Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2023

Πεμπτη 23 Φεβρουαριου 2023


Ποια είναι η θέση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στο μέγιστο θέμα του πολέμου στην Ουκρανία. Καθώς όλα θα κριθούν από την έκβαση αυτού του πολέμου.

Σχολιο.- Όποια είναι η θέση του ΚΚΕ και γενικώς όλης της δικαιωματιστικής αμερικανόπληκτης αριστεράς. Μόνες σωστές θέσεις έχουν το ΔΗΚΕΑ του Λαφαζάνη και το ΕΠΑΜ του Καζάκη.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Παιδιά, η Συρία έχει πρόβλημα όχι η Τουρκία. Στην αποκλεισμένη από τη Δύση Συρία έπρεπε να πάει όλη η βοήθεια του ΠΑΜΕ. Αυτά είναι χοντρά λάθη .



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το PSUV στην Παγκόσμια Αντιιμπεριαλιστική Πλατφόρμα

Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2023

Το Μάρτιο του 2023 στη Βενεζουέλα, θα διεξαχθεί η τρίτη Διάσκεψη της  Παγκόσμιας Αντιιμπεριαλιστικής Πλατφόρμας , η οποία θεωρείται από το PSUV ως μια καλή πρόταση που θα αποτελέσει μέρος της ατζέντας των διεθνών δραστηριοτήτων που σχεδιάζονται να πραγματοποιηθούν.

Εκπρόσωποι του Ενωμένου Σοσιαλιστικού Κόμματος της Βενεζουέλας (PSUV), συμμετείχαν στη «Διεθνή Διάσκεψη της Παγκόσμιας Αντιιμπεριαλιστικής Πλατφόρμας» στο Βελιγράδι της Σερβίας, στις 17 Δεκεμβρίου 2022 μαζί με περισσότερα από 25 αριστερά πολιτικά κόμματα από Ανατολική Ευρώπη, Ευρασία και Ασία, που συγκεντρώθηκαν σε αυτή τη συνάντηση για να καταγγείλουν τις παρεμβατικές ενέργειες των ΗΠΑ τον παρεμβατισμό του ΝΑΤΟ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που με διάφορες μανούβρες απειλούν τους λαούς του κόσμου. Αυτή η Αντιιμπεριαλιστική Διάσκεψη είναι η δεύτερη που πραγματοποιήθηκε το 2022, η πρώτη έγινε τον περασμένο Οκτώβριο στο Παρίσι, όπου εγκρίθηκε μια αντιιμπεριαλιστική διακήρυξη την οποία το PSUV έλαβε την απόφαση να προσυπογράψει.

Ο βουλευτής της Εθνοσυνέλευσης και μέλος της Επιτροπής Διεθνών Υποθέσεων του PSUV, Σαούλ Ορτέγκα, μίλησε στην ολομέλεια της Πλατφόρμας, χαιρετίζοντας τους παρόντες εκ μέρους του Προέδρου Νικολάς Μαδούρο και της Εθνικής Διεύθυνσης PSUV. Δήλωσε ότι η Μπολιβαριανή Επανάσταση είναι προωθητής των αντιιμπεριαλιστικών αγώνων και στηρίζει τους λαούς που είναι αποφασισμένοι να είναι ελεύθεροι και κυρίαρχοι.

Είπε ότι από τη Βενεζουέλα διατηρεί μια συνεχή δράση υπέρ της αλληλεγγύης και μια σταθερή θέση κατά του φασισμού που απειλεί τους λαούς του κόσμου. Η πατρίδα του Μπολίβαρ και του Τσάβες εντάσσεται σε αυτές τις πρωτοβουλίες που επιδιώκουν να φέρουν κοντά αριστερές και προοδευτικές πολιτικές δυνάμεις στον κόσμο για να αντιμετωπίσουν τις ενέργειες του ιμπεριαλισμού και των συμμάχων του, δήλωσε ο βουλευτής Ορτέγκα.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τα 10χρονα παιδιά από τη Συρία στα κυβερνεία Δαμασκού, Sweida, Deir Ezzor και Quneitra, στην ύπαιθρο Raqqa και Idlib ζήτησαν την άρση των κυρώσεων κατά της Συρίας που έπληξαν τους πιο εύθραυστους τομείς, όπως η παιδική ηλικία, ειδικά μετά την καταστροφή του σεισμού.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Για διακίνηση κοκαΐνης κατηγορείται ο υπουργός που πολέμησε τα καρτέλ στο Μεξικό

Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2023

Ο πρώην υπουργός Δημόσιας Ασφάλειας και βασικός υπεύθυνος του πολέμου εναντίον των ναρκωτικών στο Μεξικό διατρέχει πλέον κίνδυνο να του επιβληθεί ποινή ισόβιας κάθειρξης.

Ο μεξικανός πρώην υπουργός Χενάρο Γκαρσία Λούνα, ένας από τους βασικότερους υπευθύνους του λεγόμενου πολέμου κατά των ναρκωτικών στη χώρα του, κρίθηκε ένοχος χθες Τρίτη από την αμερικανική δικαιοσύνη για διαφθορά και συνέργεια στη διακίνηση κοκαΐνης από το Μεξικό στις ΗΠΑ.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σενέρ Λεβέντ και προς τους Τούρκους: Ούτως ή άλλως ανήκετε στην κόλαση

23/03/2017 - 11:06  πμ

Σενέρ Λεβέντ, Τουρκοκύπριος αρθρογράφος στην εφ. «Πολίτης»

Αφήστε τις γέφυρες που θα φτιάξετε. Μιλήστε μου για το πόσοι αθώοι άνθρωποι υπάρχουν στις φυλακές σας και υποφέρουν για χρόνια. Μην προσπαθείτε να τα εξηγήσετε όλα με την πολιτική. Αυτό δεν ωφελεί σε τίποτε άλλο από το να συγκαλύψει τα κακά. Μην μου μιλάτε για τα συμφέροντα των κρατών.

Μιλήστε για τους θανάτους.

Μιλήστε για τους καπνούς από τις εκρήξεις βομβών και τα παιδιά που τρέχουν κραυγάζοντας μέσα από τα ερείπια για να σώσουν τη ζωή τους. Μιλήστε μου για το μουσείο κομμένων κεφαλών στη Ράκα, τα κουφάρια που σαπίζουν στα μπουντρούμια του Χαλεπίου και τις γυναίκες που πωλούνται προς μερικές εκατοντάδες δολάρια αλυσοδεμένες στα παζάρια της Μοσούλης.

Δεν ξέχασα ποτέ το ολόγυμνο μικρό κοριτσάκι που έτρεχε κλαίγοντας μπροστά στα κομάντο του θανάτου σε εκείνον τον δρόμο μέσα στη σκόνη στο Βιετνάμ. Γι’ αυτό να μου μιλήσετε. Εσύ καταραμένο Facebook γιατί κάλυψες κάποια μέρη εκείνης της φωτογραφίας επειδή ήταν ολόγυμνη; Μήπως νόμισες πως ήταν πορνογραφία; Εκπλήττομαι και για το δικό σου μυαλό.

Άστε τις κουβέντες που λένε ότι θα μοιραστεί η χώρα, θα διαμελιστεί. Μιλήστε για το πώς μια μητέρα έβαλε στην κατάψυξη το πτώμα του παιδιού της για να μην μυρίζει, επειδή δεν της επιτρεπόταν να το θάψει. Μιλήστε για τις γυναίκες πολεμίστριες τις οποίες στρατιώτες έγδυσαν και άφησαν εντελώς γυμνές, αφού τις σκότωσαν, τις έδεσαν σε ένα όχημα και τις έσυραν στην πλατεία.

Μην μιλάτε για το πώς ανεβαίνει και κατεβαίνει η τιμή του πετρελαίου. Μιλήστε για το πώς ζώνονται στο κορμί τους δυναμίτη τα μικρά παιδιά που μετατρέπονται σε κομάντο αυτοκτονίας. Μην μου μιλάτε για τις εισαγωγές και τις εξαγωγές σας. Να βουλιάξουν στα βάθη της γης και οι εισαγωγές και οι εξαγωγές σας. Δεν θέλω καν να ακούω τα έσοδά σας από τον τουρισμό. Μιλήστε μου για τις μανάδες που τα δάκρυά τους τρέχουν σαν ποτάμι και ψάχνουν για χρόνια τους «δολοφονηθέντες από αγνώστους» αγνοούμενούς τους.

Δεν με ενδιαφέρει καθόλου αν είστε φιλελεύθεροι, νεοφιλελεύθεροι, ρεφορμιστές, σοσιαλδημοκράτες, μουσουλμάνοι, χριστιανοί, βουδιστές, σουνίτες, σιίτες, Άγγλοι, Γερμανοί, Γάλλοι, Τούρκοι ή Έλληνες.

Μια και μοναδική περιγραφή υπάρχει για εσάς. Είστε κακοί. Πολύ κακοί.

Τόσο κακοί που δολοφονείτε παιδιά, πετροβολάτε γυναίκες, απαγχονίζετε αθώους και ισοπεδώνετε χωριά και πόλεις με τα τανκ και τα αεροπλάνα σας. Μην μου μιλάτε για τα σχέδιά σας περί οικονομικής ανάπτυξης την ώρα που ζουν στο όριο της φτώχειας τα πέντε από τα εφτά δισεκατομμύρια ανθρώπων του πληθυσμού της γης, και πολλοί εργαζόμενοι κοπιάζουν για το δικό σας σουλτανάτο προς ένα δολάριο την ημέρα. Πόσο απεχθές.

Να βουλιάξουν στα βάθη της γης και οι Σύνοδοι Κορυφής σας, και οι ομιλίες σας για την περιβαλλοντική ρύπανση, και η εσωτερική σας πολιτική, και η εξωτερική σας πολιτική και οι στρατιωτικές σας ασκήσεις και τα προγράμματα βοήθειάς σας. Πάρτε και βάλτε εκεί που ξέρετε κάθε τι που γράφετε στα πακέτα των τσιγάρων σάμπως και μας σκέφτεστε πολύ, αφότου μας δηλητηριάζετε με κάθε είδους δηλητήριο!

Άστε τις γέφυρες που θα φτιάξετε. Μιλήστε μου για το πόσοι αθώοι άνθρωποι υπάρχουν στις φυλακές σας και υποφέρουν για χρόνια. Ενδιαφέρεστε πολύ για τις στατιστικές; Τότε υπολογίστε όχι τις στατιστικές για το κόστος ζωής, αλλά για το πόσους έχετε δολοφονήσει μέχρι σήμερα, πόσους υποβάλατε σε βασανιστήρια, πόσους υποβάλατε σε ηλεκτροσόκ και πόσες γυναίκες βιάσατε.

Ας μένουν για εσάς οι συζητήσεις σας περί προεδρικού συστήματος ή κοινοβουλευτικού. Δεν θέλω καν να τις ακούω. Οι ενταξιακές σας διαπραγματεύσεις; Να πάνε στον διάολο! Μιλήστε μου για το πώς σκοτώσατε τον Χραντ Ντινκ, τον Ταχίρ Ελτσί, τον Μουσά Αντέρ.

Ας μείνουν για εσάς οι μιναρέδες σας. Μιλήστε μου για το πώς τους κάνατε σπαθιά. Ας μείνουν δικοί σας οι θόλοι. Ας μείνουν δικά σας τα τζαμιά. Μιλήστε μου για το πώς κάνετε τους θόλους κράνη και τα τζαμιά στρατόπεδα.

Μιλήστε μου για το πώς μετατραπήκατε σε τέρας όταν μεγαλώσατε, ενώ ήσασταν τόσο αθώοι ως παιδιά. Αν θα μιλήσετε για την Τουρκία, πείτε μου για την καταπίεσή της, και όχι για τις ομορφιές της Κωνσταντινούπολης.

Αν θα μιλήσετε για την Κύπρο, μιλήστε για την τελευταία πνοή που άφησαν εκείνοι που εκτελέστηκαν. Μην μιλάτε για τον τουρισμό της Κύπρου, αλλά για το σε ποιους λάκκους, σε ποια πηγάδια ρίξατε τους αγνοούμενούς μας τα οστά των οποίων αναζητούμε ακόμα.

Μιλήστε μου για το πώς καταφέρατε να κάνετε εχθρούς μεταξύ τους ακόμα και εκείνους που ζούσαν μαζί σε χωριά που έσμιγε ο ήχος της καμπάνας με τη φωνή του μουεζίνη, πώς πείσατε τον λαό αυτού του νησιού να ζει σε δύο χωριστές περιοχές και πώς αποκτήσατε αυτές τις ασυνήθιστες ικανότητες.

Ιδανικά, ιδέες κ.λπ. Ας πάνε στον διάολο. Άστε τα αυτά κατά μέρος. Μόνο μια περιγραφή υπάρχει για εσάς. Είστε ένα μνημείο κακίας. Δεν μπορώ καν να σας καταραστώ.

Αν πιστεύετε σε κάποιον θεό, ούτως ή άλλως ανήκετε στην κόλαση!

Σχολιο.- Σενέρ Λεβέντ ,εκδότης της εφημερίδας "Αφρίκα',"γλύτωσε " αρκετές φορές από δολοφονικές επιθέσεις ,εξ αιτίας της κριτικής που ασκεί κατά του καθεστώτος στο κατεχόμενο τμήμα της Κύπρου και κατά της Άγκυρας.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Την ώρα που οι πιο πολλοί ασχολούμαστε με το ΚΚΕ και τον Ελισσαίο Βαγενά, ένα άλλο ισοαποστάσικο Κόμμα της Νατοϊκής Αριστεράς, το ΚΚΕ μ-λ, αφού πρώτα έκανε κάλεσμα με ανυπόγραφη αφίσα υπογράφοντας ως "Αριστερές Οργανώσεις-Συλλογικότητες", στην χθεσινή συγκέντρωση κατά του Μπλίνκεν στην Θεσσαλονίκη, στην συνέχεια σήκωσε πανό "ΗΠΑ, ΝΑΤΟ κ' ΡΩΣΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ" το οποίο αν δεν κάνω μεγάλο λάθος βρισκόταν και μπροστά στην πορεία. (Καλά, με τους γελοίους δικαιωματιστές της ANTAΡCIA  δεν αξίζει καν να ασχοληθούμε….)

Οι δυνάμεις της Νατοϊκής "Αριστεράς" βρίσκουν πάτημα στο γεγονός πως οι Αντιιμπεριαλιστικές Οργανώσεις δεν κάνουν ξεκάθαρο πως στεκόμαστε στο πλευρό της Ρωσίας σε αυτή την μάχη που διεξάγει. Μία μάχη αποτέλεσμα της Ιμπεριαλιστικής περικύκλωσης της Ρωσίας από τις ΗΠΑ και το Ισραήλ, που απέτυχαν να βάλουν τις Νατοϊκές τους βάσεις στην Ουκρανία. Μία μάχη αντιιμπεριαλιστική και αντιφασιστική απέναντι σε αυτούς που εδώ και 8 χρόνια εγκληματούς εις βάρος των Κομμουνιστών, των Ρωσόφωνων και άλλων μειονοτήτων στην Ρωσία.

Εύχομαι αυτή η αδυναμία μας να τελειώσει και όλους αυτούς τους τυχάρπαστους λακέδες του Ιμπεριαλισμού και του Σιωνισμού να τους ξεράσουμε.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τα έχουμε ξανακούσει αυτά !

Στη Μόσχα σχολιάζουν αυτά που είπε ο Μπάιντεν χτες, δηλαδή “Μιλάω σε εσάς τους Ρώσους. Το ΝΑΤΟ και η Δύση δεν είναι ο εχθρός σας" κι ότι “απλά υπερασπιζόμαστε την Ουκρανία από την επιθετικότητα του Κρεμλίνου”,

θυμίζοντας ότι τα ίδια έγραφαν και οι Γερμανικές προκηρύξεις στους Μοσχοβίτες το 1941:

“Λαέ της Μόσχας!

Η Γερμανία δεν ήθελε τον πόλεμο.

Ο γερμανικός στρατός δεν είναι εχθρός του ρωσικού λαού. Πολεμάει μόνο εναντίον της κομμουνιστικής αναρχίας και εναντίον των εγκληματιών που κάθονται στο Κρεμλίνο.

Οι Εβραιοκομμουνιστές κυβερνήτες σας προκάλεσαν έναν πόλεμο. Εξανάγκασαν επίσης τους κόκκινους πιλότους να βομβαρδίσουν τις ανυπεράσπιστες πρωτεύουσες της Φινλανδίας και της Ρουμανίας: το Ελσίνκι και το Βουκουρέστι.

Ο Χίτλερ διέταξε τις ένοπλες δυνάμεις του να δώσουν άμεση απάντηση στις βάρβαρες επιδρομές των κόκκινων βομβαρδιστικών.

Τώρα πρέπει να υποφέρετε εξαιτίας της εγκληματικής πολιτικής του Στάλιν και των μπράβων του.

Ξεσηκωθείτε και διώξτε τους!”




---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Το πανό "Έξω οι ΗΠΑ και η Ρωσία από την Ουκρανία" δεν είναι μόνο του ΚΚΕ μ-λ. Όπως δεν είναι μόνο του ΚΚΕ μ-λ το ανυπόγραφο κάλεσμα εναντίον σε ΗΠΑ και Ρωσία. 
Σύσσωμη η "Νατοϊκή Αριστερά" συμμετείχε στην προβοκάτσια με τις οργανώσεις που συμμετέχουν στην ΑΝΤΑΡCIΑ (ΣΕΚ, ΝΙΑΡ, ΕΚΚΕ) την ΔΕΑ που θα συμμετάσχει σε αυτή, μαζί με την Αναμέτρηση και το ΚΚΕ μ-λ. 
Πρέπει να καταλάβουν ΟΛΟΙ ότι εάν θέλουμε να συγκροτήσουμε ένα ισχυρό Αντιιμπεριαλιστικό μέτωπο, πως θα πρέπει να σταματήσει κάθε κοινή συνύπαρξη στους δρόμους με τους κραγμένους χαφιέδες της CIA πεμπτοφαλαγγίτες Αμερικανοτσολιάδες της CIA, της Μοσάντ και των Βρετανικών μυστικών υπηρεσιών. 
Πρέπει να κατανοήσουν όλοι, πως η συνύπαρξη με αυτές τις οργανώσεις κρατάει μακριά αγωνιστές και Επαναστάτες (ένας αυτούς είμαι και εγώ) που αρνούνται ακόμα και να ανασαίνουν τον ίδιο αέρα μαζί τους. Δηλαδή με προβοκάτορες που έχουν αποδείξει επανειλημμένες φορές τον βρώμικο ρόλο τους! 
Αγαπητοί σύντροφοι αν δεν καθαρίσεις τον χώρο σου, δεν πρόκειται να υπάρξει ποτέ μαζικότητα. Αντίθετα αυτές οι δυνάμεις θα βγαίνουν πάντα κερδισμένες αφού θα έχουν γεμίσει με απογοήτευση και αγανάκτηση πολλούς αγωνιστές. 
Αυτούς τους ύπουλους και ακούραστους υπηρέτες του Ιμπεριαλισμού και του Σιωνισμού, που εξαιτίας της αδυναμίας τους να πείσουν κόσμο, κρύβονται πίσω από δήθεν «αριστερά»  καλέσματα και αφίσες  για να συνεχίσουν την βρώμικη δουλειά τους.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ν.Κοκλώνης: Έρευνα από τον Οικονομικό Εισαγγελέα ως επικεφαλής εγκληματικής οργάνωσης που ξέπλενε χρήμα Αλβανών εγκληματιών



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Είναι η Γερμανία «αποικία» των Ηνωμένων Πολιτειών;
Η δολιοφθορά στους αγωγούς Nord Stream είχε συζητηθεί κεκλεισμένων των θυρών το 2021, όπως αποκάλυψε ο Seymour Hersh, αλλά ο πραγματικός σχεδιασμός αυτής της λεγόμενης «μυστικής επιχείρησης» ξεκίνησε τον Δεκέμβριο του 2021, εκτεινόμενη μέχρι την εκτέλεσή της τον Ιούνιο του 2022 και το πραγματικό σαμποτάζ στις 26 και 27 Σεπτεμβρίου 2023.
Στα τέλη Δεκεμβρίου του 2021, ο Σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας Τζέικ Σάλιβαν συγκάλεσε αυτό που περιγράφηκε ως «μια νεοσυσταθείσα ομάδα εργασίας» (Joint Chiefs of Staff, CIA, State Department και Υπουργείο Οικονομικών) σχετικά με τις προετοιμασίες για τον ρωσικό πόλεμο.
Εντός της ομάδας, υπήρξε μια συζήτηση σχετικά με το τι μέτρα πρέπει να ληφθούν με το Nord Stream. « Η CIA υποστήριξε ότι θα έπρεπε να είναι μυστικό . Όλοι [στην ομάδα εργασίας] που συμμετείχαν κατάλαβαν τι διακυβευόταν .»
Αρχές 2022: Σχεδιάζεται η μυστική επιχείρηση. Η CIA ανέφερε στη διυπηρεσιακή ειδική ομάδα: ”  Έχουμε τρόπο να ανατινάξουμε τους αγωγούς  ” (δηλαδή, θα ήταν “μη ανιχνεύσιμο”).
Η συνέντευξη Τύπου Μπάιντεν-Σολτς στον Λευκό Οίκο
7 Φεβρουαρίου 2022:  Συνέντευξη Τύπου στον Λευκό Οίκο : Πρόεδρος Μπάιντεν συναντήθηκε με τον Γερμανό Καγκελάριο Όλαφ Σολτς (ο οποίος βρισκόταν σε επίσημη επίσκεψη στις Ηνωμένες Πολιτείες)
Οι ερωτήσεις απευθύνθηκαν τόσο στον Πρόεδρο Μπάιντεν όσο και στον Καγκελάριο Σολτς: 
( Reuters ) : Ευχαριστώ, κύριε Πρόεδρε. Και σας ευχαριστώ, καγκελάριε Scholz. Κύριε Πρόεδρε, ήθελα να σας ρωτήσω σχετικά με αυτό το έργο του Nord Stream στο οποίο αντιτίθεστε εδώ και καιρό. Δεν το αναφέρατε νωρίτερα, ούτε ο καγκελάριος Scholz. Λάβατε σήμερα τη διαβεβαίωση από τον καγκελάριο Scholz ότι η Γερμανία θα έδινε τέλος σε αυτό το έργο εάν η Ρωσία εισέβαλε στην Ουκρανία; Και συζητήσατε ποιος μπορεί να είναι ο ορισμός της «εισβολής»;
Μπάιντεν : Πρώτα η πρώτη ερώτηση. Εάν εισβάλει η Ρωσία– αυτό σημαίνει ότι τανκς ή στρατεύματα περάσουν ξανά τα ουκρανικά σύνορα– τότε δεν θα υπάρχει άλλος Nord Stream 2. Θα το τελειώσουμε. 
Ερ.: Πώς θα το κάνετε αυτό ακριβώς, αφού το έργο και ο έλεγχος του έργου είναι υπό γερμανική επιτήρηση;
Μπάιντεν :  Θα το κάνουμε – σας υπόσχομαι ότι μπορούμε. 
( Συνέντευξη Τύπου του Λευκού Οίκου,)
«Το έργο είναι υπό τον έλεγχο της Γερμανίας»
Ο καγκελάριος Όλαφ Σολτς απαντά στον δημοσιογράφο του Reuters σχετικά με την απόφαση του Μπάιντεν να τερματίσει το Nord Stream 2:
( Reuters ) Ερωτηση: [προς τον Καγκελάριο Scholz] Δεσμεύεστε σήμερα να απενεργοποιήσετε και να αποσυνδέσετε το Nord Stream 2;
Scholz : Όπως είπα και πριν, ενεργούμε μαζί , είμαστε απόλυτα ενωμένοι και δεν θα λάβουμε διαφορετικά μέτρα . Θα κάνουμε τα ίδια βήματα , και θα είναι πολύ δύσκολα για τη Ρωσία, θα πρέπει να το καταλάβουν.
Η «μυστική επιχείρηση» αψηφήθηκε 
Πρέπει να γίνει κατανοητό ότι αυτή η αποκαλούμενη μυστική επιχείρηση δημοσιοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου στον Λευκό Οίκο στις 7 Φεβρουαρίου 2022, κατά την οποία ο Πρόεδρος Μπάιντεν και ο καγκελάριος Scholz επιβεβαίωσαν την πρόθεσή τους να παρακάμψουν το Nord Stream.
Με άλλα λόγια, η λεγόμενη «μυστική επιχείρηση» είχε καταστεί άκυρη.
Ο καγκελάριος Scholz συμμορφώνεται πλήρως με τις απαιτήσεις της Ουάσιγκτον, ενεργώντας ως «πληρεξούσιος» για τις Ηνωμένες Πολιτείες . «Δεν θα λάβουμε διαφορετικά μέτρα», είπε. κόντρα στα συμφέροντα του λαού του και της κοινής γνώμης.
Ο Όλαφ Σολτς γνώριζε πολύ καλά ότι η πράξη δολιοφθοράς κατά του Nord Stream είχε σχεδιαστεί από τις Ηνωμένες Πολιτείες (με την υποστήριξη της γερμανικής κυβέρνησης), εις βάρος περισσότερων από 400 εκατομμυρίων Ευρωπαίων.
Οι δηλώσεις του Scholz στη συνέντευξη Τύπου υποδηλώνουν ότι ήταν μια κοινή απόφαση.
Δεν ήταν μια γκάφα από την πλευρά του Τζο Μπάιντεν. Ήταν πολιτική απόφαση του Προέδρου και του πολιτικού του περιβάλλοντος, δηλαδή ότι προβλεπόταν μια πράξη δολιοφθοράς από τις Ηνωμένες Πολιτείες κατά του Nord Stream.
Άρα δήλωση του Μπάιντεν έγινε με την έγκριση του Γερμανού Καγκελαρίου Σολτς , αρκετούς μήνες πριν από την έναρξη της λεγόμενης μυστικής πράξης δολιοφθοράς τον Ιούνιο του 2022. 
Αρκετοί αναλυτές και δημοσιογράφοι αναρωτήθηκαν «ποιος ήταν υπεύθυνος για το σαμποτάζ».
Η απάντηση είναι προφανής. Ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών με την αμέριστη υποστήριξη του Γερμανού Καγκελαρίου Όλαφ Σολτς, ο οποίος έδωσε το «πράσινο φως» στην υλοποίηση πράξης δολιοφθοράς κατά της ίδιας του της χώρας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Ουκρανία έχει ήδη χάσει τον πόλεμο – Το ΝΑΤΟ θυσιάζει τον Ουκρανικό λαό και τον οδηγεί στην καταστροφή μέσω της φθοράς!
Τα στοιχεία από την Ατλαντική Συμμαχία, που μεταδίδονται από δυτικά πρακτορεία Τύπου, υποδηλώνουν ότι ο ουκρανικός λαός είναι ενωμένος και αντιστέκεται σθεναρά. Ωστόσο, αυτά της Μοσάντ που μεταδίδονται από το τουρκικό site Hürseda Haber πιστοποιούν ότι τα δυτικά πρακτορεία Τύπου δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.
Το φαινόμενο αυτό δεν είναι καινούργιο. Το ΝΑΤΟ έχει μακρά ιστορία στο να λέει ψέματα, δεν πρόκειται για υπερβολές, αλλά για καθαρά ψέματα. 
Τα στοιχεία της Μοσάντ, σύμφωνα με την Hürseda Haber© Voltaire, διεθνείς ειδήσεις – N°27 – 10 Φεβρουαρίου 2023
Νεκροί Ουκρανοί 157.000 – Ρώσοι 18.840.
Τραυματίες Ουκρανοί 234.000 – Ρώσοι 44.400.
Συλληφθέντες Ουκρανοί 17.230 – Ρώσοι 323.
Καταρριφθεντα ελικόπτερα 212 oυκρανικά – 56 ρωσικά.
Xαμένα τεθωρακισμένα 6.320 oυκρανικά – 889 ρωσικά.
Xαμένα συστήματα πυροβολικού 7.360 oυκρανικά – 427 ρωσικά.
Σίγουρα δεν είναι δυνατόν, κατά τη διάρκεια ενός πολέμου, να γνωρίζουμε τις απώλειες με ακρίβεια σε ένα πεδίο μάχης. Οι ίδιοι οι στρατοί μετρούν τις απώλειές τους, αλλά δεν γνωρίζουν αν οι αγνοούμενοι είναι νεκροί ή τραυματίες, αιχμάλωτοι ή σε φυγή. Οι αξιωματικοί πρέπει πάντα να αποφασίζουν μέσα απο μια ασάφεια, χωρίς ποτέ να έχουν ακριβή στατιστικά στοιχεία όπως υπάρχουν σε περιόδους ειρήνης.
Ο πόλεμος σχεδιαζόταν απο τις 5 Σεπτεμβρίου 2019
Όταν η Rand Corporation σχεδίασε τον τρέχοντα πόλεμο στην Ουκρανία, ενημέρωσε τους Αντιπροσώπους στο Κογκρέσο. Ήταν 5 Σεπτεμβρίου 2019. Βασίστηκε σε δύο αναφορές. Ο στόχος της επιχείρησης ήταν να προκαλέσει τη Ρωσία ώστε να αναπτυχθεί πέρα από τα σύνορά της, ενώ δεν θα μπορούσε να τα υπερασπιστεί. Ξέρανε επομένως ότι θα αναγκαστεί να απελευθερώσει το Ντονμπάς  στην Ουκρανία από τους ουκρανοναζί και να της επιτεθούν έμμεσα με τον ετοιμοπόλεμο στρατό της Ουκρανίας και τις ναζιστικές παραστρατιωτικές ταξιαρχίες που είχε ήδη ετοιμάσει η CIA και η αποικιοκρατική Δύση από το 2014, όπως ομολόγησε η Ίδια η Μέρκελ και ο Ολάντ, που είπανε επακριβώς ότι οι Συμφωνίες του Μινσκ ήταν εξαπάτηση της Ρωσίας για να εκπαιδεύσει η Δύση τους ουκρανοναζί . Γιατί αν είχε ενεργήσει τότε απελευθερωτικά η Ρωσία, θα τους είχε διαλύσει τους ουκρανοναζί . 
Η ήττα των Ουκρανοναζί, η οποία έχουν ήδη χάσει το Donbass και τέσσερις περιφέρειες, δεν φαίνεται να σημαίνει το τέλος του πολέμου. Ενώ το Κρεμλίνο είχε ήδη εξηγήσει ότι στόχος είναι να πάρουν αυτες τις περιοχές. Το ΝΑΤΟ όμως και οι ουκρανοναζί  όμως συνεχίζουν τον πόλεμο θυσιάζοντας τον Ουκρανικό λαό και οδηγώντας τον τελικά σε γενοκτονία.
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν προσπαθεί ακόμη να διασώσει το ανόητο σχέδιό του να καταστρέψει τη Ρωσία μέσω ενός πολέμου με πληρεξούσια. Αλλά δεν υπάρχει καμιά διέξοδος σε αυτό.
Μια εξέταση των «δυτικών» μέσων ενημέρωσης, δείχνει ότι οι μόνες εναλλακτικές που είναι ακόμα δυνατές είναι είτε να ρισκάρουν έναν πυρηνικό πόλεμο πλήρους κλίμακας είτε να αποκηρύξουν τα όνειρα της Δύσης για μόνιμη ηγεμονία.
Αρκετοί « δυτικοί » αξιωματούχοι παραδέχονται ότι ο πόλεμος έχει χαθεί, ότι η Ρωσία κέρδισε τους ουκρανοναζί και τους δυτικούς μισθοφόρους στην Ουκρανία. Η Ρωσία κέρδισε αυτόν τον πόλεμο όταν κατάφερε να παγιδεύσει τον ουκρανικό στρατό σε έναν πόλεμο φθοράς.
Όπως γράφει ο Ρώσος σχολιαστής Sacha Rogers:
Αυτός ο πόλεμος έχει ήδη κερδηθεί όταν, αντί για έναν εξαιρετικά ευέλικτο πόλεμο, το επιτελείο μας ανάγκασε τις ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις σε «όρθια» θέση σε έναν πόλεμο φθοράς.
Ακολουθώντας αυστηρά το σχέδιο: Ο πόλεμος φθοράς είναι μια στρατιωτική στρατηγική στην οποία οι εμπόλεμοι προσπαθούν να κερδίσουν καταστρέφοντας τον εχθρό για να καταρρεύσει μέσω συνεχών απωλειών προσωπικού και υλικού. »
Η Ουκρανία έχει ήδη χάσει δύο στρατούς και τώρα πάει για έναν τρίτο. Αλλά η «Δύση» δεν είναι σε θέση να το προσφέρει :
Λιγότερο από το ένα τέταρτο των σύγχρονων αρμάτων μάχης που έστειλε η Δύση στην Ουκρανία έχει καταστραφεί.
Το ναζιστικό Κίεβο αναμένει από τους δυτικούς αποικιοκράτες του να στείλουν έως και 320 δυτικά άρματα μάχης συνολικά, αλλά εκτιμάται ότι μόλις 50 θα φτάσουν στην πρώτη γραμμή μέχρι τις αρχές Απριλίου, εγείροντας φόβους ότι δεν αρκούν για να έχουν ουσιαστικό αντίκτυπο στη μάχη.»
Η αναγνώριση ότι οι ναζιστές της Ουκρανίας έχασαν τον πόλεμο δημιουργεί πανικό σε κύκλους που συνδέονται με τη «δυτική» μονοπολικότητα. Κάτι που σημαίνει πως θα συνεχίσουν να θυσιάζουν άδικα ζωές στο πεδίο της μάχης.
Το Economist προειδοποιεί για την απώλεια της «εξουσίας της Δύσης»:
Μόνο το ένα έκτο του παγκόσμιου πληθυσμού ζει σε χώρες που έχουν καταδικάσει τη Ρωσία για την εισβολή της και έχουν επιβάλει κυρώσεις σε αυτήν, σύμφωνα με την Economist Intelligence Unit, την αδελφή μας οργάνωση. Οι περισσότεροι από αυτούς είναι στενοί σύμμαχοι των Ηνωμένων Πολιτειών. (…)
Όλες οι χώρες πιστεύουν ότι αν αποτύχει η Ρωσία και ο  Πούτιν στην απελευθέρωση της Ουκρανίας, και όχι μόνο του Ντονμπάς, σύντομα θα ακολουθήσει η δικιά τους η σειρά να πέσουν στα νύχια των ΗΠΑ και των δυτικών αποικιοκρατών. Και ξέρουν πολύ καλά οι λαοί του τρίτου κόσμου τι ρεμάλια δολοφόνοι και φονιάδες είναι οι δυτικοί αποικιοκράτες, το έχουν δοκιμάσει στο πετσί τους. Για αυτό το λόγο σηκώνουν ρώσικες σημαίες παντού όπου οι λαοί του τρίτου κόσμου εξεγείρονται, μπαίνοντας καρφί στο μάτι της ξεπουλημένης χαφιέδικης ΝΑΤΟικής δικαιωματιστικής ευρωενωσίτικης «αριστεράς».
   



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αγγλία. 
Σας αρέσει η Επιστήμη; Ναι, είμαι σίγουρος. 
Να μια επιστήμη, η Στατιστική. 
(Προς χόακες... Δεν λείπει το θεματικό περιεχόμενο, το βάζω εδώ: "Γμστε εγκληματικά κ0πρόσκυλ@")
Δεδομένα Covid-19, Θάνατοι κατά κατάσταση εμβολιασμού
από 1/1/2022 έως και 31/12/2022.
Μπλε στήλες: θάνατοι ανεμβολίαστων (π.χ. Ιανουάριος 2022,  600)
Κόκκινες στήλες: θάνατοι εμβολιασμένων (π.χ. Ιανουάριος 2022 , 4.100)
*Και στην Ελλάδα γινόταν διαχωρισμός μέχρι το καλοκαίρι του 2022 αλλά μόλις τα νούμερα των θανάτων εμβολιασμένων έπιασαν ταβάνι η κυβέρνηση αποφάσισε να μην δημοσιεύονται τα στατιστικά δεδομένα. "Δημοκρατικά". 
**Και, ακόμη και σε αυτήν την κάρτα, ως προς το αίτιο, συνεχίζεται η παραπληροφόρηση, καθώς ΔΕΝ είναι "ΑΠΟ ΚΟΒΙΝΤ" το απίστευτο θανατικό των φολιασμένων -αυτά πλέον είναι γνωστά πράγματα... κανένα τεστ δεν είναι αξιόπιστο για να πούμε ότι ήτανε ή δεν ήταν απο κόβιντ. 
Το θανατικό είναι από κάθε ιό και κυρίως από τα πολυανθεκτικά μικρόβια των νοσοκομείων... Απλά, βρήκαν σμπαραλιασμένο το ανοσοποιητικό τους από τις φόλες και τους έστειλαν κανονικά στον άλλο κόσμο.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ολοκαύτωμα.
Βρέθηκα πρόσφατα, μετά από 3 περίπου χρόνια, να κάνω βόλτα στο χωριό της μάνας μου. Η πλατεία, άλλοτε γεμάτη με τους γέρους κ τις γριές του χωριού (κάθε 2 δευτερόλεπτα σταματουσα, γεια σας, τι κάνετε, ποιανού 'σαι, κτλ) ήταν ΑΠΌΛΥΤΑ ΑΔΕΙΑ. Δεν υπήρχε κάνεις. ΚΑΝΕΙΣ. Ούτε ένας. Το χωριό ήταν γενικά άδειο κ βυθισμένο στη σιωπή. Πήγα σε φιλικό σπίτι, όπου με ενημέρωσαν ότι οι περισσότεροι γέροι έχουν πεθάνει, αρκετοί από αυτούς τον τελευταίο χρόνο. Φυσικά δεν υπονοώ κάτι. Εννοείται ότι πρόκειται για σύμπτωση...
#ΔΕΝΞΕΧΝΩcovid19



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μέσα στο "Μέγαρο" οι nazi...
https://youtu.be/fnCOj6gXx0o
Έξω απ' το "Μέγαρο" οι εκπαιδευτικοί.
https://youtu.be/4HuzOqray-o

Σοκαριστικές και αποκαλυπτικές σκηνές από την απρόκλητη επίθεση των SS του καθεστώτος Μητσοτάκη στους συγκεντρωμένους εκπαιδευτικούς και φοιτητές εχθές στο Μέγαρο Μουσικής, τη ώρα που ο άρρωστος παρανοϊκός και η Υπουργός του της " Παιδείας" έστησαν τη φιέστα στους συναγμενους κομματικούς τους εγκάθετους!
https://www.youtube.com/watch?v=Ol2AaQSnjbk&t=132s



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι ΕΠΟΝίτες μαθητές στην πρώτη γραμμή
Μια μέρα πριν την ίδρυση της ΕΠΟΝ, στις 22 Φλεβάρη του 1943
οι μαθητές κήρυξαν απεργία, αποχή δηλαδή από τα σχολεία, 
με αίτημα να μην επιστρατευτούν οι γονείς και τ' αδέλφια τους από τις δυνάμεις κατοχής που σκόπευαν με την επιστράτευση να εξασφαλίσουν εργατικά χέρια για τα εργοστάσιά τους στη Γερμάνια, αλλά και στρατιώτες για το ανατολικό μέτωπο. 
Η αποχή των μαθητών πέτυχε 100% και συνεχίστηκε και τις επόμενες μέρες. 
Ετσι το κατοχικό υπουργείο Παιδείας, βλέποντας ότι δεν μπορεί με κανένα μέτρο (απειλές, τρομοκρατία κλπ.) να κάμψει τους μαθητές, αποφάσισε να κλείσει τα σχολεία "επ' αόριστον". 
Οι μαθητές απαντούν με μαζική συμμετοχή στις διαδηλώσεις του λαού και στις 25 Φλεβάρη θα έχουν τον πρώτο τους νεκρό που έπεσε από τις σφαίρες του κατακτητή, τον ΕΠΟΝίτη μαθητή του 5ου Γυμνασίου Γιάννη Δρακόπουλο. 
Την επομένη έγιναν διαδηλώσεις μαθητών που καταδίκαζαν τη δολοφονία, το φασισμό και τα σχέδια για επιστράτευση ενώ οι ΕΠΟΝίτισσες μαθήτριες πήγαν συντεταγμένες στο σπίτι του νεκρού συντρόφου τους, στην οδό Ερεσού την οποία και μετονόμασαν σε ΟΔΟ ΓΙΑΝΝΗ ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ. 
Οι μαθητές συμμετέχουν μαζικά στην κορυφαία νικηφόρα λαϊκή κινητοποίηση κατά της φασιστικής επιστράτευσης, στις 5 Μάρτη του 1943, η οποία ματαίωσε την επιστράτευση. 
Ομως οι αγώνες της μαθητικής νεολαίας με την καθοδήγηση της ΕΠΟΝ θα συνεχιστούν σ' όλη τη διάρκεια της κατοχής. 
Οι μαθητές συμμετέχουν στη μεγάλη κινητοποίηση λαού και νεολαίας ενάντια στη φασιστική τρομοκρατία που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα στις 25 Ιούνη του 1943. 
Ενα μήνα μετά, στις 22/7/1943, θα δώσουν δυναμικό "παρών" στην κορυφαία διαδήλωση του λαού και της νεολαίας της πρωτεύουσας ενάντια στην επέκταση των Βουλγάρων φασιστών στην ελληνική Μακεδονία και ως την απελευθέρωση δε θα λείψουν από κανένα προσκλητήριο.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πέρασαν πέντε χρόνια απ το φευγιό του Νίκου Κούνδουρου..
*
ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΝΔΟΥΡΟΣ για τον Θαναση Βεγγο 
ΜΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ (Μακρόνησος 1949) 
Στη φωτογραφία: Τάσος Κατράπας, Νίκος Κούνδουρος, Θανάσης Βέγγος. 
«Ως γόνος μεγάλης οικογένειας που ήμουν, οι βασανιστές θέλησαν να αλαφρύνουν το δικό μου βασανιστήριο στο Μακρονήσι. 
“Ζήτα μια χάρη και θα σου την κάνουμε” μου είπαν και το μόνο που ζήτησα ήταν, να με αφήσουν να πάω να μείνω στο βουνό χωρίς φαΐ και χωρίς νερό, ενδεχομένως, αρκεί να μην τους βλέπω και να μη με βλέπουν. Το δέχτηκαν! Την πρώτη μέρα τράβηξα για το βουνό, βρήκα ένα μέρος να κάτσω και βάλθηκα να ατενίζω την απέραντη μοναξιά του τοπίου. 
Ξάφνου, ένας γρήγορος, αεράτος τύπος εμφανίζεται κρατώντας κάτι πασσάλους στα χέρια του και δυο τρία κομμάτια ύφασμα. Δεν μου μιλάει, δεν του μιλάω και σε ελάχιστα λεπτά με ταχυδακτυλουργικές κινήσεις στήνει ένα αντίσκηνο! Το δικό μου αντίσκηνο! «Τι κάνεις;» τον ρωτάω. «Θα πεθάνεις εδώ πάνω» απάντησε σοβαρός και συνέχισε τη δουλειά. 
Για όλες τις επόμενες μέρες, για όσο καιρό έζησα σαν αγρίμι, εξόριστος μεσ’ στην εξορία, ο ίδιος τύπος πηγαινοερχόταν κάθε μέρα διανύοντας μια τεράστια απόσταση από το στρατόπεδο ίσαμε το βουνό, μόνο και μόνο για να μου φέρνει φαγητό να τρώω να μην πεθάνω. 
Ήταν ο Θανάσης Βέγγος, η απαρχή μιας μεγάλης φιλίας πάνω απ’ όλα.» Τρία υπαίθρια θέατρα χτίστηκαν στη Μακρόνησο από το 1947 μέχρι το 1950. Τα έχτισαν οι ίδιοι οι εξόριστοι για την «ιδεολογική αναμόρφωσή τους» με πέτρες που έσπαγαν μόνοι τους από το βραχώδες έδαφος. 
Έμεινε μαζί μου όλα τα χρόνια της Μακρονήσου. 
Είχα χρεωθεί την κατασκευή ενός θεάτρου -ήμουν τριτοετής της αρχιτεκτονικής τότε. Πήγα στη διοίκηση και λέω: «Αυτόν το μισότρελο φαντάρο να μου τον δώσετε». 
Κι έτσι βρέθηκα να φτιάχνω το θέατρο με το Θανάση βοηθό. Στήσαμε τη σκηνή, ανεβάσαμε το πρώτο έργο, και να ο Βέγγος ηθοποιός και να ο Βέγγος πρωταγωνιστής και να ο Βέγγος αγαπημένος ολόκληρου του τάγματος, και να ο Βέγγος η ανακούφισή μας, η λύτρωση μας και το χαμόγελό μας».



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ήταν μια μέρα σαν τη σημερινή, στις 22 Φεβρουαρίου του 1943, όταν η μόλις 22 χρονών γενναία Σόφι Σολ (Sophie Scholl) εκτελέστηκε από τους Ναζί. 
Η Σολ ήταν Γερμανίδα φοιτήτρια και επαναστάτρια, ενεργό μέλος της μη βίαιης αντιστασιακής οργάνωσης Λευκό Ρόδο στη Ναζιστική Γερμανία. Καταδικάστηκε για προδοσία, όταν εντοπίστηκε να μοιράζει αντιπολεμικά φυλλάδια στο Πανεπιστήμιο του Μονάχου μαζί με τον αδερφό της Χανς. Η ποινή και για τους δύο ήταν η εκτέλεση με γκιλοτίνα.
Από τη δεκαετία του 1970 κι έπειτα, η Σολ τιμάται σαν μια από τις μεγαλύτερες ηρωίδες της Γερμανίας, για την αντίστασή της στο Τρίτο Ράιχ κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου.
Η τελευταία λέξη που πρόλαβε να γράψει πριν την εκτέλεση της ήταν η λέξη "Freiheit" (Ελευθερία).
Να δείτε την ταινία, του 2005, "Οι Τελευταίες Ημέρες της Σόφι Σολ" (υπάρχει ελεύθερη ακόμη και στο youtube)



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Απάτες, ξέπλυμα, σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και δέσμευση περιουσίας για τον Ν. Κοκλώνη.
Ναι, αυτόν καλέ, τον κολλητό του Λυκουρέζου και του κάθε καραγκιόζη του συστήματος των media.
Διασκεδάστε το! 



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



20  ευρώ μάρκετ πας δεν είναι αμελητέο ποσό. Αν το βάλετε επί 6 μήνες, είναι 120 ευρώ. Και αν το βάλετε επί 60.000 μήνες είναι μια απευθείας ανάθεση για μάσκες  σε εταιρεία με αμορτισέρ.




-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πριν εννιά χρόνια τέτοιες μέρες, τον Φεβρουάριο 2014, η επικράτηση του νεοφασιστικού πραξικοπήματος που οργάνωσε το ΝΑΤΟ στην Ουκρανία, άνοιγε τον ασκό του Αιόλου. 
Οι νεοναζί δεν είχαν κανένα λόγο να κρύβουν την ταυτότητά τους, ενώ ένα όργιο βίας ξέσπασε κατά των αντιφασιστών και σε πολλά σημεία της χώρας κατεδαφίζονταν τα μνημεία της ΕΣΣΔ και της Αντίστασης κατά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο.
Στην πέμπτη φωτογραφία περιφρούρηση του αγάλματος του Λένιν από κομμουνιστές και άλλους αντιφασίστες στο Χάρκοβο.




---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Άγρια δολοφονική επίθεση Τετάρτη το μεσημέρι έξω από το υπουργείο Εργασίας, με γκλομπ, κλοτσιές και χημικά, από τα ένστολα αποβράσματα, κατά των εργαζομένων στον επισιτισμό και τον τουρισμό.
Η αληταμπουρία των ΜΑΤ έσπασε το κεφάλι εργαζόμενου, ενώ δύο συνδικαλιστικά στελέχη οδηγήθηκαν στο Α.Τ. Ακρόπολης.
Τα κοινωνικά παράσιτα επιτέθηκαν στον κόσμο που δουλεύει ασταμάτητα δωδεκάωρα και εφταήμερα το καλοκαίρι και καταδικάζεται στην πείνα και την ανέχεια τον χειμώνα, με τους περισσότερους να μην παίρνουν ούτε καν το πενιχρό επίδομα ανεργίας των τριών μηνών.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Και εδω στο βίντεο στο Κινσινάου πρωτεύουσα της Μολδαβίας ...Μολδαβοι , εξω απ το κοινοβούλιο, διαδηλώνουν υπέρ της Ρωσίας...



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ελπίζουμε ο Κοκλώνης να είναι ελεύθερος πριν τις εκλογές ώστε να κατέλθει απρόσκοπτα ως υποψήφιος της Άριστης Παρατάξεως.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Επιτροπή Αγώνα κατά των Πλειστηριασμών στο Χαλάνδρι
ΠΡΟΣΟΧΗ !!!
Την Παρασκευή 24/2, 9 πμ, στο Ειρηνοδικείο Χαλανδρίου θα εκδικασθεί υπόθεση ανακοπής κατά πλειστηριασμού πρώτης κατοικίας ανασφάλιστης ηλικιωμένης συμπολίτισσάς μας, η οποία βρίσκεται σε πολύ δύσκολη οικονομική κατάσταση.
Οι επισπεύδοντες είναι γείτονές της (!), που ισχυρίζονται ότι τους οφείλει το ....τρομερό ποσόν των 7000 ευρώ, για το οποίο ζητούν να της πάρουν το σπίτι.
Η παρουσία όλων μας, είναι απαραίτητη.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Fuel pass, Power Pass, Market pass...
Ευρωπαίοι, μανίτσα μ΄, τί τις μαθαίναμε τόσα χρόνια τις ξένες γλώσσες και λιώναμε τα κωλομέρια μας στα φροντιστήρια ;;;
Για να μην το λέμε "ΔΕΛΤΙΟ".
Ακούγεται πιο σικ.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μητσοτάκης στη Βουλή : «Έχουν ήδη ξεπεράσει τις 700 χιλιάδες οι αιτήσεις για συμμετοχή στο Market Pass. Και εκτιμώ ότι ο αριθμός αυτός θα αυξηθεί πολύ περισσότερο τις επόμενες ημέρες».
Πάνω από 700.000 χιλιάδες συμπολίτες μας, έριξαν τα μούτρα τους και καταδέχθηκαν να κάνουν αίτηση για το Market Pass.
Πάνω από εφτακόσες χιλιάδες συμπολίτες μας, εμπαίζονται για μια ακόμα φορά, με το ξεροκόματο που τους πετούν, των 17€ μηνιαία.
Την φτωχοποίηση και εξαθλίωση που προκάλεσαν οι πολιτικές τους, την αντιμετωπίζουν με μηνιαίο επίδομα 17€, ποσό που αντιστοιχεί σε ένα κιλό κρέας και τρεις φραντζόλες ψωμί, την ίδια ώρα που τα Σούπερ Μάρκετ και οι πάροχοι Ενέργειας θησαυρίζουν, αποκομίζοντας δισεκατομμύρια ευρώ..
Και αντί να κρύψουν τις πομπές τους, να το βουλώσουν και να λουφάξουν, τα χορτάτα, ανάλγητα τομάρια, το διατυμπανίζουν στην Βουλή και στα ΜΜΕ, ως μέγα επίτευγμα.
Πόσο χυδαίο και επικίνδυνο υποκείμενο, πρέπει να είσαι, για να καμαρώνεις και να προσπαθείς να κάνεις επικοινωνιακά παιχνίδια με τον τεράστιο αριθμό εξαθλιωμένων ;;;
Σχολιο.- υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχουν να φάνε, στην Καλαμαριά πριν ένα χρόνο το συσσίτιο του δήμου έκανε εκατό μερίδες σήμερα κάνει διακόσιες και δεν φτάνουν όπως και στην διάθεση του κοινωνικού παντοπωλείου για τρόφιμα, πολύ δεν έχουν ρεύμα, και σήμερα έγινε απόπειρα εξώσεις ευτυχώς με τη βοήθεια του κόσμου δεν μπόρεσαν να βγάλουν την οικογένειά από το σπίτι.
Σχολιο.- Σε όλη την Ελλάδα,  παντού έτσι είναι. Κάνε ένα πέρασμα, μετά το κλείσιμο της Λαϊκής και των ΣΜ, άνθρωποι ψάχνουν στα πεταγμένα.
Σχολιο.- Αυτό γίνεται χρόνια τώρα, και δεν είμαι αισιόδοξος ότι θα αλλάξει
Σχολιο.- Στα Χανιά συσσίτια και άστεγοι
Σχολιο.- Η γλώσσα των πολιτικών πάντα ήταν και παραμένει αμφίσημη!!!! Η αύξηση του αριθμού αιτήσεων για την ελεημοσύνη, αν υπάρχει κοινωνικό κράτος, είναι κατάντια. Ο ΠΘ τη θεωρεί επιτυχία, γιατί έχει στόχο τη φτωχοποίηση των λαϊκών στρωμάτων. Πιστεύει πως έτσι αυτά να είναι πιο παθητικά και χειραγωγήσιμα
Σχολιο.- πόσο μαλάκας πρέπει να είσαι, για να καμαρώνεις και να προσπαθείς να κάνεις επικοινωνιακά παιχνίδια με τον τεράστιο αριθμό εξαθλιωμένων ;;;
Σχολιο.- δε θα έλεγα μαλάκας. Χυδαίος, πωρωμένος, επικίνδυνος, ναι!!!!
Σχολιο.- Και να σκεφθούμε ότι τα FUNDS είναι φορείς αλλοδαπών συμφερόντων και ότι το ΕΛΛΗΝΙΚΌ ΔΗΜΌΣΙΟ προωθεί τη ΔΙΑΡΡΟΗ κεφαλαίων στο ΕΞΩΤΕΡΙΚΌ!!!!!!!! Και μάλιστα εκτός Ε.Ε. Τι δεν καταλαβαίνουμε;;;;;;;;;;; με Έλληνες αντιπροσώπους όμως Μετόχους!!!!!!
Σχολιο.- Aκόμα είμαστε στην αρχή! Μετεκλογικά θα γίνει του κουτρούλη ο γάμος!!!



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



23/2/2023   -   5.00  π.μ.
- Χτες είχαμε την 9η επέτειο από την επικράτηση του νεοφιλελέ-νεοναζί πραξικοπήματος του Μαϊντάν (απαρχή για όλα όσα έχουν συμβεί τα επόμενα χρόνια), αλλά και η 1η επέτειος της αναγνώρισης της ανεξαρτησίας των ΛΔ του Ντονιέτσκ και του Λουγκάνσκ από τη Ρωσία. Αύριο (24/02) κλείνει 1 χρόνος από την έναρξη της ρωσικής ΕΣΕ.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ψηφίζω με βάση τέσσερα κριτήρια
1. Να μην έχει ψηφίσει ή στηρίξει μνημόνια με οιοδήποτε τρόπο
2. Να ήταν ενάντια στις υποχρεωτικότητες , υγειονομικό απαρτχάιντ και γενικά σε όλη αυτή την δυστοπία
3. Να μην έχει ίσες αποστάσεις στο Ουκρανικό και να είναι σαφώς υπέρ της Ρωσίας
4. Να έχει σαφή θέση εξόδου από ΕΕ και Ευρώ
Τώρα αν σε αυτά τα κριτήρια που πρέπει να ισχύουν και τα τέσσερα μαζί προκύπτει Καζάκης και Λαφαζάνης τι να κάνουμε..



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πούτιν:
Οι Δυτικοι θέλουν να μας πείσουν ότι δεν υπάρχει θεός ή οτι υπαρχει ένας ουδέτερος θεός.Θέλουν να μας πείσουν ότι η οικογένεια δεν αποτελείται από άντρα & γυναίκα, αλλά από τα ίδια φύλα.Θέλουν να διαφθείρουν τα παιδιά μας και την κοινωνία μας με τις ανωμαλίες τους.
Η Δύση διαστρέφει τους δικούς της ανθρώπους, καταστρέφει την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, κοροϊδεύει τα παιδιά, ακόμα και η ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑ κηρύσσεται κανόνας - θεωρούν ακόμη και τον Θεό ως ουδέτερο φύλο! Πρέπει να προστατεύσουμε τα παιδιά μας από τον ΕΚΦΥΛΙΣΜΟ..!!



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κάθε χρόνο στο Λβιβ, οι Ουκρανοί γιορτάζουν τη δημιουργία της ναζιστικής μεραρχίας Waffen SS Galizien. Πρωταγωνιστούν AZOF και ΔΕΞΙΟΣ ΤΟΜΕΑΣ....... Η μεραρχία ήταν διάσημη κυρίως για τη γενοκτονία Ρώσων, Πολωνών και Εβραίων. Οι Ουκρανοί είναι περήφανοι για το έργο των προγόνων τους όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Βρισιές και προσβολές προς την Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και τα μέλη της G7 στη διάσκεψη ασφαλείας του Μονάχου. Ο γερμανικός λαός δεν θέλει να στείλει όπλα και χρήματα στον Ζελένσκι και διαδηλώνουν υπερ της Ρωσίας....



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η ιδιωτικοποίηση της υγείας ξεκίνησε από το ογκολογικό παίδων ...Αδίστακτοι και σιχαμεροι...



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αισχος !!
Αλλά φυσικά κανείς δεν θα διωχθεί, γιατί οι τραπεζίτες... guess what... έχουν ακαταδίωκτο...
Γράφει ο Georges Busson
Έχουμε πάρει χαμπάρι ότι την ίδια στιγμή που εκπλειστηριάζονται σπίτια για λίγα χιλιάρικα... διαγράφηκαν εκατοντάδες εκατομμύρια χρέη εφοπλιστών και άλλων μεγαλοεπιχειρηματιών; Βλ. Τσάκος, Πηλαδάκης, Λαιμός, Λεντούδης, Μαδιάς... 
Και προσοχή: δεν μιλάμε για διαγραφή χρεών χρεωκοπημένων επιχειρήσεων, από τις οποίες ξέρεις ότι ούτως ή άλλως δεν πρόκειται να εισπράξεις! 
Οι διαγραφές ισοδυναμούν με απιστία σε βαθμό κακουργήματος. Τι άλλο είναι όταν ένα τραπεζικό στέλεχος έχει υπογράψει π.χ. δάνειο 100 εκατ. ευρώ και τελικά η τράπεζα θα πάρει πίσω 10; 
Και μιλάμε για τράπεζες που ακόμα και τώρα χρηματοδοτούνται άμεσα ή άμμεσα (εγγυήσεις) με δημόσιο χρήμα! 
Αλλά φυσικά κανείς δεν θα διωχθεί, γιατί οι τραπεζίτες... guess what... έχουν ακαταδίωκτο...! 
Φεουδαρχική δικαιοσύνη...

Μεχρι ποτε αραγε θα καθομαστε να τους κοιταμε;;;
Καστορια : "Ανδρες" της ΟΠΚΕ εβγαλαν δια της βιας ιδιοκτητη για λογαριασμο των fund...
Επονται 700.000 πλειστηριασμοι... 
Τωρα η ΟΠΚΕ με ποιο δικαιωμα το κανει αυτο... δεν εχω καταλαβει... Δηλαδη ο καθε ιδιωτης μπορει να βαζει την ΟΠΚΕ για τις βρωμοδουλειες του;
"Που σαι ΟΠΚΕ... τραβα μπουκαρε στο σπιτι και πετα τους εξω για παρτη μου"; Αν ειναι νομιμο αυτο... Ζητω(που καηκαμε)!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το Ισραήλ βομβαρδισε προχτές την Συρία (λίγες μέρες μετά τον καταστροφικο σεισμό που της κόστισε χιλιάδες ζωές εν μέσω δυτικου εμπάργκο )
Επαναλαμβάνω :το Ισραήλ βομβαρδισε την Συρία 
Τώρα βομβαρδίζει την Γάζα και χτες μπηκε στην πόλη Ναμπλούς και σκότωσε 10 ανθρώπους
Και τραυματισε 100 
Στο facebook δεν έχω δει τίποτα 
ΜΟΥΓΓΑ 
NADA 
Σιωπή και αδιαφορία 
Πάρτε τα κροκοδειλια δάκρυα σας αλλού, δήθεν ότι νοιάζεστε για την Ουκρανία η την Συρία (η την αόρατη Υεμένη που βομβαρδιζεται)
Τι υποκρισια



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Για την Ουκρανία , γενικά μην πιστεύετε τίποτα απ' όσα λέγονται από τα συστημικά ΜΜΕ εξωτερικού [τα εσωτερικού είναι απλώς φωτοτυπικά].
Οι εκτιμήσεις και προβλέψεις [για μεγάλες νίκες ή για μεγάλες ήττες] λέγονται και γίνονται για να υπάρχει εκλογίκευση στις προειλημμένες αποφάσεις χορήγησης πιστώσεων [αύξησης των πολεμικών πιστώσεων] στην Ουκρανία. Οι Ρώσοι θα φτάσουν στα διοικητικά σύνορα των επαρχιών που ενσωμάτωσαν + το βεληνεκές του πυροβολικού που θα έχουν στην διάθεσή τους οι νατοΟυκρανοί.
Η τακτική των Ρώσων είναι έρποντας και σφίγγοντας κλοιούς γύρω από τα οχυρά-πολεις που ανόητα οι Δυτικοί διέταξαν του Ουκρανούς να κλειστούν , όπως η Μπαχμούτ. 
Έτσι κάνουν οικονομία δυνάμεων και προσωπικού. 
Σε αντίθεση με ότι αναλύεται σε μορφή ευσεβών πόθων η οικονομική κατάσταση στην δυτική συλλογικότητα δεν είναι καθόλου καλή , ούτε καν στις ΗΠΑ. Και επίσης δεν έχουν τα οικονομικά και στρατιωτικά μέσα να νικήσουν την Ρωσία στον πόλεμο αυτόν. 
Σε αυτό μας παραμυθιάζουν ασύστολα εγχώριοι κι εξωχώριοι φωστήρες.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σημαντικές προσωπικότητες του Πολιτισμού από όλο τον κόσμο επαινούν την αναστολή των σχέσεων της Βαρκελώνης με το Ισραήλ.
https://artistsforpalestine.org.uk/2023/02/13/influential-cultural-figures-from-around-the-world-praise-barcelonas-suspension-of-ties-with-israel/?fbclid=IwAR3-l52knKV_3DVGqE9MCYNmH8MhJaiqjrfP7M2PEEL-hK74X5yt8FS6Y2Y



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Για τρίτη φορά, οι Ουκρανικές αρχές επέβαλαν πρόστιμο 3.400 γριβνών, στον Δήμαρχο του...Χαρκόβου, Τερέχοφ, επειδή χρησιμοποίησε τη Ρωσική γλώσσα, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!!!
"Στην Ουκρανία δεν υπάρχει φασισμός, γιατί έχει Εβραίο Πρόεδρο"!