Σάββατο 29 Αυγούστου 2015

Σαββατο 29 Αυγουστου 2015


Διαφαινομενη αποχη της ΚΟΕ από τις εκλογες.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ο Αλεξης Τζιφρας εχει παραβιασει τη Δημοκρατια και το Συνταγμα δυο φορες ως τωρα. Και στο δημοψηφισμα, και στις εκλογες που θα γινουν στις 20 Σεπτεμβρη. Το Συνταγμα λεει ρητα πως σε κάθε εκλογικη αναμετρηση προηγηται ενας μηνας προεκλογικης αντιπαραθεσης, τουλαχιστον. Στο δημοψηφισμα το αρχιδι το τζιφρικο τω ν αμερικανων, το ξεφτιλισε! Προκηρυξε εκλογες μεσα σε μια εβδομαδα! Το επαναλαμβανει τωραμε εκλογες μεσα σε 20 μερες! Λεγοντας και επαναλαμβανοντας τις μαλακιες που τουλενε οι αμερικανοι συμβουλοι του. Γιατι το καθυστερημενο ο Τζιφρας είναι αποδεδυγμενα ηλιθιο! Δεν μπορει να πει ουτε μια φραση μονος του. Σαν το γιωργακη τσαντ παπατζη.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Το ζητημα είναι τα πασοκια που ψηφισανε όχι τον συριζα αλλα τον Τζιφρα, τον ακολουθουνε τυφλα, επαναλαμβανοντας την ιδια μαλακια. «Τι μπορουσε να κανει το παιδι? Εκανε ότι καλυτερο μπορουσε». Και όταν τους λες ότι τις ιδιες μαλακιες λεγανε και ο Σαμαρας και ο Γιωργακης, επαναλαμβανουν την ιδια μαλακιας «τι μπορουσε να κανει το παιδι»!
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Αυτοδυναμια για τον Τζιφρα βεβαια δεν υπαρχει με τιποτα. Και αυτές τις μαλακιες που λεει θα τις καταπιει μετα τις εκλογες. Θα παρει 20% ο τζιφρας και 20% η ΝΔ. Και θα συνεργαστει κανονικα με ΝΔ-Ποταμι-ΠΑΣΟΚ.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Μετα τις εκλογες η μεγαλη λυπητερη. Φοροι 14 δις ευρω! Γιαυτο βιαζονται να τις κανουν. Γιατι οι ξενοι τοκογλυφοι-αφεντικα τους, τους εχουν πει ότι θελουν το κλεψιμο του λαου και το ξεπουλημα της δημοσιας περιουσιας να γινει τελος Σεπτεμβριου. Και όπως εχει προβλεφθει από το 1 μνημονιο το 2010, αφου εχουν ξεπουληθει τα παντα και εχουμε γινει κανονικη αποικια και εχει μεταβληθει ο ελληνικος λαος σε σκλαβο των δυτικων, θα μας πεταξουν από το ευρω τον Μαρτη του 2016.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Οι δημοσοποι-γκαλοπατζιδες σερνουν το χορο της δημιουργιας εντυπωσεων
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Αν οι χαμηλοι μισθοι ηταν προυποθεση της ανταγωνιστικοτητας, το Μπαγκλαντες θα κυβερνουσε τη Γη και οι Σουηδοι θα φευγαν μεταναστες.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Δελτίο Τύπου της Λαϊκής Ενότητας Καβάλας
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε εχθές, με μαζική προσέλευση, στην πλατεία Καπνεργάτη, η πρώτη πολιτική εκδήλωση της Λαϊκής Ενότητας Καβάλας, με ομιλητή τον Κώστα Λαπαβίτσα, ο οποίος παρουσίασε το εναλλακτικό πρόγραμμα της Λαϊκής Ενότητας για την ανάταξη της ελληνικής οικονομίας, την καταπολέμηση της ανεργίας και την στήριξη του εισοδήματος των εργαζομένων, με εργαλείο το εθνικό νόμισμα. «Η Ελλάδα πρέπει να σταματήσει να κυνηγάει την ουρά της, προσπαθώντας να αποπληρώσει το χρέος», επεσήμανε ο κ. Λαπαβίτσας ενώ ανέλυσε διεξοδικά και τους άλλους άξονες του εναλλακτικού σχεδίου, που μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν την εθνικοποίηση των τραπεζών και την παραγωγική ανασυγκρότηση. Απάντησε, τέλος, σε πλήθος ερωτήσεων που του απηύθυναν πολίτες, καθώς το ενδιαφέρον ήταν μεγάλο και, όπως φάνηκε, η Λαϊκή Ενότητα είναι η μόνη πολιτική δύναμη που έχει ένα πειστικό σχέδιο για διέξοδο από τον ασφυκτικό κλοιό των μνημονίων και της λιτότητας. Την εκδήλωση χαιρέτησαν και οι δύο βουλευτές Καβάλας, Ηλίας Ιωαννίδης και Αλεξάνδρα Τσανάκα, που ανήκουν στην κοινοβουλευτική ομάδα της Λαϊκής Ενότητας.
Σχετικά με το επεισόδιο Λίγο πριν την έναρξη της εκδήλωσης και ενώ έκαναν δηλώσεις σε δημοσιογράφους, ο κ. Λαπαβίτσας και η κ. Τσανάκα δέχθηκαν φραστική επίθεση από νεαρό, ο οποίος πέταξε και αβγά εναντίον τους, κατηγορώντας τους για «κωλοτούμπες». Ο δράστης είναι γνωστός στην τοπική κοινωνία από ανάλογα περιστατικά και ανήκει στον ακροδεξιό χώρο, ενώ είναι προφανές από όσα εκστόμισε, ότι ήταν σε πλήρη σύγχυση και δεν γνώριζε καν ποιός πολιτικός χώρος διοργάνωνε την εκδήλωση, ούτε πού απηύθυνε τις κατηγορίες αυτές. Το περιστατικό είναι ενδεικτικό της σύγχυσης και του αποπροσανατολισμού που έχει επιφέρει στο πολιτικό σκηνικό της χώρας, η συμπόρευση των αστικών κομμάτων στην κατεύθυνση της εφαρμογής των μνημονίων, γεγονός που πλήττει την Δημοκρατία και ενισχύει την εντύπωση σε ένα μέρος της κοινωνίας ότι «όλοι ίδιοι είναι». Οι βουλευτές της Λαϊκής Ενότητας – όποια πολιτική κριτική και να θέλει να τους ασκήσει κανείς – προφανώς και δεν μπορούν να κατηγορηθούν για «κωλοτούμπες», καθώς, υπερασπίστηκαν μέχρι τέλους τις πολιτικές αξίες και το πρόγραμμα με το οποίο εκλέχτηκαν και την λαϊκή εντολή που έλαβαν από τον ελληνικό λαό.
Στον ακροδεξιό χώρο ανήκει ο νεαρός που πέταξε δυο αυγά στους υποψηφίους Κώστα Λαπαβίτσα και Αλεξάνδρα Τσανάκα, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Λαϊκή Ενότητα. Πρόκειται όπως σημειώνεται για άτομο γνωστό στην τοπική κοινωνία από παρόμοια περιστατικά – το οποίο μάλιστα δεν κατάλαβε ούτε καν σε ποια συγκέντρωση βρέθηκε. Ενδιαφέρον παρουσιάζει πάντως η έκταση που έλαβε το ασήμαντο περιστατικό από τα καθεστωτικά μέσα ενημέρωσης, τα οποία μάλιστα στους τίτλους τους αναφέρουν ψευδώς ότι επίθεση πραγματοποιήθηκε από περισσότερους δράστες.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Όταν ο Θεός έφτιαξε τη γυναίκα εργαζόταν μέχρι αργά την 6η ημέρα. Ένας άγγελος πλησίασε και είπε: "Γιατί σπαταλάς τόσο πολύ χρόνο γι' αυτή;" Και ο Κύριος απάντησε: "Ξέρεις πόσες προδιαγραφές πρέπει να πληρεί για να την τελειοποιήσω; Πρέπει να μπορεί να πλυθεί, αλλά να μην είναι πλαστική, να παίζει περισσότερους από 200 ρόλους, και να μπορεί να φτιάξει όλων των ειδών τα φαγητά, θα πρέπει να μπορεί να αγκαλιάζει πολλά παιδιά ταυτόχρονα, να δίνει μια αγκαλιά που θα θεραπεύει οτιδήποτε, από ένα πληγωμένο γόνατο μέχρι μια πληγωμένη καρδιά και να τα κάνει όλα αυτά μόνο με δυο χέρια". Ο άγγελος εντυπωσιάστηκε. "Μόνο δυο χέρια... αδύνατον! Και είναι το βασικό μοντέλο;! Πολλή δουλειά για μια μέρα... περίμενε μέχρι αύριο και την ολοκληρώνεις". "Όχι", είπε ο Κύριος. "Είμαι τόσο κοντά στην ολοκλήρωση αυτής της δημιουργίας, που θα είναι η αγαπημένη της καρδιάς μου. Θεραπεύεται μόνη της όταν αρρωσταίνει και δουλεύει 18 ώρες την ημέρα". Ο άγγελος πλησίασε και άγγιξε την γυναίκα. "Μα την έφτιαξες τόσο μαλακή, Κύριε.." "Είναι μαλακή", είπε ο Κύριος, "αλλά την έφτιαξα και δυνατή, επίσης. Δεν διανοείσαι τι μπορεί να αντέξει και αντεπεξέλθει". "Μπορεί να σκεφτεί;" ρώτησε ο άγγελος. Ο Κύριος απάντησε: "Όχι μόνο να σκεφτεί, αλλά να αιτιολογήσει και να διαπραγματευθεί". Ο άγγελος άγγιξε της Γυναίκας το μάγουλο... "Κύριε, φαίνεται πως η δημιουργία σου στάζει! Της έχεις βάλει πολλά βάρη". "Δεν στάζει... είναι δάκρυ" ο Κύριος διόρθωσε τον άγγελο "…αλλά δεν το έβαλα εγώ εκεί…". "Τι εξυπηρετεί;" ρώτησε ο άγγελος. Και είπε ο Κύριος: "Τα δάκρυα είναι ο τρόπος να εκφράσει τη λύπη της, τις αμφιβολίες της, την αγάπη της, τη μοναξιά της, τον πόνο και την υπερηφάνειά της". Αυτό έκανε μεγάλη εντύπωση στον άγγελο: "Κύριε, είσαι ιδιοφυία. Σκέφτηκες τα πάντα. Η Γυναίκα είναι πραγματικά υπέροχη!" "Πράγματι είναι! Η Γυναίκα έχει αντοχές που εντυπωσιάζουν τον άντρα. Μπορεί να διαχειριστεί προβλήματα και να έχει πολλές ευθύνες. Δημιουργεί ευτυχία, αγάπη και έχει άποψη. Χαμογελάει όταν θέλει να τσιρίξει. Τραγουδάει όταν θέλει να κλάψει, κλαίει όταν είναι ευτυχισμένη και γελάει όταν φοβάται. Δίνει μάχη για τα πιστεύω της. Αντιμάχεται την αδικία. Δεν δέχεται το "όχι" για απάντηση, όταν διαβλέπει καλύτερη λύση. Δίνει τον εαυτό της για την προκοπή της οικογένειάς της. Συνοδεύει τη φίλη της στο γιατρό αν φοβάται. Η αγάπη της είναι άνευ όρων. Κλαίει όταν τα παιδιά της κερδίζουν. Είναι ευτυχισμένη όταν οι φίλοι της τα καταφέρνουν. Χαίρεται όταν ακούει για μια γέννηση ή ένα γάμο. Είναι συντετριμμένη όταν χάνεται κάποιος συγγενής ή φίλος. Αλλά βρίσκει τη δύναμη να συνεχίσει στη ζωή. Γνωρίζει πως ένα φιλί και μια αγκαλιά θεραπεύουν μια πληγωμένη καρδιά. Έχει μόνο ένα ελάττωμα…: Ξεχνάει τι αξίζει..."
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Άμεση Αποκατάσταση των Διπλωματικών Σχέσεων με τη Συρία – Άρση του Εμπάργκο κατά του λαού της Συρίας http://hellassyria.blogspot.gr/
To FSA(Free Syrian Army) η ΑλΝούσρα και η ΙΣΙΣ είναι ένα και το αυτό Αρκετά με το παραμύθι των "καλών απελευθερωτών" όπως θέλει να τους παρουσιάσει η δυτική προπαγάνδα και αρκετά με τους θρήνους για τις επιθέσεις του Συριακού κράτους,που βρίσκεται σε άμυνα,απέναντί τους και που πάντα παρουσιάζονται σαν επιθέσεις σε αμάχους από το κακό καθεστώς,όπως πρόσφατα στην Ντούμα που ήταν το κέντρο των μισθοφόρων. Δημιουργήθηκε από μισθοφόρους της Δύσης,της Σαουδικής Αραβίας και του Κατάρ όπως ακριβώς και η ΙΣΙΣ,για να τον ρίξουν τον Άσαντ γιατί αποτελεί για αυτούς εμπόδιο. Ξεχωρίζει από την χαρακτηριστική πρασινοασπρομαυρη σημαία της γαλλικης αποικιας της Συρίας με τα 3 αστέρια
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Κόψτε Λαφαζάνη – Κωνσταντοπούλου το μήνυμα Τσίπρα προς ΜΜΕ
Επίθεση προς τα ελληνικά ΜΜΕ για την κάλυψη που παρέχουν στα πρώην και νυν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που αμφισβητούν τη μνημονιακή γραμμή αλλά και την κάλυψη των εργασιών των επιτροπών της βουλής εξαπέλυσε ο πρώην πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. Στην ομιλία του στην Πανελλαδική Σύσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Πριν από λίγες ώρες (χθες Παρασκευη) ορκίστηκε η υπηρεσιακή κυβέρνηση της Ελλάδας, αν κι αυτό δεν έχει και πολύ μεγάλη σημασία, αφού όλες οι κυβερνήσεις της Ελλάδας τα τελευταία 185 χρόνια είναι υπηρεσιακές – υπηρετούν Άγγλους, Γάλλους, Ρώσους, Αμερικάνους και εσχάτως Γερμανούς.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ο Μπόμπολας έβαλε το ΠΟΤΑΜΙ στη βουλή, ο Αλαφούζος κάνει αγώνα να βάλει μέσα το κόμμα του Λεβέντη. Γιατί έτσι στήνονται οι μπίζνες σε χώρες μπανανίες .
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Δυο συνιστώσες της ΑΝΤΑΡΣΥΑ ζητάνε εκλογική συνεργασία της ΑΝΤΑΡΣΥΑ με την Λαϊκή Ενότητα
Πρόταση της ΑΡΑΝ και της ΑΡΑΣ προς τις συνελεύσεις της ΑΝΤΑΡΣΥΑ
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ISTANBUL - Τρεις γειτονιές ανακηρύσσουν την αυτονομία τους.
27/8/2015
Το Τουρκικό κυβερνών κόμμα ΑΚΡ εξαπέλυσε ένα βίαιο πόλεμο στο Βόρειο Κουρδιστάν την επομένη της εκλογικής του ήττας. Απαντώντας, ο λαός σε διάφορες περιοχές έχει κηρύξει την αυτονομία και την αυτοδιαχείριση. Γειτονιές και πόλεις ανακοίνωσαν ότι θα υπερασπιστούν τον εαυτό τους ενάντια στις κρατικές επιθέσεις. Σε αυτή την νέα πραγματικότητα συμμετάσχουν και τρεις γειτονιές της Κωνσταντινούπολης. Gazi, Gülsuyu και Kanarya. Η πρώτη απο αυτές είναι η γειτονιά του Γκαζί που το 1995 είχαν σκοτωθεί 17 άνθρωποι απο την κρατική καταστολή. Έκτοτε η γειτονιά έχει μετατραπεί σε σημείο κλειδί για τους Τούρκους και Κούρδους επαναστάτες. Την περασμένη εβδομάδα η "Λαϊκή Πρωτοβουλία του Γκεζί" ανακήρυξε την αυτοδιάθεση της γειτονιάς. "Ο εργαζόμενος λαός του Γκαζί έχει καταπιεστεί, αποικιοποιηθεί και σφαγιαστεί. Αλλα έχει ζήσει πλάι πλάι για χρόνια με διαφορετικές γλώσσες θρησκείες και πολιτισμούς. Έφτασε η στιγμή για αυτό τον κόσμο να πεί "αρκετά"στα βασανιστήρια και στις σφαγές" λέει κάποιος απο τους ομιλητές της πρωτοβουλίας. Το Gülsuyu, όπως και το Gazi, είναι μία εργατική γειτονιά Αλεβιτών και επαναστατών. Η "Λαϊκή Πρωτοβουλία του Gülsuyu's Maltepe" ανακοίνωσε την αυτοδιάθεσή της καταδικάζοντας την αστυνομική στοχοποίηση των Κούρδων πολιτικών, αναφερόμενοι ιδιαίτερα στην συνεχιζόμενη απομόνωση του Οτσαλάν καθώς και στους συνεχιζόμενους βομβαρδισμούς των Κούρδικών περιοχών που έχουν ελέγχονται απο τους αντάρτες του ΡΚΚ. Η γειτονιά του Kanarya βρίσκεται στην περιοχή του Küçükçekmece. Είναι γνωστή και ώς "Το Κουρδιστάν της Κωνσταντινούπολης" λόγο της μαζικής παρουσίας εκεί των Κούρδων, και χαρακτηρίζεται ώς γειτονιά αντίστασης. Λόγο αυτού της του χαρακτήρα οι αστυνομικές επιδρομές στην περιοχή είναι διαρκείς. Αμέσως μετα απο την ανακήρυξη της αυτοδιεύθυνσή της ο κάτοικοι της ανέλαβαν τον έλεγχο των δρόμων προστατεύοντας την γειτονιά απο τις αστυνομικές επιδρομές.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Σκόρπιες σκέψεις του πρώτου μισού της ημέρας: - Τι ωραία να μιλάς για "δημοκρατική προοδευτική επανάσταση" και για "πολιτική σε προοδευτική-ριζοσπαστική κατεύθυνση", όταν έχεις κάνει τη ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΗ ΚΙΝΗΣΗ, ώστε η εφαρμογή των παραπάνω να καταστεί ΑΔΥΝΑΤΗ... - Ώστε το "ΟΧΙ" "σας ανήκει", ε;;; Και τότε τίνος τα μούτρα κρέμονταν στου Μαξίμου το βράδυ της Κυριακής;;; Τα δικά μου;;; - Όποιος θα είχε την υπομονή να παραμείνει στην αναβίωση της πάλαιποτέ "Ανανεωτικής Πτέρυγας" μέχρι το (όποτε γίνει) Συνέδριο και πήγαινε να πει καμιά κουβέντα "εκτός πλαισίου", στην καλύτερη θα εισέπραττε κάτι ανάλογο με το "κάτσε κάτω κουλοχέρη"... - Στον "θετικό απολογισμό" του μέχρι σήμερα κυβερνητικού έργου, δεν άκουσα κάτι για τα νομοσχέδια που έφεραν (και έγιναν και Νόμοι του ελληνικού Κράτους) οι "αποχωρήσαντες"... Φαίνεται η θετικότητα κρίνεται με βάση την κομματική νομιμοφροσύνη, αλλιώς δεν εξηγείται...
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ο Βαρουφάκης απο τις 9 Δεκεμβρίου 2014 - Τα είχε προβλέψει ΟΛΑ
Βόμβα» Βαρουφάκη: Η ΕΚΤ θα απειλήσει με πρόβλημα ρευστότητας
Σε συνέντευξή στον ΑΝΤ 1, είχε πει τα εξής μεταξύ άλλων: «Η Μέρκελ και ο Σόιμπλε έχουν έναν απλό σκοπό: Εάν εκλεγεί κυβέρνηση που θα περιέχει και τον ΣΥΡΙΖΑ, αυτή η κυβέρνηση να συντριβεί έτσι ώστε μέσα σε μια εβδομάδα να έχει υπογράψει στη λογική του τρίτου μνημονίου. Προτιμούν μια φρέσκια κυβέρνηση για να το εφαρμόσει, αφού τρομοκρατηθεί με αυτά που θα συμβούν τις πρώτες ημέρες ή τις πρώτες εβδομάδες» «Αν ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι διατεθειμένος να αντιμετωπίσει την απειλή της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας για κλείσιμο των ΑΤΜs και να πει στον κ. Ντράγκι (σ.σ. τον επικεφαλής της ΕΚΤ) ότι δεν δικαιούται να θέτει μια νεοεκλεγμένη κυβέρνηση υπό αυτή την καθαρά δικτατορική και αυθαίρετη απειλή, που δεν προβλέπεται από καμία ευρωπαϊκή συνθήκη, ούτε από το καταστατικό της ΕΚΤ, και να του κλείσει το τηλέφωνο, τότε δεν έχει κανένα λόγο να εκλεγεί»
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Όχι μόνο καπιταλισμός ζόμπι αλλά και καπιταλιστές ζόμπι: 2 νεφρά, 6 καρδίες. Αυτό το αρχίδι πριν από μερικιά χρόνια έβγαζε λόγους για την ανάγκη ελέγχου του υπερπληθυσμού!
DAVID ROCKEFELLER’S SIXTH HEART TRANSPLANT SUCCESSFUL AT AGE 99
Του Ντέιβιντ Ροκφέλερ του έκαναν ΕΚΤΗ Μεταμόσχευση Καρδιάς επιτυχής σε ηλικία 99 ετών
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Η ΚΟΕ απέχει από τις εκλογές – Ούτε με Λαφαζάνη, ούτε με Τσίπρα
Η Κομμουνιστική Οργάνωση Ελλάδας (ΚΟΕ), ένα από τα κόμματα της πατριωτικής αριστεράς που συμμετείχε στον ΣΥΡΙΖΑ και είχε εκλέξει και βουλευτές (Δημήτρης Κοδέλας, Ελένη Σωτηρίου, Βασίλης Χατζηλάμπρου, Βασίλης Κυριακάκης), με ανακοίνωσή της κάνει ξεκάθαρο ότι δεν θα συμμετάσχει στις εκλογές του Σεπτεμβρίου: Επειδή διάφορες φήμες κυκλοφορούν, η ΚΟΕ δηλώνει ότι δεν πρόκειται να εμπλακεί στις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου ή να πάρει μέρος στα ψηφοδέλτια κάποιου εκλογικού σχηματισμού ή κομματικού φορέα. Την ίδια στιγμή θα είναι παρούσα στις διεργασίες, στις συζητήσεις και στις προσπάθειες να υπάρξουν νέα εγχειρήματα που στόχος τους θα είναι η δίεξοδος του λαού και της χώρας από το καθεστώς της αποικίας-χρέους. Θα υπάρξει αναλυτική τοποθέτηση μέσα στις επόμενες μέρες. Η ΚΟΕ, για όσους δεν γνωρίζουν τη «γεωγραφία» του πρώην ΣΥΡΙΖΑ, ήταν η συνιστώσα που έβαλε τις ελληνικές σημαίες στις συγκεντρώσεις του ΣΥΡΙΖΑ.
Σχολιο.- Αν υπήρχε μια συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ που έχω βγάλει το καπέλο για τα μέλη της είναι η ΚΟΕ. Αλλα στο συγκεκριμενο κανει μεγαλη βλακεια να μην συμπαρατασεται με την ΛΑΕ!
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Το ευρω είναι νομισμα η πολετευμα?