Δευτέρα 24 Ιουνίου 2024

Δευτερα 24 Ιουνιου 2024


Διαβάστε και ξυπνήστε γιατί δε μας παίρνει να κάνουμε άλλο τους ηλίθιους. Αυτή παράνοια θα εξαπλωθεί σε όλα τα δυτικά κράτη!

Παράνοια και πολιτική ορθότητα: 20χρονη στη Γερμανία πήγε φυλακή επειδή έκανε δηλώσεις «μίσους» προς έναν μετανάστη που συμμετείχε στον ομαδικό βιασμό ενός 14χρονου κοριτσιού!

24/6/2024

Μια 20χρονη στο Αμβούργο της Γερμανίας οδηγήθηκε στη φυλακή αφού έκανε δηλώσεις «μίσους» προς έναν μετανάστη που συμμετείχε στον ομαδικό βιασμό ενός παιδιού. Η γυναίκα είναι μόνο ένα από τα 140 άτομα που ερευνώνται για «επιβλαβή σχόλια» προς τους βιαστές.

Η φρικτή επίθεση έλαβε χώρα το 2020 και περιελάμβανε πολλές ομάδες μεταναστών που επιτέθηκαν σε ένα 14χρονο κορίτσι στο Stadtpark του Αμβούργου κατά τη διάρκεια μιας νύχτας. Το πάρκο είχε γίνει ένα δημοφιλές στέκι για τη νεολαία κατά τη διάρκεια του lockdown για τον COVID-19 και η κοπέλα ήταν εκεί πίνοντας με τις φίλες της. Όμως αφού η αστυνομία τους έδιωξε απο το πάρκο και διέλυσε ομάδες για τα μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης.

Ταραγμένο και μόνο, το κορίτσι ήταν ανυπεράσπιστο απέναντι στον πρώτο όχλο των τεσσάρων αρπακτικών. Οι άνδρες εναλλάσσονταν εναντίον της κοπέλας, βιάζοντάς την επανειλημμένα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Της έκλεψαν το πορτοφόλι και το κινητό της πριν την αφήσουν. Τραυματισμένη να αιμοραγεί, αφού η κοπέλα ζητούσε βοήθεια την πλησίασαν ακόμη δύο μετανάστες και την ξαναβίασαν.

Οι δράστες της είχαν αρχίσει να προσκαλούν κι άλλους συμπατριώτες τους να τη βιάσουν μέσω των ομάδων συνομιλίας τους, μοιράζοντας μάλιστα το υλικό που τραβούσαν με το τηλέφωνο.

Το αποτέλεσμα ήταν το παιδί δεχθεί επίθεση για τρίτη και στη τέταρτη φορά από τρεις ακόμη άνδρες, οι οποίοι την έσυραν σε έναν θάμνο και την βίασαν.

Τελικά, το παιδί κατάφερε να ξεφύγει και έτρεξε, αν και το καταδίωξαν οι βιαστές του. Τελικά, συνάντησε κάποια άτομα που αναγνώρισαν την τραυματισμένη της κατάσταση και κάλεσαν αμέσως την αστυνομία.

Συνολικά 11 άνδρες κατηγορήθηκαν αρχικά, αλλά οι δύο αθωώθηκαν (όχι επειδή δεν συμμετείχαν) αλλα λόγω έλλειψης στοιχείων DNA… Το σπέρμα εννέα από τους άνδρες, ωστόσο, είχε ανακτηθεί με επιτυχία από το σώμα του κοριτσιού.

Πέντε από τους άνδρες είχαν γερμανικά διαβατήρια, ενώ οι υπόλοιποι δεν ήταν Γερμανοί πολίτες. Μεταξύ των κατηγορουμένων, κανένας δεν ήταν γερμανικής καταγωγής . Οι βιαστές ταυτοποιήθηκαν αλλά είχαν την υπεράσπιση μιας ομάδας 20 δικηγόρων κατά της ρατσιστικής βίας που υποστήριξαν την αθωότητά τους κι ότι η 14χρονη κοπέλα πήγε με την θέληση της!!!

Ωστόσο, υπήρχαν μέχρι και βίντεο του πρώτου και του τρίτου βιασμού που είχαν καταγραφεί και κοινοποιηθεί από τους δράστες στις επαφές τους μέσω του WhatsApp, αλλά τα βίντεο διαγράφηκαν πριν εκδικαστεί η υπόθεση στο δικαστήριο. Μάρτυρες που είδαν το βίντεο πριν τη διαγραφή κατέθεσαν ότι απεικόνιζε ξεκάθαρη σεξουαλική βία, με τον έναν να σημειώνει ότι η κοπέλα κρατούσε τα χέρια της πάνω από το κεφάλι της σε προστατευτική θέση.

Κατά τη διάρκεια της δίκης, το θύμα, το οποίο τώρα πάσχει από διαταραχή μετατραυματικού στρες (PTSD) ως αποτέλεσμα της νυχτερινής κακοποίησης, κλήθηκε να μιλήσει για το τι της συνέβη. Ενώ εξιστόρησε τη φρικτή δοκιμασία της, οι άνδρες δεν έδειξαν «ίχνη μεταμέλειας» και γελούσαν, τουλάχιστον ένας λέγεται ότι είχε σχεδόν αποκοιμηθεί κατά τη διάρκεια της διαδικασίας .

Ωστόσο, παρά τα στοιχεία DNA και βίντεο WhatsApp, οκτώ από τους εννέα άνδρες που καταδικάστηκαν αφέθηκαν ελεύθεροι με αναστολή και δεν πέρασαν καθόλου χρόνο στη φυλακή.

Αυτό που πραγματικά προκαλεί οργή ειναι το παρακάτω!

Η υπόθεση προκάλεσε σάλο στη Γερμανία, τόσο για τη βαρβαρότητα του ίδιου του βιασμού όσο και για τις ποινές που επιβλήθηκαν στους βιαστές. Ένας από τους άνδρες κυκλοφόρησε την ταυτότητα του και τον αριθμό τηλεφώνου του στο Snapchat.

Εξοργισμένη με τα νέα της υπόθεσης, μια 20χρονη γυναίκα από το Αμβούργο έστειλε μήνυμα στον αριθμό μέσω WhatsApp. Η ανώνυμη γυναίκα τον αποκάλεσε «άτιμο γουρούνι βιαστή» και «αηδιαστική αποβολή». Και πρόσθεσε: «Δεν ντρέπεσαι όταν κοιτάς στον καθρέφτη;»

Στη συνέχεια, ο βιαστής κατήγγειλε τη γυναίκα στην αστυνομία για ρατσιστικό μίσος και έδειξε τα προσβλητικά μηνύματα.

Η γυναίκα έχει πλέον καταδικαστεί και έμεινε δύο μέρες φυλακή για τα σχόλιά της — που σημαίνει ότι έχει περάσει περισσότερο χρόνο στη φυλακή από ό,τι οι 8 από τους 9 βιαστές. Στο δικαστήριο, η γυναίκα ζήτησε συγγνώμη για τα σχόλιά της , λέγοντας ότι ενήργησε «αυθόρμητα» όταν άκουσε τις οδυνηρές λεπτομέρειες της υπόθεσης.

Όμως, σύμφωνα με το Hamburger Abendblatt , αυτή η γυναίκα δεν είναι το μόνο άτομο που θα μπορούσε να αντιμετωπίσει καταδίκη για προσβολή των βιαστών.

Οι αρχές στο Αμβούργο φέρονται να ερευνούν αλλα 140 άτομα που έγραψαν σχόλια στον βιαστή της 14χρονης.

Αν αυτό δεν είναι ικανό φίλε να σε ταρακουνίσει για το τι μέλλον μας προετοιμάζουν, τότε δεν είναι τίποτα ικανό!



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πως ο ΠΟΥ εισβάλει στη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση της Ευρώπης και στην σεξουαλικοποίηση παιδιών κάτω των τεσσάρων ετών.

29/7/2023

Με την απάτη του Covid που μαίνεται από τις αρχές του 2020, όπου σχεδόν όλες οι κυβερνήσεις της Γης υπάκουσαν σε έναν διεφθαρμένο οργανισμό με πολύ βρόμικο ιστορικό, φαίνεται όλο και περισσότερο ότι ο ΠΟΥ, που δημιουργήθηκε το 1948, βασιλεύει στην ανάπτυξη παγκόσμιων κατευθυντήριων γραμμών για την υγεία και όχι μόνο.

Κανένα κράτος δεν είναι πρόθυμο να αμφισβητήσει τις αποφάσεις του που δήθεν λαμβάνονται από εξέχοντες ειδικούς. Αυτό το «μονοπώλιο» της υγείας φέρνει δισεκατομμύρια δολάρια στις ισχυρές φαρμακευτικές εταιρείες, που υποτίθεται ότι μας εύχονται καλή υγεία. 

Ο διεφθαρμένος και χρηματοδοτούμενος ΠΟΥ από τα κράτη μέλη της ΕΕ και από το Ίδρυμα Bill Gates, είναι απαραίτητο να αμφισβητηθεί η αποτελεσματικότητα και η κυριαρχία του, ειδικά επειδή ο ΠΟΥ παρεμβαίνει παντού, όπως και στη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση των παιδιών. (Από 0 έως 4 ετών).

Εδώ βλέπουμε και μια σύνδεση των εταιριών που ελέγχουν την υγεία με τον εκφυλισμό των παιδιών.

Καταρχάς η ίδια η Pfizer χρηματοδοτεί εγκαταστάσεις με παιδιά, να μετατραπούν σε κλινικές αλλαγής φύλλου. Ακολούθως Τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC), βαθμολογούν τα σχολεία κατα πόσο προωθούν την ατζέντα ΛΟΑΤΚΙ! Ενώ το ίδρυμα Bill Gates χορηγεί εκατομμύρια στο Planned Parenthood για την νομιμοποίηση της παιδεραστίας!

Ακολουθεί ένα απόσπασμα από μια από τις εκθέσεις του, που δημοσιεύτηκε το 2013:

ΠΟΥ: Περιφερειακό Γραφείο για την Ευρώπη. Πρότυπα για τη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση στην Ευρώπη. Ένα πλαίσιο αναφοράς για τους υπεύθυνους χάραξης πολιτικής, τις αρχές εκπαίδευσης και υγείας και ειδικούς. Σεξουαλική υγεία

Σελίδα 35:

1.3 Γιατί να ξεκινήσετε τη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση πριν από την ηλικία των τεσσάρων ετών; 

«Το έχουμε πει πολλές φορές: η σεξουαλική διαπαιδαγώγηση πρέπει να γίνει κατανοητή με ευρεία και ολιστική έννοια και η σεξουαλικότητα να θεωρείται ως θετική δυνατότητα του ανθρώπου. Το παιδί είναι σεξουαλικό ον από τη γέννησή του, ακόμα κι αν η σεξουαλικότητα του είναι διαφορετική από αυτή των ενηλίκων από πολλές απόψεις, ιδίως ως προς την έκφρασή του, το περιεχόμενό του και τους στόχους του.

Σε κάθε ηλικία, σε κάθε στάδιο ανάπτυξης, θα έχει συγκεκριμένες ερωτήσεις και συμπεριφορές π.χ. ανακαλύπτει και εξερευνά το σώμα του και των συμμαθητών του παίζοντας γιατρό, απολαμβάνει να δείχνει το σώμα του και να κοιτάζει αυτό των άλλων.

Η ψυχοσεξουαλική ανάπτυξη της παιδικής ηλικίας συμβαδίζει με την ανάπτυξη σωματικών, συναισθηματικών, γνωστικών και κοινωνικών δεξιοτήτων. Αναφερόμαστε στο Κεφ. 3.2 για λεπτομερή περιγραφή της ψυχοσεξουαλικής ανάπτυξης του παιδιού».

Σελίδα 38: 0-4 ετών 

«Η ευχαρίστηση και η ικανοποίηση από το άγγιγμα του σώματός του, ο αυνανισμός στην πρώιμη παιδική ηλικία, η ανακάλυψη του σώματός του και των γεννητικών οργάνων του, το γεγονός ότι η ευχαρίστηση από τη σωματική επαφή είναι ένα φυσιολογικό μέρος της ζωής του καθενός».

Σελίδα 39: 0-4 ετών

«Το δικαίωμα στην εξερεύνηση σεξουαλικών ταυτοτήτων».https://www.sante-sexuale.ch/assets/docs/Standards-OMS_fr.pdf

Δεν χρειάζεται να προχωρήσουμε περισσότερο απο την ηλικία των 0 έως 4, αν ωστόσο θέλετε να δείτε που φτάνουν οι κατευθυντήριες του ΠΟΥ μέχρι και την ηλικία των 10 ετών, δείτε το άρθρο: Αυτές είναι οι οδηγίες για την σεξουαλική διαπαιδαγώγηση απο 0-4 ετών στα σχολεία της Ευρώπης απο τον ΟΗΕ την UNESCO και τον ΠΟΥ. Απο 12 ετών μπορείτε να φανταστείτε κάτι τέτοιο. Στην Ελβετία μοίρασαν σε 12χρονα φυλλάδιο “σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης” που περιελάμβανε χρήση δονητών και πρωκτικών βυσμάτων

Ο ΠΟΥ είναι σίγουρα ένα πολύ πρακτικό εργαλείο για την εγκαθίδρυση της παγκόσμιας εξουσίας στην υπηρεσία μιας χούφτας ατόμων. Εκτός από το γεγονός ότι ο ΠΟΥ ανέθεσε πρόσφατα σε ιδιωτικές εταιρείες να αναπτύξουν ένα παγκόσμιο διαβατήριο για την υγεία και το ψηφιακό διαβατήριο στο εγγύς μέλλον, αυτή η έκθεση καταδεικνύει τη διεστραμμένη της συνέπεια στην επιθυμία επιβολής της αχαλίνωτης σεξουαλικότητας σε παιδιά κάτω των τεσσάρων ετών, προκειμένου να καταστρέψουν την κοινωνία και τις οικογενειακές αξίες.

Οι ενοχλητικοί στόχοι αυτής της οργάνωσης δείχνουν τον βαθμό αμοραλισμού και εξευτελισμού των ηγετών της δύσης.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Γιατί τέτοιος" έρωτας "από κύκλους της δικαιωματικής αριστεράς για τον Καραγάτση;



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Και με μεγάλη έκπληξη μαθαίνω ότι όσοι ασκούν κριτική σε λογοτέχνες της Γενιάς του '30 είναι όργανα των Βρυξελλών. Γιατί η Γενιά του '30 εξέφρασε την ελληνικότητα  κ.λπ. κ.λπ. 

Κάτι που πράγματι έκανε και αυτή ήταν η μεγάλη συμβολή της στον νεοελληνικό πολιτισμό. Αλλά δεν έκανε μόνο αυτό.

Η Γενιά του '30 ανέλαβε την ανασυγκρότηση της νεοελληνικής αστικής ιδεολογίας μετά την κατάρρευση της Μεγάλης Ιδέας. Και μέσα σ' αυτό το ιδεολογικό πλαίσιο μιλούσε για ελληνικότητα. 

Σε ανοιχτή σύγκρουση με τη μαρξιστική πρόταση για τη νεοελληνική πολιτιστική αναγέννηση. Με πιο χαρακτηριστική την αντιπαράθεση του δηλωμένα αντιμαρξιστικού περιοδικού "Ιδέα" με τους "Νέους Πρωτοπόρους" του ΚΚΕ και τη "Σοσιαλιστική Επιθεώρηση" των τότε σοσιαλιστών. 

Μήπως το πάμε, τελικά, πολύ μακριά το πράγμα; Μήπως πάει πολύ να βγάλουμε και το ΚΚΕ του '30 ή το ΕΑΜ του '45 και την ΕΔΑ του '60, όργανα των Βρυξελλών; 

Μιας και τόσο τα εαμικά "Ελεύθερα Γράμματα" όσο και η εδαΐτικη "Επιθεώρηση Τέχνης" κρατούσαν, επίσης, αποστάσεις από τη Γενιά του '30, και τη χαρακτήριζαν εκπρόσωπο της κυρίαρχης ιδεολογίας. Παρά την αναγνώριση της λογοτεχνικής της προσφοράς.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι αλήτες  μασονοι ευρωενωσίτες επιμενουν… «μέχρι τον τελευταίο ουκρανό»… και ας τους συλλαμβάνουν, και τους σαπίζουν στο ξύλο για να τους στείλουν δεμένους στο μέτωπο να γίνουν κρεας για τα κανόνια…

Kajsa Ollongren - Υπουργός Άμυνας Ολλανδίας. 

Όσο η Ουκρανία είναι σε θέση να συνεχίσει τον πόλεμο, όσο έχει άνδρες και γυναίκες που είναι έτοιμοι να πολεμήσουν με τα όπλα που τους δίνουμε, η βοήθειά μας δεν θα σταματήσει.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



34.000 νεκροί, στην διάρκεια του κόβιντ, λόγω ενός αποσαθρωμένου συστήματος δημόσιας Υγειάς, προς όφελος της ιδιωτικής.

Αγνωστος αριθμός νεκρών και τραυματιών από τα πειραματικά σκευάσματα, που έγιναν υποχρεωτικά και με ακαταδίωκτες ευθύνες

100 νεκροί νέοι, στον Ιταλικό σιδηρόδρομο, που κινείται σε Ελληνικές γραμμές με Ελληνικούς φόρους, αλλά με πλήρως απαξιωμένη την λειτουργία του.

Θύματα! Θύματα πολιτικής, όχι των περιστάσεων! Δεκάδες χιλιάδες!

Και μεις, αρνούμαστε να δούμε την πραγματικότητα, γιατί είναι πολύ σκληρή, για να την βιώσουμε.

Κρυβόμαστε, πίσω απ΄τις, όπως νομίζουμε, τακτοποιημένες ζωές μας, ζώντας το παρόν, γιατί δεν θέλουμε να σκεφτούμε το μέλλον. Ούτε καν το μέλλον των παιδιών μας! Ούτε καν το μέλλον της χώρας όπου ζούμε! Ετσι κι αλλιώς ελάχιστοι ασχολούνται με τέτοια βαρετά πράγματα, όπως η πολιτική, όταν υπάρχουν τόσα τηλεοπτικά προγράμματα διασκέδασης, γεμάτα διαφημίσεις κατανάλωσης και υπόδειξης ενός "in" τρόπου ζωής. Είναι ευκολότερο να είσαι καταναλωτής, απ΄ότι πολίτης.

Ομως, όσα έχει επεξεργαστεί και προωθεί στην υλοποίηση τους το κυρίαρχο σύστημα, δεν θ΄άφήσουν κανέναν ανέγγιχτο!

-Ελεγχόμενη πείνα

-Ελεγχόμενο νόμισμα

-Ελεγχόμενες δραστηριότητες της κοινωνίας

-Ελεγχόμενες συμπεριφορές πλήθους

-Ελεγχόμενη Ενημέρωση

-Ελεγχόμενη ανατροφή των παιδιών μας

-Ελεγχόμενη πράσινη πανάκριβη ζεστασιά τον χειμώνα με το σταγονόμετρο

-Ελεγχόμενες σπουδές, υγεία, δουλειά, πολιτισμός

Ενα τεράστιο ηλεκτρονικό στρατόπεδο συγκέντρωσης θα ελέγχει την κάθε μας κίνηση και θα μας σβήνει απ΄τον χάρτη, αν αντιδρούμε στις εντολές. Το είδαμε στην "πανδημία" με τους 10.000 υγειονομικούς, που αφέθηκαν να πεθάνουν από πείνα.

Αυτό είναι το όραμα Μητσοτάκη, που δήλωσε ότι θέλει να εφαρμόσει την "Μεγάλη Επανεκκίνηση" του Σβαμπ. Της παγκόσμιας οικονομικής ελίτ, που επιχειρεί να μας γυρίσει στην φεουδαρχία. Και θα έχει συνεργούς όλα τα φιλο-ευρωπαϊκά κόμματα, που υπηρετούν αυτό το μοντέλο.

Για πρώτη φορά, δεν έχουμε επιλογή αντιπολίτευσης! Είναι πολυδιασπασμένη και εγωκεντρική. Είναι φοβισμένη και υποταγμένη. Αμφιβάλλω κι αν θα έχει την δυνατότητα ελέγχου της επικείμενης κυβέρνησης, που ήδη, πανηγυρίζει, για την νίκη της.

Και αυτό είναι ένα δείγμα της συστηματικής δουλειάς χρόνων, που προώθησε η ελίτ, όσο εμείς κοιμώμασταν όρθιοι, επικεντρωμένοι στους εαυτούς μας.

Ολοι βλέπουμε τα πτώματα γύρω μας και ξέρουμε ότι κανείς δεν δίνει δεκάρα, για τους θανάτους του λαουτζίκου. Είτε από αδιαφορία, είτε από πείνα, είτε από φτώχεια, είτε από απουσία κοινωνικού κράτους. Αρκεί να εφαρμοστεί το σχέδιο, αποπληθυσμού, γιατί γίναμε πολλοί!

Και τώρα επικυρώστε αυτά τα σχέδια στην κάλπη!



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΧΤΕΣ  Η Ουκρανία στόχευσε την παραλία στη Σεβαστούπολη της Κριμαίας με ένα ATACMS με κεφαλή διασποράς, σκοτώνοντας πολλά παιδιά και πολίτες

ΣΗΜΕΡΑ 

-Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας σχετικά με τη σημερινή σφαγή στην Κριμαία από την Ουκρανία με πυρομαχικά διασποράς: 

Οι ΗΠΑ είναι υπεύθυνες για αυτή τη σφαγή και θα λάβουν απάντηση.

Όλες οι αποστολές πτήσης για αμερικανικούς πυραύλους ATACMS προγραμματίζονται από Αμερικανούς ειδικούς με βάση τα δικά τους δορυφορικά δεδομένα των ΗΠΑ.

Επομένως, η ευθύνη για τη σκόπιμη πυραυλική επίθεση κατά του άμαχου πληθυσμού της Σεβαστούπολης ανήκει κυρίως στην Ουάσιγκτον, η οποία προμήθευσε αυτό το όπλο στην Ουκρανία, καθώς και στο καθεστώς του Κιέβου, από το έδαφος του οποίου ξεκίνησε αυτό το χτύπημα.

Τέτοιες ενέργειες δεν θα μείνουν αναπάντητες."

 -Εκτός από την τρομοκρατική επίθεση των Ουκρανών με αμερικανικά όπλα σε παραλία της Κριμαίας, είχαμε και τις εξής ενέργειες στην υπόλοιπη Ρωσία:

1.Στη Μαχατσκάλα, μουσουλμάνοι μαχητές επιτέθηκαν σε θέση της τροχαίας - 1 αστυνομικός σκοτώθηκε, 6 τραυματίστηκαν.

2.Στο Derbent, επίθεση σε συναγωγή και εκκλησία. Αρκετοί άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, μεταξύ των οποίων ένας ιερέας και ο φύλακας της τοπικής εκκλησίας και αστυνομικοί. 

3.Επίθεση σε θέση PSS στα ρωσικά σύνορα με την Αμπχαζία - 1 άτομο σκοτώθηκε, 3 τραυματίστηκαν.

-Συνολικά σκοτώθηκαν 5 αστυνομικοί και τραυματίστηκαν 9

©Τα νούμερα δεν είναι οριστικά. Είναι προφανές ότι η επίθεση έχει συντονισμένο χαρακτήρα, με μεγάλη πιθανότητα συντονισμού αυτών των επιθέσεων σε επίπεδο ξένων υπηρεσιών πληροφοριών

-Το αναγνωριστικό drone RQ-4B Global Hawk της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ παρείχε πληροφορίες στις Ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις και συντόνισε τη σημερινή επίθεση με πυραύλους ATACMS σε κατοικημένες περιοχές της Σεβαστούπολης

-Ως αποτέλεσμα της τρομοκρατικής επίθεσης, τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν και περισσότεροι από 100 τραυματίστηκαν

-Οι πύραυλοι με τους οποίους οι ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις επιτέθηκαν στην πόλη ήταν εξοπλισμένοι με κεφαλές διασποράς που απαγορεύονταν από διεθνείς συμφωνίες

-Ο γραμματέας Τύπου του Πούτιν Ντμίτρι Πεσκόφ για τις επιθέσεις στη Σεβαστούπολη και το Νταγκεστάν της Ρωσίας:

-Ο Πούτιν λάμβανε συνεχώς αναφορές την Κυριακή και έδινε οδηγίες σε σχέση με τα επεισόδια και στις δύο περιοχές.

-Ο Πρόεδρος εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στους συγγενείς των εκλιπόντων και θα παρασχεθεί βοήθεια σε όλους τους πληγέντες.

-Προς το παρόν, δεν υπάρχουν σχέδια για κάποια ειδική ομιλία από τον αρχηγό του κράτους.

-Στο πλαίσιο των γεγονότων στο Νταγκεστάν, ο Πεσκόφ δήλωσε ότι δεν θεωρεί πιθανή την επιστροφή στην κατάσταση της δεκαετίας του 1990: Η Ρωσία είναι διαφορετική τώρα, η κοινωνία έχει παγιωθεί.

-Η Ρωσία κατανοεί ξεκάθαρα ποιος βρίσκεται πίσω από τη βάρβαρη επίθεση με πυραύλους στη Σεβαστούπολη.

-Η εμπλοκή των ΗΠΑ σε πολεμικές ενέργειες που έχουν ως αποτέλεσμα τον θάνατο ειρηνικών Ρώσων πολιτών δεν μπορεί να περάσει χωρίς συνέπειες.

-Δεν έχει ληφθεί απόφαση για το κλείσιμο της τουριστικής περιόδου στην Κριμαία λόγω της χθεσινής επίθεσης.

-Η Ρωσία δεν έχει λάβει συλλυπητήρια από μη φιλικές χώρες, ούτε έχουν υπάρξει λόγια καταδίκης από την πλευρά τους σχετικά με τα γεγονότα στο Νταγκεστάν.

- Η επίσημη θέση του κράτους #404, δηλαδή της πρώην Ουκρανίας, σχετικά με την τρομοκρατική επίθεση εναντίον αμάχων στις παραλίες είναι ότι:

Δεν υπάρχουν και δεν μπορούν να υπάρχουν παραλίες, τουριστικές περιοχές και άλλα εικονικά σημάδια ειρηνικής ζωής στην Κριμαία

αυτό δήλωσε το γουρούνι ο Podolyak

Η Κριμαία είναι επίσης ένα μεγάλο στρατιωτικό στρατόπεδο και αποθήκη, με εκατοντάδες άμεσους στρατιωτικούς στόχους, τους οποίους οι Ρώσοι προσπαθούν κυνικά να συγκαλύψουν και να καλύψουν με τους πολίτες τους

συνέχισε ο ασπόνδυλος Σύμβουλος του Επικεφαλής του Προεδρικού Γραφείου, Podolyak

-Επιπλέον, αποκάλεσε τους κατοίκους της περιοχής «άμαχους κατακτητές»!

-Μόνο το Ισραήλ και η πρώην Ουκρανία παραδέχονται με τόση κυνικότητα ότι χτυπάνε αμάχους και δεν συμβαίνει τίποτα !

***

Σήμερα το πρωί 

- Φωτιά σημειώνεται στο έδαφος του ερευνητικού ινστιτούτου Platan στο Φρυαζίνο κοντά στη Μόσχα 

-Τα αίτια της πυρκαγιάς δεν έχουν διευκρινιστεί ακόμη

- Η φωτιά εξακολουθεί να καίει και να καταστρέφει υποδομές σε έναν από τους κύριους παραγωγούς και ερευνητικό κέντρο αμυντικών ηλεκτρονικών της Ρωσίας (NII Platan) κοντά στη Μόσχα

-Ο αριθμός των τρομοκρατικών επιθέσεων και των σαμποτάζ στη Ρωσία αυξάνεται τις τελευταίες ημέρες!

- Η πρέσβης των ΗΠΑ στη Ρωσία, Lynne Tracy, κλήθηκε στο ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών σχετικά με το χτύπημα στη Σεβαστούπολη

-Ενημερώθηκε ότι οι ενέργειες της Ουάσιγκτον με στόχο την ενθάρρυνση των φιλοναζιστικών αρχών στην Ουκρανία να συνεχίσουν τις στρατιωτικές ενέργειες δεν θα μείνουν ατιμώρητες, σημείωσε το υπουργείο Εξωτερικών

Οι ΗΠΑ μοιράζονται την ίδια ευθύνη με το καθεστώς του Κιέβου για την πυραυλική επίθεση στον άμαχο πληθυσμό της Σεβαστούπολης

πρόσθεσε το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών

- Βίντεο δείχνει ανθρώπους να πηδούν από ένα φλεγόμενο κτίριο στο Fryazino της Ρωσίας

-Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι το κτίριο που καίγεται στο Φρυαζίνο δεν έχει στην πραγματικότητα καμία σχέση με το Ερευνητικό Ινστιτούτο Πλατάν και την αμυντική βιομηχανία. Η εταιρεία Ruselectronics έγινε ιδιωτικής ιδιοκτησίας στα τέλη της δεκαετίας του '90. Παραμένει όμως το θέμα με ποιους έκλεινε συμβάσεις, για ποιους δούλευε εν ολίγοις

-Η πρόσβαση στους ρωσικούς οργανισμούς μέσων ενημέρωσης RIA Novosti, Izvestia και Rossiyskaya Gazeta θα περιοριστεί στην ΕΕ από τις 25 Ιουνίου — Βρυξέλλες



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ουκρανικό πανό στο γήπεδο της Γερμανίας με την τεράστια ουκρανική σημαία να γράφει πάνω της «GIVE US ELECTIONS» (Δώστε μας εκλογές)

Τέλειο, αν αναλογιστεί κανείς ότι η προεδρική θητεία του Ζ ελένσκι έληξε από τα τέλη Μαρτίου, και στις 31 Μαρτίου ήταν να γίνουν κάτι εκλογές στην Ουκρανία, αλλά - πάπαλα οι εκλογές! Φυσικά, δεν άνοιξε ούτε ρουθούνι. Ο Πούτιν παραμένει δικτάτορας (με 87,28%), ο δε Ζελένσκι εξακολουθεί να θεωρείται Πρόεδρος (χωρίς εκλογές). Σε σημείο, να απορούν κι αυτοί οι Ουκρανοί.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Εκείνα τα ψυγεία για τα εμβόλια που πήγαιναν -70° τί απέγιναν;;;

Θέλω να βάλω κάτι μπύρες μέσα.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο ETOIMOΘΑΝΑΤΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΚΚΟΛΑΠΤΟΜΕΝΟΥ

Από τις αρχές του 1900, το «δόγμα Heartland» του Mackinder κυριάρχησε στη γεωπολιτική νοοτροπία και τις ενέργειες της Δύσης (κυρίως η βρετανική, αλλά και η ναζιστική Γερμανία υιοθέτησαν αυτή την εμμονή). Η στρατηγική προέβλεπε αρχικά την υπονόμευση, τη διάλυση και την πλήρη κατάληψη της «Ρωσικής Αυτοκρατορίας»... η κυριαρχία ολόκληρης της ευρωπαϊκής και ασιατικής ηπείρου θα ακολουθούσε... και μετά ο υπόλοιπος κόσμος. Όπως επεσήμαναν ο Zbigniew Brzezinski και ο George Friedmann του Stratford, επρόκειτο πάντα για τον έλεγχο των πλούσιων πόρων και της γεωπολιτικής θέσης της Ρωσίας και της Ασίας.

Αλλά μετά τον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο, κατά τη διάρκεια του επακόλουθου Ψυχρού Πολέμου, αυτή η ουσιαστικά βρετανική ατζέντα δεν φαινόταν πλέον να είναι στην ημερήσια διάταξη, καθώς το αυτοκρατορικό και αποικιακό κέντρο εξουσίας είχε μετατοπιστεί από το Ηνωμένο Βασίλειο στις ΗΠΑ. Και οι ΗΠΑ είχαν ήδη αρχίσει να επιδιώκουν τις πολλές αυτοκρατορικές φιλοδοξίες τους σε άλλα μέρη του κόσμου για να επεκτείνουν τη δική τους επιρροή (μέσω διαφόρων πολέμων, πολέμων δι' αντιπροσώπων και συγκρούσεων σε όλο τον κόσμο (Βιετνάμ, Κορέα, Δυτική Ασία, Αφρική, Κεντρική και Νότια Αμερική).

Για ένα διάστημα (με ιστορικούς όρους: 1945-1989) φαινόταν ότι το «Δόγμα της Καρδιάς» δεν είχε πλέον καμία σημασία. Στην πραγματικότητα, οδήγησε μια σκιώδη ύπαρξη, καθώς κανείς δεν μίλησε ανοιχτά γι 'αυτό... επειδή μια συγκεκριμένη ομάδα – οι νεοσυντηρητικοί – δεν είχαν ακόμη αρκετή επιρροή στην πολιτική και την κοινή γνώμη των ΗΠΑ... Γνωρίζουμε όμως τώρα ότι παρέμειναν προσηλωμένοι σε αυτήν την ατζέντα στο παρασκήνιο.

Η παγκόσμια γεωπολιτική κατάσταση άρχισε να αλλάζει στα τέλη της δεκαετίας του 1980. (Και η μεγάλη αλλαγή ήρθε απότομα το 1989 με την πτώση του τείχους στο Βερολίνο και το τέλος της Σοβιετικής Ένωσης). Η βιασύνη και ο ζήλος με τον οποίο πρώτα ο Γκορμπατσόφ και στη συνέχεια ο Γέλτσιν προσπάθησαν να επιφέρουν και να εφαρμόσουν αλλαγές και «μεταρρυθμίσεις» στη γιγαντιαία σοβιετική αυτοκρατορία αποδείχθηκαν αργότερα αντιπαραγωγικές, αν όχι μοιραίες, και όχι μόνο οδήγησαν στην κατάρρευση της ΕΣΣΔ αλλά και σε σοβαρή εξασθένιση της Ρωσίας. Αυτό επιδεινώθηκε από την ευρηματική πεποίθηση των Σοβιετικών ότι, με την εξαφάνιση της Σοβιετικής Ένωσης, η εχθρότητα και η ιδεολογική σύγκρουση με τη Δύση θα εξαφανιζόταν επίσης. Και αυτή η «κανονικότητα» θα έπαιρνε τη θέση της. (Ο Γέλτσιν στον Τζέφρι Σακς, από το 1:19:08: «Θέλουμε να είμαστε φυσιολογικοί»). Αλλά τι ακριβώς καταλάβαιναν τότε οι Ρώσοι (ή οι Σοβιετικοί) με τον όρο «κανονικότητα» (σε σχέση με τον καπιταλισμό / ιμπεριαλισμό των ΗΠΑ) παραμένει ασαφές μέχρι σήμερα.

Μετά από αυτή τη δραματική πτώση, η Ρωσία καταστράφηκε οικονομικά, στρατιωτικά, πολιτικά, πολιτιστικά και κοινωνικά.

Οι δυτικές ελίτ γύρω από τους νεοσυντηρητικούς, μεθυσμένοι από την απροσδόκητη «νίκη» επί του «εχθρού» τους, ξεκίνησαν να καταβροχθίσουν τη Ρωσία και την υπόλοιπη πρώην ΕΣΣΔ. Έβλεπαν τους εαυτούς τους ως τους αδιαμφισβήτητους αυταρχικούς ηγέτες του κόσμου σύμφωνα με το σύνθημα: «ο νικητής τα παίρνει όλα». Τώρα τίποτα δεν στάθηκε εμπόδιο στο δρόμο του αληθινού «αμερικανικού ονείρου», δηλαδή της κυριαρχίας ολόκληρου του κόσμου – εκτός ίσως από εκείνα τα λίγα μικρότερα κράτη που δεν είχαν ακόμη αναγνωρίσει αυτή την αλλαγή παραδείγματος ή δεν ήταν έτοιμα να την αποδεχτούν. Για να αντιμετωπίσουν αυτά τα ενοχλητικά εμπόδια, τα νεοφιλελεύθερα εργαλεία ήρθαν στη διάσωση: διείσδυση, διαφθορά των κυβερνήσεων και των ελίτ τους, χρωματιστές επαναστάσεις... Και, αν αυτά δεν βοήθησαν, βομβαρδισμοί και τρόμος.

Οι πρώτες βόμβες έπεσαν στο Ιράκ το 1990• το 1999, το ΝΑΤΟ, υπό την ηγεσία των ΗΠΑ, βομβάρδισε τη Γιουγκοσλαβία. ακολούθησε ο βομβαρδισμός και η κατοχή του Αφγανιστάν, του Ιράκ, της Λιβύης και της Συρίας... Σύμφωνα με τον Αμερικανό στρατηγό Wesley Clark, επτά χώρες επρόκειτο να δεχθούν εισβολή μέσα σε πέντε χρόνια και να υποβληθούν σε «αλλαγή καθεστώτος»: το Ιράκ, η Συρία, ο Λίβανος, η Λιβύη, η Σομαλία, το Σουδάν και το Ιράν.

Εν τω μεταξύ, άρχισε η ασταμάτητη επέκταση του ΝΑΤΟ προς ανατολάς, παρά τις υποσχέσεις που δόθηκαν στη Ρωσία. Η προσφορά της Ρωσίας για μια εταιρική σχέση μεταξύ ίσων, ακόμη και η συμμετοχή της στο ΝΑΤΟ απορρίφθηκε. Αντ 'αυτού, οι ΗΠΑ απαίτησαν την υποταγή της Ρωσίας στην ηγεμονία της. αλλά αυτό απορρίφθηκε από τον Yevgeny Primakov (1999 - "η στροφή πέρα από τον Ατλαντικό") και πάλι από τον Βλαντιμίρ Πούτιν ... ο οποίος έχει θέσει τώρα τη Ρωσία σε μια ολόκληρη άλλη σειρά κυρίαρχων γραμμών.

Σήμερα, ενώ οι νεοσυντηρητικοί παραμένουν «κολλημένοι πίσω στο σταθμό Mackinder» μιας ξεπερασμένης, φουντωμένης βρετανικής ιμπεριαλιστικής ατζέντας... Η ατμομηχανή του Μεγάλου Ευρασιατικού Σχεδίου επιταχύνει σε νέες γραμμές - δεν επιδιώκει ηγεμονία αλλά αρμονικές συνεργασίες σε έναν νέο και πολυπολικό κόσμο.

-Η κάθοδος στον παραλογισμό

Οι αιώνες ιμπεριαλιστικής ηγεμονίας των δυτικών ελίτ, οι οποίες είχαν εξασφαλίσει μια ζωή προόδου και ευημερίας για τους ίδιους και τους υπηκόους τους στο εσωτερικό, εμποδίζοντας σκόπιμα αυτά ακριβώς τα πλεονεκτήματα για τους άλλους - μια βασική αρχή της αποικιοκρατικής ιδεολογίας που τους εξασφάλιζε την επιτυχία - οδήγησαν στη διαμόρφωση της ψυχής, της γενικής νοοτροπίας, της προσωπικότητας και τελικά της ταυτότητάς τους. Τα αποτελέσματα των οποίων μπορούν να φανούν στην υπεροχή τους, τον ρατσισμό, τον φασισμό και την ύβρη.

Ωστόσο, οι δυτικές ελίτ άρχισαν να φοβούνται ότι το φιλελεύθερο καπιταλιστικό τους σύστημα θα κατέρρεε αργά ή γρήγορα, με συνέπεια αυτές (οι ελίτ) να αντιμετωπίζουν σοβαρές και επικίνδυνες οικονομικές, πολιτικές και κοινωνικές αναταραχές, εξεγέρσεις, επαναστάσεις στο εσωτερικό και απώλεια εξουσίας και ηγεμονίας σε παγκόσμια κλίμακα.

Οι πόλεμοί τους στη Γάζα και την Ουκρανία, οι πολεμοχαρείς εντάσεις που δημιουργήθηκαν από αυτούς στη Θάλασσα της Νότιας Κίνας, καθώς και οι ενέργειες, οι δηλώσεις και οι αντιδράσεις των δυτικών πολιτικών και των μέσων ενημέρωσης τους, δείχνουν ξεκάθαρα την απελπισία τους.

Αντιμέτωπες με την αντίσταση και την αντίθεση άλλων εθνών, οι δυτικές ελίτ πάντα απαντούσαν με απειλές, κυρώσεις και τη διαφθορά των ηγετών τους, και αν αυτές δεν ήταν αποτελεσματικές, κατέφευγαν σε συγκεκαλυμμένες τρομοκρατικές επιχειρήσεις, πολέμους δι' αντιπροσώπων και τελικά θερμούς πολέμους.

Αλλά τώρα στέκονται στο χείλος της δικής τους αβύσσου και η άβυσσος κοιτάζει πίσω σε αυτούς. Και μόνο η σκέψη της απώλειας δύναμης και γοήτρου τροφοδοτεί την παραφροσύνη τους.

Ο αυξανόμενος πανικός τους οδήγησε να γίνουν όλο και πιο παράλογοι στις αποφάσεις τους, οδηγώντας τους να κάνουν απερίσκεπτες λανθασμένες εκτιμήσεις και σοβαρά λάθη.

Τα δικά τους κράτη τα γέμισαν με ρωσοφοβία, ομοφυλοφιλική παιδεραστική ατζέντα, cancel culture, εξοπλισμό της αστυνομίας και των υπηρεσιών ασφαλείας για σκοπούς καταπολέμησης εξεγέρσεων, επιζήμιες μεταναστευτικές πολιτικές, δυσφήμιση και δίωξη προσωπικοτήτων της μη ελεγχόμενης αντιπολίτευσης όσο μικρή κι αν είναι, συγχρονισμό των μέσων ενημέρωσης, κατάρρευση των υποδομών, της υγείας, της εκπαίδευσης, της ίδιας της κοινωνίας, γενική διάβρωση των ηθών και της ηθικής... και ένας Bill Gates και ο Klaus Schwab, οι οποίοι επινοούν διαταραγμένα σχέδια για το μέλλον της ανθρωπότητας.

• 

-Η αγωνία της Αυτοκρατορίας: δεν μπορεί να νικήσει και δεν μπορεί να φύγει...

Ο «Ψυχρός Πόλεμος» ήταν «ψυχρός» επειδή δημιουργήθηκε ένα είδος στρατιωτικής ισορροπίας μεταξύ «Ανατολής» και «Δύσης», καθώς και οι δύο πλευρές αποτελούνταν από εδάφη με πυρηνικές δυνάμεις. Σήμερα, δεν έχουν αλλάξει πολλά από πυρηνική-στρατιωτική άποψη όσον αφορά την κατοχή πυρηνικών όπλων. Ωστόσο, η κατάσταση τότε (κατά τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου) απαιτούσε από τους πολιτικούς και τις ελίτ στη Δύση να σκέφτονται και να ενεργούν ρεαλιστικά και ορθολογικά, κάτι που δεν συμβαίνει πλέον σήμερα – και αυτό είναι το κρίσιμο σημείο στο οποίο βρισκόμαστε.

Έχει φτάσει στο σημείο όπου η Δύση μπορεί να αποφασίσει μόνο υπέρ μιας υποχώρησης... ή μια μάχη μέχρι τέλους, καθώς είναι τελικά μια υπαρξιακή μάχη για αυτούς. Και - δεδομένου ότι υπάρχουν σήμερα πάρα πολλοί παράφρονες, περιφρονητικοί για την ανθρώπινη ζωή, σε πολιτικές και στρατιωτικές ηγετικές θέσεις στο δυτικό στρατόπεδο που λειτουργούν σύμφωνα με το σύνθημα "όλα ή τίποτα" και "αν δεν το έχουμε εμείς, κανείς άλλος δεν πρέπει να το πάρει" - φαίνεται ότι αποφασίζουν υπέρ της μάχης μέχρι το πικρό και τελικό τέλος. που θα μπορούσε να οδηγήσει σε πυρηνικό Αρμαγεδδώνα.

Με μια τέτοια νοοτροπία, η Δύση έχει οδηγήσει τον εαυτό της σε μια εξαιρετικά απελπιστική κατάσταση που είναι χαρακτηριστική των ανθρώπων που είναι αυτοκτονικοί, με μια διαφορά: η Δύση έχει επιλέξει να παίξει το ρόλο των βομβιστών αυτοκτονίας.

Αλλά μια τρίτη πιθανή επιλογή για τις δυτικές ελίτ θα μπορούσε να είναι - αν εξακολουθούν να αρνούνται να παραδεχτούν την ήττα τους, αλλά τουλάχιστον ήταν σε θέση να αισθανθούν τελικά αποθαρρυμένοι από μια πυρηνική απειλή - να δημιουργήσουν μια νέα διαίρεση στον κόσμο μεταξύ «της Δύσης και των υπολοίπων» υψώνοντας το δικό τους ημιτονοειδές Σιδηρούν Παραπέτασμα και... ένα είδος νέου «Ψυχρού Πολέμου», κατά τη διάρκεια του οποίου θα συνέχιζαν να ζουν σε μια φούσκα όπου θα μπορούσαν να παραμείνουν υπό την ψευδαίσθηση της διατήρησης της υπεροχής τους με παραληρηματικό τρόπο... Όπως ένας ασθενής σε μια ψυχιατρική κλινική που δεν μπορεί να θεραπευτεί, αλλά τουλάχιστον έχει ειρηνεύσει.

Αυτή η θλιβερή κατάσταση εκδηλώνεται καλύτερα στη φιγούρα του «πιο ισχυρού άνδρα στον κόσμο» (όπως διακηρύσσεται από τους δυτικούς προπαγανδιστές): Joe Biden (γνωστός και ως Genocide Joe). Η φιγούρα του Μπάιντεν – σχεδόν από κάποια «κοσμική σύμπτωση» – ενσαρκώνει τον σημερινό δυτικό κόσμο. Είναι στην πραγματικότητα το είδωλό του... ετοιμοθάνατη και σάπια... με μια ζόμπι άποψη του κόσμου, προσκολλημένη όχι στη ζωή αλλά μόνο στην αδίστακτη εξουσία... και εντελώς εκτός επαφής με την πραγματικότητα.

Χωρίς να το συνειδητοποιεί, ο Tucker Carlson μόλις περιέγραψε σε αυτό το βίντεο (στο οποίο λέει: «Ο Μπάιντεν πεθαίνει σε πραγματικό χρόνο») όχι μόνο την κατάσταση του Μπάιντεν, αλλά την κατάσταση ολόκληρης της δυτικής ηγεμονίας.

Η Ηγεμονία έχει σχεδόν φτάσει στο τέλος της... Αλλά δεν πηγαίνει ήσυχα.

• 

-Η άλλη πλευρά... Μπαίνοντας σε μια εποχή νέων παγκόσμιων αντιλήψεων και οραμάτων για αρμονία και συνεργασία

Η παρακμάζουσα κατάσταση της Δύσης έχει οδηγήσει στην ενδυνάμωση όλο και περισσότερων μη δυτικών κρατών, ξεκινώντας από την Κίνα, τη Ρωσία, το Ιράν, την Ινδία, τη Νότια Αφρική, τη Βραζιλία. Όλοι τους είχαν ήδη τις δικές τους πικρές ιστορικές εμπειρίες με την ρατσιστική και βίαιη φύση της δυτικής αποικιοκρατίας. Μετά το σχηματισμό των BRICS και άλλων τέτοιων συμμαχιών, άλλες μη δυτικές χώρες έχουν αρχίσει να απομακρύνονται από τη Δύση και να αναζητούν πιο κατάλληλες συμμαχίες και αρμονικές εταιρικές σχέσεις.

Στην Ασία και αλλού στον κόσμο, αναδύεται τώρα ένα πολυκομβικό, πολυκεντρικό, πολυπολικό σύστημα, με αιχμή του δόρατος μια αναγεννημένη Ρωσία, η οποία δεν είναι καθαυτή «αντιδυτική», αλλά απορρίπτει την μακραίωνη αποικιακή ηγεμονία της και την «τάξη που βασίζεται σε κανόνες» και λαχταρά έναν νέο κόσμο βασισμένο στη δικαιοσύνη και την ισότητα.

Μεγάλο μέρος του κόσμου έχει κουραστεί από τα τέρατα και δεν επιδιώκει μια «επαναφορά» αλλά μια αναγέννηση των αρχικών ταυτοτήτων και των ιστορικών κληρονομιών του... που κρατούνται για πάρα πολύ καιρό όμηροι από μια αδίστακτη αυτοκρατορία που καταβροχθίζει τα πάντα.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η πρέσβης των ΗΠΑ στη Μόσχα, Λιν Τρέισι κλήθηκε στο Υπουργείο Εξωτερικών σε σχέση με την επίθεση στη Σεβαστούπολη!

Το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών, σύμφωνα με ανακοίνωσή του, επέδωσε ρηματική διακοίνωση στην πρέσβη, ότι 

“οι ενέργειες της Ουάσιγκτον με στόχο να ενθαρρύνουν τις φιλοναζιστικές αρχές της Ουκρανίας να συνεχίσουν τις εχθροπραξίες δεν θα μείνουν ατιμώρητες. 

Τόνισαν ότι 

“σε σχέση με την προμήθεια όπλων από τις ΗΠΑ στην Ουκρανία, η χώρα φέρει ίση ευθύνη με το καθεστώς του Κιέβου για την τρομοκρατική επίθεση στην Κριμαία και οι ΗΠΑ θα υποστούν την ευθύνη για τις πράξεις τους.”



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΠΕΡΙ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ.

ΜΕ ΑΥΣΤΗΡΟΤΗΤΑ!

Τις προάλλες, τόσο ο Πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας όσο και ο Πατριάρχης μίλησαν για το θέμα του ρωσικού εθνικισμού.

Ο Πρόεδρος είπε ότι οι άνθρωποι που λένε “Η Ρωσία είναι για τους Ρώσους” τον κάνουν να ανησυχεί.

Ο Πατριάρχης είπε απο την άλλη ότι “δεν υπάρχει ρωσικός εθνικισμός”.

Επειδή ο ίδιος έχω μιλήσει συχνά για αυτά τα θέματα, βρήκα μια πρόσφατη δήλωσή μου από το κανάλι MP και τη θεωρώ τουλάχιστον ενδιαφέρουσα.

Ορίστε λοιπόν το απόσπασμα:

«Παρεμπιπτόντως, συμφωνώ εννοιολογικά με την έκφραση “δεν υπάρχει ρωσικός εθνικισμός”!

Από την πρόσφατη ιστορία βλέπουμε παραδείγματα χωρών όπου οι εθνικιστές πήραν την εξουσία για λίγο, και σε ορισμένα μέρη όχι μόνο πήραν την εξουσία, αλλά την κράτησαν κι έγιναν και κατεστημένο. 

• Στις δημοκρατίες της Κεντρικής Ασίας, οι εθνικιστές σκότωσαν Ρώσους. 

• Στην Αρμενία, εθνικιστές σκότωσαν Αζέρους. 

• Στο Αζερμπαϊτζάν, το Λαϊκό Μέτωπο πήρε την εξουσία και άρχισε να σκοτώνει Αρμένιους. Οι υπόλοιπες εθνότητες πιέστηκαν βάναυσα και μερικές φορές σκοτώθηκαν. 

• Στη Βαλτική, οι εθνικιστές πήραν την εξουσία και αναγνώρισαν τους Ρώσους ως υπάνθρωπους. Μερικές φορές σκοτώθηκαν Ρώσοι.

• Στη Ρωσία, οι εθνικιστές σκότωσαν μη Ρώσους. Μερικές φορές έκαναν λάθη και σκότωναν Ρώσους. 

Αλλά στη Ρωσία, οι εθνικιστές δεν πήραν ποτέ την εξουσία. Αυτό είναι το ιδιαίτερο, πολύ σημαντικό μας επίτευγμα.

Αλλά γενικά το μόνο που ενώνει τους εθνικιστές είναι ότι σκοτώνουν. 

Και τότε οι πράξεις τους αρχίζουν να καταστρέφουν το δικό τους κράτος και το έθνος που υποτίθεται είναι φανατικοί υπέρμαχοι. Πέφτοντας αλλού στο ναζισμό, αλλού σε κάτι άλλο. 

Αυτό το βλέπουμε σε πολλά παραδείγματα:

◦ Η Γερμανία, ως αποτέλεσμα των εθνικιστών που ανέλαβαν την εξουσία, υπέστη καταστροφή και έπεσε σε πλήρη υποτέλεια.

◦ Η Αρμενία ενεπλάκη στον πόλεμο, μετά αντιμετώπισε επαίσχυντες ήττες, θανάτους και τώρα θα πέσει σε πλήρη υποτέλεια. 

◦ Τα κράτη της Βαλτικής έχουν καταστρέψει τις οικονομίες τους και εξαφανίζονται. 

◦ Στο Αζερμπαϊτζάν, οι εθνικιστές έχασαν την εξουσία, έχοντας χάσει τον πόλεμο, παρεμπιπτόντως, και ο Heydar Aliyev, αφού έγινε ο ίδιος κύριος, πρώτα απ 'όλα τσάκισε τα κεφάλια των εθνικιστών. Τώρα όλα είναι καλά εκεί

Το κοινό που έχουν οι εθνικιστές είναι ότι σκοτώνουν τους πάντες, συνήθως τους αθώους και ανυπεράσπιστους και τελικά φέρνουν την καταστροφή στις χώρες και τους λαούς τους. 

Οπότε ναι, δεν υπάρχει ρωσικός εθνικισμός. 

Ο εθνικισμός δεν έχει εθνικότητα. Παντού το ίδιο είναι. 

Και ξέρει μόνο πώς να φέρει τον θάνατο και την καταστροφή. 

Και η αγάπη για την πατρίδα και τους πολίτες της, η επιθυμία για ανάπτυξη και για το καλό της χώρας ονομάζεται πατριωτισμός. Και αυτό είναι τελείως διαφορετικό.

Και φυσικά μου έγινε αμέσως μια υπονομευτική ερώτηση: "Λοιπόν, περιμένετε ένα λεπτό, ο εθνικισμός των γειτόνων μας είναι ένα εργαλείο που στρέφεται εναντίον μας. 

Ίσως θα έπρεπε να δημιουργήσουμε το δικό μας εργαλείο, τον ρωσικό εθνικισμό, και να 

αντεπιτεθούμε με αυτό;"

Απάντησα εντελώς αδιάκριτα για να το καταλαβαίνουν και πιτσιρίκια:

“Ο εθνικισμός, αν επιθυμείτε να τον χρησιμοποιήσει σαν εργαλείο η Ρωσία θα πρέπει να ονομάζεται “σκωτσέζικος”, “ιρλανδικός”, “μεξικανικός”, και παρόμοια, εθνικισμός. 

Αλλά καθόλου ρωσικός. 

Το δηλητήριο πρέπει να εγχυθεί στο σώμα του εχθρού, όχι στο δικό μας”

Τέλος του αποσπάσματος.

Διατυπώνεται χοντρά κι απότομα, αλλά όταν το διατυπώνεις απαλά, οι άνθρωποι, αλίμονο, δεν αντιδρούν.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Περί … “Ισλάμ, ISIS, μουσουλμάνων μεταναστών” 

Και άλλους χαφιέδες της CIA! 

-Είναι φανερό, αν δει κανείς το επιχειρησιακό μοντέλο του μακελειού στον Καύκασο, 

( με 20 νεκρούς αστυνομικούς και πολίτες και 6 τρομοκράτες,) 

• την ίδια ώρα (7μμ) σε τρία διαφορετικά σημεία που απέχουν 100δες χλμ μεταξύ τους, 

• με Νατοϊκό οπλισμό και εκρηκτικά, 

- είναι φανερό ότι επρόκειτο για συντονισμένη δράση “δικτύου” απ´αυτά που έστησαν, χρηματοδοτούν, εκπαιδεύουν και εξοπλίζουν 30 τόσα χρόνια οι δυτικές μυστικές υπηρεσίες!

-Οι Ρωσικές αρχές, πιάστηκαν στον ύπνο, γιατί για μια τέτοια επιχείρηση χρειάζεται προετοιμασία, επικοινωνίες, όπλα και οχήματα κλπ κλπ. 

-Αν και οι ίδιες δεν έχουν “διαβρωθεί”! 

Εξάλλου ο μόνος που συνελήφθη, είναι ο … διοικητής της περιφέρειας Omarov, πρώην αστυνομικός κι αυτός και … τοπικός επικεφαλής του κόμματος “Ενωμένη Ρωσία” της κυβερνητικής πλειοψηφίας! 

Οι δυο γιοί του κι ο ανιψιός του ήταν πρωταγωνιστές της επίθεσης!

-Είναι φανερό επίσης ότι ο στόχος τέτοιων “επιχειρήσεων” -που ΘΑ συνεχιστούν- γίνεται φανερός αν ρίξει κανείς μια ματιά στο χάρτη:

• Το άνοιγμα “δεύτερου” μετώπου -εσωτερικού σε πρώτη φάση και ευρύτερου- στον Καύκασο! 

Εξάλλου το είχε καταγγείλει ότι αυτό της “προτάθηκε από τη Δύση”, η φιλική στη Μόσχα κυβέρνηση της Γεωργίας!

-Την ίδια στιγμή, τα γεγονότα στον Καύκασο, έγιναν αφορμή για νέους κρωγμούς από κρυφά και φανερά “φασισταριά” στη Ρωσία, που ζητούν “πογκρόμ και πόλεμο και επαναφορά της θανατικής ποινής” με στόχο μουσουλμάνους και μετανάστες!

• Ο ακροδεξιός Ντούγκιν μάλιστα, το πάει και παραπέρα, απαιτώντας … “πόλεμο” όχι μόνο με το “Ισλαμιστικό υπόβαθρο ανάμεσα στους μουσουλμάνους και τους μετανάστες της Ρωσίας”

αλλά και με

“Αριστερές εξτρεμιστικές ομάδες” που κάνουν κριτική στον «ιμπεριαλισμό»”, όπως λέει!

-Οι τελευταίες … ενοχλουν τον Ντούγκιν και τα αφεντικά του γιατί, λέει: 

“Στόχος τους είναι να απαξιώσουν τον συντηρητισμό και την παραδοσιακότητα, το κύριο ιδεολογικό πατριωτικό στήριγμα της εξουσίας.”

Σχολιο.- Δεν ξέρω τι είπε ο Ντουγκιν, εγώ ξέρω ότι η Ρωσία είναι ανίκανη να νικήσει εδώ και 2 χρόνια ένα φασιστοσυμμοριτικο εσμο, η διαφθορά στο Στρατό είναι απίθανη, τώρα αποκαλύπτεται ότι και παράγοντες του κυβερνητικού κόμματος ασκούν τρομοκρατία, στρατηγική νίκης δεν υφίσταται και πρέπει να μη μιλάμε κιόλας για την ολική αποτυχία τους την ώρα που η πέμπτη φάλαγγα αλωνιζει ελεύθερη χύνοντας ρωσικό αίμα. Οι "αριστερές" παρόλες δεν πτοούν κανέναν πλέον γιατί έχει κατανοήσει και ο τελευταίος βλαξ ότι το σημερινό κατάντημα του ρωσικού κόσμου είναι προϊόν της εθνικής προδοσίας του ιστορικού κομμουνισμού το '90.

Και κάτι ακόμη: λίγο σεβασμό σε ένα πατέρα σαν τον Ντούνκιν που του σκότωσαν τη μονάκριβη κόρη του στον Αγώνα για την επιβίωση του ρωσικού Έθνους.

Σχολιο.- Τρομοκρατική επίθεση στο Derbent. Ανάλυση εχθρικών ενεργειών. Τακτική. Αγώνες.

Αναλύοντας το βίντεο, μπορούμε να πούμε τα εξής:

- οι τρομοκράτες είναι οπλισμένοι με αυτόματα όπλα·

- ένας από τους τρομοκράτες έχει ένα όπλο που βασίζεται σε AR, κατέσχεσαν επίσης τα όπλα των σκοτωμένων αστυνομικών, ένα AKSU-74 αναβοσβήνει στο βίντεο.

- έχουν πείρα στο χειρισμό όπλων· Το βίντεο δείχνει στιγμές όπου οι τρομοκράτες χρησιμοποιούν στάσεις πυροβολισμού.

- υπάρχει επίσης τακτική εκπαίδευση: εκτελούν ακτινικό έλεγχο, κρατούν τομείς, εργάζονται πίσω από την κάλυψη, διεξάγουν επιθεώρηση με προσέγγιση δύο ατόμων, εκτελούν κατάλληλη κίνηση των δύο (το ένα κινείται, το άλλο λειτουργεί), περνούν ένα ελάχιστο χρονικό διάστημα σε ανοικτούς χώρους, καθώς η κατάλληλη εργασία είναι ορατή εξουδετέρωση.

- μεταφέρετε σωστά το επίκεντρο της προσοχής: πυροβολισμοί, εμπρησμός, πυροβολισμοί.

Έχουμε να κάνουμε με μια εκπαιδευμένη ομάδα (εκπαιδευμένη σε χώρους εκπαίδευσης, πήρε μαθήματα όπλων)

Σχολιο.- Και ο Πούτιν λέει θα θα θα θα θα θα θα



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το ΝΑΤΟ σχεδιάζει να εξαπολύσει επίθεση σε μια ευρωπαϊκή χώρα χρησιμοποιώντας μια πυρηνική «βρώμικη βόμβα» και να ρίξει την ευθύνη στη Ρωσία, σύμφωνα με τον Βρετανό βουλευτή Άντριου Μπρίτζεν, ο οποίος επικαλέστηκε τις υπηρεσίες πληροφοριών υψηλού επιπέδου του κοινοβουλίου.

Ο Μπρίτζεν εξήγησε στο GB News ότι πράκτορες της βρετανικής υπηρεσίας πληροφοριών τον έχουν προειδοποιήσει για το σχέδιο τους με σκοπό να εμπλακεί ο κόσμος στον πόλεμο της Ουκρανίας με τη Ρωσία και να πυροδοτήσει τον 3 ΠΠ.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



-Για να κατανοήσουμε ότι ο πόλεμος -δυστυχώς- περνάει σε νέα φάση! 

Φτάνει παντού!

-Τι θα έκαναν οι ΗΠΑ*? 

(*Ή η Γαλλία, η Γερμανία, η Βρετανία?)

-Τι θα έγραφαν τα Δυτικά μέσα και πως θα αντιδρούσαν οι Δυτικές κυβερνήσεις?

 Αν την ίδια μέρα:

1.Ρωσικοί πύραυλοι, που μεταφέρουν θανατηφόρα πυρομαχικά διασποράς, καθοδηγούμενοι από ρωσικό αναγνωριστικό μη επανδρωμένο αεροσκάφος, 

που χρησιμοποιούν ρωσικούς δορυφόρους και υλικοτεχνική υποστήριξη

με το σχεδιασμό, στόχευση και καθοδήγηση από Ρώσους αξιωματικούς,

-έπεφτε σε μια παραλία της Φλόριντα* (*ή της Γαλλίας, της Γερμανίας, της Βρετανίας) γεμάτη αμέριμνους πολίτες, ένα κυριακάτικο απόγευμα ακρωτηριάζοντας και σκοτώνοντας αθώες γυναίκες και παιδιά;

2.Αν σε τρείς διαφορετικές πόλεις, σε δυο διαφορετικές πολιτείες, 

οργανωμένες ομάδες ένοπλων με Ρώσικο οπλισμό και εκρηκτικά, 

-επιτίθονταν σε χριστιανικές εκκλησίες, εβραϊκές συναγωγές και αστυνομικά τμήματα προκαλώντας μακελειό?

-ΑΥΤΑ συνέβησαν χτες με ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ και ΝΑΤΟΪΚΑ όπλα και σχεδιασμό:

1.Στην παραλία της Σεβαστούπολης στην Κριμαία!

2.Στο Νταγκεστάν και την Αμπχαζία, στον Καύκασο!

Σχολιο.- … και καλά οι Νατοϊκές ηγεσίες και ΜΜΕ…

-ΤΙ να πει κανείς για την ηγεσία του ΚΚΕ στην Ελλάδα, που ενημερώνει τα μέλη και οπαδούς του έτσι:

1. Κάτω από τον υπέρτιτλο “Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία” -κι άρα λοιπόν σαν συνέπεια- παρουσιάζει την είδηση για τη σφαγή αθώων στη Σεβαστούπολη, με … πνεύμα, το λιγώτερο “συμβαίνουν αυτά” μέχρι και … “καλά τους κάνανε” (!!!)

2. Ενώ για την επίθεση στο Νταγκεστάν τη βλέπει σαν “αντιτρομοκρατική επιχείρηση” υπονοώντας

-προσέξτε τα εισαγωγικά!- ότι … μπορεί να είναι και …πρόσχημα !



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Α Ντούγκιν: ας πολεμήσουμε επιτέλους αληθινά τη Δύση σε όλα τα επίπεδα με όλες τις δυνάμεις. Προς το παρόν, τραβάμε κόκκινες γραμμές μόνο για εμάς!

24/06/2024

Ο Αλεξάντερ Ντούγκιν ο νο 1 διανοούμενος Ρωσίας την επαύριον της πολυμέτωπης επίθεσης κατά Ρωσίας: ”ας πολεμήσουμε επιτέλους αληθινά τη Δύση σε όλα τα επίπεδα με όλες τις δυνάμεις. Προς το παρόν, τραβάμε κόκκινες γραμμές μόνο για εμάς!

Έτσι αργά στρέφεται το πλοίο του ρωσικού κρατισμού κατά της Δύσης. Η σκέψη κινείται γρήγορα, η ύλη, το σώμα κινείται πολύ αργά. Το νόημα της ύλης είναι να καθυστερεί σε σχέση με το πνεύμα.

Η Βρετανία βρίσκεται πίσω από κατά συρροή στοχευμένες τρομοκρατικές επιθέσεις στο Νταγκεστάν. Αυτό ταιριάζει σε μια στρατηγική διαχειριζόμενης κλιμάκωσης. Αλίμονο, αυτό θα συνεχιστεί. Ας πολεμήσουμε επιτέλους αληθινά τη Δύση – σε όλα τα επίπεδα και χρησιμοποιώντας όλους τους πόρους. Προς το παρόν, τραβάμε μόνο κόκκινες γραμμές για εμάς.

Πρέπει να ξεκινήσουμε αντικαθιστώντας τους προσωπικά «πιστούς» κλέφτες ηλίθιους με αποτελεσματικούς πατριώτες διευθυντές αφοσιωμένους στη χώρα, την κυβέρνηση και τον λαό.”

Ο ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΌΣ

Νταγκεστάν.

20 νεκροί (εκ των οποίων οι 17 ήταν αστυνομικοί) και 35 τραυματίες. Σκοτώθηκαν επίσης 6 τρομοκράτες.

Σεβαστούπολη.

4 νεκροί (2 από αυτούς παιδιά), 153 τραυματίες (αρκετοί από αυτούς σοβαρά).

Αμπχαζία.

Υπήρξε επίσης ένα επεισόδιο στην Αμπχαζία στα σύνορα (1 νεκρός, 3 τραυματίες)..



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Επιστολή στο Νετανιάχου έστειλαν οι Πατριάρχες των Ιεροσολύμων (Ελληνορθόδοξος, Αρμένιος, Λατίνος): οι αρχές επιχειρούν να εκδιώξουν τη χριστιανική παρουσία από τους Αγίους Τόπους. Συντονισμένη επίθεση στη χριστιανική παρουσία στους Αγίους Τόπους!

24/06/2024

Σε επιστολή προς τον Πρωθυπουργό Νετανιάχου, οι επικεφαλείς των Πατριαρχείων Ελληνορθόδοξου, Λατίνων και Αρμενίων στους Αγίους Τόπους εξέφρασαν την οργή τους σχετικά με τις επιστολές που υποβλήθηκαν από 4 δήμους του Ισραήλ προειδοποιώντας για τις αντίστοιχες  νομικές ενέργειες εάν αρνηθούν να πληρώσουν φόρους.

«Πιστεύουμε ότι αυτές οι προσπάθειες αντιπροσωπεύουν μια συντονισμένη επίθεση στη χριστιανική παρουσία στους Αγίους Τόπους…Σε αυτή τη στιγμή που όλος ο κόσμος, και ιδιαίτερα ο χριστιανικός κόσμος, παρακολουθεί συνεχώς τα γεγονότα στο Ισραήλ, βρισκόμαστε για άλλη μια φορά , που αντιμετωπίζει μια προσπάθεια των αρχών να εκδιώξουν τη χριστιανική παρουσία από τους Αγίους Τόπους».

Τα χριστιανικά Πατριαρχεία των Ιεροσολύμων συμπεριλαμβανομένου του Ελληνορθόδοξου διαμαρτύρονται για την απαίτηση του Ισραήλ να πληρώνουν φόρο ακίνητης περιουσίας, λένε ότι αναιρεί το status quo..

Αν και είναι μεγάλοι γαιοκτήμονες, οι Εκκλησίες παραδοσιακά απαλλάσσονταν από φόρους ιδιοκτησίας. Οι Πατριάρχες αποκαλούν τις προειδοποιητικές επιστολές «συντονισμένη επίθεση» στη χριστιανική παρουσία στους Αγίους Τόπους.. Οι Πατριάρχες κατηγόρησαν τις ισραηλινές αρχές ότι εξαπέλυσαν «συντονισμένη επίθεση» στη χριστιανική παρουσία στους Αγίους Τόπους, κινώντας φορολογικές διαδικασίες εναντίον τους.

Ενώ Ισραηλινοί αξιωματούχοι προσπάθησαν να απορρίψουν τη διαφωνία ως μια συνηθισμένη οικονομική υπόθεση, οι Εκκλησίες λένε ότι η κίνηση ανατρέπει ένα αιωνόβιο status quo και αντανακλά αυτό που αποκαλούσαν αυξανόμενη μισαλλοδοξία για τη χριστιανική παρουσία στο Ισραήλ και τη Δυτική Όχθη.

Σε επιστολή προς τον πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου αυτή την εβδομάδα, οι αρχηγοί των μεγάλων χριστιανικών δογμάτων ισχυρίστηκαν ότι τέσσερις δήμοι σε όλο το Ισραήλ υπέβαλαν πρόσφατα προειδοποιητικές επιστολές σε εκκλησιαστικούς αξιωματούχους, προειδοποιώντας τους να κινηθούν νομικά εάν δεν πληρώσουν φόρους.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Ρίσι Σούνακ ο ολιγάρχης πρωθυπουργός της Αγγλίας με κιπά προσεύχεται με πάθος σε Συναγωγή!!!Ευρωσιωνισμός..ΥΠΟ ΞΕΝΗΝ ΣΗΜΑΙΑ. Οι Μπανανίες της Ευρώπης!!! 

24/06/2024

Ένας ένας βγαίνουν. Ο Ρίσι Σούνακ ο ολιγάρχης πρωθυπουργός της Αγγλίας με κιπά προσεύχεται με πάθος σε Συναγωγή όπου έχει αναρτηθεί η σημαία του Ισραήλ!!! Για κάποιους ήταν έκπληξη.. όλα εξηγούνται..H σιωνιστικοποίηση της πολιτικής στην Ευρώπη είναι πλέον στα επίπεδα της Αμερικής δηλ. σχεδόν πλήρης .. Η Ευρώπη ετεροκατευθύνεται και χειραγωγείται....Η Ευρώπη έγινε αγνώριστη .. Ευρωσιωνισμός.. ΥΠΟ ΞΕΝΗΝ ΣΗΜΑΙΑ

Ο Ρίσι Σούνακ, είναι ο Πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου και Ηγέτης του Συντηρητικού Κόμματος, από τον Οκτώβριο του 2022, στην ομώνυμη κυβέρνηση.

https://twitter.com/i/status/1805246329569886687



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΑΓΝΟΟΥΝΤΑΙ 21.000 παιδιά στη Γάζα!

24/06/2024

«Έχουν βρεθεί αρκετοί ομαδικοί τάφοι και ένας άγνωστος αριθμός από τα πτώματα που βρέθηκαν στους ομαδικούς τάφους ανήκουν σε παιδιά».

Η συνεχιζόμενη ισραηλινή γενοκτονία στη Γάζα είχε ως αποτέλεσμα περίπου 21.000 παιδιά να αγνοούνται, με πολλά από τα οποία εκφράζεται φόβος ότι θα είναι παγιδευμένα κάτω από τα ερείπια, κρατούνται ή χωρίστηκαν από τις οικογένειές τους, σύμφωνα με έκθεση της Save the Children που δόθηκε στη δημοσιότητα τη Δευτέρα.

Η Alexandra Saieh, επικεφαλής της ανθρωπιστικής πολιτικής και υπεράσπισης, ενημέρωσε το Reuters ότι περίπου 17.000 παιδιά στη Γάζα εκτιμάται ότι είναι ασυνόδευτα και χωρισμένα, ενώ άλλα 4.000 πιθανώς αγνοούνται κάτω από τα ερείπια.

Η Saieh ανέφερε ότι άγνωστος αριθμός παιδιών έχουν τεθεί υπό κράτηση από τις ισραηλινές δυνάμεις, έχουν μεταφερθεί βίαια έξω από τη Γάζα ή έχουν ταφεί σε ασήμαντους τάφους.

Τόνισε επίσης τη δυσκολία αναγνώρισης των παιδιών που έχουν σκοτωθεί, ιδιαίτερα εκείνων που βρίσκονται σε ομαδικούς τάφους, επειδή τα σώματά τους έχουν υποστεί αγνώριστες ζημιές.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δεν th βλέπω καλά την Κύπρο… συνεχίζεται το αλισβερίσι.. Μεγάλο στρατιωτικό αεροσκάφος (ΗΠΑ ή RAF) προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο της Λάρνακας. Ισραηλινά MME αναφέρουν 4 θέσεις για πιθανή επίθεση Χεζμπολάχ σε Κύπρο 

24/06/2024

Δεν τη βλέπω καλά την Κύπρο. συνεχίζεται το αλισβερίσι.. Μεγάλο στρατιωτικό αεροσκάφος (ΗΠΑ ή RAF) προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο της Λάρνακας χθες το απόγευμα. Το βίντεο είναι από την παραλία στο Μακένζι. Πολιτικό διεθνές αεροδρόμιο και στρατιωτικά μαμούθ αεροσκάφη τρίτων χωρών… επικίνδυνος αχταρμάς .. και κάνουμε μετά τις μωρές παρθένες.. Οι άλλοι σκοτώνονται έχουν πόλεμο εμείς για ποιούς δουλεύουμε; Mπα θα είναι μέρος της λύσης… ”ανθρωπιστική” για το δίκαιο πόλεμο..

https://twitter.com/i/status/1805128556399271945

Kαι τα σχόλια:

”Αυτό πιθανώς (χωρίς βεβαιότητα ) είναι C-17 Globemaster της RAF αν δεν κάνω λάθος”

”Συνέχεια πάνε και έρχονται τέτοια. Έχω δει αρκετές φορές. Δεν νομίζω να είναι κάτι ασυνήθιστο”.

Α μην το ξεχάσω έκανε δήλωση για Χεζμπολάχ και ο Γεραπετρίτης τώρα το θυμήθηκε τώρα του το είπανε ποιος ξέρει πάντως μετά από μια εβδομάδα κι αφού τήρησε τις οφειλόμενες αποστάσεις ασφαλείας δήλωσε: ”Ως προς την Κύπρο, συνιστά απαράδεκτη ενέργεια η απειλή εναντίον κράτους μέλους της ΕΕ, κατά της υπόστασης και της κυριαρχίας του. Στεκόμαστε στο πλευρό της Κύπρου, η οποία αυτή τη στιγμή απειλείται ωμά και κυνικά.” να μην στέκεται τόσο κοντά στο πλευρό της μην την πατήσει την ξενυχιάσει…



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Υπουργοί Λιβάνου και η Διεθνής Ένωση Αερομεταφορών διαψεύδουν το προβοκατόρικο άρθρο της Telegraph ότι στο αεροδρόμιο της Βηρυτού η Χεζμπολάχ έχει στοκάρει οπλισμό!!

24/06/2024

Υπουργοί Λιβάνου (ΥΠΕΞ και Υπ. Μεταφορών) και η Διεθνής Ένωση Αερομεταφορών διαψεύδουν το προβοκατόρικο άρθρο της The Telegraph ότι στο αεροδρόμιο της Βηρυτού η Χεζμπολάχ έχει στοκάρει οπλισμό!! Στην υπηρεσία της Διεθνούς Σιωνιστικής ο τύπος..Στοχοποιούν διεθνές πολιτικό αεροδρόμιο. Και πάλι οι αποικιοκράτες Βρετανοί το Βασίλειο του Σκότους..

Υπουργός Εξωτερικών του Λιβάνου : το αεροδρόμιο είναι πολιτικό και ασφαλές. Αυτά είναι φήμες και δημιουργούν αφορμές πολέμου.

Υπουργός Μεταφορών του Λιβάνου Ali Hamieh:

○ «Η βρετανική Telegraph ανέφερε σε άρθρο της σήμερα, επικαλούμενη πηγές, ότι υπάρχουν όπλα στο αεροδρόμιο της Βηρυτού».

○ “Οι πηγές για τις οποίες μιλά η The Telegraph είναι άγνωστες και η εφημερίδα θα πρέπει να επικοινωνήσει με το βρετανικό υπουργείο Μεταφορών, το οποίο έχει επισκεφθεί το αεροδρόμιο.”

○ “Η Διεθνής Ένωση Αερομεταφορών διέψευσε όσα αναφέρθηκαν στο άρθρο της The Telegraph σχετικά με το αεροδρόμιο Rafic Hariri.”

○ “Είναι δυνατόν μια έγκυρη εφημερίδα να άλλαζε πηγές μέσα σε μια ώρα;”

○ “Καλούμε όλα τα μέσα ενημέρωσης και τους πρεσβευτές να περιηγηθούν σε όλες τις εγκαταστάσεις του αεροδρομίου αύριο στις 10.30 π.μ. για να τις επιθεωρήσουν.”

○ «Συμβουλευόμαστε με τον Πρωθυπουργό για να καταθέσουμε μήνυση κατά της The Telegraph επειδή αυτά που ανέφερε είναι επιβλαβή για τον Λίβανο».



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Λιμάνι Λάρνακας…Κυπριακό ή Ισραηλινό; Και έργα και ημέρες του Ισραηλινού μεγιστάνα Yakir Gabay στην Κύπρο! ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ.

24/06/2024

Ο Sayyed Nasrallah, ο Γενικός Γραμματέας της Χεζμπολάχ, Sayyed Hassan Nasrallah, έστειλε ένα έντονο μήνυμα στην κυπριακή κυβέρνηση, λέγοντας: «Η κυπριακή κυβέρνηση πρέπει να γνωρίζει ότι όταν ανοίξουν τα κυπριακά αεροδρόμια και βάσεις για πόλεμο στον Λίβανο, θα αντιμετωπίσουμε την Κύπρο σαν να ήταν μέρος του πολέμου».

Αυτό ώθησε τον Κύπριο Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη να δηλώσει, τονίζοντας ότι «η Κυπριακή Δημοκρατία δεν εμπλέκεται σε καμία περίπτωση σε πολεμικές συγκρούσεις και δεν είναι μέρος του προβλήματος, αλλά μάλλον μέρος της λύσης».

Συγκαλύπτει το γεγονός ότι το λιμάνι της Λάρνακας είναι υπό ισραηλινή διαχείριση, σημειώνοντας ότι η σιωνιστική οντότητα και η Κύπρος έχουν πολύπλοκες σχέσεις, ειδικά σε επίπεδο ασφάλειας, στρατιωτικού και επενδυτικού συντονισμού.

Λιμάνι Λάρνακας…Κυπριακό ή Ισραηλινό;

Ένα από τα πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα ισραηλινής κυριαρχίας στο νησί είναι η κυριαρχία μιας εταιρείας με ισραηλινά κεφάλαια στο λιμάνι της Λάρνακας, το οποίο υποτίθεται ότι θα είναι αυτό από το οποίο θα μεταφερθεί η βοήθεια δια θαλάσσης στη Λωρίδα της Γάζας.

Το λιμάνι διαχειρίζεται η Ketion Ocean Holding, η οποία ιδρύθηκε από την Prosperity Group Limited και τη RIM International, και έχει το αποκλειστικό μακροπρόθεσμο δικαίωμα να σχεδιάζει, να κατασκευάζει και να χρηματοδοτεί αναπτυξιακά έργα, να διαχειρίζεται, να λειτουργεί και να συντηρεί το λιμάνι και τη μαρίνα στη Λάρνακα και αγορά ακινήτων στην περιοχή. Η BCS αποκάλυψε λεπτομέρειες της ιδιοκτησιακής δομής της ελεγχόμενης οντότητας και υπέγραψε σύμβαση παραχώρησης με την Ketion Holding, η οποία λειτουργεί ως όχημα ειδικού σκοπού για τη σύναψη σύμβασης παραχώρησης με την Κυπριακή Δημοκρατία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η «Prosperity Group» είναι εταιρεία εγγεγραμμένη στην Κύπρο και ανήκει στην «Alexandru Corporate Services», η οποία είναι αδειοδοτημένη από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Κύπρου και η οποία ιδρύθηκε με σκοπό την παροχή «διοικητικών υπηρεσιών».

Η Reem International είναι μια εταιρεία δεόντως εγγεγραμμένη σύμφωνα με τους νόμους της Κυπριακής Δημοκρατίας και οι σκοποί για τους οποίους ιδρύθηκε είναι να λειτουργεί ως εταιρεία χαρτοφυλακίου. Υπό αυτή την ιδιότητα, έχει μερική ιδιοκτησία της μητρικής εταιρείας, Eldman, σε ποσοστό 50%.

Η Eldman ιδρύθηκε για να διαχειρίζεται, να λειτουργεί και να προωθεί επιχειρήσεις και εταιρείες και να συμμετέχει σε επενδύσεις, συμπεριλαμβανομένης της ανάπτυξης γης, καθώς και σε επενδύσεις και ανάπτυξη σε ακίνητα μικτής χρήσης μεγάλης κλίμακας.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αστυνομικοί Θεσσαλονίκης διαμαρτύρονται για τα μέτρα του Europride: Περιμέναμε 40.000 και μέχρι στιγμής δεν ήρθαν ούτε 400!



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



"ΒΟΜΒΑ" ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ! ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ αφέθηκε ο Τζούλιαν Ασάνζ μετά από συμφωνία...

25/6/2024     -         4.30

Συμφωνία περί ομολογίας ενοχής σε αντάλλαγμα για την αποφυλάκισή του ιδρυτή του WikiLeaks

Ο 52χρονος Ασάνζ συμφώνησε να ομολογήσει την ενοχή του για την παράνομη απόκτηση και αποκάλυψη απόρρητων εγγράφων σχετικά με τις στρατιωτικές και διπλωματικές δραστηριότητες των ΗΠΑ, σε αντάλλαγμα για την αποφυλάκισή του από τη Βρετανία και τον τερματισμό της πολυετούς διαμάχης του με την Ουάσινγκτον.

Ο ιδρυτής του WikiLeaks Τζούλιαν Ασάνζ κατέληξε σε συμφωνία με την αμερικανική δικαιοσύνη, η οποία προβλέπει ότι θα αφεθεί ελεύθερος ύστερα από πολυετή κράτησή του στη Βρετανία, σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα που είδαν το φως της δημοσιότητας τη νύχτα της Δευτέρας προς Τρίτη.

Ο 52χρονος Ασάνζ συμφώνησε να ομολογήσει την ενοχή του για την παράνομη απόκτηση και αποκάλυψη απόρρητων εγγράφων σχετικά με τις στρατιωτικές και διπλωματικές δραστηριότητες των ΗΠΑ, σε αντάλλαγμα για την αποφυλάκισή του από τη Βρετανία και τον τερματισμό της πολυετούς διαμάχης του με την Ουάσινγκτον.

https://twitter.com/i/status/1805406019180183751

«Ο Τζούλιαν Ασάνζ είναι ελεύθερος», αναχώρησε από το Ηνωμένο Βασίλειο, αναφέρει το WikiLeaks

«Ο Τζούλιαν Ασάνζ είναι ελεύθερος και αναχώρησε τη Δευτέρα από το Ηνωμένο Βασίλειο και τη φυλακή υψίστης ασφαλείας κοντά στο Λονδίνο, όπου ήταν έγκλειστος επί πέντε χρόνια, ανέφερε το WikiLeaks μετά την αποκάλυψη για συμφωνία περί ομολογίας ενοχής του 52χρονου.

Σύμφωνα με το WikiLeaks, ο 52χρονος Αυστραλός αναχώρησε από τη φυλακή του Μπέλμαρς το πρωί της Δευτέρας και το απόγευμα αφέθηκε ελεύθερος στο αεροδρόμιο Στάνστεντ, από όπου επιβιβάστηκε σε αεροσκάφος και εγκατέλειψε το Ηνωμένο Βασίλειο.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αν κάποιος θέλει να νοικιάσει το Persefoni Ι (σημαία Μάλτας) για λόγους αναψυχής 

-π.χ. για να κάψει ένα νησί όπως η Υδρα- 

249.000 ευρώ την εβδομάδα low season 

και 299.000 ευρώ την εβδομάδα high season

 Τα πυροτεχνήματα χρεώνονται χωριστά



 --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Εγχειρίδιο διαστροφής για νήπια; Μύηση στην ομοφυλοφιλία από τα …4!

Οι κατευθυντήριες γραμμές του ΠΟΥ προς τα κράτη – μέλη : Άρχισαν να τις υιοθετούν σταδιακά Γαλλία, Ελλάδα, Κύπρος.

«Ειδικά σεμινάρια» σε νήπια 4 – 6 ετών «για την ευχαρίστηση από τα οπίσθια», για τις νεράιδες «που αλλάζουν τα κοριτσάκια σε αγοράκια», για τους δονητές (!), για το «ελεύθερο σεξ με ενήλικες χωρίς διακρίσεις».

Νομιμοποίηση της παιδεραστίας δια της πλαγίας οδού.

Σημαιοφόρος των «άρρωστων μυαλών» του πλανήτη ο Γάλλος πρόεδρος Μακρόν.

Οι πρώτες αλλαγές και στις ελληνικές σχολικές αίθουσες.

Πως διδάσκεται το «τρίτο φύλλο» και η κατάργηση των όρων «πατέρας – μητέρα» στο Εργαστήριο του Πολύχρωμου Σχολείου.