Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2019

Δευτερα 11 Φεβρουαριου 2019


Φρίκη: Αποκεφάλισαν 6χρονο παιδί στη Σαουδική Αραβία
Θρησκόληπτοι φανατικοί έφτασαν στο σημείο να αποκεφαλίσουν 6χρονο παιδί στη Σαουδική Αραβία επειδή ήταν σιίτης.
10 Φεβρουαρίου 2019 17:20
Περιστατικό ανείπωτης φρίκης και απίστευτης κτηνωδίας έλαβε χώρα στη Σαουδική Αραβία. Φανατικοί προχώρησαν στον αποκεφαλισμό του 6χρονου (!) Ζακαρία επειδή ήταν Σιίτης!
Το παιδί είχε φτάσει στο ναό του Προφήτη Μουχαμάντ μαζί με τη μητέρα του όταν άγνωστοι την ρώτησαν αν ήταν Σιίτες. Οταν η γυναίκα απάντησε καταφατικά ένα ταξί πλησίασε, σταμάτησε μπροστά της και άρπαξε το παιδί.
Με ένα μπουκάλι γυαλί, τον αποκεφάλισαν μπροστά στη μητέρα του η οποία κατέρρευσε.
Το περιστατικό έφερε στο φως της δημοσιότητας η μη κερδοσκοπική οργάνωση «Shia Rights Watch».



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μιχάλης Ράπτης(Pablo), Ηγετική μορφή του διεθνούς επαναστατικού κινήματος, (Πολυτεχνείο, 1994): Νομίζω ότι πράγματι είναι σωστό ότι η Ελλάδα σήμερα απειλείται. Ότι υπάρχει ένας κίνδυνος. Ότι υπάρχει ένα σχέδιο αναδόμησης των Βαλκανίων, στο οποίο κυριαρχικό ρόλο θα παίξει η Γερμανία, οι ΗΠΑ και η Τουρκία, χρησιμοποιώντας τις μουσουλμανικές μειονότητες από τη Βουλγαρία, τη Θράκη, τα Σκόπια, το Κοσσυφοπέδιο, την Αλβανία, τη Βοσνία. (...)
Προσωπικά θεωρώ ότι είναι αναγκαία οι Έλληνες να αποκτήσουν μια συνείδηση του εθνισμού τους και να είναι έτοιμοι, όταν πρόκειται να γίνει μία περαιτέρω συρρίκνωση του λεγομένου εθνικού τους κορμού, να αντισταθούν.
Να μην επαναλάβουν το έγκλημα, την αδυναμία, την προδοσία, τη δειλία που έδειξαν στο ζήτημα της Κύπρου. Δεν είμαι υπέρ μιας επανάληψης της Κύπρου και στην Ελλάδα. Δεν θεωρώ ότι είναι τίποτα το διεθνιστικό μία αδιαφορία πλήρης αν γίνει ή δεν γίνει και στην Ελλάδα κάτι παρόμοιο που έγινε στην Κύπρο. Μα με ποιο θάρρος μπορείς να λες ότι είσαι υπέρ των Κούρδων ή των Παλαιστινίων που ζητάνε μια πατρίδα κι όταν γίνει σ’ ένα τμήμα δικό σου εισβολή, κατοχή, αλλαγή πληθυσμών και δημιουργείται δικό σου παλαιστινιακό ζήτημα, ποια στάση κρατάς απέναντι στην Κύπρο; Και ξεκινώντας απ’ αυτά, ποια στάση πρόκειται να κρατήσεις αν συμβεί κάτι παρόμοιο στην Ελλάδα; Είναι σωστό ότι ο εθνισμός που είναι απαραίτητος, δεν είναι σε καμία αντίθεση με το διεθνισμό. Ο κάθε διεθνιστής έχει και μια ιδιαίτερη πατρίδα και είναι φυσικό την πατρίδα αυτή να την αγαπάει όχι περισσότερο από τις άλλες, αλλά τουλάχιστον το ίδιο.




------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σε αντίθεση με τους διάφορους κρετινους απολυτικ (και καλα η "τέχνη δεν είναι πολιτική ")"διανοούμενους","κηνσορες" και "καλλιτέχνες " ο Ρότζερ Γουότερς πάντα παίρνει θέση και τάσσεται υπέρ των αδικημένων ,όπως τάσσεται πάντα στο πλευρό των Παλαιστινίων (και να ξέρετε ότι υπάρχει βαρύ τίμημα διότι μπαίνει στην μαύρη λίστα των πολυεθνικών της "ψυχαγωγίας" δηλαδή της χειραγώγησης μέσω "τεχνης" .....
Πες τα Ρότζερ ! Σ'αγαπαμε και έχεις τον απόλυτο σεβασμό μας !
«Σταματήστε το πραξικόπημα του Τραμπ στη Βενεζουέλα», αυτό είναι το μήνυμα του ροκ σταρ Ρότζερ Γουότερς των Pink Floyd που μοιράστηκε με τους φαν του στο Twitter.
Ο Ρότζερ Γουότερς των Pink Floyd επέκρινε σφοδρά τις Ηνωμένες Πολιτείες κατηγορώντας τη χώρα για καταστροφή της «πραγματικής δημοκρατίας» στο κράτος της Λατινικής Αμερικής και ζητώντας από την Ουάσιγκτον να «αφήσει ήσυχο το λαό της Βενεζουέλας».
Ο θρύλος της ροκ, ο οποίος είναι γνωστός για τις πολιτικές του δηλώσεις κατά τη διάρκεια των συναυλιών του, ανάρτησε στο Twitter μια αφίσα, αναγγέλλοντας μια «έκτακτη διαμαρτυρία» μπροστά στην αμερικανική αποστολή στα Ηνωμένα Έθνη στη Νέα Υόρκη.
Η αφίσα είχε ως μότο τη φράση: «Σταματήστε το πραξικόπημα του Τραμπ στη Βενεζουέλα».




-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ντόρα Μπακογιάννη: Βεβαίως θα την αποκαλώ Βόρεια Μακεδονία Κάνει για το επικρατείας του SIRIZA, ΝΔ & CIA...
13:34 - 11.02.2019
Πάντοτε αποκαλούσα τη γειτονική χώρα πΓΔΜ όπως ήταν το επίσημο όνομά της, τώρα που άλλαξε θα την αποκαλώ Βόρεια Μακεδονία, είπε η κ. Μπακογιάννη. Ξεκαθάρισε ότι δεν θα μιλήσει ποτέ για «Μακεδονά» πρωθυπουργό.
«Βεβαίως θα την αποκαλέσω Βόρεια Μακεδονία», τόνισε η βουλευτής της ΝΔ και πρώην υπουργός Εξωτερικών, Ντόρα Μπακογιάννη, όταν ερωτήθηκε από δημοσιογράφο για την άρνηση στελεχών της ΝΔ να χρησιμοποιήσουν το νέο όνομα της γειτονικής χώρας.
«Εγώ πάντοτε αποκαλούσα τη γειτονική χώρα πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας που ήταν το επίσημο όνομά της. Τώρα που το επίσημο όνομά της είναι Βόρεια Μακεδονία, θα την αποκαλώ Βόρεια Μακεδονία», πρόσθεσε.
Η κ. Μπακογιάννη σε συνέντευξή της στο ραδιόφωνο Νews24/7, ξεκαθάρισε πάντως πως δεν θα μιλήσει ποτέ για «Μακεδόνα» πρωθυπουργό ή «Μακεδόνα» υπουργό, καθώς θεωρεί ότι αυτό ήταν και το πολύ μεγάλο λάθος της Συμφωνίας των Πρεσπών.
Κατά την Ντ. Μπακογιάννη με τη συμφωνία των Πρεσπών «μακροπρόθεσμα, επειδή δεν έχει αντιμετωπιστεί το ταυτοτικό θέμα του αλυτρωτισμού, θα υπάρξουν προβλήματα και εντός της γειτονικής χώρας και εκτός. Η διαφορετική άποψη του κ. Θεοδωράκη προφανώς επηρεάζει. Ο ελληνικός λαός θα επιβάλει τις μετεκλογικές συνεργασίες».
Στον απόηχο του σάλου που προκλήθηκε για το Tweet του δημοσιογράφου Κωνσταντίνου Μπογδάνου σχετικά με την ΕΡΤ και με αιχμή τη φιλολογία ότι επρόκειτο να ενταχθεί στα «γαλάζια» ψηφοδέλτια, η κ. Μπακογιάννη είπε πως ακραίες φωνές δεν εκφράζουν τη θέση της ΝΔ.
«Η ΝΔ είναι ένα βαθιά δημοκρατικό πατριωτικό φιλελεύθερο κόμμα. Όταν είπαμε ότι η ΕΡΤ είναι εργαλείο προπαγάνδας είχαμε δίκιο. Είχα διαφωνήσει με το κλείσιμο της ΕΡΤ. Εγώ θέλω να δω μια ποιοτική ελεύθερη δημόσια τηλεόραση. Οι ακραίες φωνές (σ.σ. για τανκς στην ΕΡΤ) δεν εκφράζουν τη θέση της ΝΔ», είπε χαρακτηριστικά.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ  ΕΙΝΑΙ  ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΩΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ
ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ: Εξιλεώνει τον ΣΥΡΙΖΑ – «Δεν είναι προδότης όποιος ψήφισε τις «Πρέσπες»
 Φεβρουαρίου 10, 2019
Μία δυσάρεστη έκπληξη (που αποτυπώθηκε σε βίντεο) μας επιφύλαξε ο Κυριάκος Βελόπουλος στην εκπομπή του Αιμίλιου Λιάτσου στο Kontra24 στις 7/2/2019.
Ο ιδρυτής και αρχηγός της Ελληνικής Λύσης ούτε λίγο ούτε πολύ έσπευσε να… εξιλεώσει την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ για την κατάπτυστη Συμφωνία των Πρεσπών, λέγοντας: «Δέν είναι προδότες οι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που έδωσαν το όνομα της Μακεδονίας»!
Αδιάψευστος μάρτυρας το παρακάτω βίντεο – Το επίμαχο σημείο από το 15:09 και μετά:
https://www.youtube.com/watch?time_continue=942&v=TpoKUrEZayM
https://www.youtube.com/watch?time_continue=12&v=Tf_EZ5gS0Vk
σχολιο.- Να τον χαιρεστε οσοι ξεχασατε οτι αυτο το πολιτικο σκουπιδι ψηφισε μνημονιο, μας εφερε δηλαδη στην κατασταση που ειμαστε σημερα. Να χαιρεστε επισης και την πολιτικη διαυγεια σας γιατι ειστε ετοιμοι να ξεπλυνετε τον καθε εθνικοφρονα μονο και μονο επειδη λεει εθνοπατριωτικες κορωνες ενω στα καιρια ζητηματα ειναι μετα μπουνια υπερ της ΕΕ και του ΝΑΤΟ. Και τελος να χαιρεστε και την ικανοτητα σας να τον ξαναψηφισετε ....Σας αξιζει....
Σχολιο.- Επειδή κάποιοι μας έχουν ζαλίσει με τον Βελόπουλο και την ''Ελληνική λύση''.
Ας θυμίσουμε σε όλους λοιπόν, πως η 16μελή Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΛΑΟΣ, (στην οποία Βουλευτής ήταν και ο Κυριάκος Βελόπουλος ), στήριξε το πρώτο επαχθές και καταστροφικό Μνημόνιο για τη χώρα.
Ο Γιώργος Καρατζαφέρης στήριξε για Πρωθυπουργό της χώρας τον τραπεζίτη και άνθρωπο των Διεθνών Αγορών, Λουκά Παπαδήμο, συμμετέχοντας στην καταστροφική για την Ελλάδα και το λαό της κυβέρνησή του, με τέσσερεις (4) Βουλευτές!
Ο δε Κυριάκος Βελόπουλος στήριξε μέχρι τέλους την κυβέρνηση Παπαδήμου που αποτελείτο από τα κόμματα της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και του ΛΑΟΣ!
Ο λαός δεν έχει κοντή μνήμη, ούτε ξεχνάει πολύ γρήγορα !
Στήριξαν το πρώτο Μνημόνιο και συμμετείχαν στην κυβέρνηση Παπαδήμου…
Από τέτοιους ''πατριώτες'' πήξαμε. Τους είδαμε τι έπραξαν.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



#ΕΚΤΑΚΤΟ_ΓΕΓΟΝΟΣ
Εδώ και μισή ώρα ο Μπογδάνος κουτουλάει με την καρκάλα του την καγκελόπορτα της ΕΡΤ η οποία μόλις κατέρρευσε προκαλώντας δεκάδες θύματα. Το καλοκαίρι αναμένεται νέα τουρκική εισβολή στην Κύπρο.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Γυναίκα έκαψε τον άντρα της, όταν έμαθε ότι βίαζε την 7 ετών κόρη τους
Ο Vincent Philips, 52 ετών κάηκε ζωντανός από την σύζυγό του, ενώ κοιμόταν. Ακούγεται σοβαρό; Ο λόγος, λοιπόν, είναι ακόμα σοβαρότερος.
Ο άντρας αυτός κατηγορείται για παιδική κακοποίηση 1ου βαθμού στην 7χρονη κόρη του. Το ερώτημα που προκύπτει είναι ποια πρέπει να είναι η αντιμετώπιση για την γυναίκα αυτή που αποφάσισε να πάρει τον νόμο στα χέρια της. Αναμφίβολα η απάντηση θα δοθεί στην αίθουσα του δικαστηρίου.
Η 40χρονη Tatanysha Hedman ένιωσε τόσο αηδιασμένη από την πράξη που φέρεται να έκανε ο άντρας της, που εσκεμμένα αποφάσισε να του βάλει φωτιά. Περίμενε να πέσει για ύπνο, τον περιέλουσε με ένα εύφλεκτο υγρό και στην συνέχεια του έριξε ένα σπίρτο.
Tatanysha HedmanΤο θέμα είναι αμφιλεγόμενο, καθώς το δικαστήριο δεν έχει αποφασίσει για το αν έπραξε σωστά η γυναίκα αυτή ή όχι. Αυτή την στιγμή αντιμετωπίζει κατηγορίες για προσβολή και εμπρησμό, ενώ παραμένει προφυλακιστέα. Η κοινή γνώμη φαίνεται να τάσσεται με το μέρος της.
Η Tatanysha είπε στην αστυνομία ότι αποφάσισε να βάλει φωτιά στον σύζυγό της, γιατί το να τον πυροβολήσει για ήταν “πολύ καλό” για αυτόν.
Πολλές μητέρες που ανησυχούν είναι στο πλευρό της και την υποστηρίζουν, λέγοντας ότι τα περισσότερα δικαστήρια δεν δίνουν την απαιτούμενη σημασία σε τέτοια θέματα και οι ένοχοι γλιτώνουν πολύ εύκολα.
Ο φερόμενος ως δράστης βρίσκεται στο νοσοκομείο, ενώ αντιμετωπίζει κατηγορίες 1ου βαθμού ασέλγειας σε ένα κοριτσάκι που δεν μπορούσε να υπερασπιστεί τον εαυτό του.
Με την υπόθεση αυτή που έγινε στην πολιτεία της Ουάσινγκτον στην Αμερική, ασχολούνται πολλές οργανώσεις με αντικείμενο την κακοποίηση.
Το ερώτημα που προκύπτει εδώ είναι κατά πόσο πρέπει να ληφθεί υπόψιν από τον δικαστήριο η ψυχολογική κατάσταση της γυναίκας την ώρα που διέπραττε το έγκλημα.
Μπορεί να μην ήταν η πιο έξυπνη κίνηση να βάλει φωτιά μέσα στο ίδιο της το σπίτι, αλλά όσον αφορά την αιτία που την ώθησε, είναι δικαιολογημένη. Πολλοί θα υποστηρίξουν ότι η πράξη της έγινε εν βρασμώ ψυχής
Όσον αφορά την καταδίκη του Philips, αν κριθεί ένοχος, η κοινή γνώμη ελπίζει ότι η ετυμηγορία θα αντικατοπτρίζει την σοβαρότητα της πράξης του.
Πολλοί φοβούνται ότι λόγω της σκληρότατης αντιμετώπισεις που θα έχει ο Philips, ο δικαστήριο θα τον αντιμετωπίσει με συμπόνια. Αρκετοί άνθρωποι φροντίζουν, ώστε να μην συμβεί κάτι τέτοιο.
Όπως είναι φυσικό η μητέρα βρίσκεται στην φυλακή μέχρι να βγει η απόφαση του δικαστηρίου και οι συγκρατούμενές της την αντιμετωπίζουν ως ήρωα.
Συνήθως, στην φυλακή άνθρωποι σαν την Tatanysha αντιμετωπίζονται ως ήρωες, καθώς αποφάσισαν να παρακάμψουν τις Αρχές και να τιμωρήσουν οι ίδιοι αυτούς που κακοποιούν μικρά παιδιά.




-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



"Κόπηκε" από τα ψηφοδέλτια της ΝΔ ο Μπογδάνος
Ο δημοσιογράφος δε θα είναι τελικά σύμφωνα με πληροφορίες υποψήφιος με τη ΝΔ στην Α΄Αθηνών. Ποιες δηλώσεις και κινήσεις του εξόργισαν το Μοσχάτο. Την υποψηφιότητα του προωθούσε ο Γεωργιάδης
11 Φεβρουαρίου 2019 07:19
Δεν θα είναι τελικά υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία στην Α΄ Αθηνών στις εθνικές εκλογές ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Μπογδάνος, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του News 24/7.
Η οριστική απόφαση ελήφθη την περασμένη Παρασκευή και αφορμή στάθηκε η τελευταία απρέπεια του δημοσιογράφου, ο οποίος όταν οπαδός της Χρυσής Αυγής σχολίασε ανάρτηση του στο twitter για την ΕΡΤ ζητώντας ούτε λίγο ούτε πολύ τανκς στο ραδιομέγαρο, απάντησε “Ψηφίστε σωστά και το έχουμε”.
Όμως ο κ.Μπογδάνος, την υποψηφιότητα του οποίου προωθούσε βασικά ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης, είχε εδώ και πολύ καιρό προκαλέσει δυσαρέσκεια σε μεγάλο κομμάτι της ΝΔ και στο Μοσχάτο, το οποίο δεν ήταν ούτως ή άλλως εξαρχής ιδιαίτερα ένθερμο για την ένταξη του στις γαλάζιες λίστες.
Μετά το θόρυβο που είχε προκαλέσει ο διάλογος του δημοσιογράφου στο twitter με το χρήστη, ο οποιος στο προφίλ του είχε τη σβάστικα, ο κ.Μπογδάνος είχε προσπαθήσει να δικαιολογηθεί με το επιχείρημα ότι απλώς συνέστησε σε έναν χρυσαυγίτη να ψηφίσει ΝΔ.
“Οι μαδουροφασίστες της πολιτικής ορθότητας θίχτηκαν που είπα σε ΧΑυγίτη να ψηφίσει ΝΔ για να πάψει η ασυδοσία της ΕΡΤ. Λογικό. Θέλουν τους δεξιούς κάτω από την φτερούγα των φίλων τους, των νεοναζί, να ψηφίζουν ΟΧΙ και Θάνου. Χτυπηθείτε όσο θέλετε, αλλά αυτά που ξέρατε ξεχάστε τα” έγραψε στο twitter ο δημοσιογράφος, λησμονώντας βεβαίως ότι δεν είχε απλώς καλέσει έναν πολίτη να ψηφίσει ΝΔ αλλά είχε συμφωνήσει ουσιαστικά με σχόλιο για εισβολή με τανκς στο ραδιομέγαρο. Στη συνέχεια και ενώ οι αντιδράσεις και τα επικριτικά δημοσιεύματα πλήθαιναν, ο κ.Μπογδάνος επιχείρησε να παρουσιάσει τις εναντίον του επιθέσεις ως υποκινούμενες από το ΣΥΡΙΖΑ.
Στην πραγματικότητα τόσο ο ακραίος πολιτικός του λόγος όσο και η υπεροπτική συμπεριφορά τόσο του ιδίου όσο και του κ.Γεωργιάδη που θεωρούσαν την υποψηφιότητα του δεδομένη (και αυτό ενώ στη ΝΔ βάσει καταστατικού τον πρώτο και τελευταίο λόγο στα ψηφοδέλτια έχει ο πρόεδρος του κόμματος, Κυριάκος Μητσοτάκης) είχαν ήδη προκαλέσει έντονη ενόχληση σε γαλάζια στελέχη και στην ηγεσία του κόμματος.
Στην κοπή της πίτας της ΝΔ του 3ου δημοτικού διαμερίσματος για παράδειγμα, είχε ανακοινωθεί ως υποψήφιος προς μεγάλη δυσαρέσκεια άλλων ενδιαφερόμενων και είχε βγάλει ένα λόγο που πολλοί εκ των παρευρισκόμενων χαρακτήρισαν σχεδόν φασιστικό, λέγοντας μάλιστα χαρακτηριστικά ότι τους θύμισε ομιλίες του Ηλία Κασιδιάρη της ΧΑ. Χθες πάντως στο 4ο δημοτικό διαμέρισμα στην κοπή της πίτας δεν ανακοινώθηκε ως υποψήφιος, αλλά απλώς ως δημοσιογράφος.
Την ενόχληση του Μοσχάτου είχε προκαλέσει και το γεγονός ότι μοίραζε παραπολιτικά πως θα είναι υποψήφιος και μάλιστα ότι ανοίγει ήδη πολιτικό γραφείο χωρίς να έχει ανακοινωθεί. Αλλά και το γεγονός ότι ο κ.Γεωργιάδης κατά την κοπή της δικής του πίτας την προηγούμενη Κυριακή τον είχε αναφέρει ως υποψήφιο της ΝΔ στην Α΄Αθήνας παρακάμπτοντας εντελώς την κομματική ιεραρχία και διαδικασία.
Ο κ.Γεωργιάδης προωθούσε με φανατισμό την υποψηφιότητα Μπογδάνου στην Α΄Αθήνας, όπου θα είναι επίσης υποψήφιος ο στενός φίλος του Θάνος Πλεύρης. Όχι μόνο στο πλαισιο της προσπάθειας του να εντάξει στις λίστες της ΝΔ και να εκλέξει στην επόμενη Βουλή όσο περισσότερα πρόσωπα της δικής του επιρροής. Αλλά και γιατί ο κ.Πλεύρης λόγω της υποψηφιότητας του πατρός του στο δήμο Αθηναίων, αποφεύγει να βγαίνει δημόσια τόσο ακραία δεξιά και ο αντιπρόεδρος φέρεται να ήθελε να δώσει αυτό το ρόλο στο δημοσιογράφο.
Η ΝΔ σημειωτέον ότι εκτιμάται πως θα εκλέξει έξι βουλευτές στην Α΄ Αθήνας, όπου θα είναι υποψήφιοι βεβαίως οι νυν βουλευτές Βασίλης Κικίλιας, Όλγα Κεφαλογιάννη, Νικήτας Κακλαμάνης (η Ντόρα Μπακογιάννη υπενθυμίζεται ότι θα πολιτευτεί στα Χανιά), ο βουλευτής Επικρατείας Θόδωρος Φορτσάκης και ο σύμβουλος του προέδρου της ΝΔ, καθηγητής της Παντείου Αγγελος Συρίγος (που έχουν ήδη ανακοινωθεί και επίσημα), οι πρώην βουλευτές Φωτεινή Πιπιλή και Θάνος Πλεύρης, ο πρώην εκπρόσωπος του Ποταμιού Δημήτρης Τσιόδρας.
Επίσης σύμφωνα με πληροφορίες θα είναι υποψήφιοι η δικηγόρος προερχόμενη από το Μητρώο Στελεχών Σοφία Νικολάου, ο οικονομολόγος Αλέξανδρος Μωραϊτάκης, η πρόεδρος του Αθήνα 9,84 και στέλεχος της Δράσης Μελίνα Δασκαλάκη, ο προερχόμενος επίσης από το Μητρώο Στελεχών οικονομολόγος Θανάσης Πηλιούνης και ο δικηγόρος και “αβραμοπουλικός” Δημήτρης Ιατρίδης.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Από τις λίγες φορές που ο Ριζοσπάστης κυκλοφόρησε έκτακτο φύλλο στις 12 το βράδυ, προπολεμικά. Στις 11 Φεβρουαρίου 1934, όμως, υπήρχε λόγος. Το ψηφοδέλτιο του ΕΝΙΑΙΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΕΡΓΑΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ, που είχε συγκροτήσει το ΚΚΕ, νικούσε stiw dhmotikew eklogew σε 2 δήμους και σε περίπου 60 κοινότητες σε όλη την Ελλάδα. Οι πρώτοι κομμουνιστές δήμαρχοι και τα πρώτα συμβούλια ήταν γεγονός. Θα ακολουθούσε φυσικά ένα πρωτοφανές πογκρόμ διώξεων σε βάρος των μελών του ΚΚΕ που είχαν εκλεγεί αλλά το μήνυμα της ενδυνάμωσης της πολιτικής του, είχε δοθεί σε πολλές περιοχές της χώρας. Ανάμεσα στους νικητές του ΕΜΕΑ και δυο κοινότητες του νομού μας. η Ποντοκώμη και η Τζούμα (Χαραυγή).......
Το  Ενιαιο Μετωπο στις βουλευτικες εκλογες του Σεπτεμβριου 1932 πηρε 4,97% και εβγαλε 10 βουλευτες, ενώ στις βουλευτικες εκλογεςτου Μαρτιου 1933 πηρε4,64% και δεν εβγαλε κανενα βουλευτη λογω καπλονοθευτικου νομου. Το ιδιο και στις εκλογες του Ιουνιου 1935.




----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το "Βαθύ Κράτος" του Ερντογάν και το στημένο "πραξικόπημα"
 Δευτέρα, 11 Φεβρουαρίου 2019, 19:14
Επίσημο πρωτόκολλο των γεγονότων της νύχτας του αποτυχημένου πραξικοπήματος στην Τουρκία -το οποίο υπογράφει ο τότε γενικός εισαγγελέας στην Άγκυρα και δημοσιεύει τώρα εξόριστος Τούρκος δημοσιογράφος- τροφοδοτεί τις εικασίες που θέλουν την τουρκική κυβέρνηση να γνώριζε για τα σχέδια ανατροπής της και να τα αξιοποίησε για να ενισχύσει τις εξουσίες της. Το θέμα παρουσιάζει και σχολιάζει η σημερινή Berliner Zeitung.
«Όσο περισσότερος χρόνος περνάει […] τόσο πιο σαφές γίνεται ότι η τουρκική ηγεσία υπό τον πρόεδρο Ερντογάν γνώριζε για τα σχέδια πραξικοπήματος, ότι τα άφησε να εξελιχθούν και, πιθανότατα, τα κατηύθυνε. Εκρήξεις βομβών που δεν έγιναν ποτέ, νεκροί σε ένοπλες συγκρούσεις που δεν υπήρξαν ποτέ. Το πρωτόκολλο της εισαγγελίας που δημοσιεύθηκε τώρα -η γνησιότητά δεν αμφισβητείται- είναι ένα έγγραφο το οποίο δεν θα μπορούσαν να συντάξουν καλύτερα ούτε οι θιασώτες των θεωριών συνωμοσίας.
Το πρωτόκολλο φέρνει στο φως τα έργα και τις ημέρες του νέου ‘βαθέος κράτους' στην Τουρκία. Πρόκειται για όλους εκείνους τους ισλαμιστικούς- εθνικιστικούς κύκλους στην κυβέρνηση και τη δικαιοσύνη που έκαναν προφανώς όλα εκείνα για τα οποία κατηγορούν τους αντιπάλους τους: μετέτρεψαν ένα στρατιωτικό σε πολιτικό πραξικόπημα για να αφανίσουν τους εχθρούς τους. Αισθάνονταν μάλιστα τόσο σίγουροι που εισήγαγαν το εν λόγω πρωτόκολλο σε επίσημα δικαστικά έγγραφα. Το τουρκικό πραξικόπημα είναι ένας βάλτος από τον οποίο βγαίνουν όλο και πιο βρωμερές φυσαλίδες. Αυτό ισχύει και για το κίνημα Γκιουλέν, μυστικά κομάντο του οποίου ήθελαν την ανατροπή της κυβέρνησης και που προφανώς έπεσαν σε παγίδα.
Σε μια δημοκρατία όλα αυτά θα τροφοδοτούσαν πολλές εξεταστικές επιτροπές. Ακόμη κι αν αληθεύει ότι οι γκιουλενιστές ήθελαν με τη δημοσιοποίηση του πρωτοκόλλου να αποδείξουν την αθωότητά τους και να ρίξουν την ευθύνη του πραξικοπήματος στην κυβέρνηση, αυτό δεν υποβαθμίζει τη σημασία του. Στην Τουρκία κανείς δεν τολμά να μιλήσει για το θέμα. Για πόσο ακόμη;».




------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τις μεγαλύτερες στρατιωτικές ασκήσεις στην ιστορία της Βενεζουέλας κήρυξε ο Μαδούρο
 Δευτέρα, 11 Φεβρουαρίου 2019, 16:01
Την έναρξη των μεγαλύτερης κλίμακας στρατιωτικών ασκήσεων που έχουν γίνει ποτέ στη χώρα κήρυξε ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο την Κυριακή.
Ο ίδιος παρευρέθηκε στην έναρξη των ασκήσεων, που θα διαρκέσουν έως τις 15 Φεβρουαρίου, και -όπως δήλωσε- θα είναι οι πιο μεγάλες και σημαντικές ασκήσεις που έχει κάνει το Καράκας στα 200 χρόνια της ιστορίας του.

Όπως δηλωσε ο Μαδουρο μπροστα στους χιλιαδες στρατιωτες
Nicolás Maduro   
11/2/2019 – 4.00
ORGULLOSOS DE NUESTRA MILICIA
Orgulloso de la capacidad, logística y de despliegue de nuestra digna Milicia Nacional Bolivariana. ¡Rumbo a los 2 Millones de Milicianos y Milicianas!
Περήφανος για την πολιτοφυλακή μας
Περήφανος για την ικανότητα, την εφοδιαστική και την ανάπτυξη της άξιας μπολιβαριανής εθνικής πολιτοφυλακής μας. Απευθύνεται σε 2 εκατομμύρια πολιτοφυλακή και στρατιωτες!




------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Φρουροί της Επανάστασης: «Το Τελ Αβίβ και η Χάιφα θα ισοπεδωθούν αν το Ιράν δεχθεί επίθεση από τις ΗΠΑ»
 Δευτέρα, 11 Φεβρουαρίου 2019, 15:33
Ανώτερος διοικητής των Φρουρών της Επανάστασης δήλωσε σήμερα ότι το Ιράν θα ισοπεδώσει πόλεις στο Ισραήλ, αν οι ΗΠΑ επιτεθούν στην Ισλαμική Δημοκρατία.
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν έχουν το θάρρος να ρίξουν ούτε μια σφαίρα εναντίον μας παρά τον αμυντικό και στρατιωτικό εξοπλισμό τους. Όμως, αν μας επιτεθούν, θα ισοπεδώσουμε το Τελ Αβίβ και τη Χάιφα», δήλωσε ο Γιαντολάχ Ζαβανί, υπαρχηγός των Φρουρών της Επανάστασης αρμόδιος για πολιτικές υποθέσεις, σύμφωνα με το κρατικό ιρανικό πρακτορείο ειδήσεων IRNA.
Ο Ζαβανί μίλησε σε συγκέντρωση για τον εορτασμό της 40ης επετείου της Ισλαμικής Επανάστασης.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σαλβίνι: Δεν θα γίνει καμία αλλαγή στην κυβέρνηση
 Δευτέρα, 11 Φεβρουαρίου 2019, 14:56
Επιβεβαιώνεται η νίκη της κεντροδεξιάς συμμαχίας στις τοπικές εκλογές της περιφέρειας Αμπρούτσο, (με πρωτευουσα τη σεισμοπαθη Λα Ακουιλα και μεγαλυτερο λιμανι την Πεσκαρα), στην κεντρική Ιταλία.
Ο ακροδεξιός υποψήφιος Μάρκο Μαρσίλιο εξασφάλισε το 48% των ψήφων και εξελέγη περιφερειάρχης, ο κεντροαριστερός σοσιαλφασιστας Τζοβάνι Λενίνι το 31% και η Σάρα Μαρκότσι, των αριστερων Πέντε Αστέρων, σταματά στο 20%. Στην τοπική αυτή αναμέτρηση η Λέγκα συμμάχησε με την Φόρτσα Ιτάλια του Μπερλουσκόνι και τα ακροδεξιά Αδέλφια της Ιταλίας.
«Δεν θα γίνει καμία αλλαγή στην κυβέρνηση, δεν ζητάμε ανασχηματισμούς. Οι φίλοι των Πέντε Αστέρων μπορούν να μείνουν ήσυχοι», δήλωσε σήμερα ο Ματέο Σαλβίνι. Το ψηφοδέλτιο της Λέγκα στο Αμπρούτσο, έλαβε ποσοστό 27%, ενώ η Φόρτσα Ιτάλια δεν ξεπέρασε το 10%.
Ο Σαλβίνι παράλληλα υπενθύμισε ότι μια από τις άμεσες προτεραιότητες της κυβέρνησης είναι η έγκριση του νόμου που ενισχύει το δικαίωμα στην αυτοάμυνα, πάγιο αίτημα της Λέγκα.
Ο ιταλός πρωθυπουργός Τζουζέπε Κόντε, σχολιάζοντας το αποτέλεσμα του Αμπρούτσο, δήλωσε ότι «οι περιφερειακές αυτές εκλογές δεν αλλάζουν κάτι για την κυβέρνηση, η οποία θα συνεχίσει να εργάζεται σύμφωνα με την ημερήσια διάταξη που έχει καταρτίσει».



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι τουρκικές αρχές εμπόδισαν φιλοκουρδική διαδήλωση στην Κωνσταντινούπολη
 Δευτέρα, 11 Φεβρουαρίου 2019, 14:35
Οι τουρκικές αρχές εμπόδισαν σήμερα βουλευτές της φιλοκουρδικής αντιπολίτευσης να πραγματοποιήσουν πορεία στην Κωνσταντινούπολη σε αλληλεγγύη με μια βουλευτή που πραγματοποιεί απεργία πείνας για να καταγγείλει τις συνθήκες κράτησης του αρχηγού του PKK Αμπντουλάχ Οτσαλάν.
Πολλές δεκάδες αστυνομικοί εξοπλισμένοι με ασπίδες για την αντιμετώπιση ταραχών περικύκλωσαν περίπου 40 αιρετούς αξιωματούχους και μέλη του φιλοκουρδικού Κόμματος της Δημοκρατίας των Λαών (HDP) για να τους εμποδίσουν να κατέβουν τη λεωφόρο Ιστικλάλ, στην καρδιά της Κωνσταντινούπολης, έκαναν γνωστό δημοσιογράφοι του Γαλλικού Πρακτορείου.
Αφού επιχείρησαν ανεπιτυχώς να σπάσουν το τείχος των ασπίδων, οι διαδηλωτές, που έφεραν τη φωτογραφία της βουλευτή του HDP Λεϊλά Γκιουβέν, η οποία πραγματοποιεί μερική απεργία πείνας εδώ και σχεδόν 100 ημέρες, έκαναν μια σύντομη δήλωση στην εμβληματική πλατεία Τακσίμ.
«Είμαστε εδώ για να ενώσουμε τις φωνές μας με αυτή της Λεϊλά Γκιουβέν, για να προσφέρουμε τις δυνάμεις μας στη μάχη της» δήλωσε ο συμπρόεδρος του HDP Σεζάι Τεμελί.
Έπειτα από μια σύντομη καθιστική διαμαρτυρία, οι διαδηλωτές διαλύθηκαν.
Η Γκιουβέν άρχισε τη μερική απεργία πείνας της στις 8 Νοεμβρίου για να καταγγείλει τις συνθήκες κράτησης του Αμπντουλάχ Οτσαλάν, του ιστορικού αρχηγού του Εργατικού Κόμματος του Κουρδιστάν (PKK), μιας οργάνωσης που χαρακτηρίζεται «τρομοκρατική» από την Άγκυρα, την Ευρωπαϊκή Ένωση και τις ΗΠΑ.
Αφότου συνελήφθη, πριν από 20 χρόνια, ο Οτσαλάν εκτίει ποινή ισόβιας κάθειρξης στο νησί Ιμραλί κοντά στην Κωνσταντινούπολη.
Η Γκιουβέν, η οποία είχε συλληφθεί και φυλακισθεί πέρυσι επειδή είχε καταγγείλει τη στρατιωτική επίθεση της Άγκυρας στη Συρία, είχε απελευθερωθεί τον περασμένο μήνα ενώ οι υποστηρικτές της εξέφραζαν ανησυχίες για την κατάσταση της υγείας της.
Σύμφωνα με το HDP, περισσότεροι από 300 κρατούμενοι κάνουν επίσης απεργία πείνας σε αλληλεγγύη με την Γκιουβέν.
«Δεν θα επιτρέψουμε οι σύντροφοί μας να χάσουν τη ζωή τους. Συνεδριάζουμε για να το αποφύγουμε» δήλωσε η συμπρόεδρος του HDP Περβίν Μπουλντάν.
Ο υπουργός Εσωτερικών Σουλεϊμάν Σοϊλού είχε προειδοποιήσει χθες, Κυριακή, πως η διαδήλωση του HDP θα απαγορευθεί. «Αν σας αφήσουμε να κάνετε πορεία, δεν θα είμαστε άνδρες» δήλωσε.




-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μαθητής κακοποιήθηκε σεξουαλικά μέσα σε σχολείο στου Ζωγράφου – «Παρακαλούσε να σταματήσουν»
11-02-2019 - 20:40μμ
•  Οι γονείς του 12χρονου περιγράφουν τα όσα φρικτά πέρασε ο γιος τους μέσα στο Γυμνάσιο στου Ζωγράφου
•  Δύο συνομήλικα παιδιά ασέλγησαν σε βάρος του
•  Ένας τρίτος μαθητής βιντεοσκοπούσε την αποτρόπαια πράξη
Τη σεξουαλική κακοποίηση του γιου τους μέσα σε Γυμνάσιο στου Ζωγράφου, από δύο συνομήλικα παιδιά, καταγγέλλουν οι γονείς ενός 12χρονου μαθητή, ενώ καταγγέλλουν τη διεύθυνση του σχολείου για απόκρυψη του περιστατικού.
«Ένας εξωσχολικός με έναν μαθητή του σχολείου εν ώρα μαθήματος κακοποίησαν σεξουαλικά το παιδί μας. Ο εξωσχολικός τράβηξε το παιδί από το χέρι και το στρίμωξαν στο μπάνιο. Εκεί τον κακοποίησαν για 10 – 15 λεπτά. Προσπάθησε να φύγει αλλά δεν μπόρεσε, γιατί είναι μικρότερος και ηλικιακά αλλά και σωματικά. Παρακαλούσε να σταματήσουν», περιγράφει συγκλονισμένη η μητέρα του 12χρονου στην κάμερα του ΑΝΤ1.
Ένας τρίτος μαθητής βιντεοσκόπησε την αποτρόπαια πράξη και την επόμενη ημέρα το βίντεο κυκλοφόρησε σε όλο το σχολείο. «Κάποιοι μαθητές είδαν το βίντεο. Δεν ξέρουμε αν έχει κυκλοφορήσει και στα social media. Ο μαθητής που το τράβηξε υποστηρίζει ότι το έχει σβήσει», λέει ο πατέρας του θύματος. «Την επόμενη ημέρα άρχισαν να τον πειράζουν. Του έλεγαν ότι συμμετείχε σε όλο αυτό», συνεχίζει.
Σύμφωνα με όσα περιγράφουν οι γονείς του 12χρονου στο κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1, ο γιος τους ανέφερε το περιστατικό σε έναν καθηγητή ο οποίος τον παρέπεμψε στον διευθυντή. Ο διευθυντής το μόνο που του είπε ήταν να τον ειδοποιήσει μόλις ξαναδεί τον εξωσχολικό δράστη.
Ο 12χρονος του ζήτησε να ειδοποιήσουν τους γονείς του αλλά εκείνος αρνήθηκε και του ζήτησε να μην τους αναφέρει κάτι ακόμα. Για καλή τους τύχη, τα όσα είχαν συμβεί στο μπάνιο του σχολείου έφτασαν στα αυτιά του μεγαλύτερου γιου τους, ο οποίος είναι μαθητής της Γ’ Γυμνασίου.
«Καλέσαμε το 100. Η διεύθυνση του σχολείου προσπάθησε αποκρύψει το περιστατικό μέχρι να ξεχαστεί. Πρέπει να τιμωρηθούν και οι καθηγητές και ο διευθυντής. Είναι έγκλημα να μην βοηθάς ένα παιδί όταν σε χρειάζεται», καταλήγουν οι γονείς.




--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΟΙ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΨΕΥΤΙΚΗ ΠΑΡΟΧΗ ΣΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ  ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΑΦΕΣΤΑΣΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΡΠΑΓΗΣ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ.
ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΨΗΦΟΥ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ.
ΣΥΡΙΖΑΙΚΗ  ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΟΥ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κατηγορούνται ότι την βίασαν και την πέταξαν από τον 20ο όροφο και η δικαιολογία τους στο δικαστήριο ήταν ότι η νεαρή συνάδελφός τους «δεν ήταν παρθένα».
Συνέβη στην Αγκυρα, στις 29 Μαΐου του περασμένου χρόνου και η δίκη άρχισε την Τετάρτη. Ο Καταγκάϊ Ακσού και ο Μπέρκ Ακάντ είναι συνεταίροι και κατηγορούνται για τον βιασμό και την δολοφονία της Σουλέ Τσετ, 23 ετών, μίας φοιτήτριας η οποία εργαζόταν ως βοηθός του Ακσού.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Γενναιο κουρεμα και καλυψη από το Δημοσιο στις τραπεζες.
Το κυπριακο μοντελο η οριστικη προταση της κυβερνσης.
Κουρεμα καταθεσεων λενε οι γερμανοι ( Bail In) . Τιναχτηκαν στον αερα οι τραπεζες. Ο σωζων εαυτον σωθητω.
Ο Δραγασακης ζηταει ανακεφαλαιοποιηση τραπεζων.




-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Εκεί καινε τις αμερικανικές και γαλλικές σημαίες...
Οι δυνάμεις της "Λαϊκής Αντίστασης" στο κατεχόμενο -για την ώρα- τμήμα της Συρίας, από Αμερικανούς, Γάλλους, ισραηλινούς και Κούρδους λακέδες των ιμπεριαλιστών...
https://www.youtube.com/watch?v=-7La8urbPuY



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αυτό λογοκρίνουν και δεν δείχνει κανένας τηλεοπτικός σταθμός... για τη Μπολιβαριανή Δημοκρατία της Βενεζουέλας!
Καράκας... Βενεζουέλα... χθεσινές εικόνες από Λαϊκή Αγορά... ενώ η δημοσιογραφική πορνεία και οι τηλεοπτικοί σταθμοί μιλούν για "ανθρωπιστική κρίση" και πως ο "δικτάτορας Μαδούρο" δεν επιτρέπει την είσοδο "ανθρωπιστικής βοήθειας"...
https://www.facebook.com/albapressad/videos/1006170296246099/



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μακρόν: "Στη Γαλλία μόνον πρόσφυγες κι όχι μετανάστες..."
Ακόμη νομίζει πως είναι μικρός Ναπολέων ο υπάλληλος των Ρότσιλντ...
Τώρα προσπαθεί να εξευμενίσει τα "κίτρινα γιλέκα" με δηλώσεις-καθρεφτάκια... για να ικανοποιήσει το αίτημα τους να σταματήσει η λαθρομετανάστευση...
Για να μην υπαρχει στρατος ανεργιας για τους καπιταλιστες πουριχνουν τα μεροκαματα και εξαθλιωνουν την εργατικη ταξη…



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Δάκρυσε και ο Μάρτιν Σκορτσέζε...
ΤΑΛΕΝΤΑΡΑ η ΡΗΝΙΩ, κόρη του Δραγασάκη. 1,1 εκατ. € για κινηματογραφικό -λέμε τώρα- έργο της...
Η ΥΕΝΕΔ Παππα(2) μας διαφωτίζει με την ταινιάρα της Ρηνιώς Δραγασάκη 'O μπαμπάς μου, ο Λένιν και ο Φρέντυ'
Δάκρυσε και ο Μάρτιν Σκορτσέζε