Τετάρτη 8 Μαΐου 2024

Τεταρτη 8 Μαιου 2024

 

Πρόσκληση στην εκδήλωση για την Ημέρα της Νίκης, που θα γίνει την Παρασκευή 10 Μαΐου στις 6 μμ. στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Μοσχάτου, και το παρακάτω μήνυμα:

Αγαπητοί φίλοι!

 Η Μέρα της Νίκης είναι η μέρα που αφορά όλους εμάς. 

Οι παππούδες σας και οι παππούδες μας πολέμησαν ηρωικά κατά των  φασιστών στο Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Ο ένας παππούς μου, που ήταν δάσκαλος, έπεσε στην μάχη του Κουρσκ, υπερασπίζοντας την Πατρίδα του, τους ανθρώπους της, και το παιδί του την μητέρα μου.

Ο δεύτερος  παππούς μου επέστρεψε από τον  πόλεμο βαριά τραυματισμένος....

Εγώ ,όπως και οι πολλοί  άλλοι, θα φέρω στην  εκδήλωση τα πορτρέτα των δύο παππούδων μου, φέρτε και εσείς τα πορτρέτα των παππούδων σας, που πολέμησαν.

Θα φτιάξουμε μαζί ένα Αθάνατο Τάγμα Ενωμένο!

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν για τα ιστορικά  και τα σημερινά γεγονότα πολύ σπουδαίοι ομιλητές, βλέπετε τα ονόματα τους.

Καλέστε τη νεολαία, τα παιδιά, πιστεύω ότι θα είναι το καλύτερο δώρο για αυτούς, θα τους χαρίσετε την εξαιρετική δυνατότητα να ακούσουν τους σπουδαίους Επιστήμονες, να μάθουν την Αλήθεια για το χθές και  το σήμερα.

Για να πάμε μπροστά αύριο όλοι μαζί.

Οι 4 εξαιρετικοί ομιλητές αναγράφονται στην συνημμένη πρόσκληση, 

οι δε διοργανωτές είναι οι εξής:

-Κέντρο Επιστημονικών και Κοινωνικών Πρωτοβουλιών,  Λιουντμίλα Μπογκίλα

-Συντονιστικό Συμβούλιο Ρωσόφωνων Συμπατριωτών στην Ελλάδα

-Ρωσικό Σπίτι στην Αθήνα

-Σύλλογος ΜΑΚΑΡΕΝΚ0

Επίσης, στην εκδήλωση αυτή, που υποστηρίζεται οργανωτικά και τεχνικά από το ΕΠΑΜ, έχει προσκληθεί και θα χαιρετίσει ο Πρόεδρος του ΕΠΑΜ Δημήτρης Καζάκης.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΤΑ ΣΥΚΑ-ΣΥΚΑ ΚΙ Η ΣΚΑΦΗ-ΣΚΑΦΗ...

Όταν η πραγματική ζωή είναι οξύαιχμη ο αψύς πολιτικός λόγος καθίσταται διεγερτική επιτακτική αναγκαιότητα…

-Ποια «ακροδεξιά»...;;;

-Ποιος «εθνικισμός»...;;;

-Ποιος «λαϊκισμός»...;;;

-Ποιος «ρατσισμός»...;;;

-Ποιος «σεξισμός»...;;;

-Ποιες γέφυρες...;;;

ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΕΙ Η «ΣΟΣΙΑΛΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» ΚΑΙ Η «ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ»...ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΓΙΔΕΥΣΑΝ ΣΤΟΝ ΟΡΓΟΥΕΛΙΑΝΟ ΕΦΙΑΛΤΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ...!

Πώς όλοι οι ΛΑΟΙ κι όλες οι πολιτικές θεωρήσεις, χώθηκαν στην βρωμερη κιλότα της ευρώ σοσιαλδημοκρατίας χωρίς να το καταλάβουν !!!

Εσχάτως δέχομαι διάφορες παραινέσεις από διάφορους...ευρώ-τροπικούς τακτικιστές,που προσεγγίζοντας απολυτα εκλεπτυσμένα τα ΠΟΛΙΤΙΚΑ πράγματα, ευαγγελίζονται τη θεραπεία της "πολιτικής φαλάκρας", με αιγυπτιακά σαμπουάν...όπως τα λαμόγια της οδού Αθήνας, κατα τη δεκαετία του '60,της εποχής των υπαίθριων σαράφηδων και των αγοραίων παπατζήδων ! 

Ας επαναλάβουμε λοιπόν το τροπάρι :

Την Ευρώπη ΔΕΝ την κατέστρεψε ο καπιταλισμός, ούτε ο κομμουνισμός ! Την κατέστρεψε η ΕΥΡΩΣΟΣΙΑΛΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, και ο ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΣ που μέσα από τις ΔΗΘΕΝ «ήπιες» ρητορικές της, διάβρωσε τις σαφείς πολιτικές και την οριοθέτηση των πολιτικών επιλογών και κατευθύνσεων ! 

Από τον αποστάτη Κάουτσκι μέχρι τον Σούλτς και τον Σόλτς, η πάγια επιδίωξη ήταν η γεφύρωση των οποίων διαφορετικών, με σκοπό το ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ όφελος του γεφυροποιού ! 

Ήδη από τις αρχές της δεκαετίας του '50,και με ιστορικά νωπές ακόμα, τις καταδικαστικές αποφάσεις της Νυρεμβέργης, η ευρωπαϊκή σοσιαλδημοκρατια, συνέχισε το ξεδίπλωμα του κουβαριού της τεχνηέντως "θολής" πολιτικής της, εκμεταλλευόμενη τις οποίες αντιπαραθέσεις των οποίων διαφορετικών ! 

Ο μόλις τερματισμένος πόλεμος, ευαισθητοποιούσε τους εξουθενωμένους πολίτες της Ευρώπης, που διψούσαν για ειρήνευση με την ευρύτερη έννοια ! 

Οι σοσιαλδημοκράτες, ως γνήσιοι ιστορικά ΑΜΟΡΑΛΙΣΤΕΣ, εκμεταλλεύτηκαν με τον εγγενή οπορτουνισμό που γαλούχηθηκαν,

αυτή την πανευρωπαϊκή ανθρώπινη ανάγκη για γαλήνευση ! 

Βάλανε πρώτοι τα θεμέλια της σύστασης και συγκρότησης της ευρωπαϊκής νομεκλατούρας, που στο όνομα της ειρήνης, θα οικοδομούσε τις επερχόμενες πολιτικές-οικονομικές-κοινωνικές εξελίξεις, στην κατεύθυνση της εξυπηρέτησης των ιδιοτελών πολιτικών, κι όχι μόνον, επιδιώξεων τους ! Αυτή η πρωτογενής νομεκλατούρα,

απέσπασε σε τέτοιο βαθμό τις πολιτικές πρωτοβουλίες, που κατόρθωσε να παγιδεύσει και τους ασθμαίνοντες χριστιανοδημοκράτες, που έτρεξαν να αποτρέψουν τη μονοπώληση του "ειρηνευτικού" λόγου, ενω ακόλουθα προσεταιρίστηκε τους Πρασινους και εσχατως την μέχρι προ ετών κυβερνώσα ΣΥΡΙΖΑιικη "αριστερά" που αποκαλύφθηκε σαν νεοφιλελεύθερη κεντροαριστερά του συστήματος, και τώρα μετασχηματίζεται σε νεοφιλελεύθερη κεντροδεξιά!!! 

Αυτή η διευρυμένη πλέον βάση, αποτελέσε, το άλλοθι αλλά και το κίνητρο της σύστασης και συγκρότησης της λεγόμενης αρχικά ΕΟΚ, η οποία μετασχηματίστηκε όπως ευθείς εξαρχής την είχαν προγραμματίσει, μετά το 1994, σε ΕΕ ! Τα τελευταία 34 χρόνια, οι ευρωπαϊκοί λαοί, χάσανε τη μπάλα και τους μπούσουλες με την πανευρωπαϊκή χρήση του "ήπιου"-"ενωτικού" αλλά κυρίως ΘΟΛΟΥ και προσχηματικού λόγου ! 

Η τελευταία δεκαπενταετία των αλλεπάλληλων αμυθοποιήσεων και της βίωσης στο πετσί των λαών, αυτών των υποκρισιων, που κρύβονταν επισταμένως πίσω από τον ΔΗΘΕΝ ήπιο σοσιαλδημοκρατικό και νεοφιλελεύθερο λόγο,

αναδεικνύουν την ΑΝΑΓΚΗ για ΣΑΦΕΙΣ εκφορές του λόγου, χωρίς σαχλοτερτίπια,

και "αστικές αβρότητες" !!! 

Οι ευρωπαϊκοί λαοί έχουν αντιληφθεί πλέον, ότι οι κοσμικοί εκλεπτικισμοί, αποσκοπούν στη συγκάλυψη των εις βάρος τους εγκλημάτων, αλλά και των ΕΝΟΧΩΝ εγκληματιών ! 

Αυτή η ευρωπαϊκή λαϊκή ανάγκη ν'ακουσει αλλά και να πει τα ΣΥΚΑ-ΣΥΚΑ και τη ΣΚΑΦΗ-ΣΚΑΦΗ, προκάλεσε την πανικόβλητη αντίδραση της πολυπληθούς ευρωνομεκλατούρας ! 

Αυτός ο πανικός τους, εκφράστηκε μέσα από την υστερική απόδοση της ρετσινιας του ΛΑΙΚΙΣΜΟΥ και του ΛΑΙΚΙΣΤΗ ,σε οποίων έθετε τα δάκτυλά πάνω στις πληγές, που προκάλεσαν οι "ποιοτικοί" σαλτιμπάγκοι-μάγειροι του υποκριτικού ευρωπαϊκού καθωσπρεπισμού ! 

Δυστυχώς ακόμα και σήμερα, ενδεχόμενα και να πλειοψηφούν ακόμα οι θιασώτες της επιτήδευσης και της "τροπικής" εκφοράς του πολιτικού λόγου ! Ξεκινώντας από απλουστευτικές προσεγγίσεις, του τύπου ότι : 

Ο αψύς λόγος έχει μειωμένη διεισδυτικότητα, αφού διάφοροι αντιμνημονιακοί φορείς, απέτυχαν στην πολιτική εξόφληση αυτού του "πρωτόγονου" λόγου ! 

Λοιπόν όχι αγαπητοί φίλοι ! Κάνετε τεράστιο λάθος ! Η κυρίαρχη πολιτική δύναμη στην Ελλάδα, αλλά και σε ΟΛΗ την Ευρώπη, είναι ο καθαρός πολιτικός λόγος ! 

Οι λαοί δεν απωθούνται από τον αψύ πολιτικό λόγο, και τα σύκα-σύκα και τη σκάφη-σκάφη ! 

Οι λαοί απωθούνται από την υποψία και μόνο, της ασυνέπειας λόγων και έργων αλλα και της καχυποψίας τους, έναντι οποιουδήποτε πολιτικά δρώντος με τον μεσοβέζικο πολιτικό λόγο ! Ο λαός, δεν προσμένει τους "τροπικούς", αλλά τους πρακτικούς, που θα μπορέσουν να της δώσουν συγκεκριμένους βηματισμούς διεξόδου, από τα υφιστάμενα πολιτικά αδιέξοδα ! 

Ας συναποτελέσουμε-συνενώνοντας λοιπόν τις φωνές και τις αγωνίες μας, την ΚΑΙΝΟΤΟΜΟ πολιτική σκέψη, που θετει ως άμεση προτεραιότητα την ειλικρίνεια και σαφήνεια ως προς τα σύκα-σύκα και τη σκάφη-σκάφη, ως ΚΟΡΩΝΙΔΑ των πολιτικών θέσεων της !!!

ΤΑ ΣΥΚΑ-ΣΥΚΑ ΚΑΙ Η ΣΚΑΦΗ-ΣΚΑΦΗ...!!!"

Ας θάψουμε-επιτέλους-τη σοσιαλδημοκρατία και τον νεοφιλελευθερισμό των ψεμμάτων και των υποκρισιών !!!

Σχολιο.- Σοσιαλδημοκρατία και νεοφιλελευθερισμός είναι η μέθοδος. Ένοχος οι ΜΚΟ οι λέσχες ο αποικιοκρατικός ξεφτιλοΟΗΕ και ο ξεφτιλοΠΟΥ καί η ΝΤΠ.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το Ισραήλ βομβαρδίζει τη Ράφα που έχουν βρει καταφύγιο 1,5 εκατομμύριο άμαχοι εκτοπισμένοι Παλαιστίνιοι απο τα σπίτια τους, απαγορεύοντας κάθε ανθρωπιστική βοήθεια στην περιοχή!

8/5/2024

Το Ισραήλ συνεχίζει να βομβαρδίζει τη Ράφα και την υπόλοιπη Λωρίδα της Γάζας, καθώς Παλαιστίνιοι άμαχοι και εκτοπισμένοι από τα βόρεια παραμένουν παγιδευμένοι μετά την κατάληψη του ζωτικού περάσματος στα σύνορα με την Αίγυπτο.

Κι ενώ όλος ο πλανήτης είναι εξοργισμένος με την στάση του εγκληματία πολέμου Νετανιάχου, που πλέον κατηγορείται απο το Διεθνές Δικαστήριο για γενοκτονία. Τα Μητσοτακικά ντόπια ΜΜΕ παρουσιάζουν ως κατήγορο του Νετανιάχου για γενοκτονία τον… Ερντογάν!

Οι ισραηλινές αρχές απαγόρευσαν την πρόσβαση του ΟΗΕ στο σημείο διέλευσης της Ράφας, όπου περισσότεροι από 1,5 εκατομμύριο Παλαιστίνιοι που έχουν εκτοπιστεί από τα σπίτια τους έχουν βρει καταφύγιο εκεί. Τα Ισραηλινά αεριωθούμενα βομβαρδίζουν συνεχώς την πόλη της νότιας Γάζας σκοτώνοντας αμάχους και παιδιά…

«Αυτήν τη στιγμή δεν έχουμε καμία φυσική παρουσία στο σημείο διέλευσης της Ράφας, διότι το Ισραήλ μας αρνήθηκε την πρόσβαση σε αυτήν τη ζώνη», η οποία αποτελεί το κύριο σημείο διέλευσης της ανθρωπιστικής βοήθειας, δήλωσε ο Γενς Λάρκε, κατά τη διάρκεια μιας τακτικής συνέντευξης τύπου στη Γενεύη.

Ο γενικός γραμματέας του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, δήλωσε, ότι μια πλήρους κλίμακας εισβολή των ισραηλινών δυνάμεων στη Ράφα θα ήταν «στρατηγικό λάθος, πολιτική καταστροφή και ανθρωπιστικός εφιάλτης».

«Κάθε μέρα που οι ισραηλινές αρχές εμποδίζουν την ανθρωπιστική βοήθεια που σώζει ζωές αμάχων, όλο και περισσότεροι Παλαιστίνιοι κινδυνεύουν να πεθάνουν», αναφέρει το Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Η επίθεση του Ισραήλ κατά της Ράφα, όπου «περισσότεροι από 1,5 εκατομμύριο πολίτες συνωστίζονται σε ένα στενό κομμάτι γης», κινδυνεύει να μετατρέψει το πρώην καταφύγιο των αμάχων «σε νεκροταφείο», δήλωσε η Avril Benoit, εκτελεστική διευθύντρια των Γιατρών Χωρίς Σύνορα.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Whistleblower Kristen Meghan (πρώην Ανώτερη Βιομηχανική Υγιεινίστρια & Περιβαλλοντολόγος της Πολεμικής Αεροπορίας)

επιβεβαίωσε τα XHMIKA ίχνη γεωμηχανικής στο Hauppauge της Νέας Υόρκης, 18 Ιανουαρίου 2014 κατά τη διάρκεια μιας ζωντανής παρουσίασης.

Υπηρέτησε επίσημα στην Ειδικότητα της Πολεμικής Αεροπορίας (AFSC) ήταν 4BOX1 (Μηχανικός Βιοπεριβάλλοντος).

Έλεγξε χημικά στο πλαίσιο των καθηκόντων της και όταν άκουσε για τη "συνωμοσία" των chemtrails μίλησε δημόσια.

Πλήρωσε βαρύ τίμημα... η στρατιωτική της διοίκηση τη δαιμονοποίησε, την απείλησε ότι θα την κλειδώσει για ψυχολογική εξέταση και θα της πάρουν την κόρη της αν δεν σταματούσε να ερευνά τους ψεκασμούς της στρατιωτικής γεωμηχανικής που χρηματοδοτείται από την κυβέρνηση.

Δεν είναι οι κλιματολογικές διακυμάνσεις της θερμοκρασίας της Γης που απειλούν την ύπαρξη του Ανθρώπου εδώ σε αυτόν τον πλανήτη. Η ύπαρξη του ανθρώπου απειλείται από τρελούς "επιστήμονες" και διεφθαρμένες κυβερνήσεις που διεξάγουν απερίσκεπτα πειράματα ενώ υποστηρίζουν ότι φταίνε τα ινδικά χοιρίδια..



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



"ΑΝΑΠΤΥΞΗ" στην Ελλάδα υπάρχει μόνο για του ολιγάρχες, φίλους και συγγενείς της "Καμόρα " που κυβερνά την Ελλάδα! 

Για όλους τους υπόλοιπους υπάρχει μόνο καταστροφή, φτώχεια, χρέη και κατάθλιψη! 


Η οικονομική καταστροφή της Ελλάδας και πώς αυτή διαλύει τις ελπίδες των νέων ανθρώπων για το μέλλον και οδηγεί ακόμα και τους ηλικιωμένους να μείνουν άστεγοι, αποτυπώνεται σε μια συγκλονιστική ανταπόκριση και ένα βίντεο του Γαλλικού Πρακτορείου Ειδήσεων.

Μια ανταπόκριση-«ξυράφι» στους κυβερνητικούς ισχυρισμούς περί «ανάπτυξης» -προφανώς εννοούν την ανάπτυξη των ολιγαρχών φίλων και συγγενών των κυβερνητικών στελεχών που έχουν θησαυρίσει από το Ταμείο Ανάπτυξης της ΕΕ- και εστιάζεται στην απίστευτα ακριβή στέγη, στην αδιανόητη μείωση των μισθών κατά 32% ελέω των Μνημονίων που υπέγραψαν Γ.Α.Παπανδρέου, Α.Σαμαράς-Ε.Βενιζέλος και Α.Τσίπρας και στα άλλα δομικά στοιχεία που διαλύουν σε καθημερινή βάση την ζωή των Ελλήνων.

Είναι χαρακτηριστικό ότι το 60% του εισοδήματος των Ελλήνων πηγαίνει στην στέγαση, έναντι του μόλις 19% των λοιπών κρατών της ΕΕ!

Είναι πραγματικά εντυπωσιακός ο απλός και με στοιχεία τρόπος που αποδομεί την προπαγάνδα του Μαξίμου το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων και αποτυπώνει την πικρή πραγματικότητα μέσα σε ελάχιστα λεπτά.

Αξίζει να σταθούμε για άλλη μια φορά στην μεγάλη καταστροφή της Θεσσαλίας, απόρροια των τραγικών παραλείψεων της κυβέρνησης και της κυβερνητικά ελεγχόμενης Περιφέρειας. 

Η καταστροφή στην Θεσσαλία τον Σεπτέμβριο ευθύνεται σε μεγάλο βαθμό για την εκτόξευση στις τιμές των σούπερ μάρκετ.

Η Περιφέρεια συμμετέχει στη διαμόρφωση του ελληνικού ΑΕΠ με ποσοστό 5%.

Το ΑΕΠ ήταν 215 δις ευρώ και η συμμετοχή της Θεσσαλίας ήταν 11 δισ, ευρώ το 2023. Η εκτιμώμενη απώλεια είναι 4 και πλέον δισ. ευρώ από την καταστροφή.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τώρα που και οι Ευρωπαϊκές αρχές αποσύρουν το "εμβόλιο" της ΑstraZeneca κατά του Covid, καθώς η φαρμακοβιομηχανία παραδέχτηκε ενώπιον δικαστηρίου ότι προκαλεί παρενέργειες κι επειδή ακολουθούν κι άλλες αγωγές και δικαστήρια κατά Pfizer και Moderna σε όλο τον κόσμο, από πολίτες που είτε εμφάνισαν σοβαρές παρενέργειες, είτε έχασαν δικό τους άνθρωπο από τις παρενέργειες, μήπως θα ήταν πιο φρόνιμο κάτι προστιματάκια των 100 ευρώ να δοθούν πίσω;

Η υποχρεωτικότητα σε ιατρική πράξη μέσω της επιβολής και η τιμωρία χωρίς να είναι αποδεδειγμένα πλέον εγγυημένη (και δη το αντίθετο) μεσοπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα η ασφάλεια των συγκεκριμένων εμβολίων, γυρίζει μπούμερανγκ -αργά ή γρήγορα- για όλο το συστηματάκι που υποστήριξε την επιβολή σε παθόντες και μη. 

Το εμβόλιο της Astra Zeneca τελικά αποσύρεται παγκοσμίως και ο Μαγιορκίνης ομολόγησε ότι ξέρανε για τις θρομβώσεις, αλλά συνέχισαν και το δίνανε σε ηλικιωμένους, και υποχρέωναν όσους ηλικιωμένους δεν το έκαναν, να τους πληρώνουν 100€/μήνα. = Δλδ 100€ για να τους στείλουν.

Δεν ξεχνώ!



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι ψεκαστές, τρελάθηκαν.

Ένα σπάνιο μετεωρολογικό φαινόμενο αντίκρυσαν σήμερα το μεσημέρι στον ουρανό της Μεσσηνίας.

Ένα σπάνιο μετεωρολογικό φαινόμενο αντίκρυσαν σήμερα το μεσημέρι στον ουρανό της Μεσσηνίας. Γύρω από τον Ήλιο σχηματίστηκε, γύρω στις 2.30 το μεσημέρι, ένα στρογγυλό στεφάνι, που δημιουργούσε ένα απόκοσμο τοπίο. Πρόκειται για ένα σπάνιο μετεωρολογικό φαινόμενο. Άλως (Halo) στη μετεωρολογία ορίζεται το οπτικό φαινόμενο που δημιουργείται από τη διάθλαση και ανάκλαση του φωτός του Ήλιου ή της Σελήνης πάνω στους παγοκρυστάλλους των νεφών. Οι κρύσταλλοι ενεργούν σαν πρίσματα που παραμορφώνουν το φως και το κάνουν να φαίνεται σαν στεφάνι γύρω από τον Ήλιο ή τη Σελήνη.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο πρώην παρουσιαστής του CNN Chris Cuomo, που χλέυαζε όσους ήταν διστακτικοί στα εμβόλια Covid19 – Παραπονιέται πως η υγεία του καταστράφηκε απο τα εμβόλια και ότι κανείς δεν μιλάει γιαυτό (…) !

7/5/2024

Ο πρώην παρουσιαστής του CNN, Chris Cuomo, δήλωσε πρόσφατα ότι υγεία του δεν είναι καλά αφότου έλαβε το εμβόλιο για τον COVID-19.Ο κ. Κουόμο έκανε την αποκάλυψη κατά τη διάρκεια του προγράμματος του NewsNation όταν έπαιρνε συνέντευξη από έναν νοσηλευτή, τον Shaun Barcavage, έναν επαγγελματία νοσηλευτή που είπε ότι υπέστη κι αυτός απο παρενέργειες και ότι είχε λάβει μικρή βοήθεια ή αναγνώριση.

«Γνωρίζουμε ότι τα εμβόλια μπορεί να έχουν ακούσιες συνέπειες, παρενέργειες, αλλά κανείς δεν μιλάει για αυτό επειδή φοβάται πολύ την ευθύνη και θέλει απλώς να φύγει απο πάνω του», είπε ο κ. Κουόμο. “Αλλά το πρόβλημα είναι ότι άνθρωποι όπως ο Shaun – και εγώ – και εκατομμύρια άλλοι που εξακολουθούν να έχουν περίεργες παρενέργειες με το αίμα τους, τη ζωή και τα συναισθήματά τους – ξέρετε, αυτά – δεν θα φύγουν ποτέ”, πρόσθεσε.

Ο Κουόμο είναι ένας δημοσιογράφος υψηλού προφίλ (αυτό που λέμε συστημικός) και φανατικός υποστηρικτής των εμβολίων κατά τη διάρκεια της ψευτοπανδημίας ο οποίος δεν δίσταζε να χλευάζει τους καλεσμένους της εκπομπής όταν ήταν «διστακτικοί με τα εμβόλια».

Ο Κουόμο τώρα παραδέχτηκε ότι το ανοσοποιητικό του σύστημα έχει πια καταστραφεί κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης με τον νοσηλευτή-επαγγελματία Σον Μπάρκαβατζ, στην εκπομπή του Κουόμο για το NewsNation. Μάλιστα έκανε και παράπονα που κανείς δεν τους δίνει σημασία… Έτσι γρήγορα ξεχνούν κάποιοι τις ευθύνες τους.

Ο Κουόμο, περιέγραψε τις επιπτώσεις του εμβολίου κατά του COVID

«Μόλις τραυματίστηκα – 15, 20 λεπτά μετά την πρώτη μου δόση – ένιωσα μούδιασμα και μυρμήγκιασμα πάνω-κάτω στο χέρι μου στο οποίο έγινε η ένεση, το οποίο εξαπλώθηκε κατά τη διάρκεια της ημέρας στο πρόσωπό μου και μετά στα μάτια μου», εξήγησε.

«Συμβουλεύτηκα έναν νευρολόγο που έκανε κάποιες εξετάσεις και παρατήρησε: «Λοιπόν, όλα αυτά είναι καινούργια. Δεν γνωρίζουμε πολλά για αυτό του είπαν και ακολούθησε το εξής παράδοξο που ζήσαμε και στη χώρα μας. Θα πρέπει να κάνετε και μια δεύτερη δόση», του είπαν στο νοσοκομέιο. Τα πάντα μέσα μου, το μυαλό και τα κόκκαλά μου μου έλεγαν «Όχι, μην το ξανακάνεις».

Ωστόσο, όπως είπε η πίεση ήταν τεράστια. Στη συνέχεια, τρεις εβδομάδες αργότερα, έλαβα μια δεύτερη δόση, και μετά από αυτή, ο οργανισμός μου κατέρευσε. Από 100% υγιής, πλήρως λειτουργικός πέρασα σε μια πλήρη καθοδική πορεία της υγείας μου. Ανέπτυξα πάρα πολλά συμπτώματα», πρόσθεσε.

Να επαναλάβουμε σε αυτό το σημείο, πως ο Κουόμο όχι μόνο ήταν υπερ της υποχρεωτικότητας αλλα και χλέυαζε όλους όσους ήταν διστακτικοί!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



1η επισήμανση: Ούτε κουβέντα, σήμερα, για την άνευ όρων παράδοση της ναζιστικής Γερμανίας, από όλα τα τηλεοπτικά ΜΜΕ.

2η επισήμανση: Στην Γερμανία, απαγορεύτηκε, για σήμερα και αύριο (Ημέρα της Νίκης, κατά του φασισμού), κάθε Ρωσικός συμβολισμός με σημαίες, πορείες και τραγούδια, με τα σύμβολα "Z" και "V". Μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο ως σύνθεση σε στεφάνια και λουλούδια, προς τιμήν των 27 εκατομμυρίων θυμάτων, που πρόσφερε η ΕΣΣΔ, στον Β΄ΠΠ.

Επιπλέον, την Ημέρα της Νίκης, απαγορεύεται να φορούν πολίτες στρατιωτική στολή ή μέρος αυτών, να τραγουδούν και να οργανώσουν στρατιωτικές πορείες με τραγούδια. Οι περιορισμοί δεν θα επηρεάσουν τους βετεράνους του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, τους υπαλλήλους της διπλωματικής αποστολής και τους επίσημους εκπροσώπους των κρατών.

-3η επισήμανση. Ο ναζιστής κοκαϊνάκιας δικτάτορας (δεν είναι πλέον «πρόεδρος, έχει λήξη η θητεία του) Ζελένσκι της "δημοκρατικής" Ουκρανίας απήυθυνε αντι-ναζιστικό μήνυμα, για την επέτειο της ναζιστικής Γερμανικής ήττας, λέγοντας ότι "οι Ουκρανοί από πάντα πολεμούσαν τον ναζισμό. Το ίδιο κάνουν και σήμερα με τον Ρωσικό ναζισμό".

Μετά, ξέχασε να φωνάξει "Ζιγκ Χάι".

Δεν θέλουν να θυμόμαστε! Ούτε τα προηγούμενα, ούτε τα σημερινά!

Ε, δεν θα τους περάσει!

Σχολιο.- Άμα το είχε επιβάλει εναέριο αποκλεισμό (για να μην σουλατσάρει ο Ζελένσκι στο εξωτερικό, και οι δυτικοί αποικιοκράτες διπλωμάτες να επισκέπτονται το Κίεβο, άμα είχε κλείσει με στρατεύματα τα σύνορα για να μην εφοδιάζουν με όπλα οι δυτικοί αποικιοκράτες τους ουκρανοναζί,  σήμερα θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα, παντος περιμένω αύριο να δω πού θα χτυπήσουν οι δυτικοί φασίστες

Σχολιο.- Γεννημενοι φασίστες οι ουκρανοναζί, τέλος!!!

Σχολιο.- ανικητος δεν ειναι ο ευρωφασισμος.

Τον ναζισμο τον ΤΣΑΚΙΣΕ ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ._



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μεγάλη ημέρα η σημερινή, για τον ελεύθερο κόσμο.

Η χιτλερική Γερμανία, 79 χρόνια πριν, υπογράφει την άνευ όρων παράδοση της και το τέλος του πιο αιματηρού και αποκρουστικού πολέμου, στην Ιστορία.

Ενός πολέμου, που χρηματοδότησε και στήριξε η ελίτ της Δύσης, προκειμένου, διά χειρός Χίτλερ, να καταστραφεί η Σοβιετική Ενωση, να μετατραπούν σε δούλους οι Σλάβοι και να διαμοιραστεί ο πλούτος της αχανούς χώρας.

Το "όνειρο" τελείωσε με την προέλαση του Κόκκινου στρατού, στην Ευρώπη, εναντίον των χιτλερικών στρατευμάτων, που ανάγκασε τις ΗΠΑ και τους δορυφόρους τους να αλλάξουν πλάνα και να προσκολληθούν στο στρατόπεδο των νικητών, για να αποκτήσουν το δικαίωμα να ξαναμοιράσουν τον κόσμο, σε σφαίρες επιρροής.

Αυτή η "επιρροή" είναι που από το τέλος, ακόμα του Β΄ΠΠ, ξαναέφερε στο προσκήνιο τον ναζισμό, του έδωσε θέση στα "δημοκρατικά" Κοινοβούλια των χωρών-συνεργατών του Χίτλερ και σήμερα εξυμνεί και χρηματοδοτεί ναζιστικές επιθέσεις σε αμάχους, τόσο στην Ουκρανία, όσο και στο Ισραήλ.

Ο ναζισμός ήταν και θα είναι απαραίτητο όπλο των απάτριδων ελίτ του κόσμου, που έχουν καταλάβει κάθε σημαντική θέση σε διεθνείς Οργανισμούς, κυβερνήσεις και κοινωνικές δομές, οδηγώντας την ανθρωπότητα σε πλήρη εξολόθρευση, για μεγαλύτερα κέρδη.

Δεν διαβάσαμε τα μαθήματα της Ιστορίας. Δεν μας έμαθαν ποτέ την Αλήθεια, που την ελέγχουν με κάθε τρόπο. Δεν διατηρήσαμε την Μνήμη, που έπρεπε να καταστραφεί οπωσδήποτε.

Και ο ναζισμός γύρισε θριαμβευτής, παρά την συνθηκολόγηση του.

Σχολιο.- Το δογμα Μπρεζινσκι, που έγραψε στη Μεγάλη Σκακιέρα, που είναι τεμαχιστε την Ρωσια , τελικα τον ηπιανε πολλα βαρυ

Σχολιο.- Η Μερκελ προτού αποχωρήσει μίλησε στον Πούτιν, πως καλά θα ήταν να παραχωρήσει κάποια εδάφη στην Δύση, γιατί οι ευρωπαϊκές χώρες είναι στριμωγμένες σε μικρή έκταση. Μετά τον Β Παγκόσμιο η Αμερική ετοιμαζόταν να επιτεθεί στην Σοβιετική Ένωση, ανάβοντας γύρω στα σύνορά της πυρήνες φωτιάς, παρασείροντας όλες της Δυτικές χώρες που της χρωστούσαν τα δάνεια που τους έδωσε η ΗΠΑ, για την αποκατάσταση ζημιών του πολέμου. Ακόμη και σήμερα η Γερμανία χρωστάει στην Αμερική. Η Αμερική τους προετοίμαζε γι'αυτον τον πόλεμο και κατάφερε να βάλει την Δύση να πολεμάει την Ρωσία στο έδαφος της Ουκρανίας με ουκρανικά χέρια και όπλα όλων των ναζί της Ευρώπης και Αμερικής.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Όλος ο φυσιολογικός κόσμος στη Δύση προτιμά την Αρκούδα. Και ατενίζει με ελπίδα το ξανθό γένος από τις χιονισμένες στέπες. 

"Απελευθερώνει την πάλαι ποτέ Ουκρανία", σου λέει - "μήπως έρθει να απελευθερώσει και εμένα από τον εσμό των κοινωνιοπαθών γενοκτόνων που κυβερνούν τη χώρα μου;"

Δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς περιμένει, ότι θάρθουν κάποιοι άλλοι να τον απελευθερώσουν, και να του λύσουν τα προβλήματα του???



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Για να ΜΗΝ ξεχνάμε

8 Μάη 1945 Ο Ζιούκοβ κι ο κόκκινος στρατός μπήκε στο Βερολίνο!



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Την Ολυμπιακή δάδα στη Γαλλία θα την κρατάει μια ντραγκκουίν.

Δεν πιστεύω να είστε τίποτα τρανσφοβικοι οπισθοδρομικοί;

Σχολιο.- Εγώ λέω να βάλουμε και τους ναρκομανείς στην εκπροσώπηση. Δεν πιστεύω να σας πειράζει

Σχολιο.- και τους κτηνοβάτες ή ακόμακαι τους παιδεραστές ...... άλλωστε το ΛΟΑΤΚΙ έχει και το + (plus) μετά

Σχολιο.- στην Marseille τους βρίσκεις σε κάθε γωνιά

Σχολιο.- H απόλυτη αποκτήνωση.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Περισσότεροι από 100 Γερμανοί πανεπιστημιακοί διαμαρτύρονται για την επίθεση της αστυνομίας κατά των φοιτητών που είχαν κατασκηνώσει έξω απ΄ το Ελεύθερο Πανεπιστήμιο του Βερολίνου, συμπαραστεκόμενοι στον λαό της Παλαιστίνης.

Οι καθηγητές τάσσονται υπέρ των διαδηλώσεων "για τον βομβαρδισμό της Ράφα και την επιδείνωση της ανθρωπιστικής κρίσης στην Γάζα". 

Χαρακτηριστική η πρώτη φωτογραφία, όπου σ' ένα παράθυρο της Διοίκησης του πανεπιστημίου κρέμεται η σημαία των σιωνιστών φονιάδων. Για τη Διοίκηση του Πανεπιστημίου, η ενοχή για τα εγκλήματα των πατεράδων και των παππούδων τους κατά του εβραϊκού λαού μεταστρέφεται σε θαυμασμό του σιωνιστικού ναζιστικού κράτους του Απαρτχάιντ και της γενοκτονίας των Παλαιστινίων.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η AstraZeneca αποσύρει παγκοσμίως το εμβόλιο για τον κοροϊδοϊό

Είναι εντυπωσιακό το πόσος κόσμος αποφεύγει να διαβάσει ένα έστω και μικρό, σύντομο κείμενο, σχηματίζοντας γνώμη από τον τίτλο. Και ερμηνεύοντάς τον όπως φαντάζεται. 

Βλέποντας αυτόν τον τίτλο, διάβασα το σχετικό άρθρο και μαζί σχόλια επί σχολίων, από ανθρώπους που δεν διάβασαν ότι το εμβόλιο αποσύρεται γιατί έχουν βγει άλλα που αντιμετωπίζουν τις νέες μορφές του κορονοϊού.

Σιγά μην έχαναν τα δισεκατομμύρια τους!!! Καινούριο θανατικό ετοιμάζουν! Πιο εξελιγμένο!

Σχολιο.- Δεν είμαι γιατρός ή φαρμακοποιός αλλά αυτό που εγώ κατάλαβα ότι λέει το άρθρο είναι ότι η εταιρία αποφάσισε να μην εξελίξει το συγκεκριμένο εμβόλιο ώστε να καλύπτει τις νεώτερες παραλλαγές. Για λόγους δικούς της . Μπορεί όντως να είναι προβληματικό , μπορεί να μην βλέπει οικονομικό όφελος, ποιος ξέρει . Να πούμε ότι το σκανδαλώδες στην συγκεκριμένη περίπτωση στην Ελλάδα αλλά και σε όλη την ΕΕ είναι ότι καλύπτονται οι παραγωγοί αλλά και όσοι χορηγούν τα συγκεκριμένα εμβόλια με νομική ασυλία . Αυτή η νομοθετική ρύθμιση είναι μια ακόμα "έκτακτη ανάγκη " που έγινε μόνιμη ...κανονικότητα .

Σχολιο.- Για τα εν λογω σκευασματα θα πω μονο αυτο: μονο για το καλο του κοσμου δεν βγηκαν αυτα . Οσοι τα κανανε για οποιονδηποτε λογο και ακομη αρνουνται να δουν το αιφνιδιο θανατικο που εχει προκυψει προβλημα τους .Εμεις που δεν το καναμε τιμωρηθηκαμε . Τον φασισμο που εσπειραν οι κυβερνησεις σε αγαστη συνεργασια με νομοθετικη ,δικαστικη και εκτελεστικη εξουσια τον επικροτησαν ΟΛΑ

τα κομματα . Και μην μου πεις οτι εφταιγε ο Π.Ο.Υ ή ο F D.A. Η λογικη ή η ιατρικη επιστημη που βοσκαγε ; απλα ασπαστηκαν οτι χρονια υπηρετουσαν και απομονωσαν - περιθωριοποιησαν οσους ειχαν αντιθετη αποψη .....ξερεις τι με ξενιζει ;:: και το λεω δημοσια ; οτι το κομμα που νοιαζεται για τον λαο ακομη εως σημερα δεν εχει ζητησει μια συγγνωμη απο τους 9000 υγιειονομικους που αρνηθηκαν να εμβολιαστουν και καταδικαστηκαν απο τον Βοναπαρτισκο σε οικονομικο στραγγαλισμο ,ακομη Οταν η phizer ευθαρσως σου λεει οτι θα ' βγαζε τα δεδομενα της μετα απο 75 χρονια εεεε ημαρτον ...θα'χε ξεκληριστει μια γενια ...ευτυχως εχουν ξεκινησει τα δικαστηρια και οσοι ενεπλακησαν θα λογοδοτησουν γιατι δεν υπηρετησαν τον σκοπο στον οποιο εταχθησαν αλλα στο κεφαλαιο - εταιρεια .(ζητω συγγνωμη για την μακρυγορια ).  Ειλικρινα πες μου ποιος ή ποια απο οσους τηλεγιατρους βγαιναν στα καναλια δεν τρομοκρατησαν ή δεν παραπλανησαν τον κοσμο ...τοτε προς τι το ΑΝΗΘΙΚΟ ακαταδιωκτο που δεν τολμησε κανεις να καταγγειλει ;;;

Σχολιο.- Το εμβόλιο Vaxzevria της βρετανο-σουηδικής φαρμακευτικής AstraZeneca δεν είναι πλέον εγκεκριμένο στην ΕΕ, μετά την απόφαση της εταιρείας να το αποσύρει από την κυκλοφορία για «εμπορικούς λόγους», σύμφωνα με έγγραφο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Η εταιρεία αιτιολόγησε την απόφασή της κάνοντας λόγο για «πλεόνασμα διαθέσιμων εμβολίων», αλλά η απόφαση αυτή ανοίγει το δρόμο για αγωγές κατά της εταιρείας, ύψους πολλών εκατομμυρίων ευρώ.

Η Κομισιόν ανέφερε σε δήλωση ότι δεν είναι ασυνήθιστο για τις εταιρείες να ζητούν την απόσυρση της άδειας κυκλοφορίας για φάρμακα ή εμβόλια για εμπορικούς λόγους. Μπορεί να επιβεβαιωθεί «ότι η απόφαση δεν βασίζεται σε αμφιβολίες σχετικά με την ασφάλεια ή την αποτελεσματικότητα του εμβολίου», αναφέρεται στη δήλωση της Κομισιόν.

Η AstraZeneca, στα τέλη Απριλίου παραδέχτηκε για πρώτη φορά σε νομικά έγγραφα κατά τη διάρκεια δικαστικών διαδικασιών στο Λονδίνο ότι το εμβόλιό της κατά του Covid μπορεί να προκαλέσει θρόμβωση ως σπάνια παρενέργεια. «Η αποδοχή αυτή θα μπορούσε να ανοίξει το δρόμο για αγωγές πολλών εκατομμυρίων δολαρίων, σύμφωνα με βρετανικά μέσα ενημέρωσης.

Το εμβόλιο Vaxzevria είχε λάβει πάντως έγκριση έκτακτης ανάγκης από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων (EMA) στις 29 Ιανουαρίου 2021. Η έγκριση αυτή ανανεώθηκε τον Νοέμβριο του 2022 .

Κατατέθηκε η πρώτη μήνυση

Ήδη, εναντίον της φαρμακευτικής εταιρείας έχει κατατεθεί ομαδική αγωγή, με την κατηγορία ότι το εμβόλιο της, που αναπτύχθηκε σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, λέγεται ότι προκάλεσε δεκάδες θανάτους και σοβαρές ασθένειες.

Η πρώτη αγωγή είχε κατατεθεί πέρυσι από τον Τζέιμι Σκοτ, πατέρα δύο παιδιών. Ο Σκοτ υπέστη μόνιμη εγκεφαλική βλάβη αφού ανέπτυξε θρόμβο και εγκεφαλική αιμορραγία μετά τον εμβολιασμό τον Απρίλιο του 2021, κάτι που τον άφησε ανίκανο να εργαστεί.

Η AstraZeneca αρνήθηκε τους ισχυρισμούς, αλλά έχει αποδεχθεί σε νομικό έγγραφο που κατατέθηκε στο Ανώτατο Δικαστήριο τον Φεβρουάριο ότι το εμβόλιο της για τον Covid «μπορεί να προκαλέσει TTS σε πολύ σπάνιες περιπτώσεις». Το TTS σημαίνει θρόμβωση με σύνδρομο θρομβοπενίας, μια κατάσταση που προκαλεί στους θρόμβους και χαμηλό αριθμό αιμοπεταλίων.

Αξιώσεις για αποζημίωση έως και 100 εκατομμυρίων λιρών

Στο Ηνωμένο Βασίλειο, 51 υποθέσεις έχουν κατατεθεί στο Ανώτατο Δικαστήριο στις οποίες οι οικογένειες των θυμάτων ζητούν αποζημίωση. Οι αξιώσεις αυτές υπολογίζονται συνολικά σε 100 εκατομμύρια λίρες.

Η παραδοχή της AstraZeneca – που έχει καταγραφεί στην υπόθεση του Scott’s High Court – θα μπορούσε να οδηγήσει σε αποζημιώσεις πληρωμές εάν η φαρμακευτική εταιρεία αποδεχτεί ότι το εμβόλιο ήταν η αιτία σοβαρής ασθένειας και θανάτου σε συγκεκριμένες νομικές υποθέσεις.

Σε μια επιστολή απάντησης που εστάλη στους δικηγόρους του Σκοτ Scott τον Μάιο του 2023, η AstraZeneca δήλωσε ότι «δεν δεχόμαστε ότι το TTS σε γενικό επίπεδο, προκαλείται από το εμβόλιο».

Σχολιο.- Νομίζω ότι εσείς διασπείρετε λάθος πληροφορίες, λόγω εμμονών. Καλό είναι να σταματήσετε να αναπαράγετε αυτό που πιστεύετε και να δείτε τα πραγματικά επιστημονικά δεδομένα. Σας επισυνάπτω ξανά την μελέτη των Εθνικών Οργανισμών Υγείας Δανίας και Νορβηγίας του 05/2021. https://www.fhi.no/en/news/2021/norwegian-danish-study-of-rare-side-effects-in-connection-with-astrazeneca-/?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTAAAR1VFds5b-EMHxilRL5emvmu09_YfTjTxRH6quYmFwk0FG3DJeJv6oQhjwM_aem_ARKTaq9dnV5PMukmgb0VhIbQ6I-THzhwB0W1ksTYxZe0zQ6f9XxAEvjoY8oSs3L-WyUXKCX2R9zC8kolMoUnbYbZ  

Στη συγκεκριμένη μελέτη αποδεικνύεται ότι ακόμη και σήμερα η astra zeneca ψεύδεται!!! Επίσης, το εμβόλιο αποσύρθηκε από την παραγωγό εταιρεία ενώ έχει χάσει ήδη την έγκριση για χορήγηση από τον EMA (Ευρωπαϊκό Οργανισμό Υγείας) και ενώ το Ανώτατο δικαστήριο του Ηνωμένου Βασιλείου έχει αναγκάσει το Αγγλικό Δημόσιο (όχι την παραγωγό εταιρεία!!!) να αποζημιώσει 158 περιπτώσεις θανάτων και βαριών παρενεργειών από την χορήγησή του!!! Εκκρεμούν άλλες 17.000 προσφυγές συγγενών και παθόντων μόνο στο Ηνωμένο Βασίλειο!!! Εσείς, εκεί τον χαβά σας, να επικεντρώνετε στο γεγονός ότι οι περισσότεροι διαβάζουν μόνο τον τίτλο και όχι το ψευδές άρθρο!!! Το άρθρο που επικαλείστε είναι κακή αναπαραγωγή άλλων άρθρων όπως αυτό https://www.in.gr/2024/04/30/in-science/sars-cov2/astrazeneca-paradexetai-oti-emvolio-koronoiou-prokalei-spanies-parenergeies-minyseis-se-varos-tis-etaireias/?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTAAAR1K2w_6MrzcY0r0z2suCYwolslRArmJLQEglTKdBr8JzIccH7fprEEbM-c_aem_ARLq10uqcQOC7G1YyywZXOvib-VbBlVp9hX5DP6JWFN9RsYPz3UxARnLbUy9RI-hnC78s8T96H0t0oPa2-_Bbrgr 

Εάν θέλετε να δείξετε ότι ο κόσμος δίνει σημασία στην ουσία... ξεκινείστε από τον εαυτό σας.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μετά τη λήξη της συγκέντρωσης για τη Γάζα στο Σύνταγμα, ομάδα διαδηλωτών κατέβηκε στην Ομόνοια και "περιποιήθηκαν" το ξενοδοχείο Brown Acropol Athens, που ανήκει σε ισραηλινή εταιρία. Οι μπάτσοι αιφνιδιάστηκαν και εμφανίστηκαν αφού έγινε το πέσιμο με τις ανάλογες ζημιές!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο φονιάς στρατιώτης οπαδός της Μακάμπι καμαρώνει στα ερείπια της Γάζας. Στην επίσημη σελίδα της ομάδας των σιωναζιστών. 

Το βράδυ, στον αγώνα, του κόπηκε η χαρά. Και τον λόγο είχαν οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού με τις Παλαιστινιακές σημαίες στα χέρια.

Σχολιο.- μακάρι να μπορέσουμε να σηκώσουμε τη Παλαιστινιακή σημαία και στο Βερολίνο όπου θα γίνει το φάιναλ φορ.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΕΠΕΣΑΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΕΝΟΙ ΤΗΝ «ΠΑΤΡΩΑ ΓΗ»…ΣΤΟ ΝΤΟΜΠΑΣ…!!!

Ο γελοίος τυχοδιώκτης Μακρόν, άρχισε να παραλαμβάνει τα ρωσικά δώρα του σε γιορτινή συσκευασία… φέρετρα γάλλων στρατιωτών από το Ντονμπάς που τους αποδίδονται τιμές… έπονται συνεχείς παραλαβές…!!!



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κανέναν οίκτο έναντι των σαρκαστών που ειρωνεύονταν, μόνο έναντι των εκβιασθέντων…!!!

Ώστε ήμασταν ψεκασμένοι ρε Κούλη & μωρή Ντόρα…εεε…???

Σχολιο.- Τό άσχημο είναι ότι κανένας από τήν Αγία Οικογένεια δεν έκανε τίς φόλες, ενώ μπόλιασαν τόν κακόμοιρο Ελληνικό λαό πού δυστυχώς τούς πίστεψε

Σχολιο.- Καλά αυτά τα τρωκτικά πόλεμο είχαν πει ότι έχουν με την Ρωσία ...φαρα ερπετων

Σχολιο.- Δεν ξεχναμε δυο χρονια ποσα εκαναν στο λαο.

Τελικά ποιοί ήταν οι …πσεκασμένοι βρε πολυμπολιασμένα-σουρωτήρια ζωντόβολα…???

Σχολιο.- εγω ηδη εχω θρομβο στη γαμπα πριν την "πανδημια" και ειχα το καθε φασιστερο να με λεει "ψεκα". στο 0.00001% και πολυ τους ειναι, που εγιναν τσιρακια του μητσοτακη.

εγω προσωπικα εχασα τον πατερα μου τον δεκεμβρη. φοβοταν μη του κοψουν 100€ απο τη συνταξη του γιατι ετσι ηθελε ο βολντερμοντ. τους τα λες αυτα και αντε παλι οι ταμπελες. στο 0.000001% και πολυ τους ειναι τους ανθελληνες φασιστερους.

Σχολιο.- Ευτυχώς δεν έπεσα στην παγίδα

Αν και έχουν ναρκοθετήσει τα πάντα όλα γύρω μας

Σχολιο.- Πολλες μηνύσεις κάνουν στον Γκίκα Μαγιορκίνη...

Σχολιο.- Τα είπε ο μοντανιε και ο μπαχτι ..δεν άκουσαν… ποιος τους φταίει?

Σχολιο.- Δυστυχώς ζούμε σε "πεδίο μάχης" ....νάρκες παντού!

Σχολιο.- Τους ενημερώναμε ακούραστα ως ναρκαλιευτες…και μας λοιδορούσαν τα ζαγάρια με ταγάρια…

Σχολιο.- Γιατί νομίζεις ότι και τώρα έχουν καταλάβει τα ζαγάρια;

Σχολιο.- κοίτα υπήρξαν πολλές κατηγορίες ανθρώπων: αυτοί που εμβολιαστήκανε, αυτοί που δεν εμβολιαστήκανε, αυτοί που εξαναγκάστηκαν να εμβολιαστούν, αυτοί που εμβολιαστήκανε και βρίζανε όσους ΔΕΝ εμβολιάστηκαν, αυτοί που ΔΕΝ εμβολιάστηκαν και βρίζανε αυτούς που εμβολιάστηκαν, αυτοί που ΔΕΝ εμβολιάστηκαν επειδή το εμβόλιο δεν είχε δοκιμαστεί, αυτοί που ΔΕΝ εμβολιάστηκαν γιατί θα μας έβαζαν το 666, αυτοί που εμβολιάστηκαν επειδή το είπε ο Μητσοτάκης, αυτοί που εμβολιάστηκαν επειδή τους απειλούσαν με απόλυση από τη δουλειά τους κλπ κλπ κλπ

Σχολιο.- Υπήρχαν ομως και οι χλευάζοντες κι αυτοί ήταν παααρα πολλοί…σ’αυτους απευθυνεται η ανάρτηση κι όχι στον εκβιασμένο οδοντίατρο που έπρεπε να ζήσει στα παιδιά του… Πριν αρχίσουν τον εκβιασμό οι εμβολιασμοί ήταν 30%, και μετά  τους εκβιασμούς πήγε 75%, και τώρα πεθαίνει κόσμος νέος, υγειέστατος ξαφνικά…

Σχολιο.- Ομως δυστυχώς εκείνα τα ζωα,μεταξύ των οποιων και οι καθηγητες της Ιατρικης Βλαχογιαννόπουλος και μάλιστα της ανοσολογιας (τρομάρα του!!!),κατ’εντολη του Ταλιμπάν μέντορα του Γεροτζιάφα,με μπλόκαραν ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΙ όταν τους αποστόμωσα με επιστημονικα επιχειρήματα !!!

Σχολιο.- Σε μια κοινωνία είναι φυσικό επόμενο να υπάρχουν όλων των ειδών κατηγορίες ανθρώπων.

Αυτό που δεν ήταν καθόλου φυσικό ήταν η τρομοκρατία ο διχασμός η προπαγάνδα οι εκβιασμοί και η διάλυση του κοινωνικού ιστού.

Εμείς δεν αρχίσαμε να τους χωρίζουμε όλους σε αρνητές μπουσταρισμενους και μη το πολιτικό σύστημα πάρε με τα μίντια το ξεκίνησαν.

Από τη στιγμή που άρχισαν να μας συμπεριφέρονται σαν δεύτερης κατηγορίας πολίτες από όντα χαμηλής νοημοσύνης κινητές εστίες μόλυνσης μέχρι και ως παρανοϊκούς εξτρεμιστές λογικό ήταν να απαντήσουμε.

Η πλειοψηφία πάντως δεν ήταν το χάραγμα και το 666 ήταν άνθρωποι που αντέδρασαν με υγιή τρόπο απέναντι σε μια οργανωμένη επίθεση σε όλες τις πτυχές της ζωής τους.

Το ότι η μιντιακή γραμμή πέτσα εστίασε και ανέδειξε μεμονωμένες περιπτώσεις για να δημιουργήσει ευρύτερες εντυπώσεις επαληθεύει το μεγάλο έλλειμμα ελευθεροτυπίας που υφίσταται στη χώρα.

Σχολιο.- Το έκαναν ,άντε καλά υπέκυψαν στην πίεση κ τον φόβο δεν αναρωτήθηκαν όμως καν τι κ πως , έκαναν κ συστάσεις κ κατηγορούσαν όσους έθεταν ερωτηματικά η αμφισβητούσαν τις υποδείξεις. Σε έλεγαν ψεκασμένο κ ανεπαρκή επιστημονικά. Τέτοιους επιστήμονες φερέφωνα δεν τους χρειάζεται ούτε η επιστήμη ούτε η κοινωνία.

Σχολιο.- Να μην ξεχάσουμε τον Αλκιβιάδη Βατόπουλο που είχε πει το αμίμητο:~Όπου δεν πίπτει λόγος,πίπτει ράβδος~

Συν όλους τους ενδεδυμένους την ιατρική ρόμπα τσαρλατάνους που έβγαιναν στην τηλοψία και διατυμπάνιζαν τα οφέλη της βελόνας

Σχολιο.- Δυστυχώς πολλοί άνθρωποι έχασαν την ζωή τους από αυτά τα δηλητήρια ! Μόνοι τους τα λένε τώρα τώρα που έφαγαν τον κοσμο οι Αλήτες ποιοι είναι τώρα οι ψεκασμενοι και οι συνομοσιολογοι? Ε?



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΠΑΡΕΜΠΙΠΤΟΝΤΩΣ 

(έτσι για να δούμε πώς "παίζεται" σήμερα το αντισοβιετικό -και αντιρωσικό- παιχνίδι)

Η φωτογραφία είναι μια από τις δημοφιλέστερες του Ανατόλι Γιεγκόροφ (Анатолий Егоров), ενός από τους σημαντικότερους πολεμικούς ανταποκριτές της ΕΣΣΔ, στην οποία αποθανάτισε μια στιγμή χαλάρωσης (η φωτογραφία ονομάζεται "Μουσική στιγμή") του πληρώματος ενός σοβιετικού άρματος μάχης IS-2, στο Μπρεσλάου της τότε Γερμανίας (σημερινή πόλη Βρότσλαβ που ανήκει στη Πολωνία) στις 6 Μαϊου 1945. 

(Στο διαδίκτυο όμως κυκλοφορεί η φωτογραφία με το εξής άθλιο κείμενο [αυτόματη μετάφραση]: Ένας νεαρός στρατιώτης των SS αναγκάστηκε να παίξει πιάνο για τους Ρώσους απαγωγείς του. Ξεκαθάρισαν στη νοηματική ότι θα εκτελούνταν τη στιγμή που θα σταματήσει. Ο άνδρας έπαιξε για 22 ώρες και στη συνέχεια σωριάστηκε κλαίγοντας. Οι Ρώσοι τον συνεχάρησαν και στη συνέχεια τον πυροβόλησαν) !!!

Το φρικτό δεν είναι απλώς ότι εμφανίζονται τέτοιες αθλιότητες, αλλά ότι σήμερα τις πιστεύει πληθώρα ανθρώπων του Δυτικού κόσμου, πολύ φοβάμαι και μεταξύ αυτών που θεωρούν τον εαυτό τους "προοδευτικό" ή ακόμη και "αριστερό"!

Αφήνω κατά μέρος τις "ιστορίες τρόμου" που κυκλοφορούν στον Δυτικό κόσμο για τα "πεπραγμένα" των σοβιετικών μετά την πτώση της ναζιστικής Γερμανίας. 

(Θεωρώ δεδομένο ότι οι σοβιετικοί φέρθηκαν στους ηττημένους Γερμανούς με απίστευτη ανθρωπιά και ανθρωπισμό, που δεν βρίσκονται σε καμία σύγκριση με τον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισαν οι Γερμανοί τους σοβιετικούς πολίτες των κατακτημένων εδαφών). 

Αλλά, βεβαίως, το στοίχημα της σημερινής αμερικανο-νατοϊκής Δύσης είναι να "επιβεβαιωθεί" ότι στην τότε μεγαλειώδη αντιφασιστική νίκη, νίκησαν οι "βάρβαροι" ή αλλιώς οι "αρουραίοι της στέπας", όπως αποκαλούσε ο Γκαίμπελς τους σοβιετικούς πολίτες! 

Μια τέτοια αντίληψη είναι εξόχως αναγκαία, ως ιδεολογικό έρεισμα του επιθετικού πολέμου που σήμερα διεξάγει η αμερικανο-νατοϊκή Δύση, προκειμένου να διατηρήσει την παγκόσμια ηγεμονία της.

Σχολιο.- Κάτι πρέπει να κάνουν για να παρουσιάσουν τον καπιταλισμό που πλημμυρίζει στο σκατό, πιο ελκυστικό από τον σοσιαλισμό.

Δυστυχώς έχοντας όλη την προπαγάνδα στα χέρια τους αυτό περνά σε πολύ κόσμο και το πιστεύουν.

Σχολιο.- «Η προπαγάνδα λειτουργεί καλύτερα όταν αυτοί που χειραγωγούνται είναι βέβαιοι ότι ενεργούν με ελεύθεροι βούληση» Γκαίμπελς.

Σχολιο.- Μα ναι, όποιος πιστεύει σε διαλόγους και λοιπές ανοησίες με τα ανθρωπόμορφα κτήνη του δυτικοφασισμου, είναι απλώς ηλίθιος. Μόνο λεπίδα και σκοινί.

Σχολιο.- Και παράλειψαν να πουν ότι στη φωτογραφία τον έντυσαν τον SS και καλά  σοβιετικό τανκίστα... Αλλά ξεφεύγει τίποτε απ΄ τα λαγωνικά;

Σχολιο.- Ο πιανίστας φοράει το ίδιο καπέλο τανκιστα και την ίδια στολή με τους υπόλοιπους.

Βεβαίως ο κάθε ηλίθιος δεν είναι σε θέση να αντιληφθεί κάτι τέτοιο..

Σχολιο.- Όταν αναφερόμαστε σε ιστορικά γεγονότα θα πρέπει να λαμβάνουμε ως επιχείρημα τα πραγματικά ιστορικά γεγονότα, και όχι τις αρλούμπες των προπαγανδιστών. Και ερωτώ λοιπόν η Δρέσδη είναι μια Γερμανική μεγαλούπολη η οποία βομβαρδίστηκε από τους Αγγλοσαξωνες αρχές Φεβρουαρίου το 1945, μεσα σε μια νύχτα κάηκαν από τις βόμβες των συμμάχων πάνω από 40.000 Γερμανοί άμαχοι αφού η πόλη δεν ήταν στρατιωτικός στόχος, και ερωτώ ποιός ήταν ο λόγος που βομβαρδίστηκε ανηλεώς η Δρέσδη από τούς συμμάχους; Απάντηση, κανένας. Ας μου πεί κάποιος τώρα από όλα τα εδάφη που απελευθέρωσε ο Σοβιετικός στρατός στο πέρασμά του πού και πότε έκανε έστω την παραμικρή πραξη παρόμοιας καταστροφης; Ούτε μια. Ιστορικό συμπερασμα, μάσα από τους αιώνες οι Ρώσσοι δέχονταν διαρκώς τις επιθέσεις των δυτικών βανδάλων, Ναπολέων, Γουλιέλμος( κάϊζερ ) Χιτλερ, και τώρα η συνασπισμενη δυση τρομάρα μας



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Και για να μην ξεχνιόμαστε για όσους «συναίνεσαν» στις κοινές ανακοίνωσεις των ΕΚΑ - ΕΚΠ για την Πρωτομαγιά

«οι 200 εκτελεσθέντες στη Καισαριανη ήταν ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ» και όχι απλώς αγωνιστές



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΑΜΑΧΩΝ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΩΡΕΣ ΥΠΗΡΞΕ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ

Σύνταγμα 7 Μαΐου 2024 αλληλεγγύη στον σκληρά δοκιμαζόμενο παλαιστινιακό λαό απο τις Σιωνιστικές ύαινες με 35.000 νεκρούς αμαχους(παιδιά γυναίκες,ηλικιωμένοι)και 75.000 βαριά τραυματίες ολοι άμαχοι…

Αρχικά ενω ειμασταν περιπου 400 αλληλεγγυοι η αστυνομία μάς ψεκασε χωρίς λογο για να μην μετακινηθουμε από τό πεζοδρόμιο.

Στην συνέχεια περάσαμε απέναντι καί κατοπιν κατευθυνθήκαμε στη Λεωφόρο Β.Σοφίας - γυρω στούς 800 αλληλεγγυους - στην πρεσβεία τής Αιγύπτου πού παίζει βρωμικα παιχνιδια μέ τούς σιωνιστές επειδη εχει πρόεδρο τόν πρόεδρο Σίσυ - για τόν οποίο η «ευαίσθητη δημοκρατική» Δύση δέν λεει τίποτα γιατί τόν εχουν του χεριού τους - καί αφού οι ενστολοι Τραμπούκοι μάς ψέκασαν ξανά ρίχνοντας καί καμια 15αριά χειροβομβίδες κρότου λάμψης κατευθηνθήκαμε μέσω τής Πανεπιστημίου περίπου 1400-1500 αλληλεγγυοι πρό την Ομόνοια περνώντας μπροστά από τά Προπύλαια του Πανεπιστημίου...



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δεν ξεχνώ: 9 Μάη 1945 - Ημέρα της Νίκης κατά του φασισμού.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Φωτογραφία από το 2019 έξω από το Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ.

Εκείνη την χρονιά, ο διαγωνισμός έγινε στο "Ισραήλ" για να γιορτάσουν την μεταφορά της πρωτεύουσας του κράτους Κατοχής από το Τελ Αβίβ στην ιστορική πρωτεύουσα της Παλαιστίνης, Ιερουσαλήμ.

Μποϊκοτάζ στην Γιουροβίζιον με κάθε τρόπο!

Μποϊκοτάζ στο Ισραήλ και σε ότι το εξυπηρετεί!

Λευτεριά στην Παλαιστίνη!

Σχολιο.- Να σημειώσουμε πως μόνο το Μέτωπο Καναφάνι βρέθηκε έξω από την ΕΡΤ εκείνη την ημέρα.

Κάποιοι άλλοι κάνανε αποπροσανατολιστικές φιέστες μία εβδομάδα πιο πριν και σε άσχετα μέρη για να μην ενοχληθούν οι Ισραηλινοί και η ελληνοϊσραηλινή "συμμαχία".


Ο κραυγλέος και προκλητικός Σιωνισμός στην Eurovision είναι ακόμα ένα κομμάτι που συνδέει τα παγκόσμια κέντρα εξουσίας με την LGBTQ κοινότητα, της οποίας αυτός ο διαγωνισμός κάποιος θα μπορούσε να πει πως ανήκει ολοκληρωτικά.


Τόλμησε να κάνει το λάθος να βάλει παλαιστινιακή μαντήλα στο άνοιγμα της Γιουροβίζιον. Τον εξαφάνισαν από παντού.

Μποϊκοτάζ στην Γιουροβίζιον! Το Σάββατο το βράδυ βάζουμε μαύρο στην ΕΡΤ!

Η Γιουροβίζιον είναι ένα ελεγχόμενο Νατοϊκό-Σιωνιστικό πανηγύρι!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δύο ομάδες από την Ελλάδα, ο Ολυμπιακός στο ποδόσφαιρο και ο Παναθηναϊκός στο μπάσκετ, αποδώσανε αθλητική δικαιοσύνη και αξιοπρέπεια, πετώντας έξω από την συνέχεια των ευρωπαϊκών αθλητικών διοργανώσεων έναν σύλλογο ο οποίος σε έναν φυσιολογικό κόσμο, θα έπρεπε να είχε αποκλειστεί από παντού!

Η ομάδα της Μακάμπι, που πήρε το όνομα της από τους Μακκαβαίους οι οποίοι κάποτε είχαν εξεγερθεί κατά των Ελλήνων Μακεδόνων με αποτέλεσμα να τιμούνται επί μία εβδομάδα στην μεγαλύτερη ανθελληνική γιορτή που υπάρχει παγκοσμίως, πήρε αυτό που της άξιζε από δύο ομάδες μίας χώρας που επίσης έχει καταλάβει το Ισραήλ και μισείται θανάσιμα.

Οι ομάδες μας κάνανε το χρέος τους, ας κάνουμε και εμείς τώρα το δικό μας καθήκον, γυρίζοντας την πλάτη στο πανηγύρι της Eurovision!

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ!

Σχολιο.- Το Περιστέρι που πέταξε έξω Χάποελ κ πέρασε final 4 δεν το μετράς; πήγαμε στο γήπεδο μας κ δεν μπορούσαμε να βάλουμε ούτε τα πανιά μας μέσα λόγω ότι λεγόμαστε FENTAGIN όλη η Ελλάς έξω από το γήπεδο ούτε νερό δεν περναγε

Σχολιο.- ναι έχεις απόλυτο δίκιο! Κακώς ξέχασα το Περιστέρι!



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τιμώντας την 70η επέτειο της Νίκης στο Μεγάλο Πατριωτικό Πόλεμο θέλω να εκφράσω το βαθύ μας θαυμασμό στον ηρωικό σοβιετικό λαό που προσέφερε μια κολοσσιαία υπηρεσία στην ανθρωπότητα. [...] Τα 27 εκατομμύρια των σοβιετικών που πέθαναν στο Μεγάλο Πατριωτικό Πόλεμο, το έκαναν επίσης για την ανθρωπότητα και για το δικαίωμα να σκεφτόμαστε. Για το δικαίωμα να είμαστε σοσιαλιστές, να είμαστε μαρξιστές – λενινιστές, να είμαστε κομουνιστές. Για να βγούμε από την προϊστορία.

7 Μαιου 2015

Φιντέλ Κάστρο



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μόλις ο Xi Jinping ξεκίνησε την επίσκεψη εργασίας του, το Βελιγράδι και το Πεκίνο υπέγραψαν ήδη την πρώτη συμφωνία

Η κυβέρνηση υπέγραψε συμβόλαιο με την κινεζική εταιρεία CRRC Changchun Railway Vehicles Co, Ltd, η οποία θα προμηθεύει τη Σερβία με 9 τρένα με ταχύτητα έως και 120 km/h. Τα τρένα θα φτάσουν στη Σερβία μέχρι το τέλος του 2026

Συνολικά προβλέπεται η υπογραφή περίπου 30 συμφωνιών.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Υποστράτηγος Horatio Gordon Robley (1840-1930) με τη συλλογή του από κεφάλια Μαορί με τατουάζ κομμένα και εκτεθειμένα στον τοίχο του σπιτιού του.

-Τώρα οι απόγονοι αυτών που μάζεψαν αυτά τα κεφάλια διδάσκουν ήθος σε εκείνους από τους οποίους κόπηκαν αυτά τα κεφάλια.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αλήτες δήθεν επιστήμονες 

-Τώρα που οι Ευρωπαϊκές αρχές αποσύρουν το εμβόλιο της ΑstraZeneca κατά του Covid, καθως η φαρμακοβιομηχανία παραδέχτηκε ενώπιον δικαστηρίου ότι προκαλεί παρενέργειες κι επειδή ακολουθούν κι άλλες αγωγές και δικαστήρια κατά Pfizer και Moderna σε όλο τον κόσμο, από πολίτες που είτε εμφάνισαν σοβαρές παρενέργειες, είτε έχασαν δικό τους άνθρωπο από τις παρενέργειες, μήπως θα ήταν πιο φρόνιμο κάτι προστιματάκια των 100 ευρώ να δοθούν πίσω; 

-Η υποχρεωτικότητα σε ιατρική πράξη μέσω της επιβολής και η τιμωρία χωρίς να είναι αποδεδειγμένα πλέον εγγυημένη μεσοπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα η ασφάλεια των συγκεκριμένων εμβολίων, μπορεί να γυρίσει μπούμερανγκ -αργά ή γρήγορα- για όλο το συστηματάκι που υποστήριξε την επιβολή σε παθόντες και μη.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Όταν το Ισραήλ ξεκίνησε τις πολεμικές επιχειρήσεις στη Γάζα, ζήτησε από τους Παλαιστινίους να μετακινηθούν στη Ράφα, το νοτιότερο σημείο της λωρίδας, στα σύνορα με την Αίγυπτο. 

Τώρα, μετά από 35 χιλιάδες νεκρούς (στη συντριπτική τους πλειονότητα, γυναικόπαιδα), 78 χιλιάδες τραυματίες και χιλιάδες αγνοούμενους θαμμένους κάτω από τα συντρίμμια, το Ισραήλ βομβαρδίζει και τη Ράφα. 

1,7 εκατομμύρια ανθρώπων, 600 χιλιάδες εκ των οποίων παιδιά, δεν έχουν που να πάνε, δεν υπάρχει άλλο μέρος να καταφύγουν, για να γλιτώσουν από τα τανκς και τους πυραύλους του Ισραήλ. 

Επιπλέον, από τη Ράφα περνά όλη η ανθρωπιστική βοήθεια προς τους αποκλεισμένους Παλαιστινίους, οι οποίοι τώρα κινδυνεύουν άμεσα με λιμό. 

Αν αυτό δεν είναι γενοκτονία, συστηματική και οργανωμένη, τότε οι λέξεις έχουν χάσει το νόημα τους. Όμως, δε πρόκειται για επίδειξη δύναμης, αλλά αδυναμίας. 

Το Ισραήλ χάνει τον πόλεμο, ό,τι και αν λένε οι απολογητές του. 

Έχει προ πολλού απωλέσει την κοινή γνώμη στον υπόλοιπο κόσμο, τη χάνει πλέον και στη Δύση.

Αυτό σηματοδοτούν οι κινητοποιήσεις των φοιτητών στα πανεπιστήμια των ΗΠΑ, στις οποίες το αμερικανικό κράτος απαντά με καταστολή και ποινικοποίηση της κριτικής στο Ισραήλ, επικαλούμενο τον αντισημιτισμό. 

Το σιωνιστικό κράτος χάνει την υποστήριξη που απολάμβανε ακόμα και στους ίδιους τους εβραϊκούς πληθυσμούς της διασποράς – ένα σημαντικό μέρος όσων διαδηλώνουν στις ΗΠΑ είναι Εβραίοι. 

Τα γεγονότα μετά την επιχείρηση της Χαμάς της 7ης Οκτωβρίου 2023, θυμίζουν την επιχείρηση Τετ στο Βιετνάμ, το 1968. 

Τότε που οι Βιετκόγκ εξαπέλυσαν την πιο μαζική επίθεσή τους, η οποία, ωστόσο, τακτικά κατέληξε σε αποτυχία. 

Οι αντάρτες έχασαν δεκάδες χιλιάδες μαχητές και πρακτικά όλο το παράνομο δίκτυο τους στο Νότιο Βιετνάμ. 

Πολιτικά όμως κέρδισαν τον πόλεμο, έκαναν θρύψαλα την προπαγάνδα των Αμερικανών ότι ελέγχουν τη χώρα και έδωσαν τεράστια ώθηση στο αντιπολεμικό κίνημα στις ΗΠΑ και διεθνώς. 

Με τα λόγια του Κίσινγκερ:

« Εμείς πολεμούσαμε στρατιωτικά - οι αντίπαλοί μας πολεμούσαν πολιτικά.

Εμείς επιδιώκαμε τη φυσική φθορά των αντιπάλων μας – εκείνοι στόχευαν στην ψυχολογική μας εξάντληση. 

Στην πορεία χάσαμε από τα μάτια μας ένα από τα βασικότερα αξιώματα του ανταρτοπόλεμου: Το αντάρτικο κερδίζει αν δεν χάνει. 

Ο συμβατικός στρατός χάνει αν δεν κερδίζει».

Κάτι ανάλογο συμβαίνει τώρα στη Γάζα. 

Η αντίσταση χάνει στρατιωτικά αλλά κερδίζει πολιτικά. 

Ακόμα και χίλιους μαχητές της Χαμάς να εξοντώνει το Ισραήλ καθημερινά, σε μερικά χρόνια η παλαιστινιακή οργάνωση θα τους έχει αναπληρώσει και με το παραπάνω και θα είναι ακόμα πιο ισχυρή, ενώ το Ισραήλ πιο αδύναμο και πιο απομονωμένο. 

Η επίθεση της 7ης Οκτωβρίου διέλυσε την εικόνα της απόλυτης στρατιωτικής κυριαρχίας του σιωνιστικού κράτους. 

Η γενοκτονική απάντηση του έκτοτε, καταστρέφει και τα ελάχιστα ψήγματα νομιμοποίησης που διατηρούσε, ακόμα και στους πιο φανατικούς υποστηρικτές του, στις ΗΠΑ και την Ευρώπη. 

Από την επίθεση Τετ, μέχρι το 1975 που οι Αμερικάνοι αποχώρησαν από το Βιετνάμ, μεσολάβησαν 7 χρόνια και σφαγιάστηκαν περισσότεροι από 1 εκατομμύριο Βιετναμέζοι.

Αλλά ο πόλεμος είχε κριθεί προ πολλού. 

Το ίδιο επαναλαμβάνεται τώρα στη Γάζα, όσους περισσότερους σκοτώνει το Ισραήλ, τόσο πιο πολύ χάνει. 

Οι δε Παλαιστίνιοι βαδίζουν από ήττα σε ήττα, μέχρι την τελική νίκη.

Δικό μας χρέος είναι να κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να σταματήσουμε την σφαγή. 

Κάθε γενοκτονία είναι όνειδος, πόσο μάλλον όταν αυτή γίνεται στο όνομα της δημοκρατίας και της ελευθερίας.

Και κάτι τελευταίο, η πάλη κατά της δολοφονικής πολιτικής του Ισραήλ είναι ταυτόχρονα και ένας αγώνας υπέρ των Εβραίων που δεν έχουν καμία σχέση με τα σιωνιστικά-ναζιστικά γουρούνια του ισραηλινοναζιστικού αποικιοκρατικού καθεστώτος. 



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΓΚΕΤΟ ΤΗΣ ΓΑΖΑΣ /ΡΑΦΑ Οι νεοναζί του 21ου δολοφονούν παιδια 

*Ισραηλινά τανκς βομβαρδίζουν σκηνές στη Ράφα

ΤΣΑΜΠΑ MAΓΓΕΣ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΕΣ!

Ισραηλινά τανκς βομβαρδίζουν σκηνές στη Ράφα



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το 2002, η Λένι Ρίφενσταλ (1902-2003), αγαπημένη σκηνοθέτις του Χίτλερ, «η τέλεια Γερμανίδα του» όπως την αποκαλούσε, δήλωνε ότι ποτέ δεν είχε κάνει κάτι για το οποίο θα έπρεπε να ντρέπεται. Μια πενταετία νωρίτερα, ο Στήβεν Μπαχ, στη βιογραφία της με τον τίτλο «Λένι» (Knopf, 1997), είχε ακυρώσει την προσπάθεια δεκαετιών της Ρίφενσταλ να αποκατασταθεί ως μια απολίτικη δημιουργός, ερωτευμένη με την ομορφιά, που κινηματογράφησε, όπως έλεγε, στο ντοκιμαντέρ «Ο θρίαμβος της θελήσεως» το Συνέδριο του ναζιστικού κόμματος το 1934 και τις ερωτευμένες με τον ηγέτη μάζες με την ουδετερότητα που θα κινηματογραφούσε «φρούτα και λαχανικά». Πέρα από τις αναφορές στην προσωπική της ζωή, θύμιζε τα ονόματα των Εβραίων συντελεστών της ταινίας της «Γαλάζιο φως» που απαλείφθηκαν για ευνόητους λόγους, την παρουσία της σε εβραϊκά πογκρόμ, τους τσιγγάνους των στρατοπέδων που έπαιξαν σε ταινίες της και μετά εκτελέστηκαν, τις σχέσεις της με τον ίδιο τον Χίτλερ αλλά και όλα τα ηγετικά στελέχη ναζιστικού κόμματος.

Τριάντα χρόνια νωρίτερα, τον Δεκέμβριο του 1975, η εβραϊκής καταγωγής Σούζαν Σόνταγκ (1933-2004), η πιο Ευρωπαία Αμερικανίδα διανοούμενη, «αδιόρθωτη εστέτ, εμμονική ηθικολόγος και φανατική της σοβαρότητας» όπως περιέγραφε η ίδια τον εαυτό της, ήδη διάσημη για τον λόγο, τις πράξεις και τον βίο της, με το πολύκροτο άρθρο της «Η γοητεία του φασισμού» υπονόμευε το εγχείρημα της απενοχοποίησης της Ρίφενσταλ μέσα από μια οξυδερκή αποδόμηση του έργου της σε συνάρτηση με τον λόγο και την τέχνη του ναζισμού, φωτίζοντας παράλληλα τον «ομαλό και ανεπαίσθητο» τρόπο με τον οποίο οι δυτικές κοινωνίες επαναφομοιώνουν πρόσωπα στιγματισμένα και περιθωριοποιημένα από την Ιστορία. Κυρίως όμως, η Σόνταγκ αποδομούσε τις ίδιες της τις θέσεις, τον ειρωνικό, ακραία στυλιζαρισμένο αισθητισμό που δέκα χρόνια νωρίτερα είχε υποστηρίξει στο «Notes on camp», έναν δανδισμό στην εποχή της μαζικής κουλτούρας, στον οποίο προφανώς χωρούσε η Ρίφενσταλ και η απλοϊκή και μνημειακή ναζιστική τέχνη. Γράφει: «Η τέχνη που φαινόταν κατ’ εξοχήν άξια υπεράσπισης πριν από δέκα χρόνια για τον λόγο ότι εξέφραζε μια μειοψηφική ή εναντιωματική τάση δεν φαίνεται υπερασπίσιμη σήμερα, διότι τα ηθικά και πολιτιστικά ζητήματα που εγείρει έχουν γίνει δύσκολα και επιπλέον επικίνδυνα όσο ποτέ προηγουμένως» […] «Η αισθητική προτίμηση, το γούστο, αποτελεί μια συνάφεια, ένα πλαίσιο, και το πλαίσιο έχει τώρα αλλάξει». Το ίδιο και οι ιδέες της: το συγκεκριμένο κείμενο σηματοδοτεί μια από τις πρώτες, μείζονες αναθεωρήσεις που θα σφραγίσουν τη σκέψη της και θα αποτελέσουν ένα από τα πιο προκλητικά γνωρίσματά της, τη δύναμή της δηλαδή να επανέρχεται στις θέσεις της, να διαφοροποιείται διαρκώς, θεωρώντας ότι «η πνευματική ζωή στηρίζεται στην ικανότητα της αναθεώρησης, της επανεπινόησης των ιδεών». Από τον Ουάιλντ στον Σαρτρ, η Σόνταγκ επιζητεί πλέον να συνδυάσει τον φορμαλισμό με την ηθική και με την πολιτική – ένα αίτημα που παραμένει σήμερα πιο επίκαιρο παρά ποτέ.

Το άρθρο κλείνει έτσι με την «κρυφή γοητεία» του σαδομαζοχισμού (είναι η εποχή του «Σαλό» του Παζολίνι, των «Καταραμένων» του Βισκόντι, του «Θυρωρού της νύχτας» της Καβάνι). Στη συνέχεια, η Σόνταγκ θα υπογραμμίσει επανειλημμένα το γεγονός ότι η βία, στα βασανιστήρια όσο και στην πορνογραφία, αποτελεί οργανικό στοιχείο της αμερικανικής ψυχαγωγικής κουλτούρας, με όσες στρεβλώσεις αυτό συνεπάγεται.

Αρνηση της ενοχής

Πολύ πιο ειδικό, το δεύτερο κείμενο της Σόνταγκ, γραμμένο μια πενταετία αργότερα, δεν αφορά την άρνηση της ενοχής και τη συγκάλυψη της ναζιστικής ιδεολογίας από τον δημιουργό, αλλά αντίθετα την προσπάθεια καταγραφής της ενοχής αυτής στην επτάωρη, πειραματική ταινία του ανατολικογερμανού Χανς Γιούργκεν Ζύμπερμπεργκ «Χίτλερ, μια ταινία από τη Γερμανία». Ο αναγνώστης, ασχέτως αν έχει δει την ταινία, αντιλαμβάνεται την καινοτόμο επιλογή του Ζύμπερμπεργκ να αντιπαλέψει τον γκροτέσκο ρομαντισμό του ναζισμού συναιρώντας περίτεχνα τη ρομαντική μελαγχολία με τη μοντερνιστική ειρωνεία και συνδέοντας τη μελαγχολία αυτή με την άρνηση του πένθους ως άρνηση της ενοχής από την πλευρά της γερμανικής κοινωνίας.

Στην κατ’ εξοχήν μεταβατική εποχή που διανύουμε, εποχή μετασχηματισμού των εννοιακών πλαισίων, τα δύο υποδειγματικά στη συντομία, τη σαφήνεια και την επιχειρηματολογική τους διάρθρωση αυτά κείμενα μας θυμίζουν ότι η ουσία δεν κρύβεται μόνο στο τι αλλά και στο πώς του λόγου και της πράξης και επαναλαμβάνουν με όρους επείγοντος το μήνυμα της Σόνταγκ: «Να είστε σοβαροί και παθιασμένοι. Ξυπνήστε». Αποδομήστε τους σαγηνευτικούς, σύγχρονους φασισμούς, επανερμηνεύστε τη σκοτεινή πραγματικότητα, επανεπινοήστε την αξία του ανθρώπου.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Με παλαιστινιακό μαντήλι ανέβηκε στη σκηνή της Eurovision ο Σουηδός καλλιτέχνης Eric Saade. 

Ο επίσημος λογαριασμός της Eurovision στο Instagram δεν «ανέβασε» την εμφάνιση του

*Ο Σουηδός καλλιτέχνης, Eric Saade, ήταν ανάμεσα στους καλεσμένους για το opening act στον Α' Ημιτελικό της Eurovision που έλαβε χώρα το βράδυ της Τρίτης 7 Μαΐου στο Μάλμε της Σουηδίας.

Ο τραγουδιστής είχε συμμετάσχει στον διαγωνισμό το 2011 με το τραγούδι «Popular» με το οποίο είχε κατακτήσει την 3η θέση. 

Ωστόσο, η ερμηνεία του είχε συμβολικό πολιτικό χαρακτήρα κάτι που προκάλεσε αντιδράσεις. 

Ο 33χρονος, που είναι μισός Σουηδός και μισός Παλαιστίνιος, τραγούδησε κρατώντας ένα παλαιστινιακό μαντήλι στο χέρι ως ένδειξη συμπαράστασης στον λαό της Παλαιστίνης εν μέσω της γενοκτονίας από το Ισραήλ 

Ο επίσημος λογαριασμός της Eurovision στο Instagram αποφάσισε να μην δημοσιεύσει την εμφάνιση του σε αντίθεση με όλα τα υπόλοιπα performances.

Σχολιο.- ο συγκεκριμένος δεν διαγωνίζεται ,ήταν guest of honor,  τους βγήκε ξινό που τον κάλεσαν



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



AstraZeneca: Παραδέχεται για πρώτη φορά ότι το εμβόλιό της για τον κορονοϊό προκαλεί παρενέργειες

Τα αποσύρουν τώρα τα πειραματικά σκευάσματα 

ΕΙΔΑΤΕ ΤΙ ΛΕΓΑΜΕ ΟΙ "ΨΕΚΕΣ"?

"Η εταιρεία αποδίδει την εν λόγω απόφαση στη μείωση της ζήτησης του εμβολίου λόγω “πλεονάσματος διαθέσιμων επικαιροποιημένων εμβολίων” που στοχεύουν σε νέες παραλλαγές του ιού.

Στις 7 Μαΐου, ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων εξέδωσε ανακοίνωση ότι το εμβόλιο δεν έχει πλέον άδεια χρήσης.

Η παραπάνω ενέργεια έρχεται μόλις λίγες ημέρες μετά την παραδοχή της εταιρείας ότι το εμβόλιο για τον κορονοϊό προκαλεί παρενέργειες.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Έχασε το σπίτι της η 48χρονη που αυτοκτόνησε με αυτοκίνητο στο λιμάνι της Πάτρας.

Πάλευε  μόνη της να μεγαλώσει τα δυο της παιδιά και δεν μπορούσε να αποπληρώσει τις δόσεις του δανείου

Σε κράτος που το διαφεντεύει η τραπεζική μαφία πάντα και κάθε στιγμή θα κρύβεται και μια τραγωδία 

Μια τραγωδία κρυβόταν πίσω από τον θάνατο της 48χρονης διαφημίστριας, η οποία βούτηξε με το αυτοκίνητό της στο λιμάνι της Πάτρας ανήμερα του Πάσχα.

Σχολιο.- Την βαφτίσαν με προβλήματα υγείας, μιας και το υγείας δεν θα το πάρουν ως ευθύνη δική τους . Για όλα φταίνε. Αλλά τα κανάλια δεν κάνουν καθημερινή καταμέτρηση αυτόχειριας



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Φρικιαστικές εικόνες αθώων παιδιών κολλημένων κάτω από τα χαλάσματα μετά τη δολοφονική #ισραηλινή κατοχή βομβάρδισε το σπίτι τους στη γειτονιά Αλ Σαλάμ, νότια της Ράφα, στη νότια Λωρίδα της #Γάζας

12 σκοτώθηκαν, μεταξύ των οποίων 9 μέλη της οικογένειας Qishta.

Σε ξεχωριστή αεροπορική επιδρομή στο προσφυγικό στρατόπεδο της Yabna, 7 μέλη της οικογένειας Al-Attar σκοτώθηκαν. (Palinfo, Al-Mayadeen)

600.000 παιδιά στη Ράφα κινδυνεύουν από #ισραηλινή γενοκτονία.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΗΠΑ Νέα Υόρκη, πριν λίγο:

-Η Αστυνομία της Νέας Υόρκης επιτέθηκε στον καταυλισμό αλληλεγγύης στη Γάζα, του Ινστιτούτου Τεχνολογίας Μόδας, ενώ εκατοντάδες διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν έξω για να δείξουν την υποστήριξή τους στους φοιτητές διαδηλωτές.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, αρκετοί φοιτητές εκδιώχθηκαν βίαια από το κτίριο και στη συνέχεια συνελήφθησαν, ενώ άλλοι πετάχτηκαν στο έδαφος.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ακόμα και στην “αποστειρωμένη” Ελβετία:

-Οι φοιτητές του Πανεπιστήμιου της Λωζάνης και του φημισμένου EPDFL (Ομοσπονδιακό Πολυτεχνείο της Λωζάνης) κατέλαβαν τους χώρους των σχολών τους διαδηλώνοντας για ελεύθερη Παλαιστίνη και για διακοπή κάθε σχέσης των ιδρυμάτων με Ισραηλινά προγράμματα ή εταιρείες!



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μποϋκοτάζ στις φιλοσιωνιστικες εταιρείες

Η Starbucks είναι μια από αυτές, και έχει χάσει μέχρι τώρα 37,7 δισεκατομμύρια δολάρια



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



"Η Δύση χτίστηκε πάνω στη γενοκτονία, την οικοκτονία, την κλοπή γης, τη βίαιη αστυνόμευση και τη δουλεία - όλα κάτω από το λάβαρο τις δήθεν «ελευθερίας και της δημοκρατίας. ”

Εάν θέλουμε ο πλανήτης να παραμείνει κατοικήσιμος για τον άνθρωπο, πρέπει να απορρίψουμε κατηγορηματικά τις δήθεν "αξίες" που καθοδηγούν τις δυτικές κοινωνίες". 

Dr Rupa Marya · 7 Μαΐου 2024 



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αυτά τα εξωφρενικα ...δεν αντέχω ούτε να τα μεταφράσω ..τι είναι αυτά τα τέρατα ?

Το Ισραήλ σχεδιάζει κύκλωμα σημείων ελέγχου για να αποτρέψει άνδρες να φύγουν από τη Ράφα, λέει πηγή | Middle East Eye

Αυτό πραγματικά απίστευτο - σχεδιάζουν να σκοτώσουν όλους τους άνδρες σε στρατιωτική ηλικία;;

«Το Ισραήλ φέρεται να δημιουργεί ένα σύνθετο σύστημα σημείων ελέγχου που θα εμποδίζει άνδρες «στρατιωτικής ηλικίας» να διαφύγουν από τη Ράφα για την προετοιμασία της επίθεσής του στη νότια συνοριακή πόλη της Γάζας, δήλωσε ανώτερος δυτικός αξιωματούχος εξοικειωμένος με τα στρατιωτικά σχέδια του Ισραήλ στη Μέση Ανατολή με τον όρο της ανωνυμίας.

Βασικό σημείο στις συνομιλίες ήταν το αίτημα της Χαμάς να μην χωριστούν οι οικογένειες των Παλαιστινίων επιστρέφοντας στα σπίτια τους.

Ισραηλινοί αναλυτές έχουν πει στο MEE στο παρελθόν ότι το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ πιστεύει ότι δεν μπορεί να κηρύξει νίκη στη Γάζα χωρίς να επιτεθεί στη Ράφα, αλλά άλλοι αναλυτές λένε ότι η αιματηρή επίθεση είναι απίθανο να εξαγάγει το Ισραήλ από το βάλτο της Γάζας.

«Η διεξαγωγή των επιχειρήσεων του Ισραήλ από βορρά προς νότο έχει ως στόχο την εκδίκηση, όχι ως προς την ευφυΐα», δήλωσε ο Νταχούκ στο MEE. "Δεν ξέρουν πού είναι ο εχθρός. Είναι αναγνώριση από φωτιά. "



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΕΛΛΑΔΑ -ΑΘΗΝΑ σήμερα 7/5/2024

ΠΟΡΕΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΎΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ 

"Μια γρήγορη ανταπόκριση από την σημερινή συγκέντρωση για την Παλαιστίνη στην Αθήνα, Τρίτη 7 Μάη 2024.

Καταρχήν να θυμίσουμε πως βγήκε αυτή η συγκέντρωση. 

Δεν είχε καλεστεί αρχικά από κάποιο φορέα ή συλλογικότητα. 

Περισσότερο ήταν ένα κάλεσμα που βγήκε την τελευταία στιγμή, την προηγούμενη μέρα από απλό κόσμο από τα κάτω .

Η ανάγκη για το κάλεσμα προέκυψε λόγω των δραματικών εξελίξεων στην Ράφα και την τελική φάση που φαίνεται ότι περνάει η γενοκτονία της Γάζας.

Το κάλεσμα είχε καλή διάδοση στα κοινωνικά δίκτυα και την τελευταία στιγμή το πλαισιώσαν και κάποιες άλλες ομάδες και συλλογικότητες.

Γενικά δεν είχα υψηλές προσδοκίες για το τι κόσμο θα μαζέψει δεδομένου ότι ήταν την δεύτερη μέρα μετά το Πάσχα, με τις σχολές και τα σχολεία κλειστά και με αρκετό κόσμο ακόμα να λείπει. 

Αλλά και με δεδομένο ότι πολλά άλλα καλέσματα για την Παλαιστίνη και οι καθιερωμένες σαββατιάτικες συγκεντρώσεις στο Σύνταγμα δεν είχαν τον κόσμο που έπρεπε.

Ο πήχης για μένα ήταν χαμηλά, πολύ χαμηλά. 

Στην πιο απαισιόδοξη εκτίμηση μου περίμενα διψήφιο αριθμό κόσμου και ήμουν προετοιμασμένος ψυχολογικά να έχει ακόμα και μόλις 20 άτομα.

Η πραγματικότητα ξεπέρασε τις πιο αισιόδοξες προσδοκίες μου.

Ο αριθμός του κόσμου που ανταποκρίθηκε ήταν τετραψήφιος, ο όγκος του κόσμου έκλεισε τον δρόμο μπροστά στην βουλή και το κυριότερο υπήρχε ένα πάθος στην συγκέντρωση που δεν το έχω ξαναδεί σε καμία άλλη συγκέντρωση για την Παλαιστίνη.

Πριν βγούμε στον δρόμο δεχτήκαμε μια μικρή χημική επίθεση από την αστυνομία που ούτε αυτή περίμενε ότι θα είμαστε τόσοι πολλοί και υποχρεώσαμε τους μπάτσους να υποχωρήσουν και να μας αφήσουν να πάρουμε τον δρόμο. 

Μεγάλο κομμάτι του κόσμου πήρε τον προαύλιο χώρο της βουλής όπου έμεινε για αρκετό χρόνο φωνάζοντας συνθήματα με πάθος και ασταμάτητα. Μετά ο κόσμος συγκροτήθηκε σε διαδήλωση που πήγε προς Βασιλίσσης Σοφίας όπου τον περίμενε αστυνομικός κλοιός. 

Εκεί ήταν και η πρεσβεία της Αιγύπτου που είχε περικυκλωθεί από κόσμο που φώναζε πάλι συνθήματα με πάθος. 

Κάποια στιγμή δεχτήκαμε αστυνομική επίθεση και χημικό πόλεμο αλλά τίποτα δεν ήταν ικανό να σπάσει την συνοχή και την αποφασιστικότητα του κόσμου και δεν κατάφεραν να μας διαλύσουν.

Μετά από ώρα ο κόσμος συντεταγμένα και με δική του απόφαση κατευθύνθηκε προς την Πανεπιστημίου και εκεί νιώσαμε πόσοι πολλοί είμαστε.

Δεν έχω ξανακούσει να φωνάζεται το Λευτεριά στην Παλαιστίνη με τέτοιο πάθος και συγκίνηση από τόσο κόσμο! 

Και με τέτοιο πάθος και συγκίνηση φωνάζονταν όλα τα συνθήματα σε όλη την διαδρομή μέχρι να φτάσουμε στην πλατεία Ομονοίας! 

Ήμασταν ήδη δύο ώρες στον δρόμο και ακόμα κι όταν φτάσαμε στην Ομόνοια ένα κομμάτι του κόσμου δεν ήθελε να διαλυθεί και συνέχισε να ανεβαίνει την Σταδίου. 

Εκεί έπαψα να είμαι αυτόπτης μάρτυρας καθότι ήμουν άυπνος και είχα φτάσει στα φυσικά μου όρια.

Έμαθα μετά ότι ένα κομμάτι κόσμου πήγε προς Πειραιώς και κατέβασε την τζαμαρία ενός ξενοδοχείου Ισραηλινών συμφερόντων, δέχτηκε αστυνομική επίθεση και διαλύθηκε.

Η πλειοψηφία του κόσμου ήταν νεολαία με αναρχικές και αριστερές επιρροές αλλά υπήρχε παρουσία από όλες τις ηλικίες. 

Υπήρχαν βέβαια και Παλαιστίνιοι που έδιναν τον τόνο με το πάθος τους όμως το εντυπωσιακό ήταν πόσο όλος ο κόσμος ήταν αποφασισμένος και παθιασμένος.

Για μένα ήταν η καλύτερη συγκέντρωση που έχω κατέβει για την Παλαιστίνη από τον Οκτώβρη και δεν είχα καμία τέτοια προσδοκία ότι θα ήταν τέτοια! 

Όσοι δεν κατεβήκατε χάσατε!

Επιτέλους μια συγκέντρωση με παλμό, άφοβη και οργανωμένη από τα κάτω!

Με την γενοκτονία της Γάζας να είναι στο τελευταίο στάδιο της, με τον αποκλεισμό και την εισβολή στην Ράφα, αυτή η συγκέντρωση έβαλε το μίνιμουμ για το πως πρέπει να είναι οι συγκεντρώσεις για την Παλαιστίνη στο εξής. 

Όχι γραφειοκρατικά μαζέματα που δεν έχουν παλμό και ψυχή και γίνονται καθηκοντολογικά αλλά συγκεντρώσεις με αίσθημα, αυθορμητισμό και αποφασιστικότητα.

Ας είναι οι επόμενες συγκεντρώσεις που θα γίνουν με το ίδιο και μεγαλύτερο παλμό και αποφασιστικότητα και ακόμα περισσότερο μαζικές.

Η σημερινή συγκέντρωση έβαλε τον πήχη που θα μετριούνται οι επόμενες και πρέπει κάθε φορά να ξεπερνάμε αυτό τον πήχη και να δημιουργούμε ένα νέο πρότυπο.

Τώρα ειδικά που η γενοκτονία φτάνει στην κορύφωση της και πρέπει να αντισταθούμε με κάθε τρόπο για να την σταματήσουμε!

ΥΓ Εμφανίστηκαν κάποιοι που ήθελαν να μειώσουν τον πραγματικό αριθμό των διαδηλωτών και το πάθος τους που τους έκανε μια γροθιά. 

Να μας πουν σε ποια άλλη διαδήλωση με τριψήφιο αριθμό διαδηλωτών έγινε δυνατό να κλείσουν όλες οι λωρίδες της Πανεπιστημίου με πυκνό κόσμο και μάκρος! 

Σε καμία! 

Η διαδήλωση είχε ξεκάθαρα τετραψήφιο αριθμό κόσμου και στην επόμενη να είμαστε ακόμα περισσότεροι!"



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Φέτος γιορτάζουμε την 79η επέτειο της Νίκης στον Μεγάλο Πατριωτικό Πόλεμο. Σε όλη την Ελλάδα θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις για τον εορτασμό της 9ης Μαΐου.

Πλήρες πρόγραμμα εκδηλώσεων στην Αθήνα:

-Στις 9 Μαΐου θα υπάρξει ένα στίγμα μνήμης, η δράση "Ακατάσβεστο Κερί Μνήμης" κοντά στο μνημείο του Σοβιετικού Στρατιώτη στην Καλλιθέα (Σίνγκρου και Φιλάρετου). 

-στις 10 Μαΐου στις 18-00 στο πολιτιστικό κέντρο Μοσχάτο θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση στην ελληνική γλώσσα "Μια γιορτή που μας ενώνει".

-Στις 11 Μαΐου στις 15-00 στον κινηματογράφο New Star θα γίνει προβολή της ταινίας "Τα ξημερώματα είναι ήσυχα εδώ" με τίτλους στα ελληνικά και θα ακολουθήσει μικρή συναυλία.

-12 Μαΐου στον ίδιο κινηματογράφο στις 12-00 θα ξεκινήσει η συναυλία "Μελωδίες της μνήμης".



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Εικ.1: "το" εκπρόσωπο της Ιρλανδίας στη

Σατανίζιον... εεε... στη Eurovision.

Εικ.2: η drag queen που επέλεξε η Γαλλία

να φέρει την Ολυμπιακή φλόγα.

Εικ.3: ένας μέτριος αθλητής που "άλλαξε

φύλο" και πήρε το χρυσό στην

κολύμβηση γυναικών.

Εικ. 4: το φαιδρό Ζελέ άτομο που διόρισε το

ΝΑΤΟ με πραξικόπημα για να 

δημιουργήσει τον πόλεμο στην

Ουκρανία και τη φτωχοποίηση

της Ευρώπης.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Αlex Berenson, απόφοιτος του Πανεπιστημίου Yale, πρώην συντάκτης των ΝΥΤ και βραβευμένος συγγραφέας με το βραβείο Edgar ήταν από τους πρώτους που αμφισβήτησαν τα εμβόλια COVID-19. Eπανέρχεται καθώς οι Times ψελλίζουν δειλά την αλήθεια

Τα mRNA κατέρρευσαν. Όπως ακριβώς και η μετοχή της Pfizer



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αυτές είναι οι ασφαλείς συγκοινωνίες....Στον περιφερειακό Θεσσαλονίκης λεωφορείο φλέγεται και την ίδια ωρα Λεωφορείο ΚΤΕΛ με δρομολόγιο προς Ωραιόκαστρο Θεσσαλονικης τυλίχτηκε στις φλόγες.

Περιμένουμε να θρηνήσουμε νεκρούς και στα λεωφορεία;

"Για να βελτιώσουμε και τον ΟΑΣΘ" όπως... θα έλεγε και ένας δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ; ΑΠΟ ΤΥΧΗ ΖΟΥΜΕ !!!

Σχολιο.- Τα βιώνω "από μέσα". Και αναφέρομαι στα του λεκανοπεδίου της Αθήνας. Οι ..."μεταρρυθμίσεις", το πρόσχημα του υγειονομικού κινδύνου, οι "ημέτεροι" και οι "κουμπάροι" ιδιώτες πάροχοι και ανάδοχοι (leasing) με τα άθλια οχήματά τους που τα παρουσίασαν ως "καινούργια" και σωτήρια, η απαξίωση και υποβάθμιση του υπάρχοντος δημοσίου, κατά κύριο λόγο, φορέα, συνθέτουν την πλήρη αηδιαστική εικόνα των συγκοινωνιών, τόσο στην πρωτεύουσα, όσο και στην συμπρωτεύουσα...



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Με παλαιστινιακό μαντήλι ανέβηκε στη σκηνή της Eurovision στο Μάλμε ο Eric Saade. Ο επίσημος λογαριασμός της Eurovision στο Instagram δεν «ανέβασε» την εμφάνιση του Σουηδού καλλιτέχνη.

Eurovision 2024: Με παλαιστινιακό μαντήλι ο Σουηδός Eric Saade – Τον «έκοψε» η ΕBU

Με παλαιστινιακό μαντήλι ανέβηκε στη σκηνή της Eurovision στο Μάλμε ο Eric Saade. Ο επίσημος λογαριασμός της Eurovision στο Instagram δεν «ανέβασε» την εμφάνιση του Σουηδού καλλιτέχνη.

Η εμφάνισή του δεν ανέβηκε ποτέ στον επίσημο λογαριασμό της Eurovision. Ο λόγος για τον Σουηδό καλλιτέχνη Eric Saade, ο οποίος ήταν καλεσμένος για το opening act του διαγωνισμού.

Την ανέβασε το BBC όμως..

Σχολιο.- Ο φασισμός στα καλύτερα του



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δεκάδες  καταγγελίες για τον Γκίκα Μαγιορκίνη – Οι Έλληνες ζητούν τη σύλληψη του και την απόδοση ευθυνών σε πολιτικά πρόσωπα για την απόκρυψη της αλήθειας για τα εμβόλια

Έχουν πάρει φωτιά τα email στο site μας:

“ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΩ

ΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΓΚΙΚΑ ΜΑΓΙΟΡΚΙΝΗ

ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΑ ΜΜΕ

ΠΩΣ ΗΞΕΡΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΘΡΟΜΒΩΣΕΩΝ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΤΗΣ ASTRA ZENECA

ΚΑΙ ΓΙ’ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΟΥΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΕΚΑΝΑΝ ???

ΠΟΥ ΕΝΟΧΛΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΔΗΛΩΝΕ ΠΩΣ «ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ ΚΑΙ ΞΟΔΕΥΟΥΝ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ» ???

ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΙΚΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΕΙ

ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ( Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ) ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΩΝ

ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΑΚΟΜΑ ???

ΜΕ ΠΟΙΟ ΝΟΜΟ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΑΤΙΜΩΡΗΤΗ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΕΚΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Η ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΕΚ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΣ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ???

ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΘ’ ΟΜΟΛΟΓΙΑΝ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ???”

ΑΥΤΗ Η ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΓΚΙΚΑ ΜΑΓΙΟΡΚΙΝΗ

Βασικά, καθιστά το επιμύθιο για τάχα “ενημερωμένη συναίνεση” ΆΚΥΡΟ

Ήτοι όσοι σύστησαν τον εμβολιασμό, ή τον εξανάγκασαν αλλά και όλοι αυτοί που εμβολίασαν τους Ανθρώπους ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ,

ΠΑΡΑΝΟΜΗΣΑΝ εφόσον απέκρυψαν τις πληροφορίες της ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑΣ των εμβολίων και η ενημερωμένη συναίνεση που δήλωναν πως τάχα υπήρχε καθίσταται άκυρη.

Υφίσταται πριν λίγα χρόνια απόφαση Α.Π όπου αποδόθηκε αποζημίωση 300 χιλιάρικα για θέμα ΑΚΥΡΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΗΣ ιατρικής παρέμβασης…

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ Ο ΜΑΓΙΟΡΚΙΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ

ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΠΟΥ ΗΔΗ ΗΞΕΡΑΝ ???

ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΥΠΑΤΟΣ ΘΕΣΜΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ????

Ζητώ να επέμβει άμεσα ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ για την προστασία έστω και τώρα της ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ και την αυστηρότατη τιμωρία των επίορκων που ομολογούν αναισθήτως την ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ των Ανθρώπων που τους εκβίασαν για να εμβολιαστούν ενώ ήξεραν πως είναι επικίνδυνο το σκεύασμα

Σχολιο.- Τους τα είπε έξ αρχής ο μοντανιε και ο μπαχτι

Σχολιο.- Π.Πολάκης για την απόσυρση του εμβολίου της AstraZeneca: «Ποιος είχε δίκιο το 2021; – Εγώ ή ο αριστοάχρηστος Μητσοτάκης;»

-Και αφού τα είπε αυτά μετά...ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΗΚΕ ο καραγκιόζης!



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Στην Ισπανία τα πανεπιστήμια συμμετέχουν στο διεθνές κύμα φοιτητικών καταλήψεων σε ένδειξη αλληλεγγύης προς την Παλαιστίνη. 

-Οι φοιτητές του Πανεπιστημίου της Βαλένθια βρίσκονται σε κατάληψη εδώ και σχεδόν μια εβδομάδα. Ήταν οι πρώτοι στην Ισπανία που έκαναν αυτό το βήμα, 

-αλλά τώρα τους ακολουθούν το Πανεπιστήμιο Complutense της Μαδρίτης και το Πανεπιστήμιο της Βαρκελώνης.

Στη Μαδρίτη και τη Βαρκελώνη πραγματοποίησαν σήμερα συνελεύσεις, όπου αποφάσισαν να καταλάβουν τις πανεπιστημιουπόλεις τους για να απαιτήσουν τον τερματισμό κάθε συνεργασίας με το Ισραήλ.

-Το Πανεπιστήμιο της Σαραγόσα αναμένεται να ενταχθεί στο κίνημα των καταλήψεων την ερχόμενη Πέμπτη που έχει προγραμματιστεί η συνέλευση των φοιτητών.

Σχολιο.- Ξύλο από την αστυνομία είχαμε και στο Σύνταγμα στην Αθήνα απόψε, όταν τα ΜΑΤ χτύπησαν διαδηλωτές ενάντια στη γενοκτονία των Παλαιστινίων και την εισβολή του Ισραήλ στη Γάζα!

Η αστυνομία δήλωσε ξανά το γνωστό παραμύθι :

- ότι … οι διαδηλωτές επιτέθηκαν στα ΜΑΤ κι έπεσαν πάνω στα γκλόμπς τους!

Σχολιο.- Στη Γερμανία παρόλο που οι “σοσιαλδημοκράτες” και “πράσινοι” του Σόλτς χτυπάνε άγρια κάθε φοιτητική κινητοποίηση, το κίνημα των καταλήψεων εξαπλώνεται με αξιοσημείωτη μαχητικότητα και επιμονή:

- Σήμερα μπήκε στο κίνημα το Πανεπιστήμιο

του Αμβούργου,

- Στο Βερολίνο οι φοιτητές του Πανεπιστήμιου Humboldt παρόλες τις συλλήψεις και τους ξυλοδαρμούς από την αστυνομία συνεχίζουν την κινητοποίηση και μάλιστα με πιο “άγρια” συνθήματα («Άντε γ… Ισραήλ» κι «Άντε γ… Γερμανία» για να μην πούμε τα … άσεμνα που σούρνουν στον Σόλτς)

- Ενώ σήμερα μπήκαν στην κινητοποίηση και οι φοιτητές του “Ελεύθερου Πανεπιστήμιου” του Βερολίνου.

Λίγη ώρα μετά, κι αυτοί χτυπήθηκαν από τις δυνάμεις καταστολής 

Σχολιο.- Στο Μεξικό:

- Η τέταρτη μέρα της κατάληψης των φοιτητών στο εμβληματικό πανεπιστήμιο UNAM, το οποίο θεωρείται το πιο μεγάλο και διάσημο στη Λατινική Αμερική.

Οι φοιτητές καλούν το πανεπιστήμιο και την εθνική τους κυβέρνηση να διακόψουν κάθε δεσμό με το Ισραήλ. Ο πρόεδρος του Μεξικού δεν το έχει κάνει, παρά το γεγονός ότι άλλες προοδευτικές κυβερνήσεις όπως η Βολιβία και η Κολομβία διέκοψαν όλες τις σχέσεις σε ένδειξη αλληλεγγύης στη Γάζα. Άλλες κυβερνήσεις, όπως της Βραζιλίας, έχουν λάβει μέτρα, όπως η ανάκληση του πρεσβευτή τους.

Σήμερα Τετάρτη, μια συνέλευση φοιτητών θα καθορίσει τα επόμενα βήματα.

Σχολιο.- Νέα Υόρκη :

-Η Αστυνομία της Νέας Υόρκης επιτέθηκε στον καταυλισμό αλληλεγγύης στη Γάζα, του Ινστιτούτου Τεχνολογίας Μόδας, ενώ εκατοντάδες διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν έξω για να δείξουν την υποστήριξή τους στους φοιτητές διαδηλωτές.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, αρκετοί φοιτητές εκδιώχθηκαν βίαια από το κτίριο και στη συνέχεια συνελήφθησαν, ενώ άλλοι πετάχτηκαν στο έδαφος.

Σχολιο.- Ακόμα και στην “αποστειρωμένη” Ελβετία:

 Οι φοιτητές του Πανεπιστήμιου της Λωζάνης και του φημισμένου EPDFL (Ομοσπονδιακό Πολυτεχνείο της Λωζάνης) κατέλαβαν τους χώρους των σχολών τους διαδηλώνοντας για ελεύθερη Παλαιστίνη και για διακοπή κάθε σχέσης των ιδρυμάτων με Ισραηλινά προγράμματα ή εταιρείες!

Σχολιο.- Στην Ολλανδία, η αστυνομία σήμερα επιτέθηκε με … μπουλντόζες (!) για να διαλύσει τα οδοφράγματα που είχαν στήσει οι φοιτητές του Πανεπιστήμιου του Άμστερνταμ χτες!

Και στη συνέχεια ξύλο, βία και συλλήψεις!

Σχολιο.- Στη Βοστώνη των ΗΠΑ, οι φοιτητές του Πανεπιστήμιου Harvard φαίνεται …”ήξεραν που μένει” ο Πρόεδρος του ιδρύματος Alan Garber που χτες τους είχε απειλήσει με “οριστικές αποβολές” αν δεν σταματήσουν την κατάληψη.

- Έτσι λοιπόν σήμερα, μια και δυο, οργάνωσαν διαδήλωση στο … σπίτι του!



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πλάνα από την άφιξη και το θερμό καλωσόρισμα του Κινέζου προέδρου Σι Τζιπίγκ στο Βελιγράδι.

Με χωριστή πτήση από το Πεκίνο, έφτασαν επίσης στη Σερβία περίπου 400 κρατικοί αξιωματούχοι, τραπεζίτες και στελέχη μεγάλων εταιρειών. 

Εκτός από το πολιτικό μέρος της επίσκεψης αναμένεται να ανακοινωθούν περίπου 35 νέα κοινά έργα Κίνας - Σερβίας και επενδύσεις στη χώρα!



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Οδησσός στέλνει χαιρετισμούς στη Ρωσία για τη Μέρα της Νίκης, 9 Μάη, και έκκληση για βοήθεια!

Μια νέα έκκληση προς τη Ρωσία από τους παρτιζάνους της Οδησσού, στο βίντεο!

Η τραγωδία στο Μέγαρο των Συνδικάτων και μια δεκαετία κατοχής στην Οδησσό δεν μπόρεσαν ποτέ να καταστρέψουν εντελώς τη ρωσική αντίσταση. 

Οι οργανώσεις από την παρανομία, στέλνουν χαιρετισμούς στη Ρωσία και άλλη μια υπενθύμιση ότι η πόλη βρίσκεται σε δύσκολη θέση.

Στην Οδησσό περιμένουν την απελευθέρωση και πιστεύουν ότι θα έρθει. 

Και θα προσπαθήσουν να κάνουν τα πάντα για να γίνει αυτό το συντομότερο δυνατό.

Περίπου 50 άτομα παραμένουν φυλακισμένοι τώρα σε ένα κέντρο κράτησης της Οδησσού για φιλορωσικές απόψεις. Αλλά ακόμη περισσότεροι από τους υποστηρικτές τους συνεχίζουν να παραμένουν ελεύθεροι και να περιμένουν την απελευθέρωσή τους. 

Δεν μπορεί η Μόσχα να αφήσει -ξανά- αυτούς τους ανθρώπους στην τύχη τους.

“Η Οδησσός είναι μια ρωσική πόλη!” θυμίζουν στο βίντεο-έκκληση είναι λόγια του ίδιου του Πούτιν!



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Καρλ Μαρξ γεννήθηκε στις 5 Μαϊου 1818 ! ήταν σπουδαίος ? ναι . 

Πρόβλεψε λάθος ότι δεν μπορούσε να υπάρξει τίποτα επαναστατικό στην Ρωσία ? ναι. Πρόβλεψε λάθος ότι η πρώτη επανάσταση θα ξεσπούσε στη Γερμανία? Ναι.

 Αυτό που δεν προέβλεψε είναι ότι η γερμανία θα χρημαδοτούσε μέσω του Πάρβους την ρώσικη επανάσταση με τον όρο να κομματιαστεί την Ρωσία ....προσπάθησαν πλην όμως τζίφος.  Ιδρύθηκε η Σοβιετική Ένωση που ήταν ενιαία και αδιάσπαστη. Και το 1945 πλέον επηρέαζε τη μισή Ευρώπη. Και σε όλο τον κόσμο δεκάδες απελευθερωμένα κράτη κοιτάγαν προς αυτήν. Τη διαλύσανε το 1991, και έβαλαν ένα μεθύστακα Γιέλτσιν να κόψει τη Ρωσία που διαδέχθηκε τη ΣΕ κομματάκια. Δεν πρόλαβε, τον διαδέχθηκε ο Πούτιν το 2000, που το έπαιζε υπάλληλος τους. Αλλά…

Ο Πούτιν τους βγήκε κακό σπυρί στον κώλ# τους...

Υγ: πόσο σοβαρός μπορεί να είναι κάποιος που θεωρεί ότι η Εθνολογία είναι ανεξάρτητη επιστήμη και οχι χρηματοδοτούμενη έρευνα και ο φλαμεράιερ ήταν σοβαρός επιστήμων και όχι πράκτορας που υποδύεται τον επιστήμονα .



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



 Γάζα: ‘Ενα “’Αουσβιτς” μπροστά στα μάτια μας!” όποιος σφίγγει το χέρι του δολοφόνου δεν έχει ηθική!”

08/05/2024

Το κράτος – δολοφόνος βομβαρδίζει τη Ραφα. Η γενοκτονία διαπράττεται πλέον με όρους κανιβαλισμού.  Αμερικάνοι και ΕΕ αποτελούν τους άμεσους συνεργούς του στυγερού εγκλήματος.

 Οταν ο Γκέρινγκ, υπαρχηγός του Χίτλερ και επικεφαλής της Γκεστάπο, ανέλαβε την ηγεσία του υπουργείου των Εσωτερικών στην κυβέρνηση των ναζί, απευθυνόμενος στην αστυνομία του Ντόρτμουντ, δήλωσε: «Δύο είδη νόμου ξέρω, γιατί ξέρω και δύο είδη ανθρώπων: αυτούς που είναι με το μέρος μας και αυτούς που είναι εναντίον μας»!

 Αυτός ο «νόμος», ο «νόμος» του «όποιος δεν είναι μαζί μας είναι εναντίον μας», ο «νόμος» των ναζί, έγινε παγκόσμιος νόμος της «νέας τάξης πραγμάτων» στο λυκαυγές του 21ου αιώνα. Του «νέου αμερικανικού  αιώνα», όπως τον έχουν βαφτίσει τα γεράκια της Ουάσινγκτον…

   Συνιστά ιστορική παραφροσύνη. Κι όμως: Οκτώ ολόκληρες δεκαετίες μετά το Δικαστήριο της Νυρεμβέργης, εκείνος που αναβιώνει την «λογική» του Γκέρινγκ είναι το κράτος του Ισραήλ. Ο «νόμος» που εφαρμόζει το Ισραήλ, αυτή η ύβρις κατά του Ανθρώπου, αποτελεί μετουσίωση του χιτλερικού δόγματος: «Εφόσον σε παρακολουθώ είσαι ύποπτος, εφόσον σε εκτελώ είσαι ένοχος, εφόσον σε βομβαρδίζω είσαι τρομοκράτης»!

   Η «λογική» του φασισμού, στην εκδοχή της κυβέρνησης του Ισραηλινοναζιστικού αποικιοκρατικού καθεστώτος, λέει: Δεν είναι ο Νετανιάχου ο δολοφόνος. Δεν φταίει αυτός. Φταίνε τα… θύματά του. Φταίνε οι εκτελεσμένοι, φταίνε οι δολοφονημένοι! Και φταίνε γιατί είναι Παλαιστίνιοι, γιατί είναι Λιβανέζοι, γιατί είναι Σύριοι. Γιατί είναι άνθρωποι από κάθε γωνιά του κόσμου που υπέπεσαν στο «έγκλημα» να μη συμφωνούν με το Ισραηλινοναζιστικό αποικιοκρατικό καθεστώς. Οι δε Παλαιστίνιοι φταίνε διπλά: Γιατί δεν συναινούν με την κατοχή της πατρίδας τους από το Ισραήλ….

   Ο ίδιος φασισμός, πριν 80 χρόνια έλεγε: «Ο Χίτλερ δεν ήταν αντισημίτης. Απλώς, εκείνοι έκαναν το “λάθος” να είναι Εβραίοι»!

 Κατά την ορολογία της περίφημης «δυτικής κοινότητας», η γενοκτονία του λαού της Παλαιστίνης από το Ισραήλ δεν είναι έγκλημα. Δεν είναι δολοφονία. Δεν είναι βαρβαρότητα. Κατά την ορολογία τους πρόκειται για «αυτοάμυνα» (!) που καμιά φορά συνιστά… «υπερβολή»! Μάλιστα οι πεφωτισμένοι ηγέτες του δυτικού κόσμου βλέποντας αυτή την «υπερβολή» πότε – πότε αισθάνονται και μια… «ανησυχία». Μετά από περίπου 35.000 νεκρούς και μετά από 80.000 τραυματίες νιώθουν… «ανησυχία». Τι λες!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



 Βαρθολομαίος και Ελπιδοφόρος ούτε λέξη για Μονή Χώρας.. Ο Ελπιδοφόρος είναι ένα τίποτα. Δεν νοιάζεται για Ελληνισμό και Ορθοδοξία. Η ομογένεια έχει ανάγκη από ένα φλογερό ιεράρχη!

08/05/2024

Εντάξει, ο κ. Βαρθολομαίος είναι όμηρος του Ερντογάν, και αναγκάζεται να σιωπά; Ο Ελπιδοφόρος, που έχει “προστασία” από τις ΗΠΑ, γιατί; Ομιλούμε για τη Μονή της Χώρας…” ξεμπροστιάζει τον Ελπιδοφόρο και φθάνει να ζητά την απόσυρση του όχι μόνο από την κούρσα διαδοχής αλλά κι από αυτό το θώκο της Αρχιεπισκοπής Αμερικής..”Η Ομογένεια της Αμερικής χρειάζεται ένα φλογερό Ιεράρχη. Ο Ελπιδοφόρος δεν είναι τίποτα. Το ενδιαφέρον του είναι το προσωπικό του συμφέρον. Όχι αυτό του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας.

Μας έκανε εντύπωση ότι για το θέμα της Μονής της Χώρας δεν αντέδρασε ο Οικουμενικός Πατριάρχης Κωνσταντινουπόλεως κ. Βαρθολομαίος και ο λαλίστατος, κατά τα άλλα, Αρχιεπίσκοπος Αμερικής.

Λίγο πολύ καταλαβαίνουμε τον κ. Βαρθολομαίο. ( σσ εμείς δεν τον καταλάβαινουμε γιατί δεν νοείται χριστιανός και πολύ περισσότερο κληρικός πολύ δε μάλλον πατριάρχης που να μην διαθέτει ούτε κατ΄ελάχιστον μαρτυρικό φρόνημα) Είναι όμηρος στα χέρια των ισλαμιστών της Τουρκίας ( και όχι μόνο η Τουρκία τον διέταξε να πάει σε Μέγα Σχίσμα με το Πατριαρχείο Μόσχας και πασών των Ρωσιών;) . Αλλά ο κ. Ελπιδοφόρος που ηγείται της Αρχιεπισκοπής Αμερικής; Γιατί σιωπά; Γνωστοί οι λόγοι. Ο σκοπός του είναι να είναι ο επόμενος Οικουμενικός Πατριάρχης. Και πιστεύει, δυστυχώς, ότι θα του προσφέρει το Θρόνο ο ισλαμιστής πρόεδρος της Τουρκίας ( σσ διαστρέβλωση των θεσμών να παίρνουν το χρίσμα από Σουλτάνο αντί από το Θεό εκλεκτοί του Σουλτάνου και όχι του Τριαδικού Θεού να παριστάνουν τις κεφαλές της παγκόσμιας Ορθοδοξίας)



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το Ισραηλινό ντοκιμαντέρ ”Israel-i” δείχνει πώς οι κατάσκοποι της Μοσάντ μεταμορφώνονται σε σεΐχηδες και στέλνονται στη Συρία και αλλού για να ενσπείρουν διχόνοια και διχασμό!

08/05/2024

Το Ισραηλινό ντοκιμαντέρ ”Israel-i” δείχνει πώς οι κατάσκοποι της Μοσάντ μεταμορφώνονται σε σεΐχηδες και στέλνονται στη Συρία και αλλού για να ενσπείρουν διχόνοια και διχασμό!

Οι κλέφτες της θρησκείας: Το ντοκιμαντέρ ”Israel-i” δείχνει πώς οι κατάσκοποι της Μοσάντ μεταμορφώνονται σε σείχηδες και στέλνονται στη Συρία και αλλού για να ενσπείρουν διχόνοια και να διαδώσουν μίσος και διχασμό/διαίρεση.

Ο διάσημος Εβραίος δημοσιογράφος μεταμφιέστηκε ως το θρησκευτικό ηγέτη Σεΐχη Αμπού Χαμζά, του έδωσαν συριακό διαβατήριο και μπήκε στη Συρία ινκόγκνιτο για να συλλέξει πληροφορίες. Πόσοι Σιωνιστές κρύβονται κάτω από τον μανδύα του Ισλάμ και φυτεύονται σε μουσουλμανικές και δυτικές χώρες για να εξαπλώσουν τη διαφθορά και τις διαμάχες;

”τώρα εμείς θα σε μετατρέψουμε σε Al Hajj Abu Hamza, θα σε διδάξουμε, θα σε γδύσουμε και θα σε ντύσουμε και θα σε βγάλουμε στην άλλη πλευρά. Μην αγγίξεις οτιδήποτε, τίποτα στα Εβραϊκά, μη γράψεις, μη τηλεφωνήσεις, μην κάνεις τίποτα απολύτως. Θα πάψεις να είσαι ένας δειλός.

-Είσαι ο Abu Hamza ο Al Hajj Abu Hamza. πολύ ωραία.

Εμείς σου είπαμε. Έχουμε ένα καλό σύστημα που το συνδέουμε πάνω σου και θα σε πάμε στο κέντρο της πόλης.. ( του βάζουν ένα σύστημα στο στόμα) για να κρύψουμε τη μυστική δύναμη (επικοινωνίας) που έχεις δεν θα δουλέψουμε με τα παραδοσιακά εργαλεία επικοινωνίας..

–Αλλάζω την ταυτότητα μου φοράω την εικόνα του ιμάμη, για να χτίσω μια πραγματική ταυτότητα πρέπει να έχω και ντοκουμέντα. Με τη βοήθεια ενός γνωστού δημοσιογράφου μπαίνω στη Συρία. Έχω παντού κρυμμένες κάμερες που καταγράφουν σημαντικό είναι να συναντήσω τους ανθρώπους μέσα στο φυσικό τους περιβάλλον και να μπω σε μέρη που άλλοι ως τώρα δεν έχουν μπει. Η διαδρομή μας είναι και από βουνά κι ερήμους αλλά έχουμε εισέλθει από την Τουρκία που έχει προσαρτήσει κομμάτι της Συρίας. Στο Βόσπορο και στην Πόλη ρωτάω τη γνώμη του κόσμου αν σε 50 χρόνια θα επικρατήσει το ισλάμ κλπ

YΓ μπήκε στο κομμάτι της Συρίας που ελέγχουν οι Τούρκοι με τη ψευδεπίγραφη συριακή αντιπολίτευση και τους τζιχαντιστές. Ποιός ενεργοποιεί και πυροδοτεί τον ισλαμιστικό φονταμενταλισμό για να κάνει ταμείο μετά και να εμφανίζεται ως η εγγυήτρια δύναμη της σταθερότητας στην περιοχή;

Μήπως μεταμορφώνονται και σε παπάδες με περγαμηνές για να είναι υπεράνω πάσης υποψίας και με κάμερες παντού για να υπάρχουν αδιάσειστα στοιχεία ευτελισμού της θρησκείας;



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΞΕΡΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΦΡΥΓΑΝΙΑ! ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΓΚΑΣΜΑ ΝΑ ΣΚΑΨΟΥΝ ΤΟ ΛΑΚΚΟ ΤΟΥΣ! “ΜΟΛΙΣ ΤΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΠΕΡΑ” 6 ΣΤΟΥΣ 10 ΕΛΛΗΝΕΣ! ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΙΟΒΕ!

08|05|2024 23:58

Με τίτλο «Έρευνα Οικονομικής Συγκυρίας» το Ινστιτούτο Οικονομικών Μελετών του ΙΟΒΕ (Ιδρυμα Οικονομικών και Βιομηχανικών Ερευνών) δημοσιοποίησε την Τετάρτη τα στοιχεία για την ευημερία των Ελλήνων. Τα αποτελέσματα της έκθεσης είναι σοκαριστικά και απογοητευτικά καθώς καταγράφουν πως 6 στους 10 συμπολίτες μας (61%) «μόλις που τα βγάζουν πέρα»!

Το 56% εκτιμά ότι θα υπάρξει νέα άνοδος των τιμών με ίδιο ή και ταχύτερο ρυθμό το προσεχές διάστημα. Μόλις το 17% δηλώνει ότι αναμένει μια σταθερότητα.

Το 12% των πολιτών δηλώνει πως αντλούν χρήματα από τις αποταμιεύσεις για να ανταπεξέλθουν στις ανάγκες, καταγράφοντας αύξηση 1% σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα. Το 7% έως 8% δηλώνουν πως «έχουν χρεωθεί», ενώ το 19% απαντά πως καταφέρνει να αποταμιεύει λίγο ή πολύ.

Το 83% των νοικοκυριών δεν θεωρεί πιθανή την αποταμίευση το επόμενο 12μηνο και το 15% την θεωρεί πιθανή ή πολύ πιθανή

Οι οικονομικές δυσκολίες καταδεικνύονται επίσης από τον δείκτη που μετρά την πρόθεση των καταναλωτών για σημαντικές αγορές (έπιπλα, ηλεκτρικών συσκευών κ.λπ,) τους προσεχείς 12 μήνες. Το 55% (από 49%) των καταναλωτών προβλέπει ότι θα προβεί σε λιγότερες ή πολύ λιγότερες δαπάνες ενώ μόλις το 5% (από 4%) αναμένει ότι θα πράξει το αντίθετο.

Σχολιο.- Και οι 4 στους 10 βουλιαξαν την μυκονο κ κερκυρα κ τα πλοια για τα νησια στο αιγαιο;;; Ανωμαλη χωρα πανω σε ολα τα αλλα τα καλα…..

Σχολιο.- Δεν πηγαμε ολοι διακοπες , εξυπνακια.

Δεη , ακριβεια , χαμηλοι μισθοι….



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τον Β'ΠΠ κέρδισαν οι Αμερικανοί κι οι Ουκρανοί, που πολέμησαν μαζί εναντίον του Στάλιν!

8/5/2024     -      23.39

Συνέβη!

Η Καρίν Ζαν-Πιέρ, η λεσβία εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου δήλωσε ότι τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο κέρδισαν οι Αμερικανοί και οι Ουκρανοί, που πολέμησαν μαζί εναντίον του Στάλιν!

Νέα ιστορία από τις ΗΠΑ...

Αποτέλεσμα της κοκαΐνης, ή της θλίψης από τον χωρισμό της Καρίν με την σύντροφό της Σουζάν Μαλβιό;



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



«ΚΟΥΡΕΛΟΧΑΡΤΟ» η Συμφωνία των Πρεσπών! ΘΡΙΑΜΒΟΣ του VMRO στις εκλογές στα Σκόπια...

Πολύ μεγάλη νίκη σημειώνει το δεξιό αντιπολιτευόμενο κόμμα VMRO- DPMNE, που είναι πλήρως αντίθετο στην Συμφωνία των Πρεσπών και την εφαρμογή της, τόσο στις βουλευτικές όσο και στις προεδρικές εκλογές που διεξήχθησαν  στη Βόρεια Μακεδονία.

Στις βουλευτικές εκλογές, με καταμετρημένο άνω του 90% των ψήφων, το VMRO- DPMNE συγκεντρώνει ποσοστό 44,46%, και 58 έδρες στις 120 της βουλής ενώ το απερχόμενο κυβερνών Σοσιαλδημοκρατικό Κόμμα (SDSM) καταποντίζεται, λαμβάνοντας ποσοστό μόλις 15,72% και 19 έδρες βρίσκεται θλιμμένο στη δεύτερη θέση ενώ το κυρίαρχο αλβανικό κόμμα στη Βόρεια Μακεδονία, το DUI του Αλί Αχμέτι, σύμφωνα με τα αποτελέσματα που ανακοινώνει η Εθνική Εκλογική Επιτροπή της Βόρειας Μακεδονίας παίρνει 14,27% και 18 έδρες. Στην τέταρτη θέση έρχεται ο συνασπισμός τεσσάρων αντιπολιτευόμενων αλβανικών κομμάτων με την επωνυμία «Αξίζει»  με 11,12% και 13 έδρες. 

Το κόμμα Αριστερά που είναι αντι- ΝΑΤΟ και προωθεί τον αντικληρικαλισμό , τον αντιφασισμό , τον αντιιμπεριαλισμό και το σοσιαλισμό, εναντιώνεται στη Συμφωνία των Πρεσπών, θέλει να ονομάζεται η χώρα Μακεδονία και όχι Βόρεια Μακεδονία και δεν θέλει ομόσπονδο κράτος με την αλβανική μειονότητα, παίρνει 6,99% και 6 έδρες. Τέλος η διάσπαση των σοσιαλδημοκρατών, ένα κόμμα που ονομάζεται Για τη Μακεδονία μας παίρνει 5.56% και 6 έδρες.  

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, το VMRO- DPMNE φέρεται να βρίσκεται πολύ κοντά στο να αποσπάσει ακόμη και αυτοδυναμία από τις σημερινές βουλευτικές εκλογές. Ακόμη όμως και αυτό να συμβεί θα επιδιώξει να σχηματίσει κυβέρνηση από κοινού με κάποιο αλβανικό κόμμα. Άλλωστε σε όλες τις κυβερνήσεις της Βόρειας Μακεδονίας συμμετέχει πάντοτε ένα αλβανικό κόμμα, μεταξύ άλλων και για τη διατήρηση των εύθραυστων ακόμη εθνοτικών ισορροπιών στη χώρα. Οι Αλβανοί αποτελούν το 25% του πληθυσμού της Βόρειας Μακεδονίας.

Στον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών που διεξήχθη σήμερα παράλληλα με τις βουλευτικές εκλογές, με καταμετρημένο επίσης άνω του 70%, η υποψήφια του VMRO-DPMNE, Γκορντάνα Σιλιάνοφσκα λαμβάνει ποσοστό 64,5%, έναντι ποσοστού 29,5% που συγκεντρώνει ο υποψήφιος του SDSM και απερχόμενος πρόεδρος της Βόρειας Μακεδονίας, Στέβο Πεντάροφσκι και με το αποτέλεσμα αυτό, η 70χρονη Σιλιάνοφσκα αναδεικνύεται νέα πρόεδρος της χώρας.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Με πυρηνικό συναγερμό απαντά η Ρωσία στην ανακοίνωση της ΕΕ για κατάσχεση των ρωσικών 300 δισ. ευρώ και απόδοσή τους στην Ουκρανία

Φορτώθηκαν πυρηνικές κεφαλές σε Kh-47M2 Kinzhal και σε Iskander-M - Πατριάρχης Κύριλλος προς Β.Πούτιν: «Ο αρχηγός του κράτους πρέπει να λαμβάνει μερικές φορές μοιραίες, τρομερές αποφάσεις, που θα προκαλέσουν πολλά θύματα»!

08.05.2024 | 20:33

Λίγο μετά την ανακοίνωση της ΕΕ ότι θα διαθέσει τα κατασχεμένα 300 δισ. ευρώ της Ρωσίας  για τη στήριξη της ανάκαμψης και των στρατιωτικών αναγκών της Ουκρανίας σύμφωνα με την δήλωση της προέδρου της Ευρωενωσιτικής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η Ρωσία κήρυξε πυρηνικό συναγερμό!

Η συναγερμός αφορά τα πυρηνικά όπλα της Δυτικής και Βόρειας Στρατιωτικής Περιφέρειας και αφορά κυρίως την φόρτωση πυρηνικών κεφαλών σε μαχητικά αεροσκάφη υποστρατηγικά μαχητικά Su-34 και στρατηγικά βομβαρδιστικά Tu-22M και σε υπερ-υπερηχητικά βλήματα Kh-47M2 Kinzhal, αλλά και τα βλήματα Iskander-M που έχουν μεταφερθεί στην Λευκορωσία και μπορούν να πλήξουν σε ελάχιστα λεπτά την Βαρσοβία και το Βερολίνο.

Είναι αξιοσημείωτο ότι το πυραυλικό σύστημα της Λευκορωσίας Polonez-M συμπεριλήφθηκε στις ασκήσεις των πυρηνικών δυνάμεων.

Είναι η πρώτη φορά εδώ και δεκαετίες που πυρηνικές κεφαλές βγήκαν από τους χώρους αποθήκευσης

Σύμφωνα με την διαταγή του Α. Λουκασένκο, διεξάγεται αιφνίδια επιθεώρηση των μη στρατηγικών πυρηνικών όπλων στις ένοπλες δυνάμεις της Λευκορωσίας.

Δύο σχηματισμοί πυραυλικού πυροβολικού της Λευκορωσίας η 587η Μεραρχία και η 465ης Ταξιαρχία πυραύλων οπλισμένων άλλαξαν τις κεφαλές από συμβατικές σε πυρηνικά και αναμένουν εντολές.

Η Μόσχα σε μία λιτή ανακοίνωσή της αναφέρει ότι «Ξεκίνησαν ασκήσεις με τακτικά πυρηνικά όπλα».

Να σημειώσουμε ότι κατά την ορκωμοσία του Ρώσου προέδρου Β.Πούτιν χθες ο Πατριάρχης Κύριλλος της Μόσχας του είπε χαρακτηριστικά:

«Ο αρχηγός του κράτους μερικές φορές πρέπει να λαμβάνει μερικές φορές μοιραίες, τρομερές αποφάσεις που θα προκαλέσουν πολλά θύματα»!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Επιμένει η υποψήφια ευρωβουλευτής της ΝΔ Βίκυ Φλέσσα: «Όλοι μαζί σκοτώσαμε τα παιδιά στα Τέμπη»

Όπως αντίστοιχα είχε πει ο Θ.Πάγκαλος «Όλοι μαζί τα φάγαμε» - Αυτοί πλούτισαν και ο λαός καταστράφηκε

08.05.2024 | 17:05

Η υποψήφια ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Βίκυ Φλέσσα, προέβη σε νέες δηλώσεις, επιμένοντας στην άποψή της ότι «όλοι μαζί σκοτώσαμε» τα θύματα στα Τέμπη.

Συγκεκριμένα, μιλώντας σε πάνελ στο κανάλι του ΣΚΑΪ, η Β.Φλέσσα αφού ανέφερε πώς «η τραγωδία των Τεμπών είναι στα χέρια της δικαιοσύνης» επέμεινε στις απόψεις που είχε εκφράσει πριν μερικές εβδομάδες, αναφέροντας ότι «εάν από το 1981 έως σήμερα όχι μόνο στον ΟΣΕ, αλλά και σε άλλα πεδία, γνωρίζαμε ότι στο τρένο ήταν μέσα το παιδί μας, η μάνα μας και γενικά δικοί μας άνθρωποι, τότε θα κάναμε σωστά τη δουλειά μας. 

Τα παιδιά αυτά όλα μαζί τα σκοτώσαμε, είτε αφορά τα Τέμπη, είτε το Μάτι και είμαστε μία κοινωνία σάπιων ανθρώπων.

Δεν φταίει καμία κυβέρνηση. Κάθε άτομο ξεχωριστά φταίει. Να επιστρέψουμε σε μία κουλτούρα αγάπης. Ζούμε σε μία κουλτούρα βίας και τοξικότητα. Ζούμε σε μία δυστοπική κοινωνία με φόβο».

Την στιγμή που η ελληνική κοινωνία και οι συγγενείς των θυμάτων ζητούν απαντήσεις και θεωρούν ότι υπάρχει κυβερνητική συγκάλυψη, η Βίκυ Φλέσσα επιστρέφει στο κυβερνητικό αφήγημα του 2020  περί ατομικής ευθύνης.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Harry Dent: «Ίσως έχουμε οικονομική κατάρρευση ακόμα και μέσα στις επόμενες… εβδομάδες»!

«Το κρίσιμο ζήτημα εν προκειμένω είναι όχι αν θα έχουμε ύφεση αλλά αν θα έχουμε χρηματοπιστωτική κατάρρευση»

08.05.2024 | 07:50

Πληθαίνουν τις τελευταίες ημέρες οι αναλύσεις που προβλέπουν ένα πολύ άσχημο οικονομικό γεγονός την χρονιά που διανύουμε με αποκορύφωμα την πρόβλεψη του γνωστού οικονομολόγου Harry Dent, o οποίος είπε ότι ίσως υπάρξει οικονομική κατάρρευση ακόμα και μέσα σε λίγες εβδομάδες!

Χαρακτήρισε μάλιστα ως μήνα κλειδί τον Μάιο!

Ειδικότερα, σύμφωνα με τον Harry Dent, μάλλον έχουμε δει τα υψηλά της αγοράς που πρόκειται για την πιο μεγάλη χρονικά και πλέον διογκωμένη «φούσκα» στην ιστορία των χρηματιστηρίων.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ρωσία: «Τα όπλα που στέλνει η Δύση στην Ουκρανία έχουν γεμίσει τις “μαύρες αγορές”»

«Οι Αμερικανοί στέλνουν επιτροπή να δει που έχουν πάει»

08.05.2024 | 22:21

«Η ανεξέλεγκτη παρουσία δυτικών όπλων στο έδαφος της Ουκρανίας θα οδηγήσει σε καταστροφικές συνέπειες για την Ευρώπη.

Κανείς δεν γνωρίζει πού και σε ποιες ποσότητες βρίσκονται τα όπλα», ανέφερε η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών, Μαρία Ζαχάροβα.

Αφορμή για τις δηλώσεις της ήταν η αποστολή από την Ουάσινγκτον μιας «ολόκληρης επιτροπής στην Ουκρανία», για να διακριβώσει που βρίσκεται η βοήθεια που στάλθηκε στο Κίεβο και αν αυτή έχει ρευστοποιηθεί.

«Κανείς δεν ξέρει πού και σε ποιον το καθεστώς του Κιέβου παραδίδει αυτά τα όπλα, γιατί προφανώς ήδη εμφανίζονται σε διάφορα μέρη του κόσμου, συμπεριλαμβανομένης της Δυτικής Ευρώπης».