Πέμπτη 16 Μαρτίου 2023

Πεμπτη 16 Μαρτιου 2023


Κανείς δεν του λέει τίποτε του ΠΘ. 

 Γιαυτό αναγκάστηκε  να παρακολουθήσει τα τηλέφωνα τους.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ξεχαρβαλωσαν τον ΟΣΕ που η αξια του ανερχεται στα 4 δις για να τον φανε τζαμπα. Και βγαινει το τσογλανι και το παιζει λυπημενος

Σχολιο.- Εντελώς απατεώνας ! Διαμαρτύρεται για τους πλειστηριασμούς που αυτός ψήφισε στην βουλή, μαζί με τους υπόλοιπους αλητήριους φυσικά...



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δεν πειστήκατε ότι σας ΚΟΡΟΙΔΕΨΑΝ & σας ενέσανε με ένα σκεύασμα που ούτε σας προφύλαξε ( κολλήσατε) και έχει και επιπλοκές (σας έλεγαν ´οτι είναι ασφαλές).

Και τα βάζετε με τους Ανεμβολίαστους αντί να συνθλίψετε αυτούς που σας ξεγέλασαν και σας εξέθεσαν σε κίνδυνο!

Τρελαίνομαι... Δημήτρης Γάκης


ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ

#Εμβολιασμένοι νευριάζουν  γιατί καταργήθηκαν τα μέτρα για τους ανεμβολίαστους!

#ΑΝΤΙ ΝΑ ΝΕΥΡΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΞΕΓΕΛΑΣΑΝ & ΤΟΥΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΑΝ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΝ ΜΕ…..



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



"Όσο πιο πολύ τους χτυπάνε, τόσο πιο πολύ σκύβουν και τόσο πιο πλατιά χαμογελάνε". Ο Πούτιν για τους Ευρωπαίους.

Σχολιο.- “Οι Ευρωπαϊκές ηγεσίες έχουν χάσει πια το γονίδιο της ανεξαρτησίας, της εθνικής κυριαρχίας και του εθνικού συμφέροντος.

Όσο περισσότερο σκοντάφτουν και χτυπούν, τόσο πιο πολύ σκύβουν και χαμογελούν πιο πλατιά και πιο ανόητα.

Είναι δύσκολο να κάνεις κάτι για αυτό. Τέτοια είναι η γενιά των σημερινών ηγετών (της Ευρώπης). Το ένστικτο του εθνικού συμφέροντος έχει χαθεί!

Υπάρχουν πολλοί λόγοι, οικονομικής/πολιτικής/πληροφοριακής εξάρτησης, εξάρτησης στον τομέα της βιομηχανίας…. Υπάρχουν πολλά νήματα και αλυσίδες σχέσεων που δημιουργούν αυτές τις συνθήκες ταπεινωτικής εξάρτησης, αλλά δεν μπορεί να γίνει τίποτα γι' αυτό.

Κάποτε όλα αυτά θα αλλάξουν, αλλά το πότε θα συμβεί αυτό, είναι ακόμα δύσκολο να το πούμε.”

- Βλαντίμιρ Βλαντίμιροβιτς Πούτιν

Σχολιο.- Λάθος μετάφραση. Δεν "σκοντάφτουν και χτυπούν". Το ρήμα, που χρησιμοποιεί, είναι лупить (σπάω στο ξύλο). Δεν πέφτουν μόνοι τους. Τους "βοηθάνε" οι ΗΠΑ (βλ. Nord Stream).

Σχολιο.- Σωστή διευκρίνηση..(ακόμα και αυτό έχει την σημειολογία του..)

Σχολιο.- νομίζω είναι αυτό που λέμε "παγκοσμιοποίηση". οι ε.ε δημιουργήθηκε για να εξυπρετηθούν καλύτερα τα συμφέροντα των πολυεθνικών μεγάλων εταιρειών. σταδιακά κατάφερε η ε.ε. να άρει τις όποιος κοινωνικες αντιστάσεις και σήμερα πλέον οι ηγέτες της ε.ε. είναι κατ ουσίαν υπάλληλοι των πολυεθνικών σε βαθμό μάλιστα να μην νοιάζονται για κανένα κοινωνικό ή πολιτικό κόστος έχουν οι επιλογές τους. πότε άλλοτε γερμανοί ηγέτες μετά τον β ππ θα λέγαν στον λαό τους "για να βγάλουν κέρδος 2-3 εταιρείες πρέπει να μην λούζεστε και να μην ανάβεται θέρμανση μέσα στην βαρυχειμωνιά;"

Σχολιο.- Και πριν τον β ππ κυριαρχούσε το εθνικό κεφάλαιο που οδήγησε πάλι την ευρώπη στους φασισμούς και στον β ππ



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΓΑΛΛΙΚΑ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΈΡΩΣΗΣ ΔΙΑΔΙΔΟΥΝ ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ! 

Μόνο η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΘΡΟΤΗΛΕΩΡΑΣΗ σιωπά!!

Η γαλλική τηλεόραση #Cnews αναφέρει τις τρομερές παρενέργειες του εmfολiου:

Υπολογίζεται ότι 2.000 άνθρωποι έχουν πεθάνει και τουλάχιστον 1.000 άνθρωποι έχουν μείνει ανάπηροι για όλη τους τη ζωή.

(Τα παραπάνω νούμερα δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Η αλήθεια είναι ότι είναι πολλές χιλιάδες παραπάνω)

Καθώς ρωτά δημοσιογράφος τον Γάλλο πολιτικό επιστήμονα Γκιγιώμ Μπιγκό: Προσπάθησε η κυβέρνηση να κρύψει, να αρνηθεί αυτές τις παρενέργειες;

Είναι γεγονός :

Οι Έλληνες #πολιτικοί και #δημοσιογράφοι οι χειρότεροι όλων!!



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ψήφο, μόνο σε ΜΗ εμπλεκόμενους με Μνημόνια, υποχρεωτικότητα εμβολιασμών, κατάλυση Συντάγματος (Δημοψήφισμα, Πρέσπες, κρυφά με Ερντογάν)

ΕΠΑΜ



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Εισαγγελέας, όταν γίνεται δυστύχημα και ψάχνει τα δυστυχήματα των τελευταίων 15 ετών, σημαίνει ότι έξυνε τα @ρχίδι@ του τα προηγούμενα 14 χρόνια!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σαν σήμερα πριν 3 χρόνια, τέθηκε σε εφαρμογή το μεγαλύτερο σχέδιο χειραγώγησης και εκφοβισμού στη σύγχρονη παγκόσμια ιστορία. 

Το μεγαλύτερο κοινωνικό πείραμα που έγινε ποτέ. 

Η πιο μαζική και συντονισμένη επίθεση που δέχθηκε ποτέ η ανθρώπινη νόηση και το ανθρώπινο θυμικό. 

Δικαιολογώ όσους δεν άντεξαν αυτή την επίθεση. 

Δεν ήταν εύκολο, ήταν αδύνατο να αντέξεις αν δεν είχες εντρυφήσει τα προηγούμενα χρόνια στην έρευνα, αν δεν είχες διαπιστώσει ο ίδιος την απάτη και την απανθρωπιά τού συστήματος, αν δεν είχες στερεά βάση τη Γνώση για να πατήσεις.

 Δεν δικαιολογώ όσους βρήκαν την ευκαιρία να βγάλουν από μέσα τους το κρυμμένο θηρίο του Μίλγκραμ, αυτούς που έδειξαν υπερβάλλοντα ζήλο, που απολάμβαναν να βασανίζουν με την πρόσκαιρη εξουσία που τους δόθηκε πάνω σε ανθρώπους. 

Αυτούς δεν τους δικαιολογώ. 

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ την παράνοια, τη μαζική υστερία, τα φασιστικά μέτρα και ούτε θα ξεχάσω αυτό που γνώριζα από πριν και που αποδείχθηκε με τον χειρότερο τρόπο, ότι ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΧΩΡΙΣ ΗΘΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΡΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ. 

Δεν ξεχνώ και είμαι ευγνώμων για τα μαθήματα σοφίας και επίγνωσης που έλαβα αυτή τη σκοτεινή περίοδο. 

Εύχομαι, πιο σοφοί και αλληλέγγυοι να απορρίψουμε τους απάνθρωπους, να πούμε ΟΧΙ στο επόμενο πείραμα τους και να πάρουμε θέση με τους Ανθρώπους! 



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Υπάλληλοι του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη εν ώρα εργασίας ... χαφιέδες, ασφαλίτες, πως το λένε, με κουκούλες και μαύρα ρούχα…. υπό την αιγίδα και την προστασία ΆΛΛΩΝ ένστολων υπαλλήλων (ΜΑΤατζίδων) του ίδιου υπουργείου (σήμερα στην Θεσσαλονίκη )



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δυστυχώς έτσι ακριβώς είναι. Η κοινωνική πλειοψηφία που διαμορφώνει το εκλογικό αποτέλεσμα έχει αφομοιώσει και ενσωματώσει τη δευτερεύουσα και αναλώσιμη υπόσταση που της προσέδωσε η άρχουσα τάξη. Η ζημιά του '15 είναι ιστορικών διαστάσεων. Ακόμη, η κοινοβουλευτική αριστερά έχει γραφειοκρατικοποιηθεί πλήρως, αδυνατώντας (και μην επιδιώκοντας) να εμπνεύσει. Το καθεστώς έχει αναπτύξει ισχυρότατους παράγοντες αναπαραγωγής του.

Σχολιο.- Μπορούμε να μην έχουμε επιφυλάξεις κατά τούτο, ότι ο κόσμος στις πρώτες εκλογές θα ενισχύσει λίγο τα μικρά κόμματα και μετά στις δεύτερες θα αναθέσει τις τύχες του κατά τα συνήθη σε κάποιο αστικό σχήμα συμπιέζοντας πολύ τα μικρά κόμματα. Αν υπήρχε άμεσα διάθεση για κάτι άλλο θα είχε φανεί στην κοινωνία. Νομίζω ότι οι διεργασίες για κάτι άλλο θα είναι πιο αργές. Δε θα ξεχαστεί εύκολα αυτό που έγινε στα Τέμπη.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΕΣ ΚΑΙ ΧΗΜΙΚΑ ΑΦΟΥ ΕΔΡΑΣΑΝ ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥΣ....

Μεγάλη καί η σημερινή απεργιακή συγκέντρωση ολοκληρωτικής αποδόμησης τής μεταπρατικής κυβερνητικής συμμορίας τής ΝΔ...

Η ενστολη αλητεία Μητσοτάκη-Θεοδωρικάκου δέν αντεξε στόν πειρασμό νά μην χρησιμοποιήσει για μία ακόμα φορά τούς προστατευμένους παρακρατικούς ασφαλίτες τους - ***στις φωτογραφίες διπλα τους με μαυρα ρουχα καί κουκούλες*** - πρός τό τελος τής διαδήλωσης για τήν τρομοκρατηση του κοσμου που διαδηλώνει πνίγοντας τον με δακρυγόνα καί χειροβομβιδες κρότου λαμψης...

Που εισαι Γεροβασίλη? πού εισαι Τόσκα?

Αυτός ο κοσμος - καί οχι μονο - θα συνεχίσει να διαδηλωνει μέχρι νά στείλει τα κυβερνητικά σκουπίδια εκεί που ανηκουν...στα σκουπίδια



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



[Πέρασε με τίς ψηφους τής ΝΔ το εγκληματικό ξεπούλημα των παιδογκολογικών του ΕΣΥ καί απο ΝΠΔΔ εγινε ΝΠΙΔ]

Ακομα ενα συμβόλαιο διάλυσης Δημόσιου Οργανισμού εκτελέστηκε από τήν εγκληματική συμμορία που«κυβερνάει» σε βαρος τών φτωχοποιημένων προς εξυπηρέτηση τών αφεντικών της..

Καί ο πρωκτός που «μιλάει» συνεχάρηκε για αυτό τόν #Πλευρη καί τό αφεντικο #Βαρδινογιαννη:

Γεωργιαδης:

«Σήμερα είναι μία μεγάλη μέρα για όλα τα παιδιά και τις οικογένειές τους που μάχονται με τον παιδικό καρκίνο. Το Ογκολογικό Νοσοκομείο Παίδων «Ελπίδα» της κας Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη έκανε ένα αναγκαίο θεσμικό βήμα, για την καλύτερή του λειτουργία, με την μετατροπή του σε ΝΠΙΔ. Οι ιδεοληψίες έμειναν πίσω και τα παιδιά θα μπορούν να λαμβάνουν ακόμη καλύτερη φροντίδα. Εύγε στον Υπουργό Υγείας @thanosplevris και φυσικά στην κα Βαρδινογιάννη που χωρίς την φροντίδα της πολλά παιδιά μας δεν θα τα είχαν καταφέρει»...

Σχολιο.- Το ΕΛΠΊΔΑ χτίστηκε από τον κόσμο

Θυμάμαι που ζητούσαν την συνδρομή μας και δώσαμε ολοι από την οικογένεια μας.

Και τώρα ο "δωρητής" η φιλοστοργος κ. Βαρδινογιαννη κλέβει ουσιαστικά το υστέρημά μας και την τελευταία ελπίδα των φτωχών οικογενειών να σώσουν τα παιδιά τους. Ντροπή.

Σχολιο.- Μά τό μεγαλο κεφάλαιο μπαίνει συνέταιρος με τό Δημοσιο χωρίς να βάλει ουτε σεντς μονο για να αρπάξει..Ο αλητάμπουρας Γεωργιάδης ονομάτισε τό Ογκολογικό Νοσοκομείο Παίδων «Ελπίδα» της «κας Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη»...

Σχολιο.- Δεν πρέπει να περιμένουμε κάποιο θαυμα γιατι μαλλον θα εχουμε και αλλες δολοφονίες οπως στά ΤΕΜΠΗ..Αυτοί οι μαφιοζοι εκτελούν συμβόλαια...Ο μοναδικός δρόμος είναι ο συνεχης αγωνας μεχρι τήν πλήρη κατάρρευση τους...Επομενο ραντεβού τήν Τριτη 20 Μαρτίου για την ιδιωτικοποίηση του Νερού...



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



δλδ στα νοσοκομεία - ΤΕΠ κολλάει ο covid, αλλά οι ίδιοι άνθρωποι στο ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ μένουν υγιείς

Μιλάμε για Αριστούχους Χαρβαντίσιους Α-στρολόγους , Msc & Phd μεντιουμολογίας και βάλε !!!!



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



16/3/2023   -   15.00  μ.μ.

- Δύο επετείους οφείλω να υπενθυμίσω: σαν προχτές (14/03) έκλεισε 1 χρόνος από την αλήτικη επίθεση με βαλλιστικούς πυραύλους Tochka-U στο κέντρο του Ντονιέτσκ, με απολογισμό 22 νεκρούς και 33 τραυματίες. Ήταν το πρώτο τόσο μεγάλο χτύπημα των Ουκροναζί σε κατοικημένη περιοχή του Ντονμπάς, μετά από αρκετούς μήνες σχετικής «ησυχίας».

- Και σαν σήμερα (16/03) κλείνουν 9 χρόνια από την ημέρα που η Κριμαία και η Σεβαστούπολη έκαναν την ιστορική επιλογή «να επιστρέψουν στην κοιτίδα τους», όπως είχε τότε πει ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν. Κατά τα δημοψηφίσματα που διεξάχθηκαν εκείνη την ημέρα του 2014, οι κάτοικοι των δύο αυτών περιοχών αποφάσισαν με συντριπτική πλειοψηφία (96 με 97%) την επιστροφή τους στη σύνθεση της Ρωσικής Ομοσπονδίας. Από τότε έχει κυλίσει πολύ νερό στο αυλάκι και η Κριμαία με τη Σεβαστούπολη έχουν μετατραπεί σε πραγματικά σύγχρονες περιοχές, όπου είναι πραγματικά εξαιρετικό το να ζει κανείς ή, έστω, να κάνει τις διακοπές του…

- Ο Σύρος Πρόεδρος Μπασάρ Αλ-Άσαντ σε συνέντευξή του στο ρωσικό ειδησεογραφικό πρακτορείο RIA-Novosti δήλωσε ότι η Δαμασκός αναγνωρίζει πλήρως τα νέα σύνορα της Ρωσικής Ομοσπονδίας, θεωρώντας ότι στη Ρωσία ενσωματώθηκαν περιοχές που ιστορικά της ανήκαν ανέκαθεν...



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



16/3/2023   -   4.00 π.μ.

- Χτες το βράδυ,  οι VSU ξεκίνησαν επίθεση κατά των θέσεων των ρωσικών στρατευμάτων στο μέτωπο του Ζαπορόζιε και συγκεκριμένα στις περιοχές των πόλεων Πόλογκι ,Ορέχοβο και Γκουλιάιπόλιε, με την υποστήριξη της Αεροπορίας και του Πυροβολικού τους. Βορειοδυτικά των Πόλογκι οι δυνάμεις των VSU επιτέθηκαν στις θέσεις που υπερασπίζονταν το 291ο Σύνταγμα της 42ης Μεταφερόμενης Ταξιαρχίας του ρωσικού Στρατού Ξηράς, καθώς και της 22ης Ταξιαρχίας των Ειδικών Δυνάμεων (SpetsNaz). Η επίθεση αποκρούστηκε αποτελεσματικά από τις ρωσικές δυνάμεις, με τη βοήθεια των αντιαρματικών και των λοιπών όπλων του ρωσικού Πυροβολικού, καταστρέφοντας 2 ουκρανικά τανκ και 2 BMP.

- Ανάλογη επίθεση προσπάθησαν ν’ αναπτύξουν οι VSU και στην ευρύτερη περιοχή του Ορέχοβο, κοντά στο χωριό Νοβοντανίλοφκα, όπου τη ρωσική γραμμή άμυνας κρατούσε το 70ό Σύνταγμα της 42ης Μεταφερόμενης Ταξιαρχίας Τυφεκιοφόρων. Τα ρωσικά πυρά κατέστρεψαν κατά την επίθεση αυτή 4 ουκρανικά τανκ και εξουδετέρωσαν πλήρως τα πληρώματά τους, αποκρούοντας και αυτή την επίθεση.

- Μάργινκα, Αβντέγεφκα και γύρω: Συνεχίζονται οι επιθέσεις των ρωσικών δυνάμεων στις περιοχές της Μάργινκα (που πρακτικά, έχει μετατραπεί σε πόλη-ερείπιο), της Αβντέγεφκα και το Περβομάισκογε. Το αξιοσημείωτο είναι, ότι η ρωσική αντικατασκοπεία ανακάλυψε ότι, πέραν της συμμετοχής στις τάξεις των αντιπάλων μεγάλου αριθμού ξένων μισθοφόρων, παρατηρείται ανάμεσά τους ευρεία χρήση τοξικών (διεγερτικών, κατά πάσα πιθανότητα) ουσιών, που τους μετατρέπουν σε ιδιόμορφα «ζόμπι»…

- Από τις ειδήσεις , ξεχωρίζει ασφαλώς η επίσημη επίσκεψη του Σύρου Προέδρου Μπασάρ Αλ-Άσαντ στη Μόσχα και η συνάντησή του με τον Βλαντίμιρ Πούτιν και άλλα μέλη της ρωσικής πολιτικής ηγεσίας. 

- Στη συνάντηση των δύο Προέδρων, ο Άσαντ υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, την πλήρη υποστήριξη της Συρίας στη ρωσική στρατιωτική επέμβαση απελευθέρωσης του ρωσικού Ντονμπάς.

- Στη Μόσχα έφθασαν επίσης και κυβερνητικές αντιπροσωπείες της Τουρκίας και του Ιράν, ενώ έχει προσκληθεί και η ηγεσία της Χεζμπολάχ. Τα 4 μέρη – που πρώτη φορά συναντιούνται όλοι μαζί – προετοιμάζουν μια συνολική συμφωνία για τη Συρία, ώστε μετά την στρατιωτική επικράτηση με τη βοήθεια της Ρωσίας, και την εξαφάνιση του ISIS, η κυβέρνηση της Δαμασκού να αποκτήσει πλήρη έλεγχο όλων σχεδόν των περιοχών της χώρας. Αυτό προϋποθέτει την αποχώρηση των τουρκικών στρατευμάτων από τα βόρεια της χώρας, την διασφάλιση αυτονομίας στις κουρδικές περιοχές και εγγυήσεις ασφαλείας σ’ όλα τα μέρη. Αν επιτευχθεί μια τέτοια ρύθμιση, το μόνο τμήμα της Συρίας που δεν θα έχει απελευθερωθεί, θα είναι το μικρό κομμάτι που σταθμεύουν τα στρατεύματα των ΗΠΑ, με μόνη δραστηριότητα την κλοπή και εκμετάλλευση των πετρελαιοπηγών εκεί.

- Ένα σημαντικό σχόλιο/μήνυμα του Πούτιν για τις ηγεσίες της Ευρώπης, που δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητο, δόθηκε κατά την προχτεσινή επίσκεψη του Ρώσου Προέδρου στο εργοστάσιο κατασκευής αεροσκαφών στην Ουλάν-Ουντέ, πρωτεύουσα της Δημοκρατίας της Μπουριατίας (ανατολικά της λίμνης Βαϊκάλης).

- Μιλώντας σε δημοσιογράφους σχετικά με τις αποκαλύψεις για την ανατίναξη του Nord Stream, ο Ρώσος πρόεδρος κατέληξε:

«Οι Ευρωπαϊκές ηγεσίες, κατά τη γνώμη μου - έχουν χάσει πια το γονίδιο της ανεξαρτησίας, της εθνικής κυριαρχίας και του εθνικού συμφέροντος. Όσο περισσότερο τους βάζουν να σκοντάφτουν και να χτυπούν στη μύτη ή στο μέτωπο, τόσο λυγίζουν πιο χαμηλά ή χαμογελούν πιο πλατιά και πιο ανόητα. Είναι δύσκολο να κάνεις κάτι για αυτό. Τέτοια είναι η γενιά των σημερινών ηγετών. Το ένστικτο του εθνικού συμφέροντος έχει χαθεί! Υπάρχουν πολλοί λόγοι - οικονομικής, πολιτικής, πληροφοριακής εξάρτησης, εξάρτησης στον τομέα της βιομηχανίας. Υπάρχουν πολλά νήματα και αλυσίδες σχέσεων που δημιουργούν αυτές τις συνθήκες ταπεινωτικής εξάρτησης, αλλά τίποτα δεν μπορεί να γίνει γι' αυτό. Κάποτε όλα αυτά θα αλλάξουν, αλλά πότε θα συμβεί αυτό, είναι ακόμα δύσκολο να πούμε».



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Βγαίνουν τώρα στην φόρα. 

Στην Αυστρία, οι γιατροί που έκαναν εμβόλια, πληρωνόντουσαν από το κράτος 100 € για κάθε τσίμπημα που έκαναν. Με άλλα λόγια, εάν έκαναν 4 τσιμπήματα την ώρα, στο 8ωρο έπαιρναν 3.200 €. Δηλαδή, πιο πολλά απ’ ότι ένα καλό μηνιάτικο. 

Σε 8 ώρες!!!

Δηλαδή τον μήνα, ... κάπου 64.000 €



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τα βάσανα της Ευδοκίας, της ανάπηρης γυνάικας που έχασε το σπίτι της, συνεχίζονται.

Το Κυπριακό fund ''GREEKWOLF ENTERPRISES LTD'', έστειλε εξώδικο στην άτυχη γυναίκα με το οποίο διαμαρτύρεται εντόνως(!!), για την απόπειρα της ίδιας αλλά και των αλληλέγγυων που προσέτρεξαν, να παραμείνει στο σπίτι και να μην εκδιωχθεί βίαια από αυτό , όπως επιχειρήθηκε.

Μετά από μια σειρά από νομικά και νομικίστικα επιχειρήματα, το εξώδικο μετατράπηκε σε ένα ασυνάρτητο παραλήρημα , ενδεικτικό απώλειας ψυχραιμίας και εκδικητικής μανίας.

Αναφέρει : «Εάν εσείς και οι αλληλέγγυοι φίλοι σας θέλετε να σας δωρίσουμε το ακίνητο , απαντάμε κατηγορηματικά ΟΧΙ, επενδυτική εταιρεία είμαστε και όχι φιλανθρωπικός οργανισμός» ( πέφτω από τα σύννεφα !!) και κατόπιν το απείρου κάλους ....  «αλήθεια οι αλληλέγγυοι φωνασκούντες οι οποίοι με την στάση τους διακυβεύουν το μέλλον της εταιρeίας μας (ω ναι, το γράφουν έτσι ακριβώς), σε πόσες δωρεές ακινήτων έχουν προβεί και την επόμενη φορά που θα τους καλέσετε να τους πείτε να σας δωρίσουν το τυχόν ακίνητο τους, όπως κάναμε εμείς(!!) για...μήνες».

Επίδειξη γελοιότητας με νομική κάλυψη δικηγόρου που τρώει σφαλιάρες από το αφεντικό και διπολικής διαταραχής με σοβαρές μανιακές αντιδράσεις από τους φορείς του fund.

Σε αυτά τα ανθρωποειδή πρέπει και πάλι να ορθώσουμε τοίχο και να προστατεύσουμε την άτυχη γυναίκα από τα σαγώνια των.....λύκων.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ένα απο τα εφημερέβοντα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης Χθες . !

-κυρία μου ΔΕΝ μπορείτε να δείτε την κόρη σας (εισαγωγή απο τα ΤΕΠ σε κλινική του νοσοκομείου ) γιατί ΔΕΝ έχετε κάνει 

Ράπιντ τεστ (είναι το πρωτόκολλο της κυρίας Γκάγκας ) !??? 

Εσείς κύριε ,μπορείτε γιατί έχετε κάνει και είναι αρνητικό !!!!

Σχολιο.- ΌΤΑΝ λέμε Υπουργο-επιτροπάτο Α-ρίστων Χαρβαντήσιων Μαστερσσσ Πι-ειτσ-Ντι-δων Μιλάμε για το απόλυτο ...Α-ριστα . !!!!!

Σχολιο.- Μπορεί ο τάδε κύριος ή η τάδε κυρία να έχει

πχ. ηπατίτιδας Β ( anti-HBc IgM) ή έστω με anti-HBc IgG + και HBsAg + ,

ωχρά σπειροχαίτη ή (κατά το λατινικό ) Treponema pallidum

γονόρροια (ή αν θέλετε βλεννόρροια... ) ή (κατά το λατινικό ) Neisseria gonorrhoeae ,HIV-AIDS, οξυτενές κονδύλωμα ή (ακροχορδώνες των γεννητικών οργάνων και του πρωκτού )

να πω και για τους βάκιλοι του Κοχ και του Χάνσεν

Ψώρα ........ ΝΑΙ αλλά έχει φτύσει Ράπιντ αρνητικό ...ΆΡΑ μπορεί να εισέλθει στο νοσοκομείο



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κατά τρόπο μάλλον πρωτοφανή για τα διπλωματικά δεδομένα, ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών Α. Μπλίνκεν που έρχεται την άλλη εβδομάδα για επίσημη επίσκεψη θα συναντηθεί με τονΤσίπρα όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ. Στο Μαξίμου πάγωσαν! Οι Αμερικάνοι ψάχνουν για άλλο ΞΕΠΟΥΛΗΤΑΡΙ στο πρόσωπο ενος κατα φαντασία 

αριστερου...ΝΕΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ . Τι πιο αηδιαστικό. Ο γελοιωδέστερος τσαρλατάνος μεταξύ των πιο διεφθαρμένων πολιτικάντηδων που έβγαλε ποτέ η χώρα, σε χειραψία με τον παιδόφιλο ανωμαλο Κλάους Σβαμπ.

Τσιπρας ο επαίτης της εύνοιας των ισχυρών.

Κάποιος ειχε πει οτι αριστεροί ειναι πολλοί κώλοι μαζι που ψαχνουν καρέκλα στην εξουσια !!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σε φρενίτιδα η παρακρατική μηχανή της κυβερνώσας οικονομικής, δικαστικής και δημοσιογραφικής εξουσίας. Ο Ντογιάκος ψάχνει δυστύχημα του '17, ο ΟΣΕ αρνείται να παραδώσει στοιχεία στη ΡΑΕ, δικαστές και εισαγγελείς "ενοχλούνται", η PEGA τρώει πόρτα. Ασφυξία. 

ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΤΑ ΖΟΜΠΙ ΤΟΥ ΨΗΛΟΡΕΙΤΗ !!!!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Την υπόθεση Siemens με την οποία υπήρξε οικογενειακή

εμπλοκή, της οικογενειας Μητσοτάκη την ΞΕΧΑΣΑΤΕ ;

Το σκάνδαλο της Siemens δεν αφορούσε μόνο τηλεπικοινωνιακό εξοπλισμό του ΟΤΕ, αλλά και ηλεκτρονικό εξοπλισμό του ΟΣΕ. Την εποχη εκεινη εργαζομουν στον ΟΣΕ και θυμάμαι ολες οι αυτοκινηταμαξες οι φωτiνοι σηματοδοτες και τα τηλεχειριστήρια ηταν Siemens.... Aπο τότε θυμάμαι την αχαλίνωτη ροπή του Μητσοτακέικου προς τις απάτες που έχουν εθνικό κόστος και προσωπικό όφελος. 

Η υπόθεση Χριστοφοράκου πηγε στην Δικαιοσύνη.... Γιαυτο και η Ντόρα τον έδιωξε με αεροπλάνο , επι Καραμανλη για να μην συλληφθεί και ανοιξει το στομα του. Σύμφωνα με το τελικό Πόρισμα της Βουλής («Πόρισμα της Εξεταστικής Επιτροπής Για τη διερεύνηση της υπόθεσης “Siemens” στο σύνολό της», Αθήνα 2011), «από την προκαταρκτική εξέταση του Εισαγγελέα κ. Παναγιώτη Αθανασίου, προέκυψαν ενδείξεις για εμπλοκή πολιτικών προσώπων»  «ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ» 

Ο προϊστάμενος εισαγγελίας Πρωτοδικών κ. Γεώργιος Σανιδάς, αντεισαγγελέας Αρείου Πάγου ρωτήθηκε από τον τότε υπουργό Δικαιοσύνης και του απήντησε ότι δεν συντρέχει περίπτωση εμπλοκής πολιτικών προσώπων. Συμπλήρωσε δε ότι η αποδοχή δώρων από τους πρώην υπουργούς  κ. Ντόρα Μπακογιάννη και τον βουλευτή κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, μπορεί να είναι ηθικά επίμεμπτη, όχι όμως και ποινικά κολάσιμη, καθώς δεν συνδυάζεται με αντιπαροχή» 

«η άποψη αυτή έγινε αποδεκτή από τον υφιστάμενό του εισαγγελέα», ο οποίος ισχυρίζεται ότι «…χρόνια ολόκληρα απ’ ό,τι έμαθα εκ των υστέρων, ας πούμε, η οικογένεια Μητσοτάκη  από τη Γερμανία είχαν σχέσεις [με τη Siemens]» 

ΑΥΤΑ ΤΑ ΞΕΧΑΣΑΜΕ ; Α ΡΕ ΕΛΛΗΝΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΞΕΧΝΑΣ !!!!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Α ναι, ο Γιανης ο Βαρουφάκης…

Θα γίνει για το καθεστώς ό,τι και ο Βόλντεμορτ για το Hogwarts μια και του μοιάζει πλέον... δηλαδή φόβος και τρόμος... ή όχι;

Μάλλον "όχι" από τη στιγμή που ο ίδιος έπνιξε την επίθεση που δέχθηκε στα Εξάρχεια από παρακρατικούς ΝΑΤΟικούς Ρώσους "αντικαθεστωτικούς" και ουκρανοναζί...

Εμ Γιάνη όταν σου σπάνε τη μύτη σε 6 σημεία επειδή είχες κάποια λίγα "ναι μεν αλλά..." με τη ΝΑΤΟφασιστική γραμμή τους κι εσύ το ρίχνεις μετά σαν Κινέζος σε "μπράβους της νύχτας" αλλά μόνο 18χρονα βλαμμένα πιάνουν (το Ρώσο και τους ουκρανοναζί τους προστατεύει η Πρεσβεία) γίνεσαι απλά ΡΕΖΙΛΙ...

...και ΔΕΝ πείθεις πως θα τα βάλεις με τη ΜΑΦΙΑ του μητσοτάκι... πόσο μάλλον με τη μαφία της ΕΕ και του ΝΑΤΟ...

Άλλωστε Γιάνη, το ένα ν το έχασες οριστικά το 2016 διασχίζοντας πάνω-κάτω την Αγγλία προσπαθώντας να πείσεις τους Άγγλους να ψηφίσουν ΥΠΕΡ της ΕΕ και να διαολοστείλουν το BRexit, εσύ ο υπέρμαχος και καλά του GRexit 1.5 χρόνο νωρίτερα.

Σχολιο.- ούτε "ναι μεν αλλά" είναι με τη Ρωσία .. εναντίον της Ρωσίας είναι. Αν τις έφαγε για αυτό τζάμπα τις έφαγε, οπότε καλώς έκανε και δεν είπε τίποτα

Σχολιο.- Μακάρι να επανεκλεγεί ο γαμπρός του βιομηχάνου Στρατού για να διαλυθεί κι αυτή η ψευδαισθηση ότι δήθεν είναι και αριστερός. Ο γκλομπαλίστής, ο παγκοσμοιοποιητής. Αν και δεν το βλέπω να επανεκλέγεται.

Σχολιο.-  Ήταν υπουργός σχεδόν ένα χρόνο. Τους νταβαδες δεν τους πείραξε καν. Τις οικονομίες των γερόντων λίγο έλειψε να τις κάνει στάχτη.

Σχολιο.- Κατέβα ρε μάγκα Βαρουφάκη να φωνάξεις για τις εργασιακές συνέχεια συνθήκες στα διυλιστήρια του νταβατζη Βαρδιονογιάννη, άμα θες να το παίξεις αριστερός.

Κατέβα να περιφρουρήσεις τις απεργίες στα καράβια του νταβατζη.

Εδώ σε θέλω ρε παίχτη.

Σχολιο.- Κάποτε, έβγαινε ο Καρατζαφυρερ με το σλόγκαν ΚΟ-ΛΑ-ΣΗ... ήτοι Κόκκαλης Λαμπράκης Σημίτης. Ήταν αντισυστημικος ??? Το να λες ένα τσιτατο και να πετάς ένα όνομα στη βουλή δε λέει απολύτως τίποτα. Θα πρέπει να το θυμάσαι το παραπάνω σλόγκαν.

Σχολιο.- Λείπει ο Πολάκης από τον Συριζα και ο Βαρουφάκης πάει να πάρει τους απογοητευμενους του. Πάντα με το βλέμμα στις δημοσκοπήσεις. Εντάξει πουλάει στους άσχετους αυτά που λέει στη βουλή αλλά οι υποψιασμένοι να πιάνουμε τι γίνεται. Α! και σκύλος που γαβγίζει δεν δαγκώνει. Μέχρι κι ο Καραμανλής μιλούσε για νταβατζήδες.

Σχολιο.- Ο ρόλος του είναι ενός λαικιστη δήθεν αριστερού πολιτικού, που όσο ήταν υπουργός οικονομικών έκανε ότι μπορούσε λάθος. Χωρίς νομική ομάδα, υπεγραψε την περίφημη δημιουργική ασάφεια αδειάζοντας ταυτόχρονα τα ταμεία με αποτέλεσμα μόλις μας έκλεισαν τις Τράπεζες να πάθουμε οικονομική ασφυξία.

Σχολιο.- Ο Γ. Βαρουφάκης είναι άνθρωπος του Σόρος…

Σχολιο.- με ποια πολιτική θα κάνει τον Βαρδινογιάννη καλό καπιταλιστή στον μετακαπιταλισμο του .



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



εμπιστευτικά στο λέω, τελευταία φορά που οι πλανήτες είχαν τις θέσεις που έχουν τώρα μεταξυ τους, ήταν το 2008 όταν έγινε  κραχ....

Καρατσεκαρισμενο.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



"Η ανακοίνωση της Hellenic Train θα μπορούσε να ναι και κάπως έτσι: 

Καλησπέρα σας, έχετε καλέσει στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της Hellenic Train. Σας γνωστοποιούμε ότι για την ασφάλεια της τηλεφωνικής συνδιαλλαγής η κλήση σας ηχογραφείται 

Τώρα το νέο πακέτο προσφορών της εταιρίας μας μετά από ατυχήματα 

Για το πακέτο προσφοράς σε συγγενείς θανόντος θύματος πατήστε το 1

Για το πακέτο προσφοράς σε τραυματισθέντες επιβάτες ανεξαρτήτως σοβαρότητας πατήστε το 2 

Για το πακέτο προσφορών για αποσκευές θανόντων θυμάτων και τραυματισθέντων πατήστε το 3 

Για επικοινωνία με εκπρόσωπο της εταιρίας πατήστε 0 

Δε θα επικοινωνήσει κανείς μαζί σας. Η εταιρία μας δεν έχει καμία ευθύνη. Έχει απλώς προσφορές. 

Ευχαριστούμε που καλέσατε την Hellenic Trains. Πρώτη μας φροντίδα η εξυπηρέτηση σας. Ή και όχι. "



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Γεωργία Μπίκα δικαιώνεται από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο

Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2023, 14:08

Με μία πρώτη απόφαση του το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο κάνει παραδεκτή την προσφυγή της Γεωργίας Μπίκα, εξέλιξη εξαιρετικά θετική, που την δικαιώνει. Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, δηλαδή, αποδέχεται πώς υπάρχει νομικό ζήτημα και ισχυρή και επαρκής αιτιολόγηση εκ μέρους της Γεωργίας Μπίκα όσον αφορά την τεκμηρίωση των επιχειρημάτων της. Αποδέχεται, δηλαδή, η Ευρωπαϊκή Δικαστική Αρχή πως ευσταθεί η αιτιολόγηση των κατηγοριών για μία σειρά από ολιγωρίες και λανθασμένες ενέργειες αλλά και αντιεπαγγελματική συμπεριφορά με συστηματική επίδειξη αμέλειας, εκ μέρους των αστυνομικών, ιατροδικαστικών και δικαστικών αρχών στην Ελλάδα, όσον αφορά στην υπόθεση του βιασμού της Γεωργίας Μπίκα. Μιλάμε για εξόφθαλμες παραλήψεις εκ μέρους των αρχών, που εκθέτουν ανεπανόρθωτα τον νομικό πολιτισμό της .

Μία πρώτη, εξαιρετικά σημαντική νίκη πέτυχε η Γεωργία Μπίκα στην διμέτωπη μάχη που δίνει για την υπόθεση του βιασμού  που υπέστη την παραμονή της Πρωτοχρονιάς του 2022 σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης. Από τη στιγμή που η Ελληνική Δικαιοσύνη, επιδεικνύοντας προκλητική αναλγησία, έβαλε την υπόθεση στο αρχείο απαλλάσσοντας από την κατηγορία του βιασμού τον Βασίλη Λεβέντη, της γνωστής επιχειρηματικής οικογενείας που είναι και βασικός μέτοχος στην Coca-Cola, η Γεωργία Μπίκα δια του δικηγόρου της Νίκου Διαλυνά, προσέφυγε στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο κατά του ελληνικού κράτους.

Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο με αυτήν του την απόφαση και κατά την πάγια διαδικασία που ακολουθείται εισηγείται την δυνατότητα «φιλικού διακανονισμού» με την απόδοση εκ μέρους του ελληνικού κράτους κάποιας αποζημίωσης. Σε περίπτωση απόρριψης του «φιλικού διακανονισμού» από την Γεωργία Μπίκα, η υπόθεση θα εισέλθει στην δεύτερη φάση που οδηγεί στην εκδίκασή της ενώπιον ακροατηρίου. Ήδη η Γεωργία Μπίκα απέρριψε κάθε σκέψη για φιλικό διακανονισμό και αποδοχή αποζημιώσεως αφού αυτό που επιθυμεί είναι η πλήρης δικαίωσή της από την Ευρωπαϊκή Δικαιοσύνη.

Η υπόθεση λοιπόν εισήλθε στην δεύτερη φάση της διαδικασίας όπως προβλέπεται από τις διατάξεις.

Για την ιστορία αναφέρουμε πως η ίδια η Ευρωπαϊκή Ένωση εξέδωσε έναν πρακτικό οδηγό με τις προϋποθέσεις που απαιτούνται για να καταστεί παραδεκτή μία προσφυγή στο Ευρωπαϊκό δικαστήριο. Στον οδηγό αυτό επισημαίνεται πώς το 92% των προσφυγών που κατατίθενται απορρίπτονται ως απαράδεκτες. Αυτή η λεπτομέρεια καταδεικνύει πως τα στοιχεία που συμπεριλαμβάνονται στην προσφυγή της Γεωργίας Μπίκα είναι τόσο αξιόπιστα και οι παραλήψεις των ελληνικών αρχών τόσο εξόφθαλμες, που η προσφυγή αυτή έγινε αποδεκτή εντασσόμενη στο ισχνότατο  8% των παραδεκτών προσφυγών.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ήταν πράγματι ειρηνική η πορεία εκείνη την στιγμή περνούσε μπροστά από τα περίπτερα στο κάτω Σύνταγμα και ήρθαν ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΠΡΟΚΛΗΤΑ ,τα ΜΑΤ ,φόρεσαν τις μάσκες τους και γύρισαν τις ασπίδες και ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΠΛΗΘΟΣ με τα γκλομπς ρίχνοντας δακρυγόνα ..ήμουνα εκεί


Έτσι ξεκίνησαν σήμερα τα επεισόδια στο κάτω μέρος της πλατείας Συντάγματος.

Ούτε μολότοφ, ούτε πέτρες, ούτε τίποτα.

Ο κόσμος διαδηλώνει όπως έχει δικαίωμα.

Και δέχεται απρόκλητη επίθεση από τα ΜΑΤ.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



"Το σουνιτικό Βασίλειο της Σαουδικής Αραβίας και η Σιιτική Δημοκρατία του Ιράν συμφώνησαν – σε μια συμφωνία με τη μεσολάβηση της Κίνας – να αποκαταστήσουν τις διπλωματικές σχέσεις τους εντός των προσεχών δύο μηνών.

Το ερώτημα είναι, αυτή η νέα διπλωματία Ριάντ-Τεχεράνη θα φέρει τέλος στον φρικτό φρικτό πόλεμο στην Υεμένη; 

Ο χειρότερος φόνος και ακρωτηριασμός ενός πιο φτωχού λαού τα τελευταία εκατό χρόνια. Ίσως αυτός ήταν ένας βασικός στόχος της Κίνας να φέρει ξανά κοντά αυτές τις δύο χώρες.

Ιστορικό

Οι διπλωματικές σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών κατέρρευσαν τον Ιανουάριο του 2016, όταν ο υπουργός Εξωτερικών του Ιράν ισχυρίστηκε ότι σαουδαραβικά πολεμικά αεροσκάφη είχαν «σκόπιμα» στοχεύσει την πρεσβεία του Ιράν στη Σαναά, την πρωτεύουσα της Υεμένης.

Ως προάγγελος αυτού του γεγονότος, στις 2 Ιανουαρίου 2016, η κυβέρνηση της Σαουδικής Αραβίας εκτέλεσε 47 άτομα σε όλες τις πόλεις της Σαουδικής Αραβίας, ένας από τους οποίους ήταν ένας εξέχων Σιίτης λόγιος. Ιρανοί διαδηλωτές για την εκτέλεση λεηλάτησαν και πυρπόλησαν την πρεσβεία της Σαουδικής Αραβίας στην Τεχεράνη.

Αυτό ώθησε τον Σαουδάραβα Σουνίτη Υπουργό Εξωτερικών να διακόψει τις διπλωματικές σχέσεις με τον σιιτικό εχθρό Ιράν. 

Εκ των υστέρων και γνωρίζοντας όσα γνωρίζουμε σήμερα, αυτή η μάλλον σκληρή ενέργεια των Σαουδάραβων μυρίζει σαν να προκαλείται και να κατευθύνεται από τις δυνάμεις – τις ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο. αυτοί που είναι επίσης οι κύριοι προμηθευτές όπλων στο Ριάντ για τον πόλεμό τους εναντίον της Υεμένης.

Η σύγκρουση Ριάντ-Τεχεράνη είναι στην πραγματικότητα μια τριγωνική σύγκρουση που εμπλέκει την Υεμένη σε πρώτο βαθμό.

Τον Σεπτέμβριο του 2014, οι Χούτι , μια πατριωτική ομάδα ανταρτών, εισέβαλαν και πήραν τον έλεγχο της Σαναά για να εκδιώξουν τον τότε πρόεδρο της Υεμένης Abdrabbuh Mansur Hadi , του οποίου η κυβέρνηση ελεγχόταν από το Ριάντ. 

Οι σιίτες Χούτι έχουν δεσμούς με το Ιράν.

Οι Χούτι είχαν επίσης μια ιστορία να ξεσηκώνονται εναντίον της Σαουδικής σουνιτικής κυβέρνησης, η οποία για χρόνια διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο στις εσωτερικές υποθέσεις της Υεμένης. 

Η Υεμένη, που βρίσκεται σε μια εξαιρετικά στρατηγική γεωγραφική θέση που εποπτεύει τη Θάλασσα της Αραβίας, από την οποία διοχετεύεται το 70% της παγκόσμιας ενέργειας, είναι πιθανό η σαουδαραβική επιρροή στην Υεμένη να «διακινείται» από το Πεντάγωνο, το οποίο έχει πολλές στρατιωτικές βάσεις στην Σαουδική Αραβία.

Είναι το αντίστοιχο της Ουάσιγκτον – μια σταθερή στρατιωτική προστασία – στη συμφωνία των ΗΠΑ με τον Σαουδάραβα βασιλιά το 1971, ότι η Σαουδική Αραβία, ηγέτης του ΟΠΕΚ, θα εμπορευόταν εφεξής όλους τους υδρογονάνθρακες σε δολάρια ΗΠΑ.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο κόσμος να πλημμυρίσει από πετροδολάρια. Έγινε ένας σημαντικός ακρογωνιαίος λίθος στην ηγεμονία του δολαρίου ΗΠΑ στον κόσμο.

Ο επονομαζόμενος εμφύλιος πόλεμος της Υεμένης ξεκίνησε το 2014 όταν οι Χούτι πήραν τον έλεγχο της πρωτεύουσας της Υεμένης, Σαναά. Οι Χούτι είχαν –και εξακολουθούν να έχουν– την υποστήριξη της μεγάλης πλειοψηφίας του λαού της Υεμένης.

Εικόνα: Ο Brendan Bell-Taylor, διοργανωτής του Action Corps Idaho και η Laura Burton διαμαρτύρονται για τον πόλεμο στην Υεμένη μπροστά από το Καπιτώλιο της Πολιτείας του Αϊντάχο, στο Boise, στις 25 Ιανουαρίου 2021, ως μέρος της Παγκόσμιας Ημέρας Δράσης: Ο κόσμος λέει όχι Πόλεμος στην Υεμένη. 

Ο γερουσιαστής Jim Risch, Αμερικανός γερουσιαστής από το Αϊντάχο, είναι ο κορυφαίος Ρεπουμπλικανός στην Επιτροπή Εξωτερικών Σχέσεων της Γερουσίας. 

Το κρεοπωλείο της Σαουδικής Αραβίας στην Υεμένη και η παγκόσμια απάθεια

Τον Μάρτιο του 2015, η Σαουδική Αραβία, που ηγείται ενός μεγάλου σουνιτικού συνασπισμού από ότι η ίδια λέει πιθανώς εννέα χωρών από τη Δυτική Ασία και τη Βόρεια Αφρική, ξεκίνησε μια «στρατιωτική επέμβαση» –έναν πόλεμο κατά της Υεμένης– που επίσημα ονομάζεται ακόμη, από σήμερα, Εμφύλιος της Υεμένης .

Η επίσημη εκδοχή είναι ότι οι Σαουδάραβες αντέδρασαν στην έκκληση του έκπτωτου προέδρου της Υεμένης Χάντι για στρατιωτική υποστήριξη για να τον επαναφέρουν ως επικεφαλής της Υεμένης και να απαλλαγούν από το κίνημα των Χούθι.

Κοιτάζοντας πίσω, και γνωρίζοντας όσα γνωρίζουμε σήμερα, οι πραγματικοί υποκινητές αυτού του φρικτού πολέμου εναντίον μιας από τις φτωχότερες χώρες του κόσμου είναι οι ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο. Χρηματοδοτούν τους Σαουδάραβες και τους προμηθεύουν όπλα για να σφάξουν κυριολεκτικά τους Υεμενίτες.

Κυρίως υποφέρουν γυναίκες και παιδιά.

Επίσης, πεθαίνουν από την πείνα τους Υεμενίτες κλείνοντας ζωτικά λιμάνια για αποστολές τροφίμων και άλλων αναγκών, το λιμάνι του Άντεν και το λιμάνι της Ερυθράς Θάλασσας Hudeidah , το δεύτερο μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας.

Οι ΗΠΑ διεξάγουν και πάλι έναν πόλεμο με αντιπρόσωπο. Ακούγεται γνωστό?

Ένας από τους πολλούς προδρόμους του πολέμου στην Ουκρανία.

Πόσα άλλα θα ακολουθήσουν πριν πέσει η αυτοκρατορία-δολοφόνος;

Αυτή η οκταετής σύγκρουση στην Υεμένη είναι μια αντιπαράθεση μεταξύ της από τους δυτικούς αναγνωρισμένης κυβέρνησης, η οποία υποστηρίζεται από έναν στρατιωτικό σουνιτικό συνασπισμό Της Σαουδικής Αραβίας και των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων (ΗΑΕ) υπό την ηγεσία της Σαουδικής Αραβίας, και φυσικά, των ΗΠΑ και του Ηνωμένου Βασιλείου, ενάντια στους πατριώτες αντάρτες Χούτι, που υποστηρίζονται από τον λαό της Υεμένης και από το Ιράν.

Η ανθρωπιστική κρίση της χώρας λέγεται ότι είναι από τις χειρότερες στον κόσμο, λόγω της εκτεταμένης πείνας, των ασθενειών και των επιθέσεων σε αμάχους.

Σύμφωνα με τον ΟΗΕ, ο οποίος δεν κάνει τίποτε για την φονική εισβολή παρά μόνο παίρνει το μέρος των δυτικών οι οποίοι του υπαγορεύουν τις αποφάσεις του, περισσότεροι από 150.000 άνθρωποι έχουν σκοτωθεί στην Υεμένη, καθώς και εκτιμάται ότι περισσότεροι από 227.000 νεκροί ως αποτέλεσμα του συνεχιζόμενου λιμού και της έλλειψης εγκαταστάσεων υγειονομικής περίθαλψης λόγω του πολέμου. 

Ο πληθυσμός της Υεμένης από τον Μάρτιο του 2023 υπολογίζεται σε 31,6 εκατομμύρια.

Δεν υπάρχουν αξιόπιστα στατιστικά στοιχεία για τον αριθμό των νεκρών αυτού του πολέμου. 

Υπολογίζεται όμως ότι τουλάχιστον το ένα τρίτο των θυμάτων είναι γυναίκες και παιδιά.

Όσον αφορά την πείνα, κυρίως τα παιδιά προκαλούνανησυχία στις δυτικές ΜΚΟ.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο της Oxfam, « Η ένοπλη σύγκρουση στην Υεμένη έχει επιδεινώσει τις διακρίσεις και τις ανισότητες

Οι γυναίκες, γενικά, παλεύουν από την άνιση πρόσβαση σε υπηρεσίες και πόρους, καθώς η λήψη αποφάσεων γίνεται συχνά από άνδρες στις κοινότητές τους »."



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



«Μέλος του ΝΑΤΟ που υπερασπίζεται το Μαυροβούνιο και το Κοσσυφοπέδιο απαιτεί να κατεδαφιστεί το μνημείο των δολοφονηθέντων Σέρβων παιδιών!»:

Ο Αυστριακός πολιτικός ζήτησε την απομάκρυνση του μνημείου για τα παιδιά που έπεσαν θύματα των βομβαρδισμών του ΝΑΤΟ στο Βελιγράδι, ως «διασπορά αντιαμερικανικών και αντι-ΝΑΤΟϊκων διαθέσεων ».

«Ο Αυστριακός οικονομολόγος Günter Fehlinger, ο οποίος επιτίθεται συχνά στη Σερβία και τη Ρωσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αυτή τη φορά προχώρησε ακόμη περισσότερο, ζητώντας ξεδιάντροπα την απομάκρυνση του μνημείου για τα παιδιά που έχασαν τις ζωές τους κατά τη διάρκεια της επίθεσης του ΝΑΤΟ το 1999. Δημοσιεύοντας μια φωτογραφία ενός μνημείου αφιερωμένου στα νεότερα θύματα της ΝΑΤΟϊκής επίθεσης, με τη Μίλιτσα Ράκιτς, ο Fehlinger έγραψε ότι πρόκειται για "διαστρέβλωση των γεγονότων" και ότι η Σερβία "παραμένει το λίκνο του ευρωπαϊκού αντιαμερικανισμού", είπε. 

«Καλώ την άμεση απομάκρυνση αυτού του μνημείου», έγραφε το tweet. Θυμηθείτε ότι το μνημείο «We Were Just Children» στο πάρκο Tashmaydan είναι μια οδυνηρή ανάμνηση της επιθετικότητας του ΝΑΤΟ. Η τρίχρονη Milica έχει γίνει σύμβολο του πόνου των παιδιών. Πέθανε στις 17 Απριλίου 1999 στην Μπαταϊνίτσα»

Σχολιο.- Και όμως....υπήρχαν υπανθρωποι που έστελναν τα παιδιά σε θαλάμους αερίων κατά το β'ΠΠ. 

Κάτι συνειρμούς κάνω κι εγώ ώρες ώρες ...

Σχολιο.- Γουρουνοκέφαλο αυστριακό ναζίδι...

Σχολιο.- Ά ρέ αυστριακό ναζιστικό Σκουλήκι.....



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ένας παλιός μαχητής των Ταλιμπάν κατά τη διάρκεια συνέντευξης το είπε αυτό όταν μιλούσε για τη σοβιετική εισβολή

«Τουλάχιστον οι Σοβιετικοί θα μπορούσαν να μας κοιτάξουν στα μάτια και να μας πολεμήσουν σαν άντρες και όχι σαν παιδιά πίσω από τις οθόνες. Οι Ρώσοι ήταν πολεμιστές, οι Αμερικανοί είναι δειλοί".



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ψάχνει ο κόσμος  από κάπου να πιαστεί. 

Αηδία, απέχθεια, μα και οργή, πείσμα.

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ :

Μνημόνια, Δημοψήφισμα, Πρέσπες, Τέμπη, Ανοιχτά σύνορα, Αλλαγή φύλλου στα 16, Κατασχέσεις, Ληστεία με φόρους,

#ΕΠΑΜ #Καζάκης. Για να μην μετανοιώσετε



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Επικίνδυνη πρόκληση από τον Καναδά: Πάση θυσία η Δύση πρέπει να αλλάξει το καθεστώς Putin στη Ρωσία

Πέμπτη 16/03/2023 - 17:36

Σύμφωνα με την υπουργό Εξωτερικών του Καναδά από μόνη της η απομόνωση της Ρωσίας δεν είναι αρκετή στη Δύση για να πετύχει τους στόχους της, γι' αυτό και θα πρέπει να κάνει κάτι πιο δραστικό κατά της Μόσχας

Πρωτοφανής και επικίνδυνη δήλωση από την υπουργό Εξωτερικών του Καναδά Mélanie Joly.

Δήλωσε πως η χώρα της ελπίζει να ανατρέψει τη ρωσική κυβέρνηση, προσθέτοντας μάλιστα ότι οι καναδικές υπηρεσίες πληροφοριών είναι σε θέση να σχεδιάσουν μία επιχείρηση αλλαγής καθεστώτος, προκειμένου να αποσταθεροποιήσουν τη Μόσχα.

Η δήλωση αυτή αποτελεί περαιτέρω απόδειξη ότι από την πλευρά των δυνάμεων του ΝΑΤΟ ότι δεν υπάρχει κανένα σημάδι διακρατικού σεβασμού στις σχέσεις με τη Μόσχα.

Σύμφωνα με τη Joly, από μόνη της η απομόνωση της Ρωσίας δεν είναι αρκετή στη Δύση για να πετύχει τους στόχους της, γι' αυτό και θα πρέπει να κάνει κάτι πιο δραστικό κατά της Μόσχας.

Η Joly πιστεύει ότι η Ρωσία πρέπει να δεχθεί οικονομική, πολιτική και διπλωματική επίθεση, έτσι ώστε να καταστεί απολύτως ανίκανη να συνεχίσει τις επιχειρήσεις της στην Ουκρανία.

Με αυτή την έννοια, ελπίζει επίσης ότι, ως συνέπεια, η κυβέρνηση Putin θα ανατραπεί και ο ίδιος και οι σύμμαχοί του θα θεωρηθούν ένοχοι για εγκλήματα πολέμου στο μέλλον.

«Είμαστε σε θέση να δούμε πόσο απομονώνουμε το ρωσικό καθεστώς αυτή τη στιγμή —γιατί πρέπει να το κάνουμε οικονομικά, πολιτικά και διπλωματικά— και να δούμε ποιες είναι οι επιπτώσεις επίσης στην κοινωνία και πόσο βλέπουμε πιθανή μία αλλαγή καθεστώτος στην Ρωσία.

Ο στόχος είναι σίγουρα… να αποδυναμωθεί η ικανότητα της Ρωσίας να εξαπολύει επιθέσεις κατά της Ουκρανίας.

Θέλουμε επίσης να διασφαλίσουμε ότι ο Putin και οι σύμμαχοί του θα λογοδοτήσουν.

. Εύσημα από Zelensky

Ο Ουκρανός πρόεδρος Volodymyr Zelensky επαίνεσε τις ανεύθυνες δηλώσεις της Καναδής υπουργού Εξωτερικών ενθαρρύνοντας μάλιστα τον Καναδά να επιβάλει και άλλες κυρώσεις στη Ρωσία, όσον αφορά στο αλουμίνιο και τον χάλυβα.

«Πρόσφατα, ο Καναδάς έκανε ένα σημαντικό βήμα επεκτείνοντας τις κυρώσεις στις εισαγωγές ρωσικού αλουμινίου και χάλυβα.

Ευχαριστώ τον Καναδά για αυτήν την απόφαση – για αυτό το μήνυμα προς τη διεθνή κοινότητα», είπε ο Zelensky.

Προφανώς, η αντίδραση της Ρωσίας στα λόγια του Καναδού υπουργού ήταν σοβαρή.

Στα κοινωνικά δίκτυα, εκπρόσωποι του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών σχολίασαν ότι οι καναδικές ελίτ ενθαρρύνουν μια φιλελεύθερη ατζέντα υπέρ των ναρκωτικών και κατά της οικογένειας στη χώρα ενώ υποστηρίζουν το ουκρανικό νεοναζιστικό καθεστώς, δείχνοντας έτσι την προφανή διαφορά τόσο στις ηθικές αξίες όσο και στις πολιτικές αρχές μεταξύ Ρωσίας και Καναδά.

«Η υπουργός Εξωτερικών του Καναδά Melanie Joly δήλωσε την αλλαγή καθεστώτος στη Ρωσία ως στόχο της εξωτερικής πολιτικής του Καναδά… επίσημα (…)

Λυπούμαστε που βλέπουμε την κυβερνώσα φιλελεύθερη κλίκα να έχει υποτάξει τον Καναδά με μία παρακμιακή πολιτική κατά της οικογένειας, υπέρ των ναρκωτικών και υποστήριξη στην ατζέντα των ουκρανών νεοναζί», σχολίασαν ρωσικοί κύκλοι.

Στο ίδιο μήκος κύματος, ο Ρώσος πρέσβης στον Καναδά απάντησε στα λόγια της υπουργού δηλώνοντας «συγχυσμένος» με την ομιλία της και ζητώντας διευκρινίσεις για το αν καθοδηγεί την καναδική πρεσβεία στη Μόσχα να εργαστεί για αλλαγή καθεστώτος στη χώρα.

«Αρκετά μπερδεμένη όταν άκουσα από την Καναδή υπουργό Εξωτερικών Melanie Joly ότι στόχος της είναι η «αλλαγή καθεστώτος» στη Ρωσία. Έτσι δίνει οδηγίες στην καναδική πρεσβεία στη Μόσχα; (…)

Και παρεμπιπτόντως, ποια αντίδραση θα περιμέναμε αν, για παράδειγμα, κάποιος στη Μόσχα έλεγε ότι ο στόχος της Ρωσίας είναι «αλλαγή καθεστώτος» στην Οτάβα;», είπε.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο ΔΙΚΑΙΩΣΕ τη Γεωργία Μπίκα που υπέστη ομαδικό βιασμό από γνωστά αποβράσματα, φανατικούς οπαδούς του νεοναζιστικού καθεστώτος. Η υπόθεση θα πάει στο ακροατήριο όπου και θα αποφασιστεί η αποζημίωση καθώς 

η Γεωργία αρνήθηκε διακανονισμό με τους νεοναζί βιαστές.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αν εξαιρέσουμε τον παραπλανημένο "εθνομηδενιστή" που δεν γνωρίζει τη διαφορά ανάμεσα στον εθνισμό και τον εθνικισμό κ επιτέθηκε στη ελληνική σημαία και στο συναγωνιστή μας το ΕΝΙΑΊΟ ΠΑΛΛΑΪΚΟ ΜΈΤΩΠΟ ΕΠΑΜ-ΣΥΜΜΑΧΊΑ ΑΝΑΤΡΟΠΉΣ συνεχίζει και δίνει το αγωνιστικό παρών και στο σημερινό συλλαλητήριο για το ΕΓΚΛΗΜΑ στα ΤΈΜΠΗ.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι 107 νεκροί των Τεμπών ξεγύμνωσαν το κράτος. Οι 54 ανώτατοι δικαστές του Αρείου Πάγου, που χάρισαν τα ακίνητα 1.400.000 πολιτών στα κοράκια ξεγύμνωσαν τη Δικαιοσύνη. Η Κατίνα των ανακτόρων ξέσκισε τους συνταξιούχους ισορροπώντας μεταξύ των νόμων Κατρούγκαλου και Βρούτση. Και τους ανεχόμαστε ακόμη.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Άσαντ σε συνέντευξη στον Solovyov: ο Ζελένσκι είναι ένας κλόουν. Κατά τη διάρκεια του πολέμου η Δύση προσπάθησε να μ΄εξαγοράσει!! Την ηγεμονία ΗΠΑ πρέπει να την πολεμήσει συνασπισμός δυνάμεων κυρίως Ρωσίας-Κίνας!

16/03/2023

Ο Πρόεδρος της Συρίας Μπασάρ αλ Άσαντ έδωσε μια ακόμη συνέντευξη σε ρώσικο έδαφος στο νο 1 της κρατικής τηλεόρασης στον Vladimir  Solovyov για το τηλεοπτικό κανάλι Solovyov Live. Τα πλάνα προβλήθηκαν στο τηλεοπτικό κανάλι “Russia -1” και στην πλατφόρμα “LOOK”. Ο Άσαντ μεταξύ άλλων είπε: Κατά τη διάρκεια του πολέμου, προσπάθησαν [η Δύση] να με πείσουν να φύγω από την εξουσία, να απομακρυνθώ από τη διαχείριση εξουσίας, για να μου δώσουν προστασία: «Αν θέλεις να πάρεις υπηρέτες και χρήματα μαζί σου, δεν θα σε βάλουμε υπό σύλληψη. Φύγε μακριά.” Ίδια μέθοδος. Λοιπόν, έχασαν την ελπίδα, έκαναν αυτή την προσφορά ήδη σε απόγνωση. Συνειδητοποίησαν ότι η Συρία κατανοεί τις δυτικές μεθόδους. Δεν μπορούν να μας εξαπατήσουν. Έχουμε μεγάλη εμπειρία με τέτοιου είδους απάτες. Και έτσι σταμάτησαν αυτές τις προσπάθειες, έκοψαν τους δεσμούς. Και είναι καλύτερα για εμάς.

Toν Ζελένσκι τον αποκάλεσε κλόουν.

«Δεν ήξερα τίποτα για αυτόν. Αρχίσαμε να τον ακούμε σαν κλόουν. Τα αποφθέγματά του είναι σαν του κλόουν – αυτό μας άρεσε γενικά, ο τρόπος που συμπεριφέρεται, σαν κωμικός ακόμα και στην πολιτική. Μερικές φορές χρειαζόμαστε τέτοιους κλόουν για να εκτονώσουμε την κατάσταση, να μας κάνουν να γελάσουμε λίγο” – αναφέρει ο πολιτικός σύμφωνα με το RIA Novosti. Νωρίτερα, ο πρόεδρος είπε σε συνέντευξή του στο πρακτορείο ότι χρειαζόταν ένας συνασπισμός χωρών για να πολεμήσει ενάντια στην παγκόσμια ηγεμονία των ΗΠΑ. Σύμφωνα με τον ίδιο, ειδική ευθύνη σε αυτό το θέμα έχουν πλέον η Ρωσία και η Κίνα.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



 Εξέγερση μπροστά στη Βουλή για το πολιτικό ”ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ” του Μακρόν να περάσει το συνταξιοδοτικό χωρίς να το περάσει από την Εθνοσυνέλευση. 

16/03/2023

Εξέγερση μπροστά στη Βουλή για το πολιτικό ”ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ” του Μακρόν να περάσει το συνταξιοδοτικό χωρίς να το περάσει από την Εθνοσυνέλευση κάνοντας χρήση του αμφιλεγόμενου συνταγματικού άρθρου 49.3 που τον εξουσιοδοτεί με αυτές τις υπεραρμοδιότητες. Oλοκληρωτισμός. Τρίτος Κόσμος η Γαλλία το λίκνο της Δημοκρατίας.. Μπανανία. Ο μόνος τρόπος ν΄ανατραπεί ο νόμος είναι να κατατεθεί πρόταση μομφής εντός 24ωρου. Γίνονται ζυμώσεις να κατατεθεί διακομματική πρόταση μομφής. Αλλά στις σύγχρονες ψευδο-Δημοκρατίες δεν υπάρχει αντιπολίτευση ο λαός είναι μόνος… Συγκρούσεις με δυνάμεις καταστολής φωτιές δακρυγόνα υδροφόρες πυροτεχνήματα στην place Concorde μπροστά στην Εθνοσυνέλευση. Δικτατορία Πινοσέτ….τα πιτμπουλ του Μακρόν σκοτώνουν απόψε πολίτες. Καίγονται οδοφράγματα δίπλα από τα Ηλύσια.. ο Μακρόν δεν θα μπορεί να πάρει ανάσα… Ο λαός τον έχει επικηρύξει. Καίει τα ομοιώματα του..τον περιμένει στη γωνία.. Τα Κίτρινα Γιλέκα ήταν εκεί με τα βγαλμένα μάτια με τα κομμένα χέρια

https://twitter.com/i/status/1636412782785757186

https://twitter.com/i/status/1636428397038501888

https://twitter.com/i/status/1636454971901091841

Χάος επικράτησε το απόγευμα στην Εθνοσυνέλευση όταν η Πρωθυπουργός lisabeth Borne ανακοίνωσε την χρήση του 49.3 και οι βουλευτές άρχισαν να τραγουδούν την La Marseillaise. Ακούγονταν κραυγές, τραγούδια και ύμνοι και πολλοί βουλευτές χτυπούσαν τα έδρανά τους. Δηλώνει ότι δεν θα παραιτηθεί παρά τις αντιδράσεις για την καταχρηστική συμπεριφορά τους. Επεισόδια σημειώνονται σε Τουλούζη, Λίλ, Μontpellier, Ντιζόν, Μασσαλία και Νάντη κι αλλού. Η Γαλλία βρίσκεται σε κλοιό μαζικών κινητοποιήσεων και απεργιών οι πολίτες έχουν κόψει αυτοκινητόδρομου και έχουν αποκλείσει ολόκληρες πόλεις όπως την Rennes.

https://twitter.com/i/status/1636431008760250382

https://twitter.com/i/status/1636442765184696320

https://twitter.com/i/status/1636441639567671325



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Άσαντ σε συνέντευξη στο RIA: έχει αρχίσει ο Γ΄Παγκόσμιος Πόλεμος αλλά όχι με την κλασική του μορφή. Δεν συναντώ Ερντογάν αν δεν φύγει ο στρατός Κατοχής από τα εδάφη μας! 

16/03/2023

Ο Πρόεδρος Συρίας Bachar al-Assad, σε συνέντευξη του στο RIA δήλωσε πως η συλλογική Δύση κήρυξε τον Τρίτο Παγκόσμιο πόλεμο οδηγημένο από τα χέρια των ναζί της Ουκρανίας του Ζελένσκι. ”Πιστεύω ότι ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος είναι σ’ εξέλιξη αλλά η μορφή του είναι διαφορετική. Η συλλογική Δύση ξεκίνησε τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο, πολεμώντας δια των Ναζί στην Ουκρανία σε μορφή πολέμου με πληρεξούσιους όπως έκανε και με τρομοκράτες στη Συρία. Ωστόσο, τα σύγχρονα όπλα, ιδιαίτερα τα πυρηνικά, δεν επιτρέπουν να εξελιχθεί η αντιπαράθεση στην παραδοσιακή μορφή ενός παγκόσμιου πολέμου”, είπε ο Άσαντ. Η πλειοψηφία των Σύριων υποστηρίζει τη Ρωσία στη στρατιωτική επιχείρηση, γιατί μετά τη νίκη της Ρωσίας θα αναδυθεί ένας νέος κόσμος – πιο ασφαλής και πιο ειρηνικός τόνισε ο Άσαντ…

Η Συρία αναγνωρίζει τα νέα σύνορα της Ρωσίας με προσαρτημένες περιοχές δήλωσε ο Πρόεδρος της Συρίας. Η Δαμασκός αναγνωρίζει τα νέα σύνορα της Ρωσίας με εδάφη που εντάχθηκαν με τα αποτελέσματα του δημοψηφίσματος: DPR, LPR, Kherson και Zaporozhye, δήλωσε ο πρόεδρος της Συρίας Bashar al-Assad σε συνέντευξή του στο RIA Novosti.

“Φυσικά. Λέω ότι πρόκειται για ρωσικά εδάφη, και ακόμη κι αν δεν γινόταν πόλεμος, αυτά είναι ιστορικά ρωσικά εδάφη“, είπε ο Σύριος ηγέτης, απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με την αναγνώριση των νέων ρωσικών συνόρων. Η Συρία, υπενθύμισε ο Άσαντ, αναγνώρισε αυτές τις περιοχές πριν ακόμη ενταχθούν στη Ρωσία.

“Αυτό το θέμα είναι ξεκάθαρο για εμάς από την αρχή και δεν θα διστάσουμε στη θέση μας. Η θέση της Συρίας είναι σαφής και ταυτόχρονα αποφασιστική, και είμαστε πεπεισμένοι για αυτό το θέμα, όχι μόνο για χάρη της φιλίας με τη Ρωσία, αλλά επίσης επειδή αυτά τα εδάφη είναι ρωσικά εδάφη», είπε ο Σύριος πρόεδρος.

Η θέση αυτή, σύμφωνα με τον αρχηγό του Συριακού κράτους, βασίζεται σε ιστορικά δεδομένα.

«Μεταφέρθηκαν στην Ουκρανία, ίσως πριν από περίπου 100 χρόνια, νομίζω την εποχή του Λένιν. Κατοικούνται από Ρώσους πολίτες και τα γεγονότα στο έδαφος δείχνουν ότι αυτή είναι ρωσική γη. Είμαστε πεπεισμένοι γι αυτή τη θέση», είπε ο Άσαντ.

Ο Άσαντ χαρακτήρισε καλή ιδέα να επεκταθεί ή να αυξηθεί ο αριθμός των ρωσικών στρατιωτικών βάσεων στη Συρία. Τόνισε ότι η στρατιωτική παρουσία της Ρωσίας δεν πρέπει να είναι προσωρινή και να περιοριστεί μόνο στην καταπολέμηση της τρομοκρατίας.

Στις ρωσικές στρατιωτικές βάσεις στη Συρία θα πρέπει να δοθούν τα πιο προηγμένα όπλα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση των απειλών, είπε ο Άσαντ, απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με τη δυνατότητα χρήσης υπερηχητικών πυραύλων.

Η Συρία έχει στοιχεία για εκπαίδευση τρομοκρατών από τις ΗΠΑ στη στρατιωτική βάση At-Tanf, αναφέρει ο Bashar al-Assad.

Συρία και Ρωσική Ομοσπονδία θα υπογράψουν συμφωνία οικονομικής συνεργασίας τις επόμενες εβδομάδες. Τα μέρη σχεδιάζουν 40 επενδυτικά σχέδια στους τομείς της ενέργειας, της βιομηχανίας, των μεταφορών και της στέγασης, αναφέρει ο Άσαντ.

Η συνάντησή μου με τον Τούρκο πρόεδρο συνδέεται με την έξοδο της Τουρκίας από το συριακό έδαφος, τόνισε ο Σύριος Πρόεδρος δηλώνοντας για μία ακόμη φορά ως προαπαιτούμενο για να συναντήσει τον Ερντογάν την αποχώρηση του τούρκικου στρατού κατοχής από το συριακό έδαφος στο Βορρά και να σταματήσει την υποστήριξη τρομοκρατίας.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ιλιγγιώδης πτώση μετοχών Τραπεζών και Χρηματιστηρίων. Καταρρέουν οι αγορές; Στο φάσμα χρεοκοπίας και η Credit Suisse μετά την Silicon Valley Bank!

16/03/2023

Θα διατηρήσει η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ) τη νομισματική της σύσφιξη παρά την αναταραχή στις χρηματοπιστωτικές αγορές; Την Τετάρτη, οι δυσκολίες της Credit Suisse –η οποία σημείωσε βουτιά στο χρηματιστήριο κατά 30%– πυροδότησε νέα καταιγίδα, λίγες μέρες μετά από αυτή που προκάλεσε η χρεοκοπία της Silicon Valley Bank.Η πτώση της αμερικανικής τράπεζας SVB και, ακόμη περισσότερο, οι ανησυχίες γύρω από την Credit Suisse εκτροχιάζουν τις αγορές. Oι πελάτες της (SVB) έβγαζαν τα χρήματά τους με ρυθμό ρεκόρ των 1,2 εκατομμυρίων δολαρίων ανά δευτερόλεπτο…Υπερσυσσώρευση για το Κεφάλαιο, πτωχοποίηση των λαών! Πακτωλός χρημάτων και υπερκέρδη για ελίτ κατοχική ανέχεια για πληθυσμούς...Ο νεοφιλελευθερισμός και η θυγατρική του σοσιαλδημοκρατία αποτελούν Οικονομικό Φασισμό για τους λαούς. Τουλάχιστον με την τραπεζιτική κρίση τους ξεφεύγουν λόγια και βλέπουμε …την κοινωνική δικαιοσύνη και ισότητα του καπιταλισμού.. Η κρίση είναι συστημική που δημιουργεί Εξαθλίωση.

Η Credit Suisse υφίσταται τη χειρότερη πτώση της ιστορίας της στο χρηματιστήριο και δανείζεται 50 δισεκατομμύρια ελβετικά φράγκα από την κεντρική τράπεζα της χώρας για ν΄ανακάμψει.Η Credit Suisse ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι θα δανειστεί έως και 50 δισ. ελβετικά φράγκα (50,7 δισ. ευρώ) βραχυπρόθεσμα από την Εθνική Τράπεζα της Ελβετίας για να «ενδυναμώσει» τον όμιλο, του οποίου ο τίτλος κατέρρευσε στο χρηματιστήριο Sotck.

Τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια υποτροπίασαν, κακοποιημένα από τους επενδυτές που ανησυχούν για την κατάσταση. Η παρέμβαση των ελβετικών αρχών στο τέλος της ημέρας, ωστόσο, επέτρεψε στη Wall Street να ανακάμψει, ενώ οι ασιατικές αγορές άνοιξαν απότομα χαμηλότερα την Πέμπτη.Την Τετάρτη, η μετοχή της Credit Suisse της τράπεζας υπέστη τη χειρότερη πτώση στην ιστορία της, κλείνοντας με πτώση 24,24%, στα 1,697 ελβετικά φράγκα. Ιλιγγιώδης πτώση της μετοχής Εν τω μεταξύ, η ανησυχία ξεπερνά τα σύνορα της αλπικής χώρας. Απότομη πτώση κατέγραψαν και πάλι τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια, χτυπημένα από τις δυσκολίες της Credit Suisse, η οποία αναπτέρωσε τους φόβους για χρηματοπιστωτική σταθερότητα στον απόηχο της χρεοκοπίας της αμερικανικής τράπεζας Silicon Valley Bank.

Τράπεζες ευρωπαικές:

Credit Suisse -22% στα πρόθυρα της χρεοκοπίας;

Societe Generale -10%.

BNP -9,7% κ.λπ.

Οι BNPParibas, Crédit Agricole και Société Générale βυθίζονται από 6% ως 10% και η Axa πέφτει πάνω από 5%.

και 4 ακόμη Αμερικάνικες Τράπεζες ήδη χρεοκόπησαν..Signature Bank, First Republic Bank, Pacific Western Bank, Western Alliance Bancorporation

Η ΕΚΤ που ξεκίνησε τη συνεδρίαση για τη νομισματική πολιτική την Τετάρτη, βρίσκεται αντιμέτωπο με ένα δίλημμα: να συνεχίσει να αυξάνει τα επιτόκια για την καταπολέμηση του πληθωρισμού ή να κάνει ένα διάλειμμα για να μην επιδεινώσει τις ανησυχίες για την υγεία του τραπεζικού συστήματος. Πανούκλα ή χολέρα; Ανάλογο ερώτημα τίθεται και για τους Ευρωπαίους κεντρικούς τραπεζίτες που συναντώνται από το απόγευμα της Τετάρτης στη Φρανκφούρτη. Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ) βρίσκεται αντιμέτωπη με ένα δίλημμα μετά την ηχηρή κατάρρευση της Silicon Valley Bank και τις δυσκολίες της Credit Suisse.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Γαλλική Σύγκλητος (Γερουσία) ψήφισε το νόμο Μακρόν για αντιλαϊκή μεταρρύθμιση συνταξιοδοτικού. Ο Μακρόν θέλει να τον κάνει νόμο του κράτους χωρίς να τον περάσει από Βουλή, μόνο με προεδρική διαταγή! Μόνο με πρόταση μομφής μπορεί ανασταλεί. Λαϊκή Οργή. Αποσταθεροποίηση; Θα γίνει πρόταση μομφής Πέφτει ο Μακρόν; ΑΝ ΠΕΣΕΙ Ο ΜΑΚΡΟΝ ΘΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΝ Η ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΟΙ ΤΗΣ….

16/03/2023

Η Γαλλική Σύγκλητος (Γερουσία) ψήφισε το νόμο Μακρόν για αντιλαϊκή μεταρρύθμιση συνταξιοδοτικού. Ο Μακρόν θέλει να τον κάνει νόμο του κράτους χωρίς να τον περάσει από Βουλή, μόνο με προεδρικό διάταγμα,  κάνοντας χρήση του άρθρου 49.3 του Συντάγματος! Λαϊκή Οργή. Αποσταθεροποίηση;O λαός πάει να ρίξει τη Βαστίλη!! όλοι στην Concorde ”’tous à la Concorde” είναι το σύνθημα που ακούγεται από παντού. Στόχος να συγκεντρωθεί 1.000.000 κόσμος απόψε. Διαδηλώσεις τώρα και σε Lyon, Bordeaux, Rouen και Dijon.. Τώρα που έχουν κρίση και οι Τράπεζες είναι μια καλή στιγμή να πέσει ο Τραπεζίτης των Ρότσιλντ.

«Υπάρχει η ιδέα, σε πολλές πολιτικές ομάδες, να γίνει μια διακομματική πρόταση μομφής», λένε Γάλλοι πολιτικοί.

Το άρθρο 49.3 του Συντάγματος δίνει τη δυνατότητα στον Πρωθυπουργό, μετά από συζήτηση του Υπουργικού Συμβουλίου, να αναλάβει την ευθύνη της Κυβέρνησης για την ψήφιση ενός νομοσχεδίου για τα οικονομικά, ενός νομοσχεδίου για τη χρηματοδότηση της κοινωνικής ασφάλισης και άλλου νομοσχεδίου ή νομοσχεδίου υπό συζήτηση στηη Εθνοσυνέλευση”. Σαφώς, όταν ο Πρωθυπουργός αποφασίσει να χρησιμοποιήσει το άρθρο 49.3, η συζήτηση επί του νομοσχεδίου αναστέλλεται και θεωρείται εγκριθέν, χωρίς ψηφοφορία, “εκτός εάν κατατεθεί πρόταση μομφής μέσα σε 24 ώρες”.

Ο λαός φθάνει μαζικά στο Κοινοβούλιο σπάει τον αστυνομικό κλοιό. Κατευθύνονται προς την Place de la Concorde απέναντι από Βουλή.

Πριν από λίγο η Γαλλική Σύγκλιτος/ Γερουσία ψήφισε το νόμο Μακρόν για μεταρρύθμιση συνταξιοδοτικού..η Γερουσία ψήφισε ευρέως υπέρ της μεταρρύθμισης του συνταξιοδοτικού συστήματος κατά τη δεύτερη ανάγνωση του νομοσχεδίου το πρωί της Πέμπτης με 193 ψήφους υπέρ και 114 κατά και 38 αποχές. Τώρα θα προωθηθεί προς ψήφιση και στο Κοινοβούλιο; O Macron έχει 2 επιλογές ή να πάει το νομοσχέδιο για ψηφοφορία στη Βουλή ή να κάνει χρήση του 49,3 που δεν απαιτείται έγκριση από Κοινοβούλιο. Στη δεύτερη περίπτωση δεν θα είναι ξεκάθαρη η νίκη του και θα έχει πρόβλημα. Αν πάει στη Βουλή και δεν την περάσει τη μεταρρύθμιση απείλησε να διαλύσει την Εθνοσυνέλευση οπότε πάει σε πρόωρες. O Emmanuel Macron πρέπει να πάρει την απόφασή του «στο τέλος του πρωινού» για το ενδεχόμενο να πάει σε ψηφοφορία στην Εθνοσυνέλευση ή την ανάγκη να καταφύγει στο 49,3 για να περάσει η μεταρρύθμιση του συνταξιοδοτικού συστήματος.

Μια δεύτερη συνάντηση μετά από μια πρώτη συνάντηση σήμερα το πρωί. Από τις 12 μ.μ., ο Εμανουέλ Μακρόν θα συγκεντρώσει ξανά τους ηγέτες του προεδρικού στρατοπέδου για να «ακολουθήσουν ξανά» πριν από μια αποφασιστική και αβέβαιη ψηφοφορία στην Εθνοσυνέλευση για τη μεταρρύθμιση του συνταξιοδοτικού του συστήματος, σύμφωνα με το BFMTV από την προεδρία.

Σύμφωνα με αξιωματούχο της πλειοψηφίας, ο αρχηγός του κράτους θα λάβει «την απόφασή του στο τέλος του πρωινού» για το ενδεχόμενο να πάει σε ψηφοφορία στη Συνέλευση ή την ανάγκη προσφυγής στο 49,3 που επιτρέπει την έγκριση του έργου χωρίς ψηφοφορία , ενώ οι στρατηγοί Μακρονιστές είναι απασχολημένοι προσπαθώντας να μάθουν αν έχουν την πλειοψηφία των βουλευτών. Για την ώρα δεν έχει συγκληθεί υπουργικό συμβούλιο, μας λένε (ΒFMTV).

Τελικά ο Emmanuel Macron δεν θα πάει το νομοσχέδιο προς ψήφιση στη Βουλή και τον κάνει νόμο του κράτους καταφεύγοντας στην εναλλακτική του 49.3 όπως δήλωσε στο Υπουργικό Συμβούλιο επικαλούμενος ότι δεν μπορεί να “παίξει με το μέλλον της χώρας”, μεταφέρει το AFP το απόγευμα.

“Δεν θα υπάρξει ψήφος επί του κειμένου. Προβλέπεται αυτό από τους θεσμούς”, είπε. Οργή και θυμός σε συνδικάτα και αντιπολίτευση. Ολόκληρες πόλεις έχουν αποκλειστεί αφού οι διαδηλωτές έχουν κλείσει τις εισόδους. Ομηρικές μάχες και οδομαχίες στις κινητοποιήσεις. Μαζικότητα και αποφασιστικότητα από κινήματα που έχουν υποσχεθεί να συνεχίσουν απεργίες διαδηλώσεις κινητοποιήσεις και μετά την θεσμοθέτηση ως νόμου της αντιλαϊκής μεταρρύθμισης.




---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Απ' τα δυνατά τρολαρίσματα της #Zakharova: Τζον (στον Κίρμπι), πάρε από τους #NewYorkTimes το τηλ. της ιδιωτικής ουκρανικής εταιρείας, που η προπαγάνδα σας λέει ότι ανατίναξαν τους αγωγούς #Nordstream στα βάθη της Βαλτικής, θα σας βοηθήσουν (να ανασύρετε το #drone #MQ9Reaper).



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ στη Γαλλική Βουλή! ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΜΦΗΣ (από την Λεπέν) κατά της κυβέρνησης στη Γαλλία...
Διαδικασίες για την κατάθεση πρότασης μομφής έχει ξεκινήσει η αντιπολίτευση στη Γαλλία, καθώς η ένταση προκλήθηκε στο Γαλλικό κοινοβούλιο η απόφαση του προέδρου Εμανουέλ Μακρόν να περάσει τη νομοθετική μεταρρύθμιση για το συνταξιοδοτικό χωρίς ψηφοφορία στο κοινοβούλιο, ενεργοποιώντας το άρθρο 49.3 του γαλλικού Συντάγματος.
Υπενθυμίζεται ότι όταν ο/η επικεφαλής της κυβέρνησης κινήσει τη διαδικασία για ενεργοποίηση του άρθρου 49.3, οι βουλευτές έχουν τη δυνατότητα να υποβάλουν την πρόταση δυσπιστίας μέσα σε 24 ώρες. Εάν στηριχθεί από την πλειοψηφία των βουλευτών, ο νόμος απορρίπτεται.
Η έγκριση του νομοσχεδίου χωρίς ψηφοφορία ενδέχεται να είναι το μικρότερο κακό για την κυβέρνηση, ενέχει όμως σημαντικούς κινδύνους. Μεταξύ άλλων, καθιστά την κυβέρνηση ευάλωτη σε μια πρόταση μομφής και απειλεί με νέες εντάσεις.
Το Εθνικό Μέτωπο της Μαρίν Λεπέν έσπευσε να καταθέσει πρόταση δυσπιστίας, ενώ η ηγέτιδά του, και ο κύριος αντίπαλος του μεγάλου προέδρου στις τελευταίες εκλογές, υποστήριξε ότι η κίνηση αυτή είναι απόδειξη προσωπικής του αποτυχίας.
«Είναι η δική του μεταρρύθμιση, εκείνος την πρώτη και την υπερασπίστηκε στη διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας», δήλωσε η Λεπέν.
Ένταση στο κοινοβούλιο
Όταν ο πρωθυπουργός, Ελιζαμπέτ Μπορν επικαλέστηκε το άρθρο 49.3, οι βουλευτές απάντησαν με γιουχαΐσματα. Ωστόσο, η κυβέρνηση έχει πλέον τη δυνατότητα να αποφύγει την ψηφοφορία.
«Δεν μπορούμε να τζογάρουμε με το μέλλον των συντάξεών μας, και αυτή η μεταρρύθμιση είναι απαραίτητη», υποστήριξε η γαλλίδα πρωθυπουργός.
Όταν ανέβηκε στο βήμα, αριστεροί βουλευτές τραγούδησαν τον εθνικό ύμνο «Η Μασσαλιώτιδα», κρατώντας πλακάτ που έγραφαν «Όχι στα 64». Η ομιλία της διακόπηκε από κραυγές που την καλούσαν να παραιτηθεί.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δεν απασχολεί τους προσκυνημένους Νατοϊκούς "ιεράρχες" το πογκρόμ των Ορθοδόξων από τους ΟυκρανοΝαζί!
16/3/2023    -    11.41 π.μ.
«Ο κόσμος το 'χει τούμπανο κι εμείς κρυφό καμάρι!»... Διεθνές ζήτημα οι διώξεις, το πογκρόμ των Ορθοδόξων Χριστιανών στην Ουκρανία, από το μικρό Χίτλερ του ΝΑΤΟ και της "πολιτισμένης" Ευρωπαϊκής Ένωσης, αλλά στη λεγόμενη "Ορθόδοξη" Ελλάδα επικρατούν οι νόμοι της Μαφίας: Δεν βλέπω! Δεν ακούω! Δεν μιλάω! (Omertà mafiosa: Non vedo! Non sento! Non parlo!).
Μούγκα στη Νατοϊκή στρούγκα... το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα, που αγωνίζεται εναντίον του Ρωσικού ιμπεριαλισμού... η αργυρώνητη δημοσιογραφική πορνεία σε διατεταγμένη υπηρεσία και φυσικά οι Νατοϊκοί δήθεν ορθόδοξοι μητροπολίτες, υπό την καθοδήγηση των σχισματικών αμοραλιστών, οι παπικοί Δημήτρης Αρχοντώνης, πρώην αξιωματικός του Τουρκικού στρατού, γνωστός ως Βαρθολομαίος και Ιωάννης Λιάπης, γνωστός ως Ιερώνυμος...
«Δεν θα μας διώξουν από τη Λαύρα! Υπάρχει νόμος και είναι στο πλευρό του λαού»... Μητροπολίτες, παπάδες που τιμούν τα ράσα τους, Χριστιανοί Ορθόδοξοι... φύλακες Θερμοπυλών...
Οι Ουκρανοί Ορθόδοξοι προσπαθούν να υπερασπιστούν τα χιλιετή μνημεία της Ορθοδοξίας, από τον πόλεμο που κήρυξε και καθοδηγεί προσωπικά ο κοκαϊνομανής μικρός Χίτλερ του ΝΑΤΟ!
Οι πιστοί του Κιέβου έχουν έρθει για να προσευχηθούν στην ιστορική Μονή των Σπηλαίων, τη Λαύρα Κιέβου-Πετσέρσκ της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Ουκρανίας, για να διαμαρτυρηθούν για τη δίωξη των μοναχών από το ιστορικό μοναστήρι. Οι τελευταίες αποφάσεις του κοκαϊνομανή ΟυκρανοΝαζί για το ζήτημα της Ορθόδοξης εκκλησίας, δημιουργούν ένα σοβαρό ρήγμα στην ουκρανική κοινωνία, αλλά η πλειοψηφία των ορθοδόξων πιστών δεν θέλει να απαρνηθεί την αληθινή πίστη, θέλει να παραμείνει πιστή στην Ορθόδοξη Εκκλησία!
Οι Ορθόδοξοι Ουκρανοί υπερασπίζονται μαζικά τη Λαύρα Κιέβου-Πετσέρσκ!
Κάτοικοι του Κιέβου συγκεντρώθηκαν μπροστά από το ιστορικό μνημείο της Ορθοδοξίας, για να διαμαρτυρηθούν για τη δίωξη της Ορθόδοξης Εκκλησίας από το μοναστήρι των Σπηλαίων του Κιέβου, έδρα του Προκαθήμενου Ονούφριου...
Ο Νατοϊκός κοκαϊνομανής ομολογεί ο ίδιος προσωπικά το έγκλημα, το πογκρόμ εναντίον της Ορθοδοξίας:
Αυτή η Νατοϊκή μαριονέτα, που έπρεπε να του κάνει μαθήματα στα ουκρανικά το Στέιτ Ντιπάρτμεντ, γιατί μιλούσε μόνο ρωσικά, σχολιάζει την απόφαση του να απελαθούν οι μοναχοί από τη Λαύρα Κιέβου-Πετσέρσκ της Ορθόδοξης Εκκλησίας...
Ζελένσκι: «Πρόκειται για μια απόφαση ενίσχυσης της πνευματικής μας ανεξαρτησίας... ένα εντελώς θεμιτό βήμα που εγκρίνουν οι Ουκρανοί...
Και θα συνεχίσουμε το κίνημά μας. Δεν θα επιτρέψουμε σε ένα τρομοκρατικό κράτος να έχει τουλάχιστον κάποια ευκαιρία να χειραγωγήσει την πνευματικότητα του λαού μας, να καταστρέψει τα ουκρανικά ιερά, ή να κλέψει οτιδήποτε έχει αξία...
Δεν θα επιτρέψουμε στο τρομοκρατικό κράτος να έχει καμία ευκαιρία να χειραγωγήσει την πνευματικότητα του λαού μας...»
ΟΧΙ! Δεν πρόκειται για ένα νέο ναζιστικό καθεστώς... Απλώς αντιγράφει επακριβώς το πως "συμπεριφέρθηκε" ο Μουσολίνι στα ιστορικά μνημεία της Ορθοδοξίας στην Ιταλία, που παρέδωσε στους ουνίτες, με χαρακτηριστικό παράδειγμα τη βυζαντινή εκκλησία της Νάπολης... 
"Ιερείς" της ουκρανικής σχισματικής εκκλησίας των Βαρθολομαίου-Ζελένσκι... καίνε σύμβολα της Ουκρανικής Ορθόδοξης Εκκλησίας... Πρόκειται για "ιερείς" της "εκκλησίας" που κατασκεύασε ο Ποροσένκο μαζί με τον Βαρθολομαίο, κατόπιν εντολής των βρετανικών μυστικών υπηρεσιών.
Στο βίντεο ένας σχισματικός "ιερέας" κατά τη διάρκεια των εορτασμών των Χριστουγέννων, καίει δύο καπέλα που ανήκαν σε ορθόδοξους ιερείς της Λαύρα Κιέβου-Πετσέρσκ της Ορθόδοξης Εκκλησίας, στον τάφο του Ουκρανού Μητροπολίτη Βλαντιμίρ Σαμποντάν, ο οποίος πέθανε το 2014...
Και στο ΟυκρανοΝαζί καθεστώς, όλα βαίνουν σύμφωνα με όσα αποφάσισε η Συνοδική Συνέλευση για τη Μεταρρύθμιση της Καθολικής Εκκλησίας, στις 10 Μάρτη 2023: πλήρης εισαγωγή της "ιδεολογίας" ΛΟΑΤΚΙ+ στη θρησκευτική τους οργάνωση...
Στο Ελλαδιστάν... υπάρχουν ιεράρχες που τιμούν τα ράσα τους, ντρέπονται και φορούν παντελόνια, ή μόνον Νατοϊκοί υπάλληλοι;



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Βίντεο-σοκ: Μετανάστες κακοποιούν γυναίκα σε σταθμό του μετρό και όλοι κοιτούν…
Τριτοκοσμικές εικόνες στην Πορτογαλία
16.03.2023 | 22:36
Σε σταθμό του πορτογαλικού μετρό μετανάστες έχουν ρίξει στο έδαφος μια γυναίκα, για άγνωστη αιτία, και την κακοποιούν τραβώντας την από τα μαλλιά, ενώ οι παρευρισκόμενοι απλά κοιτούν χωρίς να παρεμβαίνει κανείς.
https://twitter.com/TheMadMan1666/status/1636117989635375109?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1636117989635375109%7Ctwgr%5Ee7b6e72a4749122e96f4adfc9f292a7b13034674%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.pronews.gr%2Famyna-asfaleia%2Fdiethnis-asfaleia%2Fvinteo-sok-metanastes-kakopoioun-gynaika-se-stathmo-tou-metro-kai-oloi-koitoun%2F



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



«Οργή λαού» σε όλη την Ελλάδα για το έγκλημα στα Τέμπη 
Χιλιάδες πολίτες για άλλη μια φορά σε συγκεντρώσεις κατά της κυβέρνησης στην Αθήνα και σε άλλες μεγάλες πόλεις της χώρας
16.03.2023 | 17:34
Χιλιάδες κόσμου βρέθηκαν σήμερα στους δρόμους της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης, της Πάτρας, του Ηρακλείου Κρήτης και άλλων πόλεων σε μια μαζική συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το έγκλημα των Τεμπών που στοίχισε τη ζωή σε 57 ανθρώπους.
Οι πορείες ήταν στο μεγαλύτερο μέρος τους ειρηνικές με τους συγκεντρωμένους να φωνάζουν συνθήματα και να κρατάνε πανό.
Ωστόσο, στην Αθήνα, την Θεσσαλονίκη και την Πάτρα σημειώθηκαν επεισόδια.
Στην Αθήνα
Μεγαλειώδης και με μεγάλη συμμετοχή ήταν η συγκέντρωση διαμαρτυρίας που έγινε στην Αθήνα.
Φορείς, σωματεία, συλλογικότητες, εργαζόμενοι, μαθητές, φοιτητές και άλλοι πολίτες βροντοφώναξαν «Οι ζωές μας μετράνε».
Η ειρηνική πορεία που κάνουν στο κέντρο της Αθήνας εργαζόμενοι, φορείς, συλλογικότητες, σωματεία και άλλοι πολίτες στο πλαίσιο της 24ωρης απεργίας της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ για το δυστύχημα στα Τέμπη.
Στην Θεσσαλονίκη
Μαζική είναι και η διαδήλωση που πραγματοποιείται στην Θεσσαλονίκη για το δυστύχημα στα Τέμπη.
Σύμφωνα με το voria.gr, κάτω από το Άγαλμα Βενιζέλου, στην οδό Εγνατία αλλά και στο πέταλο της Αριστοτέλους είχαν μαζευτεί νωρίτερα εργατικά σωματεία και φορείς, φοιτητές, μαθητές, συνταξιούχοι και μέλη της εξωκοινοβουλευτικής Aριστεράς φωνάζοντας συνθήματα όπως «δεν θα αφήσουμε τους χώρους δουλειάς να γίνουν κοιλάδα των Τεμπών».
Οι διαδηλωτές έχουν κλείσει τον δρόμο στην οδό Εγνατία και ζητούν να ληφθούν μέτρα τώρα για να «μην έχουμε αλλά “πάμε και όπου βγει”».
Στο άγαλμα Βενιζέλου έφτασαν φορείς, συλλογικότητες και φοιτητές που είχαν απευθύνει καλέσματα στην Καμάρα και σε άλλα σημεία του κέντρου.
Στην Πάτρα
Περισσότερα από 8000 άτομα συγκεντρώθηκαν αρχικά στην πλατεία Γεωργίου στην Πάτρα και στη συνέχεια ξεκίνησαν για την πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της αστυνομίας.
Στην κινητοποίηση συμμετέχουν εργαζόμενοι, μαθητές, φοιτητές και άλλοι πολίτες.
Διαδηλώσεις και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας
Άργος
Ηράκλειο Κρήτης
Λάρισα