Πέμπτη 27 Ιουνίου 2024

Πεμπτη 27 Ιουνιου 2024


Υπο την αιγίδα της Φιλοσοφικής σχολής, το φιλολογικό τμήμα της οποίας αποκαλεί τους φοιτητές ..... φοιτητ@ !??

Καθαρό χωρίς αφίσες και σκουπίδια ΑΠΘ !!! και Α και ΟΥ και ΔΑΠ-ΝΔΦΚ

Πρόσκληση

Δράσεις του ΑΠΘ για το EuroPride 2024

Προβολή ντοκιμαντέρ  με τίτλο

«ΑΚΟΕ-ΑΝΦΙ, Η ιστορία μιας επανάστασης»

Τρίτη 25 Ιουνίου

Συμμετοχή στην παρέλαση υπερηφάνειας

ΑΠΘ το νέο Ευρωπε'ι'κό Πανεπιστήμιο !



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ζούμε σε έναν κόσμο στον οποίο κανείς δεν είναι ελεύθερος, στον οποίο σχεδόν κανείς δεν είναι ασφαλής, στον οποίο είναι σχεδόν αδύνατο να είσαι ειλικρινής και να παραμείνεις ζωντανός. ~George Orwell

(Βιβλίο: Ο δρόμος προς την προβλήτα Wigan 



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σχετικά με τα mRNA γενετικά σκευάσματα-"δηλητήρια" της δυτικής BigPharma, τα οποία ενέχυσαν στο σώμα των πολιτών (είτε ευκολόπιστων στη συστημική προπαγάνδα είτε εκβιασμένων με προστίματα και απολύσεις).

Το παρατηρήσατε

Κανείς πλέον πολιτικός δεν λέει «αποτελεσματικό και ασφαλές» ,

Αλλά λένε ότι «ήταν η καλύτερη λύση»

Τρέμουν την επερχόμενη απόδοση ευθυνών



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Άδωνις Γεωργιάδης : Καλύτερα να φτάσει 2,70 ευρώ η βενζίνη – Θα πάρουμε περισσότερους φόρους

Σχολιο.- Άμα δεν την πετάξει την παπάτζα του δεν μπορεί.

Σχολιο.—Μαλάκας με τόνο

Σχολιο.- Άρπαγες !

Σχολιο.- Πολλά κιλά μαλακίας

Σχολιο.- Αρπακτικά!

Σχολιο.- Αυτό το πράμα πήρε 55χιλιάδες ψήφους, για να ξέρετε πόσοι μαλάκες Έλληνες κυκλοφορούν ανάμεσα μας .

Τα λόγια είναι περιττά!!!!!

Σχολιο.- Αυτός, σε σοβαρή χώρα,θα ήταν καφετζής σε κατσικοχώρι. Σε σοβαρή χώρα, όχι παρωδία...



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πολιτιστικοί πόλεμοι 

Εάν εμφανιζόταν στην Δύση του 21ου αιώνα ένα καθαρόαιμο θρησκευτικό τάγμα και ήθελε μέσα σε μια χρονική περίοδο να επιβάλει την ιδεολογία του σε όλες τις κοινωνικές επιστήμες, και ταυτόχρονα να αποβάλει από την επιστημονική κοινότητα όλους όσοι διαφωνούν με την πίστη του, το credo του, καθώς και να παγιώσει την εικόνα ότι όλοι τους οι διαφωνούντες είναι εγκληματικά όργανα του Διαβόλου και ανέκαθεν,και οι πρόγονοι τους ακόμη, ήθελαν να καταστρέψουν το έργο του Θεού αυτού του τάγματος, δεν θα υπήρχε ( πιθανοτατα) κανείς προοδευτικός άνθρωπος να το υποστηρίξει.Ολοι θα επικαλούνταν την ελευθερία έκφρασης και επιστημονικής δημιουργίας. Θα χαρακτήριζαν αυτήν την προσπάθεια έργο φανατικών μισαλλοδοξων.

Στην Δύση συμβαίνει εδώ και είκοσι χρόνια περίπου το ίδιο με τον εισαγώμενο ισλαμοφασισμό η πάντως έντονα ανάλογο με βάση τις πιο ακραίες εκδοχές η υπερβολές  της woke κουλτούρας, όπως πια την λένε, και ελάχιστοι προοδευτικοί η αριστεροί άνθρωποι τολμούν να παραπονούνται. Όσοι δε το κάνουν, γρήγορα προσδιορίζονται ως ένα με την Ακροδεξιά, τον τραμπισμο κλπ. 

Τόσο η Πρόοδος ( χρησιμοποιώ τον όρο συμβατικά γιατί έχει θεωρητικά πολλά προβλήματα) όσο και η Αριστερά έχουν τόσο πολύ αλλάξει νόημα που καταλήγουν να υπηρετούν ένα νέου τύπου παραθρησκευτικο τάγμα εισαγώμενων ισλαμοφασιστών με ισχυρές απολήξεις στην δυτική ελίτ. Απίστευτο και όμως αληθινό.

Σχολιο.- Πολιτιστικοί ή Πολιτισμικοί πόλεμοι καλύτερα; δεδομένου ότι οι culture wars ουσιαστικά ξεκινούν με την cancel culture που είναι ταυτόχρονα ή νοοτροπία της ακύρωσης όποιου διαφωνεί με το κυρίαρχο καθεστωτικό Woke ιδεολόγημα ΚΑΙ η κατάργηση του προηγούμενου πολιτισμικού προτύπου μέσω ιδεολογικής τρομοκρατίας.

Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για ιδεολογικό εμφύλιο μέσα στην κοινωνία μέσω της δαιμονοποίησης ορισμένων κοινωνικών ομάδων και φύλων ακόμη και της αγιοποίησης και ενδυνάμωσης άλλων.

Το divida etc impera σε υπερθετικό βαθμό. 

Σχολιο.- Δυστυχώς η αριστερά έχει εγκαταλείψει το δικό της όραμα και προοπτική. Είναι πλέον παρακολούθημα της κυρίαρχης ιδεολογίας και τρόπου ζωής...



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΠΛΗΡΩΤΟ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ!

Ξεσάλωσε ο Ουρανοκατέβατος Πουθενάς και μετά την "Αυγή" βάζει χέρι και στους μισθούς των ανθρώπων που δουλεύουν στον ΣΥΡΙΖΑ. Εφαρμόζοντας τις βρόμικες μεθόδους που έμαθε στη Goldman Sachs και με τις οποίες κατάφερε να χωθεί στην εφοπλιστική διαπλοκή.

Απλήρωτοι θα μείνουν οι εργαζόμενοι στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ σε όλη τη χώρα! Και δεν μιλάμε για επαγγελματικά στελέχη, αλλά για κόσμο που κάνει τη λάντζα. Ήδη τους έχει αποσταλεί μήνυμα, με το οποίο ενημερώνονται ότι ο μισθός του Ιουνίου δεν θα καταβληθεί.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο επίδοξος δικτάτορας της Βολιβίας, στρατηγός Χουάν Χοσέ Ζούνιγα, πάει να συναντήσει τη Ζανίν Ανιές. Την "πρόεδρο" που είχαν διορίσει οι άλλοι πραξικοπηματίες, του 2019. 

Κλαυθμός και οδυρμός στo State Department και τη Wall Street.

Oh, my God! Πού 'ναι εκείνοι οι παλιοί καιροί των Μπατίστα και των Πινοσέτ!



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΑΠΕΤΥΧΕ! Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΒΟΛΙΒΙΑΣ ΝΙΚΗΣΕ! 

Μεγάλη μέρα η σημερινή για τον λαό της Βολιβίας, αλλά και για όλους τους λαούς της Λατινικής Αμερικής, που αγωνίζονται κατά του αμερικάνικου ιμπεριαλισμού και για μια άλλη κοινωνική προοπτική. 

Η απόπειρα της ηγεσίας του στρατού να επιβάλλει πραξικόπημα για την ανατροπή της εκλεγμένης αριστερής σοσιαλδημοκρατικής κυβέρνησης του προέδρου Λουίς Άρσε απέτυχε, μετά από κινητοποίηση του λαού, που κατέβηκε στους δρόμους της Λα Παζ, πραγματοποιώντας τεράστιες διαδηλώσεις και στήνοντας οδοφράγματα. Όπως τον κάλεσε ο πρόεδρος Άρσε και ο Έβο Μοράλες. 

Στο πλευρό του λαού τάχθηκαν νομιμόφρονα τμήματα του στρατού και της αστυνομίας, και ήδη ο επικεφαλής των πραξικοπηματιών, στρατηγός Χουάν Χοσέ Ζούνιγα, έχει συλληφθεί. 

Τώρα, πια, ανοίγει ο δρόμος για δραστικές εκκαθαρίσεις στον βολιβιανό στρατό, που είχε πραγματοποιήσει και πάλι πραξικόπημα το 2019, ανατρέποντας τον πρόεδρο Μοράλες.

Τότε το πραξικόπημα επικράτησε για μερικούς μήνες, αλλά οι πραξικοπηματίες υποχρεώθηκαν να αποσυρθούν, αδυνατώντας να αντιμετωπίσουν τη λαϊκή αντίσταση. Και η εκλεκτή των ΗΠΑ, πραξικοπηματίας διορισμένη «πρόεδρος» Ζανίν Ανιές, βρίσκεται από το 2020 στη φυλακή. 

Για μια ακόμα φορά επιβεβαιώνεται ότι η εποχή της παντοκρατορίας των ΗΠΑ στη Λατινική Αμερική έχει παρέλθει οριστικά.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το βίντεο της χρονιάς: Ο πρόεδρος της Βολιβίας στέκεται μπροστά στους πραξικοπηματίες και διατάζει τον Στρατηγό να αποχωρήσει από το Προεδρικό Μέγαρο. Ταυτόχρονα οι δρόμοι γεμίζουν με διαδηλωτές που συγκρούονται με στρατό & αστυνομία για να υπερασπιστούν τη δημοκρατία.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



26/6/2024     -     23.30

Οι ιμπεριαλιστές επιχειρούν πραξικόπημα στη Βολιβία αυτή τη στιγμή!

Ο στρατηγός Zúñiga, που πρόσφατα απολύθηκε από τη θέση του Γενικού Διοικητή του Βολιβιανού Στρατού, δήλωσε την πρόθεσή του να αναλάβει το Κυβερνητικό Σώμα, επιβεβαιώνοντας έτσι ένα πραξικόπημα στη χώρα.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δεν έφταναν τα χίλια δυο προβλήματα στη συνεννόηση των συστημάτων του κτηματολογίου με το https://akatharista.apps.gov.gr/ . Μετά τα αρχικά κομπαρσιλίκια που έκοβαν τις δηλώσεις για μη άρτια και εξ αδιαιρέτου οικόπεδα , αλλά και τα μη αναρτημένα ακόμα στο κτηματολόγιο, τα μη ενημερωμένα λόγω κληρονομιάς κτλ. κτλ. που οδηγούσαν σε αδυναμία δήλωσης (καθώς ο νεκρός και όχι ο κληρονόμος φαινόταν ως ιδιοκτήτης), χωρίς οι δήμοι να γνωρίζουν δυνατότητα κάποιας άλλης ενέργειας πέραν αυτών που έδινε το σύστημα, προτρέποντάς σε, ακόμα και να δηλώσεις ψευδή ιδιότητα κτλ. κτλ. προκειμένου να ολοκληρώσεις τη δήλωση (άραγε κι αυτή η ψευδής δήλωση τιμωρείται με φυλάκιση;;;), συνέβη και αυτό λίγο πριν τη λήξη της προθεσμίας. 

Το σύντομα, σε πόσες μέρες το υπολογίζετε;;; Να μην ξεχάσετε να μας βάλετε πρόστιμα και να μας φυλακίσετε όμως, γιατί εμείς αποτελούμε κίνδυνο για την πολιτεία. Τσίρκα, εεε τσίρκα!



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι σημερινές αξίες της Ευρώπης, είναι οι αξίες του Ναζισμού! Του Σιωνιστοναζισμού για την ακρίβεια!

Ένας νέος νόμος για την ιθαγένεια τέθηκε σε ισχύ στη Γερμανία την Τρίτη με ρητή απαίτηση για τους αιτούντες να δηλώσουν το δικαίωμα ύπαρξης του κράτους του Ισραήλ.

Η υπουργός Εσωτερικών Νάνσι Φέιζερ :«Έχουν προστεθεί νέες ερωτήσεις για τα θέματα του αντισημιτισμού, του δικαιώματος ύπαρξης του κράτους του Ισραήλ και της εβραϊκής ζωής στη Γερμανία.

Όποιος συμμερίζεται τις αξίες μας και κάνει μια προσπάθεια μπορεί τώρα να αποκτήσει ένα γερμανικό διαβατήριο πιο γρήγορα και δεν χρειάζεται πλέον να εγκαταλείψει μέρος της ταυτότητάς του εγκαταλείποντας την παλιά του εθνικότητα. 

Αλλά το έχουμε καταστήσει εξίσου σαφές: όποιος δεν συμμερίζεται τις αξίες μας δεν μπορεί να πάρει γερμανικό διαβατήριο. Τραβήξαμε μια κρυστάλλινη κόκκινη γραμμή εδώ και κάναμε τον νόμο πολύ πιο αυστηρό από πριν».

Σχολιο.- Ήμασταν 'συνωμοσιολόγοι' και 'ακροδεξιοί' και 'ψεκασμένοι' όταν λέγαμε ότι υπάρχει στα σχέδια των Σιωναζιστών το Μεγάλο Ισραήλ...



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κυριάκος Βελόπουλος – Απίστευτη «επίθεση»  κατά της Μαρίνας Σάττι

«Τέτοια ασεβή δίποδα είναι η ντροπή της Ελλάδας»

25/6/2024

Η επίθεση που γίνεται στην Μαρίνα Σάττι από εξουσιαστικά κέντρα, έχει ως πραγματική αιτία την επιλογή της Σάττι να απαξιώσει την ισραηλινή αποστολή στην Γιουροβίζιον.

Η επιλογή του Βελόπουλου να καταφερθεί εναντίον της, τον συνδέουν άμεσα με αυτά τα κέντρα που έχουν ενοχληθεί αφού το ταΐμινγκ είναι το αλάνθαστο κριτήριο που αποκαλύπτει τι είναι ο καθένας μας.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



45% των Ελλήνων εμφανίζεται πρόθυμο να δοκιμάσει καλλιεργημένο κρέας, όπως προκύπτει από τα ευρήματα πρόσφατης έρευνας που διεξήγαγε το YouGov για λογαριασμό της δεξαμενής σκέψης Good Food Institute Europe

Οταν θέλουν να επιβάλουν κάτι καινούργιο και δύσκολο, υπάρχουν κι οι ανάλογες ψεύτικες δήθεν "έρευνες" που λεν ότι ο κόσμος το ζητάει σαν τρελλός κι ύστερα έρχεται και κάθεται σαν ώριμο από καιρό αυτό που έχουν προαποφασίσει, αφού... το ζητάει ο κόσμος.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Για την κλιματική αλλαγή δεν φταίνε οι ανεμογεννήτριες που ισοπέδωσαν τα βουνά και τα δάση ή τα φωτοβολταϊκά που εξαφάνισαν την γεωργική παραγωγή αλλά το πλαστικό καλαμάκι κι οι αγελάδες που κλάνουν μεθάνιο.

Τόσο δύσκολο είναι να το καταλάβετε ρε?



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Θεσσαλονίκη : Έφυγε από τη ζωή ο αρχιτέκτων Τάκης Δούμας

Σχολιο.- Τάκης Δούμας, 19 Νοεμ 2021Τρίτη προσπάθεια και ουρίτσα δεν έβγαλα. Εμβολιαστητε αφοβα με τα τσιπακια το πολύ π[ολυ να κανετε τηεδιασκεψη με τον Μπιλ

Σχολιο.- Να προσέχεις τον Παντελο κι σύ...NEEEEXTTTT.

Σχολιο.- Εχουν να πεθάνουν ακόμα...

Σχολιο.- να 'ξερες τι έχω τραβίξει όχι μόνο απο καρα- αστούς συναδέλφους(ΙΣ) αλλά κι απο ντεμέκ αριστεράτζες Τροτσκο-Καουτσκικούς του ΑΝΤΑΡ CIA



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τρανς γονέας, 29 ετών, 

πεθαίνει από καρκίνο πριν "γίνει γυναίκα που έπρεπε να γίνει'

Υποτίθεται ότι θα παντρευόταν τον σύντροφό της τον επόμενο χρόνο και ήθελε να προσπαθήσει για ένα ακόμη μωρό

O τρανσέξουαλ γονέας που "δεν είχε ποτέ την ευκαιρία να γίνει η γυναίκα που προοριζόταν να γίνει" απεβίωσε μετά από μάχη με τον καρκίνο των όρχεων.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Εποχή των Τεράτων

2024

#Γαζα Ισραηλινοί βάζουν σκύλο να επιτεθεί σε 66χρονη που αρνήθηκε να εγκαταλείψει τον καταυλισμό στην τζαμπαλια 

#Gaza

Η επίθεση σκύλου της ισραηλινής Αστυνομίας σε ηλικιωμένη Παλαιστίνια πυροδοτεί την οργή

Η 66χρονη είπε στο Al Jazeera ότι οι ισραηλινές δυνάμεις εξαπέλυσαν τον σκύλο πάνω της επειδή αρνήθηκε να εκκενώσει το σπίτι της

Ραμπάτ - Ένα ανησυχητικό βίντεο που διέρρευσε ήρθε στο φως της δημοσιότητας την Τρίτη που δείχνει έναν σκύλο της ισραηλινής αστυνομίας να επιτίθεται βάναυσα σε ηλικιωμένη Παλαιστίνια μέσα στο σπίτι της κατά τη διάρκεια της επιδρομής τους στον καταυλισμό προσφύγων Jabal

Το βίντεο, το οποίο απέσπασε το Al Jazeera, έχει προκαλέσει μανία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ευρεία καταδίκη. Τραβήχτηκε από κάμερα τοποθετημένη στον σκύλο, το βίντεο έδειχνε την 66χρονη να ουρλιάζει από τρόμο καθώς της επιτέθηκαν άγρια.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 

Τώρα τίθεται σε ισχύ στη Γερμανία ο νέος νόμος περί ιθαγένειας.

Πολλοί από τους περίπου δώδεκα εκατομμύρια αλλοδαπούς στη Γερμανία θα μπορούν πλέον να υποβάλουν αίτηση για γερμανικό διαβατήριο μετά από πέντε χρόνια νόμιμης διαμονής στη Γερμανία. 

Στην περίπτωση των "ιδιαιτέρων επιτευγμάτων ένταξης", η πολιτογράφηση είναι δυνατή ακόμη και μετά από μόλις τρία έτη διαμονής.

(..)

Ρητή απαγόρευση "αντισημιτικής, ρατσιστικής δράσης"(μεταφραση "καμία κριτική για το την πολιτική και το κράτος του Ισραήλ )

Για τον λόγο αυτό, και οι πρόσφατα πολιτογραφημένοι Γερμανοί θα πρέπει επίσης να δηλώσουν ότι υποστηρίζουν "την προστασία της εβραϊκής ζωής"(βλέπε Ισραήλ ) και την απαγόρευση διεξαγωγής επιθετικού πολέμου. (Βλέπε Ουκρανία )

Όποιος δεν συμμερίζεται αυτή την υποχρέωση, δεν μπορεί να γίνει Γερμανός.

***

Οι σημερινές αξίες της Ευρώπης, είναι οι αξίες του Φασισμού

Ένας νέος νόμος για την ιθαγένεια τέθηκε σε ισχύ στη Γερμανία την Τρίτη με ρητή απαίτηση για τους αιτούντες να δηλώσουν το δικαίωμα ύπαρξης του κράτους του (γενοκτονικου)Ισραήλ.

Η υπουργός Εσωτερικών Νάνσι Φέιζερ :«Έχουν προστεθεί νέες ερωτήσεις για τα θέματα του αντισημιτισμού, του δικαιώματος ύπαρξης του κράτους του Ισραήλ και της εβραϊκής ζωής στη Γερμανία.

Όποιος συμμερίζεται τις αξίες μας και κάνει μια προσπάθεια μπορεί τώρα να αποκτήσει ένα γερμανικό διαβατήριο πιο γρήγορα και δεν χρειάζεται πλέον να εγκαταλείψει μέρος της ταυτότητάς του εγκαταλείποντας την παλιά του εθνικότητα. 

Αλλά το έχουμε καταστήσει εξίσου σαφές: όποιος δεν συμμερίζεται τις αξίες μας δεν μπορεί να πάρει γερμανικό διαβατήριο. 

Τραβήξαμε μια κρυστάλλινη κόκκινη γραμμή εδώ και κάναμε τον νόμο πολύ πιο αυστηρό από πριν».



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



«Εχουμε κάνει πολλά με τη Ρωσία και την Κίνα, για παράδειγμα, στο θέμα του λιθίου, κινούμαστε επίσης προς την ένταξη της Βολιβίας στις BRICS, παρουσιάζοντας τα πλεονεκτήματα της πολυπολικής παγκόσμιας τάξης σε σχέση με τον μονοπολισμό. Αυτό θα ανοίξει μια ποικιλία πιθανοτήτων για το εμπόριο και την πρόσβαση σε οικονομικούς πόρους» είπε πρόσφατα ο πρόεδρος του Πολυεθνικού Κράτους της Βολιβίας, Λουίς Άρτσε.

Συγκεκριμένα, η Βολιβία συμφώνησε με τη Ρωσία και την Κίνα για την εξόρυξη του λιθίου, που είναι πολύτιμος για εταιρείες, όπως η Tesla με έδρα της ΗΠΑ και η BMW με έδρα τη Γερμανία.

Μάλιστα, ο Έβο Μοράλες είχε δηλώσει κατά την πρόσφατη Παγκόσμια Συνάθροιση για μια Εναλλακτική Κοινωνική Ατζέντα, που έγινε στο Καράκας, ότι το προηγούμενο πραξικόπημα στην Βολιβία «οφειλόταν σε 3 πράγματα: Πρώτον, ότι δεν αποδέχονται τους Ινδιάνους, τους ιθαγενείς να ηγηθούν μιας βαθιάς επανάστασης. Δεύτερον, ότι δεν αποδέχονται ότι υπάρχει ένα καλύτερο οικονομικό μοντέλο από το νεοφιλελεύθερο, αλλά βασικά ήθελαν να βάλουν χέρι στο λίθιο της χώρας».

- Επιπλέον, η Βολιβία ξεκίνησε να χρησιμοποιεί το κινέζικο γιουάν για το διεθνές εμπόριο, προκαλώντας «μεγάλη ανησυχία στην Ουάσιγκτον σχετικά με τις απειλές για τον ειδικό ρόλο του δολαρίου σε περιοχές όπως η Λατινική Αμερική», σύμφωνα με όσα χαρακτηριστικά είπε ο Benjamin Gedan, διευθυντής του Προγράμματος Λατινικής Αμερικής στο Wilson Center της Ουάσιγκτον, πριν από ένα έτος.

- Αξίζει να υπενθυμίσουμε πως η Βολιβία ήταν ακόμα από τις πρώτες χώρες που διέκοψαν διπλωματικές σχέσεις με το «Ισραήλ» μετα από την έναρξη της επίθεσης γενοκτονίας στη Γάζα.

Και όπως δήλωσε ο Μαδούρο στην Συνάθροιση για μια Εναλλακτική Κοινωνική Ατζέντα, ο σιωνισμός και ο ιμπεριαλισμός είναι πίσω από την ακροδεξιά στην αμερικανική ήπειρο και διεθνώς.

- Έτσι καταλαβαίνουμε τι εννοεί το υπουργείο Εξωτερικών της Ρωσίας όταν δηλώνει ρητά ότι «προειδοποιούμε κατά των προσπαθειών μίας καταστροφικής ξένης παρέμβασης στις εσωτερικές υποθέσεις της Βολιβίας και άλλων κρατών, η οποία έχει επανειλημμένα οδηγήσει σε τραγικές συνέπειες για πολλές χώρες και λαούς, μεταξύ άλλων και στην περιοχή της Λατινικής Αμερικής».



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αποτυχημένη απόπειρα Αμερικανοκίνητου στρατιωτικού πραξικοπήματος σημειώθηκε, χθες, στην Βολιβία.

Οσο εμείς κοιμόμασταν, ο στρατηγός Σουνίγκα, έκανε επίθεση στο Προεδρικό μέγαρο, απαιτώντας την "επιστροφή της Δημοκρατίας" και την απελευθέρωση των "πολιτικών κρατουμένων", συμπεριλαμβανομένης της πρώην "Προέδρου" Ζανίν Ανιές Τσάβες.

Η πρώην επικεφαλής της φασιστικής χούντας της Βολιβίας, είναι καταδικασμένη σε 10 χρόνια φυλάκισης.

Μετά την κατάληψη της εξουσίας από τον στρατό και τις συναφείς φασιστικές ομάδες (υποστηριζόμενες από τις Ηνωμένες Πολιτείες), η Ανιές, κατά παράβαση όλων των νόμων της Βολιβίας, αυτο-ανακηρύχθηκε Πρόεδρος της χώρας, στην θέση του εκλεγμένου Εβο Μοράλες. 

Στην διάρκεια αυτού του πραξικοπήματος, δεκάδες άνθρωποι σκοτώθηκαν (και εκατοντάδες άλλοι τραυματίστηκαν) στην διάρκεια δημόσιων διαδηλώσεων, εναντίον του φασιστικού πραξικοπήματος.

Ηταν η Ανιές, που εξουσιοδότησε τη χρήση βίας κατά των διαδηλωτών. 

Οι ενέργειες ανυπακοής και οι απεργίες ανάγκασαν τον στρατό να κηρύξει εκλογές,, όπου το σχέδιο ήταν να φέρει έναν από τους δεξιούς υποψηφίους του, στον 2ο γύρο εναντίον του υποψηφίου Λουίς Αρσε, του κόμματος του Εβο Μοράλες (MAS) και στη συνέχεια να παίξει το χαρτί της "ενοποίησης ενάντια στην Κόκκινη απειλή". 

Ακόμη και τότε έγινε σαφές ότι η Ανιέζ δεν κέρδισε ούτε το 10% της υποστήριξης του βολιβιανού λαού. Η χούντα υπέστη συντριπτική ήττα στις εκλογές. 

Ο υποψήφιος από το κόμμα του Έβο Μοράλες κέρδισε από τον πρώτο γύρο και οι εκλογές έδειξαν ελάχιστη υποστήριξη στη φασιστική χούντα που απλώς κατέρρευσε, μετατρέποντας σε ένα από τα πιο γελοία φασιστικά καθεστώτα, που έχει δει τις τελευταίες δεκαετίες, η Νότια Αμερική.

Η ίδια η Ανιές, λίγο μετά τον θρίαμβο των Μασιστών, συνελήφθη στο σπίτι της, όπου κρυβόταν στο κενό του καναπέ της. Η υπόθεση της οδηγήθηκε στο δικαστήριο, όπου ο εισαγγελέας ζήτησε 15 χρόνια φυλάκισης για 4 κατηγορίες. Συνωμοσία, πραξικόπημα, τρομοκρατία και υποκίνηση εξέγερσης. Ο δικαστής της έδωσε 10, αν και ήταν σαφές ότι οι κύριοι ένοχοι ήταν οι στρατηγοί που συνδέονται με τις Ηνωμένες Πολιτείες. Μερικοί από τους στρατηγούς που συμμετείχαν στην οργάνωση του πραξικοπήματος διέφυγαν από τη χώρα, άλλοι ήταν υπό έρευνα. Ο Έβο Μοράλες κατάφερε να επιστρέψει στην πατρίδα του. Το σπάνιο αίσιο τέλος, στη σύγχρονη πολιτική, οφείλεται πρωτίστως στην υποστήριξη που είχαν οι Μασιστές από τις πλατιές μάζες του λαού που είπαν όχι στη φασιστική δικτατορία.

Το ίδιο συνέβη και χθες. Ο Λουίς Αρσε ζήτησε από τον λαό, να βγει στους δρόμους και να υπερασπίσει την Δημοκρατία, ενώ τα συνδικάτα και δημόσιοι Οργανισμοί κήρυξαν απεργίες εναντίον των πραξικοπηματιών, που στην συνέχεια, συνελήφθησαν και αναμένεται να δικαστούν.

Οι ΗΠΑ δεν θα άφηναν τόσο εύκολα την πρώτη σε κοιτάσματα λιθίου, χώρα (κατέχει το 25% της παγκόσμιας παραγωγής), αφού το χρειάζονται, "δημοκρατικά", για τα ηλεκτρικά τους αυτοκίνητα.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Στις Βρυξέλλες σήμερα και αύριο μαζεύεται η συμμορία … “ο Μητσοτάκης κι άλλοι 26 κλέφτες”. 

Το λένε “Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ” παρόλο που οι μισοί σχεδόν δεν ξέρουν τι σκατά … κορυφή θα είναι σε 2-3 βδομάδες. 

Α, θα είναι κι ο … Ζελένσκι, όποτε κάντε τους …27 τους “άλλους κλέφτες”! 

1.. Η ατζέντα, καταπώς ταιριάζει σε … συμμορία γκάγκστερ (τα λέει ο … απερχόμενος Borrel πάνω):

• Πως θα ληστέψουν κι άλλο τις τσέπες των εργαζομένων στην Ευρώπη για να πληρώσουν όπλα και χρήμα στο Ζελένσκι,

• Πως θα κλέψουν τα Ρωσικά περιουσιακά στοιχεία που η … προηγούμενη «αφελής» κυβέρνηση της Ρωσίας είχε αναθέσει στους … κλέφτες να τα φυλάνε,

• Πως θα ορίσουν για νέους “διαχειριστές κλεπταποδόχους” 2 υστερικές πολεμοκαυλωμένες κυρίες (κυρα Ούρσουλα και Κάγια Κάλας) κι ένα ανίκανο αποτυχημένο Πορτογάλο (Κόστα). Βλέπετε οι ληστείες έχουν κι … επιστροφές, δεν γίνονται με το “αζημίωτο”!

-ΟΛΟΙ “μπράβοι” της Ουάσιγκτον, μην ξεχνιόμαστε και χαλάει η … τάξη στις συμμορίες!

2.Αυτό που κάνω χάζι,  είναι που -ξανά- εκείνος ο Όρμπαν (στο βίντεο κάτω χαριεντίζονται με τον Ζελένσκι) θα φέρει μεν …αντιρρήσεις, αλλά στο … μιλητό κι έξω από τη Σύνοδο! 

-Μέσα “μούγκα” -αλλά με αυτά κι αυτά, όλο αρπάζει κι αυτός ότι θέλει για την Ουγγαρία!

Για να δούμε …



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



-Στην Κένυα συνεχίζεται η εξέγερση παρά την αναδίπλωση της κυβέρνησης !

-Παρά τις στρατιωτικές περιπολίες στους δρόμους της Κένυας, η αντικυβερνητική εξέγερση συνεχίζεται, πυροδοτούμενη από τις ασφυκτικές φορολογικές μεταρρυθμίσεις που υποστηρίζονται από το ΔΝΤ. 

Μια πρώτη νίκη των εξεγερμένων ήταν οτι ο πρόεδρος Ουίλιαμ Ρούτο ανακάλεσε τα σχέδια για το νομοσχέδιο, αλλά δεν κατάφερε να καταστείλει τις διαμαρτυρίες, οι οποίες έχουν πλέον κλιμακωθεί και διευρυνθεί πέρα από τα φορολογικά ζητήματα.

-Οι διαδηλωτές απέρριψαν την αναδίπλωση του Ρούτο ως "πολύ λίγο, πολύ αργά" και ζητούν την παραίτηση του προέδρου.

Μετά την κορύφωση των διαδηλώσεων την Τρίτη, κατά την οποία σκοτώθηκαν τουλάχιστον 20 διαδηλωτές, οι σημερινές κινητοποιήσεις είναι μεν μικρότερες, κυρίως λόγω της ισχυρής αστυνομικής και στρατιωτικής παρουσίας αλλά έχουν εξαπλωθεί σε όλες τις πόλεις και τις γειτονιές πέρα από το κέντρο του Ναϊρόμπι. Νέες συγκρούσεις έχουν ξεσπάσει και πάλι.

Η αστυνομία ρίχνει σφαίρες από καουτσούκ και δακρυγόνα κατά των διαδηλωτών. 

Ο Ρούτο υποσχέθηκε την Τρίτη να καταστείλει τις ταραχές "με οποιοδήποτε κόστος". 

 Το Κομμουνιστικό Κόμμα της Κένυας (ΚΚΚ), που πρωτοστατεί στις διαδηλώσεις, δήλωσε: 

"Το αίμα που χύθηκε στους δρόμους της Κένυας βρίσκεται εξ ολοκλήρου στα χέρια του ΔΝΤ, της Παγκόσμιας Τράπεζας και των τοπικών μαριονετών τους με επικεφαλής τον πρόεδρο Ρούτο στο Ναϊρόμπι". 

Το ΚΚ της Κένυας προειδοποίησε: 

-“Ο Ρούτο να παραιτηθεί ή θα ανατραπεί".



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δεν έχει και ιδιαίτερη σημασία, αλλά έτσι για τον … χαβαλέ:

Απόψε (αν και αύριο ώρα Ελλάδας ) θα γίνει η … επική (λέμε τώρα) τηλεοπτική μονομαχία μεταξύ του Τζο Μπάιντεν και του Ντόναλντ Τραμπ

-Ο Τραμπ αποκαλεί συνεχώς τον Μπάιντεν «Sleepy Joe» (Κοιμισμένο Τζο) 

-Με τη σειρά του, το περιβάλλον του Μπάιντεν αποκαλεί τον Τραμπ «το γουρούνι του Χίτλερ». Το παρατσούκλι προέκυψε μετά τις συναντήσεις του Τραμπ με τον πολιτικό σχολιαστή Νικ Φουέντες (υπασπιστής της ιδεολογίας της λευκής υπεροχής) και τον ράπερ Κάνιε Γουέστ (γνωστό για τα αντισημιτικά σχόλια).

-Η ελάχιστη επιδίωξη του Μπάιντεν είναι μια επίδειξη συνεκτικής ομιλίας και γνωστικών ικανοτήτων (στην αδυναμία των οποίων επιμένει ο αντίπαλός του).

-Η ελάχιστη επιδίωξη του Τραμπ είναι να μην καταλήξει σε υστερίες, κραυγές και συγκινήσεις (υπάρχουν προηγούμενα), και του ξεφύγουν … υπερβολικά ακροδεξιές κορώνες.

-Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της κλήρωσης, ο Μπάιντεν είχε την ευκαιρία να επιλέξει τη θέση στη σκηνή και ο Τραμπ είχε το δικαίωμα στην τελευταία λέξη.

-Απαγορεύεται η χρήση εγγράφων και σημειώσεων κατά τη διάρκεια των συζητήσεων. 

Στα τραπέζια θα υπάρχει μόνο ένα χαρτί, ένα στυλό και νερό.

-Οι … γιατροί και οι πρώτες βοήθειες θα είναι σε επιφυλακή στα παρασκήνια. 

Δυο 80χρονοι (και βάλε…) σε ζωντανή μετάδοση, όπως και να το κάνεις είναι μεγάλο ρίσκο!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



-Θα πάει στο μέτωπο του Ντονμπάς τελικά η πρώτη στρατιωτική μονάδα από τη ΛΔ της Κορέας;

-Τίποτα δεν έχει επίσημα επιβεβαιωθεί, πέρα από “πληροφορίες” που διέρρευσε η Ουάσιγκτον στα δυτικά μέσα προπαγάνδας ότι τον επόμενο μήνα, στο πλαίσιο της στρατιωτικής συμμαχίας μεταξύ της Βόρειας Κορέας και της Ρωσίας, μια μονάδα μηχανικού του βορειοκορεατικού στρατού θα σταλεί στο Ντόνετσκ.

-Σύμφωνα με τον φιλοουκρανό Γερμανό “δημοσιογράφο” Jürgen Nauditt , η Δύση θα απαντήσει σε αυτό μόνο με λεκτικές διαμαρτυρίες.

-Ήδη ο εκπρόσωπος του Πενταγώνου Ryder χτες “προειδοποίησε” την Βόρεια Κορέα, να μη στείλει μονάδα στο Ντονμπάς γιατί “θα γίνει τροφή για τα κανόνια”!

-Αν αυτό - η αποστολή μάχιμων στρατευμάτων της Βόρειας Κορέας είναι προ των πυλών - είναι αλήθεια, τότε θεωρώ ότι αυτά είναι πολύ καλά νέα: 

-Πραγματικά αδερφική βοήθεια με δεδομένη τη στρατιωτική εμπειρία των Κορεατών μηχανικών που πιθανά να βοηθήσουν αποφασιστικά να μην παραμείνει “ξέφραγο αμπέλι” το Ντονμπάς και η Ρωσία, στους δυτικούς πυραύλους και τα drones από την Ουκρανία!

-Και το δεύτερο είναι να συνειδητοποιήσουν στη Δύση, ότι εκτός από τα ΝΑΤΟϊκά στρατεύματα που πολεμούν σαν … “εκπαιδευτές και τεχνικοί σύμβουλοι”, τέτοιοι μπορούν να υπάρξουν κι από άλλες χώρες στην απέναντι πλευρά ! 

-Και … καλύτεροι και πιο εμπειροπόλεμοι!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Για την κατάσταση και το “πραξικόπημα” στη Βολιβία:

-Για να λέμε την αλήθεια, η τραγική διάσπαση στο κυβερνών κόμμα MAS («Κίνημα προς το Σοσιαλισμό») στη Βολιβία μεταξύ υποστηρικτών του ιστορικού ηγέτη Evo Morales και του σημερινού προέδρου Luis Arce, είναι πιο επικίνδυνη από οποιαδήποτε απόπειρα πραξικοπήματος σήμερα.

-Η χθεσινή απόπειρα στρατιωτικού πραξικοπήματος στη Βολιβία ήταν εξαιρετικά περίεργη, αυτοσχέδια και καταδικασμένη σε αποτυχία από την αρχή. 

Αν υπήρχε ένας παγκόσμιος διαγωνισμός κακώς προετοιμασμένων πραξικοπημάτων, αυτός θα ήταν ο νικητής: 

Ο στρατός δεν έκανε απολύτως τίποτα για να καταλάβει την εξουσία. 

Ο αρχηγός του στρατού εμφανίστηκε με ένα … θωρακισμένο και μια ολιγομελή ομάδα πιστών στο Προεδρικό Μέγαρο κι απαίτησε ο πρώην πρόεδρος Evo Morales να μην πάρει μέρος στις επόμενες εκλογές!

Ο Πρόεδρος Luis Arce του έβαλε τις φωνές, διαδηλωτές που συγκεντρώθηκαν έξω από το Μέγαρο πήραν στο κυνήγι με πέτρες τους … πραξικοπηματίες που τα μάζεψαν κι έφυγαν  ενώ ο στρατηγός συνελήφθη κι αποτάχτηκε !

Καμμία σχέση με παλιότερα πραξικοπήματα, τις αιματηρές σφαγές του παρελθόντος με το σημερινό φιάσκο.

-Η χτεσινή απόπειρα πραξικοπήματος, αντί να ενώσει και να συμφιλιώσει τις μερίδες του MAS, είναι πιθανό να τα διχάσει περαιτέρω, με αποτέλεσμα το MAS να κινδυνεύει να χάσει τις επόμενες προεδρικές εκλογές χωρίς κανένα πραξικόπημα.

-Και οι δύο ομάδες μέσα στο MAS έχουν μεγάλη κοινωνική βάση και πρακτικά δεν υπάρχουν πολιτικές διαφορές μεταξύ τους. 

Η κύρια ασυμβίβαστη σύγκρουση βρίσκεται στις πολιτικές φιλοδοξίες των ηγετών.

Τα ίδια σκατά πάντα…

-Ταυτόχρονα, η γενική εκτίμηση των γεγονότων παραμένει αμετάβλητη - η βολιβιανή ολιγαρχία και οι Ηνωμένες Πολιτείες θέλουν να ανατρέψουν την τρέχουσα νόμιμη κυβέρνηση της Βολιβίας με οποιοδήποτε κόστος και να αποκαταστήσουν το αποικιακό status quo σε μια από τις πλουσιότερες χώρες της περιοχής. Το έργο του εχθρού προς αυτή την κατεύθυνση δεν σταματά και οι αποφάσεις εδώ δεν λαμβάνονται από τρελούς προδότες στρατηγούς. Στη Βολιβία, μαζί με το λίθιο, (24-25% των παγκόσμιων αποθεμάτων) υπάρχει κασσίτερος, αέριο και πολλά άλλα πράγματα, που ακόμη δεν έχουν εξερευνηθεί. 

Κατά πάσα πιθανότητα, αυτή η αδέξια απόπειρα πραξικοπήματος ήταν μια δοκιμασία δύναμης και, το πιο σημαντικό, ένα εργαλείο για τη μέτρηση της αντίδρασης διαφορετικών στρωμάτων της κοινωνίας της Βολιβίας και άλλων χωρών στην ανταρσία του στρατού.

-Ένα πράγμα είναι απολύτως σαφές: 

Οι πρόσφατες κυβερνήσεις του Evo Morales και του Luis Arce, με μαζική λαϊκή υποστήριξη, έχουν κάνει περισσότερα για τον λαό της Βολιβίας από όλες τις προηγούμενες μαζί, επιστρέφοντας τη χώρα στον βασικό της πλούτο, την εθνική της ανεξαρτησία και βελτιώνοντας το επίπεδο και την ποιότητα ζωής της πλειοψηφίας του πληθυσμού, ιδιαίτερα των φτωχότερων. Ο τεράστιος ρόλος τους στην υπέρβαση του ρατσισμού των λευκών ελίτ στην πιο “ινδιάνικη” χώρα της Λατινικής Αμερικής είναι επίσης ανυπολόγιστος.

Το κύριο και απίστευτα δύσκολο έργο των κοινωνικών κινημάτων της Βολιβίας είναι να ξεπεράσουν αυτή τη διάσπαση, που είναι εξίσου θανατηφόρα για όλους. 



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το Α.Π.Θ. έβγαλε ανακοίνωση υπέρ του EyroPride  χρησιμοποιώντας τη φράση… «τα φοιτητά»!

Τα φοιτητά!

Αυτή η χώρα δεν φαίνεται να βαδίζει σε λογικά πλαίσια, από τη μια έχουμε τη νεοφιλελεύθερη δικαιωματιστική εξ αμερικής προπαγάνδα στη χώρα μας, που αποκαλεί με τις γνωστές αντωνυμίες που επιβάλει η Οργουελική πραγματικότητα τους Φοιτητές. Κι από την άλλη, θρησκευόμενους στα κανάλια να καταγγέλουν το γεγονός λες και είναι θρησκευτικό το πρόβλημα και όχι μια υποτιμητική προπαγάνδα ενάντια στην ίδια την ανθρώπινη υπόσταση και αξιοπρέπεια – ανεξαρτήτως αν κάποιος είναι ομοφυλόφιλος, στρ8 ή τρανς.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το πρώην μέλος του FDA Δρ.Krause κάνει σειρά παραδοχών σε θέματα που κάποτε αναφέρονταν ως «θεωρίες συνωμοσίας» όπως οι μυοκαρδίτιδες που διαφαίνονταν απ’τα πρώτα στάδια των μελετών για τα εμβόλια,τις οποίες απέκρυψαν εταιρείες,πολιτικοί και δημοσιογράφοι.

Ο ίδιος δεν έκανε το εμβόλιο!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ,

ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΤΗΣ ΒΙΟΨΙΑΣ,

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!

Όταν τα συστημικά ΜΜΕ, που είναι μεγάλοι μάστορες στην παραπληροφόρηση, σου ομολογήσουν ένα πρόβλημα του συστήματος, δεν το κάνουν από φιλαλήθεια ούτε από... φιλότιμο!

Το κάνουν μόνο και μόνο για να σου κατευθύνουν εκεί την προσοχή σου, ώστε να μην προσέξεις κάποιο άλλο πρόβλημα του συστήματος, ΠΟΛΥ μεγαλύτερο!

Εδώ, τάχα τους έπιασε ο πόνος για την απαράδεκτα μεγάλη καθυστέρηση της απάντησης της βιοψίας και καλά...

Σαν να μην το ξέραμε!

Για ακούστε προσεκτικά τι λέει το βιντεάκι!

1) Γυναικολογική αιμορραγία στα 73 της χρόνια!!

2) Διάγνωση καρκίνου σε 4 σημεία (!) στα μέσα Ιουλίου 2023.

3) Θάνατος στις 6 Αυγούστου, δηλαδή μόλις 20 μέρες από την διάγνωση!!

Ένα πολύ συνηθισμένο σενάριο, δυστυχώς, την τελευταία 2ετια!

Άλλη μια περίπτωση από αυτές που ο κόσμος αποκαλεί "τούρμπο-καρκίνο"!

Υποθέτω ότι δεν ρισκάρει να χάσει τα λεφτά του, όποιος στοιχηματίσει ότι η γυναίκα είχε τρυπηθεί τουλάχιστον 3 φορές, "για να πάρει τη ζωή της πίσω"...

ΑΛΛΑΞΕ Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 2ΕΤΙΑ;

Τα τελευταία χρόνια είχαμε γεμίσει ελπίδες, ότι τον καρκίνο τον παλεύουμε!

Κάτι με τις εγχειρήσεις, κάτι με τις χημειοθεραπείες, κάτι με τις ακτινοβολίες και τελευταία με τις ανοσοθεραπείες, είτε τον αντιμετωπίζαμε οριστικά ή τουλάχιστον δίναμε μεγάλες παρατάσεις, για χρόνια!

Ακόμη και στις σπάνιες περιπτώσεις, που χαρακτηρίζονταν σαν "κεραυνοβόλες", όπως π.χ. μια οξεία κεραυνοβόλος λευχαιμία, ο χρόνος ζωής ήταν συνήθως 6-8 μήνες από την διάγνωση...

Δεν είχαμε συνηθίσει σε αυτό που βλέπουμε την τελευταία 2ετια, όπου εμφανίζεται καρκίνος τόσο επιθετικός, που δεν υπακούει σε καμία αγωγή και που σε σκοτώνει σε 1 μήνα ή και λιγότερο από την διάγνωση!

Πόσο μάλλον περιπτώσεις, όπου ξεκινούν ταυτόχρονα 2 ή και περισσότεροι καρκίνοι, με επίσης ραγδαία εξάπλωση και θάνατο σε λιγότερο από 1 μήνα από την διάγνωση.

Αναρωτιέται κανείς, πώς άλλαξε έτσι ο καρκίνος την τελευταία 2ετια και έγινε ασύγκριτα πιο "αποτελεσματικός";

Έχει καταπέσει τόσο πολύ το αμυντικό σύστημα των θυμάτων του, ώστε ο καρκίνος να αλωνίζει εντελώς ανενοχλητος μέσα τους;

Αφήνω κατά μέρος τις "γυναικολογικές αιμορραγίες" που έχω ακούσει τελευταία σε ΥΠΕΡΗΛΙΚΕΣ γυναίκες...



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σφοδροί βομβαρδισμοί και ισραηλινή χερσαία εισβολή πλήττουν τις συνοικίες Shuja'iyya, Zaytoun και Tuffah στη Γάζα, προκαλώντας πολυάριθμους θανάτους, τραυματισμούς και τη φυγή δεκάδων χιλιάδων αμάχων.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Στη Βολιβία έγινε απόπειρα πραξικοπήματος για τη βίαιη απομάκρυνση του προέδρου του Κινήματος για το Σοσιαλισμό Λουίς Άρσε. Ο τελευταίος, είναι ο διάδοχος του Έβο Μοράλες (ίδιο κόμμα), ενός θαρραλέου προέδρου που δεν φοβήθηκε να αμφισβητήσει την αμερικανική αυτοκρατορία.

Στη Νότια Αμερική, όλοι οι πρόεδροι που δεν βρίσκονται στην υπηρεσία της Ουάσινγκτον καταδίκασαν αμέσως την απόπειρα πραξικοπήματος. Στη Βολιβία, τόσο το δικαστικό σώμα, όσο και ο πρώην πρόεδρος Μοράλες, το μεγαλύτερο συνδικάτο και ο πληθυσμός συσπειρώθηκαν γύρω από τον πρόεδρο Λουίς Άρτσε. 

Σε τέτοιο βαθμό που οι πολίτες βγήκαν στους δρόμους κοντά στο προεδρικό μέγαρο για να αντιταχθούν στο πραξικόπημα.

Το γεγονός ότι οι ΗΠΑ δεν καταδίκασαν το πραξικόπημα, αλλά αντίθετα βγήκαν με τις λέξεις "ηρεμία και μετριοπάθεια" κι αυτό λέει πολλά. Όπως και η φράση "παρακολουθούμε στενά την κατάσταση". Οπως λέει πολλά το γεγονός ότι το πραξικόπημα αυτό έρχεται μετά τη συνάντηση Άρτσε και Πούτιν στο οικονομικό φόρουμ της Αγίας Πετρούπολης και αφού είχε δηλώσει δημοσίως ότι ήθελε να ενταχθεί στους Brics.

Για την ιστορία, υπάρχει πολύ, μα πολύ λίθιο στη Βολιβία και ο Άρτσε μίλησε γι' αυτό τόσο στη διμερή του συνάντηση με τον Πούτιν όσο και με Ρώσους επιχειρηματίες που ενδιαφέρονται να επενδύσουν στη Βολιβία. Σε κάθε περίπτωση, η εμβληματική εικόνα είναι αυτή, όπου ο πρόεδρος Λουίς Άρτσε βγαίνει από το προεδρικό μέγαρο και αντιμετωπίζει με θάρρος τον στρατηγό Zuñiga, τον οργανωτή του πραξικοπήματος, πρόσωπο με πρόσωπο. Στη συνέχεια, οι πραξικοπηματίες τα μάζεψαν και επέστρεψαν από εκεί που ήρθαν.

Ακόμη και ο Zuñiga, σύμφωνα με τη δήλωση του Άρτσε στη συνέντευξη Τύπου, συνελήφθη από τον ίδιο του τον στρατό. Κάποιος πρέπει να αρχίσει να χωνεύει ότι η Νότια Αμερική δεν είναι πλέον αυτό που ήταν στις δεκαετίες του '70 και του '80, όπου είχαμε το 99% των πραξικοπημάτων. Και προφανώς η Νότια Αμερική δεν είναι πλέον η "αυλή" κάποιου εγκληματία που οργανώνει και χρηματοδοτεί πραξικοπήματα από πρεσβείες με τις οδηγίες της μητρικής εταιρείας. Ο κόσμος έχει αλλάξει. Ξεπεράστε το. Εγκληματίες!

Ο Λαός Ενωμένος Δεν Θα Ηττηθεί Ποτέ! " 



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο νέος Γερμανικός Νόμος που απαιτεί από τους μετανάστες που θέλουν να γίνουν  Γερμανοί πολίτες να δηλώνουν το δικαίωμα ύπαρξης του Ισραήλ, απηχεί το πνεύμα της Διακήρυξης Μπάλφουρ του 1917. Υποστηρίζει το δικαίωμα των Εβραίων να έχουν δική τους εθνική πατρίδα στη γη ενός άλλου λαού.

Πραγματικά πιστεύω ότι η Βαυαρία θα μπορούσε να είναι μια υπέροχη τοποθεσία....



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πραξικόπημα στην πίσω αυλή; Όχι πια, ξεπουπουλιασμένε καραφλαετέ. 

Νέα εποχή, νέα ήθη.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σαν φοιτητες, στην έξαψη των αντιπσραθεσεων, τραγουδουσαμε " όσο ο Μπανιας και να χτυπιέται, πάλι η Αυγή δε θα πουλιέται"...

Φυσικα ηταν τεράστιο λάθος η ειρωνεία για έναν σεμνό αγωνιστή όπως ο Γιάννης Μπανιας, πιστό ως το τέλος στις ιδέες του που τον πολέμησαν περισσότερο από όλους οι " πρόθυμοι για όλα ανανεωτές" του Κυρκου. Από κει και πέρα:

- ας ξεκαθαρίσουμε πως η Αυγή ΜΕΤΑ την μεταπολίτευση, δεν έχει σχέση με την προδικτατορικη Αυγη, καλώς ή κακώς. Είναι λαθροχειρια ( να μην πούμε τίποτε αλλο) να βάζουν φωτογραφίες του 1952 με τον Πλουμπιδη να κρατά την Αυγή, λίγο πριν τον εκτελέσουν. Αρχικά πείτε του Στεφάνου ποιος είναι αυτός ο Πλουμπιδης, τον μπερδεύει...



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σύρος τζιχαντιστής από αυτούς που πολέμησε ο Άσαντ αλλά υποστήριξε η ΕΕ δολοφόνησε 20χρονο Έλληνα ομογενή της Γερμανίας τον Φίλιππο γιατί φορούσε Σταυρό!!

27/06/2024

Σύρος τζιχαντιστής από αυτούς που πολέμησε ο Άσαντ αλλά υποστήριξε η ΕΕ δολοφόνησε 20χρονο Έλληνα ομογενή της Γερμανίας τον Φίλιππο γιατί φορούσε Σταυρό!!

Σύρος τζιχαντιστής από αυτούς που πολέμησε ο Άσαντ αλλά υποστήριξε η ΕΕ δολοφόνησε 18χρονο Έλληνα της Γερμανίας γιατί φορούσε Σταυρό!!

Ο 18χρονος που έχει συλληφθεί ως κυρίως υπεύθυνος για τον ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου ενός 20χρονου ομογενούς στη Γερμανία, είναι πρόσφυγας από τη Συρία ή παιδί προσφύγων από τη συγκεκριμένη χώρα. Σύμφωνα με γερμανικά μέσα οι γονείς και πιθανόν το ίδιο το 18χρονο αγόρι είχαν μάλλον εμπλοκή με το Ισλαμικό Κράτος πάντως και δεν ήταν οι συνήθεις πρόσφυγες πολέμου. Επισήμως η αστυνομία αναφέρει απλώς ότι ο 18χρονος έχει ποινικό μητρώο.

Η μητέρα του Φίλιππου, που είναι Γερμανίδα, είναι απαρηγόρητη. Λίγα λεπτά πριν σκοτώσουν το παιδί της, είχε φωτογραφηθεί μαζί του στο σχολείο της κόρης της και στη φωτογραφία φαίνεται ο μεγάλος σταυρός που φοράει, πάνω από τη γραβάτα του. Συγγενής του είπε στον Alpha ότι ήταν στην ουσία τρομοκρατική και ρατσιστική επίθεση λόγω του σταυρού, όμως η αστυνομία δεν αναφέρει πουθενά τα κίνητρα των δραστών, να χτυπήσουν δύο άγνωστά τους αγόρια με τόσο μένος.

Υπενθυμίζεται ότι ο άτυχος Φίλιππος Τσάνης, παιδί μεταναστών στη Γερμανία, είχε πάει στο σχολείο της αδελφής του που αποφοιτούσε από το λύκειο και εν συνεχεία με τον καλύτερό του φίλο, και συμμαθητή της αδελφής του, ένα 19χρονο αγόρι, αποφάσισαν να πάνε σε κάποιο μπαράκι. Διασχίζοντας ένα πάρκο, λογομάχησαν για άγνωστο λόγο με μια παρέα δέκα ατόμων, κάποιοι από τους οποίους χτύπησαν και τον 19χρονο και τον 20χρονο, ενώ ένας ή δύο από αυτούς, εστιάσθηκαν στον άτυχο Φίλιππο που τον κλωτσούσαν στο κεφάλι.

Το άτυχο αγόρι ήταν κλινικά νεκρός από την πρώτη μέρα, αλλά τον κράτησαν τεχνητά στην ζωή για να οργανωθεί η δωρεά οργάνων, όπως είπε ο πατέρας του Δημήτρης Τσάνης.

Συντετριμμένος εμφανίζεται σε δηλώσεις του, ο πατέρας του 20χρονου Φίλιππου Τσάνη, ο οποίος ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου από ομάδα ατόμων στη Γερμανία.Ο πατέρας, μιλώντας στο MEGA, ανέφερε ότι, «εκείνη την ώρα πέρασε μία ομάδα, 10 άτομα τους είδανε και αμέσως χωρίς λόγο άρχισαν να τους δέρνουν. Ο γιος μου τους είπε παιδιά σταματήστε φύγετε, αφήστε μας στην ησυχία μας. Τον πλακώσανε στο ξύλο, εκείνη την ώρα και από τα 10 άτομα έτρωγε κλωτσιές στο κεφάλι».

«Τον χτύπησαν επειδή φορούσε σταυρό»

Συγγενής του ομογενή που έμενε στο Μίντεν και μίλησε στον Alpha νωρίτερα, είπε ότι, «τον χτύπησαν στο κεφάλι, έπεσε κάτω το παιδί λιπόθυμο και εκεί συνέχισαν να το χτυπάνε στο κεφάλι. Πήγε στο νοσοκομείο με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και διαπιστώθηκε πως ήταν κλινικά νεκρός».

Επίσης, ο ίδιος υποστήριξε πως «το πιο άρρωστο είναι ότι αυτά τα ανεβάζουν σε βίντεο και καμαρώνουν για αυτά που κάνουν. Όλα αυτά τα παιδιά φορούσαν σταυρό και ήταν Χριστιανοί. Πριν τον Φίλιππο έγιναν ξανά τέτοιες επιθέσεις, τρομοκρατικές τις λέμε εδώ στη Γερμανία. Πριν τον Φίλιππο είχαν σκοτώσει έναν 26χρονο, επίσης όπως και έναν αστυνομικό».

Το ίδιο Μέσο, μεταξύ άλλων, πρόβαλε μια συγκλονιστική φωτογραφία του νεαρού από το νοσοκομείο, όπου φαίνεται να νοσηλεύεται σε άσχημη κατάσταση, μετά τα χτυπήματα που δέχτηκε.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



O συριακός στρατός κατέρριψε αμερικανικό μη επανδρωμένο αεροσκάφος MQ-1C Grey Eagle!!

27/06/2024

O συριακός στρατός κατέρριψε αμερικανικό μη επανδρωμένο αεροσκάφος MQ-1C Grey Eagle!!

O συριακός στρατός κατέρριψε ένα αμερικανικό μη επανδρωμένο αεροσκάφος MQ-1C Grey Eagle που εισήλθε παράνομα στον εναέριο χώρο της Συρίας. Καταρρίφθηκε στην Ανατολική Συρία. Κοστίζει 70-80 εκατομμύρια δολάρια. Η Συρία ανεβαίνει… οι ουρανοί της είναι δικοί της..

Η συριακή αεράμυνα κατέρριψε ένα αμερικανικό μη επανδρωμένο αεροσκάφος MQ-1C στην ύπαιθρο της Deir Ezzor κοντά στο Al-Busayrah χθες το βράδυ. Η τοποθεσία όπου κατέπεσε είναι λίγα χιλιόμετρα ΒΑ του Mayadin στην έρημο DeirEzzor.

Η εξέλιξη αυτή επέρχεται καθώς οι υπηρεσίες πληροφοριών των ΗΠΑ αναφέρουν ότι πλησιάζει ο πόλεμος μεταξύ του Ισραήλ και της Χεζμπολάχ σύμφωνα με το Politico.