Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2021

Δευτερα 18 Ιανουαριου 2021


Ο βιασμός μας προκαλει πραγματικά αποτροπιασμό και είναι μια κακουργηματική πράξη κ ποινικό αδίκημα. Τέλος.-

Επικροτούμε τα αυτονόητα γιατί μια μερίδα της κοινωνίας δυστυχώς στοχοποιεί τα θύματα .!!

Κι έρχεται τωρα ο Αδαμόπουλος κ λεει να λυπηθούμε την υστεροφημία του ,τα παιδιά και τα εγγόνια του σαν το ανέκδοτο που ο άλλος σκότωσε τους γονείς του κ ζητά επιείκια γιατί είναι ορφανός.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Πούτιν είναι πολύ ευγενικός. Έχει κρατήσει τον Navalny. Είμαι σίγουρος ότι αν άφηνε τον Navalny ελεύθερο στο δρόμο, οι Ρώσοι θα τον λιντσάρουν. Ως ′′ φιλελεύθερος ′′ (μαριονέτα της CIA), αυτός ο δυτικός-δουλοπάροικος είναι τόσο ευπρόσδεκτος όσο και η εισβολή των Μογγόλων



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Εδώ βλέπουμε τον βιαστή της Σοφίας Μπεκατώρου , Αριστείδη Αδαμόπουλο μαζί με τον Μητσοτάκη και τον πατούλη σε κομματική συγκέντρωση της ΝΔ.

"Αυτό δεν είναι κόμμα, ο ποινικός κώδικας είναι"



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Χθες και σήμερα ανακοινώθηκαν αρκετά περιστατικά θανάτων ηλικιωμένων στη Νορβηγία (23 θάνατοι) και τη Γερμανία (10 θάνατοι), μετά τον εμβολιασμό τους.

Η κατάσταση διερευνάται. 

Έσπευσε ο κύριος Μόσιαλος να μας καθησυχάσει. Αλήθεια, πότε πρόλαβε ο μεγάλος επιστήμων και έβγαλε συμπέρασμα; Τον αφήνουμε να αναπαύεται στον ορθολογισμό του...

Όμως, δυστυχώς, ο Μόσιαλος δεν είναι ο μόνος με τη γραμμή "δεν τρέχει τίποτα". Η κυρίαρχη αφήγηση θέλει τις επιπλοκές που παρουσιάζονται μετά τους εμβολιασμούς να μη σχετίζονται με τα εμβόλια. Μακάρι (το τονίζω για να μην επέμβει η αριστερή και δεξιά αστυνομία φρονημάτων) να είναι έτσι. Μόνο που και αυτό χρειάζεται απόδειξη και όχι απλές δηλώσεις.

Στην περίπτωση της Νορβηγίας διαβάζουμε, αναφορικά με τους θανάτους μετά τους εμβολιασμούς:

“Δεν βλέπουμε τίποτα ανησυχητικό σε αυτά τα στοιχεία. Όλοι οι θάνατοι σημειώθηκαν σε ηλικιωμένους και αδύναμους ανθρώπους με υποκείμενα νοσήματα”, εξήγησε ο Δρ. Στάιναρ Μάντσεν, ιατρικός διευθυντής του Νορβηγικού Οργανισμού Φαρμάκων (Κοσμοδρόμιο).

Ελπίζω να γίνεται κατανοητό ότι η δήλωση αυτή (που καθρεφτίζει πολλές αντίστοιχες δηλώσεις καθώς και την κυρίαρχη γραμμή στα social media) είναι σοβαρά προβληματική.

Δε γίνεται να υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά, δε γίνεται να παραβιάζεται η κοινή λογική. Αν τολμήσει κάποιος να πει ότι η συντριπτική πλειονότητα των θανάτων covid αφορά σε ηλικιωμένους με συχνά άνω των δύο υποκείμενων νοσημάτων, χαρακτηρίζεται συνωμοσιολόγος, ψεκασμένος, ψυχρός και ανήθικος και άλλα κοσμητικά. Όταν, όμως, πεθαίνουν ηλικιωμένοι και άρρωστοι από ένα εμβόλιο, δεν τρέχει τίποτα;

Λοιπόν, για να σοβαρευτούμε λιγάκι. 

Η διαχείριση του κορονοϊού είναι ο θρίαμβος του ανορθολογισμού, που όμως φορά την προβιά της νίκης απέναντι στους ψεκασμένους. Αν δεν υπάρξει κανονικός, όχι γιαλαντζί ορθολογισμός, αν δεν απαντηθούν ερωτήματα που είναι στον αέρα (και διάφοροι τα θεωρούν ως λήξασες συζητήσεις - και αριστεροί γιατροί βεβαίως βεβαίως...), αν δεν υπάρξει διαφάνεια στα πάντα-όλα, θα συνεχίσουμε να οδεύουμε ολοταχώς προς ολοένα και χειρότερες καταστάσεις.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σκέφτομαι πως η επιχείρηση Ολυμπιακοί Αγώνες 2004 είχαν μεγάλη επιτυχία, 17 χρόνια μετά συνεχίζουμε να μαθαίνουμε όμορφες πλευρές!

Οικονομικά, πολιτικά, ηθικά, ιατρικά... Η χώρα μας μαγαλουργησε και για πολλοστή φορά το ελληνικό φώς φώτισε την οικουμένη!

Ακριβώς επειδή υπήρξε αυτός ο θρίαμβος ανατέθηκε στα ίδια πρόσωπα να οργανώσουν και τον εορτασμό των 200 χρόνων της επανάστασης του 21.

Τρέμω στη σκέψη να υπάρξουν ανάλογες καταστάσεις...

Σχολιο.- Ένα βιασμό της Ιστορίας θα τον έχουμε, για τα υπόλοιπα δεν ξέρω.

Σχολιο.- Θα μάθουμε πάλι για κάποιο "συνωστισμό" π.χ. στην Έξοδο του Μεσολογγίου φαντάζομαι...



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η πρόσφατη καταγγελία από τήν Ολυμπιονίκη Μαρία Μπεκατωρου γιά σεξουαλική κακοποίηση της από τόν επι 23 χρόνια αντιπρόεδρο της Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας 

- Αριστείδη Αδαμόπουλο, επιλεκτο στελεχος τής ΝΔ 

καί ή πρίν δύο χρόνια καταδίκη τού 

- Νίκου Γεωργιάδη πρωην Βουλευτή τής ΝΔ 

για ασέλγεια κατασυρροή σέ βάρος ανηλίκων εναντι αμοιβής στη Μολδαβία...

Φέρνει στην μνήμη μας διάφορα περιστατικά μέ καταδίκες για καταχρηση καί διασπάθηση Δημόσιου Χρηματος από αλλα επίλεκτα στελεχη της οπως 

- Βασίλη Παπαγεωργόπουλο,

- Παναγιώτη Ψωμιάδη κλπ.. 

Αποτελεί πιά κοινό μυστικό οτι η γαλάζια στάνη εκτός από τά γαλαζια γίδια «προσελκύει» - οπως τό μέλι τίς μύγες - ανθρώπους μέ τέτοιες «αδυναμίες»...

Σχολιο.- Είναι η παράταξη πού ενσωμάτωσε ολους τούς μαυραγορίτες,ταγματασφαλίτες καί κατσαπλιάδες τής κατοχής...

Σχολιο.- μα όλους... Καθημερινά αποδεικνύεται... Όλοι έχουμε παραδείγματα στον κοινωνικό μας περίγυρο! Είναι φοβερά σιχαμερό σινάφι! Αναλλοίωτο στους αιώνες των αιώνων...



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Στην υγειά μας ρε παιδιά: Άγριο «κράξιμο» στο Twitter – «Βάλτε rapid test στα μπουζούκια»

17/01/2021 11:25

Το Twitter πήρε φωτιά – για ακόμη μια φορά- με την εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου

Για ακόμα ένα σαββατόβραδο, το «Στην υγειά μας ρε παιδιά» κράτησε συντροφιά στους τηλεθεατές μέσω της συχνότητας του ΣΚΑΙ. Σε πολλού χρήστες του Twitter, δεν άρεσαν οι πολλοί καλεσμένοι χωρίς μάσκες, ενώ σε εμάς επιβάλλεται με πρόστιμο, τα τραγούδια και οι χοροί, ενώ σε εμάς απαγορεύεται, καθώς πιστεύουν πως είναι εικόνες που δεν ταιριάζουν με την εποχή που βιώνουμε.

Ο παρουσιαστής πολλάκις ανέφερε στην εκπομπή πως όλοι έκαναν rapid test για να βρεθούν στο γύρισμα και αυτό ήταν κάτι που έγινε trend στο Twitter. Δείτε παρακάτω μερικά tweets που «κράζουν» την εκπομπή.

-Η απόλυτη ΚΟΡΟΪΔΙΑ! Βάλτε rapid test και έξω απ τα μπουζούκια ρε μάγκες όσοι είναι Covid free να μπαίνουν να διασκεδάζουν... Παπαδόπουλε ξεφτιλίζεσαι!!!#stinygeiamas #skai_xeftiles

-Μας τα έπρηξες να κάτσουμε σπίτι Σπύρο μου για να σε βλέπουμε να χορεύεις εσύ #stinygeiamas

-Κατα τα άλλα "να πλένετε τα χέρια σας πολυ σχολαστικά "... #stinygeiamas

-Κρίμα στον αγώνα που έκανε ο Πέτρος ο Κωτσόπουλος να μας ξεβλαχεψει.... #stinygeiamas

-Παπαδόπουλε στην πρώτη καραντινα μας τα ζαλισες να μείνουμε σπιτι... Τώρα κάθεσαι και σε φιλανε..... #stinygeiamas



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



65% εισαγωγές - 35% εξαγωγές (ελληνική οικονομία). Αν δει κανείς τι εισάγεται, θα συνειδητοποιήσει ότι πολλά που εισάγονται μπορούν να παραχθούν και εδώ στο πλαίσιο μιας ενδογενους ανάπτυξης, μιας ισχυρής παραγωγικής βάσης και μιας σημαντικής εσωτερικής αγοράς.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Στα 1612 μια δίκη θα αναστάτωνε τη Ρώμη. Η Artemisia Gentileschi 18 χρόνων, με τα δάχτυλα στη μέγγενη-sibille για να ομολογήσει την αλήθεια και υποβαλλόμενη σε βασανιστήρια, κραυγάζοντας «είναι αλήθεια, είναι αλήθεια, είναι αλήθεια!» είχε καταγγείλει τον Agostino Tassi, δάσκαλό της στη ζωγραφική, για βιασμό. Σηκώνοντας τη μέγγενη με τα δάχτυλα της ούρλιαξε στον βιαστή της, «κοίτα, να το δαχτυλίδι των αρραβώνων μας!» 

Η δίκη κράτησε 7 μήνες. Η Artemisia διασύρθηκε. Τα πρακτικά της δίκης έχουν διασωθεί. Η 18χρονη Artemisia περιγράφει το σκηνικό.

«... Με έριξε στο κρεβάτι με το χέρι του στο στήθος μου, έβαλε το γόνατό του ανάμεσα στα πόδια μου εμποδίζοντας με να τα κλείσω. Μου σήκωσε τα ρούχα και με φίμωσε μ' ένα μαντήλι για να μην ακούγονται οι φωνές μου .... Του έγδαρα το πρόσωπο, του τράβηξα τα μαλλιά και πριν διεισδύσει, του άρπαξα το πέος με δύναμη και, μάλιστα, του έκοψα κομμάτι ...» Η κοπέλα δεν μπόρεσε να τον σταματήσει. Όταν τελείωσε, πήρε ένα μαχαίρι και προσπάθησε να τον χτυπήσει αλλά αστόχησε. 

Η περιγραφή της Gentileschi συγκλονίζει με το πόσο «οικεία» ακούγεται τέσσερις αιώνες μετά. Το σκηνικό πανομοιότυπο με όλους τους βιασμούς που φτάνουν στη δημοσιότητα. Ο βιαστής, σχεδόν πάντα, κάποιος που έχει οικειότητα με το θύμα. Ο διασυρμός του θύματος στην κοινωνία των χρηστών ηθών, η προσπάθεια συγκάλυψης. 

Ο Tassi κρίθηκε ένοχος. Όχι ως βιαστής αλλά ως διαφθορέας γιατί δεν παντρεύτηκε την διακορευμένη Artemisia. Η έννοια του βιασμού ως ποινικό αδίκημα δεν υπήρχε στη μεσαιωνική Ρώμη. Ο βιαστής δεν φυλακίστηκε ποτέ γιατί είχε υψηλά ιστάμενους προστάτες, ανάμεσα τους και τον Πάπα Ιννοκέντιο Χ. Πόσο χριστιανικό! 

Η Artemisia συνέχισε να ζωγραφίζει. Επηρεασμένη από τον Caravaggio, ο οποίος υπήρξε οικογενειακός φίλος, κατάφερε να αποδώσει το μαρτύριό της στα έργα της. Άλλοτε ως τυραννισμένη Αγία Αικατερίνη (αυτοπροσωπογραφία) και άλλοτε ως εκδικητής που σαν άλλη Ιουδίθ σφαγιάζει τον Ολοφέρνη με τη βοήθεια της υπηρέτριας της. 

Στον πίνακα αποδίδει με συγκλονιστικό ρεαλισμό, που ούτε ο Caravaggio δεν είχε τολμήσει, τη σκηνή του αποκεφαλισμού του Ολοφέρνη-Tassi. Το πρόσωπο της δείχνει αποφασιστικότητα, ο Ολοφέρνης έχει τα μάτια ορθάνοιχτα γνωρίζοντας οτι αυτό είναι το τέλος του. Η υπηρέτρια δεν περιμένει αμέτοχη να αποκοπεί η κεφαλή για να την περισυλλέξει, όπως στον πίνακα του Caravaggio ή του Tintoretto. Συμμετέχει. Δείχνει αλληλεγγύη. 

Κι αυτό ίσως είναι, κατά τη γνώμη μου, το σπουδαίο μήνυμα που θέλει να μας μεταφέρει η Gentileschi: αλληλεγγύη και δράση. Όχι υποταγή! 

Η Artemisia Gentileschi δεν υπέκυψε. Μετέφερε στον καμβά το μαρτύριο της, αναδεικνύοντας και καταγγέλλοντας το πρόβλημα και καθιστώντας τους υπόλοιπους κοινωνούς.

Αυτό ακριβώς που κάθε θύμα βιασμού πρέπει να ενθαρρύνεται να πράττει. Με την κοινωνία και την πολιτεία αρωγό και ηθικό στήριγμα. 



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Μπιλ Γκέιτς αγοράζει γη σαν να μην υπάρχει αύριο!

Εχει γίνει ο μεγαλύτερος ιδιοκτήτης γεωργικής γης στην Αμερική.

Κατέχει μέχρι στιγμής 242.000 στρέμματα καλλιεργήσιμης γης σύμφωνα με το RT.

Φυσικά δεν φαντάζομαι να πιστεύετε οτι θα την καλλιεργεί ο ίδιος! 

Με την ισχύ του πλουτου και της τεχνολογίας στα χέρια του θα είναι ο απόλυτος φεουδάρχης στο επερχόμενο νέο κοινωνικό μοντέλο. 

Συντροφοι μην κοροιδευόμαστε συν αναμεταξύ μας. 

Οι ιστορικοί όροι του αγώνα έχουν αλλάξει και το κίνημα ασχολείται με την διεκδίκηση των μέσων παραγωγής λες ζουμε στην εποχή που ο κεφαλαιοκράτης έμενε στον τόπο της ιδιοκτησίας του. 

Αν αυτοί θέλουν να κάνουν το παγκοσμιο reset, εμείς πρεπει να κάνουμε το δικό μας βγαίνοντας έξω από το πλαισιο τους. 

Και το μόνο που μπορουμε ρεαλιστικά να διεκδικήσουμε προς το παρον είναι ο τόπος που πατάμε. Είναι η πατρίδα μας έξω από υπερεθνικές ενώσεις και δεσμεύσεις. 

Και αυτό όχι χωρίς αίμα και θυσίες. 

Αλλιώς μια χαρά δουλοπάροικοι και εμείς και τα παιδιά μας στην ελίτ των νεοφεουδαρχών θα είμαστε.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μαθητές στην Ιταλία κατέβηκαν στον δρόμο και ζητούν το τέλος της τηλεκπαίδευσης – «Φτάνει με την αβεβαιότητα»

11.01.2021 | 14:34

Nα επιστρέψουν στις τάξεις τους και να ολοκληρωθεί η φάση της τηλεκπαίδευσης ζήτησαν την Δευτέρα (11/1) μαθητές των λυκείων της Ιταλίας, οι οποίοι προχώρησαν σε μια σειρά κινητοποιήσεων σε όλη τη χώρα. «Θέλουμε να μετατραπούμε σε προτεραιότητα της χώρας, φτάνει με τις αναβολές και την αβεβαιότητα», ήταν ένα από τα συνθήματα των μαθητών.

Οι περισσότεροι οργάνωσαν μαθήματα έξω από τα σχολικά τους κτήρια, σε πάρκα, πλατείες, ενώ στην Ρώμη συγκεντρώθηκαν πάνω από χίλιοι μαθητές, στην είσοδο γνωστών κλασικών και πρακτικών λυκείων της πόλης, όπως το Μαμιάνι, το Τάσο, το Καβούρ και το Ρίγκι.

Η κυβέρνηση του Τζουζέπε Κόντε είχε αποφασίσει ότι από σήμερα τα μαθήματα στα λύκεια και τα τεχνικά λύκεια θα μπορούσαν να ξαναρχίσουν με την συμμετοχή, αρχικά, του 50% των μαθητών. Σε σύνολο είκοσι περιφερειών, όμως, μόνον τρεις αποφάσισαν να εφαρμόσουν το μέτρο, ενώ οι υπόλοιπες τάχθηκαν υπέρ της αναβολής και της βαθμιαίας επανέναρξης των μαθημάτων (ανάλογα με την κάθε γεωγραφική περιοχή) από τις 20 Ιανουαρίου μέχρι τις αρχές Φεβρουαρίου.

«Ανησυχώ και εγώ. Είναι πολύ δύσκολο να καταλάβουν, οι μαθητές μας για ποιο λόγο δεν μπορούν να επιστρέψουν στα σχολεία. Ζούμε ένα “μπλακ άουτ” των κοινωνικών επαφών, οι νέοι είναι αποπροσανατολισμένοι και υπάρχει θυμός», δήλωσε η Ιταλίδα υπουργός παιδείας Λουτσία Ατσολίνα. «Είναι επίσης ορατός ο κίνδυνος να εγκαταλείψει οριστικά το λύκειο ένα σημαντικό ποσοστό μαθητών», πρόσθεσε η αρμόδια υπουργός.

Σύμφωνα με πολλούς παρατηρητές, η επιστροφή στα σχολεία της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης πρέπει να επισπευσθεί και λόγω του ότι, όλο και συχνότερα, σε δρόμους και πλατείες της Ιταλίας τελευταία καταγράφονται εντάσεις, συγκρούσεις και χειροδικίες, με την συμμετοχή νέων που άρχισαν να παρουσιάζουν μια πρωτόγνωρη, για τα δεδομένα της χώρας, επιθετικότητα.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σε δύο μέρες μέσα ο ΜR Tesla έβγαλε εκατομμύρια. Εμείς τώρα ανεχόμαστε συμπολίτες μας να ψάχνουν τα σκουπίδια.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η περίπτωση της Μπεκατώρου όπως όλοι ξέρουν είναι μόνο ένα μικρό δείγμα για το τι συνέβαινε και συμβαίνει στο αθλητικό "χώρο".

Αν γίνει σωστή έρευνα, θα βγουν πάρα πολλά στη φόρα.

Γενικά, ένα από τα μεγάλα προβλήματα του αθλητισμού, είναι οι πολλές τέτοιες βρωμιές που γίνονται - θα θυμάστε την πολύ μεγάλη υπόθεση που είχε αποκαλυφθεί στο Ρέθυμνο.

Σχολιο.- Από τα 53 παιδιά που ήταν θύματα στο Ρέθυμνο μόνο μία οικογένεια εμφανίστηκε στο δικαστήριο. Ήμουν ο βασικός μάρτυρας κατηγορίας και γνωρίζω καλά την υπόθεση. Τα περισσότερα θύματα κακοποίησης δεν καταγγέλουν την κακοποίηση γιατί φοβούνται τον στιγματισμό.

εδώ να προσθέσω ότι όταν προειδοποιούσα γονείς πριν την σύλληψη του παιδεραστή μου έκοβαν την καλημέρα κι άλλαζαν πεζοδρόμιο όταν μ'έβλεπαν. Το βάρος είναι μεγάλο. Ελάχιστοι το σηκώνουν. ΔΥΣΤΥΧΩΣ

Στο Ρέθυμνο η υπόθεση έφτασε να γίνει case study σε Αμερικανικά πανεπιστήμια. Για την ομερτά της πόλης. Έτσι είναι δυστυχώς. Τα παιδιά ειδικά τρέμουν τον στιγματισμό και δεν καταγγέλουν σχεδόν ποτέ. Τον νου σας δεκατέσσερα

Σχολιο.- μόνο τα παιδιά τρέμουν το στιγματισμό; Οι γονείς να δεις! Και καλά κάνουν! Μου συνέβη το ίδιο. Κατήγγειλα παιδεραστή, δίπλα στο σπίτι μου ήταν, μάζευε παιδιά στο σπίτι του, το είχα κουβεντιάσει με γονείς στη γειτονιά, είχε κακοποιήσει ή είχε παρενοχλήσει παιδιά, όλοι στη γειτονιά κάτι ήξεραν, κανένας δεν ήρθε για μάρτυρας. Το έκανα μόνη μου. Και βγήκε στη φόρα ότι κακοποιούσε τον εγγονό του. Και τσιμουδιά δεν έβγαλε. Όμως κανένα άλλο παιδί δεν ήρθε να μιλήσει.

Και δεν είχαν άδικο. Να έβλεπες το βλέμμα θαυμασμού ενός γείτονα όταν έμαθε τι ειπώθηκε στο δικαστήριο! "Σώπα ρε! Μπράβο  Βαγγέλη!" Μάλλον θα ήθελε να ήταν στη θέση του!

Σχολιο.- Σίγουρα υπάρχουν πολλά. Πριν πολλά χρόνια μας έλεγε φίλος ότι ο αδερφός του σταμάτησε την πυγμαχία γιατί κάποιος παράγοντας του την έπεφτε και για να μην τον σπάσει στο ξύλο παράτησε το σπορ.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



«Σύμπαν 25»: Η ιστορία για ένα από τα πιο τρομακτικά πειράματα της επιστήμης

17:20  -  08.06.2020

Ένας επιστήμονας, μία τεράστια αποικία ποντικιών και ο παραλληλισμός με την ανθρώπινη κοινωνία είναι τα κύρια γνωρίσματα του «Σύμπαν 25», ενός από τα πιο τρομακτικά πειράματα στην ιστορία της επιστήμης.

Το πείραμα με την ονομασία «Σύμπαν 25» αποτελεί ένα από τα τρομακτικότερα πειράματα στην ιστορία της επιστήμης, το οποίο, μέσα από τη συμπεριφορά μιας αποικίας ποντικιών, αποτελεί μια απόπειρα για να εξηγήσουν οι επιστήμονες τις ανθρώπινες κοινωνίες.

Η ιδέα για το «Σύμπαν 25» προήλθε από τον Αμερικανό επιστήμονα Τζον Κάλχουν, ο οποίος έφτιαξε έναν «ιδανικό κόσμο» μέσα στον οποίο θα ζούσαν και θα αναπαράγονταν εκατοντάδες ποντίκια. 

Πιο συγκεκριμένα, ο Κάλχουν έφτιαξε τον λεγόμενο «Παράδεισο των ποντικιών», έναν ειδικά σχεδιασμένο χώρο όπου τα τρωκτικά είχαν αφθονία σε φαγητό και νερό, καθώς και μεγάλο χώρο για να ζουν.

Στην αρχή, τοποθέτησε τέσσερα ζευγάρια ποντικιών που σε σύντομο χρονικό διάστημα άρχισαν να αναπαράγονται, με αποτέλεσμα ο πληθυσμός τους να μεγαλώνει με ραγδαίο ρυθμό. Ωστόσο, έπειτα από 315 ημέρες ο πολλαπλασιασμός τους άρχισε να μειώνεται αισθητά.

Όταν ο αριθμός των τρωκτικών έφτασε στο 600, σχηματίστηκε μια ιεραρχία ανάμεσά τους και τότε έκαναν την εμφάνισή τους οι λεγόμενοι «άθλιοι».

Τα μεγαλύτερα τρωκτικά άρχισαν να επιτίθενται απέναντι σε αυτή την ομάδα, με αποτέλεσμα πολλά αρσενικά να αρχίσουν να «καταρρέουν» ψυχολογικά. Αυτό είχε ως συνέπεια να μην προστατεύουν τα θηλυκά και αυτά με τη σειρά τους να γίνουν επιθετικά απέναντι στα μικρά τους.

Όσο πέρναγε ο καιρός, τα θηλυκά έδειχναν όλο και περισσότερο επιθετική συμπεριφορά, στοιχεία απομόνωσης και έλλειψη διάθεσης αναπαραγωγής. Παρατηρήθηκε υπογεννητικότητα και, παράλληλα, αύξηση θνησιμότητας στα νεότερα τρωκτικά.

Τότε, εμφανίστηκε μια νέα κατηγορία αρσενικών τρωκτικών, τα λεγόμενα «όμορφα ποντίκια». Αυτά αρνούνταν να ζευγαρώσουν με τα θηλυκά ή να «πολεμήσουν» για τον χώρο τους. Το μόνο που τα απασχολούσε ήταν το φαγητό και ο ύπνος. 

Σε κάποια φάση τα «όμορφα αρσενικά» και τα «απομονωμένα θηλυκά» αποτελούσαν την πλειοψηφία του πληθυσμού.

Όσο πέρναγε ο καιρός, η θνησιμότητα των νεαρών έφτασε στο 100% και η αναπαραγωγή στο μηδέν. Ανάμεσα στα ποντίκια υπό εξαφάνιση, παρατηρήθηκε ομοφυλοφιλία και, ταυτόχρονα, αυξήθηκε ο κανιβαλισμός, παρά το γεγονός ότι υπήρχε άφθονο φαγητό.

Την 1.780η ημέρα του πειράματος, πέθανε και το τελευταίο ποντίκι του «Σύμπαντος 25».

Ο Τζον Κάλχουν επανέλαβε το ίδιο πείραμα άλλες 25 φορές και κάθε φορά το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο.

Το επιστημονικό έργο του Κάλχουν χρησιμοποιήθηκε ως μοντέλο ερμηνείας της κοινωνικής κατάρρευσης και η έρευνά του λειτουργεί ως άξονας μελέτης της αστικής κοινωνιολογίας και της ψυχολογίας.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η ευτυχία είναι σαν την υγεία: αν δεν συνειδητοποιείς ότι την έχεις, τότε την έχεις.( Ιβάν Τουργκιένεφ )



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ένας προ 20ετίας "βιασμός" ήρθε να επισκιάσει τον ΒΙΑΣΜΟ ενός ολόκληρου Λαού επί δέκα και χρόνια! Οι "δικαστές" εδώ κωφεύουν!!!



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Όσοι πεθαίνουν πριν τον εμβολιασμό, φεύγουν από covid, όσοι πεθαίνουν μετά τον εμβολιασμό, φεύγουν από φυσικά αίτια.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



157 σανοφάγοι χειροκροτούσαν ρυθμικά στη Βουλή την αύξηση του προστίμου και σε μισή ώρα χειροκροτούσαν και την ανάκληση!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Συγνώμη, να ρωτήσω κάτι?

Γρίπη φέτος, θα περάσει κανένας, ή με κορωνοϊό θα τη βγάλουμε όλοι!!!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πρόστιμα και αηδίες..

Αφαίρεση του ενός νεφρού!

Σχολιο.- Σωστός η μάτι η νεφρό

Σχολιο.- Ειναι κ αλλα που εχουμε διπλα

Ωχ ωχ ωχ



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μετά τον σάλο με την ιστορία της Μπεκατώρου, θα περίμενα να ξεσπάσει ανάλογος (αν όχι μεγαλύτερος, αφού πρόκειται για μακράν πιο ειδεχθές έγκλημα) με την υπόθεση του βιασμού πεντάχρονης στον ιππικο ομιλο. Τι όχι? 'Οχι βέβαια!!!! Εκεί απασχόλησε τον Εισαγγελάτο στο MEGA ότι ο πακιστανός θύτης-βιαστής  ήταν ανασφάλιστος. Με τέτοια ΜΜΕ και με τέτοια χειραγώγηση, απορώ πως και κυρίως γιατί, υπάρχουμε ακόμα ως κοινωνία....



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Την στιγμή που ο μέσος όρος θανάτων από (ή μάλλον με) κορωνοϊό είναι 79,5 έτη, περίπου δηλαδή όσο και το προσδόκιμο ζωής, βγαίνει η εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας, Βάνα Παπαευαγγέλου και ανερυθρίαστα ξεστομίζει ότι για τους 30 θανάτους μετά τον εμβολιασμό 33 χιλ ατόμων στην Νορβηγία...φταίει η μεγάλη τους ηλικία. 

Δηλαδή και για να σας το πω αλλιώς, στην περίπτωση των θανάτων από (ή με) covid φταίει ο covid και στην περίπτωση των θανάτων μετά τον εμβολιασμό φταίει η ηλικία. Και συνεχίζετε να τους ακούτε. Και το χειρότερο να τους πιστεύετε. Και το τρισχειρότερο να τους υπακούτε καταστρέφοντας τις ζωές μας. Οικονομικά, κοινωνικά, ψυχολογικά...

Κατά τ'άλλα εγώ είμαι ψεκασμένος κι εσείς το "μέτωπο της λογικής"...



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Με αφορμή το βιασμό της Μπεκατώρου

Το metoo σαν κίνημα είναι σαν το BLM ή τα LBQT κινήματα. Είναι άλλη μία απόπειρα της ορθοπολιτικής υπερεθνικής ελίτ να μετατοπίσει την ατζέντα από τα μείζονα (εθνική ανεξαρτησία, δημοκρατία, κοινωνική δικαιοσύνη) στα ελάσσονα (δικαιωματισμός του κώλου). 

Αυτά είναι γνωστά σε όσους παρακολουθούμε τα της παγκοσμιοποίησης εδώ και δεκαετίες. Από την άλλη κι επειδή μιλάς με άνθρωπο, που ξεσκέπασε το μεγαλύτερο σκάνδαλο παιδεραστίας στην ιστορία της χώρας μας με μεγάλες προσωπικές συνέπειες, το σκάνδαλο με το βιασμό ανήλικων από γυμναστή χρυσαυγίτη όπως αποδείχθηκε, γνωρίζω καλά ότι τα θύματα σεξουαλικής κακοποίησης , είτε ενήλικα είτε όχι, σπάνια βγαίνουν δημόσια να καταγγείλουν λόγω φόβου του στιγματισμού. Χαρακτηριστικά στην υπόθεση που είχα εμπλακεί εγώ προσωπικά από τις 53 οικογένειες των θυμάτων μόνο μία εμφανίστηκε στο δικαστήριο. Συνεπώς από την μία καταλαβαίνω την σιωπή της Μπεκατώρου από την άλλη υποπτεύομαι κι εγώ την πολιτική εργαλειοποίηση πίσω από την καταγγελία της. Το μόνο που δεν ξέρω αν και η ίδια είναι μέρος αυτής της εργαλειοποίησης ή αν χρησιμοποιείται και η ίδια



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




ΝΑΙ από την Ελληνική Λύση στον υποχρεωτικό εμβολιασμό και στο Μητρώο Εμβολιασμού



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τι ηλικία, τι σπουδές και τι προϋπηρεσία έχει ο γιος του Σαμαρά και ανέλαβε πρόεδρος του ΟΠΑΠ; Γλυκά το ρωτάω!!!
Σχολιο.-  Δεν σε πονηρεύει τίποτα όταν πουλήθηκε ο οπαπ. Ποιος ήταν κυβέρνηση, Σαμαράς Βενιζέλος. Ποιος είναι ο διευθύνον σύμβουλος είναι ένας αχυράνθρωπος από Τσεχία. ΚΑΙ πουλήθηκε για 400 χιλιάδες ευρώ. Ο οπαπ δεν σου λέει τίποτα αυτό... ΚΑΙ τα λεφτά αυτά ο οπαπ τα βγάζει σε μία εβδομάδα... ΤΑ κόμματα της αντιπολίτευσης τι κάνουν τι λένε για αυτό...
Σχολιο.-  Να πως το παιντι δεν υπέστη την βασική εκπαίδευση με το πως να κλέβει στα διαγωνίσματα και πως να τιμωρείται η καθηγήτρια που τον έπιασε να αντιγράφει. Λιγη ήταν αυτή η εκπαίδευση; λίγη ήταν η εμπειρία που απόκτησε, πως το θύμα γίνεται θύτης και πρωθυπουργός αύριο; Τώρα στο ΟΠΑΠ πάει για ντοκτορά.... Ας είναι καλά ο ηλίθιος λαός..



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πολλοί φίλοι ρωτούν τι μπορεί να γίνει από νομική άποψη ως αντίδραση σε όσα βιωνουμε.
Εξηγώ λοιπόν ότι τα νομικά μέσα αντίδρασης στα περιοριστικά μέτρα εγκλεισμού είναι ελάχιστα και αμφιβόλου αποτελεσματικότητας.
Αρκετοί δείχνουν να μην το καταλαβαίνουν. Προσπαθώντας λοιπόν να βοηθήσω, αναφέρω ότι η σημερινή κατάσταση πλησιάζει ολοταχώς το καθεστώς θεσμικού πραξικοπήματος, αφού περιορίζεται η δυνατότητα προσφυγής στα δικαστήρια, ενώ ταυτόχρονα βάλλονται σχεδόν όλα τα συνταγματικά κατοχυρωμένα δικαιώματα.
Τούτων δοθέντων αναρωτηθείτε: Υπάρχει ιστορικό προηγούμενο πτώσης χουντικού καθεστώτος εξαιτίας αγωγών ή άλλων νομικών ενεργειών;
Η απάντηση σε αυτό το ερώτημα εξηγεί γιατί πρέπει να κρατάμε μικρό καλάθι για όποιο νομικό τρόπο αντίδρασης ακούμε.
Σχολιο.- Συγχαρητήρια, Κυριάκο... Έγινες πρωτοσέλιδο στην Bild (!) Για το πιστοποιητικό εμβολιασμού που πρότεινες για τις διεθνείς μετακινήσεις.
Και από κάτω η είδηση ότι το αφεντικό, η Μέρκελ, σχεδιάζει lock down μέχρι το Πάσχα.
Πόσο όμορφα ταιριάζουν αυτά... Ε, Κυριάκο...;
Να δεις πώς τους λέγαμε αυτούς στην κατοχή...



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΗΣ ΕΣΣΔ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΜΟ - ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΙΣΜΟ :
Η αντιπατριωτική ομαδούλα των κοσμοπολιτών της Ε.Σ.Σ.Δ σκεπαζότανε κάτω από τον μανδύα του "διεθνισμού". 
Ο διεθνισμός όμως και ο κοσμοπολιτισμός είναι διαμετρικά αντίθετοι, όπως αντίθετα είναι και τα συμφέροντα του προλεταριάτου και της κεφαλαιοκρατίας.
Ο ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ είναι αντιπατριωτική αστικο-ιμπεριαλιστική ιδεολογία, που περιφρονεί τις καλύτερες, προοδευτικές, επαναστατικές και δημοκρατικές παραδόσεις των λαών, τον πολιτισμό τους.....
Ο κοσμοπολιτισμός αρνείται τον εθνικό πολιτισμό, την εθνική κυριαρχία και ελευθερία για όλα τα έθνη και τις φυλές εξόν από ένα "καθολικό", "υποδειγματικό", "ανώτερο" έθνος και φυλή.
Ο κοσμοπολιτισμός έγινε σήμερα ιδεολογικό όπλο για τους ιμπεριαλιστές των ΕΠΑ, που αποβλέπουν στην παγκόσμια κυριαρχία.
Οι ιμπεριαλιστές, για να πραγματοποιήσουν τα επιθετικά τους σχέδια, να στερήσουν από τους λαούς την ελευθερία και ανεξαρτησία και να τους υποτάξουν στην κυριαρχία τους, προσπαθούν να αφοπλίσουν ιδεολογικά τους λαούς με την αντιπατριωτική ιδεολογία του κοσμοπολιτισμού "



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κανένας Μετανάστης δεν θα μείνει Χωρίς Κάρτα Υγείας λέει το Υπουργείο.
1.200.000 οι Ανασφάλιστοι Έλληνες
Όχι, δεν είναι ρατσισμός



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Χιλιάδες διαδηλωτές στους δρόμους του Άμστερνταμ κατά του lockdown
17|01|2021 20:02
Xιλιάδες άνθρωποι διαδήλωσαν σήμερα, χωρίς την άδεια των αρχών, στο Άμστερνταμ, διαμαρτυρόμενοι για το lockdown που έχει επιβληθεί στη χώρα, με στόχο την επιβράδυνση της διασποράς του νέου κορονοϊού, προτού η αστυνομία διαλύσει το πλήθος.
Οι διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν σε μια πλατεία μπροστά από το Κρατικό Μουσείο και το μουσείο Βαν Γκογκ, κρατώντας πλακάτ με συνθήματα, όπως: «Ελευθερία: Σταματήστε αυτήν την πολιορκία», ενώ φώναζαν «Τι θέλουμε; Ελευθερία!».
Κανείς από τους συμμετέχοντες δεν φορούσε μάσκα, που δεν υποχρεωτικό στην Ολλανδία, και ελάχιστοι τηρούσαν τους κανόνες κοινωνικής αποστασιοποίησης.
Οι αρχές απέρριψαν το αίτημα για μια διαδήλωση στην πλατεία του Μουσείου. Οι διαδηλωτές αρνήθηκαν να αποχωρήσουν, όταν η αστυνομία τους είπε να το κάνουν και κάποιοι πέταξαν πυροτεχνήματα.
Αστυνομικοί της μονάδας αντιμετώπισης ταραχών έκαναν χρήση νερού υπό πίεση για διαλύσουν τους διαδηλωτές.
Η ολλανδική κυβέρνηση έκλεισε σχολεία και τα περισσότερα καταστήματα τον Δεκέμβριο προσπαθώντας να θέσει υπό έλεγχο την έξαρση των κρουσμάτων Covid-19 και αυτήν την εβδομάδα παρέτεινε το λοκντάουν κατά τουλάχιστον 3 εβδομάδες.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Στο χωριό Φυλάκιο Έβρου οι μόνιμοι κάτοικοι δεν ξεπερνούν τους 300. Σε αυτό το χωριό η κυβέρνηση έχει προγραμματίσει την κατασκευή hot spot για να φιλοξενηθούν εως και 3.000 παράνομοι μετανάστες γεγονός που θα αλλοιώσει εντελώς τη μορφή του πληθυσμού στην περιοχή.
Γιατί δεν κατασκευάζουν σπίτια για τους Έλληνες Άστεγους, για τις πολύτεκνες και τις τριτεκνες οικογένειες;
'' Όλοι μαζί για την Ελλάδα'



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Signé. Υπογραφές.
30.000 γιατροί, άλλοι τόσοι νοσηλευτές και 100.000 πολίτες στη Γαλλία υπέγραψαν το παρακάτω κάλεσμα της 9ης Γενάρη 2021, με τίτλο 'Αφήστε τους γιατρούς να συνταγογραφήσουν' (βλέπε και την αγγλική μετάφραση), που ζητά στη γαλλική κυβέρνηση να σταματήσει να κακομεταχειρίζεται το γαλλικό πληθυσμό με εργαλείο την πανδημία. 
Υπενθυμίζει πως υπάρχουν δοκιμασμένες θεραπείες για τον κορονοιό που αν ληφθούν έγκαιρα αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά την ασθένεια χωρίς να χρειάζονται εμβόλια τα οποία τα θεωρούν αβέβαια και ανασφαλή.
Καλούν την κυβέρνηση να αφήσει τους γιατρούς να κάνουν τη δουλειά τους, να τους επιτραπεί να συνταγογραφούν σύμφωνα με τις επιστημονικές γνώσεις και την εμπειρία τους και να πάψουν τα καταστροφικά οικονομικο-κοινωνικά μέτρα όπως το λόκ ντάουν για τα οποία δεν υπάρχει καμμία επιστημονική απόδειξη σχετικά με την καταπολέμηση της ασθένειας
https://manifestes-libertes.org/?fbclid=IwAR0xiolgniBY6fyhjShla55oz5e9Q62Xm0m5by1x6CIlhVISmZUIeG6zd8g
85.224 υπογραφές



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Ο πρωθυπουργός της Ταϊλάνδης είπε ότι δεν θα αφήσει τους πολίτες του να γίνουν «ινδικά χοιρίδια» για τα νέα εμβόλια!!
18/01/2021
Ο πρωθυπουργός της Ταϊλάνδης είπε ότι δεν θα αφήσει τους Ταϊλανδούς να γίνουν «ινδικά χοιρίδια» για τα εμβόλια σε ανάρτησή του στο Facebook σήμερα, καθώς επισημαίνει αναφορές για σοβαρές αρνητικές παρενέργειες που έχουν υποστεί κάποιοι άνθρωποι αφότου εμβολιάστηκαν κατά Covid-19. Αντ ‘αυτού, ο πρωθυπουργός Prayut Chan-o-cha λέει ότι θα περιμένει περισσότερες πληροφορίες από τους ειδικούς σχετικά με το εάν τέτοιες παρενέργειες αποδόθηκαν αποκλειστικά στο εμβόλιο ή σε άλλους παράγοντες. “Για τους Ταϊλανδούς, αποφάσισα να μην αναλάβω το ρίσκο και να μην σπεύσουν για εμβολιασμό με εμβόλια που δεν έχουν δοκιμαστεί πλήρως και δεν θα αφήσω τους Ταϊλανδούς να γίνουν ινδικά χοιρίδια. . Δεδομένου ότι τα εμβόλια δεν είναι ακόμη διαθέσιμα, επανέλαβε τη σημασία της λήψης προφυλάξεων όπως τη χρήση μάσκας προσώπου κατά την έξοδο από το σπίτι, την άσκηση κοινωνικής απόστασης και την αποχή από συγκεντρώσεις, ιδιαίτερα πολιτικές.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Aυξήθηκε 300% η θνησιμότητα στο Ισραήλ μετά την έναρξη μαζικών εμβολιασμών.13 άτομα παρουσίασαν παράλυση προσώπου!!!!
17/01/2021
Στο Ισραήλ ο μαζικός εμβολιασμός άρχισε στις 20 Δεκέμβρη και ακολουθήθηκε από μια αύξηση της θνησιμότητας κατά 300%..
13 άτομα στο Ισραήλ πάσχουν από παράλυση του προσώπου μετά τον εμβολιασμό τους κατά Covid-19.Οι ειδικοί έθεσαν ερωτήματα σχετικά με το εάν πρέπει να χορηγηθεί η δεύτερη δόση, αλλά το Υπουργείο Υγείας επιμένει ότι πρέπει να δοθεί η δεύτερη δόση. Περίπου 13 άτομα στο Ισραήλ έχουν υποστεί ήπια παράλυση του προσώπου ως παρενέργεια μετά τη λήψη του εμβολίου κορωνοϊού, ανέφερε το Υπουργείο Υγείας και εκτιμήσεις υποδηλώνουν ότι ο πραγματικός αριθμός θα μπορούσε να είναι υψηλότερος.
“Για τουλάχιστον 28 ώρες, περπατούσα μαζί του (παράλυση προσώπου)”, είπε ένα άτομο που αντιμετώπισε την παρενέργεια στο πρακτορείο Ynet. “Δεν μπορώ να πω ότι είχε τελειώσει εντελώς μετά, αλλά εκτός από αυτό δεν είχα άλλους πόνους, εκτός από έναν μικρό πόνο στο σημείο της ένεσης, αλλά δεν υπήρχε τίποτα πέραν αυτού.” Είπε ότι δεν είναι σίγουρος για τη λήψη της δεύτερης δόσης, αλλά πρόσθεσε ότι είναι «σπάνιο» και δεν θέλει οι άνθρωποι να αποφύγουν τον εμβολιασμό.
Η Galia Rahav, διευθύντρια της Μονάδας Λοιμωδών Νοσημάτων στο Ιατρικό Κέντρο Sheba είπε ότι πρόσφατα συνάντησε ένα άτομο που βίωσε παράλυση του προσώπου μετά τη χορήγηση του εμβολίου και έτσι αποφάσισε να μην δώσει στο άτομο τη δεύτερη δόση. “Είναι αλήθεια ότι μπορεί να δοθεί σύμφωνα με το Υπουργείο Υγείας, αλλά δεν ένιωθα άνετα με αυτό”, δήλωσε ο Rahav. Το Ynet ανέφερε ότι το υπουργείο Υγείας είπε ότι η δεύτερη δόση θα πρέπει σίγουρα να δοθεί μόλις θεραπευτεί η κατάσταση της παράλυσης.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Φιάσκο ισραηλινής επιχείρησης στη Συρία με αερομεταφερόμενους κομάντο για σύλληψη ανώτερων στρατιωτικών και στοχευμένες δολοφονίες….
17/01/2021
Διαρροές σχετικά με την τελευταία επιδρομή του Ισραήλ πριν λίγες μέρες στη Συρία που συνέβη την Πέμπτη το βράδυ προς Παρασκευή, στην περιοχή Al Buqamal στην επαρχία Deir Ezzor …. Φαίνεται ότι οι ισραηλινές επιδρομές στη Deir Ezzor και στην ύπαιθρό της απέτυχαν ως προς τον απαιτούμενο στόχο της επιχείρησης …. Ειδικές δυνάμεις, αερομεταφερόμενες με ελικόπτερα, κατευθύνθηκαν προς τα σύνορα Συρίας-Ιράκ για να πραγματοποιήσουν επιχείρηση προσγείωσης. Συνήθως, τέτοιου είδους επιχειρήσεις χρησιμοποιούνται για τη διεξαγωγή δολοφονιών ή τη σύλληψη ανώτερων προσώπων … Σύμφωνα με τις διαρροές, η επιχείρηση παρακολουθήθηκε και όταν τα ελικόπτερα πλησίαζαν κρυφά έπεσαν σε αντιαεροπορική ενέδρα και ένας καταιγισμός από πυρά τους υποδέχθηκε…. Οι διαρροές επιβεβαιώνουν ότι υπήρξαν τραυματίες στις τάξεις του εισβολέα. Σίγουρα, οι πληροφορίες λένε ότι κανένα ελικόπτερο δεν καταρρίφθηκε, αλλά οι τραυματισμοί επιβεβαιώνονται και οδήγησαν στην αποτυχία της επιχείρησης ….Απέτυχαν στην μυστική αποστολή τους…



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ / Ιρανικοί βαλλιστικοί πύραυλοι εκτοξεύθηκαν και κατέληξαν 100 μίλια από το αεροπλανοφόρο USS Nimitz και 20 από εμπορικό.Οι ΗΠΑ πρόσθεσαν το Ισραήλ στην (CENTCOM)
16/01/2021
Επίδειξη ισχύος κι ετοιμότητας από το Ιράν καθώς κλιμακώνεται η ένταση στις αμερικανο-ιρανο-ισραηλινές σχέσεις. Ιρανικά αεροσκάφη και πύραυλοι σαρώνουν εχθρικούς εικονικούς στόχους σε μια άσκηση μεγάλης κλίμακας. Οι Φρουροί της Επανάστασης Ιράν εκτόξευσαν βαλλιστικούς πυραύλους των Sejjil-2 και Ghadr-F(οι περισσότεροι!) και “Emad” σε ναυτικούς στόχους στο βόρειο Ινδικό Ωκεανό, 1.800 χιλιόμετρα μακριά.2000 χλμ είναι το βεληνεκές των ιρανικών πυραύλων. Αξιωματούχοι δήλωσαν ότι τουλάχιστον ένας πύραυλος προσγειώθηκε 20 μίλια από ένα εμπορικό πλοίο.
Το Fox News έμαθε ότι οι πύραυλοι μεγάλου βεληνεκούς του Ιράν έπεσαν κοντά σε εμπορικό πλοίο στον Ινδικό Ωκεανό το Σάββατο και σε απόσταση 100 μιλίων από την ομάδα επίθεσης του αεροπλανοφόρου USS Nimitz , το τελευταίο παράδειγμα αυξημένων εντάσεων στην περιοχή. Αμερικανοί αξιωματούχοι λένε ότι τουλάχιστον ένας πύραυλος έπεσε 20 μίλια από ένα εμπορικό πλοίο, αλλά αρνήθηκαν να παράσχουν περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το πλοίο, επικαλούμενοι διαδικασίες περί απορρήτου. Οι αξιωματούχοι ζήτησαν ανωνυμία για να συζητήσουν ευαίσθητες πληροφορίες πληροφοριών. Το Ιράν δοκιμάζει συχνά πυραύλους. Ανώτεροι στρατιωτικοί αξιωματούχοι των ΗΠΑ δήλωσαν ότι οι πύραυλοι κατέληξαν 100 μίλια από το αεροπλανοφόρο USS Nimitz. Μια άλλη πηγή είπε ότι αυτοί οι πύραυλοι δεν προκαλούν ανησυχία και ήταν μια αρκετά φυσιολογική ρουτίνα. Μια άλλη πηγή είπε ότι είκοσι μίλια κοντά σε ένα εμπορικό πλοίο είναι ανησυχητικό αλλά ο στρατός των ΗΠΑ δεν το θεωρεί απειλή. Όσο για τους αξιωματούχους του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ, η ομάδα αεροπλανοφόρου USS Nimitz ήταν επίσης κοντά – περίπου 100 μίλια μακριά – από όπου τουλάχιστον δύο ιρανικοί βαλλιστικοί πύραυλοι εξερράγησαν καθώς κατέληξαν στον ωκεανό, στέλνοντας θραύσματα συντριμμιών προς όλες τις κατευθύνσεις.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



«Το Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ χρησιμοποιεί αμερικανικά σκοπευτικά»
16/01/2021
Το ISIS χρησιμοποιεί μεγάλα, μοντέρνα τουφέκια ελεύθερου σκοπευτή για να επιτεθεί σε δυνάμεις ασφαλείας από διάφορες κατευθύνσεις, οι οποίες θα πρέπει να διεξάγουν πλήρη έρευνα για να εξηγήσουν πώς αυτά τα όπλα έπεσαν στα χέρια τρομοκρατών", δήλωσε ο επικεφαλής του Ισλαμικού Κράτους την Πέμπτη. Ένωση μουσουλμάνων μελετητών. από τον ανατολικό τομέα της Delaya Ybar Al-Mamouri.
Ο Al-Maamouri κατήγγειλε ότι ένας μεγάλος αριθμός μελών των δυνάμεων ασφαλείας, των ιρακινών λαϊκών δυνάμεων κινητοποίησης και αμάχων έχουν πέσει θύματα των επιχειρήσεων ελεύθερων σκοπευτών του ISIS στη Diyala τους τελευταίους μήνες.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι ισραηλινές επιδρομές στη Συρία βασίζονται σε δεδομένα που παρείχαν οι Ηνωμένες Πολιτείες!
16/01/2021
Ένας ανώτερος Αμερικανός αξιωματούχος μυστικών υπηρεσιών επιβεβαίωσε στον «Associated Press» ότι οι τελευταίες ισραηλινές επιδρομές στη Συρία πραγματοποιήθηκαν με βάση στοιχεία που παρείχαν οι Ηνωμένες Πολιτείες.
Στη συνέχεια, το πρακτορείο αποκάλυψε ότι ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Mike Pompeo συζήτησε τον βομβαρδισμό του Deir Ezzor με τον επικεφαλής του Mossad, Yossi Cohen, κατά τη διάρκεια συνάντησης μεταξύ τους στο δημοφιλές εστιατόριο «Café Milano» στην Ουάσινγκτον την περασμένη Δευτέρα.
Αξιόπιστες πηγές πεδίου ανέφεραν στον Al-Mayadeen ότι η επίθεση που πραγματοποιήθηκε στα εδάφη της Συρίας, την αυγή της Τετάρτης, ήταν «κοινή αμερικανική-ισραηλινή επιθετικότητα», καθώς «οι αμερικανικές δυνάμεις εξασφάλισαν επιχειρήσεις αναγνώρισης από τις περιοχές τους στο Ιράκ, Ισραηλινά αεροσκάφη πραγματοποίησαν την επίθεση περνώντας πάνω από την κατεχόμενη βάση του Αλ Τανφ των ΗΠΑ ».
Μια επίσημη στρατιωτική πηγή της Συρίας δήλωσε την Τετάρτη: Ακριβώς στις 1.10 π.μ. σήμερα, ο Ισραηλινός εχθρός πραγματοποίησε αεροπορική επίθεση στην πόλη Ντειρ Έζσορ και στην περιοχή Αλ Μπουκαμάλ, και τα αποτελέσματα της επίθεσης είναι επί του παρόντος επαληθευμένα.
Μια ιρανική πηγή αρνήθηκε οποιαδήποτε απώλεια ως αποτέλεσμα της ισραηλινής επιθετικότητας μετά τα μεσάνυχτα στην πόλη Ντειρ Εζόρ και την περιοχή Αλ Μπουκαμάλ.
Σε αντίθεση με τους ισχυρισμούς των «αντιπολιτευόμενων» μέσων ενημέρωσης, οι αεροπορικές επιδρομές δεν είχαν ως αποτέλεσμα το θάνατο ιρανού οι δυνάμεις της ταξιαρχίας Fatemiyoun.
Αντίθετα, 5 Σύριοι στρατιώτες σκοτώθηκαν από αυτήν την επίθεση!



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αμερικανοί, Βρετανοί και Ισραηλινοί πράκτορες πληροφοριών συνεργάζονται για τις νέες επιθέσεις τους στη Συρία
16/01/2021
Συναντήσεις στρατιωτικής ασφάλειας ΗΠΑ-Βρετανίας-Ισραήλ πραγματοποιήθηκαν στην ανατολική Συρία και είχαν ως αποτέλεσμα την αναδιοργάνωση της τρομοκρατικής δομής από τα απομεινάρια του διασκορπισμένου ISIS στην έρημο, από τους βρετανικούς σχηματισμούς στη νότια Συρία, από τους αμερικανικούς χορηγούς σχηματισμούς κοντά στο βάση al-Tanf και από εκπαιδευτικές δυνάμεις στα στρατόπεδα εκτοπισμού. Σκοπεύουν να ξεκινήσουν μεγάλες επιχειρήσεις στην περιοχή που εκτείνεται πάνω από την έρημο, ειδικά στην ανατολική ύπαιθρο του Χομς, φτάνοντας στο Ντειρ Έζσορ και στο Αλ Μπουκαμάλ.
Τις τελευταίες εβδομάδες (και πιθανότατα και τις επόμενες εβδομάδες), οι έντονες ισραηλινές επιδρομές στο συριακό στρατό και οι θέσεις των συμμάχων φαίνεται να διαφέρουν από τους προηγούμενους στόχους τους. Έχουν επικεντρωθεί σε αυτήν την περιοχή και χτυπούν στρατιωτικές δομές ως προκαταρκτικό βομβαρδισμό για την εισαγωγή επιθέσεων που υποτίθεται ότι θα ξεκινήσουν οι νέες οργανωμένες τρομοκρατικές ομάδες σε συντονισμό με το Ισραήλ.
Από την άλλη πλευρά, ο συριακός στρατός πιστεύεται ότι έθεσε τον στόχο του στην ανατολική Συρία, στην καρδιά της αμερικανικής βάσης Al-Tanf. Ο στόχος είναι να ανακτήσει τον έλεγχο των ενόπλων ομάδων στα σύρια του Ιράκ στα σύνορα, υποστηριζόμενα από τη Βρετανία, την Αμερική και το Ισραήλ. Αυτοί οι τρομοκράτες έχουν την τάξη να πάρουν τον έλεγχο της πόλης Al Buqamal, έναν στόχο που πρέπει να επιτευχθεί πριν από οποιαδήποτε νέα πολιτική που θα εκπονήσει ο νέος Πρόεδρος των ΗΠΑ. Ο Τζο Μπάιντεν θέλει το πλήρες επίτευγμα του κουρδικού καντονίου στο οποίο βασίζεται την προσέγγισή του στη Συρία.
Τις επόμενες εβδομάδες, ο συριακός στρατός και οι σύμμαχοί του αντιμετωπίζουν αποφασιστική μάχη για την καθιέρωση ελέγχου επί των περιοχών Badia και της ανατολικής Συρίας, για τη σύνθλιψη των τρομοκρατικών ομάδων και για την αντιμετώπιση των ισραηλινών επιδρομών με νέες μεθόδους, προκειμένου να διασφαλιστεί η επιτυχία της αναμενόμενης στρατιωτικής δράσης.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Οι επιχειρηματίες της εστίασης στην Ιταλία έσπασαν το lockdown σε ένδειξη διαμαρτυρίας.
Αν και μεγάλο μέρος της Ιταλίας εξακολουθεί να υπόκειται σε αυστηρούς περιορισμούς λόγω κορονοϊού, εστιατόρια και μπαρ άνοιξαν τις πόρτες τους σε ένδειξη διαμαρτυρίας. Οι πελάτες ήπιαν, έφαγαν, τραγούδησαν και σε ένα βίντεο που έγινε viral έχουν καταγραφεί να διώχνουν τους αστυνομικούς που επιχείρησαν να επέμβουν.
Ο πρωθυπουργός της Ιταλίας, Τζιουζέπε Κόντε, επέκτεινε τους περιορισμούς την Παρασκευή, επιβάλλοντας εθνική απαγόρευση από τις 22:00 έως τις 5 π.μ. έως τον Μάρτιο και απαγόρευσε τα ταξίδια μεταξύ των 20 περιοχών της Ιταλίας έως τις 15 Φεβρουαρίου. .
Για περιοχές που βρίσκονται σε «πορτοκαλί» ή «κόκκινες» ζώνες – με βάση τον αριθμό των καταγεγραμμένων κρουσμάτων εκεί – τα μπαρ και τα εστιατόρια περιορίζονται μόνο στην εξυπηρέτηση με take-away.
Ωστόσο, οι εστιάτορες και ιδιοκτήτες μπαρ δεν πήραν με καλό μάτι τα νέα μέτρα. Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης οργανώθηκε κίνημα αντίδρασης με το hashtag #IoApro (μτφ. Εγώ Ανοίγω), και οι ιδιοκτήτες άνοιξαν τις πόρτες τους την Παρασκευή σε ένδειξη διαμαρτυρίας.
Ο αριθμός των συμμετεχόντων σε αυτή την ενέργεια είναι ασαφής. Πριν από την Παρασκευή, οι διοργανωτές του #IoApro είπαν ότι αναμενόταν να συμμετάσχουν 50.000 εστιάτορες. Ωστόσο, τα ρεπορτάζ στα τοπικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για πολύ μικρότερη συμμετοχή στην πραγματικότητα.
Για λίγες ώρες κανονικότητας



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Ιταλία: Ο Κόντε ψάχνει στήριξη και συμμάχους για να μην πέσει η δικτατορική κυβέρνηση
Σε αναζήτηση νέων πολιτικών συμμάχων βρίσκεται ο αληταράς «τεχνοκράτης» δικτάτορας Τζουζέπε Κόντε για να κρατήσει όρθια την κυβέρνησή του.
18 Ιανουαρίου 2021 15:03
Ο μη εκλεγμένος από τον ιταλικό λαό «τεχνοκράτης» αληταρράς μασόνος Τζουζέπε Κόντε, ολοκληρώνοντας την παρέμβασή του στην ιταλική βουλή, στην οποία πια δεν τον σηρίζει καμία πλειοψηφία, απηύθυνε έκκληση σε όσους νέους γερουσιαστές και βουλευτές επιθυμούν να στηρίξουν την δικτατορική μασονική κυβέρνησή του, ώστε να μην αναγκαστεί, ουσιαστικά, να υποβάλει παραίτηση.
«H δικτατορική μασονική κυβέρνησή μας χρειάζεται τη μέγιστη συνοχή και στήριξη στο κοινοβούλιο. Όποιος θέλει να συμβάλει σε αυτή την προοπτική, οι πολιτικές δυνάμεις με καλή θέληση, πρέπει να γνωρίζουν ότι αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να προσφέρουν τη στήριξή τους ενάντια στον εθνικισμό και υπέρ της ευρωενωσιτικής τοποθέτησης της χώρας μας», τόνισε ο Ιταλός πρωθυπουργός.
Ο αληταράς μασόνος Κόντε είπε κοροϊδεύοντας ότι απευθύνεται σε πολιτικές δυνάμεις με ευρωπαϊκό, φιλελεύθερο και σοσιαλιστικό (!!! χαχαχα sic) προσανατολισμό, «με στόχο να μπορέσει η χώρα να κάνει μια νέα αρχή και να επουλωθεί η πληγή που προκάλεσε η πολιτική αυτή κρίση».
Επιβεβαιώνεται, ουσιαστικά, ότι με το δικαιωματικό νεοφιλελε κόμμα "Ζωντανή Ιταλία" του Ματέο Ρέντσι έχει διακοπεί κάθε διαπραγμάτευση και ότι ο Κόντε προσβλέπει στη στήριξη νέων, μασονικών δικαιωματικών κεντρώων και προοδευτικών βουλευτών και γερουσιαστών.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τυνησία: Εκατοντάδες συλλήψεις ισλαμοφασιστών - Ο στρατός έστειλε ενισχύσεις
Επεισόδια ξέσπασαν την επομένη της 10ης επετείου από την πτώση της Δημοκρατίας από τους ισλαμοφασίστες της CIA, στις 14 Ιανουαρίου 2011. Αποτέλεσμα ήταν 632 συλλήψεις, νεαρών ισλαμοφασιστών (15 έως 25 ετών) κατά την διάρκεια βίαιων συγκρούσεων.
18 Ιανουαρίου 2021 15:48
Τουλάχιστον 600 ισλαμοφασίστες συνελήφθησαν έπειτα από μια τρίτη νύχτα ταραχών σε πολλές πόλεις της Τυνησίας, ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο Εσωτερικών.
Επεισόδια ξέσπασαν την επομένη της 10ης επετείου από την πτώση του κεντρωου σοσιαλδημοκράτη προέδρου Ζιν Ελ Αμπίντιν Μπεν Άλι από τους ισλαμοφασίστες (της «αραβικής άνοιξης της CIA») στις 14 Ιανουαρίου 2011.
Η ισλαμοφασιστική επέτειος των γουρουνιών της CIA 'χάθηκε' μέσα στο τετραήμερο γενικό lockdown που ολοκληρώθηκε χθες, Κυριακή, στην προσπάθεια να ανακοπεί μια έξαρση μολύνσεων της COVID-19 που συνοδεύτηκε από απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 16:00.
Αυτό δεν απέτρεψε τις συμπλοκές, οι ακριβείς αιτίες των οποίων δεν είναι γνωστές αλλά σημειώνονται σε ένα πλαίσιο πολιτικής αστάθειας και επιδείνωσης της κοινωνικής κατάστασης στην Τυνησία.
Ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εσωτερικών Χαλέντ Χαγιούνι έκανε λόγο για 632 συλλήψεις, ομάδες ατόμων από 15 έως 25 ετών, που έκαψαν «λάστιχα αυτοκινήτων και κάδους απορριμμάτων προκειμένου να εμποδίσουν τις κινήσεις των δυνάμεων ασφαλείας».
Οι συγκρούσεις ξέσπασαν σε υποβαθμισμένες περιοχές ισλαμοοφασιιστών που πλήττονται από την οικονομική κρίση, με την πανδημία να έχει εμποδίσει μια έναρξη της ανάκαμψης.
«Αυτό δεν έχει καμία σχέση με τις κινήσεις διεκδίκησης που διασφαλίζονται από τον νόμο και το Σύνταγμα», εκτίμησε ο Χαγιούνι. «Οι διεκδικήσεις εκτυλίσσονται κανονικά την ημέρα (...) και χωρίς εγκληματικές ενέργειες», πρόσθεσε σε συνέντευξη στον ιδιωτικό ραδιοφωνικό σταθμό Mosaique, κάνοντας λόγο για δύο τραυματίες μεταξύ των δυνάμεων της τάξης.
Η αστυνομία, που ανέπτυξε πολυπληθείς δυνάμεις σε δεκάδες δήμους, μεταξύ των οποίων μια μεγάλη λαϊκή συνοικία της Ετανταμέν στην περιφέρεια της Τύνιδας, τέθηκε στο στόχαστρο ισλαμοφασιστών συχνά νέων.
Σε ορισμένες περιοχές σημειώθηκαν επίσης λεηλασίες.
Ο στρατός ανέπτυξε ενισχύσεις στις περιοχές Μπιζέρτε (βόρεια), Σους (ανατολικά), Κασερίν και Σιλάνα (κέντρο-δυτικά) προκειμένου να προστατεύσει δημόσια κτίρια, δήλωσε σήμερα εκπρόσωπος του υπουργείου Άμυνας, ο Μοχάμεντ Ζίκρι.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι Αντουανέτες του διαδικτύου.
Οι βίγκαν, οι υγιεινιστές, οι καταναλωτές βιολογικών και διάφορα άλλα φρούτα. Ας φτιάξουμε το προφίλ τους. Μικροαστοί, τομαριστές, δημόσιοι υπάλληλοι, φραγκάτοι εισοδηματίες, λουμπενίκοι, πιστοί διάφορων ανατολίτικων θρησκειών. Αυτό που δεν φαίνεται στις αναρτήσεις τους είναι το πόσο ταξική είναι η διατροφή των λαών που τους ταίζουν σκουπίδια και το πόσο μαλάκες φαίνονται να λένε ακόμα ότι “τα έχουν τα φράγκα” αφού μπορούν και αγοράζουν βιολογικά σε διπλή τιμή και πολλαπλή τιμή. Και σου λέει ο φελλός: μη πίνεις γάλα δημιουργεί φλεγμονές, μη τρως κοτόπουλο κάνει βυζγιά, φάε γαλοπούλα όχι με 2 ευρώ αλλά με 7 το κιλό. Μη τρως ζάχαρη, με ένα ευρώ, φάε στέβια με 18 (ξέρω καλά την τιμή σαν διαβητικός). Με 580 το μήνα και δυο παιδιά θα φάει ζάχαρη ρε και ας τα τινάξει. Η διατροφή λοιπόν είναι ξεκάθαρα ταξική, μη μας τα κάνετε καρούμπαλα με το μικροαστισμό σας.




----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ιδιοκτήτες ταξί: Μας οδηγείτε στην εξαθλίωση - Επιστολή διαμαρτυρίας στον πρωθυπουργό
Για συνθήκες εργασιακής εξαθλίωσης και οικονομικής ανέχειας σε βάρος χιλιάδων οικογενειών, κάνουν λόγο οι ιδιοκτήτες ταξί και αγοραίων σε επιστολή διαμαρτυρίας. Τι ζητούν.
18 Ιανουαρίου 2021 16:41
Κραυγή αγωνίας- διαμαρτυρίας εκπέμπουν οι ιδιοκτήτες ταξί και αγοραίων ανά την Ελλάδα, δια της ΠΟΕΙΤΑ (Πανελληνία Ομοσπονδία Επαγγελματιών Ιδιοκτητών Αυτοκινητιστών Ταξί και Αγοραίων), στην κυβέρνηση καθώς ο χρόνος περνά και εύλογα αιτήματα τους, για μια σειρά μέτρων που επηρεάζουν δραματικά τη επιβίωση τους, δεν βρήκαν ανταπόκριση σε προηγούμενες εκκλήσεις .
Αυτή τη φορά η ΠΟΕΙΤΑ - περίπου 40 ημέρες μετά την προηγούμενη έκκληση να εισακουστούν τα αιτήματα της- με επιστολή διαμαρτυρίας στον πρωθυπουργό, Κυριακο Μητσοτάκη και τους συναρμόδιους υπουργούς Υποδομών και Μεταφορών, Υγείας, Πολιτικής Προστασίας και Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ.κ. Ι. Κεφαλογιάννη, Β. Κικίλια, Ν. Χαρδαλιά και Α. Γεωργιάδη, κάνει λόγο για κατάφωρες αδικίες στον κλάδο του ταξί, ανάμεσα σε αρκετούς, που πλήττονται από σειρά μέτρων για τον περιορισμό εξάπλωσης του κορονοϊού στη χώρα.
Σημειώνουν ότι από την αρχή της πανδημίας έλαβαν μια- εφάπαξ- επιδότηση, την επιστρεπτέα προκαταβολή φόρου έλαβαν μόλις τέσσερις στους δέκα ιδιοκτήτες, ενώ εξακολουθεί να ισχύει ακόμη το- άδικο και παράλογο κατά τους ίδιους-μέτρο για έναν πελάτη ανά ταξί, εξαιτίας του οποίου υποχρεώνει μερίδα ανθρώπων που μοιράζονται το ίδιο σπίτι- ζουν μαζί - να είναι υποχρεωμένοι να χρησιμοποιούν διαφορετικά ταξί και όχι το ίδιο.
Επισημαίνουν μεταξύ άλλων ότι «διανύουμε πλέον σχεδόν ένα χρόνο που το επάγγελμα μας τείνει να εξαθλιωθεί και οδηγείτε εσείς οι ίδιοι με μαθηματική ακρίβεια στην ανέχεια χιλιάδες οικογένειες που βιοπορίζονται αποκλειστικά από τις εισπράξεις των ΤΑΞΙ».



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Φοιτήτρια καταγγέλει σεξουαλική παρενόχληση από καθηγητή του ΑΠΘ
 Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου 2021, 03:20
Σοκάρει η καταγγελία φοιτήτριας του ΑΠΘ, καθώς όπως αναφέρει, έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από καθηγητή του Πανεπιστημίου.
Η ίδια, όπως αναφέρει σε σχετική ανάρτησή της στην ομάδα του Facebook ΓΕΩΛΟΓΙΚΟ ΑΠΘ, βρήκε το ψυχικό σθένος να μοιραστεί την ιστορία της, ύστερα από την τολμηρή κίνηση της Ολυμπιονίκη Σοφίας Μπεκατώρου. «Με αφορμή μία καταγγελία από μία αθλήτρια, ανοίγουν στόματα που έκλειναν για πολλά χρόνια», αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της, στην οποία περιγράφει τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε από καθηγητή του Γεωλογικού ΑΠΘ.
H φοιτήτρια μάλιστα, καταγγέλει ότι το «όχι» της στον καθηγητή, την οδήγησε να εγκαταλείψει τη σχολή της, διότι ο καθηγητής την «έκοβε» επανειλημμένα στο μάθημά του. Η φοιτήτρια κατάφερε και ολοκλήρωσε τις σπουδές της μετά το 2016, όταν και ο εν λόγω καθηγητής συνταξιοδοτήθηκε.
Διαβάστε τη συγκλονιστική καταγγελία της φοιτήτριας:
«Με αφορμή μια καταγγελία από μια αθλήτρια ανοίγουν στόματα που έκλειναν για πολλά πολλά χρόνια. Αυτή η σιωπή έκλεινε μαζί της πόνο, απογοήτευση, κατεστραμμένα όνειρα, και ένα μεγάλο γιατί. Δέχτηκα σεξουαλική παρενόχληση από γνωστό καθηγητή της σχολής μας (σ.σ. Γεωλογικό ΑΠΘ) ο οποίος δεν μου πέρασε ποτέ το μάθημά του αν και το είχα δώσει τουλάχιστον δέκα φορές. Έκανα καταγγελία στον τότε πρόεδρο της σχολής ο οποίος ήθελε να με βοηθήσει αλλά μου είπε ότι προσπάθησαν και άλλες φοιτήτριες αλλά δεν κατάφεραν κάτι. Το αποτέλεσμα ήταν να εγκαταλείψω τη σχολή μέχρι το 2016 που έμαθα ότι ο εν λόγω «καθηγητής» επιτέλους συνταξιοδοτήθηκε. Με μεγάλη χαρά ξαναξεκίνησα να διαβάζω και τελείωσα τη σχολή. Σήμερα έχω πτυχίο και μεταπτυχιακό στην περιβαλλοντική διαχείριση και εκπαίδευση. Αυτός ο «άνθρωπος» μου στέρησε την εμπιστοσύνη στους ανθρώπους, μου εγκατέστησε τον φόβο στην ψυχή μου και με έκανε να μην πιστεύω στη δικαιοσύνη. Είμαι σίγουρη πως δεν είμαι η μόνη που υπέστη τέτοια ταπείνωση. Καταθέτω την ψυχή μου με πλήρη επίγνωση των συνεπειών και είμαι στη διάθεση για περισσότερες πληροφορίες και ενέργειες».



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αρχιεπισκοπή Αθηνών για Ισλάμ:  Ο Αρχιεπίσκοπος εννοούσε την διαστροφή του Ισλάμ από τους φονταμενταλιστές
Ανακοίνωση της Αρχιεπισκοπής Αθηνών μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν από δηλώσεις του κ. Ιερώνυμου, σύμφωνα με τις οποίες το Ισλάμ δεν είναι θρησκεία αλλά πολιτικό κόμμα.
17 Ιανουαρίου 2021 18:40
«Με όλα όσα είπε για το Ισλάμ ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος, στο πλαίσιο πρόσφατης τηλεοπτικής συνέντευξής του για την προσφορά της Εκκλησίας μας στην Επανάσταση του 1821, δεν εννοούσε τίποτε περισσότερο από τη διαστροφή της ίδιας της μουσουλμανικής θρησκείας από μία δράκα ακραίων φονταμενταλιστών, που σπέρνουν τον τρόμο και τον θάνατο σε όλη την Οικουμένη», ανακοίνωσε την Κυριακή (17/01) το Γραφείο Τύπου της Αρχιεπισκοπής Αθηνών.
Εν συνεχεία, τονίζεται ότι «Σε αυτά ακριβώς τα πρόσωπα αναφερόταν ο Αρχιεπίσκοπος, πρόσωπα που εργαλειοποιούν το Ισλάμ και το μετατρέπουν σε φονικό όπλο κατά όλων όσοι έχουν διαφορετική άποψη από αυτούς, ‘'απίστων'', αλλά ακόμη και πιστών».
Τέλος, στην ανακοίνωση επισημαίνεται ότι «Τόσο ο ίδιος ο Αρχιεπίσκοπος όσο και όλοι οι μητροπολίτες της Εκκλησίας της Ελλάδος σέβονται έμπρακτα όλες τις γνωστές θρησκείες και αντιμετωπίζουν όλους τους πιστούς τους με τη χριστιανική αγάπη και αλληλεγγύη, που δεν γνωρίζει διακρίσεις, μέσα από όλες τις δράσεις και πρωτοβουλίες τους, ιδιαίτερα στον κοινωνικό και στον φιλανθρωπικό τομέα.Περαιτέρω, το παράδειγμα της ειρηνικής και αρμονικής συνύπαρξης και συμβίωσης χριστιανών και μουσουλμάνων στη Θράκη μας επιβεβαιώνει με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο του λόγου το αληθές».
Να θυμίσουμε ότι ο Αρχιεπίσκοπος στο πλαίσιο τηλεοπτικής του συνέντευξης στο OPEN για τα 200 χρόνια από την επανάσταση του 1821 και τον ρόλο της εκκλησίας σε αυτή, δήλωσε: "Το Ισλάμ, οι πολίτες του, δεν είναι θρησκεία, είναι πολιτικό κόμμα, είναι πολιτική επιδίωξη και είναι οι άνθρωποι του πολέμου, οι άνθρωποι της εξαπλώσεως, αυτό είναι χαρακτηριστικό του Ισλάμ, το λέει και η διδασκαλία του Μωάμεθ".



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Καταγγελίες συνδικάτων-φαρμάκου για απολύσεις
«Μάχη ενάντια σε απολύσεις που γίνονται σε μια περίοδο όπου οι εργαζόμενοι του κλάδου εργάζονται σε συνθήκες εντατικοποίησης. Περίοδο που η εργοδοσία αύξησε τα κέρδη της, είχε αύξηση εξαγωγών που έφτασε μέχρι και 60%», αναφέρει το ΕΚΑ.
 18 Ιανουαρίου 2021 - 14:30
«Το Εργατικό Κέντρο Αθήνας συμπαραστέκεται στον αγώνα που δίνουν τα σωματεία και οι εργαζόμενοι στον κλάδο του Φαρμάκου ενάντια στην έλλειψη μέτρων προστασίας στους χώρους παραγωγής και διακίνησης φαρμάκου για την αντιμετώπιση της πανδημίας, όταν σε μια σειρά χώρους παρά τα αυστηρά πρωτόκολλα για την παραγωγή φαρμάκων παρουσιάστηκαν αυξημένα κρούσματα».
Τα παραπάνω αναφέρει ανακοίνωση του Εργατικού Κέντρου Αθήνας και συνεχίζει:
«Συμπαραστέκεται στον αγώνα που δίνουν οι εργαζόμενοι σε μια σειρά χώρους για την αναπλήρωση των απωλειών μετά από χρήση της υπουργικής απόφασης για αναστολή συμβάσεων. Ενάντια σε απολύσεις που πραγματοποίησαν όπως για παράδειγμα στις εταιρίες ΧΕΛΕΝΙΚΑ,ΒΑΪΡΑΜΟΓΛΟΥ, GLAXO……. Απολύσεις που γίνονται σε μια περίοδο όπου οι εργαζόμενοι του κλάδου εργάζονται σε συνθήκες εντατικοποίησης για να μην λείψουν τα αναγκαία φάρμακα για τον λαό μας. Περίοδο που η εργοδοσία του κλάδου αύξησε τα κέρδη της, είχε αύξηση των εξαγωγών που σε αρκετές περιπτώσεις έφτασε μέχρι και 60%», όπως καταγγέλλεται.
«Σ’ αυτές της συνθήκες η κυβέρνηση νομοθέτησε και ψήφισε την κατάργηση της κυριακάτικης αργίας στις φαρμακαποθήκες, διάταξη που τρέχουν να εφαρμόσουν μια σειρά δήμοι στην Αττική. Στηρίζουμε το δίκαιο αγώνα των σωματείων του Φαρμάκου για την υπεράσπιση της υγείας και των δικαιωμάτων των εργαζομένων του κλάδου».



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αυστρία: Διαδηλώσεις στη Βιέννη κατά των περιοριστικών μέτρων
 Κυριακή, 17 Ιανουαρίου 2021, 02:16
«Κυβέρνηση Παραίτηση», «Ο Τύπος είναι ψεύτης»: διαδηλώσεις κατά των περιοριστικών μέτρων συγκέντρωσαν περί τις 10.000 άτομα το απόγευμα του Σαββάτου στη Βιέννη, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της αυστριακής αστυνομίας.
Οι διαδηλωτές που συγκεντρώθηκαν σε διαφορετικά σημεία της αυστριακής πρωτεύουσας κατήγγειλαν τους περιορισμούς που έχουν επιβληθεί από τον Μάρτιο στον πληθυσμό δήθεν για την αντιμετώπιση του κοροϊδοϊού και την κυβέρνηση του Σεμπάστιαν Κουρτς.
Στο τέλος του Δεκεμβρίου, η αυστριακή κυβέρνηση επέβαλε το τρίτο lockdown από την έναρξη της καταστροφής της οικονομίας και των ανθρώπων με το πρόσχημα του κοροϊδοϊού. Τα καταστήματα, εκτός όσων πωλούν είδη πρώτης ανάγκης, είναι κλειστά, μαζί με τους χώρους πολιτιστικών εκδηλώσεων, αθλητικών δραστηριοτήτων, τα σχολεία και τα πανεπιστήμια.
Κρατώντας αυστριακές σημαίες, οι περισσότεροι διαδηλωτές δεν φορούσαν μάσκες και δεν τηρούσαν τις αποστάσεις που ορίζει ο νόμος. Οι αστυνομικές δυνάμεις περιορίστηκαν σε συστάσεις.
Ο πρώην αντικαγκελάριος, ο ακροδεξιός Χάιντς-Κρίστιαν Στράχε, συμμετείχε σε μία από τις συγκεντρώσεις. Δεν φορούσε μάσκα.
«Πετάξτε επιτέλους αυτό το βρωμερό μαντήλι», προέτρεπε μέσω τηλεβόα μία από τους ομιλητές.
Σε ορισμένα πανό γινόταν αναφορά στη θεωρία που έχει γίνει γνωστή ως «μεγάλη αντικατάσταση» του πληθυσμού.
Αντιδιαδήλωση 500 περίπου χαφιέδων δικαιωματισττών της άκρας τροτσικιστικής αριστεράς και της αναρχίας πραγματοποιήθηκε παράλληλα για να καταγγελθεί «η παράνοια των αντιπάλων της μάσκας».



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Ο λόγος της Κ. Σακελλαροπούλου είναι ο λόγος της παγκοσμιοποίησης. 
Καταδίκη οποιασδήποτε υπόνοιας «αντίδρασης στην παγκοσμιοποίηση» και ευρωσκεπτικισμού, άρνηση κάθε ιδέας ανεξαρτησίας (ως «εθνικής αναδίπλωσης»), μεγάλη ευαισθησία για τα «δικαιώματα των μειοψηφιών», στην πραγματικότητα ως προπετάσματος για την καταπάτηση των δικαιωμάτων της πλειοψηφίας, γιατί το να έχει δικαιώματα «ο λαός» ως τέτοιος, αυτός είναι ο υπέρτατος λαϊκισμός.
Ο λόγος της ΠτΔ, ο λόγος του «αντιλαϊκισμού», του περιορισμού της λαϊκής κυριαρχίας, τον οποίο με σχεδόν πρωτοφανή τρόπο προτείνει στο άρθρο της, ταυτίζεται απόλυτα με την κυρίαρχη ιδεολογία των πιο «προχωρημένων» συστημικών κέντρων σήμερα. Αλλά και αποτελεί επιστέγασμα μιας συντριπτικής ομοφωνίας ανάμεσα στους εγχώριους πολιτικούς παίκτες. Τα υπόλοιπα είναι κοκορομαχίες για το θεαθήναι και την κάλπη.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μιλούν όλοι για τη Μπεκατώρου, μιλάει κι ο μνημονιακός Ανδρέας Λοβέρδος!
Μία μόνο σωστή κίνηση έκανε ο Ανδρέας Λοβέρδος, το ότι φυλάκισε πουτάνες με AIDS, οι οποίες το γνωριζανε, και παρολα αυτά συνέχιζαν να κάνουν πιάτσα. Και το έχουν βρει και το λένε όλα τα δικαιωματικά παλιόμουτρα, ότι κακώς τις περιόρισε τις πουτάνες, έπρεπε να τις άφηνε ελεύθερες  να μολύνουν όλο το κόσμο! Και το λένε αυτό τα δικαιωματικά παλιόμουτρα, και δεν ντρέπονται! 



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ για τον Αδαμόπουλο που βίασε τη Μπεκατώρου πριν 24 χρόνια! ΑΠΟ «ΙΣΧΥΡΗ» πολιτική οικογένεια, φωτογραφιζόταν με τον Βορίδη, με αδελφό δήμαρχο και κουνιάδος της Χριστίνας Λαμπίρη...
Εκτός από την ενασχόληση με την Ομοσπονδία Ιστιοπλοΐας,  ο Αριστείδης Αδαμόπουλος χαρακτηρίζεται και ως επικεφαλής μιας πολύ ισχυρής σε τοπικό επίπεδο πολιτικής οικογένειας στην Ανατολική Αττική. 
Κατ΄αρχάς ήταν -μέχρι χθες που αποκαλύφθηκε το όνομά του από την Σοφία Μπεκατώρου για την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης- αντιπρόεδρος της Τοπικής Οργάνωσης της ΝΔ στο Πικέρμι-Ραφήνα, μία από τις μεγαλύτερες στην Ανατολική Αττική. 
Πρόκειται και για στενό πολιτικό φίλο και βασικό κομματάρχη του (νυν υπουργού Εσωτερικών) Μάκη Βορίδη στην περιοχή Πικερμίου - Ραφήνας. Σε όλες τις εκδηλώσεις άλλωστε ήταν πάντα δίπλα του. Ο "Τέλης" όπως είναι το χαϊδευτικό άλλωστε  του  κ. Αδαμόπουλου, είναι και πρόεδρος Ναυτικού Ομίλου Ραφήνας ΑΛΚΥΩΝ. Ενδεικτικές και οι φωτογραφίες από την τελευταία εκδήλωση για  την κοπή πίτας του Ομίλου. Ο κ. Βορίδης ήταν, όπως πάντα, επίτιμος καλεσμένος. 
Ο αδελφός... 
Ο Αριστείδης Αδαμόπουλος προέρχεται επίσης  από ισχυρή οικογένεια του Πικερμίου καθώς ο πατέρας του διετέλεσε πρόεδρος της κοινότητας Πικερμίου επί 30 χρόνια. 
Επιπλέον και  ο αδελφός του Θανάσης Αδαμόπουλος πολιτεύεται στον χώρο της Αυτοδιοίκησης στην περιοχή.
Σήμερα είναι πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Πικερμίου (τοπικός δήμαρχος) στον ευρύτερο δήμο Ραφήνας -Πικερμίου ενώ από το 2006 έως το 2010 είχε διατελέσει πρόεδρος της τότε κοινότητας Πικερμίου.
Ο Θανάσης Αδαμόπουλος είναι επίσης γνωστός  επιχειρηματίας του Πικερμίου.
..και τα media 
Επίσης ενδιαφέρον έχει και η "συγγενική" σχέση του Αριστείδη  Αδαμόπουλου με τον χώρο των media. O αδελφός του, που ως επιχειρηματίας έχει δημιουργήσει ένα εμπορικό κέντρο στην περιοχή και αλυσίδα καταστημάτων,  είναι παντρεμένος με την δημοσιογράφο Χριστίνα Λαμπίρη, γνωστή για την παρουσίαση εκπομπών στις μεσημβρινές ή πρωϊνές  τηλεοπτικών σταθμών. Είναι δηλαδή κουνιάδος της



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πριν χρόνια στο Στρασβούργο, είχα μία πολύ καλή φίλη, την Μαρία. Πολύ σέξυ, παντρεμμένη μ' έναν Γάλλο και έναν γιό συνομίληκο του γιού μου.
Δεν υπήρχε τίποτα "πονηρό" μεταξύ μας αλλά προσπαθούσα να βοηθήσω να βρεί μια δουλειά γιατί ήταν ανεργη, παρόλο που είχε ένα βιογραφικό-με τρείς ξένες γλώσσες- δύο μέτρα.
Ενα μικρό "κουσούρι" είχε, κούτσαινε ελαφρά από το αριστερό πόδι αλλά κατά τ' άλλα ήταν σκέτη καύλα.
Οταν λοιπόν ερχόντουσαν οι έλληνες βουλευτές, που συμμετείχαν στην Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης στο Στρασβούργο, την αγγάρευα-γιατί είχε αυτοκίνητο-και πηγαίναμε μαζί σε μία ελληνική ταβέρνα στο γειτονικό Κέλ της Γερμανίας, να γλεντήσουμε.
Εκεί ερχότανε και ένα μίνι ερασιτεχνικό-ελληνικό συγκρότημα, μ' επικεφαλής τον φίλο μου Βαγγέλη Γκιντέρσο, που παίζανε ρεμπέτικα και εγώ...τραγούδαγα!
Ενα τέτοιο βράδυ, που ήμουνα σχεδόν πίτα, με πλησιάζει ο Παπαδημούλης, που ήταν τότε βουλευτής και συμμετείχε στη Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης και μου λέει:
Νίκο, παίζει τίποτα μ' εσένα και την Μαρία?
Οχι, του λέω, ενδιαφέρεσαι?
Πολύ, μου λέει, κλείνοντας πονηρά το μάτι.
Μπορεις να της πείς ότι, θα έχω για πάρτη της διαθέσιμο ένα διαμέρισμα που έχω στο Στρασβούργο να μένει, με τον όρο να είναι "διαθέσιμη" κάθε φορά που έρχομαι?
Η Μαρία, του λέω, ψάχνει για δουλειά. Αν μπορείς να κάνεις κάτι, χωρίς να ελπίζεις ότι θα σου κάτσει, κάνε. Αλλιώς τράβα και γαμήσου.
Σήμερα, έμαθα, ότι ο Παπαδημούλης δήλωσε «Μπράβο και απόλυτος σεβασμός στην Σοφία Μπεκατώρου. Τόλμησε να σπάσει το φράγμα της σιωπής και του φόβου. Κατονόμασε τον δράστη του βιασμού της. Η μηδενική ανοχή στην σεξουαλική παρενόχληση και την κουλτούρα βιασμού είναι ζήτημα ανθρωπιάς και δημοκρατίας!»
Το πρόβλημα είναι πως δεν μπορώ να βρώ την Μαρία...



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΣΤΟΙΧΕΙΑ-ΣΟΚ! Ανοδος 80% στη χρήση κοκαΐνης και ψυχοφαρμάκων στο δεύτερο lockdown...
Αυτό λένε τα λύματα!!!
Δεν πέφτουμε στα ναρκωτικά και ψυχοφάρμακα για να μας εξοντώσουν!
Μένουμε μακριά από τα ναρκωτικά, προστατεύουμε τα παιδιά μας κι αυξάνουμε το ταξικό μας μίσος... αναμένοντας την ώρα που θα τους στείλουμε εκεί που ανήκουν!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τι δεν λένε οι δημοσιογράφοι από το Βερολίνο... Φιλότουρκος ο διάδοχος της Μέρκελ;
Η Deutsche Welle,  από το Βερολίνο... δεν λένε αυτό που είναι η πραγματικότητα για την Ε.Ε.: Οι ευρωπαϊκές πολυεθνικές και κυρίως οι γερμανικές έχουν βρει "μέλι" στην Τουρκία.
Μήπως θέλουν να μας πουν το άλλο παραμύθι; Ότι δηλαδή οι "σοσιαλδημοκράτες" που συγκυβερνούν με την Μέρκελ, δεν είναι υπέρ των γερμανικών συμφερόντων και 
δεν λατρεύουν τον Ερντογάν;
Είναι δυνατόν να πυροβολήσουν τα πόδια τους οι Γερμανοί του 4ου Ράιχ;
Εδώ έκαναν τον Κούλη (μαζί του όλος ο πολιτικός συρφετός (Τσίπρας, Γιωργάκης και σια)... να μας λέει πως έσυρε σε διάλογο τον Ερντογάν.
Έντιμα θα έπρεπε να μας λένε: Είμαστε υπάλληλοι των τραπεζιτών και γι' αυτό πρέπει να ξεπουλήσουμε Πατρίδα! Όπως ακριβώς κάναμε όταν ξεπουλήσαμε την Μακεδονία μας! Το θέλει η Ευρώπη, το θέλει το ΝΑΤΟ κι εμείς δεν θέλουμε τον κακό Πούτιν!

ΑΡΜΙΝ ΛΑΣΕΤ! ΟΠΑΔΟΣ της φιλοτουρκικής πολιτικής ο διάδοχος της Μέρκελ...



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μπορούσε να μην έχει κι ο Κούλης το βιαστή;
Δηλαδή, αποκλειστικότητα ήθελε ο Βορίδης; Να κι ο Κούλης... ο "αρχηγός" υπάλληλος του Χριστοφοράκου...
- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ από το Press-gr! Ο Αρ. Αδαμόπουλος (που τον κατήγγειλε η Σοφία Μπεκατώρου) δίπλα στον Κ. Μητσοτάκη προεκλογικά...
Εκτός από αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Ιστιοπλοΐας, ο Αριστείδης Αδαμόπουλος παρέμενε  ενεργά έως τώρα και κομματικό στέλεχος της ΝΔ. Ήταν άλλωστε και αντιπρόεδρος στην γαλάζια τοπική οργάνωση Ραφήνας,  στην Ανατολική Αττική. 
Η ενεργός παρουσία του στα κομματικά δρώμενα αποτυπώνεται και στην φωτογραφία.  Είναι από την προεκλογική περίοδο των αυτοδιοικητικών εκλογών του 2019 και ο Αριστείδης Αδαμόπουλος  φαίνεται (μέσα στον κόκκινο κύκλο) δίπλα στον αρχηγό τότε της ΝΔ -και νυν πρωθυπουργό- Κυριάκο Μητσοτάκη και τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Γιώργο Πατούλη. 



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΒΑΡΑΝΕ ΠΑΛΑΜΑΚΙΑ ΤΑ ΠΙΟΝΙΑ
Οι βουλευτές της ΝΔ χειροκρότησαν τον Μητσοτάκη και την ανακοίνωση της αύξησης του προστίμου, και μετά το σάλο που προκάλεσε η απόφαση για αύξηση του προστίμου - από τα 300 ευρώ στα 500 ευρώ- και έκανε μισό βήμα πίσω, δίνοντας διορία συμμόρφωσης 10 μέρες στους πολίτες, τον ξαναχειροκρότησαν τα άβουλα πιόνια!!!!