Τρίτη 7 Μαΐου 2024

Τριτη 7 Μαιου 2024


Πρωτοφανείς καταστάσεις: Εισαγγελείς του Δ.Π.Δ. συγκεντρώνουν στοιχεία εναντίον του Νετανιάχου για εγκλήματα πολέμου - Απειλές των ΗΠΑ προς το Δ.Π.Δ. εάν εκδόσει ένταλμα σύλληψης στον Νετανιάχου!

7/5/2024

Οι εισαγγελείς του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου (ΔΠΔ) πραγματοποίησαν συναντήσεις με το προσωπικό των δύο μεγαλύτερων νοσοκομείων της Γάζας προκειμένου να συγκεντρώσουν στοιχεία εναντίον του Νετανιάχου για εγκλήματα πολέμου που έχει διαπράξει η κυβέρνησή του.

Δύο ανώνυμες πηγές επιβεβαίωσαν στο  Reuters  στις 29 Απριλίου ότι οι εισαγγελείς του ΔΠΔ άκουσαν τις μαρτυρίες αρκετών μελών του προσωπικού του Νοσοκομείου Al-Shifa και του Al-Nasser Hospital – τα οποία έχουν δεχθεί εισβολή από τον ισραηλινό στρατό από την έναρξη του πολέμου τον Οκτώβριο. 

Μια πηγή είπε ότι οι επιχειρήσεις του ισραηλινού στρατού μέσα και γύρω από τα δύο νοσοκομεία θα μπορούσαν να γίνουν μέρος της έρευνας του ΔΠΔ. Οι πηγές αρνήθηκαν να δώσουν περισσότερες λεπτομέρειες και η εισαγγελία του ΔΠΔ αρνήθηκε να σχολιάσει την επιχειρησιακή πτυχή της έρευνας, επικαλούμενη ανησυχίες για την ασφάλεια μαρτύρων και θυμάτων. 

Το ΔΠΔ απάντησε ότι ερευνά και τις δύο πλευρές της σύγκρουσης.

Τον Νοέμβριο, το νοσοκομείο Al-Shifa δέχτηκε εισβολή από τον ισραηλινό στρατό, ο οποίος εκκένωσε το προσωπικό του υπό την απειλή όπλου και μετέτρεψε την εγκατάσταση σε κέντρο κράτησης. Το νοσοκομείο δέχθηκε ξανά επίθεση στις 18 Μαρτίου και εκατοντάδες σκοτώθηκαν σε μια επακόλουθη ισραηλινή επιχείρηση δύο εβδομάδων εντός και γύρω από το ιατρικό κέντρο.

Στο νοσοκομείο Al-Nasser του Khan Yunis εισέβαλαν επίσης ισραηλινά στρατεύματα τον Φεβρουάριο. Όπου αρκετοί άνθρωποι σκοτώθηκαν, μεταξύ των οποίων και ασθενείς. 

Οι παλαιστίνιοι διασώστες ζήτησαν επείγουσες έρευνες και διεθνή παρέμβαση μετά την ανακάλυψη εκατοντάδων πτωμάτων –πολλά αγνώστων ταυτοποίησης– θαμμένων σε ομαδικούς τάφους κοντά στα δύο νοσοκομεία. 

Μερικά από τα πτώματα που βρέθηκαν έδειχναν σημάδια βασανιστηρίων και εκτελέσεων. Ενώ σε άλλα σώματα έλειπαν όργανα. Ανάμεσα στα πτώματα που βρέθηκαν στους ομαδικούς τάφους ήταν πτώματα παιδιών και ηλικιωμένων. 

Οι έρευνες έρχονται μετά από αναφορές ότι το ΔΠΔ προσπαθεί να εκδώσει εντάλματα σύλληψης εναντίον κορυφαίων Ισραηλινών αξιωματούχων – συμπεριλαμβανομένου του πρωθυπουργού Benjamin Netanyahu και του υπουργού Άμυνας Yoav Gallant. 

Απειλές απο ΗΠΑ προς το ΔΠΔ εάν εκδόση ένταλμα σύλληψης στον Νετανιάχου!

Ο Νετανιάχου φέρεται να βρίσκεται σε κατάσταση ακραίας ανησυχίας για το θέμα και ζήτησε την βοήθεια των ΗΠΑ. Σύμφωνα με εβραϊκές αναφορές, η Ουάσιγκτον εμπλέκεται σε μια προσπάθεια να εμποδίσει το ΔΠΔ να εκδώσει τα εντάλματα.

Μια δικομματική ομάδα αμερικανών βουλευτών απείλησε το ΔΠΔ με «αντίποινα» εάν εκδοθούν διεθνή εντάλματα σύλληψης κατά ανώτερων Ισραηλινών αξιωματούχων για εγκλήματα πολέμου που διαπράχθηκαν στη Γάζα.

“Η νομοθεσία για αυτό το σκοπό είναι ήδη στα σκαριά”, είπαν αξιωματούχοι  στο Axios  στις 29 Απριλίου. 

Μάλιστα 12 γερουσιαστές των ΗΠΑ έφτασαν στο σημείο να απειλήσουν τον Εισαγγελέα ΔΠΔ και τη οικογένειά του αν κινηθεί κατά Νετανιάχου!

Το έγγραφο έφερε στη δημοσιότητα η ενημερωτική ιστοσελίδα Zeteo και ο έγκριτος αμερικανός δημοσιογράφος Mehdi Hassan.

Συγκεκριμένα οι 12 Ρεπουμπλικανοί γερουσιαστές που συνυπογράφουν την προκλητική επιστολή, ενημερώνουν τον εισαγγελέα Χαν ότι οποιαδήποτε προσπάθεια του ΔΠΔ να ζητήσει από τον Νετανιάχου και τους συναδέλφους του να λογοδοτήσουν για τις ενέργειές τους στη Γάζα θα ερμηνευθεί «όχι μόνο ως απειλή για την κυριαρχία του Ισραήλ αλλά και για την κυριαρχία των Ηνωμένων Πολιτειών».

Με γλώσσα που δεν αντιστοιχεί σε εκλεγμένους αξιωματούχους μιας παγκόσμιας δύναμης, στην επιστολή αναφέρεται με απειλητικό τόνο: «Στοχοποιήστε το Ισραήλ και θα σας στοχοποιήσουμε», αναφέρουν και συνεχίζουν λέγοντας ότι θα ασκηθούν κυρώσεις «στους υπαλλήλους και τους συνεργάτες σας και θα απαγορευτεί η είσοδος στις ΗΠΑ σε εσάς και τις οικογένειές σας».

Στην επιστολή τους, οι δώδεκα Ρεπουμπλικάνοι γερουσιαστές υπενθυμίζουν στον Χαν ότι οι ΗΠΑ «έδειξαν στον νόμο περί προστασίας των μελών των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων, τα μήκη στα οποία μπορούμε να φτάσουμε για να προστατεύσουμε την κυριαρχία των ΗΠΑ».

Μάλιστα η επιστολή κλείνει με την ανατριχιαστική φράση: «Θεωρήστε ότι σας έχουμε προειδοποιήσει».

Κάτι που παραπέμπει σε ξεκάθαρη απειλή επιπέδου μαφίας!

Η ανακοίνωση του ΔΠΔ για τις απειλές κατά του Εισαγγελέα:

Την Παρασκευή, το γραφείο του γενικού εισαγγελέα που εδρεύει στη Χάγη δημοσίευσε μια άνευ προηγουμένου δήλωση, ζητώντας να σταματήσουν οι απειλές για αντίποινα κατά του ΔΠΔ και οι προσπάθειες να «εμποδίσουν» και να «εκφοβίσουν» τους αξιωματούχους του. Η δήλωση ανέφερε ότι τέτοιες απειλές θα μπορούσαν «να συνιστούν αδίκημα κατά της απονομής δικαιοσύνης» σύμφωνα με το Καταστατικό της Ρώμης.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μήνυση στον Μητσοτάκη απο 170 πολίτες ως αυτουργό της συγκάλυψης του εγκλήματος στα Τέμπη – Ανάμεσα τους υπουργοί και δικαστές!

7/5/2024   

Γνωρίζουμε πως στην Ελλάδα η μαφία είναι πολύ ισχυρή – μόνο στην υπόθεση Noor-1 είχαμε 11 μάρτυρες νεκρούς χωρίς να κουνηθεί φυλο. Οι πολίτες αποδεχόμενοι την κατάσταση περιορίζονται σε αστειάκια στο διαδύκτιο.. Γνωρίζουμε επίσης πως μέρος αυτής της μαφίας είναι η πολιτική και δικαστική εξουσία. Που σημαίνει πως: αν δεν εξυγιανθεί, δεν θα υπάρξει ποτέ δικαιοσύνη!

Σίγουρα δεν γνωρίζουμε το μέγεθος της διαπλοκής αλλα μπορούμε να πάρουμε μια ιδέα απο το πως ενήργησαν στην υπόθεση συγκάλυψης στα Τέμπη, όπου έχουν αλλοιώσει όλα τα αποδεικτικά στοιχεία απο εικόνες, ηχητικά και βίντεο. Το ίδιο βλέπουμε και 6 χρόνια μετά το έγκλημα στο Μάτι, όπου οι κατηγορούμενοι όχι μόνο αθωώθηκαν αλλά και αναβαθμίστηκαν επί των ημερών της σημερινής κυβέρνησης!

Γιαυτό είναι τόσο σημαντική η υπόθεση στα Τέμπη! Για πρώτη φορά κάποιοι προσπαθούν να αγγίξουν την καρδιά του προβλήματος, και δεν είναι άλλοι απο τους συγγενείς των θυμάτων στα Τέμπη!

170 πολίτες κατηγορούν τον πρωθυπουργό ως αυτουργό της επιχείρησης συγκάλυψης του εγκλήματος στα Τέμπη

Ως αυτουργό και ηθικό αυτουργό ενεργειών που οδήγησαν στη συγκάλυψη του εγκλήματος των Τεμπών μηνύουν τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη 170 πολίτες, ανάμεσά τους και συγγενείς θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών.

Οι μηνυτές εξαπολύουν δριμύ κατηγορώ όχι μόνο σε πολιτικά πρόσωπα αλλά και σε συγκεκριμένους δικαστικούς λειτουργούς –ζητάνε την ποινική τους δίωξη– των οποίων η αδράνεια επέτρεψε τη μη διαφύλαξη κρίσιμων πειστηρίων αλλά και την τέλεση σωρείας εγκληματικών πράξεων, που με τη σειρά τους οδήγησαν στην αλλοίωση του πεδίου του εγκλήματος.

Πρόκειται για τους τότε αρμόδιους: την ανακρίτρια Ελένη Σούρλα, τον εισαγγελέα Απόστολο Τζαμαλή και τον προϊστάμενο στην Εισαγγελία Εφετών Λάρισας Σταμάτη Δασκαλόπουλο, ο οποίος μάλιστα είχε διοριστεί από τον τότε εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ισίδωρο Ντογιάκο ως εποπτεύων των ανακρίσεων.

Αυτός κινούσε τα νήματα!

Σύμφωνα με την πολυσέλιδη μήνυση, ο Κυρ. Μητσοτάκης είναι αυτός που κινούσε τα νήματα και άρα είναι υπεύθυνος για όλα, όπως και την «αδρανοποίηση των αρμόδιων Δικαστικών Λειτουργών» με «συνέπεια να καταλυθεί η διάκριση των εξουσιών και η ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης». Τον κατηγορούν επίσης για την αδράνεια των αρχών αλλά πως εξαπάτησε τους εκλογείς!

Ενδεικτικό απόσπασμα από τη μήνυση-φωτιά, η οποία κατονομάζει ως συνηπεύθυνους τον υπουργό Γεώργιο Γεραπετρίτη, τον υφυπουργό Χρήστο Τριαντόπουλο, αλλά και το σύνολο των μελών του κυβερνητικού κλιμακίου, τον υπουργό Χρήστο Στυλιανίδη και τον διευθύνοντα σύμβουλο του ΟΣΕ Παναγιώτη Τερεζάκη, καθώς σύμφωνα με τους μηνυτές ευθύνεται για το αδίκημα του σφετερισμού και κατάχρησης της εκτελεστικής εξουσίας, με σκοπό και αποτέλεσμα την πρόσκαιρη κατάλυση της συνταγματικά εγγυημένης διάκρισης των εξουσιών και της ανεξαρτησίας της Δικαιοσύνης (άρθρο 134 ΠΚ), της εξαπάτησης εκλογέων (άρθρο 162 ΠΚ) αλλά και της ηθικής αυτουργίας (άρθρο 46 ΠΚ) στα αδικήματα της παράβασης καθήκοντος (259 ΠΚ), της υπόθαλψης εγκληματία (231 ΠΚ), της απάτης σε βάρος του δημοσίου (άρθρο 386 παρ. 2 ΠΚ) και της ψευδορκίας (224 ΠΚ).



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πεινασμένοι Παλαιστίνιοι πολίτες έπεσαν νεκροί στην προσπάθειά τους να φτάσουν σε τρόφιμα που έπεσαν από αέρος και προσγειώθηκαν στην κορυφή ενός κτιρίου που είχε προηγουμένως βομβαρδιστεί από την ισραηλινή κατοχή και κατέρρευσε.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τουρκία: Ισραηλινό δίκτυο διακίνησης οργάνων εξαρθρώθηκε κατά τη διάρκεια μεταμοσχεύσεων

Σύμφωνα με είδηση των τουρκικών ΜΜΕ εξαρθρώθηκε ισραηλινό δίκτυο συγκομιδής και μεταμόσχευσης οργάνων με βάση την Τουρκία.

06 Μαΐου 2024 | 01:10

Oμάδες της αστυνομίας στα Άδανα συνέλαβαν 11 υπόπτους, ανάμεσά τους πέντε Ισραηλινούς και δύο Σύρους, με την κατηγορία της εμπορίας οργάνων. Συγκεκριμένα η Daily Sabah της Τουρκίας αναφέρει πως οι συλλήψεις έγιναν κατά τη διάρκεια παράνομης μεταμόσχευσης.

Ο κλάδος καταπολέμησης του λαθρεμπορίου και των συνοριακών πυλών της Επαρχιακής Διεύθυνσης Ασφαλείας ξεκίνησε την έρευνα μετά την εξέταση των διαβατηρίων επτά ατόμων που έφτασαν στα Άδανα από το Ισραήλ πριν από περίπου ένα μήνα με αεροπλάνο.

Δύο από αυτά τα άτομα, ο A.S. (20 ετών) και ο Z.M.Z. (21 ετών), και οι δύο υπήκοοι Συρίας, βρέθηκαν να έχουν πλαστά διαβατήρια. Σύμφωνα με το The Cradle, με αφορμή τις συλλήψεις στην Τουρκία, η μαύρη αγορά οργάνων ανθεί στο Ισραήλ, την ώρα που έχει κατηγορηθεί και για κλοπή οργάνων από Παλαιστινίους, αλλά και νεκρούς Ισραηλινούς στρατιώτες. Οι σχέσεις Ισραήλ-Τουρκίας πάνε από το κακό στο χειρότερο, ειδικά μετά την στοχοποίηση συνεργείου του TRT Arabi από ισραηλινό τεθωρακισμένο, στον προσφυγικό καταυλισμό Νουσεϊράτ της Γάζας.

Τι αποκάλυψαν οι έρευνες

Περαιτέρω έρευνα αποκάλυψε ότι οι Σύροι υπήκοοι A.S. και Z.M.Z. είχαν καταλήξει σε συμφωνία με τους Ισραηλινούς υπηκόους S.A.S. (68) και E.A.M. (28) για μεταμόσχευση νεφρού στα Άδανα έναντι χρημάτων.

Μετά από τεχνική και φυσική παρακολούθηση, η αστυνομία πραγματοποίησε επιχείρηση και συνέλαβε τους υπόπτους, συμπεριλαμβανομένων των Σύρων και των Ισραηλινών.

Κατά τη διάρκεια ερευνών στις κατοικίες των υπόπτων κατασχέθηκαν 65.000 δολάρια, 10.400 TL (σ.σ. Τουρκικές Λίρες, 321,77 δολάρια), 994 ισραηλινά σέκελ (267,26 δολάρια) και πολλά πλαστά διαβατήρια. Οι ύποπτοι υποβλήθηκαν σε υγειονομικό έλεγχο στη μονάδα ιατροδικαστικής ιατρικής των Αδάνων πριν συλληφθούν από την αστυνομία.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τεράστιο σκάνδαλο: Μεγάλες φαρμακευτικές εταιρίες (Bayer & Revlon Healthcare), πουλούσαν εν γνώσει τους προϊόντα μολυσμένα με τον ιό HIV και την ηπατίτιδα C, αποκαλύπτει με έγγραφα η Telegraph!

6/5/2024

Μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες, συμπεριλαμβανομένων των Bayer και της Revlon Healthcare, πουλούσαν εν γνώσει τους προϊόντα αίματος που είχαν μολυνθεί με HIV και ηπατίτιδα C στην Εθνική Υπηρεσία Υγείας της Βρετανίας (NHS)

Οι αποκαλύψεις ήρθαν ως μέρος μιας εθνικής έρευνας για χιλιάδες περιπτώσεις αιμορροφιλικών που προσβλήθηκαν από HIV και ηπατίτιδα C από μολυσμένα προϊόντα αίματος τη δεκαετία του 1970 και του 1980, σύμφωνα με την Daily Telegraph.

Τα στελέχη της εταιρείας αποφάσισαν να προμηθεύσουν τα μολυσμένα τους προϊόντα στις ασιατικές χώρες, επειδή το AIDS εκεί θεωρούνταν μικρότερο πρόβλημα:

Εσωτερικά έγγραφα από την Armor Pharmaceuticals της Bayer και της Revlon Healthcare που έβγαλε στη δημοσιοτητα η Telegraph δείχνουν ότι οι εταιρείες γνώριζαν ότι τα προϊόντα τους Factor VIII ήταν μολυσμένα, αλλά παρόλα αυτά τα πούλησαν.

Στην περίπτωση της Bayer, ένα σχέδιο εσωτερικού μάρκετινγκ το 1985 προώθησε τα μολυσμένα με τον ιό HIV προϊόντα στην Ασία, επειδή «το AIDS δεν είχε γίνει μείζον ζήτημα στην Ασία» λόγω περιορισμένων κρουσμάτων. Η εταιρεία περιέγραψε πώς θα πουλούσε τα προϊόντα επίτηδες σε χώρες όπως η Ταϊβάν, το Χονγκ Κονγκ, η Μαλαισία, η Σιγκαπούρη και η Αργεντινή.

Ομοίως, όταν η Armor ανακάλυψε τον HIV στο θερμικά επεξεργασμένο προϊόν παράγοντα VIII, το οποίο υποτίθεται ότι ήταν στείρο, αναφέρθηκαν στην ανακάλυψη απλώς ως «πρόβλημα μάρκετινγκ».

«Το θέμα δεν είναιη μόλυνση, αλλά το μάρκετινγκ», δήλωσε ο Δρ Μάικ Ρόντελ, αντιπρόεδρος ρυθμιστικών και τεχνικών υποθέσεων της Revlon Healthcare. Πίστευε, ότι η εταιρεία θα μπορούσε να χάσει 6 εκατομμύρια δολάρια από πωλήσεις.

Ακόμη και όταν βρέθηκε αντιμέτωπη με άμεσες ενδείξεις ότι ο παράγοντας VIII της Armour μετέδιδε τον ιό HIV σε ασθενείς, η εταιρεία αρνήθηκε ότι είχε ανακαλύψει τον ιό HIV στο προϊόν της. Στη συνέχεια, η εταιρεία καθυστέρησε επίτηδες να αναφέρει τα ευρήματά της στο Βρετανικό Υπουργείο Υγείας.

Η καθυστέρηση της εταιρείας σήμαινε ότι περισσότεροι άνθρωποι, συμπεριλαμβανομένων παιδιών, θα μολύνονταν από τον ιό HIV, πριν από την απόσυρση του προϊόντος στη βρετανική αγορά.

Περισσότεροι από 1.250 άνθρωποι προσβλήθηκαν από τον ιό HIV στο Ηνωμένο Βασίλειο από τα μολυσμένα προϊόντα παράγοντα VIII και περίπου 5.000 ακόμη προσβλήθηκαν από ηπατίτιδα C.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΤΟΥ ΚΟΥΤΟΥΖΩΦ, ΠΛΑΝΑΤΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΤΕΠΕΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΟΥ ΔΝΕΙΠΕΡΟΥ

Οι Ρώσοι δημοσίευσαν βίντεο το οποίο δείχνει νεκρούς Γάλλους στρατιώτες

https://www.youtube.com/watch?v=tXA3gyPWPvI



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αυτοκίνητο της αυτοκινητοπομπής της Βασιλικής Φρουράς της Σαουδικής Αραβίας ανατινάχθηκε, στο Ερ Ριάντ.

Υπάρχουν θύματα.

Εκφράζονται υποψίες, για προσπάθεια εξολόθρευσης του πρίγκιπα Σαλμάν.

Νωρίτερα, η Σαουδική Αραβία καταδίκασε με τον πιο έντονο τρόπο την εισβολή του Ισραήλ, στην Ράφα και ζήτησε την άμεση απομάκρυνση των κατοχικών Ισραηλινών στρατευμάτων, ενώ ΑΠΑΙΤΗΣΕ, από την διεθνή κοινότητα να επέμβει, ώστε να σταματήσει αμέσως η γενοκτονία, που συντελούν οι κατοχικές δυνάμεις, σε βάρος του άμαχου πληθυσμού.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Λίγο μετά την έκκληση του Ζελένσκι, προς την Δύση, να μην αναγνωρίσουν τον Βλαδίμηρο Πούτιν, ως νόμιμο Πρόεδρο της Ρωσικής Ομοσπονδίας, ήρθε η απάντηση, του Υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ.

"Οι ΗΠΑ αναγνωρίζουν τον Βλαδίμηρο Πούτιν, ως Πρόεδρο της Ρωσίας" (Επικεφαλής του Γραφείου Τύπου Μάθιου Μίλερ).

Κάτι Βαλτικές χώρες, Πολωνίες και Γερμανίες την πάτησαν σαν τον δικό μας Κούλη, που ακόμη αναγνωρίζει, ως νόμιμο Πρόεδρο της Βενεζουέλας τον Γκουαϊδό.

Σχολιο.- που είναο ο Juan Guaidó?

Τελευταία φορα που τον είδα περπαταγε μόνος του εξω από ένα Αεροδρόμιο που δε τονε αφησανε να μπει σε Αεροπλάνο για τη Colombia ..

Ο ηγέτης της αντιπολίτευσης της Βενεζουέλας Γκουαϊδό εκδιώχθηκε από την Κολομβία

Ο Χουάν Γκουαϊδό λέει ότι αποβλήθηκε λίγες ώρες μετά την άφιξή του. το Μπογκοτά λέει ότι έφτασε «παράτυπα».

Ο ηγέτης της αντιπολίτευσης της Βενεζουέλας Χουάν Γκουαϊδό λέει ότι εκδιώχθηκε από την Κολομβία λίγες ώρες αφότου έφτασε στην Μπογκοτά για να προσπαθήσει να συναντήσει συμμετέχοντες σε διεθνές συνέδριο για να συζητήσουν την πολιτική κρίση της χώρας του.

Σχολιο.- Δεν είχε και καημό ο Πούτιν αν δεν τον αναγνώριζαν οι ΗΠΑ αλλά ας ανοίξουμε μια βότκα

Σχολιο.- Να πάρει θέση και ο προσκυνητής του σουλτάνου Γεραπετρίτης.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Και το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, στις κινητοποιήσεις, για την Γάζα.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ξεκίνησε η επίθεση του Ισραήλ στην Ράφα.

Το Ισραηλινό πολεμικό συμβούλιο επικύρωσε την εισβολή.

Η γενοκτονία συνεχίζεται, μπροστά στα μάτια της απαθούς διεθνούς πολιτικής κοινότητας, που υπακούει πιστά, στο Αμερικανο-σιωνιστικό λόμπυ.

Το ίδιο λόμπυ εργάζεται σκληρά, για να σταματήσει την έκδοση απόφασης του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου της Χάγης, για την σύλληψη της ηγεσίας του Ισραήλ. Εξαπολύει απειλές κατά των μελών του δικαστηρίου, αν και οι ΗΠΑ δεν το έχουν αναγνωρίσει.

Σχολιο.- Έξω φρενων γινόμαστε με αυτή την απάθεια της πολιτισμένης δήθεν Δύσης. Και έχουμε και τον πανιβλακα Γεραπετριτη να επαιρεται ότι είμαστε σύμμαχοι με το Ισραήλ, δηλαδή συμμέτοχοι στην γενοκτονία των ταλαιπωρων παλαιστηνιων.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Επείγον κάλεσμα για συγκέντρωση αλληλεγγύης στον λαό της Ράφα, στον λαό της Παλαιστίνης. Στις 6.30 στην πλατεία Συντάγματος.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ζούμε σε ένα παρανοϊκό κόσμο όπου δεν υπάρχει δικαιοσύνη. Αν υπήρχε δικαιοσύνη, αυτή την στιγμή κάποιοι θα ήταν σε ψυχιατρικές φυλακές και κάποιοι άλλοι που νομοθέτησαν και αποφάσισαν αυτό το μωράκι να μην γνωρίσει μάνα θα ήταν στις κανονικές φυλακές ισόβια !

https://twitter.com/i/status/1787612558897132018



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τώρα! Κόλαση και στην Ράφα!

Θάνατο στους Ισραηλινούς ναζί που συνεχίζουν την γενοκτονία των Παλαιστινίων!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Όταν το Βλαμμένο το Κούλη με την Πάπισα Γκραμπόφσκι αντέγραψαν το Ρουβά με τη Ζυγούλη και έγιναν ρεζίλι ....Ο Ρουβάς με την Ζυγούλη το έκαναν για προβολή Το βλαμμένο για να χωνέψει το αρνί ....Ρε βλαμμένε Κούλη όταν τρωμε και μάλιστα πολυ ο οργανισμός μας επικεντρώνεται στην πέψη, κατευθύνοντας το αίμα προς το γαστρεντερικό σύστημα δημιουργώντας έλλειμα αίματος στον εγκέφαλο. Αυτό μπορεί να προκαλέσει αίσθημα δυσφορία, ή ακόμα και υπνηλία που φέρνει και ναυτία . Γιαυτό ρε ηλίθιε όταν τρώμε πολύ νυστάζουμε και την πέφτουμε...Βλάκα που μου ήθελες να γίνεις Γιατρός ...αγράμματε !!!!

Αποφύγετε την ποδηλασία ή την άσκηση αμέσως μετά από ένα βαρύ γεύμα. 

Προτιμήστε την ανάπαυση ....



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αμερικανοί γερουσιαστές απειλούν ευθέως τους δικαστές του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου και τις οικογένειές τους -στην περίπτωση που εκδώσουν εντάλματα σύλληψης για τους υπεύθυνους της φρίκης στην Παλαιστίνη…

Σχολιο.- Το τελευταίο στάδιο του ατλαντισμου, η παραθεσμική και μαφιόζικη διεθνής αλητεία.

Μόνο ψόφο. Nothing less will do.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟΣ ΤΙΓΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΤΙΝΟΣ ΧΩΡΙΣ ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ...

Συγκέντρωση Αλληλεγγύης στή Παλαιστινη

Πλατ.Συνταγματος τριτη 7 Μαη 2024 18.30 μμ

Οι αλητήριοι μακελάρηδες του Ναζιστικού κράτους - βαρος καί ντροπη τής ανθρωποτητας - μαζί μέ τους υποκριτές ιμπεριΛΗστες που δηθεν ενδιαφερονται γιά την κατάπαυση τού πυρός ενώ τήν ιδια στιγμή τούς προμηθευουν βαρεα οπλα καί πυρομαχικά συνεχίζοντας νά εμπαίζουν τούς λαούς οτι ενδιαφερονται γιά την Ειρηνη ενω αιματοκυλούν καθημερινά τούς αμμαχους παλαιστινίους παιδάκια-γυναίκες-ηλικιωμενους με 35.000 νεκρούς μεχρι στιγμής καί πανω απο 75.000 βαρια τραυματίες...



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



7/5/2024     -     7.00

- Εν αναμονή της τελετής ορκωμοσίας του Ρώσου Προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν για την τελευταία του, 6ετή θητεία σε αυτό το πόστο, έχουν συσσωρευτεί αρκετές ενδιαφέρουσες ειδήσεις από τον «περίγυρο» της ρωσικής ΕΣΕ.

* Την επίσκεψη του Κινέζου Προέδρου Σι Τζινπίνγκ στο Παρίσι και τις απεγνωσμένες προσπάθειες του γνωστού «διδύμου της συμφοράς» Μακρόν – Φον ντερ Λάιεν να τον… «πείσουν» να «βάλει χέρι» στη Ρωσία αναφορικά με τη διεξαγωγή της ΕΣΕ. Οι δηλώσεις που ακολούθησαν (ειδικά αυτές του Μακρόν) απέδειξαν περίτρανα ότι, όχι μόνο η προσπάθεια άσκησης πιέσεων προς την Κίνα έπεσαν στο κενό, αλλά ήταν χαρακτηριστικό δείγμα αναδίπλωσης της Γαλλίας και απέναντι στη Ρωσία. Ειδικά μετά τις πρόσφατες δηλώσεις περί αποστολής Γάλλων στρατιωτικών της «Λεγεώνας των Ξένων» προς βοήθεια των VSU στη λεγόμενη «Ουκρανία», οι πρώτες απαντήσεις της ρωσικής πλευράς (και κυρίως η εξουδετέρωση ικανού αριθμού Γάλλων στρατιωτικών στο Σλαβιάνσκ και τα μέτωπα της Αβντέγεφκα και του Τσάσοφ Γιαρ) μάλλον αποτέλεσαν «παγωμένο ντους» για τον Γάλλο Πρόεδρο, ο οποίος ωσάν Απόστολος Πέτρος… απαρνήθηκε τρις τα προλεγόμενά του…

* Τη σκληρή απάντηση της Ρωσίας στις δηλώσεις του Βρετανού Υπ.Εξ. Ντέιβιντ Κάμερον περί δυνατότητας του καθεστώτος Ζελένσκι να χτυπά με βρετανικής κατασκευής όπλα «νόμιμα» στο έδαφος της Ρωσίας. Πέραν της κλήσης του Βρετανού πρεσβευτή στη Μόσχα στο ρωσικό Υπουργείο Εξωτερικών και την επίδοση νότας διαμαρτυρίας, η ρωσική πλευρά προχώρησε σε ένα «διπλό» βήμα αυστηρής προειδοποίησης: αρχικά, με εντολή του Προέδρου Πούτιν, υπό την ιδιότητα του ανώτατου διοικητή των ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων, δόθηκε η εντολή προς το ρωσικό ΓΕΕΘΑ για την πραγματοποίηση κοινών στρατιωτικών ασκήσεων των δυνάμεων της Στρατιωτικής Διοίκησης Ανατολής του ρωσικού Στρατού Ξηράς και του Στόλου της Μαύρης Θάλασσας του ρωσικού Πολεμικού Ναυτικού. Η ιδιαιτερότητα της άσκησης είναι, ότι θα δοκιμαστεί η χρήση μη στρατηγικών (τακτικών-επιχειρησιακών) πυρηνικών όπλων. Ακολούθως το ρωσικό Υπουργείο Εξωτερικών εξέδωσε ανακοίνωση, όπου αναφέρεται ότι σύντομα αναμένεται να φτάσουν στο έδαφος της χώρας των ουκρανοναζί τα πρώτα μαχητικά αεροσκάφη τύπου F-16 (παραγωγής ΗΠΑ). Τα συγκεκριμένα αεροσκάφη έχουν δυνατότητα να φέρουν τόσο μη πυρηνικά, όσο και πυρηνικά βλήματα. Ανεξαρτήτως όμως του ποια από τις 2 εκδοχές του συγκεκριμένου αεροσκάφους θα δοθούν στο καθεστώς Ζελένσκι, η ρωσική πλευρά θα θεωρήσει τα συγκεκριμένα αεροσκάφη ως φέροντα πυρηνικά βλήματα και θα τα αντιμετωπίσει με τα ανάλογα όπλα, όχι μόνο στον εναέριο χώρο της χώρας των ουκρανοναζί, αλλά και εκτός αυτού, αφού θεωρεί την κίνηση παράδοσης των F-16 στο καθεστώς Ζελένσκι ως κλιμάκωση της έντασης από πλευράς ΝΑΤΟ.

* Την απόπειρα πλήγματος από πλευράς VSU στον ρωσικό πολεμικό ναύσταθμο Ούζκαγια στα δυτικά της Κριμαίας με 5 επιθαλάσσια drones και την επιτυχημένη αντιμετώπισή τους από την πλευρά του ρωσικού Πολεμικού Ναυτικού (τα περισσότερα καταστράφηκαν από πυρά ελικοπτέρου Ka-29 του ρωσικού Στόλου της Μαύρης Θάλασσας).

* Να σημειωθεί εδώ, ότι η ρωσική αντιαεροπορική άμυνα είναι σε κατάστασης ετοιμότητας για πιθανή μαζική επίθεση ουκρανικών επιθετικών drones και βαλλιστικών πυραύλων (Vampire, HIMARS κ.ά.) από νωρίς το πρωί, πριν από την τελετή ορκωμοσίας του Βλαντίμιρ Πούτιν. Ένας εκ των πιθανών στόχων δεν αποκλείεται να είναι και η γέφυρα της Κριμαίας, η καταστροφή της οποίας έχει μετατραπεί σε ένα είδος «φετίχ» για τους ναζί χουνταίους του Κιέβου.

* Τη συνέχιση των ουκρανικών πληγμάτων σε κατοικημένες περιοχές και εναντίον αμάχων πολιτών. Σε μια απίστευτη τραγωδία στην Περιφέρεια Μπέλγκοροντ χτες το πρωί, ουκρανικά drones (4 τον αριθμό) στόχευσαν και χτύπησαν εν κινήσει λεωφορείο που μετέφερε στο χώρο εργασίας τους εργαζόμενους σε τοπική κτηνοτροφική μονάδα και κάποιους ακόμη απλούς πολίτες. Από το πλήγμα έχασαν ακαριαία τη ζωή τους 7 επιβάτες του λεωφορείου, ενώ άλλοι 40 (μεταξύ τους και 2 παιδιά) τραυματίστηκαν περισσότερο ή λιγότερο σοβαρά.

* Τη συνέχιση, στον αντίποδα, των στοχευμένων ρωσικών επιθέσεων σε στρατηγικής σημασίας υποδομές σε διάφορες περιοχές της χώρας των ουκρανοναζί, με προεξάρχουσες τις Περιφέρειες Χαρκόβου, Σούμι, Ντνιεπροπετρόφσκ, Νικολάγεφ και Οδησσού, καθώς και τα κατεχόμενα από τη χούντα του Κιέβου τμήματα της ΛΔ Ντονιέτσκ και της Περιφέρειας Ζαπορόζιε.

* Την άσκηση ποινικών διώξεων από την Ανώτατη Ανακριτική Επιτροπή της Ρωσίας σε μια σειρά προσώπων που έπαιξαν ή/και παίζουν ρόλο στα πολιτικά και στρατιωτικά πράγματα της χώρας των ουκρανοναζί, μετά από αυτές που ανακοινώθηκαν για τα πρόσωπα των Βλαντίμιρ Ζελένσκι και Πετρό Ποροσένκο (νυν και πρώην «Προέδρου» της χώρας). Ανάμεσα στα πρόσωπα αυτά θα συναντήσουμε πχ τους: Λιτβινένκο και Ντανίλοφ, πρώην Γραμματείς του SNBO (Συμβουλίου Εθνικής Άμυνας και Ασφάλειας), Ναλιβάιτσενκο, πρώην επικεφαλής της SBU, Πετρένκο, πρώην «Υπουργό» Δικαιοσύνης, Κούμπιβ, πρώην διοικητή της Εθνικής Τράπεζας της «Ουκρανίας», Σλαπάκ, πρώην «Υπουργό» Οικονομικών (για τη χρηματοδότηση της λεγόμενης «Αντιτρομοκρατικής Επιχείρησης» των VSU ήδη από το 2014), Κλίμκιν, πρώην «Υπουργό» Εξωτερικών, Αβάκοφ, πρώην «Υπουργό» Εσωτερικών, Γκρόισμαν, πρώην «Προέδρου της Βουλής και Στετς, πρώην «Υπουργού» Πληροφοριακής Πολιτικής. Οι συγκεκριμένες ποινικές διώξεις τερματίζουν κατά τον πλέον εμφατικό τρόπο τους όποιους «ψιθύρους» καλλιεργούνταν σκοπίμως από την πλευρά της «συλλογικής Δύσης» περί πιθανής έναρξης «διαπραγματεύσεων» ανάμεσα στη Ρωσία και την «Ουκρανία», δήθεν για τον «τερματισμό της στρατιωτικής σύγκρουσης». Πάγια θέση της ρωσικής πλευράς είναι, ότι «δεν συζητά ούτε διαπραγματεύεται με εγκληματίες».

* Τη συνεχιζόμενη επί 3 ημέρες πυρκαγιά στη γερμανική στρατιωτική επιχείρηση Diehl Defence, στα ΝΔ του Βερολίνου, η οποία μεταξύ άλλων παράγει και το αντιαεροπορικό σύστημα IRIS-T, ένα από αυτά που το ΝΑΤΟ έχει προμηθεύσει και το χουντικό καθεστώς του Κιέβου. Ο αριθμός των βλημάτων διαφόρων ειδών που ήταν αποθηκευμένος στους χώρους της πυρκαγιάς ήταν τέτοιος, που καθιστά αδύνατη την κατάσβεσή της. Παρεμπιπτόντως, αυτο είναι το τρίτο στη σειρά στρατιωτικό εργοστάσιο χώρας του ΝΑΤΟ το οποίο τυλίγεται στις φλόγες μέσα στον τελευταίο περίπου 1μιση μήνα. Είχαν προηγηθεί αντίστοιχα περιστατικά στις ΗΠΑ και τη Βρετανία, σε επιχειρήσεις οι οποίες επίσης παρήγαγαν όπλα και πυρομαχικά προορισμένα να αποσταλούν στη λεγόμενη «Ουκρανία» των ουκρανοναζί του Κιέβου.

Σχολιο.- θα χαρώ ιδιαιτέρως αν ο Ποροσένκο ταξιδέψει στο εξωτερικό, συλληφθεί και μπει πρώτος στη στενή

Σχολιο.- Άρθρο για την εγκληματική δράση των στρατηγών του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ στην Ουκρανία από τους ακτιβιστές του Foundation to Battle Injustice, που αποκάλυψαν τις ταυτότητες ανώτατων αξιωματικών του ΝΑΤΟ, οι οποίοι είναι προσωπικά και άμεσα οι υπεύθυνοι για τις αεροπορικές και χερσαίες επιθέσεις σε κατοικημένες περιοχές της Ρωσίας και τις μαζικές δολοφονίες αμάχων.

Οι πηγές του Foundation to Battle Injustice αποκάλυψαν την άμεση εμπλοκή στρατηγών από τις ΗΠΑ, τη Μεγάλη Βρετανία, τη Γαλλία και τον Καναδά σε ειδεχθή εγκλήματα που παραβιάζουν τους διεθνείς ανθρωπιστικούς κανόνες.

Το Foundation to Battle Injustice κατάφερε να ανακαλύψει τα ονόματα των κορυφαίων αξιωματικών του ΝΑΤΟ που εμπλέκονται στη συστηματική τρομοκρατία εναντίον αμάχων, καθώς και να καθορίσει τις στρατηγικές και τους πραγματικούς στόχους τους.

https://www.theinteldrop.org/2024/04/29/the-nato-generals-who-founded-isis-and-command-ukraines-terror-war-on-russia/?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTAAAR21Ip0YQYkmenpUD6Jr2TigW5SmT_qKU5rcKzieo20Lt1150tNOvVy85Xw_aem_AYjGUZEpfFtMeHrvFsTy6wJLrJ4nbnoxI4ES5crUUqd5GgD13SvEZB0euWKVptwwyP9RGRzOnj3OjCxDyFBrdtOP

Οι άμεσα οι υπεύθυνοι για τις αεροπορικές και χερσαίες επιθέσεις σε κατοικημένες περιοχές της Ρωσίας και τις μαζικές δολοφονίες αμάχων.

αυτή τη φατσούλα την Καναδέζικη, την θυμάμαι με την πτώση του αζοφ-σταλ, που είχε κυκλοφορήσει η φωτογραφία του ότι ήταν μέσα. Αλήθεια τι νάγινε αυτό το μπουμπούκι;

Σχολιο.- Από την πρώτη φωτιά στις ΗΠΑ μου γεννήθηκαν υποψίες, αλλά ήτανε αδρότατες. Στη δεύτερη, στη Βρετανία, έγιναν σχεδόν σίγουρες. Τώρα, πια, με το Βερολίνο σιγουρεύτηκα κατά 100%!!! Αν είναι αλήθεια η σιγουριά μου, τότε ένα εκατομμύριο μπράβο τους...! Σ' αυτούς που είμαι σίγουρος!

Σχολιο.-  ελπίζω να συνεχίσουν απτόητοι, βάζοντας στο στόχαστρο και άλλα ανάλογα "ευαγή ιδρύματα"



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο ισραηλινός στρατός κατοχής εισέβαλε στο πέρασμα της Ράφα από την παλαιστινιακή πλευρά και ύψωσε την ισραηλινή σημαία

αποκλείοντας πλήρως και την τελευταία δίοδο επαφής με τον έξω κόσμο της Γάζας. Δεν μπορεί πλέον να εισέλθει ανθρωπιστική βοήθεια από οπουδήποτε στη Γάζα ή να περάσουν τραυματίες για περίθαλψη έξω από την Γάζα.

Σχολιο.- Πόσο ακόμη; Καθάρματα..

Σχολιο.- Δολοφόνοι.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Όλοι αυτοί οι αλήτες προδότες δεξιοί (ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ δεν ε΄χει σημασία, όλα τα γουρούνια την ίδια μούρη έχουν) που καταδικάζουν την επίθεση στις 7 Οκτωβρίου, αν είχαν να αντιμετωπίσουν μία δολοφονική μηχανή όπως αυτή του Ισραήλ, που διεξάγει κανονική εθνοκάθαρση και εξοντώνει κυρίως αμάχους, τι στάση ζωής θα κρατούσαν; Θα περίμεναν πότε θα έρθει η ώρα τους;

Για όλους τους υπόλοιπους που βλέπουμε όλη αυτή την θηριωδία από τα σπίτια μας, ο δρομός είναι ένας!

Μποϊκοτάζ στο Ισραήλ μέχρι να σβήσει από τον χάρτη!

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ψεκάζουν πάνω απο τα αστικά κέντρα. Τα ίδια Ουγγαρία. Ταξιδεύεις και όπου δεν έχει πόλεις ο ουρανός καθαρός, μόλις φτάνεις σε πόλη κατευθείαν απο πάνω ρίχνουν.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κατευθυντήριο έγγραφο του 2000 του αποικιοκρατικού ξεφτιλοΟΗΕ αναφέρει πως η αντικατάσταση των πληθυσμών "Είναι μια λύση στην παρακμή και γήρανση πληθυσμών"

Τόσοι πολέμοι με αποτέλεσμα την βίαιη εκδίωξη των ανθρώπων από την γη τους και ένας μηχανισμός "καλωσορίσματος" και "ανοιχτών συνόρων" από πράκτορες μυστικών υπηρεσιών και ΜΚΟ, αποδεικνύουν πως αυτό το έγγραφο δεν έμεινε στα συρτάρια αλλά πήρε και σάρκα και οστά και εφαρμόζεται από όλες τις Κυβερνήσεις παγκοσμίως.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η απόπειρα δολοφονίας του πρίγκιπα διαδόχου της Σαουδικής Αραβίας, Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν, δεν είναι μικρότερο περιστατικό για τη Μέση Ανατολή από τη δολοφονία του Κένεντι.

Υπάρχει κάποιο είδος δύναμης στον κόσμο που δεν σταματά μπροστά σε τίποτα. Δεν υπάρχουν πολλές τέτοιες δυνάμεις. Που να ανατινάζουν τα Nord Streams, να πυροδοτουν τον πόλεμο στην Ουκρανία και να προσπαθούν να απομακρύνουν τους ανεπιθύμητους κληρονόμους.

Η Σαουδική Αραβία είναι το κλειδί για τους κανόνες πετρελαίου του Μεγάλου Παιχνιδιού.

Και πρόκειται για μια δύναμη που δεν έχει αρκετή δύναμη. Αλλιώς γιατί να φτάνουν σε τέτοιες ακρότητες?

Οι Σαουδάραβες δεν θα αργήσουν με τις εκδοχές.

Και θα είναι πολύ ενδεικτικό και διασκεδαστικό εάν ο δυτικός Τύπος αρχίσει να προβάλλει την εκδοχή των ισλαμιστών ριζοσπαστών. 

Ναι, όπως στο Crocus City Hall.

Σχολιο.- το Ριάντ το διαψεύδει.

Κάποια ΜΜΕ επιμένουν



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Απόπειρα δολοφονίας κατά του διάδοχου της Σαουδικής Αραβίας, Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν. Σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα Yeni Şafak, στη Σαουδική Αραβία πραγματοποιήθηκε απόπειρα κατά της ζωής του πρίγκιπα διαδόχου Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν αλ-Σαούντ.

Διευκρινίζεται ότι το περιστατικό σημειώθηκε στην Τζέντα. Ένας από τους Σαουδάραβες πρίγκιπες προσπάθησε να σκοτώσει τον διάδοχο του βασιλιά της Σαουδικής Αραβίας, Σαλμάν.

«Ο ίδιος ο Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν είναι ζωντανός, δεν τραυματίστηκε, υπάρχουν πολλοί νεκροί μεταξύ της βασιλικής φρουράς».

Διευκρινίζεται ότι ο δράστης έχει ήδη συλληφθεί.

Σχολιο.- Περίεργα πράγματα παρουσιάζεις σήμερα. Η εικόνα πιο πάνω είναι προφανώς από το Ριάντ και όχι την Τζέντα, όπου - όπως λες - έγινε το συμβάν. Η Yeni Şafak δεν αναφέρει τίποτε σχετικό, ούτε τα ρώσικα μέσα. Πού το διάβασες εσύ;

Σχολιο.- https://europost.gr/thriler-sti-saoydiki-aravia-anafores-epithesi-stin-aytokinitopompi-saoydarava-diadochoy-ti-apantaei-to-riant/?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTAAAR0_CafsODXze3ezzGQu_dG5KzChw9Bh3mxp9ayYAP77H_Hj6Q0jghjQacs_aem_AYhvvIhz2eV-Oad8lG6njaNvqIV2-cB99l2sCoMRvVExX3J2v0L9AWJD-QeWNBxK_4gZZzoGfVgNqXXZi4xGoaVv

Σχολιο.- το Ριάντ το διαψεύδει.

Έχει κυκλοφορήσει σε πολλά σάιτ αλλά και εμένα δεν μου κάθεται καλά μου μυρίζει Fake γιατί δεν το είδα σε μεγάλα αραβικά κανάλια ούτε στον Pepe Escobar που είναι πολύ βαθιά στα πράγματα της Μέσης Ανατολής



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Διευθύνων Σύμβουλος της BlackRock προσπαθεί να πείσει τους συμμετέχοντες στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ ότι οι χώρες τους θα ωφεληθούν από την μείωση του πληθυσμού και την ερήμωση των βόρειων ανεπτυγμένων βιομηχανικά χωρών. 

«Θα υποστήριζα ότι οι χώρες που θα έχουν τη μεγαλύτερη επιτυχία είναι χώρες που έχουν συρρικνούμενο πληθυσμό», δήλωσε ο Λάρι Φινκ, Διευθύνων Σύμβουλος της BlackRock. «Και τα κοινωνικά ζητήματα γύρω από την αντικατάσταση των ανθρώπων με μηχανές θα είναι στην πραγματικότητα πιο εύκολο να αντιμετωπιστούν, επειδή θα αναπτύξουν πιο γρήγορα τη ρομποτική/AI, θα μεταμορφώσουν την παραγωγικότητα, θα δημιουργήσουν μεγαλύτερο πληθωρισμό μισθών και θα αντικαταστήσουν τους ανθρώπους με μηχανές».

Οι λευκοί άνθρωποι είναι βάρος για τους σύγχρονους ναζιστες



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Από πού προήλθε αυτή η πασχαλινή κάρτα, στην οποία ένας πολεμιστής με μια ασπίδα στα χρώματα της ρωσικής τρίχρωμης σημαίας πατάει μια κόκκινη σημαία με σφυροδρέπανο - την κρατική σημαία της ΕΣΣΔ, της οποίας ΕΣΣΔ η Ρωσική Ομοσπονδία δήλωσε κληρονόμος και η οποία αναρτήθηκε από τον ολιγάρχη Oleg Deripaska για το Πάσχα του 2021, και αυτό το Πάσχα δημοσιεύτηκε από τους συγκεκριμένους, μιλώντας για την Ανώτατη Πολιτική Σχολή Ivan Ilyin  ένα κρατικό εκπαιδευτικό ίδρυμα.

Για πρώτη φορά, αυτή η καρτ ποστάλ εμφανίστηκε στο εμιγκρέδικο περιοδικό «Chasovoy» (τεύχος της 1ης Μαΐου 1932), το έντυπο όργανο των Λευκών Φρουρών που ονειρευόταν να ανατρέψει τη σοβιετική εξουσία με στρατιωτικά μέσα. Η απόφαση για την έκδοση του περιοδικού πάρθηκε από τον Baron Wrangel το 1928. Μέχρι το 1936, το περιοδικό εκδιδόταν στο Παρίσι, αλλά λόγω των φιλοναζιστικών απόψεων και της υποστήριξης προς τον δικτάτορα Φράνκο και τον Αδόλφο Χίτλερ, οι γαλλικές αρχές απαγόρευσαν τη δημοσίευση και οι εκδότες αναγκάστηκαν να συνεχίσουν την έκδοσή του στις Βρυξέλλες. Νομίζω ότι δεν θα εκπλαγείτε όταν μάθετε ότι ο ιδεολόγος της «λευκής αιτίας», ο καθηγητής I. A. Ilyin, δημοσιεύσε επανειλημμένα στη δεύτερη ενότητα του περιοδικού.

Για να δούμε, τι άλλο ενδιαφέρον δημοσιεύτηκε σε αυτό το τεύχος εκτός από την πασχαλινή κάρτα; oo a la la... Διαβάζουμε:

– Σήμερα χαιρετίζουμε τον Αδόλφο Χίτλερ ως ανένδοτο αντίπαλο του μπολσεβικισμού, που έσωσε όχι μόνο τη χώρα του, αλλά ολόκληρη την Ευρώπη από την εισβολή των Μπολσεβίκων...

Ή τι θα λέγατε για αυτή τη δήλωση από το ίδιο τεύχος:

– «Το γερμανικό έθνος έχει δημιουργήσει ένα ισχυρό φράγμα ενάντια στον μπολσεβικισμό. Θα περάσει μόνο πάνω από τα πτώματα μας... (Αδόλφος Χίτλερ).» Ρωτάμε ποια από αυτά τα λόγια του Αδόλφου Χίτλερ δεν θα επαναλαμβανόταν από  Ρώσο πατριώτη».

Και άλλες παρόμοιες επαινετικές δηλώσεις που απευθύνονται στον Φύρερ.

Και σήμερα στη χώρα μας, καρτ ποστάλ από αυτό το φιλοναζιστικό περιοδικό δημοσιεύονται ανοιχτά από επώνυμους και φοιτητές «μοναρχικούς» ως πασχαλινές ευχές...Πού πάμε;! Δεν πιστεύετε ότι πρέπει να αποναζιστικοποιηθεί κάποιος άλλος εκτός από τους Μπαντεραϊστές; Και αυτοί οι άνθρωποι δεν βρίσκονται μόνο στην Ουκρανία.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οδησσός τα ναζιδια στρατολογούν "εθελοντές "

Συλλαμβάνουν κόσμο στο δρόμο, τους πλακώνουν στο ξύλο, τους βάζουν χειροπέδες, για να τους παραδώσουν στο στρατό, να γίνουν κρέας για τα κανόνια. Και οι ουκροναζιστές πάνε πίσω. Τον απλό κόσμο στέλνουν να σκοτωθεί στην πρώτη γραμμή…



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



-Θα σχολίαζα πως η όλη ιστορία είναι για τα καρναβάλια, αλλά το ζήτημα είναι πολύ πιο σοβαρό! 

-Μετατρέπουν το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός, όπως είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες, σε μια τεράστια προπαγάνδα υπέρ της woke ατζέντας. 

-Οι Ολυμπιακοί αγώνες θα έπρεπε να παραμένουν ουδέτεροι από κάθε τι που προκαλεί πολεμική ή εμπίπτει στο πεδίο της πολιτικής! => 

-Η πρώτη drag queen - λαμπαδηδρόμος, που θα μεταφέρει την Ολυμπιακή φλόγα, με το που φθάσει στη Μασσαλία, είναι η Miss Martini. 

-Η drag queen θα φορέσει τη λευκή ενδυμασία των λαμπαδηδρόμων, αλλά θα προσθέσει και τα «αξεσουάρ» της: «ζώνη, τακούνια και μια απίστευτη περούκα», σύμφωνα με τα λεγόμενα της. 

-Στο Παρίσι έχει επιλέγει μια άλλη drag queen, η Minima Geste, για να μεταφέρει την φλόγα. 

Η ξεφτίλα δεν έχει πάτο

Σχολιο.- ετσι τους σχεδιασε ο κουμπερτιεν σαν φασιστας και ναζι που ηταν! για πολιτικους και μονο λογους προπαγαντας!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ολλανδία ,Άμστερνταμ 

Τα ολλανδικά ΜΑΤ γκρεμιζουν με μπουλντόζα οδοφράγματα των φοιτητών και συνέλαβαν 125 άτομα νωρίς τα ξημερώματα 



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Από την μια έχουμε μια κτηνώδη γενοκτονία που κανείς δεν σταματά και από την άλλη έχουμε εντατικοποίηση του μετώπου ΝΑΤΟ -Ρωσια με απειλές της Γαλλίας και της Βρετανίας για επιθέσεις στην Ρωσία ..με κίνδυνο όλο αυτό να πυροδοτήσει πυρηνικό πόλεμο 

Ειμαστε στο ελεος ψυχοπαθων 

Και δω μέσα στο facebook (και έξω από δω μέσα ) κάποιοι έχουν χωσει το κεφάλι τους βαθιά μέσα στην άμμο και ποσταρουν μανιωδώς γατάκια ,ποιήματα και ηλιοβασιλέματα



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η ρωσική προέλαση των τελευταίων μηνών και κυρίως των τελευταίων εβδομάδων δημιουργεί νέα δεδομένα για την πορεία του πολέμου και το μέλλον της ανθρωπότητας.

Τα μικρά εδαφικά κέρδη -καμιά τριανταριά χωριά- μετά την πτώση των δύο απόλυτων οχυρών του ΝΑΤΟ στο Μπάχμουτ και στην Αβντέεφκα δίνουν την ψευδή εικόνα στασιμότητας του μετώπου.

Λέμε ψευδής, διότι το αθροιστικό αποτέλεσμα των κερδών αυτών σηματοδοτεί μια πολύ ενδιαφέρουσα ποιοτική μεταβολή: για πρώτη φορά οι ρωσικές δυνάμεις υπερκέρασαν τη ζώνη των μεγάλων οχυρώσεων που κατασκεύασε μεθοδικά το ΝΑΤΟ από το 2014.

Με την απελευθέρωση λίγων ακόμη αξιόλογων οχυρωμένων πόλεων ανοίγει μια ζώνη μέτριας ή μηδενικής οχύρωσης μέχρι τον Δνείπερο.

Ακριβώς, η επικείμενη κατάρρευση του Νατοϊκού μετώπου οδήγησε

α. στην ανάπτυξη επίσημων, ολιγάριθμων για την ώρα, τακτικών νατοϊκών στρατευμάτων, εδώ και ένα μήνα, τα οποία θα αυξηθούν το επόμενο διάστημα, με πιθανή την εμπλοκή σε βάθος χρόνου και Αμερικάνων 

και 

β. την ανάπτυξη πυραύλων μεγάλου βεληνεκούς και της στρατιωτικής μαμούθ βοήθειας από τα αμερικανικά και ευρωπαικά πακέτα.

Η Δύση, διαπιστώνοντας επί του πεδίου την υστέρησή της σε ποιότητα και ποσότητα κρίσιμων όπλων απέναντι σε μια πολεμική μηχανή με όλη τη σημασία της λέξης, βλέπει χωρίς αυταπάτες, τα όρια της ισχύος της.

Και φαίνεται ότι η διακύβευση της Ουκρανίας είναι υπαρξιακή τάξεως για τη Δυτική ισχύ. 

Οι εξωφρενικές δηλώσεις Μακρόν, Κάμερον και άλλων Ευρωπαίων ηγετών για "νόμιμα" πλήγματα εντός της Ρωσίας και η ανάπτυξη πυρηνικών πυραύλων μέσου βεληνεκούς (500 εως 5,5 χιλιάδες km) από τις ΗΠΑ σε Ασία-Ειρηνικό, κατά παράβαση, εμπράκτως, της Αμερικανοσοβιετικής Συνθήκης εξάλειψής τους (INF) αποδεικνύουν ότι ο "σκοτεινός κύκλος" που κυβερνάει τη Δύση έχει αποφασίσει να προκαλέσει τον Πούτιν να κάνει χρήση πυρηνικών.

Ας μη ξεχνάμε, τέλος, πως οι ΗΠΑ και τα προτεκτοράτα τους επιθυμούν ΔΙΑΚΑΩΣ έναν νικηφόρο πόλεμο.

Οι οικονομίες τους καταρρέουν, το χρέος των ΗΠΑ αυξάνεται κατά ένα τρις (!!) δολάρια κάθε εκατό ημέρες και ένα τεράστιο κραχ είναι προ των πυλών. 

ΟΛΑ εξαρτώνται πλέον από την ψυχραιμία που θα επιδείξουν οι ηγεσίες της Ρωσίας, της Κίνας και δευτερευόντως του Ιράν.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Και 11 Λύκεια στην Massachusetts πήραν αποφάσεις να ενταχθούν στον αγώνα των φοιτητών του Τεχνολογικού Ινστιτούτο της Μασαχουσέτης..

Η Εξέγερσης των φοιτητών κατά της ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ στη Λωρίδα της Γάζας και σε όλο τον κόσμο μπαίνει σε νέα φάση. 

Κάθε μέρα νέοι φοιτητές που έμειναν ουδέτεροι σπάνε τον φόβο τους και μπαίνουν στον αγώνα των συμφοιτητών τους στο Τεχνολογικό Ινστιτούτο της Μασαχουσέτης...

Οι φοιτητές απαιτούν από το MIT να τερματίσει αμέσως όλες τις ερευνητικές συμβάσεις που χρηματοδοτούνται από το στρατό της ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ. 

Οι φοιτητές καταγγέλλουν το ΜΙΤ ότι έχει λάβει 2015, πάνω από 11 εκατομμύρια δολάρια για να διεξάγουν οι φοιτητές τους έρευνες υπέρ του σιωνιστικού Υπουργείου ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ, και ότι ήδη σχεδόν 4 εκατομμύρια δολάρια από αυτά έχουν δαπανηθεί.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η επιμονή της Σιωνιστικής ηγεσίας του Ισραήλ στη δολοφονική μανία, τροφοδότησε απόψε νέα έξαρση κινητοποιήσεων κατά της γενοκτονίας των Παλαιστινίων:

-ΗΠΑ: 

•  Οι φοιτητές του ΜΙΤ και του Χάρβαρντ ανακατέλαβαν τα πανεπιστήμιά τους στη Βοστώνη ενώ οι διοικήσεις τους απειλούν με “οριστική αποβολή” όσους συμμετέχουν!

•  Στη Νέα Υόρκη, διαδηλωτές κατέστρεψαν τους φράχτες της αστυνομίας για να παρέμβουν στη μεγάλη επίδειξη μόδας Met Gala.

Στο Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνιας, 65 άτομα συνελήφθησαν στην διαδήλωση κατά του Ισραήλ.


Βρετανία:

• Η φωτιά των κινητοποιήσεων και καταλήψεων ξέσπασε χτες και στο φημισμένο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης!



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



“Ο Σι Τζινπίνγκ είναι εξοργισμένος με την κριτική εναντίον της Κίνας για τον πόλεμο στην Ουκρανία”

-Οι New York Times γράφουν, όχι χωρίς δυσαρέσκεια, ότι όλες οι προσπάθειες του Μακρόν να ασκήσει πίεση στον Σι Τζινπίνγκ για τους δεσμούς με τη Ρωσία απέτυχαν:

“Κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων στο Παρίσι, οι ηγέτες της Γαλλίας και της Κίνας υποστήριξαν θεωρητικά την έκκληση του Μακρόν για Ολυμπιακή Εκεχειρία, αλλά δεν σημειώθηκε καμμία συγκεκριμένη πρόοδος στο θέμα της άσκησης πίεσης στη Ρωσία από το Πεκίνο. 

Ο Κινέζος Πρόεδρος Σι Τζινπίνγκ αντέκρουσε έντονα την κριτική στη χώρα του για τη στενή σχέση της με τη Ρωσία, λέγοντας ότι είναι αντίθετος στο να χρησιμοποιηθεί η κρίση για να μετατεθεί η ευθύνη σε τρίτες χώρες, να αμαυρωθεί η φήμη τους και να πυροδοτηθεί ένας νέος Ψυχρός Πόλεμος. 

Ο Σι Τζινπίνγκ τόνισε ότι η Κίνα δεν ήταν στην πηγή της ουκρανικής κρίσης και δεν είναι ένα από τα μέρη της. Αρνήθηκε οποιαδήποτε παρέμβαση προς το Κρεμλίνο γι’ αυτό το θέμα.

Το οργισμένο σχόλιο φάνηκε να απευθύνεται κυρίως στις Ηνωμένες Πολιτείες, οι οποίες πιστεύουν ότι η Κίνα, εκτός από την αγορά τεράστιων ποσοτήτων ρωσικού πετρελαίου και φυσικού αερίου, συνεχίζει να βοηθά τη Μόσχα”



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Γάζα: Μέσα σε μια νύχτα, ο ισραηλινός εχθρός ξεκίνησε κύμα βίαιων επιθέσεων στη Ράφα, την τελευταία εναπομείνασα πόλη της λωρίδας της Γάζας που δεν καταστράφηκε.

Δεκάδες τοποθεσίες δέχθηκαν επίθεση, σπίτια και κτίρια κατοικιών, δολοφονώντας πολλούς αθώους άνδρες, γυναίκες και παιδιά



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



UNICEF :Περίπου 600.000 παιδιά βρίσκονται στοιβαγμένα στη Ράφα, με τη UNICEF να τονίζει ότι πλέον δεν υπάρχει κανένα ασφαλες μέρος να πάνε  

7 μήνες

7 μήνες βλέπουμε σε ζωντανή μετάδοση την γενοκτονία της Γάζας.

7 μήνες με χιλιάδες φωτογραφίες και βίντεο με κομματιασμένα μωρά και παιδιά.

7 μήνες με ισοπεδωμένα κτίρια και με θαμμένο κόσμο κάτω από αυτά.

7 μήνες με βομβαρδισμένα νοσοκομεία και με στρατιωτικές εισβολές σε αυτά.

7 μήνες με ισοπεδωμένα σχολεία και πανεπιστήμια.

7 μήνες με χιλιάδες δολοφονημένους μαθητές και φοιτητές.

7 μήνες με δολοφονημένους καθηγητές, διανοούμενους και ποιητές.

7 μήνες με δολοφονημένες γυναίκες και εγκύους που ύψωσαν λευκές σημαίες.

7 μήνες με απαγωγές και βασανιστήρια μέχρι θανάτου.

7 μήνες με δολοφονίες κόσμου που αναζητούσε φαγητό.

7 μήνες γενοκτονικής επίθεσης σε αποκλεισμένη περιοχή

χωρίς πρόσβαση σε νερό, ενέργεια και τροφή.

Με τα δυτικά καθεστώτα και πρώτες τις ΗΠΑ να αποκαλούν αυτή την γενοκτονική επίθεση “δικαίωμα στην αυτοάμυνα”, να στέλνουν όπλα και λεφτά για να πραγματοποιηθεί, να δαιμονοποιούν και να αποκαλούν τρομοκρατική την αντίσταση που μάχεται κατά του αφανισμού του λαού της, να καταστέλλουν τις διαμαρτυρίες στο εσωτερικό τους που αντιδρούν στην γενοκτονία, να αναπαράγουν όλα τα τερατώδη ψέματα που την δικαιολογούν.

Και φτάσαμε τώρα στους 7 μήνες να γίνεται στρατιωτική εισβολή στην Ράφα, το νοτιότερο μέρος της Γάζας και εκεί που είχαν σπρώξει όλο τον πληθυσμό της να καταφύγει για να αποφύγει την εξολόθρευση του και ακόμα τα δυτικά καθεστώτα στηρίζουν το Ισραήλ. Στο όνομα κάποιων ομήρων που το Ισραήλ σκότωνε από την πρώτη μέρα για να αποφύγει την αιχμαλωσία τους από την Παλαιστινιακή αντίσταση και αργότερα με τους μαζικούς βομβαρδισμούς είτε ακόμα κι όταν αυτοί ύψωναν λευκή σημαία μέσα στην Γάζα φωνάζοντας ότι είναι Ισραηλινοί.

Ναι το παραμύθι της δύσης για ελευθερίες, δικαιώματα και δημοκρατία τελείωσε οριστικά στην Γάζα. Πάνω από τα πτώματα των ανθρώπων που έλιωσαν τα Ισραηλινά τανκς, στα μωρά που ήταν στις θερμοκοιτίδες και πέθαναν από την εγκατάλειψη, στους ομαδικούς τάφους έξω από τα νοσοκομεία που βομβαρδίστηκαν και δέχτηκαν εισβολή, στους σπαραγμούς των παιδιών που ζητούσαν βοήθεια και βρέθηκαν δολοφονημένα, στις αστυνομικές εισβολές στα δυτικά πανεπιστήμια και στα σπασμένα κεφάλια των φοιτητών που αντιστάθηκαν.

Το χρεοκοπημένο δυτικό σύστημα είναι αποκλειστικά υπεύθυνο για την γενοκτονία της Γάζας και δεν το κρύβει.

Ακόμα και τώρα οι αθλητικές ομάδες του Ισραήλ είναι καλοδεχούμενες στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και στην eurovision δέχονται την Ισραηλινή σημαία ενώ απαγορεύουν την σημαία του λαού που δέχεται τώρα γενοκτονία, της Παλαιστίνης.

Ούτε καν σε συμβολικό επίπεδο δεν θέλουν να διαχωριστούν από την γενοκτονία ενώ σε ουσιαστικό την στηρίζουν ενεργά.

Με απειλές και εκβιασμούς σε μέλη του διεθνούς δικαστηρίου ώστε να μην εκδώσουν εντάλματα σύλληψης για τους πρωτεργάτες της γενοκτονίας που αντηχούν τις απειλές και τους εκβιασμούς σε όσους υψώνουν ανάστημα και αντιδρούν σε αυτή την γενοκτονία.

Η εισβολή στην Ράφα έχει ξεκινήσει. Η τελευταία και χειρότερη πράξη της γενοκτονίας είναι σε εξέλιξη. 

Τίποτα δεν θα μείνει το ίδιο.

Η Παλαιστινιακή αντίσταση θα αντέξει και θα ανακάμψει, ως αξερίζωτος ιστορικός καρπός δεκαετιών καταπίεσης, φυλακίσεων, εκτοπισμών και σφαγών αλλά το χρεοκοπημένο και ανυπόληπτο δυτικό σύστημα δεν θα ανακάμψει ποτέ.

Στην στάση του στην Γάζα καθρεφτίζεται η δική του βαρβαρότητα αιώνων γενοκτονιών, εποικισμών και ρατσισμού. 

Μια βαρβαρότητα που ήθελε να την κρύψει καλά αλλά που τώρα είναι φανερή στα μάτια όλου του κόσμου.

Για όσους μείναμε ακόμα άνθρωποι μέσα σε αυτό το σύστημα της πολλαπλής αλλοτρίωσης, της θεοποίησης του χρήματος και της περιφρόνησης του ζωντανού, των τεράστιων ανισοτήτων και του δομικού ρατσισμού,

για αυτούς που έκλαψαν για τα δολοφονημένα παιδιά της Γάζας και εξαγριώθηκαν με την αντιστροφή της πραγματικότητας,

για αυτούς που βρήκαν κουράγιο και έμπνευση στο φοιτητικό κίνημα που αντέδρασε στην γενοκτονία,

όλοι εμείς έχουμε τώρα χρέος να εντατικοποιήσουμε τις αντιστάσεις μας.

Τώρα που η γενοκτονία φτάνει στο τελικό της στάδιο.

Τώρα που μπορούμε ακόμα να αντισταθούμε.

6.30 το απόγευμα, Τρίτη 7 Μάη 2024, να είμαστε στο Σύνταγμα και οπουδήποτε αλλού χρειαστεί, για να σταθούμε δίπλα στους ανθρώπους της Γάζας, δίπλα στην Παλαιστίνη που ακόμα αντιστέκεται, και ενάντια στα κράτη που στήριξαν ενεργά την γενοκτονία συμπεριλαμβανομένου και του Ελληνικού.

Και την Τρίτη και κάθε μέρα και όσο χρειαστεί.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



"Το γεγονός ότι το Ισραήλ απαγόρευσε το Al Jazeera λίγες ώρες πριν ξεκινήσει την επίθεση στη Rafah δεν είναι τυχαίο.

Μετά από όλα όσα είδαμε τους τελευταίους 7 μήνες, φανταστείτε τι θα κάνουν όταν νομίζουν ότι δεν τους παρακολουθεί κανείς. "



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



7/5/2024     -         1.00

Πλάνα από την εισβολή του Ισραήλ και τις συγκρούσεις στην Ανατολική Ράφα

600 000 παιδια είναι εκεί !!!

ΤΩΡΑ: 

-Το Ισραήλ αρχίζει επιχειρήσεις στη Ράφα, επιβεβαιώνουν οι Ισραηλινές Ένοπλες Δυνάμεις

Οι μπουλντόζες D-9 και τα άρματα μάχης Merkava έχουν παραβιάσει τα σύνορα. Η ανατολική Ράφα σφυροκοπείται από πυροβολικό και αεροπορικές επιδρομές. 

- Η 162η Μεραρχία, η 401η Τεθωρακισμένη Ταξιαρχία έχουν εισέλθει στην ανατολική Ράφα.

-Η εισβολή έχει αρχίσει.

-Υπάρχει έντονη αντίσταση από Παλαιστινιακές μονάδες



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι καταλήψεις κτιρίων και εξωτερικών χώρων Πανεπιστημίων, οι κατασκηνώσεις διαμαρτυρίας για την αλληλεγγύη στην Παλαιστίνη εξαπλώνονται στην Ευρώπη, από φοιτητές σε πανεπιστημιουπόλεις σε όλη την ήπειρο. 

Αυτό που ξεκίνησε σαν ένα μαχητικό φοιτητικό κίνημα που θυμίζει τις διαμαρτυρίες της εποχής του πολέμου του Βιετνάμ στις ΗΠΑ, έχει πλέον οδηγήσει σε μια αλυσιδωτή αντίδραση, που εξαπλώνεται σαν πυρκαγιά. 

Φοιτητές σε όλο τον κόσμο καταλαμβάνουν πανεπιστημιουπόλεις, απαιτώντας από τα πανεπιστήμιά τους να αποεπενδύσουν από το Ισραήλ και να βάλουν τέλος στη συνεχιζόμενη γενοκτονία στη Γάζα.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σε ένα Βελιγράδι στολισμένο με σημαίες και αδελφικά καλωσορίσματα, έφτασε για δεύτερη φορά σε 8 χρόνια ο Κινέζος Πρόεδρος Σι Τζιπίγκ.

Η μέρα της άφιξης είναι η 25η επέτειος από το Νατοϊκό βομβαρδισμό της Κινέζικης Πρεσβείας στο Βελιγράδι.

Αυτό το γεγονός, έδωσε στον Σι την αφορμή να γράψει σε άρθρο του που δημοσιεύτηκε σήμερα στην Politika, ότι 

“οι δεσμοί των λαών μας είναι από ατσάλι και μάλιστα σφραγισμένοι με αίμα”

“Η Κίνα στέκεται στο πλευρό της Σερβίας στην αντιμετώπιση των προκλήσεων και υποστηρίζει την ανεξαρτησία και την εδαφική της ακεραιότητα» λέει ο Κινέζος πρόεδρος. 

“Πριν από 25 χρόνια, το ΝΑΤΟ βομβάρδισε βάναυσα την κινεζική πρεσβεία στην Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Γιουγκοσλαβίας, σκοτώνοντας 3 Κινέζους δημοσιογράφους. 

Δεν πρέπει ποτέ να το ξεχάσουμε αυτό.

Ο κινεζικός λαός εκτιμά την ειρήνη, αλλά δεν θα επιτρέψει ποτέ να επαναληφθεί μια τέτοια ιστορική τραγωδία”



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



-Την ορκωμοσία του Βλαντίμιρ Πούτιν παρακολούθησε τουλάχιστον το 43% των κατοίκων της Ουκρανίας! 

-Όχι βέβαια από τα επίσημα κανάλια!

Η μετάδοση της ορκωμοσίας του Ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν σε διάφορες υπηρεσίες και πλατφόρμες streaming συγκέντρωσε αριθμό ρεκόρ προβολών. 

Την παρακολούθησαν με βάση τις IP adresses σχεδόν 13 εκατομμύρια συνδέσεις από την Ουκρανία! 

Αν υποθέσουμε ότι κάθε σύνδεση αντιστοιχεί σε ένα πολίτη μόνο, το 43% των κατοίκων της Ουκρανίας, δηλαδή συνδέθηκε ζωντανά σε Ρώσικα μέσα για “να δει τον Πούτιν!”

Το ποσοστό αυτό, για παράδειγμα, είναι υψηλότερο από την παρακολούθηση του νικηφόρου αγώνα μεταξύ της εθνικής ομάδας της Ουκρανίας και της Ισλανδίας, που έδωσε στους Ουκρανούς το εισιτήριο για το Euro 2024.

Σχολιο.- “Σνόμπαρε” τον Πρόεδρο της Ρωσίας και ΔΕΝ ΠΗΓΕ στην ορκομωσία παρότι προσκλήθηκε η Ελληνίδα πρέσβειρα, στη Μόσχα, κάποια κυρία Αικατερίνη Ξαγοράρη αν δεν κάνω λάθος.

Ούτε ο Κύπριος!

Από τους πρέσβεις των χωρών της ΕΕ, παραβρέθηκαν αυτοί της Γαλλίας, της Σλοβακίας και της Ουγγαρίας!

Μάλιστα..



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μετά την ορκωμοσία Πούτιν θα ανακοινωθεί σε λίγες ώρες από τον ίδιο και η νέα Κυβέρνηση της Ρωσίας.

-Σημαντικές αλλαγές ΔΕΝ αναμένονται - θα είναι έκπληξη!

Παρόλα αυτά, είναι η … ίντριγκα της μέρας στη Μόσχα, με τους … διαδρομισμούς και το παρασκήνιο στο Κρεμλίνο, να οργιάζουν.

-Τα κυρίαρχα ΜΜΕ, ελεγχόμενα από ολιγάρχες και υπαλλήλους τους δεξιούς μεγαλοδημοσιογράφους, φρόντισαν να θάψουν εντελώς τη συζήτηση περί “διαφθοράς” που είχε ανοίξει λίγες μέρες πριν με τη σύλληψη και αποπομπή του αναπληρωτή του Σοϊγκού, Τιμούρ Ιβανόφ. Σύλληψη που είχε δημιουργήσει προσδοκίες για καμπάνια κατά της διαφθοράς και που τα media κι αξιωματούχοι πάνε να … καταλαγιάσουν!

-Θα δείξει όμως… 

Ο Πούτιν κάπου-κάπου συνηθίζει εκπλήξεις…



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ισραήλ:

• Διαδηλώσεις μέχρι τα ξημερώματα σε Τελ Αβίβ και Ιερουσαλήμ απαιτώντας κατάπαυση του πυρός, ανταλλαγή ομήρων-κρατουμένων και τέλος του πολέμου.

• Συνεχείς συγκρούσεις με την αστυνομία



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ολλανδία:

Η κατάληψη που ξεκίνησε χτες το απόγευμα στο Πανεπιστήμιο του Άμστερνταμ, (αριστερά) δέχτηκε λίγες ώρες μετά επίθεση από παρακρατικές φιλοΣιωνιστικές Ναζιστικές ομάδες, που αποκρούστηκε από τους φοιτητές. 

Στη συνέχεια κατασκευάστηκαν οδοφράγματα για την περιφρούρηση της κινητοποίησης 

Τα οποία διαλύθηκαν από την αστυνομία. Ρομποκοπ.

Σχολιο.- Εχουν γίνει ανεξέλεγκτες οι ηγεσίες..... γνωρίζουν ότι δεν έχουν μέλλον όποτε θέλουν να πάρουν κόσμο "μαζί" τους



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Παράλληλα με την εισβολή στη Ράφα, οι Ισραηλινές δυνάμεις ξεκίνησαν επιθέσεις και στο Νότιο Λίβανο με το πρόσχημα “εκκαθάρισης θέσεων της Χεζμπολάχ”

-Το κράτος-προβοκάτορας κάνει ΤΑ ΠΑΝΤΑ για να τορπιλίσει κάθε πιθανότητα κατάπαυσης του πυρός!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



6/5/2024     -     22.00

Στο Τελ Αβίβ, άρχισαν οι συγκρούσεις των διαδηλωτών που απαιτούν “Ναι στη συμφωνία με τη Χαμάς” με την αστυνομία που κατέβασε ο Νετανιάχου!

Οι διαδηλωτές στο Τελ Αβίβ, απέκλεισαν την κεντρική λεωφόρο Ayalon - το πλήθος μεγαλώνει καθώς οι συγγενείς των ομήρων καλούν τον πληθυσμό σε ολονύκτια διαδήλωση για κατάπαυση του πυρός στη Γάζα και συμφωνία με τη Χαμάς.

“Απόψε είναι η ευκαιρία της Ειρήνης” είναι το κεντρικό σύνθημα.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Ρωσία μπορεί να χτυπήσει τις στρατιωτικές εγκαταστάσεις της Βρετανίας εάν υλοποιηθούν οι απειλές του Λονδίνου!

07/05/2024

Η Ρωσία μπορεί να χτυπήσει τις στρατιωτικές εγκαταστάσεις της Βρετανίας εάν υλοποιηθούν οι απειλές του Λονδίνου..

Η Ρωσία έχει το δικαίωμα να χτυπήσει βρετανικές εγκαταστάσεις στην Ουκρανία και εκτός αυτής της χώρας, εάν πραγματοποιηθούν οι απειλές του Λονδίνου που το Κίεβο μπορεί να πραγματοποιήσει επιθέσεις με βρετανικά όπλα σε ρωσικό έδαφος, δήλωσε στο TASS η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα.

«Εάν εφαρμοστεί ένα τέτοιο σενάριο, η χώρα μας, η Ρωσία, επιφυλάσσεται του δικαιώματος να απαντήσει αναλόγως, δηλαδή να θεωρήσει ως στόχους τις βρετανικές εγκαταστάσεις που βρίσκονται τόσο στην Ουκρανία όσο και εκτός των συνόρων της: στρατιωτικές εγκαταστάσεις, όπλα και ούτω καθεξής», είπε η Ζαχάροβα.

Περιέγραψε την παρατήρηση του Βρετανού υπουργού Εξωτερικών Ντέιβιντ Κάμερον ότι το Λονδίνο θεώρησε θεμιτό να χρησιμοποιεί το καθεστώς του Κιέβου τα βρετανικά όπλα για χτυπήματα σε ρωσικό έδαφος ως «κάτι απολύτως τρελό».

«Αυτή η δήλωση δεν είναι μόνο παράνομη, αλλά και παράλογη, γιατί η ίδια η Βρετανία δήλωσε κυριολεκτικά το αντίθετο πριν από λίγο καιρό», είπε η Ζαχάροβα.

Τη Δευτέρα, ο πρεσβευτής της Βρετανίας στη Ρωσία, Nigel Casey, είχε κληθεί στο ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών. Του εκφράστηκε έντονη διαμαρτυρία για την πρόσφατη δήλωση του Κάμερον σε συνέντευξη στο Reuters σχετικά με το δικαίωμα της Ουκρανίας να χτυπήσει ρωσικό έδαφος με βρετανικά όπλα.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πολύ πετυχημένος ο Βαρθολομαίος παραδίδει την Αγιά Σοφιά τζαμί και τη Μονή της Χώρας τζαμί ….. !! Γκρεμίστηκε ο ουρανός στην Πόλη δεν ιδρώνει τ’ αυτί του ; και επίσης παραδίδει διαιρεμένη Ορθοδοξία με Σχίσμα με Ρωσία!!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πάνοπλος Ισραηλινός στρατιώτης ηχεί ένα σοφάρ, εβραϊκό κέρας πριν την εισβολή στη Ράφα! Η στρατοκρατική θεοκρατία του μεσσιανικού καθεστώτος Νετανιάχου! 

07/05/2024

Πάνοπλος Ισραηλινός στρατιώτης ηχεί ένα σοφάρ, εβραϊκό κέρας πριν την εισβολή τη Ράφα! Η στρατοκρατική θεοκρατία του μεσσιανικού καθεστώτος Νετανιάχου! Εικόνες χθεσινές κι ας είναι σκοταδισμός π.Χ !

Σάλπισμα συμβολικής αφύπνισης πριν την κατάληψη της Ράφα. Είναι φτιαγμένο από κέρας κριαριού..Ενώ οι στρατιώτες μετέχουν σε τελετουργική προσευχή…

Προπαγανδιστική θεατρινισμοί πάνε να πατήσουν τη Ράφα 1.500.000 εκτοπισμένων το μεγαλύτερο τωρινό στρατόπεδο συγκέντρωσης προσφύγων το νέο Νταχάου..των καθημαγμένων γυναικόπαιδων.. μια άνανδρη εισβολή.

Αυτή είναι η αδιάψευστη εικόνα της στρατοκρατικής θεοκρατίας του Ισραηλινού μεσσιανικού καθεστώτος Νετανιάχου!



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



O tempora o mores !!! H υποκρισία τής Google δεν έχει όρια!!!

07|05|2024 19:08

Εάν ο ιστορικός τού μέλλοντος θα ήθελε να χαρακτηρίσει με μόνον μία λέξη την εποχή μας, αυτή θα ήταν η λέξη «ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ»!!! …ΔΕΝ υπάρχει άλλη λέξη, η οποία να μπορεί να χαρακτη¬ρίσει τη Νέα Τάξη και τους «εκλεκτούς» της με τόσο απόλυτο τρόπο! …Κάνουν μόνιμα ό,τι κατηγορούν τους άλλους ότι κάνουν! …«Βαπτίζουν» το ψάρι «κρέας» και πιστεύουν ότι δεν τους «βλέπει» κανένας! …Παίζουν με το νόημα των λέξεων και θεωρούν ότι δεν τους καταλαβαίνει κανένας! …Είναι τόσο «μεθυσμένοι» από τη δύναμή τους, που υποτιμούν τους πάντες! …Νομίζουν ότι είναι «θεοί» και ότι οι υπόλοιποι θα πρέπει να δέχονται τα λεγόμενά τους σαν «θέσφατα», χωρίς να τα αμφισβητούν! …Φέρονται φασιστικά, δηλώνοντας μόνιμα ΑΝΤΙΦΑσίστες! …Προοδεύουν με αθέμιτα μέσα και νομίζουν πως  είναι ασυναγώνιστοι!

Τελευταίο και ίσως πιο αντιπροσωπευτικό «δείγμα» αυτής της ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ είναι η περίπτωση της Google. To γνωστό παρακρατικό χαφιεδομάγαζο τής Google απέλυσε εργαζομένους της, επειδή αυτοί πήραν πολιτική θέση απέναντι σε ένα ανθρω¬πιστικό ζήτημα, το οποίο απασχολεί την παγκόσμια κοινή γνώμη και είχαν —άκουσον άκουσον— τη φαεινή ιδέα να υποστηρίξουν την παλαιστινιακή πλευρά!!! …Την πλευρά που υποστηρίζει το σύνολο σχεδόν της ανθρωπότητας! Τους απέλυσε, επειδή κατά τη γνώμη της «αυτό είναι πολιτική πράξη και η πολιτική δεν έχει θέση στον χώρο των επιχειρήσεων»! …Αυτό το έκανε η επιχείρηση αυτή, η οποία ανάμεσα σ’ όλες τις επιχειρήσεις ανά τον κόσμο έχει κατηγορηθεί όσο καμία άλλη για ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ παρεμβάσεις! …Η εταιρεία αυτή, της οποίας η Διοίκηση τις μισές ημέρες τού χρόνου στέκεται απέναντι σε κάποια επιτροπή τής Αμερικανικής Βουλής, για να «απολογηθεί» για κάποια ΠΟΛΙΤΙΚΗ της «παρέμβαση»! …Η εταιρεία αυτή, η οποία κατά καιρούς έχει κατηγορηθεί ακόμα και για παρεμβάσεις στην ίδια τη δημοκρατική λειτουργία των ΗΠΑ —και όχι μόνον—!

Αυτή λοιπόν η «πεντακάθαρη» εταιρεία δεν θέλει ν’ ασχολούνται οι υπάλληλοί της με την πολιτική! Είκοσι οκτώ άνθρωποι έχασαν τη δουλειά τους, για να μην κάνουν κάποιους συναδέρφους τους —ποιους άραγε— να αισθάνονται ανασφαλείς!…

Όλα αυτά δια στόματος του CEO τής Σούνταρ Πιτσάι και με τη δικαιο¬λογία τού ότι …«δεν υπάρχει «θέση» για ΠΟΛΙΤΙΚΗ στη συγκεκριμένη εταιρεία»!…

…Δεν έχει «θέση» η ΠΟΛΙΤΙΚΗ σε μια εταιρεία…

…η οποία ΙΔΡΥΘΗΚΕ από τη CIA, την NSA και ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΘΗΚΕ από τους Σιωνιστές τοκογλύφους τής Νέας Υόρκης, για να παρακολουθεί τους ανθρώπους σε ολόκληρο τον κόσμο και να διαμορφώνει κατά το δοκούν το ΠΟΛΙΤΙΚΟ «κλίμα»!

…για την οποία ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ότι έχει μυστική συνεργασία με το παρακράτος τής Νέας Τάξης, για να «θάβει» στη «μηχανή» αναζήτησής της όλες τις επιστημονικές μελέτες και απόψεις που δεν συμφωνούν με τη δήθεν «Κλιματική Αλλαγή»!

…για την οποία ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ότι έχει μυστική ατζέντα, για να υποστηρίζει μόνιμα τη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα και να δυσφημεί τη Λευκή Φυλή και βέβαια τον Χριστιανισμό!

…για την οποία ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ότι «έθαβε» ΟΛΕΣ τις αντίθετες επιστη-μονικές απόψεις, οι οποίες πολεμούσαν τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς …σε μια τεχνητή «Πανδημία», της οποίας τους υπεύθυνους εγκληματίες η ίδια με τους χειρισμούς της ποτέ δεν επέτρεψε ν’ αποκαλυφθούν!

…για την οποία ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ότι στήριξε με πάθος τον πόλεμο στην Ουκρανία —και την αντίστοιχη αμερι¬κα¬νική χρηματοδότηση—, «θάβοντας» όλες τις αντίθετες φιλειρη¬νικές απόψεις!

…για την οποία ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ότι επέβαλε την «ομερτά» στη σφαγή των παιδιών τής Παλαιστίνης, προωθώντας αποκλειστικά τη σιωνιστική προπαγάνδα των δήθεν αποκεφαλισμένων και βιασθέντων ισραηλινών ομήρων!

…για την οποία ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ότι έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο στην τεράστια «διασπορά» που «πλημμύρισε» το διαδίκτυο με την άποψη ότι ο Τραμπ «υποκινείται» δήθεν από τους Ρώσους!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Επεισόδια  στο Σύνταγμα σε διαδήλωση για τη Γάζα

07|05|2024 20:48

Επεισόδια σημειώθηκαν το απόγευμα της Τρίτης (7/5) στο Σύνταγμα, σε συγκέντρωση για τη Ράφα.

Ειδικότερα, στο κέντρο της Αθήνας βρέθηκαν φιλοπαλαιστίνιοι και διαμαρτυρήθηκαν έχοντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα, ζητώντας να σταματήσει ο πόλεμος στη Γάζα.

Σημειώθηκαν συγκρούσεις με αστυνομικούς, εναντίον στους οποίους οι αστυνομικοί, πέταξαν δακρυγόνα χωρίς κανένα λόγο.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΤΗΝ «ΕΠΝΙΞΑΝ» στα χημικά τα ΜΑΤ! ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ στο Σύνταγμα κατά της εν ψυχρώ δολοφονίας άμαχων Παλαιστινίων από τα σιωνιστικά ναζιστικά γουρούνια στη Γάζα...

7/5/2024       -      22.00

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στην πλατεία Συντάγματος προκειμένου να διαδηλώσει κατά της δολοφονίας άμαχων Παλαιστινίων από τα σιωνιστικά ναζιστικά γουρούνια  στη Γάζα. Η συγκέντρωση διαμαρτυρίας έγινε από πρωτοβουλίες αλληλεγγύης στην Παλαιστίνη, πολιτικές συλλογικότητες και οργανώσεις μετά τους χθεσινοβραδινούς βομβαρδισμούς του Ισραηλινοναζιστικού αποικιοκρατικού καθεστώτος στην περιοχή της Ράφα, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει κανένας τρόπος διαφυγής εκατοντάδες χιλιάδες άμαχους και άοπλους Παλαιστίνιους.

Mε χημικά και προσπάθειες απώθησης επιχείρησε η αστυνομία του γραικυλικού καθεστώτος να διαλύσει την πορεία αλληλεγγύης στην Παλαιστίνη που έγινε στο Σύνταγμα

Οι αστυνομικοί απρόκλητα επιτέθηκαν στην πορεία πάνω από την πλατεία Συντάγματος, προκειμένου να μην προσεγγίσει τη Βουλή.

Ομάδα συγκεντρωμένων πήγαν στην Πρεσβεία της Αιγύπτου από όπου απωθήθηκαν με χρήση δακρυγόνων και οβίδες κρότου λάμψης.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αγγελούδια... θύματα των σατανάδων εβραιοναζί!

7/5/2024    -    21.24

Ράφα... 7 Μάη 2024... οι βρεφοκτόνοι σιωναζί δολοφονούν αγγελούδια και τα "πολιτισμένα" κτήνη της δυτικής Ευρώπης είναι με τη "σωστή πλευρά της ιστορίας των εβραιοναζιστών"...



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΘΡΙΛΕΡ στην Ουκρανία! ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ με την κατηγορία σχεδίου δολοφονίας του δικτάτορα ναζί κοκαϊνάκια  Ζελένσκι...

7/5/2024     -     20.27

Ένα πραγματικό θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη εδώ και κάποιες ώρες στο Κίεβο, στο επίκεντρο του οποίου βρίσκεται ο Ουκρανοναζιστής κοκαϊνάκιας δικτάτορας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι.

Συγκεκριμένα, στη σύλληψη δύο Ουκρανών αξιωματικών, που, όπως υποστηρίζει το Κίεβο σχεδίαζαν να δολοφονήσουν τον Ζελένσκι, προχώρησαν οι Ναζιστικές Αρχές της χώρας. Ειδικότερα, η ουκρανοναζιστική υπηρεσία ασφαλείας (SBU) δήλωσε ότι απέτρεψε σχέδιο δολοφονίας του Ζελένσκι και άλλων υψηλόβαθμων Ουκρανοναζιστών αξιωματούχων.

Οι συλληφθέντες είναι δύο συνταγματάρχες της ουκρανικής κρατικής υπηρεσίας που είναι επιφορτισμένη με την ασφάλεια δημοσίων αξιωματούχων, διευκρινίστηκε. Αυτό το δίκτυο το «επιτηρούσε» η FSB και οι δύο αξιωματικοί «μετέφεραν εμπιστευτικές πληροφορίες» στη Ρωσία. Ήθελαν μεταξύ άλλων να στρατολογήσουν στρατιωτικούς «προσκείμενους στην υπηρεσία ασφαλείας» του ναζιστή διικτάτορα Ζελένσκι, προκειμένου να τον «πάρουν όμηρο και να τον σκοτώσουν», σύμφωνα με τις ουκρανοναζιστικές αρχές.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από δυο ημέρες, η Ρωσία έβαλε τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι στη λίστα των καταζητούμενων προσώπων, όπως ανακοινώθηκε. 

Ο ναζιστής κοκαϊνάκιας δικτάτορας Ζελένσκι καταζητείται «με βάση ένα άρθρο του ποινικού κώδικα» αναφέρεται σε αυτό το δικαστικό κείμενο. Την επομένη της ρωσικής στρατιωτικής επιχείρησης στο Ντονμπάς για να το απελευθερώσουν από τα νύχια των ουκρανοναζί, τον Φεβρουάριο του 2022, ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν είχε καλέσει τον ουκρανικό στρατό να ανατρέψει τον Ζελένσκι.

Ο κατάλογος των καταζητούμενων από τις ρωσικές αρχές μετά τις αποφάσεις των Ρωσικών δικαστηρίων περιλαμβάνει πολλά ναζιστικά καθάρματα, Ρώσους και ξένους, κυρίως Ουκρανούς. Τον Φεβρουάριο προστέθηκαν σ’ αυτόν τα ονόματα της πρωθυπουργού της Εσθονίας Κάγια Κάλας, του υπουργού Πολιτισμού της Λιθουανίας και πρώην βουλευτών της Λετονίας, επειδή κατέστρεψαν μνημεία της σοβιετικής εποχής.

Ένταλμα σύλληψης από τα Ρωσικά δικαστήρια έχει εκδοθεί και σε βάρος του εισαγγελέα του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου που πέρσι εξέδωσε ένταλμα για τον Πούτιν, υπακούοντας στις εντολές των δυτικών αποικιοκρατών.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο ΠΡΥΤΑΝΗΣ ακυρώνει την απονομή των πτυχίων στο Πανεπιστήμιο Κολούμπια...

7/5/2024     -     16.30

Tην ακύρωση της τελετής απονομής των πτυχίων στις 15 Μαϊου ανακοίνωσε το πανεπιστήμιο Κολούμπια στη Νέα Υόρκη, επίκεντρο του φοιτητικού κινήματος διαμαρτυρίας για την στήριξη των ΗΠΑ στην γενοκτονία που διαπράττει το Ισραήλ στη Γάζα.

Η διοίκηση του πανεπιστημίου θα προχωρήσει σε εκδηλώσεις «μικρότερης κλίμακας», με επίκεντρο τις εκάστοτε σχολές. Το ίδρυμα, όπου οι φοιτητές έγιναν στόχος σκληρής αστυνομικής καταστολής την 30η Απριλίου από την αστυνομία της Νέας Υόρκης, ανέφερε σε ένα δελτίο τύπου ότι ακυρώνει «τη μεγάλη τελετή του πανεπιστημίου που είχε προγραμματιστεί για την 15η Μαΐου».

«Όλες οι τελετές που είχαν προγραμματιστεί στους εξωτερικούς χώρους στο νότιο τμήμα της πανεπιστημιούπολης Morningside θα μεταφερθούν» από αυτό το σημείο, στο βόρειο Μανχάταν, σε ένα αθλητικό συγκρότημα του πανεπιστημίου, σύμφωνα με ένα δελτίο τύπου.

Το Κολούμπια, που συγκλονίζεται εδώ και δύο εβδομάδες από το μεγάλο κίνημα διαμαρτυρίας και καταλήψεων ανέφερε πως θα προτιμήσει τελετές «μικρότερης κλίμακας», οι οποίες θα διεξαχθούν από τη 10η έως τη 16η Μαΐου στη Νέα Υόρκη.

Στην απονομή των πτυχίων των φοιτητών που έγιναν μέχρι τώρα, οι φοιτητές ξεδίπλωναν  Παλαιστινιακές σημαίες όταν παραλάμβαναν το πτυχίο.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ στις 17 Μαΐου η Ούρσουλα φον ντερ Λαμόγιεν...

7/5/2024    -    14.30

Δεν πρόκειται μόνο για τις προγραμματισμένες εκλογές για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, αλλά και για το σκάνδαλο γύρω από την Ursula von der Leyen.

Είναι ύποπτη για διαφθορά.

Και οι πιθανότητές της να παραμείνει στην εξουσία είναι πλέον ελάχιστες.

Τον Απρίλιο του 2021, οι New York Times δημοσίευσαν τα αποτελέσματα μιας έρευνας για το πώς η Ursula von der Leyen αντιμετώπισε την πλανδημία του κοροϊδοϊού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τον Φεβρουάριο του 2021, όταν η AstraZeneca, ο μεγαλύτερος προμηθευτής εμβολίων κατά του Covid στην ΕΕ, ανέφερε προβλήματα με την παραγωγή, η επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής ήρθε σε μυστική επαφή με τον Albert Bourla, διευθύνοντα σύμβουλο της Pfizer και συμφώνησε την αγορά 1,8 δισ. δόσεων του φαρμάκου έναντι 20 δισ. ευρώ, παρακάμπτοντας τις επίσημες δομές της ΕΕ.

Η ιστορία, την οποία τα μέσα ενημέρωσης ονόμασαν Pfizergate, συνεχίστηκε.

Η Ursula von der Leyen, όπως αποδείχθηκε, έκανε το μεγάλο λάθος.

Μάλιστα, ορισμένα από τα εμβόλια έπρεπε να απορριφθούν ως περιττά και λόγω της ημερομηνίας λήξης τους.

Αυτό στοίχισε στην ΕΕ 4 δισ. ευρώ.

Τον Ιανουάριο του 2022, ο δημοσιογράφος του netzpolitik.org, Alexander Fant, ζήτησε να δημοσιοποιηθεί η αλληλογραφία της von der Leyen με τον Burla.

Αλλά έλαβε την άρνηση.

Αργότερα, η Ευρωπαία Διαμεσολαβήτρια Emily O'Reilly ενεπλάκη στην υπόθεση.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της, η επιτροπή δεν επικοινώνησε καν με το γραφείο της von der Leyen σχετικά με το αίτημα του Fant.

Τον Φεβρουάριο του 2023, οι δημοσιογράφοι των NYT υπέβαλαν μήνυση κατά της Κομισιόν στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΑΖΑ! Ο πρόεδρος του Χάρβαρντ απειλεί με αποβολή τους φοιτητές που διαμαρτύρονται...

7/5/2024     -     13.30

O πρόεδρος του Χάρβαρντ, Άλαν Γκάρμπερ, απείλησε με αποβολές όσους φοιτητές συμμετέχουν στις διαμαρτυρίες για τον τερματισμό του πολέμου στη Γάζα, γιατί προχώρησαν στη δημιουργία καταυλισμού στο χώρο της σχολής.

Σύμφωνα με το bostonglobe.com, ο Άλαν Γκάρμπερ ανέφερε μεταξύ άλλων πως «τα άτομα που συμμετείχαν στις δραστηριότητες αυτές έχουν ενημερωθεί επανειλημμένα ότι οι παραβιάσεις των πολιτικών του πανεπιστημίου και της σχολής θα έχουν πειθαρχικές συνέπειες και ότι περαιτέρω παραβιάσεις και συνεχής κλιμάκωση θα έχουν ως αποτέλεσμα όλο και αυστηρότερες κυρώσεις. Την περασμένη εβδομάδα, οι σχολές όλου του πανεπιστημίου άρχισαν να επιδίδουν πειθαρχικές ειδοποιήσεις σε φοιτητές που συνέχισαν να συμμετέχουν σε μη εξουσιοδοτημένη δραστηριότητα στην αυλή παρά τις ειδοποιήσεις αυτές».



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΟΜΟΛΟΓΙΑ Μαγιορκίνη! «ΞΕΡΑΜΕ για τις θρομβώσεις από το εμβόλιο της AstraZeneca, για αυτό το κάναμε στις μεγάλες ηλικίες...»

7/5/2024    -   12.30

Δεν υπολόγιζε δηλαδή λέει το γουρούνι το μαγιορκίνη τις ζωές των ηλικιωμένων…..

Κατά  τα άλλα  το γουρούνι ο μπιστήμονας ο δολοφόνος δηλώνει και  καθηγητής Υγιεινής και Επιδημιολογίας στην Ιατρική Σχολή στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας Γκίκας Μαγιορκίνης,  Αντί το γουρούνι, που δεν κάνει ούτε για μπιστικός που βόσκει γουρούνια, να είναι φυλακή και να τρώει ξύλο από το πρωί μέχρι το βράδυ…



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



 ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΟ! Φοιτητές κατέλαβαν το πανεπιστήμιο της Γάνδης υπέρ της Παλαιστίνης...

7/5/2024    -   10.30

Φοιτητές στο πανεπιστήμιο της Γάνδης κατέλαβαν τμήμα του το πρωί της Δευτέρας και ζητούν από το διοικητικό συμβούλιο να διακόψει τους δεσμούς με το Ισραήλ καθώς και να αναλάβει ισχυρότερες δεσμεύσεις για την πράσινη μετάβαση όπως αναφέρουν βελγικά μέσα ενημέρωσης.

Οι φοιτητικές οργανώσεις «End Fossil Ghent» και «Ghent Students for Palestine» ένωσαν τις δυνάμεις τους για να διαμαρτυρηθούν για αυτό που θεωρούν «υποκρισία» από το πανεπιστήμιο όσον αφορά τόσο τα ανθρώπινα δικαιώματα όσο και τη βιωσιμότητα, επισημαίνουν τα δημοσιεύματα.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το εργοστάσιο της Toyota στην Αγία Πετρούπολη πέρασε σε ρωσική αυτοκινητοβιομηχανία και παράγει μοντέλα της Toyota!

H Toyota στην Ιαπωνία ανακοίνωσε τη μεγαλύτερη μισθολογική αύξηση εδώ και 25 χρόνια

07.05.2024 | 23:23

Το εργοστάσιο της Toyota στην Αγία Πετρούπολη πέρασε στη ρωσική αυτοκινητοβιομηχανία Aurus και παράγει μοντέλα της Toyota.

H Toyota στην Ιαπωνία προχωρά στην μεγαλύτερη αύξηση μισθών της 25ετίας

Όπως ανακοίνωσε η Toyota στην Ιαπωνία, μετά από διαπραγματεύσεις έκανε δεκτό το αίτημα των συνδικάτων της για ακόμα μεγαλύτερες απολαβές.

Σύμφωνα με το Reuters, ο ιαπωνικός κολοσσός συμφώνησε με τα αιτήματα για μηνιαίες αυξήσεις μισθών έως και 28.440 γεν (176 ευρώ) και πληρωμές μπόνους-ρεκόρ. Τηρώντας την πρακτική του παρελθόντος, η εταιρεία δεν έδωσε ποσοστό για την αύξηση του μισθού.

Οι Toyota, Panasonic, Nissan, Nippon Steel και άλλοι μεγάλοι εκπρόσωποι του Japan Inc ολοκλήρωσαν τις ετήσιες διαπραγματεύσεις για τους μισθούς, αποδεχόμενες πλήρως τα αιτήματα των συνδικάτων. Οι εκπρόσωποι των εργαζομένων ζητούσαν αυξήσεις 5,85%. Είναι η πρώτη φορά εδώ και 30 χρόνια που διεκδικούν αύξηση υψηλότερης του 5%.

Στην Ιαπωνία υπάρχει κουλτούρα συνεννόησης και συμβιβασμού και σπανίως δημιουργούνται συγκρούσεις μεταξύ συνδικάτων και εργοδοτών. Ωστόσο οι φετινές διαπραγματεύσεις έκρυβαν τις δικές τους ιδιαιτερότητες, καθώς ο πληθωρισμός έχει επιστρέψει στη χώρα, με το κόστος ζωής να αυξάνεται περισσότερο σε σχέση με τους μισθούς.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ξεκίνησαν διαγραφές χρεών στην Ολλανδία: Σεισάχθεια σε μία ολόκληρη πόλη – Στην Ελλάδα;

Η κρίση δεν παρέμεινε στον «ευρωπαϊκό νότο» του Γ.Ντάισελμπλουμ «που χαλάει τα λεφτά σε ποτά και γυναίκες». Μάλλον και στην Ολλανδία χαλάνε τα λεφτά σε ποτά και γυναίκες…

07.05.2024 | 18:01

Σύμφωνα με τη στατιστική υπηρεσία CBS, 726.000 νοικοκυριά αντιμετώπισαν το 2023 «προβληματικά χρέη», σε σύγκριση με 600.000 δύο χρόνια νωρίτερα.

Σύμφωνα με την Eurostat, το 16,5% του πληθυσμού βρίσκεται στο όριο της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού.

Το 2020 το Άμστερνταμ ανέλαβε τα χρέη νέων ανθρώπων και τους επέτρεψε να τα αποπληρώσουν στην πόλη και όχι στον αρχικό δανειστή. Οι νέοι μπορούσαν επίσης να διαγράψουν ένα μέρος των χρεών τους, αν έπαιρναν μέρος σε εκπαίδευση ή κατάρτιση.

Οι δημοτικές αρχές της χώρας βρίσκουν τώρα νέους τρόπους για να βγάλουν τους ανθρώπους από αυτή την παγίδα.

Το Άρνεμ, μια πόλη με 170.000 κατοίκους, μόλις 20 χιλιόμετρα από τα γερμανικά σύνορα, ανακοίνωσε στα τέλη Απριλίου ότι προτίθεται να απαλλάξει πολλά νοικοκυριά από τα χρέη.

Χωρίς κανένα απολύτως αντάλλαγμα και χωρίς καμιά απολύτως προϋπόθεση. Προτεραιότητα έχουν οι οικογένειες με παιδιά.

Η ιδέα πίσω από αυτήν την πρωτόγνωρη απόφαση είναι ότι κοινωνικά προβλήματα μπορούν να αντιμετωπιστούν καλύτερα χωρίς τη θηλιά των χρεών, όπως η ανεργία, η ενδοοικογενειακή βία, η παραμέληση παιδιών, κίνδυνοι εθισμού ή η εγκληματικότητα.

Πρόκειται για ένα πιλοτικό πρόγραμμα που θα διαρκέσει δύο χρόνια και στη συνέχεια θα γίνουν αναλύσεις για να βγουν συμπεράσματα.

«Τα χρέη οδηγούν σε ακόμη περισσότερα χρέη» εξήγησε ο Μαρκ Λάουρικς, δημοτικός σύμβουλος του Άρνεμ, υπεύθυνος για την εξασφάλιση των μέσων διαβίωσης.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων διαλύει τα κυβερνητικά παραμύθια της Ελληνικής κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη για ανάπτυξη: Με ένα βίντεο-σοκ αποκαλύπτει την οικονομική τραγωδία

Σε μια ανταπόκριση από αυτές που δεν συνηθίζονται από τα δυτικά ΜΜΕ αποτυπώνεται το βασανιστήριο των Ελλήνων πολιτών από την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη

07.05.2024 | 23:58

Η οικονομική καταστροφή της Ελλάδας και πώς αυτή διαλύει τις ελπίδες των νέων ανθρώπων για το μέλλον και οδηγεί ακόμα και τους ηλικιωμένους να μείνουν άστεγοι, αποτυπώνεται σε μια συγκλονιστική ανταπόκριση και ένα βίντεο του Γαλλικού Πρακτορείου Ειδήσεων.

Μια ανταπόκριση-«ξυράφι» στους κυβερνητικούς ισχυρισμούς περί «ανάπτυξης» -προφανώς εννοούν την ανάπτυξη των ολιγαρχών  φίλων και συγγενών των κυβερνητικών στελεχών που έχουν θησαυρίσει από το Ταμείο Ανάπτυξης της ΕΕ- και εστιάζεται στην απίστευτα ακριβή στέγη, στην αδιανόητη μείωση των μισθών κατά 32% ελέω των Μνημονίων που υπέγραψαν Γ.ΑΠαπανδρέου, Α.Σαμαράς-Ε.Βενιζέλος και Α.Τσίπρας και στα άλλα δομικά στοιχεία που διαλύουν σε καθημερινή βάση την ζωή των Ελλήνων.

Είναι χαρακτηριστικό ότι το 60% του εισοδήματος των Ελλήνων πηγαίνει στην στέγαση, έναντι του μόλις 19% των λοιπών κρατών της ΕΕ!

Είναι πραγματικά εντυπωσιακός ο απλός και με στοιχεία τρόπος που αποδομεί την προπαγάνδα του Μαξίμου το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων και αποτυπώνει την πικρή πραγματικότητα μέσα σε ελάχιστα λεπτά.

Αξίζει να σταθούμε για άλλη μια φορά στην μεγάλη καταστροφή της Θεσσαλίας, απόρροια των τραγικών παραλείψεων της κυβέρνησης και της κυβερνητικά ελεγχόμενης Περιφέρειας. 

Η καταστροφή στην Θεσσαλία τον Σεπτέμβριο ευθύνεται σε μεγάλο βαθμό για την εκτόξευση στις τιμές των σούπερ μάρκετ.

Η Περιφέρεια συμμετέχει στη διαμόρφωση του ελληνικού ΑΕΠ με ποσοστό 5%.

Το ΑΕΠ ήταν 215 δις ευρώ και η συμμετοχή της Θεσσαλίας ήταν 11 δισ, ευρώ το 2023. Η εκτιμώμενη απώλεια είναι 4 και πλέον δισ. ευρώ από την καταστροφή.

Με πρωτοφανή απώλεια παραγωγής του τρέχοντος έτους στο πρωτογενή αγροτικό τομέα, στον δευτερογενή τομέα της μεταποίησης στις υπηρεσίες και τον τουρισμό.

Το απόθεμα στο ζωικό και φυτικό κεφάλαιο καθώς και των ζωοτροφών της Θεσσαλίας ήταν φέτος πλέον των 20 δισ. ευρώ.

Η εκτιμώμενη απώλεια για τον παρόντα χρόνο είναι 5 δισ. ευρώ από τη καταστροφή.