Τετάρτη 30 Μαρτίου 2022

Τεταρτη 30 Μαρτιου 2022


Πως πήγε το χίπη αντάμωμα Σοσιαλοδημοκρατών και Ευρωκομμουνιστών αντεπαναστάτες μου στην χθεσινή "Συναυλία Ειρήνης";

Θα σας πω εγώ, χωρίς (εννοείται) να είμαι καν εκεί.

Μαζευτήκατε (δεν είστε και πολλοί) για να κλάψετε που ο Ιμπεριαλισμός δεν μπόρεσε να φυτέψει τις βάσεις του στα σύνορα με την Ρωσία. Που τσακίζονται οι Ναζί εμπροσθοφύλακες των ΗΠΑ και του Ισραήλ. Όσους έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην βίαιη ιμπεριαλιστική αποσταθεροποίηση της Ουκρανίας και στην ανατροπή της εκλεγμένης Κυβέρνησης Γιαννουκόβιτς. Αυτών που όλα αυτά τα χρόνια εγκληματούν εις βάρος των Κομμουνιστών, των Ρωσόφωνων και των μειονοτήτων.

Δηλώσατε σε ποια πλευρά ανήκετε αμερικανοτσολιάδες μου. Πιο φανερά από ποτέ! Ξεκαθαρίσατε πως υπηρετείτε τον αμερικάνικο Ιμπεριαλισμό και τον Σιωνισμό (ως αναπόσπαστο κομμάτι του), δηλώνοντας "Στεκόμαστε με την Ουκρανία".

Περαστικά σας Αμερικανοτσολιάδες μου! Μέσα από τα βάθη της ψυχής μου περαστικά! 

Το αίμα των συντρόφων μου στα Συνδικάτα στην Οδησσό δικαιώθηκε με την ανάρτηση της σημαίας των ΛΔ στο αρχηγείο του Αζόφ και με την απελευθέρωση της Μαριούπολης από τα πλοκάμια του δυτικού τέρατος και της σφαίρας επιρροής της Παγκόσμιας Ελίτ.

Περαστικά!! Συνεχίστε ελεύθερα το κλάμα σας! Είναι απολαυστικό!



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



27 Απριλίου 1999 εκατοντάδες χιλιάδες λαού κατακλύζουν την Πλ. Συντάγματος καταδικάζοντας τους νατοϊκούς βομβαρδισμούς στην Σερβία!

29 Μαρτίου 2022,1500 μαλάκες νατοϊκοί και ηλίθιοι μαζεύτηκαν στα Προπύλαια για να κλάψουν που τσακίζονται τα σχέδια του ΝΑΤΟ.

Δεν έχετε καμία σχέση με τον λαό. Έχετε πάρει οριστικό διαζύγιο!

Σχολιο.- Μία λαοθάλασα απέναντι σε 1500 μαλάκες στην χθεσινή χίπη συναυλια ειρηνης.

Το αντιιμπεριαλιστικό φρόνημα του ελληνικού λαού, μετά από όλα αυτά τα χρόνια που δουλεύουν οι πράκτορες του Ιμπεριαλισμού να το διαλύσουν, παραμένει ακμαίο!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ιδού οι αποδείξεις για τους νεοναζί Ουκρανούς: Ρώσοι μπήκαν στο σπίτι του ηγέτη του «Δεξιού Τομέα» 

30.03.2022 | 09:41

Βρήκαν ναζιστικά σύμβολα, εικόνες του Α.Χίλτερ, όπλα και πολλά ακόμη

Οι Ρώσοι συνεχίζουν την «αποναζιστικοποίηση» της Ουκρανίας και πλέον μπαίνουν σε όλο και περισσότερα σπίτια και κρησφύγετα μελών των νεοναζιστικών οργανώσεων που «έσπερναν» εδώ και χρόνια τον τρόμο στον Ντονμπάς.

Εκτός από τα όσα αποκάλυψαν στην Μαριούπολη, εκεί που «εκκαθαρίστηκε» πλήρως το Τάγμα του Αζόφ, αφού καταρρίφθηκε και το ελικόπτερο που μετέφερε τα ηγετικά του στελέχη.

Υπάρχει όμως και συνέχεια, καθώς οι Ρώσοι μπήκαν σε μια κατοικία στο Μπερντιάνσκ, η οποία είναι πόλη-λιμάνι στην περιφέρεια Ζαπορίζια της νοτιοανατολικής κοντά στις ακτές της Αζοφικής Θάλασσας.

Οι ρωσικές αρχές σε συνεργασία με τους Ρωσόφωνους αυτονομιστές ανακάλυψαν την κατοικία ενός εκ των ηγετικών στελεχών της νεοναζιστικής οργάνωσης «Δεξιός Τομέας», που μαζί με το «Τάγμα Αζόφ» κατέσφαζαν επί 8 χρόνια ρωσικούς πληθυσμούς στην Ουκρανία.

Το όνομά του είναι Βίκτορ Πότνικοφ και το σπίτι του ήταν γεμάτο από πλαστές ταυτότητες, οπλισμό και ναζιστικά σύμβολα.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κόσμος συρρέει αυθόρμητα στο Σύνταγμα για συμπαράσταση στους υγειονομικούς. Η κυβέρνηση αρνείται να ακούσει το λόγο των απεργών πείνας και να δεχτεί αντιπροσωπεία τους. Τα καθεστώτα ζητάνε νεκρούς αλλά στο τέλος πέφτουν με πάταγο.

*10η μέρα απεργία πείνας των υγειονομικών. 

*7 μήνες σε αναστολή, χωρίς μισθό και η κυβέρνηση θέλει να περάσει σε άσχετο νομοσχέδιο την αναστολή τους μέχρι 31/12/22



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Είχε κόσμο η συναυλία, συνωστισμό, θα αρρωστήσετε ρε παιδιά..

Βγήκατε να διαδηλώσετε για την ειρήνη;;;

Έλα ρε ....στην Ελλάδα δύο χρόνια τώρα τι είναι αυτό που ζούμε ...ειρήνη το λένε;

Δημοκρατία το λένε;

Εγώ το λέω Φασισμό με φτώχεια, ανεργία και σύστημα Υγείας που δολοφονεί..

Αλλά η πλειοψηφία των μεγάλων ονομάτων των καλλιτεχνών απλά τα βρήκε με τον εαυτό της, αναθεώρησε τις αξίες, έκανε spa, ξεκουράστηκε ρε φίλε..

Άλλωστε στα media εργάζονται και εμφανίζονται χωρίς τον βασανισμό της μάσκας...

Είστε πολύ γελοίοι...



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Επειδή μας τα έκανα αερόστατα με τη συναυλία…

2 χρόνια τώρα φόβος, τρομοκρατία, καταπάτηση δικαιωμάτων, καταπάτηση ελευθεριών, υποχρεωτικότητες, εκβιασμοί, πρόστιμα, μείωση μισθού με τα υποχρεωτικά τεστ, αναστολές, 6 υγειονομικοί σε απεργία πείνας (9η μέρα σήμερα), φτωχοποίηση, καταστολή, βία εάν καθόσουν σε ένα παγκάκι, ιδιωτικοποίηση της υγείας, αποξένωση, διχασμός, διαχωρισμοί, τηλε-ζωή, προπαγάνδα, λογοκρισία.

Και ο μόνος λόγος που βρήκαν να κάνουν συναυλία είναι «Ειρήνη παντού». Σοβαρά τώρα;

Θα κουνάτε και μπλε/κίτρινα σημαιάκια;

Τόση αηδία και υποκρισία. Τόση λοβοτομή δεν αντέχεται.

Σχολιο.- ΝΑΤΟ παντού.

Για την «ειρήνη» αγωνίζεστε όλοι δικαιωματικοί αριστεριτζίδες καριόλιδες.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ότι ο Δημήτρης Μπάτσης εκτελέστηκε πλάι στον Νίκο Μπελογιάννη δεν ήταν τυχαίο. Ότι εκτελέστηκε για το βιβλίο του και τις ανακαλύψεις του, ούτε κι αυτό είναι τυχαίο.

Ότι μια γενιά Ελλήνων αγνόησε την ύπαρξη του βιβλίου και τον συγγραφέα του και αυτό δεν ήταν τυχαίο.

Το κατεστημένο είχε πολλές και βαριές ενοχές για να μπορέσει να σταθεί στο έργο του Μπάτση και να αντλήσει από αυτό έστω και λίγα διδάγματα. Όποιος θέλει ας ψάξει να βρει ποιος ήταν αυτός ο πατριώτης.

Συνοπτικά το βιβλίο ασχολείται με την Ελλαδίτσα μας :

Α Η Αξιοποίηση των πλουτοπαραγωγικών πόρων

Β Το Οικονομικό σχέδιο για την εκβιομηχάνιση

Γ Εκβιομηχάνιση και Βιωσιμότητα.

Ο μακαρίτης ο Μπάτσης στο βιβλίο που ειχε γραψει το 1947 με τιτλο "Η βαρια βιομηχανια στην Ελλαδα", αποκάλυψε την υπαρξη της...... λεγόμενης "συμβασης cooper"(υπεγραφη το 1940 και έληξε το 2010! Υπάρχει στο υπουργείο βιομηχανίας και παραδίδεται-σαν "ιερο κειμενο"-απο υπουργό σε υπουργό!), βάσει της οποίας τα λεγόμενα "στρατηγικά ορυκτά" της Ελλάδας καθώς και ο υδάτινος μας πλούτος, τίθενται υπο την αιγίδα ενος Αμερικάνικου consortium εταιρειών!

Δύο λόγια μόνο ....

Η εργασία μου αυτή γράφτηκε με την βέβαιη προοπτική πως παρ όλα τα εμπόδια και παρ όλες τις πολύμορφες επεμβάσεις, ο ελληνικός λαός που πάντα αγωνίζεται ηρωικά θα ανοίξει και πάλι με τον αγώνα του διάπλατα τον δρόμο για μια ελεύθερη δημοκρατική ανοδική πορεία, και θα αρχίσει με τον ίδιο ενθουσιασμό , με την ίδια ορμή και αυτοθυσία να χτίσει την ερειπωμένη από την ναζιστοφασιστικη κατοχή και τον οικτρό εμφύλιο, πατρίδα.

Η Ελλάδα θα γίνει οικονομικά και εθνικά πραγματικά ελεύθερη

τότε και μόνο τότε που η ανοικοδόμηση αυτή γίνει από τον λαό της.

Θα σπάσουν τα δεσμά και θα αλλάξει ριζικά η διάρθρωση της σημερινής οικονομίας μας, θα ανοίξει δηλαδή ο δρόμος για να λυτρωθούν οι πιο ενεργές παραγωγικές και άξιες δυνάμεις της νεοελληνικής κοινωνίας μας.

Ο δρόμος αυτός μας οδηγήσει στην ορθολογική διάγνωση και οργάνωση και στη σχεδιασμένη ανάπτυξη της εθνικής μας οικονομίας , στη δημιουργία ανώτερης τεχνικής βάσης, στη γοργή συσσώρευση των οικονομικών αυτών δυνατοτήτων και μέσων που θα δώσουν την ευκαιρία να ανθήσει και σε μας μια γερή, προοδευτική-προοδεμένη κοινωνική ζωή.

Για το χτίσιμο αυτής της νέας Ελλάδας δουλεύουν σήμερα , μέσα σε τραγικές πραγματικά συνθήκες και αψηφώντας κάθε κίνδυνο , όλοι οι επιστήμονες που βλέπουν μπροστά, όλοι οι προοδευτικοί άνθρωποι των επιστημών πλάι και μαζί με τον αδάμαστο Ελληνικό λαό, προσφέροντας ακόμη και την ζωή τους, ότι πολυτιμότερο δηλαδή έχουν, προσπαθώντας έτσι να στεριώσουν όσο το δυνατό περισσότερο την νίκη του.

Σε όλους αυτούς τους πραγματικούς ηρωικούς αγωνιστές προσφέρω και εγώ την μικρότατη αυτή συμβολή.

Δημητρης Μπατσης.

Αθηνα, ΕΜΠ , Ιουνιος 1947.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Έξαρση των ξαφνικιτιδων, αύξηση θανάτων κατά 34%!

Οι τάχα "επιστήμονες των €μβολιασμων να συλληφθούν, οι δε €μβολιασμενοι να τεθούν σε μονιμη καραντίνα να μην μολύνουν κι εμάς!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΕΚΤΑΚΤΟ !!!!

Το Istituto per le Opere di Religione, 

η Τράπεζα δηλαδή του Βατικανού, 

ήταν η πρώτη που πλήρωσε σήμερα 

το φυσικό αέριο σε ρούβλια, έχοντας αγοράσει ρούβλια αξίας 10 εκατομμυρίων ευρώ από την Κεντρική Τράπεζα.

Το Βατικανό !

Ελάτε δω τώρα ΝΑΤΟ ικες μου ΠΟΥΤΑΝΕΣ των ίσων αποστάσεων και των συναυλιών ειρήνης.

Όταν σας εξηγώ τις αλλαγές των γεωστρατηγικων συμμαχιών που θα σας λιώσουν εδώ στην Ελλάδα για την στάση σας, θα με ακούτε 

Συνεχίστε τώρα τις συναυλίες σας υπέρ του ΝΑΤΟ.....



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΕΚΤΡΟΠΗ

Κάνοντας μια ανασκόπηση της χθεσινής μέρας με την δικη σκευωρια/παρωδία σε βάρος του καθηγητή Φαρμακολογιας του ΑΠΘ Δημήτρη Κουβελα στη Θεσ/νικη θεωρώ σημαντικά τα παρακατω:

1) Το ότι δεν παρουσιάστηκαν δύο από τους τρεις μάρτυρες κατηγορίας, ο καρδιολογος του κυριου Χαρδαλια και ο Προεδρος του Πανελληνιου Ιατρικου Συλλογου κυριος Εξαδακτυλος, αποδεικνύει τη σαθροτητα των επιχειρημάτων τους , που θα καταπίπταν στο δικαστηριο αν κατεθεταν και θα εξέθεταν και τους ίδιους, αποδεικνύοντας τη σκευωρία.

2) Ο πρώτος μάρτυρας κατηγορίας που παρέστη ο Κοσμητορας της Σχολής Φυσικής Υγείας του ΑΠΘ κύριος Δαρδαβεσης παρουσιάστηκε κυριολεκτικά αδιάβαστος όταν στις επίμονες ερωτήσεις της Προέδρου του Δικαστηρίου έδειξε να μην γνωρίζει καν την ορολογία τη σχετική με την φαρμακοεπαγρυπνιση. Δεν γνώριζε ότι στην πλατφόρμα του ΕΟΦ αναρτά ο ενδιαφερόμενος πολίτης, είτε με δική του πρωτοβουλία είτε με την σύμφωνη γνώμη του γιατρού του "κίτρινη καρτα" για τυχόν παρενέργειες από ένα φάρμακο η εμβόλιο.

3) Η επιτυχία εκ μέρους του κυρίου Κουβελα, η οποία θα είχε πολύ μεγαλύτερη σπουδαιοτητα αν βέβαια κατέθετε και ο ίδιος, είναι ότι για πρώτη φορά στην Ελλάδα τίθεται μετ' επιτασεως η ανάγκη όλοι οι πολίτες να είναι ενήμεροι αναφορικά με τα δικαιώματα τους τα σχετικά με ιατρικές πράξεις που διενεργούνται στο σώμα τους. Δεν είναι δυνατόν οι ίδιες οι φαρμακευτικές εταιρείες που κατασκεύασαν με διαδικασίες fast track εμβόλια και μάλιστα νέες τεχνολογιας να απαλλάσσονται ευθυνων και οι πολίτες να μην γνωρίζουν το δικαίωμα που έχουν να αναρτούν κίτρινα κάρτα στον ΕΟΦ για τις οποίες τυχόν από απλές έως πολύ σοβαρές παρενέργειες. Μια διαδικασία που είναι γνωστή και διαδεδομένη σε άλλες χώρες στην Ελλάδα ως τώρα ήταν άγνωστη. Αποτέλεσμα αυτής της εσκεμμένης έλλειψης ενημέρωσης ήταν τον Οκτώβρη στην Ολλανδία, χώρα με ίδιο πληθυσμό με την Ελλάδα να έχουν αναρτηθεί 30.000 κίτρινες κάρτες και στην Ελλάδα μόνο 3.000. Και βέβαια μόνο κάποιος κυριολεκτικα ψεκασμενος θα μπορούσε να πιστέψει ότι οι Ολλανδοί έχουν χειρότερο ανοσοποιητικό σύστημα η DNA από τους Έλληνες

4)εκείνο που προκαλεί ιδιαίτερη ανησυχία κατά τη γνώμη μου ήταν η ομολογία του κυρίου Δαρδαβεση ότι κλήθηκε από την Ασφάλεια Θεσ/νίκης να καταθέσει ως μάρτυρας κατηγορίας εναντίον του κυρίου Κουβελα. Αυτό το σημείο αποδεικνύει ότι η σκευωρία κατα του καθηγητή του ΑΠΘ στήθηκε από το ίδιο το βαθύ κράτος. Είχαμε σε μεγάλο βαθμό από την Μεταπολίτευση και μετά ξεχάσει την ύπαρξη του, αν και το βαθύ κράτος σφράγισε με την παρουσία του την ελληνική ιστορία από την περίοδο μετά τον Εμφύλιο ως το τέλος της Δικτατορίας. Κύριο χαρακτηριστικό τότε ήταν ότι άτομα που ασπάζονταν διαφορετική ιδεολογία από την κυρίαρχη χαρακτηρίζονταν εχθροί του Κράτους και του Πολιτεύματοςκαι διωκονταν. Χτες στη δική Κουβαλά εμφανίστηκε για πρώτη φορά μετά από 50 χρόνια η ίδια έννοια. Στο κλητηριο θεσπισμα ο κύριος Κουβελας δεν κατηγορείται απλά για διασπορά ψευδών ειδήσεων, κατηγορείται ότι "προκάλεσε με τις απόψεις του βλάβη στην ελληνική οικονομια". Αυτό συνιστά πολύ σοβαρό ατόπημα για να περάσει απαρατήρητο. Εδώ δεν πρόκειται για διαφορετική ιδεολογία, αλλά για διαφορετική επιστημονική άποψη, η οποία δαιμονοποιειται, προκειμένου να χρησιμοποιηθεί, όπως χρησιμοποιείται κατά κόρον πλέον και ο όρος "αντιεμβολιαστες" με σκοπο μια μερίδα του πληθυσμού να χαρακτηριστεί "επικινδυνη". Σας φαίνεται πολύ δημοκρατικό αυτό? Εμένα πάντως μου προκαλεί ιδιαίτερη ανησυχία...Αν ήσασταν εξ άλλου χτες στο Δικαστήριο στη Θεσ/νικη θα βλέπατε τα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας έξω από το Δικαστήριο και αν επιχειρούσατε να μπείτε για να παρακολουθήσετε τη δική θα είχατε κι εσείς υποστεί την "βάρβαρη " αντιμετώπιση των αστυνομικών οργάνων, που αρχικά μας δήλωσαν ότι με εντολή Εισαγγελέα δεν μπορούσε να μπει κανείς από τους συγκεντρωμένους που διαμαρτυρόμασταν εκτός κτηρίου. Στη συνέχεια μετά την έντονη διαμαρτυρία μας και το ότι ζητήσαμε τα στοιχεία του Εισαγγελέα μας ειπώθηκε ότι 2-3 μπορούσαμε να μπούμε, ενω μας χώρισαν στην αίθουσα ανά δύο, και ενώ παρατηρηθηκε και έντονη αστυνομική παρουσία και υψηλόβαθμου οργάνου στην ίδια την αίθουσα.

Ήμουν 7 ετών όταν επιβλήθηκε στην Ελλάδα στρατιωτική Δικτατορία. Χτες ένιωσα για πρώτη φορά μετά από δύο χρόνια παρανοϊκής διαχείρισης της κρίσης του κορωνοιου ότι πραγματικά έχουμε μπει σε νέα σκοτεινή περίοδο της Ιστοριας μας με αναβίωση του Κρατους Εξαιρεσης με αναστολή των συνταγματικών εγγυησεων.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δε θέλω να σας στεναχωρήσω...αλλά οι μόνοι που θα πεθάνουν κάποτε από φυσικά αίτια θα είναι οι ανεμβολίαστοι.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πάμε πάλι απ' την αρχή: ΟΧΙ στην ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ του ΚΑΠΝΙΣΜΑΤΟΣ στα bar και τα καταστήματα εστίασης. Καργιόληδες.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Bio Biden άρθρο της Μαρίας Ζαχάροβα:

«Μπορούμε να έχουμε μια πρόχειρη ιδέα για τη συμμετοχή των πολιτικών ελίτ των ΗΠΑ στη στρατιωτική βιολογική δραστηριότητα στην Ουκρανία, αν βασιστούμε σε ανοιχτές πηγές καθώς και σε έγγραφα που διέρρευσαν.

Παρακάτω γίνεται μια προσπάθεια ανασύνθεσης της χρονολογίας αυτής της εμπλοκής, αν και όχι ολοκληρωμένη. Υπάρχουν πολλά κενά σε αυτό το πραγματικά διαβολικό σχέδιο που πρέπει ακόμη να καλυφθούν.

1991: Οι ΗΠΑ εγκαινιάζουν το πρόγραμμα Nunn-Lugar για τις πρώην σοβιετικές χώρες για τον έλεγχο/εξάλειψη των σοβιετικών όπλων μαζικής καταστροφής, συμπεριλαμβανομένων των βιοόπλων.

Η Υπηρεσία Μείωσης Αμυντικών Απειλών (DTRA) του Πενταγώνου ονομάστηκε ως ο κύριος εκτελεστής του προγράμματος.

1993: Υπογράφεται η Συμφωνία Ουκρανίας-ΗΠΑ για την πρόληψη της διάδοσης των ΟΜΚ.

2005: Υπογράφεται πρόσθετο πρωτόκολλο στη συμφωνία μεταξύ του Ουκρανικού Υπουργείου Υγείας και του DTRA για την πρόληψη της διάδοσης τεχνολογιών, παθογόνων παραγόντων και τεχνογνωσίας που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την ανάπτυξη βιοόπλων.

Αυτή είναι η αρχή της μεταφοράς του ουκρανικού στρατιωτικού βιολογικού δυναμικού στα χέρια των ειδικών των ΗΠΑ.

Δεκαετία 2000: Μεγάλες αμερικανικές στρατιωτικές και βιομηχανικές εταιρείες ασχολούνται με στρατιωτική βιολογική δραστηριότητα στην Ουκρανία.

2005 – 2014: Η Black & Veatch Special Projects, ανάδοχος της DTRA, κατασκευάζει και αναβαθμίζει 8 βιοεργαστήρια στην Ουκρανία αντί να καταργήσει τη στρατιωτική βιολογική υποδομή, όπως είχε αρχικά ισχυριστεί.

Μία από τις εγκαταστάσεις, ένα βιοεργαστήριο στην Οδησσό, χρηματοδοτείται από το 2011 για τη μελέτη «παθογόνων παραγόντων που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε βιοτρομοκρατικές επιθέσεις».

2007: Ο υπάλληλος του Υπουργείου Άμυνας των ΗΠΑ Nathan Wolfe ίδρυσε το Global Viral Forecasting Institute (στη συνέχεια – Global Viral), μια βιοϊατρική εταιρεία. Η αποστολή που αναφέρεται στον χάρτη είναι η μη εμπορική μελέτη των διασυνοριακών λοιμώξεων, συμπεριλαμβανομένης της Κίνας.

2009: Η Rosemont Seneca Partners ιδρύεται από τον θετό γιο του πρώην υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ Τζον Κέρι, Κρίστοφερ Χάιντς και τον γιο του νυν προέδρου των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν, Χάντερ Μπάιντεν.

2014: Αντισυνταγματικό πραξικόπημα στην Ουκρανία.

2014: Ο Χάντερ Μπάιντεν εντάσσεται στο Διοικητικό Συμβούλιο της Burisma Holdings, μιας ουκρανικής εταιρείας ενέργειας.

2014: Η Metabiota, ένας ιδιωτικός εμπορικός οργανισμός που ειδικεύεται στη μελέτη των κινδύνων πανδημίας αποσπάται από το Global Viral. Ο Neil Callahan και ο John DeLoche, υπάλληλοι της εταιρείας Rosemont Seneca Partners του Hunter Biden διορίζονται στο διοικητικό συμβούλιο της Metabiota. Η Global Viral και η Metabiota αρχίζουν να λαμβάνουν χρηματοδότηση από το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ.

2014: Η Metabiota δείχνει ενδιαφέρον για την Ουκρανία και προσκαλεί τον Χάντερ Μπάιντεν να «διεκδικήσει την πολιτιστική και οικονομική ανεξαρτησία της Ουκρανίας από τη Ρωσία».

2014: Η Metabiota και η Burisma Holdings ξεκινούν συνεργασία σε ένα ανώνυμο “επιστημονικό έργο στην Ουκρανία”.

2014: Τα Metabiota, Global Viral και Black & Veatch Special Projects ξεκινούν την πλήρη συνεργασία στα πλαίσια των προγραμμάτων του Υπουργείου Άμυνας των ΗΠΑ.

2014: Υλοποίηση συμβάσεων Metabiota και Υπουργείου Άμυνας των ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένου ενός έργου 300.000 $ στην Ουκρανία.

2016: Η πολίτης των ΗΠΑ Ulana Nadia Suprun, απόγονος Ουκρανών Ναζί, διορίζεται Υπουργός Υγείας της Ουκρανίας. Το πρόγραμμα συνεργασίας του Υπουργείου Υγείας των ΗΠΑ και του Υπουργείου Υγείας της Ουκρανίας επεκτείνεται σημαντικά.

2016: Ξέσπασμα γρίπης των χοίρων μεταξύ του προσωπικού του Υπουργείου Άμυνας της Ουκρανίας που φρουρεί βιοεργαστήριο στο Χάρκοβο της Ουκρανίας. 20 νεκροί. Το περιστατικό αποσιωπάται.

2016: Ο πρώην Βοηθός Υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ Andrew Weber διορίζεται επικεφαλής του τμήματος παγκόσμιων συνεργασιών της Metabiota.

2016: Η EcoHealth Alliance, η δομή του ιδρυτή του Global Viral Nathan Wolfe, ασχολείται με τη μελέτη των κορονοϊών που μεταδίδονται από νυχτερίδες στο ερευνητικό κέντρο σε ένα εργαστήριο της Γουχάν, στην Κίνα.

2016: Η DTRA και το Υπουργείο Υγείας της Ουκρανίας επεκτείνουν τη σύμβαση αφού λάβουν έγκριση από το Υπουργείο Άμυνας της Ουκρανίας.

2019: Η πανδημία του κορωνοϊού της μεταλλαγμένης νυχτερίδας COVID-19 ξεκινά με ένα ξέσπασμα στη Γουχάν.

24 Φεβρουαρίου 2022: Εναρξη της ειδικής επιχείρησης του ρωσικού στρατού στην Ουκρανία.

24-25 Φεβρουαρίου 2022: Ταχεία εξάλειψη στελεχών σε βιοεργαστήρια στην Ουκρανία.

8 Μαρτίου 2022: Η υφυπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ για Πολιτικές Υποθέσεις Victoria Nuland αναγνωρίζει ανοιχτά την ύπαρξη συνεργασίας μεταξύ των ΗΠΑ και της Ουκρανίας σε παθογόνα».



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΝΑΤΟικοί αριστεροί .Η Μαριούπολη απελευθερώθηκε ! απλά ο στρατός της Ρωσίας ψάχνει ,τους ΝΑΖΙστές του καθεστώτος του Κιέβου, πόρτα - πόρτα, για να δικαστούν ΖΩΝΤΑΝΟΊ ,για όλα τα εγκλήματα που διέπραξαν επί 10 χρόνια .



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τι λέει το ζουλάπι ο Τζίφρας?

Περιμένει το χαπακωμένο το Αλ6  από τον καραγκιόζη το ναζίδι το Ζελένσκι, να δώσει στήριξη για το Κυπριακό?

Χτυπιέμαι χαχαχαχαχα!

Σχολιο.- Καλομελέτα κι έρχεται!!!! Η..... συγκυβέρνηση ντε!!!!!

Σχολιο.- Τράτζικ !το άκουσα...πήγε να τα μαζέψει και τα χειροτέρεψε..

Σχολιο.- Ωραία, το ένα χαπατο θα συναντήσει το άλλο και οι δύο μαζί υπό το γουρλωτο μάτι του Μητσοτάκη. Ναζί, Ανάπηροι όλα στο ίδιο κουβά με τα κόπρανα.

Σχολιο.- Τρία πουλάκια κάθονται. ......όταν παίρνω φόρα,φόρα κατηφόρα...

Σχολιο.- Να τα βάλει με τους προμηθευτές του δηλαδή ;..

Τι ζούμε ρε φίλε..

Σχολιο.- Εντάξει απογοήτευση. Έχουν ανάγει σε προσωπικότητα το ναζίδι χαζοβιόλη με τα τακούνια και τις 11 offshores στα Pandora Papers.

Σχολιο.- αλλος ανοητος..αλλος ανοητος με το ρεφραιν: αλλος με τη βαρκα μας...

Μεταξυ μας προτειμω τη συχωρεμενη τη Βουγιουκλακη

Σχολιο.- τι λες ρε ηλιθιε;;; περιμενεις απο το νεοναζιδι να στηριξει την Κυπρο κι εσυ με τους δικους σου θα καθησεις στα εδρανα της βουλης να τον χειροκροτησεις ,,,ΜΑΥΡΟ θα φας ...

Σχολιο.- Καταπτυστη δικαιολογια για να μη λειψει απο τη παρασταση.

Το "αισχος" συναγωνιζεται το "κριμα" καθως οι κερκιδες φωναζουν "ουστ"...

Σχολιο.- Ο ανθρωπος εχει καβαλησει το καλαμι και πεταει οτι γελοιοτητα του κατεβει Εκφυλιστικη κατασταση σε απολυτο πολιτικο τελμα

Σχολιο.- Εν το μεταξύ την ώρα που διαπραγμάτευεται ο άλλος στην Τουρκία , θα έρθει εδώ να μιλήσει για τα κατεχόμενα.

Σχολιο.- Αυτός παίρνει βαριά ναρκωτικά, δεν εξηγείται

Σχολιο.- Η μόνη χώρα που υποστήριζε σθεναρά τισ θέσεις στο Κυπριακό , η Ρωσία, την προγκήξαμε

Σε λενε Αλέξη και είσαι ηγέτης

Σχολιο.- Δεν θα ξεχάσω ποτέ τότε με τον Μακρόν στο Μέγαρο Μαξίμου τότε που του γύρισε την πλάτη και τον άφησε σύξυλο στο καλοσωρισμα,χαχα



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το Μενγκελικό μας κράτος προνόησε και για να μην αφήσει τους υγειονομικούς απεργούς πείνας να πεθάνουν από την πείνα τους τάισε επειγόντως χημικά...

Η Κομματοκρατία μας θέλει όλους χορτάτους...



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Φωτογραφίες από την πολύ επιτυχημένη, σε μαζικότητα - μαχητικότητα - συμμετοχή νεολαίας, (το αμφιθέατρο της Νομικής γέμισε όλο), εκδήλωση για την αλήθεια, που κρύβουν συστηματικά τα κυρίαρχα ΜΜΕ και το οικονομικό και πολιτικό κατεστημένο, για τις εξελίξεις στην Ουκρανία, που διοργάνωσε η ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ στην Αθήνα.

«Έβγαλε βρώμα η ιστορία ότι ξοφλήσαμε», αλλά είναι στο χέρι μας ν’ αποδείξουμε ότι λέει σκόπιμα ψέματα.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ποτέ άλλοτε η μεταοθωμανική Τουρκία δεν είχε τόσο αναβαθμισμένη θέση στη διεθνή πολιτική, ώστε να αναλαμβάνει τη διαμεσολάβηση σε μια μεγάλη αντιπαράθεση όπως αυτή μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας.

Η Τουρκία που συμμετέχει στο ΝΑΤΟ, αλλά συγκρούεται με τους Αμερικάνους και τους Γάλλους στην ανατολική Μεσόγειο, τα 'χει καλά με τη Ρωσία, αλλά είναι σε αντίθετα εμπόλεμα στρατόπεδα σε Συρία, Καύκασο και Λιβύη, έχει αναλάβει την προστασία των Παλαιστινίων, αλλά διατηρεί στενές σχέσεις και με το Ισραήλ κ.λπ. κ.λπ.

Η καπιταλιστική Τουρκία με την ανεξάρτητη εξωτερική πολιτική, χωρίς δεσμεύσεις, βασισμένη στα συμφέροντά της.

Βλέπω τη φωτογραφία του Ερντογάν και σκέφτομαι κάτι Σημίτηδες, κάτι ΓΑΠ, κάτι Σαμαράδες, κάτι Τσίπρες και κάτι Μητσοτάκηδες. Ούτε ένα ελάχιστο λοξοδρόμημα από την προσήλωση στις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ. Ούτε καν για τη στοιχειώδη αξιοπρέπεια μιας χώρας που βουλιάζει στην παρακμή και τη διεθνή ανυποληψία.

Σχολιο.- Το μέγεθος μετράει!

Σχολιο.- Αφου τοσα χρονια τους εχουν βουτηγμενους όλους τους δεξιούς νουδου συριζοκιναλ στην διαφθορα και καλοπερνανε.αν φερουν αντιρησεις ξερουν τι τους περιμενει.ετσι καπως χαθηκε η λιστα λανγκαρτ και οι κρετινοι ακομη τους ψηφιζουν.

Σχολιο.- Ακόμη και ο Μητσοτάκης πατήρ, στην αναταραχή στα Βαλκάνια, προσπαθούσε να κινηθεί κάπως. Αυτοί εδώ ξεροσταλιάζουν, μπας και τους πει καλημέρα ο θυρωρός της Πρεσβείας...

Σχολιο.- Είχε ...ψιλοπροσπαθήσει (υποτίθεται) ο Κωστάκης Καραμανλής να πάει λίγο κόντρα, μία με το βέτο στη σύνοδο του ΝΑΤΟ στο Βουκουρέστι, μία με την απόρριψη του σχεδίου Ανάν για την Κύπρο, μία με τα σχέδια για τον αγωγό Μπουργκάς Αλεξανδρούπολη, αλλά τον ...έφαγε η μαρμάγκα.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΗΓΕΣΙΑ ΑΖΟΦ ΚΑΠΟΥΤ! 

Αυτό εκτιμούν στη Ρωσία, μετά από την κατάρριψη ελικοπτέρου με το οποίο οι επικεφαλής του ναζιστικού σώματος επιχειρούσαν να διαφύγουν από τις ακτές της Μαριούπολης. Το ελικόπτερο, που βλήθηκε με ρωσικό πύραυλο, χάθηκε στα νερά της Αζοφικής. Και ηγεσία Αζόφ, καπούτ! 

Τα συλλυπητήριά μας στους τεθλιμμένους φίλους και συγγενείς, από το Κίεβο και το Βερολίνο μέχρι το City και τη Wall Street.

Σχολιο.-  η είδηση όπως είναι γραμμένη (έτσι το είχα δει και εχθές) λέει ότι το ελικόπτερο χτυπήθηκε καθώς πήγαινε να τους παραλάβει. Δεν λέει ότι το χτύπησαν αφού τους είχε παραλάβει και έφευγε. Με αυτή την έννοια λογικά έμειναν πίσω στη Μαριούπολη αυτά τα άτομα.

Τέλος πάντων είτε έτσι, είτε έχουν μείνει μέσα στα εργοστάσια ή σε κάποιον κρυψώνα, δε θα τη γλιτώσουν.

Σχολιο.- Στα τσακιδια οι ναζί!! Κι εδώ τα δικαιωματικάκια που χρόνια τώρα λένε "Τσακίστε τους ναζί" απόψε βράδυ Τρίτης έκαναν δήθεν «αντιπολεμική συναυλία» υποστήριξης των ναζί  με σημαίες Ουκρανίας , βρε ουστ!!

1. στις κινητοποιήσεις είμαι πάντα εκεί και ξέρω. Δεν ανέφερα πουθενά για άλλες κινητοποιήσεις 

2. Το μόνο που διάβασα είναι καταδικάζουμε την ρωσική εισβολή και γενικά τον ιμπεριαλισμό, καμία κουβέντα για το ρόλο του ΝΑΤΟ. Αυτό είναι άδικο.

Προτίμησα τη συζήτηση της ΛΑΕ από τη συναυλία ( αν και δεν ανήκω σε κανένα κόμμα) η οποία ήταν εξαιρετική.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Τσίπρας ελπίζει, όπως είπε, να αναφερθεί ο Ζελένσκι και στο ζήτημα της Κύπρου. Γνωρίζοντας, βέβαια, πως κάτι τέτοιο αποκλείεται να γίνει. Απλώς, επιχειρεί να εξαπατήσει, όπως το συνηθίζει χρόνια τώρα, την κοινωνία. 

Κουβέντα δεν είχαν πει για καμιά Κύπρο όταν βάρεσαν παλαμάκια στην απόφαση του Μητσοτάκη να καλέσει τον πολεμοκάπηλο φασιστάκο να μιλήσει στη Βουλή. 

Και ούτε και τώρα θα λέγανε, αν δεν υποχρεώνονταν να σκεφτούν πως εδώ στην Ελλάδα δεν είμαστε εγγόνια των SS ώστε να θαυμάζουμε τον Ουκρανό φασιστάκο, όπως συμβαίνει με την πλειονότητα των υπηκόων του γερμανικού Ράιχ. Κι αν δεν είχε προηγηθεί η ανακοίνωση του κ. Βαρουφάκη που όπως και ο Τσίπρας θα δώσει διαπιστευτήρια στο ΝΑΤΟ με την παρουσία στην ομιλία του Ουκρανού δολοφόνου, λέγοντας, όμως, πως θα του κάνει... ερωτήσεις.Παρ' όλο που ξέρει πως δεν θα υποβληθούν ερωτήσεις! 

Το θλιβερό είναι πως υπάρχει τόσος και τόσος κόσμος που τους βαράει παλαμάκια. Παρά το ότι ξέρει πως τον θεωρούν χάπατο. Τους θαυμάζει, μάλιστα, γιατί είναι "γάτες" στην εξαπάτηση. Γιατί "ξέρουν από πολιτική", όπως την έχει στο μυαλό του ο κάθε παλαμακιστής ηγετίσκων.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το Πακιστάν στο στόχαστρο ανατροπής από ΗΠΑ-Βρετανία λόγω εξομάλυνσης των σχέσεων του με Ινδία στα πλαίσια κοινών εμπορικών συμφερόντων στις σχέσεις με Κίνα (BRI) και λόγω του ότι σήκωσαν ως εκ τούτου κεφάλι για το Ουκρανικό.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σε όλο τον Παγκόσμιο Νότο, τα πράγματα είναι απλά.

Λέει ο εκπρόσωπος  των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ : «Η Αφρική πρέπει να καταδικάσει τη Ρωσία.

Και του απαντούν οι Αφρικάνοι : «Αναρωτιόμαστε, είχε η Ρωσία αποικίες στην Αφρική?»



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ένα διάβημα διαμαρτυρίας στη ρωσική πρεσβεία για την αναίτια σύλληψη των τριών ουκρανοναζιστικών παλληκαριών με κατασκευασμένες κατηγορίες ότι δήθεν βασάνιζαν αιχμαλώτους; Μια πορεία, κάτι;

Αααχ, λειψός ο διεθνισμός σας, σύντροφοι.

Σχολιο.- ΠΗΓΕΣ ΣΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙΣ ΕΠΑΡΚΩΣ Ή ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥΤΙΝΙΚΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΔΩ ΜΕΣΑ ΑΝΤΕΥΡΩΠΑΙΕ?

Σχολιο.- Ειστε πουτινακια και δεν αντιλαμβανεστε το παγκοσμιο γεωπολιτικο γιγνεσθαι,επειδη ειστε δογματικοι παρακατιανοι,γιατι δεν καταδικαζετε επαρκως αντευρωπαιοι.ΕΙΡΗΝΗ ΜΟΝΟ.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τελικά τσάμπα η φασαρία ότι η συναυλία είναι ισοαποστακικη?

Σχολιο.- είχε απ όλα μέσα. Κυρίως ισαποστακιδες αλλά και τίγκα στον ΣΥΡΙΖΑ

Σχολιο.- Τεράστια υποκρισία πάντως αυτό το φιλειρηνικό κίνημα αριστερών-κεντρώων-δεξιών.

Σχολιο.- Εν τω μεταξύ,σε ποια εθνική ενότητα τρέχουν να χωθούν κι αυτοί οι ερμοι;Εδώ η ΝΔ έχει βγάλει πράκτορες του Πούτιν το μισό ΓΕΕΘΑ

Σχολιο.- Μαζευτηκαν χιλιάδες δικαιωματιστές «αριστεροί» και είπανε τα ίδια με αυτά που λέει ο Μητσοτάκης, ο Μπάιντεν και ο Στόλτενμπεργκ.

Τους κάνατε τα μούτρα κρέας.

ΠΟΝΑΤΕ;;

Σχολιο.- Hταν και η πρωτοβουλία ενάντια στο υγειονομικό απαρχαιντ με συνθήματα ισων αποστάσεων.

Σχολιο.- η Πρωτοβουλία έκανε αντιπολεμική ισσοαποσταση ή παρέμβαση για τη συνέχεια της αναστολής των υγειονομικών;

Σχολιο.- Ήταν και ο Σπάρτακος



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΠΟΜΠΗ «ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΜΕ ΤΗ ΡΩΣΙΑ»

Στις 03 Απριλίου 2022 (Κυριακή) στις 18.00 στην Αθήνα θα ξεκινήσει μια πατριωτική ειρηνική αυτοκινητοπομπή κατά της ρωσοφοβίας και ναζισμού από την αφετηρία του Συγγρού Φιξ. Η αυτοκινητοπομπή «Για την Ειρήνη με τη Ρωσία» θα έχει με συνθήματα «Για την Ειρήνη ! Για τη Ρωσία! Για την Ελλάδα!

Τα αυτοκίνητα θα συγκεντρωθούν την καθορισμένη ώρα με τις σημαίες των δύο χωρών της Ρωσίας και της Ελλάδας (θα βγουν εφόσον ξεκινήσαμε όλοι μαζί την πορεία) , με κορδέλες του Αγίου Γεωργίου, που συμβολίζουν τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο και τον αγώνα κατά του φασισμού, χωρίς να εμποδίζεται η κυκλοφορία στον αυτοκινητόδρομο και χωρίς να παρεμποδίζεται η διέλευση του δημόσια συγκοινωνία και πορεία των αυτοκινήτων πολιτών. Η πομπή των αυτοκινήτων θα βρίσκεται στη δεξιά πλευρά του αυτοκινητόδρομου (προς το κέντρο) με αναμμένα τα σήματα έκτακτης ανάγκης (θα σταθούμε με το αλάρμ ).

Η πομπή των αυτοκινήτων θα προχωρήσει προς το κτίριο της Βουλής, θα το προσπεράσει το κτίριο της Βουλής και θα στρίψει αριστερά, θα περάσει το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία, θα στρίψει ξανά αριστερά και θα περάσει την Πλατεία Συντάγματος, φεύγοντας στην οδό Φιλελλήνων και στη συνέχεια τα αυτοκίνητα θα επιστρέψουν στην αρχική θέση του Συγγρού Φιξ. 

Για την αυτοκινητοπομπή «Για την Ειρήνη με τη Ρωσία» έχουν ενημερωθεί:

Τμήμα Επιχειρήσεων ΓΑΔΑ

Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής και Τμήματα Τροχαίας

Τμήμα Τροχαίας Καλλιθέας

Ομάδα πρωτοβουλίας

της αυτοκινητοπομπής «Για την ειρήνη με τη Ρωσία»

πρόσωπο επικοινωνίας:

Σοφία Ζουρνατζήδου +306994202871, +30 6987887757

Κωνσταντίνος Δημητριάδης +30 6973961946



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



To μέλλον....

Στην προσκληση Ζελένσκι συγκατένευσαν ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ....Τα 3 αυτά κόμματα είναι αυτά, που θα μας κυβερνήσουν-μαζί- όποτε θα γίνουν εκλογές...

Έδωσαν τα απαραίτητα διαπιστευτήρια στην Πρεσβεία με αυτήν τη κίνηση....

Ο πρωθυπουργός: ένας "Τεχνοκράτης" ή μία "καταξιωμένη προσωπικότητα εγνωσμένου κύρους"....Υπάρχουν πολλοί τέτοιοι....

Τι καλά που θα ήταν ,αν δεν έπαιρναν ούτε συνασπισμένοι τις απαραίτητες ψήφους.....

Αλλά δεν το βλέπω...Δεν υπάρχει αντίπαλο δέος...

Σχολιο.- Δεν συγκυβέρνησαν μέχρι τώρα για τον απλούστατο λόγο ότι η ΝΔ είχε αυτοδυναμία (στις τελευταίες εκλογές)...Το πείραμα έχει πετύχει μία φορά ήδη με κυβέρνηση Παπαδήμου (συνεργασία ΝΔ,ΠΑΣΟΚ,ΔΗΜΑΡ)

Σχολιο.- Ο Τζίφρας ζητησε να μιλήσει ο ναζί Ζελένσκι στον ελληνικό κυνοβούλιο. Ανιστορητος, υπάλληλος, Ηγερ-πης, τσόφλι.. Είναι πονηρός και αριβιστας. Πήρε όμως και μεγάλα ποσά. Είμαι βέβαιος.

Σχολιο.- Αυτά να τα πει ο καργιόλης ο Ζελένσκι, όταν τον καλέσουν οι αδελφοί Κύπριοι. Στη χώρα των εφοπλιστών καλύτερα να μιλήσει για "κατοχή και χρήση". Και να στείλει με την ευκαιρία κι ένα ευχαριστήριο μήνυμα στους προμηθευτές του, το αρχίδι.

Σχολιο.- Διάγγελμα θα κάνει ο Ζελένσκι,όχι συνέντευξη ,για να απαντά σε ερωτήσεις!!!!

Σχολιο.- Ο Μητσοτάκης τους κάνει συνενόχους στην υποστήριξη του νεοναζισμού και των εθνοκαθαρσεων..

Σχολιο.- .χτες ήταν στην .Κωνσταντινούπολη η αντιπροσωπεία του Και περιμένουμε ο Ζελενσκι να καταδικάσει την παράνομη κατοχή του 40% της Κύπρου? Είναι ένας ναζί...απαγόρευσε τη λειτουργία 10 κοινοβουλευτικών κομμάτων στην Ουκρανία και με νόμο εξαφάνισε την ελληνική μειονότητα της αν.ουκρανιας που αριθμεί 340.000 ομογενεις


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Η Ρωσία κάνει ότι η Ελλάδα ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΠΟΤΕ ΤΟ 1974, με απαίτηση του ΝΑΤΟ. Προστάτευσε τους ομοεθνείς της (και τους δικούς μας) από τα ναζιστικά πογκρόμ. Οι «πατριώτες» μας, άφησαν τον Αττίλα να ΣΦΑΞΕΙ τους ελληνοκύπριους. Σιωπή λοιπόν, ΝΑΤΟπροσκυνημένοι εθνοπροδότες!!!



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το καθεστώς που αποκλείει ασθενείς απ' τα νοσοκομεία επειδή είναι ανεμΦολίαστοι και αυτοί που μας λέγαν ας πεθάνετε χωρίς φάρμακα, πρόβλημα σας... είναι αυτοί που καλούν τώρα τον ναζιστή Ζελένσκι να μας μιλήσει για την ελευθερία...
Σχολιο.- Αυτοί είναι οι νεοναζί της εποχής μας.
Σχολιο.- Με βαμενο νυχακι και ξυρισμενες τρυπουλες!
Οι κουβαλητες χακί υφάσματος κοιμούνται δυο δυο.
Σχολιο.- Αλληλεγγύη μεταξύ των ναζιστών. Όμως είμαστε κυριολεκτικά υπεύθυνοι που αφήνουμε την ναζιστική εγκληματική οργάνωση να κυβερνά αυτόν τον τόπο. Όσο τους αφήνουμε ο αφανισμός μας είναι αναπόφευκτος.
Σχολιο.- Οποιος δοτος και να ειναι στα πραγματα, οσο κανει κουμαντο στον τοπο ο καθε Παιατ... δεν προκειται να αλλαξει απολυτως τιποτα.
Αυτο ειναι το πολιτικο αδιεξοδο της εθνικης εξαρτησης.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αυτοί που μπερδεύουν την ειρήνη με την υποταγή μιλάν για αντι-ιμπεριαλισμό ενώ είναι υπηρέτες του Στέιτ Ντιπάρτμεντ...
Σχολιο.- χαχα εχουν μπλεξει τα μπουτια τους.....με ενα δυο επιχειρηματα που τους λες τους εχεις στειλειες αδιαβαστους...πολυ χάζι τους κανω στο φβ,,,,δεν ξερουν τί να σου πουνε



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Για θυμήσου τι μας έλεγαν: 
- με δραχμή θα πεινάσουμε, 
δεν θα έχουμε πετρέλαιο, σιτάρι, λάδι, ζωοτροφές, χαρτί υγείας. 
ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ !!!



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ρωσία: Δεν πουλάμε «Δωρεάν» σε δολάρια μπλοκαρισμένων λογαριασμών - Θα πληρώσουν σε ρούβλια...
Ο ΤΣΑΜΠΑΣ ΠΕΘΑΝΕ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΑ ΓΑΤΑΚΙΑ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ
ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΠΛΕΡΩ ΕΙΔΑΛΛΩΣ 
''ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΕΡΙΟ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ''



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



" H παρούσα σύγκρουση στην Ουκρανια αποτελεί τη συνέχεια της σύγκρουσης και του ΝΑΤΟϊκού βομβαρδισμού στη Γιουγκοσλαβία, είπε ο διάσημος Σέρβος σκηνοθέτης Εμιρ Κοστουρίτσα στον κρατικό ρώσικο τηλεοπτικό σταθμό RT, δίνοντας έμφαση στη συνέχεια της Ρωσοφοβίας και την ασέβεια της Δύσης στο Διεθνές Δίκαιο."




---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ευτυχώς για τα ουκρανοναζίδια που ήταν Ρώσοι στρατιώτες και δεν ηταν οι παλιάνθρωποι του αμερικανικού στρατού που δεν αφήνουν κολυμπηθρόξυλο και εγκληματούν για να ψυχαγωγούνται...
Είστε ο καρκίνος του πλανητη, σας καταριεται το μεγαλύτερο μερος της υφηλίου για το κακό που προκαλειτε κι έχεις τα μουτρα και μιλάς για φασισμο;; Μέχρι χθες είχατε νόμιμη τη σκλαβιά και τώρα κάνετε και υποδείξεις δημοκρατικότητας; Αντε ρε τραβάτε να κλεισετε το κολαστηριο του Γκουανταναμο και μετά κρυφτειτε σε καμία τρύπα μήπως και ξεχάσει ο κόσμος το ποινικό σας μητρώο...
Παλιανθρωποι!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το "παγκόσμιο ρεντίκολο" Ζελένσκι, 
που θα παίξει τον ρόλο του στην λεγόμενη ελληνική Βουλή, 
ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ τελικά ό,τι μπορούσε να υπογράψει
ΧΩΡΙΣ #πολεμο , ΧΩΡΙΣ χιλιάδες θανάτων, ΧΩΡΙΣ την καταστροφή ενός λαού.
Στο όνομα των απανταχού #ναζί, που ζουν και βασιλεύουν, όπως αποδεικνύεται.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Νέος Αττίλας όσο η Αθήνα χαριεντίζεται με τους εισβολείς
ΚΥΠΡΙΑΚΟ 30/3/2022 – 15.52
Ο ΤΑΤΑΡ ΞΕΣΤΟΜΙΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ – «ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ»



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ένας άλλος τιμωρός του στρατιώτη μας Πέτρου βρέθηκε. Ρουσλάν Γκριγκόριεβιτς Ολέινικ. Στην Πόλη της Βίνιτσας. Τον συνέλαβαν την ώρα που προσπαθούσε να διαφύγει μέσω ανθρωπιστικου διαδρόμου και παραδόθηκε στους άντρες του Καντιρωφ
Salamalekum
Petya, δουλεύουμε!
Θα σας βρούμε όλους και μετά από 70 χρόνια! Και θα σας σκοτώσουμε ακόμα και την ώρα που χεζετε.
#εγκλήματα πολέμου
#UAwarcrimes
#αναγνωρισθείς



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



| Μανώλης Γλέζος | 9 Σεπτεμβρίου 1922 - 30 Μαρτίου 2020 |
Πριν 2 χρόνια πέθανε.
«Η πιο έντονη ανάμνηση της ζωής μου, είναι η μάνα μου. Με ρωτάνε διαρκώς για τη σημαία. Εγώ όμως, ακόμα κι από την ιστορία της σημαίας, θυμάμαι τη μάνα μου. 
Όταν γυρίζαμε εκείνη την ημέρα στα σπίτια μας, η ώρα ήταν περασμένη, μετά τα μεσάνυχτα. Πάω στο σπίτι και βλέπω τη μάνα μου ένα κουβάρι στα σκαλοπάτια απ' έξω. 
Με περίμενε. Την πλησιάζω και της λέω, «Μάνα!» Σηκώνεται απότομα, με πιάνει από τον λαιμό, με πάει στην κουζίνα για να μην ακούσουν οι άλλοι και ξυπνήσουν και μου λέει, "Πού ήσουν;"
Τότε εγώ ανοίγω το σακάκι και της δείχνω το κομμάτι της σβάστικας που είχαμε κόψει. Με αγκαλιάζει, με φιλάει και μου λέει, "Πήγαινε κοιμήσου". 
Την άλλη μέρα το πρωί, ακούω τον εξής διάλογο: Ο πατριός μου τη ρωτάει, "Πού ήταν χθες το βράδυ ο μεγάλος σου γιος;". 
Του απαντάει, 
"Ανέβα στην ταράτσα και κοίταξε στην Ακρόπολη". 
Ποτέ μου δεν τη ρώτησα πώς το κατάλαβε. Θα το θεωρούσα προσβολή στη νοημοσύνη της. 
Αλλά για μένα αυτό ήταν το πιο συγκινητικό συμβάν στην ιστορία μου. Η μάνα μου.»



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Φυλακή οι εγκληματίες πολέμου Μπους-Κλίντον-Ομπαμα-Τραμπ-Μπάιντεν
Ελευθερώστε τον Julian Assange!



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Μαριούπολη χτυπήθηκε από το δεξιό τάγμα Αζόφ της Ουκρανίας πολύ πριν η Μόσχα ξεκινήσει τις στρατιωτικές της επιχειρήσεις. Στα ρωσικά χέρια, αυτό το στρατηγικό λιμάνι χαλυβουργίας μπορεί να μετατραπεί σε κόμβο ευρασιατικής συνδεσιμότητας.
Στο μάτι της καταιγίδας στην Ουκρανία παραμένει η Μαριούπολη, η στρατηγική Θάλασσα του λιμανιού Αζόφ.
Το αφήγημα του ΝΑΤΟ είναι ότι η Αζόβσταλ – ένα από τα μεγαλύτερα εργοστάσια σιδήρου και χάλυβα της Ευρώπης – σχεδόν καταστράφηκε από τον Ρωσικό Στρατό και τις συμμαχικές δυνάμεις τις αντιφασιστικές πολιτοφυλακές του Ντονέτσκ που «πολιορκούν» τη Μαριούπολη.
Η αληθινή ιστορία είναι ότι το νεοναζιστικό τάγμα Αζόφ πήρε τους πολιτες της Μαριούπολης ως ανθρώπινες ασπίδες από την έναρξη της ρωσικής στρατιωτικής επιχείρησης στην Ουκρανία, και υποχώρησε στο Αζόβσταλ ως τελευταία στάση. Μετά από τελεσίγραφο που παραδόθηκε την περασμένη εβδομάδα, τώρα εξολοθρεύονται πλήρως από τις ρωσικές δυνάμεις και τις αντιφασιστικές πολιτοφυλακές του Ντονέτσκ και τους Τσετσένους και τους Σπέτσναζ.
Η Azovstal, μέρος του ομίλου Metinvest που ελέγχεται από τον πλουσιότερο ολιγάρχη της Ουκρανίας, Rinat Akhmetov, είναι πράγματι ένα από τα μεγαλύτερα μεταλλουργικά εργοστάσια στην Ευρώπη, αυτοαποκαλείται ως «ολοκληρωμένη μεταλλουργική επιχείρηση υψηλής απόδοσης που παράγει κοκ και πυροσυσσωμάτωση, ατσάλι καθώς και προϊόντα έλασης υψηλής ποιότητας, μπάρες και σχήματα. ”
Μέσα σε μια αναταραχή μαρτυριών που περιγράφουν λεπτομερώς τη φρίκη που προκάλεσαν οι νεοναζί του Αζόφ στον άμαχο πληθυσμό της Μαριούπολης, μια πολύ πιο ευοίωνη, αόρατη ιστορία ταιριάζει καλά στο άμεσο μέλλον.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η εκκαθάριση στη Μαριούπολη συνεχίζεται. Σε 3 σημεία επικεντρώνονται οι μάχες. Εκατόμβη Αζοφιστών!! Από 15.000 Ουκρανούς στρατιώτες και Αζόφ μόνο οι 3000-4000 παραμένουν στη Μαριούπολη! 
30/03/2022
Η Μαριούπολη και η ειδική στρατιωτική επιχείρηση.
Στο Νότιο Μέτωπο γενικότερα και, ειδικότερα, στα τρία εχθρικά οχυρά που έχουν αναδυθεί εντός των ορίων της Μαριούπολης. Ο εκπρόσωπος της DPR Άμυνας ο Basurin λέει ότι έως και 4.000 Ουκρανοί στρατιώτες θα μπορούσαν ακόμα να βρίσκονται στη Μαριούπολη. Πριν ολοκληρωθεί η περικύκλωση, περίπου 14.500 Ουκρανοί πεζοναύτες, Azov και άλλες δυνάμεις της AFU είχαν πάρει αμυντικές θέσεις εκεί. Η κατάσταση για τους τραυματίες στρατιώτες είναι επίσης πολύ κακή λόγω της πλήρους περικύκλωσης, επομένως η αναλογία θα είναι χειρότερη από ό,τι συνήθως για τη μάχη. Γι αυτό άλλη εκτίμηση δίνει 3000 τους εναπομείναντες. Σίγουρα στις απώλειες των 10.000 Ουκρανών μαχητών συμπεριλαμβάνονται και λιποτάκτες που διέφυγαν από τους διαδρόμους εκκένωσης πολιτών. Πιθανώς πολλοί είναι οι λιποτάκτες, αλλά οι απώλειες της Ουκρανίας ήταν σίγουρα καταστροφικές. Υπάρχουν πολλά πλάνα με νεκρούς Ουκρανούς στρατιώτες που βρίσκονται στους δρόμους κατά δεκάδες. 200 μόνο σε ένα βίντεο που παρουσιάζει Ρώσος διοικητής.
Μαριούπολη. Τα αποτελέσματα του 1ου σταδίου της Ειδικής Στρατιωτικής Επιχείρησης σε κλίμακα πόλης είναι τα ακόλουθα:
Μείωση του αριθμού των ουκρανικών δυνάμεων (συμπεριλαμβανομένων Αζόφ) της πόλης από 14800 σε 2950.( άλλη εκτίμηση εδώ για αριθμό)
Εντοπισμός του εχθρού σε τρεις ζώνες υποστήριξης.
Ελάχιστη παρουσία ντόπιων κατοίκων σε αυτές τις ζώνες.
Πλήρης απομόνωση των ζωνών υποστήριξης από την προμήθεια όπλων και πυρομαχικών.
Μερική απομόνωση των ζωνών υποστήριξης από τις προμήθειες τροφίμων.
Η παντελής έλλειψη επικοινωνίας μεταξύ των κατακτητών, εντοπισμένη στις ζώνες.
Επί του παρόντος, 3 ενεργά κέντρα αντίστασης έχουν καταγραφεί στην πόλη – στις ζώνες εντοπισμού των μαχητών Ukropov (αργκό ) – σημειώνονται στο διάγραμμα με αριθμούς:
Ζώνη 1 – Μεταλλουργικό εργοστάσιο “Azovstal”;
Ζώνη 2 – Μεταλλουργικό εργοστάσιο Μαριούπολης Ilyich.
Ζώνη 3 – Περιοχή Primorsky της πόλης.
Σύμφωνα με τον αριθμό των ενεργών εχθρικών όπλων που βρίσκονται σε αυτούς τους θύλακες αντίστασης, η κατάσταση έχει ως εξής: στη ζώνη 1 – περίπου 700 τεμάχια.στη ζώνη 2 – σχεδόν ακριβώς – 1850 τεμ. στη ζώνη 3 – περίπου 250
Επιπλέον, εξακολουθούν να υπάρχουν νομαδικές ομάδες εχθρικών μαχητών που φαίνονται στην περιοχή της εγκατάστασης “Στροφή” και στην περιοχή Ordzhonikidzevsky της πόλης (αμέτρητες τοποθεσίες στο διάγραμμα). Μέχρι σήμερα, ο συνολικός αριθμός τους είναι περίπου 150 τεμάχια. Αυτά που βρίσκονται στη ζώνη 3, εξακολουθούν να έχουν πρόσβαση σε πόρους τροφίμων. Επιπλέον, ένας ορισμένος αριθμός ντόπιων κατοίκων βρίσκεται στην περιοχή Primorsky, γεγονός που περιπλέκει τις ενέργειες των Ρώσων μαχητών και των διοικητών . Ένα ασήμαντο μέρος του πληθυσμού εξακολουθεί να είναι πιστό στον εχθρό – έχουν καταγραφεί επεισόδια προσαρμογής των πυρών του εχθρικού πυροβολικού και απόκρυψης DRG.
Εντούτοις, αν και η Μαριούπολη δεν έχει ακόμη καταληφθεί πλήρως, οι αστικές μάχες εκεί έχουν μειωθεί κάπως ως προς την έντασή τους, καθώς έχουν μετατοπιστεί σε μεγάλο βαθμό στη σφαίρα της πολιορκίας και του τοπικού καθαρισμού των καθορισμένων θυλάκων της υπολειπόμενης αντίστασης του εχθρού. Έτσι, σήμερα ξεκίνησε το 2ο στάδιο της Ειδικής Στρατιωτικής Επιχείρησης στην πόλη – η πλήρης απελευθέρωση του Ντονμπάς από τη ναζιστική κατοχή, ως φαινόμενο, και από τους Ναζί προσωπικά.
Μέχρι σήμερα, οι κινητές επικοινωνίες Ukropov έχουν απενεργοποιηθεί στην πόλη και ο Δημοκρατικός πάροχος επικοινωνιών Phoenix τίθεται σταδιακά σε λειτουργία. Δημιουργήθηκαν 7 αστυνομικά τμήματα του Υπουργείου Εσωτερικών της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντόνετσκ.
Η υποεπιχείρηση «Mariupol θύλακας» συνεχίζεται!
”Η DPR κατάφερε να απελευθερώσει περίπου το 55-60% της επικράτειας της.
Η επιχείρηση στο Ντονμπάς εντείνεται προς διάφορες κατευθύνσεις”
αναφέρει ο Pushilin.
Η θέση αρχών της Ρωσίας για την Κριμαία και το Ντονμπάς παραμένει αμετάβλητη – Medinsky
Οι πεζοναύτες του τάγματος Novorossiya δείχνουν μερικά από τα περισσότερα από 200 πτώματα μαχητών του τάγματος Azov εξουδετερωμένα στη Μαριούπολη.
Ο Αντιστράτηγος; της Εθνικής Αστυνομίας Ουκρανίας Valentin Popov αυτομόλησε στην πλευρά των Ρώσων στη Μαριούπολη.Προφανώς απηύδησε από τα ειδεχθή εγκλήματα Αζοφιστών..
Ο επικεφαλής του αστυνομικού τμήματος Kalmius της Μαριούπολης, συνταγματάρχης της αστυνομίας Valentin Popov πέρασε στην πλευρά των Ρώσων.
Αυτό ανακοίνωσε ο πρώην επικεφαλής της Κεντρικής Διεύθυνσης της Εθνικής Αστυνομίας στην περιοχή του Ντόνετσκ, αναπληρωτής επικεφαλής της Εθνικής Αστυνομίας της Ουκρανίας, στρατηγός Βιάτσεσλαβ Αμπρόσκιν.
Από το 2014, οι αυτόκλητες αρχές της Ουκρανίας έχουν γεμίσει τη Μαριούπολη με νεοναζί μαχητές και όπλα.
Υπάρχουν πολλά στοιχεία ότι το Αζόφ άνοιξε πυρ εναντίον των κατοίκων της πόλης.
δεν άφησαν τους κατοίκους να βγουν, κρύφτηκαν πίσω τους, τους χρησιμοποίησαν σαν ανθρώπινη ασπίδα και εξόπλισαν με σημεία βολής τα διαμερίσματά τους.
Οι νεοναζί δεν γλίτωσαν ούτε την πόλη ούτε τους κατοίκους της. Γιατί αυτοί δεν είναι οι άνθρωποι τους, ούτε η πόλη τους ούτε η γη τους.
Και επομένως η Μαριούπολη δεν είναι Ουκρανία.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σ’ εκκλησία στο Μόναχο της Γερμανίας ένα άγαλμα που παραπέμπει σε χιμπατζοειδές και παριστάνει τον Χριστό ντύθηκε στα χρώματα και τα σύμβολα της Ουκρανίας. Μόνο τη σβάστικα δεν του έβαλαν! Χριστιανο-αντιχριστιανισμός είναι το σύγχρονο ρεύμα στη Δύση!!
30/03/2022
Σ’ εκκλησία στο Μόναχο της Γερμανίας ένα άγαλμα που παραπέμπει σε χιμπατζοειδές και παριστάνει τον Χριστό ντύθηκε στα χρώματα και τα σύμβολα της Ουκρανίας. Το απόλυτο κιτς.. Διαστρέβλωση του Χριστού και της ιστορίας μόνο τη σβάστικα δεν του έβαλαν…. To πολιτισμικό επίπεδο της Δύσης στα βάραθρα η πνευματικότητά της στο μηδέν. Ο Χριστός αν έχει τέτοιους φίλους τι τους θέλει τους εχθρούς…
Αυτός ο χριστιανο-αντιχριστιανισμός είναι το σύγχρονο ρεύμα σε Δύση και αλληλέγγυους.. Είναι η διφορούμενη τάση ενός όχι ”έξυπνου” αλλά πονηρού χριστιανισμού ενός μη μαρτυρικού χριστιανισμού. Αλλοιώνει όλο το πνεύμα και την ουσία του παραχαράσσοντας τις αξίες, την ηθική, την αισθητική, την τέχνη, την φιλοσοφία, το πνεύμα του…
”Χριστός” εναντίον Χριστού αυτός είναι ο Αντίχριστος.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Όλες οι προτάσεις που έκαναν οι Ουκρανοί διαπραγματευτές απορρίφθηκαν από τον πρόεδρο Πούτιν! Η Ρωσία θα το πάει ως το τέλος!!
30/03/2022
Όλες οι προτάσεις που έκαναν χθες οι Ουκρανοί διαπραγματευτές κατά τη συνάντηση στην Κων/πολη απορρίφθηκαν από τον πρόεδρο Πούτιν. Aυτό τουλάχιστον αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές.
Είναι σαφές ότι η Ρωσία θα το πάει ως το τέλος. Αυτή είναι η διάχυτη αίσθηση και στο ρώσικο λαό..Ας μην τρέφει φρούδες ελπίδες κι ας μην διατηρεί αυταπάτες η αντίθετη πλευρά.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Ενοποίηση στην εξωτερική τους πολιτική ανακοίνωσαν Ρωσία-Κίνα: Ότι ισχύει για τον έναν ισχύει & για τον άλλον
30.03.2022 | 10:58
Επίσημη η συμμαχία Κίνας-Ρωσίας - Τεράστιο πλήγμα για ΗΠΑ-ΕΕ
Μια κίνηση-ματ έκαναν από κοινού Ρωσία και Κίνα, καθώς ανακοίνωσαν την ενοποίηση στην εξωτερική τους πολιτική, μια εξέλιξη που αποτελεί «χτύπημα» σε ΗΠΑ και ΕΕ, οι οποίες ήλπιζαν ότι η Μόσχα θα απομονωθεί λόγω του πολέμου στην Ουκρανία.
Όπως μεταδίδει το πρακτορείο ειδήσεων Interfax το υπουργείο Εξωτερικών της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι η Μόσχα και το Πεκίνο συμφώνησαν να διευρύνουν τη συνεργασία τους κατά τη διάρκεια της συνάντησης των υπουργών Εξωτερικών τους σήμερα στην Κίνα, εν μέσω «δύσκολων διεθνών συνθηκών», όπως τις χαρακτήρισε η Μόσχα.
Το Interfax ανέφερε ότι η συνεργασία περιλαμβάνει την οικοδόμηση συντονισμού σε επίπεδο εξωτερικής πολιτικής και την διατύπωση ενιαίας θέσης για διεθνείς υποθέσεις.
Τι σημαίνει αυτό; Ότι λέει ο ένας θα λέει και ο άλλος! Δηλαδή δημιουργείται μια συμμαχία από τις δύο από τις πιο ισχυρές χώρες του κόσμου.
Κίνα και Ρωσία λοιπόν, σύμφωνα με τα ρωσικά πρακτορεία συμφώνησαν για να αγωνιστούν προκειμένου να υπάρξει μία «πολυπολική και δίκαιη η παγκόσμια τάξη»! 
Ο Κινέζος υπουργός Εξωτερικών Γουάνγκ Γι συναντήθηκε με τον Ρώσο ομόλογό του Σεργκέι Λαβρόφ στην επαρχία Ανουί της ανατολικής Κίνας.
Αυτή ήταν η πρώτη επίσκεψη του Ρώσου υπουργού Εξωτερικών στην Κίνα από τις 24 Φεβρουαρίου, αφότου και ξεκίνησε ο πόλεμος στην Ουκρανία.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΟΥΚΡΑΝΊΑ - ΗΠΑ - ΕΕ - ΝΕΟΝΑΖΙ - ΦΑΣΙΣΜΟΣ - ΜΜΕ - ΕΡΤ & ΣΙΑ !
Ο ΝΑΖΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ ΖΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΎΕΙ !
ΤΑ ΜΜΕ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΑ ! 
Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΊΑ ΤΟΥ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ!
Η ΡΩΣΙΑ ΦΙΛΙΚΉ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ! 
Η ΚΥΒΈΡΝΗΣΗ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΉ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ! ΑΞΙΟΠΡΈΠΕΙΑ ΜΗΔΕΝ !



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πορεία υγειονομικών από το υπουργείο Υγείας προς τη Βουλή - Ένταση στο Σύνταγμα και χρήση χημικών από τα ΜΑΤ
 Τετάρτη, 30 Μαρτίου 2022, 12:29
Μεγάλη πορεία από το υπουργείο Υγείας προς τη Βουλή πραγματοποίησαν, λίγο μετά τις 12:00 της Τετάρτης, υγειονομικοί που τάσσονται κατά της υποχρεωτικότητας.
Η πορεία, η οποία συνεχίστηκε με συγκέντρωση στο Σύνταγμα, έλαβε χώρα σήμερα, Τετάρτη 30 Μαρτίου, με αφορμή την εισήγηση που θα γίνει στη Βουλή για παράταση των αναστολών εργασίας των μη εμβολιασμένων υγειονομικών για άλλους 9 μήνες.
Περίπου στις 14:30 σημειώθηκε ένταση μεταξύ των διαδηλωτών και των ΜΑΤ του καθεστώτος που βρισκόταν στο σημείο.
Σχολιο.- Βγαίνουμε στους δρόμους για να διαμαρτυρηθούμε για βλακείες, εδώ κανένας πολίτης δεν βγήκε να υποστηρίξει τους υγειονομικούς, μπράβο μας, οι άνθρωποι έφθασαν να κάνουν απεργία πείνας, είμαστε παρτάκιδες παντως......
Σχολιο.- Εν μέσω πανδημίας όπως εσύ έτσι εγώ ήμασταν στο σπίτι μας και έδιναν τον αγώνα τους μέσα στις ΜΕΘ και ο Κουλης και το συναφι του τους χειροκροτουσαν.
Σχολιο.- Προσωπικά αδερφέ, εν μέσω πανδημιας , εγώ και πολλοί άλλοι "εγώ" δουλευαμε στην πρώτη γράμμη του λιμανιού, νυχθημερόν, για να εχουν τα μάρκετ προιόντα για να μπορείς να κάνεις τις παραγγελίες σου από την ασφάλεια του σπιτιού σου και το Σύστημα Υγείας της χώρας, να συνεχίσει να έχει φάρμακα ... Δεν μας χειροκρότησε κανείς και ουτε το ζητησαμε ποτέ....Υπάρχουν πολλοί ήρωες εκει έξω, χωρίς να είναι γιατροί οι νοσηλευτές...
Με μισθούς πείνας...Με συναδέλφους να εργαζονται με 3μηνα συμβολαια και να είναι άνεργοι τώρα....Με απαξιωτικούς όρους και απάνθρωπες συνθήκες εργασίας...



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σαν σήμερα, 70 χρόνια πριν, ξημερώματα Κυριακής 30 Μάρτη του 1952, εκτελούνταν στου Γουδή από το αστικό κράτος της εποχής ο Νίκος Μπελογιάννης και οι σύντροφοί του Ηλίας Αργυριάδης, Νίκος Καλούμενος και Δημήτρης Μπάτσης.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ μοιράζει χάπια ιωδίου για τον κίνδυνο πυρηνικού ατυχήματος στην Ουκρανία!
Δεν μπορούμε να το αποκλείσουμε εντελώς, δήλωσε ο Ρουμάνος ηλίθιος υπουργός Υγείας Αλεξάντρου Ραφίλα... 
Η Μαλακισμενη Ρουμανία, που συνορεύει με την Ουκρανία, θα διανείμει δωρεάν την επόμενη εβδομάδα χάπια ιωδίου στον πληθυσμό, προκειμένου να τον «προετοιμάσει» για ένα ενδεχόμενο πυρηνικό συμβάν που θα συνδέεται με τη ρωσική εισβολή, ανακοίνωσε σήμερα η ηλίθια κυβέρνηση της.

Θυμίζουν ηλιθιότητες των δυτικών αποικιοκρατών, που βαζουν τα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια τους να γράφουν ηλιθιότητες  για το τι πρέπει να κάνει κάποιος και πώς να προφυλαχθεί σε πυρηνικό πόλεμο.  
Λες και δεν ξέρει ο οποιοσδήποτε, ότι σε περίπτωση πυρηνικού πολέμου, δεν θα καταστραφεί μόνο Ευρώπη και Βόρειος Αμερική, αλλά ΟΛΗ Η ΥΦΗΛΙΟΣ!!!
Γιατί η ραδιενέργεια θα μεταφερθεί παντού μεσω των ανέμων. Και το ζήτημα δεν είναι ποιοι θα επιβιώσουν.  Γιατί αυτοί θα είναι οι άτυχοι. Γιατί θα σέρνονται τραυματισμένοι από την ραδιενέργεια, όλος τους το σώμα θα καίγεται, και δεν θα βρίσκουν, όχι να φάνε, αλλά ούτε νερό να πιούνε, αφού τα πάντα θα είναι μολυσμένα από ραδιενέργεια!!!!



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



TA «ΜΑΘΗΜΑΤΑ» που (μας) δίνει ο Ερντογάν...
Μόνο όποιος εθελοτυφθεί, δεν αντιλαμβάνεται ότι ο ρόλος της Τουρκίας έχει ενισχυθεί ύστερα από τις τελευταίες εξελίξεις στο μέτωπο της Ουκρανίας. Και καθώς χθες ο νέος γύρος συνομιλιών μεταξύ Μόσχας και Κιέβου στην Κωνσταντινούπολη ήταν για πρώτη φορά “ουσιαστικός”, όπως αναγνωρίστηκε από τις δύο πλευρές, ο Ερντογάν φαίνεται -είτε αρέσει είτε όχι- ότι πιστώνεται τα αποτελέσματα της διαμεσολάβησής του.
Βεβαίως θα ήταν λάθος από την άλλη πλευρά να βιαστεί κανείς να βγάλει οριστικά συμπεράσματα καθώς τίποτε δεν είναι στατικό. Αντιθέτως, μπαίνουμε σε μια περίοδο μεγάλων ανακατατάξεων και ρευστότητας τόσο σε παγκόσμιο επίπεδο όσο και στη δική μας περιοχή.
Ναι, ο κόσμος αλλάζει και μάλιστα ραγδαία. Το ερώτημα είναι λοιπόν πώς κινείται η χώρα μας μέσα σε αυτό το διαρκώς μεταβαλλόμενο τοπίο. Πώς προσεγγίζει τις κάθε άλλο παρά μονοδιάστατες αλλαγές που συντελούνται σε όλα τα μέτωπα.
Δυστυχώς, η πραγματικότητα είναι πως η ελληνική πολιτική τάξη έχει αποδειχτεί κατώτερη των περιστάσεων. Προκειμένου δε να συγκαλύψει την ανεπάρκειά της -ή και άλλες σκοπιμότητες- φρόντιζε να καλλιεργεί και να ενισχύει την προπαγάνδα της δήθεν “απομονωμένης” Τουρκίας και του αντίστοιχα “τελειωμένου” Ερντογάν. Ο ίδιος ο Κ. Μητσοτάκης έχει ισχυριστεί κατ΄ επανάληψη το προηγούμενο διάστημα -και από το βήμα της Βουλής- ότι η Τουρκία είναι “απελπιστικά απομονωμένη” αποδίδοντας σε αυτό και τη “νευρικότητά” της.
Οι εξελίξεις όμως ήρθαν να φανερώσουν το αντίθετο. Και το πιο σημαντικό είναι ότι η Τουρκία διεκδικεί και προωθεί την αναβάθμιση του ρόλου της με μια στρατηγική εντελώς διαφορετική από αυτήν που ακολουθεί η ελληνική πλευρά.
Το είδαμε περίτρανα τώρα με τον πόλεμο στην Ουκρανία. Ο κ. Μητσοτάκης έσπευσε από την πρώτη στιγμή να γίνει το “καλό παιδί” στέλνοντας ακόμη και οπλισμό και λειτουργώντας ως “βασιλικότερος του βασιλέως” απέναντι στην Ρωσία. Αν το σκεπτικό ήταν ότι θα επιβραβευθεί για τη συμπεριφορά του, για να καταλάβει το λάθος του δεν χρειάζεται να ανατρέξει στις θεωρίες για τους νόμους της ισχύος που διέπουν ανέκαθεν τις διεθνείς σχέσεις. Αρκεί να μελετήσει με προσοχή την τακτική του κ. Ερντογάν -ο οποίος παραμένει αν μη τι άλλο συνομιλητής όλων των πλευρών- και να πάρει τα ανάλογα μηνύματα. Καθώς μάλιστα είναι βέβαιο ότι η Άγκυρα θα αξιοποιήσει την αναβάθμισή της για προωθήσει και τις αξιώσεις της σε βάρος της Ελλάδας, έστω και τώρα η Αθήνα ας εγκαταλείψει το στρουθοκαμηλισμό και τις ιδεοληπτικές εμμονές...



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ η δίκη του καθηγητή Δ. Κούβελα λόγω απουσίας μαρτύρων...
Στο εδώλιο του κατηγορούμενου στην αίθουσα του Β’ Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, βρέθηκε ο καθηγητής της Ιατρικής σχολή του ΑΠΘ, Δημήτρης Κούβελας, για διασπορά ψευδών ειδήσεων, αναφορικά με την πανδημία, μέσω Διαδικτύου.
Μετά τη κατάθεση ενός μάρτυρα, η εισαγγελέας πρότεινε όπως και αποφασίστηκε την αναβολή της δίκης, για τον Σεπτέμβρη, καθώς δυο εκ των τριών μαρτύρων έλειπαν και κρίθηκαν άκρως απαραίτητοι για μια δίκαιη κρίση.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΦΡΙΚΗ! Δύο παιδιά έχουν εγκαταλειφθεί στην παιδιατρική του «Αττικόν»...
Δύο παιδάκια έχουν εγκαταλειφθεί στην παιδιατρική κλινική του νοσοκομείου «Αττικόν» εδώ και έναν μήνα αναφέρει η ΠΟΕΔΗΝ σε ανακοίνωσή της και υπογραμμίζει πως τα δύο ανήλικα κόλλησαν και κορονοϊό. 
«Οι συνάδελφοι του Αττικού Νοσοκομείου μου κατήγγειλαν ότι δύο παιδάκια βρίσκονται στη παιδιατρική κλινική του Αττικόν τέσσερις εβδομάδες» επισημαίνει η ΠΟΕΔΗΝ τονίζοντας πως πρόκειται για ένα κοριτσάκι 3,5 ετών και ένα αγοράκι 2,5 ετών τα οποία εισήχθησαν υγιέστατα.
«Με εντολή εισαγγελέα απομακρύνθηκαν από το σπίτι τους προκειμένου να ελεγχθεί από τις κοινωνικές υπηρεσίες η καταλληλότητα των γονέων. Όμως είναι κρίμα από το Θεό και ντροπή για το κοινωνικό μας κράτος τα παιδάκια να βρίσκονται στη παιδιατρική κλινική του Αττικού Νοσοκομείου» σημειώνει η ΠΟΕΔΗΝ.
«Η παιδιατρική κλινική έχει ανοικτές πόρτες, υποστελεχωμένη με δύο νοσηλεύτριες τη βάρδια και τρέμουν στην ιδέα μήπως κάποιος κλέψει τα δύο παιδάκια. Ποια είναι η ψυχολογική κατάσταση των δύο παιδιών που ξαφνικά βρίσκονται μόνα τους σε ένα νοσοκομείο, χωρίς κανένα πρόβλημα υγείας; Ποια είναι η ψυχολογική τους στήριξη;» διερωτάται ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος.
«Μάλιστα τα δύο παιδάκια κόλλησαν κορονοϊό μέσα στο νοσοκομείο και τώρα νοσηλεύονται σε κλινική κορονοϊού. Πού είναι το κράτος πρόνοιας να παρέμβει; Γιατί τα δύο παιδάκια δεν φιλοξενούνται σε κατάλληλη δομή εως ότου αποφανθούν οι κοινωνικές υπηρεσίες για τη καταλληλότητα του οικογενειακό περιβάλλοντος; Πόσο επηρεάζει η περιρρέουσα ατμόσφαιρα; Γιατί τα παιδάκια θα πρέπει να βρίσκονται μεταξύ δύο κακών;» αναφέρει κλείνοντας ο Μιχάλης Γιαννάκος.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ-ΣΟΚ! Το 94% δυσκολεύεται να πληρώσει τους λογαριασμούς...
Η εκτόξευση των τιμών τόσο στην ενέργεια όσο και στα τρόφιμα προβληματίζει έντονα τους πολίτες όπως αποτυπώνεται αυτό στη δημοσκόπηση της Alco για το Open TV.
Παράλληλα μεγάλη ανησυχία επικρατεί σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της Alco και για τον πόλεμο στην Ουκρανία και τις επιπτώσεις στην ελληνική οικονομία ενώ θετικά βλέπουν τη στάση της χώρας στο θέμα.
Στο πολιτικό κομμάτι η Νέα Δημοκρατία διατηρεί διψήφιο προβάδισμα έναντι του ΣΥΡΙΖΑ ενώ καταλληλότερος ως πρωθυπουργός παραμένει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Στην ερώτηση για το αν σαν ανησυχούν οι επιπτώσεις του πολέμου στην Ουκρανία στην ελληνική οικονομία το 60% λέει πολύ, το 33% αρκετά, το 4% λίγο και το 2% καθόλου.
Τελικά αυτό που λένε κάποιοι, και πρέπει να είναι και σωστό, οι παλαβά υπέρογκοι λογαριασμοί που ήρθαν σε κάποιους, πρέπει να αφορά πολύ κόσμο, που έφυγε από την ΔΕΗ, πήγε σε ιδιωτικές εταιρίες ηλεκτρικής ενέργειας, για να πληρώνουν λιγότερα, και τώρα αυτές οι ιδιωτικές εταιρίες, τους χαρατσώνουν αλύπητα. Και είναι και το άλλο. Κρατάνε τα λεφτά από τους πληρωμένους λογαριασμούς, που πρέπει να αποδώσουν στη ΔΕΗ, στους Δήμους και στο Δημόσιο, με αποτέλεσμα πολλοί Δήμοι πλέον να κάνουν μήνυση σε αυτές τις ιδιωτικές κλεφταράδικες λωποδυτικές εταιρίες, που στην ουσία πουλάνε αέρα κοπανιστό, γιατί το ρεύμα το παίρνουν από την ΔΕΗ.   



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



«Υπέκυψε» η Γερμανία; – Κρεμλίνο: «Η Γερμανία δέχθηκε να πληρώνει το φ.α. σε ρούβλια»
30.03.2022 | 20:59
Το Βερολίνο έχει χρόνο μέχρι την 1η Μαΐου για να «τυπώσει» ρούβλια και αναδιατυπώνει την ανακοίνωση
Τηλεφωνική επικοινωνία είχαν σήμερα ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν με τον Γερμανό καγκελάριο Όλαφ Σολτς ο οποίος φαίνεται να γίνεται ο δεύτερος ηγέτης που τελικά αποδέχεται την αποπληρωμή του ρωσικού φυσικού αερίου σε ρούβλια αν και η Καγκελαρία θέλησε να υποβιβάσει αργότερα το γεγονός λέγοντας ναι μεν, αλλά.
Με τον πληθωρισμό σοκ στο 7,2% και την ανάπτυξη να περιορίζεται από το 4,2 στο 1,6% η Γερμανία δεν αντέχει προφανώς καμία άλλη αλλαγή στο πλαίσιο της ενέργειας, ασχέτως τι λένε Μπάιντεν-Κομισιόν-Ζελένσκι.
Η γερμανική πλευρά έχει χρόνο μέχρι την 1 Μαΐου ουσιαστικά για να “συμμορφωθεί” και να ξεκινήσει να πληρώνει σε ρούβλια γιατί απλά δεν έχει εναλλακτική αυτή την στιγμή ούτε και στο άμεσο μέλλον.
Σύμφωνα με το Κρεμλίνο, οι δύο ηγέτες συμφώνησαν ότι ειδικοί από τις δύο χώρες θα συζητήσουν τον τρόπο με τον οποίο οι εξαγωγές ρωσικού φυσικού αερίου θα μπορούσαν να πληρωθούν σε ρούβλια, όπως μετέδωσε το πρακτορείο Reuters επικαλούμενο το TASS.
Η Ρωσία έχει γνωστοποιήσει ότι, εξαιτίας των οικονομικών κυρώσεων που έχει επιβάλει σε βάρος της η Δύση για τον πόλεμο στην Ουκρανία, σχεδιάζει να ζητήσει πληρωμές σε ρούβλια (αντί σε ευρώ ή δολάρια) για τις ενεργειακές εξαγωγές της, ειδικά όσον αφορά το φυσικό αέριο από το οποίο εξαρτάται η Γερμανία.
Ο καγκελάριος Όλαφ Σολτς μίλησε νωρίτερα απόψε τηλεφωνικά με τον ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν, έπειτα από επιθυμία του τελευταίου, ανακοίνωσε πριν από λίγο η καγκελαρία.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο κ. Πούτιν δήλωσε στον κ. Σολτς ότι θα νομοθετήσει ώστε από την 1η Απριλίου η πληρωμή των παραδόσεων ενέργειας να γίνεται σε ρούβλια, τόνισε ωστόσο στον κ. Σολτς ότι δεν θα αλλάξει κάτι στις συμβάσεις των ευρωπαίων πελατών.
«Οι πληρωμές θα συνεχίσουν να γίνονται αποκλειστικά σε ευρώ και, όπως συνήθως, με εμβάσματα στην Gazprom-Bank, η οποία δεν επηρεάζεται από τις κυρώσεις. Η τράπεζα θα μετατρέπει κατόπιν τα χρήματα σε ρούβλια.
Ο καγκελάριος Σολτς στη συνομιλία δεν έδωσε την συγκατάθεσή του για αυτή τη διαδικασία, αλλά ζήτησε μόνο γραπτές πληροφορίες, προκειμένου να κατανοήσει καλύτερα τη διαδικασία», αναφέρει εμφατικά η καγκελαρία, χρησιμοποιώντας μάλιστα κεφαλαία γράμματα και τονίζει ότι «εξακολουθεί να ισχύει η συμφωνία της G7: οι προμήθειες ενέργειας θα πληρώνοται αποκλειστικά σε ευρώ ή δολάρια. Όπως προβλέπουν οι συμβάσεις».
Σήμερα το Κρεμλίνο ανακοίνωσε ότι «Η Ρωσία δεν θα ζητήσει άμεσα από τις άλλες χώρες να πληρώνουν σε ρούβλια για το φυσικό αέριο» δίνοντας «ανάσα» κάποιων ημερών και στην Ελλάδα και στην ΕΕ.
Οι ρωσικές εξαγωγές αντιστοιχούν στο 55% των εισαγωγών φυσικού αερίου της Γερμανίας για το 2021. Αν και το ποσοστό αυτό μειώθηκε στο 40% κατά το πρώτο τρίμηνο του 2022, ο υπουργός Οικονομίας Ρόμπερτ Χάμπεκ δήλωσε ότι η Γερμανία δεν θα επιτύχει πλήρη ανεξαρτησία από τις ρωσικές προμήθειες πριν από τα μέσα του 2024.
Αν η Γερμανία δεν διασφαλίσει επαρκή προμήθεια φυσικού αερίου, η πρώτη που θα πληγεί θα είναι η βιομηχανία, που αντιστοιχεί στο ένα τέταρτο της γερμανικής ζήτησης.
Ποιο είναι το σχέδιο της Γερμανίας;
Το Σχέδιο Έκτακτης Ανάγκης του Βερολίνου για το φυσικό αέριο προβλέπει τρία επίπεδα συναγερμού.
Το πρώτο επίπεδο, που ενεργοποίησε σήμερα η γερμανική κυβέρνηση, εφαρμόζεται όταν υπάρχουν ενδείξεις ότι είναι πιθανόν να υπάρξει κατάσταση έκτακτης ανάγκης στις προμήθειες φυσικού αερίου. Το δεύτερο επίπεδο σημαίνει συναγερμό όταν η διατάραξη της προμήθειας ή η εξαιρετικά υψηλή ζήτηση επηρεάζουν την συνήθη ισορροπία, αλλά μπορεί να υπάρξει διόρθωση χωρίς παρέμβαση.
Το τρίτο επίπεδο αποτελεί κήρυξη κατάστασης έκτακτης ανάγκης και ενεργοποιείται όταν τα μέτρα της αγοράς δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν τις ελλείψεις. Στο επίπεδο αυτό, η ρυθμιστική αρχή του δικτύου, η Bundesnetzagentur, καλείται να αποφασίσει με ποιον τρόπο θα διανεμηθούν τα υπάρχοντα αποθέματα πετρελαίου στην χώρα.
Τα νοικοκυριά θα έχουν προτεραιότητα έναντι της βιομηχανίας, ενώ τα νοσοκομεία, τα κέντρα φροντίδας και άλλα ιδρύματα του δημοσίου τομέα με ειδικές ανάγκες θα είναι τα τελευταία που θα πληγούν από την έλλειψη φυσικού αερίου.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αμερικανικές πηγές: Οι Ρώσοι αποχωρούν από το Τσερνόμπιλ και το αεροδρόμιο «Αντόνοφ» του Κιέβου
30.03.2022 | 23:25
Οι ρωσικές στρατιωτικές δυνάμεις άρχισαν να αποχωρούν από τον πυρηνικό σταθμό του Τσερνόμπιλ, μετέδωσε το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων (AFP) επικαλούμενο υψηλόβαθμο αξιωματούχο του αμερικανικού Πενταγώνου.
Η περιοχή όπου βρίσκεται ο πυρηνικός σταθμός είχε τεθεί υπό τον έλεγχο ρωσικών στρατευμάτων από την πρώτη κιόλας ημέρα (24 Φεβρουαρίου) της επίθεσης που εξαπέλυσε η Μόσχα κατά της Ουκρανίας.
Ο ρωσικός Στρατός έχει αρχίσει να αποσύρεται από το αεροδρόμιο «Αντόνοφ» του Χοστομέλ, στα βορειοδυτικά του Κιέβου, ενώ οι δυνάμεις που βρίσκονταν στο Τσερνόμπιλ υποχωρούν στο έδαφος της Λευκορωσίας, δήλωσε ο αξιωματούχος του Πενταγώνου που ζήτησε να διατηρηθεί η ανωνυμία του.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



«Έφοδος» αξιωματούχων της ΕΕ στα γραφεία της Gazprom στο Βερολίνο
30.03.2022 | 22:43
Στα πλαίσια έρευνας για την άνοδο των τιμών
Σύμφωνα με το Bloomberg έγινε έφοδος από αξιωματούχους της Ευρωπαϊκής Ένωσης στα γραφεία των θυγατρικών του ρωσικού κολοσσού, Gazprom Germania και Wingas, στη Γερμανία.
Οι δυο θυγατρικές της ρωσικής εταιρείας προμηθεύουν τον κύριο όγκο της γερμανικής αγοράς και η έρευνα, όπως διέρρευσε, είναι για τον ρόλο της Gazprom στην άνοδο των τιμών στην Ευρώπη.
Λίγες μέρες νωρίτερα άλλωστε, η Ευρωπαία Επίτροπος για την Ενέργεια, Κάντρι Σίμσον, δήλωσε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ότι είναι σε εξέλιξη έρευνα για πιθανή παραβίαση των κανόνων του ανταγωνισμού από τη Gazprom.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Επίσκεψη Λαβρόφ στην Ινδία
 Τετάρτη, 30 Μαρτίου 2022, 15:50
Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ θα μεταβεί αύριο, Πέμπτη, στο Νέο Δελχί για διήμερη επίσκεψη, όπως ανακοίνωσε σήμερα το ινδικό υπουργείο Εξωτερικών, καθώς οι δύο χώρες αναζητούν τρόπους για να διατηρήσουν τις εμπορικές και άλλες σχέσεις τους παρά την ουκρανική κρίση.
Θα είναι η τρίτη επίσκεψη του Λαβρόφ στο εξωτερικό μετά την εισβολή της Ρωσίας στην Ναζιστική Ουκρανία στις 24 Φεβρουαρίου, ύστερα από το ταξίδι και τις συναντήσεις στην Κίνα που ξεκίνησαν σήμερα.
Ενώ η Ινδία και η Κίνα έχουν ζητήσει άμεση κατάπαυση πυρός στην Ουκρανία, έχουν αρνηθεί να καταδικάσουν απερίφραστα τη ρωσική εισβολή. Συνεχίζουν επίσης να αγοράζουν εμπορεύματα από τη Ρωσία, που έχει πληγεί από τις κυρώσεις της Δύσης πολύ πριν την εισβολή.
Πηγή της ινδικής κυβέρνησης είπε ότι αξιωματούχοι του υπουργείου Εξωτερικών μπορεί να συζητήσουν τη δημιουργία ενός μηχανισμού πληρωμών με τη Ρωσία, της οποίας οι τράπεζες έχουν πληγεί από κυρώσεις που έχουν επιβληθεί από τις χώρες της Αποικιοκρατικής Δύσης.
Ενόψει της επίσκεψης του Λαβρόφ, Ινδοί αξιωματούχοι θα έχουν συνομιλίες με αποικιοκράτες αγγλοσάξονες διπλωμάτες από τις ΗΠΑ και τη Βρετανία στο Νέο Δελχί, σύμφωνα με επίσημες ανακοινώσεις από τις δύο χώρες.
Η Ινδία έχει γίνει ένας από τους μεγαλύτερους αγοραστές ρωσικών εμπορευμάτων από τότε που η δυτική αποικιοκρατική κοινότητα άρχισε να θέτει σε απομόνωση τη Μόσχα λόγω της επίθεσης στην Ουκρανία, την οποία εξόπλιζε η Αποικιοκρατική Δύση με όπλα βιολογικού πολέμου και σκόπευε να την εξοπλίσει και με πυρηνικά όπλα.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ρωσία σε ΕΕ: «Δεν ζητάμε άμεσα την πληρωμή σε ρούβλια για το φ.α. – Σας δίνουμε λίγες ημέρες για να τα βρείτε»
30.03.2022 | 13:24
Μια ανάσα από το κραχ βρέθηκε η ΕΕ - Έχει λίγες ημέρες μπροστά της για να ξανασκεφτεί την πρόταση της Ρωσίας
Πανικός είχε προκληθεί στην Ευρω Ένωση μετά την ανακοίνωση της Ρωσίας ότι ζητά από τις άλλες χώρες να πληρώνουν σε ρούβλια για τις εισαγωγές φυσικού αερίου.
Το Κρεμλίνο ωστόσο έδωσε μια παράταση λίγων ημερών στην ΕΕ, καθώς ανακοίνωσε ότι η Ρωσία δεν θα ζητήσει άμεσα από τις άλλες χώρες να πληρώνουν σε ρούβλια για τις εισαγωγές φυσικού αερίου.
Με λίγα λόγια, η Ρωσία ανακοίνωσε μια σταδιακή μετάβαση, επισημαίνοντας ότι η Μόσχα θα εργαστεί πάνω στην ιδέα να διευρύνει τον κατάλογο των προϊόντων της που εξάγει για τα οποία θα ζητεί να πληρώνεται σε ρούβλια, κάτι που επί της ουσίας επιβεβαιώνει τα όσα είπε πριν λίγες ώρες ο πρόεδρος της Δούμας Βιάτσεσλαβ Βολόντιν, ο οποίος υποστήριξε ότι το ίδιο αναμένεται να ισχύσει και για τις εξαγωγές πετρελαίου, ηλιέλαιου σιτηρών, μετάλλων, λιπασμάτων, άνθρακα και ξυλείας.
Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ επί της ουσίας ανακοίνωσε ότι η Μόσχα δίνει παράταση λίγων ημερών στην Ευρωπαϊκή Ένωση… να το ξανασκεφτεί, καθώς είναι ξεκάθαρο ότι εάν σταματήσει απότομα η ροή του φυσικού αερίου στην Ευρώπη τότε θα έρθει κραχ. 



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Νεκρός από ρωσικά πυρά ο «Τρόμος», ο Λευκορώσος που πολεμούσε στο πλευρό των Ουκρανών
30.03.2022 | 22:05
Εξουδετερώθηκε κατά την διάρκεια των μαχών στο Ιρπίν
Αν και η Λευκορωσία είναι επισήμως φιλικά προσκείμενη στον Βλάντιμιρ Πούτιν, υπάρχει ένα τάγμα στρατιωτών Λευκορώσων χαφιέδων των αμερικάνων που μάχεται ενάντια στην Ρωσία, βοηθώντας τους ναζιστές Ουκρανούς.
Το τάγμα αυτό των χαφιέδων ναζιστών λευκορώσων, όπως αναφέρει το «Astrophe» στις 9 Μαρτίου είχε 200 μέλη και είχε ριχθεί στην μάχη για την υπεράσπιση του Ιρπίν.
Εκεί ωστόσο έχασε ένα από τα πιο σημαντικά μέλη του, τον Ντιμίτρι Απανάσοβιτς που ήταν γνωστός με το προσωνύμιο «Τρόμος», ο οποίος υπέκυψε στα σοβαρά τραύματά του κατά την διάρκεια της μάχης.
Όπως αναφέρει το Nashavina, σε δηλώσεις που έκαναν οι Λευκορώσοι συμπολεμιστές του, είπαν πως ο Απανάσοβιτς επιχείρησε να καλυφθεί από τους βομβαρδισμούς των Ρώσων, πέφτοντας σε μία τάφρο, όμως κάποια θραύσματα από την έκρηξη στο σπίτι τον τραυμάτισαν σοβαρά.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ε.Τατάρ: «Η Κύπρος δεν θα είναι πια ελληνικό νησί»
30.03.2022 | 16:04
Τα κοιτάσματα υδρογονανθράκων στην Ανατολική Μεσόγειο έχουν αποκτήσει περαιτέρω σημασία λόγω του πολέμου
«Η Κύπρος δεν θα είναι πια ελληνικό νησί», δήλωσε πριν λίγο ο επικεφαλής των Τουρκοκυπρίων Ερσίν Τατάρ,μετά από εντολή του Ρ.Τ.Ερντογάν, που με δόλιο σχέδιο εδώ και μήνες “εποικίζει” με χιλιάδες μετανάστες την Κύπρο.
Ο Τατάρ, επαναλαμβάνοντας ότι οι Τουρκοκύπριοι δεν θα εγκαταλείψουν το δικαίωμά τους σε ένα ισότιμο και κυρίαρχο κράτος, αποκαλύπτει αυτό που οι Τούρκοι έχουν σχεδιάσει από την δεκαετία του 1950, και αφορά την κατάληψη ολόκληρου του νησιού με κάθε τρόπο και μέσο.
Μιλώντας στο Τουρκικό Πρακτορείο Κύπρου (TAK) για την επέτειο της έναρξης των ένοπλων διαδηλώσεων της ΕΟΚΑ, ο Τατάρ επέκρινε τις δηλώσεις της ελληνοκυπριακής ηγεσίας.
«Αν συνεχίζετε να επαναλαμβάνετε τη ρητορική του 1821, δίνετε μηνύματα για να ικανοποιήσετε τους φιλελληνιστικούς κύκλους, τότε αμφιβάλλω για την καλή σας θέληση», είπε ο Τατάρ.
Ο Τατάρ τόνισε επίσης ότι τα κοιτάσματα υδρογονανθράκων στην Ανατολική Μεσόγειο έχουν αποκτήσει περαιτέρω σημασία λόγω του πολέμου μεταξύ Ουκρανίας και Ρωσίας.
Σημειώνοντας ότι οι Τουρκοκύπριοι είναι στο πλευρό της Τουρκίας, που την θεωρεί παράγοντα ισορροπίας στην Ανατολική Μεσόγειο, ο Τατάρ είπε ότι τα Κατεχόμενα δεν θα εγκαταλείψουν ποτέ την εγγύηση της Τουρκίας.