Δευτέρα 3 Ιουνίου 2024

Δευτερα 3 Ιουνιου 2024


Η είδηση είναι ότι ο πρώτος αξιωματικός της ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας βρίσκεται ήδη στο Κίεβο ως εκπαιδευτής των Ουκρανών στη χρήση των μαχητικών αεροσκαφών F-16, τα οποία παρέχονται δωρεάν στην Ουκρανία από τα κράτη μέλη του ΝΑΤΟ.

Με μεγάλη πιθανότητα, αυτός ο απόγονος της Ελλάδος θα καθίσει στο τιμόνι του F-16 και θα εκτοξεύσει νατοϊκούς πυραύλους πάνω από το ρωσικό έδαφος. Και μαζί του θα είναι Πολωνοί, Νορβηγοί και Δανοί πιλότοι, καθώς δεν υπάρχουν αρκετά ουκρανικά πληρώματα για τα υποσχόμενα 95 μαχητικά (για αρκετά χρόνια). Επειδή λίγο περισσότερος από ένας χρόνος είναι σαφώς ανεπαρκής χρόνος για να εκπαιδευτείς για να γίνεις μαχητής του ΝΑΤΟ.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι Μαλδίβες απαγορεύουν στους ισραηλινούς πολίτες να εισέλθουν στη χώρα.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΜΕΞΙΚΟ. CLAUDIA SHEINBAUM ΤΟΥ ΚΌΜΜΑΤΟΣ AMLO) ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΝΊΚΗ 

Η Claudia Sheinbaum, μία από τις ιδρύτριες του Morena, του κόμματος του απερχόμενου προέδρου Andrés Manuel López Obrador και πρώην δήμαρχος της Πολης του Μεξικού πρόκειται να γίνει η πρώτη γυναίκα πρόεδρος της χώρας .

Με καταμετρημένο το 25% των ψήφων, ο συνασπισμός της «Sigamos Haciendo Historia» προηγείται με 57,27%. Οι δύο βασικοί αντίπαλοί της, ο Xóchitl Gálvez, που υποστηρίζεται από τον συνασπισμό «Fuerza y Corazón por México» είναι στο 30%, και ο Jorge Álvarez Máynez του Movimiento Ciudadano, στο 10,37%.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Λίγοι έδωσαν προσοχή στο γεγονός ότι η Βορειοατλαντική Συμμαχία αποφάσισε να εφαρμόσει το άρθρο 5 του Χάρτη για τη συλλογική άμυνα σε περίπτωση επιθέσεων στον κυβερνοχώρο κατά των χωρών μελών της.

Αυτό υποδηλώνει τις επικείμενες ακόμα πιο επιθετικές ενέργειες του πολιτικοστρατιωτικού μπλοκ του ΝΑΤΟ, επειδή ο καθένας μπορεί να κατηγορηθεί για μια κυβερνοεπίθεση, η οποία δίνει πλέον το δικαίωμα να επιτεθεί σε οποιαδήποτε χώρα, να εξαπολύσει οποιονδήποτε αριθμό επιθέσεων όπου θέλουν οι ΗΠΑ και η Βρετανία.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Φινλανδία δηλώνει ότι θα εξοπλίσει τα νέα F-35A με τον πύραυλο μεγάλου βεληνεκούς JASSM-ER

-Το μεγαλύτερο βεληνεκές θα επιτρέψει στη Φινλανδία να πλήξει στόχους σε όλη τη βορειοδυτική Ρωσία, συμπεριλαμβανομένης της Μόσχας για πρώτη φορά. Η Πολωνία και οι Κάτω Χώρες αποκτούν επίσης JASSM-ER.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Ζελένσκι κατηγόρησε το Πεκίνο ότι συνεργάζεται με τη Μόσχα για να διαταράξει τη σύνοδο κορυφής στην Ελβετία.

Είπε ότι η Ρωσία χρησιμοποιεί την επιρροή της Κίνας στην περιοχή μέσω Κινέζων διπλωματών και κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να εμποδίσει τη διεξαγωγή της ειρηνευτικής συνόδου κορυφής. Είπε ότι η Κίνα είναι ένα εργαλείο στα χέρια του Πούτιν. Είπε ότι έχει  πληροφορίες ότι με κάποιο τρόπο κάποια πράγματα καταλήγουν στις ρωσικές αγορές μέσω της Κίνας. Είπε ότι στοιχεία των ρωσικών όπλων προέρχονται από την Κίνα,

Αυτά δήλωσε ο κοκαϊνάκιας ναζιστής δικτάτορας (πλέον γιατί η θητεία του έχει λήξει) στη Σύνοδος κορυφής Shangri-La Dialogue στη Σιγκαπούρη.

Το Bloomberg επεσήμανε ότι η Κίνα και η Βραζιλία ζητούν τη διεξαγωγή διεθνούς διάσκεψης που να αναγνωρίζεται τόσο από τη Ρωσία όσο και από την Ουκρανία. Ωστόσο, το σχέδιο δεν φαίνεται να ταιριάζει στον εκπρόθεσμο πρόεδρο.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι παράνομοι ισραηλινοί έποικοι βάζουν φωτιά σε χωράφια Παλαιστινίων καίγοντας την συγκομιδή στα περίχωρα της Ντούμα νοτιοανατολικά της Ναμπλούς και στο χωριό Al Mughayyir στη Ραμάλα.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο πρώην επικεφαλής του Εθνικού Ινστιτούτου αλλεργικών και μολυσματικών ασθενειών των Ηνωμένων Πολιτειών Αντονι Φάουτσι παραδέχτηκε ότι "εφευρέθηκαν" οι κανόνες Covid, συμπεριλαμβανομένης της κοινωνικής απόστασης 1,8 μέτρων και της επιβολής να φορούν μάσκες τα παιδιά.

Οι δικοί μας "ειδικοί" και "επιστήμονες", που έβαζαν τα φίμωτρα στους πολίτες, πόσο "ειδικοί" ήταν για να μην το αποτρέψουν; 

Αλλά ξέχασα!

Οι ίδιοι κατεβαίνουν σήμερα με τα ξεφτιλισμένα κόμματα, που υιοθέτησαν όλο το αφήγημα του κόβιντ, ως υποψήφιοι Ευρωβουλευτές, για 25.000 μισθό.

Επιστήμη εναντίον της ανθρωπότητας!

Και κάποιοι μας αποκαλούν ακόμη "ψεκασμένους"!

Σχολιο.- Ολα τα στοιχεία που αναφέρονται στην απολογία του Φάουτσι στους Ρεπουμπλικανούς των ΗΠΑ και παραθέτει η "Mail on Line" μου απαγορεύει το φ/β να τα ποστάρω, γιατί "παραβιάζουν τους όρους της κοινότητας".

Σχολιο.- ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ !! και ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ ΤΙΜΩΡΩ !!!



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι Μαλδίβες απαγόρευσαν την είσοδο στην χώρα, Ισραηλινών πολιτών.

Παράλληλα, ανακοίνωσαν ότι οι Ισραηλινοί, που βρίσκονται στην χώρα, θα πρέπει να την εγκαταλείψουν, μέσα σε 12 ώρες, αλλιώς θα συλληφθούν.

Αυτό χρειάζεται σε γενοκτόνους!

Σχολιο.- Εμείς κάνουμε μαζί τους συνεχείς ασκήσεις νότια της Κρήτης σε όλα τα επίπεδα!!!

Σχολιο.- και Καλαματα πετανε τα πολεμικα τους. και οι πρακτορες της mossad κανουν παρτι στην μπανανια μας.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Παραπλανητική ενημέρωση για να μας καθησυχάσουν.

Από τον COVID και μετά, ψεκάζουν συστηματικά τα αστικά κέντρα και πλέον δεν μπορούμε να δούμε ουρανό. Δεν μπορούμε να ξέρουμε τί ψεκάζουν. Ο Μπιλ Γκεϊτς, πάντως δηλώνει ανοιχτά πως ψεκάζουν για να εμποδίσουν την ηλιακή ακτινοβολία και την δήθεν ανθρωπογενή υπερθέρμανση του πλανήτη από το CO2.

Τελικά μας ψεκάζουν, δεν είναι συνωμοσία!



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΟΙ ΠΑΡΑΔΟΧΕΣ ΤΟΥ ΦΑΟΥΤΣΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΟΡΤΗΣ

Σε μαρτυρία του ενώπιον της Επιτροπής της Βουλής των Αντιπροσώπων για την Πανδημία του Κορωνοϊού, ο Φάουτσι παραδέχτηκε πως οι κανόνες για την απόσταση των δύο μέτρων «εμφανίστηκαν ξαφνικά» και πως δεν θυμάται την ύπαρξη μελετών που να υποστηρίζουν αυτή την οδηγία.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Δεν θυμάμαι, απλά εμφανίστηκε».

Οσον αφορά τη χρήση μάσκας για παιδιά, ο Δρ. Φάουτσι δήλωσε πως «δεν θυμάται» να έχει διαβάσει μελέτες που να υποστηρίζουν ότι η χρήση μάσκας από παιδιά θα εμπόδιζε τη μετάδοση του COVID.

Επιπλέον, παραδέχτηκε ότι δεν έχει ακολουθήσει καμία μελέτη μετά το γεγονός για τις επιπτώσεις της υποχρεωτικής χρήσης μάσκας στα παιδιά.

Οι επιπτώσεις των μέτρων αυτών στα παιδιά έχουν τεκμηριωθεί καλά, με μελέτες να δείχνουν αρνητικές συνέπειες στην εκπαίδευση και την κοινωνική τους ανάπτυξη.

Μια μελέτη του Εθνικού Ινστιτούτου Υγείας (NIH) ανέφερε ότι η χρήση μάσκας είχε «πολύ αρνητική» επίδραση στην εκμάθηση και την ανάπτυξη της γραφής των παιδιών.

Ο Δρ. Φάουτσι παραδέχτηκε επίσης ότι η θεωρία της διαρροής από εργαστήριο για την προέλευση του COVID είναι μια «πραγματική πιθανότητα».

Αυτή η παραδοχή έρχεται τέσσερα χρόνια μετά την υποστήριξη του για την δημοσίευση ενός εγγράφου που αμφισβητούσε αυτή τη θεωρία.

Οι αποκαλύψεις αυτές αναμένεται να προκαλέσουν περαιτέρω ερωτήματα και κριτική για την επιστημονική προσέγγιση και τις αποφάσεις που ελήφθησαν κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Ο Φάουτσι θα βρεθεί ενώπιον της επιτροπής και πάλι στις 3 Ιουνίου για περαιτέρω εξηγήσεις και διευκρινίσεις.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πως το Ισραήλ εφάρμοσε την ευγονική στο πρόσφατο παρελθόν!

29/5/2021

Μια αληθινή ιστορία από το 2010 που επανεμφανίστηκε και οι απολογητές του Τελ Αβίβ τη διαψεύδουν – Αυτό είναι το πρώτο ρεπορτάζ του Τζόναθαν Κουκ.

Η υπόθεση της υποχρεωτικής και χωρίς καμία ενημέρωση στείρωσης γυναικών εβραϊκής καταγωγής από την Αιθιοπία που έφταναν ως μετανάστριες στο Ισραήλ, αποκαλύφθηκε το 2013 και ανάγκασε τελικά το κράτος του Τελ Αβίβ να παραδεχτεί ότι υπέβαλε τις γυναίκες σε αυτή την πρακτική.

Έντεκα χρόνια μετά, η σοκαριστική υπόθεση επανεμφανίστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με αφορμή την πρόσφατη 11ήμερη ανάφλεξη στα σύνορα Ισραήλ-Γάζας και την απόφαση του Συμβουλίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΟΗΕ για διενέργεια διεθνούς έρευνας για παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων και εγκλήματα στη διάρκεια των ισραηλινών επιθέσεων.

Απολογητές του κράτους του Ισραήλ σπεύδουν σήμερα να διαψεύσουν τη ρατσιστική πρακτική της στείρωσης των γυναικών της Αιθιοπίας, αλλά ο δημοσιογράφος Τζόναθαν Κουκ ως ο πρώτος που το 2010 έφερε αυτή τη σκανδαλώδη πρακτική στη δημοσιότητα, ξεκαθαρίζει ότι δεν υπάρχει ίχνος ψέματος στην υπόθεση. “Ήμουν ένας από τους πρώτους που κατέγραψαν τι συνέβαινε το 2010. Χρειάστηκαν να περάσουν τρία χρόνια από το 2010 για να δημοσιευτεί το ρεπορτάζ. Αυτή είναι η αρχική καταγραφή μου”, γράφει ο βραβευμένος δημοσιογράφος σε ανάρτηση του στο Facebook.

Παραθέτουμε το ρεπορτάζ του Τζόναθαν Κοουκ με τον τίτλο:

“Η ρατσιστική μεταχείριση του Ισραήλ στους Αιθίοπες”, δημοσιεύτηκε από την εφημερίδα “The National” στις 6 Ιανουαρίου του 2010.

Υγειονομικοί αξιωματούχοι στο Ισραήλ υποχρεώνουν πολλές γυναίκες μετανάστριες από την Αιθιοπία να δεχθούν ενέσιμο αντισυλληπτικό φάρμακο μακράς διάρκειας, χωρίς να έχουν καταλάβει τις επιπτώσεις του ή να γνωρίζουν τις παρενέργειές του. Οργανώσεις για τα δικαιώματα των γυναικών στο Ισραήλ καταγγέλλουν ότι πρόκειται για ρατσιστική πρακτική με μοναδικό στόχο να μειωθεί ο αριθμός των γεννήσεων μαύρων βρεφών στη χώρα.

Το αντισυλληπτικό, γνωστό ως Depo Provera, χορηγείται σε ενέσιμη μορφή κάθε τρεις μήνες. Από πολλούς γιατρούς σε όλο τον κόσμο το σκεύασμα είναι η ύστατη επιλογή αντισύλληψης καθώς θεωρείται υπεύθυνο για μια σειρά από μακράς διάρκειας παρενέργειες, ακόμα και για μόνιμη στείρωση σε πολλές περιπτώσεις. Γενικότερα, το φάρμακο θεωρείται ότι έχει “ντροπιαστική ιστορία”.

Κι όμως σύμφωνα με μία έκθεση, η οποία δόθηκε στη δημοσιότητα την περασμένη εβδομάδα, παρατηρείται ραγδαία αύξηση της συνταγογράφησης του εν λόγω φαρμάκου από γιατρούς στο Ισραήλ. Η πλειοψηφία των συνταγών για το σκεύασμα Depra-Provera που είχαν γράψει Ισραηλινοί  γιατροί, (το 57%) αφορούσαν σε γυναίκες από την Αιθιοπία παρόλο που αντιστοιχούν σε ποσοστό μικρότερο του 2% του συνολικού πληθυσμού του γυναικείου πληθυσμού του Ισραήλ.

Περίπου 90.000 Αιθίοπες εβραϊκής καταγωγής έχουν μεταναστεύσει στο Ισραήλ από τη δεκαετία του ’80 βάσει του Νόμου της Επιστροφής που δίνει στους Εβραίους και τους απογόνους τους αυτόματα δικαιώματα όσον αφορά την παραμονή και την ισραηλινή υπηκοότητα. Ωστόσο, η εβραϊκότητα των Αιθιόπων αμφισβητήθηκε από την πρώτη στιγμή από πολλούς ραβίνους με επιρροή αλλά και από απλούς πολίτες του Ισραήλ.

Οι Αιθίοπες αν και εβραϊκής καταγωγής αντιμετωπίζονται ρατσιστικά και ως παρίες όταν ψάχνουν για δουλειά, διαμονή και παιδεία. Πρόφατα αποκαλύφθηκε ότι το αίμα που δίνουν σε αιμοδοσίες, οι υγειονομικές υπηρεσίες του Ισραήλ το πετούν. Πολλοί Αιθίοπες Εβραίοι μετανάστες είχαν υποχρεωθεί να παραμείνουν επί μεγάλο χρονικό διάστημα σε “κέντρα προσαρμογής” για να μάθουν τις ισραηλινές συνήθειες.

Αν οι γυναίκες από την Αιθιοπία δεν “εμβολιάζονταν” με το αντισυλληπτικό φάρμακο Depo-Provera, “δεν θα τους επιτρεπόταν η είσοδός τους στη χώρα”. Αξίζει να σημειωθεί πως το εν λόγω ενέσιμο σκεύασμα, χρησιμοποιήθηκε πειραματικά σε 13.000 γυναίκες στην πολιτεία της Τζόρτζια στις ΗΠΑ την περίοδο 1967 ως 1978. Οι μισές από τις γυναίκες εκείνες ήταν μαύρες. Χωρίς να έχουν αποκαλυφθεί ακριβή στοιχεία, “πολλές από τις γυναίκες εκείνες είχαν αρρωστήσει και μερικές είχαν πεθάνει”.

“Αυτό γίνεται για να μειωθεί ο αριθμός των γεννήσεων σε μια κοινότητα μαύρων και ως επι το πλείστον φτωχών”, τονίζει η Χέντβα Εγιάλ, συγγραφέας έκθεσης για τη φεμινιστική οργάνωση “Από Γυναίκα σε Γυναίκα” με έδρα τη Χάιφα, στο βόρειο Ισραήλ. “Η αλήθεια που κανείς δεν θέλει να παραδεχτεί και να μιλήσει για αυτήν είναι ότι η πολιτική του κράτους Ισραήλ αποδέχεται ως απογόνους του έθνους μόνο λευκά και Ασκενάζι μωρά”, σημειώνει η Χέντβα Εγιάλ.

Οι γυναικείες οργανώσεις του Ισραήλ είχαν υποπτευθεί τι συμβαίνει με τη χορήγηση του Depo Provera από το 2008, όταν πρώτη η Ραχήλ Μανγκόλι, διευθύντρια κέντρου φροντίδας για 120 παιδιά από την Αιθιοπία σε προάστιο του Τελ Αβίβ, παρατήρησε ότι είχε λάβει μόνο ένα νέο παιδί για να φροντίσει τα τελευταία τρία χρόνια. “Μου φάνηκε αν μη τι άλλο παράξενο ότι άρχισα να δωρίζω μωρουδιακά γιατί δεν υπήρχε ούτε ένα μωρό στην κοινότητα που είχα αναλάβει να φροντίζω”, είπε η Ραχήλ Μανγκόλι. Τότε η Μανγκόλι επισκέφτηκε μια τοπική κλινική, η οποία εξυπηρετούσε 55 οικογένειες από την Αιθιοπία του προαστίου Μπνέι Μπρακ του Τελ Αβίβ.

Συνομιλώντας με τον διευθυντή της κλινικής συνειδητοποίησε ότι είχε εντολή να χορηγεί το ενέσιμο Depo Provera σε όλες τις γυναίκες που βρίσκονταν σε αναπαραγωγική ηλικία.  Αυτό που δεν αποκάλυψε ο διευθυντής ήταν το ποιος έδωσε την εντολή-οδηγία γι’ αυτήν την πρακτική. Η Ραχήλ Μανγκόλι, όμως, μίλησε με τις νεαρές γυναίκες από την Αιθιοπία και έμαθε τα εξής: “Κανείς, μα κανείς δεν είχε πει κάτι σε αυτές τις νέες γυναίκες για τις εναλλακτικές μεθόδους αντισύλληψης ή για τις παρενέργειες του φαρμάκου που λάμβαναν”. Κανείς επίσης δεν τις έδωσε σημασία όταν παραπονούνταν για συμπτώματα όπως κόπωση, ναυτία, πονοκέφαλοι, κοιλόπονοι, απώλεια σεξουαλικής επιθυμίας και αίσθηση καψίματος.

Το Depo Provera είναι γνωστό ότι μειώνει την πυκνότητα των οστών, ειδικά στις γυναίκες με ανοιχτόχρωμο δέρμα, το οποίο μπορεί να οδηγήσει σε οστεοπόρωση. Οι  γιατροί ανησυχούν ότι είναι δύσκολο ή αδύνατο να βοηθήσουν τις γυναίκες που εμφανίζουν σοβαρές παρενέργειες επειδή το φάρμακο βρίσκεται στο σύστημά τους για μήνες μετά την ένεση.

Όταν το 2008 ο τότε υπουργός Υγείας του Ισραήλ, Γιακόβ Μπεν Γεζρί, ρωτήθηκε για το Depo Provera είπε ότι η χρήση του φαρμάκου σε μεγάλες ποσότητες στην αιθιοπική κοινότητα έχει να κάνει με τις πολιτιστικές προτιμήσεις των γυναικών. Δηλαδή ότι προτιμούν τα εμβόλια από τα χάπια Ωστόσο, στοιχεία του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας λένε κάτι το διαφορετικό. Τα τρία τέτραρτα των γυναικών στην Αιθιοπία χρησιμοποιούν το χάπι ως αντισυλληπτικό.

Ο Γιαλί Χασίς, ερευνητής στο Πανεπιστήμιο της Χάιφα, δήλωσε ότι οι απόπειρες περιορισμού της γονιμότητας των γυναικών της Αιθιοπίας αντικατοπτρίζουν πρακτικές που χρησιμοποιούνταν εναντίον γυναικών εβραϊκής καταγωγής που μετανάστευσαν στο Ισραήλ από αραβικές χώρες όπως το Ιράκ, η Υεμένη και το Μαρόκο στα πρώτα χρόνια του Κράτους του Ισραήλ, στις δεκαετίες του 1950 και του 1960.

Τέλος, ο Τζόναθαν Κουκ σημειώνει στο άρθρο του ότι το σκεύασμα Depo Provera συνδέεται και με τη Νότια Αφρική και το καθεστώς του απαρτχάιντ που το προσέφερε στις Αφρικανές γυναίκες της χώρας για να διασφαλίσει τη λευκή καθαρότητα του έθνους του στο μέλλον. Τυχαίο;



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΝΑ Η ΕΞΗΓΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΚΟΒΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ, ΜΠΗΚΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΕΧΝΗΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ!!!... ΑΚΑΤΑΝΙΚΗΤΗ ΠΡΟΟΔΟΣ ΠΑΝΤΟΥ!!!...



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το ΝΑΤΟ εκκίνησε τη διαδικασία της άτυπης διήμερης συνεδρίασής του, με τους υπουργούς Εξωτερικών του να διαβουλεύονται τόσο επί του θέματος της χρήσης ή όχι των δυτικών όπλων εναντίον στόχων εντός Ρωσίας όσο όμως και για την περαιτέρω τροφοδοσία του Κιέβου με όπλα και πυρομαχικά, κυρίως με συστήματα αντιαεροπορικής άμυνας, την ώρα που βρίσκεται σε εξέλιξη η μεγάλη ρωσική επίθεση στην περιοχή του Χαρκόβου. Από τη μία, λοιπόν, η Γαλλία αναμένεται να εγείρει το θέμα στη σύνοδο της Πράγας, με την ελπίδα ότι θα αλλάξει τη γνώμη των πιο διστακτικών συμμάχων, ειδικά της Γερμανίας, της Ιταλίας και των ΗΠΑ. Η Ουάσινγκτον δεν κρύβει πως μια τέτοια κίνηση θα μπορούσε να προκαλέσει μια απευθείας αναμέτρηση με τη Μόσχα, με αποτέλεσμα να πυροδοτηθούν ανεξέλεγκτες εξελίξεις.

Προσώρας, κι ενώ το φάντασμα ενός πολέμου παγκόσμιων διαστάσεων πλανάται πάνω από τη διεθνή σκακιέρα, η Μόσχα τηρεί στάση αναμονής. Το Κρεμλίνο κατηγόρησε ξανά χθες το ΝΑΤΟ ότι «ενθαρρύνει» την Ουκρανία να παρατείνει τη σύγκρουση. «Οι χώρες-μέλη του ΝΑΤΟ, κυρίως οι Ηνωμένες Πολιτείες και άλλες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, άρχισαν έναν νέο κύκλο κλιμάκωσης» κατήγγειλε ο εκπρόσωπος της ρωσικής προεδρίας Ντμίτρι Πεσκόφ. «Το κάνουν εσκεμμένα. Ακούμε πολλές πολεμοχαρείς δηλώσεις» σημείωσε, ενώ πρόσθεσε: «Ολο αυτό θα έχει φυσικά και αναπόφευκτα συνέπειες και θα είναι σε βάρος των συμφερόντων των χωρών εκείνων οι οποίες έχουν πάρει τον δρόμο της κλιμάκωσης». "



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πως η κυβέρνηση της ΝΔ, δέχεται στα κρυφά χιλιάδες παράνομους αλλοδαπούς από χώρες που αντιμετωπίζουν προβλήματα με την μετανάστευση!

2/6/2024

Οι Αμερικανοί είναι εξοργισμένοι απο την εισβολή εκατομμυρίων παράνομων αλλοδαπών στο αμερικανικό έδαφος και με το πως αντιμετωπίζει το ζήτημα η κυβέρνηση Μπάιντεν. Γιαυτό και η κυβέρνηση Μητσοτάκη που έχει καταντήσει την χώρα.. προς εκμετάλλευση (για να μη το πούμε αλλιώς), των ευρωπαϊκων χωρών και των ΗΠΑ, θα δεχθεί χιλιάδες παράνομους μετανάστες και απο την Αμερική.

Όπως αναφέρεται στο δελτίο του CBS, υπάρχουν τέσσερα κέντρα συγκέντρωσης των παράνομων αλλοδαπών, στην Κολομβία, στην Γουατεμάλα, στο Εκουαδόρ και την Κόστα Ρίκα, όπου και θα γίνεται η «διαλογή» και θα αποφασίζεται ποιοι θα έρθουν στην Ελλάδα και ποιοι θα πάνε στην Ιταλία.

Δηλαδή κάποιοι θα αποφασίζουν ποιοι θα έρχονται στη χώρα σας, που είναι για πάσα χρήση… χωρις να ρωτήσουν κανέναν.

Το CBS, λέει ξεκάθαρα πως σκοπός αυτής πρωτοβουλίας είναι «να απομακρυνθούν όσο γίνεται περισσότεροι αλλοδαποί από τις ΗΠΑ» για να καταλαγιάσουν οι αντιδράσεις!

Τι είδους μετανάστες θα ναι αυτοί;

Η μεταφορά χιλιάδων παράνομων μεταναστών αφορά κυρίως τα μεξικανικά καρτέλ ναρκωτικών κάποιοι των οποίων είναι ιδιαίτερα σκληροί εγληματίες που εγκαταλείπουν την χώρα τους γιαυτό το λόγο, που είναι σχεδόν βέβαιο πως αν έρθουν στην Ελλάδα θα συνεχίσουν την εγκληματική τους δράση, ως συμμορίες και επαγγελματίες εκτελεστές!

Η εισροή των μεταναστών απο τα μεξικανικά καρτέλ κάνουν λαθρεμπόριο αμερικανικών όπλων τελευταίας τεχνολογίας. Αλλά αυτό που σπάνια συζητιέται, μοιάζει με την Επιχείρηση Fast and Furious από την εποχή του Ομπάμα. Ότι τα όπλα των μεξικάνικων καρτέλ ναρκωτικών, εξοπλίζονται από την ίδια την κυβέρνηση των ΗΠΑ!

Όπως έχουν τονίσει πολλές φορές οι νότιες πολιτείες, γίνεται μεταφορά ναρκωτικών τελευταίας γενιάς. Η κυβερνήτης της Βιρτζίνια είχε δηλώσει χαρακτηριστικά: Πρέπει να σταματήσουμε τη ροή των ναρκωτικών και της φαιντανύλης, να σώσουμε τις ζωές των παιδιών μας και να εξασφαλίσουμε τα νότια σύνορά μας.

Γιατί μαθαίνουμε τα νέα απο ξένα ΜΜΕ;

Καταρχάς να πούμε πως το ζήτημα της παράνομης μετανάστευσης δεν ευνοεί την πολιτική κανενός κόμματος και γιαυτό το λόγο τα ΜΜΕ είναι λογικό να την κρύβουν. Το ότι δεν καταγγέλεται απο την αντιπολίτευση δεν είναι φυσικά επειδή δεν γνωρίζουν. Αλλά επειδή οι Έλληνες ψηφοφόροι είχαν την φαεινή ιδέα να τοποθετήσουν στην κυβέρνηση και στην αντιπολίτευση, φιλομεταναστευτικά κόμματα.

Θα ήταν οξύμωρο ο Σύριζα ή το Πασόκ να καταγγέλει την κυβέρνηση για τις συμφωνίες νομιμοποίησης παράνομων μεταναστών απο άλλες χώρες. Δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά που μαθαίνουμε τα σχέδια της κυβέρνησης για το μεταναστευτικό απο ξένα ΜΜΕ: Πέρυσι μάθαμε απο ρεπορτάζ Ισπανικής εφημερίδας πως: «Αυξήθηκε κατά 235% σε ένα χρόνο η εισροή παράνομων αλλοδαπών στην Ελλάδα»!

Να υπενθυμίσουμε πως η ελληνική κυβέρνηση έχει ήδη ανακοινώσει συμφωνίες με Αίγυπτο, Μπαγκλαντές και Πακιστάν με τις οποίες νομιμοποιεί την είσοδο πολλών χιλιάδων αλλοδαπών, υπό το πρόσχημα της έλλειψης «εργατών γης».



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Α. Σκέρτσος : «Τα ελληνικά εξαγώγιμα προϊόντα είναι υποδεέστερης ποιότητας για αυτό είναι φθηνότερα στα σούπερ μάρκετ του εξωτερικού»

Συκοφαντίες για να καλύψει τις «λεηλασίες» κατά του ελληνικού λαού από τις φιλικές προς την κυβέρνηση βιομηχανίες τροφίμων και τα σούπερ μάρκετ που στηρίζουν παραδοσιακά τη Νέα Δημοκρατία

01.06.2024 | 14:39

Σε αδιανόητα ψεύδη προχώρησε σε τηλεοπτική του παρουσία ο υπουργός Επικρατείας Άκης Σκέρτσος, ο οποίος συκοφάντησε τα ελληνικά προϊόντα που εξάγονται στο εξωτερικό καθώς ισχυρίστηκε ότι «είναι υποδεέστερης ποιότητας για αυτό είναι φθηνότερα»!

Φυσικά είναι μία προσπάθεια του υπουργού να καλύψει τις «λεηλασίες» κατά του ελληνικού λαού από τις φιλικές προς την κυβέρνηση βιομηχανίες τροφίμων και τα σούπερ μάρκετ που στηρίζουν παραδοσιακά τη Νέα Δημοκρατία.

Μάλιστα στις πρόσφατες εκλογές τα σούπερ μάρκετ ξεπέρασαν σε στήριξη και τους εφοπλιστές!

Όλοι γνωρίζουν ότι στο εξωτερικό διεξάγονται σκληροί ποιοτικοί έλεγχοι και ειδικότερα οι Γερμανοί τους οποίους αναφέρει ο Άκης Σκέρτσος, είναι οι πιο σκληροί εισαγωγείς.

Προφανώς, λέει ψέματα και συκοφαντεί και τα ελληνικά προϊόντα στην Γερμανία γιατί οι έλεγχοι είναι εξαιρετικά ανώτερης ποιότητας.

Στο εξωτερικό πηγαίνουν πάντα  τα καλύτερα προϊόντα.

Για του λόγου το αληθές θα δώσουμε το παρακάτω παράδειγμα:

Όταν η Ρωσία σταμάτησε να αγοράζει αγροτικά προϊόντα από την Ελλάδα λόγω των κυρώσεων που είχαν επιβληθεί το 2014 μετά την ενσωμάτωση της Κριμαίας στην ρωσική επικράτεια, η ελληνική αγορά για πρώτη φορά κατανάλωσε ωραία φρούτα καθώς το 80%  από αυτά, εξάγονταν στην Ρωσία.

Έτσι λοιπόν είτε μιλάμε για αγροτικά προϊόντα είτε για προπαρασκευασμένα, αυτά που εξάγονται στο εξωτερικό είναι πάντα καλύτερα από αυτά που μένουν στην εσωτερική αγορά.

Με τις δηλώσεις αυτές ο υπουργός Επικρατείας συκοφαντεί και την ποιότητα των ελληνικών προϊόντων και κάνει ζημιά και στις εξαγωγές που είναι καίριες για την ελληνική οικονομία και για να παρουσιάζονται πρωτογενή πλεονάσματα.


Σχολιο.- Τι είπε πάλι ο μαλακας

Σχολιο.- Τι λέει ρε ,το ηλίθιο!!!

Σχολιο.- Τι λέει ο άνθρωπος, είναι καλά, επικοινωνεί; Τι ψηφίσατε ρε μαλάκες.

Σχολιο.- 3Α , Ανίκανοι - Άχρηστοι – Άθλιοι

Σχολιο.- Κάποιος να τους μαζέψει , ρε παιδια

Σχολιο.- Έχει η μάνα σου άλλο έξυπνο παιδί σαν και εσένα???

Σχολιο.- Τι έξυπνοι που είμαστε τους δίνουμε τη σκαρταδουρα. Τι λένε ρε ....

Σχολιο.- Πόσα κιλά ηλίθιος μπορεί να είσαι;

Σχολιο.- Πόσα κιλά μακάκας είσαι!!! Κι εσύ και οι όμοιοί σου!!! ΑΛΗΤΗ / ΑΛΗΤΕΣ!!! ΚΛΕΦΤΕΣ!!!!

Σχολιο.- Καλά είναι ηλίθιος ο άνθρωπος !

Από την μεγάλη των Αρίστων σχολή κ αυτός !

Ρε ούστ από εδώ !



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δώδεκα χώρες του ΝΑΤΟ ,ανάμεσα τους κάποιες πολύ ισχυρές πολιτικά και οικονομικά,ηγετικές του ΝΑΤΟ, ( Βρετανία, Γαλλία, Γερμανία) έχουν δηλώσει ότι θέλουν να χρησιμοποιηθούν τα όπλα τους κατά στόχων στο εσωτερικό της Ρωσίας- πιθανόν σε όλη της την επικρατεια .Οι ΗΠΑ δώσανε κι αυτές την άδεια. Φυσικά οι ουκρανοναζί και μέχρι τώρα χτυπάγανε με δυτικούς πυραύλους και χωρίς άδεια. Απλώς τώρα θα επιχειρήσουνε να χτυπήσουν με πυραύλους τη Μόσχα και το Λενινγκραντ (Αγία Πετρούπολη).  Τα πράγματα φαίνονται να είναι πολύ σοβαρά.

Προφανώς, δεν εμπιστεύονται και πολύ το πεζικό του ΝΑΤΟ για να τα βγάλει πέρα στην Ουκρανία με τον ρωσικό στρατό.

Είναι να γελάς η να κλαίς με τα ελληνικά κόμματα : επτά μέρες προ των ευρωεκλογών η πιθανότητα ,κατά αρκετούς αναλυτές μεγάλη, ενός παγκόσμιου πολέμου και η ανάγκη για αντιπολεμικό κίνημα η έστω για σοβαρές πρωτοβουλίες ειρήνευσης δεν υπάρχει ψηλά η και καθόλου στην ατζεντα των κομμάτων. Μας μιλάνε για ( ουσιαστικά τις ίδιες) πολιτικές σε έναν κόσμο που μπορεί να μην έχει και μέλλον.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Έκκληση του ΟΗΕ σε όλες τις χώρες να αναγνωρίσουν το κράτος της Παλαιστίνης

προϋπόθεση για βιώσιμη ειρήνη στην Παλαιστίνη και σε όλη τη Μέση Ανατολή



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Συγχαρητήρια Ra úl Castro, 93 ετών σήμερα!

Ένας από τους τελευταίους της ιστορικής γενιάς επαναστατικών ηγετών που πήραν μέρος στην επιδρομή του στρατώνα Μονκάδα το '53, στην απόβαση της Γκράνμα το '56 και στον θρίαμβο της Επανάστασης το '59.

Χρόνια πολλά Ra úl!


Κομαντάντε Ραούλ Κάστρο Ρους ~ 93 ετών

Nα τα χιλιάσει !

Να στοιχειώνει τους εφιάλτες τους !



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πορεία αυτοκινήτων σε ένδειξη αλληλεγγύης προς την Παλαιστίνη και τη Γάζα αναστατώνει το διεθνές αεροδρόμιο Χάρτσφιλντ-Τζάκσον Ατλάντα αυτή τη στιγμή (12:33 3.6.2024)



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Με την Ριζοσπαστική Αριστερά στον τίτλο 

Σημαντικό νέο στην επικαιρότητα.Ο σύντροφος Κασσελακης πετάχτηκε ,λέει, στα γρήγορα από τις Σπέτσες στην Ύδρα για εφοπλιστικο πάρτυ. Ο συγκλονιστικός τίτλος της είδησης " Φωτιά στα σαββατόβραδα".

Κάτσε,λοιπόν, εσύ με τα 400 ευρώ μικτό μηνιαίο μισθό,να τους ψηφίζεις με αντάλλαγμα τα pass και το καθημερινό ποδόσφαιρο.Σου φταίει κανείς; Σε κάλεσαν ποτέ σε εφοπλιστικό πάρτυ; έχεις βραδυνό ένδυμα;

Σχολιο.- Όχι πως είναι το σημαντικότερο θέμα, αλλά γιατί δεν αλλάζουν τον τίτλο του κόμματος? Ούτε Συνασπισμός (κομμάτων κλπ) είναι πια, ούτε Αριστερά (και μάλιστα Ριζοσπαστική). Δεν νομίζω πως θα 'χαν αντίρρηση ούτε τα στελέχη, ούτε τα μέλη του κόμματος (κρίνοντας απ' το ποιοι έχουν παραμείνει στο κόμμα).



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Ιστορία επαναλαμβάνεται.

4ο Ράιχ...



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Θριαμβευτική νίκη της Κλαούντια Σαϊνμπάουμ, που εκλέγεται πρόεδρος του Μεξικού, με ποσοστό που προσεγγίζει το 60%.

Η νίκη της Σαϊνμπάουμ, η οποία θα συνεχίσει την αντιιμπεριαλιστική πολιτική του προέδρου Ομπραδόρ, συνιστά και συντριπτική ήττα των ΗΠΑ, που εκφράστηκε με τον εκλογικό καταποντισμό της φιλελέρας υποψήφιας Ζόσικλ Γκάλβεζ, με μόλις 27%. 

Πόσο μακρινοί φαντάζουν οι καιροί που οι Αμερικάνοι επέβαλλαν την κυριαρχία τους στη Λατινική Αμερική με στρατιωτικές χούντες!

Πόσο μακρινοί ακόμα και οι καιροί της Pax Americana, μετά τη διάλυση της ΕΣΣΔ!

Σχολιο.- Έχεις γενικά εικόνα τι συμβαίνει στο Μεξικό? Σε επίπεδο εξάρτησης από τις ΗΠΑ, οικονομία και εγκληματικοτητα?

Σχολιο.- Πρόκειται για μια κοινωνία με μεγάλες αντιθέσεις, φτώχεια και εγκληματικότητα. Πολύ δύσκολες καταστάσεις. Πάντως, έχουν γίνει πολύ μεγάλα βήματα απεξάρτησης από τις ΗΠΑ, με την ανάπτυξη σχέσεων με τις BRICS.

Σχολιο.- Παρά την εγκληματικότητα (που βρίσκεται στα ύψη, όπως πάντα, παρά την κάποια μείωση), ο -ως τώρα πρόεδρος- ΑΜΛΟ (έτσι των λένε όλοι, που να λες Αντρές Μανουέλ Λόπεζ Ομπραδόρ!) και το κόμμα του, Μορένα, απολαμβάνουν τεράστιας δημοφιλίας, λόγω της συνεπούς σοσιαλδημοκρατικής του πολιτικής (αύξηση μισθών, διεύρυνση εργασιακών & κοινωνικών δικαιωμάτων, κοινωνικά επιδόματα διαφόρων ειδών, δημόσια έργα και επενδύσεις κλπ). Ο ΑΜΛΟ δεν μπορούσε να επανεκλεγεί, βάσει συντάγματος, γι' αυτό κατέβηκε η Σάινμπάουμ.

Σοσιαλδημοκρατικός σχηματισμός είναι (ούτε καν τους φόρους στο κεφάλαιο δεν αύξησε), αλλά με την έννοια που είχε η λέξη παλιά, όχι όπως την κατάντησαν οι ακροκεντρώοι φιλελέδες σοσιαλδημοκράτες!

Σχολιο.- Ο AMLO υπέγραψε νέα NAFTA με Τραμπ των ΗΠΑ και Τριντο του Καναδά. Συμφωνία ελεύθερων οικονομικών συναλλαγών, συμμαχία δηλαδή, κάτι σαν την ΕυρωΕνωση.

 Σχολιο.- Θα ήταν ανόητος κάποιος που θα νόμιζε ότι στο Μεξικό κυβερνάει μια δύναμη επαναστατική. Βήματα απεξάρτησης από τις ΗΠΑ έχουν γίνει. Δεν έχει επέλθει κάποια ρήξη.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Με καταμετρημένο το  83% των ψηφοδελτίων

Η Κλαούντια Σαϊνμπάουμ εκλέγεται Πρόεδρος του Μεξικού στη θέση του Προέδρου Ομπραδόρ (AMLO, Andrés Manuel López Obrador ) από το κόμμα MORENA (Κίνημα Εθνικής Αναγέννησης) στο οποίο ανήκουν και οι δυο, και τα συνεργαζόμενα κόμματα Οικολογικό Πράσινο Κόμμα του Μεξικού, και το Εργατικό Κόμμα, με 58,85%.

Η μεγαλοεπιχειρηματίας Μπέρθα Χοακίφ Γκάλφεζ Ρουζ του συνασπισμού κομμάτων Ευρώ Μέτωπο για το Μεξικό,  που το αποτελούν τα κόμματα, 1) το δεξιό Κόμμα Εθνικής Δράσης το νεοφιλελεύθερο σοσιαλδημοκρατικό Θεσμικό Επαναστατικό Κόμμα που κυβερνούσε 80 χρόνια το  Μεξικό και είναι υπεύθυνο για την διαφθορά, την παρανομία, και τη φτώχεια που υπάρχει στο Μεξικό, και 3) το ρεφορμιστικό σοσιαλδημοκρατικό Κόμμα Δημοκρατικής Επανάστασης που παρίστανε τη προοδευτική αντιπολίτευση τόσα χρόνια. Πήρε 28,14%.

Και ο Χόρχε Μάνεθ του κεντροαριστερού σοσιαλδημοκρατικού Κίνημα Πολιτών που πήρε 10,52%.

Τα αποτελέσματα για τις 500 βουλευτικές έδρες.

 MORENΑ (Κίνημα Εθνικής Αναγέννησης) 202 έδρες.

Κόμμα Εθνικής Δράσης 114 έδρες

Θεσμικό Επαναστατικό Κόμμα 68 έδρες

Οικολογικό Πράσινο Κόμμα  Μεξικού 39 έδρες

Εργατικό Κόμμα 35 έδρες

Κίνημα Πολιτών 28 έδρες

Κόμμα Δημοκρατικής Επανάστασης 14 έδρες



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Στέφανος Κασσελάκης : Από τις Σπέτσες στην Ύδρα – Διασκέδασε σε εφοπλιστικό πάρτι

Να 'ναι καλά ο άνθρωπος και να διασκεδάζει με όποιους γουστάρει. 

Μακριά από την Αριστερά και τους Αριστερούς  μόνο! Γιατί η λίγδα της χλίδας εξακολουθεί να μας προκαλεί ανακάτεμα στο στομάχι.

Σχολιο.- Σαν influencer συμπεριφέρεται . Η σαν πλούσιος τουρίστας που κάνει αιώνιες διακοπές στην Ελλάδα ,μαζεύει τουριστικές εμπειρίες κ βγάζει φωτογραφίες για να ανεβάζει στα σοσιαλ . Μπορεί αν αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ ήταν η Τουνη( ίσως δεν την ξέρεις) , ο Ρουβάς η έστω κάποιος νικητής ,ενός δημοφιλούς τηλεπαιχνιδιού , να ήταν ίσως λίγο καλύτερα .  Σε αυτή τη κατηγορία τον έχω . Έλεος με το τύπο και με όσους τον στηρίζουν η τον ψηφίζουν .

Σχολιο.- Aκριβώς! Ακόμα κι όταν πήγε στη Δυτ. Όχθη και φωτογραφιζονταν με παιδάκια, έβλεπες πως η εγωπαθής αλαζονεία του, το να 'ναι στο κέντρο της φωτογραφίας σαν τη Βουγιουκλάκη, δεν κρυβόταν!

Σχολιο.- Σαν να ακούω τον ΣΚΆΙ όταν μιλάει ο Κασσελάκης

Σχολιο.- Εγώ λέω αυτό που βλέπω (κι είναι κραυγαλέο) - το τι λέει ο κάθε σκάει δεν με αφορά, προπαγανδιστικό ηχείο είναι. Σιγά μην μπω στη διαδικασία να διαλέξω ποιο ευρωνατόδουλο μνημονιακό τσουτσέκι είναι καλύτερο για να συνεχίσει την καταστροφή μου!

Σχολιο.- Οι ΤΣΥΡΙΖΑΙΟΙ  τα λένε μόνο για τον (εκάστοτε) αντίπαλό τους, εγώ τα λέω για όλους!

Σχολιο.- Ναι ,υποκριτική επιπέδου Βουγιουκλάκη αλλά κάποιοι κ ο ίδιος νομίζει ότι είναι επιπέδου Μέριλ Στριπ

Σχολιο.- Και αυτός ο τύπος πιστεύει ότι μπορεί να αφουγκραστεί τον λαό.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ρωσικά ΜΜΕ: Έφτασε στο Κίεβο ο πρώτος Έλληνας εκπαιδευτής F-16

ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΕΑ,ΣΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ, ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΚΠΤΩΤΟΥ ΓΕΛΟΙΟΥ ΚΩΜΙΚΟΥ,ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟΝ ΔΗΘΕΝ «ΠΡΟΕΔΡΟ» ΤΗΣ ΛΕΓΟΜΕΝΗΣ «ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ»…!!!

Ναί…μά…αφού…εεε λοιπόν δεν υπάρχει ούτε μά…ούτε αφού…αφού η Ντόρα κι ο Κούλης,ήταν τα μοναδικά ευρωπέη που κήρυξαν πρό πολλού,μονομερώς κι απρόκλητα τόν πόλεμο στην Ρωσία…

Ξαναψηφίστε τους λοιπόν για να μετατρέψουν τα παιδιά σας σε κιμά της κρεατομηχανής,ενός πολέμου πού ΔΕ μας αφορά,άν καί απέχει μολις 1200 χιλιομετρα από τα βόρεια σύνορα μας…

με τις υγείες τις δικές σας αλλά και των παιδιών σας,που θα σάς τά επιστρέφουν σε φέρετρα,ως πεσόντες υπερασπιστές του «πατρίου εδάφους» στις «ουκρανικές» στέπες…!!!

Σχολιο.- Μαύρο στην Νέα Δημοκρατία! Χωρίς δεύτερη σκέψη!! Με τις αποφάσεις τους εδώ και καιρό σκοτώνουν Έλληνες του ρωσικού στρατού, και τώρα - του στρατου τις Ελλάδας!

Σχολιο.- Ο άθλιος περίγελος Κούλης αφού το δήλωσε ευθαρσώς οτι μισεί τον ελληνισμό και πολεμάει τον νατιβισμο ο ανόητος ραγιάς λαός τον κρατάει να για να τους δολοφονεί τώρα και τα παιδιά ,αυτός ο Καραγκιόζης Έλληνας που πήγε να εκπαιδεύσει τα ναζί Ουκρανα την τύχη τους θα έχει

Σχολιο.- Ξανά ψηφίστε τον γαμιετε μας οδηγεί στον όλεθρο

Σχολιο.- Ας πάνε τα παιδιά των υπουργών....

Να δώσουν και το καλό παράδειγμα!!!

Όχι στην σωστή πλευρά της ιστορίας με τα παιδιά των άλλων.... Αμμμμ πωωωως

Σχολιο.- Τραγική εξέλιξη...θα την πληρώσουμε.

Σχολιο.- Και ο ισραηλινοναζί σφάζει στη γάζα παιδιά . Και δεν μιλάει κανείς από τα κ%πρόσκυλ@

Σχολιο.- Ονομα δεν έχει αυτός ο γαμη@@νος;

Σχολιο.- Πολλά ζητάς!! Δεν λες καλά που μάθαμε την είδηση, έστω και από τα ρωσικά ΜΜΕ…



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ενώ σήμερα η Junge Welt, γράφει ότι:

“Η Δύση λέει ψέματα ότι δεν ξεκίνησε πόλεμο κατά της Ρωσίας”!

“Το ΝΑΤΟ είναι που διεξάγει τις στρατιωτικές επιχειρήσεις στην Ουκρανία, οπότε η ήττα της Ουκρανίας θα σημάνει ήττα της συμμαχίας”,

γράφει η Junge Welt.

"Η ιδέα ότι η Ουκρανία θα μπορούσε να παραλάβει ένα πλήρες σύνολο όπλων του ΝΑΤΟ, ώστε να συνεχίσει να πολεμά κατά της Ρωσίας, και ότι οι χώρες του ΝΑΤΟ δεν θα χρειαζόταν να λερώσουν τα χέρια τους στη διαδικασία, 

ήταν ένα μεγάλο ψέμα που οι δυτικοί πολιτικοί έλεγαν στον πληθυσμό τους από τις 24 Φεβρουαρίου του 2022 του έτους,"

σημειώνουν οι συντάκτες του άρθρου.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι μια τέτοια εξαπάτηση θα είχε νόημα μόνο αν το Κίεβο "κέρδιζε" τη σύγκρουση, οπότε η ήττα της Ουκρανίας πρέπει να αποτραπεί σχεδόν με κάθε κόστος.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



-”Η Δύση είναι μειοψηφία,

η προσπάθεια να στρέψει τον κόσμο ενάντια στη Ρωσία απέτυχε” 

γράφει η Berliner Zeitung!

"Η πλειονότητα των χωρών του κόσμου, συμπεριλαμβανομένης των πολυπληθέστερων Κίνας και Ινδίας, των χωρών της Νότιας Αμερικής και όλων των χωρών της Αφρικής και της Κεντρικής Ασίας, δεν είναι στο πλευρό της Δύσης στη σύγκρουση της Ουκρανίας. Η Δύση παραμένει μειοψηφία", γράφει η Berliner Zeitung

-Καμία χώρα στην Αφρική με 1,4 δισεκατομμύρια κατοίκους, δεν έχει ταχθεί υπέρ των κυρώσεων κατά της Ρωσίας. Η Αφρική ήταν έκπληκτη με το πόσο γρήγορα δισεκατομμύρια ευρώ, που η Δύση δεν έστελνε για να βοηθήσει τις υπανάπτυκτες χώρες να αναπτυχθούν, ξαφνικά ρέουν στην Ουκρανία

-Η Αφρική ήταν δύσπιστη ότι η Βρετανία, η Γαλλία, οι ΗΠΑ και η Γερμανία θα σχημάτιζαν ένα ενιαίο μέτωπο ενάντια στη Ρωσία, η οποία ποτέ δεν αποδείχθηκε αποικιακή δύναμη στην Αφρική. 

Η Αφρική θυμάται ακόμα τον ρόλο της ΕΣΣΔ στην κατάρρευση του αποικιακού συστήματος”

-Μήπως ήρθε η ώρα να ξυπνήσουμε κι εδώ;

Για την Ελλάδα, μιλάω…



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που έχουν παρατηρηθεί σε ό,τι αφορά τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού, είναι το γεγονός ότι προκαλούν σοβαρή πήξη του αίματος και θρόμβους σε μερικούς ανθρώπους. Μια μελέτη δείχνει ότι ίσως να υπάρχει τρόπος να καταπολεμηθεί αυτή η βλάβη χρησιμοποιώντας τη θεραπεία με όζον.

Ο Δρ Thomas E. Levy, MD, JD, δημοσίευσε ένα άρθρο στο Orthomolecular Medicine News Service (OMNS) εξηγώντας πώς οι θεραπείες με όζον είναι σε θέση να «ακυρώσουν την τοξική πρωτεΐνη ακίδας» που εισάγεται στο σώμα μας απο τα εμβόλια. Τα στοιχεία που παρουσιάζει στις εικόνες είναι όντως εκπληκτικά:

Όπως φαίνεται στην πρώτη εικόνα, τα αιμοσφαίρια του ασθενούς είναι όλα θρομβωμένα μετά από τα εμβόλια. Η δεύτερη εικόνα, συγκριτικά, δείχνει αυτά τα ίδια αιμοσφαίρια στην κανονική τους κατάσταση μετά τη θεραπεία με όζον. Οι δύο πρώτες εικόνες αφορούν αιμοσφαίρια που αναλύθηκαν από μια 62χρονη γυναίκα που της έκαναν το εμΦόλιο.

Σχολιο.- Ενθαρρυντικές αυτές οι έρευνες αρκεί να συνεχιστούν με προσοχή γιατί φαντάζομαι κι αυτές σε πειραματικό στάδιο θα βρίσκονται...

Σχολιο.- Αν ασθενήσεις η πρωτεΐνη της ακιδας που λαμβάνεις είναι πολύ ισχυρότερη...



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Sarah Wagenknecht στη Γερμανική Βουλή (Bundestag) θα ζητήσει εξηγήσεις από τον Σολτς για το γεγονός ότι επέτρεψε στην Ουκρανία να επιτεθεί στο έδαφος της Ρωσικής Ομοσπονδίας με γερμανικά όπλα, γράφει η Handelsblatt

-Η βουλευτίνα και ηγέτης του κόμματος της Αριστεράς BSW, Sarah Wagenknecht προκάλεσε τη συζήτηση και υπενθύμισε ότι ο καγκελάριος είχε αντιταχθεί στο παρελθόν, επικαλούμενος τον κίνδυνο πολέμου για τη Γερμανία. 

Τώρα ο Σολτς πρέπει να εξηγήσει γιατί αυτό ξαφνικά δεν αποτελεί πλέον πρόβλημα, τόνισε.

-Η Wagenknecht υπενθύμισε ότι μια τέτοια απόφαση δεν προοιωνίζει τίποτα καλό για τους Γερμανούς.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ενώ εδώ συζητάμε για το … αν είναι πιο πολλά τα σπίτια του ενός ή του άλλου,

την τιμή του … μισόκιλου της φέτας, και τέτοια…

- στη Γερμανία, η παρουσία πολιτικών σαν τη Sarah Wagenknecht, τον Oscar Lafontaine και άλλους, στη Γερμανική πολιτική σκηνή,

σε συνδυασμό με τις συνεχείς αντιιμπεριαλιστικές κινητοποιήσεις που χτυπιούνται άγρια από την κυβέρνηση, κρατάει ζωντανή μια συζήτηση για τα πραγματικά προβλήματα και το μέλλον της Ευρώπης!

- στη Γερμανία η Sarah Wagenknecht επιτίθεται στην Υπουργό Εξωτερικών Annalena Berbock, ότι κάνει λάθος όταν λέει ότι ο Πούτιν δεν ενδιαφέρεται για την Ειρήνη κι ότι αρνείται να διαπραγματευτεί για την Ουκρανία και την ειρωνεύεται ότι “μάλλον δεν διαβάζει εφημερίδες”!

"Μας λέει το γερμανικό υπουργείο Εξωτερικών ότι ο Πούτιν δεν θέλει να διαπραγματευτεί για την Ουκρανία. Οι τίτλοι ακόμα και στον γερμανικό Τύπο λένε το αντίθετο, αλλά η κυρία Berbock μάλλον δεν διαβάζει τις εφημερίδες”

είπε η Wagenknecht και στη συνέχεια έδειξε τά άρθρα γερμανικών μέσων ενημέρωσης με δηλώσεις του Ρώσου προέδρου για την ετοιμότητά του για ειρηνευτικές συνομιλίες.

Η Wagenknecht δήλωσε επίσης ότι

η στρατιωτική βοήθεια της Γερμανίας προς την Ουκρανία αποτελεί "εγκληματική σπατάλη των χρημάτων". Η Μπέρμποκ υποσχέθηκε και πάλι στον Ζελένσκι ένα τεράστιο ποσό των χρημάτων, επειδή προφανώς νομίζει ότι υπερασπιζόμαστε τη χώρα μας εκεί και όχι εδώ",

κατέληξε η Βάγκενκνεχτ.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



-Η είδηση-χαβαλές της μέρας:

-“Ο σύζυγος του Τάϊλερ, θα παρουσιάσει την … περιουσιακή τους κατάσταση σήμερα” μας “ενημερώνουν” πρωΐ-πρωΐ τα ΑΡΔομέσα!

-Σε … προεκλογική συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη!

-Δηλαδή, ο “αρχηγός” Κασελάκης θα λέει στο μπαλκόνι:

“• Ένα διαμέρισμα αξίας 1,8 εκ. €,

• ένα σπίτι στις Σπέτσες,

• ένα σπίτι στη Νέα Υόρκη 

• κι άλλο ένα στο Μαϊάμι, 

• κλπ κλπ”

-κι από κάτω θα …χειροκροτάνε και θα …ζητωκραυγάζουν;;;

-*Δεν είναι να τα παίρνετε στα σοβαρά αυτά… 

Εκλογές για τη πλάκα προσπαθούν να τις μετατρέψουν, 

κι αυτό, το ΣΥΡΙΖΑ-Ψ, κόμμα της πλάκας είναι,

με “ηγεσία” της πλάκας… 

Για … “αριστερά”, ούτε λόγος να γίνεται καν…



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι Αμερικανοί είναι εξοργισμένοι από την εισβολή εκατομμυρίων παράνομων αλλοδαπών στο αμερικανικό έδαφος και με το πως αντιμετωπίζει το ζήτημα η κυβέρνηση Μπάιντεν. Γι’ αυτό και η κυβέρνηση Μητσοτάκη που έχει καταντήσει την χώρα.. προς εκμετάλλευση (για να μη το πούμε αλλιώς), των ευρωπαϊκων χωρών και των ΗΠΑ, θα δεχθεί χιλιάδες παράνομους μετανάστες και απο την Αμερική.

Περιεχόμενα

Τι είδους μετανάστες θα ναι αυτοί που θα μας βοηθήσουν στην παραγωγή;

Γιατί μαθαίνουμε τα νέα από ξένα ΜΜΕ;

Όπως αναφέρεται στο δελτίο του CBS, υπάρχουν τέσσερα κέντρα συγκέντρωσης των παράνομων αλλοδαπών, στην Κολομβία, στην Γουατεμάλα, στο Εκουαδόρ και την Κόστα Ρίκα, όπου και θα γίνεται η «διαλογή» και θα αποφασίζεται ποιοι θα έρθουν στην Ελλάδα και ποιοι θα πάνε στην Ιταλία.

Δηλαδή κάποιοι θα αποφασίζουν ποιοι θα έρχονται στη χώρα σας, που είναι για πάσα χρήση… χωρις να ρωτήσουν κανέναν.

Το CBS, λέει ξεκάθαρα πως σκοπός αυτής πρωτοβουλίας είναι «να απομακρυνθούν όσο γίνεται περισσότεροι αλλοδαποί από τις ΗΠΑ» για να καταλαγιάσουν οι αντιδράσεις!

Και είναι φυσικό, αφού στην Ελλάδα δεν υπάρχουν καθόλου αντιδράσεις για το συγκεκριμένο πρόβλημα!

Τι είδους μετανάστες θα ναι αυτοί που θα μας βοηθήσουν στην παραγωγή;

Η μεταφορά χιλιάδων παράνομων μεταναστών αφορά κυρίως τα μεξικανικά καρτέλ ναρκωτικών κάποιοι των οποίων είναι ιδιαίτερα σκληροί εγληματίες που εγκαταλείπουν την χώρα τους γιαυτό το λόγο, που είναι σχεδόν βέβαιο πως αν έρθουν στην Ελλάδα θα συνεχίσουν την εγκληματική τους δράση, ως συμμορίες και επαγγελματίες εκτελεστές!

Η εισροή των μεταναστών απο τα μεξικανικά καρτέλ κάνουν λαθρεμπόριο αμερικανικών όπλων τελευταίας τεχνολογίας. Αλλά αυτό που σπάνια συζητιέται, μοιάζει με την Επιχείρηση Fast and Furious από την εποχή του Ομπάμα. Ότι τα όπλα των μεξικάνικων καρτέλ ναρκωτικών, εξοπλίζονται από την ίδια την κυβέρνηση των ΗΠΑ!

Όπως έχουν τονίσει πολλές φορές οι νότιες πολιτείες, γίνεται μεταφορά ναρκωτικών τελευταίας γενιάς. Η κυβερνήτης της Βιρτζίνια είχε δηλώσει χαρακτηριστικά: Πρέπει να σταματήσουμε τη ροή των ναρκωτικών και της φαιντανύλης, να σώσουμε τις ζωές των παιδιών μας και να εξασφαλίσουμε τα νότια σύνορά μας.

Γιατί μαθαίνουμε τα νέα από ξένα ΜΜΕ;

Καταρχάς να πούμε πως το ζήτημα της παράνομης μετανάστευσης δεν ευνοεί την πολιτική κανενός κόμματος και γιαυτό το λόγο τα ΜΜΕ είναι λογικό να την κρύβουν. Το ότι δεν καταγγέλεται απο την αντιπολίτευση δεν είναι φυσικά επειδή δεν γνωρίζουν. Αλλά επειδή οι Έλληνες ψηφοφόροι είχαν την φαεινή ιδέα να τοποθετήσουν στην κυβέρνηση και στην αντιπολίτευση, φιλομεταναστευτικά κόμματα.

Θα ήταν οξύμωρο ο Σύριζα ή το Πασόκ να καταγγέλει την κυβέρνηση για τις συμφωνίες νομιμοποίησης παράνομων μεταναστών απο άλλες χώρες. Δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά που μαθαίνουμε τα σχέδια της κυβέρνησης για το μεταναστευτικό απο ξένα ΜΜΕ: Πέρυσι μάθαμε απο ρεπορτάζ Ισπανικής εφημερίδας πως: «Αυξήθηκε κατά 235% σε ένα χρόνο η εισροή παράνομων αλλοδαπών στην Ελλάδα».

Να υπενθυμίσουμε πως η ελληνική κυβέρνηση έχει ήδη ανακοινώσει συμφωνίες με Αίγυπτο, Μπαγκλαντές και Πακιστάν με τις οποίες νομιμοποιεί την είσοδο πολλών χιλιάδων αλλοδαπών, υπό το πρόσχημα της έλλειψης «εργατών γης».

Σημειώνεται επίσης ότι τον Σεπτέμβριο του 2023 ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Λ.Αυγενάκης σε συνέδριο στο Ηράκλειο είπε ότι «η χώρα χρειάζεται 180.000 εργάτες γης σε ετήσια βάση».

«Σε ετήσια βάση χρειαζόμαστε 180.000 εργάτες γης. Οι χώρες που διαχρονικά κάλυπταν αυτή την ανάγκη είναι η Αίγυπτος, η Αλβανία, η Ινδία, το Μπαγκλαντές, το Βιετνάμ κ.α..

Γι’ αυτό το λόγο ζητήσαμε επιμόνως να προχωρήσει άμεσα το υπουργείο Εξωτερικών σε ενίσχυση των κατά τόπους πρεσβειών μας, γραφείων μας ώστε να εξετάζονται οι φάκελοι αλλά όχι με διάθεση απόρριψης γιατί αυτό συμβαίνει το τελευταίο διάστημα μονίμως, αλλά με πραγματική διάθεση ελέγχου του φακέλου του κάθε ενδιαφερόμενου να έρθει στην Ελλάδα για αν εργαστεί κατόπιν αιτήματος συγκεκριμένης εταιρείας η οποία θα τον απασχολήσει για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα».

Επιπλέον όφελος για την κυβέρνηση της ΝΔ, είναι η χρηματοδότηση:

Ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας Βίκτορ Όρμπαν εξαπέλυσε ποσφατα τα βέλη του πρόσφατα κατά της Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν της προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, λέγοντας πως «δεν υπάρχει κανένα χρηματικό ποσό στον κόσμο που θα μας αναγκάσει να δεχτούμε παράνομους μετανάστες στο έδαφός μας.»

Να σημειωθεί πως ο Μητσοτάκης κατά την διάρκεια της τελευταίας συνόδου κορυφής στις Βρυξέλες τον περασμένο Δεκέμβριο, είχε ζητήσει επιπλέον χρήματα για την φιλοξενία όλο και περισσότερων αλλοδαπών στην Ελλάδα.

Αν κάποια στιγμή ξυπνήσει ο Έλληνας και δει πως είναι μειοψηφία στη χώρα του, είναι σχεδόν βέβαιο πως θα κατηγορήσει τα αυτοαποκαλούμενα ως αριστερά κόμματα. Οπότε η κυβέρνηση της ΝΔ δεν πρόκειται να βγει χαμένη. Απο την μια μεριά εξυπηρετεί τις δυτικές χώρες που την κρατούν στην εξουσία, κι απο την άλλη φορτώνει το πρόβλημα στις επόμενες κυβερνήσεις, που κάποια στιγμή θα γίνει ορατό και θα είναι πολύ δύσκολο να το κρύψουν τα ΜΜΕ!

Οπότε μη σας κάνει καμιά εντύπωση πως η «ενημέρωση» για ένα τόσο σοβαρό ζήτημα, έρχεται πάλι από έξω.

Σχολιο.- Γιατί δεν μιλάει κανένας στην Ελλάδα, και τα μαθαίνουμε από ξένα ΜΜΕ??? Τώρα εν προκειμένω απο το CΒS...

Σχολιο.- Υπάρχει επιχείρηση στην Ηπειρο που έφεραν τους πρώτους Μεξικανους για εργασία.

Σχολιο.- Βέβαια να θυμίσουμε τι υπέγραψε ο τσιπρας στο μαρακες κάτω από την εξουσία του αποικιοκρατικού ξεφτιλοΟΗΕ και που έκατσε γάντι στην ΝΔ χωρίς καν να το προσβάλει

Σχολιο.- Δεν είναι τωρινό η απόκρυψη ειδήσεων στην Ελλάδα. Γιαυτό τρέμουν τα social media. Το 1982, προσέχτε, το 1982, στο εργοστάσιο της ΗΒΗ (πορτοκαλάδες, pepsi, 7up, νερά λουτρακίου), έφεραν Πολωνούς εργάτες. Τότε βέβαια δεν υπήρχε ανεργία στην Ελλάδα. Μετά από μια δεκαετία μάθαμε ότι υπάρχει πλέον Πολωνική κοινότητα στην Ελλάδα. Επίσης, από τότε επεξεργαζόντουσαν μπουκάλια της pepsi με ρωσικά γράμματα.  Είχε εργοστάσιο η pepsi  cola στη Ρωσία. Το 1982, και σίγουρα πιο πριν…



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



-Αμ, δεν είναι ο …πρώτος!

Δημοσιεύεται ότι ένας Έλληνας πιλότος/εκπαιδευτής βρίσκεται ήδη στην Ουκρανία για να εκπαιδεύσει μελλοθάνατους στα F-16

-Εγώ μόνο, προσωπικά και τυχαία, από τον κοινωνικό περίγυρο, ξέρω τουλάχιστον άλλους 4 “συμβούλους” που μήνες τώρα, τους έστειλαν στην Ουκρανία!

-Ή νομίζετε ότι θα σας … ενημερώσουν Μητσοτάκης και Δένδιας;



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σε μαρτυρία του ενώπιον της Επιτροπής της Βουλής των Αντιπροσώπων για την Πανδημία του Κορωνοϊού, ο Φάουτσι παραδέχτηκε πως οι κανόνες για την απόσταση των δύο μέτρων «εμφανίστηκαν ξαφνικά» και πως δεν θυμάται την ύπαρξη μελετών που να υποστηρίζουν αυτή την οδηγία.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Δεν θυμάμαι, απλά εμφανίστηκε».

Οσον αφορά τη χρήση μάσκας για παιδιά, ο Δρ. Φάουτσι δήλωσε πως «δεν θυμάται» να έχει διαβάσει μελέτες που να υποστηρίζουν ότι η χρήση μάσκας από παιδιά θα εμπόδιζε τη μετάδοση του COVID.

Επιπλέον, παραδέχτηκε ότι δεν έχει ακολουθήσει καμία μελέτη μετά το γεγονός για τις επιπτώσεις της υποχρεωτικής χρήσης μάσκας στα παιδιά.

Σχολιο.- Εβραίος Χαζαρος είναι, περιμένατε κάτι άλλο... Στην Γκουγκλ έχουν κατεβάσει όλα τα λινκ που τον εμπλέκουν με τα πειράματα στην Ουκρανία και το εμπόριο βρεφών....μαζί με τον Χάντερ



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Απόκοσμα σχέδια για τη Γυάρο !!!

- Με 33 υπεράκτιες ανεμογεννήτριες των 15MW η καθεμία γύρω απο το νησί υψους 280 μετρων!

- Με 77 ανεμογεννήτριες που έχουν βεβαίωση παραγωγού επάνω στο νησί ύψους 113 μέτρων 

(Φωτορεαλιστική απεικόνιση σε πραγματικό μέγεθος και θέση) 

Να σημειωθεί ότι η Γυάρος :

- Εμπίπτει στην περιοχή Natura GR4220033 «Νήσος Γυάρος και θαλάσσια ζώνη» (ΤΚΣ - ΖΕΠ)

- Αποτελούσε κηρυγμένο ιστορικό τόπο, ωστόσο το μεγαλύτερο μέρος αποχαρακτηρίστηκε το 2011

- Είναι αποικία 2.000 Μύχων με συνολικά 30 είδη πουλιών που διαβιούν στο νησί

- Είναι ενα από τα σημαντικότερα καταφύγια της Μεσογειακής Φώκιας



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



2 Ιουνίου. Οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις μπορούν να καταρρίψουν αεροπλάνα πάνω από τη Ρωσία χρησιμοποιώντας συστήματα αεράμυνας Patriot που μεταφέρθηκαν στη Γερμανία. Αυτό δήλωσε ο στρατηγός της Bundestag Christian Freuding. Σημείωσε επίσης ότι όλη η ευθύνη θα βαρύνει εξ ολοκλήρου τις ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις.

Σχολιο.- Ωραίος ο στρατηγός! Με Γερμανικά όπλα, που τα χειρίζονται Γερμανοί θα χτυπούν τα Ρωσικά αεροπλάνα στην Ρωσία, αλλά είναι ευθύνη των Ουκρανών; Ας το δούμε και έτσι! Πώς θα φαινόταν αν με Ρωσικά όπλα και Ρώσους χειριστές χτυπούσαν οι Λευκορώσοι στρατιωτικές εγκαταστάσεις της Γερμανίας; Καμία ευθύνη για την Ρωσία!



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Κούλης δεν απελαύνει τους Αλβανούς μαφιόζους, ούτε τους τζιχαντιστές από Συρία και Ιράκ, ούτε τους Γεωργιανούς ληστές και φονιάδες, που ήρθαν στην Ελλάδα ως "μετανάστες", ή ως δήθεν πρόσφυγες.

Απελαύνει, όμως, τους ξένους διαδηλωτές υπέρ της Παλαιστίνης, που συμμετείχαν στην φοιτητική διαδήλωση της Νομικής, στα μέσα Μαϊου.

Συνολικά 9 άτομα, από Γερμανία, Γαλλία, Ισπανία και Βρετανία, που ζουν και εργάζονται στην Ελλάδα αποφασίστηκε να απελαθούν επειδή διαμαρτυρήθηκαν, για το Ολοκαύτωμα των Παλαιστινίων, που συντελεί το Ισραήλ.

Πόση χούντα ν΄αντέξουμε ακόμα;;;



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΚΚΕ : Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία – Μαίνεται η ιμπεριαλιστική σύγκρουση – Ενδοιμπεριαλιστική σύγκρουση στην Ουκρανία

ΚΚΕ : Τα εμΦόλια σώζουν ζωές…

Όταν αντικαθιστάς ένα σύνθημα. Αντί για "Τιμημένο ΚΚΕ" τώρα "Πουλημένο ΚΚΕ"



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Για κάποιους που γράφουν γελοιότητες περί αποχής

Είστε εγγεγραμμένος στους εκλογικούς καταλόγους; Αν ναι, τότε ισχύουν τα εξής: Ο εκβιαστικός εκλογικός νόμος υφαρπάζει την μη ψήφο σας, τα άκυρα, τα λευκά - ακόμα και την ψήφο σε κόμματα που δεν καταφέρνουν να πιάσουν το όριο του 3% - και την μετατρέπει σε έδρες, αναλογικά, για όλα τα κόμματα που θα περάσουν αυτό το όριο και άρα, τις περισσότερες τις παίρνει το πρώτο κόμμα, τουτέστιν η ΝΔ. Κανεις απο τους εξουσιαστές μας δεν λαμβάνει υπόψιν του αυτα που γράφετε, ο, τι και να φαντάζεστε. Ο νόμος είναι ξεκάθαρος: μόνος του να πάει ο Κούλης και να ψηφίσει τον εαυτό του και κανένας άλλος, θα πάρει όλες τις έδρες.

Σχολιο.- Και για κάποιους που γράφουν γελοιότητες για αποχή που θα μετατραπεί σε εξέγερση. 

Δεν υπάρχει καμία τέτοια περίπτωση. Αποχή σημαίνει άνθρωπο παραιτημένο από τα δικαιώματα του. Η ψήφος για όλο το λαό κατακτήθηκε με αγώνες, αίμα και θυσίες. Είναι κατεκτημένο δικαίωμα και όχι υποχρέωση. Εκείνο που θέλουν οι ελίτ, ότι και να λένε υποκριτικά, είναι να μην πας να ψηφίσεις. Και πάντα πρέπει να έχεις στο μυαλο σου αυτό. Αν οι εκλογές μπορούσαν να αλλάξουν τον κόσμο, οι κεφαλαιοκράτες ποτέ δεν θα τις κάνανε. Απλώς με τις εκλογές έχεις τη δυνατότητα να μιλήσεις για τις ιδέες σου σε έναν πλατύτερο κόσμο. Και αν έχεις τη δυνατότητα να εκλέξεις κάποιο βουλευτή, που να αποκαλύπτει τις βρωμιές τους. Τίποτε περισσότερο.

Σχολιο.-  Συμμέτοχος στο σύστημα και στο καθεστώς γίνεται όποιος προπαγανδίζει την αποχή. Είναι καραμπινάτος ιδεαλισμός όσα γράφετε.

Σχολιο.- Είναι άλλο οι απόψεις και είναι σεβαστές και άλλο να προπαγανδίζεις την αποχή και μάλιστα με κεφαλαία γράμματα. Όλοι εσείς ζείτε σε μια ιδεαλιστική γυάλα και δεν πρόκειται για ταμπέλες. Αν υπήρχε φως από πουθενά για εξέγερση θα ήμουν μαζί σας. Αν και πάλι αυτό δεν εμποδίζει να συνεχίσουμε να παλεύουμε με όσα όπλα διαθέτουμε για ένα καλύτερο σήμερα. Το πρόβλημα είναι ότι δεν κατανοείτε ότι η αποχή είναι αυτή που βγάζει τις νεοφιλελεύθερες κυβερνήσεις και τις πολιτικές τους. 21.6% πήρε η ΝΔ στο σύνολο των εγγεγραμμένων. Το υπόλοιπο πλαστό ποσοστό της το έδωσε η αποχή, τα λευκά και τα "ταξικά άκυρα".

Σχολιο.- Ολοι εσεις, είστε αυτοί που παρά τα όσα “επαναστατικά” γράφετε, δίνετε κυβέρνηση στους φιλελεδες. Η επιστημονική προσέγγιση απέναντι στον de facto εκβιαστικό εκλογικό νόμο, που δεν λαμβάνει υπόψιν ΤΙΠΟΤΑ απο όσα γράφετε είναι αυτή.

Σχολιο.- Δεν είναι ετεροπροσδιορισμός το κάλεσμα σε μέτωπο ενάντια σε έναν ισχυρότερο εχθρό. Είναι σαν να λέμε στο ΒΠΠ και στην κατοχή "Ενάντια στους Γερμανούς,  πιο πριν ενάντια στους Τούρκους, ε πείτε μας επιτέλους τι θέλετε όχι τι δε θέλετε".

H ήττα του ΝΑΤΟ περιέχει μεσα της σαν σύνθημα τη θετική προοπτική του τι θα συμβεί στο πολιτικό πεδίο μετά το ΝΑΤΟ, θέλω να πω, δεν είναι μόνο ενάντια. Όπως και ήττα του κατακτητή στο ΒΠΠ ανέδειξε την κυβέρνηση του βουνού, και παρλίγο να φτάσει στη λαϊκή εξουσία, αλλά το σύνθημα ήταν αρνητικό, στόχευση δηλαδή στο βασικό εχθρό, όχι θετικό, καλούσε σε αντίσταση όχι σε σοσιαλισμό, πχ.

Σχολιο.- Την κυβέρνηση του βουνού δεν την ανέδειξε η ήττα του κατακτητή, αλλά ο ΘΕΤΙΚΟΣ προσανατολισμός του εαμικού αγώνα στα σοσιαλιστικά ιδανικά, που ενσάρκωνε τότε η ΕΣΣΔ. Και σήμερα υπάρχουν οι αντιπαραθέσεις ενάντια στον δυτικό ιμπεριαλισμό και την δυτική αποικιοκρατία  από την Κίνα και την Ρωσία,   αλλά το - ανύπαρκτο ουσιαστικά - μαρξιστικό Αριστερό Κίνημα στην Ευρώπη, με τις λενινιστικές του παρωπίδες, δεν τολμάει να ταυτιστεί με αυτές. Η άποψή μου λοιπόν - αφού με ρωτάτε - είναι ότι πρέπει να συμπαραταχτούμε με τη Ρωσία και την Κίνα, όχι μόνο ενάντια στην βία και επιθετικότητα των G7, αλλά και στην προσπάθειά τους για την δημιουργία του πολυπολικού κόσμου με την ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ δομή των BRICS+. Πιο συγκεκριμένα προτείνω στις κινητοποιήσεις να κατεβαίνουμε με Ρώσικες και Κινέζικες σημαίες και συνθήματα υπέρ των BRICS+. Το παράδειγμά σας λοιπόν για την κυβέρνηση του βουνού, όπως το παρουσιάζετε, είναι ελλειμματικό, επειδή βλέπει μόνο τον ΑΝΤΙ-φασιστικό του χαρακτήρα και "ξεχνάει" τον ΦΙΛΟ-σοσιαλιστικό του χαρακτήρα, που εκφραζόταν στα εαμικά έργα της κυβέρνησης του βουνού στην ύπαιθρο και στα χωριά που είχαν απελευθερωθεί.

Σχολιο.-  Αρχικά το ΕΑΜ δεν κάλεσε σε αγώνα για σοσιαλισμό όμως, αγώνα ενάντια στον κατακτητή κάλεσε, και μέσα από αυτόν τον αγώνα, στα πλαίσια αυτού έγιναν ζυμώσεις που οδήγησαν μεταξύ άλλων και στην κυβέρνηση του βουνού. Αν καλούσε με θετικό προσανατολισμό το σοσιαλισμό, την ώρα που στην Ελλάδα υπήρχαν γερμανικά τανκς δεν θα κατόρθωνε τίποτα. Το γράμμα του Ζαχαριάδη καλεί σε εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα.

Όσο για τις "λενινιστικές παρωπίδες", θεωρώ ότι είναι τελείως λάθος χαρακτηρισμούς. Δεν υπάρχει απολύτως τίποτε λενινιστικό στο αριστερό /κομμουνιστικό κίνημα στην ΕΕ. Ότι αυτοπροσδιορίζεται ως λενινιστικό είναι τόσο λενινιστικό όσο είναι γυναίκα ένας άνδρας που αυτοπροσδιορίζεται ως γυναίκα. Εκτός αν έχετε κάποιο συγκεκριμένο παράδειγμα που δεν έχω υπόψιν να το πείτε.

Για την πρόταση σας θα συμφωνήσω, όχι κατ'αναγκη με τις σημαίες αλλά με το αίτημα για συμμαχίες σε αυτή την κατεύθυνση, αλλά θεωρώ πως είναι το μέρος που σας είπα πως εννοείται σαν θετικός προσανατολισμός πίσω από αυτό που βλέπετε ως καθαρά αρνητικό του αιτήματος εξόδου από το νατο. Δηλαδή πως αλλιώς γίνεται να βγει η χώρα από το ΝΑΤΟ (και την ΕΕ) αν δε συνάψει αντίστοιχες οικονομικές και στρατιωτικές συμμαχίες με χώρες όπως Κίνα, Ρωσία, Ιραν;

Αυτές οι συμμαχίες όμως και η κατεύθυνση των BRICS δεν μπορεί να αποτελούν το στρατηγικό στόχο των κομμουνιστών, για τους κομμουνιστές αυτός είναι ο κομμουνισμός, και σαν πρώιμο στάδιο του ο σοσιαλισμός. Αυτό όμως είναι κάτι που μέσα από τον αγώνα για τα παραπάνω που λέτε μπορεί να ζυμωθεί στον κόσμο. Αν βγει σαν μετωπιδα όταν τα καθημερινά προβλήματα που προκύπτουν από την εξάρτηση είναι κυρίαρχα, δεν θα μπορέσει να υπάρξει συσπείρωση.

Σχολιο.- Στην πολιτική δράση του - τότε - ΚΚΕ και του ΕΑΜ δεν υπήρχε κανένας ετεροπροσδιορισμός, αλλά πίσω απ' τον ΑΝΤΙ-φασιστικό τους αγώνα υπήρχε σαφέστατη και γνωστή σε όλους η σοσιαλιστική τους ιδεολογία, που ενσαρκωνόταν στην ύπαρξη της ΕΣΣΔ. Το επιχείρημά σας ότι καλούσαν σε ΑΝΤΙ-φασιστικό αγώνα  "ξεχνάει" τον ΦΙΛΟ-σοσιαλιστικό τους χαρακτήρα. Σήμερα η σοσιαλιστική ιδεολογία στην Ευρώπη είναι ανύπαρκτη, χωρίς κάποια πειστική αναφορά για την σύγχρονη ενσάρκωσή της κάπου στον κόσμο, σύμφωνα βέβαια με τις λενινιστικές προδιαγραφές του σοσιαλισμού. Πρέπει να είναι ξεκάθαρο ότι ο ιμπεριαλισμός είναι μόνο ένας, ο δυτικός, ο οποίος είναι πάντα συνυφασμένος με την δυτική αποικιοκρατία.

Σχολιο.- Μα και η αντί-νατο, αντί-ιμπεριαλιστική κλπ κατεύθυνση εκφραζεταιναπο χώρους που έχουν ξεκάθαρα σοσιαλιστικά χαρακτηριστικά, επί το πλείστον αλλά τα χαρακτηρίζεται ετεροπροσδιορισμό. 

Αν δεν είναι καθαρά αρνητικό το αίτημα εξόδου από το ΝΑΤΟ, τότε αυτό σημαίνει ότι μέσα του περιέχει ένα θετικό στοιχείο το πως και σε ποια κατεύθυνση θα βγούμε από το νατο, το ποιες είναι οι προϋποθέσεις εξόδου. Αν τα περιέχει μέσα αυτά, τότε πως γίνεται να είναι ετεροπροσδιορισμός; Αν είναι ετεροπροσδιορισμός ενώ περιέχει όλα αυτά μέσα τότε τι ακριβώς αποκαλείτε αυτό προσδιορισμό; Αν δεν προκύπτει λογικά αυτό, παρακαλώ αναπτύξτε συγκεκριμένα τη θέση σας.

Λέτε πως η σοσιαλιστική ιδεολογία είναι ανύπαρκτη μα αν δείτε για τι μιλάνε όλα τα κομμουνιστικά κόμματα,  μόνο για σοσιαλισμό μιλάνε.

Μπορείτε να εξηγήσετε τι εννοείτε με τη φράση "λενινιστικές παρωπίδες";

Λέτε πως αναφέρεστε σε μια τακτική που θα αναζωογονυσειντο μαρξιστικό κίνημα κια η τακτική που αναφέρατε είναι στις κινητοποιήσεις να κατεβαίνουμε με ρωσικές και κινεζικές σημαίες και συνθήματα υπέρ Brics αλλά όταν σας λέω πως αυτό πρέπει να είναι πολιτικό πρόταγμα σαν αναγκαιότητα εξόδου από το ΝΑΤΟ δηλαδή η απαίτηση για ένα κράτος που θα βάλει μια τέτοια συμμαχία μπροστά μου λέτε πως εσείς μιλάτε συγκεκριμένα και εγώ αναφέρομαι σε κρατικές συμμαχίες επιβεβαιωνοντας τη φτώχεια της αριστεράς.   Δεν βγάζει κανένα λογικό νόημα το πιο πάνω.

Σχολιο.- ΚΚΕ? ......αρκεί να βγάλει .....ΜΙΑ ανακοίνωση για την ολομέτωπη επίθεση του ΝΑΤΟ στη Ρωσία. Και να σταματήσει τις γελοιότητες περί «ενδοιμπεριαλιστικής διένεξης στην Ουκρανία», και να σταματήσει τις σιχαμάρες να λέει για «εισβολή του Ρώσικου ιμπεριαλισμού στην Ουκρανία». Όπου σύμφωνα με το ΚΚΕ έπρεπε η Ρωσία να αφήσει τα γουρούνια τους ουκρανοναζίδες να σφάξουν με την ησυχία τους το λαό στο Ντονμπάς, και να αφήσει η Ρωσία το ΝΑΤΟ να βάλει πυρηνικούς πυραύλους μέσα στη μύτη της Ρωσίας.

Και άκουσα και την Αλέκα Παπαρήγα «μην κοιτάτε που έχουν ναζιστικές σημαίες και σβάστιγκες στην Ουκρανία, αυτά ανήκουν στο παρελθόν, μη μεταφέρετε μηχανιστικά το παρελθόν στο σήμερα.  Αυτά δεν έλεγε? Και αυτά δε λένε και σήμερα, και αυτή, και όλοι στο ΚΚΕ?

Σχολιο.- έχει βγάλει πολλές ανακοινώσεις το ΚΚΕ και η δεν καταλαβαίνετε η κάνετε πως δεν... φτάνει πια. Ανοίχτε επιτελους και κάνα Ριζοσπάστη μιας και λέτε ότι είσαστε του ΚΚΕ. Έχετε καταντήσει αηδία θα λεγα αν τα πράγματα δεν ήταν τόσο σοβαρά.Επειδη λοιπόν είναι σοβαρά είστε επικίνδυνοι.

Σχολιο.-  άκουσα ο ίδιος την Αλέκα πέρσυ στην Πάτρα στο φεστιβάλ όπου είπε επί λέξει Ο αγώνας του Ουκρανικού λαού είναι δίκαιος !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Και εννοούσε τους ουκρανοναζί!!!!!

Σχολιο.- Τη συγχρονη αριστερά την κάνουν μια χαψιά με τα ψευτοδικαιώματα των ΛΟΑΤΚΙ κι εκει καταπινουν τα παντα. Οπότε μονο ακροδεξιο κομμα μπορει να πει πλεον εκτος του ΝΑΤΟ (Εκτος αν καποιος ψηφιζει ΚΚΕ που ειχε και σοβαρη θεση στο γκει νομοσχεδιο). Εξαλλου ετσι οπως εχει παει ο κοσμος εμαστε ειτε με την αγγλοσαξονική woke ατζέντα η με τις πιο παραδοσιακες κοινωνιες που εκφράζει σημερα η Ρωσια του Πουτιν. Εγώ ειμαι με τη 2η και γι αυτο θα ψηφισω Ελληνική Λύση του Βελόπουλου... Που είναι και ενάντια στην λαθρομετανάστευση…  Αν και τα αριστερα, δεξια πλεον δεν εχουν κανενα νοημα.. Παραπάνω έθεσα το δίλημμα



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



3/6/2024      -      15.00

- Η πρώτη είδηση μας ήλθε ήδη προχθές από την Κίνα, όπου ο εκπρόσωπος Τύπου του Υπουργείου Άμυνας της χώρας δήλωσε απερίφραστα ότι η Κίνα ΥΠΟΣΤΗΡΊΖΕΙ ΠΛΉΡΩΣ τη Ρωσία στο Ουκρανικό και ότι η χώρα του συνεργάζεται και θα συνεργαστεί με ακόμη μεγαλύτερη ένταση στον ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΌ τομέα για την επίτευξη των στόχων της Ρωσίας στο συγκεκριμένο ζήτημα. Θεωρώ πως η ίδια η είδηση αποτελεί και τον καλύτερο σχολιασμό του εαυτού της, οπότε περιορίζομαι μόνο στην αναφορά της…

- Η δεύτερη είδηση σχετίζεται άμεσα με τη χώρα μας, αφού σύμφωνα με χτεσινά δημοσιεύματα των ελληνικών Μέσων, ο πρώτος (;;;) Έλληνας εκπαιδευτής πιλότος ταξίδεψε στο Κίεβο, όπου θ’ αναλάβει το έργο της εκπαίδευσης Ουκρανών ομολόγων του στην πλοήγηση των F-16, τα οποία το ΝΑΤΟ προτίθεται να παραδώσει (...κάποια στιγμή) στο χουντικό καθεστώς του Κιέβου. Καταρχάς, η «είδηση» δεν αποτελεί κάτι καινούργιο, αφού: α) Εδώ και πάνω από 1 χρόνο Ουκρανοί πιλότοι εκπαιδεύονται στην ΕΛΛΆΔΑ για την πλοήγηση του συγκεκριμένου τύπου αεροσκαφών και κάτι ανάλογο γίνεται και σε άλλες χώρες-μέλη του ΝΑΤΟ, συμπεριλαμβανομένων και των ΗΠΑ, β) Σύμφωνα με την προσωπική μαρτυρία φίλου, την οποία ανάρτησε σήμερα το πρωί, μόνο στη δική του αντίληψη από το δικό του περιβάλλον φίλων και γνωστών γνωρίζει σίγουρα για τουλάχιστον άλλους 4 Έλληνες πιλότους που πραγματοποίησαν στο προηγούμενο διάστημα το ίδιο δρομολόγιο. Περιττό να πούμε, βεβαίως, ότι η εθελόδουλη στάση της κυβέρνησης Μητσοτάκη – ΝΔ, χωρίς μάλιστα την παραμικρή αντίδραση (αλλά μάλλον τη συναίνεση) της συστημικής «αντιπολίτευσης», μείζονος και ελάσσονος, θέτει τη χώρα κυριολεκτικά «στη μπούκα του κανονιού» και μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα πολύ μεγαλύτερης τάξης, απ’ ό,τι πχ μπορεί να κάνει η εφαρμογή μιας νεοφιλελεύθερης οικονομικής πολιτικής, αφού εδώ τίθενται ζητήματα ΥΠΑΡΞΙΑΚΟΎ χαρακτήρα και όχι απλώς καλύτερης ή όχι διαβίωσης των πολιτών.

- Επιστροφή στα μέτωπα με πιο άμεσο τρόπο: χτες (02/06) ήταν η 10η επέτειος του αεροπορικού βομβαρδισμού του Δημαρχείου του Λουγκάνσκ από την Πολεμική Αεροπορία της «Ουκρανίας», που άφησε αποτέλεσμα 6 νεκρούς και 29 τραυματίες άμαχους πολίτες αλλά, πάνω απ’ όλα, έθεσε και τυπικά την αρχή των ένοπλων συγκρούσεων ανάμεσα στο χουντικό ναζιστικό καθεστώς του «Μαϊντάν» με τους λαούς των πάλαι ποτέ Περιφερειών του Ντονιέτσκ και του Λουγκάνσκ, οι οποίες στην πορεία αυτοανακηρύχθηκαν σε Λαϊκές Δημοκρατίες (τη συνέχεια τη γνωρίζουμε). Οι κυνικές, ναζιστικού τύπου δηλώσεις στελεχών της ναζιστικής χούντας του Κιέβου περί… σκασμένων κλιματιστικών, για να αιτιολογήσουν τους νεκρούς και τους τραυματίες από την ύπουλη και απάνθρωπη αεροπορική επιδρομή, ήταν η επιτομή του τρόπου σκέψης αυτών των διπόδων, αλλά και ένα εμφανές σημάδι για το ποια ήταν η «σωστή» πλευρά της Ιστορίας και ποια όχι…

- Στα «επιχειρησιακά»: Μαζική και συντονισμένη επίθεση από αέρος, τη μεγαλύτερη εδώ και περίπου 1 μήνα, πραγματοποίησαν οι ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις τις νύχτες 1 προς 2 και 2 προς 3 του μήνα σε όλα, σχεδόν, τα μήκη και τα πλάτη της χώρας των ουκρανοναζί. Μόνο την 1η μέρα των επιθέσεων χρησιμοποιήθηκαν πάνω από 100 βλήματα πυραύλων διαφόρων τύπων, τηλεκατευθυνόμενων αεροπορικών βομβών και επιθετικών drones. Επλήγησαν κυρίως ενεργειακές υποδομές της χώρας των ουκρανοναζί (ΥΗΣ και ΘΗΣ, όπως πχ το DneproGES), μεγάλες αποθήκες καυσίμων και διυλιστήρια πετρελαιοειδών (όπως πχ η υπόγεια δεξαμενή φυσικού αερίου στο Στρίι της Περιφέρειας Λβοφ), αλλά και υποδομές αεροδρομίων, αποθήκες οπλισμού και πυρομαχικών, συγκοινωνιακές υποδομές και αρκετοί χώροι προσωρινής διαμονής Ουκρανών και ξένων στρατιωτικών που πολεμούν στο πλευρό του καθεστώτος του Κιέβου. Ανάμεσα στους τελευταίους υπήρξαν και δεκάδες ΝΑΤΟϊκοί «εκπαιδευτές» στα οπλικά συστήματα που τροφοδοτεί το ΝΑΤΟ τη χούντα του Κιέβου, συμπεριλαμβανομένων και εκπαιδευτών πιλότων στα F-16 (Στγ: συνδυάστε το αυτό με την προηγούμενη είδηση περί Ελλήνων εκπαιδευτών και βγάλτε συμπεράσματα).

- Απ’ όσα κατόρθωσα να συγκεντρώσω κατά το τελευταίο 2ήμερο, υπήρξαν πλήγματα στις παρακάτω περιοχές (Στγ: ενδέχεται να έγιναν και σε άλλες):

* Περιφέρεια Βίνιτσας, συμπεριλαμβανομένης και της πρωτεύουσας,

* Περιφέρεια Ρόβνο,

* Περιφέρεια Ζαπορόζιε (κατεχόμενο τμήμα), συμπεριλαμβανομένης και της πρωτεύουσας,

* Περιφέρεια Ντνιεπροπετρόφσκ, συμπεριλαμβανομένης και της πρωτεύουσας,

* Περιφέρεια Τσερκάσι, πόλη Κάνιεφ,

* Περιφέρεια Οδησσού, συμπεριλαμβανομένης και της πρωτεύουσας,

* Περιφέρεια Λβοφ, πόλη Στρίι,

* Περιφέρεια Υπερκαρπαθίας, συμπεριλαμβανομένης και της πρωτεύουσας Ο/υζγκοροντ,

* Περιφέρεια Ιβάνο-Φρανκόφσκ,

* Περιφέρεια Χμελνίτσκι (αεροδρόμιο Σταροκονσταντίνοφ και όχι μόνο),

* Περιφέρεια Χαρκόβου (πόλεις Ζμιγιόφ και Ιζιούμ, σε χώρους προσωρινής διαμονής ξένων μισθοφόρων),

* Περιφέρεια Κιροβογκράντ (στρατιωτικό αεροδρόμιο Κανάτοβο)

* Περιφέρεια Σούμι (πόλη Σόστκα),

* Περιφέρεια Πολτάβας (στρατιωτικά αεροδρόμια),

* ΛΔ Ντονιέτσκ (κατεχόμενο τμήμα), πόλεις Σλαβιάνσκ Ράιγκοροντόκ, επίσης σε χώρο προσωρινής διαμονής Ουκρανών και ξένων στρατιωτικών.

- Στον αντίποδα οι δυνάμεις του χουντικού καθεστώτος του Κιέβου εξακολούθησαν να βομβαρδίζουν με τη μεγαλύτερη δυνατή ένταση τις ρωσικές παραμεθόριες περιοχές. Στη ΛΔ Ντονιέτσκ είχαμε, σε 3 διαφορετικά περιστατικά, συνολικά 6 νεκρούς και 4 τραυματίες αμάχους. Οι περιοχές των πληγμάτων ήταν το ίδιο το Ντονιέτσκ και τα χωριά Σταρομιχάηλοφκα και Λουγκάνσκογε.

- Αντίστοιχα 2 νεκρές άμαχες γυναίκες, 1 μητέρα με τη 13χρονη κόρη της, υπήρξαν μετά από ουκρανικό πλήγμα στο Τοκμάκ της Περιφέρεια Χερσώνας.

- Τα παραπάνω ήταν μόνο τα θανατηφόρα περιστατικά. Στις Περιφέρειες Μπέλγκοροντ και Κουρσκ υπήρξαν δεκάδες απόπειρες πληγμάτων, οι οποίες ευτυχώς άφησαν μόνο υλικές ζημίες και ελάχιστους ελαφρά τραυματίες. Η ρωσική αεράμυνα και πάλι έκανε το καλύτερο, ώστε οι συνέπειες των όποιων πληγμάτων ήταν οι ελάχιστες δυνατές επί του εδάφους των περιοχών αυτών.

- Συνοπτικά η κατάσταση στα μέτωπα κατά το τελευταίο 2ήμερο παραμένει η ίδια.

Στην περιοχή του Τσάσοφ Γιαρ αναφέρθηκε από τα ουκρανικά Μέσα και η «εξαφάνιση» (Στγ: η εξουδετέρωση δηλαδή) μιας ομάδας Ουκρανών αξιωματικών που κρύβονταν σε υπόγειο οχυρό, μεταξύ αυτών και ο Αλεξάντρ Πετρακόφσκι, 47ετών, στο πρόσφατο ακόμη παρελθόν εργαζόμενος ως «δημοσιογράφος»-προπαγανδιστής του καθεστώτος του Κιέβου στην εφημερίδα και ειδησεογραφικό portal «Ukrainskiye Novosti» («Ουκρανικά Νέα»).

Σχολιο.- Αυτόν τον μαλάκα τον Έλληνα πιλότο-εκπαιδευτή, που δέχτηκε να πάει για απαλλοτρίωση της ζωής του, πρέπει να μην τον χάσουμε από τα μάτια μας, γιατί πρέπει να βγάλουμε το όνομα του μόλις εξαϋλωθεί, γιατί θα εξαϋλωθεί δεν υπάρχει περίπτωση, ώστε να γνωρίζουν οι μούσχαροι ψηφοφόροι του Κούλη ποιόν ψηφίζουν. Βέβαια οι μούσχαροι δεν θα καταλάβουν ένα μπούτσο, αλλά εμείς θα καταλάβουμε και θα το μεταφέρουμε!

Σχολιο.- Θα τον πουν και ήρωα, που έπεσε για την ελευθερία (του ΝΑΤΟ)!

Σχολιο.- ναι, όμως εμείς, και τότε που θα τον λένε ήρωα το ΝΑΤΟ, μαλάκα θα τον λέμε

Σχολιο.- Είναι σαφές ότι έχει μεγάλωσει πολύ η σαπίλα στα ελληνικά στρατα και δεν είναι μόνο οι ανώτεροι που δίνουν τις κακές εντολές και οι άλλοι που πάνε για περισσότερα λεφτά. Έχουν μετατραπεί σε κανονικούς μισθοφόρους που το μόνο που τους νοιάζει είναι να μπαίνει το μηνιάτικο στην τράπεζα. Και τα έξτρα μπόνους για επεμβάσεις του ΝΑΤΟ στο εξωτερικό. Και τι δεν έχει γίνει τα τελευταία χρόνια και κανένας δεν αντιδρά.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία;;;; Καλώς το ΚΚΕ το πλυντήριο του ΝΑΤΟ!!!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Είπε ο Κούλης στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ

«Πουλήσαμε σπίτια για να σπουδάσουμε τα παιδιά μας»

Καταραμένη φτώχεια

Κούλη ....ασε τις παπαριές και πες μας όχι πόσα πούλησες αλλα πως και με τι τα απέκτησες αυτα που πούλησες....

Όταν φωνάζεις για του άλλου το πόθεν εσχες… Πρέπει να είναι το δικό σου πρώτα και πάνω από όλα καθαρό.. Είναι ;;;

Η μήπως ειναι πόθεν αίσχος ;

Συμπάσχει και ο Κικίλιας... Πούλησε ακίνητα για να συντηρήσει τα παιδιά του! Η εκκλησία τι έκανε ;


Είπε ακόμα ο Κούλης στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ

«Δεν φύσηξε όσο περιμέναμε και έτσι είχαμε αυξήσεις στο ρεύμα.»

Η χώρα υπάρχει από καθαρή τύχη. Εξαρτάται από αν θα φυσήξει, βρέξει ή χιονίσει, νύχτα γιατί αν χιονίσει μέρα κλείνει η Μεσογείων… Εγώ πάντως απολαμβάνω το δούλεμα του Κούλη στους βλαμμένους ψηφοφόρους. Αυτός τους αξίζει. Αυτός σας αξίζει όσοι τον ψηφήσετε....



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



1904 Ναμίμπια 

1922 Αρμένιοι, Πόντιοι 

1940 - 1944 Εβραίοι, Τσιγγάνοι,Σλάβοι..

Οι ημερομηνίες αναφέρονται σε γενοκτονίες. 

Κοινός παρανομαστης? 

ΓΕΡΜΑΝΙΑ!!!



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μάλιστα, το ακούσαμε και αυτό...

«Οι άνδρες και τα άλλα θηλαστικά ζουν περισσότερο εάν ευνουχιστούν, λέει ερευνήτρια»

Μια νέα τρέχουσα τάση στον προοδευτικό κόσμο.

Όταν πρόκειται για αύξηση της διάρκειας ζωής ενός αρσενικού, «υπάρχει ένας τρόπος να παρέμβεις»: ο ευνουχισμός. 

Η Kat Bohannon, PhD, του Πανεπιστημίου Κολούμπια, είπε ότι οι άνδρες περνούν τη ζωή «κουβαλώντας μαζί τους δύο μικρά ψήγματα θανάτου» και πρότεινε να απαλλαγούν από τα «αυγά-δολοφόνους» για να παρατείνουν τη ζωή τους. Αυτή η επίδραση παρατηρήθηκε σε Αμερικανούς άνδρες στα μέσα του 20ου αιώνα σε ψυχιατρικά νοσοκομεία οπου ευνουχίζονταν, καθώς και σε ευνούχους. Οι ευνουχισμένοι άνδρες ζούσαν περισσότερο από τους συνομηλίκους τους με όρχεις.

«Μπορείς να τον ευνουχίσεις. Κόψε τις μπάλες του. Αλλά μην το δοκιμάσετε στο σπίτι», πρόσθεσε η Bohannon. «Φαίνεται να είναι κατά κάποιο τρόπο βαθιά συνδεδεμένο με το ανοσοποιητικό σύστημα και την αναγέννηση των κυττάρων», λέει. «Οι άνδρες παθαίνουν περισσότερες λοιμώξεις και είναι πιο πιθανό να νοσήσουν από καρκίνο».

Δηλαδή, οι ανδρικές ορμόνες του φύλου μειώνουν το προσδόκιμο ζωής των ανδρών».

Γι'αυτό φίλοι μου, άμα το είπε η επιστήμονας, ποιοι είμαστε εμείς να την αμφισβητησουμε?!

Να εμπιστεύεστε τους μπιστήμονες/μπιστημόνισες που δεν κάνουν ούτε για μπιστικοί/στικές για να βόσκουνε γουρούνια!!!! Ποτέ άλλοτε η επιστήμη δεν είχε ξεφτιλιστεί τόσο πολύ όσο στους σημερινούς καιρούς!!!!

Σχολιο.- οταν τον ετρωγες κακομηρα ηταν ωραια εεεεε????



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ 3/6/2024  -  23.59: 

Οι Ένοπλες Δυνάμεις της Υεμένης παρουσίασαν έναν νέο βαλλιστικό πύραυλο με την ονομασία "Παλαιστίνη" και ανακοίνωσαν ότι χτύπησαν απόψε “ζωτικό στόχο” στο Ισραηλινό λιμάνι του "Eilat" με αυτόν.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΠΕΙΝΑ ΣΤΗ ΓΑΖΑ

Κυβερνητικό Γραφείο Μέσων Ενημέρωσης στη Γάζα:

Περισσότερα από 3.500 παιδιά κάτω των πέντε ετών κινδυνεύουν να πεθάνουν στη Λωρίδα της Γάζας λόγω πολιτικών λιμοκτονίας, έλλειψης τροφίμων, απουσίας συμπληρωμάτων διατροφής και πρόληψης βοήθειας από την κατοχή.

Αυτά τα παιδιά υποφέρουν από προχωρημένο υποσιτισμό, ο οποίος έχει επηρεάσει τη δομή του σώματός τους, καθιστώντας τα πραγματικά ευάλωτα σε απειλητικές για τη ζωή μολυσματικές ασθένειες, εμποδίζοντας την ανάπτυξή τους και απειλώντας την επιβίωσή τους.

Αυτά τα παιδιά στερούνται βασικών υπηρεσιών όπως τρόφιμα, υγειονομική περίθαλψη και τακτικές ιατρικές παρακολουθήσεις.

Οι κατάστασή τους χειροτερεύουν και γίνονται όλο και πιο δύσκολες λόγω στέρησης εμβολιασμών και συνταγογραφημένων φαρμάκων στα πρώτα χρόνια της ζωής τους.

Τα παιδιά στη Λωρίδα της Γάζας χρειάζονται άμεσες και θεμελιώδεις λύσεις σε όλες τις κρίσεις στις οποίες συστηματικά υφίσταται η κατοχή.

Κατά τη διάρκεια του γενοκτονικού πολέμου, η κατοχή σκότωσε 15.438 παιδιά και τραυμάτισε δεκάδες χιλιάδες.

Περισσότερα από 17.000 παιδιά ζουν χωρίς τον έναν ή και τους δύο γονείς τους.

Καλούμε το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο, όλα τα άλλα διεθνή δικαστήρια και όλους τους ελεύθερους δικαστές παγκοσμίως να ασκήσουν δίωξη στους εγκληματίες πολέμου στο κατοχικό κράτος και τους Αμερικανούς που στοχεύουν συστηματικά παιδιά.

Καλούμε όλες τις ελεύθερες χώρες του κόσμου και όλους τους διεθνείς οργανισμούς και τους ΟΗΕ να πιέσουν την κατοχή και τους Αμερικανούς να σταματήσουν τον πόλεμο γενοκτονίας, να ανοίξουν τη συνοριακή διάβαση της Ράφα και τη διάβαση Kerem Shalom και να επιτρέψουν την είσοδο όλων των τύπων παιδικών τροφίμων.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



"Το «έγκλημα» του Assange είναι να έχει ξεκινήσει ένα κύμα αλήθειας σε μια εποχή ψεύδους, κυνισμού και πολέμου. ”

- John Pilger

Παρακαλώ υποστηρίξτε αυτή την ανεξάρτητη ταινία εδώ: 

https://www.gofundme.com/f/u54gwd-free-the-truth-free-assange-documentary-film?utm_campaign=m_pd+share-sheet&utm_medium=copy_link_all&utm_source=customer



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



το σχέδιο Νετανιάχου

Για τη Γάζα, ο Νετανιάχου αναφέρει την "αποστρατιωτικοποίηση και την αποριζοσπαστικοποίηση ως στόχους που πρέπει να επιτευχθούν μεσοπρόθεσμα"

μετάφραση :ανδρείκελα του Ισραήλ θα κυβερνούν και θα κάνουν ότι λέει το Ισραήλ .αυτό σημαίνει καταστροφή του παλαιστινιακού λαού και της ταυτότητας του και της αυτονομίας του ..

*Από τη Vanessa Beeley

«Όπως έχω πει στο άρθρο μου και σε συνεντεύξεις.

Ενώ ο Yoav Gallant παρουσιάζει εμφανή αντίθεση με τον Νετανιάχου - Ο Gallant ευθυγραμμίζεται πλήρως με το σχέδιο Νετανιάχου 2035 για τη Γάζα, τουλάχιστον σε αυτή την πτυχή:

«Ο Gallant, μέρος του τριμελούς υπουργικού συμβουλίου πολέμου του Ισραήλ που προέτρεψε πρόσφατα την κυβέρνηση να έχει ένα αναλυτικό μεταπολεμικό σχέδιο για τη Γάζα, δήλωσε σε ενημέρωση ότι «επιδιώκουμε μια εναλλακτική λύση για τη Χαμάς».

Το πλαίσιο για αυτό περιλαμβάνει την απομόνωση περιοχών, την απομάκρυνση των λειτουργών της Χαμάς σε αυτές τις περιοχές και την ένταξη άλλων δυνάμεων που θα επιτρέψουν τον σχηματισμό μιας εναλλακτικής λύσης που θα διέπει. ”

Αυτό θα επιτύχει τους στόχους του Ισραήλ για την απομάκρυνση της στρατιωτικής και κυβερνητικής εξουσίας της Χαμάς στη Γάζα και την επιστροφή των υπόλοιπων ομήρων που κρατήθηκαν στην επίθεση της Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου που πυροδότησε τον πόλεμο, δήλωσε ο Γκάλαντ.

Τόνισε ότι «δεν θα αποδεχτούμε την κυριαρχία της Χαμάς σε κανένα στάδιο οποιασδήποτε διαδικασίας που αποσκοπεί στον τερματισμό του πολέμου. ”

Απαντώντας σε ερωτήσεις, ισραηλινός αξιωματούχος άμυνας δήλωσε στο The Associated Press ότι ο Gallant ελπίζει να επιτρέψει σε απομονωμένες, απαλλαγμένες από τη Χαμάς περιοχές στη Γάζα να γίνουν «κόμβοι τοπικής αυτοδιοίκησης» και να εντοπίσουν δυνάμεις που μπορούν να επιτρέψουν έναν μακροπρόθεσμο σχηματισμό κυβέρνησης

Το Ισραήλ αναζητά «ντόπιους μη εχθρικούς ηθοποιούς», δήλωσε ο αξιωματούχος, προσθέτοντας ότι ο Gallant πιστεύει ότι «οι Παλαιστίνιοι πρέπει να κυβερνούν τους Παλαιστίνιους. ”

Το Ισραήλ θα διευκολύνει την αύξηση της βοήθειας στις περιοχές και οι τοπικές δυνάμεις θα είναι υπεύθυνες για τη διανομή της για την ενίσχυση της εξουσίας τους. "



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το ΝΑΤΟ "ξύνεται" για πόλεμο. Σε περίπτωση που τελικά γίνει, η Αμερική θα στείλει πρώτα τους Ευρωπαίους. Για τη ακρίβεια, όπως ανακοινώθηκε την επόμενη της έναρξης του Ρωσο-ουκρανικού πολέμου, θα στείλουν στρατό πρώτα οι χώρες της ανατολικής πτέρυγας του ΝΑΤΟ (μαρτυρία του πρώην ΥΕΘΑ της Βουλγαρίας κ. Γιάνεφ σε εκπομπή της κρατικής τηλεόρασης της χώρας του, που όπως δήλωσε στην ίδια εκπομπή, ήταν παρών στη σχετική σύσκεψη). Μαντέψτε σε ποιά πτέρυγα του ΝΑΤΟ βρίσκεται η Ελλάδα.

Στην πραγματικότητα "ξύνονται" να κάνουν κρέας για τα κανόνια του ΝΑΤΟ τα παιδιά των ευρωπαϊκών κοινωνιών και φυσικά της Ελλάδας, ανάμεσα στα πρώτα. Κι επ' αυτού η νατοϊκή δεξιά υπερθεματίζει ενώ η νατοϊκή αριστερά ποιεί την νήσσαν αν δεν σιγοντάρει, πιο διακριτικά. Στις εκλογές της 9ης Ιουνίου ζητούν νομιμοποίηση των σχετικών μελλοντικών αποφάσεων.

Αυτό θα πρέπει να το θυμόμαστε όταν και αν έρθει η στιγμή που θα πρέπει να χαιρετάμε τα παιδιά μας προκειμένου να πολεμήσουν και να πεθάνουν σε έναν πόλεμο υπέρ της πιο επιθετικής μορφής του ιμπεριαλισμού και της νεοαποικιοκρατίας μετά τον Β' ΠΠ, με εξαίρεση ίσως τη δεκαετία '50 και εκείνη του '90,  και ιδιαίτερα των ΗΠΑ των οποίων ο ηγεμονικός ρόλος καταρρέει. 

Φυσικά αυτό ισχύει για όσους δεν θα προλάβουν να κλείσουν ξενοδοχείο στο Λονδίνο ή τη Ζυρίχη και αεροπορικά εισιτήρια. 

Κι όσοι αντισταθούν δεν αποκλείεται να τους τραβάνε οι στρατολόγοι όπως τραβάνε τώρα τους Ουκρανούς που δεν θέλουν να πολεμήσουν



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ισραηλινή επίθεση στο Χαλέπι. 17 νεκροί πολίτες και 15 τραυματίες.. Αντίποινα σε  Άσαντ που πήγε Τεχεράνη για Ραίσι!!!

03/06/2024

Ισραηλινή επίθεση στο Χαλέπι. 17 νεκροί.. Αντίποινα σ΄’Ασαντ που πήγε Τεχεράνη για Ραίσι! Για 17 νεκρούς πολίτες και 15 τραυματίες κάνουν λόγο ανεξάρτητες πηγές.

Οι ισραηλινές αεροπορικές επιδρομές γύρω από τη συριακή πόλη Χαλέπι σκότωσαν αρκετούς ανθρώπους τα ξημερώματα της Δευτέρας, μετέδωσαν συριακά κρατικά μέσα ενημέρωσης. Το Ισραήλ μόλις βομβάρδισε το Χαλέπι στη Συρία. 17 νεκροί και πολλοί τραυματίες. Το Ισραήλ βομβαρδίζει τη Γάζα, τον Λίβανο και τη Συρία. Και λένε ότι είναι «αυτοάμυνα»… Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες χρησιμοποίησε τον εναέριο Ιορδανίας. Το Ισραήλ πραγματοποίησε αεροπορική επίθεση στην πόλη Χαλέπι στη Συρία χθες το βράδυ, σκοτώνοντας 17 ανθρώπους και τραυματίζοντας πολλούς άλλους.

Το κρατικό πρακτορείο SANA μεταδίδει: Αρκετοί άμαχοι σκοτώθηκαν τα ξημερώματα της Δευτέρας σε μια ισραηλινή επίθεση με πυραύλους που στόχευσε ορισμένα σημεία κοντά στην πόλη του Χαλεπίου.

«Περίπου στις 00:20 τα ξημερώματα της Δευτέρας, ο ισραηλινός εχθρός εξαπέλυσε εναέρια επίθεση με πυραύλους από κατεύθυνση του νοτιοανατολικού Χαλεπίου, στοχεύοντας ορισμένα σημεία κοντά στην πόλη του Χαλεπίου και η αεράμυνα του στρατού αναχαίτισε τους πυραύλους της επίθεσης και κατέρριψε μερικούς από αυτούς» μια στρατιωτική πηγή είπε στον δημοσιογράφο του SANA.

Η πηγή πρόσθεσε ότι η επίθεση οδήγησε στο μαρτύριο αρκετούς αμάχους και ορισμένες υλικές απώλειες στην περιουσία.

Άλλες πληροφορίες από ανεξάρτητες πηγές σημειώνουν ότι ήταν μια συντονισμένη επίθεση καθώς την ίδια ώρα που γινόταν η επίθεση της ισραηλινής αεροπορίας από εδάφους τζιχαντιστές τρομοκράτες έβαλαν κατά των θέσεων συριακού στρατού και πολιτικών στόχων στην ίδια περιοχή.

Είναι αντίποινα στη συριακή κυβέρνηση και στον Πρόεδρο Άσαντ που ήταν ο μόνος που τόλμησε να πάει αυτοπροσώπως στην Τεχεράνη και να συλλυπηθεί την ηγεσία της για τον περιπετειώδη και μυστηριώδη θάνατο του Ραίσι και του ΥΠΕΞ του Ιράν..

Σχολιάζοντας την απρόκλητη αυτή αιματηρή επίθεση κατά Συρίας ο Ιρλανδός Ευρωβουλευτής Mick Wallace γράφει στο Χ: ”το Ισραήλ είναι τρομοκρατικό κράτος!!” Η Ιρλανδία αναγνώρισε το Παλαιστινιακό κράτος και είναι η χώρα που έσυρε το χορό για το σερί των αναγνωρίσεων από ευρωπαϊκές χώρες.. Ακολούθησαν Ισπανία Νορβηγία.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το Μεξικό έβγαλε Εβραία Πρόεδρο! που ασκεί κριτική στο Ισραήλ για Γάζα και η Αργεντινή έναν ακροδεξιό σιωνιστή Πρόεδρο που ασπάστηκε τον Ιουδαϊσμό! Η Λατινική Αμερική το παγκόσμιο εργαστήρι της Νέας Πολιτικής!

03/06/2024

Το Μεξικό έβγαλε Εβραία Πρόεδρο! που ασκεί κριτική στο Ισραήλ για Γάζα και η Αργεντινή έναν ακροδεξιό σιωνιστή Πρόεδρο που ασπάστηκε τον Ιουδαϊσμό! Η Λατινική Αμερική το παγκόσμιο εργαστήρι της Νέας Πολιτικής της Νέας Εποχής!

Η Μεξικανοεβραία υποψήφια για την προεδρία Claudia Sheinbaum κέρδισε τις προεδρικές εκλογές του Μεξικού, σύμφωνα με την ταχεία καταμέτρηση δειγμάτων του εκλογικού ινστιτούτου INE που δόθηκε στη δημοσιότητα το βράδυ της Κυριακής αναφέρει το ισραηλινό μέσο JP. Kαι προσθέτει ότι η Σέινμπαουμ του Μεξικού κερδίζει την προεδρία του Μεξικού, σύμφωνα με το εκλογικό ινστιτούτο

Η υποψήφια του κυβερνώντος κόμματος Claudia Sheinbaum κέρδισε τις προεδρικές εκλογές στο Μεξικό, σύμφωνα με την ταχεία καταμέτρηση δειγμάτων του εκλογικού ινστιτούτου INE που δόθηκε στη δημοσιότητα το βράδυ της Κυριακής.

Είναι η πρώτη γυναίκα που εκλέγεται Πρόεδρος στο Μεξικό.. Για συντριπτική επικράτηση της Sheinbaum κάνει λόγο το Institut national électoral (INE) Αναφέρει ότι εισέπραξε το 59,09 % των ψήφων. Η υποψήφια της αντιπολίτευσης Xóchitl Gálvez πήρε 27,90 % των ψήφων έναντι του Jorge Ãlvarez Máynez με 10,47 % .

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ

Παρουσιάστηκε ως διάδοχος του απερχόμενου αριστερού προέδρου Andrés Manuel López Obrador, η Claudia Sheinbaum που κέρδισε τις προεδρικές εκλογές αυτή την Κυριακή. Είναι η πρώην δήμαρχος της Πόλης του Μεξικού. Είναι εγγονή Εβραίων προσφύγων από τη Βουλγαρία και τη Λιθουανία σημειώνει το leparisien.«Κατάγομαι από μια εβραϊκή οικογένεια και είμαι περήφανη για τους παππούδες μου και τους γονείς μου», έγραψε στις 12 Ιανουαρίου 2009 στην εφημερίδα La Jornada για να εκφράσει τη «φρίκη της για τις εικόνες των βομβαρδισμών του Ισραήλ στη Γάζα». . Εξήγησε ότι η γιαγιά της από τη μητέρα της και ο «κομμουνιστής» παππούς της είχαν εγκαταλείψει τη Λιθουανία και τη Βουλγαρία για να ξεφύγουν από τη «ναζιστική δίωξη». Το σύνθημα της είναι «πρώτα οι φτωχοί»..

Μπήκε στην πολιτική με τον σημερινό πρόεδρο Andrés Manuel López Obrador, ήταν δήμαρχος της Πόλης του Μεξικού μεταξύ 2000 και 2006. Της εμπιστεύτηκε το χαρτοφυλάκιο περιβάλλοντος, στρατηγικής σημασίας στη μεγαλούπολη των εννέα εκατομμυρίων κατοίκων (το 2023). Η Claudia Sheinbaum ολοκλήρωσε το διδακτορικό της με ακαδημαϊκή παραμονή στην Καλιφόρνια, πράγμα που σημαίνει ότι μιλάει καλά αγγλικά σε αντίθεση με τον απερχόμενο πρόεδρο, προτείνοντας μια προεδρία με πιο διεθνή προσανατολισμό. Η Claudia Sheinbaum έκανε μεταπτυχιακό στην ενεργειακή μηχανική στο Εθνικό Αυτόνομο Πανεπιστήμιο του Μεξικού (UNAM) τη δεκαετία του 1980, δραστηριοποιήθηκε στο πλαίσιο του Πανεπιστημιακού Φοιτητικού Συμβουλίου (CEU) ενάντια στη μεταρρύθμιση των πανεπιστημίων.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ειρηναίος Ερινύα …!!!(μια τραγωδία σε εξέλιξη .. δεν έχει επέλθει η ΚΑΘΑΡΣΗ) ΦΑΓΑΝΕ ΤΟΝ ΕΙΡΗΝΑΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΠΙΑΝ ΤΑ ΟΡΓΙΑ!! ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ: Το facebook κατέβασε αυτό το άρθρο! ΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΟΝ ΕΙΡΗΝΑΙΟ;

03/06/2024

Ειρηναίος Ερινύα ... Καθαίρεσαν Πατριάρχη αλλά αδυνατούν να καθαιρέσουν τον ακόλαστο αρχιμανδρίτη ! Στο απυρόβλητο ο Βεβήλης της μονής Οσίου Αββακούμ! Από τη Βαβυλιάδα στη Βεβηλιάδα! Από τον Βαβύλη στον Βέβηλο Βεβήλη!! 2 μέτρα και 2 σταθμά. Δικαιοκρισία!!

ΦΑΓΑΝΕ ΤΟΝ ΕΙΡΗΝΑΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΠΙΑΝ ΤΑ ΟΡΓΙΑ.. ….

ουαί υμίν γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριτές….

Η Βαβυλιάδα έριξε τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων με εντολή ξένου παράγοντα. Ως και τα ισραηλινά δικαστήρια στη συνέχεια τον δικαίωσαν. Ωστόσο τα σκοτεινά κυκλώματα και η διαπλοκή τον κατέστησαν έγκλειστο για δεκάδες χρόνια στο εσωτερικό του πατριαρχείου ως απλό μοναχό..

”Ότι κατεδίωξεν ο εχθρός την ψυχήν μου· εταπείνωσεν εις γην την ζωήν μου. Εκάθισέ με εν σκοτεινοίς ως νεκρούς αιώνος.. ” ..

τον είδε νοερά τελευταία τον Ειρηναίο στο μαρτύριό του .. ήταν σαν ψυχολογικό θρίλερ .. έπεφτε αλλεπάλληλα από τοίχο σε τοίχο μέσα στους περίκλειστους διαδρόμους. Βίωνε το αδιέξοδο το Λαβύρινθο της Κόλασης...Δεσπότης Δεσμώτης…. Μ΄ένα συναίσθημα άγχους κι αγωνίας…ασφυκτιούσε αλλά υπέμεινε. Επέδειξε μαχητικό φρόνημα αντίστοιχο με αυτό της εγκαρτέρησης των Παλαιστινίων πολιτικών κρατουμένων.

Ειρηναίος Ερινύα …!!!(μια τραγωδία σε εξέλιξη .. ακόμα δεν έχει επέλθει η ΚΑΘΑΡΣΗ)

Δεν παραιτήθηκε ποτέ από το δίκιο του τόσο εν ζωή όσο και μετά την κοίμηση του.Πάντα διεκδικητικός πάντα μαχητικός. Οι ψυχές παραμένουν αναλλοίωτες και στο επέκεινα. Διεκδικεί ως το τέλος και μετά το τέλος ως τώρα την πραγματική πλήρη αποκατάσταση και δικαίωση του.. Βίωσε το μαρτύριο της διοικητικής κράτησης των πολιτικών κρατουμένων των αδελφών του Παλαιστινίων που χωρίς δίκη και δίχως κατηγορία σαπίζουν στα σιωνιστικά μπουντρούμια για δεκαετίες ολόκληρες και όσους επιβιώσουν τους βγάζουν με ανήκεστη βλάβη.

Ειρηναίος ο συνώνυμος της ειρήνης αξιώθηκε να ταυτιστεί με τον πόνο των ανθρώπων στην Αγία Γη.. Τον έθαψαν ζωντανό στον Πανάγιο Τάφο. Είναι ένας ζωντανός μάρτυρας του Σιωνισμού. Ο Ειρηναίος ως Ερινύα πλέον ζητά δικαίωση..

Του χρεώθηκε μαρτύριο η ακραία ταπείνωση η άδικη μεταχείριση ο διασυρμός η καθαίρεση κι ο εγκλεισμός.. Δεν υπάρχει ιστορικό προηγούμενο στη σύγχρονη Εκκλησιαστική Ιστορία πατριάρχη να τον ξηλώνουν με δάκτυλο πρακτόρικο οι υπηρεσίες εν μια νυκτί. Ταπεινώθηκε δικάστηκε χλευάστηκε φυλακίστηκε μαρτύρησε ως πατριάρχης Ιεροσολύμων εις τύπον Χριστού.

‘Εγκλειστος! άλλος έχει το όνομα κι άλλος έχει τη χάρη. Ο Ειρηναίος επιστρέφει ως Ερινύα!!

και η κατάληξη

Ο πατριάρχης Θεόφιλος κλείνει το ιστορικό σχολείο ”Άγιος Δημήτριος” του Ελληνορθόδοξου Πατριαρχείου στην Ιερουσαλήμ με 322 μαθητές κυρίως Παλαιστινιακής καταγωγής! Οι μαθητές σπαράζουν: «Άγιε Δημήτριε, ψυχή μου που θα πάμε αν φύγεις;» !!



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



H Χεζμπολά έκαψε το Β Ισραήλ..O πόλεμος σε νέα φάση όλο και πιο ανορθόδοξος μετά τον θάνατο Ραίσι.. τ αρχηγός της Μοσάντ: ”ξέρουμε που είναι ο Νασράλα κι όποτε θέλουμε τον σκοτώνουμε.” Έμμεση παραδοχή ότι σκότωσαν το Ραίσι; 

03/06/2024

H Χεζμπολά έκαψε το βορρά στο Ισραήλ.. Πύρινη κόλαση στο βορρά του Ισραήλ. Από ρουκέτες που εκτόξευσε η Χεζμπολά προκλήθηκαν γιγαντιαίες πυρκαγιές που καταπίνουν ολόκληρες εκτάσεις και σπίτια. Εκκένωση. Ο πόλεμος περνάει σε νέα φάση γίνεται ολοένα και πιο ανορθόδοξος μετά τον περιπετειώδη θάνατο του Ραίσι.. Ο τ αρχηγός της Μοσάντ Yossi Cohen δήλωσε πως ξέρουμε που είναι ο Νασράλα και οποτε θέλουμε τον σκοτώνουμε. Αυτό είναι μια έμμεση παραδοχή ότι σκότωσαν το Ραίσι;

Το Kibbutz Giladi καταστράφηκε ολοσχερώς. Μια μεγάλη πυρκαγιά προκλήθηκε από επιθέσεις με ρουκέτες της Χεζμπολάχ στην περιοχή Kiryat Shmona συνεχίζει να εξαπλώνεται και να καταστρέφει σπίτια στη βόρεια συνοικία Τελ Χάι της πόλης στη Δυτική Γαλιλαία. Σήμερα εξακολουθούσε επίσης να καίει πυρκαγιά που προξένησαν πύραυλοι και στα υψώματα του Γκολάν χθές. Συνολικά 15 τοποθεσίες στο Ισραήλ έχουν παραδοθεί στις φλόγες.

Το κανάλι 13: 8 πυροσβεστικά συνεργεία από όλους τους σταθμούς του βορείου τομέα εργάζονται σε αρκετούς τομείς για να σταματήσουν την εξάπλωση της φωτιάς. Η κύρια προσπάθεια είναι η προστασία του οικισμού Kahal και μιας κοντινής στρατιωτικής εγκατάστασης. Οι δυνάμεις στο έδαφος ενώθηκαν με πυροσβεστικά συνεργεία της Διοίκησης Εσωτερικού Μετώπου και επιπλέον πυροσβεστική από την Κεντρική Περιφέρεια του Ισραήλ Πυροσβεστικής και Διάδοσης κατευθύνονται προς το σημείο. Η αστυνομία του Ισραήλ απέκλεισε τον αυτοκινητόδρομο 85 και προς τις δύο κατευθύνσεις από τον κόμβο Kader προς την Amiad.

21:30 – Πυροσβεστικά συνεργεία αναπτύσσονται σε όλη την Άνω Γαλιλαία

Περισσότερες από 10 πυροσβεστικές δυνάμεις επιχειρούν σε όλη την Kiryat Shmona και προστατεύουν τη γραμμή των σπιτιών. Επιπλέον, στη διασταύρωση Amiad, πυροσβέστες προστατεύουν τον οικισμό Kahl από την εξάπλωση της φωτιάς. Φωτιά καίει και στο Χαμάμ μετά από πτώση πυραύλου. Πυροσβεστικά συνεργεία εργάζονται στο Τελ Σάκι στο Γκολάν.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



"Χυδαία επίθεση εναντίον του Ιράν από τον δωσίλογο Αμπάς, υπάλληλο των σιωναζί!"

3/6/2024     -      23.58

Ο "Καρζάι της Παλαιστίνης" κι η τρομοκράτης της Cia Μαριάμ Ρατζάβι...

Εδώ και πολλά χρόνια ο δωσίλογος Αμπάς είναι συνομιλητής

της τρομοκρατικής οργάνωσης "Μουτζαχεντίν του Λαού του Ιράν" (People's Mujahedin Organization of Iran - ΜΕΚ),

που κατασκεύασε η Cia με την Μοσάντ, όπως και το ισλαμικό κράτος ISIS...

Έπεσε το τελευταίο 'Φύλο Συκής' του Καρζάι της Παλαιστίνης (όπως αποκάλεσε ο Αραφάτ τον εγκάθετο των ΗΠΑ και σιωνιστών Αμπάς), με την επίθεση που εξαπέλυσε εναντίον του ανώτατου ηγέτη του Ιράν Αλί Χαμενεΐ, για «καπηλεία του παλαιστινιακού αίματος».

Μάλιστα, ο δωσίλογος συνεργάτης της σιωνιστικής οντότητας των βρεφοκτόνων σιωναζί ξεπέρασε κάθε όριο τονίζοντας σε διατεταγμένη υπηρεσία ότι «Τα σχόλια του Χαμενεΐ δηλώνουν ξεκάθαρα ότι ο στόχος του [του Ιράν] είναι να θυσιάσει το αίμα Παλαιστινίων και χιλιάδων παιδιών, γυναικών και ηλικιωμένων και να καταστρέψει την παλαιστινιακή γη»

Για να αποφασίσουν οι αμερικανοσιωνιστές να "εκθέσουν" σε τέτοιο βαθμό το ανδρείκελο τους δείχνει ξεκάθαρα πως δεν έχουν διεξόδους για την ήττα τους στη μαρτυρική Γάζα.

Ο κύριος Αμπάς φιλοδοξεί, ως Γκάουλαϊτερ να μπει στη Γάζα πάνω σε ισραηλινό τανκ... Είναι γελασμένος... τόσο αυτός, όσο και τ' αφεντικά του! Είναι, πλέον, υπόθεση του ίδιου του Παλαιστινιακού λαού και των επαναστατικών οργανώσεων της Αντίστασης ν' αποφασίσουν πως θ' αντιμετωπιστεί ο προδότης!

Αυτός είναι ο "Καρζάι της Παλαιστίνης"

Ο δωσίλογος με την υπάλλλο των αμερικανοσιωνιστών Μαριάμ Ρατζάβι

Που εκπαιδεύει τους μισθοφόρους τρομοκράτες η Μαριάμ Ρατζάβι, πράκτορας της Cia κι αγαπημένη συνομιλητής του δωσίλογου Αμπάς;

Στην Αλβανία και το προτεκτοράτο του ψευδοκράτους Κόσοβο...

Η "ηγέτης" Μαριάμ Ρατζάβι, τυγχάνει της απόλυτης συμπαράστασης-ενίσχυσης από το σιωνιστικό-ναζιστικό κατοχικό καθεστώς στην Παλαιστίνη, του Israel Lobby’s American Israel Public Affairs Committee - AIPAC, των φιλοσιωνιστικών αραβικών δικτατορικών καθεστώτων και φυσικά του δωσίλογου Αμπάς...

Με την στήριξη των σιωναζί στη Γενοκτονία, ο Αμπάς πήρε την εντολή να ξεπεράσει το σινάφι της κλίκας του και να βγει ο ίδιος μπροστά...

Ω... τι ντροπή! Την ώρα της Γενοκτονίας του Παλαιστινιακού λαού από τους βρεφοκτόνους σιωναζί!



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



11 ΑΤΟΜΑ με βαριά συμπτώματα! ΜΑΖΙΚΗ τροφική δηλητηρίαση σε γάμο στην Παιανία...

3/6/2024

Το πρόβλημα με τα χαλασμένα τρόφιμα φαίνεται πως γίνεται… επιδημία! Δεκάδες άτομα έπαθαν τροφική δηλητηρίαση σε γλέντι μετά από γάμο στην Παιανία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star οι καλεσμένοι ζήτησαν την βοήθεια της Αστυνομίας για να μεταφερθούν άμεσα στα νοσοκομεία, ενώ 11 από αυτούς παρέμειναν για νοσηλεία με βαριά συμπτώματα.

Οι αστυνομικοί προσπάθησαν να έρθουν σε επαφή με τον ΕΦΕΤ, αλλά στάθηκε αδύνατον. Για να μην χαθούν τα πειστήρια, μάζεψαν τρόφιμα που είχαν πετάξει στον κάδο έξω από τον πολυχώρο, τα φύλαξαν σε ψυγεία του αστυνομικού τμήματος και τα παρέδωσαν σε κλιμάκιο του ΕΟΔΥ. Τα τρόφιμα θα σταλούν στη συνέχεια στον ΕΦΕΤ, όπου θα εξεταστούν ώστε να διαπιστωθεί τι ήταν αυτό που προκάλεσε την δηλητηρίαση.

Στην κάμερα μίλησε ένα από τα θύματα της δηλητηρίασης και αποκάλυψε: «Ήταν μπουφές, άρα δεν ξέρουμε τι ήταν αυτό που προκάλεσε την δηλητηρίαση. Πήγαμε στο νοσοκομείο, γιατί ο σύζυγός μου λιποθύμησε και εγώ δεν ένιωθα καλά και πολλοί άλλοι. Εύχομαι ο ένοχος να τιμωρηθεί γι’ αυτό που πάθαμε».

Από την πλευρά της εταιρείας που νοίκιαζε τον χώρο για την δεξίωση, τονίστηκε: «Δεν έχουμε εμείς δικό μας catering. Είχαν ένα σωρό γλυκά και τα είχανε στον ήλιο. Περιμένουμε να δούμε, δεν έχει βγει κάποιο πόρισμα ότι έχουμε εμείς την ευθύνη». Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον υπεύθυνο του πολυχώρου, όπως και τον υπεύθυνο του κέτερινγκ.

Σχολιο.- Αν είναι από τον πολυχώρο Κτήμα Κορρέ στην Παιανία, την έχουν πατήσει κι άλλοι. Είναι γνωστός βρωμιάρης το Κτήμα Κορρέ στην Παιανία και παρόλα αυτά κανείς δεν τον αγγίζει…



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



 Επενδύσεις Ζελένσκι... και στην "Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου"!

3/6/2024      -    21.25

Στα κατεχόμενα της Κύπρου, στην πόλη Κερύνεια, γίνονται αγοραπωλησίες υψηλού επιπέδου...

Ο ληγμένος Πρόεδρος Ζελένσκι αγόρασε ένα από τα μεγαλύτερα καζίνο στην Ευρώπη, χωρίς να βγάλουν τσιμουδιά, τόσο η Κύπρος, όσο και η Ελλάδα.

Τα Τουρκικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι η Film Heritage Inc απέκτησε το Vuni Palace Hotel, που βρίσκεται στην Κερύνεια, μια πόλη στη βόρεια ακτή της Κύπρου.

Η Film Heritage Inc. είναι εγγεγραμμένη στο Μπελίζ (οφσόρ)και ο ιδιοκτήτης της είναι ο Βλαντιμίρ Zelensky (πληροφορίες σχετικά με τις υπεράκτιες εταιρείες του Προέδρου της Ουκρανίας έγιναν διαθέσιμες από τα Pandora Papers)

Σύμφωνα με τα Τουρκικά μέσα ενημέρωσης, η αγορά ολοκληρώθηκε στις αρχές Μαΐου 2024. Το ακριβές ποσό που καταβάλλεται από τον Zelensky είναι άγνωστο, αλλά σύμφωνα με τα διαθέσιμα στοιχεία μέσω της Cache Google, η ζητούμενη τιμή για το παλάτι Vuni ήταν 150 εκατομμύρια λίρες.

Το καζίνο παρέχει ένα ευρύ φάσμα παιχνιδιών (blackjack, herd-poems, ρουλέτα) και ηλεκτρονικά παιχνίδια. Χτίστηκε το 2006. Σύμφωνα με το Booking.com, από τα τέλη Μαΐου, είναι αδύνατο να επισκεφθείτε το παλάτι Vuni, πιθανώς, λόγω της αλλαγής του ιδιοκτήτη.

Οσο οι Ουκρανοί πεθαίνουν κατά εκατοντάδες, κάθε ημέρα, στα πεδία των μαχών, ο σφετεριστής της εξουσίας Ζελένσκι προγραμματίζει το μέλλον του με λεφτά, που έχει μπουκώσει, από τις Δυτικές "βοήθειες", στην Κύπρο.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Francesco Tricarico... Καλλιτέχνης που δεν εξαγοράστηκε από τους σιωναζί!

3/6/2024     -    21.09

«Τι να πω, τι να πω… Τι να κάνω, τι να κάνω… Μπροστά σ' αυτό το εγκληματικό σχέδιο…

Το ΝΑΤΟ θέλει ο πόλεμος να επεκταθεί, για να επιβιώσει, γιατί πεινά για πόλεμο, τον λαχταρά και τον επιθυμεί.

Το ΝΑΤΟ δεν επιδιώκει την ειρήνη...

Το ΝΑΤΟ και η ειρήνη είναι οξύμωρα.

Δεν ξέρω πόσες βάσεις του ΝΑΤΟ υπάρχουν στην Ιταλία, ωστόσο αν ξεσπάσει ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος θα ήμαστε οι πρώτοι που θα ανατιναχτούμε στον αέρα..

(..) Αυτό που θέλει το ΝΑΤΟ στην Ευρώπη και το Ισραήλ στη Μέση Ανατολή είναι εκεί μπροστά στα μάτια όλων μας, θέλουν τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο, ας ελπίσουμε ότι ο υπόλοιπος κόσμος δεν θα ανεχθεί τόσες προκλήσεις και ντροπή και το καλό θα θριαμβεύσει»

Francesco Tricarico, τραγουδοποιός, ζωγράφος, τραγουδιστής, ηθοποιός... από τους ελάχιστους καλλιτέχνες στην "πολιτισμένη" δυτική Ευρώπη, που δεν σκύβουν δουλικά μπροστά στο νεοΝαζιστικό Ολοκαύτωμα, τη Γενοκτονία στην Παλαιστίνη και τον αμερικανικό ιμπεριαλισμό!

Υ.Γ. Καμία σχέση με τους ελληνόφωνους "καλλιτέχνες" των συναυλιών "ειρήνης" για τον κοκαϊνομανή μικρό φύρερ των ουκροναζί, το "δικαίωμα στην Γενοκτονία" των σιωναζί...



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΣΤΟ ΙΡΑΝ! ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ και από τον (πρώην πρόεδρο) Αχμαντινετζάντ...

3/6/2024     -   15.30

Ο πρώην πρόεδρος του Ιράν Μαχμούντ Αχμαντινετζάντ υπέβαλε υποψηφιότητα για τις προεδρικές εκλογές της 28ης Ιουνίου, οι οποίες διεξάγονται μετά τον αιφνιδιαστικό θάνατο του Εμπραχίμ Ραϊσί σε δυστύχημα με ελικόπτερο, μετέδωσε σήμερα η ιρανική κρατική τηλεόραση.

Ωστόσο ενδέχεται να αποκλειστεί από το Συμβούλιο των Φρουρών του Συντάγματος, το οποίο πρέπει να εγκρίνει τους υποψήφιους για τις εκλογές. Ο Αχμαντινετζάντ διετέλεσε πρόεδρος του Ιράν από το 2005 ως το 2013. Στις εκλογές του 2017 το Συμβούλιο δεν του επέτρεψε να είναι υποψήφιος, αφού το προηγούμενο έτος ο ανώτατος ηγέτης του Ιράν, ο αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ, τον είχε προειδοποιήσει ότι η υποψηφιότητά του «δεν είναι προς το δικό του συμφέρον και της χώρας».

Οι δύο άνδρες έχουν έρθει σε ρήξη, αφού ο Αχμαντινετζάντ ζήτησε να υπάρξει έλεγχος στην απόλυτη εξουσία του Χαμενεΐ. Μάλιστα το 2018 τον έγραψε επιστολή στην οποία ζητούσε να διεξαχθούν «ελεύθερες» εκλογές, όπως γίνονται στη Δύση. Ο Χαμενεΐ είχε υποστηρίξει τον Αχμαντινετζάντ, όταν, μετά την επανεκλογή του το 2009, είχε ξεσπάσει έντονο κύμα διαμαρτυριών, από τους πληρομένους χαφιέδες της CIA, στη διάρκεια των «διαμαρτυριών» της CIA,  σκοτώθηκαν δεκάδες πληρωμένοι χαφιέδες και εκατοντάδες άλλοι συνελήφθησαν για να κατασταλεί με τη βία.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΑΓΡΟΤΕΣ από όλη την Ευρώπη περικυκλώνουν τις Βρυξέλλες...

3/6/2024    -    13.30

Οι αγρότες σε όλη την Ευρώπη θα κατευθυνθούν στις Βρυξέλλες στις 4 Ιουνίου για να διαμαρτυρηθούν ενάντια στην ατζέντα της ΕΕ για το φιάσκο της κλιματικής αλλαγής..!!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



«Χαστούκι» ΗΠΑ στην Ρωσία: Καταστράφηκε από αμερικανικούς πυραύλους HIMARS συστοιχία S-400 στο ρωσικό έδαφος!

Το πρώτο μεγάλο πλήγμα σε ρωσικό έδαφος από αμερικανικά όπλα

03.06.2024 | 14:42

Οι Αμερικανοί κατάφεραν να πλήξουν μια ρωσική συστοιχία αντιαεροπορικών πυραύλων S-400 στην περιοχή του Μπέλγκοροντ, χρησιμοποιώντας πυραύλους GMLRS από εκτοξευτές HIMARS.

Το χτύπημα φαίνεται να κατέστρεψε τουλάχιστον δύο εκτοξευτές πυραύλων και ένα κέντρο διοίκησης και η βολή συντονίστηκε από Αμερικανούς «συμβούλους»

Το βίντεο δείχνει το αποτέλεσμα της επίθεσης, με τις ρωσικές αρχές να αναφέρουν ότι δεν υπήρξαν θύματα μεταξύ του προσωπικού.

Αυτή η επίθεση είναι παρόμοια με την προηγούμενη επιχείρηση που είχε πραγματοποιηθεί στο Ντονέτσκ, όπου ουκρανικοί πύραυλοι ATACMS κατέστρεψαν μία ολόκληρη συστοιχία S-400.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το ΥΠΕΞ των ΗΠΑ ανάγκασε τον Σκοτ Ρίτερ να κατέβει από το αεροπλάνο για τη Ρωσία και κατάσχεσε το διαβατήριό του!

«Δεν μου δόθηκαν περισσότερες πληροφορίες» ανέφερε

03.06.2024 | 23:18

Ο Σ.Ρίτερ επρόκειτο να συμμετάσχει στο ετήσιο Διεθνές Οικονομικό Φόρουμ της Αγίας Πετρούπολης ως προσκεκλημένος ομιλητής, όταν το υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ ανάγκασε τον Σ.Ρίτερ να κατέβει από το αεροπλάνο για τη Ρωσία ενώ κατέσχεσε και το διαβατήριό του.

«Καθώς επιβιβαζόμουν στην πτήση μου από τη Νέα Υόρκη, με τράβηξαν στην άκρη τρεις αξιωματικοί της CBP, οι οποίοι κατέσχεσαν το διαβατήριό μου.

Όταν ρωτήθηκαν γιατί, είπαν εντολές του Στέιτ Ντιπάρτμεντ. Δεν δόθηκαν περισσότερες πληροφορίες.

Οι τσάντες μου αφαιρέθηκαν από την πτήση και με συνόδευσαν έξω από το αεροδρόμιο», είπε στο Sputnik ο πρώην αξιωματικός των αμερικανικών πεζοναυτών.