Σάββατο 25 Δεκεμβρίου 2021

Σαββατο 25 Δεκεμβριου 2021


ΔΕΙΤΕ πού έβαλαν τον Σατανά ως "μωρό" στη Φάτνη του Χριστού...

Μέλη του Σατανικού Ναού του Ιλινόις εγκατέστησαν μια έκθεση με θέμα τις γιορτές μέσα στο κρατικό Καπιτώλιο στο Σπρίνγκφιλντ τη Δευτέρα. 

“Η φετινή παράδοση σηματοδοτεί μια μεγαλύτερη επείγουσα ανάγκη για το μήνυμα αρμονίας και συμφιλίωσης του Μπαφομέτ”, δήλωσε η Έριν Χέλιαν, η διευθύντρια των επιχειρήσεων εκστρατείας του Σατανικού Ναού, σε δελτίο τύπου .

Η οθόνη, η οποία παρουσιάζει μια βρεφική εκδοχή της «σατανικής θεότητας» Baphomet, του τραγόμορφου «θεού» Βάαλ, η οποία τοποθετήθηκε δίπλα από την χριστιανική σκηνή της γέννησης του Χριστού!

Περιμένουν κάποιον να γεννηθεί μαζί;;; Η έκθεση προκάλεσε αμέσως κριτική και διαδηλώσεις.

Ο επίσκοπος Thomas Paprocki ανέφερε ότι μια σατανική εμφάνιση “δεν πρέπει να έχει θέση σε αυτό το Καπιτώλιο ή σε οποιοδήποτε άλλο μέρος”, σύμφωνα με το State Journal-Register.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Στη φωτογραφια, Ελένη Κούρκουλα, Λιγνάδης, Μαρκουλάκης, Γιώργος  Καραμίχος, Σάκης Ρουβάς.

Διαβάστε τα σχόλια του κοινού:

"Είναι τα τυπάκια του κολλεγίου Αθηνών και των και καλά πολυδιαβασμενων που τους την έδινε ο προοδευτισμος και η αριστερή στροφή στην τέχνη.Μια χαρά τα κατάφεραν πάντως..."

"Πάρτε τους ρε σεις!!

Τώρα αυτοί θεωρούνται ελίτ!!

Κρατικό και πετσομένο χρήμα να πέφτει..."



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πολλές συμπτώσεις! Ο Μόσιαλος δημοσιεύει στη σελίδα τους βλάσφημη εικόνα, ο Μπακογιάννης με λευκή κάρτα που εύχεται μόνο  καλές γιορτές,  ο Μηταράκης το ίδιο με μια κάρτα με την ημισέληνο. Μπα θα είναι η ιδέα μου! Οι νουδουλες είναι πατρίς θρησκεία, οικογένεια.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πληρώνουν επί χρόνια  ιδιωτική ασφάλιση υγείας , για να νοσηλευτούν σε ιδιωτική κλινική.

Αρρωσταίνουν από covid, οι κλινικάρχες τους κλείνουν την πόρτα, κι η ασφαλιστική χωρίς κανένα όρο στο ασφαλιστήριο δεν πληρώνει φράγκο.

Ωστόσο θέλουν ιδιωτικοποίηση της Υγείας… Τόσο ηλίθιοι…



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Στα κρατητήρια ο Στάθης Παναγιωτόπουλος και κυκλοφόρησαν αυτή τη φωτό, όπου παρουσιάζεται ανφάς και προφίλ με υψομετρική διαφορά όπως όλοι οι συλληφθέντες.  Όπως όλου τους εγκληματίες, βιαστές, παιδεραστές, κ.α. Μόνο τον Λιγνάδη, που τα αδικήματα του είναι βαρύτερα, δεν κυκλοφόρησαν ετσι. Δεν είναι τυχαίο…



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



''Εμπρός της γης οι quarantinieri

της Pfizer σκλάβοι εμπρός εμπρός

Το δίκιο από το εμβόλιο βγαίνει

σαν πορδή σαν εμετός.

Φτάνουν πια της ψεκιάς τα χρόνια

εμείς οι coronazi της γης

που ζούμε σαν να μαστε τα βόδια

θα γίνουμε το παν εμείς.''1η Εμβολιαστική Διεθνής.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Βλαντιμίρ Πούτιν: "Ο άντρας είναι άντρας και η γυναίκα είναι γυναίκα. Ο μπαμπάς είναι μπαμπάς και η μαμά είναι μαμά. Αυτή η προσπάθεια ανακατέματος των φύλων και των ρόλων αγγίζει τα όρια του εγκλήματος κατά της ανθρωπότητας".

Αυτές οι δηλώσεις χαρακτηρίστηκαν ως... "τρανσφοβικό παραλήρημα" από το γνωστό Lifo!

Εγώ πάλι λέω πως η μόνη μου διαφωνία είναι ότι όλα τα παραπάνω δεν "αγγίζουν τα όρια" του εγκλήματος κατά της ανθρωπότητας αλλά τα έχουν ήδη ξεπεράσει κατά πολύ!

ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΟΥ ΒΛΑΔΙΜΗΡΕ ΚΙ ΑΣΤΟΥΣ ΝΑ ΛΕΝΕ!



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Όπως συνέβη και στην Ελλάδα και κατάντησε έτσι:

«Η Ρωσία δεν μπορεί να νικηθεί, μπορεί να καταστραφεί μόνο από μέσα. Και ποιος το έκανε και προσπαθεί να το κάνει; Αυτοί που υπηρετούν άλλα, συμφέροντα άλλων που δεν σχετίζονται με τα συμφέροντα του ρωσικού λαού», δήλωσε ο πρόεδρος Πούτιν στις 23 Δεκεμβρίου κατά τη διάρκεια της ετήσιας συνέντευξης Τύπου.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι επίσημοι "δικαιωματιστές" τάσσονται κατά των δικαιωμάτων, οι επίσημοι συνταγματολόγοι τάσσονται κατά της τήρησης του συντάγματος, οι επίσημοι γιατροί, τάσσονται κατά της ίασης των ασθενών και όλοι μαζί, με τις κυβερνήσεις επικεφαλής, τάσσονται ΥΠΕΡ της επιβολής γενικής "κατάστασης εξαίρεσης" και των γενετικών mRNA εμβολιασμών ανεξαρτήτως των συνεπειών για την υγεία του πληθυσμού.

Όσο κι αν στο παρελθόν έχουν διαπράξει ολοκαύτωμα και μπορούν να το επαναλάβουν, το γνωρίζουμε πλέον κι εμείς και πρέπει να το εμποδίσουμε πριν ολοκληρωθεί.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το μέσο κορονοτυρόγαλο διαβάζει επί μια ώρα το κουτί της πίτσας στο σούπερ μάρκετ, αλλά όταν πρόκειται να κάνει δέκα ενέσεις με πειραματικό σκεύασμα δεν ψάχνει τίποτα κι εμπιστεύεται τυφλά τον Τσιόδρα, τον Βασιλακόπουλο, την Παγώνη, τον Πορτοσάλτε και τον Ευαγγελάτο!

Όμως έχει άποψη!!!



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Θεσσαλονίκη χθες Παρασκευή. Πρόστιμο σε πιτσιρικά για μάσκα και ο αστυνομικός με την μάσκα στο πηγούνι, νομίζει ότι κάνει και λειτούργημα..

Κωμωδία θλιβερότερη από τραγωδία.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Υπάρχουν Μητροπολίτες που υπηρετούν πιστά τον κορωνο-ναζισμό. Πως είναι δυνατόν να ανήκουμε στην ίδια ΄εκκλησία΄ με αυτούς?

Σχολιο.- Συναγωγές του Σατανά. Μακρυά από δαυτους για να σωθείτε. Καλύτερα μόνοι σας στο σπίτι παρά μέσα σε αυτές τις φωλιές του διαβόλου

Σχολιο.- Υπαρχουν συνοδικα οργανα που τους ανεχονται και τους καλυπτουν.

Προφανως το μακρια απο δαυτους πρεπει να εχει εκκλησιαστικες συνεπειες, αλλιως ειναι ανευ περιεχομενου.

Σχολιο.- Δεν είναι πρωτοφανές αυτό στην Εκκλησία. Η ηγεσία της πάει χέρι χέρι με την πολιτική εξουσία. Οι διαφωνούντες υφίστανται συνέπειες.

Σχολιο.- Γι αυτο τους ονομαζουν ΑρχιΜΑΝΤΡΙτες.Κρατανε την μαζα στο μαντρι οσο κλεβουν τα ασημικα οι πολιτικοι οι ιδιοι αρπαζουν στο τελος οτι περισεψει



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



RadioGenova: Οι Ιταλοί εύχονται στον Mario Draghi ευτυχισμένα και ήρεμα Χριστούγεννα 

"Ντράγκι, Ντράγκι, Αϊ γαμίσου!! "

https://twitter.com/RadioGenova/status/1474417790048165894?fbclid=IwAR3lutQo4X9ZLOSHLM5JFObuvy7LdEIUoCFNWWujtIJuhBDYVLQiduSlDKU



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αυτός ο κορωνοναζί του κερατά, ο πολύς ΄κύριος΄ Μόσιαλος, βρήκε παραμονή Χριστουγέννων για να προσβάλει την ιερότητα της Παναγίας.

Σχολιο.- Εχουν καβαλήσει το καλάμι οι νεοναζί, μετά το ακαταδίωκτο...

ελεγχουν στρατο δικαιοσυνη και νοιωθουν ασφαλεια ειναι σιγουροι οτι δεν θα πεσουν ποτε με την βοηθεια βεβαια της δικαιωματικής αντιπολίτευσης..ολοι μαζι μια εγκληματικη Ναζιστικη οργανωση απατεωνων

σχολιο.- Δυστυχώς, χαχανίζουν πολλοί (και μάλιστα ενήλικες) με αυτές τις δηθενιές.

Αισθανονται πολυ σιγουροι για την προστασια που τους παρεχει το κρατος.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ψέκες μου, εμβολιομανείς, η Επιστήμη έχει πάντα δίκιο, εκτός από τις περιπτώσεις που κάνει λάθος.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η λογοκρισία των Χριστουγέννων


 «’Χριστουγεννιάτικη αγορά’ ή ‘Χειμωνιάτικη αγορά’»;

Πολλοί ισχυρίζονται ότι πρόκειται για «ανώδυνες παραχωρήσεις» απέναντι στο μουσουλμανικό στοιχείο που τα τελευταία χρόνια φτάνει μαζικά στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Έτσι, αυτές τις Άγιες Ημέρες, ο υπερτιμημένος γόνος της «Οικογένειας» μοιράζει διαδικτυακά ευχητήριες κάρτες στον «πληθυσμό» του Δήμου Αθηναίων απευθύνοντας μόνο το πολύ ορθοπολιτικό «Χρόνια Πολλά», για κάποιο απροσδιόριστο όμως λόγο.

Ο πειθήνιος υπάλληλος του Διευθυντηρίου των Βρυξελλών, εν είδει Έλληνα «υπουργού μετανάστευσης», κυκλοφορεί μια ευχητήρια κάρτα για τα Χριστούγεννα (από εξώφυλλο παιδικού βιβλίου, στην οποία πολλοί βλέπουν παραπομπές σε ημισέληνο και σ’ ένα μικρό κοριτσάκι με «αφρό» στυλ και με καλοκαιρινή εμφάνιση δίπλα σε γαλήνια θάλασσα απέναντι σε μια ακτή (τουρκική;).

Στις Βρυξέλλες έγινε πριν λίγο καιρό μια αποτυχημένη (προς το παρόν) προσπάθεια αντί για περίοδο των Χριστουγέννων να γίνεται λόγος για «περίοδο των εορτών» και αντί για «καλά Χριστούγεννα» να εύχονται «καλές γιορτές». Στη Γερμανία πάλι σκέφτονται στα σοβαρά οι «χριστουγεννιάτικες αγορές» (Weihnachtsmärkte) να μετονομαστούν σε «χειμωνιάτικες αγορές» (Wintermärkte).

Μερικά μόνο παραδείγματα, που προφανώς δεν έχουν να κάνουν με την πίστη αλλά με την ταυτότητα. Στο πλαίσιο αυτό, συστηματικά χρησιμοποιούν μια εντελώς λανθασμένη «νέα ανεκτικότητα» κι έναν υποχθόνιο δικαιωματισμό για να επιβάλλουν την πολυπολιτισμική κοινωνία (multi-culti). Χωρίς την παραμικρή αναστολή θυσιάζονται μεθοδικά αξίες, παράδοση, πολιτιστική ταυτότητα πάνω στις οποίες στηρίχτηκαν πολιτισμός, ανθρωπισμός, ελευθερία και δημοκρατία. Κι όλα αυτά για να δείξουν πόσο «καλοί άνθρωποι» είναι, πόσο «ανοιχτοί» απέναντι στα καραβάνια των μεταναστών με εντελώς ξένο πολιτισμικό υπόβαθρο και πόσο καλοί υπηρέτες της παγκοσμιοποίησης.

Όποιος μάλιστα με θάρρος και αποφασιστικότητα υπερασπίζεται την (χριστιανική κι εθνική) ταυτότητά του λοιδορείται ως «οπισθοδρομικός», «φασίστας», «ρατσιστής», «διασπαστής», «παρωχημένος», «γραφικός», «σκοταδιστής», «συνωμοσιολόγος» και με τους λοιπούς «πολεμικούς όρους» (“Kampfbegriffe”) από το «οπλοστάσιο» της “Cancel Culture” και της πολιτικής ορθότητας.

Όμως η ελαύνουσα λαθασμένη ανεκτικότητα σε θέματα ταυτότητας δεν μπορεί να είναι μονόπλευρη και με ασέβεια στη διαφορετική άποψη. Όποιος την αντιμετωπίζει με τον τρόπο αυτό ουσιαστικά την καταργεί.


«Η αντιπρόταση των μεταμοντέρνων ελίτ είναι το τίποτα και το καθόλου»

Φυσικά και λέμε καλά Χριστούγεννα, γιατί μέσα από την ευχή μας αυτή, μιλάει ένας ολόκληρος πολιτισμός –Χριστιανικός πολιτισμός. Και είναι κομμάτι του σώματός μας αυτός, με τον ίδιο τρόπο που είναι και η περιπέτεια της νεωτερικότητας –για μας, της ελληνικής νεωτερικότητας [διακρίνεται από την δυτικοευρωπαϊκή/ατλαντική σε πολλά πράγματα, αλλά δεν είναι της παρούσης].

Καμία ασυμφιλίωτη αντίθεση δεν υπάρχει ανάμεσα στα δύο, φυσικά πολλές επιμέρους: Θα ήταν αδιανόητο όμως, για παράδειγμα, για τον ποιητή να γράψει «της δικαιοσύνης ήλιε νοητέ/και μυρσίνη εσύ δοξαστική» αν δεν ήταν διαποτισμένος από τις αξίες και την οπτική αυτού ακριβώς του χριστιανικού ορθόδοξου πολιτισμού. Η θρησκευτικότητα και η κοσμικότητα, αποτελούν εκφράσεις που έλαβε το συλλογικό μας πρόσωπο, μέσα στην ιστορική του περιπέτεια. Αν αφαιρέσει κανείς την πρώτη, ούτε ή δεύτερη που χτίστηκε επάνω της και με τα υλικά της, θα παραμείνει η ίδια.

Ο Κώστας Μπακογιάννης, επί τούτου, θα επιλέξει να αντιτάξει μια μινιμαλιστική κάρτα με λίγες τυπικές αράδες για να ευχηθεί ενόψει των Χριστουγέννων. Για εκείνον μπορεί να είναι δείγμα πολιτισμικής «ανοικτότητας», όπως είναι και για τους τόσους άλλους στα στρατηγικά υψώματα της εξουσίας, που πιστεύουν πως ο χριστιανικός χαρακτήρας των εορτασμών αντιβαίνει στο νέο πολυπολιτισμικό ιδεώδες και σπεύδουν να τον υποβαθμίσουν με ένα ξερό «χρόνια πολλά» –λες και πρόκειται απλώς για την «παγκόσμια ημέρα των ευχών».

Μπορεί να εξοργίζει η κάρτα αυτή για το κενό της, από την άλλη όμως δεν μπορούμε να μην παραδεχθούμε ότι πρόκειται για μια ειλικρινής δήλωση: Εκφράζει εκείνο που οι νέες ελίτ θέλουν να βάλουν στη θέση του συλλογικού μας προσώπου, που είναι ακριβώς αυτό το τίποτα και το καθόλου.


Η ιστορική αξία του Χριστιανισμού (σε συντομία)

Εδώ και αρκετά χρόνια είναι γεγονός ότι Χριστιανισμός δέχεται συνεχώς επιθέσεις και πιέσεις, εσωτερικές διαμέσου της κριτικής, αλλά και εξωτερικές από το όλο και πιο επιθετικό πολιτικό Ισλάμ. Η χριστιανική Εκκλησία συχνά κατηγορείται ότι είναι η αιτία πληθώρας «κοινωνικών ασθενειών» στον δυτικό κόσμο, ενώ όλο και λιγότερο επαινείται για το καλό έργο που έχει επιδείξει στη διαχρονία της. Σύγχρονοι φιλόσοφοι, καθηγητές και κυρίως ανθρωπολόγοι και κοινωνιολόγοι συνήθως κατηγορούν την Εκκλησία ως την αιτία επιβράδυνσης της πολιτιστικής προόδου. Η εντύπωση αυτή, ότι ο Χριστιανισμός υπήρξε ανέκαθεν μια αρνητική δύναμη για την κοινωνία ανά τους αιώνες, είναι συνέπεια σοβαρού ελλείμματος ιστορικής και φιλοσοφικής γνώσης καθώς και υπερ-μοντέρνας ιδεοληψίας. Όπως μας υπενθυμίζει ο Alvin J. Schmidt στο How Christianity Changed the World:

«Στον αρχαίο κόσμο, οι διδασκαλίες του Ιησού Χριστού άλλαξαν δραματικά κάποια από τα βάναυσα πρότυπα ηθικής και τα εξύψωσαν, σταμάτησαν τις βρεφοκτονίες, χειραφέτησαν σε μεγάλο βαθμό τις γυναίκες, κατάργησαν τη δουλεία, ενέπνευσαν φιλανθρωπικές οργανώσεις και οργανώσεις αρωγής, δημιούργησαν πολλά νοσοκομεία, ίδρυσαν ορφανοτροφεία και σχολεία. Κατά τους μεσαιωνικούς χρόνους, ο Χριστιανισμός, σχεδόν από μόνος του, διατήρησε την κλασική λογοτεχνία ζωντανή με την ανατύπωση χειρογράφων, την οικοδόμηση βιβλιοθηκών, μίλησε για την αξιοπρέπεια της εργασίας και επέκτεινε το φως του πολιτισμού στους βαρβάρους στα σύνορα του τότε χριστιανικού κόσμου. Στη σύγχρονη εποχή, η χριστιανική διδασκαλία, όσο κι αν κάποιοι πιστεύουν το αντίθετο, προώθησε την επιστήμη, ενστάλαξε στην κοινωνία έννοιες πολιτικής, κοινωνικής και οικονομικής ελευθερίας, ενθάρρυνε τη δικαιοσύνη και παρείχε μια μοναδική πηγή έμπνευσης για θαυμάσια επιτεύγματα στην τέχνη, την αρχιτεκτονική, τη μουσική και τη λογοτεχνία.»

Ασφαλώς όπως κάθε τι που λειτουργείται από τον άνθρωπο είναι εκτεθειμένο στα πάθη του και στις ορέξεις του. Καμία Εκκλησία δεν κατάφερε να παραμένει αμόλυντη από τον ίδιο τον άνθρωπο και ποτέ δεν θα τα καταφέρει. Ωστόσο δεν πρέπει να παραβλέπουμε και την πολιτισμική αξία του, αλλά και ότι χωρίς τον Χριστιανισμό, ακόμη και τα θεωρητικά εργαλεία που χρησιμοποιούνται σήμερα εναντίων του, κατά πάσα πιθανότητα δεν θα είχαν υπάρξει ή διασωθεί. Ένας ανοιχτός νους, ακόμη κι αν αδυνατεί να πιστέψει (πράγμα απολύτως κατανοητό), οφείλει να αναγνωρίσει αυτό που πολύ περιεκτικά είχε πει ο Ρενέ Ζιράρ: όσο κι αν κάποιοι θα το ήθελαν, ο Χριστιανισμός δεν είναι κάτι που μπορείς να αγνοήσεις.


Μην πείτε «καλά Χριστούγεννα», είναι παρωχημένο

Ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης π.χ. απέστειλε μια ευχετήρια κάρτα, η οποία κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο, και στην οποία εύχεται «Χρόνια Πολλά». Λες και οι δημότες του… είχαν την ονομαστική τους εορτή ή τα γενέθλιά τους την ίδια εβδομάδα! Απαγορευμένη η ευχή «καλά Χριστούγεννα».

Ο υπουργός Μετανάστευσης Νότης Μηταράκης στη δική του ευχετήρια κάρτα (αντιγραφή εξωφύλλου από παιδικό βιβλίο), παρουσιάζει ένα αστέρι να κρέμεται από ένα μισοφέγγαρο (Πολλοί το ερμήνευσαν ως «Ημισέληνο»). Ένα κοριτσάκι με μαλλί που θα μπορούσε να παραπέμπει σε στυλ «αφρο», με ρούχα καλοκαιρινά (σορτσάκι και κοντομάνικο, δηλαδή καμιά σχέση με Χριστούγεννα), δίπλα στη θάλασσα και απέναντι μια ακτή που θα μπορούσε συνειρμικά να παραπέμπει σε τουρκική – με βάση παραστάσεις και εικόνες που έχουμε από φωτογραφίες.

Ας πούμε όλα καλά, παρότι αποτελεί βάρβαρη αισθητική παραβίαση της «εικονικότητας» των Χριστουγέννων. Όμως δεν υπάρχει καμία ευχή, καμία αναφορά στα Χριστούγεννα. Τότε προς τι η κάρτα με το μισοφέγγαρο και το κρεμασμένο αστέρι, τα καλοκαιρινό συνολάκι; Σε ποια γιορτή παραπέμπει; Τι εύχεται; Με ποια αφορμή;

Απλώς όπως και του Μπακογιάννη, αποτελεί παραχώρηση στους μουσουλμανικούς πληθυσμούς των μεταναστών, έστω και αν ανάμεσά τους υπάρχουν Χριστιανοί που γιορτάζουν αυτές τις ημέρες!

Βέβαια, σαφώς υπάρχει και η αλτέρα παρς: Ο Τσίπρας εν έτει 2018 έστειλε ευχές για «Καλό Ραμαζάνι» στους εν Ελλάδι διαβιούντες μετανάστες. Ως τότε, ποτέ δεν είχε ευχηθεί «καλά Χριστούγεννα» ή «καλό Πάσχα» μαζικά στους Έλληνες.

Θυμίζουν τη ανεκδιήγητη ευρωπαία Μαλτέζα επίτροπο Χέλενα Νταλί, με το εσωτερικό της έγγραφο που αποκάλυψε το Politico και η οποία συνιστούσε στους Ευρωπαίους αξιωματούχους αντί να λένε «η περίοδος των Χριστουγέννων» να χρησιμοποιούν τη φράση «η περίοδος των γιορτών». Επίσης, αντί για να εύχονται «καλά Χριστούγεννα» να λένε «καλές γιορτές».

Επιπλέον, στο εγχειρίδιο, εκτός από την κατάργηση της λέξης «Χριστούγεννα», προέτρεπε να μην χρησιμοποιείται η φράση «χριστιανικά ονόματα» αλλά να λένε διαφορετικά το «πρώτο» ή «το βαπτιστικό» όνομα. Συμβούλευε δηλαδή αντί να πει κάποιος Μαρία και Τζον», να λέει «Μαλίκα και Χούλιο» προκειμένου «να αναφερθεί σε ένα «ξένο ζευγάρι».

Να θυμίσουμε επίσης ότι προσφάτως, τον Νοέμβριο, οι ευρωπαϊκοί θεσμοί στην προσπάθειά τους να πορευθούν το μονοπάτι της πολιτικής ορθότητας, εκτέθηκαν και πάλι με αφορμή μια καμπάνια του Συμβουλίου της Ευρώπης με τίτλο: «Η ελευθερία βρίσκεται στο χιτζάμπ».

Η καμπάνια έπειτα από τον σάλο που προκλήθηκε στην Γαλλία – η οποία μετράει νεκρούς από την ισλαμική τρομοκρατία – αποσύρθηκε, και η Κομισιόν που είχε συνεισφέρει το ποσό των 340.000 ευρώ να αναγκάστηκε να κρατήσει αποστάσεις.

Δεν είναι θέμα πίστης.  Είναι θέμα ταυτότητας. Πρόκειται για την επαπειλούμενη εξάλειψη μιας μακρόχρονης παράδοσης ενός λαού, που οι θρησκευτικές του γιορτές αποτελούν συστατικό πολιτισμικό στοιχείο του.

Δεν καταργούν τη θρησκεία. Καταργούν μια σύνθετη πολιτισμική διαδικασία αιώνων που μας προσέδωσε τα όποια χαρακτηριστικά, και τα οποία εκφράστηκαν στη λαϊκή και τη λόγια κουλτούρα.

Που ενέπνευσε ας πούμε υπέροχα έργα στον Άγιο της νεοελληνικής Λογοτεχνίας Αλέξανδρο Παπαδιαμάντη, στον Κωστή Παλαμά, στον Οδυσσέα Ελύτη, στον Νικηφόρο Βρεττάκο, στον Μίλτο Σαχτούρη, στον Γεώργιο Δροσίνη, στον Τέλλο Αγρα και πολλούς άλλους – για να μην μεταπηδήσουμε σε άλλη χριστιανική γιορτή και φτάσουμε στον «Επιτάφιο» του Ρίτσου…

Δεν είναι θέμα πίστης. Είναι θέμα ταυτότητας, θέμα κληρονομικού πολιτισμού ο οποίος σμίλεψε την πορεία και συνέχειά μας. Και που μέσα από την στοχευμένη ή όχι (δεν έχουμε δογματική απάντηση) προσπάθεια ομογενοποίησης, συμβάλει στην απρόσωπη ισοπέδωση. Όμως τι θα ήταν οι λαοί χωρίς τις πολιτισμικές τους ιδιαιτερότητες; Και σε αυτές υπάγονται οι θρησκευτικές.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ωραίες εορταστικές ειδήσεις έπαιξαν απόψε Χριστουγεννα, τα μέσα μαζικής εξημέρωσης....

ΠΡΟΣΤΙΜΑ-ΜΑΣΚΕΣ ΠΑΝΤΟΥ-ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΑΣΚΕΣ- ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΕΛΕΓΧΟΥΝ...-ΘΑ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΕΙ ΠΙΚΡΑ ΡΕ ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΝΟΜΉΣΕΙ-ΠΕΘΑΝΑΝ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ-Η ΤΡΙΤΗ ΔΟΣΗ ΣΏΖΕΙ ΨΕΚΕΣ ΑΠΙΣΤΟΙ κλπ κλπ



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Εξετάζεται η αυτοάνοση ηπατίτιδα ως νέα παρενέργεια των εμβολίων Pfizer και Moderna

Σύμφωνα με τον ΕΜΑ ξεκίνησε η αξιολόγηση του σήματος ασφάλειας για την Αυτοάνοση Ηπατίτιδα, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν ενδέχεται να είναι ανεπιθύμητη ενέργεια των εμβολίων της Pfizer και της Moderna.

24/12/2021 – 10:56

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΕΜΑ Η PRAC ξεκίνησε αξιολόγηση της αυτοάνοσης ηπατίτιδας (μια κατάσταση στην οποία το ανοσοποιητικό σύστημα επιτίθεται και καταστρέφει το ήπαρ) για να διαπιστωθεί αν αυτή θα μπορούσε να είναι μια ανεπιθύμητη ενέργεια του Spikevax και του Cominarty (σσσ Moderna και Pfizer αντίστοιχα).

Με έγκαιρη διάγνωση, η αυτοάνοση ηπατίτιδα ανταποκρίνεται γενικά καλά στη θεραπεία με φάρμακα για την καταστολή του ανοσοποιητικού συστήματος. Τα σημεία και τα συμπτώματα της αυτοάνοσης ηπατίτιδας διαφέρουν από άτομο σε άτομο και μπορεί να περιλαμβάνουν κιτρίνισμα του δέρματος (ίκτερος), συσσώρευση υγρών στα πόδια (οίδημα) ή στην κοιλιά (ασκίτης) και γαστρεντερικά συμπτώματα.

Η αξιολόγηση ακολουθεί έναν πολύ μικρό αριθμό περιστατικών που αναφέρθηκαν μετά από εμβολιασμό με το Spikevax στην ιατρική βιβλιογραφία και στην EudraVigilance. Από τον κάτοχο της άδειας κυκλοφορίας έχουν ζητηθεί περαιτέρω δεδομένα και αναλύσεις για την υποστήριξη της τρέχουσας αξιολόγησης από την PRAC.

Η PRAC ενθαρρύνει όλους τους επαγγελματίες υγείας και τους ασθενείς να αναφέρουν κάθε περιστατικό αυτοάνοσης ηπατίτιδας και άλλα ανεπιθύμητα συμβάντα σε άτομα μετά τον εμβολιασμό.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Χριστούγεννα τού 1943 : «Γύριζα από τήν ταβέρνα χαράματα καί πάνω στό παγωμένο χιόνι ήταν ακόμη ζεστό το αίμα κάποιου σκοτωμένου παλικαριού έξω από το σπίτι μου. Η "Συννεφιασμένη Κυριακή" δεν είναι μόνο ένα περιστατικό της κατοχής, αλλά κλείνει μέσα της όλη την τραγική εκείνη περίοδο. Ό,τι είχα μέσα μου και ό,τι έκρυβα από τα θλιβερά γεγονότα που ζούσα, τα είπα με το τραγούδι μου αυτό. Το είχα έτοιμο από τότε, με αρχικό τίτλο "Ματωμένη Κυριακή».

Μπορεί ο Αλέκος Γκούβερης να υπερασπιζόταν ότι οι στίχοι ήταν δικοί του και εμπνευσμένοι από την ήττα της ποδοσφαιρικής ομάδας του στην Λάρισα και οι "ρεμπετολόγοι" να υποστήριζαν αυτή την θέση. Εγώ πιστεύω τον Βασίλη Τσιτσάνη και αυτό που είδε εκείνα τα Χριστούγεννα γυρνώντας από το μαγαζί που κάποιοι διασκέδαζαν. Οι δύο κόσμοι σε όλες τις χώρες του κόσμου φαίνονται στις καθιερωμένες εορτές. Η κόκκινη γραμμή που τους χωρίζει δεν γίνεται ποτέ γιρλάντα σε στολισμένο δέντρο.

https://www.youtube.com/watch?v=yuTWdVn0kn8



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ 

 Μεγάλη έρευνα στη Νορβηγία έδειξε πως τα αντικόβιντ εμbολια διαταράσουν τον έμμηνο κύκλο των γυναικών.

 Ο νέος πρωθυπουργός της Βουλγαρίας Κύριλ Πετκόφ ανακοίνωσε πως θα δοθεί κίνητρο 43 $ περίπου το μήνα στους συνταξιούχους γιά να εμbολιαστούν. Στη Βουλγσρία δεν υπάρχει υποχρεωτικότητα και η εμbολιαστική κάλυψη παραμένει στο 23%.

 Βορειότερα, στη Ρουμανία,  προχτές ο κόσμος μπούκαρε στο Κοινοβούλιο και ακύρωσε την ψήφιση νόμου γιά υποχρεωτικότητα και πράσινο πάσο . Εκεί  είναι Βαλκάνια δεν είναι παίξε γέλασε....

 Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης Κώστα Καραμανλή Α.Αντώναρος δήλωσε πως δεν θα κάνει την 3η δόση και θα περιμένει να δει τα αποτελέσματα της επί της Ομικρον.

 Ο υπουργός ΠΡΟ.ΠΟ φοβέρισε ότι εξαπολύει από σήμερα 10000 αστυνομικούς ( ενώ 7.000 υγειονομικοί είναι σπίτι τους πεινώντες)

να επιβάλουν την άτεγκτη εφαρμογή των νέων μέτρων. Διευκρινίστηκε πάντως πως η εξωτερική μασκοφορία αφορά τους χώρους μεγάλου συνωστισμού. Την γλίτωσαν τα αδέσποτα...

 Ο εκπρόσωπος της νέας Επιτροπής Εμπιρογνωμόνων κ. Χατζηχριστοδούλου δήλωσε πως τώρα μεν οι περιπτώσεις της Όμικρον είναι λίγο πάνω από 130 ( και κανένας θάνατος) αλλά..... στις 15 Γενάρη θα φτάσουν τις 10.000 ( Προφήτης μετά Χριστόν είσαι ;; Ο Χριστός όμως είπε κάποια στιγμή απογοητευμένος , "Ουδείς προφήτης εις τον τόπον του" )

Άντε και καλά Χριστούγεννα και το κεφάλι ψηλά !!



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το Βιετνάμ σταμάτησε τη χορήγηση του εμβολίου Pfizer σε παιδιά 12-17 ετών μετά από 4 θανάτους!

25/12/2021



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Πούτιν διαμήνυσε ότι δεν ανέχεται τις προσβολές κατά του Μωάμεθ γιατί θίγουν τις θρησκευτικές ελευθερίες και πεποιθήσεις των 20.000.000 Ρώσων μουσουλμάνων και ο Έλληνας πρωθυπουργός ανέχεται από στενό συνεργάτη του το Μόσιαλο τη προσβολή της επικρατούσας κατά το Σύνταγμα θρησκείας την προσβολή στις θρησκευτικές ελευθερίες, πεποιθήσεις της συντριπτικής πλειοψηφίας των 10.000.000 Ελλήνων χριστιανών ανήμερα της μεγαλύτερης γιορτής της χριστιανοσύνης τα Χριστούγεννα;

Οι μηχανισμοί  γύρευαν να προκαλέσουν το κοινό αίσθημα και εργαλειοποίησαν αν δεν έστησαν το πυροτέχνημα του Μόσιαλου.

 Πούτιν: “Ποιες είναι οι προσβολές εναντίον του Προφήτη Μοχάμεντ; Είναι αυτή μια δημιουργική ελευθερία; Δεν νομίζω. Αυτή είναι μια επίθεση στην ελευθερία της θρησκείας και στις ιερές πεποιθήσεις των οπαδών του Ισλάμ, και αυτό προκαλεί άλλα φαινόμενα, ακόμα πιο σοβαρά και εξτρεμιστικά», πρόσθεσε. ( 25/12/21)



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Θεσσαλονίκη: Μη εμβολιασμένος κόλλησε επίτηδες κορονοϊό και πέθανε η μητέρα του λένε τα ξεφτιλισμένα ΜΜΕ

25/12/2021 16:34

Και η αλήθεια ποια είναι ;;;

Η μητέρα μετά από πιέσεις και προπαγάνδα των γνωστών της είχε εμβολιαστεί μια φορά.

Η ηλικιωμένη είχε κάνει μόνον την πρώτη δόση του εμβολίου και στη συνέχεια ήρθε σε επαφή με τον γιο της, χωρίς να φορούν μάσκα. Ο μη εμβολιασμένος γιος της ηλικιωμένης παρουσίασε συμπτώματα μετά τη συνάντηση με τη μητέρα του, ενώ η ηλικιωμένη εμφάνισε συμπτώματα της λοίμωξης Covid-19 λίγες ημέρες αργότερα.

Ο μη εμβολιασμένος γιος φέρεται να συμβουλευόταν έναν γιατρό από τον Βόλο καθόλη τη διάρκεια της νόσησής του. Ο συγκεκριμένος φέρεται να του έλεγε ότι οι εμβολιασμένοι μεταδίδουν τον κορωνοϊό και όχι οι μη εμβολισμένοι, καθώς οι πρώτοι έχουν μεγάλο ιικό φορτίο, και τον απέτρεψε από το να επισκεφθεί τόσο ο ίδιος όσο και η μητέρα του μη εμβολιασμένου το νοσοκομείο, ακόμα και όταν αντιμετώπιζαν έντονη δύσπνοια και χρειάζονταν οξυγόνο. Γιατί ως γνωστών στα νοσοκομεία  έχουν εντολή οι γιατροί με τα πρωτόκολλα να σκοτώνουν τους ασθενείς.Ο γιατρός από τον Βόλο φέρεται να τους συμβούλεψε να έχουν μηχάνημα παροχής οξυγόνου στο σπίτι, αλλά να μην επισκεφθούν το νοσοκομείο, ακόμα και όταν ο κορεσμός έπεσε κάτω από 90.

Η ηλικιωμένη γυναίκα μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, όταν ο κορεσμός του οξυγόνου της έπεσε στο 75, και διαγνώστηκε με οξεία πνευμονία. Δυστυχώς, λίγες μέρες αργότερα η ηλικιωμένη κατέληξε από επιπλοκές του κορωνοϊού, ενώ ο γιος της συνεχίζει να αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα με τους πνεύμονές του, με αποτέλεσμα να χρειάζεται οξυγόνο σε καθημερινή βάση.

 Ο μη εμβολιασμένος γιος αρνείται ότι κόλλησε εκείνος τη μητέρα του. Αντιθέτως υποστηρίζει ότι η μητέρα του, ούσα μερικώς εμβολιασμένη, ήταν αυτή που τον κόλλησε. Παραμένει, δε, αντίθετος στον εμβολιασμό κατά του κορονοϊού.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οργή στη Ρωσία κατά της Τουρκίας: Έδωσε σε πάρκο το όνομα τσετσένου τρομοκράτη

25/12/2021 - 17:18

Σφοδρή επίθεση κατά της Τουρκίας εξαπέλυσε  το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών, με αφορμή την απόφαση της Άγκυρας να δώσει σε πάρκο το όνομα τσετσένου τρομοκράτη.

«Η Ρωσία ήδη έχει εκφράσει απόλυτη απαρέσκεια για οποιεσδήποτε μορφές, πρακτικές και είδη εξύμνησης και ηρωοποίησης εξτρεμιστών, ενόπλων, συνεργατών των Ναζί κατακτητών) όσο για τρομοκράτες ούτε λόγος δεν μπορεί να γίνει», δήλωσε η επίσημη εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα, ερωτηθείσα για την ονομασία πάρκου έξω από την Κωνσταντινούπολη προς τιμήν του Ντζοχάρ Ντουντάεφ, ηγέτη των Τσετσένων αυτονομιστών την περίοδο 1991-1996.

«Δεν είναι η πρώτη απόπειρα να τιμηθεί η μνήμη ενός ανθρώπου, η συνείδηση του οποίου βαρύνεται από το θάνατο χιλιάδων Ρώσων πολιτών με διάφορες εθνικότητες και θρησκευτικές αντιλήψεις.

Παρόμοιες απόπειρες είναι ανεπίτρεπτες και απαιτούν την πιο κατηγορηματική καταδίκη από όλη τη διεθνή κοινότητα. Εδώ πρέπει να είμαστε ενωμένοι», δήλωσε η Ρωσίδα εκπρόσωπος, συμπληρώνοντας ότι οι προσπάθειες αυτές «έρχονται σε ευθεία αντίθεση με το πνεύμα των ρωσοτουρκικών σχέσεων αμοιβαία επωφελούς συνεργασίας, στη διατήρηση και εδραίωση της οποίας αποδίδουν τόσο μεγάλη προσοχή οι αρχηγοί των κρατών μας».

«Υπολογίζουμε ότι τα μηνύματά μας για το ανεπίτρεπτο τέτοιου είδους υπονομευτικών της αμοιβαίας εμπιστοσύνης κινήσεων, θα γίνουν αντιληπτά από την τουρκική πλευρά με όλη τη σοβαρότητα. Το “ξέπλυμα” και η ηρωοποίηση οπλαρχηγών των ενόπλων, των ίδιων των εξτρεμιστών και τρομοκρατών με καιροσκοπικούς στόχους είναι πράξη απαράδεκτη, ανεπίτρεπτη. Αυτή είναι η θέση αρχής της Ρωσίας», η οποία, όπως εξήγησε η Ζαχάροβα έχει εφαρμογή τόσο στην εσωτερική, όσο και στην εξωτερική πολιτική της Ρωσίας.

Προ ημερών ο Ντμίτρι Πεσκόφ, εκπρόσωπος Τύπου του Κρεμλίνου, είχε δηλώσει ότι η Μόσχα «μέσω διπλωματικών διαύλων ήδη διαβίβασε στους Τούρκους συναδέλφους ότι το λιγότερο δεν επικροτούμε παρόμοιες ονομασίες σε μια από τις τουρκικές πόλεις» και είχε χαρακτηρίσει «απολύτως εξηγήσιμη και κατανοητή» την αντίδραση του επικεφαλής της Τσετσενίας Ραμζάν Καντίροφ, καθώς η περιοχή, που κυβερνά «έζησε αρκετούς πολέμους, που προκλήθηκαν, ξεκίνησαν, από τους τρομοκράτες, οι οποίοι προσπαθούσαν να θέσουν υπό τον έλεγχό τους αυτή την περιφέρεια της Ρωσία  και ένας από τους τρομοκράτες, που το έκανε αυτό ήταν κάποια στιγμή και ο ηγέτης τους Ντουντάεφ».

Μήνυμα προς Ερντογάν: Είτε με τη Ρωσία είτε με τους τρομοκράτες

Ο επικεφαλής της Τσετσενίας Ρ.Καντίροφ απευθύνθηκε ευθέως προς τον πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, καλώντας τον να αποφασίσει: «Είτε θα αποκτήσετε το καθεστώς ενός κράτους που υποστηρίζει δημόσια τους τρομοκράτες, είτε υποστηρίζετε διαφανείς και έντιμες σχέσεις με τη Ρωσική Ομοσπονδία, χωρίς να αλλάζετε τις πεποιθήσεις σας πίσω από την πλάτη της», έγραψε ο Καντίροφ στον λογαριασμό του στο κοινωνικό δίκτυο Telegram και απείλησε μάλιστα την Τουρκία με «ισοδύναμη απάντηση», δηλαδή να τιμήσει στην πρωτεύουσα της Τσετσενίας Γκρόζνι το όνομα του ιδρυτή του Εργατικού Κόμματος του Κουρδιστάν Αμπντουλάχ Οτσαλάν, ο οποίος εκτίει ποινή ισόβιας κάθειρξης στις τουρκικές φυλακές.