Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2018

Τριτη 6 Νοεμβριου 2018



Τον πρώτο χρόνο της Κατοχής, το 1941-1942, όπου κυριαρχούν απόλυτα οι δυνάμεις του Άξονα σε όλη την Ευρώπη, στην Αθήνα έχει δημιουργηθεί ένα ευρύ δίκτυο Ελλήνων συνεργατών του κατακτητή που έχει κυρίως οικονομικό υπόβαθρο.
Μην ξεχνάμε ότι μεσολαβεί ο φονικός κατοχικός λιμός, οπότε έχουμε πολλούς εμπόρους, βιομηχάνους και ανθρώπους που κινούνται γύρω από την αγορά γενικότερα, τη μαύρη αγορά αφού η επίσημη αγορά έχει καταρρεύσει.
Στα δίκτυα της μαύρης αγοράς ξεχωρίζουν κάποιοι μεγαλομαυραγορίτες, οι οποίοι συνεργάζονται στενά με τους Γερμανούς.
Είναι οι άνθρωποι που δημιουργούν μεγάλες περιουσίες από αυτή τη συνεργασία, είναι οι άνθρωποι που κρύβουν τρόφιμα σε παράνομε αποθήκες για να δημιουργήσουν τεχνητή άνοδο της τιμής και να αποκομίσουν παράνομα κέρδη παρά το γεγονός ότι συνάνθρωποί τους πεθαίνουν από την πείνα, αυτό δεν τους απασχολεί καθόλου.
Αυτό το ευρύ δίκτυο προσπαθεί να διατηρήσει τα κεκτημένα του όταν πλέον το 1943 και κυρίως το 1944 φαίνεται ότι η αντίσταση και κυρίως το ΕΑΜ-ΕΛΑΣ ενισχύεται διαρκώς και υπάρχει περίπτωση να παίξει ρόλο στη μεταπολεμική Ελλάδα, καθώς φαίνεται πλέον καθαρά ότι οι Γερμανοί θα χάσουν τον πόλεμο.
Αυτοί οι άνθρωποι λοιπόν προσπαθούν να στρατευθούν πίσω από τον μπαμπούλα του αντικομουνισμού για να αντιμετωπίσουν το ΕΑΜ, καθώς γνωρίζουν παρά πολύ καλά ότι αν μετά τη λήξη του πολέμου κυριαρχήσει πολιτικά το ΕΑΜ στην Ελλάδα, θα χάσουν τις περιουσίες τους και θα λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη.

https://ethniki-antistasi-dse.gr/oi-ellines-praktores-ton-nazi.html?fbclid=IwAR08DkBFGYhXshW0WLGm-l_OrCE34PtUO17sOVlkQW_8smuXuVULbYEpXK0

σχολιο.- Αυτοι οι "ανθρωποι" προστατευτηκαν απο την αστικη ταξη, κατελαβαν θεσεις εξουσιας μετα τον πολεμο και εξαπελυσαν την λευκη τρομοκρατια σε βαρος των αγωνιστων της ΕΑΜικης Εθνικης Αντιστασης...Ειναι αυτοι που με την βοηθεια των αγγλοαμερικανων αρπαξαν την εξουσια απο τον λαο και τον οδηγησαν χεροποδαρα δεμενο ειτε στις φυλακες και στις εξοριες, ειτε εξαθλιωμενο να ειναι αυτος που θα σερνει το καρο των αστων....
σχολιο.- ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟΤΕΡΟ ΟΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,,,,,,,



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Εν τω μεταξύ οι Ελληνοποιήσεις συνεχίζονται !
Εγώ βέβαια, ΔΕΝ καταλαβαίνω , γιατί θέλουν να γίνουν Έλληνες αφού αμέσως παίρνουν διαβατήριο και φεύγουν για να γίνουν Γερμανοί ή Ολλανδοί ή Σκανδιναβοί κτλ ???



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Οι Γερμανοι ξαναρθαν όχι με τανκς αλλα με VW
Γερμανοί αστυνομικοί με γερμανικο περιπολικο στην Αριστοτέλους στη Θεσσαλονικη



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



 Κάποιοι είναι άρρωστοι και χρησιμοποιούν την φαρμακευτική κάνναβη για να γίνουν καλά! Οποιοσδήποτε δεν το λαμβάνει αυτό υπόψιν του, είναι σκοταδιστής, υποστηριχτής του μεσαίωνα, και οπαδός της καπιταλιστικής παγκοσμοιοποίσης, από την "άλλη" πλευρά. Όπως λένε δηλαδή "δεν μας ενδιαφέρει τι γίνεται στην Ουκρανία, γιατί μάχονται δυο ιμπεριαλισμοί, ο ρωσικος εναντίον του αμερικάνικου". Ετσι!
Σε ότι με αφορά, που παλεύω μεταξύ ζωής και θανάτου, θα λέω την αλήθεια, όσο και αν αυτή πειράζει τους αλήτες πουλημένους του imerodromos.gr και του νεοτροτσικιστικού κκε!
Σχολιο.- Τυχαίνει βέβαια οι Ισραηλινοί να είναι πρωτοπόροι στην έρευνα για την κάνναβη... άλλωστε είναι και αυτοί που ανακάλυψαν το Ενδοκανναβινοειδές σύστημα (μου είναι λίγο δύσκολο να γράψω ένα κατεβατό εδώ εξηγώντας περί αυτού, τις λειτουργίες και (αλληλο)επιδράσεις του, όποιος ενδιαφέρεται ας γκουγκλάρει). Εξ αυτών είναι και από τους πρώτους που προχώρησαν σε νομιμοποίηση και χρήση για ιατρικούς σκοπούς, με ανάλογη -λογικότατο- δραστηριότητα στην καλλιέργεια και εκμετάλλευσή της. Μπορούμε λοιπόν άνετα να σταθούμε στην πιο ''αθώα'' εκδοχή μιας τέτοιας κίνησης, την ευκαιρία που προκύπτει επιχειρηματικά για αυτούς αφού επιπλέον η Ελλάδα είναι από τα προσφορότερα μέρη για καλλιέργεια κάνναβης λόγω κλίματος.
Δεν είναι απαραίτητο,  να ''εμβαθύνουμε'' πάντα για να δούμε ''πράγματα'' πίσω από άλλα, ακόμη και αν για κάποιους έχουμε λόγους να είμαστε περισσότερο και από υποψιασμένοι. Κάποιες φορές μπορεί και να μην υπάρχουν.
 Βασικά βέβαια,  είμαι υπέρ της ελεύθερης χρήσης της συνολικά και πέραν της ''ιατρικής'' (ολόκληρη είναι πιο... ''ιατρική'' ακόμη... άλλο μεγάλο κεφάλαιο, αφήστε...) και θεωρώ απόλυτο δικαίωμα να μπορεί να φουμάρει ή ότι όποιος γουστάρει.
Σχολιο.- Οσο για τον κινδυνο από το χασις, Τα τσιγαρα και τα ποτα έχουν σκοτώσει αμέτρητους ανθρώπους. Το χασις δεν έχει σκοτώσει κανένα.
εμενα ο κολλητος καπνιζει 40 χρονια και ειναι μια χαρα ανθρωπος. εχει και οικογενεια
Δεν γνωριζω κανεναν που να εχει καταστραφει απο το χασισι
Σχολιο.- δεν είναι ο μόνος από την ''πλευρά'' μας (γενικά) που ξέρω ότι διατηρεί μια σύγχυση όσον αφορά στην ''αλληλεπιδραστικότητα'' ''ναρκωτικών'' (που δεν είναι ναρκωτικά) και... ''επανάστασης'' εις βάρος της δεύτερης. Ότι δηλαδη οποιος καπνιζει χασισι δεν συμμετεχει σε επαναστατικες διαδικασιες.
Ερμηνείες...
Δεν θα κάτσω να αλλάξω γνώμες που βλέπω καθαρά ότι δεν πρόκειται.
Οκ;
* ΦΥΣΙΚΑ εξαιρώ και σε κάθε περίπτωση την ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ
Σχολιο.- Δηλαδή η Αμερική που έχει όλες τις φαρμακοβιομηχανίες, πρέπει ο λαός να μην παίρνει φαρμακα επειδή έχουν αμερικάνικη πατέντα? Ακόμα και η ασπιρίνη που παράγεται απο την Bayer που άνθισε επί Χίτλερ επί ναζιστικού καθεστώτος,μηπως δεν πρεπει να την παίρνουμε επειδή είναι προϊόν ναζιστικής εταιρίας? Η Αμερική και το ισραηλινοναζιστικό καθεστώς είναι τα μεγαλύτερα τεχνολογικά ανεπτυγμένα κράτη του κόσμου. Μήπως πρέπει να αρνηθούμε την τεχνολογία επειδή προέρχεται από αυτούς? Και ο ηλεκτρισμός στις αρχές του 19ου αιώνα θεωρούνταν από τον κόσμο "οργανο του διαβόλου", και ο Λένιν το 1918 είπε ότι "για την Ρωσία σοσιαλισμός σημαίνει ειρήνη, ψωμί και εξηλεκτρισμός".



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δημοσιογράφος του καναλιού του προέδρου της Ουκρανίας μέλος νεοναζιστικού τάγματος
05-11-2018
Η ενημέρωση των Ουκρανών βρίσκεται στα καλύτερα (τεντωμένα) χέρια…
Ολοένα και λιγότερα τηρούνται τα προσχήματα στην Ουκρανία, που έχει πρακτικά ήδη μετατραπεί σε φασιστικό κράτος. Οι νεοναζιστικές παραστρατιωτικές οργανώσεις , που πλέον έχουν ενσωματωθεί στην Ουκρανική εθνική φρουρά από το 2014, κυριαρχούν στρατιωτικά, αλλά και στη δημόσια ζωή, μέσω εκπροσώπων τους που έχουν περίοπτη θέση στα ΜΜΕ της χώρας. Μια τέτοια περίπτωση είναι κι αυτής της δημοσιογράφου Νατάλια Κότσκοβιτς, η οποία εργάζεται στο κανάλι 5, ιδιοκτησίας του προέδρου της χώρας Ποροσένκο. Η Κότσκοβιτς είναι μέλος του τάγματος Αζόφ, το οποίο παρά τις περί του αντιθέτου διαβεβαιώσεις των Ουκρανικών αρχών αλλά και τω επίσημων εκπροσώπων του, είναι μια ανοιχτά νεοναζιστική οργάνωση, που βαρύνεται βάσει πορίσματος της Επιτροπής Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων ΟΗΕ με εγκλήματα πολέμου, όπως βασανισμούς, λεηλασίες και παράνομη κράτηση. Είναι μάλιστα τόσο εξόφθαλμες οι νεοναζιστικές του αναφορές, που μέσα στο 2018 η βουλή των αντιπροσώπων στις ΗΠΑ πέρασε πρόβλεψη που απαγορεύει την εκπαίδευση μελών του τάγματος από αμερικανικές δυνάμεις, όπως γινόταν τα προηγούμενα χρόνια.
Σε αυτό το τάγμα ναζί βασανιστών συμμετέχει λοιπόν η δημοσιογράφος, που μάλιστα όχι μόνο δεν κρύβει την ιδεολογία της, αλλά τη διαφημίζει ακόμα κι εκτός Ουκρανίας, ποζάροντας με το ναζιστικό χαιρετισμό στη διάρκεια διακοπών της στη Βιέννη.
Όσες κινήσεις δήθεν αποστασιοποίησης κι αν γίνουν τώρα από τις ΗΠΑ, αλλά και την ΕΕ, που είδε βέβαια την επιρροή της στην περιοχή να φθίνει μετά το 2014, δεν παραγράφεται με τίποτε η ευθύνη τους για την άνοδο, τη στήριξη, ανοιχτή άλλοτε και ελαφρώς πιο κεκαλυμμένη τώρα, στο νεοναζιστικό αυτό μόρφωμα στην καρδιά της Ευρώπης, που έτσι κι αλλιώς βαδίζει σε ολοένα και πιο αντιδραστική κατεύθυνση.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Υποκλινόμαστε!
"Βομβαρδίσατε την Πατρίδα μου, δεν υπάρχει τρόπος να μπει στη φανέλα μου. Αν είναι αναγκαίο είμαι έτοιμος να εγκαταλείψω αμέσως την ομάδα και την Αγγλία"!
Nemanja Matić, Σέρβος ποδοσφαιριστής της αγγλικής Manchester United, στο παιχνίδι με την Bournemouth, ΑΡΝΗΘΗΚΕ το τιμητικό μετάλλιο στην ποδοσφαιρική του φανέλα, που ήταν για να "τιμηθούν οι πεσόντες Άγγλοι στρατιώτες για την πατρίδα".
Η Σερβία δεν ξεχνάει!
Υποκλινόμαστε!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Σιωναζιστικός Στρατός Κατοχής πυροβόλησε και τραυμάτισε τον 20χρονο Παλαιστίνιο Α’έντ Αμπού Αμρο.
Ο Αμπού Αμρο πριν από λίγες μέρες έγινε γνωστός μέσα από την φωτογραφία που τον δείχνει, σαν άλλος Δαυίδ, να κρατάει την σφεντόνα του μαζί με την σημαία της Παλαιστίνης.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



"Υπήρχαν μεγάλοι μαχητές και κομμουνιστές ηγέτες στην ιστορία της Βραζιλίας. Κάτι που ξεχωρίζει τον Μαριγκέλα είναι αυτό που υπάρχει στα γκράφιτι των πόλεων έξω από τη χώρα: ο Μαριγκέλα ζει. Ο Μαριγκέλα δεν δείχνει μια προσωπικότητα που πέθανε λίγο μετά τις οκτώ το βράδυ, στη Λεωφόρο Κάζα Μπλάνκα, στις 4 Νοέμβρη 1969. Ζει σήμερα. Ο Μαριγκέλα σήμερα ζει και αναστατώνει. Ενοχλεί κάποιους και κινητοποιεί άλλους.

Τρίτη, 6 Νοεμβρίου 2018
Μαριγκέλα: Παράδειγμα αντίστασης και αγάπης για την Βραζιλία

Ήταν λίγο μετά τις 8 το βράδυ της 4ης Νοέμβρη 1969 όταν ο Κάρλος Μαριγκέλα συνελήφθη και δολοφονήθηκε από πράκτορες της στρατιωτικής δικτατορίας, ένα μήνα πριν συμπληρώσει τα 58 χρόνια. Γεννημένος στην Μπαΐα, ήταν μαχητής του Κομμουνιστικού Κόμματος, ομοσπονδιακός βουλευτής, ποιητής και πολεμιστής.
Ο Μαριγκέλα ήδη είχε περάσει από τη φυλακή και τα βασανιστήρια κατά τη διάρκεια της κυβέρνησης του Ζετούλιο Βάργκας. Το προηγούμενο έτος, το 1968, με την ψήφιση της θεσμικής πράξης Νο. 5 (ΑΙ-5), θα μπορούσε να είχε διαλέξει το δρόμο πολλών συντρόφων του, την εξορία, αλλά αποφάσισε να αντισταθεί. Αυτό διηγείται ο συγγραφέας της πιο γνωστής βιογραφίας του Μαριγκέλα, «Ο αντάρτης που πυρπόλησε τον κόσμο», Μάριο Μαγκαλιάες.

«Η απόφαση του Μαριγκέλα να αντισταθεί στην δικτατορία, όταν θα μπορούσε να φύγει στην εξορία, όπως πολλοί καλοί άνθρωποι έκαναν νόμιμα, ήταν αποφασιστική για τα αισθήματα για τον Μαριγκέλα και για τη μνήμη του, με αποτέλεσμα να αγαπιέται και να μισείται τόσο όσο ούτε την εποχή της δικτατορίας. Και είναι προφανές ότι όπως και ο Μαριγκέλα είναι για εκείνους που τον απορρίπτουν, συνδυάζοντας ιδέες και δράση των αξιών που απορρίπτουν αυτοί οι άνθρωποι, για όσους αγαπούν τον Μαριγκέλα, είναι σήμερα μόνιμη έμπνευση».
Ο Μαγκαλιάες εξηγεί ότι, παρόλο που ένα από τα πιο γνωστά βιβλία του συγγραφέα και πολιτικού από τη Μπαΐα ήταν το «Μικροεγχειρίδιο του Αντάρτη Πόλης», εκείνη την εποχή, ο Μαριγκέλα σχεδίαζε την έναρξη του ένοπλου αγώνα στην ύπαιθρο, προβλέποντας ότι το κίνημα θα καταπνιγεί αν παρέμενε στις πόλεις.
"Η σχέση μου μαζί του είναι ως ανιψιά, αλλά επίσης κάποιου που έχει γίνει μια από τους παλαιότερους στον κόσμο, ήθελε να καταλάβει γιατί ένα πρόσωπο τόσο αγαπητό, συναισθηματικό, που του είχα τόσο λατρεία ως θείο, θεωρήθηκε ο εχθρός υπ’ αριθμόν έναν από τη στρατιωτική δικτατορία και καταδιώχθηκε μέχρι θανάτου».
Η Φεράζ διηγείται ότι κατά την ερευνητική διαδικασία, εξεπλάγη ανακαλύπτοντας την ευρεία διεθνή υποστήριξη που έλαβε ο θείος της. "Έμαθα ένα σωρό πράγματα που ούτε καν φανταζόμουν. Για παράδειγμα, η υποστήριξη των ευρωπαίων καλλιτεχνών στον ένοπλο αγώνα του Μαριγκέλα, όπως ο Ζαν Πολ Σαρτρ, ο Ροσελίνι έστειλε χρήματα, ο Γκοντάρ έκανε μια ταινία… διάφοροι σημαντικοί διανοούμενοι, για τους οποίους έχω το μεγαλύτερο σεβασμό στήριξαν και έστειλαν χρήματα, πόρους. Αυτό το διεθνές ενδιαφέρον δεν γνώριζα ότι ήταν τόσο μεγάλο".
Για την ντοκιμαντερίστρια, η επιλογή του Μαριγκέλα για ένοπλο αγώνα ως μορφή αντίστασης στο στρατιωτικό καθεστώς εξηγείται από το διεθνές πλαίσιο στο οποίο ήταν ενταγμένος. "Μπορούμε να καταλάβουμε τον Μαριγκέλα και τις επιλογές του μόνο αν κοιτάξουμε το διεθνές και εθνικό πλαίσιο. Με άλλα λόγια, ο Μαριγκέλα πηγαίνει στον ένοπλο αγώνα τη στιγμή που λάμβανε χώρα η σύγκρουση στην Αλγερία, τα κινήματα των μαύρων στις Ηνωμένες Πολιτείες, ο πόλεμος του Βιετνάμ, η Κινεζική Επανάσταση, η Κουβανική Επανάσταση, δηλαδή, ήταν ένα πλαίσιο. Όλοι οι αγώνες ταυτότητας που άρχιζαν να αναδύονται, τα φοιτητικά κινήματα, τότε ήταν ένα παγκόσμιο πλαίσιο».
Με μια διαδρομή γεμάτη με γεγονότα τόσο σημαντικά για την ιστορία της Βραζιλίας και του κόσμου, ο Μαγκαλιάες λυπάται που ο αγώνας του Κάρλος Μαριγκέλα έχει παραμείνει τόσο καιρό στο περιθώριο των βιβλίων.
"Καθένας έχει το δικαίωμα να βρει αυτό που θέλει στον Μαριγκέλα. Πρόκειται για δημοκρατική αρχή και για βασική πνευματική ελευθερία. Το πρόβλημα ήταν ότι κάποια βραζιλιάνικη ιστοριογραφία προσπάθησε εγκληματικά να εξαφανίσει τον Μαριγκέλα από την εθνική ιστορία. Και για πολύ καιρό, αυτό το σχέδιο ήταν επιτυχημένο, παρά τη γενναία προσπάθεια ανθρώπων που δεν σταμάτησαν ποτέ να θυμούνται την διαδρομή του Μαριγκέλα.
Ο Μάριο χαιρετίζει το γεγονός ότι 49 χρόνια μετά, το όνομα του ηγέτη είναι τόσο παρόν στο φαντασιακό του λαού της Βραζιλίας. "Υπήρχαν μεγάλοι μαχητές και κομμουνιστές ηγέτες στην ιστορία της Βραζιλίας. Κάτι που ξεχωρίζει τον Μαριγκέλα είναι αυτό που υπάρχει στα γκράφιτι των πόλεων έξω από τη χώρα: ο Μαριγκέλα ζει. Ο Μαριγκέλα δεν δείχνει μια προσωπικότητα που πέθανε λίγο μετά τις οκτώ το βράδυ, στη Λεωφόρο Κάζα Μπλάνκα, στις 4 Νοέμβρη 1969. Ζει σήμερα. Ο Μαριγκέλα σήμερα ζει και αναστατώνει. Ενοχλεί κάποιους και κινητοποιεί άλλους.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



 Ξέρετε σε ποια χώρα, είναι παντελώς ελεύθερη η φούντα, η μαριχουανα, το χασις ?????
ΣΤΗ Β.ΚΟΡΕΑ!!!!!
Ρε την οπορτούνα τον κιμ.....
Δεν ρώτησε τον κουτσούμπα μία, να τραβήξει 1 φουλ απαγόρευση.......

Σχολιο.-https://en.m.wikipedia.org/wiki/Cannabis_in_North_Korea?fbclid=IwAR3Ewi5pHMQ7hnymzjbQyA5he_9dwBursVixdD-VDMXWnosE4EP25gSSDVY

Σχολιο.- https://www.vice.com/gr/article/nn4ywx/north-korea-is-stoned-all-the-time-which-explains-a-lot?fbclid=IwAR3rOdKuuoEcmUPr26DeiNijbsZsu6ndiYhxJO1p1fPK0GvwfBUJqahMU7E



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




+18 ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΟΣ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙSIS. / Λίστα με τις 58 χώρες από τις οποίες προήλθαν περί τους 200.000 ξένοι τρομοκράτες εισβολείς στη Συρία…..Οι περισσότεροι ήταν από Τουρκία, Σ Αραβία……Αυτός ήταν ο  »εμφύλιος » η  »εξέγερση »…
6/11/2018 – 17.00
O επταετής πόλεμος στη Συρία απέχει πολύ από το να ήταν μια  »εξέγερση », μια  »επανάσταση » αφού σύμφωνα με πολλά  sites πληροφοριών ο αριθμός των ξένων τρομοκρατών εισβολέων από κάθε γωνιά της γης από Δύση και Ανατολή είναι καθηλωτικός και αποκαλυπτικός ότι ήταν ένας πόλεμος που υποκίνησαν και συνέπραξαν ξένες δυνάμεις :
1 από την Τουρκία 25.800 τρομοκράτες.
2 από Σ Αραβία 24.500 τρομοκράτες.
3 Tσετσενία 21.210
4 Παλαιστίνη 14.000
5 Ιράκ 13.130
6 Λίβανος 11.110
7 Λιβύη 9500
8 Tουρκμενιστάν 8600
9 Αίγυπτος 7500
10 Τουρκεστάν 7500
11 Πακιστάν 4600
12 Ιορδανία 3900
13 Iνδονησία 3800
14 Aφγανιστάν 3600
15 Yεμένη 2800
16 Σουδάν 2700
17 Oυζμπεκιστάν 2700
18 TΤατζικιστάν 2600
19 Kαζακστάν 2550
20 Mαρόκο 2100
21 Aλγερία 2950
22 Κουβέιτ 1900
23 Αζερμπαϊτζάν 1400
24 Aλβανία 1300
25 Ρωσική Ομοσπονδία 1200
26 BH 1000
27 Γαλλία 980
28 Κόσοβο 900
29 Ερυθραία 900
30 Αγγλία 880
31ΗΠΑ 850
32 Σομαλία 800
33 Mαυριτανία 670
34 Mεξικό 650
35 Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα 580
36 Ολλανδία 540
37 Iνδία 500
38 Αυστρία 490
39 Σουλτανάτο του Oman 430
40 Δανία 410
41 Γεωργία 380
42 Ουκρανία 350
43 Ισπανία 280
44 Μπαχρέιν 230
45 Καναδάς 220
46 Τσεχία 210
47 Μάλτα 188
48 Σιέρρα Λεόνε 180
49 Νότιο Σουδάν 170
50 Ρουμανία 110
51 Ελβετία 90
52 Comores 80 terroriste
53 Ιρλανδία 80
54 Φιλανδία 75
55 Ουγγαρία 60
56 Κροατία 60
57 Σενεγάλη 48
58 Ν Ζηλανδία 45.
H φωτογραφία είναι ανέκδοτη και δημοσιοποιήθηκε πριν 14 εβδομάδες-πριν 3 μήνες από λογαριασμό της ISIS που δεν καθορίζει ποιό ήταν το θύμα αλλά ισχυρίζεται πως η αποτρόπαια τελετουργική εκτέλεση αποκεφαλισμός αποδίδεται στους άνδρες του τζιχαντιστή Abu Mohammad al-Adnani που διετέλεσε εκπρόσωπος τύπου του Ισλαμικού Κράτους….



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ουρανόσταλτη η ευκαιρία να καταγγελθεί ο ελληνικός λαός για συντηρητισμό. Αφού στην τεράστια πλειονότητά του θεωρεί τον ελληνικό πολιτισμό ανώτερο των άλλων.
Έτσι, φαντάζει πιο συντηρητικός, π.χ., από τους Γάλλους που κατά 30% δηλώνουν έτοιμοι να ψηφίσουν Ακροδεξιά, τους Αυστριακούς που την έχουν ψηφίσει ήδη, τους Ούγγρους που την έχουν κάνει κυβέρνηση με ποσοστό κοντά στο 50% κ.λπ.
Αν νομίζει ο άλλος πως πράγματι υπάρχουν ανώτεροι και κατώτεροι πολιτισμοί, και θεωρεί τον εαυτό του κληρονόμο του αρχαιοελληνικού πολιτισμού -που εγκωμιάζεται παγκοσμίως- δεν θα περίμενα να μην καμαρώνει για την ανωτερότητα του πολιτισμού του.
Θυμάμαι και μια άλλη έρευνα που έβγαζε τους Έλληνες τους μεγαλύτερους αντισημίτες. Με κριτήριο τη στάση τους έναντι του Ισραήλ. Αφού τάσσονται υπέρ των Παλαιστινίων, αντισημίτες θα 'ναι!
Πού να γινόταν και καμιά έρευνα για την άποψη που έχουμε ως προς τον εκπολιτιστικό ρόλο της αποικιοκρατίας! Εκεί να δεις πόσο εχθρικοί προς τον εκπολιτισμό των απολίτιστων θα έβγαιναν οι Έλληνες! Και πόσο περήφανα για τον εκπολιτιστικό τους ρόλο μεγάλα τμήματα των λαών που δίδαξαν με τα όπλα τις αξίες του διαφωτισμού σε ολάκερο τον πλανήτη!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κι έλεγα κι εγώ! Γιατί στις πόλεις της Γερμανίας, των σκανδιναβικών χωρών και τόσων άλλων, όπου η Εκκλησία είναι διαχωρισμένη από το κράτος, δεν γιορτάζονται δημοσίως τα Χριστούγεννα; Και ας γιορταζονται επισημως, και ας φωταγογουνται ολες οι πολεις αποδεδειγμενα και με φωτογραφιες που τις εχει δει ο καθενας!
Πόσο χουντάρα πρέπει να 'ναι ο άλλος, για να λέει τόσο ξετσίπωτα ψέματα!
Πόσο χαχόλους πρέπει να θεωρεί ο Βορίδης αυτούς που τον ακούνε!
Πόσο πονηρός πρέπει να νιώθει, που τον ψηφίζουν για να σώσει τα Χριστούγεννα από βέβαιη καταστροφή!
Τη δήλωση του Βορίδη σχολιάζω και τίποτα περισσότερο. Δεν εννοώ κάτι άλλο απ' αυτό που είπε ο ίδιος.
Σχολιο.- Καλά ο Βορίδης είπε παπαριές
Αυτοί που πανικοβλήθηκαν κι άρχισαν να φωνάζουν??
Μυαλό κουκούτσι
Σχολιο.- Πέρα από τις βλακειες του βοριδη τα Χριστούγεννα είναι η μεγαλύτερη γιορτή για τους δυτικούς σε αντίθεση με εμάς που έχουμε το Πάσχα
Σχολιο.- Πανω σε ζαπινκ επεσα σε "ρεπορταζ" του ΑΝΤ1 για το ποσα θα στερηθουμε, εαν παρει διαζυγιο του κρατους απο την Εκκλησια...




---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Λαφαζάνης: «Να σώσουμε πρώτη κατοικία αγωνιστή»
 Τρίτη, 6 Νοεμβρίου 2018, 18:10
Ακτιβιστική δράση πραγματοποίησε το μεσημέρι της Τρίτης η Λαϊκή Ενότητα, με την παρουσία του Παναγιώτη Λαφαζάνη και άλλων κεντρικών στελεχών της, έξω από τα κεντρικά γραφεία της Τράπεζας Πειραιώς.
Η κινητοποίηση, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΛΑΕ, «είχε ως κύριο στόχο τη ματαίωση πλειστηριασμού πρώτης κατοικίας συντρόφου και αγωνιστή από τα παλιά στους νεολαιΐστικους και λαϊκούς αγώνες».
Όπως επισημαίνεται, «η πρώτη κατοικία του συντρόφου Ν.Τ είναι το μοναδικό περιουσιακό στοιχείο τετραμελούς οικογένειας, η οποία έχει περιέλθει σε πολύ δυσχερή θέση και αδυνατεί πλήρως να ανταποκριθεί στην υποχρέωσή της» και συμπληρώνεται: «Ο Ν.Τ έχει προτείνει στην Τράπεζα Πειραιώς μια ρύθμιση με δόσεις που μπορεί να την ικανοποιήσει αλλά η Τράπεζα Πειραιώς ζητάει προκλητική προκαταβολή ύψους 40 χιλιάδων ευρώ».
Επίσης, γίνεται γνωστό πως «ο γραμματέας του Πολιτικού Συμβουλίου της ΛΑΕ, Π. Λαφαζάνης, μαζί με δύο συναγωνιστές, συναντήθηκαν και μίλησαν με υπεύθυνους της Τράπεζας για την υπόθεση». «Θα ήταν αναλγησία και απανθρωπιά πρώτου μεγέθους να επιμείνει η Τράπεζα Πειραιώς σε έναν πλειστηριασμό της πρώτης κατοικίας και μοναδικού, από κληρονομιά, περιουσιακού στοιχείου ενός τίμιου ανθρώπου που δεν πήγε καλά στις δουλειές του, πετώντας στην κυριολεξία μια τετραμελή οικογένεια με δυο παιδιά στο δρόμο» δήλωσε ο κ. Λαφαζάνης.
Επίσης, έκανε έκκληση στη διοίκηση της Τράπεζας να συζητήσει τη ρύθμιση που πρότεινε ο δανειολήπτης για να βρεθεί μία λύση ώστε να αποφευχθεί μια τραγωδία.
Τέλος, η ΛΑΕ προαναγγέλλει πως αύριο, Τετάρτη, στις 13.30, θα έχει κινητοποίηση για την ίδια υπόθεση Ακαδημίας & Ζωοδόχου Πηγής.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Διάλογος στην Ελληνορωσική Λέσχη με θέμα τη Συμφωνία του Μονάχου του 1938
 Τρίτη, 6 Νοεμβρίου 2018, 14:43
9 Νοεμβρίου 2018 στις 18.00 η ΕλληνοΡωσική λέσχη «Διάλογος» διοργανώνει στρογγυλό τραπέζι με θέμα «Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΟΥ ΜΟΝΑΧΟΥ ΤΟΥ 1938: ΤΙ ΜΑΣ ΔΙΔΑΣΚΕΙ Η ΤΥΧΗ ΤΗΣ ΤΟΤΕ ΤΣΕΧΟΣΛΟΒΑΚΙΑΣ », αφιερωμένο στα γεγονότα που διαδραματίστηκαν 80 χρόνια πριν.
Τη νύχτα από 29 προς 30 Σεπτεμβρίου στο Μόναχο ο Αδόλφος Χίτλερ, ο Μπενίτο Μουσολίνι, οι πρωθυπουργοί της Μεγάλης Βρετανίας και της Γαλλίας ο ΝέβιλΤσάμπερλεν και ο Εντουάρ Ντελαντιέ αποφάσιζαν για την τύχη της Τσεχοσλοβακίας. Αποφάσιζαν χωρίς την παρουσία της – ο υπουργός των Εξωτερικών ο ΚάμιλΚρόφτα περίμενε την ανακοίνωση για την τύχη της χώρας του έξω από την αίθουσα, ενώ ο Πρόεδρος της Τσεχοσλοβακίας Μπένες δεν ήταν καλεσμένος καν.
Σήμερα στη Δύση προτιμούν μα μην θυμούνται τη Συμφωνία του Μονάχου, σαν να μην έχει υπογραφεί ποτέ. Παρ’ όλα αυτά η ίδια παραμένει πολύ επίκαιρη 80 χρόνια μετά. Η πρακτική λήψης αποφάσεων για τις τύχες των λαών από κλειστά club των ισχυρών συνεχίζεται και στις μέρες μας και η τύχη της τότε Τσεχοσλοβακίας -χώρας με υψηλού επιπέδου βιομηχανία και ισχυρό στρατό- είναι πολύ διδακτική.
Όπως επίσης και η στάση των μεγάλων ευρωπαϊκών δυνάμεων – της Μεγάλης Βρετανίας και της Γαλλίας. Ήδη στις 30 Σεπτεμβρίου 1938 η Μεγάλη Βρετανία υπογράφει με την Γερμανία το Σύμφωνο μη Επίθεσης. Δύο μήνες αργότερα το ίδιο έπραξε και η Γαλλία. Ως το Σύμφωνο Μολότωφ – Ρίμπεντροπ απομένουν ακόμα 11 μήνες… Άρα πόσο εύκολο είναι να ισχυριστούμε, ότι η ΕΣΣΔ ήταν υπαίτιος μαζί με τη Γερμανία της έναρξης του Δευτέρου Παγκοσμίου πολέμου, αφού υπέγραψε το Σύμφωνο μη Επίθεσης με το Τρίτο Ράιχ τελευταία;
Τον πιο εύστοχο χαρακτηρισμό της Συμφωνίας του Μονάχου τον έδωσε ο Ουίνστον Τσόρτσιλ. Στις 3 Οκτωβρίου του 1938 ο Τσόρτσιλ δήλωσε προφητικά: «Η Αγγλία είχε να διαλέξει μεταξύ ατιμίας και πολέμου. Προτίμησε την ατιμία και θα έχει τον πόλεμο».
Χώρος διεξαγωγής του στρογγυλού τραπεζιού: αίθουσα συνεδρίων του Υπουργείου Ψηφιακής πολιτικής, Ενημέρωσης και Τηλεπικοινωνιών, Φραγκούδη 11 &Πάντου, Καλλιθέα (δίπλα στο Πάντειο Πανεπιστήμιο).
Μετά τις επιστημονικές ομιλίες ακολουθεί ελεύθερη συζήτηση και δεξίωση.
Είσοδος ελεύθερη.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Λαβρόφ: Μη φυσιολογικές οι σχέσεις Ρωσίας – ΕΕ. Οι ισραηλινοι βομβαρδισμοι στη Συρια δεν επιλυουν τα προβληματα.
 Δευτέρα, 5 Νοεμβρίου 2018, 21:57
Ως «μη φυσιολογικές» χαρακτήρισε ο Σεργκέι Λαβρόφ τις σχέσεις Ρωσίας-Ε.Ε., εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά του για τη διατήρηση των κυρώσεων εις βάρος της Μόσχας.
«Η τρέχουσα κατάσταση των σχέσεων Ρωσίας-Ε.Ε. δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ως φυσιολογική» τόνισε χαρακτηριστικά, σε συνέντευξή του στην ισπανική εφημερίδα «El Pais».
Χαρακτήρισε δε, τις ευρωπαϊκές κυρώσεις εναντίον της Μόσχας ως «κοντόφθαλμες» και δήλωσε ότι αποτελούν συνέπεια «απευθείας εντολών από την Ουάσιγκτον».
«Ελπίζω ότι οι χώρες της Δύσης θα συνειδητοποιήσουν στο τέλος ότι αυτή η αντιπαράθεση οδηγεί σε αδιέξοδο» έσπευσε να προσθέσει.
Όπως γνωστοποίησε μάλιστα, σύμφωνα με ορισμένους υπολογισμούς, η Ε.Ε. έχει απολέσει πάνω από 100 δισεκατομμύρια ευρώ από την επιβολή των ρωσικών κυρώσεων.
Την ίδια ώρα, ο Λαβρόφ εξέφρασε τη λύπη της Ρωσίας, μετά την απόρριψη της ιδέας του προέδρου Πούτιν για τη δημιουργία ενός διεθνούς συνασπισμού εναντίον της τρομοκρατίας, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών.
«Είναι λυπητερό γιατί η τρομοκρατία απειλεί όλα τα μέλη της διεθνούς κοινότητας» υπογράμμισε ο επικεφαλής της ρωσικής διπλωματίας.
Όσον αφορά την απόφαση του Λευκού Οίκου για αποχώρηση των ΗΠΑ από τη Συνθήκη INF, απέδωσε τη συγκεκριμένη κίνηση σε προεκλογικούς παράγοντες και ειδικότερα, στην πρόθεση των Ρεπουμπλικάνων να αυξήσουν τα εκλογικά τους ποσοστά εν όψει των αυριανών ενδιάμεσων εκλογών.
Ειδική μνεία έκανε, τέλος, και στους ισραηλινούς βομβαρδισμούς στη Συρία, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν πρόκειται να επιλύσουν τα προβλήματα του Τελ Αβίβ. Αντίθετα, συμβάλλουν στην αύξηση των εντάσεων στην περιοχή, πρόσθεσε ο Λαβρόφ.
«Δυστυχώς, το Ισραήλ δεν υλοποιεί πάντα τις υποχρεώσεις του, κυρίως αυτές που σχετίζονται με την ενημέρωση του ρωσικού στρατού για τις επιχειρήσεις στη Συρία. Σε πολλές περιπτώσεις, αυτό θέτει σε κίνδυνο τη ζωή και την υγεία των στρατιωτών μας στη Συρία» κατέληξε.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Ιταλία: Ο μαφιόζος Φραντσέσκο Αμάτο που κρατα ομηρους ζητά να δει τον Σαλβίνι για να του πει για την αυξηση της ισλαμικης ριζοσπαστικοποιησης μεσα στις ιταλικες φυλακες
 Δευτέρα, 5 Νοεμβρίου 2018, 15:34
Τέσσερις ταχυδρομικούς υπαλλήλους συνεχίζει να κρατά ομήρους ο μαφιόζος Φραντσέσκο Αμάτο, ο οποίος εισέβαλε το πρωί σε γραφείο των ιταλικών ταχυδρομείων στην πόλη Ρέτζιο Εμίλια της βόρειας Ιταλίας.
Παράλληλα έκανε γνωστό στους διαπραγματευτές των καραμπινιέρων ότι θέλει να μιλήσει με τον υπουργό Εσωτερικών Ματέο Σαλβίνι. Όπως διέρρευσε, ο Αμάτο είπε πριν από λίγο στους διαπραγματευτές ότι «θέλει να πληροφορήσει τον υπουργό Εσωτερικών Ματέο Σαλβίνι για την ριζοσπαστικοποίηση ισλαμιστών εξτρεμιστών, μέσα στις ιταλικές φυλακές».
Πρόκειται για δηλώσεις που είχε κάνει και κατά τη διάρκεια της δίκης σε βάρος του (όπως και άλλων μαφιόζων της Καλαβρίας), με την οποία αποδείχθηκε ότι το οργανωμένο έγκλημα της Κάτω Ιταλίας έχει παρεισφρήσει, με καθοριστικό τρόπο, στον οικονομικό ιστό των πλούσιων περιφερειών του ιταλικού Βορρά.
Οι υπεύθυνοι των καραμπινιέρων ελπίζουν να τον πείσουν να παραδοθεί. Να σημειωθεί ότι στην περιοχή έχουν αναπτυχθεί και ειδικές δυνάμεις των καραμπινιέρων για να επέμβουν, αν κριθεί αναγκαίο, με ειδική επιχείρηση για την απελευθέρωση των ομήρων.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Γερμανικά περιπολικά κυκλοφορούν στη Θεσσαλονίκη - Τι συμβαίνει;
Παρασκευή, 20 Ιουλίου 2018 12:40
Δυο περιπολικά της Γερμανικής Αστυνομίας κυκλοφορούν στη Θεσσαλονίκη.
 Τις τελευταίες ημέρες υπάρχουν πολλές μαρτυρίες που αναφέρουν ότι γερμανικά περιπολικά κινούνται ιδιαίτερα στην ανατολική Θεσσαλονίκη.
Συγκεκριμένα, ένα από τα περιπολικά φωτογραφήθηκε να κινείται στην περιοχή του Ν. Ρυσίου.
Όπως ήταν αναμενόμενο, το γεγονός αυτό προκάλεσε περιέργεια και διάφορες σκέψεις.
Ο λόγος που βρίσκονται τα γερμανικά περιπολικά στη Θεσσαλονίκη
Επικοινωνησαμε με το Γερμανικό Προξενείο στη Θεσσαλονίκη και μας ενημέρωσαν για τον λόγο που τα γερμανικά περιπολικά βρίσκονται στην πόλη.
Τα γερμανικά περιπολικά είναι από την Frontex. Πρόκειται για δυο περιπολικά με τέσσερις Γερμανούς αστυνομικούς που συνεργάζονται με την Ελληνική αστυνομία και συμμετέχουν ιδιαίτερα σε επιχειρήσεις για τον εντοπισμό και την καταστολή της παράνομης μετανάστευσης στα ελληνικά σύνορα.

Σχολιο.-  Γερμανικό περιπολικό με Γερμανούς αστυνομικούς σημερα 6/11 στην οδό Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη! Ελλάδα=κατεχόμενη χώρα!
Σχολιο.- Είναι το δέκατο ποστ που βλέπω στο facebook από Θεσσαλονίκη με Γερμανικα περιπολικά με Γερμανούς αστυνομικούς, εδώ και 6 μήνες, με τους Θεσσαλονικης να διαμαρτύρονται και να λένε, τι γίνεται, με ποιο δικαιωμα είναι αυτοί εδώ, τι ρόλο βαράνε, έχει γίνει πάλι κατοχή και δεν μας το χουν πει? Η συγκεκριμένη φωτογραφία την είδα σήμερα το πρωι σε άλλη σελίδα, και έγραφε από κάτω Αριστοτέλους, Θεσσαλονίκη, κατεχόμενη πόλη. Σε αυτήν φαίνεται το σβήσανε



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μπουλντόζες για την ανοικοδομηση στον Παλαιστινιακό καταυλισμό-πόλη Yarmouk στη Συρια...
Πρόσφυγες από το Ολοκαύτωμα του 1948, που στη φιλόξενη Συριακή Πατρίδα οικοδόμησαν τον μεγαλύτερο προσφυγικό καταυλισμό-πόλη του πλανήτη με περισσότερους από 250.000 Παλαιστίνιους πρόσφυγες
Ο "δικτάτορας Άσαντ", ο μόνος Άραβας ηγέτης που δεν εγκατέλειψε ΠΟΤΕ την Παλαιστινιακή υπόθεση... κτίζει την κατεστραμμένη από τους "εκδημοκρατιστές" ισλαμοφασιστες της Συρίας φονιάδες αποκεφαλιστές, τους μισθοφόρους δολοφόνους της "πολιτισμένης" δύσης!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Υπάρχει μια κυρία που έκλεισε τα 25 της ετη αλλά από το πολύ φτιασίδωμα έχει γεράσει πρόωρα και κανείς δεν γιόρτασε τα γεννέθλια της...
Που ο καιρός των πανηγυριών και της φιέστας, πέρασε ανεπιστρεπτί για πάρτη της, καμιά μνεία απολύτως δεν έγινε, δείγμα ίσως της "μεγάλης αγάπης" που απολαμβάνει από όλους τους λαούς που καταδυναστεύει.
Αν δεν το μαντέψατε πρόκειται για την ΕΕ, που ιδρύθηκε την Συνθήκη του Μάαστριχτ, η οποία τέθηκε σε ισχύ την τόσο μακρινή 1η Νοέμβρη του 1993...



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μετά τον πρόεδρο ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ μας απειλεί και ο φασίστας Μπαχτσελί: είπε κι΄αυτός για τους "Πειρατές" και το ανιστόρητο:
"Η Μεσόγειος ήταν κάποτε Τουρκική λίμνη"!
ΤΙ να απαντήσει κανείς στα σοβαρά για αυτούς που έφτασαν στην Μεσόγειο τον 14ο αιώνα μ.Χ.; Όταν οι πρόγονοι του Μπαχτσελί και του Ερντογκάν έφτασαν στην Σμύρνη με τον Τιμούρ τον χωλό, τον Ταμερλάνο, είδαν την θάλασσα ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ και ΤΡΟΜΑΞΑΝ!! Γύρισαν άρον- άρον στις έρημους της Μογγολίας..
Υ.Γ.: δεν είναι ΑΣΧΗΜΗ ιδέα να γυρίσετε από κει που ήλθατε



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ποια Συνταγματική αναθεώρηση κι από ποιους;
Υπεραταμείο για 99 χρόνια (μας έμειναν 97)...
Σχίσιμο μνημονιών...
Το ΟΧΙ έγινε ΝΑΙ στο δημοψήφισμα...
Μακεδονία, Κύπρος, Αιγαίο, Ήπειρος, Θράκη... ανοιχτά σύνορα, Σόρος, Ρίτσιλντ, ΜΚΟ, ολιγάρχες και Cia...
Ποια «διεύρυνση των δημοκρατικών ελευθεριών» και του κώλου τα εννιάμερα;
Περισσότερη "Ευρώπη" θέλουν να μας χώσουν στον κώλο όλοι όσοι παίζουν με "προτάσεις" κι "αντιπροτάσεις"...



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ξέρεις γιατί ο πάπας κι οι εκκλησίες δείχνουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα "ασυνόδευτα ανήλικα προσφυγόπουλα"; Δεν ξέρεις;
"Ξέρετε γιατί την Caritas (ΜΚΟ του πάπα, αντίστοιχη η «ΜΚΟΑποστολή» του Ιερώνυμου] αρέσουν τόσο πολύ τα "ανήλικα ασυνόδευτα" (πέρα από εκείνο που μπορούμε να φανταστούμε);
Γιατί δηλώνοντας ως ανήλικα αυτά τα "παιδιά", εισπράττουν επιπλέον 10 ευρώ το κεφάλι, από τα 35 ευρώ [πάντα την ημέρα] για τους ενήλικες.
Εσύ μπορείς να το λες χριστιανική αγάπη, αν θες!"




---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Και δεν θα ανεχτώ τον imerodromo και το νεοτροτσικιστικο κκε να βγάζουνε φετβάδες, για την Συρια λες και είμαστε τίποτα καθυστερημένοι ισλαμοφασίστες! Διοτι το νεοτροτσικιστικό κκε εβγαζε φετβάδες ενάντια στον "δικτάτορα Ασαντ" της Συρίας που σκότωνε τον συριακό λαό! Και "συριακό λαό" αποκαλούν τους ισλαμοφασίστες, που κόβανε κεφάλια και καίγανε ζωντανούς ανθρώπους! Αλλά και στη Συρία δεν ανακατέβεται το νεοτροτσικιστικό κκε γιατι αντιμάχονται οι Ρωσοι με τους Αμεριάνους! Εγώ είμαι υπέρ του Λένιν που έλεγε το 1918 ότι "για την Ρωσία σοσιαλισμός σημαίνει ψωμί συν εξηλεκτρισμός"! Όταν θεωρούσαν τον ηλεκτρισμό όπλο του διαβόλου!
Σχολιο.- και τωρα αμα παρεις το ριζο, τις ιδιες μαλακιες γραφουνε. Το καλο με τους ιαχωβαδοκομμουνιστες νεοτροτσικιστες του κκε ειναι οτι δεν αλλαζουν αποψεις ευκολα. Επιμένουν στη μαλακια τους ακομα πιο πολυ οταν ολα τα γεγονοτα λενε για το αντιθετο. Εκεινο που ψιλοκρυβουν οσο μπορουν επι κουτσουμπα μαιλη, ειναι οτι το ΕΑΜ ηταν λαθος και δεν επρεπε να δημιουργηθει, γιατι στο προγραμμα του ειχε απελευθερωση και δημοκρατια και οχι σοσιαλιστικο μετασχηματισμο της κοινωνιας, και οτι η Κομμουνιστικη Διεθνης εκανε λαθος που μιλαγε για μετωπικα σχηματα εναντια στον φασισμο και οχι για επανασταση. Οτι μαλακιες ελεγαν δηλαδη οι τροτσικιστες τοτε.
Σχολιο.- Κοιτα, εδω μελη του κκε που η πλειοψηφια τους δεν διαβαζουν πλεον Ριζο, δεν μπορουν να το δεχτουν, δεν περιμενω να το δεχτεις εσυ. Σου λεω, παρε το σημερινο ή αυριανο Ριζο. Τις ιδιες μαλακιες γραφει, για συγκρουση Ρωσων ιμπεριαλιστων και Αμερικανων ιμπεριαλιστων στη Συρια. Τα περι "δικτατορα Ασαντ" τα εχουν κοψει, οπως και τα αστικα παπαγαλακια, απο τοτε που πηραν στη Συρια ο Συριακος λαος με τη βοηθεια των λιονταριων της Χεζμπολαχ που αλλαξε τη ροη της αποικιοκρατικης εισβολης και λιγοτερο των Ρωσων και των Ιρανων. φαλαγγι τους ισλαμοφασιστες των αποικιοκρατων. 2)Αυτο με το ΕΑΜ και την Διεθνη ειναι σε βιβλιο. Μου φαινεται λεγεται "Αποφαση της ΚΕ για το 1944". Με επιμελεια Μαιλη.
Τις ιδιες μαλακιες βεβαια με τα τροτσικιστικα τσουτσεκια της αμερικανικης πρεσβειας λενε και τα αναρχικα, αντιεξουσιαστικα τσουτσεκια της αμερικανικης πρεσβειας. Ιδια σκατα ειναι!