Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Τεταρτη 28 Φεβρουαριου 2024


Οι αρχαίοι  ήταν γκέι? 

Εάν η ομοφυλοφιλία θεωρούνταν κάτι το συνηθισμένο στην αρχαιότητα γιατί δεν έχουμε τα αντίστοιχα αγάλματα? 

Πολλές από τις αναπαραστασεις που βλέπουμε στους αμφορείς για σεξουαλικα παιχνίδια μεταξύ ανδρών έχουν σατυρικό χαρακτήρα σύμφωνα με τον καθηγητή Σαράντη Καργακο και την κύρια Μαρία Ευθυμίου. 

Οι μόνες ερωτικές αναπαραστάσεις είναι μεταξύ άνδρα και γυναίκας.

Όσοι υποστηρίζεται το αντίθετο αναφέρετε μου και τα ονόματα των καθηγητών που το υποστηρίζουν. 

Πλην NETFLIX και ξεφτίλας wikipedia

Σχολιο.- στις αιτιάσεις δυτικών και ντόπιων ότι οι αρχαίοι υποστηρίζν την ομοφυλοφιλία  απαντάει ο Καργακος.

Τα ερμηνεύουν τα αρχαία κείμενα οι δυτικοί όπως τους βολεύει καθώς έχουν ένα μεγάλο μειονέκτημα.

Δεν γνωρίζουν Αρχαία Ελληνικά και δεν μπορούν να μεταφράσουν τα κείμενα.

Τώρα όσοι είμαστε εναντίων των LGBTQ συνεχίζεις να επιμένεις ότι είμαστε κολλημένοι?

Σχολιο.- η αλήθεια της Δύσης ήταν ότι θα φτάσουν στο Κίεβο μέχρι τον Ιούλιο του περασμένου χρόνου.

Είναι οι ίδιοι που μοστραρουν την LGBTQ ατζέντα και την ατζέντα της πράσινης ανάπτυξης

Σχολιο.- Ομοφυλοφιλία και παιδεραστία στην Αρχαία Ελλάδα - Σαράντος Καργάκος

https://www.youtube.com/watch?v=7hXMOh45neM

σχολιο.- στο συμπόσιο του Πλάτωνα η ομοφυλοφιλία είναι κατακριτέα.

Άκου την ανάρτηση  και τι λέει Καργακος για το ζήτημα

Σχολιο.- οι ταμπέλες φασίστας Κολλημένος ,ψεκασμενος, ομοφοβικος, δουλεύουν καλά

Σχολιο.- η Χρυσή Αυγή επικαλείται και το Μαρξ .

Τι σημαίνει αυτό ότι ο Μαρξ είναι ναζιστής?

Σχολιο.- σου απάντησα για το συμπόσιο του Πλάτωνα.

Κοροϊδεύουν την ομοφυλοφιλία στο συγκεκριμένο έργο χαρακτηριζοντας τους ομοφυλοφιλους ως γυναικοτους

Σχολιο.- Πράγματι λοιπόν, δεν συναντούμε τις λέξεις ομοφυλόφιλος ή ετεροφυλόφιλος στα αρχαία μας κείμενα. Στην αρχαία μας γλώσσα οι ομοφυλόφιλοι αναφέρονται, με μια λέξη πολύ σκληρή, την λέξη ΚΙΝΑΙΔΟΣ δηλ. ο «κινών την αιδώ».

Η σημασία αυτής της λέξεως, ήταν καθαρώς υβριστική και σαφέστατα πολύ καταδικαστική για όσους είχαν κάνει αυτή την επιλογή.

(Στην σημερινή νεοελληνική μας γλώσσα, θα μπορούσαμε δόκιμα να μεταφέρουμε την έννοια αυτής της λέξεως, μεταφράζοντας την, ως «Ο καταραμένος». Ο ομοφυλόφιλος, δηλαδή, στην αρχαία ελληνική γλώσσα, ήταν ο «καταραμένος» της σημερινής.)

Για του λόγου το αληθές, αναφέρονται οι παραπομπές του πλέον έγκυρου λεξικού της αρχαίας Ελληνικής γλώσσης, των Liddel-Scott, όπου στον τόμο II στην σελίδα 719 αναφέρουν τα εξής λήμματα:

Κιναιδεία: Η παρά φύσιν ασέλγεια, Αισχίνης 18,29, Δημήτριος Φαληρεύς 97.Κιναιδεύομαι: Είμαι κίναιδος.Κίναιδος: Ο καταπύγων, ο καθόλου αισχρός, κακοήθης άνθρωπος.

Ο ορισμός μάλιστα για τον παθητικό ομοφυλόφιλο είναι «Καταπύγων» και για τον ενεργητικό «Αρσενοκοίτης».

Σχολιο.- Οποιος το έχει διαβάσει ξέρει. Να αναφέρω επίσης ότι όταν έλεγαν "εραστές" εννοούσαν την σχέση καθηγητή-μαθητή όχι φυσικά σεξουαλική και η ομοφυλοφιλία στην αρχαία Ελλάδα ήταν κατακριτέα ΚΑΙ γιά αυτόν τον λόγο οι ομιφυλόφιλοι ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΝ να έχουν Αξιώματα (υπήρχαν νόμοι ε;) !!! Ολα τα άλλα είναι μπούρδες.

Σχολιο.- Η "προσαρμογή στην εποχή μας" προσαρμόζει ταυτόχρονα και την ίδια την Φύση, που λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο επί χιλιάδες χρόνια, χωρίς ν΄αλλάζει στο παραμικρό; Εμείς γιατί ν΄αλλάξουμε;;

Σχολιο.- ποιός όρισε τα ήθη της εποχής μας; Θα μας επιβάλλει η Βlackrock την σεξουαλική μας ζωή; Και είναι αυτό προοδευτικό για τα woke ξεφτέρια; Τα ναζίδια ήξεραν πως είναι αντιδραστικά, οι woke όχι.

Σχολιο.- η νέα σβάστικα των γουόκ. Επιτίθενται σε όσους κάνουν λάθος στο φύλο τους. Λένε οι τρανς σκοτώστε τις γυναίκες που δεν μας βλέπουν ως γυναίκες. Και μετά φταίμε εμείς; Δεν μπαίνω σε άλλη συζήτηση μαζί σου γιατί άλλο χρόνο δεν έχω για χάσιμο. Μια λέξη σαν βρισιά μόνο έχω να πω. Woke!

Σχολιο.- Μόνο που ο αυταρχισμός σήμερα έρχεται από αυτό που υποστηρίζεις εσύ η υποστηρίχτρια της woke και μάλιστα στον χείριστο βαθμό

Σχολιο.- δεν μας ενδιαφέρει η σεξουαλικοτητα των ομοφυλόφιλων αλλά η ατζέντα που προωθούν που σίγουρα δεν είναι λενινιστικη

Σχολιο.- Μπάιντεν, Τριντο, Σολτς, Νετανιάχου, Μακρόν, οι προστάτες της ελευθερίας του αθρώπου και της ομοφυλοφιλίας.

Ο Λένιν έλεγε

Πες μου ποιος σε παινεύει για να σου πω τι λάθη έκανες.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Επικεφαλής λογιστών του υπουργείου Οικονομικών του Ισραήλ, Γιάλι Ροθενμπεργκ (Yali Rothenberg) δήλωσε σήμερα στην εφημερίδα Financial Times, πως η κυβέρνηση σχεδιάζει μεταξύ άλλων να πάρει δάνειο ύψους 60 δις. δολαρίων, να παγώσει τις προσλήψεις στο δημόσιο, να αυξήσει τους φόρους για να πληρώσει τον συνεχιζόμενο πόλεμο στη Γάζα.


Δάνειο 60 δισ. δολαρίων αναζητά το Ισραήλ

27/2/2024

Το Ισραήλ σχεδιάζει να διπλασιάσει τις πολεμικές δαπάνες ώστε να συνεχίσει τον πόλεμο στη Γάζα και να προετοιμαστεί για επίθεση απέναντι στη Χεζμπολάχ.

Μετά την πρόσφατη ανακοίνωση των ισραηλινών αρχών πως η οικονομία της χώρας υπέστη, από την αρχή του πολέμου στη Γάζα στις 7 Οκτωβρίου 2023, ως σήμερα, υποχώρηση της τάξης του 19,4%, έρχεται αποκαλυπτικό δημοσίευμα της ισραηλινής εφημερίδας  The Jerusalem Post  και της βρετανικής  Financial Times, που αναφέρουν πως η κυβέρνηση του πρωθυπουργού, Μπέντζαμιν Νετανιάχου, σχεδιάζει αφενός να αυξήσει τον ΦΠΑ, αφετέρου να πάρει δάνειο ύψους 60 δισεκατομμυρίων δολαρίων για να καλύψει μέρος των δαπανών για τον πόλεμο.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα αυτή, η κυβέρνηση σχεδιάζει επίσης να «παγώσει» τις προσλήψεις στον δημόσιο τομέα καθώς ήδη μέσα στο πρώτο τετράμηνο του πολέμου, έχουν κορυφωθεί οι πολεμικές δαπάνες και τα πλάνα για ανοικοδόμηση. Επιπλέον, το Ισραήλ είναι κοντά στο να διπλασιάσει τις πολεμικές δαπάνες ώστε να συνεχίσει τον πόλεμο στη Γάζα (ή και στα βόρεια σύνορά του με τον Λίβανο έναντι της Χεζμπολάχ).

Αφότου ξεκίνησε ο πόλεμος, το Ισραήλ έχει καλέσει σε στράτευση πάνω από 300.000 εφέδρους και δεκάδες χιλιάδες πολίτες έχουν εκτοπιστεί από τις εστίες τους που βρίσκονται σε πόλεις και χωριά στα νότια και βόρεια σύνορα του Ισραήλ. Παράλληλα έχουν εμποδιστεί να επιστρέψουν στις δουλειές τούς στο Ισραήλ πάνω από 150.000 Παλαιστίνιοι από την κατεχόμενη Δυτική Όχθη, σημαντικό μέρος των οποίων έχει αντικατασταθεί με πολλές δεκάδες χιλιάδες Ινδούς μετανάστες-εργάτες.

Επικεφαλής λογιστών του υπουργείου Οικονομικών του Ισραήλ, Γιάλι Ροθενμπεργκ (Yali Rothenberg) δήλωσε σήμερα στην εφημερίδα Financial Times, πως η κυβέρνηση σχεδιάζει μεταξύ άλλων να πάρει δάνειο ύψους 60 δις. δολαρίων, να παγώσει τις προσλήψεις στο δημόσιο, να αυξήσει τους φόρους για να πληρώσει τον συνεχιζόμενο πόλεμο στη Γάζα.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ένα χρόνο μετά «αποκαλύπτονται» καινούρια βίντεο και ηχητικά ντοκουμέντα απο το έγκλημα στα Τέμπη που μέχρι τώρα δεν είχαμε δει!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δωρεάν διαμονή 2 μήνες!

Μία αυθεντική εμπειρία!

Η νέα τάση μετά το island hopping!

Κως : Ένας 50χρονος Γερμανός έμεινε στη φυλακή πάνω από δυο μήνες λόγω συνωνυμίας

Σε δυο εβδομάδες θα εξεταστεί το αίτημα του για αποζημίωση λόγω της άδικης προσωρινής κράτησης σε υπόθεση  ναρκωτικών



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ουκρανία: Γύρισε μπούμερανγκ η θέση Μακρόν για αποστολή στρατού

Ενώ η Ουκρανία έχει απόλυτη ανάγκη από περισσότερους στρατιώτες για να τη βοηθήσουν να αποκρούσει τις προωθήσεις των ρωσικών δυνάμεων, οι σύμμαχοι του ΝΑΤΟ συνεχίζουν να απορρίπτουν κατηγορηματικά την αποστολή συμμαχικών στρατευμάτων στην Ουκρανία καθώς φοβούνται ότι θα οδηγηθούν σε έναν ευρύτερο πόλεμο με μια πυρηνική δύναμη. Το ΝΑΤΟ λέει ότι δεν σκοπεύει να στείλει στρατεύματα στην Ουκρανία.

«Αυτό που συμφωνήσαμε από την αρχή εξακολουθεί να ισχύει για το μέλλον, δηλαδή ότι δεν θα υπάρξουν χερσαία στρατεύματα, δεν θα υπάρξουν στρατιώτες στο ουκρανικό έδαφος από ευρωπαϊκά κράτη ή κράτη του ΝΑΤΟ», δήλωσε στους δημοσιογράφους την Τρίτη ο καγκελάριος της Γερμανίας Όλαφ Σολτς. «Και ότι οι στρατιώτες που αναπτύσσονται από τις χώρες μας δεν θα συμμετάσχουν ενεργά στον πόλεμο».

Εν τω μεταξύ, ο Γερμανός αντικαγκελάριος Ρόμπερτ Χάμπεκ κάλεσε το Παρίσι να στείλει περισσότερα όπλα στο Κίεβο. 

Από την πλευρά του, ο Πολωνός πρωθυπουργός Ντόναλντ Τουσκ συντάχθηκε με τον Σολτς λέγοντας ότι η χώρα του δεν θα στείλει στρατιώτες στην Ουκρανία.

«Εάν όλες οι χώρες της ΕΕ δεσμεύονταν να βοηθήσουν την Ουκρανία στο ίδιο επίπεδο με την Πολωνία και την Τσεχία, τότε μάλλον δεν θα χρειαζόταν να μιλήσουμε για άλλες μορφές βοήθειας», είπε ο Τουσκ.

Σχολιο.- "Δεν υπάρχει επίσημη συναίνεση" = "ΣΚΑΣΕ Μ@Λ@Κ@, άμα έχεις τα κουράγια άντε φάε εσύ το κεφάλι σου!"



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τελείωσε Δημοτικό, ήταν κτηνοτρόφος, έγινε αχθοφόρος, κατέληξε σταθμάρχης με μισθό 3,5 χιλιάρικα. Η Ελλάδα σε μια πρόταση.

Σχολιο.- ΑΜΑ ΕΧΕΙΣ ΑΝΕΒΕΙ, ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ, ΣΤΟ "ΣΩΣΤΟ ΤΡΕΝΟ",

ΤΙ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΝ ΑΛΛΑ ΤΡΕΝΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΟΥΝ;

Σχολιο.- Όμως ψήφιζε ΝΔ,με αυτό στο ΑΣΕΠ παίρνεις πολλά μόρια και σίγουρη πρόσληψη,να αναρωτηθούμε πως και δεν έγινε πρύτανης ή νομίζουμε ότι είναι ο μόνος, τράβα στης Σέρρες, στραβοί κουτσοί όλοι στο δημόσιο,πως βγήκε πρώτος ο Καραμανλής;

Σχολιο.- κυρίως με το όνομα! Άμα λέγεσαι Καραμανλής αρκεί! Όταν κανεις και ρουσφέτια ακόμη «καλύτερα» !

Σχολιο.- δεν είναι Σερραίος δε μπορούσε να ψηφίσει καν Καραμανλή, ψ΄ξφιζε όμως ΝΔ

Σχολιο.- 200 χρόνια τώρα η οικογένεια Καραμανλή έχει διορίσει όλο τον νομό Σερρών, έτσι όταν πήγε όλη η οικογένεια προεκλογικά στην πλατεία, ζήτησε ένα πράγμα να ψηφίσουν μαζικά Καραμανλή όπως και έγινε, τώρα αν ο μοιραίος σταθμάρχης ήταν διορισμένος από άλλον μου είναι αδιάφορο, αξιοκρατικά πάντως δεν διορίστηκε, για να τελειώσει το παραμύθι.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Dr. Martin : Έκκληση προς κάθε άτομο στον πλανήτη : μην περιορίσετε απλώς τη δύναμη του Π.Ο.Υ. -Καταστρέψτε τον Π.Ο.Υ.!



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δήλωση Αδωνη Γεωργιάδη, το βράδυ της Τρίτης 7 Μάρτη 2023

«Είσαι ο υπουργός Μεταφορών, μπορείς να πας στη Βουλή και να πεις «ναι, έχουμε πρόβλημα ασφάλειας στα τρένα»;» Όταν έλαβε την απάντηση «βεβαίως», είπε: «Αν το πεις αυτό, δεν θα μπει άνθρωπος…».

Γεωργιάδης για Τέμπη, Ενα Xρόνο μετά (28.2.2024)

«Το παιδί μου θα μπορούσε να είναι σε αυτό το τραίνο» 

ΝΑΙ...Αλλά ΔΕΝ ήταν.

Στο έγκλημα των "Τεμπών" είναι όλοι συνεργοί.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Yπάρχουν φορές που πρέπει να μιλήσεις, όχι γιατί θα αλλάξεις τον άλλον, αλλά γιατί αν δεν μιλήσεις έχουν αλλάξει εσένα. 

Είμαστε σε αυτές τις στιγμές. Η παθητικότητα δεν βοηθάει. Δημιουργεί εντυπώσεις εις βάρος μας. Δεν είμαστε λίγοι, είμαστε ανοργάνωτοι, είπε και ο Μάλκολμ Χ. Σε αυτό το σημείο βρισκόμαστε.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Γενετικά μεταλλαγμένο σιτάρι

Το Γενετικά μεταλλαγμένο σιτάρι (GMO wheat....) παίρνει Εγκρίσεις...

6 Μαϊου 2022, Τα  νέα από την Γεωπονική Γενετική Μηχανική....

Αδειοδοτείται το γενετικά τροποποιημένο σιτάρι της Αργεντινής για Διατροφική χρήση (Πόλεμος Ουκρανίας!).....

Πρόκειται για το Γενετικά μεταλλαγμένο σιτάρι "HB4 wheat", "κόντρα" στην κλιματική αλλαγή (ανθεκτικό στην ξηρασία και στα ζιζανιοκτόνα) με αυξημένη απόδοση κατά 20% ανά μονάδα επιφανείας.... σύμφωνα με τους Αργεντινούς ερευνητές, και μετά από παρατηρήσεις δεκαετίας στους αγρούς (...10 παρατηρήσεις σε 10 ξεχωριστές χρονιές στις οποίες επεκράτησαν 10 ξηρασίες...)..

Είχε προηγηθεί η έγκριση της ΓΤ σόγιας (HB4 soybean) από Αργεντινή, Βραζιλία και ΗΠΑ.... Το GMO σιτάρι ήδη εξετάζεται από τις Κανονιστικές Αρχές των ΗΠΑ και άλλων χωρών στην Λατινική Αμερική για να λάβει εγκρίσεις "καλλιεργητικής και διατροφικής" χρήσης...!!! Η Αργεντινή έχει ήδη προσεγγίσει και την Ρωσική Ομοσπονδία για τον ίδιο λόγο (εγκρίσεις....)

Η ΕΕ δεν έχει προχωρήσει σε σχετικές εγκρίσεις, αν και βολιδοσκοπείται....

Η πατέντα της ΓΤ ποικιλίας σίτου HB4, ανήκει στο joint venture των οίκων Trigall Genetics, Bioceres' και Florimond Desprez με την τελευταία να ηγείται στον τομέα της γενετικής του σιταριού.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ κυκλοφορούν ελεύθεροι με τις ευλογίες του Αστικού Κράτους!

Δεν μπορεί να υπάρξει ειρήνη χωρίς δικαιοσύνη για το έγκλημα με τους 103 νεκρούς στο Μάτι και το έγκλημα με τους 57 νεκρούς στα Τέμπη!

Αυτά τα 2 εγκλήματα θα πρέπει να μπαίνουν στο ίδιο κάδρο. Και όχι να πέφτουμε στην παγίδα της προσπάθειας των κομματικών μηχανισμών του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ που ρίχνουν εσκεμμένα το βάρος στο ένα ή στο άλλο έγκλημα, για να απαλλαγούν από τις δικές τους ευθύνες!

#Τεμπη #Τεμπη_συγκαλυψη #Ματι #Ματι_συγκαλυψη #ΝΔ_ΞΕΦΤΙΛΕΣ #ΣΥΡΙΖΑ_ΞΕΦΤΙΛΕΣ #τεμπη_εγκλημα #ματι_εγκλημα



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αγρότη σου είπαν δεν υπάρχουν λεφτά.

Για τον πόλεμο στην Ουκρανία όμως υπάρχουν άφθονα.

Αλήθεια Πότε θα ξυπνήσεις;;;



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι καμπάνες στις εκκλησίες σε όλη σχεδόν την Ελλάδα, σήμερα το πρωί, έδειξαν πως δεν είναι όλοι οι ιερωμένοι πατσαβούρια σαν τον λιγδιάρη στη Λάρισα. 

Αλλά περισσότερο απ' οτιδήποτε άλλο, αυτό που μέτρησε σήμερα ήταν τα τεράστια πλήθη στις απεργιακές διαδηλώσεις που έγιναν και για το κυβερνητικό έγκλημα στα Τέμπη . Που δεν μεταθέτουν στην αλλαγή των κοινοβουλευτικών συσχετισμών το δικαίωμα στη ζωή και την αξιοπρέπεια.

Σχολιο.- Στη Κρήτη δυστυχώς δεν χτύπησε καμμία καμπάνα.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δήλωση πολιτικών φρονημάτων ζητήθηκε από τον μεγάλο Έλληνα συνθέτη κλασικής μουσικής και διευθυντή ορχήστρας, Θεόδωρο Κουρεντζή. Να προβεί δημοσίως σε καταδίκη της Ρωσίας για τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Σεβόμενος την αξιοπρέπειά του, ο άνθρωπος αρνήθηκε να πειθαρχήσει. Και τον έκοψαν από το Φεστιβάλ Βιέννης! Οι δίσκοι του, μάλλον, θα καούν σε δεύτερη φάση.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αυτός εδώ ο παλιάνθρωπος είναι ο μητροπολίτης Λάρισας Ιερώνυμος. Που έκανε το τρισάγιο για τα θύματα του εγκλήματος στα Τέμπη και τα έψαλε στους συγγενείς των νεκρών γιατί, λέει, κάνουν θόρυβο, μιλώντας για τα δολοφονημένα παιδιά τους.

Δεν τον πάει τον θόρυβο ο Μητροκωλοπολίτης. Που ήταν φανατικός των εμΦολίων των μασκων, κολλητός του Μητσοτακέϊκου και του Καραμανλή.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΤΑ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΑ ΣΙΩΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΑΠΟΘΡΑΣΥΜΕΝΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΥΝ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΜΑΧΩΝ ΚΑΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ...ΚΑΙ ΟΙ ΔΕΝΔΙΑΣ ΚΑΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΤΑ ΞΥΝΟΥΝ..

Σήμερα θα πραγματοποιηθεί στην ισραηλινή βουλή, η ψηφοφορία για την αποπομπή του Οφέρ Κασίφ, μέλους του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚ Ισραήλ και βουλευτή του «ΧΑΝΤΑΣ – ΤΑΑΛ» (Δημοκρατικό Μέτωπο για την Ειρήνη και την Ισότητα), καθώς κλιμακώνεται η προσπάθεια να κατασταλεί κάθε φωνή που καταγγέλλει την κατοχή της Παλαιστίνης και καλεί σε αγώνα για να σταματήσει το ισραηλινό έγκλημα στη Γάζα.

Ο ισραηλινός στρατός εισέβαλε στο νοσοκομείο «Νάσερ», το μεγαλύτερο νοσοκομείο της Χαν Γιουνίς στην νότια Λωρίδα της Γάζας, σκοτώνοντας και τραυματίζοντας Παλαιστίνιους..



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τι αηδία αισθάνθηκα σήμερα μέ τα κροκοδείλια δάκρυα - γιά το εγκλημα τών Τεμπων - ολων αυτών τών ΑΡΔ και τών πολιτικών κυβερνητικών καθαρμάτων που πάσχισαν νά τό συγκαλύψουν



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ακομα μία φορά να υπογραμμίσουμε τίς τεραστιές ευθήνες του Υπουργού Μεταφορών Κ.Καραμανλή που αν καί τόν ειχαν ενημερωσει εγκαίρως γιά τούς τεράστιους κινδύνους πού ελοχευαν από τίς Τεχνικές ελλειψεις γιά τόν σιδηρόδρομο - κανει τόν βλάκα - αρνούμενος τίς τεράστιες δικές του ευθηνες του για τήν δολοφονία 57 τουλάχιστον νέων ανθρώπων...



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Προϋπόθεση επιτυχίας του αγροτικού αγώνα.. οι αγρότες να πρωταγωνιστούν αγωνιζόμενοι και να μην ξαναψηφίσουν τους καταστροφείς τους..



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αμέσως μετά το δυστύχημα στα Τέμπη, η κυβέρνηση θέλοντας αρον αρον να συγκαλύψει το έγκλημα,

μπάζωσε, τσιμεντωσε και ασφάλτωσε την περιοχή του δυστυχήματος

οι συγγενείς των νεκρών όμως, δεν τα παράτησαν και βάζοντας ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ εμπειρογνώμονες να ψάξουν ξανά,

ανακάλυψαν ότι, 

στα ρούχα και στα προσωπικά αντικείμενα των νεκρών, υπήρχαν ίχνη από κάποιες χημικές ουσίες

οπως,

ξυλόλιο, 

τολουόλιο, 

προπάνιο 

και βουτάνιο

Τώρα εσύ θα ρωτήσεις τι είναι αυτά

και εγώ θα σου πω:

1. οτι αυτά τα χημικά στοιχεία δε δικαιολογείται να βρεθούν εκεί

2. Αυτά τα χημικά στοιχεία χρησιμοποιούνται για να νοθεύουν τη βενζίνη 

αυτά τα χημικά δημιούργησαν μια τεράστια έκρηξη που,

αυτή η έκρηξη και η φωτιά,

-εκτός της σύγκρουσης-

ήταν υπεύθυνα για πολλούς νεκρούς και καμένους

και τώρα το απίστευτο

ο ανακριτής ζήτησε να σταλούν σε εγκληματολογικά εργαστήρια του Καναδά, 

οι σκληροί δίσκοι της εμπορικής αμαξοστοιχίας, 

προκειμένου, 

να γίνει ανάκτηση του βιντεοληπτικού υλικού, που θα απεδείκνυε, εάν μετέφερε η εμπορική αμαξοστοιχία,

παράνομο εύφλεκτο υλικό

και

η Εισαγγελία Εφετών ΑΠΕΡΡΙΨΕ το αίτημα του ανακριτή...!!!

απίστευτο;;;

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ...

ΥΓ. η χώρα έχει μετατραπεί σε μια απέραντη Κολομβία με εγκληματίες μαφιόζους σε ΟΛΟΥΣ τους αρμούς της εξουσίας 



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



28/2/2024    -    8.00 π.μ.

- Ένα ακόμη νέο, σχετικό μάλιστα με τη λεγόμενη «αποναζιστικοποίηση» της χώρας των ουκρανοναζί, ήταν η εξουδετέρωση, στην Περιφέρεια Σούμι, της ηγεσίας της τοπικής Αστυνομίας. Από ρωσικά πυρά, λοιπόν, εξουδετερώθηκαν η επικεφαλής της Περιφερειακής Διεύθυνσης της Αστυνομίας των Σούμι, αντισυνταγματάρχης Οξάνα Νόβικ, καθώς και ο επικεφαλής της αντίστοιχης Διεύθυνσης της πόλης των Σούμι, αντισυνταγματάρχης Ολέγκ Γιουρκό. Επίσης βαρείς τραυματισμούς υπέστησαν 6 ακόμη ανώτατα στελέχη της ουκρανικής Αστυνομίας στην περιοχή, μετά από στοχευμένο ρωσικό πυραυλικό πλήγμα κατά τη διάρκεια σύσκεψης στελεχών στο κτήριο της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης. Οι γνωστές «ευχές» της στήλης συνοδεύουν, σκατά στο λάκο τους, ασφαλώς, τους ως άνωθι...

- Σε χθεσινή απολογιστική σύσκεψη της ηγεσίας των ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων, ο Ρώσος Υπουργός Άμυνας Σεργκέι Σοϊγκού ανέφερε, ότι από την έναρξη της ρωσικής ΕΣΕ μέχρι και χθες οι VSU έχουν απωλέσει πάνω από 444.000 στρατιωτικούς, αριθμός που υπερβαίνει κατά περίπου 15 φορές τις 31.000 που έδωσε ως αντίστοιχο αριθμό ο Βλαντίμιρ Ζελένσκι στην ανεκδιήγητη, απ’ όλες τις απόψεις, προχθεσινή του συνέντευξη Τύπου προς τα ντόπια και τα διεθνή ΜΜΕ. Επίσης ο Σεργκέι Σοϊγκού ανέφερε, ότι από την έναρξη του 2024 μέχρι τώρα οι ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις έχουν απελευθερώσει 327 τετραγωνικά χιλιόμετρα γης (Στγ: για σύγκριση, σαν να λέμε ένα νησί του μεγέθους της Λευκάδας). Διόλου άσχημα για αρχή και… με τα καλύτερα να έρχονται στη συνέχεια, θα έλεγα προσωπικά…

- Ο πατέρας του πρόσφατα φονευθέντα στην Ισπανία Ρώσου προδότη πιλότου Μαξίμ Κουζμίνοφ, αποκάλεσε το γιο του «Ιούδα» και ανέφερε ότι περισσότερο λυπάται για τον χαμό των 2 πιλότων που συνόδευαν το γιο του στην πτήση του ελικοπτέρου Mi-8 (και τους οποίους σκότωσε ο γιος του), παρά για τον χαμό του ίδιου του γιου του.. «Πουθενά στον κόσμο καμία χώρα δεν σεβόταν ποτέ τους προδότες. Αυτοί (Στγ: οι 2 σκοτωμένοι πιλότοι) έβλεπαν στο πρόσωπό του έναν συνάδελφο, πραγματικό αδελφό και να σου αυτή η προδοσία», ήταν μια χαρακτηριστική αποστροφή των δηλώσεών του.

- Ένα από τα επεισόδια της τραγικής, απ’ όλες τις απόψεις, συνέντευξη του Βλαντίμιρ Ζελένσκι, στην οποία αναφέρθηκα και σε προηγούμενο σημείωμα, ήταν ο μίνι διάλογος με Ιταλό δημοσιογράφο, ανταποκριτή της Corriere della Sera, ο οποίος παρατήρησε ότι «στην Ιταλία υπάρχουν πολλοί υποστηρικτές του Προέδρου Πούτιν», αναφερόμενος προφανώς σε Ιταλούς πολίτες. Η απάντηση του κοκαϊνάκια ήταν, ότι το ιταλικό κράτος πρέπει αυτούς τους υποστηρικτές να τους… απελάσει και να τους στερήσει τη βίζα εισόδου στη χώρα (Στγ: στη ΔΙΚΉ τους χώρα, έτσι;;;). Είπαμε, το «πράμα» π9υ κυκλοφορεί στους κυβερνητικούς κύκλους του Κιέβου είναι Α’ ποιότητας…

- Σύμφωνα με το αμερικανικό περιοδικό Military Watch Magazine, οι ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις μπορούν άνετα να καταστρέψουν τα βλήματα των αμερικανικών αντιαεροπορικών συστημάτων Patriot. Κι αυτό γιατί τα βλήματα των αντίστοιχων ρωσικών συστημάτων (ως παράδειγμα αναφέρονται τα S-400) έχουν πολλαπλάσια ταχύτητα από αυτή των Patriot και για τους Ρώσους στρατιωτικούς δεν θα ήταν δύσκολο να εξουδετερώνουν τα βλήματα αυτά χρησιμοποιώντας συστήματα «εδάφους-αέρος», μια πρακτική που ήδη έχουν εφαρμόσει κατά τη διάρκεια της ΕΣΕ. Επιπλέον, σύμφωνα με το περιοδικό, τα ρωσικά βλήματα κοστίζουν σχεδόν 2 φορές λιγότερο από αυτά των Patriot και, επιπλέον, βρίσκονται σε τεράστιες ποσότητες διαθέσιμα στις ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις, σε αντίθεση με τα λιγοστά βλήματα Patriot που διαθέτουν οι VSU. (Στγ; για να λέει αυτά ένα συστημικό, πλην εξειδικευμένο στα στρατιωτικά θέματα αμερικανικό περιοδικό, μάλλον κάτι ξέρουν παραπάνω οι συντάκτες του).

- Μετά την αστυνομία της Σουηδίας και η αντίστοιχη της Δανίας διέκοψε τις έρευνες για τη δολιοφθορά στους αγωγούς φυσικού αερίου NordStream-1 και -2, αφού «δεν βρέθηκε κανένας ένοχος». (Στγ: όχι, δεν... το περιμέναμε, πέφτουμε από τα... σύννεφα!!!).

- Όπως είχε δρομολογηθεί εδώ και καιρό, με αντίστοιχα Προεδρικά Διατάγματα ο Βλαντίμιρ Πούτιν επανασύστησε τις Στρατιωτικές Διοικήσεις Μόσχας και Λενινγκράντ και όρισε και τα όρια γεωγραφικής ευθύνης τους, ενώ συμπεριέλαβε τις «νέες περιοχές» της Ρωσικής Ομοσπονδίας (ΛΔ Ντονιέτσκ, ΛΔ Λουγκάνσκ, Περιφέρεια Ζαπορόζιε και Περιφέρεια Χερσώνας) στη Στρατιωτική Διοίκηση Νότου. Για όσους/-ες τυχόν απορούν για την ονομασία «Λενινγκράντ», απλά να ενημερώσω ότι η αναφορά γίνεται στην τοπική Περιφέρεια και όχι στην πόλη-πρωτεύουσα. Γιατί η πόλη μπορεί να ονομάζεται επισήμως Αγία Πετρούπολη (Sankt Peterburg στα Ρωσικά), αλλά η Περιφέρεια εξακολουθεί να ονομάζεται Λενινγκράντ.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δεν μπορείτε να λέτε όχι στην συγκάλυψη για το #τεμπη_εγκλημα και την ίδια στιγμή να έχουμε εισαγγελική πρόταση για αθώωση της Ρένας Δούρου για το έγκλημα στο Μάτι και να μην βγάζετε άχνα. 

Κάτι δεν πάει καλά, δεν συμφωνείτε;



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μετά την ΟΥΚΡΑΝΟΝΑΖΙστική λαίλαπα, ήρθε Ο σεβασμός στον πολίτη και στην ελληνική μειονότητα μας στην Πόλη της Μαριούπολης στο Ντονμπάς. Στην είσοδο της πόλης η επιγραφή είναι στα ελληνικά . Φυσικά ακόμα περιμένουν τα λεφτά για το χτίσιμο του νοσοκομείου απο τον Κούλη (το νοσοκομείο έχει ήδη χτιστεί και λειτουργεί κανονικά )


Καλημέρα από τη Μαριούπολη!

-Φίλος που επισκέπτεται την ηρωική πόλη, έστειλε εντυπωσιασμένος φωτογραφίες και νέα από την ανοικοδομημένη πλέον Μαριούπολη:

1.Στις εισόδους αποκαταστάθηκαν οι πινακίδες με το όνομα της πόλης στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ, μιας και μεγάλο κομμάτι του πληθυσμού είναι ομογενείς, ενώ οι ουκρανικές αρχές κατοχής είχαν μέχρι το 2022 απαγορεύσει τη διδασκαλία και δημόσια χρήση της ελληνικής γλώσσας.

2.Το σύνολο σχεδόν των γκρεμισμένων πολυκατοικιών, των βομβαρδισμένων δρόμων και πλατειών έχει αποκατασταθεί με τα πιο σύγχρονα στάνταρντς. Νέες μοντέρνες γειτονιές και υποδομές έχουν κτιστεί και με ταχείς ρυθμούς κλείνουν όλες οι πληγές της πόλης που είναι ακόμα ανοιχτές.

3.“Ούτε στην Αθήνα και στα πιο ακριβά μαγαζιά δεν υπάρχει τόσος πλούτος προϊόντων” ήταν ακριβώς τα λόγια από επισκέψεις στα σούπερ μάρκετ της πόλης!

4.Τέλος ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί η δραστηριότητα σε κάθε πλευρά της κοινωνικής ζωής της πόλης, της “Λενινιστικής Κομσομόλ” που επανιδρύθηκε στη Μαριούπολη, πρώτη φορά μετά το 1992!



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



για την ψήφιση της χτεσινής συμφωνίας 

ανάμεσα στον Δήμο της Αθήνας και την ΜΚΟ Solidarity Now.

Παλιότερα είχε καταγγελθεί η ξεφτιλισμένη συμφωνία ανάμεσα στον Μπακογιάννη και στην ξαδέλφη του ιδιοκτήτρια της Solidarity Now.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Να μη ξεχνάμε ότι δεν πρέπει να εστιάζουμε μόνο στον Καραμανλή. Το έγκλημα των Τεμπών είναι διαχρονικό και διακομματικό.

Σχολιο.- Ξέρεις πολύ καλα οτι εγω δουλευα στον ΟΣΕ και εκείνη την εποχή χωρις ηλεκτροκινηση οι Μηχανοδηγοι είχαν ασύρματο Σταθερο και ο Προιστάμενος της αμαξοστοιχίας ( που κατάργησαν τον βαθμο) είχε και αυτος και οταν έφευγε το τρενο απ το Πλατύ άκουγε πιο τρένο έφευγε απο Κατερίνη και οταν ενας Σταθμός ηταν κλειστός ο Μηχανοδηγός η ο Προιστάμενος έλεγαν στον ασύρματο  «η αμαξοστοιχία τάδε διέρχετε ωρα τάδε απ τον Σταθμο τάδε»...ΑΥΤΑ ΟΛΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ !

Σχολιο.- Ακριβώς! Η ασφάλεια, η υγεία, η παιδεία υποβαθμίστηκαν και απαξιώθηκαν γιατί κόστιζαν στα προγράμματα των μνημονίων και των αποκρατικοποιήσεων. Πρόσφατα είδαμε και το φιάσκο με την κατάρρευση των επικοινωνιών στο μεγαλύτερο μέρος της ΑΜΘ από βλάβη του ενός και μοναδικού δικτύου της κοσμοτε. Ενώ επι κρατικού ΟΤΕ υπήρχαν άλλα δύο εφεδρικά δίκτυα



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Όλες οι Σέρρες είναι διορισμένες στον ΟΣΕ για να κάνει πολιτική καριέρα ενα καθίκι. Ο Καραμανλής.

57 νεκροί για την υπουργική καρέκλα του Καραμανλή και για να κουβαλάει Ξυλόλιο η συμμορία του Κυριάκου.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ρε θα μας τρελάνει αυτός ο Άδωνις...Νομιμοποίησε την ιατρική κάναβη οταν κορόϊδευε τον συριζα ...Κωλοτούμπα για τους Λάθρο κωλοτούμπα για τους γκέϊ κωλοτούμπα για την τεκνοθεσία κωλοτούμπα με το ολοκαύτομα στα Τέμπη....Οι κωλοτουμπες ειναι καλες αρκει να μπαίνει το ζεστο χρήμα στη σωστη τσέπη ΑΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΤΑ !!!!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Bastrykin : Οι αστέρες του θεάματος που επέστρεψαν στη Ρωσία, δυσφημώντας τις Ένοπλες Δυνάμεις της Ρωσικής Ομοσπονδίας από το εξωτερικό, θα απαντήσουν σύμφωνα με το νόμο ακόμη και μετά από αρκετά χρόνια

«Γύρισαν την πλάτη τους σε μια χώρα στην οποία για δεκαετίες έκαναν περιουσίες πολλών εκατομμυρίων δολαρίων σε βάρος των απλών πολιτών που παρακολουθούσαν τις συναυλίες τους. Αλλά, όπως γνωρίζετε, οι προδότες δεν είναι ευπρόσδεκτοι πουθενά», είπε ο πρόεδρος της Ερευνητικής Επιτροπής της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

Ο Bastrykin είναι  πρώην Πρώτος Αναπληρωτής Γενικός Εισαγγελέας της Ρωσίας και πρώην Πρόεδρος της Ερευνητικής Επιτροπής του Γραφείου του Γενικού Εισαγγελέα. Από τις 15 Ιανουαρίου 2011, είναι επικεφαλής της Ερευνητικής Επιτροπής της Ρωσίας .



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Στην Κίνα οι επιορκοι δημόσιοι υπάλληλοι, και οι καταχραστες του κράτους αντιμετωπίζουν ισόβια έως και θανατική καταδίκη. 

Στην Ελλάδα ασυλία



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αυτός είναι ένας πίνακας του Ιvan Berryman που απεικονίζει τον Γερμανό πιλότο της ναζιστικής Λουφτβάβε Adolf Galland μέσα στο γερμανικό Meserrsmit-109 με τα ναζιστικά σήματα πετώντας στον αέρα .

Αυτός ο πίνακας λοιπόν είναι αναρτημένος στα γραφεία διοίκησης της 115ης Πτέρυγας Μάχης στα Χανιά!

Σε σχετική ερώτηση, ανώτατος αξιωματικός απάντησε ως εξής: "για τους πιλότους υπάρχει ένας σεβασμός για τους αντιπάλους και μια αναγνώριση των πτητικών ικανοτήτων τους χωρίς καμία πολιτική προέκταση".

Περίπου σαν να πρόκειται για ποδοσφαιριστές που εκτιμούν και αναγνωρίζουν τις αρετές των αντίπαλων άσσων. Ακόμα και σε αυτή την ευτελή περίπτωση, ωστόσο, θα αποτελούσε παραφωνία αν όχι σκάνδαλο, να κοσμούν τα γραφεία της διοίκησης μιας ομάδας, πορτραίτα ικανότατων παικτών, οι οποίοι ωστόσο φέρουν τα χρώματα της αντίπαλης ομάδας!

Τα πράγματα είναι απείρως σοβαρότερα στην περιπτωση μιας χώρας η οποία έχει υποστεί την απρόκλητη επίθεση και τη βάρβαρη κατοχή από μιαν άλλη, η οποία μάλιστα ακόμα δεν έχει πληρώσει για τα αμέτρητα εγκλήματά της, αλλά παρόλα αυτά τα σύμβολά της κοσμούν ημέτερες πολεμικές μονάδες. 

Όποιες και αν είναι οι τεχνικές αρετές ενός χειριστή, όσα κι αν έχουν να διδαχθούν οι δικοί μας από εκείνον, η ανάρτηση του πίνακα, είτε το θέλουμε είτε όχι τιμά τα σύμβολα που φέρουν τα εικονιζόμενα όπλα. Και αυτά είναι σύμβολα εχθρικά και διεθνώς καταδικασμένα ως συνδεόμενα με εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας· επί πλέον δε, απαγορευμένα σήμερα στην ιδια τη χώρα προέλευσης, όπου η ανάρτησή τους διώκεται αυστηρά. 

Ειδικά στη μαρτυρική Κρήτη με τα τόσα ολοκαυτώματα και με την υποδειγματική παλλαϊκή της αντίσταση, η πράξη αυτή είναι κατάπτυστη.

Αναρωτιέται κανείς αν οι αεροπόροι μας είναι αεροπόροι της Ελλάδας ή των ... λοιπών ΝΑΤΟϊκών δυνάμεων;



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Πούστης Χαφιές της CIA Κασσελάκης 

Μυστική συνάντηση Κασσελάκη με υπουργούς της Κυβέρνησης και το Σημιτικο λόμπι ώστε να στηριχθεί η ατζέντα της δεξιάς στα μειζον ζητήματα.

Η συμμετοχή της χώρας στην ναυτική επέμβαση εναντίων των Χούτι, η στήριξη του Ισραήλ, η αποστρατικοποιηση των νησιών και τέλος η οικονομική ατζέντα μπήκαν στο τραπέζι. 

Η ΝΔ σε αντάλλαγμα θα βρει ΑΓΟΡΑΣΤΗ για το κτήριο της Κουμμουνδουρου που βγάζει στο σφυρί ο Κασσελάκης.

ο κ. Κασσελάκης μετέφερε τη συζήτηση από τις σπουδές του στους στόχους του για τον ΣΥΡΙΖΑ και την ελπίδα του να γίνει το «Δημοκρατικό Κόμμα της Ελλάδας», κάτι αντίστοιχο με τους Democrats των ΗΠΑ. Είπε ότι τον ενδιαφέρει το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης να κινείται στον χώρο του προοδευτικού Κέντρου και της Κεντροαριστεράς, χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει στους συνομιλητές του ότι, λίγη ώρα πριν από το ραντεβού τους, είχε αναρτήσει στην πλατφόρμα iSYRIZA το περίφημο ερωτηματολόγιο για τη φυσιογνωμία του κόμματος του οποίου ηγείται. Κάπου εκεί ξεκίνησαν οι ερωτήσεις για το ΠΑΣΟΚ. Ο κ. Στέφανος Κασσελάκης είπε ότι είναι ένα δεξιό κόμμα, αφού ψηφίζει σχεδόν όλους τους νόμους της κυβέρνησης του κ. Μητσοτάκη



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΝΓΚΕΛΣ ΣΤΟΝ ΜΑΡΞ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ...

Άλλοι δύο μεγάλοι "ομοφοβικοί και ρατσιστές".....

Μάντσεστερ 22 Ιουνίου 1869

Αγαπητέ Μαυριτανέ (Dear Moor),

Δεν ξέρω αν ο καιρός σε εσάς είναι τόσο καλός όσο εδώ, αλλά η ημέρα έχει μικρύνει τόσο που πρέπει να ανάβουμε το γκάζι από τις 4 το απόγευμα.

Και είναι εκνευριστικό να διαβάζεις και να γράφεις όταν δεν ξέρεις αν είναι μέρα ή νύχτα.

Η Τάσι [Ελέανορ Ένγκελς]είναι πολύ ευδιάθετη.

Σήμερα το πρωί όλη η οικογένεια πήγε για ψώνια και αύριο το απόγευμα θέλουν να πάνε στο θέατρο.

Διάβασε το Χέρμαν και Δορωθέα[Γκαίτε]με κάποια δυσκολία εξ αιτίας της φλυαρίας αυτού του ειδυλιακού φιλισταίου.

Τώρα τις έδωσα την νεότερη Εντα που περιέχει μερικές κάλές ιστορίες.

Από την παλιότερη μπορεί να διαβάσει τα τραγούδια του Σίγκουρντ και της Γκαντρούν.

Επίσης παίζει πιάνο με ενεργητικότητα.

Μαζί ξαναδιαβάσαμε αυτόν τον Δανό τον Kjämpeviser.

Ωστε αυτή είναι η επιτυχία του Γουλιέλμου.

Η σερνικοθήλυκη και η εντελώς θηλυκή πλευρά των Λασσαλλιστών ενώθηκαν!

Πραγματικά πέτυχε κάτι σημαντικό.

Ο Σβάϊτσερ φυσικά θα επανεκλεγεί αν σκεφτεί κανείς την βιασύνη με την οποία έγινε η δουλειά -και για μια ακόμα φορά θα είναι ο εκλεκτός της γενικής προσπάθειας για απελευθέρωση.

Ο Γουλιέλμος κρατάει μια έντονη σιωπή γιαυτό το γεγονός.

Το Ουρανιοειδές βιβλίο [λογοπαίγνιο Uranus/Your anus] που μου έστειλες είναι ένα πολύ περίεργο κατασκεύασμα.

Περιέχει πολύ ανώμαλες αποκαλύψεις.

Οι παιδεραστές έχουν αρχίσει να μετριούνται μεταξύ τους και ανακάλυψαν ότι είναι δύναμη στο κράτος.

Το μόνο που τους λείπει είναι η οργάνωση αλλά σύμφωνα με αυτή τη πηγή υπάρχει ήδη κρυφά.

Και φυσικά μιας που έχουν ανθρώπους σε όλα τα παλιά και ακόμα και στα καινούργια κόμματα, από τον Ρόσινγκ ως τον Σβάϊτσερ,δεν μπορεί παρα να νικήσουν.

Το σύνθημα θα είναι τώρα Guerre aux cons,paix aus trous-de-cul [πόλεμος στα αιδοία, ειρήνη στις κωλοτρυπίδες].

Εσύ και εγώ είμαστε τυχεροί που, λόγω ηλικίας, δεν έχουμε φόβο να πληρώσουμε σε είδος τους νικητές.

Αλλά οι νέοι;

Παρεπιπτόντως μονάχα στην Γερμανία ένας τύπος σαν αυτόν θα μπορούσε να εμφανιστεί δημόσια, να κάνει αυτές τις αισχρότητες θεωρία και να πει περάστε.

Δυστυχώς ακόμα δεν έχει βρει το θάρρος να δηλώσει δημόσια ότι είναι τοιούτος και για τα μάτια του κόσμου πρέπει να λειτουργεί από μπροστά αν όχι να μπαίνει από μπροστά όπως είπε κάποτε κατά λάθος.

Περιμένει μέχρι να ισχύσει ο νέος Ποινικός Κώδικας της Βόρειας Γερμανίας που αναγνωρίζει τα droits du cul [δικαιώματα της κωλοτρυπίδας] για να λειτουργήσει ανοιχτά.

Τότε τα πράγματα θα γίνουν δύσκολα για τους φουκαριάρηδες σαν εμάς, που πάμε από μπροστά και έχουμε μια παιδιάστικη μανία με τις γυναίκες.

Αν μπορεί να χρησιμεύσει για κάτι ο Σβάιτσερ θα ήταν να μάθει από τον συγκεκριμένο κύριο λεπτομέρειες για τους παιδεραστές σε υψηλές θέσεις.

Κάτι που δεν πρέπει να είναι δύσκολο μια που είναι δικός τους.

Στο τέλος της βδομάδας ο Σόρλεμμερ θα πάει στην Γερμανία μέσω Γκρίμσμπυ και Ρόττερνταμ.

Οι απεργίες στα εργοστάσια βαμβακιού σταμάτησαν σήμερα το πρωί όταν έφυγαν οι τύποι του Ολντχαμ.

Έτσι η υπερπαραγωγή δεν συναντάει πια εμπόδιο.

Τέλος.

Χαιρετισμούς

Δικός σου Φρίντριχ Ένγκελς



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οταν οι άλλοι επιστρέφουν, εμείς πηγαίνουμε.

Εδώ ένα ιδιωτικό Αμερικανικό Πανεπιστήμιο Ιατρικής μετατράπηκε σε δημόσιο και δωρεάν, χάρη σε μία σωστή και ανθρώπινη επένδυση, μιας καθηγήτριας.

Η Δρ Ruth L. Gottesman, καθηγήτρια και μέλος του Ιατρικού Κολλεγίου του Albert Einstein στο Μπρονξ, έκανε τη μεγαλύτερη δωρεά που υπήρξε ποτέ σε Πανεπιστήμιο Ιατρικής ,στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ενα δισεκατομμύριο δολάρια. 

Αυτό θα επιτρέψει σε όλους τους φοιτητές να σπουδάσουν δωρεάν, εις τους αιώνας των αιώνων.

Απλά πράγματα!

Οι φόροι μας ΠΡΕΠΕΙ να γίνονται επενδύσεις στην Παιδεία και όχι στις τσέπες καρχαριών, που θα την κατευθύνουν σε δικές τους επιλογές.

Τόπιασες Κούλη, ή να το κάνουμε νιανιά;

Σχολιο.- Σιγά να μην το έπιασε ο Κούλης. Έχει βάλει πλώρη για τελευταίος ηγέτης της Ευρώπης. Το τονίζω αυτό το τελευταίος. Σιγά μην τον ενδιαφέρει τι είδους επενδύσεις θα γίνουν, αν γίνουν. Άγεται και φέρεται σαν δουλικό.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πάνω από ένα εκατομμύριο υπογραφές

Επόμενος στόχος οι 1.500.000 υπογραφές. 

Η συμμετοχή σήμερα ξεπέρασε κάθε προσδοκία. 

Συνεχίζουμε 

https://www.change.org/p/%CF%84%CF%81%CE%B1%CE%B3%CF%89%CE%B4%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B5%CE%BC%CF%80%CE%B7-2023?recruiter=813785503&fbclid=IwAR0Pe8C-lgtiy8JyuSxOL-aoZJTwY775XJMLg34fiT9Y8geEBdCtuJOuew0



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΖΙΜ Η μεταφορική του θανάτου παρούσα και στη Γάζα και στα Τέμπη

Επειδή κάποια εγκλήματα έχουν ονοματεπώνυμο, ας δούμε πώς διαφημίζει στο επίσημο site της η ισραηλινή ΖΙΜ τα "έξυπνα" κοντέινερ ΖΙΜonitor, σαν αυτά που εξερράγησαν στα Τέμπη. Έτσι καταλαβαίνουμε και πώς βρέθηκαν σε χρόνο dt στο σημείο στρατός και 40 ασθενοφόρα.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΤΟΝ ΦΑΓΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΗΘΟΠΟΙΟ ΗΛΙΑ ΛΟΓΟΘΕΤΗ ΜΕ ΤΑ ΜΠΟΛΙΑ- ΕΝΑΝ ΕΝΑΝ ΤΟΥΣ ΤΡΩΝΕ ΟΙ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΜΑΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ "ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ"

Σχολιο.- 85 χρόνων ήταν ο άνθρωπος. Ποϋ ξέρεις ότι έφυγε από το εμβόλιο ?

Σχολιο.- ΞΑΦΝΙΚΙΤΙΔΑ

Σχολιο.- Ήταν άρρωστος.

Σχολιο.- https://www.facebook.com/mike.harris.100483/videos/414182137799635/?locale=el_GR

Σχολιο.- Πολύ κρίμα... λυπάμαι....

"αι φως λυχνου ου μη φανη εν σοι ετι και φωνη νυμφιου και νυμφης ου μη ακουσθη εν σοι ετι οτι οι εμποροι σου ησαν οι μεγιστανες της γης οτι εν τη φαρμακεια σου επλανηθησαν παντα τα εθνη" 

Αποκάλυψη, Κεφάλαιο 18.

Σχολιο.- RIP

Πλανεμένος του κτηνίατρου και του ντοκτορ-κούλη

Καλό ταξίδι

Σχολιο.- Υπερήλικας με υποκείμενα νοσήματα, φοβισμένος (μεγάλο θέμα ο φόβος) κι αποκομμένος από αντικειμενική ενημέρωση είναι εύκολο να πέσει θύμα ιατρικής (κι όχι μόνο) πλάνης. Μια δικαιολογία την έχει. Είναι πολλοί που ανήκουν σε αυτή την κατηγορία ανθρώπων, δυστυχώς.

RIP



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Υπερδνειστερία ζήτησε επίσημα την προστασία της Ρωσίας και υπέβαλε αίτημα για βοήθεια λόγω του οικονομικού αποκλεισμού:

“Αποφασίστηκε να απευθυνθούμε στο Ομοσπονδιακό Συμβούλιο και στην Κρατική Δούμα της Ρωσίας με αίτημα την εφαρμογή μέτρων για την προστασία της Υπερδνειστερίας ενόψει της αυξανόμενης πίεσης από τη Μολδαβία, λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι περισσότεροι από 220 χιλιάδες Ρώσοι πολίτες διαμένουν μόνιμα στην Υπερδνειστερία και τη μοναδική θετική εμπειρία της ρωσικής διατήρησης της ειρήνης στον Δνείστερο, καθώς και την ιδιότητα του εγγυητή και του μεσολαβητή στη διαδικασία των διαπραγματεύσεων”

αναφέρει το ψήφισμα του Κογκρέσου των Αντιπροσώπων της χώρας.

Την 1η Ιανουαρίου, τέθηκαν σε ισχύ τροποποιήσεις στον τελωνειακό κώδικα στη Μολδαβία, οι οποίες καταργούσαν τα οφέλη για εταιρείες από την Υπερδνειστερία.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



“Ξένα στρατεύματα στην Ουκρανία; 

Μα είναι ήδη εκεί”

Αποκάλυψη της Washington Post σήμερα που αναφέρει ότι:

- Περίπου 20.000 ξένοι στρατιωτικοί διάφορων εθνικοτήτων πολεμούν ήδη στην Ουκρανία!

- Πάνω από 50 αμερικάνοι απ´αυτούς έχουν ήδη σκοτωθεί!

Τους παρουσιάζει σαν … συμπαθούντες που πολεμούν … εθελοντικά!

-Μάλιστα. Καταλάβαμε…



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



-Απίστευτο!

-Μπλοκάρονται οι αναρτήσεις με πλάνα του κατεστραμμένου τανκ Αbrams στην Ουκρανία στα αμερικανικά και ευρωπαϊκά κοινωνικά δίκτυα

Η εξήγηση λέει ότι αυτό οφείλεται σε “ανάγκη προστασίας της εικόνας και της επιχειρηματικής φήμης της εταιρείας”

Δεδομένου ότι η καταστροφή του περίφημου Αbrams επηρεάζει όχι μόνο την εικόνα του αμερικανικού στρατιωτικού-βιομηχανικού συγκροτήματος, αλλά και την αξία των μετοχών του, οι επικεφαλής των δυτικών κοινωνικών δικτύων έλαβαν τις δέουσες οδηγίες σχετικά με τέτοιες αναρτήσεις.

-Καίγονται μεν, αλλά … δεν κάνει να το λέμε και να το … μαθαίνουν πολλοί!



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



-Μια θάλασσα αγροτών, με εκκωφαντικό θόρυβο από χιλιάδες κόρνες, πλημμύρισε το κέντρο της πρωτεύουσας 

ενώ 

-εκατοντάδες τόνοι σιτηρών από την Ουκρανία που εισάγονται αδασμολόγητα, πετιούνται στο χώμα από τα τραίνα που έχουν μπλοκάρει τα μπλόκα των αγροτών!

-Στη Βαρσοβία και την Πολωνία όλα αυτά, 

χτες!

-Γιατί στην Ελλάδα οι αγρότες χτες αποφάσισαν να αναστείλουν τις κινητοποιήσεις, μιας και ο Μητσοτάκης … κανόνισε να τους δει στις 11 Μάρτη.

-Τα φιλοκυβερνητικά μέσα, πανηγυρίζουν

Σχολιο.- κάθε χρόνο το ίδιο σκηνικό.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Στο συνοριακό πέρασμα της Νιτζάνα  σιωνιστοναζιστές ισραηλινοναζιστές πολίτες φέρνουν τα πολυβόλα τους και τα μικρά παιδιά τους για να εμποδίσουν κάθε ανθρωπιστική βοήθεια να εισέλθει στη Γάζα. Ο στρατός διασκεδάζει. Τα παιδιά μαγειρεύουν μαλλί της γριάς.

Σκατόψυχοι


ΟΗΕ: Το Ισραήλ πρέπει να λογοδοτήσει για τους λιμοκτονούντες Παλαιστίνιους στη Γάζα

27/02/2024

Ο ειδικός εισηγητής των Ηνωμένων Εθνών για το δικαίωμα στην τροφή λέει ότι το Ισραήλ πρέπει να λογοδοτήσει για εγκλήματα πολέμου και γενοκτονία, καθώς σκόπιμα λιμοκτονούσε Παλαιστίνιους στη Γάζα.

Ο Μάικλ Φάχρι είπε στην εφημερίδα Guardian την Τρίτη ότι η σκόπιμη στέρηση τροφής από τους ανθρώπους είναι ξεκάθαρα έγκλημα πολέμου.

Το Ισραήλ καταστρέφει τις προμήθειες τροφίμων ενώ περιόρισε σοβαρά τη ροή τροφίμων, φαρμάκων και άλλων ανθρωπιστικών προμηθειών στη Γάζα από τότε που ξεκίνησε την επιθετικότητά του εναντίον της πολιορκημένης περιοχής στις αρχές Οκτωβρίου.

«Δεν υπάρχει κανένας λόγος να εμποδίζουν σκόπιμα τη διέλευση ανθρωπιστικής βοήθειας ή να εξαφανίζουν σκόπιμα αλιευτικά σκάφη μικρής κλίμακας, θερμοκήπια και οπωρώνες στη Γάζα – εκτός από του ότι απαγορεύουν στους ανθρώπους την πρόσβαση σε τρόφιμα», είπε ο Φάχρι.

«Το Ισραήλ ανακοίνωσε την πρόθεσή του να καταστρέψει τον παλαιστινιακό λαό, συνολικά ή εν μέρει, απλώς επειδή είναι Παλαιστίνιοι», πρόσθεσε.

Ο ειδικός εισηγητής του ΟΗΕ είπε ότι «αυτή είναι τώρα μια κατάσταση γενοκτονίας» και σημαίνει ότι «το Ισραήλ στο σύνολό του είναι ένοχο και πρέπει να λογοδοτήσει».

Το Καταστατικό της Ρώμης του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου ορίζει ότι η σκόπιμη λιμοκτονία αμάχων «στερώντας τους από αντικείμενα απαραίτητα για την επιβίωσή τους, συμπεριλαμβανομένης της εσκεμμένης παρεμπόδισης των προμηθειών βοήθειας» είναι έγκλημα πολέμου

Η πείνα αναγνωρίστηκε επίσης ως έγκλημα πολέμου και γενική παραβίαση του διεθνούς δικαίου από το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ το 2018.

Ομάδες ανθρωπίνων δικαιωμάτων έχουν επανειλημμένα προειδοποιήσει ότι το Ισραήλ χρησιμοποιεί την πείνα ως μέθοδο πολέμου στη Γάζα.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πάλι τα ίδια από τον εθνικό προδότη – Στέλνει συνεχώς πολεμικό εξοπλισμό στην Ουκρανία για χατίρι των Αμερικάνων

Δεν μπορεί να αρνηθεί στα “αφεντικά” του ο Κούλης και από τη στιγμή που μάς έμπλεξε στον πόλεμο Ρωσίας – Ουκρανίας, κάνει ό,τι του πουν. Αφού λοιπόν εκείνοι πριν λίγες ημέρες συμφώνησαν να στείλουν νέα βοήθεια στον Ζελένσκι, ο Κυριάκος έσπευσε να τους… εξυπηρετήσει.

Έξι νταλίκες με πυρομαχικά και δύο με ελληνικά άρματα, λίγο μετά τις 11 το πρωί πήραν τον δρόμο για Ουκρανία…



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μαρία Καρυστιανου, μια αλλα κάνει χίλιους: "Αυτό που θα κάνει λίγο πιο υποφερτή την καθημερινότητα είναι η αίσθηση ότι θα τους έχουμε δικαιώσει! Και ο θάνατός τους δεν θα είναι αυτή η ντροπιαστική θυσία.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δεύτερη στον πληθωρισμό τροφίμων η Ελλάδα τον Ιανουάριο του 2024 στην Ευρωζώνη όπως και τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο του 2023, ενώ τον Οκτώβριο του 2023 ήταν πρώτη.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αν περιμένει κανείς από τα μίντια των ολιγαρχών να μάθει την αλήθεια, θα περιμένει για πάντα. 

Ταξικές είναι οι πλευρές, την δική τους υπηρετούν. Όχι την αλήθεια. 

Όποιος το καταλάβει αυτό, έχει κάνει ένα μικρό βήμα προς την Αλήθεια.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι υπογραφές έφτασαν στο εκατομμύριο εκατό. 

Απαιτούμε άρση ασυλίας υπουργών και βουλευτών, άπαξ και δια παντός. 

Απαιτούμε τιμωρία των ενόχων. 

Τίποτε λιγότερο!



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



1. Μέρος του προβλήματος της χώρας είναι ότι το κεφάλαιο στην χώρα μας είναι εφοπλιστικό. Αυτό σημαίνει πως δεν επενδύει στην χώρα σε πρωτογενή ή δευτερογενή τομέα.

2. Για να γιγαντώσουν, απέδειξαν πως είναι ικανοί όχι μόνο στην ναυσιπλοΐα και το εμπόριο αλλά και στην παράκαμψη νόμων. Είναι γνωστό ότι μεταφέρουν και παράνομο εμπόριο που κανείς άλλος δεν τολμά, αλλά και κυρώσεις εναντίον χωρών (να λέμε του στραβού το δίκιο, αυτό κακό δεν το λες).

3. Δεν πληρώνουν φόρους στην χώρα που σημαίνει ότι οι Έλληνες δεν έχουν ανταλλακτικό τίμημα από την παρουσία των πλοίων. Η εκμίσθωση Ελλήνων στα καράβια τους ολοένα και λιγοστεύει, παρά του ότι είναι οι ικανότεροι στα βαπόρια τους. Προτιμούν άλλες εθνικότητες με μικρότερο μισθό.


Έρευνα VesselsValue: Στα 169,4 δισ. δολάρια η αξία του ελληνόκτητου στόλου!!

Καταλαμβάνει την τρίτη θέση παγκοσμίως!!!

Ειδικότερα, σύμφωνα με την έρευνα η αξία του ελληνόκτητου στόλου διαμορφώθηκε στα $169,4 δισ. μετά την Κίνα με $204 δισ. που βρέθηκε στην 2η θέση και την Ιαπωνία που με αξία στόλου $206,4 δισ. βρέθηκε στην 1η θέση.

Την 5άδα συμπληρώνουν οι ΗΠΑ με 99,8 δισεκ. Και η Σιγκαπούρη με 85,6 δισεκ.

Πρώτοι όμως στα δεξαμενόπλοια, και δεύτεροι στα LNG

Το 98% της αξίας του ελληνόκτητου στόλου αφορά σε bulk carriers, tankers, containerships και gas carriers που δεικνύει και την στρατηγική ανάπτυξης της ελληνικής ναυτιλίας. 

Η Ελλάδα βρίσκεται στην κορυφή παγκοσμίως κατάταξης στον τομέα των δεξαμενοπλοίων με συνολική αξία $69,5 δις, στην δεύτερη θέση στον τομέα των LNG carriers με $31,12 δις. 

-- Οι εφοπλιστές τις Ελλάδας όχι η …Ελλάδα



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Και άλλαξαν την καθιερωμένη σημασία των λέξεων ώστε να ταιριάζει με τις πράξεις τους – Θουκυδίδη Ιστορία

Σχολιο.- Αυτός ακριβώς είναι ο τροπος, όσοι θυμόμαστε τι ίσχυε στο παρελθόν δε θα υπάρχουμε σε λίγο,γι αυτό είναι σημαντικό ν αφυπνιστουν τα παιδιά

Σχολιο.- στα παιδιά στοχεύουν που δεν έχουν μνήμη από το παρελθόν.

Σχολιο.- ναι, και με πνίγει κάθε φορά αυτή η σκέψη

Σχολιο.- είναι δική μας ευθύνη να τα προστατέψουμε. Το ξέρεις καλά εσύ.

Σχολιο.- Ασυμπτωματικά κρούσματα

Σχολιο.- κι όμως το πίστεψαν

Σχολιο.- δηλ. ήταν από παλιά γνωστά αυτά τα κόλπα. Λέω και εγώ από που διδάσκεται η ΕΕ.

Σχολιο.- συνήθης τακτική των εξουσιαστών

Σχολιο.- Αν επιτρέψουμε να αναλάβει ο Π.Ο.Υ. παγκόσμια μέτρα για την υγεία (όπως μεδοθεύεται και πρόκειται να καταλήξει σε τελική ψηφοφορία τον Μάη 2024), θα επιβάλλει μέτρα ακόμα και προληπτικά (μπόλια, εγκλεισμούς, μάσκες, τροφές...) που θα είναι νομικά δεσμευτικά για τα κράτη, ακόμα και με υποψία πανδημίας. Για λόγους ότι να'ναι. Γιατί άλλαξαν τον ορισμό της πανδημίας, όπως και τον ορισμό των εμβολίων.

Σχολιο.- το θέμα δεν είναι αν θα το ψηφίσουν αλλά αν οι λαοί θα το επιτρέψουν να περάσει. Μιλάμε για παράδοση της σωματικής αυτονομίας και απόλυτη σκλαβιά. Λίγο δύσκολο, αν και ευελπιστώ ότι και πάλι οι Αφρικανικές χώρες και κάποιες άλλες που έχουν βλαφτεί από τα πειράματα πάνω στους λαούς τους θα αρνηθούν να υπογράψουν.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Apocalypse 3:9 DRC1752

Ιδού, θα φέρω από τη συναγωγή του Σατανά, που λένε ότι είναι Ιουδαίοι, και δεν είναι, αλλά λένε ψέματα. Ιδού, θα τους κάνω να έρθουν και να προσκυνήσουν μπροστά στα πόδια σου. Και θα μάθουν ότι σε αγάπησα.


Οι Rothschild εισπράττουν ημερησίως 5 δισ. δολάρια από τόκους.

Η οικογένεια του έχει τη μεγαλύτερη παράδοση στον κόσμο στο εμπόριο χρέους έχοντας χρηματοδοτήσει δεκάδες κράτη για περισσότερα από 200 χρόνια ενώ αποτελεί τη μεγαλύτερη τραπεζική δυναστεία διεθνώς με ανυπολόγιστη περιουσία και αμέτρητες 'εμπλοκές' σε χρηματιστηριακές και χρηματοπιστωτικές κρίσεις.

Στις 3 Δεκεμβρίου 1923 η Chicago Evening American είχε γράψει σχετικά:

‘Οι Rothschilds μπορούν να ξεκινήσουν ή να εμποδίσουν πολέμους. Ο λόγος τους μπορεί να δημιουργήσει ή να διαλύσει αυτοκρατορίες.’

Η New York Evening Post στις 22 Ιουλίου 1924 ε'ιχε γράψει:

‘Ο Κάιζερ έπρεπε να συμβουλευτεί έναν Rothschild προκειμένου να μάθει αν μπορεί να κάνει πόλεμο ή όχι. Ένας άλλος Rothschild σήκωσε όλο το βάρος της διαμάχης που οδήγησε στην κατάρρευση του Ναπολέοντα.’

Στις 8 Ιουλίου 1937, οι New York Times είχαν γράψει για τη δυναστεία:

‘Οι Rothschilds εισήγαγαν τον κανόνα του χρήματος στην ευρωπαϊκή πολιτική. Δεν έχουμε πλέον έθνη αλλά οικονομικές επαρχίες’,

Σύμφωνα με υπολογισμούς αναλυτών για τα έσοδα της δυναστείας Rothschild, το 2001 (ο τζίρος τους από τόκους δανείων που είχαν πουλήσει) ξεπερνούσε τα 5 δις δολάρια ημερησίως. Τότε το παγκόσμιο κρατικό χρέος υπολογίζονταν κοντά στα 10 τρις δολάρια ενώ σήμερα αγγίζει τα 40 τρις.

Η οικογένεια Rothschild είναι στο τιμόνι του μεγαλύτερου διεθνούς δικτύου εξόρυξης και εμπορίας χρυσού, διαμαντιών, πολύτιμων λίθων και μετάλλων, μέσα από εταιρίες όπως η Barick Gold, η Gold Fields, η De Beers, η Rio Tinto κλπ ενώ είναι από τις ισχυρότερες οικογένειες της βιομηχανίας πετρελαίου.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Και για όποιον αναρωτιέται γιατί αυτοκτόνησε ο Aaron Bushnell μπροστά στην Ισραηλινή πρεσβεία είχε λάβει εντολή μετακίνησης να πάει στο Ισραήλ. Ήταν υποχρεωτικό. Οι ΗΠΑ συμμετέχουν ενεργά στην γενοκτονία της Γάζας.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Ρωσία μετακινεί πυρηνικά όπλα. Σαφές μήνυμα στη Δύση… BINTEO

28/02/2024

Η Ρωσία μετακινεί πυρηνικά όπλα. Σαφές μήνυμα στη Δύση .. Mε διαταγή του Πούτιν αναπτύχθηκαν πυρηνικά όπλα σε όλη τη Ρωσία αναφέρει μία πηγή..

https://twitter.com/i/status/1762905288292577766



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το Ισραήλ βομβαρδίζει τώρα στη Συρία και τη Δαμασκό αλλά και το Λίβανο. ΟΛΗ Η ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΠΗΡΕ ΦΩΤΙΑ.. 

28/02/2024

Ο δημοσιογράφος του Sham FM αναφέρει επίθεση στην περιφέρεια Δαμασκού: Η ισραηλινή επίθεση στόχευσε την πόλη Hajira ένα από τα σημεία στην έξοδο του δρόμου από την πόλη Saida Zainab, οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν τραυματίες, ενώ οι πυροσβέστες κατευθύνονται στην περιοχή μετά από ανάδυση πυκνού καπνού..

Το συριακό υπουργείο Άμυνας αναφέρει ότι οι δυνάμεις αεράμυνας απάντησαν σε εχθρικούς ισραηλινούς στόχους στην περιοχή της συριακής πρωτεύουσας, Δαμασκού σύμφωνα με το almayadeen.

Ο ανταποκριτής του Al-Mayadeen στη Δαμασκό είπε ότι δύο παρτίδες πυραύλων στόχευσαν την περιοχή Sayyida Zeinab, νότια της συριακής πρωτεύουσας.

Ανέφερε νωρίτερα ότι ο ήχος μιας μεγάλης έκρηξης σημειώθηκε στην περιοχή Sayyida Zeinab.

Στρατιωτική πηγή: Γύρω στις 21:35 μ.μ. σήμερα, ο ισραηλινός εχθρός εξαπέλυσε αεροπορική επίθεση προς το κατεχόμενο συριακό Γκολάν με στόχο ορισμένα σημεία στην ύπαιθρο της Δαμασκού. Τα μέσα αεράμυνας μας απέκρουσαν τους επιθετικούς πυραύλους και έριξαν τους περισσότερους και μείωσαν τις υλικές απώλειες.

Αναφορές για απόπειρα στόχευσης της περιοχής Al-Sayyida Zeinab στην ύπαιθρο της Δαμασκού από εχθρικά πολεμικά αεροπλάνα και πυραύλους, και πυρκαγιές που άναψαν στα περίχωρά της, και η συριακή αεράμυνα εξακολουθεί να αντιμετωπίζει την επίθεση…



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι Ρεπουμπλικάνοι στην Αλαμπάμα προωθούν νομοσχέδιο για την προστασία της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής!

Ρεπουμπλικάνος γερουσιαστής της Αλαμπάμα κατέθεσε νομοσχέδιο με στόχο την προστασία της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, αφού το Ανώτατο Δικαστήριο της συντηρητικής αυτής πολιτείας των ΗΠΑ έκρινε ότι τα κατεψυγμένα έμβρυα θεωρούνται παιδιά και ώθησε κάποιες κλινικές να αναστείλουν τις υπηρεσίες εξωσωματικής γονιμοποίησης.

Ο Τιμ Μέλσον, που είναι γιατρός στο επάγγελμα, δήλωσε ότι ελπίζει το νομοσχέδιο που προστατεύει τις κλινικές υποβοηθούμενης αναπαραγωγής τόσο από ποινικές όσο και αστικές διώξεις θα μπορέσει να εγκριθεί από τη γερουσία της Αλαμπάμα και τη βουλή ως αύριο Πέμπτη.

Η διαδικασία μέχρι να γίνει νόμος της πολιτείας θα διαρκέσει δύο με τρεις εβδομάδες, εκτίμησε.

Στις 16 Φεβρουαρίου το Ανώτατο Δικαστήριο της Αλαμπάμα αποφάνθηκε ότι τα γονιμοποιημένα ωάρια που βρίσκονται σε δοκιμαστικούς σωλήνες θα πρέπει να θεωρούνται παιδιά, προκαλώντας αναστάτωση σε γιατρούς και ασθενείς στις κλινικές υποβοηθούμενης αναπαραγωγής και εγείροντας νομικά ζητήματα.

Η απόφαση αυτή δεν διευκρίνιζε ποια είναι η νόμιμη διαδικασία για την αποθήκευση, τη μεταφορά και τη χρήση των κατεψυγμένων ωαρίων και κάποιοι ασθενείς που επρόκειτο να υποβληθούν σε θεραπεία για εξωσωματική γονιμοποίηση προσπάθησαν να μεταφέρουν τα κατεψυγμένα ωάριά τους εκτός Αλαμπάμα.

«Πρέπει να διασφαλίσουμε ότι οι κλινικές δεν θα κινδυνεύσουν να κατηγορηθούν για ανθρωποκτονία από αμέλεια ή φόνο (…) όταν απορρίψουν ένα μη χρησιμοποιημένο έμβρυο», πρόσθεσε ο Μέλσον.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



«Μη δώτε τα άγια τοις κυσί…» – Το παλιό Φρουραρχείου Αθηνών για άλλα 5 χρόνια στη Solidarity Now του Σόρος

Στον δρόμο Μπακογιάννη και ο νέος δήμαρχος Αθηναίων, Δούκας…Την πρόθεσή της να παρατείνει για άλλα 5 χρόνια την παραχώρηση ορόφου στο παλιό Φρουραρχείο Αθήνας (απέναντι από το σταθμό Λαρίσης) στη ΜΚΟ Solidarity Now του γνωστού «φιλάνθρωπου» George Soros εξέφρασε η νέα δημοτική αρχή της Αθήνας.

 

Την πρώτη παραχώρηση για 10 χρόνια είχε κάνει η προηγούμενη “κεντροαριστερή” διοίκηση με δήμαρχο Καμίνη και διατήρησε η απελθούσα δημοτική αρχή Μπακογιάννη.

Η παραχώρηση εγκρίθηκε τελικά με τις ψήφους της παράταξης του ΠΑΣΟΚ του δημάρχου Δούκα, τις ψήφους της παράταξης της ΝΔ του κ. Μπακογιάννη και την ανοχή της παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ που ψήφισε λευκό!

Στρατιές απλήρωτων

Ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και δημοτικός σύμβουλος ανέφερε χαρακτηριστικά: “Συνεχίζετε την παραχώρηση για άλλα 5 χρόνια, δημόσιου-δημοτικού ακινήτου σε μία ΜΚΟ, η οποία μάλιστα πρόσφατα πήρε και 2.420.000 ευρώ από την κυβέρνηση της ΝΔ και το Υπουργείο Μετανάστευσης, για να κάνει προγράμματα… Κατά τ’ άλλα “αλληλέγγυα προγράμματα”… Θα επιμείνουμε, ότι είναι λάθος και έχετε ευθύνη, να παραχωρείτε σε μία ΜΚΟ, η οποία επιδοτείται αδρά από το ελληνικό δημόσιο, δημοτικό χώρο για να κάνει πολιτική. Γιατί αυτό κάνει.” Ενώ στη δευτερολογία του ο Νίκος Σοφιανός σχολίασε:

“Από πότε ο δήμος, όχι απλά παραχωρεί, αλλά εντάσσει τη Solidarity Now στο κοινωνικό του πρόγραμμα; Έχει ο δήμος συμμετοχή στη διαμόρφωση του προγράμματος; Έχετε έλεγχο ως προς τον απολογισμό τους, για τα νούμερα που λένε; Ποιος ελέγχει αυτούς τους απολογισμούς που μας λένε; Τί γίνεται με τους εργαζόμενους εκεί; Με τι εργασιακές σχέσεις δουλεύουνε; Μήπως δε γνωρίζετε για στρατιές απλήρωτων εργαζόμενων από ΜΚΟ; Όταν σου δίνει 2,5 εκατομμύρια το κράτος (λεφτά δικά μας είναι αυτά) και δωρεάν χώρο στο κέντρο της Αθήνας ο δήμος (λεφτά δικά μας είναι και αυτά), και μάλιστα στο κέντρο της περιοχής που έχει ανάγκη ο μετανάστης και ο πρόσφυγας, αυτό είναι παραχώρηση σε έναν ιδιώτη, σε μια ΜΚΟ, που τρέφεται από τα λεφτά τα δικά μας. Δεν κάνει αλληλεγγύη, κάνει μπίζνα.”

Δεδομένου ότι η Solidarity Now ελέγχεται από το ίδρυμα Open Society Center του γνωστού χρηματιστή Soros (και άκρως δραστήριου στο μεταναστευτικό-προσφυγικό) δημιουργούνται πολύ αρνητικές εντυπώσεις στους Έλληνες πολίτες, –που εντείνονται από την πολύ άσχημη σημερινή συγκυρία σχετικά με το μεταναστευτικό-προσφυγικό ζήτημα–, ότι δηλαδή η ΜΚΟ έχει απλώσει πολύ βαθιά τα πλοκάμια της, συνεχίζοντας το «θεάρεστο» φιλομεταναστευτικό της έργο… με όλες τις προεκτάσεις της στη διάβρωση της ελληνικής κοινωνίας.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δήμος Αθηναίων: Σκανδαλώδης παραχώρηση για άλλα 5 χρόνια στη Solidarity Now του Soros – Καταγγελία για στρατιές απλήρωτων

Στον δρόμο Μπακογιάννη και ο Δούκας…

Την πρόθεσή της να παρατείνει για άλλα 5 χρόνια την παραχώρηση ορόφου στο παλιό Φρουραρχείο Αθήνας (απέναντι από το σταθμό Λαρίσης) στη ΜΚΟ Solidarity Now του γνωστού «φιλάνθρωπου» George Soros εξέφρασε η νέα δημοτική αρχή της Αθήνας.

Την πρώτη παραχώρηση για 10 χρόνια είχε κάνει η προηγούμενη “κεντροαριστερή” διοίκηση με δήμαρχο Καμίνη και διατήρησε η απελθούσα δημοτική αρχή Μπακογιάννη.

Η παραχώρηση εγκρίθηκε τελικά με τις ψήφους της παράταξης του ΠΑΣΟΚ του δημάρχου Δούκα, τις ψήφους της παράταξης της ΝΔ του κ. Μπακογιάννη και την ανοχή της παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ που ψήφισε λευκό!Στρατιές απλήρωτων

Ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και δημοτικός σύμβουλος ανέφερε χαρακτηριστικά: “Συνεχίζετε την παραχώρηση για άλλα 5 χρόνια, δημόσιου-δημοτικού ακινήτου σε μία ΜΚΟ, η οποία μάλιστα πρόσφατα πήρε και 2.420.000 ευρώ από την κυβέρνηση της ΝΔ και το Υπουργείο Μετανάστευσης, για να κάνει προγράμματα… Κατά τ’ άλλα “αλληλέγγυα προγράμματα”…

Θα επιμείνουμε, ότι είναι λάθος και έχετε ευθύνη, να παραχωρείτε σε μία ΜΚΟ, η οποία επιδοτείται αδρά από το ελληνικό δημόσιο, δημοτικό χώρο για να κάνει πολιτική. Γιατί αυτό κάνει.” Ενώ στη δευτερολογία του ο Νίκος Σοφιανός σχολίασε:

“Από πότε ο δήμος, όχι απλά παραχωρεί, αλλά εντάσσει τη Solidarity Now στο κοινωνικό του πρόγραμμα; Έχει ο δήμος συμμετοχή στη διαμόρφωση του προγράμματος;

Έχετε έλεγχο ως προς τον απολογισμό τους, για τα νούμερα που λένε; Ποιος ελέγχει αυτούς τους απολογισμούς που μας λένε;

Τί γίνεται με τους εργαζόμενους εκεί; Με τι εργασιακές σχέσεις δουλεύουνε;

Μήπως δε γνωρίζετε για στρατιές απλήρωτων εργαζόμενων από ΜΚΟ;

Όταν σου δίνει 2,5 εκατομμύρια το κράτος (λεφτά δικά μας είναι αυτά) και δωρεάν χώρο στο κέντρο της Αθήνας ο δήμος (λεφτά δικά μας είναι και αυτά), και μάλιστα στο κέντρο της περιοχής που έχει ανάγκη ο μετανάστης και ο πρόσφυγας, αυτό είναι παραχώρηση σε έναν ιδιώτη, σε μια ΜΚΟ, που τρέφεται από τα λεφτά τα δικά μας. Δεν κάνει αλληλεγγύη, κάνει μπίζνα.”

Δεδομένου ότι η Solidarity Now ελέγχεται από το ίδρυμα Open Society Center του γνωστού χρηματιστή Soros (και άκρως δραστήριου στο μεταναστευτικό-προσφυγικό) δημιουργούνται πολύ αρνητικές εντυπώσεις στους Έλληνες πολίτες, –που εντείνονται από την πολύ άσχημη σημερινή συγκυρία σχετικά με το μεταναστευτικό-προσφυγικό ζήτημα–, ότι δηλαδή η ΜΚΟ έχει απλώσει πολύ βαθιά τα πλοκάμια της, συνεχίζοντας το θεάρεστο φιλομεταναστευτικό του έργο… με όλες τις προεκτάσεις του στη διάβρωση της ελληνικής κοινωνίας.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



"ΘΥΣΙΑ για τις μίζες των πολιτικών!" ΟΡΓΗ ΛΑΟΥ στην Λεωφόρο για τα Τέμπη...

«Δεν ήτανε ατύχημα, ήταν δολοφονία», φώναζαν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού στην Λεωφόρο στο ματς και τη νίκη με 2-0 επι του Άρη! Η οργή λαού ξεχείλιζε στο ιστορικό γήπεδο, με τον κόσμο της ομάδας να βράζει με αφορμή την μαύρη επέτειο ενός χρόνου από την ανείπωτη τραγωδία στα Τέμπη!

Ο κόσμος δεν ξεχνά, δεν συγχωρεί, δεν θα επιτρέψει καμία συγκάλυψη, ζητεί απόδοση ευθυνών και στο στόχαστρο βρέθηκε προσωπικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης για ακόμη μια φορά, αλλά από τα συνθήματα δεν γλίτωσε ούτε ο Κώστας Αχ. Καραμανλής. Οι οπαδοί τραγούδησαν εν χορώ και σύνθημα για τους πολιτικούς… στην φυλακή!



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



28/2/2024       -              17.12

Μεγάλη συγκέντρωση 40.000 ανθρώπων (σύμφωνα με την αστυνομία 20.000) πραγματοποιείται στο κέντρο της Αθήνας στο πλαίσιο της 24ωρης απεργίας που κήρυξαν η ΑΔΕΔΥ, το Εργατικό Κέντρο Αθήνας, το ΠΑΜΕ, καθώς και Εργατικά Κέντρα και Ομοσπονδίες του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, με αιτήματα, μισθολογικές αυξήσεις, διαμαρτυρία ενάντια στην ακρίβεια, καμιά συγκάληψη στο έγκλημα των Τεμπών με τη συμπλήρωση ενός χρόνου από το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη που κόστισε τη ζωή σε 57 ανθρώπους.

Απεργιακές συγκεντρώσεις σε 76 πόλεις, με συμμετοχή αγροτών, ΕΒΕ, φοιτητών και μαθητών. Στις 10.30 π.μ. στα Προπύλαια στην Αθήνα, την ίδια ώρα στο Αγαλμα Βενιζέλου στη Θεσσαλονίκη

Ρεκόρ απεργιακών αποφάσεων: 37 Εργατικά Κέντρα, 22 Ομοσπονδίες και εκατοντάδες συνδικάτα καλούν στην απεργία. Χειρόφρενο στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς της Αττικής. Δεμένα τα καράβια, ακινητοποιημένα τα τρένα και τα αεροπλάνα. Χωρίς ταξί για δεύτερη μέρα η Αθήνα



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δήμος Αθηναίων: Νέο σκάνδαλο – Παραχωρούν δωρεάν δημοτική περιουσία στην ΜΚΟ Solidarity Now του Τ.Σόρος

Παραχώρησαν δωρεάν έναν ολόκληρο όροφο του παλαιού Φρουραρχείου Αθηνών

28.02.2024 | 21:28



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



«Όχι στην βουλευτική ασυλία» για το έγκλημα των Τεμπών: Ξεπέρασαν το ένα εκατ. οι υπογραφές των Ελλήνων

Ο μεγάλος αγώνας της Μαρίας Καρυστιανού γίνεται «φωνή λαού» που ζητούν να παύσει η ατιμωρησία των πραγματικών ενόχων

28.02.2024 | 18:44

Μπορείτε να ψηφίσετε εδώ

https://www.change.org/p/%CF%84%CF%81%CE%B1%CE%B3%CF%89%CE%B4%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B5%CE%BC%CF%80%CE%B7-2023



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Super League 1: Μηνύματα για τη τραγωδία στα Τέμπη σε όλα τα γήπεδα του πρωταθλήματος 

«Οι ψυχές των νεκρών στην κοιλάδα των Τεμπών, ήταν η θυσία για τις μίζες των πολιτικών»

28.02.2024 | 23:47

Οι αγώνες για την 25η αγωνιστική της Super League 1 έγιναν στις 28 Φεβρουαρίου 2024, μία μαύρη επέτειο για την Ελλάδα καθώς συμπληρώθηκε ένας χρόνος από το έγκλημα στα Τέμπη. 

Το γεγονός δεν ξεχάστηκε από καμία ομάδα του πρωταθλήματος, με ενός λεπτού σιγή να κρατείται σε όλα τα γήπεδα, όπου οι οπαδοί ανάρτησαν πανό για να τιμήσουν τους νεκρούς στα Τέμπη, αλλά και να ζητήσουν την τιμωρία των υπευθύνων για το θάνατό τους.

“Οι ψυχές των νεκρών στην κοιλάδα των Τεμπών, ήταν η θυσία για τις μίζες των πολιτικών”, ανέφερε το χαρακτηριστικό μήνυμα σε πανό στη Λεωφόρο, το οποίο αναρτήθηκε μέσα σε χειροκρότημα από όλους τους οπαδούς, κατά τη διάρκεια του Παναθηναϊκός – Άρης.

Στο Αγρίνιο, ο Παναιτωλικός άφησε και μαύρα μπαλόνια να φύγουν στον ουρανό, για να τιμήσει με το δικό του τρόπο, τους ανθρώπους που έχασα τη ζωή τους στα Τέμπη.