Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024

Παρασκευη 27 Σεπτεμβριου 2024


Ένα είναι σίγουρο: Όταν από όλες τις πλευρές επιβεβαιώνεται μια ορισμένη ανθρωπογενής ηλεκτρομαγνητική και σωματιδιακή επίδραση στα ανώτερα και κατώτερα στρώματα της Γήινης ατμόσφαιρας, ΤΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ και η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΚΛΙΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΦΥΣΙΚΑ.


H.A.A.R.P. ΙΟΝΟΣΦΑΙΡΙΚΕΣ ΘΕΡΜΑΝΣΕΙΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ

Το HAARP δεν βρίσκεται μόνο στην Αλάσκα, είναι εξίσου διαδομένο σε όλο τον κόσμο μας.

Ελεγχόμενα σε συνδυασμό με άλλα προγράμματα αποπαραγωγής καιρού, όλα δουλεύουν ταυτόχρονα για να φέρουν "κόλαση επί γης", δηλαδή ο χρόνος τροποποιείται σε κλίμακα που πολλοί άνθρωποι δεν μπορούν να φανταστούν!

κάθε χώρα έχει τον δικό της ιονοσφαιρικό θερμοσίφωνα

HARP. Σκοπός τους είναι να καταστρέψουν το φυσικό περιβάλλον της γης μας, κατηγορώντας την στην υπερθέρμανση του πλανήτη. Ιωνοσφαιρικός θερμοσίφωνας :

Ισχυρός πομπός HF (2,8-10 MHz) που προκαλεί προσωρινή και ελεγχόμενη αλλαγή της θερμοκρασίας των ηλεκτρονίων στο επιθυμητό ύψος,

Συστοιχίες θέρμανσης, η κεραία αντλεί ηλεκτρισμό από το έδαφος στην ατμόσφαιρα!

Αυτή η τεχνητή ηλεκτρική τροποποίηση στην ιονόσφαιρα μας δημιουργεί πολλά διαφορετικά αποτελέσματα.

Αυτά τα πειράματα είναι άκρως αμφιλεγόμενα και πιθανότατα, όχι μόνο επηρεάζουν την ατμόσφαιρα μας, αλλά σίγουρα επηρεάζουν τη διάθεσή μας.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Έσπασε το μέτωπο - Απολύουν 12 Ουκρανούς στρατηγούς λόγω ηττών – Νέα εξέλιξη: Εμπλοκή Ρουμανίας με 2 F-16 στο Izmail

Παρασκευή 27/09/2024 - 06:20

Έρχονται γενικές εκκαθαρίσεις στην Ουκρανία, θα απολύσουν 12 στρατηγούς λόγω των αποτυχιών στο μέτωπο - Tino Krupalla (AfD): Να αποκατασταθούν άμεσα οι Nord Streams και να ξεκινήσει ξανά η ροή Ρωσικού φυσικού αερίου

Ενώ όλο το μέτωπο στην Ουκρανία έσπασε, από το Kursk, έως το Kupyansk, στο Toretsk, το Pokrovsk και το Ugledar και εσχάτως και προς την κατεύθυνση Zaporizhia όπου οι Ρώσοι έφθασαν στην πόλη Hulyaipole… στις ΗΠΑ γράφεται ο επίλογος του Ουκρανικού δράματος.

Μάλιστα στο Kursk της Ρωσίας η 82η Ουκρανική Ταξιαρχία υποχώρησε ενώ οπισθοχωρούν κακήν κακώς οι Ουκρανοί από το Ugledar στο νότιο Donetsk.

Οι ΗΠΑ όχι μόνο δεν έχουν δώσει το πράσινο φως για χτυπήματα στην Ουκρανία – προφανώς κανείς δεν εμπιστεύεται τις ΗΠΑ στις επίσημες δηλώσεις της – αλλά τώρα δηλώνουν ότι η Ουκρανία θα πρέπει να δώσει εδάφη εάν θέλει να τερματιστεί η σύγκρουση.

Στις 12 Οκτωβρίου στην Γερμανία οι χώρες που υποστηρίζουν την Ουκρανία θα λάβουν κρίσιμες αποφάσεις για το «σχέδιο νίκης» του Zelensky που είναι στην πράξη σχέδιο ήττας…και οι ΗΠΑ είναι απίθανο να το εγκρίνουν. 

Το σχέδιο «νίκης» του Zelensky επί της ουσίας λέει Δύση δώσε πράσινο φως να χτυπήσουμε την Ρωσία με πυραύλους για να γονατίσουν οι Ρώσοι… με τέτοιες φαντασιώσεις ο Zelensky που έχασε το Donbass πιστεύει ότι θα παραπλανήσει τον Ουκρανικό λαό…

Εν τω μεταξύ είναι τόσο δραματική η κατάσταση στον Ουκρανικό στρατό όπου οι συνεχείς αποτυχίες οδηγεί σε καρατόμηση πολλούς Ουκρανούς στρατηγούς, τονίζεται ότι 12 στρατηγοί θα απολυθούν.

Στο μέτωπο η κατάσταση είναι δραματική η απώλεια του

Ugledar θα επιτρέψει την προέλαση σε Kurakhove και θα ανοίξει τον δρόμο για ολική περικύκλωση του Pokrovsk…

Όλο το μέτωπο έσπασε η ρωσική προέλαση είναι τσουνάμι που διαλύει τα πάντα…

H CIA οι Μυστικές Υπηρεσίες των ΗΠΑ πάντως θεωρούν ότι τα Ουκρανικά χτυπήματα στην Ρωσία δεν μπορούν να αλλάξουν το παιχνίδι, η νίκη της Ρωσίας είναι αναπόφευκτη.


Νέα εξέλιξη: Η Ρουμανική αεράμυνα με δύο πολεμικά αεροπλάνα F-16 συμμετείχε ενάντια στην Ρωσική επίθεση στο Izmail στην Οδησσό

«Όχι μόνο η ουκρανική, αλλά και η ρουμανική αεράμυνα συμμετείχαν στην απόκρουση της Ρωσικής πυραυλικής επίθεσης στο Izmail με βάση πηγές... δύο μαχητικά από τη Ρουμανία πέταξαν στο έδαφος της Ουκρανίας»

Τα ρουμανικά αεροπλάνα έφυγαν αφού πέταξαν κατά μήκος της ακτογραμμής.

Ξημερώματα Παρασκευής 27/9/2024, ουκρανικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν εκρήξεις στο Izmail στην περιοχή της Οδησσού της Ουκρανίας.

Κατά τη διάρκεια της επίθεσης στην πόλη, ο ρωσικός στρατός έπληξε λιμενικές υποδομές, συμπεριλαμβανομένων αποθηκών δυτικών τεθωρακισμένων οχημάτων, και εξάλειψε επίσης Ρουμάνους μισθοφόρους και μαχητές των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το νοσοκομείο Αγρινίου σε προκηρύξεις θέσεων εργασίας εξακολουθεί και ζητά πιστοποιητικά εμβολιασμού κατά της Covid-19. Ανήκουστο. Όταν πλέον ο κορωνοϊός έχει γίνει σαν τη γρίπη, όταν έχει υποστεί πάμπολλες μεταλλάξεις και τα γνωστά εμβόλια δεν προσφέρουν τίποτα, όταν κανείς πλέον δεν μιλά για υποχρεωτικό ούτε καν μαζικό εμβολιασμό, όταν αποσύρονται εμβόλια του είδους από την κυκλοφορία, κάποιοι είναι βασιλικότεροι του βασιλέως. Ας τους ενημερώσει κάποιος ότι αυτές οι προκηρύξεις μπορούν αρκετά εύκολα να καταπέσουν δικαστικά. Ας κινηθούν και τα σωματεία των υγειονομικών. Είναι ντροπή πια.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι δήθεν … “θυμωμένοι” Μπάιντεν και Μακρόν, γιατί ο Νετανιάχου “απέρριψε” όπως λένε το σχέδιο εκεχειρίας 21 ημερών στο Λίβανο παρόλο που αρχικά … “είχε συμφωνήσει”, 

-τελικά αποφάσισαν να … δωρίσουν 8,7 δις δολάρια βοήθεια σε όπλα στο Ισραήλ “για να υποστηρίξουν τις επερχόμενες στρατιωτικές επιχειρήσεις του”!

-Τέτοια “τιμωρία” λοιπόν στους σιωνιστές ναζί από τους … “θυμωμένους”…

-Αφού υπάρχουν μέσα που … δημοσιεύουν τέτοια παραμύθια προπαγάνδας κι αφού υπάρχουν άνθρωποι που το διαβάζουν ή χειρότερα τα πιστεύουν…

-Τι να πεις;



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Θα το λέμε ξανά και ξανά....

Η κυβέρνηση της Γεωργίας δεν είναι φιλο-ρωσικη. Απλά καταλαβαίνουν πως οι Αμερικανο-νατοικοι θέλουν να μετατρέψουν την Γεωργία σε ένα πολεμικό μέτωπο ενάντια στην Ρωσία για τα δικά τους συμφέροντα.... και αυτό οι άνθρωποι δεν το θέλουν. 

Έχουν τη δική τους εμπειρία του 2008 (ρωσο-γεωργιανος πόλεμος), βλέπουν και το παράδειγμα προς αποφυγή της Ουκρανίας.


ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΜΗΝΥΜΑ

Για τις ερχόμενες εκλογές το κόμμα "Γεωργιανό Όνειρο" κυκλοφόρησε σε ευρύτατη κλίμακα το ακόλουθο βίντεο με τον υπαινιγμό "Αν θέλετε να γίνουν οι πόλεις μας όπως οι Ουκρανικές, ψηφήστε τους αντιπάλους μας". Το βίντεο συγκρίνει τις κατεστραμμένες ουκρανικές πόλεις με τις ειρηνικές γεωργιανές ενώ οι διαφημιστικές πινακίδες σε όλη τη Γεωργία, καθώς και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του κυβερνώντος κόμματος, δείχνουν εικόνες με τη λεζάντα «Πείτε όχι στον πόλεμο! Επιλέξτε την ειρήνη!» 

Εννοείται ότι το καθεστώς του Κιέβου έχει ήδη διαμαρτυρηθεί προς την κυβέρνηση της Γεωργίας καθώς το θέμα είναι επί της ουσίας και τους τσούζει.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΜΕ ΑΦΗΓΗΣΕΙΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ

Οι κατηγορίες της Βρετανίας για ιμπεριαλισμό κατά της Ρωσίας είναι απλώς το πιο πρόσφατο περιστατικό της δυτικής εκστρατείας για την αναθεώρηση της ιστορίας και την αντικατάστασή της με αφηγήσεις προπαγάνδας, αναφέρει η ρωσική πρεσβεία στη Νότια Αφρική.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, ο Βρετανός υπουργός Εξωτερικών Ντέιβιντ Λάμι κατηγόρησε τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν ότι θέλει να δημιουργήσει μια «αυτοκρατορία της μαφίας» και ισχυρίστηκε ότι μπορεί να αναγνωρίσει τον ιμπεριαλισμό επειδή έχει αφρικανική καταγωγή.

«Η συλλογική Δύση προσπαθεί να αντικαταστήσει την ιστορία με την προπαγάνδα, βήμα προς βήμα», δήλωσε την Πέμπτη στο Χ η ρωσική πρεσβεία στην Πρετόρια, επισημαίνοντας ένα μοτίβο γεγονότων.

«Η μεγαλύτερη αποικιοκρατική αυτοκρατορία που υπήρξε ποτέ -η Μεγάλη Βρετανία- συνδέει με κάποιο τρόπο τη Ρωσία με την υποδούλωση των λαών της Αφρικής», σημείωσε η πρεσβεία, αναφερόμενη στο διάβημα του Λάμι. 

Η Ρωσία δεν είχε αποικίες στην Αφρική, ενώ η Σοβιετική Ένωση βοήθησε πολλά αφρικανικά έθνη να ανακτήσουν την ανεξαρτησία τους από ευρωπαϊκές αποικιοκρατικές δυνάμεις, όπως το Ηνωμένο Βασίλειο, η Γαλλία, το Βέλγιο και η Πορτογαλία. 

«Η Ιαπωνία κατηγορεί τη Ρωσία για υποτιθέμενες «πυρηνικές απειλές» κατά την 79η επέτειο της [βομβαρδισμού] της Χιροσίμα από τις ΗΠΑ», πρόσθεσε η πρεσβεία. «Η Ρωσία δεν θα προσκληθεί στην 80ή επέτειο [της] απελευθέρωσης του στρατοπέδου συγκέντρωσης Άουσβιτς από τα σοβιετικά στρατεύματα».

Οι ΗΠΑ έριξαν δύο πυρηνικές βόμβες στην Ιαπωνία τον Αύγουστο του 1945. Στην εκδήλωση μνήμης για το 2023 στη Χιροσίμα, που πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της συνόδου κορυφής της G7, ο Ιάπωνας πρωθυπουργός Φούμιο Κισίντα δεν ανέφερε ούτε μία φορά τη μοναδική χώρα που χρησιμοποίησε ποτέ ατομικά όπλα σε πόλεμο, ενώ υποστήριξε ότι «η πυρηνική απειλή της Ρωσίας» κάνει πιο περίπλοκες τις προσπάθειες του Τόκιο για έναν κόσμο χωρίς πυρηνικά. 

Η Ιαπωνία τέθηκε πρόσφατα υπό την «πυρηνική ομπρέλα» της Ουάσινγκτον και ξεκίνησε ένα πρόγραμμα επαναστρατιωτικοποίησης, ως μέρος ενός μπλοκ με τις ΗΠΑ και τη Νότια Κορέα που στοχεύει κυρίως εναντίον της Κίνας.

Εν τω μεταξύ, το Μουσείο Μνήμης του Άουσβιτς στην Πολωνία ανακοίνωσε αυτή την εβδομάδα ότι η Ρωσία δεν θα προσκληθεί στις τελετές του Ιανουαρίου 2025 για την απελευθέρωση του διαβόητου ναζιστικού στρατοπέδου συγκέντρωσης. Ο διευθυντής του Μουσείου Piotr Cywinski υποστήριξε ότι η Ρωσία «δεν κατανοεί την αξία της ελευθερίας», οπότε η παρουσία της θα ήταν «κυνική».

Τα στρατεύματα της 332ης Μεραρχίας Τυφεκιοφόρων του Κόκκινου Στρατού έφτασαν στο στρατόπεδο θανάτου Άουσβιτς-Μπίρκεναου στις 27 Ιανουαρίου 1945, απελευθερώνοντας περίπου 7.000 εναπομείναντες κρατούμενους. 

Ενώ το πολωνικό μουσείο επικαλέστηκε την τρέχουσα σύγκρουση Ρωσίας-Ουκρανίας ως αιτία για το σνομπάρισμα, οι ΗΠΑ και οι δυτικοί σύμμαχοί τους υποβαθμίζουν και διαγράφουν εντελώς τον ρόλο της Σοβιετικής Ένωσης στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο εδώ και πολλά χρόνια πριν από αυτό.

Ήταν η ΕΣΣΔ που έδωσε τη μερίδα του λέοντος στις μάχες κατά της ναζιστικής Γερμανίας και επωμίστηκε το μεγαλύτερο μέρος των απωλειών στον πόλεμο, χάνοντας περίπου 27 εκατομμύρια ζωές.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Απογοήτευση για κάποια “αφελή” Ρώσικα μέσα και παράγοντες στη Μόσχα που έσπευσαν να πανηγυρίσουν … γιατί ο Τράμπ δήθεν “σνόμπαρε και αρνήθηκε να δει τον Ζελένσκι “ ενώ είχε δηλώσει τάχαμου - o Τράμπ - ότι “δεν υπάρχει πλέον Ουκρανία”…

-Σήμερα όχι μόνο θα συναντηθούν στη Νέα Υόρκη αλλά θα συζητήσουν και 

το … “σχέδιο Νίκης”* που θα παρουσιάσει ο Ζελένσκι!

Το οποίο “σχέδιο Νίκης” παρουσίασε ήδη στους Μπάιντεν και Καμάλα που δεσμεύτηκαν να το μελετήσουν αλλά όπως και νάναι διαβεβαίωσαν ότι “η Ρωσία δεν θα νικήσει”…

-* Το “σχέδιο Νίκης” του Ζελένσκι είναι απλό:

1. Ένταξη της Ουκρανίας στο ΝΑΤΟ και πόλεμος … όοολου του ΝΑΤΟ κατά της Ρωσίας με βομβαρδισμούς, εισβολή και τα … “πάντα όλα”!

2. “Όπλα/όπλα/όπλα - πολλά όπλα, αεροπλάνα και πυραύλους” στους Ουκροναζί 

3. … και κυρίως “χρήμα/χρήμα/χρήμα, πολύ χρήμα, κι άλλο χρήμα” στη συμμορία του Κιέβου!

-όσο για τους “αφελείς” ή δήθεν αφελείς της Ρωσίας που … ελπίζουν στον Τράμπ…

Ο πολεμοχαρείς σιωνιστοναζιστής Τραμπ το έχει δηλώσει εξαρχής : Θα αναγκάσει τη Ρωσία να παραδοθεί  επιβάλλοντας εμπάργκο και κόβοντας της το εμπόριο. 

Ας του πει κάποιος του μαλάκα του Τραμπ του πολεμοχαρή σιωνιστοναζιστή, που δίνει τους πολέμους των ΗΠΑ φρανσαϊζινγκ σε άλλες χώρες όπως η Τουρκία, ότι το εμπάργκο στη Ρωσία έχει ήδη δοκιμαστεί και έχει αποτύχει, γιατί η Ρωσία δεν είναι κάποιο μικρό κρατίδιο να του πουλήσει τσαμπουκά και εμπάρκο, και ότι τους κωλοαμερικάνους σιωναζιστές τους γαμάει πατόκορφα, απλώς δε θέλει, γιατί θα καταστραφεί ο κόσμος μαζί και η Ρωσία όπως έχει πει ο ίδιος ο Πούτιν. Και όπως είπε ο ίδιος ο Πούτιν η πυρηνική σύγκρουση είναι η τελευταία επιλογή.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



23/9/2024

Μιας και καταπιάστηκα με την αιολική επέλαση στην Πελοπόννησο, που αυτή την εποχή έχει ως επίκεντρο μια τεράστια επένδυση της Volton.

Ποιοί είναι οι ιδιοκτήτες της Volton; Σύμφωνα με την πρόσφατη δημοσιογραφική έρευνα του Solomon,  οι ιδιοκτήτες της επιχειρηματίες Μπάκος - Καϋμενάκης - Εξάρχου (οι 2 πρώτοι εικονίζονται στις φωτογραφίες κάτω) κατέχουν 40 (!) εταιρείες στην Ενέργεια και πέραν της ιδιοκτησίας της Volton δραστηριοποιούνται σε φωτοβολταϊκά ανά την Ελλάδα. Παράλληλα, (για να μην τσιμπάμε με τις δήθεν οικολογικές ευαισθησίες που μπορεί να ακούσουμε από τους κυρίους που προωθούν τις "πράσινες επενδύσεις") ελέγχουν ένα εκ των τεσσάρων διυλιστηρίων στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Αλλά υπάρχουν και τα παράδοξα, όπως αναφέρει η έρευνα: Επί 20 χρόνια, οι επιχειρηματίες Μπάκος και Καϋμενάκης εμφανίζονται υπεύθυνοι για την αναμόρφωση της ποδοσφαιρικής ομάδας του Αστέρα Τρίπολης, φτάνοντας από τις ερασιτεχνικές κατηγορίες στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Σήμερα δεν εμφανίζονται στη μετοχική σύνθεσή του.

Να σημειώσουμε ότι το αντικείμενο της δημοσιογραφικής έρευνας του Solomon είναι: ποιοι ελέγχουν τα Μέσα Ενημέρωσης στη χώρα μας. Η τριάδα των επιχειρηματιών που δείχνει τέτοιο επενδυτικό... οίστρο στην Αρκαδία και γενικά στην Πελοπόννησο κατέχει το κανάλι Actiοn 24, το οποίο κατέχει μια από τις άδειες περιφερειακής εμβέλειας, αλλά και διάφορες ενημερωτικές ιστοσελίδες.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ενα χρόνο μετά δεν έχει αλλάξει τίποτε και για τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας, όλα μοιάζουν ίδια και κατεστραμμένα  όπως την πρώτη μέρα μετά την καταστροφή της πλημμύρας πριν ένα χρόνο!

Ο κάμπος της οργής και της απελπισίας – Ένα χρόνο μετά τον Daniel, η Θεσσαλία είναι αντιμέτωπη με το κράτος του παραλόγου

Ηταν 4 Σεπτεμβρίου 2023 όταν η κακοκαιρία Ντάνιελ με επίκεντρο την ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας, και το εσκεμμένο κυβερνητικό σπάσιμο των φραγμάτων, προκάλεσε πλημμύρα και ανυπολόγιστες ζημιές και άφησε πίσω της 17 νεκρούς. Ενα χρόνο μετά δεν έχει αλλάξει τίποτε και για τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας, όλα μοιάζουν ίδια. O εύφορος κάμπος έχει ερημώσει. Ολόκληρα χωριά αφανίστηκαν μέσα σε μία νύχτα. Ο,τι απέμεινε από τις ζωές των ανθρώπων είναι μερικά γκρεμισμένα σπίτια-υγειονομικές βόμβες αφού κανείς δεν μερίμνησε να αποσύρει τα χαλάσματα. Κλειστά σχολεία, άδειες παιδικές χαρές, κλειστές επιχειρήσεις, αδειανά και εγκαταλειμμένα σπίτια και κυρίως άνθρωποι ξεριζωμένοι που παραμένουν χωρίς αποζημιώσεις συμπληρώνουν μια εικόνα-γροθιά στο στομάχι.

Οσο απίστευτο κι αν ακούγεται, ακόμη και σήμερα, δώδεκα μήνες μετά την ανυπολόγιστη καταστροφή, οι Θεσσαλοί ακούνε τις φρούδες υποσχέσεις τη μία πίσω από την άλλη. Πλέον έχουν πειστεί ότι τα «θα» που εύκολα ξεστομίζουν «γαλάζιοι» κυβερνητικοί, όπως ο υφυπουργός Χρήστος Τριαντόπουλος, είναι απλώς ακόμη μια μεγάλη κοροϊδία. Για του λόγου το αληθές οι πλημμυροπαθείς πολίτες που για την ανάλγητη κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι παιδιά μάλλον ενός άλλου, ξεχασμένου θεού.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο γνωστός ντίλερ εμβολίων του Global citizen Μπουρλά και γιατρός, και ΑΝΤΑΡΣΥΑ Παπανικολάου.....

Έγραψε στις 13 Ιουλίου το 2023

Το debate περί βιολογικού ή κοινωνικού φύλλου απασχολεί την ανθρωπότητα 10 χιλιάδες χρόνια (τι είπε ρε ο αγράμματος σκιτζής, ένα κατασκευασμένο θέμα  που το έχουν κάνει σημαία οι ανώμαλοι διεστραμμένοι δικαιωματιστές όπως αυτός εδώ και 10 χρόνια, είναι προαιώνιο λέει το ψυχανώμαλο διεστραμμένο τομάρι Παπανικολάου). Είναι πολύ σοβαρό θέμα λέει το ανώμαλο διεστραμμένο τομάρι Παπανικολάου, για να το αναθέσουμε σε αγράμματους ψεκασμένους θρησκόληπτους τραμπουτινικούς.

Τα σοβαρά θέματα απαγορεύεται φασιστικά να τα αναθετουμε σε αγράμματους ψεκασμένους θρησκόληπτους τραμπουτινικους . Ποιος το ορίζει αυτό ποιος ειναι ποιος; Οι γλοιώδεις τραμπουκοι μαλακες που εκπροσωπουν την δικαιωματική διεστραμμένη «αριστερά» και φαίνεται και άπο τη γλώσσα τους αυτο .

Ουστ προσκυνημένοι γυμνοσαλιαγκες φασιστες .

Σχολιο.- Αυτά τα καθάρματα είναι χειρότεροι από τον πιο ερπετοφασιστα της γης!!!!

Ρεζιλευουν την ανθρώπινη υπόσταση... Κι αν θελήσεις να παίξεις με τους όρους τους, το παιχνίδι τους, και να τους αναγνωρίσεις σαν «αριστερούς» είσαι χαμένος από χέρι! Πρέπει να τους αντιμετωπίζεις  σαν φασίστες που είναι.  Θέλουν πάτημα στο κεφαλι



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΞΕΦΤΙΛΟΟΗΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΤΗ ΓΑΖΑ ΑΛΛΆ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕΙ ΕΝΑ «ΣΥΜΦΩΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ;».

Ο αποικιοκρατικός ξεφτιλοΟΗΕ έχει γίνει μια παρωδία του εαυτού του. Καθώς οι παγκόσμιοι ηγέτες συγκεντρώθηκαν στη Νέα Υόρκη αυτή την εβδομάδα, η Γάζα, ο Λίβανος και η Παλαιστίνη δεν ήταν πουθενά στην ημερήσια διάταξη, αλλά ένα ενισχυμένο σύμφωνο των ΗΠΑ που σχεδιάστηκε για να προστατεύσει την «τάξη που βασίζεται σε κανόνες» ήταν ακριβώς στην κορυφή.

Η ανικανότητα του αποικιοκρατικού ξεφτιλοΟΗΕ και του Συμβουλίου Ασφαλείας τους – και η απροθυμία – να σταματήσουν μια γενοκτονία που μεταδίδεται ζωντανά, την έχει δυσφημίσει πέρα από κάθε πιθανή λύτρωση. Κάθε σοβαρό ψήφισμα που προκαλεί σοβαρές συνέπειες στη θανατηφόρα ψυχοπαθολογία του Ισραήλ ήταν, είναι και θα μπλοκαριστεί στο Συμβούλιο Ασφαλείας του αποικιοκρατικού ξεφτιλοΟΗΕ.

Σύνθημα για ένα σουρεαλιστικό θέαμα την περασμένη Κυριακή και Δευτέρα στη Νέα Υόρκη ακριβώς πριν από την 79η ετήσια Γενική Συνέλευση, όπου οι αρχηγοί κρατών συναντήθηκαν για να εκφωνήσουν τις υψηλές ομιλίες τους στο βήμα της ΓΣ.

Τα τσουτσέκια-ηγέτες που παριστάνουν τα κράτη-μέλη του αποικιοκρατικου ξεφτιλοΟΗΕ υιοθέτησαν ένα Σύμφωνο για το Μέλλον, με 143 ψήφους υπέρ, μόνο επτά κατά και 15 αποχές. Ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες, φυσικά: ποιος το σχεδίασε και το ενέκρινε• Πώς έφτασε στην κορυφή της ημερήσιας διάταξης ενώ ο κόσμος καίγεται; Και γιατί μυρίζουμε έναν (γιγάντιο) αρουραίο;

Η μηχανή δημοσίων σχέσεων του αποικιοκρατικού ξεφτιλοΟΗΕ ανακοίνωσε, χαρούμενα, ότι «το βασικό αποτέλεσμα της Συνόδου Κορυφής του Μέλλοντος είναι μια μοναδική ευκαιρία να οδηγήσουμε την ανθρωπότητα σε μια νέα πορεία προς το κοινό μας μέλλον».

Ωραία γλώσσα, αλλά για να είμαστε σαφείς, αυτό δεν μοιάζει καθόλου με την κινεζική, περιεκτική, φιλοσοφική έννοια της «κοινότητας, ενός κοινού μέλλοντος για την ανθρωπότητα». Μοιάζει περισσότερο με το κοινό μέλλον που οραματίζεται η ατλαντική πλουτοκρατία που κυβερνά τον λεγόμενο «κήπο», ο οποίος παράγει μόνο υπαγορεύσεις για τη «ζούγκλα».

-Πώς ψήφισαν η Κίνα, η Ρωσία και το Ιράν

Ο πρώτος αναπληρωτής μόνιμος αντιπρόσωπος της Ρωσίας στον ΟΗΕ, Dmitry Polyansky, συνόψισε την πρωτοβουλία εύστοχα:

Τα Ηνωμένα Έθνη παραβίασαν τις ίδιες τις αρχές τους για να υποκύψουν σε μια ομάδα αντιπροσωπειών από τον «όμορφο κήπο», οι οποίες σφετερίστηκαν τις συνομιλίες από την αρχή. Και η πλειοψηφία από τη «ζούγκλα», σαν κοπάδι, δεν μπορούσε να βρει αρκετό θάρρος για να διαμαρτυρηθεί και να υπερασπιστεί τα δικαιώματά της. Θα φέρουν την ευθύνη για τις συνέπειες.

Αρκετοί διπλωμάτες, μιλώντας off the record σε αρκετά μπερδεμένους τόνους, επιβεβαίωσαν ότι στην πραγματικότητα δεν υπήρχαν σοβαρές προηγούμενες διαπραγματεύσεις και ότι το Σύμφωνο υιοθετήθηκε με συναίνεση με μια μινιμαλιστική ομάδα μόνο επτά εθνών – όλα από τη «ζούγκλα» – να προσπαθούν να προβάλουν αντίσταση, απορρίπτοντας το προετοιμασμένο κείμενο και αποτυγχάνοντας να προσθέσουν τροπολογίες της τελευταίας στιγμής.

Ακόμη και ο ολοκαίνουργιος πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ Φιλήμονας Γιανγκ προσπάθησε να κάνει κάτι. Οι αντιστασιακοί πρότειναν ότι ο Γιανγκ θα πρέπει να αναβάλει την ψηφοφορία μέχρι να συμφωνηθούν όλες οι διατάξεις – ειδικά αυτές για τον αφοπλισμό και τον παρεμβατικό ρόλο των ΜΚΟ στο έργο του Ύπατου Αρμοστή του ΟΗΕ για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα.

Αλλά ο «κήπος» άσκησε πλήρη πίεση για να περάσει το Σύμφωνο, και οι αντιστασιακοί βρήκαν πολύ λίγα, πολύ αργά.

Μερικοί Αφρικανοί διπλωμάτες παραπονέθηκαν, off the record, ότι οι χώρες τους ήταν αντίθετες με το Σύμφωνο, αλλά ψήφιζαν «από αλληλεγγύη». Αυτός είναι ο κωδικός για τον εκφοβισμό ή την πραγματική δωροδοκία από τον «κήπο».

Και τώρα έρχεται το clincher. Τόσο η Ρωσία όσο και το Ιράν ψήφισαν «Όχι». Και η Κίνα απείχε.

Εν ολίγοις, τα τρία βασικά κράτη-πολιτισμοί, τα οποία τυχαίνει να είναι οι βασικοί οδηγοί της ολοκλήρωσης της Ευρασίας και αναμφισβήτητα τα τρία πιο σημαντικά μέλη των BRICS, απέρριψαν το κατασκευασμένο από τον κήπο Σύμφωνο. Ο βασικός ανομολόγητος λόγος είναι ότι αυτό το Σύμφωνο είναι τελικά ενάντια στις BRICS και την άνοδο ενός δεύτερου παγκόσμιου πόλου.

Ένα νεκρό δώρο είναι οι πολλές άμεσες αναφορές στο Σύμφωνο στη «διεθνή τάξη που βασίζεται σε κανόνες», το μάντρα του Ηγεμόνα. Το Σύμφωνο σχεδιάστηκε επιδέξια για να απομονώσει τους κορυφαίους πολιτισμούς-κράτη και να χωρίσει τις BRICS από μέσα: το κλασικό Διαίρει και Βασίλευε.

Όσο για το πραγματικό σύμφωνο για το μέλλον της Παγκόσμιας Πλειοψηφίας, σύντομα θα αρχίσει να συζητείται σοβαρά – όχι στον αποικιοκρατικό ξεφτιλοΟΗΕ, αλλά στην ετήσια σύνοδο κορυφής των BRICS στο Καζάν τον επόμενο μήνα.

-Γάζα ποιος;

Παρά το γεγονός ότι το κτίριο του ΟΗΕ φιλοξενεί τη μεγαλύτερη ομάδα παγκόσμιων ηγετών που εθεάθησαν μαζί σε ένα χρόνο, δεν γίνεται απολύτως τίποτα για τη γενοκτονία της Γάζας και την επέκταση του πολέμου του Ισραήλ στον Λίβανο. Αυτή η εντυπωσιακή αδράνεια στην πιο πιεστική ανθρωπιστική κρίση του πλανήτη έχει εκπλήξει ακόμη και τους τροφοδότες «κήπων» στον Περσικό Κόλπο, οι οποίοι συνήθως προσκολλώνται στις υπαγορεύσεις των ΗΠΑ στα περισσότερα πράγματα.

Ο Βοηθός Γενικός Γραμματέας Πολιτικών Υποθέσεων και Διαπραγματεύσεων του Συμβουλίου Συνεργασίας του Κόλπου (GCC), Δρ Abdel Aziz Aluwaisheg, έγραψε ακόμη και ένα κύριο άρθρο που επισημαίνει την αυταπάτη του προέδρου των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν «που ισχυρίζεται ότι το διεθνές σύστημα λειτουργεί και ότι οι ΗΠΑ ειδικότερα το κρατούν ενωμένο» - ο μόνος αρχηγός κράτους που έκανε αυτόν τον ισχυρισμό στο βήμα φέτος.

-Ο ΟΗΕ μετατρέπεται σε παράρτημα του Νταβός

Ολόκληρο το κτίριο του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη έχει πλέον υποβαθμιστεί σε έναν μονόλιθο που γιορτάζει την κατάθλιψη και τον κυνισμό, καθώς γίνεται ξεκάθαρο σε κάθε διπλωματικό σώμα ότι η γενοκτονία της Γάζας και τώρα η επέκτασή της στο Λίβανο υποστηρίζονται πλήρως από το δυτικό εγκληματικό συνδικάτο, υπό την ηγεσία του αγγλοαμερικανικού σιωνισμού.

Από αυτή την άποψη, οποιαδήποτε ψηφοφορία στον αποικιοκρατικό ξεφτιλοΟΗΕ θα πρέπει να θεωρείται άνευ αντικειμένου. Ολόκληρη η δομή του αποικιοκρατικού ξεφτιλοΟΗΕ θα πρέπει να θεωρηθεί άνευ σημασίας.

Αυτή η συμφωνία,  είναι «παράνομη», καθώς «ο αποικιοκρατικός ξξεφτιλοΟΗΕ δεν μπορεί να συνάπτει συμφωνίες με ΜΚΟ, αλλά de facto άσχετη σε έναν κόσμο που βασίζεται σε κανόνες». Στην πραγματική ζωή, διαμορφώνει τον ΟΗΕ ως απλώς παράρτημα του Νταβός.

Καλωσορίσατε, λοιπόν, στο δυστοπικό σας μέλλον, το οποίο τώρα έχει αποτυπωθεί ακόμη και στα χαρτιά. Όχι χαρτί, συγγνώμη, αυτό είναι τόσο παλιομοδίτικο: σε ψηφιακή γραφή.

Υπάρχει διέξοδος; Ναι. Η Παγκόσμια Αντίσταση, σταδιακά, σμιλεύεται σε μια συνεκτική, διηπειρωτική δύναμη, μεγάλο μέρος της εμβέλειας και του βάθους της λόγω μιας όλο και πιο διεκδικητικής Κίνας. Οι BRICS είναι αποφασισμένες να αναπτύξουν ισχυρούς διασυνδεδεμένους κόμβους ικανούς να οδηγήσουν την παγκόσμια πλειοψηφία προς ένα δίκαιο, βιώσιμο, μη δυστοπικό μέλλον. Όλα τα βλέμματα στραμμένα στο Καζάν τον Οκτώβριο.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Για ό,τι ακολουθήσει, μην ξεχνάτε:

"Όταν οι νόμοι είναι παράλογοι, άδικοι ή παράλογοι, η ανυπακοή δεν είναι μόνο δικαίωμα, είναι καθήκον. "



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Προδοσία: Ελληνικές νησίδες χωρίς ΑΟΖ, με νόμο Μητσοτάκη!

24/9/2024

Όταν εκδιώκονται οι κάτοικοι και αναστέλλεται η οικονομική δραστηριότητα από νησί ή μικρονησίδα, αυτομάτως χάνεται και το δικαίωμά του σε ΑΟΖ και υφαλοκρηπίδα.

Αυτό ορίζει το διεθνές δίκαιο της θαλάσσης! Είναι λοιπόν εξωφρενικό, είναι εξοργιστικό, το γεγονός ότι προετοιμάζεται νόμος του ελληνικού Κράτους ο οποίος απαγορεύει την τουριστική ανάπτυξη σε μια ολόκληρη κατηγορία νήσων και νησίδων, καθιστώντας τις έτσι «γκρίζες». Τούτο σημαίνει ότι οψέποτε γίνουν διαπραγματεύσεις για οριοθέτηση ΑΟΖ και υφαλοκρηπίδας στο Αιγαίο και εν γένει στο ελληνικό αρχιπέλαγος, θα ευρεθεί η Τουρκία σε πλεονεκτική θέση, καθώς θα υπάρχει ελληνικός νόμος, ο οποίος θα δικαιώνει την απαίτησή της, να μην έχουν τα νησιά δικαίωμα σε ΑΟΖ και υφαλοκρηπίδα.

Πρόκειται,  για το νομοσχέδιο του υπουργείου Ενεργείας που ορίζει το Ειδικό Χωροταξικό Σχέδιο για τον τουρισμό, το οποίο ήδη ευρίσκεται σε δημόσια διαβούλευση. Το νομοσχέδιο αυτό, περιλαμβάνει συγκεκριμένες διατάξεις που απαγορεύουν -ναι χρησιμοποιείται ο όρος «απαγορεύεται»- την τουριστική ανάπτυξη σε ελληνικά νησιά. Και ενδεχομένως σε κάποια από τα νησιά αυτά να μην είναι εφικτό να δημιουργηθούν τουριστικές υποδομές. Ποιος είναι όμως ο λόγος να υπάρχει ρητή απαγόρευσις σε νόμο του ελληνικού Κράτους; Ακόμη και νησιά ή νησίδες, που δεν έχουν αυτήν την στιγμή υποδομές οικονομικής δραστηριότητος, δυνητικώς μπορούν οποιαδήποτε στιγμή να αποκτήσουν. Συνεπώς το δικαίωμα να έχουν επήρεια στην οριοθέτηση θαλασσίων ζωνών υφίσταται. Ποιος ο λόγος να καταργηθεί αυτό με ελληνικό νόμο; Το όλο ζήτημα θυμίζει την περίπτωση της νησίδος Λέβιθα, από την οποία εξεδιώχθησαν βοσκός και το κοπάδι του (δηλαδή ο κάτοικος και η οικονομική του δραστηριότης) για να «σωθεί» ένα σπάνιο είδος σαλιγκαριών. Έχουν άραγε τα σαλιγκάρια μεγαλύτερη αξία από τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας μας στο Αιγαίο;



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΤΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΕΜΒΟΛΙΑ.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ

Τα αγόρια που εμβολιάστηκαν ως νεογνά(πρώτο μήνα τής ζωής)

γιά ηπατίτιδα Β είχαν τριπλάσιες πιθανότητες διάγνωσης αυτισμού σε σύγκριση με τα αγόρια που δεν εμβολιάστηκαν ποτέ ή εμβολιάστηκαν μετά τον πρώτο μήνα της ζωής τους.

Επειδή τα βρέφη αυτής της μελέτης γεννήθηκαν πριν από την αφαίρεση του υδραργύρου από τα εμβόλια, εξακολουθούν να υπάρχουν αμφιβολίες σχετικά με τίς επιμέρους επιδράσεις της πρώιμης έκθεσης στό υδράργυρο, στό αλουμίνιο ή στόν συνδυασμό τής έκθεσης στόν υδράργυρο και στό αλουμίνιο όσον αφορά τόν αυτισμό.

Η παρούσα εργασία ενθαρρύνει τους ερευνητές, τις ρυθμιστικές αρχές υγείας, ακόμη και τις φαρμακευτικές εταιρείες να σκεφτούν την πιθανότητα τα ανοσοενισχυτικά με βάση το αλουμίνιο να είναι τοξικά για τα ευαίσθητα παιδιά.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τι έγινε; Πάλι εμείς εδω οι αριστεροψέκ αποδειχτηκαμε σωστοί;;; 

"Μετά τα πρόστιμα 150.000 ευρώ, το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ξεκινά ενέργειες για τροποποίηση του νομικού πλαισίου σχετικά με τις νέες ταυτότητες

Μετά την «καμπάνα» συνολικού ύψους 150.000 ευρώ που επέβαλε η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη για σοβαρά ζητήματα επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων που προέκυψαν στις νέες ταυτότητες, το αρμόδιο υπουργείο σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι έχουν ήδη ξεκινήσει ενέργειες για την τροποποίηση του νομικού πλαισίου......."



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Την παρακολούθηση του κινητού της τηλεφώνου από άγνωστα κέντρα, κατήγγειλε η Μαρία Καρυστιανού στην εκπομπή του Μάκη Νοδάρου



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Με την ίδρυση του ΕΑΜ, στις 27 Σεπτεμβρίου 1941, άνοιγε η πιο λαμπρή σελίδα στην ιστορία των αγώνων του λαού μας για λευτεριά και προκοπή. Δημιουργώντας τους όρους για να τεθεί αντικειμενικά ζήτημα ταξικής κυριαρχίας σ' αυτό τον τόπο.

Δεν είναι καθόλου τυχαία η αναφορά στο ΕΑΜ του συνόλου του αριστερού κόσμου και πλήθους άλλων που αυτοπροσδιορίζονται ως αριστεροί, έστω κι αν δεν έχουν σχέσεις με την Αριστερά.

Στο ΕΑΜ αναφέρονται, ακόμη κι αν μηδενίζουν την ιστορία του κομμουνιστικού κινήματος, παραβλέποντας ότι χωρίς το ΚΚΕ, ΕΑΜ δεν θα είχε υπάρξει.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ…

Οι υποψήφιοι για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ ήταν όλοι τους πειστικοί και απολύτως ειλικρινείς σε ένα πράγμα: Ότι ήταν όλοι τους και πάντα ΠΑΣΟΚ.

Άρα 

- και όταν ψήφιζαν ως ΠΑΣΟΚ και τα 3 Μνημόνια, 

- και όταν έφερναν το ΔΝΤ και την τρόικα στην Ελλάδα, 

- και όταν συγκυβερνούσαν με Σαμαρά-Καρατζαφέρη, 

- και όταν εισάγονταν ο ΕΝΦΙΑ (με άλλο όνομα), 

- και όταν με τους κομμένους μισθούς και τις κομμένες συντάξεις μπουκώνονταν τραπεζίτες,

- και όταν η Ζήμενς τα ακούμπαγε στο ταμείο της Χαρ.Τρικούπη, 

και, γενικώς, κάθε φορά που το "άλλα λέω, άλλα παριστάνω, άλλα εννοώ, άλλα πιστεύω κι άλλα κάνω", μετονομάζεται από "πολιτική απάτη" σε "πολιτική τέχνη"...

Όντως, ήταν ένα χρήσιμο debate.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Φτύσιμο σήμερα στον αρχιεγκληματία Νετανιάχου και τό σιωνιστικό κράτος του Ισραήλ στον ΟΗΕ μέ ομαδική αποχώρηση των εκπροσώπων τών χωρών απο την αίθουσα τη στιγμή πού ξεκίνησε την ομιλία του



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ρωτάω.. όλα εσείς τα πολιτικά παρτάλια του πασοκ και του συριζα.. που διεκδικείτε προεδρίες και οι παρατρεχάμενοι.. τι δουλειά κάνετε εκτός του να μας δουλεύετε; Άει σιχτίρ βδέλλες...

Σχολιο.- Επαγγελματίες πολιτικοί ήτοι άεργοι….



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η απογοήτευση όταν βλέπεις σε δημόσιο χώρο απλούς ψωμογλύφτες να ενθουσιάζονται για μερικά δευτερόλεπτα δημοσιότητας, σφίγγοντας το χέρι του όποιου διάσημου λαμόγιου πολιτικάντη που βολτάρει προς άγραν ψήφων, είναι τεράστια...κατανοείς γιατί ο Οθωμανός έμεινε 400 χρόνια...βλέπεις το ρουσφετογλύψιμο στον πασά και τον κοτζαμπάση ζωντανό. Ο ίδιος λαός -συμμάζωμα,αυτός που ως καθημερινή του οδηγία έλεγε.."σκύψε και προσκύνα τον δυνατό" ..αυτός ο εθελόδουλος πληθυσμός νομάδων τσελιγκογλύφτηδων ,ρημάζει κάθε ελπίδα.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μετά την τηλεμαχία των "ιπποτών της ερειπωμένης τράπεζας" βγαίνουν τηλεοπτικά όλα τα παρτάλια-γλύφτες δηλώνοντας υποστήριξη ο καθένας στον "δικό του δυνάστη" ως νέοι "σκλάβοι". Εσύ "τελευταία καρόβιδα" στον αραμπά..τρίβλακα ψωμόλυσσα χειροκροτητή...τι ρουσφέτι περιμένεις απ' αυτούς που σε ρήμαξαν;

Σχολιο.- Νά βάλω το γυιο μου 6 μήνες στο δήμο  καλημέρες καπιταλιστικές

Σχολιο.- έχω βγει έξω για καφέ κ κάθομαι και ακούω μπαρουφες κ βλακείες Κ γελάω ή εργατική τάξη είναι εκτός τόπου και χρόνου. έχει μισθό 800 ευρώ Κ λέει ευχαριστώ τό Θεό κ τούς απαντώ εγώ θέλω τόσα ατομικά έξοδα τσιγάρα καφέ και νά κεράσω 2 φίλους τό μήνα, εσείς πώς τά περνάτε με αυτά τα λεφτά; Κ σέ κοιτάζουν στραβά μάτια κ απαντάνε, τί νά ψηφίσουμε ΚΚΕ, δώσε απαντήσεις εσύ τώρα



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Να σταματήσει η MOTOR OIL τον εφοδιασμό με πλοία στρατιωτικών καυσίμων στο Ισραήλ στον γενοκτονικό πόλεμο κατά του Παλαιστινιακού λαού!

Σάββατο 28/9, ώρα 12, Πλατεία Ευαγγελιστρίας Άγιοι Θεόδωροι.

Αναχώρηση λεωφορείων:

Αθήνα: Ομόνοια στις 9.40 πμ

Πειραιάς: Πλατεία Καραϊσκάκη στις 9.40 πμ

Δηλώστε συμμετοχή στα τηλέφωνα της ΠΕΝΕΝ: 2104511801 - 2104183195



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



600.000 μαχητές Ansarulah της Υεμένης έτοιμοι για άμεση μάχη με το Ισραήλ.

Χιλιάδες μαχητές Ansarulah επιδιώκουν να πολεμήσουν απευθείας με τις ΗΠΑ και το Ισραήλ. Οι Ανσαρουλάχ (που οι αλήτες πληρωμένες πορνες δημοσιογράφοι τους λένε υποτινητικά Χούθι) έχουν ήδη νικήσει τις ΗΠΑ, το Ισραήλ και τους συμμάχους τους στην Ερυθρά Θάλασσα επιτιθέμενοι σε εκατοντάδες πλοία τους. Είναι ασταμάτητοι.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Όταν σε έχουν πείσει για τόσα και τόσα θέματα πως έχουν δίκιο, είναι φυσιολογικό μετά να σε κάνουν να πιστέψεις πως τα φύλα είναι 150 και πως ο γάιδαρος πετάει.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από την πρεσβεία του Ισραήλ

Κατά των στρατιωτικών επιχειρήσεων στη Μέση Ανατολή

26.09.2024 | 19:49

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιείται αυτή την ώρα έξω από την πρεσβεία του Ισραήλ, από συγκεντρωμένους που τάσσονται κατά του πολέμου στη Μέση Ανατολή.

Σχολιο.- Κατώτερη των περιστάσεων η συγκέντρωση. Ούτε 150 άτομα.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Βγήκαν χθες βράδυ τα αναρχικά ταγματα εφόδου και  καίγανε την Γ Σεπτεμβρίου στην Αθήνα και τη πλατεία Βικτωρίας σε πλήρη συνεργασία με τα ΜΑΤ.  Δεν υπήρξη φυσικά καμία σύλληψη. Και όλα αυτά για έναν κακοποιητή της ίδιας του της οικογένειας η οποία τον είχε καταγγείλει στην αστυνομία, και πιθανόν γιαυτό έφαγε ξύλο από συμπατριώτες του. 

Και είχε μεθύσει, πιθανόν είχε πάρει και ναρκωτικά, πήρε από πίσω μια κοπέλα η οποία πρόλαβε να φτάσει στο σπίτι της, έμεινε έξω από το σπίτι της και την απειλούσε, τον κατήγγειλε στην αστυνομία, η οποία τον συνέλαβε. Αλλά δεν του έκανε μήνυση γιατί μάλλον φοβήθηκε τις πακιστανικές συμμορίες οι  οποίες προστατεύονται από τον Κούλη και τα δεξιά προδοτικά παλιόσκυλα. Και επειδή ψόφησε μέσα στην αστυνομία, φταίει η αστυνομία. Και σήμερα κάναν συγκεντρωση τα τροτσκικιστικά μουνόσκυλα του ΚΕΕΡΦΑ των ταγμάτων εφόδου της αμερικάνικης πρεσβείας.

Και εμείς τώρα πρέπει να λυπηθούμε για το πακιστανικό βρωμόσκυλο κακοποιητή γυναικών επειδή λέει ήταν στην Ελλάδα από το 2004, και δούλευε και σαν ντελιβεράς. Που τόσα χρόνια σημαίνει ότι θα έχει βιάσει κι άλλες γυναίκες, αλλά δεν του εκαναν μήνυση γιατί όλοι ξέρουμε πια πως σκέφτονται οι γυναίκες, που αντί να νοιώθουν οργή, νιώθουν φόβο και ντροπή.

Για το πακιστανικό βρωμόσκυλο δε λυπόμαστε, λυπόμαστε έτσι όπως έχει καταντήσει η Ελλάδα, που κάνουν κουμάντο η αμερικάνικη πρεσβεία και τα αναρχικά και αριστερίστικα τάγματα εφόδου της.

 


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αν η δίκη της Νυρεμβέργης γινόταν από ελληνικό δικαστήριο, όλοι οι ναζί θα είχαν πάρει βαρβάτες αποζημιώσεις για την ταλαιπωρία που υπέστησαν...

Σχολιο.- Στην Ελλάδα πήραν! Όχι απαραίτητα χρήμα, αλλά αξιώματα, ακίνητα, και άλλα!



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι αγοραπωλησίες για Golden Visa γίνονται ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΓΧΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ. Εγώ πρέπει να αποδείξω στην ΑΑΔΕ πού βρήκα και το τελευταίο δίευρω που έδωσα στον γιο μου ...Μαφία ? Τσίρκο ? ραδίκια διαχειριστές του ΕυρωΕνωσίτικου Ράιχ ??



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Άκης Σκέρτσος. «Ο Γερμανός αγοράζει φθηνότερα από την Ελλάδα γιατί του δίνουν χειρότερα προϊόντα»

Ρε σεις όλοι αυτοί οι πασόκοι που πέρασαν στη ΝΔ κι είναι υπουργοί πρέπει να είναι πιο χαζοί κι από τα Αργίτικα πεπόνια.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



«Ταμείο Ανάκαμψης: Μόνο η Ελλάδα και η Βουλγαρία δεν έχουν δημοσιεύσει τον κατάλογο με τους 100 μεγαλύτερους παραλήπτες των ευρωπαϊκών χρημάτων».

Ανταγωνιζόμαστε συνεχώς τη Βουλγαρία, για την «κατάκτηση» της τελευταίας θέσης στην ΕΕ.

Η μη δημοσίευση προφανώς τεκμηριώνει αδιαφάνεια, εάν όχι συγκάλυψη και διαφθορά. 

Σύμφωνα με την ΤτΕ δε, μόλις το 25% των χρημάτων που έχει λάβει η Ελλάδα ως δάνειο από το Ταμείο, έχει φτάσει στις ιδιωτικές επιχειρήσεις - μάλλον επειδή δανείζεται τα υπόλοιπα ο κ. Χατζηδάκης, για να καλύπτει ταμειακές «τρύπες» του δημοσίου. 

Διαφορετικά δεν εξηγείται ο ενδοκυβερνητικός δανεισμός των 50 δις € - για τον οποίο έχουμε υποβάλει επανειλημμένα ερωτήσεις, χωρίς να πάρουμε ποτέ απάντηση.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Συνέντευξη Εγιάλ Σιβάν: «Μην λέτε "πόλεμος". Στη Γάζα συμβαίνει μια καμπάνια γενοκτονίας από μια υπερδύναμη»

Ο σπουδαίος Ισραηλινός αυτοεξόριστος ντοκιμαντερίστας έρχεται στην Αθήνα για το «Μάτια Ανοιχτά» κι αφήνει το Flix με το στόμα ανοιχτό.

Ο Εγιάλ Σιβάν είναι κάτι περισσότερο από σκηνοθέτης ντοκιμαντέρ: είναι ένας σύγχρονος πολιτικός φιλόσοφος που προτείνει, με το έργο και με τη ζωή του, μια διαφορετική θεώρηση της Ιστορίας.

Γεννημένος το 1964 στη Χάιφα, εγκατέλειψε τη χώρα του το 1985 για το Παρίσι κι από τότε δεν επέστρεψε, μόνιμα, ποτέ. Οι πολυβραβευμένες ταινίες του - δεκαπέντε φιλμ μέσα σε διάστημα τριών δεκαετιών - δεν δίστασαν ποτέ να αναλύσουν και να κατακρίνουν το σιωνιστικό καθεστώς του Ισραήλ. 

Ο Σιβάν θα βρεθεί στην Αθήνα, το Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, προσκεκλημένος του Αφιερώματος στο Ελληνικό Ντοκιμαντέρ, «Με τα Μάτια Ανοιχτά» (διαβάστε αναλυτικά εδώ). Θα προβληθεί η ταινια του, «Γιάφα, ο Μηχανισμός του Πορτοκαλιού», μια έρευνα για το πώς το περίφημο πορτοκάλι της Γιάφα, προϊόν των αραβοεβραΐκών καλλιεργειών της Παλαιστίνης, με τον κατάλληλο μηχανισμό, σβήστηκε αθόρυβα από τη λαϊκή μνήμη με την ίδρυση του κράτους του Ισραήλ το 1948. Κι ακόμα καλύτερα, θα παραδώσει ένα masterclass που κανείς και καμία δεν πρέπει να χάσει.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μόνο την τελευταία εβδομάδα:

- συμπλοκή ανηλίκων έξω από το ΕΠΑΛ Λαυρίου. Ένας από τους εμπλεκόμενους, 16χρονος, έβγαλε μαχαίρι και τραυμάτισε δύο συνομιλήκους του που μεταφέρθηκαν στο κέντρο υγείας. Έγιναν 13 προσαγωγές.

-αιμόφυρτος στο δρόμο έξω από το σχολείο του βρέθηκε δντης γυμνασίου στο Ηράκλειο Κρήτης, μετά από χτυπήματα μαθητή του που του είχε στήσει καρτέρι. Ο Δντης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και συνελήφθη ο πατέρας του ανήλικου.

- στον Άλιμο καθηγήτρια έκανε παρατήρηση σε μαθητή για το κινητό, ο μαθητής απάντησε "θα σου σπάσω τα μούτρα" και στη συνέχεια έσπασε αντικείμενο στο γραφείο του Δντη. Ο μαθητής και ο πατέρας του συνελήφθησαν.

-Αγρίνιο. Πατέρας εισέβαλε σε γραφείο δντριας, της πέταξε ένα μπουκάλι με νερό στο κεφάλι και προκάλεσε φθορές σε υπολογιστές και έγγραφα του σχολείου. Για το γεγονός σχηματίστηκε δικογραφία.

-άγρια συμπλοκή μαθητών λυκείου σε σχολείο στα Γιάννενα, πέντε μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

-Θεσσαλονικη, τρεις δεκατετράχρονοι κρατούσαν έγκλειστο συμμαθητή τους στις τουαλέτες απειλώντας και βιντεοσκοπώντας τον. Τα κινητά τους κατασχέθηκαν και βρίσκονται στο τμήμα εγκληματολογικών ερευνών.

-Μεταμορφωση, άγριος ξυλοδαρμός με καδρόνια ενός 16χρονου από ομάδα 17χρονων. Το θύμα κινδυνεύει να χάσει το μάτι του 

Φυσικά, υπάρχουν τα γεγονότα στη Γλυφάδα με τον άγριο ξυλοδαρμό της 14χρονης και στην Ερμιόνη, όπου 17χρονος κούρεψε με φαλτσέτα (!!) 12χρονο μαθητή.

Η νέα σχολική χρονιά ξεκίνησε δυναμικά και, βεβαίως, η κατάσταση αυτή δεν έτυχε, πέτυχε, και για όποιον είχε μάτια να δει ήταν χρονικό προαναγγελθέντος θανάτου.

Από όλα όσα πρέπει να γίνουν για να αντιμετωπιστεί αυτή η κατάσταση δε θα γίνει τίποτα, αντιθέτως τα πράγματα θα χειροτερέψουν δραματικά και γεωμετρικά, οπότε ο καθένας ας φροντίσει τον εαυτό του και τους οικείους του."

Σχολιο.- εγώ είπα σε νεαρό που είχε παρκάρει λοξά έξω από βιβλιοπωλείο και καταλάμβανε 2-3 θέσεις, πολύ ευγενικά ότι δεν είχα που να παρκάρω. και ότι αυτό δεν ήταν σωστό.

και η απαντηση που πήρα ήταν : Γιατί βλέπεις εσύ τίποτα σωστό?

και εγώ έφυγα και σκέφτηκα άσε μη φάω και καμμια μπουνιά...



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Στην Νέα Υόρκη χιλιάδες αντιπολεμικοί διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν στο WOLPalestine σε διαδήλωση πριν από την ομιλία του Νετανιάχου στον ΟΗΕ.

«Συλλάβετε τον Νετανιάχου»

Διαμαρτύρονται ενάντια την ομιλία του Ισραηλινού πρωθυπουργού Νετανιάχου στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ, 

ενώ δικάζεται από το ΔΠΔ για γενοκτονία και εγκλήματα πολέμου.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



"Στη CIA, δεν δίναμε δεκάρα για τη δημοκρατία, αν μια χώρα δεν συνεργαζόταν μαζί μας, η δημοκρατία δεν σήμαινε τίποτα, και δεν νομίζω ότι σημαίνει τίποτα σήμερα".

Πρώην πράκτορας της CIA Philip Agee.

Εντάξει, τα ζήσαμε, τα ξέρουμε. Μα κι εσύ, άργησες λίγο να μας τα πείς κι είχαμε αμφιβολίες!!!...



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ολόκληρα ακατοίκητα χωριά, αγοράζουν (με κάτι ψιλά) οι Τούρκοι στα νησιά μας.

Κι ο στρατός μας εκεί, ΣΧΕΔΟΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ.

Δεν θα έχετε πατρίδα στο τέλος ρε.

Ξεπουλημένοι...

Σχολιο.- Τι εννοείς δεν θα έχουμε στο τέλος; Μας τελείωσαν ήδη!!



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πάνω από 4 ώρες έχει χαθεί η επικοινωνία με τον Αμπού Χάντι (Χασάν Νασράλα)!. Εν αναμονή της επίσημης δήλωσης

27/09/2024

” Πάνω από 4 ώρες έχει χαθεί η επικοινωνία με τον Αμπού Χάντι όπως είναι η κωδική ονομασία του Χασάν Νασράλα και όλοι οι περιμένουν επίσημη δήλωση…Αν ο Αμπού Χάντι είναι μέσα στο στοχευμένο κτίριο…το κόμμα δεν θα ανακοινώσει τίποτα μέχρι να απομακρυνθούν τα ερείπια και ανασυρθεί. το πτώμα του…

Αν ο Αμπού Χάντι δεν είναι μέσα στο κτίριο και αν είναι καλά…είναι φυσικό να μην έχει καμία επαφή…και δεν θα προσπαθήσει να αρνηθεί τη δολοφονία του γιατί παρακολουθείται και θα προσδιοριστεί η τοποθεσία του.. .έτσι δεν θα πέσει σε αυτή την παγίδα αυτή τη στιγμή…

Ο Ισραήλ λέει ότι σκότωσε 300 ανθρώπους, συμπεριλαμβανομένων παιδιών, γυναικών και ολόκληρων οικογενειών στο χτύπημα της Dahiyeh… δέκα κτίρια με τους ορόφους τους καταστράφηκαν

Το Ισραήλ λέει ότι έλαβε χρυσές πληροφορίες από μια πράκτορα που επιβεβαίωσε ότι ο Αμπού Χάντι και ο διοικητής της Ιρανικής Επαναστατικής Φρουράς στη Συρία και τον Λίβανο συναντήθηκαν σε ένα από τα κτίρια…

Έτσι τα κτίρια καταστράφηκαν και αναγκάστηκαν να εξαφανίσουν την πράκτορα που έδωσε αυτές τις πληροφορίες

Ο Ισραήλ λέει ότι προετοιμάζεται για έναν μεγάλο πόλεμο εάν ο Αμπού Χάντι βρίσκεται στο στοχευμένο κτίριο…

Δήλωση με νόημα από το Σύμβουλο του Ανώτατου Ηγέτη του Ιράν Αλί Λαριτζάνι: Η αντίσταση έχει ισχυρούς ηγέτες και στελέχη και κάθε ηγέτης που θα μαρτυρήσει ότι έχει έναν αντικαταστάτη.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μάλλον είναι νεκρός και ο Νασράλα.. 400 αγνοούμενοι κάτω από τα συντρίμμια! ”Πάνω από 4 ώρες έχει κοπεί η επικοινωνία με Abu Hadi (δηλ. Χασάν Νασράλα)!”

27/09/2024

Μάλλον είναι νεκρός και ο Νασράλα.. Αν και δεν υπάρχει ακόμη επίσημη παραδοχή και οι πληροφορίες εκατέρωθεν παραμένουν αντιφατικές ωστόσο τα τελευταία λεπτά συγκλίνουν στην εκδοχή της δολοφονίας του στο μαζικό χτύπημα σήμερα του Ισραήλ στο Βηρυτό στις 18.59 όπου κατέρρευσαν 6 κτίρια καταβαραθρώνοντας πολλά άτομα με το Ισραήλ να διατείνεται ότι έπληξε το διοικητήριο της Χεζμπολάχ στα προάστια Dahiya /Haret Hreik της πρωτεύουσας Λιβάνου. 2.000 τόνοι βόμβες έριξαν σήμερα τα αεροπλάνα στο Βηρυτό.. ήταν σαν μεγάλος σεισμός που περιγράφουν τους αυτόπτες.

Ακόμη κι όποιος ήταν και στο καταφύγιο των κτιρίων που επλήγησαν είναι νεκρός.. 400 αγνοούμενοι κάτω από τα συντρίμμια από το σημερινό χτύπημα! Πολλά θύματα μεταξύ των τραυματιοφορέων που έσπευσαν να βοηθήσουν.

Ραίσι, Χανίγια και τώρα Νασράλα;

Αν ο Νασράλα πήγε μια και έξω σημαίνει ……. ότι

τον έδωσαν..προφανώς οι ίδιοι κύκλοι και κέντρα που έδωσαν και τους 2 προηγούμενους όποιοι κι αν ήταν…



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ισραηλινή αεροπορική επιδρομή σκότωσε 5 Σύριους στρατιώτες στα σύνορα Λιβάνου-Συρίας. Στη δίνη πολέμου όλη η Μεσόγειος!

27/09/2024

Ισραηλινή αεροπορική επιδρομή σκότωσε 5 Σύριους στρατιώτες στα σύνορα Λιβάνου-Συρίας. Στη δίνη πολέμου όλη η Μεσόγειος! Το Ισραήλ συσσωρεύει στρατεύματα στο βορρά για χερσαία εισβολή στο Λίβανο.Yedioth Ahronoth: ”Ισραηλινά τανκς περιμένουν εντολές κοντά στα σύνορα με τον Λίβανο”.

Υπουργείο Υγείας Λιβάνου: «Πάνω από 700 νεκροί και 2.600 τραυματίες ως τώρα από την επίθεση Ισραήλ στο Λίβανο. ”

Μια ισραηλινή αεροπορική επιδρομή σκότωσε πέντε Σύρους στρατιώτες που στάθμευαν στα σύνορα Λιβάνου-Συρίας, ανέφεραν συριακά κρατικά μέσα ενημέρωσης στις 27 Σεπτεμβρίου.

«Μια στρατιωτική πηγή ανέφερε την Παρασκευή ότι ο ισραηλινός εχθρός εξαπέλυσε αεροπορική επιδρομή από την κατεύθυνση του κατεχόμενου Συριακού Γκολάν [Υψώματα], με στόχο μια από τις στρατιωτικές μας εγκαταστάσεις στα σύνορα Συρίας-Λιβάνου, με αποτέλεσμα το μαρτύριο πέντε στρατιωτών και τον τραυματισμό ενός άλλου. », ανέφερε η SANA.

«Η επίθεση έλαβε χώρα γύρω στη 01:35 την Παρασκευή, εναντίον μιας από τις στρατιωτικές μας δυνάμεις στα σύνορα Συρίας-Λιβάνου κοντά στο Kfier Yabous, στο ύπαιθρο της Δαμασκού», ανέφερε η πηγή σε δήλωση.

Η επίθεση έρχεται στο πλαίσιο της ευρείας κλίμακας βομβαρδιστικής εκστρατείας του Ισραήλ στον Λίβανο που έχει σκοτώσει περισσότερους από 700 ανθρώπους, συμπεριλαμβανομένων πολλών Σύριων.

Την Πέμπτη, μια ισραηλινή αεροπορική επιδρομή στον ανατολικό Λίβανο έπληξε ένα κτίριο που στεγάζει Σύριους εργάτες και τις οικογενειές τους, σκοτώνοντας 23 άτομα .

Το Εθνικό Πρακτορείο Ειδήσεων του Λιβάνου αναφέρει ότι η επίθεση έγινε κοντά στην πόλη Baalbek στην κοιλάδα Bekaa, η οποία εκτείνεται κατά μήκος των συνόρων με τη Συρία.

Ο Αλί Κάσας, δήμαρχος του χωριού Younine, είπε ότι τα πτώματα 23 Σύριων εργάτες ανασύρθηκαν κάτω από τα ερείπια την Πέμπτη. Λέει ότι τέσσερις Σύροι και τέσσερις Λιβανέζοι τραυματίστηκαν.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



τ. Σύριος βουλευτής: ο Ισραηλινός στρατός σχεδιάζει χερσαία εισβολή στο έδαφος Συρίας για να κόψει το δρόμο Δαμασκού-Βηρυτού και να πολιορκήσει την Αντίσταση στο Λίβανο.

27/09/2024

τ. Σύριος βουλευτής: ο Ισραηλινός στρατός σχεδιάζει χερσαία εισβολή στο έδαφος Συρίας για να κόψει τον δρόμο Δαμασκού-Βηρυτού και να πολιορκήσει την Αντίσταση στο Ν Λίβανο.

τ. βουλευτής της Συριακής Λαϊκής Συνέλευσης, ο Muhannad Al-Hajj Ali, επεσήμανε ότι «η ισραηλινή επιθετικότητα δεν περιορίζεται πλέον σε αεροπορικές επιδρομές, αλλά έχει εξελιχθεί σε μια μεγάλη επιθετικότητα».

Συμπλήρωσε στη συνέντευξή του ότι το Ισραήλ ξεκίνησε αυτό που ονομάζεται «προκαταρκτική βολή στο πεδίο της μάχης», με εκτόξευση βίων επιθέσεων σε συστήματα επικοινωνίας του Λιβάνου.

Παρακολουθεί στενά τις ισραηλινές κινήσεις, εν μέσω αναφορών που δείχνουν ότι ο ισραηλινός στρατός μπορεί να σχεδιάζει χερσαία εισβολή από το έδαφος της Συρίας με στόχο να κόψει το δρόμο μεταξύ Δαμασκού και Βηρυτού και να στρέψει δυτικά για να πολιορκήσει την αντίσταση στο νότιο Λίβανο.

Σημείωσε ότι η Χεζμπολάχ έχει χρησιμοποιήσει μόνο το 5% των πυραυλικών της δυνατοτήτων μέχρι στιγμής, ενώ ο ισραηλινός στρατός αντιμετωπίζει κατάσταση μετά τις επιχειρήσεις του στη Γάζα και υπάρχουν αναφορές για απροθυμία στρατιωτών να επιστρέψουν στις εφεδρίες.

Από την πλευρά του, το Υπουργείο Εξωτερικών της Συρίας επιβεβαίωσε ότι «η συνεχιζόμενη επιθετικότητα του Ισραήλ αντανακλά την αποτυχία του και την αυξανόμενη υστερία του, ως αποτέλεσμα της σταθερότητας της Συρίας απέναντι στις προσπάθειές της και της προσπάθειας τρομοκρατικών ομάδων να το αποδυναμώσει και να αλλάξει. θέση της υπέρ των Παλαιστινίων και την αποκατάσταση του κατεχόμενου Γκολάν.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ηνωμένα Έθνη και… Ακρωτηριασμένα παιδιά.. Βέλγος πρωθυπουργός: «10.000 παιδιά στη Γάζα χρειάζονται τεχνητά μέλη”!!! . 

26/09/2024

Ηνωμένα Έθνη και….. Ακρωτηριασμένα παιδιά.. Βέλγος πρωθυπουργός: ”10.000 παιδιά στη Γάζα χρειάζονται τεχνητά μέλη”!!! Την ώρα που ο Νετανιάχου γίνεται δεκτός στη Νέα Υόρκη στην έδρα των Ηνωμένων παιδιών 10.000 διαμελισμένα παιδιά έχουν ανάγκη από τεχνητά μέλη..

Ο Βέλγος πρωθυπουργός Alexander De Croo : «Περισσότεροι από 15.000 άνθρωποι στη Γάζα χρειάζονται τεχνητά μέλη λόγω απώλειας ενός μέλους. 10.000 εκ των οποίων είναι παιδιά. Πού είναι η ανθρώπινη αξιοπρέπεια σε όλα αυτά; »

Χειρουργείο στη Γάζα ακρωτηριασμένο χέρι πεταμένο στο έδαφος….. Σκηνικό ρουτίνας..



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ! ΦΥΛΑΚΙΟ έξω από το σπίτι του Πορτοσάλτε!

27/9/2024    -    5.59

Φυλάκιο έξω από το σπίτι του Πορδοσάλτε γιατί 2 φορές του πέταξαν χαρτάκια.

Για την Κυριακή το περιπολικό δεν ήταν ταξί.

Η 12χρονη στον Κολωνό κυκλοφορεί μόνη της και ανυπεράσπιστη στην γειτονιά που έζησε την φρίκη.

Το κράτος φυλάει τα σκυλιά του, οι υπόλοιποι αναλώσιμοι.

Όλα λάθος παντού.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΣΑΛΟΣ!  1.000 ευρώ την ημέρα δίνει η Ούρσουλα σε... καθηγητή μεσαιωνικής ιστορίας από ευρώ κονδύλια

27/9/2024     -      11.30

Η πρόεδρος της Ευρω Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν όρισε μισθό 64% υψηλότερο από το ανώτατο ποσοστό που προβλέπεται για τους συμβούλους, προκειμένου να πληρωθεί ένας καθηγητής μεσαιωνικής ιστορίας που επιβλέπει μια σημαντική έκθεση για τη γεωργία.

Στα 973,79 ευρώ ανέρχεται το ημερομίσθιο του Πέτερ Στροχσνάιντερ για να παραδώσει έκθεση με τίτλο «Στρατηγικός Διάλογος για το Μέλλον της Γεωργίας της ΕΕ». Η μέγιστη ημερήσια αμοιβή που χορηγείται στους ειδικούς συμβούλους της Ευρωπαϊκής Επιτροπής είναι 594,22 ευρώ, σύμφωνα με έγγραφο που επικαλείται το Politico.

Eμπειρογνώμονας που συνέταξε έκθεση για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο σχετικά με τους ειδικούς συμβούλους, ο καθηγητής Κρίστοφ Ντέμκε, είπε ότι τα 149.963,66 ευρώ που διατέθηκαν για την πληρωμή του καθηγητή για 154 ημέρες συνιστούν «σπατάλη δημοσίου χρήματος».



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΜΕ ΤΗ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ! Συνελήφθη ο παλαιοχριστιανός της Κορινθίας που πήρε το μωρό του, που το είχαν απαγάγει  το βρωμοκράτος με τα τζουτζέκια του κοινωνικούς λειτουργούς, και εξαφανίστηκε

27/9/2024     -    20..13

Συνελήφθη την Παρασκευή, σε σπίτι στην Κερατέα, ο παλαιοχριστιανός Μανώλης Καλαϊτζιδάκης που πήρε το νεογέννητο κοριτσάκι του από το νοσοκομείο Αλεξάνδρα που το είχαν αρπάξει το βρωμοκράτος με τους παλιοπουσταρέους κοινωνικούς λειτουργούς του που για 20 ευρώ γαμιούνται και πουλάνε τη μάνα τους και τη γυναίκα τους. Πληροφορίες θέλουν και τη γυναίκα του και μητέρα του παιδιού να έχει συλληφθεί.

Το νεογνό παρέμενε στο νοσοκομείο Αλεξάνδρα, καθώς ο αληταράς παλιόπουστρας κοινωνικός λειτουργός που γαμιέται για 20 ευρώ με διαταγή του Κούλη και των άλλων ανώμαλων ΝουρΔιτών παιδοβιαστών είχε κρίνει ακατάλληλο το περιβάλλον διαβίωσης της οικογένειας και είχε απαγορεύσει να δοθεί στους γονείς.

Το βρέφος επρόκειτο να απαχθεί και να μεταφερθεί στο Κέντρο Βρεφών «Μητέρα», πράγμα που γνώριζαν οι γονείς. Η μητέρα του, η οποία και η ίδια είχε εξαφανιστεί, ερχόταν καθημερινά σε επαφή με το κοριτσάκι, αφού το θήλαζε.

Επειδή ήταν γνωστό ότι το βρέφος θα μεταφερόταν, υπήρχαν υπάλληλοι σεκιούριτι του φασιστικού ανώμαλου καθεστώτος διεφθαρμένων δεξιών νεοδημοκρατών που τους γαμιέται η οικογένεια που τους πέταξε στον όροφο των νεογνών, ωστόσο, ο πατέρας κατάφερε να αρπάξει το παιδί και να φύγει τρέχοντας



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



«Δεν υπάρχει σπιθαμή του Ιράν που να μην μπορούμε να πλήξουμε» – Απειλές Νετανιάχου από το βήμα στον ΟΗΕ

27/9/2024    -    18.51

Δεκάδες διπλωμάτες αποχώρησαν από την αίθουσα της Γενικής Συνέλευσης του αποικιοκρατικού ξεφτιλοΟΗΕ σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την ισραηλινή επιχείρηση σε Γάζα και Λίβανο.

«Δεν υπάρχει σπιθαμή του Ιράν που να μην μπορεί να πλήξει το Ισραηλινοναζιστικό καθεστώς, το οποίο επιδιώκει την ειρήνη, (όπως τους έχει διδάξει ο σιωναζιστής Γκέμπελς) αλλά παλεύει για την ύπαρξή του», ανέφερε ο αληταράς σιωνιστοναζιστής Μπενιαμίν Νετανιάχου από το βήμα της Γενικής Συνέλευσης του αποικιοκρατικού ξεφτιλοΟΗΕ. Χωρίς να δίνει απάντηση στις διεθνείς πιέσεις για εκεχειρία, ο ισραηλινοναζιστής πρωθυπουργός προειδοποίησε το Ιράν ότι εάν εξαπολύσει πλήγμα, θα δεχτεί ανάλογη απάντηση.

Δεκάδες διπλωμάτες αποχώρησαν από την αίθουσα της Γενικής Συνέλευσης του αποικιοκρατικού ξεφτιλοΟΗΕ σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την ισραηλινοναζιστική επιχείρηση σε Γάζα και Λίβανο.

https://twitter.com/i/status/1839667034801459573



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΝΤΟΜΙΝΟ οι συγκρούσεις! Οι Ανσαρουλάχ της Υεμένης ανακοίνωσαν ότι θα στηρίξουν την Χεζμπολάχ...

27/9.2024     -    13.30

Η κατάσταση στην Μέση Ανατολή βαίνει επιδεινούμενη, με την επιθετικότητα των ισραηλινοναζί που έχουν τη βοήθεια των αληταράδων αποικιοκρατών της Δύσης. Το Ισραηλινοναζιστικό καθεστώς παραμένει αμετακίνητο, ο Λίβανος αντιμετωπίζει πλέον συντονισμένες επιθέσεις από τον IDF ενώ η Χεζμπολάχ έχει υποστεί συντριπτικό πλήγμα δυνάμεων.

Οι αντάρτες Ανσραρουλάχ της Υεμένης δήλωσαν την Πέμπτη το βράδυ ότι «δεν θα διστάσουν να στηρίξουν τον Λίβανο και την Χεζμπολάχ» διεμήνυσε ο ηγέτης τους.

Σε ομιλία του που μεταδόθηκε τηλεοπτικά, ο ηγέτης των πατριωτών σιϊτών ανταρτών της Υεμένης, Άμπντουλ Μάλικ αλ Χούθι, ανέφερε ότι το Ισραηλινοναζιστικό καθεστώς εξαπέλυσε επιθέσεις στον Λίβανο, προκειμένου να μην επιτρέψει στη Χεζμπολάχ «να υποστηρίξει την Γάζα και τους Παλαιστινίους».

Οι Ανσαρουλάχ της Υεμένης είναι μέρος του «Άξονα της Αντίστασης», συμμαχίας ένοπλων οργανώσεων με την συμμετοχή της παλαιστινιακής Χαμάς, της λιβανέζικης Χεζμπολάχ και ιρακινές ομάδες της Συρίας και του Ιράν.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΒΓΗΚΑΝ ΣΤΗ ΦΟΡΑ οι απίστευτοι μıσθοί! 16.000 ΤΟΝ ΜΗΝΑ έπαιρνε η πόρνη Μελέτη, 11.000 ο γλείφτης Αυτιάς...

27/9/2024    -    5.01

Τα χρήματα που έλαβαν από επαγγελματικές δραστηριότητες τα τελευταία τρία χρόνια, πριν την ανάληψη των καθηκόντων τους στο Ευρωκοινοβούλιο, γνωστοποίησαν με υπεύθυνες δηλώσεις που υπέγραψαν όλοι οι νέοι ευρωβουλευτές.

Και έχουν μεγάλο ενδιαφέρον έχουν οι περιπτώσεις του Γιώργου Αυτιά και της Ελεωνόρας Μελέτη, οι οποίοι δεν είχαν μέχρι πρότινος καμία σχέση με την πολιτική. Άλλωστε εργάζονταν ως δημοσιογράφοι – παρουσιαστές στον ΣΚΑΪ και στο Mega, αντίστοιχα.

Ο Γιώργος Αυτιάς λάμβανε από τον ΣΚΑΪ το ποσό των 11.000 μηνιαίως κι άλλα 50 ευρώ την ώρα από το ΙΕΚ Όμηρος, στο οποίο εργαζόταν ως καθηγητής σε τμήματα δημοσιογραφίας.

Η Ελεωνόρα Μελέτη έπαινε από το Mega 16.000 ευρώ τον μήνα, ενώ δήλωσε επίσης 38.500 ευρώ έσοδα από συγγραφή βιβλίου κι άλλα 130.000 ευρώ από συμμετοχή σε προωθητικές ενέργειες σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης (από το 2021 έως τον Ιούνιο του 2024)

Ο, δε, Δημήτρης Τσιόδρας, ως διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού της Ελληνικής Κυβέρνησης έπαιρνε 2.880 ευρώ τον μήνα.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σε κυβερνήσεις κοινωνικής μειοψηφίας οδηγεί ο νέος εκλογικός νόμος.

Εκλογές το 2026 το αργότερο δείχνουν οι διεργασίες για την αλλαγή του



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η δημοσκοπική κατρακύλα της ΝΔ  επιταχύνει  την αλλαγή του εκλογικού νόμου

Αυτοδύναμη πλειοψηφία  με ποσοστό μόνο 33%

Ο Άδωνις Γεωργιάδης εμφανίστηκε σε ρόλο λαγού  και μίλησε για δικτατορικές κυβερνήσεις με ελάχιστο ποσοστό καταφερόμενος δριμύτατα ενάντια σε κυβερνήσεις συνεργασίας οι οποίες θα έχουν κοινωνική πλειοψηφία και δεν θα απαρτίζονται από λαμόγια και κλέφτες σαν τον ίδιο.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Στασιμότητα στην οικονομία προβλέπουν τα ινστιτούτα οικονομίας

Αρχίζει να γίνεται αισθητή και στην αγορά εργασίας

Στασιμότητα για τη γερμανική οικονομία προβλέπουν στην πρόγνωση του φθινοπώρου τα μεγαλύτερα οικονομικά ινστιτούτα της Γερμανίας, επιβεβαιώνοντας τα «σύννεφα» της ύφεσης πάνω από την ισχυρότερη καπιταλιστική οικονομία της ΕΕ.

Τα προβλήματα εντοπίζονται κυρίως στη βιομηχανία, ενώ έχουν αρχίσει να γίνονται αισθητά και στην αγορά εργασίας.

Η έλλειψη ενεργειακών πόρων μετά την ανατίναξη από τους αμερικάνους και τους άγγλους των σωλήνων φυσικού αερίου από τη Ρωσία που προσφέρνανε φθηνό φυσικό αέριο στην γερμανική οικονομία, τώρα πλέον γίνεται αισθητή, και μήνα με το μήνα η γερμανική οικονομία καταρρέει.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



«ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» - ΓΑΛΛΙΑ

Αξονες δράσης για τις «εθνικές φιλοδοξίες» των μονοπωλίων

«Προστασία των επιχειρήσεων» και της ανταγωνιστικότητας προκρίνει η RN στο νέο της οικονομικό πρόγραμμα, ζητώντας ίδρυση «νέων συνδικάτων» που θα στηρίζουν την «παραγωγικότητα της εταιρείας»

«Οι επιχειρήσεις παράγουν τον πλούτο της χώρας μας και την ορμή της οικονομίας μας. Πρέπει να τις στηρίξουμε», σημειώνει η «Εθνική Συσπείρωση» (Rassemblement National - RN) της Μαρίν Λεπέν στους επικαιροποιημένους της Αξονες για την Οικονομία που έδωσε στη δημοσιότητα, επιβεβαιώνοντας καθαρά ότι αποστολή της είναι η υπεράσπιση των συμφερόντων του μεγάλου κεφαλαίου.

Βασικό μας ζητούμενο είναι «η επανευθυγράμμιση των οικονομικών μας συμφερόντων και των εθνικών μας φιλοδοξιών», επισημαίνει η RN, που τάσσεται υπέρ μιας «πραγματιστικής ατζέντας» στην οικονομία, που δεν θα είναι «φιλελεύθερη με την αγγλο-σαξονική έννοια - καθώς το κράτος αναλαμβάνει ρόλο» και θα «ενθαρρύνει την παραγωγικότητα, την εργασία, την επένδυση», θα «λαμβάνει υπόψιν την οικονομική ταυτότητα της Γαλλίας...». Και συμπλήρωσε ότι αναφέρεται «στην οικοδόμηση μιας πολιτικής θεμελιωμένης στην απελευθέρωση των οικονομικών δυνάμεων, την προστασία των επιχειρήσεων και των εργαζομένων και την αποκατάσταση του κράτους και της θέσης του στην οικονομία».

Και «νέα συνδικάτα» στην υπηρεσία του εργοδότη

Φυσικά, ως άξιος εκπρόσωπος των γαλλικών μονοπωλίων, η RN δεν προσπερνά την ανάγκη σφυρηλάτησης της κοινωνικής συνοχής και του «διαλόγου» με τον οποίο η μεγαλοεργοδοσία θα μπορεί σε κάθε κλάδο και χώρο δουλειάς να κρατά τους εργάτες υποταγμένους στις δικές της προτεραιότητες και ανάγκες. Σε αυτό το πλαίσιο, λοιπόν, επιμένει στην ανάγκη να «διευκολυνθεί η δημιουργία νέων συνδικάτων», με «ψύχραιμο κοινωνικό διάλογο», αφού αυτός «ωφελεί την παραγωγικότητα των επιχειρήσεων».



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΝΕΑ ΕΚΘΕΣΗ ΚΟΛΑΦΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ: ΠΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΑΠΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΣΤΕΓΑΣΗ – ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 20 ΤΟΥ ΜΗΝΑ! ΕΧΟΥΝ ΓΟΝΑΤΙΣΕΙ ΤΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ

Η ακρίβεια έχει αφήσει χαρακτηριστικό αποτύπωμα στην ελληνική κοινωνία. Ενώ η κυβέρνηση Μητσοτάκη συνεχίζει τη χρήση επικοινωνιακών «τεχνασμάτων» για να πείσει τους πολίτες ότι τα πράγματα… δεν είναι τόσο άσχημα (όταν δεν επιστρατεύεται η κυνικότητα), έρχεται άλλη μία έκθεση της ΕΛΣΤΑΤ για να φανερώσει τις πληγές που έχουν αφήσει στα νοικοκυριά οι συνεχείς αυξήσεις στις τιμές βασικών αγαθών, οδηγώντας παράλληλα σε μείωση της κατανάλωσης.

Σύμφωνα με τη νέα έκθεση της ΕΛΣΤΑΤ, το 2023 αυξήθηκε κατά 5,3% η μέση ετήσια δαπάνη των νοικοκυριών. Συγκεκριμένα, κατά μέσο όρο οι Έλληνες δαπανούν 20.223,36 ευρώ ετησίως, ήτοι 1.685,28 ευρώ για την κάλυψη αναγκών σε διατροφή και στέγαση. Σε σταθερές τιμές, η μέση ετήσια δαπάνη των νοικοκυριών αυξήθηκε σε ποσοστό 1,7% ή 347,16 ευρώ, λόγω της επίδρασης του πληθωρισμού, σύμφωνα με τον Δείκτη Τιμών Καταναλωτή έτους 2023 που ήταν 3,5%.

Το 50% των νοικοκυριών δαπανούν περισσότερα από 1.315 ευρώ το μήνα, ενώ η μέση ετήσια δαπάνη κατ’ άτομο ανήλθε στα 8.358,24 ευρώ καταγράφοντας αύξηση 11,2% (841,92 ευρώ ετησίως) σε σύγκριση με το 2022 (7.516,32 ευρώ).

Η μέση ετήσια δαπάνη των νοικοκυριών το 2023 εμφανίζεται μειωμένη κατά 20,5% σε σύγκριση με το 2008.

Οι οικογένειες που ζουν στο ενοίκιο δαπανούν το 16,8% του προϋπολογισμού τους για το ενοίκιο.

Παράλληλα, αυξάνεται το χάσμα μεταξύ φτωχών και προνομιούχων, καθώς το μερίδιο της μέσης δαπάνης του φτωχότερου 20% για διατροφή και στέγαση ανέρχεται στο 55,8% των συνολικών δαπανών, έναντι του 24,8% για το πλουσιότερο 20% του πληθυσμού.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΑΣΧΗΜΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ – ΤΟΝ ΕΔΩΣΕ ΣΤΗΝ ΨΥΧΡΑ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ: «ΜΕ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ – ΜΟΥ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΒΡΟΥΜΕ ΟΛΑ»

Για μια ακόμη φορά μαθαίνουμε το ακριβές περιεχόμενο των συνομιλιών Μητσοτάκη – Ερντογάν από τον πρόεδρο της Τουρκίας. Μετά την επιστροφή του από την Νέα Υόρκη και την εμπρηστικἠ όσο και προκλητική ομιλία του στην Γενικἠ Συνέλευση του ΟΗΕ, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν αποκάλυψε ότι «τα προβλήματα του Αιγαίου» ήταν αντικείμενο συζήτησης στο σύντομο τετ α τετ με τον Έλληνα πρωθυπουργό, καθώς και ότι θα τεθούν επί τάπητος αρχές 2025 στην Άγκυρα.

«Δώσαμε βάρος τόσο σε αυτό το Ανώτατο Στρατηγικό Συμβούλιο όσο και σε κάποια γνωστά ζητήματα που ζούμε στο Αιγαίο και ο κ. πρωθυπουργός μάς δήλωσε ότι θα θέσει αυτά τα θέματα στο τραπέζι και θα λύσει αυτό το ζήτημα».

Επιπλέον, ανέφερε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης τού δήλωσε κατά την συνάντησή τους πως θα συζητήσουν αυτά τα θέματα και θα τα επιλύσουν.

«Θα πραγματοποιήσουμε το Συμβούλιο Ανώτατης Συνεργασίας στις αρχές του επόμενου έτους. Επί του παρόντος, ο κ. Τσαγατάι, που είναι ο πρέσβης μου, συνεχίζει τις συναντήσεις του με την ομόλογό του. Ως ποτέλεσμα των συναντήσεών τους πιθανότατα θα έχουμε την ευκαιρία να συναντηθούμε στις αρχές του επόμενου έτους. Κυρίως στην συνεδρίαση Στρατηγικού Συμβουλίου θα τεθούν τα προβλήματα στο Αιγαίο. Ο κ. πρωθυπουργός δήλωσε ότι θα συζητήσουμε αυτά τα θέματα και θα λύσουμε τα προβλήματα» εξήγησε ο Τούρκος πρόεδρος.

Στον επίσημο λογαριασμό του στο Χ / Twitter ο Ερντογάν κάνει απολογισμό της επίσκεψης στην Νέα Υόρκη:

«Ολοκληρώσαμε την επίσκεψή μας στις ΗΠΑ για να παρευρεθούμε στην 79η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών και επιστρέψαμε στη χώρα μας.

Κατά τις επαφές μας στην Νέα Υόρκη είχαμε συναντήσεις με τον Έλληνα πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Βελόπουλος: Όποιος ανοίξει τις πόρτες της προδοσίας με την Τουρκία θα του “κόψουμε τα χέρια”

«Όταν ο πρωθυπουργός μιλάει για παράθυρο ευκαιρίας με την Τουρκία για την Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη, χωρίς να ανακηρύξει ΑΟΖ με την Κύπρο, και το Reuters μιλάει για συνεκμετάλλευση, χωρίς να το διαψεύσει η κυβέρνηση, τότε η προδοσία του Αιγαίου είναι ante portas. Δηλαδή έξω από τις πόρτες», δήλωσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, επισημαίνοντας: «Όποιος λοιπόν ανοίξει τις πόρτες της προδοσίας να ξέρει ένα πράγμα: Θα του “κόψουμε τα χέρια” και θα πάει φυλακή!».



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ψυχρολουσία για Νετανιάχου – Άδειασαν οι θέσεις κατά την ομιλία του στον ΟΗΕ



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τ.Μελόνι: Επιβάλλει πρόστιμα μέχρι και 10.000 ευρώ σε όσους πιλότους βοηθούν σκάφη παράνομων μεταναστών

Η ιταλική κυβέρνηση έχει δεσμευτεί να αναχαιτίσει τις αφίξεις λαθρομεταναστών που εισέρχονται παράνομα στην χώρα

27.09.2024 | 16:16

Χρηματικές ποινές έως και 10.000 ευρώ αναμένεται να επιβληθούν σε πιλότους και χειριστές αεροσκαφών, εάν τυχόν εντοπίσουν και βοηθήσουν λαθρομετανάστες που σκοπεύουν να εισέλθουν με μη νόμιμο τρόπο στην Ιταλία, σύμφωνα με κυβερνητικό διάταγμα. 

Εξάλλου, το συγκεκριμένο διάταγμα βρίσκεται σε πλήρη συμφωνία με ένα νέο μέτρο πάταξης της λαθρομετανάστευσης που ψηφίστηκε τον Μάιο του 2024, όταν η κυβέρνηση Μελόνι απαγόρευσε σε αεροπλάνα που χρησιμοποιούνται από φιλανθρωπικές οργανώσεις για τον εντοπισμό πλοίων με μετανάστες να χρησιμοποιούν αεροδρόμια κοντά στις ναυτιλιακές διαδρομές.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων ζητά την επιστροφή του 13ου και του 14ου μισθού αφού η κυβέρνηση λέει ότι «Βγήκαμε από τα Μνημόνια»

Έστειλε σχετικό έγγραφο στον αρμόδιο υπουργό Εθνικής Οικονομίας, Κωστή Χατζηδάκη

27.09.2024 | 10:58

Η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων, ζητάει την επαναφορά των δώρων Χριστουγέννων και Πάσχα, καθώς και του επιδόματος θερινής αδείας (13ος και 14ος μισθός) στο δημόσιο τομέα αφού η χώρα έχει βγει από τα Μνημόνια.

Μάλιστα, έστειλε σχετικό έγγραφο στον αρμόδιο υπουργό Εθνικής Οικονομίας, Κωστή Χατζηδάκη.

Παράλληλα, πραγματοποιήθηκε ήδη συνάντηση του αντιπροέδρου της Ένωσης Χαράλαμπου Σεβαστίδη, με τον διευθυντή του γραφείου του υφυπουργού Οικονομικών για το ζήτημα αυτό.

Σε σχετική ανακοίνωση της Ένωσης, επισημαίνεται, ότι «θεωρεί ότι ο δικαιολογητικός λόγος της κατάργησης των επιδομάτων εορτών και αδείας πρέπει να θεωρηθεί ότι έχει εκλείψει μετά την είσοδο της χώρας στη λεγόμενη “μεταμνημονιακή εποχή”».

Η ανακοίνωση είναι πολύ σημαντική γιατί προφανώς οι δικαστές και οι εισαγγελείς προσανατολίζονται σου να οδηγήσουν το ζήτημα στα… δικαστήρια.

Η αλήθεια είναι πως τα δώρα στο Δημόσιο «κόπηκαν» λόγω Μνημονίων.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αξιωματούχος Τύπου της Χεζμπολάχ σε ιρανικά ΜΜΕ: «Ο Χ.Νασράλα είναι ζωντανός και ασφαλής»

«Θρίλερ» με το αν σκοτώθηκε ή όχι ο επικεφαλής της Χεζμπολάχ

27.09.2024 | 21:53

Ένας αξιωματούχος Τύπου της Χεζμπολάχ, δήλωσε σε ιρανικά ΜΜΕ πως ο Χασάν Νασράλα δεν σκοτώθηκε στον σημερινό (27/9) ισραηλινο βομβαρδισμό της Βηρυτού και είναι ασφαλής και ζωντανός.

Να υπενθυμίσουμε πως νωρίτερα, σήμερα Παρασκευή (27/9), ισραηλινά χτυπήματα σφυροκόπησαν την Βηρυτό, με στόχο το στρατιωτικό αρχηγείο της Χεζμπολάχ.



 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η δημοσκοπική καθίζηση της ΝΔ φέρνει αλλαγές στον εκλογικό νόμο: Αυτοδύναμη κυβέρνηση ακόμα και με… 30%

Γιατί ο Άδωνις Γεωργιάδης ανακίνησε το ζήτημα του εκλογικού νόμου

27.09.2024 | 08:28

Ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης επιβεβαίωσε με τις χθεσινές δηλώσεις του ότι η κυβέρνηση σκοπεύει να αλλάξει τον εκλογικό νόμο με την προοπτική οι επόμενες εθνικές εκλογές να είναι κι αυτές διπλές όπως το 2023 και να μπορέσει η Νέα Δημοκρατία την δεύτερη φορά να εκλέξει εκ νέου αυτοδύναμη κυβέρνηση.

Ουσιαστικά, λειτούργησε ως «λαγός» και οι διαψεύσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου Παύλου Μαρινάκη δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία καθώς είναι ένα σχέδιο το οποίο βρίσκεται στο στάδιο της επεξεργασίας.

Το αν θα υλοποιηθεί θα εξαρτηθεί πάρα πολύ από την εικόνα την δημοσκοπική που θα έχει η κεντροαριστερή αντιπολίτευση στα τέλη του έτους αλλά ακόμα περισσότερο από την εικόνα που θα έχουν τα ακροδεξιά κόμματα.

Γιατί η πραγματική ζημιά στη Νέα Δημοκρατία αυτή τη στιγμή δεν γίνεται από την ανύπαρκτη κεντροαριστερή αντιπολίτευση.

Η Νέα Δημοκρατία χάνει με δημοκοπικούς αλλά και με πραγματικούς όρους με βάση τις ευρωεκλογές εκ δεξιών.

Ωστόσο στο Μαξίμου ανησυχούν και για τα αποτελέσματα που θα προκύψουν από τις εσωκομματικές εκλογές σε ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ και ας μην το δείχνουν.

Θέλουν να προβλέψουν ποια θα είναι η δυναμική τους με τις νέες ηγεσίες και το κυριότερο εάν θα είναι εφικτή μία κοινή τους κάθοδος στις εθνικές εκλογές.

Γιατί το έχουν καταλάβει στο Μαξίμου ότι γίνεται μια προσπάθεια στο χώρο της Κεντροαριστεράς για την δημιουργία ενός ενιαίου ισχυρού πόλου, όπως τον παλιό καλό καιρό στις δεκαετίες του ’80, του ’90, αλλά και του 2000.

Δεν είναι τυχαίο ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης είπε χθες πως είναι κατά των κυβερνήσεων συνεργασίας. Στην πραγματικότητα το είπε γιατί ξέρει ότι κανένα κόμμα είτε από κεντροαριστερά είτε από ακροδεξιά δεν θέλει να συνεργαστεί με τη Νέα Δημοκρατία.

Το ΠΑΣΟΚ, εάν συγκυβερνήσει με τη ΝΔ μπορεί να πάθει ότι έπαθε με την συγκυβέρνηση 2012-2015, που κατέληξε να πάει στο 5%.

Μετά από 10 χρόνια σχεδόν κατάφερα να αυξήσουν τα ποσοστά του κόμματος περίπου στο 12 με 13% με κάποιες προοπτικές για κάτι καλύτερο.

Θα μπορούσε και να διαλυθεί όμως εάν κέρδιζε τις εσωκομματικές εκλογές η Άννα Διαμαντοπούλου η οποία για πολλούς είναι ένα άλλο είδος Κυριάκου Μητσοτάκη.

Άλλωστε αποτελεί μέρος του σημιτικού ΠΑ.ΣΟ.Κ. το οποίο αποτελεί και το βασικό κορμό της κυβέρνησης Μητσοτάκη!

Ο νέος εκλογικός νόμος που σκέφτονται στο Μαξίμου όπως ήδη έχει γραφτεί, περιλαμβάνει αύξηση του ποσοστού εισόδου στην Βουλή στο 5% που αυτομάτως θα μειώσει τα όρια αυτοδυναμίας που θα πρέπει να φέρει το πρώτο κόμμα, αφού αυξάνονται τα ποσοστά των κομμάτων εκτός Βουλής.

Το κυριότερο όμως με αυτή τη διάταξη είναι ότι στη Νέα Δημοκρατία ελπίζουν ότι θα ξεφορτωθούν κάποια ενοχλητικά ακροδεξιά κόμματα.

Το όριο του 5% δεν είναι καθόλου εύκολο να επιτευχθεί από ένα μικρό κόμμα, ειδικά αν κάποιος αναλογιστεί ότι δεν διαθέτει ιδιαίτερη πρόσβαση στα ΜΜΕ για να προωθήσει το πρόγραμμα του και τις ιδέες του.

Η κυβέρνηση επίσης μελετάει την απόδοση μεγαλύτερο μπόνους στο πρώτο κόμμα, ειδικά εάν έχει πάνω από 10 μονάδες διαφορά από το δεύτερο κόμμα.

Με λίγα λόγια η κυβέρνηση κοιτάζει τι την βολεύει με βάση τις δημοσκοπήσεις και τα αποτελέσματα των πρόσφατων ευρωεκλογών.

Η κυβέρνηση όπως δείχνουν δημοσκοπήσεις είναι πολύ πιθανό στις επόμενες εκλογές να μην πιάσει ούτε καν το 30%, ή τουλάχιστον θα είναι ένας δύσκολος στόχος.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ύποπτη ανάμειξη του αληταρά προδότη Στουρνάρα στην πολιτική!

Για πρώτη φορά και χωρίς καμιά αρμοδιότητα ο κεντρικός τραπεζίτης μίλησε για την εξωτερική πολιτική της χώρας, προκαλώντας ερωτήματα για τις απώτερες επιδιώξεις και σκοπιμότητές του

Eυθεία -και ύποπτη- ανάμειξη στις πολιτικές αλλά και στις διπλωματικές εξελίξεις επιχείρησε χθες ο διοικητής της Τραπέζης της Ελλάδος Γιάννης Στουρνάρας, προκαλώντας ερωτήματα για τις απώτερες προσωπικές επιδιώξεις και σκοπιμότητές του. Ο κ. Στουρνάρας προσπάθησε, αφενός, να εμφανιστεί ως υπερκομματικός και, αφετέρου, μίλησε πρώτη φορά ως κεντρικός τραπεζίτης για την εξωτερική πολιτική της χώρας και ειδικώς για τα Ελληνοτουρκικά, δίχως να έχει καμία αρμοδιότητα περί αυτού. Μάλιστα, έφθασε στο απαράδεκτο σημείο να γίνεται προπαγανδιστής της όπως όπως «διευθέτησης» των ελληνοτουρκικών θεμάτων, αδιαφορώντας για το μέγεθος των υποχωρήσεων και παραχωρήσεων προς την Αγκυρα.

Μετά τη θητεία του ως μνημονιακός υπουργός Οικονομικών και «γκαουλάιτερ» του Σόιμπλε, ο θιασώτης του σημιτικού εκσυγχρονισμού κ. Στουρνάρας φέρεται ότι φιλοδοξεί να επανέλθει στην κεντρική πολιτική σκηνή, εκμεταλλευόμενος την αποδυνάμωση του σημερινού σκηνικού και τις επερχόμενες ανακατατάξεις. Η επιδίωξή του να χριστεί επικεφαλής μιας κυβέρνησης τεχνοκρατών – πολιτικών με «ευρύτερη» στήριξη, εν μέσω κομματικού κατακερματισμού, έχει καταγραφεί από παλαιότερα, ενώ τώρα φαίνεται ότι αναζωπυρώνεται. Στο πλαίσιο αυτό, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης για την παρουσίαση βιβλίου υιοθέτησε την εντελώς απλουστευτική άποψη ότι «η διάκριση Αριστερά – Δεξιά φαντάζει πλέον αναχρονιστική», ενώ βάζοντας τον εαυτό του σε… χωράφια που δεν αρμόζουν σε επικεφαλής του τραπεζικού συστήματος μιας χώρας, επιχείρησε να πάρει τη θέση του διπλωμάτη.