Σάββατο 1 Αυγούστου 2015

Σαββατο 1 Αυγουστου 2015


Σύντροφοι! Να αφήσουμε κατά μέρος τους εγωισμούς, και να δούμε πως ΕΜΕΙΣ θα επιβιώσουμε πολιτικά.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Να δώσουμε τέλος στην εσωστρέφεια σύντροφοι, να κάνουμε ένα δημοψήφισμα! Εσωτερικό...
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Σήμερα υπέστην προσωπικά τις πρώτες επιπτώσεις της οικονομικής μνημονιακής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ (της κατασταλτικής τις υπέστησαν οι σύντροφοί μας την Τρίτη): ενημερώθηκα ότι η ρύθμιση οφειλών που είχα από το 12 στο ΤΕΒΕ με μηνιαία δόση 75 ευρώ δεν ισχύει και πρέπει να πληρώνω 345 (ναι, 345 επιπλέον του μηνιαίου ασφαλίστρου). Χωρίς κανένα κριτήριο εισοδηματικό, χωρίς να εξετάσουν τι ετήσιο εισόδημα έχω και αν μπορώ να τα πληρώνω. Χωρίς να υπολογίζουν ότι με καταδικάζουν να ζω σε ανέχεια, ή ακόμη και να απειλούμαι με δικαστικές διώξεις αν δεν μπορέσω ανταποκριθώ σε τέτοιο ποσό, που δεν μπορώ εκ των πραγμάτων. Άρα, πιο ανάλγητη ρύθμιση και από την κυβέρνηση Σαμαρά. Θα πεις, ποια είσαι, ο Θέμος για να σου τα χαρίσουν; Ας ελπίσει λοιπόν η κυβέρνηση ότι από δω και πέρα ο Θέμος και οι υπόλοιποι Θέμοι θα την υποστηρίξουν... Γιατί από εμένα προσωπικά και από πολλούς/ές σαν εμένα το μόνο που θα βρει θα είναι προσπάθεια να πέσει και αυτή η μνημονιακή κυβέρνηση, που επιπλέον βαυκαλίζεται ότι θα ελέγξει τη λαϊκή κατακραυγή. Θα τη ρίξει η αντίδραση των εργαζομένων και των ανέργων, όπως και τις προηγούμενες. Κι όσους Πανούσηδες κι αν χρησιμοποιήσουν, δεν θα καταφέρουν να μας τρομάξουν!
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Και μέσα στο κακό και τον χαλασμό, υπάρχουν και οι "δικαιωμένοι", που πανηγυρίζουν, γιατί "μας τα έλεγαν" αυτοί! Που τους μύριζαν οι πλατείες, γιατί ήταν αταξικές. Που τους χάλαγαν τα "δεν πληρώνω" και τα δίκτυα αλληλεγγύης, γιατί αποπροσανατόλιζαν το προλεταριάτο από την αντικαπιταλιστική επανάσταση. Εκείνη που ετοίμαζαν οι ίδιοι, αλλά ο κόσμος δεν τους άκουγε και να τώρα τα αποτελέσματα. Δικαιωμένοι μια ζωή, δεν θα καταλάβουν ποτέ γιατί δεν ήταν αυτοί που εξέφρασαν τη διάθεση του κόσμου για αντίσταση...
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Θα πω μόνο πως όσοι θεωρουν συμμάχο και φίλο το δολοφονικό κράτος του Ισραήλ είναι συνένοχοι, τα υπόλοιπα είναι αμπελοφιλοσοφίες για να καλυψούν το αίμα από τα χέρια τους και ο νοών νοείτω "Το Λαϊκό Μέτωπο για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης (PFLP) κατήγγειλε τα αποτρόπαια εγκλήματα των ισραηλινών εποίκων, οι οποίοι καίγοντας σπίτια Παλαιστινίων στην Δούμα, κοντά στη Ναμπλούς, δολοφόνησαν ένα μωρό 1 1/2 ετών, τον Αλί Σάαντ Νταβαμπσέχ και τραυμάτισαν σοβαρά τη μητέρα, τον πατέρα και τον αδελφό του. Η κυβέρνηση Νετανιάχου, των τρομοκρατών και δολοφόνων φέρει την ευθύνη γι 'αυτό το έγκλημα της ανείπωτης απανθρωπιάς, η οποία απαιτεί από όλους μας την κλιμάκωση της αντίστασης και την κήρυξη πολέμου κατά των εποίκων και των εποικισμών τους".
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Γελάει ο κόσμος με το σημερινό πρωτοσέλιδο της ΕΦ.ΣΥΝ 'Τα αντίμετρα Τσίπρα στο grexit Σόϊμπλε'.. Ναι προφανώς αντίμετρα είναι το δολοφονικό μνημόνιο και η αρθρογραφία των ΠΑΣΟΚΩΝ Παππά,Κουκλουμπέρη,Χαρουλη Ιωάννου,Βαρίνου ,που προσπαθούν να μετατρέψουν το κρέας σε ψάρι.. Η Εφ.Συν πλέον γίνεται σαν την παλια 'Ελευθεροτυπία',που και καλά έκανε κριτική στην εξουσία και στην 'κρίσιμη στιγμή ' Ολοι ΠΑΣΟΚ..
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Από την παρενθεση στη μεταλλαξη. Τελος εποχης για τον ΣΥΡΙΖΑ. – Αναγκαιος ο επαναπροσδιορισμος του λαικου κινηματος μπροστα στην εθνικη και κοινωνικη καταστροφη.
Ολικη επαναφορα της εξευτελιστικης μνημονιακης τελετουργιας των ελεγχων στα υπουργεια. – Μετεχνογνωσια … απορρυθμισης , αλλα χωρις χρημα το ΔΝΤ. – Γρηγορη συμφωνια και στο βαθος εκλογες επιδιωκει η κυβερνηση.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Αριστερη Πλατφορμα. «Παρωδια το εκτακτο συνεδριο του ΣΥΡΙΖΑ».
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Αμπας. «Νέο εκλημα πολεμου». «Βραζει» η Δυτικη Οχθη μετα τη δολοφονια 18μηνου βρεφους.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
«Lidl – Βάζουν “κράχτη” προϊόντα που δεν υπάρχουν και κοροϊδεύουν τον κόσμο!»
“Θέλουμε να καταγγείλουμε ότι στο super market LIDL στην Ανδρομάχη Κατερίνης βάζουν ως “κράχτη” λάδια και άλλα προϊόντα κατά καιρούς σε προσφορά και όταν πας να τα βρεις έχουν ήδη… τελειώσει από τις πρωινές ώρες μάλιστα και αυτό συμβαίνει συνέχεια!!! Σήμερα είχαν “προσφορά” αραβοσιτέλαιο ως “κράχτη” που όταν πήγαινες να το βρεις είχε ήδη…τελειώσει. Πράγμα που σημαίνει ότι βάζουν ελάχιστα τεμάχια και κοροϊδεύουν τον κόσμο. Έτσι οι πελάτες αναγκάζονται μετά να πάρουν το προϊόν, εφόσον το χρειάζονται, στην κανονική τιμή. ΧΩΡΙΣ ΣΑΚΟΥΛΕΣ, ΚΟΥΒΑΛΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΑ ΨΩΝΙΑ Ένα άλλο εξωφρενικό γεγονός που συμβαίνει επίσης τακτικά είναι ότι πας με τα προϊόντα που έχεις αγοράσει στο ταμείο και δεν έχουν σακούλες να τα βάλεις μέσα και αναγκάζεσαι να τα κουβαλάς στα χέρια για να τα πας στο αμάξι!!!”
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Κεραυνοί Αλαβάνου: «Σχέδιο Β: αν το εθνικό νόμισμα είναι αντισυνταγματικό, εμείς είμαστε κατά του Συντάγματος»
Σε ανακοίνωσή του το «Σχέδιο Β» σχετικά με τις διαπραγματεύσεις με τους εταίρους και δανειστές, την επιστροφή στη δραχμή αλλά και το τρίτο μνημόνιο εξαπολύει σκληρή επίθεση κατά του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη. «Ο εξαιρετικός για την ηθική προσήλωση στις αρχές πρωθυπουργός Τσίπρας και ο εξαιρετικός για την επιστημονική αρτιότητα πρώην υπουργός οικονομικών Βαρουφάκης, μαζί με όλη την εξαιρετική ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, κατάφεραν μέσα σε έξι μήνες να φέρουν την Ελλάδα στην οξύτερη κρίση από την έναρξη της εποχής της τρόικα. Οδήγησαν στο τρίτο μνημόνιο, πολύ πιο επαχθές και δουλικό και από τα δύο προηγούμενα. Δεν έκαναν όμως μόνον αυτό. Την ίδια στιγμή με την παιδική χαρά αυτών των έξι μηνών, τους ερασιτεχνισμούς, τα άλλα αντ’ άλλων, τα ψεύδη, τις συνεχείς απάτες ενάντια στο λαό με αποκορύφωμα το δημοψήφισμα, τα επινοήματα τύπου χακάρισμα των ΑΦΜ, τις αποκαλύψεις για δήθεν αντιπερισπασμούς που γίνονταν μόνο σε εκπροσώπους των hedge funds, τα κατά πρωθυπουργικήν φαντασίαν «σχέδια άμυνας» που οδήγησαν σε αφάναστη ταλαιπωρία και την απόγνωση τους πολίτες, την υιοθέτηση της πιο αντιδραστικής θεωρίας ότι είναι εθνικός κίνδυνος το εθνικό νόμισμα, καταφέρνουν να προκαλέσουν κι ένα δεύτερο, ακόμα μεγαλύτερο κακό. Να εμφανίσουν ως γελοίο, αφερέγγυο και ολέθριο ένα εναλλακτικό σχέδιο που περιλαμβάνει την έξοδο της Ελλάδας από την ευρωζώνη. Την εικόνα γελοιότητας που έρχεται από τα κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ επιχειρεί το κατεστημένο, κι όχι μόνο με τα συστημικά μέσα ενημέρωσης, να αξιοποιήσει για να στερεώσει την θέση του για την παραμονή στο ευρώ, αναθαρρημένο από το γεγονός ότι η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ κατάφερε να ξαναφέρει τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ στην κυβερνώσα κοινοβουλευτική πλειοψηφία της Ελλάδας. Έφτασαν επώνυμοι δικηγόροι της Αθήνας να ζητούν, με νομικές ακροβασίες, η υποστήριξη στο εθνικό νόμισμα να θεωρείται ωμή παραβίαση του Συντάγματος και να τιμωρείται αυστηρά. Το Σχέδιο Β, που πάντα απευθύνθηκε με ειλικρίνεια στην ελληνική κοινωνία, θα κάνει ότι μπορεί για να μη υλοποιηθεί η δεύτερη πράξη της προδοσίας των ιδεών της αριστεράς από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, δηλαδή μετά την υιοθέτηση του μνημονίου η διακωμώδηση και η απαξίωση κάθε αντιμνημονιακής επιλογής. Καλούμε τις άλλες αριστερές δυνάμεις με παρόμοιες προσεγγίσεις να αγωνισθούμε από κοινού. Καλούμε την Αριστερή Πλατφόρμα να προχωρήσει με τόλμη, να μη αφήσει να καλυφθεί με ένα νέφος αποδόμησης, φθοράς και σήψης που με επιτυχία δυστυχώς επιχειρεί να περιβάλλει αυτήν και τα στελέχη της η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, αξιοποιώντας πραγματικές αντιφάσεις της, όπως «όχι στο τρίτο μνημόνιο, ναι στην κυβέρνηση. Όσο για τους διαπρεπείς νομικούς ένα πράγμα έχουμε να τους πούμε: Αν το εθνικό νόμισμα είναι αντισυνταγματικό, εμείς είμαστε κατά του Συντάγματος. Κοπιάστε λοιπόν. Τίποτε δεν θα μας σταματήσει μπροστά στην ανάγκη σωτηρίας της πατρίδας μας από την καταστροφή, του λαού μας από την στέρηση και τον εξευτελισμό».
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ
Ένας άνθρωπος σκοτώθηκε και δεκάδες συνελήφθησαν έπειτα από τις λεηλασίες που σημειώθηκαν σε σούπερ μάρκετ στη Σιουδάδ Γκουαγιάνα, στη νότια Βενεζουέλα, ανακοίνωσαν οι τοπικές αρχές χθες, καθώς στην πετρελαιοπαραγωγική χώρα-μέλος του ΟΠΕΚ, η οποία πλήττεται από οικονομική ύφεση, σημειώνονται ελλείψεις τροφίμων. Καταναλωτές που έψαχναν βασικά διατροφικά είδη, όπως γάλα, ρύζι και αλεύρι μπήκαν διά της βίας στην αποθήκη ενός σούπερ μάρκετ χθες το πρωί, με αποτέλεσμα πολλοί επιχειρηματίες στην περιοχή να κλειδώσουν τα καταστήματά τους, ανέφερε η εφημερίδα CorreodelCaroni.
Ο κυβερνήτης της πολιτείας Φρανσίσκο Ράνχελ, μέλος του κυβερνώντος Σοσιαλιστικού Κόμματος, εκτίμησε ότι η λεηλασία είχε πολιτικά κίνητρα. «Μια ομάδα οπλισμένων μοτοσικλετιστών έφτασε στην πόλη και είπε ότι θα λεηλατούσε συγκεκριμένα καταστήματα», είπε ο Ράνχελ στο τηλεοπτικό δίκτυο Globovisión. «Είμαι βέβαιος ότι δεν ήταν κάτι αυθόρμητο, ότι μάλλον ήταν κάτι σχεδιασμένο, με πολιτικά κίνητρα», πρόσθεσε ο ίδιος. Ο Γουστάβο Πατίνες, 21 ετών, σκοτώθηκε όταν τραυματίστηκε από σφαίρα στο στήθος, σύμφωνα με την Κορέο ντελ Καρόνι. Η εφημερίδα πρόσθεσε ότι 60 άνθρωποι συνελήφθησαν. Τα καταστήματα στην περιοχή είτε έκλεισαν ή τέθηκαν υπό φρούρηση ανδρών της εθνοφρουράς και της αστυνομίας.
Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο από τη δική του πλευρά κατηγορεί για τα προβλήματα την αντιπολίτευση και επιχειρηματίες που λέει ότι διεξάγουν «οικονομικό πόλεμο» εναντίον της κυβέρνησής του, αυξάνοντας τις τιμές και κρατώντας αποθέματα αγαθών. Οι χαμηλές τιμές του πετρελαίου στις αγορές και ένα πακέτο μέτρων ελέγχου των τιμών και του νομίσματος έχουν προκαλέσει ελλείψεις καταναλωτικών αγαθών και εντάσεις στα σούπερ μάρκετ και στα καταστήματα λιανικής.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Τα ξημερώματα οι Τούρκοι σφάγιασαν Κούρδους γυναίκες και παιδιά
1 Αυγούστου 2015, 12:44
Αποτρόπαιο έγκλημα πολέμου διέπραξαν στις 04.00 τα ξημερώματα του Σαββάτου οι Τούρκοι εις βάρος Κούρδων αμάχων στο βόρειο Ιράκ. Δεκάδες είναι οι νεκροί και οι τραυματίες, δίχως μέχρι την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές να έχουμε συγκεκριμένο αριθμό θυμάτων. Σύμφωνα με τα όσα διαβάζουμε σε κουρδικά σάιτ και στο Twitter, τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη βομβάρδισαν το κουρδικό χωριό Ζεργκελέ (Zergele) στα όρη Καντίλ (Qandil) στο βόρειο Ιράκ. Οι Τούρκοι εγκληματίες πολέμου έριξαν 8 βόμβες (πυραύλους προφανώς) πάνω στα σπίτια των χωρικών την ώρα που κοιμούνταν. Όπως μεταδίδει το κουρδικό δίκτυο Rudaw, μεταφέροντας τη μαρτυρία ενός χωρικού που τραυματίστηκε από την επίθεση, του Ισμαήλ Αμπντουλά Γκαντέρ (Ismail Abdula Ghader), «κοιμόμασταν όταν τα τουρκικά μαχητικά βομβάρδισαν το χωριό μας». Ο Γκαντέρ δήλωσε ότι οι τουρκικές βόμβες είχαν στόχο τα σπίτια των χωρικών. Οι Τούρκοι εγκληματίες πολέμου διεξάγουν βομβαρδισμούς από τις 24 Ιουλίου στο βόρειο Ιράκ. Ισχυρίζονται ότι χτυπάνε τις βάσεις του Εργατικού Κόμματος Κουρδιστάν (PKK). Να σημειώσουμε εδώ ότι το PKK εδώ και ένα χρόνο μάχεται στην πρώτη γραμμή ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος. Οι άχρηστοι Τούρκοι παρά τους σφοδρούς βομβαρδισμούς δεν έχουν καταφέρει να προκαλέσουν απώλειες στο PKK. Μόλις 4 αντάρτες σκοτώθηκαν στις αεροπορικές επιδρομές όλων αυτών των ημερών. Για λόγους προπαγάνδας οι Τούρκοι βάζουν τις εφημερίδες τους και γράφουν ότι έχουν σκοτώσει 190 Κούρδους αντάρτες και έχουν τραυματίσει ακόμα 300, αλλά τέτοιες απώλειες στην εποχή του διαδικτύου δεν κρύβονται, οι φωτογραφίες θα είχαν κάνει τον γύρο του κόσμου μέσω των social media. Το νέο έγκλημα πολέμου της Τουρκίας, με θύματα αθώους χωρικούς την ώρα που κοιμόντουσαν στα σπίτια τους, ήδη κάνει το γύρο του διαδικτύου.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ασσύριοι και Αραμαίοι: Εάν η Τουρκία μας επιτεθεί θα πολεμήσουμε
1 Αυγούστου 2015, 12:36
Συριακές (Αραμαίων, Σύρων μονοφυσιτών χριστιανών) και Ασσυριακέςοργανώσεις στη Συρία εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία δηλώνουν ότι δεν θα ανεχθούν επέμβαση της Τουρκίας στη δημοκρατική αυτόνομη διοίκηση στηΡοζάβα (βόρεια Συρία), δηλαδή στο δυτικό Κουρδιστάν. Στην κοινή ανακοίνωση του Συριακού Στρατιωτικού Συμβουλίου, του Συριακού Κόμματος της Ενότητας, της Ευρωπαϊκής Συριακής Ένωσης και του Συριακού Εθνικού Συμβουλίου της Συρίας, σημειώνεται ότι αυτοί, οι Σύροι – Αραμαίοι – Ασσύριοι (μονοφυσίτες χριστιανοί) έχουν υποστεί από το Ισλαμικό Κράτος τη μεγαλύτερη βαρβαρότητα. Στην ανακοίνωση υπογραμμίζεται ότι «ολόκληρος ο κόσμος γνωρίζει ότι το Ισλαμικό Κράτος θέλει να μας σφαγιάσει. Αυτές τις σκοτεινές εποχές εμείς, μαζί με τους Κούρδους, τους Άραβες και άλλους γειτονικούς λαούς ιδρύσαμε τη Δημοκρατική Αυτόνομη Διοίκηση, η οποία αντιστέκεται στο Ισλαμικό Κράτος και σε άλλες βάρβαρες οργανώσεις στη βόρεια Συρία και μας εξασφαλίζει μια ζωή με ελευθερία, δημοκρατία και ασφάλεια. Επίσης ιδρύσαμε το Συριακό Στρατιωτικό Συμβούλιο, τη δική μας ένοπλη δύναμη, η οποία πολεμά το Ισλαμικό Κράτος ως σύμμαχος με το YPG των Κούρδων, το Αλ Σανανίντ των Αράβων και τον Ελεύθερο Συριακό Στρατό. Αυτή η συμμαχία μάς έχει κάνει την πιο επιτυχημένη δύναμη στη μάχη ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος». Οι Ασσύριακες και χριστιανικές Συριακές οργανώσεις επισημαίνουν ότι δεν θέλουν το ΝΑΤΟ να επιτρέψει την οποιαδήποτε απόπειρα ή απαίτηση της Τουρκίας για μια επίθεση ή εμπλοκή ενάντια στους Κούρδους της Συρίας, προσθέτοντας: «Η οποιαδήποτε επίθεση στη Δημοκρατική Αυτόνομη Διοίκηση, θα θεωρηθεί επίθεση εναντίον όλων μας. Δηλώνουμε ότι σε περίπτωση που μας επιτεθεί η Τουρκία θα αντισταθούμε και θα υπερασπιστούμε τους εαυτούς μας. Έχουμε ήδη υποφέρει πολλά από την τουρκική κτηνωδία, αλλά δεν θα πεθάνουμε έτσι εύκολα αυτή τη φορά. Η οποιαδήποτε απόπειρα της Τουρκίας να επιτεθεί στους Κούρδους στη Συρία δεν θα προκαλέσει απλά απογοήτευση και χάσιμο της ελπίδας στον πόλεμο ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος, αλλά θα οδηγήσει και σε μια σύγκρουση με σφαγές στην περιοχή (σ.σ. βόρεια Συρία) που είναι πατρίδα πολλών διαφορετικών εθνοτήτων και θα βοηθήσει το Ισλαμικό Κράτος να κάνει πράξη τα σχέδιά του για να τσακίσει το δημοκρατικό και αυτόνομο σύστημα διακυβέρνησής μας». Στην ίδια ανακοίνωση σημειώνεται επίσης ότι πολλοί Κούρδοι Γιαζίντι (ηλιολάτρες) έχουν βρει καταφύγιο στη βόρεια Συρία. Η ανακοίνωση απαιτεί την επανέναρξη των ειρηνευτικών συνομιλιών μεταξύ Τούρκων και Κούρδων και καλεί το ΝΑΤΟ να μην επιτρέψει τουρκικές πολεμικές ενέργειες που θα έχουν στόχο τη μόνη δημοκρατική αυτοδιοίκηση στη Συρία.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Έκτακτη είδηση: ‪#‎η‬ τουρκία έκανε αεροπορικές επιδρομές σε zergele χωριό στα βουνά καντίλ, στο ιρακινό κουρδισταν, πρέπει να βομβαρδίσουμε ‪#‎βάσεις‬ του ρκκ στο νότιο κουρδιστάν ειπε, σκοτώσε 9 πολίτες, τραυματίζοντας δεκάδες άλλους.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Σχολιο.- Έχουμε τη μεγάλη χαρά να σας ανακοινώσουμε πως η "πρώτη φορά ξεφτίλα" από τον επόμενο μήνα θα εκδίδει και επίσημο συριζόσημο ταγματασφαλίτη. Οι υποψήφιοι θα μπορούν να κάνουν αιτήσεις για τρεις κατηγορίες: 1) απλού ρουφιάνου -έκτακτα επιδόματα σε όσους καταγγείλουν έναν ύποπτο (κυρίως αυτούς με μούσια και μαύρες τσάντες) ή φυτέψουν κάτι στην τσάντα κάποιου (αν είναι μετανάστης +100 ευρώ)-. 2) τακτικού ρουφιάνου -μόνιμη θέση εργασίας στην ΕΛΑΣ, ασφάλιση και δυνατότητες ανέλιξης, σε όσους επιδείξουν τα προσοντα για πολλαπλές καταγγελίες σε μία πορεία ή ακόμη και καταστολή κυρίως αδύναμων που δε μπορούν να αντισταθούν (παιδιά κτλ). 3) Ασφαλίτης -η γνωστή περιζήτητη θέση στην ΕΛΑΣ για ήρωες άμεμπτου ήθους που βοηθάνε την πατρίδα στις δύσκολες τούτες στιγμές. Αντίστοιχο του εύζωνου ταγματασφαλίτη και των περήφανων SS στην κατοχή. Προσφέρεται εφ' όρου ζωής εξασφάλιση, σύνταξη και προστασία από όλο το σύστημα διαπλοκής και τους φασίστες. Οι αιτήσεις ξεκίνησαν! Εσύ δε θα βοηθήσεις την πατρίδα;
«Κοινό μέτωπο» πολιτών με… τα ΜΑΤ προτείνει ο Πανούσης για να αποκατασταθεί η «ειρήνη» στις διαδηλώσεις
Το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, προέβει σε ανακοίνωση σχετικά με τις συλλήψεις διαδηλωτών στην συγκέντρωση της 15ης Ιουλίου δίνοντας τη δική του «ερμηνεία» στα γεγονότα, ενώ ζητά από τους πολίτες να καταγγέλουν οι ίδιοι τους διαδηλωτές που προκαλούν επεισόδια και να μην τους υπερασπίζονται ή να τους συγκαλίπτουν. Προφανώς στο υπουργείο δεν έχουν ενημερωθεί ακόμα για τις αθρόες προσαγωγές που γίνονται σε κάθε διαδήλωση ούτε έχουν δει τα βίντεο που παίρνουν το φως της δημοσιότητας κάθε φορά και κάθε φορά αναδεικνύουν την αστυνομική βία που κυριαρχεί. Η ανακοίνωση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη έχει ως εξής: «1. Οι συλλήψεις έγιναν διότι η απρόκλητη ρίψη μολότοφ έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή και την σωματική ακεραιότητα των διαδηλωτών που ειρηνικά διαμαρτύρονταν. 2. Οι συλληφθέντες δικάστηκαν και τέσσερις από αυτούς καταδικάστηκαν σε ποινές από 6 μήνες έως 3 χρόνια με αναστολή, ενώ για τους άλλους ορίστηκε τακτική δικάσιμη και αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους. 3. Ανάμεσα στους συλληφθέντες υπήρχαν πολλοί αλλοδαποί για τους οποίους η δικαιοσύνη θα αποφανθεί στις 25-9-2015. 4. Το Υπουργείο έχει ήδη διατάξει ΕΔΕ για τη διερεύνηση τυχόν παραπτωμάτων από τις αστυνομικές δυνάμεις. 5. Σε περίπτωση που κάποιος συλληφθείς έχει τραυματισθεί όλη την αποκατάσταση της υγείας του θα αναλάβει το Υπουργείο, αν και μέχρι σήμερα δεν έχει διαπιστωθεί κάτι τέτοιο, ούτε για τους δύο που ζήτησαν προφορικά ιατρική εξέταση και οδηγήθηκαν στο Νοσοκομείο χωρίς να διαπιστωθεί κάτι ή να καταγγελθεί από τους προσαχθέντες βίαιη συμπεριφορά. Το Υπουργείο προσπαθεί να ελέγξει κάθε τυχόν εκτροπή των αστυνομικών δυνάμεων αλλά περιμένει και από τους πολίτες να καταγγέλλουν αυτούς που προκαλούν επικίνδυνα επεισόδια (με βόμβες μολότοφ εμπλουτισμένες με πέτρες και σίδερα) και όχι να ανέχονται ή να συγκαλύπτουν αυτούς που εγκληματούν, να τους χαρακτηρίζουν κοινωνικούς αγωνιστές, να αμφισβητούν τη Δικαιοσύνη και να πιέζουν να μη συλλαμβάνονται όσοι ασκούν βία».
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ΔΥΤΙΚΗ ΟΧΘΗ Μωρό Παλαιστινίων κάηκε ζωντανό από εμπρησμό Ηταν ενέργεια σιωναζι ισραηλινών εποίκων
ΝΑΜΠΛΟΥΣ.-- Μόλις 18 μήνες ζωής επέτρεψε στον Παλαιστίνιο Αλί Σαάντ Νταουάμπσα η βαρβαρότητα στην οποία η ισραηλινή κατοχή έχει μετατρέψει την καθημερινότητα των Παλαιστινίων. Ο μικρός κάηκε ζωντανός ενώ κοιμόταν, μετά από μια εμπρηστική επίθεση που έγινε τη νύχτα της Πέμπτης προς Παρασκευή στο χωριό Ντούμα, κοντά στη Ναμπλούς της Δυτικής Οχθης. Οι γονείς του, όπως και ο 4χρονος αδελφός του, βγήκαν απ' το σπίτι τους που τυλίχθηκε στις φλόγες με εγκαύματα στο 75% των κορμιών τους, όπως μετέδιδαν χτες ανταποκριτές του BBC και του Αλ Τζαζίρα, επικαλούμενοι αυτόπτες μάρτυρες. Στους τοίχους του σπιτιού τους βρέθηκε γραμμένη η λέξη «εκδίκηση» στα εβραϊκά. Συνολικά δυο σπίτια έγιναν στόχος των εμπρηστών, που πολλοί εικάζουν ότι ήταν κάτοικοι του γειτονικού καταυλισμού εποίκων, ενός από τους πολλούς που το ισραηλινό κράτος «φυτεύει» στα Παλαιστινιακά εδάφη, επενδύοντας στο σιωναζιστικό μίσος που σπέρνει καταρχήν η ίδια η πολιτική της και εντείνοντας την καταπίεση ενός λαού, γιατί αυτό απαιτεί η υπεράσπιση των συμφερόντων της ισραηλινής σιωναζιστικης πλουτοκρατίας. Ο πρωθυπουργός του ισραήλ Μπέντζαμιν Νετανιάχου επιδόθηκε σε ένα ρεσιτάλ υποκρισίας, καταδικάζοντας την «τρομοκρατική ενέργεια» και ισχυριζόμενος ότι «το ισραήλ αναλαμβάνει αυστηρή δράση κατά της τρομοκρατίας, ασχέτως με το ποιοι είναι οι δράστες της». Αντίστοιχα και ο υπουργός Αμυνας της χώρας, Μοσέ Γιαλόν, έσπευσε να δηλώσει ότι «δεν επιτρέπουμε σε τρομοκράτες να επιτίθενται κατά της ζωής Παλαιστινίων»... Τόλμησαν να εμφανιστούν πολέμιοι της «τρομοκρατίας» λίγες μέρες μετά τους νέους θανάτους Παλαιστινίων από καταδιώξεις και εισβολές ισραηλινών στρατιωτών σε σπίτια Παλαιστινιακών οικογενειών, ελάχιστα 24ωρα αφού η κυβέρνησή τους ενέκρινε την οικοδόμηση εκατοντάδων ακόμα σπιτιών εποίκων που στην πλειοψηφία τους διακρίνονται για σιωναζιστική δράση, σφίγγοντας ασφυκτικά τον κλοιό στο λαιμό του Παλαιστινιακού λαού που ζητά να ζει με αξιοπρέπεια, αλλά πληρώνει με τραγικό τρόπο την σιωναζιστικη δολοφονικοτητα που απολαμβανει της στηριξης ολων των δυτικων αποικιοκρατικων χωρων! Από τη μεριά του, ο εκπρόσωπος του Παλαιστίνιου Προέδρου Μαχμούντ Αμπάς, Νάμπιλ Αμπού Ρουντέινα, επισήμανε ότι «το έγκλημα αυτό δεν θα συνέβαινε αν η ισραηλινή κυβέρνηση δεν επέμενε να συνεχίζει τον εποικισμό και να προστατεύει τους εποίκους». Η ισραηλινή κυβέρνηση είναι «εξ ολοκλήρου υπεύθυνη» για το θάνατο του μωρού δήλωσε και ο υπ' αριθμόν δύο της «Οργάνωσης για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης» (ΟΑΠ) Σαέμπ Ερεκάτ, πως «δεν μπορεί να διαχωρίσει κανείς αυτήν τη βάρβαρη επίθεση» από μια «κυβέρνηση που εκπροσωπεί έναν συνασπισμό (που τάσσεται) υπέρ του εποικισμού και του απαρτχάιντ». Επίσης ο Πρόεδρος Αμπάς ανήγγειλε την προσφυγή στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο για το νέο έγκλημα.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ΡΩΜΗ.-- Το 12,75% έφτασε η ανεργία τον περασμένο Ιούνη στην Ιταλία, σύμφωνα με τα στοιχεία του ινστιτούτου στατιστικής Istat. Υπάρχει αύξηση κατά 0,3% με τον περσινό Ιούνη και 1,75% σε σχέση με τον περασμένο Μάη. Εκεί όμως που η ανεργία χτυπά κόκκινο είναι στους νέους, καθώς σκαρφάλωσε στο 44,2%, ποσοστό που αποτελεί ρεκόρ από το 1977. Μάλιστα, η αλήθεια είναι χειρότερη αν σκεφτεί κανείς ότι δεν υπολογίζονται όσοι άνεργοι δε ψάχνουν δουλειά.
ΒΕΡΟΛΙΝΟ.-- Εισαγγελική έρευνα κατά του διαδικτυακού μπλογκ Netzpolitik.org ξεκίνησαν οι γερμανικές αρχές με την κατηγορία για «προδοσία». Η διαδικασία, που καταγγέλλεται από τα συνδικαλιστικά όργανα των δημοσιογράφων ως απόπειρα φίμωσης του Τύπου, αναφέρεται σε έγγραφα που το ειδησεογραφικό μέσο υπέκλεψε και παρουσίασε και αφορούν στις προσπάθειες της Γερμανικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, να ζητήσει περαιτέρω χρηματοδότηση για να ενισχύσει την παρακολούθηση του διαδικτύου.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ισραηλινές δυνάμεις σκοτώνουν Παλαιστίνιο έφηβο και τραυματίζουν άλλον έναν στη Λωρίδα της Γάζας
Οι ισραηλινές δυνάμεις κατοχής σκότωσαν έναν Παλαιστίνιο και τραυμάτισαν άλλον έναν, ανοίγοντας πυρ εναντίον τους, κοντά στη Μπέιτ Λάχια, στη βόρεια Λωρίδα της Γάζας, ανέφεραν πηγές στο πρακτορείο Μαάν. Ιατρικές πηγές είπαν ότι ο Μοχάμαντ Χαμίντ Αλ Μάσρι, 17 ετών, πυροβολήθηκε από τις ισραηλινές δυνάμεις και σκοτώθηκε ακαριαία, ενώ άλλος ένας Παλαιστίνιος τραυματίστηκε σε... μέτριο βαθμό. Μάρτυρες είπαν ότι οι δυο τους πυροβολήθηκαν στα ξαφνικά, ενώ περπατούσαν κοντά στη νεκρή ζώνη. Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, τα θύματα συμμετείχαν σε οργισμένη διαδήλωση ενάντια στη δολοφονία του βρέφους στη Νάμπλους.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ο θλιβερός Ιούλιος του 2015...
Ιούλιος 2015: Το ΑΙΣΧΟΣ μιας προδοσίας από την «αριστερή» κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ιστορικών διαστάσεων… Ένας μήνας με πυκνά γεγονότα: • Το ρωμαλέο και βροντερό «ΟΧΙ» του ελληνικού λαού στο δημοψήφισμα! • Η αστραπιαία ΑΚΥΡΩΣΗ του «ΟΧΙ» από τον Τσίπρα και η πραξικοπηματική μετατροπή του σε «ΝΑΙ»!!! • Το τρίτο «αριστερό» Μνημόνιο: Η τελεσίδικη καταγραφή της Ελλάδας σε ΑΠΟΙΚΙΑ του 4ου Ράιχ και των... τοκογλύφων… • Η επίτευξη μιας ΣΥΝΑΙΝΕΣΗΣ των ανδρεικέλων του δωσιλογισμού και των ιερατείων της προπαγάνδας δίχως ιστορικό προηγούμενο: ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ με «κορμό» τον «αριστερό» ΣΥΡΙΖΑ. Ιστορική τερατουργία που εντάσσει στο χώρο των ανδρεικέλων, πανηγυρικά και τον «αριστερό» ΣΥΡΙΖΑ: Νέο κεφάλαιο ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ ανοίγεται μπροστά μας… • Τέλος αυτόν το μήνα εισέβαλαν και οι έπαρχοι της αποικίας: Το «καρέ» των κατοχικών παρασίτων με επικεφαλής τη «Δρακουλέσκου»…
Τόσες μεγάλες ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ από την «αριστερή» κυβέρνηση... Το έργο της ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ πάντα είναι πυκνό και αστραπιαίο… Αλλά και οι αυταπάτες του «Θριάμβου της Προδοσίας» αστραπιαία εξατμίζονται… Ο Τσίπρας θα περάσει στην ιστορία και μάλιστα πολύ σύντομα σαν μία από τις πλέον μελανές σελίδες της…
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Οι μισθοφόροι του Al Nusra , μαθητές της CIA και της Μοσάντ εκτέλεσαν 10 ανθρώπους. 8 από αυτούς γιατί υποστήριζαν τον Άσσαντ και 2 για μοιχεία. Αυτούς τους δολοφόνους εξόπλισαν κι εκπαίδευσαν οι Δυτικοί για να... ανατρέψουν τον Σύρο ηγέτη. Και οι 10 εκτελέστηκαν δια πυροβολισμού. Οι εκτελέσεις έγιναν στη συνοικία Σάαρ στο ανατολικό Χαλέπι το οποί βρίσκεται υπό των έλεγχο των ισλαμοφασιστών, έπειτα από απόφαση ενός ισλαμικού «δικαστηρίου».