Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2022

Πεμπτη 8 Δεκεμβριου 2022


Καλά αδερφέ… μη τρελαίνεσαι… και μη γίνεσαι παπαγαλάκι, δούλος και άθυρμα  αυτών που σου γαμάνε τη ζωή… Γιατί αυτοί είναι που τρώνε τα λυσακά τους εναντίον του…. Αυτοί που σου γαμάνε τη ζωή…. Και δεν είναι δυνατόν να υποστηρίζεις τα ίδια με αυτούς… Μην πιστεύεις τίποτε απολύτως από ότι σου λένε αυτά τα καθάρματα της άρχουσας τάξης και τα αρδάκια τους (αρδ=αλήτες, ρουφιάνοι δημοσιογράφοι)…. Όποιοι είναι πραγματικοί κομμουνιστές δηλώνουν σταλινικοί… Και αυτή είναι η μόνη αλήθεια…



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Είναι εγκεφαλικά νεκρός ο 16χρονος Ρομά. Αφού έφαγε τη σφαίρα στο πίσω μέρος του κεφαλιού. Είναι που δήθεν προσπαθούσε να εμβολίσει τους ΔΙΑδες, γιαυτό την έφαγε από πίσω. Περιπολικά δεν υπήρχανε, και οι μπάτσοι δεν είχαν καν ειδοποιήσει το κέντρο. Ότι και να λένε τώρα για να τους καλύψουν. Κοπροσκυλάγανε οι μπάτσοι ΔΙΑδες στη καφετέρεια του βεντζινάδικου και είπανε να ξεμουδιάσουνε, και σαν ασύδοτοι συμμορίτες βγάλαν τα όπλα και πυροβολάγανε άοπλο. Και στο Φαρ Ουέστ  στο Αμέρικα, θα τους κυνηγάγανε και θα τους σκοτώνανε. Και εκεί οι πιστολέρο απαιτούσανε να σηκώσεις το όπλο σου για να σε πυροβολήσουνε….

Σχολιο.- σύμφωνα με το Ν. 3169/2003, όπως τροποποιήθηκε με το Ν.4937/2022 «Οπλοφορία, χρήση πυροβόλων όπλων από αστυνομικούς, εκπαίδευση τους σε αυτά και άλλες διατάξεις» ο αστυνομικός επιτρέπεται κατά την εκτέλεση της υπηρεσίας του να προτάσσει το πυροβόλο όπλο μόνο εφόσον συντρέχει κίνδυνος ένοπλης επίθεσης σε βάρος αυτού ή τρίτου. Η χρήση του όπλου από Αστυνομικό για εκφοβιστικό πυροβολισμό ή πυροβολισμό κατά οχήματος, που ενέχει κίνδυνο τραυματισμού επιβαίνοντος προσώπου, επιτρέπεται μόνο υπό τις προϋποθέσεις που ισχύουν για το πυροβολισμό ακινητοποίησης και μόνο αν αυτό απαιτείται, ήτοι για τη σύλληψη καταδιωκομένου που καταλαμβάνεται να τελεί επ’ αυτοφώρω κακούργημα ή πλημμέλημα, μόνο εφόσον αντιδρά στη σύλληψή του και υπάρχει άμεσος κίνδυνος να κάνει χρήση όπλου.

Επίσης, ο πυροβολισμός ακινητοποίησης ή εξουδετέρωσης απαγορεύεται, εφόσον υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να πληγεί τρίτος από αστοχία ή εξοστρακισμό του βλήματος, καθώς και εναντίον ανηλίκου, αλλά και εναντίον προσώπου που τρέπεται σε φυγή.

Τα αστυνομικά εγχειρίδια είναι επίσης σαφή, δεν πυροβολούμε ποτέ κινούμενοι σε μια καταδίωξη.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο δημοκρατικά εκλεγμένος πρόεδρος του Περού, Πέδρο Καστίγιο, συνελήφθη μετά από καθαίρεση του από την δεξιά συντριπτική πλειοψηφία του Κογκρέσου, που έδωσε εντολή στην αστυνομία να τον συλλάβει. Η αμερικανική πρεσβεία εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία τάσσεται στο πλευρό του Κογκρέσου, το οποίο σχημάτισε νέα κυβέρνηση, με επικεφαλής τη διεγραμμένη από το μαρξιστικό Peru Libre, Ντίνα Μπολουάρτε.

Δεν έγινε κανένα πραξικόπημα στο Περού. Μπορεί ο Πέδρο Καστίγιο να εκλέχθηκε πρόεδρος  στον δεύτερο εκλογικό γύρο με 50,13% (στις  πρώτες προεδρικές εκλογές  πήρε 18,92%), αλλά το κόμμα του στο Κογκρέσο των 130 εδρών,  παρότι πρώτο κόμμα, είχε μόνο 13,41% και 37 έδρες, οπότε για να σχηματίσει πλειοψηφία των 66 εδρών είχε κάνει συμμαχίες με δεξιά κόμματα.

Γενικώς στη Λατινική Αμερική, εκτός από την Βολιβία τη Βενεζουέλα και τη Νικαράγουα, που έχει πλειοψηφία μέσα στα Κογκρέσα τα αριστερά κόμματα των χωρών αυτών, σε όλες τις υπόλοιπες χώρες της Λατινικής Αμερικής που έχουν εκλεγεί αριστεροί πρόεδροι, μέσα στη βουλή για να σχηματίσουν πλειοψηφία, αναγκάζονται να έρθουν σε συμφωνίες με τα δεξιά κόμματα.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Α. Μητρόπουλος: «Τερατούργημα το νέο νομοσχέδιο του Υπ. Εργασίας» - Τελευταία ενημέρωση: 31/10/20 15:39

«Τερατούργημα» χαρακτήρισε το νέο νομοσχέδιο του υπουργείου εργασίας, μιλώντας στον Αθήνα 9.84 και στον Χρήστο Καπούτση, ο εργατολόγος Αλέξης Μητρόπουλος.

«Πάμε σε ένα νεοφιλελεύθερο Big Bang στο χώρο της εργασίας, αλλάζουν τα πάντα και δημιουργούν έναν εργαζόμενο που και θα δουλεύει και θα πεινάει» τόνισε.

«Η κυβέρνηση έχει επιλέξει ένα νεοφιλελεύθερο delirium σε βάρος των εργαζόμενων. Για παράδειγμα θα δουλεύουν επιπλέον ώρες για τις οποίες δεν θα πληρώνονται αλλά θα συμψηφίζονται με ρεπό ή άδεια. Γίνεται πλέον μια διευθέτηση το χρόνου εργασίας μόνο για τα συμφέροντα του εργοδότη» ανέφερε ο κ Μητρόπουλος.

Έκανε λόγο για «κατάρρευση του απεργιακού δικαιώματος» λέγοντας πως «αλλάζουν τα πάντα και στο συνδικαλιστικό νόμο. Οι εργαζόμενοι μέχρι τώρα ήταν υποχρεωμένοι να ορίζουν οι ίδιοι προσωπικό ασφαλείας σε μια απεργία για την ομαλή λειτουργία της επιχείρησης, τώρα θα αποφασίζει η κυβέρνηση να δουλεύουν τουλάχιστον οι μισοί εργαζόμενοι»

Ο  Αλέξης Μητρόπουλος «ξετινάζει» το νόμο Κατρούγκαλου

Έκτρωμα αξίας  75 εκατ ευρώ  για τους συνταξιούχους

Ο νόμος που φέρνει την σφραγίδα του Αλέξη Τσίπρα ιδεολογικά και δογματικά είναι το ασφαλιστικό μανιφέστο  της πιο ακραίας θεωρίας του νεοφιλελευθερισμού στον τομέα της Κοινωνικής Ασφάλισης

ΒΡΩΜΙΚΗ ΛΗΣΤΕΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ. ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

Ο καθηγητής Αλέξης Μητρόπουλος - πρόεδρος της ΕΝΥΠΕΚΚ (πρώην βουλ. ΔΗ.Κ.ΚΙ., κλπ), έκανε τον υπολογισμό, με έκθεση 20 σελίδων.

75δισ.€ έχασαν οι συνταξιούχοι από νόμο Κατρούγκαλου(2016-2022)-Μεγαλύτερη λεηλασία συντάξεων ευρωπαϊκής ιστορίας

Σχολιο.- Μόνο που όταν ήταν στα πράγματα καθοδηγούσε τους συνταξιούχους να μην προσφύγουν στα δικαστήρια για τα αναδρομικά .Τώρα ξύπνησε ;

Σχολιο.- Επί Σύριζα, 8 μήνες ήταν βουλευτής. 1-9/2015. Δεν είχε υπουργείο. Για πότε λες;

Σχολιο.- Επί ΣΥΡΙΖΑ στον Αντ1 κάθε πρωί και στον Αυτιά Σαββατοκύριακα. Προσωπικά τον θεωρώ αναξιόπιστο και δεν αλλάζω άποψη γιατί αν ακολουθούσα τις συμβουλές του και δεν έκανα αγωγή δεν θα έπαιρνα δεκάρα πίσω.Ευτυχώς με το σωματείο Συσπείρωση κάναμε ομαδικές αγωγές και αποζημιωνώμαστε με απόφαση του δικαστηρίου.




--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κίεβο μες στα σκοτάδια, φωνές απόγνωσης ακούγονται από τα παράθυρα φωτισμένα με κερί.
Σχολιο.- Τρομος μια πόλη 3.000.000 στο σκοτάδι με μείον 5 και βάλε
Σχολιο.- Έτσι, να ξεβολευτουν λίγο και οι κάτοικοι του Κιέβου, που μέχρι τώρα ζούσανε σε άλλη διάσταση. Ο πόλεμος του ζελικ δεν τους ακουμπούσε καν.
Να δούμε για πόσο ακόμη θα συνεχίσουν να στηρίζουν τον ναρκομανή τους.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σύμφωνα με αυτά που πληροφορούμαι σημερον από τα φιλοκυβερνητικά ηλεκτρονικά μέσα και ιστοσελίδες , από τον φιλοκυβερνητικό τύπο , τέλος από το μαστουρωμένο ποιμνιο του πρωθυπουργευοντος…..
Οι Άγγλοι παρακαλάνε να μας γυρίσουν πίσω τα ελγίνεια.
Ο Ραμα έχει αλυσοδέθει στην κεντρική πλατεία των τιρανων και απαιτεί έλεος ζητώντας συγνώμη.
Οι Τούρκοι τρέμουν στο ενδεχόμενο μιας συμμαχίας με επικεφαλής τον πρωθυπουργευοντα.
Ο Πουτιν προσπαθεί να βρει διαύλους επικοινωνίας με τον πρωθυπουργευοντα για να σταματήσει τον πόλεμο που του κήρυξε η πανίσχυρος Ελλάς.
Οι Έλληνες ευχαριστημένοι από το κόστος ζωής ψέλνουν πολυχρονια στην οικογένεια του πρωθυπουργευοντος.
Οι διαπλεκόμενοι εντρομοι από την ηθική ακεραιότητα του κυβερνήτη παίζουν στους διαγωνισμούς πλέον με απευθείας αναθέσεις, αφού είναι γνωστό ότι επιλέγονται οι πλέον φθηνοί και αξιόπιστοι.
Τέλος η πρωθυπουργική σύζυγος εκτός από πανέμορφη , πανέξυπνη , καλοντυμένη , μορφωμένη και καλή μητέρα , είναι και η πλέον πιστη σύζυγος από καταβολής κόσμου.
Αυτά.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ζούμε στον “Θαυμαστό Νέο Κόσμο” – Ο Άλντους Χάξλεϊ μέσα απο το βιβλίο του προειδοποιεί τον κόσμο
7/12/2022
Στο βιβλίο του Brave New World Revisited [Επιστροφή στον «Θαυμαστό Καινούριο Κόσμο»] του 1958, ο Άλντους Χάξλεϊ [Aldous Huxley] έγραψε τα εξής:
“Αν το πρώτο μισό του εικοστού αιώνα ήταν η εποχή των τεχνικών μηχανικών, το δεύτερο μισό μπορεί κάλλιστα να είναι η εποχή των κοινωνικών μηχανικών και ο εικοστός πρώτος αιώνας, υποθέτω, θα είναι η εποχή των Παγκόσμιων Ελεγκτών, της επιστημονικής κάστας και του Θαυμαστού Νέου Κόσμου”.
Τριάντα χρόνια πριν γράψει αυτά τα λόγια, ο Χάξλεϊ έγραψε το κλασικό έργο μυθοπλασίας του, Brave New World [Ο Θαυμαστός Νέος Κόσμος]. Τοποθετημένο στο μακρινό μέλλον, το βιβλίο αυτό περιγράφει μια δυστοπική κοινωνία με επιστημονική διαχείριση. Στον Θαυμαστό Νέο Κόσμο, οι κυρίαρχες αρχές επιτυγχάνουν τη μαζική συμμόρφωση όχι με τη βία, αλλά παρέχοντας στις μάζες ατελείωτες ροές ψυχαγωγίας που αποσπούν την προσοχή και χειραγωγώντας τες με ναρκωτικά και άλλες τεχνολογικές μεθόδους.
Ο Χάξλεϊ έγραψε τον Θαυμαστό Νέο Κόσμο ως προειδοποίηση- πίστευε ότι η πρόοδος της επιστήμης και της τεχνολογίας άνοιγε το δρόμο για ένα τύπο κοινωνίας όπως απεικονίζεται στο βιβλίο του. Και προειδοποιούσε ότι αν παγιωθεί μια τάξη τύπου Θαυμαστού Νέου Κόσμου, θα μπορούσε να είναι η “τελική” ή η “απόλυτη” επανάσταση.
Οι άνθρωποι θα στερηθούν τις ελευθερίες τους, αλλά θα απολαμβάνουν τη δουλεία τους και έτσι δεν θα την αμφισβητήσουν ποτέ, πόσο μάλλον να επαναστατήσουν.
Σε μια συνέντευξη που έδωσε το 1962 στο Πανεπιστήμιο του Μπέρκλεϊ, ο Χάξλεϊ εξήγησε:
“Μου φαίνεται ότι η φύση της τελικής επανάστασης με την οποία βρισκόμαστε τώρα αντιμέτωποι είναι ακριβώς αυτή: Ότι βρισκόμαστε στη διαδικασία ανάπτυξης μιας ολόκληρης σειράς τεχνικών που θα επιτρέψουν στην ολιγαρχία που ελέγχει τον κόσμο, η οποία πάντα υπήρχε και πάντα θα υπάρχει, να κάνει τους ανθρώπους να αγαπήσουν την υποτέλειά τους“.
Άλντους Χάξλεϊ [Aldous Huxley], Συνέντευξη – Πανεπιστήμιο Μπέρκλεϊ [Berkeley] 1962
Σύμφωνα με τον Χάξλεϊ αυτός ο ολοκληρωτισμός του Θαυμαστού Νέου Κόσμου ήταν πολύ πιθανό να παγιωθεί τον 21ο αιώνα, και έτσι σε αυτό το βίντεο θα εξετάσουμε αν οι προβλέψεις του Χάξλεϊ επαληθεύονται: Ζούμε σε έναν Θαυμαστό Νέο Κόσμο;



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Επιτέλους! στο υπουργείο πήραν τη μεγάλη απόφαση, ο κουραμπιές δεν συμπεριλαμβάνεται στο καλάθι της νοικοκυράς



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Καλά αδερφέ… μη τρελαίνεσαι… και μη γίνεσαι παπαγαλάκι, δούλος και άθυρμα αυτών που σου γαμάνε τη ζωή… Γιατί αυτοί είναι που τρώνε τα λυσακά τους εναντίον του Στάλιν…. Αυτοί που σου γαμάνε τη ζωή…. Και δεν είναι δυνατόν να υποστηρίζεις τα ίδια με αυτούς… Μην πιστεύεις τίποτε απολύτως από ότι σου λένε αυτά τα καθάρματα της άρχουσας τάξης και τα αρδάκια τους (αρδ=αλήτες, ρουφιάνοι δημοσιογράφοι)…. Όποιοι είναι πραγματικοί κομμουνιστές δηλώνουν σταλινικοί… Και αυτή είναι η μόνη αλήθεια…
 Αν και κομμουνιστής, λόγω των εποχών που έζησα, έκανα παρέα με μαοϊκούς στην αρχή και μετά έκανα παρέα με πολλούς αναρχικούς. Εκείνες τις εποχές, μόνο άμα ήσουνα φασίστας ή δεξιός, δεν γνώριζες άτομα από άλλους χώρους. Ήμουνα από τους τύπους που συζητούσα με φίλους από άλλους χώρους.
Σε πληροφορώ λοιπόν, ότι από τους 100 αναρχικούς, μόνο 1 άξιζε. Οι υπόλοιποι ήταν τελείως χύμα, αρτσι μπούρτζι και λουλάς, το εντελώς αντίθετο από τα στρατιωτάκια που λες. Άλλα εκτός αυτού, η ίδια η θεωρεία της αναρχίας που είχανε, περιέκλειε μέσα και τους χαφιέδες της Ασφάλειας, Γιατί όπως οι ίδιοι μου λέγανε, δεν μπορούσαν να σταματήσουν κάποιον να πάει να σπάσει ένα κατάστημα, (κατάστημα όχι τράπεζα)ή ένα αυτοκινητάκι, ( ο οποίος ήταν ασφαλίτης) γιατί έτσι εκφραζότανε και θα επέμβαιναν στον προσωπικό του χώρο, ούτε μπορούσαν να τον ελένξουν γιατί δεν είναι μπάτσοι. Και έτσι οι ασφαλίτες έκαναν ότι ήθελαν.
Λοιπόν, για να μαθαίνεις κάποια πράγματα. Μόνο άμα δηλώνεις Σταλινικός σήμερα είσαι κομμουνιστής. Ειδάλλως είσαι δικαιωματικός «αριστερός» του συστήματος, αλήτης συριζαίος δηλαδή ή τροτσκικιστής που συνεργάζεται μαζί του, που θέλει δηλαδή «καπιταλισμό με ανθρώπινο πρόσωπο». Αλλά επειδή ο «καπιταλισμός με ανθρώπινο πρόσωπο» ψόφησε το 1980 (στην Ελλάδα το 1990, επειδή υπήρχαν τέτοιες εντολές από τα ξένα κέντρα) καταντάς σήμερα χαφιεδίστικος Τζίφρας, να εφαρμόζεις ότι σου λένε, τον πιο άγριο νεοφιλελεύθερο καπιταλισμό που εφάρμοσε στη Χιλή ο ναζιστής δικτάτορας Πινοσέτ κατ εντολή της CIA, και να προσπαθείς να κοροϊδέψεις το πόπολο ότι είσαι «μπανάσταης» γιατί δε βάζεις γραβάτα και είσαι συνέχεια χαπακωμένο. Αυτές τις μαλακίες του Τζίφρα του τα μάθανε οι χαφιέδες της CIA όταν τον εκπαιδεύανε, γιατί τόσο ηλίθιοι είναι κι αυτοί. Έχουν πετάξει λεφτά πάνω του γιαυτό δεν τον παρατάνε τώρα που έχει καταλάβει όλος ο κόσμος τι ηλίθιο μαλακιστίρι είναι το τζιφρόνι (που υπέγραφε ότι κωλόχαρτο του δίνανε έτσι χαπακωμένο που ήτανε, και έπρεπε να τον λένε Τζύφρα).
Επίσης να σε πληροφορήσω ότι ο Μάο Τσε Τουνγκ, ο Τσε Γκουεβάρα, και ο αγαπημένος σου όπως λες Άρης, δηλώνανε, και ήτανε φανατικοί Σταλινικοί!
Ξέρω πως αυτά που σου λέω σου φαίνονται παράδοξα , και προτιμάς το καθεστωτικό χάπι του συστήματος που σε έχει μάθει ότι ο Στάλιν ήταν ένας άγριος με σουβλερά δόντια που έτρωγε 3 μωρά ωμά για μεσημεριανό, είχε σκοτώσει στα Γκουλάγκ 150 εκατομμύρια ανθρώπους, όλον τον πληθυσμό της τότε Σοβιετικής Ένωσης δηλαδή, και έκανε συμφωνίες με τους ναζί. Δεν έκαναν συμφωνίες μαζί με τον Χίτλερ οι Άγγλοι και οι Γάλλοι δηλαδή, που του παραχώρησαν τη βιομηχανική περιοχή του Ρουρ, την Αυστρία, και την Τσεχοσλοβακία, χωρίς να ανοίξει μύτη, κάτι που ο ίδιος ο Χίτλερ έτρεμε γιατί η Γερμανία δεν ήταν ακόμη έτοιμη. Αλλά έφταιγε ο Στάλιν και ο Μολότοφ που ουρλιάζανε γιαυτά που έκανα οι δυτικοί, και για να προστατευθούν έκαναν συμφωνίες μαζί του, όπως είχαν κάνει και οι Άγγλοι Γάλλοι Αμερικάνοι.
Άστο αδερφέ, αυτά που σου έχουν μάθει να πιπιλάς δεν σώζονται με τίποτε. Προσπάθησε να βρεις την αλήθεια που σου έχουνε κρύψει, και μην συνεχίζεις να προχωράς με παρωπίδες .



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



"Ο ξηρός αέρας αποτελείται κατά 78,08 % από άζωτο, 20,95% από οξυγόνο, 0,93% από αργό, 0,0395% από διοξείδιο του άνθρακα και από ίχνη άλλων αερίων".
Αλλά εσύ,πρέπει να περιορίσεις το διοξείδιο του άνθρακα που "παράγεις" μέχρι το 2030, για να μην γίνει το 0,0395...0,0396%...και χεστεί η φοράδα στο αλώνι!
Δεν σε θεωρούν μ@@@@α.
Είσαι!!!
Να υποστηρίξεις τα λοκ ντάουν για το κλίμα,όπως τα υποστήριξες για τον κoβιντ...HΛΙΘΙΕ.
Να υποστηρίξεις τον περιορισμό μετακινήσεων για το καλό του κλίματος,όπως τον υποστήριξες για τον κoβιντ ,ΝΤΟΥΓΑΝΙ.
Να υποστηρίξεις τα κλιματικά πρόστιμα και μέτρα, όπως υποστήριξες τα υγειονομικά, ΟΥΓΚΑΝΟ.
Κατάλαβες τώρα ή να σε χέσω ρε υποστηριχτή της "επιστήμης";



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αν και μπορούμε να είμαστε σχεδόν βέβαιοι πως κανένας επιστήμονας δεν θα τολμούσε να μεταχειριστεί έναν άνθρωπο σήμερα όπως μεταχειρίζεται τα κουνέλια, παραμένει μολαταύτα ο φόβος πως οι επιστήμονες ως σώμα μπορεί, αν τους επιτραπεί να το κάνουν, να υποβάλουν ζωντανούς ανθρώπους σε επιστημονικά πειράματα, σίγουρα λιγότερο σκληρά αλλά όχι λιγότερα ολέθρια για τ’ ανθρώπινα θύματά τους. Αν ωστόσο οι επιστήμονες δεν μπορούν να κάνουν πειράματα πάνω στα σώματα των ατόμων, είναι πρόθυμοι να κάνουν τέτοια πάνω στο συλλογικό σώμα, και σε αυτό ακριβώς πρέπει να εμποδιστούν ασυζητητί …
Μια αριστοκρατία της διάνοιας και της μάθησης! Από πρακτική σκοπιά, θα ήταν η πιο αδιάλλακτη και, από κοινωνική σκοπιά, η πιο επηρμένη και αηδιαστική αριστοκρατία. Και τέτοια θα ήταν η δύναμη που θα εδραιωνόταν εν ονόματι της επιστήμης. Ένα τέτοιο καθεστώς θα ήταν ικανό να παραλύσει όλη τη ζωή και την κίνηση στην κοινωνία.
ΜΙΧΑΗΛ ΜΠΑΚΟΥΝΙΝ



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το πιο κακό έγκλημα στην ιστορία του έθνους μας διαπράττεται αυτή τη στιγμή, εν όψει μας. Αμερικανοί ενήλικες και αθώα παιδιά τραυματίζονται, αναπηρούν και σκοτώνονται με ψυχολογική χειραγώγηση και εξαναγκασμό να συμμετάσχουν σε ένα αποτρόπαιο παγκόσμιο πείραμα ένεσης με βιοόπλα τεχνολογίας mRNA υπό το πρόσχημα των «εμβόλια Covid-19».
Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα όπως εμβόλιο mRNA. Σταμάτα να το αποκαλείς έτσι. Το mRNA είναι και ήταν πάντα μέρος της κατηγορίας των τεχνολογιών γονιδιακής επεξεργασίας. Οι τεχνολογίες γονιδιακής επεξεργασίας χρησιμοποιούνται για την εφεύρεση νέων ειδών – από ιούς, φυτά, υβριδικά παράσιτα και ζώα – δημιουργούν αυτοάνοσες ασθένειες, προκαλούν καρκίνους και για την ανάπτυξη βιοόπλων στρατιωτικής ποιότητας.
Οι τεχνολογίες επεξεργασίας γονιδίων mRNA έχουν ερευνηθεί και αναπτυχθεί για περισσότερα από 40 χρόνια, οδήγησαν εταιρείες σε χρεοκοπία πολλές φορές και δεν έχουν λάβει ποτέ έγκριση από τον FDA για οτιδήποτε πριν από τον Covid-19, επειδή δεν έχουν χρήσιμα οφέλη για την ανθρώπινη υγεία και μπορούν να προκαλέσουν μόνο βλάβη , τραυματισμός και θάνατος.
Ανά 18 USC 175, οι τεχνολογίες mRNA είναι ο κυριολεκτικός, κατά λέξη ορισμός ενός βιολογικού όπλου



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οχι μόνο αγόρασε η Κυβέρνηση το predator, αλλά επισήμως το ΕΞΗΓΑΓΕ και σε τρίτες χώρες, όπως καταγγέλλουν οι New York Times!
Προς το παρόν το έλαβε η Μαγαδασκάρη, αλλά πρόταση έγινε και στην Ουκρανία, διαβάζω...
Κι έπειτα μου λες γιατί είμαστε 2η χώρα στην ΕΕ σε στρατιωτικές δαπάνες και απ' τις πρώτες στη φτώχεια, στο κόστος ενέργειας και τόσα άλλα.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Λαϊκή Δημοκρατία Ντονέτσκ
Η Ουκρανία ξανά βομβαρδίζει τα σχολεία.
Περιοχή του Λένινσκι, Ντόνετσκ, ένα σχολείο. Ένα άτομο σκοτώθηκε. Κατά τύχη ο πύραυλος των Ουκρανών Ναζί δεν απέφερε περισσότερα θύματα. 
Όσο το ΝΑΤΟ εξοπλίζει τον ναζισμό, αυτό θα συνεχίζεται.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Όταν στη γειτονική Ιταλία τα μέλη των ερυθρών ταξιαρχιών έχουν αποφυλακιστεί η ζουν σε καθεστώς ημιελευθερίας από χρόνια, εδώ ζητάμε το αυτονόητο για τα μέλη της 17Ν και δεν δικαιούνται ούτε καν άδειες πενθήμερες.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το Ανώτατο Ειδικό Δικαστήριο, αποτελούμενο από τους Προέδρους των τριών ανωτάτων δικαστηρίων (Αρείου Πάγου, Συμβουλίου της Επικρατείας και Ελεγκτικού Συνεδρίου), καθώς και από μέλη των δικαστηρίων αυτών και καθηγητές των Νομικών Σχολών της χώρας, έκανε δεκτή την από 19/7/2021 αίτηση του Δημήτρη Κουφοντίνα, κρίνοντας ότι η απόρριψη της προσφυγής του κατά της παράνομης μεταγωγής του στο Δομοκό, με επίκληση αναρμοδιότητας, δεν ήταν σύννομη



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



«ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟ ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ Δ.ΚΑΨΑΣΚΗ»
(Αραγε τι μού τό θύμησε τώρα)
Το 1943 διορίστηκε στην ιατροδικαστική υπηρεσία Αθηνών.
Το 1952 διορίστηκε καθηγητής στη σχολή Αστυνομίας Πόλεων.
Το 1957 έγινε προϊστάμενος της υπηρεσίας αυτής, θέση που κατείχε μέχρι την πτώση της Χούντας το 1974.
Το όνομα του Δημήτρη Καψάσκη το συναντάμε να γνωματεύει, πάντα βεβαίως υπέρ των αρχών ασφαλείας, σε όλες τις ‘δύσκολες’ περιπτώσεις δολοφονιών και θανάτων που σημάδεψαν τη σύγχρονη ελληνική ιστορία. Ο Δημήτρης Καψάσκης, ο μετέπειτα βασικός ιατροδικαστής της Χούντας, έβρισκε "φυσιολογικούς" όλους τους θανάτους από βασανιστήρια ή δολοφονίες).
Ως ιατροδικαστής πρωταγωνίστησε σε σημαντικές υποθέσεις δολοφονίας: του Στέφανου Σαράφη (1957) του Γρηγόρη Λαμπράκη (1963), του Σωτήρη Πέτρουλα, (1965), του Νικηφόρος Μανδηλαρά (1967), της Ευγενίας Νιάρχου (1970) και άλλες. 
Τόσο για τον χειρισμό του σε αυτές τις υποθέσεις όσο και για την συνεργασία του με την Χούντα, έχει κατακριθεί πολύπλευρα....
Σχολιο.- Έχουν αλλάξει οι εποχές πια και δεν μπορούν να κουκουλωθουν ολα έτσι απλά. Πχ κι η πλευρά των συγγενών του 16χρονου μπορεί να ζητήσει από το δικαστήριο τον ορισμό δικού της πραγματογνώμονα ιατροδικαστή....
Σχολιο.-  Ενταξει τό τελικό «αποτέλεσμα» σχεδον τό γνωριζουμε.. Υπολογίζω ομως οτι τραιναρουν τήν θλιβερη ανακοινωση κανα δύο ακομα ημερες η εστω ωρες για να επελθει χαλάρωση στούς Ρομα...



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η ΟΕΝΓΕ θεωρεί απαράδεκτη τήν εως τώρα στάση του διοικητή του Ιπποκρατειου Θεσσαλονικής Νίκου Αντωνάκη(διορισμενος απο ΝΔ) νά μην εκδίδει ανακοινωθέν για τήν κατάσταση τής υγείας του 16χρονου θύματος δολοφονικής αστυνομικής βίας...
Μεχρι πότε θα το κουκουλώνουν...



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



8/12/2022  -  4.00 π.μ.
- Πρώτη είδηση είναι η αναβολή (όχι ματαίωση όμως) των συνομιλιών ανάμεσα στη Ρωσία και τις ΗΠΑ για τον έλεγχο και τη μείωση των στρατηγικών επιθετικών (πυρηνικών) όπλων, γνωστή και ως START-3. Την ανακοίνωση από ρωσικής πλευράς έκανε ο αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Ριαμπκόφ, ο οποίος χαρακτήρισε την απόφαση αυτή ως «δύσκολη» και ως «πολιτική». Όπως είπε ο Ριαμπκόφ, με δεδομένη την τόσο άμεση και τόσο βαθιά εμπλοκή των ΗΠΑ στην υπόθεση της Ουκρανίας, δεν έχει κανένα νόημα μια τέτοιου είδους διμερής συνάντηση Ρωσίας – ΗΠΑ τη δεδομένη στιγμή. Ανέφερε επίσης, ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση για μονομερείς υποχωρήσεις της Ρωσίας σε αυτή την κατεύθυνση και ότι η επανάληψη των συνομιλιών μπορεί να διεξαχθεί μόνο σε ισότιμη βάση ανάμεσα στις δύο πλευρές.
- Δεύτερη είδηση είναι η κυνική ομολογία της Άνγκελα Μέρκελ, ότι οι περίφημες Συμφωνίες του Μινσκ δεν υπογράφηκαν προκειμένου το καθεστώς του Κιέβου να συμμορφωθεί και να συμβάλει στην ειρηνική επίλυση της κρίσης στο Ντονμπάς ήδη από το 2014-2015, αλλά «για να δώσει μία παύση» και να «ισχυροποιήσει την Ουκρανία». Κατά το κοινώς λεγόμενο, για να επιτρέψει στη χούντα του Κιέβου την ανασυγκρότηση των ενόπλων δυνάμεών του μετά τις ντροπιαστικές ήττες στο Ντεμπάλτσεβο και το Ιλοβάισκ (και μάλιστα από μονάδες που δεν είχαν καν στάτους τακτικών ενόπλων δυνάμεων, αλλά «Λαϊκής Πολιτοφυλακής») και, φυσικά τον εξοπλισμό τους και την εκπαίδευσή τους στα δυτικά όπλα. Εν ολίγοις, από τα συμφραζόμενα της συνέντευξης Μέρκελ προκύπτει, ότι οι Συμφωνίες του Μινσκ ήταν εξαρχής μια παγίδα των (κατά τ’ άλλα «εγγυητριών») χωρών της Δύσης, ώστε να αποτρέψουν μια πιθανή άμεση στρατιωτική εμπλοκή της Ρωσίας στην περιοχή και, φυσικά, την επίλυση του ζητήματος με τους δικούς της όρους. Και, εκ του αποτελέσματα φαίνεται, ότι κατάφεραν να καθυστερήσουν κατά 8 ολόκληρα χρόνια αυτή τη ρωσική εμπλοκή, η οποία εάν είχε γίνει εγκαίρως, τώρα θα μιλούσαμε για εντελώς διαφορετικά πράγματα. Η απολογητική και αυτοκριτική στάση του Προέδρου Πούτιν στην πρόσφατη συνάντηση που είχε με τις μητέρες των επιστράτων που πολεμούν σήμερα στη γραμμή πυρός της ΕΣΕ αποτελεί έστω και εκ των υστέρων την αναγνώριση του τακτικού σφάλματος στο οποίο υπέπεσε τότε η Ρωσία, υπερασπιζόμενη επί χρόνια μια διαδικασία που κανείς άλλος, πλην της ίδιας, δεν επιδίωκε την επιτυχή ολοκλήρωσή της…
- Είδηση τρίτη και τέταρτη είναι οι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες τοποθετήσεις τόσο του Βλαντίμιρ Πούτιν στη συνεδρίαση του ρωσικού Συμβουλίου για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, όσο και του Υπουργού Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ στις λεγόμενες «Αναγνώσεις (στη μνήμη του Γεβγκένι) Πριμακόφ», ένα φόρουμ που διεξάγεται κάθε χρόνο στη μνήμη του σημαντικότατου Ρώσου πολιτικού, πρώην Πρωθυπουργού και Υπουργού Εξωτερικών της χώρας επί σειρά ετών. Λόγω έλλειψης χρόνου, θα δώσω ένα γενικό, μόνο, περίγραμμα των τοποθετήσεών τους.
- Ο Βλαντίμιρ Πούτιν έθιξε κατά κύριο λόγο τα παρακάτω θέματα:
* Την απουσία ανάγκης για μια συμπληρωματική επιστράτων στη Ρωσία,
* Τον υπαρκτό κίνδυνο να ξεσπάσει στον κόσμο ένας πυρηνικός πόλεμος,
* Τα σημαντικά αποτελέσματα που έχει παρουσιάσει μέχρι τώρα η ρωσική ΕΣΕ,
* Το μέλλον της Ουκρανίας και τις ευθύνες της Δύσης για την έναρξη των στρατιωτικών συγκρούσεων στο Ντονμπάς ήδη από το 2014,
* Την ανακριτική διαδικασία που διεξάγεται στη Ρωσία για τα στρατιωτικά εγκλήματα του καθεστώτος του Κιέβου πριν από και κατά τη διάρκεια της ΕΣΕ,
* Για την απουσία φαινομένων μαζικής λιποταξίας στις τάξεις των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων (σε αντιπαραβολή με τα αντίστοιχα τεράστια προβλήματα στις τάξεις των VSU),
* Για το πρόγραμμα αποκατάστασης του Ντονμπάς που θα χρηματοδοτηθεί από το ρωσικό κράτος (οι μέχρι τώρα ζημίες που έχει προκαλέσει στην περιοχή το ναζιστικό καθεστώς του Κιέβου εκτιμώνται σε ποσό 1,3 τρισεκ. Ρουβλιών / 20 δισεκ. ευρώ),
* Για τη μεροληπτική κατά της Ρωσίας στάση των δυτικής προέλευσης οργανώσεων «υπεράσπισης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων»,
* Για την επιχείρηση «ακύρωσης» της ρωσικής κουλτούρας, που επιχειρείται στις χώρες της Δύσης,
* Για την αποκατάσταση των τραυματιών από τα μέτωπα της ΕΣΕ και
* Για τις αυξήσεις στις πάγιες αποδοχές του ιατρικού και ευρύτερου νοσηλευτικού προσωπικού (ειδικά δε αυτών που βρίσκονται στα μέτωπα της ΕΣΕ), που θα ισχύσουν από το νέο έτος.
- Π Σεργκέι Λαβρόφ πάλι, στη δική του ομιλία αναφέρθηκε κυρίως στα παρακάτω:
* Στη διεύρυνση των BRICS, που μπορεί από τα 5 σημερινά μέλη να φτάσει στα 15-17, εάν γίνουν αποδεκτά όλα τα αιτήματα χωρών για είσοδό τους στον Οργανισμό,
* Στο ζήτημα του πολυπολικού κόσμου, τη θέση της Ευρώπης σε αυτόν και τη διαφορά συμφερόντων που υπάρχει στην πραγματικότητα ανάμεσα στις χώρες της Ευρώπης και τις ΗΠΑ,
* Στον διάλογο της Ρωσίας με τις χώρες της Δύσης («Η Δύση έπαψε να συνεργάζεται μαζί μας. Ύψωσε ένα τείχος κι εμείς, ουσιαστικά, εργαζόμαστε με αυτούς που είναι έτοιμοι για κάτι τέτοιο. (…) Η Ρωσία δεν δημιουργεί κάποιου είδους “τραγωδία” από την τωρινή κατάσταση»).
* Στην κατάσταση στην Ουκρανία («Οι χώρες της Δύσης ακόμη τρέφουν ελπίδες να συντρίψουν τη Ρωσία στο πεδίο της μάχης». «Η Μόσχα θα είναι έτοιμη να συνομιλήσει, εάν υπάρξει σοβαρή πρόταση για τον τερματισμό της ουκρανικής διένεξης, υπό τον όρο της ικανοποίησης των απολύτως νόμιμων απαιτήσεών της»),
* Στις πιέσεις που δέχονται από τις ΗΠΑ οι χώρες που προσπαθούν να συνεργαστούν με τη Ρωσία,
* Στον ΟΗΕ και τον ρόλο του (υποστήριξη της εισόδου της Ινδίας και της Βραζιλίας στη σύνθεση των μόνιμων μελών του Συμβουλίου Ασφαλείας και αντίθεση στην είσοδο της Ιαπωνίας και της Γερμανίας – Επισήμανση του τρόπου με τον οποίο οι χώρες της Δύσης εργαλειοποιούν τα όργανα του ΟΗΕ με σκοπό, μεταξύ άλλων, τη λήψη παράνομων αποφάσεων περί κατάσχεσης περιουσιακών στοιχείων της Ρωσίας εκτός της επικράτειάς της) και
* Στο Συριακό και στις μονομερείς κινήσεις καλής θέλησης από πλευράς κυβέρνησης Άσαντ για συνεννόηση με τις δυνάμεις της αντιπολίτευσης (αμνηστία πολιτικών και στρατιωτικών στελεχών κλπ), οι οποίες συνάντησαν τη μηδενική αντίδραση της «συλλογικής Δύσης» μέχρι σήμερα.
-Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, κυρίως από Μέσα του εξωτερικού (Ισραήλ;;;) ανέφεραν ότι το Αρτιόμοφσκ βρίσκεται ήδη στα χέρια των ρωσικών δυνάμεων, ωστόσο σε αυτές τις περιπτώσεις καλό είναι να είμαστε κάπως επιφυλακτικοί και να περιμένουμε την επίσημη διαβεβαίωση ή διάψευση μιας τέτοιας πληροφορίας. 
- Στην Περιφέρεια της Χερσώνας εξερράγη αυτοκίνητο που μετέφερε 4 αξιωματικούς της ουκρανικής Αστυνομίας, ουσιαστικά σύσσωμη την ηγεσία της Περιφερειακής Διεύθυνσης των Τσερκάσι. Τα ουκρανικά ΜΜΕ άρχισαν να διαδίδουν την πληροφορία, ότι το αυτοκίνητο που μετέφερε τους 4 Ουκρανούς αξιωματούχους έπεσε πάνω σε νάρκη, ωστόσο αυτή η εκδοχή «κουτσαίνει» ολοφάνερα, αφού κανείς δεν μπαίνει στον κόπο να εξηγήσει, πώς ένα αυτοκίνητο που μετέφερε τον επικεφαλής και άλλους 3 υψηλόβαθμους αξιωματικούς της Αστυνομίας μιας ολόκληρης Περιφέρειας, ξαφνικά βρέθηκε σε… ναρκοπέδιο!… Επίσης, κάποιος θα πρέπει να εξηγήσει το πώς και το γιατί η ηγεσία των Σωμάτων Ασφαλείας μιας περιοχής που βρίσκεται ακριβώς στη γεωγραφική «καρδιά» της Ουκρανίας, βρέθηκαν μερικές εκατοντάδες χιλιόμετρα νοτιότερα, σε περιοχή εκτός της δικαιοδοσίας τους. Το μόνο σίγουρο από την όλη υπόθεση, είναι ότι οι πολύπαθοι εναπομείναντες κάτοικοι της Χερσώνας, ειδικά μετά τα εγκλήματα που πραγματοποιούνται συστηματικά εναντίον τους από τις 13/11 και μετά (όταν εισήλθαν στην πόλη οι VSU) κάθε άλλο θα στενοχωρηθούν από την απώλεια 4… «γνωστών καθαρμάτων»...
- Οι αεροπορικοί συναγερμοί σε μεγάλο αριθμό Περιφερειών της Ουκρανίας άρχισαν να ηχούν και πάλι καταμεσής της νύχτας, πράγμα που σημαίνει ότι οι «νυχτερινοί επισκέπτες» από τη Ρωσία (δηλαδή οι πύραυλοι και τα drones-«καμικάζι»), που πλήττουν στρατηγικές υποδομές του ουκρανικού κράτους, εμφανίστηκαν και πάλι στους αιθέρες. Μέχρι στιγμής έχουν αναφερθεί οι Περιφέρειες Οδησσού, Νικολάγεφ, Τσερκάσι, Κιροβογκράντ, Ντνιεπροπετρόφσκ, καθώς και οι ελεγχόμενες από το καθεστώς του Κιέβου περιοχές της Περιφέρειας Ζαπορόζιε και της ΛΔ Ντονιέτσκ.
- Στο μεταξύ ο Βλαντίμιρ Ζελένσκι στο τακτικό του βραδινό παραλήρημα (κάτι σαν το «5λεπτο του Ζάχου Χατζηφωτίου», αλλά με σαφή την επήρεια ουσιών), παραδέχθηκε ότι σε 8, τουλάχιστον, περιοχές της Ουκρανίας η κατάσταση με την ηλεκτροδότηση είναι «βαρύτατη» και παρατηρούνται από πολύωρες, έως και… ολοήμερες διακοπές της παροχής. Ανέφερε το Κίεβο και την Περιφέρεια, καθώς και τις Περιφέρειες Λβοφ, Ζιτόμιρ, Χμελνίτσκι, Πολτάβας, Βίνιτσας και Υπερκαρπαθίας (πρωτεύουσα: Ούζγκοροντ).
- Δεν σταματούν, επίσης, οι καθημερινοί βομβαρδισμοί των κατοικημένων περιοχών κυρίως (αλλά όχι μόνο) της ΛΔ Ντονιέτσκ απο το ουκρανικό Πυροβολικό. Τα θύματα από τους προχτεσινούς βομβαρδισμούς του Ντονιέτσκ και της Γκόρλοφκα ανήλθαν τελικά σε 5 νεκρούς και 20 τραυματίες αμάχους. Στο μεταξύ εμφανίστηκε σε ρωσικά ΜΜΕ και ΜΚΔ (και εδώ από τον  Θερσίτη) βίντεο που δείχνει τη στιγμή της αποτροπιαστικής δολοφονίας της βουλευτίνας του Λαϊκού Σοβιέτ της ΛΔ Ντονιέτσκ Μαρίας Πιρογκόβα και ενός ακόμη άνδρα, ο οποίος φαίνεται να αντιλήφθηκε την τροχιά του βλήματος και προσπάθησε να σώσει έστω και την τελευταία στιγμή την Πιρογκόβα σπρώχνοντάς την όσο το δυνατόν μακρύτερα, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει ούτε μ’ εκείνη, ούτε με τον εαυτό του…
- Για τέλος, η απονομή του βραβείου της «π@π@ρ1@$ της ημέρας» στην Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων της Γερουσίας των ΗΠΑ, που εξέδωσε ψήφισμα, με το οποίο χαρακτηρίζει τις ενέργειες της Ρωσίας στο έδαφος της Ουκρανίας ως… «γενοκτονία»… (Στγ: τα σχόλια, μπινελίκια, «μαρξολένινα» κοκ – δικά σας).
Σχολιο.- Γενοκτονία με θύματα 10 ? 20 ? αμάχους πρώτη φορά ακούω. Πολλές ουσίες κυκλοφορούν τελευταία στα ανώτατα αξιώματα Ευρώπης, Αμερική, Ουκρανίας κλπ
Σχολιο.- Έχω ερωτήσεις για το εξής.
Πράγματι η παγίδα δηθεν συμφωνίας του Μινσκ καθυστέρησε τόσο στο να μην μπουν τότε οι Ρωσικές Δυνάμεις να απελευθερώσουν και άλλες βασανισμενες περιοχές από τους Ουκρανοναζί όσο και να εκπαιδεύσει εξοπλίσει και να στείλει μισθοφόρους η Δύση στην Ουκρανία
Γνώριζε η Ρωσία την έκταση της ενίσχυσης των Δυνάμεων του γελοίου του ζελένσκι από Αμερική?
Ανέμενε τις κυρώσεις?
Σχολιο.- Οι πληροφορίες συγκλίνουν στο ότι η Ρωσία ανέμενε μεν ενίσχυση του ουκρανικού καθεστώτος, αλλά όχι σε τέτοια έκταση και με τέτοιο φανατισμό!
Σχολιο.-  ίσως δεν ήταν έτοιμη στρατιωτικά η Ρωσία.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ετοιμάζουμε πραξικόπημα για την ανακήρυξη της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας. Θα είμαι αυτοκράτορας με το όνομα Ηλίας ο Α' ο Παλαιολόγος. Μόλις πάρουμε την εξουσία θα συμμαχήσουμε με τη Ρωσία. Όλο το υπουργικό συμβούλιο θα είναι ανεμβολίαστο. Θα βάλουμε μπρος τα λιγνιτωρυχεία και τα εργοστάσια της ΔΕΗ, για να προκαλέσουμε παγκόσμια υπερθέρμανση και να λιώσουν οι πάγοι στο Βόρειο Πόλο. Έχουμε μαζί μας τρεις κυνηγούς μπεκάτσας, δύο με ΙΧ και έναν με ποδήλατο. Είμαστε 24 και ψάχνουμε ακόμη έναν, για να γίνουμε 25.
 Θα έρθεις μαζί μας;
#Γερμανία #πραξικόπημα #παπάντζα
#παπάρια #μάντολες



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



25 ασχετοι με νευραλγικά πόστα του κρατικού μηχανισμού,μια διοικητική δικαστής,ενας οικόσιτος πρίγκηπας & ενας 70αρης Λοκατζης-τουρίστας,ούτε παιδικό σταθμό δεν καταλαμβάνουν…:)…



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι "Πολίτες του Ράιχ" είχαν στόχο να δημιουργήσουν νέο γερμανικό στρατό - Τα σχέδια για πραξικόπημα
Τετάρτη, 07-Δεκ-2022 15:33
Ο στρατιωτικός βραχίονας της τρομοκρατικής οργάνωσης "Πολίτες του Ράιχ" (Reichsbürger) είχε στόχο να δημιουργήσει έναν νέο γερμανικό στρατό, όπως δήλωσε ο γενικός εισαγγελέας της Γερμανίας. 
Οι έρευνες καταδεικνύουν την απειλή που θέτει το κίνημα "Reichsbürger", το οποίο αρνείται την ύπαρξη του σύγχρονου γερμανικού κράτους, σύμφωνα με την υπουργό Εσωτερικών της Γερμανίας Νάνσι Φέιζερ. "Οι έρευνες παρέχουν μια ματιά στην άβυσσο μιας τρομοκρατικής απειλής από το περιβάλλον Reichsbürger", είπε η Φέιζερ, προσθέτοντας ότι "αναλαμβάνουμε δράση ενάντια σε τέτοιες προσπάθειες με όλες τις συνέπειες του κράτους δικαίου". "Θα συνεχίσουμε να ακολουθούμε αυτή τη σκληρή γραμμή".
Οι σημερινές επιχειρήσεις αποδεικνύουν ότι η Γερμανία βρίσκεται σε εγρήγορση όταν πρόκειται για την απειλή εξτρεμισμού, δήλωσε από τη μεριά του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέφεν Χέμπεστράιτ, αναφερόμενος στην εξάρθρωση του ηγετικού πυρήνα της τρομοκρατικής οργάνωσης "Πολίτες του Ράιχ" (Reichsbuerger).
Από την πλευρά του υπουργείου Άμυνας, ο εκπρόσωπος Άρνε Κόλατς, ερωτώμενος σχετικά με τη σύλληψη ενός εν ενεργεία στρατιωτικού ως μέλους της οργάνωσης, τόνισε ότι οι γερμανικές ένοπλες δυνάμεις εφαρμόζουν πολιτική "μηδενικής ανοχής" στα εξτρεμιστικά στοιχεία. "Κάθε μεμονωμένη περίπτωση είναι για εμάς πέρα από το όριο ανοχής", είπε ο κ. Κόλατς.
Τεράστιας κλίμακας έρευνα και συλλήψεις
Σε μια από τις μεγαλύτερες αστυνομικές έρευνες στον χώρο της ακροδεξιάς στη Γερμανία, συνελήφθησαν χθες Τρίτη 25 άνδρες και γυναίκες, μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης "Πολίτες του Ράιχ" (Reichsbürger), η οποία είχε ως απώτερο στόχο την ανατροπή του πολιτεύματος της Γερμανίας δια της βίας και σχεδίαζε μεταξύ άλλων ένοπλη εισβολή στο ομοσπονδιακό κοινοβούλιο καθώς και συλλήψεις πολιτικών.
https://www.capital.gr/diethni/3685869/oi-polites-tou-raix-eixan-stoxo-na-dimiourgisoun-neo-germaniko-strato-ta-sxedia-gia-praxikopima?fbclid=IwAR1dYC2cMEsJpipTtiBU0GYIwJSXJruQoS6n4lEZKoWLQK4IUUoNRNsw_ps



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



-Γιατί κάνατε ληστεία στην τράπεζα κατηγορούμενε ;
-Αυτή άρχισε πρώτη!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Ρωσία απαγόρευσε επίσημα την παρένθετη μητρότητα
Για να αποφύγουν και εγκληματικές ενέργειες
08.12.2022 | 22:05
Ο πρόεδρος της Κρατικής Δούμας Vyacheslav Volodin ανακοίνωσε ότι υιοθετήθηκε νόμος που απαγορεύει την παρένθετη μητρότητα.
Σύμφωνα με τον ίδιο, αυτό θα αποτρέψει την πώληση παιδιών και θα τα προστατεύσει από εγκληματίες που μπορούν να τα πουλήσουν, μεταξύ άλλων και για όργανα.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Στην «κατάψυξη» οι Βρετανοί: Πάνω 3 εκατ. νοικοκυριά δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να ζεστάνουν τα σπίτια τους
Οι Αρχές τους καλούν να φορέσουν πρόσθετα ρούχα, να γυρίσουν τον θερμοστάτη στους 18 βαθμούς και να τρώνε ζεστά φαγητά
08.12.2022 | 13:53
Σύμφωνα με μια νέα έρευνα που πραγματοποιήθηκε, διαπιστώθηκε πως περισσότερα από τρία εκατομμύρια νοικοκυριά στη Βρετανία δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να ζεστάνουν τα σπίτια τους, με αποτέλεσμα να απειλείται η υγεία τους.
Και όλα αυτά, την ώρα που οι Αρχές δίνουν οδηγίες στις ευπαθείς ομάδες εν μέσω «επικίνδυνου» κύματος ψύχους, να φορέσουν πρόσθετα ρούχα, να γυρίσουν τον θερμοστάτη στους 18 βαθμούς Κελσίου και να τρώνε ζεστά φαγητά για να προστατευθούν.
Η μετεωρολογική υπηρεσία προειδοποιεί, σύμφωνα με το δίκτυο Sky News, ότι το κύμα αρκτικού ψύχους που πλήττει τη Βρετανία μπορεί να ρίξει μέχρι τα τέλη της εβδομάδας τη θερμοκρασία στη διάρκεια της νύχτας στους -10 βαθμούς Κελσίου, ενώ οι οδηγοί μπορεί να αντιμετωπίσουν δύσκολες συνθήκες στους δρόμους λόγω ολισθηρότητας και πάγου και τα ταξίδια με τρένο αναμένεται να διαρκέσουν περισσότερο του συνηθισμένου.
Η Υπηρεσία υγείας και Ασφάλειας της Βρετανίας σήμανε συναγερμό για το κύμα ψύχους, καλώντας ειδικά τα ευπαθή άτομα να ζεστάνουν τα σπίτια τους τουλάχιστον στους 18 βαθμούς Κελσίου, να φορούν πρόσθετα ρούχα και να τρώνε ζεστά φαγητά, αλλά πάνω από τρία εκατομμύρια νοικοκυριά στη χώρα αδυνατούν να ακολουθήσουν τη συμβουλή αυτή, αφού δεν έχουν τα οικονομικά μέσα για να πληρώσουν για θέρμανση, ζεστά ρούχα και τροφή. 
Αυτά δήλωσε η οικονομολογος Ρέιτσελ Ίαργουοκερ του Ιδρύματος Joseph Rowntree, που πραγματοποίησε την έρευνα σε δείγμα 4.251 ανθρώπων στη Βρετανία.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Περού: Ο τέως πρόεδρος Π.Καστίγιο σκόπευε να ζητήσει άσυλο στο Μεξικό
Ο Καστίγιο συνελήφθη χθες το βράδυ και κρατείται σε μια αστυνομική φυλακή της Λίμας
08.12.2022 | 19:09
Ο πρόεδρος του Μεξικού Άντρες Μανουέλ Λόπες Ομπραδόρ αποκάλυψε ότι ο καθαιρεθείς πρόεδρος του Περού Πέδρο Καστίγιο τού τηλεφώνησε το βράδυ της Τετάρτης και του είπε ότι θα ζητούσε άσυλο από τις μεξικανικές αρχές.
Ωστόσο ο Καστίγιο δεν κατάφερε να φτάσει μέχρι την πρεσβεία του Μεξικού στη Λίμα.
«Μου είπε ότι ήταν καθ’ οδόν για την πρεσβεία, όμως σίγουρα είχαν ήδη παγιδεύσει το τηλέφωνό του», σχολίασε ο Λόπες Ομπραδόρ στους δημοσιογράφους και πρόσθεσε ότι είχε πει στον υπουργό Εξωτερικών Μαρσέλο Εμπράρδ να ανοίξει τις πύλες της πρεσβείας για τον Καστίγιο.
Το κοινοβούλιο του Περού καθαίρεσε τον Καστίγιο την Τετάρτη λίγη ώρα αφότου προσπάθησε να διαλύσει το Κογκρέσο. Στη θέση του ορκίστηκε νέα αρχηγός του κράτους η μέχρι χθες αντιπρόεδρος Ντίνα Μπολουάρτε.
Εν τω μεταξύ, ο εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, που η αμερικάνικη CIA τα διοργάνωσε όλα αυτά,  χαιρέτισε την Πέμπτη «τους θεσμούς και τις πολιτικές αρχές του Περού που διασφάλισαν τη δημοκρατική σταθερότητα». Οι ΗΠΑ, συνέχισε το κοροϊδιλίκι,  θα συνεχίσουν να στηρίζουν το Περού και την κυβέρνηση εθνικής ενότητας που υποσχέθηκε ότι θα σχηματίσει η Μπολουάρτε. «Οι ΗΠΑ αποδοκιμάζουν κατηγορηματικά κάθε ενέργεια υπονόμευσης της δημοκρατικής τάξης», είπε ακόμη, και ξεκαρδίστηκε όλος ο κόσμος στα γέλια.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Επιτέλους σοβαρές δηλώσεις Δ.Κουτσούμπα: «Κτήνος με στολή» ο αστυνομικός που πυροβόλησε τον 16χρονο
«Καμία ανοχή δεν πρέπει να υπάρξει στην κρατική βία, καμία συγκάλυψη»
08.12.2022 | 17:50
Στον πυροβολισμό του 16χρονου Ρομά στη Θεσσαλονίκη αναφέρθηκε ο ο Δημήτρης Κουτσούμπας, ο οποίος χαρακτήρισε τον αστυνομικό «κτήνος με στολή».
Σύμφωνα με όσα τόνισε ο γενικός γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ και με αφορμή τον πυροβολισμό του 16χρονου Ρομά στη Θεσσαλονίκη κατά τη διάρκεια αστυνομικής καταδίωξης, «φτάσαμε στο σημείο η φτώχεια, η ανέχεια, η κοινωνική περιθωριοποίηση να θεωρούνται εγκλήματα που επισύρουν μάλιστα και ποινή εκτέλεσης από έναν -πως να τον ονομάσεις, “κτήνος”; -που μάλιστα φοράει στολή “προστασίας του πολίτη”».
Σύμφωνα με τον κ. Κουτσούμπα, στο πλαίσιο της συζήτησης του νομοσχεδίου του υπουργείου Δικαιοσύνης «Διαδικασία άρσης του απορρήτου των επικοινωνιών, κυβερνοασφάλεια και προστασία προσωπικών δεδομένων πολιτών», ο πυρήνας τόσο του νομοσχεδίου «όσο και της αστυνομικής, κρατικής βίας κι αυθαιρεσίας είναι ουσιαστικά ο ίδιος. Είναι η ένταση της καταστολής, είναι η αντιμετώπιση του εχθρού-λαού».
Αναλυτικά η ομιλία του Δημήτρη Κουτσούμπα στη Βουλή:
«Το νομοσχέδιο που συζητάμε σήμερα δεν είναι καθόλου, μα καθόλου άσχετο, με τα γεγονότα των τελευταίων ημερών και με τον σοκαριστικό εν ψυχρώ πυροβολισμό στο κεφάλι ενός 16χρονου, επειδή προέβη στο “στυγερό έγκλημα” να μην πληρώσει 20 ευρώ σε ένα βενζινάδικο!
Φτάσαμε στο σημείο η φτώχεια, η ανέχεια, η κοινωνική περιθωριοποίηση να θεωρούνται εγκλήματα που επισύρουν μάλιστα και ποινή εκτέλεσης από έναν -πως να τον ονομάσεις, “κτήνος”; -που μάλιστα φοράει στολή “προστασίας του πολίτη}. Ε, κύριε Θεοδωρικάκο;
Ο πυρήνας τόσο του νομοσχεδίου όσο και της αστυνομικής, κρατικής βίας κι αυθαιρεσίας είναι ουσιαστικά ο ίδιος. Είναι η ένταση της καταστολής, είναι η αντιμετώπιση του εχθρού-λαού, είναι το ίδιο το σάπιο διεφθαρμένο αστικό κράτος, που γίνεται ολοένα πιο εχθρικό, πιο αντιδραστικό, πιο εγκληματικό σε όλα τα επίπεδα απέναντι στις ανάγκες του λαού και της νεολαίας.
Αυτή είναι η μήτρα όλων των αποκρουστικών προσώπων της καταστολής, και των παρακολουθήσεων, και του αυταρχισμού. Και του κράτους – διαρρήκτη που μπουκάρει στα σπίτια φτωχών ανθρώπων για να τα βγάλει στο σφυρί. Και των φαινομένων αστυνομικής βίας κι αυθαιρεσίας, που αυξάνονται. Δεν είναι ούτε η κακιά στιγμή που λέει η κυβέρνηση, ούτε οι ανεκπαίδευτοι αστυνομικοί που λέει ο ΣΥΡΙΖΑ.
Το ακριβώς αντίθετο! Είναι η εκπαίδευση στην καταστολή, είναι η καλλιέργεια απ’ αυτή την εκπαίδευση του μίσους απέναντι στον λαό και σε διάφορες κοινωνικές ομάδες, είναι η περιβόητη “κανονικότητα” της βίας του κράτους των λίγων σε βάρος των πολλών.
Όλα αυτά είναι που πολλαπλασιάζουν τις “κακές στιγμές” διαχρονικά και με όλες τις κυβερνήσεις. Από τον Αλέξη Γρηγορόπουλο και τον Ζακ Κωστόπουλο, μέχρι τα επανειλημμένα περιστατικά με πυροβολισμούς συγκεκριμένης αστυνομικής ομάδας σε βάρος Ρομά.
Είναι τελικά το ίδιο κράτος, που από τη μία στέλνει έναν μικροπαραβάτη να χαροπαλεύει και από την άλλη κλείνει τα μάτια μπροστά στον θάνατο ενός μικρού παιδιού στο σχολείο, επειδή το ίδιο είναι απών από την “αυτονομία” της σχολικής μονάδας, όπως θρασύτατα δήλωσε ο πρωθυπουργός.
Θα το πούμε για μια ακόμη φορά. Καμία ανοχή δεν πρέπει να υπάρξει στην κρατική βία, καμία συγκάλυψη. Αντί η ΕΛ.ΑΣ. και το υπουργείο να αναλάβουν τις ευθύνες τους, να πουν έστω την αλήθεια και να τιμωρηθούν παραδειγματικά οι ένοχοι και οι εντολείς τους, έχουμε την ΕΛ.ΑΣ. να λέει χονδροειδή ψέματα με ανακοινώσεις της, οι οποίες διαψεύδονται από τα γεγονότα.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ν.Μεντβέντεφ για… πραξικόπημα στην Γερμανία: «Ο Όλαφ Σολτς το έστησε»
«Η Γερμανία κυβερνάται από το βαθύ αμερικανικό κράτος»
08.12.2022 | 10:25
Ο πρώην Πρόεδρος της Ρωσίας, πρώην πρωθυπουργός και νυν Αντιπρόεδρος του Εθνικού Συμβουλίου Ασφαλείας, Ν.Μεντβέτνεφ, έδωσε απάντηση για το… πραξικόπημα που ανακάλυψαν οι Γερμανοί με δήθεν ρωσική βοήθεια για να ανατραπεί η εχθρική προς την Μόσχα κυβέρνηση Σολτς, λέγοντας πως «ο ίδιος ο καγκελάριος οργάνωσε και μαγείρεψε το πραξικόπημα αυτό».
Μάλιστα αναφέρει πως η Γερμανία δεν έχει πλήρη κυριαρχία στο έδαφός της και οι αποφάσεις για την ενέργεια, την βιομηχανία και την άμυνα της χώρας λαμβάνονται από το «βαθύ αμερικάνικο κράτος» και όχι από τον καγκελάριο.
«Ούτε καν από τον ηλικιωμένο αρχηγό της Ουάσιγκτον σε κατάσταση αποσπασματικής άνοιας» προσθέτει.
Ο Ν.Μεντβέντεφ συγκεκριμένα έγραψε:
«Τα μάθατε;
Στην Γερμανία, ορισμένοι δεξιοί συνωμότες αποφάσισαν να κάνουν πραξικόπημα. Τι μπορώ να πω;;;
1. Στους Γερμανούς λείπει σαφώς το λουκάνικο αίματος (Blutwurst). Παντού υπάρχει μόνο πατέ συκωτιού. Και αυτός είναι ένας καλός λόγος για να φρεσκάρουμε το πατέ συκωτιού του σημερινού Καγκελαρίου με ζωντανό αίμα. Ο Scholz επωφελείται σαφώς από αυτή την ανατροπή. Μέσα σε όλα αυτά είναι και ο μάγειρας και ο συμμετέχων στο γεύμα.
2. Φυσικά, υπονοείται σύνδεση με εμάς τους Ρώσους. Πώς θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά; Όλες οι κακές συνωμοσίες, οι παγκόσμιοι πόλεμοι, οι καταστροφικοί σεισμοί και οι θανατηφόρες επιδημίες προκαλούνται από εμάς. Ας είμαστε περήφανοι για αυτό, ακόμα και αν δεν προέκυψε τίποτα από όλα αυτά. Θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε να δοκιμάσουμε την Χώρα των Γερμανών (αποκαλεί την Γερμανία με το παλιό όνομα Germania)  στο πόσο σταθερή είναι. Τι θα λέγατε να ξαναγίνει μοναρχία;
3. Αλλά σοβαρά – είναι ένα σαφές σημάδι της κληρονομικής ασθένειας ολόκληρου του μοντέλου διακυβέρνησης στη Γερμανία. Άλλωστε, αυτοί οι συνωμότες έχουν δίκιο: η Γερμανία δεν έχει πλήρη κυριαρχία στο έδαφός της. Οι αποφάσεις για την ενέργεια, την βιομηχανία και την άμυνα της Γερμανίας λαμβάνονται από το «βαθύ αμερικάνικο κράτος» και όχι από ένα μικρό πατέ συκωτιού. Ούτε καν από τον ηλικιωμένο αρχηγό της Ουάσιγκτον σε κατάσταση αποσπασματικής άνοιας.
Όλα αυτά είναι καθαρή πρόκληση και θεωρία συνωμοσίας. Αγοράστε λοιπόν το ποπ κορν σας, το θρίλερ που αναφέρεται θα είναι πιο ενδιαφέρον από την διαβόητη γερμανική σειρά του Netflix «Dark»».



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ας μην πάμε πολύ πισω, ας μιλήσουμε γι αυτά που συνέβησαν στις μέρες μας.
Στην αρχή, ήρθαν οι Αλβανοί με χαμηλά μεροκάματα.
Χαρηκατε
Στην συνέχεια έπεσαν όλα τα μεροκάματα.
Στην συνέχεια, ήρθαν οι αλλοδαπές οι οποίες προσπαθώντας να επιβιώσουν κατέληξαν να εκπορεύονται.
Χαρηκατε
Στην συνέχεια, αρχής γενομένης απ την Τζούλια, έφτασαν να εκπορνευονται μέχρι και δωδεκάχρονο...
Μετά, έκοψαν την περίθαλψη στους οπωςθελετεπειτετους μετανάστες.
Χαρηκατε
Στην συνέχεια διαλύθηκε το ΕΣΥ.
Τώρα, σκοτώνουν τον τσιγγανο, κι αντί να τιμωρήσουν τον φονιά του, προσπαθούν να ξεσηκώσουν τον κόσμο εναντίον όλων των τσιγγάνων.
Χαιροσαστε
Ποια φανταζοσαστε πως θα είναι η συνεχεια



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Γερμανία δεν κινδυνεύει βέβαια από μερικούς νοσταλγούς του Κάιζερ. Πρόφαση είναι για να ξεσκονιζουν τον κρατικό μηχανισμό από αντιφρονούντες..



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



-Για όποιον είχε αμφιβολία,ορίστε : μέ τά 600€ έκτακτο επίδομα από τόν Δομενικούλη, ό δολοφόνος-μπάτσος πήρε τόν Κούγια., -'Έπιασαν τόπο.!! -'Ο Τζόρτζ Φλόιντ δολοφονήθηκε από μπάτσο γιά ένα πλαστό 20δόλλαρο. Ούτε ό Τραμπ δέν τόλμησε νά δώσει επίδομα στούς μπάτσους τήν ίδια μέρα ρέ καθίκια.!!!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τον Κούγια πρέπει να τον βαράς ια φορά τη βδομάδα. 
Δεν χρειάζεται να ξέρεις το λόγο, ξέρει αυτός 
Ουινστον Τσώρτσιλ



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τα χαιδεμενα σας παιδιά πίνουν αλκοόλ περνούν το αμάξι και σκοτώνουν γονείς με παιδιά. 
Αυτά δεν κινδυνεύουν με σφαίρα στο κεφάλι βέβαια.
Έπρεπε να περάσουν δυό μήνες για να μάθουμε πως η νικήτρια του ρεάλιτι της ξεφτίλας Νext top montel Κυβέλη Χατζηευστρατίου ήταν μεθυσμένη και πήρε το αμάξι να οδηγήσει.
Αποτέλεσμα να παραβιάσει παλλόμενο φανάρι και να σκοτώσει 60χρονο πατέρα 3 παιδιών με μηχανάκι. Έπειτα πήρε σβάρνα αλλα 4 αυτοκίνητα 
Ο άνδρας που έχασε τη ζωή του ήταν ήταν πατέρας τριών παιδιών, που διατηρούσε κατάστημα στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα και τη μοιραία στιγμή, είχε πάει μία παραγγελία και επέστρεφε στο μαγαζί.
Καταπέλτης τα δύο αλκοτέστ στα οποία υποβλήθηκε… 
-Δύο φορές πάνω από το νόμιμο όριο αλκοόλ στο αίμα είχε η νεαρή
-Ο νόμος προβλέπει κάθειρξη τουλάχιστον 10 χρόνια και οικονομικές αποζημιώσεις… 
-Ο άτυχος 60χρονος ήταν πατέρας 3 παιδιών. 
Θα αποδοθούν οι ποινές ή απλά το θέμα θα ξεχαστεί σε λίγο καιρό;



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο ουκρανικός στρατός έχει εξαντλήσει τα αποθέματα όπλων του
Η σύγκρουση στην Ουκρανία έφτασε σε σημείο καμπής μετά την ενίσχυση του ρωσικού στρατού και την αποδυνάμωση του καθεστώτος του Κιέβου. Το Newsweek γράφει σχετικά.
«Ο ρωσικός στρατός είναι εξοπλισμένος με τα πιο σύγχρονα όπλα και, σε αντίθεση με πολυάριθμες αναφορές από τη Δύση, απέχει πολύ από το να αποθαρρύνεται.
Η Ουκρανία, από την άλλη, έχει εξαντλήσει τα οπλοστάσια της και εξαρτάται πλήρως από τη στρατιωτική υποστήριξη», δήλωσαν οι συντάκτες της έκδοσης, Ντέιβιντ Ρούντελ και Μάικλ Γκφέλερ.
CLINKER C.M TELEGRAM
Σχολιο.- Αν το πάει αργά, αργά, θα εξαντλήσει και τους ηλίθιους Αγγλοσάξονες και δύση οικονομικά. Χειμώνας με χάλια οικονομίες και στα ύψη ο πληθωρισμός
Ίσως γι'αυτό λένε οι Ρώσοι τώρα, ο πόλεμος θα διαρκέσει πολύ
Σχολιο.- Αρχίζω πια και πιστεύω πως η ομάδα Πούτιν τον τραβάει επίτηδες σε μάκρος τον πόλεμο, καθώς διαπιστώνει πως μαζί με την κατάρρευση της Ουκρανίας θα καταρρεύσει και σύμπασα η Δύση χωρίς μια ντουφεκιά εναντίον της. Αλλιώς ξεκίνησε κι αλλιώς θα τελειώσει αυτός ο πόλεμος, με πλήρη αλλαγή του γεωπολιτικού σκηνικού στον πλανήτη.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ministry of Foreign Affairs of Russia 
-Ζαχάροβα: Οι Ηνωμένες Πολιτείες ελέγχουν την Ουκρανία, τη θεωρούν όργανο επίτευξης των δικών τους γεωπολιτικών στόχων στην αναμέτρηση με τη Ρωσία.
-Η Ουάσινγκτον σχεδιάζει να τροφοδοτήσει τις εχθροπραξίες στην Ουκρανία τουλάχιστον μέχρι το τέλος του 2025.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΟΥ ΜΙΝΣΚ ΤΟ 2015?
Ακριβώς από κάτω, σε εκτενή ρεπορτάζ, υπογραμμίζεται η προχθεσινή συνέντευξη της Μέρκελ η οποία, συμπίπτοντας με τον πρώην πρόεδρο της Ουκρανίας Ποροσένκο, λέει ότι οι συμφωνίες του Μινσκ αποτελούσαν εξαπάτηση της Ρωσίας, δηλαδή αποσκοπούσαν στο να δώσουν χρόνο στην Ουκρανία να συγκροτήσει στρατό για να λύσει στρατιωτικά το πρόβλημα της ανεξαρτητοποίησης του Ντονμπάς.
Πρόσφατα, και ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλ. Πούτιν, μίλώντας με μητέρες Ρώσων πολεμιστών, είπε ότι ήταν λάθος του ότι δεν ολοκλήρωσε το 2015 την ένταξη του Ντονμπάς στη Ρωσία και δέχτηκε τις συμφωνίες του Μινσκ. 
Και όμως, ορισμένοι αναλυτές στη Ρωσία, προφανώς ενδιαφερόμενοι για κάποιες νέες συμφωνίες τύπου Μινσκ που θα "επιλύσουν" (υποτίθεται) την παρούσα κρίση, βρήκαν ένα δικό τους τέχνασμα για να υποστηρίξουν ότι ο Πούτιν δεν εννοούσε αυτό που είπε. 
Κατ' αυτούς ο Πούτιν διαχωρίζεται στον "άνθρωπο" Πούτιν και στον "πολιτικό ηγέτη" Πούτιν. Σύμφωνα με αυτή την τραβηγμένη από τα μαλλιά θεωρία, ο Πούτιν ως "άνθρωπος" έκανε αυτή την δήλωση εκφράζοντας την απογοήτευσή του για την εξέλιξη των συμφωνιών του Μινσκ, αλλά ως ηγέτης στην πραγματικότητα (λένε οι ίδιοι αναλυτές) γνωρίζει ότι οι συμφωνίες του Μινσκ ήταν μονόδρομος για τη Ρωσία και επομένως, δεν έχει αναθεωρήσει την άποψή του ότι αυτές όφειλαν να γίνουν.
Τι κρίμα όμως που η ανάλυση αυτών των Ρώσων υποστηρικτών του Μινσκ καταρρίπτεται  από την ίδια την αυτού εξοχότητα, την Μέρκελ!
[Στην φωτογραφία η Μέρκελ με τον Ποροσένκο. Και οι δύο έχουν ακριβώς την ίδια εκτίμηση για τον χαρακτήρα του Μινσκ: Αποτελούσε μια επιτυχή εξαπάτηση της Ρωσίας].



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Blackout στο Παρίσι. Έσβησε η πόλη του Φωτός. Στο σκοτάδι..Δεν είναι το Κίεβο είναι το Παρίσι!! 
08/12/2022



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το Ισραήλ προειδοποιεί ότι θα χτυπήσει το Διεθνές Αεροδρόμιο Βηρυτού …Μετά το λιμάνι σειρά έχει το αεροδρόμιο;;;
08/12/2022
Το Ισραήλ προειδοποιεί ότι θα χτυπήσει το Διεθνές Αεροδρόμιο Βηρυτού …Μετά το λιμάνι σειρά έχει το αεροδρόμιο;;; Το Ισραήλ προειδοποιεί ότι το IRGC χρησιμοποιεί το Διεθνές Αεροδρόμιο της Βηρυτού για να μεταφέρει προηγμένα όπλα στη Χεζμπολάχ και προειδοποιεί ότι θα επεκτείνει τη μάχη στο διεθνές αεροδρόμιο της Βηρυτού…Μετά το λιμάνι σειρά έχει το αεροδρόμιο;;; Η έκρηξη στο λιμάνι της Βηρυτού ήταν η πιο σοβαρή μετά τη Χιροσίμα. Το ισραηλινό Channel 12 αναφέρει ότι το Ισραήλ παρακολουθεί μια νέα ιρανική προσπάθεια να δημιουργήσει μια διαδρομή λαθρεμπορίου όπλων μέσω πτήσεων μη στρατιωτικών αεροπορικών εταιρειών προς τη Βηρυτό.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο νέος υπουργός Οικονομικών του Ισραήλ είπε ότι η οικονομική στρατηγική της χώρας θα βασίζεται στα θρησκευτικά θεμέλια που καθορίζονται στην Τορά! όχι το Ισραήλ δεν είναι θεοκρατία!!!!
08/12/2022



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Μητέρα νεκρού Ουκρανού στρατιώτη στα γόνατα παρακαλεί τους απεσταλμένους του Επιφάνιου να μην πάρουν οι Σχισματικοί του την εκκλησία ως το Σάββατο να γίνει στην Κανονική Εκκλησία η ταφή του γιου της. 
08/12/2022



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Ζελένσκι άξιος διάδοχος του προκατόχου του. Το 2022 ανακηρύχθηκε Πρόσωπο της χρονιάς από το TIME όπως ο Χίτλερ το 1938 επίσης είχε ανακηρυχθεί πρόσωπο της χρονιάς από το ίδιο περιοδικό.«Heil Zelensky»!
08/12/2022



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι ναζιστές του Κιέβου εισέβαλαν σε Ορθόδοξους ναούς και μονές! Ο Μητροπολίτης της Ποτσάεβα κηρύττει ολοκληρωτική νηστεία αλά Νινευί σ΄ανθρώπους και ζώα καθώς αύριο η Βουλή Ουκρανίας αποφασίζει για την απαγόρευση της μεγαλύτερης Ορθόδοξης Εκκλησίας Ουκρανίας!!!!
08/12/2022



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αν ο Ζελένσκι είναι το πρόσωπο της χρονιάς τότε κινδυνεύει ο κόσμος!!!!
08/12/2022
 Κι όχι από τον Ζελένσκι αυτόν καθ’ εαυτόν αλλά από το σκεπτικό ανάδειξής του…και τον Ουκρανοναζισμό ως ιδεολογία.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αμπού Κράιμπ η Ουκρανία!! Δεσμοφύλακες επιχαίρουν σε κλουβιά με δεκάδες πτώματα ή ψυχοραγούντες αιχμαλώτους. Στα κλουβιά βάζουν τον κόσμο σαν τη Daesh!!
08/12/2022
Σκηνές που θυμίζουν Abu Ghraib από το καθεστώς της Ουκρανίας. Ουκρανοί δεσμοφύλακες δήμιοι επιχαίρουν με χειρονομίες μπροστά από σωρούς από πτώματα ατόμων που υπέκυψαν στα απάνθρωπα βασανιστήρια ή ψυχορραγούν. Σε ένα κλουβί δεκάδες σωροί ή ψυχορραγούντες τραυματίες αβοήθητοι αργοσβήνουν. Όπως η ισλαμοφασιστική τρομοκρατική οργάνωση έβαζε σε κλουβιά άτομα κυρίως γυναίκες και τα περιέφερε σε δημόσιους δρόμους….Τα σώματα φέρουν νωπά τα σημάδια του βασανισμού τους. Έχουν μπανταρισμένα τα μάτια με πλαστικές ταινίες στα χρώματα της σημαίας Ουκρανίας.Ωμή τρομοκρατία είναι η Ουκρανία.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Καταστροφολόγος ο Δήμαρχος Κιέβου προβλέπει Αποκάλυψη το φετεινό χειμώνα στην πόλη του. Επηρεασμένος από το Χόλιγουντ!! Η Αποκάλυψη για ενεργειακό δεν επήλθε σε Συρία, Λίβανο, Υεμένη που οι σύμμαχοί του τις έχουν για χρόνια χωρίς φως νερό επικοινωνίες!
08/12/2022



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



«ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ!» Ο Πετράκος κατά της νέας σειράς (του Παπακαλιάτη) «Maestro»...
8/12/2022  -  17.49
O Γρηγόρης Πετράκος εξέφρασε τις σκέψεις του μέσα από μία ανάρτησή του στο Facebook για τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, προκαλώντας πάντως ποικίλες αντιδράσεις. Πιο συγκεκριμένα, ο Γρηγόρης Πετράκος έκανε μία μακροσκελή δημοσίευση, κατά του ηθοποιού και δημιουργού της επιτυχημένης σειράς «Maestro», η οποία προβάλλεται στο MEGA και σύντομα αναμένεται να ταξιδέψει σε ολόκληρο τον κόσμο, μέσα από το Netflix.
Όπως τόνισε ο τραγουδιστής στην ανάρτησή του, τάσσεται κατά της νέας σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, με αφορμή τον λανθασμένο, κατά τη γνώμη του, τρόπο με τον οποίο παρουσιάζει τον σημερινό άντρα στο έργο του, τονίζοντας παράλληλα πως στην εξουσία φαίνεται και η ποιότητα του ανθρώπου.
Αναλυτικά η ανάρτηση του Γρηγόρη Πετράκου
«Μια από τις αηδίες της νεοταξίτικης woke υποκουλτούρας είναι και η καλλιέργεια μίσους προς το αντρικό πρότυπο. Έτσι, πολύ μεθοδικά ψάχνουν στα καθημερινά “σκουπίδια” της εγκληματικότητας να βρουν εκείνες τις ψυχοπαθείς περιπτώσεις που θα πείσουν το αδηφάγο φιλελεφτ κοινό για το πόσο βίαιος, οπισθοδρομικός και επικίνδυνος είναι αυτός ο ντεμοντέ λευκός στρέιτ άντρας.
Αν δεν μιλάς για σεξισμό, πατριαρχία, γυναικοκτονία και τοξική αρρενωπότητα (η αγαπημένη μου εμετική φράση) δεν είσαι “in”. Μέχρι και την Ιέρεια του Ελληνικού τραγουδιού και καλύτερη τραγουδίστρια όλων των εποχών, τη λατρεμένη μας Χαρούλα επιστράτευσε ο εθνικός woke σκηνοθέτης και την έβαλε να πει τη φράση “είναι δυνατόν οι άντρες να είστε τόσο μ@@@@ς ανά τους αιώνες;”.
Και βέβαια η φράση αποθεώθηκε από το βόθρο του σιχαμερότερου των Social, το twitter! Φίλτατοι νεοταξίτες, προαγωγοί των 52 φύλων και της νέας κανονικότητας είστε ΑΣΤΕΊΟΙ!
Η βία μεταξύ ανθρώπων βασίζεται σε ΜΙΑ και μόνο αρχή. Τον υλικό νόμο του δυνατού. Όποιος είναι δυνατός, ΑΝ ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΠΑΙΔΕΊΑ, φέρεται όπως τα ζώα και επιβάλλεται δια της βίας στο διπλανό του!
Καμία διαφορά δεν έχει ο άντρας και η γυναίκα στο θέμα αυτό, πλην του ότι ο άντρας είναι μυϊκά πιο δυνατός. Αυτή η μυϊκή του ανωτερότητα είχε φυσικά το αποτέλεσμα σε όλη την Ιστορία, να θέτει τη γυναίκα σε καταπίεση από τους άντρες που δεν είχαν παιδεία!
Γιατί ΟΠΟΙΟΣ ΈΧΕΙ ΠΑΙΔΕΊΑ ξέρει ότι ο δυνατότερος πάντα προφυλάσσει τον ασθενέστερο και ΠΟΤΈ δεν του ασκεί βία.
Γενικά ο άνθρωπος με παιδεία δεν ασκεί βία. Σε κανέναν. Στη σύγχρονη εποχή που ο ρόλος της γυναίκας έχει αποκατασταθεί στην κοινωνία και πολλές γυναίκες είναι σε θέσεις εξουσίας και δύναμης, το φαινόμενο συμβαίνει τον ίδιο και αντίστροφα.
Οι πιο “σκληροί διευθυντές” στις πολυεθνικές είναι πολλές φορές γυναίκες. Φέρονται το ίδιο σκληρά, ταπεινωτικά και απάνθρωπα στους υφισταμένους τους όσο και οι άντρες.
Φυσικά μιλάω και πάλι για τις γυναίκες ΠΟΥ ΔΕΝ ΈΧΟΥΝ ΠΑΙΔΕΊΑ. Κι όταν λέμε Παιδεία εννοούμε την Πνευματική καλλιέργεια και όχι την πανεπιστημιακή πάρα-μόρφωση. Επίσης, ψυχοπαθείς γυναίκες φέρονται εγκληματικά προς την ανθρωπότητα από όλες τις άλλες θέσεις εξουσίας (πολιτική, τραπεζικό σύστημα, δημοσιογραφία). ΣΥΝΟΨΙΖΟΝΤΑΣ. Δώσε εξουσία στον άνθρωπο και θα καταλάβεις την ποιότητά του. Είτε άντρας είναι, είτε γυναίκα.
Οι άντρες που ξέρω εγώ είναι στοργικοί πατεράδες, τρυφεροί σύζυγοι, σεβαστικά παιδιά, δουλεφταράδες, πιστοί φίλοι και ευγενικοί άνθρωποι!
Υπάρχουν και οι άλλοι; Φυσικά υπάρχουν. Και πάντα θα υπάρχουν. Γιατί όμως δε μας προβάλουν το καλό πρότυπο για να μιμηθούν τα παιδιά μας;; Γιατί κύριε σκηνοθέτα δε μας δείχνεις τον στοργικό, τίμιο, ευγενικό και ταλαντούχο άντρα; Δε σου αρέσει, ε;; Δεν πουλάει… Δεν ταιριάζει με τη φιλοσοφία σου… Άντρες και γυναίκες μην πέφτετε στην παγίδα τους. Εμείς αγαπάμε ο ένας τον άλλον! Αυτοί θέλουν να μας βάλουν να σφαχτούμε για να χορέψουν μετά το χορό τους… Άντρας και γυναίκα είναι ένα!
Γι αυτό με την ένωση τους γεννιέται το θαύμα της ζωής! ΠΑΙ – ΔΕΙ – Α».



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ στο Ιράν! «Δεν καταργείται η Αστυνομία των Ηθών...»
8/12/2022  -  17.00
Mετά το κύμα διαδηλώσεων, κατευθυνόμενων από την CIA, που συγκλονίζουν το Ιράν για πάνω από δύο μήνες, ο Γενικός Εισαγγελέας του Ιράν, Μοχαμάντ Τζαφάρ Μονταζερί, εισηγήθηκε την παύση της Αστυνομίας των Ηθών ως αυτοτελούς οργάνου και την επανενσωμάτωση στα σώματα ασφάλειας, όπως ήταν πριν το 2006 και την εκλογή του πρόεδρου Μαχμούτ Αχμαντινετζάντ (στη φωτογραφία του WANA (West Asia News Agency)/Majid Asgaripour/via Reuters), επάνω, γυναίκα περπατά σε δρόμο της Τεχεράνης).
Βιάστηκαν να χαρούν οι δυτικοί αποικιοκράτες
Αν και οι δυτικοί αποικιοκράτες βιάστηκαν να χαρούν για το γεγονός, θεωρώντας πως κάτι πρόκειται ν’ αλλάξει στη χώρα του Κόλπου, και θα επικρατήσει ο νεοφιλελευθερισμός τους και το Ιράν θα ξαναγίνει αποικία τους, εντούτοις η εν λόγω εισήγηση αποτελεί καθαρά μια κίνηση σφυγμομέτρησης της κοινής γνώμης και σε καμιά περίπτωση δεν συνιστά κατάργηση της Αστυνομίας των Ηθών ξεκαθάρισε, μιλώντας στο philenews, η νεοφιλελε αναλύτρια του Ιράν, Πωλίνα Ανιφτου. Δεν υπάρχει δε καμία ένδειξη ότι ο νόμος που επιβάλλει υποχρεωτικό κώδικα ενδυμασίας θα τερματιστεί.
Η κ. Ανιφτου ανέφερε καταρχάς ότι η Αστυνομία των Θρησκευτικών Ηθών προϋπήρχε της Ισλαμικής Επανάστασης του 1979 και συγκεκριμένα απ’ όταν ο Αγιατολάχ Χομεϊνί έγινε θρησκευτικός ηγέτης μεγάλης μερίδας του πληθυσμού του Ιράν, τη δεκαετία του 1960.
Σημείωσε ότι το συγκεκριμένο σώμα της Αστυνομίας, από το 1979 μέχρι το 2006, λειτουργούσε στο πλαίσιο μιας θρησκευτικής νομοκανονιστικής εφαρμογής, γεγονός που σημαίνει ότι επιτηρούσε την εφαρμογή του ισλαμικού νόμου χωρίς κάποιο νομοθετικό πλαίσιο.
«Από το 2006 και μετά την εκλογή του πρόεδρου Μαχμούτ Αχμαντινετζάντ», όπως συμπλήρωσε η κ. Ανιφτου, «καθώς ο ίδιος αμφισβητήθηκε από τους κληρικούς ηγέτες του Ιράν και από τον ίδιο τον Αγιατολάχ Χαμενεΐ ως προς τις θρησκευτικές του απόψεις, οπότε για να φέρει με το μέρος του τους θρησκευόμενους, εφάρμοσε νομότυπα την Αστυνομία των Ηθών με αστυνομικά πρότυπα, που τους έδινε την ευχέρεια να συλλαμβάνουν γυναίκες, να προβαίνουν σε επιπλήξεις και να παίρνουν στα δικαστήρια υποθέσεις».
Αστυνομία Ηθών υπάρχει σε όλες τις μουσουλμανικές χώρες. Είναι πολιτισμικό στοιχείο του Ισλάμ.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Απόσπασμα απ’ το ‘‘Σημείωμα της Σύνταξης’’ του περιοδικού Θεωρίας και Πολιτισμού ‘‘ΟΥΤΟΠΙΑ’’. Τεύχος 140, Mάιος 2022. Εκδότης Ε. Μπιτσάκης.
~~~
''Ο πόλεμος στο ουκρανικό έδαφος συγκλονίζει όλους τους δρώντες της παγκόσμιας οικονομικής και πολιτικής σκηνής.
Ωστόσο, η Δύση -η Ελλάδα δεν αποτέλεσε εξαίρεση- επέλεξε αβίαστα να ακολουθήσει το προκατασκευασμένο υπόδειγμα των λοιπών δυτικών χωρών και να φιμώσει τη μία πλευρά της σύγκρουσης, τη ρωσική, αναγορεύοντάς την a priori ως ‘‘ένοχη’’ επί τη βάσει επιχειρημάτων ‘‘δημοσιογραφικού’’ κυρίως χαρακτήρα.
Η αποδεικτική αξία των δημοσιευμάτων είναι στην καλύτερη περίπτωση ελλιπής, αν όχι εικονική, έως παραποιημένη και αναξιόπιστη.
Τα πρόσφατα δημοσιεύματα, θυμίζοντας άλλες εποχές, τείνουν μάλιστα να μετατρέψουν τα εμπόλεμα γεγονότα σε μια καμπάνια δυσφήμισης της Μόσχας, στο πνεύμα μιας αντι-ρωσικής υστερίας, την οποία, πιστεύουμε ότι θα ‘‘ζήλευε’’ ακόμα και ο διαβόητος ‘‘αντικομμουνιστής’’ γερουσιαστής των ΗΠΑ Τζόσεφ Μακάρθι.
Στην ευρωπαϊκή ήπειρο, το δημοκρατικό έλλειμμα […] έλαβε νέα μορφή […] ως ένα νέο ‘‘σύστημα κανόνων’’, αυξημένης τυπικής ισχύος, συνδυάζοντας την πολιτική του ‘‘αποκλεισμού’’ και του ‘‘δημοκρατικού ολοκληρωτισμού’’.
Όποιος δεν καταδικάζει τη ρωσική πολιτική επί τη βάσει ‘‘κανόνων’’ μετενσαρκώνεται σε ‘‘απόκληρο’’ από την πλειονότητα των δυτικών ειδησεογραφικών πρακτορείων [...]
Η εν λόγω ‘‘δημοσιογραφία’’ μετεξελίσσεται, μέσω της πληροφοριακής -ψηφιακής διάστασης που αποτελούν την υλικοτεχνική βάση του συστήματος των ψευδών ειδήσεων (fake news), από όργανο ψυχολογικού πολέμου σε εργαλείο χειραγώγησης και αιχμή του δόρατος ενός σύγχρονου ολοκληρωτικού πολέμου (totaler krieg), ακόμη και στις υβριδικές μορφές του.
Γινόμαστε λοιπόν μάρτυρες μιας τεράστιας επικοινωνιακής επιχείρησης που σκοπό έχει την εμπέδωση των συνθημάτων της Συλλογικής πλέον Δύσης ‘‘κατά των αναχρονιστικών δυνάμεων του αυταρχισμού’’.
(Το πάθος της ανά λεπτό αναμετάδοσης των γεγονότων στην Ουκρανία ακολουθήθηκε από τη σχεδόν πλήρη αποσιώπηση των συμβάντων, δημιουργώντας απορία, αγανάκτηση, αμφισβήτηση και τέλος αντίθετες από τις προσχεδιασμένες αντιδράσεις στην πλειονότητα της κοινής γνώμης […]
Ένας εσμός σχολιαστών και αναλυτών, μεταβλητής γεωμετρίας, πλημμύρισαν τις τηλεοράσεις και τα ραδιόφωνα επί σχεδόν τέσσερις μήνες καταλήγοντας πάντα στο ίδιο συμπέρασμα: ‘‘Καταδικάζουμε την εισβολή και τον αναθεωρητισμό’’ […]) 
Τολμάμε να πούμε ότι η παρουσίαση του πολέμου στην Ουκρανία ως μια αντιπαλότητα των δυνάμεων της ‘‘δημοκρατίας έναντι εκείνων του αυταρχισμού’’ είναι ένα παιδαριώδες επιχείρημα το οποίο δεν έχει ούτε υλική, ούτε θεωρητική βάση και στερείται θεμελίωσης και φυσικά τεκμηρίωσης.
Η σταχυολόγηση των εμπόλεμων συρράξεων στις οποίες ενεπλάκη η Ουάσιγκτον κατά την πρόσφατη σχετικά περίοδο της ‘‘μονοπολικής στιγμής’’ της [Γιουγκοσλαβία (1999), Αφγανιστάν (2001), Υεμένη (2002), Ιράκ (2003), Βορειο-δυτικό Πακιστάν (2004), Σομαλία (2007), Λιβύη (2011), Συρία (2014)] είναι αρκετή για να τορπιλιστούν εν τη γενέσει τους τέτοιου είδους επιχειρήματα.
Ο ‘‘ελεύθερος κόσμος’’ πότισε όλα τα μήκη και τα πλάτη του πλανήτη μας με αίμα, σπέρνοντας την καταστροφή […]".