Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2020

Κυριακη 6 Σεπτεμβριου 2020


Αν ήταν οι Συριζαίοι τώρα στην Κυβέρνηση, θα είχαν προλάβει να φτιάξουν καμιά δεκαριά ΜΚΟ κατά της αντιμετώπισης της θανατηφόρας γρίπης του Κορωνοϊού του 0,02%(ο Θεός να την κάνει),
Θα είχε βρει και δουλειά αυτός ο άμοιρος ο Ανδρουλιδάκης που μετά το κλείσιμο του City Plaza, έχει μείνει από επαναστατικό υποκείμενο (δουλειά δηλαδή) .




------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τώρα που ο Άδωνις είναι σε καραντινα, σκέφτηκε κανείς να του κόψει το μισθό μη γίνει 300 κιλά;



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πόσοι νοσηλεύονται απο ιό κορώνα στην Ζάκυνθο σήμερα;
ΚΑΝΕΝΑΣ.
Μα τότε γιατί το νησί ειναι σε καραντίνα;;;



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο ΠΟΥ αναγνωρίζει την επιτυχία της Σουηδίας στον κορωνοϊό. Αναβαθμίζει τον εμπνευστή της «ανοσίας της αγέλης»

Παραπλανητικός τίτλος άρθρου που δείχνει εντυπωσιακή ασέβεια προς τους αναγνώστες. Και ένα κείμενο που μόνο κάποιος μισάνθρωπος θα έγραφε, καθώς υποστηρίζει ότι στην Ελλάδα του lockdown και στη Σουηδία της "ανοσίας της αγέλης" οι συνέπειες την πανδημίας ήταν ίδιες.
Τι κι αν, με τον ίδιο πληθυσμό, στην Ελλάδα είχαμε 280 νεκρούς και στη Σουηδία πλησίασαν τους 6.000;
Διαβάζοντας το άρθρο, πουθενά δεν αναφέρεται η οποιαδήποτε ανακοίνωση του ΠΟΥ για κάποια "επιτυχία της Σουηδίας". Το μόνο που αναφέρεται είναι πως κάποιος Σουηδός επιστήμονας, υποστηρικτής της "ανοσίας της αγέλης", έγινε μέλος μιας Συμβουλευτικής Υπηρεσίας του ΠΟΥ για τις μολυσματικές ασθένειες. Μιας υπηρεσίας που -όπως όλες οι ανάλογες- στελεχώνεται από δεκάδες επιστήμονες απ' όλο τον κόσμο.
Αλλά, σιγά! Χίλιοι θα δουν τον τίτλο του άρθρου, δέκα θα μπουν στον κόπο να το διαβάσουν.
Σχολιο.- Το άρθρο έχει στοιχεία από το newsweek, μόνο που εκεί ο ίδιος ο Σουηδός επιστήμονας αναφέρει ότι ο διορισμός του δεν έχει καμία σχέση με την επιτυχία ή όχι του μοντέλου που υποστήριξε καθώς κι εκείνος δεν ξέρει αν τα κατάφεραν. Μάλιστα το μόνο που λέει για την επιλογή τους είναι ότι απλά τα ΜΜΕ έχουν αλλάξει στάση ( μάλλον αναφέρετε σε κάποια Σουηδικά δεδομένου ότι στην Αμερική το μοντέλο της Σουηδίας το αναφέρουν ως αποτυχία)




---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Με το χειρότερο τρόπο έδειξε τα εχθρικά του αισθήματα προς την Ελλάδα, ο φασίστας πρόεδρος του Αζερμπαϊτζάν Αλίεφ. Πρόσβαλλε χυδαία τον Έλληνα πρέσβη κ. Νικόλαο Πιπερίγκο, ο οποίος τον επισκέφθηκε στην προεδρική κατοικία, για να του επιδώσει τα διαπιστευτήριά του κι ο Αλίεφ του είπε πως Ελλάδα και Κύπρος είναι εχθρικές χώρες προς το Αζερμπαϊτζάν, επειδή στηρίζουν την Αρμενία κα πρόσθεσε. Μπορώ να σας πω, και δεν είναι μυστικό, ότι η Τουρκία δεν είναι μόνο φίλος και συνεργάτης μας, αλλά και αδελφική χώρα για εμάς. Χωρίς δισταγμό, υποστηρίζουμε την Τουρκία και θα την υποστηρίξουμε σε κάθε περίπτωση. Βλέπουμε την ίδια υποστήριξη από τους Τούρκους αδελφούς μας. Υποστηρίζουν το Αζερμπαϊτζάν σε όλα τα θέματα και τους υποστηρίζουμε σε όλα τα θέματα, συμπεριλαμβανομένου του ζητήματος της εξερεύνησης στην Ανατολική Μεσόγειο. Θέλω να γνωρίζετε τη θέση μας. Αυτή η θέση έχει ήδη ανακοινωθεί επίσημα από την κυβέρνηση του Αζερμπαϊτζάν σύμφωνα με τις οδηγίες μου. Μπορώ να σας πω ξανά ότι η Τουρκία δεν είναι μόνο μια φιλική αλλά και αδελφική χώρα για εμάς και ο τουρκικός λαός είναι αδελφός λαός και θα είμαστε δίπλα του σε όλα τα θέματα.
Ο Ιλχάμ Αλίεφ, που είναι για τον Ερντογάν, ότι ήταν παλιά στα πανηγύρια για τους γύφτους η μαϊμού, απέκτησε θράσος από το κανάκεμα που του έκαναν τόσα χρόνια οι ελληνικές κυβερνήσεις και μέρος της οικονομικής ελίτ της χώρας μας.
Αυτό το φασίστα, που μισεί θανάσιμα την Ελλάδα και το δείχνει με κάθε ευκαιρία, τον προσκαλούσαν κάθε τόσο επιχειρηματίες και πολιτικοί και τον υποδέχονταν με τιμές και δόξες και μας τον λάνσαραν σαν φίλο της Ελλάδας.
Θυμάμαι την άνοιξη του 1993, ταξίδευα για την Αρμενία μέσω Μόσχας, προκειμένου να βρεθώ στον πόλεμο του Ναγκόρνο Καραμπάχ με το Αζερμαϊτζάν του Μογγόλου Αλίεφ.
Στην ίδια πτήση συναντήθηκα με τον τότε πρέσβη της Ελλάδας στο Αζερμπαϊτζάν. Είχε πάρει το διορισμό του και ταξίδευε για το Μπακού. Μόνο που δεν έκλαιγε ο άνθρωπος, γιατί θα βρισκόταν σε ένα υπανάπτυκτο κράτος που μαστίζονταν στην πρωτεύουσα από χολέρα.
Λίγες μέρες αργότερα, στην Αρμενία συνάντησα την τότε υφυπουργό εξωτερικών της Ελλάδας Βιργινία Τσουδερού, η οποία θα πήγαινε κι εκείνη στο Μπακού του Αζερμαπϊτζάν, παρά τη χολέρα που είχε η χώρα, για να παραστεί στα εγκαίνια μεγάλης ελληνικής επιχείρησης, την οποία ίδρυσε Έλληνας κροίσος, φίλος του Αλίεφ, ο οποίος τις επόμενες δεκαετίες, έκανε τα πάντα για να μας τον επιβάλλει και να τον δεχθούμε σαν φίλο της χώρας, μόνο και μόνο επειδή εκείνος έκανε δουλειές μαζί του.
Όμως αυτός ο φασίστας κατάλαβε την αδυναμία μας ως χώρα, που δεν μπορούμε να ξεχωρίσουμε τους εχθρούς από τους φίλους και να τ’ αποτελέσματα. Πήρε θάρρος ο χωριάτης…με τα επακόλουθα των προσβολών προς τη χώρα μας.
Να τον ξανακαλέσουμε, για να μας βρίσει και μέσα στο σπίτι μας.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Διαγνωστικό τεστ ξεχωρίζει τον κοροναϊό από τη γρίπη Α και Β
Η ελβετική φαρμακευτική εταιρεία Roche έλαβε το πράσινο φως από την αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) για ένα διαγνωστικό τεστ που εντοπίζει και ξεχωρίζει τον ιό SARS-CoV-2 από την γρίπη Α και Β, ανακοινώθηκε σήμερα.
Το διαγνωστικό αυτό τεστ, με την ονομασία cobas SARS-CoV-2 &Influenza A/B, έλαβε από την FDA άδεια για έκτακτη χρήση.
Όταν κάποιοι λέγαμε ότι τα τεστ ανίχνευσης κορονοϊού δεν είναι αξιόπιστα και ΒΓΑΙΝΕΙ ΘΕΤΙΚΟ σε όλους τους ιούς μας έλεγαν τρελούς. Έλα που ήρθε η ώρα όμως να το παραδεχτούν και οι ίδιοι. Η ξεφτίλα δεν έχει όριο. Για να δούμε τι θα πούνε οι ΜΕΧΡΙ τώρα  ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ του ;;;;




-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Να ψηφίζουν λαθρομετανάστες και ισλαμοφασίστες στην Αθήνα ζητά ο Νάσος Ηλιόπουλος  9 Φεβρουαρίου 2019
Ότι βλακεία ακούσεις από πίσω υπσρχει ένας Συριζαίους .Που και ποτε σε τόσο μικρό διάστημα μαζεύτηκαν τόσο πολλοί ανθέλληνες και ηλίθιοι ; Σας θυμίζω την ηλιθιότητα που είπε κάποτε αυτό το κνώδαλο που έγινε εκπρόσωπος Τύπου του Συριζα. Μπράβο ΑΛΕΞΗ ΚΑΙ ΣΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ…Να ψηφίζουν και οι εξωγήινοι. Ποιό λογικό το βρίσκω !!!
Ο Έλληνας βέβαια εξελίχτηκε μέσα σε 4 χρόνια και κατάλαβε τι είναι ο ΣΥΡΙΖΑ και μετά από 50 χρόνια δεν πήρε χαμπάρι τι είναι ΝΔ.




-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



[ποστ που χαιρετίζει θερμά την κρίση αυτών που μετέφρασαν και δημοσίευσαν πριν από μερικές μέρες ένα πόνημα από το Μάρτη τού 2017 με τίτλο "οι αναρχικοί στην πρωτοπορία των κοινωνικών διαδηλώσεων στη Λευκορωσία", που υπογράφεται από μια κοπελιά που δουλεύει σε κάτι που λέγεται "Κέντρο Οστρογκόρσκι", το οποίο αυτοπροσδιορίζεται ως "μια ιδιωτική, μη κερδοσκοπική οργάνωση αφοσιωμένη στην ανάλυση και τη συμβουλευτική πολιτικής πάνω στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Λευκορωσία στη μετάβασή της στην οικονομία τής αγοράς και του κράτους δικαίου", έχει για περηφάνια το ότι αναφέρονται στις δημοσιεύσεις του θεσμοί όπως το ατλάντικ κάουνσιλ, το κάρνεγκι, το ευρωκοινοβούλιο, το ευρωπαϊκό συμβούλιο διεθνών σχέσεων, η ουάσινγκτον ποστ και το ράδιο φρι γιούροπ, και στελεχώνεται από αμερικανοπροδοτες εμμιγκρέδες λευκορωσικής καταγωγής - είναι αυτό που λέμε "έχει κι άλλους σαν κι εσένα η μάννα σου;"]



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



[ποστ που καλεί σε παρέμβαση εισαγγελέα ή έστω λοχία των χόαξις για όσους ψεκασμένους τολμάνε να πιάνουν στο στόμα τους τον κύριο Γκίκα σπέρνοντας σκοταδισμό και θέτοντας έτσι σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία]




------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σε περίπτωση που σκέφτεστε να κάνετε αίτηση στη CIA για δουλειά ως ′′ υποψήφιος της αντιπολίτευσης ′′. Το ξέρω. Το ξέρω.
′′ Οι υποψήφιοι της αντιπολίτευσης υποστηρίζονται από τη CIA σε πολλές χώρες για να δημιουργήσουν αποσταθεροποίηση έχουν καλή ζωή: χρήματα, διεθνείς συνεντεύξεις, φήμη. Αλλά πρέπει να προσέξουν, γιατί μερικές φορές είναι πιο χρήσιμοι στους υποστηρικτές τους αν δηλητηριαστούν "-- Κομμουνιστικό Κόμμα, Μπρέσια, Ιταλία, στο twitter.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Και βέβαια αριστεροί και φιλελευθεροι χαιρετιζουν το Λοατκι lgbdt παλληκαρι που βρήκε το θάρρος να διατρανωσει την ταυτότητα του στο Big Brother. Να τον κάνουμε και μάθημα στα σχολεία.Οπως και τα αλλα τα καρναβαλια που κανουν τις συγκεντρωσεις κάθε χρονο.
Καημένε Μακρυγιάννη,
Εσύ ετζακισες το χέρι σου,
Για να χορεύουν σεηκ
Τα κωλόπαιδα.
Ν. ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΟΙΗΤΗΣ ΑΝΔΡΑΣ ΚΑΙ GAY

σχολιο.- Ανθρώπινοι σκουπιδότοποι, ιδανικά πελατάκια του παγκοσμιοποιημένου, νεο-φιλελεύθερου παρασιτισμού των τελευταίων τριάντα χρόνων.
Σχολιο.- Δυστυχως, αυτα ειναι τα προτυπα που περνουν σημερα και δεν εχω θεμα με τη συγκεκριμενη ομαδα σεβομενη την διαφορετικοτητα. Με τη χυδαιοτητα και την ανηθικοτητα εχω θεματα!!!



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Παρατηρητήριο Απολιγνιτοποίησης στην Δ. Μακεδονία: «Από την Τουρκία θα έρθουν οι μεταλλικοί σκελετοί του μεγάλου φωτοβολταϊκού έργου των ΕΛΠΕ στην περιοχή
Αυτό αποκάλυψε, ο Κλεάνθης Ακτενίζογλου, πρόεδρος του Παρατηρητηρίου Απολιγνιτοποίησης (μιας πρωτοβουλίας επιχειρηματιών της Ανατολικής Μακεδονίας για την διάσωση της τοπικής οικονομίας κατά μετάβαση στην μεταλιγνιτική εποχή), σε πρόσφατη συνέντευξή του στην ιστοσελίδα e-Ptolemaios, της Πτολεμαΐδας.
Την επένδυση των Ελληνικών Πετρελαίων ανέλαβε μια γερμανική εταιρεία η Jowi, η οποία έχει αναθέσει σε υπεργολάβους από την Τουρκία την κατασκευή των μεταλλικών σκελετών. Ο Κ. Ακτενίζογλου υποστηρίζει ότι υπήρχε η δυνατότητα το έργο να αναληφθεί από την τοπική οικονομία όπως συνέβη με το παράδειγμα της Τέρνα, για την κατασκευή του νέου εργοστασίου λιγνίτη στη Μελίτη, το μοναδικό που θα παραμείνει σε λειτουργία τα επόμενα χρόνια.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Είσαι άνεργος; Φταις που δεν ψάχνεις σωστά για δουλειά, που τρέχεις στα κομματικά γραφεία και δεν μπορείς να δομήσεις σωστά το βιογραφικό σου
. Είσαι νέος; Φταις που παρτάρεις ασύστολα και διασπείρεις τον κορονοϊό.
Είσαι ηλικιωμένος; Παίρνεις τα λεφτά του νέου για σύνταξη και κλέβεις πόρους από το κράτος, που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν καλύτερα. Σε όπλα ας πούμε
. Είσαι εργαζόμενος που τέθηκε σε υποχρεωτική καραντίνα; Φταις και θα δουλέψεις απλήρωτες υπερωρίες για να καλύψεις τη ζημιά σου
. Οι μεγάλες κρίσεις, οι αδίστακτες επιθέσεις στην κοινωνία απαιτούν και μία επίσης αδίστακτη καλλιέργεια «ευθυνών» και ενοχών.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



 Καταργήθηκε και η δωρεάν μεταφορά ανηλίκων ως έξι ετών με τα ΚΤΕΛ. Πλεον τα μωρά θα πληρωνουν εισιτήριο κανονικά. Για να ταξιδευουν με ασφάλεια τα παιδια ήταν η πρόφαση. Κοινωνικό κράτος, οχι αστεία!
Μαφιες,μπίζνες ,εταιρείες ,πολυεθνικές και ο φτωχός κόσμος στον δρόμο




-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΗΠΑ στην Λουιζιάνα το 1848 βαζανε τις μαύρες γυναικες στην φυλακή σε κελιά αντρών ..τα παιδιά που γενιοντουσαν από τους βιασμούς πωλιουνταν μετά από χρόνια μέσω αγγελίων σε όποιον έιχε το αντίτιμο
′′ Στη Λουιζιάνα, μαύρες γυναίκες μπήκαν σε κελιά με άνδρες κρατούμενους και κάποιες έμειναν έγκυες. Το 1848, οι νομοθέτες ψήφισαν έναν νέο νόμο που δηλώνει ότι όλα τα παιδιά που γεννήθηκαν στη φυλακή των Αφροαμερικανών γονέων που εκτίουν ισόβια κάθειρξη θα ήταν ιδιοκτησία του κράτους. Οι γυναίκες μεγάλωσαν τα παιδιά μέχρι την ηλικία των δέκα ετών, σε αυτό το σημείο η φυλακή θα έβαζε αγγελία στην εφημερίδα. Τριάντα μέρες αργότερα, τα παιδιά θα δημοπρατηθούν στα σκαλιά του δικαστηρίου κατά την παράδοση. ′′ Τα έσοδα χρησιμοποιήθηκαν για τη χρηματοδότηση σχολείων λευκών παιδιών. Το ξέρω. Το ξέρω. πολλά από τα μαύρα παιδιά αγοράστηκαν από υπαλλήλους της φυλακής."




--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σε δύο μέρες ξεκινά η δίκη του Τζούλιαν Ασαντζ. Αν εκδοθεί στις ΗΠΑ του Τραμπ, είναι τελειωμένος. Μαζί κι η ελευθερία του Τύπου.

“Η Τσέλσυ Μάννινγκ, ο Έντουαρντ Σνόουντεν, ο Τζων Κυριακού, όλοι όσοι Αμερικανοί πολίτες τόλμησαν να αποκαλύψουν τα εγκλήματα των ΗΠΑ, παραβιάζοντας τους συνομωτικούς όρους που η θέση τους ως υπαλλήλων αυτού του κράτους επέβαλε, έχουν υποστεί την εκδικητική μανία των ΗΠΑ. Ο Τζούλιαν Ασάνζ διαφέρει από εκείνους ως προς δύο: είναι Αυστραλός πολίτης και δημοσιογράφος. Δεν διέπραξε κανένα έγκλημα βάσει κανενός δικαίου. Έκανε τη δουλειά του, που προστατεύεται από την διεθνή και, θεωρητικώς απαραβίαστη, αρχή της Ελευθερίας του Λόγου. Η παράδοσή του στις αρχές των ΗΠΑ από τη Βρετανία σημαίνει ότι οποιοσδήποτε δημοσιογράφος, οποιουδήποτε κράτους, δεν κάνει τη δουλειά του με τρόπο αρεστό στην Αυτοκρατορία, θα υποστεί τη βαρβαρότητα του εκδικητικού Αμερικανικού βαθέως κράτους.
Γι’ αυτό η ακροαματική διαδικασία, και όσα αποφασιστούν στο Βρετανικό δικαστήριο, μας αφορά όλους, παντού.”



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



5 ημερες πριν • Ζάκυνθος, Περιφέρεια Ιονίων Νήσων
Λιποθύμησε κυρία έξω από κατάστημα τραπεζας
EUROBANK λογω χρήσης μασκας...ευτηχως έσπευσαν στο σημείο περαστικοί και ο παιδίατρος Γιώργος Δημητρίου για τις πρώτες βοήθειες... ευτυχως όλα καλα....




---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο φρουρός φώναξε το όνομά της.
«Ηρώ Κωνσταντοπούλου».
Εκείνη απαντά:«Εγώ είμαι. Έρχομαι».
Την οδηγούν στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής μαζί με άλλους 49 κρατούμενους. Την πηγαίνουν για εκτέλεση. Την στήνουν στον τοίχο. Πριν την γαζώσουν εκείνη σκίζει το φόρεμά της. Τους φωνάζει να αρχίσουν. Να την χτυπήσουν. Εκείνη δεν τους φοβάται. Τους δίνει την εντολή «Χτυπάτε! Κτήνη».
Το κάνουν. Χτυπάνε. Τα κτήνη. 17 φορές όσες κι η ηλικία της. Οι Ναζί, οι φασίστες, τα SS είπαν τόσες για παραδειγματισμό. Όσες τα χρόνια της.
Η ΕΠΟΝίτισσα που συνελήφθη στις 31 Ιούλη από τα γερμανικά SS, η Ηρώ που οδηγήθηκε στο άντρο της οδού Μέρλιν και βασανίστηκε για να μαρτυρήσει τους συνεργάτες της δε λύγισε. Ποτέ. Έφτυσε και χαστούκισε τον μεταφραστή. Η Ηρώ που έβαλαν στην απομόνωση και στο θάλαμο μελλοθανάτων δε δείλιασε. Η Ηρώ που έκρυβε τα όπλα κάτω από την ποδιά της. Που πετούσε προκηρύξεις. Που έγραφε συνθήματα στους τοίχους. Που κολλούσε αφίσες. Το κορίτσι που τα έβαλε μαζί τους εκτελέστηκε σαν σήμερα. Στις 5 Σεπτεμβρίου του '44.
Η Ηρώ που μας θυμίζει πάντα ποιες είμαστε, ποιες μπορούμε να γίνουμε. Ποιες θα γίνουμε, ποιες ήμασταν πάντα κι έτσι θα ζήσουμε.Εκείνες που κοιτάνε στα μάτια το φασίστα και του λένε "Χτύπα, ρε. Δε σε φοβάμαι."
Η Ηρώ κι η ζωή της, μας θυμίζουν πως στις 7 του Οκτώβρη, ημέρα της απόφασης του Ναζιστικού εκτρώματος έχουμε μια ηθική υποχρέωση. Για όλα τα θύματα του φασισμού. Να είμαστε όλες κι όλοι έξω από την αίθουσα του Εφετείου, να δούμε τους απόγονους, τους υμνητές των εκτελεστών της Κωνσταντοπούλου να μπαίνουν στη φυλακή, να δούμε τους φονιάδες του Φύσσα να οδηγούνται στο κελί. Επειδή οι ναζί πάντα ίδιοι είναι. Δολοφόνοι. Και ποτέ, μα ποτέ, μη σκεφτείς πως είναι αθώοι.Δεν είναι.Ποτέ δεν ήταν.
Κάτω ο φασισμός!



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι νεες/οι που ήταν 20 χρονών το 2010 δε πηγαίνανε σε διαδηλώσεις γιατι"η ζωή ήταν μπροστά τους και θα φτιάξουν τα πράγματα".Τώρα στα 30 πάρα πολλοί απ αυτούς είναι άνεργοι ζουν στο πατρικό με χαρτζιλίκι απ τους γονείς παίρνουν αντικαταθλιπτικά έχουν παχύνει(δείγμα ψυχολογίας!)Δεν πάνε ούτε τώρα σε διαδηλώσεις δεν έχουν κουράγιο!...
Σημερινοί νεες/οι το νου σας!



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι Βορειοαμερικανοι, το ΝΑΤΟ, και η Γερμανία στηρίζουν Ερντογάν. Αυτό είναι ξεκάθαρο. Η Γαλλία είναι μεγάλη δύναμη, έχει δικούς της στόχους σε όλη τη Μεσόγειο, και ο σουλτάνος καραγκιόζης ερντογάν, με την άδεια και την παρότρυνση των βορειοαμερικάνων, τους μπαίνει ανοιχτά εμπόδιο. Ε, θα τον τσακίσουν!!! Αυτό το έχει καταλάβει ο ρακένδυτος σουλτάνος, γιαυτό έχει αρχίσει να μιλάει ο γελοίος ισλαμοφασίστας που προσπαθεί να επανιδρύσει την αποικιοκρατική Οθωμανική αυτοκρατορία, για "αποικιοκράτες", που οι Έλληνες δεν πρέπει να τους ακολουθούν. Τα Ραφάλ των Γάλλων μπορούν να καταστρέψουν τους οθωμανούς από τη μια στιγμή στην άλλη. Το ζήτημα για τον ρακένδυτο σουλτάνο, είναι οτι οι Γερμανοί έχουν αποφασίσει να πάνε μαζί με τους Γάλλους, και να μην διαλύσουν την ΕνωσηΕυρω. Οι Βορειοαμερικάνοι, που τον παρακίνησαν να εισβάλει στο Ιράκ, στη Συρία, και στη Λιβύη (στα λόγια δήθεν ήταν ενάντιοι), τώρα δεν εμφανίζονται πουθενά. Η Ελλάδα, οποιαδήποτε κυβέρνηση και αν έχει, δεν μπορεί να κάνει πίσω. Οι οθωμανοί πλέον δεν ζητάνε μόνο νερά της Ελλάδας, ζητάνε πλέον να σκλαβώσουν όλα τα ελληνικά νησιά του Αιγαίου, να σκλαβώσουν όλους τους Έλληνες που ζουν σε αυτά. Και αυτή είναι η πραγματικότητα.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Καταγγελία: Αστυνομικός είπε στην μητέρα του 17χρονου που τον χτύπησαν 20 άτομα, να μην υποβάλει μήνυση
Κυριακή, 06 Σεπτεμβρίου 2020 - 09:27
Σοβαρή καταγγελία από την δικηγορο του 17χρονου Αλέξανδρου που ξυλοκοπήθηκε από 20 άτομα στο Γαλάτσι.
Η υπόθεση με την επίθεση που δέχθηκε ο 17χρονος στο Γαλάτσι, ο οποίος ξυλοκοπήθηκε από 20 άτομα, έχει σοκάρει το Πανελλήνιο με την βαρβαρότητά της.
Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, η δικηγόρος της οικογένειας του Αλέξανδρου, Κατερίνα Φραγκάκη προέβη σε μία σημαντική αποκάλυψη.
Όπως είπε χαρακτηριστικά, την πρώτη φορά που η μητέρα του νεαρού πήγε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής για να καταγγείλει την επίθεση που δέχθηκε ο γιος της, άκουσε τον αξιωματικό υπηρεσίας να την προτρέπει να μην καταθέσει μήνυση.
«Η μητέρα πήγε αρχικά μόλις το παιδί βγήκε από το νοσοκομείο στο Αστυνομικό Τμήμα και υπήρχε αξιωματικός υπηρεσίας, δυστυχώς, που την προέτρεψε να μην υποβάλει μήνυση γιατί δεν θα έβρισκε άκρη, γιατί το νομικό πλαίσιο είναι τέτοιο που δεν θα την βοηθούσε», είπε χαρακτηριστικά.
Μάλιστα, αποκάλυψε πως οι αρχές είναι κοντά στην ταυτοποίηση δύο ακόμα μελών της συμμορίας, με τον αρχηγό της να φέρεται να είναι μπλεγμένος και σε άλλα αδικήματα.
Τέλος, όπως είπε μέλη της συμμορίας προσπαθούν να... μαλακώσουν τον Αλέξανδρο: «Έχουν επικοινωνήσει με τον Αλέξανδρο και του λένε "δεν έγινε κάτι, ήταν η κακιά στιγμή και καλό θα είναι να το σταματήσεις, δεν υπάρχει λόγος". Ο Αλέξανδρος είναι όμως αποφασισμένος».




------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Όργιο βίας
Σεπτεμβριανά 1955 : Το τουρκικό πογκρόμ που έσβησε τον ελληνισμό της Κωνσταντινούπολης
Ο όρος «Σεπτεμβριανά» έχει καθιερωθεί για το πογκρόμ που εξαπέλυσε ο τουρκικός όχλος, υπό την καθοδήγηση της κυβέρνησης Μεντερές, εναντίον της πολυπληθούς και ευημερούσας ελληνικής κοινότητας της Κωνσταντινούπολης στις 6 και 7 Σεπτεμβρίου 1955
Αποτέλεσμα του διήμερου οργίου βίας ήταν να συρρικνωθεί δραματικά η ελληνική κοινότητα των 100.000 έως τότε Ελλήνων που ζούσαν στην Κωνσταντινούπολη, φτάνοντας στις μέρες μας μόλις στις 2.000 άτομα.
Μεντερές: Ένας πρόδρομος του Ερντογάν
Το 1955 τη γειτονική μας χώρα κυβερνούσε ο Αντνάν Μεντερές επικεφαλής του Δημοκρατικού Κόμματος. Ο Μεντερές έπαιζε αρκετά το μουσουλμανικό χαρτί, προκαλώντας εκνευρισμό στο κεμαλικό κατεστημένο της χώρας. Το αποδεικνύουν και τα χιλιάδες τζαμιά που κτίστηκαν επί πρωθυπουργίας του.
Η οικονομική κατάσταση στην Τουρκία δεν ήταν ανθηρή, ενώ ο εθνικιστικός πυρετός ανέβαινε, καθώς οι Ελληνοκύπριοι διεκδικούσαν την ένωση της μεγαλονήσου με την Ελλάδα. Ήταν μια καλή αφορμή για τους τούρκους ηγέτες να αποσπάσουν την κοινή γνώμη από τα προβλήματά της, στρέφοντάς την κατά της ελληνικής μειονότητας που ευημερούσε. Στις 28 Αυγούστου 1955 ο Μεντερές ισχυρίστηκε δημόσια ότι οι Ελληνοκύπριοι σχεδίαζαν σφαγές κατά των Τουρκοκυπρίων.
Η αφορμή για το Πογκρόμ κατά του Ελληνισμού της Πόλης δόθηκε στις 6 Σεπτεμβρίου, με την έκρηξη ενός αυτοσχέδιου μηχανισμού στο Τουρκικό Προξενείο της Θεσσαλονίκης, που στεγαζόταν και στεγάζεται και σήμερα στο σπίτι, όπου γεννήθηκε ο Κεμάλ Ατατούρκ, ο ιδρυτής του σύγχρονου τουρκικού κράτους. Ως δράστης συνελήφθη από τις ελληνικές αρχές ο Οκτάι Εγκίν, ένας μουσουλμάνος σπουδαστής από την Κομοτηνή, που αργότερα περιεβλήθη το φωτοστέφανο του ήρωα. Τιμήθηκε στην Τουρκία και διορίστηκε κυβερνήτης σε επαρχία. Χρόνια αργότερα σε μία συνέντευξή του στην «Ελευθεροτυπία» αρνήθηκε οποιαδήποτε σχέση με το συμβάν και θεώρησε τον εαυτό του θύμα των ελληνικών αρχών.
Από την έκρηξη στο σπίτι του Ατατούρκ προκλήθηκαν μόνο μικρές υλικές ζημίες στις τζαμαρίες του κτιρίου, αλλά οι τουρκικές εφημερίδες εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός, μεγαλοποιώντας και διαστρεβλώνοντάς το, κατόπιν κυβερνητικών οδηγιών. Πρωτοσέλιδοι τίτλοι, όπως «Έλληνες τρομοκράτες κατέστρεψαν το πατρικό σπίτι του Ατατούρκ» της «Ισταμπούλ Εξπρές» και δημοσίευση μιας σειράς από παραποιημένες φωτογραφίες του συμβάντος, προκάλεσαν «αυθόρμητες» διαδηλώσεις στην Πλατεία Ταξίμ το απόγευμα της ίδιας μέρας.
Στις 5 το απόγευμα, το μαινόμενο πλήθος των 50.000 ατόμων στράφηκε κατά των ελληνικών περιουσιών στη συνοικία Πέραν. Οι λεηλασίες κράτησαν μέχρι τις πρωινές ώρες της 7ης Σεπτεμβρίου, όταν επενέβη ο Στρατός, καθώς η κατάσταση κινδύνευε να τεθεί εκτός ελέγχου. Μέχρι τότε, οι αρχές παρέμειναν απαθείς, όταν δεν διευκόλυναν τους πλιατσικολόγους στο έργο. Ο μηχανισμός του Δημοκρατικού Κόμματος, που ήλεγχε τα συνδικάτα, έπαιξε καταλυτικό ρόλο στα έκτροπα.
Μεγάλος αριθμός διαδηλωτών μεταφέρθηκε από τη Δυτική Μικρά Ασία δωρεάν, αντί αμοιβής 6 δολαρίων, που ουδέποτε τους δόθηκε. 4.000 ταξί τους μετέφεραν στον χώρο των ταραχών, ενώ φορτηγά του Δήμου της Κωνσταντινούπολης είχαν αναπτυχθεί σε επίκαιρα σημεία της Πόλης, φορτωμένα με τσεκούρια, φτυάρια, ρόπαλα, αξίνες, σφυριά, σιδερένιους λοστούς και μπιτόνια βενζίνης, απαραίτητα σύνεργα για τον όχλο των επιδρομέων, που επέπεσε επί των ελληνικών καταστημάτων με τα συνθήματα «Θάνατος στους γκιαούρηδες», «Σπάστε, γκρεμίστε, είναι γκιαούρης», «Σφάξτε του έλληνες προδότες», «Κάτω η Ευρώπη» και «Εμπρός να βαδίσουμε κατά της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης». Την οργή του όχλου δεν γλύτωσαν και κάποια καταστήματα αρμενικής και εβραϊκής ιδιοκτησίας.
Ολονύχτια λεηλασία
Άνδρες και γυναίκες βιάστηκαν και σύμφωνα με τη μαρτυρία του γνωστού τούρκου συγγραφέα Αζίζ Νεσίν, πολλοί ιερείς εξαναγκάστηκαν να υποστούν περιτομή, με θύμα ένα αρμένιο παπά. 16 Έλληνες έχασαν τη ζωή τους και 32 τραυματίστηκαν.
Έκτροπα κατά των Ελλήνων δεν έγιναν μόνο στην Κωνσταντινούπολη, αλλά και στη Σμύρνη. Το πρωί της 7ης Σεπτεμβρίου τούρκοι εθνικιστές έκαψαν το ελληνικό περίπτερο στη Διεθνή Έκθεση της Σμύρνης. Στη συνέχεια, κατέστρεψαν το νεόκτιστο εκκλησάκι της Αγίας Φωτεινής, ενώ λεηλάτησαν σπίτια ελλήνων στρατιωτικών, που υπηρετούσαν στο Στρατηγείο του ΝΑΤΟ.
Ο πρωθυπουργός Μεντερές σε δηλώσεις του ισχυρίστηκε ότι το πογκρόμ κατά των Ελλήνων ήταν έργο των κομμουνιστών. Ένας ισχυρισμός που κατέπεσε αυτοστιγμεί και από τις αναφορές των ξένων πρεσβειών στην Άγκυρα προς τις κυβερνήσεις τους, που επισήμαιναν τις μεγάλες ευθύνες των τουρκικών αρχών.
Η κυβέρνηση Παπάγου προσπάθησε να διεθνοποιήσει το θέμα, αλλά χωρίς σημαντικά αποτελέσματα. Αμερικανοί και Βρετανοί δεν ήταν διατεθειμένοι να ασκήσουν πιέσεις στην Τουρκία, πολύτιμο σύμμαχό τους κατά τη διάρκεια του «Ψυχρού Πολέμου». Οι νατοϊκοί σύμμαχοί μας είπαν ξεκάθαρα να ξεχάσουμε το συμβάν. Μόνο το Παγκόσμιο Συμβούλιο Εκκλησιών από τους διεθνείς οργανισμούς απαίτησε από την Τουρκία εξηγήσεις για την καταστροφή του 90% των ορθόδοξων ναών στην Κωνσταντινούπολη. Πάντως, τον Αύγουστο του 1995 η αμερικανική Γερουσία με απόφασή της κάλεσε τον Πρόεδρο Κλίντον να ανακηρύξει την 6η Σεπτεμβρίου Ημέρα Μνήμης για τα Θύματα του Πογκρόμ.
Το Πογκρόμ κατά του Ελληνισμού της Πόλης προκάλεσε:
τον θάνατο 16 Ελλήνων και τον τραυματισμό 32
τον θάνατο ενός Αρμένιου
τον βιασμό 12 Ελληνίδων
τον βιασμό αδιευκρίνιστου αριθμού ανδρών (εξαναγκάστηκαν να υποστούν περιτομή)
την καταστροφή:
4.348 εμπορικών καταστημάτων,
110 ξενοδοχείων,
27 φαρμακείων,
23 σχολείων,
21 εργοστασίων,
73 εκκλησιών,
περίπου 1000 κατοικιών, όλα ελληνικής ιδιοκτησίας.
Το οικονομικό κόστος των ζημιών ανήλθε σε 150 εκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με διεθνείς οργανισμούς, ενώ η ελληνική κυβέρνηση τις υπολόγισε σε 500.000.000 δολάρια. Η οικονομική αιμορραγία και ο φόβος ανάγκασαν χιλιάδες έλληνες ομογενείς να μεταναστεύσουν στην Ελλάδα.
Αργότερα, το τουρκικό κράτος διά του προέδρου Τζελάλ Μπαγιάρ υποσχέθηκε αποζημίωση για την καταστροφή των ελληνικών περιουσιών. Στην καλύτερη των περιπτώσεων δεν ξεπέρασε το 20% των απαιτήσεών τους, με δεδομένο ότι τα περιουσιακά τους στοιχεία είχαν υποτιμηθεί δραματικά.
Πολλές λεπτομέρειες για τα Σεπτεμβριανά ήλθαν στο φως το 1961, κατά τη διάρκεια της δίκης για εσχάτη προδοσία του ανατραπέντος από τους στρατιωτικούς πρωθυπουργού Αντνάν Μεντερές, ο οποίος τελικά δεν γλύτωσε από την αγχόνη. Πολύτιμα στοιχεία προσκομίζει και το βιβλίο του διαπρεπούς ελληνοαμερικανού βυζαντινολόγου Σπύρου Βρυώνη «The Mechanism of catastrophe: The Turkish Pogrom οf September 6-7, 1955 and the destruction of Greek Community of Istambul (Greekworks.com, New York, 2005).




----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αντεισαγγελέας ΑΠ: Αντισυνταγματική η διάταξη περί παρουσίας εισαγγελέα σε συγκεντρώσεις
Γνωμοδότηση του Αρέιου Πάγου για την παρουσία εισαγγελέα στις δημόσιες συγκεντρώσεις. Κρίνει τη διάταξη αντισυνταγματική.
06 Σεπτεμβρίου 2020 15:25
Για αντισυνταγματικότητα της διάταξης που προβλέπει την παρουσία εισαγγελέα σε δημόσιες υπαίθριες συναθροίσεις με αποφασιστικό λόγο για τη διάλυσή τους, κάνει λόγο σε γνωμοδότησή του ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Δ. Παπαγεωργίου. Όπως χαρακτηριστικά επισημαίνει στην γνωμοδότησή του ο ανώτατος εισαγγελικός λειτουργός, η σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα που κρίνεται αναγκαία από το νόμο, για την απόφαση της αστυνομικής ή λιμενικής αρχής περί της διάλυσης της συνάθροισης, αποτελεί διοικητική πράξη.
Σύμφωνα, όμως, με το άρθρο 89 του Συντάγματος η ανάθεση διοικητικών καθηκόντων σε δικαστικούς λειτουργούς απαγορεύεται όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στην γνωμοδότηση του ο κ. Παπαγεωργίου. Υπό τα δεδομένα αυτά, ο ανώτατος εισαγγελικός λειτουργός προτείνει τη μετατροπή ή «θεραπεία» της επίμαχης διάταξης, η οποία περιλαμβάνεται στο νέο νόμο για τις συγκεντρώσεις (Ν.4703/2020).
Η γνωμοδότηση του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου,  απευθύνεται στους εισαγγελείς Εφετών της χώρας και φέρει ημερομηνία 3 Σεπτεμβρίου 2020. Εκδόθηκε κατόπιν σχετικού ερωτήματος που υπέβαλλε στον Άρειο Πάγο ο προϊστάμενος της εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας.




--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Διαδηλώσεις ενόπλων στο Κεντάκι- Συγκρούσεις υποστηρικτών της αστυνομίας και του αντιρατσιστικού κινήματος
06/09/2020 11:55
Ένοπλοι υποστηρικτές της αστυνομίας συγκρούστηκαν το Σάββατο με διαδηλωτές κατά του ρατσισμού στο Λούιβιλ της πολιτείας Κεντάκι, λίγο πριν την έναρξη των διάσημων ιπποδρομιών Κentucky Derby, καθώς στις ΗΠΑ συνεχίζονται οι διαδηλώσεις κατά της αστυνομικής βίας και του ρατσισμού.
Το απόγευμα εκατοντάδες διαδηλωτές πραγματοποίησαν πορεία ως τον ιππόδρομο Churchill Downs φωνάζοντας «Κανένα ντέρμπι χωρίς δικαιοσύνη».
Ξεχωριστά περίπου 250 μέλη της πολιτοφυλακής NFAC που αποτελείται από Αφροαμερικανούς συγκεντρώθηκαν έξω από το Churchill Downs οπλισμένοι με τουφέκια.
Το Λούιβιλ έχει αναχθεί σε ένα από τα επίκεντρα των διαδηλώσεων που πραγματοποιούνται όλο το καλοκαίρι κατά του ρατσισμού και των φυλετικών διακρίσεων μετά τον θάνατο της 26χρονης Αφροαμερικανίδας Μπριόνα Τέιλορ, η οποία έπεσε νεκρή τον Μάρτιο από τα πυρά της αστυνομίας μέσα στο διαμέρισμά της.
Νωρίτερα χθες ομάδα αντιδιαδηλωτών, κρατώντας πιστόλια και τουφέκια, συνεπλάκη με μέλη του κινήματος Black Lives Matter. Η αστυνομία διέλυσε το συγκεντρωμένο πλήθος έπειτα από 45 λεπτά.
Μεταξύ των αντιδιαδηλωτών ήταν περίπου 250 υποστηρικτές της αστυνομίας, περιλαμβανομένου του Ντίλαν Στίβενς, γνωστού με το παρωνύμιο «Ο οργισμένος Βίκινγκ», που ισχυρίζεται ότι είναι επικεφαλής μιας ομάδας με το όνομα «Πατριώτες». Σύμφωνα με τον ιστότοπό του, ο Στίβενς στηρίζει τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, την αστυνομία, τον στρατό και το δικαίωμα στην οπλοκατοχή.
Στο Ρότσεστερ της Νέας Υόρκης περίπου 2.000 διαδηλωτές πραγματοποίησαν πορεία χθες το βράδυ φωνάζοντας «Οι ζωές των μαύρων μετρούν» και «Ντάνιελ Προυντ», το όνομα του Αφροαμερικανού που πέθανε τον Μάρτιο αφού κατά τη σύλληψή του οι αστυνομικοί του έβαλαν στο κεφάλι μια κουκούλα και τον ακινητοποίησαν στο έδαφος.
Στο Πόρτλαντ του Όρεγκον, όπου οι διαδηλώσεις είναι καθημερινές εδώ και τρεις μήνες, οι δυνάμεις της τάξης προετοιμάζονταν χθες Σάββατο το βράδυ για μία ακόμη νύκτα ταραχών. Η αστυνομία συνέλαβε 27 ανθρώπους την Παρασκευή.
Ομοσπονδιακοί πράκτορες πυροβόλησαν και σκότωσαν αναρχικο αντιφα ακτιβιστή στην Ουάσινγκτον την Πέμπτη τον βράδυ, αντί να τον συλλάβουν, για τον φόνο του Άαρον Ντάνιελσον, ενός ακροδεξιού διαδηλωτή το περασμένο Σάββατο στο Πόρτλαντ.
Χθες το απόγευμα εκατοντάδες φίλοι του Ντάνιελσον συγκεντρώθηκαν σε πάρκο στο Βανκούβερ της Ουάσινγκτον για να τιμήσουν τη ζωή του 39χρονου, όπως δήλωσαν.
Αυτή την εβδομάδα τόσο ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ όσο και ο αντίπαλός του στις προεδρικές εκλογές Τζο Μπάιντεν επισκέφθηκαν την Κενόσα του Ουισκόνσιν. Στην πόλη αυτή ξέσπασαν συγκρούσεις μεταξύ διαδηλωτών και αστυνομίας αφού αστυνομικοί πυροβόλησαν επτά φορές πισώπλατα τον Αφροαμερικανό Τζέικομπ Μπλέικ, αφήνοντάς τον παράλυτο.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Σομαλία: Θέλουν να νομιμοποιήσουν το γάμο με ανήλικα κορίτσια από την ηλικία των εννέα ετών
Φαίνεται απίστευτο, αλλά είναι αληθινό: Το Κοινοβούλιο της Σομαλίας συζητεί σχέδιο νόμου, με το οποίο ουσιαστικά νομιμοποιούνται οι γάμοι με ανήλικα κορίτσια. Χωρίς αποτέλεσμα οι διαμαρτυρίες πολλών γυναικών.
06 Σεπτεμβρίου 2020 16:34
Η Χαφσά είχε παντρευτεί στα 13 της χρόνια. Ο πατέρας της την παρέδωσε στον ενδιαφερόμενο γαμπρό, πολύ μεγαλύτερης ηλικίας, ο οποίος κατέβαλε το ισόποσο των 100 ευρώ για να την "αποκτήσει". Για δύο ολόκληρα χρόνια η Χαφσά πέρασε τα πάνδεινα, υπέστη βιασμούς και ξυλοδαρμούς. Τελικά κατάφερε να πείσει, μαζί με τη μητέρα της, τον γαμπρό να ακυρώσει τον γάμο και να την αφήσει ελεύθερη.
Όλα αυτά αποτελούν σύνηθες φαινόμενο στη Σομαλία, όπου ένα στα τρία κορίτσια παντρεύεται πριν τα 18, πολλές φορές στα 12 ή 13 του χρόνια. Μέχρι σήμερα δεν υπήρχε νομικό πλαίσιο για τους γάμους με ανήλικα κορίτσια. Τώρα το Κοινοβούλιο της χώρας συζητεί σχέδιο νόμου, το οποίο, με τη συγκατάθεση των γονέων, ουσιαστικά νομιμοποιεί αυτούς τους γάμους και μάλιστα από την ηλικία των ...εννέα ετών όπως αναφέρει στο ρεπορτάζ της η DW.
Ο Αμπντιραχμάν Χασάν Ομάρ, δικηγόρος στην πρωτεύουσα Μογκαντίσου, είναι υπέρ του νέου νόμου, γιατί όπως υποστηρίζει "όταν το κορίτσι είναι τόσο μικρό, εκκρίνει όλο και περισσότερες ορμόνες και μπορεί να έχει ερωτική ζωή. Η θρησκεία μας επιτρέπει τον γάμο στις αρχές της εφηβείας".
Ύψιστη αποστολή η τεκνοποίηση
Παρόμοια συζήτηση, για το αν και σε ποια ηλικία, μπορούν να παντρευτεί ένα ανήλικο κορίτσι, γίνεται και σε άλλες μουσουλμανικές χώρες. Για τον Αμπντιραχμάν Χασάν Ομάρ η κύρια αποστολή της γυναίκας είναι να κάνει πολλά παιδιά, αρχίζοντας από μικρή ηλικία. Από κει και πέρα, λέει ο Σομαλός δικηγόρος "σε μερικές μουσουλμανικές χώρες θεωρείσαι ενήλικος στα 15, στις ευρωπαϊκές χώρες στα 18, σε κάποιες ανατολικές χώρες στα 21. Δεν υπάρχει προκαθορισμένη ηλικία γι αυτό, κάθε χώρα πρέπει να το αποφασίζει με βάση τον πολιτισμό της και τη θρησκεία της..."
Οργανώσεις για τα δικαιώματα των γυναικών εκφράζουν την οργή τους για το σχέδιο νόμου. Πρόσφατα κατέθεσαν στο Κοινοβούλιο της Σομαλίας τη δική τους αντιπρόταση, που απαγορεύει την κακοποίηση και τους βιασμούς, καθώς και τους γάμους ανηλίκων. Οι βουλευτές δεν δέχθηκαν ούτε καν να συζητήσουν για όλα αυτά. Η Ντουνίγιο Μουχαμέντ Αλί, ακτιβίστρια για τα δικαιώματα των γυναικών στη Σομαλία, είναι αγανακτισμένη: "Αγνόησαν την πρότασή μας, την πέταξαν στα σκουπίδια", λέει. "Εδώ μιλάμε για βιασμούς, για γάμους ανηλίκων. Θα έπρεπε να προβλέπονται σκληρές ποινές για τους δράστες..."
Τα καλά και συμφέροντα των βουλευτών
Τα Ηνωμένα Έθνη εξέφρασαν τη στήριξή τους στις προτάσεις που κατέθεσαν οι οργανώσεις για τα δικαιώματα των γυναικών, αλλά ούτε αυτό ήταν αρκετό για να πειστούν οι Σομαλοί βουλευτές. Η Ντουνίγιο Μουχαμέντ Αλί λέει ότι γνωρίζει τον πραγματικό λόγο της απόρριψης: "Ξέρουμε βουλευτές που θέλουν κι εκείνοι να παντρευτούν ανήλικα κορίτσια. Μπορώ να σας κατονομάσω πολλούς, που ήδη το έχουν κάνει αυτό. Υπάρχουν οικογένειες πάμφτωχες, που δίνουν τα κορίτσια τους σε αυτούς της γηραιούς κυρίους..."
Η Σομαλία θεωρείται μία από τις δέκα πιο φτωχές χώρες σε όλον τον κόσμο. Επί τριάντα χρόνια σπαράσσεται από έναν ανελέητο εμφύλιο πόλεμο. Μεγάλο μέρος του πληθυσμού αγωνίζεται καθημερινά για ένα πιάτο φαγητό. Για τις γυναίκες και για τα ανήλικα κορίτσια, η κατάσταση είναι ακόμη πιο απάνθρωπη. "Στους προσφυγικούς καταυλισμούς τα κορίτσια κινδυνεύουν", λέει η Ντουνίγιο Μουχαμέντ Αλί. "Οι γονείς τους σκέφτονται ότι θα είναι πιο προστατευμένα αν παντρευτούν σε μικρή ηλικία, κάποιοι αναγκάζονται να τα δώσουν και για να γλυτώσουν από τη φτώχεια".
Η Σαντία Αλί Χατζί είναι μόλις 13 χρονών. Πηγαίνει σχολείο στο Μογκαντίσου και ονειρεύεται να ασχοληθεί με την πολιτική. Λέει ότι θέλει να τελειώσει το σχολείο, να φτιάξει πρώτα τη ζωή της και μετά να παντρευτεί. Φοβάται όμως ότι οι γονείς της αρχίζουν να ψάχνουν από τώρα γαμπρό μεγαλύτερης ηλικίας. "Πρέπει να υπακούς τους γονείς σου", λέει η μικρή Σαντία. "Οι δικοί μου γονείς σίγουρα θα χαρούν για τα χρήματα που θα πάρουν, αν με παντρέψουν. Και ο άντρας θα νομίζει πως, αφού έχει πληρώσει, μπορεί να κάνει ό,τι θέλει..."




-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ουγκάντα: Ο Υπουργός Εργασίας πυροβόλησε και τραυμάτισε πολίτες
Σκηνές φαρ ουέστ στην Ουγκάντα όπου Υπουργός άρπαξε το όπλο φρούρου του και άνοιξε πυρ εναντίον συγκεντρωμένου πλήθους.
06 Σεπτεμβρίου 2020 14:23
Στα χέρια των αρχών βρίσκεται υπουργός της Ουγκάντα ο οποίος το Σάββατο άνοιξε πυρ εναντίον συγκεντρωμένου πλήθους τραυματίζοντας τρεις ανθρώπους.
Πρόκειται για τον Υπουργό Εργασίας Μεσίγκουα Ρουκουτάνα που συνελήφθη μαζί με τρεις από τους σωματοφύλακές του με τους οποίους επιχείρησε να διαφύγει.
Το περιστατικό έλαβε χώρα μετά από τοπικές εκλογές των οποίων το αποτέλεσμα δεν άρεσε στον Ρουκουτάνα.
Ετσι λοιπόν άρπαξε το όπλο ενός φρούρου του και πυροβόλησε αδιακρίτως στο πλήθος. Ο ένας από τους τρεις τραυματίες φέρει σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.




---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Χανιά: Ολοκληρώθηκε η επιχείρηση ρυμούλκησης σκάφους που μετέφερε λαθρομετανάστες
 Κυριακή, 6 Σεπτεμβρίου 2020, 18:34
Ολοκληρώθηκε το απόγευμα από το Λιμενικό Σώμα η επιχείρηση ρυμούλκησης ιστιοφόρου στο λιμάνι της Παλαιοχώρας, που είχε εντοπιστεί το πρωί στην περιοχή «Στόμιο» στα νοτιοδυτικά των Χανίων.
Στο σκάφος που ρυμουλκήθηκε επέβαιναν σύμφωνα με την πρώτη καταμέτρηση 60 λαθρομετανάστες,  ενώ 11 λαθρομετανάστες είχαν αποβιβαστεί το πρωί στην περιοχή «Στόμιο».
Από το δήμο Καντάνου-Σελίνου προσφέρθηκαν νερό, σάντουιτς, κρουασάν, ρούχα για τα λαθρομεταναστοπουλα και βρεφικά είδη, ενώ κλιμάκιο του Κέντρου Υγείας Κανδάνου και εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού προσέφεραν πρώτες βοήθειες.
Όλοι οι λαθρομεταναστες στο σκάφος θα επιβιβαστούν σε λεωφορεία, προκειμένου να μεταφερθούν σε χώρο του κλειστού κολυμβητηρίου στο Ακρωτήρι Χανίων, στον οποίο γίνονται οι απαραίτητες εργασίες διαμόρφωσης για την παραμονή τους.
Η διαδικασία της ταυτοποίησης και ελέγχου των λαθρομεταναστών θα πραγματοποιηθεί με βάση τα αυστηρά πρωτόκολλα που ισχύουν, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, ενώ σε επιφυλακή προκειμένου να παρέχουν οποιαδήποτε συνδρομή είναι οι υπηρεσίες του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΝΔ: Αυτά που λέει ο ΣΥΡΙΖΑ είναι μακριά από την πραγματικότητα της κοινωνίας που δεν ενδιαφέρουν κανέναν
 Κυριακή, 6 Σεπτεμβρίου 2020, 15:38
«Ο κ. Τσίπρας μιλάει για έλεγχο των "αρμών της εξουσίας" και για "μη ομαλή κατάσταση" και χειροκροτάει ο Νίκος Παππάς και χαμογελάει ο Δ. Παπαγγελόπουλος. Αυτό που ομολογεί ο ίδιος ότι επιχείρησε να κάνει και -ευτυχώς για τη Δημοκρατία μας- δεν τα κατάφερε, ας πάψει να προσπαθεί να το φορτώσει σε άλλους. Κι ας σταματήσει επιτέλους να μιλάει τόσο απαξιωτικά για τους Έλληνες πολίτες, κατηγορώντας τους διαρκώς ως θύματα προπαγάνδας» σχολίασε η ΝΔ αναφερομένη στην ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ.
«Ας αναλογιστεί μήπως η χαμηλή απήχηση του ίδιου και του κόμματός του δεν οφείλεται στους άλλους, αλλά στο ότι αυτά που λέει είναι τόσο μακριά από την πραγματικότητα της κοινωνίας που δεν ενδιαφέρουν κανέναν, παρά μόνο τα κομματικά του στελέχη» τόνισε η ΝΔ.




------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Αγαπας την Ελλαδα? Ψωνισε και από τη Γαλλια εκτος από Ελληνικα προϊοντα!



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Άλλη καινουρια ξευτιλα στην Τραπεζα Πειραιως
Χαριζουν 138 εκατ ευρω στον μπαταχτση Πηλαδακη.
Δεν ειχε πληρωσει ουτε ευρω επι χρονια ο στρατηγικος κακοπληρωτης και του διαγραφουν τα δανεια.
Στα χναρια Βγενοπουλου ο επιχειρηματιας του τζογου γλενταει και κανει μπιζνες με δανεικα




----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Γέμισαν οι πόλεις τις Ελλάδας από συγκεντρώσεις και πορείες ενάντια στις μάσκες στα παιδιά και στην ΚορωνΑΠΑΤΗ γενικά!
Σύνταγμα σήμερα. Την άλλη Κυριακή "Θα είμαστε πενταπλάσιοι" ήταν υπόσχεση των συγκεντρωμένων!



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Χαχαχαχαχα,απορώ πως κάθεστε και βλέπετε το.κουτι αποβλακωσης και ειδικά το ρουφιανο-ρηαλιτι ..
Αυτό πάντως το.στυλακι κυκλοφορεί πολύ στην.επαρχια και το παίζει πολύ μάτσο τυπος ...χαστούκια και κλωτσιές πρωί μεσημέρι βράδυ να στρώσει
«Να πάω κάθε μέρα με μια να αδειάζω το πακέτο μου αλλιώς έχει βιασμό».
Η παραπάνω φράση ακούστηκε από παίκτη του ριαλιτι "Big Brother", με το σχετικό βίντεο να μεταδίδεται σε όλη την Ελλάδα σε ζωντανή σύνδεση
Σχολιο.-  Θυμίζουμε πως στο ισπανικό big brother είχε υπάρξει βιασμός μιας παίκτριας του ριαλιτι από συμπαίκτη της, όσο αυτή βρισκόταν μέσα στο παιχνίδι.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η ειδεχθής πράξη καταγράφτηκε από τις κάμερες, ενώ η παραγωγή της εκπομπής επενέβη μόνο μέσω μικροφώνου, ζητώντας από τον δράστη να σταματήσει και να αποχωρήσει από το δωμάτιο.
Σχολιο.- Θα πρέπει να παρέμβει η παραγωγή. Και καλό είναι να επικοινωνήσουμε μαζί τους, να διαμαρτυρηθουμε. Ειπαμε τσιρκουλο και ζουγκλα ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΝΑ ΑΣΤΕΙΕΥΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΒΙΑΣΜΟΥΣ
Σχολιο.- Θα κάνετε κάτι για τον Αντώνη που χθες πρότεινε στα δίδυμα άμα δεν τους κάτσει καμία μπορούν και να την βιάσουν? Η άπλα δεν θα τα δείξετε και δν θα μάθει ποτέ ο κόσμος τι είπε χθες?
Σχολιο.- Αυτή τη στιγμή στην κορυφή του Ελληνικού Twitter βρίσκεται το Hashatag #cancelbigbrother (Cancel big brother, δηλαδή ακυρώστε το Big Brother, σταματήστε το). Ενώ έχουν περάσει πολλές ώρες από τη στιγμή που ειπώθηκαν αυτά τα πράγματα, προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια αντίδραση από το κανάλι. Δεν έχει προβεί σε καμία ανακοίνωση ούτε φαίνεται να έχει κάνει κάτι μέσα στο σπίτι αφού όλοι οι παίκτες παραμένουν σε αυτό (όπως μπορεί κάποιος να διαπιστώσει από το live streaming) χωρίς να λένε κάτι για το συμβάν.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-Covid- 19! Οι ασφαλείς εκδηλώσεις που δεν εμφανίζεται ο κορωνοϊός!
Οι μέγιστοι της "κυβερνητικής επιστήμης" Τσιόρδας, Μαγιορκίνης, Σύψας και σια... ανακάλυψαν πως ο φονικός ιός κτυπάει σχολεία, ψήστες σε σουβλατζίδικα, υπαλλήλους ταμείων σουπερμάρκετ, οδηγούς λεωφορείων κι όλους τους εργαζόμενους σε βαριά κι ανθυγιεινά επαγγέλματα, διαδηλωτές, ανέργους, εξαθλιωμένους... έτσι πρέπει να φορούν μάσκα και να υπάρχουν "κοινωνικές αποστάσεις".
Κάτι περίεργο συμβαίνει κι έτσι ανακαλύπτουμε πως υπάρχει μια...
σαφής διασύνδεση -μπορεί και να έχουν υπογράψει μνημόνιο συνεργασίας με τον κορωνοϊό και το κρατούν μυστικό;-, μεταξύ των κορυφαίων "επιστημόνων" της κυβέρνησης και των φαρμακευτικών πολυεθνικών, διότι υπάρχουν εκδηλώσεις που ο ιός δεν θα κτυπήσει.
Έτσι άφοβα μπορείτε να συμμετέχετε στις αδειοδοτούμενες εκδηλώσεις, που δεν θα υπάρχει κορωνοϊός κι ενδεικτικά οι καλύτερες από πολιτιστικής άποψης:
1). «Φέτος το Φεστιβάλ της ΚΝΕ και του «Οδηγητή» θα είναι… αλλιώς!» μας υπόσχεται η υπόσχεται η ΚΝΕ, αφού οι Λοιμοξιολόγοι της κυβέρνησης αποφάνθηκαν πως στο φεστιβάλ θα υπάρξουν και θα τηρηθούν συγκεκριμένα μέτρα για την προφύλαξη της υγείας όσων θα παρευρεθούν.
Tο σημερινό νεοτροτσικιστικό «ΚΚΕ» που καμια σχέση δεν έχει με τους πραγματικούς κομμουνιστές σαν του "προδότη Πρωτοκαπετάνιου Άρη" (απόφαση διαγραφής του από το ΚΚΕ), με τους Μακρονησιώτες, με τους ηρωικούς απόγονους του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ, η σημερινή νεοτροτσικιστική ηγεσία του έλαβε διαβεβαίωση από τη σημερινή κυβέρνηση ότι εχει αδεια για το φεστιβαλ και προπαγανδιζει για την ασφάλεια του 46ου φεστιβάλ της ΚΝΕ:
"Θα υπάρχουν αντισηπτικά στο χώρο του φεστιβάλ, θα τηρηθούν οι κοινωνικές αποστάσεις και η χρήση μάσκας θα είναι υποχρεωτική καθ’ όλη τη διάρκεια του Φεστιβάλ".
Να πάμε όλοι! Ο ιός εκεί δεν μεταδίδεται!
2). Και επίσης είναι το Athens Pride των γελοίων πουσταράδων του καθεστώτος το Σαββάτο 13 Ιουνίου στη πλατεία Συντάγματος. Να πάμε! Ο ιός εκεί δεν μεταδίδεται!
3). Ηρώδειο, Σάββατο 12 Σεπτέμβρη... ο Σάκης μας στο Ηρώδειο δίνει πνοή στον "πολιτισμό"...
Μια τιτάνια πολιτιστική επιτυχία κάποιας Μενδώνης, υπάλληλος των Γιωργάκη-Βενιζέλου και σήμερα υπουργός Πολιτισμού με τα έργα της...
Ο φούστας στο Ηρώδειο!
Ο αγαπημένος φιλάνθρωπος του Ιερώνυμου, των Βαρδινογιάννηδων, των Ψινάκηδων... των πλούσιων στα κότερα με τις άσπρες σκόνες... αναβαθμίζει το Ηρώδειο!
 Ο Σάκης Ρουβάς, που έχει έτοιμη τη μάσκα ελαφιού από την παλαιότερη ανεκτίμητη θεατρική του παράσταση «Ο Ηρακλής και οι 12 άθλοι», αλλά μπορεί να επιλέγει μάσκα-φούστα, ή κάτι πρωτοποριακό, μιας και σαν αγόρι που μεγάλωσε στους Ψινάκηδες και τα κότερα με τις σνίφες, μπορεί να μας ετοιμάζει εκπλήξεις.
Να πάμε! Ο ιός εκεί δεν μεταδίδεται!
Υ.Γ. Για να μην μας περνάνε για μεγάλους μαλάκες οι πλασιέ των πολυεθνικών φαρμακοβιομηχανιών, που βάζουν μάσκες στα παιδάκια...
Όποιος φοβάται τη μετάδοση του ιού, ή δεν έχει χρήμα για τα σχετικά "έξοδα"... κανένα πρόβλημα: BIG BROTHER
Δεν φορούν μάσκα -γνωμάτευση Μαγιορκίνη-Τσιόρδα... λόγω τηλεοπτικών αναγκών διάδοσης πολιτισμού-, αλλά τηρούν τις "αποστάσεις"!



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



"Οι συμβουλές ενός γέροντα διαβόλου σε έναν νεότερο"...
" Ένας νεαρός διάβολος:
- Πώς κατάφερες να στείλεις στην κόλαση τόσες ψυχές;
Ο γέροντας διάβολος:
- Μέσο του φόβου!
Ο νεαρός:
- Μπράβο! Και τι φοβόντουσαν; Πολεμούς; Πείνα;
Ο γέροντας:
- Όχι... Μια...
αρρώστια!
Ο νεαρός:
- Δεν αρρώστησαν; Δεν πέθαιναν; Δεν υπήρχε γιατρειά;
Ο γέροντας:
-..... αρρώστησαν. Πέθαναν. Υπήρχε γιατρειά...
Ο νεαρός:
- Δεν καταλαβαίνω...
Ο γέροντας:
- Πίστεψαν, καταλάθος, ότι το μοναδικό πράγμα που πρέπει να κρατήσουν με κάθε κόστος είναι η ΖΩΗ!!!
Σταματήσαν να αγκαλιάζονται... Σταματήσαν να χαιρετάει ο ένας τον άλλον!!! Παράτησαν όλες της ανθρώπινες επαφές.... Αφήσαν οτιδήποτε ήταν ανθρώπινο! Έμειναν χωρίς χρήματα. Έχασαν την δουλειά τους. Επέλεξαν όμως να φοβούνται για την ζωή τους ακόμα κι αν δεν είχαν ψωμί να φάνε. Πίστεψαν ότι άκουσαν, διάβασαν εφημερίδες και πίστεψαν τυφλά ότι διάβασαν. Παράτησαν την ελευθερία. Δεν έφυγαν ξανά από το σπίτι. Δεν πήγαν πουθενά. Δεν επισκέφθηκαν ποτέ ξανά φίλους και συγγενείς. Όλος ο κόσμος μετατράπηκε σε μια τεράστια φυλακή με εθελοντές κατάδικους.
Δέχτηκαν τα πάντα!!! Όλα αυτά για να επιβιώσουν μια ακόμα μίζερη ημέρα....
Δεν έζησαν, πέθαιναν κάθε μέρα!
Ήταν πολύ εύκολο να πάρω την μίζερη ψυχή τους!"
C. S. Lewis - "Οι συμβουλές ενός γέροντα διαβόλου σε έναν νεότερο" - Βιβλίο γραμμένο το 1941.




-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σε καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης, το πρώτο μέλημα των κυβερνήσεων είναι το να μην δημιουργηθεί πανικός.
Όταν στην έκτακτη κατάσταση της πανδημίας, το πρώτο πράγμα που φρόντισαν οι κυβερνήσεις και τα μήντια ήταν να διασπείρουν πανικό, ο πολίτης, έπρεπε έγκαιρα να αντιληφθεί, ότι το πρώτο μέλημα για τον εαυτό του και την κοινωνία, ήταν να αντιμετωπίσει την πανδημία του πανικού και του φόβου




------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Απο Μαγδαληνη: Εσείς που έχετε μεγάλη καψούρα και με τον ιό και με την μάσκα, φοβηθείτε ελεύθερα, και φορέστε μάσκα όπου θέλετε βρε παιδιά. Δεν μας ενοχλείτε, φορέστε την ακόμα και όταν συνουσιαζεστε (Αλήθεια εκεί φοράτε; Κι αν κολλάει και με το σάλιο; Πως τηρείτε τις αποστάσεις τότε;)
Φορέστε ευχαρίστως και μπούρκα και κελεμπία άμα θέλετε! Δεν μας... πειράζει, ειλικρινά! Μην μας σπάτε όμως τα ούμπαλα με τις παρθενοφοβίες σας, και μην απαιτείτε να σας ακολουθήσουμε όσοι δεν θέλουμε! Γίνεστε κουραστικοί, εκνευριστικοί, και βαρετοί!
Το καλύτερο για εσάς θα ήταν να μην βγαίνετε από τα σπίτια σας, μιας και είναι τόσο φονικός αυτός ο ιός, όπως λέτε, αλλά πιστεύετε πως με μία απλή μάσκα θα προστατευτείτε!.
Μείνετε σπίτια σας ρε παιδιά, να ησυχάσει το δικό μας το κεφάλι.
Δυστυχώς οι περισσότεροι από εσάς είστε τόσο γκάου γκάου, που αφήνετε και σας κάνουν οι πολιτικοί να νομίζετε πως εμείς είμαστε ο βασικός εχθρός σας, και πως όσοι δεν φοράμε μάσκα ακόμα και για χέσιμο όταν πηγαίνουμε, ότι εμείς θέλουμε να σας πεθάνουμε!
Καταφέρνετε για ακόμα μια φορά, και δημιουργείτε εμφύλιο και στρέφετε τα βέλη σας εναντίον μας, αντί εναντίον εκείνων που μας καταστρέφουν! Μην πάτε να κάνετε κατά λάθος τεστ νοημοσύνης αντί για κόβιντ, γιατί δε νομίζω να υπάρχουν τέτοια τεστ με βαθμό κάτω του 30!
Βγάλτε πλήηζ τον σκασμό, κλειστείτε μες στο σπίτι σας και αφήστε εμάς να ζήσουμε και να πεθάνουμε όπως θέλουμε. Το μόνο που θέλουμε είναι να μην μας πρήζετε τα μέζεα, ακόμα και εμάς που δεν έχουμε!
Και φτωχές και δαρμένες δε λέει...




-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πέρα από τις γελοίες μαλακίες του σαλτιμπάνκου Τράγκα, αυτό που βλέπει ένας αντικειμενικός παρατηρητής είναι ότι η σημερινή κυβέρνηση αποδεικνύεται ότι μια χαρά τα πάει. Κρατάει δυνάμεις για όσο μπορεί. 1)Οι Οθωμανοί έχουν ξεφύγει τελείως. Δεν θέλουνε την ΑΟΖ της Ελλάδας, αλλά θέλουνε να σκλαβώσουνε όλα τα Ελληνικά νησιά του Αιγαίου και να σκλαβώσουν και τους Έλληνες κατοίκους τους. 2)Μπορεί η ΗΠΑ και η Γερμανία και η Ρωσία να είναι υπέρ του σουλτάνου, αλλά προέκυψε ο αστάθμητος παράγωντας της Γαλλίας, και τα πράγματα μπλέχτηκαν. α)Η Γερμανία δεν θέλει να διαλυθεί η ΈνωσηΕυρώ, και θα βάλει τον σουλτάνο στην απ έξω. β)Οι ΗΠΑ δεν θέλουν να διαλύσουν το ΝΑΤΟ, γιατί αυτό θα γίνει σε ένα πόλεμο Ελλάδας-Τουρκίας
Αποκάλυψη από τον Γιώργο Τράγκα στο Crash: “Η μαριονέτα του Βερολίνου ο Μητσοτάκης έχει πουλήσει το μισό Αιγαίο”



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πηλαδάκης... ένα εξέχον μέλος της "κομπραδόρικης παρασιτικής αστικής τάξης" κάνει "μεγάλη ζωή" με δικά μας λεφτά
Άλλο ένα εξέχον μέλος της "κομπραδόρικης παρασιτικής αστικής τάξης" κάνει "μεγάλη ζωή" με δικά μας λεφτά. Αναφερόμαστε σε μια τράπεζα που ελληνικό δημόσιο - δηλαδή όλοι εμείς οι Έλληνες φορολογούμενοι- την έχουμε ανακεφαλαιοποιήσει με δις πολλές φορές για να... μπορούν κάποιοι καπιταλιστές, όπως ο Πηλαδάκης, να κάνει "μεγάλη ζωή" εις "υγείαν των κορόιδων". Η Τράπεζα Πειραιώς, της οποίας ο πρώην πρόεδρος διώχθηκε ποινικά για πολλές περιπτώσεις (αλλά δεν θα δικαστεί), συνεχίζει την προκλητική τακτική. Συναινεί ώστε να χαριστούν στον Κώστα Πηλαδάκη 138 εκατομμύρια ευρώ δανείου και απαιτεί να πληρωθούν μόνο 12 εκατ. με ευνοϊκές ρυθμίσεις, σε 22 χρόνια με έξι χρόνια χαριστικής περιόδου. Το κάνει την ίδια εποχή που προχωρά σε κατασχέσεις σπιτιών για χρέη μερικών χιλιάδων ευρώ!!



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο συριζα του Αλέξη απέκτησε νέο εκπρόσωπο τύπου... για την "αριστερά της εποχής μας"...
Ο Νάσος Ηλιόπουλος επιδεικνύει  την πολύχρωμη σημαία των ΛΟΑΤΚΙ



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Από την κολεξιόν Φθινόπωρο-Χειμώνας 2020!! Αντρες με φουστιτσες και γραβατα!!!
Πρωινό σύνολο γραφείου, αποκλειστικά για άντρες που ξέρουν τι θέλουν. Θέλουν να τους κάνουν να πιστέψουν ότι πρέπει να γίνουν ΛΟΑΤΚΙ γιατί έτσι είναι η μόδα των παλιοπουσταράδων της υψηλής ραπτικής!



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το μόνο σίγουρο είναι, ότι η Τουρκία δεν είναι 100% ιδιοκτήτρια των θαλασσιων γεωτρυπανων που εχει!
Ο τρόπος πώλησης των δυο γεωτρυπανων που ανήκαν σε Γιάννα και Θόδωρο Αγγελόπουλο μυρίζει έντονα εικονική μεταβίβαση!!!! Μήπως το περίεργο ζεύγος εξακολουθεί να έχει ιδιοκτησιακό δικαίωμα???
Ακούγονται τρελά πράματα για το πραγματικό σημερινό ιδιοκτησιακό καθεστώς, των 2 γεωτρύπανων Γιάννας και Θεόδωρου Αγγελόπουλου, που κατέληξαν στη Τουρκία!!!
Οι ενδιάμεσοι "αγοραστές" είναι για γέλια και για... κλάματα!!!!
Επτασφράγιστο μυστικό το πραγματικό ιδιοκτησιακό καθεστώς.
Το μόνο σίγουρο είναι, ότι η Τουρκία δεν είναι 100% ιδιοκτήτρια!!!!!
Ακούγεται και μια άλλη διασύνδεση, την οποία δεν τολμώ να γράψω!!!!!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η ΑΠΑΤΗ του νέου πτωχευτικού νόμου! ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ παίρνουν τα σπίτια μας...
Τι σκέφτομαι,
ότι οι τράπεζες παίρνουν τα σπίτια μας. Ο καινούργιος πτωχευτικός νόμος σε υποχρεώνει να μεταβιβάσεις το σπίτι σου στις τράπεζες- αυτόν τον ιδιωτικό φορέα!!!!
Ό,τι χρήματα έχεις δώσει μέχρι τώρα για το δάνειο δεν αναγνωρίζονται Και σου λέει μάζεψε τα χρήματα και με την τρέχουσα αξία της δεκαετίας η χρονική διάρκεια που σου δίνει .

αγόρασε το σπίτι σου...
ό,τι έδωσες μέχρι τώρα πάει περίπατο...

Ένας φορέας που να προστατεύει τα δικαιώματα των πολιτών του Έλληνα πολίτη υπάρχει;;
Και που είναι ;; πτώχευσαν οι τράπεζες τις χρηματοδότησαν τρεις φορές με τα λεφτά τα δικά μας και τώρα μας παίρνουν τα σπίτια μας!!!!!!
τι με νοιάζει εμένα πώς θα λέγεται αυτός ο φορέας και τι χρώμα θα έχει να υπηρετεί τον πολίτη θέλω και τη χώρα



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Υπόθεση Ναβάλνι: Η Ρωσία κατηγορεί τη Γερμανία ότι καθυστερεί την έρευνα
 Κυριακή, 6 Σεπτεμβρίου 2020, 15:53



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σήμερα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και σε πολλες πολεις έγιναν μεγάλες συγκεντρώσεις κατά της μασκας στα σχολεία.
Η Ελληνική Αριστερά εκκωφαντικά απών, ή έκανε πως δεν είδε ή έβγαλε ανακοινώσεις καταδίκης.
Λοιπόν το παρακάτω, το λέω μέσα από την ψυχή μου.
ΓΑΜΩ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ!
ΨΟΦΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το θέμα δεν είναι τι είπε ο ούγκανος του μπιγκ μπράδερ αλλά ότι υπάρχει ο Σκάι και προβάλλει το μπιγκ μπράδερ.