Σάββατο 20 Μαΐου 2023

Σαββατο 20 Μαιου 2023


#Βγήκε η ποντικομαμή με τα γυαλιά να μας πληροφορήσει πως οι Πόντιοι βρήκαν καταφύγιο στην χώρα της ! Σάν να μην είναι Έλληνες , σαν να μην είναι η Ελλάδα η ΠΑΤΡΙΔΑ τους αλλά είπαν πού να πάμε ρε , που να πάμε - ας πάμε στην χώρα της Σακελλαροπούλου …. 

(Δελφινάριο εν ελλάδι )

Σχολιο.- πρέπει να κουράστικαν πολύ να βρουν τέτοιο "διαμάντι " σα το ποντίκι Σακελλαροπούλου !!!! ( δεν μπορώ να το χωνέψω....ακόμα)



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πρωί της 20ης Μαΐου 1941, ξεκινά η αεραπόβαση των Γερμανών Ναζιστών με συνθηματικό όνομα «Unternehmen Merkur» (Επιχείρηση Ερμής) εναντίον της Μεγαλονήσου, ως την 1η Ιουνίου.

Οι Γερµανοί µετά τη κατάληψη του Νησιού, δεν µπορούν να συγχωρήσουν τη συµµετοχή του Κρητικού λαού σε µια τόσο οδυνηρή γι’ αυτούς αντίσταση. Αρχίζει µία νέα περίοδος µε αιµατηρές θυσίες και σκληρά αντίποινα σε βάρος του.

Στρατόπεδα συγκέντρωσης, οµαδικές εκτελέσεις, πυρπολήσεις χωριών, φόνοι ανεξάρτητα από ηλικία, συµπληρώνουν το έργο των βοµβαρδισµών.

Η γερµανική κατοχή παίρνει τέλος στις 9 Μαΐου 1945, µε την υπογραφή της συνθήκης παράδοσης των Γερµανοιταλικών δυνάµεων στους εκπροσώπους των Κυβερνήσεων Ελλάδας και Αγγλίας.

Το τίµηµα σε αίµα που πληρώνει η Κρήτη από την εισβολή και κατοχή των Γερµανών είναι 6.593 άνδρες, 1.113 γυναίκες και 869 παιδιά.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Καλώ όποιον-α με εμπιστεύεται πολιτικά, από όποιον ιδεολογικό χώρο και αν προέρχεται, στις αυριανές εκλογές να στηρίξει την Συμμαχία Ανατροπής. 

Μακριά από στημένα κόμματα-αναχώματα των εξουσιαστών! 

Μακριά από τα κόμματα που μας παγίδευσαν και προβάλλονται συνέχεια και εσκεμμένα από τα κανάλια των μαφιόζων καναλαρχών! 

Μακριά από κόμματα όπως είναι η ΝΔ, το ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΑΣΟΚ, το ΚΚΕ και το Μέρα 25! 

Μακριά από κόμματα της λεγόμενης εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς που έχει τον ρόλο της εξωκοινοβουλευτικής τσόντας του ΣΥΡΙΖΑ! 

Αν με εμπιστεύεστε και σας έχω πείσει όλα αυτά τα χρόνια για τον αγνό αγώνα που διεξάγω, με ότι προσωπικό κόστος το κάνω, στηρίξτε το ΕΠΑΜ! 



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Singular logic, μπορώ να μάθω τα αποτελέσματα των εκλογών της 21 Μαϊου 2023; Έχω πολύ αγωνία.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δομνα Μιχαηλιδου στην φυλακη Κορυδαλλου επρεπε να βρισκεται και οχι στα ψηφοδελτια της ΝΔ

Σχολιο.- Αυτη ειδικά δεν πρέπει να φέρει παιδια στον κόσμο η Μιχαηλίδου οταν αποκαλει τα βιασμένα παιδια φτωχόπαιδα και δίνει δημόσια προσωπικα δεδομένα που μένουν τα βιασμένα παιδια και πως λεγονται και που πανε σχολείο.Η Κεραπέως η αρχιτσατσά ειναι να κανει πλάτες στο παπαδαριό αλλοι ψυχανωμαλοι και αυτοί

Σχολιο.- τωρα μου θυμισες ποια ειναι...καταλαβα..η νεα εμπορισα παιδιων..τα βγαζει απο τα ιδρυματα και τα δινει απο εδω κι απο κει

Σχολιο.- Μοιάζει περισσοτερο με τρανσεξουαλ παρά με γυναίκα η Μιχαηλίδου



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δραματική προειδοποίηση Ρωσίας σε ΕΕ: Οπλίζετε τον Zelensky, σας... «πληρώνει» με ραδιενέργεια - Αυξήθηκε η ακτινοβολία στην Πολωνία



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Στρατηγικής σημασίας νίκη για Ρωσία - Κατέλαβε πλήρως το Bakhmut μετά από αιματηρές μάχες, μήνυμα Wagner σε Zelensky https://

Ολόκληρη η πόλη του Bakhmut περιήλθε στα χέρια των Ρώσων, σύμφωνα με τον επικεφαλής των Wagner

Στρατηγικής σημασίας νίκη πέτυχε η Ρωσία  το Σάββατο 20 Μαΐου 2023, καθώς ο επικεφαλής των Wagner Yevgeni Prigozhin, ανακοίνωσε στις 12:00 την πλήρη κατάληψη της πόλης Bakhmut (Artemovsk), που αποτέλεσε το θέατρο σκληρών και αιματηρών μαχών. 

Σύμφωνα με τον Prigozhin, οι δυνάμεις των Wagner έχουν αναλάβει τον πλήρη έλεγχο του Bakhmut, της πόλης που έχει τραβήξει πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας για τη σφοδρότητα των μαχών και την πολύμηνη διάρκειά τους.

«Σήμερα (20/5) στις 12 το μεσημέρι κατελήφθη πλήρως το Βakhmut.

Καταλάβαμε ολόκληρη την πόλη, από σπίτι σε σπίτι», είπε ο Prigozhin,.

Πρόσθεσε ότι οι δυνάμεις του θα αποσυρθούν από το Bakhmut στις 25 Μαΐου για ξεκούραση και επανεκπαίδευση παραδίδοντας τον έλεγχο στις τακτικές ρωσικές δυνάμεις.

Οι μάχες του Bakhmut διήρκεσαν 224 μέρες και στους στρατιωτικούς αναλυτές θύμισαν το Στάλινγκραντ.

Αδυσώπητος αστικός πόλεμος και αιματηρές συγκρούσεις για την κατάληψη ενός σπιτού ή ακόμη και ενός ορόφου.

Για τη Ρωσία, η μάχη του Bakhmut επίσης μια από τις πιο αιματηρές και μακρύτερες από τον  B΄ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Η πλήρης κατάληψη της πόλης συνιστά καίριο πλήγμα για το καθεστώς Zelensky, την ώρα μάλιστα που έλεγε ότι προετοιμάζει με αναγνωριστικές επιθέσεις αντεπίθεση όπως είχαν διατάξει τους ουκρανοναζί οι αμερικάνοι και τα ευρωενωσιτικά σκυλάκια τους.

Η ψυχολογική επίδραση της κατάληψης του Bakhmut θα είναι τεράστια στη περιβόητη αντεπίθεση που μάλλον δεν πρόκειται να γίνει ποτέ.

Επίσης εκτιμάται, πως θα επηρεάσει καίρια τη Δύση και τη συνεχιζόμενη υποστήριξη που παρέχει στο Κίεβο.

Στο ρωσικό υπουργείο Άμυνας ο έλεγχος της πόλης

«Το απόγευμα της 20ης Μαΐου, το Artemovsk κατελήφθη πλήρως, κατελήφθη το τελευταίο τμήμα της περιοχής Samolet με τα πολυώροφα κτίρια, καταλήφθηκε πλήρως η πόλη», είπε ο ιδρυτής των Wagner.

Ο έλεγχος της πόλης θα μεταφερθεί στο Υπουργείο Άμυνας, διευκρίνισε.

Ευχαρίστησε τους στρατηγούς Sergey Surovikin και Mikhail Mizintsev που «κατέστησαν δυνατή την πραγματοποίηση αυτής της δύσκολης επιχείρησης.

Και ευχαριστώ τον Vladimir Putin που μας έδωσε αυτή την ευκαιρία και την υψηλή τιμή να υπερασπιστούμε την πατρίδα μας», τόνισε ο Prigozhin.

Επίσης, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του στους μαχητές των Wagner και τους στρατιωτικούς που συμμετείχαν στις μάχες και θα συμμετάσχουν μαζί τους στο μέλλον, καθώς και σε όλους τους πεσόντες.

Prigozhin σε Zelensky: Να φιλήσεις τον Biden στο μέτωπο

Ο Prigozhin επέκρινε τον Oυκρανό πρόεδρο Volodymyr Zelensky και τον Aμερικανό ομόλογό του Joe Biden, οι οποίοι συμμετέχουν στη σύνοδο κορυφής των μασόνων σατανιστών G7 στη Χιροσίμα της Ιαπωνίας, όπου ο απελευθερωτικός πόλεμος της Ρωσίας στη ναζιστική ουκρανία που είναι αποικία της Δύσης έχει κυρίαρχη θέση στις συνομιλίες των παλιοτομαριών μασόνων του G7.

Απευθυνόμενος στον Zelensky ο Prigozhin είπε: «Σήμερα όταν θα δεις τον Biden φίλησέ τον στο μέτωπο και πες του γειά από εμένα».

Ο Prigozhin επανέλαβε τους ισχυρισμούς του που έχει διατυπώσει πολλές φορές στο παρελθόν ότι οι δυνάμεις του υπέστησαν πολύ μεγαλύτερες απώλειες από ό,τι χρειαζόταν λόγω της ανεπαρκούς υποστήριξης και των προμηθειών πυρομαχικών από τον στρατό.

Εξαιτίας της ρωσικής γραφειοκρατίας και για τα «καπρίτσια» του Shoigu (σ.σ. υπουργός Άμυνας Ρωσίας) και του επικεφαλής του γενικού επιτελείου των Ενόπλων Δυνάμεων της Ρωσίας Valery Gerasimov «έχασαν τη ζωή τους πέντε φορές περισσότεροι στρατιώτες από ό,τι θα έπρεπε», είπε στο βίντεο.

O Prigozhin εμφανίζεται σε βίντεο με στολή παραλλαγής μπροστά από μια σειρά ανδρών του που κρατούσαν ρωσικές σημαίες και πανό της Wagner.

https://twitter.com/i/status/1659921933750906880

Οι Wagner κινούνται προς Ivanovskoye

Μαχητής των Wagner είπε στο RIA Novosti ότι τα αποσπάσματα επίθεσης πήραν τον δρόμο προς το χωριό Ivanovskoye που ελέγχεται από τους Ουκρανούς, το οποίο έχει γίνει πλέον η «γραμμή τερματισμού» στις μάχες για το Artemovsk.

Αποκάλυψε επίσης πως οι ρωσικές δυνάμεις είχαν απελευθερώσει ένα οικοδομικό τετράγωνο στα περίχωρα της πόλης, αναγκάζοντας τον εχθρό να φύγει από το οχυρό.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο νέος Ηλίας Μόσιαλος μας έρχεται κατευθείαν από τα γραφεία της Goldman Sachs και το επιτελείο του Τζο Μπάιντεν, στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ. Στέφανος Κασσελάκης  λέγεται.

Συριζαίοι ΞΕΦΤΙΛΕΣ!



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Steve Kirsch: «Οι εμβολιασμένοι, έχουν 25 φορές περισσότερες πιθανότητες να αποκτήσουν αυτοάνοση διαταραχή»!

Το CDC λέει ψέματα στους ανθρώπους για πάνω από 20 χρόνια αρνούμενοι τη σχέση μεταξύ εμβολίων και αυτισμού. Σε μόλις 40 λεπτά μετά την έναρξη της έρευνάς μου, έχω πλέον ένα εξαιρετικά σημαντικό στατιστικό αποτέλεσμα. Εάν δεν είστε εμβολιασμένοι έναντι 10 ή περισσότερων εμβολίων, έχετε 6 φορές λιγότερες πιθανότητες να διαγνωστείτε με αυτισμό.

Το αποτέλεσμα είναι ιδιαίτερα σημαντικό στατιστικά (p=,0023). Θα δημοσιοποιήσω τα δεδομένα αύριο (ο Andy Wakefield και άλλοι τα έχουν ήδη). Κανείς δεν πρέπει να εκπλαγεί. Η μελέτη Mawson και η μελέτη Hooker (και οι δύο δημοσιεύθηκαν σε περιοδικά με κριτές και δεν ανακλήθηκαν) έδειξαν πολύ παρόμοιες τιμές (4Χ και 5Χ αντίστοιχα). Όλα τα δεδομένα είναι επαληθεύσιμα. Η μελέτη μου είναι μεγαλύτερη και πιο ποικιλόμορφη από τη δική τους.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ψηφίσουμε ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ

Κλεάνθης Γρίβας  Δρ Ψυχιατρικής Υποψήφιος Α Αθήνας

Άρης Λαμπρόπουλος Δικηγόρος Υποψήφιος Β2 Δυτικού Τομέα Αθηνών

Ευγενία Στρατηγάκη Ιατρός Υποψήφια Α Αθήνας

Ψηφίσουμε ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ

Οι προσωπικές συμπάθειες δεν κρύβονται.

Δεν συνηθίζω να υπερψηφίζω πολιτικούς σχηματισμούς στους οποίους δεν συμμετέχω σαν μέλος και δεν έχω συμβάλλει στη διαμόρφωση του πολιτικού τους προγράμματος.

Βαθιά μου πεποίθηση είναι πως η αριστερή ιδέα για την πολιτική συμμετοχή ήταν και παραμένει πάντα πως οι πολίτες είναι ενεργά μέλη της κοινωνίας και όχι ψηφοφόροι πελάτες των επαγγελματιών της πολιτικής.

Το γεγονός ότι τρία χρόνια τώρα δεν έγινε κατορθωτό να συγκροτηθεί ένας μαχητικός, μαζικός, πολιτικός και κοινωνικός χώρος ενότητας των αντιστάσεων που εκδηλώθηκαν όπως και αυτών που θα ακολουθήσουν είναι ένα ζήτημα που θα αντιμετωπίσουμε (πιθανότατα εξίσου ανεπιτυχώς) από την επόμενη μέρα των εκλογών της 21.5.2023

Μπροστά στην Κάλπη της 21.5.2023

Κάθε άνθρωπος που αντιστάθηκε αυτά τα τρία πέτρινα χρόνια της Παγκόσμιας Υγειονομικής Δικτατορίας και του Κράτους Έκτακτης Ανάγκης, ΧΡΩΣΤΑΕΙ σ' αυτούς τους ανθρώπους (και σε πολλούς άλλους ακόμα) ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ από μία ΨΗΦΟ, σαν πράξη ευγνωμοσύνης. 

Χρωστάει την συνεχή και επίμονη αντικειμενική του ενημέρωση απέναντι στην καθολική λογοκρισία, την διεισδυτική ιατρική και επιστημονική του επιμόρφωση, την ανιδιοτελή θεραπευτική προσφορά, την κρίσιμη εκείνη πληροφόρηση που του έδωσε τα όπλα να προστατέψει την υγεία του και την ίδια τη ζωή, τη δική του και όσων βρίσκονταν γύρω του.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



«ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ»

Δεν ξεχνώ τη μέρα που νεκρώσαν οι ζωές μας και μας «κλειδωσαν» σπίτι δήθεν για το καλό μας.

Δεν ξεχνώ την στιγμή που περπατούσα στην παραλία και με σταμάτησε ο αστυνομικός με το όπλα ανα χείρας να μου ζητήσει «άδεια κυκλοφορίας»

Δεν ξεχνώ τα κάγκελα στην παραλία και τους «δημοσιογράφους της λίστας ΠΕΤΣΑ» που μας αποκαλούσαν «απείθαρχους πολιτες» γιατί θέλαμε να είμαστε έξω στον καθαρό αερα , αντι να σαπίζουμε απελπισμένοι στον καναπέ μας απέναντι από την τηλεόραση που εξέπεμπε τρόμο.

Δεν ξεχνώ τις ατέλειωτες ώρες που το παιδί μου ήταν καθηλωμένο απέναντι από ένα λαπτοπ δήθεν να «απολαμβάνει» «ασφαλή τηλε-εκπαίδευση» , εγκλωβισμένο σε μια αποστειρωμένη τηλε- ζωή στην πιο τρυφερή ηλικία .

Δεν ξεχνώ την μοναξιά, την αγωνία για το αύριο , τους ανθρώπους που αντιστάθηκαν στον «ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟ»

Δεν ξεχνώ όλα τα συστημικά κόμματα που στήριξαν το καθεστως Μητσοτακη , τα λοκαντουν και την υποχρεωτικότητα , ενώ έβρεχε επιδοτήσεις και απ´ευθειας ανάθεσης και κάποιοι πλούτισαν σε μια νύχτα .

Δεν ξεχνω τους «ΑΚΑΤΑΔΙΩΚΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΤΙΠΟΤΑ», να εισηγούνται μετρα χωρις λογική, που η πραγματικότητα τα διέψευσε , με την παταγώδη αποτυχία της χώρας μας στην διαχείριση της «πανδημίας». 

Δεν ξεχνώ τους φίλους που μας αντιμετώπισαν ως εχθρούς γιατί είχαμε άλλη άποψη.

Μα περισσότερο απ´ολα δεν ξεχνώ ποτέ τους ανθρώπους που συναντηθήκαμε σε αυτό το απέραντο «σκοτάδι» και γίναμε στήριγμα ο ένας του άλλου και μπορέσαμε να συμπορευτούμε .

Μέσα στο «μπουμπουνητό της βλακείας που σωπαίνει η λογική», στην πολιτική εξαθλίωση όπου δήθεν αριστεροί και δεξιοί σήκωσαν μαζί το «λάβαρο της υποχρεωτικότητας και των λοκνταουν», δεν ξεχνώ τους ανθρώπους που βρεθήκαμε από το πουθενά και με ένα βλέμμα ανθρωπιάς και σεβασμού κάναμε την ανθρώπινη επαφή κουράγιο και απαντοχή μας.

Σε αυτές τις σάπιες εποχές , το ζητούμενο δεν είναι να παραμείνεις ζωντανός, αλλά άνθρωπος . Ενεργός πολίτης κι όχι κομματικός οπαδός .

Σε λίγες ώρες μπροστά στην κάλπη κρίνεται η αξιοπρέπεια, η μνήμη μας και ο δείκτης νοημοσύνης μας.

Είναι η πρωτη φορα στην ζωή μου που την ώρα που θα ψηφίζω θα σκέφτομαι τον αστυνόμο που με το χέρι στο όπλο , μέρα μεσημέρι μου ζητούσε άδεια κυκλοφορίας . Όλα τα συστημικά κόμματα συμφώνησαν με πρωτοφανή ομοφωνία ότι αυτό ειναι η δικη τους κανονικότητα .

Η αντίσταση σε κάθε μορφής τρομοκρατία και ολοκληρωτισμό ήταν, ειναι και θα ειναι για πάντα η δικη μου πραγματικότητα . Το οφείλω στην κόρη μου και σε κάθε άνθρωπο που όσο και να φοβήθηκε ή αν απειληθηκε , δεν έσκυψε το κεφάλι.

Μνημόνια , λοκνταουν , υποχρεωτικότητα : στιγμιότυπα απο το μέλλον που μας ετοιμάζουν . 

Η αποχή σου ειναι η δύναμη τους . Η ψήφος σου ειναι η δικη σου

Δεν ξεχνώ αυτους που έπαιξαν το αισχρό χαρτί του «υγειονομικού εμφυλίου», με σκοπό να μας διχάσουν .

ΚΑΛΗ ΨΗΦΟ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ

ΨΗΦΟ ΣΤΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ

Μυρτώ Γριβα



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Εκεί στο ΚΚΕ για άλλη μια φορά, αποδεικνύετε πόσο δεκανίκια του καθεστώτος είστε. 

Διαβάστε κριτική που κάνει ο δήμος Πατρών με δήμαρχο τον Πελετίδη στην βράβευση της μετενσάρκωσης του Μένγκελε, Αλβέρτου Μπουρλά. 

«Έχει μείνει αξέχαστη η δήλωση του «τιμώμενου» κατά τη διάρκεια της πανδημίας που στοίχισε και στοιχίζει τη ζωή εκατομμυρίων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο, ότι είναι επικίνδυνο να αρθεί προσωρινά η πατέντα για το εμβόλιο, με αποτέλεσμα να μείνουν ανεμβολίαστοι οι πληθυσμοί των πιο φτωχών χωρών.» 

Θα το θυμηθείτε αύριο άραγε όσοι σκέπτεστε να ψηφίσετε ΚΚΕ ως ένδειξη δυσαρέσκειας στα πολιτικά δρώμενα της χώρας; 

Καμία ψήφος χαμένη στα κόμματα του κΥνοβουλίου. 

Όλα τους συντάχθηκαν στην ατζέντα 2030 του WEF!!!!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Βλέπω διαφημίσεις υποψηφίων γυναικών από τα 3 υποτίθεται μεγαλύτερα κόμματα , και είναι σχεδόν όλες σαν νσ έχουν βγεί από σχολή modeling -- οι διαφημίσεις , γιά τις ίδιες πώς είναι στην πραγματικότητα δεν ξέρω. Ζήλεψαν μήπως την "δόξα" της Καιλή ;; Άσχημο δρόμο έχουν πάρει τότε . 

Ή μήπως ελπίζουν ότι με τη νέα μόδα να βγάζουν όμορφες γυναίκες πρωθυπουργούς , έχουν κι αυτές κάποια ελπίδα ;; Δεν ξέρουν ότι σε μιά πάντα σκληρή και αντροκρατούμενη κοινωνία , αυτές πρώτες θα τις πετάξουν σαν στυμένες λεμονόκουπες αν γίνει καμιά στραβή ;; Εκτός κι αν αντροποιηθούν κι αυτές όπως η Θάτσερ , η Γκόλντμα Μέγιερ . Τότε τζάμπα οι σχολές modeling....

Μόνο στις μητριαρχικές , ή κοινωνίες του μητρικού δικσίου όπως έλεγε ο Μόργκαν και ο Ένγκελς , της προιστορικής εποχής , οι γυναίκες είχαν ισότιμη θέση , και μερικές φορές υπερέχουσα , στα πλαίσια της κοινωνίας των γενών. Αυτή η ισότιμη κσι σεβαστή θέση μπορούν να την ξαναβρούν μόνο αν αποκατασταθεί η οικονομική βάση εκείνης της παλιάς κοινωνίας , δηλαδή η κοινοκτημοσύνη , ο κομμουνισμός.

Μέχρι τότε θα παραδέρνουμε αμάμεσα στην "ταυτότητα φύλου" , την διεμφυλετότητα , τα πολλαπλά φύλα , την στέρηση τελικά του έρωτα και της οικογένειας , την υπογεννητικότητα και τη μείωση του πληθυσμού -- διακηρυγμένο στόχο της δυτικόστροφης ελίτ.

Και γιά να μην παρεξηγηθώ , δεν έχω πρόβλημα με την ομοφυλοφιλία. Αυτό είναι προσωπική επιλογή της καθεμιάς και του καθενός.

Υ.Γ. Έβλεπα τώρα το διαφημιστικό μιάς υποψήφιας του Σύριζα , που έλεγε πως δεν είναι δίκαιο που στην απελθούσα Βουλή ήταν μόνον 62 γυναίκες ενώ στον πληθυσμό είναι 50% . Σωστό. Αλλά δεν είπε την επόμενη φράση που παλιά το κόμμα της το εφάρμοζε μέσες- άκρες γιά τα κομματικά όργανα. Δηλαδή ποσόστωση γυναικών 50 - 50. Αλλά......αλλά πρέπει τότε να τεθεί και κοινωνικο-ταξική ποσόστωση. Δηλαδή , είναι ας πούμε στον πληθυσμό 10% αγρότισσες ;; Τόσο % και στη Βουλή . Είναι 20% εργάτριες ;; Τόσο % και στη Βουλή. κ.ο.κ. Το ίδιο πρέπει να ισχύσει και γιά τους άντρες . "Δικαιοσύνη Παντού" δεν είπατε κυρία μου ;;

Οπότε....



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Yπενθύμιση πως πριν την επέμβαση του Πούτιν στην Συρία, ήταν έτοιμοι να φτιάξουν το "Χαλιφάτο".

Δεν ξεχνάμε και πως οι αριστερούληδες δικαιωματιστές του ΝΑΤΟ έλεγαν ότι είναι εμφύλιος στην Συρία.


Αυτές οι εικόνες με αρρωσταίνουν, με θυμώνουν και με στεναχωρούν.

Αυτή είναι μια υπαίθρια αγορά όπου το Ισλαμικό Κράτος (Daesh) πουλάει σκλάβες του σεξ.

Πλήρως καλυμμένες από την κορυφή μέχρι τα νύχια με το χιτζάμπ και τη μπούργκα και αλυσίδες στα χέρια και επιτρέπεται να σηκώσει τη μπούργκα για να τις δει στο πρόσωπο για να ξέρει τι αγοράζει. Μετά θα είναι ο ιδιοκτήτης στον οποίο ανήκουν.

Το ότι υπάρχουν ακόμα άνθρωποι στον 21ο αιώνα που αντιμετωπίζουν τις γυναίκες σαν τις σκλάβες του σεξ είναι αηδιαστικό και τρομακτικό.

Αλλά στεναχωριέμαι ακόμη περισσότερο όταν σκέφτομαι πώς οι άνθρωποι στη Δύση ευτελίζουν μια τέτοια μαύρη κάλυψη, και μάλιστα κάθε είδους ιδεολογική κάλυψη των γυναικών για να τις προστατεύσουν από τα λάγνα βλέμματα των ανδρών, ως «ελεύθερη επιλογή» ή «κουλτούρα» ή οτιδήποτε άλλο.

Στους ανθρώπους που χρησιμοποιούν τον πολιτισμικό σχετικισμό για να δικαιολογήσουν τέτοια ολέθρια και μισογυνικά ρούχα ακόμα και εδώ μαζί μας στην Ευρώπη: σκεφτείτε δύο φορές και σταματήστε να δίνετε θέση σε αυτού του είδους τη μεροληπτική ιδεολογία συνειδητά ή ασυνείδητα.

Υποστηρίξτε αυτές τις γυναίκες αντί να υποστηρίξετε περαιτέρω τον εξισλαμισμό και στην Ευρώπη. 



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Είναι καθαρός Ν@ζισμός. ούτε οι Γερμανοί το περίμεναν. Σταδιακά μεγαλώνει κάτω από το δέρμα σου.

Το 33% των πολιτών ΘΕΛΕΙ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΩΝ ΑΣΤΕΓΩΝ. Ούτε ΗΠΑ ούτε Καναδάς είναι "καλοί" άνθρωποι. Η υποβοηθούμενη αυτοκτονία ΜΟΝΟ για τους άστεγους είναι ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ. Πάρτε ένα άτομο που έχει κρίση ψυχικής υγείας, ή ενώ είναι μεθυσμένος, ή είναι φτιαγμένος, και ενώ είναι άστεγος και εξολοθρεύστε τον χωρίς ΑΛΗΘΕΙΑ να του δώσετε μια επιλογή που γνώριζε πλήρως. ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ το έχουν κάνει ΠΟΛΛΕΣ φορές. Μην τους προσφέρετε ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ (ειδικά όχι πραγματική βοήθεια ή υπηρεσίες) εκτός από τον ΘΑΝΑΤΟ.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Jacques Attali: “Οι ηλίθιοι θα το πιστέψουν και θα ζητούν να θεραπευτούν – Έτσι η επιλογή των ηλιθίων θα φροντιστεί: Θα πάνε μόνοι τους στη σφαγή… “

Ο Jacques José Mardoché Attali (Ζακ Αταλί), είναι Γάλλος οικονομολόγος και κοινωνικός θεωρητικός , συγγραφέας, πολιτικός σύμβουλος και ανώτερος δημόσιος υπάλληλος, ο οποίος υπηρέτησε ως σύμβουλος του Προέδρου Φρανσουά Μιτεράν από το 1981 έως το 1999. και ήταν ο πρώτος επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Τράπεζας για την Ανασυγκρότηση και την Ανάπτυξη από το 1991 έως το 1993. 

Αυτός ο άνθρωπος υποστηρίζει την μείωση του πληθυσμού ιδιαίτερα των ηλικιωμένων γιατί “δεν συνεισφέρουν σε τίποτα” όπως δηλώνει, και έπειτα τους αδύναμους αλλά και τους “ηλίθιους” που ενώ θα νομίζουν πως τους προστατεύουμε αυτοί θα εξοντωθούν χωρίς να χρειαστεί να κάνουμε iQ Τεστ…!”

“Στο μέλλον θα βρούμε έναν τρόπο μείωσης του πληθυσμού. Θα ξεκινήσουμε με τους ηλικιωμένους, επειδή όταν οι άνθρωποι είναι άνω των 60-65 ετών, καταναλώνουν περισσότερο από ό, τι παράγουν, και αυτό κοστίζει ακριβά στην κοινωνία”.

Τότε οι αδύναμοι και έπειτα οι άχρηστοι, που δεν συνεισφέρουν τίποτα στην κοινωνία επειδή υπάρχουν όλο και περισσότεροι, και πάνω απ ‘όλα, τελικά, οι ηλίθιοι.

Η ευθανασία απευθύνεται σε αυτές τις ομάδες.

Η ευθανασία πρέπει να είναι ένα ουσιαστικό εργαλείο στις μελλοντικές μας κοινωνίες, σε κάθε περίπτωση. Φυσικά δεν θα είμαστε σε θέση να εκτελέσουμε ανθρώπους ή να οργανώσουμε στρατόπεδα συγκέντρωσης.

Θα τους ξεφορτωθούμε αφήνοντάς τους να πιστέψουν ότι είναι για το δικό τους καλό. Ο πολύ μεγάλος και σε μεγάλο βαθμό περιττός πληθυσμός είναι κάτι που είναι πολύ δαπανηρό οικονομικά.

Κοινωνικά, επίσης, είναι πολύ καλύτερο για την ανθρώπινη μηχανή όταν σταματά απότομα από ό, τι όταν σταδιακά αποσυντίθεται.

Δεν θα μπορέσουμε να κάνουμε τεστ νοημοσύνης σε εκατομμύρια και εκατομμύρια ανθρώπους, όπως μπορείτε να φανταστείτε!

Θα βρούμε ή θα προκαλέσουμε κάτι. Μια πανδημία που στοχεύει ορισμένα άτομα, μια πραγματική οικονομική κρίση ή όχι, έναν ιό που θα επηρεάσει τους ηλικιωμένους ή τους υπερηλικιωμένους, δεν έχει σημασία, οι αδύναμοι και οι φοβισμένοι θα υποκύψουν.

Οι ανόητοι θα το πιστέψουν και θα ζητήσουν τη θεραπεία. Θα έχουμε διασφαλίσει ότι έχουμε προγραμματίσει τη θεραπεία, μια θεραπεία που θα είναι η λύση.

Έτσι, η επιλογή των ηλίθιων θα φροντιστεί: θα πάνε μόνοι τους στη σφαγή. “

Αυτό το κείμενο του Jacques Attali είναι διεθνώς αναγνωρισμένο και ιδιαίτερα γνωστό στο Γαλλικό κοινό. Παρόλα αυτά τα Ellinika Hoaxes είχαν το θράσος να το βγάλουν ψευδές, με ένα ακατανόητο τρόπο που μόνο αυτοί καταλαβαίνουν…

Παρακάτω στο βίντεο, διακρίνουμε να διαβάζεται το κείμενο στη Γερμανική τηλεόραση μεταφρασμένο απο το EL.gr αυτολεξεί: Απόσπασμα από όσα έγραψε ο Jacques Attali στο βιβλίο του “Η σύντομη ιστορία του μέλλοντος”

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO, μέσω twitter, ώστε να μην ανιχνευθεί από τα άθλια Ellinika Hoaxes, στο σύνδεσμο : (https://twitter.com/FKbXDaCt2H.../status/1659502653959811072)



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Συνεχίζονται γιά μέρες οι μεγάλες αντιπυρηνικές διαδηλώσεις στην Χιροσίμα εν όψει της συνόδου του G7 , και της επίσκεψης Μπάιντεν ! Τα συνθήματα τους : "Όχι στον πυρηνικό πόλεμο" , "Δεν θα επιτρέψουμε πόλεμο με την Κίνα" !!

Εντωμεταξύ συνεχίζεται στη Λισαβόνα η σύνοδος της λέσχης Μπίλτενμπεργκ , της Δυτικοστρεφούς ελίτ δηλαδή. Όλα τα παγκόσμια προβλήματα θα συζητηθούν (δεν είδα όμως την πείνα και τις παγκόσμιες ανισότητες ), και στο τέλος η παγκόσμια ηγεσία των ΗΠΑ ( νιώθουν ότι τρίζει η καρέκλα ;; ). Θα συμμετέχει βέβαια και ο Α.Μπουρλά , καθώς και οι Ευτ.Βασιλάκης της Aegean ( αυτής που διασώθηκε με δημόσιο χρήμα προς δόξαν των "νόμων της αγοράς" !! ), ο Δημ. Παπαλεξόπουλος του Τιτάνα ,ο οποίος κληρονόμησε από τον πατέρα του και την μόνιμη θέση στην Μπίλτεμπεργκ ( είθισται στο Μητσοτακιστάν η τετοια διαδοχή ) , και η Νίκη Γουλιμή της Nova Credit Inc. ( Θυμάστε το "ανθ' ημών Γουλιμής" του Τρικούπη ;; Η οικογένεια φαίνεται καλά κρατεί ! ).

Θα τελειώσει η σύνοδος της Μπίλτεμπεργκ πρώτα και μετά θ' αρχίσει το G7 . Τυχαίο ;; Γιά να αποφασίσουν οι πρώτοι και να συμμορφωθούν οι δεύτεροι μάλλον !!

Υ.Γ. Θα το επαναλαμβάνω συνέχεια : Από τη στιγμή που οι Ρώσοι έχουν καταλάβει όλα σχεδόν τα εδάφη που ζουν από αιώνες Ρώσοι αλλά και οι ομογενείς μας στην Ουκρανία και την Κριμαία , και τα έχουν ενσωματώσει στην επικράτεια τους , η φροντίδα μας πρέπει να είναι η υπεράσπιση των 120 χιλ. Ελλήνων , και όχι η αποστολή όπλων στους ΟυκροΝαζί γιά να βομβαρδίζουν και να σκοτώνουν τους παραδοσιακά Ρωσόφιλους και δημοκράτες ομογενείς μας. Κάθε άλλη επιλογή συνιστά εθνική προδοσία. Αν ανακαταλάβουν αυτά τα εδάφη οι Ουκροναζί , θα ακολοθήσει σφαγή ΚΑΙ των ομογενών, και στην καλύτερη περίπτωση προσφυγιά στην Ελλάδα. Έτσι θα τριτώσει η εθνική προδοσία του κυρίαρχου μπλοκ εξουσίας, μετά το 22 και το 74 !



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Εδώ άρχισαν να μιλούν για περιορισμό της ιδιωτικής καλλιέργειας αλλά και των οικοσιτων... Αυτή είναι η ατζέντα 2030 παγκοσμίως και οι τρέχουσες κυβερνήσεις πιόνια αυτή ακολουθούν!! Έρχεται και εδώ αυτό που έχει αρχίσει σε άλλες χωρες.. τα πουλημένα κυρία μέσα ενημέρωσης θα λένε μισες αληθειες.. θα τα λένε αλλά θα τα παρουσιαζουν με τρόπο που ο απλός κόσμος θα πιστέψει ότι είναι για το καλό του!!!! 

«Φασισμός τροφίμων»: Η Νέα Υόρκη θα αρχίσει να παρακολουθεί τις αγορές τροφίμων και να επιβάλλει ανώτατα όρια στο κόκκινο κρέας «Αυτός είναι ο φασισμός των τροφίμων», απάντησε η οικονομική εμπειρογνώμονας Κάθριν Όστιν Φιτς. «Είμαι απασχολημένη παρακολουθώντας τους υπεύθυνους λήψης αποφάσεων να πετούν σε όλο τον κόσμο με αποτυπώματα άνθρακα των τμημάτων Panzer... οπότε νομίζω ότι εξετάζουμε ένα σύστημα που δεν έχει απολύτως καμία ακεραιότητα», είπε. «Αν πρόκειται να ελέγξεις το χρήμα και το νομισματικό σύστημα, πρέπει να ελέγξεις το φαγητό. Και αυτός είναι ο έλεγχος των τροφίμων». Ακούστε την Catherine Austin Fitts



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αν η αποχή μπορούσε να αλλάξει τον κόσμο, θα ήταν παράνομη.

Μαυρίζουμε συνειδητά τους συστημικούς, τους συμβιβασμένους και τους ξεπουλημένους με κέφι και χωρίς αυταπάτες. Ψηφίζουμε μικρά εξωκοινοβουλευτικά κόμματα.

Καλό βόλι!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πέτρινα Χρόνια

Αναγνωρίζω ότι δεν ήξεραν τότε, τον κίνδυνο των πει ραμα Τικ κων ενε σε ων (μιλάω μόνο ίσως για κάποια κόμματα μικρά όχι για κυβέρνηση και αντιπολίτευση). Αλλά πάντοτε μιλάμε για πείραμα και το ήξεραν. Υπάρχουν επιστήμονες σε όλα τα κόμματα και γιατροί. Εδώ εμείς χωρίς να είμαστε επιστήμονες καταλήξαμε σε ένα σωστό συμπέρασμα. Δικαιολογία δεν υπάρχει.

Αλλά εφόσον δεν γνωρίζανε πως πρότειναν υποχρεωτικό φολιασμό. Η ευθύνη παραμένει εγκληματική 

Μιλάμε για κόμματα της  βουλής που χιλιάδες Έλληνες εμπιστεύτηκαν, ακολούθησαν τη γραμμή τους, οπότε πήγαν φολιάστηκαν και πέθαναν.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Είδα τις προάλλες στο μετρό κοινωνικοπολιτική διαφήμιση. Να ψηφίσουμε, λέει, γυναίκες στις εκλογές, για να γίνει η ζωή μας καλύτερη. Γιατί υποτίθεται ότι εμείς οι γυναίκες είμαστε καλύτερες από τους άνδρες. Είμαστε λιγότερο "αιμοσταγείς". Ναι, αμέ! Μάργκαρετ Θάτσερ, Μαντλίν Ολμπράιτ, Κοντολίζα Ράις, Χίλαρι Κλίντον... Ας το παραδεχτούμε, επιτέλους: ίδια σκατά είμαστε. Η ανθρώπινη ηλιθιότητα δεν έχει φύλο, ούτε φυλή, ούτε έθνος. Κάτι έγραφε και για την έμφυλη βία η διαφήμιση, αποσιωπώντας σεμνά το γεγονός, ότι οι κατά συρροήν δολοφόνοι στην συντριπτική πλειοψηφία τους είχαν κάποιο θέμα.

Καταστρεφόμαστε. Γιατί ανήκουμε στην Δύση. Σε αυτή την χώρα (και όχι μόνο!) κουμάντο δεν κάνει ο Πρωθυπουργός και η κυβέρνησή του, αλλά η Ευρω Επιτροπή. Η οποία με την σειρά της εξυπηρετεί τα συμφέροντα των ΗΠΑ.

Γιαυτό ψήφος σε μικρά εξωκοινοβουλευτικά κόμματα, που είναι ενάντια στη Δύση, στην ΕυρωΕνωση, στον Δικαιωματισμό της Δύσης και στην ανωμαλία της, ενάντια στον νεοφιλελευθερισμό που καταστρέφει την ανθρωπότητα.

Σχολιο.- Όχι ότι διαφωνώ μαζί σου αλλά σε ένα τοίχο διάβασα

Μια μάχη πού ποτέ δεν θα κερδίσεις αλλά πάντοτε πρέπει να την δίνεις

Σχολιο.- Στον δρόμο δεν μπορούμε να βγούμε γιατί μας περιμένουν..

Μην δίνεις το δικαίωμα σε 'μένα να αποφασίσω εγώ αύριο για 'σένα.

Σχολιο.- Υπάρχει και η Συμμαχία Ανατροπή, μια συμμαχία από εφτά κόμματα του εξωκοινοβουλευτικού χώρου. Κατά τη διάρκεια της "πανδημίας" στάθηκε απέναντι στα υγειονομικά μέτρα, τις υποχρεωτικότητες, τα εμβόλια και επιδιώκει την απεμπλοκή από τον πολέμο εναντίον της Ρωσίας.

Σχολιο.- Jαcιndα Αrdεrn, Ursulα Vοn Dεr Lεyεn

Τανσού Τσιλέρ... Δεν έχει τέλος η λίστα!




--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το σύστημα μας στην Βουλη και στις εκλογές είναι ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΎΤΙΚΟ σύστημα, δεν ψηφίζουμε ποιος θα μας κυβερνήσει , αλλά ποιος μας εκφράζει και ποιος μας αντιπροσωπεύει καλύτερα, οποιοδήποτε άλλο ψευτοδιλλημα είναι εκ του πονηρου



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Υπάρχουν πάρα πολλοί, που έχουν πειστεί πως δεν πρέπει να ψηφίσουν "μικρά εξωκοινοβουλευτικά κόμματα" γιατί έτσι ενισχύεται το μπλοκ ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ-ΠΑΣΟΚ. 
Κάνουν μεγάλο λάθος!
Καταρχάς, αν ψηφίσουν όλοι ένα κόμμα που δεν είναι στην Βουλή (πχ ΕΠΑΜ-Συμμαχία Ανατροπής που προτείνω εγώ) δεν θα είναι "μικρό" και θα αναγκάσει και τους αλγόριθμους της Singular να το βάλει στην Βουλή. 
Κατά δεύτερον πρέπει να καταλάβουμε όλοι, πως το Σύστημα για να κρατάει τα κεκτημένα μας οδηγεί στο να ψηφίζουμε απόλυτα ελεγχόμενα συστημικά κόμματα, κόμματα εξουσίας όπως είναι το ΣΥΡΙΖΑ το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ ή εφεδρείες όπως είναι το Μέρα25, η Ελ.Λυση και το ΚΚΕ!!
Μαυρίστε τους με κάθε τρόπο!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Έδρασε ο Κατρούγκαλος ως λαγός για να μας προετοιμάσει γι' αυτά που θα κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ αν γίνει κυβέρνηση;
Ή έδρασε για λογαριασμό της Νέας Δημοκρατίας;
ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ!



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Θυμάστε που σας έλεγαν ότι ο κορωνοιος κολλαει αν είσαι όρθιος στο μπαρ αλλά δεν κολλαει αν είσαι καθιστός;
Ε.... τραβάτε ψηφιστε τους τώρα



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ας μην βγάζουμε συμπεράσματα από τις προεκλογικές συγκεντρώσεις των κομμάτων,άλλα το Παναιτωλικος-Λαμια περισσότερο κόσμο μάζεψε σήμερα Παρασκευή από τον Μητσοτάκη
Αποτυχημένη κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της ΝΔ στο Θησείο



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μια νεαρή γυναίκα στον Βόλο καταδικάστηκε σε 30 μέρες φυλάκιση με αναστολή, γιατί πιάστηκε να κλέβει γάλατα από σούπερ μάρκετ για να ταΐσει το μωρό της.
Νομίζω πως πρωταρχικό καθήκον των δημοσιογράφων ήταν η αποκάλυψη αυτών που βγάζουν εκατομμύρια καθημερινά και κάλεσαν την αστυνομία να συλλάβει αυτή τη γυναίκα. 
Το ότι βρέθηκαν δικαστές να την καταδικάσουν δεν μας εκπλήσσει. Ζέχνει παλιανθρωπιά η Δικαιοσύνη τους.
Σχολιο.- Φυσικό είναι να δικάζουν τους Φτωχούς οι Δικαστές !! Έτσι τους έμαθαν τα Αφεντικά τους !! Στους Ισχυρούς κάθονται σούζα !! Έτσι κερδίζουν και τις προαγωγές !! Η Εισαγγελέας που πρότεινε την Αθώωση της Χρυσής Αυγής πήρε "Προαγωγή" και έγινε Αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου !! Έτσι λειτουργούν τα "Συγκοινωνούντα Δοχεία" !!




----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δεν μάθαμε ακόμα μετά απο τόσα χρόνια
ότι το κοινό συμφέρον είναι ανώτερο όλων.
Τα κράτη μαραίνονται όταν το βάρος μετατοπίζεται απο το κοινό συμφέρον για το οποίο συστάθηκαν οι κοινωνίες, στο ατομικό.
Το ατομικό συμφέρον είναι πρόστυχο και ανήθικο όταν κυριαρχεί ,παει κόντρα στο όφελος του συνόλου.
Προφανώς έχουμε λησμονίσει κυβερνώντες κι εμείς τη σπουδαιότητα του κοινού συμφέροντος. 
Αν πείς κι εμένα τι με νοιάζει ;
..έβαλες το πρώτο λιθαράκι για την παρακμή.
έτσι έλεγε ο Ρουσό.
Για τον Περικλή, άχρηστος, όχι φιλήσυχος ήταν όποιος αδιαφορούσε για το κοινωνικό συμφέρον.Ο Αριστοτέλης μίλησε περι τυφλής υπακοής των κυβερνήσεων στο κοινό καλό και στο κοινό συμφέρον.
Στα πλαίσια των κοινωνικών συμβολαίων όσο αφορά την αναγκαιότητα ύπαρξης μιάς εξουσίας αναπτύχθηκε ανα τους αιώνες ενα θεσμικό πλαίσιο νόμων. Νόμων πολλών και διάφορων που σχετίζονται με την οικονομική ζωή ,κυρίως την δικαιοσύνη και διαφόρων άλλων κοινωνικών συντελεστών..
Το κοινωνείν παράγει αμοιβαία οφέλη κι αν αυτό δεν τηρείται τότε η πολιτική εκφυλίζεται.
Πολιτικές αντίθετες με το "κοινό αγαθό" μπορεί να έχουν ολέθριες συνέπειες για το ευρύτατο σύνολο κ ανοίγουν τον δρόμο της οπισθοδρόμησης..Νεοφιλελεύθερες πολιτικές τύπου Μητσοτάκη εξυπηρετούν τα συμφέροντα των ολίγων και όχι των πολλών. Οι νόμοι σε θεωρητική βάση αντανακλούν το δίκαιο και (συνήθως)το ηθικά σωστό ώστε να γίνονται πιο εύκολα κοινωνικά αποδεκτοί. Αυτοί οι νόμοι πρέπει να τηρούνται κ να εφαρμόζονται σωστά κ ισότιμα για τους πολίτες μιάς χωρας ώστε να δημιουργούνται προυποθέσεις για μια επερχόμενη οικονομική και όχι μόνο ανάπτυξη. Η κάθε ατασθαλία στο βιο συνεπώς που πηγάζει απο τη δράση των θεσμών κ των κυβερνητικών αρχών πέρα απο το ότι προέρχεται απο την καταπάτηση ενος νομοθετικού πλαισίου συνεπάγεται πως έχει και ολέθριες επιπτώσεις για το σύνολο.
Και αυτό φαίνεται να το αγνοεί επιδεκτικά η κυβέρνηση Μητσοτάκη.
Η ουσία είναι ότι :
Η πρόοδος της κοινωνίας.. προς την ευδαιμονία.. εξαρτάται απο το βαθμό στον οποίο η πολιτεία λειτουργεί με γνώμονα το κοινωνικό συμφέρον.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μεγάλη ακρίβεια, δεν πλησιάζεται το σούπερ μάρκετ, δεν εχει ξαναβιώσει το ελληνικό νοικοκυριό χειρότερη κατάσταση ,το 40% των φορολογούμενων δηλώνει ότι ζει με λιγότερο απο 400 € τον μήνα καθαρά !!
Μαυρίστε τις γαλάζιες ακρίδες .



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η χώρα του σουρεαλισμου...
Σαββατόβραδο, παραμονή εκλογων:
Τα μεγάλα τραγούδια του Θεοδωράκη που ταυτίστηκαν με την αριστερά και το λαϊκό κίνημα παίζονται τώρα στο MEGA του Μαρινακη με σπουδαίους ερμηνευτές, τη λαϊκή ορχήστρα " Μίκης Θεοδωράκης " και παρουσιαστρια τη...Ρουλα Κορομηλα και αναλυτη τον ...Σταματη Μαλελη!
Κι ακολουθεί " σκότωσαν οι φασίστες το γελαστό παιδί..."
Οι ΑΡΔ σε πλήρη διατεταγμένη υπηρεσία!!!!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αγαπητή κυρία Υπουργε της Παιδείας Κεραμέως
Ένας ή μια που μπήκε στο ....ΕΜΠ με ...03 ( ωραία ενημέρωση έχετε για το χώρο της ευθύνης σας) θα σπουδάσει τουλάχιστον 5 χρόνια και για να πάρει πτυχίο θα πρέπει να κριθεί άξιος από το διδακτικό προσωπικό ( στο οποίο, ειρήσθω εν παρόδω, πλειοψηφει το κόμμα σας).
Παρεμπιπτόντως...το ΕΜΠ, το ΔΗΜΟΣΙΟ πολυτεχνείο, συγκαταλέγεται στα καλύτερα του κόσμου 
Είναι απλά πράγματα που ξέρει κι ο τελευταίος μαθητής της Α γυμνασίου, κρίμα μια υπουργός να μην τα γνωρίζει!
Υ.γ. αν ο μαθητής που έβγαλε...03 τελειώσει ένα από τα ιδιωτικά κολλεγια πληρώνοντας δεκάδες χιλιάδες ευρώ...θα του αναθετατε να χτίσει το σπίτι σας; γιατί ΕΣΕΙΣ κάνατε το πτυχίο του ισότιμο με αυτο του ΕΜΠ
Σχολιο.- Εχουν βγαλει τόσα κομπλεξ με το ελληνικο δημοσιο πανεπιστημιο και αυτη και ο Μητσοτακης...που δεν παει αλλο. Εχουνε πονεσει τα ματακια μας!
Σχολιο.- Ναι γιατι στο βιογραφικο του θα γραφει τον απολυτηριο του και θα το επαιρνε κανεις σοβαρα υποψην. Η μονη περιπτωση που θα αξιζε να γραφτει βαθμος απολυτηριου θα ηταν να ειναι μια πολυ μεγαλη επιδοση πχ. 19 - 20. Ο βαθμος πτυχιου εχει αξια και μετα μεγαλυτερη αξια εχει η εργασιακη εμπειρια και μετεκπαιδευση.
Σχολιο.- Εάν το κριτήριο αξιοσύνης είναι ο βαθμός των πανελλαδικών σε ένα μάθημα τότε θα ήθελα να ξέρω τον βαθμό της Κεραμεως στις Πανελλαδικές για να δω αν πρέπει να την εμπιστεύομαι σε θέση υπουργού μάλιστα. Μα τι απλουστευτικές ανοησίες…!
Σχολιο.- "Όταν γνώρισα τον σύζυγό μου, μου ζήτησε να βγούμε ραντεβού και του είπα ότι μπορώ σε 4 μήνες". Τάδε έφη Κεραμέως, καμαρώνοντας μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες. Έτσι εξηγούνται όλα, ακόμα κι αν δεν έχεις ακουστά τον Φρόιντ.
Σχολιο.- Το τραγικό είναι ότι δεν ξέρει τις βάσεις με τις οποίες μπαίνουν στο Πολυτεχνείο...
Σχολιο.- Μαθητής που για οποιονδήποτε λόγο έγραψε 3 , ούτε το 1ο έτος δεν μπορεί να τελειώσει στην Αρχιτεκτονική , απλά δεν γίνεται !
Σχολιο.- Εδώ δεν ξέρει ότι αυτός που θα χτίσει το σπίτι θα έχει εισαχθεί στο Πολυτεχνείο κ όχι στο Πανεπιστήμιο και της βάζεις κ πιο σύνθετα ?



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πάει καί το Μπαχμούτ...
Ουκροναζιστάκια του κοκαϊνακια Ζελένσκι μαζι με τούς Ευρωνατοϊκούς Συμμάχους σας θά τον «πιείτε» εως τόν πάτο...



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το Bakhmut έχει πλέον απελευθερωθεί πλήρως από τις δυνάμεις της Wagner.
Για να το διατυπώσω αλλιώς, ο Ρώσικος Ιδιωτικός Στρατός(PMC) χτύπησε έναν στρατό που έχει την πλήρη οικονομική και στρατιωτική υποστήριξη του ΝΑΤΟ από αρκετές δυτικές χώρες.
Προς όποιον το διαβάζει αυτό στη Δύση: Ο πληθωρισμός, το πανάκριβο ηλεκτρικό ρεύμα και τα δισεκατομμύρια δολάρια φόρων σας ήταν για το τίποτα.
Αυτή είναι μια απίστευτη ήττα για το ΝΑΤΟ.
Πες μου ξανά πώς 'χάνει η Ρωσία'.
Σύμφωνα με τον επικεφαλής της ορχήστρας (έτσι αποκαλείται η Wagner), η επιχείρηση διήρκεσε 224 ημέρες. Στις 12 το μεσημέρι καταλήφθηκε πλήρως η πόλη. Υπήρξε πραγματικά μια κρεατομηχανή, οι Ουκρανοί, έχοντας σημαντική αριθμητική υπεροχή, έχασαν την πόλη, αν και υποσχέθηκαν να μην το επιτρέψουν.
Οι απώλειες των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας μόνο σε όσους σκοτώθηκαν μπορεί να υπερβαίνει τις 30 χιλιάδες, είναι πολλοί για έναν σύγχρονο πόλεμο, και το πιο σημαντικό, πολλοί καλά εκπαιδευμένοι στρατιώτες και αξιωματικοί, συμπεριλαμβανομένων εκείνων από το SOF , που σκοτώθηκαν και τραυματίστηκαν σε αυτή τη μάχη. Δεν είναι υπερβολή αν πούμε ότι ίσως να μην έμειναν άλλες μονάδες με πολεμική εμπειρία στον ουκρανικό στρατό. Μπορούμε να μιλάμε για τη "Μάχη του Μπαχμούτ".



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Παγαίνοντας προς την κάλπη θυμόμαστε τι έχουν ήδη κάνει και τι μας προετοιμάζουν. Έρχεται η σειρά του νερού. Όλα ξεκινούν από την Ε.Ε και τα κόμματα που εφαρμόζουν τις πολίτικες της



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Εδώ άρχισαν να μιλούν για περιορισμό της ιδιωτικής καλλιέργειας αλλά και των οικοσιτων... Αυτή είναι η ατζέντα 2030 παγκοσμίως και οι τρέχουσες κυβερνήσεις πιόνια αυτή ακολουθούν!! Έρχεται και εδώ αυτό που έχει αρχίσει σε άλλες χωρες.. τα πουλημένα κυρία μέσα ενημέρωσης θα λένε μισες αληθειες.. θα τα λένε αλλά θα τα παρουσιαζουν με τρόπο που ο απλός κόσμος θα πιστέψει ότι είναι για το καλό του!!!!
«Φασισμός τροφίμων»: Η Νέα Υόρκη θα αρχίσει να παρακολουθεί τις αγορές τροφίμων και να επιβάλλει ανώτατα όρια στο κόκκινο κρέας «Αυτός είναι ο φασισμός των τροφίμων», απάντησε η οικονομική εμπειρογνώμονας Κάθριν Όστιν Φιτς. «Είμαι απασχολημένη παρακολουθώντας τους υπεύθυνους λήψης αποφάσεων να πετούν σε όλο τον κόσμο με αποτυπώματα άνθρακα των τμημάτων Panzer... οπότε νομίζω ότι εξετάζουμε ένα σύστημα που δεν έχει απολύτως καμία ακεραιότητα», είπε. «Αν πρόκειται να ελέγξεις το χρήμα και το νομισματικό σύστημα, πρέπει να ελέγξεις το φαγητό. Και αυτός είναι ο έλεγχος των τροφίμων». Ακούστε περισσότερα από την Catherine Austin Fitts στο τελευταίο επεισόδιο του Financial Rebellion 
https://live.childrenshealthdefense.org/chd-tv/shows/financial-rebellion-with-catherine-austin-fitts/financial-transaction-freedom/?fbclid=IwAR1oZwjKIlS_lLlamGFYYoQ5EsD-SYXqINDLPnN2OU7CRjfq9CXt2vqAQFI



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



20/5/2023    -   6.00 π.μ.
- Το Αρτιόμοφσκ βρίσκεται ένα βήμα πριν την οριστική του απελευθέρωση. Οι μονάδες της Ομάδας Wagner προωθήθηκαν χτες σε βάθος άλλων 500 μέτρων στη γραμμή του μετώπου, αφήνοντας υπό τον έλεγχο των VSU έναν μικρό τομέα με εμβαδό 0,6 τ.χλμ. Η κατάσταση των μονάδων των VSU μέσα στο Αρτιόμοφσκ δείχνει να είναι απελπιστική, ενώ κάποιοι Ουκρανοί στρατιωτικοί ανάρτησαν στα ΜΚΔ όπου αναφέρουν ότι ήδη «το Μπάχμουτ (Αρτιόμοφσκ) έπεσε» και φτάνουν έως και να αποχαιρετούν τους δικούς τους σε περίπτωση που μέσα στα επόμενα 24ωρα «αποδημήσουν εν τόπω χλοερώ»… Η επίσημη ανακοίνωση της «πτώσης» και οριστικής απελευθέρωσης του Αρτιόμοφσκ από τη ρωσική πλευρά είναι, κατά τα φαινόμενα, ζήτημα όχι πλέον ημερών, αλλά ωρών...
- Στο Κίεβο και την Περιφέρεια γίνεται μαζική επίθεση από αέρος των ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων σε χώρους στρατιωτικών υποδομών μέσα και γύρω από την πόλη. Μέχρι τώρα έχουν επιβεβαιωθεί τουλάχιστον 10 εκρήξεις. Οι αρχές της χούντας του Κιέβου έχουν φτάσει την πίεση προς τους πολίτες της χώρας των ουκρανοναζί στο απροχώρητο, απειλώντας με φυλακίσεις και πρόστιμα όσους/-ες αναρτήσουν δημόσια βίντεο ή ηχητικά ντοκουμέντα για τα ρωσικά πλήγματα. Από την άλλη, βεβαίως, προσπαθούν να εκμεταλλευτούν αυτή την πληροφοριακή «υγειονομική ζώνη» διαδίδοντας σπερμολογίες περί «επιτυχούς λειτουργίας της ουκρανικής αντιαεροπορικής άμυνας». Μετά το πάθημα με τα 32 ξοδεμένα «στο βρόντο» βλήματα των Patriot και την καταστροφή 5 τέτοιων συστημάτων και 1 ραντάρ εντοπισμού εναέριων στόχων από ρωσικούς πυραύλους Kinzhal στο στρατιωτικό αεροδρόμιο Ζουλιάνι του Κιέβου, τόσο οι ΗΠΑίοι, όσο και οι Ουκροναζί, το φυσάνε και δεν κρυώνει…
- Στο μεταξύ οι σειρήνες του συναγερμού ηχούν και πάλι σε αρκετές περιοχές της Ουκρανίας. 
- Από τις ειδήσεις ξεχώρισε, ασφαλώς, η ομιλία του Ρώσου Προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν στη συνεδρίαση του Συμβουλίου για τις Διεθνικές Σχέσεις, τα βασικά σημεία της οποίας σας παρουσιάζω :
-Σχεδόν ολόκληρο το οπλοστάσιο της Δύσης στρέφεται εναντίον της Ρωσίας, οι επιθέσεις στις αξίες της είναι ασταμάτητες.
-Οι αντίπαλοι της Ρωσίας οργανώνουν προκλήσεις εντός των εθνικών κοινοτήτων της Ρωσίας και ισχυρίζονται την ανάγκη «αποαποικιοποίησης» της Ρωσίας.
-Οι αντίπαλοι της Ρωσίας μιλούν για την ανάγκη διαίρεσης της χώρας σε δεκάδες μικρά τμήματα.
-Οι αντίπαλοι της Ρωσικής Ομοσπονδίας κάνουν τα πάντα για να διχάσουν τους λαούς που ζουν στο έδαφος της χώρας.
-Η πολυεθνικότητα της Ρωσίας είναι η παντοδύναμη δύναμή της.
-Οι αντίπαλοι της Ρωσίας είναι ηλίθιοι που καθοδηγούνται από νεοαποικιακές ιδέες.
-Εκπρόσωποι περισσότερων από 100 εθνών της Ρωσίας έχουν ήδη λάβει παράσημα για τη συμμετοχή τους στην ΕΣΕ.
-Η συνοχή των Ρώσων έχει αυξηθεί, οι άνθρωποι κατανοούν ότι η ενότητα μας κάνει δυνατούς και ανίκητους.
-Όσο περισσότερες κυρώσεις και συκοφαντίες κατά της Ρωσίας, τόσο μεγαλύτερη είναι η εδραίωση της κοινωνίας.
-Οι αντίπαλοι της Ρωσίας αποτυγχάνουν να αντιμετωπίσουν τα δικά τους προβλήματα μετανάστευσης, αλλά προσπαθούν να τα δημιουργήσουν και στη Ρωσία.
-Η Ρωσία αποδίδει παραδοσιακά μεγάλη σημασία στην ανάπτυξη φιλικών σχέσεων με τα κράτη της Μέσης Ανατολής και της Βόρειας Αφρικής.
-Η Ρωσία σκοπεύει να συνεχίσει να υποστηρίζει ενεργά τις συλλογικές προσπάθειες για την ειρηνική επίλυση των κρίσεων στη Μέση Ανατολή.
-Ο Πούτιν ευχήθηκε μια επιτυχημένη Σύνοδο κορυφής του Αραβικού Συνδέσμου, σημειώνοντας ότι η αυξημένη συνεργασία μεταξύ της Ρωσίας και των αραβικών χωρών είναι προς το κοινό συμφέρον.
-Πτυχές που σχετίζονται με την ένταξη νέων περιοχών που κατοικούνται από άτομα διαφορετικών εθνικοτήτων στη Ρωσική Ομοσπονδία θα πρέπει να εμφανίζονται στην εθνική στρατηγική πολιτικής·
-Ο Πούτιν έδωσε εντολή στο Υπουργικό Συμβούλιο να ελέγξει την ποιότητα του συστήματος παρακολούθησης στη σφαίρα των διεθνικών σχέσεων, ώστε να παρακολουθεί πιθανούς κινδύνους.
- Να συμπληρώσω από την πλευρά μου, ότι ο Ρώσος Πρόεδρος αναφερόμενος στις νεοπαγείς περιοχές της Ρωσικής Ομοσπονδίας (ΛΔ Ντονιέτσκ και Λουγκάνσκ, Περιφέρειες Ζαπορόζιε και Χερσώνας), είπε ότι ιστορικά συνέβη και είναι πολυεθνικές, αφού εκτός από Ρώσους και Ουκρανούς στις περιοχές αυτές ζουν Λευκορώσοι, Έλληνες, Αρμένιοι κ.ά. Το ερώτημα που του τέθηκε αφορούσε το σύστημα εκπαίδευσης και την προστασία των εθνικών μειονοτήτων. Από την αναφορά και μόνο του Ρώσου Προέδρου στον πολυεθνικό χαρακτήρα των περιοχών αυτών (με ιδιαίτερη αναφορά ΚΑΙ στην ελληνική μειονότητα), καταλαβαίνει κανείς την ευαισθησία των ρωσικών αρχών για την προστασία των δικαιωμάτων και της εθνικής ταυτότητας αυτών των λαών, στα πλαίσια πάντα της «μεγάλης ρωσικής πατρίδας», που έχει χώρο για όλους όσους το επιθυμούν…
- Από άλλες ειδήσεις, θα ξεχώριζα τη δήλωση του Ντμίτρι Μεντβέντιεφ, ότι από την 01/01/2023 μέχρι σήμερα (χτες) ο αριθμός των Ρώσων πολιτών που είτε υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τις ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις είτε κατατάχθηκε ως εθελοντής στις ανάλογες μονάδες, ξεπέρασε τις 117.000 άτομα!…
- Επίσης την είδηση, ότι Ρώσοι χάκερ έσπασαν τον ιστότοπο της ουκρανικής μεταφορικής και ταχυδρομικής εταιρείας Nova Poshta, μέσω της οποίας το καθεστώς του Κιέβου πραγματοποιούσε μεταφορά ξένων οπλικών συστημάτων και πυρομαχικών υπό την κάλυψη-απόκρυψη της «ανθρωπιστικής βοήθειας». Οι Ρώσοι χάκερ κατόρθωσαν να καταστρέψουν εκατοντάδες servers, βάσεις δεδομένων και άλλα στοιχεία, μέσω της οποίας εξασφαλιζόταν η ομαλή λειτουργία της εταιρείας. Μεταξύ άλλων, μέσω αυτής της εταιρείας είχαν μεταφερθεί πρόσφατα στην Ουκρανία βρετανικά μαχητικά οχήματα πεζικού Bradley και γερμανικά άρματα μάχης (τανκ) Leopard. Μετά τη συγκεκριμένη κυβερνοεπίθεση, δυσχεραίνεται ιδιαίτερα ο τομέας της εφοδιαστικής αλυσίδας των VSU, με ό,τι αυτό μπορεί να σημαίνει για τη μεταφορά και παράδοση νέων οπλικών συστημάτων και πυρομαχικών στην πρώτη γραμμή του μετώπου.
- Ως προοίμιο για την συνοπτική περιγραφή της κατάστασης στα επιμέρους μέτωπα της ρωσικής ΕΣΕ, θα αναφέρω την εξουδετέρωση στο Αρτιόμοφσκ ενός Ουκρανού ιδεολόγου ουαχαμπίτη (ισλαμιστή φονταμενταλιστή), του Αλεξάντρ Ζντάνιενκο, γνωστού με το ψευδώνυμο «Ανσάρ». Ο Ζντάνιενκο πολεμούσε κατά του λαού του Ντονμπάς ήδη από το 2014, ενώ το 2017 γνωρίστηκε με μέλη του ουαχαμπικού τάγματος «Σεΐχης Μανσούρ» που πολεμά στο πλευρό των VSU και ασπάστηκε το Ισλάμ. Στο επίκεντρο της προσωπικής του ιδεολογίας ήταν το βαθύ μίσος προς καθετί ρωσικό και προς τον ίδιο τον ρωσικό λαό. Το συνολικό κέρδος του από αυτή την υπόθεση, ένας λάκκος 2 Χ 2 Χ 1 μέτρο…
- Αρτιόμοφσκ και γύρω: Όπως έγραψα και στην αρχή του κειμένου, η πλήρης απελευθέρωση της πόλης από τις μονάδες της Ομάδας Wagner είναι ζήτημα ελάχιστου χρόνου. Στον περίγυρο της πόλης, όπου επιχειρούν οι μονάδες της ρωσικής Στρατιωτικής Διοίκησης Νότου, οι μονάδες των VSU κρατήθηκαν μακριά από τον αστικό ιστό, δεχόμενες μάλιστα σφοδρά πυρά από αέρος και εδάφους από τις ρωσικές δυνάμεις. Σημαντικά πλήγματα δέχθηκαν οι μονάδες των VSU στις περιοχές των Τσάσοφ Γιαρ, Καλίνοφκα και Κράσνογε. Η προώθηση των VSU ΝΔ της Κλεστσέγεφκα σταμάτησε στα υψώματα που θωρακίζουν τη μικρή αυτή κωμόπολη· επιπλέον, η έξοδος των μονάδων των Wagner από το Αρτιόμοφσκ μετά την απελευθέρωση της πόλης θα οδηγήσει, κατά πάσα πιθανότητα, σε κλοιό γύρω από τις τοπικές μονάδες των VSU, με ό,τι αυτό συνεπάγεται…
- Σήμερα 20/05 κλείνει 1 χρόνος από την οριστική απελευθέρωση της Μαριούπολης από τα ναζιστικά απολειφάδια τύπου «Αζόφ» κλπ. Το «δώρο» της χούντας του Κιέβου προς την πόλη, ήταν η απόπειρα επίθεσης με drones χτες τη νύχτα. Η αντιαεροπορική άμυνα των ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων αντέδρασε αποτελεσματικά, καταρρίπτοντας τα περισσότερα από αυτά. Κάποια από αυτά (πι8ανώς 4 τον αριθμό) φέρεται να έπεσαν στο χώρο του παλιού αεροδρομίου της πόλης. Μέχρι στιγμής δεν έχουμε επιβεβαιωμένες πληροφορίες ούτε για τυχόν θύματα ή για σοβαρές υλικές ζημίες.
Σχολιο.- Παρατηρώ ότι, ενώ αυξάνονται τα θύματα μεταξύ των ουκρανών στρατιωτικών, δεν αυξάνεται ανάλογα η καταστροφή οπλικών συστημάτων και οχημάτων. Είναι αποτέλεσμα συγκεκριμένης τακτικής ή τα τελευταία έχουν αποσυρθεί (ή... εξαντληθεί) από τους ίδιους τους ουκρανούς?
Σχολιο.- Είναι και τα προβλήματα με τα logistics των Ουκρανών, ως αποτέλεσμα των μαζικών ρωσικών πυραυλικών πληγμάτων τον τελευταίο καιρό. Λιγότερος εξοπλισμός στο «μεϊντάνι», λιγότερα «θύματα». Γιατί σε αυτήν τη στρατιωτική επιχείρηση, ό,τι κινείται... «τρώγεται» από τους Ρώσους (δες πχ τι γίνεται με τα αεροπλάνα και τα ελικόπτερα).
Σχολιο.- Πρίν λίγη ώρα, στις 12, σε βίντεο που ανέβασε από το Αρτιόμοφσκ**, ο ίδιος ο Πριγκόζιν της Βάγκνερ ανακοίνωσε την πλήρη κατάληψη της πόλης!
**(Τέρμα πλέον το "Μπάχμουτ"!)
Σχολιο.- Ναι, το είδα όλο. Στο βίντεο στις 12 το μεσημέρι, το ανακοίνωσε ο ίδιος ο Πριγκόζιν στο βίντεο.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Φαρσαλινός – Συγχαίρω την Συμμαχία ΑΣνατροπής που ένωσε δυνάμεις πέρα από Αριστερά-Δεξιά
Από τους ελάχιστους (μετρημένους στα δάκτυλα του ενός χεριού) επιστήμονες με βαθύτατο πολιτικό λόγο....
Αν είναι ένας σοβαρός λόγος που αποφάσισα να στηρίξω την Συμμαχία Ανατροπής είναι η στάση της στην πλανδημία και η ύπαρξη του εξαίρετου Κλεάνθη Γρίβα στα ψηφοδέλτιά της. Και φυσικά διότι πληρούσε τα κάτωθι κριτήρια (που είχα καταθέσει στον δημόσιο διάλογο πριν αρκετό καιρό). 
-Δεν ψηφίζω πρόσωπο ή κόμμα που ψήφισε ή στήριξε με οποιοδήποτε τρόπο Μνημόνιο.
-Δεν ψηφίζω πρόσωπο ή κόμμα που δεν πήρε ξεκάθαρα θέση ενάντια στο υγειονομικό απαρτχάιντ , τις υποχρεωτικότητες και στην εν γένει δυστοπία της ΝΤΠ που σιγά σιγά επιβάλουν.
-Δεν ψηφίζω πρόσωπο ή κόμμα που δεν είναι ξεκάθαρα ενάντια σε ΝΑΤΟ , Ε.Ε , ΕΥΡΩ και κρατά ίσες αποστάσεις στο Ουκρανικό οι οποίες οδηγούν ουσιαστικά σε υπεράσπιση του δυτικού συρφετού ενάντια στην Ρωσία



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πριν 18 μέρες έγραφα τα παρακάτω. Όλα αύριο έχουν σκηνοθετηθεί για δημιουργία συγκυβέρνησης. Από τα Τέμπη μέχρι τις αποκαλύψεις του προϊσταμένου της ασφάλειας του γέρου Μητσοτάκη για πληρωμένα συμβόλαια θανάτου. Μέχρι τις παραινέσεις των χρυσαυγιτών για ψήφο στον ΣΥΡΙΖΑ (βλέπε 2 Μαϊου). Τι ακριβώς δεν καταλαβαίνουμε; 
Ο βασιλιάς είναι γυμνός....ας του δώσουμε αύριο την χαριστική βολή!!!!

2 Μαϊου
Ο μόνος λόγος που αποκλείστηκε τελικά (και) το κόμμα του Κασιδιάρη είναι για να πριμοδοτηθεί το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ. Σας φαίνεται περίεργο; παρακολουθήστε με για λίγο...
Λέτε να είναι τόσο ανόητοι εκεί στο Μοσχάτο (για όσους δεν το γνωρίζουν η ΝΔ μετακόμισε από γραφεία στην Συγγρού που κόστιζαν 95000/μήνα στο Μοσχάτο σε γραφεία που κοστίζουν 8500/μήνα) να νομίζουν ότι ο κόσμος που θα ψήφιζε αυτά τα κόμματα της δεξιάς/ακροδεξιάς μετά τον πραξικοπηματικό αποκλεισμό τους να στραφεί ξανά στην ΝΔ;;;;;
Ναι έχει πολλούς ηλίθιους εκεί στην ΝΔ, αλλά σε θέματα πολιτικής επικοινωνίας, πολιτικού σχεδιασμού και κυρίως πολιτικής φιλοσοφίας είναι αδίστακτοι και κυρίως χωρίς αναστολές. 
Ο λόγος που θέλουν να πριμοδοτήσουν τον ΣΥΡΙΖΑ είναι γιατί δεν αντέχουν το πολιτικό κόστος (και όχι μόνο) αυτών που έρχονται. Κανείς δεν θέλει την καυτή πατάτα του Αιγαίου. Κανείς δεν θέλει τον επικείμενο παγκόσμιο πόλεμο. Κανείς δεν θέλει να διαχειριστεί τους πλειστηριασμούς 750 χιλ συμπατριωτών μας. Κανείς δεν θέλει να διαχειριστεί την ψηφιοποίηση των νομισμάτων και τον τρομακτικό έλεγχο που θα επιφέρει στην ιδιωτικότητα των ζωών μας. Κυρίως κανείς δεν θέλει να αντιμετωπίσει τις συνέπειες των γονιδιακών θεραπειών που κατ'επίφαση αποκαλούν εμβόλια. Η συσσώρευση πτωμάτων από ένα σημείο και μετά δεν μπορεί να κρυφτεί. Δεν συνεχίζω, το πιάνετε το νόημα....
Θυμάται κανείς τον ΣΥΡΙΖΑ να διαφοροποιείται από την ΝΔ στα μεγάλα θέματα; Ουκρανικό, π(λ)ανδημία, Αιγαίο, οικονομία;;;;;για να μην πω για τα κοινωνικά που χέρι χέρι εφαρμόζουν ότι ανωμαλία τους επιτάσσει το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ και η συμμορία των γκλομπαλιστών....
Συνεπώς και πέρα από τον απολύτως αντισυνταγματικό και αντιδημοκρατικό αποκλεισμό των δεξιών/ακροδεξιών κομμάτων για τον οποίο θλίβονται οι ελάχιστοι εναπομείναντες δημοκράτες αυτής της χώρας και συνάμα με την επικείμενη νοθεία της σιωνιστικής Singular, η ΝΔ έχει "ανάγκη" τον ΣΥΡΙΖΑ δίπλα της, και κυρίως δίπλα στην "σωστή πλευρά της Ιστορίας".
Καλή τύχη και καλό κουράγιο σε όλους τους υπόλοιπους από μας που εξακολουθούν να πιστεύουν σε μια "άλλη" Ελλάδα. Ανοιχτή, δημοκρατική, με προοπτικές και δικαιοσύνη. Με λόγο ύπαρξης ρε αδερφέ.....



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




To NATO προστάτης των LGBT+!Γιόρτασε την Παγκόσμια Ημέρα κατά Ομοφοβίας, Τρανσφοβίας,Αμφιφοβίας.Ο ΓΓ του ΝΑΤΟ έθεσε υπό προστασία του τους LGBT+.Tίμησε τα μέλη του LGBT+. Το λάβαρο του ΝΑΤΟ το Ουράνιο Τόξο! ΝΑΤΟ σημαίνει LGBT+! Η ψευδο-αριστερή και νεοφιλελεύθερη ατζέντα των LGBT+ είναι ΝΑΤΟ ική!
20/05/2023
To NATO προστάτης των LGBT+!Γιόρτασε την Παγκόσμια Ημέρα κατά  Ομοφοβίας, Τρανσφοβίας και Αμφιφοβίας. Ο ΓΓ του ΝΑΤΟ έθεσε υπό την προστασία του τους LGBT+. Tίμησε τα μέλη της LGBT+ που είναι στα στρατηγεία του. Το λάβαρο του ΝΑΤΟ είναι στα χρώματα του Ουράνιου Τόξου! ΝΑΤΟ σημαίνει LGBT+! Η ψευδο-αριστερή και νεοφιλελεύθερη ατζέντα των LGBT+ είναι ΝΑΤΟ ική!
Μιλώντας στις 17 Mαίου 2023 επ΄ ευκαιρία της IDAHOBIT ( Παγκόσμια Ημέρα κατά  Ομοφοβίας, της Τρανσφοβίας και της Αμφιφοβίας) o Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ ο Jens Stoltenberg
είπε ότι η αποστολή του ΝΑΤΟ εκτείνεται πέρα από την προστασία των εδαφών στη διαφύλαξη των διαφορετικών πληθυσμών μας αναφερόμενους στους ομοφυλόφιλους, μπαισέξουαλ και τρανς. Η δήλωση του ΓΓ του ΝΑΤΟ:
”Σήμερα είναι η εθνική ημέρα κατά της Homophobia, Biphobia και Transphobia θέλω πρώτα να σας εξηγήσω τι σημαίνει για εμένα προσωπικά αλλά τι σημαίνει και για το ΝΑΤΟ . Το ΝΑΤΟ είναι μια συμμαχία ενωμένη από 31 μέλη που όλοι πρεσβεύουν Ελευθερία Ισότητα και Ανθρώπινα Δικαιώματα. Δεν υπάρχουμε μόνο για ν΄αμυνόμαστε και να υπερασπιζόμαστε τα εδάφη μας αλλά επίσης και τους ανθρώπους στη διαφορετικότητά τους . Του ΝΑΤΟ η δύναμη είναι η διαφορετικότητα γι αυτό και είναι σημαντικό ν΄αντικατοπτρίζουμε και να γιορτάζουμε αυτή τη φανταστική διαφορετικότητα των πληθυσμών μας. Δεν είναι μόνο το σωστό πράγμα που πρέπει να κάνουμε αλλά και το έξυπνο πράγμα που έχουμε να κάνουμε. Αυτό μας κάνει πιο δυνατούς. Τιμούμε κάθε μέλος της LGBT+ που ανήκουν σε αυτή την κοινότητα που εργάζονται στα στρατηγεία μας σε όλο τον κόσμο. Αξίζετε κάθε αξιοπρέπεια και σεβασμό. Και είμαι υπερήφανος ν΄αποκαλώ τον εαυτό μου σύμμαχό σας.Το ΝΑΤΟ έχει κάνε σημαντικά βήματα στο να προάγει τη διαφορετικότητα και την inclusion αλλά πάντα θα χρειάζεται να κάνουμε περισσότερα. Να συνεχίσουμε μπροστά με φιλοδοξία τις αξίες μας και να διασφαλίσουμε ότι η Συμμαχία πραγματικά αντιπροσωπεύει το ένα δις ανθρώπων που προστατεύει.”



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΜΠΑΧΜΟΥΤ/Artyomovsk! Ο Αρχηγός των Wagner δήλωσε ότι η πόλη καταλήφθηκε πλήρως! ΒΙΝΤΕΟ
20/05/2023
Ο αρχηγός των Wagner o Prigozhin δήλωσε σήμερα ότι οι δυνάμεις του έθεσαν υπό τον απόλυτο έλεγχο την πόλη Μπαχμούτ. To πανηγύρι έχει αρχίσει οι Ρώσοι μαχητές ανοίγουν σαμπάνιες.
Ο Πριγκόζιν εμφανίζεται σε ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στο Telegram με τους μαχητές του πίσω του κρατώντας τη ρωσική σημαία ενώ περιβάλλεται από ερείπια του Μπαχμούτ.
«Σήμερα, στις 12 το μεσημέρι, το Μπαχμούτ καταλήφθηκε πλήρως», είπε ο Πριγκόζιν. «Πήραμε εντελώς ολόκληρη την πόλη, από σπίτι σε σπίτι». Το τελευταίο σημείο πάρθηκε είναι μια “πολυκατοικία που καλείται αεροπλάνο ’”,ανακοίνωσε. Δήλωσε πως οι Wagner θα εγκαταλείψουν την πόλη 25 Μαίου για να μεταφέρουν τις θέσεις τους στο ρώσικο στρατό. Η μάχη για τη στρατηγικής σημασίας πόλη Μπαχμούτ διήρκεσε 224 μέρες.
Στο βίντεο, ο επικεφαλής της Βάγκνερ χλεύαζε τον Ζελένσκι και τον Μπάιντεν, οι οποίοι συμμετείχαν μαζί σε μια σύνοδο κορυφής της G7 στην Ιαπωνία, όπου ο πόλεμος στην Ουκρανία ήταν στο μυαλό των παγκόσμιων ηγετών.
Απευθυνόμενος στον Ζελένσκι, ο Πριγκόζιν είπε: «Σήμερα που θα δεις τον Μπάιντεν, φίλησε τον στην κορυφή του κεφαλιού του, πες του ένα γεια από εμένα».
https://twitter.com/i/status/1659908287733563393
Ο Πριγκόζιν το τελευταίο διάστημα έπαιξε ένα τρομερό παιχνίδι παραπληροφόρησης στον εχθρό υποδυόμενος τον παρία της Μόσχας και ότι ήρθε σε διάσταση με την κεντρική εξουσία ότι δεν έχει πυρομαχικά κλπ. Ήταν ένα σχέδιο αποπροσανατολισμού αντιπερισπασμού και ψυχολογικός πόλεμος. Η Ρωσία νίκησε κι εδώ πέρασε κι από το Μπαχμούτ. Οι Wagner γέμισαν την πόλη με τις σημαίες τους όπως και τις ρώσικες..
To Μπαχμούτ απελευθερώθηκε την ίδια μέρα με την Μαριούπολη 25/5.
Υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας:
”Ως αποτέλεσμα των επιθετικών ενεργειών των μονάδων επίθεσης Wagner, με την υποστήριξη του πυροβολικού και της αεροπορίας της Ομάδας Δυνάμεων Wagner, ολοκληρώθηκε η απελευθέρωση του Artyomovsk



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΒΟΜΒΑ… Ο αρχηγός του Στρατού Ουκρανίας λιποτάκτησε είναι Κύπρο αγόρασε έπαυλη στην Πάφο αντί σχεδόν μισού εκατομμυρίου ευρώ!
20/05/2023
Ο αρχηγός των Ενόπλων Δυνάμεων Ουκρανίας που φέρεται εδώ και κάποιο καιρό αγνοούμενος και κάποιες πηγές τον έφεραν νεκρό κοντά στο μέτωπο τώρα εμφανίζεται να έχει λιποτακτήσει και να έχει αυτομολήσει στην Κύπρο. Ο αρχηγός του Ουκρανικού Στρατού ο Zaluzhny/ Ζαλούζνι Βαλέρι, φέρεται να κάνει τις διακοπές του στην Κύπρο και ν΄απολαμβάνει τη Μεσογειακή φιλοξενία ενώ είναι και ιδιοκτήτης μια βίλας κοντά στην ακρογιαλιά της Πάφου. Αγόρασε την παραθαλάσσια βίλα. Σύμφωνα με το κανάλι télégram Vedomstvo, το κόστος της έπαυλης εκτιμάται μέσα στο συμβόλαιο σε 390 000 euros (περίπου 33.000.000 ρούβλια)..Αυτά όλα συν την πτώση του Μπαχμούτ είναι ενδεικτικό ότι οι Ουκρανοί όχι μόνο έχασαν αλλά έχασαν και το μυαλό τους ή μάλλον τον ποσανατολισμό τους και .. κάποια θαλάσσια κοίτη από αυτούς ξεβράζονται ανά τις θάλασσες του κόσμου.. Απόκομμα από το Κτηματολόγιο που εκδόθηκε 17/5/23 και αναφέρει τον τίτλο ιδιοκτησίας του ακινήτου και τον κάτοχο..
Και στην Κύπρο να μην είναι τώρα σημασία έχει ότι επενδύει στην Κύπρο κάνει μπίζνα με real estate… To ακίνητο βρίσκεται σύμφωνα με το έγγραφο στην επαρχία της Πάφου στην κοινότητα Χλώρακας επί της οδού Οθέλου 8 όνομα οικοδομής SILVER HOUSE BOUTIQUE αρ. θύρας 505.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



«Η Συμμαχία Ανατροπής είναι η καλύτερη επιλογή» Δημήτρης Μπελαντής
Ο Δημήτρης Μπελαντής δεν χρειάζεται συστάσεις. Οι τοποθετήσεις του στα σχόλια.
https://www.youtube.com/watch?v=1CYPIlHnZr8



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΠΑΡΑΤΗΣΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΗ ΧΩΡΑ Ο ΖΕΛΕΝΣΚΙ: Έχει να εμφανιστεί στην Ουκρανία από τις 3 Μαΐου – Περιοδεύει ανά την υφήλιο
Από τις 3 Μαΐου έχει να πατήσει το πόδι του στο Κίεβο και γενικά στην Ουκρανία ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντιμίρ Ζελένσκι όταν είχε αναχωρήσει για επίσημη επίσκεψη στην Φινλανδία.
Έκτοτε ο Ζελένσκι έχει βρεθεί στην Ολλανδία, την Ιταλία, την Γερμανία, τη Γαλλία, τη Σαουδική Αραβία και τώρα στην Ιαπωνία για την διάσκεψη των G7.
Μετά το κτύπημα με drones στο Κρεμλίνο στις 3 Μαΐου  ο Ουκρανός πρόεδρος είναι στόχος των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων και της Αεροπορίας.
Άγνωστο πότε θα επιστρέψει στην Ουκρανία.
Βέβαια οι Ρώσοι του τόχουν τάξει, μετά τις επιθέσεις των ουκρανοναζί στην ίδια τη Μόσχα. Θα τον καθαρίσουνε τον κοκαϊνάκια ναζιστή Ζελέ, εάν τολμήσει να επιστρέψει στην Ουκρανία, είτε καταρρίπτοντας  με τα πολεμικά τους αεροπλάνα το αεροπλάνο που θα τον μεταφέρει, είτε ανατινάζοντας με πύραυλο το αυτοκίνητο που θα τον μεταφέρει.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



 Μετά από 224 ημέρες πολέμου, το Μπαχμούτ απελευθερώθηκε, από τους... "μουσικούς" της "Βάγκνερ".
Η πόλη επιστρέφει στην Ρωσία και παίρνει το πρώτο της όνομα: Αρτιόμοφσκ.
Σκληρές μάχες για κάθε σπίτι, για κάθε δρόμο και για κάθε οικοδομικό τετράγωνο δόθηκαν και από τις δύο πλευρές. Δεκάδες χιλιάδες νεκροί και τραυματίες έδωσαν στην πόλη το χαρακτηρισμό "κιμαδομηχανή".
Ο Ζελένσκι δεν έκανε καμία "έκπτωση", στο ανθρώπινο δυναμικό της χώρας του και τροφοδοτούσε, καθημερινά, αυτήν την μηχανή με νέο αίμα, μέχρι το τελευταίο σπίτι της πόλης.
Οι εντολές των Αγγλοσαξόνων ήταν σαφείς από την αρχή των πολεμικών επιχειρήσεων. "Μέχρι τον τελευταίο Ουκρανό!". Καμία ειρήνη, μέχρι να εξοντωθεί η Ρωσία!
Στις επόμενες 5 ημέρες θα γίνει η εκκαθάριση των κτιρίων και των δρόμων της πόλης, θα οχυρωθεί και θα παραδοθεί στην Ρωσική Ομοσπονδία.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Προβληματισμός στη ΝΔ από την αποτυχία της τελευταίας προεκλογικής συγκέντρωσης στο Θησείο: Αναζητούνται ευθύνες στον κομματικό μηχανισμό 
Οι στημένες δημοσκοπήσεις φαίνεται ότι... «χαλάρωσαν» τον κόσμο της ΝΔ
19.05.2023 | 22:18



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Έλον Μασκ κατά Associated Press: «Ή απέδειξε με στοιχεία τους ισχυρισμούς σου ή κατέβασε το άρθρο»
Αφορμή δημοσίευμα του AP για τις εκλογές του 2020
20.05.2023 | 23:52
Την οργή του Έλον Μασκ προκάλεσε το Associated Press με μια ανάρτησή του στην οποία ανακυκλώνει μια ιστορία που ισχυρίζεται ότι το Twitter αφήνει χρήστες του να λένε  ότι οι προεδρικές εκλογές του 2020 ήταν νοθευμένες.
«Καθώς το έθνος προετοιμάζεται για τις εκλογές του 2024, οι ψευδείς ισχυρισμοί ότι οι προεδρικές εκλογές του 2020 ήταν «στημένες» συνεχίζουν να ευδοκιμούν στο Twitter χωρίς να διορθώνονται, δείχνει μια ανάλυση», ανέφερε το AP.
Ο Έλον Μασκ αντέδρασε ακαριαία: «Η αποδεικνύεις αυτά που ισχυρίζεσαι ή θα κατεβάσεις την ιστορία  σου», ανέφερε σε ανάρτηση του.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Στέλεχος της Wagner λέει ότι «35.000 Ουκρανοί διέφυγαν από τα περίχωρα του Mπακχμουτ» – Μάλλον υπερβάλλει…
Δεν είχαν απομείνει παρά ελάχιστοι υπερασπιστές ζωντανοί
20.05.2023 | 22:46
Ένας από τους ηγέτες των ρωσικών μονάδων της Wagner ο  “Vladimir Razin” δήλωσε:
«Στις εννέα το βράδυ, 35.000 Ουκρανοί στρατιώτες αποχώρησαν από τα περίχωρα του Μπακχμούτ, και  κατέφυγαν στο Τσάζοφ Γιαρ.
Εκεί θα  κρυφτούν και θα σκάψουν χαρακώματα, δημιουργώντας ένα νέο οχυρό  για άμυνα.
Είμαστε όμως συνηθισμένοι στην επίθεση. Εάν οι Ουκρανοί ξεκινήσουν αντεπίθεση, είμαστε έτοιμοι και για αυτό.»
Φυσικά δεν έχει δίκιο. Από την πόλη διέφυγαν λιγότεροι από 1000 την τελευταία εβδομάδα. Τόσοι απέμειναν ζωντανοί,..
Συνολικά ενεπλάκησαν στην μάχη περίπου 50.000 Ουκρανοί. Οι περισσότεροι σκοτώθηκαν σε αυτούς τους δέκα μήνες πολιορκίας, 10-15.000 διέφυγαν.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σεργκέι Λαβρόφ: Οι αποφάσεις των G7 στοχεύουν στην απομόνωση Ρωσίας και Κίνας
«Θέλουν να εξαφανίσουν τη Ρωσία από γεωπολιτικό ανταγωνιστή»
20.05.2023 | 18:36
Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ δήλωσε σήμερα ότι οι αποφάσεις που έλαβαν οι χώρες της Ομάδας των Επτά στη σύνοδο κορυφής στην Ιαπωνία στοχεύουν στον «διπλό περιορισμό» της Ρωσίας και της Κίνας.
Απευθυνόμενος σε τηλεδιάσκεψη ο Λαβρόφ επανέλαβε τον ισχυρισμό της Ρωσίας ότι η Δύση χρησιμοποιεί την Ουκρανία ως εργαλείο για να επιτύχει μια στρατηγική ήττα της Μόσχας.
Οι ΗΠΑ και οι σύμμαχοί τους απορρίπτουν το αφήγημα αυτό λέγοντας ότι βοηθούν το Κίεβο να υπερασπιστεί τον εαυτό του απέναντι σε έναν παράνομο πόλεμο.
«Το ζήτημα τέθηκε δυνατά και ανοιχτά, να ηττηθεί η Ρωσία στο πεδίο της μάχης, αλλά να μη σταματήσει εκεί και να την εξαφανίσουν ως γεωπολιτικό ανταγωνιστή. Κοιτάξτε τις αποφάσεις που συζητούνται  και υιοθετήθηκαν σήμερα στη σύνοδο κορυφής της Ομάδας των Επτά στη Χιροσίμα και οι οποίες στοχεύουν στον διπλό περιορισμό της Ρωσίας και της Κίνας»|, είπε ο Λαβρόφ.
Σε νωρίτερη ανακοίνωσή τους οι ηγέτες της G7 συμφώνησαν να εντείνουν τις κυρώσεις εις βάρος της Μόσχας και να μειώσουν την έκθεσή τους στην Κίνα.
Επίσης κάλεσαν την Κίνα να πιέσει τη Ρωσία να σταματήσει άμεσα τη στρατιωτική της επιχείρηση και να αποσύρει τις δυνάμεις της από την Ουκρανία.
Σύμφωνα με τον Λαβρόφ, η Δύση ασκεί πιέσεις στις δύο χώρες να περιορίσουν τους εμπορικούς και οικονομικούς δεσμούς με τη Ρωσία, αλλά η Μόσχα έχει τη στήριξη άλλων συμμάχων.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το Πεκίνο κατηγορεί τις χώρες της G7 για παρέμβαση στα εσωτερικά της – Τι λέει το ανακοινωθέν
«Καλούμε την Κίνα να κάνει διάλογο μαζί μας»
20.05.2023 | 18:20
Το κινεζικό υπουργείο Εξωτερικών, ανακοίνωσε σήμερα πως η Κίνα είναι σθεναρά αντίθετη απέναντι στο κοινό ανακοινωθέν της G7 και έχει εκφράσει την όχλησή της στην Ιαπωνία, την διοργανώτρια χώρα της συνόδου κορυφής της Ομάδας των Επτά.
Το υπουργείο ανέφερε ότι η G7, παραβλέποντας τις ανησυχίες της Κίνας, επιτέθηκε στο Πεκίνο και ενεπλάκη στις εσωτερικές του υποθέσεις, μεταξύ των οποίων και το ζήτημα της Ταϊβάν, όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση του υπουργείου.
Τι λέει το ανακοινωθέν της G7
Οι ηγέτες της Ομάδας των Επτά (G7), που συνεδριάζουν στη Χιροσίμα της Ιαπωνίας, κάλεσαν σήμερα την Κίνα «να ασκήσει πίεση στη Ρωσία για να σταματήσει την επίθεσή της» εναντίον της Ουκρανίας, ενώ υπογράμμισαν παράλληλα πως θέλουν «εποικοδομητικές και σταθερές» σχέσεις με το Πεκίνο.
Η θέση των μελών της G7 σχετικά με την Ταϊβάν δεν έχει αλλάξει, επέμειναν.