Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2022

Σαββατο 19 Νοεμβριου 2022


ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ, Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΕΙΝΑΙ 300 ΣΕΛΙΔΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ 4500

Έξι άτομα των οποίων η υγεία θα είχε πλήξει σοβαρά από τους εμβολιασμούς με mRNA, καθώς και άλλοι 37 ενάγοντες άσκησαν ποινική δίωξη τον Ιούλιο του 2022 κατά της ελβετικής αρχής αδειοδότησης Swissmedic και των γιατρών που εμβολιάζουν. Τους εκπροσωπεί ο δικηγόρος της Ζυρίχης Philipp Kruse. Αυτό ανακοινώθηκε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στη Ζυρίχη στις 14 Νοεμβρίου 2022.

«Έχουμε να κάνουμε εδώ με τον μεγαλύτερο κίνδυνο και τη μεγαλύτερη ζημιά στην ανθρώπινη υγεία που προκαλούνται από φάρμακα που γνώρισε ποτέ η Ελβετία. Η έγκριση και η χορήγηση σε μεγάλο βαθμό αναποτελεσματικών «εμβόλια» mRNA αποτελεί πολύ μεγαλύτερο κίνδυνο από το παθογόνο του SARS-CoV-2, έναντι του οποίου αυτά τα «εμβόλια» υποτίθεται ότι προστατεύουν», αναφέρεται στην περίληψη αυτής της δράσης.

Καταγγελία 300 σελίδων

Η καταγγελία 300 σελίδων στρέφεται εναντίον τριών εκπροσώπων της Ελβετικής Αρχής Εξουσιοδότησης και Εποπτείας Φαρμάκων (Swissmedic – ισοδύναμο του ANSM στη Γαλλία ή του FDA στις Ηνωμένες Πολιτείες) καθώς και πέντε γιατρών από το Inselspital από τη Βέρνη.

Οι κατηγορίες περιλαμβάνουν: μη συμμόρφωση με τον Νόμο περί Θεραπευτικών Προϊόντων, σωματική βλάβη εκ προθέσεως ή εξ αμελείας, θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή άλλων, φόνο.

Οι ενάγοντες κατηγορούν τα άτομα που αναφέρθηκαν στο Swissmedic, μεταξύ άλλων, για σοβαρές και συνεχείς παραβιάσεις των υποχρεώσεων δέουσας επιμέλειας του νόμου περί βασικών φαρμάκων σε σχέση με την έγκριση των εμβολίων mRNA.

Όσοι εμπλέκονται στην ποινική καταγγελία άνοιξαν ιστότοπο για περισσότερες πληροφορίες.

Me Kruse, ένας διαβόητος αντίπαλος των μέτρων κατά του Covid

Ο Philipp Kruse είναι ένας δικηγόρος γνωστός για τις θέσεις του κατά της εμβολιαστικής πολιτικής της Συνομοσπονδίας και τα μέτρα που λαμβάνονται στο πλαίσιο της πανδημίας. Η καταγγελία του διαπιστώνει μια σοβαρή και διαρκή παραβίαση των θεμελιωδών υποχρεώσεων περίθαλψης όσον αφορά τη νομοθεσία περί θεραπευτικών προϊόντων κατά την έγκριση της χορήγησης εμβολίων mRNA κατά του Covid-19.

Ο Me Kruse συντονίζει επίσης έναν διεθνή συνασπισμό νομικών κατά του σχεδίου συνθήκης για την πανδημία που βρίσκεται σε εξέλιξη.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΝΕΑ απεργία πείνας ξεκινούν οι υγειονομικοί σε αναστολή!

18/11/2022

Νέα απεργία πείνας ξεκίνησαν οι υγειονομικοί αφού η κατοχική κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη αρνείται πεισματικά και χωρίς κανέναν απολύτως λόγο αφού και η πανδημία έχει τελειώσει όπως έχουν διακηρύξει δεκάδες κράτη σε όλο τον κόσμο με πρώτη και καλύτερη την Αμερική αλλά πλέον δεν υπάρχει το παραμύθι που σέρβιραν όλοι οι “μπουκωμένοι” με χρήμα από τις φαρμακευτικές εταιρείες ότι ένας ανεμβολίαστος υγειονομικός μπορεί να μεταδώσει τον ιό.

Γνωρίζουν μέχρι και τα παιδιά στο νηπιαγωγείο ότι όλοι μεταδίδουν όλοι νοσούν και το μόνο που τους διαφοροποιεί είναι το πόσο γέρος είναι ο οργανισμός του καθένα δηλαδή το ανοσοποιητικό του σύστημα καθώς και αν έχει επιβαρυμένο ιατρικό ιστορικό.

Εξοντώνει ανθρώπους οι οποίοι υπηρετούν την επιστήμη και τους αναγκάζει για δεύτερη φορά να ξεκινήσουν μία απεργία πείνας σε ένα από τα ψηλότερα σημεία της Αθήνας στο Λυκαβηττό στον οποίο έχουν αναρτήσει ένα τεράστιο πανό που αναγράφει και στα Ελληνικά αλλά και στα Αγγλικά το έγκλημα που διαπράττει η ναζιστικής φιλοσοφίας κυβέρνηση του πολιτικού δικτάτορα Κυριάκου Μητσοτάκη.

Από χθες 17 Νοεμβρίου, οι Λάμπρος Τσάπαλης, Περικλής Καρολίδης και Ειρήνη Κατάκου, τρείς Υγειονομικοί σε αναστολή, ξεκίνησαν απεργία πείνας για δεύτερη φορά, μετά από εκείνη των έξι υγειονομικών του Μαρτίου 2022 που διήρκεσε 33 ολόκληρες ημέρες.

Στην ανακοίνωση τους με την οποία ενημερώνουν για τον αγώνα τους αναφέρουν τα εξής: 

«Σήμερα 17 Νοεμβρίου 2022 κηρύσσουμε για δεύτερη φορά απεργία πείνας! 15 μήνες στην ανέχεια!  Χωρίς μισθό, εργασία και ασφάλιση! Όχι άλλους νεκρούς! Η Δικαιοσύνη δεν στάθηκε ακέραια! Η Ελευθερία στο συρματόπλεγμα! Η Δημοκρατία μετατράπηκε σε τυραννία! Έχουμε ιερό καθήκον για την επαναφορά τους!  Από τον ιερό βράχο της Πνύκας! Ελεύθεροι αγωνιζόμενοι αλύγιστοι υγειονομικοί σε αναστολή εργασίας! Η κοινωνία να αναλάβει το χρέος της! 

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ: Άμεση κατάργηση του Νόμου 4820/21! Όχι στην ιδιωτικοποίηση του ΕΣΥ!», αναφέρουν αρχικά στην ανακοίνωση τους, η οποία συνεχίζει ως εξής: 

«Ο Λάμπρος Τσάπαλης, ο Περικλής Καρολίδης και η Ειρήνη Κατάκου, τρείς ήρωες αλύγιστοι Υγειονομικοί σε αναστολή, ξεκινούν απεργία πείνας για δεύτερη φορά, μετά εκείνη των έξι υγειονομικών του Μαρτίου 2022 που διήρκεσε 33 ολόκληρες ημέρες!

– Από 1/9/21 χωρίς μισθό και ασφάλιση, με νομοθετική απαγόρευση άλλης εργασίας, με βάση τα τότε επιδημιολογικά δεδομένα για έκτακτους υγειονομικούς λόγους τέθηκαν σε αναστολή 7000 υγειονομικοί του ΕΣΥ και πάνω από 15000 ιδιώτες, φαρμακοποιοί, οδοντίατροι, φυσιοθεραπευτές, εργαζόμενοι σε ιδιωτικές ή δημόσιες δομές υγείας.

– Το Υπουργείο Υγείας αρνείται εδώ και μήνες να τηρήσει την εντολή του ΣτΕ να συγκληθεί Υπουργικό Συμβούλιο, για να εκτιμήσει τις τρέχουσες υγειονομικές συνθήκες, ώστε να προχωρήσει στην άρση των αναστολών, παρόλο που σχεδόν όλα τα μέτρα στην Ελλάδα και σε όλες τις χώρες έχουν αρθεί.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αυστραλιανό Γραφείο Στατιστικής: Μείωση 63% στις γεννήσεις εννέα μήνες μετά την κυκλοφορία των «εμβολίων» COVID.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι μπάτσοι στις λαμαρίνες της Αττικό Μετρό είδαν ένα πανό να έρχεται από μακριά, έβαλαν κράνη και ασπίδες, έδωσαν σήμα και περίμεναν… για να δουν το 36ο Δημοτικό Εξαρχείων να βγαίνει στην πλατεία φωνάζοντας «η χούντα δεν τελείωσε το 73»



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Εδώ στα μέρη μας, στα Γιάννενα. Φίλιππος Πρίφτης, ψυχίατρος. Ξαφνικά νεκρός κι αυτός.

Φανατικά υπέρμαχος της φόλας ο γιατρός, όπως βλέπουμε εδώ. 

Να κι ένα πιο "εξυπνο" επιχείρημα από τα άλλα για να πείσει τους ανθρώπους που αντιστέκονται. Γιατί ποιός θα μπορούσε να παίξει καλύτερα με την ανθρώπινη ψυχολογία από έναν ψυχίατρο άλλωστε...;; Έχει κάνει κι άλλες τέτοιες "επιστημονικές" περισπούδαστες αναρτήσεις στο προφίλ του.

Τα Γιάννενα είναι σφηκοφωλιά των νεοταξιτών, να τα λέμε κι αυτά. Έχουμε καλά νοσοκομεία εδώ, με "καλούς" γιατρούς. Καθηγητές. Έχουμε και ιατρική σχολή. 

Ένα πουλάκι μου εξιστόρησε ένα περιστατικό όπου πήραν ετοιμοθάνατο ασθενή από απλή κλινική και τον μετέφεραν σε κλινική covid ώστε να πεθάνει εκεί. Αρνητικός ο άνθρωπος στον covid. Κάθε μέρα ήταν αναγκασμένα τα πουλάκια να του κάνουν τεστ, οπότε το ήξεραν. Επομένως τι έγινε μετά, μαντέυετε; 

Πέθανε ο άνθρωπος όπως ήταν αναμενόμενο και μπήκε στη δεξαμενή των θανάτων covid. Kαι οι συγγενείς του τον θάψανε σε μια σακούλα χωρίς τελευταίο αντίο. Και φούσκωναν οι θάνατοι και φώναζαν τα ΜΜΕ Αυτή είναι η ιστορία, λοιπόν. 

Για όσους έξυπνους αναρωτιέστε γιατί δε διαμαρτυρήθηκε το "πουλάκι", έχετε υπόψη σας με ποιούς έπρεπε να τα βάλει το πουλάκι εκεί μέσα; Έχετε υπόψη σας τι πόλεμο έτρωγαν τα ανεμβολίαστα πουλάκια από τους μεγαλογιατρούς; Έχετε υπόψη σας ότι δεν είχαν αποδείξεις και ότι θα τα έβγαζαν τρελά αυτά τα πουλάκια; Mη τα κατηγορείτε λοιπόν αυτά τα πουλάκια γιατί με κίνδυνο προσωπικό προσπαθούσαν να μιλήσουν διακριτικά στους συνοδούς με φόβο κάποιοι να τους καρφώσουν. Όσοι ήταν ξύλα απελέκητα τους κάρφωναν. Αυτά τα πουλάκια είναι σήμερα οι υγειονομικοί σε αναστολή. Οι ήρωες της εποχής μας. Αντίστοιχα περιστατικά που φάγανε ή προσπαθούσαν να φάνε ανθρώπους μαθαίνουμε κι από το άλλο μας νοσοκομείο εδώ στα Γιάννενα, το Χατζηκώστα. 

Τα νοσοκομεία δολοφονούσαν κόσμο για να σας τρομάξουν και να σας πείσουν να εμβολιαστείτε. End of story. Aποδεχτείτε το, ξεπεράστε το. 

Εγώ από την άλλη άκρη της Ελλάδας τότε ανησυχούσα για τον πατέρα μου που δεν είχε αντιληφθεί το μέγεθος της απάτης. 

Αν κολλήσεις μη πας στο νοσοκομείο για κανένα λόγο. Πάρε βιταμίνες και πρόσεχε, του έλεγα. Σάστιζε λίγο εκείνος, δε με πολυπίστευε μάλλον..."άντε βρε που δολοφονούν κόσμο" και δώστου άγχος εγώ που ήξερα ότι έπρεπε να πετάξω εν ανάγκει και να πιάσω τους γιατρούς από το λαιμό για να τον βγάλω. Από την άλλη φοβόμουν μήπως τον σπρώξω και να εμβολιαστεί άμα τον τρομάξω πολύ.... Μια τρέλα λοιπόν 

Η εγκληματική οργάνωση που υποδύεται την κυβέρνηση "απειλεί" τώρα αυτούς που δεν αντιστάθηκαν ότι θα συνεχίσει να τους τρυπάει με το ζόρι και για άλλα νοσήματα. Με ότι γουστάρει όποτε γουστάρει. Αυξάνονται εν τω μεταξύ οι παρενέργειες, αυξάνονται και τα φάρμακα που πουλάνε οι φαρμακευτικές για να αντιμετωπιστούν οι παρενέργειες. Ποιός κερδίζει;;



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Είναι κωμωδία πάντως το ότι έχουμε μποϊκοτάρει οτιδήποτε ρώσικο χωρίς να μας έχει ενοχλήσει  ποτέ η Ρωσία, αλλά τα τούρκικα σήριαλ και ριάλιτι κάνουν πάρτι και ας έχουμε πολεμικά πλοία και πολεμικά αεροπλάνα να βολτάρουν στο Αιγαίο και στους ελληνικούς ουρανούς



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αδιαμφισβητητα,

το Πολυτεχνείο είναι καταγεγραμμένο στη συλλογική λαϊκή συνείδηση ως κορυφαία πράξη αντίστασης της νεολαίας (και του λαού) απέναντι στους καταπιεστες τους.

Η επιχειρουμενη αποδόμηση του από τους Δεξιούς, τους Φασίστες και τους Ναζιστές, που είχε αρχίσει από την πρώτη μέρα που έπεσε η χούντα το 1974, από αυτά τα προδοτικά ακροδεξιά παλιόμοπυτρα, ότι τάχα ήταν έργο μυστικών υπηρεσιών, (και η Νομική άραγε;), υπονοεί την ματαιοτητα κάθε σκέψης και απόπειρας αντίστασης στους εκάστοτε δυναστες αφού η τράπουλα θα είναι σημαδεμενη.

Κάτω λοιπόν η γενιά του Πολυτεχνείου.

Ζήτω η γενιά των μνημονιων.

Σχολιο.- Η αποδόμηση τού Πολυτεχνείου συνεχίζεται από τα φασιστόμουτρα από το 1974. Τώρα εδώ και 20 χρόνια υπάρχει προσπάθεια τής συνολικής αποδόμησης ολόκληρης τής ελληνικής ιστορίας, αρχαιότητα, Βυζάντιο, 1821,εθνική αντίσταση, η μάχη τής Κρήτης και οποιουδήποτε αγώνα έγινε σ΄αυτόν τον τόπο, με διαφορετικά επιχειρήματα κάθε φορά, για να πιστέψει ο ελληνικός λαός ότι δεν έχει ιστορία και άρα δεν χρειάζεται να υπάρχει. Το Πολυτεχνείο όμως έχει την τιμητική του στις προσπάθειες αποδόμησης, πού αρχίσαν από πολύ νωρίς από την πρώτη μέρα  που έπεσε η χούντα το 1974. Το ένα επιχείρημα ήταν η εμπλοκή τής CIA η οποία βέβαια σίγουρα θα είχε έρθει εκεί αλλά όποιος έζησε εκείνον τον αγώνα ξέρει ότι ήταν αδύνατον να τον έχει φτιάξει  τον αγώνα οποιαδήποτε υπηρεσία και όταν στείλαν τα τανκς η εξέγερση πού ήταν στην τρίτη μόλις μέρα της από φοιτητική πού είχε ξεκινήσει εξελισσόταν σε παλλαϊκή, κόσμος ερχόταν από όλες τις γειτονιές τής Αθήνας και αγρότες με τα τρακτέρ τούς σταμάτησαν στον Ισθμό. Γι αυτό έπρεπε να σταματήσει και να πνιγεί στο αίμα. Το άλλο πού είπαν τα ξεφτιλισμένα ανθελληνικά φασιστόμουτρα, ότι την οργάνωσαν για να βγάλουν τον Παπαδόπουλο πού δεν ήθελε την παράδοση τής Κύπρου και να βάλουν τον Ιωαννίδη. Αυτό ήταν επιχείρημα τών προκατόχων τής Χρυσής Αυγής για να περισώσουν και να ηρωποιήσουν έναν δικό τους πού τάχα ήταν η καλή Χούντα. Γελοίο επιχείρημα γιατί ο Παπαδόπουλος ήταν αυτός πού είχε μαγειρέψει με τούς αμερικάνους την ιστορία με την Κύπρο, είχε αποσύρει την ελληνική μεραρχία από το νησί και είχε δώσει συνέντευξη στην Μιλλιέτ όπου έλεγε ότι ονειρεύεται μιά ελληνοτουρκική ομοσπονδία και δεν θα έκανε αυτός πόλεμο για χάρη τής Κύπρου. Σταματώ εδώ γιατί είπα πολλά.

Σχολιο.- ΟΙ ΞΕΥΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΔΙΝΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΠΑΡΟΝ και τα Ανθρωπάρια τα καταπίνουν άνετα!!!!!!



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Και μόνο που ακούω το άλλον να μιλάει για "κανονικά παιδιά", ξέρω με τι έχω να κάνω.

Εσύ συνέχισε να λες πως είναι ανθρωποφάγοι οι πιτσιρικάδες που κάνουν καταγγελίες. Που δεν είναι και "κανονικά παιδιά", άλλωστε.

Σχολιο.- Ναι... Ειδες θρασος...

"Δεν ειναι... κανονικα παιδια..."

Ο αθλιος... και κανει και τον αγιο... κι απο κοντα του ολες... να τον δικαιολογησουν...

Αισχος κανονικο...

Σχολιο.- Ακριβώς τέτοιες νοοτροπίες που βλέπουμε να εκφράζονται από συνηγόρους υπεράσπισης στα ακροατήρια, πρέπει να αποκρούουν οι δικαστικές και εισαγγελικές αρχές. Να προστατεύουν τα θύματα από επανατραυματισμούς και από τη στοχοποίηση.

Αυτά είναι που τους κλείνουν το στόμα

Σχολιο.- το ενδεχόμενο να έχουν στοχοποιηθεί, όπως είδαμε και με το χαμόγελο του παιδίου, οι κοινωνικές δομές από αυτό το παρεάκι που λυμαίνεται το δημόσιο χρήμα δεν παίζει δηλαδή;

Σχολιο.- Και τι σχέση έχει αυτό με τον ναζιστικό διαχωρισμό των παιδιών σε κανονικά και παραβατικά απ' αυτόν τον τύπο; Αυτό που είπε σχολιάζω. Για όσα δεν ξέρω δεν έχω άποψη.

Σχολιο.- ειναι παλιο της κιβωτου...

Πολυ παλιο...

Απλως δεν ξερω τι ακρες ειχε και το καλυπτουν τοσα χρονια...

Σχολιο.- Η δε πρεσβυτέρα τρισχειρότερη, αλλά "είναι άνθρωπος του Θεού" που είχε να διαχειριστεί πολύ κακά παιδιά..

Στο μεταξύ χιλιάδες Έλληνες και Ευρωπαίοι ασχολούνται επιδερμικά με τα ανθρώπινα δικαιώματα στο Ιράν και κλείνουν τα μάτια στους εγχώριους Αγιατολάχ και Ταλιμπάν..



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Επίσκεψη στη Μόσχα θα πραγματοποιήσει αυτές τις μέρες ο πρόεδρος της Κούβας Μιγκέλ Ντίαζ-Κανέλ, όπου θα συναντηθεί με τον Πούτιν και θα παραστεί στα αποκαλυπτήρια Μνημείου προς τιμή του Φιντέλ Κάστρο.

Δεν μας τα λέει καλά η Κούβα! 

Έχουν άδικο μετά οι Αμερικάνοι που συνεχίζουν το εμπάργκο!

Σλάβα Ουκράινα, ρε!

Σχολιο.- Ελπιζω οι Ρώσοι ιμπεριαλιστές να φερθούν καλύτερα στον κουβανικό λαό από τους Αμερικανούς

Σχολιο.- Βρε, αυτό που φοβάμαι είναι πως έγιναν και οι Κουβανοί ιμπεριαλιστές. Ούτε ένα "σλάβα Ουκράινα" δεν ακούγεται στην Κούβα! Ούτε ένα "έξω οι Ρώσοι από την Ουκρανία".



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο ΣΥΡΙΖΑ μας απειλεί ευθέως πως αν γίνει ξανά κυβέρνηση θα μας διώκει ως τρομοκράτες στην περίπτωση που πετάμε τρικάκια. 

Το Τμήμα Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ που σώπαινε όσο ήταν υπουργοί ο μανιακός με τα ιδιώνυμα Κοντονής και η αιμοδιψής Γεροβασίλη, και ξαφνικά πριν τρία χρόνια απέκτησε φωνή, γιατί βουβάθηκε και πάλι;

Σχολιο.- Μπορεί κάποιοι να νομίζουν ότι το να χαρακτηρίζονται "επίθεση" τα τρικάκια δεν συνιστά απειλή για τα δικαιώματά μας. Δικαίωμά τους βέβαια, αλλά ας ανησυχούμε και κάποιοι. Υπάρχει και εμπειρία από το πρόσφατο παρελθόν, άλλωστε.

Τα πολιτικά κείμενα έχουν τη δική τους λογική. Και η καταδίκη μιας ενέργειας με τον χαρακτηρισμό "επίθεση" συνιστά άμεση απειλή στα δημοκρατικά μας δικαιώματα όταν προέρχεται από κόμμα που διεκδικεί την κυβέρνηση.

Σχολιο.- θελει να κονομησει ψηφαλακια νοικοκυραιων δεν ειναι ωρα για ακροτητες!



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΦΟΝΙΑ! 

Με τρεις μήνες αναστολή, χωρίς καν μετάθεση, ξεμπέρδεψε το Πειθαρχικό της μπατσαρίας με τον προσωπικό οδηγό της Ντόρας Μπακογιάννη που δολοφόνησε πριν από είκοσι μήνες, έξω από τη Βουλή, τον 23χρονο εργαζόμενο Ιάσονα Λαλαούνη.

Μεθαύριο, Δευτέρα 21 Νοεμβρίου, ο φονιάς (του οποίου το όνομα δεν έχει γίνει γνωστό) θα δικαστεί στο Α΄ Τριμελές Πλημμελειοδικείο. Και η αδελφή του απευθύνει έκκληση για δικαιοσύνη. 

Είμαστε στο πλευρό της!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



-Σας κατηγορούν πως φέρεστε στα παιδιά σα να ήταν ζώα.

-Μα γι΄ αυτό ακριβώς ονομαζόμαστε Κιβωτός.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σοκ κ αποτροπιασμό προκαλούν οι καταγγελίες των παιδιών στη Κιβωτό του Κόσμου για ξύλο, σκληρές τιμωρίες,παιδική εργασία και σωματική κ σεξουαλική κακοποίηση ,, αλίμονο ..θλίψη,μεγάλη θλίψη

Σχολιο.- Το κράτος δεν εποπτεύει τα κρατικά πόσο μάλλον τα ιδιωτικά..... δυστυχώς από τότε που φτιάχτηκαν τα γηροκομεία ορφανοτροφεία φάνηκαν οι προθέσεις της κοινωνίας. Να ξεφορτωθούμε το βάρος, την ντροπή κι ότι γίνει με αυτή.....Δεν ήμασταν καλοί άνθρωποι και τείνουμε να πάψουμε να είμαστε και άνθρωποι.

Σχολιο.- ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΑΜΥΝΑ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΝΤΕΣ.

Δεν μου άρεσε η δήλωση του πάτερ Αντώνιου.Αν μη τι άλλο δείχνει αδυναμία διαχείρισης κρίσεων απο ανθρώπους με δογματισμό και άρα ακατάλληλους για παιδαγωγικούς ρόλους.. Και αυτό είναι το κατ' ελάχιστο τίμημα όταν το" κράτος πρόνοιας" επαφύεται σε ΜΚΟ και εθελοντισμούς χωρίς αυστηρό κεντρικό έλεγχο..και μακάρι νάναι μόνο αυτό,πολύ φοβάμαι πως όχι..

Κακοποιήσεις ανηλίκων οπως αυτά στη Κιβωτό του Κόσμου κ στα ορφανοτροφεία της εκκλησίας παλιότερα συμβαίνουν όταν υπαρχουν κενά στη κοινωνική πολιτική και λογής λογής ιδιώτες κ" φιλάνθρωποι" αναλαμβάνουν να καλύψουν τα κενά της κοινωνικής πολιτικής που δημιουργούνται απο τις υποχρηματοδοτήσεις και την λιτότητα.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μικροί όταν είμαστε, όταν βλέπαμε ράσο να σκάει από τη γωνία φτύναμε αμέσως τον κόρφο μας και ψάχναμε κοντινό σβέρκο να ρίξουμε σφαλιάρα λέγοντας συγχρόνως το αποτροπαϊκό "παρ' τον παππά!"

Μετά μεγαλώνοντας αντί να αυξήσουμε την εγρήγορση, τη χαλαρώσαμε ασυγχώρητα και ιδού τώρα τα χαϊρια μας.

Λοιπόν, πρώτο καθήκον: μαθαίνουμε στα παιδάκια μας να φυλάγονται από παπάδες και από ΜΚΟ!



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ...

Η εταιρεία του Νίκου Κοκλώνη παίρνει 9,9 εκατομμύρια από τον Αναπτυξιακό

Με αρχικό κεφάλαιο 4 χιλιάδων ευρώ η Barking Progress...

Η εταιρεία Barkingwell Progress του Νίκου Κοκλώνη έλαβε το «πράσινο φως» ένταξης στον Αναπτυξιακό για επενδυτικό σχέδιο, επιλέξιμου κόστους… 9,935 εκατ. ευρώ!

Η εταιρεία ιδρύθηκε στις 23 Νοεμβρίου του 2021 με κεφάλαιο των 4.000 ευρώ και μοναδικό εταίρο τον ίδιο τον επιχερηματία.

Το σχέδιο αφορά στην ίδρυση μονάδας παραγωγής τηλεοπτικών προγραμμάτων, βίντεο και κινηματογραφικών ταινιών. Η πιστοποίηση της καταβολής του αρχικού εταιρικού κεφαλαίου της εταιρείας των 4.000 ευρώ, έγινε στις 26 Οκτωβρίου 2022.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



19/11/2022  -  2.00 π.μ.

- Σε «θέμα της ημέρας» αναγορεύθηκε (και δικαίως) σήμερα στα ρωσικά ΜΜΕ η υπόθεση με το βίντεο που τραβήχτηκε στη Μακέγεφκα της ΛΔ Λουγκάνσκ (υπενθυμίζω: καμία σχέση με την ομώνυμη πόλη στα περίχωρα του Ντονιέτσκ) και το οποίο δείχνει Ουκρανού στρατιώτες να δολοφονούν εν ψυχρώ μπροστά στην κάμερα περί τους 12 αιχμαλώτους στρατιώτες των ενοποιημένων ρωσικών ενόπλων δυνάμεων, κατά πάσα πιθανότητα μελών της Λαϊκής Πολιτοφυλακής της ΛΔ Λουγκάνσκ. Το βίντεο έκανε το γύρο σε όλα, ουσιαστικά, τα ρωσόφωνα και ουκρανόφωνα ΜΜΕ και την αντίστοιχη μπλογκόσφαιρα. Στα Μέσα που υποστηρίζουν την πλευρά του καθεστώτος Ζελένσκι το εν λόγω βίντεο προκάλεσε έως και… ενθουσιασμό (!!!), ενώ αντίθετα στα Μέσα που έχουν ταχθεί με την πλευρά της Ρωσίας έχει προκαλέσει, ως αναμενόμενο, οργή και φρίκη…

- Επίσημες τοποθετήσεις από ρωσικής πλευράς έχουν ήδη κάνει τα δύο αρμόδια Υπουργεία, Άμυνας και Εξωτερικών. Ειδικά το δεύτερο, δια στόματος της εκπροσώπου Τύπου του Μαρίας Ζαχάροβα, ζήτησε από τη διεθνή κοινότητα να καταδικάσει απερίφραστα το συγκεκριμένο έγκλημα και πρόσθεσε: «Κάθε κτηνωδία που έχει διαπραχθεί από τους ουκρανικούς ένοπλους σχηματισμούς δεν πρόκειται να μείνει ατιμώρητο. Όλοι οι ένοχοι και οι συμμέτοχοι σε ανάλογα εγκλήματα θα ταυτοποιηθούν και θα απολάβουν την τιμωρία που τους αξίζει. Κανείς δεν θα γλιτώσει από την εκδίκηση (Στγ: της Ρωσίας)».

- Σύμφωνα πάλι με δηλώσεις του επικεφαλής της ΛΔ Λουγκάνσκ Λεονίντ Πάσετσνικ, αλλά και ρωσικές στρατιωτικές πηγές, είναι γνωστά τα ονόματα των συνενόχων σε αυτή τη μαζική κτηνωδία, όπως και η στρατιωτική μονάδα στην οποία ανήκουν (80ή Ειδική Ταξιαρχίας Καταδρομών των VSU). Προσωπική μου, υποκειμενική εκτίμηση: αυτά τα κτήνη υπέγραψαν ήδη τη θανατική τους καταδίκη. Η οποία θα έλθει όχι, φυσικά, μέσω δικαστηρίου, αλλά στο πεδίο της μάχης. Άλλωστε το περιστατικό είναι νωπό και οι συμμέτοχοί του βρίσκονται ακόμη στην περιοχή. Και οι μάχες εκεί συνεχίζονται. Οπότε...

- Στο μεταξύ, τα ρωσικά πλήγματα σε στρατηγικής σημασίας υποδομές του ουκρανικού κράτους συνεχίζονται, όπως επίσης και οι πολύωρες (και σε μερικές περιπτώσεις… πολυήμερες) διακοπές ρεύματος συνεχίζονται όχι μόνο στις μεγάλες πόλεις και τις πρωτεύουσες Περιφερειών, αλλά και στις μικρότερες πόλεις και τα χωριά απ’ άκρου εις άκρο της Ουκρανίας. Σύμφωνα με τον πρωθυπουργό Ντενίς Σμιγάλ, σχεδόν το 50% του δικτύου παραγωγής και μεταφοράς ηλεκτρικής ενέργειας της χώρας είναι ήδη κατεστραμμένο και υπάρχουν τμήματά του που δεν προβλέπεται η αποκατάστασή τους στο εγγύς μέλλον…

- Εκτός από το δίκτυο ηλεκτρικής ενέργειας, ωστόσο, σοβαρότατες ζημιές έχουν υποστεί και πολλών άλλων ειδών υποδομές, ειδικά συγκοινωνιακοί κόμβοι και επιχειρήσεις που βοηθούν από τα μετόπισθεν το «έργο» των VSU στο μέτωπο. Χτες, για παράδειγμα, καταστράφηκε σχεδόν ολοσχερώς το εργοστάσιο Iskra στο Ντνιεπροπετρόφσκ, ενώ απόψε το βράδυ έφτασαν πλάνα από το Ζαπορόζιε, όπου για άλλη μία φορά επλήγη (πιθανώς και ανεπιστρεπτί, πλέον) το εργοστάσιο Motor Sich, το οποίο μεταξύ άλλων παρήγαγε και κινητήρες για ελικόπτερα και drones, ενώ πραγματοποιούσε και επισκευές οπλικών συστημάτων που είχαν υποστεί φθορές ή/και ζημίες κατά τη διάρκεια των στρατιωτικών επιχειρήσεων.

- Οι συνεχιζόμενες διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος, ωστόσο, έχουν αρχίσει να μην περνούν «αβρόχοις ποσί» για το καθεστώς του Κιέβου. Η δυσφορία των κατοίκων διαφόρων περιοχών έχει αρχίσει να περνάει από το επίπεδο των ιδιωτικών συζητήσεων σε αυτό των πρώτων, έστω και αυθόρμητων και όχι επαρκώς οργανωμένων, διαμαρτυριών των Ουκρανών πολιτών, εν μέσω, μάλιστα, σκοταδιού!… Οι πρώτες τέτοιες αρκετά μαζικές διαμαρτυρίες καταγράφηκαν στην Οδησσό χτες το βράδυ, όπου κάτοικοι της πόλης έκλεισαν για αρκετή ώρα την κίνηση σε έναν από τους κεντρικούς αυτοκινητόδρομους της πόλης. Η επέμβαση της ουκρανικής Αστυνομίας διέλυσε το πλήθος, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τέτοιου είδους διαμαρτυρίες δεν θα πληθύνουν στο εγγύς μέλλον και, φυσικά, όχι μόνο στην Οδησσό. Дальше — больше, που λένε και στα Ρωσικά («από εδώ κι εμπρός θα έχει περισσότερα», σε μια περιφραστική μετάφραση), ειδικά όσο πλησιάζει (και σύντομα θα έρθει κιόλας) ο χειμώνας...

- Κι ενώ άλλες περιοχές των νεοπαγών ρωσικών Περιφερειών βρίσκονται στη δίνη του πολέμου, η Μαριούπολη – φωτεινή εξαίρεση, συνεχίζει να ανοικοδομείται και να αλλάζει όψη προς το καλύτερο. Χτες ανακοινώθηκε η ολοκλήρωση των επισκευών και το άνοιγμα, και πάλι, της γέφυρας που συνδέει δύο σημαντικές συνοικίες της πόλης, την Λεβομπερέζνι («της αριστερής όχθης») και την Καλμιούσκι. Επίσης, σύμφωνα με ρεπορτάζ της ανταποκρίτριας της Readovka στην περιοχή, Αλίσα Ζίντσενκο, έχει ήδη αποκατασταθεί σχεδόν όλο το οδικό δίκτυο γύρω από το πασίγνωστο, πλέον, εργοστάσιο AzovStal’.

- Σε επιχειρησιακό επίπεδο, μετά τη μεσημεριανή ενημέρωση δεν έχω συλλέξει κάτι νεότερο – τα γεγονότα της τρέχουσας βραδιάς θα συνοψισθούν κατά το αναμενόμενο γύρω στο μεσημέρι. Θα ήθελα να αναφέρω μόνο την υπογραφή των ανάλογων Διαταγμάτων από τους επικεφαλής των δύο ΛΔ (Πάσετσνικ – ΛΔ Λουγκάνσκ και Πουσίλιν – ΛΔ Ντονιέτσκ), με τα οποία απαλλάσσονται της επιστράτευσης οι φοιτητές των ΑΕΙ με καταγωγή από τις δύο περιοχές, καθ’ ομοίωση με το ανάλογο δικαίωμα που έχουν οι συμφοιτητές τους από τη «μητροπολιτική» Ρωσία και το ανάλογο Διάταγμα που υπέγραψε στις 13/11 ο Πρόεδρος Πούτιν. Βεβαίως, αυτό που αναμένεται είναι ότι το μεγαλύτερο μέρος όσων έχουν κληθεί να υπερασπιστούν την πάτρια γη θα παραμείνουν στις θέσεις τους σε εθελοντική βάση, ωστόσο το δικαίωμά τους για αποστράτευση έπρεπε να κατοχυρωθεί και νομικά, όπως και έγινε.

- ΥΓ: Και ένα συμπλήρωμα της τελευταίας στιγμής. Η ρωσική ομάδα χάκερ KILLNET πραγματοποίησε επίθεση DDoS στις υπηρεσίες του γνωστού συστήματος δορυφορικής επικοινωνίας Starlink, του ακόμη πιο γνωστού πολυδισεκατομμυριούχου από τις ΗΠΑ, Ίλον Μασκ. Οι χρήστες τους συστήματος δεν μπορούν να εισέλθουν στον προσωπικό τους «χώρο», η σελίδα δείχνει σαν να φορτώνει επί πολλή ώρα και στο τέλος βγάζει μήνυμα σφάλματος. Να υπενθυμίσω, βεβαίως, ότι μέσω του Starlink πραγματοποιείται, εν πολλοίς, η δορυφορική κατασκοπεία εκ μέρους των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων (VSU). Νωρίτερα χτες οι KILLNET είχαν «γονατίσει» σχεδόν όλους τους σέρβερ της δημοφιλούς, στη χώρα της, ιαπωνικής διαδικτυακής πλατφόρμας 5ch.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Γίναμε μια μεγάλη κλειδαρότρυπα.

Τα media 2 χρόνια τώρα, κάνουν όλη τη χώρα να σείεται από βιασμούς, γυναικοκτονίες, μαστρωπείες, κακοποιήσεις.

Μήπως με τόση προβολή μειώθηκαν παραδειγματικά τα φαινόμενα?

Οχι, αυξήθηκαν.

Γιατί άλλοι κοινωνικοί λόγοι τα προκαλούν.

Σιχάθηκα πια.

Εδώ ο κόσμος δεν έχει να φάει, δεν έχει σπίτι να μείνει...

Εδώ ο κόσμος χάνεται και το μο@νί χτενίζεται.

Δεν θα πω τίποτ' άλλο, παρά μόνο αυτό.

Περιμένουμε αναπαυτικά στον καναπέ να σκάσουν τα σεξουαλικά σκάνδαλα των υπουργών από το predator. Λες και δεν βουλιάζουμε σε σοβαρά σκάνδαλα που μένουν και θα μένουν στην αφάνεια.

Σχολιο.- Έτσι ..ξεχνάει ο κόσμος τη πείνα του ..

Μεγάλο κόλπο..

Σχολιο.- Δεν ασχολείται ο πολύς κόσμος με όλα αυτά, ειδικά οι νέοι που παλεύουν να επιβιώσουν και να απολαύσουν όσο γίνεται τη ζωή. Δεν βλέπουν tv, δεν διαβάζουν εφημερίδες, δεν ασχολούνται με αυτά στα μκδ. Όλα αυτά είναι για τους μεγάλους που ούτως ή αλλιως είναι στον καναπέ. Η προβολή γίνεται φυσικά για να αυξηθούν τα φαινόμενα. Έχει αποδειχθεί, και στο εξωτερικό. Πολλοί μαλάκες θα τα επαναλάβουν, το θεωρούν απόλαυση, ρίσκο και απόκτηση δημοσιότητας. Επιπλέον, τραβούν και την προσοχή του κόσμου.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Υποχρεωτικό πιστοποιητικό Υγείας για την επόμενη πανδημία αποφάσισαν οι G20: «Μόνο έτσι θα κυκλοφορείτε ελεύθερα»

Θα είναι υπό την αιγίδα του ΠΟΥ

18.11.2022 | 16:52

Δεν ξέρω αν αυτή η απόφαση είναι ομόφωνη. Τα ΜΜΕ σιωπούν ή δεν γνωρίζουν, με πιθανότερο το πρώτο. Πάντως η απόφαση αυτή είναι άλλη μία ατράνταχτη απόδειξη σε όσους έχουν την εντιμότητα και το θάρρος να στοχαστούν ελεύθερα και να κατανοήσουν επιτέλους τους αλλότριους και σκοτεινούς σκοπούς των μαζικών υποχρεωτικών "εμβoλιασμών"...

Θα την αποκρούσουμε ΚΑΙ αυτή την προσπάθειά τους για τον μετανθρωπισμό όπως ακριβώς αποκρούσαμε και αυτή που ζήσαμε τα τελευταία δύο χρόνια. Τώρα είμαστε περισσότεροι και πιο συνειδητοποιημένοι. Και κυρίως χωρίς καμία αυταπάτη,...

Ας τολμήσουν. Εδώ είμαστε. Την δουλειά τους αυτοί και την δική μας εμείς...

Σχολιο.- Αυτό είναι όλο το κείμενο. Στη ανάγνωση τους φαίνεται η επανάληψη των παγίων θέσεων τους. Δεν φαίνεται ειδική λήψη απόφασης.

Σχολιο.- το άλλο το'δες; θα μας σκοτώνουν γιατί το κόστος της υγείας είναι υψηλό μας λέει ο σατανικός δισεκατομμυριούχος Μπιλ Γκέιτζ

Σχολιο.- Το γνωρίζω και το φωνάζω εδώ και 10 χρόνια αλλά είμασταν ψεκασμενοι συνομωσιολογοι λαϊκιστές και αρνητές...Κανένα και τιποτε δεν δίδαξε η ιστορία γέμισε η κοινωνία τούβλα και τσιμεντολιθουε με πτυχία βλαμμενων

Σχολιο.- Ας δώσουν πρώτα πρόσβαση σε καθαρό νερό στην Αφρική που ο κόσμος πεθαίνει γιατί πίνει μολυσμένο νερό κι ας βάλουν τα πιστοποιητικά υγείας εκεί που ξέρουν. Πολύ τους ανεχτήκαμε

Σχολιο.- Οι τεχνοφεουδάρχες του μετανθρωπισμου ..Ολοένα & ταχύτερα προς



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



-τον ιμπεριαλιστή (με νεο-φιλελευθερισμό), τους οργανισμούς του (π.χ. Π.Ο.Υ) και τον εκπρόσωπό του στην Ε.Ε. (Γερμανία),

-την Ν.Τ.Π. / παγκόσμια διακυβέρνηση / παγκοσμιοποίηση;

ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΧΕ Ο ΣΒΑΜΠ ΣΤΟΥΣ G-20; ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ;

Εν προκειμένω, αφού είναι πρόταγμα της ΝΤΠ, η διάλυση των πατρίδων, θρησκειών, οικογενειών, άρα η ανάδειξη και η δημοσιοποίηση παρεκτροπών (αλλά όχι η τιμωρία τους), είναι η αυτο-πιστοποίηση δουλικότητας των κυβερνητών προς τους επιβήτορές τους.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δημήτριος Γάκης

ΤΩΡΑ ΘΥΜΗΘΗΚΕ Ο ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΩΝ ΟΤΙ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΟΡΗΓΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΝΔΕΙΞΗ; 

#Οταν το φώναζα, εσείς σιωπούσατε και συνηγορούσατε υπέρ της άκριτης γενικευμένης χορήγησης στους πάντες και ανεχθήκατε υποχρεωτικότητες…

#Τώρα λέτε: «Κανένα φάρμακο και εμβόλιο δεν μπορεί να χορηγείται χωρίς ιατρική συνταγή» και προσθέτουν τα μέλη του, πως «η συνταγογράφηση εμβολίων αποτελεί μέρος αποκλειστικά, της ιατρικής πράξης».

#Το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ δηλαδή. Το ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΣ ΟΡΘΟ, δηλαδή.

#Τότε, όμως, σέρνοντας την Επιστήμη πίσω από την Πολιτική και ΣΥΜΒΑΛΛΟΝΤΑΣ στην μετατροπή της σε εργαλείο επιβολής αντί Εργαλείου ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, χαρακτηρίζατε τις φωνές που κραύγαζαν για εξατομικευμένη χορήγηση των εμβολίων ως «ψεκασμένες»

# «Ουαί υμίν». Οι ΑΡΧΕΣ είναι ΑΡΧΕΣ, κύριοι Συνάδελφοι. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΡΤ…Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ…

#Εσείς θεριέψατε την ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ της Κυβερνήσεως και του Υπουργείου!

#Και υφίσταστε, τώρα, την απόλυτη αγνόηση και παράκαμψη σας, γεγονός που εκθέττει τους πολίτες σε αυξημένο κίνδυνο επιπλοκών. Όπως, άλλωστε, συνέβη και με το προηγούμενο εμβόλιο…

# «Στερνή μου ΓΝΩΣΗ , να σ´ είχα πάντα»

Υ.Γ. Αγαπητέ Γιώργο (Πατούλη) το 2004 όταν τοποθετήθηκα στην διοίκηση του 3ου ΠΕΣΥΠ (3η ΔΥΠΕ) υπέβαλλα , άμεσα, την παραίτηση μου από το Πειθαρχικό Συμβούλιο του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης όπου είχα εκλεγεί. Αυτό επιβαλλει η δεοντολογία. Άλλως πλήττεται το κύρος του Ιατρικού Συλλόγου . Με εκτίμηση.

Σχολιο.- Τι δηλώνει κατηγορηματικά ο ΙΣΑ είπαμε;

Και τότε γιατροί μου γιατί έβαλα την φόλα μέσα μου χωρίς ιατρική συνταγή;



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δημήτριος Γάκης

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΔΗΜΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ

#Τα επιδημιολογικά στοιχεία της εβδομαδος που έληξε την 29 Οκτωβρίου από το Υπουργείο Υγείας της Αυστραλίας θα πρέπει να τα δει ο κ. Πλεύρης και να αλλάξει άποψη.

#Συνοπτικά είχαν 227 εισαγωγές σε νοσοκομείο από τις οποίες στις 180 ήταν γνωστό το εμβολιαστικό status.

#Οι 180 από τους 180 (ποσοστό 100%) ήταν εμβολιασμένοι με 2 έως 4 δόσεις. Ανεμβολίαστοι ήταν 0 (Μηδέν), όπως και εμβολιασμένοι με μία δόση.

#Εισήχθησαν στην ΜΕΘ 12, ήτοι 4 με τέσσερεις δόσεις (33%), 6 με τρεις δόσεις (50%) και 2 με δύο δόσεις (17%). Μηδέν ανεμβολίαστοι και μονο-εμβολιασμένοι.

#Πέθαναν 15, εκ των οποίων 8 με τέσσερεις δόσεις, 3 με δύο και 4 με δύο δόσεις αντίστοιχα.

#Παρατηρούμε ότι οι τετράκις εμβολιασμένοι είχαν θνητότητα ήτοι 8/105 εισαχθέντες( 7,5%), οι τριπλο- ήταν 3/53 (5,6%) και οι διπλο- 4/22 (8.1%)

#Εντυπωσιακή ήταν η απουσία θνητότητος των ανεμβολίαστων.

#Για την αξιοπιστία των όσων γράφω , θα πρέπει να αναφέρω ότι τα ανωτέρω ποσοστά θα άλλαζαν αν ξέραμε το εμβολιαστικό status των υπολοίπων 47 που είχαν 6 εισαγωγές στις ΜΕΘ (12,7%)και 2 θανάτους (4,2%)

#Ακόμη και αν οι ανωτέρω ήταν ανεμβολίαστοι, πάλι οι εμβολιασμένοι εισαχθέντες εμφάνισαν μεγαλύτερο κίνδυνο διασωλήνωσης και θανάτου.

#Όλα τα ανωτέρω ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΟΥΝ ΤΟ ΑΦΗΓΗΜΑ ΤΟΥ κ.ΠΛΕΥΡΗ .

#Θα παρακολουθώ το θέμα.

Πηγή: Australian, NSW Respiratory Surveillance Report - week ending 29 October 2022 COVID-19 Summary. σελίς 4



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Με κεφάλαιο 4 χιλιάδων ευρώ η Barking Well, φτάνει στα 9,9 εκατ. ευρώ από τον Αναπτυξιακό! Η εταιρεία Barkingwell Progress του Νίκου Κοκλώνη- αποκαλύπτει το Euro2Day -πως έλαβε το «πράσινο φως» ένταξης στον Αναπτυξιακό για επενδυτικό σχέδιο, επιλέξιμου κόστους… 9,935 εκατ. ευρώ! Το σχέδιο αφορά στην ίδρυση μονάδας παραγωγής τηλεοπτικών προγραμμάτων, βίντεο και κινηματογραφικών ταινιών. Η πιστοποίηση της καταβολής του αρχικού εταιρικού κεφαλαίου της εταιρείας των 4.000 ευρώ, έγινε στις 26 Οκτωβρίου 2022.

Ετσι καταλαβαίνουν τον πολιτισμό, έτσι κάνουν! Στηρίζουν σκουπίδια γιατί και τα σκουπίδια αυτούς στηρίζουν.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αναστολή πλειστηριασμού πρώτης κατοικίας την Παρασκευή με προσωρινή διαταγή ενώπιον του Μονομελούς Εφετείου Θεσσαλονίκης.Η Δικασασα Δικαστής τάχθηκε υπέρ των των αποφάσεων του Αρείου Πάγου για την έλλειψη νομιμοποίησης των εταιρειών διαχείρισης να επιχειρούν πράξεις εκτέλεσης με σύμβαση διαχειρισης του ν.3156/2003!! Ήδη με την απόφαση 1873/2022 απόφαση του Αρείου Πάγου παραπέμφθηκε το νομικό ζήτημα στην Ολομέλεια!



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Νομίζω οτι μόνο ο Ντερτιλής καταδικάστηκε για την εν ψυχρώ δολοφονία του 20χρονου Μυρογιάννη σε μικρή απόσταση απο την περίφραξη του Πολυτεχνείου, Πατησίων και Στουρνάρη, με βάση μαρτυρία του στρατεύσιμου οδηγού του. Τα δεκάδες θύματα που δέχθηκαν δολοφονικές βολές ακόμα και σε απομακρυσμένες συνοικίες απο το Πολυτεχνείο όπως τα Λιόσια και του Ζωγράφου, παρόλο που καταγράφηκαν απο την έρευνα Τσεβά το '75 ουδέποτε διαλευκάνθηκε ποιοι ήταν οι υπεύθυνοι για να δοθούν απαντήσεις και να απαγγελθούν κατηγορίες. Ο Τσεβάς διαπίστωσε 18 νεκρούς, το '76 ο αντιεισαγγελέας Ζεγκίνης αναφέρει 23 επώνυμους νεκρούς. Ποιοί πυροβόλησαν, ήταν απλοί στρατεύσιμοι ή μονιμάδες, σε ποιές μονάδες ανήκαν, ποιές διαταγές εκτελούσαν και απο ποιούς ανώτερους κλπ. Κάποιοι κατέληξαν μετά απο χτυπήματα με ραβδιά στο κεφάλι, μάλλον αστυνομικών. Έχουμε δεκάδες αδικαίωτα θύματα και οικογένειες χωρίς ταυτοποίηση ενόχων. Αυτή η συσκότιση με ευθύνη της Μεταπολίτευσης είναι επόμενο να τροφοδοτεί εναλλακτικά σενάρια. Τα ίδια και χειρότερα ισχύουν για το Κυπριακό.

Σχολιο.- πραγματικά συσκότιση και μη ερευνα για τιμωρία των ελεύθερων σκοπευτών στα επόμενα χρόνια,λες και ήσαν φαντάσματα

Σχολιο.- Το πρόβλημα των χουντολάγνων είναι βασικά με τον ίδιο τους τον εαυτό: γνωρίζουν βαθιά μέσα τους πως οι ίδιοι δεν έχουν συμμετάσχει ούτε σε ένα αξιόλογο πράγμα στη θλιβερή και ποταπή ζωή τους. Γι αυτό ζηλεύουν νέους που υψώσαν το κεφάλι άοπλοι απέναντι στην ωμή βία και τον αυταρχισμό.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Εσείς ρε άχρηστοι μη παραγωγικοί πανηλίθιοι πλεμπαίοι γιατί δεν μπορείτε με 4 χιλιαρικάκια να πάρετε επιδότηση 9 μύρια σαν τον Νίκο Κοκλώνη;

Να σας πω γιατί; Επειδή είμαστε ηλίθιοι γι αυτό.

Έφαγαν το μητσοτακέικο και νουρδουιτες τα πόμολα και τώρα ξηλώνουν τα μπετά από τις κολώνες να βγάλουν από μέσα τα σίδερα να τα φάνε κι αυτά



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Με αφορμή τα νέα περιστατικά παιδικής κακοποίησης και μάλιστα στο ίδρυμα της Κιβωτού ένα έχω να πω.

Στην κοινωνία που έφτιαξαν αυτά τα μπαστάρδια που ψηφίζεις,φύλαγε να μην μείνεις ορφανός και να μην πάθεις σοβαρό πρόβλημα υγείας πανηλίθιε πλεμπαίε γιατί αν δεν το έχεις καταλάβει σαν το σκυλί στα αμπέλι θα πας.

Βέβαια και από την άλλη ότι σπέρνεις θα θερίσεις έλεγαν οι σοφοί αρχαίοι ημών πρόγονοι.

Σχολιο,- Σιγουρα συμφωνω 1908% με το ποστ,αλλα εμενα ολη αυτη η υποθεση μου ζεχνει απο παντου.Οι καταγγελειες για την κιβωτο απο οτι ακουσα εχουν ξεκινησει απ το καλοκαιρι.Ξαφνικα μετα το νταβαντουρι με τις υποκλοπες αρχιζουν να την εξιχνιαζουν(αφου εχει προηγηθει ο ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΜΙΧΟΣ που δεν τον ακουω πουθενα πλεον) και σιγα σιγα αχνοακουγονται και οι φωνες για υιοθεσιες παιδιων απο ομοφυλα ζευγαρια..Εδω κανονικο ζευγαρι που δεν μπορει να πιασει παιδια του ζητανε πεντακοσιαεκατοντριανταπεντε πραγματα για να υιοθετησει και η Δομνιτσα ζητα αποιδρυματοποιηση....????

Σχολιο.- Κοιτα στη σαπιλα που ζουμε δεν θα μου κανει εντυπωση ακομα και αν το κανουν για να παρουν τα παιδια να τα δωσουν σε ανωμαλους να γυριζουν τσοντες.Ειναι τοσο καθικια που τους εχω ικανους για τα παντα



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Από την 1η Δεκεμβρίου, η Τουρκία θα κλείσει τα στενά του Βοσπόρου και των Δαρδανελίων στα πλοία που μεταφέρουν πετρέλαιο εάν δεν έχουν ασφαλιστική κάλυψη

Η Τουρκία προσχωρεί σιωπηρά στις νέες κυρώσεις κατά του ρωσικού πετρελαίου, οι οποίες περιλαμβάνουν «ανώτατο όριο τιμών» και απαγόρευση της ασφάλισης δεξαμενόπλοιων.-Bloomberg



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Εκτός σχεδίου δόμηση;;;

Μα ιδού!

Πολεοδόμηση για αλλοεθνείς.

Οι έλληνες ιδιοκτήτες μικρών εκτάσεων, δενθα μπορούν να δώσουν στα παιδιά τους ένα κομμάτι για να χτίσουν.

Η Μόρια θα μοιάζει με παρανυχίδα συγκρινόμενη με το προμελετημένο έγκλημα που στήνεται στην περιοχή Βάστρια της Λέσβου. Έστησαν μουσουλμανική πόλη στη καρδιά της Λέσβου.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η ιστορική ανακοίνωση της Συντονιστικής Επιτροπής του Πολυτεχνείου στις 16 Νοέμβρη 73

Αναδημοσιεύουμε την ιστορική ανακοίνωση της Συντονιστικής Επιτροπής του Πολυτεχνείου στις 16.11.1973.

Ακολουθεί το κείμενο της ανακοίνωσης:

Οι φοιτητές απ’ όλες τις σχολές στη διάρκεια του φοιτητικού κινήματος συνειδητοποιήσαμε πως τα προβλήματα μας, σχετικά με τον εκδημοκρατισμό τής Παιδείας και τη λειτουργία τού εκπαιδευτικού συστήματος, δε λύνονται χωρίς την αλλαγή τής συγκεκριμένης πολιτικής κατάστασης.

Αρχίζοντας έτσι πολιτικό αγώνα οι φοιτητές και οι Έλληνες εργαζόμενοι, που κλείστηκαν στο Πολυτεχνείο, ξεκαθαρίζουν τις θέσεις τους και καλούν τον Ελληνικό λαό να συσπειρωθεί γύρω τους και ν’ αγωνιστεί μαζί τους, ως την τελική νίκη.

1. Πρωταρχική προϋπόθεση για την επίλυση όλων των λαϊκών προβλημάτων θεωρούμε την άμεση πτώση τού τυραννικού καθεστώτος της χούντας και την παράλληλη εγκαθίδρυση της λαϊκής κυριαρχίας.

2. Η εγκαθίδρυση της λαϊκής κυριαρχίας συνδέεται αναπόσπαστα με την εθνική ανεξαρτησία από τα ξένα συμφέροντα, που χρόνια στήριζαν την τυραννία στη χώρα μας.

Η πλατειά κινητοποίηση του Ελληνικού λαού και η εκδήλωση συμπαράστασης απ’ όλες τις γωνιές τής Ελλάδας είναι η καλύτερη απάντηση σε όσους επιχείρησαν να μας δυσφημίσουν.

Ελληνικέ λαέ, ο αγώνας γύρω από τη λαϊκή κυριαρχία και την εθνική ανεξαρτησία σήμερα συνίσταται στις άμεσες μαζικές διεκδικήσεις, στα οικονομικά, επαγγελματικά και κοινωνικά προβλήματα με απεργιακούς αγώνες, με μαζικές κινητοποιήσεις, με συλλαλητήρια, με προοπτική τη γενική απεργία για την ανατροπή τής δικτατορίας.

Η παρουσία μας εδώ αποτελεί κέντρο συσπείρωσης, κινητοποίησης και μαζικοποίησης του λαϊκού αγώνα.

Όλοι ενωμένοι στον αγώνα για τη Δημοκρατία και την Εθνική ανεξαρτησία.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



"ΝΑΤΟ και Ρωσία τη γη ξαναμοιράζουν, με των λαών το αίμα τα σύνορα χαράζουν", φώναζε το ΚΚΕ στη πορεία της 17 Νοέμβρη.

Για την ακρίβεια είδα ότι το φώναζε μια συντρόφισσα με ντουντούκα αλλά δεν είδα καθόλου πρόθυμο τον κόσμο που ήταν γύρω της να την ακολουθήσει!

Σχολιο.- Καίνε λάδια από καιρό , αλλά τώρα κτύπησαν και μπιέλα !!!!!

Σχολιο.-  Ξέρεις τον ορισμό του "ιμπεριαλιστικού κράτους" (Λένιν) ή λες ότι άκουσες στο καφενείο...

Εσύ "προσγειωμένε" "διανοούμενε όχι των καφενείων" των σοσιαλ και του φβ (εσύ των πρακτορείων CIA ή των ΜΜΕ ?) που "απέρριψες" στα γρήγορα τον "ηλίθιο" ορισμό του Λένιν για τον ιμπεριαλισμό, μας αποκάλυψες την "άγνωστη" ως τώρα αλήθεια πως η εργατική τάξη είναι θύμα !!!!....Ο Μαρξ (κι ο Έγκελς μαζί) μόλις έμαθαν την ανακάλυψή σου σηκώθηκαν απ τους τάφους τους για να σου ζητήσουν να τους ενημερώσεις ώστε να μην μένουν στην μαύρη άγνοια !!!....Άει βρε καημένε!

Σχολιο.- ο Λένιν από κει πάνω γελάει ακούγοντας τον Μαρίνο του ΚΚΕ και τον κάθε Μαρίνο να ισχυρίζεται ότι το αστικό κράτος της Τζαμάικα ασκεί ιμπεριαλιστική πολιτική. Αν εσύ θες να αυτογελοιοποιησε αναπαράγοντας αυτές τις θεωρίες στο όνομα του Λένιν είναι δικαίωμα σού

Με την ηγεσία του σημερινού ΚΚΕ η αντιπαράθεση έχει φύγει από το αν η Ρωσία είναι ιμπεριαλιστική και φτάσει στο γελοίο επίπεδο για το αν όλα τα αστικά κράτη του πλανήτη είναι ιμπεριαλιστικά



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μπορεί να ειπωθεί ότι ο Πούτιν έκανε πολύ αργό βήμα που ξεκίνησε την Ειδική Στρατιωτική Επιχείρηση, όχι ότι ενήργησε παράλογα ή αυθαίρετα. Η τρομερή επιλογή εισβολής στην Ουκρανία γεννήθηκε από μια εξαιρετική κατάσταση: διακυβεύεται η επιβίωση της χώρας.

Με το τέλος της ΕΣΣΔ, οι Ηνωμένες Πολιτείες πλέον νόμιζαν ότι είχαν πάρει τον έλεγχο του μεγάλου ιστορικού αντιπάλου. Τη δεκαετία του '90 η Ρωσία φαινόταν να άρχισε να γίνεται αποικία της Δύσης. Η μεταλλευτική και μεταλλευτική βιομηχανία είχε ιδιωτικοποιηθεί άγρια και κατέληξε στα χέρια ολιγαρχών που κατοικούν στο Λονδίνο και φορολογικά γραφεία στα νησιά Κέιμαν. Ο στρατιωτικός μηχανισμός διαλύθηκε. Η πολιτική αρχή, που εκπροσωπείται σημαντικά από τον μεθυσμένο Πρόεδρο Έλτσιν, ήταν επιρρεπής στη βούληση της Ουάσινγκτον. Στα σύνορα και στην καρδιά της μεγάλης χώρας φύσηξαν άνεμοι απόσχισης και ξέσπασαν αιματηροί εμφύλιοι πόλεμοι.

Ο Πούτιν έβαλε τέλος σε αυτό το καταστροφικό σπιράλ. Το έκανε με αντιφατικό, μερικές φορές αμφισβητήσιμο, μεταξύ μπρος και πίσω, αλλά το έκανε. Ο στόχος του έγινε σταδιακά πιο συγκεκριμένος: να κατακτήσει και στη συνέχεια να καταστήσει μόνιμη την πολιτική, οικονομική και στρατιωτική ανεξαρτησία της μεγάλης χώρας.

Γι' αυτό η Δύση δεν τον συγχώρεσε ποτέ.

Τη στιγμή που έγινε προφανές ότι η Ρωσία επέστρεφε σε παράγοντα της διεθνούς πολιτικής, η αντίδραση ήταν πράγματι βάναυση.

Το 2014, το πραξικόπημα στην πλατεία Μαϊντάν έφερε την Ουκρανία στο Δυτικό Μπλοκ με «στρατιωτικά χέρια». Κάτι παρόμοιο θα έπρεπε να είχε συμβεί και στη Λευκορωσία, όπου είχε ήδη προγραμματιστεί μια πολύχρωμη επανάσταση και η δολοφονία του Λουκασένκο και των παιδιών του. Δύο παραδοσιακά ουδέτερες χώρες όπως η Σουηδία και η Φινλανδία έχουν ενταχθεί στο ΝΑΤΟ. Τότε θα ήταν η σειρά της Γεωργίας. Τελικά θα ήταν η Ουκρανία και η Λευκορωσία και, ίσως, το Καζακστάν.

Με τέτοιο τρόπο, το ΝΑΤΟ που είχε ήδη επεκταθεί, παραβιάζοντας τις ορκισμένες υποσχέσεις στους αγίους που δόθηκαν στον Γκορμπατσόφ, στις δορυφορικές χώρες του ανατολικού μπλοκ, θα είχε μπει καλά εντός των συνόρων της πρώην ΕΣΣΔ. Μια στρατιωτική συμμαχία που τις τελευταίες δεκαετίες έχει διακριθεί για τις επιθετικότητές της (Γιουγκοσλαβία, Αφγανιστάν, Ιράκ, Συρία, Λιβύη κλπ. ) θα είχε περικυκλώσει τη Ρωσία. Αμερικανοί πύραυλοι θα μπορούσαν να φτάσουν σε Μόσχα και Αγία Πετρούπολη σε λίγα λεπτά. Με λίγα λόγια η ανεξαρτησία της χώρας θα ήταν μικρότερη. Πρώτα ο στρατός, γιατί η πιθανότητα ενός αποφασιστικού δυτικού πραξικοπήματος θα έθετε σε κίνδυνο τη ρωσική στρατηγική ισοτιμία. Τότε το οικονομικό, γιατί η Ρωσία θα υπόκειτο στον αέναο εκβιασμό των ενεργειακών πηγών της από χώρες διέλευσης. Τέλος αυτή η πολιτική, γιατί είναι προφανές ότι, υπό αυτές τις συνθήκες, αργά ή γρήγορα μια μαριονέτα από τη Δύση θα είχε τοποθετηθεί για να ηγηθεί του κράτους. Το τελικό αποτέλεσμα αυτής της διαδικασίας θα έπρεπε να είχε οδηγήσει στον διαμελισμό της χώρας σε πέντε ή έξι εχθρικές οντότητες μεταξύ τους. Επιστροφή, προς το χειρότερο, στη δεκαετία του 90.

Δεν έκανα εγώ αυτό το έργο. Είναι αυτό που θεωρεί ο Μπρεζίνσκι, ήδη σύμβουλος εθνικής ασφάλειας στην εποχή του Κάρτερ και έγινε από την ίδια τη συμμαχία μεταξύ Dem και NeoCon που βρίσκεται στην εξουσία στις Ηνωμένες Πολιτείες σήμερα. Με κάθε τρόπο, η πολιτική καταστροφή της Ρωσίας είναι η απαραίτητη προϋπόθεση για την αντιμετώπιση της πιθανότητας επιτυχίας της στρατηγικής σύγκρουσης με την Κίνα.

Υπό το φως αυτών των γεγονότων ξεκινά πόλεμος στην Ουκρανία.

Είναι λοιπόν πιθανό ο Πούτιν να έκανε ένα υπολογισμένο αργό βήμα, να είναι ένα βήμα πολύ διστακτικό και να επιταχύνει όσο θα ήθελε να την αποτρέψει. Σίγουρα όμως. δεν έχει προβεί σε αυθαίρετη ενέργεια. Ο πόλεμος στην Ουκρανία είναι ζήτημα ζωής ή θανάτου για την Ουκρανία. . Ρωσία . Το να μην το καταλαβαίνεις είναι το πιο χαζό πράγμα που μπορείς να κάνεις.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μισέλ Ντιαζ Κανελ θα παρευρεθεί στα εγκαίνια του αγάλματος του Φιδελ στη Κούβα παρουσία του Πουτιν.

ΑΜΕΣΗ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΧΡΆΝΤΟΥ ΚΑΙ ΥΠΕΡΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟΥ ΠΕΡΙΣΣΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΡΙΞΕ ΣΕ ΔΥΣΜΕΝΕΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΡΤΟΥΝΙΣΤΗ ΝΤΙΑΖ ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ ΤΟΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΗ ΠΟΥΤΙΝ ΥΠΟ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ ΖΟΥΓΚΑΝΩΦ ΣΤΗ ΜΟΛΥΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ ΜΟΣΧΑ

Η ανάρτηση είναι χιουμοριστικη

το γεγονός (με τα μικρά γράμματα) είναι αληθινό η σάλτσες (με τα κεφαλαία) δικές μου



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η κινεζική πρεσβεία στη Μόσχα δημοσίευσε χτες μια λίστα με τις χώρες που βομβαρδίστηκαν από τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο:

• Κορέα και Κίνα 1950-53 (Πόλεμος της Κορέας) 

• Γουατεμάλα 1954 

• Ινδονησία (1958) 

• Κούβα (1959-1961) 

• Γουατεμάλα (1960) 

• Κονγκό (1964) 

• Λάος (1964-1973) 

• Βιετνάμ (1961-1973) 

• Καμπότζη (1969-1970) 

• Γουατεμάλα (1967-1969) 

• Γρενάδα (1983) 

• Λίβανος (1983) (1984) στόχοι σε λιβανέζικα εδάφη) και Συρία) • Λιβύη (1986) 

• Ελ Σαλβαδόρ (1980) 

• Νικαράγουα (1980) 

• Ιράν (1987) 

• Παναμάς (1989) 

• Ιράκ (1991) (Πόλεμος του Κόλπου) 

• Κουβέιτ (1991) 

• Σομαλία (1993) 

• Βοσνία (1994, 1995) 

• Σουδάν (1998) 

• Αφγανιστάν (1998) 

• Γιουγκοσλαβία (1999) 

• Υεμένη (2002) 

• Ιράκ (1991-2003) (κοινά στρατεύματα ΗΠΑ και ΗΒ) 

• Ιράκ (2003-201 )

• Αφγανιστάν (2001-2015) 

• Πακιστάν (2007-2015) 

• Σομαλία (2007-2008, 2011) 

• Υεμένη (2009, 2011) 

• Λιβύη (2011, 2015) 

• Συρία (2014-2015) 

είναι τα περισσότερα από τα κράτη στη λίστα. 

Η Κίνα προέτρεψε «μην ξεχνάτε ποτέ ποιος είναι η πραγματική απειλή για τον κόσμο» και κάλεσε «να μεταδίδεται αυτή η λίστα σε όλα τα πιθανά κανάλια 24 ώρες την ημέρα, συνεχώς»

από Θερσίτη στο Telegram



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Λιγνάδης πάντως δεν ψώνιζε παιδιά από την Κιβωτό του Κόσμου,αλλά από τη Solidarity Now του Soro's Foundation,του οποίου επικεφαλής και βασική διαχειρίστρια οικονομικών είναι η Αντιγόνη Λυμπεράκη,εξαδέλφη Κούλη Μητσοτάκη.Αυτή τη ΜΚΟ του γκλομπαλιστικού καπιταλισμού την εκθείαζε σε άρθρο της Αυγής και ο Θανάσης Καρτερος πριν κάποια χρονια.Έχω την αίσθηση επίσης οτι ο Πατήρ Αντωνιος αρνήθηκε να εμβολιαστουν για covid τα παιδιά των δομών αυτών.Κρατήστε μικρό καλάθι για όσα ακούγονται,διοτι η Κιβωτός του Κόσμου χαλάει την πιάτσα των ΜΚΟ,του WEF και του γκλομπαλιστικου καπιταλισμου δυτικού τύπου.Οπότε μην τρώμε αμάσητο το καθετί που λέει το star system που άνοιγε τα πόδια του σε καναλάρχες και εφοπλιστές είτε το λένε Μενεγάκη είτε Κορομηλά.Εξάλλου έρχονται και εκλογές....Ας περιμένουμε κι αν εχει κάνει αίσχη,να τιμωρηθεί...



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αεροπορική επίθεση του Ισραήλ κατά Συρίας. 4 στρατιώτες νεκροί. Αυτά τα παιδιά δεν έχουν μανάδες; Ρατσιστική επίθεση με συνενοχή διεθνούς ”κοινότητας” υπάρχουν περιούσιοι κι αποπαίδια. 

19/11/2022



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πρωτοφανής τρομοκρατική επίθεση από ισλαμιστή με μαχαίρι κατά αστυνομικών στις Βρυξέλλες. 1 αστυνομικός νεκρός, 1 τραυματίας. Ο δράστης το πρωί πήγε σε αστυνομικό τμήμα είπε ότι έχει ψυχολογικά και θέλει να σκοτώσει αστυνομικούς. Τον πήγαν σε νοσοκομείο διέφυγε και το βράδυ επιτέθηκε και σκότωσε!! Σεσημασμένος ως επικίνδυνος εξτρεμιστής. Φώναζε Αλαχού Ακμπάρ!!!

19/11/2022

Τρομοκρατική επίθεση από ισλαμιστή κατά αστυνομικών στις Βρυξέλλες στο Δήμο Schaerbeek σε ένα από τα ευαίσθητα και δύσκολα καρτιέ της ευρωπαϊκής πρωτεύουσας. Ένας αστυνομικός σκοτώθηκε κι ένας άλλος τραυματίστηκε. Ο δράστης τραυματίστηκε αφού πυροβολήθηκε από ενισχύσεις που έσπευσαν στο σημείο.Η επίθεση έγινε το βράδυ της Πέμπτης 10/11/2022.Ο δράστης είχε φάκελο χαρακτηρισμένος ως “εξτρεμιστής εν δυνάμει βίαιος”. Αυτοβούλως το ίδιο πρωί είχε εμφανιστεί σε αστυνομικό τμήμα του Δήμου Έβερε Βρυξελλών και ζήτησε ψυχιατρική υποστήριξη γιατί κατ΄ομολογίαν ένιωθε τάσεις να επιτεθεί σε αστυνομικούς. Οδηγήθηκε στα επείγοντα του νοσοκομείου Saint Luc συνοδευόμενος από 3 αστυνομικούς οι οποίοι τον άφησαν στις νοσοκόμες και αποχώρησαν. Δεν εξετάστηκε ποτέ γιατί κατά την αναμονή αποχώρησε με αποτέλεσμα να κάνει πράξη το βράδυ αυτό που στην ίδια την αστυνομία προειδοποίησε το πρωί. Αποτέλεσμα είναι ένας 29χρονος ανυποψίαστος αστυνομικός οThomas να δεχθεί χτυπήματα με μαχαίρι στο λαιμό κατά τη διάρκεια περιπολίας και να σκοτωθεί σαν σφαχτάρι στις Βρυξέλλες. Πολλά τα κενά στην υπόθεση τεράστιες οι παραλείψεις ζητούνται παραιτήσεις.

Ο δράστης είναι ο Yassine Mahi  γεννημένος το 1990.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο ενδιαφερόμενος επηρεάστηκε σε μεγάλο βαθμό από την οικογένειά του, η οποία ήταν πολύ ριζοσπαστικοποιημένη και η οποία τον θεωρούσε «αποτυχημένο». SouthInfo . Σύμφωνα με μια πηγή από συναδέλφους μας από το “Het Laatste Nieuws”, ο Yassine Mahi έχει έναν αδελφό που πήγε στη Συρία.

Έρευνες πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή στο σπίτι του δράστη, που βρίσκεται στην πλατεία Pierre Hauwaerts στο Έβερε. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, στο σημείο ανακαλύφθηκαν εκατό βιβλία και ισλαμικές γραφές. Αυτά τα έγγραφα κατασχέθηκαν. Ένας ειδικός τους εξετάζει για να επαληθεύσει το περιεχόμενό τους και να διαπιστώσει εάν είναι εξτρεμιστικά ή όχι. […] RTL

Ο δράστης σύμφωνα με μαρτυρίες, φώναξε “Allah Akbar” οπλισμένος με μαχαίρι επιτέθηκε σε δύο αστυνομικούς στο αυτοκίνητό τους που σταμάτησαν στο κόκκινο φανάρι.

Ο ένας από τους δύο αστυνομικούς, ο Θωμάς Μ., 29 ετών, που χτυπήθηκε «στο ύψος του λαιμού» δεν επέζησε, ενώ ο άλλος, τραυματισμένος στο δεξί χέρι, «χειρουργήθηκε χθες το βράδυ» και «φαίνεται εκτός κινδύνου». , υπογράμμισε η ομοσπονδιακή εισαγγελία (…) Θύμα ο Thomas Monjoie, ένας 29χρονος αστυνομικός από το Remicourt που ζούσε στην περιοχή της Λιέγης για αρκετά χρόνια.