Τρίτη 25 Ιουνίου 2024

Τριτη 25 Ιουνιου 2024


Είσαι εργάτης, λογιστής, καλλιτέχνης; Ήδη βρίσκεσαι σε χρόνο περασμένο. Σε λίγο θα σε αντικαταστήσουν με ρομπότ και θα σε στήσουν στον τοίχο...



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Τζούλιαν Ασάνζ μπορεί να ελευθερώθηκε, αλλά η ελευθερία του Τύπου έχει ακόμα πολλά εμπόδια και συνεχώς αυξάνονται.

25/6/2024

Η αποφυλάκιση του Τζούλιαν Ασάνζ από μια φυλακή του Ηνωμένου Βασιλείου είναι μια νίκη για τον ίδιο και τους πολλούς υποστηρικτές του σε όλο τον κόσμο, αλλά όχι απαραίτητα μια σαφή νίκη για την αρχή που διέπει την της ελευθερία του Τύπου.

Οι κατηγορίες που ο Ασάνζ αναμένεται να παραδεχθεί πως είναι ένοχος ως μέρος μιας συμφωνίας με τις ΗΠΑ, και για τις οποίες θα καταδικαστεί σε φυλάκιση, προέρχονται από τον νόμο περί κατασκοπείας του 1917, για «συνωμοσία για παράνομη απόκτηση και διάδοση απόρρητων πληροφοριών που σχετίζονται με την εθνική άμυνα. των Ηνωμένων Πολιτειών».

Έτσι, παρόλο που ο ιδρυτής του WikiLeaks αναμένεται να απελευθερωθεί από το περιφερειακό δικαστήριο των ΗΠΑ στη Σαϊπάν μετά την ακρόαση της Τετάρτης, ο νόμος περί κατασκοπείας θα εξακολουθεί να κρέμεται πάνω από τα κεφάλια των δημοσιογράφων που αναφέρουν θέματα εθνικής ασφάλειας, όχι μόνο στις ΗΠΑ.

Οι εισαγγελείς των ΗΠΑ υποστήριξαν ότι ο Ασάνζ δεν ήταν σωστός δημοσιογράφος, αλλά ένας χάκερ και ένας ακτιβιστής με τη δική του ατζέντα, που έθεσε σε κίνδυνο την ασφάλεια των ΗΠΑ, επομένως ο νόμος περί κατασκοπείας θα μπορούσε να εφαρμοστεί χωρίς να βλάψει την ελευθερία του Τύπου.

Η υποκρισία των ακροκεντρώων νεοφιλελεύθερων και των δικαιωματιστών.

Θα δείτε πολλούς δήθεν οι υποστηρικτές του Τύπου και των πολιτικών ελευθεριών να ζητωκραυγάζουν για την ελευθερία του Ασάνζ. Είναι οι ίδιοι που παίρνουν όλο και περισσότερα μέτρα για την δήθεν “ρητορική μίσους” και αυτοί που έχουν επιβάλει την “πολιτική ορθοτητα” τόσο στο δημοσιο διάλογο με τον λεγόμενο αποκλεισμό προσώπων, όσο και στην προσπάθεια να επιβληθεί με νόμους.

Οι αποκαλύψεις που δημοσίευσε το WikiLeaks για τους πολέμους στο Ιράκ και στο Αφγανιστάν το 2010, δεν διαφέρουν πολύ απο τις αποκαλύψεις που κάνουμε σήμερα, για τους πολέμους της Ουκρανίας και του Ισραήλ. Και οι ίδιοι ζητωκραυγάζοντες θέλουν να πάρουν κι άλλα μέτρα με το πρόσχημα της παραπληροφόρησης.

Σύμφωνα με όλες τις εκτιμήσεις, ο Τζο Μπάιντεν δεν ήθελε καν να μεταφερθεί ο Ασάνζ στις ΗΠΑ. Η έκδοση του Ασάνζ για να αντιμετωπίσει τη δίκη θα ήταν μια καταστροφική απόσπαση της προσοχής για την Ελευθερία της Παλαιστίνης από τα σιωνιστοναζιστικά αποικιοκρατικά γουρούνια και την απελευθέρωση της Νέας Ρωσίας από τους ουκρανοναζί της Δύσης, αποξενώνοντας περαιτέρω τους Αγωνιστές της Ελευθερίας.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ασφαλισμένοι ΟΑΕΕ - Θέματα ΟΑΕΕ

Φανταστείτε τι ιδέα έχουν για τον σκληρά φορολογούμενο κοσμάκη, από την άνεση τους, και παίζοντας με τα εκατομμύρια.

Πού να καταλάβουν το μέσο πολίτη.

Εκεί που «έδωσε ρέστα» ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος είναι στην τεκμαρτή φορολόγηση των μικρομεσαίων λέγοντας: «Βλέπω τώρα ότι έφταιγε η φορολογία των μικρομεσαίων επιχειρηματιών. Να μεταναστεύσουν! Είναι δυνατόν να λέμε τέτοια πράγματα; Δηλαδή να πληρώνουν μόνο οι άλλοι; Και σιγά τον φόρο που μπήκε. Μπήκε ως τεκμαρτό το εισόδημα του ανειδίκευτου εργάτη



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ελεύθερος ο ιδρυτής του WikiLeaks-Ο Ασάνζ συμφώνησε να ομολογήσει την ενοχή του σε αντάλλαγμα την αποφυλάκισή του

07:11 - 25 ΙΟΥΝΙΟΥ 2024

«Ο Τζούλιαν Ασάνζ είναι ελεύθερος» και αναχώρησε τη Δευτέρα από το Ηνωμένο Βασίλειο και τη φυλακή υψίστης ασφαλείας κοντά στο Λονδίνο, όπου ήταν έγκλειστος επί πέντε χρόνια, ανέφερε το WikiLeaks μετά την αποκάλυψη για συμφωνία περί ομολογίας ενοχής του 52χρονου.

Σύμφωνα με το WikiLeaks, ο 52χρονος Αυστραλός αναχώρησε από τη φυλακή του Μπέλμαρς το πρωί της Δευτέρας και το απόγευμα αφέθηκε ελεύθερος στο αεροδρόμιο Στάνστεντ, όπου επιβιβάστηκε σε αεροσκάφος και εγκατέλειψε το Ηνωμένο Βασίλειο.

Νωρίτερα, έγινε γνωστό πως ο ιδρυτής του WikiLeaks Τζούλιαν Ασάνζ κατέληξε σε συμφωνία με την αμερικανική δικαιοσύνη, η οποία προβλέπει ομολογία ενοχής για την παράνομη απόκτηση και αποκάλυψη απόρρητων εγγράφων σχετικά με τις στρατιωτικές και διπλωματικές δραστηριότητες των ΗΠΑ, σε αντάλλαγμα για την αποφυλάκισή του από τη Βρετανία και τον τερματισμό της πολυετούς διαμάχης του με την Ουάσινγκτον.

Το τελευταίο κεφάλαιο της «Οδύσσειας» του Τζούλιαν Ασάνζ αναμένεται αύριο Τετάρτη σε δικαστήριο της Σαϊπάν στον Ειρηνικό Ωκεανό – ένα από τα τρία νησιά της Κοινοπολιτείας των Βορείων Μαριάνων Νήσων που είναι αποικία των ΗΠΑ. Η ποινή που θα του επιβληθεί θα συμψηφιστεί με το διάστημα της κράτησής του στη Βρετανία και ο Τζούλιαν Ασάνζ θα αφεθεί ελεύθερος να επιστρέψει στην πατρίδα του, την Αυστραλία.

«Ο Τζούλιαν είναι ελεύθερος!!!» δήλωσε εκστασιασμένη η σύζυγός του Στέλλα Ασάνζ, υπογραμμίζοντας ότι «τα λόγια δεν αρκούν για να εκφράσουμε την απέραντη ευγνωμοσύνη μας» σε όσους έχουν κινητοποιηθεί «εδώ και χρόνια» για να επιτευχθεί η απελευθέρωσή του.

Το WikiLeaks δημοσιοποίησε ένα βίντεο που δείχνει τον Τζούλιαν Ασάνζ να περπατά ελεύθερος στην πίστα του αεροδρομίου, προτού επιβιβαστεί σε αεροσκάφος.

Σε ανάρτηση στην πλατφόρμα X (πρώην Twitter) το WikiLeaks χαιρετίζει την έκβαση που ήταν αποτέλεσμα «μιας παγκόσμιας εκστρατείας» η οποία έφθασε μέχρι τα Ηνωμένα Έθνη. «Καθώς επιστρέφει στην Αυστραλία, ευχαριστούμε όλους όσοι μας στήριξαν, αγωνίστηκαν για εμάς και παρέμειναν πλήρως αφοσιωμένοι στον αγώνα για την ελευθερία του», αναφέρει και συμπληρώνει: «Η ελευθερία του Τζούλιαν είναι η ελευθερία μας».

«Ύστερα από περισσότερα από πέντε χρόνια σε ένα κελί 2x3μ., απομονωμένος επί 23 ώρες καθημερινά, θα ξαναβρεθεί σύντομα με τη σύζυγό του Στέλλα και τα δύο παιδιά τους, τα οποία έχουν γνωρίσει τον πατέρα τους μόνο πίσω από τα κάγκελα», υπογράμμισε το WikiLeaks.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΤΟ ΦΙΑΣΚΟ ΤΗΣ ΜΕΤΑΦΥΤΕΥΣΗΣ:

Μία μεταφύτευση πήγαν να κάνουν από τη δημοτική αρχή και μόνο το σύμπαν που δεν κινήθηκε:

1) Ήρθαν τα συνεργεία και άρχισαν να δουλεύουν χωρίς να έχουν ειδοποιήσει τη γειτονιά.

2) Επειδή είχαν φτιάξει τα καινούρια πεζοδρόμια πριν να μεταφέρουν τα δέντρα, με τις εκσκαφές έσπασαν τα πεζοδρόμια, τα οποία πρέπει να ξαναφτιαχτούν τώρα.

3) Προσπαθώντας να σηκώσουν μία ελιά περίπου 100 χρόνων για μεταφύτευση, την άνοιξαν σε τρία σημεία, και μάλλον θα ξεραθεί.

4) Βγήκαν οι κάτοικοι και διαμαρτυρήθηκαν που τους παίρνουν τα δέντρα και το πράσινο και ζήτησαν την απόφαση, που δεν την είχε κανείς!

5) Φτάνει ο Αντιδήμαρχος και η Διευθύντρια της Υπηρεσίας και φέρνουν μία γνωμοδοτική απόφαση κα όχι την τελική αδειοδότηση από το Δημοτικό Συμβούλιο, γιατί δεν είχε ληφθεί ακόμη!

6) Από την εξέταση των σχεδιαγραμμάτων προκύπτει ότι η ελιά που είχε ανοίξει και μάλλον θα ξεραθεί, βρίσκεται στην ιδιοκτησία του διαμαρτυρόμενου πολίτη, και δεν είχε δικαίωμα ο Δήμος να επέμβει καν!

7) Ο Αντιδήμαρχος και η κ. Διευθύντρια προσάγονται στο Αστυνομικό τμήμα για κοπή δέντρων χωρίς άδεια. Ευτυχώς για εκείνους, ο κάτοικος που ανακίνησε το θέμα δεν θέλησε να κάνει μήνυση.

-Οι εργασίες σταμάτησαν και δεν έγινε η μεταφύτευση.

Αυτή είναι η ανακοίνωση της παράταξης ΜΑΡΟΥΣΙ ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΦΩΝΗ – Μαίρη Διακολιού



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Καίγεται ολη η Ελλάδα... δεν είναι μόνο η υπόθεση με τον Λύτρα , τωρα ακούγεται και νεα παρόμοια περιπτωση με τον Ταουξή ....υλικο στα ΜΜΕ για ενα δίμηνο! Δεν λεω οτι δεν είναι σημαντικο θεμα η κακοποίηση..... αλλά δεν είναι το μοναδικό θέμα!

Η πιο ανησυχητικη ειδηση παντως είναι αυτή ( και φαίνεται οτι δεν μας αφορά....)

«Δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν οι ATACMS στην Ουκρανία χωρίς άμεση συμμετοχή των Αμερικανών»


Προς ευθεία σύγκρουση Ρωσία – ΗΠΑ μετά τις επιθέσεις στη Σεβαστούπολη

Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2024 20:08

Η Ρωσία κατηγορεί τις ΗΠΑ για τις επιθέσεις και υπόσχεται αντίποινα - Το χτύπημα έγινε με πυραύλους ATACMS

Στις ΗΠΑ αποδίδει η Ρωσία την ευθύνη για την πυραυλική επίθεση στη Σεβαστούπολη της Κριμαίας, κατά την οποία σκοτώθηκαν τέσσερις άνθρωποι, μεταξύ των οποίων και δύο παιδιά. Επιπλέον 150 τραυματίστηκαν καθώς θραύσματα του πυραύλου έπεσαν σε κοντινή παραλία. Την οποία σημάδευαν οι Αμερικάνοι, θέλοντας να σκοτώσουν άμαχο πληθυσμό.

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε ότι οι πύραυλοι που χρησιμοποίησε η Ουκρανία ήταν οι ATACMS, που το Κίεβο έχει προμηθευτεί από τις ΗΠΑ. Η Μόσχα λέει βάσιμα ότι ήταν Αμερικανοί ειδικοί εκείνοι που προγραμμάτισαν και χειρίζονται τους πυραύλους γιατί είναι οι μόνοι που ξέρουν.

Ο Νμίτρι Πεσκόφ, εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, χαρακτήρισε την επίθεση «βάρβαρη», εγκαλώντας τις ΗΠΑ για δολοφονία παιδιών και διεμήνυσε πως θα υπάρξουν «επιπτώσεις».

Πλάνα που μεταδόθηκαν από τη ρωσική κρατική τηλεόραση, αλλά και κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, δείχνουν συνθήκες χάους στην παραλία στην περιοχή Uchkuyevka, με ανθρώπους να τρέχουν να σωθούν από τα θραύσματα και τραυματίες να μεταφέρονται πάνω σε ξαπλώστρες.

«Δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν οι ATACMS χωρίς άμεση συμμετοχή των Αμερικανών»

Το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας υποστήριξε από την Κυριακή ότι όλοι οι πύραυλοι ATACMS προγραμματίζονται από Αμερικανούς ειδικούς και καθοδηγούνται από αμερικανικούς δορυφόρους.Ο υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ επανέλαβε κατά τη διάρκεια συνάντησης στο Μινσκ τη Δευτέρα, λέγοντας ότι το σύστημα «δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς την άμεση συμμετοχή του αμερικανικού στρατού, συμπεριλαμβανομένων των δορυφορικών δυνατοτήτων».

Οι ΗΠΑ προμηθεύουν με πυραύλους ATACMS την Ουκρανία για περισσότερο από ένα χρόνο. Το σύστημα επιτρέπει στις ΝΑΤΟϊκές δυνάμεις να χτυπούν στόχους έως και 300 χιλιόμετρα, σύμφωνα με τη Lockheed Martin.

Ο Πεσκόφ είπε σε δημοσιογράφους στη Μόσχα, σήμερα, Δευτέρα, ότι «η εμπλοκή των Ηνωμένων Πολιτειών, η άμεση εμπλοκή, ως αποτέλεσμα της οποίας σκοτώνονται Ρώσοι άμαχοι, δεν μπορεί να μείνει χωρίς συνέπειες». «Ο χρόνος θα δείξει ποια θα είναι αυτές», πρόσθεσε, προαναγγέλοντας ουσιαστικά αντίποινα.

Το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών κάλεσε επίσης την πρέσβη των ΗΠΑ Λιν Τρέισι, με τον Λαβρόφ να υποστηρίζει ότι η εμπλοκή των ΗΠΑ στην επίθεση «δεν αμφισβητείται».

Η Μόσχα έχει επανειλημμένα απειλήσει ότι θα στοχεύσει χώρες που προμηθεύουν όπλα στην Ουκρανία, υποστηρίζοντας ότι αποτελούν νόμιμους στρατιωτικούς στόχους.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Επιχορήγηση Ιερών Μονών στο κατοχικό Άγιο Όρος 1.240.000 ευρώ απο το Μητσοτάκη με τα λεφτά των Ελλήνων!

24/6/2024

Την υπό στοιχεία Φ. 387/4/ΑΣ 12050/29.2.2024 εισήγηση του Υπουργού Εξωτερικών, αποφασίζει: Καθορίζει το ύψος της ετήσιας οικονομικής χορηγίας του Δημοσίου προς τις Ιερές Μονές του Αγίου Όρους για το οικονομικό έτος 2024 στο ποσό του ενός εκατομμυρίου διακοσίων σαράντα χιλιάδων (1.240.000,00) ευρώ.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Βρετανός βουλευτής Andrew Bridgen προειδοποιεί: Το ΝΑΤΟ σχεδιάζει προβοκάτσια με «πυρηνική βόμβα» στην Ευρώπη για να προκαλέσει τον 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο!

23/6/2024

Το ΝΑΤΟ σχεδιάζει να εξαπολύσει επίθεση σε μια ευρωπαϊκή χώρα χρησιμοποιώντας μια πυρηνική «βρώμικη βόμβα» και να ρίξει την ευθύνη στη Ρωσία, σύμφωνα με τον Βρετανό βουλευτή Άντριου Μπρίτζεν, ο οποίος επικαλέστηκε τις υπηρεσίες πληροφοριών υψηλού επιπέδου του κοινοβουλίου.

Ο Μπρίτζεν εξήγησε στο GB News ότι πράκτορες της βρετανικής υπηρεσίας πληροφοριών τον έχουν προειδοποιήσει για το σχέδιο τους με σκοπό να εμπλακεί ο κόσμος στον πόλεμο της Ουκρανίας με τη Ρωσία και να πυροδοτήσει τον 3 ΠΠ.

Μια «επίθεση» από τη Ρωσία σε οποιαδήποτε χώρα του ΝΑΤΟ στην Ευρώπη θα είχε ως αποτέλεσμα την ενεργοποίηση του Άρθρου 5 , που θα απαιτούσε από τις Ηνωμένες Πολιτείες και όλα τα μέλη του ΝΑΤΟ να κηρύξουν τον πόλεμο στη Ρωσία. Μια τέτοια προβοκάτσια του ΝΑΤΟ στη Ρωσία, θα μπορούσε να εκτελέσει την ίδια λειτουργία.

Το άρθρο 5 της Συνθήκης του Βορείου Ατλαντικού ορίζει ότι «Μια ένοπλη επίθεση εναντίον ενός ή περισσοτέρων χωρών στην Ευρώπη ή τη Βόρεια Αμερική θα θεωρείται επίθεση εναντίον όλων τους».

Ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ επιθυμεί απεγνωσμένα να φέρει περισσότερα μέλη στον πόλεμο κατά της Ουκρανίας, αναφέροντας τη Ρωσία ως επεκτατική απειλή, παρά το γεγονός ότι οι ρωσικές δυνάμεις παρέμειναν στη ρωσική επικράτεια για δεκαετίες, ενώ οι δυνάμεις του ΝΑΤΟ πλησιάζουν σταθερά προς τη Ρωσία.

Ο απερχόμενος γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ χρησιμοποίησε μια πρόσφατη συνέντευξη στο NPR για να τονίσει τη σημασία του Άρθρου 5 και να καλέσει τις ΗΠΑ να δεσμευτούν εκ νέου για την υπεράσπιση της Ευρώπης σε περίπτωση επίθεσης.

Επικαλούμενος την πιθανότητα ενός «πολέμου πλήρους κλίμακας» στην Ευρώπη, ο Στόλτενμπεργκ είπε ότι η ενότητα του ΝΑΤΟ είναι το κλειδί.

«Το πιο σημαντικό καθήκον για κάθε Γενικό Γραμματέα [του] ΝΑΤΟ είναι να διασφαλίσει ότι η Βόρεια Αμερική και η Ευρώπη είναι μαζί και είναι έτοιμες να προστατέψουν η μία την άλλη», δήλωσε ο Στόλτενμπεργκ σε συνέντευξή του στη Λέιλα Φαντέλ του NPR.

«Και αυτό είναι ακόμη πιο σημαντικό τώρα που ζούμε σε έναν πιο επικίνδυνο κόσμο με πόλεμο πλήρους κλίμακας στην Ευρώπη και νέο πόλεμο στη Μέση Ανατολή και παγκόσμιο ανταγωνισμό».

Ο Στόλτενμπεργκ ετοιμάζεται να παραιτηθεί μετά από μια δεκαετία στον ηγετικό ρόλο του ΝΑΤΟ. Ο Ολλανδός πρωθυπουργός Mark Rutte, μέλος του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, θα αναλάβει τη σκυτάλη.

Μια τέτοια προβοκατόρικη επίθεση απο τις δυνάμεις του ΝΑΤΟ κατά τη διάρκεια του πολέμου Ρωσίας-Ουκρανίας απο τις δυνάμεις του ΝΑΤΟ, ήταν και η επίθεση στον αγωγό Nord Stream στη Βαλτική Θάλασσα είναι η μεγαλύτερη πράξη βιομηχανικής τρομοκρατίας στην ιστορία.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τάιλερ Τσέρι: Αυτός είναι ο νέος αναπληρωτής διευθυντής επικοινωνίας του Τζο Μπάιντεν…

Φανατικός υπέρμαχος του «RussianGate»

 23/06/2024, 23.37 

Αυτός είναι ο νέος  Αναπληρωτής Διευθυντής Επικοινωνίας του Αμερικανού πρόεδρου Τζο Μπάιντεν ο οποίος θα προκαλέσει σίγουρα πολλές συζητήσεις καθώς ανήκει στην κοινότητα των ΛΟΑΤΚΙ+!

Ονομάζεται Tyler Cherry και περιγράφεται ως «δικαιωματιστής» φιλελεύθερος (κατά τα πρότυπα των ΗΠΑ τουλάχιστον).

Εικονίζεται αριστερά στη φωτογραφία με το μουστάκι.

Πρώην διευθυντής επικοινωνίας του Υπουργείου Εσωτερικών στην διοίκηση  Μπάιντεν προσλήφθηκε σε νέο ρόλο και θα εργάζεται για τις επικοινωνίες εντός του Λευκού Οίκου, παρά το γεγονός ότι πυροδότησε διαμάχη πέρυσι για αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καθώς επιτέθηκε στην αστυνομία, επέκρινε Ρεπουμπλικάνους, ενώ υποστηρίζει το αντι-ισραηλινό κίνημα.

«Έπειτα από περισσότερα από τρία χρόνια στο υπουργείο Εσωτερικών  που εργαζόταν για τον υπουργό Deb Haaland, ο Cherry ξεκίνησε την περασμένη εβδομάδα ως αναπληρωτής  διευθυντής επικοινωνίας στον Λευκό Οίκο», ανέφερε το Politico.

Ο Τάιλερ Τσέρι πυροδότησε διαμάχη πέρυσι μετά την εμφάνιση αναρτήσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στις οποίες κατακεραύνωσε τις αρχές επιβολής του νόμου ενώ ταυτόχρονα  προωθούσε το fake «Russiagate», που αποδείχθηκε ότι δεν ήταν τίποτα άλλο παρά προπαγάνδα των Δημοκρατικών.

«Προσευχόμαστε για τη #Βαλτιμόρη, αλλά προσευχόμαστε ακόμα πιο σκληρά για τον τερματισμό ενός καπιταλιστικού αστυνομικού κράτους που υποκινείται από ρητές και σιωπηρές φυλετικές προκαταλήψεις», δημοσίευσε ο Τσέρι το 2015 εν μέσω ταραχών που πυροδοτήθηκαν μετά τον θάνατο του Φρέντι Γκρέι, ενός μαύρου, υπό κράτηση από την αστυνομία. στη Βαλτιμόρη.

«Είναι καιρός να θυμηθούμε ότι το σύγχρονο αστυνομικό σύστημα είναι μια άμεση εξέλιξη των περιπολιών κατά των  σκλάβων από τους μαφιόζους του λιντσαρίσματος», δήλωσε σε ξεχωριστή ανάρτηση μήνες αργότερα.

Το 2018, ο Τσέρι ζήτησε να καταργηθεί η Υπηρεσία Μετανάστευσης και Τελωνείων (ICE), η υπηρεσία του Υπουργείου Εσωτερικής Ασφάλειας που είναι επιφορτισμένη με την πρόληψη του διασυνοριακού εγκλήματος και της παράνομης μετανάστευσης.

Ο Τσέρι  δημοσίευσε επίσης υποστήριξη για την “Παλαιστίνη” στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το 2014 κατά τη διάρκεια του πολέμου της Γάζας, κατά την οποία οι παλαιστινιακές δυνάμεις, υπό την ηγεσία της ισλαμιστικής σουνιτικής εθνικοαπελευθερωτικής οργάνωσης Χαμάς,  εκτόξευσαν εκατοντάδες ρουκέτες στο Ισραηλινοναζιστικό αποικιακό καθεστώς, και το ισραηλινοναζιστικό αποικιακό καθεστώς με την υποστήριξη των ΗΠΑ και των άλλων Δυτικών καθαρμάτων έκανε επίθεση με αεροπορικές επιδρομές και μια χερσαία εισβολή δολοφονώντας άμαχους, γυναίκες και παιδιά.

Σε μια δήλωση στο Fox News Digital, ο ανώτερος αναπληρωτής γραμματέας Τύπου του Λευκού Οίκου Άντριου Μπέιτς είπε: «Είμαστε πολύ περήφανοι που έχουμε τον Τάιλερ στην ομάδα».

Φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνουν αυτές οι «ιδιαιτερότητες» με το καθεστώς των Δημοκρατικών.

https://www.youtube.com/watch?v=xDT3GH4OgUU

Πριν δύο χρόνια ο Τζο Μπάιντεν, διόρισε τον Sam Brinton (δεξιά στη φωτό), έναν LGBTQ ακτιβιστή, διευθυντή της νευραλγικής υπηρεσίας πυρηνικών αποβλήτων.

Μαζί του ο τετράστερος ναύαρχος Rachel Levine διορίστηκε Υφυπουργός Υγείας των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, από τον Μπάιντεν.

Μπορεί για κάποιους να είναι «μη συμβατό» με βάση την παραδοσιακότητα που διέκρινε κάποτε τις αμερικανικές ένοπλες δυνάμεις, αλλά κάποιοι το θεωρούν «εξαιρετικά πρωτοποριακό».

Κάποιοι άλλοι διερωτώνται πώς θα τρέξουν αν χρειαστεί με τα… ψηλοτάκουνα, αλλά σίγουρα η υπερδύναμη έχει βρει λύσεις και γι αυτό.

Στην φωτογραφία οι ίδιοι δηλώνουν έτοιμοι να υπερασπιστούν την σημαία και την πατρίδα τους.

Τέλος, αν και αυτό αποτελεί… ένα εσωτερικό θέμα των ΗΠΑ και της κυβέρνησης Τ.Μπάιντεν, η φωτογραφία προκάλεσε την αντίδραση της εκπροσώπου Τύπου του ρωσικού ΥΠΕΞ Μ.Ζαχάροβα καθώς οι Ρώσοι επιμένουν στα παραδοσιακά πρότυπα τους, δηλαδή να μην φορούν ψηλοτάκουνα και φούστες οι υπουργοί και οι ναύαρχοι τους.

Η εκπρόσωπος του ρωσικού Υπουργείου Εξωτερικών, Μαρία Ζαχάροβα σχολίασε σχετικά την φωτογραφία:

«Η τρανς ναύαρχος των ΗΠΑ Ρέιτσελ Λεβίν και ο Αναπληρωτής Βοηθός Γραμματέας Πυρηνικής Ενέργειας Σαμ Μπρίντον στη Γαλλική Πρεσβεία σε δεξίωση για την Ημέρα της Βαστίλης.

Απαντήστε ειλικρινά στην ερώτηση: Είναι αυτές οι αξίες που είστε έτοιμοι να εμφυσήσετε στα παιδιά σας; Ή συνεχίζουμε να παλεύουμε για τις δικές μας;».



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ;

Ένας πρώην Ινδός διπλωμάτης στο Ισραήλ δήλωσε ότι η Ινδία είναι πρόθυμη να υποστηρίξει το Ισραήλ πιο ανοιχτά από ό,τι ήδη κάνει. Ο υπαινιγμός αφορούσε τον πόλεμο Kargil, τη σύγκρουση του 1999 μεταξύ Ινδίας και Πακιστάν για το άλυτο ζήτημα του Κασμίρ- μια περίσταση στην οποία το Ισραήλ ήταν από τις λίγες κυβερνήσεις στον κόσμο που υποστήριξαν το Νέο Δελχί.

Η Ινδία και το Ισραήλ έχουν ήδη στενές σχέσεις. Η Ινδία έχει ήδη παράσχει πυραύλους και μη επανδρωμένα αεροσκάφη στις ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις στην επιχείρηση στη Γάζα, επιβεβαιώνοντας μια μακροχρόνια τάση. Επιπλέον, το The Diplomat μας παρέχει ενδιαφέροντα στοιχεία, φαίνεται ότι η Ινδία είναι μεταξύ των κρατών που προτιμούν οι Ισραηλινοί, με ποσοστό 71% θετικών απόψεων (την προτιμούν ακόμη και από τις ΗΠΑ) σύμφωνα με μια δημοσκόπηση της εφημερίδας Haaretz.

Η Ινδία είναι επίσης ο κύριος αποδέκτης ισραηλινών όπλων και στρατιωτικής τεχνολογίας (τουλάχιστον μεταξύ των επίσημων), τα οποία χρησιμοποιούνται συχνά στο Κασμίρ: ένα είδος μεγάλης υπαίθριας Γάζας, τις ομοιότητες της οποίας υπενθύμισε στην ομιλία του κατά την ορκωμοσία του ο νέος πρόεδρος του Πακιστάν.

Ίσως είναι ακριβώς αυτή η γενική εχθρότητα προς τον μουσουλμανικό κόσμο που βάζει το Τελ Αβίβ και το Νέο Δελχί στην ίδια βάρκα και τους τοποθετεί ως σημαντικούς εταίρους των ΗΠΑ στην περιοχή Μέσης Ανατολής-Ινδίας.

Αυτό έρχεται να προστεθεί στη διφορούμενη σχέση που έχουν και οι δύο με τον άλλο σημαντικό μη αραβικό παράγοντα στην περιοχή: το Ιράν.

Οι σχέσεις της Ινδίας με το Ιράν είναι καλές, ενώ του Ισραήλ με το Ιράν είναι κακές και αυτή η αντιπαλότητα είναι τέτοια που αντανακλάται στον Καύκασο.

Στην περιοχή αυτή, η Ινδία ποντάρει στην Αρμενία, με την οποία συνάπτει διμερείς συμφωνίες και προμήθειες όπλων, ενώ το Ισραήλ ποντάρει τα πάντα στο Αζερμπαϊτζάν, στο οποίο προμηθεύει όπλα και όπου διαθέτει στρατιωτική βάση.

Οι Αζέροι και οι Κούρδοι (ένα μέρος) αποτελούν τους συμμάχους του Ισραήλ στην περιοχή σε μια αντι-ιρανική στόχευση.

Ένας άλλος διφορούμενος παίκτης είναι η Τουρκία, η οποία υποστηρίζει το Αζερμπαϊτζάν, αλλά θεωρητικά έρχεται σε ρήξη (στο δυτικό πλαίσιο) με το Ισραήλ, φτάνοντας στο σημείο να εμποδίζει το εμπόριο και να δηλώνει ότι περιθάλπει "πάνω από χίλιους πολιτοφύλακες της Χαμάς".

Τι μας διδάσκει αυτή η σύντομη ανασκόπηση;

Ότι ο μονοπολικός και πολύ περισσότερο ο διπολικός κόσμος έχει διαλυθεί, ότι υπάρχουν πολλοί παίκτες που παίζουν σε διάφορα τραπέζια, υπερασπιζόμενοι τα συμφέροντά τους ξεχωριστά κατά καιρούς.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΗΠΑ: 28χρονη τρανς δολοφόνησε τους γονείς της μετά από τσακωμούς για τη φυλομετάβασή της – «Θα το ξανάκανα», είπε

Για τη δολοφονία των γονιών της, τους οποίους πυροβόλησε εν ψυχρώ συνελήφθη στις ΗΠΑ η 28χρονη τρανς Μία Μπέιλι, η οποία στους αστυνομικούς που της πέρασαν χειροπέδες μετά από καταδίωξη είπε «θα το έκανα ξανά, τους μισώ».



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κάποτε...πρίν γίνουν τόσο απροκάλυπτα ξεπουλητάρια κι αρπακτικά ή πρίν γίνουν τόσο έξυπνα καθάρματα οι πολιτικάντηδες του συστήματος και τόσο ηλίθια τα παιδιά του τότε λαού(αγροτών κυρίως σημερινοί φαρδυκώληδες managers) τέτοιο καιρό οι αγρότες με γνώση και μέθοδο έκαιγαν τα θερισμένα χωράφια μετά την μπαλοδέτηση του άχυρου για ζωοτροφή χωρίς νά 'χουμε πρόβλημα αγροτοδασικών πυρκαγιών.Απο τότε που οι προδότες πολιτικάντηδες αποφάσισαν πως πρέπει να υφαρπάξουν την αγροτική περιουσία (δημιουργημένη με τεράστιο κόπο..ιδρώτα ποτάμια για το ξεχέρσωμα του αγριότοπου και αύξηση της καλλιεργητικής επιφάνειας) ψήφισαν σειρά νόμων που δυσχέραιναν την κατοχή και καλλιέργεια χωραφιών,εγκατέλειψαν την επαρχία,έδιωξε ο Καραμάν Αλής ( ο.."εθνάρχης" ναίιι) τεχνηέντως τους νέους μετανάστες στην Γερμανία, διέλυσε τα Κ.Ε.Γ.Ε..(Κέντρα Εκαπαίδευσης Γεωργικών Επαγγελμάτων) και βέβαια το υπουργείο Γεωργίας αντί να εδρεύει στο κέντρο της χώρας..Στερεά Ελλάδα π.χ...έδρευε "εις τας Αθήνας" γιατί βέβαια το Κολωνάκι με τις πολιτικές καλλιέργειες λαμόγιων έτσι απαιτούσε.Και φτάσαμε στο σημείο να καίνε τα βουνά οι ιδιωτικές εταιρείες για να φυτέψουν ανεμογεννήτριες ενώ παράλληλα το κράτος με την ακυβέρνητη πραιτόρια να αποποιείται ευθύνης για τους κερδοσκοπικούς εμπρησμούς, μεταφέροντας με νόμο την ευθύνη στους πολίτες. Εσείς όλα καλά; Τους ξαναψηφίσατε τους αλήτες του τρικομματικού τέρατος ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ; Καλημέρα απέλπιδες...



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Γάλλος μισθοφόρος λόγω υπερχρέωσης;;; 

Γάλλοι στρατιώτες στην Ουκρανία έντυσαν το γουρούνι ως Μακρόν και εξέφρασαν όλα όσα σκέφτονται για τον Γάλλο πρόεδρο (Εμανουέλ Μακρόν), το επίπεδο υποστήριξης του οποίου πέφτει σε χαμηλό ρεκόρ μια εβδομάδα πριν από τις εκλογές.

Ένας Γάλλος στρατιώτης απευθύνει τη δυσαρέσκειά του στο γουρούνι με τη μάσκα του Γάλλου προέδρου: 

"Μ@κρόν, εξαιτίας σου, οι Γάλλοι δεν μπορούν να τα βγάλουν πέρα ... η μαμά μου έχει τεράστιους λογαριασμούς ρεύματος" και 

"Εξαιτίας σου πεθαίνουμε εδώ στην Ουκρανία..... Δεν σας ενδιαφέρει η ζωή των Γάλλων, μας αντικαθιστάτε με μετανάστες...". 

Στις 20 Ιουνίου, ο Γάλλος πρωθυπουργός ανακοίνωσε την πιθανή αναστολή της βοήθειας προς την Ουκρανία, εάν τα -δεξιά κόμματα κερδίσουν τις γαλλικές εκλογές.

Δηλαδή συμβαίνουν τα ίδια και στην Γαλλία, όπως και σε όλες τις χώρες της ΕΕ;;;;

Σκλάβοι στο σπίτι μας;;;

Μετανάστες με σχεδιασμό των λεγόμενων ντόπιων λεγόμενων ηγετών;;;



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Τζούλιαν Ασάνζ ελεύθερος!

Μετά από πολύχρονη φυλάκιση και με μεσολάβηση του Εργατικού Αυστραλού πρωθυπουργού, Άντονι Αλμπανέζι, στον Μπάιντεν, μεταφέρθηκε από το Λονδίνο στις Μαριάνες, νησιωτική περιοχή υπό αμερικανικό έλεγχο στον Ειρηνικό, όπου αναγνώρισε τυπικά ότι παραβίασε τους νόμους των ΗΠΑ, κι από εκεί πρόκειται να πάει στην πατρίδα του, την Αυστραλία.

Η απελευθέρωση του Τζούλιαν Ασάνζ αποτελεί μεγάλη νίκη του διεθνούς κινήματος αλληλεγγύης.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αυτοί οι καραγκιόζηδες της κυβέρνησης της ΝΔ, έχουν βάλει χαράτσι στα πάντα όλα αυτά τα χρόνια. 

Από τα ζώα συντροφιάς, μέχρι τον καθαρισμό οικοπέδου κ χώρων για την αποτροπή κινδύνου λέει πυρκαγιάς (μεταθέτοντας ευθύνες της πολιτείας στους απλούς πολίτες, και την ατομική ευθύνη με τεράστια έξοδα για έναν μικρομεσαίο, κ μάλιστα, όταν οι ίδιοι επέτρεψαν να καούν τόσες εκτάσεις, αλλά ακόμα κ άνθρωποι τα προηγούμενα χρόνια κι εξακολουθούν). 

Ποιον κοροϊδεύουν ; Φορομπηξία στη μικρή κ μεσαία ιδιοκτησία (ενώ τα μεγάλα πορτοφόλια στο απυρόβλητο, ή/και φοροελαφρύνσεις). 

Σε εμάς, φόρο σε λίγο μέχρι κ στο οξυγόνο που αναπνέουμε . 

Σε συνθήκες τρελής ακρίβειας και πληθωρισμού, έχοντας ξεπουλήσει κάθε δημόσια υποδομή, θεσπίζοντας εξαημερη δουλεία και επιτρέποντας ελεεινή εκμετάλλευση των εργαζομένων από τους εργοδότες, κάνοντας κ τα στραβά μάτια. 

Αφήνοντας τους κολλητούς τους, τράπεζες , funds , μεγαλοεπιχειρηματίες κ τις φαμίλιες τους σε κάποιες περιπτώσεις να μας ρουφούν το αίμα, με νοίκια, ρεύμα, αέρια, καύσιμα, είδη πρώτης ανάγκης στο θεό, αφήνοντας τους να καίνε δάση, ανθρώπους, βουνά, να χτίζουν αυθαίρετες βίλες, να εγκαθιστούν τεράστιες μπίζνες σε περιοχές διεθνώς αναγνωρισμένες ως προστατευμένες (βλ. Natura κ.α.) , να σκοτώνουν ανθρώπους στα τρένα, στον κοβιντ (λόγω εγκληματικής συνειδητής άρνησης ενίσχυσης των δημοσίων υποδομών υγείας), να μας μπλέκουν σε πολέμους που δολοφονούνται παιδιά κ η αλήθεια , παίρνοντας το μέρος των δολοφόνων, ναζιστών κτλ. Κτλ. 

Απειλούν μάλιστα, σε περίπτωση μη πειθάρχησης στα γούστα τους και τις διαταγές τους, με τσουχτερά πρόστιμα που προφανώς η πλειοψηφία δεν θα έχει να πληρώσει. 

Εγώ αναρωτιέμαι, αν τώρα οι πολίτες προτιμούσαν π.χ. να αγοράσουν όπλα που θα τους στοίχιζαν πολύ πιο φθηνά και τους έπαιρναν στο κυνήγι, θα έφταιγαν; 

Ποιος είναι ο πιο ηθικός, ο πιο νόμιμος κτλ. Κτλ. από τους δύο; 

Οι απηυδησμένοι, εξαθλιωμένοι, δεκαετίες ξεζουμισμένοι πολίτες, που έχουν πληρώσει βαρύ φόρο αίματος (κυριολεκτικά κ μεταφορικά) ή οι τύραννοι που μας κυβερνούν τόσα χρόνια με όρους σατράπη και ταυτόχρονα μαφίας, διαπλοκής, λαμογιάς, τσεπώματος του δημοσίου χρήματος και γενικότερης καπιταληστείας. 

Τί κάθομαι κ σκέφτομαι κι εγώ βραδιάτικα. Κατάντια. Όχι δική μου. Αυτών που κλείνουν τα μάτια, αλλά ακόμα μεγαλύτερη εκείνων που τα στηρίζουν όλα αυτά. 

*(Αλήθεια, ο Κουφοντινας τί να γίνεται άραγε; Χαίρει αντίστοιχων δικαιωμάτων με τους κουμπάρους κ τους κολλητούς του Μητσοτάκη που έχουν "φάει" τόσο κ μάλιστα αθώο κοσμακη; Χμμμ, wait, εκείνοι δεν είναι καν φυλακή. Απλά συνεχίζουν.)



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΤΙΤΛΟΙ ΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΑΥΓΗ"

Ο Κασσελάκης κάνει την Αυγή κυριακάτικη. Και σύντομα θα την ξεφορτωθεί εντελώς. 

Όχι πως η σημερινή "Αυγή" έχει καμιά σχέση μ' αυτήν του 1952 ή του 1974. Αλλά ο Ουρανοκατέβατος Πουθενάς δεν ανέχεται ούτε τους συμβολισμούς.

Εξάλλου, γι' αυτό τον κάνανε Αρχηγό. Για να τ' αλλάξει όλα! 



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ιδιωτική εταιρεία προκηρύσσει αρχιτεκτονικό διαγωνισμό για τη Γιάρο – Θα κάνουν το θανατονήσι τουριστικό – επιχειρηματικό «λούνα παρκ»

Ρέ γαλάζιοι λεχρίτες δεν πουλιούνται ολα σε αυτη τη χώρα καί δέν πρόκειται νά σας αφήσουμε...

Εσείς μπορεί νά έχετε μάθει νά ξεπουλάτε την πατρίδα την ιστορική μνήμη καί τίς οικογένειες σας....

Σχολιο.- Κάνουν τα πάντα για να ξηλώσουν την ιστορική μνήμη !!!! Τη Γυάρο hub, τη Μακρόνησο βιότοπο......

Τα δικά μας καπνομαγαζα από χρόνια τα έκαναν πολυκατοικίες και την πλατειούλα όπου έγινε η σφαγή το '36, τη γέμισαν συντριβανάκια και πουθενά μια ονοματοθεσία, μια πλάκα αναμνηστική , έστω μια πινακίδα !!!!!....

Σχολιο.- Πρώτα θέλουν να ξεχαστεί η ιστορία και δεύτερο να κερδίσουν...

Σχολιο.- ποτε θα γινει προσκυνημα πρεπει να μαθω?

Σχολιο.- ...όχι ρε πούστη μου...τι είναι αυτό το αίσχος......

Σχολιο.- Είναι ικανοί νά ξεπουλήσουν καί την Ακρόπολη….



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



25/6/2024    -      15.00

- Μια είδηση που έχει χρονικό βάθος περίπου 5 ημερών, αλλά θεωρώ σημαντικό ν’ αναφέρω, είναι η καταδίκη σε πολυετείς καθείρξεις (έως και ισόβια) από το στρατοδικείο του Ροστόφ-να-Ντονού των 4 προσώπων που αποδείχθηκε πως ήταν οι φυσικοί αυτουργοί της δολοφονίας του πρώτου ηγέτη της ΛΔ Ντονιέτσκ Αλεξάντρ Ζαχάρτσενκο, αλλά και του θρυλικού στρατιωτικού ηγέτη Αρσέν Πάβλοφ («Μοτορόλα»). Ο επικεφαλής της ομάδας Ουκρανών σαμποτέρ που πραγματοποίησαν τις 2 δολοφονικές επιθέσεις, ονόματι Αλεξάντρ Πογκορέλοφ, καταδικάστηκε σε ισόβια δεσμά. Οι συνεργοί του Αρτιόμ Γεν, Βασίλι Τσουρίλοφ και Αλεξάντρ Τιμοσένκο καταδικάστηκαν σε καθείρξεις 17, 13 και 12 χρόνια αντίστοιχα. Με αυτόν τον τρόπο τέθηκε η νομική «τελεία» στην υπόθεση των 2 δολοφονιών (Μοτορόλα -2016, Ζαχάρτσενκο – 2017). Οι δυο θρυλικοί ηγέτες θα μείνουν για πάντα στη μνήμη των ανθρώπων που τους γνώρισαν, τους αγάπησαν και τους ανέδειξαν σε λαϊκούς ηγέτες. Τα 4 καθάρματα που τους δολοφόνησαν θα σαπίσουν σε φυλακές υψηλής ασφαλείας και σε λίγο καιρό δεν θα τους θυμάται κανείς…

- Ο αριθμός των νεκρών από τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Νταγκεστάν ανέρχονται σε 20 (οι 17 ήταν μέλη των ρωσικών Σωμάτων Ασφαλείας – Αστυνομίας και Εθνοφρουράς). Οι τραυματίες αντίστοιχα ήταν 46 (37 εξ αυτών μέλη των ρωσικών Σωμάτων Ασφαλείας). Εξουδετερώθηκαν συνολικά 6 τρομοκράτες, ενώ 2 συνελήφθησαν στην πρωτεύουσα του Νταγκεστάν. Μαχατσκαλά.

- Η πρεσβευτής των ΗΠΑ στη Μόσχα Λιν Τρέισι κλήθηκε στο ρωσικό Υπουργείο Εξωτερικών για να της επιδοθεί νότα διαμαρτυρίας για την άμεση, κατά τη ρωσική πλευρά, συμμετοχή των ΗΠΑ στη δολοφονική επίθεση με πυραύλους ATACMS σε παραλία της Σεβαστούπολης στη χερσόνησο της Κριμαίας, που είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο 5 αμάχων (εξ αυτών 2 παιδιά) και τον τραυματισμό άλλων 155 (27 εξ αυτών επίσης παιδιά).

- Όσο για τη στάση του ίδιου του χουντικού καθεστώτος του Κιέβου σε σχέση με το συγκεκριμένο συμβάν, διαβάστε αυτολεξεί (μεταφρασμένη από τα Ρωσικά) τη δήλωση του συμβούλου του Ζελένσκι, γνωστού και μη εξαιρετέου Μιχαήλ Ποντολιάκ, για να καταλάβετε πόσο… «αγαπούν» οι Ουκροναζί την Κριμαία (την οποία θεωρούν… δικό τους έδαφος) και τους κατοίκους της. Τα σχόλια από πλευράς μου περισσεύουν:

- «Στην Κριμαία δεν υπάρχουν και δεν μπορούν να υπάρχουν “παραλίες”, “τουριστικές ζώνες” και άλλα εικονικά σημάδια “ειρηνικής ζωής”. Η Κριμαία είναι σίγουρα ένα ξένο έδαφος κατεχόμενο από τη Ρωσία, όπου διεξάγονται μάχες, διεξάγεται πόλεμος πλήρους κλίμακας. Ο ίδιος πόλεμος που εξαπέλυσε η Ρωσία με αποκλειστικά γενοκτονικούς και επιθετικούς στόχους. Η Κριμαία είναι επίσης ένα μεγάλο στρατόπεδο και στρατιωτική αποθήκη, με εκατοντάδες άμεσους στρατιωτικούς στόχους, τους οποίους οι Ρώσοι προσπαθούν κυνικά να συγκαλύψουν και να καλύψουν με δικούς τους πολίτες. Οι οποίοι με τη σειρά τους είναι άμαχοι κατακτητές».

- Αν μετά από αυτήν την τοποθέτηση κάποιος/-α έχει αμφιβολίες για το ποιον του ναζιστικού καθεστώτος του Κιέβου, τότε είτε είναι παντελώς ηλίθιος, είτε απλώς το υπηρετεί (είτε και τα δύο)…

- Οι ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις εξαπέλυσαν τις τελευταίες μέρες μαζικά και ομαδικά πλήγματα σε στρατιωτικές και άλλες στρατηγικής σημασίας υποδομές της χώρας των ουκρανοναζί. Περιφέρειες που επλήγησαν ήταν αυτές του Κιέβου (ειδικά το αεροδρόμιο Βασιλκόφ), Τερνόπολ, Ζιτόμιρ, Ντνιεπροπετρόφσκ, Χαρκόβου, Οδησσού κοκ. Στο στόχαστρο τέθηκαν πολλές ενεργειακές υποδομές (εξ ου και τα πολλά προβλήματα στην ηλεκτροδότηση αρκετών περιοχών της χώρας των ουκρανοναζί), αλλά και επιχειρήσεις επιταγμένες στην εξυπηρέτηση των αναγκών των VSU (όπως το εργοστάσιο κατασκευής γερανών «Krayan» στην Οδησσό).



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Την Κυριακή στη Σεβαστούπολη της Κριμαίας την οποία προσπαθούν οι ουκρανικές δυνάμεις να επανακαταλάβουν, εκτόξευσαν τους ολοκαίνουργιους αμερικανικούς πυραύλους τους ( με κεφαλές διασποράς), όχι σε κάποιο ρωσικό στρατώνα, αλλά στην παραλία (!) την ώρα που εκατοντάδες λουόμενοι έκαναν μπάνιο, που υποτίθεται ότι για αυτούς μάχονται. Αποτέλεσμα 27 παιδιά τραυματισμένα και δεκάδες νεκρά, μαζί φυσικά με τους γονείς τους. 

Σε αυτούς πηγαίνουν οι φόροι μας.


Τρομοκρατική επίθεση στη Σεβαστούπολη! Το RQ-4B Global Hawk που συντόνισε την επίθεση απογειώθηκε από τη Λάρισα;

23/6/2024     -    21.12

Σήμερα στις 12:15 ώρα Μόσχας, τρομοκρατική επίθεση στη Σεβαστούπολη.

Οι ουκροΝαζί του κοκαϊνομανή μικρού φύρερ επιχείρησαν να χτυπήσουν τη Σεβαστούπολη με πέντε πυραύλους ATACMS, που προμήθευσαν οι ΗΠΑ, με κεφαλές διασποράς απαγορευμένες από ΟΛΕΣ τις διεθνείς συμβάσεις.

Ο Ρωσικός στρατός κατέρριψε τέσσερις, αλλά ένας εκτράπηκε από την αεράμυνα και εξερράγη πάνω από την πόλη, όπου ζει και προοδεύει η Ελληνική διασπορά, που από το 201 οι Ναζί της Ουκρανίας είχαν απαγορεύσει να μιλούν την ελληνική γλώσσα ακόμη και μέσα στα σπίτια τους!

Ο αριθμός των θυμάτων της επίθεσης των ουκροΝαζί στη Σεβαστούπολη ανήλθε σε πέντε, οι τραυματίες 120, μέχρι τώρα, ανέφερε ο κυβερνήτης Μιχαήλ Ραζβοζάεφ: «Δυστυχώς τώρα έχουμε τρία νεκρά παιδιά και δύο νεκρούς ενήλικες»

Το καθεστώς του Κιέβου επέλεξε σκόπιμα την Ημέρα της Αγίας Τριάδας για να χτυπήσει τη Σεβαστούπολη, είπε η Μαρία Ζαχάροβα:

«Η ημερομηνία για ένα τέτοιο χτύπημα δεν επιλέχθηκε τυχαία -η ημέρα της Αγίας Τριάδας, αλλά καταλαβαίνουμε τέλεια τι βρίσκεται στην ουσία του καθεστώτος του Κιέβου: αυτό είναι ένα βαθύ μίσος για οτιδήποτε συνδέεται με τη Ρωσία, τον ρωσικό πολιτισμό και, φυσικά, η Ορθοδοξία και ο Χριστιανισμός γενικότερα. Αυτά τα τελετουργικά εγκλήματα στην κυριολεξία -και νομίζω ότι μπορείτε να τα ονομάσετε έτσι-, που διαπράττουν συμπίπτουν με μεγάλες γιορτές»

Το Ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε:

«Η ευθύνη για την επίθεση κατά αμάχων στη Σεβαστούπολη βαρύνει κυρίως τις Ηνωμένες Πολιτείες, ειδικοί των οποίων συμμετέχουν σε αποστολές πτήσης με αμερικανικούς πυραύλους.

Η επίθεση των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων κατά αμάχων στη Σεβαστούπολη δεν θα μείνει αναπάντητη»

Ταυτόχρονα με την εκτόξευση των πυραύλων, ένα αμερικανικό αναγνωριστικό "drone RQ-4B Global Hawk" επιχειρούσε στους ουρανούς πάνω από τη Μαύρη Θάλασσα.

Το χτύπημα πυραύλων ATACMS στη Σεβαστούπολη συντονίστηκε από το αμερικανικό αναγνωριστικό drone RQ-4B Global Hawk, το οποίο απογειώθηκε είτε από τη Σιγκονέλα της Σικελίας, είτε από τη Λάρισα;

Νόμιμο δικαίωμα της Ρωσίας να στοχοποιήσει τη βάση απογείωσης του "drone RQ-4B Global Hawk"! Ακόμη κι αν είναι η Λάρισα, είναι αναφαίρετο δικαίωμα της Ρωσίας να κτυπήσει όποτε κι όταν το αποφασίσει!

Τώρα... πιθανές διαψεύσεις του πιστοποιημένου ψεύτη Δένδια, δεν έχουν καμία υπόσταση.

Όχι μόνον ο Μητσοτάκης, αλλά ΟΛΟ το πολιτικό σύστημα της Νατοϊκής δεξιάς και της Νατοϊκής κεντροαριστεράς, που έχουν Μέτωπο εναντίον της Ρωσίας, να αναλάβουν δημόσια τις ευθύνες τους για τη δουλική συστράτευση με τις ΗΠΑ και τις όποιες επιπτώσεις στον λαό μας!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δεύτερος Καναδός επιστήμονας λέει ότι η έρευνα για η μυστηριώδη  νευρολογική πάθηση σταμάτησε με εντολή της κυβέρνησης.

Η Καναδική κυβέρνηση σταματησε την έρευνα για τη μυστηριώδη νευρολογική ασθένεια στο Νιού Μπρένζγουικ που έχει εκδηλωθεί σε 350 άτομα

Από τη στιγμή που κάποιος κλάδος - επιστημονικός ή μη, αδιάφορο- δέχεται να χειραγωγηθεί από την εκάστοτε εξουσία, με το αζημίωτο φυσικά, μπορεί μεν να συνεχίσει να φέρει τον τίτλο " επιστήμη" , χωρίς όμως τίποτε το ανθρώπινο. Ο Μένγκελε εξακολουθούσε να είναι επιστήμων, παρά τα πειράματα που έκανε πίσω απ' το συρματόπλεγμα του Άουσβιτς. Και κάτι τελευταίο: Η Ιατρική απέδειξε κατά την "πανδημία", πως έχει επαξίως διαδεχτεί την αποκαθηλωμένη πλέον θρησκευτική, σωτηριολογία και έχει περιβληθεί και ασπαστεί τα κατά καιρούς επιβαλλόμενα εξουσιαστικά δόγματα. Φυσικά πάντα εκκρεμεί το ερώτημα για το κατά πόσο η Ιατρική ΕΙΝΑΙ επιστήμη. Είναι; Και μη βιαστούν να στραβώσουν κάποιοι με το....βέβηλο ερώτημα. Η φιλοσοφία, η τέχνη σε όλες της τις εκφάνσεις (μουσική,θέατρο,γλυπτική, χορός), καίτοι δε συγκαταλέγονται στις επιστήμες, ωστόσο και απολαμβάνουν του σεβασμού και της αγάπης μας αλλά ΚΑΙ ομορφαίνουν τη ζωή μας. Συμπέρασμα: Ό, τι δεν πληροί τους όρους της επιστημοσύνης, αυτό καθόλου δε σημαίνει πως είναι υποδεέστερο σε σχέση με ό,τι ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΈΝΑ φέρει αυτήν την ιδιότητα. Ενίοτε είναι και κατά πολύ ανώτερό του.

Σχολιο.- Κι αν τυχόν (λέμε τώρα) υπάρχει μετενσάρκωση, είμαι σίγουρος ότι κάποιοι στην προηγούμενη ζωή τους ήταν φανατικά με την Καθολική Εκκλησία, την Ιερά Εξέταση και τα συγχωροχάρτια (λέγε με πιστοποιητικό εμβολιασμού και αύριο-μεθαύριο πίστωση άνθρακα), ζητώντας να καούν άπιστοι/μάγισσες (αρνητές/ψεκασμένοι) στην πυρά (δολοφονία χαρακτήρα, μιας και είμεθα "πολιτισμένοι" πλέον)...

Σχολιο.- Όντως.Θα μπορούσε και να ισχύει αυτό που λες περί μετενσάρκωσης κάποιων τρομοκρατών με λευκές μπλούζες.

Σχολιο.- Στις πάλαι ποτέ "Εισαγωγικές εξετάσεις" νυν Πανελλαδικές, μας είχε πέσει στην έκθεση το θέμα: "Επιστημονική έρευνα και κοινωνική ευθύνη". Θεματάρα μεν, αλλά με πολλές αποτυχίες τότε από πολλά παιδιά. Είναι ο επιστήμονας υπεύθυνος για τυχόν καταστροφική χρήση της εφεύρεσής του; Κι αν ναι, τί κάνει; Τη σταματάει; Προειδοποιεί; Η διάσημη εξίσωση του Αϊνστάιν ας πούμε, οδήγησε στη Χιροσίμα αλλά και στην ερμηνεία της λειτουργίας του σύμπαντος. Αν έχεις δει την ταινία " Οπενχάιμερ", αναφέρονται τα διλήμματα που αντιμετώπιζε. Η διάσπαση του ατόμου έχει ωφέλιμες επιδράσεις αλλά και ολέθριες συνέπειες. Οπότε ισχύει απόλυτα αυτό που λες. Είναι ένα άλυτο θέμα τελικά. Το αυτοκίνητο μπορεί να μας σώσει τη ζωή και να μας πάει γρήγορα στο νοσοκομείο, αλλά μπορεί και να μας σκοτώσει. Ενδεχομένως και πηγαίνοντάς μας εκεί. ΥΓ. Οι γνωστές ατερμονες θεματάρες μας

Σχολιο.- τα πάντα έχουν να κάνουν με τις προθέσεις και τον τρόπο χρήσης, εκμετάλλευσης, αξιοποίησης! Είναι δεδομένο ότι ο επιστήμονας εφευρέτης γνωρίζει καλύτερα από όλους (αφού αυτός το εφηύρε) ότι η εφεύρεση του μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για το καλό και για το κακό. Γνωρίζει επίσης την συνύπαρξη καλού και κακού στον άνθρωπο, το πόσο επικίνδυνα φιλόδοξη είναι η φύση κάποιων ανθρώπων και το πόσο αδίστακτοι μπορούν να γίνουν..... Γνωρίζει όλα τα πιθανά σενάρια! Ή τις μελλοντικές "επεμβάσεις" που μπορούν να "αλλοιώσουν" την εφεύρεση του, την θεωρία του και να την καταστήσουν καταστροφική! Γνωρίζει όλα τα ενδεχόμενα λοιπόν κι αποφασίζει συνειδητά να την κοινοποιήσει. Και σίγουρα γνωρίζει ότι ΔΕΝ μπορεί να την σταματήσει..... Επίσης, ποια είναι τα κίνητρα του;;;; Αλτρουιστικα;;; Ηθική υποχρέωση στην ανθρωπότητα;;;; Καθαρά εγωιστικά;;; με οδηγό την φιλοδοξία για αναγνώριση και κέρδη;;; Ξεκινά με αγαθές προθέσεις και στην πορεία αλλάζει ροτα;;; Όπως λες σωστά, δεν υπάρχει απάντηση, είναι ένα άλυτο πρόβλημα! Και ανεξάρτητα από τις όποιες προθέσεις γνωρίζει πολύ καλά ότι κάποια στιγμή δεν θα μπορεί να ορίζει ο ίδιος αποκλειστικά τον τρόπο χρήσης. Και κατά πόσο οι ηθικοί φραγμοί του επιστήμονα μπορεί στερήσουν την επιστήμη από μια σημαντική ανακάλυψη, εφεύρεση και τις όποιες συνέπειες θα έχει η απόκρυψη αυτή;;; Εδώ η Ηθική μπορεί να λειτουργήσει ακούσια αρνητικά! Και καταλήγουμε στο αιώνιο αναπάντητο ερώτημα: η κότα έκανε το αυγό ή το αυγό την κότα;;;; Συμπέρασμα: πάρε το αυγό και κούρεψε το.....

Το μόνο σίγουρο: δεν μαζευόμαστε με τίποτα όταν πιάνουμε ένα θέμα  μέχρι αύριο είμαστε ικανοί να γράφουμε 

Σχολιο.- Μην αμφισβητείτε την επιστήμη ρε ακροδεξιοί

Εκτός κι αν επιστήμονας την αμφισβητήσει οπότε και θα πρέπει να επέμβουμε άμεσα

Σχολιο.- Τα έχει όλα τα αδιέξοδα η φασιστίλα που ζούμε

Σχολιο.- Μην ανησυχείτε, δεν είναι από τα εμΦόλια 

Όσες έρευνες μπορεί να ανατρέψουν τον πιο πάνω ισχυρισμό, σταματάνε

Σχολιο.- Η επιστήμη είναι ελεύθερη όμως, αρκεί να μας βολεύει το αφήγημα. Γι'αυτό πάσχει από αδιαμφισβητότητα.

Σχολιο.- Παραφράζοντας... αν η αλήθεια δεν είναι με το μέρος μας, τόσο το χειρότερο για την αλήθεια. Λες τα "δώρα" να μας ανταπέδωσαν δωράκια? Αργά ή γρήγορα θα μάθουμε...

Σχολιο.- Σαφώς και δεν υπάρχουν αδιέξοδα στη Δημοκρατία. Το πρόβλημα είναι πως στα αδιέξοδα δεν υπάρχει Δημοκρατία!



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΑΠΘ ευρωπεικό πανεπιστήμιο χωρίς αφίσες και σκουπίδια !

υπο την αιγίδα της ΛΟΑΤΚΙ ++ κοινότητας

Τώρα μάλιστα έγινε Μπανεπιστήμιο . όχι όπως πρώτα που ήταν μπουρδέλο σκεφτόμενων φοιτητών με αφίσες και πολιτικές συζητήσεις που ανάγκαζαν τα ΜΑΤ να επεμβούν και να ξυλοκοπήσουν τους φοιτητές .



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



-Χάος στην Κένυα

-Οι διαδηλωτές εισέβαλαν στο κτίριο του κοινοβουλίου, όπου μόλις είχε διεξαχθεί ψηφοφορία επί ενός σχεδίου προϋπολογισμού που περιελάμβανε αυξήσεις φόρων

-Τουλάχιστον 8 άνθρωποι σκοτώθηκαν και περισσότεροι από 200 τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια των διαδηλώσεων

-Διαδηλωτές στην πρωτεύουσα της Κένυας καίνε τώρα διοικητικά κτίρια

-Κενυάτες διαδηλωτές τρώνε γεύματα στο κοινοβούλιο που προορίζονται για τους βουλευτές

-Από τις 20 Ιουνίου, υπάρχουν καθημερινές διαδηλώσεις στην Κένυα

-Αφορμή για τις διαμαρτυρίες ήταν η πρόταση της κυβέρνησης για επιβολή πρόσθετων τελών σε βασικά αγαθά όπως ψωμί, φυτικό λάδι και ζάχαρη προκειμένου να ξεπεραστεί το έλλειμμα του προϋπολογισμού. Αυτά τα μέτρα προκάλεσαν αναστάτωση σε ολόκληρη τη χώρα, καθώς ο πληθυσμός ήδη δυσκολεύεται να τα βγάλει πέρα και οι πρόσθετοι φόροι απλώς θα επιδεινώσουν την κατάσταση

-Στις 20 Ιουνίου, διαδηλώσεις στην πρωτεύουσα Ναϊρόμπι και σε άλλες μεγάλες πόλεις συγκέντρωσαν χιλιάδες ανθρώπους, εναντίον των οποίων η αστυνομία έκανε χρήση δακρυγόνων και πραγματικών πυρομαχικών.

Κατά τη διάρκεια της καταστολής των συγκεντρώσεων, 1 διαδηλωτής σκοτώθηκε και άλλοι 200 τραυματίστηκαν

-Αμέσως μετά, το κοινοβούλιο αποφάσισε να αναθεωρήσει τους διορθωτικούς προϋπολογισμούς στις 25 Ιουνίου (σήμερα). 

Την ίδια μέρα, η αντιπολίτευση σχεδίασε μεγάλες διαδηλώσεις, οι οποίες τώρα εκτυλίσσονται και έχουν ήδη καταλήξει σε εισβολές σε κυβερνητικά κτίρια

-Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Isaac Mwaura θεωρεί ότι ξένες δυνάμεις υποστήριζαν τις διαδηλώσεις. 

Στην ίδια ομιλία ανέφερε ότι ο σημερινός πρόεδρος Ρούτο "θα μπορούσε να είχε κάνει δηλώσεις που δυσαρέστησαν κάποιους ανθρώπους"

-Συγκεκριμένα, υπενθύμισε τη συμμετοχή του Κενυάτη ηγέτη στην ουκρανική σύνοδο για την ειρήνη στην Ελβετία.

Έτσι, κατηγόρησε έμμεσα τη ρωσική ηγεσία ότι υποκινεί τις διαδηλώσεις

-Επίσης, δυτικοί παρατηρητές σημειώνουν την εμφάνιση της ρωσικής σημαίας στις διαδηλώσεις, κάτι που όμως δεν υποδηλώνει την παρουσία υποκινητών από τη Ρωσία

-Η αντίδραση των Κενυατών αξιωματούχων δείχνει πώς ο δυτικός Τύπος έχει επηρεάσει την τοπική κυβέρνηση. 

Τώρα όλα τα προβλήματα εντός της χώρας μπορούν βολικά να αποδοθούν στους καταραμένους Ρώσους. Και είναι κατανοητό, μόλις τις προάλλες Αμερικάνοι αξιωματούχοι δήλωσαν ότι η Κένυα έγινε ο κύριος σύμμαχος των ΗΠΑ εκτός ΝΑΤΟ

-Η αδερφή του Προέδρου Ομπάμα, Άουμα, πνιγμένη στα δακρυγόνα στην Κένυα

-Η Κένυα κηρύχθηκε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης λόγω των εκτεταμένων διαδηλώσεων και των ταραχών

- Οι αρχές της Κένυας απειλούν να κλείσουν το KTV News λόγω της κάλυψης των διαδηλώσεων στο Ναϊρόμπι

-Ώρες αφότου το ΝΑΤΟ ονόμασε την Κένυα τον μεγαλύτερο εταίρο του στην Αφρική, η χώρα τυλίχτηκε στις φλόγες 

-Μαζικές βίαιες διαδηλώσεις ξέσπασαν στην Κένυα μετά την εισβολή στο κοινοβούλιο της Κένυας από εξαγριωμένους διαδηλωτές για προτάσεις για αύξηση των φόρων

-Διαδηλωτές πυρπόλησαν το γραφείο Ανάπτυξης του Ταμείου Εθνικής Κυβερνητικής Εκλογικής Περιφέρειας κοντά στην πρωτεύουσα Ναϊρόμπι

-Ένοπλοι φρουροί περικυκλώνουν το κτήριο του κοινοβουλίου της Κένυας ενώ η ψηφοφορία για το προσχέδιο προϋπολογισμού διεξάγεται εντός του κτιρίου του κοινοβουλίου αυτή τη στιγμή καθώς αστυνομικές βόμβες, δακρυγόνα και λαστιχένιες σφαίρες έχουν εκτοξευθεί από την αστυνομία που αγωνίζεται να διατηρήσει την τάξη σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ

-Μη επαληθευμένα πλάνα φαίνεται να δείχνουν διαδηλωτές να κρατούν κάλυκες από σφαίρες που φέρονται να εκτοξεύτηκαν στα πλήθη

-8 νεκροί και 50 τραυματίες σε διαδηλώσεις στο κοινοβούλιο της Κένυας - KTN News

-Σύμφωνα με το CNN, η ετεροθαλής αδερφή του Μπαράκ Ομπάμα χτυπήθηκε από δακρυγόνα ενώ συμμετείχε στις διαδηλώσεις

-Ο πρόεδρος Γουίλιαμ Ρούτο είπε ότι θέλει να μιλήσει με τους διαδηλωτές και ότι είναι «περήφανος» γι' αυτούς 



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Συναγερμός για τον 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο!

Το ρωσικό MIL κηρύσσει τις "τρομοκρατικές" ΗΠΑ υπεύθυνες για τους θανάτους Ρώσων πολιτών στην Κριμαία! Το ρωσικό MIL αναφέρει ότι οι αμερικανικής κατασκευής πύραυλοι ATCAMS cluster, με τη βοήθεια της αμερικανικής δορυφορικής αναγνώρισης, εκτοξεύθηκαν από την Ουκρανία στη Σεβαστούπολη.

Η Ρωσία ισχυρίζεται ότι αναχαίτισε τους πυραύλους, αλλά τα θραύσματα ενός από αυτούς αποσπάστηκαν, πυροδοτήθηκαν και από την έκρηξη σκοτώθηκαν 5 άμαχοι, μεταξύ των οποίων 3 παιδιά, και τραυματίστηκαν άλλοι 124+.

Το ρωσικό MIL υποστηρίζει ότι "τέτοιες ενέργειες δεν πρόκειται να μείνουν αναπάντητες".

Ανεξάρτητα από το ποιον ή τι πιστεύετε, η πραγματικότητα είναι ότι βρισκόμαστε πιο κοντά σε πυρηνικό πόλεμο από ό,τι έχουμε βρεθεί από το 1962. Η Δύση, με επικεφαλής το διεφθαρμένο και πολεμοκάπηλο καθεστώς Μπάιντεν (Ομπάμα), συνεχίζει να προκαλεί τον Πούτιν, με την ελπίδα ότι θα κλιμακώσει. Το βαθύ κράτος προσπαθεί να ξεκινήσει τον 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο, αλλά πρέπει να το κάνει να φανεί ότι φταίει η Ρωσία".



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



-Ανεξέλεγκτη η εξέγερση στην Κένυα!

-Κατελήφθη το Κοινοβούλιο από διαδηλωτές και καίγεται!

-Η κυβέρνηση κατεβάζει το στρατό!

-Χιλιάδες στους δρόμους - εμφανίστηκαν αυθόρμητα και ρωσικές σημαίες!

-Πάνω από 10 νεκροί σήμερα!

Η σπίθα για την εξέγερση ήταν το νέο Φορολογικό Νομοσχέδιο που επιχειρήθηκε να περάσει, αλλά αυτό απλά έβγαλε την οργή στην επιφάνεια!

Λίγες μέρες πριν ο Μπάιντεν είχε χαρακτηρίσει την αφρικανική αυτή χώρα “τον πολυτιμότερο σύμμαχο των ΗΠΑ εκτός ΝΑΤΟ”!

Ο ηγέτης του Κομμουνιστικού Κόμματος Κένυας BookerBiro, εξηγεί τι κρύβεται πίσω από την οργή και το ξέσπασμα του λαού της Κένυας:

«Σίγουρα όχι από το "θαύμα" των γενετικά τροποποιημένων οργανισμών (ΓΤΟ) που προωθούνται από τη Monsanto και τους μεγάλους αγροτικούς επιχειρηματικούς ομίλους της Weston. 

Η επισιτιστική ασφάλεια προέρχεται από την κυριαρχία επί της γης και των πόρων του έθνους μας. 

Στην πραγματικότητα είναι αυτοί οι όμιλοι, οι διεφθαρμένοι πολιτικοί, οι δισεκατομμυριούχοι ελίτ και η κληρονομιά της αποικιοκρατίας - οι σύγχρονοι ιμπεριαλιστές - που στην πραγματικότητα έχουν μονοπωλήσει την καλύτερη και πιο εύφορη γη μας και έχουν περιθωριοποιήσει τη μάζα των εργαζομένων. 

Είναι αδύνατο για τις μάζες της Ασίας, της Αφρικής, της Λατινικής Αμερικής ή τους εργαζόμενους στη Δύση να έχουν "ελευθερία και ασφάλεια" χωρίς οικονομικό έλεγχο των χωρών μας, του πλανήτη μας και των πόρων του.

Μόνο ο λαϊκός δημοκρατικός έλεγχος του πλανήτη μας μπορεί να οδηγήσει σε μια ισορροπημένη και βιώσιμη ανάπτυξη και σε μια αξιοπρεπή ζωή για όλους.”



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



 -“Η Δύση χάνει τον πόλεμο από τη Ρωσία!”

-“Σε λίγες εβδομάδες ή μήνες η “παγκοσμιοποίηση του φιλελευθερισμού” θα έχει τελειώσει!”

Χειμαρρώδης και … υπεραισιόδοξος εμφανίστηκε ο Λιούμπος Μπλάχα, στενός συνεργάτης του Robert Fico κι αντιπρόεδρος του κοινοβουλίου της Σλοβακίας!

Ο Μπλάχα σημείωσε ότι στη «διάσκεψη κορυφής για την ειρήνη» που διοργάνωσε ο Ζελένσκι στην Ελβετία, οι περισσότερες χώρες δεν υπέγραψαν το τελικό ανακοινωθέν ή δεν έστειλαν καθόλου τους εκπροσώπους τους.

«Αυτή είναι μια πλήρης αποτυχία για τη Δύση. Και επικροτώ με ενθουσιασμό»

- είπε ο Σλοβάκος πολιτικός.

Και κατέληξε: 

«Ο κόσμος έχει βαρεθεί τη ρωσοφοβία. 

Και ταυτόχρονα έχει σιχαθεί τον δυτικό φιλελευθερισμό. 

Ας το παραδεχτούμε: η Δύση χάνει τον πόλεμο εναντίον της Ρωσίας. 

Με στρατιωτική, πολιτική και ηθική έννοια».

- λέει ο Μπλάχα.

“Ολα τέλειωσαν. 

Όλος ο κόσμος επαναστατεί ενάντια στη Δύση. 

Από την Τζακάρτα στο Καράκας. 

Οι Ρώσοι ποτέ δεν ταπείνωσαν αυτούς τους λαούς, σε αντίθεση με τους Δυτικούς. 

Και το ξέρουν καλά. 

Σε λίγες μόνο εβδομάδες ή μήνες, ολόκληρο το παγκοσμιοποιητικό εγχείρημα του προοδευτικού φιλελευθερισμού θα έχει τελειώσει. 

Και υποστηρικτές της συλλογικής Δύσης, πολεμοκάπηλοι, άρχισαν να παραιτούνται ντροπιασμένοι.»

- συνοψίζει ο Αντιπρόεδρος του Σλοβακικού Κοινοβουλίου.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



O Bloomberg … “έφριξε” και … ξεσηκώθηκε για τη δίωξη της προηγούμενης κυβέρνησης στη Σλοβακία:

“Μα τι είναι αυτά που κάνει ο … Ρωσόφιλος Fico εκεί; 

Για τη “βοήθεια” στην Ουκρανία; 

Απαράδεκτο!”

-Φοβούνται ότι η Σλοβακία … ανοίγει δρόμους και … βάζει ιδέες, τώρα που δεν στέκουν καλά στα πόδια τους οι κυβερνήσεις της Δύσης!

-Το φαντάζεστε; 

Σούνακ, Σόλτς, Μακρόν κι όλο το … σόι στο σκαμνί για “εσχάτη προδοσία”;

Μην το γελάτε: “Όλα εδώ πληρώνονται…»



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



-Ο πρώην πρωθυπουργός της Σλοβακίας Έντουαρντ Χέγκερ διώκεται για “εσχάτη προδοσία” για τον οπλισμό που παρέδωσε η κυβέρνησή του στην Ουκρανία!

Ο σημερινός Υπουργός Άμυνας Robert Kalinak επιβεβαίωσε ότι θα ασκηθεί ποινική εναντίον του πρώην πρωθυπουργού λόγω της μεταφοράς των MiG-29 και του συστήματος αεράμυνας Kub στην Ουκρανία τον Μάρτιο του 2023.

Το υπουργείο Άμυνας της Σλοβακίας είχε δηλώσει προηγουμένως ότι δεν είχε βρει κάποιο έγγραφο που να δικαιολογεί τη νομιμότητα της μεταβίβασης με σφραγίδα από την προηγούμενη ηγεσία.

Ο σημερινός υπουργός Άμυνας τόνισε ότι “δεν βρίσκει άλλη λέξη για να χαρακτηρίσει τον πρώην πρωθυπουργό και τον προκάτοχο του στο Υπουργείο Nagy, παρά σαν “προδότες”!



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



-40 χώρες διαπραγματεύονται με τους BRICS την ένταξη τους στον Οργανισμό!

-30 απ´αυτές έχουν υποβάλει επίσημη αίτηση με πιο πρόσφατες προσθήκες της Μαλαισίας και της Ταϊλάνδης!

-Σημερινή ενημέρωση του Yuri Ushakov, βοηθού του Προέδρου Πούτιν - η Ρωσία προεδρεύει αυτή τη χρονιά στους BRICS. 

Στη Σύνοδο Κορυφής στο Καζάν θα εγκριθεί το “επόμενο κύμα” νέων μελών.

Πέρσι είχαν ενταχθεί οι Αίγυπτος, Αιθιοπία, Ιράν, Σ. Αραβία και Εμιράτα!

-Μέχρι τώρα η λίστα των χωρών που είναι “στην ουρά” για ένταξη στους BRICS είναι:

1. Algeria  2. Angola  3. Bahrain  4. Bolivia  5. Colombia  6. Comoros Island  7. Cuba

8. D.R. Congo  9. Gabon  10. Guinea Bissau  11. Indonesia  12. Iraq  13. Afghanistan,

14. Bangladesh  15. Belarus  16. Kazakhstan  17. Libya  18. Kuwait   19. Malaysia

20. Mexico  21. Myanmar  22. Nicaragua  23. Nigeria  24. Pakistan  25. Senegal

26. Shri Lanca  27. Serbia  28. Somalia  29. Sudan  30. Surinam  31. Syria 32. Thailand

33. Tunisia  34. Turkey  35. Uganda   36. Uruguay  37. Venezuela  38. Vietnam 

39. Yemen and  40. Zimbabwe.

Σχολιο.- Με την μόνη διαφορά ότι η Τουρκία θα πρέπει να φύγει από το ΝΆΤΟ



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο ΤΖΟΥΛΙΑΝ ΑΣΑΝΖ, ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΏΘΗΚΕ ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ! 

Ο Τζούλιαν Ασάνζ, ο δημοσιογράφος που πλήρωσε με την ελευθερία του για 12 χρόνια την αποκάλυψη των εγκλημάτων πολέμου των ΗΠΑ, αφέθηκε ελεύθερος από τη φυλακή Μπέλμαρς της Αγγλίας για να ολοκληρώσει τη συμφωνία με το Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ. 

Πριν από τη φυλάκισή του, πέρασε επτά χρόνια μέσα στην πρεσβεία του Ισημερινού στο Λονδίνο για να αποφύγει την έκδοσή του, πριν ο προδότης πρόεδρος-μαριονέτα των ΗΠΑ στο Ισημερινό Μορένο τον παραδώσει στη βρετανική αστυνομία, για πέντε χρόνια απομόνωσης στο χειρότερο μπουντρούμι υψίστης ασφαλείας της Αγγλίας. 

Με άδεια που του χορηγήθηκε από το Ανώτατο Δικαστήριο του Λονδίνου, ο Ασάνζ έφυγε από το Ηνωμένο Βασίλειο από το αεροδρόμιο Στάνστεντ και θα εμφανιστεί σε αμερικανικό δικαστήριο στις Βόρειες Μαριάνες για να παραδεχτεί την ενοχή του “για συνωμοσία με σκοπό την παράνομη απόκτηση και διάδοση διαβαθμισμένων πληροφοριών”. Εκεί θα επικυρωθεί προσυμφωνημένη ποινή 62 μηνών που συμψηφίζεται με την κράτηση στην Αγγλία.

Το WikiLeaks πίστωσε την άφθαστη, διεθνή υποστήριξη για την πίεση που ασκήθηκε στην Ουάσιγκτον στην πορεία των διαπραγματεύσεων με το Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ. 

Ο Ασάνζ θα εγκατασταθεί στην πατρίδα του την Αυστραλία, όπου ζει και η οικογένειά του.

Σχολιο.- Βασανίστηκε ψυχολογικά και παραλίγο να σταυρωθεί επειδή είπε την αλήθεια.

Αυτά είναι όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τον απόλυτο έλεγχο του Ηγεμόνα πάνω στο αξιολύπητο Ηνωμένο Βασίλειο και ΕΕ.

Σχολιο.- Μετά από περισσότερα από πέντε χρόνια σε ένα κελί 2×3 μέτρων, απομονωμένος 23 ώρες την ημέρα, σύντομα θα ξανασμίξει με τη σύζυγό του Στέλλα Ασάνζ και τα παιδιά τους, που γνωρίζουν τον πατέρα τους μόνο πίσω από τα κάγκελα.

Σχολιο.- WikiLeaks

Ο ΤΖΟΎΛΙΑΝ ΑΣΆΝΖ ΕΊΝΑΙ ΕΛΕΎΘΕΡΟΣ

Ο Τζούλιαν Ασάνζ είναι ελεύθερος. Έφυγε από τη φυλακή υψίστης ασφαλείας του Belmarsh το πρωί της 24ης Ιουνίου, αφού πέρασε 1901 ημέρες εκεί. Του χορηγήθηκε εγγύηση από το Ανώτατο Δικαστήριο του Λονδίνου και αφέθηκε ελεύθερος στο αεροδρόμιο του Στάνστεντ το απόγευμα, όπου επιβιβάστηκε σε αεροπλάνο και αναχώρησε από το Ηνωμένο Βασίλειο.

Αυτό είναι το αποτέλεσμα μιας παγκόσμιας εκστρατείας που κάλυψε τους απλούς διοργανωτές, τους ακτιβιστές για την ελευθερία του Τύπου, τους νομοθέτες και τους ηγέτες από όλο το πολιτικό φάσμα, μέχρι τα Ηνωμένα Έθνη. Αυτό δημιούργησε το χώρο για μια μακρά περίοδο διαπραγματεύσεων με το Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ, οδηγώντας σε μια συμφωνία που δεν έχει ακόμη οριστικοποιηθεί επίσημα. Θα παράσχουμε περισσότερες πληροφορίες το συντομότερο δυνατό.

Μετά από περισσότερα από πέντε χρόνια σε ένα κελί 2x3 μέτρων, απομονωμένος 23 ώρες την ημέρα, σύντομα θα επανενωθεί με τη σύζυγό του Στέλλα Ασάνζ και τα παιδιά τους, που γνωρίζουν τον πατέρα τους μόνο πίσω από τα κάγκελα.

Το WikiLeaks δημοσίευσε πρωτοποριακές ιστορίες κυβερνητικής διαφθοράς και παραβιάσεων των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, καθιστώντας τους ισχυρούς υπόλογους για τις πράξεις τους. Ως αρχισυντάκτης, ο Τζούλιαν πλήρωσε ακριβά για αυτές τις αρχές και για το δικαίωμα του λαού να γνωρίζει.

Καθώς επιστρέφει στην Αυστραλία, ευχαριστούμε όλους όσους στάθηκαν δίπλα μας, αγωνίστηκαν για εμάς και παρέμειναν απόλυτα αφοσιωμένοι στον αγώνα για την ελευθερία του.

Η ελευθερία του Τζούλιαν είναι δική μας ελευθερία.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δεν έχασε μόνο τα εξτρα γεύματα με τον Απόστολο η Ζήνα ...Εχασε και τις διακοπείς με το κότερο του Λύτρα...Να γιατι στρίγγλιζε στον αέρα !!!

Σχολιο.- Τα καλά και τα συμφέροντα !! Ας βαρουσε τη μάνα της ο πατέρας της, ας γνώριζε το θύμα, μπρος στο συμφέρον ούτε ανθρωπιά ούτε τίποτα. Κάτι τιποτενιες και τιποτένιοι έχουν το βήμα και μεταδίδουν λάθος μηνύματα !!!

Σχολιο.- Παρασχοληθηκαμε με τά σκουπίδια... έχουμε σοβαρότερα προβλήματα!!



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο ΛΟΑΤΚΙσμός είναι συνώνυμος με την ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΗΠΑ. Το αποδεικνύει περίτρανα η επίσκεψη των συγκεκριμένων ΛΟΑΤΚΙΣΤΩΝ στην Αντιπρόεδρο των ΗΠΑ Καμάλα Χάρις.

Όποιος γελάει με αυτά, είναι ακροδεξιός και ρατσιστής !!!

Σχολιο.- Τι είναι αυτά τα πράματα κατάντια ξεφτίλα



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το «αβγό» ο Χατζηδάκης δεν μειώνει τον ΦΠΑ γιατί δεν θέλει να αυξηθεί η κατανάλωση και μας σπρώχνει στην ύφεση και η άλλη η χαζούλια η Βούλτεψη, δεν μειώνει τον ΦΠΑ στο λάδι... Γιατί έτσι θα μας πιάσουνε κορόιδα οι τουρίστες.....ενα κανονικό Myppet Show στις τηλεοράσεις !!!!



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΘΥΣΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΝ ΒΩΜΟ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΑΤΖΕΝΤΑΣ! 

Είμαστε η μόνη χώρα του κόσμου που σε χρόνο ρεκόρ στα καμένα ξεφυτρώνουν ανεμογεννήτριες με τις ευλογίες της Κυβέρνησης! Η Μητσοτάκης Α.Ε γέμισε τη χώρα φουρφουράκια για να ικανοποιήσει τους ολιγάρχες κολλητούς!



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ονομάζεται Tyler Cherry και περιγράφεται ως δικαιωματτιστής «φιλελεύθερος» ΛΟΑΤΚΙ+.....Πρώην διευθυντής επικοινωνίας του Υπουργείου Εσωτερικών στην διοίκηση Μπάιντεν προσλήφθηκε σε νέο ρόλο και θα εργάζεται για τις επικοινωνίες εντός του Λευκού Οίκου.

Πριν δύο χρόνια ο Τζο Μπάιντεν, διόρισε τον Sam Brinton έναν LGBTQ ακτιβιστή, διευθυντή της νευραλγικής υπηρεσίας πυρηνικών αποβλήτων.

Μαζί του ο τετράστερος ναύαρχος Rachel Levine διορίστηκε Υφυπουργός Υγείας των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής,



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο JULIAN ASSANGE ΕΊΝΑΙ ΕΛΕΎΘΕΡΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΌ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΌ !

Ωστόσο, δεν μπορεί κανείς να μη σημειώσει τις λεπτομέρειες της συμφωνίας με το Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ που τον έβγαλε από ένα κελί δύο επί τρία μέτρα μιας φυλακής υψίστης ασφαλείας. Ένα μέρος στο οποίο δεν θα έπρεπε ποτέ να έχει βρεθεί!

Ο Τζούλιαν Ασάνζ θα δηλώσει ένοχος ενώπιον δικαστηρίου στις νήσους Μαριάνες για συνωμοσία με την Τσέλσι Μάνινγκ. Θα καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης ίση με αυτή που έχει ήδη εκτίσει στη φυλακή υψίστης ασφαλείας Belmarsh και κατά συνέπεια θα αφεθεί ελεύθερος. Επιτρέψτε μου να προλογίσω αυτό λέγοντας ότι και εγώ θα είχα δεχτεί μια τέτοια συμφωνία αν η εναλλακτική ήταν να μην ξαναδώ ποτέ τα παιδιά μου και να συνεχίσω να σαπίζω σε μια φυλακή υψίστης ασφαλείας σε ένα κελί 2Χ3 για το υπόλοιπο της ζωής μου.

Γεγονός παραμένει ότι αυτοί που σήμερα θα περάσουν για επιεικείς και δημοκρατικοί, όπως και οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, έχουν τα περιθώρια να κάνουν την προπαγάνδα τους. Γιατί από εδώ και πέρα, η είδηση δεν θα είναι ότι κράτησαν στη φυλακή έναν άνθρωπο που ήταν δημοσιογράφος και δημοσίευσε τα εγκλήματα πολέμου τους σε όλο τον κόσμο. Η είδηση θα είναι ότι είχαν δίκιο επειδή ο Τζούλιαν δήλωσε ένοχος. Οι κοντυλοφόροι του συστήματος έχουν ήδη πιάσει δουλειά ακονίζοντας τις πένες τους και τα διεστραμμένα μυαλά τους. 

Αλλά,είτε έτσι είτε αλλιώς, η ιστορία δεν θα αλλάξει. Μπορούν να γράφουν και να λένε ό,τι θέλουν, αλλά η πραγματικότητα παραμένει: ο Ασάνζ έκανε τη δουλειά του και τους αποκάλυψε μπροστά στον κόσμο και μας δίδαξε πώς να κάνουμε δημοσιογραφία. Κι αυτοί παραμένουν αυτό που ήταν πάντα: Εγκληματίες και πολεμοκάπηλοι που κρατιούνται στα πόδια τους χάρη σε ένα δουλικό και δόλιο ειδησεογραφικό δίκτυο. 

Ζήτω ο Ασάνζ, ζήτω η καλή δημοσιογραφία και YANKEE GO HOME!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τα πλάνα των ισραηλινών που βομβαρδίζουν τα περίχωρα της πόλης Χούλα στο νότιο Λίβανο με βόμβες φωσφόρου



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Ισραηλινός υπουργός Άμυνας, Γιοάβ Γκαλάντ, σήμερα Δευτέρα στην Ουάσιγκτον, ενημέρωσε την κυβέρνηση Μπάιντεν μέσω του Άμος Χόχσταϊν ότι το Ισραήλ θα περάσει στην "τρίτη φάση" στη Γάζα, εστιάζοντας σε μικρούς θύλακες μελών της Χαμάς και μετατοπίζοντας το μεγαλύτερο μέρος της στρατιωτικής της προσοχής στο βόρειο Ισραήλ, εναντίον της Χεζμπολάχ

Σχολιο.-  Το συμπέρασμα είναι ότι ένα μάτσο δεσμευμένοι μαχητές της αντίστασης της Χαμάς, που το Ισραήλ είπε ότι θα εξαλείψει γρήγορα, ρίχνει συστηματικά τα σκατά του IDF έξω από τη Γάζα ακόμα και με την υποστήριξη του Genocide Joe, και η Χεζμπολάχ δημιουργεί πραγματικά προβλήματα στο Βορρά. Πραγματικότητα: Το Ισραήλ δεν έχει καμία πιθανότητα εάν υπάρξει συντονισμένη, οργανωμένη περιφερειακή επίθεση εναντίον τους από τη Χαμάς, τη Συρία, τη Χεζμπολάχ και τους Ιρανούς υποστηρικτές της αντίστασης στο Ιράκ και το Ιράν, ανεξάρτητα από το ότι οι ΗΠΑ βάζουν έναν από τους γιγαντιαίους πλωτούς στόχους τους στη συμπλοκή.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τι συμβαίνει με τη Λάρκο;

ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΑ ΨΈΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΡΚΟ 

- Η Λάρκο για 10ετίες ζει σε βάρος του Έλληνα φορολογούμενου!

-Ψέμα. Ποτέ η Λάρκο δεν επιβάρυνε τον κρατικό προϋπολογισμό. Η πρώτη φορά που πλήρωσε ο Έλληνας φορολογούμενος για τη ΛΑΡΚΟ ήταν το 2020 με το σχέδιο αποκρατικοποίησης της ΝΔ, που εξελίσσεται σε φιάσκο.

-Η Λάρκο χρωστούσε στη ΔΕΗ 350 εκατομμύρια!

-Η αλήθεια είναι ότι η ΔΕΗ αύξησε μονομερώς το τιμολόγιο της Λάρκο 2,5 φορές πάνω από το μέσο όρο αντίστοιχων βιομηχανιών στην Ευρώπη. Με αναγωγή, η ΔΕΗ χρωστάει στη Λάρκο κάποιες δεκάδες εκατομμύρια

-Οι καλοπληρωμένοι εργαζόμενοι με τα πολλά μπόνους έριξαν έξω τη βιομηχανία!!

-Ψέμα. Το 90% των εργαζομένων αμοίβεται με το βασικό μισθό, το δε Μισθολογικό κόστος ήταν 16% του συνολικού κόστους. Οπότε ήταν αδύνατον οι μισθοί να έριξαν έξω την Εταιρία

-Η Λάρκο οφείλει 136 εκατομμύρια από παράνομες κρατικές ενισχύσεις.

-Είναι ένα καθαρά τεχνητό χρέος που προέκυψε κατά βάσει από αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. Ο κύριος μέτοχος ήταν το κράτος.... Για την ιστορία: Η Διοίκηση (διορισμένη από τη ΝΔ το 2006) "τζογάρισε" το παραγόμενο Νικέλιο με αποτέλεσμα να ζημιώσει την εταιρία με 500 εκ ευρώ! Αυτά τα 500 εκ το κράτος τα θεώρησε διαφυγόντα κέρδη και της επέβαλε πρόστιμο 195 εκατομμύρια ευρώ....

Το ταμειακό πρόβλημα που αντιμετώπισε οδήγησαν σε ΑΜΚ.

Η Λάρκο ΉΤΑΝ μία καθαρά εξαγωγική εταιρία που έφερνε 350 εκ. ευρώ συνάλλαγμα στη χώρα...

Τα πιστοποιημένα κοιτάσματα της ξεπερνούν τα 20 δις δολάρια

Δόθηκε στη ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ για 6 εκ ευρώ...

Το σχέδιο αποκρατικοποίησης στοίχησε στον Έλληνα φορολογούμενο 150 εκατομμύρια ευρώ με "κανόνι" στην αγορά πάνω από 50 εκ.

Η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ θα την κάνει σκραπ (παλιοσιδερα αξίας 50 εκ). Οι εργαζόμενοι της Μεταλλωρύχοι θα πάνε σε προγράμματα για 2 χρόνια σε δομές του Υπ Υγείας (νοσοκόμες;) και μετά άνεργοι...

Το Νικέλιο της χώρας θα εξορυχθεί προς όφελος ξένων ομίλων όταν αυτοί το κρίνουν απαραίτητο...

Οι περιοχές που δραστηριοποιούταν η Λάρκο θα ερημώσουν.

Οι εργαζόμενοι έχουν δώσει 80 νεκρούς και εκατοντάδες ατυχήματα και επαγγελματικές ασθένειες στην 60χρονη πορεία της.

Την "ταφόπλακα" την έβαλε ο Σταικούρας.

Αυτή είναι η ανάπτυξη με ΝΔ για να μη σας παραμυθιάζουν!

Νίκος Θεοδωρόπουλος

Αντιπρόεδρος Σωματείου Εργαζομένων ΛΑΡΚΟ έδρας



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Νότια Κορέα... 

Τα ηλιακά πάνελ στη μέση του δρόμου στο ρόλο διαχωριστικής νησίδας…

Τα ηλιακά πάνελ δεν καταστρέφουν εκτάσεις καλλιεργήσιμης Γης...Ενώ από κάτω τους υπάρχει ποδηλατόδρομος... 

Να βλέπετε τα καλύτερα για να καταλαβαίνετε σε τι Μπανανία ζείτε...

https://twitter.com/i/status/1805532283052474499



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



τ. Στρατηγός του Ισραήλ προειδοποίησε το Νετανιάχου πως αν επιτεθεί στο Βορρά θα καταστραφεί ο Τρίτος Ναός!!

25/06/2024

τ. Στρατηγός του Ισραήλ προειδοποίησε το Νετανιάχου πως αν επιτεθεί στο Βορρά θα καταστραφεί ο Τρίτος Ναός!! Πολύ περίεργη δήλωση καθώς δεν διευκρινίζεται τι εννοεί όταν μιλά για καταστροφή Γ Ναού αφού με τα όσα ξέρουμε ως τώρα δεν έχει ανεγερθεί..

Ο υποστράτηγος της εφεδρείας του Ισραηλινού στρατού , Γιτζάκ Μπρικ, προειδοποίησε για τον επερχόμενο πόλεμο κατά της Αντίστασης στον Λίβανο. Ο πρώην Επίτροπος Εγκλήσεων των Ισραηλινών Στρατιωτών, Yitzhak Brick ο οποίος συναντήθηκε με τον Ισραηλινό Πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου έξι φορές κατά τη διάρκεια του πολέμου, είπε: «Εάν η ηγεσία αποφασίσει να κάνει πόλεμο στον Βορρά, θα είναι η καταστροφή του Τρίτου Ναού». Οι προειδοποιήσεις του Μπρικ δεν είναι οι πρώτες για την ηγεσία του Ισραήλ καθώς είχε προηγηθεί η θέση του ότι η κήρυξη πολέμου του Τελ Αβίβ στον Λίβανο σημαίνει συλλογική αυτοκτονία για το Ισραήλ, με επικεφαλής τον Νετανιάχου, τον Γκάλαντ και τον Χάλεβι, προσθέτοντας ότι «οι συνέπειες του εναντίον του Λιβάνου θα είναι πιο επικίνδυνες από αυτές του παρελθόντος».

Ο πρώην Υποστράτηγος και πρώην επικεφαλής του Τμήματος Επιχειρήσεων Ισραηλινoύ στρατού, Yisrael Ziv, είχε δηλώσει προηγουμένως, σύμφωνα με ισραηλινά μέσα ενημέρωσης, ότι εάν η χώρα εισέλθει σε έναν διευρυμένο πόλεμο με τον Λίβανο θα πυροδοτούσε ολόκληρο το ισραηλινό εσωτερικό μέτωπο και αυτό θα ερχόταν στη χειρότερη δυνατή στιγμή για το Ισραήλ .



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η/Ο ΕΥΡΩΠΗ ΣΑΣ ..! Ο Μακρόν με τον Μπενουά Σεβαλιέ, μέλος της κοινότητας LGBTQ+, ο οποίος είχε ανακοινώσει ότι ήταν… έγκυος! O Λαμπαδηδρόμος …..!

25/06/2024

Η/Ο ΕΥΡΩΠΗ ΣΑΣ ..! Ο Μακρόν με τον Μπενουά Σεβαλιέ, μέλος της κοινότητας LGBTQ+, ο οποίος είχε ανακοινώσει ότι ήταν… έγκυος! O Λαμπαδηδρόμος …..!

Ο Μακρόν επενδύει στη σεξουαλική διαστροφή!

Ο Γάλλος πρόεδρος φωτογραφήθηκε με τον Μπενουά Σεβαλιέ, μέλος της κοινότητας LGBTQ+, ο οποίος είχε ανακοινώσει ότι ήταν… έγκυος.. , δημοσίευσε μια φωτογραφία με τον Μπενουά Σεβαλιέ, έναν από τους λαμπαδηδρόμους στη Μασσαλία, γνωστό youtuber , influencer, ενεργό μέλος της κοινότητας LGBTQ+, ο οποίος στο παρελθόν φέρεται ότι ήταν και ολίγον έγκυος, όπως είχε ανακοινώσει!

Οταν ο Σεβαλιέ υποστήριζε ότι ήταν… έγκυος

Η φωτογραφία είναι από τη γιορτή που στήθηκε στο προεδρικό μέγαρο της Γαλλίας την Παρασκευή 21 Ιουνίου για τη «γιορτή της μουσικής».

H υπερέκθεση της σεξουαλικής παρακμής του είδους μας, την οποία βλέπουμε στην καθημερινότητά μας, προέρχεται από τη σεξουαλική διαστροφή και παρακμή που συντελούνται μπροστά στα μάτια μας, σε ανώτατο επίπεδο.

Ενώ η Γαλλία και η Ευρώπη ακροβατούν μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας, ο Μακρόν το διασκεδάζει.

Στις 21 Ιουνίου, τη διοργάνωση της γιορτής της μουσικής, στο προεδρικό μέγαρο ανέλαβε το πρακτορείο FG (Fréquence Gay) και μεταξύ άλλων στην εκδήλωση συμμετείχε το γκρουπ Ofenbach με τους Nτοριάν και Σεζάρ, που είναι τα «πρόσωπα» της εταιρίας παιδικών ρούχων Balenciaga, που έχει κατηγορηθεί πως προάγει την παιδόφιλη αισθητική στην παιδική μόδα και ο Μπενουά Σεβαλιέ, ένας από τους λαμπαδηδρόμους στη Μασσαλία..



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΣιωνιστοΝαζιστική θηριωδία στη Γάζα. Έκαψαν παιδιά ως και μωρά.. Με βόμβες έκαναν φούρνο το σχολείο.. O ΠΙΟ ΗΘΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.. 

25/06/2024

ΣιωνιστοΝαζιστική θηριωδία στη Γάζα. Έκαψαν παιδιά ως και μωρά.. Με βόμβες έκαναν φούρνο το σχολείο....

Οι εικόνες είναι τρομερές, παιδιά ηλικίας 1 έως 12 ετών κάηκαν ζωντανά από τον ισραηλινοναζιστικό στρατό σε σχολείο. Ο πιο ηθικός στρατός στον κόσμο όπως τον προπαγανδίζουν οι ιθύνοντές του.

Ο ισραηλινοναζιστικός στρατός πραγματοποίησε αεροπορικές επιδρομές σε σχολεία στη Γάζα, σκοτώνοντας πολλά παιδιά και ενήλικες. Η γενοκτονία συνεχίζει την πορεία της!

https://twitter.com/i/status/1805501877427069265

Φονικές επιδρομές στα σχολεία

Στην καρδιά της Γάζας, το σχολείο Abdul Fattah Hammoud, στην οδό Jaffa που μετατράπηκε σε καταφύγιο για οικογένειες που προσπαθούσαν να ξεφύγουν από τη βία, έγινε στόχος των ισραηλινών δυνάμεων. Οι εικόνες και οι μαρτυρίες που συγκεντρώθηκαν στο χώρο είναι ανυπόφορες. Ένας απελπισμένος άνδρας τράβηξε από τις φλόγες το απανθρακωμένο σώμα ενός μικρού κοριτσιού, φωνάζοντας: «Θεέ μου, βγάλαμε ένα κοριτσάκι από τις φλόγες!». »

Στις παρακάτω εικόνες, οι διασώστες δείχνουν μια απανθρακωμένη μάζα στο έδαφος: είναι το παλαιστίνιο μωρό Sham Saleh Jarrah, μόλις 18 μηνών, που κάηκε ζωντανό..

Σύμφωνα με τους γιατρούς που βρίσκονταν στο σημείο, δύο ισραηλινά χτυπήματα έπληξαν σχολεία στην πόλη της Γάζας, προκαλώντας το θάνατο τουλάχιστον 15 ανθρώπων, μεταξύ των οποίων πέντε παιδιά που κάηκαν ζωντανά. Αυτά τα παιδιά δεν είχαν καμία πιθανότητα επιβίωσης, θύματα μιας ανεξήγητης και απάνθρωπης πράξης βίας.

Μια ολόκληρη οικογένεια αποδεκατίστηκε

Το σχολείο Abdul Fattah Hammoud ήταν το σκηνικό μιας απερίγραπτης οικογενειακής τραγωδίας. Ο Saleh, η σύζυγός του Asmaa και τα παιδιά τους Anas, Raghad, Yahya, Razan και Sham, ηλικίας από ενάμισι έως 12 ετών, καθώς και η μητέρα του Saleh, 77 ετών, σκοτώθηκαν όλοι στην επίθεση. Μια ολόκληρη οικογένεια έχει διαγραφεί από τα πολιτικά μητρώα, ένα τραγικό παράδειγμα της φρίκης που επιβλήθηκε σε αθώους ανθρώπους.

17.000 oρφανά



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΟΙ. ΕΞΕΓΕΡΣΗ στην Κένυα ΚΑΤΑ ΗΠΑ ΝΑΤΟ ΔΝΤ!Εισβολή στη Βουλή. Ταραχές κατά φορομπηχτικού νομοσχεδίου. Όλα αυτά αφότου ο Μπάιντεν όρισε τη χώρα «μεγάλο σύμμαχο εκτός ΝΑΤΟ»! ΔΕΚΑΔΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ΝΕΚΡΟΙ. Σαφάρι φωτιάς το πλήθος πυρπολεί τα πάντα.. 

25/06/2024

ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΟΙ. Εξέγερση στην Κένυα ΚΑΤΑ ΗΠΑ ΝΑΤΟ ΔΝΤ!!!! Εισβολή στη Βουλή που καίγεται μετά από λεηλασία. Ταραχές κατά φορομπηχτικού νομοσχεδίου. Όλα αυτά 2 μέρες αφότου ο Μπάιντεν όρισε τη χώρα ως «μεγάλο σύμμαχο εκτός ΝΑΤΟ»! Μάχες με πραγματικά πυρά οδομαχίες νεκροί και τραυματίες. Στις φλόγες παραδόθηκε το Δημαρχείο και το Ανώτατο Δικαστήριο! Επιχειρείται βίαιη καταστολή δεκάδες διαδηλωτές νεκροί . Βγήκε ο στρατός.. ΧΑΟΣ. Oι ΗΠΑ αποσταθεροποιούν τον πλανήτη χάριν της ηγεμονίας τους .

Για δύο ημέρες, στο Ναϊρόμπι της Κένυας, μαζικές διαδηλώσεις απαιτούν την αποχώρηση του προέδρου Γουίλιαμ Ρούτο, που χαρακτηρίζεται ως μαριονέτα του αμερικανικού ιμπεριαλισμού.

Ο Ρούτο παραχώρησε στο ΔΝΤ τις απαραίτητες εξουσίες για την ανάπτυξη ενός προγράμματος διαρθρωτικής προσαρμογής και την έκδοση του οικονομικού νομοσχεδίου 2023/24 που σχεδιάζει να επιβάλει βαρείς φόρους στον λαό της Κένυας, ιδίως στο ψωμί, το φυτικό λάδι, τις χρηματοοικονομικές υπηρεσίες, τα μηχανοκίνητα οχήματα κ.λπ. Έκτοτε, η κυβέρνηση έχει εισαγάγει διάφορες τροποποιήσεις στο νόμο. Αυτό όμως δεν κατευνάζει τη λαϊκή οργή.

Ο Ρούτο έδωσε στην USAID την εξουσία να εκπονήσει μυριάδες νόμους, συμπεριλαμβανομένου του νόμου για το κλίμα που προέβλεπε “Eco Levies” σε τοπικά κατασκευασμένα προϊόντα. Μετά τις διαμαρτυρίες, η κυβέρνηση υποχώρησε και περιόρισε τις εισφορές στα εισαγόμενα προϊόντα.

Όλοι οι τομείς μαζί, δεν υπάρχει τίποτα που να μην έχει πουλήσει ο Ρούτο: παραγωγή τροφίμων, ζωική παραγωγή, νερό,… Τα πάντα…

Επιπλέον, ο Ρούτο στέλνει αστυνομικές δυνάμεις στην Αϊτή, κατόπιν αιτήματος των ΗΠΑ.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗ. ΥΠΕΞ Τουρκίας προς Κύπρο Ελλάδα: ”η φωτιά της Μέσης Ανατολής θα κάψει κι εσάς γιατί έχετε εμπλακεί!”.Μπαχτσελί ο εταίρος του Ερντογάν: θα πάρουμε τη Θεσσαλονίκη, τη Δ Θράκη και τα νησιά!

25/06/2024

Σε έναν προκλητικό λόγο προέβη πάλι σήμερα ο εθνικιστής εταίρος του Ερντογάν, Ντεβλέτ Μπαχτσελί, ο οποίος, εξέφρασε την επιθυμία του να συμπεριλάβει τη Δυτική Θράκη, συμπεριλαμβανομένης της Θεσσαλονίκης, στα σύνορα της Τουρκίας!

«Στη γραμμή που χάραξε ο Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ»

«Η δική μας γραμμή είναι η γραμμή που χάραξε ο Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ, ο οποίος κρέμασε σαν μετάλλιο στο λαιμό της ιστορίας τις λέξεις: «Η μόνη μου τιμή και ο μόνος μου πλούτος στη ζωή δεν είναι τίποτε άλλο παρά ο Τουρκισμός». Μια από τις πηγές έμπνευσής μας είναι η ιαχή ‘Θεού θέλοντος, θα πάρω πίσω τη Μοσούλη και το Κιρκούκ και τα Νησιά, αν είμαι άξιος και θα συμπεριλάβω τη Δυτική Θράκη, συμπεριλαμβανομένης της Θεσσαλονίκης, στα σύνορα της Τουρκίας‘. Και όπως είπε πάλι ο Άγιος Ατατούρκ, «ο Τούρκος είναι η αστραπή, ο τυφώνας, ο ήλιος που φωτίζει τον κόσμο», δήλωσε ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί, προειδοποιώντας στη συνέχεια για γεωπολιτικές «καταιγίδες» στην περιοχή του Αιγαίου και της ανατολικής Μεσογείου.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΟΡΓΙΟ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΤΟΥ ΠΟΥ: ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ ΣΕ ΒΙΒΛΙΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ 4 ΕΩΣ 6 ΕΤΩΝ – ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;

25|06|2024 20:30

«Εγχειρίδια» διαστροφής κι παιδεραστίας για παιδιά ηλικίας 4 – 6 ετών με τις «ευλογίες» του ΠΟΥ!

Σοκάρουν όσα ξεκινούν να διδάσκονται σε μικρά παιδιά στην Γαλλία

«Τα αγόρια μπορούν να αγαπήσουν άλλα αγόρια», «Τα αγόρια μπορούν να γίνουν κορίτσια αλλάζοντας φύλο», «Η ευχαρίστηση της σεξουαλικής επαφής μέσω του πρωκτού και του κόλπου»,

«Στο ζήτημα των ΛΟΑΤΚΙ+, εξήγησε τη σημασία κάθε γράμματος, προσθέτοντας ότι μπορείς να αλλάξεις φύλο και να πάρεις αναστολείς για να μπλοκάρεις την καθυστέρηση των πρωτογενών και δευτερογενών χαρακτηριστικών του φύλου, όπως είναι τα γένια και οι τρίχες».

Αυτά είναι μερικά παραδείγματα, που είναι συγκεντρωμένα σε έναν πίνακα που εξηγεί τι πρέπει να διδάσκεται σε παιδιά ηλικίας 4 – 6 ετών, στο μάθημα σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης στα γαλλικά σχολεία, που βασίζεται στα περίφημα «πρότυπα του ΠΟΥ», που φέρονται να έχουν υιοθετηθεί σε πανευρωπαϊκό επίπεδο από πολλές ευρωπαϊκές χώρες, ανάμεσά τους η Γαλλία, η Κύπρος ή οι σκανδιναβικές χώρες, και αντλούνται από το έργο κάποιου Άλφρεντ Κίνσεϊ και των συνεργατών του.

Πίσω από αυτούς βρίσκεται η ανάπτυξη της ιδέας της θετικής σεξουαλικότητας στα πολύ μικρά παιδιά, ακόμη και στα μωρά, «που θεωρούνται ικανά να βιώσουν σεξουαλική ευχαρίστηση»  και τα όσα αποκαλύπτονται προκαλούν το κοινό αίσθημα για το τι ζητούν ορισμένοι για τα ανήλικα παιδιά.

Σε μια εποχή που το ζήτημα των βασικών γνώσεων σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης που (δεν) αποκτώνται γίνεται ολοένα και πιο ανησυχητικό σε ευρωπαϊκό επίπεδο, ορισμένοι διεθνείς και ευρωπαϊκοί θεσμοί αποφάσισαν να προωθήσουν την… απρόσμενη προτεραιότητα της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης… από τη γέννηση! Ενώ η ευαισθητοποίηση και η βοήθεια των παιδιών να ανακαλύψουν τη σεξουαλικότητά τους είναι θεμελιώδεις ενέργειες, το πνεύμα και η μέθοδος με την οποία πρέπει να γίνεται αυτή η μύηση είναι εξ ίσου σημαντικοί παράγοντες, όπως και ο καθορισμός της ηλικίας που πρέπει να πραγματοποιείται. Σε διαφορετική περίπτωση, οι κίνδυνοι της πρώιμης σεξουαλικοποίησης των παιδιών, και μάλιστα από ημερών, είναι πολύ πραγματικοί.

Όμως το πρόγραμμα και οι κατευθυντήριες γραμμές που εκδίδονται πάνω στο σημαντικό αυτό ζήτημα, από φορείς όπως ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) συνίστανται ξεκάθαρα στη σεξουαλικοποίηση των παιδιών από τη γέννησή τους, στο όνομα μιας ψευδοεπιστήμης, ζητώντας την υποστήριξη των εκπαιδευτικών, αλλά και όλων των επαγγελματιών που εργάζονται στις δομές κοινωνικοποίησης της παιδικής ηλικίας.

Η απόλυτη υποταγή στον ΠΟΥ

Από την εποχή λοιπόν της πανδημίας, η Ευρω Ένωση έχει δηλώσει σχεδόν απόλυτη υποταγή στον ΠΟΥ. Ευρωπαίοι ηγέτες, ανάμεσά τους και ο Πρόεδρος Μακρόν τον Μάιο του 2022, έχουν τονίσει πως ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας πρέπει να τύχει αμέριστης υποστήριξης, γιατί «είναι ο μόνος νόμιμος θεσμός που μπορεί να εγγυηθεί την καθολική ασφάλεια της υγείας και να μας επιτρέψει συλλογικά να έχουμε μια συντονισμένη, ενιαία και υποστηρικτική αντίδραση».



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Γάλλος πρόεδρος Μακρόν συναντήθηκε στο Μέγαρο των Ηλυσίων, την επίσημη κατοικία του Προέδρου της Γαλλικής Δημοκρατίας, με τον εθνικό σταρ του TikTok, τον τρανσέξουαλ μπλόγκερ Benoît Chevalier, που επιλέχθηκε ως το «Πρόσωπο των Ολυμπιακών Αγώνων του 2024» στο Παρίσι.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ουκρανικό «μπλόκο» σε 50 πολίτες που προσπαθούσαν να διαφύγουν από την χώρα για να μην στρατευθούν 

Μάλλον βρέθηκαν νέοι «εθελοντές»

25.06.2024 | 23:50

Σε κυνήγι υποψήφιων για κατάταξη έχει επιδοθεί ο ουκρανικός στρατός για να μπορέσει να αναπληρώσει τις απώλειες στις τάξεις του και τους Ουκρανούς πολίτες να προσπαθούν να διαφύγουν με κάθε μέσο.

Έτσι κοντά σε συνοριακό πέρασμα στην Οδησσό στρατιώτες σταμάτησαν 4 mini-van τα οποία μετέφεραν 50 πολίτες σε στρατεύσιμη ηλικία που προσπαθούσαν να διαφύγουν.

Μάλιστα ο καθένας είχε πληρώσει από 5 μέχρι 18,5 χιλιάδες ευρώ για να διαφύγει.

Μάλλον βρήκαν νέους «εθελοντές» για την πρώτη γραμμή.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ανταλλαγή αιχμάλωτων Ουκρανίας-Ρωσίας: Το 27% των Ουκρανών προτίμησε να παραμείνει στην Ρωσία

Φοβούνται ότι θα τους ξαναστείλουν στην πρώτη γραμμή

25.06.2024 | 23:19

Σήμερα έγινε ακόμα μία ανταλλαγή αιχμαλώτων μεταξύ Ουκρανίας και Ρωσίας.

Αφορούσε 90 στρατιώτες από κάθε πλευρά αλλά η ουκρανική πλευρά θα μπορούσε να έχει 124 όμως 34 εξ αυτών αρνήθηκαν να φύγουν από την Ρωσία.

Γιατί; Γιατί το Κίεβο θα τους ξαναστείλει στην πρώτη γραμμή.

Την ίδια στιγμή το ρωσικό ΥΠΑΜ δημοσιεύει βίντεο από τους Ρώσους που επιστρέφουν σπίτια τους.

https://twitter.com/i/status/1805689970708922791