Δευτέρα 22 Μαρτίου 2021

Δευτερα 22 Μαρτιου 2021


Είχανε δώσει σε δυο κορίτσια μαντιλοφορούσα στη συγκεντρωση για τους μετανάστες  ένα πλακάτ που έγραφε «τσακίστε τους φασίστες»

Ξεκινα από αυτόν που σου φοράει τη μαντήλα, από αυτόν που σε παντρεύει ανήλικη, από τους μουλάδες σου και τη σαρία τους. Ναστε καλά κορίτσια, ξεκινήσαμε τη μέρα μας γελαστοί.

Σχολιο.- Όταν, αν ποτέ καταλάβουν ποιους εξυπηρετούν οι πολυπολιτισμικες κοινωνίες, τότε ίσως αρχίσουν να διεκδικούν τα δικαιώματά τους στις χώρες τους. Θα μου πει κάποιος αριστερός, γιατί να είναι κακο? Γιατί απλά με το να φέρεις το πρόβλημα εδώ δεν θα λυθεί. Επιπλέον οι πολλές και διαφορετικές φυλετικές και θρησκευτικές αντιλήψεις σε ένα μέρος μόνο ασυνεννοησια επιφέρουν και σύγχυση, ότι πρέπει να αλλωνιζεις ελεύθερος και να ρουφάς το αίμα όλων. Γιατί δεν πάνε όλοι αυτοί οι φιλελεδες προοδευτικοί όλοι μαζί εκεί να κάνουν πορείες και διαμαρτυρίες?

Δεν μπορούσαν να διαδηλώσουν στις χώρες τους λένε. Στις ελεύθερες και δημοκρατικές χώρες όμως γιατί δεν συμπεριφέρονται ανάλογα προσπαθώντας να αφομοιωθούν με τους υπόλοιπους και προσπαθούν να εντάξουν τα δικά τους ήθη και έθιμα απαιτώντας οι άλλοι να υποκύψουν στη δική τους κουλτούρα? Όταν φεύγεις από κάτι που δεν σου αρέσει δεν το κουβαλάς μαζί σου και προσπαθείς κι εκεί που πας να δημιουργήσεις πάλι το ίδιο σκηνικό. Αυτές οι γυναίκες απαιτούν τα ίδια δικαιώματα με τις ελληνίδες αλλά δεν αποβάλλουν όμως τη μιζέρια που βίωσαν εκεί, αντιθέτως επιδεικνύουν τον "πολιτισμό" τους απαιτώντας να γίνει σεβαστός. Εκτός αυτού όμως υπάρχουν και υποστηρικτές τους που μάχονται να επικρατήσει η ίδια ζοφερή κατάσταση που βίωναν στις χώρες τους. Πόσο υποκριτικό και γελοίο μπορεί να είναι?

Σχολιο.- Ρε παιδιά βοηθήστε με να καταλάβω κάτι!

Αυτοί έφυγαν απο την χώρα τους επειδή ήταν τυραννικά εκεί, επειδή σκοτώνονταν μεταξύ τους λόγο θρησκευτικών πεποιθήσεων ( διαφορές του Ισλαμ κτλ) και θέλουν να πάνε σε άλλες χώρες και να ζήσουν αξιοπρεπώς

Πάνε σε άλλες χώρες όπου διαμαρτύρονται και ζητούν να φέρουν την υπανάπτικτη κουλτούρα τους εκει θρησκευτική και πολιτική για την οποία ήταν η αιτία που έφυγαν απο τις χώρες τους.... πως γίνετε αυτό?

Σχολιο.- Να σου πω κάτι απλό. Ό Σανταμ λένε ήταν δικτάτορας και απολάμβανε την εξουσία με όποιο τρόπο μπορούσε να την ασκήσει. Επί Σανταμ όμως, πριν επιβάλλουν εμπάργκο οι ΗΠΑ οι μισθοί των απλών υπαλλήλων ήταν πάνω από 1000 δολάρια και το σύστημα υγείας ήταν ένα απ τα καλύτερα παγκοσμίως με τους γιατρούς να αμείβονται αδρά. Όλες αυτές τις θρησκευτικές πεποιθήσεις τις είχε όλες σούζα επειδή ήταν και αρκετές αλλά προσπαθούσαν να διεκδικήσουν και την εξουσία. Έλα όμως που για χάρη της Δυτικής Δημοκρατίας και των ελεύθερων δικαίωματων των ανθρώπων (αποικιοκρατών) έπρεπε να πέσει. Έπεσε τελικά. Πόσο καλύτερη έγινε η ζωή γι αυτόν τον λαό?

Σχολιο.- Αυτό τής έδωσαν να κρατάει από το ΚΕΕΡΦΑ... Δεν ξέρει καν τι σημαίνει... Τι να κάνει κι αυτή...; Άσε μη φάει και κα'να ξυλίκι από τον άνδρα της...

Σχολιο.- χριστιανός δεν είμαι, διότι είμαι λογικός! Εσύ σε ποια ΜΚΟ δουλεύεις; Για ποιόν λόγο πρέπει να ντρέπομαι δεν κατάλαβα... Ότι ξυλοφορτώνεται πάντως από τον άνδρα της, είναι μια πραγματικότητα τού «πολιτισμού» τους, που θεωρούν τη γυναίκα υποδεέστερη τού ανδρός, δεν ευθύνομαι εγώ γι'αυτή την αλήθεια!

Και επειδή είσαι και ψευτο-ανθρωπίστρια, ίσως άθελά σου, σε ενημερώνω ότι, το μέλλον αυτών των ανθρώπων, ως μεταναστών, είναι να καταλήξουν αναλώσιμοι δούλοι! Συνέπεια αυτού τού γεγονότος, είναι να καταλήξουμε όλοι δούλοι! Και πράγματι, έπεσες διάνα• είμαι πολύ καλός άνθρωπος!

Σχολιο.- Άραγε ξέρει τι γράφει η ταμπέλα και ξέρει και τι είναι φασισμός στη πράξη;



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΟΙ ΣΕΙΣΜΟΠΑΘΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΑΣΟΝΑΣ ΠΟΥ ΔΙΑΜΕΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΣΕ ΤΣΑΝΤΗΡΙΑ

ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ ΣΤΑ ΠΕΝΤΑΣΤΕΡΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

ΕΝΩ ΣΤΟΥΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΠΑΡΕΧΕΙ ΤΣΑΝΤΗΡΙΑΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΩΡΑΣ

ΤΙ ΘΕΣΗ ΑΡΑΓΕ ΘΑΧΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ "ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ" ΜΑΣ ..... ?????



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Επίσης λένε, πως ιδίως στα ελληνικά νοσοκομεία,

να πηγαίνεις μόνο αν είσαι ξαπλωτός, μήπως φύγεις όρθιος,

διότι αν πας όρθιος, μπορεί να φύγεις ξαπλωτός.

Έγινε με συγγενή, που τον ενοχλούσε το στομάχι του, προφανώς λόγω άγχους, αλλά εξέπνευσε στο νοσοκομείο από εγκεφαλικό.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΗΠΑ  ΚΙΝΑ   ΠΟΛΕΜΟΣ

Σάββατο 20 Μάρτη. Δεν ήταν πολύ καλύτερη η «ατμόσφαιρα» στην υποτιθέμενη «συνάντηση γνωριμίας» δύο ημερών μεταξύ του Παρωπίδα και του επιτελείου του και αντιπροσωπείας του Πεκίνου στο Anchorage της Αλάσκας. Μετά τα εισαγωγικά «καλώς ήρθατε» / «καλώς σας βρήκαμε» ο Παρωπίδας ξεκίνησε (παρόντων των καμερών) επίθεση κατά του Πεκίνου με όλο το σετ των κατηγοριών: Χονγκ Κονγκ, γενοκτονία στην Xinjiang, κυβερνοεπιθέσεις, κλοπή της αμερικανικής τεχνολογίας, ταϊβάν, κατασκοπεία…. Ύστερα έδιωξε τους αμερικάνους δημοσιογράφους γιατί φανταζόταν τι θα ακολουθούσε: επί 15 λεπτά ο επικεφαλής της κινέζικης αντιπροσωπίας Yang Jiechi κατακεραύνωσε τους οικοδεσπότες του για ρατσιστές και πολεμοκάπηλους• τονίζοντας ότι οι αμερικάνοι δεν μπορούν να μιλούν με τους κινέζους από θέση ισχύος… Κλπ κλπ.

Γιατί, λοιπόν, η κινεζική αντιπροσωπεία έμεινε στην Αλάσκα για δυο μέρες; Επειδή το Πεκίνο ακολουθεί την ίδια τακτική με την Μόσχα (και την Τεχεράνη): ξέροντας ότι δεν πρόκειται να υπάρξει καμμία συμφωνία πια με την Ουάσιγκτον (σίγουρα όχι τέτοια που δεν θα είναι στα μέτρα της) παριστάνουν (περί παράστασης πρόκειται…) τους συζητήσιμους και τους διαλλακτικούς. Η «εξυπνάδα», η «κομψότητα» και η ειρωνεία – όταν απέναντι βρίσκονται παραζαλισμένοι πιστολέρο – δεν είναι ατομικό χαρακτηριστικό• είναι τακτική να ρεζιλέψεις τον αντίπαλο σε όσους περισσότερους θεατές γίνεται.

Ο πιο αδύνατος το παίζει σκληρός, για να κρύψει την αδυναμία του λένε στο Πεκίνο. Κατά τον Παρωπίδα (το είπε κι αυτό στον εισαγωγικό καυγά) η αμερικανική σκληρότητα μπορεί μερικές φορές να προκαλεί πόνο, να είναι άσχημη, αλλά κάνει τους αμερικάνους πιο δυνατούς και πιο ενωμένους.

Που σημαίνει τι; Ή παγκόσμιος πόλεμος ή fentanyl; Χίλιες φορές το δεύτερο!!!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



-Ιωαννίδης: "Μπορούν να ανοίξουν σχεδόν όλα με συνειδητοποίηση του κόσμου ότι υπάρχει ένας επικίνδυνος ιός, κρατάμε αποστάσεις, χρησιμοποιούμε τα μέτρα υγιεινής, δεν κάνουμε συγκεντρώσεις μεγάλες ή πάρτι." (σ.σ. είναι σαφές ότι λέει για εσωτερικούς χώρους αλλά οι αλλοι ακούν τη λέξη "συγκεντρωση" και κάτι παθαίνουν)

-Χασαπόπουλος: "Αχ με τις συγκεντρώσεις θα τα χαλάσουμε, είναι στο απυρόβλητο, χθες είχαμε 3 πορείες στην Αθήνα και 4 στη Θεσσαλονίκη, ειναι παράδοση"

-Ιωαννίδης: "Και οι συγκεντρώσεις αυτού του τύπου μπορούν να γίνουν με σεβασμό στα μέτρα, αποστάσεις, και μάσκες. Θα πρέπει να σημειώσω εδώ ότι μία από τις ομάδες υψηλού κινδύνου είναι οι αστυνομικοί. Και είναι δυστυχώς μεγάλο πρόβλημα ότι βλέπουμε τους αστυνομικούς να κινούνται και να διαδίδουν το επιδημικό κύμα. Οι μελέτες δείχνουν ότι τα υψηλότερα ποσοστά θετικότητας είναι σε άτομα των σωμάτων ασφαλείας. Άρα λοιπόν αντί να έχουμε αστυνομικούς να συγκρούονται με διαδηλωτές θα έλεγα ότι οι αστυνομικοί θα πρέπει σιγά σιγά να αποσυρθούν ή να κάνουν τη δουλειά τους, που είναι να φυλάττουν όλους εμάς από εγκληματίες"



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους. Θεόδωρος Κολοκοτρώνης 

Συμφωνώ οτι αυτό χρειάζεται . Ποιός θα κρατήσει αυτό το τσεκούρι ; Οι 500.000 που έφυγαν τα τελευταία 10 χρόνια και δεν πρόκειται να γυρίσουν ποτέ πίσω ; Εμείς , που ο μέσος όρος ηλικίας μας είναι τα 50 έτη ; Τα παιδιά , που είναι κάτω των 16 χρονών ; Η συντριπτική πλειοψηφία των νέων απο 18 ως 35 , στην καλύτερη περίπτωση αδιαφορούν και στην χειρότερη , τους έκαναν να μισούν την Ελλάδα και τους Έλληνες .

Σχολιο.- Για να κατασταφει μια χώρα, δεν χρειάζονται μόνο ΠΡΟΔΟΤΕΣ, χρειάζονται και οι ΗΛΙΘΙΟΙ

Σχολιο.- Αρκεί να έχουμε ξεχωρίσει τούς προσκυνημένους από τούς ανθρώπους πού αισθάνονται ανύμποροι να αντιδράσουν απέναντι σε έναν πανίσχυρο μηχανισμό. Γι αυτούς και για μάς πρέπει να αναζητήσουμε τον δρόμο.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δέσποινα Πλατανάκη

Την Παρασκευή το βράδυ, δέχτηκα βάναυση σεξουαλική επίθεση από έναν άντρα Πακιστανικής καταγωγής. Μετά από πολύωρες καταθέσεις στην ασφάλεια, ανακαλύψαμε ότι ο "κύριος" αυτός, είχε αποπειραθεί κ παρενοχλήσει σεξουαλικά ακόμη 5 κοπέλες, οι οποίες δεν έχουν καταθέσει. Ευτυχώς για τις κοπέλες δεν έζησαν τον τρόμο και τον πόνο που νιώθω εγώ. Ξέρω ότι το θέμα είναι λεπτό και μπορεί να ντρέπεστε, όμως αν κάποια από εσάς έχει παρενοχληθεί και δεν έχετε αναφέρει τπτ, σας παρακαλώ να πάτε στην ασφάλεια να δηλώσετε το γεγονός. Θέλω να πω ένα δημόσιο ευχαριστώ στον άνθρωπο που με έσωσε, την ώρα που είχε βγάλει το τέρας το μαχαίρι να με σκοτώσει.. Αν ξέρετε ποιος είναι αυτός ο άνθρωπος και σας έχει αναφέρει το περιστατικό, θα ήθελα να του πείτε ότι θα ήθελα να τον δω και να του πω από κοντά, το μεγάλο ευχαριστώ! Μιλήστε όλες σας παρακαλώ. Τέτοια τέρατα δεν ανήκουν στην κοινωνία της πόλης μας. ΥΓ1. Αν όλες μιλάγαμε και δε ντρεπόμασταν, ίσως ο εφιάλτης που έζησα εκείνο το βράδυ να είχε αποφευχθεί. Σας παρακαλώ μιλήστε! ΥΓ2. Βρείτε μου σας παρακαλώ τον άνθρωπο που με έσωσε. Αν δεν θέλει να εμφανιστεί, επειδή ίσως φοβάται, έστω να με πάρει ένα τηλέφωνο!



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δευτέρα, 22 Μαρτίου 2021

O OAK είναι ενάντια στα συμφέροντα της Δικής μας Αμερικής

Αρκετές οργανώσεις, κυβερνήσεις και η Μπολιβιανή Συμμαχία για τους Λαούς της Δικής μας Αμερικής - Εμπορική Συμφωνία των Λαών (ALBA-TCP) απέρριψαν την απόπειρα δυσφήμισης όλης τη νομική διαδικασίας που διεξάγει το έθνος της Νότιας Αμερικής εναντίον των δραστών του πραξικοπήματος κατά του πρώην Πρόεδρου Έβο Μοράλες.

«Απορρίπτουμε τις απόπειρες ανάμειξης στις εσωτερικές υποθέσεις της Βολιβίας και τις υποκριτικές ανησυχίες για τα ανθρώπινα δικαιώματα, οι οποίες δεν εκφράστηκαν όταν οι υποστηρικτές του MAS δέχονταν καταστολή και επιθέσεις. Γι' άλλη μια φορά, εκφραστής του δόγματος Μονρόε, η Γραμματεία του Οργανισμού Αμερικανικών Κρατών (ΟΑΚ), είναι ενάντια στα συμφέροντα της Δικής Αμερικής», δήλωσε στο Twitter ο υπουργός εξωτερικών της Κούβας Μπρούνο Ροντρίγκες, αναφερόμενος στις παρεμβατικές του Γενικού Γραμματέα του Οργανισμού Αμερικανικών Κρατών, Λουίς Αλμάγκρο.

Αρκετές οργανώσεις, κυβερνήσεις και η Μπολιβιανή Συμμαχία για τους Λαούς της Δικής μας Αμερικής - Εμπορική Συμφωνία των Λαών (ALBA-TCP) απέρριψαν την απόπειρα δυσφήμισης όλης τη νομική διαδικασίας που διεξάγει το έθνος της Νότιας Αμερικής εναντίον των δραστών του πραξικοπήματος κατά του πρώην Πρόεδρου Έβο Μοράλες.

Το ALBA-TCP, σε μια δήλωση, προειδοποίησε τη διεθνή κοινότητα ότι οι ενέργειες του Αλμάγκρο αποτελούν «πολύ σοβαρή παραβίαση των αρχών και των σκοπών του Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών και προωθούν μόνο την αντιπαράθεση και την αποσταθεροποίηση των δημοκρατικών διαδικασιών».

Όσον αφορά τα ερωτήματα σχετικά με τη σύλληψη της πρώην de facto προέδρου, Τζανίνε Ανιες, και πρώην μελών του υπουργικού της συμβουλίου, που κατηγορούνται για καταστολή, τρομοκρατία και συνωμοσία, ο εκπρόσωπος της προεδρίας της Βολιβίας, Χόρχε Ρίτστερ, διαβεβαίωσε ότι η έρευνα και η αποσαφήνιση των βίαιων γεγονότων που σημειώθηκαν το 2019 είναι χρέος του κράτους προς τα θύματα.

Επιπλέον, τόνισε ότι η έννοια της «πολιτικής δίωξης», που επαναλαμβάνεται από δυνάμεις της αντιπολίτευσης, επιδιώκει να διατηρήσει την ατιμωρησία για αυτές τις σφαγές και να αφήσει ανοιχτή τη δυνατότητα για ένα νέο πραξικόπημα.

Από την πλευρά του, το υπουργείο εξωτερικών της Βολιβίας, ανακοίνωσε ότι κάλεσε τον διπλωμάτη των ΗΠΑ Σάρς Φίλιπς και τον και τον Πρέσβη της Βραζιλίας, Οκτάβιο Ενρίκε Ντίας Γκαρσία Κόρτες, για να τους ζητήσει να μην παρέμβουν εσωτερικές υποθέσεις του Πολυεθνικού Κράτους, όπως ορίζεται – στην περίπτωση των ΗΠΑ - στη συμφωνία-πλαίσιο για τις διμερείς σχέσεις αμοιβαίου σεβασμού και συνεργασίας μεταξύ των δύο κυβερνήσεων.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Χριστός κι η Παναγία! Αυτό είναι το καλύτερο που μπορούν να δώσουν τα τοτέμ της αστικής τάξης!!!!! Επετοιακό ποίημα της δεξιάς Ελένης Γλύκατζη Αρβελέρ!!!

" Κλέφτης κι αρματολός στο Μπότσαρη

και στη Γραβιά Ανδρούτσος 

Ναύτης ήμουνα στον Κανάρη

και στο Μιαούλη μούτσος "

υ.γ. δεν είναι θέμα πολιτικής ένταξης, ο Σεφέρης, ο Ελύτης, ο Γκάτσος δεξιοί ήταν αλλά τα έργα τους είναι μνημεία του πολιτισμού μας. Είναι θέμα βαθιάς παρακμής μιας τάξης που περιφέρει τα ράκη της!

υ.γ. 2 Αλι αλί και τρισαλί... τα έλεγε ο καλός μας άνθρωπος ο Βέγγος στην ελληνική ταινία!

Σχολιο.- Τύφλα νάχει ο ποιητής Φανφάρας...

https://www.kathimerini.gr/culture/561303094/istoria-toy-agona-to-monadiko-poiima-tis-elenis-arveler-gia-tin-k/



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΣΤΕΙΡΩΣΗ ΣΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ…ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ ΣΤΟΥΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ…ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΕΣΑΙ ΑΚΟΜΗ

Σεπτέμβριος 2020

ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΠΟΔΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΤΑΞΩΤΕΣ ΓΡΑΒΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΡΙΑ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ, ΑΠΟΜΥΖΟΥΝ ΚΑΙ ΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ  ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.ΚΡΑΤΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΡΥΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΝ ΨΙΧΟΥΛΑ ΣΕ ΜΟΡΦΗ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ …

ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΑΡΘΡΟ: Tη στείρωση ανέργων γιατί φέρνουν στον κόσμο “παιδιά χαμηλής ποιότητας” για τα επιδόματα ζητά ακροδεξιά νεοφιλελεύθερη κυβερνητική βουλευτής στην Ουκρανία

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΚΜΗ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΜΑΣ…

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΙΑΣ ΑΛΛΗΣ ΧΩΡΑΣ…ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΥΣΟΣΜΙΑ ΑΝΑΔΙΔΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ  ΟΙ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΨΙΧΟΥΛΑ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΚΣΦΕΝΔΟΝΙΣΑΝ  ΣΤΑ ΥΨΗ, ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΛΟΓΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ ΤΩΝ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΑΝΩ ΤΩΝ 75 ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΖΟΥΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΟΥΝ…

ΣΤΕΙΡΩΣΗ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΦΤΩΧΟΥΣ, ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ ΣΤΟΥΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ…ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΖΩΑ ΔΕΝ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΤΡΟΠΟ…

Η ΑΠΑΝΘΡΩΠΙΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ, ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΘΕΣΕΙΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΝΟΗΣΗ…

ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΠΟΔΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΤΑΞΩΤΕΣ ΓΡΑΒΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΡΙΑ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ, ΟΠΩΣ Η ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΟΥΚΡΑΝΗ ΑΠΟΜΥΖΟΥΝ ΚΑΙ ΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ  ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

ΚΡΑΤΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΡΥΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΝ ΨΙΧΟΥΛΑ ΣΕ ΜΟΡΦΗ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ …

ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ;;;;

ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΣΑΝ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΖΩΑ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΝ ΤΗ ΣΤΕΙΡΩΣΗ ΤΟΥΣ…

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΧΑΜΗΛΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΙΣ ΨΕΥΤΙΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΒΟΛΕΥΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΚΑΙ Η ΧΑΜΗΛΗ ΑΥΤΟΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΟΥΣ…

ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ Η ΑΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ Η ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΕΧΕΙ ΕΞΑΝΤΛΗΣΕΙ ΚΑΘΕ ΑΠΟΘΕΜΑ ΘΥΜΟΥ ΚΑΙ ΟΡΓΗΣ ΚΑΙ ΑΠΑΞΙΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΣΤΟ ΑΚΟΥΣΜΑ ΣΑΣ ΝΑ  ΑΝΤΙΔΡΑΝΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ…

ΣΑΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΕΝΑΝ ΚΟΣΜΟ ΠΙΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ…

ΣΑΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΤΕ ΠΟΣΟ ΕΞΥΠΝΟΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΥΚΟΛΑ…

ΣΑΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΛΥΝΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΔΡΟΜΟ ΣΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΑΠΟΓΝΩΣΗΣ ΤΟΥΣ…

ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΚΑΛΑ…

ΟΛΕΣ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΧΡΗΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ…

ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΙΝΑΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΓΕΝΙΑ …ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΜΗ ΖΗΣΕΙ ΣΕ ΦΤΩΧΙΑ…

ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΨΥΧΗ…

ΟΧΙ ΚΤΗΝΟΣ ΜΕ ΣΑΡΚΙΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥ…

ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΕΡΓΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΩΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΖΕΙ ΠΛΕΟΝ ΣΕ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΑΝΕΧΕΙΑΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΚΙ ΑΠΟΓΝΩΣΗΣ….



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ξεσηκωμός την 25η Μαρτίου: Κινητοποιήσεις σε όλη την Ελλάδα

22 Μαρτίου 2021

Οι κινητοποιήσεις που οργανώνονται αυθόρμητα σε όλη την Ελλάδα, γιά τα 200 χρόνια από την επανάσταση του 1821, λαμβάνουν μορφή χιονοστιβάδας, επιβεβαιώνοντας τις ανησυχίες της κυβέρνηση και τις σχετικές εισηγήσεις των κρατικών υπηρεσιών. Από την στιγμή που το Μαξίμου ανακοίνωσε την απαγόρευση των παρελάσεων, οι αντιδράσεις σε όλη την χώρα οδήγησαν στην αυτοοργάνωση εκδηλώσεων. Ο ελληνικός λαός φαίνεται να θεωρεί αδιανόητο το να μην γιορταστούν όπως πρέπει τα 200 χρόνια από τόν μεγάλο αγώνα για την ελευθερία μας. Πόσο μάλλον τώρα πού ανακοινώθηκε ότι θά υπάρξει χαλάρωση των μέτρων, μόλις δύο μέρες μετά την θεμελιώδη εθνική μας επέτειο.

Τα ηνία των κινητοποιήσεων ανέλαβε το Συντονιστικό Φορέων ’21, μία πανελλαδική συνάντηση άνω των 30 φορέων, που πρωτοανακοίνωσαν εκδηλώσεις “τιμης και διεκδίκησης του ανολοκλήρωτου ’21” σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο Κρήτης και Ζάκυνθο. Στό ανοικτό κάλεσμα του Συντονιστικού Φορέων ανταποκρίθηκαν και άλλες πόλεις με αποτέλεσμα μέχρι σήμερα να έχουν ανακοινωθεί επιπλέον εκδηλώσεις σέ Ιωάννινα, Κομοτηνή καί σέ πέντε πόλεις του Έβρου. Συγκεκριμένα, ανήμερα της 25ης Μαρτίου και με κεντρικό σύνθημα “τιμούμε και διεκδικούμε: Εθνική Ανεξαρτησία – Λαϊκή Κυριαρχία”, το Συντονιστικό Φορέων ’21 διοργανώνει εκδηλώσεις:

Α) Στην Αθήνα, κάτω από την Ακρόπολη και μπροστά στο άγαλμα του Στρατηγού Μακρυγιάννη, στις 12:30 μ.μ.

Β) Στην Θεσσαλονίκη, στο άγαλμα του Εμμανουήλ Παπά (έναντι Δημαρχείου), στις 12:30 μ.μ.

Γ) Στο Ηράκλειο Κρήτης, στην Πλατεία Ελευθερίας, στις 12:30 μ.μ.

Δ) Στη Ζάκυνθο, στην Πλατεία Σολωμού, στις 12:00 μ.μ.

Ε)Στα Ιωάννινα, μπροστά από την Περιφέρεια Ηπείρου, στις 11:00

ΣΤ)Στη Κομοτηνή, στο κεντρικό Ηρώον (Σπαθί), στις 12:00

Ζ)Στον Εβρο με μια τεράστια κινητοποίηση από πέντε πόλεις του νομού, που θα καταλήξει στο ΚΥΤ Φυλακίου

Γενικός ξεσηκωμός στον Έβρο

Ειδικά η κινητοποίηση του Έβρου λαμβάνει χαρακτηριστικά γενικού ξεσηκωμού, δεδομένης και της σφοδρής αντίδρασης της τοπικής κοινωνίας στην επέκταση του ΚΥΤ Φυλακίου. Σύμφωνα μέ την ανακοίνωση του Συντονιστικού Φορέων ’21, “Στά πλαίσια τῆς πανεθνικῆς κινητοποίησης τῆς 25ης Μαρτίου ὁ Ἔβρος γίνεται τό κέντρο τοῦ ζῶντος Ἑλληνισμοῦ. Ἀπό τό πρωί τῆς Πέμπτης θά πραγματοποιηθοῦν αὐτοκινητοπομπές ἀπό Ἀλεξανδρούπολη, Σουφλί, Διδυμότειχο καί Ὁρεστιάδα πού θά συγκεντρωθοῦν στίς 11:30 μ.μ στό ἐργοστάσιο ζαχάρεως στήν Ὁρεστιάδα. Στίς 12:00 στὴν πλατεῖα Φυλακίου, θά γίνει κατάθεση στεφάνου καί στήν συνέχεια διαμαρτυρία μπροστά στό ΚΥΤ- ΠΡΟΚΕΚΑ Φυλακίου”.

Άλλες αυθόρμητες κινητοποιήσεις

Τήν ίδια ώρα έχουν ανακοινωθεί και άλλες αυθόρμητες κινητοποιήσεις πολιτών ανήμερα της 25ης Μαρτίου. Στήν Κατερίνη θα γίνει μηχανοκίνητη πορεία που θα ξεκινήσει από τον Ι.Ν. Αγίας Άννης στις 11:30. Στήν Κόρινθο θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στην πλατεία Ελ. Βενιζέλου στις 12:00. Στήν Ξάνθη στην κεντρική πλατεία στις 11:00. Στίς Σέρρες, στήν πλατεία Ελευθερίας στις 12:00.

Σε πολλές ακόμα πόλεις οργανώνονται αιφνιδιαστικές κινητοποιήσεις με αυτοκινητοπομπές ή συγκεντρώσεις.

Ανησυχία στο Μαξίμου

Όπως ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα είχε δημοσιευθεί σέ κεντρικές αφημερίδες και δεκάδες ηλεκρονικά μέσα, η  ανακοίνωση απαγόρευσης προσέλευσης πολιτών στον εορτασμό των 200 χρονών της Εθνεγερσίας και την μεγάλη παρέλαση της 25ης Μαρτίου, έχει προκαλέσει συναγερμό στο Μέγαρο Μαξίμου.

Πολύ μεγαλύτερη ανησυχία από αυτή που προκαλούν οι συγκεντρώσεις για την αστυνομική βία και το πανεπιστημιακό άσυλο. Σύμφωνα με την ανάλυση που έχει στα χέρια του και ο ίδιος ο πρωθυπουργός, αυτές οι εκδηλώσεις αγανάκτησης δεν μπορούν να πάρουν μαζικό χαρακτήρα, διότι εκφράζουν ένα μικρό μέρος του πληθυσμού.

Σε αντίθεση με μία «οργανωμένη ανυπακοή» την ημέρα της επετείου των 200 ετών από την ελληνική επανάσταση του 1821, όπου η ελληνική σημαία που θα κυματίζει μπορεί να ενώσει το σύνολο του λαού, μαζί φυσικά με την βαρύτητα της σημειολογίας του εορτασμού.

Άλλωστε και οι μαζικότερες διαδηλώσεις της νεότερης ιστορίας, αυτές του κινήματος για το Μακεδονικό, έγιναν υπό την ελληνική σημαία και όχι σημαίες κομμάτων. Το σενάριο αυτό λοιπόν προκαλεί ταραχή στο πρωθυπουργικό περιβάλλον, δεδομένου ότι υπό την ελληνική σημαία είναι εξαιρετικά δύσκολο να γίνουν τα λεγόμενα μπάχαλα που διευκολύνουν την διάλυση μίας συγκέντρωσης με μέτρα καταστολής.

Αντίθετα, η εικόνα μίας τυχόν απρόκλητης επίθεσης εις βάρος πολιτών που δεν προκαλούν, δεν δημιουργούν ταραχές και συγκεντρώνονται με ελληνικές σημαίες, θεωρείται ότι μπορεί να έχει τραγικές συνέπειες ακόμα και για την κυβερνητική συνοχή.

Για αυτό ακριβώς το λόγο, έχει μπει στο μικροσκόπιο τόσο το επικοινωνιακό μηχανισμού αλλά και των διωκτικών αρχών, διαδικτυακή δραστηριότητα από διάφορες πηγές, που ωθεί σε συγκεντρώσεις σε πολλές πόλεις της Ελλάδος, προκειμένου να τιμηθεί η εθνεγερσία.


Σχολιο.- Με κεντρικό σύνθημα “Τιμούμε τους προγόνους μας και

διεκδικούμε: Εθνική Ανεξαρτησία – Λαϊκή Κυριαρχία”.

Στην Αθήνα, κάτω από την Ακρόπολη και μπροστά στο άγαλμα του Στρατηγού Μακρυγιάννη, 25/3/2021, στις 12:30 μ.μ.

Αλλού, σε όλες τις κεντρικές πλατείες της χώρας.

Λαμβάνοντας τα σχετικά μέτρα προστασίας.




--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Κίνα, Ρωσία, Ιράν και άλλα έθνη που έχουν δεχτεί κυρώσεις επιδιώκουν συνασπισμό ο οποίος θα υπερασπιστεί το Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών αντιστεκόμενος και αποκηρύσσοντας τη χρήση ή απειλή βίας και μονομερών κυρώσεων. Άλλα ιδρυτικά μέλη της ομάδας είναι η Αλγερία, η Αγκόλα, η Λευκορωσία, η Βολιβία, η Καμπότζη, η Κούβα, η Ερυθραία, το Λάος, η Νικαράγουα, η Βόρεια Κορέα, ο Άγιος Βικέντιος και Γρεναδίνες, η Συρία και η Βενεζουέλα.

22 Μαρτίου 2021
Συνασπισμός χωρών που δέχονται κυρώσεις των ΗΠΑ στον ΟΗΕ
Σύμφωνα με την επιστολή που είδε το Reuters την Πέμπτη, Κίνα, Ρωσία, Ιράν και άλλα έθνη που έχουν δεχτεί κυρώσεις επιδιώκουν συνασπισμό ο οποίος θα υπερασπιστεί το Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών αντιστεκόμενος και αποκηρύσσοντας τη χρήση ή απειλή βίας και μονομερών κυρώσεων. Άλλα ιδρυτικά μέλη της ομάδας είναι η Αλγερία, η Αγκόλα, η Λευκορωσία, η Βολιβία, η Καμπότζη, η Κούβα, η Ερυθραία, το Λάος, η Νικαράγουα, η Βόρεια Κορέα, ο Άγιος Βικέντιος και  Γρεναδίνες, η Συρία και η Βενεζουέλα.
Η απόφαση δεκαέξι εθνών, συμπεριλαμβανομένης της Παλαιστίνης, να δημιουργήσουν την ομάδα, έρχεται καθώς ο νέος Προέδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν δεσμεύτηκε για μια πολυμερή συμμαχία, αντιστρέφοντας τη μονομερή προσέγγιση του πρώην προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, η οποία επικεντρώθηκε στην πολιτική «Αμερική πρώτα».
Ενώ η Κίνα έχει επιτύχει μεγαλύτερη παγκόσμια επιρροή προκαλώντας την παραδοσιακή ηγεμονία των ΗΠΑ, ο Μπάιντεν δεσμεύτηκε επίσης να αντιμετωπίσει τον ασιατικό γίγαντα στα Ηνωμένα Έθνη.
Ένα αρχικό σημείωμα για την «Ομάδα Φίλων για την Υπεράσπιση του Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών», το οποίο είδε το Reuters, υποστηρίζει ότι η διεθνής προσέγγιση «επί του παρόντος τελεί υπό άνευ προηγουμένου επίθεση, η οποία, με τη σειρά της, απειλεί την παγκόσμια ειρήνη και ασφάλεια».
Το υπόμνημα συνέχισε δηλώνοντας ότι «ο κόσμος βλέπει μια αυξανόμενη προσφυγή στον μονοπολισμό, που χαρακτηρίζεται από απομονωτικές και αυθαίρετες ενέργειες, συμπεριλαμβανομένης της επιβολής μονομερών αναγκαστικών μέτρων ή της απόσυρσης από συμφωνίες ορόσημο και διεθνείς θεσμούς, καθώς και από προσπάθειες υπονόμευσης των κρίσιμων προσπαθειών για την αντιμετώπιση κοινών και παγκόσμιων προκλήσεων».




----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Γερμανός βουλευτής της Χριστιανοκοινωνικής Ένωσης τα άρπαζε από τους Σκοπιανούς και έβριζε την Ελλάδα.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Αιγύπτιος αναλυτής: «Η σύγκρουση Ερντογάν-Μπάιντεν θα είναι ολοκληρωτική - Απεχθάνεται τη ΝΤΠ που πρεσβεύει ο πρόεδρος των ΗΠΑ»
Σε τροχιά ολικής ρήξης με την Ουάσινγκτον
22/03/2021 - 8:42
Η πραγματική αιτία της μονομερούς αποχώρησης της Τουρκίας από τη Σύμβαση της Κωνσταντινούπολης από τον Ρ.Τ.Ερντογάν δεν ήταν τα δικαιώματα των γυναικών «αλλά ο πόλεμος που έχει κηρύξει ο Τούρκος πρόεδρος κατά του βαθέως αμερικανικού κράτους των Δημοκρατικών που κυβερνάει τον κόσμο» σύμφωνα με τον Αιγύπτιο δημοσιογράφο Sabir Meşhur.
Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος για τον οποίο ο Ρ.Τ.Ερντογάν ταυτίζεται με τον Ρώσο πρόεδρο Β.Πούτιν και οι δύο απεχθάνονται την ΝΤΠ που πρεσβεύουν ο Τζο Μπάιντεν και οι Δημοκρατικοί.
«Η Σύμβαση της Κωνσταντινούπολης στόχευε την οικογένεια»
«Γιαυτό το λόγο πήρε την απόφαση να αποσυρθεί από τη Σύμβαση της Κωνσταντινούπολης που υπέγραψε η Τουρκία το 2011. Η Σύμβαση της Κωνσταντινούπολης, η οποία στόχευε την «οικογένεια» και άνοιξε το δρόμο για τη νομιμοποίηση των ομοφυλόφιλων αποκλίσεων, δεν τέθηκε σε ισχύ, αν και υπογράφηκε από πολλές χώρες, ιδίως από τη Βρετανία.
Αν και ικανοποιήθηκαν οι «σωστοί» κύκλοι (εννοεί τους ισλαμιστικούς πυρήνες που πλέον έχουν το πάνω χέρι στην Τουρκία) που ζητούν «τη νόμιμη βία κατά των γυναικών», αυτό στην πραγματικότητα ήταν η δικαιολογία.
Ο Πρόεδρος Τζο Μπάιντεν, ο οποίος χρηματοδότησε τους κύκλους των ομοφυλοφίλων και όρισε υπουργό ΛΟΑΤΚΙ για πρώτη φορά στην ιστορία των ΗΠΑ, δήλωσε ότι η απόφαση ήταν «απογοητευτική»»
Σχολιάζοντας τις εξελίξεις, ο Αιγύπτιος δημοσιογράφος Sabir Meşhur είπε ότι η απόφαση του Ερντογάν ήταν μια από τις πιο επικίνδυνες αποφάσεις που έλαβε καθ ‘όλη τη διάρκεια της διακυβέρνησης του.
«Ο Ερντογάν τράβηξε σπαθί κατά του αμερικανικού βαθέως κράτους»
“Τώρα ο Ερντογάν έχει τραβήξει το σπαθί και εξεγέρθηκε ενάντια στο βαθύ κράτος του κόσμου (εννοεί το βαθύ αμερικανικό κράτος) ενώ η Τουρκία θα τεθεί σε κίνδυνο λόγω της απόσυρσης από την Σύμβαση η οποία επέβαλε τα εξής:
Σύμφωνα με αυτήν την Σύμβαση, η τουρκική κυβέρνηση έπρεπε να αποδεχτεί 6 διαφορετικά φύλα.
Πρέπει να τα αποδεχτούν επίσημα και σε διαβατήριο, ταυτότητα κ.λπ.
Θα έγραφε ξεκάθαρα το φύλο με τη μορφή μιας γυναίκας που μοιάζει με άντρα και ενός άνδρα που μοιάζει με γυναίκα. Έπρεπε να προσφέρει σεξουαλική αγωγή από την πρώτη τάξη του Δημοτικού.
Το Υπουργείο Παιδείας επρόκειτο να διδάξει τα Τουρκόπουλα πώς να χρησιμοποιούν προφυλακτικά κατά τις σεξουαλικές επαφές από την πρώτη τάξη.
Από την 1η ή τη 2η τάξη, το Τουρκόπουλο θα διδάσκονταν τις παρά φύσιν ερωτικές ενέργειες.
Ομοίως, έπρεπε να αποδεχτεί τον νέο ορισμό της οικογένειας με βάση αυτή την Σύμβαση. Το “Η οικογένεια αποτελείται από άνδρες και γυναίκες” τελείωσε.
Μπορεί να είναι ένας άντρας με έναν άνδρα, μια γυναίκα με μια γυναίκα, δηλαδή μια ομοφυλοφιλική οικογένεια. Έπρεπε επίσης να δεχτεί την «οικογένεια ενός άνδρα». Η γυναίκα θα συλλάβει από μοιχεία και θα γεννήσει, μόνη της για να είναι μητέρα και πατέρας».
Ο Meşhur είπε ότι η σύμβαση έχει δύο διαφορετικά περιεχόμενα «Αυτό που εμφανίζεται στα μέσα ενημέρωσης και όλοι πιστεύουν ότι είναι “η Σύμβαση για την Πρόληψη της Βίας κατά των Γυναικών” και έτσι τώρα θα επιτεθούν στον Ερντογάν ως “ο κακός άνδρας που καταπιέζει τις γυναίκες”.
Όσον αφορά το περιεχόμενο περί “Σύμβασης σεξουαλικότητας” Αλλαγή φύλου, ομοφυλοφιλία κ.λπ. καλύπτει όλες τις πιθανές διαστροφές»
Ο Meşhur είπε ότι με αυτήν την απόφαση, ο Ερντογάν διεξάγε πόλεμο κατά του βαθέως αμερικανικού κράτους, το οποίο υιοθέτησε τη θρησκεία της Αριστεράς και κυβερνάει τον κόσμο.
Ο Meşhur είπε ότι η τουρκική κυβέρνηση ναι μεν αποχώρησε από τη σύμβαση, αλλά τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης γαλούχησαν τους νέους στη Σύμβαση της Κωνσταντινούπολης με πολύ ισχυρό και αποτελεσματικό τρόπο και προειδοποίησαν την κυβέρνηση να δώσει προσοχή στο γεγονός αυτό.
Έχει ενδιαφέρον να δούμε πως περιγράφει την αποχώρηση από την Σύμβαση της Κωνσταντινούπολης η Γενί Σαφάκ η εφημερίδα που αν κάποιος ισχυρίζονταν ότι την γράφει ο ίδιος ο Ρ.Τ.Ερντγοάν δεν θα είχε καθόλου άδικο.
«Ο πρόεδρός μας Ερντογάν ανακοίνωσε τη λήξη της Σύμβασης της Κωνσταντινούπολης. Έτσι, βγαίνει από μια σύμβαση που με πρόσχημα τις γυναίκες και τις δολοφονίες ομοφυλοφίλων ήθελε να επιβάλλει στο οικογενειακό δίκαιο έναν διεστραμμένο γάμο και να του βάλει δυναμίτη.
Συνεχίσαμε να λέμε για χρόνια ότι αυτή η σύμβαση δεν έχει καμία σχέση με την προστασία της γυναίκας και στοχεύει να καταστρέψει την οικογένεια .
Στο τέλος, ο Πρόεδρος μας άκουσε τις κραυγές μας και ακύρωσε αυτή την σύμβαση, με την οποία έχει αυξηθεί και όχι μειωθεί, η γυναικοκτονία».
Όπως γίνεται κατανοητό πίσω από την απόσυρση από την Σύμβαση κρύβεται ένας ολοκληρωτικός πόλεμος μεταξύ του Ρ.Τ.Ερντογάν και του νυν Αμερικανού προέδρου Τ.Μπάιντεν.




----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Tο Ναυτικό Φυλάκιο του Ερημίτη στην Κέρκυρα βλέπει ή δεν βλέπει τα «στενά»;
Ερωτηματικά για την ορατότητα στη νέα θέση, μετά το μπαράζ κλοπών σκαφών που μεταφέρθηκαν στην Αλβανία!
 Κυριακή, 21/03/2021
Ανενόχλητοι και θρασύτατοι, μέλη συμμοριών κατακλέβουν αλιευτικά και ταχύπλοα σκάφη στη βορειοανατολική Κέρκυρα. Η ύπαρξη καμερών ασφαλείας σε γειτονικές επιχειρήσεις και βίλες, δεν τους πτοεί. Δεν τους πτοεί, πλέον, ούτε η ύπαρξη του Ναυτικού Φυλακίου για το οποίο κάτοικοι της περιοχής καταγγέλλουν ότι από τη νέα θέση, ελέω πώλησης του Ερημίτη, υπάρχουν «τυφλά σημεία»…
Η δράση των συμμοριών φαίνεται πως έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετές εβδομάδες, ενώ έχουν γίνει φόβος και τρόμος για ψαράδες και ιδιοκτήτες θαλάσσιων μέσων που φοβούνται ότι η περιουσία τους μπορεί μέσα σε ένα βράδυ να… κάνει φτερά!
Μέσα σε μερικές μόνο ημέρες, από το λιμανάκι της Κασσιόπης, έχουν κλέψει δύο ταχύπλοα που τα οδήγησαν στις απέναντι αλβανικές ακτές με τους Αγίους Σαράντα να απέχουν μόλις τρία ναυτικά μίλια.
Από άλλα σκάφη, αφαίρεσαν εξοπλισμό μεγάλης αξίας, δεξαμενές καυσίμων, ακόμα και σύνεργα επαγγελματικού ψαρέματος!
Η δράση των κυκλωμάτων γίνεται τη νύχτα, μετά την απαγόρευση κυκλοφορίας. Όπως φαίνεται και από τα δεκάδες βίντεο από κάμερες ασφαλείας, πρώτα εντοπίζουν τη λεία τους και μετά, οι ίδιοι ή συνεργοί τους ανενόχλητοι λεηλατούν.
Οι καταγγελίες δεν περιορίζονται στην Κασσιόπη, αλλά έχουν καταγραφεί ήδη τουλάχιστον 12 περιπτώσεις σε περιοχές όπως ο Άγιος Στέφανος, το Αυλάκι, το Νησάκι ή ακόμα και νοτιότερα στις ακτές της Κέρκυρας.
Κάτοικοι και εκπρόσωποι της Αυτοδιοίκησης ζητούν περισσότερα μέτρα ασφαλείας, ενώ υποστηρίζουν ότι σε πολλές περιπτώσεις Αλβανοί υπήκοοι που έχουν εγκλωβιστεί στην Κέρκυρα, κλέβουν τα σκάφη για να μεταφερθούν παρανόμως στους Άγιους Σα ράντα και εκεί, τα πωλούν είτε ολόκληρα ή για ανταλλακτικά.
Τα θύματα των κλοπών ζητούν από την πολιτεία περισσότερα μέτρα φύλαξης αλλά και πιο εντατική παρακολούθηση των στενών από το κοντινό Ναυτικό Φυλάκιο, καθώς και συνεργασία με τις Αλβανικές αρχές προκειμένου να εντοπιστούν τα κλεμμένα και να επιστραφούν στους ιδιοκτήτες τους.
Τι γίνεται με το φυλάκιο;
Ερωτηματικά δημιουργούνται από την αποτελεσματικότητα του ναυτικού φυλακίου στη νέα θέση την οποία έχει τοποθετηθεί, λόγω της πώλησης του Ερημίτη. Κατά καιρούς, μέλη της πρωτοβουλίας για τη διάσωση του Ερημίτη έχουν εκφράσει την άποψη αλλά και έχουν μεταφέρει πληροφορίες που δεν έχουν πάντως επιβεβαιωθεί επισήμως από το Πολεμικό Ναυτικό, ότι το Φυλάκιο έχει «τυφλά σημεία» και η δυνατότητα παρακολούθησης των θαλασσίων στενών δεν είναι η ίδια όπως ήταν στην προηγούμενη θέση του.
Το μέλος του συλλόγου «Ερημίτης Πλους», Γιάννης Τσιριμιάγγος, σε ανάρτησή του στο Facebook υπογραμμίζει ότι τα περιστατικά τον τελευταίο χρόνο δεν είναι λίγα: «Εμείς τα λέγαμε: δεν βλέπει! Μια ντουζίνα βάρκες, λένε τα τοπικά ΜΜΕ, ταξίδεψαν νύχτα με άγνωστο προορισμό από Κουλούρα, Αι-Στέφανο και Κασσόπι. Συμπληρώνω πως από τον Άγιο Στέφανο έφυγαν επίσης, με τον ίδιο τρόπο, ένα αυτοσχέδιο κανό, 3 μηχανές θαλάσσης κλπ. Το Ναυτικό Οχυρό Αγίου Στεφάνου από την προηγούμενη θέση του είχε άμεση οπτική επαφή με τα παραπάνω λιμάνια και ειδοποιούσε τα παραπλέοντα σκάφη του Λιμεναρχείου που αναλάμβανε δράση.
Επίσης, λειτουργούσε αποτρεπτικά γιατί όλοι γνώριζαν πως η κίνηση στο «στενό» ελέγχεται με ηλεκτρονικά μέσα… Από την νέα θέση, που επιλέχτηκε με μοναδικό κριτήριο να «πάει στη άκρη για να μην ενοχλεί την επένδυση», ο έλεγχος του Βόρειου Στενού Κέρκυρας, που έχει χαρακτηριστεί από διεθνή κείμενα ως «Διεθνής Αρτηρία», είναι ουσιαστικά αδύνατος. Η -τεκμηριωμένη  προσφυγή μας στο ΣτΕ απορρίφθηκε όχι γιατί στερούταν επιχειρημάτων αλλά γιατί… «δεν είχαμε έννομο συμφέρον»! Αποδείχθηκε εκ των πραγμάτων πως, επί της ουσίας, μάλλον είχαμε δίκιο… Εμείς που προσφύγαμε, πληρώσαμε τα δικαστικά έξοδα και ο Ελληνικός λαός τα εκατοντάδες χιλιάρικα που κόστισε η μεταφορά του Ναυτικού Οχυρού»…



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τι έχουν τα έρμα τα εργοστάσια ανακύκλωσης και καίγονται;
21/08/2020
Δεκαέξι οι πυρκαγιές σε εργοστάσια ανακύκλωσης την τελευταία διετία
Τα τελευταία χρόνια το ένα μετά το άλλο, εργοστάσια ανακύκλωσης στην χώρα μας τυλίγονται στις φλόγες. Δεν γνωρίζω αρκετά για τον χώρο να εξηγήσω το φαινόμενο, αν συμβαίνει γιατί είναι ιδιαζόντως εύφλεκτα (αλλά τότε θα ήταν παγκόσμιο το φαινόμενο και η συχνότητα), αν δεν λαμβάνονται επαρκή μέτρα πυρασφάλειας (αλλά είναι δυνατόν να μην έχουν ενταθεί σε όλα τα εργοστάσια ανακύκλωσης τέτοια μέτρα μετά από ‘επιδημία’ πυρκαγιών;), ή πρόκειται για κάτι πιο σκοτεινό και ύποπτο (οπότε θα περιμέναμε από την ΕΛΑΣ να έχει αρχίσει να ερευνά αυτό το “φαινόμενο” εδώ και χρόνια).
Ο Φώτης Κόλλιας πρόσφατα στο Euro2Day έχει παρουσιάσει την πραγματικότητα του δεύτερου ενδεχόμενου, αναφέροντας πως “μεγάλο τμήμα της αγοράς ανακύκλωσης πλαστικών λειτουργεί «στη ζώνη του λυκόφωτος»” που δημιουργεί πολλές “ωρολογιακές βόμβες”. Παράλληλα εργοστασιάρχες έχουν καταγγείλει εμπρησμούς και κάποιοι μιλάνε για δράση μαφίας στο χώρο.
Με βάση μια πρώτη διαδικτυακή έρευνα, από την 1η Μαΐου του 2018 μέχρι σήμερα μετρήσαμε 16 πυρκαγιές σε εργοστάσια και εγκαταστάσεις ανακύκλωσης κάθε είδους. Ο κατάλογος ενδέχεται να μην είναι πλήρης και φυσικά ανάλογες φωτιές ξεκινούν μια δεκαετία και πλέον νωρίτερα. Η μείζων επιτόπια έρευνα εκρεμμεί.
1. 21 Αυγούστου 2020: Πυρκαγιά σε κέντρο ανακύκλωσης υλικών στην Δυτική Θεσσαλονίκη
2. 15 Αυγούστου 2020: Πυρκαγιά σε εργοστάσιο ανακύκλωσης επί της οδού Σώρου στη Μεταμόρφωση Αττικής
3. 19 Μαΐου 2020. Φωτιά σε εργοστάσιο ανακύκλωσης στη Μάνδρα Αττικής
4. 14 Μαΐου 2020: Φωτιά σε εργοστάσιο ανακύκλωσης πλαστικών και χαρτικών ειδών, στην περιοχή της Νέας Ζωής Ασπροπύργου
5. 11 Μαΐου 2020: Μεγάλη φωτιά στο εργοστάσιο ανακύκλωσης στο Βαθύ Αυλίδος
6. 14 Ιανουαρίου 2020: Φωτιά σε εργοστάσιο ανακύκλωσης στην Κορινθία
7. 17 Δεκεμβρίου 2019: Φωτιά σε εργοστάσιο ανακύκλωσης μπαταριών στη ΒΙ.ΠΕ. της Πάτρας
8. 14 Οκτωβρίου 2019: Πυρκαγιά σε εργοστάσιο ανακύκλωσης μετάλλων, στην παλαιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης-Κιλκίς.
9. 6 Ιουλίου 2019: Πυρκαγιά στο εργοστάσιο ανακύκλωσης της ΔΕΔΙΣΑ στο Ακρωτήρι Χανίων
10. 26 Απριλίου 2019: Φωτιά σε εργοστάσιο ανακύκλωσης στην βιομηχανική περιοχή της Σίνδου
11. 9 Δεκεμβρίου 2018: Φωτιά σε εργοστάσιο ανακύκλωσης στο Κορωπί
12. 27 Σεπτεμβρίου 2018: Φωτιά σε εργοστάσιο ανακύκλωσης χαρτιού στη Λάρισα
13. 8 Σεπτεμβρίου 2018: Φωτιά σε εργοστάσιο ανακύκλωσης αυτοκινήτων στην Αλεξανδρουπολη
14. 30 Αυγούστου 2018: Πυρκαγιά σε υποστηρικτική αποθήκη της μονάδας ανακύκλωσης μπαταριών, Sunlight Recycling, στην Κομοτηνή
15. 29 Μαΐου 2018: Φωτιά σε εργοστάσιο ανακύκλωσης στον Ασπρόπυργο
16. 1 Μαΐου 2018: Πυρκαγιά στο εργοστάσιο κατασκευής μπαταριών Sunlight στο Όλβιο Ξανθής




----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



20 τραυματίες αστυνομικοί χθες στο Μπρίστολ της Αγγλίας, οι δύο σοβαρά. Μερικά καμμένα οχήματα της αστυνομίας επίσης. Αιτία; Νομοσχέδιο της κυβέρνησης που θα δώσει επιπλέον δικαιώματα στους αστυνομικούς απέναντι σε διαδηλωτές. Κοινώς θα είναι πιο δύσκολο να διαδηλώσεις μετά την ολοκλήρωση των εμβολιασμών που προχωρά γοργά στο Ηνωμένο Βασίλειο. Είναι αυτό ένα μήνυμα από την αγγλική κυβέρνηση ότι η "επιστροφή στην κανονικότητα" δεν θα είναι και τόσο χαρούμενη όπως ίσως να προσδοκούν οι πολίτες
Υ.Γ.
7 συλληφθέντες στο Μπρίστολ αλλά οι Αρχές υπόσχονται κυνήγι τις επόμενες ημέρες με βάση το υλικό από τις κάμερες στην πόλη και τις φωτογραφίες.
Υ.Γ.2
Δεν μαθαίνουμε απ' τα μεγάλα βρετανικά ΜΜΕ αν και πόσοι τραυματίες διαδηλωτές υπήρξαν, ούτε πως ακριβώς άρχισαν τα επεισόδια. Σύμπτωση κι αυτή. Καθόλου τυχαία επίσης.
Όμως τα "κακά social media" και τα κακά εναλλακτικά/ανεξάρτητα sites και σελίδες μας πληροφορούν ότι ήταν η αστυνομία που προβόκαρε διαρκώς τους διαδηλωτές



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




"Ο Ο.Μ βρίσκεται στη φυλακή για ένα απλό τηλεφώνημα σε μένα την μέρα της διαδήλωσης που υποκλάπηκε παράνομα. Ο Ινδιάνος βρίσκεται στην φυλακή ακόμη και αν αποδείχθηκε ότι εκείνη τη μέρα έπαιζε μπάσκετ στην Ελευσίνα. Ο τρίτος μπήκε για ένα χαμένο πορτοφόλι που μάλιστα αναζήτησε στο Α.Τ και βρέθηκε με χειροπέδες. 
Αλλά τα κυρίαρχα δημοσιογραφικά του τόπου ασχολούνται για το αν ο Λιγνάδης προσευχήθηκε σήμερα πριν τον ύπνο.."



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Οι Αγγλο-Γερμανοί, και η Αυτοκρατορία τους κυβερνούν από την Ουάσιγκτον, δεν μπορούν να πιστέψουν ότι τα 530 χρόνια υπεροχής τους φτάνουν στο τέλος τους. Έχουν ξεπεραστεί από  τη Ρωσία στη στρατιωτική τεχνολογία, από την Κίνα στην υπολογιστική τεχνολογία, από την Κούβα στην ιατρική τεχνολογία, και από το Ιράν, τη Συρία, την Υεμένη και τον Χεζμπολάχ στις στρατιωτικές τακτικές. Το μόνο πράγμα στο οποίο έχουν ακόμα πλεονέκτημα, είναι ο Hollywood fantasy world και ακόμα και αυτό δεν θα διαρκέσει για πολύ ακόμα.
Αλλά ο Μπάιντεν σκέφτεται ′′ Η Αμερική επέστρεψε ". Έχει δίκιο αν εννοεί ότι ο ′′ Λευκός Άντρας ′′ είναι πίσω στο φυσικό του μέγεθος και το μέρος του, από την άσχετη περιφέρεια του κόσμου. 




---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Σίγουρα δεν θέλετε να ξέρετε δυσάρεστα πράγματα. Ειδικά τέτοιες εποχές. Μερικά απ’ αυτά τα απωθητικά φωτίζουν ωστόσο με σκληρό φως εκείνα που ζούμε (και οι περισσότεροι προσπαθούν να απωθήσουν ή απλά να εκτονώσουν).
H «επιχείρηση ελευθερία του ιράκ» δεν ήταν σαν την «επιχείρηση ελευθερία» του πλατφορμιασμού – είχε όμως τον ίδιο πυρήνα θανάτου, εξαπάτησης, κυριαρχίας. Ξεκίνησε σα χτες, στις 20 Μάρτη, πριν 18 χρόνια. Το 2003. Τα δυτικά αφεντικά, αυτά που τώρα μαθαίνουν τους υποτελείς τους τι (πρέπει να) είναι η «υγεία» τους, και γιατί η «ελευθερία» τους πρέπει να είναι «υγιής», ξέρουν καλά τι κάνουν και γιατί το βαφτίζουν όπως το βαφτίζουν.
Το 8λεπτο video που ακολουθεί δείχνει παραδειγματικά το είδος της «υγιούς ελευθερίας» που εξασφάλισαν τα δυτικά, πρωτοκοσμικά αφεντικά , στους ιρακινούς και στις ιρακινές• ειδικά στα παιδιά τους. Ασχολείται με την Βασόρα. (Ευχαριστούμε τον Σ. για την αποστολή• και τον υποτιτλισμό).
Σίγουρα είναι σκληρό το φως που (και) απ’ την Βασόρα έρχεται να πέσει πάνω στις υποσχέσεις των δυτικών αφεντικών προς τους υπηκόους τους – εσάς κι εμάς. Σκληρό κι ανατριχιαστικό. Σίγουρα οι caradinieri και οι pfizerοι του δικαιωματισμού κάθε είδους και απόχρωσης θα εξοργιστούν με την συσχέτιση: αυτοί εκεί (θα πουν ή θα εννοήσουν…) είναι οι Άλλοι – ενώ Εμείς (θα πουν…) είμαστε Εμείς, είμαστε οι Λευκοί, είμαστε οι Πρωτοκοσμικοί, είμαστε οι Πειθαρχημένοι Στρατιώτες…. και μας φροντίζουν στ’ αλήθεια οι αφέντες…  Αν μας σακατέψουν πώς θα βγάζουν τα κέρδη τους; Η διαρκής ανακατασκευή της «πραγματικότητας»

Ιράκ Πυρομαχικά Απεμπλουτισμένου Ουρανίου. Η "Λαμπρή" Κληρονομιά.
https://www.youtube.com/watch?v=rWaHt1rajdk




--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αν η Ελλάδα μάς ζητούσε πίσω όλες τις λέξεις που τις έχουμε δανειστεί, ο Δυτικός πολιτισμός θα κατέρρεε.
-Ζακλίν ντε Ρομιγί-



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Χέλμουτ Σμιτ : «Η πολυπολιτισμική κοινωνία είναι μια αυταπάτη των διανοουμένων.»
Στη διάρκεια της οκταετούς θητείας του (1974-1982) σαν καγκελάριος της Γερμανίας, ο Χέλμουτ Σμίτ δεν υπήρξε ιδιαίτερα συμπαθής, παρά την γενική αποδοχή του σαν ικανού και ρεαλιστή πολιτικού. Αγαπητός στους Γερμανούς έγινε μόνο όταν σε μεγάλη ηλικία, στην πρώτη δεκαετία του 21ου αιώνα, άρχισε να τους εξηγεί σαν «η λογική φωνή του Νέστωρα» πολλές δυσάρεστες αλήθειες που κανένας δεν τολμούσε να πει. 
Αρκεί να δούμε κάποιες επισημάνσεις του για το μεταναστευτικό, πολύ πριν γίνει το μεγάλο πολιτισμικό, κοινωνικό και δημογραφικό πρόβλημα και αιτία διχασμού των δυτικών κοινωνιών. 
• «Θεωρώ παράλογη την ιδέα ότι μια μοντέρνα κοινωνία θα έπρεπε να είναι σε θέση να εδραιωθεί σαν πολυπολιτισμική κοινωνία με όσο το δυνατόν περισσότερες πολιτισμικές ομάδες. Δεν μπορεί κανείς να κάνει την Γερμανία με μια τουλάχιστον χιλιετή ιστορία από τον Όθωνα Α΄ εκ των υστέρων ένα χωνευτήρι.» “Frankfurter Rundschau”, 12-9-1992
• «Όποιος θέλει ν΄ αυξήσει τον αριθμό των Μουσουλμάνων στη Γερμανία, αναλαμβάνει το ρίσκο της αύξησης του κινδύνου για την εσωτερική μας ειρήνη.» „Außer Dienst“ (2008).
• «Η μετανάστευση ανθρώπων από την ανατολική Μικρά Ασία ή από την Μαύρη Αφρική δεν λύνει κανένα πρόβλημα, παρά μόνο δημιουργεί ένα επιπλέον πολύ σοβαρό πρόβλημα».” FOCUS”, 11-6-2005
• «Είμαι πολύ σκεφτικός σε ότι έχει να κάνει με την μετανάστευση από ισλαμικούς πολιτισμούς». “SPIEGEL” (2013)
Πολιτικοί τέτοιου διαμετρήματος σαν τον Σμιτ ή τον Βίλλυ Μπραντ, ανεξαρτήτου κόμματος, αποτελούν πλέον την εξαίρεση στον δυτικό κόσμο. Κυριαρχούν οι υπάκουοι υπηρέτες της παγκοσμιοποίησης και του χρηματοπιστωτικού κεφαλαίου και οι διαχειριστές πολυπολιτισμικών ουτοπιών, όπως αυτοί που μας ετοιμάζουν ερήμην μας το «ευρωπαϊκό σύμφωνο μετανάστευσης», που θα αποτελέσει άλλη μια καταστροφή για τη χώρα μας και την κοινωνική συνοχή της.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Τουρκία: Φυλάκιση 3,5 ετών στον Ντεμιρτάς για προσβολή του Ερντογάν
Δικαστήριο καταδίκασε σε φυλάκιση 3,5 ετών τον ήδη φυλακισμένο πρώην ηγέτη του φιλοκουρδικού HDP, Σελαχατίν Ντεμιρτάς, με την κατηγορία ότι προσέβαλε τον Ερντογάν.
22 Μαρτίου 2021 21:53
Δικαστήριο της Τουρκίας καταδίκασε τη Δευτέρα 22/3 σε φυλάκιση 3,5 ετών τον Σελαχατίν Ντεμιρτάς, τον ήδη φυλακισμένο πρώην ηγέτη του φιλοκουρδικού Κόμματος Δημοκρατίας των Λαών (HDP) με την κατηγορία ότι προσέβαλε τον πρόεδρο Ερντογάν.
Η απόφαση του δικαστηρίου εκδόθηκε λιγότερο από μία εβδομάδα αφότου ένας εισαγγελέας ζήτησε να απαγορευτεί το HDP. Είχαν προηγηθεί, επί μήνες, οι επανειλημμένες προτροπές του εθνικιστικού κόμματος MHP, του κυριότερου συμμάχου του προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, που ζητούσε να κλείσει το HDP με τον ισχυρισμό ότι διατηρεί δεσμούς με το εκτός νόμου Εργατικό Κόμμα του Κουρδιστάν (PKK). Το HDP αρνείται τις κατηγορίες και χαρακτηρίζει «πολιτικό πραξικόπημα» το αίτημα του εισαγγελέα.
Ο Ραμαζάν Ντεμίρ, ένας δικηγόρος που εκπροσωπεί τον Ντεμιρτάς, ανέφερε ότι η ποινή που επιβλήθηκε στον φυλακισμένο πολιτικό είναι μια από τις βαρύτερες που έχουν επιβληθεί για την κατηγορία της προσβολής του προέδρου. Πρόσθεσε ότι το δικαστήριο αγνόησε την απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, το οποίο ζήτησε την άμεση αποφυλάκιση του Ντεμιρτάς.
Ο Ντεμιρτάς είχε επικρίνει τον Ερντογάν σε μια ομιλία του τον Δεκέμβριο του 2015, όταν είπε ότι ο πρόεδρος «φτερούγιζε από διάδρομο σε διάδρομο» κατά τη διάρκεια μιας συνόδου στο Παρίσι, με την ελπίδα ότι θα φωτογραφιζόταν με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν. Το σχόλιο αυτό έγινε αφού οι τουρκικές δυνάμεις κατέρριψαν ένα ρωσικό μαχητικό πάνω από τη Συρία, σε μια περίοδο που οι σχέσεις της Άγκυρας με τη Μόσχα ήταν σε άσχημο επίπεδο.
«Για το μόνο που μετανιώνω για αυτήν την ομιλία είναι ότι είπα πολύ λίγα», φέρεται να είπε ο Ντεμιρτάς στο δικαστήριο, σύμφωνα με τον δικηγόρο του.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Υεμένη: Οι πατριώτες αντάρτες Χούτι απέρριψαν την πρόταση της Σαουδικής Αραβίας για κατάπαυση του πυρός
 Δευτέρα, 22 Μαρτίου 2021, 19:31
Η Σαουδική Αραβία πρότεινε σήμερα μια «συνολική» κατάπαυση του πυρός, ωστόσο η πρωτοβουλία αυτή απορρίφθηκε αμέσως από τους πατριώτες αντάρτες Χούτι.
Ο αποικιοκρατικός ξεφτιλοΟΗΕ  χαιρέτισε την πρωτοβουλία αυτή, η οποία, όπως ανέφερε ένας εκπρόσωπος του αποικιοκρατικού ξκεφτιλοΟΗΕ, ευθυγραμμίζεται με τις προσπάθειες που καταβάλλει ο αποικιοκρατικός ξεφτιλοΟργανισμός.
Ωστόσο οι πατριώτες αντάρτες, οι οποίοι αγωνίζονται για την απελευθέρωση της χώρας τους από τους εισβολείς Σαουδάραβες και ΗΑΕ, απέρριψαν την πρόταση. «Η Σαουδική Αραβία πρέπει να ανακοινώσει το τέλος της επίθεσης και να άρει πλήρως τον αποκλεισμό (της Υεμένης), γιατί το να προωθείς ιδέες που συζητιούνται εδώ και πάνω από έναν χρόνο δεν είναι κάτι το καινούριο», είπε ένας εκπρόσωπός τους, ο Μοχάμεντ Αμπντελσαλάμ, σύμφωνα με το τηλεοπτικό κανάλι Al Masirah, που ελέγχεται από τους πατριώτες αντάρτες.
Πρόσφατα οι αντάρτες έθεσαν ως προϋπόθεση, ότι για να ξεκινήσει ο διάλογος θα πρέπει να ανοίξει ο εναέριος και ο θαλάσσιος χώρος της Υεμένης.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ιταλία: Οι αρχές ακινητοποίησαν δουλεμπορικό σκάφος μεταφοράς  λαθρομεταναστών
 Δευτέρα, 22 Μαρτίου 2021, 14:31
Ένα γερμανικό δουλεμπορικό πλοίο μεταφοράς λαθρομεταναστών που αποβίβασε σχεδόν 400 λαθρομετανάστες στη Σικελία στις αρχές Μαρτίου ακινητοποιήθηκε για θέματα ασφάλειας από την ιταλική ακτοφυλακή, ανέφερε σήμερα η δουλεμπορικη αποικιοκρατική μη κυβερνητική οργάνωση η οποία το διαχειρίζεται.
Το δουλεμπορικό σκάφος Sea-Watch 3, το οποίο διαχειρίζεται η αποικιοκρατική οργάνωση Sea-Watch, έχει αποκλειστεί από την ακτοφυλακή στο λιμάνι Αουγκούστα της Σικελίας, όπου είχε δέσει με 363 λαθρομετανάστες στις 3 Μαρτίου. Διατάχθηκε έλεγχος για παραβίαση από το σκάφος των κανονισμών για την ασφάλεια της ναυσιπλοΐας, την αποτροπή των πυρκαγιών πάνω στο σκάφος, την προστασία του περιβάλλοντος και την εκπαίδευση του πληρώματος, σύμφωνα με ανακοίνωση της ακτοφυλακής.
«Από χθες βράδυ, το #SeaWatch3 βρίσκεται σε διοικητική ακινητοποίηση στην Αουγκούστα. Μας κατηγορούν εκ νέου ότι μεταφέραμε πολλούς λαθρομετανάστες» έγραψε στο Twitter η αποικιοκρατική ΜΚΟ Sea Watch.
Την ίδια ώρα, το Ocean Viking, ένα άλλο δουλεμπορικό σκάφος μεταφοράς λαθρομεταναστών το οποίο περισυνέλεξε και μετέφερε συμφωνημένα 116 λαθρομετανάστες την περασμένη εβδομάδα, αποκλείστηκε μεσοπέλαγα νότια της Μάλτας, αναμένοντας άδεια για να εισέλθει σε ένα λιμάνι.
Η ιταλική ακτοφυλακή ακινητοποιεί συχνά σκάφη αποικιοκρατικών ΜΚΟ. Οι ΜΚΟ κατηγορούνται επίσης ότι συνεργάζονται με Λίβυους διακινητές λαθρομεταναστών για την αποβίβαση με ασφάλεια επίδοξων λαθρομεταναστών στις ευρωπαϊκές ακτές.
Οι εισαγγελείς του Τραπάνι, στη Σικελία, ξεκίνησαν έρευνα για τους ισχυρισμούς αυτούς σε βάρος της αποικιοκρατικής οργάνωσης  Γιατροί Χωρίς Σύνορα (MSF) και της αποικιοκρατικής Save the Children και αναμένεται να ζητήσουν να διεξαχθεί δίκη εναντίον τους. Η Ιταλία είναι μια πύλη εισόδου που προτιμούν οι λαθρομετανάστες με προορισμό την Ευρώπη, αλλά η θαλάσσια διαδρομή ανάμεσα στη Βόρεια Αφρική και τη Σικελία είναι μία από τις πιο φονικές στον κόσμο. Σχεδόν 530.000 λαθρομετανάστες έχουν αποβιβαστεί στις ιταλικές αρχές από τις αρχές του 2015, εκ των οποίων περίπου 6.000 από τις αρχές του 2021, σύμφωνα με τον Αποικιοκρατικό Διεθνή Οργανισμό Λαθρομετανάστευσης του αποικιοκρατικού ξεφτιλοΟΗΕ.
Από τον Ιανουάριο, 232 λαθρομετανάστες πέθαναν ή θεωρούνται αγνοούμενοι στη διάρκεια του θαλάσσιου ταξιδιού τους προς την Ιταλία ή τη Μάλτα, έναντι 983 στη διάρκεια του 2020, προσθέτει η υπηρεσία του αποικιοκρατικού ξεφτιλοΟΗΕ, που συνεχίζει να παροτρύνει τους λαθρομετανάστες να ταξιδέψουν.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Υεμένη: Ο σουνιτοφασιστικός συνασπισμός υπό τη Σαουδική Αραβία εξαπέλυσε και άλλες αεροπορικές επιδρομές στο βόρειο τμήμα της χώρας
 Δευτέρα, 22 Μαρτίου 2021, 11:10
Ο υπό τη Σαουδική Αραβία σουνιτοφασιστικός αποικιοκρατικός συνασπισμός που έχει εισβάλει στην Υεμένη εξαπέλυσε δεκάδες επιδρομές εναντίον στρατιωτικών στόχων των πατριωτών Υεμενιτών Χούτι στο βόρειο τμήμα της χώρας, περιλαμβανομένων της πρωτεύουσας Σαναά και το λιμάνι Σάλιφ στην Ερυθρά Θάλασσα.
Ο σουνιτοφασιστικός συνασπισμός που έχει εισβάλει από το 2015 στην Υεμένη και μάχεται εναντίον των πατριωτών Υεμενιτών Χούτι, οι οποίοι υπερασπίζονται τη χώρα τους και έχουν απελευθερώσει μέχρι τώρα τη βόρεια Υεμένη, εξαπέλυσε έναν πύραυλο και ένα drone εναντίον εργοστασίου στη Σανάα.
Ο αποικιοκρατικός ξεφτιλοΟΗΕ που είναι υπέρ της εισβολής ανακοίνωσε ότι από τις επιδρομές επλήγη το λιμάνι Σάλιφ, από όπου γίνεται εισαγωγή σιτηρών στη χώρα, το οποίο είναι υπό τον έλεγχο των σιιτών πατριωτών Υεμενιτών ανταρτών και βρίσκεται βόρεια της Χοντέιντα, όπως και μια αποθήκη και ο κοιτώνας των εργατών μιας εταιρείας παραγωγής τροφίμων.
«Οι τοπικές Αρχές και η διεύθυνση της εταιρείας ανακοίνωσαν ότι έξι τραυματισμένοι εργάτες διακομίστηκαν σε τοπικά ιατρικά κέντρα για να τους παρασχεθεί βοήθεια» ανακοίνωσε σήμερα Δευτέρα η αποστολή του αποικιοκρατικού ξεφτιλοΟΗΕ στη Χοντέιντα, η αποικιοκρατική UNMHA.
Το λιμάνι Σάλιφ περιλαμβάνεται στην ουδέτερη ζώνη της Ερυθράς Θάλασσας η οποία συμφωνήθηκε υπό την αιγίδα του αλήτικου αποικιοκρατικού ξεφτιλοΟΗΕ στη συμφωνία της Στοκχόλμης, την οποία υπέγραψαν το 2018 οι αντιμαχόμενες πλευρές στην Υεμένη.
Το ελεγχόμενο από τους Υεμενίτες πατριώτες αντάρτες Υπουργείο Εμπορίου και Βιομηχανίας ανακοίνωσε ότι οι επιθέσεις εναντίον του λιμανιού εντάσσονται στον «οικονομικό πόλεμο εναντίον του λαού της Υεμένης».
Το τηλεοπτικό δίκτυο al Masirah, με έδρα τη Σανάα, μετέδωσε ότι εξαπολύθηκαν και άλλες αεροπορικές επιδρομές στη Μάριμπ, όπου τους τελευταίους μήνες μαίνονται σφοδρές μάχες με τις κατοχικές δυνάμεις καθώς οι πατριώτες Χούτι προσπαθούν να απελευθερώσουν την επαρχία αυτή που είναι πλούσια σε πετρέλαιο.
Επιδρομές αναφέρθηκαν και την επαρχία Χάτζα.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Βενεζουέλα: Μάχες ανάμεσα στον στρατό και μέλη ένοπλης εθνικοαπελευθερωτικής οργάνωσης της Κολομβίας
 Δευτέρα, 22 Μαρτίου 2021, 07:22
Εκτενείς μάχες ξέσπασαν ανάμεσα στον στρατό της Βενεζουέλας και μέλη ένοπλης εθνικοαπελευθερωτικής οργάνωσης σε περιοχή που γειτονεύει με την Κολομβία, δήλωσε χθες Κυριακή τοπικός αξιωματούχος.
Οι εχθροπραξίες, στην πολιτεία Απούρε (νοτιοδυτικά) είχαν πολλά θύματα, δήλωσε ο δήμαρχος της πόλης Αραουκίτα, Ετελίβαρ Τόρες.
Χθες Κυριακή «ξυπνήσαμε, εμείς οι κάτοικοι στην Αραουκίτα, από τις εκρήξεις» που οφείλονταν σε πλήγματα από «την (Πολεμική) Αεροπορία της Βενεζουέλας», οι οποίες συνεχίζονταν μέχρι το απόγευμα, είπε ο τοπικός αιρετός σε τοπικά ΜΜΕ, προσθέτοντας ότι υπάρχει «μεγάλος αριθμός τραυματιών και νεκρών». Δεν έδωσε συγκεκριμένο απολογισμό.
Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας, ο αριστερός σοσιαλιστής Νικολάς Μαδούρο, δήλωσε από την πλευρά του στη δημόσια τηλεόραση ότι ο στρατός συγκρούστηκε με μέλη ένοπλης οργάνωσης της Κολομβίας, χωρίς να υπεισέλθει σε περισσότερες λεπτομέρειες.
Σύμφωνα με εξόριστο ακροδεξιό προδότη αξιωματικό του στρατού της Βενεζουέλας που ρωτήθηκε σχετικά από το Γαλλικό Πρακτορείο, η επίθεση έγινε εναντίον καταυλισμού της επανιδρυμένης οργάνωσης ανταρτών Επαναστατικές Ένοπλες Δυνάμεις της Κολομβίας-Λαϊκός Στρατός (FARC-EP).
Η Βενεζουέλα και η Κολομβία, τα σύνορα των οποίων έχουν μήκος 2.200 χιλιόμετρα, έχουν διακόψει τις διπλωματικές σχέσεις τους αφότου η κυβέρνηση του ακροδεξιού προέδρου Ιβάν Ντούκε κατόπιν εντολών της CIA αναγνώρισε ως πρόεδρο τον αχυράνθρωπο χαφιέ των γιάνκιδων, Χουάν Γκουαϊδό, τον Ιανουάριο του 2019.
Η ακροδεξιά κυβέρνηση του φασίστα Ιβάν Ντούκε κατηγορεί συχνά αυτή του Νικολάς Μαδούρο ότι προσφέρει καταφύγιο σε μέλη της οργάνωσης Στρατός Εθνικής Απελευθέρωσης (ELN) και των FARC, που απορρίπτουν τη συμφωνία παράδοσης του 2016 κι έχουν ξαναπάρει τα όπλα. Αυτοί που έχουν παραδοθεί στην Κολομβία, τους δολοφονεί σιγά σιγά η ακροδεξιά κυβέρνηση Ντούκε, εκτελώντας εντολές της CIA.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Ποιοί ΣΥΡΙΖΟ-ΛΟΑΤΚΙ θα χαρούν αν δεν βάλουμε την Ελληνική σημαία την 25 Μαρτίου; Ότι η κυβέρνηση του Μητσοτα-κούλη απαγόρευσε να πάει ο ελληνικός λαός στην παρέλαση στην Αθήνα της 25ης Μαρτίου, το ακούσατε, η μπααααα;



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι καλοταϊσμένες πόρνες της δημοσιοκαφρίλας ΕΣΒΗΣΑΝ τα "angry emoticons" από την ανάρτηση του Μητσοτάκη...
Προστατεύουν τον υπάλληλο του Χριστοφοράκου χωρίς όρια... Όπως προστάτευαν τον αμερικανοτσολιά Τσίπρα κι όλους όσους τους μπουκώνουν με χρήμα του ελληνικού λαού!
STAR CHANNEL! ΕΣΒΗΣΑΝ τα "angry emoticons" από την ανάρτηση του Μητσοτάκη...
Στο Star Channel ήθελαν να γιορτάσουν μαζί με τον Κυριάκο την ψηφιακή επανάσταση και στο σχετικό ρεπορτάζ ανέβασαν την ανάρτηση του Πρωθυπουργού σβήνοντας τα angry emoticons.Οι άνθρωποι είναι εθισμένοι στην προπαγάνδα, αλλά το κάνουν με τόσο χυδαίο και απροκάλυπτο τρόπο που εκτίθενται.
ΕΠΟΣ
Έσβησαν μόνο τα ΕΛΕΟΣ από την ανάρτηση του Κούλη.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Ο εφιάλτης της Δέσποινας Πλατανάκη! Πακιστανός πήγε να τη βιάσει και να τη ξεκοιλιάσει με μαχαίρι
Τον απόλυτο εφιάλτη στα χέρια ενός αδίστακτου νεαρού Πακιστανού έζησε το βράδυ της Παρασκευής η γνωστή μπαρμπέρισσα της Ιεράπετρας Δέσποινα Πλατανάκη, η οποία υπέστη βάναυσο ξυλοδαρμό και σεξουαλική κακοποίηση από τον φουντωμένο από πόθο αλλοδαπό, ο οποίος επιχείρησε να την κατακρεουργήσει με ένα μαχαίρι όταν αντιστάθηκε!
Ο μελαψός «δράκος» παραμένει ασύλληπτος και εξακολουθεί να παραμονεύει στα σοκάκια της Ιεράπετρας, όπου έχει ήδη επιτεθεί και σε άλλες πέντε γυναίκες της περιοχής!
Η 40χρονη ιδιοκτήτρια του κουρείου «Barbiere» στην Ιεράπετρα, που είναι γνωστή ως το κορίτσι της La vie en rose, μίλησε για την περιπέτειά της και αποκάλυψε πώς γλίτωσε τα χειρότερα αφενός με τη σθεναρή αντίσταση που προέβαλε απέναντι στον επίδοξο βιαστή και δολοφόνο της και αφετέρου χάρη στη γενναία στάση ενός ποδηλάτη, ο οποίος είδε τον αλλοδαπό να την ξυλοκοπεί και έτρεξε να τη σώσει.
Με… μουγκρητά
«Ο δράστης είναι ένας Πακιστανός γύρω στα 32, ο οποίος μου είναι γνώριμος, καθώς είχε περάσει δυο τρεις φορές από το μπαρμπέρικο. Δεν μιλάει καλά ελληνικά και συνεννοείται με… μουγκρητά. Εκείνο το βράδυ, γύρω στις 8, έβρεχε και ετοιμαζόμουν να κλείσω το κουρείο. Ξαφνικά τον είδα έξω από το μαγαζί και του έκανα νόημα να μην μπει, γιατί έκλεινα. Αυτός, όμως, φώναζε για να μπει. Τρεις φορές τού αρνήθηκα, αλλά αυτός μπήκε μέσα και έπιασε τα γεννητικά του όργανα! Εμεινα άναυδη και του κάνω νόημα να πάρει δρόμο, γιατί θα καλούσα την Αστυνομία, κι έτσι έφυγε. Εκλεισα το μπαρμπέρικο και πήγα τον γιο μου και κάτι φίλους του στο σπίτι μας να κοιμηθούν, ενώ εγώ θα πήγαινα στης μητέρας μου».
Η κυρία Πλατανάκη περιγράφει ότι, ενώ εκείνη πήγε στο σπίτι της μητέρας της και πάρκαρε, μία κάμερα, που βρίσκεται στο σημείο, κατέγραψε τον αλλοδαπό να κινείται εκεί πέντε λεπτά προτού φτάσει:
Κεφαλοκλείδωμα
«Βγήκα από το αμάξι για να πάω στη μητέρα μου, ενώ από το ψιλόβροχο δεν άκουσα βήματα. Ξαφνικά νιώθω από πίσω μου ένα κεφαλοκλείδωμα. Γύρισα απότομα και τον είδα, παρά το σκοτάδι. Αρχισε να με χτυπάει μανιωδώς, με κλοτσιές και γροθιές, και να μου σκίζει τα ρούχα, ενώ με χούφτωνε στο στήθος, στα οπίσθια και στα γεννητικά μου όργανα! Παρά το σοκ και τον τρόμο, ανταπέδιδα τα χτυπήματα όσο μπορούσα. “Καλύτερα νεκρή, παρά βιασμένη” σκέφτηκα. Ξαφνικά θυμήθηκα ότι είχα πάνω μου ένα λάπτοπ και χρήματα από την εταιρία La vie en rose, όπου επίσης εργάζομαι, και κάθισα κάτω, σφίγγοντας πάνω μου υπολογιστή και τσάντα, ενώ αυτός έβγαζε ένα αναδιπλούμενο μαχαίρι!»
Μέσα στην παραζάλη της από τους φρικτούς πόνους, καθώς είχε σπασμένη μύτη, τρία δόντια θρύψαλα, ξανασπασμένα κάποια πλευρά, που είχε σπάσει παλιότερα, αυτιά ματωμένα και κεφάλι γεμάτο καρούμπαλα, αντιλήφθηκε ότι κάποια μέτρα μακριά περνούσε ένας ποδηλάτης.
«Αρχισα, τότε, να φωνάζω βοήθεια. Ο άνθρωπος πέταξε το ποδήλατο και άρχισε να κυνηγάει τον Πακιστανό, ο οποίος το έβαλε στα πόδια. Οταν ο σωτήρας μου είδε ότι δεν μπορούσε να τον πιάσει, γύρισε σε μένα και μου είπε να με πάει στο νοσοκομείο και στο αστυνομικό τμήμα, αλλά εγώ είχα πάθει κρίση πανικού και ντρεπόμουν, οπότε αρνήθηκα. Τον ευχαρίστησα και του ζήτησα να πάει στο σπίτι του γιατί έβρεχε» περιγράφει  η γνωστή μπαρμπέρισσα.
Την επομένη, όμως, πήγε στο τμήμα Ασφάλειας Ιεράπετρας, όπου υπέβαλε μήνυση για σεξουαλική κακοποίηση, απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση και πρόκληση σωματικών βλαβών.
«Ως χθες δεν είχαν εντοπίσει τον δράστη, ωστόσο αναγνωρίστηκε τόσο από εμένα όσο και από πέντε ακόμα γυναίκες, οι οποίες δεν είχαν κάνει σχετικές καταγγελίες» επισημαίνει.
Με ανάρτησή της στα social media η Δέσποινα Πλατανάκη ζητάει τη βοήθεια των συντοπιτών της για να βρει τον σωτήρα της, ενώ καλεί τις γυναίκες που έχουν πέσει θύματα ανάλογων περιστατικών να μιλήσουν χωρίς να ντρέπονται. Την ίδια ώρα οι αστυνομικοί «χτενίζουν» την περιοχή για να εντοπίσουν τον «δράκο» προτού επιτεθεί και σε άλλες ανυπεράσπιστες γυναίκες.




-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Ύβρις των ΛΟΑΤΚΙ με το λάβαρο του ’21
Οι προστατευόμενοι του Μητσοτάκη δεν δίστασαν να βεβηλώσουν την ελληνική σημαία στον διάσημο πίνακα του Βρυζάκη
Δεν είναι λίγες οι φορές που το δικαίωμα της ελεύθερης έκφρασης γίνεται σκόπιμα εργαλείο προκλήσεων και προσβολών, όμως φαίνεται ότι για ορισμένους η ύβρις δεν έχει ταβάνι και μπορεί να φτάσει μέχρι τον χλευασμό και τη βεβήλωση των ιερών μας συμβόλων.
Βαρύτατη προσβολή από τους ΛΟΑΤΚΙ, τους προστατευόμενους του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος μόλις πριν από λίγες ημέρες ανακοίνωσε με τυμπανοκρουσίες τη δημιουργία επιτροπής για τα δικαιώματά τους. Μετά την «κάλυψή» τους από τον πρωθυπουργό, αποθρασύνθηκαν. Αντικατέστησαν το λάβαρο του Κολοκοτρώνη με την πολύχρωμη σημαία τους, λίγες ημέρες πριν από την επέτειο των 200 χρόνων από την Επανάσταση.
Λίγες ημέρες πριν από την επέτειο της Εθνεγερσίας, που φέτος έχει ιδιαίτερη σημασία με τη συμπλήρωση των 200 ετών, κάποια μέλη της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας θέλησαν να μπουν στο… κλίμα για να διαφημίσουν τα δικά τους σύμβολα σε βάρος των εθνικών. Σε ανάρτησή της στη σελίδα της στο facebook, η ομάδα lgbt_greece χρησιμοποίησε τον εμβληματικό πίνακα του Θεόδωρου Βρυζάκη «Όρκος των αγωνιστών», από τον οποίο αφαίρεσαν με photoshop τη σημαία των επαναστατικών χρόνων με τον γαλανό σταυρό και τοποθέτησαν στη θέση του την πολύχρωμη σημαία της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας, που χρησιμοποιείται στις παρελάσεις gay pride!
Ο συγκεκριμένος πίνακας, που φιλοξενείται στην Εθνική Πινακοθήκη, εμφανίζει τον Παλαιών Πατρών Γερμανό να ευλογεί τη σημαία της Επανάστασης με τρόπο που προκαλεί συγκίνηση. Παρ’ όλα αυτά, όμως, κάποιοι θεώρησαν ότι η συγκυρία της εθνικής επετείου είναι μια πρώτης τάξης ευκαιρία για να μετατρέψουν τον ιστορικό πίνακα σε «διαφήμιση» των σεξουαλικών τους προτιμήσεων.
«Η κάθε γενιά, σε κάθε εποχή, δίνει έναν δικό της αγώνα, από την Επανάσταση του 2021 ως το metoo, ως την απόκτηση των αυτονόητων δικαιωμάτων. Όπου υπάρχει καταπάτηση, υπάρχει εξέγερση και επανάσταση» αναφέρει το κείμενο που συνόδευσε την ανάρτηση των ΛΟΑΤΚΙ.
Όπως ήταν επόμενο, οι σφοδρές αντιδράσεις ξεσηκώθηκαν σαν τσουνάμι, ενώ πολλοί βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας ζήτησαν μέσω των κοινωνικών δικτύων από την επίσημη κοινότητα να πάρει θέση για αυτή την προκλητική ύβρι.
Η πρώτη που αντέδρασε, και μάλιστα έντονα, ήταν η πολιτεύτρια της Νέας Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη Αφροδίτη Λατινοπούλου με ανάρτησή της στο twitter, όπου έγραψε: «Συγγνώμη, αλλά τέτοιες διαστρεβλώσεις είναι απαράδεκτες και καταδικαστέες. Η σημαία της Ελληνικής Επανάστασης είναι ιερή και δεν μπορεί να χρησιμοποιείται για οποιονδήποτε σκοπό μιας μειονότητας ή πλειοψηφίας. Αν θες να σέβονται τα δικαιώματά σου, μάθε να σέβεσαι τα δικαιώματα των άλλων».