Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2019

Κυριακη 3 Νοεμβριου 2019


Έρευνα Κολομβιανού Πανεπιστημίου συνδέει τους θανάτους του NOOR1 με το μάτιασμα
2/11/2019
Αποκλειστικό ρεπορτάζ στο δελτίο ειδήσεων του ONE Channel του Μαρινάκη
Έρευνα Κολομβιανού Πανεπιστημίου συνδέει τους θανάτους του NOOR1 με το μάτιασμα
(Ειναι αληθεια, δεν ειναι πλακα η τρολια!!!)



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Κυριακή, 3 Νοεμβρίου 2019
Νέα καμπάνια κατά των εγκλημάτων του κράτους στην Κολομβία

Οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων προωθούν σήμερα στην Κολομβία την Kαμπάνια για την Aλήθεια, η οποία επιδιώκει να αποκαλύψει τα εγκλήματα του κράτους και να δώσει συνέχεια στην εμφάνιση στρατιωτικών ενώπιον της Ειδικής Δικαιοδοσίας για την Ειρήνη.
Η πρωτοβουλία εστιάζει επίσης στη δημιουργία δημόσιου διαλόγου σχετικά με την αλήθεια των δολοφονιών που διαπράττονται με τη συμμετοχή κρατικών αξιωματούχων ή σε συνέργεια με παραστρατιωτικές ομάδες στα πλαίσια της ένοπλης σύγκρουσης.

Αυτή η καμπάνια πήρε ιδιαίτερη δυναμική εδώ και αρκετές ημέρες, ειδικά μετά τη διαμάχη που προκλήθηκε όταν σβήστηκε στην πρωτεύουσα μια τοιχογραφία που κατήγγειλε εξωδικαστικές εκτελέσεις, μέσω των οποίων οι πολίτες παρουσιάστηκαν ως πεσόντες στην μάχη.
Στις 18 Οκτωβρίου, όταν μια ομάδα γραφιστών έφτιαξε μια τοιχογραφία που αναφερόταν στις εξωδικαστικές εκτελέσεις για τις οποίες ήταν υπεύθυνοι ανώτεροι αξιωματικοί του στρατού, τρομοκρατήθηκε από πράκτορες της Δημόσιας Τάξης, όπως ανέφερε το τοπικό μέσο ενημέρωσης Contagio Radio.
Αυτοί οι πράκτορες έσβησαν τα πρόσωπα εκείνων που κατηγορούνται για τις δολοφονίες 5.763 αμάχων ψευδώς εμφανιζόμενων ως νεκρών στη μάχη, διευκρινίζει.
Η τοιχογραφία εξέθετε τα πρόσωπα των Juan Carlos Barrera, Adolfo León Hernández, Mario Montoya, Nicacio Martínez και Marcos Evangelista, υψηλόβαθμων αξιωματικών του στρατού που κατηγορούνται για τη συμμετοχή τους σε αυτά τα γεγονότα μεταξύ 2000 και 2010.
Διάφοροι άνθρωποι υψώνουν τις φωνές τους για να επικρίνουν το συμβάν, ιδιαίτερα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τη χρήση της ετικέτας #EjércitoCensuraMural (Ο στρατός λογοκρίνει την τοιχογραφία).
«Βοηθήστε μας να αναπαράγουμε σε διαφορετικές πόλεις και μορφές το σχέδιο της τοιχογραφίας που έσβησε ο στρατός. Θα σας δείξουμε ότι απέναντι στη λογοκρισία ολόκληρη η Κολομβία συντάσσεται στην #CampañaPorLaVerdad (Καμπάνια για την Αλήθεια)», έγραψε στο Twitter το Εθνικό Κίνημα Θυμάτων Εγκλημάτων του Κράτους, θεωρώντας ότι πρόκειται για επίθεση κατά της ελευθερίας της έκφρασης.
Ο υπερασπιστής ανθρωπίνων δικαιωμάτων Φρανσίσκο Καστεγιάνος δήλωσε: «Ποιος έδωσε την εντολή να σβηστεί η καλλιτεχνική τοιχογραφία που ρωτούσε ποιος έδωσε την εντολή να δολοφονηθούν χιλιάδες νέοι στην Κολομβία»;
Ο Ερνάν Καμάτσο, αρθρογράφος της εβδομαδιαίας VOZ, δήλωσε ότι «Αν και σβήνουν τα πρόσωπά τους από τον τοίχο, δεν μπορούν να αλλάξουν την ιστορία». Σκότωσαν νέους για να προσποιηθούν ότι κέρδιζαν τον πόλεμο και έτσι ο πολιτικός να μην χάσει τις εκλογές».
«Μπορούν να σβήσουν μια τοιχογραφία, αλλά ποτέ μνήμη. Χιλιάδες νέοι σκοτώθηκαν από τον κολομβιανό στρατό υπό την κυβέρνηση του (πρώην προέδρου) Άλβαρο Ουρίβε. Ούτε θα σταματήσουν τον αγώνα για δικαιοσύνη, έτσι σηκώνουν παραπετάσματα καπνού», δήλωσε η Σοράιντα Ερνάντες, δικηγόρος και υπερασπιστής των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.




------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΕΚΡΗΚΤΙΚΩΝ,ΑΛΛΑΓΗ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΕ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΡΕΙΕΣ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΣΠΙΣΗ ΚΑΛΥΤΕΡΩΝ ΚΑΤΟΧΙΚΩΝ ΝΟΜΩΝ.
ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΕΥΕΡΓΕΤΙΚΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΚΑΤΑΔΙΩΚΤΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ.ΓΕΜΙΖΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΝΔΟΧΩΡΑ ΜΕ ΚΕΝΤΡΑ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΣΟΔΑ ΟΙ ΜΚΟ ...ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΤΟΧΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΧΡΩΜΑ ΜΠΛΕ.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Εμαθες οτι ξανανοιγει το Μεγκα ο Μαρινακης σε 18 μερες στις 20 Νοεμβριου ε; Στην ιδια συχνοτητα στον ιδιο αριθμο στο τηλεκοντρολ ως Μεγκα
Βεβαια το Μεγκα του Μαρινακη δεν θα εχει καμια σχεση με αυτο που ηταν παλια. Θα ειναι κανενα φασιστοκαναλο και βρωμοκαναλο, που δεν θα βλεπεται οπως το Σκαι. Οπως πηρε ο πρεζεμπορας τα Νεα και το Βημα, και απο αστικες εφημεριδες τις καταντησε πατσαβουροφυλλαδες για ηλιθιους.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο εκπληκτικός "δημιουργικά ομιχλώδης Gianis 25 clouds"...δημιουργεί ομιχλώδες πολιτικό πεδίο προς τέρψιν οπορτουνιστών!!!



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο νέος διορισμένος πρόεδρος του ΚΕΘΕΑ, είναι η επιτομή του Έλληνα αντικρατιστη φιλελε.
Ημιδιάσημος, πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες, κάνει ψυχαναλύσεις σε πολιτικους αντιπάλους από απόσταση σε μεσημεριανάδικα, σέρνεται να βγει φώτο με κάθε ανθυποσελέμπριτι κ πολιτικό που πετυχαίνει στον δρόμο, πολεμάει τον κρατισμό μέχρι να διοριστεί κ αυτός, διορίζεται σε εντελώς άσχετη θέση από το αντικείμενο του.
Με λίγα λόγια ένας ακόμα ΑΡΊΣΤΟΣ που θα τον ταιζουμε κ αυτόν μαζί με κάτι χιλιάδες αντικρατιστές υποστηρικτές του ιδιωτικού τομέα σε δημόσια θέση.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Συρία: Φεύγουν οι γκάνγκστερ που... μένουν, συνεχίζοντας να τη ληστεύουν!
15:09 - 01.11.2019
Οι ΗΠΑ αντί να πολεμάνε τους τρομοκράτες, ασκούν διεθνή κρατικό... γκανγκστερισμό κρατώντας υπό τον έλεγχο τους τις πετρελαιοπηγές! Τάδε εφη, Ίγκορ Κονασένκοφ, εκπρόσωπος ΥΠ.ΑΜ Ρωσίας. Πιο εύγλωττα για το ρόλο των αμερικανών στη Συρία, δε γίνεται!
Παρακολουθώντας τόσα χρόνια τη διεθνή πολιτική σκηνή, δεν χρειάζεται να βλέπει κανείς μόνο τα ρεπορτάζ του... CNN, που με... δακρύβρεχτο τρόπο διαπιστώνουν ότι «οι ΗΠΑ είναι ο μεγάλος γεωπολιτικός ηττημένος στη Συρία»! Ρεπορτάζ που τα κάνουν, όχι ως κριτική στην επεμβατική πολιτική της Ουάσιγκτον, αντίθετα, για να κατακεραυνώσουν τον Τραμπ που, προδίδοντας τους Κούρδους, «έκανε το καλύτερο δώρο στον Πούτιν»!
Και... άκουσον, άκουσον, ωρίεται το αμερικανικό τηλεκανάλι: Ο Σοϊγκού (Υπ. Άμυνας Ρωσίας), ουσιαστικά ανακοινώνει ότι οι Αμερικανοί πρέπει να εγκαταλείψουν τη Συρία!
Βρε, πώς αλλάζουν οι καιροί και το CNN εξακολουθεί να παραμένει το ίδιο!
Κάτω από τη γενική κατακραυγή των εσωτερικών αντιπάλων του, που ελέγχουν τη μερίδα του λέοντος των καθεστωτικών ΜΜΕ, ο Ντόναλντ Τραμπ έβαλε τον Υπουργό Άμυνας Μαρκ Έσπερ, να ανακοινώσει ότι οι ΗΠΑ στέλνουν επιπλέον στρατιωτικές ενισχύσεις για να κρατήσουν τον έλεγχο των πηγών, «προς όφελος των Κούρδων»!
Και, βεβαίως, δεν φαίνονται διατεθειμένοι να εγκαταλείψουν τη βάση Ετ-Ταφτ, στα Νότια της Συρίας κοντά στα σύνορα με το Ιράκ.
Εκτός αυτού, οι αμερικανοί επίσημοι «ούτε γνωρίζουν ούτε έχουν σχέση» με τους 3.500 άνδρες-κομάντος των διαφόρων ιδιωτικών τους στρατών που λυμαίνονται την περιοχή και... αυτοχρηματοδοτούνται απο το πετρέλαιο της Συρίας που το φυλάνε από τους... κακούς! (ποιούς κακούς;)!
«Δηλαδή, τι έχουμε; Ότι οι ΗΠΑ υπερασπίζονται τις πετρελαιοπηγές από την ίδια τη... Συρία», τόνιζε ο αρχηγός της ρωσικής διπλωματίας, Σεργκέι Λαβρόφ.
Στη Γενεύη όπου συμμετείχε στη σύνοδο ΥΠΕΞ Ρωσίας, Ιράν, Τουρκίας με τον ειδικό απεσταλμένο του ΟΗΕ για τη Συρία, ο Λαβρόφ, χαρακτήρισε την αμερικανική στάση έναντι της Συρίας συνολικά ως «αλαζονική», που πρόθεσή της είναι η συνέχιση της παράνομης εκμετάλλευσης των υδρογονανθράκων της χώρας αυτής.
Τα... ευαγή μέσα ενημέρωσης τύπου CNN, «ποιούν τη νήσσαν» όσον αφορά τις φωτογραφίες από τον δορυφόρο που δημοσίευσε η Ρωσία και δείχνουν, τώρα, αυτές τις μέρες που είχαμε τη διακήρυξη του Σότσι και την αναγνώριση από τους Κούρδους ηγέτες, της Ρωσίας ως εγγυήτριας δύναμης για την ασφάλεια του πληθυσμού τους και την απομάκρυνση του οπλισμού τους στα όρια των 30 χιλιομέτρων, καραβάνια από βυτιοφόρα που μεταφέρουν πετρέλαιο από τη Συρία προς το Ιράκ! Προφανώς για να το... προστατεύσουν!
Ακριβώς, δίνοντας στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες αυτές, ο Ίγκορ Κονασένκοφ, μίλησε για «διεθνή κρατική ληστεία» (χρησιμοποιεί τη λέξη бандитизм, το λεξικό στα ελληνικά την αποδίδει: ληστεία, γκανγκστερισμός), που αντί να κυνηγάνε τους τρομοκράτες, όπως διακηρύσσουν, κλέβουν το ξένο πετρέλαιο.
Η Ρωσία από τη μια, ασχολείται με την επαναφορά της ειρήνευσης στην πολύπαθη γη της Συρίας, δίνει πρωτόγνωρα δείγματα διπλωματικών και πολιτικών ελιγμών, ώστε να βάλει στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης, πλευρές που μέχρι τώρα το μόνο που ήξεραν ήταν η γλώσσα των όπλων και των αλληλοσκοτωμών, και από την άλλη οι μισθοφόροι των ιδιωτικών στρατών φυλάνε... τσίλιες στο ατέλειωτο κομβόι βυτιοφόρων που συνεχίζουν το... θεάρεστο έργο της αφαίμαξης ξένου πλούτου!
Οι δημόσιες εκφράσεις των Ρώσων διπλωματικών και στρατιωτικών αξιωματούχων δείχνουν και την αλλαγή κλίματος και προσέγγισης που έχει επέλθει στο συριακό! Μια κατάσταση που στη διεθνή ορολογία αποκαλείται με τον όρο: εξαναγκασμός σε ειρήνευση.
Πολλοί είναι εκείνοι σε... σκοτεινά υπόγεια που απεργάζονται προβοκατόρικα σχέδια πρόκλησης της Ρωσίας να επιχειρήσει να διώξει τα αμερικανικά στρατιωτικά τμήματα από τη Συρία. Ανάλογο ερώτημα τίθεται και από απλούς παρατηρητές των εξελίξεων: αφού Μόσχα και Συρια κέρδισαν γιατί δεν επιχειρούν στρατιωτικά να τους πετάξουν έξω; Σε μια τέτοια περίπτωση, η ήττα των δυνάμεων που επεδίωξαν το διαμελισμό και τη λεηλασία της Συρίας θα μετατρέπονταν σε... νίκη, αφού αμέσως θα δινόταν πρόσχημα, όχι μόνο παραμονής εκεί, αλλά εισβολής νέων στρατιωτικών δυνάμεων προς αντιμετώπιση της... ρωσικής επιθετικότητας!
Ο πόλεμος τελείωσε, η κατάσταση έχει περάσει σε μια λεπτή και καθόλου λιγότερο δύσκολη και επικίνδυνη φάση δημιουργίας κοινωνικών, πολιτικών και συνταγματικών συνθηκών επανεκκίνησης της ζωής εκατομμυρίων ανθρώπων.
Όσο πιο γρήγορα επέλθει η συνειδητοποίηση αυτής της κατάστασης σε Ευρώπη και Αμερική τόσο πιο εύκολα θα προχωρήσει η νέα ζωή.
Από ότι φαίνεται, οι δυνάμεις που ηττήθηκαν είναι ακόμα πολύ ισχυρές για να το αποδεχτούν. Κυρίως μέσα στις ΗΠΑ! Και αυτό, αναγκάζει τον Τραμπ να πετυχαίνει «νίκες» με την τετάρτη στη σειρά εξόντωση μυθικών πλέον μορφών τύπου Αλ Μπαγκντάντι, με ηρωικούς σκύλους και αόρατα ελικόπτερα που δεν υπέπεσαν στην αντίληψη κανενός ραντάρ στον εναέριο χώρο μιας περιοχής που υπάρχει... συνωστισμός από τέτοια!!!
Ευρώπη και Αμερική κρύβονται πίσω από το δάκτυλό τους όταν επιμένουν να «αγνοούν» τη διαδικασία της Γενεύης όπου υλοποιείται το σύνολο της δουλειάς που επί δύο χρόνια έγινε στη διαδικασία της Αστανά, όπως καταγράφηκε, και έχει να κάνει με τη συνταγματική μεταρρύθμιση της μεταπολεμικής Συρίας. Μια διαδικασία, όπου μετέχει το 85% των εκπροσώπων των εθνικών, πολιτικών, θρησκευτικών ομάδων που ζουν στη Συρία!
Πριν από έναν-ενάμιση χρόνο, κανείς δεν πίστευε ότι είναι δυνατό να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι εκπρόσωποι της κυβέρνησης της Συριας και δυνάμεων που αλληλοσκοτώνονταν στα πεδία των μαχών. Και όμως, τώρα συνέβη. Με αυτά ασχολείται τώρα η Μόσχα, την ίδια ώρα που οι «άλλοι» επιμένουν να ασκούν την πολιτική του «κρατικού... γκάνγκστερ»!



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Υπερασπιζόμαστε με όλα τα μέσα τον Αμυντικό Πόλεμο των αμυνόμενων Εθνών και δεν πουλάμε φούμαρα καλώντας τους επιτηθέμενους ιμπεριαλιστές "να σταματήσουν τον πόλεμο" γιατί δεν πρόκειται να τον σταματήσουν!
Υπάρχει ο πόλεμος των ιμπεριαΛηστών εναντίων των αδύναμων χωρών και Λαών (που είναι άδικος πόλεμος και κανείς δεν πρέπει με κανέναν τρόπο να τον συνδράμει) Και υπάρχει και ο αμυντικός πόλεμος των Λαών και αδύναμων χωρών,(δίκαιος πόλεμος σύμφωνα και με τους γεννήτορες του Μαρξισμού) που ο κάθε δημοκρατικός πολίτης και κάθε κομμουνιστής πρέπει αταλάντευτα να τον υποστηρίξει! Κάθε "ουδετερότητα" απέναντι στα αντιμαχόμενα στρατόπεδα είναι προδοσία κατά των αδύναμων λαών και ξετσίπωτη υποστήριξη των επιτιθεμένων ιμπεριαλιστών. Η εγκατάλειψη επίσης της οικογένειας και της χώρα σου, όταν αυτή κινδυνεύει, για "μια καλλίτερη ζωή" όταν άλλοι παραμένουν και αντιστέκονται ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.
Σχολιο.- Αυτοί οι λούστροι υπάρχουν για να παρουσιάζουν το Χτήνος σαν παγκόσμια προλεταριακή επανάσταση, το στρατό του Χτήνους σαν της γης τους κολασμένους, τον Σόρος σαν θεωρία συνωμοσίας, τα τάγματα εφόδου σαν αντιφασιστικό αγώνα και τους λαούς σαν Ναζί!! Όσο ο κόσμος τρέμει τη ρετσινιά του ακροδεξιού κι απολογείται σ' αυτά τα σκουλήκια, το τοπίο δεν ξεκαθαρίζει κι η λούμπα που μας έχουν ρίξει, βαθαίνει.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



" Μόλις πριν από λίγο ο άντρας μου πληροφορήθηκε από τον γιατρό, που θα με εγχείριζε, ότι η εγχείρηση η δική μου – και φαντάζομαι ποσών άλλων γυναικών – ακυρώθηκε, γιατί η νέα κυβέρνηση και με την βοήθεια των δήθεν ανεξάρτητων αρχών ΑΠΕΛΥΣΑΝ όλους τους συμβασιούχους γιατρούς του νοσοκομείου και έτσι η Διοίκηση του νοσοκομείου αποφάσισε, ότι το τμήμα θα πραγματοποιεί πλέον ΜΟΝΟΝ καισαρικές τομές.
Όσες έχουμε όγκους και γιγαντιαία ινομυώματα μπορούμε να …. βρούμε 2.500 για να πάμε σε κλινική ή…. να πεθάνουμε.
Και από ότι έμαθα. Αυτές οι απολύσεις γίνονται σε πολλά νοσοκομεία. Μάλιστα έμαθα για νοσοκομείο, που δουλεύουν γιατροί, που απαγορεύετε να πληρώνονται από την ανεξάρτητη αρχή.
Δεν ζούμε πλέον σε χώρα. Είμαστε απλά έγκλειστοι σε χώρο υποβοηθούμενης αυτοκτονίας "
Ασθενης του Γεν.Νοσοκομειου Λαρισας.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σκάνδαλο στον κλάδο της γαλακτοβιομηχανίας
 4 Σεπτέμβριος, 2019
Σύμφωνα με τον Πίνακα αυτόν, η εταιρία ΤΥΡΑΣ ΑΕ εισήγαγε 1701,43 τόνους συμπυκνωμένο αγελαδινό γάλα Ευρωπαϊκής Ενωσης και 5943,96 τόνους συμπυκνωμένο αγελαδινό άπαχο γάλα ΕΕ, ενώ η εταιρία ΡΟΔΟΠΗ ΑΕ εισήγαγε 1503,94 τόνους νωπό αγελαδινό γάλα.
Με το πέρασμα του χρόνου οι εισαγωγές γάλακτος από τις χώρες της ΕΕ αυξάνονταν και αυτό συνέβαινε και από τις τρεις εταιρίες του ομίλου Σαράντη (ΤΥΡΑΣ, ΟΛΥΜΠΟΣ και ΡΟΔΟΠΗ). Αναφέρουμε αυτά τα στοιχεία για να επισημάνουμε ότι για την παραγωγή λευκού τυριού άλμης από την εταιρία ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΕΙΑ ΑΕ χρησιμοποιήθηκε και εισαγόμενο από χώρες της ΕΕ αγελαδινό γάλα. Σύμφωνα με το νόμο 4492/2017, η εταιρία όφειλε να αναγράψει ότι χώρα προέλευσης του γάλακτος είναι χώρα της ΕΕ.
Παρενθετικά, επισημαίνουμε ότι τη θέση μας πως η αυτή η εταιρία χρησιμοποίησε εισαγόμενο γάλα για την παραγωγή λευκού τυριού άλμης, δεν τη στηρίζουμε μόνο στο γεγονός ότι εισάγει γάλα, νωπό και συμπυκνωμένο, αγελαδινό και πρόβειο, από χώρες της ΕΕ, αλλά και στο γεγονός ότι η ΤΥΡΑΣ και οι λοιπές εταιρίες συμφερόντων Σαράντη έχουν πιαστεί διαχρονικά (από το 2000) να παράγουν φέτα ΠΟΠ και λοιπά γαλακτοκομικά προϊόντα χρησιμοποιώντας εισαγόμενο γάλα, νωπό και συμπυκνωμένο.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Συνέλαβαν το δημοσιογράφο που αποκάλυψε τις σχέσεις ΗΠΑ – Γκουαϊδό
29/10/2019
Αστυνομικές αρχές στις ΗΠΑ συνέλαβαν την Παρασκευή τον δημοσιογράφο Μαξ Μπλούμενθαλ του Grayzone, ο οποίος είχε παρουσιάσει σειρά ρεπορτάζ για τις υπόγειες σχέσεις του επίδοξου πραξικοπηματία της Βενεζουέλας, Χουάν Γκουαϊδό, με αμερικανικές υπηρεσίες και οργανισμούς.
Αφορμή αποτέλεσε μήνυση που είχαν καταθέσει εναντίον του στελέχη της αντιπολίτευσης της Βενεζουέλας για τα επεισόδια που είχαν σημειωθεί στην πρεσβεία της Βενεζουέλας στην Ουάσινγκτον, όταν εκδιώχθηκε από αυτή ο νόμιμος πρέσβης της χώρας και αντικαταστάθηκε από συνεργάτη του Γκουαϊδό.
Το κτίριο είχε καταληφθεί τότε από οργανώσεις που κατήγγειλαν ότι οι ΗΠΑ παραβιάζουν το διεθνές δίκαιο στέλνοντας αστυνομικές δυνάμεις στο κτίριο της πρεσβείας.
Όπως καταγγέλλει ο Μπλούμενθαλ αστυνομικοί πήγαν σπίτι του απειλώντας να σπάσουν την πόρτα ενώ ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας είχαν προετοιμαστεί να εισβάλλουν εάν προέβαλλε αντίσταση. Ο δημοσιογράφος δέθηκε στα χέρια και τα πόδια για περίπου πέντε ώρες και πέρασε τις επόμενες δυο ημέρες σε κρατητήριο χωρίς να έχει καμία δυνατότητα επικοινωνίας.
Σε παλαιότερα ρεπορτάζ του ο Μπλούμενθαλ είχε αποκαλύψει τους μηχανισμούς χρηματοδότησης της δεξιάς αντιπολίτευσης της Βενεζουέλας από αμερικανικές υπηρεσίες και οργανισμούς όπως το Εθνικό Ταμείο για τη Δημοκρατία (NED), το οποίο μαζί με την USAID χρηματοδοτούν αντικαθεστωτικές δυνάμεις σε χώρες όπου η Ουάσινγκτον επιχειρεί να ανατρέψει την κυβέρνηση.
Στο ρεπορτάζ του ο Μπλούμενθαλ αναφερόταν σε οργανώσεις που ήρθαν σε επαφή με τον Γκουαϊδό και στο παρελθόν είχαν οργανώσει τις λεγόμενες «πολύχρωμες επαναστάσεις» σε περιοχές των Βαλκανίων και της Ανατολικής Ευρώπης.
«Εάν συλλαμβανόταν στη Βενεζουέλα ένας δημοσιογράφος που ασκούσε κριτική στην κυβέρνηση, όλοι θα φώναζαν για τον απολυταρχισμό του Μαδούρο», έγραψε σε μήνυμά της η δημοσιογράφος Άμπι Μάρτιν.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



καλα ,ποσταρετε καποιοι απο το XYZ Contagion ?
το σαιτ ειναι μια από τις πιο γνωστες “φωνές του Ισραήλ” στην Ελλάδα ...να το χαιρεστε



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Στουρνάρας μάς ζητάει να σώσουμε πάλι τις τράπεζες
01.11.2019
Σε ρόλο... μελλοντολόγου, ο διοικητής της ΤτΕ προβλέπει νέα παγκόσμια ύφεση και μας προετοιμάζει για τη... λυπητερή
Νέα παγκόσμια ύφεση προβλέπει σε ρόλο... μελλοντολόγου ο διοικητής της ΤτΕ Γιάννης Στουρνάρας, ο οποίος, συνεπής στη γραμμή του ΔΝΤ, προειδοποιεί ότι σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο το τραπεζικό σύστημα δεν θα μπορέσει να σηκώσει από μόνο του το βάρος!
Ούτε λίγο ούτε πολύ, δηλαδή, ο κεντρικός τραπεζίτης μάς προετοιμάζει ότι στην περίπτωση νέας οικονομικής κρίσης η λυπητερή θα έχει αποδέκτες τους πολίτες.
Μιλώντας σε ημερίδα που διοργάνωσε η Τράπεζα της Ελλάδος σε συνεργασία με την Ακαδημία Αθηνών, ο διοικητής της ΤτΕ επισήμανε ότι οι κεντρικές τράπεζες δεν μπορούν πλέον να θωρακίσουν την παγκόσμια οικονομία απέναντι σε οποιονδήποτε κίνδυνο.
Η αβεβαιότητα, όπως είπε, στις σχέσεις της Βρετανίας με την Ευρωπαϊκή Ενωση, οι γεωπολιτικές ανησυχίες στη Μέση Ανατολή, η παράταση του εμπορικού πολέμου και οι ανακατατάξεις που επιφέρει στις ασιατικές οικονομίες αποτελούν μερικές από τις βασικές προκλήσεις που αντιμετωπίζει σήμερα η διεθνής οικονομία, εντείνοντας τις ανησυχίες για το ενδεχόμενο μιας νέας ύφεσης.
Κατά τα άλλα, χθες επίσης, ο κ. Στουρνάρας ανακάλυψε ξαφνικά την παραδοσιακή νοικοκυροσύνη των Ελλήνων. Με αφορμή την παγκόσμια Ημέρα Αποταμίευσης, επανέλαβε με άνεση τις γνωστές πληκτικές διαπιστώσεις του για την ελληνική κρίση, ποντάροντας στη βραχεία συλλογική μνήμη. «Δυστυχώς επαναπαυθήκαμε για πολύ καιρό» διαπίστωσε ελαφρά τη καρδία, μοιράζοντας την ευθύνη συνολικά στους πολίτες, κατά το «όλοι μαζί τα φάγαμε» του ανεκδιήγητου Πάγκαλου, για να προσθέσει:
«Η Ελλάδα διήλθε μέσα από μια μεγάλη οικονομική κρίση που επηρέασε ολόκληρη την κοινωνία. Αποδείχθηκε ότι ζούσαμε με μια βασική ψευδαίσθηση και μια θεμελιώδη αποσύνδεση μεταξύ της οικογενειακής μας οικονομίας και της οικονομίας της χώρας».
Νόμισε, όπως σχολιάστηκε στην οικονομική αγορά, ότι θα έχει ξεχαστεί και η δική του ευθύνη, όταν υπό την ηγεσία του η Εμπορική Τράπεζα χορηγούσε αφειδώς δάνεια, χωρίς στοιχειώδεις εγγυήσεις, με αποτέλεσμα σήμερα, χάρη και στη δική του «συμβολή», η χώρα να αντιμετωπίζει ένα βουνό «κόκκινων» δανείων.
Σαν να μην είναι από τους βασικούς υπαιτίους της δεινής κρίσης, ο κ. Στουρνάρας πρόσθεσε: «… Αντί ως κοινωνία να προτάξουμε την επιλογή ενός άλλου, πιο συνετού μοντέλου, με μικρότερο ρίσκο, δεχτήκαμε ένα κρατικοδίαιτο μοντέλο και εγκαταλείψαμε τις πιο δημιουργικές δυνάμεις του τόπου στις παρυφές του. Το αποτέλεσμα είναι ότι ζήσαμε για πολλά χρόνια πάνω από τις δυνατότητές μας. Δηλαδή δαπανούσαμε επί μακρόν ως εθνική οικονομία πολύ πάνω από τις εθνικές παραγωγικές μας δυνατότητες. Ακριβώς αυτό οδήγησε στα μεγάλα, τα δυσθεώρητα ελλείμματα του Κρατικού Προϋπολογισμού και του ισοζυγίου τρεχουσών συναλλαγών και στη συσσώρευση εθνικού χρέους στο εσωτερικό, κυρίως όμως στο εξωτερικό».



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




To Twitter μπλόκαρε το λογαριασμό του λιβανέζικου καναλιού al-Manar με 1.000.000 followers!!!!!!!!
3/11/2019
To Twitter μπλόκαρε το λογαριασμό του λιβανέζικου καναλιού al-Manar σε όλες τις εκδοχές του αραβόφωνη, γαλλόφωνη, αγγλόφωνη κλπ και πολλούς άλλους λογαριασμούς που συνδέονται με αυτό το τηλεοπτικό μέσο που υποστηρίζει το κόμμα της Hezbollah « και αυτό έγινε χωρίς καμιά προειδοποίηση »ανακοίνωσε το Σάββατο το al-Manar στο site του.
« Η λογοκρισία του Twitter κατά του alManar μπλόκαρε τους λογαριασμούς πληροφοριών κι αυτούς των προγραμμάτων: ένα μέτρο που φαίνεται να μεταφράζει μια απάντηση σε πολιτικές πιέσεις.
Οι σελίδες της τηλεόρασης απαριθμούν περί τους 1.000.000 followers, και χαρακτηρίζονται από την αντικειμενικότητα και την ακρίβεια του άρθρου και της επικαιρότητας », αναφέρει το Al Manar στο site του.al manar, OLJ02/11/2019
Οι νεο-Ιεροεξεταστές του Μεσαίωνα της λογοκρισίας επέλεξαν να λογοκρίνουν λιβανέζικο μέσο με 1.000.000 followers εκφραστή συγκεκριμένου πολιτικού χώρου, αναγνωρισμένου και νόμιμου πολιτικού κόμματος που διαθέτει βουλευτές και υπουργούς και μετέχει στην κυβέρνηση την ώρα που ο Λίβανος διέρχεται διαδηλωσεις από φαλαγγιτες χαφιεδες της CIA  και περίοδο αποσταθεροποίησης και αναταραχής. Οι τράπεζες άνοιξαν για α΄φορά την Παρασκευή μετά από 2 εβδομάδες. Ο Πρωθυπουργός παραιτήθηκε.Οι διαδηλώσεις των χαφιεδων  φαλαγγιτων της CIA συνεχίζονται σε μεγάλες πόλεις μ΄επίκεντρο την Τρίπολη. Ενώ υποστηρικτές του Προέδρου M. Aoun του  »Courant patriotique libre » συγκεντρώνονται σήμερα το πρωί μπροστά από το Προεδρικό Μέγαρο στη Baabda …



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Έκλεισαν τους δρόμους για να μην περάσουν οι λαθρομεταναστες
 Κυριακή, 3 Νοεμβρίου 2019, 08:02
Αντιδράσεις και αναταραχή σημειώθηκαν τη νύχτα στα Γιαννιτσά και στην ε.ο. Θεσσαλονίκης – Σερρών στο ύψος των διοδίων του Στρυμονικού, καθώς ομάδες ατόμων επιχείρησαν να παρεμποδίσουν λεωφορεία με λαθρομετεναστες να φτάσουν στους προορισμούς τους, δηλαδή σε ξενοδοχεία όπου και πρόκειται να φιλοξενηθούν.
Όπως μεταδίδει το ρεπορταζ, τα δύο λεωφορεία που κατευθύνονταν σε ξενοδοχείο στην περιοχή των Γιαννιτσών, έφθασαν από παράδρομο στον προορισμό τους. Το ίδιο συνέβη και με λεωφορείο που μετέφερε λαθρομεταναστες σε ξενοδοχείο των Σερρών.
Εντονότερη ήταν η διαμαρτυρία που εκδηλώθηκε κατά τις 22:30 το βράδυ του Σαββάτου στο 5ο χλμ Γιαννιτσών – Θεσσαλονίκης, όταν 30-40 άτομα έκλεισαν το δρόμο για να εμποδίσουν την προσέγγιση σε ξενοδοχείο των λαθρομεταναστών που μεταφέρονταν από τα νησιά.
Το θέμα επιλύθηκε καθώς τα λεωφορεία έφθασαν στον προορισμό τους από παράδρομο. Οι συγκεντρωμένοι πολίτες που αντιδρούσαν στην έλευση των λαθρομεταναστών διαλύθηκαν περί τις 6.00 το πρωί σήμερα.
Παράλληλα, αντίστοιχο μπλόκο στον δρόμο, επιχείρησε να κάνει μικρότερη ομάδα ατόμων στο ύψος των διοδίων του Στρυμονικού, αλλά και σε εκείνη την περίπτωση το ένα λεωφορείο που μετέφερε λαθρομεταναστες πέρασε χωρίς πρόβλημα και έφθασε στον προορισμό του.
Αντιδράσεις και στις Σέρρες
Εν τω μεταξύ, τα ξημερώματα στην περιοχή των Σερρών, ομάδα ατόμων θέλησε να παρεμποδίσει λεωφορεία που μετέφεραν λαθρομετανάστες σε ξενοδοχείο του Σιδηροκάστρου.
Τελικά, και πάλι με τη συνδρομή της Αστυνομίας, τα λεωφορεία έφτασαν στον προορισμό τους ύστερα από περίπου μιάμιση ώρα. Το περιστατικό σημειώθηκε στο ύψος των νέων διοδίων του Στρυμωνικού (που δεν έχουν τεθεί ακόμα σε λειτουργία), στον κάθετο άξονα της Εγνατίας.




-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Συμπλοκή λαθρομεταναστών με αστυνομικούς στη Σάμο
 Κυριακή, 3 Νοεμβρίου 2019, 14:42
Σε τρεις συλλήψεις προχώρησε η ΕΛΑΣ στη Σάμο, για επίθεση σε βάρος ανδρών της.
Ειδικότερα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος και του Τμήματος Τροχαίας Σάμου συνελήφθησαν τρεις λαθρομετανάστες ηλικίας 21, 24 και 18 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία, κατά περίπτωση, για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, καθώς και για τα αδικήματα της απείθειας, της βίας κατά υπαλλήλων και της πρόκλησης σωματικών βλαβών.
Σύμφωνα με την αστυνομία, την Κυριακή το απόγευμα στην πόλη της Σάμου, κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου, οι συλληφθέντες αρνήθηκαν να συμμορφωθούν σε υποδείξεις αστυνομικών, επιτέθηκαν σε βάρος τους και τους τραυμάτισαν ελαφρά.
Στην κατοχή του 21χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε μία χάρτινη συσκευασία που περιείχε μικροποσότητα χασίς.




-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Ιράν: Ο αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ επιμένει στην αντίθεσή του σε οποιοδήποτε διάλογο «με τους Αμερικανούς»
 Κυριακή, 3 Νοεμβρίου 2019, 14:08
Ο ανώτατος ηγέτης του Ιράν αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ επανέλαβε σήμερα την αντίθεσή του σε οποιοδήποτε διάλογο με την Ουάσινγκτον με την ευκαιρία της ομιλίας που εκφώνησε για την 40η επέτειο από την κατάληψη της πρεσβείας των ΗΠΑ στη Τεχεράνη και την ομηρεία Αμερικανών διπλωματών, την οποία η Ισλαμική Δημοκρατία θα τιμήσει τη Δευτέρα.
«Η σταθερή αντίθεση στις διαπραγματεύσεις με τις Ηνωμένες Πολιτείες είναι ένα από τα σημαντικά εργαλεία που διαθέτει το Ιράν για να τις αποτρέψει να εισέλθουν στην αγαπημένη μας χώρα» δήλωσε ο Χαμενεΐ στην ομιλία του, αποσπάσματα της οποίας δημοσιεύονται στα περσικά στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter.
«Αυτό το μέτρο, που υπαγορεύεται από τη λογική, απαγορεύει στην Αμερική να παρεισφρήσει εκ νέου στο Ιράν, συνιστά απόδειξη της πραγματικής εξουσίας και της ισχύος του Ιράν και δείχνει ότι η εξουσία (των Ηνωμένων Πολιτειών) δεν είναι παρά εικονική» πρόσθεσε ο Χαμενεΐ.
«Όσοι βλέπουν στις διαπραγματεύσεις με τις Ηνωμένες Πολιτείες την επίλυση όλων των προβλημάτων κάνουν σίγουρα λάθος, η συζήτηση με τους Αμερικανούς δεν θα οδηγήσει πουθενά, καθώς θεωρείται δεδομένο εκ των προτέρων και αναμφισβήτητο ότι αυτό δεν θα αποφέρει τίποτε» σε ανταπόδοση, δήλωσε ο αγιατολάχ Χαμενεΐ, σύμφωνα με τον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter.
«Εάν οι ιρανοί πολιτικοί αξιωματούχοι ήταν αρκετά αφελείς ώστε να καθίσουν και να διαπραγματευτούν (με την Ουάσινγκτον), η πίεση των κυρώσεων (των ΗΠΑ κατά της Ισλαμικής Δημοκρατίας) δεν θα είχε μειωθεί, αλλά απλά θα είχε ανοίξει έναν νέο δρόμο που θα επέτρεπε (στην Αμερική) να εκφράσει νέες προσδοκίες » σε σχέση με το Ιράν, είπε ο Χαμενεΐ.
Σύμφωνα με τον ανώτατο ηγέτη του Ιράν, «οι Αμερικανοί παραποιούν την ιστορία και ισχυρίζονται ότι οι διαφορές μεταξύ του Ιράν και των Ηνωμένων Πολιτειών προέρχονται από την κατάληψη της αμερικανικής πρεσβείας» στην Τεχεράνη στις 4 Νοεμβρίου 1979.
«ΟΧΙ!». Αυτές χρονολογούνται από το πραξικόπημα του 1953, όταν οι Ηνωμένες Πολιτείες ανέστρεψαν την κυβέρνηση του πρωθυπουργού Μοχάμεντ Μοσαντέκ και εγκατέστησαν μια κυβέρνηση διεφθαρμένη και πουλημένη σε αυτές, γράφει στα αγγλικά ο λογαριασμός του Χαμενεΐ στο Twitter.




--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Κλεινουν 30 χρονια φετος από την πτωση του Τειχους του Βερολινου στις 9 Νοεμβριου 1989, που επετρεψε την βδελυρη επανενωση της Γερμανιας και την εμφανιση του 4ου Ραιχ. Την επικρατηση του ακροδεξιου νεοφιλελευθερισμου  στην αρχη, και την επανεμφανιση ναζιστικων κομματων σε ολη την Ευρωπη, που προσπαθουν να αντιστρεψουν την ιστορια και να εμφανισουν τον ναζισμο σαν κατι καλο. Να κανουν τους λαους να ξεχασουν τα Αουσβιτς και τα Νταχαου. Την πεινα τον πολεμο και την δυστυχια. Την ρηση του Τσωρτσιλ ότι «η Γερμανια πρεπει να βομβαρδιζεται κάθε δεκα χρονια, ξερουν οι ιδιοι το λογο».  Και κυριως η Δυτικη Γερμανια, και όχι οι καταπιεσμενοι και κατεστραμενοι ανατολικογερμανοι.
Βεβαια ο ναζισμος εχει περασει σημερα στις ΗΠΑ και στην Αγγλια, η οποια ηταν από παλια το πιο σιχαμενο αποικιοκρατικο κρατος.




------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι τρομοκρατικές εγκληματικές οργανώσεις έχουν ονοματεπώνυμο!
CIA + NATO + MI6 + DPSD + Mossad = ISIS = Al Qaeda = moderad rebels = White Helmets = Terrorist organizations




-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΜΟΝΟΓΟΝΕΩΝ Β. ΕΛΛΑΔΟΣ
1 Νοεμβρίου
Μετά από απόφαση της κυβέρνησης να παραχωρήσει έδαφος και σπίτια στους μετανάστες και μετά από τον νόμο που θέτει προς ψήφιση όπου:
* Κάθε"μετανάστης" θα προηγείται στους καταλόγους του ΟΑΕΔ για εύρεση εργασίας
* Κάθε μετανάστης θα έχει δικαίωμα σύνταξης συμπληρώνοντας 1000 ένσημα (τρία χρόνια εργασίας)
*Κάθε μετανάστης θα έχει φορολογική ασυλία
* Κάθε μετανάστης θα έχει δωρεάν οικία, ρεύμα,νερό,ίντερνετ
ΔΗΛΩΝΩ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΜΟΝΟΓΟΝΕΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΟΤΙ ΘΑ ΚΙΝΗΘΩ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΩΣΤΕ ΚΑΘΕ ΑΠΟΡΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΥΠΑΘΟΥΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΟΣ, ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΙΣΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ.
ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΘΑ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΜΥΝΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΜΚΟ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑ ....ΓΙΑ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟΡΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ ΑΥΤΟΥ.
ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΟΣΟ ΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΗΣΗ ΑΠΟ" ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ".
Σε αυτή μου την κίνηση, σας θέλω όλους/ες δίπλα μου.
Είμαι σίγουρη πως θα είμαστε πολλοί και όλοι μαζί ένα σώμα μια ψυχή.
Με εκτίμηση σε όλους τους συμπατριώτες και συμπατριώτισες
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Δαλακλή Νατάσα




--------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Ρατσισμός είναι...
να είσαι στη σειρά του ΟΑΕΔ και να περιμένεις 360€ ....την ώρα που ο μπροστινός σου Πακιστανός ...θα πάρει 580.
Ρατσισμός είναι ....να πληρώνεις στα νοσοκομεία ...για εισαγωγή και εξετάσεις... μιας και διέλυσαν τη δημόσια υγεία ...ενώ ο μετανάστης νοσηλεύεται δωρεάν....
Ρατσισμός είναι ...να βάζει ο μετανάστης(δεν βάζω το "λάθρο" γιατί μερικοί.... κολλάτε στη λέξη και όχι στην αλήθεια)…
το παιδί του δωρεάν ...σε παιδικό σταθμό και το δικό σου ..να μην το δέχονται...
Ρατσισμός είναι ...να βγάζει ο άλλος 50 ή και παραπάνω ευρώ ημερησίως ..κάνοντας λαθρεμπόριο κι εμένα να μου κρατάει το 43% από το 20άρικο...
Ρατσισμός είναι.. να σε βιάζουν ή να σε δολοφονούν για 10 ευρώ....
Ρατσισμός είναι ..σε μια μικρή χώρα να έχει... 2.500.000 άνεργους... 600.000 παιδιά.. που φύγανε στην ξενιτιά και 4.000.000 ξένους εποίκους....
Ρατσισμός είναι... ο ελεύθερος επαγγελματίας να πληρώνει 12 μήνες ΤΕΒΕ ...για να έχει βιβλιάριο υγείας και ο "λάθρο"έποικος με 2 μήνες ένσημα ....να έχει βιβλιάριο υγείας για όλη του την οικογένεια και τους υπόλοιπους 10 μήνες... να δουλεύει μαύρα κλέβοντας την εφορία....
Ρατσισμός είναι... να πληρώνει ο Έλληνας μαγαζάτορας ενοίκιο... φώς, νερό, τηλέφωνο, κοινόχρηστα, ΦΠΑ, φόρους, ΤΕΒΕ και ο λαθρομετανάστης για το δικό του μαγαζί, τίποτα....
Ρατσισμός είναι ...να κάνεις συγκέντρωση για τον πεθαμένο πακιστανό... λόγω ιδεολογίας την ώρα που οι συμπολίτες σου αυτοκτονούν....
Ρατσισμός είναι ...να μην πρέπει να διαμαρτύρεσαι... για την ανεξέλεγκτη εισβολή χιλιάδων λαθρομεταναστών καθημερινά στη χώρα σου.. οι οποίοι νομιμοποιούνται... τους παρέχεται στέγη και τροφή...σου παίρνουν τις δουλειές την ώρα που εσύ είσαι πεινασμένος... άνεργος στο δρόμο χωρίς καμία βοήθεια από πουθενά....
Ρατσισμός είναι ...να αποκαλείς τον άλλο ρατσιστή και φασίστα... επειδή δεν μπόρεσες ποτέ να βρεις μια λέξη...(αυτό που κολλάς στην λέξη που λέγαμε και πριν) που να περιγράφει την αγάπη για τη πατρίδα σου που ποτέ δεν ένιωσες εσύ…
Ρατσισμός είναι ...από τους 153.000 δικαιούχους επιδόματος ανεργίας του ΟΑΕΔ μόνο 20.000 είναι Έλληνες…
ΕΙΠΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ;
Ρατσισμός είναι ...να σε συλλαμβάνουν γιατί δεν πλήρωσες εισιτήριο στα μέσα μεταφοράς... ενώ ο Πακιστανός είναι δωρεάν....
Και άλλα πολλά …
Ρατσισμός είναι... να λες την γνώμη
σου και οι άλλοι να σε αποκαλούν φασίστα ..
Για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους...!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Η κατάσταση με τους λαθρομετανάστες αρχίζει πλέον να ξεφεύγει από τον έλεγχο της πολιτείας.
Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας, ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ έχουν έρθει στα κρυφά σε συμφωνία με τους τοκογλύφος δανειστές ώστε η χώρα μας να γίνει αποθήκη ψυχών, και όλα τα άλλα κόμματα που είναι στην βουλή αυτή τη στιγμή ουσιαστικά συμφωνούν με αυτή την απόφαση, εξάλλου όπως όλοι σιγά σιγά αρχίζουμε να καταλαβαίνουμε και οι 300 βουλευτές φανερά ή κρυφά εμισθα όργανα των τοκογλύφων δανειστών είναι, εξυπηρετούν τα συμφέροντα τούς, δεν προστατεύουν τα συμφέροντα της χώρας μας.
Μόνο τον τελευταίο μήνα 7.000 επιπλέον λαθρομεταναστες έχουν έρθει να προστεθούν στους περίπου 1,8 - 2 εκατ μουσουλμάνους που ζουν στην χώρα μας αυτή τη στιγμή, η Ελλάδα δεν μπορεί να δεχτεί απεριόριστο αριθμό μεταναστών, η Ελλάδα μόνη της δεν μπορεί να δεχτεί αυτό τον τεράστιο αριθμό ανθρώπων, οι άνθρωποι αυτοί πρέπει να μεταφερθούν στις χώρες που επιθυμούν.
Μέχρι τώρα αποδείξαμε ότι δεν είμαστε ρατσιστές, ίσα ίσα το αντίθετο, όλα αυτά τα χρόνια δεχτηκαμε και φιλοξενήσαμε εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομεταναστες, αλλά έως εδώ, δεν έχει την δυνατότητα η χώρα μας να φιλοξενήσει άλλους ανθρώπους, δεν έχει τις ανάλογες υποδομές, δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να το κάνει αυτό.
Σχολιο.- Οι χωρες που επιθυμουν να πανε οι λαθρομεταναστες, όπως Γερμανια Γαλλια, Αγγλια, και γενικως ολες οι βορειοευρωπαικες, εχουν κλεισει τα συνορα τους γιατι δεν τους θελουν εκει! Δεν εχουν δουλειες για ολους αυτους τους λαθρομεταναστες, και δεν εχουν καμια ορεξη να καταστρεψουν το κοινωνικο τους συστημα, υγειας, περιθαλψης, συνταξιοδοτησης κλπ. Μονη λυση είναι να πανε πισω στις χωρες τους, η να μεινουν σε στρατοπεδα συγκεντρωσης με την βοηθεια του ΟΗΕ. Κανενας δεν τους καλεσε εδώ, και κανενας δεν τους θελει. Εδώ δεν υπαρχει πλεον δουλεια για τους Ελληνες, θα φροντιζουμε ισλαμοφασιστες κανιβαλους? Οι οποιοι εχουν ερθει εδώ για να εγκληματουν. Η μαλον τους εφεραν… Όπως ειχε πει ο Ιμπραημ το 1825 «θα κανω σκλαβους ολους τους Ελληνες και θα τους πουλησω στα παζαρια της αραπιας, και στη θεση τους θα φερω φελαχους, ώστε να αφανιστει για παντα το γενος των Ελληνων»…
Σχολιο.-  Αν ήθελαν θα έκλειναν τα σύνορα όπως κάνουν άλλες χώρες..οπότε τους θέλουν εδώ,  υπάρχει σχέδιο σε λίγα χρόνια θα γίνουμε μειοψηφία στην χώρα μας
Σχολιο.- Απλά να επισημάνω οτι οι έννοιες μετανάστης και πρόσφυγας ορίζονται ακριβώς στο αρθρο 43 της συνθήκης της Γενεύης, οπως επίσης και οι έννοιες ilegal immigrant και αργότερα irregular immigrant! Δικαίωμα σου είναι όλους να τους αποκαλείς μετανάστες, αλλά οι μετανάστες διαφοροποιούνται ανάλογα με το καθεστώς εισόδου, αυτός που εισβάλει χωρίς ταξιδιωτικά έγγραφα και απο μη νόμιμες πύλες λέγεται παράνομος ή λαθρομετανάστης, αυτός που έχει εισέλθει κανονικά στην χωρα μας και έχει λήξει η αδεια παραμονής του ή η visa του λέγεται παράτυπος! Αυτοί για τους οποιούς μιλάτε ειναι σχεδόν όλοι παράνομοι μετανάστες, για μένα λαθροεισβολείς, αλλά δεν εχει σημασία πως εσυ τους αποκαλείς, απλά να ξέρουμε και τους ορθούς όρους! Φαντάζομαι στην ζωή σου να έχεις χρησιμοποιήσει την εννοια του λαθρέμπορα, του λαθρόθηρα, του λαθρεπιβάτη
Σχολιο.- Δεν νομίζω ότι το θέμα είναι πως θα τους ονομάσουμε, το θέμα είναι ότι η χώρα μας δεν έχει την δυνατότητα να φιλοξενήσει όλους αυτούς τους λαθρομεταναστες, και δυστυχώς οι πολιτικοί μας έχουν εξαγοράστει από τους τοκογλύφους δανειστές και έχουν δεσμευτεί να γίνει η χώρα μας αποθήκη ψυχών, ας προσέχουμε λοιπόν ποιους ψηφίζουμε, μάλλον είναι αργά για δάκρυα πλέον
Σχολιο.- όταν κάποιοι είχαν επισημάνει το πρόβλημα του χαρακτήριζαν φασίστες και ακροδεξιους
Σχολιο.- Έτσι χαρακτήριζαν αυτούς που έλεγαν να τους πνίξουμε στη θάλασσα,αλλά το θέμα είναι ότι υπάρχει συμφωνία να γίνει η χώρα μας αποθήκη ψυχών. Και ελεγαν οι ακροδεξιοι ότι οι γερμανοτσολιαδες το 40 ηταν πατριωτες, διαστρεφοντας την ιστορια. Ε όχι και να δικαιωσουμε τους φασιστες ακροδεξιους προδοτες!
Σχολιο.- Καλά τα λες, και δεν ειναι μονο στα εκατομμύρια των λαθροεισβολεων οι ισλαμιστές,ειναι εδω κΙ 30 χρονια.Αλβανοι,Γεωργιανοί,Βούλγαροι,Ρουμάνοι κ.α που μπουκαρανε και αυτοι παρανομα στην χωρα και απο αυτους έχουμε ακομα την μεγαλυτερη και πιο βαρια εγκληματικότητα..Φυλακιση και απέλαση ολων των εισβολεων στην χωρα των τελευταίων 30 χρονων




--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Καλά Τα πλοία και τα λεωφορεία για τις μετακινήσεις των Λαθραία εισελθόντων στην Ελλάδα ποιός τα πληρώνει ??
 Αφού η Ύπατη αρμοστεία του ΟΗΕ έχει φαλιρίσει (πτωχέυσει , ΔΕΝ έχει μία στα ταμεία της κτλ ) ???



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Χαρίζεις χρέη δισ . είναι Πέμπτη 9 του μήνα !? αφισοκολλείς στις Σέρρες ...ρυπαίνεις , ΆΡΑ 50χιλ πρόστιμο!
ΔΕΝ ρυπαίνουν οι Σκουριές ,οι Ανεμογενήτριες στα βουνά μας , η Φορμαλδε'ί'δη στα ψάρια καλιέργειας , Τα δανικά κι αγύριστα των ΜΜΕ ή οι πτωχεύσεις των δις εκ. Ευρώ και ....ζήσε Μάη να φας τρυφύλλι . Από σήμερα η Σέρρες είναι πχιο καθαρές