Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2022

Τεταρτη 7 Δεκεμβριου 2022


Σαρτανα μετα τον πόλεμο. 

Δεν τους αρέσει να μιλάνε για τις πολεμικές επιχειρήσεις. Βαριές αναμνήσεις. 

«Ρώσοι απομάκρυναν τα παιδιά από τα υπόγεια, τους φόραγαν τα αλεξίσφαιρα γιλέκα τους και έβαζαν στα θωρακισμένα, ενώ οι ουκρανές ελεύθερες σκοπευτές πυροβολούσαν τους αμάχους , και έπειτα χόρευαν και έκαναν αναρτήσεις στο κοινωνικό δίκτυο «snajpershy rulyat» (ελεύθεροι σκοπευτές). Ποιος είναι ο προστάτης μας; Αυτοί μας μισούν. Ακόμα και τώρα μας απειλούν. 

Στον οικισμό υπάρχει θέατρο, που δείχνουν παραστάσεις στα Ρουμέικα (ελληνική διάλεκτος)



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αποδεικτικά στοιχεία για τις φρικαλεότητες των Ουκρανών Ναζί.

Κοιτάξτε στα μάτια αυτού του στρατιωτικού. Ο πόνος από αυτό που είδαν έμεινε χαραγμένος ανεξίτηλα μέσα του για πάντα. Είναι ένα από τα μέλη που συνέλαβαν και ανέκριναν την ουκρανική ομάδα που χειρουργούσαν τα παιδιά με σκοπό το εμπόριο οργάνων. Ειδική ομάδα Ουκρανών μάζευαν παιδιά ηλικίας 3-6 ετών και τα «έσφαζε» για όργανα σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους. Κατά την διάρκεια της ανάκρισης, μίλησαν ήρεμα για αυτό, σαν να κόβουν ένα χοίρο ή ένα κουνέλι σε ένα αγρόκτημα.

Αυτός ο Ρώσος στρατιωτικός δεν πίστευε όταν του είπαν ότι στην Ουκρανία υπάρχει κάτι τέτοιο.

Στο τέλος είπε πως «μέχρι να το δεις με τα μάτια σου, δεν θα καταλάβεις. Όταν το δεις, δεν θα συγχωρέσεις.»

Δεν επιτρέπει να συγχωρεθεί το ουκρανικό καθεστώς!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Που είστε ολοι οι "ειρηνιστές" με το ουκρανομ....πανο και "αχ, ο κακός ο Πούτιν" ? 

Ή στο Ντονετσκ δεν ειναι παιδια, δεν ειναι άνθρωποι???

Καθημερινή έκρηξη ουκρανικών πυραύλων στον άμαχο πληθυσμό!!! Με νεκρούς που πάνε στις δουλειές τους. Όπως λένε οι ίδιοι έχουν συνηθίσει, είναι σαν να πληρώνουν φόρο αίματος σε ένα δράκο.

Απο το 2014 καθημερινά βομβαρδίζουν και σκοτώνουν ανθρώπους στο Ντονμπας

(νότια - ανατολική Ουκρανία. ΕΥΤΥΧΏΣ ΠΡΩΪΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ) οι ναζιστές. 

Δεν γυρίζει η γλώσσα να τούς πω "ουκρανικος στρατος" και η Ουκρανία μας, σαν χώρα, δεν υπάρχει απο το 2014! 

Μια συνηθισμένη μερα στο Ντονετσκ. 

Καθημερινή έκρηξη ουκρανικών πυραύλων στον άμαχο πληθυσμό!!! Με νεκρούς που πάνε στις δουλειές τους. Όπως λένε οι ίδιοι έχουν συνηθίσει, είναι σαν να πληρώνουν φόρο αίματος σε ένα δράκο.

Ολα αυτα γίνονται με την "βοήθεια" σας, "ειρηνιστές"... 

Σας σιχάθηκε η ψυχή μου!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Εν όψει των εκλογών, η προπαγάνδα των media υπέρ των Ουκροναζί θα ενταθεί.

Μην πιστεύετε τίποτα, μα ΤΙΠΟΤΑ.

Θα προσπαθήσουν να αποδώσουν τη φτώχεια μας στην αναγκαστική συμμετοχή μας στον πόλεμο. Θα μας λένε ότι είναι μονόδρομος.

Η Ουγγαρία, μέλος του ΝΑΤΟ και της ΕΕ, απειθαρχεί προς όφελος του λαού της.

Οχι, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ.

Απλούστατα οι κυβερνώντες, μας έχουν "γραμμένους" και κόπτονται μόνο για τα συμφέροντα των μεγαλοεταιριών.

ΜΗΝ ΜΑΣΑΤΕ.

Αν τους πιστέψουμε, μετά τις εκλογές θα υποστούμε ακόμη χειρότερα.

Σχολιο.- Όπως και να 'χει, μετά τις εκλογές θα υποστούμε ακόμη χειρότερα. Ή μήπως διατηρούμε την ψευδαίσθηση ότι θα υπάρξει κάποια αλλαγή προς το καλύτερο...

Σχολιο.- το πιθανότερο είναι πως όχι. Αλλά είναι μια ευκαιρία για συνειδητοποίηση έστω κάποιων μειοψηφιών. Και οι υπόλοιποι, ας πάρουν το κρίμα στο λαιμό τους.

Σχολιο.- Δεν υπάρχουν "υπόλοιποι". Το σύστημα είναι έτσι στημένο, ώστε ό,τι κι αν ψηφίσεις, ψηφίσεις δεν ψηφίσεις, το αποτέλεσμα είναι πάντοτε το ίδιο. Δεν κυβερνάει ο λαός, δεν υπάρχει λαϊκή κυριαρχία, έχει καταλυθεί το Κοινωνικό Συμβόλαιο, δεν ζούμε σε δημοκρατία, αλλά σε παρωδία δημοκρατίας...

Σχολιο.- συμφωνώ, αλλά λέω ότι είναι μια ευκαιρία συνειδητοποίησης. Επίσης υπάρχουν και τα κόμματα, που αντιδρούν. Δεν θα ορίσουν τα τεκταινόμενα, αλλά έχουν την ευκαιρία να διαμαρτυρηθούν.

Σχολιο.- "αναγκαστική συμμετοχή στον πόλεμο"??? απο ποιους θα το ακούσουμε αυτό? τους δημοκρατικα εκλεγμενους τυραννους των Βρυξελλων?

Σχολιο.- δεν θα συμφωνήσω απόλυτα ότι παρόλα όλα τα κράτη είναι καπιταλιστικά άλλο η Ουγγαρία άλλο η Ελλάδα. Η Ελλάδα έχει παραδοσιακούς δεσμούς με Ρωσία. Είναι το Ανατολικό άκρο της ΕΕ. Μπορούσε και έπρεπε να είναι ουδέτερη.

Σχολιο.- η άρχουσα τάξη είναι δεμένη με τους Άγγλους στην αρχή και μετά με τους Αμερικάνους, όχι εμείς, ο λαός!

Σχολιο.- η Γερμανία, ας πούμε, καταστρέφει τις εταιρείες της. Όλες θα κλείσουν εκεί και θα μετακομίσουν αλλού. Δεν ισχύει ως εκ τούτου αυτό που λες

Σχολιο.- Απευθύνεσαι σε μη ηθικό ακροατήριο. Σε οπαδούς ναζιστικής συνιστώσας (Ευρωπαίοι "αριστεροί")

Σχολιο.- Ένας Στάλιν χρειάζεται για την δημοκρατία και τον Πούτιν!

Σχολιο.- η ύφεση έχει ξεκινήσει από το 2008 και οι χρηματηστηριακές φούσκες και οι φούσκες των τραπεζών θα σκάγανε και η Αμερική θα ήτανε ένας πτωχευμένος ηγεμόνας. Η Ουκρανία ήτανε η μεγάλη ευκαιρία γι αυτό δεν πίεσαν γιά το Μινσκ 1 και δεύτερο και με την πλατεία Μεινταν δημιούργησαν ένα εμφύλιο και επόμενο ήτανε να επέμβουν οι Ρώσοι για τους ρωσικούς πληθυσμούς αλλά και μια ευκαιρία να πάρουν την αζοφική και ένα μεγάλο μέρος της μαύρης θάλασσας και να προστατεύσουν την Κριμαία που ελλιμενίζονται τα ρωσικά πολεμικά πλοία. Ο μεγάλος χαμένος είναι η Ευρώπη που την οδηγούν σε οικονομικοί και επενδυτική φτώχεια και ένα ευρώ πού έχει χάσει την αποθεματική του αξία. Οι αμερικανοί έκαναν την Ευρώπη από ανταγωνιστή σε αποικία. Η επόμενη πενταετία θα είναι τραγική για την Ευρώπη έστω και να τελειώσει ο πόλεμος αν και από τις υπάρχουσες κυβερνήσεις δεν πρόκειται να επιβιώσει καμμία και θα υπάρξουν γεγονότα που δεν τα φανταζόμαστε

Σχολιο.- ..και να μην ξεχνάμε, την αρχικά βαρύγδουπη οσο και αλόγιστα υποταγμένη φράση "με την Ρωσία είμαστε σε πόλεμο" ....απο επίσημα χείλη.....Κυβερνώντων !!!..



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ζιουγκάνοφ: «Η Ρωσία σε πόλεμο εναντίον του νέου Αγγλοσαξονικού Ράιχ»!

7/12/2022   -   12.06 μ.μ.

«Αφήστε τις μορφές των μεγάλων, γενναίων και ανελέητων προγόνων μας,

να σας εμπνεύσουν σ' αυτόν τον πόλεμο:

Αλέξανδρος Νιέφσκι,

Ντμίτρι Ντονσκόι,

Κουζμά Μίνιν,

Ντμίτρι Ποζάρσκι,

Αλεξάντερ Σουβόροφ,

Μιχαήλ Κουτούζοφ»

Ιωσήφ Βησσαριόνοβιτς Στάλιν (1942)

Η Ρωσία πρόκειται να γιορτάσει την 100η επέτειο από την ίδρυση της Σοβιετικής Ένωσης, που ανακήρυξε στις 30 Δεκέμβρη του 1922 ο Βλαντιμίρ Λένιν, πέντε χρόνια μετά τη νίκη της Μεγάλης Οκτωβριανής Επανάστασης.

Σ' αυτό το κλίμα ο Γκενάντι Ζιουγκάνοφ, Γενικός Γραμματέας του Κομμουνιστικού Κόμματος της Ρωσικής Ομοσπονδίας, έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα "Svobodnaja Pressa" και μεταξύ άλλων επισημαίνει:

«Στις 30 Δεκέμβρη σηματοδοτούνται τα 100 χρόνια από τη δημιουργία του πιο μοναδικού και υπέροχου κράτους στον πλανήτη: της Ένωσης Σοβιετικών Σοσιαλιστικών Δημοκρατιών. Η επέτειος μας αναγκάζει να ρίξουμε μια ρεαλιστική ματιά στο παρόν, να αξιολογήσουμε ειλικρινά και επαρκώς την εμπειρία...

Η Σοβιετική Ένωση έδειξε στον κόσμο πώς μπορεί να κερδηθεί ο πόλεμος, να βγει από τη χειρότερη κρίση, να παρέχει σε όλους Δωρεάν Εκπαίδευση και Ιατρική περίθαλψη, να φροντίζει τα παιδιά, τις γυναίκες και ηλικιωμένους...»

Παρά το γεγονός ότι το Κομουνιστικό Κόμμα της Ρωσίας είναι μέρος της αντιπολίτευσης, υποστήριξε εξαρχής την ειδική στρατιωτική επιχείρηση αποναζιστικοποίησης στην Ουκρανία, την οποία οι Ρώσοι κομμουνιστές είχαν πράγματι ζητήσει κι απαιτήσει για αρκετό καιρό, επικρίνοντας σκληρά τον Βλαδίμηρο Πούτιν, ότι δεν υπερασπίστηκε κι εγκατέλειψε τους Ρώσους του Ντονμπάς.

Έτσι σήμερα, ο Ζιουγκάνοφ, επισημαίνει στη συνέντευξή του ότι η Ρωσία δέχεται «έναν νέο πόλεμο που έχουν εξαπολύσει εναντίον μας οι Αγγλοσάξονες (ΝΑΤΟ)»

«Ο υβριδικός πόλεμος εναντίον της Ρωσικής Ομοσπονδίας, στην πραγματικότητα, έχει μετατραπεί σε μια τεράστια στρατιωτική εκστρατεία. Και σε μια τέτοια εκστρατεία, μόνο ένα από τα δύο πράγματα είναι δυνατό: νίκη ή ήττα.

Η νίκη μπορεί να εξασφαλιστεί μόνο με την κινητοποίηση όλων των πνευματικών δυνάμεων και των υλικών πόρων, με τη συνοχή της κοινωνίας και από ικανό και επαγγελματικά εκπαιδευμένο προσωπικό.

Σήμερα η Ρωσία βρίσκεται σε πόλεμο εναντίον του παγκόσμιου κεφαλαίου, ενάντια στο νέο αγγλοσαξονικό Ράιχ.

Το ζήτημα της στρατιωτικής επιχείρησης αποναζιστικοποίησης είναι το ζήτημα για το μέλλον της πατρίδας μας.

Πρέπει να κινητοποιήσουμε όλες μας τις δυνάμεις για ν' ανταποκριθούμε επαρκώς στην πρόκληση που μας έχει απευθύνει η αυθάδεια του ΝΑΤΟ και της Αγγλοσαξονίας. Πρέπει να συντρίψουμε τον ναζισμό, τον φασισμό και τον μπαντερισμό»

Σχετικά με το εγχώριο Μέτωπο της δεξιάς, αλλά κι όλης -χωρίς εξαιρέσεις- της Νατοϊκής αριστεράς, που ανακάλυψαν τον "Ρωσικό ιμπεριαλισμό":



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



"Εμείς το μόνο που θέλουμε είναι δικαιοσύνη. Να τιμωρηθεί και να μπει μέσα, γιατί πυροβόλησε ένα 16χρονο. Τον μεγάλωσα με τη φτώχεια μου, ο γιος μου ήταν το καλύτερο παιδί. Αν και έκανε αυτό που έκανε, (δεν πλήρωσε 20 ευρώ πετρέλαιο) ζητάμε συγγνώμη, αλλά δεν έπρεπε να σκοτώσει το παιδί μου, να τον πυροβολήσει και να τον σκοτώσει" - Δήλωση του πατέρα του 16χρονου, Κώστα Φραγκούλη, που πυροβολήθηκε πισώπλατα από αστυνομικό προχθές στη Θεσσαλονίκη.

Όταν δημοσιογράφος του ζήτησε να σχολιάσει το γεγονός του ξεσηκωμού των Ρομά πανελλαδικά, ο Παύλος Φραγκούλης δήλωσε "το ξέρω και το βλέπω και τους ευχαριστώ πολύ όλους"

Οι Ρομά έχουν το χαρακτηριστικό ότι ακόμα και κάτω από το βάρος της μεγαλύτερης αδικίας - και υπάρχει μεγαλύτερη αδικία από την αφαίρεση μιας ζωής ενός παιδιού; - μπορούν να βρουν τη δύναμη να ζητήσουν συγγνώμη. Κάτι που η εξουσία δεν κάνει ποτέ, παρά μόνο όταν βρίσκεται στριμωγμένη.

Θα απαιτήσουμε κι εμείς δικαιοσύνη μαζί με τον πατέρα, την οικογένεια, τους φίλους τους 16χρονου και κάθε συνάνθρωπό μας που ένιωσε απειλή, ταπείνωση κι εξευτελισμό από αυτή την υπόθεση. ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο ΣΑΛΙ ΜΠΕΡΙΣΑΣ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟ BLOODY ΜΟΥΡΗ (ματωμενο μπουκετακι)...

6/12/2022  -  16.33

Ο ΣΑΛΙ ΜΠΕΡΙΣΑ(Σ) 78 χρονών πρωην προεδρος της ΑΛΒΑΝΙΑΣ και γνωστος με το προσωνυμιο ΠΥΡΑΜΙΔΑΣ λογω των τραπεζων πυραμιδων που δημιουργησε και εφαγε τα λεφτα του κοσμου και διελυσε και ολο το παλιο κρατος σκορπωντας το χαος στην χωρα το 1997 για χαρη των ΔΥΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΚΟΡΑΚΙΩΝ εφαγε ενα KΑΛΟ ΚΑΙ ΧΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΜΠΟΥΚΕΤΑΚΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΜΟΥΡΗ.....



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Φεύγει Ρομά χωρίς να πληρώσει τη βενζίνη, σφαίρα στο κεφάλι.

Φεύγει Φλώρος της Energa χωρίς να πληρώσει τις εισφορές μας 236 εκατ, του δίνεις άδεια για παραγωγή ρεύματος ΦΑ. Απλά πράγματα.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η δημοσιογράφος Δώρα Κουτροκόη απολύθηκε από το ΣΚΑΙ (την πρωινή εκπομπή του γλέιφτη γλίτσα ακροδεξιού νεοφιλελέ Οικονόμου) επειδή έφερε σε δύσκολη θέση τον Πλεύρη με σοβαρή ερώτηση σχετικά με το μπόλι. Συγκεκριμένα τον ρώτησε οτι και αυτοί που είναι ενάντια στο μπόλι είναι γιατροί και επικαλούνται ιατρικά δεδομένα. Και ξεσηκώθηκαν ο γλίτσας Οικονόμου και ο γλίτσας Παυλόπουλος να υπερασπίσουν τον Πλεύρη.

 Να βρε γιατί λένε όλοι τα ίδια. Λόγω της "αλάνθαστης επιστήμης"...

"ΞΑΦΝΙΚΗ" ΑΠΟΛΥΣΗ.(2/12)

Αλλά αυτά παθαίνει κανείς όταν ρωτά ΛΑΘΟΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ...(30/11)

Δείτε το ΜΕΝΟΣ του ΦΑΣΙΣΜΟΥ στα μάτια του....



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΥΠΟΧΡΩΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΕΡΙ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ ΜΙΣΘΩΝ ΑΠΟ 1.9.2021 

(Συλλογική Καταγγελία στην Επιτροπή Κοινωνικών Δικαιωμάτων του Συμβουλίου της Ευρώπης)

Έχει ήδη υποβληθεί συλλογική καταγγελία στην Επιτροπή Κοινωνικών Δικαιωμάτων του Συμβουλίου της Ευρώπης για παραβίαση του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Χάρτη εκ μέρους του ελληνικού κράτους μέσω του μέτρου της αναστολής εργασίας των υγειονομικών που δεν εμβολιάστηκαν, με πλήρη στέρηση μισθού από 1.9.2021 και μετά.

Σε μερικές εβδομάδες αναμένεται η έκδοση θετικής απόφασης, η οποία θα είναι καθοριστική για τη δυνατότητα διεκδίκησης όλων των μισθών από 1.9.2021.

Όσοι δικηγόροι σκοπεύουν να ασκήσουν τέτοιες αγωγές, καλό θα είναι να περιμένουν πρώτα την απόφαση της Επιτροπής, έτσι ώστε στο δικόγραφό τους να κάνουν ρητή αναφορά σε αυτήν και στο άρθρο του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Χάρτη που έχει παραβιαστεί.

Εάν όλα πάνε καλά και τα δικόγραφα συνταχθούν σωστά, με τον παραπάνω τρόπο, τα ελληνικά δικαστήρια θα είναι επί της ουσίας υποχρεωμένα να επιδικάσουν όλους τους μισθούς από 1.9.2021.

Για την αφιλοκερδή σύνταξη και προώθηση της συλλογικής αυτής καταγγελίας, καθώς και τη γενικότερη νομική συνδρομή στο θέμα, ευχαριστούμε θερμά το Νικήτα Αλιπράντη, γνωστό νομικό και συγγραφέα, πρώην μέλος της ανωτέρω Επιτροπής και ομότιμο καθηγητή Νομικής του Πανεπιστημίου του Στρασβούργου. Ο ρόλος σας κύριε καθηγητά ήταν πράγματι καταλυτικός και η θέρμη σας συγκινητική. Σας ευχαριστούμε.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ότι να ναι..... το Fascistbook λογοκρίνει άρθρα ακόμα και από γνωστά επιστημονικά περιοδικά!!!

(Σε λίγο και ο Burla ο ίδιος να βγει και να παραδεχτεί ότι το εμφόλιο τους είναι " πειραματικό" , δεν θα τον πιστεύουν!!!!)

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/36065751/



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΙΚΟΙ, ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΟΙ, ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΟΙ!

Νέα διάταξη σε νομοσχέδιο του υπουργείου Υγείας που βγαίνει σε διαβούλευση, παρατείνει το υποχρεωτικό rapid test στους ανεμβολίαστους εργαζόμενους μέχρι και τις 31 Μαρτίου του 2023!

Ειδικότερα, παρατείνεται έως την 31η.3.2023 η υποχρέωση επίδειξης πιστοποιητικού ή βεβαίωσης εμβολιασμού ή νόσησης από τους εργαζόμενους στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.

Aπλές σκέψεις : Όσοι έχουν κάνει τη συγκεκριμένη ιατρική πράξη δε νοσούν; Kαι βέβαια νοσούν! Δε μεταδίδουν; Kαι βέβαια μεταδίδουν! Όμως, υποχρέωση να κάνουν εβδομαδιαία tests έχουν μόνο οι άλλοι! Αυτοί που δεν έκαναν την ίδια ιατρική πράξη! Aναζητείται επιστημονική(και όχι μόνο) λογική!

Σχολιο.- επιπλέον όπως είδα παραμένουν εκδικητικοί και προς τους άνω των 65 που δεν εμβολιάστηκαν (ανήκω στην κατηγορία) διατηρώντας τα πρόστιμα που έχουν βεβαιωθεί στην ΑΑΔΕ και διαγράφοντας μόνο εκείνων που εμβολιάστηκαν εκ των υστέρων. ούτε καν δηλαδή και όσων νόσησαν, αφού η φυσική ανοσία είναι εχθρός της μπιστήμης τους και των φαρμακευτικών. βέβαια το τελευταίο είναι δευτερεύον. το κύριο είναι η εκδικητικότητα απέναντι σε όσους αρνήθηκαν την υποταγή.

Σχολιο.- Και συν τοις άλλοις δεν τους καλύπτουν οικονομικά για τα υποχρεωτικά τεστ (που δεν έχουν κι αυτά νόημα, ιδίως όταν γίνονται μόνον σ' όσους δεν εμβολιάστηκαν, ενώ εξίσου ωραία κολούν και νοσούν και οι άλλοι) και δεν "πιάνουν" τα δωρεάν, αλλά πρέπει να τα πληρώσουν από την τσέπη τους τιμωρώντας τους ουσιαστικά για την ανυπακοή τους με μία μείωση μισθού ποσού ίσου με την αξία των (υποχρεωτικών) τεστ.

Σχολιο.- Η μεγάλη απάτη των ραπίντ τεστ .....άτομα με συμπτώματα , βήχα κλπ βγήκαν αρνητικά .... τρεις- τέσσερις μέρες μετά αφού τους πέρασε βγήκαν θετικά.....(αξιοπιστία ....γμτα!)

Σχολιο.- δεν έχουν λογική οι φασίστες•

άσε που επιμένουν στο τεστ, για να συγκρατήσουν (όσο μπορούν) την Αποκάλυψη της ψευτιάς περί "πανδημίας"



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΑΠΟ mRNA ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ

1. Καταστροφή δέρματος στο μπράτσο απο την ένεση (1). Αγγειοθρόμβωση στο μπράτσο απο το αξιόλογο και ασφαλές εμβόλιο που συστήνει ο Πλεύρης, αυτός που υποχρεώνει τους υγειονομικούς να κάνουν το εμβόλιο, γιατί το λέει η μπιστήμη ενός τηλεσούργελου απο τα Λίντλ. Στον συγκεκριμένο ασθενή αφαιρέθηκε δέρμα απο άλλο μέρος του σώματος και τοποθετήθηκε εκεί για να καλυφθεί αυτό που καταστράφηκε με την ένεση.

2. Στη δεύτερη φωτογραφία βλέπετε αριστερά (2) το αποτέλεσμα μετά απο έναν διπλό "ασφαλή" εμβολιασμό με Pfizer και δεξιά (3) μετά απο ένα "ασφαλή" εμβολιασμό με Μoderna. Της Pfizer έδωσε σαν παρενέργεια μυοκαρδίτιδα και της Μοderna έδωσε ηπατίτιδα (σας θυμίζει κάτι με τα παιδάκια;) Εχω χιλιάδες τέτοιες φωτογραφίες.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η.. ΚΑΤΆΝΤΙΑ.. ΤΟΥ.. ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΎ... 

 ΑΝΤΊ... ΝΑ.. ΦΡΟΝΤΊΖΟΥΝ.. ΤΑ.. ΠΑΙΔΙΆ.. ΤΑ.. ΣΚΟΤΏΝΟΥΝ... 

ΚΑΙ.. ΦΡΟΝΤΊΖΟΥΝ.. ΈΝΑ.. ΚΟΜΜΈΝΟ.. ΔΈΝΤΡΟ.. ΣΕ.. ΜΙΑ.. ΠΛΑΤΕΊΑ.. 

ΓΙΑΤΊ.???? ΤΙ.. ΘΑ.. ΠΆΘΕΙ.. ΚΑΙ.. ΤΟ.. ΦΥΛΑΝΕ.. ΈΝΑ.. ΣΩΡΌ.. ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΊ..???

Σχολιο.- Η γελοιοτητα της Αστικης Δημοκρατιας.

Η εικονα την ευνομουμενης κοινωνιας σε μια κοινωνια που παρασιτει για να επιβιωσει......

Σχολιο.- Την γελοιότητα την αποδίδει η λεζάντα που κυκλοφορεί γι αυτή την φωτογραφία.

"Αφήσατε τα δάση μας να καούν για πλάκα και τώρα προστατεύετε το δέντρο του μ@λ@κ@"

Σχολιο.- Πάνοπλοι εκτελεστές ανηλίκων φρουρούν το εορταστικό δέντρο.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η χειρότερη μορφή βίας είναι η φτώχεια .

Χριστούγεννα 2022. -Οι άθλιοι των Αθηνών.

Αόρατοι άνθρωποι κοιμούνται στον δρόμο.

Σχολιο.- Σύμφωνα με στοιχεία του ΟΟΣΑ το 1/3 των Ελλήνων δεν έχει ούτε τα ελάχιστα εισοδήματα προς το ζην.

Η Ελλάδα κατατάσσεται στη δεύτερη θέση στην Ευρώπη..



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



"Μετά από πολλά χρόνια, πρόκειται να διενεργηθεί δημοψήφισμα στη Ρωσία για τη μετονομασία του Βόλγκογκραντ εκ νέου σε Στάλινγκραντ. Αυτό θα μπορούσε να διεξαχθεί μέσα στους επόμενους έξι μήνες, καθώς η ρωσική ηγεσία επιχειρεί την ανασύσταση του σοβιετικού παρελθόντος."

ΑΠΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ!!! ΑΠΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ!!! 

ΠΑΝΑΓΙΑ ΒΟΗΘΑ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΥΤΙΝΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΑΠΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ!!!!!



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κυκλοφορει έντονα φήμη ότι ο 16χρονος ρομά - που πυροβολήθηκε από αστυνομικό στο κεφάλι - δυστυχώς έχασε τη μάχη για την ζωή του…Η Γαμωκυβερνηση έχει πετύχει μέχρι στιγμής νά αποκρύβει το γεγονός για ευνοητους λόγους….

Σχολιο.- κλινικά νεκρός λένε

Σχολιο.- Πολύ πιθανόν να είναι εγκεφαλικά νεκρός και καθυστερούν την οριστική διάγνωση τόσο για πιθανή μεταμόσχευση όσο και για ευνόητους λόγους. 

Σχολιο.- Είναι εγκεφαλικά νεκρός. Αφού έφαγε τη σφαίρα στο πίσω μέρος του κεφαλιού. Είναι που δήθεν προσπαθούσε να εμβολίσει του ΔΙΑδες, γιαυτό την έφαγε από πίσω. Περιπολικά δεν υπήρχανε, και οι μπάτσοι δεν είχαν καν ειδοποιήσει το κέντρο. Ότι και να λένε τώρα για να τους καλύψουν. Κοπροσκυλάγανε οι μπάτσοι ΔΙΑδες στη καφετέρεια του βεντζινάδικου και είπανε να ξεμουδιάσουνε.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



7/12/2022  -  4.00 π.μ.

- Ο αριθμός των τραυματιών από τους χτεσινούς βάρβαρους βομβαρδισμούς του Ντονιέτσκ και των γύρω πόλεων ανέβηκε στους 15 (νωρίτερα είχαν δοθεί 10). Ο αριθμός των νεκρών (ευτυχώς) παρέμεινε ίδιος, στους 4. Συνολικά κατά την τελευταία εβδομάδα των ουκρανικών βομβαρδισμών σε κατοικημένες περιοχές της ΛΔ Ντονιέτσκ έχουν σκοτωθεί 11 και έχουν τραυματιστεί 48 άμαχοι πολίτες. Στην πόλη του Ντονιέτσκ, σύμφωνα με τον ηγέτη της ΛΔ Ντονιέτσκ Ντενίς Πουσίλιν, οι VSU εκτόξευσαν χτες 130, συνολικά, βλήματα διαφόρων διαμετρημάτων, ενώ άλλα 30 βλήματα δέχθηκε η πολύπαθη Γκόρλοφκα, ένα εκ των οποίων απόψε το βράδυ έπληξε το τοπικό Κρατικό Νοσοκομείο, το οποίο έμεινε προσωρινά χωρίς ρεύμα. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, η πυρκαγιά που ξέσπασε ως αποτέλεσμα του πυραυλικού πλήγματος στο κτήριο του νοσοκομείου, κατασβέστηκε από την τοπική Πυροσβεστική..

- Σύμφωνα με τον περιφερειακό σύμβουλο Ζαπορόζιε και επικεφαλής της πολιτικής κίνησης «Είμαστε μαζί με τη Ρωσία» Βλαντίμιρ Ρόγκοφ, στην Περιφέρεια του Ζαπορόζιε η πρωτοβουλία των κινήσεων στις στρατιωτικές επιχειρήσεις στην περιοχή ανήκει πλέον στις ρωσικές ένοπλες δυνάμεις, οι οποίες με προληπτικά χτυπήματα κατά θέσεων των VSU εξουδετερώνουν συστηματικά έμψυχο δυναμικό και καταστρέφουν τεχνικό υλικό και υποδομές του εχθρού.

- Σύμφωνα με δηλώσεις του μόνιμου αντιπροσώπου της Ρωσίας στον ΟΗΕ Βασίλι Νεμπένζια, η Ρωσία είναι πάντα έτοιμη για μια διπλωματική επίλυση της ουκρανικής κρίσης, σημειώνοντας παράλληλα ότι ενώ η λογική αυτή γίνεται κατανοητή από τη συντριπτική πλειονότητα των κρατών-μελών του Οργανισμού, δεν γίνεται κατανοητή από τις χώρες της «συλλογικής Δύσης» και από το καθεστώς του Κιέβου. Όπως υπογράμμισε, ωστόσο, ο Νεμπένζια, στόχος των οποιωνδήποτε συνομιλιών θα ήταν «η απάλειψη των λόγων για τους οποίους ξεκίνησε η ρωσική ΕΣΕ στην Ουκρανία».

- Θα πρέπει εδώ να επισημάνω, ότι «ετοιμότητα για συνομιλίες» δεν σημαίνει ουδόλως παραίτηση ή διακοπή της ΕΣΕ από την πλευρά της Ρωσίας. Ο Νεμπένζια ενεργώντας ως διπλωμάτης υποχρεούται εκ των πραγμάτων να δηλώνει την ετοιμότητα της χώρας του για ειρηνική διευθέτηση της κρίσης, αφού εάν είχαν γίνει σεβαστά από τη «συλλογική Δύση» τα αιτήματα που υπέβαλε επίσημα η Ρωσία προς το ΝΑΤΟ και τις ΗΠΑ τον Δεκέμβριο του 2021, θα είχε αποφευχθεί η στρατιωτική επιχείρηση. Στόχος της ρωσικής διπλωματίας είναι επίσης να καταδειχθεί στη διεθνή κοινότητα, ότι η αποκλειστική ευθύνη για την τροπή των γεγονότων στην Ουκρανία ανήκει στο ίδιο του καθεστώς του Κιέβου και τους πάτρωνές του, δηλαδή τις ΗΠΑ, το ΝΑΤΟ και την ΕΕ. Από την άλλη πλευρά, όσο η χούντα του Κιέβου και η «συλλογική Δύση» κλιμακώνουν την αντιπαράθεση, οι πραγματικές πιθανότητες για οποιανδήποτε ειρηνική διευθέτηση της κρίσης όχι μόνο απομακρύνονται, αλλά καθίστανται πρακτικά ανύπαρκτες, Συνεπώς, για τη Ρωσία οι μοναδικές συνομιλίες που μπορούν να υπάρξουν μετά από αυτό, είναι μετά από μια καθαρή στρατιωτική της νίκη και, ουσιαστικά, ως επιβολή των όρων της στην αντίπαλη (και ηττημένη, εν τοιαύτη περιπτώσει) πλευρά.

- Να σημειώσω εδώ και μια ακόμη φράση από την ομιλία του Βασίλι Νεμπένζια στη χτεσινή συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ. Ανέφερε ότι η Ρωσία θα εξακολουθήσει να χτυπά νευραλγικής σημασίας υποδομές του ουκρανικού κράτους που χρησιμοποιούνται για στρατιωτικούς σκοπούς. Συνεπώς, η στάση της Ρωσίας παραμένει σε στρατιωτικό και πολιτικό=διπλωματικό επίπεδο αμετάβλητη (Στγ: προσωπικά μάλιστα θεωρώ, ότι σκληραίνει με την πορεία των γεγονότων).

- Ενδιαφέροντα, κατά μία άποψη, αλλά μάλλον αξιοπερίεργα στοιχεία για τα ανθρώπινα θύματα κατά τη διάρκεια της ρωσικής ΕΣΕ στην Ουκρανία ανέφερε κατά τη χτεσινή συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ ο Αναπληρωτής Γραμματέας του Οργανισμού για ανθρωπιστικά ζητήματα, Μάρτιν Γκρίφιθς. Αυτό που «εντυπωσιάζει» στα στοιχεία του Γκρίφιθς, είναι η απόλυτη ακρίβεια σε ό,τι αφορά τον αριθμό των αμάχων θυμάτων από τις 24/02 (ημερομηνία έναρξης της ΕΣΕ) έως και την 01/12, αλλά και η απόλυτη σύγχυση σε ό,τι αφορά στη γεωγραφική κατανομή αυτών των θυμάτων (πουθενά δεν υπάρχει η οποιαδήποτε αναφορά πχ στο Ντονμπάς).

- Για την ιστορία, να αναφέρουμε ότι ο Γκρίφιθς δήλωσε ενώπιον των μελών του Συμβουλίου Ασφαλείας, ότι στο παραπάνω διάστημα καταγράφηκαν από την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα 17.023 θάνατοι αμάχων, εκ των οποίων 419 ήταν παιδιά. Επίσης ανέφερε, ότι πάνω από 14 εκατομμύρια Ουκρανοί πολίτες έχουν εγκαταλείψει τα σπίτια τους, εκ των οποίων τα 6,5 εκατομμύρια έχουν μετακινηθεί σε άλλες περιοχές εντός της Ουκρανίας, ενώ πάνω από 7,8 εκατομμύρια εξ αυτών βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε χώρες της Ευρώπης. Κι εδώ προκαλεί τεράστια απορία η αγνόηση του γεγονότος, ότι η Ρωσία φιλοξενεί συνολικά πάνω από 3,5 εκατομμύρια Ουκρανούς πολίτες, εκ των οποίων το 1,5 εκατομμύριο είναι πρόσφυγες των τελευταίων 10 μηνών, ενώ πολλοί άλλοι φιλοξενούνται σε περιοχές των «νεοπαγών» ρωσικών Περιφερειών υπό την προστασία των ρωσικών αρχών, ενώ για τη «συλλογική Δύση» καταγράφονται ως «εσωτερικοί πρόσφυγες» εντός «ουκρανικού» εδάφους. Συμπερασματικά, η έκθεση του κυρίου Γκρίφιθς έρχεται μάλλον για να συσκοτίσει, παρά να φωτίσει την κατάσταση και η επιτηδευμένη σύγχυση σε σειρά στοιχείων γίνεται με αποκλειστική σκοπιμότητα να κατηγορηθεί και πάλι η πλευρά της Ρωσίας, με επιχειρηματολογία ανάλογη του «highly likely» των υποθέσεων Σκριπάλ, Ναβάλνι κλπ...

- Ο αντισυνταγματάρχης της Λαϊκής Πολιτοφυλακής της ΛΔ Λουγκάνσκ Αντρέι Μάροτσκο, σε δηλώσεις του στο ρωσικό τηλεοπτικό κανάλι Rossiya-1 ανέφερε ότι η κατάσταση των Ουκρανών στρατιωτικών στην περιοχή του Αρτιόμοφσκ είναι επιεικώς «καταστροφική», αφού έχουν αρχίσει να φαίνονται τα αποτελέσματα των ρωσικών πληγμάτων στις ουκρανικές υποδομές και η τροφοδοσία των μονάδων των VSU στη συγκεκριμένη περιοχή έχει πληγεί σε μεγάλο βαθμό και γίνεται εντελώς αποσπασματικά. Σύμφωνα με τον αξιωματούχο της ΛΔ Λουγκάνσκ, στην κατοχή του βρίσκονται αρκετά βίντεο που ανεβάζουν στα ΜΚΔ Ουκρανοί στρατιωτικοί, όπου δείχνουν με γλαφυρό τρόπο την τραγική κατάσταση στην οποία βρίσκονται. Αυτά τα βίντεο μαρτυρούν, από την άλλη πλευρά, την επιτυχή πορεία των στρατιωτικών επιχειρήσεων από ρωσικής πλευράς στη συγκεκριμένη κατεύθυνση.

- Η εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου Καρίν Ζαν-Πιερ αρνήθηκε να σχολιάσει το εάν η Ουκρανία φέρει ευθύνη για τις πρόσφατες επιθέσεις με drones κατά ρωσικών στρατιωτικών αεροδρομίων στο έδαφος της «μητροπολιτικής Ρωσίας». Και εξεστόμισε την… «αθάνατη» ατάκα: «Δεν θέλω να κάνω καμία υπόθεση για το εάν η Ουκρανία φέρει την ευθύνη γι’ αυτές τις επιθέσεις, όμως για να το ξεκαθαρίσω: υπάρχει μόνο μία χώρα που φέρει την ευθύνη γι’ αυτή τη σύγκρουση και αυτή είναι η Ρωσία». (Στγ: να της το απονείμουμε το αποψινό βραβείο της «π@π@ρ1@$ της ημέρας»!).

- Ταυτόχρονα ο εκπρόσωπος Τύπου του Στέιτ Ντιπάρτμεντ Νεντ Πράις δήλωσε, ότι οι ΗΠΑ δεν προμηθεύουν την Ουκρανία με όπλα που είναι σε θέση να πλήξουν το έδαφος της Ρωσίας (Στγ: οι HIMARS που έχουν παραδοθεί στην ουκρανική πλευρά έχουν μάλιστα υποστεί αλλαγές στο λογισμικό τους από την πλευρά των ΗΠΑ, ώστε να μη μπορούν οι Ουκρανοί να τους χρησιμοποιήσουν για πλήγματα εντός του «μητροπολιτικού» ρωσικού εδάφους). Ωστόσο ο Υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ Λόιντ Όστιν δήλωσε από την πλευρά του, ότι οι ΗΠΑ «δεν θα εμποδίσουν» την Ουκρανία να πραγματοποιήσει τις δικές της επεξεργασίες όπλων» που θα μπορούσαν να πλήξουν το ρωσικό έδαφος. (Στγ: Έξυπνοι άνθρωποι είστε, καταλαβαίνετε τη σημαίνουν όλα αυτά «κάτω από τις γραμμές» των επίσημων δηλώσεων).

- Επειδή, ωστόσο, οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις δεν «κοιμούνται» και συνεχίζουν τα πλήγματα σε στρατηγικές υποδομές του ουκρανικού κράτους, εδώ και μερικές ώρες έχουν αναφερθεί (και από ουκρανικές πηγές) πλήγματα από αέρος και εκρήξεις στο Κριβόι Ρογκ, στο Ντνιεπροπετρόφσκ (7 τον αριθμό!), το Νικολάγεφ, το Ζαπορόζιε, την Οδησσό, την Πολτάβα, το Κιροβογκράντ, το Χάρκοβο κοκ. Ο κατάλογος των περιοχών που δέχονται αυτή την ώρα (και θα δεχθούν τις επόμενες ώρες) πλήγματα αναμένεται να διευρυνθεί στη συνέχεια…

- Και μια είδηση που θα χρησιμεύσει, μάλλον, στη διάλυση των οποιωνδήποτε αυταπατών περί πιθανής αλλαγής της πολιτικής κατεύθυνσης των ΗΠΑ μετά την κατάκτηση της πλειοψηφίας στο Κογκρέσο από το κόμμα των Ρεπουμπλικάνων. Η Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων του Κογκρέσου των ΗΠΑ, λοιπόν, ΑΠΈΡΡΙΨΕ την πρόταση που έγινε με πρωτοβουλία της Ρεπουμπλικανής βουλευτίνας από την Τζόρτζια, Μάρτζορι Τέιλορ-Γκριν, για έλεγχο των οικονομικών στοιχείων των πακέτων οικονομικής και στρατιωτικής «βοήθειας» από τις ΗΠΑ στην Ουκρανία. Υπέρ της πρότασης της Τέιλορ-Γκριν τάχθηκαν 22 μέλη της Επιτροπής, ενώ κατά τάχθηκαν 26. Πρόχειρο συμπέρασμα: ΌΠΟΙΟ από τα δύο κόμματα και να έχει την πλειοψηφία σε οποιοδήποτε από τα δύο νομοθετικά Σώματα των ΗΠΑ (Κογκρέσο και Γερουσία), στις κρίσιμες ψηφοφορίες θα βρίσκονται ΠΆΝΤΑ αυτοί που θα «σπάζουν», εάν χρειαστεί, την οποιανδήποτε πλειοψηφία, για να βγει το «σωστό» αποτέλεσμα. Και χωρίς απολύτως καμία συνέπεια για όσους/-ες σπάζουν την υποτιθέμενη «γραμμή» του κόμματός τους, καθώς άλλα είναι τα ήθη και τα έθιμα πέραν του Ατλαντικού, σε σύγκριση με τις αστικές δημοκρατίες της Ευρώπης. (Στγ: Όλα τα γουρούνια έχουν την ίδια μούρη)…

Σχολιο.- σχολίασε την είδηση για τα εκατοντάδες τανκς (700 Abraams αμερικάνικης κατασκευής) που φαίνεται να μπαίνουν από Πολωνία σε Ουκρανία προερχόμενα από ΗΠΑ

Σχολιο.- Πρέπει να δημιουργηθεί επίσης και το βραβείο χοντρομαλακίας της ημέρας!

Γιατί το βραβείο της παπαριάς της ημέρας είναι πολύ λίγο για την Κάριν Ζαν-Πιερ!

Δεν κάνει να την αδικούμε με μικρής σημασίας βραβεία για το μεγαλείο της!

Θα βρεθούν και άλλοι από την "συλλογική" δύση να το παίρνουν σε καθημερινή βάση



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τις τελευταίες μέρες βλέπουμε κάποια πολύ επιθετικά δημοσιεύματα των μέσων του χοντρού, βασικά του in.gr (ένας είναι ο χοντρός, ο κύριος Βανγκέλης) κατά του αρχηγού ΓΕΕΘΑ, του Κωνσταντίνου Φλώρου.

Θυμίζω ότι πρόσφατα αποκαλύφθηκε ότι ήταν κι αυτός ένας από όσους παρακολουθούσε η ΕΥΠ για λογαριασμό του μητσοτακικού παρακράτους!

Αφού λοιπόν αποκαλύφθηκε αυτό και τι δεν έγραψε το in.gr - ότι έχει δική του ατζέντα και κάνει του κεφαλιού του, ότι διοικεί αυταρχικά, ότι είναι προκλητικός απέναντι στην Τουρκία και κινδυνεύουμε να μας παρασύρει σε θερμό επεισόδιο κι ένα σωρό άλλα!

Αυτά θυμίζουν ως ένα σημείο όσα είχαν συμβεί με τον παλαιότερο προκάτοχό του, τον Φράγκο Φραγκούλη, τον οποίο μέχρι και πραξικόπημα ότι σχεδίαζε είχαν υπονοήσει!

Αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι γιατί ο χοντρός έβαλε χέρι και στον στρατό τώρα! - πιθανόν... κάποια "δουλειά" θα του στράβωσε λέω εγώ.

Ενδιφέρον έχει επίσης ότι αν γκουγκλάρετε για να βρείτε το άρθρο του in.gr... μάταια θα ψάξετε! Το κατέβασαν - ή ήθελαν να ρίξουν μια προειδοποιητική βολή ή... τα βρήκανε!

Αυτά όλα βέβαια δείχνουν την όλη κατάσταση της Κολομβίας και Ταϊλάνδης των Βλακανίων - σωστά το έγραψα, σε αυτά ανήκουμε.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Δρ. Masanori Fukushima, επίτιμος διδάκτωρ στο Πανεπιστήμιο του Κιότο με 25ετή εμπειρία ως εμπειρογνώμονας μολυσματικών ασθενειών αποκαλεί τον υπουργό υγείας της Ιαπωνίας ηλίθιο.

https://rumble.com/embed/v1w7kri/?pub=1fbfud&fbclid=IwAR3UvxBQhwThgh38pnoQkivCAEEsW_CFWEFgxm1H723Co94z9Y0m_omuMHU

Δρ. Masanori Fukushima : Τα εμβόλια αυξάνουν τη μόλυνση από τον covid-19 και οδηγούν σε δεκάδες άλλες ασθένειες

Γιατρός ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ τον Ιάπωνα Υπ. Υγείας για τις ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ των εμβολίων: “ΗΛ@ΘΙ@! ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ”

5 Δεκεμβρίου 2022

Ο Δρ. Masanori Fukushima, επίτιμος διδάκτωρ στο Πανεπιστήμιο του Κιότο με 25ετή εμπειρία ως εμπειρογνώμονας μολυσματικών ασθενειών, προειδοποίησε το αρμόδιο Υπουργείο ότι η ιαπωνική κυβέρνηση πρέπει να διεξαγάγει μια «σωστή έρευνα» για τις επιβλαβείς παρενέργειες του εμβολίου για τον COVID.

«Έχει θεωρηθεί ότι έχει εκδηλωθεί εκτεταμένη βλάβη, η οποία ξεπερνά σε δισεκατομμύρια ζωές που μπορεί να κινδυνεύουν», είπε η Φουκουσίμα στην ηγεσία του υπουργείου Υγείας κατά τη διάρκεια συνεδρίου την περασμένη εβδομάδα.

Όταν ένας αξιωματούχος του υπουργείου προσπάθησε να πάρει τον λόγο, η Φουκουσίμα τον διέκοψε και τους κατηγόρησε ότι «προσπάθησαν να καταστρέψουν στοιχεία».

«Κάνε το σωστό, αλλιώς θα έχεις μια ποινική αγωγή. Φτάνει πια. Κανείς δεν θα πειστεί από τις μ@λ@κ@@ς τους! Δεν μπορείτε να έχετε κανέναν τρόπο να το αξιολογήσετε. Αυτό που χρειάζεστε, κλινικά μιλώντας, είναι να κοιτάξετε σωστά τα ιατρικά αρχεία, να εξετάσετε τα δεδομένα και να το κάνετε σωστά και προσεκτικά μια περίπτωση τη φορά».

Λέω ότι πρέπει να κοιτάξετε τα ιατρικά αρχεία και να κάνετε μια σωστή έρευνα. Δεν τίθεται θέμα. Σταματήστε την κακή επιστήμη και κάντε τη σωστή επιστήμη».

Ακολούθως, στρεφόμενος στον ίδιο τον Υπουργό Υγείας δήλωσε:

«Ηλίθιε! Φτάνει πια. Έχετε τόσους πολλούς ανθρώπους εδώ, αλλά δεν καταφέρνετε πουθενά. Οι νομοθέτες ήρθαν επίσης μέχρι εδώ. Δεν μπορείτε να επαναλάβετε κάτι τέτοιο.

Η συντριπτική πλειονότητα των υπουργών Υγείας δεν έχει κάνει καν το εμβόλιο για τον COVID

Οι άνθρωποι ήδη κάνουν έρευνα σε όλο τον κόσμο. Το κύρος της Ιαπωνίας διακυβεύεται. Έχετε εμβολιάσει τόσους πολλούς ανθρώπους. Κι όμως, μόλις το 10% των μελών του Υπουργείου Υγείας, Εργασίας και Πρόνοιας, που είναι ηγετικά στελέχη της εκστρατείας για τα εμβόλια, έχουν εμβολιαστεί. Είναι αυτό ένα γ@μ@μ@νο αστείο;».

Επικεντρώνοντας στη συνέχεια στις επιπτώσεις σε αρκετούς πολίτες αμέσως μετά τον εμβολιασμό σημείωσε:

«Κάτι άλλο, μετά τη λήψη του εμβολίου, οι μισοί θάνατοι ήταν από επιπτώσεις στα νεύρα και την καρδιά τους, μεταξύ των αιτιών θανάτου. Καταλαβαίνεις, σωστά; Άλφα, γάμμα, βήτα, και κάνοντας όλα αυτά τα χαζά πράγματα συγκεντρώνοντας ανίκανους μελετητές, αγνοώντας εντελώς την επιστήμη και την ιατρική.

Δεν έχουμε ιδέα για τις μακροπρόθεσμες παρενέργειες αυτού του εμβολίου. Τα νανοσωματίδια, που λαμβάνονται στο σώμα σε μεγάλη ποσότητα παράγουν ασταμάτητα πρωτεΐνες ακίδας. Οι άνθρωποι είναι ακόμα άρρωστοι, ακόμα σε κακή φυσική κατάσταση. Για κάποιο λόγο, οι άνθρωποι αρρωσταίνουν ξαφνικά. Για κάποιο λόγο, ξαφνικά η αρτηριακή πίεση των ανθρώπων αυξάνεται. Για κάποιο λόγο, οι άνθρωποι ξαφνικά εμφανίζουν έκζεμα. Όταν κάνουμε διάγνωση, βρίσκουμε πρωτεΐνη ακίδας.

Άμεση διάλυση της επιτροπής αξιολόγησης και διερεύνηση όλων των υποθέσεων. Αυτό είναι το συμπέρασμα. Διερευνήστε όλες τις υποθέσεις! Όλοι όσοι έλαβαν το εμβόλιο ένιωσαν χειρότερα. όλοι ειδοποιούν τα ιατρικά ιδρύματα.

Καρδιαγγειακά νοσήματα, αυτοάνοσα νοσήματα, ευαισθησία σε λοιμώξεις, όλα θα πάνε στον εγκέφαλο. Τα νανοσωματίδια θα απορροφηθούν από τον εγκέφαλο.

Οι επιστήμονες που είναι χαζοί θα πουν, “(Τα νανοσωματίδια) Δεν μπορούν να περάσουν τον φραγμό του εγκεφάλου, οπότε είναι εντάξει.” Θέλω να πω, “Πρέπει να είσαι ανόητος.” Η φυσική ανοσία καταστέλλεται. Ο λόγος για τον οποίο δεν εξαπλώθηκε στην Ιαπωνία αρχικά ήταν επειδή έχουν IgA στο σάλιο τους και έχουν αυτή την αντίσταση στον κορωνοϊό.

Ωστόσο, λόγω του εμβολίου, η φυσική ανοσία έχει λήξει. Δεν θα υποχωρήσει καθόλου. Θα εξαπλώνεται όλο και περισσότερο».



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



«Αυτό που θα θυμάται ο κόσμος από την κρίση του Covid  είναι ότι συμφωνήσαμε να παρακολουθούμαστε…. όλη την ώρα… και το πιο σημαντικό… τότε ήταν που η επιτήρηση.. πέρασε κάτω από το δέρμα…

Μη εκλεγμένος ευγονιστής,, Yuval Harari

https://mobile.twitter.com/liz_churchill7/status/1599924213875458050?fbclid=IwAR2we8CECE96ewVpWO1n1DZjsVn7ta2R1-Ipt1cRvG4TBXxcHkN8etLEIEM

Σχολιο.- Αυτά τα έλεγε από την αρχή, Μάρτιο 2020. Κανείς δεν έδωσε σημασία.

https://www.ft.com/content/19d90308-6858-11ea-a3c9-1fe6fedcca75?fbclid=IwAR2BUOC4RgfFibyZn3SXlZ4IT1EMYgCtoPbmBfnFCzkTDdij4vOqwVERbNA

σχολιο.- εν τω μεταξύ χθες βράδυ σε αγώνα μπάσκετ στις ΗΠΑ

https://mobile.twitter.com/FrankBullitts/status/1600158372237832197?fbclid=IwAR22JaDFP675MRl6MEjzpFk0D8NeSJ8tZh-Ph-_UvQG9IiqgVbshhdikm8s

σχολιο.- και το σχέδιο δεν σταματά. Ο Γκέιτς θα υπαγορεύσει στην Αμερική τι πρέπει να γίνει την επόμενη εβδομάδα.

https://dossier.substack.com/p/bill-gates-will-join-fauci-this-week?fbclid=IwAR3SBl8BLnGQK-J7EDOxHOk0GvMY7LFL5wUMc0WknYg4VmNNgoXv9vm4-3A

σχολιο.- Αυτό το δίποδο ανθρωπόμορφο τέρας που λέγετε χαράρι ( πούστρα του κερατά) είναι που μας το παρουσιάζει η ΝΤΠ ως τον νέο φιλόσοφο και μας χλευάζει λέγοντας όλα αυτά που ετοιμάζουν για εμάς χωρίς εμάς ως την νέα φιλοσοφική Βίβλο.

Αυτό το σιωνιστικό σκουπίδι ( έχω διαβάσει όλα τα βιβλία του είναι επίσης ένα ανθελληνικό περίττωμα ( τι θα μπορούσε να ήταν άραγε αφού οι σιωνιστές είναι ορκισμένοι εναντίον του ελληνισμού) στο βιβλίο του Homo sapiens στην εξελικτική περιγραφή του δεν αναφέρει πουθενά τον ελληνικό πολιτισμό …!!!

Τσιράκι του ανώμαλου Κλάους Σβάμπ ήταν αυτός που πήρε συνέντευξη του άλλου ανώμαλου αλλά τσιράκι του Σβάμπ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

γιά φαντάσου πως στηρίζουν τον ΗΛΙΘΙΟΑΝΩΜΑΛΟ ΤΕΡΑΣ που έχουμε για ΠΘ



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΒΡΩΜΙΚΗ ΛΗΣΤΕΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ. ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

Ο καθηγητής Αλέξης Μητρόπουλος - πρόεδρος της ΕΝΥΠΕΚΚ (πρώην βουλ. ΔΗ.Κ.ΚΙ., κλπ), έκανε τον υπολογισμό, με έκθεση 20 σελίδων

https://iskra.gr/75dis-e-echasan-oi-syntaxiouchoi-apo-nomo-katrougkalou2016-2022-megalyteri-leilasia-syntaxeon-evropaikis-istorias/?fbclid=IwAR2BUOC4RgfFibyZn3SXlZ4IT1EMYgCtoPbmBfnFCzkTDdij4vOqwVERbNA

75δισ.€ έχασαν οι συνταξιούχοι από νόμο Κατρούγκαλου(2016-2022)-Μεγαλύτερη λεηλασία συντάξεων ευρωπαϊκής ιστορίας



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μακάβρια συλλογή της ημέρας... Δεκάδες νεκροί στα καλά καθούμενα κάθε μέρα... Θεσσαλονίκη έφυγε ξαφνικά ο Κώστας Μπέσιος του Stretto, Τήνος πάει η συντονίστρια σύριζα Κυκλάδων, Πάτρα 35χρονος, Βόλος 21χρονος, 38χρονος, Γιάννενα ο 36χρονος Φιλιππούσης, ανακοπή οδηγού εν κινήσει στη Θεσσαλονίκη, Λευκάδα, Λουτράκι, Κρήτη, Χαλκίδα, 42χρονος, 45χρονος...κοκ. Απ τη μιά άκρη της χώρας ως την άλλη (και σε όλο το δυτικό κόσμο) πέφτουν ξαφνικά σε παγκάκια, σε χωράφια, σε δρόμους εκεί που περπατούν, οδηγούν, εργάζονται, ή κάθονται στον καναπέ...



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Παναγιώτης – Κίμων Ευστρατίου, αντιπρόεδρος του ΣτΕ που "κέρναγε" ανήλικους νεαρούς ,η σύντροφος του Αϊρίν-Εβελυν-Μικέλα-Μαίρη Σαρπ πρώην προέδρου του ΣτΕ, στην αγκαλιά του αντιδημάρχου, του Ντορογιου,του Μπακοβλάκα.... με την Aston Martin, Μαρκοπουλου απο το Μπάτεν Μπάτεν .

Ο Αντιδήμαρχος Μαρκόπουλος είναι και κολλητός του

Αδώνιδος στηρίχτηκε και από Κικιλια, Σαμαρά, Μηταρακη .

Όλα κουμπώνουν τόσο γλυκά και απαλά ....η καλή κοινωνία στα καλύτερά της...Αυτοί μήπως μπορούν να μας πουν για τα 2χιλ. παιδιά που χάθηκαν; Και μια απορία γιατί ολοι οι μαφιόζοι είχαν απο δύο η και τρία ονόματα όπως οι Ανώτατοι Δικαστικοί μας;



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



-Οι μαλακες της ημέρας

-Σε Ανατολή και Δύση η πατριαρχεία δολοφονεί

Αλληλεγγύη στις εξεγερμένες στο Ιράν.

Αναρχικοί/ες

-Μαλακες αλλά όχι μόνο της ημερας..

-Οι ίδιοι οι μαλάκες όταν βλέπανε μπουργκα στην Ελλάδα και στην Ευρώπη μιλούσανε για πολιτισμικό στοιχείο.....



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Πατρίδα αντιπροσωπεύει το ιερό και αδιαφιλονίκητο δικαίωμα κάθε ανθρώπου, κάθε ομάδας ανθρώπων, ενώσεων, κοινοτήτων, περιοχών, εθνών, να αισθάνονται, να σκέπτονται, να θέλουν και να δρουν κατά τον τρόπο τους και ο τρόπος αυτός είναι πάντα το αναμφισβήτητο αποτέλεσμα μιας μακροχρόνιας ιστορικής εξέλιξης.

Υποκλινόμαστε, λοιπόν, μπροστά στην παράδοση, μπροστά στην ιστορία. Ή καλύτερα, τις αναγνωρίζουμε όχι γιατί μας παρουσιάζονται σαν αφηρημένα εμπόδια, που σχηματίστηκαν μεταφυσικά, νομικά και πολιτικά από τους σοφούς δάσκαλους και ερμηνευτές του παρελθόντος, αλλά μόνο γιατί έχουν περάσει πραγματικά μέσα στο αίμα και στη σάρκα, μέσα στις αληθινές σκέψεις και τη θέληση των σημερινών λαών.

- Μιχαήλ Αλεξάντροβιτς Μπακούνιν

Σχολιο.- Αν και κορυφαίος θεωρητικός του αναρχισμού ο Μπακούνιν, σύμφωνα με την πολιτική ορθότητα της ΝΤΠ είναι ακροδεξιός.

Σχολιο.- Όλοι είμαστε ακροδεξιοί για την πολιτική ορθότητα της ΝΤΠ. Η μόνιμη καραμέλα...

Σχολιο.- Να γιατί ο νεοφιλελέδικος ατομισμός και πολυ-"πολιτισμός" των ψευτο-δικαιωματιστών της νέας τάξης, είναι στην πραγματικότητα το αντίθετο του αναρχισμού...



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι Τούρκοι επιτίθενται στην Ελλάδα για «επαναπροωθήσεις στο Αιγαίο»!

Όσο εμείς ασχολούμαστε με άλλα θέματα , οι Τούρκοι συνεχίζουν την επίθεση κατά της χώρας σε όλα τα επίπεδα.. Με οπτικό υλικό που προέρχεται από τουρκικό μη επανδρωμένο αεροσκάφος, οι Τούρκοι μας κατηγορούν για «επαναπροωθήσεις προσφύγων και μεταναστών», ξεχνώντας βεβαίως να αναφέρουν ότι πρόκειται για ανθρώπους που οι ίδιοι «έσπρωξαν» στο Αιγαίο.

Θα τους απαντήσει κάποιος;

Σχολιο.- Ρε Μητσοτάκη, τι έγινε και σου βαράν ταμπούρλα τα μεμέτια ? Εσυ δεν δήλωσες υπερηφάνως, ταγμένος αντινατιβιστής ? Ο-Ε-Ο !!

Σχολιο.- Ελα να παίρνουν γραμμή απ΄ τη ΜΙΤ όλες οι ΜΚΟ, από Αντιφα και SolidarityNow μέχρι ΑνταρCIA...



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Θεωρώ την εποχή μας πολύ πιο παρανοϊκή από τον μεσοπόλεμο. Που είχε φασισμούς  και πραξικοπήματα.

Σχολιο.- Για να κάνεις πραξικόπημα πρέπει να έχεις πολλούς υποστηρικτές στους αρμούς της εξουσίας - στρατό, Δικαιοσυνη, αστυνομία.

Σχολιο.- Αρχικά σκέφτηκα να σου γράψω "Άλλες εποχές τότε και άλλα δεδομένα.  Αυτοι τώρα μόνο γέλιο προκαλούν".  Μετά σκέφτηκα τι ζούμε κυρίως τα τελευταία δώδεκα χρόνια,  τι συνέβη τα δύο τελευταία με την πανδημία και δεν στο έγραψα.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Προκύπτει- σύμφωνα με ότι έχει διαφανεί ως τώρα- ένα ερώτημα για την έκρηξη του λέβητα. Έκλεισε ο τεχνικός της βάνες εξόδου και επιστροφής του νερού στον λέβητα..ναί; Γιατί δεν αποσύνδεσε ηλεκτρικά εντελώς τον καυστήρα; Όμως,και πάλι προκύπτει ένα ερώτημα που παραπέμπει σε χρόνια πλημελή συντήρηση του συστήματος. Ακόμα και με κλειστές βάνες ..λειτουργία του καυστήρα και υπερθέρμανση-έναρξη ατμοποίησης του νερού..έπρεπε να ανοίξη η βαλβίδα ασφαλείας -αποτόνωσης του λέβητα και να αποσοβηθεί ο κίνδυνος εκρήξεως. Είχε βαλβίδα τέτοια; Είχε ελεγχθεί- αλλαχτεί ποτέ; Και τέλος...όταν ο τεχνικός υποτίθεται τελείωσε..επικοινώνησε με τον υπεύθυνο μηχανικό; Ελέγχθηκε το τέλος εργασιών με βάση λίστα βημάτων τερματισμού-απενεργοποίησης ;

Σχολιο.- Δεν δίνουν δεκάρα στα σχολεία, τα περισοτερα σχολεία δεν έχουν βάλει πετρέλαιο ούτε συντήρηση του καυστήρ,α κριμα το αγγελουδι

Σχολιο.- Τι ψάχνεις να βρεις ; Τον κάθε άσχετο τον έχουν κάνει εργοδηγό !εδώ βλέπεις στην γειτονιά μου είναι μια εταιρία ιναλαν την λένε και κόβει τους δρόμους για ντε και καλά οπτικές ίνες ! Ρώτησα από πού είναι αυτή η εταιρία και μου είπε ένας αλλοεθνης ότι είναι ουκρανοπολονικη εταιρία του είπα εγώ ότι από ότι ξέρω οι χώρες αυτές βγάζουν μόνο ποδοσφαιριστές και πουτ@νες πως μπλέξανε με την τεχνολογία;

Σχολιο.- αρχιδια έλεγχος έγινε !!...



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



QUIZ για πανηλίθια φιλελέδια.

Ποιος γνωστός δικηγόρος αναλαμβάνει την υπεράσπιση του πιστολέρο καουμπόυ τσέου;

Α:ΚΟΥΓΙΑΣ

Β:ΚΟΥΓΙΑΣ

Γ:ΚΟΥΓΙΑΣ

Δ:ΚΟΥΓΙΑΣ



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Συνεχίζεται ο πόλεμος κυβέρνησης-στρατηγού Φλώρου.

Τα τανάκια του Μαρινάκη βγάλανε σήμερα ότι έχει πάθος με τον τζόγο και δεν πρέπει να είναι αρχηγός

Στρατηγέ....βγάλε έξω τα τανκς να τους γαμήσεις ρε,άντε.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ενός κακού μύρια έπονται.

Πυροβόλησαν οι Ρομά στο Μενίδι αστυνομικούς,ο ένας σε κρίσιμη κατασταση.

Να μην πυροβολούσαν τον πιτσιρικά,να μην τις τρώγανε αυτοί,να μην σου καίγανε και τα αμάξια,έτσι θα πήγαινε αυτό,και ο πιο βλάκας θα το καταλάβαινε εκτός φυσικά από το καρκίνωμα,τον ψηφοφόρο της νουρδου.

ΗΛΙΘΙΟΙ........Αυτή η μάστιγα.

Σχολιο.- Ας μας εξηγήσουν, πως γίνεται εκεί στις ΗΠΑ που ρίχνουν στο ψαχνό να είναι πρώτοι σε εγκληματικότητα. Απλά ας μας εξηγήσουν ...



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αδιανόητο: Αφαίρεσαν από γονείς στη Νέα Ζηλανδία την κηδεμονία επειδή ήθελαν να μεταγγιστεί το μωρό τους με αίμα ανεμβολίαστου

Η οικογένεια δήλωσε ότι έχει συγκεντρώσει δεκάδες ανεμβολίαστους διατεθειμένους να προσφέρουν αίμα για το βρέφος

07.12.2022 | 14:01

Ένα πρωτοφανές περιστατικό έλαβε χώρα στη Νέα Ζηλανδία όπου δικαστήριο αφαίρεσε προσωρινά την κηδεμονία ενός βρέφους, επειδή οι γονείς του αρνούνται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση κατά την οποία όμως θα του μεταγγίζονταν αίμα ανθρώπου που έχει εμβολιαστεί κατά της covid-19.

Δηλαδή θεωρούσαν πως το αίμα αυτό θα ήταν μολυσμένο με πειραματικό σκεύασμα και αντιθέτως ζήτησαν να του δοθεί αίμα που έχει δοθεί από ανεμβολίαστους.

Το Ανώτερο Δικαστήριο του Όκλαντ αποφάσισε να αναλάβει τη μερική κηδεμονία του «μωρού W», ηλικίας έξι μηνών, μέχρι να υποβληθεί στη χειρουργική επέμβαση την οποία έχει ανάγκη, καθώς πάσχει από στένωση της πνευμονικής βαλβίδας.

Το βρέφος έχει καθυστερήσει να υποβληθεί σε μία σωτήρια για τη ζωή του επέμβαση, αλλά το νεοζηλανδικό κράτος στέρησε το δικαίωμα στους γονείς του να μεταγγιστεί από αίμα που προέρχεται από ανθρώπους που δεν έχουν λάβει εμβόλιο mRNA κατά της covid.

Πλέον το μωρό βρίσκεται υπό «την ιατρική κηδεμονία του δικαστηρίου» «μέχρι να ολοκληρωθεί η επέμβαση» και η ανάρρωσή του, δηλαδή το αργότερο ως τα τέλη Ιανουαρίου.

Οι γονείς θα εξακολουθήσουν να είναι οι κηδεμόνες του βρέφους, αλλά δεν θα μπορούν να λαμβάνουν ιατρικές αποφάσεις για αυτό!

Με λίγα λόγια είναι σα να μην έχουν το δικαίωμα να αποφασίζουν για το παιδί τους.

Θα «ενημερώνονται για τη φύση της θεραπείας που θεωρείται κατάλληλη για ‘το μωρό W’ και για την εξέλιξη της κατάστασής του», σύμφωνα με τη δικαστική απόφαση.

Ο εκπρόσωπος της υπηρεσίας Μάικ Σέπαρντ δήλωσε ότι πρόκειται για «μια δύσκολη κατάσταση για όλους όσοι εμπλέκονται».

«Η απόφαση να υποβληθεί ένα τέτοιου είδους αίτημα στο δικαστήριο λαμβάνεται πάντα με γνώμονα το συμφέρον του παιδιού», πρόσθεσε.

Μετά την ανακοίνωση της δικαστικής απόφασης, η ακτιβίστρια κατά των εμβολίων της covid Λιζ Γκαν ζήτησε στους ανθρώπους που είχαν πάει για να στηρίξουν την οικογένεια να ασκήσουν πίεση στη Νεοζηλανδή πρωθυπουργό Τζασίντα Άρντερν προκειμένου να αλλάξει η απόφαση.

Οι υγειονομικές αρχές έχουν ήδη απορρίψει το αίτημα των γονιών του βρέφους να του μεταγγιστεί μόνο «αίμα ανεμβολίαστου», τονίζοντας ότι κάτι τέτοιο είναι ανώφελο και καθόλου πρακτικό!

Τα νοσοκομεία δεν διαχωρίζουν το αίμα των αιμοδοτών σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους.

Από την πλευρά της η οικογένεια δήλωσε ότι έχει συγκεντρώσει δεκάδες ανεμβολίαστους διατεθειμένους να προσφέρουν αίμα για το βρέφος συνεπώς δεν ετίθετο τέτοιο ζήτημα.

«Πρόκειται για μια ιδιαίτερα ασυνήθιστη κατάσταση στην οποία οι γονείς επιθυμούν μια καλύτερη θεραπεία για το παιδί τους από αυτή που προτείνει το κράτος», είχε δηλώσει τον Νοέμβριο η δικηγόρος των γονιών Σου Γκρέι.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Όχι επακούμβηση. Ναυμαχία ήταν της φρεγάτας Λήμνος με την Kemal Reis

Η ύπουλες κινήσεις του τουρκικού πλοίου και ο μοναδικός τρόπος αντίδρασης του Έλληνα κυβερνήτη Αντιπλοίαρχου Ιωάννη Σαλιάρη. Μετά το μάθημα που πήρε η Τουρκία ο Ερντογάν παραπληροφορούσε τον κόσμο με ασύστολα ψεύδη.

https://www.youtube.com/watch?v=32TD0EbH1JU

Τον καπετάνιο, τον ξέχασαν οι αξιωματούχοι στην Αθήνα.

Ο ΠΘΚούλης υποδέχεται μαυράκια, που λάθρα μπήκαν στην επικράτεια,

η Κατίνα των ανακτόρων υποδέχεται κι αυτή αλλοδαπά, κυρίως μουσουλμανάκια.

Ούτε λόγος για παράσημα, για τιμή, από το κράτος που εκπροσωπούν, 

στον πανάξιο καπετάνιο του πολεμικού ναυτικού.

Αυτός ξέπλυνε ντροπές από το 1997.

Και γι' αυτό, φταίει...



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τον Σεπτέμβριο του 2021, τα εμβολιασμένα άτομα αποτελούσαν μόλις το 23% των θανάτων από COVID-19.

Τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους, ανήλθαν ξαφνικά έως και 42%», 

έγραψαν οι Fenit Nirappil και Dan Keating της Washington Post στις ΗΠΑ.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο μεγάλος αγωγός φυσικού αερίου της Ρωσίας προς την Κίνα σχεδόν ολοκληρώθηκε - Xinhua. Οι εργασίες σε ένα βασικό τμήμα του αγωγού της Ανατολικής Διαδρομής φέρεται να έχουν ολοκληρωθεί

[7 Δεκεμβρίου, RUSSIA TODAY] Ένα κρίσιμο τμήμα του αγωγού φυσικού αερίου East Route μεταξύ Ρωσίας και Κίνας έχει ολοκληρωθεί, ανέφερε την Τετάρτη το πρακτορείο ειδήσεων Xinhua, επικαλούμενο την κατασκευαστική εταιρεία PipeChina.

Θα επιτρέψει τη μεταφορά φυσικού αερίου από τη Ρωσία στην ισχυρή ανατολική οικονομική περιοχή της Κίνας, τη Σαγκάη, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Ο διασυνοριακός αγωγός μήκους 5.111 χιλιομέτρων εισέρχεται, σύμφωνα με πληροφορίες, στην Κίνα μέσω της συνοριακής πόλης Heihe στη βορειοανατολική επαρχία Heilongjiang και διέρχεται από εννέα περιοχές (Κινεζικές επαρχίες), παρέχοντας φυσικό αέριο σε εδάφη κατά μήκος της διαδρομής, όπως το Πεκίνο, η Σαγκάη και το Tianjin.

Αποτελεί μέρος του έργου East Route, το οποίο συνδέεται με τον αγωγό Power of Siberia 3.000 χιλιομέτρων στη Ρωσία.

Ο East Route εγκαινιάστηκε εν μέρει τον Δεκέμβριο του 2019, αποτελώντας τον πρώτο αγωγό που προμηθεύει ρωσικό φυσικό αέριο στην Κίνα. Το μεγαλεπήβολο έργο, το οποίο αναμένεται να ολοκληρωθεί και να τεθεί σε πλήρη λειτουργία έως το 2025, θα παρέχει στην Κίνα 38 δισεκατομμύρια κυβικά μέτρα ρωσικού φυσικού αερίου ετησίως, αρχής γενομένης από το 2024. Αυτό θα μπορούσε να συμβάλει στη μείωση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα κατά 164 εκατομμύρια τόνους ετησίως, σύμφωνα με την PipeChina.

Ο ενεργειακός διάδρομος θα ενισχύσει την ενεργειακή ασφάλεια και την οικονομική ανάπτυξη των ανατολικών περιοχών της Κίνας, δήλωσε η εταιρεία.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ένα παιδί και σήμερα τραυματίστηκε στο Ντονέτσκ. 

Μετά από βομβαρδισμό στο Ντονέτσκ, ένα κοριτσάκι τραυματίστηκε. Οι γιατροί δίνουν μάχη για τη ζωή της μέσα στο μαγαζί, ανάμεσα σε φρούτα και λαχανικά, στο αιματοβαμμένο πάτωμα. 

Άλλη μια θηριωδία των Ουκρανών μαχητών.

Προσευχόμαστε να μην σκαλιστεί άλλο ένα όνομα στην Αλέα Των Αγγέλων.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ντάγκλας ΜακΓκρέγκορ: Τα νέα σύνορα της Ρωσικής Ομοσπονδίας θα περάσουν κατά μήκος του Δνείπερου

Ο πρώην συνταγματάρχης του αμερικανικού στρατού Ντάγκλας ΜακΓκρέγκορ είναι βέβαιος ότι το ουκρανικό κράτος θα καταστραφεί από 700.000 Ρώσους στρατιώτες μετά το πάγωμα του εδάφους.

«Θα εισέλθουν και θα τελειώσουν αυτό το ουκρανικό κράτος. Ας μην κοροϊδεύουμε τον εαυτό μας. Το καθεστώς στο Κίεβο είναι πιθανό να εκμηδενιστεί μαζί με τα λείψανα των Ενόπλων Δυνάμεων», είπε.

Η Ρωσία δεν θα σταματήσει έως ότου ανακτήσει όλα τα εδάφη που ιστορικά της ανήκαν πριν, λέει ένας πρώην συνταγματάρχης του αμερικανικού στρατού. Το Kherson και το Kharkov θα είναι ξανά ρωσικές πόλεις, είμαι σίγουρος.

Οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας θα αντιμετωπίσουν την πλήρη ήττα και το ουκρανικό κράτος - πλήρη καταστροφή, πρόσθεσε ο ΜακΓκρέγκορ.

"Οι Ρώσοι κινητοποιούνται τώρα πλήρως για να ολοκληρώσουν αυτό το έργο. Το μεγαλύτερο λάθος που θα μπορούσαμε να κάνουμε στη Δύση είναι να εμπλακούμε, έχουμε κάνει αρκετή ζημιά", τονίζει ο ΜακΓκρέγκορ

CLINKERC.M TELEGRAM

Σχολιο.- Δεν ειναι ΟΛΟΙ οι Αμερικανοι ηλιθιοι τελικα...Αλλωστε ο Κισσινκερ τους ειχε προειδοποιησει να μην παραβιασουν την κοκκινη γραμμη της Ουκρανιας γιατι θα ηταν σαν η Ρωσια να εγκαθιστουσε πυραυλους της στο Μεξικο ... Μετα απο τοσους Ρωσους νεκρους ο Πουτιν δεν μπορει να αφησει τιποτε το Αμερικανκο ή φιλοαμερικανικο στην Ουκρανια.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι Ρώσοι στρατιώτες ειρηνευτές βρίσκονται σε αλυσίδες και δεν επιτρέπουν στους Αζέρους "δημοσιογράφους" - προβοκάτορες να εισέλθουν στην επικράτεια του NKR (Δημοκρατία Ναγκόρνο Καραμπάχ).



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το αναμνηστικό μνημείο «Η Αλέα των Αγγέλων»https://alleyaangelov.ru/ στο Ντόνετσκ φέρει τα ονόματα των παιδιών που πέθαναν από τους βομβαρδισμούς του καθεστώτος του Κιέβου και τις Ένοπλες Δυνάμιες και των Ναζί που ελέγχονται από αυτό από το 2014. Δηλαδή από την αρχή της στρατιωτικής σύγκρουσης στο Ντονμπάς. 

Εμείς, ως InfoDefense

https://t.me/InfoDefAll που είναι μια ομάδα εθελοντών, θέλουμε να διαιωνίσουμε το όνομα κάθε παιδιού που είναι σκαλισμένο σε αυτό το μνημείο. Έτσι ώστε για τον υπόλοιπο κόσμο που προτιμά να μην βλέπει και να μην ακούει το προφανές, θέλουμε να αποκαλύψουμε το όνομα του κάθε παιδιού για να μη είναι απλά ένα νούμερο στη στατιστική. Θέλουμε να φωνάξουμε δυνατά το όνομα κάθε παιδιού που πέθανε από όπλα που προμήθευσαν στην Ουκρανία η Ευρώπη και το ΝΑΤΟ. 

Για να ξέρουν... για να ακούσουν... για να πάψει να είναι απλά μια στατιστική η «Η Αλέα των Αγγέλων». https://alleyaangelov.ru/

«Η Αλέα των Αγγέλων

https://alleyaangelov.ru/

Στη μνήμη των νεκρών παιδιών του Ντονμπάς»

Ένα συγκρότημα μνημείου έχει στηθεί στο Ντονέτσκ στη μνήμη των παιδιών που πέθαναν κατά τη διάρκεια του πολέμου στο Ντονμπάς. Ημερομηνία έναρξης λειτουργίας 5 Μαΐου 2015. Ένα χρόνο μετά από την έναρξη της ένοπλης σύγκρουσης στην ανατολική Ουκρανία. 

Σύμφωνα με στοιχεία που δημοσιεύθηκαν στον ιστότοπο του Διαμεσολαβητή της ΛΔΝ, από την έναρξη της ένοπλης σύγκρουσης με την Ουκρανία, 116 παιδιά έχουν χάσει τη ζωή τους στο έδαφος της Λαϊκής Δημοκρατίας. Οι δύο μικρότεροι από αυτούς ήταν κάτω του ενός έτους. 

Προκειμένου να διαιωνιστεί η μνήμη των μικρών κατοίκων της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντονέτσκ, τον Μάιο του 2015, άνοιξε ένα συγκρότημα μνημείων, που ονομάζεται «Η Αλέα των Αγγέλων». Αργότερα μεταφέρθηκε και σήμερα βρίσκεται στο Πάρκο της Νίκης της συνοικίας Καλινίνσκι του Ντόνετσκ. 

Οι κάτοικοι της Δημοκρατίας φέρνουν λουλούδια και παιχνίδια στο μνημείο. Μερικές φορές τους ουκρανικούς αιχμάλωτους φέρνουν εκεί για να δουν με τα μάτια τους τι τρομερά εγκλήματα διαπράττει το καθεστώς τους. Πολλοί από αυτούς κλαίνε όταν βλέπουν ονόματα και ηλικίες παιδιών χαραγμένα σε μια πλάκα γρανίτη.

Τα ονόματα των παιδιών από την «Η Αλέα των Αγγέλων» θα μεταφραστούν σε περισσότερες από 20 γλώσσες και ζητάμε από εσάς, τους αναγνώστες μας, να δημοσιεύσετε αυτά τα ονόματα στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης, ώστε να τα αναγνωρίσουν όσο το δυνατόν περισσότεροι, ώστε όλοι όσοι δεν είναι αδιάφοροι θα μπορέσουν να ανάψουν ένα κερί στη μνήμη αυτών που έχουν θανατωθεί... 

Τίποτα δεν ξεχνιέται, κανείς δεν ξεχνιέται..



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τα τακτικά συστήματα του ΝΑΤΟ, τα οποία είχαν αποδειχτεί καλά σε τοπικές επιχειρήσεις μάχης στη Μέση Ανατολή και το Αφγανιστάν κατά των ανεπαρκώς οπλισμένων ισλαμικών μαχόμενων ομάδων, κρίθηκαν αναποτελεσματικά έναντι των βαριά οπλισμένων δυνάμεων του τακτικού στρατού της Ρωσίας.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Άλλη μία φωνή της λογικής.  

Ιρλανδή ευρωβουλευτής Claire Daley:

Τα Εκατομμύρια ευρώ που αποστέλλονται στην Ουκρανία δεν είναι δωρεάν. Πρόκειται για δάνεια τα οποία η Ουκρανία δεν θα μπορέσει να αποπληρώσει. Και ως επιπλέον φορτίο σε αυτά είναι τα νεοφιλελεύθερα δεσμά. 

Οι οικονομολόγοι λένε ότι η Ουκρανία βρίσκεται σε μια κατάσταση εφιαλτικής θεραπείας σοκ, πώλησης δημόσιας γης, ανισορροπίας στην αγορά εργασίας, πώλησης κρατικών περιουσιακών στοιχείων κ.λπ. ...Το μέλλον της χώρας ξεπουλιέται για να χρηματοδοτηθεί ο πόλεμος δι'αντιπροσώπων, ο οποίος διαλύει αυτό το κράτος. Και φυσικά, τα δάνεια δίνονται υπό μια προϋπόθεση: ότι η Ουκρανία θα πρέπει να υποστηρίξει τη δημοκρατία και το κράτος δικαίου. 

Μόλις όμως άνοιξε η βρύση χρημάτων, ο Ζελένσκι απαγόρευσε τα περισσότερα κόμματα της αντιπολίτευσης, έκλεισε τα ΜΜΕ και επιτέθηκε στα συνδικάτα και τα δικαιώματα των εργαζομένων. Τα εκατομμύρια ομως συνεχίζουν να ρέουν. 

Και αυτή είναι η χώρα για την οποία το Ελεγκτικό μας Συνέδριο έχει δηλώσει ότι κατηγορείται για τεράστια διαφθορά. 

Και η διαφθορά συνεχίζεται, ενώ η πολιτική της ΕΕ φαίνεται να στοχεύει στην αποτροπή της ειρήνης και στη συνέχιση του πολέμου με κάθε μέσο, όσο το τίμημα το πληρώνουν οι απλοί οι άνθρωποι. 

Έτσι, μεταξύ των ρωσικών τανκς και των ευρωπαϊκών τραπεζών θα μείνουν ελάχιστα από την Ουκρανία όταν όλα αυτά τελειώσουν. 

Μην ξεχνάτε: ο πόλεμος είναι рэкет/racketeering (συστηματικός εκβιασμός, συνήθως λαμβάνει τη μορφή οργανωμένου εγκλήματος με τη χρήση απειλών, βαριάς βίας, ομηρίας) και αυτήν την σύγκρουση θα χρειαστεί να την πληρώσουν ακριβά.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΟΙ ΟΥΚΡΑΝΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΣΕΡΒΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ ΜΠΑΧΜΟΥΤ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΑ ΠΥΡΑ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟΥ.

ΜΙΛΑΝΕ ΟΙ ΣΕΡΒΟΙ ΓΙΑ ΑΤΑΚΤΗ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΝΑΖΙ

Ο ΣΩΖΩΝ ΕΑΥΤΟΝ ΣΩΘΗΤΩ

ΕΔΩ Η WAGNER ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ 

ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΦΗΜΟ ΤΑΓΜΑ SPARTA 

ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΗΣ ΤΟΥ ΝΤΟΝΙΕΤΣΚ.

ΚΥΡΙΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΜΑΤΟΡΣΚ.

ΜΕΤΑ ΤΗ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΚΡΑΜΑΤΟΡΣΚ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΕΣΕ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΝΤΟΜΠΑΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΊ



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Εν αρχή ην... η Ουκρανία! 

Μέρος 1ο

(Ατλαντίδα: σελίδες της αρχαίας ουκρανικής ιστορίας)

Όταν μια χώρα δεν έχει δικιά της ιστορία, αρχίζει να την επινοεί, κλέβοντας την ιστορία άλλης χώρας και εφευρίσκοντας παραμύθια για το δήθεν «μεγαλείο» της.

Παρακάτω βλέπουμε μερικές από τις πιο διάσημες εκφράσεις που έχουν ειπωθεί για την κληρονομιά της Ουκρανίας:

- «Η Ουκρανία, υπό τη μορφή της Ρους του Κιέβου (Κράτος του Κιέβου) κάποτε βρισκόταν στην απαρχή της Ευρώπης». - Πρέσβης της Ουκρανίας στην Αυστρία από το 2014 έως το 2021, Oleksandr Shcherba

-"Ο Βλαδίμηρος Α’ του Κιέβου, ο οποίος εισήγαγε τον χριστιανισμό στο κράτος των Ρους το 988, ήθελε να ενταχθεί στην Ευρωπαϊκή Ένωση" - Υπουργός Εξωτερικών της Ουκρανίας.

- «Είμαστε ένα κράτος, που βρισκόταν στις απαρχές του ευρωπαϊκού πολιτισμού. Η Ουκρανία ήταν μια από εκείνες τις χώρες που δημιούργησαν την Ευρώπη ως φαινόμενο, ως πολιτισμικό χώρο» - Πρόεδρος της Βερχόβνα Ράντα Andriy Parubiy, 2016

- «Ήταν οι Ουκρανοί που έδωσαν στον κόσμο τον πρώτο πολιτισμό»

- «Όλες οι λέξεις από την Παλαιστίνη, το Ισραήλ, τα ονόματα των τόπων έχουν ουκρανική προέλευση"

- «Η Ναζαρέτ προέρχεται από τη λέξη επιβλέπω (ναντζιράτ – στα ουκρανικα), αυτός είναι ένας οικισμός σε ένα βουνό απ’όπου επέβλεπαν τη θαλάσσια διαδρομή. Ιερουσαλήμ - στη βάση, στη ρίζα, υπάρχει η λέξη «Ρους», Ρως. Γαλιλαία, Gallæcia, Γαλλία, Γαλικία, Καλιτσίνα, Χαλίτς - αυτοί είναι άποικοι από τη φυλή των Γαλατών που κατοικούσαν στην αρχαία Ουκρανία"

-"Οι Ουκρανοί έδωσαν στον κόσμο τον πρώτο πολιτισμό και τον Ιησού Χριστό - έναν Γαλιλαίο (Γαλικιανό), έναν αρχαίο Ουκρανό. Όλοι οι απόστολοι, εκτός από τον Ιούδα, ήταν Γαλιλαίοι (Γαλικιανοί), αρχαίοι Ουκρανοί, μόνο ο Ιούδας ήταν Εβραίος"

- «Ο οικισμός της Τρίπολης στη Λιβύη προέρχεται από την Τρίπολη της Ουκρανίας» - επικεφαλής του Ουκρανικού Ρεπουμπλικανικού Κόμματος, δημόσιο πρόσωπο, συγγραφέας και ιστορικός Rostyslav Novozhenets, 2017.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δικαίωση Κουφοντίνα από το Ανώτατο Ειδικό Δικαστήριο

07.12.2022, 18:42

Με ανακοίνωσή τους οι συνήγοροι του Δημήτρη Κουφοντίνα ενημέρωσαν πως το ΑΕΔ (Ανώτατο Ειδικό Δικαστήριο) έκρινε δεκτή την αίτηση του κρατουμένου, «κρίνοντας ότι  η απόρριψη της προσφυγής του  κατά  της παράνομης μεταγωγής του στο Δομοκό, με επίκληση αναρμοδιότητας, δεν ήταν σύννομη».

Σύμφωνα με τους συνηγόρους του, τον λόγο έχει τώρα το Δικαστήριο Εκτέλεσης Ποινών του Πρωτοδικείου της Λαμίας, το οποίο –ως καθ' ύλην αρμόδιο– καλείται να ερευνήσει τη νομιμότητα των πράξεων της Γενικής Γραμματέως Αντεγκληματικής Πολιτικής, Σοφίας Νικολάου. 

Ειδικότερα, το Δικαστήριο θα κρίνει τη νομιμότητα: 

της απόφασης της Γ.Γ. Αντ/κης Πολιτικής με την οποία διατάχθηκε η μεταγωγή του Δ. Κουφοντίνα στο Δομοκό

της ίδιας της υλικής πράξης της μεταγωγής

της απόρριψης της αίτησης του κρατούμενου για τη μεταγωγή του στις φυλακές Κορυδαλλού

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται το ιστορικό της υπόθεσης, τονίζοντας παράλληλα πως η απόφαση του ΑΕΔ «αποτελεί δικαίωση του Δημήτρη Κουφοντίνα, αλλά και της μακράς δικαστικής μάχης που δόθηκε για την υπεράσπιση της υπόθεσης, προκαλώντας ανοίκειες επιθέσεις, τόσο από μερίδα των ΜΜΕ, όσο και από τους εκπροσώπους της εκτελεστικής εξουσίας που ενέχονταν στην κατάλυση του Κράτους δικαίου,  με μόνο σκοπό την επιδείνωση των όρων ζωής του συγκεκριμένου κρατούμενου».



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



σε αλλα νεα το 11χρονο κοριτσι που βιαζοταν και εκδιδοταν απο τον μιχο αναγνωρισε ως βιαστη ενα τουλαχιστον ατομο που εχει δει να μιλαει συνεχεια στην βουλη...

καταλαβατε? καταλαβαμε...

11χρονη 

κιβωτος

παρακολουθησεις 

αποτυχια διαχειρησης covid θανατοι ξυλο και προστιμα 

νεο μνημονιο

καταργηση προστασιας πρωτης κατοικιας 

φωτιες 

ανεμογεννητριες

πολεμος πολιτικων συμφεροντων στις εθνικες αθλητικες ομοσπονδιες και απαξιωση 

λιγναδης 

φουρθιωτης 

πατσης 

νομος για το νερο 

δολοφονια καραιβαζ 

κομματικοι διορισμοι διευθυντων στα νοσοκομεια με παραδοχη των ιδιων δημοσια 

διαλυση του ΕΣΥ 

οι κλικες του ρευματος 

κτλ κτλ που βαριεμαι να γραφω... νδουλες δεν θα την βγαλετε καθαρη οσο μετριοπαθης και να ειναι η κοινοβουλευτικη αριστερα,"

σχολιο.- Η σαπιλα θα κατατρωει την κοινωνια ακομη κι αν τη διοικηση την ασκει η μετριοπαθης κοινοβουλευτικη αριστερα. Ο λαος παει μπροστα οταν εχει συνειδηση ταξικη.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μενίδι : Διοικητής των ΟΠΚΕ ο ένας εκ των δυο αστυνομικών που τραυματίστηκε. Κρίσιμη η κατασταση του.

Εξιτήριο για τον διοικητή της ΟΠΚΕ που τραυματίστηκε από σκάγια – τον στόχευσε από τα 20 μέτρα.

Το πρωί σε κρίσιμη κατάσταση, το μεσημέρι εξιτήριο. Δεν είναι θαύμα, είναι καθεστωτική δημοσιογραφία 



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



"Όποιος δεν προσαρμόζεται, πεθαίνει". Ισχύει για τη διαχείριση της πανδημίας, όπου δεν προσλήφθηκε ούτε ένας γιατρός - αντιθέτως έφυγαν πολλοί, δεν αυξήθηκαν οι ΜΕΘ και τα μέτρα ήταν κωμικοτραγικά. Δεν προσάρμοσες τον οργανισμό σου να μην κολλήσει και πέθανες. 

"Όποιος δεν προσαρμόζεται, πεθαίνει". Ισχύει για την ελευθερία του Τύπου. Ή γράφεις και λες αυτά που πρέπει ή δεν έχεις δουλειά. Μπορούν να το επιβεβαιώσουν δεκάδες δημοσιογράφοι που έχασαν τη δουλειά τους ή δεν βρίσκουν νέα. Μπορούν να το επιβεβαιώσουν τα media που αποκλείστηκαν από την κρατική διαφήμιση επειδή δεν είναι αρεστά. Μπορεί πάντα να το επιβεβαιώσει η λίστα Πέτσα. Αυτή προσαρμόστηκε.

Οι υπόλοιποι θα πεθάνουν. 

"Όποιος δεν προσαρμόζεται, πεθαίνει". Ισχύει για όσους έχουν Δημοκρατικές ανησυχίες. Η Δημοκρατία δεν είναι ίδια πια. Προσαρμόστηκε. 

Σειρά σας τώρα, αν δεν θέλετε να πεθάνετε. 

"Όποιος δεν προσαρμόζεται, πεθαίνει". Ισχύει για την παιδεία. Το δημόσιο σχολείο αποδυναμώνεται σε βαθμό εξόντωσης ενώ το ιδιωτικό χορηγεί υπουργούς απροκάλυπτα, τόσο που δίχως αιδώ γίνονται τουιτεροπλασιέδες ιδιωτικών συμφερόντων. Οι πλούσιοι προσαρμόστηκαν.

Οι φτωχοί μπορούν να πεθάνουν. 

"Όποιος δεν προσαρμόζεται, πεθαίνει". Ισχύει για την εργασία. Απλήρωτα 10ωρα και 12ωρα, επισφάλεια στην εργασία, ανεργία και νταβατζιλίκια από εργοδότες, αλλά "ΑΝΑΣΤΑΤΟΙ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΣΚΛΑΒΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΑΛΕΡΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝΕ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΑ - ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ". 

Οι εργαζόμενοι που δεν προσαρμόζονται, θα πεθάνουν. 

"Όποιος δεν προσαρμόζεται, πεθαίνει". Ισχύει για τη Δικαιοσύνη. Παιδόφιλοι βολτάρουν στο Κολωνάκι σε αναστολή ενώ παράλληλα κρατούμενοι χωρίς στοιχεία, μένουν μέσα 7 μήνες γιατί ΕΤΣΙ και την ίδια στιγμή, άλλοι κρατούμενοι έχοντας όλες τις προϋποθέσεις για αποφυλάκιση, συνεχίζουν να κρατούνται μάλλον επειδή δεν προσαρμόστηκαν.

Ας πεθάνουν κι αυτοί. 

Ευτυχώς, θα υπάρχουν πάντα οι περήφανοι απροσάρμοστοι.

Και σίγουρα, λίγο πριν τον θάνατο, θα πάρουν κόσμο μαζί τους.

Και τότε θα είναι αργά να προσαρμοστείτε."



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πολιτική ισχύς είναι αυτό που φυτρώνει από την κάννη ενός όπλου.

Μάο Τσε-Τουνγκ



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



"Από σήμερα μπαίνει σε εφαρμογή το Ευρωπαικό πλαφόν των 60$ το βαρέλι στο δια θαλάσσης (όχι μέσω αγωγών) μεταφερόμενο Ρωσικό πετρέλαιο από πλοία που συνδέονται με οποιονδήποτε τρόπο με την ΕΕ οπουδήποτε στον κόσμο. Για να μειώσει λέει τα έσοδα της Ρωσίας.

Το ρωσικό αργό Urals πωλείται αυτή τη στιγμή στα επίπεδα των 63 δολαρίων ανά βαρέλι.

Πράγμα που σημαίνει, ότι αυτομάτως η Ελληνική εμπορική ναυτιλία βγαίνει εκτός για τιμές πάνω από 60$, η αν αρνηθεί να παραδώσει η Ρωσία , κάτι που έχει ήδη πει. 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Ρωσία ετοιμάζει διάταγμα που θα απαγορεύει στις ρωσικές εταιρείες να αλληλεπιδρούν με κράτη που αποδέχονται το πλαφόν, δηλαδή επί της ουσίας θα απαγορεύεται η εξαγωγή πετρελαίου και προϊόντων πετρελαίου σε χώρες και κράτη που το εφαρμόζουν.

Που σημαίνει, ότι σχεδόν ο μισός εμπορικός στόλος μεταφοράς Ρωσικού πετρελαίου δεν θα μπορεί να συνεργαστεί, με αποτέλεσμα τα μεταφορικά να εκτοξευτούν μαζί με τις διεθνείς τιμές.

Που σημαίνει ότι η ΕΕ θα πρέπει να μεταφέρει πετρελαιο και προιόντα του, είτε από πετρελαιοπαραγωγές χώρες του κόλπου (αν βρεί) είτε από τις ΗΠΑ.

Που σημαίνει ότι και πάλι τα μεταφορικά κόστη θα εκτιναχθούν μαζί με τις διεθνείς τιμές.

Που σημαίνει ότι η Ρωσία θα στραφεί μετα βεβαιότητας στις Ασιατικές αγορές που θα αποκτήσουν πλεονέκτημα ανταγωνισμού με ακόμη χαμηλότερες ενεργειακές τιμές.

Η Κίνα & η Ινδία έχουν αυξήσει σημαντικά τις εισαγωγές ρωσικού πετρελαίου, ιδιαίτερα μετά την απόφαση της Ευρώπης να μειώσει την εξάρτηση της από τα ρωσικά καύσιμα.

Η Ρωσία, με ένα μερίδιο της τάξης του 11% στην παγκόσμια αγορά πετρελαίου, είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πετρελαιοπαραγωγός χώρα μετά τη Σαουδική Αραβία.

Το 2021 η Ρωσία εξήγαγε περίπου 229,9 εκατομμύρια τόνους πετρελαίου σε 36 χώρες, εκ των οποίων η Κίνα εισήγαγε τους 70 εκατομμύρια τόνους και η ΕΕ τους 108,1 εκατομμύρια τόνους.

Που σημαίνει λογικά, ότι θέτοντας εκτός την δεύτερη μεγαλύτερη πετρελαιοπαραγωγό χώρα στον πλανήτη, στην ουσία τιμωρούνται οι ευρωπαίοι καταναλωτές μέσω εκ νέου αύξησης τιμών, αν και έχουν ήδη συντριβεί από τη χειρότερη πληθωριστικς κρίση των τελευταίων δεκαετιών, λόγω των ηδη μεγαλων αυξήσεων των τιμών της ενέργειας, των συνεπειών της πανδημίας και του πολέμου στην Ουκρανία.

Οι ΗΠΑ & oι G7 χειροκροτούν την απόφαση. 

Οι Ευρωπαίοι "ηγέτες" σκύβουν" ταπεινά το κεφάλι.

Μη δουν ότι βγάζουν τα μάτια τους ξανά...δεν κάνει."



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το είδωλο της Νέας Άρχουσας Τάξης… Και το TIME ανακηρύσσει πρόσωπο της χρονιάς το Ζελένσκι. Που ηγήθηκε υπερναζιστικής Σταυροφορίας, όμηρος του Ναζιστικού Τάγματος Αζόφ, απαγόρευσε όλα τα κεντρώα και κεντροαριστερά κόμματα της αντιπολίτευσης κι έκλεισε όλα τα ΜΜΕ που του ασκούν κριτική. Όργιο εκτελέσεων, διώξεων, βασανιστηρίων…

07/12/2022

Το είδωλο της Νέας Άρχουσας Τάξης…!!

Ο Volodymyr Zelensky ο καθεστωτικός πρόεδρος της Ουκρανίας που τελικά επιβλήθηκε σε μια σειρά διαδοχής μετά την εκτροπή και το δυτικο-υποκινούμενο ναζιστικό πραξικόπημα της έγχρωμης επανάστασης της Μαιντάν που απομάκρυνε το νόμιμα εκλεγέντα Πρόεδρο ενσαρκώνει ανακηρύχθηκε πρόσωπο της χρονιάς 2022 από το περιοδικό Time.

Το Time που στις 1/2/1939  είχε πρωτοσέλιδο και ανακηρύξει σαν πρόσωπο της χρονιάς τον Αδόλφο Χίτλερ.

Η JP τον είχε ανακηρύξει πρόσφατα ως τον πιο influencer Εβραίο παγκοσμίως για το 2022.

Το εξώφυλλο του περιοδικού «Time» με ημερομηνία 26 Δεκεμβρίου εμφανίζει το Ζελένσκι.

Το πορτραίτο του Volodymyr Zelensky, περιτριγυρισμένο από ένα πλήθος Ουκρανών ενώ κυριαρχεί το κίτρινο και το μπλε της σημαίας: αυτό είναι το νέο εξώφυλλο του περιοδικού Time. Το αμερικάνικο εβδομαδιαίο περιοδικό επέλεξε ως προσωπικότητα της χρονιάς τον « Βολοντίμιρ Ζελένσκι και το πνεύμα της Ουκρανίας», «που ενσαρκώνονται από αμέτρητους ανθρώπους, εντός και εκτός χώρας».

Και συνεχίζει το ξεφτιλοπεριοδικό των ηλιθίων :

«Δεν θυμόμαστε μια επιλογή τόσο προφανή όσο φέτος, γράφει το Time. Είτε η μάχη για την Ουκρανία εμπνέει ελπίδα είτε φόβο, ο Volodymyr Zelensky έχει γαλβανίσει τον κόσμο όπως κανείς δεν έχει κάνει εδώ και δεκαετίες».

«Η επιτυχία του Ζελένσκι ως πολέμαρχος οφείλεται στο γεγονός ότι το θάρρος είναι μεταδοτικό», γράφει το ξεφτιλοπεριοδικό, του οποίου ο φασίστας ρεπόρτερ μπόρεσε να συνοδεύσει τον Ουκρανό εγκληματία κοκαϊνομανή ναζιστοπρόεδρο κατά την επίσκεψή του στη κατηλυμένη από τους εγκληματιές ουκρανοναζί Χερσώνα.

Θα ήταν αστείο αν δεν ήταν τραγικό. Ο κωμικός κοκαϊνάκιας Ζελένσκι γελωτοποιός της Δύσης και των Διεθνών Οργανισμών εμφανίζεται ως η πολιτική προσωπικότητα της χρονιάς και ως ο μέγας πολέμαρχος……Δεν αντέχει σε κριτική.

Η εικόνα του …!!! Σε όλα τα δυτικά κοινοβούλια σε όλους τους δυτικούς οργανισμούς σε όλα τα δυτικά ΜΜΕ και τα δυτικά λογοκριμένα πλέον  μέσα κοινωνικής δικτύωσης στα δυτικά Φεστιβάλ όπως αυτό στις Κάννες κυρίαρχη η ομιλούσα εικόνα του όχι η φυσική παρουσία του. Αυτή είναι η νέα διακυβέρνηση. Ο Μεγάλος Αδερφός Αδόλφος Ζελένσκι…. To star system στην υπηρεσία της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης.

όμηρος των Ναζιστικών Ταγμάτων Αζοφ

Η προσέγγιση του φανταχτερού Volodymyr με τους πιο ακραίους εκπροσώπους της ουκρανικής ναζιστικής ακροδεξιάς δεν είναι το λιγότερο από τα παράξενα του Zelensky. 



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πούτιν: o κίνδυνος πυρηνικού πολέμου έχει αυξηθεί. Θεωρούν τη Ρωσία χώρα β’ κατηγορίας που δεν έχει δικαίωμα ύπαρξης. Δεν αρχίσαμε εμείς τον πόλεμο αλλά αυτοί το 2014.

07/12/2022

Ο κίνδυνος πυρηνικού πολέμου αυξάνεται, δήλωσε ο Ρώσος Πρόεδρος στις 7 Δεκεμβρίου. Ωστόσο, υπενθύμισε τον καθαρά «αποτρεπτικό» χαρακτήρα των όπλων αυτών…

Ο Πρόεδρος Πούτιν εκτίμησε στις 7 Δεκεμβρίου ότι ο κίνδυνος ενός πυρηνικού πολέμου έχει αυξηθεί καθώς προήδρευσε συνεδρίασης του Συμβουλίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. . Ωστόσο, η Ρωσία θεωρεί αυτό το όπλο μαζικής καταστροφής μόνο ως μέσο αποτροπής, υπενθύμισε. Σύμφωνα με τον ίδιο, η Ρωσία έχει τα πιο σύγχρονα πυρηνικά όπλα στον πλανήτη: “Τώρα είναι ξεκάθαρο γεγονός”, επέμεινε ο Ρώσος αρχηγός του κράτους. Και για να προσθέσει: “Δεν έχουμε τρελαθεί, συνειδητοποιούμε τι αντιπροσωπεύουν τα πυρηνικά όπλα”.

Την 1η Δεκεμβρίου, ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών είχε ήδη προειδοποιήσει για τον «τεράστιο κίνδυνο» ότι μια αντιπαράθεση μεταξύ πυρηνικών δυνάμεων θα μπορούσε να εκφυλιστεί σε ατομικό πόλεμο. Ένα ευαίσθητο θέμα, για το οποίο ωστόσο τα ΜΜΕ θα έπρεπε να αποφεύγουν να κάνουν εικασίες, είχε υπογραμμίσει λίγο νωρίτερα.

Ο κίνδυνος πυρηνικού πολέμου αυξάνεται, δήλωσε ο Ρώσος Πρόεδρος στις 7 Δεκεμβρίου. Ωστόσο, υπενθύμισε τον καθαρά «αποτρεπτικό» χαρακτήρα των ρωσικών πυρηνικών όπλων. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο ως απάντηση σε εχθρικό πυρηνικό χτύπημα.

«Αυτή η απειλή αυξάνεται, πρέπει να παραδεχτούμε», είπε σε συνεδρίαση του Ρωσικού Προεδρικού Συμβουλίου για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα.

«Η στρατηγική μας για τη χρήση [αυτών] μέσων άμυνας – θεωρούμε το όπλο μαζικής εξόντωσης, το πυρηνικό όπλο, ακριβώς ως άμυνα – επικεντρώνεται σε αυτό που ονομάζεται δεύτερο χτύπημα. Με άλλα λόγια, είναι όταν δέχεσαι ένα χτύπημα και ανταποδίδεις ως αντίποινα», είπε ο Βλαντιμίρ Πούτιν.Ο Ρώσος Πρόεδρος κάνει αυτή τη δήλωση ενώ οι διαπραγματεύσεις μεταξύ Μόσχας και Ουάσιγκτον για τη New Start, μια διμερή συνθήκη για τη μείωση των στρατηγικών πυρηνικών όπλων, βρίσκονται ακόμη σε αδιέξοδο.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η ΡΩΣΙΚΗ ΑΝΤΙΣTΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ. ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΗΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΜΕ ΠΑΝΔΗΜΙΑ! ΜΑΡΤΥΡΕΣ! 8 νεκροί 11 τραυματίες στο Ντόνετσκ από επίθεση Ουκρανών. Σκοτώθηκε μια Βουλευτής του Ντόνετσκ. 2014-2022 οι Ουκρανοναζί γενοκτονούν το Ντόνετσκ. 

06/12/2022

Kατ΄οίκον περιορισμός, στρατιωτικός νόμος, ερημοποίηση, ακούσιος εγκλεισμός πλήθους, στρατόπεδα συγκέντρωσης οι πόλεις, αναστολή Συνταγματικών αρχών π.χ αρχής συνέρχεσθαι, αναστολή θρησκευτικών ελευθεριών κατάργηση Ανάστασης, απαγόρευση πολιτιστικών εκδηλώσεων, κλείσιμο σχολείων, απαγόρευση αθλητικών εκδηλώσεων, πάγωμα της αγοράς, απαγόρευση κυκλοφορίας, μαζικός προαυλισμός πολιτών, μαζική υστερία τρομοκρατία προπαγάνδα λογοκρισία μέσω μισθωμένων ΜΜΕ. Αναστολή της ελεύθερης διακίνησης πολιτών. Ψηφιακά αQR υγειονομικά διαβατήρια.. 2 χρόνια σε καραντίνα η όποια Δημοκρατία.

Η 6η Δεκεμβρίου έγινε μια από τις πιο τρομερές μέρες για το Ντόνετσκ. 8 νεκροί 11 τραυματίες στο Ντόνετσκ από επίθεση Ουκρανών. Τουλάχιστον οι 6 νεκροί είναι γυναίκες. Σκοτώθηκε μια Βουλευτής του Ντόνετσκ. Οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας πραγματοποίησαν ισχυρό βομβαρδισμό των κεντρικών συνοικιών της πρωτεύουσας της ΛΔΔ. Αλλά εκτός από τις περιφέρειες Βοροσιλόφσκι και Κιέβο, υπέφεραν οι περιοχές της πρώτης γραμμής του Κουϊμπίσεφ και του Πετρόφσκι.Η Makeyevka δέχθηκε επίσης πυρά από Ουκρανούς μαχητές.

Οι φωτογραφίες είναι σοκαριστικές μοιάζουν με προσομοίωση από ακτιβιστές στη Δ Ευρώπη αλλά δεν είναι.. είναι ο θάνατος..

Οι οβίδες έπεσαν ξανά στη Σκεπαστή Αγορά, ένα άμεσο χτύπημα έγινε στο επιχειρηματικό κέντρο Centaurus Plaza, ουκρανικοί πύραυλοι έπεσαν στον ποταμό Kalmius, χτυπήθηκε η περιοχή του εμπορικού κέντρου Green Plaza και θανατηφόρα βόμβες από τον ουκρανικό στρατό εξερράγησαν κοντά σε κεντρικό πολυκατάστημα. Συνολικά, 8 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στο Ντόνετσκ σήμερα και άλλοι 11 τραυματίστηκαν διαφορετικής σοβαρότητας.

Σύμφωνα με το γραφείο αντιπροσωπείας της DPR στο JCCC, το BM-21 Grad MLRS χρησιμοποιήθηκε ξανά στο κέντρο της πόλης. Σύμφωνα με το πρακτορείο, ο βομβαρδισμός στην περιοχή Voroshilovsky έγινε από τον οικισμό Tonenkoye.




-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Έξαλλοι οι στρατιωτικοί επειδή εξαιρέθηκαν από το βοήθημα των 600 ευρώ



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η είδηση είναι αυτή 
"ο Μητροπολίτης Παντελεήμων έτρωγε σε εστιατόριο στο κέντρο της Αθήνας όταν στο διπλανό τραπέζι μια παρέα άρχισε να τον προσβάλλει και να σχολιάζει πως «κακοποιούσε τα παιδιά».
Μετά το επεισόδιο, ο μητροπολίτης αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το εστιατόριο και κινήθηκε προς το αυτοκίνητό του.
Ωστόσο, η παρέα τον ακολούθησε με μηχανάκια, φωνάζοντας ότι αυτός είναι που «έχει φάει τα λεφτά» και άλλα τέτοια.
Στη συνέχεια, ο μητροπολίτης ενημέρωσε το Αστυνομικό Τμήμα Κυψέλης, χωρίς όμως να καταθέσει μήνυση."



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΝΕΟΣ ΠΟΙΝΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ ΣΤΗΝ ΙΝΔΟΝΗΣΙΑ
Συντριπτικό πλήγμα σε πολλά δικαιώματα
Την επιβολή σοβαρών ποινών (μέχρι και 10ετούς κάθειρξης) σε όσους διαδίδουν απόψεις διαφορετικές από τη λεγόμενη «Πανκασίλα» (η επίσημη κρατική ιδεολογία της χώρας) προβλέπει ο νέος ποινικός κώδικας που ενέκρινε η Βουλή της Ινδονησίας και αναμένεται να τεθεί σε ισχύ σε 3 χρόνια, αφού λάβει και την έγκριση του Προέδρου της χώρας.
Διάφοροι φορείς και ακαδημαϊκοί εξέφρασαν διαφωνίες, αναφέροντας ότι ουσιαστικά απαγορεύονται ο μαρξισμός και ιδεολογίες που εναντιώνονται στην επικρατούσα τάξη, στοχοποιούνται μέχρι και φοιτητές τμημάτων Κοινωνιολογίας, Πολιτικών Επιστημών κ.ά. Μεταξύ άλλων προβλέπονται ποινές για όσους καλούν / οργανώνουν διαδηλώσεις χωρίς προηγούμενη ενημέρωση και άδεια των αρχών, με ποινές μέχρι και 15ετούς κάθειρξης για πρόκληση «κοινωνικής αναταραχής» κ.λπ.
Ενδεικτικό της περαιτέρω αντιδραστικοποίησης που επιχειρείται είναι το ότι ο νέος κώδικας απαγορεύει τις σεξουαλικές σχέσεις εκτός γάμου ή πριν από τον γάμο, με πολλούς να σημειώνουν ότι έτσι, εκτός όλων των άλλων, θα μπορούν να φυγαδεύονται οι θύτες περιστατικών σεξουαλικής κακοποίησης.
Σημειώνουμε ότι η Ινδονησία είναι η πολυπληθέστερη μουσουλμανική χώρα του κόσμου και πολλοί την παρουσιάζουν ως πρότυπο οικονομικής ανάπτυξης σε όλη τη Νοτιοανατολική Ασία και ευρύτερα την περιφέρεια.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



«ΔΙΑΛΟΓΟΣ» ΕΕ - ΗΠΑ ΓΙΑ ΚΙΝΑ
Με επίκεντρο τον «εντελώς διαφορετικό κόσμο» και τους δεσμούς Ρωσίας - Κίνας
Οι θέσεις ΕΕ και ΗΠΑ για την Κίνα έχουν συγκλίνει, εξαιτίας της αυξανόμενης επιθετικότητας του Πεκίνου και της αναπτυσσόμενης εταιρικής του σχέσης με τη Ρωσία, δήλωσε ο γγ της Ευρωπαϊκής Υπηρεσίας Εξωτερικής Δράσης, Στ. Σανίνο, λίγα 24ωρα μετά τον 4ο γύρο επαφών που είχαν οι δύο πλευρές στην Ουάσιγκτον για την αντιμετώπιση της Κίνας και γενικά τον Ινδο-Ειρηνικό.
«Εχουμε μπροστά μας έναν κόσμο εντελώς διαφορετικό σε σχέση με ένα χρόνο πριν (...) Δεν ξέρουμε όλες τις μεταβλητές της νέας εξίσωσης, αλλά σίγουρα υπάρχει κάτι που διαφοροποιεί το πλαίσιο», είπε, αποτυπώνοντας τη νέα φάση στην ιμπεριαλιστική αντιπαράθεση μετά την πολεμική σύγκρουση στην Ουκρανία, ενώ πρόσθεσε ότι ο δεσμός Ρωσίας - Κίνας βρέθηκε στο επίκεντρο των πρόσφατων επαφών ΕΕ - ΗΠΑ.
Πρόσθεσε πάντως ότι «δεν υπήρξε κάποια πίεση για να πούμε "ναι" ή "όχι" σε κάποια συγκεκριμένη απόφαση, με εμάς ή χωρίς εμάς». Καθώς παρά τη μεγάλη όξυνση του ανταγωνισμού παραμένουν ισχυρές μπίζνες των ευρωπαϊκών μονοπωλίων με το Πεκίνο, κατέληξε ότι «το θέμα δεν είναι ο εξοστρακισμός της Κίνας», σχολιάζοντας πως οι Βρυξέλλες πρέπει να αναζητήσουν τη σωστή ισορροπία, «να μην είναι δυσάρεστες, αλλά όχι και αφελείς».



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΣΥΝΟΔΟΣ ΕΕ - ΔΥΤΙΚΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ
Πυρετώδεις διεργασίες με επίκεντρο την αντιμετώπιση της ρωσικής «επιρροής»
Η Σερβία συμμετείχε τελικά στη Σύνοδο, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο ότι δεν θεωρεί «φυσική» την υιοθέτηση κυρώσεων κατά της Ρωσίας
Με ψηλά στην ατζέντα την ανάγκη για «από κοινού αντιμετώπιση των συνεπειών της επίθεσης της Ρωσίας κατά της Ουκρανίας» έγινε χτες στα Τίρανα η Σύνοδος Κορυφής ΕΕ - Δυτικών Βαλκανίων, σε μια περίοδο που περιπλέκονται δυσκολίες για την ευρωατλαντική ενσωμάτωση της περιοχής, με πιο χαρακτηριστική την παραπέρα όξυνση ανάμεσα σε Βελιγράδι - Πρίστινα.
Μόλις πριν λίγες μέρες, ο Πρόεδρος της Σερβίας Αλ. Βούτσιτς είχε πει ότι η χώρα δεν θα πάρει μέρος στη Σύνοδο, κατηγορώντας τις Βρυξέλλες για «άθλια, αντισερβική στάση», επειδή δεν αντέδρασαν στην αντικατάσταση αξιωματούχων που έκαναν οι κοσοβάρικες αρχές σε περιοχές όπου πλειοψηφούν οι Σέρβοι. Τελικά ο Βούτσιτς χτες ήταν στη Σύνοδο, λέγοντας ότι «είναι πάντα καλύτερο να βρίσκεται κανείς στο τραπέζι όταν γίνονται διαπραγματεύσεις, γιατί αν δεν είναι στο τραπέζι, τότε συνήθως είναι στο μενού»...
Σύμφωνα με Ευρωπαίους αξιωματούχους, στα βασικά θέματα της Συνόδου περιλαμβανόταν: «Η εντατικοποίηση των επαφών σε πολιτικό επίπεδο και της δέσμευσης για τη χάραξη πολιτικών» (με έμφαση μεταξύ άλλων στην υλοποίηση «πράσινων λωρίδων» ΕΕ - Δυτικών Βαλκανίων, μιας πρωτοβουλίας που συνδέεται με τη «διευκόλυνση της διασυνοριακής εφοδιαστικής και της συνεχούς ροής αγαθών»). Η «ενίσχυση της ασφάλειας και οικοδόμηση ανθεκτικότητας έναντι εξωτερικών παρεμβάσεων» (με φόντο την όξυνση της αντιπαράθεσης του ευρωατλαντικού μπλοκ με τη Ρωσία αλλά και με την Κίνα για την αύξηση της «επιρροής» τους στην περιοχή). Η «αντιμετώπιση των προκλήσεων της μετανάστευσης, της καταπολέμησης της τρομοκρατίας και του οργανωμένου εγκλήματος», με την ένταση της καταστολής σε βάρος των ξεριζωμένων και τον «αγώνα κατά της τρομοκρατίας» να αξιοποιούνται σταθερά ως μοχλός προώθησης διαφόρων ανταγωνιστικών ιμπεριαλιστικών σχεδιασμών.
Ενδεικτικά είναι όσα αναφέρει η Δήλωση που εκδόθηκε, τονίζοντας ότι «ο κλιμακούμενος επιθετικός πόλεμος της Ρωσίας κατά της Ουκρανίας θέτει σε κίνδυνο την ευρωπαϊκή και παγκόσμια ειρήνη και ασφάλεια και υπογραμμίζει τη σημασία της στρατηγικής εταιρικής σχέσης μεταξύ ΕΕ και Δυτικών Βαλκανίων». Μεταξύ άλλων σημειώνεται ότι «η συμπαράταξη με την ΕΕ είναι σαφής ένδειξη του στρατηγικού προσανατολισμού των εταίρων, τώρα περισσότερο από ποτέ, καθώς η Ρωσία κλιμακώνει τον επιθετικό της πόλεμο κατά της Ουκρανίας» αλλά και ότι «ένα κοινό όραμα για το μέλλον εμπεριέχει αμοιβαίες ευθύνες και κοινές αξίες». Συγχαίρει δε «τους εταίρους των Δυτικών Βαλκανίων που ήδη επιδεικνύουν τη στρατηγική τους δέσμευση, εν προκειμένω ευθυγραμμιζόμενοι πλήρως με την ΚΕΠΠΑ της ΕΕ», ενώ προσθέτει ότι «ενθαρρύνουμε όσους δεν το έχουν κάνει, να ακολουθήσουν το παράδειγμά τους», σε μια αναφορά που «φωτογραφίζει» τις εντεινόμενες πιέσεις της ΕΕ για ευθυγράμμιση του Βελιγραδίου στις κυρώσεις και την αντιπαράθεση με τη Ρωσία.
Η Δήλωση δεν παραλείπει να δεσμευτεί ότι «η ΕΕ θα συνεχίσει να εργάζεται από κοινού με την περιοχή για να αναπτύξει περαιτέρω τις αμυντικές της ικανότητες», όπως και ότι «θα ενισχύσει επίσης περαιτέρω τη δέσμευσή της με την περιοχή» σε τομείς όπως η στρατιωτική κινητικότητα.
«Εργαζόμαστε σκληρά...» λέει ο Μισέλ
Πριν τη Σύνοδο ο επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σ. Μισέλ, αναγνωρίζοντας ουσιαστικά ότι τα πράγματα δεν είναι όπως θα ήθελαν οι Βρυξέλλες, είπε ότι «εργαζόμαστε πολύ σκληρά για να σημειώσουμε πρόοδο». Σε αυτό το πλαίσιο, καθώς γίνεται προσπάθεια για επιμέρους βήματα σε στρατηγικούς τομείς, εντάσσεται και η συμφωνία που υπέγραψαν τηλεπικοινωνιακοί πάροχοι από την ΕΕ με τους 6 ηγέτες των χωρών των Δυτικών Βαλκανίων για τη μείωση των τελών περιαγωγής δεδομένων από τον Οκτώβριο του 2023.
Το αμερικανικό πρακτορείο «Bloomberg» μετέδωσε ότι πιθανώς η ΕΕ θα χορηγήσει στη Βοσνία - Ερζεγοβίνη καθεστώς χώρας υποψήφιας προς ένταξη στην ΕΕ ακόμα και στην επικείμενη Σύνοδο Κορυφής στις 15/12. Η Zeljka Cvijanovic, νέα εκπρόσωπος των Σερβοβόσνιων στην τριμελή προεδρία της χώρας, δήλωσε ότι η χορήγηση της ιδιότητας της υπό ένταξη χώρας από την ΕΕ «θα δώσει το μήνυμα σε ολόκληρη την περιοχή ότι κανείς δεν μένει πίσω».
Από τη μεριά της, η πρόεδρος του προτεκτοράτου του Κοσόβου Βιόσα Οσμάνι υποστήριξε ότι «το Κοσσυφοπέδιο θα υποβάλει την αίτησή του για ένταξη στην ΕΕ μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους».
Την ίδια στιγμή, ο Σέρβος Πρόεδρος Αλ. Βούτσιτς σχολίαζε κατά την άφιξή του στη Σύνοδο: «Είναι η Σερβία πολύ κοντά στη Ρωσία; Η Σερβία είναι μια ανεξάρτητη χώρα», αλλά και πρόσθετε πως η χώρα του «βρίσκεται στο μονοπάτι της ΕΕ και σε αυτό θα παραμείνει», αναγκασμένη ωστόσο - συμπλήρωνε - να υπερασπιστεί τα δικά της συμφέροντα. Ακόμα είπε ότι δεν θα ήταν φυσικό η χώρα του να υιοθετήσει κυρώσεις κατά της Ρωσίας, γιατί αυτές γενικά ως τακτική δεν ωφελούν.
Τέλος, ο Βούτσιτς δήλωσε ότι η νέα πρόταση που κατέθεσαν οι Βρυξέλλες για την πορεία «εξομάλυνσης» των σχέσεων Βελιγραδίου - Πρίστινας δεν ικανοποιεί την κυβέρνησή του. Την ίδια στιγμή, είπε ότι «εμείς είμαστε έτοιμοι να συζητήσουμε και δεν απορρίπτουμε τίποτα εκ των προτέρων, αλλά θα ξεκαθαρίσουμε και γραπτά - όχι μόνο προφορικά - ότι οι κόκκινες γραμμές μας παραμένουν. Είμαστε έτοιμοι να συζητήσουμε, είμαστε έτοιμοι για συμβιβαστικές λύσεις και θα συνεχίσουμε τις συνομιλίες». Δεν απέκλεισε δε μια νέα συνάντηση με τον Κοσοβάρο πρωθυπουργό Α. Κούρτι, λέγοντας ότι «το θέμα είναι αν μπορεί να βρεθεί λύση».
Σχετικά με τη νέα πρόταση των Βρυξελλών, Ευρωπαίος αξιωματούχος σχολίαζε ανώνυμα ότι «είναι πολλά αυτά που το κάνουν ένα μεγάλο βήμα προς τα εμπρός σε σχέση με τη σημερινή κατάσταση (...) Δεν είναι πλήρης αναγνώριση (...) αλλά είναι μια πλήρης εξομάλυνση των σχέσεων». Κάλεσε δε τις δύο πλευρές «να συνεχίσουν την εποικοδομητική προσέγγισή τους και να επικεντρώσουν στην πραγματοποίηση αμετάκλητης προόδου προς την εξομάλυνση».



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΤΟΥΡΚΙΑ - ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝ
Στρατιωτικά γυμνάσια κοντά στα σύνορα με το Ιράν
Εύσημα έδωσε χτες ο Τούρκος Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στους επικεφαλής των ενόπλων δυνάμεων Τουρκίας και Αζερμπαϊτζάν, με αφορμή την ολοκλήρωση των διήμερων κοινών στρατιωτικών γυμνασίων με την ονομασία «Fraternal Fist» («Αδελφική γροθιά») που πραγματοποιήθηκαν σε αζέρικο έδαφος κοντά στα σύνορα με το Ιράν.
«Πραγματοποιήσατε επιτυχώς αυτά τα γυμνάσια στο πλαίσιο της ιδέας "ένα έθνος, δύο κράτη". Δώσατε δύναμη στους φίλους σας και σκορπίσατε τον φόβο στους εχθρούς σας», ανέφερε ο Ερντογάν απευθυνόμενος στους στρατιώτες αμφοτέρων πλευρών που συμμετείχαν στην άσκηση. Πρόσθεσε πως τα γυμνάσια αποδεικνύουν πως «οι λαοί Τουρκίας και Αζερμπαϊτζάν είναι νύχι - κρέας και δεν μπορούν να διαχωριστούν από κανέναν».
Τα εύσημα του Τούρκου Προέδρου είχαν ως αποδέκτες και τους υπουργούς Αμυνας Τουρκίας Χουλουσί Ακάρ και Αζερμπαϊτζάν, Ζακίρ Χασάνοφ, που ήταν παρόντες κατά τη διεξαγωγή των κοινών γυμνασίων.
Δεν είναι τυχαίο πως τα κοινά τουρκο-αζερικά γυμνάσια πραγματοποιήθηκαν σε περίοδο όξυνσης των εντάσεων στις σχέσεις Τεχεράνης - Μπακού, μετά τον πόλεμο των 44 ημερών με την Αρμενία για τον θύλακα Καραμπάχ.
Πριν λίγες βδομάδες προηγήθηκαν τουλάχιστον δυο ιρανικά στρατιωτικά γυμνάσια ευρείας κλίμακας από τους Ιρανούς «Φρουρούς της Επανάστασης» κοντά στα σύνορα με το Αζερμπαϊτζάν.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΚΙΝΑ
«Περισσότερη ευελιξία» στους περιορισμούς στην απάνθρωπη καραντίνα
Σε αναπροσαρμογή των μέτρων περιορισμού που είχαν αυστηροποιήσει εδώ και μήνες προχωρούν οι κινεζικές αρχές, με φόντο τις πολύπλευρες επιπτώσεις και στη λειτουργία μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων και μονάδων παραγωγής.
Ο Πρόεδρος της χώρας, Σι Τζινπίνγκ, δήλωσε ότι υπάρχουν περιθώρια «για περισσότερη ευελιξία στους περιορισμούς». Χτες οι αρχές σε μια σειρά πόλεις ανακοίνωσαν χαλάρωση μέτρων, όπως στο Πεκίνο, όπου πλέον δεν θα απαιτείται αρνητικό τεστ για την είσοδο σε σούπερ μάρκετ και εμπορικά καταστήματα.
Θυμίζουμε ότι τις τελευταίες βδομάδες έγιναν σε πολλές πόλεις της χώρας διάφορες διαδηλώσεις ενάντια στα μέτρα για την πανδημία, που καθοδηγήθηκαν εντέχνως από τους πράκτορες των δυτικών αποικιοκρατών σε αντικυβερνητικά συνθήματα όπως «Ελεύθερη Κίνα, Σι Τζινπίνγκ φύγε».



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΣΥΡΙΑ
Ξανάρχισαν οι περιπολίες Αμερικανών και Κούρδων
Κοινές περιπολίες ξανάρχισαν πριν από λίγες μέρες αμερικανικές στρατιωτικές δυνάμεις και μέλη των κουρδικών «Συριακών Δημοκρατικών Δυνάμεων» (SDF) σε περιοχές της βόρειας Συρίας, μετά τη σημαντική υποχώρηση των τουρκικών αεροπορικών επιδρομών.
Οι κοινές περιπολίες ξεκίνησαν, σύμφωνα με την «Washington Post», το περασμένο Σάββατο, λίγες μέρες μετά τη συνάντηση του Τούρκου υπουργού Αμυνας, X. Ακάρ, με τον Αμερικανό ομόλογό του, Λ. Οστιν, στις ΗΠΑ, κατά την οποία ο τελευταίος επανέφερε τις «επιφυλάξεις» των ΗΠΑ για τις νέες τουρκικές επιχειρήσεις στη βόρεια Συρία, επαναλαμβάνοντας ότι έθεσαν σε κίνδυνο Αμερικανούς στρατιώτες σε κατεχόμενες περιοχές.
Στο μεταξύ, ο εκπρόσωπος της τουρκικής προεδρίας, Ι. Καλίν, διέψευσε τις ψευτιές που είχε διαδώσει πως επίκειται σύντομα συνάντηση ανάμεσα στον Πρόεδρο Ρ. Τ. Ερντογάν, και τον Σύρο ομόλογό του, Μπ. Ασαντ, έχοντας το θράσος σα βρωμότουρκος που είναι να θέτει και όρους όπως η άρση «ανησυχιών για την ασφάλεια», η προώθηση της «πολιτικής διαδικασίας» στη Συρία και η ξεκάθαρη στάση της συριακής κυβέρνησης για το ΡΚΚ και την κουρδική ένοπλη οργάνωση YPG. Ξεχνώντας πως η σιχαμένη Βρωμοτουρκιά είναι εισβολέας στη Συρία, και πολεμάτε από τον ηρωικό Αραβικό Συριακό Στρατό που αγωνίζεται να απελευθερώσει τη χώρα του.
Προ ημερών το πρακτορείο «Ρόιτερς» είχε μεταδώσει πως ο Σύρος Πρόεδρος απέρριψε μια υποτιθέμενη πρόταση του δήθεν είχε κάνει ο Ρώσος ομόλογος του, Βλ. Πούτιν, για συνάντηση με τον Ερντογάν.
Σε κάθε περίπτωση, η τουρκική προεδρία παλεύει με ψευτιές για μια μελλοντική  συνάντηση, με επαναλαμβανόμενες σχετικές δηλώσεις.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΤΕΧΕΡΑΝΗ.-- Ακόμα πέντε άτομα καταδικάστηκαν χτες σε θάνατο και 11 άλλα «σε μεγάλες ποινές κάθειρξης» για τον φόνο ενός μέλους πολιτοφυλακής στη διάρκεια διαδηλώσεων στο Ιράν. Με αυτές τις καταδίκες ανέρχονται σε 11 οι άνθρωποι που έχουν καταδικαστεί σε θάνατο στο Ιράν για τη συμμετοχή τους σε ποινικά κολάσιμες ενέργειες στο περιθώριο ή και στο πλαίσιο κινητοποιήσεων που συγκλονίζουν τη χώρα εδώ και περισσότερους από δύο μήνες. Αργότερα ανακοινώθηκε η σύλληψη του αναπληρωτή διευθυντή του ιρανικού πρακτορείου «Fars», Αμπάς Νταρβίς Ταβανγκέρ, επειδή παραποίησε τις ειδήσεις, ενώ τέθηκαν υπό κράτηση 12 «δολιοφθορείς» που είχαν σχέση με ευρωπαϊκές χώρες.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Η "απάντηση" της αλεπούς της μεγάλης Σοβιετικής Σχολής Διπλωματίας...
7/12/2022  -   23.59
«Ο Κίρμπι λέει ότι δεν βλέπει απειλές για τη ρωσική ασφάλεια.
Φυσικά! 
Είναι πιο εύκολο να δεις απειλές για την ασφάλεια των ΗΠΑ πέρα από τον Ατλαντικό, στο Ιράκ ή τη Λιβύη, παρά να πιστέψεις ότι η Ρωσία έχει την ικανότητα να διακρίνει τι συμβαίνει, τι την ωφελεί από αυτό που της προκαλεί μειονεκτήματα»
Σεργκέι Λαβρόφ
* Ο Τζον Κίρμπι, είναι Αμερικανός ναύαρχος ε.α., εκπρόσωπος Τύπου του Υπουργείου Άμυνας των Ηνωμένων Πολιτειών και Υφυπουργός Άμυνας...



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Συζητούν για τις μάχες, εναντίον του ναζισμού... «για να μαθαίνουν οι επόμενες γενιές»!
7/12/2022  -  2333
Στη Ρωσική πόλη Τσλένοφ, σε ιδιόκτητη έκταση ιδιωτικού σχολείου τοποθέτησαν το άγαλμα του Στάλιν, «για να μαθαίνουν οι επόμενες γενιές».
Εκεί κάθονται, φωτογραφίζονται και συζητούν, για τις μάχες, εναντίον του ναζισμού.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ανακαλύφθηκαν τα τελευταία λόγια του Χριστού, ενώπιον του Πόντιου Πιλάτου...
7/12/2022  -  11.45
"Σχολιάζοντας" την επικαιρότητα του σήμερα ("ειδικούς" επιστήμονες με ασυλία κι... ακαταδίωκτο, πειραματικά φαρμακευτικά σκευάσματα, τον "Ρωσικό ιμπεριαλισμό" της Νατοϊκής αριστεράς, τις δολοφονίες παιδιών, τις αρπαγές κατοικιών, την "κλιματική αλλαγή", την "πράσινη ανάπτυξη" και πράσινα άλογα, τα "ανοιχτά σύνορα", την κατάρριψη της Βιολογίας, όπου τα δύο φύλλα μετατράπηκαν σε 62 γένη, τη στράτευση της "πολιτισμένης" στο ΟυκροΝαζί καθεστώς, την ακρίβεια, τους Νατοϊκούς ιεράρχες της "εκκλησίας", τη φτώχεια κι εξαθλίωση του λαού και πάει λέγοντας)... ο Χριστός θα μπορούσε να έχει πει, πριν το μαρτύριο και τη σταύρωση, ενώπιον του Πόντιου Πιλάτου, εκπροσώπου της πολιτικής και της λεγόμενης δικαιοσύνης: «Έχω εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη»!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Περού: Πολιτική κρίση στη χώρα – Το Κογκρέσο υπερψήφισε την καθαίρεση του προέδρου Π.Καστίγιο
Ο Καστίγιο ανακοίνωσε επίσης ότι θα συγκαλέσει «το συντομότερο δυνατόν» ένα νέο Συντακτικό Κογκρέσο
07.12.2022 | 22:10
Αναταραχή προκάλεσε στο Περού το τηλεοπτικό διάγγελμα του προέδρου Πέδρο Καστίγιο, ο οποίος ανακοίνωσε τη διάλυση του Κογκρέσου – λίγες ώρες πριν από την έναρξη της τρίτης απόπειρας παραπομπής του με το ερώτημα της καθαίρεσης – και τον διορισμό «κυβέρνησης εκτάκτου ανάγκης».
Παράλληλα, συμπλήρωσε πως τίθεται σε ισχύ απαγόρευση της κυκλοφορίας από τις 10 το βράδυ μέχρι τις 4 τα ξημερώματα, σε όλη την επικράτεια του Περού.
Ο Καστίγιο ανακοίνωσε επίσης ότι θα συγκαλέσει «το συντομότερο δυνατόν» ένα νέο Συντακτικό Κογκρέσο το οποίο θα αναλάβει να δημιουργήσει ένα νέο Σύνταγμα σε διάστημα που δεν θα ξεπερνά τους εννέα μήνες.
Μέχρι την αποκατάσταση του νέου κοινοβουλίου, «η κυβέρνηση θα κυβερνά με διατάγματα», συνέχισε ο Καστίγιο.
«Το δικαστικό σύστημα, η δικαστική εξουσία, η εισαγγελία, το εθνικό συμβούλιο δικαιοσύνης, το συνταγματικό δικαστήριο κηρύσσονται σε κατάσταση αναδιοργάνωσης», πρόσθεσε, ζητώντας από όσους κατέχουν παράνομα όπλα «να τα παραδώσουν στην εθνική αστυνομία εντός 72 ωρών».
Η εθνική αστυνομία «θα επικεντρώσει όλες τις προσπάθειές της στην πραγματική και αποτελεσματική αντιμετώπιση της εγκληματικότητας, της διαφθοράς και της διακίνησης ναρκωτικών, για αυτό θα της δοθούν οι αναγκαίοι πόροι», συνέχισε, καλώντας την κοινωνία των πολιτών «να στηρίξει τις αποφάσεις αυτές που θα μας επιτρέψουν να θέσουμε τη χώρα μας σε πορεία ανάπτυξης».
Άμεση ήταν η αντίδραση του προέδρου του Συνταγματικού Δικαστηρίου, ο οποίος χαρακτήρισε «πραξικόπημα» όσα ανακοίνωσε ο Καστίγιο και κάλεσε το Κογκρέσο να αναθέσει την εξουσία στην αντιπρόεδρο Ντίνα Μπολουάρτε. «Είναι ένα πραξικόπημα καταδικασμένο σε αποτυχία, το Περού θέλει να ζήσει σε δημοκρατία», είπε ο πρόεδρος του Συνταγματικού Δικαστηρίου Φρανσίσκο Μοράλες στον ραδιοφωνικό σταθμό RPP.
Η συνεδρίαση στο Κογκρέσο για το ζήτημα της παραπομπής του προέδρου Καστίγιο είχε αρχικά προγραμματιστεί για τις 15:00 (τοπική ώρα, 22:00 ώρα Ελλάδος). Απαιτούνται τουλάχιστον 87 ψήφοι στο 130μελές Κογκρέσο.
Ο ίδιος καταγγέλλει μια πολιτικά υποκινούμενη εκστρατεία εναντίον του, ενώ χαίρει ασυλίας μέχρι το τέλος της προεδρικής του θητείας τον Ιούλιο του 2026.
Το Κογκρέσο υπερψήφισε την καθαίρεση του προέδρου Καστίγιο
Με συνοπτικές διαδικασίες, το Κογκρέσο του Περού ψήφισε υπέρ της καθαίρεσης του προέδρου Πέδρο Καστίγιο. 101 βουλευτές τάχθηκαν υπέρ της απομάκρυνσης του προέδρου Καστίγιο από την εξουσία, μόλις έξι καταψήφισαν και καταγράφηκαν 10 αποχές.
Ο πρόεδρος του Κογκρέσου κάλεσε την αντιπρόεδρο της χώρας Ντίνα Μπολουάρτε προκειμένου να την ορκίσει απόψε πρόεδρο του Περού.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Α.Κούγιας: «Ο αστυνομικός αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης από 1 έως 15 έτη»
Ο αστυνομικός κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας
07.12.2022 | 22:03
«Η ανάληψη της υπερασπιστικής ευθύνης σε μια τέτοια υπόθεση είναι πολύ δύσκολο εγχείρημα» ανέφερε ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος ανέλαβε την υπεράσπιση του αστυνομικού, ο οποίος πυροβόλησε τον 16χρονο.
«Για να αναλάβω τον αστυνομικό, είδα την προσωπικότητα αυτού» τόνισε ο γνωστός δικηγόρος, μιλώντας στον ANT1.
Και πρόσθεσε: «Ο εντολέας μου κατηγορείται για το πιο σοβαρό αδίκημα που προβλέπει ο Ποινικός Κώδικας, αυτό της απόπειρας αφαιρέσεων ανθρώπινης ζωής, που με τον παλιό Ποινικό Κώδικα τιμωρούνταν με τουλάχιστον 10 χρόνια φυλακή. Με τον καινούριο Ποινικό Κώδικα, ο εντολέας μου αντιμετωπίζει από την ποινή της φυλακίσεως ενός έτους, μέχρι την ποινή της καθείρξεως 15 ετών».
Σχετικά με τον λόγο που ο εντολέας του τράβηξε όπλο και πυροβόλησε, ο κ. Κούγιας δήλωσε: «Με τη μηχανή με 140-150 χιλιόμετρα, ο εντολέας μου που ήταν συνεπιβάτης, προσπαθεί να ακινητοποιήσει το αυτοκίνητο. Εκεί έγινε και το λάθος».



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πάνε να περάσουν από το «παράθυρο» την υιοθεσία παιδιών από ομοφυλόφιλα ζευγάρια: Αν τους αναγνωρίσει ένα κράτος αυτόματα τους αναγνωρίζουν όλα!
Τι προβλέπει η νέα πρόταση κανονισμού της Κομισιόν
07.12.2022 | 18:50
Ακόμα μια επέμβαση της ΕΕ στα εσωτερικά του κάθε κράτους-μέλους χαρακτηρίζεται η πρόταση της Κομισιόν στα πλαίσια προώθησης της υιοθεσίας από ζευγάρια ομοφυλοφίλων σε όλη την ένωση και το σημαντικότερο κανένα κράτος να μην μπορεί να πει τίποτα ασχέτως εθνικών νομοθεσιών!
Έτσι πρόταση κανονισμού για να αναγνωρίζεται η ιδιότητα του γονέα σε όλα τα κράτη-μέλη της Ε.Ε. ενέκρινε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή που σημαίνει ότι αν ένα ζευγάρι ομοφυλόφιλων υιοθετήσει σε κάποια χώρα που το επιτρέπει τότε θα πρέπει υποχρεωτικά να το αναγνωρίσει κάθε χώρα ασχέτως αν το επιτρέπει η εθνική νομοθεσία του δεύτερου κράτους.
Η πρόταση (που δεν αναφέρεται σε γονείς ως άνδρα και γυναίκα) επικεντρώνεται στο υπέρτερο συμφέρον και στα δικαιώματα του παιδιού.
Θα παρέχει νομική σαφήνεια για… όλα τα είδη οικογενειών, οι οποίες βρίσκονται σε διασυνοριακή κατάσταση εντός της ΕΕ, είτε επειδή μετακινούνται από ένα κράτος μέλος σε άλλο για να ταξιδέψουν ή να διαμείνουν, είτε επειδή έχουν μέλη της οικογένειας ή περιουσιακά στοιχεία σε άλλο κράτος μέλος.
Μία από τις βασικές πτυχές της πρότασης είναι ότι η ιδιότητα του γονέα, που έχει θεμελιωθεί σε κράτος μέλος της ΕΕ, θα πρέπει να αναγνωρίζεται σε όλα τα άλλα κράτη μέλη χωρίς καμία ειδική διαδικασία.
Το δίκαιο της Ένωσης, όπως ερμηνεύεται από το Δικαστήριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, κυρίως όσον αφορά την ελεύθερη κυκλοφορία, προβλέπει ήδη ότι η ιδιότητα του γονέα, που έχει θεμελιωθεί σε ένα κράτος μέλος, θα πρέπει να αναγνωρίζεται σε όλα τα άλλα κράτη μέλη για ορισμένους σκοπούς: πρόσβαση στην επικράτεια, δικαίωμα διαμονής, απαγόρευση των διακρίσεων σε σχέση με τους υπηκόους.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σ.Λαβρόφ: «Οι τουαλέτες ουδέτερου φύλου στη Σουηδία είναι κάτι το απάνθρωπο» – Ενοχλημένοι οι Βρετανοί του BBC από τις δηλώσεις
«Υπάρχουν πλέον περισσότερα από 80 διαφορετικά φύλα στην Ευρώπη και στη Βρετανία»
07.12.2022 | 17:52
Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών, Σεργκέι Λαβρόφ μιλώντας σε πολιτικό συνέδριο στη Μόσχα, εμφανίστηκε φανερά ενοχλημένος από την ύπαρξη τουαλέτας «ουδέτερου φύλου» στη Σουηδία ενώ δήλωσε ότι «υπάρχουν πλέον περισσότερα από 80 διαφορετικά φύλα στην Ευρώπη αλλά και στη Βρετανία».
Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών συνέχισε: «Στη Σουηδία πέρυσι, όταν συμμετείχα στη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου του ΟΑΣΕ -συγγνώμη για τις λεπτομέρειες-, ρώτησα στο διάλειμμα πού ήταν η τουαλέτα».
Σύμφωνα με όσα είπε του έδειξαν μια πόρτα με τα γράμματα «WC».
«Ρώτησα αν είναι για γυναίκες ή άνδρες. Μου είπαν ότι είναι για όλους. Δεν θα το πίστευα, αλλά συνέβη. Δεν μπορείτε καν να φανταστείτε πόσο απάνθρωπο είναι αυτό!», είπε ο Λαβρόφ.
Δημοσιογράφος το BBC σχολίασε τις δηλώσεις του Ρώσου ΥΠΕΞ λέγοντας «κάποτε ένας επιβλητικός διπλωμάτης, ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ, τώρα παραπονιέται για τις τουαλέτες ουδέτερου φύλου στη Σουηδία».



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Συνεχίζει το πογκρόμ κατά των ιερέων το καθεστώς του Β.Ζελένσκι – Φυλάκιση με την κατηγόρια της «παροχής πληροφοριών»
Ο ιερέας, από την περιοχή Λουχάνσκ της ανατολικής Ουκρανίας, δεν κατονομάστηκε
07.12.2022 | 20:07
Το καθεστώς του Βολοντίμιρ Ζελένσκι συνεχίζει τις διώξεις κατά ιερέων, στην προσπάθεια του να απαγορευτούν οι εκκλησίες που συνδέονται με την Ρωσία. 
Αυτή τη φορά με πρόφαση την «παροχή πληροφοριών» στη Ρωσία, ένας Ουκρανός ιερέας κρίθηκε ένοχος και καταδικάστηκε σε κάθειρξη 12 ετών.
Ο ιερέας, από την περιοχή Λουχάνσκ της ανατολικής Ουκρανίας, δεν κατονομάστηκε.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Περού: Ορκίστηκε νέα πρόεδρος η Ντίνα Μπολουάρτε
Είναι η πρώτη γυναίκα που αναλαμβάνει την προεδρία της χώρας
07.12.2022 | 20:35
Η 60χρονη Ντίνα Μπολουάρτε ορκίστηκε πριν από λίγα λεπτά πρόεδρος του Περού μετά την καθαίρεση του Πέδρο Καστίγιο κατόπιν σχετικής ψηφοφορίας στο Κογκρέσο.
Είναι η πρώτη γυναίκα που αναλαμβάνει την προεδρία της χώρας των Άνδεων.
Μετά το τηλεοπτικό διάγγελμα, στο οποίο ο Καστίγιο ζητούσε τη διάλυση του Κογκρέσου και την επιβολή κατάστασης «εκτάκτου ανάγκης», οι βουλευτές προχώρησαν με συνοπτικές διαδικασίες στην προγραμματισμένη ψηφοφορία με το ερώτημα της καθαίρεσης του προέδρου.
Από τους συνολικά 130 βουλευτές, οι 101 τάχθηκαν υπέρ της απομάκρυνσης του προέδρου από την εξουσία.
Η μέχρι σήμερα αντιπρόεδρος της χώρας Ντίνα Μπολουάρτε, η οποία έσπευσε να καταγγείλει τον Πέδρο Καστίγιο για «πραξικόπημα» μετά το διάγγελμα, κλήθηκε στο Κογκρέσο για να αναλάβει καθήκοντα εντολοδόχου προέδρου.
Νωρίτερα, τα περουβιανά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν πως ο Πέδρο Καστίγιο τέθηκε υπό κράτηση.
Σε βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας, διακρίνεται να κάθεται ανέκφραστος σε αίθουσα της εισαγγελίας, επιτηρούμενος από άνδρες των δυνάμεων ασφαλείας.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ουκρανοί νεοναζί καίνε τις ορθόδοξες χριστιανικές εικόνες!
Φωτογραφίες φρίκης
07.12.2022 | 19:40
Και μπορεί αυτά να αποκρύπτονται από τα δυτικά ΜΜΕ αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν γίνονται.
Έτσι σε φωτογραφίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας δείχνει τους νεο-ναζί Ουκρανούς να καίνε εικόνες Αγίων της ορθόδοξης εκκλησίας στην Ουκρανία.
https://twitter.com/OCanonist/status/1600025987718164481?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1600025987718164481%7Ctwgr%5Eca3314353056708b3ff839fafefdbd445b68c5a4%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.pronews.gr%2Famyna-asfaleia%2Foukranoi-neonazi-kaine-tis-orthodokses-xristianikes-eikones%2F



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Επιμένει ο Μ.Μενέντεζ μετά τους τουρκικούς πανηγυρισμούς: «Δεν θα εγκρίνω την πώληση των μαχητικών»
Με το συνοδευτικό κείμενο του αμυντικού προϋπολογισμού των ΗΠΑ εστάλη ξεκάθαρο μήνυμα στην Τουρκία για τις υπερπτήσεις
07.12.2022 | 19:43
Επαναλαμβάνει τη θέση ότι είναι αναγκαίο να μπλοκαριστεί η πώληση των μαχητικών F-16 στην Τουρκία ο πρόεδρος της επιτροπής Διεθνών Σχέσεων της Αμερικανικής Γερουσίας, Μπομπ Μενέντεζ.
Στο μεταξύ, υπενθυμίζεται ότι μια διαφορετική ανάγνωση του κειμένου για τον αμυντικό προϋπολογισμό των ΗΠΑ, που περιλαμβάνει ένα ξεκάθαρο μήνυμα προς την Άγκυρα για τις υπερπτήσεις, έκαναν νωρίτερα στην Τουρκία, επιλέγοντας να εστιάσουν στο θέμα της πιθανής αγοράς μαχητικών.
Σε tweet του ο Μενέντεζ ξεκαθάρισε πως δεν έχει καμία πρόθεση να εγκρίνει την πώληση F-16 στην Τουρκία.
Έγραψε ειδικότερα στο twitter:
«Σε αντίθεση με ορισμένους ισχυρισμούς, το #NDAA δεν είναι νίκη για την #Τουρκία. Αυτό είναι μόνο ένα από τα πολλά εργαλεία που έχουμε στη διάθεσή μας στη Γερουσία για να αντιμετωπίσουμε τις πωλήσεις όπλων. Θα το ξαναπώ. Ως Πρόεδρος #SFRC, ΔΕΝ θα εγκρίνω τα F-16 για την Τουρκία έως ότου ο Ερντογάν σταματήσει τις καταχρήσεις του σε όλη την περιοχή.…»



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Γιατί ο Lopez Obrador ζήτησε από τους Μεξικανούς να σταματήσουν να πίνουν Coca-Cola
Ο Μεξικανός πρόεδρος Andrés Manuel López Obrador προέτρεψε τον κόσμο την Τετάρτη να σταματήσει να αγοράζει ποτά Coca-Cola, αφού η εταιρεία ανακοίνωσε ότι θέλει να αυξήσει την τιμή των ποτών της για τρίτη φορά φέτος.
«Δεν πρέπει πλέον να καταναλώνουμε Coca-Cola, γιατί δεν είναι καλή για την υγεία και, επιπλέον, ανεβάζουν την τιμή της», επέκρινε ο πρόεδρος κατά τη διάρκεια πρωινής διάσκεψης.
Από την 1η Δεκεμβρίου, η τιμή αυτού του μη αλκοολούχου ποτού έχει αυξηθεί από ένα σε δύο πέσος (0,05-0,1 δολάρια), ανάλογα με το μέγεθος και την ποικιλία του προϊόντος: κανονικό, ελαφρύ ή χωρίς ζάχαρη. Σύμφωνα με το Forbes, η εταιρεία αύξησε επίσης την τιμή του γάλακτος Santa Clara, του φυσικού μπουκαλιού νερού Ciel και του ενεργειακού ποτού Powerade.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τρεις πλειστηριασμοί σπιτιών λαϊκών οικογενειών, τρεις πλειστηριασμοί σε σπίτια βιοπαλαιστών (δύο και στην Αθήνα και ένας στη Θεσσαλονίκη) σταμάτησαν σήμερα..
7/12/2022
Τρεις πλειστηριασμοί σπιτιών λαϊκών οικογενειών, τρεις πλειστηριασμοί σε σπίτια βιοπαλαιστών (δύο και στην Αθήνα και ένας στη Θεσσαλονίκη) σταμάτησαν σήμερα ύστερα από τις δυναμικές παρεμβάσεις του λαϊκού κινήματος. 
Στην Αθήνα… 
Συγκεκριμένα, διαμηνύοντας «Τα σπίτια του λαού τα σώζει ο λαός, κανένας μόνος, παντού ξεσηκωμός», έγιναν κινητοποιήσεις στην εταιρεία «do Value» το πρωί της Τετάρτης για την αναστολή δυο σημερινών προγραμματισμένων ηλεκτρονικών πλειστηριασμών σπιτιών λαϊκών οικογενειών.
Μετά τις παρεμβάσεις που έγιναν και οι δύο περιπτώσεις ηλεκτρονικών πλειστηριασμών σπιτιών λαϊκών οικογενειών σταμάτησαν.
Στη μία περίπτωση, σωματεία και φορείς από το Μενίδι απαίτησαν να αποτραπεί ο πλειστηριασμός που απειλεί να πετάξει μια οικογένεια στον δρόμο. Πρόκειται για οικογένεια που ο πατέρας περιμένει να εκδοθεί η αναπηρική του σύνταξη και η μητέρα είναι άνεργη. Κινδυνεύουν μαζί με τα δύο ανήλικα παιδιά τους να πεταχτούν στον δρόμο επειδή αδυνατούν να πληρώσουν προκαταβολικά 30.000 ευρώ, και δόση 1.500 ευρώ τον μήνα (!) που τους ζητάει η εταιρεία που διαχειρίζεται το δάνειο.
Αντιπροσωπεία τους συναντήθηκε με την εταιρεία. Μετά από την παρέμβαση των φορέων ο πλειστηριασμός για την κατοικία της οικογένειας στο Μενίδι «πάγωσε». Το επόμενο διάστημα θα γίνει νέα συνάντηση προκειμένου να συζητηθεί ένας διακανονισμός που να αντιστοιχεί στις μεγάλες δυσκολίες που αντιμετωπίζει η οικογένεια.
«Αυτό δεν σημαίνει ότι τελειώσαμε εδώ σήμερα», ξεκαθάρισαν οι φορείς και τόνισαν την ανάγκη να βρίσκονται σε ετοιμότητα τόσο για τη συγκεκριμένη όσο και για άλλες ανάλογες περιπτώσεις οικογενειών που κινδυνεύουν με πλειστηριασμούς. Την αλληλεγγύη τους έχουν εκφράσει το Παράρτημα Μενιδίου – Φυλής του Συνδικάτου Οικοδόμων Αθήνας, ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών ΠΕ Ανατολικής Αττικής «Ο Σωκράτης», το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Αχαρνών, το Παράρτημα Αχαρνών – Φυλής του ΕΣΥΝ, ο Σύλλογος Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Αχαρνών, ο Σύλλογος Γυναικών Μενιδίου.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι ΗΠΑ έκαναν μια επαίσχυντη επιλογή να συμπεριλάβουν την Κούβα, μία από τις χώρες που παραβιάζουν τη θρησκευτική ελευθερία.
Απορρίψτε την ένταξη της Κούβας σε έναν άλλο μονομερή και αυθαίρετο κατάλογο, τώρα για τη θρησκευτική ελευθερία
Η συμπερίληψη της Κούβας σε έναν κατάλογο τιμωρητικής θρησκευτικής ελευθερίας που επεξεργάζεται τις ΗΠΑ έχει προκαλέσει απόρριψη τόσο εντός όσο και εκτός της χώρας της Καραϊβικής. Στα κοινωνικά δίκτυα, οι Κουβανοί εκφράζουν τη δυσαρέσκεια τους για τον αυθαίρετο κατάλογο και υποστηρίζουν ότι στο νησί οι θρησκευτικοί θεσμοί απολαμβάνουν το δικαίωμα να ασκούν τις πεποιθήσεις τους σύμφωνα με το νόμο και με σεβασμό προς όλους.
Την περασμένη Παρασκευή, η Κούβα και η Νικαράγουα συμπεριλήφθηκαν σε έναν κατάλογο που δημιούργησε μονομερώς η Ουάσιγκτον, ο οποίος περιλαμβάνει χώρες που, σύμφωνα με την αμερικανική κυβέρνηση, παραβιάζουν συστηματικά τη θρησκευτική ελευθερία, με αποτέλεσμα πιθανές κυρώσεις εναντίον αυτών των κρατών.
Ο υπουργός Εξωτερικών Bruno Rodríguez έγραψε στο Twitter ότι ο χαρακτηρισμός της Κούβας στον «αυθαίρετο κατάλογο» δείχνει ότι «για άλλη μια φορά η κυβέρνηση των ΗΠΑ πρέπει να καταφύγει σε ανέντιμες κατηγορίες για να διατηρήσει μια μη βιώσιμη πολιτική. " ικανός να κακοποιήσει τον κουβανικό λαό".
Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου, Κίνα, Σαουδική Αραβία, Λαϊκή Δημοκρατία της Κορέας, Ρωσία Ιράν, Πακιστάν, Μιανμάρ, Ερυθραία, Τατζικιστάν και Τουρκμενιστάν εμφανίζονται επίσης φέτος στον κατάλογο των χωρών που προκαλούν ιδιαίτερη ανησυχία, που παρουσιάζεται ετησίως από την Υπουργείο Εξωτερικών.