Σάββατο 26 Αυγούστου 2023

Σαββατο 26 Αυγουστου 2023


Δεν είναι 41%. Είναι 71% του τρικεφαλου τρικομματικού τέρατος ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ - ΠΑΣΟΚ. Όλοι μαζί τα κάνουν, και οι 3 είναι μνημονιακοί. Βέβαια ειναι το 71% του 50% που πήγε και ψήφισε. Και το 71% της νοθείας της Sigural Logic.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Στην Καλιφόρνια, Καναδά, Χαβάη, όπως και στην Ελλάδα, οι φωτιές ανάβουν με σχέδιο, και δεν σβήνουν γιατί δεν θέλουν να τις σβήσουν. Στην Χαβάη, έχει γίνει viral η καταγγελία ντόπιου, ότι κάηκαν, χωρίς να έρθει πυροσβεστική, χωρίς να πετάξει ούτε ένα πυροσβεστικό αεροπλάνο, μόνο τα σπίτια των φτωχών, ενώ οι βίλες των μεγιστάνων έμειναν ανέπαφες. Και όταν ήρθε η πυροσβεστική, το μόνο που έλεγε ήταν εκκενώστε. Τα καλά της Ελλάδας δηλαδή. Και ο Μπάιντεν υποσχέθηκε 700 δολάρια σε κάθε σπίτι που κάηκε και όξω από την πόρτα.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



γιατι βαζουν πυρκαγιες και δεν κανουν οπως οι αμερικανοι στο βιετναμ που ρενταγαν με τον πορτοκαλι παραγοντα και δεν εμενε φλουδα

Εκτιμάται από το Βιετνάμ πως η χημική αυτή ουσία σκότωσε ή ακρωτηρίασε 400.000 ανθρώπους και είναι υπεύθυνη για 500.000 παιδιά γεννημένα με δυσμορφίες. Ξερεις την εταιρεια της μοσαντο ...αυτη που σου πουλαει μεταλλαγμενους σπορους και δηλητηρια για εξοντωση...ζιζανιων...εχουν εμπειρια οι δικοι σου

Σχολιο.- Στον Γράμμο τις δοκιμάσαμε πρώτοι. Μην ξεχνιόμαστε



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μάθατε τι έγινε στη ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ? Όχι. 

Κανένα κανάλι δεν είπε τι συνέβη εκεί. Δεν κρίθηκε ως φαίνεται...."απαραίτητο" 

Ένα μεγάλο πανεπιστημιακό νοσοκομείο αυτό της Αλεξανδρούπολης στον Έβρο άρχιζε να καίγεται και μετέφεραν τους ασθενείς αρον αρον στο πάτωμα ενός επιβατικού πλοίου, του πλοίου που πήγαινε Σαμοθράκη.

Την επόμενη μέρα η Σαμοθράκη έμεινε χωρίς πλοίο γιατί αυτό που είχε πήγε Καβάλα με τους ασθενείς. 

Όμως έμεινε και χωρίς ρεύμα γιατί το δίκτυο που διοχέτευε ηλεκτρικό ρεύμα από την Αλεξανδρούπολη προς την Σαμοθράκη, καταστράφηκε. Και έμεινε και χωρίς νερό. Και έμειναν στο Νησί χιλιάδες τουρίστες χωρίς λεφτά, χωρίς φαι, χωρίς επικοινωνία με τους δικούς τους γιατί δεν δούλευαν τα ΑΤΜ και δεν μπορούσαν να βγάλουν χρήματα, να πληρώσουν με κάρτα κλπ. Πολλοί απ' αυτούς εχουν παιδιά να ταισουν, βρέφη που ζουν σε πρωτοφανείς θερμοκρασίες, αλλά ποιος νοιάζεται; Οι επιχειρήσεις της Σαμοθράκης που δεν έχουν γεννήτριες, καταστράφηκαν. Όλα έλιωσαν, όλα χάλασαν. Ακόμα και τώρα που μιλάμε η Σαμοθράκη δεν έχει ρεύμα. Μάθαμε ότι μισθωθηκε πλοίο να πάει στη Μυτιλήνη να φορτώσει μια μεγάλη γεννήτρια και να την πάει στη Σαμοθράκη προκειμένου να ηλεκτροδοτηθεί μερικώς το Νησί. Σήμερα το πρωί το σούπερ μάρκετ που ψωνίζω όταν είμαι εκεί, έβγαλε ανακοίνωση που καλεί όσους θέλουν να φορτίσουν τα κινητά τους να πάνε εκεί. Έχει γεννήτρια 

Έτσι το βράδυ της Τρίτης η Σαμοθράκη δεν είχε ρεύμα, δεν είχε νερό, δεν είχε πλοίο, είχε απελπισμένους τουρίστες χωρίς λεφτά και προοπτική και τι άλλο είχε; Φωτιά σε δασική περιοχη

Η οποία ευτυχώς εσβησε με τα λίγα πυροσβεστικά μέσα που υπάρχουν στο νησί 

Μάθατε εσείς τίποτα για όλα αυτά; Είπαν κάτι οι τηλεοράσεις για την Σαμοθράκη; Όχι



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πρίν να υπάρξει πλήρης καταγραφή, η δική μου πληροφόρηση είναι πως στον Έβρο έχουν καεί πάνω από 60 κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις και χιλιάδες κυψέλες μελισσών, χιλιάδες στρέμματα καλλιεργειών. Οι εικόνες και τα βίντεο που μας έχουν στείλει προκαλούν ανείπωτη θλίψη.... Τραγωδία.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι αριστεριτζήδες, όλων των αποκλίσεων, δεν δείχνουν ν' ανησυχούν για τη θεσμική πλέον λογοκρισία από το naziστικό ευρωπαϊκό κράτος έκτακτης ανάγκης. Αντίθετα, όπως έχουν αποδείξει τα 4 χρόνια του υγειονομικού ολοκληρωτισμού που προηγήθηκε, έχουν υποβάλλει υποψηφιότητα διαχειριστή "από τα κάτω" των κατά τόπους "υπουργείων αλήθειας" των ευρωπαϊκών naziστικών επαρχιών. Οργανωθείτε και ετοιμαστείτε για τη διάδοση της αλήθειας από στόμα σε στόμα.


Υπουργείο Αλήθειας που θυμίζει Orwell

Σήμερα τίθεται σε ισχύ στην ΕΕ ο νέος νόμος (DSA) για τις ψηφιακές υπηρεσίες – ο οποίος αυξάνει σημαντικά τον έλεγχο σε 19 μεγάλες πλατφόρμες, συμπεριλαμβανομένων των TikTok, X (Twitter), YouTube, Instagram, Google και Amazon Store. Σύμφωνα δε με τον επίτροπο της ΕΕ για την εσωτερική αγορά (T. Breton), οι προτεραιότητες του νέου νόμου θα είναι η προστασία των παιδιών, συμπεριλαμβανομένης της παραπληροφόρησης (fake news) και της φιλορωσικής προπαγάνδας.

Η γαλλική εφημερίδα France Soir πάντως περιγραφεί το νόμο, ως μία προσπάθεια επιβολής αυτολογοκρισίας στα κοινωνικά δίκτυα – γράφοντας πως στο γαλλικό δίκαιο, τουλάχιστον στα χαρτιά, η ελευθερία της έκφρασης είναι ο κανόνας, ενώ οι παραβιάσεις αυτής της αρχής αποτελούν εξαίρεση. Ειδικότερα γράφει τα εξής:

«Η ελευθερία της έκφρασης είναι θεμελιώδες δικαίωμα, αλλά όχι απόλυτο δικαίωμα. Υπάρχουν πράγματι καταχρήσεις που τιμωρούνται ρητά από το νόμο. Ωστόσο, μόνο ο δικαστής έχει την εξουσία να λέει τι είναι παράνομο - ενώ σε θέματα ελευθερίας της έκφρασης, διενεργεί αυτό που ονομάζεται «εκ των υστέρων έλεγχος».

…Οι πλατφόρμες δεν θα είναι πλέον υποχρεωμένες να αφαιρούν το αναφερόμενο περιεχόμενο. Θα είναι όμως υποχρεωμένες «να αναλύουν και να διορθώνουν τον συστημικό κίνδυνο που ενέχει για τη δημόσια ασφάλεια» - με την ποινή της καταβολής προστίμου έως και 6% του παγκοσμίου τζίρου τους.

Εν τούτοις, δεν υπάρχει σαφής ορισμός του «συστημικού κινδύνου» σε αυτό το εξαιρετικά ασαφές κείμενο του νόμου - όπου τίποτα δεν προσδιορίζεται ρητά. Ο κανονισμός ορίζει απλά έναν κατάλογο καταστάσεων που αφορούν το διαδικτυακό μίσος και τη βία, τα θεμελιώδη δικαιώματα, τον πολιτικό λόγο, τις εκλογικές διαδικασίες και τη δημόσια υγεία (εμβόλια;). Επομένως, εναπόκειται στα κοινωνικά δίκτυα να ερμηνεύουν το ευρωπαϊκό δίκαιο - με δική τους ευθύνη και χωρίς την υποστήριξη δικαστή»!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Εσείς που διακινείτε το κείμενο του Mr Ellinika Hoaxes, Δημήτρη Αλικάκου ως αυθεντία για όσα συμβαίνουν στην Αλεξανδρούπολη, για καντε λίγο πέρα δώθε το κεφάλι σας, κάνει γλου γλου;

Σχολιο.- καλά εκανες κ μου το ειπες κ το κατέβασα.

Σχολιο.- Εγώ έκανα το κεφάλι μου γλου γλου και το ανέβασα. Μετά έκανα ξου ξου και το κατέβασα.

Γνωρίζω το ποιόν του κυρίου, από εικοσαετίας. Όταν έγραψε τη βιογραφία του καθηγητή Δημήτρη Λιαντίνη και μετά έφτιαξε ένα σάιτ και ιδιοποιήθηκε τα πάντα ως και να ήταν ο αντικαταστάτης του. Φυσικά ούτε στο μικρό του δαχτυλάκι και πολύ του δίνω. Τα ελληνικά hoaxes είναι η μεγαλύτερη προχειροδουλειά που έχει γίνει. Τον χαρακτηρίζω ως αριβίστα και νομίζει, ότι είναι αυθεντία. Πρώτη φορά ανέβασα άρθρο του και αυτό γιατί το θεώρησα καλό. Και ίσως για να δώσω μια ευκαιρία. Λάθος μου. Το γλου γλου με συνέφερε. Ευχαριστώ.

Σχολιο.- Το κείμενο του αληταρά φασιστολογοκριτή χαφιε της CIA Δημήτρη Αλικάκου λέει ότι οι καημένοι οι λαθρομετανάστες δεν έβαλαν φωτιά, ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΑΡΆ Αλικάκο, δεν υπάρχουν μάρτυρες, δεν υπάρχουν τα σύνεργα που είχανε, υπάρχει μόνο ο αληταράς φασιστολογοκριτής Αλικάκος που έχει πάντα δίκιο και όλοι εμείς ο Ελληνικός Λαός είμαστε φασίστες.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



«Δεν θεωρώ ότι αυτό που κάνω είναι πιο δύσκολο συγκριτικά με κάποιον που δουλεύει οκτάωρο στην οικοδομή. Αυτό που κάνει ένας οικοδόμος ίσως είναι πιο δύσκολο από αυτό που κάνω εγώ, άρα γιατί να το παίξω κάποιος;

Ο κολλητός μου δουλεύει σε φούρνο, στα Γρεβενά. Ξέρω ότι είναι δύσκολη δουλειά, όλες οι δουλειές είναι δύσκολες. Σέβομαι όποιον προσπαθεί και δεν θέλω να το παίξω ιστορία».

Μιλτιάδης Τεντόγλου Έλληνας Παγκόσμιος και ταπεινός ...

Σχολιο.- Η ευφυΐα του αθλητή μας τον κάνει να αξίζει ακόμη ένα μετάλλιο για τον πνευματικό του πολιτισμό.

Το μπράβο είναι πολύ λίγο για αυτά που λέει.

Αυτός ο άνθρωπος πρέπει να πάρει υψηλή θέση στο κοινωνικό γίγνεσθαι. Είναι σίγουρο ότι θα μπορέσει να δώσει πολλά στην χώρα μας και όχι σαν αθλητής.

Τυχεροί όσοι τον συναναστρέφονται.

Έχουν πολλά να πάρουν.

Άξιος παλικάρι μου, να είσαι γερός, τυχερός και υγειής.

Σχολιο.- Το τρίβω στις μούρες των «ξέρεις ποιος είμαι εγώ ρε;»!

Σχολιο.- οι μεγαλοι ειναι παντα απλοι ανθρωποι.......γιαυτο ειναι μεγαλοι

Σχολιο.- Ανθρώπος με ήθος αξίες και αγωγη τα συγχαρητήρια στους γονείς που τον μεγάλωσαν έτσι,τέτοιοι άνθρωποι τιμούν τη χώρα μας!

Σχολιο.- Χρυσος....ανθρωπος...με ολη την σημασια αυτης της λεξης...

Σχολιο.- Είσαι πιο λεβέντης από λεβέντης με όσα λες.

Μπράβο σου και σου εύχομαι όσο πιο ψηλά (μακριά) μπορείς.

Σχολιο.- Μάγκας με όλη την σημασία της λέξης

Σχολιο.- Τα λόγια περιττά !!!μετά από πολύ καιρό η Ελλάδα αισθάνθηκε υπερηφάνεια



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Τεντόγλου θεώρησε σωστό να παρακάμψει αρχικά τον γραμματέα του ΣΕΓΑΣ που βγήκε μπροστά και του άπλωνε το χέρι για να χαιρετίσει πρώτα τον παππού του (και καλά έκανε), όμως μετά χαιρέτισε και τον γραμματέα και φωτογραφήθηκαν μαζί μάλιστα! Και έκανε και δηλώσεις, μαζί με τον προπονητή του, τον Πομάσκι, ότι ο ΣΕΓΑΣ τους στηρίζει.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ανατροπή με τα χάρτινα καλαμάκια : Πιθανόν κίνδυνος για την υγεία και το περιβάλλον

Εντοπίστηκαν χημικές ουσίες βλαβερές για την υγεία και το περιβάλλον

Σχολιο.- Ε δεν ήθελε και πολύ μυαλό για να σκεφτεί κανείς ότι δεν μπορεί να μείνει το χαρτί αδιάλυτο στο νερό πάνω από 10 λεπτά, χωρίς να έχει χημικά. Καλά πήγε κι αυτό Trust the science, να ακούς τυφλά τους "ειδικούς", αυτοί ξέρουν

Τώρα μετά από αυτή την αποκάλυψη, θα απαγορευτούν ή θα συνεχίσουν να δηλητηριάζουν όσους τα χρησιμοποιούν; Μάντεψε...

Σχολιο.- Απέτυχε το χάρτινο καλαμάκι. Όλοι το ξέρουν!

Κάτι θα βρουν να πουν για να τελειώσει αυτή η σαχλαμάρα. Εγώ έχω πάντα στην τσάντα μου τα πλαστικά καλαμάκια μου. Δεν παλεύεται η βλακεία τους!

Σχολιο.- το χάρτινο καλαμάκι είναι συσκευασμένο σε πλαστική συσκευασία κ πάει σετ με ρόφημα που βρίσκεται σε πλαστικό ποτήρι με πλαστικό καπάκι......



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Σακελαροπούλλου που παριστάνει την Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας ή είναι άσχετη (τραγικά άσχετη) η το έκανε επίτηδες να υποδεχτεί τον Ινδό Προεδρο ντυμένη στα πράσινα που είναι τα χρώματα του Πακιστάν

Σχολιο.- Πίστευα ότι οι μ@λ@κες οι επικοινωνιολόγοι τους...είχαν να κάνουν μόνο με όσες παπαριές λένε στις κάμερες....τελικά και στο ενδυματολογικό....τους ίδιους παπάρες χρησιμοποιούν! Να δεις που είναι εταιρεία!!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



-Σε ΔΙΑΡΚΗ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ ήταν λέει…

ΙΤΑΛΟΙ ΚΑΙ ΒΡΕΤΑΝΟΙ στρατιωτικοί

που στρατοπεδεύουν στο ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ,

για τον ΚΙΝΔΥΝΟ να φτάσει έως εκεί η ΠΥΡΚΑΓΙΑ

ή να κάψει στρατιωτικές (και άλλες) υποδομές

ΝΑΤΟικού ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ.

-Οι Αμερικανοί είχαν ...«ρεπό»

επειδή αυτές τις μέρες δεν αναμενόταν κάποιο δικό τους φορτίο στο λιμάνι.

Είχαν όμως τον νου τους και ειδοποίησαν πως αν χρειαστεί,

θα στείλουν ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ από το ΣΤΕΦΑΝΟΒΙΚΕΙΟ

(όπως είχαν κάνει και με τη φωτιά στη ΜΑΓΝΗΣΙΑ

όταν κόντεψε να καεί η 111 Πτέρυγα Μάχης στη Ν. Αγχίαλο).

Τι σημαίνει όμως για τον λαό της Αλεξανδρούπολης και του Έβρου η ασφάλεια και η προστασία του να εξαρτάται από την προστασία των ΝΑΤΟικών πολεμικών υποδομών....

ΥΓ. Πού πήγαν, αλήθεια, όλοι αυτοί που μας έλεγαν για τα αυγά

που δεν προλαβαίνουν να γεννάνε οι κότες

για τα αμερικάνικα breakfast...



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Στην Πολωνία, χάκερ σταμάτησαν τα τρένα και τους ανάγκασαν να ακούσουν τον ρωσικό ύμνο.

Χθες το βράδυ στην Πολωνία, χάκερ παρενέβησαν στις ραδιοσυχνότητες που συντονίζουν το έργο του πολωνικού σιδηροδρόμου. Σταμάτησαν την κίνηση περισσότερων από 20 τρένων, γράφει η εφημερίδα Wyborcza.

Αλλά η παρέμβαση δεν τελείωσε εκεί - κατά τη διάρκεια της παύσης, οι χάκερ έπαιξαν τον ρωσικό ύμνο και την ομιλία του προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν στα τρένα.

Αυτή τη στιγμή προσπαθούν να βρουν τους χάκερ. Μετά από όσα συνέβησαν στην Πολωνία, δημιουργήθηκε μια ειδική ομάδα για την επίβλεψη της οργάνωσης της κυκλοφορίας των τρένων.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



-Όταν για δεκαετίες η “νεοαποικιοκρατική Γαλλική κατοχή” στο Νίγηρα, βαφτίστηκε “Δημοκρατία”!

-Όταν η φτώχεια, η εξαθλίωση, η διαφθορά, η κλοπή του πλούτου βαφτίστηκε “Δημοκρατία”!

-Όταν η απειλή εισβολής και πολέμου, ο αποκλεισμός και οι κυρώσεις γίνονται στο όνομα της … αποκατάστασης της “Δημοκρατίας”!

Ε, αν όλα αυτά είναι η “Δημοκρατία” και στο όνομά της τα εγκλήματα, η ανέχεια και η καταπίεση, 

-τότε φυσικό είναι οι κάτοικοι του Νίγηρα να βγαίνουν στους δρόμους με πορτραίτα του Στάλιν (για τον οποίο μπορεί και να μην είχαν ξανακούσει) και με σύνθημα “Κάτω η Δημοκρατία!”



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αυτό είναι το Στάδιο Καραϊσκάκη, χτες το βράδυ. 

Φωτεινά συνθήματα που προβάλλονται πάνω του από άλλο κτήριο απαιτούν:

- Σταματήστε το Ναζιστικό καθεστώς στην Ουκρανία!

- Δικτάτορα Ζελένσκι!

- Σταματήστε τις προμήθειες όπλων στην Ουκρανία!

- Να μην πληρώνουμε για τον πόλεμο!

Βέβαια δεν θα δείτε την είδηση ή το στιγμιότυπο σε κάποιο ελληνικό μέσο!

Να δείτε που η Ουκρανική Ομοσπονδία και η ΕΠΟ θα απαιτήσουν τώρα την τιμωρία του … Ολυμπιακού!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Στο χείλος του πολέμου η Δυτική Αφρική!

-Οι δυνάμεις της Νιγηρίας, Ακτής Ελεφαντοστού, Τόγκο και Μπενίν έχουν ολοκληρώσει πλήρως τις προετοιμασίες για στρατιωτική επέμβαση στον Νίγηρα.

Περίπου 12.000 στρατιωτικοί και εκατοντάδες τεθωρακισμένα οχήματα είναι έτοιμα να εισβάλουν ανά πάσα στιγμή.

-Η ηγεσία του Νίγηρα έθεσε τις ένοπλες δυνάμεις σε πλήρη πολεμική ετοιμότητα κι έδωσε άδεια για μεταφορά στρατευμάτων του Μάλι και της Μπουργκίνα Φάσο στο έδαφός του. Οι τρεις χώρες συγκρότησαν κοινή Στρατιωτική Διοίκηση.

-Η Αλγερία απαγόρευσε τις πτήσεις από τη Γαλλία προς τον Νίγηρα κι έκλεισε τον εναέριο χώρο της, κάνοντας αδύνατη την αεροπορική πρόσβαση από τη Γαλλία.

-Ο Νίγηρας απέλασε τον Γάλλο Πρέσβη κι έδωσε εντολή να κλείσει η Πρεσβεία σε 48 ώρες. Είδηση που μετέδωσε το Γαλλικό Πρακτορείο ότι το ίδιο έγινε και για τις πρεσβείες ΗΠΑ και Γερμανίας, διαψεύστηκε.

-Τα συνδικάτα της Γκάνας απαίτησαν από την κυβέρνηση “καμμία εμπλοκή” προειδοποιώντας για μεγάλες κινητοποιήσεις.

Στο Νίγηρα εντωμεταξύ, ο ενόψει της επίθεσης επικρατεί εξεγερτικός πυρετός:

-Καθημερινά χιλιάδες διαδηλώνουν έξω από την Γαλλική βάση στην πρωτεύουσα Νιαμέυ, όπου οι περίπου 1500 στρατιωτικοί /και κάποιοι πολίτες, παραμένουν έγκλειστοι και παγιδευμένοι 

-Ένα τεράστιο κίνημα εθελοντών μεταξύ των νέων, έχει σχεδόν τριπλασιάσει αριθμητικά το στρατό της χώρας (30 χιλ + 60 χιλ εθελοντές)

-Έχει επίσης σημασία ότι οι Αμερικάνοι ανακοίνωσαν σχέδια εκκένωσης και μεταφοράς σε άλλη χώρα της βάσης drones που έχουν στο Νίγηρα. Αυτό … θύμωσε τη Γαλλία, που προφανώς ανέμενε άμεση εμπλοκή των ΗΠΑ….

Σχολιο.- Καιρος να; ξεκουμπιστουν οι αποικιοκρατες...αρκει να εχουν περισοτερα οικονομικα και πολιτικα κερδη οι εργατικες ταξεις των χωρων αυτων..

Σχολιο.- Το νέο Ντιεν Μπιεν Φου των Γάλλων στη Δυτική Αφρική αυτή τη φορά

Σχολιο.- Ο καθένας με τον … πόνο του:

Στο Κίεβο ανησυχούν με τις εξελίξεις στη Δυτική Αφρική, γιατί, λένε θα … προσελκύσει την προσοχή των δυτικών media και δεν θα … ασχολούνται πια τόσο με την … Ουκρανία!!! Και ήδη λένε, έχουν μειωθεί αισθητά τα … πρωτοσέλιδα!

 Και μετά πως θα βγαίνουν να ζητιανεύουν αεροπλάνα και όπλα;



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Στον παρακάτω χάρτη φαίνονται οι περιοχές με αυξημένο αιολικό δυναμικό καθ'όλη τη διάρκεια του έτους στην Ελλάδα.

Σημείο Έβρου με αυξημένο αιολικό δυναμικό κάηκε εχτές.

Ροδος με αυξημένο αιολικό δυναμικό κάηκε πριν λίγες μέρες.

Βοιωτία με αυξημένο αιολικό δυναμικό κάηκε εχτές.

Κοιτάξτε και τα άλλα σημεία αιολικού δυναμικού και θυμηθήτε πότε κάηκαν.

27 χιλιάδες ανεμογεννήτριες θα μπουν στην Ελλάδα μέχρι το 2027.

Η μπαταρία της Ευρώπης. 

Ελλάδα χώρα αποικία και σύντομα τοξικό νεκροταφείο άχρηστων ανεμογεννητριών που συμπλήρωσαν 25 χρονια ζωής.

Σχολιο.- σιγουρα για ανεμογεννήτριες γίνονται οι πυρκαγιές.... Εχουν ηδη παραγγελθεί και καταφτάνουν πολλες χιλιαδες νέες



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το Υπουργείο Εξωτερικών του Νίγηρα δίνει εντολή στον Γάλλο Πρέσβη να φύγει από τη χώρα σε 48 ώρες.

Δεν υπάρχει άλλη υπομονή για το αποικιακό Παρίσι.

Οι αντάρτες του Νίγηρα απαιτούν από τον Γάλλο πρεσβευτή να φύγει από τη χώρα αλλά το Παρίσι φέρεται να αρνείται να συμμορφωθεί.

Εκατοντάδες διαδηλώνουν μπροστά από τη γαλλική στρατιωτική βάση στην πρωτεύουσα του Νίγηρα Νιαμέι, απειλώντας να εισβάλουν στις εγκαταστάσεις εάν τα γαλλικά στρατεύματα δεν εγκαταλείψουν την πρώην αποικία της Δυτικής Αφρικής μέσα σε μια εβδομάδα.

Οι διαδηλώσεις έρχονται μετά την αναφερόμενη άρνηση του Γάλλου πρεσβευτή να εγκαταλείψει τη χώρα.

Ο μέσος Αφρικανός έχει βαρεθεί τη γαλλική αλαζονεία.

Ο επικεφαλής του αρχηγείου άμυνας του Νίγηρα διατάζει να φέρουν τα στρατεύματα της χώρας σε κατάσταση μέγιστης ετοιμότητας.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι Εβριτες έχουν δεχθεί μια πολλαπλή επίθεση. 

-Απο τους εμπρηστές που κατέκαψαν τις περιουσίες τους και την ζωή τους ολόκληρη. 

-Από το αυτιστικό κράτος των Αθηνών τους άφησε να καούν. 

- Και σαν μην έφταναν όλα αυτά, πλέον δέχονται επίθεση από τους "ανθρωπιστές δικαιωματιστές" πατενταρισμένους χαφιέδες της CIA, που τους κατηγορούν ως ρατσιστές επειδή προσπαθούν να περιφρουρήσουν τις περιουσίες τους και τις ζωές τους. 

Μάλιστα κάποιοι πιο "μορφωμένοι δικαιωματιστές" χαφιέδες της CIA, που τους έχει δώσει εντολή η υπηρεσία να το παίζουν αριστεριστές και αναρχίδια τους κατηγορούν και για "προγκρομ εναντιον των παράνομων μεταναστών", όταν στην πραγματικότητα η λέξη "προγκρομ" σημαίνει διωγμός ντόπιων πληθυσμών από την πατρίδα τους μέσω δολοφονιών και καταστροφών των περιουσιών τους (Προγκρομ εναντιον Ελλήνων στην Κωνσταντινούπολη το 1955) . 

ΔΗΛΑΔΗ ενώ οι Εβριτες είναι που διώκονται από τον τόπο τους μέσω της πλήρους καταστροφής, επομένως είναι τα πραγματικά θύματα προγκρομ, οι "μορφωμένοι" που λέγαμε έχουν αντιστρέψει την πραγματικότητα και τους κατηγορούν ως θύτες! 

Όποιος και αν σχεδίασε αυτόν τον υβριδικό πόλεμο εναντίον της χώρας, έχει κάνει πολύ καλή δουλειά και το σχέδιο δουλεύει άριστα. 

Επίλογος: σήμερα είναι οι Εβρίτες που καίγονται. Ξέρω, είναι μακριά ο Έβρος 

Αύριο ομως θα είναι η σειρα σου.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Όπως έχω αποδείξει άπειρες φορές, δεν έχω κανένα πρόβλημα να βάλω το χέρι στην φωτιά για διάφορα σημαντικά ζητήματα της επικαιρότητας που καίνε, ότι προσωπικό κόστος και να έχω. Το αποτέλεσμα της θέσης μου είναι προϊόν της βαθιάς έρευνας που κάνω πάντα, ακούγοντας όλες τις μεριές και αντλώντας πληροφορίες από όπου είναι δυνατόν. Δεν με επηρεάζει ούτε ο δήθεν αντιφασισμός-ψευτοανθρωπισμός που κρύβει όλη την σαπίλα της ψευτοαριστεράς αλλά ούτε η μισανθρωπιά από την άλλη. 

Η αλήθεια είναι πως τις φωτιές στην Αλεξανδρούπολη τις έχουν βάλει παράνομα εισελθόντες μετανάστες και συγκεκριμένα από το Πακιστάν. Και αυτό αποκαλύπτεται, από τις εισαγγελικές διώξεις στους 13 μετανάστες που ήταν μέσα στην κλούβα, αλλά και από το σχετικό βίντεο που υπάρχει στο οποίο ακούγεται ένας άνθρωπος Πακιστανικής καταγωγής να φωνάζει "Ελλάδα θα καείς ως αντίποινα για τον θάνατο του Πακιστανού". 

Δηλαδή ούτε η Τουρκία τους έχει βάλει αλλά ούτε το κάνουν για να ανοίξουν τα μονοπάτια. Το κάνουν από οργή και ως αντίποινα για τον θάνατο κάποιου συμπατριώτη τους. 

Δεν γνωρίζω για ποιον θάνατο μιλάνε αλλά είναι ξεκάθαρο πως οι δεκάδες εστίες πυρκαγιάς έχουν προκληθεί ως αντίποινα από εξοργισμένους Πακιστανούς που ζητάνε εκδίκηση για αυτό τον θάνατο. 

Φωτο: Μπουκάλες υγραερίου λίγο έξω από την Αλεξανδρούπολη, πίσω από τον ΟΣΕ. Τις φωτογραφίες τις βρήκα στο Twitter



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Επειδή πάλι παίζει πολύ το "ποια η διαφορά του κινητού ή της τραπεζικής κάρτας" κλπ.

Το κινητο, όποτε θέλουμε το έχουμε μαζί μας, όποτε θέλουμε όχι. ΑΝ θέλουμε το χρησιμοποιούμε για συναλλαγές, αν δεν θέλουμε, όχι.

Όσο υπάρχουν μετρητά, μπορούμε να αποθηκεύσουμε χρήματα εκτός τραπέζης, για ώρα ανάγκης.

Οι συναλλαγές-αγορές που κάνουμε με την τραπεζική μας κάρτα, τα δεδομένα για το τί συναλλαγες κάναμε, τι ψωνίσαμε, που ξοδέψαμε γενικώς, πηγαίνουν στην τράπεζα του καθενώς και από εκεί όταν φτάνουν στην κεντρική τράπεζα, δεν αναφέρονται αυτά τα στοιχεία. Δηλαδή, η Κεντρική Τράπεζα δεν γνωρίζει που και πως ξοδέψαμε τα χρήματά μας.

Με την ψηφιακή κάρτα και το ψηφιακό νόμισμα, κάθε συναλλαγή θα καταγράφεται σε real time στην κεντρική τράπεζα, η οποία θα έχει το απόλυτο έλεγχο και αν κρίνουν πως δεν πρέπει να κάνεις μία συναλλαγή, θα την απενεργοποιούν επι τόπου.

Π.χ. θα ορίζουν τι πρέπει να τρως, πόσο θα τρως, που θα πηγαίνεις, αν θα ταξιδέψεις, και γενικώς θα ορίζουν τα πάντα.

Κι αν κάνεις κάτι, που δεν τους αρέσει, σε real time θα σε αποκλείουν από την πρόσβαση στα χρήματά σου.

Σχολιο.- Σκέψου η κάρτα σου να μη λειτουργεί και να μην έχεις πια πρόσβαση στα χρήματα σου. Και μπορεί να μην λειτουργεί εάν

-δεν κάνεις το νέο εμβόλιο

-χρωστάς στην εφορία

-αφήνεις μεγάλο αποτύπωμα άνθρακα 

-κατέβηκες για διαμαρτυρία σε συγκέντρωση 

κτλ κτλ

Τότε που δεν θα μπορούμε να πάρουμε ούτε ψωμί  με μια απενεργοποιημένη κάρτα , ούτε να ταξιδέψουμε να φύγουμε για την έρημο, τότε θα καταλάβουμε τι σημαίνει cashless world…



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Όπως και στην πανδημία, τα (Κουλο)κανάλια της τηλεορασης δίνουν άλλη μια φορά ρεσιτάλ ανούσιας παπαρολογίας. Το τι μπούρδα έχουμε ακούσει αυτές τις μέρες σχετικά με τις φωτιές, δεν λέγεται. 

Quiz: Ποια είναι η μεγαλύτερη μαλακία που έχετε ακούσει τις τελευταίες μέρες;

Α. Οι φωτιές φέτος είναι πιο επιθετικές (????) λόγω της κλιματικής αλλαγής. 

Β. Η φωτιές είναι ένας φυσικός τρόπος για να αναπλάθεται το δάσος. 

Γ. Δεν μπορούσαμε ν' αγοράσουμε πυροσβεστικά αεροπλάνα γιατί δεν πωλούνται πουθενά στον κόσμο!! 

Δ. Το Beriev της Ρωσίας δεν θα βοηθούσε στις Ελληνικές πυρκαγιές γιατί η μορφολογία του εδάφους (!!) μας είναι διαφορετική απ' αυτή της Ρωσίας. 

Ε. Τις φωτιές τις βάζει ο Πούτιν. 

Προσθέστε ότι άλλο θέλετε.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αυτό το ''έτσι κι αλλιώς μας ελέγχουν με τα κινητά '' ΔΕΝ το καταλαβαίνω !

Επειδή δλδ μας ελέγχουν (και όντως μας ελέγχουν ) με τα κινητά ... Πρέπει να το νομιμοποιήσουμε και με την υπογραφή μας στα ΑΔΤ ??? Τι λογική είναι αυτή ??

Σχολιο.- κοίτα αν κάποτε σου'βαλαν κανά υπόθετο, γιατί εξανίστασαι αν σου βάλουν και τίποτα άλλο. Αυτή είναι η λογική τους.

Σχολιο.- Μα μιλάμε να ακούω τέτοιες βλακείες στο καφενείο ακόμα κι απο παλιούς συντρόφους. Με βγάζουν απο τα ρούχα (κι είμαι σε ηλικία για ΑΕΕ )

Σχολιο.- Είναι το αντίστοιχο του "μωρέ, τόσα εμβόλια δεν κάναμε μικροί?".....επαναλαμβάνονται τόσο ερασιτεχνικά,πανάθεμά τους.....

Σχολιο.- Προφανώς αυτοί οι τύποι, δεν βλέπουν καμία διαφορά, ούτε ανάμεσα στον βιασμό και το συναινετικό σεξ...

Ίδιο πράγμα θα τους φαίνεται επίσης...

Σχολιο.- Για τους εκ προδιαθέσεως ρουφιάνους, είναι αυτονόητο...



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



η κυρά κατίνα που παριστάνει την πρόεδρο, ως ινδικό χοιρίδιο στα χέρια του ΕυρωΕνωσίτικου Ράιχ φόρεσε πράσινο φόρεμα (μάλλον την είπαν να φορέσει πράσινο οι στυλίστες της κατ΄εντολή του ΕΕ Ράιχ ) για να τσατίσουν τον Ινδό (χρώμα του Πακιστάν ) λόγω BRICS . Ούρσουλα κάτσε φρόνημα !!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τι σκέφτομαι για τις νέες ταυτότητες;

Κύριοι της κυβέρνησης:

Α) πείτε μου έναν σοβαρό λόγο να αλλάξουν οι παλιές. Έναν.

Β)πείτε μου έναν σοβαρό λόγο που πρέπει να είναι ηλεκτρονικές.

Γ) πείτε μου έναν σοβαρό λόγο που πρέπει να έχουν rfid chip επάνω (ανέπαφης ανάγνωσης)

Κυρίως όμως... 

Δ) ξαφνικά έχετε βγει όλοι και παπαγαλίζετε ότι "μας παρακολουθούν έτσι και αλλιώς με τα κινητά μας", άρα "τι σας ενοχλεί το τσιπάκι;"

Άρα πρώτον αποδέχεστε ότι μας παρακολουθείτε όλους έτσι και αλλιώς, (η ίδια η κυβέρνηση τα λέει στη βουλή αλλά και οι δημοσιογράφοι σας) 

Και δεύτερον παραδέχεστε ότι θα μας παρακολουθείτε ΚΑΙ με τις νέες ταυτότητες. Αυτή τη φορά νόμιμα αφού θα είναι η ταυτότητα μας που υπογράψαμε να πάρουμε. Σωστά;

Λοιπόν, μαντέψτε. Δεν πρόκειται να τις πάρουμε ποτέ. Και ξέρετε κάτι; δεν είναι τίποτα από τα παραπάνω ο λόγος που δεν θα τις πάρουμε. Ο λόγος που δεν θα τις πάρουμε είναι γιατί σας μάθαμε. Και ξέρουμε πολύ καλά που αποσκοπούν οι νέες ταυτότητες. Ξέρουμε πολύ καλά τι σχεδιάζετε με το ψηφιακό νόμισμα. Ξέρουμε πολύ καλά ποια "Δημοκρατία" ονειρεύεστε.

Ξέρουμε επίσης το παιχνίδι των ΜΜΕ και την προσπάθεια σας να βαφτίσετε όλους τους σκεπτόμενους ως ακροδεξιούς ή /και ψεκασμένους.

Ξέρουμε επίσης τι ωραία φυτεύετε τους ρουφιάνους σας σε συγκεντρώσεις διαδηλώσεις και συνεντεύξεις ώστε να φαινόμαστε όλοι γραφικοί.

Είμαστε έτοιμοι. Και αυτή τη φορά πιο αποφασισμένοι...

Και για να έχουμε και καλό ερώτημα, για ποιο λόγο να περιέχεται ο ΑΜΚΑ στην ταυτότητα μας;

Θα υπάρχει πρόσβαση στο ιατρικό μας ιστορικό σε όποιον την σκανάρει;

Θα μπορεί ο εργοδότης να με δεχθεί ή απορρίψει ανάλογα το ιστορικό μου; 

Αλήθεια, το πιστοποιητικό εμβολιασμού θα είναι προαπαιτούμενο ώστε να είναι ενεργή η ταυτότητα μου;

Θα γίνει το νέο πάσο κυκλοφορίας ή απαγόρευσης κυκλοφορίας μου σε νέα "πανδημία";

Αλήθεια, νομίζετε ότι είμαστε χαζοί;



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κάποιος να πει στους δμοσιοκάφρους, ότι τον αυγουστο είχαμε μελτέμια ΑΡΧΑΙΌΘΕΝ !

5-6 ΜΠΟΦΟΡ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΑΚΡΑΊΟ ΚΑΙΡΙΚΌ ΦΑΙΝΌΜΕΝΟ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΚΉ ΚΡΊΣΗ ! ΑΥΓΟΥΣΤΙΆΤΙΚΑ ?? ήμαρτον ...

Σχολιο.- Και φέτος είναι και πεσμένα σχετικά



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κι όμως στον Έβρο οι φωτιές συνεχίζονται, απλά τα κανάλια … έφυγαν! Νέα εκκένωση οικισμού – «Απομακρυνθείτε προς Κομοτηνή» Σάββατο, 26 Αυγούστου 

Τρία μέτωπα φωτιάς στον Έβρο ένα στην Αύρα με τα άλλα δύο να εντοπίζονται στη Δαδιά και τις Τρεις Βρύσες. Μήνυμα εκκένωσης και για τα Κασσιτερά από το 112 - «Μετακινηθείτε προς Σάπες» αναφέρει.

(17:40) 112: Μήνυμα εκκένωσης για την Πλάκα. Οίκισμος βόρεια της Μάκρης! (17:15) Μεγάλο πύρινο μέτωπο καίει αυτήν τη στιγμή και το δάσος που συνδέει την Αύρα - Ατάρνη με Συκορράχη.

Που θα διακοπάρει είπαμε ο Τριήμερος ;;;;



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η CVC που δουλεύει η κόρη του Μητσοτάκη, θέλει να ιδρύσει ιδιωτική σχολή ιατρικής στην Ελλάδα.

Ο Μητσοτάκης θα το διευκολύνει με νομοθεσία τον Σεπτέμβριο.

Η CVC θα εκπαιδεύει τους φοιτητές στις ιδιωτικές κλινικές που κατέχει στην Αττική. Θα στεγαστει στο Ελληνικό.

Όλοι μαζί παραβιάζουν το Ελληνικό Σύνταγμα


Το πρώτο μη κρατικό ΑΕΙ στην Ελλάδα θα ιδρυθεί μετά από συμφωνία εταιρείας συμφερόντων οικογένειας Μητσοτάκη και ενός Κυπριακού Πανεπιστημίου

Σχολιο.- μέχρι τότε θα το αλλάξουν το σύνταγμα μην ανησυχείς, δουλίτσες να γίνονται



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Έκοψαν τα χέρια του Εσταυρωμένου στο Εξωκκλήσι του Προφήτη Ηλία Μάκρης στην Αλεξανδρούπολη στον παραμεθόριο Έβρο που φλέγεται! Ακρωτηρίασαν τον Εσταυρωμένο οι βάνδαλοι ισλαμοφασίστες λαθρομετανάστες και στη Βοιωτία κάψαν τον όσιο Λουκά συντονισμένη επίθεση…Στην Ελλάδα αυτά εν έτει 2023 μ.Χ.. μούδιασαν και τρέμουν τα χέρια μου και που γράφω αυτές τις γραμμές…

Κλιματική αλλαγή λεει η Βούλτεψη και ο ημίτρελος !



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το ότι έπιασε φωτιά και στη Σαμοθράκη το ότι δεν έχουν ρεύμα από χθες άρα ούτε επικοινωνίες με κινητά κλπ και δεν έχουν πλοίο να φύγουν επειδή το μοναδικό πλοίο της γραμμής έγινε νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης το λες και ασύμμετρη απειλή. Δεν το λες ; Τι όχι ;

Ασύμμετρη απειλη θεωρείται ο πόλεμος που διενεργείται από οργανωμένες μη-συμβατικές ομάδες, και εχει σαν σκοπό να καμψει το ηθικο και να επιφέρει το χάος στην χώρα. Για την αντιμετώπιση των ασύμμετρων απειλών απαιτείται η θεσμική και οργανωτική ενίσχυση των μηχανισμών ασφάλειας και αντιμετώπισης εκτάκτων καταστάσεων. Ειδατε εσεις τετοιες ενέργειες απ το επιτελικο κράτος ; Εγω έχω την δήλωση του ΠΘ.που λέει οτι ειναι εχθρος του Νατιβισμού.....

Ο νατιβισμός, είναι μια ιδεολογία που υποστηρίζει ότι τα κράτη πρέπει να κατοικούνται αποκλειστικά από μέλη της αυτόχθονος ομάδας («το έθνος»), και ότι οι μη αυτόχθονες πολίτες και ιδέες απειλούν ριζικά το ομοιογενές έθνος-κράτος. Άρα ο Μητσοτάκης που ειναι εχθρός του νατιβισμού μας το δείχνει με τις πράξεις του ως εχθρός των Ελλήνων....ΣΥΛΛΑΒΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ!!!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ειναι πλέον κοινο μυστικο που ολοι προσπαθούμε να μην το πιστέψουμε τόσα χρόνια φωνάζουμε για τις φωτιές στον Έβρο που μπαίνουν από λαθρομετανάστες… συνωμοσιολόγους μας έλεγαν ρατσιστες μας έλεγαν… και τώρα τα λένε μόνοι τους!!!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



26/8/2023   -    18.00

Τι κάνετε ρε. Επείγον 

Στη Δαδιά ζητάνε εδώ και ώρες εναέρια μέσα γιατί από αύριο αλλάζουν φορά οι άνεμοι και θα καεί όλος ο Έβρος.

Η φώτο είναι τώρα. Η κατάσταση είναι εκτός ελέγχου.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Ιαπωνία ρίχνει ραδιενεργό νερό από τον πυρηνικό σταθμό Φουκουσίμα στον Ειρηνικό Ωκεανό και στην Κίνα αγοράζουν μαζικά αλάτι γιατί φοβούνται ότι το αλάτι θα γίνει ραδιενεργό! Πάει και το αλάτι….!

26/08/2023

Η Ιαπωνία ρίχνει ραδιενεργό νερό από τον πυρηνικό σταθμό Φουκουσίμα στον Ειρηνικό Ωκεανό και στην Κίνα αγοράζουν μαζικά αλάτι γιατί φοβούνται ότι το αλάτι θα γίνει ραδιενεργό! Πάει και το αλάτι….!

Στις 24 Αυγούστου, η Ιαπωνία άρχισε να ρίχνει ραδιενεργό νερό από τον πυρηνικό σταθμό της Φουκουσίμα στον Ειρηνικό Ωκεανό.

Οι Κινέζοι απάντησαν με μια τόσο τρομερή καρικατούρα: η ακρωτηριασμένη και ακρωτηριασμένη Ιαπωνία, γονατισμένη και αλυσοδεμένη, μολύνει τον ωκεανό.

Εν τω μεταξύ, υπάλληλοι της Ιαπωνικής Υπηρεσίας Αλιείας αναφέρουν ότι σε ψάρια που αλιεύονται στα ανοιχτά της ακτής κοντά στον τόπο απόρριψης καθαρού νερού από τον πυρηνικό σταθμό έκτακτης ανάγκης Fukushima-1 στον ωκεανό.

Παρόλα αυτά, ο πανικός έχει ήδη αρχίσει στα κινεζικά καταστήματα, οι αγοραστές αγοράζουν μαζικά αλάτι, φοβούμενοι ότι μετά την απελευθέρωση νερού από τη Φουκουσίμα, το θαλασσινό αλάτι θα γίνει ραδιενεργό.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αιχμάλωτος λαός σε απελπισία! 

Πολιτικό αδιέξοδο, με μια ανίκανη κυβέρνηση και μια ανύπαρκτη αντιπολίτευση