Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2020

Τεταρτη 2 Δεκεμβριου 2020

 

Νικόλαος Παυλάκης (χειρούργος "ΝΙΜΙΤΣ"):

"ΟΙ ΜΕΘ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΠΑΣΑΡΕΛΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ".

ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ!

Παραθέτω την σχετική ανάρτηση τού εν λόγω γιατρού:

"Έχω ζήσει ως χειρουργός επί 38 χρόνια σε κεντρικό νοσοκομείο των Αθηνών ("ΝΙΜΙΤΣ"). 

Ολα αυτά τα χρόνια, λόγω μεγάλου αριθμού βαρέων χειρουργείων που εκτελούνται, το επόμενο βήμα ήταν η μεταφορά των ασθενών αυτών στην Μονάδα Εντατικής θεραπείας (ΜΕΘ) . 

Στον χώρο αυτό, και επί ομαλών συνθηκών, η είσοδος των συγγενών γινόταν, όπως σε όλα τα νοσοκομεία, σε ορισμένες ώρες και με περιορισμένο αριθμό επισκεπτών. 

Πολλές φορές ασθενείς στην ΜΕΘ ήταν διάφοροι επιφανείς (πολιτικοί, επιχειρηματίες, καλλιτέχνες κλπ).

Σχεδόν πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις έκαναν την παρουσία τους οι δημοσιογράφοι, με κάμερες, αλλά ουδέποτε εισήλθε ΚΑΝΕΙΣ στην ΜΕΘ!

Και ποτέ δεν βγήκε εικόνα προς τα έξω, παρά τις προσπάθειες και τις πονηριές πολλών εξ αυτών των δημοσιογράφων...

Παραξενεύομαι και εκπλήσσομαι, στην κατάσταση που ζούμε λόγω κορωνοϊού, να έχουν γίνει οι ΜΕΘ πασαρέλες, να σκηνοθετείται η ένδυση και ετοιμασία των δημοσιογράφων και να εισέρχονται με τις κάμερες στους χώρους των μονάδων!

Να βιντεοσκοπούν και να τρομοκρατούν με τις εικόνες αυτές στα δελτία ειδήσεων τούς άτυχους τηλεθεατές!..

Απορώ αυτή η τρομολαγνεία σε τι εξυπηρετεί.

Σχολιο.- Έχουμε αναλύσει σε τι εξυπηρετεί. Στην χειραγώγηση μέσω τού φόβου, ώστε να πιστέψει ο κόσμος πως μία επιδημία μορφής γρίππης είναι "πανδημία" "φονικού ιού"...)

Αντί να δίνουν κουράγιο στους φοβισμένους τηλεθεατές, τούς δημιουργούν ακόμα περισσότερα ψυχικά και ψυχολογικά προβλήματα.

Πιστεύω ότι κάπου πρέπει να μπει φρένο σε αυτού τού είδους την παρανοϊκή ενημέρωση.

Θα μπορούσα να πω περισσότερα και βαρύτερα, αλλά δεν είναι τής παρούσης"...



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τις τελευταίες ημέρες εκδηλώθηκε προσπάθεια αναταραχής στην Κούβα υπό την καθοδήγηση των ΗΠΑ

Δεκ 2, 2020

Η τρομοκρατία ενάντια στην Κούβα οργανώνεται από τις ΗΠΑ.

Η ακροδεξιά των Κουβανών φυγάδων στο Μαϊάμι έχει εντείνει τις προσπάθειές της να χτυπήσει την Κουβανέζικη Επανάσταση ιδιαίτερα τα τέσσερα τελευταία χρόνια της Προεδρίας Τραμπ.

Τις τελευταίες ημέρες εκδηλώθηκε προσπάθεια αναταραχής στην Κούβα κάτω από την καθοδήγηση και ενθάρρυνση της πρεσβείας των ΗΠΑ στην Κούβα. Παράλληλα στα κοινωνικά μέσα υπάρχει κάλεσμα των φυγάδων προς τους Κουβανούς για βία, χάος και εξέγερση. 

Η κυβέρνηση των ΗΠΑ και οι υπηρεσίες ασφαλείας είναι πλήρως ενημερωμένες για τα καλέσματα για τρομοκρατία που εκπέμπονται από τις ΗΠΑ.

Κυκλοφορούν δημόσια καλέσματα για διενέργεια τρομοκρατικών ενεργειών ενάντια σε δημόσια περιουσία και κτήρια. 

Κυρίως είναι μηνύματα που έρχονται από την Florida και θυμίζουν την εποχή που ο τρομοκράτης Luis Posada Carriles στρατολογούσε μισθοφόρους στην Κεντρική Αμερική με χρήματα της Αμερικανο-κουβανέζικης Μαφίας στο Μαϊάμι. Η αποστολή τους έναντι αμοιβής ήταν να βάλουν βόμβες σε τουριστικές περιοχές της Κούβας. 

Σημερινό παράδειγμα είναι οι πρόσφατες υποσχόμενες αμοιβές: 1000 δολάρια για πυρπόληση αστυνομικού οχήματος, 2000 για αστυνομικό λεωφορείο, 5000 για εμπρησμό ανταλλακτηρίου ξένου συναλλάγματος. Στείλε αποδεικτικό βίντεο στην….διεύθυνση

Επίσης 

-Αντικομμουνιστές πατριώτες στην εξορία. Ήρθε η στιγμή να χρηματοδοτήσουμε τον μυστικό μας αγώνα στην Κούβα

Σκορπίζουν δηλητήριο, τρομοκρατία, ίντριγκα και μίσος μέσω των κοινωνικών δικτύων σαν μια έκφραση της αποτυχημένης προσπάθειας για αντεπανάσταση γεμάτη θέληση για εκδίκηση. 

Η απάντησή μας είναι η δύναμη της λαϊκής ενότητας. (Στην φωτογραφία βλέπουμε συγκέντρωση στήριξης της Επανάστασης)

Στον σχεδιασμό όλων των ενεργειών εμπλέκεται και ο Αμερικάνος διπλωμάτης και επικεφαλής της πρεσβείας στην Αβάνα Timothy Zúñiga-Brown που υποστηρίζει μια ομάδα που διοργάνωσε απεργία πείνας. 

Ο πρέσβης επισκέφθηκε πολλές φορές την ομάδα και παραβίασε τις οδηγίες που ισχύουν την εποχή της πανδημίας. 

Είναι σοβαρή παράβαση των καθηκόντων του σαν διπλωμάτης. Έχει κληθεί στο υπουργείο Εξωτερικών της Κούβας για να του δοθεί διαμαρτυρία για παραβίαση των όρων της σύμβασης της Βιέννης για το διπλωματικό δίκαιο. 

Σχολιο.- Τελικά αποδείχτηκε μεγάλο λάθος η αποκατάσταση διπλωματικών σχέσεων με την εγκληματική κυβέρνηση της Ουάσιγκτον, χωρίς να προηγηθούν τα βασικά : Δηλαδή α) άμεση διακοπή του εμπάργκο, β) κλείσιμο της βάσης του Γκουαντάναμο γ) Σταδιακή αποζημίωση της Κούβας από τη τρομακτική ζημιά των δύο περίπου τρισεκατομμυρίων δολαρίων λογω του πολύχρονου εμπάργκο. Διότι με τον ερχομό των Αμερικάνων στο νησί, εγκατέστησαν μέσα στην ίδια την Αβάνα το κέντρο παρακολούθησης όλης της Κούβας και ταυτόχρονα το κέντρο δημιουργίας ομάδων σασμποτέρ και υπονόμευσης της Επανάστασης. Καλό θα είναι με την ευκαιρία γεγονότων όπως αυτό, να αρχίσει η σταδιακή απέλαση αμερικανών "διπλωματών" μέχρις ότου τους διώξουν όλους. Τίποτα θετικό δεν προσφέρει η παρουσία της πρεσβείας στην Αβάνα, αφού το εμπάργκο όχι μόνο συνεχίζεται αλλά γίνεται και σκληρότερο. Άμεση εκδίωξη των καθαρμάτων, διότι προκαλούν βαριά μόλυνση στην επικράτεια του νησιού.

Σχολιο.- Η αμοιβαία "διπλωματική σχέση" μεταξύ Κούβα και ΗΠΑ, ξεκίνησε το 1977 επί προεδρίας Κάρτερ με το άνοιγμα "Γραφείων Διασύνδεσης", δηλ. ούτε καν προξενείων στις δύο πρωτεύουσες. Αυτές οι αποστολές αναβαθμίστηκαν σε πρεσβείες, στα ίδια κτίρια. Προσωπικό των ΗΠΑ στην Αβάνα και της Κούβας στις ΗΠΑ υπήρχε από τότε. Η υπονομευτική δράση των "διπλωματών" των ΗΠΑ δεν σταμάτησε λεπτό. Η σύναψη διπλωματικών σχέσεων Κούβα-ΗΠΑ το 2016 είναι μία νίκη της Κούβας, ο ίδιος ο Ομπάμα δήλωσε ότι η προηγούμενη πολιτική τους απέτυχε. Φυσικά, δεν άλλαξε ο στόχος της πολιτικής των ΗΠΑ, ούτε και της Κούβας.

Σχολιο.- Προκαλεί εντύπωση και θαυμασμό πως μια τόσο μικρή και απομονωμένη χώρα, μέσα στο στόμα του θηρίου, έχει τόσο αποτελεσματική υπηρεσία αντικατασκοπείας, που έχει κυριολεκτικά τσακίσει τους πράκτορες ντόπιους και ξένους στο νησί κι έχει ακυρώσει εκατοντάδες σχέδια των Βορειοαμερικανικών καθαρμάτων. Η απάντηση βέβαια βρίσκεται στη πίστη για την Επανάσταση αυτών των ανθρώπων που δεν εργάζονται για το χρήμα ούτε επηρεάζονται απ' αυτό. Εργάζονται για την προστασία και τη νίκη της Επανάστασης Είναι παθιασμένοι επαναστάτες , πατριώτες και κομμουνιστές και βέβαια άριστοι επαγγελματίες. ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το Αληθινό - πρόσωπο- της ΝΔ

Το ζεύγος #Πατούλη έχει σκάσει από τη ζήλια του με το #Μακρόπουλο κ την #Aston_Martin στο #Baden_Baden, κ ετοιμάζει φωτογράφιση με την χρυσή Rolls Royce παρκαρισμένη στο χρυσό σαλόνι του, δίπλα στο χρυσό χριστουγεννιάτικο δέντρο  κ τη γιαγιά με τη χρυσή μασέλα

Σχολιο.- Νομίζω ότι πέθανε η γιαγιά και δώσανε τη μασέλα για λιώσιμο. Ζωή σ' εμάς!

Σχολιο.- στον Ριχάρδο



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



"Δεν θέλω να πεινάει κανένα παιδί στον κόσμο. Ξέρω τι σημαίνει φτώχεια και δυστυχία, μεγάλωσα πολύ δύσκολα. Η μητέρα μου προσποιούνταν στομαχόπονο και δεν έτρωγε, για να φτάσει το φαγητό για όλους.Ο πατερας μου έφευγε από το σπίτι χαράματα για να πάει στην δουλειά και γυρνούσε απόγευμα. Θέλω να υπάρχει δικαιοσύνη σε όλη την γη.

Η δικαιοσύνη και ο αγώνας εναντίον της φτώχειας είναι ιδεολογία, όχι σταδιοδρομία."

Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Γαμώ την ατυχία μας μέσα.

Ο σεισμός 4,4, σήμερα Τεταρτη 2 Δεκέμβρη, που έγινε στις 13:00

έγινε λένε στην Τανάγρα,

που είναι συνέχεια της ... Πάρνηθας.

Εκεί που έκανε ποδήλατο ο Κούλης και κρος η υπέρκομψη Μαρέβα!



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ρωτάνε το "μπογδάνο" γιατί ο Βαρουφάκης "κράχθηκε" ανελέητα που πήγε στην Αίγινα εν μέσω λοκντάουν ενώ με τον Κούλη που για να κάνει γυμναστική εν μέσω καραντίνας απομακρύνθηκε απαγορευτικά από την οικία του άνω των 45km δεν "τρέχει" τίποτα, και απαντά: "άλλη θεσμική βαρύτητα έχει ο Μητσοτάκης κ άλλη ένας αρχηγός 5ου κόμματος".

Πόσο πιο απλά να εξηγήσει στο πόπολο το τι είδους πολίτευμα έχουμε?



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σ αυτή τη γη δε μου έχει μείνει πολύς χρόνος βλέπω τους φίλους μου σιγά σιγά να φεύγουν.

Δε περιμένω να αλλάξει αυτός ο κόσμος και έχω μάθει να επιβιώνω μόνος. 

Μέρες αδράνειας με πρόσχημα τη λογική και όση μιλούν για ανακωχή μάθαν να ζουν στο ψέμα. 



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Συνωμοσίες χρόνια υπήρχαν και θα υπάρχουν. Ειναι αδιαμφισβήτητο γεγονός.

Το ίδιο ισχύει και για τις θεωρίες συνωμοσίας. Κάποιες απλά τραγικές και ψέμματα άλλες πάλι όχι.

Πλέον δεν μιλάμε ομως ουτε για θεωρίες ουτε για συνωμοσίες.

Μιλάμε για απροκάλυπτη εφαρμογή σχεδίου υποδούλωσης της ανθρωπότητας.

Καποιος θα πει "Μα είναι σεναρια". Οχι φίλε μου, ουτε σαν σεναριο δεν επιτρέπετε κατι τετοιο. Ειναι μια αρρωστημένη σκεψη. Οσο για το σεναρια ξερουμε τι εννοούν.

Η αποδοχή αυτων δεν θα είναι για επιστροφή στην κανονικοτητα. Ειναι η αρχη της νεας κανονικότητας που περιφανα διαλαλούν εδω και εκει στα μουτρα μας.


Τα «προνόμια» του εμβολιασμού

Τα σενάρια θέλουν τα κράτη μέλη της ΕΕ να υιοθετούν μέτρα επιβράβευσης όσων κάνουν το εμβόλιο όπως η ελευθερία πρόσβασης σε χώρους συνωστισμού όπως οι συναυλιακοί χώροι, οι κινηματογράφοι, τα αεροδρόμια, ακόμη και για να μπει κάποιος σε ένα εστιατόριο, μπαρ ή κέντρο διασκέδασης.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η ιστορία επαναλαμβάνεται...Είχαν ξαναπροσπαθήσει να μάς εμβολιάσουν μαζικά και το 2009. Με τον Αβραμόπουλο υπουργό. Με τούς ίδιους μάλιστα συμβουλάτορες. Τον Τσιόρδα. Αλλά δεν τούς βγήκε. Τότε, πέταξαν τα λεφτά μας αγοράζοντας 16.000.000 άχρηστα εμβόλια...

Τώρα, 11 χρόνια μετά, με 25.000.000 επικίνδυνες δόσεις επαναλαμβάνουν το ίδιο, αλλά αυτή τη φορά επιστράτευσαν μιά ψευτοπανδημία και την γαρνίρισαν με μπόλικο φόβο και με "νόμους" που καταλύουν το ίδιο το Σύνταγμα...

Και πάλι δεν θα τούς περάσει. Κι αυτό θα είναι το κύκνειο άσμα τους...



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Να ακυρωθούν για φέτος τα τέλη κυκλοφορίας. Τέλη κυκλοφορίας, χωρίς κυκλοφορία;

25/11/2020

Τα τέλη κυκλοφορίας έχουν εξελιχθεί σε ένα πανάκριβο κρατικό χαράτσι, απολύτως αδικαιολόγητο ούτως η άλλως σε βάρος κατόχων αυτοκινήτων, ιδιαίτερα σε βάρος των πλατιών λαϊκών στρωμάτων.

Δεν υπάρχουν πιο άδικοι και ληστρικοί  «φόροι» από τον ΕΝΦΙΑ και το τέλος ακίνητης περιουσίας, με τους οποίους ξανά πληρώνεις το σπίτι σου και το αυτοκίνητο σου.

Σήμερα το να κατέχεις και να συντηρείς αυτοκίνητο χρειάζεσαι σχεδόν ένα μικρό μισθό το μήνα.

Και αναφέρομαι στα πανάκριβα καύσιμα, των οποίων το πολύ μεγαλύτερο μέρος της τιμής τους είναι φόροι.

Αναφέρομαι στα ασφάλιστρα των αυτοκινήτων, ακόμα και αν δεν έχεις κάνει ποτέ ατύχημα ή και δεν έχεις επιβαρύνει την ασφαλιστική εταιρεία.

Αναφέρομαι στα εξοντωτικά διόδια στις εθνικές οδούς και στην Αττική οδό.

Αναφέρομαι στο κόστος των ΚΤΕΟ.

Αναφέρομαι στο κόστος αντικατάστασης διπλωματών και άλλων αδειών.

Και βεβαίως από πάνω έρχονται τα τέλη κυκλοφορίας κάθε χρόνο που έχουν φθάσει στον ουρανό ακόμα και για παλιά αυτοκίνητα δίνοντας τη χαριστική βολή στους πολίτες.

Είναι χαρακτηριστικό ότι μπορεί οι πολίτες να πληρώνουν τέλη κυκλοφορίας περισσότερα από το κόστος του αυτοκινήτου του τους.

Το εξοργιστικό είναι ότι το κράτος ζητάει να πληρώσει ο κόσμος τέλη κυκλοφορίας ακόμα και σε μια χρονιά που οι πολίτες, εν μέσω κορονοϊού, πνίγονται και πένονται και σε μια χρονιά όπου ισχύουν αλλεπάλληλα lockdown και η δυνατότητα κυκλοφορίας σε σημαντικά χρονικά διαστήματα είναι απαγορευμένη.

Το ελάχιστο που οφείλει να κάνει η κυβέρνηση είναι να ακυρώσει για φέτος τη πληρωμή των τελών  κυκλοφορίας των αυτοκινήτων ή τουλάχιστον να τα αντικαταστήσει με  ένα πολύ μικρό συμβολικό ποσό, ιδιαίτερα για τα μικρού κυβισμού αυτοκίνητα ή τα αυτοκίνητα που οι κάτοχοι τους έχουν  μικρομεσαία εισοδήματα. Αλλιώς η κυβέρνηση κινδυνεύει να έρθει αντιμέτωπη με ένα πρωτοφανές ψηφιακό κύμα επιστροφής πινακίδων, πολλές εκ των οποίων θα έχουν εικονικό χαρακτήρα όσο και αν το κράτος σε αυτές τις περιπτώσεις απειλεί με τσουχτερά πρόστιμα.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κούγιας για Νότη Σφακιανάκη: 

«Με έχει ενοχλήσει η διαπόμπευση και οι χειροπέδες... 

Τά ιδια περίπου ελεγε αυτή η μουχρίτσα, καί για τόν δολοφόνο Κορκονέα..



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Φρίκη να καίγονται παιδιά στις μέρες μας γιατί δεν μπορούν να ζεσταθούν και κρυώνουν και χρησιμοποιούν ότι μέσο παλιό έχουν....παρακολουθούσε λεει τηλεκπαίδευση η αδελφή τους και πρόλαβε να σώσει μόνο το μικρότερο αδελφάκι τους καθώς πήρε φωτιά το αερόθερμο ενώ ο 16χρονος αδελφός τους κάηκε ζωντανός..δεν κατάφερε να τον σώσει..

Και δεν είναι η πρώτη φορα που ακούμε κάτι τέτοιο..και φοιτητές άρπαξαν φωτιά και κάηκαν παλιότερα για να τη βγάλουν πιο οικονομικά με μια θερμάστρα.. και άλλοι συνάνθρωποι μας πέθαναν απο αναθυμιάσεις..κ οικογένειες ολόκληρες με μωρά παιδιά τη βγάζουν με κουβέρτες στην καρδιά του χειμώνα...

Και στην επαρχία πολλοί χρησιμοποιούν ξυλόσομπες .και καπνός αιθαλομίχλης γεμίζει καθε βράδυ τον αέρα ..και ούτε πετρέλαιο καίνε στις περισσότερες πολυκατοικίες αυτό είναι γνωστό εδω και κάμποσα χρονάκια ..γιατί δεν τα βρίσκουν με τα κοινόχρηστα.. Ανάλογα με το πορτοφόλι του καθενός πάνε κ οι πιο βασικές- πρωταρχικές ανάγκες .Στέγη , φαι - θέρμανση και ρεύμα ..

Εχεις χρήμα ?Πλήρωσες το ενοίκιο ?Τη Δεη.?

Χθες διάβασα ότι: παρακαλούσε λέει πατέρας το συνεργείο της Δεη να περάσει 2 ώρες αργότερα να του κόψουν το ρεύμα γιατί η κόρη του εκείνη τη στιγμή παρακολουθούσε μαθηματικά κ ήθελε να τελειώσει !!! 

Κοινωνικό κράτος..ώρα μηδέν.. 

Ελλάδα το κοριτσάκι με τα σπίρτα -2020.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



''Παιδιά να σας συστήσω τον Σωτήρη και την Ελένη. Ο Σωτήρης είναι αδερφός του Μπάντεν Μπάντεν αντιδήμαρχου Αθηναίων Νίκου Μακρόπουλου που μας συντάραξε με τον βαθύτατό του πόνο που λόγω πανδημίας, δεν έχει πάει καιρό τώρα "στο ωραίο του σπίτι στο Baden Baden και δεν έχει οδηγήσει για ώρες μέσα στο Black Forest την λατρεμένη του Aston Martin". Ο Σωτήρης λοιπόν είναι ο σύζυγος της Ελένης Παναγιωταρέα, κόρης της Αννας Παναγιωταρέα κολλητής φίλης και διορισμένης συμβούλου της υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη. Και για να μην χαθούμε και να καταλήξουμε κάπου, η σύζυγος του Σωτήρη, αδερφού του Μπάντεν Μπάντεν και κόρη της Αννας Παναγιωταρέα, Ελένη Παναγιωταρέα διορίστηκε πρόσφατα από τον Μητσοτάκη εκπρόσωπος της Ελλάδας στην Παγκόσμια Τράπεζα με μισθό μόλις 11.000 δολάρια τον μήνα.

Το συμπέρασμα. Μην κάνετε αναρτήσεις βαθύτατων καημών και πόνου γιατί αναδύεται ολόκληρη η αλυσίδα και ένας ένας όλοι οι κρίκοι των εξαρτήσεων και αλληλοεξυπηρετήσεων.''



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



«Ρινγκ» στο ΝΑΤΟ για την Τουρκία, γερμανική «ασπίδα» για τον Ερντογάν στήνεται στην ΕΕ



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κιζιλγιουρέκ, ο εχθρός εκ των ένδον στην Κυπρο

Δυστυχώς για τον τόπο, για μας, αλλά και για τον ίδιο, ο κ. Κιζίλγιουρεκ δεν μας αφήνει να «αγιάσουμε», δεν μας αφήνει να ησυχάσουμε και να μην ασχολούμαστε μαζί του, δεν μας αφήνει να ξεχάσουμε ότι υπάρχει πολιτικά και μάλιστα – υποτίθεται – ότι εκπροσωπεί τον κυπριακό λαό στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Φαίνεται ότι ο κ. Κιζίλγιουρεκ έχει βαλθεί να προκαλεί επικίνδυνα.

Προκαλεί το λαό (ενδεχομένως και κομμάτι του κόμματος ΑΚΕΛ που τον έκανε ευρωβουλευτή), προκαλεί ιδιαιτέρως αυτούς που υπέφεραν τα πάνδεινα από την εισβολή των ομοεθνών του Τούρκων, στην Κύπρο, προκαλεί όλους όσοι αγωνιούν για το μέλλον του τόπου και του λαού, προκαλεί όλους όσοι θέλουν να παραμείνουν Έλληνες σ’ αυτό το κομμάτι γης, που ανήκει δικαιωματικά (εθνικά, ιστορικά, πολιτιστικά, θρησκευτικά) στο Έθνος των Ελλήνων.

Ευσύνοπτα, ο Κιζίλγιουρεκ δεν σέβεται ή και μπορεί να απεχθάνεται την κυρίαρχη ιστορικά και πολιτιστικά, αλλά και αριθμητικά εθνική ομάδα που ζει στην Κύπρο, την εθνική ομάδα των Ελλήνων της Κύπρου, που υπάρχει στο νησί εδώ και χιλιάδες χρόνια, προτού καν υπάρξει το επάρατο έθνος του κ. Κιζίλγιουρεκ. 

Όμως, ο κ. Κιζίλγιουρεκ προκαλεί και κινδύνους και προβλήματα και στην Κυπριακή Δημοκρατία, το κράτος μας. Το κράτος μας, που στην παρούσα φάση αποτελεί την προστασία του Ελληνισμού στην Κύπρο. Η προσωπική του πολιτική ιστορία, χώρια από την ιστορία του κόμματος ΑΚΕΛ το οποίο τον ψήφισε ως ευρωβουλευτή, απέδειξε πολλάκις ότι ο άνθρωπος αυτός δεν σέβεται την ανεξαρτησία και την ακεραιότητα της Κυπριακής Δημοκρατίας και ότι επιδιώκει τη νομιμοποίηση της παράνομης παρουσίας της Τουρκίας στην Κύπρο. Θέλει ν’ αλλοιώσει την δημογραφική μορφή της Κύπρου και να την κάνει Οθωμανική.

 Ο κ. Κιζίλγιουρεκ, ευρισκόμενος στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, ως – υποτίθεται – εκπρόσωπος του λαού και εκ μέρους της Κυπριακής Δημοκρατίας, αλωνίζει τις Βρυξέλλες και το Στρασβούργο και διενεργεί προπαγάνδα υπέρ των Τούρκων, με πρόσφατο και τρανταχτό παράδειγμα την άρνηση της ψήφισης καταγγελτικού για τους δολοφόνους Γκρίζους Λύκους ψηφίσματος.

Δεν συμμετέχει σε καμία κοινή προσπάθεια των άλλων Ελληνοκυπρίων ευρωβουλευτών, οι οποίοι μπορεί να έχουν τις κομματικές διαφορές τους, αλλά σε αρκετά, βασικά ζητήματα που αφορούν την Κύπρο και τις ευρωτουρκικές σχέσεις, λειτουργούν ομόγνωμα.

Να θυμίσουμε ότι το πρώτο πράγμα που έκανε ως ευρωβουλευτής ο κ. Κιζίλγιουρεκ ήταν να προσπαθήσει να καταστεί η τουρκική γλώσσα ως μία από τις επίσημες γλώσσες του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, δηλαδή να βάλει την τουρκική γλώσσα στην Ευρώπη από κυπριακό παράθυρο.

Σημειώνουμε επίσης ότι ο λαός δεν μαθαίνει πολλά πράγματα από τη δράση του Κιζίλγιουρεκ, γατί προφανώς ο ίδιος και το κόμμα του την κρύβουν.

Η ευθύνη για την όλη κατάσταση βαραίνει εξίσου τον Κιζίλγιουρεκ και το ΑΚΕΛ, το οποίο μέσα από τους μηχανισμούς του εξέλεξε τον Κιζίλγιουρεκ ξέροντας ποιος και τι είναι και βεβαίως καλύπτει και στηρίζει πλήρως τις ενέργειες του. Σημειώνουμε ότι δεν βλέπουμε καμία αντίδραση από τον κόσμο του ΑΚΕΛ, για την υπονομευτική για την Κύπρο δράση του ευρωβουλευτή τους.

Δυστυχώς, εμείς φτάνουμε στο συμπέρασμα, ότι η εκλογή του Κιζίλγιουερκ ως ευρωβουλευτή προσέθεσε ακόμα ένα εχθρό της Κύπρου, αυτή τη φορά εκ των ένδον.  Όχι μόνο στα εθνικά θέματα, αλλά και στην παιδεία και την κοινωνία γενικότερα. Σαν καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Κύπρου για 15 χρόνια περίπου και ο «ομοαίματός» του βουλευτής του ΑΚΕΛ Γεώργιος Γεωργίου από την Μέση Ελληνική Εκπαίδευση, προσπάθησαν να αλλοιώσουν την Παιδεία και να «παραμορφώσουν» την επερχόμενη γενιά των νέων Ελλήνων της Κύπρου. «Κατάρα» στους δύο ευρωβουλευτές αλλά και στο ΑΚΕΛ που τους ανέδειξε στο αξίωμα των ευρωβουλευτών.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



503 διαφημίσεις στήριξαν τον Νοέμβριο την τουρκική προπαγάνδα στο Σταρ

Πεντακόσια τρία διαφημιστικά μηνύματα «στήριξαν» οικονομικά με άφθονο διαφημιστικό χρήμα τον Νοέμβριο 2020, την τηλεοπτική σειρά τουρκικής προπαγάνδας «ήπιας ισχύος» που μεταδίδεται καθημερινά σε εθνική εμβέλεια από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΤΑΡ (συμφερόντων οικογένειας Βαρδινογιάννη).

Η τουρκική προπαγάνδα του ΣΤΑΡ συνέχισε και τον Νοέμβριο να βρίσκεται σταθερά στις τελευταίες θέσεις τηλεθέασης όλων των εκπομπών, όλων των τηλεοπτικών σταθμών εθνικής εμβέλειας της απογευματινής ζώνης.

Παρ’ όλα αυτά ορισμένες πολυεθνικές – μεγαθήρια, όπως η  Procter & Gamble Hellas, επιμένουν να ξοδεύουν τα χρήματα των πελατών τους (η διαφημιστική δαπάνη συμπεριλαμβάνεται στην τιμή πώλησης των προϊόντων), ενισχύοντας με διαφημιστικό χρήμα την τουρκική προπαγάνδα σε πανελλαδική εμβέλεια.

Έτσι τον Νοέμβριο, η παραπάνω πολυεθνική-μεγαθήριο πλήρωσε από την τσέπη των πελατών της εκατόν δώδεκα διαφημιστικά μηνύματα στην εκπομπή τουρκικής προπαγάνδας του ΣΤΑΡ για τα εισαγόμενα προϊόντα της Pampers, Fairy, Always, Ariel, Oral-B, Vicks, Pantene, Swiffer, Lenor και Fixodent. Τον αμέσως προηγούμενο μήνα, είχε πληρώσει άλλα 130 διαφημιστικά μηνύματα στην τηλεοπτική σειρά τουρκικής προπαγάνδας η οποία τον Οκτώβριο συγκέντρωσε συνολικά την οικονομική ενίσχυση 815 συνολικά διαφημίσεων!

Όπως ήταν φυσικό τον Νοέμβριο 2020, τέσσερα από τα πέντε εισαγόμενα προϊόντα που βρέθηκαν στην ΜΑΥΡΗ ΒΙΒΛΟ, ήταν της Procter & Gamble Hellas (Pampers, Always, Fairy, Ariel).

Δυστυχώς για τα προϊόντα της ΜΑΥΡΗΣ ΒΙΒΛΟΥ μηνός ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2020 υπάρχουν στην αγορά αντίστοιχα προϊόντα που παράγονται στην Ελλάδα, φέρουν στην συσκευασία τους την ένδειξη «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ», είναι φθηνότερα, διακρίνονται για την εξαιρετική τους ποιότητα και δεν διαφημίζονται στην τουρκοσειρά. Συνεπώς, γιατί π.χ. να αγοράζουμε τα εισαγόμενα Pampers όταν υπάρχουν τα ελληνικής παραγωγής Babylino που δεν ξοδεύουν τα χρήματα των πελατών τους προκειμένου να υποστηρίξουν διαφημιστικά την τουρκική προπαγάνδα στην Ελλάδα;

Γιατί να αγοράζουμε εισαγόμενο Fairy όταν υπάρχουν σε κάθε αλυσίδα λιανικής αντίστοιχα προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας που παράγονται στην Ελλάδα, φέρουν στην συσκευασία τους την ένδειξη «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ», είναι φθηνότερα, διακρίνονται για την εξαιρετική τους ποιότητα και δεν διαφημίστηκαν ποτέ σε καμιά τουρκοσειρά;  Φυσικά, το ίδιο ακριβώς ισχύει για όλα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που περιλαμβάνονται στην ΜΑΥΡΗ ΒΙΒΛΟ όχι μόνο του Νοεμβρίου 2020, αλλά και όλων των άλλων μηνών.

Η εθνική αναισθησία του τηλεοπτικού σταθμού ΣΤΑΡ είναι πιθανόν να οφείλεται στο μπόλικο χρήμα που προσφέρει στον σταθμό η μετάδοση τουρκικής προπαγάνδας από τον συνδυασμό πολλών διαφημιστικών μηνυμάτων παρά την χαμηλή τηλεθέαση, με την απόκτηση χιλίων επεισοδίων (διάρκεια μετάδοσης πέντε περίπου χρόνια) σε «ανταγωνιστικές τιμές», χάρη στις επιδοτήσεις των τούρκων ισλαμοφασιστών, προκειμένου να μεταδίδεται τουρκική προπαγάνδα σε διάφορες χώρες-στόχους όπως η Ελλάδα.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι Έλληνες κλεισμένοι μέσα κι ο Πακιστανός δολοφόνος απ' τα Καμίνια στον Πειραιά πέρασε 14 νομούς, μέχρι να τον πιάσουν στο Διδυμότειχο!

Για να μην νομίζετε ότι έχετε τα ίδια δικαιώματα με τον κάθε λάθρο



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σύμφωνα με απολύτως ασφαλείς διπλωματικές πληροφορίες ο Τ. Ερντογάν επικοινώνησε τις προηγούμενες ημέρες με την καγκελάριο Μέρκελ, προκειμένου να εξαπολύσει απειλές σε περίπτωση που επιβληθούν κυρώσεις στην Τουρκία στο προσεχές Συμβούλιο Κορυφής. Εν προκειμένω ο Τούρκος Πρόεδρος:

Απείλησε το Βερολίνο ότι στην περίπτωση κατά την οποία η Ευρωπαϊκή Ένωση και μάλιστα η γερμανική προεδρία διανοηθεί να επιβάλει οποιαδήποτε οικονομική κύρωση σε βάρος της Τουρκίας , τότε «ο γερμανικός πληθυσμός θα διπλασιαστεί από μετανάστες», όπως της είπε.

Σε ότι αφορά στην παράδοση των γερμανικών υποβρυχίων στην Τουρκία, ο Τ. Ερντογάν επειδή θεωρεί ότι « η ΕΕ είναι αφερέγγυα» απαιτεί να έχει οριστική απάντηση, διαφορετικά είναι έτοιμος να παραγγείλει τα υποβρύχια από τη Ρωσία.

Η καγκελάριος Μέρκελ έσπευσε να ξεκαθαρίσει τη δική της θέση, αλλά δεν έσπευσε να δώσει εγγυήσεις και για το σύνολο της ΕΕ:

«Από πλευράς μου δεν θα μπουν κυρώσεις», είπε. Και διαβεβαίωσε τον Τούρκο συνομιλητή της ότι σε ότι αφορά στα γερμανικά υποβρύχια « το συμβόλαιο θα τηρηθεί στο ακέραιο. όπως και οποιαδήποτε άλλη συμφωνία οπλικών συστημάτων».



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ιστοσελίδα ανεβάζει γυμνές φωτογραφίες γυναικών με τη συγκατάθεση τους, και οι ρουφιανοι ζητάνε να κλείσει

 Πρόκειται για ιστοσελίδα που επιτρέπει ανάρτηση φωτογραφιών και περιεχομένου revenge porn και οι ρουφιάνοι που δηλώνουν χρήστες των social media ζητάνε να κλείσει, για να προφυλαχθούν τα χρηστά ήθη. Εντωμεταξυ, είναι τα ίδια τα κορίτσια που ανεβάζουν γυμνές φωτογραφίες τους.

02 Δεκεμβρίου 2020 11:04

Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα δίνει την δυνατότητα συμμετοχής και ανάρτησης χωρίς να απαιτείται κανενός είδους ταυτοποίηση ή εγγραφή από τους χρήστες.

Έτσι, έχει γίνει θήλακας revenge porn ενώ πολλές είναι οι καταγγελίες για αναρτήσεις φωτογραφιών ακόμη και παιδικής πορνογραφίας, καθώς δεν ασκείται κανένας έλεγχος στο περιεχόμενο που ανεβαίνει.

Οι ρουφιάνοι-«χρήστες ζητούν την παρέμβαση της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προκειμένου να αποκλειστεί ιστοσελίδα, η οποία παρά την οργή των ρουφιάνων των τελευταίων ωρών συνεχίζει να λειτουργεί κανονικότατα 

«Το σάιτ είναι το εξής: http://chatpic.org Ήρθα σε επικοινωνία με την δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος @CyberAlertGR εννοείται. Δυστυχώς δεν κατάφερα να κάνω κάποια καταγγελία επειδή τα δεδομένα δεν ήταν δικά μου..»

Έχουν πρόβλημα οι ρουφιάνοι!



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η ουρά για την τράπεζα, έφτανε μέχρι το φανάρι. 

Τα υπόλοιπα μαγαζιά είναι κλειστά, για λόγους δημόσιας υγείας, βεβαίως - βεβαίως.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΤΡΟΛΙΑ !!

Ο παπας ανακοινωσε γραφουν πως το εμβολιο 

ειναι απαραιτητο για εισοδο στον παραδεισο

και ξερενονται ολοι στο γελιο!!!


Πόλη του Βατικανού - Ο Πάπας Φραγκίσκος είπε σήμερα 30 Νοεμβρίου 2020 ότι ο Θεός τον ενημέρωσε για μια νέα απαίτηση για να εισέλθουν στον Παράδεισο: όλοι πρέπει τώρα να λάβουν το εμβόλιο COVID-19 για να εισέλθουν στον παράδεισο.

"Αυτό είναι πολύ σημαντικό για τη σωτηρία όλων των ανθρώπων στη Γη", εξήγησε ο Πάπας Φραγκίσκος. «Γνωρίζουμε ότι ο Θεός αφήνει όλους στον Παράδεισο γιατί μας αγαπά όλους και δεν ενδιαφέρεται πραγματικά για το είδος της αταξίας που βιώνουμε σε αυτήν τη ζωή, αλλά πρέπει να είμαστε προσεκτικοί για τη μεγαλύτερη επίγεια αμαρτία όλων: να μην πάρουμε το COVID -19 εμβόλιο. Ο Θεός με πληροφόρησε ότι δεν θα σας αφήσει στον Παράδεισο εκτός εάν έχετε λάβει και ΔΥΟ ΔΟΣΕΙΣ αυτού του πολύ ασφαλούς εμβολίου. "

Η ανακοίνωση του Πάπα έρχεται καθώς οι ηγέτες παγκοσμίως πιέζουν τους πολίτες να λάβουν το εμβόλιο. Οι επιστήμονες ισχυρίστηκαν ότι το εμβόλιο δεν είναι καθόλου επιβλαβές για κανέναν και δεν μπορεί να σας μετατρέψει σε ζόμπι ή κάτι παράξενο. 

Ο Πάπας Φραγκίσκος δήλωσε επίσης ότι η λήψη και των δύο δόσεων του αξιόπιστου εμβολίου θα "απελευθερώσει αμέσως τους νεκρούς συγγενείς σας από το καθαρτήριο" και "θα μπορούσε ακόμη και να μειώσει το χρόνο σας εκεί στο μισό." Για να οδηγήσει το σπίτι του, διέταξε την καθολική εκκλησία να αρνηθεί την κοινωνία σε κανένα μη εμβολιασμένο μέλος. 

Κατά τον χρόνο δημοσίευσης ο Πάπας Φραγκίσκος είχε λάβει μια αρχική δόση του εμβολίου και έπρεπε να δεθεί σε κρεβάτι για εξορκισμό πριν από τη δεύτερη δόση. 



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Νότης Σφακιανάκης: Αναβλήθηκε επ' αόριστον η δίκη του

Ο γνωστός τραγουδιστής συνελήφθη καθώς σε αστυνομικό έλεγχο στο αυτοκίνητό του βρέθηκε όπλο χωρίς άδεια και μικροποσότητα κοκαΐνης.

02 Δεκεμβρίου 2020 10:47

Αορίστως αναβάλλεται η δίκη του τραγουδιστή Νότη Σφακιανάκη που επρόκειτο να δικαστεί σήμερα, Τετάρτη, από το Αυτόφωρο, έπειτα από συνεννόηση του συνηγόρου του Αλέξη Κούγια με την Εισαγγελία.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του δικηγορικού γραφείου του κ. Κούγια, η δικογραφία που σχηματίστηκε για τον τραγουδιστή, για τις κατηγορίες της παράνομης οπλοκατοχής και της κατοχής ναρκωτικών προς ίδια χρήση, δεν εισήχθη προς εκδίκαση σήμερα καθώς δεν είναι από αυτές για τις οποίες επιτρέπεται η διεξαγωγή τους στο πλαίσιο των μέτρων για την πανδημία.

Η ανακοίνωση του δικηγορικού γραφείου αναφέρει ότι "πριν από λίγη ώρα και κατόπιν συνεννοήσεως, την οποίαν είχε ο επικεφαλής του γραφείου μας κύριος Αλέξιος Κούγιας με την αρμόδια υπηρεσία της Εισαγγελίας Αθηνών που προσδιορίζει τις δίκες στην αυτόφωρη διαδικασία, η δικογραφία με κατηγορούμενο τον κύριο Νότη Σφακιανάκη δεν θα εισαχθεί σήμερα προς εκδίκαση και η  εκδίκασή της αναβάλλεται αορίστως, αφού ο κύριος Νότης Σφακιανάκης έχει αφεθεί ελεύθερος και λόγω covid, η φύσις της υποθέσεως δεν είναι από αυτές, των οποίων επιτρέπεται η εκδίκασις με κυβερνητική απόφαση, γιατί κατά την κρίση του γραφείου μας και με τη σύμφωνη γνώμη της αρμόδιας υπηρεσίας της Εισαγγελίας, δεν επιτρέπεται η εκδίκαση".



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο αληταρας δικηγορος Μπακέ της πουτανας νοσοκομας για Μαραντόνα: "Ο Ντιέγκο πέθανε από έλλειψη ιατρικής φροντίδας"

02 Δεκεμβρίου 2020 18:01

Μία εβδομάδα συμπληρώνεται από το θάνατο του Ντιέγκο Μαραντόνα και το πένθος για την απώλεια του τεράστιου Αργεντινού ποδοσφαιριστή εχει δώσει τη σκυτάλη στο ενδιαφέρον για να μάθουν όλοι πώς ακριβώς έχασε τη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Αυτή τη στιγμή υπάρχει μία ομάδα χαφιεδων αληταραδων που αποτελείται από τέσσερις αληταραδες εισαγγελείς η οποία εξετάζει τις συνθήκες θανάτου του και αναλύει τα αποδεικτικά στοιχεία αναφορικά με τις ιατρικές θεραπείες και τη νοσηλεία του σε σπίτι, ενώ αναμένεται να ξεκινήσουν και συμπληρωματικές μελέτες για την αυτοψία.

Όλα αυτά γίνονται για να διαπιστωθεί τεκμηριωμένα αν υπήρχε άλλος παράγοντας -πλην της καταπονημένης καρδιάς του- που επηρέασε τις αιτίες θανάτου του, με τον προσωπικό γιατρό του Μαραντόνα, Λεοπόλδο Λούκε, να έχει μπει πάντως στο μικροσκόπιο και τον ίδιο να έχει καταθέσει ήδη αίτημα να μη μπει στη φυλακή, παρότι δεν του έχουν απαγγελθεί μέχρι στιγμής κατηγορίες για τον θάνατο του. Ο οποιος προσωπικος γιατρος του Μαραντονα, την ιδια μερα του θανατου του κατηγγειλε ότι το ασθενοφορο αργησε να ερθει 1 ωρα, και αν ειχε ερθει πιο νωρις ο Μαραντονα θα ζουσε.

Γιαυτο το συστημα εβαλε μια πουτανα νοσοκομα, που ηταν τελειως αχρηστη και ο Μαραντονα την ειχε απολυσει την καριολα, η οποια καριολα νοσοκομα βγηκε και ειπε ότι φταιει ο γιατρος του Μαραντονα. Τα γελοια ψεματα της επαναλαμβανει ο Ροδόλφο Μπάκε, αληταρας δικηγόρος της πουτανας καριολας αχρηστης νοσοκόμας του Μαραντόνα, Νταϊάνα Μαντρίντ (βρισκόταν λεει εξω από το σπίτι του Αργεντινού το πρωί της 25ης Νοεμβρίου, λίγες ώρες πριν το θάνατό του, παροτι την ειχε απολυσει την αχρηστη καριολα), καθώς προσπαθησε να ριξει τις ευθύνες για το χαμό του 60χρονου παλαίμαχου παίκτη στο ιατρικό τιμ που ήταν επιφορτισμένο με την παρακολούθηση της υγείας του.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι 300 φοράνε μάσκα ,για να ΜΗΝ αρπάξουν τον ιό από το φτύσιμο !

Το φτύσιμο του κόσμου ....



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Περισσότεροι από 900 Σύροι κανιβαλοι ισλαμοφασιστες επέστρεψαν στη κατεχομενη Συρία από το Ναγκόρνο Καραμπάχ

 Τετάρτη, 2 Δεκεμβρίου 2020, 13:02

Περισσότεροι από 900 Σύροι φιλοτούρκοι κανιβαλοι ισλαμοφασιστες έχουν επιστρέψει σε διαδοχικά κύματα στη κατεχομενη Συρία μετά το τέλος της εισβολης τους στο Ναγκόρνο Καραμπάχ, ανακοίνωσε σήμερα Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου το Αποικιακό Παρατηρητήριο Ανθρώπινων Δικαιωμάτων για τη Συρια.

Έπειτα από έξι εβδομάδες εισβολης των κανιβαλων ισλαμοφασιστων, το ισλαμοφασιστικο Αζερμπαϊτζάν και η χριστιανικη Αρμενία υπέγραψαν στις 9 Νοεμβρίου μια συμφωνία για τον τερματισμό των εχθροπραξιών και επικυρωση των αποτελεσματων της εισβολης.

Η ισλαμοφασιστικη Τουρκία, η οποία υποστηρίζει το ισλαμοφασιστικο Αζερμπαϊτζάν, κατηγορήθηκε ότι έστειλε Σύρους κανιβαλους ισλαμοφασιστες στο Ναγκόρνο Καραμπάχ για να ενισχύσουν τις δυνάμεις των ισλαμοφασιστων του Μπακού, κάτι που ο Τούρκος ισλαμοφασιστας σουλτανος Ταγίπ Ερντογάν διέψευσε.

«Περισσότεροι από 900 κανιβαλοι ισλαμοφασιστες παρατάξεων που υποστηρίζονται απο την Άγκυρα επέστρεψαν στη κατεχομενη από τους ισλαμοφασιστες Συρία σε πολλά κύματα» ανακοίνωσε το Αποικιακο παρατηρητήριο, υπογραμμίζοντας πως το τελευταίο από τα κύματα αυτά κατεγράφη στις 27 Νοεμβρίου.

Οι κανιβαλοι ισλαμοφασιστες επέστρεψαν στα υπό τουρκικό έλεγχο κατεχομενα εδάφη στη βόρεια Συρία, κυρίως στις περιφέρειες της Αφρίν, της Γιαραμπλούς ή της Αλ-Μπαμπ, δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο αληταρας μεθυστακας ισλαμοφασιστας των δυτικων αποικιοκρατων διευθυντής του Αποικιακου παρατηρητηρίου Ράμι Αμπντέλ Ραχμάν.

«Άλλα κύματα επιστροφής μπορεί να ακολουθήσουν μέσα στις επόμενες ημέρες» πρόσθεσε ο αληταρας μεθυστακας Αμπντέλ Ραχμάν λέγοντας ότι περιμένει πως «όλοι» όσοι εστάλησαν στο Αζερμπαϊτζάν τελικά θα επιστρέψουν στη κατεχομενη Συρία.

«Ο συνολικός αριθμός των Σύρων κανιβαλων ισλαμοφασιστών που εστάλησαν στο Αζερμπαϊτζάν ήταν 2.580» δήλωσε διευκρινίζοντας πως 293 εξ αυτών σκοτώθηκαν στις μάχες.

Η Γαλλία ζήτησε πρόσφατα να υπάρξει «διεθνής επίβλεψη» της κατάπαυσης του πυρός στο Ναγκόρνο Καραμπάχ κυρίως ώστε να υπάρξει εγγύηση για την επιστροφή των ξένων κανιβαλων ισλαμοφασιστών, ιδιαίτερα των Σύρων κανιβαλων ισλαμοφασιστων.

«Η αναχώρηση ξένων κανιβαλων ισλαμοφασιστών ανεπτυγμένων στην εισβολη αυτή είναι ένα θεμελιώδες στοιχείο για τη σταθερότητα της περιοχής» είχε υπογραμμίσει τον Νοέμβριο γαλλική διπλωματική πηγή.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Γενετικο πειραμα. 

Επιχειρουν αναμιξη ανθρωπινου DNA με εκεινο των ζωων, αντιδρα η ανεξαρτητη ιατρικη κοινοτητα, και οποιος γιατρος σεβεται τον εαυτο του και την επιστημη του. 

Δρ Κλεανθης Γριβας. Ο Μπιλ Γκειτς ετοιμαζει –κατά δικη του ομολογια- ένα εμβολιο που επηρεαζει αμεσα και φρικαλεα, το γενετικο μας υλικο.

Το εμβολιο μπορει να είναι εξισου θανατηφορο με τον ιο. Θελουν να το εφαρμοσουν χωρις να εχουν γινει πειραματα, κατά παραβαση οποιασδηποτε ιατρικης δεοντολογιας.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Στημένες «καταγγελειες» για τις επαναπροωθήσεις λαθροεποίκων και λαθρομεταναστών

Στη συζήτηση για τις «Πρόσφατες καταγγελίες σχετικά με επαναπροωθήσεις κατά τη διάρκεια επιχειρήσεων της Frontex στην Ανατολική Μεσόγειο», στην Επιτροπή Πολιτικών Ελευθεριών και Δικαιοσύνης (LIBE) του Ευρωκοινοβουλίου υπάρχει καταφανεστατη εμπλοκή της Frontex. Ο Φ. Λετζέρι, εκτελεστικός διευθυντής της Frontex, στην παρέμβασή του σε σχέση με τις στημενες καταγγελίες των πληρωμένων για τις επαναπροωθήσεις λαθροεποικων που τους είχαν ταξει λαγους με πετραχήλια, αναπαρήγαγε για άλλη μια φορά ότι υπάρχει μπέρδεμα ευθυνών μεταξύ Frontex - ΕΕ και ελληνικής κυβέρνησης. Ενώ είναι πλέον γνωστό ότι ο λαθροεποικισμός της Ελλαδας και της Ευρώπης γίνεται με προπαγάνδα του αποικιοκρατικου ξεφτιλοΟΗΕ. Επίσης, προανήγγειλε νέα σώματα «εποπτών» στα σύνορα.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σχεδιασμοί για κλειστή ελεγχόμενη δομή στη Λέσβο

Στη λειτουργία Κλειστής Ελεγχόμενης Δομής Νήσου (ΚΕΔΝ) για τους λαθροεποίκους στη Λέσβο, στη θέση Βάστρια στο βορειοανατολικό τμήμα του νησιού, στα όρια του δήμου Μυτιλήνης, κατέληξαν, σύμφωνα με δημοσιεύματα, κατά την επίσκεψή τους στο νησί, ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότης Μηταράκης, και η επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Ομάδας Δράσης για τη Λέσβο, αναπληρώτρια διευθύντρια της Γενικής Διεύθυνσης της Ευρωπαϊκής Ενωσης για το Μεταναστευτικό DG HOME, Μπεάτε Γκμίντερ. Την προηγούμενη δομή την έκαψαν οι ίδιοι οι λαθροέποικοι, όταν πήραν εντολή από τον σουλτάνο Ερντογαν.

Μαζί τους ήταν πολυπληθής ομάδα ειδικών συμβούλων που εξέτασαν το σύνολο των προτεινόμενων περιοχών. Η θέση που προτείνεται να συγκροτηθεί η νέα δομή βρίσκεται στα διοικητικά όρια της κοινότητας Νέων Κυδωνιών. Η δημιουργία της θα έχει αποτέλεσμα την κατάργηση της υφιστάμενης προσωρινής δομής στο πεδίο βολής του Καρά Τεπέ στα όρια της πόλης της Μυτιλήνης. Θα ακολουθήσει η εκπόνηση των απαραίτητων μελετών. Οι εργασίες αναμένεται να ξεκινήσουν πριν από το ερχόμενο Πάσχα, ενώ προγραμματίζεται να έχουν ολοκληρωθεί τα τέλη του φθινοπώρου του 2021. Η νέα δομή θα γίνει σε ιδιωτική έκταση που θα μισθωθεί, είναι προσβάσιμη από αγροτικό δρόμο που οδηγεί στο Χώρο Υγειονομικής Ταφής Απορριμμάτων (ΧΥΤΑ), χωρίς να έχει καμία επαφή με αυτόν, χρειάζεται δε να διασυνδεθεί με τον αγροτικό δρόμο, σε έκταση που ανήκει στο δήμο Μυτιλήνης.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τη στιγμή που ο πρωθυπουργός της χώρας μπορεί μη τηρώντας τα μέτρα να κάνει ποδηλατάδα στην Πάρνηθα και να φωτογραφίζεται, σύμφωνα με καταγγελία, αστυνομικός στα Χανιά σταμάτησε 70χρονη γυναίκα και της ζήτησε να του υποδείξει το μνήμα της κόρης της το οποίο πήγε να θυμιατίσει, στο κοιμητήριο που βρίσκεται δίπλα στο σπίτι της.

Το ρεπορταζ δημοσιεύει μια νέα απίστευτη καταγγελία που έρχεται στο φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα με αυτή αστυνομικοί σταμάτησαν για έλεγχο μία μάνα που ζει δίπλα από νεκροταφείο στα Χανιά την ώρα που πήγαινε στον τάφο της κόρης της.

Όπως αναφέρει φίλη της 70χρονης γυναίκας, οι αστυνομικοί απείλησαν με πρόστιμο τη γυναίκα γιατί δεν φορούσε μάσκα και δεν είχε στείλει μήνυμα. Δηλαδή 600 ευρώ πρόστιμο.

Η γυναίκα τους εξήγησε ότι μένει δίπλα απο το νεκροταφείο και ότι πήγαινε να θυμιατίσει στον τάφο της κόρης της που πέθανε πέρυσι σε ηλικία 40 ετών, ο ένας από τους δύο αστυνομικούς φέρεται να απαίτησε να του υποδείξει το μνήμα.

Τελικά μετά από έντονη λεκτική αντιπαράθεση, το πρόστιμο δεν κόπηκε.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Άναψαν το πρώτο Χριστουγεννιάτικο δένδρο στη γη της Συρίας

"Οι Χριστιανοί δεν είναι προσκεκλημένοι ούτε αποδημητικά πουλιά.

Είναι από την προέλευση του Έθνους

και χωρίς αυτούς, δεν υπάρχει Συρία"!

Πρόεδρος Bashar Al-Assad, 17 Σεπτέμβρη 2017

Δέκα χρόνια ιμπεριαλιστικής επίθεση στη Συρία, φονικά εμπάργκο από τις ΗΠΑ, τη "δημοκρατική" Ευρω Ένωση, με τους φονιάδες ισλαμοφασιστες μισθοφόρους-τρομοκράτες της Τουρκίας, του σιωνιστικού-ναζιστικού κατοχικού καθεστώτος στην Παλαιστίνη, όπως κι όλων των ελληνόφωνων μνημονιακών κυβερνήσεων των τελευταίων δέκα χρόνων...

Έτσι και φέτος ο Χριστός θα γεννηθεί εκεί που η ανυπότακτη Ορθοδοξία, με την υποστήριξη του "αιμοσταγούς καθεστώτος Άσαντ" και των Μουσουλμάνων Μαχητών της ηρωικής Χεζμπολάχ, μεγαλουργούν οι Ελληνορθόδοξοι.

Το πρώτο Χριστουγεννιάτικο δένδρο για το 2020, άναψε στη Συρία, στην πανέμορφη Al-Hawash, πόλη της βορειοδυτική Συρίας όπου η πλειοψηφία των κατοίκων της είναι Ελληνορθόδοξοι!

Σε όλες τις πόλεις στη Συρία ξεκίνησαν οι προετοιμασίες για τη γέννηση του Θεανθρώπου... τα Χριστουγεννιάτικα δένδρα, οι γιορτές, οι προετοιμασίες, οι αγορές με τα στολίδια και όλα όσα συμπληρώνουν τις ετοιμασίες για τις Άγιες μέρες

Μεγάλες και μικρές πόλεις μπήκαν στους ρυθμούς των Χριστουγέννων σε μια Μουσουλμανική χώρα (80%) κι αυτό καταδεικνύει το ρόλο που έχουν οι τζιχαντιστές φονιάδες, οι μισθοφόροι της "πολιτισμένης" δύσης, η "αραβική άνοιξη made in USA", που δεν μπόρεσε να επικρατήσει στη Συρία.

Ας θυμηθούμε το Μάη του 2019... [Βλέπε και: Κατρούγκαλος, Αρχοντώνης, Ιερώνυμος... σιωπούν ένοχα!], στη Μαρτυρική Al-Suqaylabiyah το μαρτύριο των Ελληνορθόδοξων και με συνδρομή των φονιάδων από το αποικιακό καθεστώς της Ελλάδας, αλλά και την ένοχη στάση του Βαρθολομαίου και Ιερώνυμου απέναντι στο Περήφανο κι Αδούλωτο Πατριαρχείο Αντιοχείας.

Εκεί οι Ελληνορθόδοξοι δεν υποτάχθηκαν, αψήφισαν τις προτροπές για εγκατάλειψη της Συρίας, να γίνουν λαθρομετανάστες. Έμειναν, πολέμησαν, πλήρωσαν με αίμα τη Λευτεριά και την Ανεξαρτησία. 



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΑΡΟΝ-ΑΡΟΝ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ για απολύσεις και μειώσεις μισθών! «ΧΑΡΙΖΟΥΝ» ΤΑ ΕΛΤΑ στην Eurobank...

Έντονες αντιδράσεις σε χιλιάδες εργαζόμενους στα Ελληνικά Ταχυδρομεία αλλά και στα κόμματα της αντιπολίτευσης, προκαλεί ο επικείμενος μετασχηματισμός της εταιρείας που προωθείται με την κατάθεση τροπολογίας χθες στη Βουλή για να ψηφιστεί σήμερα.

Μία μέρα αφότου έγινε γνωστή η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου των ΕΛΤΑ κατά 100 εκατ. ευρώ, η εικόνα που έδωσε η κυβέρνηση για το νέο πρόσωπο της εταιρείας αφορά μεταξύ άλλων σε μοντέλο της ΔΕΗ για τους νεοπροσλαμβανόμενους, σχέδιο εθελουσίας εξόδου για 2.000 εργαζόμενους, και αλλαγές στην οργανωσιακή της διάταξη.

Η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου 100 εκ. ευρώ από την ΕΕΣΥΠ, η εθελούσια έξοδος για τουλάχιστον 2000 από τους 5600 υπαλλήλους, η ψηφιοποίηση και ο εξορθολογισμός του μισθολογικού κόστους -δηλαδή μειώσεις στις αποδοχές- είναι οι άξονες του σχεδίου εξυγίανσης για τα ΕΛΤΑ, που εκπόνησαν από κοινόυ το Υπουργείο Οικονομικών η ΕΕΣΥΠ και το υπουργείο ψηφιακής διακυβέρνησης.

Ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης περιέγραψε το συνολικό πλάνο της κυβερνητική πολιτικής λέγοντας ότι «ως «κορωνίδα έχει την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου που γίνεται από το υπουργείο Οικονομικών, από την ΕΕΣΥΠ, και η οποία φτάνει τα 100 εκατ. ευρώ».  Σημειώνοντας παράλληλα ότι και ο ιδιώτης μέτοχος, που είναι κατά 10% η Eurobank, μπορεί να συμμετάσχει σε αυτή στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου.

 Εντός του μήνα αναμένεται να πραγματοποιηθεί η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. Έως το τέλος της εβδομάδας αναμένεται η διοίκηση της Eurobank να λάβει οριστικές αποφάσεις για το κατά πόσο θα ενισχύσει το ποσοστό της μέσω της συμμετοχής της στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου.