Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2021

Παρασκευη 24 Δεκεμβριου 2021


Ο γνωστός Τσατσόπουλος είπε ότι οι ανεμβολίαστοι είναι πρεζόνια.

Κάπου το έχει μπερδέψει ο τύπος. Αυτός και οι ομοϊδεάτες του παίρνουν σε δόσεις το εμβόλιο, οι άλλοι είναι πρεζόνια;

Σχολιο.- Αυτό το σκουπίδι, ντροπιάζει τον ανθρώπινο είδος με την παρουσία του. Ενα τίποτε, ένα άχρηστο ζώο που το έχουν και το εκτρέφουν οι κρατούντες και το βγάζουν τρίς και πέντε να γαυγίζει....Ενα άγριο σκυλί δηλαδή που γαυγίζει περιμένοντας απο τα αφεντικά του ένα ξεροκόκαλο σαν ανταμοιβή για τις υπηρεσίες του.....

Σχολιο.- Υποχρεωτικοτητα, και εκβιασμοί,

Ανήκουν μόνο στους ναζί. .

Σχολιο.- είσαι πολύ επιεικής στο ότι τα έχει μπερδέψει. Δεν τα έχει μπερδέψει καθόλου! Είναι ένα ξεπεσμένο ανδρείκελο που ζει παρασιτικά. Και ως παράσιτο τρέφει κακία και μίσος προς τους ανθρώπους...

Σχολιο.- Καλό και υπάκουο παιδάκι είναι , κάνει και θελήματα , εεε εάν του πάρεις και μια σοκολατίτσα δεν θα πει όχι ! Διετέλεσε και βουλευτής του τσυριζα εεεε 



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ενοχη η vegan ακτιβίστρια που διαμαρτυρήθηκε με ψεύτικο αίμα στα MacDonald's

Φορούσε μάσκα γουρουνιού και φώναζε κατά "της σφαγής" των ζώων.

13/09/2019 11:17 

Μια vegan ακτιβίστρια που γέμισε το πάτωμα καταστήματος ΜacDonald’s στις ΗΠΑ με ψεύτικο αίμα, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την ”δολοφονία” των ζώων, καταδικάστηκε για εγκληματική ενέργεια.

Η Ντίλαν Ρόφεϊ, 24 ετών, φόρεσε μια μάσκα γουρουνιού και στις 28 Μαΐου μπήκε στο fast food για να διαμαρτυρηθεί. Ήταν μία από τους 20 διαμαρτυρόμενους που φορούσαν μπλούζες που έγραφαν ”γνωρίστε τα θύματα” και φώναζαν μέσα στο κατάστημα με μεγάφωνα.

Η ίδια υποστηρίζει πως οι πράξεις της ήταν νόμιμες γιατί προσπαθούσε να σώσει τα ζώα από σφαγή και πως το αίμα δεν ήταν αληθινό, αφού ήταν συνδυασμός αλευριού και χρωστική τροφίμων.

Σύμφωνα με εργαζόμενους του καταστήματος οι διαμαρτυρόμενοι ενόχλησαν τους πελάτες με τις φωνές τους και πετώντας κόκκινη μπογιά τριγύρω.

Όταν φώναξαν την αστυνομία, αρκετοί από τους ακτιβιστές απομακρύνθηκαν αλλά μια γυναίκα αρνούνταν να φύγει από το χώρο. Οι αστυνομικοί αναγκάστηκαν να την σηκώσουν και να την απομακρύνουν οι ίδιοι από το κτίριο.

Η δικαστής έκρινε πως το γεγονός ότι το αίμα δεν ήταν αληθινό δεν σημαίνει ότι η πράξη της δεν ήταν εγκληματική.

«Το καταλαβαίνω ότι ο σκοπός της ήταν να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο αλλά αυτός δεν είναι τρόπος να σώσεις τα ζώα».

Η Ρόφεϊ καταδικάστηκε σε 150 ώρες κοινωφελούς εργασίας και άλλα 300 δολάρια ως αποζημίωση στα MacDonald’s.

Σχολιο.- επιτελους να τελειωνουμε με αυτες τις ανοησιες!

Σχολιο.- αντε να την μαζεψουν να ησυχασουμε απο τις μαλακιες



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ο εμβολιασμός των νηπίων, που μόνο συνωστισμό στα εμβολιαστικά κέντρα θα επιφέρει? (Πέραν των άλλων...ΑΝ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙΣ ΛΥΠΑΜΑΙ

το ποιο σοβαρο ειναι οι επιπτωσεις στη υγεια των επομενων γενεων και οχι ο συνωστισμος και για να ξεκαθαρισω τη θεση μου ειμαι απο τους πρωτους που εκανα το εμβολιο και τωρα και 10 μηνες κυκλοφορω με ενα ποδι και ενα χερι λογω σοβαρου εγκεφαλικου που επαθα 8 μερες μετα



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΟΤΑΝ Η "ΑΥΓΗ" ΕΞΥΜΝΕΙ ΤΗ FRAPORT

Τότε που η κυβέρνηση Τσίπρα ξεπούλαγε λιμάνια, τρένα και αεροδρόμια, η κριτική που κάναμε ενοχλούσε τους οπαδούς του, γιατί, λέει, δεν καταλαβαίναμε από αναγκαίους συμβιβασμούς. Κι αυτοί λέγανε ήταν κατά του ξεπουλήματος, αλλά ο ρεαλισμός τους υποχρέωνε να αποδεχτούν τη σκληρή πραγματικότητα.

Πέρασαν τα χρόνια, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι πια κυβέρνηση και θα περίμενες έστω να κάνει φτηνή αντιπολίτευση και να εναντιωθεί στο ξεπούλημα. 

Αμ δε! Ολόκληρο άρθρο δημοσιεύεται στις 20/12  στην "Αυγή", στο οποίο εξυμνείται η γερμανική κρατική εταιρία Fraport που... εκσυγχρόνισε τα 14 αεροδρόμια που της χάρισε ο Τσίπρας!

Οι άνθρωποι είναι ξεκάθαροι: Καλά κάναμε κι αν μας δοθεί και άλλη ευκαιρία θα κάνουμε κι άλλα!

Σχολιο.- Ανεκδιηγητοι Αλλα δεν κανει καμμια εντυπωση Προσωπικα ποτε δεν μου εκαναν εντύπωση οι φανφαρες τους ουτε πριν κυβερνησουν ουτε οταν κυβερνησαν ουτε και τωρα και φυσικά στο μελλον Η  νεοφιλελεύθερη κεντροαριστερά  δεν εχει ορια σε τιποτα ιδιαιτερα τωρα που δεν μπορουν να κρυφτουν



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 1942 

Τα Χριστούγεννα οι αντάρτες του Άρη βρέθηκαν στα Τοπόλιανα Ευρυτανίας. Διαπιστώνοντας ότι στο χωριό δεν υπήρχε παπάς, η λειτουργία έγινε από τον Παπακουμπούρα, που ακολουθούσε την ανταρτοομάδα. Επρόκειτο για τον Κώστα Τζεβελέκα, από τη Νέα Γιαννιτσού Φθιώτιδας. Τον δεύτερο παπά που είχε ενταχθεί στον ΕΛΑΣ, μετά από τον παπα-Νικόλα Αυγερόπουλο, από την Κολοκυθιά, επίσης της Φθιώτιδας. Ανάμεσα στους ιερωμένους που εντάχθηκαν στον ΕΛΑΣ, ήταν και ο ηγούμενος της Μονής Αγάθωνος της Υπάτης, Γερμανός Δημάκης, που συνδέθηκε με στενή φιλία με τον Άρη και έμεινε στην ιστορία με το αγωνιστικό ψευδώνυμο «Ανυπόμονος». 

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι χωρικοί ξαφνιάστηκαν, έχοντας ακούσει μέχρι τότε ότι ο ΕΛΑΣ είναι οργάνωση κομμουνιστική και οι κομμουνιστές σπάνε τις εικόνες, καίνε τις εκκλησίες και σκοτώνουν τους παπάδες.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



[ΥΓ Η προσθήκη μου: Μόλις μάθετε ότι η CIA-ΗΠΑ διεξήγαγε βιολογικό πόλεμο σε αμάχους στην Κίνα και τη ΛΔΚ, χειμώνα-άνοιξη 1952, ο Πούτιν δεν είναι τόσο κακός τύπος}

Ο Πούτιν δεν είναι τόσο κακός (ένα σχέδιο για τη CIA)

"Μόλις αποδεχτείς το γεγονός ότι η CIA τίναξε τα μυαλά του Τζακ Κένεντι στον αέρα σαν πόρτα σε κυκλώνα, ο Πούτιν δεν είναι τόσο κακός τύπος.

Μόλις μάθετε ότι η CIA οργάνωσε τη σφαγή ενός εκατομμυρίου Ινδονησίων το 1965 και τη δολοφονία του εκλεγμένου προέδρου αυτής της χώρας, Σουκάρνο, ο Πούτιν δεν είναι τόσο κακός τύπος.

Μόλις συνειδητοποιήσετε ότι η CIA υποστήριξε την εισβολή της Ινδονησίας στο Ανατολικό Τιμόρ που οδήγησε στη σφαγή ενός τετάρτου του εκατομμυρίου Τιμόρ, ο Πούτιν δεν είναι τόσο κακός.

Μόλις συνειδητοποιήσεις ότι η CIA έχει παρέμβει ή/και έχει στηθεί εκατοντάδες δημοκρατικά

εκλογές σε όλο τον κόσμο, ο Πούτιν δεν είναι τόσο κακός.

Μόλις παραδεχτείτε ότι η CIA έχει ανατρέψει ή/και δολοφονήσει δεκάδες δημοκρατικά εκλεγμένους αξιωματούχους, ο Πούτιν δεν είναι τόσο κακός τύπος.

Μόλις συνειδητοποιήσεις ότι η CIA έχει αποσταθεροποιήσει την Ανατολική Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική με αποτέλεσμα τον θάνατο εκατομμυρίων κατ' εντολή των διεθνικών εταιρειών, ο Πούτιν δεν είναι τόσο κακός τύπος.

Μόλις μάθετε ότι η CIA έτρεξε ένα μυστικό πρόγραμμα που χρηματοδοτήθηκε εν μέρει από τα ιδρύματα Rockefeller και Ford, για να πειραματιστεί με LSD σε Αμερικανούς πολίτες εν αγνοία τους καθώς και έρευνα που περιλάμβανε προπαγάνδα, πλύση εγκεφάλου, δημόσιες σχέσεις, διαφήμιση g, ύπνωση, και άλλες μορφές προτάσεων, όλα πάνω στους δικούς τους ανθρώπους εν αγνοία τους, ο Πούτιν δεν είναι τόσο κακός τύπος.

Μόλις μάθετε ότι η CIA ανέτρεψε τον Mossadegh σε πραξικόπημα στο Ιράν το 1953, ο Πούτιν δεν είναι τόσο κακός τύπος.

Μόλις μάθετε ότι η CIA ανέτρεψε τον Arbenz σε ένα πραξικόπημα στη Gutemala το 1954, ο Πούτιν δεν είναι τόσο κακός τύπος.

Μόλις συνειδητοποιήσετε ότι η CIA υποκίνησε στην απόπειρα δολοφονίας των Charles de Gaulle και Nasser, ο Πούτιν δεν είναι τόσο κακός τύπος.

Μόλις αναγνωρίσετε ότι η CIA το 1961 δολοφόνησε το ίδιο της το δημιούργημα, τον δολοφονικό Δομινικανό δικτάτορα Rafael Trujillo επειδή τα επιχειρηματικά του συμφέροντα απειλούσαν τα αμερικανικά εταιρικά συμφέροντα και μόνο αφού χιλιάδες σκοτώθηκαν, ο Πούτιν δεν είναι τόσο κακός τύπος .

Μόλις καταλάβετε ότι η CIA το 1963 ανέτρεψε τη δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση του Juan Bosch ξανά στη Δομινικανή Δημοκρατία επειδή ευνοούσε τα μετριοπαθή μέτρα μεταρρύθμισης της γης, ο Πούτιν δεν είναι τόσο κακός τύπος.

Μόλις μάθετε ότι η CIA χρησιμοποίησε βιολογικό πόλεμο στην Κούβα, αναγκάζοντας τον πληθυσμό των γουρουνιών να σφαγιαστεί δύο φορές και προκαλώντας κακουχίες και λιμοκτονία, ο Πούτιν δεν είναι τόσο κακός τύπος.

Μόλις συνειδητοποιήσεις ότι η CIA έκανε δεκάδες απόπειρες κατά της ζωής του Φιντέλ Κάστρο και δολοφόνησε δεκάδες Κουβανούς αξιωματούχους, ο Πούτιν δεν είναι τόσο κακός.

Μόλις μάθετε ότι οι ΗΠΑ υποκίνησαν τον βομβαρδισμό ενός κουβανικού αεροσκάφους το 1973 σκοτώνοντας και τους 73 επιβαίνοντες και προστάτεψαν τους δράστες στο Μαϊάμι, ο Πούτιν δεν είναι τόσο κακός.

Μόλις συνειδητοποιήσεις ότι η CIA ήταν πίσω από τη δολοφονία του Patrice Lumumumba, ο Πούτιν δεν είναι τόσο κακός.

Μόλις καταλάβετε ότι η CIA διοικούσε δεκάδες οργανώσεις-προσώπους που συνήθιζαν να κατασκοπεύουν Αμερικανούς σε παράνομη παραβίαση του καταστατικού τους, ο Πούτιν δεν είναι τόσο κακός.

Ένας που γνωρίζετε Ο άνθρωπος της CIA στην Ουρουγουάη το 1969, ο Dan Mitrione, έκανε μια εκστρατεία βασανιστηρίων εναντίον του άμαχου πληθυσμού όπως το πρόγραμμα Phoenix στη Νοτιοανατολική Ασία και αλλού, ο Πούτιν δεν είναι τόσο κακός.

Μόλις θυμάστε ότι η CIA υποστήριξε το πραξικόπημα στη Χιλή που οδήγησε στο θάνατο του προέδρου αυτής της χώρας, Σαλβαδόρ Αλιέντε, διοικητή του Στρατού, Ρενέ Σνάιντερ και ποιητή Πάμπλο Νερούδα και τη δολοφονία και φυλάκιση χιλιάδων Χιλιανών, ο Πούτιν δεν είναι τόσο άσχημα.

Μόλις μάθετε ότι το Πρόγραμμα Φοίνιξ της CIA είχε ως αποτέλεσμα τη δολοφονία δεκάδων χιλιάδων αθώων ανθρώπων, συμπεριλαμβανομένων τοπικών δημάρχων, διανοουμένων, δασκάλων σχολείων, γιατρών, αγροτών κλπ. καθώς και οι Viet Minh πατριώτες, ο Πούτιν δεν είναι τόσο κακός.

Μόλις συνειδητοποιήσετε ότι η CIA διέτρεξε την ηρωίνη με την οποία τα αμερικανικά στρατεύματα γαντζώθηκαν στο Βιετνάμ και στους δρόμους μεγάλων αμερικανικών πόλεων, ο Πούτιν δεν είναι τόσο κακός τύπος.

Μόλις συνειδητοποιήσεις ότι η CIA έκανε μια επιχείρηση επεξεργασίας ηρωίνης από ένα εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο εμφιάλωσης Pepsi Cola στη Βιεντιάν του Λάος, ο Πούτιν δεν είναι τόσο κακός.

Μόλις μάθετε, χάρη στον Seymour Hersh, η CIA διηύθυνε την επιχείρηση ΧΑΟΣ, μια εγχώρια παρακολούθηση και διείσδυση αντιπολεμικών και πολιτικών ομάδων στις ΗΠΑ, ο Πούτιν δεν είναι τόσο κακός.

Μόλις μάθετε ότι οι άνθρωποι της CIA εισέβαλαν στο Watergate για να χτυπήσουν τα κεντρικά γραφεία του Δημοκρατικού Κόμματος εκ μέρους του Ρεπουμπλικάνου υποψηφίου, Ρίτσαρντ Νίξον, ο Πούτιν δεν είναι τόσο κακός.

Μόλις μάθετε ότι η CIA έγραψε ένα εγχειρίδιο Αγωνιστή της Ελευθερίας το οποίο εκταμιεύτηκε στους Κόντρας και περιλάμβανε οδηγίες για οικονομικό σαμποτάζ, προπαγάνδα, εκβιασμό, δωροδοκία, εκβιασμούς, ανάκριση, βασανιστήρια, δολοφονίες και πολιτικές δολοφονίες, Put μέσα δεν είναι τόσο άσχημα..

Μόλις καταλάβετε ότι η CIA έτρεξε με όπλα, επιχείρηση κοκαΐνης κατά την περίοδο του Ιράν-κοντρα και προς το παρόν, ο Πούτιν δεν είναι τόσο κακός τύπος.

Μόλις συνειδητοποιήσετε ότι η CIA είναι υπεύθυνη για τον ισλαμικό φονταμενταλισμό έχοντας υποστηρίξει τους Μουτζαχαντίν εναντίον της Σοβιετικής Ένωσης που οδήγησε στη δολοφονία του φιλελεύθερου ηγεμόνα Νατζιμπουλάχ, ο Πούτιν δεν είναι τόσο κακός τύπος.

Μόλις θυμηθείτε ότι η CIA τίναξε τον Orlando Letelier και τον Toby Moffitt σε έναν κύκλο κυκλοφορίας στην καρδιά της Ουάσιγκτον, ο Πούτιν δεν είναι τόσο κακός τύπος.

Μόλις μάθετε ότι το 1963 η CIA δολοφόνησε τον δικό της πληρεξούσιο, Diem, στο Βιετνάμ, ο Πούτιν δεν είναι τόσο κακός.

Μόλις συνειδητοποιήσεις ότι η CIA απέτυχε να προβλέψει το σημαντικότερο γεγονός του Ψυχρού Πολέμου, την Πτώση της Σοβιετικής Ένωσης, ο Πούτιν δεν είναι καθόλου κακός τύπος.

Μόλις συνειδητοποιήσεις ότι η CIA του θείου Slimey έχει ένα μακρύ και αδιάρρηκτο ρεκόρ συνεργασίας με φασίστες, δικτάτορες, εμπόρους ναρκωτικών και κρατικούς χορηγούς της τρομοκρατίας σε κάθε περιοχή του κόσμου στην άπιαστη αλλά αδυσώπητη αναζήτησή της για ανεμφισβήτητη παγκόσμια δύναμη, Πούτιν ai όχι τόσο άσχημα.

Μόλις μάθετε ότι η CIA συνεργάστηκε στενά με αυτόν τον ανθρωποκτόνο σάκο πύον, τον Henry Kissinger, ο Πούτιν δεν είναι τόσο κακός.

Μόλις μάθετε τις απόπειρες πραξικοπήματος της CIA στην Κίνα από το 1949 έως τις αρχές της δεκαετίας του 1960, Αλβανία 1949-53, Ανατολική Γερμανία 1950, Ιράν 1953, Γουατεμάλα 1954, Κόστα Ρίκα μέσα δεκαετίας 1950, Συρία 1956-7, Αίγυπτος 1957, Ινδονησία 1957-8, Βρετανική Γουιάνα 1953-64, ο Πούτιν δεν είναι τόσο κακός.

Μόλις συνειδητοποιήσεις τα σκηνοθετημένα πραξικοπήματα της CIA στο Ιράκ 1963, Βόρειο Βιετνάμ 1945-73, Καμπότζη 1955-70, Λάος 1958, 1959, 1960, Ισημερινός 1960-63, Κονγκό 1960, Γαλλία 1965, Βραζιλία 1962-64, Δομινικανή Δημοκρατία 1963, Κούβα 1959 έως σήμερα, Βολιβία 1964, Ινδονησία 1965, Γκάνα 1966, ο Πούτιν δεν είναι τόσο κακός τύπος.

Μόλις δεχτείς τα σκηνοθετημένα πραξικοπήματα της CIA στη Χιλή 1964-73, Ελλάδα 1967, Κόστα Ρίκα 1970-71, Βολιβία 1971, Αυστραλία 1973-75, Αγκόλα 1975, δεκαετία 1980, Ζαΐρ 1975, Πορτογαλία 1974-76, Τζαμάικα 1976-80, Σεϋχέλλες 1979-81, Τσαντ 1981-82, Γρενάδα 1983, Νότια Υεμένη 19 82-84, Σουρινάμ 1982-84, Φίτζι 1987, Λιβύη 1980, Νικαράγουα 1981-90, Παναμάς 1989, Βουλγαρία 1990, Αλβανία 1991, Ιράκ 1991, Αφγανιστάν δεκαετία 1980, Σομαλία 1993, Γιουγκοσλαβία 1999-2000, Ισημερινός 2000, Αφγανιστάν 2001, Βενεζουέλα 2002, Ιράκ 2003, Αϊτή 2004, Σομαλία 2007 για παρουσίαση, Ονδούρα 2009, Λιβύη 2011, Συρία 2012 και Ουκρανία 2014, Ο Πούτιν δεν είναι τόσο κακός τύπος .

Μόλις καταλάβετε ότι τα παραπάνω αντιπροσωπεύουν μόνο το μικρότερο κλάσμα των δολοφονιών και των ψεμάτων της CIA, ο Πούτιν δεν είναι τόσο κακός τύπος. "



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



24 Δεκεμβρη 1843 στήνεται για πρώτη φορά σε ελληνικό σπίτι χριστουγεννιάτικο δέντρο. Είναι το σπίτι του Ιωάννη Παπαρρηγόπουλου από τη Νάξο, γενικού Προξένου της Ρωσίας στην Αθήνα.

Ο Παπαρρηγόπουλος είναι μια σχετικά άγνωστη μορφή, με καθοριστικό ρόλο. Ως δραγουμάνος του Ρωσικού προξενείου στην Πάτρα ήταν ο άνθρωπος που ουσιαστικά έπεισε τον Αλή πασά πως πίσω από τη Φιλική Εταιρεία κρύβεται η Ρωσία. Το " ασκολουμ Παπαρρηγόπουλε" που συνόδευσε την απόφαση του Αλή για ανταρσία έκρινε εν πολλοίς και το ξέσπασμα της Επανάστασης του 1821.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Vagelis Kourouklis

Σήμερα ο Ιατρικός σύλλογος με βράβευσε με την διαγραφή μου (γιατί έτσι το εισέπραξα ... σαν χρυσό μετάλιο) αποδεχόμενος τα όσα του καταλογίζω, καθώς δεν απάντησε σε τίποτε απο αυτά! Τον ευχαριστώ εκ βάθους καρδίας!!! Νοιώθω λυτρωμένος!!!



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Εδώ βλέπουμε τον υπουργό υγείας της Γερμανίας Karl Lauterbach κατά την διάρκεια συνέντευξης τύπου που λιποθυμάει ξαφνικά....

ρε τι ζούμε θεέ μου

https://twitter.com/Carterj37919661/status/1474125910790053890?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1474125910790053890%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fdimpenews.com%2F2021%2F12%2F24%2Fceb7cebcceb9cebaceb1cf84ceaccf81cf81ceb5cf85cf83ceb7-cf83cebaceaccebdceb4ceb1cebbcebf-cf84cebfcf85-ceb3ceb5cf81cebcceb1cebdcebfcf8d%2F&fbclid=IwAR1ntXWCYMHFwA2UEMkq1wI4uvfJBgBHxAx7fHmZtLMv_24ex3cHEB0CyG4

Ημικατάρρευση σκάνδαλο του Γερμανού Υπουργού Υγείας Karl Lauterbach κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου. Έδειχνε μια ατονία ξαφνικά έμεινε κυριολεκτικά.. Διπλώθηκε εμφανίζοντας υπνηλία, ναρκοληψία χαρακτηριστικό σύμπτωμα μετεμεβολιακό.Aμέσως πριν ανοιγόκλεισε απρόσμενα τα βλέφαρα των ματιών γύρισαν ανάποδα τα μάτια του πριν από ένα χαμένο απλανές βλέμμα και έχασε τις αισθήσεις του. Ήταν καθιστός σε καρέκλα και έτσι γλίτωσε από σφοδρή σύγκρουση με κράσπεδο. έμεινε κυριολεκτικά στην καρέκλα.Διπλώθηκε προς τα μπρος με το κεφάλι να συγκλίνει στο στέρνο. Άτομα που υποβλήθηκαν στην 3η δόση μεταφέρουν ότι 2 τουλάχιστον μέρες ήταν στο κρεβάτι από ακατάσχετη υπνηλία ή στη δουλειά αντιμετώπιζαν ναρκληψία. Είναι ωστόσο διαπιστωμένο ότι τα εμβόλια παρουσιάζουν κι αυτό το σύμπτωμα. Προφανώς έκανε κάποια δόση αν δεν είναι κάτι πιο σοβαρό.

Ο Γερμανός υπουργός Υγείας δήλωσε την Τετάρτη ότι θα χρειαστεί μια τέταρτη δόση του εμβολίου για την καταπολέμηση της πανδημίας του κορωναϊού και της παραλλαγής του Omicron.

Είπε ότι η Γερμανία έχει παραγγείλει 80 εκατομμύρια δόσεις εμβολίου που κατασκευάζεται από την BioNTech με στόχο ειδικά την Omicron, το οποίο αναμένεται να φτάσει την ερχόμενη άνοιξη. Tο Ισραήλ την Τρίτη συνέστησε τη χορήγηση τέταρτης δόσης εμβολίου στους ηλικιωμένους για να ξεπεράσουν το κύμα της παραλλαγής Omicron.challenges

Λέτε να έκανε τρίτη και 4η δόση κοντά κοντά και να τον πείραξε;

Σχολιο.- Το ειδα χθες στα γαλλικα Twitter αλλα δεν καταλαβα τον λογο Τελικα υπάρχει θεια δικαιοσύνη



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



“Καμία χώρα δεν θα μπορέσει να εξέλθει από την πανδημία με αναμνηστικές δόσεις και οι αναμνηστικές δόσεις δεν είναι ένα πράσινο φως για να γιορτάσουμε όπως προβλέπαμε”

ποιος ψεκασμένος τα λέει αυτά; ποιος αρνητής; ποιος συνωμοσιολόγος; 

και συνεχίζει χωρίς καμία αιδώ: “Προγράμματα αναμνηστικών δόσεων χωρίς διάκριση έχουν κάθε πιθανότητα να παρατείνουν την πανδημία, παρά να της βάλουν τέλος, διοχετεύοντας τις διαθέσιμες δόσεις σε χώρες που έχουν ήδη αυξημένα ποσοστά εμβολιασμού, προσφέροντας έτσι στον ιό περισσότερες πιθανότητες να εξαπλωθεί και να μεταλλαχθεί”

Όχι πείτε μου ποιος;

Σχολιο.-  Αποκλείεται να τα λέει ο επικεφαλής του ΠΟΥ

Σχολιο.- ναι αποκλείεται...το διαψεύδω-θα πέσουν τα hoaxes να μας φάνε

Σχολιο.- Εκεί στον ΠΟΥ έχουν γίνει πολύ συνωμοσιολογοι.. θα πρέπει να επέμβει ένας εισαγγελέας να τους μαζέψει για τα fake news που διαδίδουν στον κόσμο!



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η κυβέρνηση λέει ότι από σήμερα δεν θ ανακοινώνονται από τι πέθανε κάποιος γιατί έτσι αποκαλύπτονται προσωπικά δεδομένα.

Τα προσωπικά δεδομένα τους ένοιαξαν.....

Αν αυτό δεν είναι συγκάλυψη τότε εγώ δεν ξέρω τι μου γίνεται....

Σχολιο.- Θα τρελαθώ! Για να μην υποψιαστεί ο κόσμος πόσοι πεθαίνουν εξαιτίας του εμβολίου! Και θα ρωτήσω εγώ η αγαθή...γιατί οι μαγαζάτορες,οι υπάλληλοι δημόσιων υπηρεσιών που επισκεπτόμαστε, οι εκπαιδευτικοί και πλείστοι άλλοι δικαιούνται να ελέγχουν και να γνωρίζουν τα προσωπικά μας δεδομένα για να μας επιτρέψουν να εισέλθουμε στο χώρο ; Δύο μέτρα και δύο σταθμά;

Σχολιο.- Ευτυχώς υπάρχουν στοιχεία από άλλες χώρες. Εδώ έχουμε Κουλιάδα.

Σχολιο.- Πρέπει να καταλάβει ο κουλης ότι μιλάνε σχεδόν όλοι αγγλικά. Άσε που υπάρχει και αυτόματη μετάφραση στο κομπιούτερ…

Σχολιο.- Δεν έδωσαν ποτέ στοιχεία περί εμβολιασμού ή μη,,, στην Αγγλία που δίνουν τέτοια στοιχεία,, φαίνεται ότι τα περισσότερα θύματα είναι εμβολιασμένοι..!!

Σχολιο.- Πόσο πιο καθαρά να το πει;;;;θέλουμε να κρύψουμε θανάτους από τα μπόλια,,,,ξεκάθαρα!!!!!!

Σχολιο.- Εν τω μεταξύ, ο νεκρός δεν είναι πλέον "υποκείμενο", σύμφωνα με τη νομοθεσια, συνεπώς δεν εμπίπτει στις διατάξεις περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

Παντού φάουλ..

Σχολιο.- Αλλά όταν είναι ανεβολιαστος κ πεθάνει το λένε η το γράφουν με τόσο χαρά

Σχολιο.- Άρα οι θάνατοι μπολιασμενων χτύπησαν κόκκινα Ας τα βλέπουν αυτοί που τρέχουν για 3η.. 4η... Πόσο στο σκοτάδι τους θέλουν και πόσο πρόβατα επί σφαγής. Θα ισχύει το ίδιο για τους ανεμβολιαστους ή εκεί δεν ισχύουν τα προσωπικά δεδομένα?!

Σχολιο.- Προσεχώς δεν θα αναφέρεται ούτε το φύλλο. Μόνο η ηλικία. Π.χ

Σήμερα 15 -6-2021 απεβίωσε ανθρωποειδές. Τέλος

Σχολιο.- Τα προσωπικά μας δεδομένα, όμως, γίνονται κουρέλι καθημερινά στον κάθε μπουρτζοβλαχο



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



δεν υπάρχει πιο καλοπληρωμένο επάγγελμα από αυτό του.... κομματόσκυλου. Ειδικά αν ανήκει στην συμπαθή τάξη των ......καλλιτεχνάδων. Εδώ ο Σάκης Ρουβάς το 1990 δίπλα στο Μητσοτάκη υψώνοντας χαμογελόντας ηλίθια την εφημερίδα βραδυνή που έλεγε ¨αρχηγός ο Μητσοτάκης».

215 χιλ ήταν αυτά. Και σε 20 λεπτά μέσα. Δουλίτσες που'λεγε κι ο μακαρίτης

Σχολιο.- Ε ένα ρουσφετάκι το δικαιούται ...

Τόσες φορές έχει γλύψει τον κω..ο της οικογένειας...

Σχολιο.- προκαλουν ξεδιαντροπα την στιγμη που ο κοσμος εχει σοβαρο θεμα επιβιωσης...

Σχολιο- Είσαι επιεικής.  Μια πορνη ήταν πάντα αυτό το νούμερο



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δημήτριος Γάκης

Χθες 23/12/2021  στις 17:14 μ.μ.   

ΑΠΟΡΩ: ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΤΑ ΑΚΡΙΒΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΩΝ ΜΗΝΙΑΙΩΝ ΘΑΝΑΤΩΝ Η «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΛΣΤΑΤ»

#Βοά ο τόπος όχι μόνο για τους επιπρόσθετους θανάτους το τρέχον έτος , αλλά και για τους αιφνιδιους θανάτους, σε νέους και μεγαλύτερους.

#Η ανάλυση των στατιστικών στοιχείων , από γνώστες της στατιστικής, δίνει εφιαλτικές διαπιστώσεις που αφορούν θανάτους που δεν οφείλονται στον Covid 19.

#ΕΚΦΡΑΖΩ , ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΦΩΝΗΣ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ: ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΣΤΑΤ, ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΘΑΝΑΤΩΝ ΤΟΥ ΜΗΝΟΣ;

#Γιατί δεν αναφέρετε πόσοι από τους θανόντες ήταν εμβολιασμένοι, την στιγμή όπου πολλοί αναλυτές περιγράφουν αύξηση των θανάτων σε αυτούς;

#Δώστε στην δημοσιότητα τους ακριβείς αριθμούς,

# ΓΙΑΤΙ Η ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΚΑΝΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΖΗΜΙΑ, ΥΠΟΘΑΛΠΕΙ ΤΗΝ ΚΑΧΥΠΟΨΙΑ ΚΑΙ ΤΡΕΦΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΑ…

#ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ, ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΛΛΙΩΣ ΕΠΙΔΙΩΚΕΤΕ ΤΟ «ΨΕΚΑΣΜΑ»

#ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ…



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



«Καταπέλτης» ο Κ.Φαρσαλινός: «Δεν υπάρχει δημοκρατικό τόξο - Πεθαίνουν άνθρωποι λόγω του εγωισμού της κυβέρνησης»

 24/12/2021 - 16:06

«Βολές» κατά Κ.Μητσοτάκη, Θ.Πλεύρη, Α.Τσίπρα και Ν.Ανδρουλάκη

«Χείμαρρος» ήταν σε ακόμη μια συνέντευξη του ο γιατρός και ερευνητής του Πανεπιστημίου Πατρών, Κ.Φαρσαλινός. 

Ο γιατρός εξαπέλυσε «βολές» κατά της αντιπολίτευσης (ΣΥΡΙΖΑ-ΚΙΝΑΛ), λόγω της εμμονής τους να γίνουν μαζικοί εμβολιασμοί τονίζοντας τα εξής: 

«Δεν έχει κανένα όφελος αυτός ο μαζικός εμβολιασμός ως κοινωνική υποχρέωση για να εξαφανίσουμε τον ιό. Ποιον ιό θα εξαφανίσουμε; Αυτόν που δεν έχει εξαφανιστεί ούτε εκεί που έχουν 90% εμβολιασμό; Κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας; Κοροϊδεύουμε τους πολίτες; Βγαίνει ο κ. Τσίπρας και παρουσίασε τις δήθεν αριστερές απόψεις του συμβούλου του ότι είναι αναγκαίος ο μαζικός υποχρεωτικός εμβολιασμός.

Βγαίνει ο Ανδρουλάκης και λέει το πιστοποιητικό κυκλοφορίας να εφαρμόζεται και στα σούπερ μάρκετ και στα φαρμακεία και οι άνθρωποι αυτοί με αυτού του τύπου τις απόψεις θα έρθουν και θα ζητήσουν την ψήφο των πολιτών. Δεν ζούμε σε δημοκρατία όταν ακούμε αυτά τα πράγματα από συστημικά δημοκρατικά κόμματα, δεν υπάρχει δημοκρατικό τόξο. Δεν μπορούν να ακούγονται αυτά. Δεν μπορεί να μιλάει ο αρχηγός του ΚΙΝΑΛ για ισοτιμία με το πιστοποιητικό κυκλοφορίας σε σούπερ μάρκετ και φαρμακεία, ισοτιμία σε τι; Στον εκβιασμό; Ότι θα σας εκβιάσουμε οριζόντια; Ότι δεν θα μπορείτε να κάνετε ούτε τα βασικά για την επιβίωση σας;»

Παράλληλα, μιλώντας στο «Ανατρεπτικό Δελτίο» του alert tv έκανε επίθεση στην κυβέρνηση, αλλά και σε καθηγητές, για την απόφαση να βγουν σε αναστολή εργασίας 7.000 υγειονομικούς. 

«Είναι ντροπή ως χώρα να έχουμε 7.000 υγειονομικούς στην πείνα και δεν είναι μόνο το πρόβλημα για εκείνους. Στερούνται τις υπηρεσίας υγείας και πεθαίνουν πολίτες επειδή ο εγωισμός υπουργού και πρωθυπουργού δεν αφήνει να παρθεί η απόφαση να επιστρέψουν σήμερα 7.000 άνθρωποι σε ένα ΕΣΥ που πιέζεται. 

Είναι υποκρισία να λένε ότι πιέζεται και να τους έχουν απ' έξω. Και λυπάμαι που κανένας από τους συνάδελφους τους, καθηγητές, επιστήμονες που βγαίνουν έξω και μιλούν για πίεση στο ΕΣΥ και δεν τολμούν να αναφέρουν τους 7.000 υγειονομικούς». 

Ο Κ.Φαρσαλινός αναφέρθηκε και στην μείωση του πιστοποιητικού ανοσίας στους τρεις μήνες λέγοντας τα εξής: «Απορώ με τι ηθικό ανάστημα επιστήμονας αποφάσισε και είπε ότι η διάρκεια της φυσικής ανοσίας είναι τρεις μήνες. Αδιανόητες αποφάσεις, πρωτοφανείς αποφάσεις, που μάλλον δείχνουν ότι υπήρξε πολιτική εντολή στην οποία υπάκουσαν κάποιοι, παρά επιστημονικά αποφάσισε κάποιος ότι κρατά τρεις μήνες η φυσική ανοσία». 

Τέλος σχολίασε την ανακοίνωση της κυβέρνησης για self test μέσα στις γιορτές και στάθηκε εκ νέου στη μηδενική αξιοπιστία τους λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «γελάνε και τα ανέκδοτα»



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Καλές είναι οι ευχές, μα κάντε κι ΕΣΕΙΣ κάτι...

+546% το ρεύμα, +941% το φυσικό αέριο! Ενεργειακός “Αρμαγεδώνας” κι ο Μητσοτάκης… “εκπτώσεις” – ψίχουλα και “πράσινα άλογα”



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τίποτε δεν άλλαξε από πέρυσι.

Η ίδια σκοτεινιά κι ο ζόφος ίδιος.

Η ελπίδα και το ''ξημέρωμα'' είναι στο χέρι μας.

Ανοίξτε μυαλό και καρδιά και προχωρήστε.

Μην κολλήσετε στο βάλτο που σας έριξαν κάποιες φαμίλιες που ποτέ δεν πέρασαν το κατώφλι του... ανθρώπου.

Που ποτέ δεν είχαν πρόβλημα φαγητού και καλοπέρασης μέσα στα ζεστά κονάκια τους.

Που μόνη τους έγνοια κι αγωνία ήταν, ανέκαθεν, η εξουσία και το φαγοπότι!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



23/12/2021

Τουρκοκύπριοι φασίστες και διχοτομιστές του Λονδίνου (γύρω στα 20 άτομα) συγκεντρώθηκαν προχθές Τρίτη έξω από το κτήριο της Κυπριακής Υπάτης Αρμοστείας στο κεντρικό Λονδίνο για να … γιορτάσουν την Τουρκανταρσία, που ξεκίνησε στις 21 Δεκεμβρίου 1963, και να … διαμαρτυρηθούν για τους νεκρούς Τουρκοκύπριους κατά τις ταραχές – που οι ίδιοι προκάλεσαν – τους οποίους χαρακτηρίζουν ως… «σφαγιασθέντες». Στην ουσία, διαστρεβλώνοντας πλήρως τα γεγονότα, κύριος στόχος τους ήταν να προβάλουν το ψευδοκράτος της Τουρκίας στην κατεχόμενη Κύπρο και να «αμαυρώσουν» την Κυπριακή Δημοκρατία. Η Αγγλική Αστυνομία, δυστυχώς επέδειξε ολιγωρία και δεν προστάτευσε το κτήριο, ως όφειλε.

Η παρουσία των φασιστοειδών έξω από το κτήριο διήρκησε δύο ώρες. Είχαν αναρτήσει σημαίες του ψευδοκράτους, πανό και φωτογραφίες σκοτωμένων Τουρκοκυπρίων κατά τις ταραχές. Η πιο προκλητική τους ενέργεια ήταν να φράξουν την είσοδο της Κυπριακής Αρμοστεία με μια τεράστια σημαία του ψευδοκράτους, γεγονός που αποδεικνύει ότι πραγματική τους πρόθεση δεν ήταν… η ανάμνηση των δήθεν σφαγιασθέντων αλλά η προώθηση της θέσης της Άγκυρας-Τατάρ για λύση δύο κρατών.

Η βεβήλωση της εισόδου της κυπριακής πρεσβείας αφήνει έκθετη την αρμόδια Διπλωματική Αστυνομία της Βρετανία, η οποία παρόλο που ήταν σε επικοινωνία με τον αναπληρωτή Ύπατο Αρμοστή Νικόλα Μανώλη, που βρισκόταν εντός του κτηρίου, ολιγώρησε και δεν επενέβη αποφασιστικά, όπως είχε υποχρέωση να πράξει, για να προστατεύσει το κτήριο. Με βάση τα διπλωματικά θέσμια, το κτήριο αποτελεί έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας. Στις συνεχείς οχλήσεις του κ. Μανώλη υπήρχαν διαβεβαιώσεις από την Αστυνομία ότι δεν θα επέτρεπαν – ως είχαν υποχρέωση – παραβίαση του χώρου του κτηρίου. Κι όμως, ουδέν έπραξαν, γι’ αυτό και η Κυπριακή Αρμοστεία προβαίνει σε επίσημο διάβημα προς το FCDO (Διπλωματική Αστυνομία).

Οι Τ/κ σε αυτή την ενέργειά τους αλλά και γενικώς στην στρατευμένη προπαγάνδα τους παρουσιάζουν χαλκευμένα τα γεγονότα της περιόδου εκείνης και παραλείπουν να πουν ότι κάποιοι από τους νεκρούς δολοφονήθηκαν από Τουρκοκύπριους εθνικιστές της τρομοκρατικής TMT, διότι τους χαρακτήριζαν ως συνεργάτες των Ελληνοκυπρίων απλά και μόνο επειδή ήθελαν την ειρηνική συμβίωση των δύο κοινοτήτων. «Ξεχνούν», επίσης, ότι οι τρομοκράτες της ΤΜΤ, πέραν των δολοφονιών Τουρκοκυπρίων, απήγαγαν και Ελληνοκύπριους σε ενέδρες που είχαν στήσει στην περιοχή. Μια τέτοια απαγωγή ήταν και του νεαρού Μιλτιάδη Μιλτιάδους από το χωριό Χούλου της Πάφου, τον οποίο οι γονείς του αναζητούσαν για δεκαετίες και πέθαναν με τον καημό να μάθουν τι απέγινε ο γιος τους. Τελικά βρέθηκαν τα οστά του πριν λίγα χρόνια.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το 79% των Δανών, που μολύνθηκαν από την "O" μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου, είναι πλήρως εμβολιασμένοι, σύμφωνα με έκθεση του Statens Serum Institut (SSI). Οι εμβολιασμένοι με δύο δόσεις αντιπροσωπεύουν περισσότερες από 14.000 (από τις 17.767) μολύνσεις από "O".

Όσοι έλαβαν ενισχυτική δόση αποτελούν το 10,6% των περιπτώσεων, και οι εμβολιασμένοι με μία δόση είναι ένα επιπλέον 1,8%. Οι μη εμβολιασμένοι αποτελούν μόλις το 8,5% των μολύνσεων από την "O".



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ακαταδίωκτο και στους γιατρούς;

Καλά...οι γιατροί δε ντρέπονται;

Αν ντρεπόταν, δε θα υπηρετούσαν αισχρές πολιτικές.

Κάποτε ήταν καμάρι ένας γιατρός στην οικογένεια...τώρα είναι η ντροπή της οικογένειας!!!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μωράκι 3 ετών ( κοριτσάκι), ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ 

Της έκαναν το κινέζικο 

ΠΕΘΑΝΕ μια μέρα μετά 

12χρονος ΓΕΡΜΑΝΙΑ 

Του έκαναν το ΧαΙζεράκι 

ΠΕΘΑΝΕ 2 ημέρες μετά τη δεύτερη δόση



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μεχρι το 2020 χρωστουσαν στις τραπεζες, η Ν. Δ 340 εκ. €, το δε ΠΑΣΟΚ 270 εκ€ Κανενας δεν μιλά γιαυτο το έγκλημα. Η δικαιοσύνη κρύβεται πίσω απο το φασιστικό τραπεζικό ακαταδιωκτο, και ο λαός πεθαινει εκτος ΜΕΘ.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Στήστε Σωματεία!

Φτιάξτε Συλλόγους!

ΕΠΑΜ Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο 

-Το ΕΠΑΜ προσπαθεί να παίξει τον ρόλο καταλύτη ακριβώς σε αυτό που λέμε αυτό-οργάνωση!

-Είμαστε καταδικασμένοι να το πετύχουμε για να έχουμε την πατρίδα μας πίσω!

#οργανωση #ενοτητα #επαμ #συμμαχια #καζακης #δημοκρατια #σωματεια #υγειονομικοι



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σε 3.656.672 οφειλετες στο δημόσιο ταμείο, οι πολιτικοί απατεώνες, Νέα Δημοκρατία ,Σύριζα ΚΚΕ ,ΠΑΣΟΚ, Βαρουφακης , Βελοπουλος .Σας λένε για ανάπτυξη, και σας έχουν ετοιμάσει κατασχέσεις σε 3.656.672 Έλληνες .



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Φτωχότερο από σήμερα η Λυρική Σκηνή  - Έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Παρασκευής η σπουδαία υψίφωνος Μάρθα Αράπη

Ενημερώνω για όσους δεν το γνωρίζουν,  ότι όλοι οι υπάλληλοι της λυρικής σκηνής είναι εμφολιασμενοι υποχρεωτικά. Αυτό σημαίνει βέβαια ότι θα έπρεπε να παραιτηθούν εάν ήθελαν να μην τραγουδούν στον ΆΔΗ ΑΙΏΝΙΑ η να ΑΝΤΙΔΡΆΣΟΥΝ όλοι μαζί,  κάτι που δεν έκαναν, αντίθετα συνεχίζουν να δίνουν παραστάσεις συναινωντας στον διαχωρισμό των πολιτών.  Οι συμφωνίες με το διάολο τείνουν σε κακή κατάληξη



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τα παιχνίδια των Jambo βρωμάνε εκμετάλλευση και εξόντωση των εργαζομένων

Μποϋκοτάζ – Μακριά από τα παιδιά

-Αναγκάζουν εργαζόμενους να δουλέψουν τις δύο Κυριακές των γιορτών ολόκληρα 8ωρα αλλά να χτυπήσουν κάρτα για 6ωρα για να χάσουν τα δύο ρεπό 

-Τους αναγκάζουν να δουλέψουν χωρίς ταμπελάκι ώστε να είναι αόρατοι σε πιθανό έλεγχο 

-Επικύρωσε εσωτερικό κανονισμό με τον οποίο μπορεί να μετακινεί εργαζομένους σε άλλο τμήμα ή κατάστημα της ανά την επικράτεια, να καθορίζει ωράρια-λάστιχα αλλά και να χορηγεί τμηματικά άδειες κατά το πώς την βολεύει.

-Με βάση το νέο αυτό κανονισμό η εταιρεία μπορεί εκτός από παρατηρήσεις και επιπλήξεις να επιβάλει πρόστιμο “στον παραβάτη – εργαζόμενο” αφαιρώντας του μέχρι και το 1/4 του μηνιαίου μισθού του.

-Ο όμιλος και ο mr Jumbo Απόστολος Βακάκης πιέζει επίσημα και ανοιχτά το υπουργείο να είναι ανοιχτά τα καταστήματα στις 26 Δεκεμβρίου

-Σε καταγγελία για εργασιακό μεσαίωνα προχώρησε ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



"Αυτό το λαμπρό ντοκιμαντέρ του Tim Gielen αποκαλύπτει πώς μια μικρή ομάδα υπερπλούσιων εγκληματιών αγόραζε σχεδόν τα πάντα στη γη, μέχρι να τους ανήκουν όλα.

Από ΜΜΕ, υγειονομική περίθαλψη, ταξίδια, βιομηχανία τροφίμων, κυβερνήσεις. Αυτό τους επιτρέπει να ελέγχουν όλο τον κόσμο. Εξαιτίας αυτού προσπαθούν να επιβάλουν την Νέα Παγκόσμια Τάξη.

Το όνομα των δύο εταιρειών που ουσιαστικά κατέχουν τον κόσμο είναι Vanguard και BlackRock. Βρίσκονται στην καρδιά του Βαθέως Κράτους.

Το σχέδιο τους είναι το Great Reset όπου θέλουν να υποδουλώσουν κάθε άνθρωπο πάνω στη γη. Ήρθε η ώρα να τους αποκαλύψουμε και να ξεσηκωθούμε ως ένα για να υπερασπιστούμε την ελευθερία μας. "



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Από τους λίγους που έχουν κρατήσει πραγματικό χαρακτήρα ο ηθοποιός Θανάσης Παπαγεωργίου.

Οι μωρές παρθένες της πολιτικής μπορεί και να τον κατηγορήσουν ότι η απόφασή του αύξησε την ανεργία του κλάδου των θεαμάτων.

Όπως ειπώθηκε συστηματικά για τον Σερβετάλη. Βέβαια δεν μπορούν να παίξουν το χαρτί της θρησκείας καθώς ο Παπαγεωργίου είναι ΚΚΕ. 

"«Δεν συμφωνώ με το διαχωρισμό και το διχασμό του κοινού, για αυτό δεν άνοιξα το θέατρο. Εγώ δεν έχω κάνει τα εμβόλια. Και κινδυνεύω και φοβάμαι και τα εμβόλια και τον ιό, αλλά ο τρόπος που μου επιβάλλεται κάτι με ενοχλεί», είπε ο γνωστός ηθοποιός σχετικά με τον εμβολιασμό για τον κονοναϊό.

«Δεν πιστεύω ότι γίνεται αγώνας για την υγεία του πολίτη. Τα θέατρα με τους εμβολιασμένους 1000 θεατές είναι προστασία;», πρόσθεσε στο ίδιο θέμα. 

Μιλώντας για την υπόθεση Σερβετάλη και το σάλο που είχε ξεσπάσει μετά την απόφασή του να αποχωρίσει από την παράσταση στην οποία πρωταγωνιστούσε, ο Θανάσης Παπαγεωργίου είπε ότι «Σέβομαι την άποψη του κάθε ανθρώπου. Στην περίπτωση του Άρη Σερβετάλη, το είχε πει από την αρχή».



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Γράφει ο δικηγόρος Βασίλης Παπανικολάου 

"Αν και ως δικηγόρος που έχω αναλάβει την εκπροσώπηση αρκετών υγειονομικών σε αναστολή θα είχα συμφέρον να καλλιεργήσω δικαστικές αυταπάτες, από την πρώτη στιγμή έχω δημόσια δηλώσει ότι η έκβαση θα κριθεί πρωτίστως σε πολιτικό και συνδικαλιστικό επίπεδο. 

Αυτό δεν ισχύει μόνο για τις αναστολές των υγειονομικών αλλά για όλο το πακέτο των παράνομων και αντισυνταγματικών μέτρων που επιβάλλονται στο όνομα του ιού (lockdown, sms, απαγόρευση κυκλοφορίας, απαγόρευση εκλογών και συνελεύσεων, απαγόρευση συναθροίσεων, κλείσιμο καταστημάτων και υπηρεσιών, υποχρεωτικότητα εμβολιασμού, διακρίσεις κατά των ανεμβολίαστων κ.λπ.).

Είναι προφανές ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια παγκόσμια επίθεση ολοκληρωτισμού, στην οποία έχουν λίγο πολύ υποκύψει όλα τα δικαστικά συστήματα του κόσμου, με εξαίρεση - σε ένα βαθμό - αυτό των ΗΠΑ, που έχει μπλοκάρει τα νομοθετήματα περί υποχρεωτικού εμβολιασμού.

Στην Ευρώπη, οι όποιες τολμηρές αποφάσεις, είτε ήρθαν κατόπιν εορτής, όταν πια τα μέτρα είχαν εφαρμοστεί, όπως με την κήρυξη του ισπανικού lockdown ως αντισυνταγματικού, είτε είχαν στενά τοπικό χαρακτήρα, όπως η απαγόρευση της μάσκας και των λοιπών περιοριστικών μέτρων στα παιδιά του δημοτικού από δικαστήριο της Βαϊμάρης

. Σε μια Ελλάδα με το μελανό προηγούμενο της κήρυξης των μνημονίων ως συνταγματικών, σε μια Ελλάδα όπου οι "καλές υπηρεσίες" του Συμβουλίου Επικρατείας ανταμείφθηκαν με την προεδρία της δημοκρατίας, σε μια Ελλάδα όπου έχει να φανεί τολμηρή και φιλολαϊκή δικαστική απόφαση εδώ και πάρα πολλά χρόνια, θα είναι μάλλον αφελές να περιμένουμε μια δικαστική λύση του δράματος.

Αυτά τα γράφω επειδή ακόμα και παρά τα κραυγαλέα αυτά προηγούμενα, βλέπω πολλούς να αναζητούν "μαγικά νομικά κουμπιά" μέσω των οποίων θα έρθουν τα πάνω κάτω και θα ανακοπεί η προέλαση του ολοκληρωτισμού

. Αγαπητοί φίλοι, πάρτε το απόφαση. 

Κανένας δικαστής δεν θα σας απαλλάξει από την προσωπική σας υποχρέωση να αντιδράσετε ενεργά ως πολίτες• δηλαδή να συμμετάσχετε στην επάνδρωση ή εξ αρχής συγκρότηση ομάδων και φορέων που θα διατυπώσουν δομημένο λόγο και συγκεκριμένα αιτήματα, τα οποία θα διεκδικήσουν μέσα από διαδηλώσεις, συνελεύσεις και απεργίες.

Στο κάτω κάτω, το ίδιο το σύνταγμα ορίζει ότι οι εξουσίες πηγάζουν από το λαό. Όταν ο λαός παραμένει μουγκός, κλεισμένος στο σπίτι του, καθηλωμένος στο πληκτρολόγιο και ανοργάνωτος, καμία εξουσία δεν μπορεί να πηγάσει από αυτόν."



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι Ισραηλινοί μια χαρά βολεύονται με το κράτος απαρτχάιντ,

κατοχής, καταπίεσης και ... γενοκτονίας που έχουν δημιουργήσει. Mετά τις βόμβες, τις καθημερινές εισβολές, την κλεμμένη γη, την κατασπατάληση των φυσικών πόρων, τα σφαγμένα κοπάδι, τα καμμένα ελαιόδενδρα, τα περιφραγμένα χωριά, τα κατεδαφισμένα σπίτια, τις απώλειες αμέτρητων νέων ζωών, τώρα στοχεύουν στα σπέρματά των παλαιστινίων κρατουμένων. Τα επικήρυξαν λαθραία.

22 Δεκεμβρίου 

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ! 

Ένας από τους λόγους που δεν θα μπορέσουν ποτέ οι Ισραηλινοί να κάμψουν το φρόνημα των Παλαιστινίων… 

Η σύζυγος του Nahed Hamid, Παλαιστίνιου πολιτικού κρατούμενου στις ισραηλινές φυλακές, γέννησε πριν λίγες ημέρες δίδυμα αφού κατάφερε να μείνει έγκυος μέσω εξωσωματικής από σπέρμα που εισήγαγε λαθραία ο σύζυγός της μέσα από την κατοχική φυλακή.

Ο Hamid από την πολιορκημένη Λωρίδα της Γάζας εκτίει ποινή φυλάκισης 20 χρόνια στις ισραηλινές φυλακές.

Αυτό το ζευγάρι είναι ένα από τα δεκάδες από την Γάζα που κατάφερε να βγάλει λαθραία δείγματα σπέρματος από ισραηλινή φυλακή σε σακούλες μπισκότων, αναπτήρες και στυλό.

Για τους Παλαιστίνιους κρατουμένους και τις οικογένειές τους, η απόκτηση μωρού με αυτό τον τρόπο θεωρείται πράξη ηρωισμού και πατριωτισμού, αφού η διαδικασία είναι γεμάτη κινδύνους, καθώς το δείγμα θα μπορούσε να μολυνθεί ή να αναχαιτιστεί από Ισραηλινούς δεσμοφύλακες.

Το πρώτο παιδί που γεννήθηκε με αυτό τον τρόπο ήταν ο Muhannad, ο οποίος ήρθε στον κόσμο το 2012. Από τότε, γεννήθηκαν περίπου 100 παιδιά με παρόμοιο τρόπο. Σε όλες τις περιπτώσεις, το Ισραήλ τιμώρησε πολύ σκληρά τους κρατούμενους που κατάφεραν, αν και φυλακισμένοι, να τεκνοποιήσουν. 



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Βίντεο με τους εργάτες της Καβάλα Oil αντιμέτωπους με τα ΜΑΤ στο εργοστάσιο

Στο βίντεο που ανέβασε το Σωματείο Εργαζομένων Καβάλα Όιλ βλέπουμε τη στιγμή που τα ΜΑΤ πραγματοποιούν επέμβαση μέσα στο εργοστάσιο εκτοξεύοντας κρότου-λάμψης σε μια επικίνδυνη περιοχή με εύφλεκτα υλικά. Οι εργάτες προσπαθούν να κρατήσουν τα ΜΑΤ μακριά χρησιμοποιώντας μάνικες νερού. Αργότερα σκαρφάλωσαν σε πύργο απ' όπου κατέβηκαν μόλις πριν λίγες ώρες και αφού έλαβαν εγγυήσεις για παρουσία δικηγόρων

Όπως αναφέρει η σελίδα που αναδημοσίευσε το βίντεο, «η εταιρεία Energean σχεδιάζει να απολύσει το 1/3 των εργαζομένων (περίπου 80 άτομα) ενώ σύμφωνα με το σωματείο των εργαζομένων δεν πληρούνται τα κριτήρια ασφάλειας στην εργασία.Η επέμβαση της αστυνομίας και οι 10 συλλήψεις εργατών μας θυμίζουν σε ποιανού το πλευρό βρίσκεται πάντα η εξουσία και γιατί ενισχύεται διαρκώς η αστυνομία ενώ δεν έχουμε γιατρούς, εκπαιδευτικούς και πυροσβέστες».



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πάτρα 

Ο δήμαρχος Πελετίδης έλεγε χτες σε διαμαρτυρία στη ΔΕΗ με αίτημα να μη μείνει καμμιά εργατική οικογένεια χωρίς ρεύμα. 

"Βρισκόμαστε στο 2021 και μοιράζουμε τρόφιμα, συσσίτια. Είναι λογικό αυτό; Είναι λογικό να έχεις τη δυνατότητα να πηγαίνεις στον Άρη, να εξερευνάς το σύμπαν, να έχει φτάσει η επιστήμη και η τεχνική σε τέτοια επίπεδα, και να πεινάει ο κόσμος, να γυρίζουμε σε μια εποχή που διαβάζαμε με την γκαζόλαμπα;"

Ο δημαρχος που εξασφαλίζει γεύματα για τους απόρους, τους παιδικούς σταθμούς και τα σχολεία ενώ μειώνει τα δημοτικά τέλη

Αυτός που έχει δώσει εντολή, το λάδι που προκύπτει από την εκμετάλλευση των ελαιοδέντρων που κατέχει ο δήμος Πατρέων, να μοιράζεται στους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη

Ο ίδιος που δημιούργησε το πρώτο υπνωτήριο για αστέγους στην Πάτρα, ενώ ζήτησε από την κυβέρνηση να μη διακοπεί το ηλεκτρικό ρεύμα στις φτωχές οικογένειες, όσο διαρκεί η πανδημία

ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΥΤΑ



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η "χρυσή" Πρωτοχρονιά Μπακογιάννη - Ρουβά προκαλεί οργή και ειρωνεία στο Twitter

"Χαρούμενη, χρυσή Πρωτοχρονιά" για τον Σάκη Ρουβά και μια εταιρεία παραγωγής ετοιμάζει ο Δήμος Αθηναίων, με το Twitter να παίρνει "φωτιά".

Θα παίξει μπροστά σε άδειο μέρος χωρίς κοινό (!?)και θα τσεπωσει τις χιλιάδες ευρώ

Ενα τηλεοπτικό σόου με τον Σάκη Ρουβά, περίπου 17 λεπτών, χωρίς κοινό, θα κοστίσει 215 χιλιάδες ευρώ, με σύμβαση απευθείας ανάθεσης και χωρίς σε αυτά τα χρήματα να περιλαμβάνεται η αμοιβή του τραγουδιστή, έχει προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με τις καταγγελίες το «έργο» δόθηκε με απευθείας ανάθεση 211.000 ευρώ συν ΦΠΑ (περίπου 12,5 χιλιάδες ευρώ το λεπτό) χωρίς διευκρινίσεις σχετικά με το αν στο ποσό αυτό συμπεριλαμβάνεται και η αμοιβή του Σάκη ρουβά..

Την παραγωγή έχει αναλάβει η εταιρεία Carousel, η οποία η ίδια θα βιντεοσκοπεί την εκδήλωση και θα στέλνει το υλικό στην ΕΡΤ για να μεταδίδεται



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τέρατα

Μια αποτρόπαιη υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης μικρών παιδιών σε ιδιωτικό ορφανοτροφείο της Αττικής έρχεται στο φως της δημοσιότητας. Σοκάρουν οι λεπτομέρειές της, καθώς αφορά – σύμφωνα με την υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Δόμνα Μιχαηλίδου που την αποκάλυψε – αγόρια ηλικίας 7 έως 11 ετών, που ωθούνταν σε σεξουαλικές σχέσεις μεταξύ τους από γυναίκες υπαλλήλους της δομής, οι οποίες τα παρακολουθούν και ενδεχομένως τα κατέγραφαν σε βίντεο.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, η υφυπουργός ανέφερε πως έλαβε επώνυμη επιστολή - την οποία υπογράφουν τρία πρόσωπα - για κακοποίηση και βία κατά παιδιών στο συγκεκριμένο ορφανοτροφείο Αττικής. Σ’ αυτήν γινόταν μάλιστα λόγος για σεξουαλικές σχέσεις μεταξύ παιδιών παρουσία εργαζομένων στη δομή.

Η υφυπουργός ανέφερε πως πήγε στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου και κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά στην αντιεισαγγελέα Παιδικής Προστασίας. Παράλληλα, «πάγωσε» τη χρηματοδότηση και ξεκίνησε έρευνα για τη δομή αυτή με την Εθνική Αρχή Διαφάνειας.

Σύμφωνα με την ίδια, στη δομή έχουν ήδη μεταβεί παιδίατροι και παιδοψυχιάτροι και εξετάζουν όλα τα παιδιά. Τέσσερα από αυτά απομακρύνθηκαν από τη δομή για να εξεταστούν στο Νοσοκομείο Παίδων, στη μονάδα παιδικής κακοποίησης ώστε σε ουδέτερο περιβάλλον προστασίας να μπορέσουν να μιλήσουν για τα όσα βίωναν στο ορφανοτροφείο.

Σημειώνεται ότι πολλά από τα παιδιά φιλοξενούνταν στο ιδιωτικό ορφανοτροφείο κατόπιν εισαγγελικής παραγγελίας που είχε κρίνει ως ακατάλληλο το οικογενειακό περιβάλλον στο οποίο μεγάλωναν. 

Εντύπωση προκαλεί πάντως ότι, σύμφωνα με τη Δόμνα Μιχαηλίδου, η συγκεκριμένη δομή ελέγχεται ήδη από τη δικαιοσύνη για υπόθεση παράνομων υιοθεσιών και αναδοχών. Επίσης έχει διαπιστωθεί ότι φιλοξενούσε πολλά περισσότερα παιδιά από όσα δηλώνονταν στις αρμόδιες αρχές.

 


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Άλλο ένα εξακριβωμένο "κρούσμα" ισλαμοφασισμού προστίθεται στη χώρα μας. 

Με την πολιτική "μπάτε σκύλοι αλέστε " που εφαρμόζει το ελληνικό κράτος σε συνεργασία με τους "ευαισθητουληδες" της κονομας και τους μπετόβλακες του νομπορντερισμού, είναι δεδομένο οτι το Κέντρο έχει μετατραπεί σε σφηκοφωλια του Ισλάμ. 

«Η οργάνωση, για την οποία ο 40χρονος Ιρακινός είχε συλληφθεί και αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση 5.000 ευρώ, είχε δομημένη και διαρκή δράση τουλάχιστον από τον Σεπτέμβριο του 2020, με διακριτούς ρόλους και αποκλειστικό σκοπό την αποκόμιση παράνομων περιουσιακών οφελών, μέσω της διακίνησης μεταναστών από και προς τη χώρα μας.»



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αχ Ελλάδα σε κάναν αγελάδα και σε αρμέγει η μαφία.

Με 215 χιλιάδες ευρώ θα ακούσουμε τα μακαρόνια με κιμά.

Δεν τα αγοράζαμε τα χιλιάρικα σε μακαρόνια με κιμά και να μας τα μαγείρευε ο Σάκης. Τουλάχιστον θα τρώγαμε.

215 χιλιάρικα για να ακούσουμε τον Σάκη Ρουβα το τσιράκι ξεπλήματος μαυρου χρήματος δήθεν φιλανθρωπων της ΕΛΙΤ να λέει καλή χρονιά στον Μπακογιάννη.

Ο δήμος, λοιπόν, αποφάσισε να στήσει υπαίθρια σκηνή με βελούδινες κουρτίνες, κρυστάλλινους πολυέλαιους και εκατοντάδες φώτα για να γιορτάσει ο δήμαρχος μόνος του, και χωρίς κοινό την έλευση του νέου χρόνου.Η συναυλία θα γίνει στο πάρκινγκ έξω από το θέατρο του Λυκαβηττού.

Ο Κώστας Μπακογιάννης δεν θα είναι εντελώς… solo, καθώς στην μίνι αυτή εκδήλωση θα πραγματοποιήσει συναυλία για ολόκληρα 17 λεπτά ο γνωστός τραγουδιστής, Σάκης Ρουβάς.

Ο λογαριασμός, πάντως, που θα φτάσει στους πολίτες αγγίζει τα 215.000 ευρώ, χωρίς η πλευρά του δημάρχου να δίνει περαιτέρω εξηγήσεις για το ποσό αυτό και για το ποια θα είναι η αμοιβή του.

Μετά το πέρας της συναυλίας και την… έναρξη του 2022 ο δήμος Αθηναίων θα μας «αποζημιώσει» και με σόου πυροτεχνημάτων.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ημικατάρρευση σκάνδαλο του Γερμανού Υπουργού Υγείας κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου! Nαρκοληψία μετά από δόση; 

24/12/2021



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τελικά η Βαστίλη έπεσε ….στη Γουαδελούπη στη γαλλική αποικία. Ο λαός που εναντιώνεται στον υποχρεωτικό πειραματικό εμβολιασμό εισέβαλε στο Περιφερειακό Συμβούλιο (τοπικό κοινοβούλιο). Οι πολιτικοί διέφυγαν φυγαδεύθηκαν!  Και στη Μαρτινίκα το Κοινοβούλιο έχει αποκλειστεί από διαδηλωτές!

23/12/2021



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πανεμβολιασμένη Γαλλία: εθνικό ρεκόρ ημερήσιων κρουσμάτων από αρχή πανδημίας με πάνω από 91.000 κρούσματα! Φαρμακοεπαγρύπνιση: 121.486 δηλωμένες παρενέργειες εκ των οποίων το 24% σοβαρές!

23/12/2021



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Ρώσος επιφανής Ιολόγος Felix Ershov: το Omicron μπορεί να είναι το τελευταίο στέλεχος και σημάδι για το τέλος της πανδημίας! Tο Omicron θα μπορούσε να δράσει ως φυσικό εμβόλιο έναντι πιο σοβαρών στελεχών! 

23/12/2021



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αργεντινή: 3 ετών κοριτσάκι πέθανε από ανακοπή μια ημέρα αφότου εμβολιάστηκε κατά covid19! Η οργή της τραγικής μάνας κατά της κυβέρνησης που ζητούσε επίμονα εμβολιασμό παιδιών” μου είπε μαμά πάω να παίξω και 15′ μετά το βρήκα νεκρό”!…. 

22/12/2021

Τραγική φιγούρα η μητέρα μιλάει για τον θάνατο από ανακοπή της 3χρονης κόρης της μετά την πρώτη δόση εμβολίου κατά covid19 στην Αργεντινή. Δηλώνει στην τηλεόραση κλαίγοντας ότι μετά την 1η δόση εμβολίου την προηγούμενη ημέρα κι ενώ το παιδί της είπε πάω να παίξω 15 λεπτά αργότερα τη βρήκε νεκρή. Προηγουμένως ήταν απολύτως υγιής, έσφυζε από ζωή δεν είχε κανένα σύμπτωμα καμιά παθολογία. Ρεπορτάζ άρθρου αναφέρει ότι το παιδί εμβολιάστηκε την προηγούμενη μέρα. Σύμφωνα πάντα με τη μάνα δεν ήταν άρρωστο κορίτσι, ήταν ένα υγιέστατο κορίτσι, ήταν γεμάτο ζωή το πρωί ξυπνούσε κανονικά όπως κάθε μέρα έβγαινε να παίξει και σε 10-15 λεπτά μετά το εμβόλιο την βρήκα νεκρή και δεν είχε καθόλου πυρετό..Η τραγική μάνα καθυβρίζει την κυβέρνηση που ζητούσε επίμονα εμβολιασμό παιδιών.

“Κατέρρευσε, έπεσε, δεν μπορώ να το πιστέψω. Ζητούσαν τόσο πολύ να κάνει το εμβόλιο, να κάνουν τα παιδιά το εμβόλιο και λόγω του εμβολίου η κόρη μου πέθανε, ήταν ένα υγιές κορίτσι. Αυτός ο γιος της σκύλας κυβέρνησης σε αναγκάζει να εμβολιάσεις 3χρονο μωρό”

«Ήταν καλά, δεν είχε παθολογία, δεν ήταν άρρωστο κορίτσι, ήταν υγιές, γεμάτο ζωή.

Μου είπε μαμά θα παίξω και πήγε να παίξει, έφυγε μετά από 15 λεπτά βρήκα την κόρη μου νεκρή».

Η μητέρα αναφέρει ότι αποδίδει το θάνατο του παιδιού της στο εμβόλιο. Σύμφωνα με άρθρο το παιδί έκανε το εμβόλιο Sinopharm. “

Ο εκτελεστικός ιατρικός γραμματέας της Siprosa, Miguel Ferre Contreras, εξέφρασε την αλληλεγγύη του στην οικογένεια του τρίχρονου κοριτσιού που υπέστη καρδιοαναπνευστική ανακοπή και είπε ότι ομάδα Επιδημιολογικής Επιτήρησης μαζί με γιατρούς του Νοσοκομείου Παίδων μελετούν την υπόθεση καθώς εκκρεμούν τα αποτελέσματα της αυτοψίας.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ενέκριναν μονοκλωνικά μόνο μετά την αντίδραση Πολάκη: «Αν αύριο το πρωί δεν είναι στη Ρόδο θα σας πάρει ο δι@ολος»!

 24/12/2021 - 20:33

Μόνο μετά την έντονη αντίδραση του Παύλου Πολακη το υπουργείο Υγείας ενέκρινε τη χορήγηση μονοκλωνικών φαρμάκων για ασθενή που νοσηλεύεται στη Ρόδο.

Σε ανάρτησή του ο Θάνος Πλεύρης τόνισε ότι η αρμόδια επιτροπή έκρινε θετικά τη χορήγηση μονοκλωνικών στην αίτηση του ασθενούς «επειδή πληρούνται οι προϋποθέσεις» και όχι επειδή το ζήτησε βέβαια μετ΄ επιτάσεως ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.  

Παυλος Πολακης

23/12/2021 - 2350 ώρ.   

ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΝΟΣΗΛΕΥΕΤΑΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ΑΣΘΕΝΗΣ ΜΕ ΛΟΙΜΩΞΗ ΚΟΒΙΝΤ-19 , με 88% κορεσμό στον ατμοσφαιρικό αέρα,76 ετών με νόσο κινητικού νευρώνα ο οποιος ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΝΔΕΙΞΗ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΟΝΟΚΛΩΝΙΚΩΝ ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΩΝ!!

Το ΑΙΣΧΡΟ πρωτόκολλο που έχετε βγάλει,αυτόν τον ασθενή τον ΑΠΟΚΛΕΙΕΙ !!

Ο Ασθενης είναι δις εμβολιασμενος και έκανε και την τριτη δόση πριν 4 μέρες και είναι στην τριτη μερα από την έναρξη των συμπτωμάτων.

Είναι πατερας φίλης μου γι αυτό ξέρω τι ακριβώς συμβαίνει !

ΑΚΟΥΣΤΕ ΓΕΛΟΙΟΙ!!!

Αύριο το πρωί αν δεν είναι τα μονοκλωνικά στη Ρόδο για να του δοθεί η ευκαιρία να επιβιώσει ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΣΗΚΩΣΕΙ!!!

Περιμενω μέχρι το μεσημέρι αύριο να τα έχει παρει! 

ΑΛΛΙΩΣ ΤΗ ΒΑΨΑΤΕ ΟΛΟΙ ,από την επιτροπή των λοιμωξιολογων μεχρι τον ΠΛΕΥΡΗ και το ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!!!

Παυλος Πολακης 

Πρ αναπλ Υπ Υγειας Χειρουργος εντατικολόγος .

Παύλος Πολάκης / Pavlos Polakis 

24/12/2021 – 15.00 ώρ.   

Επειδή στην προηγούμενη ανάρτηση μπήκαν κάποια τρολ (ένθεν κακειθεν)…..

Ο ΑΣΘΕΝΗΣ για τον οποίο φώναξα από χθες το βράδυ ,είναι αυτός που φαίνεται στη φωτογραφία :

Ο πατερας της δημάρχου Τηλου της Μαριας της Καμμα.

Ο ασθενης θα πάρει τελικά τα μονοκλωνικά αντισώματα πιθανόν και σήμερα.

ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΝΔΕΙΞΗ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ !!

Υγ1 Άλλαξε το πρωτόκολλο και τα δικαιούται….λεει…

Υγ2Μην μου κάνετε μαθήματα Ιατρικης .Την ασκώ διαρκώς !!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κ. Μητσοτάκης: Χάλασε τα Χριστούγεννα των πολιτών και τώρα αναχωρεί για Ζαγοροχώρια για ανέμελες διακοπές

24/12/2021 - 19:21

Εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες τελούν υπό καθεστώς κοινωνικού αποκλεισμού

Δεν πτοείται ο Κυριάκος Μητσοτάκης από την «μαυρίλα» που τα μέτρα της κυβέρνησης του έχουν επιφέρει στις καρδιές εκατομμυρίων Ελλήνων.

Αφού λοιπόν ανακοινώθηκαν τα μέτρα για τις μάσκες, για τα γήπεδα, για την εστίαση, για την νυχτερινή διασκέδαση(και υπάρχουν και άλλα ακόμα που έπονται), παίρνει την οικογένεια και μεταβαίνει  στην Αρίστη Ζαγορίου όπου θα κάνει τις διακοπές του!

Σύμφωνα με το epiruspost.gr ο Πρωθυπουργός θα φτάσει πιθανότατα την Δευτέρα και θα αναχωρήσει πριν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Πριν από λίγες μέρες το Ζαγόρι είχε επισκεφθεί η Μαρέβα Μητσοτάκη η οποία βρέθηκε σε διάφορα χωριά ενώ είχε και ιδιωτική συνάντηση με τον Δήμαρχο Γιώργο Σουκουβέλο.

Την ίδια ώρα, που ο πρωθυπουργός σχεδιάζει τις διακοπές του, εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες τελούν υπό καθεστώς κοινωνικού αποκλεισμού και οικονομικής αφαίμαξης και δεν μπορούν να πάνε πουθενά, ενώ ταυτόχρονα «πυροβολούνται» από τα καλοταϊσμένα μέσα με το αισχρό ψέμα πως είναι  υπεύθυνοι για την εξάπλωση της πανδημίας.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Dr. Robert Malone: «Θα πεθάνουν παιδιά από τα εμβόλια - Η επικράτηση της Όμικρον θα κάνει τα εμβόλια περιττά»

 24/12/2021 - 19:09

O διεθνώς αναγνωρισμένος ιατρός και επιστήμονας Dr Robert Malone που βοήθησε στην εφεύρεση εμβολίων mRNA, αλλά πλέον χαρακτηρίζεται ως HOAX εξαιτίας του σκεπτικισμού που εκφράζει για τα γονιδιακά σκευάσματα των Big pharma, ξαναχτυπά για τα εμβόλια! 

Μιλώντας σε διαδικτυακή εκπομπή ο Dr Malone μεταξύ άλλων ανέφερε πως: τα εμβόλια δεν είναι ασφαλή, ιδιαιτέρως στα παιδιά. Η αναλογία κινδύνου/οφέλους είναι εντελώς ανεστραμμένη.

Περισσότερα παιδιά θα πεθάνουν από αυτά τα εμβόλια από όσα θα σωθούν! Το εμβόλιο θα έπρεπε να κρατηθεί για όσους έχουν τον μέγιστο κίνδυνο απ’ αυτήν την ασθένεια.

Δε θα έπρεπε να έχουμε καθολικό εμβολιασμό! Δε θα έπρεπε σε καμία περίπτωση να έχουμε υποχρεωτικότητα! Ο υποχρεωτικός εμβολιασμός είναι παράνομος και ανήθικος βάσει του Κώδικα της Νυρεμβέργης, του Κώδικα Δεοντολογίας των ΗΠΑ του 1981, της Συμφωνίας του Ελσίνκι.

Τα δεδομένα με την Όμικρον δημιουργούν μια ακόμη μεγαλύτερη ανισορροπία μεταξύ κινδύνου και οφέλους.

Ο καθηγητής αναφέρει πως δεν έχει πει πως δεν θα έπρεπε να χρησιμοποιούνται αλλά ότι θα έπρεπε να κρατηθούν για ορισμένους.

Τέλος ανέφερε πως είναι είναι πιθανό τις επόμενες λίγες εβδομάδες να αναγκαστώ να αλλάξω την άποψή μου και να πω ότι δεν βλέπω με ποιο τρόπο η αναλογία κινδύνου/οφέλους για τα εμβόλια mRNA ή για τα γενετικά εμβόλια με αδενοϊό έχει οποιαδήποτε λογική για να εμβολιάσουμε τον οποιονδήποτε πλέον



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Με κορωνοϊό ο τριπλά εμβολιασμένος Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος

24/12/2021 - 18:23

Αν και τριπλά εμβολιασμένος νόσησε ο αντίχριστος τούρκος πατριάρχης της CIA

Θετικός στον κορωνοϊό διαγνώστηκε την Παρασκευή (24/12) ο τριπλά εμβολιασμένος, Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος, σύμφωνα με ανακοίνωση του Οικουμενικού Πατριαρχείου.

Όπως αναφέρει το Πατριαρχείο, ο Οικουμενικός Πατριάρχης είναι πλήρως εμβολιασμένος και εμφανίζει ήπια συμπτώματα και η κατάσταση της υγείας του είναι καλή.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Υβριστικό tweet Π. Τατσόπουλο που συντάσσεται υπέρ Ηλία Μόσιαλου

24/12/2021 - 22:00

Mε το συνηθισμένο αμετροεπές και αλαζονικό του ύφος ο συγγραφέας Πέτρος Τατσόπουλος καταφέρεται με ύβρεις και περισσή ειρωνεία εναντίον όσων αντέδρασαν στην ασεβή και προκλητική ανάρτηση του άλλου πληρωμένου ηλίθιου Ηλία Μόσιαλου.

Τοποθετούμενος υπέρ του πληρωμένου ηλίθιου καθηγητή Μόσιαλου αποκαλεί «βλαμμένους» όσους αντέδρασαν εκφράζοντας την οργή τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Πέτρος Τατσόπουλος είχε λίγες μέρες πριν σε τηλεοπτική του εμφάνιση καταφερθεί εναντίον των ανεμβολίαστων με εξίσου ειρωνικές και βαριές εκφράσεις.

Τώρα για μια ακόμα φορά αφού υβρίζει τα εκατομμύρια των πολιτών που αισθάνθηκαν προσβεβλημένοι από την ανάρτηση του Μόσιαλου,  χρησιμοποιεί ως επιχείρημα τα γνωστά φληναφήματα περί δυτικού κοσμικού κράτους υπονοώντας πως η ελληνική κοινωνία είναι καθυστερημένη.

Φυσικά δεν μας κάνει εντύπωση η υπεράσπιση Μόσιαλου από τον Πέτρο Τατσόπουλο. Τους συνδέουν πολλά. Ιδεολογία, παρόμοια πολιτική πορεία αλλά και μαχητική πληρωμένη αθεϊα του κώλου. Ούτε μας ξενίζει το ύφος του Π. Τατσόπουλο.  Είναι αναμενόμενο αυτό το ύφος απο ανθρώπους που λογαριάζουν τον εαυτό τους ως υψηλή διανόηση. 

Εκείνο που μας κάνει εντύπωση και πραγματικά θα έπρεπε να απασχολήσει τους ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας στις επόμενες εκλογές(που ίσως δεν αργήσουν) είναι το γεγονός ότι το υποτιθέμενο συντηρητικό κόμμα φιλοξενεί στις τάξεις του στελέχη που δεν έχουν καμία σχέση με το αξιακό πλαίσιο που ενστερνίζεται η μεγάλη πλειοψηφία των ψηφοφόρων του.

Αυτό θα πρέπει να το μετρήσουν καλά οι ψηφοφόροι της ΝΔ. Το κόμμα τους έχει μεταλλαχτεί σε κάτι άλλο...

Μια ανάρτηση του Ηλία Μόσιαλου προκάλεσε πληθώρα αντιδράσεων στον χώρο της εκκλησίας.

Ο ηλίθιος πληρωμένος καθηγητής Πολιτικής της Υγείας, Ηλίας Μόσιαλος, προέβη σε μια ανάρτηση στο Facebook η οποία φαίνεται ότι προσέβαλε αρκετούς πιστούς της εκκλησίας που έσπευσαν να τον κατηγορήσουν για ασέβεια.

Πρόκειται για μια εικόνα που την έχει μετατρέψει σε γελοιογραφία όπου η Παναγία πάνω στο γαϊδουράκι και ο Ιωσήφ συζητούν για την υποχρεωτική χρήση της μάσκας, ενόψει των νέων μέτρων.

-Γιατί δεν φοράς μάσκα, βάζει να ρωτά η Παναγία;

-Δεν πιστεύω στον κορονοϊό, βαζει να απαντά ο Ιωσήφ.

-Ότι έμεινα έγκυος από κρίνο όμως ε; Αμάσητο το κατάπιες.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



«Οι Απαράδεκτοι»: Επέστρεψαν 30 χρόνια μετα

24/12/2021 - 21:32

«Οι Απαράδεκτοι», η ηλίθια γελοία υποτίθεται «κωμική» σειρά του MEGA που προβαλλόταν πριν 30 χρόνια, ελλείψη άλλων σειρών, την έβγαλαν από το ψυγείο, και «επέστρεψε» 

Ακριβώς 30 χρόνια μετά την πρώτη τηλεοπτική μετάδοση των εορταστικών επεισοδίων των «Απαράδεκτων», το 1991, η αποτυχημένη Δήμητρα, ο λιγούρης για το χρήμα Σπύρος, ο άχρηστος σαν ηθοποιός όπως αποδείχτηκε μετά Γιάννης τώρα σε ρόλο πούστη, ο κοκαϊνάκιας πρεζάκιας Βλάσσης, η άχρηστη σαν ηθοποιός Ρένια και ο εξαφανισμένος πια Βασίλης, επιστρέφουν να μας ζαλίσουν πάλι με τις ηλιθιότητες τους, ελλείψη εναλλακτικής πρότασης.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τραγωδία στην Εθνική Οδό - 55χρονος πέθανε ξαφνικά ενώ οδηγούσε

24/12/2021 - 19:36

Όλα δείχνουν ότι έπαθε ανακοπή

Την τελευταία του πνοή άφησε ένας 55χρονος καθώς ένιωσε αδιαθεσία την ώρα που οδηγούσε στην παλιά Εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας και συγκεκριμένα στο 30ο χλμ στο ύψος των Ερυθρών.

Σύμφωνα με τον συνοδηγό του οχήματος, ο άτυχος άνδρας ένιωσε ξαφνικά να μην είναι καλά και πάρκαρε το αυτοκίνητό του δεξιά, πέφτοντας πάνω στο τιμόνι. Εκείνος ειδοποίησε αμέσως το ΕΚΑΒ, ασθενοφόρο του οποίου μετέφερε τον 55χρονο στο Θριάσιο Γενικό Νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, όπως αναφέρει το lamiareport.gr. 

Αν και όλα δείχνουν ότι έφυγε από ανακοπή, φως στα αίτια που έκοψαν τόσο απότομα το νήμα της ζωής του άτυχου άνδρα, αναμένεται να ρίξει η νεκροψία – νεκροτομή που παραγγέλθηκε από το ΑΤ Θηβών το οποίο ανέλαβε την προανάκριση για την υπόθεση.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αδιανόητο: Άνδρας παραλίγο να χάσει τη ζωή του από λάθος διάγνωση στο νοσοκομείο Χαλκίδας

 24/12/2021 - 18:54

«Αυτό ήταν ό,τι χειρότερο έχω περάσει» εξομολογείται

Τρομακτικές στιγμές βίωσε ο 44χρονος Χρήστος Κουτσούμπας από τη Νέα Αρτάκη καθώς εξαιτίας της λανθασμένης διάγνωσης που του έκανε  γιατρός του Νοσοκομείου Χαλκίδας παραλίγο να χάσει τη ζωή του.

Ο κ. Κουτσούμπας αναρρώνει στο σπίτι του, προσπαθώντας να ξεπεράσει το σωματικό και κυρίως το ψυχολογικό σοκ που υπέστη, και περιγράφει με κάθε λεπτομέρεια στην «Espresso» τις τρομακτικές ώρες που έζησε.

«Το πρωί του Σαββάτου 9 Οκτωβρίου ξύπνησα με έντονους πόνους στην κοιλιά. Έκανα εμετό επί τρεις ώρες. Φαντάστηκα ότι θα είχα γαστρεντερίτιδα. Επειδή οι πόνοι συνεχίστηκαν ως το απόγευμα, αποφάσισα να πάω στο νοσοκομείο. Περίμενα τρεις ώρες στον προθάλαμο αναμονής σε μια καρέκλα με ρόδες, γιατί δεν υπήρχε κρεβάτι. Αρχισα να ανεβάζω πυρετό, έφτασε 40,5 και να έχω δυσκολία στην αναπνοή. Τελικά, με έβαλαν στα Επείγοντα μετά τις πιέσεις μιας νοσηλεύτριας, η οποία είπε στους γιατρούς ότι η κλινική μου εικόνα δεν είναι καλή. Στις εξετάσεις αίματος που έκανα οι τιμές ήταν χάλια. Όταν ήρθε ο γιατρός Μ.Χ., είδε τις εξετάσεις και έναν υπέρηχο που είχαν κάνει, με ψηλάφισε και θεώρησε σωστό να με στείλει σπίτι με διάγνωση πιθανή γαστρεντερίτιδα και 1000άρι Depon»!

Ο 44χρονος επέστρεψε στο σπίτι του τα ξημερώματα της Κυριακής, όμως οι πόνοι συνεχίστηκαν. Έτσι, το πρωί της Δευτέρας επισκέφτηκε μαζί με τη γυναίκα του έναν ιδιώτη γιατρό, ο οποίος είδε τις αιματολογικές και με μια απλή εξέταση που έκανε με το στηθοσκόπιο έγραψε ένα σημείωμα για να πάει ξανά στο νοσοκομείο, λέγοντας ότι ήταν έγκλημα που δεν τον κράτησαν!

«Όταν επέστρεψα στο νοσοκομείο, με εξέτασε ο χειρουργός Ευάγγελος Φαλίδας, ο οποίος μου έσωσε τη ζωή, καθώς βρήκε ότι έχω ρήξη στην κοιλιακή χώρα. Είπε ότι σε μία ώρα θα πρέπει να μπω στο χειρουργείο. Στο μεταξύ, δεν πρόλαβε να περάσει μία ώρα, παρά μόνο δέκα λεπτά, και το χρώμα μου είχε γίνει κιτρινόμαυρο! Είχε σπάσει η σκωληκοειδίτιδα, είχαν γεμίσει τα ζωτικά όργανα με πύον και είχε αρχίσει η σήψη! Ήταν θέμα λίγων λεπτών να γίνει το μοιραίο…» περιγράφει ο κ. Κουτσούμπας.

Το χειρουργείο διήρκεσε περίπου τέσσερις ώρες και στον ασθενή έγινε μια μεγάλη τομή 50 εκατοστών, από το στέρνο έως την κοιλιακή χώρα. Είχε ήδη σαπίσει τμήμα του εντέρου, οπότε χρειάστηκε να αφαιρεθεί κομμάτι του λεπτού και του παχέος εντέρου. Ο γιατρός έβγαλε όλα τα όργανα, τα καθάρισε και τα έβαλε ξανά στη θέση τους!

Ο 44χρονος αναφέρει πως στις δύο εβδομάδες που πέρασε στο νοσοκομείο μετά το χειρουργείο ο γιατρός Μ.Χ. είχε αρκετές φορές εφημερία και περνούσε από τα δωμάτια για να δει τους ασθενείς. «Μόλις τον είδα, αντέδρασα με πλήρη ψυχραιμία, λες και τον έβλεπα για πρώτη φορά. “Τελικά ήταν σκωληκοειδίτιδα!” είπε μόνο, όταν με είδε και θυμήθηκε ποιος είμαι. “Έτσι φάνηκε…” του απάντησα. Δεν ζήτησε καμία συγγνώμη!» θυμάται.

Σε επικοινωνία που είχε η «Espresso» με το Νοσοκομείο Χαλκίδας ο διευθυντής της Ιατρικής Υπηρεσίας, Δημήτρης Αναγνώστου επιβεβαίωσε ότι υπήρξε λανθασμένη διάγνωση. «Όντως ο ασθενής κινδύνευσε. Ευτυχώς που ήρθε ξανά στο νοσοκομείο άμεσα. Εμείς είμαστε στη διερεύνηση του περιστατικού. Ο γιατρός έχει κληθεί σε απολογία. Αυτά δεν πρέπει να γίνονται, αλλά έγινε…» ανέφερε.

Ο κ. Κουτσούμπας έχει ήδη προχωρήσει σε καταγγελία προς το νοσοκομείο, ενώ σκοπεύει να υποβάλει και μήνυση. «Θέλω να πληρώσει ο γιατρός για την ασυνειδησία του. Έδωσε έναν όρκο τον οποίο δεν τήρησε» τονίζει και εξομολογείται στην εφημερίδα μας πως έχει πάθει μια μικρή κατάθλιψη λόγω της μεγάλης ταλαιπωρίας που πέρασε. «Πάντα προσπαθώ να διατηρήσω το ακέραιο του χαρακτήρα μου και της ψυχολογίας μου. Αυτό, όμως, ήταν ό,τι χειρότερο έχω περάσει».

Οι γιατροί τον ενημέρωσαν πως θα χρειαστεί να περάσουν τρεις μήνες για να επανέλθει στην καθημερινότητά του. Εκτός όλων των άλλων, ο 44χρονος κινδυνεύει να μείνει χωρίς δουλειά μετά την περιπέτεια της υγείας του, καθώς αυτή που είχε σε ένα εργοστάσιο συσκευασίας τροφίμων στα Οινόφυτα περιλαμβάνει πολύ τρέξιμο και χειρωνακτική εργασία και δεν ξέρει αν θα μπορεί να αντεπεξέλθει.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Β.Πούτιν για «Nord Stream 2» : «Ενεργούν βλακωδώς όσοι δεν τον αφήνουν να λειτουργήσει»

24/12/2021 - 17:41

 Την πεποίθηση ότι όσοι δεν αφήνουν να λειτουργήσει ο αγωγός Nord Stream-2 ενεργούν βλακωδώς εξέφρασε ο Βλαντιμίρ Πούτιν.

«Σχετικά με τον Nord Stream-2, ναι, συμφωνώ με τις δικές σας εκτιμήσεις και αυτό είναι βλακεία για εκείνους που δεν δίνουν τη δυνατότητα να λειτουργήσει σ’ αυτό το σύστημα, επειδή οι πρόσθετες εισροές όγκων φυσικού αερίου στην ευρωπαϊκή αγορά θα μείωναν αναμφίβολα την τιμή του φυσικού αερίου στο χρηματιστήριο, στις spot αγορές», δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος στην κοινή συνεδρίαση του Κρατικού Συμβουλίου και του Συμβουλίου για θέματα επιστήμης και παιδείας, σχολιάζοντας την ομιλία του αρχηγού του Φιλελεύθερου Δημοκρατικού Κόμματος της Ρωσίας, Βλαντίμιρ Ζιρινόφσκι, ο οποίος είπε ότι στην Ευρώπη «οι ίδιοι δεν ανοίγουν τον Nord Stream 2 και τώρα θα αρχίσουν να παγώνουν». «Από μόνοι τους χειροτερεύουν τη θέση τους» δήλωσε ο Ζιρινόφσκι.

Προς ανατολάς για τέταρτη διαδοχική ημέρα οι ροές στον αγωγό Γιαμάλ-Ευρώπη

Ο αγωγός Γιαμάλ-Ευρώπη, ο οποίος συνήθως μεταφέρει ρωσικό φυσικό αέριο προς την δυτική Ευρώπη λειτουργεί και σήμερα, για συνεχή τέταρτη ημέρα, αντίστροφα, σύμφωνα με τα στοιχεία του γερμανικού φορέα διαχείρισης δικτύου Gascade, μεταφέροντας αέριο από την Γερμανία στην Πολωνία.

Οι τιμές του φυσικού αερίου στην Ευρώπη εκτοξεύθηκαν σε επίπεδα ρεκόρ αυτήν την εβδομάδα, αφού ο Γιαμάλ άλλαξε κατεύθυνση.

Η Ρωσία ανακοίνωσε ότι η αντιστροφή της ροής δεν αποτελεί πολιτική κίνηση, αν και συμπίπτει με την αύξηση της έντασης ανάμεσα στην Μόσχα και την Δύση για την Ουκρανία. Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν δήλωσε χθες ότι η αντιστροφή της ροής οφείλεται στην έλλειψη ζήτησης.

Οι ευρωπαϊκές τιμές του φυσικού αερίου αναμένεται να αμβλυνθούν από τον επαναπροσανατολισμό των φορτίων του LNG από την Ασία προς την Ευρώπη, καθώς οι ευρωπαϊκές τιμές τον καθιστούν ελκυστικό.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σ.Λαβρόφ: «Η ένταξη της Ουκρανίας στο ΝΑΤΟ θα φέρει μεγάλη σύγκρουση στην Ευρώπη»!

24.12.2021 | 22:01

«Η πορεία της Ουκρανίας προς την ένταξη στο ΝΑΤΟ θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια μεγάλης κλίμακας στρατιωτική σύγκρουση στην Ευρώπη», δήλωσε ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ σε συνέντευξή του στη βοσνιακή εφημερίδα Oslobodjenje.

Σύμφωνα με τον Λαβρόφ, ο βαθμός αντιπαράθεσης που έχει κορυφωθεί το τελευταίο διάστημα  συνδέεται με το πώς Αμερικανοί «πατρονάρουν» τους Ουκρανούς «προστατευόμενους» τους, όπως σημείωσε χαρακτηριστικά. .

«Η πολιτική ένταξης του Κιέβου στο ΝΑΤΟ και η πιθανότητα εμφάνισης πυραυλικών συστημάτων κρούσης κοντά στα σύνορά μας δημιουργεί απαράδεκτες απειλές για την ασφάλεια της Ρωσίας, προκαλώντας σοβαρούς στρατιωτικούς κινδύνους για όλα τα εμπλεκόμενα μέρη, μέχρι και μια μεγάλης κλίμακας σύγκρουση στην Ευρώπη», προειδοποίησε ο Λαβρόφ.

Σύμφωνα με τον Λαβρόφ, η Ουκρανία έγινε το κύριο θέμα των διαπραγματεύσεων μεταξύ των προέδρων Βλαντιμίρ Πούτιν και Τζο Μπάιντεν στις 7 Δεκεμβρίου. είπε ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σ.Ριάμπκοφ προς Δύση: «Μην υποτιμάτε την αποφασιστικότητα Μόσχας - Πεκίνου να υπερασπιστούν τα εθνικά τους συμφέροντα»

24/12/2021 - 10:48

Αυστηρό μήνυμα στη Δύση μέσω συνέντευξής του έστειλε σήμερα ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας, Σεργκέι Ριάμπκοφ, καθώς τόνισε, πως η Δύση δεν πρέπει να υποτιμά την αποφασιστικότητα της Μόσχας και του Πεκίνου να υπερασπιστούν τα συμφέροντά τους.

«Υπάρχει πιθανώς μια σύσταση στους συνεργάτες στη Δύση: Μην υποτιμάτε την αποφασιστικότητα της Μόσχας και του Πεκίνου να υπερασπιστούν τα εθνικά τους συμφέροντα» είπε συγκεκριμένα ο Σεργκέι Ριάμπκοφ σε συνέντευξή του.

Χθες, μήνυμα προς τη Δύση έστειλε και ο Βλαντίμιρ Πούτιν, αναφερόμενος στην υπόθεση του Αλεξέι Ναβάλνι.

Αρχικά, επανέλαβε πως δεν έχουν παρασχεθεί αποδείξεις που να στηρίζουν τις κατηγορίες σε βάρος της Μόσχας. Έπειτα, κάλεσε εκ νέου τις χώρες της Δύσης να παρέχουν στοιχεία σχετικά με τη φερόμενη δηλητηρίαση του Ναβάλνι, προσθέτοντας πως εάν δεν υπάρχει κάτι για το οποίο πρέπει να απαντήσει η Ρωσία, «ας γυρίσουμε αυτήν τη σελίδα».



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ζήτησε την διαγραφή του από τον Ιατρικό Σύλλογο στο όνομα της Επιστήμης

 Παρασκευή, 24 Δεκεμβρίου 2021, 19:45

Στην γνωστοποίηση της διαγραφής του Βαγγέλη Κουρούκλη προχώρησε μία ημέρα πριν από τα Χριστούγεννα ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών.

Ο γιατρός είχε αιτηθεί πριν από λίγο καιρό την διαγραφή του από τον Σύλλογο, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων πως είναι «υπέρμαχος της ελεύθερης έκφρασης» και δεν μπορεί να δεχθεί «τον διωγμό των συναδέλφων του» και την «φασιστική υποχρεωτικότητα των ιατρικών πράξεων», ενώ συμπληρώνει πως είναι «υπέρ της άσκησης του Ιατρικού λειτουργήματος και του όρκου του Ιπποκράτη, υπέρ της διαφάνειας και της ηθικής δεοντολογίας, υπέρ της δημόσιας υγείας και της πρωτοβάθμιας περίθαλψης, «θέλω να είμαστε υπόδειγμα για τα παιδιά μας και όχι να ντρεπόμαστε που είμαστε γιατροί» καταλήγει.

Αναλυτικά η επιστολή του:

Προς τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών

Αγαπητοί συνάδελφοι.

Σας παρακαλώ να με διαγράψετε από τον Ιατρικό σύλλογο Αθηνών. Τα διαδραματιζόμενα γεγονότα γύρω από την ασθένεια του Covid-19 με οδήγησαν στην απόφασή μου αυτή, καθώς δεν με εκφράζουν όλα αυτά που γίνονται στον ιατρικό κόσμο ούτε και η στάση και οι θέσεις του συλλόγου και δεν θέλω πλέον να εργάζομαι ως γιατρός.

Η σιωπηλή τραγωδία και η κατάργηση της ανθρώπινης αξιοπρέπειας με την ανοχή του επιστημονικού κόσμου που καθοδηγείται από την πολιτική με βρίσκει εντελώς αντίθετο.

Είμαι υπέρ της ελεύθερης έκφρασης των απόψεων που εσείς φιμώνετε και δεν δέχομαι τον διωγμό των συναδέλφων που εσείς κάνετε. Σύμφωνα με τον Κώδικα της Νυρεμβέργης που περιλαμβάνει ένα σύνολο αρχών και κανόνων ηθικής ιατρικής δεοντολογίας αναγνωρίζεται ρητά ως πρώτος κανόνας ότι «η εθελοντική ενημερωμένη συναίνεση του ανθρώπινου υποκειμένου είναι απολύτως ουσιώδης», που έχει γίνει σήμερα παγκοσμίως αποδεκτός και έχει ενσωματωθεί και στο άρθρο 7 του Διεθνούς Συμφώνου των Ηνωμένων Εθνών για τα Ατομικά και Πολιτικά Δικαιώματα και έχει κυρωθεί από την Ελληνική Πολιτεία με τον νόμο 2462/1997, σύμφωνα με την διαδικασία του άρθρου 28 παρ. 1 του Συντάγματος και έχει αποκτήσει υπερνομοθετική ισχύ.

Είμαι υπέρ της άσκησης του Ιατρικού λειτουργήματος και του όρκου του Ιπποκράτη που εσείς καταπατήσατε και δεν συμφωνώ με τους διωγμούς των ιατρών που έχετε επιβάλλει και της τρομοκρατίας που ασκείται στους συναδέλφους και στην κοινωνία.

Είμαι υπέρ της ελεύθερης επιλογής του ατόμου και όχι της φασιστικής υποχρεωτικότητας των ιατρικών πράξεων με τις οποίες εσείς συνταχθήκατε. Για να διενεργηθεί ιατρική πράξη οιουδήποτε είδους (διαγνωστική, προληπτική ή θεραπευτική), το ενδιαφερόμενο πρόσωπο θα πρέπει να είναι ελεύθερο να συναινέσει στην επίμαχη ιατρική πράξη ή αντιθέτως να την αρνηθεί, εφόσον προηγηθεί η απαραίτητη ενημέρωσή του. Πρόκειται για την θεμελιώδη αρχή του Διεθνούς Δικαίου και της Ιατρικής Δεοντολογίας «ενημερωμένη συναίνεση του ασθενούς» (informed consent)

Είμαι υπέρ της διαφάνειας και της ηθικής δεοντολογίας και δεν συμφωνώ με την απόκρυψη των δεδομένων με τα ψεύδη που δημοσιεύονται από τους ειδικούς, καθώς και της μη εφαρμογής της κίτρινης κάρτας.

Είμαι υπέρ της δημόσιας υγείας και της πρωτοβάθμιας περίθαλψης και δεν συμφωνώ με την καταρράκωσή της που αδιαμαρτύρητα γίνεται σήμερα.

Είμαι υπέρ της επιστήμης και δεν θέλω αυτή να εξυπηρετεί τα όποια συμφέροντα πολιτικά-οικονομικά και άλλα. Η ιατρική επιστήμη έχει μετατραπεί από επιστήμη βασισμένη σε αποδείξεις (evidence-based medicine) σε επιστήμη βασισμένη στο χρήμα (money-based medicine).

Θέλω να είμαστε υπόδειγμα για τα παιδιά μας και όχι να ντρεπόμαστε που είμαστε γιατροί.

Διαγράψτε με σας παρακαλώ.

Θέλω να μείνω ΑΝΘΡΩΠΟΣ…



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Βρετανία: Οι δικηγόροι του  Τζούλιαν Ασάνζ άσκησαν έφεση στην απόφαση έκδοσής του στις ΗΠΑ

 Πέμπτη, 23 Δεκεμβρίου 2021, 22:44

Οι δικηγόροι του ιδρυτή του WikiLeaks Τζούλιαν Ασάνζ προσέφυγαν στο Ανώτατο Δικαστήριο του Ηνωμένου Βασιλείου, ελπίζοντας ότι θα εμποδίσουν την έκδοσή του στις ΗΠΑ, ανακοίνωσε σήμερα η αρραβωνιαστικιά του.

Στις 10 Δεκεμβρίου το Εφετείο ακύρωσε την απόφαση του Πρωτοδικείου το οποίο είχε απορρίψει την έκδοση του Ασάνζ στις ΗΠΑ, όπου κατηγορείται για τη δημοσιοποίηση χιλιάδων απόρρητων στρατιωτικών και διπλωματικών εγγράφων που αφορούσαν κυρίως τους πολέμους στο Ιράκ και το Αφγανιστάν.

Ο Ασάνζ διώκεται για κατασκοπεία και αν καταδικαστεί στις ΗΠΑ μπορεί να του επιβληθεί ποινή κάθειρξης έως και 175 ετών. Οι υποστηρικτές του επισημαίνουν ότι πρόκειται για μια σοβαρότατη επίθεση εναντίον της ελευθερίας του Τύπου.

Η σύντροφος του Ασάνζ, Στέλλα Μόρις, ανέφερε μέσω του Twitter ότι σήμερα ασκήθηκε έφεση στην απόφαση έκδοσής του. Η Μόρις, που είναι δικηγόρος και μητέρα των δύο παιδιών του Ασάνζ, εξήγησε ότι η απόφαση για το αν θα εξεταστεί η υπόθεση από το Ανώτατο Δικαστήριο δεν αναμένεται να εκδοθεί πριν από την τρίτη εβδομάδα του Ιανουαρίου.

Ο Ασάνζ κρατείται σε φυλακή υψίστης ασφαλείας κοντά στο Λονδίνο εδώ και δυόμιση χρόνια. Είχε συλληφθεί από τη βρετανική αστυνομία τον Απρίλιο του 2019, αφού παρέμεινε επί επτά χρόνια μέσα στην πρεσβεία του Ισημερινού στο Λονδίνο, όπου κατέφυγε ζητώντας άσυλο ενώ είχε αφεθεί ελεύθερος υπό όρους. Τότε, έλεγε ότι φοβόταν πως η Βρετανία θα τον παρέδιδε στις αμερικανικές ή τις σουηδικές αρχές, όπου του είχε ασκηθεί δίωξη για βιασμό. Η υπόθεση αυτή ωστόσο έχει πλέον μπει στο αρχείο.