Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2024

Σαββατο 28 Σεπτεμβριου 2024

 

Μαρία Καρυστιανού: «Παρακολουθούν το τηλέφωνό μου – Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι γίνεται»!

28/9/2024

Την παρακολούθηση του κινητού της τηλεφώνου από άγνωστα κέντρα, κατήγγειλε μεταξύ άλλων σήμερα στον ραδιοφωνικό σταθμό Ionion Fm και στην εκπομπή «Αποκαλύψεις» του δημοσιογράφου Μάκη Νοδάρου, η Μαρία Καρυστιανούμητέρα της 20χρονης Μάρθης που χάθηκε άδικα στο τραγικό δυστύχημα – έγκλημα των Τεμπών.

Η σοβαρή δημόσια καταγγελία της κ. Καρυστιανού έρχεται ως συνέχεια σε παρόμοια καταγγελία που έκανε προ ημερών ο Βασίλης Κοκοτσάκης, τεχνικός σύμβουλος συγγενών θυμάτων του εγκλήματος των Τεμπών. Ο κ. Κοκοτσάκης είχε αναφέρει την απόπειρα παγίδευσης του κινητού του τηλεφώνου με κακόβουλο λογισμικό μέσω αριθμού – κλώνου ενώ για το θέμα αυτό έχει υποβάλλει σχετική αναφορά στην ΑΔΑΕ.

Η Μαρία Καρυστιανού μετά από σχετική ερώτηση του Μάκη Νοδάρου απάντησε: «Και το δικό μου κινητό παρακολουθείται. Δεν μπορώ να στείλω ένα email… Χάνονται τα email μου …Μου έρχονται email χωρίς περιεχόμενο… Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι γίνεται. Όταν ρώτησα δικηγόρους αν μπορώ να κάνω κάτι γι αυτό μου απάντησαν ότι έχει ψηφιστεί ένας νόμος βάση του οποίου μπορούν να μου απαντήσουν αν παρακολουθείται το τηλέφωνό μου αλλά όχι από ποιόν και γιατί… Όχι δεν είμαστε σοβαροί!»

Στην διάρκεια της συνέντευξή της η κ. Καρυστιανού κατηγόρησε ευθέως την κυβέρνηση Μητσοτάκη για προσπάθεια συγκάλυψης των ευθυνών στο έγκλημα των Τεμπών, ενώ από κάδρο των ευθυνών και της επιχείρησης συγκάλυψης δεν άφησε έξω και την Ελληνική Δικαιοσύνη.

«Πιστεύω ότι δεν υπάρχει άνθρωπος στον Ελληνικό χώρο που να πιστεύει ότι δεν υπάρχει προσπάθεια συγκάλυψης του εγκλήματος των Τεμπών από την νυν κυβέρνηση. Ακόμη και οι ένοχοι που λένε ότι είμαστε αθώοι και δεν μιλούν για συγκάλυψη ξέρουν πάρα πολύ καλά τι έχει γίνει . Υπάρχουν τα βίντεο υπάρχουν οι εικόνες …Φανταστείτε να μην υπήρχαν όλα αυτά και να υπήρχε μόνο η δική μου φωνή που παρουσίαζε τι έζησα εκεί… Τωρα όμως αυτό δεν ισχύει . Πέρα της δικής μου φωνής , η οποία είναι πάρα πολύ δυνατή και θα συνεχίσει να είναι δυνατή , και να φωνάζει την αλήθεια , υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία.» – ανέφερε μεταξύ άλλων στο Ionion Fm η κ. Καρυστιανού και πρόσθεσε

«Ο κατάλογος των παρεμβάσεων για την συγκάλυψη της υπόθεσης είναι πραγματικά ατελείωτος . Δεν έχει γίνει τίποτα όπως έπρεπε να γίνει από την πρώτη στιγμή μετά το συμβάν. Ολες αυτές οι παρεμβάσεις έγιναν με την ανοχή της Δικαιοσύνης. Και αναφέρομαι στον κ. Ντογιάκο που ήταν τότε στον Αρειο Πάγο , στον Εισαγγελέα κ. Δασκαλόπουλο στη Λάρισα και σους δύο Ανακριτές . Ερχόμαστε τώρα 19 μήνες μετά για να αποδείξουμε αυτό που φωνάζαμε από την αρχή για το παράνομο φορτίο …Και προσπαθούσαμε να πείσουμε τόσους μήνες τον Ανακριτή, να το δει και να το ελέγξει από αυτή την πλευρά. Ο ανακριτής αρνούνταν πεισματικά . Τώρα όμως με την καινούρια μελέτη η οποία αποδεικνύει τι είχε συμβεί, είναι υποχρεωμένος να ξεκινήσει έρευνα. Οπότε 19 μήνες μετά είμαστε έτοιμοι να κάνουμε το επόμενο σοβαρό βήμα. Να καθίσουμε δηλαδή να δούμε για ποιο λόγο η εμπορική αμαξοστοιχία τότε μετέφερε αυτό το φορτίο, που ήταν παράνομο, θα έπρεπε να ήταν δηλωμένο και θα έπρεπε να μεταφέρεται με ένα τελείως διαφορετικό τρόπο, ποιος το φόρτωσε και ποιός ήταν ο τελικός αποδέκτης του…»

«Όλο αυτό το χρονικό διάστημα έχω δεχθεί την απρεπή προσπάθεια αποδόμησης του ιερού αγώνα και του έργου μου. Το κρατικό έγκλημα είναι αδιανόητο να παραμένει ατιμώρητο όποιο κι αν είναι αυτό. Είτε αφορά ένα θάνατο , είτε αφορά 57 , είτε 120… Ούτε ενας άνθρωπος δεν πρέπει να χάνεται από κρατικά λάθη. Δεν είμαι κάτι ξεχωριστό . Είμαι μια απλή Ελληνίδα μάνα που έχει αποφασίσει ότι δεν μπορεί να αφήσει την τύχη των παιδιών της σε εντελώς ανίκανους ανθρώπους».


 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 


Οι ευφυείς άνθρωποι είναι εκ φύσεως αντιδογματικοί. Είτε αυτό είναι φασιστικό ή καπιταλιστικό, ή όπως σήμερα ανώμαλο διεφθαρμένο εμβολιαστικό καθεστωτικό δικαιωματιστικό «αριστερό». Ψάχνουν τά αδύνατα σημεία ενός δόγματος και τό καταρρίπτουν. Τό τίμημα πού πληρώνουν είναι η μοναξιά και η κατακραυγή τού πλήθους .Οι υπόλοιποι άνθρωποι επιθυμούν τά δόγματα διότι τούς παρέχουν μία σιγουριά, μία πυξίδα γιά τήν πορεία τους μέσα σέ ένα ανασφαλές περιβάλλον.Αποτελεί υπαρξιακή απειλή γιά κάποιον τό νά τού αφαιρέσεις τήν πυξίδα του.


 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 


Γαλλία.

Στην ουρά για συσσίτιο περιμένουν 500 μαθητές στο Μπορντώ." Είναι τόσο ακριβά όλα που πρέπει να κλέψεις για να φας κανονικό φαγητό . Διαφορετικά θα πεινασεις"λένε κάποια παιδιά.

Τα 2 τελευταία χρονια έχει διπλασιαστεί ο αριθμός των μαθητών που δικαιούνται συσσίτιο.


 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 


Τα ισραηλινά χαλκεία ανακοινωσαν ότι ένα από τα τρομοκρατικά βομβαρδιστικά τους πλήγματα στην Βηρυττό είχε ως αποτελεσμα την δολοφονία του ηγέτη της Χεζμπολάχ Νασράλα. Δεν δίνουμε καμία βάση στα ισραηλινά χαλκεία, αλλά εμπιστευόμαστε πλήρως την ανακοίνωση της Χεζμπολάχ ότι ο Νασράλα ζει.Σε κάθε περίπτωση όμως, μεγαλα λαϊκά κινήματα όπως η Χεζμπολάχ η η Χαμάς συνεχίζουν και θα συνεχίσουν την ηρωική αντίσταση τους απρόσκοπτα κατά του σιωνιστικού ναζισμού, ανεξάρτητα από την ζωή η τον θάνατο των ηρωικών ηγετών τους γιατί οι ιδέες και η πάλη είναι ανεξάρτητες από προσωπα. Αντιθετως, το σιωνιστικό κράτος αργά η γρήγορα θα πάψει να υφίσταται οποιο γραβατοφορεμενο κάθαρμα και αν ηγείται σε αυτό .

Σχολιο.- ...μην εμπιστεύεστε ότι λένε τα ΜΜ"Ε"...όπως και το 1941...

«Προσοχή. Ο Ραδιοφωνικός Σταθμός Αθηνών, ύστερα από λίγο, δεν θα είναι ελληνικός. Θα είναι γερμανικός και θα μεταδίδει ψέματα...»

Σχολιο.- Μακάρι να πάψει να υφίσταται το σιωνιστοναζιστικό αποικιακό μόρφωμα!!!!

Αν, και δυστυχώς , διατηρώ κάποιες αμφιβολίες περί αυτού.

Σχολιο.- Συμφωνώ απόλυτα και προσθέτω πως ο όγκος των πτωμάτων που προσθέτουν καθημερινά δολοφονώντας κυρίως γυναίκες, παιδιά, βρέφη και υπέργηρους τα SS των σιωνιστοναζί αποδεικνύει το σχιζοφρενικό αδιέξοδο στο οποίο έχουν εγκλωβιστεί...



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Βγήκαν προχθες βράδυ της Πέμπτης τα αναρχικά ταγματα εφόδου και  καίγανε την Γ Σεπτεμβρίου στην Αθήνα και τη πλατεία Βικτωρίας σε πλήρη συνεργασία με τα ΜΑΤ.  Δεν υπήρξε φυσικά καμία σύλληψη. Και όλα αυτά για έναν κακοποιητή της ίδιας του της οικογένειας η οποία τον είχε καταγγείλει στην αστυνομία, και πιθανόν γιαυτό έφαγε ξύλο από συμπατριώτες του. 

Και είχε μεθύσει, πιθανόν είχε πάρει και ναρκωτικά, πήρε από πίσω μια κοπέλα η οποία πρόλαβε να φτάσει στο σπίτι της, έμεινε έξω από το σπίτι της και την απειλούσε, τον κατήγγειλε στην αστυνομία, η οποία τον συνέλαβε. Αλλά δεν του έκανε μήνυση γιατί μάλλον φοβήθηκε τις πακιστανικές συμμορίες οι  οποίες προστατεύονται από τον Κούλη και τα δεξιά προδοτικά παλιόσκυλα. Και επειδή ψόφησε μέσα στην αστυνομία, φταίει η αστυνομία. Και την Παρασκευη το απόγευμα  κάναν συγκεντρωση τα τροτσκικιστικά μουνόσκυλα του ΚΕΕΡΦΑ των ταγμάτων εφόδου της αμερικάνικης πρεσβείας.

Και εμείς τώρα πρέπει να λυπηθούμε για το πακιστανικό βρωμόσκυλο κακοποιητή γυναικών επειδή λέει ήταν στην Ελλάδα από το 2004, και δούλευε και σαν ντελιβεράς. Που τόσα χρόνια σημαίνει ότι θα έχει βιάσει κι άλλες γυναίκες, αλλά δεν του εκαναν μήνυση γιατί όλοι ξέρουμε πια πως σκέφτονται οι γυναίκες, που αντί να νοιώθουν οργή, νιώθουν φόβο και ντροπή.

Για το πακιστανικό βρωμόσκυλο δε λυπόμαστε, λυπόμαστε έτσι όπως έχει καταντήσει η Ελλάδα, που κάνουν κουμάντο η αμερικάνικη πρεσβεία και τα αναρχικά και αριστερίστικα τάγματα εφόδου της.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΜΕ ΤΗ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ! Συνελήφθη ο παλαιοχριστιανός της Κορινθίας που πήρε το μωρό του, που το είχαν απαγάγει  το βρωμοκράτος με τα τζουτζέκια του κοινωνικούς λειτουργούς, και εξαφανίστηκε

27/9/2024     -    20.13

Συνελήφθη την Παρασκευή, σε σπίτι στην Κερατέα, ο παλαιοχριστιανός Μανώλης Καλαϊτζιδάκης που πήρε το νεογέννητο κοριτσάκι του από το νοσοκομείο Αλεξάνδρα που το είχαν αρπάξει το βρωμοκράτος με τους παλιοπουσταρέους κοινωνικούς λειτουργούς του που για 20 ευρώ γαμιούνται και πουλάνε τη μάνα τους και τη γυναίκα τους. Πληροφορίες θέλουν και τη γυναίκα του και μητέρα του παιδιού να έχει συλληφθεί.

Το νεογνό παρέμενε στο νοσοκομείο Αλεξάνδρα, καθώς ο αληταράς παλιόπουστρας κοινωνικός λειτουργός που γαμιέται για 20 ευρώ με διαταγή του Κούλη και των άλλων ανώμαλων ΝουρΔιτών παιδοβιαστών είχε κρίνει ακατάλληλο το περιβάλλον διαβίωσης της οικογένειας και είχε απαγορεύσει να δοθεί στους γονείς.

Το βρέφος επρόκειτο να απαχθεί και να μεταφερθεί στο Κέντρο Βρεφών «Μητέρα», πράγμα που γνώριζαν οι γονείς. Η μητέρα του, η οποία και η ίδια είχε εξαφανιστεί, ερχόταν καθημερινά σε επαφή με το κοριτσάκι, αφού το θήλαζε.

Επειδή ήταν γνωστό ότι το βρέφος θα μεταφερόταν, υπήρχαν υπάλληλοι σεκιούριτι του φασιστικού ανώμαλου καθεστώτος διεφθαρμένων δεξιών νεοδημοκρατών που τους γαμιέται η οικογένεια που τους πέταξε στον όροφο των νεογνών, ωστόσο, ο πατέρας κατάφερε να αρπάξει το παιδί και να φύγει τρέχοντας



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τη μάντρα όπου έγιναν οι εκτελέσεις κατά το Μπλόκο της Κοκκινιάς, τον Αύγουστο του 1944, βεβήλωσαν οι νεοναζί.

Η ταυτόχρονη αναφορά στον Γράμμο και το Βίτσι δείχνει ότι τα εγγόνια των ταγματαλητών και των χιτών εκείνης της εποχής δεν έχουν καμιά αμφιβολία ότι ο κύριος εχθρός των Γερμανών κατακτητών και του φασισμού ήταν οι κομμουνιστές.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σε μισοάδεια αίθουσα μίλησε ο εγκληματίας πολέμου Νετανιάχου, όταν, με το που ανέβηκε στο βήμα, εκπρόσωποι δεκάδων χωρών αποχώρησαν από τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ. Τον οποίο ο Ισραηλινός δολοφόνος χαρακτήρισε "αντισημιτικό βάλτο" που χρειάζεται "αποξήρανση". 

Το ναζιστικό κράτος των σιωνιστών δολοφόνων μπορεί να εξακολουθεί να 'χει τη στήριξη της Δύσης, που νοσταλγεί τους καιρούς της αποικιοκρατίας, αλλά απομονώνεται όλο και περισσότερο από τον υπόλοιπο πλανήτη. Χαρακτηριστικό το ότι από τις 193 χώρες του ΟΗΕ μόνο 30 δεν ενέκριναν την καταδίκη του Ισραήλ. 

Το πιο τραγικό στην ιστορία αυτή είναι ότι αν το Ισραηλινοναζιστικό αποικιακό καθεστώς συνεχίσει την πολιτική του αποικισμού και των μαζικών δολοφονιών, θα 'ρθει η μέρα που οι Ισραηλινοναζιστές θα υποχρεωθούν να εγκαταλείψουν τη χώρα που καταπάτησαν. Και να σκορπίσουν και πάλι στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα. Φέροντας το στίγμα των μαζικών εγκλημάτων που πραγματοποίησε το δολοφονικό αποικιακό καθεστώς τους στην Παλαιστίνη.

Σχολιο.- Με κίνδυνο να κάνω λάθος υποθέτω ότι η χώρα μας ήταν στις πρώτες θέσεις μεταξύ των τριάντα....Η όχι;

Σχολιο.- Όσο κι αν φαίνεται παράξενο, όχι. Ήταν μία από τις χώρες που ψήφισαν να σταματήσει η γενοκτονία στη Γάζα.

Το σκεπτικό ήταν ότι η Ελλάδα σαν φίλη του Ισραήλ ψηφίζει να σταματήσει ο πόλεμος γιατί δεν συμφέρει το Ισραήλ και όλοι συσπειρώνονται εναντίον του.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τι ακριβώς έχει συμβεί με την υπόθεση του Πακιστανού ο οποίος "βρέθηκε νεκρός" στο Αστυνομικό Τμήμα Αγίου Παντελεήμονα, ενώ επί τρεις μέρες ήταν "αγνοούμενος" και τελικά όπως αποδείχθηκε ήταν κρατούμενος και τον μετέφεραν από το ένα αστυνομικό τμήμα στο άλλο;

(Δεν ήταν κρατούμενος "για χαρτιά", αυτά τα είχε. Είχε συλληφθεί μετά από καταγγελία κάποιας γυναίκας ότι την κακοποίησε, η οποία όμως δεν θέλησε μετά να κάνει μήνυση - αυτό διάβασα).

Σχολιο.- Όπως με  τον πακιστανό  τύπο της Ομόνοιας και λίγα του έκαναν. Αφέθηκε ελεύθερος γιατί η κοπέλα από την αλβανία ήταν στην εντατική κ δεν μπορούσε να καταθέσει.

Αυτός είχε συλληφθεί τον Ιούλιο για τον βιασμό και βασανισμό μιας κοπέλας από Αλβανία. Αφέθηκε τότε ελεύθερος γιατί δεν μπορούσε να καταθέσει η κοπέλα. Σε αυτό αναφέρομαι

είπαμε στο υποθετικό σενάριο ότι μιλάμε για κάποιον σαν αυτόν, σου εγγυομαι ότι το ίδιο θα έκανες κ εσύ. Αν μάθεις το τραβηξε η κοπέλα στα χέρια του.....

Σχολιο.- Για το περιστατικό έχει βγει ανακοίνωση από την αστυνομία. Ο τύπος προσκομίστηκε στο ΑΤ με μώλωπες γιατί είχε φάει ξύλο από δικούς του προφανώς επειδή κακοποιούσε κ παρακολουθούσε γυναίκες

Σχολιο.- ναι ρε το ίδιο θα έλεγα αν ήταν έλληνας κακοποιητής γυναικών. Καλά του κάναν και τον κοπάνησαν, αν και δεν ισχύει αυτό που λες. Κανένας δεν τον κοπάνησε, ήταν ήδη χτυπημένος από συμπατριώτες του. Εγώ δεν κάνω εκπτώσεις ανάλογα με την εθνικότητα. Εσείς οι ευαίσθητοι αντιφασίστες το βουλωσατε στο περιστατικό της Ομόνοιας που αναφέρω. Ούτε πορεία ούτε γυναικοκτονια ούτε καμία μόνη. Επειδή ο θύτης ήταν Πακιστανός. Και να ήταν η πρώτη ή η τελευταία φορά;;;;

Σχολιο.-  αυτά τα λες κ εσύ όπως όλοι οι ευαισθητουληδες γιατι δεν σας αγγίζει το θέμα. Δεν ήταν η κόρη σου πχ που παρενιχληθηκε ή κακοποιήθηκε από τον Πακιστανό. Αν ήταν η κορούλα σου πχ θα περίμενες την δικαστική εξουσία;;;;;; Η θα έλεγες δεν έχουμε κράτος;;;;;

Οπότε άσε τις μλκιες σε εμένα και τα βρισίδια. Ο φασίστας είσαι εσύ.

Σχολιο.- και τώρα σε ένα κακοποιητη Πακιστανό που παρενοχλούσε γυναίκες σας φταίει η αστυνομία. Αν ήταν Έλληνας κακοποιητής γυναικών θα σας έφταιγε η ακροδεξιά ο φασισμός κ η πατριαρχία... Οπότε έχουμε γράψει στα @@@ την άποψη σας αριστεροί φασίστες. Μεγαλύτεροι φασίστες από εσάς δεν υπάρχουν.

και βέβαια είστε τόσο πορωμενοι φασίστες που δεν διαβάσατε καν ότι προσήχθεί στο ΑΤ ήδη είχε φάει ξύλο από δικούς του. Ούτε αυτό.....

Σχολιο.- φίλε εγώ δεν γουστάρω τις παπαριές ιδεολογίες. αυτοι μας καταστρέφουν.αν το έκανε αυτό στη κοπέλα οποίος κ να τον σκότωνε στο ξύλο δεν θα είχα κανένα προβλημα.ελληνας Βέλγος Πακιστανός Σουηδός.γιατι ψάχνεσαι για νόμους εσύ.π όλα λειτουργούν σε αυτή τη γαμοχωρα με νόμους κ εσύ χαλαστηκες για το ποιος το έκανε..

Σχολιο.- έλα ρε π θα με πεις κ φασίστα?σε χαλάνε οι μπάτσοι το πιάσαμε.ολους μας με πολλά π κάνουν..μην μου τσαμπουνας μαλακίες για νόμους κ τέτοια στην Ελλάδα που έχουμε δει τόσα.ξεκινα από ψηλά φτάσε στους μπάτσους κ όπου πάει η αλυσίδα αυτή

Σχολιο.- ρε φίλε τι μας λες;;; Ότι η αστυνομία σκοτώνει Πακιστανούς με κουλι στην κυβέρνηση;;; Η πιο πριν με Τσίπρα;;; Αν τολμήσουν να αντιμιλησουν θα βρεθούν μπλεγμένοι για 13 γενιές. Πλάκα μας κάνεις;;; Η δεν βλέπουμε τι γίνεται;;; Είναι δυνατόν να πιστέψει κανείς ότι επί Τσίπρα κ κουλι βαράνε οι μπάτσοι μετανάστες;;; ΠΟΥ ΖΕΙΣ;;; ΣΟΥΖΑ ΚΆΘΟΝΤΑΙ ΜΗΝ ΠΑΘΕΙ ΚΑΝΕΊΣ ΤΊΠΟΤΑ. Αυτή είναι η αλήθεια κ τόσο τραβηγμένο είναι το σενάριο για φασίστες. Αλλά στο μπερδεμένο σας μυαλό βλέπετε παντού φασίστες μπας και... δικαιολογήσει κανείς την ύπαρξη σας.

Σχολιο.- και στην τελική πήγαινε αν θες ρε αγόρι γιατί το παίζεις σκληρός κ μάγκας μια Θησείο.... Μοναστηράκι.... Στα πλακάκια που μαζεύονται οι 18χρονοι.... Αφού τόσο αγαπάς τους Πακιστανούς κ όχι εμάς τους φασίστες Έλληνες... Με μαχαίρι όμως ε;;; Μην πας έτσι... Ακλαφτος θα φύγεις

Σχολιο.-  ναι φαίνεται από μακριά... Κλεισμένος στην γυάλα σου και εσύ αναπαράγεις εκθέσεις ιδεών από ΚΝΕ ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ κλπ.... Μετά απορειται ομαδικά γιατί η νεολαία σας έχει γυρίσει την πλάτη.... Φασίστες κ αυτοί.... Για αυτό από 16-18 χρόνων κυκλοφορούν με μαχαίρια.... Ο φασισμός φταιει... Βλάκες....

Σχολιο.- δεν έχουν την ίδια αντιμετώπιση Έλληνες κ μετανάστες στα αστυνομικά τμήματα... Έχεις δίκιο σε αυτό... Οι μετανάστες αφήνονται ελεύθεροι... Όλοι.. οι Έλληνες.... Ψειρου

Σχολιο.- οι άλλοι βίασαν ομαδικά μια κοπέλα στην Μύκονο... Ελεύθεροι...

Σχολιο.- Το που οδηγούν οι αυτοδικίες και η αστυνομική βία το ξέρω. Ως γυναίκα όμως που έχω νιώσει φόβο και απειλές δεν θα το κρύψω πως νιώθω μια ικανοποίηση όταν καθίκια που ασκούν βία σε πιο αδυναμους απο αυτούς παθαίνουν τα ίδια και χειρότερα. Μου είναι αδιάφορη η εθνικότητα του δράστη όπως μου είναι αδιάφορη η ιδιότητα του τιμωρού. Αν αυτή η ικανοποίηση με κάνει «φασιστρια» στα μάτια οποιουδήποτε ας βγάλει την σκούφια του να με δείρει.

Σχολιο.- Κανένας δεν πρέπει να ζητάει το θάνατο ενόχου? και για τους παιδοβιαστές σαν τον Λιγνάδη γιατί ζητούσες να ψοφήσει;;;;;

Σχολιο.- Επί της αρχής η δικαιοσύνη στην Ελλάδα είναι ανέκδοτο.

Το ίδιο και ΟΛΟΙ οι εκπρόσωποι της από τους οποίους δεν εξαιρούνται καθόλου οι Δικηγόροι.

Είναι φυσιολογικό λοιπόν ΟΛΟΙ οι υπόλοιποι θεσμοί του κράτους να καταρρέουν.

Όποτε ισχύει ο νόμος του ισχυρού ανά περίπτωση....

Σχολιο.- Υπάρχει μεγαλύτερο πρόβλημα από αυτό; Ότι δεν υπάρχει δικαιοσύνη;

Όλα τα υπόλοιπα είναι δευτερεύοντα.

Σχολιο.- Που να δεις τις πληγές στα σώματα των γιατρών και των νοσηλευτών στο νοσοκομείο της Καλαμάτας ύστερα από καταδρομικη επίθεση ρομα. Και έκει περιμένουμε διερεύνηση.

Σχολιο.- Τον βιαστή και δολοφόνο της Οζγκετζαν (αν θυμάστε την υπόθεση) τον έφαγαν οι συγκρατούμενοι του με την ανοχή δεσμοφυλάκων και του ίδιου του διευθυντή της φυλακής ο οποίος πήρε δυσμενή μετάθεση. Δεν έχω πετύχει ούτε έναν που να μην το χάρηκε μαζί και εγώ. Ξέρω πως σε ένα κράτος δικαίου δεν πρέπει να γίνονται αυτά, αλλά ρε φίλε είναι ανθρώπινο.

Σχολιο.- όσο περισσότερο ο λαός θα αισθάνεται ότι τον μισούν το κράτος η δικαιοσύνη του και η αστυνομία του, οι δημόσιοι, η ανώτερη και η μεσαία τάξη και οι φοιτητές της,  τόσο περισσότερο θα ανεβαίνει η ακροδεξιά.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η ισραηλινή πρεσβεία “μοίρασε” … άρθρα/μασημένη τροφή (και… πενηντάρικα) για να προπαγανδίσουν τα ελληνικά “Μέσα ενημέρωσης” (λέμε τώρα…) με μορφή δήθεν “αναλύσεων”, την “ανάγκη ολοκληρωτικού πολέμου” στη Μέση Ανατολή!

Το πρακτόρικο “Πρώτο Θέμα” έσπευσε πρωί-πρωί να το κάνει …πρώτο θέμα!

«Άμεση αναλυση : Η ακέφαλη Χεζμπολάχ  σέρνει σε ολοκληρωτικό πόλεμο το Ιράν. Άρθρο ειδικού συνεργάτη»

Ακολουθούν και οι υπόλοιποι…

Σχολιο.- Ειδικός συνεργάτης από την  ισραηλινοναζιστική  πρεσβεία



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο εγκληματίας πολέμου Νετανιάχου, ο Σιωνιστής Ναζί που χρησιμοποιεί σαν όργανο η Δύση, ο “κολλητός” του Μητσοτάκη και “σύμμαχος” της κυβέρνησής του, αναπτύσσει ξανά τη Χιτλερική θεωρία της «συλλογικής ευθύνης» για να δικαιολογήσει τη γενοκτονία στη Γάζα και την ισοπέδωση του Λιβάνου:

“Χρησιμοποιούν σχολεία και νοσοκομεία, πολυκατοικίες διαμερισμάτων για την εκτόξευση ρουκετών και πυραύλων! Σε κάθε κουζίνα έχουν ένα πύραυλο και σε κάθε γκαράζ μια ρουκέτα!”



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι Ισραηλινοί ανακοίνωσαν ότι σκότωσαν τον ηγέτη της Χεζμπολάχ, Χασάν Νασράλα. Πάμε για δραματική κλιμάκωση του πολέμου, με πιθανή εμπλοκή Ιράν και ΗΠΑ. Η κυβέρνηση Νετανιάχου άνοιξε τις πύλες της κόλασης στη Μέση Ανατολή. Την εντολή για τη δολοφονία έδωσε ο Νετανιάχου από τη Νέα Υόρκη και την εκτέλεσε ο στρατός του με αμερικανικά αεροπλάνα και βόμβες. Συνενοχη η κυβέρνηση Μπάιντεν στη μετατροπή του Λιβάνου σε δεύτερη Γάζα. Μυθεύματα για αφελείς από τους Πόντιους Πιλάτους τα περί διπλωματικών πρωτοβουλιών ειρήνευσης.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μειζον θεμα, το γεγονος οτι ο εγκληματίας πολεμου Νετανιαχου εδωσε την εντολη για το χθεσινό πολλαπλό και ολονύχτιο έγκλημα πολέμου από ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΟΗΕ.

Πολύ σοβαρό όμως είναι ότι αυτο "διέρρευσε" κάτι που ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ότι δεν προβάλλεται σε τέτοιου είδους επιχειρήσεις και προβλήθηκε ανοιχτά από τα ΜΜΕ ως γεγονός.

Ποιανού μήνυμα είναι ότι ο ΟΗΕ είναι πλέον αρχηγείο επιχειρήσεων δολοφονίας; Του Ισραήλ;

Όχι, είναι μήνυμα των ΗΠΑ, όπου και εδρεύει ο ΟΗΕ.

Ποιο είναι το μήνυμα;

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΗΕ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΕ

ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ Η ΓΥΜΝΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΩΝ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΩΝ.

ΝΟΜΙΖΟΥΝ  ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΦΟΒΗΣΟΥΝ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΟΡΓΙΖΟΥΝ!



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



«Αυτοσυγκράτηση»  συστήνουν υποκριτικά στο σιωνιστικό κράτος δολοφόνο ισραηλ τα αφεντικά του ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ την ίδια στιγμή το βοηθάνε να ξεκινήσει εναν ακόμα πολεμο στέλνοντας τόνους στρατιωτικού εξοπλισμού



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Διαπίστωσα ιδίοις όμασιν πως σε βενζινάδικο BP στην Κλεισθένους(πιθανόν και σε πολλά άλλα) δημιουργήθηκε θέση φόρτισης ηλεκτρικά ανατιναζόμενων..εε..φορτιζόμενων οχημάτων..δίπλα στις αντλίες καυσίμων. Η πυροσβεστική υπηρεσία,αδειοδοτεί τέτοια "επιχειρηματική επέκταση" για λόγους..."αναφτυξιακούς";;; Υ.Γ. Εκτός του θεάματος που θα προσφέρει μια τέτοια ανατίναξη.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Θριαμβολογουν οι Σιωνιστές! 

Μετά το χθεσινό χτύπημα του Ισραήλ σε μια πυκνοκατοικημένη συνοικία της Βηρυτού, ο στρατός του κράτους δολοφόνου ανακοίνωσε πως έπληξε το κεντρικό αρχηγείο της Χεζμπολάχ. 

Αμέσως η εφημερίδα ‘’The Jerusalem Post‘’ ανακοίνωσε πως ο Ισραηλινός στρατός σκότωσε τον αρχηγό της Χεζμπολάχ, Σαγιέντ Χασάν Νασράλα. 

Ολοι οι αγύρτες της συλλογικής Δύσης νομίζουν ότι δολοφονώντας έναν ηγέτη ξεμπερδέβουν με τους λαούς που αγωνίζονται και ότι έτσι θα νικήσουν. 

Μαθημένοι στις υποκλίσεις και στις εντολές από μια χούφτα εκπροσώπων του χρηματιστικού κεφαλαίου και των μονοπωλίων, νομίζουν ότι και τα λαϊκά κινήματα λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο.

Όπως οι ίδιοι είναι αναλώσιμα πιόνια για τα αφεντικά τους, το ίδιο νομίζουν και για τους αγωνιζόμενους λαούς.

Ο ‘’πολιτισμός‘’ τους και η ‘’κουλτούρα‘’ τους δεν τους επιτρέπει να αντιληφθούν την ουσία και το βάθος του συνθήματος : ‘’Ενας στο χώμα, χιλιάδες στον αγώνα‘’.

Θεωρούν τους εαυτούς τους παντοδύναμους, γιατί αδυνατούν να αντιληφθούν την διαφορά ανάμεσα στην πραγματική ζωή και στην δικιά τους πλασματική πραγματικότητα.

Όταν οι λαοί βρίσκονται μπροστά στην τυραννία και επιλέγουν τα όπλα αντί τις αλυσίδες, σε αντίθεση με τα δικά τους πανεπιστήμια εκκολαπτήρια ηγετίσκων, στο καμίνι του λαϊκού αγώνα εκκολάπτονται χιλιάδες στρατηγοί, χιλιάδες ηγέτες.

Γιατί στον δικό μας κόσμο, στον δικό μας αγώνα, ο στρατιώτης γίνεται στρατηγός, ο εργάτης ποιητής και ο ‘’γιός της πλύστρας‘’ ηγέτης.

Αυτή η ποιοτική διαφορά είναι που νομοτελειακά σας καταδικάζει στην ήττα σας. Η φτώχια, η εκμετάλλευση, οι δολοφονίες, οι γενοκτονίες και οι πόλεμοι σας δεν είναι παρά ο επιθανάτιος ρόγχος σας.

Θάνατος στο φασισμό και τον ιμπεριαλισμό.

Η νίκη στα όπλα του άξονα αντίστασης, νίκη όλων των λαών.

Λαϊκή Δράση - Ομάδα Κομμουνιστών/Αγωνιστών



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το Twitter είναι ένα επίσης ελεγχόμενο μέσο που προωθεί την σιωνιστική ατζέντα με τον ιδιοκήτη του να είναι ένα πιστό σκυλί του Σιωνισμού

Πανηγυρίζει ο Έλον Μασκ για τον θάνατο του Νασράλα από τους ισραηλινοναζιστές



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ένας στο χώμα χιλιάδες στον αγώνα

ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΣΙΩΝΙΣΜΟ!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Γαμώ κάθε μπάσταρδο τσουτσέκι που δουλεύει στην Teleperfomance αλλά και όλους όσους στέκονται στο πλευρό τους για τα εργατικά τους δικαιώματα!

Γαμώ το σπιτάκι σας, γαμώ την λογοκρισία σας!


Μην ξαναέρθει και μου μιλήσει κάποιος για αλληλεγγύη στους εργαζόμενους της Teleperfomance. Θα φάει φάπα κατευθείαν


Καλούμε τους υπαλλήλους της Teleperfomance να σταματήσουν ΑΜΕΣΑ την λογοκρισία στις αναρτήσεις μας!


Γαμημένο Facebook γαμώ την λογοκρισία σου και το γαμημένο Ισραήλ σου



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το γεγονός ότι για τον θάνατο του Νασράλα, εκτός από τους Ισραηλινούς, πανηγύρισαν οι Τζιχαντιφασίστες του ISIS στο Ιντλίμπ της Συρίας, θα έπρεπε σήμερα να κάνει τον πλανήτη να έχει παγώσει από φόβο, αλλά που να ξέρουν οι βλαμμένοι δεξιοί σε όλον τον κόσμο τι θα γεννηθεί τώρα..

Τους Τζιχαντοφασίστες τους ιδρυσε η CIA και η Μοσάντ, γιαυτό και τα τραυματισμένα ισλαμοφασιστογούρουνα του ISIS νοσηλευόντουσαν σε ισραηλινοναζιστικά νοσοκομεία και το ISIS δεν χτύπησε ποτέ το ισραηλινοναζιστικό αποικιακό καθεστώς. Οι Τζιχαντοφασίστες της CIA και της Μοσάντ είναι αυτοί που τους φέρνουν στην Ευρώπη, βάζουν βόμβες και σφάζουν κόσμο, πάντα με τη συμπαράσταση των ευρωενωσιτικών κυβερνήσεων, που κατά άλλα δήθεν τους καταδιώκουν. Έτσι βάζουν να λένε οι πληρωμένοι τους δυτικοί δημοσιογράφοι, για τους ηλίθιους δεξιούς που τους πιστεύουν ακόμα...



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ PFLP ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΧΑΣΑΝ ΝΑΣΡΑΛΑ

-ΤΟ ΛΑΒΑΡΟ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΠΑΣΕΙ. 

Το μαρτύριο του Δάσκαλου της Αντίστασης σηματοδοτεί την έναρξη μιας νέας φάσης μεγαλύτερης δύναμης και αποφασιστικότητας να συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο.

-Το Λαϊκό Μέτωπο θρηνεί τον Δάσκαλο της Αντίστασης, τον Γενικό Γραμματέα της Χεζμπολάχ και μια ομάδα γενναίων ηγετών της Χεζμπολάχ, μαρτύρων στο δρόμο προς την Αλ-Κουντς.

Στο όνομα του Γενικού Γραμματέα, του αναπληρωτή του, του Πολιτικού Γραφείου, της Κεντρικής Επιτροπής και όλων των στελεχών και μελών του στην πατρίδα και τη διασπορά, το Λαϊκό Μέτωπο για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης θρηνεί μπροστά στο λαό μας, το έθνος, τον Άξονα Αντίστασης και το απελευθερωτικό κίνημα, τον ηγέτη της Αντίστασης, τον πρωτομάρτυρα, και την έμπνευση μιας ολόκληρης γενιάς, τον Σαγιέντ Χασάν Νασράλα «Αμπού Χαντί», τον Γενικό Γραμματέα της λιβανέζικης Χεζμπολάχ, και μια ομάδα ηρωικών ηγετών της Αντίστασης που μαρτύρησαν σε μια άνανδρη σιωνιστική δολοφονία στο νότιο προάστιο της Βηρυτού, συντονισμένη και σχεδιασμένη με τον εγκληματικό Αμερικανό εχθρό.

Το Μέτωπο εκφράζει τη βαθιά του αλληλεγγύη προς τους αδελφούς της Χεζμπολάχ -ηγεσία, στελέχη και μαχητές- και προς τον λιβανέζικο λαό και τον Άξονα της Αντίστασης για αυτή τη μεγάλη και σημαντική απώλεια. Τους στέλνουμε ένα ξεκάθαρο μήνυμα: Η πληγή σας είναι και δική μας πληγή, το αίμα των ηγετών σας είναι και δικό μας αίμα και το μαρτύριο του Δάσκαλου της Αντίστασης, Χασάν Νασράλα, αποτελεί την αρχή μιας νέας φάσης αντίστασης, πιο ισχυρής και αποφασισμένης να συνεχίσει στον ίδιο δρόμο.

Η Παλαιστίνη, ο Λίβανος, ολόκληρο το έθνος και το παγκόσμιο απελευθερωτικό κίνημα έχασαν έναν εξαιρετικό ηγέτη και ένα σύμβολο της αραβικής και επαναστατικής αντίστασης παγκοσμίως. Ο σπουδαίος μάρτυρας ήταν μια μοναδική ηγετική φυσιογνωμία με κάθε έννοια της λέξης, που απολάμβανε υψηλό κύρος στον αγώνα ενάντια στην κατοχή και τον Αμερικανό εχθρό. Διακρινόταν για τις σταθερές θέσεις του που υποστήριζαν τα δικαιώματα των αραβικών λαών, με πρώτο μεταξύ αυτών τον παλαιστινιακό αγώνα. Χαρακτηριζόταν από σπάνιο θάρρος στην αντιμετώπιση απειλών και από πολιτική οξυδέρκεια που του επέτρεπε να προβλέπει τις περιφερειακές και διεθνείς εξελίξεις, καθιστώντας τον ικανό να αντιμετωπίζει τις πιο σύνθετες προκλήσεις που αντιμετώπιζε η αντίσταση, είτε στρατιωτικά είτε πολιτικά. Είχε σαφή αποτυπώματα στις νίκες που πέτυχε η αντίσταση στο Λίβανο, με κυριότερες τη Νίκη του Ιουλίου του 2006 και την εκδίωξη της σιωνιστικής κατοχής από το νότιο Λίβανο το 2000. 

Ο σπουδαίος μάρτυρας αφιέρωσε τη ζωή του στην υπηρεσία της αντίστασης, θυσιάζοντας πολύτιμα και αγαπημένα, ιδίως την απώλεια του μεγαλύτερου γιου του, του Χαντί, ο οποίος μαρτύρησε σε μια ηρωική μάχη κατά της κατοχής, αποτελώντας πρότυπο θυσίας και πίστης στον αγώνα.

Ο αντίκτυπος του μάρτυρα Νασράλα δεν περιορίζεται μόνο στη λιβανέζικη αρένα, αλλά ξεπέρασε τα σύνορα για να γίνει σύμβολο της Αντίστασης σε ολόκληρη την περιοχή και κεντρικός ηγέτης στην υποστήριξη των παλαιστινιακών αντιστασιακών σχηματισμών, παρέχοντάς τους όλη την υλικοτεχνική υποστήριξη, τη στρατιωτική εκπαίδευση και τα όπλα που χρειάζονταν. Η ιστορική απόφασή του να υποστηρίξει την αντίσταση στη Γάζα κατά τη διάρκεια της μάχης για τον Κατακλυσμό της Αλ Άκσα είχε μεγάλο αντίκτυπο στην ενίσχυση των δυνατοτήτων της παλαιστινιακής αντίστασης. Από την ίδρυση της Χεζμπολάχ, η παλαιστινιακή υπόθεση ήταν έντονα παρούσα στο δόγμα της και ο μάρτυρας πάντα τόνιζε ότι η απελευθέρωση της Αλ-Κουντς είναι νομικό και ηθικό καθήκον. Μέσω του ρόλου του στην ανάπτυξη του οπλοστασίου του κόμματος με προηγμένες ρουκέτες και όπλα, κατάφερε να δημιουργήσει μια ισορροπία τρόμου με τη σιωνιστική οντότητα, συμβάλλοντας στην προστασία του Λιβάνου από επανειλημμένες επιθέσεις.

Ο Δάσκαλος της Αντίστασης αναχώρησε για να συναντήσει τους συντρόφους του μάρτυρες, χωρίς ποτέ να εγκαταλείψει τη θέση του στην πρώτη γραμμή, αντιστεκόμενος μέχρι την τελευταία στιγμή. Παρότι σήμερα νιώθουμε την πικρία της απώλειας, στεκόμαστε ακλόνητοι απέναντι στον εχθρό που νόμισε ότι η στοχοποίηση των ηγετών της αντίστασης, με πρώτο ανάμεσα τους τον μεγάλο μάρτυρα Χασάν Νασράλα και τους συναγωνιστές του, θα έσπαγε τη θέληση της Αντίστασης.

Ο μαρτυρικός θάνατος του Δάσκαλου της Αντίστασης αποτελεί μια βαρύτατη απώλεια, αλλά δεν θα αποδυναμώσει την αποφασιστικότητα της Αντίστασης ούτε θα μειώσει την προσήλωση της- αντίθετα, οι τάξεις της Αντίστασης στο Λίβανο και παντού θα δυναμώσουν σε επιμονή για τη συνέχιση της αντιπαράθεσης με αυτόν τον τυραννικό εχθρό που καταλαβαίνει μόνο τη γλώσσα της βίας. Το αίμα αυτών των μαρτύρων θα αποτελέσει νέο καύσιμο για τη φωτιά της Αντίστασης, η οποία δεν θα σβήσει μέχρι την απελευθέρωση της Παλαιστίνης και όλων των κατεχόμενων αραβικών εδαφών.

Δεσμευόμαστε στον μάρτυρα ηγέτη και σε όλους τους ελεύθερους αγωνιστές της Αντίστασης ότι η απάντηση σε αυτό το σιωνιστικό έγκλημα θα είναι ανάλογη με το ίδιο το έγκλημα. Η Αντίσταση συνεχίζεται, ισχυρότερη και πιο ενωμένη σε όλα τα μέτωπα υποστήριξης σαν ένα σώμα, οπλισμένη με τη θέληση των λαών και τη συσπείρωσή τους γύρω από τη νόμιμη επιλογή της αντίστασης για την υπεράσπιση των κατεχόμενων εδαφών μας και της αξιοπρέπειάς μας μέχρι την επίτευξη της νίκης επί αυτής της σφετεριστικής σιωνιστικής οντότητας και των συμμάχων και πρακτόρων της στην περιοχή.

Δόξα και αιώνια τιμή στην ψυχή του μάρτυρα ηγέτη και των συναγωνιστών του.

Θα βγούμε οπωσδήποτε νικητές.

Το Πολιτικό Γραφείο του Λαϊκού Μετώπου για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης 

28 Σεπτεμβρίου 2024



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πριν 1 μήνα το Ισραήλ δολοφόνησε τον ηγέτη της Χαμάς Ισμαήλ Χανίγια μέσα στο Ιράν και το Ιράν δεν έκανε τίποτα.

Σήμερα, εάν επαληθευτούν τα όσα λένε οι μπάσταρδοι οι Σιωνιστές, το Ισραήλ δολοφόνησε τον ηγέτη της Χεζμπολάχ Χασάν Νασράλα ενώ ισοπεδώνει την Βηρυτό στον Λίβανο.

Το Ιράν και πάλι είναι απών αφήνοντας ξεκρέμαστες τις δυνάμεις του Άξονα της Αντίστασης.

Αν και πάλι το Ιράν δεν αντιδράσει σε αυτό που έχει γίνει, θα είναι ξεφτίλα!

Σχολιο.- δίκαιος ο θυμός σου και των σ. του Λιβάνου. Να ξέρεις όμως ότι η Κίνα δεν πιέζει μόνο τη Μόσχα ασφυκτικά για αυτοσυγκράτηση, υπομονή κτλ. Πιέζει ακόμα περισσότερο και το Ιράν. Τους λόγους σίγουρα τους ξέρεις...



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Χασάν Νασράλα, δεν ήταν απλά ο ηγέτης μίας πολιτικής οργάνωσης του Λιβάνου. Είναι μία ιδέα που εμπνέει όλους όσους υπηρετούν την Παγκόσμια Επανάσταση.

Και οι ιδές δεν πεθαίνουν ΠΟΤΕ!

Νίκη στα όπλα της Χεζμπολάχ!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Απόψε αντάμωσε τον Χάρο!!!

Πήγε ο Κουργιάκος στο καμαρίνι της Μαρινέλλας να φωτογραφηθεί για τα ζά ! Και μόλις βγήκε έξω η Μαρινέλλα έπεσε κάτω ξερή!

(Η φωτογραφία από την επίσκεψη του γκαντεμόσαυρου τον Ιανουάριο που της ευχήθηκε καλή χρονιά)



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



27 Σεπτεμβρίου 1941 

Iδρυση του Εθνικού Απελευθερωτικού Μετώπου !

''Τι είναι και τη θέλει το Εθνικό Απελευθερωτικό Μέτωπο''

απόσπασμα από τον Δ. Γληνό:

«...Επειτα, πρέπει να κατανοήσουμε βαθειά την έννοια του εθνικού αγώνα. Σήμερα μιλάμε για Εθνικό Απελευθερωτικό Μέτωπο, για εθνικό εργατικό απελευθερωτικό μέτωπο, για εθνικόν αγώνα. Μα την έννοια εθνικός την έχουνε καταρίψει και της έχουνε δώσει άλλη σημασία στα περασμένα. Σήμερα με την έννοια εθνικός, δεν σκεπάζουμε τα συμφέροντα μιας ολιγαρχίας, μιας μικρής μερίδας του λαού, που εκμεταλλευότανε την έννοια αυτή για να προσδώσει γενικό χαρακτήρα σ’ εκείνο που ανταποκρινότανε μόνο στα προνόμια και τα συμφέροντά της. Σήμερα, η έννοια εθνικός σημαίνει παλλαϊκός. Σήμερα, που συνειδητοποιούνται όλα τα στρώματα του λαού, έθνος και λαός τείνει και πρέπει να συμπέσουν. Δεν μπορεί να είναι εθνικό ό,τι δεν είναι παλλαϊκό. Και εθνικό απελευθερωτικό μέτωπο σημαίνει παλλαϊκό απελευθερωτικό μέτωπο. Και εθνικός αγώνας για τη λευτεριά σημαίνει παλλαϊκός αγώνας για τη λευτεριά και για σήμερα και για αύριο και για πάντα»



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κατηγορηματική η Wagenknecht (Γερμανία): H Ουκρανία πρέπει να μας αποζημιώσει για το σαμποτάζ στους Nord Streams

Πέμπτη 26/09/2024 - 23:13

Απαίτησε την άμεση διακοπή των προμηθειών όπλων στο καθεστώς του Κιέβου

Η ηγέτιδα του γερμανικού κόμματος "Sahra Wagenknecht Union" (SWU), Sahra Wagenknecht, ζήτησε την άμεση διακοπή των προμηθειών όπλων στο καθεστώς του Κιέβου και την έναρξη συζήτησης για την αταβολή αποζημιώσεων, εφόσον αποδειχθεί ότι η Ουκρανία ήταν υπεύθυνη για τα σαμποτάζ στους αγωγούς Nord Stream και Nord Stream 2.

Νωρίτερα, ένας άλλος πολιτικός της γερμανικής αντιπολίτευσης, ο συμπρόεδρος του δεξιού κόμματος Εναλλακτική για τη Γερμανία (AfD), Tino Krupalla, κάλεσε τις γερμανικές αρχές να αποκαταστήσουν τους αγωγούς φυσικού αερίου και να διασφαλίσουν την ασφάλειά τους.

Ο Krupalla σημείωσε ότι στις 26 Σεπτεμβρίου συμπληρώθηκαν δύο χρόνια από τότε που οι εχθροί της ενεργειακής κυριαρχίας της Γερμανίας προκάλεσαν έκρηξη στον Nord Stream, καταστρέφοντας, έτσι, την "αρτηρία" της γερμανικής βιομηχανίας.

Υπενθυμίζεται ότι το βράδυ της 26ης Σεπτεμβρίου 2022 καταγράφηκε η αιφνιδιαστική πτώση της πίεσης του φυσικού αερίου και στους δύο αγωγούς του Nord Stream, καθώς και σε μία από τις δύο γραμμές του Nord Stream 2.

Τέτοιες συνέπειες προκαλούνται από μια μεγάλη τρύπα στον αγωγό ή ακόμη και από την πλήρη ρήξη του.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δολοφονήθηκε ο ηγέτης της Χεζμπολάχ Σαγιέντ Χασάν Νασράλα από το ναζοσιωνιστικό κράτος ΑΠΑΡΤΧΑΙΝΤ 

ΠΕΝΘΟΣ ΚΑΙ ΟΡΓΗ 

Ήταν τεράστια φιγούρα στον αντι αποικιοκρατικο αγώνα και κυρίαρχο σύμβολο της αντίστασης της Μ. Ανατολής 

Ο αγώνας συνεχίζεται



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Όταν γραφτεί η ιστορία του ισραηλινού πολέμου κατά της Γάζας, δεν θα λείψουν οι λέξεις αφιερωμένες στους Αμερικανούς εγκληματίες σε αυτή την ιστορία, και ο υπουργός Εξωτερικών Antony Blinken θα βρίσκεται στην κορυφή αυτής της λίστας".



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Προσεχως μηχανές ταυτοποίησης που σκαναρουν όχι μόνο τα διαβατήρια αλλά εδώ την κόρη των ματιών και το δακτυλικό αποτύπωμα



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Γαλλία  27/9/2024

Διαδηλώσεις κατά του Μακρόν σε όλη την Γαλλία

Γαλλία  27/9/2024

Διαδηλώσεις κατά του προέδρου Εμανουέλ Μακρόν και της κυβέρνησης του Μισέλ Μπαρνιέ πραγματοποιούνται αυτή τη στιγμή στο Παρίσι, συμπεριλαμβανομένης της συμμετοχής των «Κίτρινων Γιλέκων».




-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αυτά δήλωσε ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Λαβρόφ
“Είναι απαραίτητο να σταματήσει άμεσα η εξέλιξη του σπιράλ της βίας πριν η κατάσταση ξεφύγει οριστικά από τον έλεγχο”
-Ο Λαβρόφ κάλεσε το Ισραήλ να σταματήσει τις επιθετικές επιχειρήσεις κατά του Λιβάνου και τη "Χεζμπολάχ"
να αποσύρει τους σχηματισμούς της βόρεια του ποταμού Λιτάνι, και προειδοποίησε ότι η Ρωσία θα κάνει τα πάντα για την προάσπιση της ανεξαρτησίας και της ακεραιότητας του Λιβάνου.
"Καλούμε σε άμεση παύση των εχθροπραξιών, η οποία θα αποτρέψει περαιτέρω αιματοχυσία και θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για μια πολιτική και διπλωματική διευθέτηση", δήλωσε ο Λαβρόφ.
Δήλωσε ότι η Ρωσία καταβάλλει ενεργές διπλωματικές προσπάθειες για την αποκλιμάκωση της κατάστασης και την αποτροπή του πιο καταστροφικού σεναρίου. 
Η Μόσχα είναι έτοιμη να συντονίσει τις ενέργειές της με τους διεθνείς και περιφερειακούς εταίρους
-Ο υπουργός κάλεσε επίσης την Ουάσινγκτον να σταματήσει να υποστηρίζει το Ισραήλ.
"Χωρίς την πλήρη υποστήριξή σας προς το Ισραήλ, η σύγκρουση μπορεί να τερματιστεί γρήγορα και αποτελεσματικά. 
Αυτό θα συμβάλει στη δημιουργία των συνθηκών για την επιστροφή στις ειρηνευτικές διαπραγματεύσεις υπό την αιγίδα της διεθνούς κοινότητας, για τη δημιουργία ενός ανεξάρτητου, κυρίαρχου παλαιστινιακού κράτους που θα συνυπάρχει ειρηνικά και με ασφάλεια με το Ισραήλ", δήλωσε ο Λαβρόφ.

Σχολιο.- Ο υποκριτικός ρόλος της Ρωσίας στο παλαιστινιακό είναι παραπάνω από φανερός. Χωρίς τις πλάτες της Ρωσίας το Ισραήλ δεν θα μπορούσε να κάνει το παραμικρό. Και αργά ή γρήγορα θα πληρώσει πολύ ακριβά την σιωπηρή στήριξή της στο Ισραήλ. Αφού στο μεταξύ θα την υποχρεώσουν και σε άμεση πολεμική εμπλοκή για να υπερασπίσει τα συμφέροντά της στη Συρία. Τα υπόλοιπα...του Λαβρώφ, είναι λόγια για φιλορωσική κατανάλωση.
Σχολιο.- Ο ανώτατος θρησκευτικός ηγέτης του Ιράν, Αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ, κάλεσε σήμερα τους μουσουλμάνους να «παραμείνουν δίπλα στον λαό του Λιβάνου και στην υπερήφανη Χεζμπολάχ με οποιαδήποτε μέσα έχουν και να τον συνδράμουν στην αντιμετώπιση του μοχθηρού καθεστώτος (του Ισραήλ)».
Σε δήλωση που εκδόθηκε αφού ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε ότι σκότωσε τον ηγέτη της Χεζμπολάχ Χασάν Νασράλα, ο Χαμενεΐ ανέφερε:
«Η μοίρα αυτής της περιοχής θα καθοριστεί από τις δυνάμεις της αντίστασης, με τη Χεζμπολάχ στην πρώτη γραμμή», μετέδωσαν κρατικά μέσα ενημέρωσης.
Το Ιράν δήλωσε σήμερα πως «η γραμμή του Χασάν Νασράλα θα συνεχιστεί», παρά τον θάνατο χθες του ηγέτη του λιβανέζικου κινήματος Χεζμπολάχ σε ισραηλινό πλήγμα στο αρχηγείο του στα νότια προάστια της Βηρυτού.
Η ένδοξη γραμμή του ηγέτη της αντίστασης, Χασάν Νασράλα, θα συνεχιστεί και ο ιερός σκοπός του θα πραγματοποιηθεί με την απελευθέρωση της Κοντς (Ιερουσαλήμ), δήλωσε ο εκπρόσωπος του ιρανικού υπουργείου Εξωτερικών Νασέρ Καναανί, σε μήνυμα που αναρτήθηκε στην πλατφόρμα X.
Σχολιο.- Ο ισραηλινοναζιστικός στρατός ανακοίνωσε σήμερα ότι έπληξε στη διάρκεια της νύχτας περισσότερους από 140 στόχους αμάχων στον Λίβανο, λέγοντας ότι χτυπάει το ένοπλο εθνικοαπελευθερωτικό σιϊτικό ισλαμικό κίνημα της Χεζμπολάχ που εκτοξεύει ρουκέτες στο Ισραηλινοναζιστικό αποικιακό καθεστώς σε υποστήριξη της παλαιστινιακής εθνικοαπελευθερωτικής σουνιτικής ισλαμικής οργάνωσης Χαμάς στη Λωρίδα της Γάζας.
Από χθες βράδυ, ο ισραηλινοναζιστικός στρατός έπληξε περισσότερους από 140 στόχους αμάχων κοροϊδεύοντας ότι χτυπάει δήθεν  εκτοξευτήρες (ρουκετών) της Χεζμπολάχ που έθεταν στο στόχαστρο Ισραηλινοναζιστικά στρατόπεδα. Οι σιωναζιστές κατά το συνήθειο τους έπληξαν κτήρια που κατοικούσαν οικογένειες στην περιοχή της Βηρυτού, ανέφερε ο ισραλινοναζιστικός στρατός, συνεχιστής του χιτλερικού στρατού,  σε μια ανακοίνωση.
Στο μεταξύ, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, τα ισραηλινά αεροπορικά πλήγματα στα νότια προάστια της Βηρυτού συνεχίζονται σήμερα. Οι μάρτυρες δήλωσαν πως καπνός φαίνεται να υψώνεται από την περιοχή.
Σύμφωνα εξάλλου με πηγή ασφαλείας του Λιβάνου, ένα νέο ισραηλινό πλήγμα στοχοποίησε σήμερα τη νότια Βηρυτό, έπειτα από μια νύχτα εντατικών βομβαρδισμών.
Σύμφωνα με την πηγή, που μίλησε υπό τον όρο της ανωνυμίας, επλήγη ένα κτήριο.
Το υπουργείο Μεταφορών του Λιβάνου είπε σε ένα ιρανικό αεροπλάνο να μην εισέλθει στον εναέριο χώρο του αφού το Ισραηλινοναζιστικό κλαθεστώς προειδοποίησε τις υπηρεσίες ελέγχου της εναέριας κυκλοφορίας στο αεροδρόμιο της Βηρυτού ότι θα χρησιμοποιούσε «βία» αν το αεροπλάνο προσγειωνόταν, δήλωσε πηγή στο υπουργείο.
Σχολιο.- Ο αριθμός των εκτοξεύσεων από τον Λίβανο σήμερα το πρωί είναι τεράστιος. Είναι σαφές ότι η αλυσίδα διοίκησης που είναι υπεύθυνη στη Χεζμπολάχ έχει τώρα απορροφήσει το χτύπημα και έχει αρχίσει να παίρνει την πρωτοβουλία. Ο νεκρός ή ζωντανός ηγέτης Nasrallah δεν αλλάζει τίποτα. Ένα νέο άτομο αναλαμβάνει αμέσως τη θέση.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΤΕΛΙΚΉ ΚΑΤΆΡΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΟΗΕ».
Ένας ανεπανόρθωτος εγκληματίας πολέμου και γενοκτόνος ψυχοπαθής Νετανιάχου, ο οποίος έχει παραβιάσει δεκάδες ψηφίσματα του ΟΗΕ και κινδυνεύει με ένταλμα σύλληψης από το ομολογουμένως διφορούμενο Διεθνές Δικαστήριο Δικαιοσύνης (ICJ), ταξιδεύει στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών στη Νέα Υόρκη και διατάσσει, ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ, ένα άλλο έγκλημα πολέμου: να εξαλείψει ένα ολόκληρο τετράγωνο στη νότια Βηρυτό με αμερικανικές βόμβες.
Κατά την ομιλία τους στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ, περισσότεροι από τους μισούς αντιπροσώπους πραγματοποίησαν μαζική έξοδο. Το δωμάτιο ήταν στην πραγματικότητα σχεδόν άδειο από πραγματικούς διπλωμάτες. Στο υπόλοιπο κοινό παρουσιάστηκε μια ακόμη έκθεση παιδικών και χωρίς IQ «χαρτών» με τους «ευλογημένους» - Σαουδική Αραβία, Σουδάν, Αίγυπτο, Ιορδανία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα - και τους «καταραμένους» - Ιράκ, Ιράν, Συρία, Λίβανο, Υεμένη.
Ένας λυσσασμένος, μικροεισβολέας πολωνικής καταγωγής Νετανιάχου – εντελώς ψεύτικος – που κρίνει τους αρχαίους πολιτισμούς δεν μπορεί καν να χαρακτηριστεί ως ηλιθιότητα της παραγκούπολης.
Είναι καιρός να βγάλουμε τον ΟΗΕ από το ισραηλινό/αμερικανικό έδαφος και να δημιουργήσουμε ένα αρχηγείο σε ένα έθνος που σέβεται πραγματικά το διεθνές ανθρωπιστικό δίκαιο.
Αυτό σημαίνει ότι είναι καιρός η πολιτικά αναδυόμενη Παγκόσμια Πλειοψηφία να ιδρύσει τον δικό της πραγματικά ενωμένο παγκόσμιο οργανισμό των Ηνωμένων Εθνών.
Αφήστε τους ρατσιστές να σαπίσουν μέσα στους τοίχους τους.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Χεζμπολάχ είναι το δεύτερο μεγαλύτερο κόμμα στο κοινοβούλιο του Λιβάνου με 15 βουλευτές και έχει δύο υπουργούς στην κυβέρνηση που ελέγχουν το Υπουργείο Εργασίας και το Υπουργείο Δημοσίων Έργων.
Αν η Δύση την χαρακτηρίζει τρομοκρατική....
Αυτό σημαίνει ότι ο Λίβανος είναι ένα τρομοκρατικό κράτος? 
Αν το Ισραήλ βρίσκεται σε πόλεμο με την Χεζμπολάχ είναι με όλους στο Λίβανο.
Αυτή την παραμύθα της τρομοκρατίας την οποία αποδίδουν οι αποδεδειγμένα τρομοκράτες ΗΠΑ = ISIS = ΙΣΡΑΗΛ ..... 
Οι ΤΡΟΜΟΚΡΆΤΕΣ ΗΠΑ που μονομερώς βάζουν εμπάργκο και κυρώσεις αβέρτα κουβέρτα σε όποιον έχει μια τσίπα αξιοπρέπειας και παλεύει για το δικαίωμα της αυτοδιάθεσης.......
Εμείς το έχουμε απωλέσει δυστυχώς 
Για το οποίο δικαίωμα αυτοδιάθεσης μας έχουν πρήξει.... 
Γιατί δεν ισχύει για τους λαούς του κόσμου? Οέο? 
ΚΆΤΩ ΤΑ ΧΈΡΙΑ ΑΠΌ ΤΟΥΣ ΛΑΟΎΣ 
ΚΆΤΩ ΤΑ ΧΈΡΙΑ ΑΠ'ΤΑ ΠΑΙΔΙΆ 
Αντιστεκόμαστε στην παρακμάζουσα φασιστική και διεφθαρμένη Δύση.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αυτό που ΔΕΝ γράφουν τα πληρωμένα πληκτρολόγια, είναι ότι στον … γενικευμένο πόλεμο που εύχονται και ετοιμάζουν τόσο η Ελλάδα όσο και η Κύπρος είναι ΑΜΕΣΟΙ στόχοι!
-Στις εικόνες πάνω, που έστειλε φίλος, από την Αεροπορική στρατιωτική βάση στα Χανιά της Κρήτης, δεκάδες τεράστια μεταγωγικά, μαχητικά αεροσκάφη, επιτήρησης και ηλεκτρονικού πολέμου, ναυτικής υποστήριξης των ΗΠΑ, έχουν συγκεντρωθεί και προσγειώνονται συνεχώς!
-Στην Κύπρο ήδη βρίσκονται κι επιχειρούν βρετανικά πολεμικά αεροσκάφη ενώ ανακοινώθηκε και η μεταφορά 700 επιπλέον στρατιωτικών!
Η Ελλάδα και η Κύπρος δυστυχώς είναι άμεσα μέρη του πολέμου!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ασταμάτητοι βομβαρδισμοί όλη νύχτα της Παρασκευής στη Βηρυττό, από την Ισραηλινή αεροπορία αλλά και πολεμικά πλοία έξω από το λιμάνι της πόλης!
Η κάποτε πανέμορφη πρωτεύουσα του Λιβάνου των 2,5 εκ κατοίκων ισοπεδώνεται από Αμερικανικές βόμβες!
Πάνω από 400 νεκροί εκτιμούνται το τελευταίο 24ωρο!
Στη Βηρυττό ξημέρωσε το Σάββατο μέσα σε στήλες καπνού από τα ερείπια ολόκληρων τετραγώνων (κάτω εικόνες) όπου συνεργεία ψάχνουν για πτώματα και παγιδευμένους!



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



27/9/2024
Με γιουχαΐσματα κι αποχώρηση των περισσότερων αντιπροσωπειών αδειάζοντας την αίθουσα, συνοδεύτηκε η ομιλία του Νετανιάχου στη ΓΣ του ΟΗΕ σήμερα!
Την ίδια στιγμή της ομιλίας η Ισραηλινοναζιστική αεροπορία “σάρωνε” με βομβαρδισμό τη Βηρυττό - την πρωτεύουσα ενός άλλου μέλους του ΟΗΕ!
Σχολιο.- Και αυτοί οι 30 που μείνανε; Μιλαει κανενας απο αυτους για την γενοκτονια στην Γαζα; εδω κυνηγανε τα 10χρονα που κρατανε παλαιστινιακη σημαια!!!! Σιγα να μην τιμωρησουν τον δικο τους ανθρωπο, τον εκλεκτο του θεου τους του σατανά του αντίχριστου!!!!!!



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο εκπρόσωπος της Υεμένης, ταξίαρχος Γιαχία Σάρι, ανακοίνωσε την επίθεση σήμερα σε 3 πολεμικά πλοία των ΗΠΑ στην Ερυθρά και την Αραβική Θάλασσα, με 23 πυραύλους επιφανείας.
Παραδέχθηκε επίσης ότι ο υπερηχητικός πύραυλος που έπληξε την νύχτα το Τελ Αβίβ εκτοξεύτηκε από την Υεμένη!
Όπως δήλωσε, η Υεμένη θα πολλαπλασιάσει τις επιθέσεις κατά του Ισραήλ και Δυτικών στόχων όσο κλιμακώνεται η σιωνιστική επιθετικότητα του Ισραήλ στη Γάζα και τον Λίβανο!



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



25/9/2024
άνεργα θα μείνουμε τα τρολ γαμώ το κέρατό μου
Αν δεν βλέπαμε ΜΜΕ πού να τα ξέραμε αυτά;
Ο Ντέιβιντ ο Λάμι έσπασε τη σιωπή του σε μια κατάθεση ψυχής.
Ως μαύρος, λέει, ξέρω τι αλήτες είναι οι Ρώσοι που κάνανε το δουλεμπόριο τότε από το Λίβερπουλ και αρπάζανε τους προγόνους μου από τη δυτική Αφρική για να τους στείλουνε στις φυτείες. 
Αλλά οι Ρώσοι δουλέμποροι μαύρων, που διέπραξαν αυτά τα εγκλήματα βασιζόμενοι στην ναυτική τους ισχύ και υπεροχή λογάριασαν χωρίς τον ξενοδόχο. Έχουν απέναντι την χώρα που εγώ ο μαύρος υπηρετώ, τη Βρετανία, τη μεγαλύτερη αντιιμπεριαλιστική δύναμη που υπήρξε ποτέ, που πάλεψε μέχρις εσχάτων για να βάλει τέλος στο ρωσικό δουλεμπόριο.
Μάλιστα, κυρίες μου και κύριοι.
Ο "ρωσικός ιμπεριαλισμός" που λέγαμε;
Σχολιο.- Αγνοώντας την ιστορία και τον ιμπεριαλισμό ξεκάθαρα



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η ΧΕΖΜΠΟΛΑΧ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΗΓΕΤΗ ΤΗΣ ΧΑΣΑΝ ΝΑΣΡΑΛΑ.
28/09/2024
Η Χεζμπολάχ επίσημα ανακοινώνει το θάνατο του ηγέτη της Χασάν Νασράλα..
Η Χεζμπόλαχ επιβεβαίωσε ότι ο Νασράλα είναι νεκρός
«Ο Σεβασμιώτατος Σαγιέντ Χασάν Νασράλα, ο κύριος της αντίστασης, ο δίκαιος υπηρέτης, πέθανε για να είναι με τον Κύριό του και να είναι ευχαριστημένος μαζί Του ως μεγαλομάρτυρας, ηρωικός, τολμηρός, γενναίος, σοφός, διορατικός και πιστός ηγέτης .»



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Όλη τη νύχτα non stop ισραηλινοναζιστικοί βομβαρδισμοί κατά της Βηρυτού!
28/09/2024
H Ισραηλινοναζιστική αεροπορία όλη τη νύχτα επιδόθηκε σε βομβαρδισμούς non stop στις πυκνοκατοικημένες νότιες περιοχές της Βηρυτού της πρωτεύουσας του Λιβάνου.. Ο πληθυσμός μαζικά εκκένωνε τις πληγείσες ζώνες. Πρέπει να υπάρχει νέα εκατόμβη νεκρών..
https://twitter.com/i/status/1839869391174816237
https://twitter.com/InfosFrancaises/status/1839906720664945096?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1839906720664945096%7Ctwgr%5Ec65afb3cdf2b31cbc3aad795586a7532a91d370a%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fdimpenews.com%2F2024%2F09%2F28%2Fektakto-cebf-cf83cf84cf81ceb1cf84cf8ccf82-cf84cebfcf85-ceb9cf83cf81ceb1ceaecebb-ceb1cebdceb1cebacebfceafcebdcf89cf83ceb5-ceb5cf80ceafcf83%2F
https://twitter.com/i/status/1839868324475203637



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Καθώς ο Νασράλα που σταμάτησε στη Συρία την Τουρκία δεν υπάρχει πια οι τζιχαντοφασίστες της CIA στην Συρία στα Τούρκικα Κατεχόμενα εδάφη της Συρίας γιορτάζουν. ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΤΟΥΡΚΙΑ..
27/09/2024
Όλο το Ιντλίμπ πανηγυρίζει το Azaz, το Ras Al-Ayn, οι χοτζάδες στα τζαμιά γιορτάζουν οι «μαχητές» μοιράζουν γλυκά στους δρόμους…
Πιο πολύ κι από το Ισραήλ γλεντάει απόψε το Ιντλίμπ η Αλ Κάιντα και η Αλ Νούσρα η ΜΙΤ οι Τουρκμένοι η Τουρκία . … ο Νασράλα τους έκοψε το δρόμο για Δαμασκό..



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Όταν γραφτεί η ιστορία του ισραηλινού πολέμου κατά της Γάζας, δεν θα λείψουν οι λέξεις αφιερωμένες στους Αμερικανούς εγκληματίες σε αυτή την ιστορία, και ο υπουργός Εξωτερικών Antony Blinken θα βρίσκεται στην κορυφή αυτής της λίστας".
Σχολιο.- Ποιος Αμερικανός?
Ο Μπλίνκεν γεννήθηκε στις 16 Απριλίου 1962, στο Γιόνκερς της Νέας Υόρκης, από Εβραίους γονείς. Η μητέρα του ήταν η Judith (το γένος Frehm) Blinken και ο πατέρας του ήταν ο Donald M. Ο Μπλίνκεν, συνιδρυτής της εταιρίας ιδιωτικών συμμετοχών Warburg Pincus, ο οποίος αργότερα υπηρέτησε ως πρεσβευτής των ΗΠΑ στην Ουγγαρία.
Σχολιο.- Δεν παίζει κανένα ρόλο ότι ο ένας του γονέας ήταν Εβραίος. Το σημαντικό είναι ότι ο μπλίνκεν είναι σιωνιστοναζιστικό γουρούνι και ισραηλινοναζιστής, συνεχιστής του Χίτλερ, όπως όλα τα ισραηλινοναζιστικά γουρούνια…



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πλήρης  γελοιοποίηση στον ΣΥΡΙΖΑ με… τραγούδι υπέρ Κασσελάκη. Το συριζοτρολ του Κασσελάκη Πένη Νταλαούρα στο Χ το έφτιαξε… Μιλάμε έχουν υπερβεί την ξεφτίλα εκεί πέρα… Ξύνουνε το βόθρο και τρώνε σκατά στο τσυριζα τα χαμένα κορμιά που παραμένουν εκεί…



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Προειδοποίηση ΗΠΑ σε Ιράν «Να κάτσει φρόνιμα γιατί θα επέμβουμε» – Γιατί Ρωσία και Κίνα αποθαρρύνουν την Τεχεράνη να εμπλακεί περαιτέρω
 Άμεση ήταν η αντίδραση των ΗΠΑ μετά τα απειλητικά μηνύματα και τις προειδοποιήσεις του Ιράν ότι το Ισραήλ θα πληρώσει «βαρύ τίμημα», κατόπιν της δολοφονίας του Χασάν Νασράλα στην Βηρυτό από ισραηλινό χτύπημα, καλώντας την Τεχεράνη να απόσχει από οποιαδήποτε ενέργεια.
Στην ίδια γραμμή και οι εμπορικοί και βιομηχανικοί σύμμαχοι του Ιράν στους BRICS+, Ρωσία με Κίνα.
«Οι αλήτικες ναζιστικές αποικιοκρατικές Ηνωμένες Πολιτείες είναι αποφασισμένες να εμποδίσουν το Ιράν και τους υποστηριζόμενους από το Ιράν εταίρους και αντιπροσώπους να εκμεταλλευτούν την κατάσταση ή να επεκτείνουν τη σύγκρουση» τόνισε ο υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ Λόιντ Όστιν ύστερα από συνομιλίες με τον Ισραηλινό ομόλογό του.
«Μίλησα δύο φορές, χθες, με τον Ισραηλινό Υπουργό Άμυνας Γιόαβ Γκάλαντ για τα γεγονότα στο Λίβανο.
Εξέφρασα ο αμερικάνος αληταράς ναζιστής την πλήρη υποστήριξή μου στο δικαίωμα του Ισραηλινοναζιστικου αποικιοκρατικου καθεστώτος  να δολοφονεί τους λαούς και να καταπατά το διεθνές δίκαιο  έναντι των  ομάδων που υποστηρίζονται από το Ιράν.
Τόνισα ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι αποφασισμένες να εμποδίσουν το Ιράν και τους υποστηριζόμενους από το Ιράν εταίρους και αντιπροσώπους να εκμεταλλευτούν την κατάσταση ή να επεκτείνουν τη σύγκρουση.
Κατέστησα σαφές ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες παραμένουν σε ετοιμότητα για την προστασία των αμερικανικών δυνάμεων και εγκαταστάσεων στην περιοχή.
Και είναι προσηλωμένες στην υπεράσπιση του Ισραήλ» τόνισε ο Όστιν σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα Χ.
Τι πιο σαφές για την Τεχεράνη;
Να σημειώσουμε ότι τόσο η Μόσχα, όσο και το Πεκίνο, συστήνουν στην ιρανική ηγεσία «να μην παρασυρθεί από την ισραηλινή παγίδα και εμπλακεί σε ανοικτό πόλεμο κατά του Ισραήλ».
Γιατί; Γιατί φοβούνται ήττα και ανατροπή του καθεστώτος της Τεχεράνης, κάτι που θα έβαζε σε κίνδυνο για τους ίδιους, ολόκληρη την ενεργειακή πολιτική και την γεωοικονομία, όχι μόνο στην Μέση Ανατολή, αλλά και παγκοσμίως.
Επίσης τονίζουν ότι «Εγγυώνται την ασφάλεια του Ιράν»  για να κάνουν πιο έντονο την σύσταση ότι «Δεν συμφωνούν με την κλιμάκωση της κρίσης».
«Η δολοφονία του Νασράλα δεν μπορεί να προκαλέσει μεγάλο ρήγμα στη δομή της Χεζμπολάχ», εξέφρασε ο ανώτατος ηγέτης του Ιράν Αλί Χαμενεΐ, στην πρώτη του δήλωση μετά τις ανακοινώσεις των ισραηλινών ενόπλων δυνάμεων στέλνοντας μια ανέξοδη «νότα αισιοδοξίας» και αποφεύγοντας να κάνει την οποιαδήποτε δήλωση για το ξεκλήρισμα της μισής ηγεσίας των Φρουρών της Επανάστασης στο ισραηλινό κτύπημα.
Ο Χαμενεΐ, που έχει μεταφερθεί σε ασφαλές μέρος, τόνισε ότι «το Ισραήλ θα πρέπει να γνωρίζει πως δεν μπορεί να κάνει μεγάλη ζημιά στην ισχυρή δομή της Χεζμπολάχ», χωρίς να αναφέρεται ευθέως στη δολοφονία του Νασράλα.
«Οι σιωνιστές εγκληματίες πρέπει να γνωρίζουν ότι είναι πολύ μικροί και δεν μπορούν να προκαλέσουν σημαντική ζημιά στην ισχυρή δομή της Χεζμπολάχ στο Λίβανο.
Όλες οι δυνάμεις αντίστασης στην περιοχή στέκονται στο πλευρό της Χεζμπολάχ» είπε ο Ιρανός ηγέτης, προσθέτοντας πως «η μοίρα αυτής της περιοχής θα αποφασιστεί από τις δυνάμεις αντίστασης, με επικεφαλής τη Χεζμπολάχ.
Ο Λίβανος θα κάνει τον κακό και απόκληρο εισβολέα να μετανιώσει για τις πράξεις του».
Επεσήμανε, ακόμα, ότι «η κυρίαρχη τρομοκρατική συμμορία του σιωνιστικού καθεστώτος δεν έχει πάρει μάθημα από τον εγκληματικό πόλεμο που διεξάγεται εδώ και ένα χρόνο στη Γάζα».
Και συμπλήρωσε:
«Οφείλουν όλοι οι μουσουλμάνοι να σταθούν στο πλευρό του λιβανέζικου λαού και της Χεζμπολάχ.
Που είναι υπερήφανοι για τις δυνατότητές τους, και να βοηθήσουν να αντιμετωπιστεί το σφετεριστικό, άδικο και κακόβουλο καθεστώς».
Καταληκτικά: Δεν υπάρχει περίπτωση να επιτεθεί μαζικά το Ιράν. Θέλει αλλά δεν μπορεί,  και το βέβαιο είναι ότι θα ηττηθεί από τον συνασπισμό Ισραήλ-δυτικών αποικιοκρατών. Οι Ανσαρουλάχ της Υεμένης και οι σιιτικές πολιτοφυλακές του Ιράκ «θα βγάλουν το φίδι από την τρύπα».
Σχολιο.- Η Κίνα και η Ρωσία πιέζουν το Ιράν να μην παρέμβει γιατί θα καταστραφεί. Ενώ οι κωλοαμερικάνοι αποικιοκράτες απειλούν με πόλεμο αν πειράξει τους ισραηλινοναζι του. Υπάρχει και μια ξεφτιλισμένη δήλωση Λαβρώφ που κάνει εκκλήσεις του κώλου στους ισραηλινοναζί για ειρήνευση και τη Χεζμπολάχ να αποχωρήσει από τον νότιο Λίβανο μέχρι τον ποταμό Λιτάνι όπως ζητούσαν οι σιωνιστοναζιστές.!



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Λίβανος: Παρουσιάστρια σε κανάλι της Χεζμπολάχ κλαίει ανακοινώνοντας τον θάνατο του Χασάν Νασράλα
Δεν μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της η παρουσιάστρια τηλεοπτικού σταθμού ανακοινώνοντας τον θάνατο του ηγέτη της Χεζμπολάχ, Χασάν Νασράλα.
Η παρουσιάτρια ειδήσεων του λιβανέζικου τηλεοπτικού σταθμού Al-Mayadeen, κλαίει γοερά ανακοινώνοντας ότι ο ηγέτης της Χεζμπολάχ Χασάν Νασράλα είναι νεκρός από τους ισραηλινούς βομβαρδισμούς.
Δείτε το βίντεο
https://twitter.com/i/status/1839997524809019773



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Συγκινεί η Μαρία Καρυστιανού: Δεν βλέπω την κόρη μου στα όνειρα μου, δεν έχω πενθήσει όπως θέλω
Για όλα και για όλους μίλησε στο «Ακόμα Δεν Είδες Τίποτα» η Μαρία Καρυστιανού, που έχασε την 20χρονη κόρη της, Μάρθη Ψαροπούλου, στην τραγωδία των Τεμπών τον Φεβρουάριο του 2023.
Από τότε παλεύει για τη δικαίωση του παιδιού της αλλά και άλλων 56 ψυχών που έχασαν τόσο άδικα τη ζωή τους όταν η ο επιβατικός συρμός Intercity 62, που μετέφερε περισσότερους από 350 επιβάτες από την Αθήνα προς τη Θεσσαλονίκη, συγκρούστηκε με εμπορική αμαξοστοιχία, που εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη – Λάρισα.
Όπως εξήγησε, δεν εμπιστεύεται καθόλου της ελληνική Δικαιοσύνη καθώς «η πλειοψηφία των ανθρώπων που διαχειρίζεται την υπόθεσή της, είναι ξεκάθαρα διαπλεκόμενοι».
«Δεν έχω πρόβλημα να το πω δημοσίως. Παρόλο που ήξερα τη διαφθορά του συστήματος, έχω εκπλαγεί πάρα πολλές φορές. Ο κ. Μητσοτάκης και ο κ. Φλωρίδης ίσως έχουν στο μυαλό τους κάτι που εμείς δεν μπορούμε να το φανταστούμε. Δεν είμαστε καν κοντά στο να ξεκινήσει η δίκη για τα Τέμπη, γιατί έχουν φροντίσει με διαφόρους τρόπους να μας λείπουν πολλά στοιχεία. Αφού είμαστε αναγκασμένοι να ψάξουμε να τα βρούμε αυτά τα στοιχεία, δίκη θα ξεκινήσει όταν θα είμαστε έτοιμοι και όταν θα έχει γίνει αναβάθμιση των κατηγοριών γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να το αφήσουμε στα πλημμελήματα».
Η Μαρία Καρυστιανού αναφέρθηκε και στην επιλογή του Απόστολου Τζιτζικώστα να αναλάβει το χαρτοφυλάκιο μεταφορών στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή. «Είναι αστείο να αναλάβει το χαρτοφυλάκιο μεταφορών ένας άνθρωπος, η χώρα του οποίου ελέγχεται για ένα από τα χειρότερα σιδηροδρομικά δυστυχήματα στην Ευρώπη. Θεωρώ σκόπιμη την κίνηση να αναλάβει».
Αναφερόμενη στα όσα λέγονται πως διακινεί ιστορίες συνομωσίας είπε: «Μου είναι αδιάφορο. Το πένθος είναι προσωπική υπόθεση και δεν το έχω αφήσει να με κατακλύσει γιατί έχω άλλη προτεραιότητα. Δεν θα εγκαταλείψω παρά μόνο όταν αυτοί οι άνθρωποι βρεθούν ενώπιον του φυσικού δικαστή και απολογηθούν».
Επίσης, απαντώντας σε ερώτηση για το εάν για εκείνη συνδέεται τη πτώση της κυβέρνησης με την απόδοση δικαιοσύνης, είπε: «Όχι. Το γεγονός βέβαια ότι οι άμεσα εμπλεκόμενοι τυγχάνει να είναι και η κεφαλή της κυβέρνησης, αυτό για εμάς ήταν πρόβλημα. Πιστεύω πως η πτώση της κυβέρνησης στις εκλογές έχει τη ΄σφραγίδα μου΄. Ο κόσμος έχει οργιστεί».
Σε ερώτηση για το γιατί δεν θέλει να πολιτευτεί, απάντησε: «Προσπαθώ να αλλάξω την κατάσταση με αυτό που κάνω, με την πίεση. Δεν σκέφτομαι κάτι τέτοιο ούτε για το μέλλον».
Στη συνέχεια, η Μαρία Καρυστιανού μίλησε για την κόρη της και αναφερόμενη σε εκείνη, είπε πως ακόμα δεν έχει πενθήσει όπως θέλει. «Θεωρώ ότι δεν αφήνω το μυαλό μου να πάει προς τον πόνο. Νιώθω ότι είναι συνέχεια κοντά μου και συμφωνεί με αυτά που κάνω. Η σχέση μας πέρασε από πολλά κύματα. Ήμασταν πολύ αγαπημένες και μαλωμένες. Εγώ την θαύμαζα. Έβλεπα στοιχεία του χαρακτήρα μου. Αισθανόμουν ότι είναι ένας υπέροχος άνθρωπος και πολύ τυχερή που της είχα».
Όπως είπε, χαίρεται όταν βλέπε τους συμμαθητές της κόρης του και θέλει να προχωρούν κρατώντας μόνο τα θετικά από τη Μάρθη. «Δεν έρχεται στον ύπνο μου. Πιστεύω πως έχει σχέση με το ότι δεν αφήνω το μυαλό μου να πάει στο κομμάτι του πόνου. Η δουλειά μου είναι βάλσαμο. Η αίσθηση ότι βοηθάς ένα παιδί μόνο λυτρωτικά λειτουργεί».
Σε σχέση με το άλλο της παιδί είπε πως δεν έχει αλλάξει η στάση της απέναντί του αλλά όπως είπε, φυσικά δεν χρησιμοποιεί τρένο. «Στο δωμάτιο της Μάρθης ,μπήκα τον Ιούνιο. Φύγαμε γρήγορα από το σπίτι. Εγώ πηγαίνω καμιά φορά γιατί δεν αντέχω. Μπαίνω στο δωμάτιο. Το σπίτι έχει κλείσει, δεν μένουμε εκεί. Θεωρώ πολύ θαρραλέους τους γονείς που ζουν στο σπίτι και είναι στον χώρο που κυκλοφορούσε το παιδί. Κάθε σημείο είναι μία ανάμνηση».