Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2020

Πεμπτη 23 Ιανουαριου 2020



Αυτο το ψυχοπαιδι του Αβερωφ ο Τασούλας,γιατί μιλάει σαν τον στρατηγό των 10 μικρων Μητσων του Λαζόπουλου;
Μόνο ο Ζουράρις τον καταλαβαίνει,ο Πολύδωρας,άντε και ο ψυχακιας ο Αδώνιδας...



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



εκλέχτηκε η νέα πρόεδρος της Δημοκρατίας μας!!!
ΣΤ΄ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ!!!



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κοντές ψηλά το κεφάλι!!
Η προεδρινα μας 1,49 την κόβω ότι είναι...
ΣΧΟΛΙΟ.- με τακουνια ..........
Σχολιο.- Μη δώσεις εξουσία σε κοντή με ψηλά τακούνια



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------



εν τω μεταξύ διαμαρτύρεται και η Νοτοπουλου για τα 12 χιλιάρικα της βασιλόπιτας του Βορίδη...
η Νοτοπουλου που μόλις ανέλαβε το υπουργείο το έβαψε ροζ με καμια 20αρια χιλιάδες ευρωχαμουρα...
άσε που σε λίγους μήνες υπουργίας της ξαφρισε σχεδόν όλα τα μυστικά κονδύλια του υπουργειου της τα οποία προφανώς ξόδεψε με τις.....φίλες της...
σχολιο.- Με την μανα της , και τον γκομενο της , τον Στελιο Παππα , πατερα του Υπουργου Νικου Παππα !



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Να δοθεί η δυνατότητα σ αυτους τους λαθρομεταναστες των νησιων της Ελλαδας  να εγκατασταθεί σε όποια χώρα προτιμά........
Δηλαδή αν θελήσουν αύριο 20 εκ πακιστανοί να πάνε στην Ελλάδα να περάσουν...
Αν 2 εκατομμύρια Έλληνες φύγουν για Λουξεμβούργο των 300 χιλιάδων ψυχών να περάσουν
Και σε ποια νοσοκομεία θα πάνε, σε ποια σχολεία, ποιες δουλειες θα εχουν; με ποιες υποδομες;
Γελάει ο κόσμος μ αυτές τις θεσεις
Η αριστερά στο περιθώριο, αλλά μ αυτά τα χαζα, αυτό της αξιζει



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αν μειώσει κιάλλο τα μισθά στους ισλαμοφασίστες μισθοφόρους του ο Σουλτάνος, δεν έχουν τα καημένα τα ασυνόδευτα παρά να πάρουν το δρόμο της προσφυγιάς για τα νησιά της Γραικολάνδης...

"Την ίδια ώρα το SANA (Syrian Arab News Agency) αναφέρει πως οι τουρκικές κατοχικές δυνάμεις στη Βόρεια Συρία, ασκούν έντονη πίεση στα στοιχεία των τρομοκρατικών οργανώσεων και των μισθοφόρων που βρίσκονται υπό τις διαταγές τους (δηλαδή στο σύνολο του FSA που κάποτε οι Δυτικοί τους αποκαλούσαν «μαχητές της ελευθερίας») για να τους αναγκάσουν να ενταχθούν στους παραστρατιωτικους του GNA και να στηρίξουν το φιλοτουρκικό καθεστώς της Τρίπολης.
Οι τουρκικές δυνάμεις κατοχής σκόπιμα μειώνουν δραματικά τους μισθούς των μισθοφόρων τους που δεν έδειξαν προθυμία να πάνε στις μάχες της Λιβύης για να τους αναγκάσουν να το ξανασκεφτούν."



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αρχιεπίσκοπος Αγγλίας κατά ΕΕ: «Κάνατε την Ελλάδα τη μεγαλύτερη φυλακή φτωχών οφειλετών»
Ιερώνυμος (Αρχιεπίσκοπος Ελλάδας) : «Η αργία είναι για τους τεμπέληδες» σχολιάζοντας την κατάργηση της αργίας των Τριών Ιεραρχών...
τα σχόλια δικά σας...
Σχολιο.- O μόνος που αξίζει είναι ο ζωγράφος Ιερώνυμος Μπος.Ο κοψιδιάρης τράγος Τζερόνυμο από τη Βοιωτία είναι καλός για να κανει τα στραβά μάτια στην ΜΚΟ Αποστολη της Εκκλησιας που πήρε 23 εκατ.ευρω από την σπορά του Τέρυ Χρυσού,ενώ είναι ικανός για να αναγνωριζει την αυτοκεφαλη Εκκλησια της Ουκρανιας και για να πλέκει το εγκώμιο στον Αλέξη Τσίπρα.Ο Αρχιεπίσκοπος της Αγγλίας τώρα δεν έχει σχέση με τον ραγιά τράγο.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η εκλεκτή όλου του μνημονιακού τόξου ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, αυτή που έβγαλε συνταγματικά τα μνημόνια, την συμφωνία Πρεσπών, και το περιβαλλοντικό έγκλημα στις Σκουριές Χαλκιδικής!...
Αδίστακτη εντολοδόχος της νέας τάξης στα πάντα!
Γι'αυτό το ρόλο της την ψηφίζουν όλα τα μνημονιακά και νεοταξίτικα κόμματα...
Ο λόγος είναι απλός. Την πατρίδα μας κυβερνούν άνθρωποι σε ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ οι οποίοι από τον Σημίτη και μετά μισούν οτιδήποτε Ελληνικό και προσπαθούν διακαώς να θάψουν οποιαδήποτε μορφή εθνικής ανάτασης ή συνείδησης. Από τους πουλημένους εθνικόφρονες πατριδέμπορους πριν την χούντα περάσαμε στους εθνομηδενιστές πατριδέμπορους μετά τον Σημίτη. Ενδιάμεσα είχαμε μια μεταβατική περίοδο του "εθνάρχη" και του λαϊκιστή που έβαλαν τα πλαίσια για την περαιτέρω αποδόμηση της χώρας. Η Σακελλαροπούλου δεν είναι τίποτ'άλλο από ένα κομμάτι του σχεδόν ολοκληρωμένου παζλ. Οι συμπολίτες μας πρέπει να καταλάβουν ότι το έργο που παρακολουθούν όλα αυτά τα χρόνια είναι ένα, με ένα σκηνοθέτη και ένα σεναριογράφο. Οι πρωταγωνιστές αλλάζουν για να δίνεται μια ψευδαίσθηση/επίφαση "δημοκρατίας".



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σύμφωνα με την επίσημη ιστορία, 23 Γενάρη του 1831 συλλαμβάνεται ο Πετρόμπεης Μαυρομιχάλης " λόγω αντικαποδιστριακων εκδηλώσεων στη Μάνη"!
Ουδέν ψευδεστερον! Με τη συγκρότηση ελληνικού κράτους ο Πετρόμπεης ενημερώθηκε πως δεν θα είναι πια μπέης και συλλέκτης των φόρων της Μάνης!
Ο Πετρόμπεης ως αντάλλαγμα ζήτησε ...την Εύβοια (!!!) ώστε "να απολαψω τα εισοδήματα της και να ζήσω αξιοπρεπώς"(!!!).
Ο Καποδίστριας φυσικά αρνήθηκε και την ένταση εκμεταλλεύτηκαν οι Αγγλογάλλοι, μετέτρεψαν τους Μαυρομιχαλαίους σε όργανα τους. 9 μήνες μετά δολοφονούσαν τον Καποδίστρια... Ο ίδιος ο Πετρόμπεης το παραδέχτηκε με τη φράση " ανάθεμα στους Αγγλογάλλους", όπως μαρτυρούν ο Μακρυγιάννης, ο Καλλέργης, ο Σπ. Τρικούπης κ.α.
Η ιστορία δεν είναι άσπρο μαύρο, για να τα λέμε όλα! Από τη φάρα των Μαυρομιχαλαίων 49 άτομα σκοτώθηκαν στην επανάσταση!
Τσουλα επίσημη ιστορία, τσουλες " επιτροπές" εορτασμών!

Σχολιο.- Τη στιγμή της δολοφονίας του Καποδίστρια ο Πετρόμπεης ήταν φυλακισμένος. Ο αδελφός και ο γιος του διέπραξαν τη δολοφονία. Ο γιος του,όταν τον έσερναν μετά τη δολοφονία για εκτέλεση,φώναξε καθώς πέρναγε έξω από το κελί του πατέρα του "πατέρα συγγνώμη", κάτι που ίσως αποδεικνύει την αθωότητα του Πετρόμπεη για τη δολοφονία του Καποδίστρια,παρά την πολιτική τους αντιπαράθεση. Ο ίδιος ο Πετρόμπεης είχε πει ότι δε θα ξαναβγει πολιτικός σα τον Καποδίστρια για 200 χρόνια. Anyway, κοντά 200 χρόνια αργότερα και η Αγγλία ακόμα δεν αφήνει να ανοιχτεί ο φάκελος του Καποδίστρια...
Όλα τριγύρω αλλάζουνε και όλα ίδια μένουν,τι 1831,τι 1832,τι 1922 τι 1945. Ήμασταν και θα είμαστε έρμαια των καταραμένων των μεγάλων δυνάμεων... Μόνη ελπίδα,για κάθε Μέτερνιχτ να υπάρχει και ένα Μεσολόγγι και για κάθε Όθωνα μια 3η Σεπτέμβρη.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ακυρώνονται χημειοθεραπείες λόγω έλλειψης φαρμάκων
Για καθυστερήσεις και ακυρώσεις χημειοθεραπειών καθώς και ασθενείς και γιατρούς «σε απόγνωση» λόγω «τεχνητών ελλείψεων» φαρμάκων στα φαρμακεία, κάνει λόγο η Ελληνική Ομοσπονδία Καρκίνου (ΕΛΟΚ), μετά από σωρεία παραπόνων που έχει δεχθεί από ασθενείς.
Οι καταγγελίες αφορούν ελλείψεις βασικών αντινεοπλασματικών φαρμάκων οι οποίες έχουν ως αποτέλεσμα τη μεγάλη καθυστέρηση και σε πολλές περιπτώσεις ακύρωση προγραμματισμένων χημειοθεραπειών, σε πολλά νοσοκομεία της χώρας. Επίσης οι καταγγελίες αφορούν και ελλείψεις φαρμάκων που είναι απαραίτητα και τα οποία προμηθεύονται οι ασθενείς από τα φαρμακεία.
«Πρόκειται για φάρμακα τα οποία πρέπει να είναι πάντα διαθέσιμα σε ικανοποιητικές ποσότητες και γενικά σε τιμές στις οποίες μπορούν να τα προμηθευθούν οι ασθενείς. Δεδομένου ότι πολλά από τα φάρμακα αυτά χρησιμοποιούνται σε θεραπείες περισσότερων της μιας μορφών καρκίνου, καθίσταται αδύνατη η εκτέλεση προγραμματισμένων χημειοθεραπειών, ακόμη και αν υπάρχουν στο φαρμακείο του νοσοκομείου τα άλλα αντινεοπλασματικά φάρμακα σχημάτων χημειοθεραπείας» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΕΛΟΚ.
Η Ελληνική Ομοσπονδία Καρκίνου, ήδη από τα τέλη Αυγούστου, έχει αποστείλει επιστολή προς το υπουργείο Υγείας, με την οποία ενημερώνει για το πρόβλημα.
«Οι διαβεβαιώσεις που λαμβάνουμε κάθε φορά από τους υπεύθυνους, δεν φαίνεται να είναι ικανές να ομαλοποιήσουν την κατάσταση καθώς νέες καταγγελίες έρχονται συνεχώς από διάφορα μέρη της χώρας, όπως τη Θεσσαλονίκη την περασμένη εβδομάδα, όπου δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν αυτόλογες μεταμοσχεύσεις λόγω έλλειψης φθηνού βασικού φαρμάκου, ή την Κρήτη όπου στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο του Ηρακλείου οι γιατροί αντιμετωπίζουν ανυπέρβλητα εμπόδια στη χορήγηση των προβλεπόμενων θεραπειών», αναφέρει η ανακοίνωση.
Η ΕΛΟΚ, όπως τονίζει, παρακολουθεί το θέμα συνεχώς και καλεί το υπουργείο Υγείας να προβεί στις ανάλογες ενέργειες προκειμένου να επέλθει και πάλι η ομαλοποίηση της διάθεσης φαρμάκων, ενώ παράλληλα ζητά να ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα που θα οδηγήσουν στην αποτροπή της εμφάνισης του ίδιου φαινομένου στο μέλλον.

ΑΝ ΟΙ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΕΙΣ ΗΤΑΝ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΤΕ ΣΩΣΕΙ!
Αλλα ευτυχως μειναμε στο ευρω και σπαταλαμε δις για να σωσουμε τις συστημικες τραπεζες!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η αριστερα μένει εκεί και αγωνιζεται για «δικαιωματα» λαθρομεταναστων γιατί βλέπει κανείς πως τόσα χρόνια δεν έχουν κατέβει για αλλα αιτήματα,για τα μνημόνια την φτωχοποίηση κλπ κλπ
Σχολιο.- μπραβο! Οι μεταναστες κανουν οτι εκανε δηλαδη ο ΕΛΑΣ,οτι κανανε οι βαλκανικοι λαοι το 21,οτι κανανε οι παρτιζανοι του Τιτο.οτι κανανε οι ρωσοι του Σταλιν οτι κανει σημερα το PKK.μπαινουμε σε μια βαρκα και ζηταμε μεροκαματο των 20 ευρω.αυτη ειναι η λυση!μπραβο!φοβερη η αποψη σου!
τι σχεση εχουν οι Ελληνες του 49 , του 22 ,και το 74 με αυτους τους λαθρομεταναστες? 600 ευρω επιδομα απο ΟΑΕΔ της γερμανιας , 200 ευρω επιδομα για το καθε παιδι.σιγα ρε μεγαλε μην ειναι ειναι το ιδιο ο ανταρτης του ΔΣΕ με τον πακιστανο και τον αφγανο.που κουβαλει το κορανι και το Ιphone.... και ταξιδευει για την γερμανια και την σουηδια,  εχετε μπερδεψει τα μπουτια σας....!
σχολιο.- Όπως είναι παράλογο να θεωρείς ότι όλοι οι συμμετέχοντες είναι ρατσιστές, άλλο τόσο, και περισσότερο θα πρόσθετα, είναι να λες ότι όσοι συμμετείχαν σε μια συγκέντρωση που συν τοις άλλοις ζητάει αυστηρότερη φύλαξη των συνόρων (δηλαδή νεκρούς, ελπίζω να συμφωνούμε), έχουν αιτήματα κοινά με αυτά των λαθρομεταναστων. Απορώ πραγματικά




------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Το αμφισβητούμενο νομοσχέδιο στην Τουρκια έχει προκαλέσει μανία μεταξύ των εκστρατειών για τα δικαιώματα των γυναικών στη χώρα
Το νομοσχέδιο «Παντρεψου-αυτον-που-σε-βιασε» θα εισαχθεί από νομοθέτες στην Τουρκία
Οι επικριτές υποστηρίζουν ότι η νομοθεσία νομιμοποιεί τον γάμο των παιδιών και τον κρατικό βιασμό
Ένας νόμος που θα επέτρεπε στους άνδρες που κατηγορούνται ότι έχουν σεξουαλική επαφή με κορίτσια ηλικίας κάτω των 18 ετών να αποφύγουν την τιμωρία εάν παντρευτούν τα θύματά τους πρόκειται να εισαχθεί στο κοινοβούλιο στην Τουρκία .
Το αμφισβητούμενο νομοσχέδιο που ονομάζεται "γάμος-μετα-από-βιασμό", το οποίο οι νομοθέτες σχεδιάζουν να εισαγάγουν στο τουρκικό κοινοβούλιο στα τέλη Ιανουαρίου, έχει προκαλέσει μανία μεταξύ των εκστρατειών για τα δικαιώματα των γυναικών στη χώρα.
Οι επικριτές υποστηρίζουν ότι η νομοθεσία, την οποία το Δημοκρατικό Κόμμα του Λαού  (HDP) που προτρέπει να κυριαρχήσει η κυβέρνηση, δεν νομιμοποιεί μόνο τον γάμο των παιδιών και τον κρατικό βιασμό, αλλά ανοίγει το δρόμο για κακοποίηση παιδιών και σεξουαλική εκμετάλλευση.
Ένα παρόμοιο νομοσχέδιο ηττήθηκε στην Τουρκία το 2016 μετά από εθνική και παγκόσμια οργή. Η νομοθεσία θα είχε χάσει τους άνδρες μόνο αν είχαν σεξουαλική επαφή χωρίς "βία ή απειλή".
Οργανισμοί των Ηνωμένων Εθνών προειδοποίησαν ότι το νομοσχέδιο θα δημιουργούσε ένα περιβάλλον ατιμωρησίας για κακοποίηση παιδιών και θα άφηνε τα θύματα ευάλωτα σε βιαιοπραγίες και στεναχώρια από τους επιτιθέμενους.
Οι λογαριασμοί "Marry-your-rapist" έχουν προβληθεί σε όλο τον κόσμο και ωθούνται στο όνομα της προστασίας και της διασφάλισης της "τιμής" της οικογένειας.
Ο Suad Abu-Dayyeh, ένας εκστρατευτής που ειδικεύεται στη Μέση Ανατολή, τη Βόρεια Αφρική, το Αφγανιστάν και το Πακιστάν για την ισότητα Τώρα, μια μη κυβερνητική οργάνωση που στοχεύει στην προώθηση των δικαιωμάτων των γυναικών και των κοριτσιών, δήλωσε ότι είναι «συγκλονιστικό» οι πολιτικοί προσπαθούν να περάσει ένα νομοσχέδιο που "παρέχει ατιμωρησία για τους δράστες σεξουαλικής εκμετάλλευσης παιδιών".
Είπε στο The Independent: "Χαιρετίζω το γενναίο έργο των αγωνιστών για τα δικαιώματα των γυναικών στην Τουρκία, οι οποίοι αντιτάσσονται σε αυτό το νομοσχέδιο που εισάγει διακρίσεις και επιστρέφουν πίσω τις δυνάμεις τους που προσπαθούν να απομακρύνουν την τρέχουσα νομική προστασία για τα κορίτσια. «υπάρχουν νομικές διατάξεις σχετικά με τα καταστατικά των χωρών της Μέσης Ανατολής και της Βόρειας Αφρικής.
"Χάρη στα χρόνια εκστρατείας των ακτιβιστών και των νομοθέτων για τα δικαιώματα των γυναικών, η Αίγυπτος, η Ιορδανία, ο Λίβανος, το Μαρόκο, η Τυνησία και η Παλαιστίνη έχουν απομακρύνει όλα αυτά τα κενά τα τελευταία χρόνια. λάβετε υπόψη αυτές τις προόδους για την κατάργηση των νόμων που εισάγουν διακρίσεις λόγω φύλου ». 
Ενώ η νόμιμη ηλικία συγκατάθεσης είναι 18 στην Τουρκία, μια κυβερνητική έκθεση του 2018 για τον γάμο των παιδιών εκτιμά ότι συνολικά 482.908 κορίτσια παντρεύτηκαν την τελευταία δεκαετία.
Η βία κατά των γυναικών και των κοριτσιών επικρατεί στην Τουρκία - με το 38% των Τούρκων να έχουν υποστεί σωματική ή σεξουαλική βία από έναν σύντροφο σύμφωνα με τα Ηνωμένα Έθνη.
Μια ομάδα καμπάνιας με τίτλο We Will Stop Femicide εκτιμά ότι περίπου 409 γυναίκες δολοφονήθηκαν από σύντροφο ή μέλος της οικογένειας στη χώρα το 2017 - μια έντονη αύξηση από το σύνολο των 237 τέσσερα χρόνια πριν.
Ο Πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε ότι η ισότητα μεταξύ ανδρών και γυναικών είναι «κατά της φύσης» σε μια σύνοδο κορυφής στην Κωνσταντινούπολη το 2014.
Ο  ηγέτης είπε: "Δεν μπορείτε να βάλετε τις γυναίκες και τους άνδρες σε ισότιμη βάση. Είναι ενάντια στη φύση. "
Κάλεσε τις γυναίκες να έχουν τουλάχιστον τρία παιδιά και υποστήριξαν ότι η ζωή μιας γυναίκας ήταν "ατελής" αν δεν αναπαράγει το 2016.
«Μια γυναίκα που λέει« γιατί δουλεύω δεν θα είμαι μητέρα »αρνείται πραγματικά τη γυναικεία της ζωή», είπε. "Οι γυναίκες που απορρίπτουν τη μητρότητα, η οποία αποφεύγει να είναι γύρω από το σπίτι, όσο επιτυχημένη είναι η επαγγελματική της ζωή, είναι ανεπαρκής, είναι ατελής".



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Εμπιστεύομαι απόλυτα τις δημοσιογραφικές έρευνες, ειδικά όταν ο τίτλος τους είναι ερώτηση.
"Κατασκευάστηκε από Έλληνες το Στοουνχετζ;"
"Βρέθηκε η κιβωτός του Νώε;"
"Οι πρώτοι Σαμουράϊ ήταν αρχαίοι Δωριείς;"
"Πυρομανή νεοταξίτικα κοάλα πίσω από τις πυρκαγιές της Αυστραλίας;"



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Εεε...συμφωνώ με τον Σεβασμιωτατο..κακό η τεμπελιά.Ας κοπούν λοιπόν τα μιστά τους..χαραμι πανε!!!




-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------




23/1/2020 – 17.30
Αγνοείται η τύχη του - Τον άρπαξαν βίαια από το νοσοκομείο παρά την απαγόρευση των γιατρών
Πολλοί Χαιδαριωτες έκπληκτοι είδαμε κατά της 13:30 το μεσημέρι άντρες της Ελληνικής αστυνομίας να πραγματοποιήσουν μεγάλη επιχείρηση με δεκάδες πάνοπλους άντρες με το χέρι στην σκανδάλη, και δεκάδες αυτοκίνητα διασχίζοντας την άνοδο της λεωφόρο Καβάλας έστριψαν δεξιά στην οδό Φαβιέρου και μέσω της οδό Ρίμινι μπήκαν στο Αττικό Νοσοκομείο
Πραγματικά στιγμές βγαλμένες από αμερικανικές ταινίες, και όλη αυτή η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε για την αρπαγή του Αλεξάντερ Βιννικ από το νοσοκομείο, παρά την απαγόρευση των γιατρών, μιλάμε για στιγμές που ζούμε μόνο σε μη αναπτυγμένες χώρες, σε χώρες που επικρατεί ο νόμος τους ισχυρού, σε χώρες προτεκτοράτα
Εκ τοτε όπως καταγγέλει η δικηγόρος του Ζωή Κωνσταντοπούλου η τύχη του Αλεξάντερ αγνοείται, ο υπουργός δικαιοσύνης δεν απαντά στα τηλέφωνα της, κρύβεται.

Πήραν τον Αλεξάντερ από το Νοσοκομείο με απειλές στους γιατρούς ότι «εντέλλονται να τον παραδώσουν», η τύχη του αγνοείται, ο Υπουργός Τσιάρας δεν απαντά. Από χθες το βράδυ δεν έχει καταστεί δυνατή καμμία επικοινωνία μαζί του.
Η απόφαση ΣτΕ καθαρογράφηκε σήμερα 16.00
Ο εκπρόσωπος του Υπουργού πήρε αντίγραφο της απόφασης στις 16.38 και ό,τι συνέβη νωρίτερα είναι απολύτως παράνομο. Αλλά και τώρα δεν μπορεί νομίμως να εκτελεσθεί.
Ζητώ επίσημα ενημέρωση πού βρίσκεται αυτή τη στιγμή ο Αλεξάντερ.
Ως συνήγορός του δεν γνωρίζω πού βρίσκεται και ζητώ να έχω ενημέρωση και επικοινωνία μαζί του ΑΜΕΣΑ. Είναι ασθενής στην 35η ημέρα απεργίας πείνας.
Ζωή Κωνσταντοπούλου



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Οι τραπεζίτες άμα θέλουν, φτιάχνουν στην στιγμή σαν μεγαλοπροέδρους κρατών, μερικούς απλούς υπαλλήλους, αλλά και τιμωρούν ολόκληρους λαούς, τους καταδικάζουν, τους εξαφανίζουν. Ξέρουμε εμείς...
Σιγά μην λυπηθούν έναν "κοινό θνητό" που έφτιαξε μη ελεγχόμενο νόμισμα, το μπίτ-κόϊν (Bitcoin)...

«Είμαι ένας άνθρωπος χωρίς δικαιώματα, κρατούμενος παράνομα 30 μήνες στην Ελλάδα, χωρίς να κατηγορούμαι για τίποτε.
Θέλουν να με εξοντώσουν για την τεχνογνωσία μου.
Θέλουν το κεφάλι μου επί πίνακι, μόνο και μόνο για τις γνώσεις και τις τεχνολογικές μου ικανότητες.
Υφίσταμαι βασανιστήρια και ψυχολογικό πόλεμο για να σπάσω. Δεν μου επιτρέπουν να πάρω καθαρό αέρα, η τελευταία φορά που προαυλίστηκα, για λίγα λεπτά, ήταν την παραμονή Πρωτοχρονιάς, 31 Δεκεμβρίου 2019.
Η δικηγόρος μου, η Ζωή Κωνσταντοπούλου, μού είπε, «είναι η τελευταία σου βόλτα για την δεκαετία» και της απάντησα: «Ίσως είναι η τελευταία βόλτα της ζωής μου».
Είμαι στην 28η ημέρα απεργίας πείνας. Δεν ξέρω αν θα ξαναδώ τα παιδιά μου και τη σύζυγό μου.
Σήμερα εμπόδισαν για 2 ώρες να έρθει στο θάλαμό μου συμβολαιογράφος για να ασκήσω τα δικαιώματά μου και να υπογράψω, όπως ζήτησα, πληρεξούσια για την άσκηση των δικαιωμάτων μου.
Έμαθα ότι η Πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας, μετά από όσα έκανε στην υπόθεσή μου, προτάθηκε για Πρόεδρος της Δημοκρατίας της Ελλάδας.
Έδωσε το κεφάλι μου επί πίνακι και τώρα την προτείνουν για Αρχηγό του Ελληνικού Κράτους. Τι ελπίδα έχω απέναντι σε τέτοιες εξουσίες, απέναντι στις Κυβερνήσεις ΗΠΑ και Γαλλίας; Δυο κρατών στα οποία δεν έχω πατήσει το πόδι μου, αλλά με θέλουν στο έδαφός τους για να με χρησιμοποιήσουν ως ανθρώπινο πολεμοφόδιο έναντι της χώρας μου, της Ρωσίας…
Ζητώ τη βοήθεια κάθε ανθρώπου που έχει συνείδηση. Ζητώ να παρέμβουν όσοι υπερασπίζονται τα ανθρώπινα δικαιώματα.
Σήμερα είμαι εγώ, αύριο θα είναι ένας από εσάς…
Μην τους αφήσετε»
Αλεξάντερ Βίννικ
16/1/2020



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Αυτοί είναι οι κακοποιοί που ρήμαξαν την Αθήνα
 Πέμπτη, 23 Ιανουαρίου 2020, 17:10
Η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία 21 μελών εγκληματικής ομάδας, όλοι αλλοδαποί, οι οποίοι βαρύνονται για κακουργήματα που διέπρατταν συστηματικά στο κέντρο της Αθήνας, όπως ληστείες, κλοπές και διακίνηση ναρκωτικών. Από αυτούς οι 15 έχουν συλληφθεί, ενώ οι άλλοι 6 αναζητούνται.
Το χαρακτηριστικό είναι ότι στο παρελθόν όλοι είχαν συλληφθεί τουλάχιστον άλλες... 5 φορές (!) - δηλαδή αθροιστικά... 100- , όμως η Ελληνική Δικαιοσύνη πάντα έκρινε ότι θα έπρεπε να τους αφήνει ελεύθερους, αφού αυτοί εκμεταλλεύονταν ορισμένα «παραθυράκια» του Νόμου και έτσι συνέχιζαν απτόητοι την εγκληματική τους δράση.
Μάλιστα ο ένας, 20 ετών από τη Συρία, βρισκόταν υπό καθεστώς ασύλου, δηλαδή για το ελληνικό κράτος ήταν πολιτικός πρόσφυγας! Ο συγκεκριμένος, δε, είχε συλληφθεί 12 φορές!
Οι κακοποιοί προέρχονταν από την Αλγερία, το Μαρόκο, τη Λιβύη, το Ιράν, το Ιράκ και τη Συρία.
Και οι 15 προφυλακίστηκαν.
Η δράση της εγκληματικής ομάδας
Οι κακοποιοί είχαν νοικιάσει ένα δωμάτιο σε ξενοδοχείο της Ομόνοιας -σε απόσταση αναπνοής από το αστυνομικό τμήμα της περιοχής- το οποίο αποτελούσε όχι μόνο το «στρατηγείο» τους, αλλά και τον χώρο για να αποθηκεύουν τα κλοπιμαία τους.
Οι περιοχές που δρούσαν κυρίως ήταν τα Εξάρχεια, το Σύνταγμα, ο Άγιος Παντελεήμονας, η Ακρόπολη και η Κυψέλη, ενώ έχει εξακριβωθεί ότι είχαν φτάσει για κλοπές μέχρι και στη Θεσσαλονίκη! Συνολικά εξιχνιάσθηκαν μέχρι τώρα 44 κλοπές και 2 ληστείες.
Οι κακοποιοί κατά τις συλλήψεις τους από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών δήλωναν πάντα στις αστυνομικές και δικαστικές Αρχές ψευδή στοιχεία ταυτότητας και διαμονής, ώστε να δυσκολεύουν τον εντοπισμό και την ταυτοποίησή τους.
Όλοι τους έχουν εισέλθει παράνομα στη χώρα και, σύμφωνα με πληροφορίες, εξετάζεται εάν κάποιοι ακόμα, εκτός από τον συγκεκριμένο Σύρο που αναφέρθηκε, είχαν αιτηθεί άσυλο, ώστε να κινηθούν οι διαδικασίες ανάκλησης αυτής της προστασίας.
Τα στοιχεία τους όπως δόθηκαν στη δημοσιότητα από την αστυνομία:
1) (επ) AMINE (ον) DJENNAH του MOHAMED και της SALIHA, γεννηθείς το 1990 στην Αλγερία
2) (επ) YACIN (ον) SIDALI του SLIMANE και της KARIMA, γεννηθείς το 2000 στην Αλγερία
3) (επ) CHERAGHI ή SHERAGHI (ον) ASHKAN του GHOLAN και της REZVAN, γεννηθείς το 1991 στο Ιράν ή Ιράκ,
4) (επ) MATEZ (ον) MOHAMMED του RAMI και της FATIMA, γεννηθείς το 2001 στην Αλγερία
5) (επ) YAOU (ον) MAHMOUD του ANTAR ή ANTR και της ZOBDA ή ZUBINTA, γεννηθείς το 1991 στην Αλγερία
6) (επ) KHALED WALID (ον) KHELFA του ABED και της FATOUMA BOUHADI, γεννηθείς το 1992 στην Αλγερία
7) (επ) BEN TALEB (ον) ANAS του MOUSTAFA και της AMINA , γεννηθείς το 1997 στην Παλαιστίνη
8) (επ) BEN HAMED (ον) CHARAF του MOHAMED και της LAILA , γεννηθείς το 1996 στην Λιβύη
9) (επ) OUBRAHEM (ον) OMAR του ISMAIL και της FAITA , γεννηθείς το 1995 στo Μαρόκο
10) (επ) KHADRI (ον) ABDER RAHIM του LAKHDAR και της SALIMA ή SALIHA , γεννηθείς το 1992 στην Αλγερία
11) (επ) BOUCHTAL (ον) MOHAMMAD ALAMIN του AHMAD και της ZAHRA , γεννηθείς το 1996 στην Αλγερία
12) (επ) ABO HACHOR (ον) AHMED του HASSAN και της FATMA , γεννηθείς το 1984 στην Αλγερία
13) (επ) BORNI (ον) AYOUB του JEMI και της WARDA , γεννηθείς το 2000 στην Αλγερία
14) (επ) BELASSEL ή IBOU ή IBOUSIF ή ΙΒΟ USIF BELASSEL (ον) MOHAMED ALI SIF του ATI ABEDRAHMANE HAOUAKI ABEDRAHMAN HAOUAKI και της FATIMA FATIME AFIA, γεννηθείς το 1990 ή 1978 στην Αλγερία ή Παλαιστίνη
15) (επ) ΒΟ UAHAZ BOUHAZ (ον) ABDELLAH του AMIR και της AMINA , γεννηθείς το 1999 στην Συρία
Και οι μη συλληφθέντες:
16) (επ) AMROUCHE ή AMROUCHE (ον) NADIR του MOHAMED και της NASIRA , γεννηθείς το 1993 στην Αλγερία
17) (επ) RACHIK (ον) MOHAMED του BOUCHIB και της NAJAT , γεννηθείς το 2000 στο Μαρόκο
18) (επ) OBAIR (ον) MURTAZA του KAZAM και της SADIE γεννηθείς το 1998 στο Iράκ
19)(επ) MOHAMMED ALA ή HALIL (ον) ABUBAQUE ή MAHMUD ή KHALIL του ABDUL KADIR ή ABDUL KHADER ή SULEIMAN και της MARIAM ή HADJA, γεννηθείς το 1998 στο Iράκ
20) (επ) ABDELFADEIL (ον) ABDELMOHSEN του ELGHARIB και της NAIMA , γεννηθείς το 1988 στην Αίγυπτο
21) (επ) DAHMANI (ον) SID AHMED του DJILALI και της SALIHA , γεννηθείς το 1995 στην Αλγερία



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Διαψεύδει επισήμως η Μόσχα τις φήμες περί αναγνώρισης του ψευδοκράτους
 Πέμπτη, 23 Ιανουαρίου 2020, 19:23
Υπέρ της διευθέτησης του κυπριακού προβλήματος τάσσεται η Ρωσία, με βάση τις αποφάσεις του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ και σε αντίθεση με τις φήμες που διαδίδονται, ενώ δεν προτίθεται να προβεί σε συμφωνία που να σχετίζεται με την αναγνώριση της «ΤΔΒΚ» δήλωσε σήμερα, Πέμπτη, η επίσημη εκπρόσωπος του ρωσικού Υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα.
«Η Ρωσία πάντα υιοθετούσε θέση αρχών στη διευθέτηση του κυπριακού και τασσόταν υπέρ την εξεύρεσης λύσης, η οποία να βασίζεται στις αντίστοιχες αποφάσεις του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ» επεσήμανε η Ζαχάροβα, προσθέτοντας ότι «αυτές (οι αποφάσεις-σ.σ.) προβλέπουν τη δημιουργία δικοινοτικής, διζωνικής ομοσπονδίας και εμείς εμμένουμε στις προσεγγίσεις μας στους διεθνείς οργανισμούς και προς όφελος της διατήρησης της αποτελεσματικής εντολής της ειρηνευτικής δύναμης του ΟΗΕ στην Κύπρο».
«Είναι προφανές ότι πίσω από τις φήμες, τα υπονοούμενα, τα κατασκευάσματα (περί αναγνώρισης της "ΤΔΒΚ"), βρίσκονται δυνάμεις οι οποίες επιδιώκουν με κάθε τίμημα να μπουν ως σφήνα στις σχέσεις μας με την Κύπρο, επειδή παράλληλα γίνονται απόπειρες να τορπιλίσουν τα επιχειρηματικά σχέδια, να απομακρύνουν τους περιφερειακούς εταίρους από την αμοιβαία επωφελή συνεργασία. Γενικά, να βλάψουν ευθέως τους ιστούς των διμερών σχέσεων» υπογράμμισε η Ζαχάροβα.
Η επίσημη εκπρόσωπος του ρωσικού Υπουργείου Εξωτερικών εξέφρασε την ελπίδα ότι οι πρωτεργάτες και διαδίδοντες τέτοιες φήμες «δεν θα επιδιώξουν να υποθάλψουν τη διχόνοια στην Ανατολική Μεσόγειο και στη βάση των κανόνων του Διεθνούς Δικαίου, θα επικεντρώσουν τις προσπάθειες στο να διασφαλισθούν στην αρκετά εύθραυστη αυτή περιοχή του κόσμου η ασφάλεια και η σταθερότητα». Σύμφωνα με τη Ζαχάροβα, «προκαλεί απορία το γεγονός ότι οι δημιουργηθείσες υπό την αιγίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης πολυάριθμες δομές, οι οποίες καλούνται να καταπολεμήσουν τις ψευδείς ειδήσεις, προτιμούν επίμονα να τηρούν σιγή όσον αφορά τα δημοσιεύματα σε μια σειρά τουρκοκυπριακά ΜΜΕ που διοχέτευσαν τη φήμη περί ενδεχόμενης αναγνώρισης από τη Ρωσία της "ΤΔΒΚ"».



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τουρκία: Σχολικό εγχειρίδιο για τον «κακό» δυτικό κόσμο και τον «καλό» ισλαμικό κόσμο
 Πέμπτη, 23 Ιανουαρίου 2020, 19:00
Ένα βιβλίο-οδηγό διένειμε το υπουργείο Παιδείας της Τουρκίας στους εκπαιδευτικούς, οι οποίοι υποστηρίζουν ψυχολογικά και κοινωνικά μαθητές, μέσα από το οποίο καταδεικνύεται, με την παράθεση φωτογραφιών, γυναίκες με κοσμική ενδυμασία να φέρονται άσχημα στα παιδιά, ενώ γυναίκες με ισλαμική περιβολή να φέρονται με τρυφερότητα.
Στο βιβλίο-οδηγό υπάρχει και κεφάλαιο σχετικά με τη σεξουαλική παρενόχληση. Στο εν λόγω κεφάλαιο παρατίθενται εικόνες με σωστές και λάθος συμπεριφορές, όπως αυτή της γυναίκας γιατρού να εξετάζει ένα μικρό κορίτσι με τους γονείς χαρούμενους, καθώς ο γιατρός δεν είναι άνδρας.
Ο ειδικός γιατρός για θέματα κοινωνικών υπηρεσιών Dr. Bulent Ilik, όταν ρωτήθηκε εάν αυτές οι εικόνες μπορούν να δημιουργήσουν αυτή την αντίληψη στα παιδιά, δηλαδή ότι οι γυναίκες με κοσμική ενδυμασία είναι κακές σε αντίθεση με τις γυναίκες με ισλαμική περιβολή, απάντησε πως μία εικόνα δεν είναι αρκετή για να αποτυπωθεί στο υποσυνείδητο του παιδιού κάτι τέτοιο, αλλά, όταν υπάρχει πληθώρα φωτογραφιών, τότε σίγουρα μπορεί να αποτυπωθεί αυτή η αντίληψη στον εγκέφαλο ενός παιδιού.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



H απάντηση του ελληνικού ΥΠΕΞ στον Χουλουσί Ακάρ
 Πέμπτη, 23 Ιανουαρίου 2020, 13:05
Άμεση ήταν η απάντηση του ελληνικού Υπουργείου Εξωτερικών στις δηλώσεις της ηγεσίας του τουρκικού Υπουργείου Αμύνης και συγκεκριμένα του Χουλουσί Ακάρ, ο οποίος ζήτησε την αποστρατιωτικοποίηση 16 ελληνικών νησιών.
«Είναι τουλάχιστον υποκριτικό μια χώρα που παραβιάζει συστηματικά την εδαφική ακεραιότητα, την κυριαρχία και τα κυριαρχικά δικαιώματα σχεδόν όλων των γειτονικών χωρών της, μια χώρα που απειλεί με πόλεμο γείτονα και σύμμαχό της αν ασκήσει τα νόμιμα δικαιώματά του, μια χώρα που διαλαλεί ότι παραβιάζει το εμπάργκο όπλων του ΟΗΕ στη Λιβύη, να επικαλείται το διεθνές δίκαιο» απαντά το ελληνικό ΥΠΕΞ και συνεχίζει:
«Και είναι φυσικό η χώρα αυτή να μην αντιλαμβάνεται ότι οι γείτονές της είναι υποχρεωμένοι να λαμβάνουν κάθε μέτρο νόμιμης άμυνάς τους σε όλη την επικράτειά τους, παρά το γεγονός ότι αυτό το δικαίωμα κατοχυρώνεται από τον ίδιο τον Χάρτη του ΟΗΕ, δηλαδή το ευαγγέλιο του διεθνούς δικαίου».
«Εξακολουθεί, δε, να προκαλεί την εύλογη ανησυχία μας το ότι οι συνεχείς προτροπές της διεθνούς κοινότητας περί σεβασμού του διεθνούς δικαίου προς τη χώρα αυτή πέφτουν σε ώτα μη ακουόντων» καταλήγει η ανακοίνωση του υπουργείου.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Η πρόσληψη στην Ερτ της ξυλοκοτας Ζυγουλη του τα κάνω Όλα Σάκη Ρουβα έγινε δεκτή και από μέλος του Σύριζα. Αν και κοστοβορα η εκπομπή της πρώην απαστραπτουσας μοντέλας δεν πρέπει να μας κάνει εντύπωση. Αυτα τα μομολα αποτελούν τους κολαουζους της ελίτ της χώρας. Η Ψινακαινα, η Σακορουβιτσα Ζυγουλη και κάθε γιουσουφάκι του Lifestyle που έχει καλύψει κάθε κενό στο δημόσιο λόγο. Κλαρινογαμπροι ατριχοι πίθηκοι και μονδελες μιας ξεπεσμενης πασαρέλας. Οι αρλεκίνοι του τίποτα, τα ξεκολα της διαπλοκής και οι χαμαιλεοντες του πρωινάδικου και της τηλεκριτικης είναι οι Αξιοσεβαστες πορνες του Κεφαλαίου. Έχουν ακριβά γούστα και φιλανθρωπικά αισθήματα, διότι ως γνωστόν τους διακρίνει μια ταξική ανωτερότητα. Το πρόβλημα φίλοι μου είναι η απουσία κάθε ανυποχωρητης αντίστασης που οδηγεί στην διάλυση των πάντων. Αυτοί οι άνθρωποι πέρα από το τομάρι τους δεν βλέπουν παραέξω. Είναι οι συνεργοί των δολοφόνων κάτι πιο ανθρώπινου, οικολογικά βιωσιμου και δικαίου. Αντιπαραγωγικοι, ανούσιοι, υπερβολικά κοστοβοροι την ώρα που διαλύεται η Δημόσια Υγεία. Εμείς φίλοι μου. Αυτό το Εμείς φίλοι μπορεί να διώξει το στίγμα από το χάρτη. Τους απεχθάνομαι όχι επειδή θέλω να τους μοιάσω, αλλά διότι εκφράζουν μια χαμογελαστή και λουσατη φωνή του Τερατος που τους γέννησε. Αποτελούν στάχτη στα μάτια των κοιμισμενων δούλων του Σπηλαίου Ή των σκεπτομενων που αποδεχτηκαν ότι όλα τριγύρω αλλάζουνε και ολο τα ίδια μένουν.Πρέπει να τους τσακίσουμε Φίλοι μου. Πρέπει να κλάψουν για να γίνουν Άνθρωποι αυτοι οι μπάσταρδοι.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Βρετανία: Σε δύο μέρη η ακροαματική διαδικασία για το αίτημα να εκδοθεί ο ιδρυτής του WikiLeaks
 Πέμπτη, 23 Ιανουαρίου 2020, 16:42
Δικαστής αποφάνθηκε σήμερα πως η ακροαματική διαδικασία στο Λονδίνο για να αποφασισθεί, αν ο ιδρυτής του WikiLeaks Τζούλιαν Ασάνζ μπορεί να εκδοθεί στις ΗΠΑ για να αντιμετωπίσει κατηγορίες που περιλαμβάνουν αυτή της κατασκοπείας, θα χωριστεί στα δύο και το δεύτερο μισό της θα καθυστερήσει μέχρι τον Μάιο.
Ο 48χρονος Ασάνζ αντιμετωπίζει στις ΗΠΑ 18 κατηγορίες που περιλαμβάνουν αυτές της συνωμοσίας για υποκλοπές από κυβερνητικούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές και της παραβίασης του νόμου περί κατασκοπείας. Αν καταδικασθεί, μπορεί να περάσει δεκάδες χρόνια στη φυλακή.
Έπειτα από αιτήματα της νομικής ομάδας του Ασάνζ και των δικηγόρων που αντιπροσωπεύουν τις ΗΠΑ, η δικαστής Βανέσα Μπαράιτσερ του δικαστηρίου του Ουέστμινστερ συμφώνησε πως η ακρόαση της υπόθεσης για την έκδοσή του θα αρχίσει στις 24 Φεβρουαρίου για μία εβδομάδα και οι υπόλοιπες τρεις εβδομάδες της ακροαματικής διαδικασίας θα ξεκινήσουν από τις 18 Μαΐου.
Αμφότερες οι πλευρές υποστήριξαν πως χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να προετοιμαστούν για τις ακροάσεις και να συγκεντρώσουν στοιχεία. Οι συνήγοροι του Ασάνζ υπογράμμισαν πως είναι δύσκολο να μιλούν με τον πελάτη τους, ο οποίος κρατείται στη φυλακή Μπελμάρς στο ανατολικό Λονδίνο και εμφανίσθηκε σήμερα μέσω σύνδεσης βίντεο.
«Δεν μπορούμε να μπούμε, όπως έχουμε ανάγκη, για να δούμε τον κ. Ασάνζ και να πάρουμε οδηγίες... χρειαζόμαστε χρόνο για να το αντιμετωπίσουμε αυτό», δήλωσε ο συνήγορός του Έντουαρντ Φιτζέραλντ.
Το πρώτο μέρος της ακροαματικής διαδικασίας, που θα διεξαχθεί τον Φεβρουάριο στο δικαστήριο Γούλγουιτς, θα αφορά επιχειρήματα ότι η έκδοση έχει πολιτικά κίνητρα και συνιστά κατάχρηση της διαδικασίας.
Η Κλερ Ντόμπιν, η δικηγόρος που εκπροσωπεί τις αμερικανικές αρχές, είπε ότι θα ζητήσει να μην επιτραπεί στον Ασάνζ να καλέσει ανώνυμους μάρτυρες, κάτι που η νομική ομάδα του προτίθεται να πράξει. Κατά την ακροαματική διαδικασία θα καταταθούν επίσης ψυχιατρικά στοιχεία για την ψυχική του κατάσταση.
Η δικαστής Μπαράιτσερ ήταν σαφώς δυσαρεστημένη για τη «μακρά» καθυστέρηση των τριών μηνών στην ακροαματική διαδικασία, όμως συμφώνησε έστω και απρόθυμα, λέγοντας στις δύο πλευρές ότι πρέπει να τηρήσουν το τροποποιημένο χρονοδιάγραμμα.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σάλος στην Τουρκία: Νομοσχέδιο αθωώνει τον βιαστή ανηλίκων εάν... παντρευτεί το θύμα του!
 Πέμπτη, 23 Ιανουαρίου 2020, 12:28
Μετά το 2016 επιχειρείται και πάλι να ισχύσει στην Τουρκία μέσω ενός νομοσχεδίου διάταξη, σύμφωνα με την οποία ο βιαστής ανήλικου κοριτσιού θα γλυτώνει την ποινή, με την προϋπόθεση να... παντρευτεί το θύμα του (το οποίο φυσικά και δεν ερωτάται).
Το 2016, οπότε είχε προταθεί ο ίδιος νόμος, προκλήθηκε παγκόσμια κατακραυγή, με αποτέλεσμα αυτός να αποσυρθεί. Ωστόσο, φαίνεται πως η κυβέρνηση επιμένει σε αυτήν την ανήκουστη αποποινικοποίηση του βιασμού και της παιδεραστίας.
«Είναι σοκαριστικό το γεγονός ότι οι πολιτικοί προσπαθούν να περάσουν νομοσχέδιο που παρέχει ατιμωρησία σε δράστες που κατηγορούνται για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων» δήλωσε η Suad Abu-Dayyeh, ακτιβίστρια που κινείται κυρίως στη Μέση Ανατολή, στη Βόρεια Αφρική, στο Αφγανιστάν και στο Πακιστάν και εργάζεται σε οργανωση που μάχεται για τα δικαιώματα των γυναικών.
«Χαιρετίζω το γενναίο έργο των αγωνιστών για τα δικαιώματα των γυναικών στην Τουρκία, οι οποίοι αντιτάσσονται σθεναρά σε αυτό το νομοσχέδιο. Παρά το γεγονός ότι η νόμιμη ηλικία γάμου στην Τουρκία είναι τα 18 και άνω, μία κυβερνητική αναφορά το 2018 περί παιδικού γάμου εκτιμούσε ότι συνολικά 482.908 ανήλικα κορίτσια παντρεύτηκαν την τελευταία δεκαετία» συμπλήρωσε.




------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Χορηγούμε πολιτικό άσυλο σε κάθε καρυδιάς καρύδι,θα χορηγούσαμε & στον Βινικ για να συμβάλει στην τεχνολογική ανάπτυξη μας,που την έχουμε τόσο πολυ ανάγκη...;;;
Οι ΗΠΑ καπαρώναν κάποτε τον Βέρνερ φον Μπραουν...εμείς…



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σοβαρές καταγγελίες για «απαγωγή» του Αλεξάντερ Βίννικ, με έφοδο αστυνομικών στο Aττικο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν, έκανε η συνήγορός του, Ζωή Κωνσταντοπούλου, μιλώντας στο ραδιόφωνο. «Είναι μέρες Γκουαντάναμο» τόνισε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι η επικοινωνίας της μαζί του είναι αδύνατη από το βράδυ της Τετάρτης, ενώ δεν γνωρίζει που βρίσκεται αυτή την στιγμή ο πελάτης της και δεν έχει ακόμα στα χέρια της την τελευταία απόφαση του ΣτΕ.
Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση της κ.Κωνσταντοπούλου, ο Βίννικ εκδόθηκε εν κρυπτώ στη Γαλλία και βρίσκεται αυτήν την ώρα σε νοσοκομείο του Παρισιού.
Λίγες ώρες μετά, η κ.Κωνσταντοπούλου με ανάρτησή της στο facebook ενημέρωσε ότι ο Βίννικ βρίσκεται στο Παρίσι:
Ο Αλεξάντερ βρίσκεται στο Νοσοκομείο Hotel Dieu στο Παρίσι όπως με ενημέρωσε η γαλλίδα συνάδελφός μου, την ώρα που οι ελληνικές αρχές κρύβονται και παριστάνουν τις ανήξερες. Δεν της έχουν επιτρέψει ακόμη να τον δει και θα προσπαθήσουν να τον ανακρίνουν απόψε, εξαντλημένο και χωρίς να έχει επικοινωνία ή ενημέρωση! Έστειλα ήδη αίτημα να αναβληθεί η ακρόασή του για αύριο
Αν αυτό δεν είναι πλήρης ισοπέδωση του Κράτους Δικαίου, τι είναι;



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Κομισιόν εκθέτει την Κεραμέως για την εξίσωση πτυχίων – Τι αναφέρει η επίμαχη οδηγία
 21/01/2020
Η διάταξη που φέρνει προς ψήφιση αιφνιδιαστικά η Υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως και έχει ξεσηκώσει θύελλα, ταυτίζει επαγγελματικά δικαιώματα με ακαδημαϊκά προσόντα και καταργεί στην ουσία τον υπεύθυνο για την ακαδημαϊκή ισοτιμία φορέα που είναι ο Διεπιστημονικός Οργανισμός Αναγνώρισης Τίτλων Ακαδημαϊκών και Πληροφόρησης (ΔΟΑΤΑΠ). Έχει ήδη φροντίσει με προηγούμενο νόμο τα πτυχία των κολλεγίων να διαθέτουν επαγγελματική ισοτιμία με τα πτυχία των ελληνικών ΑΕΙ και, πλέον, με τη νέα διάταξη τα καθορίζει ως τυπικό προσόν διορισμού στην εκπαίδευση, αίροντας, στην ουσία, το άρθρο 16 του Συντάγματος.
Στην αιτιολογική έκθεση η Υπουργός Παιδείας αναφέρεται σχετική «γνώμη» της Ευρωπαϊκής Επιτροπής η οποία εγκαλεί τη χώρα για παράβαση της οδηγίας 2005/36 σχετικά με αποκλεισμό επαγγελματικών προσόντων, όπως ισχυρίζεται, για να εξομοιώσει, πρακτικά τους επίμαχους τίτλους με αυτούς των Ελληνικών Πανεπιστημίων.
Τι αναφέρει πραγματικά η Κομισιόν
Όμως η πραγματικότητα είναι διαφορετική και για αυτό εξάλλου το υπουργείο δεν έχει δημοσιοποιήσει τη γνώμη της Κομισιόν 4061, την οποία και επικαλείται η κ. Κεραμέως.
Σύμφωνα με το ρεπορταζ προκύπτει πως η Κομισιόν στη σχετική γνώμη εγκαλεί τη χώρα για εξομοίωση επαγγελματικών προσόντων σε πολύ συγκεκριμένα επαγγέλματα υγείας και για πολύ ειδικές περιπτώσεις, που περιγράφει αναλυτικά και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί γενικό κανόνα, ούτε έχει την παραμικρή αναφορά στην εκπαίδευση. Επιπλέον η σχετική γνώμη, φέρει τον χαρακτήρα της «επιστολής» κάτι που για τις Βρυξέλλες σημαίνει διάλογος επί του περιεχομένου και απέχει από τους ισχυρισμούς της υπουργού Παιδείας για παραπομπή και πρόστιμο.
Το ρεπορταζ παρουσιάζει τη γνώμη 4061 της Κομισιόν που έχει αποσιωπηθεί και καταρρίπτει κάθε επιχείρημα της κυβέρνησης για την εξίσωση των Κολλεγίων, η οποία έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων τόσο από τους εκπαιδευτικούς όσο και από τα Πανεπιστημιακά Ιδρύματα. Άλλωστε, αν τα πράγματα ήταν όπως ισχυρίζεται η Υπουργός Παιδείας, θα έπρεπε να έχουν προηγηθεί κοσμογονικές εξελίξεις σε νομοθετικό επίπεδο που θα είχαν απασχολήσει το σύνολο της Ευρωπαϊκής Ένωσης.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΓΑΛΛΙΑ
Αύριο η νέα πανεθνική απεργία
ΠΑΡΙΣΙ.--
Νέα 24ωρη πανεθνική απεργία έχει προγραμματιστεί αύριο στη Γαλλία, καθώς συνεχίζονται δυναμικά οι κινητοποιήσεις ενάντια στη νέα μεταρρύθμιση της κυβέρνησης Μακρόν, με την οποία επιταχύνονται βασικές αντιασφαλιστικές κατευθύνσεις της ΕΕ, χτυπιέται κι άλλο ο δημόσιος χαρακτήρας της Ασφάλισης, μειώνονται πάλι οι συντάξεις, αυξάνονται τα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης, στρώνεται το έδαφος για μαζική εξάπλωση της επαγγελματικής αλλά και καθαρά ιδιωτικής ασφάλισης.
Στο Παρίσι έχει προγραμματιστεί απεργιακή συγκέντρωση στις 11 π.μ. στην πλατεία Δημοκρατίας.
Σε πολλούς κλάδους και περιοχές η απεργιακή μάχη έχει ξεκινήσει από χτες, με κάλεσμα για τριήμερη απεργία που απευθύνουν συνδικαλιστικές οργανώσεις, τονίζοντας ότι ο αγώνας πρέπει να συνεχιστεί μέχρι την απόσυρση της μεταρρύθμισης, καταγγέλλοντας τις μανούβρες με τις οποίες η κυβέρνηση προσπαθεί να εμφανίσει - δήθεν - υποχωρήσεις στα μέτρα (ενώ στην πραγματικότητα απλά αναπροσαρμόζει την τακτική της διατηρώντας ανέπαφο τον πυρήνα των νέων ανατροπών), αλλά και το ρόλο των συμβιβασμένων συνδικαλιστικών ηγεσιών. Είναι ενδεικτική η στάση της CFDT (πλειοψηφούν οι δυνάμεις της ακροδεξιας νεοφιλελε σοσιαλδημοκρατίας), που έσπευσε να χαρακτηρίσει τα τεχνάσματα της κυβέρνησης «πρώτο βήμα σε σωστή κατεύθυνση», αλλά και άλλων συνδικαλιστικών δυνάμεων που καλούν αόριστα σε «μέρες κινητοποιήσεων», αποφεύγοντας επιμελώς - αλλά και εμποδίζοντας - την πετυχημένη διοργάνωση απεργιών, έχοντας ήδη στρώσει για χρόνια το έδαφος για τις ανατροπές, συμμετέχοντας σταθερά σε «κοινωνικούς διαλόγους» κ.τ.λ.
Βρισκονται σε ιστορικές κινητοποιήσεις οι εργαζόμενοι στη Γαλλία με την ενεργή δράση της CGT κατά της ιδιωτικοποίησης του συστήματος συνταξιοδότησης με το σύστημα των πόντων, με το αίτημά μας υπέρ του δικαιώματος συνταξιοδότησης στην ηλικία των 60 ετών, για να διατηρηθεί και να βελτιωθεί το σύστημα ανταμοιβής με την πάροδο του χρόνου, τον άμεσο τερματισμό των μισθολογικών διαφορών μεταξύ γυναικών και ανδρών, το τέλος των πολύ χαμηλών συντάξεων και της φτώχειας.
Ενδεικτικό των αγωνιστικών διαθέσεων που υπάρχουν είναι και το ότι υπάρχουν χώροι όπου γίνονται επαναλαμβανόμενες απεργίες από τις αρχές Δεκέμβρη, όπως πολλές γραμμές στο μετρό του Παρισιού, αλλά και σιδηροδρομικοί.
Μαζί με τις απεργιακές κινητοποιήσεις προχωρούν και άλλες πολύμορφες αγωνιστικές πρωτοβουλίες. Χτες το απόγευμα, είχε προγραμματιστεί στο Παρίσι, στο 12ο διαμέρισμα, συναυλία αλληλεγγύης στις πολυήμερες απεργιακές κινητοποιήσεις που γίνονται σε διάφορους χώρους. Επίσης, σήμερα Πέμπτη προγραμματίζονται απογευματινές διαδηλώσεις σε πολλές πόλεις.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΚΟΛΟΜΒΙΑ
Νέες λαϊκές συγκεντρώσεις
ΜΠΟΓΚΟΤΑ.--
Πολλοι άνθρωποι διαδήλωσαν το απόγευμα της Τρίτης στην πρωτεύουσα της Κολομβίας, Μπογκοτά, και σε πολλές άλλες πόλεις ενάντια στην φασιστική κυβέρνηση του Ιβάν Ντούκε, με αιχμή τις συνεχιζόμενες δολοφονίες λαϊκών αγωνιστών, που έχουν φτάσει μέσα στις πρώτες 20 μέρες του 2020 τις 23, συνεχίζοντας τον αιματηρό κατάλογο των τελευταίων 3 χρόνων που φτάνει τους 800 δολοφονημένους.
Ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της Εθνικής Επιτροπής για την Απεργία (συσπείρωση δεκάδων συνδικαλιστικών, αγροτικών, φοιτητικών και ιθαγένικων οργανώσεων) πολλοί χτυπώντας κατσαρόλες ζήτησαν να εφαρμοστεί επιτέλους από την κυβέρνηση η λεγόμενη ειρηνευτική συμφωνία με το αντάρτικο των Ενοπλων Επαναστατικών Δυνάμεων - Στρατός του Λαού (FARC - EP), να διωχθούν οι παραστρατιωτικές ομάδες που σπέρνουν το θάνατο και να διαλυθούν οι λεγόμενες μονάδες αντιμετώπισης ταραχών (ESMAD), που ευθύνονται για τις δολοφονίες διαδηλωτών.
Η Επιτροπή συγκροτήθηκε και πραγματοποίησε την γενική απεργία της 21ης Νοέμβρη του περασμένου έτους και πολλές άλλες απεργίες και συλλαλητήρια, ενώ δηλώνει ότι θα συνεχίσει για να παρθεί πίσω το αντιλαϊκό πακέτο που προωθεί η κυβέρνηση ενάντια σε εργασιακά, ασφαλιστικά, κοινωνικά δικαιώματα, ενάντια στις ιδιωτικοποιήσεις κρατικών επιχειρήσεων κοινής ωφέλειας, ενάντια στην κρατική καταστολή.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Άντζυ Σαμίου ξεσπά! Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ο Αλέξης!
Καλα σας τα λεει και η πρωην οπαδος Κασιδιαρη.
Σας εχουν ξεφτιλισει ολα τα ανθυποτίποτα ρεζιληδες..
''Η Αντζυ Σαμίου ξεσπά κατά των «53»: Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ο Αλέξης!'




--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τι ψήφισε ο κύριος Αριστοτέλης Μεταξάς; Παραμένει η θυγατέρα του κ. Λυγερού... διότι και πριν άριστα τα έλεγε...
Eπειδή βγηκαν οι ζαιοι και σκουζουν για την εκπομπη της Ζυγουλη,μπορουν να μας πουν αν ο εκπροσωπος εργαζομενων της ερτ που ειναι ζαιος και συμμετεχει στο δ.σ. ψηφισε υπερ ή κατά?
Μιας και η αποφαση για την 'πλούσια εκπομπη' ψηφίστηκε ομοφωνα..
Α παγαινετε ρε νουμερα




---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Από τα 2011 τα ελεγε η 'αντεθνικιστρια' κυρια Δούρου του ΤΣΥΡΙΖΑ.
Παιδγιάαα να βγειτε μαζι της σε διαδηλώσεις υπερ Ερντογάν... και κατά της 'επεκτατικης πολιτικής της Ελλαδας'
Τετοια προπαγανδα υπερ του Ερντογαν ουτε ο γραμματεας του :
''Tα ευρηματα αυτά έρχονται να
επιβεβαιωσουν μια σειρά παρατηρησεων ..Πρωτον οτι το θεοκρατικο σιϊτικο μοντελο του Ιράν δεν αποτελεί πόλο έλξης για τους λαούς της βόρειας Αφρικής και της Μέσης Ανατολής, παρά τις άοκνες προσπάθειες του προέδρου Αχμαντινεζάντ να παίξει διαμεσολαβητικό ρόλο στο παλαιστινιακό ζήτημα.
Η στήριξη δε της Τεχεράνης στο καθεστώς Άσαντ στη Συρία, την απομονώνει ακόμη περισσότερο (όπως άλλωστε συμβαίνει και με τη λιβανέζικη σιϊτική Χεζμπολάχ, σύμμαχο της Τεχεράνης, που δεν έχει καταδικάσει την αιματηρή καταστολή της Δαμασκού) από τους Άραβες γείτονές της.
Δεύτερον, συνέπεια του πρώτου: τα ισλαμιστικά κινήματα που αναδεικνύονται νικητές από τις κάλπες στρέφονται για έμπνευση στο μετριοπαθές κυβερνητικό, σουνιτικό Ισλάμ της Άγκυρας και όχι στη σιϊτική εκδοχή διακυβέρνησης της Τεχεράνης. Η τελευταία εκλαμβάνεται ως απειλή για την περιοχή, την οποία επιθυμεί να ηγεμονεύσει μέσω της Συρίας και της επιρροής της σε Χεζμπολάχ (κυρίως) και την παλαιστινιακή Χαμάς. Τρίτον: η Τουρκία αντιλαμβάνεται τη «λεωφόρο» που ανοίγεται μπροστά της. Δεν είναι τυχαίο ότι ο Ερντογάν περιόδευσε το Σεπτέμβριο σε Τυνησία, Αίγυπτο και Λιβύη, όπου έγινε δεκτός με ενθουσιασμό.''



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Tιμήθηκε η προσήλωση δουλικών στο 4ο Ράιχ... ήθελε να πει η Σακελλαροπουλου!
Στο πρόσωπο της τιμήθηκε η δικαιοσύνη... δήλωσε χωρίς ντροπή!
Ποια δικαιοσύνη;
Αυτή που νομιμοποίησε την μετατροπή της χώρας σε αποικία του 4ου Ράιχ;



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Οι «53+» ζητούν συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ με απ οκλεισμό της «Προοδευτικής Συμμαχίας»

Γελάνε και τα πόμολα, με τους μεγαλύτερους πολιτικούς απατεώνες τους 53 Πλατς, που και καλά, αφού επί 4.5 χρόνια ήσαν πρώτη μούρη σε
κάθε έγκλημα των συριζανελλ, τωρα πουλανε 'αριστερα'..
Πέραν του οτι αμφισβητείται καθε ενέργειά τους, γιατι για το μονο που νοιαζονται ειναι οι καρέκλες, αμα τους ξαποστειλει ο Τσίπρας και τους εξαφανισει πολιτικα, θα ειναι η πρωτη φορα που θα κάνω πάρτυ..
Πολιτικά ρετάλια




-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αφιερωμένο στους πλασιέ (επαγγελματίες και "εθελοντές") του γκεμπελικής έμπνευσης συνεχιζόμενου υστερικού ξε-Κατιν-ιάσματος, βασικού συστατικού κάθε αντικομμουνισμού/αντισοβιετισμού και φασισμού...
Ναζιστική σφαγή του Κατίν
Υπήρχε σε εκκρεμότητα το τελευταίο μέρος της
ενότητας. Λόγω όμως του γεγονότος ότι η πλαστογράφηση επί Γιέλτσιν περιλαμβάνει πολλά και ιδιαίτερα σημαντικά στοιχεία, με αποκορύφωμα όσα κατήγγειλε ο τελευταίος Γενικός Εισαγγελέας της ΕΣΣΔ και νυν βουλευτής της Δούμα με το ΚΚΡΟ, Ιλιούχιν, θεώρησα σωστό να προβληθούν αυτά με τη βοήθεια ενός βίντεο παραγωγής του ΚΚΕ με τίτλο: ''KATIN (Η ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ)''. Στο βίντεο γίνεται συνολική ανασκόπηση της υπόθεσης.
https://www.youtube.com/watch?time_continue=3&v=tfctQg3-yLI&feature=emb_logo