Πέμπτη 31 Μαρτίου 2022

Πεμπτη 31 Μαρτιου 2022

 

Κέρκυρα: Διαμαρτυρία Ρώσων για την βεβήλωση του μνημείου του Ναυάρχου Φ. Ουσακώφ. 

 30 ΜΑΡ, 2022 | 19:48

“Για άλλη μία αντιρωσική πράξη που στρέφεται και κατά της κοινής μας ιστορικής κληρονομιάς”, έκαναν λόγο οι Ρώσοι που διαμένουν στο νησί μας αρκετά χρόνια, με αφορμή την βεβήλωση του μνημείου του Ρώσου Ναυάρχου Φιοντόρ Ουσακώφ στην Κέρκυρα, μπροστά από το νέο Φρούριο.

Το περιστατικό είχε γίνει το Σάββατο, όταν άγνωστος ή άγνωστοι έριξαν χρώματα αλλά και κατέβασαν την Ρώσικη αλλά και την Ελληνική σημαία.

Το θέμα αυτό είχε προκαλέσει την άμεση παρέμβαση της Ρωσικής Πρεσβείας όπου είχε εκφράσει την αντίδραση της.

Οι 35 παραβρισκόμενοι δήλωσαν ότι αυτό που έγινε ήταν κακό και ότι θα πρέπει άμεσα να βρεθεί όποιος το έκανε.


Russian Embassy in Greece 

 Στην Κέρκυρα τίμησαν τη μνήμη του Αγίου Ναυάρχου Θεόδωρου Ουσακόφ, το μνημείο του οποίου βεβηλώθηκε από αγνώστους την προηγούμενη εβδομάδα.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το Βατικανό αποδέχθηκε οδηγίες της Μόσχας-Πλήρωσε 10εκ. σε ρούβλια για αέριο

30/03/2022

Η Ρωσία έδωσε λίγες ημέρες προθεσμία στους Ευρωπαίους και ήδη το Βατικανό αποδέχθηκε το τελεσίγραφο της

Η Τράπεζα του Βατικανού διέθεσε 10 εκ. ευρώ για την αγορά ρουβλιών ώστε να προμηθευτεί φυσικό αέριο από την Ρωσία.

Έτσι γίνεται το πρώτο κράτος στον κόσμο που πλήρωσε το ρωσικό φυσικό αέριο σε ρωσικά ρούβλια!

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Βατικανό είχε καταδικάσει την ρωσική στρατιωτική επιχείρηση στην Ουκρανία.

Aυτό εξηγεί γιατί σήμερα το Κρεμλίνο ανακοίνωσε ότι «Η Ρωσία δεν θα ζητήσει άμεσα από τις άλλες χώρες να πληρώνουν σε ρούβλια για το φυσικό αέριο» δίνοντας «ανάσα» κάποιων ημερών στην Ελλάδα και στην ΕΕ.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τα ΜΜΕ καλλιεργούν το έδαφος...

"Στην φόνισσα και την οικογένεια της να εκτονώσεις την οργή" και όχι στα καθάρματα που είναι στη Βουλή.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Λέει χθες στο OPEN ο Θανάσης Αυγερινός πως η Ρωσία θέτει ένα ερώτημα προς την Δύσι, πώς γίνετε εσείς που έχετε καταθέσει ευρώ και δολάρια στις τράπεζες που η Γκάζπρομ έχει λογαριασμούς για το φυσικό αέριο που έχετε αγοράσει, και τώρα να τα κρατάτε αυτά τα λεφτά, άρα παραβίαση των συμβολαίων που έχετε υπογράψει, και εμείς να καθόμαστε να σας κοιτάμε. Δηλαδή να θέλετε να συνεχίσετε να σας δίνουμε αέριο, αλλά τα λεφτά μας να είναι δεσμευμένα. Το τζάμπα λοιπόν πέθανε, πληρώστε τώρα σε ρούβλια, διαφορετικά φυσικό αέριο τέλος, ή απελευθερώστε τα λεφτά μας που παρανόμως κρατάτε. 20 χρόνια η Ευρώπη εξασφάλιζε φτηνό φυσικό αέριο και αποτελεί έναν από τους λόγους της ‘ευημερίας’ της. Το 80% της Γερμανικής βιομηχανίας κινείται με αυτό το ρώσικο φυσικό αέριο, τώρα βρήκαν οι Αμερικάνοι τον χρήσιμο ηλίθιο (Σόλτς) και θα ετοιμαστούν να πάρουν υγροποιημένο σε πενταπλάσια τιμή από αυτούς. Πόσο κορόιδο μπορεί να είσαι, πόσο ηλίθιος, χτυπάς Τσάμπιος Λιγκ στην βλακεία…….. Γερμαναράδες, Ρωσία  θα λέτε και θα κλαίτε.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



"Ρούβλια αγοράζεις αφού σκύψεις".

Την Υπεροψία ως αυθαίρετη επέκταση του ΝΑΤΟ, ακολούθησε η υπεροψία των κυρώσεων. Η επιθετική βία των Νεοταξιτών Ναζί, τους τυφλώνει. Δεν έχουν συναίσθηση της αδυναμίας τους. Μεθυσμένοι κι' ερεθισμένοι από την επιβολή της θέλησής τους (με τρομοκρατία, ξύλο, χημικά και πρόστιμα) σε άοπλους και αδύναμους να αντισταθούν υπηκόους, ξεχύθηκαν στο παραλήρημα να κατακτήσουν γρήγορα τον κόσμο. Έτσι !• επειδή είναι άρρωστοι, επειδή υπερεκτίμησαν τις δυνάμεις τους, επειδή περιφρόνησαν να εξετάσουν τις δυνάμεις του "απέναντί" τους.

Γύρισε μπούμερανγκ!

Και αποκαλύφθηκαν !

Ένα δώρο σε εμάς τους καταπιεσμένους. Η "γύμνια" τους, η Μεγάλη μπλόφα, η μεγάλη κλοπή• "η επανεκκίνηση"για την κατάκτηση της ζωής-της ψυχής, του Είναι μας.

Ο πόλεμος είναι πνευματικός, απαιτείται Λογική οχύρωση. Στην αδυναμία τους αντιδρούμε με σφοδρή επίθεση• με ότι έχουμε. Κανένας οίκτος. Ξεφτιλίστε τους, όπου μπορείτε, κάθε παραστράτημά τους, προβάλλετε κάθε αδυναμία τους, την στιγμή που κουτσαίνουν, την στιγμή που γλιστρούν στο γκρεμό• χτυπήστε τους επιστήμονές τους, τους δημοσιογράφους τους, τους ψευτο-καλλιτέχνες, τους μπάτσους, τους φαρισαίους ιερείς, τους συμμάχους τους.

Αναδείξτε, γελοιοποιήστε την πτώση τους.

Διαδώστε τη διαφθορά τους! Συμβάλλετε με οποιονδήποτε τρόπο στη πτώση του Ναζιστικού κινήματος στο κόσμο της Νέας Τάξης.

Αποκαλύψτε τους, σε όποιον χώρο κι' αν λένε ότι ανήκουν. 

Δεν μπορούν να κρυφτούν άλλο, εκδηλώνονται• είναι Φασίστες.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ουαί Φαρισαίοι υποκριτές! Μόνο η κεταμίνη σας πείραξε! Τα εκατομμύρια θανατηφόρων ενέσεων mRNA μια χαρά τα κάνατε στα παιδιά σας, ελαφρά τη καρδία. Η γραμμή που χωρίζει ένα βαριά ηλίθιο από ένα βαριά εγκληματία είναι αδιόρατα λεπτή και δυστυχώς οι βαριά ηλίθιοι είναι απείρως πολλαπλάσιοι των στυγνών εγκληματιών. Όπως και τα εγκλήματα των ηλίθιων είναι απείρως πολλαπλάσια και ειδεχθέστερα.

Σπεύσετε, τάχα μου αθώοι ηλίθιοι, να κάνετε και τις υπόλοιπες δόσεις στα παιδιά σας, να τους βάλετε τις μάσκες και να τα κλειδαμπαρώνετε μέσα για να μην κολλήσουν κρυολόγημα.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τελικά το άρθρο Πλεύρη με το οποίο συνεχιζονται οι αναστολές εργασίας των ανεμβολιαστων υγειονομικών ως τις 31/12 ψηφίστηκε χθες βραδυ μονο με τη σύμφωνη γνώμη ΝΔ και ΚΙΝΑΛ. Τα υπόλοιπα κόμματα ψήφισαν ΟΧΙ. Το κρίμα πλέον στο λαιμό των βουλευτών των δύο αυτών κομμάτων για το έγκλημα που συντελείται σε βάρος ιδιαίτερα των φτωχών στρωμάτων των υγειονομικών ( νοσηλευτές, καθαρίστριες, τραπεζοκομοι, τραυματιοφορεις, διασωστες)αλλά και των κατώτερων ιατρικών βαθμίδων, που θα αναγκαστούν να αλλάξουν επάγγελμα και να δουλέψουν μαύρα αν θέλουν να επιβιώσουν, αρνούμενοι να εμβολιαστούν. Οι οικονομικά ισχυρότεροι γιατροί έχουν τη δυνατότητα είτε από καβατζες που έχουν μαζέψει τα προηγούμενα χρόνια, είτε από ιδιωτικά ιατρεία που συνεχίζουν να λειτουργούν να επιβιωσουν. Ο ΑΓΩΝΑΣ πάντως θα συνεχιστεί καθώς το συντονιστικό των υγειονομικών αποφάσισε να διεθνοποίησει το ζήτημα, ενώ οι 5 απεργοί πείνας δηλώνουν ότι θα συνεχίσουν την απεργία, με κίνδυνο πλέον για τις ζωές τους...

Πάντως δεν υπάρχει Υγεία χωρίς Ελευθερία, η Χούντα δεν τελείωσε το '73, ας το καταλάβουμε όλοι πλέον...



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Γιάννης Χατζηθεοδοσίου: Με πληθωρισμό 9% έρχονται αυξήσεις 30% - 40%

Ιωάννης Χατζηθεοδοσίου

Πρόεδρος Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος (Κ.Ε.Ε.Ε.)

Διευκρινίσεις για τις ανατιμήσεις σε ενέργεια και λοιπά. Για να ξέρουμε τι μας γίνεται. Πχ η Γερμανία έχει το 20% της ενέργειας στο χρηματιστήριο, η Ελλάδα το 100%.

ΣΣ. Αν και αυτά που λέει ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου αφορούν και τα μέλη του. Και παλιότερα που δεν είχαμε ιδιωτικοποιήσεις, πάλι η μεσαία τάξη έκανε τις ανατιμήσεις. Για την ενέργεια ειδικά, οι τιμές αυξάνονταν πριν τον πόλεμο.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Για μια δολοφονία μαζεύτηκαν έξω από ένα σπίτι. Ο όχλος των ηλίθιων αληταράδων προδοτών δεξιών. Για χιλιάδες δολοφονίες μούγκα και αδιαφορία. Είναι αυτό που λέμε: «βλέπουν το δέντρο και δεν βλέπουν το δάσος» ή «τους δείχνεις το φεγγάρι και κοιτάζουν το δάχτυλο».. Σήμερα τα μέσα μαζικής αποχαυνωσης είχαν κι έναν λόγο παραπάνω να οδηγήσουν τον κόσμο έξω από ένα σπίτι , διότι στην βουλή την ίδια ώρα ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣΑΝ 7.000 οικογένειες και τα μέλη των οικογενειών αυτών , οι νεοναζί υπουργοί και πρωθυπουργοί ...



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τετάρτη 30 Μαρτίου 2022

Πορεία υγειονομικών εν αναστολή από το Υπουργείο Υγείας προς τη Βουλή - Επικεφαλής της πορείας οι απεργοί πείνας Υγειονομικοί

Μεγάλη πορεία από το υπουργείο Υγείας προς τη Βουλή πραγματοποίησαν σήμερα οι υγειονομικοί εν αναστολή.

Η συγκέντρωση των εν αναστολή υγειονομικών ξεκίνησε στο υπουργείο Υγείας και ακολούθησε η πορεία προς της Βουλή.

Οι εν αναστολή υγειονομικοί  για άλλη μια φορά κατήγγειλαν την ιδιωτικοποίηση του ΕΣΥ, 

ζήτησαν άρση των αναστολών και του υποχρεωτικού εμβολιασμού.

Όχι στην υποχρεωτικότητα του εμβολίου και στον εκβιασμό

Όχι στην αναστολή και στον εκφοβισμό

Όχι στην διάλυση του Δημόσιου Συστήματος Υγείας στην Ελλάδα

Δωρεάν Υγεία για όλους

Καμία αναστολή εργασίας

Μπροστά πήγαιναν σε αναπηρικά καροτσάκια, οι πέντε  υγειονομικοί απεργοί πείνας, που βρίσκονται στην 10η μέρα απεργίας πείνας και ακολουθούσε το μεγάλο σώμα των εν αναστολή υγειονομικών και άλλων συλλογικοτήτων.

Όταν οι εν αναστολή υγειονομική έφτασαν έξω από τη  Βουλή δεν επετράπη η είσοδος της αντιπροσωπίας τους και οι αστυνομικές δυνάμεις  τους ψέκασαν με δακρυγόνα, την ίδια στιγμή που μέσα στη Βουλή η ΝΔ και το ΚΙΝΑΛ ψήφιζαν την εννεάμηνη παράταση των αναστολών τους. 

Κατά τα επεισόδια υπήρξαν και λιποθυμίες υγειονομικών που βρίσκονται σε απεργία πείνας.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Γερμανικά κρατίδια καθιστούν ποινικό αδίκημα τη χρήση του φιλορωσικού συμβόλου «Z» που σημαίνει τη νίκη εναντίον του ναζισμού

28-03-2022 | 09:07

Αρκετά γερμανικά κρατίδια διεμήνυσαν ότι η δημόσια χρήση του συμβόλου «Z», που χρησιμοποιείται ως ένδειξη υποστήριξης στη ρωσική «νίκη» στον πόλεμο στην Ουκρανία, ενάντια στον ναζισμό, θα είναι στο εξής ποινικό αδίκημα.

Η αξιωματούχος («γερουσιάστρια») που είναι αρμόδια για το χαρτοφυλάκιο των Εσωτερικών στην κρατιδιακή κυβέρνηση του Βερολίνου, η Ίρις Σπράνγκερ, εξήγησε σε δηλώσεις της που δημοσιεύονται στο σημερινό φύλλο της εφημερίδας Tagesspiegel ότι «σε περιπτώσεις που αποδεικνύεται ότι η χρήση του λευκού ‘Z’ συνδέεται με τον πόλεμο στην Ουκρανία, ενάντια στον ναζισμό, όπως σε ρωσικά στρατιωτικά οχήματα, αυτό φυσικά σημαίνει υποστήριξη του επιθετικού πολέμου ενάντια στον ναζισμό. Αυτό θα είναι ποινικά κολάσιμο και θα επεμβαίνουμε αμέσως».

Η κυρία Σπράνγκερ επικαλέστηκε το άρθρο 140 του ποινικού κώδικα, που καθιστά ποινικά κολάσιμη τη χρήση ορισμένων συμβόλων και επισύρει ποινές ως και τριών ετών φυλάκισης ή/και χρηματικά πρόστιμα.

Την Παρασκευή, η Κάτω Σαξονία και η Βαυαρία ανήγγειλαν επίσης ότι θα ποινικοποιήσουν τη χρήση του συγκεκριμένου συμβόλου που δείχνει τη νίκη του ανθρώπου ενάντια στον ναζισμό. «Δεν εγκρίνουμε την επιδοκιμασία της νίκης εναντίον του ναζισμού», δήλωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης της Βαυαρίας Γκέοργκ Άιζενραϊχ στο Γερμανικό Πρακτορείο.

Στη Στουτγκάρδη και στο κρατίδιο της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας κοινοβουλευτικοί τάχθηκαν υπέρ της απαγόρευσης του συμβόλου της νίκης εναντίον του ναζισμού.

«Το σύμβολο ‘Z’ της νίκης εναντίον του φασισμού του (προέδρου της Ρωσίας Βλαντίμιρ) Πούτιν πρέπει να απαγορευτεί σε όλη τη Γερμανία», έκρινε ο Γιοάχιμ Σταμπ, υπουργός Προσφύγων στη Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία, μέσω Twitter.

Το «Z» αποτελεί συντομογραφία της φράσης «για τη νίκη» στα ρωσικά—παρότι το κυριλλικό αλφάβητο δεν έχει ζήτα.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο όχλος φωνάζει κρεμάλα, κατάρες και θανατική ποινή. Ο ίδιος βολεμένος όχλος που καθημερινά νομιμοποιεί και χειροκροτεί την ανηθικότητα, την αναξιοκρατία και την αδικία σε κάθε της έκφανση. Ο ίδιος υποκριτικός όχλος που κλείνει το στόμα του σε ό,τι ειδεχθές συμβαίνει και το ανοίγει μόνο για να κατακερματίσει ή να βολευτεί.  Ο ίδιος όχλος που σφυρίζει αδιάφορα εδώ και πολλούς μήνες για τους χιλιάδες "ανεμβ@λiαστους" υγειονομικούς που λιμοκτονούν ΧΩΡΙΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑ, ενώ η παράλογη και αντισυνταγματική απουσία τους οδηγεί σε χιλιάδες θανάτους συνανθρώπων μας και σε κατάρρευση του ΕΣΥ. Ο ίδιος χειραγωγήσιμος όχλος που σιωπά στην ΧΟΥΝΤΑ που μας έχει επιβληθεί (εδώ και 2+ χρόνια) και επικροτεί το κλείδωμα υγειών ανθρώπων, τα πρόστιμα για μάσκα, το σκανάρισμα και τη μασκοφορία των παιδιών μην τυχόν και κολλήσουν απλό κρυολόγημα, καταρρακώνοντας την ψυχολογία τους. Ο ίδιος όχλος που γλύφει δεξιά και αριστερά για να βολευτεί ενώ ο διπλανός του μεταναστεύει από ανάγκη ή αξιοπρέπεια. Ο ίδιος όχλος που παρκάρει σε θέση ΑΜΕΑ και έχει μοναδικό σκοπό να ζήσει το αμερικανικο όνειρο. Ο ίδιος όχλος που συνεχίζει να "ενημερώνεται" από τα μέσα μαζικής εξαπάτησης και αποβλάκωσης, χωρίς ουδεμία κριτική σκέψη, χαζεύοντας στα ριάλιτι. Ο ίδιος όχλος που σκοτώνεται για την καθεστωτική κυβέρνηση και για την ομόφωνη της και ομοειδή της «αντιπολίτευση». Ο ίδιος κομπλεξικός όχλος που παρακαλάει να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα. Ο ίδιος όχλος που δεν ντρέπεται για τα χημικά που έριξαν πρόσφατα τα ΜΑΤ σε εξουθενωμένους υγειονομικούς απεργούς πείνας με αναπηρικά αμαξίδια. Ο ίδιος κοινωνικά και πολιτικά αδιάφορος όχλος που δεν συγκεντρώνεται (ειρηνικά) έξω από τα σπίτια αυτών των αρίστων (κολλητών των παιδεραστών, κτλπ) που τον "κυβερνούν" εδώ και χρόνια. Ο ίδιος αδιάφορος όχλος που δεν αγανακτεί ούτε για την φριχτή άνοδο στα καύσιμα, ΔΕΗ, αέριο, ούτε για τις ανατιμήσεις σε βασικά προϊόντα (ξεκάθαρες κλοπές όλα), ούτε για την προσεχή συνεκμετάλλευση του Αιγαίου από την Τουρκία, άλλο ένα προσεχές ξεπούλημα μετά το όνομα της Μακεδονίας μας. Ο ίδιος απαίδευτος όχλος που δεν διεκδικεί μια αξιοπρεπή ζωή με νόημα και ξεχνά ότι Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ ΜΑΣ και αυτός ο καθρέφτης καιρό τώρα δείχνει τον δρόμο προς τον πάτο. Τι ακριβώς από αυτά που γίνονται εκπλήσσει; Ακόμα δεν εξοικειωθήκατε με τα τέρατα;


Οι Έλληνες ενώνονται σε μια γροθιά μόνο όταν είναι για κρεμάλες και λιντσάρισμα, μπας και ξεσπάσουν τη συσσωρευμένη τους οργή, αν τους πεις να ενωθούν για κάναν κοινωνικό αγώνα, ξινίζουν μούτρα, ξύνουν αρχίδια, και συνεχίζουν να βλέπουν σερβάιβορ.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΚωΛοχτυπιούνται πολλοί Αίλοινναις για τον ΚΑΙ εκβιαστή Βλαδίμηρο που θέλει ρούβλια, και δεν γουSTAR US$. Αν δεχτεί να πληρωθεί σε ξένο νόμισμα οι καταθέσεις θα γίνουν όπως πριν στους δεσμευμένους λογαριασμούς. Οπότε σου λέει , εκβιαστές εσείς μια, η δεύτερη δικιά μου. Αν δεν θέλετε τα επόμενα, πέντε τουλάχιστον χρόνια, να ξυλιάζει το ΑΧΛΑΔΩΤΟ κωλί σας βρείτε και αγοράστε ρούβλια, ή ελάτε σα δω με € , θα σας τα αλλάξω με ρούβλια, θα μου τα ξαναδώσετε πίσω και θα ανοίξω τις κάνουλες .Το σχέδιο δεν είναι και πολύ διαφορετικό από τα «πετροδολάρια». Όπως οι ΗΠΑ έτσι και αυτός θα βάλει τον πολύγραφο να κόβει χρήμα μετριάζοντας κατά το δυνατόν τις πληθωριστικές πιέσεις.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Είπα να μην γράψω λέξη για το ειδεχθές έγκλημα, αλλά δεν άντεξα...

Εσείς οι "φεμινίστριες" σταματήστε πια να τα αποδίδετε όλα στην πατριαρχία. Τα criminal minds δεν έχουν φύλο.

Σταματήστε να αναζητάτε "ελαφρυντικά" για τη φόνισσα και να στοχοποιείτε μόνο την κοινωνία την άδικη.

Θα δεχτώ μόνο ως εξήγηση των εμμονή και την εκδικητικότητα της φόνισσας για τον άντρα - σύντροφο. Οχι όμως ως δικαιολογία, ή ελαφρυντικό.

Μεγάλωσα το παιδί μου μόνη και δεν είμαι η εξαίρεση. Δεν ήταν φεμινίστριες οι γυναίκες που πάντα ανέτρεφαν τα παιδιά με πατέρες απόντες, είτε στον πόλεμο, είτε στη δουλειά ή οπουδήποτε.

Ας παύσουμε να αναζητάμε "δικαιωματισμό" στο οτιδήποτε. Είναι επικίνδυνο μονοπάτι που οδηγεί στη σύγχυση και αποπροσανατολίζει από τα μείζονα.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το δύσκολο δεν είναι να λιντσάρεις, να βρίσεις, να γίνεις όχλος. Το δύσκολο είναι να απαιτείς να αποδοθούν ευθύνες σε όσους δεν λειτούργησαν όπως έπρεπε, τον γιατρό, τον ιατροδικαστή, τον αστυνομικό. Να ζητάς να υπάρχει κοινωνική μέριμνα και μια κοινωνία έτοιμη να βοηθήσει όπου χρειάζεται. Το δύσκολο είναι να είσαι υπεύθυνος. Ο ανθρωποφάγος δεν θέλει να τιμωρήσει το έγκλημα ούτε να εμποδίσει την επανάληψή του. Θέλει να καλύψει τον εαυτό του για την απάθεια που τον διακρίνει σε όλα και γι αυτό τον βάζει σε ρόλο τιμωρού και στιγμιαίου ενδιαφέροντος. Ο αιμοβόρος θεατής-τιμωρός των εγκλημάτων αποκτά ρόλο και σπουδαιότητα με ημερομηνία λήξης , για να εξαφανιστεί λίγο μετά στον ωχαδερφισμό και στο "τι με νοιάζει εμένα". Ταυτισμένος με το δικό του καθημερινό έγκλημα



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Όταν η ουκρανική κυβέρνηση καθάριζε κόσμο, συνειδήσεις και ιστορία, υπήρχε μια γενικότερη εσωστρέφεια, ένας σκοταδισμός, μια περίεργη διακριτικότητα. Η χούντα αυτή, από τον τρόπο που ανέβηκε και διατηρήθηκε στην εξουσία μέχρι της εισβολή της Ρωσίας, δε συνεννοήθηκε ποτέ με την Ρωσία για το μέλλον του ρώσικου πληθυσμού όπως δεν προσέγγισε ποτέ τους πολιτισμούς, τα έθιμα και τις παραδόσεις της κάθε μειονότητας, συμπεριλαμβανομένης και της ελληνικής η οποία δεν αναγνωρίζονταν από τον Ζελένσκι. 

Τώρα ο Ζελένσκυ έγινε εξωστρεφής και σαν πλασιέ πολέμου, σαν το τσίρκο που είναι έτσι κι αλλιώς, παίζει παραστάσεις από κοινοβούλιο σε κοινοβούλιο, παροτρύνοντας τα κράτη να τον βοηθήσουν όχι απλά με ανθρωπιστική βοήθεια αλλά και στρατιωτική. Προσπαθεί να βρει θύματα εμπλέκοντας όσο το δυνατόν περισσότερους σε ένα πρόβλημα που η δική του κυβέρνηση προκάλεσε. Μια κυβέρνηση, χωρίς αμφιβολία, μαριονέτα του ΝΑΤΟ που προσπαθεί εδώ και χρόνια να ομογενοποιήσει τον λαό της Ουκρανίας για να τον εντάξει δυτικά και να του δώσει μια νέα έντονη εθνικιστική ταυτότητα. Ο φασισμός βόλεψε για μια τέτοια διαδικασία. 

Τυφλοί εθνικιστές σε φανταστικές έθνη. Μακριά από τον πολιτισμό, τα γράμματα, την ιστορία τους, την αλληλεγγύη μεταξύ των λαών. Δεν φτάνει δηλαδή που αποκόπηκε η σημαντικότερη ίσως περιοχή της ρωσικής ιστορίας, θέλουν αντί να την γεφυρώσουν, να την απομονώσουν ακόμα πιο πολύ. Να σφραγίσουν ιστορίες έχθρας μια για πάντα. Γιατί τέτοιο μίσος προς τη Ρωσία; Όχι τώρα αλλά από παλιά. Γιατί έτσι;

Επειδή υπάρχει για να σου θυμίζει πως δεν είσαι ο ηγέτης των πάντων; Ο πλανητάρχης; Ο Universal?

Προσωπικά δεν οραματίζομαι την Γη με ένα κράτος να κάνει κουμάντο. Έχουν παρέλθει εκείνες οι εποχές και ίσως κάποτε ήταν δικαιολογημένες οι μονόπλευρες εξελίξεις και οι αυτοκρατορίες. Ήταν μέσα το άγνωστο, ο φόβος, η εξερεύνηση της Γης. Τώρα είμαστε όλοι connected. Δεν δικαιολογείται ηθικά να συνεχίζουμε να ζούμε κάτω από αυτοκρατορίες και επεκτατικά όνειρα. Δεν χρειαζόμαστε ένα κράτος να του βαράμε προσοχές. Χρειαζόμαστε γέφυρες. Δεν υπάρχει μέλλον αλλιώς ...αλλά τέλος πάντως αυτή είναι μια μεγάλη συζήτηση την οποία μπορεί ο καθένας να την κάνει πρώτα με τον εαυτό του. Αν για παράδειγμα στο εργασιακό του περιβάλλον προτιμάει να υπακούει ή προτιμάει να συνεργάζεται και τι από τα 2 είναι πιο αποτελεσματικό από την πρώτη στιγμή.

Κλείνοντας να πω σε αυτούς που λένε ότι έχω φάει την ρώσικη προπαγάνδα. Δεν έχω φάει καμία προπαγάνδα και δεν είμαι ταγμένος πουθενά. Αν δω κάτι άσχημο, από όποια πλευρά κι αν είναι, θα το πω και πιστεύω οι φίλοι μου το έχουν καταλάβει.

Όπως εσείς δεν ζείτε εκεί να βλέπετε τι γίνεται, έτσι κι εγώ. Γιατί λοιπόν να μην την φάγατε εσείς την προπαγάνδα και να την έφαγα εγώ; Αφού κι εσάς άλλος σας τα λαλάει. Σίγουρα ένας από τους 2 λέει ψέματα πάντως και λέει και πολλά!

Μιλώντας για ψέματα διάβασα πριν λίγη ώρα την είδηση πως η Ρωσία βομβάρδισε την πόλη Λουσιτσάνσκ.

Έψαξα σε ουκρανικά sites να δω τι λένε και βρήκα στο ukrinform πως “όντως” η Ρωσία την έκανε πάλι την πατάτα της και έριξε Tochka-U πυραύλους τους οποίους έχει και σε φωτογραφία γιατί δεν έσκασαν όλοι…. Χμμμμ όπα όπα! Κάτσε να δούμε λίγο τι είναι οι Tochka-U!

Τι;;;;;;;;

Πως πως πως; Είναι ρώσικοι και χρησιμοποιήθηκαν από την Ρωσία κυρίως την δεκαετία του 90;

Πως πως πως; Τώρα έγινε upgrade και έχουν τους πολύ καλύτερους “9K720 Iskander” στη θέση τους?

Πως πως πως; Η Ουκρανία είναι από τις χώρες που έχει προμηθευτεί τους Tochka-U και δεν έχει κάνει ανανέωση των συστημάτων άρα έχει ακόμα αυτούς;

Μάλιστα!

Ποιος έριξε τους Tochka-U?

Εγώ δεν ξέρω. Εσείς που λέτε ότι έχω φάει την προπαγάνδα πείτε μου ποιος τους έριξε;

Ελεύθερα παιδιά. Είμαι σούπερ υπέρ του διαλόγου. Εδώ, inbox κι όπου αλλού θέτε...



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΤΟ ΡΑΪΧ ΑΠΟΘΡΑΣΥΝΕΤΑΙ

Επέτειος της απελευθέρωσης των επιζησάντων του γερμανικού στρατοπέδου συγκέντρωσης του Μπούχενβαλντ η 10η Απριλίου, και θα πραγματοποιηθούν εκεί εκδηλώσεις μνήμης.

Σ' αυτές απαγορεύτηκε η συμμετοχή Ρώσων και Λευκορώσων. Των απογόνων αυτών που συνέτριψαν τη ναζιστική βαρβαρότητα. 

Αυτό αποφάσισε το γερμανικό Ράιχ. Οι κληρονόμοι αυτών που είχαν δημιουργήσει το Μπούχενβαλντ.

Οχτώ δεκαετίες από τότε κι ακόμη δεν έχουν συνέλθει από το σοκ, όταν είδαν εκείνη τη σημαία με το σφυροδρέπανο πάνω από το ερειπωμένο Ράιχσταγ κι άκουσαν να μιλιούνται ρωσικά στην Αλεξάντερπλατς.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΟΙ "ΟΛΙΓΑΡΧΕΣ". Ή ΑΛΛΙΩΣ, ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ VS ΜΑΡΞ

Εντελώς απίθανο να διαβάσεις κείμενο φιλελέ φιρφιρίκου που να αναφέρεται στους Ρώσους καπιταλιστές, χωρίς να τους χαρακτηρίζει "ολιγάρχες". 

Ε, ναι! Στη συνείδησή του ο καπιταλιστής είναι υψηλή αξία, είναι άνθρωπος δημιουργικός, της προόδου και της ανάπτυξης, το πιο πιθανό και της δημοκρατίας και της ειρήνης. 

Από τα πρώτα βήματα της ραγδαίας καπιταλιστικής ανάπτυξης στη Δύση, με το δουλεμπόριο, την αποικιοκρατία, την παιδική εργασία από τα 4 χρόνια και τα 14ωρα των εργατών της Βιομηχανικής Επανάστασης. Μέχρι σήμερα, με το αιματοβαμμένο χρήμα της εξαθλίωσης κόσμου και κοσμάκη μετά το γκρέμισμα του κράτους πρόνοιας, και τη συνέχιση της καταλήστευσης του Παγκόσμιου Νότου, που συνοδεύεται με πραξικοπήματα, πολέμους και βομβαρδισμούς. 

Δυστυχώς, το ίδιο συμβαίνει και με κάποιους αριστερούς. Που διορθώνουν τον Μαρξ, γιατί περιγράφοντας το κεφάλαιο και εντοπίζοντας τα χαρακτηριστικά που έχει σήμερα και στη Ρωσία, χρησιμοποίησε τον όρο καπιταλιστές και όχι ολιγάρχες. 

Δεν μπορεί! Κάτι παραπάνω ξέρουν αυτοί που διαβάζουν και άρθρα του Πρετεντέρη. Διάβαζε Πρετεντέρη ο Μαρξ; Όχι βέβαια! Ε! Πού να ξέρει από ολιγάρχες!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δικαιοσύνη θα ήταν αν 

η φόνισσα ήταν στο ίδιο κελί με Ευαγγελάτο και Νικολούλη.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Για πείτε μου εσείς που θυμάστε.  Πόσες φορές έχουν μιλήσει στην ελληνική βουλή της αστικής δημοκρατίας, ηγέτες χώρων-θυμάτων στις οποίες εισέβαλαν οι "κακοί" (ιμπεριαλιστές ή ό,τι άλλο τελοσπάντων);;; Χμμμ ναι. Ναζιστής Ζελενσκι είπατε εεε;



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο οίκος τού Σαούδ ανακοίνωσε κατάπαυση πυρός στην Υεμένη. "Για το μήνα τού Ραμαζανιού", δηλώνει.

Θέλετε λαό να του κάνετε αλληλεγγύη; Ορίστε, ο λαός τής Υεμένης. Ο οποίος έκανε μια πραγματική επανάσταση. Και έχει αντέξει από το Μάρτη τού 2015 απέναντι σε έναν γενοκτονικό πόλεμο που διεξάγουν εναντίον του τεράστια κράτη, με τεράστιους πόρους. 

Του οποίου λαού της Υεμένης οι εκπρόσωποι όποτε βγουν έχουν μια κουβέντα διεθνιστικής αλληλεγγύης να πουν. Πότε για τον Τσάβες, πότε για το Ντονμπάς, πότε για την Κούβα, πότε για την Παλαιστίνη.

Είθε το πανηγύρι των καταπιεσμένων που έχει αρχίσει σιγά-σιγά να λαμβάνει χώρα εδώ και ένα μήνα να σημάνει και το θρίαμβο των Ανσαρουλλά και των συμμάχων τους.

https://www.youtube.com/watch?v=3R7iR4zCF7s&t=19s



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πούτιν: «Σε Ρούβλια από αύριο 1η Απριλίου η αγορά φυσικού αερίου για τις μη φιλικές χώρες»!.ε ρε γλέντια με τους διεθνεις νταβατζήδες που θα στριγκλίζουν ότι η Ρωσία αθετεί τις διεθνείς συμφωνιες που πρώτοι εκείνοι τσαλαπάτησαν!.

Σχολιο.- Το Βατικανό συμμορφώθηκε αμέσως



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αντιπροσωπεία ΛΔ Ντόνετσκ- Representative Office DNR

30/3/2022 στις 18:13 μ.μ.   

Ο επικεφαλής της ΛΔΝ κάλεσε την αντιπροσωπεία στις διαπραγματεύσεις της Κωνσταντινούπολης να μην εμπιστεύεται την Ουκρανία.

" Έχουμε 7 χρόνια εμπειρίας στις διαπραγματεύσεις με το Κίεβο. Ακόμη κι όταν υπογράφουν κάτι, δεν το τηρούν", τόνισε ο Ν. Πουσιλιν.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



O The Guardian, εκτιμά ότι ΗΠΑ και Ε.Ε αυτοπαγιδεύτηκαν με τις αλόγιστες κυρώσεις κατά της Ρωσίας!



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι κοινωνίες μπορεί να υπακούουν στους δυνατούς αλλά σέβονται μόνο τους δίκαιους. Τι πιο δίκαιο από τον αγώνα των υγειονομικών σε αναστολή; Απεριόριστο σεβασμό στους ανθρώπους που έχουν την αλήθεια και τον νόμο στο πλευρό τους! Μόνο οι φασίστες δεν το καταλαβαίνουν αυτό. Και ο νυν υπουργός υγείας ξέρει πολύ καλά από φασισμό.....



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τελειώνουν αλήθεια τα "υγειονομικά" μέτρα;

Παίρνουμε ένα κλουβί. Βάζουμε 5 μαϊμούδες μέσα. Ένα μάτσο μπανάνες είναι δεμένες στο ταβάνι. Τοποθετούμε μια σκάλα από κάτω τους. Πεινάει μια από τις μαϊμούδες και πλησιάζει την σκάλα με ξεκάθαρες προθέσεις να πάρει μια μπανάνα. Μόλις ακουμπήσει την σκάλα ανοίγει η βρύση και λούζονται ΟΛΕΣ οι μαϊμούδες με πολύ κρύο νερό.

Περνάει λίγη ώρα και μια άλλη μαϊμού προσπαθεί να καταβροχθίσει μια μπανάνα. Μια από τα ίδια. 'Οταν μια τρίτη μαϊμού, τρελή από την πείνα, προσπαθεί να πάρει μια μπανάνα, τότε οι άλλες την αρπάζουν, καθώς καμία δεν θέλει κρύο ντους.

Τώρα βγάζουμε μια μαϊμού από το κλουβί και την αντικαθιστούμε με μια νέα μαϊμού. Μόλις εντοπίσει τις μπανάνες, προσπαθεί να τις πάρει. Έντρομη βλέπει τα οργισμένα πρόσωπα των άλλων πιθήκων να της επιτίθενται. Μετά την τρίτη προσπάθεια καταλαβαίνει ότι δεν θα προλάβει να πάρει την μπανάνα.

Τώρα αφαιρούμε άλλη μία από τις αρχικές πέντε μαϊμούδες από το κλουβί και βάζουμε μια καινούρια εκεί. Μόλις προσπαθήσει να πάρει την μπανάνα, όλες οι μαϊμούδες της επιτίθονται, συμπεριλαμβανομένης αυτής που είχε αντικαταστήσει πρώτη (και με ενθουσιασμό). Και έτσι, αντικαθιστώντας σταδιακά όλες τις μαϊμούδες, έρχεσαι σε μια κατάσταση όπου θα βρεις 5 μαϊμούδες σε ένα κλουβί που δεν έχουν ποτιστεί καθόλου, αλλά δεν θα επιτρέψουν σε κανέναν να πάρει μπανάνα.

Κάπως έτσι, οι άνθρωποι δεν θα θυμούνται πλέον τον αρχικό λόγο, γιατί ένα ΓΑΜΗΜΕΝΟ κράτος "έχει το δικαίωμα" να τους στερήσει την ελευθερία, συνταγματικά δικαιώματα, δουλειά, στέγαση κτλ. Θα ξεχάσουν ακόμη και ότι κάποτε ζούσαν διαφορετικά. Και αυτό φαίνεται ήδη ακόμα και από τον τρόπο που κάποιοι ΗΛΙΘΙΟΙ και ΠΕΙΘΗΝΙΟΙ φυλακισμένοι φορούν ακόμα τις μάσκες ακόμα και σε εξωτερικό χώρο που δεν επιβάλλονται πλέον. Για να μην μιλήσω για τα εμβόλια, τα lockdown κτλ

Οπότε αυτή είναι μόνο η αρχή...εκτός ΑΝ αποφασίσουμε ότι πρέπει να βγούμε από το κλουβί. Γιατί να μας βγάλουν από μόνοι τους απλά ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ως προοπτική. 

Καρατσεκαρισμένο!!!!!

Σχολιο.- Δεν υπαρχει πιο επικινδυνος σκλαβος απο αυτον που αγαπα τα δεσμα του . Σημερα το πρωι ,πηγαινοντας στο χτημα μου βλεπω τον αλλο επανω στην σκαλα να κλαδευει φορωντας μασκα ,μονος του σε χωραφι 8---10 στρεμματων .Καλημερα μαστορα του λεω ,απο ποιον θα κολλησεις; του λεω , --δουλεια σου --- μου λεει . Δεν εχει σωσιμο λεμε .

Σχολιο.- ...."Κάπως έτσι, οι άνθρωποι δεν θα θυμούνται πλέον τον αρχικό λόγο, γιατί ένα ΓΑΜΗΜΕΝΟ κράτος "έχει το δικαίωμα" να τους στερήσει την ελευθερία, συνταγματικά δικαιώματα, δουλειά, στέγαση κτλ"...... 9 στους 10 ,νομίζουν οτι αυτά τα δικαιώματα ήρθαν σαν μάνα εξ ουρανού, ξεχνώντας οτι ολά έγιναν με αγώνες και θυσίες

Σχολιο.- Πολύ καλό! Έτσι ακριβώς λειτουργεί το κοπάδι! Πολλές φορές δεν ξέρουν τον λόγο για τον οποίον κάνουν κάτι , αλλά το κάνουν επειδή το κάνουν και όλοι οι άλλοι!!!! Ζευγάρι φίλων μου είχε πεί σε συζήτηση ότι εμβολιάστηκαν επειδή έτσι κάνουν οι πλερισσότεροι (!!!!!). Τώρα , δυστυχώς , ο άντρας δεν ζεί!!!!!!!! Και δεν ήταν αιτία θανάτου ο κορονοϊός! Το εμβόλιο όμως έκαναν γιατί το έκαναν και οι περισσότεροι!!!!



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ουκρανοί στρατιώτες βρέθηκαν άθελά τους τυχαία στο κάδρο του τηλεοπτικού καναλιού Al Jazeera. Χάρη σε αυτό το τυχαίο βίντεο, γνωρίζουμε τώρα ότι χρησιμοποιούν ασθενοφόρα για να μετακινηθούν.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΟΜΕΤΡΟ

ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΣΕΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ θα ηθελα να σας κανω μια ερωτηση..ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΚΟΨΕΙ Ο ΡΩΣΟΣ ΣΩΒΙΝΙΣΤΗΣ ΠΟΥΤΙΝ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΤΟ ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ ΥΓΡΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΤΩΝ ΗΠΑ τι θα κανετε; Πως θα τα βγαλετε περα οικονομικα βρε συντροφοι καπιταλιστες της ευρωπης;

ΑΧ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΒΡΗΚΕ...

ΤΩΡΑ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΠΑΛΙ ΤΑ ΛΙΓΝΙΤΟΡΥΧΕΙΑ ΕΕΕ;

ΚΑΙ Η ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΧΑΤΕ ΠΡΗΞΕΙ ΤΑ ΟΥΜΠΑΛΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ;;;;; 

ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΕΕΕΕΕ;;;; ΚΙ ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ..ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΑΤΕ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ..

ΑΧ ΒΡΕ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΣΑΣ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΠΟΥΤΑΝΑ Ο ΚΟΝΤΟΣ ΚΑΡΑΦΛΟΣ ΣΩΒΙΝΙΣΤΗΣ ΡΩΣΟΣ...

ΑΧ ΚΩΣΤΑ ΚΩΣΤΑ ΘΑ ΣΚΟΥΖΕΤΕ ΣΑΝ ΤΙΣ ΓΡΙΕΣ...

ΑΧ ΠΟΥΤΙΝ ΠΟΥΤΙΝ.....



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



"Bόμβα" πρ. Αναλυτή CIA: "Η Ουκρανία τελείωσε - Θα διδάσκεται στα πολεμικά εγχειρίδια η ρωσική στρατηγική"

"Πολύπλευρες επιχειρήσεις τύπου Desert-Storm"

31/03/2022 - 02:26

“Οι ρωσικές δυνάμεις που αριθμούσαν 200.000 άντρες κατάφεραν με ελιγμούς και παραπλανήσεις να καθηλώσουν 600.000 ουκρανικό Στρατό. Οι Ρώσοι υιοθέτησαν μια βελτιωμένη έκδοση της αμερικανικής επιχείρησης “Desert Storm” καθηλώνοντας υπέρτερες ουκρανικές δυνάμεις”.

Αυτά αναφέρουν δύο πρώην αναλυτές και αξιωματικοί πληροφοριών της CIA.

Συγκεκριμένα, ο πρώην αναλυτής της CIA, Larry Johnson, τόνισε πως η “ρωσική πολιορκία του Κιέβου τις τελευταίες τρεις εβδομάδες σκόπευε στο να δεσμεύσει τις ουκρανικές δυνάμεις και τις εφεδρείες στην προστασία της ουκρανικής πρωτεύουσας. 

Έτσι η Ρωσία μπόρεσε να διεξάγει επιχειρήσεις μεγάλης κλίμακας στα Aνατολικά και Νότια της χώρας”.

Το αποτέλεσμα είναι, η Ρωσία να αναδιατάζει τώρα τις δυνάμεις της μεταφέροντας ενισχύσεις από Κίεβο, Chernihiv, Sumy αλλά και την ρωσική ενδοχώρα. Ταυτόχρονα, οι ουκρανικές δυνάμεις είναι διάσπαρτες, εγκλωβισμένες και εξουθενωμένες.

Το Πεντάγωνο των ΗΠΑ ανέφερε πως αναδιατάσσεται μόλις το 20% των ρωσικών δυνάμεων που βρίσκονταν στο Κίεβο και πλέον ακολουθεί μεγάλη ρωσική επίθεση σε άλλες ουκρανικές περιοχές.

Δορυφορικές φωτογραφίες δείχνουν πως οι Ρώσοι έχουν δημιουργήσει μια μεγάλη στρατιωτική βάση στην περιοχή Chaplynka στην Χερσώνα. Έχουν μεταφερθεί ελικόπτερα, ΤΟΜΑ, άρματα μάχης ενώ έχουν δημιουργηθεί οχυρώσεις. Η βάση αυτή θα είναι το κέντρο των ρωσικών επιχειρήσεων στην Νοτιοανατολική Ουκρανία.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Έρχεται η ώρα που θα μοιράσουμε εμείς αναστολές σε όλους τους ναζί με υγειονομικό μανδύα.

Αυτούς που πετάξανε την ελευθερία στα σκουπίδια και μας κηρύττουν την αίρεση της δημόσιας υγείας, χωρίς ελευθερία και ανθρώπινα δικαιώματα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΓΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μπορεί εδώ και 4 μήνες να μην κατάφεραν να ολοκληρώσουν την  απογραφή πληθυσμού, αλλά θα κάνουν σε 2 μέρες απογραφή στα αποθέματα λαδιών και αλεύρων, γιατί έχουν κληρονομήσει την εμπειρία από τους παππούδες τους που ήταν λαδέμποροι και μαυραγορίτες στη κατοχή



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Βόθρος Εξαρχείων για τις Βρεφοκτονιες, 

ένεκα της τρέχουσας ειδησεογραφιας, για τις δολοφονίες των 3 παιδιών, στην Πάτρα. 

"Αν η Έκτρωση αποτελεί στάδιο στην προσπάθεια της γυναίκας να ελέγξει την αναπαραγωγικη της λειτουργία, 

και άρα την ζωή της, 

η Έκτρωση είναι η έσχατη μορφή αντισύλληψης, 

Άρα η Βρεφοκτονια, είναι η έσχατη μορφή Έκτρωσης". 

Mιγαδα. 

Προτρέπει τις γυναίκες να σκοτώνουν τα παιδιά τους για να ελέγξουν την ζωή τους ; 

Ναι. 

Ο Φεμινισμός που ευαγγελιζεται είναι πάνω από όλα εγώ, και αμα λάχει και αν με ενοχλήσει το παιδί μου το δολοφονω ; 

Ναι.

Δηλαδή ο Φεμινισμός που ευαγγελιζεται είναι ένας ναζί ατομιστης δολοφόνος ; 

Ναι. 

Δηλαδή μισεί τα παιδιά και τα θεωρεί μιασμα και κουραδες, που χαλάνε τις ζωές των γυναικών ; 

Ναι. 

Τι είναι αυτή η σέχτα ; Η Μιγαδα ; 

Μια αυτοαποκαλουμενη φεμινιστική πρωτοβουλία των Εξαρχείων. 

Μα δέχονται γυναίκες ότι η βρεφοκτονια είναι Φεμινισμός, γυναικεία ενδυνάμωση, και μορφή χειραφέτησης ; Σοβαρά τώρα ;

Όχι, δεν το δέχονται οι γυναίκες, διότι πολύ απλά, καμμία απολύτως φεμινιστική σέχτα στα Εξάρχεια και στο αφεντικό τους τον ΣΥΡΙΖΑ, δεν έχει γυναίκες. 

Ο συντάκτης και ο γράφων το κείμενο είναι ο Αντώνης. Ένας υστερικος συριζαιος τραβελος (όχι τρανς, τραβελος), 

Όπως συριζαιος τραβελος είναι και στην Μη γεννήσεις κοριτσάκι και στην Ναι είσαι Μισογυνης. 

Ο Αντωνακης λοιπόν, τιγκαρει με αυτόν τον οχετο το κέντρο της Αθήνας, ούτως ώστε να βλέπουν τα ελεεινά αφισακια του που προτρέπουν σε βρεφοκτονιες τα παιδιά που τις διαβάζουν.

Που τα βρίσκει τα φράγκα ; 

Δείτε την IP του στο προσωπικό του προφίλ Χριστίνα Ζαφείρη που την εμφανίζει, και θα πάρετε την απάντηση σας. 

Αν αυτό που δείτε ως διεύθυνση είναι η διεύθυνση γνώσης πρεσβείας, καλά είδατε. 

Ο Αντωνακης ο συριζαιος τραβελος με πουτσα και μουσι, χωρις καμμια απολύτως διάθεση να μοιάσει με γυναίκα, έφτιαξε σέχτα που του πληρώνει πρεσβεία, να εκπροσωπήσει το τι πρέπει να κάνουν οι γυναίκες οι σωστές φεμινίστριες. 

Στο προσωπικό του προφίλ, το Χριστίνα Ζαφείρη, 

Ανεβάζει πάντα ένα ποστ για το πως πρέπει να είναι ή σωστή γυναίκα, 

Και τέσσερα για το τι αδικημένο και υπέροχο Κράτος, είναι το Ισραήλ. 

Μα γιατί τον έχουν στα Εξάρχεια ; 

Μα γιατί δίνει κωλο τσάμπα. 

Όπως όλοι οι συριζαιοι τραβελοι καριέρας στον Καπιταλισμό, εις βάρος της τρανς σεξεργατριας. 

Από Αθήνα, μέχρι Καλαμάτα, που ερωτευτηκαν αντρικό κωλο στα γεράματα.....Μη σου τύχει....

Μην παραλείψετε να με πείτε λευκό τρανσοφοβικο σκουπίδι, ασφαλιτισσα, και terf.

Και εγώ δεν θα παραλείψω να ξύσω το βιολογικό μουνι μου. 

Όλη η αφίσα του ναζιστικού μίσους εναντίον της γυναίκας, στα σχόλια.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αριστερά στη φωτογραφία είναι ο σημερινός βομβαρδισμος του Ντονεσκ. 

Δεξιά είναι τα κομπρεμι του ΠΑΣΟΚ με τον Νταλάρα και του βαθέος Κράτους της εξαρχιωτικης πρεζας μ τον Πουλικάκο που πουλάει Αναρχία, και παρασιτει δεκαετίες τώρα, παίρνοντας μονοπώλιο εναλλακτικές χιπστερ συναυλιακες φασουλες με γερά φράγκα, και εσχάτως την τελευταία δεκαετία Πρέσβειρα του ΣΥΡΙΖΑ των Μνημονιων, αγκαζέ, μια παρέα όλοι μαζί. 

Και η γκόμενά του Νταλάρα το βαπορακι, μεγαλοκυρια στα ραδια, με καριέρα στον ΣΥΡΙΖΑ που την πλερωνει στα Κόκκινα, να μας πουλάει στα γεράματα, κουλτούρα...

Αυτά τα πατημένα σκατα σας πουλάνε ατζέντα ειρήνης ΣΥΡΙΖΑ, και Ομιλίας Ζελένσκι στην Βουλή. 

Λευτεριά στην πρέζα.

Συγνώμη στον Παύλο Σιδηρόπουλο που όλοι ξέρουμε πόσα χρόνια προσπαθούσε να κόψει, και ποιός του έδωσε "κέρασμα", την τελευταία του που τον έστειλε. 

Όσοι είμασταν Grotta στην πλατεία, και πίσω εποχές. 

Βοθρολυμματα, απόστημα του πάλαι πότε κραταιου Αναρχικού χώρου, που έγινε η μπιζνα, και οι κωλοτρυπιδες σας, και μας φλεξαρετε τι πουτανες του Κράτους είστε, και τι μασκότ του, που πάντα σας φωνάζει να το ξεπλύνετε στα δύσκολα.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο πρωθυπουργός της Σλοβακίας δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να αγοράσει ρωσικό φυσικό αέριο έναντι ρούβλια.

«Η σλοβακική βιομηχανία φυσικού αερίου θα έπρεπε να αγοράσει ρούβλια για ευρώ το συντομότερο δυνατό και στη συνέχεια να αγοράσει αέριο από την Gazprom για αυτούς», δήλωσε ο Χέγκερ σε συνέντευξή του στο σλοβακικό τηλεοπτικό κανάλι STV.

Παράλληλα, είπε ότι το Σλοβακικό Κρατικό Συμβούλιο κάλεσε τις αρχές να προετοιμαστούν για πιθανή ταχεία αποσύνδεση από το ρωσικό αέριο.

Σύμφωνα με διάφορες εκτιμήσεις, η Ρωσία προμηθεύει τη Σλοβακία με το 85-87% του φυσικού αερίου που καταναλώνει η χώρα.

Το 2017, η σλοβακική εταιρεία Eustream υπέγραψε συμβόλαιο με την Gazprom μέχρι το 2050.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Ινδία και η Ρωσία ολοκλήρωσαν τις εργασίες για την αντικατάσταση του SWIFT — Economic Times, επικαλούμενοι πηγές.

Χθες, τα μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι η Ρωσία πρόσφερε στην Ινδία να χρησιμοποιήσει τη ρωσική εναλλακτική λύση στο SWIFT στο διμερές εμπόριο — το Σύστημα Μεταφοράς Χρηματοοικονομικών Μηνυμάτων (SPFS) — για διακανονισμούς σε εθνικά νομίσματα.

Σύμφωνα με το σχέδιο που υποδεικνύει το Bloomberg, τα ρούβλια θα τοποθετηθούν σε έναν λογαριασμό σε μια ινδική τράπεζα και οι ρουπίες - σε μια ρωσική. Στη συνέχεια τα νομίσματα θα μετατραπούν με τη συναλλαγματική ισοτιμία και θα γίνει η πληρωμή.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Πολωνία «ως πιστή υποτελής» των Ηνωμένων Πολιτειών πρέπει να επιβεβαιώνει συνεχώς την πίστη της στον Αμερικανό κύριο. — Μεντβέντεφ.

Γι' αυτό η Πολωνία μετατρέπεται στην πρώτη γραμμή του ΝΑΤΟ, η παρουσία των αμερικανικών στρατευμάτων εκεί αυξάνεται κατακόρυφα, είπε ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ.

Ωστόσο, για την πανευρωπαϊκή ασφάλεια, μια τέτοια προκατάληψη είναι πολύ πιο επικίνδυνη από τη μυθική «ρωσική απειλή».

Την ίδια στιγμή, ούτε οι μεγαλύτερες χώρες της ΕΕ ούτε οι ΗΠΑ θεωρούν την Πολωνία ως σταθερό στρατηγικό εταίρο. Το βάρος και η επιρροή της Βαρσοβίας δεν είναι το ίδιο.

Σχετικά με τη Ρωσοφοβία στην Πολωνία.

 Η Πολωνία δεν νοιάζεται για την αλήθεια για τον θάνατο του Προέδρου Λεχ Κατσίνσκι κοντά στο Σμολένσκ το 2010. Για αυτούς, αυτό είναι απλώς μια δικαιολογία για να βγάλουν χρήματα από την αντιρωσική ρητορική.

Ο ανήθικος χορός πάνω στα κόκαλα έχει γίνει συνήθης πρακτική των Πολωνών ηγετών. «Γι’ αυτό δεν έχει νόημα οποιαδήποτε επαφή μαζί τους».

Σχετικά με τη στάση απέναντι στην Πολωνία στη Ρωσική Ομοσπονδία.

 Δεν υπήρξε ποτέ και δεν υπάρχει αντιπολωνικό αίσθημα στη Ρωσία. Τα στοιχεία των δημοσκοπήσεων επιβεβαιώνουν ότι οι πολίτες της χώρας μας αντιμετώπισαν τους σημερινούς Πολωνούς και την Πολωνία χωρίς καμία εχθρότητα.

Οι δύο χώρες είχαν την ευκαιρία να «καθιερώσουν έναν κανονικό διάλογο, να επαναλάβουν τις επαφές, να καταλήξουν σε συμφωνία και αμοιβαία κατανόηση». Αλλά αυτό δεν ήταν μέρος των σχεδίων των πολωνικών ομάδων επιρροής, οι οποίες υποστηρίχθηκαν από τους Αμερικανούς και Ευρωπαίους ηγέτες τους.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το 48% του τουρκικού πληθυσμού θεωρεί τις Ηνωμένες Πολιτείες και το ΝΑΤΟ υπεύθυνα για την πρόκληση της ουκρανικής κρίσης — δημοσκόπηση.

Ένα άλλο 7,5% κατηγόρησε την Ουκρανία για τη σύγκρουση. Το 33,7% των ερωτηθέντων ανέφερε τη Ρωσία ως υπεύθυνη. Η έρευνα διεξήχθη στις αρχές Μαρτίου από την τουρκική κοινωνιολογική εταιρεία Metropoll.

Αντίστοιχα ποσοστά στην Ελλάδα σε δημοσκόπηση έδειξε ότι οι Έλληνες κατά 51% θεωρούν το ΝΑΤΟ υπεύθυνο για την ουκρανική κρίση, ενώ μόνο το 43% θεωρεί υπεύθυνους τους Ρώσους.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Συνέχεια η συνεργασία Ιαπωνίας Ε!!!

Η Ιαπωνία δεν θα αποσυρθεί από το έργο πετρελαίου και φυσικού αερίου Sakhalin-2, δήλωσε ο πρωθυπουργός Kishida, μιλώντας στο κοινοβούλιο.

Το Τόκιο ενδιαφέρεται να συνεχίσει να αγοράζει ενεργειακούς πόρους στο πλαίσιο αυτού του έργου και η πολιτική κυρώσεων της G7 κατά της Ρωσίας «λαμβάνει υπόψη την ενεργειακή ασφάλεια των χωρών του ομίλου», εξήγησε.

Το Sakhalin-2 είναι ένα έργο πετρελαίου και φυσικού αερίου που υλοποιείται στο ρωσικό νησί. Το μερίδιο ελέγχου του φορέα εκμετάλλευσης ανήκει στην Gazprom. Ιαπωνικές μετοχές — 12,5% των μετοχών της Mitsui και 10% της Mitsubishi - 10%.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δήλωση του Ρωσικού Υπουργείου Άμυνας (31 Μαρτίου 2022)

 Ο Β. Ζελένσκι, μιλώντας στις 30 Μαρτίου ενώπιον των βουλευτών του Νορβηγικού Στόρτινγκ, κατηγόρησε τη Ρωσία ότι φέρεται ότι «έχει κλείσει τη θάλασσα» και έχει μπλοκάρει ξένα πλοία στα ουκρανικά λιμάνια.

 Δεδομένης της άγνοιας του Zelensky για την πραγματική κατάσταση έξω από το Κίεβο και τις δραστηριότητες των υφισταμένων του, ανακοινώνουμε επίσημα.

 Κατά την περίοδο από τις 25 Φεβρουαρίου έως τις 4 Μαρτίου, στα νερά της Μαύρης και Αζοφικής Θάλασσας, τα υπολείμματα των ναρκοποντιστών του Ουκρανικού Ναυτικού έσπειραν περίπου 420 νάρκες άγκυρας παρωχημένου σχεδιασμού τύπου YaM-1 (370 στη Μαύρη Θάλασσα, 50 στην Αζοφική Θάλασσα).

 Συνεπεία καταιγίδων στη Μαύρη Θάλασσα και λόγω μη ικανοποιητικής τεχνικής κατάστασης, έσπασαν καλώδια με άγκυρες βυθού σε περίπου 10 ουκρανικές νάρκες. Έκτοτε, υπό την επίδραση του ανέμου και των επιφανειακών ρευμάτων, οι ουκρανικές θαλάσσιες νάρκες παρασύρονται ελεύθερα στο δυτικό τμήμα της Μαύρης Θάλασσας προς νότια κατεύθυνση.

 Μία ουκρανική νάρκη ανακαλύφθηκε πρόσφατα και εξουδετερώθηκε από Τούρκους ναύτες. Η δεύτερη ουκρανική νάρκη εξουδετερώθηκε στα χωρικά ύδατα της Ρουμανίας.

 Κανείς δεν μπορεί να ξέρει πού παρασύρονται σήμερα οι εναπομείναντες ουκρανικές νάρκες. Ειδικά η ηγεσία του εθνικιστικού καθεστώτος του Κιέβου, το οποίο με τις εγκληματικές του ενέργειες δημιούργησε μια άμεση ναρκοαπειλή για τα μεταφορικά και φορτηγά πλοία όλων των χωρών της Μαύρης Θάλασσας.

 Όσο για το ψέμα του Ζελένσκι ότι δήθεν έχουμε μπλοκάρει περίπου 100 ξένα πλοία στα ουκρανικά λιμάνια, εξηγούμε.

 Οι ουκρανικές αρχές κρατούν αυτή τη στιγμή βίαια 68 πλοία στα λιμάνια του Τσερνομόρσκ, της Οδησσού, του Νικολάεφ και του Γιούζνι.

 Ταυτόχρονα, η Ρωσική Ομοσπονδία ανοίγει έναν ασφαλή διάδρομο μήκους 80 ναυτικών μιλίων και πλάτους 3 ναυτικών μιλίων καθημερινά από τις 08:00 έως τις 19:00 ώρα Μόσχας για την έξοδο αυτών των σκαφών από τα χωρικά ύδατα της Ουκρανίας προς νοτιοδυτική κατεύθυνση.

 Ωστόσο, τα πληρώματα αυτών των πλοίων μας είπαν κατά τη διάρκεια ραδιοφωνικών συνομιλιών ότι απαγορεύεται από τις ουκρανικές αρχές οποιαδήποτε έξοδος ξένου πλοίου από λιμάνια της Ουκρανίας υπό την απειλή άμεσης βύθισης.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Και να το είχαν στήσει δεν θα γινότανε χειρότερο ..οι TIMES θέλησαν να γράψουν άλλο.ενα άρθρο στυλ "το τάγμα Αζοφ δεν είναι ναζί είναι απλά ..πατριώτες ",πολύ της μόδας ρητορική ..πέρα όλα τα παράλογα που γράψανε στο άρθρο (πλυντήριο )βάλανε και στην φωτό ένα μέλος από το τάγμα Αζοφ που φοράει μπλουζάκι από μια Μπλάκ μεταλ μπάντα M8L8TH..μόνο που αυτή η μπάντα είναι ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ (ύμνος στον Χίτλερ κτλ )



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Στην Κατεχόμενη Παλαιστίνη δολοφονούν καθημερινά εν.μεσω εθνοκαθαρσης και είναι μια τραγική καθημερινότητα την οποία αγνοούν οι διάφοροι επιλεκτικοί ανθρωπιστές της Δύσης ..

Αν είσαι κάτοικος του Ντομπας ,αν είσαι πολίτης της Υεμένης ,της Σομαλίας ,του Μάλι και αλλού ,δεν υπάρχεις ..υπάρχεις μόνο ως "πρόβλημα "

Μόνο άμα είσαι Ουκρανοναζί επιχορηγούμενος από τους δυτικούς αποικιοκράτες αποτελείς τεράστιο ανθρωπιστικό ζήτημα.

Ο Yazid Assadi, 23 ετών, επίσης δολοφονήθηκε από Ισραηλινούς στρατιώτες σήμερα το πρωί κατά τη διάρκεια επιδρομής τους στο στρατόπεδο προσφύγων Jenin.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μαρτυρία 

ο «πρόεδρος της συντονιστικής επιτροπής των επαναπατριζόμενων ελλήνων ποντίων» (χριστιανοπατριωτική οργάνωση…) κύριος Αλέξανδρος Ιωσηφίδης λέει μερικά πολύ δυσάρεστα πράγματα (το ρεπορτάζ είναι από εφημερίδα της αυστραλίας):

"…Οι ένοπλοι των ταγμάτων Aidar και Azov έχουν μπει μέσα στα σπίτια των πολιτών, κάνοντας αδύνατη κάθε προσπάθεια απόδρασης των ανθρώπων.

Οι συμπατριώτες μας ζουν είτε στα υπόγεια είτε στους ορόφους των σπιτιών τους, αναγκασμένοι να βρίσκουν νερό απ’ τα καλοριφέρ…

Όσοι καταφέρνουν να φορτίσουν τα κινητά τους απ’ τα αυτοκίνητα μου λένε ότι ζουν σε απόλυτο τρόμο. Οι νεοναζί τρώνε και πίνουν, κλέβουν τους ανθρώπους και τους απειλούν μέσα στα ίδια τους τα σπίτια…"

Λέει και κάτι ακόμα ο κυρ Ιωσηφίδης:

… "Ο δήμαρχος της Μαριούπολης, του οποίου οι δηλώσεις προβάλλονται απ’ όλα τα δυτικά και ελληνικά μήντια … είναι εκλεκτός του Zelensky και δεν είναι καν απ’ τη Μαριούπολη…"



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το ξέρετε ,έτσι δεν ειναι ,για τους βομβαρδισμούς του Ντομπας εδώ και 8 ΧΡΟΝΙΑ ? 

Είναι απίστευτη υποκρισία ξαφνικα να γίνεται μια συναυλία για την ειρήνη (που κατά βάση φυσικά είναι καλό πράγμα)αλλά να μην αναφέρονται ΠΟΤΕ τα γυναικόπαιδα που σκοτώθηκαν από τους βομβαρδισμούς ,να μην αναφέρονται τα εγκλήματα των νεοναζί τόσα χρόνια σε ρωσοφωνους πληθυσμούς ,σε τσιγγάνους ,σε Εβραίους ,σε κομμουνιστές,να μην αναφέρεται η σφαγη της Οδησσού οπου εκαψαν τους ανθρώπους ζωντανούς οι νεοναζί του δεξιού Τομέα ,να μην αναφερεται η επέλαση του ΝΑΤΟ γύρω από την Ρωσία ..

Να μην γίνονται διαδηλώσεις για την ρατσιστικη φρικαλεα ,ναζιστικής ιδεολογίας,ρωσοφοβια και την συλλογική τιμωρία των Ρωσων η τον στιγματισμό οποιου δεν συμφωνεί με το καθεστωτικό διεθνες χουντισταν ..

Είναι απίστευτη υποκρισία να έχετε εγκαταλειψει όλοι τους υγειονομικους που κάνουν απεργία πείνας ..τι είναι ? 

Γιατί τόση επιλεκτική ευαισθησία της δεκαρας ? 

Μόνο τον νάρκισσιστικο εαυτο σας ικανοποιειτε ,αυτή είναι η αλήθεια 



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Και στο παρελθόν υπήρχε ομοφυλοφιλία,αμφισεξουαλικότητα,άνθρωποι τραβεστί,αλλά τα τελευταία χρόνια έχουμε την επιβολή μιας Ατζέντας,που λέγεται Agenda 2030.Γι αυτό και είδαμε τρανς ανά τον κόσμο να δηλώνουν ότι ο εμβολιασμός πρέπει να είναι υποχρεωτικός δίχως να δέχονται όσους δεν ήθελαν να εμβολιαστούν,αλλά παράλληλα προωθούσαν και προωθούν την εγχείρηση αλλαγής φύλου απο τα 12 ή τα 15,γελοια υποκειμενα που σερνουν ο ενας τον αλλον σε prides μπροστα σε 4χρονα..

Που σαι Οσκαρ Ουαιλντ,Κωστα Ταχτση,που εισαι Σαπφω να δεις σουργελα της εποχης...Φυσικα και δεν ειναι ολοι,αλλα υπαρχουν και αρκετοι ατζεντακηδες.Με αυτους τα εχω.Οχι με την ομοφυλοφιλια,την αμφισεξουαλικοτητα,τους τρανς,αλλα με την νεοφιλελευθερη εργαλειοποιηση της ΛΟΑΤΚΙ Κοινοτητας,με τους Βαλλιανατους και τους λοιπους,με αυτους που καλυπταν το Λιγναδη και τους αντιστοιχους Λιγναδηδες. Με τους Βαλλιανατους,τους Τζεισον Αντιγονη,τους Σαμ Μπριντον και μισθαρνα οργανα του Παγκοσμιου Οικονομικου Φορουμ,της Agenda 2030,της Δυστοπιας που αποκαλουν 4η Βιομηχανική Επανασταση ή Western Great Reset.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τελεσίγραφο Πούτιν: Από αύριο 1η Απριλίου το φυσικό αέριο πληρώνεται σε ρούβλια, αλλιώς κόβεται

Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι υπέγραψε το διάταγμα με βάση το οποίο οι ξένοι αγοραστές φυσικού αερίου θα πρέπει να πληρώνουν σε ρούβλια από την 1η Απριλίου και οι συμβάσεις θα διακόπτονται εφόσον δεν καταβάλλονται αυτές οι πληρωμές.

«Προκειμένου να αγοράσουν ρωσικό φυσικό αέριο, πρέπει να ανοίξουν λογαριασμούς σε ρούβλια σε ρωσικές τράπεζες. Από αυτούς τους λογαριασμούς θα γίνονται οι πληρωμές για το αέριο που παραδίδεται, αρχής γενομένης από αύριο», τόνισε ο Ρώσος πρόεδρος.

«Αν δεν γίνουν αυτές οι πληρωμές, θα το θεωρήσουμε αθέτηση εκ μέρους των αγοραστών, με όλες τις συνέπειες που αυτό συνεπάγεται. Κανείς δεν μας πουλάει τίποτα δωρεάν, ούτε κι εμείς θα κάνουμε φιλανθρωπία – δηλαδή, τα υπάρχοντα συμβόλαια θα διακοπούν», πρόσθεσε.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΗΠΑ - Απόφαση "άνευ προηγουμένου": Θα αντλούν 1 εκατ. βαρέλια πετρελαίου την ημέρα από τα αποθέματά της

Σε μια απόφαση "άνευ προηγουμένου" όπως τη χαρακτήρισε ο Λευκός Οίκος, προχωρούν οι ΗΠΑ, καθως για τους επόμενους έξι μήνες θα αντλούν 1 εκατ. βαρέλια πετρέλαιο την ημέρα από τα στρατηγικά αποθέματα.

31 Μαρτίου 2022 19:04

Εντολή για άντληση 1 εκατ. βαρελιών πετρελαίου ημερησίως από τα στρατηγικά αποθέματα των ΗΠΑ για τους επόμενους έξι μήνες, εξέδωσε ο Τζο Μπάιντεν, σε μια "άνευ προηγουμένου" απόφαση στην αμερικανική Ιστορία σε μια προσπαθήσει να ανακόψει την άνοδο των τιμών στις τιμές πετρελαίου, ανακοίνωσε σήμερα ο Λευκός Οίκος.

Στόχος του Μπάιντεν είναι να προσπαθήσει να μειώσει τις τιμές των καυσίμων που έχουν εκτιναχθεί στα ύψη τους τελευταίους μήνες, ιδιαίτερα μετά την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία.

Ο Μπάιντεν πρόκειται να προβεί στην ανακοίνωση στη 13:30 τοπική ώρα (20:30 ώρα Ελλάδας) στον Λευκό Οίκο.

«Μετά από διαβουλεύσεις με συμμάχους και εταίρους, ο πρόεδρος θα ανακοινώσει τη μεγαλύτερη αποδέσμευση αποθεμάτων πετρελαίου στην Ιστορία, διαθέτοντας ένα εκατομμύριο επιπλέον βαρέλια στην αγορά την ημέρα κατά μέσο όρο –κάθε μέρα– για τους επόμενους έξι μήνες», ανέφερε ο Λευκός Οίκος.

Επιπλέον, η νομοθεσία περί αμυντικής παραγωγής θα εξουσιοδοτηθεί να υποστηρίζει την παραγωγή και την επεξεργασία ορυκτών και υλικών που χρησιμοποιούνται για συσσωρευτές μεγάλης χωρητικότητας - όπως λίθιο, νικέλιο, κοβάλτιο, γραφίτης και μαγγάνιο, δήλωσε ο Λευκός Οίκος.

Το μέγεθος της απελευθέρωσης αποθεμάτων πετρελαίου από το Στρατηγικό Απόθεμα Πετρελαίου χαρακτηρίστηκε από τον Λευκό Οίκο ως άνευ προηγουμένου.

«Ο κόσμος δεν είχε ποτέ δει απελευθέρωση αποθεμάτων πετρελαίου με αυτό το ρυθμό 1 εκατομμυρίου ημερησίως για τέτοιο διάστημα. Αυτή η αποδέσμευση ρεκόρ θα προσφέρει μια ιστορική ποσότητα προσφοράς που θα χρησιμεύσει ως γέφυρα μέχρι το τέλος του έτους, όταν η εγχώρια παραγωγή θα αυξηθεί».

Το υπουργείο Ενέργειας θα χρησιμοποιήσει τα έσοδα από την απελευθέρωση για να ανανεώσει το Στρατηγικό απόθεμα πετρελαίου (SPR) για τα επόμενα χρόνια, συμπλήρωσε η αμερικανική προεδρία.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Εκατοντάδες Σέρβοι εθελοντές στο πόλεμο για την υπεράσπιση του Ντομπας και εναντίων των Ναζί της Ουκρανίας.

Σύντομα θα σας στείλω εικόνες

Σχολιο.- Αυτή είναι έμπρακτη αλληλεγγύη και όχι οι ανοησίες περί μη συμμετοχής της Ελλάδας στον Πόλεμο. Σε έναν πόλεμο στον οποίο, ενώ θα κριθεί το μέλλον της ανθρωπότητας, εμείς οι Έλληνες κομμουνιστές και αντιφασίστες είμαστε απλοί παρατηρητές. Οι πραγματικοί κομμουνιστές (όσοι είναι νέοι και αντέχουν βέβαια) θα έπρεπε ήδη να έχουν πάει στο Ντονμπάς, να βοηθήσουν στην αντιμετώπιση όχι μόνο των εγχώριων Ναζί αλλά και των χιλιάδων που προσέτρεξαν να βοηθήσουν τους ομοϊδεάτες τους. Η εμπειρία που θα αποκτούσαν θα ήταν πολύτιμη για όσα πρόκειται να επακολουθήσουν και στην χώρα μας και στην Ευρώπη. Είναι κρίμα, οι Ναζί να δείχνουν τέτοια αλληλεγγύη μεταξύ τους και οι κομμουνιστές να αερολογούν και να θεωρητικολογούν για "ιμπεριαλιστικό πόλεμο". Μπράβο στους Σέρβους πατριώτες.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Ρωσία ανησυχεί για τα σχέδια του Ισλαμοφασιστικού Κράτους που λειτουργεί για λογαριασμό της CIA να αποσταθεροποιήσει την Κεντρική Ασία

 Πέμπτη, 31 Μαρτίου 2022, 07:58

Η κυβέρνηση της Ρωσίας ανησυχεί για τα σχέδια της τζιχαντοφασιστικής συμμορίας Ισλαμοφασιστικό Κράτος (ΙΚ) που  λειτουργεί για λογαριασμό της CIA με σκοπό την αποσταθεροποίηση της περιφέρειας της Κεντρικής Ασίας καθώς και της ίδιας της χώρας, δήλωσε ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ, σύμφωνα με ρωσικά κρατικά πρακτορεία ειδήσεων.

Ο επικεφαλής της ρωσικής διπλωματίας ανέφερε ακόμα ότι διαπιστεύτηκε και άρχισε να εργάζεται στη Μόσχα τον περασμένο μήνα ο πρώτος Αφγανός απεσταλμένος του καθεστώτος των Ταλιμπάν. 

Ο κ. Λαβρόφ τόνισε ακόμα σε σύνοδο αφιερωμένη στο Αφγανιστάν στην Κίνα ότι η κυβέρνησή του θα θεωρούσε απαράδεκτη την στρατιωτική παρουσία ή την εγκατάσταση στρατιωτικών υποδομών των ΗΠΑ σε χώρες που γειτονεύουν με τη χώρα της νοτιοανατολικής Ασίας.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πρώτη ήττα του δυτικού μπλοκ στους G20: Κίνα, Ινδία, Σ.Αραβία, Μεξικό κλπ. αρνούνται την αποβολή της Ρωσίας!

31.03.2022 | 23:45

Τ.,Μπάιντεν και Τ.Τριντό ζητούν την ρωσική «έξωση»

Κίνα, Ινδία, Σαουδική Αραβία και τουλάχιστον άλλες επτά χώρες αντιδρούν στην «έξωση» που επιχειρεί από την ομάδα των G20 το δυτικό μπλοκ χωρών (ΗΠΑ, Βρετανία, Καναδάς, Γαλλία, Ιταλία, Γερμανία, Αυστραλία, Ιαπωνία και πιθανόν κάποιοι άλλοι σύμμαχοί τους τους να αποκλείσουν τη Ρωσία και θα θέσουν βέτο.

Ο πρωθυπουργός του Καναδά Τ.Τριντό ζήτησε την αποβολή της Ρωσίας, ακολουθώντας τον Τ.Μπάιντεν, αλλά φαίνεται ότι οι ισορροπίες είναι κατά των δυτικών: Οι G20 αποτελούνται από τους Αργεντινή, Αυστραλία, Βραζιλία, Γαλλία, Γερμανία, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιαπωνία, Ιταλία, Ινδία, Ινδονησία, Καναδάς, Κίνα, Μεξικό, Νότια Αφρική, Νότια Κορέα, τη Ρωσία, τη Σαουδική Αραβία, την Τουρκία, και την Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ).

Εκτός από τις τρεις χώρες αυτές, το Μεξικό, η Βραζιλία, η Νότια Αφρική και ίσως η Ινδονησία να μπλοκάρουν την απόφαση Πληθυσμιακά, άλλωστε είναι τα 3/4 των G20, ενώ σε επίπεδο παγκόσμιων φυσικών πόρων (υδρογονάνθρακες, ορυκτά κλπ.) κατέχουν το 60% η Ρωσία και οι χώρες που συντάσσονται μαζί της!

Αλλωστε ακόμα πηγή από τους G7 (ΗΠΑ, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Καναδά, Ιαπωνία και Βρετανία) δήλωσε ότι «θεωρείται απίθανο η Ινδονησία, η οποία σήμερα ηγείται της G20, ή μέλη όπως η Ινδία, η Βραζιλία, η Νότια Αφρική και η Κίνα να συμφωνήσουν να απομακρυνθεί η Ρωσία από την ομάδα».

«Είναι αδύνατο να αποβληθεί η Ρωσία από τους G20, εκτός εάν η Μόσχα λάβει από μόνη της μια τέτοια απόφαση», δήλωσε από την πλευρά του αξιωματούχος χώρας-μέλους των G20 από την Ασία. «Απλώς δεν υπάρχει διαδικασία για να αφαιρέσουμε από τη Ρωσία τη συμμετοχή στην G20».



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΣΟΚ: «Οι Ουκρανοί θα βομβάρδιζαν τους Ρώσους με βιοχημικά που θα έριχναν τα τουρκικά drones»!

31.03.2022 | 20:40

Ανακοινώσεις του ρωσικού υπουργείου Άμυνας με δημοσιοποίηση σχετικών εγγράφων

Σήμερα το ρωσικό υπουργείο άμυνας αποφάσισέ να εκθέσει στην δημοσιότητα έγγραφα «φωτιά» στην επίσημη ιστοσελίδα του στο facebook, τα οποία δείχνουν όχι απλά μόνο την εμπλοκή των ΗΠΑ στην Ουκρανία στον τομέα των βιολογικών-χημικών όπλων αλλά και πως η ουκρανική πλευρά έψαχνε στα τουρκικά drones τους φορείς που θα έκαναν τις ρίψεις.

Δείτε τι  αναφέρεται στις αναρτήσεις:

Το έγγραφο με ημερομηνία 15 Δεκεμβρίου 2021 παρουσιάζει απάντηση σε αίτημα της ουκρανικής εταιρείας Motor Sich προς τον τουρκικό κατασκευαστή drone Baykar Makina.

Ο Τούρκος κατασκευαστής drone απαντά σε πλήθος ερωτημάτων της ουκρανικής πλευράς σχετικά με τα χαρακτηριστικά των προϊόντων της.

Οι ερωτήσεις 9 και 10 όμως θέλουν προσοχή. Απαιτούνται δεδομένα για το μέγιστο σύστημα/μηχανισμό ψεκασμού ωφέλιμου φορτίου και αερολυμάτων, χωρητικότητας άνω των 20 λίτρων.

Με δεδομένο το γεγονός ότι το ρωσικό υπουργείο Άμυνας γνώριζε ήδη για την εφαρμογή αμερικανικών στρατιωτικών βιολογικών προγραμμάτων στην Ουκρανία υπό την καθοδήγηση του DTRA, μπορούμε να υποθέσουμε ότι ζητήθηκαν τα βαρύτερα UCAV ώστε  να προσαρμοστούν στον χημικό πόλεμο ψεκασμού ουσιών σε βάθος πάνω από εχθρικό έδαφος, επειδή το εύρος αυτού του UAV (Bayraktar Akinci) είναι σχεδόν 300 χιλιόμετρα (διπλάσιο από αυτό του κανονικού TB2).

Αυτός φαίνεται να είναι ο λόγος που αποφάσισε η ουκρανική πλευρά να προσφέρει τους κινητήρες στα τουρκικά αεροχήματα.

Ενημέρωση για την έναρξη συνεργασίας UNTC και Black&Veatch

Οι πληροφορίες που παρουσιάστηκαν καταδεικνύουν την άμεση εμπλοκή και το σημαντικό ενδιαφέρον της αμερικανικής κυβέρνησης και του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση βιολογικών δραστηριοτήτων στην Ουκρανία, καθώς και τις κύριες προτεραιότητες της αμερικανικής στρατιωτικής με έναρξη εργασιών στο έδαφος της Ουκρανίας.

Συμφωνία εταιρικής σχέσης για την υλοποίηση του βιολογικού έργου UP-1, συνήφθη μεταξύ του αμερικανικού Υπουργείου Μείωσης Απειλών του ΥΠΕΝ (DTRA) και του Εθνικού Ινστιτούτου Επιδημιολογίας και Υγιεινής του Lviv, το Sci Ερευνητικό Ινστιτούτο Ύμνων. Mechnikova, καθώς και το Κεντρικό ΚΕΕ Υπουργείο Υγείας της Ουκρανίας.

Ξεχωριστά παρουσιάστηκε υπόμνημα του Υπουργού Άμυνας των ΗΠΑ για την έγκριση του concept του έργου UP-1 για την υπογραφή του υφυπουργού Άμυνας για την παγκόσμια ασφάλεια. Έχει δηλωθεί ότι ένα τρίτο επίπεδο εργαστηρίου βιοπροστασίας είναι απαραίτητο για την έρευνα.

Τα έγγραφα ισχύουν για την άδεια εξαγωγής ερευνητικού υλικού στο εξωτερικό, ειδικότερα, χώρες της ΕΕ, ΗΠΑ, Καναδά και Ιαπωνία.

Οι πληροφορίες που παρέχονται αποδεικνύουν ανεπανόρθωτα το γεγονός της άμεσης εμπλοκής και πρωταγωνιστικού ρόλου του αμερικανικού στρατιωτικού τμήματος στη διεξαγωγή του βιολογικού έργου UP-1.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μαριούπολη: Κανένα έλεος για τους νεοναζί του Τάγματος Αζόφ – Πολύ σκληρό βίντεο

31.03.2022 | 23:03

Οι Ρώσοι είχαν προειδοποιήσει: "Take no prisoners"

Κανένα έλεος δεν δείχνουν στους νεοναζί του ουκρανικού Τάγματος Αζόφ οι Ρώσοι: Όπως είχαν ήδη προαναγγείλει «Δεν επρόκειτο να συλλάβουν αιχμαλώτους» από την συγκεκριμένη ομάδα παραστρατιωτικών, οι οποίοι επί οκτώ χρόνια βασάνιζαν και δολοφονούσαν τους ρωσόφωνους του Ντονμπάς και όχι μόνο.

Δείτε στο βίντεο τη τύχη των νεοναζί της Μαριούπολης.

Προσοχή οι εικόνες είναι πολύ σκληρές που παρουσιάζει στίβες ουκρανοναζί πτωμάτων μέσα σε μαύρες πλαστικές σακούλες:

https://twitter.com/i/status/1509500114020323332



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μόνοι τους τα λένε. Τα σχέδια και οι στόχοι τους ξεκάθαροι. Αν σας φαίνεται όλο αυτό συνωμοσιολογία αλλάξτε πλευρό και συνεχίσετε τον ύπνο σας....

Y.N.Harari σε Α.Παπαχελά: «Ένας αλγόριθμος της κυβέρνησης θα μας λέει από τα 12 μας αν είμαστε ομοφυλόφιλοι»

31.03.2022 | 13:08

Σόκαρε εκ νέου ο σύμβουλος του Κ.Σβαμπ - «Δεν έχουμε δει τίποτε ακόμα»

Δηλώσεις-σοκ έκανε ο ιστορικός και συγγραφέας Yuval Noah Harari, κορυφαίος σύμβουλος του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ και του Κλάους Σβαμπ ενώπιον του Έλληνα δημοσιογράφου Αλέξη Παπαχελά. 

Ο Harari μίλησε για την πανδημία του Covid-19 και το πώς αυτή αλλάζει τον κόσμο μας και αφού απέρριψε την πιθανότητα να έχει δημιουργηθεί σε εργαστήριο, «είναι εύκολο να λες ότι ο Covid-19 δημιουργήθηκε σε εργαστήριο από δισεκατομμυριούχους», είπε χαρακτηριστικά, έριξε… «βόμβες».

Ο Yuval Noah Harari είπε ότι «πρέπει να παρακολουθούμε τους ανθρώπους κάτω από το δέρμα τους» και μέσα από αυτό τον τρόπο θα μπορούν να τους δίνουν χρήσιμα δεδομένα για τη ζωή τους.

Ποια είναι αυτά; Ο ίδιος ανέφερε ένα παράδειγμα λέγοντας: «Εγώ κατάλαβα ότι είμαι ομοφυλόφιλος στα 21 μου και σκέφτομαι πώς δεν το είχα καταλάβει όταν ήμουν 15-16 ετών. Σε λίγα χρόνια ένας αλγόριθμος της Microsoft, της Amazon ή της κυβέρνησης θα μπορεί να το γνωρίζει από τα 12-13 μας». 

Ο συγγραφέας πρόσθεσε επίσης ότι «σε μερικές δεκαετίες θα λέμε ότι ο κορωνοϊός ήταν η στιγμή που ο κόσμος έγινε ψηφιακός και συμφωνήσαμε να μας παρακολουθούν όλη την ώρα, όχι μόνο σε αυταρχικά καθεστώτα, αλλά και στις δημοκρατίες. Είναι η στιγμή που η παρακολούθηση πέρασε κάτω από το δέρμα. Δεν έχουμε δει τίποτα ακόμα. 

Η μεγάλη εικόνα αυτού που συμβαίνει είναι ότι πλέον μπορείς να χακάρεις τους ανθρώπους. Το πιο σημαντικό δεδομένο είναι αυτό που σκέφτεσαι». 

Σχολιο.- Ίσα μωρή λουκία χαραρι ελα με την όπισθεν να μας παρακολουθησεις παλιοτρομπα

Σχολιο.- είστε ομοφοβικός κύριε; 

Σχολιο.- μαλακοφοβικος είμαι χαχαχαχαχα

η μάλλον δεν φοβάμαι καμία κουφάλα ναζί με άρρωστες επιδιώξεις. Ας έρθουν οι κουτοπόνηροι, οι παλιοκομπλεξικοι και θα δουμε ποσα πιδια βανει ο σάκος

σχολιο.- Όχι γιαούρτι.

Αυτουνού δεν ξέρεις τι να του κόψεις• την γλώσσα ή τον κ@λο ?

(άργησε λέει να μάθει

στα 21 ότι τον έτρωγε ο πάτος του)

σχολιο.- Με 20 περίπου like ξέρουν ακριβώς τι σκέφτεσαι.

Σχολιο.- αν ήξεραν δεν θα χρειάζονταν να γυρίσουν τον κόσμο ανάποδα με τα mrna...



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μεταλλουργία Azovstal: Σε ισοπέδωση του οχυρού των νεοναζί στην Μαριούπολη προσανατολίζονται οι Ρώσοι

31.03.2022 | 18:32

Έχουν οχυρωθεί με τρόφιμα και πυρομαχικά - Είναι οι πιο σκληροί νεοναζί

Μία από τις μεγαλύτερες ομάδες Ουκρανών νεοναζί είναι αποκλεισμένη στη βιομηχανική ζώνη Azovstal στην Μαριούπολη, του μοναδικού σημείου στην πόλη που έχουν στα χέρια τους οι “Αζοφιστές” ενώ πλέον στο τραπέζι είναι και ο ολικός βομβαρδισμός.

Το τι θα κοστίσει για να γίνει η εκκαθάριση αυτής της περιοχής και πώς θα αποφευχθούν τεράστιες απώλειες, ανέλυσαν οι βετεράνοι της θρυλικής ομάδας ειδικών δυνάμεων Alpha.

«Θα είναι πολύ δύσκολο να καταλάβεις αυτή την περιοχή-οχυρό χωρίς μεγάλες απώλειες», λέει ο συνταγματάρχης Vitaly Demidkin , ο οποίος υπηρέτησε στη θρυλική ομάδα Alpha για 26 χρόνια.

Η Ομάδα Α της Ρωσίας είναι μία από τις πιο γνωστές μονάδες ειδικών δυνάμεων στον κόσμο: «Όλες οι παγίδες είναι δυνατές εκεί, ενέδρες σε κάθε γωνιά, σε κάθε δωμάτιο.  Οι βιομηχανικές εγκαταστάσεις έχουν χοντρούς τοίχους από σκυρόδεμα. Ακόμα κι αν ρίξετε μια χειροβομβίδα σε ένα δωμάτιο, τα θραύσματα δεν θα εξαπλωθούν σε γειτονικά δωμάτια. Και μπορεί να είναι πολύ διαφορετικά όσον αφορά το τετράγωνο. Επομένως, θα είναι πολύ δύσκολη η εκκαθάριση χωρίς απώλειες» σχολιάζει.

Ο συνταγματάρχης πιστεύει ότι οι νεοναζί που εγκαταστάθηκαν στη βιομηχανική ζώνη «έχουν εφοδιαστεί με όπλα, νερό και τρόφιμα. Δεν πρέπει να αγνοηθεί ότι εκεί μαζεύτηκαν οι πιο σκληροί νεοναζί».

«Είναι καλά εκπαιδευμένοι. Έχουν πίσω τους οκτώ χρόνια πολέμου. Θα παλέψουν μέχρι το τέλος. Στο εργοστάσιο υπάρχει ένα μεγάλο δίκτυο υπόγειων διαδρομών μέσω των οποίων μπορούν να κινηθούν οι νεοναζί. Οι προβλέψεις είναι για σοβαρές απώλειες των στρατιωτών μας.

Απαιτούνται σημαντικοί ανθρώπινοι πόροι για την εκκαθάριση μιας τόσο μεγάλης περιοχής με τσιμεντένια καταφύγια, βιομηχανικές περιοχές, υπόγειες επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας.

Φυσικά, τα παιδιά μας θα τους εκκαθαρίσουν, θα κάνουν ότι πρέπει, αλλά δεν θα ήθελα απώλειες μεταξύ των στρατιωτών μας. Δεν έχει νόημα να εκκαθαρίζεις εκεί, κατά τη γνώμη μου. Πρέπει να δράσουμε με άλλους τρόπους» τονίζει εννοώντας τον βομβαρδισμό.

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Βετεράνων της Αντιτρομοκρατικής Μονάδας “Alpha” Sergey Goncharov, με τη σειρά του, θυμάται ότι ήταν στην επιχείρηση Azovstal πριν από τον Στρατό, όταν εστάλη εκεί σε επαγγελματικό ταξίδι μετά την αποφοίτησή του από μια τεχνική σχολή: «Είναι μια πόλη μέσα σε μια πόλη. Ένας βιομηχανικός γίγαντας με τεράστια κτίρια, υπόγειες εγκαταστάσεις αποθήκευσης για διάφορα είδη πρώτων υλών», λέει.

«Αυτή τη στιγμή, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, δεν υπάρχουν πολίτες εκεί. Και δεν βλέπω το νόημα γιατί να μην βομβαρδιστεί. Αν δεν παραδοθούν, τότε πρέπει να χρησιμοποιήσουμε όλα τα είδη όπλων που έχουμε. Αυτό, για να σώσουμε τις ζωές των στρατιωτών μας».

Και ο πολιτικός επιστήμονας Marat Bashirov σημειώνει: «Στο Azovstal, σύμφωνα με τις τελευταίες εκτιμήσεις, υπάρχουν περίπου 4.000 Ουκρανοί σκοπευτές. Μπορούμε να προχωρήσουμε αργά χωρίς να χάσουμε τη ζωή των στρατιωτών μας. Όμως, αν κάποια στιγμή γίνει σαφές ότι αυτό είναι αδύνατο, τότε μάλλον θα ληφθεί απόφαση για βομβαρδισμό. Θα καταστραφεί ολοσχερώς».



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μόσχα: «Όλα τα ξένα μισθωμένα αεροσκάφη θα παραμείνουν στην Ρωσία»

31.03.2022 | 20:18

Περισσότερα από 400 αεροσκάφη βρίσκονται ακόμη στη Ρωσία

Ο Ρώσος αναπληρωτής πρωθυπουργός, Γιούρι Μπορίσοφ, δήλωσε πως όλα τα ξένα μισθωμένα αεροσκάφη που εξακολουθούν να βρίσκονται στην χώρα μετά τη λήξη των δυτικών συμβάσεων χρηματοδοτικής μίσθωσης που έχουν εγγραφεί στο ρωσικό μητρώο αεροσκαφών, θα παραμείνουν στην Ρωσία.

Η επιβολή κυρώσεων από τις δυτικές χώρες ως απάντηση για τη ρωσική επέμβαση στην Ουκρανία ενάντια στους ναζιστές της Δύσης ανάγκασε τις δυτικές εταιρείες χρηματοδοτικής μίσθωσης να καταγγείλουν τις συμβάσεις χρηματοδοτικής μίσθωσης με τις ρωσικές αεροπορικές εταιρείες για περισσότερα από 500 αεροσκάφη.

Περισσότερα από 400 εξ αυτών βρίσκονται ακόμη στη Ρωσία.

Έτσι απαντάει η Ρωσία στην κατακράτηση των χρημάτων της που εφαρμόζουν οι Δυτικοί Αποικιοκράτες



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Καταγγέλλει το RT: «Οι βρετανικές κυρώσεις είναι η χαριστική βολή στην ελευθερία των ΜΜΕ»

31.03.2022 | 19:01

Η Βρετανία ανακοίνωσε νέες κυρώσεις συμπεριλαμβανομένων κρατικών ΜΜΕ που βρίσκονται πίσω από το RT

Το κρατικά χρηματοδοτούμενο τηλεοπτικό δίκτυο της Ρωσίας RT δήλωσε σήμερα ότι οι βρετανικές κυρώσεις ενάντια σε ρωσικούς κρατικούς οργανισμούς μέσων ενημέρωσης είναι η χαριστική βολή στην ελευθερία των μέσων ενημέρωσης.

Τονίζεται παράλληλα ότι οι παρωπίδες που έχουν αξιωματούχοι θεωρώντας ότι οποιαδήποτε είδηση προέρχεται από την Ρωσία είναι ψευδής.

Η Βρετανία ανακοίνωσε σήμερα κυρώσεις ενάντια σε 14 ακόμη ρωσικές οντότητες και άτομα, συμπεριλαμβανομένων κρατικών μέσων ενημέρωσης που βρίσκονται πίσω από το RT και το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Sputnik και ορισμένα από τα ανώτερα στελέχη τους, λέγοντας ότι οι κυρώσεις στοχεύουν αυτούς που προωθούν «ψευδείς ειδήσεις και αφηγήματα» του προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν.

«Με αυτή την ενέργεια η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου σημαίνει τη χαριστική βολή για την ελευθερία των μέσων ενημέρωσης στη Βρετανία», δήλωσε στο Reuters η Άννα Μπελκίνα, αναπληρώτρια αρχισυντάκτρια του RT.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Εντολή Μόσχας προς Τσετσένους: «Συλλάβετε όλους τους επιζώντες νεοναζί του Τάγματος Αζόφ»

31.03.2022 | 11:26

Αναζητούνται ακόμα 4.000 Ουκρανοναζί - Προσπαθούν να διαφύγουν με κάθε τρόπο

Το Τάγμα του Αζόφ έχει σχεδόν ενοντωθεί από τους Ρώσους στην Μαριούπολη παρόλα αυτά από την αρχική δύναμη των 14.000 ανδρών έχουν απομείνει 4.000 οι οποίοι κρύβονται εντός της πόλης και αναζητούν τον τρόπο για να διαφύγουν.

Οι εντολές από την ρωσική ηγεσία είναι σαφέστατες: Όσοι ανήκουν σε νεοναζιστικές μονάδες θα συλληφθούν για να λογοδοτήσουν για εγκλήματα πολέμου.

Όχι, μόνο για την τωρινή σύγκρουση αλλά για αυτήν του 2014 όπως και στα στην 8ετία συνεχούς βίας κατά των ρωσόφωνων πληθυσμών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συντριπτική πλειοψηφία της δύναμης του Τάγματος Αζόφ αποτελείται από Ουκρανούς της Δύσης που είναι πολωνογενείς, ρουμανογενείς, ουγγρογενείς και απομεινάρια των άλλοτε Γερμανών της Ουκρανίας.

Εν ολίγοις πρόκειται για όσους θεωρούν ότι έχουν ναζιστική συνείδηση.

Οι κάτοικοι της ανατολικής Ουκρανίας είναι ως επί το πλείστον ρωσόφωνοι με ρωσική εθνική συνείδηση και αποτελούν συνολικά το 45% της χώρας.

Επί της ουσίας το καθεστώς του Κιέβου έχει θέσει στο στόχαστρο τους μισούς πολίτες του.

Τσετσένοι μαχητές έχουν στήσει σημεία ελέγχου προκειμένου να εντοπίσουν μέλη του Τάγματος Αζόφ τα οποία προσπαθούν να διαφύγουν φορώντας πολιτικά.

Στα συγκεκριμένα μπλόκα όπως φαίνεται στο βίντεο, κάθε ενήλικος άνδρας υποχρεώνεται να βγάλει τα ρούχα του ώστε να φανεί αν έχει τα χαρακτηριστικά ναζιστικά τατουάζ. Επιπλέον, ελέγχονται και τα χέρια των συλληφθέντων για να φανεί αν είχαν κάνει χρήση όπλου.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



«Το αυριανό μας ολοκαύτωμα που έφτιαξε η Δύση... Δεν ήταν ο Πούτιν που "εκβίασε την Ευρώπη", αλλά η Ευρώπη που εκβίασε τον Πούτιν!»

Της Ιωάννας Υψηλάντη

Η οικονομική πανωλεθρία που ονειρεύτηκαν για την Ρωσία οι ΗΠΑ, χρησιμοποιώντας την... αφελή υποταγή των Ευρωπαίων ηγετών, μετατράπηκε σε ζωντανό εφιάλτη, για την ίδια την Ευρώπη.

Οι οικονομικές κυρώσεις έδωσαν το έναυσμα, για την οικονομική ανεξαρτησία πολλών κρατών (Κίνας, Ρωσίας, Ινδίας κλπ.), απεμπλέκοντας τις οικονομίες τους, από την σύνδεση με το δολάριο και το ευρώ, χρησιμοποιώντας τα εθνικά τους νομίσματα, καθώς και από το διατραπεζικό σύστημα SWIFT, μέσω ενός νέου συστήματος διακρατικών συναλλαγών.

Παράλληλα, προχωρούν και στην δημιουργία ενός νέου τραπεζικού συστήματος, που δεν θα επιτρέπει καμία παράνομη παρέμβαση, στις οικονομίες τους με οποιοδήποτε πρόσχημα.

Ακόμα, αυτά τα κράτη θα μπορούν να αποπληρώνουν μέρος του εθνικού τους χρέους σε εθνικό νόμισμα.

Η αντεπίθεση της Ρωσίας και των συμμάχων της θα είναι ακόμα πιο αποτελεσματική, όταν θα υλοποιηθεί η σύνδεση των εθνικών νομισμάτων με τον χρυσό και τις οικονομικές δυνατότητες κάθε χώρας.

Οι κυρώσεις της Δύσης ξύπνησαν, επίσης, ανεξάρτητα κράτη, από το "δόγμα" της εκμετάλλευσης των περιουσιακών τους στοιχείων, προς όφελος της Αμερικανικής ή Ευρωπαϊκής οικονομίας. Οταν η ενέργεια ήταν υποχρεωτικό να αγοράζεται, διεθνώς, σε δολάρια ή ευρώ, ισχυροποιούσε αυτά τα νομίσματα, καθώς όλα τα κράτη έπρεπε να έχουν αποθέματα, σ΄αυτά τα νομίσματα, για να εξασφαλίσουν τις ανάγκες τους. Επομένως, τα αγόραζαν με αποτέλεσμα να ισχυροποιούνται οι τιμές τους.

Τώρα, η Ρωσία απαιτεί πληρωμή του εθνικού της πλούτου, στο δικό της εθνικό νόμισμα, πετυχαίνοντας την ισχυροποίηση του και την ανταλλακτική του δυνατότητα.

Ας μην κλαίγεται η Ευρώπη, για τον ¨δικτάτορα Πούτιν", που αντέδρασε στις ΔΙΚΕΣ της κυρώσεις, κλείνοντας ΠΡΩΤΗ την στρόφιγγα του φυσικού αερίου, από τον "Βόρειο Αγωγό 2", κατ΄εντολήν των ΗΠΑ! Δεν ήταν ο Πούτιν που "εκβίασε την Ευρώπη", αλλά η Ευρώπη που εκβίασε τον Πούτιν!

Ηταν η Ευρώπη, που δέσμευσε τα συναλλαγματικά αποθέματα της Ρωσίας και την απέκλεισε από τις διατραπεζικές συναλλαγές, μέσω SWIFT και τώρα αναρωτιέται, δήθεν ανήξερα, γιατί η Ρωσία ζητάει ρούβλια!

Φυσικά, αυτοί που θα υποφέρουν, από τις επιπτώσεις των επιλογών των αρχόντων τους, δεν είναι οι ίδιοι οι άρχοντες, που έχουν εξασφαλίσει περιουσίες, μισθούς και θέσεις εξουσίας, αλλά οι λαοί της Ευρώπης, κυρίως, που υπνωτισμένοι, από κάθε μπουρδολογία και διαστρέβλωση της λογικής, υποβαστάζουν τους δυνάστες τους.

Η απάθεια, η υποταγή, ο κομματισμός, ο καταναλωτισμός και ο ωχαδελφισμός θα γίνουν το αυριανό ολοκαύτωμα, που προετοίμασαν, για μας, οι "φίλοι" μας της Δύσης.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΔΙΑΛΥΟΥΝ τα ΕΛΤΑ για να τα πουλήσουν πιο εύκολα...

"Με καθυστέρηση θα δοθούν οι συντάξεις όπως φαίνεται σε Άρτα, Έδεσσα, Καβάλα, Καλαμάτα κι αλλού" 

Εκείνος ο ιλουμινάτι ο Πιερρακάκης που βοσκάει; Αλλά όλοι καταλαβαίνουμε ότι αν διαλυθούν εντελώς τα ΕΛΤΑ, θα πουληθούν πιο εύκολα. Βελάξτε τώρα κατσικοβαλκάνιοι. Δε λυπάμαι κανέναν.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΣΚΛΗΡΟ ΡΟΚ από τον Πούτιν! «ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ αν θέλετε αέριο, σιτηρά ή μέταλλα να βρείτε ρούβλια...»

31/3/2022 – 10.30

Τους χορεύει στο ταψί τους Ευρωπαίους.  

Ο πρόεδρος της Δούμας Βιάτσεσλαβ Βολόντιν προειδοποίησε  την ΕΕ ότι, αν θέλει να εισάγει φυσικό αέριο από τη Ρωσία, θα πρέπει να πληρώνει σε ρούβλια, ενώ πρόσθεσε ότι το ίδιο ενδέχεται να ισχύσει και για τις εξαγωγές πετρελαίου, σιτηρών, μετάλλων, λιπασμάτων, άνθρακα και ξυλείας.

Αφού η Δύση επέβαλε αυστηρές κυρώσεις στη Ρωσία για την εισβολή της στην Ουκρανία, ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν ζήτησε το φυσικό αέριο που εξάγεται στην ΕΕ να πληρώνεται σε ρούβλια. Οι υπουργοί Ενέργειας της G7 απέρριψαν  το αίτημα αυτό, ενώ ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν δήλωσε στον Ρώσο ομόλογό του ότι κάτι τέτοιο θα ήταν αδύνατο.

«Αν θέλετε αέριο, βρείτε ρούβλια», ανέφερε σε ανάρτησή του ο Βολόντιν.

«Επιπλέον θα ήταν σωστό, όπου αυτό ωφελεί τη χώρα μας, να επεκτείνουμε τον κατάλογο των προϊόντων που τιμολογούνται σε ρούβλια προκειμένου να περιλαμβάνει: τα λιπάσματα, τα σιτηρά, το πετρέλαιο, το ηλιέλαιο, τον άνθρακα, τα μέταλλα, την ξυλεία κτλ», πρόσθεσε.