Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2022

Δευτερα 10 Ιανουαριου 2022


Η εκδίκηση του Καθηγητή De Donno, που "αυτοκτόνησε"(;): Η Ρωσία εγκρίνει το υπεράνοσο φάρμακο εναντίον του κορωνοϊού...

Ο Καθηγητής Giuseppe De Donno Λοιδορήθηκε ως "ψεκασμένος"!

Από τους πρώτους που παραβίασε τα πρωτόκολλα του Ιταλικού Υπουργείου Υγείας και πραγματοποίησε αυτοψίες, που είχε απαγορεύσει ο μέχρι σήμερα υπουργός Υγείας Ρομπέρτο  Σπεράντσα (κόμμα Δημοκρατικής Αριστεράς)...

Του απαγόρευσαν (Υπουργείο Υγείας της Ιταλίας) την απολύτως πετυχημένη 100% θεραπεία εναντίον του κορωνοϊού...

«Quae recte fiunt, nunquam benefacta peribunt

Το καλό δεν θα χαθεί ποτέ!

Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ. ΔΩΡΙΣΕ ΠΛΑΣΜΑ»... η καμπάνια του Καθηγητή για τη συγκέντρωση πλάσματος από όσους είχαν ασθενήσει...

Πλάσμα με πλούσια ανοσοποιητικά αντισώματα από όσους ασθένησαν με κορωνοϊό... Δωρεάν Δημοκρατικό φάρμακο από το λαό για το λαό... τόνιζε ο Καθηγητής...

Του έστειλαν τους Καραμπινιέρους (Νοσοκομειακή Επιθεώρηση: Υγειονομικό Σώμα Καραμπινιέρων) στο νοσοκομείο του για να σταματήσει τη θεραπεία... (“Covid le cure proibite” Κορωνοϊός οι απαγορευμένες θεραπείες)...

Δολοφονία χαρακτήρα κι αποκλεισμός από τα αργυρώνητα ΜΜΕ της δημοσιογραφικής πορνείας, επιθέσεις από τους "ειδικούς επιστήμονες" με ασυλία κι ακαταδίωκτο...

Η "απαγορευμένη" μελέτη-φάρμακου του εκχωρήθηκε από το κράτος (καθόσον εφαρμόστηκε -και χωρίς έγκριση από το Υπ. Υγείας- σε Δημόσιο Νοσοκομείο), μετά την "αυτοκτονία" του. ΜΙΑ ΜΠΙΖΝΑ (επίσημη συμφωνία) μεταξύ πολυεθνικών φαρμακοβιομηχανιών (Big Pharma), Δημοκρατικού Κόμματος [κόμμα "Δημοκρατικής Αριστεράς", με τον επικεφαλής την οικογενειακή φαρμακοβιομηχανία του "αριστερού" του πρόεδρου κοινοβουλευτικής ομάδας στη Γερουσία] και Γκέιτς, μέσω μιας ισραηλινής φαρμακοβιομηχανίας... Έτσι ελέγχουν το μονοπώλιο και την τεχνική παραγωγή των πανάκριβων "μονοκλωνικών" για τους "εκλεκτούς" από τις φαρμακοβιομηχανίες Big Pharma...

Μια "αυτοκτονία" που με τα νέα στοιχεία διερευνάται και δικαστικά, αν ήταν στην πραγματικότητα δολοφονία...

Σήμερα η εκδίκηση του Καθηγητή De Donno, που "αυτοκτόνησε"!

Το Υπουργείο Υγείας της Ρωσίας ενέκρινε οριστικά την υπεράνοση θεραπεία με πλάσμα για τη θεραπεία του covid- 19, που εφαρμόστηκε με επιτυχία στην Ιταλία από τον Δρ Τζουζέπε Ντε Ντόνο στην αρχή της υγειονομικής κρίσης.

Η θεραπεία θα είναι πλέον μεταξύ εκείνων που θεωρούνται σωτήρια στη Ρωσία, αφού κηρύχθηκε ασφαλής. Η Ρωσική Κρατική Εταιρία Rostec καταγράφει και παράγει το πρώτο φάρμακο με βάση την Covid-globulin χάρη σε μια...



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΟΙ - Ή "ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΙ" ΚΑΤΑ ΤΟ ΛΑΪΚΟΤΕΡΟ - ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ:

1. Πιστεύουν ότι η Κυβέρνηση - ή οι κυβερνήσεις γενικότερα- νοιάζονται γι' αυτούς

2. Τα ΜΜΕ ποτέ δεν θα τους εξαπατούσαν ή δεν θα τους έλεγαν ψέματα

3. Οι φαρμακευτικές βιομηχανίες έχουν ως προτεραιότητά τους το συμφέρον τους και την υγεία τους

4. Bonus & υστερόγραφο: "ψεκασμένοι" και συνωμοσιολόγοι είναι όσοι πιστεύουν ότι ΔΕΝ εξυφαίνονται μυστικά και άνομα σχέδια πίσω από την πλάτη τους ή ότι ΔΕΝ γίνονται μυστικές "συμφωνίες κάτω απ' το τραπέζι" με σκοπό το κέρδος, την εξουσία και την υποταγή των μαζών! Τη στιγμή μάλιστα που ο κυρ-Παντελής της γειτονιάς έχει κάνει δεκάδες κι εκατοντάδες τέτοιες στη μικρή και μίζερη ζωούλα του για πολύ λιγότερα και μικρότερα απ' ότι τα μεγάλα αφεντικά - που σίγουρα δεν είναι αυτοί που φαίνονται, η βιτρίνα του εξαγορασμένου και ενσωματωμένου πολιτικού, οικονομικού, ακαδημαϊκού και εσχάτως, ιατρικού προσωπικού!

Αυτά, για να τελειώνουμε μια και καλή με τους "ορισμούς" και τους "χαρακτηρισμούς"!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Συνέλευση εργαζομένων στο Παίδων Πεντέλης. Τα απίθανα ρεμάλια που διαχειρίζονται τις ζωές μας κλείνουν ένα από τα τρία Παιδιατρικά Νοσοκομεία της Αττικής για ενα μήνα ώστε να το κάνουν εμβολιαστικό κέντρο. 

Το "κοινωνικό αγαθό" θα στείλει πολλούς ακόμα στον άλλο κόσμο , θα διαλύσει οτιδήποτε έχει μείνει απο Δημόσια Υγεία στη χώρα αυτή και θα υπονομεύσει την υγεία των μελλοντικών γενεών.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κάθε εμβολιασθείς κ ένα πιστοποιητικό 

Κάθε πιστοποιητικό αντιστοιχεί σε ένα QR code

Ήτοι, σε ένα πιστοποιημένο προϊόν 

Κάθε προϊόν έχει χρήση 

Κάθε χρήση έχει χρήστες 

Αφού οι χρήστες ξεκαθαρίσουν τα χρήσιμα 

κ τα άχρηστα προϊόντα 

Θα αποσυρουν τα άχρηστα κ θα κρατήσουν τα χρήσιμα,ανάλογα, για ποια χρήση τα χρειάζονται.

Τα εναπομείναντα, χρήσιμα προϊόντα, θα έχουν έναν μοναδικό αριθμό ,που θα πιστοποιεί την χρήση τους, για όσο κ για ότι θα είναι χρήσιμα στους χρήστες τους 

Θα αναπαράγουν τα προϊόντα, ανάλογα,με τις ανάγκες τους κ στην ποσότητα που χρειάζονται 

Η γραμμή παραγωγής,θα συνεχίζεται ,θα ανακυκλώνεται ,θα διακόπτεται η θα τερματίζεται 

#Τα_προϊόντα_ήταν_κάποτε_άνθρωποι 

#Οι_χρηστες_ηταν_παντα_η_αρχουσα_ταξη

Η άρχουσα τάξη θα πάψει να είναι άρχουσα 

Αν οι Άνθρωποι ,#παραμείνουμε , #Ανθρωποι 

Κάθε απόφαση κ πράξη της άρχουσας τάξης :

Πολιτική -Κοινωνικη -Οικονομικη -Θρησκευτικη - Τεχνολογική - Βιοτεχνολογικη ένα μόνο στόχο έχει :

#Να μας αφαιρεθεί,

η ανθρώπινη φύση κ υπόσταση.

Να πάψουμε να είμαστε Άνθρωποι

Επειδή, τέτοια απόφαση, δεν πήραμε οι ανθρωποι

Επειδή ,ως είδος ανήκουμε στην Φύση 

και ούτε η Φύση ,πήρε τέτοια απόφαση

#Θα_παραμεινουμε_Ανθρωποι



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΗΠΑ: 4,2 εκατομμύρια θανάτους στις ΗΠΑ από αυτά τα εμβόλια μέχρι στιγμής????



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



#Η_ΓΑΛΛΙΑ_ΞΕΣΗΚΩΝΕΤΑΙ!

Τετραπλασιάστηκαν αυτοί που διαδηλώνουν.

Στους δρόμους κατέβηκαν οι Γάλλοι σήμερα στο Παρίσι σε μια τεράστια κινητοποίηση κατά του Γάλλου προέδρου Εμανουέλ Μακρόν με κεντρικό σύνθημα «εμείς θα σε τσαντίσουμε» για τα υποτιμητικά σχόλια που έκανε για τους μη εμβολιασμένους.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κλείνουν νοσοκομεία και τα κάνουν €μβολιαστικα κέντρα!

Και γιατί δεν τα κάνουν κατευθειαν γραφεία κηδειών?



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μετά τον Djokovic και ο μεγάλος αμερικάνος μπασκετμπωλίστας Kyrie Irving δίνει το δικό του μεγαλειώδη και ασυμβίβαστο αγώνα εναντίον των υποχρεωτικών εμβολιασμών και φαίνεται να βγαίνει Νικητής! Όταν σιωπούν, συμβιβάζονται ή κρύβονται οι διανοούμενοι και οι επιστήμονες, βγαίνουν μπροστά οι αθλητές κι οι καλλιτέχνες! Δεν είναι καθόλου τυχαία η απαξίωση που δείχνουν τα παιδιά και οι νέοι της τελευταίας γενιάς για την Επιστήμη και τη μάθηση, ενώ αντίθετα θαυμάζουν και έχουν ως πρότυπα αθλητές και καλλιτέχνες! Οι νέοι βλέπουν καθαρότερα και διαισθάνονται οξύτερα ποιοι είναι οι fake και οι ξεπουλημένοι, οι οποίοι δυστυχώς είναι ποσοστιαία πολύ περισσότεροι στον επιστημονικό απ' ότι στον αθλητικό και καλλιτεχνικό χώρο.

Αν κάνουμε μια ιστορική αναδρομή θα διαπιστώσουμε ότι, σχεδόν πάντα, η επιστήμη έπαιζε το ρόλο της θεραπαινίδας της εξουσίας και των μεγάλων συμφερόντων. Εκτός από κάποιους μοναχικούς πιονιέρους, οι επιστήμονες ήταν πάντα δεμένοι στο άρμα της πολιτικής και οικονομικής εξουσίας και δεν τολμούσαν να αντισταθούν και να αντιδράσουν, ακόμα και σε ακραίες περιπτώσεις. Βλέποντας την σημερινή επιτροπή των λοιμωξιολόγων, η οποία διαμορφώνει την κοινή γνώμη και δίνει το άλλοθι στην κυβέρνηση για τις πιο απίθανες αποφάσεις της, τα συμπεράσματα είναι εύγλωττα. Βαθύτατα συντηρητικοί, καριερίστες, θρησκόληπτοι και κοινωνικά οπισθοδρομικοί καθηγητές Πανεπιστημίου, πρόεδροι ιατρικών συλλόγων και μεγαλογιατροί που μυρίζουν ναφθαλίνη, σχεδόν όλοι τους καραμπινάτοι δεξιοί που σκύβουν δουλικά μπροστά στις κυβερνητικές αποφάσεις. Ανέχονται να κουρελιάζεται η επιστημονική τους αξιοπρέπεια παίρνοντας απροκάλυπτα γραμμή από την κυβέρνηση, η οποία με τη σειρά της τους χρησιμοποιεί ως φύλλο συκής για τις αλλοπρόσαλλες αποφάσεις της.


Μεγάλη ήττα του υποχρεωτικού εμβολιασμού στη Νέα Υόρκη..

Να πούμε ένα μεγάλο μπράβο στον μην εμβολιασμένο Αμερικανό αθλητή μπασκετμπολίστα Καϊρί Ίρβινγκ, που κατάφερε χάρη στην τεράστια αλληλεγγύη των πολιτών της Νέας Υόρκης που στάθηκαν στο πλευρό του και Contra στο καθεστώς εκβιασμών και απειλών και τρομοκρατίας, που ασκούσε η Πολιτεία για να υποχρεώσει τον κόσμο να εμβολιαστεί. 

Ο Καϊρί Ίρβινγκ όχι μόνο επανήλθε στην ομάδα, πληρώνοντας βέβαια βαρύ οικονομικό τίμημα για τη στάση του, αλλά κατάφερε να την οδηγήσει στην νίκη μετά από πολλές ήττες. 

https://www.youtube.com/watch?v=x6JGZYcpak0&t=13s

Στο πλευρό του Καϊρί Ίρβινγκ μεταξύ πολλών και ο παλαίμαχος παίκτης και θρύλος των Γιούτα Τζαζ, Τζον Στόκτον, ο οποίος σε δηλώσεις του ανέφερε πως ο Ίρβινγκ έχει πολλούς υποστηρικτές και ότι ο ίδιος τον θαυμάζει για τις αποφάσεις του. Οι δηλώσεις του Τζον Στόκτον: 

«Έχεις πολλούς υποστηρικτές Καϊρί. Δεν μπορούν να σε φτάσουν όλοι τους, και δεν μπορείς να τους φτάσεις εσύ όλους, όμως υπάρχει μια πλειοψηφία εκεί έξω που σε στηρίζει.

Δεν είναι όλοι τολμηροί όσο εκείνος. Είμαι περήφανος για αυτόν ως άτομο που παίρνει αυτό το είδος ατομικού ρίσκου για αυτό που πιστεύει ότι είναι σωστό.

Εγώ στη θέση του δεν υπήρχε περίπτωση να ρισκάρω για να παίξω. Ελπίζω να συμμετάσχουν και άλλοι. Και όλοι μαζί να κρατήσουμε τα χέρια και κανένας να μην παίξει».



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πολλοί "επώνυμοι" προσβλήθηκαν τελευταία από τον ιό. Ο Σαμαράς μπήκε στο νοσοκομείο , θετικός ο Τσίπρας και ο γιός της Αχτσιόγλου (βρέφος πρέπει να είναι ) , κάποιοι βουλευτές της ΝΔ και ένας υπουργός αν δεν κάνω λάθος.

Μήπως - μήπως λέω - πέραν της περίπτωσης Σαμαρά , θέλουν έτσι να τρομάξουν κι άλλο γενικώς , και ειδικώς να τρέξουμε να εμβολιαστούμε όλοι - ακόμα και τα βρέφη . Άν και βέβαια ο Τσίπρας ήταν τριπλοεμβολιασμένος . Καθώς και ο Σαμαράς και όλοι τους. Αλλά ας μην κολλάμε σε αυτό. Γιαυτό απαιτείται και 4η , 5η , 6η ,......νιοστή δόση !!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η τοποθέτηση του ΥΠΕΞ της Κούβας, σ. Μπρούνο Ροντρίγκεζ, αναφορικά με τα γεγονότα στο Καζαχστάν. Για όσους δεν ξέρουν ισπανικά: "Καταδικάζουμε τις πρόσφατες πράξεις βίας στη Δημοκρατία του Καζακστάν, οι οποίες υποκινούνται από το εξωτερικό για να ανατρέψουν την εσωτερική τάξη και να αποσταθεροποιήσουν τη συνταγματική κυβέρνηση αυτής της φίλης χώρας". Ούτε "λαϊκή εξέγερση", ούτε "εργατικές κινητοποιήσεις", ούτε τίποτε. Μα καλά, οι σ. Κουβανοί δεν πήραν ένα τηλέφωνο στον Περισσό πρώτα, πριν βγάλουν ανακοίνωση και εκτεθούν έτσι;;; Τσ, τσ, τσ... κάτι πράγματα...



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Βρε παιδιά, εγώ εμβολιασμένη είμαι, αλλά να μας λέει ο Μπουρλά όλος χαρά, ότι η ιλαροτραγωδία αυτή δεν θα τελειώσει ούτε σε 10 χρόνια, καταντά ό,τι γελοιοδέστερο έχω ακούσει τελευταία..

Αστρολόγος είναι ρε π@υσ@η μου, γιατί ούτε το Στανφορντ και το Χόπκινς δεν βγήκε να μιλήσει με τέτοια βεβαιότητα..

Ας δώσουμε λοιπόν μερικά από τα εκατομμύρια των εμβολίων που έρχονται για να στήσουμε σύστημα υγείας!

Γιατί, όπως οι ίδιοι μας λένε, και όπως βλέπουμε, και με 5ες δόσεις, νοσηλείες θα έχουμε....

Σχολιο.- καλέ ποιά γρίπη που κάνουμε εμβόλιο κάθε χρόνο? Εδώ επιβαρύνονται ακόμη περισσότερο τα τελειωμένα ΕΣΥ! Ευκαιρία λοιπόν, να βάλουμε μυαλό.

Πάντα είχαμε ράντζα στους διαδρόμους, με μια νέα μόνιμη ασθένεια, η κατάσταση φθάνει στο απροχώρητο.

Εξ άλλου, ΟΥΤΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΗΣ ΓΡΊΠΗΣ, ΟΥΤΕ ΤΟΥ covid αποτρέπουν τις νοσηλείες!

50% επιτυχία έχει το αντιγριπικό εξ άλλου..

Σχολιο.- Ο Μπουρλά βρηκε τα .... μουρλά και κονομάει τρελλά ! ( και το λεω μετά λογου γνώσεως ως νοσησας και νοσηλευθείς .... αλλά αυτό παραπάει οντως ! )

Σχολιο.- Ο Μπουρλα δεν εχει σχεση με την ιατρικη και την ερευνα, η θεση του ειναι γενικος διευθυντης, ειναι δηλαδη μανατζερ, μιλαει με τις βεβαιωτητες και τα ρισκα που παιρνει ενας οικονομικος παραγοντας, και μαλιστα απολυ επιτυχημενος, η επιτυχια οτυ εμβολιου της Pfizer εκτος του καθαρα επιστημονικου πεδιου, σιγουρα οφειλεται καισ την προωθηση που εκανε ο συγκεκριμενος κυριος και κυριως στο οραμα που βαζει ενας μανατζερ, που δουλεια του ειναι να ηγειται μιας ομαδας, να πειθει συνεταιρους, τελος παντων, δεν ειναι ιατρικη η δουλεια του, για να τον κρινουμε ετσι. Εχει δικαιωμα να κανει εκτιμησεις για την πανδημια, οπως ας πουμε κανει καθε μερα εκτιμησεις για τα εμβολια ο Μοσιαλος, αυτος καθηγητης οικονομικων της υγειας ,δ ηλαδη καμμαι σχεση με εμβολια.

Σχολιο.- Έμπορος θανάτου. Ανασυγκροτηση δημόσιας υγείας, πολιτικές πρόληψης. Όχι στο ακαταδιωκτο και στο εμπόριο θανάτου, ενίσχυση του Εσύ, συγκρότηση πρωτοβάθμιας. Βρήκαν και τα κάνουν. Μην ξεχάσω να εμβολιάσω το σκύλο μου με το σκεύασμα της εταιρείας που εκπροσωπεί



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τώρα, Ο ΠΑΣΟΚ Ανδρουλάκης σε έκδοση Κούλη !

Πχιό Κούλης Πεθαίνεις .

Και ΠΑΣΟΚ και Κούλης

Σχολιο.- Από την ίδια ώρα που βγήκε αρχηγός ότι είπε ήταν καρμπόν τσιπροκουλοκατασταση

Σχολιο.- Τα ανδρεικελα με τον ανδρεικελακη. Σαβουρες των μνημονιων και του ευρωκορονοναζισμου



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αυστραλία !

Δεν μας αρέσουν οι κανόνες (που εμείς θέσαμε ).Κακό για τους κανόνες !

Ο Κούλης της Αυστραλίας, λέγεται Μόρισον(Scott Morrison) .... κι όπως γουστάρει τα γυρίζει !



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΔΥΟ ΣΤΑΘΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

Ακομα ενας Χρυσαυγίτης ο Νίκος Μίχος βγαίνει από τη φυλακή

Ολα καλά !..Ετσι ;... 

Η Αστικη «ισονομία» στα καλυτερα της..μέ τό «δίκαιο τών δικών της παιδιών»...

Που είναι εκεινοι οι «ευαισθητούληδες» που ουρλιαζαν σάν υαινες νά μην δεχτεί εκείνο τό Νεοδημοκρατικό σουργελο η Νικολάου τό αιτημα τού - επι 66 ημέρες απεργού πείνας - Δημήτρη Κουφοντίνα,οπως ειχε αποφασισει η αστική δικαιοσυνη καί προέβλεπε καί ο νομος για τή μεταφορα του στόν Κορυδαλλο μετα απο 19 χρόνια φυλακισης του...

Ομως αλλιώς ειχε αποφασίσει τό κωλοσογο που κυβερνά...

Υποκριτές & Φαρισαίοι κυρ Παντεληδες...

Μούγγα για μία ακομα φορά...

Ξεφτιλισμενοι σάς σιχαίνεται τό συμπαν...



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Ελεεινή ακροδεξιά Κυβέρνηση τής ΝΔ μέ τό ξεπουλητάρι της Κωστή Χατζηδάκη οταν εβαζαν τέλος στίς λιγνιτικές μοναδες παραγωγής ενεργειας ιδιωτικοποιώντας τήν ΔΕΗ δεσμευόταν για φτηνή ενεργεια στόν λαό... 

Οριστε η Φτηνή ενεργεια σέ καποιον οπως εγω που χρησιμοποιώ τό ρεύμα στα απολύτως απαραίτητα...

Σέ φωτοτυπία 3 τελευταίοι λογαριασμοι240+182+288 =710euro 

Μου εχουν κανει λεει καί «εκπτωση συνεπειας»10,69 euro στόν προηγούμενο - εναντι - λογαριασμό καί 185,32 euro στόν τωρινο εκκαθαριστικο..=196,01 euro

Δηλαδη αν δέν μου ειχαν κανει καί τήν εκπτωση(δεν γ@μι@στε απατεώνες) θα ειχα φτασει τα 906.01 euro...

Χρησιμοποιώ Λαμπες Οικονομίας γιά καποιες ωρες τής ημερας σέ εναν χωρο +Τηλεοραση καποιες ωρες + Ψυγείο...

καί από 1 φορα τήν εβδομάδα γιά: 

α) Πλυντήριο

β) Ηλεκτρικη Κουζίνα

γ) Θερμοσίφωνα...

Ρε μ@λ@κες τί ψηφίσατε καί τωρα παραπονιέστε που σας σας βαζουν τό αγγουρι καί σάς σφίγγουν στόν λαιμό;

Σχολιο.- Έχεις σκεφτεί να πας σε άλλο πάροχο;

Σχολιο.- ειναι γνωστο τό παιχνιδι που παίζουν οι Κυβερνωντες απαξιωνοντας τόν Κυριο Παροχο ΔΕΗ-ΔΕΔΗΕ ωστε νά στείλουν τους πελατες σέ αυτούς που αγοραζουν σε εξευτελιστικές τιμες τήν ενεργεία από τούς παραπάνω μεχρι νά αποκτησουν ολη την πελατεία καί να αρχίσουν νά αυξανουν καί οι ιδιοι τίς τιμές...

Σχολιο.- κάτι ανάλογο με την..ακρίβεια. Φθηνότερα τα είδη στα σούπερ-μάρκετ σε σύγκριση με το μπακάλικο της γειτονιάς- που σου ΄δινε και βερεσέ για εξυπηρέτηση-,κλείσανε τα γειτονικά μπακάλικα την προηγούμενη 10ετία και θα μείνουν για την τροφοδοσία μας 3-4 μεγαλοεταιρίες που θα μας κάνουν να..βογγήξουμε α λα Τουρκία...

Σχολιο.- Έφυγα μόλις από ιδιωτικό παροχο που είναι ακόμα χειρότερα τα πράγματα..

Απλά τώρα που ξαναγύρισα στην ΔΕΗ, πήγα με κλειδωμένη τιμή 0,10€/KW

Σχολιο.- Αλλα καποια κοθωνια - φτωχοδιαβολοι - πάλι θα τούς ξαναψηφίσουν μηπως εξασφαλίσουν κάποιο Ρουσφετακι βαζοντας καποιον δικο τους σε καποια δουλειά...

Τώρα τους βριζουν αλλα οταν ελθει η ωρα των εκλογών τους ψηφίζουν «μαχητικά»...



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Άλλο ένα παρατράγουδο της Αννίτας Πάνια κέρδισε την δημοσιότητα που της αρμόζει....

ναι είναι το ίδιο πρόσωπο και στις δύο φωτογραφίες η απόφοιτη Βουλγαρίας και λαμπρή "επιστήμονας" που μας αποκαλεί ζώα κι άρρωστα γουρούνια όσους δεν έχουμε εμβολιαστεί....

(ΔΩΡΟΘΕΑ Β.ΒΟΥΤΣΕΛΑ ΓΕΝΙΚΗ/ΟΙΚΟΓΕΙΝΕΙΑΚΗ 

ΙΑΤΡΟΣ. 1997-2004

Βασικές σπουδές στην ιατρική σχολή του Πλέβεν Βουλγαρίας).. !! 

Κ μόνο η πειραγμένη σου φώτο σε σημείο να φαίνεται άλλο πρόσωπο από αυτό που είναι, δείχνει άτομο ανασφαλές κ ματαιόδοξο, κακόβουλο κ εμπαθές..άτομο που σίγουρα δεν τα έχει καλά με τον εαυτό του...!!!!

Αλήθεια, πώς νιώθεις όταν σε αντικρίζουν μετά από την εικόνα που προβάλλεις. ;;;

Έτσι εξηγείται κ το δηλητήριο που στάζεις για τους ανεμνολίαστους αποκαλώντας τους άρρωστα γουρούνια, με τη γνωστή duck face μούρη ως φώτο προφίλ..!! 

Εσύ δεν έβαλες φίλτρα.., ολικό λίφτινγκ στην εικόνα έκανες.., θα 'θελες φουκαριάρα...ε.. ;;;



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τα νέα στοιχεία από την Βρετανική κυβέρνηση αποκαλύπτουν ότι μέχρι το τέλος του ερχόμενου μήνα οι διπλά και τριπλά εμβολιασμένοι Βρετανοί θα έχουν αναπτύξει σύνδρομο ανοσοανεπάρκειας. Με απλά λόγια θα έχει καταστραφεί το ανοσοποιητικό τους σύστημα. Περίπου ότι κάνει το AIDS δηλαδή. Σας φαίνεται αδιανόητο; διαβάστε (οι αγγλομαθείς) το παρακάτω άρθρο.

https://dailyexpose.uk/2022/01/09/uk-gov-data-suggests-fully-vaccinated-developing-ade/?fbclid=IwAR10C1W5DCWt81vVFBb0pi0NX45BIUjatHPUvd_QaIMVWfOqiffSPoHPOdU

σχολιο.- -Δεν έχω δουλειά

-Να εμβολιαστεις

-Δεν έχω να πληρώσω το ρεύμα

-Να εμβολιαστεις

-Δεν έχω να φάω

-Να εμβολιαστεις

-Ζω με μισθό πείνας

-Να εμβολιαστεις



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



PCR: ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ

-21/7/2021 κρίνεται αναξιόπιστο από CDC

-31/12/2021 απόσυρση του τεστ PCR 

-Αγγλία, Ουαλία, Αυστραλια: δεν απαιτείται πλέον επιβεβαίωση θετικού με PCR

-Δύο χρόνια δόλια χρήση τους - δίνουν θετικό αποτέλεσμα για όσους έχουν γρίπη.

-Δύο χρόνια απάτη σε βάρος των λαών

-Δύο χρόνια παραβίαση των βασικών ανθρωπίνων δικαιωμάτων

-Το αφήγημα καταρρέει - ΑΝΤΟΧΉ!!!



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το πιο ωραίο μυνημα από τη διαδηλωση στη Βιέννη.

"σε μας σπάει η βελόνα σας" !!!



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΔΙΑΒΑΣΤΕ,  ΠΑΡΑΚΑΤΩ. Είναι θέμα ζωής και θανάτου!!!!!

Γιατί σκίζονται να κάνουν εμβόλιο στα ΠΑΙΔΙΑ;;;;;; 

ΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΑΣΥΛΙΑ!

Robert Kennedy Junior http://main.cse-initiative.eu/?p=978

Πρέπει να το δώσουν στα παιδιά. Ακούστε γιατί. Δεν μπορούν να διαθέσουν στην αγορά αυτό το εμβόλιο χωρίς να έχουν νομική ασυλία. Θέλω να πω, η δουλειά μου είναι να ασκώ μηνύσεις σε φαρμακευτικές εταιρείες. Και έχω αρκετή γνώση αυτή τη στιγμή της εγκληματικής δραστηριότητας της Pfizer και της Moderna. Οπότε, αν προχωρούσαν στην κυκλοφορία ενός εμβολίου όπου καταλήγει να σκοτώνει ή να προκαλεί βλάβες στους ανθρώπους, και εγώ έχω τη δυνατότητα να τους μηνύσω, θα τους κλείσω. Επομένως, δεν πρόκειται ποτέ να διαθέσουν στην αγορά ένα εμβόλιο, να επιτρέψουν στους ανθρώπους την πρόσβαση σε ένα εμβόλιο, σε ένα εγκεκριμένο εμβόλιο, χωρίς να έχουν νομική ασυλία. Λοιπόν, τα εμβόλια με άδεια χρήσης έκτακτης ανάγκης έχουν νομική ασυλία βάσει του νόμου PREP και του νόμου CARES . Οπότε, εφόσον παίρνουν άδεια χρήσης έκτακτης ανάγκης, δεν μπορείτε να τους μηνύσετε. Όταν πάρουν έγκριση, τότε μπορείτε να τους μηνύσετε, εκτός αν καταφέρουν να το συστήσουν για τα παιδιά. Όλα τα εμβόλια που συνιστώνται επίσημα για παιδιά αποκτούν νομική ασυλία, ακόμη και αν ένας ενήλικας κάνει το εμβόλιο αυτό. Γι’ αυτό θέλουν να εμβολιάσουν τα παιδιά. Ξέρουν ότι αυτό πρόκειται να σκοτώσει και να προκαλέσει βλάβες σε έναν τεράστιο αριθμό παιδιών. Αλλά πρέπει να το κάνουν για να έχουν νομική ασυλία, και θα σας πω πώς γνωρίζουν ότι πρόκειται να προκαλέσουν βλάβες σε παιδιά. Κατά τη διάρκεια της μελέτης της Pfizer το δοκίμασαν σε 1.300 παιδιά. Και ένα από αυτά, όπως γνωρίζουμε τώρα, ήταν ένα κορίτσι που ονομαζόταν Maddie Garry. Γνωρίζουμε γι’ αυτή μόνο επειδή η ίδια και η οικογένειά της τόλμησαν να μίλησουν και μας είπαν τι συνέβη. Η Maddie Garry έκανε το εμβόλιο. Αμέσως έπαθε επιληπτική κρίση. Τώρα βρίσκεται σε αναπηρικό καροτσάκι για όλη της τη ζωή και χρειάζεται σωλήνα σίτισης για να τρώει. Επειδή η Pfizer το δοκίμασε σε 1.300 παιδιά, δεν μπορεί να αποφύγει το συμπέρασμα ότι ένα στα 1.300 παιδιά θα υποστεί τέτοια βλάβη. Μια βλάβη χειρότερη κι από το θάνατο. Η Pfizer δεν ανέφερε πρόκληση βλάβης. Αντίθετα, δήλωσε: “Έχει πόνο στο στομάχι”. Αυτό λοιπόν ανέφεραν στην FDA.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Για τους Πακιστανούς της Ελλάδας και το Πακιστάν.

(αναδημοσίευση από την εβδομαδιαία εφημερίδα «ο δρόμος της αριστεράς», 8-1-2022).

«Η ιδιομορφία της πακιστανικής περίπτωσης.

Στην Ελλάδα ζουν νόμιμα περίπου 33.000 Πακιστανοί. Ο συνολικός αριθμός τους είναι δύσκολο να υπολογιστεί, αλλά οι περισσότερες εκτιμήσεις συγκλίνουν γύρω στις 80.000. Οπωσδήποτε δεν είναι ένας συμπαγές σύνολο, πέρα από τους σχετικά λίγους προοδευτικούς πολιτικούς πρόσφυγες, λίγες χιλιάδες Πακιστανοί βγάζουν ένα μεροκάματο του τρόμου διασκορπισμένοι σε αγροτικές εκμεταλλεύσεις ανά την Ελλάδα.

Υπάρχουν όμως και πολλές χιλιάδες που ζουν στην Αθήνα, αρκετοί με δικά τους μαγαζιά, υποκείμενοι σε ιδιαίτερες σχέσεις με την πρεσβεία του Πακιστάν και με διάφορους «παράγοντες» που κρατούν την εδώ πακιστανική κοινότητα πολύπλευρα εξαρτημένη από επίσημους και ανεπίσημους «θεσμούς», με όπλα τον ακραίο σουνιτισμό και τον αντιδραστικό εθνικισμό. Αυτό το τμήμα εκφράζεται δυναμικά και επιθετικά στον ελληνικό δημόσιο χώρο. Χαρακτηριστικό παράδειγμα οι διαδηλώσεις τους στο κέντρο της Αθήνας με κυρίαρχη την επίκληση «Αλλάχου Ακμπάρ», ή οι αλλεπάλληλες διαμαρτυρίες τους έξω από την ινδική πρεσβεία στην Αθήνα, όπου ανέμιζαν ακόμη και σημαίες τζιχαντιστικών οργανώσεων.

Το κράτος προέλευσής τους, αν και με τεράστιες κοινωνικές ανισότητες, δεν είναι μια χώρα ανατιναγμένη όπως π.χ. το Αφγανιστάν. Το Πακιστάν είναι μια ισχυρή περιφερειακή δύναμη που κυβερνιέται από μια αυταρχική και σκοταδιστική στρατιωτική-πολιτική-οικονομική ελίτ, εξοπλισμένη με πυρηνικά όπλα, οι φιλοδοξίες και συμμαχίες της οποίας εκτείνονται πολύ πέραν της ινδικής χερσονήσου – οι κοινές ναυτικές ασκήσεις τουρκικών και πακιστανικών πολεμικών πλοίων στην Ανατολική Μεσόγειο είναι ένα δείγμα. Το κράτος αυτό διαθέτει μία από τις παγκοσμίως ισχυρότερες μυστικές υπηρεσίες, την ISI, που συνεργάζεται με τρομοκρατικές ισλαμικές οργανώσεις και απλώνει τα δίκτυά της στην Ασία, την Ευρώπη και την Αφρική. Έτσι εξηγείται σε μεγάλο βαθμό ο προκλητικός «δυναμισμός» τμήματος της πακιστανικής κοινότητας στην Ελλάδα, σε αντίθεση π.χ. με τους «αόρατους» στην ελληνική δημόσια σφαίρα Μπαγκλαντεσιανούς. Η αλαζονεία φαίνεται και από την προχθεσινή συνέντευξη – σε πακιστανικό κανάλι – του Πακιστανού Πρέσβη στην Αθήνα. Ο κ. Μοχαμάντ Ναντίμ Χαν, με αφορμή τις αντιδράσεις για όσα παρατηρήθηκαν στο Σύνταγμα, συμπέρανε ότι η Ελλάδα (δεν διευκρίνισε αν αναφέρεται στην ηγεσία ή το λαό) «δεν θέλει την ενότητα της εδώ πακιστανικής κοινότητας» …..»



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΣΥΝΘΗΜΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ  ΜΑΚΡΟΝ. ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ.

 Γαλλία χτες "O Μακρόν είναι ο πραγματικός ιός. Ο Ντε Γκωλ θα στριφογυρίζει στον τάφο του"

Σχολιο.- Εννοείται ότι πρόσωπα φέροντα την ιατρική ιδιότητα τα οποία υποστηρίζουν ναζιστικές θέσεις του τύπου "οι ανεμβολίαστοι θα πρέπει να μην παίρνουν θεραπεία", "να μη γίνονται δεκτοί στα δημόσια νοσοκομεία", "να πληρώνουν" κ.ο.κ τελούν πειθαρχικό παράπτωμα και παραβιάζουν παράλληλα το νομικό πλαίσιο για το λόγο μίσους.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



"Στα σκόϊλ Ελικίκου, τα παιδιά μας, μπαίνουνε ξύλα απελέκητα, 

και βγαίνουνε τούβλα Κεραμέως!!!"...

(Γέρων Παλούκιος, ο Λάκων)...



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΔΗΛΑΔΗ ΟΠΟΙΟΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ «ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ»,ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΟ ΚΟΜΠΟΓΙΑΝΝΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΑΛΙΜΠΑΝΙΚΟ ΚΑΙ 

ΜΑΝΤΑΜΣΟΥΣΟΥΔΙΚΟ ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΓΕΡΟΤΖΙΑΦΑ…???

Σχολιο.- Κοντά στους «επιστήμονες» και αρχιπαπάδες που καταδίκασαν το Γαλιλαίο επειδή έλεγε πως η Γη δεν είναι επίπεδη.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το ότι οι Αμερικάνοι μας πούλησαν ξανά, αυτή τη φορά επί δημοκρατικού Μπάιντεν.. ήταν απολύτως αναμενόμενο.

Για τον EastMed.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Βιέννη, 100 χιλιάδες πολίτες χθες κατά του υγειονομικού απαρτχάιντ.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Απαγορεύει την μουσική στην εστίαση;

Την τηλεόραση πάντως δεν τολμά να την απαγορεύσει γιατί πρέπει να την βλέπουν τα πρόβατα.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Όταν οι Ναζί έβγαζαν το λάδι στους υπόδουλους Κρητικούς

Οι Γερμανοί είχανε πάρει τις λαδοδεξαμενές από τους εμπόρους του Ηρακλείου 15-20 τόνων. Ήτανε ένα οικόπεδο εδώ στο χωριό πιο ψηλά από τα άλλα κανένα βαθμό, τις βάλανε στο αποκάτω οικόπεδο, εκεί τις στέσανε. Ερχόντανε μεγάλα φορτηγά γερμανικά αυτοκίνητα, οι μεγαλύτεροι ελέγανε πως ερχόντανε από Βορρίζα Καμάρες και Μαγαρικάρι.

Τα αυτοκίνητα ήτανε φορτωμένα μεγάλα βαρέλια. Κάνανε όπισθεν και ήταν η καρότσα τους ίσα ίσα με την απάνω μεριά της δεξαμενής. Και αδειάζανε τα σιδεροβάρελα μέσα στις δεξαμενές. Και τις γεμώζανε όλες. Λάδια που τα πήρανε από τα Βορρίζα, από τις Καμάρες από το Μαγαρικάρι, Γρηγοριά και άλλα χωριά. Και τα ποσκιάσανε τα λάδια στις δεξαμενές και τα τρώγανε μετά οι Γερμανοί. Ήτανε Αύγουστος του 1943… [ΜΑΡΤΥΡΙΑ: Σηφάκης Εμμανουήλ του Ιωάννου, Αγία Βαρβάρα Ηρακλείου].

Τα πρόστιμα σε λάδι εξαθλίωναν ακόμη περισσότερο τους υπόδουλους Κρητικούς. Πολλοί δεν μπορούσαν να αποδώσουν το μερίδιο που τους αντιστοιχούσε, με αποτέλεσμα να δανείζονται, αδυνατώντας να επιστρέψουν τη δανεική ποσότητα.

Τα πρόστιμα παραδίδονταν στο γερμανικό Φρουραρχείο και στην Εταιρεία ΤΑΛΩΣ. Τα πρόστιμα ελαίου γίνονταν ακόμη δυσβάστακτα, όταν επιβάλλονταν σε κτηνοτροφικές Κοινότητες όπως τα Βορρίζα. Οι κάτοικοι της Κοινότητας Βορριζίων, είχαν ως κύρια ασχολία την κτηνοτροφία.

Το λιγοστό λάδι που παρήγαγαν, το χρησιμοποιούσαν για τις ανάγκες της οικογενείας τους. Γι’αυτό αδυνατούσαν να καταβάλουν πρόστιμο ελαίου στο «Φρούριο Κρήτης». Οι Γερμανοί Διοικητές της Κρήτης τα χρόνια 1941-1945, Στούντεντ, Αντρέ, Μπρώυερ, Μίλερ και Μπέντακ, επέμεναν σ’αυτά τα πρόστιμα ως το τέλος της κατοχής.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



«Liberté» καθώς το Παρίσι φωτίζεται απόψε Κυριακή απο αυτους που επέλεξαν να μην αυτοκτονησουν



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



O Mπουρλά κερδοσκόπησε,αλλά έμεινε ανεμβολίαστος.Χρησιμοποίησε ''επιστήμονες'',πολιτικά κόμματα,ΜΜΕ για να ξεστοκάρει.Η επιστήμη που δεν λαδώθηκε διεξάγει ακόμα αγώνα.Αυτούς που τους είπαν κάποιοι ψεκ.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι κοινωνίες μεταλλάσσονται σε απάνθρωπες.

Οι άνθρωποι αποκτηνώνονται. Το μέλλον προμηνύεται ζοφερό.

Το '40 θα ωχριά μπροστά του. 

Δημοσκόπηση IFOP: Βρίσκεται δικαιολογημένο το τέλος της νοσοκομειακής περίθαλψης για ανεμβολιαστους; 

Το 51% των Γάλλων απαντά πως Ναί. Το 49% Οχι 

74% Ναι οι οπαδοί του Μακρόν, Οχι το 26% 

62% Ναι οι οπαδοί της Δεξιάς παράταξης, 38% Οχι 

54% Ναι οι Οικολόγοι Πράσινοι, 46% Οχι

53% Ναι οι οπαδοί της Λεπέν, 47% Οχι 

52% Ναι οι οπαδοί των Σοσιαλιστές, 48% Οχι 

25% Ναι οι οπαδοί του Μελανσόν, 75% Οχι



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο ένας μετά τον άλλον παραιτούνται οι γιατροί από το Νοσοκομείο Σερρών!

6-01-2022 • 0:54

«Δεν αντέχουν οι γιατροί…» - Αυτή είναι η «ενίσχυση» του ΕΣΥ που παπαγαλίζουν τα μέλη της Κυβέρνησης.

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης βρίσκεται εδώ και καιρό το Γενικό Νοσοκομείο Σερρών καθώς λόγω εργασιακής κόπωσης και απαράδεκτων συνθηκών εργασίας, έχουν ήδη παραιτηθεί 11 γιατροί τον τελευταίο ενάμισι χρόνο, με πιο πρόσφατο έναν πνευμονολόγο, ο οποίος έχει καταθέσει τα χαρτιά παραίτησης.

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο των νοσοκομειακών γιατρών Σερρών Βαγγέλη Παπαμιχάλη, το… ντόμινο αναμένεται να συνεχιστεί. «Στις πόσες παραιτήσεις θα καταλάβουν σε αυτό το νοσοκομείο και στην Υγειονομική Περιφέρεια ότι υπάρχει πρόβλημα;» διερωτάται, αλλά μάλλον απάντηση δεν θα λάβει…

Εκτός όμως από τις παραιτήσεις, στο ΓΝ Σερρών υπάρχει τεράστιο πρόβλημα και με τις νοσήσεις του προσωπικού. Σύμφωνα με τα στοιχεία της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών, μέχρι στιγμής 6 γιατροί και 11 νοσηλευτές έχουν διαγνωστεί θετικοί στον κορωνοϊό.

Κλινικές κλείνουν, στη ΜΕΘ βρίσκονται μόνο 4 γιατροί και μαζί με τις αναστολές του ανεμβολίαστου προσωπικού (47 νοσηλευτές), η κατάσταση είναι δραματική, αναφέρει το ρεπορτάζ του Επιλογές TV.

«Όταν έχεις υποστελεχωμένο νοσοκομείο και ένας να σου φύγει, διαλύεται το σύμπαν. Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με αυτούς τους όρους», σχολίασε ο κ.Παπαμιχάλης.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Γαλλία από τον Νοέμβρη στέλνει ειδικές δυνάμεις για να αποκαταστήσουν την τάξη στη Γουαδελούπη η οποία διαδηλώνει κατά της Υποχρεωτικοτητας του εμβολιασμού και της αστυνομικής βίας ..εδώ η αστυνομία επιτίθεται στους απεργούς υγειονομικους με δακρυγόνα και ξύλο



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Παρατηρω τις τελευταίες μερες, πως εχει αναπτερωθει η ελπίδα σε πολλες φιλες/φιλους, αλλα και συντροφισσες/συντροφους, οτι το παραμυθι με την ψευτοπανδημια και τα ολοκληρωτικου χαρακτηρα μετρα, βαδίζει στο τελος του.

Συγνωμη που θα σας στεναχωρήσω, κατανοω την ελπιδα και την αισιοδοξια σας, και ευχομαι ολοψυχα να διαψευστω, αλλα δυστυχως ο εφιάλτης αυτος ΔΕΝ τελειωνει. Καθε αλλο...

Αφορμη για αυτη την αισιοδοξια, είναι το γεγονος οτι η επικρατηση της μεταλλαξης Ο διέλυσε και τα τελευταία ιχνη αξιοπιστιας του αφηγήματος.

1) Διοτι πλεον ειναι πασιφανες πως οι εμβολιασμενοι κολλανε κανονικοτατα και νοσουν, και μαλιστα με βαση τα στοιχεια απο Δανία, Γερμανία και Βρετανια, σε ποσοστο συντριπτικα μεγαλύτερο απο τους ανεμβολιαστους.

2) Διοτι αναγκάστηκαν ΟΛΟΙ, φαρμακευτικες, κρατη και μεσα μαζικής εξαπάτησης να παραδεχτουν πως οι 2 δοσεις εμβολιων ΔΕΝ ΚΑΛΎΠΤΟΥΝ την μεταλλαξη! ( γτ κάλυπταν τις προηγούμενες? Τέλος πάντων..)

Ωστοσο, ενω θα περιμένε καποιος λογικος, αφου οι 2 δοσεις δεν καλυπτουν, να σταματησει ο μαζικος εμβολιασμος, εντούτοις το νεο αφηγημα απαιτει 3 δοσεις, και γτ οχι και 4? Εγω λεω γτ οχι και 12?

Ο ιδιος ο αξιοτιμος κυριος Μπουρλα ειπε ΔΗΜΟΣΙΑ πως οι 3 δοσεις ΔΕΝ καλύπτουν και θα χρειαστεί και 4!!!!!! Την ιδια ωρα βεβαια, οι 3 δοσεις, ποσω μαλλον οι 4, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ παρει καν, προσωρινή αδεια χρησης γιατί δεν υπάρχουν μελέτες! Και αντι να ρίχνουμε γιαουρτια στον κυριο Μπουρλα και τους όμοιους του, τρέχουμε σα τους εξαρτημενους να κανουμε 3η, και αυριο 4η δοση.... Σηκώνω τα χερια ψηλα, αληθεια...

Συντροφισσες και σύντροφοι, φιλες και φιλοι που περιμενετε οπως κ εγώ το τελος του εφιάλτη, σας ενημερωνω, ΔΕΝ θα τελειωσει αν εμείς δεν τον τελειώσουμε...

Ο covid εδωσε στα κρατη την τελεια ευκαιρία να στήσουν το νεο, οργουελιανης έμπνευσης, καθεστως τους, και στις φαρμακευτικες, να βγάλουν οσο θα εβγαζαν τα επομενα 20 χρονια και βαλε.... Δε θα παρατησουν την ευκαιρία αυτη επειδή δεν δουλεύουν οι 2 δοσεις... Θα κάνουν κ 3η κ 4η κ οσο παει... Γτ πολυ απλα, ο covid εδωσε την ευκαιρια να στηθούν καμερες παντού ( για το καλο μας βρε...), να διαλυθούν οι εργασιακες σχέσεις, να αποκοινωνικοποιηθουν οι άνθρωποι, να γινουν υποχρεωτικες ιατρικές πραξεις, να δοθει η δυνατοτητα για επιβολη περιοριστικων μέτρων στο πρωτο συναχι, να ερθει η τηλεκπαιδευση κ η τηλεργασια κ να κολλησουμε πισω απο μια οθόνη και να δικιαολογηθουν τα επομενα Μνημονια, εξαιτιας δήθεν των δαπανών που προκαλεσε η ψευτοπανδημια.... Αυτα κ αλλα πολλα δε θα ηταν εφικτα... Η Κινέζοποιηση μπορει να υλοποιηθει ΜΟΝΟ σε ενα καθεστως ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ, και για αυτο ο covid ειναι τοσο απαραιτητος...

Για αυτο λοιπον, κανενας εφησυχασμος... Οι ανθρωποι που κυβερνανε, οπως κ ο εκπρόσωπος του παγκοσμιου διευθυντηριου κος Μπουρλα, ΔΕΝ νοιάζονται για την υγεια μας... Να πουλησουν θελουν.... Σκευασματα δηλητηρια και πολιτικες ολοκληρωτισμου...

Και δεν θα σταματήσουν εαν δεν τους σταματήσουμε εμεις...



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Από τον γιατρό Angelos Zouglos που γράφει 

Λοιπόν, όσο πιο σύντομα και απλά μου επιτρέπει η κούραση και η συναισθηματική μου ένταση.

Μόλις τελείωσα (προς το παρόν) από την "πρωινή εργασία" της πρώτης εφημερίας του 2022 και η εικόνα είναι απογοητευτική:

1. Γεμάτες όλες οι κλίνες του Σωτηρία με πολλούς ασθενείς δυστυχώς σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση. Πάνω από 200 οικογένειες θα ξημερώσουν πάνω από τα τηλέφωνα, μην τυχόν και χτυπήσει το αναθεματισμενο με τα άσχημα μαντάτα.

2. 22 ασθενείς "νοσηλεύονται" στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών (οι μισοί από εχθές 08/01) περιμένοντας να αδειάσει κάποιο κρεβάτι στο νοσοκομείο.

3. Επιστρέφουμε πάλι στη συνταγή του Μαρτίου του 2021 όπου ολόκληρα Γενικά Νοσοκομεία, όπως το Σισμανόγλειο αδειάζουν εκτάκτως από τους ασθενείς λοιπών νοσηροτητων ώστε να γίνουν αμιγώς "κοβιντάδικα".

Αυτή είναι η κατάσταση και μόλις ξημέρωσε 10/01/2022, μετά από σχεδόν 22μηνες πανδημίας.

22 μήνες μπαλώματα, νεοφιλελεύθερες εμμονές περί λιγότερου ΕΣΎ, στήριξη με το σταγονόμετρο και χορηγίες. 

22 μήνες επικοινωνιακή διαχείριση επιπέδου "Don't Look Up" ενός πραγματικού ιατρικού Αρμαγεδδώνα με κόστος σε ανθρώπινες ζωές ήδη στο μέγεθος μίας μεσαίας επαρχιακής πόλης τύπου Λειβαδιάς.

Αυτό είναι το αποτέλεσμα του δόγματος economy first της κυβέρνησης των "αρίστων" που επικράτησε εσχάτως. 

Γιατί ο λύκος και εάν εγέρασε και άσπρισε το μαλλί του, μήτε τη γνώμη άλλαξε μήτε την κεφαλή του όπως έλεγαν και οι παλιοί. 

Ίσως όμως και γιατί μας κυβερνάει ένας συνδυασμός golden boys και ακροδεξιών στοιχείων με αμφω μικρή επαφή με την κοινωνική πραγματικότητα. 

Κατά τα άλλα "ανοσία της αγέλης", την οποία υπερασπίζονται και κάποιοι γνωστοί μου έπειτα από μεγάλη αναστοχασμο πάνω στη θεωρία της βιοπολιτικης εξουσίας... 

Γιατί η Αριστερά ή τώρα θα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων ή αιώνια θα μηρυκάζει αναστεναγμούς και θλίψη. 

Υγ: Να προσέχετε τον εαυτό σας από εδώ και πέρα γιατί να είστε σίγουροι, το κράτος όπως είναι σήμερα δεν θα το κάνει.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δίκη Χρυσής Αυγής: Αποφυλακίζεται ο Νίκος Μίχος παρά την αντίθετη εισαγγελική πρόταση

Εκτός φυλακής ο πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής, με απόφαση της ελληνικής Δικαιοσύνης. Δεκτή η αίτηση αποφυλάκισής του παρά την αντίθετη εισαγγελική πρόταση.

10 Ιανουαρίου 2022 13:01

Εκτός φυλακής και ο πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μίχος, με απόφαση της ελληνικής Δικαιοσύνης, η οποία έκανε δεκτή την τριετή αίτηση αποφυλάκισής του παρά την αντίθετη εισαγγελική πρόταση.

Το Πενταμελές Εφετείο Αναστολών αποφάσισε την αναστολή της εκτέλεσης της ποινής του καταδικασμένου για ένταξη στη Χρυσή Αυγή, έως την εκδίκαση της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό, επιβάλλοντας τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης δύο φορές τον μήνα σε Αστυνομικό Τμήμα.

Ωστόσο, ο εισαγγελέας της έδρας, κ. Πρασσάς, είχε διαφορετική άποψη, την οποία δεν υιοθέτησε το δικαστήριο. Ο εισαγγελικός λειτουργός υποστήριξε ότι ο Νίκος Μίχος που έχει καταδικασθεί σε ποινή κάθειρξης 6 ετών, δεν θα πρέπει αποφυλακιστεί, καθώς όπως ανέφερε, δεν υπήρξε κάποιος νέος ισχυρισμός στο αίτημά του σε σχέση με τα όσα έχει επικαλεστεί και ενώπιον του Α Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, το οποίο είχε αποφασίσει την καταδίκη του, απορρίπτοντας και αυτό την αίτηση για αναστολή.

Ο πληρεξούσιος δικηγόρος του χρυσαυγίτη πρώην βουλευτή αναφέρθηκε σε προβλήματα υγείας που έχει ο εντολέας του, για τα οποία δεν του έχει δοθεί η δυνατότητα να προχωρήσει σε συμπληρωματικές εξετάσεις κατά τον εγκλεισμό του, ενώ επικαλέστηκε και τον ισχυρισμό ότι χρήζει νευροχειρουργικής επέμβασης για δισκοπάθεια.

Να σημειωθεί ότι κατά τη δίκη της εγκληματικής οργάνωσης, ο Νίκος Μίχος ήταν ο μόνος από τους καταδικασθέντες, στον οποίο αναγνωρίστηκε η ελαφρυντική περίσταση της της έμπρακτης μεταμέλειας.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Διαδηλώσεις κατά της υγειονομικής δικτατορίας σε ολόκληρο τον κόσμο

10/01/2022 - 21:15 

Τα καλομπουκωμένα με τα πακέτα της «λίστας Πέτσα» μέσα δεν θα σας δείξουν ποτέ τις εικόνες που αλιεύσαμε για εσάς από διαδικτυακά κανάλια και λογαριασμούς πολιτών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Παντού στον κόσμο ολόκληρο το Σαββατοκύριακο ξεδιπλώθηκαν ογκώδεις διαδηλώσεις εναντίον της υγειονομικής δικτατορίας που επιβάλλουν οι κυβερνήσεις με την συνεργασία των «ειδικών».

Σε Γαλλία, Αυστρία, ΗΠΑ, Καναδά, Νότια Κορέα, Γερμανία, Αυστραλία, πολίτες διαδήλωσαν και συγκρούστηκαν με τις αρχές υποστηρίζοντας την ελευθερία επιλογής σε μια ιατρική πράξη, ζητώντας να τους επιστραφούν τα συνταγματικά τους δικαιώματα.