Δευτέρα 11 Απριλίου 2022

Δευτερα 11 Απριλιου 2022


Κορονοηλίθιοι...

Παραμείνετε Απαθείς απέναντι στις Νεοναζιστικές Κυβερνήσεις και στο τέλος θα ουρλιάζετε εγκλωβισμένοι για τρόφιμα όπως στην Σαγκάη!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΣΑΓΚΑΗ: Μια δυστοπική κόλαση. Οι κάτοικοι ουρλιάζουν από τα παράθυρα των διαμερισμάτων τους μετά από μια εβδομάδα φυλάκισης. Εάν βγείτε θετικοί στον Covid στη Σαγκάη, σας μεταφέρουν σε κέντρα καραντίνας και σκοτώνουν τα κατοικίδιά σας Η κυβέρνηση της Σαγκάης μεταφέρει επίσης τα παιδιά μόνα τους σε κέντρα καραντίνας χωρίς τους γονείς. Το προξενείο των ΗΠΑ στη Σαγκάη έπρεπε να εκλιπαρήσει για φαγητό για τους Αμερικανούς πεζοναύτες. Ο κινεζικός στρατός έχει αναπτυχθεί στους δρόμους της Σαγκάης Τα σκυλιά ρομπότ είναι έξω και κατά τη διάρκεια της ημέρας, για να ενισχύσουν το lockdown. Τουλάχιστον 23 πόλεις στην Κίνα σε πλήρη ή μερικό lockdown—πόλεις με περισσότερους από 193 εκατομμύρια κατοίκους. Αυτό μπορεί να είναι αυτό που σχεδιάζεται να συμβεί σε όλο τον κόσμο. Οι καταυλισμοί καραντίνας έχουν ήδη κατασκευαστεί σε πολλές χώρες......



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Εγώ πάντως αν ήμουν Λεπέν, θα έλεγα του Μελανσόν, έλα να συναντηθούμε μυστικά, να κάνουμε συνομιλίες για  να τα βρούμε, αφού δεν είσαι αληταράς δικαιωματιστής σαν τους άλλους τους δικαιωματιστές ΝΑΤΟικούς δικαιωματιστές «αριστερούς».  Και θα έβγαινε ο  Μελανσόν, που επειδή δεν είναι δικαιωματιστής παίρνει τέτοια ποσοστά, και θα έλεγε «ψηφίστε Λεπέν να φύγει ο ακροδεξιός Μακρόν που έχει στείλει τυφλούς στις διαδηλώσεις τα κίτρινα γιλέκα».

Αλλά αυτό θα προϋπέθετε ότι η Λεπέν πίστευε αυτά που λέει, και δεν ήταν μια νεοφιλελέ φασίστο, που θα εφαρμόσει κι αυτή αυτά που λέει και κάνει ο Μακρόν, κι ακόμα παραπάνω, κι αυτά που λέει είναι μόνο για να ξεγελάσει τη πλέμπα.

Κάτι σαν τον Τραμπα ένα πράμα, που έλεγε φεύγουν οι αμερικάνοι από τη Συρία, αλλά κράτησε την κατοχή των αμερικάνων στα πετρέλαια της Συρίας, και έδωσε το φρανκσαιζ για τα εγκλήματα κατά του Συριακού Λαού, στην Τουρκία, που εισέβαλε στη Συρία με την άδεια και τις ευλογίες των ΗΠΑ.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ακροδεξιός Μακρόν κατά ακροδεξιάς Λεπέν.

Τι ωραίο κόλπο!

Τώρα που το δίπολο χριστιανοδημοκράτες κατά σοσιαλδημοκρατών μας τελείωσε, γιατί οι δεύτεροι μας απεδείχθησαν φανατικότεροι του βασιλέως (βλέπε Σολτς και όχι μόνο), ανακαλύψαμε το νέο δίπολο.

Μόνο που η ακροδεξιά Λεπέν επαγγέλλεται την έξοδο από το στρατιωτικό σκέλος του ΝΑΤΟ και την απειθαρχία στην ΕΕ!!!

Ενώ ο Μακρόν?

Σπέρνει πολέμους και πραξικοπήματα στην Αφρική, επιβάλλει τη λιτότητα, ευθυγραμμίζεται με το βαθύ αμερικάνικο κράτος των στρατόκαυλων και όχι μόνο.

Αλλά, δεν είναι λέει ακροδεξιός. Και το παραμύθι το καταπίνουν πολλοί "αριστεροί".......

Σε άλλα νέα, ο "ακροδεξιός" καγκελάριος της Αυστρίας μεταβαίνει στη Μόσχα για τι άλλο, μονομερή άρση των κυρώσεων.

Οι απανταχού δικαιωματιστές "δημοκράτες αριστεροί" συνεχίστε τον πόλεμο και την φτωχοποίηση των λαών...



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Μελανσόν 70 χρόνων παίρνει 34% στις νεαρές ηλικίες !!!

Προς γνώση & συμμόρφωση …

Σχολιο. Η Γαλλίδα Λεπέν μιλά για φρένο στη λαθρομετανάστευση, ότι πάνω από όλα είναι οι Γάλλοι, και να εφαρμοστεί απλή αναλογική και όχι καλπονοθευτικά συστήματ.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μεταμορφώσεις

"Κομματικές πηγές της Νέας Δημοκρατίας, που δε θέλουν να εμφανιστούν σαν άνθρωποι του Μαξίμου, λένε ότι το “ΑΖΟΦ” δεν είναι νεοναζιστικό τάγμα αλλά είναι ενταγμένο στον ουκρανικό στρατό. Επιπλέον ότι ως νεοναζί τους εμφανίζει η ρωσική προπαγάνδα. Το Μέγαρο Μαξίμου δείχνει ακόμη και κατόπιν εορτής να καλύπτει πλήρως την εκδήλωση και την παρουσία του νεοναζιστή “μαχητή”, ακόμη και ξεπλένοντας το τάγμα ΑΖΟΦ".

Στα 1944, στις παραμονές της Απελευθέρωσης της Ελλάδας από τη ναζιστική κατοχή οι συνεργάτες των Γερμανών, Χωροφύλακες, Τάγματα Ασφαλείας, Ειδική Ασφάλεια κλπ., έσπευδαν -με την παρότρυνση των Βρετανών- να δηλώσουν ότι δεν είναι πλέον ναζί, ότι παίρνουν το μέρος των Συμμάχων και ότι, από εδώ και μπρος θα θεωρούνται τμήματα του ΕΔΕΣ. Μερικά τέτοια τμήματα έραψαν και βρετανικές στολές για να πιστοποιήσουν την "μετατροπή". 

Η δεξιά έχει μακρά παράδοση -ευρεσιτεχνία- σε αυτές τις μεταμορφώσεις. Στο ΑΖΟΦ θα προβληματιζόταν!!!!!!



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η ΝΙΚΟΛΟΥΛΗ, Η ΡΟΥΦΙΑΝΙΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΡΟΒΕΣΗΣ

Από τα πιο αποκρουστικά αποβράσματα που μπορεί να υπάρξουν, σύμφωνα με τη νεοελληνική λαϊκή ιδεολογία, είναι ο ρουφιάνος. 

Αυτός που σπιλώνει υπολήψεις και είναι σε θέση να καταστρέψει και τη ζωή ανθρώπων, ακόμη κι αν δεν τους έχει γνωρίσει προσωπικά και ουδέποτε τον έχουν ενοχλήσει. 

Αν κάποιος έγραφε ένα δοκίμιο για τους ρουφιάνους στην πρόσφατη ιστορία, μια αξιοζήλευτη θέση ανάμεσά τους θα επιφύλασσε για την Αγγελική Νικολούλη. 

Νεαρή αστυνομική συντάκτης τότε, προστατευόμενη του Εθνάρχη Καραμανλή, που την πάντρεψε με τον επικεφαλής της προσωπικής του φρουράς, η Νικολούλη "αποκάλυψε" στις 29 Σεπτεμβρίου 1989 τον δολοφόνο του Μπακογιάννη. Ο οποίος ήταν ο... Περικλής Κοροβέσης! 

Ταλαιπωρήθηκε ο Περικλής από τη ρουφιανιά αυτή. Η ίδια η Νικολούλη έκανε λαμπρή καριέρα στα κανάλια της σαπίλας και της διαπλοκής. 

Μια ακόμη ανάμνηση σήμερα, στα δύο χρόνια από τον θάνατό του.



 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι δηλώσεις του Μελανσόν στις 10 Ιουλίου 2018 δεν ήταν και τόσο τιμητικές για τον μοιραίο άνθρωπο των μνημονιακών χρόνων: 

Ο Τσίπρας είναι μία "από τις πιο ελεεινές φιγούρες της ευρωπαϊκής πολιτικής ζωής [...]. 

Ο Τσίπρας εξελέγη, υποσχόμενος ένα αριστερό ριζοσπαστικό πρόγραμμα και όταν του παρουσίασαν ένα απαράδεκτο μνημόνιο το έθεσε σε δημοψήφισμα, χωρίς να αποδεχθεί τελικά τη βούληση του λαού του. Πρόδωσε το λόγο του. Γιατί ξεπουλά τη δημόσια περιουσία και καταστρέφει τη χώρα του; Δεν θέλω να υπάρχει ούτε ένας Γάλλος πολίτης που να πιστεύει πως αν εγώ αναλάβω την εξουσία θα γίνω ένας ακόμη… Τσίπρας".



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Από εχθές στα ΜΚΔ (Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης) παρατηρώ αρκετούς στο χώρο της εξωκοινοβουλευτικής δικαιωματικής «αριστεράς» που πανηγυρίζουν για τα ποσοστά του Μελανσόν και παράλληλα εκφράζουν την πικρία τους που δεν πέρασε στον Β' γύρο. Έχουν καταλάβει ότι ο Μελανσόν δεν έχει καμία σχέση με δικαιωματσμό ;

Πραγματικά αναρωτιέμαι εάν υπάρχει έστω και μια μικρή αποτύπωση της πείρας από τις εγχώριες "ελπίδες". Τουλάχιστον, απογοητευτικό.

Σχολιο.- Η αριστερά πρέπει να αποκτήσει αντινεοφιλελεύθερο, αντικαπιταλιστικό, αντι-ΕΕ και αντινατοϊκό προσανατολισμό. Αλλά χωρίς σύνδεση με τον λαϊκό κόσμο και την εργατική τάξη δεν μπορεί να είναι ανατρεπτική παρά μόνο στα λόγια.

Σχολιο.- Ας μην πάμε στην Γαλλία. Εδώ στην Ελλάδα έχουμε πολλά είδη "αριστεράς". Την ισοαποστιτική "αριστερά", την Νατοϊκή "αριστερά", την "Ευρωπαιοενωσίτικη" αριστερά, την δικαιωματίκη "αριστερά" (μια και ενδιαφέρει η επαφή με τα λαϊκά στρώματα!). Εάν αθροίσουμε αυτές τις "αριστερές" τι θα έχουμε;;;;; Ο φετιχισμός με τον όρο "αριστερά" ερήμην περιεχομένου δεν οδηγεί σε τίποτα θετικό για τους λαούς του κόσμου. Μόνο εξαπάτηση και παραπλάνηση μπορεί να δώσει.....

Σχολιο.- με εντυπωσίασε η προπαγάνδα του κεφαλαίου που έχει περάσει στην αριστερά που τα γαλλικά ΜΜΕ λένε "αριστερά" το σοσιαλιστικό κόμμα της Hidalgo ..και "ακροαριστερό" του Μελανσον..(τα ονόματα-βαφτίσεις, εν πολλοίς χαρακτηρίζουν τους νονούς περισσότερο από τα υποκείμενα .. ) ..

Σχολιο.- Καργα δημοσιουπαλληλικο μαγαζακι ειδικά οι.. 2 τροτσκιστές.. Τώρα βέβαια ακόμα ψάχνω να βρω που στον κόρακα η Αρτω βρήκε 570 παρεναζ... Το κκγ μια θλίψη βλακείας κι ανοησίας. 



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το 2019 το αρνί στοίχιζε 9 € το κιλό.

Το 2022 θα στοιχίσει λένε 15 € το κιλό.

Αύξηση περίπου 65%.

Η αύξηση των μισθών 2%.

Πληθωρισμός 9%.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κριτική ψήφο στη Λεπέν για να μη βγει η Δεξιά.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ούτε λίγο ,ούτε πολύ τα ΜΜΕ, υποστηρίζουν ότι, όσοι ψηφίζουν Μανωλάκη Μακρόν (στη Γαλλία ) είναι καλοστεκούμενοι Οικονομικά , μορφωμένοι , και ΟΡΘΆ σκεπτόμενοι. Ενώ ΑΝΤΊΘΕΤΑ , όσοι στηρίζουν την ΛεΠέν είναι φτωχοί εργάτες - εργαζόμενοι , Αμόρφωτοι ,Α-μάσκοτοι ,Ενάντια στον Υποχρεωτικό εμΦολιασμό ,τις απολύσεις των υγειονομικών - και το χειρότερο επιζητούν την επαναφορά ΤΩΝ συνταγματικών ελευθεριών (θέλουν να μας πεθάνουν όλους οι Ναζιφασίστες!!! ) δλδ είναι Μπασκλασαρία

Σχολιο.- έχεις και τον Γάλλο Αριστερό (Μελανσον ) που δίνει εχέγγυα ''δημοκρατικότητας '' στον Μανωλάκη Μακρόν. Ο Μανωλάκης Μακρόν είναι Μπάνγκστερ αλλά δημοκρατικός Μπάνγκστερ - Αντίθετα η ΛεΠέν είναι Φασίστρια !!!! Δλδ Ο Βορίδης κι Πλεύρης Τώρα που είναι στην Νέα Δημοπρασία γινίκανε ΔΗΜΟΚρΆΤΕΣ



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Ουκρανική επικράτεια εξουσιάζεται -ακόμα- απο το Καθεστώς των ΝΑΖΙστών του Κιέβου.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Έχει δημιουργηθεί ένα δίκτυο φωτογράφων οι οποίοι "στέκονται στο πλευρό της Ουκρανίας" με επαγγελματικές φωτογραφήσεις που όπως φαίνονται, έχουν μεγάλο κόστος παραγωγής.

Με λίγα λόγια μιλάμε για μαλάκες μισθοφόρους φτωχομπινέδες που ξεπλένουν τους Ναζί για 10 ευρώ παραπάνω.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Βραβείο 'Οσκαρ 1ου Υποκριτικού Ρόλου στις Γλάστρες Ανταποκρίτριες της ΕΡΤΑΖΟΦ ΑΕ!

Σενάριο ΗΠΑ !

Σχολιο.- ..και οι του Open δεν πάνε πίσω. [Φουκαρά Αυγερινέ τί τραβάς!]

Σχολιο.- Είναι η χειρότερη η ανταποκρίτρια της ΕΡΤΑΖΟΦ και την πληρώνουμε την πόρνη της δημοσιογραφίας !



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Γίνεται όλο και πιο δύσκολο να διαχειριστώ το άγχος...τώρα θέλει η εφορία να μου πάρει τα αναδρομικά του επικουρικού ταμείου...κλπ άλλες αλητείες...κι ο Σημίτης ο αρχιερέας της φιλελέ κόλασης κυκλοφορεί ως μολυσματική αμοιβάδα ελεύθερος και φυλασσόμενος. Μαζί με όλα τα έρποντα δηλητηριώδη των μνημονίων...κι εσύ λαέ μαλακισμένε ξέχασες και Ορωπό...και φυλακές και εξορίες...κι ας φύγαν' τα παιδιά σου από 'δώ...πετσέτα κρέμασες στο χέρι και το ποδάρι σου γοργό..να υπηρετείς τ' αφεντικά σου...με την θηλιά που σου 'χουν στον λαιμό..Μην ξεχάσετε να οργανώσετε το Πάσχα γιορτή...εσείς ο οβελίας...

Σχολιο.- Μου πήρε πίσω για αυτό τον λόγο γύρω στα 500€ σε δύο δόσεις Δεκέμβριο και Ιανουάριο για να μη παραγραφούν! Έχουμε υπ.οικονομικών πολύ ξεφτέρι στις μαλακίες. Για τις επιστροφές των επικουρικών κάνει δύο χρόνια την πάπια το καθίκι!

Σχολιο.- Πάντως αποφάσεις και κόντρα αποφάσεις αλλά 1.800.000 δικαιούχοι δεν είδαν ούτε θα δουν τι χρώμα έχουν τα αναδρομικά...

Σχολιο.- Αναδρομικά αυτά ήταν απ'το επικουρικό ταμείο μετάλλου...σύνταξη απ'το 16... αναδρομικά το 21..



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Από κάτοικο της Μαριούπολης:

"Όταν ακούσαμε τον 'Αλλαχου Ακμπάρ! ' στους δρόμους, σταυρωθήκαμε αμέσως και είπαμε, 'δόξα τω Θεώ, ήρθαν οι Ρώσοι! "



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η andrianna kurylets είναι ουκρανή ηθοποιός με καταγωγή απο το Λβόφ. Πρόσφατα κυκλοφόρησε ένα σκηνοθετημένο βίντεο στο λογαριασμό της στο instagram, όπου σφάζει ένα Ρώσο a la maniere ISIS (του κόβει το λαιμό μ' ενα δρεπάνι με φόντο ένα σιτοβολώνα). Το βίντεο περιέχει την υπόρρητη μεν, σαφή δε, σφαγή με θεατροποιημένο εθνικιστικό λόγο μίσους (όποιος θέλει μπορεί να δει το "θέατρο" στο YouTube κάτω απο το όνομα της andrianna kurylets). 

Το θέατρο – θέατρο αλλά κάποια χρόνια πριν, στα 2007, ένας άλλος «πατριώτης» εθνικοσοσιαλιστής αποκεφάλιζε, εν ψυχρώ, μπροστά στις κάμερες τον Δαγκεστανό Σαμίλ Ονταμάνοφ και στη συνέχεια εκτελούσε, πυροβολώντας στο ινίο, τον δεύτερο αιχμαλωτό του από το Ταντζικιστάν. Ο σφαγέας διαφήμισε την πράξη του ως αντίσταση στο νεοαποικισμό της Ρωσίας (τότε) από κατώτερες, ασιατικές, φυλές. 

Το βίντεο παίχτηκε χιλιάδες φορές τότε στο YouTube και δεν πρόκειται να το ψάξω να το ανεβάσω. 

Η έρευνα που διενεργήθηκε οδήγησε σε ταυτοποίηση του ενός θύματος, του Σαμίλ, καθώς και του σφαγέα. Πρόκειται για το νεοναζί τέρας με το όνομα σεργκέι "μποτσμαν" κορότκιχ. Ο κορότκιχ, ουκρανο-λευκορώσος, καταζητούμενος έκτοτε στη Ρωσία, επιβραβεύτηκε για τις «πατριωτικές» του πράξεις με την απονομή της ουκρανικής υπηκοότητας στα 2014 από τον τότε ουκρανό πρόεδρο ποροσένκο. Ξέρετε, αυτόν που, κατ' εντολή της Πρεσβείας, συναντούσε ο τσίπρας τον Φλεβάρη του 2017. 

Ο κορότκιχ δρα πλέον μέσα από τις τάξεις των νεοναζί του Αζόφ και είναι αυτός που σε πρόσφατο βίντεο εγκρίνει την εκτέλεση στη Bucha όσων δεν φορούν το γαλάζιο ουκρανικό περιβραχιόνιο αναγνώρισης. 

Αυτό είναι το «αμελητέο 2%» που κάθε πετσωμένο απόβρασμα των εγχώριων μουμουέ προσπαθεί να μας πείσει να αγνοήσουμε. 

Αυτοί είναι οι μαχητές-καθάρματα, οι εγκληματίες, που χειροκροτούνταν από τα κόμματα του «δημοκρατικού τόξου». 

Αυτά είναι τα επιτεύγματα του πρέσβη και της νούλαντ, του ΝΑΤΟ και της ΕΕ και των παγκόσμιων φονιάδων. 

Κάθε πόλεμος είναι και μια αποτυχία της ανθρωπότητας να προστατέψει τον εαυτό της από την αδηφαγία του κεφαλαίου. Αυτός ο πόλεμος θα γίνει πολύ πιο βρώμικος κι εμείς, απολαμβάνωντας τα αγαθά της «δημοκρατίας» και του «πλουραλισμού» της πληροφόρησης της "διαφωτισμένης" δύσης, θα δούμε πολλά ακόμα ώστε να σιχαθούμε ακόμα και τους εαυτούς μας.

Παρεκτός και καταφέρουμε να ξε-καθαρίσουμε μια για πάντα με την αστική τάξη και τα δουλικά της.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ακόμα δέν εχει καταλαγιάσει η αθλιότητα τής κυβερνησης τής ΝΔ να φερει ΝΑΖΙ Μασκοφορους στην Ελληνικη Βουλή... 

Νέο αθλιο Κυβερνητικο σοου του κούλη μέ τό αφεντικό του Μαρινακη, με τόν ποδοσφαιρικο αγωνα Ολυμπιακού - Σαχταρ Ντονετσκ δηθεν για τήν «Ειρηνη καί τους πρσφυγες» της Ουκρανίας. 

Οι παρευρισκόμενες κυβερνητικές μουτσούνες τού ΝΑΤΌ στό «Γ.Καραϊσκακης»ηταν:

Νίκος Δένδιας, Άδωνις Γεωργιάδης,Γιώργος Γεραπετρίτης,Νότης Νοταρακης,Ντόρα Μητσοτακη,Μπακογιαννη,Κουβελουκλπ 

ήταν από τις πιο υψηλόβαθμες πολιτικές παρουσίες που βρέθηκαν στο «Γ. Καραϊσκάκης». Στο ημιάδειο γήπεδο.  Η Θύρα 7 έβγαλε ανακοίνωση ότι δεν θα παρευρεθεί σε αυτό εκτός και εάν ο Ζελένσκι καταδικάσει το ΝΑΤΟ για την Κύπρο και την εισβολή στη Σερβία.


Άδειο από κόσμο, γεμάτο από…κυβερνητικά στελέχη χθες το «Γ. Καραϊσκάκης» στο «φιλικό για την ειρήνη στην Ουκρανία»

10 Απριλίου, 2022 - 11:04 πμ

Ο κόσμος απέδειξε πως δεν τρώει κουτόχορτο στο θέμα Ουκρανία.

Με άδεια την Θύρα 7 και κενές χιλιάδες θέσεις στο υπόλοιπο γήπεδο υποδέχθηκε χθες το απόγευμα του Σαββάτου ο Ολυμπιακός την Σαχτάρ Ντονέτσκ σε ένα “φιλικό για την ειρήνη”.

Παρά τις απόλυτα ιδανικές συνθήκες (καλός καιρός + χαμηλή γενική τιμή εισιτηρίου) ο κόσμος ήταν ελάχιστος κάτι που φάνηκε από τα πρώτα λεπτά.

Αντιθέτως το γήπεδο γέμισαν τα…στελέχη της ΝΔ που υποδέχθηκαν μεταξύ άλλων και τον Ουκρανό πρέσβη στην Ελλάδα.

Νίκος Δένδιας, Άδωνις Γεωργιάδης και Γιώργος Γεραπετρίτης ήταν από τις πιο υψηλόβαθμες πολιτικές παρουσίες που βρέθηκαν στο «Γ. Καραϊσκάκης».



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τα εμ βόλια τελικά ήταν σωτηρία για την πανδημία, όσο τα μνημόνια ήταν ευλογία για την οικονομία.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δεν περίμενα τίποτα λιγότερο από σας, Μιχάλη, Γιολάντα και Λεωνίδα. Στην σωστή πλευρά, για άλλη μια φορά....Πλάι σ' αυτούς που θυσιάζονται για όλους μας. Σε μια εποχή που τίποτα δεν είναι δεδομένο και αυτονόητο, η επιστροφή σε βασικές νοηματοδοτήσεις της ζωής, μονόδρομος...

"εμείς εδώ είμαστε για να μεταλάβουμε λευτεριά"!

Κυριακή 10 Απρλίου

21η Ήμερα Απεργίας Πείνας

Κάθε μέρα άνθρωποι από παντού στηρίζουν... Σ' αυτό τον ιερό χώρο ενώθηκαν όλοι οι άνθρωποι... Οι ιδεολογίες βρέθηκαν σε ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΟΙΡΑ...

"εμείς εδώ είμαστε για να μεταλάβουμε λευτεριά"!

Μιχάλης Μυτακίδης

#Activemember

#ΛεωνιδαςΜπαλαφας

#Μουσικη

#ΥπουργειοΥγειας

#Πλευρης

#ΠροδοτεςΠολιτικοι



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Είδατε τις σκηνές από την Σανγκάη, όπου απαγορεύεται να βγεις από το σπίτι για οποιονδήποτε λόγο; Φυσικά, για προστασία από τον κoβιντ.

Κάποιοι από τους φυλακισμένους στα διαμερίσματά τους κατοίκους, έχουν βγει στα μπαλκόνια και ουρλιάζουν από την απόγνωση του εγκλεισμού, ενώ κάποιοι άλλοι φωνάζουν ότι πεθαίνουν της πείνας γιατί δεν υπάρχουν τρόφιμα, ούτε στα σούπερ μάρκετ!

Το κερασάκι; Drones πετούν ανάμεσα στις τεράστιες πολυκατοικίες και παροτρύνουν τους ανθρώπους να μην φωνάζουν και να ελέγξουν την θέλησή τους για ελευθερία!

Μας μοιάζει μακρυά η Κίνα από την Δύση; Τους λυπόμαστε τους κακόμοιρους τους κινέζους; Κούνια που μας κούναγε...



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ενα 30-35% οσων ψηφισαν Μελανσον θα ψηφισει Λεπεν κ ενα πολυ μεγαλο ποσοστο απ τους υπολοιπους θα απεχει....Σε αντιθεση με την Λεπεν ο φλουφλης εχει πολυ λιγοτερα αποθεματα για ψηφους λογικα θα γινει τεραστιο ντερμπι.....



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σαντορίνη – Γιωργος Τσολακαλης – Ιδιοκτήτης Εταιρ. Διαχ. Ξενοδ.

Δεν βρίσκουν εργαζόμενους σε ξενοδοχεία και εστιατόρια για Πάσχα και καλοκαίρι

Όταν τους δίνεις 600 ευρώ για επταήμερη εργασία χωρίς ωράριο και υπερωρίες, συχνά 15ωρη, τρεις μήνες χωρίς ρεπό, σ' ένα δωμάτιο με άλλους πέντε, λογικό να μη βρίσκεις. Για πλήρωσε κανονικά να κάνουν ουρά οι ενδιαφερόμενοι. Άιντε τσίπηδες, έχετε βγάλει όνομα εκεί στο υπέροχο κατά τ' άλλα νησί.

*Update: Για να είμαστε δίκαιοι, σίγουρα υπάρχουν και επιχειρήσεις που σέβονται τους εργαζόμενους και τον εαυτό τους και δουλεύουν με τρόπο σωστό και νόμιμο. Μην τους παίρνει όλους η μπάλα. Πάντως το ότι δεν βρίσκουν σερβιτόρους, καμαριέρες, οδηγούς, ξενοδοχοϋπαλλήλους και μπάρμεν κάτι σημαίνει. Γιατί τα υπόλοιπα νησιά που επίσης βουλιάζουν από τουρισμό, δεν έχουν πρόβλημα;

Σχολιο.- Χειρότερα και απο τους Πακιστανόυς εκεί μας καταντησαν μεσα στην ιδια ας την χώρα ελεεινοί κανίβαλοι

Σχολιο.- Κατεβηκα για δειγματισμο πριν λιγα χρονια(ξενοδοχειακο ιματισμο)Σταματησα να φαω το μεσημερι και εφτασε ενα πουλμαν με παιδια σχολικης εκδρομης.Μολις το ειδε ο ιδιοκτητης του εστιατοριου,εδωσε εντολη σε δυο σερβιτορους και αλλαξανε απο τα τραπεζια τους τιμοκαταλογους.Τετοια λαμογια και αρπακτικα ειναι.Δεν σεβασθηκαν ουτε τους γονεις των παιδιων που εκοψαν απο το υστερημα τους για τα παιδια τους

-το σουκου που μας πέρασε η ανιψιά μου πήγε στα Γιάννενα σχολική εκδρομη. μια μερίδα λουκάνικο έκανε 8.5€!! με προσφορά στα 5€ περνεις 1.5 κιλό και τρώει όλη η οικογένεια. περιμένουν και τουρισμό τρομάρα τους..

-Ρώτησε να μάθεις για τα μεροκάματα και τις συνθήκες εργασίας του προσωπικού... Αθλιότητες!!!

-Αισχος τέτοια λαμόγια μαζί και αυτοι που μας κυβερνούν κατέστρεψαν την ελλαδα μας Αισχος



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΛΑΕ ΣΕ ΧΤΥΠΑΝΕ απανωτά, για τη Νέα Τάξη Πραγμάτων. ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ

- Λοιπόν ΝΑ ΤΑ ΜΑΣ. Ούτε σχολείο θα πάνε χωρίς το εμβόλιο λέει η κυβέρνηση του Μητσοτάκη. ΡΕ ΘΕΕ ΡΙΞΕ ΦΩΤΙΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ. Κοντεύω να τρελαθώ! Όσο πάνε κ σοβαρεύουν τα πράγματα κ εμείς ξινόμαστε.

- Μεγάλη ΑΛΗΤΕΙΑ.

- Γονείς, μη στέλνετε τα παιδιά σας στο σχολείο, δεν έχουν να χάσουν κάτι, γιατί δεν μαθαίνουν τίποτα σπουδαίο. 1000 φορες αμπόλιαστοι και αμόρφωτοι, παρά μπολιασμένοι.

- ΑΧΧΧΧΧΧ! ΘΕΕ ΜΟΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ!!! ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ.

- Μην τα στέλνετε ομαδικώς!

- Με τίποτα δεν θα δεχόμουν και χαίρομαι για την προτροπή που δίνεις στους γονείς. Μέχρι στιγμής δεν εργάστηκα κατά την διάρκεια της μάσκας και των εμβολίων για πολλούς λόγους. Ο πιο βασικός ντρέπομαι να βλέπω τους μαθητές να βασανίζονται και φυσικά δεν έχω καμία διάθεση να αυτοβασανίζομαι.

- Δεν σταματάνε πουθενά. Κι όταν κάποιοι το φωνάζανε ότι στόχος είναι τα παιδιά οι υπόλοιποι ξυπνάνε τα ... αυτιά τους.

- Θα σας πω εγω τι θα γινει ... θα ακουστουν διαφορες φωνες μεχρι τον Σεπτεμβριο εναντια ολης αυτης της καταστασης και στο τελος το 98 % θα στειλει τα παιδια του σχολειο, οπως ακριβως εγινε και περυσι τον Σεπτεμβριο που ξεκινησαμε με ομιλιες, ενημερωσεις, δικηγορους ,εξωδικα ,κλπ και στο τελος μειναμε μια χουφτα οικογενειες οι οποιες δεν στειλαμε τα παιδια μας σχολειο και εχουμε παει ηδη απο δυο φορες σε εισαγγελεα, μια φορα, στον ανακριτη και σε καποιες περιπτωσεις εχει ερθει ηδη η Κοινωνικη Υπηρεσια σπιτι μας για να μας ελεγξει. Βαρεθηκα να ακουω και να διαβαζω σχολια ψευτικα για δηθεν επαναστασεις ...αηδιασα πια.

- φοβάμαι αυτήν την εξέλιξη

- Περισυ κάποιοι λίγοι ξεσηκωθηκαμε για τα τέστ γιατί βλέπαμε μπροστά και το μόνο που καταφέραμε ήταν να στιγματιστουμε ως ψεκασμενοι γιατί κανείς δεν μας ακολούθησε! Εγώ τουλάχιστον κοιτάω τα παιδιά μου στα μάτια και βλέπω θαυμασμό προς το πρόσωπο μου στα δικά τους μάτια γιατί δεν έκατσα στον καναπέ μου όπως έκαναν οι περισσότεροι! Ας πρόσεχαν!

- Οι "άγιοι" είπαν αν θα έχουν υποχρεωτικό ηλεκτρονικό πιστοποιητικό από Σεπ τα παιδιά μας; Κι αν δεν συμφωνήσουμε, αν θα τα παίρνει η πρόνοια; Να επαναστατήσουμε λέτε ή είναι όλα γραμμένα και να κάτσουμε φρόνιμα στα αυγά μας, μέχρι να βγουν οι προφητείες; Τι λέτε;



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Να μην εκλεχθεί ο «μπαμπούλας» της ακροδεξιάς Μαρί Λεπέν, αλλά στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις τους ναζί του Ζελένσκι.

Δεν είστε ιδεολόγοι, είστε συγγραφείς της μαύρης παρωδίας που ζούμε, βαράτε παλαμάκια σύσσωμοι μπροστά στην ανάγκη εκλογής του εκλεκτού των Βρυξελών, του πρώην αρχιτραπεζίτη της Ρότσιλντ, Μακρόν, αυτού που αιματοκύλησε ολόκληρη τη Γαλλία, λιντσάροντας και φονεύοντας τους διαδηλωτές των Κίτρινων Γιλέκων, εκείνου που φτωχοποιεί τη χώρα και σπέρνει από τα πιο βάρβαρα... Υγειονομικά μέτρα καταστολής. 

Και όχι, δεν λέμε να στηρίξετε Λεπέν, αλλά διαφορετικό είναι να κατευθύνεις τους ψηφοφόρους στο Μακρόν.

Κάτι παραπάνω από παθογενείς για τους λαούς οι ανά τον κόσμο συστημικότατοι δήθεν αντιπολιτευόμενοι, οι οποίοι δεν έχουν συμφέρον στο να αντιληφθούν το βασικό, πως ο μεγάλος εχθρός σήμερα δεν είναι οι απανταχού συντηρητικοί και εθνικιστές, αλλά ο ευρωενωσιτικός ολοκληρωτισμός, που μεταφράζεται σε φτωχοποίηση, καραντίνες, πιστοποιητικά υγειονομικών φρονημάτων, υποστήριξη ναζιστικών καθεστώτων και υποταγή στον ευρωατλαντισμό, όχι των Τραμπ και Ορμπαν, αλλά εκείνων των «προοδευτικών» γερακιών του Πενταγώνου, που σήμερα κυβερνούν και θα σπείρουν την «ειρήνη» τους με όχημα τον παγκόσμιο πόλεμο που ορέγονται.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αυτές οι φωτεινές κοπέλες είναι Ουκρανές ,πρωταθλήτριες 

στο σκάκι .Είναι αδελφές ,Mariya και Anna Muzychuk τα 

ονόματά τους.Η σκακιστική ομοσπονδία Lviv ,λοιπόν, τις 

αποκλείει από τους αγώνες που διοργανώνει.Ποιο ´ βαρύ 

έγκλημα ´διέπραξαν οι δυο αδελφές? Αρνήθηκαν να υπογράψουν 

ανοιχτή επιστολή ,με την οποία ζητείται να αποβάλλει η Διεθνής 

Σκακιστική Ομοσπονδία ( Fide) όλους τους αθλητές από Ρωσία και 

Λευκορωσία.Αρνήθηκαν,δηλαδή, την παράνοια και το μίσος.

Ελάχιστοι θα μάθουν για τη γενναία στάση των δυο 

Ουκρανών αθλητριών.

Αντίθετα παντού θα περιφέρονται οι ναζιστές αζοφίτες, τα ναζιστικά 

σύμβολα θα κανονικοποιούνται ,το μίσος κατά του ρωσικού λαού ,

ακόμα και κατά πολιτών που για χρόνια ζουν στην Ευρώπη ,θα 

καλλιεργείται και ο εκφασισμός των κοινωνιών δυστυχώς θα προχωρά 

καταστροφικά για όλους.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Λεωνίδας Μπαλάφας   

Την Πέμπτη 14/4 στις 17:00 θα τραγουδήσουμε μαζί τον αγώνα των υγειονομικών σε αναστολή που βρίσκονται σήμερα στην 22η μέρα απεργίας πείνας. Άνθρωποι με οικογένειες που τους στερείται το δικαίωμα της εργασίας. Απο το χειροκρότημα στην εγκατάλειψη. Έξω απο το υπουργείο υγείας Αριστοτέλους 17 παρέα με τους: Active Member και SadahziniaOfficial.

Χωρίς πολιτικά υπόβαθρα και κομματικές σημαίες.

Ας είμαστε όλοι εκεί!



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο συγγραφέας των φωτογραφιών από το Bucha αποδείχθηκε ότι ήταν ο φωτογράφος του Reuters Gleb Garanich, ο οποίος κατηγορήθηκε για στημένες φωτογραφίες από το Γεωργιανό Γκόρι το 2008.

Αποδείχθηκε ότι στο Γκόρι το σώμα ενός από τους δολοφονηθέντες μεταφέρθηκε στην πόλη για μια βολική γωνία.

Λοιπόν, μετά το Bucha - Garanich πήγε στο Kramatorsk!! Σύμπτωση?? Δεν νομίζω!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Με επιχειρήσεις στην Κύπρο εμφανίζεται ο Ζελένσκι

10/04/2022 17:33

Το όνομά του Ζελένσκι, βρέθηκε τον Οκτώβριο του 2021 στη λίστα των ηγετών των Pandora Papers

Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι υποδυόταν τον πρόεδρο της Ουκρανίας σε τηλεοπτικό σίριαλ. Κατάφερε να ανέλθει στην εξουσία και από τις 24 Φεβρουαρίου, που άρχισε ο πόλεμος στην Ουκρανία, εμφανίζεται ως το σύμβολο της ουκρανικής αντίστασης. Ως πολιτικός, κατέλαβε την προεδρία της χώρας το 2019 με κόμμα τον «Υπηρέτη του Λαού» (όπως είναι και το σίριαλ με το οποίο έγινε γνωστός) και σύνθημά του να απαλλάξει την Ουκρανία από τη διαφθορά.

Αν και το 73% των Ουκρανών τον πίστεψε και τον ψήφισε, πολύ γρήγορα ενέπλεξαν και τον ίδιο με υποθέσεις διαφθοράς. Το όνομά του, βρέθηκε τον Οκτώβριο του 2021 στη λίστα των ηγετών των Pandora Papers. Όχι μόνο ο ίδιος αλλά και ο στενός κύκλος συνεργατών και πολιτικών συμβούλων του, που προέρχονται κατά κύριο λόγο από τον χώρο των επιχειρήσεων, αποκαλύφθηκε ότι είχαν πολλά χρήματα εκτός Ουκρανίας, σε δεκάδες offshore εταιρείες, σε Βρετανικές Παρθένους Νήσους, Μπελίζ και Κύπρο.

Με την ευκαιρία λοιπόν της καθημερινής παρουσίας του στα διεθνή μέσα ενημέρωσης και στα κοινοβούλια ευρωπαϊκών χωρών, και την ομιλία του Προέδρου της Ουκρανίας, στη Βουλή των Αντιπροσώπων την περασμένη Πέμπτη, ανατρέξαμε σε μερικά από όσα είδαν το φως της δημοσιότητας και συνδέουν τον Ουκρανό πρόεδρο με οικονομικά συμφέροντα στην Κύπρο, χωρίς να σημαίνει ότι αυτά κρύβουν κάποιες παρανομίες.

Το όνομα του μαχόμενου Προέδρου, εμφανίζεται στα Pandora Papers, στις 3 Οκτωβρίου 2021, στη λίστα με τους πολιτικούς ηγέτες που φέρονται να έχουν περιουσιακά στοιχεία μεγάλης αξίας σε φορολογικούς παραδείσους.

Από τα έγγραφα που συγκέντρωσε και δημοσιοποίησε η Διεθνής Κοινοπραξία Ερευνητών Δημοσιογράφων (ICIJ), προκύπτει ότι ο Ζελένσκι και οι συνεργάτες του δημιούργησαν δίκτυο offshore εταιρειών την περίοδο 2012-2017. Μέσω αυτών διοχετεύθηκε πολύ χρήμα στις Βρετανικές Παρθένες Νήσους, στο Μπελίζ, στην Κύπρο και αλλού. Μια εταιρεία, μάλιστα, μεταβιβάστηκε σε φιλικό πρόσωπο του νυν Προέδρου της Ουκρανίας εσπευσμένως τις παραμονές των εκλογών. Συγκεκριμένα, ένα μήνα πριν από τη νίκη του στις προεδρικές εκλογές του 2019 ο πρώην ηθοποιός που έγινε πολιτικός είχε πωλήσει το μερίδιό του στην εταιρεία Maltex στον Σεργκέι Σεφίρ, στενό φίλο και συνεργάτη του.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πού είναι η ΔΗΘΕΝ φιλάνθρωπη Ευρώπη, οι ΜΚΟ, για να φροντίσουν ανθρώπους που ούτε νερό δεν έχουν;;;

Για κάτοικους του Ντόνετσκ, οι οποίοι έμειναν χωρίς παροχή νερού λόγω κατεστραμμένων επικοινωνιών, φέρνουν έως και 170 τόνους νερού την ημέρα, δήλωσε το δημαρχείο.

Ποίοι τους δίνουν νερό και φαγητό;

Μα οι Ρώσοι. 

Ούτε μιά σταγόνα οι ναζί του Αζώφ και του Κιέβου...

Σκεφθείτε ποίοι μας θέλουν να ζούμε έτσι...



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Θα το πω χωρίς φόβο και με πάθος!

Stand with Rusian Army = Stand with Ukranian people!!!

Μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στον Ρωσικό στρατό!!! 

-Με κίνδυνο τις ζωής τους οι στρατιώτες της Ρωσίας σώζουν ανθρώπους που κρατούσαν αιχμάλωτους οι Ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις σε άθλιες συνθήκες.

*Επιχείρηση διάσωσης με τα πυρά των Azov να μην σταματούν λεπτό προσπαθώντας να την εμποδίσουν.

*Οι Ρώσοι ένοπλοι κατεβαίνουν από τα άρματα και ξεφορτώνουν ακόμη και προμήθειες( που θα τους ήταν απαραίτητες για να αμυνθούν στη συνέχεια)ώστε να χωρέσουν όλοι οι άμαχοι και να μεταφερθούν σε ασφαλές περιβάλλον. 

* Διασοθέντες είναι κυρίως γυναίκες και παιδιά. 

*Ο δήμαρχος της Μαριούπολης αδιαφορεί εβδομάδες για τους πολίτες της πόλης.

*Η διάσωση του άμαχου ουκρανικού πληθυσμού θα έπρεπε να είναι κύριο μέλημα του Ζελενσκι και όχι του Πούτιν.

*Αν τα μέλη του τάγματος Azov δεν είχαν καταστρέψει τα λεωφορεία της πόλης(για να τους αιχμαλωτίσουν σε έναν πόλεμο σε εξέλιξη, χρησιμοποιώντας τους ως ζωντανή ασπίδα) θα μπορούσαν να φύγουν πριν πλησιάσουν τα πυρά του Ουκρανικού στρατού...

***Άκυρη η τελευταία παρατήρηση μου!

Το Azov είναι ο Ουκρανικός στρατός!



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Διαδηλώσεις στο Πακιστάν μετά την ενορχηστρωμένη από τις ΗΠΑ κυβερνητική κρίση. Το Πακιστάν σίγουρα δεν είναι το μόνο που δεν έχει καταδικάσει τη Ρωσία, γιατί είναι το μόνο που υφίσταται αυτή τη μεταχείριση;

Είπαμε έναν λόγο χθες: ο πακιστανικός στρατός και οι υπηρεσίες χρηματοδοτούνται και εκπαιδεύονται από τις ΗΠΑ. Το δεύτερο πιο μπανάλ: να στείλεις μήνυμα στην Ινδία.

Αλλά η ιστορία δεν τελειώνει εδώ : Το Γκουαντάρ είναι ένα λιμάνι του. Είναι ο άξονας του «Οικονομικού Διαδρόμου Κίνας-Πακιστάν». Η επέκτασή του, η δυνατότητα πρόσβασης μεγαλύτερων πλοίων, η σύνδεσή του μέσω δικτύου μεταφοράς με την Κίνα, με επενδύσεις που ξεπερνούν τα 45 δισ. είναι μέρος της συμφωνίας.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Περισσότερα νέα από την πλευρά "Not Hollywood" της ειδικής επιχείρησης της Ουκρανίας. Πάρτε το χαμπάρι εδώ, οι Ρώσοι δεν πυροβολούν τα πόδια κάτω από τους αιχμαλώτους τους, ούτε τους καίνε ζωντανούς σε παγίδες τανκς σε σταυροδρόμια των πόλεων, όπως είναι ο Αζόφ και άλλοι Ναζί. Αυτό είναι από τη Μαριούπολη, όπου λέγεται ότι ένας Αμερικανός στρατηγός που εκπαίδευσε αυτούς τους Ναζί κακοποιούς, κρύβεται σε ένα καταφύγιο γεμάτο ποντίκια ενώ ο Ζελένσκι και η Σια προσπαθούν να βρουν πώς να τον βγάλουν έξω. Δοκίμασαν ελικόπτερα (καταρρίφθηκαν), ένα πλοίο μεταφοράς φορτίου με υψηλές κλοπές (έπεσαν και κατασχέθηκαν) και τώρα ένα κονβόι


Αλεξάντερ Κοντακόφσκι: Ο εχθρός έβαλε τα ρωσικά αναγνωριστικά μας σημάδια στον εξοπλισμό, σχημάτισε μια στήλη και προσπάθησε να ξεφύγει τη νύχτα από τη Μαριούπολη. Συνολικά τριάντα περίπου στρατιωτικά οχήματα, συμπεριλαμβανομένων αυτοκινούμενων όπλων, οδήγησαν προς το μέρος μας, χωρίς να αντιλαμβανόμαστε ότι από τη στιγμή που σχηματίστηκε η στήλη, είχαμε ήδη ελέγξει όλες τις κινήσεις της από αέρος. Ως αποτέλεσμα, ο εξοπλισμός εγκαταλείφθηκε, ο εχθρός σκορπίστηκε γύρω από την περιοχή, και ο δικός μας τους έπιασε. Ο Σλάντκοφ αναφέρει ότι άλλοι 160 στρατιώτες και αξιωματικοί της 36ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας παραδόθηκαν στη Μαριούπολη (στην περιοχή Αζόβσταλ).



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΕΛΣΤΑΤ: Έκτακτη ανακοίνωση εξαιτίας πολύ σημαντικής αύξησης των θανάτων το τελευταίο τρίμηνο

Οι θάνατοι το πρώτο τρίμηνο του 2022 αυξήθηκαν κατά 24,68% σε σχέση με το πρώτο τρίμηνο του 2021, ποσοστό που μεταφράζεται σε 29.050 θανάτους συνολικά για φέτος



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι «Έλληνες της Ρωσίας», στους οποίους είναι πρόεδρος ο Ιβάν Σαββίδης προσφέρουν οχήματα και γεννήτριες στους ελευθερωμένες από τους ουκρανοναζί περιοχές του Λουγκάνσκ και του Ντονέσκ, ως ανθρωπιστική βοήθεια.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση των «Ελλήνων της Ρωσίας», τα αυτοκίνητο θα χρησιμοποιηθούν για την παροχή ιατρικής βοήθειας, καθώς και για την παράδοση ανθρωπιστικών προμηθειών σε κατοίκους απομακρυσμένων περιοχών της Μαριούπολης, γειτονικών χωριών και αγροκτημάτων.

Η συγκεκριμένη βοήθεια που παραδόθηκε στις διοικήσεις των Λουγκάνσκ και Ντονέσκ που βρίσκονται σε Λουχάνσκ και Ντονέτσκ δίνεται, ενώ ακόμα οι  ουκρανοναζί στην Μαριούπολη και στις περιοχές του Ντονμπάς σφυροκοπούνται από τους Ρώσους.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ανεξέλεγκτοι Ισραηλινοί έποικοι επιτέθηκαν σε 80χρονο Παλαιστίνιο τον οποίον τραυμάτισαν πολλαπλά. 

Κατεχόμενη Παλαιστίνη, 10 Απρίλη 2022

Εξτρεμιστές Ισραηλινοί έποικοι επιτέθηκαν το βράδυ του Σαββάτου σε έναν Παλαιστίνιο ηλικιωμένο άνδρα καθώς έβοσκε το κοπάδι του από αγελάδες σε δικό του χωράφι στο χωριό Khirbet al-Hafasi, ανατολικά της πόλης Tulkarem.

Ένας συγχωριανός του, ο Saeeb Jabeeti είπε ότι μια ομάδα ένοπλοι έποικοι επιτέθηκαν σοβαρά στον 80χρονο Mahmoud Faqaha στη γη του κοντά στον παράνομο εβραϊκό εποικισμό Ennab.

Ο τραυματισμένος γέροντας εισήχθη στο νοσοκομείο με μώλωπες, κατάγματα και τραυματισμό στο αριστερό του μάτι.

Δεν είναι η πρώτη φορά που Ισραηλινοί έποικοι επιτίθενται στον Mahmoud Faqaha και την οικογένειά του προσπαθώντας να τους διώξουν από τη γη τους, ώστε να μπορέσουν να την καταπατήσουν μεγαλώνοντας τον εποικισμό τους. 

«Ο 80χρονος Faqaha δέχτηκε μια βάρβαρη επίθεση από τρομοκράτες εποίκους που ασκούν πράξεις μίσους εναντίον του λαού μας με σκοπό να τον αναγκάσουν να εγκαταλείψουν τα εδάφη τους και έτσι να τα καταλάβουν», δήλωσε ο Muayyad Shaaban, επικεφαλής της επιτροπής αντίστασης "Colonization and Wall". 

«Τέτοιες επιθέσεις δεν θα αποτρέψουν τον λαό μας από το να συνεχίσει τον αγώνα του ενάντια στο κράτος κατοχής και τους εποίκους του», τόνισε ο Shaaban.

Κάλεσε τον παλαιστινιακό λαό να παραμείνει στα εδάφη του, να τα προστατεύσει, να τα καλλιεργήσει και να αντισταθεί σε κάθε προσπάθεια του Ισραήλ να τα καταλάβει.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Την περίοδο του πολέμου στην Γοουγκοσλαβία, όλα τα δυτικά μέσα , γνώριζαν και προέβαλαν την δράση είτε των εθνικιστών Τσετνικ μέσα στον Σέρβικο στρατό, ειτε των παραστρατιωτικών ομάδων όπως οι τίγρεις του Ζέλικο Ραζνατοβιτς( καπετάν Αρκάν).

Η κατηγορία εναντίον τους, ηταν η επιχειρούμενη εθνοκάθαρση των Αλβανόφωνων.

Αγνοούσαν παντελώς και ηθελημενα , την δράση του UCK, που ακόμα και σήμερα θεωρειται "εθνικοαπελευθερωτικός στρατός".

Το γεγονός ότι αποτέλεσε την μεγαλύτερη οργάνωση εμπορίου ανθρωπίνων οργάνων και ναρκωτικών, μάλλον δεν απασχολούσε κανένα.

Η διαστρέβλωση της αλήθειας, βασιζεται στην δύναμη των μέσων, αλλά κυρίως στα τσιράκια που προωθούν την προπαγάνδα. 

Τσιράκια σαν την Ανθή Κουτσουμπού , η οποία αρθρογραφωντσς στο News247, μας μιλά για τον Πούτιν που δεν έχει μεγάλη σχέση με την αλήθεια(!!) , όπως λένε στην Δύση( τηνΜέκκα της αλήθειας)και πως βασίζει την εισβολή στην Ουκρανία, στο ψευδές(!!), αφήγημα περί γενοκτονίας των Ρώσσων της Κριμαίας απο τους Ουκρανους. 

Αρχικά, αφού για κάποιο ανεξήγητο κοσμικό φαινόμενο, δεν έπεσε ο ουρανός να την πλακώσει, όταν μίλαγε για ψέματα, είναι και ασχετη, αφού οι επιχειρήσεις των φασιστων τηε Ουκρανίας, σκοπευαν σε εθνοκάθαρση.

Γεννοκτονια είναι άλλο πράγμα. Και φυσικά, άτομα χαμερπή σαν την κυρία, δεν αναφέρονται ποτέ, στα 42 θύματα του εμπρησμού στην Οδησσό. 

Το News247, είναι site, το οποίο διαβάζει κανείς και μέσα σε αθλητικά sites, ώστε η διεισδυση της προπαγάνδας, να είναι σε πολλα target groups.

Η ενημέρωση, έχει καταντησει πληγή κακοφορμισμένη.

Χρέος του καθενός μας, είναι η απόπειρα αφυπνισης του διπλανού, γιατί σε λίγο θα το ψέμα θα γινει τόσο ισχυρό, που η αλήθεια θα θεωρείται σενάριο ταινίας....



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ξεκαθαρίζει ο Σ.Λαβρόφ: «Δεν θα σταματήσουμε τον πόλεμο μέχρι την επόμενη συνάντηση με τους Ουκρανούς»

11.04.2022 | 14:52

«Η πολιτική της Δύσης αντανακλά οργή»

O Σεργκέι Λαβρόφ δήλωσε σήμερα στον σταθμό «Russia 24» πως «δεν υπάρχει λόγος που να μας κάνει να μην μπορούμε να συνεχίσουμε τις διαπραγματεύσεις με τους Ουκρανούς».

«Η Ουκρανία έχει κάνει στροφή 180 μοιρών, ωστόσο είμαστε υπομονετικοί και επίμονοι και δεν θα σταματήσουμε τον πόλεμο μέχρι την επόμενη συνάντηση» ανέφερε ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών, προσθέτοντας πως «η ειδική στρατιωτική μας επιχείρηση έχει σχεδιαστεί για να βάλει τέλος στην απερίσκεπτη πορεία προς την πλήρη κυριαρχία των Ηνωμένων Πολιτειών και άλλων δυτικών χωρών στη διεθνή σκηνή».

Η πολιτική της Δύσης κατά της Ρωσίας είναι πικρή και εξελίσσεται «με φρενήρη ρυθμό» συνέχισε ο Λαβρόφ, σχολιάζοντας την επιβολή κυρώσεων σε βάρος της χώρας του.

«Πρόκειται για μια πολιτική που αντανακλά οργή και η αντιστροφή της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Δύσης είναι πολύ σοβαρή, υπό την ηγεσία των ΗΠΑ» τόνισε ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών για να προσθέσει: «Η Ρωσία με την ιστορία και με τις παραδόσεις της, είναι μια από εκείνες τις χώρες που δεν θα καταλάβουν ποτέ υποδεέστερη θέση έναντι της Δύσης. Μπορούμε να είμαστε μέλη της διεθνούς κοινότητας μόνο με ίσους όρους στο κομμάτι της ασφάλειας».

Ο Λαβρόφ έκανε ξανά λόγο για «προβοκάτσιες» στη Μπούτσα και στο Κραματόρσκ, τις οποίες χαρακτήρισε «εξωφρενικές», ενώ για τη Μπούτσα είπε πως «ο ρωσικός στρατός μας παρουσίασε επιχειρήματα, με βίντεο και φωτογραφίες ακόμα και για τη θέση των πτωμάτων» που αποδεικνύουν την προβοκάτσια.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Συγκλονιστικό μήνυμα της 36ης ουκρανικής Ταξιαρχίας Πεζοναυτών Μαριούπολης προς Ζελένσκι: «Μας εγκατέλειψες – Έχετε γεια!»

11.04.2022 | 14:03

Αποχαιρετιστήριο μήνυμα από την 36η Ταξιαρχία Πεζοναυτών Ουκρανίας: «Το καθεστώς του Κιέβου μας είπε ψέματα»

Η 36η Ταξιαρχία Πεζοναυτών των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας, οι οποίοι δεν ανήκουν στο Τάγμα Αζόφ αλλά είναι πολωνόφωνοι από τις περιοχές της δυτικής Ουκρανίας, έστειλε το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του προς τον ουκρανικό λαό, αφήνοντας παράλληλα αιχμές για το καθεστώς του Βολοντίμιρ Ζελένσκι. 

Οι στρατιώτες υποστηρίζουν ότι το Κίεβο τους «διέγραψε» εδώ και πολύ καιρό και τους έστειλε στην Μαριούπολη ως αντιπερισπασμό. Οι συγκεκριμένοι στρατιώτες βρίσκονται στο «Azovmash», το δεύτερο εργοστάσιο στην Μαριούπολη που βρίσκεται υπό ουκρανικό έλεγχο και βλέπουν τον ρωσικό κλοιό να κλείνει. 

«Μιλήσαμε με τον Κίεβο και μας εγγυήθηκαν είτε πολιτική είτε στρατιωτική λύση της κατάστασης. Για περισσότερο από ένα μήνα, οι πεζοναύτες πολέμησαν χωρίς αναπλήρωση πυρομαχικών, χωρίς τροφή, χωρίς νερό, πίναμε νερό από λακκούβες και πέθαναν αρκετοί απ’ αυτό. Έχουν πεθάνει ήδη οι μισοί στρατιώτες της ταξιαρχίας», αναφέρει το μήνυμα που αναρτήθηκε στα κοινωνικά δίκτυα.

Προφανώς, οι πεζοναύτες της 36ης Ταξιαρχίας των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας δεν κατάλαβαν για τι πολεμούσαν και με ποιον, αφού έκαναν την επιλογή να πεθάνουν στην τελευταία μάχη. Οι σύντροφοί τους από το 503ο τάγμα αποδείχτηκαν πολύ πιο έξυπνοι και κατέθεσαν σχεδόν εντελώς τα όπλα.

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό 267 πεζοναύτες του ουκρανικού Ναυτικού παραδόθηκαν στη Μαριούπολη. Ο διοικητής τους εξαλείφθηκε και ο αναπληρωτής επιτελάρχης του τάγματος συνελήφθη από τα ρωσικά στρατεύματα, να σημειώσουμε ότι πριν από λίγες εβδομάδες είχε προσπαθήσει να δραπετεύσει.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΕΙΝΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΠΙΑ.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΛΛΟΥΣΑ ΘΝΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΥΠΕΡΒΑΛΛΟΝΤΕΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΙ.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΑΡΧΙΣΕ 21 ΜΑΡΤΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΡΑ ΗΔΗ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ 20 ΜΕΡΕΣ.

ΟΙ ΑΠΕΡΓΟΙ ΠΕΙΝΑΣ, ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΔΙΚΑ, ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΙΑ ΜΑΧΗ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΚΟΡΜΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΤΟΧΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΤΕΞΟΥΣΙΟ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΓΕΤΑΙ ΣΕ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ.

ΟΙ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΣΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΠΟ 1η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2021 ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΑΘΗΚΕ Η ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ 31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2022.

ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΜΙΣΘΟ ΓΙΑ … 16 ΟΛΟΚΛΗΡΟΥΣ ΜΗΝΕΣ. 

Η ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΝΑΛΓΗΤΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΑΡΟΤΙ ΗΔΗ 2 ΑΠΕΡΓΟΙ ΠΕΙΝΑΣ ΛΙΠΟΘΥΜΗΣΑΝ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΜΙΣΘΗΚΑΝ ΜΕ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ…

ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΗΓΗΜΑ ΤΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΙΑΤΡΟΥΣ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΝΟΣΟΥΝ…

…Η ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΑΠΟΛΥΣΗ, ΝΑ ΕΙΣΑΓΕΙ ΕΛΑΣΤΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟ Ε.Σ.Υ. ΜΕ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΣΥΜΠΡΑΞΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ.

ΤΟ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΕΟ, ΕΥΚΟΛΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΩΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ.

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΦΡΟΝΗΜΑΤΩΝ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΣΕ ΙΣΧΥ, ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟ SOCIAL CREDIT SYSTEM.

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΑΝΑΣΤΟΛΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ.

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΦΡΟΝΗΜΑΤΩΝ.

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΗ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ Ε.Σ.Υ.

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ SOCIAL CREDIT SYSTEM ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ.

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΩΣ ΠΕΙΘΑΡΧΗΣΗ ΣΕ ΔΙΑΤΑΓΕΣ.

ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΩΡΑ 17.00 

ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ!



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Για πρώτη φορά η Δύση αμφισβητεί τον Β.Ζελένσκι: Ευρωπαίος ηγέτης του ζητά αποδείξεις για την Μπούκα

11.04.2022 | 11:13

Ευρωπαίος ηγέτης πιστεύει ότι μπορεί να τα σκηνοθέτησε όλα το Κίεβο

Ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι αποκάλυψε σε συνέντευξη του στην γερμανική Bild ότι Ευρωπαίος ηγέτης του ζήτησε στοιχεία για τα γεγονότα στην Μπούκα, καθώς αμφισβητεί την προπαγάνδα του Κιέβου. 

Είναι η πρώτη φορά που η Ευρώπη ανοιχτά εκφράζει τις αμφιβολίες της για τον Ουκρανό πρόεδρο και τα όσα ισχυρίζεται, καθώς εάν και το «σκληρό» μπλοκ της ΕΕ έχει δεχθεί μέχρι στιγμής ακόμα και τις θηριωδίες του Τάγματος Αζόφ υπάρχουν και αυτοί που θέλουν περισσότερες αποδείξεις.

Ο Β.Ζελένσκι περιέγραψε πώς ένας κορυφαίος πολιτικός της ΕΕ του ζήτησε στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι η σφαγή της Μπούκα δεν είχε οργανωθεί. Η παρατήρηση ήρθε αφού ο δημοσιογράφος της Bild ρώτησε ποιο ήταν το χειρότερο πράγμα που είχε ακούσει τις τελευταίες ημέρες. Όταν ο δημοσιογράφος ρώτησε αν ήταν ο αρχηγός κράτους ενός έθνους της ΕΕ, ο Ζελένσκι απάντησε καταφατικά, αν και αρνήθηκε να κατονομάσει τον αξιωματούχο.

Σχολιάζοντας την υποστήριξη του Βερολίνου προς το Κίεβο, ο Ουκρανός πρόεδρος εξέφρασε τη λύπη του για την προφανή έλλειψη ενθουσιασμού της Γερμανίας για αυστηρότερες κυρώσεις κατά της Ρωσίας.

«Ορισμένες χώρες, και η Γερμανία είναι ανάμεσά τους, είναι κατά του εμπάργκο πετρελαίου και φυσικού αερίου», είπε ο Ζελένσκι.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



«Εμείς σε ποια πλευρά της Ιστορίας θα σταθούμε; Είναι ένας πόλεμος των ΗΠΑ και σύσσωμου του ΝΑΤΟ, εναντίον της Ρωσίας...»

11/4/2022 – 23.52

Της Ιωάννας Υψηλάντη

Ειπώθηκε πλέον και ανοιχτά!

Λαβρώφ: "Η Ρωσική Ειδική Επιχείρηση έχει σχεδιαστεί, για να τερματίσει την... πορεία κυριαρχίας των ΗΠΑ στον κόσμο."

 Αν και de facto και χωρίς δηλώσεις ήταν ξεκάθαρο ότι η έκβαση της επιχείρησης στην Ουκρανία (όσο καιρό κι αν διαρκούσε) θα καθόριζε τα περιγράμματα της μελλοντικής παγκόσμιας τάξης. Μόλις τώρα ανακοινώθηκε και ανοιχτά.

Μπορούμε να πούμε ότι η "Αρκούδα" έχει αναλάβει αυξημένες υποχρεώσεις, απέναντι σ΄ολόκληρο τον κόσμο - ο εκφρασμένος στόχος δείχνει ξεκάθαρα ότι η σύγκρουση στην Ουκρανία σημαίνει κάτι περισσότερο από τοπικά καθήκοντα στην ουκρανική κατεύθυνση. Και η ίδια η εκστρατεία στην Ουκρανία, φυσικά, δεν είναι ένας "πόλεμος μεταξύ Ουκρανίας και Ρωσίας", είναι ένας πόλεμος των ΗΠΑ και σύσσωμου του ΝΑΤΟ, εναντίον της Ρωσίας, με απώτερο στρατηγικό στόχο των Ηνωμένων Πολιτειών να νικήσουν τη Ρωσία και να υποστηρίξουν την καταρρέουσα παγκόσμια ηγεμονία τους.

Η Ρωσία επιδιώκει να νικήσει τις αμερικανικές μαριονέτες στην Ουκρανία και έτσι να επισπεύσει την καταστροφή της αμερικανικής ηγεμονίας.

Αυτή είναι η ουσία αυτού που συμβαίνει.

Εμείς σε ποια πλευρά της Ιστορίας θα σταθούμε;;



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΤΙ ...ΞΕΧΑΣΕ για τους Αζόφ η Ντόρα Μπακογιάννη!

11/4/2022 – 1330

Όταν έχεις πόλεμο δεν ζητάς πιστοποιητικό κοινωνικών φρονημάτων από αυτούς που πολεμάνε» υποστήριξε η Ντόρα Μπακογιάννη για τους νεοναζί του Αζοφ που εμφανίστηκαν στην Βουλή. Στο άγχος της να τους δικαιολογήσει, η πρώην υπουργός προφανώς ...ξέχασε ότι (κατά τον ίδιο τον Ζελένσκι) οι “μαχητές” αυτοί έχουν ενταχθεί και ελέγχουν προ πολλού τον επίσημο στρατό και όχι τώρα λόγω πολέμου...



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΞΕΣΠΑΣΜΑ της Κλέλιας Ρένεση: «ΠΑΡΤΕ πίσω στη δουλειά τους ανεμβoλίαστους υγειονομικούς!»-

11/4/2022 – 12.30

«Μανιφέστο» στο instagram από την ηθοποιό υπέρ των υγειονομικών που κάνουν απεργία πείνας – Καταγγέλλει κυβέρνηση, γιατρούς και media 

Με ένα «πύρινο» κείμενο η γνωστή ηθοποιός, Κλέλια Ρένεση, δηλώνει ότι στέκεται δίπλα στους ανεμβολίαστους υγειονομικούς που βρίσκονται σε αναστολή, καθώς και στους απεργούς πείνας.

Στην ανάρτηση της η ηθοποιός, επιτίθεται στην κυβέρνηση αλλά και στους επιστήμονες με το «επιχείρημα» ότι οι μισοί νοσούντες covid μέσα στις ΜΕΘ είναι εμβολιασμένοι. Μάλιστα, δηλώνει ότι θα είναι παρούσα στην νέα συγκέντρωση που προγραμματίζουν οι υγειονομικοί την Πέμπτη έξω από το υπουργείο Υγείας και επιτίθεται στα media.

Ολόκληρη η ανάρτηση της Κλέλιας Ρένεση:

klelia_renesi

21 μερα απεργιας πεινας. Εξαθλιωμένοι, εξαντλημένοι, πληρωμές φτωχοποιημένοι, εγκαταλελειμμένοι από ολους, εκατονταδες συμπολίτες μας παλευουν για το δικαιωμα της εργασιας σε εναν κρατο που απεδειχθη τυφλο , κουφο κ ακαμπτο.

Δωστε στον κοσμο πισω τη δουλεια του !!

ΠΕΜΠΤΗ 14/4 ΕΞΩ ΑΠ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΟ ΠΛΑΙ ΤΟΥΣ. Ελπίζοντας να χουν αντεξει / Υγ: κουφαλες ΜΜΕ μονο για την απεργια πεινας της οξωαποδω μας σερβιρετε.. για ολη αυτη τη καταντια ΛΕΞΗ!



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΕΠΙΜΕΝΕΙ ο (αρχηγός των Τσετσένων) Καντίροφ! «ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ οπωσδήποτε και το Κίεβο...»

11/4/2022 – 6.32

Ο Ραμζάν Καντίροφ, ο ισχυρός άνδρας της Δημοκρατίας της Τσετσενίας, μέρους της Ρωσικής Ομοσπονδίας στον Καύκασο, διεμήνυσε ότι επίκειται επίθεση των ρωσικών ένοπλων δυνάμεων όχι μόνο στην πολιορκημένη Μαριούπολη, αλλά και στο Κίεβο και άλλες ουκρανικές πόλεις. 

«Θα γίνει επίθεση (...) όχι μόνο στη Μαριούπολη, και σε άλλες τοποθεσίες, πόλεις και χωριά», διαβεβαίωσε ο ηγέτης της Τσετσενίας, που θεωρείται προστατευόμενος του ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν, μέσω βίντεο που μεταφόρτωσε στην πλατφόρμα Telegram.

«Θα απελευθερώσουμε πρώτα εντελώς το Λουχάνσκ και το Ντoνιέτσκ (...) και μετά θα πάρουμε το Κίεβο και όλες τις άλλες πόλεις της Ουκρανίας», ήταν η σαφής και ξεκάθαρη τοποθέτησή του.