Σάββατο 9 Απριλίου 2022

Σαββατο 9 Απριλιου 2022


9/4/2022 – 15.40

Λιποθύμησε ο απεργός πείνας Νίκος Τριβέλας πριν λίγο. ΚΟΙΝΟΠΟΙΉΣΤΕ την δημοσίευση γιατί εκτός από τα κανάλια δεν το αναφέρει ούτε το Google!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αντι-ιικά Φάρμακα υπάρχουν κυρία Γκάγκα ή Τζάμπα περιμένουν οι ασθενείς ??



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αυτό το σύμβολο πάνω στο κράνος του στρατιώτη του #Αζοφ δεν είναι σβάστικα. Είναι αρχαιοΟυκρανικος μαίανδρος.

Το "Πουτινακι" που ανέδειξε αυτήν την εικόνα είναι το Γερμανικό τηλεοπτικό κανάλι ZDF.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ:
1. Υπάρχουν κυρώσεις κατά του ΙΣΡΑΗΛ για τη δολοφονία και την καταστροφή αθώων γυναικών και παιδιών Παλαιστινίων;
2. Υπάρχουν κυρώσεις κατά της ΑΜΕΡΙΚΗΣ για τη δολοφονία αθώων γυναικών και παιδιών στο Ιράκ, τη Συρία, το Αφγανιστάν, την Κούβα, το Βιετνάμ και ακόμα και τους κλέβει διαμάντια και χρυσό;
3. Υπήρξαν κυρώσεις κατά της ΑΜΕΡΙΚΗΣ/ΓΑΛΛΙΑΣ για τη δολοφονία του Μουαμάρ Καντάφ και την καταστροφή της Λιβύης;
4. Έχει τιμωρηθεί ποτέ Αμερικανός/ΝΑΤΟ στρατιώτης για βιασμό και βασανισμό αθώων γυναικών/παιδιών από όλες τις αναφερόμενες χώρες;
5. Υπάρχουν κυρώσεις κατά της ΓΑΛΛΙΑΣ για πρόκληση κρίσεων και αναταραχών σε αρκετές αφρικανικές χώρες; Αυτά είναι πολλά εγκλήματα πολέμου για τα οποία πρέπει να τιμωρηθούν Αμερική και ΝΑΤΟ.
Ίσως ήρθε η ώρα να καταλάβουμε ότι ΝΑΤΟ, ΗΠΑ και όλοι οι σύμμαχοί τους είναι τα πιο επικίνδυνα κακά της εποχής μας. Πρέπει λοιπόν να αλλάξουμε την ισορροπία δυνάμεων στον κόσμο και να βεβαιωθούμε ότι όλοι έχουν ίσα δικαιώματα και να σταματήσουμε τον καταπιεστή.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Όσους είναι εναντίον της Ρωσίας και του Πούτιν επειδή πιστεύουν ότι η Ουκρανία είναι αθώα περιστερά, ότι ο Ζελένσκι είναι μέγας δημοκράτης, ότι δεν υπάρχει θέμα νεοναζί ή ότι... δεν πειράζει που υπάρχει και πρέπει να υποστηρίζουμε και τους νεοναζί διότι "υπερασπίζονται την πατρίδα τους" και ότι "ο δυτικός πολιτισμός μάχεται κατά της ασιατικής/ρωσικής/ανατολικής βαρβαρότητας", τους θεωρώ μαλάκες και κρετίνους άνευ προηγουμένου!.
Με όσους όμως λένε όσα λέω κι εγώ για την Ουκρανία, δηλαδή ότι υπάρχουν και αλωνίζουν οι νεοναζί, ότι το καθεστώς της είναι λιγότερο δημοκρατικό από της Ρωσίας, ότι από το 2014 προκαλούν, ότι η Ουκρανία είναι μια "μη χώρα" - εργαλείο του ΝΑΤΟ για τα πιο σκοτεινά σχέδιά του εναντίον της Ρωσίας αλλά και όλου του κόσμου κλπ., όμως "καταδικάζουν την ιμπεριαλιστική ρωσική εισβολή"... πραγματικά σηκώνω ψηλά τα χέρια.
Εκτός αν μας πουν τι θα μπορούσε να κάνει η Ρωσία με δεδομένα όλα τα παραπάνω... να καθίσει να τις τρώει ας πούμε;
Και "πρωταθλητής" σε αυτούς τους δεύτερους και σε αυτό το κυνήγι εναντίον της κοινής λογικής είναι το ΚΚΕ δυστυχώς.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Και ένα μικρό ιστορικό σεμινάριο από μένα για σας - πάντα δωρεάν!
1. Τον Φλεβάρη του 1917 ανατράπηκε ο τσάρος Νικόλαος Β΄ της Ρωσίας - δεν τον ανέτρεψαν οι μπολσεβίκοι αλλά αστικές δυνάμεις ποικίλης σύνθεσης, οι οποίες είχαν απελπιστεί από την ανικανότητά του και από τις ήττες της Ρωσίας στον Α΄ ΠΠ.
Μετά από διάφορα γεγονότα, στην εξουσία ήρθε τον Ιούλιο του 1917 ο "σοσιαλδημοκράτης" Αλεξάντρ Φιοντόροβιτς Κερένσκι - ο οποίος όμως δεν κατόρθωσε καθόλου να σταθεροποιήσει τη χώρα.
Σε εκείνο το διάστημα οι μπολσεβίκοι δεν ήταν καθόλου στα καλύτερά τους... η λαϊκή υποστήριξη προς αυτούς μάλλον μειωνόταν κι πήγαινε προς διάφορα αναρχικά και "σοσιαλεπαναστατικά" στοιχεία, ενώ οι ηγέτες τους, όσοι απ' αυτούς ήταν στη Ρωσία, είχαν συλληφθεί.
Τον Αύγουστο όμως του 1917 ξέσπασε αντεπαναστατικό (ως προς την επανάσταση του Φλεβάρη) πραξικόπημα από τον στρατηγό Λαβρ Κορνίλοφ - μια προσωπικότητα "προ-φασιστικού" τύπου, που συσπείρωνε γύρω του τους νοσταλγούς του τσάρου και όσους ήθελαν "να αποκατασταθεί η τάξη με σιδηρά πειθαρχία" κλπ.
Στην αρχή το πραξικόπημα φάνηκε ότι θα επικρατούσε και ο Κορνίλοφ προήλαυνε με ταχύτητα προς την Πετρούπολη - οπότε ο Κερένσκι αναγκάστηκε να απελευθερώσει τους ηγέτες των μπολσεβίκων και να αφήσει τους οπαδούς τους να εξοπλιστούν, καθώς δεν είχε άλλες δυνάμεις στη διάθεσή του για να αντιμετωπίσει τον Κορνίλοφ.
Αυτή η κίνηση αποδείχθηκε διπλά καθοριστική: αφενός με την αντίσταση των μπολσεβίκων και των συμμάχων τους ο Κορνίλοφ ηττήθηκε και αφετέρου οι μπολσεβίκοι ξανακέρδισαν τη λαϊκή υποστήριξη, αναγεννήθηκαν μπορεί να πει κανείς - και έτσι άνοιξε ο δρόμος για την Οκτωβριανή Επανάσταση δυο μήνες αργότερα!
Ευτυχώς γι' αυτούς οι μπολσεβίκοι δεν είχαν ηγεσία που θα έλεγε "πρόκειται για καυγά μεταξύ των αστών, ας μείνουμε αμέτοχοι και ας τους... καταδικάσουμε όλους"!
Κάντε λοιπόν τους συσχετισμούς με ό,τι συμβαίνει σήμερα στην Ουκρανία... ο Πούτιν δεν μπορεί να κάνει αποναζιστικοποίηση χωρίς τους κομμουνιστές, τόσο απλό είναι. Αλλά η διεξαγωγή της επιχείρησης αποναζιστικοποίησης δυναμώνει τους κομμουνιστές και ξυπνά σοβιετικές μνήμες - γι' αυτό βλέπουμε παντού σοβιετικά σύμβολα και σφυροδρέπανα!
Το ότι ορισμένοι δεν λένε να καταλάβουν την (έστω κι όχι βέβαιας τελικής εξέλιξης) δυναμική των γεγονότων, είναι πραγματικά απελπιστικό.
2. Όταν μιλάμε για τα ναζιστικά στρατόπεδα συγκέντρωσης, στο νου μας έρχεται αυτόματα σχεδόν το Άουσβιτς, διότι ήταν το μεγαλύτερο απ' αυτά - όμως υπήρχαν κι άλλα, ορισμένα χειρότερα απ' το Άουσβιτς, διότι εκείνα ήταν στρατόπεδα "αμιγούς εξόντωσης". Όσοι δηλαδή στέλνονταν εκεί, σε δυο ώρες κατέληγαν στους θαλάμους αερίων, μέσα από μια φρικαλέας ψυχρότητας "βιομηχανοποιημένη" διαδικασία, για την οποία μόνο οι Γερμανοί είναι ικανοί.
Το χειρότερο απ' αυτά τα τέτοιου είδους στρατόπεδα ήταν η Τρεμπλίνκα, όπου υπολογίζεται ότι εξοντώθηκαν περίπου 800.000 άνθρωποι, ίσως και περισσότεροι.
Τη διαδικασία εξόντωσης την περιγράφει ο συγγραφέας Laurence Rees στο βιβλίο του "Οι Ναζί" - που είναι η "βιβλιοποιημένη" απόδοση μιας εκπληκτικής σειράς ντοκυμανταίρ του BBC. Δηλαδή ένας συγγραφέας υπεράνω κάθε "αριστερής" υποψίας.
Και ανάμεσα σ' άλλα γράφει ότι για να λειτουργήσει το στρατόπεδο της Τρεμπλίνκα δεν χρειάζονταν παρά 50 Γερμανοί, 1.000 Εβραίοι που εκτελούσαν καταναγκαστικά έργα και... 150 άτομα άλλης εθνικότητας, στο πλευρό των Γερμανών - εθελοντικά, όχι καταναγκαστικά αυτοί οι 150.
Τι εθνικότητας ήταν αυτοί οι 150;
ΟΥΚΡΑΝΟΙ ΗΤΑΝ!
Όπως λίγοι Γερμανοί και περισσότεροι Ουκρανοί διέπραξαν το φριχτό έγκλημα της σφαγής των Εβραίων στο Μπάμπι Γιαρ - ψάξτε και βρείτε το για να μην σας τα λέω όλα εγώ.
Ο ναζισμός λοιπόν στην Ουκρανία έχει βαθιές ρίζες και σημαντική λαϊκή υποστήριξη - η οποία όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις (και εδώ συνέβη για ένα διάστημα με τη Χρυσή Αυγή) εκφράζεται με την αντίληψη "δεν ψηφίζω τους νεοναζί αλλά πολύ ευχαρίστως τους βλέπω να κάνουνε τη βρώμικη δουλειά"!
Και εκτός από το γνωστό Τάγμα Αζώφ, υπάρχουν ένα σωρό άλλα παρόμοια νεοναζιστικά τάγματα, που όλα αλωνίζουν και ελέγχουν ουσιαστικά το ουκρανικό κράτος - έως και ο Ζελένσκι όμηρός τους είναι, αν τολμήσει να τους κάνει πέρα, θα τον φάει το σκοτάδι (και μετά θα πουν ότι τον δολοφόνησαν οι Ρώσοι).
Βεβαίως για την κατάσταση αυτή φταίει πάρα πολύ και το καθεστώς του "υπαρκτού σοσιαλισμού" σε όλες αυτές τις χώρες... όταν κατέρρευσε, αναδύθηκαν αμέσως οι νεοναζί και όλα τα παρόμοια μορφώματα σα να μην είχε περάσει μια μέρα από το 1945 - κάτι που σημαίνει ότι η "σοσιαλιστική διαπαιδαγώγηση" απέτυχε παταγωδώς! Πιο αποτελεσματική και επαγγελματική ήταν η αποναζιστικοποίηση της Δυτικής Γερμανίας από τους Αμερικανούς - αυτή είναι η αλήθεια!
Και έχει ευθύνες και ο Πούτιν, διότι θυμήθηκε την αποναζιστικοποίηση όταν στριμώχτηκε τόσο ώστε έπρεπε να αντιδράσει - μέχρι τότε ακόμα και στην ίδια τη Ρωσία υπήρχαν (κι ακόμα υπάρχουν αλλά σίγουρα λουφάζουν τώρα) τέτοιου είδους απόβλητα. Τα οποία όμως ποτέ δεν έφτασαν σε σημείο να ελέγχουν το κράτος και στο στρατό - σε καμιά περίπτωση.
Όποιος κι αν ευθύνεται όμως, αυτό δεν σημαίνει ότι οι νεοναζί έπρεπε να εξακολουθήσουν να αλωνίζουν.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Για έλλειψη ενέργειας, τροφής και μετακίνησης στην Ε.Ε. μιλάει. ΞΕΡΕΙ ΚΑΤΙ;
Владимир Путин: Πούτιν προς πολίτες της ΕΕ: Οι ηγέτες σας θα σας αφήσουν σύντομα στο σκοτάδι, πεινασμένους και χωρίς ευκαιρία να ταξιδέψετε
Ο Βλαντιμίρ Πούτιν, ηγέτης της Ρωσικής Ομοσπονδίας, απευθύνθηκε σε ειδική δήλωση προς τους πολίτες της ΕΕ, την οποία δημοσιεύουμε χωρίς συντακτική παρέμβαση:
«Απευθύνομαι στους πολίτες της ΕΕ με τη σαφή επίγνωση ότι αυτή η έκκληση μπορεί να μην φτάσει σε εσάς, αλλά πρέπει να γνωρίζετε ότι οι ηγέτες σας οδηγούν την Ευρώπη σε ένα σημείο όπου μπορεί να μην έχετε τίποτα να αγοράσετε όπως φαγητό από τα μαγαζιά, ναι στο σκοτάδι και το κρύο και πάνω απ' όλα να μην έχετε καμία ευκαιρία να ταξιδέψετε ελεύθερα γιατί τα βενζινάδικα σας θα ξεμείνουν από καύσιμα.
Δεν θέλω να σας τρομάξω, αλλά η υποκρισία των ηγετών σας, με εκπλήσσει κάθε μέρα, σύμφωνα με τα πρόσωπα Μακρόν και Σολτς που σαφώς ήδη υπηρετούν τις ΗΠΑ, εμείς ως χώρα που υπόκειται σε κυρώσεις δεν έχουμε δικαίωμα να θέλουμε να πληρωνόμαστε για καύσιμα όπως το αέριο δ πετρέλαιο σε ρούβλια δικό μας και εθνικό νόμισμα γιατί έγιναν συμφωνίες;
Συμβάσεις που είπαν ξεκάθαρα ότι πρέπει να λαμβάνουμε τις πληρωμές μας βάσει αυτών των συμβάσεων σε ευρώ, τα οποία όμως δεν μπορούμε να λάβουμε με αυτές τις ίδιες συμβάσεις επειδή οι τράπεζες αρνούνται να συνεργαστούν με τη Ρωσία εξαιτίας των κυρώσεων αυτών των ίδιων ηγετών σας.
Η υποκρισία τους, η αναισθησία τους, η θέση τους στο πλευρό της περιοχής Bandera, που σήμερα κυβερνά την Ουκρανία, μπορεί να οδηγήσει στη Ρωσία να αναστείλει κάθε προμήθεια φυσικού αερίου και πετρελαίου στις χώρες της ΕΕ. Η απόφαση μπορεί να είναι δύσκολη για εμάς, αλλά όχι αδύνατη δεδομένου του γεγονότος ότι οι ηγέτες της ΕΕ μας φέρνουν επί του παρόντος σε μια κατάσταση όπου δύσκολα θα πρέπει να χαρίζουμε τους φυσικούς μας πόρους.
Απευθύνομαι σε σένα ως άτομο που καταλαβαίνει ξεκάθαρα την υποκρισία των ηγετών σου. Πρέπει να μάθω την αλήθεια για το ποιος και πώς υποστηρίζει τους ναζί στην Ουκρανία που τους προμηθεύει όπλα και πυρομαχικά παρά το γεγονός ότι συνεχώς μιλάνε για ειρήνη.
Αυτοί οι άνθρωποι κάνουν πόλεμο, οπλίζουν ακόμα και ναζί στην Ουκρανία για να μπορούν να πολεμήσουν τη Ρωσία. Η αλήθεια είναι ότι προσφέραμε στην Ουκρανία αποφάσεις που αρνούνται να δεχτούν, αποφάσεις που καθιστούν την Ουκρανία ουδέτερο έδαφος. Αλλά προφανώς κάποιος άλλος έχει συμφέρον να συνεχίσει τη στρατιωτική επιχείρηση της Ρωσίας για την απομάκρυνση της Ουκρανίας μέχρι την τελική εκκαθάριση όλων των κατοίκων της Bandera. "
Σχολιο.- Ρωσία προς Ελλάδα: Αν σε 15 μέρες δεν πληρώσετε με Ρούβλια, αέριο τέλος! Κούλη θα δούμε τίνος η <<τανάλια>>... πονάει περισσότερο!
Σχολιο.- Είναι αυτόματη μετάφραση από τη σελίδα 
https://www.facebook.com/russia.vladimirputin/photos/a.108787951784658/108790348451085
σχολιο.- ναι εκτιμώ και άλλους σφαγείς όπως τον Κλίντον τον Μπους εκείνο τον γλυκούλη τον Ομπάμα και μάθε λίγο ιστορία μην ακούς μόνο τον άντρα της κυρά Τατιάνας. Όταν είδε τους φασίστες της Ουκρανίας που πήγαν μαζί του ο Χίτλερ φοβήθηκε !!!
σχολιο.- Δικτάτορας ο Πούτιν? δικτάτορα με 70% πρώτη φορά βλέπω ! Πάντως αν καταφέρει να διάλυση το ΝΑΤΟ και την €€ που την κυβερνούν τα γιουσουφακια του Ρότσιλντ εγώ θα τον κάνω εικόνισμα !!!Υ.Γ ο Μητσοτάκη γ@μιε#€ κυβερνά την χώρα με22% !
σχολιο.- άντε να κάνεις ρυθμίσει στην δεη
σχολιο.- μόλις έφαγα πιροσκί με φέτα ! Αν θες έλα και συ στην Ν.Ιωνια πειρασμός λέγετε το μαγαζί και είναι γαμάτα ! Άντε γιατί με τα γιουσουφακια του Ρότσιλντ που υποστηρίζεις, αν νικησουν,  που δεν το νομίζω γιατί τους πάει πίπα κόλο ο Βλαδίμηρος, δεν θα βρίσκεις ούτε χορτο
σχολιο.- θα μας έχει στείλει ο Πούτιν αυτούς τους πυραύλους και δεν θα πούμε κιχ ! Αχ ρε φιλελεδια νομίζετε ότι έχετε να κάνετε με τον Καντάφι ;
σχολιο.- ΕΠΙΣΗς ΠΕΡΝΑΜΕ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥς 17 ΚΑΙ ΒΟΗΘΑΜΕ ΤΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑς ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥς ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



"ΑΑΔΕ: ... Για λόγους ουσιαστικού δημόσιου συμφέροντος βάσει του εθνικού δικαίου (άρθρο 9 παρ. 2 περ. ζ ΓΚΠΔ) και δεν εξαρτώνται από τη συγκατάθεση των πολιτών ή την εναντίωση τους σε αυτές."
ΙΣΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΝΑ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ Η ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΓΙΑ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Επιτέλους, τελειώσαμε με το πρόστιμο των €100
Η υπόθεση συζητήθηκε σήμερα, 8.4.2022, ενώπιον του ΣτΕ και το δημόσιο δεν παρουσίασε καν φάκελο. Είναι δηλαδή σαφές ότι δεν θεώρησε καν σκόπιμο να υποστηρίξει τη θέση του υπέρ της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού. Για να τη χάσουν πήγανε ή μάλλον το έχουν σίγουρο ότι την έχουν χάσει. Έχουν αναστείλει το πρόστιμο από 15.4, δεν έχουν επιβάλει τα πρόστιμα μηνών Φεβρουαρίου, Μαρτίου, τι άλλο να γίνει εκτός από το να βγει η απόφαση σε μερικούς μήνες κι όποιος φουκαράς αναγκάσθηκε να πληρώσει να ζητά το 50ευρω του πίσω.
Η απόφαση θα βγάζει αντισυνταγματικό το νόμο της υποχρεωτικότητας, οπότε τέλος οι εκφοβισμοί του Πλεύρη για τον Σεπτέμβρη.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΑΛΗΤΑΡΑ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟΝ ΣΚΙΤΣΟΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΟΦΥΛΛΑΔΑς ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΟΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΗΛΙΘΙΟΙ
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΛΟΥ!!
Η σημαία της Ελλάδας  (Flag of Greece) είναι ένας ορθογώνιος καμβάς με οριζόντια ισορροπία εναλλάσσοντας πέντε μπλε και τέσσερις λευκές ρίγες. Ο σταυρός περιέχει εικόνα ενός ίσιου (ελληνικού) λευκού σταυρού.
Ως γνωστόν, η θάλασσα έπαιζε πάντα καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση και ανάπτυξη του ελληνικού κράτους. Έτσι, το μπλε συμβολίζει το χρώμα του Αιγαίου πελάγους, και το λευκό συμβολίζει τον αφρό των κυμάτων του. Επιπλέον, ο συνδυασμός αυτών των χρωμάτων αντανακλά τον γαλάζιο ελληνικό ουρανό και τα λευκά σύννεφα πάνω του.
Ο Ηρόδοτος είπε επίσης ότι το γαλανόλευκο είναι τα χρώματα του ελληνικού λαού, υποδηλώνοντας μια γλώσσα, θρησκεία και τρόπο ζωής, και του ενιαίου χρώματος αίματος των Ellins που κατέχουν γαλαζοαίματο.
Ο συνδυασμός λευκών και μπλε χρωμάτων χρησιμοποιήθηκε ακόμα και στην αρχαιότητα.
Σύμφωνα με Έλληνες ερευνητές, ήταν η πρώτη φορά που ο συνδυασμός αυτών των χρωμάτων χρησιμοποιήθηκε στην ασπίδα του αρχαίου Έλληνα ήρωα Αχιλλέα.
Ο στρατός του Μεγάλου Αλεξάνδρου εκτελούσε υπό γαλανόλευκες διασημότητες.
Κατά τη διάρκεια της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας, λευκά και μπλε χρώματα χρησιμοποιήθηκαν στα εμβλήματα των αυτοκρατορικών δυναστειών, των οικογενειών ευγενών, καθώς και στην ενδυμασία του αυτοκράτορα και του θρόνου του Πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως.
Και τώρα έχουμε μια απορία: Όταν ένας Έλληνας καλλιτέχνης, ο κύριος Δημήτρης Χατζόπουλος /, он чт о, για υποστήριξη της Ουκρανίας, ξαναβάφει τα χρώματα της ελληνικής σημαίας στα σχέδια της καρικατούρας του, καταλαβαίνει καν τι κάνει;
Εδώ είναι η επίσημη ιστοσελίδα αυτού του "καλλιτέχνη"
www.hantzopoulos.gr



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι κάτοικοι της Ουκρανίας μέσα από τις ιστορικές εξελίξεις που διαδραματίστηκαν κατά τον εικοστό αιώνα διαμόρφωσαν ως λαός μια δισυπόστατη συνείδηση. 
Η μια έλκει την καταγωγή της από τον Φιλοναζιστή εθνικιστή Μπαντέρα και τα waffen SS 
και η άλλη από το έπος του Κόκκινου Στρατού και τον μεγάλο αντιφασιστικό πατριωτικό πόλεμο. 
Η μια έχει ως παρακαταθήκη τις σφαγές και τα λιντσαρίσματα των Εβραίων και των κομμουνιστών και αναφέρεται στην καθαρότητα της Ουκρανικής φυλής με την "απορωσοποίηση της" 
και η άλλη τους αγώνες και τις θυσίες για την νίκη της ανθρωπότητας κατά αυτών των ναζιστικών αντιλήψεων και τους δεσμούς με τον αδερφό Ρώσικο λαό. 
Μετά την κατάρρευση της ΕΣΣΔ στην χώρα αυτή σταδιακά επικράτησαν αυτοί που είχαν μεγαλύτερη "έφεση" στην βία και τον τραμπουκισμό συνεπικουρούμενοι από τις "υπηρεσίες" της Δύσης. 
Οι σφαγές που επί μια οκταετία γινόντουσαν στο Ντονμπας και το μίσος με το οποίο διαπαιδαγωγούσαν τα παιδιά τους προς κάθε τι που θυμίζει τους προαιώνιους δεσμούς με την Ρωσία, ήταν επακόλουθο αυτής της κατάστασης που επικράτησε. 
Ο δεξιός τομέας, οι Αζοφ και οι δεκάδες άλλες φασιστικές οργανώσεις που δρούσαν όλα αυτά τα χρόνια στην Ουκρανία δεν ήταν μια συγκυριακή αναβίωση των ναζι στην χώρα. 
Ήταν και είναι βαθιά λαϊκά χαρακτηριστικά με παραδοσιακους δεσμούς με το παρελθόν και την προέλευση αυτού του κομματιού του ουκρανικού λαού. 
Αυτά ακριβώς τα χαρακτηριστικά αξιοποίησαν οι μυστικές υπηρεσίες της Δυσης για να προκαλέσουν το σοβαρότερο ίσως πλήγμα κατά της Ρωσίας και του ρωσικού λαου. 
Στη συνέχεια η σύγκρουση των δυο αυτών συνειδήσεων του ουκρανικού λαού ήταν νομοτέλεια. 
Αυτό που ήλπιζαν οι Δυτικοί ήταν ότι αυτή η σφαγή των "απογόνων" του κόκκινου Στρατού και η προσκόλληση της Ουκρανίας στο ΝΑΤΟ και τις παρκετέζες του της ΕΕ θα εκλαμβανονταν ως μια εσωουκρανική διαμάχη. 
Δυστυχώς για το ΝΑΤΟ και ευτυχώς για την ανθρωπότητα η Ρωσία έστω και αργά αντέδρασε.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Σάββατο 9 Απριλίου 2022
Ουκρανία: Ρωσικοί πύραυλοι κατέστρεψαν Kέντρο ξένων μισθοφόρων
Ο Ρωσικός στρατός κατέστρεψε με πυραύλους Bastion υψηλής ακρίβειας ένα κέντρο εκπαίδευσης ξένων μισθοφόρων στην Ουκρανία .
«Πύραυλοι υψηλής ακρίβειας από το παράκτιο συγκρότημα Μπαστιόν κατέστρεψαν ένα κέντρο συνάντησης και εκπαίδευσης ξένων μισθοφόρων κοντά στο χωριό Κρασνόσιλκα,βορειοανατολικά της Οδησσού», ανακοίνωσε την Παρασκευή ο εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Άμυνας Ιγκόρ Κοναστσένκοφ.
Προσθέτοντας ότι οι πύραυλοι κατέστρεψαν όπλα και στρατιωτικό εξοπλισμό που προορίζονταν για τα ουκρανικά στρατεύματα που έφτασαν στη Λαϊκή Δημοκρατία του Ντόνετσκ, στην ανατολική Ουκρανία, όπως μετέδωσε και το ρωσικό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων TASS.
Σύμφωνα με τον Ρώσο αξιωματούχο, η ρωσική αεροπορία και οι πυραυλικές επιδρομές κατέστρεψαν 81 εγκαταστάσεις της ουκρανικής στρατιωτικής υποδομής τις τελευταίες 24 ώρες της ειδικής επιχείρησης που διεξάγει η Μόσχα στην Ουκρανία.
«Τα επιχειρησιακά τακτικά αεροσκάφη και πυραυλικά στρατεύματα των Ρωσικών Αεροδιαστημικών Δυνάμεων επιτέθηκαν σε 81 ουκρανικές στρατιωτικές εγκαταστάσεις, συμπεριλαμβανομένων δύο θέσεων διοίκησης, ενός συστήματος πυραύλων εδάφους-αέρος OSA, τρεις πολλαπλούς εκτοξευτές πυραύλων και επίσης εννέα προμαχώνες και 59 περιοχές συγκέντρωσης ουκρανικού εξοπλισμού μάχης» , ανέφερε.
Προσθέτοντας ότι συνολικά, από τις 24 Φεβρουαρίου, ο ρωσικός στρατός έχει καταστρέψει 97 ελικόπτερα, 421 drones, 2.019 άρματα μάχης και άλλα τεθωρακισμένα οχήματα, 223 πολλαπλούς εκτοξευτές πυραύλων, 228 συστήματα πυραύλων και 874 μονάδες πυροβολικού και όλμων.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Aπέχει η Θύρα 7 από το φιλικό του Ολυμπιακού με τη Σαχτάρ: Δε συμμετέχουμε σε πολιτικά παιχνίδια – Η Κύπρος είναι υπό κατοχή επί 48 χρόνια κ. Ζελένσκι
9/4/2022
Με ανακοίνωση της, η Θύρα 7 παίρνει αποστάσεις από το φιλικό του Ολυμπιακού με την Σαχτάρ, το οποίο οργανώθηκε με πρωτοβουλία των «ερυθρόλευκων» για να στείλει μήνυμα για την ειρήνη στην Ουκρανία.
Όπως αναφέρει η Θύρα 7 θα κρατήσει κλειστό το πέταλο ως ένδειξη διαμαρτυρίας, τονίζοντας πως δεν επιθυμεί να αναμειχθεί «σε πολιτικά παιχνίδια που οδηγούν σε άδικους πολέμους και θανάτους αμάχων και αθώων πολιτών».
Η ανακοίνωση:
«Με αφορμή τον σημερινό φιλικό αγώνα της ομάδας μας,ενημερώνουμε ότι η θέση μας είναι ΞΕΚΑΘΑΡΗ!
Η ΘΥΡΑ 7 δεν μπαίνει σε διαδικασία διαχωρισμού των οπαδών της, είναι το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ οπαδικό κίνημα στην Ελλάδα,σε αυτήν ΣΥΝΥΠΑΡΧΟΥΝ όλες οι απόψεις και θεωρούνται ΙΣΟΤΙΜΕΣ και ΣΕΒΑΣΤΕΣ!
ΔΕΝ ΑΝΑΜΕΙΓΝΥΕΤΑΙ σε πολιτικά παιχνίδια που οδηγούν σε άδικους πολέμους και θανάτους αμάχων και αθώων πολιτών!
Ο συγκεκριμένος πόλεμος που ξεκίνησε από το 2014 και έχει στιγματιστεί από εγκλήματα και των ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΩΝ πρέπει να σταματήσει!
Δεν έχει σημασία αν τους πολέμους τους κάνουν οι ΗΠΑ,ή η Ρωσία!
Όπως ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ τον συγκεκριμένο πόλεμο στην Ουκρανία,με τον ΙΔΙΟ ΖΗΛΟ έπρεπε να ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ από όλους και η επίθεση του ΝΑΤΟ στη Σερβία το 1999,όπως και τόσοι άλλοι πόλεμοι στο παρελθόν!
Να θυμίσουμε στον Κύριο Ζελένσκι,ότι υπάρχει ευρωπαϊκό κράτος,πέραν της Ουκρανίας που εδώ και 48 χρόνια βρίσκεται στο έδαφος της κατοχικός στρατός και είναι η ΚΥΠΡΟΣ! Ίσως οι σχέσεις του με την Τουρκία,τον έκαναν να το ξεχάσει…
Πέραν όλων των παραπάνω οι ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΙ δεσμοί μας με άλλες ομάδες, δεν μας επιτρέπουν να ταχθούμε υπέρ της μιας ή της άλλης πλευράς!
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΙΚΑ,ως ένδειξη διαμαρτυρίας θα κρατήσουμε το πέταλο μας ΚΛΕΙΣΤΟ!
Η ΘΥΡΑ 7 δεν είναι υπέρ των διαχωρισμών!
Είμαστε υπέρ της ΕΙΡΗΝΗΣ,στηρίζουμε κάθε προσπάθεια ώστε να επανέλθει αυτή και να σταματήσουν να χάνονται μάταια ανθρώπινες ζωές!».



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ρε τnλεπαπαγαλoι,Ουκρανές αντιφασίστριες γυvαiκες και παιδακια σπευδoυν να κεpασουν τoυς "κακoυς" Pωσoυς...
Αυτα κανουν τα βίντεο τζιζ εεεεε
Δεν τολματε να τα δειξετε....
Δεν πειραζει....
Τα δειχνουμε εμεις και σας χαλαμε την πιατσα...



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Άκου χουνταίε...οι χουνταιοι ήσαν προδότες και καθίκια των αμερικάνων και όχι πατριώτες...όσο παράξενο και αν σου ακούγεται...το πρόβλημα για δαυτους ήταν ότι ήσαν αρχι βλάκες...σου υπενθυμίζω ότι όταν το σουργελο ο Ιωαννίδης θέλησε να εμπλακεί σε πολεμο με τους Τούρκους, κήρυξε γενική επιστράτευση με τον Αττίλα 1, ο κόσμος βρέθηκε στη μέση του πουθενά, χωρίς αξιωματικούς να τον καθοδηγούν, χωρίς όπλα, χωρίς στολές χωρίς πολεμοφόδια και χωρίς τρόφιμα. Και όλα αυτά επί χούντας στρατιωτικών. Αυτά είδαν και τον πέταξαν έξω οι στρατηγοί γκυζικης και μπονανος και έφεραν πίσω τον Καραμανλή... την Ελλάδα και την Κύπρο δεν την πούλησε ο Καραμανλής Αβέρωφ αλλά οι χουνταιοι...Και τι περιμένατε να κάνει ο Καραμανλής με διαλυμένο πλήρως το στράτευμα, πόλεμο ; Ο οποίος θα ήταν σίγουρα χαμένος… Και βρίσκεται τώρα πιστιρικάδες που δεν τα έχουν ζήσει, και τους λέτε μαλακίες ότι οι χουνταίοι ήταν πατριώτες... 14 Ιουλίου 74 οικουμενική...22 Αυγούστου 74 ...αττιλας2. 
Όχι βέβαια ότι ο Καραμανλής και Αβέρωφ δεν είχαν φτιάξει την όλη κατάσταση που θα ακολουθούσε από το 1960, με τις προδοτικές συμφωνίες Ζυρίχης-Λονδίνου για την Κύπρο…



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Χθες 8 Απριλίου, ένας ουκρανικός πύραυλος Tochka-U έπληξε τον σιδηροδρομικό σταθμό στην πόλη Kramatorsk. Ως αποτέλεσμα, υπάρχουν θύματα αμάχων. 
Ο επικεφαλής των Ουκρανικών Σιδηροδρόμων, Alexander Kamyshin, ανέφερε ότι δύο ρουκέτες έπληξαν τον σιδηροδρομικό σταθμό Kramatorsk.
Σύμφωνα με προκαταρκτικά στοιχεία, περίπου 30 άμαχοι σκοτώθηκαν και άλλοι 100 περίπου τραυματίστηκαν.
Αν κρίνουμε από το βίντεο, οι πολίτες ετοιμάζονταν για εκκένωση από την πόλη. Στα συντρίμμια του πυραύλου γράφει «(εκδίκηση) Για τα παιδιά».
Η Ουκρανία ισχυρίστηκε αμέσως ότι η επίθεση έγινε από ρωσικές δυνάμεις με πύραυλο Iskander με κεφαλή διασποράς.
Τα πλάνα που κοινοποιήθηκαν από το σημείο αποκάλυψαν ότι το χτύπημα πραγματοποιήθηκε με πύραυλο "Tochka-U" που χρησιμοποιείται μόνο από τις ουκρανικές δυνάμεις.
Οι αρχές του Κιέβου έχουν ήδη χαθεί στη... μετάφραση. Ενώ οι διαβόητοι Αρέστοβιτς και Κιριλένκο ισχυρίστηκαν ότι επρόκειτο για ρωσικό πύραυλο Iskander, ο Ζελένσκι άλλαξε τη γνώμη του και διευκρίνισε ότι δεν επρόκειτο για πύραυλο Iskander, αλλά για ρωσικό πύραυλο Tochka-U
Μόνο που οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ρωσικής Ομοσπονδίας αφαίρεσαν επίσημα όλους τους πυραύλους Tochka-U πριν από χρόνια, και τους έχουν αντικαταστήσει με τους σύγχρονους Iskander. Επιπλέον, δεν υπάρχει ούτε ένα βίντεο που να επιβεβαιώνει τη χρήση πυραύλων Tochka-U από τις Ένοπλες Δυνάμεις της Ρωσικής Ομοσπονδίας ή τους στρατούς των DPR και LPR στο Donbass.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το μεσημέρι έβλεπα μια εκπομπή γεωπολιτικού περιεχομένου σε ένα ρωσικό κανάλι. Σχολιάζοντας τις κυρώσεις της ΕΕ κατά της Ρωσίας ακούστηκε το εξής ενδιαφέρον: "Η ευρωπαϊκή ηγεσία έχει τα σχέδιά της, τα οποία δεν προμηνούν τίποτα το ευχάριστο για τους Ευρωπαίους πολίτες. Συνεχίζει να εφαρμόζει την ατζέντα της, που ξεκίνησε με το λοκντάουν με αφορμή τον κοβιντ. Τώρα, με αφορμή τις κυρώσεις κατά της Ρωσίας, η φτωχοποίηση των Ευρωπαϊκών λαών θα κορυφωθεί. Θα πέσει πείνα, η οποία θα οδηγήσει με μαθηματική ακρίβεια σε ταραχές και εξεγέρσεις. Και οι τελευταίες θα χρησιμοποιηθούν ως αφορμή για την επιβολή μιας πρωτοφανούς στις διαστάσεις της δικτατορίας. Και πολύ φοβάμαι, ότι κανείς δεν θα βρεθεί να αντιδράσει στην επιβολή αυτής της δικτατορίας, όπως δεν αντέδρασε κανείς στην ναζιστοποιηση της Ουκρανίας το 2014...". Το αφήνω εδώ, για μελλοντική χρήση...



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ποιός θυμάται τα "κίτρινα γιλέκα";
Η αστυνομία του δημοκράτη Μακρόν άφησε μονοφθαλμους 20 διαδηλωτές , έκοψε χέρι-δάκτυλα σε 200 και σκότωσε 11, ανάμεσα και μία 87 χρονη , κακώς βρέθηκε εκεί είπε ο Μακρόν.Αυτά για τις Γαλλικές εκλογες που γίνονται αύριο



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Βίντεο από τη σημερινή κινητοποίηση της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς ενάντια σε Ζελένσκι, Αζόφ κλπ που χτυπήθηκε από την αστυνομία.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι ΝΑΤΟϊκοί τροφοδοτούν την ανάπτυξη του πολέμου στην Ουκρανία. Να ετοιμάζεστε για τα χειρότερα.
Η Σλοβακία στέλνει S-300 αμυντικό σύστημα στην Ουκρανία



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ζελένσκι. Ο πιό επικίνδυνος άνθρωπος στον Πλανήτη, είναι "ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΜΑΣ".
Ένας διεστραμμένος κλόουν επιλέχτηκε από τη Ναζιστική Διεθνή για να τον αναδείξει σε παγκόσμιο ηγέτη του εξελισσόμενου 3ου Παγκόσμιου Πολέμου και της Νέας Τάξης που σχεδιάζουν για το άμεσο μέλλον.
Όλες οι διορισμένες τοπικές μαριονέτες που έχουν επίσης επιλεγεί για να υποδύονται τους ηγέτες των χωρών τους από το ίδιο Ναζιστικό διεθνές κέντρο, το γνωρίζουν πως πρόκειται για ΕΝΑΝ από ΑΥΤΟΥΣ, για μια ρέπλικα σαν τους ίδιους.
Τό γιατί η διεθνής ναζιστική ελίτ χρειάζεται ένα ανύπαρκτο αντίγραφο του κατώτερου πολιτικού υποκόσμου να παίξει το ρόλο του διεθνούς πολεμικού ηγέτη, ίσως παραμένει ένα αίνιγμα για πολλούς.
Τους διαφεύγει το γεγονός πως όλοι οι "ΜΠΡΟΣΤΙΝΟΙ" του πλανήτη, στον πολιτικό, επιχειρηματικό και οικονομικό τομέα, είναι πλέον κάτι ανύπαρκτοι, φιλόδοξοι και αδίστακτοι νεαροί "υπεράνω υποψίας" ώστε να κατορθώσουν να διεμβολίσουν την εύπλαστη αντίληψη των αποκοιμισμένων μαζών ΩΣΠΟΥ να ΓΙΝΕΙ η ΔΟΥΛΕΙΑ.
ΌΣΟ πιό ανδρείκελο, ΤΟΣΟ πιό αγαπητός γίνεται κάποιος από τις υπνωτισμένες και διανοητικά καθυστερημένες μάζες, γιατί διακρίνουν σ' αυτόν την αυτοδημιούργητη αυθεντικότητα της δικής τους απωθημένης (ή όχι τόσο απωθημένης) διαστροφής για δύναμη, πλούτο και ανέλιξη με όλα τα μέσα.
Η πλασαρισμένη εικόνα του Ζελένσκι σαν "επιχειρησιακού στρατιωτικού παγκόσμιου ηγέτη" που επιβάλλεται για προβολή στα κοινοβούλια των χωρών του ναζιστικού άξονα για λόγους προπαγάνδας και αποδοχής από τους λαούς του νέου παγκόσμιου πολέμου, είναι από τις εφιαλτικότερες εικόνες που θα μπορούσε κανείς να φανταστεί για το μέλλον του κόσμου μας.
Και οι στρατολογημένοι στον ναζιστικό άξονα βουλευτές, πάντα ολοκληρώνουν τα ναζιστικά παραληρήματα του ηγέτη - μαριονέτα, με θερμό χειροκρότημα που αποτελεί την επικύρωση του συμβολαίου τους με τη Ναζιστική Διεθνή.
Εδώ, η εικόνα του Ζελένσκι στο κυπριακό - δήθεν - κοινοβούλιο του στρατολογημένου Αναστασιάδη.




-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΗ - ΕΝΑ ΣΥΝΤΟΜΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΕΧΟΥΣΑ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ
Δεν είναι σκοπός μου εδώ να συζητήσω ή να μεταπείσω τους φανατικούς υποστηρικτές των Ουκρο-ναζί, της ξεπουλημένης και ξενόδουλης "κυβέρνησης"-μαριονέτας του Μητσοτάκη ή, πολύ περισσότερο, του ΝΑΤΟ και της γενικότερης Ευρω-Ατλαντικής προοπτικής. Μ' αυτούς είμαστε εξ ορισμού πολιτικοί αντίπαλοι και το χάσμα που μας χωρίζει είναι αγεφύρωτο.
Σκοπός μου είναι να προβληματίσω καλόπιστους προοδευτικούς ανθρώπους που λόγω ευαισθησίας και ίσως και αφέλειας, προτάσσουν το αίτημα για Ειρήνη και άμεσο σταμάτημα του πολέμου. Πολύ περισσότερο μάλιστα όταν κάποιοι από αυτούς θέλουν να λέγονται και θεωρούν τους εαυτούς τους κομμουνιστές ή μαρξιστές.
Υπό κανονικές και ομαλές συνθήκες, βεβαίως ο Πόλεμος δεν είναι κάτι αρεστό, ευκταίο ή ευχάριστο γεγονός. Ωστόσο, σε οριακές καμπές της Ιστορίας, όπου κρίνεται το μέλλον της Ανθρωπότητας και των επόμενων γενεών, ίσως είναι το μόνο μέσο που απομένει. Ως γνωστόν "πόλεμος δεν είναι παρά η συνέχιση της πολιτικής με άλλα μέσα", όταν τα καθαρά πολιτικά μέσα αποτυγχάνουν.
Έχουν γραφεί πολυάριθμες σελίδες για την αναγκαιότητα του Πολέμου σε τέτοιες οριακές καταστάσεις, τόσο στην αρχαία ελληνική γραμματεία, όσο και στη νεώτερη και σύγχρονη βιβλιογραφία. Από το "πόλεμος πατήρ πάντων" του Ηράκλειτου ως το λατινικό "Εάν θέλεις ειρήνη, παρασκευάσου για πόλεμο" (Si vis pacem, para bellum) ή το Αριστοτελικό "Ειρήνη αν είναι δυνατόν, αλλά δικαιοσύνη με κάθε τρόπο"! Ο κυνικός αλλά πραγματιστής Τσώρτσιλ μας έμαθε ότι "Ειρηνοποιός είναι αυτός που τρέφοντας έναν κροκόδειλο, νομίζει ότι θα φαγωθεί τελευταίος", ενώ περίφημη είναι η ρήση του Υβ Μοντάν "Όταν έμαθα ότι οι λύκοι είναι χορτοφάγοι, έγινα ειρηνιστής". Τέλος, για τους έχοντες μαρξιστική παιδεία αρκεί μια σύντομη αναφορά στα κείμενα του Λένιν, της Ρόζας αλλά και του Γκράμσι, όπου βρίθουν αναλύσεων για την αναγκαιότητα του αντι-ιμπεριαλιστικού Πολέμου. Παρόμοια είναι και η κληρονομιά του Τσε Γκεβάρα και άλλων λατινο-αμερικάνων επαναστατών. Για να μην μακρυγορώ, κανείς αγωνιστής, επαναστάτης, μεταρρυθμιστής ή έστω ελεύθερος άνθρωπος δεν είχε ποτέ την χίπικη νοοτροπία της "ειρήνης πάση θυσία", ενός αφελούς και ανέξοδου πασιφισμού. Γιατί η θυσία και το αντίτιμο στην περίπτωση αυτή είναι η στέρηση της Ελευθερίας! Μιας Ελευθερίας που κατά περίπτωση μπορεί να είναι προσωπική, ταξική, εθνικο-απελευθερωτική, θρησκευτική ή πολιτισμική-γλωσσική. 
Πιστεύω ότι και τα πέντε αυτά είδη Ελευθερίας διακυβεύονται σήμερα στη σύγκρουση της Ουκρανίας και του Ντονμπας. Και δεν διακυβεύονται μόνο για τους ρωσόφωνους ή εθνικά Ρώσους κατοίκους της Ουκρανίας αλλά και για όλες τις υπόλοιπες εθνοτικές-γλωσσικές μειονότητες της χώρας -μεταξύ των οποίων και η ελληνική. Κατ' επέκταση, διακυβεύονται σε μια δεύτερη φάση και για εμάς, τους "υπηκόους" -και όχι πια πολίτες- των δυτικών νατοϊκών χωρών. Γι' αυτό και η σύγκρουση στην Ουκρανία μας αφορά άμεσα και θα επηρεάσει το μέλλον μας και τις ζωές μας.
Με βάση τα παραπάνω θεωρώ και δηλώνω χωρίς περιστροφές και περιττές υπεκφυγές ότι ο πόλεμος της Ρωσίας και των Λαϊκών Δημοκρατιών του Ντονμπας εναντίον των Νατοϊκών ιμπεριαλιστών και των νεο-ναζιστών που χρησιμοποιούν ως μαριονέτες, είναι και δικαιολογημένος αλλά και θεμιτός γιατί απλώς είναι αναπόφευκτος, αργά ή γρήγορα! Κατά τη γνώμη μου δεν πρέπει να σταματήσει πριν την συντριβή τους! Εάν δεν τον κάνεις έγκαιρα, θα σου χτυπήσει αργότερα την πόρτα και το τίμημα που θα πληρώσεις θα είναι ασύγκριτα μεγαλύτερο! 
Αυτή ακριβώς τη διστακτικότητα και την καθυστέρηση πληρώνουν οι λαοί της Ουκρανίας και του Ντονμπας σήμερα! 
Η σημερινή παρατεταμένη σύγκρουση είναι αποτέλεσμα της διστακτικότητας του 2014, όταν η Ρωσία περιορίστηκε στην κατάληψη της Κριμαίας και δεν προχώρησε ως το Κίεβο. Τότε τα πράγματα θα ήταν ευκολότερα και απλούστερα. Την διστακτικότητα και αναβλητικότητα του 2014 πληρώνει ο ρώσικος και ουκρανικός λαός τώρα με πολλαπλάσιο φόρο αίματος. Ευτυχώς που ήταν κι οι Λαϊκές Δημοκρατίες να βαστάξουν επί οχτώ χρόνια για να ξυπνήσει επιτέλους η "αρκούδα". 
Αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ. Αρκεί και τώρα να μην αφήσουν τη δουλειά στη μέση, ως συνήθως! Ωστόσο, θεωρώ ότι πολύ κακώς κάνει η Ρωσία που διαπραγματεύεται και συνδιαλέγεται με τους Ουκρο-ναζί και αναγνωρίζει τον Ζελένσκι ως νόμιμο Πρόεδρο της Ουκρανίας. Οτιδήποτε μετά το Πραξικόπημα του 2014 στερείται νομιμότητας και δεν θα έπρεπε να αναγνωρίζεται. 
Μοναδικές εφικτές και δίκαιες λύσεις επί του παρόντος θα ήταν α) ο πλήρης διαχωρισμός της Ουκρανίας σε τρία εντελώς ξεχωριστά και ανεξάρτητα κράτη, ένα ρωσοουκρανόφωνο ένα της περιφέρειας του Κιέβου, κι ένα δυτικό, όλα ανεξάρτητα από τον αποικιοκρατικό δυτικό ιμπεριαλισμό, έτσι ώστε ο καθένας ν' ακολουθήσει την ιστορική πορεία που προτιμά ή β) η ομοσπονδοποίηση της Ουκρανίας στο πρότυπο του Βελγίου με πλήρη διοικητική, πολιτισμική, γλωσσική κλπ. αυτονομία των τριών μερών της και κοινή, ουδέτερη πρωτεύουσα το Κίεβο, κατά το πρότυπο των Βρυξελλών. Φυσικά, η δεύτερη λύση -που ίσως πια είναι πρακτικά ανέφικτη, ενώ πριν το 2014 θα ήταν η καλύτερη και πιο ενδεδειγμένη- θα πρέπει να συνοδεύεται από την πλήρη απο-ναζιστικοποίηση της χώρας, την πλήρη ουδετερότητά της και τον αφοπλισμό-αποστρατιωτικοποίησή της. Σε κάθε άλλη περίπτωση, ο πόλεμος θα πρέπει να συνεχιστεί μέχρι την τελική Νίκη και την απελευθέρωση όλων των ρωσόφωνων περιοχών αλλά και όλης της Ουκρανίας από τον έλεγχο και την τυραννία της φιλο-Νατοϊκής και φιλο-ναζιστικής κλίκας του Κιέβου. 
Όπως πριν λίγο καιρό ΔΕΝ ήταν "η υγεία πάνω απ' όλα", έτσι και τώρα ΔΕΝ θα πρέπει να είναι "η ειρήνη πάνω απ' όλα"! Πάνω απ' όλα είναι η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Steve Kirsch, 
Πρώην στέλεχος τεχνολογίας της Silicon Valley, ο οποίος ίδρυσε το Ταμείο Θεραπείας Covid-19 (CETF) για τη χρηματοδότηση έρευνας σε θεραπείες για τον Covid-19,
σε πρόσφατη ομιλία του για την πανδημία σε επιτροπή επιστημόνων στην Πενσιλβάνια.
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ!!!
«Όλοι ασχολούνται με το πόσες ζωές σώζουμε από τον Covid-19, αλλά κανείς δεν ασχολείται με τους πόσους σκοτώνουμε με το εμβόλιο. Έκανα τους υπολογισμούς. Σώζεις ένα άτομο για 20.000 ανθρώπους που εμβολιάζεις, αυτό σημαίνει ότι τα εμβόλια έσωσαν 10.000 ζωές σε έναν χρόνο. Πεθαίνουν 3 εκατ. άτομα κάθε χρόνο και σώσαμε 10.000 άτομα! Καταστρέψαμε την χώρα για να σώσουμε 10.000 άτομα και τελικά δεν σώσαμε ούτε τα 10.000 άτομα γιατί έχει 150.000 άτομα που πέθαναν από το εμβόλιο.
Κανείς δεν μιλά γι’ αυτά γιατί υπάρχει συγκάλυψη. Οι γιατροί φοβούνται ότι εάν μιλήσουν θα χάσουν την άδεια τους ή θα απολυθούν.
Στη συνέχεια της ομιλίας του τόνισε ότι ο πραγματικός αριθμός των θανάτων μετά το εμβόλιο είναι μεγαλύτερος, καθώς υπάρχει υποκαταγραφή.
Αυτό δεν έπρεπε να συμβαίνει. Είναι η σπουδαιότερη αιτία θανάτου στην ανθρώπινη ιστορία! Και κανείς δεν ξέρει τι είναι…
Μίλησα με γραφεία κηδειών! Το 93% των περιστατικών της -έτσι αποκαλούν τα νεκρά σώματα, τα αποκαλούν περιστατικά- είχαν αυτούς τους θρόμβους που δεν είχε ξαναδεί ποτέ κανείς πριν την κυκλοφορία των εμβολίων…».
Steve Kirsch, 
Πρώην στέλεχος τεχνολογίας της Silicon Valley, ο οποίος ίδρυσε το Ταμείο Θεραπείας Covid-19 (CETF) για τη χρηματοδότηση έρευνας σε θεραπείες για τον Covid-19,
σε πρόσφατη ομιλία του για την πανδημία σε επιτροπή επιστημόνων στην Πενσιλβάνια.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η θεία πέθανε. Χωρίς συμπτώματα από κοβιντ την εισήγαγαν σε κλινική κόβιντ του Γεννηματά, και μας ειδοποίησαν για τον θάνατο της. Είχαν προηγηθεί από εμάς στο σπίτι τέστ Ράπιντ αρνητικά, απυρετη, χωρίς βήχα, αλλά μετά από τρεις πτώσεις είχε πάρει την κάτω βόλτα. 
Τηλέφωνο μας πήραν να μας ανακοινώσουν το θάνατο της. 
Πρέπει να πάρω τη σωρό της για ταφή λοιπόν. Αλλά μιλώντας με το γραφείο κίνησης του Γεννηματά, μου είπαν ότι είμαι ανήψια της, και ο εγγυτερος συγγενής είναι η μαμά μου, η οποία όμως νοσηλεύεται με κόβιντ στο Σισμανόγλειο 
Ρώτησα πως θα ταφεί η γυναίκα αφού εγώ είμαι αυτή τη στιγμή ο πλησιέστερος συγγενής, και η απάντηση τους ήταν, ότι δεν μπορείτε να την πάρετε, μόνο η μητέρα σας 
Δλδ λέω τι θα γίνει τώρα, αταφη θα μείνει η γυναίκα;;;; Και η απάντηση της προϊσταμένης στο γραφείο κίνησης ήταν , εμείς δεν έχουμε θέμα, θα τη δηλώσουμε στα αζητητα 
Εχω και συνέχεια. Θα επανέλθω. Ζούμε σε ένα μπουρδέλο



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Γενικό Νοσοκομείο Μεσσηνίας: Αναστολή νέων εισαγωγών ΜΕΘ – Νοσούν με Covid όλοι οι εντατικολόγοι
Αναστολή νέων εισαγωγών στη ΜΕΘ και ΜΕΘ COVID της N. M. Kαλαμάτας του Γενικού Νοσοκομείου Μεσσηνίας.
Έγγραφο που φέρει την υπογραφή της Διοικήτριας του Νοσοκομείου αναφέρει ότι προχωρά σε αναστολή των νέων εισαγωγών για δέκα ημέρες απο 1/4/2022 έως και 10/4/2022 εξαιτίας έλλειψης εντατικολόγων οι οποίοι νοσούν.
Να σημειωθεί ότι οι γιατροί είναι τριπλά εμβολιασμένοι



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Επιτέλους τελειώσαμε με το πρόστιμο των 100 ευρώ...
Η υπόθεση συζητήθηκε χθες Παρασκευή, 8.4, ενώπιον του ΣτΕ και το δημόσιο δεν παρουσίασε κάν φάκελο. Είναι δηλαδή σαφές ότι δεν θεώρησε κάν σκόπιμο να υποστηρίξει τη θέση του υπέρ της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δακρυγόνα και καταστολή στη διαδήλωση Σάββατο 9/4
Καταγγέλλουμε την σκληρή, απρόκλητη καταστολή που δέχθηκε η σημερινή αντιφασιστική αντιπολεμικη αντιιμπεριαλιστική διαδήλωση που καλούνταν από αριστερές οργανώσεις, μέτωπα, φορείς και φοιτητικους συλλόγους. Με διαρκείς επιθέσεις, ξυλοδαρμούς και ρίψη χημικών καθ όλη τη διαδρομή της από τα Προπύλαια έως τη βουλή, η αστυνομία επιχείρησε να διαλύσει την πορεία. Όμως, παρά την επιθετική στάση των δυνάμεων καταστολής, δεν κατάφεραν να σταματήσουν την εξέλιξη της πορείας που προχώρησε και ολοκληρώθηκε δίνοντας ξεκάθαρο μήνυμα!



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Εσπευσμένα στο Κίεβο ο αληταράς εγγλέζος με τη ψεύτικη περούκα Μπόρις Τζόνσον, μεταφέροντας στον εγκληματία σαλτιμπάγκο ναζιστή Ζελένσκι τη βρετανική εμπειρία από βομβαρδισμούς πόλεων και δολοφονίες αμάχων.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μαζί με την Κούβα, η Νικαράγουα, η Βενεζουέλα και η Βολιβία καταδικάζουν απερίφραστα την αποπομπή της Ρωσίας από το Συμβούλιο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΟΗΕ.
Αλλά πού να ξέρουν εκεί κάτω από αριστερή πολιτική, καημένε! Δεν ρωτάνε και τη ψοφοδεή ευρωπαϊκή νατοϊκή δικαιωματική «αριστερά», που διαδηλώνει για την ειρήνη κάτω από ουκρανοναζιστικές σημαίες;
Όταν είσαι στην εξουσία με κάτι ποσοστά συντριπτικά στις συνοικίες και τα χωριά που μένουν οι αγράμματοι, και βγάζεις ηγέτες οδηγούς φορτηγών, όπως ο Μαδούρο, και αγρότες, όπως ο Μοράλες, μιλάς και σαν τον κάθε τυχόντα εργάτη και τον κάθε απίθανο Ινδιάνο. 
Δεν διαθέτεις τη σοφία και τη μαρξιστική συγκρότηση του ευρωπαίου δικαιωματικού «αριστερού» φιρφιρίκου, που είδε εργάτη για τελευταία φορά εδώ και κάτι χρόνια, που 'χε παρακολουθήσει στην τηλεόραση ένα αφιέρωμα στον ιταλικό νεορεαλισμό.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Άντε, να ξεβρομίζει η τόπος!
Σκοτώθηκε σήμερα, σε μάχη κοντά στην πόλη Ιζιούμ του Χαρκόβου, ο υποδιοικητής του ναζιστικού Δεξιού Τομέα, Τάρας Μπομπάνιτς.
Ο επονομαζόμενος και "Χάμστερ" αποτελούσε τον σύνδεσμο των Ουκρανών ναζί με τους δυτικοευρωπαίους ομοϊδεάτες τους.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΑΖΟΦ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ - ΜΑΤ ΚΑΙ ΧΗΜΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ 
Άγρια επίθεση των ΜΑΤ κατά της σημερινής αντιπολεμικής - αντιφασιστικής κινητοποίησης. Μια μέρα αφότου στη Βουλή χειροκροτούνταν ο ναζιστής Ζελένσκι και οι ναζί παραστάτες του.
Δυστυχώς, η Αριστερά, αν κρίνω από τα όσα έχω διαβάσει, δεν φαίνεται να έδωσε καμιά ιδιαίτερη σημασία στην απαίτηση της ουκρανικής ναζιστικής πρεσβείας, ήδη από το προηγούμενο Σάββατο, να απαγορευτούν οι αντιπολεμικές διαδηλώσεις που η ίδια δεν εγκρίνει.
Ούτε θεωρήθηκε παρέμβαση στα εσωτερικά μας, από τα κόμματα που πήγαν στη Βουλή να τιμήσουν τον επικίνδυνο Ουκρανοναζιστή πολεμοκάπηλο.
Σχολιο.- για φαντάσου θράσος η ουκρανική πρεσβεία , εχει πλάτες και στηρίζεται
Σχολιο.- Αναίτια καταστολή. Μας ρημαξαν στο χημικο! Οι φασίστες.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Στις 9 Απριλίου 1941 τα στρατεύματα της ναζιστικής Γερμανίας εισέρχονταν στη Θεσσαλονίκη, για την οποία άρχιζε η πιο τραγική περίοδος της ιστορίας της. 
Στην υπηρεσία των ναζί κατακτητών τέθηκαν από την πρώτη μέρα οι διορισμένες από τη δικτατορία Μεταξά τοπικές Αρχές, ενώ για τη μεγάλη πλειονότητα του λαού της επιφυλάχτηκε η πείνα, η δυστυχία, η τρομοκρατία. 
Ήταν σχετικά πρόσφατη η συγκλονιστική εργατική - λαϊκή εξέγερση του Μάη του '36 και ο φασισμός δεν θα ρίζωνε στην πρωτεύουσα της προσφυγιάς και των μεγάλων κοινωνικών αγώνων. 
Εκεί όπου από τις πρώτες κιόλας μέρες του Μαΐου 1941 άρχιζε η οργανωμένη αντικατοχική δράση, με πρωτοβουλία κομμουνιστών και άλλων δημοκρατών πατριωτών, που ίδρυσαν την πρώτη αντιστασιακή οργάνωση της χώρας, την "Ελευθερία". Η οποία, λίγους μήνες αργότερα, τον Σεπτέμβριο του 1941, αποτέλεσε τον πυρήνα του ΕΑΜ της πόλης, που από το 1943 συσπείρωνε την εργαζόμενη λαϊκή πλειονότητα, κυρίως στις εργατικές - προσφυγικές συνοικίες, και τη μεγάλη πλειονότητα της νεολαίας. 
Ήταν δεκάδες χιλιάδες οι Θεσσαλονικείς που εντάχθηκαν στην εαμική Αντίσταση και βρέθηκαν αντιμέτωποι με τη βαρβαρότητα των Γερμανών κατακτητών και των ντόπιων συνεργατών τους. Αυτών που θα αποτελέσουν αργότερα τη μαχητική εμπροσθοφυλακή της "εθνικοφροσύνης", φτάνοντας, το 1963, μέχρι και στη δολοφονία του αγωνιστή της ειρήνης και της Αριστεράς, Γρηγόρη Λαμπράκη.
Χιλιάδες ήταν αυτοί που βασανίστηκαν στα κρατητήρια των κατοχικών Αρχών και της Χωροφυλακής. Κοντά μια χιλιάδα αυτοί που εκτελέστηκαν στο Γεντί Κουλέ και στο Στρατόπεδο Παύλος Μελάς.
Η γερμανική κατοχή της Θεσσαλονίκης θα σημαδευτεί από την εξόντωση της πολυπληθούς εβραϊκής κοινότητας, που επί αιώνες αποτελούσε δυναμικό στοιχείο της ζωής της πόλης, ενώ από την πρώτη δεκαετία του εικοστού αιώνα, με την ίδρυση της Φεντερασιόν, ήταν αυτή που πυροδότησε την ανάπτυξη ενός ισχυρού εργατικού κινήματος.
Η ναζιστική κατοχή της Θεσσαλονίκης θα κρατήσει τριάμισι χρόνια. Μέχρι την απελευθέρωση της πόλης από τον ΕΛΑΣ, στις 30 Οκτωβρίου 1944.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τι ήταν αυτό που πάθαμε?
Τι φιάσκο, τι μεγάλη ντροπή !!
Μόνο στη δική μας χώρα ,πουθενά αλλού δεν συνέβη αυτό !!
Μόνο στο ελληνικό κοινοβούλιο είχε 
την έμπνευση ο Ζελένσκι να μας φτύσει στα μούτρα και να μάς βάλει ναζιστές του τάγματος Αζόφ για να μάς βγάλουν λόγο στο βίντεο !! 
Και σαν νά μην έφτανε αυτό σηκώθηκε όρθια στο τέλος σύσσωμη η κυβέρνηση και της συνεργατικής «αντιπολίτευσης» και χειροκροτούσε .. αντί να αποδοκιμάσει κ να διαμαρτυρηθεί ο πρόεδρος της ελληνικής βουλής..!!.
Τέτοια απαξίωση κ προσβολή προς τη χώρα μας και τον δημοκρατικό λαό μας ,!!δεν ξανάδαμε.
Πως το επέτρεψαν αυτό να συμβεί σε μια χώρα που πολέμησε τον Ναζισμό, που μαρτύρησε , που έχασαν τη ζωή τους χιλιάδες άνθρωποι που κάηκαν κ καταστράφηκαν τόσα χωριά ?
Πως να συμμαζέψουν τα ασυμμάζευτα κ πως να δικαιολογηθούν ?
Εκ των υστέρων μάς είπαν ότι πρόκειται για αστοχία ,για ένα λάθος ,
Δεν ήξεραν, δεν έλεγξαν το βίντεο απο πριν ..
Ντρέπεστε κ σείς για την κατάντια της χώρας μας εε ε?
Σχολιο.- όλοι που μείνανε και χειροκρόταγαν ξεφτίλισαν τα ιερά του λαού μας....ιδιαίτερα οι καθιστοί δικαιωματιστές κεντρο «αριστεροί» του ΣΥ"ΡΙΖΑ"



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Λίγο μετά την προβοκάτσια των μπαντερικών στην Μπούτσα την ώρα που οι Ρώσοι έλυναν την πολιορκία του Κιέβου, ήρθε το νέο επεισόδιο, με τους Ρώσους να υποτίθεται ότι -την ώρα που πρόκειται να κορυφωθεί η μάχη για την πλήρη απελευθέρωση του Ντονμπάς- χτύπησαν άμαχο πλήθος στο σιδηροδρομικό σταθμό του Κραματόρσκ, επειδή .... έτσι. Επειδή είναι evil ή παράφρονες ή ιμπεριαλιστές ή φασίστες. Ο κάθε δυτικός υπήκοος μπορεί να διαλέξει ανάλογα με τα γούστα του. 
Το Κραματόρσκ βέβαια είναι μια βασανισμένη περιοχή του Ντονιέτσκ με μπόλικο ρωσόφωνο πληθυσμό, όπου δόθηκαν σκληρές μάχες το 2014, την κατέλαβαν τελικά οι μπαντερικοί και στην οποία εν πολλοίς λειτουργούν ως κατοχικός στρατός. 
Ο πύραυλος βέβαια ήταν Tochka που χρησιμοποιεί ο ουκρανικός και όχι ο ρώσικος στρατός. Και με geolocation έρευνα μπορεί να φανεί στις περισσότερες περιπτώσεις από που ήρθε ο πύραυλος. 
Αλλά η αλήθεια δεν έχει καμία αξία γι αυτούς που οργανώνουν αυτού του τύπου τις psy-ops, αντιθέτως τις υπονομεύει. 
Διαφαίνεται ότι το βασικό μήνυμα του αμερικανικού επικοινωνιακού πολέμου αναβαθμίζεται. Από το "stop russian aggression" και το "stand with ukraine" περνάμε στο "stop russian war crimes". Ο στόχος είναι η καθολική συναίνεση ή έστω η αμήχανη σιωπή στην ολοκληρωτική επίθεση "cancel russia" που ξεδιπλώνουν πλέον οι Γιάνκηδες. Συναίνεση πρωτίστως των διαφόρων συμμάχων τους και εξ αντικειμένου και των υπηκόων τους. 
Καθόλου συμπτωματικά, η ΕΕ ανακοίνωσε σήμερα νέο πακέτο κυρώσεων εναντίον των Ρώσων που κάνουν war crimes καθώς ο Πούτιν είναι butcher (η ηχητική ομοιότητα με την Bucha ίσως υπάρχει μια περίπτωση να είναι συμπτωματική...)
Όσο πιο δυτικά βρίσκεται γεωγραφικά και όσο πιο φιλελεύθερη είναι πολιτικά η δυτική αριστερά, τόσο πιο ένθερμα συντονίζεται με την ιμπεριαλιστική αφήγηση.
Όσο απομακρυνόμαστε, γεωγραφικά από τις βασικές ιμπεριαλιστικές μητροπόλεις και πολιτικά από τον φιλελευθερισμό, μπορεί κανείς να πει κι άλλα πράγματα. Μπορεί πχ να λέει ότι η Δύση είναι υποκριτική κι ότι έχει κι αυτή ευθύνες ή ακόμα και τις κυριότερες. Αλλά πρέπει να συμπληρώσει ότι οι Ρώσοι είναι κι αυτοί ληστές. Ότι είναι εξορισμού εγκληματίες καθ' ότι ιμπεριαλιστές. Ότι "η Ρωσία το κάνει όπως το ΝΑΤΟ". 
Η διελκυστίνδα των αντιθέσεων πρέπει να κινείται εντός ενός διαχειρίσιμου πεδίου: "ούτε Νάτο - ούτε Μόσχα" από τη μία, "ζήτω το Νάτο - κάτω η Μόσχα" από την άλλη, είναι τα δύο "όρια". Χωρίς αυτό να αποκλείει σε μια επόμενη φάση, αν χρειαστεί, το πρώτο όριο να "μαζευτεί" ακόμα...δυτικότερα. 
Η διελκυστίνδα αυτή δεν είναι καθόλου χωρίς σημασία. Αντανακλά πραγματικές αντιθέσεις, ιδεολογικές, πολιτικές και -σε τελική ανάλυση- ταξικές. Και φυσικά όλη η πίεση ασκείται στο αριστερό άκρο της διελκυστίνδας. Όσο όμως αυτό το άκρο μένει εντός των συγκεκριμένων ορίων, παραμένει διαχειρίσιμο και εν πολλοίς ακίνδυνο για τον ιμπεριαλισμό. 
Γιατί το βασικό είναι να μην αμφισβητείται το "russian aggression" και πλέον το "russian war crimes". Το καθοριστικό για τον ιμπεριαλισμό και τις άρχουσες τάξεις στις μητροπόλεις του είναι το "ούτε Μόσχα"...
Σχολιο.- ειλικρινά αναρωτιέμαι αν είναι ηλίθιοι ή αν τα πιστεύουν ειλικρινά όλα αυτά που γράφουν και βγάζουν κανένα νόημα
Σχολιο.- Μεγαλος ο ανταγωνισμος όμως



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΟΥΚΡΑΝΙΚΕΣ ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ...
Κάποια αθλια σκουπίδια απεργαζονται σχέδια για να νά βαλλουν στόν γυψο ολους οσους αρνούνται νά παιξουν τό βρώμικο παιχνιδι τών ΑμερικανοΝατοϊκών δολοφονων καί προωθούν Ψηφισματα για να απαγορευσουν ακομα καί τίς διαδηλωσεις υπέρ τής Ρωσίας... 
https://www.openpetition.eu/petition/argumente/gia-ten-apagoreuse-sten-ellada-diadeloseon-yper-tes-rosias?fbclid=IwAR1tiih-Fr4LDbeG7JRQZr9qNvSEK9iSwD7hq3_hye8knKf6M7w4L0vaDgw



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Απο την σημερινή αντιφασιστική και αντιπολεμική(ΟΧΙ ΠΑΣΙΦΙΣΤΙΚΗ)εκδηλωση της Λαϊκής Ενότητας και τμημάτων της Φοιτητικης Νεολαιας και άλλων αριστερών οργανώσεων.. 
Η προσυγκέντρωση ηταν στά προπύλαια καί στο ξεκινημα τής πορείας για τό συνταγμα οι αστυνομικές δυναμεις προχωρησαν σε απρόκλητη επίθεση στην αντιπολεμική αντιφασιστική συγκέντρωση με ρίψη χημικών, ακολουθώντας την κυβερνητική πολιτική της καταστολής και της τρομοκράτησης κάθε διαφορετικής φωνής... 
Τελικα η πορεία καταληξε στην Πλατεία Συνταγματος....



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



"Μην λυπάστε κανέναν! Αιχμάλωτοι; Τι αιχμάλωτοι;" – λένε οι κάτοικοι των απελευθερωμένων πόλεων και κωμοπόλεων στην Ουκρανία χαίρονται που ήρθε ο ρωσικός στρατός.
Εκτός από ειλικρινή λόγια ευγνωμοσύνης, δίνουν στους μαχητές πακέτα με τρόφιμα ως ένδειξη υποστήριξης.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η κατάσταση στην περιοχή του σιδηροδρομικού σταθμού Kramatorsk. Ο κόσμος προσπαθεί με όλες του τις δυνάμεις να φύγει από την πόλη, την οποία οι Ουκροναζί σχεδιάζουν να μετατρέψουν σε «δεύτερη Μαριούπολη».
Σχολιο.- Στο πλαίσιο των Βρετανών δημοσιογράφων μπήκαν στο κάδρο. τα σύμβολα των SS από τους αξιωματικούς της SBU στην περιοχή του Κιέβου. Αλλά δεν υπάρχουν ακόμα Ναζί στην Ουκρανία.
Σχολιο.- Η υπηρεσία ασφαλείας της Ιαπωνίας αφαίρεσε το τάγμα Azov από τη λίστα «Διεθνής Τρομοκρατία 2021», όπου περιλαμβανόταν ως «νεοναζιστική ομάδα».



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αλήθεια αφού ο κορωνοϊός δεν είναι τίποτα, κι είναι μια απλή γριπούλα όπως είπε το ζαβό του Harvard, γιατί αφήνεται ένας άνθρωπος ένας υγειονομικός να πεθάνει μπροστά στα μάτια μας από απεργία πείνας παλεύοντας για το δικαίωμα του για εργασία και για αυτοδιάθεση του σώματός του; 
Πόσο ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΑ είναι τα ΜΜΕ που δεν μιλούν για αυτό το έγκλημα που συντελείται μπροστά στα μάτια μας; Πόσο Πισπιρίγκου θα ταϊσετε ακόμα το πόπολο;;; Που είστε όλοι εσείς που τους χειροκροτούσατε στα μπαλκόνια πρόπερσι; Που είναι άραγε ο καλλιτεχνικός κόσμος που χύνει κροκοδείλια δάκρυα για τον ουκρανικό λαό και αδιαφορεί για Ανθρώπους σαν τον Νίκο της φωτογραφίας;



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η αλήθεια είναι πάντως ότι το να μιλάνε για αυτοδιάθεση των εθνών και εθνική κυριαρχία οι ναιναίκοι του πρόσφατου δημοψηφίσματος, οι ευρωμασώνοι και τα κουνάβια των lockdown και των πειραματικών εμ βολίων, είναι σαν να μιλάνε ιερόδουλες του πιο κακόφημου οίκου ανοχής για την σεμνοτυφία....
για δείτε το λίγο



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Λαικη Δημοκρατια του Ντονετσκ στελνει μυνημα στους Ελληνες από την υπουργό Εξωτερικών του Ντονέτσκ
7/4/2022
Αγαπητοί πολίτες της Ελλάδας! 
 Τον τελευταίο μήνα, ο Πρόεδρος της Ουκρανίας Βλαντιμίρ Ζελένσκι μιλούσε στα κοινοβούλια ξένων χωρών σχεδόν καθημερινά. Η Ελλάδα δεν αποτελεί εξαίρεση. Όλες αυτές οι διαδικτυακές παραστάσεις είναι χτισμένες στα ίδια πρότυπα και έχουν έναν στόχο: να κρύψουν τα εγκλήματα πολέμου που έχει διαπράξει το ουκρανικό καθεστώς για 8 ολόκληρα χρόνια εναντίον των κατοίκων του Donbass και συνεχίζει να διαπράττει μέχρι σήμερα. Ο Πρόεδρος Ζελένσκι με τους συνεργούς του χειραγωγούν επιμελώς τη συνείδηση του κοινού, καθώς καταλαβαίνουν ότι πλησιάζει η στιγμή που θα πρέπει να λογοδοτήσουν για τις πράξεις τους. Αυτή η στιγμή είναι αναπόφευκτη. Γι' αυτό δεν περιφρονούν καμία μέθοδο, για να να παρατείνουν απλά την ύπαρξή τους στην εξουσία. Χρησιμοποιούν κατασκευασμένες ειδήσεις αδιανόητης αγριότητας, κραυγαλέα ψέματα. Αλίμονο, οι περισσότερες ευρωπαϊκές αρχές έχουν ενταχθεί σε αυτήν την εκστρατεία ολοκληρωτικής παραπληροφόρησης. Ως παράδειγμα, μια από τις εξωφρενικές περιπτώσεις, είναι αυτή με την ιταλική εφημερίδα «La Stampa», η οποία παρουσίασε την πυραυλική επίθεση στο κέντρο του Ντόνετσκ από τις ουκρανικές δυνάμεις, ως βομβαρδισμό του Κιέβου. 
 Από τα νέα παραδείγματα των ψεύτικων ειδήσεων του Κιέβου: η υποτιθέμενη μαζική εκτέλεση αμάχων από ρωσικά στρατεύματα στην πόλη Bucha, στην περιοχή του Κιέβου. Ωστόσο, όλες οι ρωσικές μονάδες έφυγαν από την πόλη στις 30 Μαρτίου. Επιπλέον, στις 31 Μαρτίου, ο Ουκρανός δήμαρχος της πόλης, σε βιντεοσκοπημένο μήνυμά του, επιβεβαίωσε ότι δεν υπήρχαν Ρώσοι στρατιώτες στην πόλη, αλλά δεν ανέφερε τίποτα για ντόπιους κατοίκους, με δεμένα χέρια, νεκρούς στους δρόμους. Επιπλέον, τα ουκρανικά στρατεύματα εισήλθαν στην πόλη την 1η Απριλίου, στις 2 Απριλίου ανακοίνωσαν ότι κάνουν εκκαθαριστικές επιχειρήσεις εναντίον Ρώσων και μόλις στις 3 Απριλίου αρχίζουν να εμφανίζονται βίντεο με υποτιθέμενα πτώματα στους δρόμους, τα οποία εγείρουν περισσότερα ερωτήματα παρά δίνουν απαντήσεις. 
Και αυτό που συμβαίνει στη Μαριούπολη και πώς παρουσιάζεται από το ουκρανικό καθεστώς στην παγκόσμια κοινότητα, ξεπερνάει τα όρια του κυνισμού. Μια ολόκληρη σκηνοθετημένη παράσταση δημιουργήθηκε στο έδαφος του μαιευτηρίου στη Μαριούπολη που κατείχε το εθνικιστικό τάγμα του Αζόφ. Προσκλήθηκαν να συμμετάσχουν ηθοποιοί, εικονολήπτες, φωτογράφοι – ένα ολόκληρο κινηματογραφικό συνεργείο. Αλλά πολλοί συμμετέχοντες σε αυτή τη δράση παραδέχτηκαν τελικά οι ίδιοι ότι οι εθνικιστές έδιωξαν με τη βία τις γυναίκες που γεννούσαν εκεί και κατέλαβαν το νοσοκομείο για να το εξοπλίσουν ως θέση βολής. 
 Αλλά δεν ακούστηκε λέξη από τους Ουκρανούς αξιωματούχους για το ότι αυτό το ίδιο το τάγμα «Azov» κρατούσε ως ομήρους εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους – σε υπόγεια χωρίς φαγητό, νερό, επικοινωνίες. Όσοι βγαίνουν από τη Μαριούπολη κατά την απελευθέρωση της πόλης από τις δυνάμεις της Δημοκρατίας και της Ρωσίας μιλούν για ανατριχιαστικές δολοφονίες, εκτελέσεις, βασανιστήρια, βιασμούς. Υπάρχουν Έλληνες ανάμεσα σε αυτούς τους μάρτυρες – εκπρόσωποι αυτής της εθνότητας, παραδοσιακά πολυάριθμοι στη Μαριούπολη, που υπέφεραν επίσης από τις θηριωδίες των εθνικιστικών ταγμάτων. 
 Το γεγονός ότι ο ναζισμός, που ανθούσε στην Ουκρανία, αναπτύχθηκε υπό την αιγίδα των αρχών της, τώρα κρύβεται επιμελώς κάτω από το χαλί. Η Δύση προσποιείται ότι δήθεν δεν υπάρχει ναζισμός σε κρατικό επίπεδο και δεν υπήρξε ποτέ. Ωστόσο, υπάρχουν πολλά αδιάψευστα στοιχεία ότι η ηγεσία της Ουκρανίας ενθάρρυνε άμεσα αυτή τη διαδικασία. Συνεχής είναι η αποκάλυψη εντολών σε μαχητές του «Δεξιού Τομέα », ημερολόγια, κόμικ για παιδιά, διακριτικά αξιωματικών , σημαίες με ναζιστικά σύμβολα και εμβλήματα των «SS» που βρέθηκαν σε θέσεις που απελευθερώθηκαν από Ουκρανούς μαχητές, ακόμη και σημάδια φανατικής σκληρότητας, όπως σβάστικες που χαράκτηκαν με φωτιά σε σώματα αμάχων. 
Για όποιον έχει κοινή λογική, ή τουλάχιστον γνώση των γεγονότων του 1939-1945, είναι προφανές ότι ο ιός του ναζισμού που εξαπλώνεται στην Ουκρανία είναι πολύ επικίνδυνος όχι μόνο για αυτήν την ίδια τη χώρα, αλλά για ολόκληρη την Ευρώπη. Πρέπει να τελειώσει. 
Σύμφωνα με όλα τα αναφερθέντα γεγονότα και διαδικασίες, δεν χρειάζεται να δεχόσαστε τα λόγια μας. Δεν σας ζητάμε να δεχθείτε το λόγο μας: έχουμε αρκετά στοιχεία που αποδεικνύουν την εγκληματικότητα και την απανθρωπη φυση του ουκρανικού καθεστώτος. Σας προτρέπουμε να σκεφτείτε κριτικά, να αναλύσετε τις πληροφορίες και να μην δέχεστε τυφλά τα ειδικά εφέ που διανέμει το ουκρανικό καθεστώς, ακόμα κι αν είναι κατασκευασμένα σύμφωνα με όλους τους κανόνες της τεχνολογίας του Χόλιγουντ.
Καλούμε τον κόσμο να ακούσει επιτέλους το Donbass. Υπάρχουν 7 Αντιπροσωπείες της Λαϊκής Δημοκρατίας σε ευρωπαϊκές χώρες, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας. Αρκετοί πολίτες που έχουν την ίδια άποψη με εμάς, μέσω πηγών, λένε την αλήθεια για τα γεγονότα στο Donbass, χωρίς προπαγάνδα ή ψέματα. Επιπλέον, τελευταία βλέπουμε όλο και περισσότερους ανθρώπους να βγαίνουν στους δρόμους της Ελλάδας για να υποστηρίξουν το Donbass ενάντια στα ψέματα που διαδίδονται από το Κίεβο. Εκφράζουμε ειλικρινή ευγνωμοσύνη σε όλους τους αλληλέγγυους πολίτες, τους αληθινούς μας φίλους, για αυτό. 
 Δεν προσπαθούμε να κρύψουμε τίποτα, καλούμε εκπροσώπους ξένων ΜΜΕ, δημοσιογράφους, bloggers στη Δημοκρατία. Ελάτε, δείτε με τα μάτια σας τι συμβαίνει στο Donbass και πείτε σε όλους όσους είναι έτοιμοι να ακούσουν. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος να σταματήσει η μάστιγα της παραπληροφόρησης, των ψεύτικων και του πολεμοκάπηλου ναζισμού. Το κύριο όπλο σε αυτόν τον αγώνα είναι η αλήθεια, γιατί μόνο η αλήθεια μπορεί να είναι ο δρόμος προς την ειρήνη. 

https://www.youtube.com/watch?v=h375Y7OCBbM



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Συγχαρητήρια στην υπ.πολιτισμού Μενδώνη που δήλωσε ότι θα βοηθήσει στην αναστήλωση των μνημείων της Ουκρανίας.
(Στη φωτό το γκρεμισμένο σπίτι του Μακρυγιάννη στο Άργος)



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αντιπροσωπεία ΛΔ Ντόνετσκ- Representative Office DNR
8 Απριλίου στις 19:10 μ.μ.  
Πιθανά σε ένα μήνα θα ξεκινήσει η λειτουργία της πρεσβείας της ΛΔ Ντονετσκ στη Μόσχα, ανακοίνωσε η ΥΠΕΞ της ΛΔΝ σε συνέντευξη τύπου. Σύμφωνα με τη Ναταλία Νικονόροβα, προχωρούν με γρήγορο ρυθμό οι διαδικασίες αναγνώρισης των ΛΔ και από άλλες χώρες.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Ουκρανία είχε υπογράψει εγγυημένη ουδετερότητα. Εν μέσω πολέμου, την βάζουν στην Ε.Ε. Άρα, εκβιάζουν τον Πούτιν σε προσάρτηση.
Σχολιο.- Η Ούρσουλα του οίκου παραβρέθηκε στο Κίεβο για να συναντήσει το σεμνό παιδί Ζλένσκι και να του παραδώσει φάκελο, στο οποίο υπάρχει ένας τρόπος γρήγορης ένταξης (σε 1 με 1,5 μήνα) στον οίκο. Θα το προσπαθήσει, λέει.
Μετά τι θα γίνει, φοβάμαι. Γιατί ο Πουτιν θα θεωρείται ο εχθρός του οίκου.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι Γερμανοί μπήκαν στη Θεσσαλονίκη το πρωί της 9ης Απριλίου 1941.
Η επίσημη παράδοση της πόλης, έγινε στην οδό Μοναστηρίου, ο τότε δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Μερκουρίου, που είχε διοριστεί στη θέση αυτή από τη δικτατορία Μεταξά το 1937, προσφωνώντας τον επικεφαλής γερμανό στρατηγό, εξέφραζε την πεποίθηση ότι με τους ναζί κατακτητές στη Θεσσαλονίκη «η εν γένει ασφάλεια και η ησυχία αυτής θα είναι εγγυημέναι και ο βίος των πολιτών ομαλός και άνετος».
Tα λόγια εκείνα του Μερκουρίου, τα μετέφραζε στους εισβολείς ένα άλλο άτομο που μετείχε στην επιτροπή υποδοχής των δυνάμεων του Ράϊχ, ο γερμανόφιλος καθηγητής του πανεπιστημίου Περικλής Βιζουκίδης, τον οποίο οι φοιτητές τα επόμενα χρόνια αποκαλούσαν «φον Περικλή".
Τους υποδέχθηκαν και ορισμένοι «έλληνες» πολίτες φυσικά. Διαχρονικό το φαινόμενο...



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



πια ενοτητα`;;;;;;```παλιο το κολπο``` δεν πιανει πια ```ο ΣΥΡΙΖΑ εβαλε ταφοπλακα στην Αριστερα`````
σχολιο.- δηλαδη τι θα κανουμε..Θα ψηφιζουμε νδ και συριζα;
Σχολιο.- Να αποχωρησει τωρα η Ρωσια η να ξεκανει κανα ναζι ακομα?



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Aνησυχία στη Δύση για μεγάλη αιματοχυσία- Σύμβουλος Πούτιν: "Ο Ζελένσκι είναι ο τελευταίος Ουκρανός πρόεδρος - Το κράτος τερματίζεται"
"Το όνομα Ουκρανία δεν θα διατηρηθεί"
 09/04/2022 - 22:43
Έσπασε την σιωπή του ο θεωρητικός της ρωσικής επιχείρησης “αποναζιστικοποίησης” της Ουκρανίας, Τιμοφέι Σεργκέιτσεφ δημοσιεύοντας ανάλυση σοκ για τους Δυτικούς σε μεγάλο κρατικό ρωσικό ΜΜΕ.
Ο Σεργκέιτσεφ είναι υποστηρικτής του συντηρητικού ρωσικού κόμματος «Αστική Πλατφόρμα», καθώς εθεάθη σε συνέδριό του στη Μόσχα το 2017. Ιδρυτής του εν λόγω κόμματος είναι ο Ρώσος ολιγάρχης Μιχαήλ Προχόροφ, ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους στη χώρα, που συγκαταλέγεται σε λίστα των ΗΠΑ με τους έμπιστους του Πούτιν.
Στα γεωπολιτικά κέντρα επικρατεί έντονη ανησυχία για το “τι έρχεται στην Ουκρανία” και “πόσο θα κρατήσει” ο πόλεμος αυτός.
Ο Σεργκέιτσεφ εξηγεί γιατί η “Ουκρανία ως κράτος τερματίζεται, τι θα συμβεί πως θα κινηθεί ο ρωσικός Στρατός, πόσα χρόνια θα απαιτηθούν”.
Κάνει λόγο για νέο Ομοσπονδιακό κράτος που δεν θα ονομάζεται καν Ουκρανία. Αυτό σημαίνει πως μιλάμε πλέον για ρωσική μάχη μέχρι τέλους και οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα για την Ρωσία θα είναι ήττα.
Δεν είναι τυχαίο πως και στην ρωσική κρατική τηλεόραση ακούγεται ξεκάθαρα ο εξής; σοκαριστικός διάλογος σχετικά με την πορεία της επιχείρησης:
“Ο Β. Ζελένσκι θα είναι ο τελευταίος Πρόεδρος της Ουκρανίας γιατί μετά από αυτόν δεν θα υπάρχει Ουκρανία”.
“Καμία διάκριση μεταξύ Εθνικών Ταγμάτων-Εδαφικής Άμυνας και Ουκρανικού Στρατού”
O Τιμοφέι Σεργκέιτσεφ αναφέρει τα εξής:
“Πέρυσι τον Απρίλιο έγραψα για το αναπόφευκτο της αποναζιστικοποίησης της Ουκρανίας. Ναζί, Μπαντέρα, η Ουκρανία ως εχθρός της Ρωσίας και εργαλείο της Δύσης για την καταστροφή μας. Σήμερα, το θέμα της αποναζιστικοποίησης έχει περάσει σε πρακτικό επίπεδο.
Η αποναζιστικοποίηση είναι απαραίτητη όταν ένα σημαντικό μέρος του λαού -πιθανότατα η πλειοψηφία- έχει κατακτηθεί και παρασυρθεί από το ναζιστικό καθεστώς στην πολιτική του. Δηλαδή, όταν «ο λαός είναι καλός – η κυβέρνηση είναι κακή». Η αναγνώριση αυτού του γεγονότος είναι η βάση της πολιτικής αποναζιστικοποίησης και όλων των επακόλουθων μέτρων της.
Οι Ναζί που πήραν τα όπλα πρέπει να καταστραφούν στο πεδίο της μάχης. Δεν θα πρέπει να γίνει σημαντική διάκριση μεταξύ του Ουκρανικού Στρατού (APU) και των λεγόμενων Εθνικών Ταγμάτων, καθώς και της Eδαφικής Άμυνας που ένωσε αυτούς τους δύο τύπους στρατιωτικών σχηματισμών.
Όλοι τους εμπλέκονται εξίσου στην ακραία σκληρότητα κατά του άμαχου πληθυσμού, είναι εξίσου ένοχοι για τη γενοκτονία του ρωσικού λαού, δεν συμμορφώνονται με τους νόμους και τα έθιμα του πολέμου. Οι εγκληματίες πολέμου και οι Ναζί θα πρέπει να τιμωρούνται παραδειγματικά και εκθετικά. Εκτός από την Διοίκηση, ένοχοι είναι και ένα σημαντικό μέρος των μαζών, που είναι παθητικοί ναζί, συνεργοί του ναζισμού. Υποστήριξαν και ενέδωσαν τη ναζιστική εξουσία.
“Επανεκπαίδευση του πληθυσμού”
Η δίκαιη τιμωρία αυτού του τμήματος του πληθυσμού είναι δυνατή. Η περαιτέρω αποναζιστικοποίηση αυτής της μάζας του πληθυσμού συνίσταται στην επανεκπαίδευση, η οποία επιτυγχάνεται με ιδεολογική καταστολή των ναζιστικών συμπεριφορών και αυστηρή λογοκρισία:
Όχι μόνο στην πολιτική σφαίρα, αλλά και αναγκαστικά στη σφαίρα του πολιτισμού και της εκπαίδευσης. Μέσω του πολιτισμού και της εκπαίδευσης προετοιμάστηκε και πραγματοποιήθηκε ένας βαθύς μαζικός ναζισμός του πληθυσμού, εξασφαλισμένος με την υπόσχεση μερισμάτων από τη νίκη επί της Ρωσίας, τη ναζιστική προπαγάνδα, την εσωτερική βία και τον τρόμο, καθώς και ένα οκταετή πόλεμο με τον λαό του Ντονμπάς που επαναστάτησε ενάντια στον ουκρανικό ναζισμό.
Η αποναζιστικοποίηση μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο από τον νικητή, πράγμα που συνεπάγεται (1) τον απόλυτο έλεγχο της διαδικασίας αποναζιστικοποίησης και (2) την εξουσία να διασφαλίζει τέτοιο έλεγχο.
Από αυτή την άποψη, μια αποναζιστικοποιημένη χώρα δεν μπορεί να είναι κυρίαρχη. Η Ρωσία δεν μπορεί να προχωρήσει από μια φιλελεύθερη προσέγγιση όσον αφορά την αποναζιστικοποίηση.
“Χρειάζεται μια Γενιά”
Οι όροι της αποναζιστικοποίησης δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να είναι λιγότεροι από μια γενιά, η οποία πρέπει να γεννηθεί, να μεγαλώσει και να ωριμάσει υπό τις συνθήκες της αποναζιστικοποίησης.
Ο ναζισμός της Ουκρανίας συνεχίστηκε για περισσότερα από 30 χρόνια, ξεκινώντας τουλάχιστον το 1989, όταν ο ουκρανικός εθνικισμός έλαβε νόμιμες μορφές πολιτικής έκφρασης και οδήγησε το κίνημα για «ανεξαρτησία» προς τον ναζισμό.
Η ιδιαιτερότητα της σύγχρονης ναζιστικοποιημένης Ουκρανίας έγκειται στην αμορφωσιά και την αμφιθυμία, που καθιστούν δυνατή τη συγκάλυψη του ναζισμού ως επιθυμία για «ανεξαρτησία» και «ευρωπαϊκό» (δυτικό, φιλοαμερικανικό) μονοπάτι «ανάπτυξης» (στην πραγματικότητα – προς την υποβάθμιση) , για να ισχυριστεί ότι στην Ουκρανία «δεν υπάρχει ναζισμός, μόνο ιδιωτικές υπερβολές».
Σε τελική ανάλυση, δεν υπάρχει κανένα κύριο ναζιστικό κόμμα, κανένας Φύρερ, κανένας πλήρης φυλετικός νόμος (μόνο η περικομμένη εκδοχή τους με τη μορφή καταστολής κατά της ρωσικής γλώσσας). Ως αποτέλεσμα, δεν υπάρχει αντιπολίτευση και αντίσταση στο καθεστώς.
“Το όνομα Ουκρανία δεν θα διατηρηθεί”
Το όνομα “Ουκρανία” προφανώς δεν μπορεί να διατηρηθεί ως ο τίτλος οποιασδήποτε πλήρως αποναζιστικοποιημένης κρατικής οντότητας σε μια περιοχή απελευθερωμένη από το ναζιστικό καθεστώς.
Οι λαϊκές δημοκρατίες που δημιουργήθηκαν πρόσφατα στον ελεύθερο από τον ναζισμό χώρο πρέπει και θα αναπτυχθούν στα επίπεδα Οικονομίας, αυτοδιοίκησης και κοινωνικής ασφάλισης, στην αποκατάσταση και τον εκσυγχρονισμό των συστημάτων υποστήριξης της ζωής του πληθυσμού.
Στην πραγματικότητα, οι πολιτικές τους φιλοδοξίες δεν μπορούν να είναι ουδέτερες, η εξιλέωση της ενοχής ενώπιον της Ρωσίας για τη μεταχείρισή της ως εχθρού μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο με τη στήριξη της Ρωσίας στις διαδικασίες της αποκατάστασης, της αναβίωσης και της ανάπτυξης.
“Απο-Ουκρανοποίηση – Άμεση στρατιωτική υποστήριξη της Ρωσίας στις νέες Δημοκρατίες”
Δεν μπορεί να υπάρξει «ουδετερότητα» με την ιδεολογική και πρακτική έννοια, συμβατή με την αποναζιστικοποίηση. Τα στελέχη και οι οργανώσεις που αποτελούν το όργανο της αποναζιστικοποίησης στις πρόσφατα αποναζιστικοποιημένες δημοκρατίες δεν μπορούν παρά να βασίζονται στην άμεση στρατιωτική και οργανωτική υποστήριξη της Ρωσίας.
Η αποναζιστικοποίηση θα είναι αναπόφευκτα επίσης μια απο-ουκρανοποίηση – μια απόρριψη της τεχνητής εθνικής συνιστώσας αυτοπροσδιορισμού του πληθυσμού των εδαφών της ιστορικής “Μικρής Ρωσίας” και της “Νέας Ρωσίας” (σσ τα δύο κράτη που έχει αναφέρει εδώ και καιρό), που ξεκίνησε από τις σοβιετικές αρχές.
Σε αντίθεση, ας πούμε, με τη Γεωργία και τις χώρες της Βαλτικής, η Ουκρανία, όπως έχει δείξει η ιστορία, είναι αδύνατη ως εθνικό κράτος, και οι προσπάθειες να «χτιστεί» οδηγούν στον ναζισμό.
Ο Ουκρανισμός είναι μια τεχνητή αντιρωσική κατασκευή που δεν έχει το δικό της πολιτισμικό περιεχόμενο.
Όσοι δεν υποστήριξαν το ναζιστικό καθεστώς, υπέφεραν από αυτό και τον πόλεμο που εξαπέλυσε στο Ντονμπάς. Πρέπει να εδραιωθούν και να οργανωθούν, πρέπει να γίνουν ο πυλώνας της νέας κυβέρνησης, κάθετης και οριζόντιας.
“Νέο Δημοκρατικό κράτος – Οργανωτικοί θεσμοί στις νέες περιοχές”
Η αποναζιστικοποίηση ως στόχος μιας ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης στο πλαίσιο νοείται ως μια στρατιωτική νίκη επί του καθεστώτος του Κιέβου, την απελευθέρωση εδαφών από ένοπλους υποστηρικτές των Ναζί, την εξάλειψη των αδυσώπητων Ναζί, την σύλληψη εγκληματιών πολέμου, και τη δημιουργία συστημικών συνθηκών για την επακόλουθη αποναζιστικοποίηση σε καιρό ειρήνης.
Το τελευταίο, με τη σειρά του, θα πρέπει να ξεκινήσει με την οργάνωση της τοπικής αυτοδιοίκησης, θεσμών όπως αστυνομία και άμυνα, που θα καθαριστούν από τα ναζιστικά στοιχεία, ξεκινώντας από τις διαδικασίες ίδρυσης ενός νέου δημοκρατικού κράτους.
Ενσωματώνοντας αυτό το κράτος σε στενή συνεργασία με την Ρωσία νομοθεσία για την αποναζιστικοποίηση, τον καθορισμό των ορίων και του πλαισίου για την άμεση εφαρμογή της ρωσικής νομοθεσίας και Ρωσική δικαιοδοσία στην απελευθερωμένη περιοχή, δημιουργία δικαστηρίου για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας στην πρώην Ουκρανία.
Από αυτή την άποψη, η Ρωσία θα πρέπει να ενεργήσει ως θεματοφύλακας της Δίκης της Νυρεμβέργης.
“Καμία ουδετερότητα”
Η εγγύηση για τη διατήρηση Ουκρανίας που θα απομείνει σε ουδέτερη κατάσταση θα πρέπει να είναι η απειλή της άμεσης συνέχισης της στρατιωτικής επιχείρησης σε περίπτωση μη συμμόρφωσης με τις απαιτήσεις. Ίσως αυτό να απαιτήσει μόνιμη ρωσική στρατιωτική παρουσία στο έδαφός της.
Σε αυτή την περίπτωση, τα απαραίτητα αρχικά βήματα αποναζιστικοποίησης μπορούν να οριστούν ως εξής:
– εκκαθάριση ενόπλων ναζιστικών σχηματισμών (που σημαίνει οποιουσδήποτε ένοπλους σχηματισμούς της Ουκρανίας, συμπεριλαμβανομένων των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας), καθώς και της στρατιωτικής, πληροφοριακής και εκπαιδευτικής υποδομής.
– ο σχηματισμός δημόσιων οργάνων αυτοδιοίκησης και πολιτοφυλακής (άμυνας και επιβολής του νόμου) των απελευθερωμένων περιοχών, για την προστασία του πληθυσμού από τον τρόμο των υπόγειων ναζιστικών ομάδων.
-εγκατάσταση ρωσικού χώρου πληροφοριών.
-την απόσυρση εκπαιδευτικού υλικού και την απαγόρευση εκπαιδευτικών προγραμμάτων σε όλα τα επίπεδα που περιέχουν ναζιστικές ιδεολογικές κατευθυντήριες γραμμές.
-Μαζικές διερευνητικές ενέργειες για την ανάδειξη της προσωπικής ευθύνης για εγκλήματα πολέμου, εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, τη διάδοση της ναζιστικής ιδεολογίας και την υποστήριξη του ναζιστικού καθεστώτος•
– εκκαθάριση, δημοσίευση ονομάτων συνεργών του ναζιστικού καθεστώτος, εμπλοκή τους σε καταναγκαστικά έργα για την αποκατάσταση της κατεστραμμένης υποδομής ως τιμωρία για τις ναζιστικές δραστηριότητες (μεταξύ εκείνων που δεν θα υπόκεινται σε θανατική ποινή ή φυλάκιση).
-την υιοθέτηση σε τοπικό επίπεδο, υπό την επίβλεψη της Ρωσίας, πρωτογενών κανονιστικών πράξεων αποναζισμού, απαγόρευση όλων των τύπων και μορφών αναβίωσης της ναζιστικής ιδεολογίας.
-την καθιέρωση αναμνηστικών πινακίδων, μνημείων για τα θύματα του ουκρανικού ναζισμού, διαιωνίζοντας τη μνήμη των ηρώων του αγώνα εναντίον του.
-η ένταξη ενός συμπλέγματος αντιφασιστικών και αποναζιστικών κανόνων στα συντάγματα των νέων λαϊκών δημοκρατιών.
-δημιουργία μόνιμων φορέων αποναζιστικοποίησης για περίοδο 25 ετών.
Η Ρωσία δεν θα έχει συμμάχους στην αποναζιστικοποίηση της Ουκρανίας. Δεδομένου ότι πρόκειται για μια καθαρά ρωσική επιχείρηση.
Και επίσης γιατί δεν θα εξαλειφθεί μόνο η εκδοχή Μπαντέρα της ναζιστικής Ουκρανίας, αλλά και, κυρίως, ο δυτικός ολοκληρωτισμός, τα επιβεβλημένα προγράμματα υποβάθμισης και αποσύνθεσης του πολιτισμού, οι μηχανισμοί υποταγής στην υπερδύναμη της Δύσης και των Ηνωμένων Πολιτειών.
Ποιος είναι ο συγγραφέας του άρθρου
Ο Σεργκέιτσεφ είναι υποστηρικτής του συντηρητικού ρωσικού κόμματος «Αστική Πλατφόρμα», καθώς εθεάθη σε συνέδριό του στη Μόσχα το 2017. Ιδρυτής του εν λόγω κόμματος είναι ο Ρώσος ολιγάρχης Μιχαήλ Προχόροφ, ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους στη χώρα, που συγκαταλέγεται σε λίστα των ΗΠΑ με τους έμπιστους του Πούτιν.
Ο Σεργκέιτσεφ παρουσιάζεται σε ρωσικά ρεπορτάζ τόσο ως συγγραφέας όσο και ως παραγωγός ταινιών, φιλόσοφος και συνιδρυτής του Αρχείου του Ιδρύματος Μεθοδολογικής Λέσχης της Μόσχας. Είναι επίσης μέλος του Zinoviev Club της Rossiya Segodnya, αλλά σύμβουλος στο Διεθνές Κέντρο Έρευνας και Εκπαίδευσης Zinoviev στο Τμήμα Παγκόσμιων Διαδικασιών του Κρατικού Πανεπιστημίου της Μόσχας.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΠΡΟΣΟΧΗ  ΦΡΙΚΗ ΟΥΚΡΑΝΟΝΑΖΙ 
Ο Ρώσος νεκρός στρατιώτης ήταν αλυσοδεμένος σε ένα ατσάλινο αντιαρματικό εμπόδιο «σκαντζόχοιρος»,  βασανίστηκε και στη συνέχεια, όπως φαίνεται από τη φωτογραφία, πυρπολήθηκε όσο ήταν ακόμη ζωντανός. 
Η Ουκρανία ενσαρκώνει το ISIS στη μέση της Ευρώπης.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τα ΜΑΤ στην Ελλάδα,
Αζώφ - Αϊντάρ στην Ουκρανία.
Ελλάς-Ουκρανία-Συμμαχία




----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Εκπρόσωποι του ξένου Τύπου κάλυψαν στην έκθεσή τους τον αριθμό του «Tochka-U», που σκότωσε 52 κατοίκους του Kramatorsk.
Διαπιστώθηκε ότι ο αναφερόμενος σειριακός αριθμός ανήκει στην 13η ταξιαρχία πυραύλων των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας. Πριν από αυτό, οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας βομβάρδισαν το Donbass με πυραύλους Sh91565 και Sh91566. Ο τρέχων αριθμός διαφέρει από αυτούς μόνο κατά 13 μονάδες.
Αμφιβάλλει κανείς άλλος για τη συμμετοχή των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας στον βομβαρδισμό του σιδηροδρομικού σταθμού Kramatorsk;
Και πολλοί άλλοι παρατήρησαν ότι στην πεσμένη ουρά από το σημείο U υπήρχε μια επιγραφή «Για τα παιδιά». 
Δεν σου θυμίζει τίποτα; 
Ήταν με αυτά τα λόγια που ο τραμπούκος Bandera αντιμετώπισε βάναυσα έναν άοπλο άνδρα στο κλιμακοστάσιο.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Άγρια επίθεση σήμερα των ταγμάτων καταστολής της κυβέρνησης στην (μη εγκεκρυμένη απο τον Ζελένσκυ) αντιπολεμική-αντιμπεριαλιστική και αντιφασιστική διαδήλωση στην Αθήνα με χρήση χημικών σε όλο το μήκος της διαδρομής.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



"Ντόρα Μπακογιάννη: "Όταν έχεις πόλεμο δεν ζητάς πιστοποιητικό κοινωνικών φρονημάτων. Όταν πήγαινε η νεολαία του Μεταξά στο Αλβανικό Μέτωπο δεν τους είπαμε ότι δεν τους θέλουμε επειδή ήταν νεολαία του Μεταξά". 
Καταρχάς ποιος να πει "δεν τους θέλουμε" στον δικτάτορα Μεταξά; 
Η αντιπολίτευση της εποχής; 
Είχαμε δικτατορική αντιπολίτευση ή μήπως είχε την επιλογή ένας νέος να μην είναι μέλος της ναζιστικής νεολαίας; 
Εκτός αν στα 15 του χρόνια ήθελε να δει τι ωραία που είναι η Ακροναυπλία...οικογενειακώς. 
Δεύτερον, στην περίπτωση της δικτατορίας του Μεταξά και του Β' ΠΠ πάνω από 2000 πολιτικοί κρατούμενοι του καθεστώτος, εξέφρασαν με την κήρυξη του πολέμου την επιθυμία να πάνε και να πολεμήσουν. 
Ο υφυπουργός Δημόσιας Τάξης, Μανιαδάκης, απάντησε στις έγγραφες εκκλήσεις τους να σταλούν στο μέτωπο με το εξής τρόπο: Υπογράψτε δήλωση μετάνοιας και μετά το συζητάμε.
Κι όταν έγινε η εισβολή των Γερμανών αυτοί οι πολιτικοί κρατούμενοι παραδόθηκαν από το καθεστώς στους κατακτητές!
Μάλλον η Ντόρα Μπακογιάννη θέλει να σβηστεί από την ιστορία ποιοι ήταν αυτοί που κυριολεκτικά έστειλαν στο εκτελεστικό απόσπασμα στην Καισαριανή τους 200. 
Τέλος, το να συγκρίνεις την δικτατορία του ναζιστή Μεταξά με την νυν κυβέρνηση Ζελένσκι της Ουκρανίας για να υποστηρίξεις τον "πατριωτισμό" των ναζιστών είναι κάτι που επιβεβαιώνει την πολιτική κατάσταση στην Ουκρανία.
Το είδαμε άλλωστε ιστορικά και με τον δημοκρατικά εκλεγμένο Χίτλερ.
Άλλωστε όπως υπήρχε νεολαία Μεταξά προπολεμικά υπήρχαν και τα εκπαιδευτήρια παιδιών ναζιστικών ταγμάτων στην Ουκρανία πριν την 24η Φεβρουαρίου 2022. 
Υ.Γ: Ξέρουμε από τάγματα Αζόφ στην Ελλάδα. Και τι έκαναν μέσα στον πόλεμο αλλά και μετά την λήξη αυτού. 
«εμή η μη κομμουνισταί δεν χτιπάμε τους Γερμανούς δεν έχομε τίποτα με τα Γερμανικά στρατεύματα. Μόνο εμης πολεμάμε τους κομμουνιστάς και αμήτες.
Εμείς οι καθαρί φασιστέ δεν σας πειράζομη ποτέ. Έχετε το λόγω της ελληνικής μας τιμής…. Κύριε Φρούραρχε σας κάνω έκλισι δια τον ελληνικόν, να σκοτόνιτε και να τιμορίτε τους κομμουνιστέ και όχι όλους τους έλλινας, διότι δεν ύμαστε όλη εχθρί σας και πάλην σας δίδομε τον λόγον μας ότι δεν πιράζομε Γερμανούς στρατιώτας».
[Ιδιόχειρη αναφορά του Κώστα Βόιδαρου (οπλαρχηγού του Ζέρβα και αρχηγού ομάδας "κυνηγών" στον εμφύλιο), που έστειλε τον Νοέμβριο του 1943 στον Γερμανό Φρούραρχο της Άρτας].



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι ουκρανικές δυνάμεις θέλουν να παραδοθούν και οι δυνάμεις του Αζόφ άρχισαν να τους πυροβολούν – βρίσκονται σε πόλεμο μεταξύ τους 
Ο βετεράνος του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ και ανεξάρτητος δημοσιογράφος, Πάτρικ Λάνκαστερ, κάνει τακτικές αναφορές από την Ουκρανία από την αρχή της κρίσης. Οι αναφορές του αποκαλύπτουν ότι αυτό που συμβαίνει στο έδαφος δεν είναι αυτό που τα δυτικά εταιρικά μέσα ενημέρωσης θα σας έκαναν να πιστέψετε.
«Κατά τη διάρκεια των 8 ετών του Πολέμου της Ουκρανίας ο Πάτρικ έκανε περισσότερες αναφορές βίντεο σε ελεγχόμενη επικράτεια κατά της Ουκρανίας (Λαϊκή Δημοκρατία του Ντονέτσκ) από οποιονδήποτε άλλο δυτικό δημοσιογράφο», λέει.
Στην έκθεσή του την Παρασκευή, ο Λάνκαστερ πήρε συνέντευξη από κατοίκους του εθνοτικού ελληνικού χωριού Σαρτανά, ενός από τα χωριά γύρω από τη Μαριούπολη της Ουκρανίας.
"Αυτό είναι σωστό, αυτό που θα μπορούσες να πεις είναι η πρώτη γραμμή τώρα. Κανείς δεν ξέρει ακριβώς πού αρχίζει και τελειώνει η πρώτη γραμμή σε αυτό το σημείο υπάρχουν τόσες πολλές πληροφορίες και [ ] λεπτό προς λεπτό οι γραμμές αλλάζουν», δήλωσε ο Lancaster.
Οκτώ χρόνια πριν, διεξήχθη δημοψήφισμα και «κυρίως οι άνθρωποι ζητούσαν ρωσική γλώσσα. Αλλά αποφάσισαν να μας ουκρανίσουν, για να μιλάνε όλοι ουκρανικά... Απαγορευόταν να μιλάς ρωσικά στο κατάστημα. Υπήρξε κάποια ένταση. Οι εργαζόμενοι πλήρωσαν πρόστιμα επειδή δεν είπαν «Καλησπέρα» στα ουκρανικά σε καταστήματα», εξήγησε ένας κάτοικος.
«Σήμερα προσπαθώ να βρω τύπους από τη Μαριούπολη για να μάθω πώς είναι τα πράγματα εκεί. Οι γονείς μου έμειναν εκεί. Λένε όμως ότι όλα είναι πολύ λυπηρά. Σήμερα άκουσα μια άλλη ιστορία ότι οι ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις ξεκίνησαν πυροβολισμούς με τον Αζόφ. Επειδή οι ουκρανικές δυνάμεις ήθελαν κάπως να τα παρατήσουν, έρχονται μηνύματα SMS που λένε ότι «μπορείς να τα παρατήσεις και τίποτα δεν θα σου συμβεί». Έτσι, θέλουν να παραδοθούν, και ο Αζόφ αρχίζει να τους πυροβολεί. Και αυτοί [ουκρανικές δυνάμεις και Αζόφ] κάνουν πόλεμο μεταξύ τους. ” είπε ένας άλλος κάτοικος.
Νωρίτερα αυτόν τον μήνα μέλη του Τάγματος Αζόφ, μιας αυτοανακηρυχόμενης νεοναζιστικής πρώην παραστρατιωτικής ομάδας που τώρα αποτελεί μονάδα της Εθνικής Φρουράς της Ουκρανίας, βομβάρδισαν το χωριό κατά πάσα πιθανότητα στοχεύοντας σε εκκλησία. Οι κάτοικοι του χωριού πιστεύουν επίσης ότι ο Αζόφ βομβάρδισε το σχολείο.
«Οι Ουκρανοί λένε ότι μόνο η Ρωσία πυροβολεί τώρα. –Πάντα έτσι λένε. Είναι η πολιτική τους. Βρώμικη πολιτική», είπε ο δεύτερος κάτοικος.
Άλλοι ερωτηθέντες εξήγησαν ότι Ουκρανοί βομβάρδισαν τη Μαριούπολη για να δημιουργήσουν πανικό: «Για να φύγουν οι άνθρωποι, και να τους χρησιμοποιούν ως ανθρώπινη ασπίδα. Και τώρα όλοι οι άνθρωποι είναι εκεί. Και τους κρατάνε με την απειλή όπλου, μην τους αφήνετε. Κυριολεκτικά πυροβολήστε τους αν τρέξουν μακριά», είπαν.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Blackwater Mercenaries: NATO’s Secret Weapon in Ukraine War.
Η Black Water μια ιδιωτική εταιρεία μισθοφόρων, που εκπαίδευε Ελληνες αστυνομικούς και κατηγορείται για βιασμούς, εκβιασμούς και μαζικές δολοφονίες αμάχων,βρίσκεται στην Ουκρανία από το 2014(τώρα είναι Κίεβο με το τάγμα Αζοφ )
Εταιρείες όπως η Academi (το καινούργιο της όνομα )λειτουργούν σε μια γκρίζα ζώνη του Διεθνούς Δικαίου επιτρέποντας σε κρατικούς δρώντες να πραγματοποιούν εγκλήματα πολέμου και εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας χωρίς να απολογούνται ενώπιον διεθνών δικαστηρίων.
Δεν είναι φυσικά τυχαίο ότι το 100% των μεταφραστών και το 50% των ανακριτών (βλ. βασανιστών) στο κολαστήριο του Αμπου Γκράιμπ στο Ιράκ προέρχονταν από ιδιωτικές εταιρείες, όπως η Titan και η CACI (η τελευταία ιδρύθηκε από πρώην στελέχη του αντιδραστικού think tank RAND, το οποίο χρηματοδοτείται από την κυβέρνηση των ΗΠΑ). Οπως επίσης δεν είναι τυχαίο ότι, σύμφωνα με αποκαλύψεις των New York Times, το Πεντάγωνο είχε αναθέσει στην Blackwater τον εντοπισμό και την εκτέλεση με συνοπτικές διαδικασίες ανώτατων στελεχών της Αλ Κάιντα.
Οι ΗΠΑ βέβαια δεν ξεχνούν το χρέος τους προς τα «σκυλιά του πολέμου»
. Σε αρκετές περιπτώσεις έχουν προσφέρει σε μισθοφόρους την ίδια ασυλία που καλύπτει και τους Αμερικανούς στρατιώτες για ιδιαίτερα ειδεχθή εγκλήματα εναντίον αμάχων, με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα το Ιράκ.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



"To παράδοξο πάντως είναι η έκπληξη σε μερίδα προοδευτικού.. κόσμου, που προκάλεσε ο Αζοφίτης, όταν από το 2015 τουλάχιστον και μετά έχουμε εδώ στην Ελλάδα παράνομες κυβερνήσεις φυτευτές από ΗΠΑ και ΕΕ, που δεν έχουν καμία σχέση με τη βούληση του ελληνικού λαού.
Ο Ζελένσκι στα πλαίσια του αντιρωσικού πρότζεκτ "Ουκρανία", όπου τον βάζουν να μιλάει σε διάφορα Κοινοβούλια δεν έχει επιχειρήσει πουθενά αλλού να στείλει και βίντεο μέλους τάγματος του Αζόφ, μόνο στην Ελλάδα το έκανε, γιατί άραγε?
Ο Τσίπρας με το πραξικόπημα κατά του ελληνικού λαού το 2015 ουσιαστικά ισοπέδωσε κάθε αντίσταση της ελληνικής κοινωνίας σε συνέχεια βέβαια της λογικής του ώριμου φρούτου πριν το 2015, που τον έφερε στην εξουσία. 
Ο Σαμαράς δεν έπεσε μέσα από τη λαϊκή κατακραυγή, που είχε αρχίσει να υποχωρεί από το 2013 όπου άρχισε να εμπεδώνεται σε μεγάλα κομμάτια της κοινωνικής βάσης μια κατάσταση ανάθεσης στον Τσίπρα, αλλά από τις παρασκηνιακές διαβουλεύσεις που έκανε η στενή ομάδα του Τσίπρα, όπου προφανώς δίνανε γη και ύδωρ προκειμένου να εγγυηθούν ότι το ¨κράτος έχει συνέχεια".
Την τετραετία 2015-2019 είχαμε μία περίοδο, που ο Τσίπρας προετοίμαζε την επάνοδο του βαθέως κράτους των της Δεξιάς, αντίστοιχης "ποιότητας" με την ΕΡΕ της δεκαετίας του 50, όπου υπέγραφε κλαίγοντας ότι του δίνανε, σε μια βουλή παρωδία με τις δήθεν κόντρες του Πολάκη, με τον Γεωργιάδη, όπου όλοι δήθεν σφάζονταν για να συμφωνήσουν στο φινάλε.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι «νέοι Παρθενώνες» του κ. Καβάκου
Δεν θα ασχοληθώ με τις θέσεις του κ. Καβάκου για την στάση του καλλιτεχνικού κόσμου έναντι του πολέμου διότι ουσιαστικά το κάνω κάθε μέρα, αφού ο διεθνούς φήμης βιρτουόζος του βιολιού, μυρικάζει την κυρίαρχη συστημική θέση επί του θέματος.
Ωστόσο, από την παραληρηματική συνέντευξή του στην Athens Voice, με την οποία επιτέθηκε με προσβλητικότατο ύφος εναντίον των μουσικών της Συμφωνικής Ορχήστρας της ΕΡΤ και της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών, επειδή αρνήθηκαν να συμπράξουν στην εντός του ευρώ-νατοϊκού πλαισίου συναυλία του στο Μέγαρο Μουσικής για την Ουκρανία - με πρόσχημα την συλλογή χρημάτων για το μαιευτήριο της Μαριούπολης - κράτησα την παρακάτω δήλωσή του:
«Θα δώσω μια ευκαιρία στον σύλλογο της ορχήστρας (σημ. εννοεί την ΚΟΑ) να βγει δημόσια να δηλώσει ότι η τοποθέτηση τους σε σχέση με τη συναυλία υπέρ της Ουκρανίας και του μαιευτηρίου της Μαριούπολης είναι λάθος. Αν κάνουν αυτή τη δήλωση δημόσια, εγώ θα ξανασκεφτώ να συνεχίσω τη συνεργασίας μου μαζί τους.».
Αντιπαρέρχομαι το ελιτίστικο ύφος χιλίων καρδιναλίων του αμετροεπούς κ. Καβάκου και επικεντρώνομαι στην ουσία.
Η οποία είναι, ότι με αυτήν την δήλωση, ο κ. Καβάκος λειτουργεί ως «λαγός» γι’ αυτό για το οποίο προειδοποιώ από την αρχή του πολέμου: Ότι το πογκρόμ εναντίον των Ρώσων καλλιτεχνών με κριτήριο την καταγωγή τους και η απαίτηση να κάνουν δημόσιες δηλώσεις «συμμόρφωσης» αν θέλουν να συνεχίσουν τις δουλειές τους, στοχεύει στην πραγματικότητα όλους μας. 
Και ότι πρέπει να είμαστε έτοιμοι, αν περάσει αυτή η αθλιότητα, να απολογούμαστε για την ίδια την συνειδησή μας. Όπως ακριβώς απαιτούσαν οι εμφυλιακοί «αναμορφωτές» στους «νέους Παρθενώνες».



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, δηλώσε ότι "είμαστε όλοι ναζί εμμ Ουκρανοί". 
Χειροκροτανε όλα τα ναζιστικά τάγματα της υφηλίου 
Η χειρότερη πρόεδρος της χειροτερης κυβέρνησης



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σταύρωσαν Ρώσο στρατιώτη σε σταυρό σε σχήμα Χ και τον έκαψαν ζωντανό αφού τον βασάνισαν..
09/04/2022
Σταύρωσαν Ρώσο στρατιώτη σε σταυρό σε σχήμα Χ και τον έκαψαν ζωντανό αφού τον βασάνισαν... Οι Ουκρανοί μοιράζουν στο διαδίκτυο αυτή τη φωτογραφία και κοροϊδεύουν το νεκρό σώμα ενός Ρώσου στρατιώτη. Ήταν αλυσοδεμένος σε ένα αντιαρματικό εμπόδιο,σε σχήμα Χ που θυμίζει σταυρό Απ. Ανδρέα βασανίστηκε και στη συνέχεια τον έκαψαν. Φρικτό έγκλημα πολέμου κατά αιχμαλώτου. Τον Σταύρωσαν .



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο ζόφος του Αζόφ…Στη Μαριούπολη οι Ρώσοι ανακάλυψαν στοιχεία που αποδεικνύουν ότι ο Αζόφ στρατολογούσε άτομα με βεβαρυμμένο ψυχιατρικό ιστορικό που είχαν νοσηλευθεί!!! Αληθινοί Ναζί.
09/04/2022
Ο ζόφος του Αζόφ..Σε διοικητικά κτίρια και ευαίσθητες υπηρεσίες που τα γραφεία τους κατέλαβαν οι ρωσικές δυνάμεις στη Μαριούπολη ανακαλύφθηκαν πολυάριθμα έγγραφα και στοιχεία που αποδεικνύουν πως το Τάγμα Αζόφ κατά σύστημα στρατολογούσε στις τάξεις του άνδρες με βεβαρυμμένο ψυχιατρικό ιστορικό που είχαν νοσηλευθεί..
To καθεστώς Ζελένσκι όχι μόνο άνοιξε τις φυλακές και παρείχε ιδιότυπη ασυλία σε βαρυποινίτες εγκληματίες για να τους προωθήσει στην α΄γραμμή αλλά έβαλε και ψυχιατρικά ασθενείς στον πόλεμο και στη διαχείριση αμάχων. Νέα Επιχείρηση Τ4. Αληθινοί Ναζί. Υποχρεώνει ψυχικά ασθενείς ως μονομάχους να εξοντώσουν και να εξοντωθούν.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ολυμπιακός: Άδειο το «Γ.Καραϊσκάκης» στο φιλικό υπέρ της Ουκρανίας – Γέμισε… με στελέχη της ΝΔ
09.04.2022 | 23:00
Ο κόσμος του Ολυμπιακού γύρισε την πλάτη στο φιλικό με την Σαχτάρ
Ελάχιστοι ήταν οι οπαδοί που έδωσαν το παρών στο φιλικό του Ολυμπιακού με την Σαχτάρ, από το οποίο έτσι και αλλιώς απουσίαζε η Θύρα 7, όπως είχε ανακοινώσει νωρίτερα. 
Παρόλα αυτά γέμισαν τα επίσημα του «Γ.Καραϊσκάκης», καθώς πολλά ήταν τα στελέχη της κυβέρνησης που βρέθηκαν στο γήπεδο και το γνωστοποίησαν και με μηνύματα του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπως για παράδειγμα έκανε ο Άδωνις Γεωργιάδης.
Και μπορεί ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας να είχε λόγο να πάει αφού το ματς γινόταν στο πλαίσιο της συμπαράστασης στην Ουκρανία, όπως και ο εκ των υπουργών Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης που αποφάσισε, εσχάτως, να παρακολουθεί κάθε αθλητική εκδήλωση των «ερυθρόλευκων», όμως τα υπόλοιπα στελέχη της κυβέρνησης δεν είχαν κανένα.
Φυσικά εκτός από τα στελέχη της κυβέρνησης στο γήπεδο βρέθηκαν και πολλοί δημοσιογράφοι, κυρίως από τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ.