολική σφραγίδα, ακολουθεί η κοσμική επιτυχία. 

Αυτό που δεν βλέπουν οι αδαείς είναι ότι όποιος εναγκαλιζεται με τον εχθρό στο τέλος η καταστροφή του είναι βεβαία.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αν τα ΜΜΕ μας ενημέρωναν γιαυτό το σκάνδαλο μόλις ένα χρόνο πριν ξεσπάσει η ψευτοπανδημία τους, ίσως να είχαν σωθεί άνθρωποι. Αλλά πότε τα συστημικά ΜΜΕ μας ενημέρωσαν για κάτι σοβαρό; Ποτέ...

Ποιος είναι ο Stanley Plotkin γνωστός ως «ο πατέρας των εμβολίων» και ποιες σοκαριστικές παραδοχές έκανε τον Ιανουάριο του 2018, κατα την διάρκεια της ένορκης απολογίας του!

8/5/2024

Ο Stanley Alan Plotkin (γεννημένος στις 12 Μαΐου 1932) είναι Αμερικανός γιατρός που εργάζεται ως σύμβουλος σε κατασκευαστές εμβολίων, όπως η Sanofi Pasteur, καθώς και σε εταιρείες βιοτεχνολογίας, μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς και κυβερνήσεις. Είναι παγκοσμίως γνωστός ως “ο νονός” ή “ο πατέρας των εμβολίων”.

Στη δεκαετία του 1960, έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην ανακάλυψη ενός εμβολίου κατά του ιού της ερυθράς ενώ εργαζόταν στο Ινστιτούτο Wistar στη Φιλαδέλφεια . Ο Plotkin ήταν μέλος της ενεργού ερευνητικής σχολής του Wistar από το 1960 έως το 1991. Σήμερα, εκτός από τον επίτιμο διορισμό του στο Wistar, είναι ομότιμος καθηγητής Παιδιατρικής στο Πανεπιστήμιο της Πενσυλβάνια.

Στις αρχές Ιανουαρίου του 2018, βρισκόταν σε εξέλιξη μια αστική διαμάχη μεταξύ της Lori Matheson και του πρώην συζύγου της Michael Schmitt για την επιμέλεια του παιδιού τους που αφορούσε και μια διαφωνία τους σχετικά με τα εμβόλια: Η μητέρα δεν ήθελε να εμβολιάσει την κόρη της. ενώ ο πατέρας ήθελε.

Ο επιστήμονας και πολυεκατομμυριούχος επιχειρηματίας των εμβολίων Dr. Paul Offit σκέφτηκε να εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι αυτή η απλή αστική διαφορά απασχολούσε τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων εθνικής εμβέλειας (επειδή συνδέονταν με το δικαίωμα ενός γονέα να αρνείται τον εμβολιασμό του παιδιού του) και να μετατρέψει την εκδίκασή της σε προπαγανδιστικό θέαμα υπέρ των δικών του -ιδιοτελών- απόψεων.

Η «φαεινή» ιδέα του Dr. Offit (που ήταν απλοϊκή και αφελής, όπως αποδείχθηκε εκ των υστέρων): αναμείχθηκε παρασκηνιακά στην υπόθεση αυτής της αστικής διαμάχης των γονέων ενός μικρού κοριτσιού, και πρότεινε να παραστεί στην εκδίκασή της ο Dr. Stanley Plotkin, ο πατριάρχης της βιομηχανίας των εμβολίων τα τελευταία 50 χρόνια, ως μάρτυρας-εμπειρογνώμονας υπέρ ενός απ’ τους διαδίκους, του Michael Schmitt, πατέρα του παιδιού.

Σύμφωνα με το σχέδιο του Dr. Offit , η κατάθεση του Dr. Stanley Plotkin, ο οποίος θα έριχνε το βάρος του στην υπόθεση, αφενός θα προπαγάνδιζε σε εθνικό επίπεδο τα «πλεονεκτήματα» των εμβολίων και αφετέρου θα μπορούσε να αποτελέσει προηγούμενο για το πώς θα εκδικάζονταν στο μέλλον αυτά τα θέματα. 

Αλλά, δυστυχώς για τον Dr. Offit και τους ομόδοξούς του, αυτή η «φαεινή» ιδέα του έμελλε να αποδειχθεί καταστροφική και να μετατραπεί σε μπούμερανγκ εναντίον του φαρμακευτικού Καρτέλ, κατά στην εκδίκαση της υπόθεσης Lori Matheson κατά Michael Schmitt τον Ιανουάριο του 2018, στην Πενσυλαβανία

Το  2018, ο Dr. Stanley Plotkin, εξουθενωμένος από την οκτάωρη προδιαδικαστκή ένορκη εξέτασή του από τον δικηγόρο Aaron Siri, δήλωσε ότι δεν επιθυμεί να παραστεί ως μάρτυρας-εμπειρογνώμονας  στην κανονική εκδίκαση της υπόθεσης.

Τελικά, το σχέδιο ναυάγησε και στράφηκε εναντίον των εμπνευστών του.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δεν έχει ξαναγίνει τόση σατανίλα στην Πορνοβίζιον !! Πεντάλφες και ξόρκια η Ιρλανδία, τον Εξαποδώ η Λιθουανία !! 

Κι έχεις και την Παπαρίζου να λέει ότι τα παιδιά γεννιούνται άφυλα !! 

Ουστ ρε διεστραμμένοι.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Στις 9 Μαΐου 1945, στις δύο το πρωί, εκατοντάδες πομποί της Σοβιετικής Ένωσης συνδέθηκαν με το ραδιόφωνο. 

"Μιλάει η Μόσχα! Ένα σημαντικό μήνυμα θα μεταδοθεί σε λίγα λεπτά! " - ακουγόταν από τα μεγάφωνα της πόλης. 

Ο Γιούρι Λεβιτάν-η φωνή του Β'ΠΠ και της Νίκης- είπε ότι όταν παρέλαβε το κείμενο του αναμενόμενου μηνύματος, έσφιξε τις γροθιές του, αλλά προσπάθησε να μιλήσει με αξιοπρέπεια, με αυτοπεποίθηση και αυτοσυγκράτηση. 

Στις 02:10 η φωνή του ανακοίνωσε την πλήρη και άνευ όρων παράδοση της Γερμανίας και το τέλος του Μεγάλου Πατριωτικού Πολέμου. Το μήνυμα μεταδόθηκε τον αέρα αρκετές φορές.

Σχολιο.- Η Δύση δεν μπορεί να ανεχτεί να γνωρίζει ότι οφείλουν την ελευθερία τους στους Ρώσους.

«Όποιος αγαπά την ελευθερία χρωστάει μεγάλο χρέος στον Κόκκινο Στρατό που δεν μπορεί ποτέ να επιστραφεί».

― Ερνεστ Χέμινγουεϊ

«Ελευθερώσαμε την Ευρώπη από τον φασισμό, αλλά δεν θα μας το συγχωρήσουν ποτέ»

― Γκεόργκι Ζούκοφ



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Και όσο θυμάμαι όλες εκείνες τις γελοίες φάτσες των δεξιών ψαλτών-"επιστημόνων" με τις λαδωμένες φανέλες, μαζί με τα παπαγαλάκια του συστήματος, να τρομοκρατούν και να απειλούν τους πολίτες, να εξουσιάζουν σαν Θεοί τις ζωές και το ψωμί των ανθρώπων, τόσο πιο πολύ ξερνάω.

Οσο θυμάμαι το παγκόσμιο σχέδιο φυλάκισης και στέρησης των ελευθεριών των ανθρώπων, για να μπορούν να σώσουν τις καταρρέουσες οικονομίες τους οι εγκέφαλοι της παγκοσμιοποίησης και να ελέγξουν με νέα φασιστικά μέτρα τις μάζες, τόσο πιο πολύ οργίζομαι.

Οσο θυμάμαι το θράσος όσων ηγετών γνώριζαν και χλεύαζαν με τις βόλτες τους, στην Πάρνηθα, τους έγκλειστους φρικαρισμένους εκβιασμένους, τόσο πιο πολύ θέλω να τους φτύσω.

Και όσο θυμάμαι την μετατροπή των καταστηματαρχών, σε μπάτσους εμβολίων, τόσο πιο πολύ επιβεβαιώνομαι ότι ο μικροαστισμός είναι η αιώνια καταδίκη της Ελλάδας.

Σχολιο.- Όσο θυμάμαι τα ψωμιζόμενα κόμματα της αντιπολίτευσης από τις bigpharma που αποδέχτηκαν την στέρηση των πολιτικών δικαιωμάτων και το Απαρτχάιντ των πολιτών, τις ανακυκλώμενες ΚΥΑ και την εκτροπή του πολιτεύματος...



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αρχισαν οι "εξομολογήσεις" των σύγχρονων Αϊχμαν.

-Ναι, ξέρετε δεν ήταν και τόσο καλά τα εμβόλια, που σας επιβάλαμε να κάνετε, για να μπορείτε να δουλέψετε και να μην πεθάνετε από την πείνα. Καλύτερα ήταν να πάτε από εμβόλιο.

-Ξέρετε, προκαλούν θρομβώσεις και αυτές οδηγούν σε εγκεφαλικά, σε καρδιακές προσβολές και σε αιφνίδιους θανάτους. Και εμείς μόλις τώρα το μάθαμε, αφού πρώτα παρατηρήσαμε τα ανθρώπινα πειραματόζωα και αποκομίσαμε τα αναγκαία συμπεράσματα, για περεταίρω έρευνες.

-Ξέρετε, είναι απαραίτητο για τις Φαρμακοβιομηχανίες να διεξάγουν πειράματα σε ανθρώπους, για να εμπλουτίζεται η "Επιστήμη". Το ίδιο έκανε και ο Αϊχμαν με τους υπόλοιπους γιατρούς του στρατοπέδου του Αουσβιτς. Οι Εβραίοι και οι Σοβιετικοί, ούτως ή άλλως, αναλώσιμο είδος ήταν και μάλιστα με ΝΟΜΟ του Χίτλερ, που επέτρεπε αυτά τα πειράματα.

Αυτή την φορά ο ΝΟΜΟΣ προήλθε, από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας και από την Ούρσουλα και την εκτέλεση του ανέλαβε η κυβέρνηση της ΝΔ στην Ελλάδα και τα κόμματα-συμπαραστάτες. Πρώτα θέσπισαν την δικαστική ασυλία των γιατρών-φερέφωνων και μετά πλήρωσαν τα πετσωμένα ΜΜΕ, για να σας τρομοκρατούν με ψεύδη. Ολα για το καλό σας βρε κουτά!

Κάτι "ψεκασμένοι", "φασίστες", "αντικομμουνιστές" και "φαιδροί" , που σας καλούσαν να μην βάλετε τον θάνατο στο σώμα σας ήταν πράκτορες του Πούτιν, αντι-σιωνιστές και αναρχικά στοιχεία.

Ζωή σε σας!

Σχολιο.- Ωραίο για να ονειρευομαστε εκδίκηση αλλά πώς και πότε; 

Σχολιο.- Συλλογικές μηνύσεις των θυμάτων των εμβολίων, εναντίον του ΠΟΥ, της Ούρσουλας της κυβέρνησης και του Ιατρικού Συλλόγου, ζητώντας αποζημιώσεις, από τον καθένα απ΄αυτούς! Αλλαγή των νόμων επιβολής ιατρικών πράξεων, χωρίς την συναίνεση του ατόμου και κατάργηση κάθε εκβιαστικού μέσου σε θέματα ελεύθερης επιλογής θεραπείας.

Σχολιο.- Ελπίζω μόνο να ξυπνήσει ο κόσμος γιατί ετοιμάζουν άλλον ιό για το '25.....άλλα εμβολια.... Αυτό μόνο να σκεφτούν.... Πως είναι δυνατόν να ξέρουν ότι θα υπάρξει ιός σε ένα χρόνο.... Πώς?

Σχολιο.- Χαίρεστε που θα πεθάνουμε;

Δηλ επειδή είχατε δίκιο τελικά, πανηγυρίζετε;

Εμείς πήγαμε με χαρά κ χωρίς προβληματισμό νομίζετε;

Το βλέπω σχεδόν σε όλους που αντιστάθηκαν στο εμβόλιο.

Μπράβο σας ...θα ζήσετε...

Αλλά τέτοιοι πανηγυρισμοί για τη δικαιωσή σας;

Σχολιο.- δε χαιρόμαστε καθόλου. Σκοπός της ανάρτησης είναι να αφυπνιστεί ο κόσμος και να προφυλάξει ο καθένας τον εαυτό του στο μέλλον σε ανάλογη περίσταση.

Αν βγαίνει λίγη ένταση είναι γιατί όσοι δεν εμβολιαστηκαμε αντιμετωπίσουμε απανθρωπες συμπεριφορές από συμπολίτες εμβολιασμενους και από εργοδότες. Κάποιοι χάσαμε και τις δουλειές μας . Οπότε αντιλαμβάνεστε το κόστος αυτής μας της πράξης;

Σχολιο.- Ναι το γνωρίζω ....

Νομίζω πια οι περισσότεροι θα αντισταθούν.

Σχολιο.- μακάρι . Ας προσέξουμε αυτή τη φορά.

Σχολιο.- φίλοι και συνάδελφοι όταν τους είπα ότι εγώ δεν κάνω το εμβόλιο και να το βάλουν εκεί που ξέρουν, άρχισαν να με λένε ψεκασμένο, αρνητή, συνωμοσιολογο και ένα σωρό άλλα κοσμητικά επίθετα , σήμερα όλοι τους τουμπεκί χοντροκομμένο και απολαμβάνω την άρνηση μου

Σχολιο.-  μη γινομαστε ομως ειρωνικοι, απεναντι στους ανθρωπους που δεν ειχαν τη δυναμη να αρνηθουν και εμβολιαστηκαν. Μην ξεχναμε ότι πριν τους εκβιασμους και τις απολυσεις, οι εμβολιασμενοι ηταν 30%. Μετα τους εκβιασμους εφτασε το 75%.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Με ένα πλήθος να φωνάζει "Free Palestine!", σε όλη τη διάρκεια της επίσημης πρόβας της, αποδοκιμάστηκε στο Μάλμε της Σουηδίας η εκπρόσωπος του σιωναζιστικού κράτους των σιωνιστών δολοφόνων, Έντεν Γκολάν.

Δυο μέρες αφότου ο παλαιστινιακής καταγωγής Σουηδός τραγουδιστής, Έρικ Σάαντε, εμφανίστηκε με καφίγια στο χέρι, παρά την απαγόρευση συμβόλων που αναφέρονται στην Παλαιστίνη.

Η οργή εκφράζεται ακόμα και στη Eurovision!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η σημαία των σοβιετικών στρατιωτικών τμημάτων που απελευθέρωσαν το Βερολίνο, με προβολή, πάνω στην Πύλη του Βραδεμβούργου! Για την αυριανή επέτειο της Μεγάλης Αντιφασιστικής Νίκης των Λαών, στις 9 Μαΐου 1945. 

Παρά την απαγόρευση, από τη γερμανική κυβέρνηση, των συμβόλων που θυμίζουν την εποποιία του Κόκκινου Στρατού.

Η νίκη θα είναι και πάλι των λαών! 

Να ηττηθεί το ΝΑΤΟ στην Ουκρανία!

Να συντριβούν οι σιωνιστές εγκληματίες πολέμου στην Παλαιστίνη!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο ορισμός της θαρραλέας Γυναίκας.

Η συνταξιούχος Galina Savchenko από την «Ουκρανική Ένωση Σοβιετικών Αξιωματικών» ήρθε στο Πάρκο της Δόξας του Κιέβου με σοβιετική στολή και ένα αστέρι με το σφυροδρέπανο στο καπέλο της και την σταμάτησε η Ουκρανική αστυνομία.

Μόνο καρδιές για αυτή την Ηρωίδα!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Καθίκια! Στο ισάξιο της Ναζιστικής Γερμανίας, Σιωνιστικό Ναζιστικό Ισραηλινοναζιστικό αποικιοκρατικό καθεστώς, επετράπη η συμμετοχή στη Γιουροβίζιον. Στην Ρωσία που αμύνεται στον ληστρικό ιμπεριαλισμό "απαγορεύθηκε".



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Για πρώτη φορά στην Ιστορία, χιονίζει στη Μόσχα την ημέρα της Παρέλασης της Νίκης εναντίον του ναζισμού!



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ

Ο ΝΑΖΙΣΤΙΚΟΣ ΑΞΟΝΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΣΣΔ ήταν η συμμετοχή στρατευμάτων όχι μόνο από χώρες του άξονα , αλλά και «εθελοντών» από διάφορες χώρες (με φωτεινή εξαίρεση την Ελλάδα και τη Σερβία).

Υπολογίζεται ότι το σύνολο των στρατευματων που συγκεντρωθηκαν κατα της ΕΣΣΔ υπολογιζεται στα

5,5 εκατομμύρια άνθρωποι, 47,2 χιλιάδες πυροβόλα και όλμοι, 4,3 χιλιάδες τανκς και περίπου 5 χιλιάδες μαχητικά αεροσκάφη.

Την Σ.Ε πολεμούσαν ταυτοχρονα , Ισπανικές και γαλλικές μεραρχίες , Ιταλοί , Ρουμάνοι , Ούγγροι, Φινλανδοί , Τσέχοι , Κροάτες κ.λπ. Η Φινλανδία διέθεσε 16 μεραρχίες και 3 ταξιαρχίες για τον πόλεμο με την ΕΣΣΔ, τη Ρουμανία — 13 μεραρχίες και 9 ταξιαρχίες, την Ουγγαρία — 4 ταξιαρχίες. Συνολικά — 29 μεραρχίες και 16 ταξιαρχίες συμμαχικών δυνάμεων.

Για παράδειγμα, στο φρούριο στην σοβιετική πόλη Μπρεστ εισέβαλαν Αυστριακοί, και στην πτώση της Σεβαστούπολης, πολεμούσαν Ρουμάνοι και Ιταλοί , οι οποίοι ευρίσκονταν υπό τις διαταγές του Γερμανού Στρατάρχη Μανστάιν. Ακόμη και η Αλβανία έστειλε τμήμα του στρατού της για να πολεμήσει εναντίον της Σοβιετικής Ένωσης με την ονομασία «SS Skanderbey». Ούγγροι στρατιώτες εκτελούσαν μαζικά τους σοβιετικούς στρατιώτες σε κάθε ευκαιρία . Στην περιοχή Rzhev κοντά στο Λένινγκραντ διαπράχθηκαν αγριότητες από το ολλανδικό τμήμα των SS με την επωνυμία «Nord-Land.»

Ιταλοί, Ισπανοί, Γάλλοι και εξήντα χιλιάδες εθελοντές πύκνωναν τις τάξεις των περιβόητων Μεραρχιών « SS- Καρλομάγνος» , μαζί με Ελβετούς , Βέλγους ( Φλάμανδούς και Βαλλώνους) , οι οποίοι μάλιστα υπερασπίστηκαν το Βερολίνο με περίσσιο μίσος, εναντίον των ανδρών του σοβιετικού στρατάρχη Γκεόργκυ Ζούκωφ. Η Δανία και η Ισπανία έστειλαν τους στρατιώτες τους να πολεμήσουν , ακόμη και χωρίς την επίσημη κήρυξη του πολέμου εναντίον της Σοβιετικής Ένωσης.

Εκτός από τους Γάλλους, χωριστά τάγματα Ολλανδών, Νορβηγών και Δανών πολέμησαν εναντια στον Κόκκινο Στρατό στο Ανατολικό Μέτωπο ως μέρος της Βέρμαχτ. Αν και η Ισπανία δεν βρισκόταν επίσημα σε πόλεμο με τη Σοβιετική Ένωση, ωστόσο, από τον Οκτώβριο του 1941 έως τα τέλη του 1943, η Ισπανική Μπλε Μεραρχία βρισκόταν στο Ανατολικό Μέτωπο. 47.000 άνθρωποι πέρασαν από τη μεραρχία εκ περιτροπής, 4.000 από αυτούς πέθαναν, περισσότεροι από 1.500 αιχμαλωτίστηκαν. Η «Γαλάζια Μεραρχία» βρισκόταν, κυρίως κάτω από το πολιορκημένο Λένινγκραντ.

Το 1943–1944 εμφανίστηκαν επτά νέες μεραρχίες SS: μια αλβανική ορεινή μεραρχία τυφεκίων, μια ουγγρική μεραρχία ιππικού και δύο μεραρχίες πεζικού, δύο κροατικές μεραρχίες τυφεκιοφόρων ορεινών δυνάμεων και η 14η μεραρχία SS Grenadier “Galicia” που σχηματίστηκε στη Δυτική Ουκρανία. Οι Γερμανοί θεωρούσαν επίσης τους Ολλανδούς, τους Βέλγους, τους Δανούς και τους Βρετανούς λαούς γερμανικής καταγωγής. Οι λεγόμενοι γερμανικοί σχηματισμοί των στρατευμάτων των SS κατά το δεύτερο μισό του 1943 αποτελούνταν από τις μεραρχίες “Ολλανδία”, “Landstorm Netherlands”, “Nordland”, “Langermak”, “Wallonia”. Η 29η Μεραρχία Πεζικού SS (ιταλικά), η 31η Μεραρχία Πεζικού SS «Bohemia and Moravia» (από Τσέχους εθελοντές, κυρίως Volksdeutsch), η 33η Μεραρχία Πεζικού SS «Charlemagne» (από Γάλλους εθελοντές).

Σχετικά με τον αριθμό και την εθνικότητα των “Γερμανών” εθελοντών στα στρατεύματα των SS από τις 31 Ιανουαρίου 1944, είναι διαθέσιμα τα ακόλουθα στοιχεία (άτομα): Νορβηγοί — 5.878, Δανοί — 7.006, Ολλανδοί — 18.473, Φλαμανδοί — 6.033, Βαλώνοι — 2,8 , Σουηδοί — 601, Ελβετοί — 1.584, Γάλλοι — 3.480, Άγγλοι — 432, Ιρλανδοί — 115, Σκωτσέζοι — 107. Σύνολο: 46.521 άτομα, δηλαδή ένα πλήρες σώμα στρατού. Ο τελευταίος στρατιώτης που έλαβε τον Σταυρό του Ιππότη για γενναιότητα στις 29 Απριλίου 1945 στην Καγκελαρία του Ράιχ ήταν ο Γάλλος εθελοντής των SS Eugene Valo και το γαλλικό τάγμα SS από τη μεραρχία Καρλομάγνος υπερασπίστηκε το Ράιχσταγκ όταν οι Γερμανοί είχαν ήδη φύγει από εκεί

Ο Κόκκινος Στρατός νίκησε 507 Ναζί και 100 μεραρχίες των συμμάχων του, σχεδόν 3,5 φορές περισσότερες από τους συμμάχους σε όλα τα μέτωπα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

ΠΕΡΙ ΑΙΧΜΑΛΩΤΩΝ ΠΟΛΕΜΟΥ ο λογος...

Η εθνική σύνθεση των αιχμαλώτων πολέμου στην Σοβιετική Ένωση μεταξύ 1941 και 1945 ήταν ως εξής:

Γερμανοί – 2.389.560 άτομα

Ιάπωνες – 639.635,

Ούγγροι – 513, 767,

Ρουμάνοι – 187.370,

Αυστριακοί – 156.682

Τσέχοι και οι Σλοβάκοι – 129.977,

Πολωνοί – 60.260,

Ιταλοί – 48. 957,

Γάλλοι 23.136,

Ολλανδοί- 14.729,

Φινλανδοί – 2377, Βέλγοι- 2010,

Λουξεμβούργιοι – 1652,

Δανοί 457

Ισπανοί 452,

Νορβηγοί 101

Σουηδοί-72.

Στο τέλος του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου στην αιχμαλωσία βρέθηκαν (εξαιρουμένων των Γερμανών) μισό εκατομμύριο Ευρωπαίοι



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Eurovision 2024.

ΟΙ ΧΑΙΔΕΜΕΝΕΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΥΑΙΝΕΣ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΜΕ ΘΡΑΣΟΣ«ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΦΙΜΩΣΕΤΕ» 

Αυτοι που εχουν φιμώσει ολη την Υφηλιο... 

Με αποδοκιμασίες, σημαδεύτηκε η εμφάνιση της Eden Golan για λογαριασμό του Ισραήλ στην jury rehearsal του δεύτερου γύρου...

Ηχηρό πολιτικό μήνυμα των eurofan για την τραγωδία που διαδραματίζεται στη Γάζα. “Free Palestine” και γιουχαΐσματα κατά τη διάρκεια της εμφάνισης του Ισραήλ στη Eurovision 2024.

Οι κερκίδες αποδοκίμασαν έντονα την εμφάνιση, φωνάζοντας “Free Palestine”, με τα γιουχαΐσματα να είναι συνεχόμενα κατά τη διάρκεια του τρίλεπτου. Παράλληλα, υψώθηκαν σημαίες και σύμβολα υπέρ της Παλαιστίνης, τα οποία παρεμπιπτόντως έχουν απαγορευτεί από την διοργανώτρια αρχή EBU.

Το κοινό θέλησε να στείλει ένα ηχηρό πολιτικό μήνυμα κατά της βάναυσης πολιτικής και των φρικαλεοτήτων της κυβέρνησης του Ισραήλ....



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ετοιμάζεστε να ψηφίσετε ευρωφιλελέ ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ..και φυσικά με τούρλα στα τέσσερα να δεχτείτε 6ήμερη εργασία γιατί είστε Γιουσουφάκια. Ούστ ρέεε



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πανό #BanIsrael σηκώνονται παντού στην Γαλλία, με την Ολυμπιακή Φλόγα να έχει ξεκινήσει το ταξίδι της στην χώρα. 

300+ Παλαιστινιακά Αθλητικά Σωματεία ζητούν να απαγορευτεί η συμμετοχή του Ισραήλ στους Ολυμπιακούς, όσο συνεχίζει την γενοκτονία στην Γάζα και όσο επιβάλλει καθεστώς Απαρτχάιντ. 

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες δεν γίνεται να διεξαχθούν σαν να μην συμβαίνει τίποτα, ενώ 2,3 Παλαιστίνιοι στην Γάζα απειλούνται με γενοκτονία και εθνοκάθαρση!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πέφτει η κυβέρνηση του Πασινιάν στην Αρμενία

Σχολιο.- Δεν είναι και πολλές οι επιλογές εάν πέσει. Η αντιπολίτευση, αν μη τι άλλο, είναι θετικά διακείμενη προς τη Ρωσία και διαφωνεί κάθετα με τις επιλογές Πασινιάν.

Σχολιο.- Των διαδηλώσεων ηγείται ο Αρχιεπίσκοπος Μπαγκράτ, που έδωσε προθεσμία μίας ώρας στον Πασινιάν να παραιτηθεί. "Στην Αρμενία δεν έχετε καμία εξουσία".

Σχολιο.- Εχει κατατεθεί και πρόταση μομφής.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο ΣΟΒΙΕΤΙΚΟΣ ΛΑΟΣ με τον ανιδιοτελή αγώνα του έσωσε τον πολιτισμό της Ευρώπης από τους φασίστες πογκρομίστες. Αυτή είναι η μεγάλη αξία του σοβιετικού λαού στην ιστορία της ανθρωπότητας.

Ι. Β. Στάλιν

Ούτε Τσάρος ούτε καπιταλιστες ολιγάρχες .



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΑΥΤΟ όμως είναι η καλύτερη τιμή στην αντιφασιστική Νίκη:

- Δυο συνταξιούχες αξιωματικοί του Κόκκινου Στρατου, με τη στολή τους που είχαν, κάτοικοι του Κιέβου, 

κι ενώ η αστυνομία προσπαθεί να τις εμποδίσει, έχοντας οι αρχές ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙ κάθε εκδήλωση, προσπαθούν από το πρωί να αφήσουν λίγα λουλούδια στο Πάρκο της Δόξας!

Άλλοι, χωρίς στολή, κατάφεραν να βάλουν ένα λουλούδι ή ένα μπουκέτο λουλούδια στη μνημείο.

Όλα τα άλλα μνημεία στην Ουκρανία για τον πόλεμο και τον σοβιετικό στρατό έχουν ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΤΕΙ σε δόξα και σαν ρεβάνς του … ναζιστή Μπαντέρα!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Με φωνές, αποδοκιμασίες και γιουχαρίσματα αντέδρασαν οι θεατές στην εμφάνιση της εκπροσώπου του Ισραήλ, Eden Golan, στον Α’ Ημιτελικό της Eurovision

– Τραγουδούσε και ο κόσμος της φώναζε «Free Palestine» (Video)

09.05.2024 | 14:51

Με φωνές, αποδοκιμασίες και γιουχαρίσματα αντέδρασαν οι θεατές στην εμφάνιση της εκπροσώπου του Ισραήλ, Eden Golan, στον Α’ Ημιτελικό της Eurovision.

H τραγουδίστρια ερμήνευσε το «Hurricane» ενώ από κάτω πολλοί από τους θεατές να φώναζαν «Free Palestine». Οι φωνές δεν σταμάτησαν καθόλου κατά τη διάρκεια του performance της.

Παράλληλα, υψώθηκαν σημαίες και σύμβολα υπέρ της Παλαιστίνης, κάτι που έχει απαγορευτεί από την διοργανώτρια αρχή EBU.

https://twitter.com/i/status/1788504996054438214

https://twitter.com/i/status/1788316683108581382

https://twitter.com/i/status/1788318463288639993



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δημήτρης Σούλης- Πέθανε Ξαφνικά και ο εμβολιασμένος με τα εμβόλια COVID γνωστός καρδιολόγος ενώ ο Δημήτρης Κόκκοτας βρίσκεται πάνω από 40 μέρες σε κατάσταση Schumacher. Είχε λάβει το εμβόλιο της Pfizer

Παγκόσμιο σοκ από τις παρενέργειες των εμβολίων COVID-19



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Βλέπεις ένα ωραίο κομψό κτήριο- πως προέκυψε; το οραματίστηκε μια διάνοια, ένα πνεύμα και κατόπιν έλαβε υπόσταση. Αυτός είναι ο πνευματικός κόσμος - κανένα μεταφυσικό στοιχείο, καμία σκοτεινή δύναμη. Όταν προβάλλονται στη Γιουροβίζιον ακαλαίσθητες, αφύσικες, σιχαμερές εικόνες, που έχουν ως αναφορά "σκοτεινά" πνεύματα κτλ είναι προφανές πως το πνεύμα που τις συνέλαβε είναι παρόμοιας υφής. Δεν είναι τυχαίο που όσοι το βλέπουν έχουν την αίσθηση μιας ολοένα και αυξανόμενης δυστοπίας, αυτής που γεννά αυτές τις σιχαμάρες.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Eurovision: Έντονες αποδοκιμασίες και γιουχαρίσματα στην πρόβα του Ισραήλ!

Οι θεατές φώναζαν και διαμαρτύρονταν κατά τη διάρκεια της πρόβας της Eden Golan!

ΛΕΦΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ!

Κάτω οι ανώμαλοι δολοφόνοι και η εκπροσώπισή τους στη #eurovisiongr !

Περισσότεροι από 100 Σουηδοί αστυνομικοί μεταφέρουν την Ισραηλινή τραγουδίστρια Eden Golan στο Malmo Arena σε ένα μακρύ κομβόι περιπολικών και ένα ελικόπτερο της αστυνομίας πετάει πάνω από το κομβόι.


Έκρυθμη η κατάσταση στο Μάλμε λίγο πριν την έναρξη της Eurovision – Xιλιάδες διαδηλωτές υπέρ της Παλαιστίνης και φόβοι για επεισόδια 

Πλήθος διαδηλωτών στο κέντρο της πόλης - Επί ποδός οι αστυνομικές αρχές

9.05.2024 • 20:33

Για πρώτη φορά στην ιστορία του μουσικού διαγωνισμού της Eurovision, υπάρχουν φόβοι για επεισόδια, την ώρα στο κέντρο του Μάλμε στη Σουηδία, έχουν συγκεντρωθεί χιλιάδες άτομα που διαδηλώνουν υπέρ της Παλαιστίνης, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη ο πόλεμος στη Γάζα.

Τις τελευταίες ώρες πλήθος κόσμου έχει συγκεντρωθεί και διαδηλώνει υπέρ των Παλαιστινίων στο κέντρο της πόλης, ενώ παράλληλα ζητούν να αποσυρθεί το Ισραήλ από τον φετινό διαγωνισμό.

https://twitter.com/i/status/1788618915272146961

Υπενθυμίζεται ότι η τραγουδίστρια Eden Golan που εκπροσωπεί το Ισραήλ δέχτηκε αποδοκιμασίες κατά τη διάρκεια της πρόβας της για τον Β’ Ημιτελικό στον οποίο θα εμφανιστεί. Μάλιστα, οι θεατές ύψωσαν σημαίες και φώναξαν συνθήματα υπέρ της Παλαιστίνης.

Νωρίτερα, στο σημείο συγκεντρώθηκαν και λίγοι σιωνιστοναζιστές του Ισραήλ, προστατευμένοι οι φονιάδες από τις αστυνομικές αρχές για να πούνε ότι βρίσκονται επί ποδός, και ότι υπό τον φόβο συγκρούσεων και επεισοδίων να διαλύσουν τους διαδηλωτές υπέρ των Παλαιστινίων και εναντίον των ισραηλινοναζί.

Εδώ οι διαδηλώσεις στο Μάλμε υπέρ της Λεφτεριάς στην Παλαιστίνη!!!

https://twitter.com/i/status/1788609864417042821

https://twitter.com/i/status/1788568835185897559

https://twitter.com/i/status/1788574420941881811

Στην πορεία υπέρ της Παλαιστίνης συμμετείχε και η ακτιβίστρια για το κλίμα Γκρέτα Τούνμπεργκ, η οποία είναι γνωστή για τις φιλοπαλαιστινιακές θέσεις της.

Υπενθυμίζεται ότι οι διοργανωτές ανακοίνωσαν ότι απαγορεύεται στους θεατές να φέρουν παλαιστινιακές σημαίες και φιλοπαλαιστινιακά σύμβολα και ότι θα επιτρέπεται να επιδεικνύουν μόνο τις σημαίες των χωρών που διαγωνίζονται και τη σημαία του Pride.

«Είμαι φαν της Γιουροβίζιον και ραγίζει η καρδιά μου, αλλά την μποϊκοτάρω», εξήγησε η Χίλντα, μια 30χρονη Σουηδέζα με βαμμένα ροζ μαλλιά. «Δεν μπορώ να διασκεδάσω γνωρίζοντας ότι συμμετέχει το Ισραήλ, όταν όλα αυτά τα παιδιά πεθαίνουν. Πιστεύω ότι είναι άδικο», πρόσθεσε, μιλώντας

«Δεν είναι δίκαιο. Κατά τη δική μου άποψη, αφού μπορούν να αποκλείσουν τη Ρωσία, γιατί δεν μπορούν να το κάνουν για το Ισραήλ;» διερωτήθηκε η Μάρουα Μουστάφα, μια νεαρή διαδηλώτρια. «Οι άνθρωποι είναι εδώ για τη Γιουροβίζιον, για να προσπαθήσουμε να γιορτάσουμε. Δεν υπάρχει τίποτα να γιορτάσουμε. Λέμε ότι είμαστε δημοκρατία, όμως κανείς δεν κάνει τίποτα», σχολίασε ο 29χρονος Μουστάφα Μουστάφα, που είχε καλυμμένους τους ώμους με μια παλαιστινιακή μαντίλα.

Οι δέκα από τις 16 χώρες που διαγωνίζονται απόψε θα βρεθούν το Σάββατο στον τελικό, όπου θα βρουν απέναντί τους τη Σουηδία (κάτοχο του τίτλου), τις Big Five (Γερμανία, Ισπανία, Γαλλία, Ιταλία, Βρετανία) και τις άλλες 10 που προκρίθηκαν από τον ημιτελικό της Τρίτης



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο χαιρετισμός του Πούτιν στην Παρέλαση της Νίκης: 

Σήμερα βλέπουμε πώς προσπαθούν να διαστρεβλώσουν την αλήθεια για τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. 

Συμβαίνει αυτό σε όσους έχουν συνηθίσει να βασίζουν την ουσιαστικά αποικιακή πολιτική τους στην υποκρισία και στο ψέμα. 

Κατεδαφίζουν μνημεία αληθινών μαχητών κατά του ναζισμού, βάζουν προδότες και συνεργάτες των Ναζί σε βάθρα, διαγράφουν τη μνήμη του ηρωισμού και της ετοιμότητας των απελευθερωτών στρατιωτών, της μεγάλης θυσίας που έκαναν στο όνομα της ζωής.

Στη Δύση, θα ήθελαν να ξεχάσουν τα μαθήματα του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, αλλά θυμόμαστε ότι η μοίρα της ανθρωπότητας αποφασίστηκε σε μεγαλειώδεις μάχες κοντά στη Μόσχα και το Λένινγκραντ, το Ρζέβ, το Στάλινγκραντ, το Κουρσκ και το Χάρκοβο, κοντά στο Μινσκ, το Σμολένσκ και το Κίεβο . Σε βαριές αιματηρές μάχες από το Μουρμάνσκ μέχρι τον Καύκασο και την Κριμαία. 

Τα τρία πρώτα μακρά, δύσκολα χρόνια του Μεγάλου Πατριωτικού Πολέμου, η Σοβιετική Ένωση και όλες οι δημοκρατίες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης πολέμησαν τους Ναζί σχεδόν ένας προς έναν, ενώ σχεδόν όλη η Ευρώπη δούλευε για τη στρατιωτική δύναμη της Βέρμαχτ.

-Η ειρωνία είναι ότι έλεγε αυτά, για “διαστρέβλωση της αλήθειας” και “τα μαθήματα του πολέμου που δεν πρέπει να ξεχαστούν”, από ένα βάθρο μπροστά σε ένα …καλυμμένο με πανό μνημείο του Λένιν - όπως έγινε και με άλλα μνημεία του Λένιν στη Ρωσία- ενώ ο στρατός έκανε παρέλαση με τα σοβιετικά σύμβολα!

-Έτσι είναι όταν θες να “κάθεσαι σε δυο καρέκλες”

-Για να έχουμε καθαρή την αλήθεια που δεν πρέπει ούτε να διαστρεβλωθεί - ούτε να ξεχαστεί:

-Και ο Πούτιν, 

και η σημερινή Ρωσία, 

και εμείς όλοι, 

αν δεν υπήρχε το κράτος και η κοινωνία που ξεκίνησε ο Λένιν το 1917 και οι κομμουνιστές, 

σήμερα θα είμασταν όλοι είτε “σαπούνι” - είτε σκλάβοι!



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι αξιωματούχοι των Κέντρων Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ (CDC) βρήκαν στοιχεία ότι τα εμβόλια Pfizer-BioNTech και Moderna COVID-19 προκάλεσαν πολλαπλούς θανάτους αφού είχαν ισχυριστεί πολλάκις ότι δεν υπήρχαν στοιχεία που να συνδέουν τα εμβόλια με οποιονδήποτε θάνατο, γράφουν οι Epoch Times.

Τώρα… κατόπιν εορτής, υπάλληλοι του CDC εργάστηκαν για να εντοπίσουν πληροφορίες σχετικά με τους αναφερόμενους θανάτους μετά τον εμβολιασμό και βρήκαν ότι η μυοκαρδίτιδα -ή φλεγμονή της καρδιάς, μια επιβεβαιωμένη παρενέργεια των εμβολίων– καταγράφηκε στα πιστοποιητικά θανάτου και σε αυτοψίες για ορισμένους από τους θανάτους, σύμφωνα με εσωτερικό αρχείο που ελήφθη στους The Epoch Times.

Η μυοκαρδίτιδα περιγράφηκε επίσης ότι προκαλείται από τον εμβολιασμό σε ένα υποσύνολο των θανάτων.

Σε άλλες περιπτώσεις, οι εργαζόμενοι στο CDC διαπίστωσαν ότι οι θάνατοι πληρούσαν τον ορισμό του θανάτου απο το εμβόλιο για τη μυοκαρδίτιδα, κι ότι οι ασθενείς άρχισαν να εμφανίζουν συμπτώματα εντός 42 ημερών από τη δόση του εμβολίου και ότι οι νεκροί δεν εμφάνιζαν συμπτώματα που να σχετίζονται με τον ιό, όπως μας είχαν πει αρχικά…

Οι αξιωματούχοι του CDC λένε τώρα ότι μετά από 42 ημέρες, υπάρχει σχέση μεταξύ του εμβολίου και των συμπτωμάτων και δεν αναφέρουν τους θανάτους μετά τον εμβολιασμό ως άσχετους, μόνο εάν βρουν πιθανές εναλλακτικές αιτίες. Ωστόσο, πιθανά συμπτωματα έχουμε λίγο πολύ όλοι… το πρόβλημα είναι τι τα προκαλεί κι αυτό το ξέρουμε ήδη, είναι τα εμβόλια COVID-19, που σχετίζονται με την καταστροφή του ανοσοποιητικού.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Και για να μην ξεχνιέται:

ΠΟΙΟΙ ΔΙΟΙΚΗΣΑΝ ΚΑΙ ΠΕΤΥΧΑΝ ΤΗ ΝΙΚΗ ΣΤΟΝ Β' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ;

ΠΟΙΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΕ Η ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΚΙ Ο ΛΑΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΟΠΟΙΪΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ;

◦ Ο επικεφαλής του Κόκκινου Στρατού στρατάρχης Γκεόργκι Ζούκοφ ήταν μόλις 44 ετών το 1941 όταν ανέλαβε την ηγεσία! (στη φωτό πάνω, στο μέτωπο με τον στρατάρχη Ροκοσόφσκι)

Και οι Διοικητές Στρατιών, ομάδων Στρατιών και μετώπων πολέμου, ήταν:

◦ Τιμοσένκο - 44 ετών

◦ Βασιλιέφσκι - 44 ετών

◦ Ροκοσόφσκι - 43 ετών

◦ Γκοβόροφ - 43 ετών

◦ Κόνιεφ - 43 ετών

◦ Μερετσκόφ - 43 ετών

◦ Μπαγκραμιάν - 43 ετών

◦ Μαλινόφσκι - 42 ετών

◦ Βορόνοφ - 42 ετών

◦ Νοβικοφ - 41 ετών

◦ Τσούικοφ - 40 ετών

◦ Βατούτιν - 39 ετών

◦ Κουζνέτσοφ - 37 ετών

◦ Τσερνιακόφσκι - 34 ετών 

◦ κλπ κλπ

Την ίδια περίοδο:

◦ Nikolay Voznesensky: Επικεφαλής του GOSPLAN, συντονιστής της Πολεμικής οικονομίας, ήταν 38 ετών.

◦ Georgy Aleksandrov: Ο επικεφαλής της Προπαγάνδας και της Λαϊκής κινητοποίησης ήταν 34 ετών.

◦ Lavrenti Berya: Ο επικεφαλής της Υπηρεσίας Κρατικής Ασφαλείας NKVD ήταν 42 ετών.

◦ Victor Abakumov: Ο επικεφαλής της Αντικατασκοπείας και συντονιστής των Υπηρεσιών Πληροφοριών (SMERSH) ήταν 34 ετών.

ΟΛΟΙ νεαρά παιδιά, κάτω από 20 χρόνων στην επανάσταση του 1917 και στον εμφύλιο που ακολούθησε, όταν τάχθηκαν στο μέρος των μπολσεβίκων.

ΟΛΟΙ εργατόπαιδα ή από φτωχές αγροτικές οικογένειες.

ΟΛΟΙ αναδείχτηκαν στρατιωτικές ιδιοφυΐες και ήρωες, συντρίβοντας τη μεγαλύτερη και πιο φονική πολεμική μηχανή στην ιστορία.

ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ Ο “ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ! 

Σχολιο.- Ήταν και ο στρατάρχης Andrey Vlasov με τις 3 στρατιές Ρώσων ναζιστών που  συνεργάστηκε με την Wehrmacht..δηλαδή με τούς Γερμανούς αλλά μετά πιάστηκε και τον κρέμασαν για προδοσία.. Δεν ήταν Άγιοι όλοι οι Σοβιετικοί… Κάποιοι ήταν προδότες της Πατρίδας τους… Να τα λέμε κι αυτά…. Γιατί κάποιοι έλεγαν μέχρι και το 1980 ότι όλοι οι Σοβιετικοί πολίτες ήταν οι πιο σωστοί άνθρωποι, κάτι σαν Άγιοι…



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



-Κι όσο θυμάμαι τις γελοιότητες υποδοχής των εμβολίων σαν να ήταν το Άγιο φως. Τις γελοιότητες με τους χορούς των φανατικών... τις γελοιότητες με τις εντολές του «σήκω -σήκω», «κάτσε-κάτσε».

-Για να μη μιλήσω για τις γελοιότητες με τα QR πάσα, τις απαγορεύσεις κυκλοφορίας λες κι ο ιός κυκλοφορούσε και μεταδιδόταν συγκεκριμένες ώρες. Το χειρότερο όμως ήταν η απαγόρευση της ελευθερίας της σκέψης, της έκφρασης, του αντίλογου, των επιχειρημάτων κι ο κοινωνικός στιγματισμός.

-Φυσικά δεν θα ξεχάσω την πλύση εγκεφάλου από παντελώς άσχετους τυχοδιώκτες, που για πέντε λεπτά δημοσιότητας μετέτρεψαν σε ασφαλίτη κι εχθρό το διπλανό, έβαλαν υπεύθυνους επαγγελματίες στο περιθώριο και δημιούργησαν τεράστια ζημιά στην εμπιστοσύνη της κοινής γνώμης προς την επιστήμη…

-Για αυτά ποιος θα λογοδοτήσει;

-Γιατί κάποιος αιρετός δεν προτείνει τη σύσταση κοινοβουλευτικής επιτροπής έρευνας για τη διαχείριση της πανδημίας, την ιστορία των εμβολίων και των παρενεργειών; Η ψήφος του κοσμάκη ξέρετε δεν είναι χαριστική και τα αξιώματα δεν είναι μόνο για το τζακ ποτ.

-Εδώ ρωτάς πχ για ένα δερματικό νόσημα ή ένα καρδιολογικό θέμα γιατρό άλλης ειδικότητας και σου απαντά ξεκάθαρα πως δεν γνωρίζει κι εν μια νυκτί οι περισσότεροι γιατροί και δημοσιογράφοι, έγιναν λοιμωξιολόγοι και ανοσολόγοι κι αυτό δεν ενόχλησε κανέναν.

-Όπως δεν ενόχλησε κανέναν πως βρέθηκαν αστραπιαία αμέτρητα χρήματα για μαμούθ εμβολιαστικά κέντρα, εμβόλια, διαφημιστικές καμπάνιες κτλ την ώρα που μέχρι σήμερα αυτοί που και καλά θέλουν το καλό σου, αδυνατούν να επιλύσουν την τραγική έλλειψη ιατρών και βασικών φαρμάκων σε φαρμακεία και νοσοκομεία!

-Υπάρχουν πραγματικά φορές που αναρωτιέμαι ποιος ήταν/είναι τελικά ο ψέκας; Ο φόβος που καλλιέργησαν αποδεικνύεται περισσότερο θανατηφόρος από τον ίδιο τον ιό!

Σχολιο.- αυτός ο άθλιος ο Τζαστίν Τριστώ δεν θα πάθει τίποτα φίλε μου γιατί νεράκι σκέτο έβαλε, όπως πολλοί πολιτικοι

Σχολιο.- Κρήτη: Αγωγή κατά της AstraZeneca από την οικογένεια 44χρονης που πέθανε μετά τον εμβολιασμό της

09/05/2024 18:50

Αγωγή εις βάρος της εταιρείας AstraZeneca ετοιμάζει η οικογένεια της Γλυκερίας Μανουσάκη – Κρυοβρυσανάκη, όπως αποκάλυψε ο δικηγόρος Μανώλης Βελεγράκης, μιλώντας

Η 44χρονη Γλυκερία, μητέρα τριών παιδιών, είχε χάσει την ζωή της τον Μάιο του 2021, εξαιτίας παρενεργειών του εμβολίου AstaZeneca, όπως ισχυρίζεται η οικογένειά της που έχει καταθέσει αγωγή εις βάρος του Δημοσίου και της 7ης ΥΠΕ.

Η εκδίκαση της αγωγής είναι προγραμματισμένη για τον Ιούνιο του 2024, ωστόσο όπως τόνισε ο κ. Βελεγράκης, “μου έχει ανατεθεί να καταθέσω αγωγή και εις βάρος της εταιρείας παραγωγής του εμβολίου και μπορώ να πω ότι πλέον είμαστε έτοιμοι για να το κάνουμε. Οι εξελίξεις των τελευταίων ημερών, αφενός δείχνουν την προχειρότητα με την οποία αντιμετώπισε εκείνη την περίοδο η πολιτεία το θέμα του εμβολιασμού και αφετέρου την προχειρότητα στις διαδικασίες έγκρισης του εμβολίου. Θεωρούμε λοιπόν ότι η απόσυρση του εμβολίου, δικαιώνουν τους ισχυρισμούς μας και θεμελιώνουν την αιτιώδη συνάφεια του εμβολιασμού της Γλυκερίας με το συγκεκριμένο σκεύασμα και του θανάτου της”.

Ο κ. Βελεγράκης επεσήμανε ακόμα ότι υπάρχουν έγγραφα που πιστοποιούν ότι ο θάνατος της 44χρονης προήλθε από το σύνδρομο που συνδέεται με το εμβόλιο AstraZeneca ενώ ξεκαθάρισε πώς όταν εμβολιάστηκε η θανούσα, ήταν ήδη γνωστές οι παρενέργειες του εμβολίου, ειδικά σε γυναίκες κάτω των 50 ετών.

Μάλιστα, όπως τόνισε ο δικηγόρος της οικογένειας, λίγες μέρες μετά τον θάνατο της 44χρονης, το σκεύασμα σταμάτησε να δίνεται στις ομάδες πληθυσμού με τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



-Θα σχολίαζα πως η όλη ιστορία είναι για τα καρναβάλια, αλλά το ζήτημα είναι πολύ πιο σοβαρό! 

-Μετατρέπουν το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός, όπως είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες, σε μια τεράστια προπαγάνδα υπέρ της woke ατζέντας. 

-Η πρώτη drag queen - λαμπαδηδρόμος, που θα μεταφέρει την Ολυμπιακή φλόγα, με το που φθάσει στη Μασσαλία, είναι η Miss Martini. 

-Η drag queen θα φορέσει τη λευκή ενδυμασία των λαμπαδηδρόμων, αλλά θα προσθέσει και τα «αξεσουάρ» της: «ζώνη, τακούνια και μια απίστευτη περούκα», σύμφωνα με τα λεγόμενα της. 

-Στο Παρίσι έχει επιλέγει μια άλλη drag queen, η Minima Geste, για να μεταφέρει την Ολυμπιακή φλόγα.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σήμερα, 9 Μάη, είναι μια ΥΠΕΡΟΧΗ μέρα!

• Στις 9 Μάη, στις 2.10’ μμ το ραδιόφωνο της Μόσχας ανήγγειλε την είδηση της πλήρους και χωρίς όρους παράδοσης της Ναζιστικής Γερμανίας! 

• Την ίδια μέρα, λίγο αργότερα, το ιστορικό μήνυμα του Στάλιν στους λαούς του κόσμου, σφράγιζε τη Νίκη 

Ένα ξέφρενο ξέσπασμα χαράς κι ελπίδας, σάρωσε κάθε γωνία της Σοβιετικής Ένωσης κι όλου του πλανήτη!



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σήμερα, 9 Μάη, είναι μια ΥΠΕΡΟΧΗ μέρα!

-Είναι η μέρα της ήττας της πιο απάνθρωπης και φονικής πανούκλας στην ιστορία της ανθρωπότητας, 

του Φασισμού!

-Είναι η μέρα της Αντιφασιστικής Νίκης, 

η μέρα που μόνο θαυμαστές του Χίτλερ, κληρονόμοι κι απόγονοι των μπάσταρδων των Ναζί, των συνεργατών τους και των μαυραγοριτών, προτιμούν να μην θυμούνται!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Απίστευτη βία στην -υποτίθεται- “δημοκρατική” κι “ανεκτική” Ολλανδία!

Μετά τις … μπουλντόζες και τους ξυλοδαρμούς χτες στο Πανεπιστήμιο του Άμστερνταμ, οι δυνάμεις καταστολής εισέβαλαν σήμερα Τετάρτη ξανά με βαριά μηχανήματα, άγριο ξύλο, δακρυγόνα για να … ισοπεδώσουν στην κυριολεξία, την κατάληψη υπέρ της Παλαιστίνης!

• Πάνω από 200 συλλήψεις!

• Εκατοντάδες τραυματίες!

Η βία από την άλλη, τροφοδοτεί νέο θυμό και ξεσηκωμό! 

Αύριο Πέμπτη έχουν προγραμματιστεί συνελεύσεις και συγκεντρώσεις σε όλα τα Πανεπιστήμια της χώρας και στο γειτονικό Βέλγιο ενώ η φωτιά των αντιδράσεων αρχίζει να εξαπλώνεται και στα Λύκεια!

Απόψε οι φοιτητές του Πανεπιστήμιου της Γάνδης στο Βέλγιο 

αποφάσισαν και την κατάληψη του κτιρίου του. 

Ήδη απο το Σάββατο είχαν οργανώσει κατασκήνωση στον προαύλιο χώρο, αλλά η άρνηση της διοίκησης να διακόψει τους δεσμούς με το Ισραήλ καθώς και οι απειλές χρήσης βίας, όπως στο Άμστερνταμ, τους οδήγησε σε απόφαση κλιμάκωσης της πάλης τους!

Σχολιο.- ειδαμε την δημοκρατικη Ολλανδια και με τους αγροτες! και τα αυτοκινητα απο γερμανια κατι τεραστια που πετανε τονους νερο..ολη ευρωπη ενα οταν προκειται για τετοια ζητηματα...........τολμα εδω στην Ολλανδια να αντιμιλησεις στην αστυνομια! και θα δεις!!!



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



-Ηχηρά γιουχαρίσματα ζωντανά κατά της συμμετοχής του Ισραήλ στη #Eurovision, όσο και αν προσπάθησε να τα αποσιωπήσει η διοργάνωση ταυτόχρονα με τη μετάδοση στις τηλεοράσεις μας, ορισμένοι μόνο το κατάλαβαν.

-«Καταδικάστηκε» η συμμετοχή της Σουηδίας στο διαγωνισμό, διότι ο τραγουδιστής τόλμησε να δείξει την παλαιστινιακή μαντίλα, για την αλληλεγγύη προς τη χώρα καταγωγής του. 

-Το ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ-ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ Ισραήλ συμμετέχει κανονικά παντού, σε όλες τις διοργανώσεις και φόρα, σαν μην συμβαίνει τίποτα (κοντεύουν 40.000 οι νεκροί), την ίδια ώρα που η Ρωσία για πολύ λιγότερα έχει αποκλειστεί από παντού και εμείς ως ευρωπαϊκοί λαοί πληρώνουμε «χρυσάφι» τις κυρώσεις κατά της Ρωσίας που ενισχύουν τις ελίτ και τα καρτέλ ενέργειας.

-Αν μη τι άλλο ζούμε στην απόλυτη προπαγάνδα στην «προοδευτική και δημοκρατική» δύση. Ευτυχώς που κάποιοι χρησιμοποιούν την τεχνολογία για το σωστό και φανερώνουν το ψέμα και την αλήθεια.

-ΦΘΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΞΕΠΛΥΜΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΝΑΖΙΣΤΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ - ΔΙΑΠΡΑΤΤΕΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ 



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Εδώ αποικοι Ισραηλινοναζιστές (συνήθως είναι οι πιο φανατικοί σιωναζιστές) ρίχνουν κοτρωνες στον δρόμο ώστε να μην περνάνε τα φορτηγά με ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ 

δεν τους φτάνει να βομβαρδίζουν γυναικόπαιδα ,πρέπει να τα δολοφονήσουν με λιμοκτονία επίσης



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΚΕΡΚΥΡΑ 

Αυτό το βίντεο ,δράση αλληλεγγύης στην Παλαιστίνη,προβλήθηκε την ώρα του επιταφίου της μητρόπολης, στον τοιχο του μουσείου Σολωμού, του ποιητή των ελεύθερων πολιορκημένων. 

Η Ενημέρωση ειναι η μονη εφημερίδα που το δημοσίευσε.

Σκοπός της δράσης αυτής ήταν η προβολή του «αγώνα των Παλαιστινίων για το δικαίωμά τους να έχουν πατρίδα και λευτεριά.»

ΚΕΡΚΥΡΑ. 

Ερασιτεχνικές θεατρικές ομάδες της Κέρκυρας πήραν την πρωτοβουλία να προβάλουν την Μ. Παρασκευή, πριν τη περιφορά του Επιταφίου, ένα βίντεο στον τοίχο του μουσείου Σολωμού.

Σκοπός της δράσης αυτής ήταν η προβολή του «αγώνα των Παλαιστινίων για το δικαίωμά τους να έχουν πατρίδα και λευτεριά.»

Το δελτίο τύπου που απέστειλαν οι ομάδες αναφέρει συγκεκριμένα:

«Ως πράξη αλληλεγγύης στον λαό της Παλαιστίνης, που δέχεται πολύχρονη, απάνθρωπη, κλιμακούμενη επίθεση με σκοπό την πλήρη γενοκτονία του.

Ως πράξη καταγγελίας στο κράτος δολοφόνο του Ισραήλ, που καταδικάζει στον θάνατο από πείνα και αρρώστιες, όσους δεν εξολοθρεύουν τα όπλα του.

Ως πράξη αντίστασης στις κυβερνήσεις που υποθάλπουν ή ανέχονται το μακελειό που έχει εξαπολύσει το Ισραήλ εναντίον των Παλαιστινίων.

Ως απαίτηση για άμεσο τερματισμό της γενοκτονίας ενός λαού, των δολοφονιών παιδιών, ακόμη και βρεφών στην Παλαιστίνη, που δεν μπορεί να ανεχτεί κανένας αν θέλει να λέγεται Άνθρωπος.

Την Μεγάλη Παρασκευή στην Κέρκυρα, πριν την περιφορά του Επιταφίου της Μητροπόλεως, προβάλαμε αυτό το βίντεο, στον τοίχο του μουσείου Σολωμού, του ποιητή των «Ελεύθερων πολιορκημένων».

Στέλνουμε την δράση μας αυτή, για ενημέρωση, δημοσίευση και αναπαραγωγή, για να προβάλλουμε τον αγώνα των Παλαιστινίων για το δικαίωμά τους να έχουν πατρίδα και λευτεριά.

Κέρκυρα 3/5/2024

«Δράσεις Αλληλεγγύης»

πρωτοβουλία ερασιτεχνικών θεατρικών ομάδων

https://enimerosi.com/news/87631/draseis-allilegguis-protoboulia-erasitexnikon-theatrikon-omadon-kerkuras?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR2LiiJYrsWhhbum6lHuS0Uf_Q6VGq6mCYfn5TbgBomz8Ep9pxb5lqU6pLg_aem_AW_-3ozcEdpYFWIeJgpnS32HTk7zpZCfIB9lfjisAXp0u0McvrpG09zwcJ--veGOGPB22KCbT6OTyKe6zGaMTmMS



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αν τα ελαιόδεντρα ήξεραν ποια χέρια τα φύτεψαν, 

το λάδι τους θα γινόταν δάκρυα.

Μαχμούτ Νταρουίς

( ο εθνικός ποιητής της Παλαιστίνης)



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Πούτιν κατά την Παρέλαση για την Ημέρα της Νίκης: οι πυρηνικές δυνάμεις είναι πάντα σ’ επιφυλακή! 

09/05/2024

Ο Πούτιν λέει ότι οι πυρηνικές δυνάμεις είναι πάντα σε επιφυλακή στην ομιλία της Ημέρας της Νίκης κατά την εναρκτήρια ομιλία του στην εντυπωσιακή παρέλαση στην Κόκκινη Πλατεία για την Ημέρα της Νίκης στο Μεγάλο Πατριωτικό Πόλεμο στον Β΄ Παγκόσμιο..

Ο πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν προειδοποίησε την Πέμπτη ότι οι πυρηνικές του δυνάμεις ήταν «πάντα» σε επιφυλακή και ότι η Ρωσία δεν θα ανεχθεί καμία απειλή από τη Δύση.

Σε μια δυναμική ομιλία στην Κόκκινη Πλατεία ενώπιον χιλιάδων στρατιωτών ντυμένων με τελετουργική ενδυμασία, ο Πούτιν επαίνεσε τον στρατό του που πολεμούσε στην Ουκρανία και κατηγόρησε τις «δυτικές ελίτ» ότι υποδαυλίζουν συγκρούσεις σε όλο τον κόσμο.

«Ο ρεβανσισμός, ο εμπαιγμός της ιστορίας και η προσπάθεια να δικαιωθούν οι σημερινοί οπαδοί του ναζισμού αποτελούν μέρος της γενικής πολιτικής των δυτικών ελίτ να υποκινούν συνεχώς νέες περιφερειακές συγκρούσεις, διεθνικές και διαθρησκευτικές διαμάχες και να συγκρατούν κυρίαρχα, ανεξάρτητα κέντρα παγκόσμιας ανάπτυξης». είπε ο Ρώσος ηγέτης. Η Δύση προσπαθεί να υποκινήσει παγκόσμιες συγκρούσεις, διεθνική εχθρότητα, να περιορίσει τα κυρίαρχα κέντρα ανάπτυξης, λέει ο Πούτιν.“Απορρίπτουμε τους ισχυρισμούς οποιουδήποτε κράτους ή συμμαχίας για αποκλειστικότητα. Γνωρίζουμε σε τι οδηγούν τέτοιες φιλοδοξίες”, είπε.

«Η Ρωσία θα κάνει τα πάντα για να αποτρέψει μια παγκόσμια σύγκρουση, αλλά ταυτόχρονα δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να μας απειλήσει. Οι στρατηγικές μας δυνάμεις είναι πάντα σε επιφυλακή», είπε ο Πούτιν, μιλώντας στην παρέλαση της Ημέρας της Νίκης..

«Αγαπητοί φίλοι, η Ρωσία περνά τώρα μια δύσκολη, κρίσιμη περίοδο. Η μοίρα της Πατρίδας, το μέλλον της εξαρτάται από τον καθένα μας», είπε.

Η παρέλαση της 9ης Μαΐου σηματοδοτεί την ήττα της Σοβιετικής Ένωσης από τη Ναζιστική Γερμανία στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και έχει γίνει η πιο σημαντική δημόσια αργία της Ρωσίας, καθώς ο Πούτιν βάζει τη χώρα σταθερά σε μάχιμη βάση.

Ο Ρώσος πρόεδρος έχει επανειλημμένα πλαισιώσει τον τρέχοντα αγώνα κατά της Ουκρανίας ως μια υπαρξιακή μάχη ενάντια στον «ναζισμό».

Ο Πούτιν ενίσχυσε επίσης τη ρητορική του για τα πυρηνικά. Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, διέταξε τον ρωσικό στρατό να πραγματοποιήσει ασκήσεις πυρηνικών όπλων με τη συμμετοχή του ναυτικού και των στρατευμάτων που εδρεύουν κοντά στην Ουκρανία.

Πέρυσι η Ρωσία παραιτήθηκε από την επικύρωση της Συνθήκης για την Ολοκληρωμένη Απαγόρευση των Πυρηνικών Δοκιμών και αποχώρησε από μια βασική συμφωνία μείωσης των όπλων με τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η παρέλαση της Ημέρας της Νίκης πραγματοποιείται στην Κόκκινη Πλατεία, με συμμετοχή ρωσικού στρατιωτικού εξοπλισμού, συμπεριλαμβανομένων προηγμένων πυραύλων και συστημάτων αεράμυνας, καθώς και χιλιάδες στρατιωτικό προσωπικό.

Οι συμμετέχοντες στις ειδικές στρατιωτικές επιχειρήσεις είναι οι ήρωές μας. Η Ρωσία στέκεται μαζί σας». Δείτε τι είπε ο Βλαντιμίρ Πούτιν κατά την ομιλία του στην παρέλαση της Ημέρας της Νίκης της Μόσχας:

-«Οι δυτικές χώρες προσπαθούν να διαστρεβλώσουν την αλήθεια για τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο επειδή τους εμποδίζει να εφαρμόσουν τις αποικιακές πολιτικές τους».

- «Κατά τα πρώτα χρόνια του Μεγάλου Πατριωτικού Πολέμου, η Σοβιετική Ένωση πολέμησε μόνη της τον Ναζισμό, ενώ όλη η Ευρώπη δούλευε για τον Χίτλερ».

-«Παρόλα αυτά, η Ρωσία δεν μείωσε ποτέ τη σημασία του Δεύτερου Μετώπου και τη βοήθεια από τους συμμάχους κατά τη διάρκεια του Πολέμου. Η Ρωσία τιμά τη γενναιότητα του κινεζικού λαού που πολέμησε ενάντια στην επιθετικότητα της μιλιταριστικής Ιαπωνίας».

-«Η Ρωσία δεν θα αφήσει καμία απειλή να περάσει, όλες οι στρατηγικές δυνάμεις έχουν τεθεί σε επιφυλακή».

- «Όλοι οι συμμετέχοντες στην ειδική στρατιωτική επιχείρηση είναι οι ήρωές μας. Η Ρωσία στέκεται μαζί σας. Όπως όλοι οι βετεράνοι».

περίπου 9.000 στρατιωτικοί συμμετείχαν στην τελετή στην Κόκκινη Πλατεία της Μόσχας. Τουλάχιστον χίλιοι από τους συμμετέχοντες πολέμησαν στην Ουκρανία και η παρέλαση της Μόσχας έδειξε επίσης περισσότερα από 70 είδη στρατιωτικού υλικού..



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Εβραϊκή θρησκευτική Αστυνομία! 'Μούγκα' η "δημοσιογραφία" & "δικαιωματικοί";

Για όσους δεν γνωρίζουν, εκτός από την κατεχόμενη Παλαιστίνη, δηλαδή το ισραήλ (ηθελημένα το -ι), πολλές πόλεις στις χώρες της "πολιτισμένης" δύσης έχουν αποκλειστικά θρησκευτικές εβραϊκές αστυνομικές μονάδες, γνωστές ως «Εβραϊκή Αστυνομία: Shomrim - שׁוֹמְרִים»!

Την θρησκευτική εβραϊκή αστυνομία στελεχώνουν "εβραίοι εθελοντές" (το "εθελοντές" δεν σημαίνει άμισθοι, αλλά λειτουργούν ως ΜΚΟ και πληρώνουν καλά, όπως ακριβώς πληρώνουν καλά οι εδώ εγχώριες ΜΚΟ με τους υπαλλήλους τους ως "εθελοντές"... Για παράδειγμα η ΜΚΟ της αμερικανικής Σια: "Διεθνής Αμνηστεία") και βρίσκονται σε πόλεις με μεγάλες εβραϊκές κοινότητες και συναγωγές όπως το Λονδίνο, η Νέα Υόρκη, το Παρίσι κ.α.

Επίσης, χωρίς "θεσμική" παρουσία, στολές κι οργάνωση, παντού όπου υπάρχουν συναγωγές, αλλά με πολιτική ενδυμασία, σαν "μυστικοί αστυνομικοί".

Μάλιστα, αυτή η θρησκευτική αστυνομία είναι γνωστή για το ότι δεν παρέχει πληροφορίες για Εβραίους παιδόφιλους κι Εβραίους εγκληματίες, επειδή σύμφωνα με τον Ιουδαϊσμό απαγορεύεται να ενημερώνονται μη Εβραίοι για εγκλήματα που διαπράττει ένας Εβραίος.

Φυσικά, η κύρια αποστολή τους είναι η αντιμετώπιση του κατασκευασμένου μύθου του "αντισημιτισμού"... κι όλοι κατανοούμε τι σημαίνει αυτό...

Τώρα, μπορούμε να φανταστούμε τι θα συνέβαινε με τη "δημοσιογραφία" και τους "ευαίσθητους" δικαιωματικούς δυτικούς πολιτικούς, αν υπήρχαν Χριστιανικές Αστυνομικές Δυνάμεις; Ή Βουδιστικές, Μουσουλμανικές, Καθολικές Αστυνομίες και πάει λέγοντας;

Οι πολιτικοί, δημοσιογράφοι, ελευθεριακοί "ακτιβιστές" θα τρελαίνονταν.

Αλλά για τους Εβραίους δεν υπάρχουν κανόνες!

Είναι ο εκλεκτός λαός του θεού και συνεπώς αφεντικά όλων των λαών του πλανήτη!



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Eurovision... Ουκρανή ναζίστρια με φούτερ που αναφέρεται στον Bandera, συνεργάτη των Ναζί!

-Και η Eurovision υπέρ του Ναζισμού; H... Ουκρανή ναζίστρια με φούτερ που αναφέρεται στον Bandera, συνεργάτη των Ναζί

 -Η προώθηση και νομιμοποίηση της νεοναζιστικής ιδεολογίας δια της ήπιας και “πλαγίας” οδού της Eurovision, δια της αγιοποίησης του Ουκρανού συνεργάτη των Nazi Στεπάν Bandera, σφαγέα χιλιάδων και χιλιάδων “ελαττωματικών” και “υποδεέστερων” κατά τους Ουκρανούς εθνικιστές. 

-Banderagate στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision: H εκπρόσωπος της Ουκρανίας με το γραφικό όνομα Jerry Heil ήταν στο βίντεο του TikTok με φούτερ με την επιγραφή Banderaciaga. To Banderaciaga αναφέρεται στον Bandera, συνεργάτη των Ναζί και αρχηγό του OUN που διέπραξε μαζικές δολοφονίες Εβραίων, Πολωνών και Ουκρανών.

-Η εκπρόσωπος της Ουκρανίας στη Eurovision 2024 με φούτερ με την επιγραφή BANDERACIAGA.

Πες μου ότι είναι ψεύτικο…



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Galina Savchenko, της «Πανουκρανικής Ένωση Σοβιετικών Αξιωματικών»

Ήθελε να καταθέσει λίγα λουλούδια & κατηγορήθηκε για διοικητικό έγκλημα..

Στο Κίεβο, στην 79η επέτειο συντριβής του ναζισμού, η αστυνομία του κοκαϊνομανή μικρού φύρερ των ουκροναζί δεν επέτρεψε την πρόσβαση στην 'Αιώνια Φλόγα' σε μια συνταξιούχο γερόντισσα, που ήθελε να βάλει λίγα λουλούδια... επειδή φορούσε απαγορευμένα Σοβιετικά Σύμβολα!

Η γυναίκα κατηγορήθηκε για το "έγκλημα προβολής κομουνιστικών συμβόλων"!

Οι περαστικοί άρχισαν να υπερασπίζονται τη γυναίκα και να ΄σήμερα στην 79η επέτειο συντριβής του ναζισμούμαλώνουν με τους αστυνομικούς, ώστε να μπορέσει να φύγει η γερόντισσα, που ούτε μία στιγμή δεν λιποψύχησε μπροστά στις αρχές των ουκροναζί!

Η ίδια απαγόρευση στη Γερμανία των σοσιαΛΗΣΤΩΝ & Πράσινων (σαν τα δολάρια των ΗΠΑ)... στο καθεστώς του τοξικομανή νεοναζί δεν θα είχαμε τα ίδια;