Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2020

Σαββατο 5 Σεπτεμβριου 2020


ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΗΡΩΕΣ ΟΔΗΓΟΥΝΕ!
Η 17χρονη Ηρώ Κωνσταντοπούλου, μέλος της ΕΠΟΝ, πιάστηκε για συμμετοχή σε σαμποτάζ σε τρένο που μετέφερε γερμανικό πολεμικό υλικό και εκτελέστηκε στην Καισαριανή, στις 5 Σεπτεμβρίου 1944.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Το ΚΚΕ εβαλε τη ξευτιλα του το ΠΑΜΕ, και αυτό με τη σειρα του το διαλυμενο πια το Συνδικατο Εργαζομενων Γαλακτος - Τροφιμων – Ποτων Ηρακλειου να βγαλει ανακοινωση καταδικης των Ελληνων Κρητικων στο Τυμπακι που τους επιτεθηκαν οι αληταραδες λαθρομεταναστες Πακιστανοι γιατι οι Πακιστανοι λεει είναι «εργατες». Οι λαθρομεταναστες που κλεβουν τις δουλειες από τους Ελληνες, και γιαυτο τους φερνουν, που ξεφτιλιζουν τα μεροκαματα, είναι «εργατες». Εμ βεβαια, για το ΚΚΕ των μικροαστουλιδων, των δημοσιων υπαλληλων, που τα κονομαει η ηγεσια τους από τους βιομηχανους, οι λαθρομεταναστες είναι «εργατες». Σαμπως αυτά τα γαμιμενα τομαρια της ηγετικης κλικας του ΚΚΕ θα δουλεψουνε? Θα μεινουν ανεργα? Αυτά τα τομαρια της κλικας του ΚΚΕ δουλευουνε τον κοσμο, παριστανοντας τους κομμουνιστες. Και ποιους αλλους θα πατησουνε στο κεφαλι? Τους εργατες!!!



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η κλειστή και ελεγχόμενη δομή μεταναστών στη Μαλακάσα Αττικής. Το συρματόπλεγμα γεματο τρυπες από οπου μπαινοβγαινουν οι λαθρομεταναστες. Σαν αυτή την κλειστη δομη που η κυβέρνηση σχεδιάζει να κατασκευάσει στη Μόρια. Κι όμως υπάρχουν κάποια κουτορνίθια στο χωριό που πιστεύουν ότι θα δώσουν το κτήμα τους για να σώσουν έτσι το σπίτι και τη ζωή τους. Ποιός τους το εγγυάται αυτό; Ο Μηταράκης. Ναι υπάρχουν κουτορνίθια που πιστεύουν τον Μηταράκη!



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Χρεοκόπησε και έκλεισε ένα χρόνο μετά ή ιαπωνική εταιρεία Genepax με τό αυτοκίνητο πού καταναλώνει νερό για καύση.

Ό Στάνλεϊ Μάγιερ στις ΗΠΑ δολοφονήθηκε λίγες ώρες μετά τό ρεπορτάζ τού τοπικού δικτύου, πού ήταν αφιερωμένο στην εφεύρεση του αυτοκινήτου πού χρησιμοποιεί νερό για καύση.
Προσοχή θα αρχίσουν και στην Ελλάδα.
Αναφέρομαι σε όλους αυτούς που κατασκευάζουν κινητήρες υδρογόνου - νερού κλπ.
ΦΥΛΑΧΤΕΙΤΕ !!!!



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κάθε χρόνο στις 3 του Σεπτέμβρη ο Αντρέας παίρνει από τον τάφο τηλέφωνο τη Φώφη της ρίχνει ένα μπινελίκι και της το κλείνει στα μούτρα.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



"Πώς έγινε αυτό με τον επενδυτή και τον άδωνι? Δεν είχαν μάσκες και παγουρίνα?"



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Επιστράτευση
Τώρα .
Να πάρει όπλα ο ΛΑΟΣ
Για την υπεράσπιση της πατρίδας!
από τους Τούρκους στρατοκρατες



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η λεξη Μασκα είναι Λατινικη και σημαινει καλυπτρα των ματιων.
Αυτό που μας επεβαλαν λεγεται Φιμωτρο!!!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ελεύθεροι οι 23 ΛΑΘΡΟ στο Τυμπακι Μεσαρας της Κρητης, αυτόφωρο οι 3 ΕΛΛΗΝΕΣ, μήπως είμαστε στο Πακιστάν και δε το ξέρουμε?



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Ο Θεός έβαλε το χέρι του, και δεν εχουμε σημερα, που είμστε σε ανοιχτή σύγκρουση με τους βρωμοτουρκαλάδες οθωμανούς,  τους τσυριζοτζιφραλιους στην εξουσία !
Άγιο είχαμε !.. Θα τα είχαν ξεπουλησει όλα!!!
Του ΤΣΥΡΙΖΑ είναι αυτοί! Του τσογλανιού του Τζίφρα! Όπως το λέει. Ο Θεός έβαλε το χέρι του και γλιτώσαμε από τους Τζιφραίους!!! Τέτοια ξεπουλημένα τομάρια δεν έχουν ξαναπεράσει!!! Που μας περνάγανε για ηλίθιους κιόλας!!! Ήταν νέος λένε. Νέοι είστε και φαίνεστε!!!!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η ΑΝΤΊΣΤΑΣΗ ΞΕΚΊΝΗΣΕ !!!
Πάμε όλοι ΜΑΖΊ !!!
Αυτό είναι το επίσημο κείμενο που κατατέθηκε στην ύπατη αρμοστεία των Ηνωμένων Εθνών και στην Ελληνική Κυβέρνηση !!!!
WE, The People of Lesvos (Lesbos Island, Greece)
are negatively impacted by asylum and migration
Εμείς, οι γηγενείς άνθρωποι της Λέσβου
Προοίμιο:
Είμαστε οι αυτόχθονες άνθρωποι που ζουν στην επικράτειά μας (στο νησί της Λέσβου) εδώ και αιώνες.
Εμείς, ως Έλληνες, έχουμε ξεχωριστά έθιμα, παραδόσεις, τη γλώσσα μας και την ξεχωριστή ιστορία μας. Αυτό είμαστε αποφασισμένοι να διαφυλάξουμε και να διατηρήσουμε για τις μελλοντικές μας γενιές. Είμαστε ο παλαιότερος πολιτισμός της Ευρώπης!
Εμείς, οι ντόπιοι γίναμε δέκτες αμέτρητων μεταναστών, εκ των οποίων πολύ λίγοι θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν αληθινοί πρόσφυγες.
Οι στόχοι του ΟΗΕ, η Ατζέντα 2021, 2030, και οι διεθνείς δεσμεύσεις όπως η Διακήρυξη των Ηνωμένων Εθνών στη Νέα Υόρκη για τους Πρόσφυγες και τους Μετανάστες (2016) και τα δύο νομικά πλαίσια του, το Παγκόσμιο Σύμφωνο για τους Πρόσφυγες (2018) και το Παγκόσμιο Σύμφωνο για μετανάστες (2018) μας επηρεάζουν πάρα πολύ αρνητικά.
Ακόμα και σε εμάς, στον ελληνικό λαό, στη γενέτειρα της Δημοκρατίας,δεν μας δόθηκε το δικαίωμα της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΗΣ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗΣ (Free, Prior, Informed Consent “FPIC”)!
Αντ 'αυτού, οι Εκλεγμένοι Αντιπρόσωποί μας υιοθέτησαν αυτές τις νέες διεθνείς κατευθυντήριες γραμμές χωρίς δημοκρατικές διαδικασίες, χωρίς το “FPIC” μας, στο όνομά μας! Κανένας Έλληνας δεν το ήξερε. Επίσης, κανένας γείτονάς μας, Γερμανός, Ιταλός, Ισπανός, δεν το γνώριζε και δεν ενημερώθηκε ούτε ζητήθηκε η συγκατάθεσή του.
Δεν έχουμε ΑΥΤΟΔΙΑΘΕΣΗ. Όλοι οι λαοί έχουν το δικαίωμα στην αυτοδιάθεση.Το δικαίωμα ενός λαού στην αυτοδιάθεση είναι μια βασική αρχή του σύγχρονου διεθνούς δικαίου (κανόνας jus cogens), δεσμευτική, όπως έγκυρα ερμηνεύεται στους κανόνες του Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών. Αυτή η αρχή αναφέρει ότι οι άνθρωποι έχουν το δικαίωμα να επιλέγουν ελεύθερα την κυριαρχία τους και το διεθνές πολιτικό καθεστώς τους χωρίς παρέμβαση.
Παρόλα αυτά, έχουν ληφθεί αποφάσεις σε επίπεδο Ηνωμένων Εθνών και Ε.Ε. για τους λαούς της Ευρώπης, χωρίς το “F.P.I.C.” μας, και τελικά εμείς πληρώνουμε το τίμημα.
Ο τρόπος ζωής μας αλλάζει ριζικά:
● ο πολιτισμός μας,
● η παιδεία μας,
● η γλώσσα μας,
● η ευημερία μας,
● η θρησκεία μας
● η οικονομία μας
● η ασφάλειά μας.
Μέσω της αναγκαστικής μεταφοράς πληθυσμού και της εμφύτευσης εποίκων, σε υπερβολικό βαθμό, ενάντια στη θέλησή μας και χωρίς τη συγκατάθεσή μας, χάνουμε τα πάντα, συμπεριλαμβανομένων των δικαιωμάτων μας κατά το διεθνές δίκαιο. Ως αυτόχθονες άνθρωποι, γηγενείς, έχουμε το δικαίωμα στα προγονικά εδάφη, με τα σύνορά μας και το έθνος μας. Μόλις αντικατασταθούμε ή αναμειχθούμε με λαούς κυρίως από την Αφρική και την Ανατολία, όπως έχει σχεδιαστεί από τις Ατζέντες των Ηνωμένων Εθνών και των Υψηλών Οικονομικών Δυνάμεων, δεν θα έχουμε πλέον δικαιώματα στην επικράτειά μας, επειδή γινόμαστε απλώς, πολίτες αριθμοί διαβατηρίων ενός κράτους, και τελικά ενός κράτους της Ε.Ε., που λειτουργεί ως δορυφόρος των Ηνωμένων Εθνών.
Είμαστε ενήμεροι για τη Διακήρυξη της Μεταφοράς Πληθυσμών και Εμφύτευσης Εποίκων. Παρότι σχεδιάστηκε για μειονότητες,σύντομα θα γίνουμε εμείς αυτές ακριβώς. Επομένως,τα ακόλουθα άρθρα ισχύουν για μας και πρέπει να ληφθούν υπόψη:
Αποσπάσματα:
Άρθρο 3
Οι παράνομες μεταφορές πληθυσμού συνεπάγονται πρακτική ή πολιτική που έχει ως σκοπό ή αποτέλεσμα τη μετακίνηση ανθρώπων εντός ή εκτός μιας περιοχής - είτε εντός ή εκτός διεθνών συνόρων, είτε εντός ή εκτός κατοικημένης περιοχής - χωρίς την ελεύθερη και ενημερωμένη συγκατάθεση του μεταφερθέντος πληθυσμού και του όποιου πληθυσμού υποδοχής.
Άρθρο 4
Κάθε άτομο έχει το δικαίωμα να παραμείνει σε ειρήνη, ασφάλεια και αξιοπρέπεια στο σπίτι του, στη γη του και στη χώρα του. Άρθρο 6 Πρακτικές και πολιτικές που έχουν σκοπό ή αποτέλεσμα την αλλαγή της δημογραφικής σύνθεσης της περιοχής στην οποία κατοικεί εθνική, πολιτισμική, γλωσσική, ή άλλη μειονότητα ή ιθαγενής πληθυσμός και γίνονται με απέλαση, εκτοπισμό, εμφύτευση εποίκων ή με συνδυασμό αυτών είναι παράνομες.
Άρθρο 7
Η μεταφορά πληθυσμού ή η ανταλλαγή πληθυσμών δεν μπορούν να νομιμοποιηθούν με διεθνή συμφωνία όταν παραβιάζονται θεμελιώδεις κανόνες για τα ανθρώπινα δικαιώματα ή επιτακτικοί κανόνες του διεθνούς δικαίου.
Άρθρο 8
Κάθε άτομο έχει το δικαίωμα σε ......αποκατάσταση περιουσιακών στοιχείων των οποίων στερήθηκαν σε σχέση με ή ως αποτέλεσμα μεταφοράς πληθυσμού, αποζημίωση για οποιαδήποτε περιουσία που δεν μπορεί να αποκατασταθεί σε αυτόν, και οποιεσδήποτε άλλες αποζημιώσεις που προβλέπονται από το διεθνές δίκαιο.
Άρθρο 9
Οι παραπάνω πρακτικές μεταφοράς πληθυσμού αποτελούν διεθνώς παράνομες πράξεις που συνιστούν κρατική ευθύνη και ατομική ποινική ευθύνη.
Άρθρο 10
Όταν διαπράττονται ενέργειες ή παραλείψεις που απαγορεύονται στην παρούσα Διακήρυξη, η διεθνής κοινότητα στο σύνολό της και τα μεμονωμένα κράτη, έχουν την υποχρέωση: (α) να μην αναγνωρίζουν ως νόμιμη την κατάσταση που δημιουργείται από τέτοιες πράξεις ÅE β) σε συνεχιζόμενες καταστάσεις, να διασφαλιστεί η άμεση παύση αυτών και η αναστροφή των επιβλαβών συνεπειών (γ) να μην παρέχει βοήθεια ή υποστήριξη, οικονομική ή άλλη, στο Κράτος που έχει διαπράξει ή διαπράττει τέτοια πράξη ώστε να μην διατηρείται ή ενισχύεται η κατάσταση που δημιουργείται από την εν λόγω πράξη.
Άρθρο 11
Τα κράτη θεσπίζουν μέτρα που αποσκοπούν στην πρόληψη της εμφάνισης μετακινήσεων πληθυσμού και της εμφύτευσης εποίκων,…
Εν τω μεταξύ, γνωρίζουμε πλέον τη Μελέτη Αντικατάστασης και Μετανάστευσης(2000) του Τμήματος των Οικονομικών και Κοινωνικών Σχέσεων των Ηνωμένων Εθνών (U.N. DESA), η οποία αποτέλεσε
2020:
Φέτος, στις αρχές του 2020, ξαφνικά μάθαμε ότι επρόκειτο να δημιουργηθεί μια ακόμη επίσημη πλέον δομή για την ανακούφιση του υπερφορτωμένου καταυλισμού στη Μόρια. Μια προτεινόμενη τοποθεσία “hot spot” ήταν στα βουνά του Μανταμάδου - Καράβα. Το άλλο ήταν στο δάσος μεταξύ Καλλονής και Μυτιλήνης. Θα κόστιζε εκατομμύρια, γιατί δεν υπήρχε καθόλου υποδομή, όπως νερό, ηλεκτρικό ρεύμα, αποχέτευση. Αυτοί οι καταυλισμοί αποτελούν μέρος της λεγόμενης “hot spot” έννοιας που αναπτύχθηκε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή το 2015, την οποία επαίνεσε ως “επιτυχία” της, στα τέλη του περασμένου έτους.
Τότε συνειδητοποιήσαμε ότι αυτός ο εφιάλτης δεν θα τελείωνε ποτέ. Ήταν επίσης η στιγμή, όταν ολόκληρο το νησί αντιστάθηκε. Το ίδιο έκαναν και οι γείτονές μας, στο νησί της Χίου. Τρακτέρ και εργάτες έφτασαν για να καθαρίσουν τον προτεινόμενο χώρο, για να χτίσουν την νέα δομή. Επιχειρηματίες, κτηνοτρόφοι, αγρότες, νέοι και ηλικιωμένοι πολίτες, οποιασδήποτε πολιτικής θέσης, δίπλα-δίπλα διαμαρτυρηθήκαμε ενάντια στα σχέδια αυτά. Η ελληνική κυβέρνηση χρησιμοποίησε ειδικές δυνάμεις καταστολής (M.A.T.) από την ηπειρωτική χώρα - για να εμποδίσει την ειρηνική διαμαρτυρία μας, καθώς και για να προστατεύσει τα φορτηγά και τους εκσκαφείς. Αξίζει να σημειωθεί ότι ορισμένοι άνδρες των M.A.T. δεν μιλούσαν την ελληνική μας γλώσσα, αλλά γλώσσα που δεν καταλαβαίναμε. Η κυβέρνησή μας έκανε, αυτό που έκανε η Γαλλική κυβέρνηση για την καταστολή των διαδηλώσεων των “Κίτρινων Γιλέκων” στη Γαλλία. Επίσης εκεί, όπως μάθαμε, η Γαλλική κυβέρνηση χρησιμοποίησε ξένους για να χρησιμοποιήσει βία εναντίον του δικού της λαού, σε Γαλλική επικράτεια.
Αλλά εμείς είμασταν αποφασισμένοι να μην επιτρέψουμε καμία εργασία στο χώρο αυτό. Σύντομα η κατάσταση κλιμακώθηκε, για τρεις μέρες και τρεις νύχτες αγωνιζόμενοι ενάντια στα Μ.Α.Τ. που πετούσαν βόμβες αερίου, δακρυγόνα και μας χτυπούσαν άγρια, αλλά εμείς, ο λαός της Λέσβου, υπερισχύσαμε.
Το M.A.T. κλήθηκαν επιτέλους να απομακρυνθούν από το νησί μας. Παραμένουμε ωστόσο αποφασισμένοι και επιμένουμε στο ότι δεν θέλουμε άλλη δομή στο νησί μας. Στην πραγματικότητα, θέλουμε να κλείσουν όλες οι δομές και όλοι οι παράνομοι μετανάστες να φύγουν.
Αυτό είναι το νησί μας, το σπίτι μας.
Θέλουμε να ευδοκιμήσουμε, να εργαστούμε με τον τουρισμό ή τους αγρούς μας, να συνεχίσουμε και να διατηρήσουμε τον τρόπο ζωής μας, συμπεριλαμβανομένης της ασφάλειάς μας, να ζήσουμε σε ειρήνη και ευημερία καθώς και να παραμείνουμε Χριστιανοί........




-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Πρεπει να εισαι πολύ ΜΑΛΑΚΑΣ για να πιστευεις ότι αυτοι που αφησαν πισω τους δεκαδες χιλιαδες νεκρους από αυτοκτονιες, μαγκαλια, κρυο, πεινα, από πυρκαγιες και πλημυρες από διακοπες ρευματος των ευπαθων από αρνηση  παροχης υπηρεσιων υγειας και φαρμακων σε ανασφαλιστους ευπαθεις κτλ για να σωσουν τις τραπεζες
Ενδιαφερονται για τη ζωη και την υγεια μερικων δεκαδων ευπαθων ανω των 75 ετων που τους θεωρουν και επιζημιους για το ασφαλιστικο συστημα και την οικονομια γενικοτερα....



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




«Χαστούκι» Κουρτς σε Ερντογάν: Αν δεν είμαστε αλληλέγγυοι με Ελλάδα, θα υπερβαίνει διαρκώς τα όρια ο Ερντογάν
Η χρησιμοποίηση από την Τουρκία των μεταναστών ως όπλο κατά της Ευρώπης και η παραβίαση του διεθνούς δικαίου απέναντι στην Ελλάδα με γεωτρήσεις σε ελληνικό έδαφος, είναι «απολύτως ανεπίτρεπτα», καταγγέλλει ο ομοσπονδιακός καγκελάριος της Αυστρίας Σεμπάστιαν Κουρτς
5 Σεπτεμβρίου 2020 | 16:30
Η χρησιμοποίηση από την Τουρκία των μεταναστών ως όπλο κατά της Ευρώπης και η παραβίαση του διεθνούς δικαίου απέναντι στην Ελλάδα με γεωτρήσεις σε ελληνικό έδαφος, είναι «απολύτως ανεπίτρεπτα», καταγγέλλει ο ομοσπονδιακός καγκελάριος της Αυστρίας Σεμπάστιαν Κουρτς, σε σημερινή συνέντευξη του στην αυστριακή εφημερίδα Kurier.
Ταυτόχρονα, ο ίδιος προειδοποιεί ότι «εάν τα δεχόμαστε όλα, εάν δεν είμαστε αλληλέγγυοι με την Ελλάδα, τότε αυτό θα επιτρέψει σε κάποιον σαν τον Ερντογάν να συνεχίζει και να υπερβαίνει διαρκώς τα όρια, και κάτι τέτοιο είναι σε μεσοπρόθεσμη βάση επικίνδυνο».
Σε σχέση με τα μελλοντικά προσφυγικά ρεύματα, ο Αυστριακός καγκελάριος παρατηρεί ότι «ο Έλληνας πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κάνει εξαιρετική δουλειά, οι Έλληνες προστατεύουν τα εξωτερικά σύνορα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και προστατεύουν και τα δικά μας σύνορα, και η Αυστρία διαθέτει αστυνομικούς και αξιωματικούς της ομάδας Cobra για την υποστήριξη της Ελλάδας».
«Αλλά, από την άλλη πλευρά υπάρχει ο Τούρκος Πρόεδρος Ερντογάν, ο οποίος χρησιμοποιεί τους πρόσφυγες ως όπλο και προτρέπει μετανάστες να κατευθυνθούν προς την Ευρώπη για να μας ασκήσει πίεση», προσθέτει.
Απαντώντας στην ερώτηση «τι μπορεί να κάνει η ΕΕ για να αντιμετωπίσει την εκβιαστική πολιτική του Τούρκου Προέδρου», ο Αυστριακός καγκελάριος τονίζει ότι η ΕΕ «πρέπει επιτέλους να εμφανιστεί ενωμένη και αποφασισμένη».
Ο ίδιος, όπως αναφέρει, θα ευχόταν «να αποκτήσουμε επιτέλους ως ΕΕ το θάρρος να αντισταθούμε στον Ερντογάν και να μην επιτρέψουμε στο εξής ούτε την εκμετάλλευση των προσφύγων ως όπλο, ούτε τις παραβιάσεις του διεθνούς δικαίου από τον Τούρκο Πρόεδρο».
Ο Αυστριακός ομοσπονδιακός καγκελάριος επισημαίνει ακόμη στη συνέντευξή του στην εφημερίδα Kurier ότι «η Τουρκία ζει από τον ευρωπαϊκό τουρισμό και από τις οικονομικές συναλλαγές με την ΕΕ» και ότι «η Τουρκία είναι απολύτως τρωτή. Όμως το θέμα δεν είναι να τραυματίσουμε κάποιον, αλλά το να δείξουμε τις κόκκινες γραμμές μας».
«Εάν τα δεχόμαστε όλα, εάν δεν είμαστε αλληλέγγυοι με την Ελλάδα, τότε αυτό θα επιτρέψει σε κάποιον σαν τον Ερντογάν να συνεχίζει, και να υπερβαίνει διαρκώς τα όρια, και κάτι τέτοιο είναι σε μεσοπρόθεσμη βάση επικίνδυνο», προειδοποιεί με κάθε σαφήνεια ο Σεμπάστιαν Κουρτς.




---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Μόσχα τάσσεται υπέρ των 12 μιλίων στη βάση του Διεθνούς Δικαίου
Θέση για την επέκταση της ελληνικής αιγιαλίτιδας ζώνης στα 12 ναυτικά μίλια πήρε το Σάββατο η Ρωσία.
5 Σεπτεμβρίου 2020 | 15:06
Θέση για την επέκταση της ελληνικής αιγιαλίτιδας ζώνης στα 12 ναυτικά μίλια πήρε το Σάββατο η Ρωσία.
Αρκετές μέρες μετά τις ανακοινώσεις του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βουλή για την επέκταση της αιγιλιατίδας ζώνης από 6 στα 12 μίλια στο Ιόνιο η Ρωσία, δια της εκπρόσωπου του ρωσικού ΥΠΕΞ Μαρία Ζαχάροβα τόνισε, μεταξύ άλλων: «Η Ρωσία υπέγραψε τη Σύμβαση των Ηνωμένων Εθνών για το Δίκαιο της Θάλασσας και η θέση της βασίζεται σε διεθνή νομικά πρότυπα που περιλαμβάνονται σε αυτό το έγγραφο. Συγκεκριμένα, το άρθρο 3 της Σύμβασης προβλέπει ότι κάθε κράτος έχει το δικαίωμα να καθορίζει το πλάτος της χωρικής του θάλασσας έως όριο που δεν υπερβαίνει τα 12 ναυτικά μίλια.
Η ηγεσία της Ελληνικής Δημοκρατίας γνωρίζει καλά τη γνώμη της Ρωσίας σχετικά με αυτό το θέμα. Όταν πρόκειται για καταστάσεις όπου επηρεάζονται άμεσα τα ρωσικά συμφέροντα, θα αντιμετωπίσουμε κάθε συγκεκριμένη περίπτωση ανάλογα με την αξία της. Μέχρι στιγμής όμως, δεν βλέπουμε να υπάρχει λόγος για αυτό».



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σαντορίνη: Βρέθηκε νεκρή η κοπέλα που τράβηξε τις σκανδαλώδεις φωτογραφίες του Μαφιοζου «βουλγαρου» πρωθυπουργου Μπορίσοφ
Βουλγαρικό δημοσίευμα αναφέρει ότι η κοπέλα που τράβηξε τις σκανδαλώδεις φωτογραφίες του φασιστα μαφιοζου πρωθυπουργού της χώρας Μπόικο Μπορίσοφ βρέθηκε νεκρή με σπασμένο τον λαιμό της στη Σαντορίνη.
  4 Σεπτεμβρίου 2020 | 07:14
Βουλγαρικό δημοσίευμα αναφέρει ότι η κοπέλα  που τράβηξε τις σκανδαλώδεις φωτογραφίες του ακροδεξιου μαφιοζου πρωθυπουργού της χώρας Μπόικο Μπορίσοφ  βρέθηκε νεκρή με σπασμένο τον λαιμό της στη Σαντορίνη.
Από τη Φιλιππούπολη
Συγκεκριμένα, η βουλγαρική ιστοσελίδα «αληθινά νέα» ανέφερε ότι η κοπέλα που τράβηξε τις φωτογραφίες με τον μαφιοζου πρωθυπουργό της Βουλγαρίας Μπόικο Μπορίσοφ στο δωμάτιό του, με ράβδους χρυσού, δέσμες χαρτονομισμάτων ευρώ και όπλο, βρέθηκε νεκρή.
Την είδηση αναδημοσιεύουν αρκετά μέσα ενημέρωσης και των Βουλγαροσκοπιανων, μεταξύ των οποίων και η Βέτσερ, η οποία αναφέρει πως η κοπέλα κατάγεται από τη Φιλιππούπολη και βρέθηκε νεκρή, με σπασμένο τον λαιμό της, στη Σαντορίνη, στις 20 Ιουλίου.
Προκάλεσαν εντύπωση
Οι φωτογραφίες είχαν δημοσιευθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Βουλγαρίας και των Βουλγαροσκοπιανων  και προκάλεσαν ιδιαίτερη εντύπωση για το γεγονός ότι ο Μαφιοζος «βούλγαρος» πρωθυπουργός κοιμόταν με τις δέσμες των χαρτονομισμάτων και το περίστροφό του πάνω στο κομοδίνο.




--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Κατέρρευσε ξενοδοχοϋπάλληλος στην Κρήτη που δούλευε 15ωρα χωρίς ρεπό
Σάββατο, 05 Σεπτεμβρίου 2020 - 10:35
Υπάλληλος ξενοδοχείου κατέρρευσε μετά από 15ωρα δουλειάς χωρίς ρεπό και όταν γύρισε από την αναρρωτική βρήκε άλλον στην θέση του.
Ακόμα ένα περιστατικό που αναδεικνύει την απάνθρωπες συνθήκες που επικρατούν σε όσους εργάζονται στον τουρισμό, βλέπει το φως της δημοσιότητας.
Το σωματείο ξενοδοχοϋπαλλήλων Ηρακλείου, με ανακοίνωσή του, αποκάλυψε πως υπάλληλος κατέρρευσε μετά από συνεχόμενα 15ωρα δουλειάς και χρειάστηκε να πάει στο νοσοκομείο και να του χορηγηθεί αναρρωτική άδεια.
Όταν μάλιστα επέστρεψε απο αυτή, είδε άλλον να δουλεύει στην θέση του.
Η ανακοίνωση του Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ηρακλείου
«Ακόμα ένα περιστατικό δυστυχώς καταγγέλθηκε στο Σωματείο μας από συνάδελφο εργαζόμενο θύμα εργασιακής εκμετάλλευσης
Συγκεκριμένα εργαζόμενος μας δήλωσε ότι εργαζόταν καθημερινά 15 ώρες για ένα μήνα χωρίς ρεπό και μάλιστα σε 2 διαφορετικά ξενοδοχεία συγχρόνως, ιδιοκτησίας ίδιου εργοδότη, στην περιοχή Αμμουδάρα Δήμου Μαλεβυζίου με αποτέλεσμα να καταρρεύσει και να μεταφερθεί σε νοσοκομείο.
Η διάγνωση του εφημερεύων νοσοκομείου αναφέρει ¨ Υπογλυκαιμία λόγο εντατικής εργασίας και μειωμένη λήψη υγρών – τροφή με ορθοστατική υπόταση και χρήζει αναρρωτικής άδειας¨.
Με την επιστροφή του εργαζόμενου στην εργασία του μετά την αναρρωτική του άδεια με έκπληξη ο ίδιος διαπίστωσε ότι άλλος εργαζόμενος εργαζόταν αντί για αυτόν στη θέση και στον ίδιο πρότειναν άλλη θέση κατώτερη ( βλαπτική μεταβολή) σε άλλο ξενοδοχείο του ίδιου ομίλου στις Γούβες .
Αυτές τις καταστάσεις δυστυχώς βιώνουν οι εργαζόμενοι στους εργασιακούς χώρους, σύμφωνα με αυτά που μας καταγγέλλουν, πράγμα που αποδεικνύεται ακόμα και σε μεγαλύτερη έκταση κατά τους επιτόπιους ελέγχους που πραγματοποιούνται. Το συγκεκριμένο περιστατικό έχει καταγγελθεί στους αρμόδιους φορείς για περαιτέρω έλεγχο .
Καλούμε την Κυβέρνηση για ακόμα μια φορά να πάρει μέτρα προστασίας για την ασφάλεια και την υγεία των εργαζομένων ενισχύοντας τους ελεγκτικούς μηχανισμούς με ανθρώπινο δυναμικό και υλικοτεχνικό εξοπλισμό έτσι ώστε να εντατικοποιηθούν οι έλεγχοι»



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




«Προκατειλημμένη η εισαγγελία»
ΗΠΑ: Ακυρώθηκε η θανατική ποινή Αφροαμερικανού - Στη δίκη είχαν αποκλειστεί οι μαύροι ένορκοι
Ο 49χρονος Κέρτις Φλάουερς έχει περάσει 23 χρόνια στη φυλακή κατηγορούμενος για τον φόνο τεσσάρων εργαζομένων σε κατάστημα επίπλων το 1996 στην πόλη Ουινόνα του Μισισιπή. Για την υπόθεση αυτή έχει δικαστεί έξι φορές και ο ίδιος επιμένει ότι είναι αθώος.
5 Σεπτεμβρίου 2020 | 12:46
Το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ ακύρωσε την ποινή ενός Αφροαμερικανού που ανέμενε να εκτελεστεί στο Μισισιπή, διότι η κατηγορούσα αρχή είχε αποκλείσει τους μαύρους ενόρκους.
Ο 49χρονος Κέρτις Φλάουερς έχει περάσει 23 χρόνια στη φυλακή κατηγορούμενος για τον φόνο τεσσάρων εργαζομένων σε κατάστημα επίπλων το 1996 στην πόλη Ουινόνα του Μισισιπή. Για την υπόθεση αυτή έχει δικαστεί έξι φορές και ο ίδιος επιμένει ότι είναι αθώος.
Ωστόσο η ακύρωση της ποινής του δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να δικαστεί και έβδομη φορά για την ίδια υπόθεση.
«Επιτέλους είμαι ελεύθερος από την αδικία που με κράτησε 23 χρόνια σε ένα κουτί», σχολίασε ο Φλάουερς σε ανακοίνωσή του. «Επιτέλους έφτασε η ημέρα για την οποία προσευχόμουν!».
Βάσει της αμερικανική δικαιοσύνης δεν επιτρέπεται να δικαστεί κάποιος για ένα έγκλημα για το οποίο έχει αθωωθεί από δικαστήριο. Όμως αυτό δεν έχει συμβεί στην περίπτωση του Φλάουερς: στις τρεις πρώτες δίκες κρίθηκε ένοχος, προτού ακυρωθούν για διαδικαστικά λάθη. Στις δύο επόμενες οι ένορκοι δεν κατέληξαν σε ομόφωνη απόφαση.
Το 2010 στην τελευταία δίκη του οι εισαγγελείς απέρριψαν τους πέντε από τους έξι Αφροαμερικανούς ενόρκους. Σε αυτή καταδικάστηκε σε θάνατο, μια απόφαση που επικυρώθηκε από το Ανώτατο Δικαστήριο του Μισισιπή. Όμως χθες Παρασκευή την ανέτρεψε το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ.
Ο δικαστής Μπρετ Κάβανο, ο οποίος παρουσίασε το σκεπτικό της πλειοψηφίας των δικαστών του Ανώτατου Δικαστηρίου, επεσήμανε ότι η κατηγορούσα αρχή «υπέβαλε εντελώς διαφορετικές ερωτήσεις» στους ενόρκους βάσει του χρώματός τους.
Μάλιστα αναφέρθηκε στην εξαίρεση της Αφροαμερικανίδας Κάρολιν Ράιτ από το σώμα των ενόρκων παρά το γεγονός ότι η στάση της ήταν παρόμοια με αυτή άλλων λευκών υποψήφιων ενόρκων για τους οποίους η εισαγγελία δεν έφερε αντιρρήσεις.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Τέλος η δωρεάν μεταφορά παιδιών έως 6 ετών, θα πληρώνουν εισιτήριο
Σάββατο, 05 Σεπτεμβρίου 2020 - 13:00
Με απόφαση του Υπουργείου Μεταφορών καταργείται η δωρεάν μεταφορά ανηλίκων έως και 6 ετών.
Τέλος στην δωρεάν μετακίνηση με τα ΚΤΕΛ ανήλικων έως και 6 ετών, έβαλε η νέα απόφαση του Υπουργείου Μεταφορών που δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.
Μέχρι και σήμερα, αν κάποιο παιδί έμπαινε στο λεωφορείο μαζί με τον συνοδό του και δεν έπιανε θέση, δεν χρειαζόταν να πληρώσει.
Κάτι όμως που πλέον αλλάζει ακόμα και από τους ιδιοκτήτες των ΚΤΕΛ που σύμφωνα με το Έθνος δεν σκοπεύουν να εφαρμόσουν την διάταξη αυτή και να ζητήσουν την πληρωμή εισιτηρίου.
Άλλωστε, σχεδόν σε όλες τις συγκοινωνίες τα παιδιά αυτής της ηλικίας μετακινούνται δωρεάν, ενώ στο τρένο δεν πληρώνουν εισιτήριο μέχρι τα 4 και ως τα 12 έχουν έκπτωση 50%.
Η απάντηση του Υπουργείου
Από το Υπουργείο Μεταφορών πάντως λένε πως αυτό έγινε, προκειμένου οι ανήλικοι να μεταφέρονται με ασφάλεια, ωστόσο η διάταξη που προέβλεπε την δωρεάν μετακίνηση απλά αφαιρέθηκε και δεν αντικαταστάθηκε με κάποια άλλη.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



φεστιβαλ
Κουτσουμπεικής Νεολαίας Ελλάδας
Επιτομή της (επ)Ανάστασης !
Γυμναστικές επιδείξεις της νεολαίας του ''Κουτσουμπέικου '' Σφραγιδικού Ιδρύματος Περισσού Αττικής !
Πάντως είναι από την επίσημη ιστοσελίδα (χωρίς τροποποιήσεις) του Φεστιβαλ ! Πιο κρατική προπαγάνδα ΔΕΝ γίνεται (Ο Αδώνιδος και η Κερα Μάους μπροστά σ' αυτήν την εικόνα ,μοιάζουν μωρές και άμωμες παρθένες )



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Ροχανί: Αν οι ΗΠΑ είχαν ίχνος ανθρωπιάς θα είχαν άρει τις κυρώσεις εις βάρος του Ιράν στη διάρκεια της πανδημίας
 Σάββατο, 5 Σεπτεμβρίου 2020, 13:51
Ο πρόεδρος του Ιράν Χασάν Ροχανί, επέκρινε σήμερα τους συμμάχους της χώρας του επειδή δεν εναντιώθηκαν στις ΗΠΑ και δεν αψήφησαν τις βαριές κυρώσεις στη διάρκεια της πανδημίας του κορωνοϊού.
Το Ιράν με πάνω από 380.000 καταγεγραμμένα κρούσματα και περισσότερους από 22.000 θανάτους από Covid-19 είναι μια από τις περισσότερο πληγείσες χώρες από την πανδημία στη Μέση Ανατολή.
«Κατά τους τελευταίους μήνες, από τότε που ο κορωνοϊός ήρθε στη χώρα μας, κανένας δεν έσπευσε προς βοήθειά μας», είπε ο Ροχανί στην ιρανική κρατική τηλεόραση.
Ο ίδιος είπε ότι αν οι ΗΠΑ «είχαν ίχνος ανθρωπιάς ή μυαλού» θα είχαν άρει τις κυρώσεις εις βάρος του Ιράν στη διάρκεια της υγειονομικής κρίσης.
Αλλά οι ΗΠΑ «είναι πολύ πιο άκαρδες και σατανικές από αυτό» είπε ο πρόεδρος του Ιράν και πρόσθεσε ότι, αντίθετα, «επέβαλαν νέες κυρώσεις και πιέσεις κατά τους τελευταίους επτά μήνες του κορωνοϊού».
Την ίδια ώρα, όπως επισήμανε, «ούτε μια φιλική προς εμάς χώρα δεν μας είπε ότι αυτή την περίοδο του κορωνοϊού και της δυσκολίας, για το καλό της ανθρωπότητας, θα εναντιωθούμε στην Αμερική» και θα κάνουμε δουλειές με το Ιράν παρά τις απειλές για αμερικανικά αντίποινα.
Οι ΗΠΑ έχουν απειλήσει να επιβάλουν κυρώσεις σε όποιον συνάπτει επιχειρηματικές σχέσεις με το Ιράν.
Οι κυρώσεις έχουν επιβληθεί στο πλαίσιο της αμερικανικής προσπάθειας να μειώσει τα έσοδα του Ιράν μετά την απόφαση του προέδρου Τραμπ, το 2018, να αποσύρει την χώρα του από την διεθνή συμφωνία του 2015 για το πυρηνικό πρόγραμμα της Τεχεράνης.




--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




 Ισραήλ-Κοσσυφοπέδιο συνάπτουν διπλωματικές σχέσεις.Η Σερβία μεταφέρει την πρεσβεία της στην Ιερουσαλήμ και αποκαθιστά οικονομικές σχέσεις με Κοσσυφοπέδιο…
04/09/2020
O Trump έχει κάθε λόγο να πανηγυρίζει και όχι μόνον αυτός.Το έκαψε στο twitter.Το Ισραήλ αναγνωρίζει το Κοσσυφοπέδιο και τανάπαλιν η Σερβία ανακοίνωσε δια του Βούτσιτς που είναι όντως ο άνθρωπος του Κρεμλίνου -Πούτιν ότι μεταφέρει την πρεσβεία Σερβίας στην Ιερουσαλήμ οπότε η Σερβία αναγνωρίζει de facto την Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του Ισραήλ. Το ποιός θα είναι ο επόμενος νομίζω ότι τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται…..Aρχικά η Σερβία θ΄ανοίξει το Commercial Office της στην Ιερουσαλήμ αυτό το μήνα. Ο Τραμπ ο ”προφήτης” προβλέπει ότι πολλά ακόμη μουσουλμανικά κι αραβικά έθνη θ΄ακολουθήσουν σύντομα το π.χ του κατά πλειοψηφίαν μουσουλμανικού Κοσσυφοπεδίου όπως λέει και ουσιαστικά θ΄ αποκαταστήσουν τις σχέσεις τους με Ισραήλ…!
Σε αυτό το ντελίριο εξελίξεων ο Vucic δήλωσε πως από τον Ιούλιο η Πρεσβεία της χώρας του πάει στην Ιερουσαλήμ. Ο Vucic της Σερβίας και ο πρωθυπουργός Avdullah Hoti του Κοσσυφοπεδίου δεσμεύθηκαν σε εξομάλυνση οικονομικών σχέσεων των χωρών τους πρώτο βήμα για αναγνώριση από Σερβία του κρατιδίου προτεκτοράτου του Κοσσυφοπεδίου..
”Η Σερβία και το Kosovo θ’ ανοίξουν τώρα πρεσβείες στην Ιερουσαλήμ, ακολουθώντας τα βήματα της Αμερικής και θα ανοίξουν το δρόμο για περισσότερες χώρες”, δήλωσε ο πρεσβευτής του Ισραήλ στα Ηνωμένα έθνη μεταφέρει η JP. O Benjamin Netanyahu είπε ότι το Kosovo συμφώνησε ν΄ανοίξει την πρεσβεία του στο Israel στην Jerusalem, και γίνεται η α΄χώρα κατά πλειοψηφίαν μουσουλμανική που το κάνει αυτό.Η ανακοίνωση της πρεσβείας του Κοσσυφοπεδίου πραγματοποιήθηκε λίγο αφότου ο Νετανιάχου δήλωσε ότι οι δύο χώρες συμφώνησαν να δημιουργήσουν διπλωματικούς δεσμούς.Ο Νετανιάχου χαιρέτισε την κίνηση και της Σερβίας δηλώνοντας:”Ευχαριστώ τον φίλο μου τον Πρόεδρο της Σερβίας Αλεξάντερ Βούτσιτς” για την απόφαση να αναγνωρίσει την Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του Ισραήλ και να μεταφέρει την πρεσβεία της χώρας του σε αυτήν.Ευχαρίστησε και τον Τραμπ..Ο υπουργός Εξωτερικών Γκάμπι Ashkenazi μίλησε επίσης για τις ιστορικές εξελίξεις στις διπλωματικές σχέσεις του Ισραήλ με τη Σερβία και το Κοσσυφοπέδιο και ευχαρίστησε την αμερικανική κυβέρνηση.
Όλα αυτά με φόντο τη συμφωνία οικονομικής συνεργασίας Σερβίας και του Κοσόβου που υπογράφτηκε σήμερα στον Λευκό Οίκο παρουσία του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ από Βούτσιτς κι Hoti.O Βούτσιτς αναγνώρισε το Κόσοβο και την ανεξαρτησία του κι ας είπε ότι απέφυγε την επίμαχη ρήτρα στη συμφωνία…αυτό σημαίνει η σύναψη οικονομικών σχέσεων με το προτεκτοράτο που αποσχίσθηκε..
Ο Τραμπ ανεξάρτητα από το πόσο ικανός πρόεδρος είναι σίγουρα εξαιρετικός ρεπόρτερ δεν χρειάζεται κανείς ν΄ανατρέξει σε CNN και New York Times με 2 σειρές ξεπετάει την είδηση…..μόνο και μόνο γι αυτό αξίζει κανείς να τον ακολουθεί… στο twitter εννοώ...

ΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΣΕΡΒΙΑΣ-ΚΟΣΟΒΟΥ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ:
Οι 2 πλευρές συμφωνούν Aμερικάνικη εταιρία ν΄αναλάβει κατασκευή αυτοκινητόδρομου σιδηροδρομικές γραμμές που θα τις συνδέουν.Να παίρνουν δάνεια για μικρομεσαίες επιχειρήσεις δάνεια για projects διμερή και αυτή η αμερικάνικη εταιρεία θα έχει έδρα στο Βελιγράδι.Θ’ ανοίξουν το συνοριοπέρασμα Merdare και θ’ ακολουθήσουν μια μινι Σέγκεν ζώνη.
Θ’ αναγνωρίσουν διπλώματα κι επαγγελματικά δικαίωματα. Συμφωνούν να δουλεύουν με το Υπ. Ενέργειας ΗΠΑ κι άλλες τέτοιες οντότητες των ΗΠΑ για να μοιράζονται νερό κι ενεργεία. Θ΄απαγορεύσουν το 5G από μη εμπιστοσύνης πωλητές (δηλ Κίνα) Σύσφιξη αεροπορική.Θα μοιράζονται πληροφορίες για αεροπορικές συγκοινωνίες και στο πλαίσιο της συνεργασίας των ΗΠΑ στα Βαλκάνια δεσμεύονται ν’ αναβαθμίσουν την τεχνολογία τους για να καταπολεμήσουν κάποιες έκνομες δραστηριότητες και θα εγκαταστήσουν κι ενεργοποιήσουν τα ραντάρ συστήματα πληροφόρησης αμερικάνικα.
Προώθηση και προστασία θρησκευτικής ελευθερίας και προστασία θρησκευτικών τόπων κι δικαιωμάτων… και επανίδρυση της εβραϊκής περιουσίας και κληρονομιάς από εποχή Ολοκαυτώματος.Να κάνουν προσπάθειες για εξεύρεση αγνοούμενων κι εκτοπισμένων. Θα συνεργαστούν με 69 χώρες που ποινικοποιούν την ομοφυλοφιλία και προσπαθούν να την αποποινικοποιήσουν.
Και οι 2 πλευρές θα ορίσουν τη Χεζμπολά στο σύνολό της ως τρομοκρατική οργάνωση και θα εγκαταστήσουν μέτρα για απαγόρευση επιχειρήσεων και οικονομικές της δραστηριότητες στα εδάφη τους…..
-Πρώτες αντιδράσεις Σέρβων στο twitter μιλούν για ταπείνωση και ότι η Σερβία δεν κέρδισε τίποτα από αυτή τη συμφωνία.Το Κοσσυφοπέδιο είναι Σερβία φωνάζουν..
–Οι Vucic και Hoti έχουν προγραμματίσει να ταξιδέψουν στις Βρυξέλλες τη Δευτέρα για επιπλέον συνομιλίες.
-Οι χώρες υπέγραψαν αυτό που ο Τραμπ ονόμασε συμφωνία οικονομικής εξομάλυνσης στο Oval Office.Ο Richard Grenell, απεσταλμένος του Trump για τη Σερβία και το Κοσσυφοπέδιο, διευκρίνισε αργότερα ότι η Σερβία και το Κοσσυφοπέδιο υπέγραψαν ξεχωριστά έγγραφα που ήταν σχεδόν πανομοιότυπα, ενώ ο Trump υπέγραψε ένα τρίτο έγγραφο που σήμαινε την έγκρισή του για την πρωτοβουλία.
-Το Ισραήλ δεν είχε αναγνωρίσει ποτέ ως τώρα το Κοσσυφοπέδιο που αποσχίσθηκε και κήρυξε ανεξαρτησία από τη Σερβία το 2008.
-To Kosovo και η Σερβία γίνονται ο 2 πρώτες ευρωπαϊκές χώρες που αναγνωρίζουν την Ιερουσαλήμ ως ισραηλινή πρωτεύουσα.
–timesofisrael: η Σερβία είναι η πρώτη ευρωπαϊκή χώρα που μεταφέρει την πρεσβεία της στην Ιερουσαλήμ….



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Η Σερβία γύρισε σελίδα με Κοσσυφοπέδιο, γύρισε σελίδα και με ΝΑΤΟ;  O Vucic παρασημοφόρησε τον Trump με έμβλημα του Nikolas Tesla….
05/09/2020
Ο Πρόεδρος της Σερβίας Vucic παρασημοφόρησε τον Trump με έμβλημα χρυσό που φέρει τον Nikolas Tesla ένα χρυσό νόμισμα της Εθνικής Τράπεζας της Σερβίας. Αυτή η χειρονομία εμπεριέχει συμβολισμό καθώς ο Nikolas Tesla κατέκτησε τον κόσμο σαν επιστήμονας και έδρασε και στις ΗΠΑ καθώς έφτασε στη Νέα Υόρκη τον Ιούνιο του 1884…
O κ. Βούτσιτς προσκάλεσε τον Τrump να επισκεφθεί τη Σερβία…



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ
ΝΑΤΟ - ΕΕ σφίγγουν τον κλοιό για «πολιτική αλλαγή»
Μεγάλη ΝΑΤΟική άσκηση στην περιοχή στα μέσα του μήνα. Αντιδράσεις από τη Ρωσία και την κυβέρνηση της Λευκορωσίας
ΜΙΝΣΚ.--
Νέα επεισόδια προστίθενται καθημερινά στην ιμπεριαλιστική αντιπαράθεση με αφορμή και την πολιτική κρίση που έχει ξεσπάσει στη Λευκορωσία μετά τις εκλογές της 9ης Αυγούστου, με την ΕΕ και το ΝΑΤΟ να στηρίζουν ανοιχτά τα αιτήματα της αμερικανονατοικης αντιπολίτευσης του 10% για νέες προεδρικές εκλογές. Παράλληλα, την περασμένη βδομάδα Ρωσία και Λευκορωσία πραγματοποίησαν μπαράζ επαφών, ανεβάζοντας τους τόνους και καταγγέλλοντας ανοιχτά εξωτερικές παρεμβάσεις με στόχο να απομακρυνθούν πολιτικά τα δύο κράτη.
Στο μεταξύ, αμερικανικά στρατεύματα και άρματα μάχης θα αναπτυχθούν στη Λιθουανία, κοντά στα σύνορα με τη Λευκορωσία, για δύο μήνες, ενώ περίπου 1.000 στρατιώτες και στρατιωτικά αεροπλάνα από Γαλλία, Ιταλία, Γερμανία και Πολωνία θα συμμετάσχουν σε ετήσια ΝΑΤΟική άσκηση (14 - 25 Σεπτέμβρη). Από την πλευρά της η Λευκορωσία έχει αναπτύξει τον μισό στρατό της στα δυτικά σύνορα με Πολωνία και Λιθουανία.
Επιδιώξεις και πιέσεις για «αλλαγή πορείας»
Σε συνάντηση των ΥΠΕΞ της Ρωσίας, Σεργκέι Λαβρόφ, και της Λευκορωσίας, Βλαντιμίρ Μακέι, την Τετάρτη, ο Λαβρόφ καταδίκασε «τις προσπάθειες πολλών ξένων κρατών να πιέσουν τη νόμιμη κυβέρνηση της Λευκορωσίας και να υποστηρίξουν τη δυσαρεστημένη με τα αποτελέσματα των προεδρικών εκλογών αντιπολίτευση», όπως με κυρώσεις από ΕΕ και ΗΠΑ.
Επιπλέον η Ρωσία σημειώνει την «αύξηση της δραστηριότητας του ΝΑΤΟ κοντά στα σύνορα της Λευκορωσίας, τα οποία ταυτόχρονα θεωρούνται τα σύνορα της Ενωσης Κρατών», που έχουν υπογράψει οι δύο χώρες. Μάλιστα κατήγγειλε πως «περίπου 200 εξτρεμιστές, εκπαιδευμένοι στην Ουκρανία», βρίσκονται αυτή τη στιγμή στη Λευκορωσία.
Ο Ρώσος ΥΠΕΞ έκανε επίσης αναφορά σε ορισμένα μέλη του Συντονιστικού Συμβουλίου της αντιπολίτευσης, «γνωστά» για τις θέσεις τους «να μειωθεί η συνεργασία» με τη Ρωσία, «προτείνοντας ακόμη και αποχώρηση από τον CSTO (Οργανισμός της Συνθήκης Συλλογικής Ασφάλειας) και την EAEU (Ευρασιατική Οικονομική Ενωση) και ένταξη στο ΝΑΤΟ». Πάντως, κάλεσε κυβέρνηση και αντιπολίτευση σε διάλογο για να επιλύσουν τις διαφορές τους.
Αποκαλυπτικές για το πολύπλευρο παρασκηνιακό παζάρι ήταν και οι δηλώσεις του Μακέι: «Πολύ πριν από τις εκλογές, όταν συναντηθήκαμε με τους Ευρωπαίους εταίρους μας και συζητήσαμε τα πιθανά σενάρια, συμφωνήσαμε ότι οι διαδηλώσεις στους δρόμους και οι βίαιες διαδηλώσεις θα πήγαιναν τις σχέσεις μας πολλά χρόνια πίσω» και «όλοι συμφώνησαν τότε ότι δεν πρέπει να το επιτρέψουμε». Σύμφωνα με τον Λευκορώσο ΥΠΕΞ, είχαν καταλήξει σε συνεννόηση με τους Ευρωπαίους ότι «οποιεσδήποτε εκλογές, ακόμη και κακές, θα πάνε τη χώρα μπροστά».
«Η Λευκορωσία αντιμετώπισε ισχυρές πιέσεις από ξένες δυνάμεις που προσπάθησαν και προσπαθούν να ανατρέψουν το κράτος και να εφαρμόσουν ένα σενάριο χρωματιστής επανάστασης, όπως στη γειτονική μας χώρα (σ.σ. Ουκρανία), και να οδηγήσουν σε μια σφήνα μεταξύ δύο στενών συμμάχων, Λευκορωσίας και Ρωσίας», είπε ο Λευκορώσος πρωθυπουργός, Ρομάν Γκολοφτσένκο, κατά τη συνάντησή του με τον Ρώσο ομόλογό του, Μιχαήλ Μισούστιν, την Πέμπτη.
Πολύπλευρα παζάρια
Στο μεταξύ ο Λουκασένκο προανήγγειλε πως στη συνάντησή του με τον Ρώσο Πρόεδρο, Βλαντιμίρ Πούτιν, θα συζητηθούν «όλα τα ευαίσθητα και επώδυνα ζητήματα», προσθέτοντας πως - μετά και τις τελευταίες διπλωματικές επαφές - «δύο αδελφές χώρες - η Ρωσία και η Λευκορωσία - έχουν πλέον συμφωνήσει σε πολλά θέματα».
Νωρίτερα ο Λευκορώσος Πρόεδρος είχε δηλώσει ότι ποτέ δεν απομακρύνθηκε από τη Ρωσία, αλλά είχε στραφεί προς την ΕΕ και τις ΗΠΑ επιδιώκοντας μια «πολυδιάστατη εξωτερική πολιτική όσο είναι δυνατόν», επειδή «έπρεπε να σώσω τη χώρα, ενώ δεν έβρισκα καμία κατανόηση» στη Ρωσία. Αναζητούσε, είπε, «εναλλακτικές λύσεις» εν μέσω οικονομικών διαφορών - ειδικότερα στην αγορά πετρελαίου.
«Η Ρωσία ήταν, είναι και θα είναι ο πιο στενός σύμμαχός μας, όποιος κι αν κυβερνά στις δύο χώρες», σύμφωνα με τον Λουκασένκο, ενώ παράλληλα ισχυρίστηκε πως η Λευκορωσία «θα οικοδομήσει σχέσεις στρατηγικής εταιρικής σχέσης με τη Δύση, τις ΗΠΑ, την Κίνα».



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Ο Μπακογιαννης αφού έστειλε περίπατο τις χρυσοπληρωμένες ζαρντινιέρες (που θα άντεχαν και σε πυρηνικό πόλεμο ) και τα χρήματα των δημοτών, ειδοποίησε όλο το Μητσοτακέεικο μέχρι 3ης γενιάς και τα χιλιάδες βαφτιστήρια του σογιού, (όσους δεν έχουν βολευτεί ακόμα) ότι θα γίνουν 366 προσλήψεις στο Δήμο.
Όταν τον ενημέρωσαν ότι... δεν γίνεται έτσι, είναι υποχρεωτικό να ενημερωθούν και οι... ιθαγενείς, τους έκανε τη χάρη και τους έδωσε προθεσμία 24 ωρών!!!
Όπως το... αυτόφωρο



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αυτός ο Μαγιορκίνης δεν ντρέπεται... εσύ ντρέπεσαι για τη καταντια μας;
Οι κρατικοι φορεις εμειναν χωρις αντιδραστηρια.
Ζητηθηκε από τους διοικητες των Νοσοκομειων Αττικης να κανουν συμβαση με συγκεκριμενο ιδιωτικο διαγνωστικο κεντρο για τον κορονοϊο. Ποιο είναι αυτό?
Το Central Lab ΑΕ Ομιλος Ιατρικη Διαγνωση
Και ποιος είναι ο επιστηονικος υπευθυνος στο συγκεκριμενο διαγνωστικο κεντρο? Ο Γκικας Μαγιορκινης!!!
Τα συμπερασματα δικα σας!



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δεν θέλουν γέλια, δεν θέλουν αγκαλιές, δεν θέλουν χαρά, δεν θέλουν παρέα, δεν θέλουν φωνές, δεν θέλουν παιχνίδια, δεν θέλουν ομαδικότητα, δεν θέλουν...
Μια νηπιαγωγός μοιράζεται την εμπειρία της και μας βάζει σε προβληματισμό
1. Σήμερα έπρεπε να αφήσω έναν 4χρονο μαθητή να κλαίει χωρίς να μπορώ να τον παρηγορήσω γιατί δεν έχω κανένα δικαίωμα να βάλω ένα χέρι στον ώμο του για να τον ηρεμήσω.
2. Σήμερα αρνήθηκα να αφήσω έναν μαθητή να πάει στο μπάνιο για 10 λεπτά επειδή... έπρεπε πριν το τμήμα καθαρισμού να απολυμάνει το WC.
3. Σήμερα έπρεπε να απαγορεύσω σε παιδιά από 4 έως 7 ετών να αγκαλιάζονται, να παίζουν μπάλα, να κάνουν τσουλήθρα, να παίζουν κρυφτό να μην κάθονται δίπλα-δίπλα, να μην ανταλλάσσουν παιχνίδια, να μην κάνουν ποδήλατα στο διάλλειμα ... και ούτω καθεξής
4. Σήμερα πέρασα περισσότερο χρόνο απαγορεύοντας, ρυθμίζοντας την κυκλοφορία, πηγαίνοντας στο μπάνιο και πλένοντας τα χέρια από το να κάνω μαθητεία.
5. Σήμερα, παρά τις προσπάθειές μας, είδα φόβους, απογοητεύσεις και ακόμη και θλίψη στα μάτια τους.
6. Σήμερα έφυγα από το σχολείο για πρώτη φορά με ντροπή για την ημέρα μου, αλλά έχοντας κάνει ό, τι ήταν απαραίτητο.........
Δεν θέλουν γέλια, δεν θέλουν αγκαλιές, δεν θέλουν χαρά, δεν θέλουν παρέα, δεν θέλουν φωνές, δεν θέλουν παιχνίδια, δεν θέλουν ομαδικότητα, δεν θέλουν...
Θέλουν μοναχικοτητα, θέλουν σιωπή, θέλουν απόσταση, θέλουν απομόνωση, θέλουν λύπη, θέλουν αντικοινωνικοτητα, θέλουν απαγορεύσεις, θέλουν άβουλα ρομπότ.....
Ναι αυτοί που "θέλουν" το καλό της χώρας, το κοινό καλό, το δικό μας, των παιδιών μας....



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Όταν ο Ερντογάν έχει πλάτες την Ευρώπη και το ΝΑΤΟ πουλάει και προτάσεις για πολιτικές λύσεις... αφού 28 μέρες βιάζει την πατρίδα μας...
Ερντογάν: "Θέλουμε πολιτική λύση με την Ελλάδα"!
Εκεί που μας χρωστούσαν μας πήραν και το βόδι...
Το σχέδιο της Ευρώπης και του ΝΑΤΟ καλά κρατεί...
1. Η Τουρκία στην 28η ημέρα βιασμού της Ελληνικής Επικράτειας και Κυριαρχίας... έχει στρατοπεδεύσει στην Ελληνική Υφαλοκρηπίδα...
2. Η ξενόδουλη κυβέρνηση και το ξενόδουλο πολιτικό σύστημα... αρέσκονται στο "οθωμανικό δίκαιο" κι η βαζελίνη είναι πως στέλνουν δηλώσεις στον ΟΗΕ... χωρίς να ντρέπονται...
3. Η Ευρώπη του 4ου Ράιχ καλεί τον βιασμένο να συνομιλήσει με τον βιαστή...
4. Το ΝΑΤΟ καλεί τους συμμάχους σε διάλογο...
"Καπάκι" ο Στολτενμπεργκ εντολοδόχος της Ευρώπης και του ΝΑΤΟ... δηλώνει πως επιθυμεί "πολιτική λύση", "διάλογο" για το τι θα παραχωρήσουν τα ελληνόφωνα ξενόδουλα μιάσματα...



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Καλοφάγωτα κωλοδεξιέ αληταρά Μαγιορκινη! Τα τεστ (για τον κορονοϊό) σε διαγνωστικό κέντρο που συνεργάζεται με τον Μαγιορκίνη...



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το γέλιο της αρκούδας! Η... GPO (του "κεντροαριστερού" συριζαιου Καλογρίτσα και Κουδούνη) που τη δημοσιευει η δεξιοβωθροφυλλαδα ΤΑΝΕΑ του δεξιου Μαρινακη δίνει ως συνηθως στις καραστημενες δημοσκοπησεις των δημοκοπων γκαλοπατζιδων προβάδισμα 17 μονάδων στη ΝΔ...
ΝΔ 29% ΣΥΡΙΖΑ 22% ΚΙΝΑΛ 7% ΚΚΕ 5% ΕΛ.ΛΥΣΗ 3% ΜΕΡΑ 2,5%
Κι ετοιμάζουν την εθνική τραγωδία με δήθεν 70% να θέλει "διάλογο" με την Τουρκία για το Ελληνικό Αιγαίο...



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Ο ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑΣ "καίει" το δίδυμο Παππά-Σπίρτζη από τον ΣΥΡΙΖΑ γιατι παει με το ΚΙΝΑΛ…
Στον "ανασχηματισμό" των τομεαρχών του ΣΥΡΙΖΑ που πρόκειται να ανακοινώσει ο Αλ. Τσίπρας εκτός από τον Νίκο Παππά φαίνεται ότι θα ...συμπαρασυρθεί προς τα κάτω και ο Χρήστος Σπίρτζης. Ο λόγος είναι, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μας, ότι τα ονόματα και των δύο πρώην υπουργών και στενών φίλων συμπεριλαμβάνονται στην καυτή ατζέντα του Χρήστου Καλογρίτσα ο οποίος ως γνωστόν έχει αλλάξει στρατόπεδο και φέρεται να τροφοδοτεί με στοιχεία την κυβέρνηση. Άλλωστε συνήγορός του έχει αναλάβει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ Ανδρέας Λοβέρδος...